Nedelja, 29.11.2015.

12:50

ULEB lista: Zvezda 19, Partizan 40.

Šampion Srbije i ABA lige Crvena zvezda nalazi se na 19. mestu na listi Zajednice evropskih košarkaških liga (ULEB), dok je Partizan 40.

Izvor: B92

ULEB lista: Zvezda 19, Partizan 40. IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

59 Komentari

Sortiraj po:

Batko

pre 8 godina

Gluplje nego fifa lista u fudbalu,kako je Zvezda prosle godina isto bila 19.kad je bila u top 16 najboljih u evropi?To nije merka,sve te liste...
(Top16, 29. novembar 2015 17:56)

Ma Vučić namestio

Srdjan 6s

pre 8 godina

A gde je bila ova lista svih ovih godina dominacije Partizana?

Nesto se ne secam da su objektivni novinari iznosili ove podatke, dok je Partizan igrao i F4, a zvezda nije ni postojala, a?

Top16

pre 8 godina

Gluplje nego fifa lista u fudbalu,kako je Zvezda prosle godina isto bila 19.kad je bila u top 16 najboljih u evropi?To nije merka,sve te liste...

miki

pre 8 godina

Kako vidim, u Evropi znaju ko smo mi, a njihovo mišljenje je malo merodavnije od vašeg. Nego, vi ste mi nešto sumnjivi.(Aca, 29. novembar 2015 15:20)

Tek druga sezona u euroligi i 18, tek je to sumnjivo!

Normalan partizanovac

pre 8 godina

Kakvih sve likova ima ovde?? Prvo) Lista nije merilo toliko naspram onoga sto taj klub ima iza sebe i sta je osvojio..A koliko sam upoznat zvezda nema titulu prvaka evrope kao sto je to slucaju sa partizanom koji osvojio jednom uz to ima jos 3 ucesca na F4..I onda navijaci zvezde se nesto rugaju,smeju a trebalo bi da ih bude sramota za toliko godina postojanja u kosarci i pocetnickoj dominaciji da nisu igrali nijednom final four u najjacem takmicenju u Evropi.Samo nemoj te da pricate kako vam nisu dali ili kako je Partizan kriv za to..Toliko!

mr.red

pre 8 godina

E,ljudi, nemojte se sad nesto tu vredjati I replicirati k'o deca. Istina je da je lepo biti na vrhu,svi te vole,tapsu po ledjima, uz tebe su biznismeni ,drzava...ma sve!
Ali,jednostavno, to je biznis, nema tu ljubavi, Cim krenes na dole, nigde nikoga, svi se razbezali. Jedina istina je da je za vas pad krivo vase nesposobno rukovodstvo. Dok su oni ispijali sampanjac,jeli kavijar, citirali Kanta I Bukovskog, dok su glumili avangardu I posecivali izlozbe,ljudi Iz Zvezde su mukotrpno radil, trpili podsmehe,uvrede,rekordne poraze od Partizana, ali su istrajali I stvorili respektabilan klub. A pouceni Partizanovim iskustvom, stvorili su jaku omladinsku skolu koja je jedini garant da se Zvezdi za koju godinu ne desi Partizanova sudbina. I umesto sto trazite krivca u svemu I svakome, zapitajte se sto ste tu gde jeste. Sampanjac je ispario, kavijar odavno u kanalizaciji a vi igrate derbi zacelja sa Sutjeskom I Tajfunom. Sramota sta su vam "mag & CO" uradili! Sramota!!!

Aca

pre 8 godina

Mi smo PARTIZAN, a ko ste vi?
Daću ti ja odmah odgovor Ivo Lola Ribar!
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (miki, 29. novembar 2015 13:55)

Kako vidim, u Evropi znaju ko smo mi, a njihovo mišljenje je malo merodavnije od vašeg. Nego, vi ste mi nešto sumnjivi.

sasa

pre 8 godina

CRNO NA BELO(;-))).......


Znam, znam, namestio Covic....

STa sad, "godine dominacije"??? Pa vas DUle zedne preko vode prevedi, naplati vam za to 20soma eura mesecno, zapreti tuzbom i gasenjem ako ne platite, a vi i dalje mu pesme pevate..Pa pevaj, kupi karanfile..I dalje ste 40, i to je nesto.... top 50 bato!!
Secam se kako ste Zvezdu ismevali doke je igrala EC, a vi za EC Niste ni imali novaca! ah, kako se brzo vrati sve..

Simanić, Tejić, Rebić, Radanov, Aranitović .....

pre 8 godina

Partizan se usmerio na pravljenje mladih igrača, za razliku od Zvezde koja je legija stranaca i nema ni jednog igrača iz svog pogona koji je makar blizu onima koji su trenutno u Partizanu!
(Igor PFC, 29. novembar 2015 13:32)

Života ti kaži nam koji su to vaši mladi igrači (iz svog pogona)? Vitkovac? Milutinović? Anđušić? Džejms? Wilson? Perović? Igrače iz svog pogona možeš da nazoveš igrače koji prodju sve mlađe selekcije svog kluba i dođu do seniorskog tima. A NE igrače koje kupiš kao juniore i nazoveš ih svojima (BOgdanović, Milutinov). Nemojmo se zavaravati.

Alexa

pre 8 godina

Drago mi je sto ispada da se tako lako zaboravi decenija I po dominacije! Kako ce tek biti lako zaboravljene ove dve tri godine kada sve dodje u prirodni poredak.

galiot

pre 8 godina

(Igor PFC, 29. novembar 2015 13:32)
Realno bi bilo i da ti objektivni navijaci partizana lupaju minuse na ovakvu napisanu glupost!!!

ZIVOT

pre 8 godina

@Igor PFC vecu glupost nisam procitao ovde!!! Partizan pravi mlade igrace kojeee????? Francuske,Letonske???? Navedi mi 5 igraca u poslednje 5god. koje ste iznedrili (Bogdanovic,....) i sta su osvojili ti igraci u mladjim kategorijama????

dule

pre 8 godina

Pa dobro ovo je lista na osnovu sveopstih rezultata , a ima uticaja i koji klub ima para i “A licencu” , tako da nije skroz realna. Na primer Makabi sigurno sad nije za top 10, a Mega treba da bude u top 100 najmanje

Avangarda

pre 8 godina

@ zvezdale,

Samo sanjaj... Partizan postoji i danas, a vi ne znate ni ko ste. Ej, Partizan prodao, a FMP-u niko ne može da se zabrani kako će da se zove i koliko će adresa da ima. Dejvid Linč kada napravi film, a pravi vrlo konfuzne i haotične filmove, moguće je da se isti razume. Vaše mutljavine će se tek razotkriti.

I umesto da ćutite i budete manji od makovog zrna, vi se tu nešto busate, a prodali ste sve što ste imali i izgubili identitet.

drmr

pre 8 godina

Naime Zvezdu od 19 do 9 mesta deli 13 bodova. (pobeda 2 boda, poraz 1)


A Cedevitu koja je 9 mesta iza Zvezde deli 22 boda od Zvezde. (Cedevita ima 62 boda, Zvezda 84)

Zvezda je odma ispod Unikahe, Kahe Laboral i Efesa, a ispred Zalgirisa koji ima A licencu i to za 6 bodova.


Takodje je teški nonsens da se isto boduje El i Ek, pa je tako Uniks ispred Zvezde, koji je čak u top 10 kao i Niznji novgorod naprimer.

Dzoni7900

pre 8 godina

Ma ovo je nemoguce! Zar nisu oni osvojili mega giga kup 1475.g.p.ne? A po njima zvezda postoji 5 godina, pa institucijo moja kako ste dozvolili da tim koji postoji 5 godina bude toliko ispred vas? Smesni ste bre. Nekom TOP 16 nekome fenjer.

nbgdeki

pre 8 godina

Ljudi, stanite... Pa kako?? Mislim, zar nije Partizan institucija? Nemojte mi raditi ovo... Pre neki dan za fudbal, danas kosarka... Hahahahahahaha

kek

pre 8 godina

a sto nalupase decka sto pita za fmp. pa fmp je jedan od najvecih srpskih klubova, sa sjajnom skolom i prilicnim uspesima. to sto se rent a navijaci odma uvrede na pomen istog, samo govori koliko su svesni da su jadni sto navijaju za drugi klub!!!

Igor PFC

pre 8 godina

Partizan se usmerio na pravljenje mladih igrača, za razliku od Zvezde koja je legija stranaca i nema ni jednog igrača iz svog pogona koji je makar blizu onima koji su trenutno u Partizanu!

Nikola

pre 8 godina

Ovde mnooogooo toga nije kako treba! Pa me bas interesuje koji su bili kriterijumi za sastavljanje liste. Partizan redovan ucesnik EL i Top16 ali pad je opravdan zbog ne igranja zadnje 2 sezone.OK. zvezdica je 19, kako? 3 godina kako igraju EL i jednom su samo igrali Top16 sa katastrofalnom statistikom! Najveca nebuloza je kako je Radnicki koji ne postoji 60 i neki na listi! Neko logicno objasnjenje?

Iz zamrzivača direktno na listu? Samo u banana Srbiji

pre 8 godina

Partizan je na listi prvaka Evrope gde se ni jedan od Čovićevih klubova nikada neće naći. O četiri fajnal fora da ni ne govorimo.

Zvezda ponos Srbije

pre 8 godina

Eto vam i odgovora na pitanje ko je ko u Evropi. Sledeće godine partizan ispada iz top 100 a Zvezda ulazi u Top 15 ako prodje grupu. Prvi put da dobijaju isto od države (partizan i dalje malo više) i evo rezultata. Zvezda jedan od najboljih klubova Evrope, prošle godine postala prvi srpski klub u istoriji sa pozitivnim skorom u EL, uzela triplu krunu dobivši upravo partizan u sva 3 takmičenja i ono što je još bitnije u svim mlađim selekcijama su Zvezdini igrači. Znači za razliku od partizana ima svoju školu. Protiv Reala su prelomili Gudurić i Rebić. partizan je 15 godina trošio silne državne milione i to koristio samo da uništava ostale srpske klubove i otima im igrače. Da li je Zvezda otela nekog partizanovog igrača? Kada će grobari priznati sami sebi koliko je Zvezda bolja za srpsku košarku? Već godinama reprezentaciju stvaraju samo Zvezda i FMP koji sada zajedno imaju najjaču školu na planeti! Da li znate da su juniori partizana ispali u DRUGU LIGU? I zašto država još uvek daje više partizanu koji ne igra ništa i nema nikakvu korist za srpsku košarku? I najveća misterija - kako grobari imaju obraza da se javljaju? NISMO ISTI!

miki

pre 8 godina

Au... Svi u Laktašima da obuku crninu zbog ovakvog posrnuća Igokee. Izgledalo je da će partizan koji je prodao svoj grb, ime, istoriju i navijače klubu iz okoline Banja Luke isplivati iz svojih problema za ovih 8 godina, ali izgleda da ni to nije pomoglo... Pretpostavljam da se od sudbine ne može pobeći?(zvezdale, 29. novembar 2015 12:50)

Mi smo PARTIZAN, a ko ste vi?
Daću ti ja odmah odgovor Ivo Lola Ribar!

VMP

pre 8 godina

Grobar sam, ali smatram da CZ trenutno zasluzuje visu poziciju, bar top 15 dok je Partizan mozda i na visem mestu nego sto to igre pokazuju, ali ako je na osnovu tri prethodne sezone onda je realno posto ova sezona za nas trenutno ne lici ni na sta, na sajtu Eurobasketa nismo ni u prvih 100, dok je zvezda tek 28. i to iza Arisa, Asvela, Dolomita, Avtodora..

zvezdale

pre 8 godina

Au... Svi u Laktašima da obuku crninu zbog ovakvog posrnuća Igokee. Izgledalo je da će partizan koji je prodao svoj grb, ime, istoriju i navijače klubu iz okoline Banja Luke isplivati iz svojih problema za ovih 8 godina, ali izgleda da ni to nije pomoglo... Pretpostavljam da se od sudbine ne može pobeći?

zvezdale

pre 8 godina

Au... Svi u Laktašima da obuku crninu zbog ovakvog posrnuća Igokee. Izgledalo je da će partizan koji je prodao svoj grb, ime, istoriju i navijače klubu iz okoline Banja Luke isplivati iz svojih problema za ovih 8 godina, ali izgleda da ni to nije pomoglo... Pretpostavljam da se od sudbine ne može pobeći?

Zvezda ponos Srbije

pre 8 godina

Eto vam i odgovora na pitanje ko je ko u Evropi. Sledeće godine partizan ispada iz top 100 a Zvezda ulazi u Top 15 ako prodje grupu. Prvi put da dobijaju isto od države (partizan i dalje malo više) i evo rezultata. Zvezda jedan od najboljih klubova Evrope, prošle godine postala prvi srpski klub u istoriji sa pozitivnim skorom u EL, uzela triplu krunu dobivši upravo partizan u sva 3 takmičenja i ono što je još bitnije u svim mlađim selekcijama su Zvezdini igrači. Znači za razliku od partizana ima svoju školu. Protiv Reala su prelomili Gudurić i Rebić. partizan je 15 godina trošio silne državne milione i to koristio samo da uništava ostale srpske klubove i otima im igrače. Da li je Zvezda otela nekog partizanovog igrača? Kada će grobari priznati sami sebi koliko je Zvezda bolja za srpsku košarku? Već godinama reprezentaciju stvaraju samo Zvezda i FMP koji sada zajedno imaju najjaču školu na planeti! Da li znate da su juniori partizana ispali u DRUGU LIGU? I zašto država još uvek daje više partizanu koji ne igra ništa i nema nikakvu korist za srpsku košarku? I najveća misterija - kako grobari imaju obraza da se javljaju? NISMO ISTI!

nbgdeki

pre 8 godina

Ljudi, stanite... Pa kako?? Mislim, zar nije Partizan institucija? Nemojte mi raditi ovo... Pre neki dan za fudbal, danas kosarka... Hahahahahahaha

Simanić, Tejić, Rebić, Radanov, Aranitović .....

pre 8 godina

Partizan se usmerio na pravljenje mladih igrača, za razliku od Zvezde koja je legija stranaca i nema ni jednog igrača iz svog pogona koji je makar blizu onima koji su trenutno u Partizanu!
(Igor PFC, 29. novembar 2015 13:32)

Života ti kaži nam koji su to vaši mladi igrači (iz svog pogona)? Vitkovac? Milutinović? Anđušić? Džejms? Wilson? Perović? Igrače iz svog pogona možeš da nazoveš igrače koji prodju sve mlađe selekcije svog kluba i dođu do seniorskog tima. A NE igrače koje kupiš kao juniore i nazoveš ih svojima (BOgdanović, Milutinov). Nemojmo se zavaravati.

mr.red

pre 8 godina

E,ljudi, nemojte se sad nesto tu vredjati I replicirati k'o deca. Istina je da je lepo biti na vrhu,svi te vole,tapsu po ledjima, uz tebe su biznismeni ,drzava...ma sve!
Ali,jednostavno, to je biznis, nema tu ljubavi, Cim krenes na dole, nigde nikoga, svi se razbezali. Jedina istina je da je za vas pad krivo vase nesposobno rukovodstvo. Dok su oni ispijali sampanjac,jeli kavijar, citirali Kanta I Bukovskog, dok su glumili avangardu I posecivali izlozbe,ljudi Iz Zvezde su mukotrpno radil, trpili podsmehe,uvrede,rekordne poraze od Partizana, ali su istrajali I stvorili respektabilan klub. A pouceni Partizanovim iskustvom, stvorili su jaku omladinsku skolu koja je jedini garant da se Zvezdi za koju godinu ne desi Partizanova sudbina. I umesto sto trazite krivca u svemu I svakome, zapitajte se sto ste tu gde jeste. Sampanjac je ispario, kavijar odavno u kanalizaciji a vi igrate derbi zacelja sa Sutjeskom I Tajfunom. Sramota sta su vam "mag & CO" uradili! Sramota!!!

Dzoni7900

pre 8 godina

Ma ovo je nemoguce! Zar nisu oni osvojili mega giga kup 1475.g.p.ne? A po njima zvezda postoji 5 godina, pa institucijo moja kako ste dozvolili da tim koji postoji 5 godina bude toliko ispred vas? Smesni ste bre. Nekom TOP 16 nekome fenjer.

drmr

pre 8 godina

Naime Zvezdu od 19 do 9 mesta deli 13 bodova. (pobeda 2 boda, poraz 1)


A Cedevitu koja je 9 mesta iza Zvezde deli 22 boda od Zvezde. (Cedevita ima 62 boda, Zvezda 84)

Zvezda je odma ispod Unikahe, Kahe Laboral i Efesa, a ispred Zalgirisa koji ima A licencu i to za 6 bodova.


Takodje je teški nonsens da se isto boduje El i Ek, pa je tako Uniks ispred Zvezde, koji je čak u top 10 kao i Niznji novgorod naprimer.

Aca

pre 8 godina

Mi smo PARTIZAN, a ko ste vi?
Daću ti ja odmah odgovor Ivo Lola Ribar!
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (miki, 29. novembar 2015 13:55)

Kako vidim, u Evropi znaju ko smo mi, a njihovo mišljenje je malo merodavnije od vašeg. Nego, vi ste mi nešto sumnjivi.

VMP

pre 8 godina

Grobar sam, ali smatram da CZ trenutno zasluzuje visu poziciju, bar top 15 dok je Partizan mozda i na visem mestu nego sto to igre pokazuju, ali ako je na osnovu tri prethodne sezone onda je realno posto ova sezona za nas trenutno ne lici ni na sta, na sajtu Eurobasketa nismo ni u prvih 100, dok je zvezda tek 28. i to iza Arisa, Asvela, Dolomita, Avtodora..

miki

pre 8 godina

Au... Svi u Laktašima da obuku crninu zbog ovakvog posrnuća Igokee. Izgledalo je da će partizan koji je prodao svoj grb, ime, istoriju i navijače klubu iz okoline Banja Luke isplivati iz svojih problema za ovih 8 godina, ali izgleda da ni to nije pomoglo... Pretpostavljam da se od sudbine ne može pobeći?(zvezdale, 29. novembar 2015 12:50)

Mi smo PARTIZAN, a ko ste vi?
Daću ti ja odmah odgovor Ivo Lola Ribar!

sasa

pre 8 godina

CRNO NA BELO(;-))).......


Znam, znam, namestio Covic....

STa sad, "godine dominacije"??? Pa vas DUle zedne preko vode prevedi, naplati vam za to 20soma eura mesecno, zapreti tuzbom i gasenjem ako ne platite, a vi i dalje mu pesme pevate..Pa pevaj, kupi karanfile..I dalje ste 40, i to je nesto.... top 50 bato!!
Secam se kako ste Zvezdu ismevali doke je igrala EC, a vi za EC Niste ni imali novaca! ah, kako se brzo vrati sve..

galiot

pre 8 godina

(Igor PFC, 29. novembar 2015 13:32)
Realno bi bilo i da ti objektivni navijaci partizana lupaju minuse na ovakvu napisanu glupost!!!

kek

pre 8 godina

a sto nalupase decka sto pita za fmp. pa fmp je jedan od najvecih srpskih klubova, sa sjajnom skolom i prilicnim uspesima. to sto se rent a navijaci odma uvrede na pomen istog, samo govori koliko su svesni da su jadni sto navijaju za drugi klub!!!

ZIVOT

pre 8 godina

@Igor PFC vecu glupost nisam procitao ovde!!! Partizan pravi mlade igrace kojeee????? Francuske,Letonske???? Navedi mi 5 igraca u poslednje 5god. koje ste iznedrili (Bogdanovic,....) i sta su osvojili ti igraci u mladjim kategorijama????

Iz zamrzivača direktno na listu? Samo u banana Srbiji

pre 8 godina

Partizan je na listi prvaka Evrope gde se ni jedan od Čovićevih klubova nikada neće naći. O četiri fajnal fora da ni ne govorimo.

Nikola

pre 8 godina

Ovde mnooogooo toga nije kako treba! Pa me bas interesuje koji su bili kriterijumi za sastavljanje liste. Partizan redovan ucesnik EL i Top16 ali pad je opravdan zbog ne igranja zadnje 2 sezone.OK. zvezdica je 19, kako? 3 godina kako igraju EL i jednom su samo igrali Top16 sa katastrofalnom statistikom! Najveca nebuloza je kako je Radnicki koji ne postoji 60 i neki na listi! Neko logicno objasnjenje?

Batko

pre 8 godina

Gluplje nego fifa lista u fudbalu,kako je Zvezda prosle godina isto bila 19.kad je bila u top 16 najboljih u evropi?To nije merka,sve te liste...
(Top16, 29. novembar 2015 17:56)

Ma Vučić namestio

Avangarda

pre 8 godina

@ zvezdale,

Samo sanjaj... Partizan postoji i danas, a vi ne znate ni ko ste. Ej, Partizan prodao, a FMP-u niko ne može da se zabrani kako će da se zove i koliko će adresa da ima. Dejvid Linč kada napravi film, a pravi vrlo konfuzne i haotične filmove, moguće je da se isti razume. Vaše mutljavine će se tek razotkriti.

I umesto da ćutite i budete manji od makovog zrna, vi se tu nešto busate, a prodali ste sve što ste imali i izgubili identitet.

Alexa

pre 8 godina

Drago mi je sto ispada da se tako lako zaboravi decenija I po dominacije! Kako ce tek biti lako zaboravljene ove dve tri godine kada sve dodje u prirodni poredak.

dule

pre 8 godina

Pa dobro ovo je lista na osnovu sveopstih rezultata , a ima uticaja i koji klub ima para i “A licencu” , tako da nije skroz realna. Na primer Makabi sigurno sad nije za top 10, a Mega treba da bude u top 100 najmanje

Igor PFC

pre 8 godina

Partizan se usmerio na pravljenje mladih igrača, za razliku od Zvezde koja je legija stranaca i nema ni jednog igrača iz svog pogona koji je makar blizu onima koji su trenutno u Partizanu!

Top16

pre 8 godina

Gluplje nego fifa lista u fudbalu,kako je Zvezda prosle godina isto bila 19.kad je bila u top 16 najboljih u evropi?To nije merka,sve te liste...

Normalan partizanovac

pre 8 godina

Kakvih sve likova ima ovde?? Prvo) Lista nije merilo toliko naspram onoga sto taj klub ima iza sebe i sta je osvojio..A koliko sam upoznat zvezda nema titulu prvaka evrope kao sto je to slucaju sa partizanom koji osvojio jednom uz to ima jos 3 ucesca na F4..I onda navijaci zvezde se nesto rugaju,smeju a trebalo bi da ih bude sramota za toliko godina postojanja u kosarci i pocetnickoj dominaciji da nisu igrali nijednom final four u najjacem takmicenju u Evropi.Samo nemoj te da pricate kako vam nisu dali ili kako je Partizan kriv za to..Toliko!

Srdjan 6s

pre 8 godina

A gde je bila ova lista svih ovih godina dominacije Partizana?

Nesto se ne secam da su objektivni novinari iznosili ove podatke, dok je Partizan igrao i F4, a zvezda nije ni postojala, a?

miki

pre 8 godina

Kako vidim, u Evropi znaju ko smo mi, a njihovo mišljenje je malo merodavnije od vašeg. Nego, vi ste mi nešto sumnjivi.(Aca, 29. novembar 2015 15:20)

Tek druga sezona u euroligi i 18, tek je to sumnjivo!

miki

pre 8 godina

Au... Svi u Laktašima da obuku crninu zbog ovakvog posrnuća Igokee. Izgledalo je da će partizan koji je prodao svoj grb, ime, istoriju i navijače klubu iz okoline Banja Luke isplivati iz svojih problema za ovih 8 godina, ali izgleda da ni to nije pomoglo... Pretpostavljam da se od sudbine ne može pobeći?(zvezdale, 29. novembar 2015 12:50)

Mi smo PARTIZAN, a ko ste vi?
Daću ti ja odmah odgovor Ivo Lola Ribar!

Igor PFC

pre 8 godina

Partizan se usmerio na pravljenje mladih igrača, za razliku od Zvezde koja je legija stranaca i nema ni jednog igrača iz svog pogona koji je makar blizu onima koji su trenutno u Partizanu!

zvezdale

pre 8 godina

Au... Svi u Laktašima da obuku crninu zbog ovakvog posrnuća Igokee. Izgledalo je da će partizan koji je prodao svoj grb, ime, istoriju i navijače klubu iz okoline Banja Luke isplivati iz svojih problema za ovih 8 godina, ali izgleda da ni to nije pomoglo... Pretpostavljam da se od sudbine ne može pobeći?

Nikola

pre 8 godina

Ovde mnooogooo toga nije kako treba! Pa me bas interesuje koji su bili kriterijumi za sastavljanje liste. Partizan redovan ucesnik EL i Top16 ali pad je opravdan zbog ne igranja zadnje 2 sezone.OK. zvezdica je 19, kako? 3 godina kako igraju EL i jednom su samo igrali Top16 sa katastrofalnom statistikom! Najveca nebuloza je kako je Radnicki koji ne postoji 60 i neki na listi! Neko logicno objasnjenje?

Iz zamrzivača direktno na listu? Samo u banana Srbiji

pre 8 godina

Partizan je na listi prvaka Evrope gde se ni jedan od Čovićevih klubova nikada neće naći. O četiri fajnal fora da ni ne govorimo.

kek

pre 8 godina

a sto nalupase decka sto pita za fmp. pa fmp je jedan od najvecih srpskih klubova, sa sjajnom skolom i prilicnim uspesima. to sto se rent a navijaci odma uvrede na pomen istog, samo govori koliko su svesni da su jadni sto navijaju za drugi klub!!!

Avangarda

pre 8 godina

@ zvezdale,

Samo sanjaj... Partizan postoji i danas, a vi ne znate ni ko ste. Ej, Partizan prodao, a FMP-u niko ne može da se zabrani kako će da se zove i koliko će adresa da ima. Dejvid Linč kada napravi film, a pravi vrlo konfuzne i haotične filmove, moguće je da se isti razume. Vaše mutljavine će se tek razotkriti.

I umesto da ćutite i budete manji od makovog zrna, vi se tu nešto busate, a prodali ste sve što ste imali i izgubili identitet.

Zvezda ponos Srbije

pre 8 godina

Eto vam i odgovora na pitanje ko je ko u Evropi. Sledeće godine partizan ispada iz top 100 a Zvezda ulazi u Top 15 ako prodje grupu. Prvi put da dobijaju isto od države (partizan i dalje malo više) i evo rezultata. Zvezda jedan od najboljih klubova Evrope, prošle godine postala prvi srpski klub u istoriji sa pozitivnim skorom u EL, uzela triplu krunu dobivši upravo partizan u sva 3 takmičenja i ono što je još bitnije u svim mlađim selekcijama su Zvezdini igrači. Znači za razliku od partizana ima svoju školu. Protiv Reala su prelomili Gudurić i Rebić. partizan je 15 godina trošio silne državne milione i to koristio samo da uništava ostale srpske klubove i otima im igrače. Da li je Zvezda otela nekog partizanovog igrača? Kada će grobari priznati sami sebi koliko je Zvezda bolja za srpsku košarku? Već godinama reprezentaciju stvaraju samo Zvezda i FMP koji sada zajedno imaju najjaču školu na planeti! Da li znate da su juniori partizana ispali u DRUGU LIGU? I zašto država još uvek daje više partizanu koji ne igra ništa i nema nikakvu korist za srpsku košarku? I najveća misterija - kako grobari imaju obraza da se javljaju? NISMO ISTI!

Alexa

pre 8 godina

Drago mi je sto ispada da se tako lako zaboravi decenija I po dominacije! Kako ce tek biti lako zaboravljene ove dve tri godine kada sve dodje u prirodni poredak.

Normalan partizanovac

pre 8 godina

Kakvih sve likova ima ovde?? Prvo) Lista nije merilo toliko naspram onoga sto taj klub ima iza sebe i sta je osvojio..A koliko sam upoznat zvezda nema titulu prvaka evrope kao sto je to slucaju sa partizanom koji osvojio jednom uz to ima jos 3 ucesca na F4..I onda navijaci zvezde se nesto rugaju,smeju a trebalo bi da ih bude sramota za toliko godina postojanja u kosarci i pocetnickoj dominaciji da nisu igrali nijednom final four u najjacem takmicenju u Evropi.Samo nemoj te da pricate kako vam nisu dali ili kako je Partizan kriv za to..Toliko!

Srdjan 6s

pre 8 godina

A gde je bila ova lista svih ovih godina dominacije Partizana?

Nesto se ne secam da su objektivni novinari iznosili ove podatke, dok je Partizan igrao i F4, a zvezda nije ni postojala, a?

nbgdeki

pre 8 godina

Ljudi, stanite... Pa kako?? Mislim, zar nije Partizan institucija? Nemojte mi raditi ovo... Pre neki dan za fudbal, danas kosarka... Hahahahahahaha

miki

pre 8 godina

Kako vidim, u Evropi znaju ko smo mi, a njihovo mišljenje je malo merodavnije od vašeg. Nego, vi ste mi nešto sumnjivi.(Aca, 29. novembar 2015 15:20)

Tek druga sezona u euroligi i 18, tek je to sumnjivo!

Top16

pre 8 godina

Gluplje nego fifa lista u fudbalu,kako je Zvezda prosle godina isto bila 19.kad je bila u top 16 najboljih u evropi?To nije merka,sve te liste...

Dzoni7900

pre 8 godina

Ma ovo je nemoguce! Zar nisu oni osvojili mega giga kup 1475.g.p.ne? A po njima zvezda postoji 5 godina, pa institucijo moja kako ste dozvolili da tim koji postoji 5 godina bude toliko ispred vas? Smesni ste bre. Nekom TOP 16 nekome fenjer.

Aca

pre 8 godina

Mi smo PARTIZAN, a ko ste vi?
Daću ti ja odmah odgovor Ivo Lola Ribar!
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (miki, 29. novembar 2015 13:55)

Kako vidim, u Evropi znaju ko smo mi, a njihovo mišljenje je malo merodavnije od vašeg. Nego, vi ste mi nešto sumnjivi.

dule

pre 8 godina

Pa dobro ovo je lista na osnovu sveopstih rezultata , a ima uticaja i koji klub ima para i “A licencu” , tako da nije skroz realna. Na primer Makabi sigurno sad nije za top 10, a Mega treba da bude u top 100 najmanje

sasa

pre 8 godina

CRNO NA BELO(;-))).......


Znam, znam, namestio Covic....

STa sad, "godine dominacije"??? Pa vas DUle zedne preko vode prevedi, naplati vam za to 20soma eura mesecno, zapreti tuzbom i gasenjem ako ne platite, a vi i dalje mu pesme pevate..Pa pevaj, kupi karanfile..I dalje ste 40, i to je nesto.... top 50 bato!!
Secam se kako ste Zvezdu ismevali doke je igrala EC, a vi za EC Niste ni imali novaca! ah, kako se brzo vrati sve..

mr.red

pre 8 godina

E,ljudi, nemojte se sad nesto tu vredjati I replicirati k'o deca. Istina je da je lepo biti na vrhu,svi te vole,tapsu po ledjima, uz tebe su biznismeni ,drzava...ma sve!
Ali,jednostavno, to je biznis, nema tu ljubavi, Cim krenes na dole, nigde nikoga, svi se razbezali. Jedina istina je da je za vas pad krivo vase nesposobno rukovodstvo. Dok su oni ispijali sampanjac,jeli kavijar, citirali Kanta I Bukovskog, dok su glumili avangardu I posecivali izlozbe,ljudi Iz Zvezde su mukotrpno radil, trpili podsmehe,uvrede,rekordne poraze od Partizana, ali su istrajali I stvorili respektabilan klub. A pouceni Partizanovim iskustvom, stvorili su jaku omladinsku skolu koja je jedini garant da se Zvezdi za koju godinu ne desi Partizanova sudbina. I umesto sto trazite krivca u svemu I svakome, zapitajte se sto ste tu gde jeste. Sampanjac je ispario, kavijar odavno u kanalizaciji a vi igrate derbi zacelja sa Sutjeskom I Tajfunom. Sramota sta su vam "mag & CO" uradili! Sramota!!!

galiot

pre 8 godina

(Igor PFC, 29. novembar 2015 13:32)
Realno bi bilo i da ti objektivni navijaci partizana lupaju minuse na ovakvu napisanu glupost!!!

Simanić, Tejić, Rebić, Radanov, Aranitović .....

pre 8 godina

Partizan se usmerio na pravljenje mladih igrača, za razliku od Zvezde koja je legija stranaca i nema ni jednog igrača iz svog pogona koji je makar blizu onima koji su trenutno u Partizanu!
(Igor PFC, 29. novembar 2015 13:32)

Života ti kaži nam koji su to vaši mladi igrači (iz svog pogona)? Vitkovac? Milutinović? Anđušić? Džejms? Wilson? Perović? Igrače iz svog pogona možeš da nazoveš igrače koji prodju sve mlađe selekcije svog kluba i dođu do seniorskog tima. A NE igrače koje kupiš kao juniore i nazoveš ih svojima (BOgdanović, Milutinov). Nemojmo se zavaravati.

VMP

pre 8 godina

Grobar sam, ali smatram da CZ trenutno zasluzuje visu poziciju, bar top 15 dok je Partizan mozda i na visem mestu nego sto to igre pokazuju, ali ako je na osnovu tri prethodne sezone onda je realno posto ova sezona za nas trenutno ne lici ni na sta, na sajtu Eurobasketa nismo ni u prvih 100, dok je zvezda tek 28. i to iza Arisa, Asvela, Dolomita, Avtodora..

ZIVOT

pre 8 godina

@Igor PFC vecu glupost nisam procitao ovde!!! Partizan pravi mlade igrace kojeee????? Francuske,Letonske???? Navedi mi 5 igraca u poslednje 5god. koje ste iznedrili (Bogdanovic,....) i sta su osvojili ti igraci u mladjim kategorijama????

drmr

pre 8 godina

Naime Zvezdu od 19 do 9 mesta deli 13 bodova. (pobeda 2 boda, poraz 1)


A Cedevitu koja je 9 mesta iza Zvezde deli 22 boda od Zvezde. (Cedevita ima 62 boda, Zvezda 84)

Zvezda je odma ispod Unikahe, Kahe Laboral i Efesa, a ispred Zalgirisa koji ima A licencu i to za 6 bodova.


Takodje je teški nonsens da se isto boduje El i Ek, pa je tako Uniks ispred Zvezde, koji je čak u top 10 kao i Niznji novgorod naprimer.

Batko

pre 8 godina

Gluplje nego fifa lista u fudbalu,kako je Zvezda prosle godina isto bila 19.kad je bila u top 16 najboljih u evropi?To nije merka,sve te liste...
(Top16, 29. novembar 2015 17:56)

Ma Vučić namestio