Petak, 27.11.2015.

19:30

Miler, Cirbes i Zvezdina deca srušili 'Kralja'!

Crvena zvezda zabeležila je veliku pobedu u sedmom kolu grupe A, savladavši prvaka Evrope Real Madrid u Pioniru – 94:88.

Izvor:

Miler, Cirbes i Zvezdina deca srušili 'Kralja'! IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

673 Komentari

Sortiraj po:

Batko

pre 8 godina

i dalje tvrdim daRadonja treba d ide
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (LeMi, 28. novembar 2015 08:17)

Nastavi ti da tvrdiš...

zoran v.

pre 8 godina

Godinama pratim košarku, al godinama nisam video takvu hladnokrvnost kod mladih igrača kao što ima Gudurića. Sledeće godine verovatno vođa tima!

Zlatko

pre 8 godina

Nakon procitanih komentara hteo bih da kazem svoje misljenje na zadatu temu. Komentari od sjaja do ocaja i nazad. Da li ljudi uopste prate dogadjaj ili pisu kako ide rezultat? To nije samo sad za Zvezdu, takvi su komentari i za Djoleta i za sve ostale sportske dogadjaje. Onda za kraju, u zavisnosti od rezultata ili dizanje u nebesa ili sahranjivanje 2m pod zemlju. Pokusacu da svoj komentar pisem kao repliku na pojedine komentare.
1. Mnogi zale za proslonedeljnim porazom. Jeste, zalimo jer smo imali +21, ali da nam je pre utakmice nego ponudio poraz od 3 razlike ja mislim da bismo svi prihvatili. Da smo to dobili mozda ne bismo sinoc. Meni je svakako draza pobeda nad Realom, iako bi pobeda prosle nedelje imala vecu vrednost.
2. U toku utakmice, negde oko poluvremena, napisana su dva komentara koja sam zapazio: jedan je prognozirao nasu pobedu od 5 razlike, dok je drugi rekao da imamo sansu ako spustimo Real ispod 90 poena. Ispostavilo se da je prvi pogodio a da je drugi veoma dobro procenio stanje na terenu.
3. Nikada za ove tri godine nista lose nisam pomislio za Radonjica. Nikada, do sinoc. Utakmicu nisam gledao. Pratio sam rezultat preko neta, a odgledao poslednjih 7-8 minuta. Na 50:60 pomislio sam da je mozda vreme da Radonjic ode jer smo opet imali prazan hod koji je protivnik iskoristio da se lagano odlepi. Sta je interesantno? Od tog rezultata do kraja napravili smo seriju 44:28. To je otprilike period od 15 minuta. Jasno je da to ne moze uvek da se ponavlja. Igrali smo na domacem terenu i imali ogroman vetar u ledja od strane publike. I to stoji. Da je taj period zavrsen 28:28 bila bi to lagana pobeda Reala od 10 razlike. Ali to govori da sa svima mozemo da igramo bar egal. Dakle, nema potrebe da na terenu ekipa deluje preplaseno i da nas protivnik ponizava sa 30-40 razlike. Neka se momci opuste, neka igraju bez pritiska, neka igraju sa svima bez obzira na ime protivnika ili teren. Verovatno niko nije ocekivao pobedu u Madridu ili Rusiji (doduse ja sam napisao da u Madridu dobijamo 5 razlike, ali to je vise bila podrska i navijacka zelja), ali isto tako niko nije ocekivao toliko velike poraze.
4. Neko je omalovazio pobedu govoreci da je Real ocajan jer ima 5 poraza. Kakav god da je to je Real Madrid. Real je Real imao 5 poraza ili igrao trecu ligu. Kad su izvucene grupe svi smo racunali da se prolaz trazi protiv Strazbura i Bajerna. U tu racunicu se neplanski ukljucio i Real. Kao sto rekoh, pobeda protiv Strazbura prosle nedelje bi bila vrednija, ali ovo od sinoc je veca pobeda. Pobeda koja moze doneti samopouzdanje ekipi pred poslednje tri utakmice. Ne znam da li sam u pravu, ali mislim da bi bilo bolje da sledece nedelje dobije Bajern. Pobedom bi izbacili Strazbur i onda u poslednjem kolu u medjusobnom duelu da trazimo prolaz.

Meklejn

pre 8 godina

deco partizan nikog nije pobedio prvih 6 godina. Da li vi to znate? Dajte nama evroligu 13 godina, ceo savez, podršku političara i državnih struktura i bićemo prvaci eveope. već sada u startu smo mnogo uspešniji od vas i to su činjenice!

daddy cool

pre 8 godina

Što repliciraš od ranog jutra ako ti nije ništa...nije bilo spavanja,a...
(oops, 28. novembar 2015 11:24)

Neki od nas imaju porodicu, decu razumes. I tebi isto zelim.

...

pre 8 godina

Sledeca evroliga ce imati 16 mesta? U ovoj evroligi CE biti 2 tima iz Abe u top16 sto znaci da bi trebali da razmisle za 2 mesta, a jedno bi trebalo biti sigurno.

santa justa

pre 8 godina

..Nadam se da ce Thompson kao i Djenka prosle da eksplodira na kraju pa da se svi pitamo jel to isti igrac kao na pocetku sezone!
(Milan, 28. novembar 2015 11:5)
Za Jenkinsa smo svi videli da ZNA, a za Tomsona svi vidimo da NE ZNA! Zna jedino da prosledi loptu prvom do sebe i da pogodi obruc i to kad je "sam u dvorani".

buleee

pre 8 godina

Legija steanaca,ja sam Srbenda od glave do pete ali ne moze se igrati Evroliga bez 4-5 stranaca pa da gori zemlja.Erceg trazi 800 hiljada za sezonu a verujem da Miler igra za manje od 500 i to je samo 1 primer i verujem na rec Vujosevicu kada je pre par sezona izjavio da su nasi igraci mnogo skuplji nego stranci.Ovaj Zvezdim program mi se jako dopada,ima dosta stranaca ali ima tu i 7-8 izuzetno mladih igraca koji sticu iskustvo i koji su pontencionalni reprezetantivci.

Povidon

pre 8 godina

Tesko pobediti tim koji ima 5 poraza i u losoj je formi(Your friend, 27. novembar 2015 22:32)
Koliko je tesko pobediti i 20 puta slabije ekipe od prvaka Evrope Reala to vi najbolje znate sa skorom od 4-7 u Aba ligi. Mi smo Real pobedili ubedljivije nego vi Tajfun. Ono sto je po meni pravo pitanje je da li ce Zvezda imati vise pobeda u Evroligi od KKPI u Aba ligi ukupno na kraju sezone!?

oops

pre 8 godina

A u Laktasima koma!!! Hahahahaha!
(jel ste se ponadali igokejci?, 27. novembar 2015 23:52)

Evo ne znam sta cu koliko sam komiram. Za sve ove godine niti smo uspevali da bijemo evropske prvake, a tek ni po nekoliko puta.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (daddy cool, 28. novembar 2015 07:25)

Što repliciraš od ranog jutra ako ti nije ništa...nije bilo spavanja,a...

Delija

pre 8 godina

Ono kada u nedostatku kvalitetne prozivke poredis odlucujucu evroligasku utakmicu protiv aktuelnog prvaka Evrope sa prvenstvenom utakmicom Jelen Superlige protiv Novog Pazara dok su navijaci u fazi bojkota protiv uprave.
(Todorovic, 28. novembar 2015 00:28)
A protiv Alkmara niste bojkotovali kad vas je došlo u Holandiju dve hiljade . Što se tiče utakmice sinoć hvala ti Zvezdo na predivnoj večeri !!!

Milan

pre 8 godina

(Boki, 28. novembar 2015 03:10)

Imamo Thompsona, zapamti i Djenka je imao krizu na pocetku sezone, kao i Thompson sad...Nadam se da ce Thompson kao i Djenka prosle da eksplodira na kraju pa da se svi pitamo jel to isti igrac kao na pocetku sezone!

Kum

pre 8 godina

Radonja odlazi posle Strazbura Radonja odlazi i sad. Jedna utakmica mi ne menja misljenje...
(Nikola, 28. novembar 2015 09:04)

Nemas ni znanja, ni obraza.

petarczv

pre 8 godina

Bice bolje sledece sezone u EL,taman ce drzava jos malo dati para,da bi mogli da doguraju korak dalje.Jos ako Partizan ode u nokaut LE,mozemo da ocekujemo da jos par stranaca dodje u ovu legiju stranaca sa Kalemegdana.
(Patrik, 27. novembar 2015 21:57)

Legija stranaca: Jovic,guduric,mitrovic,rebic,simonovic,tejic,stimac,lazic,dangubic,simanic...ali sta ti ja objasnjavam kad ti nije dobro xaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxa

Realista

pre 8 godina

Standardno, navijači Zvezde i Partizana se obično deklarišu kao najveće patriote u Srbiji, a onda navijaju jedni protiv drugih kad se igra protiv stranaca.

Dragan VG

pre 8 godina

Gospoda spanska( uglavnom) u ULEB-u, mogu da se stide novim konceptom EL koji ce zaziveti...
Real , sampion Evrope, gubi od Zvezde, predstavnika lige koja nije sigurna, kada je nobi koncept lige u pitanju...
Skandalozno je i razmisljati da li dati mesto ABA ligi, u kojoj su igrali ili igraju timovi koji zajedno imaju 7 titula sampiona Evrope...
I jos treba da molimo za jedno bedno mesto, a vidite kako i Cedevita i Zvezda uzimaju skalpove i pobedjuju...
Ali ne, Turci i Spanci imaju xx mesta zato...
Koliko ono bese turski klubovi imaju titula sampiona Evrope?
Ah da, oni imaju pare i Turkish airlines...

kraljevski pad

pre 8 godina

Ne pratim detaljno košarku može li neko da objasni šta se desilo sa Realom i kako je od prvaka Evrope došao do poslednjeg mesta u grupi?

Strasbourg

pre 8 godina

Vi sto site kritikovali Radonju pa sad ga dizete u nebesa...desilo se coveku d'à dobije Réal, pa sta !?
Dobar Trenet ne mode ispustiti 21 razlike protiv prosecne ekipe, te izgubiti svaku tesnu zavrsnicu u EL u poslednje 3 godine.
Radonja odlazi!!

bobo mk

pre 8 godina

Radonjić je ostao bez prve postave iz prošle sezone (Vilijams, Dženkins, Kalinić, Mitrović, Marjanović), potom izgubio još nekoliko novih startera (Tejić, Dangubić i ne znam šta je sa Mekelom), nikada se nije žalio oko toga, već vredno radio i opet sklopio dobitnu kombinaciju.
Vidi se da izrasta u vrhunskog stručnjaka.
Bravo Radonjo, bravo Zvezdo.

Marko

pre 8 godina

Predlažem B92 da na fin način ukine ovo prepucavanje između grobara i crvenih. Od 560 komentara više od dve trećine nema veze sa košarkom. Ima nas i takvih koji bi da komentarišemo igru. Jednostavno, uz svaku vest o utakmici, dodate po jednu provokativnu, tipa a kako bi ovo odigrao Partizan bez centra, pa neka se tamo ganjaju. Meni se na primer učinilo da ova pobeda ima veze samo sa atmosferom u Pioniru i fenomenalnim izdanjem tri igrača. Radonja opet nula. Kad ćemo da odigramo utakmicu loše a da pobedimo?

daddy cool

pre 8 godina

Neki jedva uspeju da dodju do pobede protiv raspalog Azea pa od toga prave festu, bez obzira sto ih koji dan kasnije potovari Spartak, a mi razvalimo prvaka Evrope i nikom nista, navikli smo mi na takvu tradiciju jos od ranije, a sada se stvari samo vracaju na svoje mesto.
(Hugo iz Albukerkija, 27. novembar 2015 23:42)

Ti li si Kairate? Bas ste ih razvalili. Mi eto nikada u basketu ne bi uspeli da dobijemo prvaka Evrope. Ups, ili kako to bese?

daddy cool

pre 8 godina

A u Laktasima koma!!! Hahahahaha!
(jel ste se ponadali igokejci?, 27. novembar 2015 23:52)

Evo ne znam sta cu koliko sam komiram. Za sve ove godine niti smo uspevali da bijemo evropske prvake, a tek ni po nekoliko puta.

Delija-Bor

pre 8 godina

E moj Covicu, Milera da si doveo prosle godine sa onakvom ekipom otiso bi na F4 a vi pricate ne treba cetvorka. Puna podrska ekipi i ocekujemo top 16! Moze se i Himki pobediti sledece kolo samo da se igra u Pioniru ;)

mbcswi

pre 8 godina

Za 10 dana su tu i Dangubic i MWill malo ranije i to ce tek biti jak tim. Guduric strasan igrac. Tompson ce biti otpusten cim Se Danga oporavi.

Boki

pre 8 godina

Nesto kad razmisljam ovaj tim moze da bude bolji od predhodnog,a svi pricaju da je losiji,pazite Cirbes igra na nivou Marjanovica iz prosle,Stimac na nivou Cirbesa iz prosle,miller bolji od Kaline koliko to cudno zvucalo,na pleju Williams ostao isti,Guduric bolji od Blazica,Jovic bolji nego prosle sezone kao i Reba,e sad jedino umesto Dzenkinsa nemamo zamenu,tu kad bi dosao stranac bilo bi strava...

UltrasBgCz

pre 8 godina

@stradivari

Nisi ti nikakav grobar,nego si jedan od Ofkanovih sendvicara.Da si grobar ne bi pozeleo Zvezdi srecu,ne bi te bilo sramota kluba za koji navijas.Mogao si odmah reci da si panter,mada lako se to skonta.
(Patrik, 27. novembar 2015 20:34)

''Da si grobar ne bi pozeleo Zvezdi srecu,,?! Koliko smo zatucana sredina. Nezadovoljni i zavidni covece, pitaj onog ko te tome ucio sta je cast i obraz, vaspitanje i patriotizam. Znam, cutace kad ga budes pitao. Da zna, ne bi te ovome ucio...

Kayser Soze

pre 8 godina

Podrska Mekelu, Tompsonu, Tejicu i Simonovicu, momci ce pogadjati kada bude najteze i najpotrebnije! I kada se budu vratili i Luka i Danga, i kada dodje MW, bice to DREAM TEAM.

Giovanni

pre 8 godina

Konačno smo dobili crnca
koji može da povuče kada je teško. Da su našli još samo jednog ovakvog igrača za vreme prelaznog roka bili bi ozbiljni u priči za top8. Gudura prelomio da budemo realni.

UltrasBgCz

pre 8 godina

LAGANI TRENING REALA
(superheroj_Gailius_sa_planete_NEPTUNas, 27. novembar 2015 20:20)

Igra Zvezda, a ne ona prevara od kluba, Partizan, koja je vladala balkanskom kosarkom pomocu lazi, ucena, prevara, otimanja, pretnji... U EL 15 godina nista uradili niste. Vi ste nama lagani trening. Veceras je u Pioniru pao prvak Evrope!

Pera

pre 8 godina

Ja ne znam što Radonja toliko mrzi španske klubove, pa da mora da ih stalno dobija! O'ladi malo čoveče, pa oni su skroz dobre gazde - stalno uzimaju igrače i lepo ih plaćaju. Inače, kome ćemo da uvaljujemo igrače?

:)

Navijac partizana

pre 8 godina

Svaka cast! Pobedili ste Real koji smo MI pre tri godine pobedili u pioniru..Doduse,tada nije bio EVROPSKI PRVAK..Ali bez obzira svaka cast jos i cestitke na pobedi.

kralj

pre 8 godina

Neki jedva uspeju da dodju do pobede protiv raspalog Azea pa od toga prave festu, bez obzira sto ih koji dan kasnije potovari Spartak, a mi razvalimo prvaka Evrope i nikom nista, navikli smo mi na takvu tradiciju jos od ranije, a sada se stvari samo vracaju na svoje mesto.
(Hugo iz Albukerkija, 27. novembar 2015 23:42)

Cestitam na pobedi ali nemoj sada da se pravis blesav,svi dobro znamo ko je u bliskoj proslostije pobedjivao prvakE Evrope,barem kada je kosarka u pitanju.

veliki strumf

pre 8 godina

Gledam snimak, onako na miru, ako sam propustio neki detalj: od 77-73 Cirbes je ubacio cak 15 poena (od 17 koliko smo ubacili od tada). Covek je dao cak 11 uzastopnih poena - od 77 do 88! Preostali poeni bili su Gudurino kucanje! Pa svaka mu cast.

Zhish

pre 8 godina

Je li trebala sto pobjeda Realu veceras:)?
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (z-nk, 27. novembar 2015 23:27)

..ma jok...

Rasterivač

pre 8 godina

...I trčim do kladže da stavim 300 ojera na pobedu Reala sa hendikepom.
Dolazi zima, svaki ojer je bitan; o da!
Posebno onaj zaradjen od strane naših divova, Uplakanih...
(Danilo, 27. novembar 2015 13:27)

Ne brinite, kod mene su tih 300 ojera, nije poklonio kladži. Sačekao sam ga ispred kladionice.

DedaMiloje

pre 8 godina

Svaka cast za pobjedu.Od navijaca Partizana
(Slavko-RS, 27. novembar 2015 22:10)

Hvala prijatelju, sve najbolje ti želim. I vi da se vratite.

Napred Zvezdo

pre 8 godina

Vanserijska partija, navijanje, citava atmosfera ma sve se veceras poklopilo! Ali opet zapitajte se da je malo bolji i iskusniji trener od Radonjica na klupi Zvezda bi nocas vec slavila prolaz u top 16 jer bi Strazbur bio treca a ovo veceras cetvrta pobeda... Ima jos nade ali eto, steta, i ranijih sezona je dobijeno izgubljeno a to ne bi smelo da se desava ... Kad Real ima dve poede mi smo sa 3 odlicni! Ovaj tim sve ovako desetkovan moze mnogo pa nam ostaje da verujemo da moze i dalje! Srecno!

vlada milić

pre 8 godina

A sad i ti...dosta je i ovih 6...jel' tako srce ?!
(Batko, 27. novembar 2015 22:56)
batice imaš duhovite replike, svaka čast ali me nerviraš sa tim dušo,srce i ostalim tepanjem.

delija iz pg

pre 8 godina

Miler kad udje u seriju... drzte gace :-)
(veliki strumf, 27. novembar 2015 22:29)

E moj strumfe, kakav si strucnjak za kosarku, kada Miler bude odigrao jednu losu ima odmah da ga pljujes.
Pozdravio te Radonja.

oops

pre 8 godina

Ubaciće Branko,Simon i Štimara u "beast mode" i biće samo minus 20 što je za Uplakane veliki uspeh; bar cenim onako, pun empatije prema toj živopisnoj družini!
I trčim do kladže da stavim 300 ojera na pobedu Reala sa hendikepom.
Dolazi zima, svaki ojer je bitan; o da!
Posebno onaj zaradjen od strane naših divova, Uplakanih...
(Danilo, 27. novembar 2015 13:27)


Eh,gde bi ovoj našoj državi bio kraj kada bi bilo više pametnih ljudi kao ti...klanjam ti se do zemlje...upalak sam..ali od SMEHA...i ne stajem...ti si moj favorit za najkomentar godine (čuj godine..decenije..sledeće decenije)...

Dagoberto

pre 8 godina

Sve je ovo super ali me brine sta je bilo sa Jovicem. Ako je nedisciplina i ukor Radonjica daj boze da ostane na tome uz izvinjenje. Ne daj boze da je neki bes i hir Jovica. Ne bi valjalo da se sad tu nesto iskomplikuje
(neko iz gomile, 27. novembar 2015 23:31)

Decko je povredjen vec danima. Nije ni trebao da izadje na teren veceras. Igrao je pod injekcijama. Kad je proslo dejstvo, izasao momak a na faci mu grimasa koja kaze da ga sve boli. Svaka mu cast sto je i toliko izdrzao, bio je odlican. Sve je bolji i bolji. Ima asistenciju za udzbenike, kako kazu treneri ima sigurnu asistenciju, malo da popravi sut, jak na prenosu lopte, ne puca pod pritiskom da gubi lopte, u odbrani odlican i vec sad je kompletan igrac. Sad neka odmori malo, mada veceras nece oka sklopiti...

Ja

pre 8 godina

(Radonjic kvazi trener, gori NE POSTOJI, 27. novembar 2015)

Zivo me interesuje gde se treba javiti za posao bota, predstavljati se kao sipatizer nekog kluba ili neceg drugog i pljuvati ga. Koliko se to placa, hteo bi i ja malo pride online zaradu?

Samo sam u pocetku kad je Radonjic bio doveden bio malo sumnjicav. Ocigledno je da covek ima svoju filozofiju i neka je forsira, nadam se da ovakve gluposti ne uticu na njega.

Cestitke svim igracima, Jovic samo malo da zauzda emocije, posle onakvih ispada i ja bi ga poslao u svlacionicu makar mec izgubio. Dobijamo mlade igrace koji ce iduce sezone biti nosioci ili vazni srafovi u Zvezdinoj masineriji, pa da Boze zdravlja zaigramo i tu novu EL.

holilend

pre 8 godina

Veliki sam grobar - najveci. Ali mi je puno srce bilo dok sam gledao zavrsnicu meca. Pogotovo kad su Guduric i Rebic dominirali. Svaka cast.

Samo je sljaka iznad nas...

pre 8 godina

Grobariiii u ruuuupeee gde ste bili 50 godina!
(Zvezda ponos Srbije, 27. novembar 2015 23:45)

Uzivaj u pobedi i sjajnoj igri,a ko je bio u rupu godinama o tome ne treba pricati.

Todorovic

pre 8 godina

Sa drugarom sam u Pioniru i ne čujem svoje misli! Ovo je neverovatno kakva je buka! Svaka čast Zvezdaši ovo je atmosfera koja se pamti ceo život! Gledao sam 90% Partizanovih utakmica ali mi se čini da je ovo još jače.
(grobar iz blokova, 27. novembar 2015 20:47)

Nijedan pravi grobar ne bi omalovazavao navijanje svojih navijaca jer zna kakvo je ono bilo i kakvo moze da bude. Nijedan pravi zvezdas se ne bi predstavljao kao grobar. Zalim ovakve navijace koji se lazno predstave samo da bi nakupili pluseve i ispunili sebi vece. Druze, uzivaj u pobedi svog kluba jer su ovo retke prilike. Kazem retke jer ce se EL na ovim prostorima opet igrati ko zna kad.. Svaka cast na navijanju i pobedi pravim i iskrenim zvezdasima.

Bojan B.

pre 8 godina

Igraci su pokazali svoje veceras, trener isto... Sad je red na strucnjacima, kriticarima i ostalima koji vole Zvezdu da bude 7000 ljudi u ponedeljak u Pioniru i ispostavati ove igrace i sav trud koji pokazuju. Ma zalost mislim da nece tako biti. Ja sam u Pioniru, vidimo se.

chivu

pre 8 godina

Rebic, Jovic, Vilijams;
Guduric, Lazic;
Dangubic, Simonovic;
Tejic, Miler, Mitrovic kad se oporavi (menja ga Simanic koji ce sacekati jer je najmladji);
Cirbes, Stimac.

Jos jedan stranac bi bio koristan ali mozda i suvisan, Vilijams i Miler ce uz Cirbesa biti glavne strane zvezde koje ce uz domace snage biti dovoljne za nove titule i top 16, pa dokle mogu neka stignu. Mekelu i Tompsonu se treba zahvaliti kao Skorcianitisu, nekad se padne manji ispit da bi se polozio veci, nije kom je receno... Ziveli!

vulo

pre 8 godina

miler je tri klase iznad svih ostalih u nasem timu trenutno, tu su i Jovic i Cirbes jedino jos konstantni, svi ostali toplo-hladno. Gudura i Rebron iznenadili, svaka cast. Kad se vrate MWill i Mitrovic, Dangubic, Lazic malo da nadje formu, ako nam se posreci, imacemo strasan tim za top 16, mozda i bolji nego prosle sezone. Tompsonu i Mekelu se zahvaliti, i dovesti jos jednog beka sutera( dvojku)

a ha

pre 8 godina

Los pokusaj drzave da od Zvezde napravi Partizan i to ne bilo koji vec onaj Partizan koji je u Beogradu tukao i Real i Barsu i CSKA i Makabi i Pao i Olimpijakos i Fenerbahce i Armani i sve redom.Ajd sve neka to,,nego i narodne pare odose na dobos.I vise nego zalosno.
(Mirko, 27. novembar 2015 21:33)

Da li posle svega vidiš besmisao tvojih komentara...i tako kad god igra Zvezda...i šta kažeš sve redom..podsešćanja radi..partizan je redovno u grupi bio negativan..u stvari i ne znam da je ikad imao pozitivan skor...večeras je Zvezda ,koja ima 3-4 povrećena igrača, pobedila aktuelnog prvaka Evrope...ma kakvo spavanje...mnogi neće moći da zaspe..izvini...

Bojan B.

pre 8 godina

Igraci su pokazali svoje (svi kao jedan), trener isto... Sad je red da vidimo sve koji vole Zvezdu (pljuvavi, kvazi strucnjaci, pravi navijaci itd), najmanje sto su momci zasluzili je da u ponedeljak Pionir bude pun, da se vidi da se ceni ovaj pravi odnos, napredak i sve ostalo. Na zalost cisto sumnjam. Vidimo se u Pioniru. Bravo Zvezdo!

duledudule

pre 8 godina

ljudi molim vas.kad vas nolim.necu nikoga da hvalim posebno svi su zasluzili.ali bi da stanem u odbranu tompsona.decko je energican,ima zelju,ljudi moji pa on izuva odbranu,proradice napadacki kad tad imamo sad dobre sutere pogotovo kvinsija i kad se vrati brat mwill...pustite decka da igra,podrska za njega

Todorovic

pre 8 godina

Ni Pionir niste napaunili hahah
(todor, 27. novembar 2015 20:14)

Vi niste ni wc na JNA napunili protiv Novog Pazara...
(MomaSRB, 27. novembar 2015 20:53)

Ono kada u nedostatku kvalitetne prozivke poredis odlucujucu evroligasku utakmicu protiv aktuelnog prvaka Evrope sa prvenstvenom utakmicom Jelen Superlige protiv Novog Pazara dok su navijaci u fazi bojkota protiv uprave.

galiot

pre 8 godina

(superheroj_Gailius_sa_planete_NEPTUNas, 27. novembar 2015 23:41)
Bratac,priznaj da je tebi ovo dopisivanje na vestima,sve u zivotu!!!

volim je do kraja zivota

pre 8 godina

Guduric...ono u fudbalskom žargonu....džoker sa klupe...momak odmoran,nije se trošio....i onda kad je najpotrebnije....svaka čast Radonja...

Hljeb Tonus

pre 8 godina

Dobro pobedili ste prvaka Evrope.. Okej. Ali prvaka kojem ne ide uopste ove sezone(evo ''cak'' 5. poraz u EL) Ne lozite se mnogo molim vas.. I mi se lozimo sa ovom LE, ali vi preteraste.. Kao da mi nismo do pre koju godinu pobedjivali i Real i Barcu i Makabi i CSKA i OLY i PAO..

goblen

pre 8 godina

Milerova asistencija Guduri,slanje galaktičara po burek a onda zakucavanje u trenutku kad se lomi utakmica zaslužuje mesto u top ten ovog kola.

kiza

pre 8 godina

Поштено,још избацио Јовића.....храбро.....Радоњићу,свака част ........увек волим кад Реал изгуби па макар га и Звезда победила......честитам комшије

Millennium

pre 8 godina

Sve što sad hoćemo je, da budeš opet ona prava Zvezda kao nekad pre, u nama i dalje teče krv crveno bela što se lila za tebe, ajmo sad glasnije, za ono zbog čega se živi zbog cega se umire!!!

zvezda, to je moj tim

pre 8 godina

Svaka cast na pobjedi i na trudu. Nista bolje za razvoj mladih igraca nego da iskuse teske utakmice i nauce kako se pobjedjuje.

crise de nerfs

pre 8 godina

Mirko druze vi pola decenije u toj evroligi niste dobili nikoga.Zvezda prve sezone 4-6 skor,druge 6-4(top16faza),sada imamo 3-4 ,sa bukvalno 4igraca manje u timu.Na koju smo to foru onda mi u 4-om sesiru?Igrali smo polufinale evrokupa u kome ste vi dobili po usima.

Doktor

pre 8 godina

Raspad sistema.Vodjooooo daj bankomat treba jos 7-8 stranacaaaaa.Hahahahhaha busiiiiiiiiiiii
(mika sumadinac, 27. novembar 2015 21:33)oooo kako ce neko da bulji u plafon celu noc...

Дарко КГ

pre 8 godina

Јовић и Цирбес као Вилијамс и Боби прошле године, главни играчи од којиx све зависи. Браво!

Milos

pre 8 godina

E bre Radonja, pojma nemas..sa ovim timom bi i ja dobio Real:)Ajmo kriticari sad svi u rupu, kao i grobarski botovi. Uvek uz naseg Deju i tim.

Azer

pre 8 godina

Los pokusaj drzave da od Zvezde napravi Partizan i to ne bilo koji vec onaj Partizan koji je u Beogradu tukao i Real i Barsu i CSKA i Makabi i Pao i Olimpijakos i Fenerbahce i Armani i sve redom.Ajd sve neka to,,nego i narodne pare odose na dobos.I vise nego zalosno.
(Mirko, 27. novembar 2015 21:33)

jesi mi dobro kuco?! Mi ovako zalosni dobismo sampiona Evrope a vi?

Qroña

pre 8 godina

Kakvo dranje i to bez nekoliko povredjenih standardnih prvotimaca, a tek sto je Covke najavio i jos dva extra pojacanja pred nastavak sezone, ihh moglo je sve to i ranije da se dovede u red pa da smo sada vec jednom nogom u Top16, ovako nam prava porba tek predstoji.

Sasa

pre 8 godina

Busi hahhaha Busiiiiiiii !!!! Tovari mezimce iz predgradja !!!!!
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (mika sumadinac, 27. novembar 2015 21:31)
Биће 20 хаха
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (Stevan, 27. novembar 2015 21:19)
A ponadali ste se ! Moša,laku noć;-)
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (Omega, 27. novembar 2015 21:15)
Raspad sistema.Vodjooooo daj bankomat treba jos 7-8 stranacaaaaa.Hahahahhaha busiii…ii
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (mika sumadinac, 27. novembar 2015 21:33)
Kako ono beše? Hahahaha... A protiv Cedevite će tek biti smejanja. BTW, Uplakani Danilo, koliko si ojera izgubio, javi kad obrišeš suze.

Vlajko

pre 8 godina

Kralj je mrt_v, živela ZVEZDA! Ljudi moji Pionir je čudo, želeo sam samo da mi navijači počevši od sebe da damo sve od sebe,da promuknemo od navijanja i da bude ludnica,i u tome smo apsolutno uspeli,ja sam promukao a u Pioniru zemljotres!Ne bih ništa zamerio i da smo izgubili, samo sam želeo da momci daju sve od sebe i da ginu za sveti dres! Tomsonu ništa ne zameram,čovek gine u odbrani ali ne može ništa da pogodi a ljudi moji on na zagrevanju ne maši!Bravo Rebronu,zapušio si usta pljuv_čima i ti Gudura,mora da se prođe škola kao što je bila u Strazburu da bi mlad igrač sazreo! Baš mi krivo za all star potez Tejića kad je driblingom prevario čuvara ali je promašio,samo napred Tejo ja verujem u tebe i bićeš igračina!Šta reći za Milera,čovek je sa druge planete,konačno je smanjio broj izgubljenih lopti odigrao zrelo,nevezano za to što je ubacio ove trojke-moglo je i da ne uđe,pričam o stavu i o košarkaškom IQ.Hvala Joviću što je stisnuo zube i odigrao muški i hrabro i naravno Lazi na odbrani i Simonu -nije ga htelo ali je ginuo u odbrani i Štimari koji je davao kad su nas svi prežalili. I posebna poruka za cara za kralja HVALA Radonji na super vođenju ekipe,ne daj se Radonja mi pravi navijači Crvene Zvezde smo ti zahvalni za sav trud koji si uložio u našu Crvenu Zvezdu!Ne damo te bre a nek crk_u dušmani!I ko što kažeš u junu ćemo opet pevati na kališu!

Aksentije

pre 8 godina

Ja naucnika ja vidovnjaka ja kosarkaskih strucnjaka u komentarima.Prosvetih se i naucih vise za pet minuta citanja nego za ovih cetrdeset i kusur godina sto gledah kosarku i istu igrase. Za ovakvu pobedu nad ovakvim Realom treba samo reci. Momci svaka cast gurajte dokle mozete borbeno do kraja pa sta bude.

Hugo iz Albukerkija

pre 8 godina

Neki jedva uspeju da dodju do pobede protiv raspalog Azea pa od toga prave festu, bez obzira sto ih koji dan kasnije potovari Spartak, a mi razvalimo prvaka Evrope i nikom nista, navikli smo mi na takvu tradiciju jos od ranije, a sada se stvari samo vracaju na svoje mesto.

b91

pre 8 godina

Apsolutna podrska Dejanu Radonjicu! Pa da li bi los trener mogao da dobije Real, kao i Bajern u gostima, sa Rebicem, Tejicem, Simanicem, Tompsonom, Guduricem, i bez nekoliko povredjenih igraca? Zapitajte se malo vi koji ga kritikujete.

oops

pre 8 godina

I evo pocetak punjenja komsinice. Mozda se i izrodi nesto od toga.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Istina boli..., 27. novembar 2015 21:09)

..punjenje..komšinice..o čemu pišeš...ako ćemo o istini koja boli..evo jedne..kk partizan je igrao drugu ligu...ne znam ni jedan klub u bilo kom sportu ko je igrao nacionalnu drugu ligi i ko je institucija...da,istina boli...

a ha

pre 8 godina

Kraljevski stil! Ajmo Real...gazi mutanta kk ilr!!!
(Slusam hit iz autobusa GSP, 27. novembar 2015 21:35)

Voziš se GSP-om?!...kraljevski stil...baš....

KRIGER

pre 8 godina

Kraljevski stil! Ajmo Real...gazi mutanta kk ilr!!!

@(Slusam hit iz autobusa GSP, 27. novembar 2015 21:35)


Kompleksaski stil! Ne odgledas tekmu do kraja i postenski se izblamiras!!!
ps. Sta pustaju u GSP-u, jel opet neka pesma za IL-Ribara Saloa buuuahaha...

Millennium

pre 8 godina

Znam da će mi se mnogi smejati, mnogi lupiti minuse, al meni su na kraju bile pune oči suza. Tek je grupna faza EL, možda ne prođemo, ali dobili smo šampiona Evrope. Meni dosta! Sve što sam ranije rekao za Radonjića i dalje stojim iza toga, ali večeras su svi bili na nivou, i on, i igrači i navijači. Da nam je svaka utakmica ovakva! Napred Zvezda!

Dragan Banjaluka

pre 8 godina

Boze mili koliko bi tek sada dobila na tezini pobeda u Francuskoj da nismo ispustili +21.
Jos kada bi sledeci petak dobili Himki bili bi skoro u T16, s obzirom da SIG i Bajern igraju medjusobno, a Realu sledece kolo protiv Fenera biti ili ne biti. Ne mogu docekat sledeci petak, pin Pionir, vraca se MWill.

Batko

pre 8 godina

Može neko da pojasni u čemu je problem sa Radonjićem?
(slobodno objavite, 27. novembar 2015 21:

Pusai sad objašnjenja , pojasnjenja...kasno je sine

Asdf

pre 8 godina

Ade sad licemeri je l sudija odlucio pobednika ili grese "maga" na klupi!?
(Radonjic kvazi trener, gori NE POSTOJI, 27. novembar 2015 21:19)
Esi ti uopste gledao utakmicu koliko si komentara poslao, i naravno se izlupetao do bola

duledudule

pre 8 godina

e ajde sad pohvalite radonju svaki tajm aut kad treba,sve uradjeno u skladu sa moguctistima i desetkovanim timom.pazite mitrovic,dangubic,mwill,pa cak i mekel za rotaciju,roviti lazic jovic.

Batko

pre 8 godina

Busi hahhaha Busiiiiiiii !!!! Tovari mezimce iz predgradja !!!!!
(mika sumadinac, 27. novembar 2015 21:31)

Jooooj...lepo sam te zamolio da ne praviš budalu od sebe, a ti....

Lastapađos

pre 8 godina

Partizanovci,stara gardo !
Svi veceras za pobedu komsija.Dobri ljudi su nama cestitali pobedu juce.Sada je red na nas da ih podrzimo.Neka im je srecno.
(partizanovac, 27. novembar 2015 19:46)

Stara garda se oglašava!
Iskrene čestitke na pobedi protiv prvaka Evrope!
Naklon i poštovanje navijačima Zvezde i zbog sinoćih čestitki i večerašnje atmosfere!

gvozzda

pre 8 godina

Ajmo sad svi da se sramimo sto kritikujemo dr Radonju!
Covek je car,sa ovakvom ekipom pobediti sampiona evrope.
Naklon do poda momcima i treneru!

deca smo ovog grada, svi te Zvezdo volimo

pre 8 godina

mogu samo da zamislim koliko glupo se oseca mika sumadinac sada...
NAPRED ZVEZDA SAMO NAPRED ZVEZDA !!!!

Brondby

pre 8 godina

Čestitke Zvezdi

Alborg mora pasti idemooo Samo Brondby

Samo Brondby Brondby Brondby Brondby

Samo Brondby Brondby Brondby

Samo Brondby Brondby Brondby

Samo Brondby Brondby Brondby

Samo Brondby Brondby Brondby

Samo Brondby Brondby Brondby

Samo Brondby Brondby Brondby

Samo Brondby Brondby Brondby

Samo Brondby Brondby Brondby

Samo Brondby Brondby Brondby

Radikal Republika Srpska

pre 8 godina

I pored onakvog suđenja Crvena Furija pregazi šampiona evrope kao plitak potok.E sad zamislite ovu ekipu sa velikim magom Markusom Vilijamsom.Šta reći za Radonjatora,veliki gospodin i trener koga treba zadržati što je moguće duže.

Azer

pre 8 godina

Busi hahhaha Busiiiiiiii !!!! Tovari mezimce iz predgradja !!!!!
(mika sumadinac, 27. novembar 2015 21:31)

Topao pozdrav od Kvinsija i Cirbesa za tebe.

PFC-Zg

pre 8 godina

Busi hahhaha Busiiiiiiii !!!! Tovari mezimce iz predgradja !!!!!
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (mika sumadinac, 27. novembar 2015 21:31)

Raspad sistema.Vodjooooo daj bankomat treba jos 7-8 stranacaaaaa.Hahahahhaha busiii…ii
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (mika sumadinac, 27. novembar 2015 21:33)

Da li se Mika šumadinac sad oseća kao Jeti šumadinac?

mrki ris

pre 8 godina

Busi hahhaha Busiiiiiiii !!!! Tovari mezimce iz predgradja !!!!!
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (mika sumadinac, 27. novembar 2015 21:31)

Joj Miko pa kako ćes ti da spavaš noćas od te zavisti?Da Bog da nas svi ovako gazili.
A ti za lakši san uzmi jedan Kompleksan i Zavist i biće ti bolje al za jedno 15 godina.Mada verujem ja u tebe da ćes se naviknuti na našu dominaciju

Mile

pre 8 godina

Hvala Radonjicu pre svega, ne mozemo samo njega kriviti za poraze, mnogo radosti nam je doneo od kako je na klupi zvezde, volim te Radonja!!!

sovabebac

pre 8 godina

Svi koji pljujete Simketa izgleda ne znate nista o kosatci. Covek je svakog ko mu je dat na cuvanje UHAPSIO! Bravo za decake i ove malo vece decake! Da dobijemo jos jednu, pa da uzivamo u jos 14 utakmica, sto bi rekao Alan Ford: Ako kanis pobjediti, ne smijes izgubiti! Bravo momci jos jednom, svaka cast!

Brondby

pre 8 godina

Čestitke Zvezdi

Alborg mora pasti idemooo Samo Brondby

Samo Brondby Brondby Brondby Brondby

Samo Brondby Brondby Brondby

Samo Brondby Brondby Brondby

Samo Brondby Brondby Brondby

Samo Brondby Brondby Brondby

Samo Brondby Brondby Brondby

Samo Brondby Brondby Brondby

Samo Brondby Brondby Brondby

Samo Brondby Brondby Brondby

Samo Brondby Brondby Brondby

?!?

pre 8 godina

Kakvih se gluposti može čovek načitati ovde.I šta ćemo sad? Da smenimo Radonju jer je pobedio prvaka Evrope? Jel su nas napunili, razbili,istovarili,izbušili...??? Ajde bre svi na kolektivno lečenje paćenici jedni. Pobeda nad Bajernom isti odnos pobeda/poraz sa Strazburom nas vodi dalje.

pingvin sa Madagaskara

pre 8 godina

Raspad sistema.Vodjooooo daj bankomat treba jos 7-8 stranacaaaaa.Hahahahhaha busiii…ii
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (mika sumadinac, 27. novembar 2015 21:33)

Možda neki nisu obavešteni,te pišu ovakve komentare..ne igra partizan...

Pokondirena tikvica

pre 8 godina

Koliko mrznje,gneva,jada medju grobarima.Jel sad vidite kako izgleda kad drzava sipa pare nekome?Tako je vama sipano godinama.A sledece sezone ako bude sve kako treba kada nam dospu malo vise i iz nove Evrolige,obrnucemo igricu!

Nikola

pre 8 godina

ajmo zvezda i cedevita u final16
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (aba, 27. novembar 2015 21:35)

Tako je, bravo! Da naprave što bolji rezultat ove godine da ABA liga bude povlašćenija u novom formatu EL!!!

Voip

pre 8 godina

E fala Bogu da odigramo muški od početka do kraja i sreća nas je pogledala onako baš baš. Kvinsi polude kad je trebalo i vrati nas u igru na vreme i to nam je dalo veru da možemo pobediti. Ali svaka čast na mirnoci i pravim odlukama u završnici.

severnjača

pre 8 godina

Čoviću, hitno ponudi Mileru produženje ugovora, od njega se može zaraditi neko milionče! Šta sad Bartomeu ima da kaže za ABA ligu? Sa stalnim učesnicima Evrolige "ubiće" košarku u mnogim zemljama i ko zna koliko svetskih talenata u njima!

neko iz gomile

pre 8 godina

Sve je ovo super ali me brine sta je bilo sa Jovicem. Ako je nedisciplina i ukor Radonjica daj boze da ostane na tome uz izvinjenje. Ne daj boze da je neki bes i hir Jovica. Ne bi valjalo da se sad tu nesto iskomplikuje

Dragan VG

pre 8 godina

Ali Pionir...
Ono sto je Vembli za evropski fudbal, to je ova dvorana za evropsku kosarku...
Jednostavno, Arena ne moze da se poredi sa Pionirom...
Ako su u klubu pametni, pa da ovde igramo dve poslednje tekme kod kuce, i da prodjemo dalje...

Slavisa Jovic

pre 8 godina

Real prvak evrope,budzet 30 ili ko zna koliko miliona,Zvezda bez 5 igraca od toga 3 za prvu petorku,budzet 4-5 miliona.Pun Pionir,Zvezda pobedjuje,sta ces vise,napred zvezdo..

Deksazon

pre 8 godina

Los pokusaj drzave da od Zvezde napravi Partizan i to ne bilo koji vec onaj Partizan koji je u Beogradu tukao i Real i Barsu i CSKA i Makabi i Pao i Olimpijakos i Fenerbahce i Armani i sve redom.Ajd sve neka to,,nego i narodne pare odose na dobos.I vise nego zalosno.
(Mirko, 27. novembar 2015 21:33) # Link komentara


Mislim da te je sad puno sramota sto si ispao jako glup!!!!!!!!!!!!!1

pravi a ne placeni zvezdas

pre 8 godina

Za sve pljuvace Radonjica i KK Zvezde kako nasih nazovi zvezdasa tako i ovih sa druge strane brda. Nikada vise da niste uzeli Radonjica u usta, dve godine zaredom dobija aktuelnog prvaka Evrope, naklon pa makar vise nikada pobedu ne uzeli u Evropi.Svaka cast svim igracima na celu sa decom od po 20 godina, strucnom stabu i publici koja je imala tu cast kao i ja da prisustvuje uzivo ovoj pobedi.

Srle

pre 8 godina

Ovaj Rebic se plasi lopte a igra pleja. Samo da popuni petorku. Gde su ti muda decko?
(Srle, 27. novembar 2015 21:25)
Kao da me je cuo cim sam ovo napisao. Samo tako hrabro pa i ako gresis nema veze. Svaka cast Mileru i Cirbesu. Odlicna timska igra pogotovo u napadu. Velika pobeda.

rejnald

pre 8 godina

Za Radonjica je veceras bilo bukvalno pukovnik ili pokojnik...I dobismo pukovnika :) Iako necu promijeniti misljenje da je prosecan trener,veceras je bio dobar.Bez nekih vecih taktickih gresaka,pravovremeni time out-i,prave izmene...Al bez obzira na sve,ona situacija sa Jovicem i forsiranjem Rebica ga je mogla kostati posla!Nekako,sve i da smo izgubili,ne bih ga uopste krivio zbog onoga,jednostavno je neoprostivo ono sto je uradio Jovic!Srecom,pa je tu bio Miller,pa nas je vratio u zivot !Ako je bilo nedoumica koji je najbolji stranac koji je igrao za neki srpski klub,mislim da vise dileme nema!Volio bih da je ikako moguce produziti ugovor sa njime,ali nemamo mi tolike milione koje ce on zaraditi dogodine.Tek sa Williams-om ima da eksplodira.Nadam se...I za kraj-Zirbes!Kakva igracina!

Gajetano

pre 8 godina

Po ko zna koji put moram da citiram velikog Duska Radovica: "Kosarkasi su bolji nego sto zasluzujemo, fudbaleri su prava istina o nama"

Velika pobeda Zvezde!!!

Moja adresa Marakana-Sever

pre 8 godina

Zvezdaaaaaa
ooooooooooooooooooo
Zvezdaaaaaa
ooooooooooooooooooo
Zvezdaaaaaa
ooooooooooooooooooo
Zvezdaaaaaa
ooooooooooooooooooo

mozgoje

pre 8 godina

Cestitke ganima. Samo bez euforije, ovaj Real ima 2/5 u EL ove sezone. Ni veceras nisu nista odigrali. U svakom slucaju, lepo je dobiti aktuelnog sampiona Evrope pa cak i kad je u krizi. A ako se jos zove Real, onda je jos sladje. Uzivajte i uzdrzite se od glupih prepucavanja. To je za iskompleksirane likove.

Luka

pre 8 godina

Za sve pljuvače na poluvremenima samo da poručim da se vrate u pećine odakle su izašli. Svi koji su pljuvali Rebica i Gudurica nadam se da će da pojedu one tastature sa kojih pišete sve najgore o njima. Najbolja utakmica Zvezde u sezoni. Svaka čast Mileru, Cirbesu, Rebicu i Guduricu odlična utakmica.

Batko

pre 8 godina

NEĆU :
- prozivati grobare, citirati njehove komentare od danas...

- neću prozivati naše "stručnjake" koji teraju Dr. Dejana Radonjića

- neću objašnjavati da ipak imamo neku akciju

VEČERAS UŽIVAM !!!!!!!!

Slobodan

pre 8 godina

Pozdrav Narikacama sto teraju Radonju ... Danilu kockaru ... Tegeltiji i Grbi ... I svim onim zluradim sto zive na ovom forumu :-))

BMX

pre 8 godina

ljudi da li je neko gledao konferenciju za novinare....dama koja prevodi sa eng na srp i obrnuto....devojka nema predstavu sa jezikom....kakva blamaza i sramota...ko je nadje...

Herakle

pre 8 godina

Bravo Zvezdo! Ne zaboravimo da nema Mitrovica tu, da se vraca wiliams za top 16 umesto mekela, to ce biti strasna ekipa. Milera odah potpisati na 2 godine da ne ode dzabe iduce godine u neki efes ili fener. za top 16 imamo sledece. Petorka- wiliams, jovic, miler, mitrovic, cirbes...na klupi rebic, tompson, guduric dangubic, lazic, tejic,stimac, simanic, nastic. opasna ekipa zar ne?
Nastica spremaju za sleecu sezonu kada ode cirbes, tada ce dobiti sansu kao i simanic koji ce eksplodirati sledece godine.

Euro liga jeste slabija nego ikada, ali nikada dva kluba Aba lige nisu imala ovakav skroz sto je sjajno.

Beloved

pre 8 godina

Bravo Zvezdo, bravo momci, a ti Radonjiću za onaj Strazbur ti nikad neću oprostiti. Ta utakmica još uvek može da nas košta plasmana u top 16.

VMP

pre 8 godina

Iako sam veliki grobar, moram odati priznanje ovakvoj igri CZT. Pobediti bez Jovica, koji ne znam iz kog razloga nije igrao u zavrsnici. Sa rebicem koji je odigrao sjajno, sve sto je pogresio u Francuskoj sada je ispravio. Guduric buducnost srpske kosarke. Sut, prodor, drskost, 2+1, sve ima i treba da igra pre Tompsona, njemu se zahvaliti sto pre. Miler, kakav je to ludak, ubica decjeg lica. Cirbes sjajan. U prvom poluvremenu igrali na krilima Jovica, u drugom su se svi ukljucili. Ovo me je jako podsetilo na neke ranije pobede Partizana, tipa CSKA pre dve godine u Areni kada smo igrali bez pola tima. Srpski timovi imaju dusu i iskreno se nadam da cemo u buducnosti gledati i CZ i Partizan kako ruse evropske gigante i nosioce A licence.

djurexx

pre 8 godina

sinoc Partizan, večeras Zvezda. Kakve sportiste imamo, samo da smo mi ostali malo pametniji. Svaka čast i Zvezdi i Partizanu. Samo napred

Laufer

pre 8 godina

Ajmo pljuvaci Radonje, sad ćete da cutite verovatno. Da vam je neko rekao pre dve god da će naša deca Gudura,Reba i Tejic biti akteri pobede nad Realom dali bi to prihvatiti ili bi želeli još nešto više. Iza svog trenera, igrača, kluba se uvek stoji.

baj

pre 8 godina

Svaka cast na pobedi!Ali kosarkase koji imaju 20 godina nazivati ,,decom" je smesno.U tim godinama vec treba da budu glavni igraci Zvezde (ako su zaista kvalitetni), a ne da se svi odusevljavamo jer su ubacili 8 i 5 poena...

killy81

pre 8 godina

5 trojki brata Kvinsija i 5 popijenih piva, a šesto i poslednje za veceras :) otvaram da zalijem ovu veličanstvenu pobedu i noc! Sutra cemo ozbiljnije da analiziramo, veceras samo slavlje. Ponos, sreća i prkos se trenutno mesaju u meni. Bravo momci, bravo Zvezdini klinci, bravo Radonja, mogu samo da vam pljunu pod prozor!

sasa

pre 8 godina

U svojoj daleko najboljoj predstavi pove sezone, CZ je razbila prvaka Evrope, i za malo pa puce stotka...
Jos jednom se pokazalo staro kosarksako pravilo, da je jako tesko izgubiti ako pogadjas slobodna...
Bravo za Rebica(sta bi sa Jovicem?), koji je odigrao sjajno, neverovatni Cirbes(danke Deutchland!) ali takodje i svima drugima, sto vratise Zvezdu na pobednicki pravac, i sada top 16 se itekako smesi...
Sad cekamo povratak Viliamsa, i Dangubica....I da udjemo u top 16 spremni..
Neverovatno, Radonja je ucinio sve ispravno, kada su sve druge opcije bile iskoriscenje, onda se odlucio za ispravne,... Kada je prestalo forsiranje Thompsona, Gudura olduci tekmu, kada je Mekel otpao, Jovic i Rebric razbijaju, jedono sto brine je Tejic...
BRAVO MOMCI, VELIKA POBEDA..

Boris

pre 8 godina

Bravoo Zvezdo ! Pre svega sto su ginuli na terenu, vratilo nam se za proslu od Strazbura . Imamo privilegiju i da nam igra nba zvezda Miler , Cirbes neverovatan , za klasu bolji sigurno nego prosle sezone.

A sta reci za Gudorica koji na fintu suta ulazi pored aut linije i zakucava pomisleh da je Gurovic za trenutak heh. A i Rebic muski i hrabro .
Plus se vraca kapetan Williams .
Opet zvezda i ove sezone ima mocan tim . Bravo Zvezdo sto nas uveseljavas!!!! Jedva cekam da gledam zvezdu igramo prelepo !

Semke

pre 8 godina

Nema bolesnijih od internet navijaca partizana...
(Nikola, 27. novembar 2015 20:49)

Nema bolesnijih od internet navijača i Zvezde i Partizana.

zika

pre 8 godina

Bravo momci! Tako se igra. Ovakvom igrom se moze u top 16. Miler pokazao da je najbolje strano pojacanje kad smo gubili 10 razlike on nas je vratio onda cirbes fenomenalan na kraju, i ostali su bili jako dobri. Steta sto smo prokockali ono protiv strazbura sad bi mozda obezbedili top 16. I jos nesto neka zvezda igra u pioniru a ne u areni :)

Uputstvo?

pre 8 godina

ovaj smrdljivi bradati uvek protiv nas ne promasuje trojke
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (duledudule, 27. novembar 2015 20:48)

# Link komentara
Preporučujem (+247)
Ne preporučujem (-11)

Je l neko takmičenje il primer naprimer?

Lex

pre 8 godina

Ajmo Real!Razbij ove limenke!I tako ce mi nedelja biti kompletna! (Grobar, 27. novembar 2015 19:51 
hahahsha...aj laku noc
ako moze da ti bude laka..

batko

pre 8 godina

Jel sam ja rekao da možemo da dpbijemodobijemo Real??? Pionir je pionir! Ne treba sada biti kritičan, ali... Slaba nam je klupa u mali roster, ali biće to sve ok kad dođe mwil i još jedno pojačanje, plus danguba i mitar!

veliki strumf

pre 8 godina

Pozdrav za isfrustrirane grobarcice, narocito za onog Danila sto je rece pljunuo 300 evra - neka u zadovoljstvu potrosi dobitak, hahaha. A sto mi milo zbog ovog Gailiusa, galianija i razne druge likove kojima je smisao zivota da mrze Zvezdu.

stecky

pre 8 godina

Uh. Zvezda forsira decu i gura sezonu sa gomilom povreda. Zvezda oooooooo. U sledećim godinama bićemo prejaki. Ko dirne Radonju od večeras dobiće od mene (-)

KK CZV

pre 8 godina

Pionir je prica za sebe.Jos jednom se pokazalo da Zvezda igra neuporedio bolje u Pioniru nego u Areni.BRAVO MOMCI TOP 16 je blizu.Prijatno su me iznenadili ovom pobedom.Nisam ocekivao da ce mo posle -10 sredinom 3/4 uspeti da dobijemo ovaj me.Guduric i Rebic su odigrali veceras fenomanalno.

FELIPE

pre 8 godina

Bravo Zvezdo!!!! Cestitke svaka cast!!! Juce mi u fudbalu danas vi u basketu, moze li bolje?! NAPRED NASI! Srecno u nastavku takmicenja! Pozdrav od Grobara

Jeremy Clarkson

pre 8 godina

Ajmo pljuvaci!!! Ajde sad vi sto ste ih pljuvali posle Strazbura ajde sad ih hvalite! Pojedini ne zaslulzujete ovu ekipu i da gledate EL uopste! Momci, hvala VAM na ovome veceras! ! ! Ne moramo u top 16 uopste, posle ovoga veceras. Gudura, Rebic, Teja...samo da gledas ove klince i uzivas. Nazalost, najveci gubitnik veceras nije Real vec samo Jovic. Izgubio zivce ali to ne opravdava njegov postupak. Puna podrska Radonji !

jakobsen

pre 8 godina

Ljudi ovo je verovatno najsrecniji trenutak u mom zivotu!!!!
Hvala ti Zvezdo
BRAVO RADONJA A ONI STO KRITIKUJU OVAJ TIM POKAZUJU KOLIKO MALO ZNAJU O KOSARCI!

Srpska Crna Gora

pre 8 godina

Ajde pljuvaci oladite i pustite Radonju i ekipu da rade svoj posao, nisu vam ni Rebic ni Guduric ni niko valjali a nocas su vam vjerovatno svi najbolji i sledecu koju izgube opet najgori. podrska svima jedino se ABA mora uzeti ove godine sve ostalo nije bitno!!! Pozdrav Delije Podgorica

zvezdas-rajvoSa

pre 8 godina

Puno pozdrava za dezurne kriticare Radonjica i Covica uz Mamicevu pesmu :" Ne moze nam niko nista jaci smo od Reala". BRAVO ZVEZDO. Sutra naslov u novinama koji cu da uramim :" Zvezda zakucala za dno prvaka Evrope Real iz Madrida" i slika Rebe bebe :-)

Danevla

pre 8 godina

Radonja je slučajno dobio Real,utakmicu mu je rešio Gudurić koga uopšte nije planirao u rotaciji za večeras,a verovatno bi isti ispao i iz 12 kada se u tim vrati Dangubić!I laiku je jasno da je Gudura klasa u odnosu na limitiranog atletu Dangubu.Dečko je hrabar,razume igru,zna da prepozna situacije kada da napadne koš,kada da šutne,odlučio je utakmicu.Daje mnogo više od Tompsona,koji je daleko plaćeniji.A čovek je slučajno,iz očaja trenera pušten u igru.Zbog par grešaka u Strazburu da se sputava u razvoju takav potencijal.

kalina

pre 8 godina

Ubedljivo najbolja utakmica ove sezone.Svaka čast momci,Miler zver!!! I Himki može da padne u Pioniru,još se vraća i Vilijams!!! Zvezda Ooooooo!!!!

Batko

pre 8 godina

Nazalost sigurna pobeda Reala jer sa radonjom bolje ne moze.. Odlazi vise!!!
(Zvezda je ime sampiona!, 27. novembar 2015 20:48)

Idi u ćosak i cvili sa crno-belim drugarima

Alfa

pre 8 godina

Imam 46 godina, vatreni Zvezdaš sam od rođenja, redovno pratim komentare ovde, a sada ostavljam i svoj prvi:

1. SRAM BILO SVE "ZVEZDAŠE" koji teraju svog trenera, golobrade neiskusne dečake, povređene udarnike i sve one koji nose Zvezdin dres i grb! SRAM VAS BILO i pokrijte se ušima ukoliko ste zaista Zvezdaši.
Ovi momci su heroji, a ovaj trijumf pripada svima njima, na radost svih pravih Zvezdaša koji su uz tim i kad je dobro i kad ima problema.

2. Poruka za danila:
Uplakan sam prijatelju, evo mi teku suze radosnice nakon ove herojske pobede, baš kao i tokom čitave prošle sezone dok smo tukli vas i uzimali trofeje. Nadam se makar da si odigrao u kladionici kako treba i uzeo neke utešne pare.

masterkg

pre 8 godina

Ubaciće Branko,Simon i Štimara u "beast mode" i biće samo minus 20 što je za Uplakane veliki uspeh; bar cenim onako, pun empatije prema toj živopisnoj družini!
I trčim do kladže da stavim 300 ojera na pobedu Reala sa hendikepom.
Dolazi zima, svaki ojer je bitan; o da!
Posebno onaj zaradjen od strane naših divova, Uplakanih...
(Danilo, 27. novembar 2015 13:27)
U zdravlje da ih potrošiš ....

Macak

pre 8 godina

Bravo!

Svaka cast na pobjedi! Atmosfera fenomenalna.

Ipak u periodima Zvezda iga kao sto je sinoc igrao Partizan fudbal, a Kvinsi Miler mu dodje Abubakar Umaru, uradi prave poteze i izvuce ekipu.
Mora tu jos neko da bude samouvjeren, inace ode ukrivo.

zgontronoman

pre 8 godina

Ajmo Real!Razbij ove limenke!I tako ce mi nedelja biti kompletna!
(Grobar, 27. novembar 2015 19:51)

Aj polako nazad u svoju rupu,samo pazi kad silazis posto znam da je mracno i tuzno.

wolfy

pre 8 godina

NAJZRELIJA PARTIJA DO SADA (pa mozda racunajuci i proslu sezoni, ali necu preterivati jer sam pod utiskom) !!

Neverovatno zaista! Bravo Zvezdo!!
Mnogo mi je drago jer smo ove ljigavce pobedili!

Miler nas Durant!

I ako nos neko spomene arenu za bitne utakmice ima da ga spalim

Samo je sljaka iznad nas...

pre 8 godina

Bravo komsije,herojska igra i cista pobeda kao suza!!!Bravo jos jednom,cuvajte Gudurica.On je buducnost Srpske kosarke.Pozdrav!!!

Batko

pre 8 godina

Dokle cemo da gledamo ove padove u igri u napadu?! Svaki protivnik nam pravi serije 10:0, svaki!
(Byk, 27. novembar 2015 20:51)

Dok imas 7-8 igrača u rotaciji

va

pre 8 godina

Veliki timovi imaju previse obaveza u domacim ligama pa namerno gube u evroligi da se igrace ne bi umarali (ironija na jucerasnji komentar) cestitam na pobedi

Davidoff

pre 8 godina

Direktno iz Sarakeva , bravo Zvezdo!!!! Kad se ekipa bori, gine za svaku loptu rezultat mora doći!!! A sad , spektakl...VELIKO BRAVO DEJANU RADONJIĆU, VELIKO!!!POKAZAO JE DA JE PRAVI TRENER , KAD JE ONAJ NAFURANI 19 ASISTENCIJA UMISLIO DA JE VEĆI OD KLUBA LIJEPO GA JE POSLAO NA HLAĐENJE...I POBJEDIO I SVIMA VAMA ANTISTRUČNJACIMA ZAČEPIO USTA!!! DA VIŠE NIKAD SE NISTE JAVILI , NIKAD , IONAKO SAMO PLJUJETE....

Markos

pre 8 godina

Ako je Guduric uprskao u Strazburu i bio glavni krivac za poraz,veceras je bio glavni za pobedu.Cini mi se da je on veceras bio taj tas na vagi koji je prevagnuo na nasu stranu.

SAŠA FRANKFURT

pre 8 godina

Bravo Zvezdooo!! Konačno da padne i velikan evropske košarke tj prvak Evrope! Svaka čast, borili su se lavovski i verovali u sebe, a to je nakvažnije! Od sledeće utakmice biće puno lakše kad zaigra Willi, i Himki pada! Neznam šta je bilo s Jovićem, da li zbog povrede ili zbog Radonje, biće interesantno čuti zvanično saopštenje! Miller ih rasturio, ponudite mu novi bolji Ugovor, čovek je zlata vredan! Još kad se vrati Danguba obrana će dobiti na skoku i jačini! Igrajte od sada u Pioniru, atmosfera je bolja. Neznam šta će biti s Mekelom i Tompsonom, ili ih pustiti da igraju i dalje ili dovodite odmah neko kvalitetno pojačanje, ako hoćemo neki ozbiljniji rezultat! Gazi Zvezdo

Fica

pre 8 godina

Rebic- Buduci da smo odigrali bez Jovica decko je preuzeo sav teret na sebe njegova trojka je bila jedna od glavnih faktora za prelom utakmice.
Guduric- Preuzeo velike stvari na sebe kad je bilo najpotrebnije kao da ima mnogo vise iskustva.
Cirbes- Nepogresiv u napadu i sa slobodnih.
Miler- Kevin Durant evrolige!!!!

Dendara

pre 8 godina

Kvinsi Mileru, Zvezdinom Kevinu Durentu, obavezno ugovor za sledeću sezonu, Grbinih 940k da bude istina.
Kakav li će tek biti u tandemu sa Markusom...
Nadam se da sa Himkijem i Bajernom igramo u Pioniru, svi znamo zašto.
Sad su dobre šanse za Top16 a isto tako i da Real ispadne.
Molim administratore da puste komentar, bar ovaj.

Zvezda ponos Srbije

pre 8 godina

Najveća pobeda u istoriji srpskih klubova! Bez SEDAM igrača dobijen prvak Evrope Real Madrid kome je ovo bila utakmica biti ili ne biti! Koliko je ovo senzacionalno velika pobeda dovoljno govori i to da su grobari mislili da će biti +50 za Real. E TOLIKO je Zvezda dobro odigrala. Zvezda u dve godine Evrolige pokazala više nego partizan za 15 koji je imao samo jednu uspešnu sezonu. Kako mi je drago što sada dušmani pucaju od muke!

travel.track

pre 8 godina

Koliko je jaka grupa govori podatak da aktuelni evropski šampion, u jedva promenjenom sastavu u odnosu na prošlu godinu, je na poslednjem mestu. Bravo Zvezdo.

kris

pre 8 godina

Moram pohvaliti publiku,koja je nosila tim nakon dugo,dugo vremena uz pravo navijanje,a ne isprazno pevanje,zatim sve igrače Zvezde,jer su bukvalno izginuli,ali i reći iskreno(kao inače veliki kritičar Radonjića)da je ovu pobedu izvojevao on lično.Igra je imala i glavu i rep,igralo se strpljivo,bez panike na minus deset,te nakon Milerove fantastične role,okrenulo na Cirbesa protiv Rejesa,tj na unutrašnju igru u pravom trenutku,što je nagrađeno ovom velikom pobedom.Svaka čast za sve aktere ove ,za nas istorijske,pobede!

...

pre 8 godina

Pobedila je kompletna Zvezda a ne pojedinac, a ako nekoga treba izdvojiti to je svakako Cirbes, a zatim Miler, mada ovo je pobeda cele ekipe. Jednom zaigra jedan drugi put drugi

Paolo

pre 8 godina

Kad sam rekao da idemo da tučemo Reala, smejali ste se. E pa što bi rek'o Peca Panker - Poljubite me u dupe!
Miler-Zirbes-Gudura ih isekli...
Zvezdaaaaaa oooooooo

Batko

pre 8 godina

A ponadali ste se ! Moša,laku noć;-)
(Omega, 27. novembar 2015 21:15)

Čeeeeekaj...stani...gde ćeš...sto "laku noc" ??
Mi se stvarno ponadali...a ti maleni ?!

Milan

pre 8 godina

Zao mi grobara, koji su spremili fore o obaranju rekorda!Danas su pokidali Gudura, Miler, Cirbers i donekle Rebic!Svaka cast momci...Ovakve pobede su mi sladje, posto sam ih otpisao pre pocetka!Radonja ostani!I da ovo je luda grupa kad jedan Real ima 2-5!Zvezda jos ima sanse za top 16!

dusan

pre 8 godina

a sve je pocelo naopako od poluvremena, ne znam koja je kvota bila na real al ja bi stavio 1.01 na live bet u tom trenutku... ali nasi kraljevi su igrali carski, meni najdraze Gudurino zakucavanje kao da je 5 minut pritv Sutjeske... svi vi koji ste pljuvali Rebica i drugu decu treba da se stidite. kao da ne znate koliko vremena i gresaka je potrebno da se napravi vrhunski igrac. vi bi divca posle madrida oterali nazad u prijepolje.... bravo Dejane, bravo svi i jos jednom bravo za navijanje!

Grobar-España

pre 8 godina

Kao prvo da cestitam na velikoj pobedi. Od srca se radujem sto se sabili ove nadobudne, da Bog da oni ispali a vi prosli u top16. Kao drugo, mnogo mi je drago sto je mali Rebic zapusio usta ovim zalosnim sovama koje vec mesecima tvrde da od njega nikad igraca. Joooooj Srbijo puna si strucnjaka, hahaha...Bravo mali, samo tako nastavi i eto nama jednog krstenog pleja za narednih 10-12 godina u reprezentaciji.

Marko

pre 8 godina

Gledam službenu konferenciju za štampu nakon utakmice. Pa pored toliko nase talentovane i pametne dece mi našli ovu devojku kao prevodioca!!! Shvatam ja tremu i ostalo ali ona elementarne stvari ne zna. Pablo Laso se bar pet puta našao u neprijatnoj situaciji gde nije znao da li da nastavi ili sve ostavi. Ne daj Bože nikome. Pa ovo je sramota neviđena. Još se crvenim.

Mr X

pre 8 godina

Zvezda iskalila Real. Ne znam kako vi ali ja se nisam uzbudjivao do neka 3-4 minuta pre kraja, dakli ni na -10. Brine me Jovic, tj odnos njega i Radonje tj ostatka tima. Zao mi je nekako malog Jese, steta sto se nije pokazao. NAPRED ZVEZDA!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Batko

pre 8 godina

Против Звезде сам навијао и када су играли против Меша у финалу. Па 15 година су навијали против Партизана у ЕЛ, е сад ћемо као да будемо фини.. Надам се да ће да изгубе 100 разлике. 
(adriano_galliani, 27. novembar 2015 20:19) 

Oooo, kako je lepo biti glup...

majstori

pre 8 godina

stalno da se igra u pioniru, tu je atmosfera gde retko ko moze da pobedi, setite se i partizana, mnogi je bolje igrao nego u areni.

papiga

pre 8 godina

jos jedna pobeda vam fali i faktor srece za top 16...sa dve gani idete garant! nisam ocekivao ovo veceras i svaka cast! mislio sam.lagano +10 za real!

Zvezda - jedna i jedina

pre 8 godina

Vamos Real!
(Patrik, 27. novembar 2015 20:36)

I vamos i tamos , ali neko je nama tuganos !
Zvezdaši slave , kako ste nam vi ostali !?

Beautiful

pre 8 godina

Rebic prvi plej protiv Reala. Guduric izvukao pouke iz Strazbura i mec viner uz Cirbesa. Miler zver. Kada se vrati u NBA hvalicemo se sto je jedan takav igrac igrao za nas. Cirbes covek legenda. Koliko snage, energije i smirenosti je pokazao veceras, to je sjajno. Jovic u prvom poluvremenu odlican, vidi se da je ove godine sazreo i kada je spreman pokazuje da je igrac ogromnih mogucnosti. Steta sto se ranije nije spakovala ekipa, jer bi sada mnogo mirnije cekali top 16. Mene je odusevila smirenost i zrelost nasih najmladjih igraca.

manuginobili

pre 8 godina

Ovo veceras je bio Reggie,a ne Quincy Miller :)...a Guduric-novi Manu Ginobili :)...ima li sta ljepse od pobjede nad ovim glumcima iz Madrida,bravo Zvezda,tako se igra i bori!!

Roko

pre 8 godina

Bravo Zvezdo,velika pobeda.Ono sto mi je fascinantno,kada sam pogledao statistiku video sam da u Realu Rudi Fernandez i Maciulis nisu dali ni jedan jedini poen?!Takva dva kosgetera,koja imaju u rukama po 20-tak sigurnih poena po tekmi.Neverovatno.

Tegi

pre 8 godina

Sećam se dana kada smo stric(grobar), cale i ja(zvezdasi), i inace živimo zajedno, gledali na tv-u EL i iznenadjena malog komsije protiv velikih klubova. Sećam se da sam cesto bio ismevan od strane drugara iz skole. I molio se Bogu da se moja Zvezda vrati na staze stare slave i uspeha ( a mnogo smo bili loši te 2007/08 i u fudbalu i u kosarci) Mnogo sam razmisljao o tome kad ce moj klub i moja ZVEZDA prirediti neko iznenadjenje kao veceras. Hvala svim igracima i celoj upravi, jer nije isto kada se pobedi veliki Real i pobediti makabi i pao( iako su to veliki timovi) pa moja sreća veceras je neverovatna. Jesam malo vise piva popio, i devojka mi piše kom. Radujete se veceras delije moje nije ovo mala stvar !!!!!!!

369

pre 8 godina

Pre nego sto pocnete da velicate Radojica, samo da kazem ovu utakmicu je dobio Miler svojim individualinim kvalitetima u trenutku kad je Real vodio +10. Podigao je moral timu. A sad lupajte minuse koliko hocete

Batko

pre 8 godina

Bravo Radonjicu, svaka cast na vracanju Reala u utakmicu....
(Radonjic kvazi trener, gori NE POSTOJI,27. novembar 2015 20:52)

Mozes ti Radonjiću samo da...
Cviliiiii...

Da ponovim

pre 8 godina

Kao što sam rekao prošle nedelje posle poraza od Stazbura, Gudurić je blago, Rebić više nego dobar (večeras doktor), Miler ubica, klasa za sebe. Ponoviću sledeće. Utakmicu protiv Strazbura izgubio je Radonjić! Večerašnju su dobili igrači, pre svih Kvinsi Miler koji je sam stigao Real.

duledudule

pre 8 godina

ovim putem bi hteo ds obavestim mog postovanog kolegu vucka ds mi dodje milku od 300gr posto sam posle prve utakmice sa realom rekao da ce cirbes u pioniru da im da 20+ tako ds cemo u radosti da je podelimo

Kokan87

pre 8 godina

Mileru ponuditi produžetak ugovora SMESTA! Biće ogromna šteta da ode bez obeštećenja i verujem da bi pristao da ostane uz klauzulu da može u NBA u svakom trenutku.

twinpower79

pre 8 godina

samo da proverim da li je danilo uplatio 300 evra na pobedu reala kako je obecavao citave nedelje. nadam se da jeste i da je sada uplakan!

ben

pre 8 godina

STIFORP i kompanija koja se bavi prodajom digitalnih proizvoda i to čini samo među ljudima koji su pozvani da neko ko je već član.
Jednom upisan kao aktivan član možete pozvati prijatelje, coleghi da se pridruže i dobićete $ 25 za svaku osobu direktno.
Ako ne želite implicarti ne postoji nikakav problem samo se prijavite kao aktivan član i sačekajte za vaše coleghi veći dopuni praznine u vašoj mreži.
To je definitivno primorani matrica 2k14, što znači da kada završi, doći ćeš zaraditi $ 2.047 mesečno, bez ikada upiše lice.
Ako najmanje 2 osobe možete upisati u vašim mesečnim primanjima do $ 8,191.5.
Biznis odmah i vrlo svilupata u Sjedinjenim Američkim Državama, Španiji, Francuskoj, a sada iu Italiji, što znači da će imati crescita brz kao iu drugim zemljama.
gde možete videti koliko ljudi se pridruže svaki sada i gde možete zaključati svoj stav
tako da svako ko potpisuje nakon što poneli iz svoje upline, oni aiuterano da se puni.
Više informacija: https://youtu.be/UB7XdLb1Yuo o nakon čega, da se pridruže naći link u komentaru.

Milan B.

pre 8 godina

Nije bilo akcija,nije bilo tajmauta kada treba,uvek pogresna petorka na parketu-Bravo Radonjicu,Bravo Zvezdo,uzivanje je bilo veceras gledati vas,naravno i navijati za vas!

joca

pre 8 godina

iskrene cestitke zvezdi na pobedi od grobara, bezobzira sto je real u nevidjenoj krizi sto i pokazuje tabela i igra njegova.utakmica protiv himkija ce pokazati koliko je zvezda dobra ili real los trenutno

Рајко Четник

pre 8 godina

Браво Звездо, нажалост имам МТС тв бокс па нисам могао гледати утакмицу.
Срамота да државна ТВ није преносила меч.

Filip

pre 8 godina

Sad kad uleti Vilijams sa dzokom u ustima hahahahaha. BRAVO LJUDI!!! Protiv Himkija sa ISTOM atmosferom i sa pojacanjem na pleju, VELIKIM Vilijamsom. IDEMOOO

Миле

pre 8 godina

Сви који су ирали заслужују похвале, али бих посебно издвојио одличну
утакмицу Цирбеса. Важан моменат у овој победи је то што се утакмица играла у Пиониру.
Него критичари, шта ћемо са Радоњићем?

Luka_Laban

pre 8 godina

Sinoc sam bio srecan zbog uspeha Partizana, danas placem od srece zbog uspeha Crvene Zvezde!!!
Ali i dalje ostajem pri svome, Covic i Radonjic NAPOLJE!!!

zoki

pre 8 godina

LAGANI TRENING REALA
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (superheroj_Gailius_sa_planete_NEPTUNas, 27. novembar 2015 20:20) # Link komentara
EVO GA OPET " TUPSON SA PLANETE GLUPSON"- ZIV JE BIO TAD, NISAM SIGURAN DA JE I POSLE UTAKMICE!!!! :) :) :)

zvezdas

pre 8 godina

Sta je bilo, sta se desilo? Odigrala moja Zvezda veceras,pobedu odnela.
Borili se momci na ponos.Kako i zasto,videla je cela Evropa.Zasijala moja Zvezda veceras, moja Zvezda Crvena !

zvezda je zivot!!

pre 8 godina

zvezdo hvalati za ovo!!! po ko zna koji put placem od srece zbog vas!! 2 put pao sampion evrope!!! sledece kolo da napunimo il arenu il pionir protiv himkija!!! i idemo u top16!!!!

Ranger

pre 8 godina

Mislim da je Thompson potrosio sve kredite,covek tri otvorena suta za 3p promasuje,a da ne pricamo da mu je sut za 3p u sezoni "10%",za beka sutera ispod svakog nivoa,bez obzira sto se momak trudi u odbrani...

grobar

pre 8 godina

@ Sa drugarom sam u Pioniru i ne čujem svoje misli! Ovo je neverovatno kakva je buka! Svaka čast Zvezdaši ovo je atmosfera koja se pamti ceo život! Gledao sam 90% Partizanovih utakmica ali mi se čini da je ovo još jače.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (grobar iz blokova, 27. novembar 2015 20:47)

javi se na http://www.lazalazarevic.rs/index.php/kontakt

mm

pre 8 godina

Sta je hejteri ? Dobi Radonja SAMPIONE EVROPE sa Gudurom, i Rebicem??? Jel su za drugu srpsku ili mozda beton u vasem kraju??? E moji strucnjaci

Brondby

pre 8 godina

Čestitke Zvezdi

Alborg mora pasti idemooo Samo Brondby

Samo Brondby Brondby Brondby Brondby

Samo Brondby Brondby Brondby

Samo Brondby Brondby Brondby

Samo Brondby Brondby Brondby

Samo Brondby Brondby Brondby

Samo Brondby Brondby Brondby

Samo Brondby Brondby Brondby

Samo Brondby Brondby Brondby

Samo Brondby Brondby Brondby

Samo Brondby Brondby Brondby

Lane

pre 8 godina

Pablo Laso dobrodošao u suđenje kakvo mi imamo na svim nivoima! Od zvezde i partizana do reprezentacije! Nemoj se nerviraš to je samo igra...
(Lane, 27. novembar 2015 20:45)

Izbaksuzira nas, ali to je naša realnost! Nepostojeći faul Joviću pa tehnička za 4-tu ličnu i 5 poena u napadu koji je bio u ranoj fazi i nije ništa specijalno obećavao...

nn

pre 8 godina

ko izmisli ovu kosarku oca mu ... treba fa riknem ovde ... strasno koja tenzija i andrenalin... IDEMO BOZEEEEEEEEEE POMAGAJ ZASLUZILI SMO !!!!

Voip

pre 8 godina

Pišem iz Pionira i bojim se da ne možemo ovo dobiti zbog kraće klupe. Ne može Rebic da čuva Caca i td. Jedino ako neko poludi pa zatrpa koš.

djole

pre 8 godina

Против Звезде сам навијао и када су играли против Меша у финалу. Па 15 година су навијали против Партизана у ЕЛ, е сад ћемо као да будемо фини.. Надам се да ће да изгубе 100 разлике.
(adriano_galliani, 27. novembar 2015 20:19) ko je navijao protiv partizana?to je sacica takvih ko ti...svi srbi su navijali za srbe,ja za spance ne navijam

covic+terzic=zatvor

pre 8 godina

Ja vas molim da prestanete vise da pricate o Radonjicu!!! Cas je doktor, cas ga terate, pa je opet doktor...sve zavisi dal ste pobedili...e moji postovaoci kosarke

Miško

pre 8 godina

Radonjic postavlja autoritet na Joviću. Duletovi metodi, samo sto Radonjic ne moze da bude autoritet ni klincu iz komsiluka. Ako Zvezda izgubi to je samo zbog Radonjica a ako dobije to je zbog neverovatnog Kvinsi Milera i fenomenalnog Cirbesa. Zvezdo srecno. Pozdrav od Grobara.

Zee

pre 8 godina

Nacionalna sramota je da pola Srbije ne moze da prati prenos EL,tj.svi mi koji imamo IpTv ne mozemo.To je sramotno i potpuno van svake pameti!
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (C i n i k, 27. novembar 2015 20:05)

A nije van svake pameti da Arena ima pravo na Aba ligu kad u 2015. godini ne ume da odradi prenos kako valja?

Brondby

pre 8 godina

Čestitke Zvezdi

Alborg mora pasti idemooo Samo Brondby

Samo Brondby Brondby Brondby Brondby

Samo Brondby Brondby Brondby

Samo Brondby Brondby Brondby

Samo Brondby Brondby Brondby

Samo Brondby Brondby Brondby

Samo Brondby Brondby Brondby

Samo Brondby Brondby Brondby

Samo Brondby Brondby Brondby

Samo Brondby Brondby Brondby

Samo Brondby Brondby Brondby

rejnald

pre 8 godina

Јовић одиграо пар мечева добро,и већ мисли да је вођа екипе?
Посвађо се са Радоњом и мало прошетао до свлачионице,а Звезда опет срећом добила.

Milan

pre 8 godina

Kako god da se zavrsi...Ja sam prezadovoljan...Ocekivao sam laku pobedu Reala...Zbog skracene rotacije i povrede Jovica!Znam da ce Radonja kako god da se zavrsi biti kriv...

Goblin

pre 8 godina

Panteri vise vas komentarise ovu vest nego na utakmici ahaha.
A smejali se kako je JNA bio poluprazan proslog vikenda,a danas koliko znam nije nikakav praznik.
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (Patrik, 27. novembar 2015 20:31)

Poluprazan JNA?! Jado, bilo vas je manje od 1000 (hiljadu)!

lol

pre 8 godina

Ajmo Real!Razbij ove limenke!I tako ce mi nedelja biti kompletna!
(Grobar, 27. novembar 2015 19:51)

Znas onu reklamu? "Dule je mnogo voleo da jede ljuto. To ga je uzbudjivalo..."

Milan

pre 8 godina

Ovo je stvarno bezobrazluk! Zar mora da se plaća i SK da bih gledao utakmicu? Već plaćam KDS, tako da dodatno uzimanje novca nije ništa drugo nego pljačka. Plaćaju se kablovski paketi da bi se gledala Farma, VB i ostalo smeće. Nije tu ni Čović čist, koliko god to vama čudno izgledalo. Meni ovo miriše na dil sa SK-om koji će za ovo premeštanje utakmice na SK3 uzvratiti sponzorstvom. Kako god bilo, ni dinara vam ne dam...!

Kum

pre 8 godina

Dokle cemo da gledamo ove padove u igri u napadu?! Svaki protivnik nam pravi serije 10:0, svaki!
(Byk, 27. novembar 2015 20:51)

I mi njemu. To se zove kosarka.

Mirko

pre 8 godina

Los pokusaj drzave da od Zvezde napravi Partizan i to ne bilo koji vec onaj Partizan koji je u Beogradu tukao i Real i Barsu i CSKA i Makabi i Pao i Olimpijakos i Fenerbahce i Armani i sve redom.Ajd sve neka to,,nego i narodne pare odose na dobos.I vise nego zalosno.

Patrik

pre 8 godina

Bice bolje sledece sezone u EL,taman ce drzava jos malo dati para,da bi mogli da doguraju korak dalje.Jos ako Partizan ode u nokaut LE,mozemo da ocekujemo da jos par stranaca dodje u ovu legiju stranaca sa Kalemegdana.

bojan

pre 8 godina

dok god nas ovaj kvazi trener vodi ja Crvenu Zvezdu neću više gledati. Ovo je sramota ko nas vodi. Svaki pravi trener bi vodio 1o-15 razlike na poluvremenu. Tim mu nema izgrađenu niti jednu akciji, kod deset razlike se šutira 5 puta u petoj sekundi napada.
Druga stvar da ne zna niti najmnanji pritisak da izvrši kod sudija, prvo u Strazburu a sada i ovde. Trener Reala je na fin način to napravio dobio dve tehničke, rizikovao dva bacanja i sada mu sve sude. Vujošević je Bog za njih sve
Bojkot dok god je Radonjić trener jer sa njim nećemo gledati top 16, a najveći je krivac upravo on

Radonjic kvazi trener, gori NE POSTOJI

pre 8 godina

Dobili smo samo zato sto je onaj antikosarkas Štimac sreca, amajlija, lagano 20+ za nas da imamo trenera...mada pobeda je pobeda...

1991 granica

pre 8 godina

Ni Pionir niste napaunili hahah 
(todor, 27. novembar 2015 20:14) 

Vi niste ni wc na JNA napunili protiv Novog Pazara...
(MomaSRB, 27. novembar 2015 20:53)

Izdominirao ga brat do suza :)

marko

pre 8 godina

Jasno je ko dan, navijaci zvezde(u dvorani) nisu ni dorasli navijačima Partizana, navijanje bilo dok se vodilo cim je Real prišao i poveo pozorište

nn

pre 8 godina

problem klupa ... definitivno ... steta !!!
I jako slabo usli u drugi deo totalno mlako ... Samo publika ako uspe da ih digne ne cemu da se nadamo dok se Miler ne vrati u 4/4 do tada ne sme da ga ubaci Radonja ... A ovaj Tompson ... ne vredi .. ne ide pa ne ide .. da se rastajemo polako nema druge ...

veliki strumf

pre 8 godina

Jovic za minut pravi 3 licne, slicno kao u Strazburu. Pa zasto bre, a najbitniji nam je igrac? Koliko smo samo kos-faula napravili u 3/4, a oni ne mase bacanja. Svaka cast za necuvenu strpljivost prema Tompsonu - pa covek ne moze okean sa broda da pogodi, a svaki put je sam kao duh.

Partizan ponos Srbije

pre 8 godina

Veliki sam navijac Partizana,ali naravno da bih voleo da pobedi Zvezda vecaras pogotovo ove burzuje...ipak ova ekipa skuplja bodove trenutno za evro scenu za narednu sezonu,pa logicno da cu navijati za njih,kao sto bi i svaki normalan delija kad gleda Ligu evrope trebao da navija da Partizan pobedi jer i oni skupljaju koeficijent u fudbalu za sve nas...
(Mika, 27. novembar 2015 20:03)




Evo zašto naš Partizan propada...zbog ovakvih ''Grobara''...
A evo i jedne male šale na tvo račun pošto si šatro-Grobar: Mika-mala ti je dika!
ahahahahahahahahahahahahahahahaha:D

Mika

pre 8 godina

Veliki sam navijac Partizana,ali naravno da bih voleo da pobedi Zvezda vecaras pogotovo ove burzuje...ipak ova ekipa skuplja bodove trenutno za evro scenu za narednu sezonu,pa logicno da cu navijati za njih,kao sto bi i svaki normalan delija kad gleda Ligu evrope trebao da navija da Partizan pobedi jer i oni skupljaju koeficijent u fudbalu za sve nas...

Mirko

pre 8 godina

Ako sam ja čestitao i navijao za Partizan juče, mogli bi i Partizani mogli nas da podrže, stvarno nije fer - šta oni imaju od toga da real pobedi? Neće čak ni krava da nam crkne ako izgubimo, ako na to misle pojedinci...
Ako i neće da navijaju, makar nemoj da se brukaju ovde na komentarima.

neutro-nn

pre 8 godina

Pisem na poluvremenu i utisak je da smo igrali mozda i iznad sopstvenih mogucnosti. Mada, publika nas nosi i pucamo od samopouzdanja. A opet.... svega tri poena prednosti. Rotacija nam je okrnjena i daj Boze da udjemo u egal zavrsnicu pa dza ili bu, zasto da nam se sreca ne osmehne malo pa da ih dobijemo nekom trojkom nesrecnog Tompsona u zadnjih 5s.
U svakom slucaju, ovako cvrsto i u nastavku i nemam sta da zamerim...a trudim se da ne pomisljam na utakmice protiv Igoke-e i Strazbur-a. Ziveli braco i Aaaaaaajde, igraj i bori se.....

Patrik

pre 8 godina

@stradivari

Nisi ti nikakav grobar,nego si jedan od Ofkanovih sendvicara.Da si grobar ne bi pozeleo Zvezdi srecu,ne bi te bilo sramota kluba za koji navijas.Mogao si odmah reci da si panter,mada lako se to skonta.

Patrik

pre 8 godina

Panteri vise vas komentarise ovu vest nego na utakmici ahaha.
A smejali se kako je JNA bio poluprazan proslog vikenda,a danas koliko znam nije nikakav praznik.

NastyB

pre 8 godina

Kvinsi dao tri trojke u prvoj četvrtini?? Znači, njega nećemo videti do četvrte četvrtine, jer će ga trenerski mag fino ohladiti. Ukoliko Real krene da stiže razliku eto na terenu petorke Rebić, Gudurić, Simanić, Simonović, Nastić kao iznenađenje za Real i svakoga ko se razume u košarku. Naravno, od tajmauta ni traga kad zatreba.
I ako Real malo stegne odbranu tek će se videti kako Zvezda nema rešenje, niti JEDNU JEDINU akciju kojom se igrači oslobađaju od presinga, već neke individualne akcije koje nigde ne vode.
Voleo bih da grešim, ali bojim se da će ovako biti...

Lex

pre 8 godina

Dobro prvo poluvreme, sasvim drugacija igra od one koje smo navikli da gledamo. Nisam neki optimista sto se tice 2pl... preveliko je iskustvo, naravno i kvalitet na strani Real-a. Kako god ds se zavrsi...momci nisu razocarali.

Неле

pre 8 godina

Не сме да стане навијање,и на - 40 и на + 40 мора да грми,они не смеју да чују своје мисли. Срећно Звездо!!!

adriano_galliani

pre 8 godina

Против Звезде сам навијао и када су играли против Меша у финалу. Па 15 година су навијали против Партизана у ЕЛ, е сад ћемо као да будемо фини.. Надам се да ће да изгубе 100 разлике.

UltrasBgCz

pre 8 godina

,,Zvezda ima mnogo problema sa povredama, a poslednji u nizu jeste činjenica da je Stefan Jović bio upitan za duel sa 'Kraljevskim' klubom. Ipak, rekorder elitnog takmičenja u asistencijama stisnuće zube i odigrati veoma važan deul za svoj tim"

ZVEZDO VOLIM TE!

grobar iz blokova

pre 8 godina

Sa drugarom sam u Pioniru i ne čujem svoje misli! Ovo je neverovatno kakva je buka! Svaka čast Zvezdaši ovo je atmosfera koja se pamti ceo život! Gledao sam 90% Partizanovih utakmica ali mi se čini da je ovo još jače.

C i n i k

pre 8 godina

Nacionalna sramota je da pola Srbije ne moze da prati prenos EL,tj.svi mi koji imamo IpTv ne mozemo.To je sramotno i potpuno van svake pameti!

kek

pre 8 godina

Rekoh vec..pa da ponovim Grobar sam i zao mi je zbog toga...Nase pretke je naveo sistem da veruju da smo srpski klub i ako je ideja zaceta u tudjoj zemlji...Kako smo mi stasali i grupa Grobari 1970 sve je vise jasno da smo u zabludi i mnogi vec sad kao i ja da krisom navijamo za pravi srpski klub..a to je na nasu zalost Zvezda...zelim joj srecu i nek osvetla obraz ove napacene zemlje.... Molim da mi plus daju momci sa juga koji dele moje misljenje... (stradivari, 27. novembar 2015 19:50)


Juuu bolesno li napacenog coveka. Skoro mi te zao

LecleaR

pre 8 godina

Mozemo pricati sta god ali ako zvezda veceras dobije igrac utakmice je Lazic vidi se koliko je to vise zategnuto u odbrani kraj prvog imamo vise poena iz kontre nego real

zoran

pre 8 godina

Отказујем Арене 1-4 и Ск1-2, апсолутно бескористан пакет!
(МонтиПајтон, 27. novembar 2015 20:27)

Jasno. Ako imas internet sta ima da im placas. Gledam dzabe ovu utakmicu, bez problema.

http://www.stopstream.me/6-basketball.html

Vuk

pre 8 godina

Vi koji pominjete neku ljubomoru ste upravi ti iskopleksirani zbog demoliranja,dominacije Partizana.Više ste u zivotu navijali protiv Partizana,nego za vašu Zvezdu.Ja sam se sa svojih 23 god izveselio,isplakala,šta sve nisam od velikih pobeda i uspeha..Moji drugovi zvezdaši nisu i pravi ljudi to priznaju.Ja nisam ljubomorgan i drago mi je da zvezda pobedi večeras zbog naše košarke..Samo zvezdi treba kult navijanja,niste još naučili da navijate 40 min i da prepoznate pravu situaciju,ali polako nmz se sve odma.Gudurić mi je se dopada,može biti nešto od njega.

Lex

pre 8 godina

Против Звезде сам навијао и када су играли против Меша у финалу. Па 15 година су навијали против Партизана у ЕЛ, е сад ћемо као да будемо фини.. Надам се да ће да изгубе 100 разлике.
(adriano_galliani, 27. novembar 2015 20:19)
bar si iskren :)

Lane

pre 8 godina

Pablo Laso dobrodošao u suđenje kakvo mi imamo na svim nivoima! Od zvezde i partizana do reprezentacije! Nemoj se nerviraš to je samo igra...

MomaSRB

pre 8 godina

Panteri vise vas komentarise ovu vest nego na utakmici ahaha. 
A smejali se kako je JNA bio poluprazan proslog vikenda,a danas koliko znam nije nikakav praznik.
(Patrik, 27. novembar 2015 20:31)

Poluprazan???

veliki strumf

pre 8 godina

U 2/4 za 5 minuta 5 puta nam lopta izlazi iz kosa. I stalno tako. Pa neverovatno! Mnogo koseva primamo iz reketa jer nam centri previse izlaze (vec drugu sezonu tako igra Cirbes, sada i Stimac). Sve ostalo za sada fenomenalno.

dusan

pre 8 godina

zvezda igra odlicno, a realu ne ide bas najbolje. na zalost, nismo to iskoristili da napravimo kakvu takvu prednost do poluvremena. sa kratkom klupom, sanse su nam male jer realu mora da krene. a zasto radonja na izvede Milera pre nego sto je napravio trecu...videlo se sta ce se desiti.

ali svaka cast za borbu i za navijanje, posle duzeg vremena dajemo krila ekipi sa dobrim pesmama...

Samo profit

pre 8 godina

Ovakav bezobrazluk sportskih kanala u Srbiji neko mora spreciti. Sistematsko stavljanje gledljivih i bitnih utakmica na kanale koji se placaju je neprihvatljivo. sport klub 1 ide neka trivijalna emisija, sk 2 cska sasari,vrlo vazna za mene utakmica. Stvarno ste grozni!

Zahvalan navijac zvezde!

pre 8 godina

Samo da zahvalim Jovicu na ljubavi prema nasoj Zvezdi, to je pokazivao i dok je bio u Radnickom to i pokazuje i danas. Hvala mu od srca!

janone rosonero

pre 8 godina

šta zna kvinsi miler dal igra protiv strazbura ili šampiona evrope njemu to sve isto 30 poena će dati svakako i opravdati svoju godišnju platu od četiri miliona neto. žarkovo čeka pobedu.

partizanovac

pre 8 godina

Partizanovci,stara gardo !
Svi veceras za pobedu komsija.Dobri ljudi su nama cestitali pobedu juce.Sada je red na nas da ih podrzimo.Neka im je srecno.

stradivari

pre 8 godina

Rekoh vec..pa da ponovim
Grobar sam i zao mi je zbog toga...Nase pretke je naveo sistem da veruju da smo srpski klub i ako je ideja zaceta u tudjoj zemlji...Kako smo mi stasali i grupa Grobari 1970 sve je vise jasno da smo u zabludi i mnogi vec sad kao i ja
da krisom navijamo za pravi srpski klub..a to je na nasu zalost Zvezda...zelim joj srecu i nek osvetla obraz ove napacene zemlje....
Molim da mi plus daju momci sa juga koji dele moje misljenje...

Dzoni7900

pre 8 godina

Neko se bori za prolaz protiv reala, himkija, bajerna, fenera, a neko je kao titule slavio pobede nad raznim nanterima, budiveljnicima, lijetuvosima, ritasima, crvenim oktobrima.....

Црвена звезда

pre 8 godina

4-Никола Ребић
10-Бранко Лазић
12-Бориша Симанић
15-Марко Тејић
19-Марко Симоновић
22-Стефан Настић
23-Марко Гудурић
24-Стефан Јовић
30-Квинси Милер
33-Мајк Цирбес
51-Владимир Штимац
ИДЕМО ЈАКО, ПАДА РЕАЛ!

Lex

pre 8 godina

Против Звезде сам навијао и када су играли против Меша у финалу. Па 15 година су навијали против Партизана у ЕЛ, е сад ћемо као да будемо фини.. Надам се да ће да изгубе 100 разлике.
(adriano_galliani, 27. novembar 2015 20:19)
bar si iskren :)

Mika

pre 8 godina

Veliki sam navijac Partizana,ali naravno da bih voleo da pobedi Zvezda vecaras pogotovo ove burzuje...ipak ova ekipa skuplja bodove trenutno za evro scenu za narednu sezonu,pa logicno da cu navijati za njih,kao sto bi i svaki normalan delija kad gleda Ligu evrope trebao da navija da Partizan pobedi jer i oni skupljaju koeficijent u fudbalu za sve nas...

Kum

pre 8 godina

Dokle cemo da gledamo ove padove u igri u napadu?! Svaki protivnik nam pravi serije 10:0, svaki!
(Byk, 27. novembar 2015 20:51)

I mi njemu. To se zove kosarka.

grobar iz blokova

pre 8 godina

Sa drugarom sam u Pioniru i ne čujem svoje misli! Ovo je neverovatno kakva je buka! Svaka čast Zvezdaši ovo je atmosfera koja se pamti ceo život! Gledao sam 90% Partizanovih utakmica ali mi se čini da je ovo još jače.

Неле

pre 8 godina

Не сме да стане навијање,и на - 40 и на + 40 мора да грми,они не смеју да чују своје мисли. Срећно Звездо!!!

mrki ris

pre 8 godina

Busi hahhaha Busiiiiiiii !!!! Tovari mezimce iz predgradja !!!!!
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (mika sumadinac, 27. novembar 2015 21:31)

Joj Miko pa kako ćes ti da spavaš noćas od te zavisti?Da Bog da nas svi ovako gazili.
A ti za lakši san uzmi jedan Kompleksan i Zavist i biće ti bolje al za jedno 15 godina.Mada verujem ja u tebe da ćes se naviknuti na našu dominaciju

Lastapađos

pre 8 godina

Partizanovci,stara gardo !
Svi veceras za pobedu komsija.Dobri ljudi su nama cestitali pobedu juce.Sada je red na nas da ih podrzimo.Neka im je srecno.
(partizanovac, 27. novembar 2015 19:46)

Stara garda se oglašava!
Iskrene čestitke na pobedi protiv prvaka Evrope!
Naklon i poštovanje navijačima Zvezde i zbog sinoćih čestitki i večerašnje atmosfere!

Millennium

pre 8 godina

Znam da će mi se mnogi smejati, mnogi lupiti minuse, al meni su na kraju bile pune oči suza. Tek je grupna faza EL, možda ne prođemo, ali dobili smo šampiona Evrope. Meni dosta! Sve što sam ranije rekao za Radonjića i dalje stojim iza toga, ali večeras su svi bili na nivou, i on, i igrači i navijači. Da nam je svaka utakmica ovakva! Napred Zvezda!

pingvin sa Madagaskara

pre 8 godina

Raspad sistema.Vodjooooo daj bankomat treba jos 7-8 stranacaaaaa.Hahahahhaha busiii…ii
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (mika sumadinac, 27. novembar 2015 21:33)

Možda neki nisu obavešteni,te pišu ovakve komentare..ne igra partizan...

partizanovac

pre 8 godina

Partizanovci,stara gardo !
Svi veceras za pobedu komsija.Dobri ljudi su nama cestitali pobedu juce.Sada je red na nas da ih podrzimo.Neka im je srecno.

a ha

pre 8 godina

Kraljevski stil! Ajmo Real...gazi mutanta kk ilr!!!
(Slusam hit iz autobusa GSP, 27. novembar 2015 21:35)

Voziš se GSP-om?!...kraljevski stil...baš....

1991 granica

pre 8 godina

Ni Pionir niste napaunili hahah 
(todor, 27. novembar 2015 20:14) 

Vi niste ni wc na JNA napunili protiv Novog Pazara...
(MomaSRB, 27. novembar 2015 20:53)

Izdominirao ga brat do suza :)

crise de nerfs

pre 8 godina

Mirko druze vi pola decenije u toj evroligi niste dobili nikoga.Zvezda prve sezone 4-6 skor,druge 6-4(top16faza),sada imamo 3-4 ,sa bukvalno 4igraca manje u timu.Na koju smo to foru onda mi u 4-om sesiru?Igrali smo polufinale evrokupa u kome ste vi dobili po usima.

Lane

pre 8 godina

Pablo Laso dobrodošao u suđenje kakvo mi imamo na svim nivoima! Od zvezde i partizana do reprezentacije! Nemoj se nerviraš to je samo igra...

Zahvalan navijac zvezde!

pre 8 godina

Samo da zahvalim Jovicu na ljubavi prema nasoj Zvezdi, to je pokazivao i dok je bio u Radnickom to i pokazuje i danas. Hvala mu od srca!

Samo profit

pre 8 godina

Ovakav bezobrazluk sportskih kanala u Srbiji neko mora spreciti. Sistematsko stavljanje gledljivih i bitnih utakmica na kanale koji se placaju je neprihvatljivo. sport klub 1 ide neka trivijalna emisija, sk 2 cska sasari,vrlo vazna za mene utakmica. Stvarno ste grozni!

oops

pre 8 godina

I evo pocetak punjenja komsinice. Mozda se i izrodi nesto od toga.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Istina boli..., 27. novembar 2015 21:09)

..punjenje..komšinice..o čemu pišeš...ako ćemo o istini koja boli..evo jedne..kk partizan je igrao drugu ligu...ne znam ni jedan klub u bilo kom sportu ko je igrao nacionalnu drugu ligi i ko je institucija...da,istina boli...

masterkg

pre 8 godina

Ubaciće Branko,Simon i Štimara u "beast mode" i biće samo minus 20 što je za Uplakane veliki uspeh; bar cenim onako, pun empatije prema toj živopisnoj družini!
I trčim do kladže da stavim 300 ojera na pobedu Reala sa hendikepom.
Dolazi zima, svaki ojer je bitan; o da!
Posebno onaj zaradjen od strane naših divova, Uplakanih...
(Danilo, 27. novembar 2015 13:27)
U zdravlje da ih potrošiš ....

Hugo iz Albukerkija

pre 8 godina

Neki jedva uspeju da dodju do pobede protiv raspalog Azea pa od toga prave festu, bez obzira sto ih koji dan kasnije potovari Spartak, a mi razvalimo prvaka Evrope i nikom nista, navikli smo mi na takvu tradiciju jos od ranije, a sada se stvari samo vracaju na svoje mesto.

Vlajko

pre 8 godina

Kralj je mrt_v, živela ZVEZDA! Ljudi moji Pionir je čudo, želeo sam samo da mi navijači počevši od sebe da damo sve od sebe,da promuknemo od navijanja i da bude ludnica,i u tome smo apsolutno uspeli,ja sam promukao a u Pioniru zemljotres!Ne bih ništa zamerio i da smo izgubili, samo sam želeo da momci daju sve od sebe i da ginu za sveti dres! Tomsonu ništa ne zameram,čovek gine u odbrani ali ne može ništa da pogodi a ljudi moji on na zagrevanju ne maši!Bravo Rebronu,zapušio si usta pljuv_čima i ti Gudura,mora da se prođe škola kao što je bila u Strazburu da bi mlad igrač sazreo! Baš mi krivo za all star potez Tejića kad je driblingom prevario čuvara ali je promašio,samo napred Tejo ja verujem u tebe i bićeš igračina!Šta reći za Milera,čovek je sa druge planete,konačno je smanjio broj izgubljenih lopti odigrao zrelo,nevezano za to što je ubacio ove trojke-moglo je i da ne uđe,pričam o stavu i o košarkaškom IQ.Hvala Joviću što je stisnuo zube i odigrao muški i hrabro i naravno Lazi na odbrani i Simonu -nije ga htelo ali je ginuo u odbrani i Štimari koji je davao kad su nas svi prežalili. I posebna poruka za cara za kralja HVALA Radonji na super vođenju ekipe,ne daj se Radonja mi pravi navijači Crvene Zvezde smo ti zahvalni za sav trud koji si uložio u našu Crvenu Zvezdu!Ne damo te bre a nek crk_u dušmani!I ko što kažeš u junu ćemo opet pevati na kališu!

kek

pre 8 godina

Rekoh vec..pa da ponovim Grobar sam i zao mi je zbog toga...Nase pretke je naveo sistem da veruju da smo srpski klub i ako je ideja zaceta u tudjoj zemlji...Kako smo mi stasali i grupa Grobari 1970 sve je vise jasno da smo u zabludi i mnogi vec sad kao i ja da krisom navijamo za pravi srpski klub..a to je na nasu zalost Zvezda...zelim joj srecu i nek osvetla obraz ove napacene zemlje.... Molim da mi plus daju momci sa juga koji dele moje misljenje... (stradivari, 27. novembar 2015 19:50)


Juuu bolesno li napacenog coveka. Skoro mi te zao

Asdf

pre 8 godina

Ade sad licemeri je l sudija odlucio pobednika ili grese "maga" na klupi!?
(Radonjic kvazi trener, gori NE POSTOJI, 27. novembar 2015 21:19)
Esi ti uopste gledao utakmicu koliko si komentara poslao, i naravno se izlupetao do bola

Millennium

pre 8 godina

Sve što sad hoćemo je, da budeš opet ona prava Zvezda kao nekad pre, u nama i dalje teče krv crveno bela što se lila za tebe, ajmo sad glasnije, za ono zbog čega se živi zbog cega se umire!!!

severnjača

pre 8 godina

Čoviću, hitno ponudi Mileru produženje ugovora, od njega se može zaraditi neko milionče! Šta sad Bartomeu ima da kaže za ABA ligu? Sa stalnim učesnicima Evrolige "ubiće" košarku u mnogim zemljama i ko zna koliko svetskih talenata u njima!

Milan

pre 8 godina

Kako god da se zavrsi...Ja sam prezadovoljan...Ocekivao sam laku pobedu Reala...Zbog skracene rotacije i povrede Jovica!Znam da ce Radonja kako god da se zavrsi biti kriv...

janone rosonero

pre 8 godina

šta zna kvinsi miler dal igra protiv strazbura ili šampiona evrope njemu to sve isto 30 poena će dati svakako i opravdati svoju godišnju platu od četiri miliona neto. žarkovo čeka pobedu.

Ranger

pre 8 godina

Mislim da je Thompson potrosio sve kredite,covek tri otvorena suta za 3p promasuje,a da ne pricamo da mu je sut za 3p u sezoni "10%",za beka sutera ispod svakog nivoa,bez obzira sto se momak trudi u odbrani...

Batko

pre 8 godina

Nazalost sigurna pobeda Reala jer sa radonjom bolje ne moze.. Odlazi vise!!!
(Zvezda je ime sampiona!, 27. novembar 2015 20:48)

Idi u ćosak i cvili sa crno-belim drugarima

b91

pre 8 godina

Apsolutna podrska Dejanu Radonjicu! Pa da li bi los trener mogao da dobije Real, kao i Bajern u gostima, sa Rebicem, Tejicem, Simanicem, Tompsonom, Guduricem, i bez nekoliko povredjenih igraca? Zapitajte se malo vi koji ga kritikujete.

Azer

pre 8 godina

Los pokusaj drzave da od Zvezde napravi Partizan i to ne bilo koji vec onaj Partizan koji je u Beogradu tukao i Real i Barsu i CSKA i Makabi i Pao i Olimpijakos i Fenerbahce i Armani i sve redom.Ajd sve neka to,,nego i narodne pare odose na dobos.I vise nego zalosno.
(Mirko, 27. novembar 2015 21:33)

jesi mi dobro kuco?! Mi ovako zalosni dobismo sampiona Evrope a vi?

Aksentije

pre 8 godina

Ja naucnika ja vidovnjaka ja kosarkaskih strucnjaka u komentarima.Prosvetih se i naucih vise za pet minuta citanja nego za ovih cetrdeset i kusur godina sto gledah kosarku i istu igrase. Za ovakvu pobedu nad ovakvim Realom treba samo reci. Momci svaka cast gurajte dokle mozete borbeno do kraja pa sta bude.

Srle

pre 8 godina

Ovaj Rebic se plasi lopte a igra pleja. Samo da popuni petorku. Gde su ti muda decko?
(Srle, 27. novembar 2015 21:25)
Kao da me je cuo cim sam ovo napisao. Samo tako hrabro pa i ako gresis nema veze. Svaka cast Mileru i Cirbesu. Odlicna timska igra pogotovo u napadu. Velika pobeda.

Azer

pre 8 godina

Busi hahhaha Busiiiiiiii !!!! Tovari mezimce iz predgradja !!!!!
(mika sumadinac, 27. novembar 2015 21:31)

Topao pozdrav od Kvinsija i Cirbesa za tebe.

PFC-Zg

pre 8 godina

Busi hahhaha Busiiiiiiii !!!! Tovari mezimce iz predgradja !!!!!
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (mika sumadinac, 27. novembar 2015 21:31)

Raspad sistema.Vodjooooo daj bankomat treba jos 7-8 stranacaaaaa.Hahahahhaha busiii…ii
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (mika sumadinac, 27. novembar 2015 21:33)

Da li se Mika šumadinac sad oseća kao Jeti šumadinac?

deca smo ovog grada, svi te Zvezdo volimo

pre 8 godina

mogu samo da zamislim koliko glupo se oseca mika sumadinac sada...
NAPRED ZVEZDA SAMO NAPRED ZVEZDA !!!!

Voip

pre 8 godina

E fala Bogu da odigramo muški od početka do kraja i sreća nas je pogledala onako baš baš. Kvinsi polude kad je trebalo i vrati nas u igru na vreme i to nam je dalo veru da možemo pobediti. Ali svaka čast na mirnoci i pravim odlukama u završnici.

veliki strumf

pre 8 godina

Pozdrav za isfrustrirane grobarcice, narocito za onog Danila sto je rece pljunuo 300 evra - neka u zadovoljstvu potrosi dobitak, hahaha. A sto mi milo zbog ovog Gailiusa, galianija i razne druge likove kojima je smisao zivota da mrze Zvezdu.

Pokondirena tikvica

pre 8 godina

Koliko mrznje,gneva,jada medju grobarima.Jel sad vidite kako izgleda kad drzava sipa pare nekome?Tako je vama sipano godinama.A sledece sezone ako bude sve kako treba kada nam dospu malo vise i iz nove Evrolige,obrnucemo igricu!

Boris

pre 8 godina

Bravoo Zvezdo ! Pre svega sto su ginuli na terenu, vratilo nam se za proslu od Strazbura . Imamo privilegiju i da nam igra nba zvezda Miler , Cirbes neverovatan , za klasu bolji sigurno nego prosle sezone.

A sta reci za Gudorica koji na fintu suta ulazi pored aut linije i zakucava pomisleh da je Gurovic za trenutak heh. A i Rebic muski i hrabro .
Plus se vraca kapetan Williams .
Opet zvezda i ove sezone ima mocan tim . Bravo Zvezdo sto nas uveseljavas!!!! Jedva cekam da gledam zvezdu igramo prelepo !

Milos

pre 8 godina

E bre Radonja, pojma nemas..sa ovim timom bi i ja dobio Real:)Ajmo kriticari sad svi u rupu, kao i grobarski botovi. Uvek uz naseg Deju i tim.

dusan

pre 8 godina

zvezda igra odlicno, a realu ne ide bas najbolje. na zalost, nismo to iskoristili da napravimo kakvu takvu prednost do poluvremena. sa kratkom klupom, sanse su nam male jer realu mora da krene. a zasto radonja na izvede Milera pre nego sto je napravio trecu...videlo se sta ce se desiti.

ali svaka cast za borbu i za navijanje, posle duzeg vremena dajemo krila ekipi sa dobrim pesmama...

Mirko

pre 8 godina

Ako sam ja čestitao i navijao za Partizan juče, mogli bi i Partizani mogli nas da podrže, stvarno nije fer - šta oni imaju od toga da real pobedi? Neće čak ni krava da nam crkne ako izgubimo, ako na to misle pojedinci...
Ako i neće da navijaju, makar nemoj da se brukaju ovde na komentarima.

Sasa

pre 8 godina

Busi hahhaha Busiiiiiiii !!!! Tovari mezimce iz predgradja !!!!!
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (mika sumadinac, 27. novembar 2015 21:31)
Биће 20 хаха
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (Stevan, 27. novembar 2015 21:19)
A ponadali ste se ! Moša,laku noć;-)
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (Omega, 27. novembar 2015 21:15)
Raspad sistema.Vodjooooo daj bankomat treba jos 7-8 stranacaaaaa.Hahahahhaha busiii…ii
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (mika sumadinac, 27. novembar 2015 21:33)
Kako ono beše? Hahahaha... A protiv Cedevite će tek biti smejanja. BTW, Uplakani Danilo, koliko si ojera izgubio, javi kad obrišeš suze.

KRIGER

pre 8 godina

Kraljevski stil! Ajmo Real...gazi mutanta kk ilr!!!

@(Slusam hit iz autobusa GSP, 27. novembar 2015 21:35)


Kompleksaski stil! Ne odgledas tekmu do kraja i postenski se izblamiras!!!
ps. Sta pustaju u GSP-u, jel opet neka pesma za IL-Ribara Saloa buuuahaha...

UltrasBgCz

pre 8 godina

,,Zvezda ima mnogo problema sa povredama, a poslednji u nizu jeste činjenica da je Stefan Jović bio upitan za duel sa 'Kraljevskim' klubom. Ipak, rekorder elitnog takmičenja u asistencijama stisnuće zube i odigrati veoma važan deul za svoj tim"

ZVEZDO VOLIM TE!

?!?

pre 8 godina

Kakvih se gluposti može čovek načitati ovde.I šta ćemo sad? Da smenimo Radonju jer je pobedio prvaka Evrope? Jel su nas napunili, razbili,istovarili,izbušili...??? Ajde bre svi na kolektivno lečenje paćenici jedni. Pobeda nad Bajernom isti odnos pobeda/poraz sa Strazburom nas vodi dalje.

Nikola

pre 8 godina

ajmo zvezda i cedevita u final16
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (aba, 27. novembar 2015 21:35)

Tako je, bravo! Da naprave što bolji rezultat ove godine da ABA liga bude povlašćenija u novom formatu EL!!!

petarczv

pre 8 godina

Bice bolje sledece sezone u EL,taman ce drzava jos malo dati para,da bi mogli da doguraju korak dalje.Jos ako Partizan ode u nokaut LE,mozemo da ocekujemo da jos par stranaca dodje u ovu legiju stranaca sa Kalemegdana.
(Patrik, 27. novembar 2015 21:57)

Legija stranaca: Jovic,guduric,mitrovic,rebic,simonovic,tejic,stimac,lazic,dangubic,simanic...ali sta ti ja objasnjavam kad ti nije dobro xaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxa

Црвена звезда

pre 8 godina

4-Никола Ребић
10-Бранко Лазић
12-Бориша Симанић
15-Марко Тејић
19-Марко Симоновић
22-Стефан Настић
23-Марко Гудурић
24-Стефан Јовић
30-Квинси Милер
33-Мајк Цирбес
51-Владимир Штимац
ИДЕМО ЈАКО, ПАДА РЕАЛ!

C i n i k

pre 8 godina

Nacionalna sramota je da pola Srbije ne moze da prati prenos EL,tj.svi mi koji imamo IpTv ne mozemo.To je sramotno i potpuno van svake pameti!

lol

pre 8 godina

Ajmo Real!Razbij ove limenke!I tako ce mi nedelja biti kompletna!
(Grobar, 27. novembar 2015 19:51)

Znas onu reklamu? "Dule je mnogo voleo da jede ljuto. To ga je uzbudjivalo..."

Povidon

pre 8 godina

Tesko pobediti tim koji ima 5 poraza i u losoj je formi(Your friend, 27. novembar 2015 22:32)
Koliko je tesko pobediti i 20 puta slabije ekipe od prvaka Evrope Reala to vi najbolje znate sa skorom od 4-7 u Aba ligi. Mi smo Real pobedili ubedljivije nego vi Tajfun. Ono sto je po meni pravo pitanje je da li ce Zvezda imati vise pobeda u Evroligi od KKPI u Aba ligi ukupno na kraju sezone!?

stradivari

pre 8 godina

Rekoh vec..pa da ponovim
Grobar sam i zao mi je zbog toga...Nase pretke je naveo sistem da veruju da smo srpski klub i ako je ideja zaceta u tudjoj zemlji...Kako smo mi stasali i grupa Grobari 1970 sve je vise jasno da smo u zabludi i mnogi vec sad kao i ja
da krisom navijamo za pravi srpski klub..a to je na nasu zalost Zvezda...zelim joj srecu i nek osvetla obraz ove napacene zemlje....
Molim da mi plus daju momci sa juga koji dele moje misljenje...

Dragan VG

pre 8 godina

Gospoda spanska( uglavnom) u ULEB-u, mogu da se stide novim konceptom EL koji ce zaziveti...
Real , sampion Evrope, gubi od Zvezde, predstavnika lige koja nije sigurna, kada je nobi koncept lige u pitanju...
Skandalozno je i razmisljati da li dati mesto ABA ligi, u kojoj su igrali ili igraju timovi koji zajedno imaju 7 titula sampiona Evrope...
I jos treba da molimo za jedno bedno mesto, a vidite kako i Cedevita i Zvezda uzimaju skalpove i pobedjuju...
Ali ne, Turci i Spanci imaju xx mesta zato...
Koliko ono bese turski klubovi imaju titula sampiona Evrope?
Ah da, oni imaju pare i Turkish airlines...

Milan B.

pre 8 godina

Nije bilo akcija,nije bilo tajmauta kada treba,uvek pogresna petorka na parketu-Bravo Radonjicu,Bravo Zvezdo,uzivanje je bilo veceras gledati vas,naravno i navijati za vas!

Lane

pre 8 godina

Pablo Laso dobrodošao u suđenje kakvo mi imamo na svim nivoima! Od zvezde i partizana do reprezentacije! Nemoj se nerviraš to je samo igra...
(Lane, 27. novembar 2015 20:45)

Izbaksuzira nas, ali to je naša realnost! Nepostojeći faul Joviću pa tehnička za 4-tu ličnu i 5 poena u napadu koji je bio u ranoj fazi i nije ništa specijalno obećavao...

Goblin

pre 8 godina

Panteri vise vas komentarise ovu vest nego na utakmici ahaha.
A smejali se kako je JNA bio poluprazan proslog vikenda,a danas koliko znam nije nikakav praznik.
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (Patrik, 27. novembar 2015 20:31)

Poluprazan JNA?! Jado, bilo vas je manje od 1000 (hiljadu)!

Slavisa Jovic

pre 8 godina

Real prvak evrope,budzet 30 ili ko zna koliko miliona,Zvezda bez 5 igraca od toga 3 za prvu petorku,budzet 4-5 miliona.Pun Pionir,Zvezda pobedjuje,sta ces vise,napred zvezdo..

sovabebac

pre 8 godina

Svi koji pljujete Simketa izgleda ne znate nista o kosatci. Covek je svakog ko mu je dat na cuvanje UHAPSIO! Bravo za decake i ove malo vece decake! Da dobijemo jos jednu, pa da uzivamo u jos 14 utakmica, sto bi rekao Alan Ford: Ako kanis pobjediti, ne smijes izgubiti! Bravo momci jos jednom, svaka cast!

Deksazon

pre 8 godina

Los pokusaj drzave da od Zvezde napravi Partizan i to ne bilo koji vec onaj Partizan koji je u Beogradu tukao i Real i Barsu i CSKA i Makabi i Pao i Olimpijakos i Fenerbahce i Armani i sve redom.Ajd sve neka to,,nego i narodne pare odose na dobos.I vise nego zalosno.
(Mirko, 27. novembar 2015 21:33) # Link komentara


Mislim da te je sad puno sramota sto si ispao jako glup!!!!!!!!!!!!!1

covic+terzic=zatvor

pre 8 godina

Ja vas molim da prestanete vise da pricate o Radonjicu!!! Cas je doktor, cas ga terate, pa je opet doktor...sve zavisi dal ste pobedili...e moji postovaoci kosarke

LecleaR

pre 8 godina

Mozemo pricati sta god ali ako zvezda veceras dobije igrac utakmice je Lazic vidi se koliko je to vise zategnuto u odbrani kraj prvog imamo vise poena iz kontre nego real

Dragan VG

pre 8 godina

Ali Pionir...
Ono sto je Vembli za evropski fudbal, to je ova dvorana za evropsku kosarku...
Jednostavno, Arena ne moze da se poredi sa Pionirom...
Ako su u klubu pametni, pa da ovde igramo dve poslednje tekme kod kuce, i da prodjemo dalje...

Batko

pre 8 godina

Busi hahhaha Busiiiiiiii !!!! Tovari mezimce iz predgradja !!!!!
(mika sumadinac, 27. novembar 2015 21:31)

Jooooj...lepo sam te zamolio da ne praviš budalu od sebe, a ti....

Dragan Banjaluka

pre 8 godina

Boze mili koliko bi tek sada dobila na tezini pobeda u Francuskoj da nismo ispustili +21.
Jos kada bi sledeci petak dobili Himki bili bi skoro u T16, s obzirom da SIG i Bajern igraju medjusobno, a Realu sledece kolo protiv Fenera biti ili ne biti. Ne mogu docekat sledeci petak, pin Pionir, vraca se MWill.

neko iz gomile

pre 8 godina

Sve je ovo super ali me brine sta je bilo sa Jovicem. Ako je nedisciplina i ukor Radonjica daj boze da ostane na tome uz izvinjenje. Ne daj boze da je neki bes i hir Jovica. Ne bi valjalo da se sad tu nesto iskomplikuje

pravi a ne placeni zvezdas

pre 8 godina

Za sve pljuvace Radonjica i KK Zvezde kako nasih nazovi zvezdasa tako i ovih sa druge strane brda. Nikada vise da niste uzeli Radonjica u usta, dve godine zaredom dobija aktuelnog prvaka Evrope, naklon pa makar vise nikada pobedu ne uzeli u Evropi.Svaka cast svim igracima na celu sa decom od po 20 godina, strucnom stabu i publici koja je imala tu cast kao i ja da prisustvuje uzivo ovoj pobedi.

duledudule

pre 8 godina

e ajde sad pohvalite radonju svaki tajm aut kad treba,sve uradjeno u skladu sa moguctistima i desetkovanim timom.pazite mitrovic,dangubic,mwill,pa cak i mekel za rotaciju,roviti lazic jovic.

buleee

pre 8 godina

Legija steanaca,ja sam Srbenda od glave do pete ali ne moze se igrati Evroliga bez 4-5 stranaca pa da gori zemlja.Erceg trazi 800 hiljada za sezonu a verujem da Miler igra za manje od 500 i to je samo 1 primer i verujem na rec Vujosevicu kada je pre par sezona izjavio da su nasi igraci mnogo skuplji nego stranci.Ovaj Zvezdim program mi se jako dopada,ima dosta stranaca ali ima tu i 7-8 izuzetno mladih igraca koji sticu iskustvo i koji su pontencionalni reprezetantivci.

Kum

pre 8 godina

Radonja odlazi posle Strazbura Radonja odlazi i sad. Jedna utakmica mi ne menja misljenje...
(Nikola, 28. novembar 2015 09:04)

Nemas ni znanja, ni obraza.

bobo mk

pre 8 godina

Radonjić je ostao bez prve postave iz prošle sezone (Vilijams, Dženkins, Kalinić, Mitrović, Marjanović), potom izgubio još nekoliko novih startera (Tejić, Dangubić i ne znam šta je sa Mekelom), nikada se nije žalio oko toga, već vredno radio i opet sklopio dobitnu kombinaciju.
Vidi se da izrasta u vrhunskog stručnjaka.
Bravo Radonjo, bravo Zvezdo.

Batko

pre 8 godina

A ponadali ste se ! Moša,laku noć;-)
(Omega, 27. novembar 2015 21:15)

Čeeeeekaj...stani...gde ćeš...sto "laku noc" ??
Mi se stvarno ponadali...a ti maleni ?!

rejnald

pre 8 godina

Za Radonjica je veceras bilo bukvalno pukovnik ili pokojnik...I dobismo pukovnika :) Iako necu promijeniti misljenje da je prosecan trener,veceras je bio dobar.Bez nekih vecih taktickih gresaka,pravovremeni time out-i,prave izmene...Al bez obzira na sve,ona situacija sa Jovicem i forsiranjem Rebica ga je mogla kostati posla!Nekako,sve i da smo izgubili,ne bih ga uopste krivio zbog onoga,jednostavno je neoprostivo ono sto je uradio Jovic!Srecom,pa je tu bio Miller,pa nas je vratio u zivot !Ako je bilo nedoumica koji je najbolji stranac koji je igrao za neki srpski klub,mislim da vise dileme nema!Volio bih da je ikako moguce produziti ugovor sa njime,ali nemamo mi tolike milione koje ce on zaraditi dogodine.Tek sa Williams-om ima da eksplodira.Nadam se...I za kraj-Zirbes!Kakva igracina!

Meklejn

pre 8 godina

deco partizan nikog nije pobedio prvih 6 godina. Da li vi to znate? Dajte nama evroligu 13 godina, ceo savez, podršku političara i državnih struktura i bićemo prvaci eveope. već sada u startu smo mnogo uspešniji od vas i to su činjenice!

Brondby

pre 8 godina

Čestitke Zvezdi

Alborg mora pasti idemooo Samo Brondby

Samo Brondby Brondby Brondby Brondby

Samo Brondby Brondby Brondby

Samo Brondby Brondby Brondby

Samo Brondby Brondby Brondby

Samo Brondby Brondby Brondby

Samo Brondby Brondby Brondby

Samo Brondby Brondby Brondby

Samo Brondby Brondby Brondby

Samo Brondby Brondby Brondby

Samo Brondby Brondby Brondby

Doktor

pre 8 godina

Raspad sistema.Vodjooooo daj bankomat treba jos 7-8 stranacaaaaa.Hahahahhaha busiiiiiiiiiiii
(mika sumadinac, 27. novembar 2015 21:33)oooo kako ce neko da bulji u plafon celu noc...

veliki strumf

pre 8 godina

U 2/4 za 5 minuta 5 puta nam lopta izlazi iz kosa. I stalno tako. Pa neverovatno! Mnogo koseva primamo iz reketa jer nam centri previse izlaze (vec drugu sezonu tako igra Cirbes, sada i Stimac). Sve ostalo za sada fenomenalno.

veliki strumf

pre 8 godina

Jovic za minut pravi 3 licne, slicno kao u Strazburu. Pa zasto bre, a najbitniji nam je igrac? Koliko smo samo kos-faula napravili u 3/4, a oni ne mase bacanja. Svaka cast za necuvenu strpljivost prema Tompsonu - pa covek ne moze okean sa broda da pogodi, a svaki put je sam kao duh.

Semke

pre 8 godina

Nema bolesnijih od internet navijaca partizana...
(Nikola, 27. novembar 2015 20:49)

Nema bolesnijih od internet navijača i Zvezde i Partizana.

Markos

pre 8 godina

Ako je Guduric uprskao u Strazburu i bio glavni krivac za poraz,veceras je bio glavni za pobedu.Cini mi se da je on veceras bio taj tas na vagi koji je prevagnuo na nasu stranu.

Tegi

pre 8 godina

Sećam se dana kada smo stric(grobar), cale i ja(zvezdasi), i inace živimo zajedno, gledali na tv-u EL i iznenadjena malog komsije protiv velikih klubova. Sećam se da sam cesto bio ismevan od strane drugara iz skole. I molio se Bogu da se moja Zvezda vrati na staze stare slave i uspeha ( a mnogo smo bili loši te 2007/08 i u fudbalu i u kosarci) Mnogo sam razmisljao o tome kad ce moj klub i moja ZVEZDA prirediti neko iznenadjenje kao veceras. Hvala svim igracima i celoj upravi, jer nije isto kada se pobedi veliki Real i pobediti makabi i pao( iako su to veliki timovi) pa moja sreća veceras je neverovatna. Jesam malo vise piva popio, i devojka mi piše kom. Radujete se veceras delije moje nije ovo mala stvar !!!!!!!

dusan

pre 8 godina

a sve je pocelo naopako od poluvremena, ne znam koja je kvota bila na real al ja bi stavio 1.01 na live bet u tom trenutku... ali nasi kraljevi su igrali carski, meni najdraze Gudurino zakucavanje kao da je 5 minut pritv Sutjeske... svi vi koji ste pljuvali Rebica i drugu decu treba da se stidite. kao da ne znate koliko vremena i gresaka je potrebno da se napravi vrhunski igrac. vi bi divca posle madrida oterali nazad u prijepolje.... bravo Dejane, bravo svi i jos jednom bravo za navijanje!

UltrasBgCz

pre 8 godina

LAGANI TRENING REALA
(superheroj_Gailius_sa_planete_NEPTUNas, 27. novembar 2015 20:20)

Igra Zvezda, a ne ona prevara od kluba, Partizan, koja je vladala balkanskom kosarkom pomocu lazi, ucena, prevara, otimanja, pretnji... U EL 15 godina nista uradili niste. Vi ste nama lagani trening. Veceras je u Pioniru pao prvak Evrope!

Dzoni7900

pre 8 godina

Neko se bori za prolaz protiv reala, himkija, bajerna, fenera, a neko je kao titule slavio pobede nad raznim nanterima, budiveljnicima, lijetuvosima, ritasima, crvenim oktobrima.....

MomaSRB

pre 8 godina

Panteri vise vas komentarise ovu vest nego na utakmici ahaha. 
A smejali se kako je JNA bio poluprazan proslog vikenda,a danas koliko znam nije nikakav praznik.
(Patrik, 27. novembar 2015 20:31)

Poluprazan???

Delija

pre 8 godina

Ono kada u nedostatku kvalitetne prozivke poredis odlucujucu evroligasku utakmicu protiv aktuelnog prvaka Evrope sa prvenstvenom utakmicom Jelen Superlige protiv Novog Pazara dok su navijaci u fazi bojkota protiv uprave.
(Todorovic, 28. novembar 2015 00:28)
A protiv Alkmara niste bojkotovali kad vas je došlo u Holandiju dve hiljade . Što se tiče utakmice sinoć hvala ti Zvezdo na predivnoj večeri !!!

Mile

pre 8 godina

Hvala Radonjicu pre svega, ne mozemo samo njega kriviti za poraze, mnogo radosti nam je doneo od kako je na klupi zvezde, volim te Radonja!!!

Qroña

pre 8 godina

Kakvo dranje i to bez nekoliko povredjenih standardnih prvotimaca, a tek sto je Covke najavio i jos dva extra pojacanja pred nastavak sezone, ihh moglo je sve to i ranije da se dovede u red pa da smo sada vec jednom nogom u Top16, ovako nam prava porba tek predstoji.

Realista

pre 8 godina

Standardno, navijači Zvezde i Partizana se obično deklarišu kao najveće patriote u Srbiji, a onda navijaju jedni protiv drugih kad se igra protiv stranaca.

oops

pre 8 godina

A u Laktasima koma!!! Hahahahaha!
(jel ste se ponadali igokejci?, 27. novembar 2015 23:52)

Evo ne znam sta cu koliko sam komiram. Za sve ove godine niti smo uspevali da bijemo evropske prvake, a tek ni po nekoliko puta.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (daddy cool, 28. novembar 2015 07:25)

Što repliciraš od ranog jutra ako ti nije ništa...nije bilo spavanja,a...

Marko

pre 8 godina

Gledam službenu konferenciju za štampu nakon utakmice. Pa pored toliko nase talentovane i pametne dece mi našli ovu devojku kao prevodioca!!! Shvatam ja tremu i ostalo ali ona elementarne stvari ne zna. Pablo Laso se bar pet puta našao u neprijatnoj situaciji gde nije znao da li da nastavi ili sve ostavi. Ne daj Bože nikome. Pa ovo je sramota neviđena. Još se crvenim.

Radikal Republika Srpska

pre 8 godina

I pored onakvog suđenja Crvena Furija pregazi šampiona evrope kao plitak potok.E sad zamislite ovu ekipu sa velikim magom Markusom Vilijamsom.Šta reći za Radonjatora,veliki gospodin i trener koga treba zadržati što je moguće duže.

BMX

pre 8 godina

ljudi da li je neko gledao konferenciju za novinare....dama koja prevodi sa eng na srp i obrnuto....devojka nema predstavu sa jezikom....kakva blamaza i sramota...ko je nadje...

Дарко КГ

pre 8 godina

Јовић и Цирбес као Вилијамс и Боби прошле године, главни играчи од којиx све зависи. Браво!

zvezda, to je moj tim

pre 8 godina

Svaka cast na pobjedi i na trudu. Nista bolje za razvoj mladih igraca nego da iskuse teske utakmice i nauce kako se pobjedjuje.

Milan

pre 8 godina

(Boki, 28. novembar 2015 03:10)

Imamo Thompsona, zapamti i Djenka je imao krizu na pocetku sezone, kao i Thompson sad...Nadam se da ce Thompson kao i Djenka prosle da eksplodira na kraju pa da se svi pitamo jel to isti igrac kao na pocetku sezone!

veliki strumf

pre 8 godina

Gledam snimak, onako na miru, ako sam propustio neki detalj: od 77-73 Cirbes je ubacio cak 15 poena (od 17 koliko smo ubacili od tada). Covek je dao cak 11 uzastopnih poena - od 77 do 88! Preostali poeni bili su Gudurino kucanje! Pa svaka mu cast.

gvozzda

pre 8 godina

Ajmo sad svi da se sramimo sto kritikujemo dr Radonju!
Covek je car,sa ovakvom ekipom pobediti sampiona evrope.
Naklon do poda momcima i treneru!

Rasterivač

pre 8 godina

...I trčim do kladže da stavim 300 ojera na pobedu Reala sa hendikepom.
Dolazi zima, svaki ojer je bitan; o da!
Posebno onaj zaradjen od strane naših divova, Uplakanih...
(Danilo, 27. novembar 2015 13:27)

Ne brinite, kod mene su tih 300 ojera, nije poklonio kladži. Sačekao sam ga ispred kladionice.

DedaMiloje

pre 8 godina

Svaka cast za pobjedu.Od navijaca Partizana
(Slavko-RS, 27. novembar 2015 22:10)

Hvala prijatelju, sve najbolje ti želim. I vi da se vratite.

adriano_galliani

pre 8 godina

Против Звезде сам навијао и када су играли против Меша у финалу. Па 15 година су навијали против Партизана у ЕЛ, е сад ћемо као да будемо фини.. Надам се да ће да изгубе 100 разлике.

twinpower79

pre 8 godina

samo da proverim da li je danilo uplatio 300 evra na pobedu reala kako je obecavao citave nedelje. nadam se da jeste i da je sada uplakan!

VMP

pre 8 godina

Iako sam veliki grobar, moram odati priznanje ovakvoj igri CZT. Pobediti bez Jovica, koji ne znam iz kog razloga nije igrao u zavrsnici. Sa rebicem koji je odigrao sjajno, sve sto je pogresio u Francuskoj sada je ispravio. Guduric buducnost srpske kosarke. Sut, prodor, drskost, 2+1, sve ima i treba da igra pre Tompsona, njemu se zahvaliti sto pre. Miler, kakav je to ludak, ubica decjeg lica. Cirbes sjajan. U prvom poluvremenu igrali na krilima Jovica, u drugom su se svi ukljucili. Ovo me je jako podsetilo na neke ranije pobede Partizana, tipa CSKA pre dve godine u Areni kada smo igrali bez pola tima. Srpski timovi imaju dusu i iskreno se nadam da cemo u buducnosti gledati i CZ i Partizan kako ruse evropske gigante i nosioce A licence.

mozgoje

pre 8 godina

Cestitke ganima. Samo bez euforije, ovaj Real ima 2/5 u EL ove sezone. Ni veceras nisu nista odigrali. U svakom slucaju, lepo je dobiti aktuelnog sampiona Evrope pa cak i kad je u krizi. A ako se jos zove Real, onda je jos sladje. Uzivajte i uzdrzite se od glupih prepucavanja. To je za iskompleksirane likove.

...

pre 8 godina

Pobedila je kompletna Zvezda a ne pojedinac, a ako nekoga treba izdvojiti to je svakako Cirbes, a zatim Miler, mada ovo je pobeda cele ekipe. Jednom zaigra jedan drugi put drugi

Dendara

pre 8 godina

Kvinsi Mileru, Zvezdinom Kevinu Durentu, obavezno ugovor za sledeću sezonu, Grbinih 940k da bude istina.
Kakav li će tek biti u tandemu sa Markusom...
Nadam se da sa Himkijem i Bajernom igramo u Pioniru, svi znamo zašto.
Sad su dobre šanse za Top16 a isto tako i da Real ispadne.
Molim administratore da puste komentar, bar ovaj.

neutro-nn

pre 8 godina

Pisem na poluvremenu i utisak je da smo igrali mozda i iznad sopstvenih mogucnosti. Mada, publika nas nosi i pucamo od samopouzdanja. A opet.... svega tri poena prednosti. Rotacija nam je okrnjena i daj Boze da udjemo u egal zavrsnicu pa dza ili bu, zasto da nam se sreca ne osmehne malo pa da ih dobijemo nekom trojkom nesrecnog Tompsona u zadnjih 5s.
U svakom slucaju, ovako cvrsto i u nastavku i nemam sta da zamerim...a trudim se da ne pomisljam na utakmice protiv Igoke-e i Strazbur-a. Ziveli braco i Aaaaaaajde, igraj i bori se.....

Zee

pre 8 godina

Nacionalna sramota je da pola Srbije ne moze da prati prenos EL,tj.svi mi koji imamo IpTv ne mozemo.To je sramotno i potpuno van svake pameti!
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (C i n i k, 27. novembar 2015 20:05)

A nije van svake pameti da Arena ima pravo na Aba ligu kad u 2015. godini ne ume da odradi prenos kako valja?

...

pre 8 godina

Sledeca evroliga ce imati 16 mesta? U ovoj evroligi CE biti 2 tima iz Abe u top16 sto znaci da bi trebali da razmisle za 2 mesta, a jedno bi trebalo biti sigurno.

UltrasBgCz

pre 8 godina

@stradivari

Nisi ti nikakav grobar,nego si jedan od Ofkanovih sendvicara.Da si grobar ne bi pozeleo Zvezdi srecu,ne bi te bilo sramota kluba za koji navijas.Mogao si odmah reci da si panter,mada lako se to skonta.
(Patrik, 27. novembar 2015 20:34)

''Da si grobar ne bi pozeleo Zvezdi srecu,,?! Koliko smo zatucana sredina. Nezadovoljni i zavidni covece, pitaj onog ko te tome ucio sta je cast i obraz, vaspitanje i patriotizam. Znam, cutace kad ga budes pitao. Da zna, ne bi te ovome ucio...

Delija-Bor

pre 8 godina

E moj Covicu, Milera da si doveo prosle godine sa onakvom ekipom otiso bi na F4 a vi pricate ne treba cetvorka. Puna podrska ekipi i ocekujemo top 16! Moze se i Himki pobediti sledece kolo samo da se igra u Pioniru ;)

zoki

pre 8 godina

LAGANI TRENING REALA
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (superheroj_Gailius_sa_planete_NEPTUNas, 27. novembar 2015 20:20) # Link komentara
EVO GA OPET " TUPSON SA PLANETE GLUPSON"- ZIV JE BIO TAD, NISAM SIGURAN DA JE I POSLE UTAKMICE!!!! :) :) :)

oops

pre 8 godina

Ubaciće Branko,Simon i Štimara u "beast mode" i biće samo minus 20 što je za Uplakane veliki uspeh; bar cenim onako, pun empatije prema toj živopisnoj družini!
I trčim do kladže da stavim 300 ojera na pobedu Reala sa hendikepom.
Dolazi zima, svaki ojer je bitan; o da!
Posebno onaj zaradjen od strane naših divova, Uplakanih...
(Danilo, 27. novembar 2015 13:27)


Eh,gde bi ovoj našoj državi bio kraj kada bi bilo više pametnih ljudi kao ti...klanjam ti se do zemlje...upalak sam..ali od SMEHA...i ne stajem...ti si moj favorit za najkomentar godine (čuj godine..decenije..sledeće decenije)...

Zhish

pre 8 godina

Je li trebala sto pobjeda Realu veceras:)?
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (z-nk, 27. novembar 2015 23:27)

..ma jok...

Srpska Crna Gora

pre 8 godina

Ajde pljuvaci oladite i pustite Radonju i ekipu da rade svoj posao, nisu vam ni Rebic ni Guduric ni niko valjali a nocas su vam vjerovatno svi najbolji i sledecu koju izgube opet najgori. podrska svima jedino se ABA mora uzeti ove godine sve ostalo nije bitno!!! Pozdrav Delije Podgorica

Marko

pre 8 godina

Predlažem B92 da na fin način ukine ovo prepucavanje između grobara i crvenih. Od 560 komentara više od dve trećine nema veze sa košarkom. Ima nas i takvih koji bi da komentarišemo igru. Jednostavno, uz svaku vest o utakmici, dodate po jednu provokativnu, tipa a kako bi ovo odigrao Partizan bez centra, pa neka se tamo ganjaju. Meni se na primer učinilo da ova pobeda ima veze samo sa atmosferom u Pioniru i fenomenalnim izdanjem tri igrača. Radonja opet nula. Kad ćemo da odigramo utakmicu loše a da pobedimo?

Batko

pre 8 godina

NEĆU :
- prozivati grobare, citirati njehove komentare od danas...

- neću prozivati naše "stručnjake" koji teraju Dr. Dejana Radonjića

- neću objašnjavati da ipak imamo neku akciju

VEČERAS UŽIVAM !!!!!!!!

Fica

pre 8 godina

Rebic- Buduci da smo odigrali bez Jovica decko je preuzeo sav teret na sebe njegova trojka je bila jedna od glavnih faktora za prelom utakmice.
Guduric- Preuzeo velike stvari na sebe kad je bilo najpotrebnije kao da ima mnogo vise iskustva.
Cirbes- Nepogresiv u napadu i sa slobodnih.
Miler- Kevin Durant evrolige!!!!

travel.track

pre 8 godina

Koliko je jaka grupa govori podatak da aktuelni evropski šampion, u jedva promenjenom sastavu u odnosu na prošlu godinu, je na poslednjem mestu. Bravo Zvezdo.

Giovanni

pre 8 godina

Konačno smo dobili crnca
koji može da povuče kada je teško. Da su našli još samo jednog ovakvog igrača za vreme prelaznog roka bili bi ozbiljni u priči za top8. Gudura prelomio da budemo realni.

Alfa

pre 8 godina

Imam 46 godina, vatreni Zvezdaš sam od rođenja, redovno pratim komentare ovde, a sada ostavljam i svoj prvi:

1. SRAM BILO SVE "ZVEZDAŠE" koji teraju svog trenera, golobrade neiskusne dečake, povređene udarnike i sve one koji nose Zvezdin dres i grb! SRAM VAS BILO i pokrijte se ušima ukoliko ste zaista Zvezdaši.
Ovi momci su heroji, a ovaj trijumf pripada svima njima, na radost svih pravih Zvezdaša koji su uz tim i kad je dobro i kad ima problema.

2. Poruka za danila:
Uplakan sam prijatelju, evo mi teku suze radosnice nakon ove herojske pobede, baš kao i tokom čitave prošle sezone dok smo tukli vas i uzimali trofeje. Nadam se makar da si odigrao u kladionici kako treba i uzeo neke utešne pare.

Brondby

pre 8 godina

Čestitke Zvezdi

Alborg mora pasti idemooo Samo Brondby

Samo Brondby Brondby Brondby Brondby

Samo Brondby Brondby Brondby

Samo Brondby Brondby Brondby

Samo Brondby Brondby Brondby

Samo Brondby Brondby Brondby

Samo Brondby Brondby Brondby

Samo Brondby Brondby Brondby

Samo Brondby Brondby Brondby

Samo Brondby Brondby Brondby

Samo Brondby Brondby Brondby

Batko

pre 8 godina

Može neko da pojasni u čemu je problem sa Radonjićem?
(slobodno objavite, 27. novembar 2015 21:

Pusai sad objašnjenja , pojasnjenja...kasno je sine

Roko

pre 8 godina

Bravo Zvezdo,velika pobeda.Ono sto mi je fascinantno,kada sam pogledao statistiku video sam da u Realu Rudi Fernandez i Maciulis nisu dali ni jedan jedini poen?!Takva dva kosgetera,koja imaju u rukama po 20-tak sigurnih poena po tekmi.Neverovatno.

Grobar-España

pre 8 godina

Kao prvo da cestitam na velikoj pobedi. Od srca se radujem sto se sabili ove nadobudne, da Bog da oni ispali a vi prosli u top16. Kao drugo, mnogo mi je drago sto je mali Rebic zapusio usta ovim zalosnim sovama koje vec mesecima tvrde da od njega nikad igraca. Joooooj Srbijo puna si strucnjaka, hahaha...Bravo mali, samo tako nastavi i eto nama jednog krstenog pleja za narednih 10-12 godina u reprezentaciji.

Gajetano

pre 8 godina

Po ko zna koji put moram da citiram velikog Duska Radovica: "Kosarkasi su bolji nego sto zasluzujemo, fudbaleri su prava istina o nama"

Velika pobeda Zvezde!!!

Zlatko

pre 8 godina

Nakon procitanih komentara hteo bih da kazem svoje misljenje na zadatu temu. Komentari od sjaja do ocaja i nazad. Da li ljudi uopste prate dogadjaj ili pisu kako ide rezultat? To nije samo sad za Zvezdu, takvi su komentari i za Djoleta i za sve ostale sportske dogadjaje. Onda za kraju, u zavisnosti od rezultata ili dizanje u nebesa ili sahranjivanje 2m pod zemlju. Pokusacu da svoj komentar pisem kao repliku na pojedine komentare.
1. Mnogi zale za proslonedeljnim porazom. Jeste, zalimo jer smo imali +21, ali da nam je pre utakmice nego ponudio poraz od 3 razlike ja mislim da bismo svi prihvatili. Da smo to dobili mozda ne bismo sinoc. Meni je svakako draza pobeda nad Realom, iako bi pobeda prosle nedelje imala vecu vrednost.
2. U toku utakmice, negde oko poluvremena, napisana su dva komentara koja sam zapazio: jedan je prognozirao nasu pobedu od 5 razlike, dok je drugi rekao da imamo sansu ako spustimo Real ispod 90 poena. Ispostavilo se da je prvi pogodio a da je drugi veoma dobro procenio stanje na terenu.
3. Nikada za ove tri godine nista lose nisam pomislio za Radonjica. Nikada, do sinoc. Utakmicu nisam gledao. Pratio sam rezultat preko neta, a odgledao poslednjih 7-8 minuta. Na 50:60 pomislio sam da je mozda vreme da Radonjic ode jer smo opet imali prazan hod koji je protivnik iskoristio da se lagano odlepi. Sta je interesantno? Od tog rezultata do kraja napravili smo seriju 44:28. To je otprilike period od 15 minuta. Jasno je da to ne moze uvek da se ponavlja. Igrali smo na domacem terenu i imali ogroman vetar u ledja od strane publike. I to stoji. Da je taj period zavrsen 28:28 bila bi to lagana pobeda Reala od 10 razlike. Ali to govori da sa svima mozemo da igramo bar egal. Dakle, nema potrebe da na terenu ekipa deluje preplaseno i da nas protivnik ponizava sa 30-40 razlike. Neka se momci opuste, neka igraju bez pritiska, neka igraju sa svima bez obzira na ime protivnika ili teren. Verovatno niko nije ocekivao pobedu u Madridu ili Rusiji (doduse ja sam napisao da u Madridu dobijamo 5 razlike, ali to je vise bila podrska i navijacka zelja), ali isto tako niko nije ocekivao toliko velike poraze.
4. Neko je omalovazio pobedu govoreci da je Real ocajan jer ima 5 poraza. Kakav god da je to je Real Madrid. Real je Real imao 5 poraza ili igrao trecu ligu. Kad su izvucene grupe svi smo racunali da se prolaz trazi protiv Strazbura i Bajerna. U tu racunicu se neplanski ukljucio i Real. Kao sto rekoh, pobeda protiv Strazbura prosle nedelje bi bila vrednija, ali ovo od sinoc je veca pobeda. Pobeda koja moze doneti samopouzdanje ekipi pred poslednje tri utakmice. Ne znam da li sam u pravu, ali mislim da bi bilo bolje da sledece nedelje dobije Bajern. Pobedom bi izbacili Strazbur i onda u poslednjem kolu u medjusobnom duelu da trazimo prolaz.

Zvezda ponos Srbije

pre 8 godina

Najveća pobeda u istoriji srpskih klubova! Bez SEDAM igrača dobijen prvak Evrope Real Madrid kome je ovo bila utakmica biti ili ne biti! Koliko je ovo senzacionalno velika pobeda dovoljno govori i to da su grobari mislili da će biti +50 za Real. E TOLIKO je Zvezda dobro odigrala. Zvezda u dve godine Evrolige pokazala više nego partizan za 15 koji je imao samo jednu uspešnu sezonu. Kako mi je drago što sada dušmani pucaju od muke!

goblen

pre 8 godina

Milerova asistencija Guduri,slanje galaktičara po burek a onda zakucavanje u trenutku kad se lomi utakmica zaslužuje mesto u top ten ovog kola.

holilend

pre 8 godina

Veliki sam grobar - najveci. Ali mi je puno srce bilo dok sam gledao zavrsnicu meca. Pogotovo kad su Guduric i Rebic dominirali. Svaka cast.

Pera

pre 8 godina

Ja ne znam što Radonja toliko mrzi španske klubove, pa da mora da ih stalno dobija! O'ladi malo čoveče, pa oni su skroz dobre gazde - stalno uzimaju igrače i lepo ih plaćaju. Inače, kome ćemo da uvaljujemo igrače?

:)

kraljevski pad

pre 8 godina

Ne pratim detaljno košarku može li neko da objasni šta se desilo sa Realom i kako je od prvaka Evrope došao do poslednjeg mesta u grupi?

Kayser Soze

pre 8 godina

Podrska Mekelu, Tompsonu, Tejicu i Simonovicu, momci ce pogadjati kada bude najteze i najpotrebnije! I kada se budu vratili i Luka i Danga, i kada dodje MW, bice to DREAM TEAM.

mbcswi

pre 8 godina

Za 10 dana su tu i Dangubic i MWill malo ranije i to ce tek biti jak tim. Guduric strasan igrac. Tompson ce biti otpusten cim Se Danga oporavi.

Lex

pre 8 godina

Dobro prvo poluvreme, sasvim drugacija igra od one koje smo navikli da gledamo. Nisam neki optimista sto se tice 2pl... preveliko je iskustvo, naravno i kvalitet na strani Real-a. Kako god ds se zavrsi...momci nisu razocarali.

Boki

pre 8 godina

Nesto kad razmisljam ovaj tim moze da bude bolji od predhodnog,a svi pricaju da je losiji,pazite Cirbes igra na nivou Marjanovica iz prosle,Stimac na nivou Cirbesa iz prosle,miller bolji od Kaline koliko to cudno zvucalo,na pleju Williams ostao isti,Guduric bolji od Blazica,Jovic bolji nego prosle sezone kao i Reba,e sad jedino umesto Dzenkinsa nemamo zamenu,tu kad bi dosao stranac bilo bi strava...

volim je do kraja zivota

pre 8 godina

Guduric...ono u fudbalskom žargonu....džoker sa klupe...momak odmoran,nije se trošio....i onda kad je najpotrebnije....svaka čast Radonja...

duledudule

pre 8 godina

ljudi molim vas.kad vas nolim.necu nikoga da hvalim posebno svi su zasluzili.ali bi da stanem u odbranu tompsona.decko je energican,ima zelju,ljudi moji pa on izuva odbranu,proradice napadacki kad tad imamo sad dobre sutere pogotovo kvinsija i kad se vrati brat mwill...pustite decka da igra,podrska za njega

zoran v.

pre 8 godina

Godinama pratim košarku, al godinama nisam video takvu hladnokrvnost kod mladih igrača kao što ima Gudurića. Sledeće godine verovatno vođa tima!

manuginobili

pre 8 godina

Ovo veceras je bio Reggie,a ne Quincy Miller :)...a Guduric-novi Manu Ginobili :)...ima li sta ljepse od pobjede nad ovim glumcima iz Madrida,bravo Zvezda,tako se igra i bori!!

killy81

pre 8 godina

5 trojki brata Kvinsija i 5 popijenih piva, a šesto i poslednje za veceras :) otvaram da zalijem ovu veličanstvenu pobedu i noc! Sutra cemo ozbiljnije da analiziramo, veceras samo slavlje. Ponos, sreća i prkos se trenutno mesaju u meni. Bravo momci, bravo Zvezdini klinci, bravo Radonja, mogu samo da vam pljunu pod prozor!

a ha

pre 8 godina

Los pokusaj drzave da od Zvezde napravi Partizan i to ne bilo koji vec onaj Partizan koji je u Beogradu tukao i Real i Barsu i CSKA i Makabi i Pao i Olimpijakos i Fenerbahce i Armani i sve redom.Ajd sve neka to,,nego i narodne pare odose na dobos.I vise nego zalosno.
(Mirko, 27. novembar 2015 21:33)

Da li posle svega vidiš besmisao tvojih komentara...i tako kad god igra Zvezda...i šta kažeš sve redom..podsešćanja radi..partizan je redovno u grupi bio negativan..u stvari i ne znam da je ikad imao pozitivan skor...večeras je Zvezda ,koja ima 3-4 povrećena igrača, pobedila aktuelnog prvaka Evrope...ma kakvo spavanje...mnogi neće moći da zaspe..izvini...

Batko

pre 8 godina

Против Звезде сам навијао и када су играли против Меша у финалу. Па 15 година су навијали против Партизана у ЕЛ, е сад ћемо као да будемо фини.. Надам се да ће да изгубе 100 разлике. 
(adriano_galliani, 27. novembar 2015 20:19) 

Oooo, kako je lepo biti glup...

KK CZV

pre 8 godina

Pionir je prica za sebe.Jos jednom se pokazalo da Zvezda igra neuporedio bolje u Pioniru nego u Areni.BRAVO MOMCI TOP 16 je blizu.Prijatno su me iznenadili ovom pobedom.Nisam ocekivao da ce mo posle -10 sredinom 3/4 uspeti da dobijemo ovaj me.Guduric i Rebic su odigrali veceras fenomanalno.

Herakle

pre 8 godina

Bravo Zvezdo! Ne zaboravimo da nema Mitrovica tu, da se vraca wiliams za top 16 umesto mekela, to ce biti strasna ekipa. Milera odah potpisati na 2 godine da ne ode dzabe iduce godine u neki efes ili fener. za top 16 imamo sledece. Petorka- wiliams, jovic, miler, mitrovic, cirbes...na klupi rebic, tompson, guduric dangubic, lazic, tejic,stimac, simanic, nastic. opasna ekipa zar ne?
Nastica spremaju za sleecu sezonu kada ode cirbes, tada ce dobiti sansu kao i simanic koji ce eksplodirati sledece godine.

Euro liga jeste slabija nego ikada, ali nikada dva kluba Aba lige nisu imala ovakav skroz sto je sjajno.

Danevla

pre 8 godina

Radonja je slučajno dobio Real,utakmicu mu je rešio Gudurić koga uopšte nije planirao u rotaciji za večeras,a verovatno bi isti ispao i iz 12 kada se u tim vrati Dangubić!I laiku je jasno da je Gudura klasa u odnosu na limitiranog atletu Dangubu.Dečko je hrabar,razume igru,zna da prepozna situacije kada da napadne koš,kada da šutne,odlučio je utakmicu.Daje mnogo više od Tompsona,koji je daleko plaćeniji.A čovek je slučajno,iz očaja trenera pušten u igru.Zbog par grešaka u Strazburu da se sputava u razvoju takav potencijal.

galiot

pre 8 godina

(superheroj_Gailius_sa_planete_NEPTUNas, 27. novembar 2015 23:41)
Bratac,priznaj da je tebi ovo dopisivanje na vestima,sve u zivotu!!!

zgontronoman

pre 8 godina

Ajmo Real!Razbij ove limenke!I tako ce mi nedelja biti kompletna!
(Grobar, 27. novembar 2015 19:51)

Aj polako nazad u svoju rupu,samo pazi kad silazis posto znam da je mracno i tuzno.

Macak

pre 8 godina

Bravo!

Svaka cast na pobjedi! Atmosfera fenomenalna.

Ipak u periodima Zvezda iga kao sto je sinoc igrao Partizan fudbal, a Kvinsi Miler mu dodje Abubakar Umaru, uradi prave poteze i izvuce ekipu.
Mora tu jos neko da bude samouvjeren, inace ode ukrivo.

Da ponovim

pre 8 godina

Kao što sam rekao prošle nedelje posle poraza od Stazbura, Gudurić je blago, Rebić više nego dobar (večeras doktor), Miler ubica, klasa za sebe. Ponoviću sledeće. Utakmicu protiv Strazbura izgubio je Radonjić! Večerašnju su dobili igrači, pre svih Kvinsi Miler koji je sam stigao Real.

Lex

pre 8 godina

Ajmo Real!Razbij ove limenke!I tako ce mi nedelja biti kompletna! (Grobar, 27. novembar 2015 19:51 
hahahsha...aj laku noc
ako moze da ti bude laka..

Samo je sljaka iznad nas...

pre 8 godina

Bravo komsije,herojska igra i cista pobeda kao suza!!!Bravo jos jednom,cuvajte Gudurica.On je buducnost Srpske kosarke.Pozdrav!!!

Batko

pre 8 godina

Dokle cemo da gledamo ove padove u igri u napadu?! Svaki protivnik nam pravi serije 10:0, svaki!
(Byk, 27. novembar 2015 20:51)

Dok imas 7-8 igrača u rotaciji

zvezdas

pre 8 godina

Sta je bilo, sta se desilo? Odigrala moja Zvezda veceras,pobedu odnela.
Borili se momci na ponos.Kako i zasto,videla je cela Evropa.Zasijala moja Zvezda veceras, moja Zvezda Crvena !

zoran

pre 8 godina

Отказујем Арене 1-4 и Ск1-2, апсолутно бескористан пакет!
(МонтиПајтон, 27. novembar 2015 20:27)

Jasno. Ako imas internet sta ima da im placas. Gledam dzabe ovu utakmicu, bez problema.

http://www.stopstream.me/6-basketball.html

Filip

pre 8 godina

Sad kad uleti Vilijams sa dzokom u ustima hahahahaha. BRAVO LJUDI!!! Protiv Himkija sa ISTOM atmosferom i sa pojacanjem na pleju, VELIKIM Vilijamsom. IDEMOOO

Kokan87

pre 8 godina

Mileru ponuditi produžetak ugovora SMESTA! Biće ogromna šteta da ode bez obeštećenja i verujem da bi pristao da ostane uz klauzulu da može u NBA u svakom trenutku.

kris

pre 8 godina

Moram pohvaliti publiku,koja je nosila tim nakon dugo,dugo vremena uz pravo navijanje,a ne isprazno pevanje,zatim sve igrače Zvezde,jer su bukvalno izginuli,ali i reći iskreno(kao inače veliki kritičar Radonjića)da je ovu pobedu izvojevao on lično.Igra je imala i glavu i rep,igralo se strpljivo,bez panike na minus deset,te nakon Milerove fantastične role,okrenulo na Cirbesa protiv Rejesa,tj na unutrašnju igru u pravom trenutku,što je nagrađeno ovom velikom pobedom.Svaka čast za sve aktere ove ,za nas istorijske,pobede!

va

pre 8 godina

Veliki timovi imaju previse obaveza u domacim ligama pa namerno gube u evroligi da se igrace ne bi umarali (ironija na jucerasnji komentar) cestitam na pobedi

Batko

pre 8 godina

Bravo Radonjicu, svaka cast na vracanju Reala u utakmicu....
(Radonjic kvazi trener, gori NE POSTOJI,27. novembar 2015 20:52)

Mozes ti Radonjiću samo da...
Cviliiiii...

Beautiful

pre 8 godina

Rebic prvi plej protiv Reala. Guduric izvukao pouke iz Strazbura i mec viner uz Cirbesa. Miler zver. Kada se vrati u NBA hvalicemo se sto je jedan takav igrac igrao za nas. Cirbes covek legenda. Koliko snage, energije i smirenosti je pokazao veceras, to je sjajno. Jovic u prvom poluvremenu odlican, vidi se da je ove godine sazreo i kada je spreman pokazuje da je igrac ogromnih mogucnosti. Steta sto se ranije nije spakovala ekipa, jer bi sada mnogo mirnije cekali top 16. Mene je odusevila smirenost i zrelost nasih najmladjih igraca.

Миле

pre 8 godina

Сви који су ирали заслужују похвале, али бих посебно издвојио одличну
утакмицу Цирбеса. Важан моменат у овој победи је то што се утакмица играла у Пиониру.
Него критичари, шта ћемо са Радоњићем?

Mirko

pre 8 godina

Los pokusaj drzave da od Zvezde napravi Partizan i to ne bilo koji vec onaj Partizan koji je u Beogradu tukao i Real i Barsu i CSKA i Makabi i Pao i Olimpijakos i Fenerbahce i Armani i sve redom.Ajd sve neka to,,nego i narodne pare odose na dobos.I vise nego zalosno.

Paolo

pre 8 godina

Kad sam rekao da idemo da tučemo Reala, smejali ste se. E pa što bi rek'o Peca Panker - Poljubite me u dupe!
Miler-Zirbes-Gudura ih isekli...
Zvezdaaaaaa oooooooo

Slobodan

pre 8 godina

Pozdrav Narikacama sto teraju Radonju ... Danilu kockaru ... Tegeltiji i Grbi ... I svim onim zluradim sto zive na ovom forumu :-))

Milan

pre 8 godina

Zao mi grobara, koji su spremili fore o obaranju rekorda!Danas su pokidali Gudura, Miler, Cirbers i donekle Rebic!Svaka cast momci...Ovakve pobede su mi sladje, posto sam ih otpisao pre pocetka!Radonja ostani!I da ovo je luda grupa kad jedan Real ima 2-5!Zvezda jos ima sanse za top 16!

kiza

pre 8 godina

Поштено,још избацио Јовића.....храбро.....Радоњићу,свака част ........увек волим кад Реал изгуби па макар га и Звезда победила......честитам комшије

mm

pre 8 godina

Sta je hejteri ? Dobi Radonja SAMPIONE EVROPE sa Gudurom, i Rebicem??? Jel su za drugu srpsku ili mozda beton u vasem kraju??? E moji strucnjaci

duledudule

pre 8 godina

ovim putem bi hteo ds obavestim mog postovanog kolegu vucka ds mi dodje milku od 300gr posto sam posle prve utakmice sa realom rekao da ce cirbes u pioniru da im da 20+ tako ds cemo u radosti da je podelimo

wolfy

pre 8 godina

NAJZRELIJA PARTIJA DO SADA (pa mozda racunajuci i proslu sezoni, ali necu preterivati jer sam pod utiskom) !!

Neverovatno zaista! Bravo Zvezdo!!
Mnogo mi je drago jer smo ove ljigavce pobedili!

Miler nas Durant!

I ako nos neko spomene arenu za bitne utakmice ima da ga spalim

FELIPE

pre 8 godina

Bravo Zvezdo!!!! Cestitke svaka cast!!! Juce mi u fudbalu danas vi u basketu, moze li bolje?! NAPRED NASI! Srecno u nastavku takmicenja! Pozdrav od Grobara

djurexx

pre 8 godina

sinoc Partizan, večeras Zvezda. Kakve sportiste imamo, samo da smo mi ostali malo pametniji. Svaka čast i Zvezdi i Partizanu. Samo napred

kalina

pre 8 godina

Ubedljivo najbolja utakmica ove sezone.Svaka čast momci,Miler zver!!! I Himki može da padne u Pioniru,još se vraća i Vilijams!!! Zvezda Ooooooo!!!!

Zvezda - jedna i jedina

pre 8 godina

Vamos Real!
(Patrik, 27. novembar 2015 20:36)

I vamos i tamos , ali neko je nama tuganos !
Zvezdaši slave , kako ste nam vi ostali !?

Davidoff

pre 8 godina

Direktno iz Sarakeva , bravo Zvezdo!!!! Kad se ekipa bori, gine za svaku loptu rezultat mora doći!!! A sad , spektakl...VELIKO BRAVO DEJANU RADONJIĆU, VELIKO!!!POKAZAO JE DA JE PRAVI TRENER , KAD JE ONAJ NAFURANI 19 ASISTENCIJA UMISLIO DA JE VEĆI OD KLUBA LIJEPO GA JE POSLAO NA HLAĐENJE...I POBJEDIO I SVIMA VAMA ANTISTRUČNJACIMA ZAČEPIO USTA!!! DA VIŠE NIKAD SE NISTE JAVILI , NIKAD , IONAKO SAMO PLJUJETE....

Navijac partizana

pre 8 godina

Svaka cast! Pobedili ste Real koji smo MI pre tri godine pobedili u pioniru..Doduse,tada nije bio EVROPSKI PRVAK..Ali bez obzira svaka cast jos i cestitke na pobedi.

nn

pre 8 godina

ko izmisli ovu kosarku oca mu ... treba fa riknem ovde ... strasno koja tenzija i andrenalin... IDEMO BOZEEEEEEEEEE POMAGAJ ZASLUZILI SMO !!!!

djole

pre 8 godina

Против Звезде сам навијао и када су играли против Меша у финалу. Па 15 година су навијали против Партизана у ЕЛ, е сад ћемо као да будемо фини.. Надам се да ће да изгубе 100 разлике.
(adriano_galliani, 27. novembar 2015 20:19) ko je navijao protiv partizana?to je sacica takvih ko ti...svi srbi su navijali za srbe,ja za spance ne navijam

papiga

pre 8 godina

jos jedna pobeda vam fali i faktor srece za top 16...sa dve gani idete garant! nisam ocekivao ovo veceras i svaka cast! mislio sam.lagano +10 za real!

SAŠA FRANKFURT

pre 8 godina

Bravo Zvezdooo!! Konačno da padne i velikan evropske košarke tj prvak Evrope! Svaka čast, borili su se lavovski i verovali u sebe, a to je nakvažnije! Od sledeće utakmice biće puno lakše kad zaigra Willi, i Himki pada! Neznam šta je bilo s Jovićem, da li zbog povrede ili zbog Radonje, biće interesantno čuti zvanično saopštenje! Miller ih rasturio, ponudite mu novi bolji Ugovor, čovek je zlata vredan! Još kad se vrati Danguba obrana će dobiti na skoku i jačini! Igrajte od sada u Pioniru, atmosfera je bolja. Neznam šta će biti s Mekelom i Tompsonom, ili ih pustiti da igraju i dalje ili dovodite odmah neko kvalitetno pojačanje, ako hoćemo neki ozbiljniji rezultat! Gazi Zvezdo

Dagoberto

pre 8 godina

Sve je ovo super ali me brine sta je bilo sa Jovicem. Ako je nedisciplina i ukor Radonjica daj boze da ostane na tome uz izvinjenje. Ne daj boze da je neki bes i hir Jovica. Ne bi valjalo da se sad tu nesto iskomplikuje
(neko iz gomile, 27. novembar 2015 23:31)

Decko je povredjen vec danima. Nije ni trebao da izadje na teren veceras. Igrao je pod injekcijama. Kad je proslo dejstvo, izasao momak a na faci mu grimasa koja kaze da ga sve boli. Svaka mu cast sto je i toliko izdrzao, bio je odlican. Sve je bolji i bolji. Ima asistenciju za udzbenike, kako kazu treneri ima sigurnu asistenciju, malo da popravi sut, jak na prenosu lopte, ne puca pod pritiskom da gubi lopte, u odbrani odlican i vec sad je kompletan igrac. Sad neka odmori malo, mada veceras nece oka sklopiti...

Vuk

pre 8 godina

Vi koji pominjete neku ljubomoru ste upravi ti iskopleksirani zbog demoliranja,dominacije Partizana.Više ste u zivotu navijali protiv Partizana,nego za vašu Zvezdu.Ja sam se sa svojih 23 god izveselio,isplakala,šta sve nisam od velikih pobeda i uspeha..Moji drugovi zvezdaši nisu i pravi ljudi to priznaju.Ja nisam ljubomorgan i drago mi je da zvezda pobedi večeras zbog naše košarke..Samo zvezdi treba kult navijanja,niste još naučili da navijate 40 min i da prepoznate pravu situaciju,ali polako nmz se sve odma.Gudurić mi je se dopada,može biti nešto od njega.

Moja adresa Marakana-Sever

pre 8 godina

Zvezdaaaaaa
ooooooooooooooooooo
Zvezdaaaaaa
ooooooooooooooooooo
Zvezdaaaaaa
ooooooooooooooooooo
Zvezdaaaaaa
ooooooooooooooooooo

stecky

pre 8 godina

Uh. Zvezda forsira decu i gura sezonu sa gomilom povreda. Zvezda oooooooo. U sledećim godinama bićemo prejaki. Ko dirne Radonju od večeras dobiće od mene (-)

Jeremy Clarkson

pre 8 godina

Ajmo pljuvaci!!! Ajde sad vi sto ste ih pljuvali posle Strazbura ajde sad ih hvalite! Pojedini ne zaslulzujete ovu ekipu i da gledate EL uopste! Momci, hvala VAM na ovome veceras! ! ! Ne moramo u top 16 uopste, posle ovoga veceras. Gudura, Rebic, Teja...samo da gledas ove klince i uzivas. Nazalost, najveci gubitnik veceras nije Real vec samo Jovic. Izgubio zivce ali to ne opravdava njegov postupak. Puna podrska Radonji !

Laufer

pre 8 godina

Ajmo pljuvaci Radonje, sad ćete da cutite verovatno. Da vam je neko rekao pre dve god da će naša deca Gudura,Reba i Tejic biti akteri pobede nad Realom dali bi to prihvatiti ili bi želeli još nešto više. Iza svog trenera, igrača, kluba se uvek stoji.

Todorovic

pre 8 godina

Sa drugarom sam u Pioniru i ne čujem svoje misli! Ovo je neverovatno kakva je buka! Svaka čast Zvezdaši ovo je atmosfera koja se pamti ceo život! Gledao sam 90% Partizanovih utakmica ali mi se čini da je ovo još jače.
(grobar iz blokova, 27. novembar 2015 20:47)

Nijedan pravi grobar ne bi omalovazavao navijanje svojih navijaca jer zna kakvo je ono bilo i kakvo moze da bude. Nijedan pravi zvezdas se ne bi predstavljao kao grobar. Zalim ovakve navijace koji se lazno predstave samo da bi nakupili pluseve i ispunili sebi vece. Druze, uzivaj u pobedi svog kluba jer su ovo retke prilike. Kazem retke jer ce se EL na ovim prostorima opet igrati ko zna kad.. Svaka cast na navijanju i pobedi pravim i iskrenim zvezdasima.

Luka

pre 8 godina

Za sve pljuvače na poluvremenima samo da poručim da se vrate u pećine odakle su izašli. Svi koji su pljuvali Rebica i Gudurica nadam se da će da pojedu one tastature sa kojih pišete sve najgore o njima. Najbolja utakmica Zvezde u sezoni. Svaka čast Mileru, Cirbesu, Rebicu i Guduricu odlična utakmica.

batko

pre 8 godina

Jel sam ja rekao da možemo da dpbijemodobijemo Real??? Pionir je pionir! Ne treba sada biti kritičan, ali... Slaba nam je klupa u mali roster, ali biće to sve ok kad dođe mwil i još jedno pojačanje, plus danguba i mitar!

Ja

pre 8 godina

(Radonjic kvazi trener, gori NE POSTOJI, 27. novembar 2015)

Zivo me interesuje gde se treba javiti za posao bota, predstavljati se kao sipatizer nekog kluba ili neceg drugog i pljuvati ga. Koliko se to placa, hteo bi i ja malo pride online zaradu?

Samo sam u pocetku kad je Radonjic bio doveden bio malo sumnjicav. Ocigledno je da covek ima svoju filozofiju i neka je forsira, nadam se da ovakve gluposti ne uticu na njega.

Cestitke svim igracima, Jovic samo malo da zauzda emocije, posle onakvih ispada i ja bi ga poslao u svlacionicu makar mec izgubio. Dobijamo mlade igrace koji ce iduce sezone biti nosioci ili vazni srafovi u Zvezdinoj masineriji, pa da Boze zdravlja zaigramo i tu novu EL.

Bojan B.

pre 8 godina

Igraci su pokazali svoje (svi kao jedan), trener isto... Sad je red da vidimo sve koji vole Zvezdu (pljuvavi, kvazi strucnjaci, pravi navijaci itd), najmanje sto su momci zasluzili je da u ponedeljak Pionir bude pun, da se vidi da se ceni ovaj pravi odnos, napredak i sve ostalo. Na zalost cisto sumnjam. Vidimo se u Pioniru. Bravo Zvezdo!

Strasbourg

pre 8 godina

Vi sto site kritikovali Radonju pa sad ga dizete u nebesa...desilo se coveku d'à dobije Réal, pa sta !?
Dobar Trenet ne mode ispustiti 21 razlike protiv prosecne ekipe, te izgubiti svaku tesnu zavrsnicu u EL u poslednje 3 godine.
Radonja odlazi!!

Patrik

pre 8 godina

@stradivari

Nisi ti nikakav grobar,nego si jedan od Ofkanovih sendvicara.Da si grobar ne bi pozeleo Zvezdi srecu,ne bi te bilo sramota kluba za koji navijas.Mogao si odmah reci da si panter,mada lako se to skonta.

sasa

pre 8 godina

U svojoj daleko najboljoj predstavi pove sezone, CZ je razbila prvaka Evrope, i za malo pa puce stotka...
Jos jednom se pokazalo staro kosarksako pravilo, da je jako tesko izgubiti ako pogadjas slobodna...
Bravo za Rebica(sta bi sa Jovicem?), koji je odigrao sjajno, neverovatni Cirbes(danke Deutchland!) ali takodje i svima drugima, sto vratise Zvezdu na pobednicki pravac, i sada top 16 se itekako smesi...
Sad cekamo povratak Viliamsa, i Dangubica....I da udjemo u top 16 spremni..
Neverovatno, Radonja je ucinio sve ispravno, kada su sve druge opcije bile iskoriscenje, onda se odlucio za ispravne,... Kada je prestalo forsiranje Thompsona, Gudura olduci tekmu, kada je Mekel otpao, Jovic i Rebric razbijaju, jedono sto brine je Tejic...
BRAVO MOMCI, VELIKA POBEDA..

vlada milić

pre 8 godina

A sad i ti...dosta je i ovih 6...jel' tako srce ?!
(Batko, 27. novembar 2015 22:56)
batice imaš duhovite replike, svaka čast ali me nerviraš sa tim dušo,srce i ostalim tepanjem.

zvezda je zivot!!

pre 8 godina

zvezdo hvalati za ovo!!! po ko zna koji put placem od srece zbog vas!! 2 put pao sampion evrope!!! sledece kolo da napunimo il arenu il pionir protiv himkija!!! i idemo u top16!!!!

majstori

pre 8 godina

stalno da se igra u pioniru, tu je atmosfera gde retko ko moze da pobedi, setite se i partizana, mnogi je bolje igrao nego u areni.

joca

pre 8 godina

iskrene cestitke zvezdi na pobedi od grobara, bezobzira sto je real u nevidjenoj krizi sto i pokazuje tabela i igra njegova.utakmica protiv himkija ce pokazati koliko je zvezda dobra ili real los trenutno

zika

pre 8 godina

Bravo momci! Tako se igra. Ovakvom igrom se moze u top 16. Miler pokazao da je najbolje strano pojacanje kad smo gubili 10 razlike on nas je vratio onda cirbes fenomenalan na kraju, i ostali su bili jako dobri. Steta sto smo prokockali ono protiv strazbura sad bi mozda obezbedili top 16. I jos nesto neka zvezda igra u pioniru a ne u areni :)

zvezdas-rajvoSa

pre 8 godina

Puno pozdrava za dezurne kriticare Radonjica i Covica uz Mamicevu pesmu :" Ne moze nam niko nista jaci smo od Reala". BRAVO ZVEZDO. Sutra naslov u novinama koji cu da uramim :" Zvezda zakucala za dno prvaka Evrope Real iz Madrida" i slika Rebe bebe :-)

Bojan B.

pre 8 godina

Igraci su pokazali svoje veceras, trener isto... Sad je red na strucnjacima, kriticarima i ostalima koji vole Zvezdu da bude 7000 ljudi u ponedeljak u Pioniru i ispostavati ove igrace i sav trud koji pokazuju. Ma zalost mislim da nece tako biti. Ja sam u Pioniru, vidimo se.

NastyB

pre 8 godina

Kvinsi dao tri trojke u prvoj četvrtini?? Znači, njega nećemo videti do četvrte četvrtine, jer će ga trenerski mag fino ohladiti. Ukoliko Real krene da stiže razliku eto na terenu petorke Rebić, Gudurić, Simanić, Simonović, Nastić kao iznenađenje za Real i svakoga ko se razume u košarku. Naravno, od tajmauta ni traga kad zatreba.
I ako Real malo stegne odbranu tek će se videti kako Zvezda nema rešenje, niti JEDNU JEDINU akciju kojom se igrači oslobađaju od presinga, već neke individualne akcije koje nigde ne vode.
Voleo bih da grešim, ali bojim se da će ovako biti...

jakobsen

pre 8 godina

Ljudi ovo je verovatno najsrecniji trenutak u mom zivotu!!!!
Hvala ti Zvezdo
BRAVO RADONJA A ONI STO KRITIKUJU OVAJ TIM POKAZUJU KOLIKO MALO ZNAJU O KOSARCI!

Napred Zvezdo

pre 8 godina

Vanserijska partija, navijanje, citava atmosfera ma sve se veceras poklopilo! Ali opet zapitajte se da je malo bolji i iskusniji trener od Radonjica na klupi Zvezda bi nocas vec slavila prolaz u top 16 jer bi Strazbur bio treca a ovo veceras cetvrta pobeda... Ima jos nade ali eto, steta, i ranijih sezona je dobijeno izgubljeno a to ne bi smelo da se desava ... Kad Real ima dve poede mi smo sa 3 odlicni! Ovaj tim sve ovako desetkovan moze mnogo pa nam ostaje da verujemo da moze i dalje! Srecno!

vulo

pre 8 godina

miler je tri klase iznad svih ostalih u nasem timu trenutno, tu su i Jovic i Cirbes jedino jos konstantni, svi ostali toplo-hladno. Gudura i Rebron iznenadili, svaka cast. Kad se vrate MWill i Mitrovic, Dangubic, Lazic malo da nadje formu, ako nam se posreci, imacemo strasan tim za top 16, mozda i bolji nego prosle sezone. Tompsonu i Mekelu se zahvaliti, i dovesti jos jednog beka sutera( dvojku)

Patrik

pre 8 godina

Panteri vise vas komentarise ovu vest nego na utakmici ahaha.
A smejali se kako je JNA bio poluprazan proslog vikenda,a danas koliko znam nije nikakav praznik.

chivu

pre 8 godina

Rebic, Jovic, Vilijams;
Guduric, Lazic;
Dangubic, Simonovic;
Tejic, Miler, Mitrovic kad se oporavi (menja ga Simanic koji ce sacekati jer je najmladji);
Cirbes, Stimac.

Jos jedan stranac bi bio koristan ali mozda i suvisan, Vilijams i Miler ce uz Cirbesa biti glavne strane zvezde koje ce uz domace snage biti dovoljne za nove titule i top 16, pa dokle mogu neka stignu. Mekelu i Tompsonu se treba zahvaliti kao Skorcianitisu, nekad se padne manji ispit da bi se polozio veci, nije kom je receno... Ziveli!

nn

pre 8 godina

problem klupa ... definitivno ... steta !!!
I jako slabo usli u drugi deo totalno mlako ... Samo publika ako uspe da ih digne ne cemu da se nadamo dok se Miler ne vrati u 4/4 do tada ne sme da ga ubaci Radonja ... A ovaj Tompson ... ne vredi .. ne ide pa ne ide .. da se rastajemo polako nema druge ...

bojan

pre 8 godina

dok god nas ovaj kvazi trener vodi ja Crvenu Zvezdu neću više gledati. Ovo je sramota ko nas vodi. Svaki pravi trener bi vodio 1o-15 razlike na poluvremenu. Tim mu nema izgrađenu niti jednu akciji, kod deset razlike se šutira 5 puta u petoj sekundi napada.
Druga stvar da ne zna niti najmnanji pritisak da izvrši kod sudija, prvo u Strazburu a sada i ovde. Trener Reala je na fin način to napravio dobio dve tehničke, rizikovao dva bacanja i sada mu sve sude. Vujošević je Bog za njih sve
Bojkot dok god je Radonjić trener jer sa njim nećemo gledati top 16, a najveći je krivac upravo on

Milan

pre 8 godina

Ovo je stvarno bezobrazluk! Zar mora da se plaća i SK da bih gledao utakmicu? Već plaćam KDS, tako da dodatno uzimanje novca nije ništa drugo nego pljačka. Plaćaju se kablovski paketi da bi se gledala Farma, VB i ostalo smeće. Nije tu ni Čović čist, koliko god to vama čudno izgledalo. Meni ovo miriše na dil sa SK-om koji će za ovo premeštanje utakmice na SK3 uzvratiti sponzorstvom. Kako god bilo, ni dinara vam ne dam...!

369

pre 8 godina

Pre nego sto pocnete da velicate Radojica, samo da kazem ovu utakmicu je dobio Miler svojim individualinim kvalitetima u trenutku kad je Real vodio +10. Podigao je moral timu. A sad lupajte minuse koliko hocete

santa justa

pre 8 godina

..Nadam se da ce Thompson kao i Djenka prosle da eksplodira na kraju pa da se svi pitamo jel to isti igrac kao na pocetku sezone!
(Milan, 28. novembar 2015 11:5)
Za Jenkinsa smo svi videli da ZNA, a za Tomsona svi vidimo da NE ZNA! Zna jedino da prosledi loptu prvom do sebe i da pogodi obruc i to kad je "sam u dvorani".

Brondby

pre 8 godina

Čestitke Zvezdi

Alborg mora pasti idemooo Samo Brondby

Samo Brondby Brondby Brondby Brondby

Samo Brondby Brondby Brondby

Samo Brondby Brondby Brondby

Samo Brondby Brondby Brondby

Samo Brondby Brondby Brondby

Samo Brondby Brondby Brondby

Samo Brondby Brondby Brondby

Samo Brondby Brondby Brondby

Samo Brondby Brondby Brondby

Samo Brondby Brondby Brondby

Mr X

pre 8 godina

Zvezda iskalila Real. Ne znam kako vi ali ja se nisam uzbudjivao do neka 3-4 minuta pre kraja, dakli ni na -10. Brine me Jovic, tj odnos njega i Radonje tj ostatka tima. Zao mi je nekako malog Jese, steta sto se nije pokazao. NAPRED ZVEZDA!!!!!!!!!!!!!!!!!!

baj

pre 8 godina

Svaka cast na pobedi!Ali kosarkase koji imaju 20 godina nazivati ,,decom" je smesno.U tim godinama vec treba da budu glavni igraci Zvezde (ako su zaista kvalitetni), a ne da se svi odusevljavamo jer su ubacili 8 i 5 poena...

grobar

pre 8 godina

@ Sa drugarom sam u Pioniru i ne čujem svoje misli! Ovo je neverovatno kakva je buka! Svaka čast Zvezdaši ovo je atmosfera koja se pamti ceo život! Gledao sam 90% Partizanovih utakmica ali mi se čini da je ovo još jače.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (grobar iz blokova, 27. novembar 2015 20:47)

javi se na http://www.lazalazarevic.rs/index.php/kontakt

kralj

pre 8 godina

Neki jedva uspeju da dodju do pobede protiv raspalog Azea pa od toga prave festu, bez obzira sto ih koji dan kasnije potovari Spartak, a mi razvalimo prvaka Evrope i nikom nista, navikli smo mi na takvu tradiciju jos od ranije, a sada se stvari samo vracaju na svoje mesto.
(Hugo iz Albukerkija, 27. novembar 2015 23:42)

Cestitam na pobedi ali nemoj sada da se pravis blesav,svi dobro znamo ko je u bliskoj proslostije pobedjivao prvakE Evrope,barem kada je kosarka u pitanju.

Рајко Четник

pre 8 godina

Браво Звездо, нажалост имам МТС тв бокс па нисам могао гледати утакмицу.
Срамота да државна ТВ није преносила меч.

Voip

pre 8 godina

Pišem iz Pionira i bojim se da ne možemo ovo dobiti zbog kraće klupe. Ne može Rebic da čuva Caca i td. Jedino ako neko poludi pa zatrpa koš.

delija iz pg

pre 8 godina

Miler kad udje u seriju... drzte gace :-)
(veliki strumf, 27. novembar 2015 22:29)

E moj strumfe, kakav si strucnjak za kosarku, kada Miler bude odigrao jednu losu ima odmah da ga pljujes.
Pozdravio te Radonja.

daddy cool

pre 8 godina

Neki jedva uspeju da dodju do pobede protiv raspalog Azea pa od toga prave festu, bez obzira sto ih koji dan kasnije potovari Spartak, a mi razvalimo prvaka Evrope i nikom nista, navikli smo mi na takvu tradiciju jos od ranije, a sada se stvari samo vracaju na svoje mesto.
(Hugo iz Albukerkija, 27. novembar 2015 23:42)

Ti li si Kairate? Bas ste ih razvalili. Mi eto nikada u basketu ne bi uspeli da dobijemo prvaka Evrope. Ups, ili kako to bese?

Partizan ponos Srbije

pre 8 godina

Veliki sam navijac Partizana,ali naravno da bih voleo da pobedi Zvezda vecaras pogotovo ove burzuje...ipak ova ekipa skuplja bodove trenutno za evro scenu za narednu sezonu,pa logicno da cu navijati za njih,kao sto bi i svaki normalan delija kad gleda Ligu evrope trebao da navija da Partizan pobedi jer i oni skupljaju koeficijent u fudbalu za sve nas...
(Mika, 27. novembar 2015 20:03)




Evo zašto naš Partizan propada...zbog ovakvih ''Grobara''...
A evo i jedne male šale na tvo račun pošto si šatro-Grobar: Mika-mala ti je dika!
ahahahahahahahahahahahahahahahaha:D

daddy cool

pre 8 godina

A u Laktasima koma!!! Hahahahaha!
(jel ste se ponadali igokejci?, 27. novembar 2015 23:52)

Evo ne znam sta cu koliko sam komiram. Za sve ove godine niti smo uspevali da bijemo evropske prvake, a tek ni po nekoliko puta.

Brondby

pre 8 godina

Čestitke Zvezdi

Alborg mora pasti idemooo Samo Brondby

Samo Brondby Brondby Brondby Brondby

Samo Brondby Brondby Brondby

Samo Brondby Brondby Brondby

Samo Brondby Brondby Brondby

Samo Brondby Brondby Brondby

Samo Brondby Brondby Brondby

Samo Brondby Brondby Brondby

Samo Brondby Brondby Brondby

Samo Brondby Brondby Brondby

Samo Brondby Brondby Brondby

Luka_Laban

pre 8 godina

Sinoc sam bio srecan zbog uspeha Partizana, danas placem od srece zbog uspeha Crvene Zvezde!!!
Ali i dalje ostajem pri svome, Covic i Radonjic NAPOLJE!!!

Beloved

pre 8 godina

Bravo Zvezdo, bravo momci, a ti Radonjiću za onaj Strazbur ti nikad neću oprostiti. Ta utakmica još uvek može da nas košta plasmana u top 16.

ben

pre 8 godina

STIFORP i kompanija koja se bavi prodajom digitalnih proizvoda i to čini samo među ljudima koji su pozvani da neko ko je već član.
Jednom upisan kao aktivan član možete pozvati prijatelje, coleghi da se pridruže i dobićete $ 25 za svaku osobu direktno.
Ako ne želite implicarti ne postoji nikakav problem samo se prijavite kao aktivan član i sačekajte za vaše coleghi veći dopuni praznine u vašoj mreži.
To je definitivno primorani matrica 2k14, što znači da kada završi, doći ćeš zaraditi $ 2.047 mesečno, bez ikada upiše lice.
Ako najmanje 2 osobe možete upisati u vašim mesečnim primanjima do $ 8,191.5.
Biznis odmah i vrlo svilupata u Sjedinjenim Američkim Državama, Španiji, Francuskoj, a sada iu Italiji, što znači da će imati crescita brz kao iu drugim zemljama.
gde možete videti koliko ljudi se pridruže svaki sada i gde možete zaključati svoj stav
tako da svako ko potpisuje nakon što poneli iz svoje upline, oni aiuterano da se puni.
Više informacija: https://youtu.be/UB7XdLb1Yuo o nakon čega, da se pridruže naći link u komentaru.

daddy cool

pre 8 godina

Što repliciraš od ranog jutra ako ti nije ništa...nije bilo spavanja,a...
(oops, 28. novembar 2015 11:24)

Neki od nas imaju porodicu, decu razumes. I tebi isto zelim.

Miško

pre 8 godina

Radonjic postavlja autoritet na Joviću. Duletovi metodi, samo sto Radonjic ne moze da bude autoritet ni klincu iz komsiluka. Ako Zvezda izgubi to je samo zbog Radonjica a ako dobije to je zbog neverovatnog Kvinsi Milera i fenomenalnog Cirbesa. Zvezdo srecno. Pozdrav od Grobara.

rejnald

pre 8 godina

Јовић одиграо пар мечева добро,и већ мисли да је вођа екипе?
Посвађо се са Радоњом и мало прошетао до свлачионице,а Звезда опет срећом добила.

marko

pre 8 godina

Jasno je ko dan, navijaci zvezde(u dvorani) nisu ni dorasli navijačima Partizana, navijanje bilo dok se vodilo cim je Real prišao i poveo pozorište

Radonjic kvazi trener, gori NE POSTOJI

pre 8 godina

Dobili smo samo zato sto je onaj antikosarkas Štimac sreca, amajlija, lagano 20+ za nas da imamo trenera...mada pobeda je pobeda...

Todorovic

pre 8 godina

Ni Pionir niste napaunili hahah
(todor, 27. novembar 2015 20:14)

Vi niste ni wc na JNA napunili protiv Novog Pazara...
(MomaSRB, 27. novembar 2015 20:53)

Ono kada u nedostatku kvalitetne prozivke poredis odlucujucu evroligasku utakmicu protiv aktuelnog prvaka Evrope sa prvenstvenom utakmicom Jelen Superlige protiv Novog Pazara dok su navijaci u fazi bojkota protiv uprave.

Hljeb Tonus

pre 8 godina

Dobro pobedili ste prvaka Evrope.. Okej. Ali prvaka kojem ne ide uopste ove sezone(evo ''cak'' 5. poraz u EL) Ne lozite se mnogo molim vas.. I mi se lozimo sa ovom LE, ali vi preteraste.. Kao da mi nismo do pre koju godinu pobedjivali i Real i Barcu i Makabi i CSKA i OLY i PAO..

Samo je sljaka iznad nas...

pre 8 godina

Grobariiii u ruuuupeee gde ste bili 50 godina!
(Zvezda ponos Srbije, 27. novembar 2015 23:45)

Uzivaj u pobedi i sjajnoj igri,a ko je bio u rupu godinama o tome ne treba pricati.

Batko

pre 8 godina

i dalje tvrdim daRadonja treba d ide
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (LeMi, 28. novembar 2015 08:17)

Nastavi ti da tvrdiš...

Uputstvo?

pre 8 godina

ovaj smrdljivi bradati uvek protiv nas ne promasuje trojke
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (duledudule, 27. novembar 2015 20:48)

# Link komentara
Preporučujem (+247)
Ne preporučujem (-11)

Je l neko takmičenje il primer naprimer?

Patrik

pre 8 godina

Bice bolje sledece sezone u EL,taman ce drzava jos malo dati para,da bi mogli da doguraju korak dalje.Jos ako Partizan ode u nokaut LE,mozemo da ocekujemo da jos par stranaca dodje u ovu legiju stranaca sa Kalemegdana.

Mirko

pre 8 godina

Los pokusaj drzave da od Zvezde napravi Partizan i to ne bilo koji vec onaj Partizan koji je u Beogradu tukao i Real i Barsu i CSKA i Makabi i Pao i Olimpijakos i Fenerbahce i Armani i sve redom.Ajd sve neka to,,nego i narodne pare odose na dobos.I vise nego zalosno.

adriano_galliani

pre 8 godina

Против Звезде сам навијао и када су играли против Меша у финалу. Па 15 година су навијали против Партизана у ЕЛ, е сад ћемо као да будемо фини.. Надам се да ће да изгубе 100 разлике.

bojan

pre 8 godina

dok god nas ovaj kvazi trener vodi ja Crvenu Zvezdu neću više gledati. Ovo je sramota ko nas vodi. Svaki pravi trener bi vodio 1o-15 razlike na poluvremenu. Tim mu nema izgrađenu niti jednu akciji, kod deset razlike se šutira 5 puta u petoj sekundi napada.
Druga stvar da ne zna niti najmnanji pritisak da izvrši kod sudija, prvo u Strazburu a sada i ovde. Trener Reala je na fin način to napravio dobio dve tehničke, rizikovao dva bacanja i sada mu sve sude. Vujošević je Bog za njih sve
Bojkot dok god je Radonjić trener jer sa njim nećemo gledati top 16, a najveći je krivac upravo on

Vuk

pre 8 godina

Vi koji pominjete neku ljubomoru ste upravi ti iskopleksirani zbog demoliranja,dominacije Partizana.Više ste u zivotu navijali protiv Partizana,nego za vašu Zvezdu.Ja sam se sa svojih 23 god izveselio,isplakala,šta sve nisam od velikih pobeda i uspeha..Moji drugovi zvezdaši nisu i pravi ljudi to priznaju.Ja nisam ljubomorgan i drago mi je da zvezda pobedi večeras zbog naše košarke..Samo zvezdi treba kult navijanja,niste još naučili da navijate 40 min i da prepoznate pravu situaciju,ali polako nmz se sve odma.Gudurić mi je se dopada,može biti nešto od njega.

Patrik

pre 8 godina

Panteri vise vas komentarise ovu vest nego na utakmici ahaha.
A smejali se kako je JNA bio poluprazan proslog vikenda,a danas koliko znam nije nikakav praznik.

NastyB

pre 8 godina

Kvinsi dao tri trojke u prvoj četvrtini?? Znači, njega nećemo videti do četvrte četvrtine, jer će ga trenerski mag fino ohladiti. Ukoliko Real krene da stiže razliku eto na terenu petorke Rebić, Gudurić, Simanić, Simonović, Nastić kao iznenađenje za Real i svakoga ko se razume u košarku. Naravno, od tajmauta ni traga kad zatreba.
I ako Real malo stegne odbranu tek će se videti kako Zvezda nema rešenje, niti JEDNU JEDINU akciju kojom se igrači oslobađaju od presinga, već neke individualne akcije koje nigde ne vode.
Voleo bih da grešim, ali bojim se da će ovako biti...

ben

pre 8 godina

STIFORP i kompanija koja se bavi prodajom digitalnih proizvoda i to čini samo među ljudima koji su pozvani da neko ko je već član.
Jednom upisan kao aktivan član možete pozvati prijatelje, coleghi da se pridruže i dobićete $ 25 za svaku osobu direktno.
Ako ne želite implicarti ne postoji nikakav problem samo se prijavite kao aktivan član i sačekajte za vaše coleghi veći dopuni praznine u vašoj mreži.
To je definitivno primorani matrica 2k14, što znači da kada završi, doći ćeš zaraditi $ 2.047 mesečno, bez ikada upiše lice.
Ako najmanje 2 osobe možete upisati u vašim mesečnim primanjima do $ 8,191.5.
Biznis odmah i vrlo svilupata u Sjedinjenim Američkim Državama, Španiji, Francuskoj, a sada iu Italiji, što znači da će imati crescita brz kao iu drugim zemljama.
gde možete videti koliko ljudi se pridruže svaki sada i gde možete zaključati svoj stav
tako da svako ko potpisuje nakon što poneli iz svoje upline, oni aiuterano da se puni.
Više informacija: https://youtu.be/UB7XdLb1Yuo o nakon čega, da se pridruže naći link u komentaru.

grobar iz blokova

pre 8 godina

Sa drugarom sam u Pioniru i ne čujem svoje misli! Ovo je neverovatno kakva je buka! Svaka čast Zvezdaši ovo je atmosfera koja se pamti ceo život! Gledao sam 90% Partizanovih utakmica ali mi se čini da je ovo još jače.

Patrik

pre 8 godina

@stradivari

Nisi ti nikakav grobar,nego si jedan od Ofkanovih sendvicara.Da si grobar ne bi pozeleo Zvezdi srecu,ne bi te bilo sramota kluba za koji navijas.Mogao si odmah reci da si panter,mada lako se to skonta.

Partizan ponos Srbije

pre 8 godina

Veliki sam navijac Partizana,ali naravno da bih voleo da pobedi Zvezda vecaras pogotovo ove burzuje...ipak ova ekipa skuplja bodove trenutno za evro scenu za narednu sezonu,pa logicno da cu navijati za njih,kao sto bi i svaki normalan delija kad gleda Ligu evrope trebao da navija da Partizan pobedi jer i oni skupljaju koeficijent u fudbalu za sve nas...
(Mika, 27. novembar 2015 20:03)




Evo zašto naš Partizan propada...zbog ovakvih ''Grobara''...
A evo i jedne male šale na tvo račun pošto si šatro-Grobar: Mika-mala ti je dika!
ahahahahahahahahahahahahahahahaha:D

kek

pre 8 godina

Rekoh vec..pa da ponovim Grobar sam i zao mi je zbog toga...Nase pretke je naveo sistem da veruju da smo srpski klub i ako je ideja zaceta u tudjoj zemlji...Kako smo mi stasali i grupa Grobari 1970 sve je vise jasno da smo u zabludi i mnogi vec sad kao i ja da krisom navijamo za pravi srpski klub..a to je na nasu zalost Zvezda...zelim joj srecu i nek osvetla obraz ove napacene zemlje.... Molim da mi plus daju momci sa juga koji dele moje misljenje... (stradivari, 27. novembar 2015 19:50)


Juuu bolesno li napacenog coveka. Skoro mi te zao

grobar

pre 8 godina

@ Sa drugarom sam u Pioniru i ne čujem svoje misli! Ovo je neverovatno kakva je buka! Svaka čast Zvezdaši ovo je atmosfera koja se pamti ceo život! Gledao sam 90% Partizanovih utakmica ali mi se čini da je ovo još jače.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (grobar iz blokova, 27. novembar 2015 20:47)

javi se na http://www.lazalazarevic.rs/index.php/kontakt

marko

pre 8 godina

Jasno je ko dan, navijaci zvezde(u dvorani) nisu ni dorasli navijačima Partizana, navijanje bilo dok se vodilo cim je Real prišao i poveo pozorište

baj

pre 8 godina

Svaka cast na pobedi!Ali kosarkase koji imaju 20 godina nazivati ,,decom" je smesno.U tim godinama vec treba da budu glavni igraci Zvezde (ako su zaista kvalitetni), a ne da se svi odusevljavamo jer su ubacili 8 i 5 poena...

stradivari

pre 8 godina

Rekoh vec..pa da ponovim
Grobar sam i zao mi je zbog toga...Nase pretke je naveo sistem da veruju da smo srpski klub i ako je ideja zaceta u tudjoj zemlji...Kako smo mi stasali i grupa Grobari 1970 sve je vise jasno da smo u zabludi i mnogi vec sad kao i ja
da krisom navijamo za pravi srpski klub..a to je na nasu zalost Zvezda...zelim joj srecu i nek osvetla obraz ove napacene zemlje....
Molim da mi plus daju momci sa juga koji dele moje misljenje...

Lex

pre 8 godina

Против Звезде сам навијао и када су играли против Меша у финалу. Па 15 година су навијали против Партизана у ЕЛ, е сад ћемо као да будемо фини.. Надам се да ће да изгубе 100 разлике.
(adriano_galliani, 27. novembar 2015 20:19)
bar si iskren :)

Strasbourg

pre 8 godina

Vi sto site kritikovali Radonju pa sad ga dizete u nebesa...desilo se coveku d'à dobije Réal, pa sta !?
Dobar Trenet ne mode ispustiti 21 razlike protiv prosecne ekipe, te izgubiti svaku tesnu zavrsnicu u EL u poslednje 3 godine.
Radonja odlazi!!

Mika

pre 8 godina

Veliki sam navijac Partizana,ali naravno da bih voleo da pobedi Zvezda vecaras pogotovo ove burzuje...ipak ova ekipa skuplja bodove trenutno za evro scenu za narednu sezonu,pa logicno da cu navijati za njih,kao sto bi i svaki normalan delija kad gleda Ligu evrope trebao da navija da Partizan pobedi jer i oni skupljaju koeficijent u fudbalu za sve nas...

Luka_Laban

pre 8 godina

Sinoc sam bio srecan zbog uspeha Partizana, danas placem od srece zbog uspeha Crvene Zvezde!!!
Ali i dalje ostajem pri svome, Covic i Radonjic NAPOLJE!!!

daddy cool

pre 8 godina

Neki jedva uspeju da dodju do pobede protiv raspalog Azea pa od toga prave festu, bez obzira sto ih koji dan kasnije potovari Spartak, a mi razvalimo prvaka Evrope i nikom nista, navikli smo mi na takvu tradiciju jos od ranije, a sada se stvari samo vracaju na svoje mesto.
(Hugo iz Albukerkija, 27. novembar 2015 23:42)

Ti li si Kairate? Bas ste ih razvalili. Mi eto nikada u basketu ne bi uspeli da dobijemo prvaka Evrope. Ups, ili kako to bese?

daddy cool

pre 8 godina

A u Laktasima koma!!! Hahahahaha!
(jel ste se ponadali igokejci?, 27. novembar 2015 23:52)

Evo ne znam sta cu koliko sam komiram. Za sve ove godine niti smo uspevali da bijemo evropske prvake, a tek ni po nekoliko puta.

Da ponovim

pre 8 godina

Kao što sam rekao prošle nedelje posle poraza od Stazbura, Gudurić je blago, Rebić više nego dobar (večeras doktor), Miler ubica, klasa za sebe. Ponoviću sledeće. Utakmicu protiv Strazbura izgubio je Radonjić! Večerašnju su dobili igrači, pre svih Kvinsi Miler koji je sam stigao Real.

Todorovic

pre 8 godina

Ni Pionir niste napaunili hahah
(todor, 27. novembar 2015 20:14)

Vi niste ni wc na JNA napunili protiv Novog Pazara...
(MomaSRB, 27. novembar 2015 20:53)

Ono kada u nedostatku kvalitetne prozivke poredis odlucujucu evroligasku utakmicu protiv aktuelnog prvaka Evrope sa prvenstvenom utakmicom Jelen Superlige protiv Novog Pazara dok su navijaci u fazi bojkota protiv uprave.

Patrik

pre 8 godina

Bice bolje sledece sezone u EL,taman ce drzava jos malo dati para,da bi mogli da doguraju korak dalje.Jos ako Partizan ode u nokaut LE,mozemo da ocekujemo da jos par stranaca dodje u ovu legiju stranaca sa Kalemegdana.

Voip

pre 8 godina

Pišem iz Pionira i bojim se da ne možemo ovo dobiti zbog kraće klupe. Ne može Rebic da čuva Caca i td. Jedino ako neko poludi pa zatrpa koš.

Hugo iz Albukerkija

pre 8 godina

Neki jedva uspeju da dodju do pobede protiv raspalog Azea pa od toga prave festu, bez obzira sto ih koji dan kasnije potovari Spartak, a mi razvalimo prvaka Evrope i nikom nista, navikli smo mi na takvu tradiciju jos od ranije, a sada se stvari samo vracaju na svoje mesto.

Hljeb Tonus

pre 8 godina

Dobro pobedili ste prvaka Evrope.. Okej. Ali prvaka kojem ne ide uopste ove sezone(evo ''cak'' 5. poraz u EL) Ne lozite se mnogo molim vas.. I mi se lozimo sa ovom LE, ali vi preteraste.. Kao da mi nismo do pre koju godinu pobedjivali i Real i Barcu i Makabi i CSKA i OLY i PAO..

Miško

pre 8 godina

Radonjic postavlja autoritet na Joviću. Duletovi metodi, samo sto Radonjic ne moze da bude autoritet ni klincu iz komsiluka. Ako Zvezda izgubi to je samo zbog Radonjica a ako dobije to je zbog neverovatnog Kvinsi Milera i fenomenalnog Cirbesa. Zvezdo srecno. Pozdrav od Grobara.

Danevla

pre 8 godina

Radonja je slučajno dobio Real,utakmicu mu je rešio Gudurić koga uopšte nije planirao u rotaciji za večeras,a verovatno bi isti ispao i iz 12 kada se u tim vrati Dangubić!I laiku je jasno da je Gudura klasa u odnosu na limitiranog atletu Dangubu.Dečko je hrabar,razume igru,zna da prepozna situacije kada da napadne koš,kada da šutne,odlučio je utakmicu.Daje mnogo više od Tompsona,koji je daleko plaćeniji.A čovek je slučajno,iz očaja trenera pušten u igru.Zbog par grešaka u Strazburu da se sputava u razvoju takav potencijal.

Millennium

pre 8 godina

Znam da će mi se mnogi smejati, mnogi lupiti minuse, al meni su na kraju bile pune oči suza. Tek je grupna faza EL, možda ne prođemo, ali dobili smo šampiona Evrope. Meni dosta! Sve što sam ranije rekao za Radonjića i dalje stojim iza toga, ali večeras su svi bili na nivou, i on, i igrači i navijači. Da nam je svaka utakmica ovakva! Napred Zvezda!

Milan

pre 8 godina

Ovo je stvarno bezobrazluk! Zar mora da se plaća i SK da bih gledao utakmicu? Već plaćam KDS, tako da dodatno uzimanje novca nije ništa drugo nego pljačka. Plaćaju se kablovski paketi da bi se gledala Farma, VB i ostalo smeće. Nije tu ni Čović čist, koliko god to vama čudno izgledalo. Meni ovo miriše na dil sa SK-om koji će za ovo premeštanje utakmice na SK3 uzvratiti sponzorstvom. Kako god bilo, ni dinara vam ne dam...!

Radonjic kvazi trener, gori NE POSTOJI

pre 8 godina

Dobili smo samo zato sto je onaj antikosarkas Štimac sreca, amajlija, lagano 20+ za nas da imamo trenera...mada pobeda je pobeda...

santa justa

pre 8 godina

..Nadam se da ce Thompson kao i Djenka prosle da eksplodira na kraju pa da se svi pitamo jel to isti igrac kao na pocetku sezone!
(Milan, 28. novembar 2015 11:5)
Za Jenkinsa smo svi videli da ZNA, a za Tomsona svi vidimo da NE ZNA! Zna jedino da prosledi loptu prvom do sebe i da pogodi obruc i to kad je "sam u dvorani".

Kum

pre 8 godina

Dokle cemo da gledamo ove padove u igri u napadu?! Svaki protivnik nam pravi serije 10:0, svaki!
(Byk, 27. novembar 2015 20:51)

I mi njemu. To se zove kosarka.

369

pre 8 godina

Pre nego sto pocnete da velicate Radojica, samo da kazem ovu utakmicu je dobio Miler svojim individualinim kvalitetima u trenutku kad je Real vodio +10. Podigao je moral timu. A sad lupajte minuse koliko hocete

mrki ris

pre 8 godina

Busi hahhaha Busiiiiiiii !!!! Tovari mezimce iz predgradja !!!!!
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (mika sumadinac, 27. novembar 2015 21:31)

Joj Miko pa kako ćes ti da spavaš noćas od te zavisti?Da Bog da nas svi ovako gazili.
A ti za lakši san uzmi jedan Kompleksan i Zavist i biće ti bolje al za jedno 15 godina.Mada verujem ja u tebe da ćes se naviknuti na našu dominaciju

nn

pre 8 godina

problem klupa ... definitivno ... steta !!!
I jako slabo usli u drugi deo totalno mlako ... Samo publika ako uspe da ih digne ne cemu da se nadamo dok se Miler ne vrati u 4/4 do tada ne sme da ga ubaci Radonja ... A ovaj Tompson ... ne vredi .. ne ide pa ne ide .. da se rastajemo polako nema druge ...

Ranger

pre 8 godina

Mislim da je Thompson potrosio sve kredite,covek tri otvorena suta za 3p promasuje,a da ne pricamo da mu je sut za 3p u sezoni "10%",za beka sutera ispod svakog nivoa,bez obzira sto se momak trudi u odbrani...

daddy cool

pre 8 godina

Što repliciraš od ranog jutra ako ti nije ništa...nije bilo spavanja,a...
(oops, 28. novembar 2015 11:24)

Neki od nas imaju porodicu, decu razumes. I tebi isto zelim.

Zahvalan navijac zvezde!

pre 8 godina

Samo da zahvalim Jovicu na ljubavi prema nasoj Zvezdi, to je pokazivao i dok je bio u Radnickom to i pokazuje i danas. Hvala mu od srca!

Samo je sljaka iznad nas...

pre 8 godina

Grobariiii u ruuuupeee gde ste bili 50 godina!
(Zvezda ponos Srbije, 27. novembar 2015 23:45)

Uzivaj u pobedi i sjajnoj igri,a ko je bio u rupu godinama o tome ne treba pricati.

covic+terzic=zatvor

pre 8 godina

Ja vas molim da prestanete vise da pricate o Radonjicu!!! Cas je doktor, cas ga terate, pa je opet doktor...sve zavisi dal ste pobedili...e moji postovaoci kosarke

C i n i k

pre 8 godina

Nacionalna sramota je da pola Srbije ne moze da prati prenos EL,tj.svi mi koji imamo IpTv ne mozemo.To je sramotno i potpuno van svake pameti!

Dzoni7900

pre 8 godina

Neko se bori za prolaz protiv reala, himkija, bajerna, fenera, a neko je kao titule slavio pobede nad raznim nanterima, budiveljnicima, lijetuvosima, ritasima, crvenim oktobrima.....

Неле

pre 8 godina

Не сме да стане навијање,и на - 40 и на + 40 мора да грми,они не смеју да чују своје мисли. Срећно Звездо!!!

Uputstvo?

pre 8 godina

ovaj smrdljivi bradati uvek protiv nas ne promasuje trojke
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (duledudule, 27. novembar 2015 20:48)

# Link komentara
Preporučujem (+247)
Ne preporučujem (-11)

Je l neko takmičenje il primer naprimer?

Marko

pre 8 godina

Predlažem B92 da na fin način ukine ovo prepucavanje između grobara i crvenih. Od 560 komentara više od dve trećine nema veze sa košarkom. Ima nas i takvih koji bi da komentarišemo igru. Jednostavno, uz svaku vest o utakmici, dodate po jednu provokativnu, tipa a kako bi ovo odigrao Partizan bez centra, pa neka se tamo ganjaju. Meni se na primer učinilo da ova pobeda ima veze samo sa atmosferom u Pioniru i fenomenalnim izdanjem tri igrača. Radonja opet nula. Kad ćemo da odigramo utakmicu loše a da pobedimo?

rejnald

pre 8 godina

Јовић одиграо пар мечева добро,и већ мисли да је вођа екипе?
Посвађо се са Радоњом и мало прошетао до свлачионице,а Звезда опет срећом добила.

crise de nerfs

pre 8 godina

Mirko druze vi pola decenije u toj evroligi niste dobili nikoga.Zvezda prve sezone 4-6 skor,druge 6-4(top16faza),sada imamo 3-4 ,sa bukvalno 4igraca manje u timu.Na koju smo to foru onda mi u 4-om sesiru?Igrali smo polufinale evrokupa u kome ste vi dobili po usima.

Црвена звезда

pre 8 godina

4-Никола Ребић
10-Бранко Лазић
12-Бориша Симанић
15-Марко Тејић
19-Марко Симоновић
22-Стефан Настић
23-Марко Гудурић
24-Стефан Јовић
30-Квинси Милер
33-Мајк Цирбес
51-Владимир Штимац
ИДЕМО ЈАКО, ПАДА РЕАЛ!

Samo profit

pre 8 godina

Ovakav bezobrazluk sportskih kanala u Srbiji neko mora spreciti. Sistematsko stavljanje gledljivih i bitnih utakmica na kanale koji se placaju je neprihvatljivo. sport klub 1 ide neka trivijalna emisija, sk 2 cska sasari,vrlo vazna za mene utakmica. Stvarno ste grozni!

delija iz pg

pre 8 godina

Miler kad udje u seriju... drzte gace :-)
(veliki strumf, 27. novembar 2015 22:29)

E moj strumfe, kakav si strucnjak za kosarku, kada Miler bude odigrao jednu losu ima odmah da ga pljujes.
Pozdravio te Radonja.

Kum

pre 8 godina

Radonja odlazi posle Strazbura Radonja odlazi i sad. Jedna utakmica mi ne menja misljenje...
(Nikola, 28. novembar 2015 09:04)

Nemas ni znanja, ni obraza.

Millennium

pre 8 godina

Sve što sad hoćemo je, da budeš opet ona prava Zvezda kao nekad pre, u nama i dalje teče krv crveno bela što se lila za tebe, ajmo sad glasnije, za ono zbog čega se živi zbog cega se umire!!!

UltrasBgCz

pre 8 godina

,,Zvezda ima mnogo problema sa povredama, a poslednji u nizu jeste činjenica da je Stefan Jović bio upitan za duel sa 'Kraljevskim' klubom. Ipak, rekorder elitnog takmičenja u asistencijama stisnuće zube i odigrati veoma važan deul za svoj tim"

ZVEZDO VOLIM TE!

janone rosonero

pre 8 godina

šta zna kvinsi miler dal igra protiv strazbura ili šampiona evrope njemu to sve isto 30 poena će dati svakako i opravdati svoju godišnju platu od četiri miliona neto. žarkovo čeka pobedu.

partizanovac

pre 8 godina

Partizanovci,stara gardo !
Svi veceras za pobedu komsija.Dobri ljudi su nama cestitali pobedu juce.Sada je red na nas da ih podrzimo.Neka im je srecno.

Brondby

pre 8 godina

Čestitke Zvezdi

Alborg mora pasti idemooo Samo Brondby

Samo Brondby Brondby Brondby Brondby

Samo Brondby Brondby Brondby

Samo Brondby Brondby Brondby

Samo Brondby Brondby Brondby

Samo Brondby Brondby Brondby

Samo Brondby Brondby Brondby

Samo Brondby Brondby Brondby

Samo Brondby Brondby Brondby

Samo Brondby Brondby Brondby

Samo Brondby Brondby Brondby

Batko

pre 8 godina

Nazalost sigurna pobeda Reala jer sa radonjom bolje ne moze.. Odlazi vise!!!
(Zvezda je ime sampiona!, 27. novembar 2015 20:48)

Idi u ćosak i cvili sa crno-belim drugarima

Asdf

pre 8 godina

Ade sad licemeri je l sudija odlucio pobednika ili grese "maga" na klupi!?
(Radonjic kvazi trener, gori NE POSTOJI, 27. novembar 2015 21:19)
Esi ti uopste gledao utakmicu koliko si komentara poslao, i naravno se izlupetao do bola

Lane

pre 8 godina

Pablo Laso dobrodošao u suđenje kakvo mi imamo na svim nivoima! Od zvezde i partizana do reprezentacije! Nemoj se nerviraš to je samo igra...

Beloved

pre 8 godina

Bravo Zvezdo, bravo momci, a ti Radonjiću za onaj Strazbur ti nikad neću oprostiti. Ta utakmica još uvek može da nas košta plasmana u top 16.

oops

pre 8 godina

I evo pocetak punjenja komsinice. Mozda se i izrodi nesto od toga.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Istina boli..., 27. novembar 2015 21:09)

..punjenje..komšinice..o čemu pišeš...ako ćemo o istini koja boli..evo jedne..kk partizan je igrao drugu ligu...ne znam ni jedan klub u bilo kom sportu ko je igrao nacionalnu drugu ligi i ko je institucija...da,istina boli...

pingvin sa Madagaskara

pre 8 godina

Raspad sistema.Vodjooooo daj bankomat treba jos 7-8 stranacaaaaa.Hahahahhaha busiii…ii
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (mika sumadinac, 27. novembar 2015 21:33)

Možda neki nisu obavešteni,te pišu ovakve komentare..ne igra partizan...

Zee

pre 8 godina

Nacionalna sramota je da pola Srbije ne moze da prati prenos EL,tj.svi mi koji imamo IpTv ne mozemo.To je sramotno i potpuno van svake pameti!
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (C i n i k, 27. novembar 2015 20:05)

A nije van svake pameti da Arena ima pravo na Aba ligu kad u 2015. godini ne ume da odradi prenos kako valja?

Srle

pre 8 godina

Ovaj Rebic se plasi lopte a igra pleja. Samo da popuni petorku. Gde su ti muda decko?
(Srle, 27. novembar 2015 21:25)
Kao da me je cuo cim sam ovo napisao. Samo tako hrabro pa i ako gresis nema veze. Svaka cast Mileru i Cirbesu. Odlicna timska igra pogotovo u napadu. Velika pobeda.

a ha

pre 8 godina

Kraljevski stil! Ajmo Real...gazi mutanta kk ilr!!!
(Slusam hit iz autobusa GSP, 27. novembar 2015 21:35)

Voziš se GSP-om?!...kraljevski stil...baš....

Milan

pre 8 godina

Kako god da se zavrsi...Ja sam prezadovoljan...Ocekivao sam laku pobedu Reala...Zbog skracene rotacije i povrede Jovica!Znam da ce Radonja kako god da se zavrsi biti kriv...

b91

pre 8 godina

Apsolutna podrska Dejanu Radonjicu! Pa da li bi los trener mogao da dobije Real, kao i Bajern u gostima, sa Rebicem, Tejicem, Simanicem, Tompsonom, Guduricem, i bez nekoliko povredjenih igraca? Zapitajte se malo vi koji ga kritikujete.

Napred Zvezdo

pre 8 godina

Vanserijska partija, navijanje, citava atmosfera ma sve se veceras poklopilo! Ali opet zapitajte se da je malo bolji i iskusniji trener od Radonjica na klupi Zvezda bi nocas vec slavila prolaz u top 16 jer bi Strazbur bio treca a ovo veceras cetvrta pobeda... Ima jos nade ali eto, steta, i ranijih sezona je dobijeno izgubljeno a to ne bi smelo da se desava ... Kad Real ima dve poede mi smo sa 3 odlicni! Ovaj tim sve ovako desetkovan moze mnogo pa nam ostaje da verujemo da moze i dalje! Srecno!

dusan

pre 8 godina

zvezda igra odlicno, a realu ne ide bas najbolje. na zalost, nismo to iskoristili da napravimo kakvu takvu prednost do poluvremena. sa kratkom klupom, sanse su nam male jer realu mora da krene. a zasto radonja na izvede Milera pre nego sto je napravio trecu...videlo se sta ce se desiti.

ali svaka cast za borbu i za navijanje, posle duzeg vremena dajemo krila ekipi sa dobrim pesmama...

1991 granica

pre 8 godina

Ni Pionir niste napaunili hahah 
(todor, 27. novembar 2015 20:14) 

Vi niste ni wc na JNA napunili protiv Novog Pazara...
(MomaSRB, 27. novembar 2015 20:53)

Izdominirao ga brat do suza :)

Milan B.

pre 8 godina

Nije bilo akcija,nije bilo tajmauta kada treba,uvek pogresna petorka na parketu-Bravo Radonjicu,Bravo Zvezdo,uzivanje je bilo veceras gledati vas,naravno i navijati za vas!

Brondby

pre 8 godina

Čestitke Zvezdi

Alborg mora pasti idemooo Samo Brondby

Samo Brondby Brondby Brondby Brondby

Samo Brondby Brondby Brondby

Samo Brondby Brondby Brondby

Samo Brondby Brondby Brondby

Samo Brondby Brondby Brondby

Samo Brondby Brondby Brondby

Samo Brondby Brondby Brondby

Samo Brondby Brondby Brondby

Samo Brondby Brondby Brondby

Samo Brondby Brondby Brondby

Vlajko

pre 8 godina

Kralj je mrt_v, živela ZVEZDA! Ljudi moji Pionir je čudo, želeo sam samo da mi navijači počevši od sebe da damo sve od sebe,da promuknemo od navijanja i da bude ludnica,i u tome smo apsolutno uspeli,ja sam promukao a u Pioniru zemljotres!Ne bih ništa zamerio i da smo izgubili, samo sam želeo da momci daju sve od sebe i da ginu za sveti dres! Tomsonu ništa ne zameram,čovek gine u odbrani ali ne može ništa da pogodi a ljudi moji on na zagrevanju ne maši!Bravo Rebronu,zapušio si usta pljuv_čima i ti Gudura,mora da se prođe škola kao što je bila u Strazburu da bi mlad igrač sazreo! Baš mi krivo za all star potez Tejića kad je driblingom prevario čuvara ali je promašio,samo napred Tejo ja verujem u tebe i bićeš igračina!Šta reći za Milera,čovek je sa druge planete,konačno je smanjio broj izgubljenih lopti odigrao zrelo,nevezano za to što je ubacio ove trojke-moglo je i da ne uđe,pričam o stavu i o košarkaškom IQ.Hvala Joviću što je stisnuo zube i odigrao muški i hrabro i naravno Lazi na odbrani i Simonu -nije ga htelo ali je ginuo u odbrani i Štimari koji je davao kad su nas svi prežalili. I posebna poruka za cara za kralja HVALA Radonji na super vođenju ekipe,ne daj se Radonja mi pravi navijači Crvene Zvezde smo ti zahvalni za sav trud koji si uložio u našu Crvenu Zvezdu!Ne damo te bre a nek crk_u dušmani!I ko što kažeš u junu ćemo opet pevati na kališu!

LecleaR

pre 8 godina

Mozemo pricati sta god ali ako zvezda veceras dobije igrac utakmice je Lazic vidi se koliko je to vise zategnuto u odbrani kraj prvog imamo vise poena iz kontre nego real

Brondby

pre 8 godina

Čestitke Zvezdi

Alborg mora pasti idemooo Samo Brondby

Samo Brondby Brondby Brondby Brondby

Samo Brondby Brondby Brondby

Samo Brondby Brondby Brondby

Samo Brondby Brondby Brondby

Samo Brondby Brondby Brondby

Samo Brondby Brondby Brondby

Samo Brondby Brondby Brondby

Samo Brondby Brondby Brondby

Samo Brondby Brondby Brondby

Samo Brondby Brondby Brondby

neko iz gomile

pre 8 godina

Sve je ovo super ali me brine sta je bilo sa Jovicem. Ako je nedisciplina i ukor Radonjica daj boze da ostane na tome uz izvinjenje. Ne daj boze da je neki bes i hir Jovica. Ne bi valjalo da se sad tu nesto iskomplikuje

Povidon

pre 8 godina

Tesko pobediti tim koji ima 5 poraza i u losoj je formi(Your friend, 27. novembar 2015 22:32)
Koliko je tesko pobediti i 20 puta slabije ekipe od prvaka Evrope Reala to vi najbolje znate sa skorom od 4-7 u Aba ligi. Mi smo Real pobedili ubedljivije nego vi Tajfun. Ono sto je po meni pravo pitanje je da li ce Zvezda imati vise pobeda u Evroligi od KKPI u Aba ligi ukupno na kraju sezone!?

Mirko

pre 8 godina

Ako sam ja čestitao i navijao za Partizan juče, mogli bi i Partizani mogli nas da podrže, stvarno nije fer - šta oni imaju od toga da real pobedi? Neće čak ni krava da nam crkne ako izgubimo, ako na to misle pojedinci...
Ako i neće da navijaju, makar nemoj da se brukaju ovde na komentarima.

Milos

pre 8 godina

E bre Radonja, pojma nemas..sa ovim timom bi i ja dobio Real:)Ajmo kriticari sad svi u rupu, kao i grobarski botovi. Uvek uz naseg Deju i tim.

kralj

pre 8 godina

Neki jedva uspeju da dodju do pobede protiv raspalog Azea pa od toga prave festu, bez obzira sto ih koji dan kasnije potovari Spartak, a mi razvalimo prvaka Evrope i nikom nista, navikli smo mi na takvu tradiciju jos od ranije, a sada se stvari samo vracaju na svoje mesto.
(Hugo iz Albukerkija, 27. novembar 2015 23:42)

Cestitam na pobedi ali nemoj sada da se pravis blesav,svi dobro znamo ko je u bliskoj proslostije pobedjivao prvakE Evrope,barem kada je kosarka u pitanju.

Realista

pre 8 godina

Standardno, navijači Zvezde i Partizana se obično deklarišu kao najveće patriote u Srbiji, a onda navijaju jedni protiv drugih kad se igra protiv stranaca.

Zlatko

pre 8 godina

Nakon procitanih komentara hteo bih da kazem svoje misljenje na zadatu temu. Komentari od sjaja do ocaja i nazad. Da li ljudi uopste prate dogadjaj ili pisu kako ide rezultat? To nije samo sad za Zvezdu, takvi su komentari i za Djoleta i za sve ostale sportske dogadjaje. Onda za kraju, u zavisnosti od rezultata ili dizanje u nebesa ili sahranjivanje 2m pod zemlju. Pokusacu da svoj komentar pisem kao repliku na pojedine komentare.
1. Mnogi zale za proslonedeljnim porazom. Jeste, zalimo jer smo imali +21, ali da nam je pre utakmice nego ponudio poraz od 3 razlike ja mislim da bismo svi prihvatili. Da smo to dobili mozda ne bismo sinoc. Meni je svakako draza pobeda nad Realom, iako bi pobeda prosle nedelje imala vecu vrednost.
2. U toku utakmice, negde oko poluvremena, napisana su dva komentara koja sam zapazio: jedan je prognozirao nasu pobedu od 5 razlike, dok je drugi rekao da imamo sansu ako spustimo Real ispod 90 poena. Ispostavilo se da je prvi pogodio a da je drugi veoma dobro procenio stanje na terenu.
3. Nikada za ove tri godine nista lose nisam pomislio za Radonjica. Nikada, do sinoc. Utakmicu nisam gledao. Pratio sam rezultat preko neta, a odgledao poslednjih 7-8 minuta. Na 50:60 pomislio sam da je mozda vreme da Radonjic ode jer smo opet imali prazan hod koji je protivnik iskoristio da se lagano odlepi. Sta je interesantno? Od tog rezultata do kraja napravili smo seriju 44:28. To je otprilike period od 15 minuta. Jasno je da to ne moze uvek da se ponavlja. Igrali smo na domacem terenu i imali ogroman vetar u ledja od strane publike. I to stoji. Da je taj period zavrsen 28:28 bila bi to lagana pobeda Reala od 10 razlike. Ali to govori da sa svima mozemo da igramo bar egal. Dakle, nema potrebe da na terenu ekipa deluje preplaseno i da nas protivnik ponizava sa 30-40 razlike. Neka se momci opuste, neka igraju bez pritiska, neka igraju sa svima bez obzira na ime protivnika ili teren. Verovatno niko nije ocekivao pobedu u Madridu ili Rusiji (doduse ja sam napisao da u Madridu dobijamo 5 razlike, ali to je vise bila podrska i navijacka zelja), ali isto tako niko nije ocekivao toliko velike poraze.
4. Neko je omalovazio pobedu govoreci da je Real ocajan jer ima 5 poraza. Kakav god da je to je Real Madrid. Real je Real imao 5 poraza ili igrao trecu ligu. Kad su izvucene grupe svi smo racunali da se prolaz trazi protiv Strazbura i Bajerna. U tu racunicu se neplanski ukljucio i Real. Kao sto rekoh, pobeda protiv Strazbura prosle nedelje bi bila vrednija, ali ovo od sinoc je veca pobeda. Pobeda koja moze doneti samopouzdanje ekipi pred poslednje tri utakmice. Ne znam da li sam u pravu, ali mislim da bi bilo bolje da sledece nedelje dobije Bajern. Pobedom bi izbacili Strazbur i onda u poslednjem kolu u medjusobnom duelu da trazimo prolaz.

veliki strumf

pre 8 godina

U 2/4 za 5 minuta 5 puta nam lopta izlazi iz kosa. I stalno tako. Pa neverovatno! Mnogo koseva primamo iz reketa jer nam centri previse izlaze (vec drugu sezonu tako igra Cirbes, sada i Stimac). Sve ostalo za sada fenomenalno.

veliki strumf

pre 8 godina

Jovic za minut pravi 3 licne, slicno kao u Strazburu. Pa zasto bre, a najbitniji nam je igrac? Koliko smo samo kos-faula napravili u 3/4, a oni ne mase bacanja. Svaka cast za necuvenu strpljivost prema Tompsonu - pa covek ne moze okean sa broda da pogodi, a svaki put je sam kao duh.

Meklejn

pre 8 godina

deco partizan nikog nije pobedio prvih 6 godina. Da li vi to znate? Dajte nama evroligu 13 godina, ceo savez, podršku političara i državnih struktura i bićemo prvaci eveope. već sada u startu smo mnogo uspešniji od vas i to su činjenice!

Lex

pre 8 godina

Dobro prvo poluvreme, sasvim drugacija igra od one koje smo navikli da gledamo. Nisam neki optimista sto se tice 2pl... preveliko je iskustvo, naravno i kvalitet na strani Real-a. Kako god ds se zavrsi...momci nisu razocarali.

deca smo ovog grada, svi te Zvezdo volimo

pre 8 godina

mogu samo da zamislim koliko glupo se oseca mika sumadinac sada...
NAPRED ZVEZDA SAMO NAPRED ZVEZDA !!!!

Delija-Bor

pre 8 godina

E moj Covicu, Milera da si doveo prosle godine sa onakvom ekipom otiso bi na F4 a vi pricate ne treba cetvorka. Puna podrska ekipi i ocekujemo top 16! Moze se i Himki pobediti sledece kolo samo da se igra u Pioniru ;)

kraljevski pad

pre 8 godina

Ne pratim detaljno košarku može li neko da objasni šta se desilo sa Realom i kako je od prvaka Evrope došao do poslednjeg mesta u grupi?

masterkg

pre 8 godina

Ubaciće Branko,Simon i Štimara u "beast mode" i biće samo minus 20 što je za Uplakane veliki uspeh; bar cenim onako, pun empatije prema toj živopisnoj družini!
I trčim do kladže da stavim 300 ojera na pobedu Reala sa hendikepom.
Dolazi zima, svaki ojer je bitan; o da!
Posebno onaj zaradjen od strane naših divova, Uplakanih...
(Danilo, 27. novembar 2015 13:27)
U zdravlje da ih potrošiš ....

Boris

pre 8 godina

Bravoo Zvezdo ! Pre svega sto su ginuli na terenu, vratilo nam se za proslu od Strazbura . Imamo privilegiju i da nam igra nba zvezda Miler , Cirbes neverovatan , za klasu bolji sigurno nego prosle sezone.

A sta reci za Gudorica koji na fintu suta ulazi pored aut linije i zakucava pomisleh da je Gurovic za trenutak heh. A i Rebic muski i hrabro .
Plus se vraca kapetan Williams .
Opet zvezda i ove sezone ima mocan tim . Bravo Zvezdo sto nas uveseljavas!!!! Jedva cekam da gledam zvezdu igramo prelepo !

Semke

pre 8 godina

Nema bolesnijih od internet navijaca partizana...
(Nikola, 27. novembar 2015 20:49)

Nema bolesnijih od internet navijača i Zvezde i Partizana.

rejnald

pre 8 godina

Za Radonjica je veceras bilo bukvalno pukovnik ili pokojnik...I dobismo pukovnika :) Iako necu promijeniti misljenje da je prosecan trener,veceras je bio dobar.Bez nekih vecih taktickih gresaka,pravovremeni time out-i,prave izmene...Al bez obzira na sve,ona situacija sa Jovicem i forsiranjem Rebica ga je mogla kostati posla!Nekako,sve i da smo izgubili,ne bih ga uopste krivio zbog onoga,jednostavno je neoprostivo ono sto je uradio Jovic!Srecom,pa je tu bio Miller,pa nas je vratio u zivot !Ako je bilo nedoumica koji je najbolji stranac koji je igrao za neki srpski klub,mislim da vise dileme nema!Volio bih da je ikako moguce produziti ugovor sa njime,ali nemamo mi tolike milione koje ce on zaraditi dogodine.Tek sa Williams-om ima da eksplodira.Nadam se...I za kraj-Zirbes!Kakva igracina!

Mile

pre 8 godina

Hvala Radonjicu pre svega, ne mozemo samo njega kriviti za poraze, mnogo radosti nam je doneo od kako je na klupi zvezde, volim te Radonja!!!

UltrasBgCz

pre 8 godina

LAGANI TRENING REALA
(superheroj_Gailius_sa_planete_NEPTUNas, 27. novembar 2015 20:20)

Igra Zvezda, a ne ona prevara od kluba, Partizan, koja je vladala balkanskom kosarkom pomocu lazi, ucena, prevara, otimanja, pretnji... U EL 15 godina nista uradili niste. Vi ste nama lagani trening. Veceras je u Pioniru pao prvak Evrope!

Boki

pre 8 godina

Nesto kad razmisljam ovaj tim moze da bude bolji od predhodnog,a svi pricaju da je losiji,pazite Cirbes igra na nivou Marjanovica iz prosle,Stimac na nivou Cirbesa iz prosle,miller bolji od Kaline koliko to cudno zvucalo,na pleju Williams ostao isti,Guduric bolji od Blazica,Jovic bolji nego prosle sezone kao i Reba,e sad jedino umesto Dzenkinsa nemamo zamenu,tu kad bi dosao stranac bilo bi strava...

bobo mk

pre 8 godina

Radonjić je ostao bez prve postave iz prošle sezone (Vilijams, Dženkins, Kalinić, Mitrović, Marjanović), potom izgubio još nekoliko novih startera (Tejić, Dangubić i ne znam šta je sa Mekelom), nikada se nije žalio oko toga, već vredno radio i opet sklopio dobitnu kombinaciju.
Vidi se da izrasta u vrhunskog stručnjaka.
Bravo Radonjo, bravo Zvezdo.

Deksazon

pre 8 godina

Los pokusaj drzave da od Zvezde napravi Partizan i to ne bilo koji vec onaj Partizan koji je u Beogradu tukao i Real i Barsu i CSKA i Makabi i Pao i Olimpijakos i Fenerbahce i Armani i sve redom.Ajd sve neka to,,nego i narodne pare odose na dobos.I vise nego zalosno.
(Mirko, 27. novembar 2015 21:33) # Link komentara


Mislim da te je sad puno sramota sto si ispao jako glup!!!!!!!!!!!!!1

Azer

pre 8 godina

Los pokusaj drzave da od Zvezde napravi Partizan i to ne bilo koji vec onaj Partizan koji je u Beogradu tukao i Real i Barsu i CSKA i Makabi i Pao i Olimpijakos i Fenerbahce i Armani i sve redom.Ajd sve neka to,,nego i narodne pare odose na dobos.I vise nego zalosno.
(Mirko, 27. novembar 2015 21:33)

jesi mi dobro kuco?! Mi ovako zalosni dobismo sampiona Evrope a vi?

?!?

pre 8 godina

Kakvih se gluposti može čovek načitati ovde.I šta ćemo sad? Da smenimo Radonju jer je pobedio prvaka Evrope? Jel su nas napunili, razbili,istovarili,izbušili...??? Ajde bre svi na kolektivno lečenje paćenici jedni. Pobeda nad Bajernom isti odnos pobeda/poraz sa Strazburom nas vodi dalje.

Aksentije

pre 8 godina

Ja naucnika ja vidovnjaka ja kosarkaskih strucnjaka u komentarima.Prosvetih se i naucih vise za pet minuta citanja nego za ovih cetrdeset i kusur godina sto gledah kosarku i istu igrase. Za ovakvu pobedu nad ovakvim Realom treba samo reci. Momci svaka cast gurajte dokle mozete borbeno do kraja pa sta bude.

Milan

pre 8 godina

(Boki, 28. novembar 2015 03:10)

Imamo Thompsona, zapamti i Djenka je imao krizu na pocetku sezone, kao i Thompson sad...Nadam se da ce Thompson kao i Djenka prosle da eksplodira na kraju pa da se svi pitamo jel to isti igrac kao na pocetku sezone!

zoran

pre 8 godina

Отказујем Арене 1-4 и Ск1-2, апсолутно бескористан пакет!
(МонтиПајтон, 27. novembar 2015 20:27)

Jasno. Ako imas internet sta ima da im placas. Gledam dzabe ovu utakmicu, bez problema.

http://www.stopstream.me/6-basketball.html

petarczv

pre 8 godina

Bice bolje sledece sezone u EL,taman ce drzava jos malo dati para,da bi mogli da doguraju korak dalje.Jos ako Partizan ode u nokaut LE,mozemo da ocekujemo da jos par stranaca dodje u ovu legiju stranaca sa Kalemegdana.
(Patrik, 27. novembar 2015 21:57)

Legija stranaca: Jovic,guduric,mitrovic,rebic,simonovic,tejic,stimac,lazic,dangubic,simanic...ali sta ti ja objasnjavam kad ti nije dobro xaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxa

oops

pre 8 godina

A u Laktasima koma!!! Hahahahaha!
(jel ste se ponadali igokejci?, 27. novembar 2015 23:52)

Evo ne znam sta cu koliko sam komiram. Za sve ove godine niti smo uspevali da bijemo evropske prvake, a tek ni po nekoliko puta.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (daddy cool, 28. novembar 2015 07:25)

Što repliciraš od ranog jutra ako ti nije ništa...nije bilo spavanja,a...

lol

pre 8 godina

Ajmo Real!Razbij ove limenke!I tako ce mi nedelja biti kompletna!
(Grobar, 27. novembar 2015 19:51)

Znas onu reklamu? "Dule je mnogo voleo da jede ljuto. To ga je uzbudjivalo..."

Goblin

pre 8 godina

Panteri vise vas komentarise ovu vest nego na utakmici ahaha.
A smejali se kako je JNA bio poluprazan proslog vikenda,a danas koliko znam nije nikakav praznik.
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (Patrik, 27. novembar 2015 20:31)

Poluprazan JNA?! Jado, bilo vas je manje od 1000 (hiljadu)!

Brondby

pre 8 godina

Čestitke Zvezdi

Alborg mora pasti idemooo Samo Brondby

Samo Brondby Brondby Brondby Brondby

Samo Brondby Brondby Brondby

Samo Brondby Brondby Brondby

Samo Brondby Brondby Brondby

Samo Brondby Brondby Brondby

Samo Brondby Brondby Brondby

Samo Brondby Brondby Brondby

Samo Brondby Brondby Brondby

Samo Brondby Brondby Brondby

Samo Brondby Brondby Brondby

Alfa

pre 8 godina

Imam 46 godina, vatreni Zvezdaš sam od rođenja, redovno pratim komentare ovde, a sada ostavljam i svoj prvi:

1. SRAM BILO SVE "ZVEZDAŠE" koji teraju svog trenera, golobrade neiskusne dečake, povređene udarnike i sve one koji nose Zvezdin dres i grb! SRAM VAS BILO i pokrijte se ušima ukoliko ste zaista Zvezdaši.
Ovi momci su heroji, a ovaj trijumf pripada svima njima, na radost svih pravih Zvezdaša koji su uz tim i kad je dobro i kad ima problema.

2. Poruka za danila:
Uplakan sam prijatelju, evo mi teku suze radosnice nakon ove herojske pobede, baš kao i tokom čitave prošle sezone dok smo tukli vas i uzimali trofeje. Nadam se makar da si odigrao u kladionici kako treba i uzeo neke utešne pare.

Herakle

pre 8 godina

Bravo Zvezdo! Ne zaboravimo da nema Mitrovica tu, da se vraca wiliams za top 16 umesto mekela, to ce biti strasna ekipa. Milera odah potpisati na 2 godine da ne ode dzabe iduce godine u neki efes ili fener. za top 16 imamo sledece. Petorka- wiliams, jovic, miler, mitrovic, cirbes...na klupi rebic, tompson, guduric dangubic, lazic, tejic,stimac, simanic, nastic. opasna ekipa zar ne?
Nastica spremaju za sleecu sezonu kada ode cirbes, tada ce dobiti sansu kao i simanic koji ce eksplodirati sledece godine.

Euro liga jeste slabija nego ikada, ali nikada dva kluba Aba lige nisu imala ovakav skroz sto je sjajno.

Tegi

pre 8 godina

Sećam se dana kada smo stric(grobar), cale i ja(zvezdasi), i inace živimo zajedno, gledali na tv-u EL i iznenadjena malog komsije protiv velikih klubova. Sećam se da sam cesto bio ismevan od strane drugara iz skole. I molio se Bogu da se moja Zvezda vrati na staze stare slave i uspeha ( a mnogo smo bili loši te 2007/08 i u fudbalu i u kosarci) Mnogo sam razmisljao o tome kad ce moj klub i moja ZVEZDA prirediti neko iznenadjenje kao veceras. Hvala svim igracima i celoj upravi, jer nije isto kada se pobedi veliki Real i pobediti makabi i pao( iako su to veliki timovi) pa moja sreća veceras je neverovatna. Jesam malo vise piva popio, i devojka mi piše kom. Radujete se veceras delije moje nije ovo mala stvar !!!!!!!

Macak

pre 8 godina

Bravo!

Svaka cast na pobjedi! Atmosfera fenomenalna.

Ipak u periodima Zvezda iga kao sto je sinoc igrao Partizan fudbal, a Kvinsi Miler mu dodje Abubakar Umaru, uradi prave poteze i izvuce ekipu.
Mora tu jos neko da bude samouvjeren, inace ode ukrivo.

Dragan Banjaluka

pre 8 godina

Boze mili koliko bi tek sada dobila na tezini pobeda u Francuskoj da nismo ispustili +21.
Jos kada bi sledeci petak dobili Himki bili bi skoro u T16, s obzirom da SIG i Bajern igraju medjusobno, a Realu sledece kolo protiv Fenera biti ili ne biti. Ne mogu docekat sledeci petak, pin Pionir, vraca se MWill.

sovabebac

pre 8 godina

Svi koji pljujete Simketa izgleda ne znate nista o kosatci. Covek je svakog ko mu je dat na cuvanje UHAPSIO! Bravo za decake i ove malo vece decake! Da dobijemo jos jednu, pa da uzivamo u jos 14 utakmica, sto bi rekao Alan Ford: Ako kanis pobjediti, ne smijes izgubiti! Bravo momci jos jednom, svaka cast!

Lastapađos

pre 8 godina

Partizanovci,stara gardo !
Svi veceras za pobedu komsija.Dobri ljudi su nama cestitali pobedu juce.Sada je red na nas da ih podrzimo.Neka im je srecno.
(partizanovac, 27. novembar 2015 19:46)

Stara garda se oglašava!
Iskrene čestitke na pobedi protiv prvaka Evrope!
Naklon i poštovanje navijačima Zvezde i zbog sinoćih čestitki i večerašnje atmosfere!

Navijac partizana

pre 8 godina

Svaka cast! Pobedili ste Real koji smo MI pre tri godine pobedili u pioniru..Doduse,tada nije bio EVROPSKI PRVAK..Ali bez obzira svaka cast jos i cestitke na pobedi.

Lane

pre 8 godina

Pablo Laso dobrodošao u suđenje kakvo mi imamo na svim nivoima! Od zvezde i partizana do reprezentacije! Nemoj se nerviraš to je samo igra...
(Lane, 27. novembar 2015 20:45)

Izbaksuzira nas, ali to je naša realnost! Nepostojeći faul Joviću pa tehnička za 4-tu ličnu i 5 poena u napadu koji je bio u ranoj fazi i nije ništa specijalno obećavao...

mm

pre 8 godina

Sta je hejteri ? Dobi Radonja SAMPIONE EVROPE sa Gudurom, i Rebicem??? Jel su za drugu srpsku ili mozda beton u vasem kraju??? E moji strucnjaci

Davidoff

pre 8 godina

Direktno iz Sarakeva , bravo Zvezdo!!!! Kad se ekipa bori, gine za svaku loptu rezultat mora doći!!! A sad , spektakl...VELIKO BRAVO DEJANU RADONJIĆU, VELIKO!!!POKAZAO JE DA JE PRAVI TRENER , KAD JE ONAJ NAFURANI 19 ASISTENCIJA UMISLIO DA JE VEĆI OD KLUBA LIJEPO GA JE POSLAO NA HLAĐENJE...I POBJEDIO I SVIMA VAMA ANTISTRUČNJACIMA ZAČEPIO USTA!!! DA VIŠE NIKAD SE NISTE JAVILI , NIKAD , IONAKO SAMO PLJUJETE....

Mr X

pre 8 godina

Zvezda iskalila Real. Ne znam kako vi ali ja se nisam uzbudjivao do neka 3-4 minuta pre kraja, dakli ni na -10. Brine me Jovic, tj odnos njega i Radonje tj ostatka tima. Zao mi je nekako malog Jese, steta sto se nije pokazao. NAPRED ZVEZDA!!!!!!!!!!!!!!!!!!

veliki strumf

pre 8 godina

Pozdrav za isfrustrirane grobarcice, narocito za onog Danila sto je rece pljunuo 300 evra - neka u zadovoljstvu potrosi dobitak, hahaha. A sto mi milo zbog ovog Gailiusa, galianija i razne druge likove kojima je smisao zivota da mrze Zvezdu.

gvozzda

pre 8 godina

Ajmo sad svi da se sramimo sto kritikujemo dr Radonju!
Covek je car,sa ovakvom ekipom pobediti sampiona evrope.
Naklon do poda momcima i treneru!

Radikal Republika Srpska

pre 8 godina

I pored onakvog suđenja Crvena Furija pregazi šampiona evrope kao plitak potok.E sad zamislite ovu ekipu sa velikim magom Markusom Vilijamsom.Šta reći za Radonjatora,veliki gospodin i trener koga treba zadržati što je moguće duže.

pravi a ne placeni zvezdas

pre 8 godina

Za sve pljuvace Radonjica i KK Zvezde kako nasih nazovi zvezdasa tako i ovih sa druge strane brda. Nikada vise da niste uzeli Radonjica u usta, dve godine zaredom dobija aktuelnog prvaka Evrope, naklon pa makar vise nikada pobedu ne uzeli u Evropi.Svaka cast svim igracima na celu sa decom od po 20 godina, strucnom stabu i publici koja je imala tu cast kao i ja da prisustvuje uzivo ovoj pobedi.

severnjača

pre 8 godina

Čoviću, hitno ponudi Mileru produženje ugovora, od njega se može zaraditi neko milionče! Šta sad Bartomeu ima da kaže za ABA ligu? Sa stalnim učesnicima Evrolige "ubiće" košarku u mnogim zemljama i ko zna koliko svetskih talenata u njima!

Sasa

pre 8 godina

Busi hahhaha Busiiiiiiii !!!! Tovari mezimce iz predgradja !!!!!
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (mika sumadinac, 27. novembar 2015 21:31)
Биће 20 хаха
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (Stevan, 27. novembar 2015 21:19)
A ponadali ste se ! Moša,laku noć;-)
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (Omega, 27. novembar 2015 21:15)
Raspad sistema.Vodjooooo daj bankomat treba jos 7-8 stranacaaaaa.Hahahahhaha busiii…ii
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (mika sumadinac, 27. novembar 2015 21:33)
Kako ono beše? Hahahaha... A protiv Cedevite će tek biti smejanja. BTW, Uplakani Danilo, koliko si ojera izgubio, javi kad obrišeš suze.

KRIGER

pre 8 godina

Kraljevski stil! Ajmo Real...gazi mutanta kk ilr!!!

@(Slusam hit iz autobusa GSP, 27. novembar 2015 21:35)


Kompleksaski stil! Ne odgledas tekmu do kraja i postenski se izblamiras!!!
ps. Sta pustaju u GSP-u, jel opet neka pesma za IL-Ribara Saloa buuuahaha...

PFC-Zg

pre 8 godina

Busi hahhaha Busiiiiiiii !!!! Tovari mezimce iz predgradja !!!!!
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (mika sumadinac, 27. novembar 2015 21:31)

Raspad sistema.Vodjooooo daj bankomat treba jos 7-8 stranacaaaaa.Hahahahhaha busiii…ii
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (mika sumadinac, 27. novembar 2015 21:33)

Da li se Mika šumadinac sad oseća kao Jeti šumadinac?

duledudule

pre 8 godina

ljudi molim vas.kad vas nolim.necu nikoga da hvalim posebno svi su zasluzili.ali bi da stanem u odbranu tompsona.decko je energican,ima zelju,ljudi moji pa on izuva odbranu,proradice napadacki kad tad imamo sad dobre sutere pogotovo kvinsija i kad se vrati brat mwill...pustite decka da igra,podrska za njega

a ha

pre 8 godina

Los pokusaj drzave da od Zvezde napravi Partizan i to ne bilo koji vec onaj Partizan koji je u Beogradu tukao i Real i Barsu i CSKA i Makabi i Pao i Olimpijakos i Fenerbahce i Armani i sve redom.Ajd sve neka to,,nego i narodne pare odose na dobos.I vise nego zalosno.
(Mirko, 27. novembar 2015 21:33)

Da li posle svega vidiš besmisao tvojih komentara...i tako kad god igra Zvezda...i šta kažeš sve redom..podsešćanja radi..partizan je redovno u grupi bio negativan..u stvari i ne znam da je ikad imao pozitivan skor...večeras je Zvezda ,koja ima 3-4 povrećena igrača, pobedila aktuelnog prvaka Evrope...ma kakvo spavanje...mnogi neće moći da zaspe..izvini...

Todorovic

pre 8 godina

Sa drugarom sam u Pioniru i ne čujem svoje misli! Ovo je neverovatno kakva je buka! Svaka čast Zvezdaši ovo je atmosfera koja se pamti ceo život! Gledao sam 90% Partizanovih utakmica ali mi se čini da je ovo još jače.
(grobar iz blokova, 27. novembar 2015 20:47)

Nijedan pravi grobar ne bi omalovazavao navijanje svojih navijaca jer zna kakvo je ono bilo i kakvo moze da bude. Nijedan pravi zvezdas se ne bi predstavljao kao grobar. Zalim ovakve navijace koji se lazno predstave samo da bi nakupili pluseve i ispunili sebi vece. Druze, uzivaj u pobedi svog kluba jer su ovo retke prilike. Kazem retke jer ce se EL na ovim prostorima opet igrati ko zna kad.. Svaka cast na navijanju i pobedi pravim i iskrenim zvezdasima.

Ja

pre 8 godina

(Radonjic kvazi trener, gori NE POSTOJI, 27. novembar 2015)

Zivo me interesuje gde se treba javiti za posao bota, predstavljati se kao sipatizer nekog kluba ili neceg drugog i pljuvati ga. Koliko se to placa, hteo bi i ja malo pride online zaradu?

Samo sam u pocetku kad je Radonjic bio doveden bio malo sumnjicav. Ocigledno je da covek ima svoju filozofiju i neka je forsira, nadam se da ovakve gluposti ne uticu na njega.

Cestitke svim igracima, Jovic samo malo da zauzda emocije, posle onakvih ispada i ja bi ga poslao u svlacionicu makar mec izgubio. Dobijamo mlade igrace koji ce iduce sezone biti nosioci ili vazni srafovi u Zvezdinoj masineriji, pa da Boze zdravlja zaigramo i tu novu EL.

Rasterivač

pre 8 godina

...I trčim do kladže da stavim 300 ojera na pobedu Reala sa hendikepom.
Dolazi zima, svaki ojer je bitan; o da!
Posebno onaj zaradjen od strane naših divova, Uplakanih...
(Danilo, 27. novembar 2015 13:27)

Ne brinite, kod mene su tih 300 ojera, nije poklonio kladži. Sačekao sam ga ispred kladionice.

DedaMiloje

pre 8 godina

Svaka cast za pobjedu.Od navijaca Partizana
(Slavko-RS, 27. novembar 2015 22:10)

Hvala prijatelju, sve najbolje ti želim. I vi da se vratite.

UltrasBgCz

pre 8 godina

@stradivari

Nisi ti nikakav grobar,nego si jedan od Ofkanovih sendvicara.Da si grobar ne bi pozeleo Zvezdi srecu,ne bi te bilo sramota kluba za koji navijas.Mogao si odmah reci da si panter,mada lako se to skonta.
(Patrik, 27. novembar 2015 20:34)

''Da si grobar ne bi pozeleo Zvezdi srecu,,?! Koliko smo zatucana sredina. Nezadovoljni i zavidni covece, pitaj onog ko te tome ucio sta je cast i obraz, vaspitanje i patriotizam. Znam, cutace kad ga budes pitao. Da zna, ne bi te ovome ucio...

mbcswi

pre 8 godina

Za 10 dana su tu i Dangubic i MWill malo ranije i to ce tek biti jak tim. Guduric strasan igrac. Tompson ce biti otpusten cim Se Danga oporavi.

Delija

pre 8 godina

Ono kada u nedostatku kvalitetne prozivke poredis odlucujucu evroligasku utakmicu protiv aktuelnog prvaka Evrope sa prvenstvenom utakmicom Jelen Superlige protiv Novog Pazara dok su navijaci u fazi bojkota protiv uprave.
(Todorovic, 28. novembar 2015 00:28)
A protiv Alkmara niste bojkotovali kad vas je došlo u Holandiju dve hiljade . Što se tiče utakmice sinoć hvala ti Zvezdo na predivnoj večeri !!!

buleee

pre 8 godina

Legija steanaca,ja sam Srbenda od glave do pete ali ne moze se igrati Evroliga bez 4-5 stranaca pa da gori zemlja.Erceg trazi 800 hiljada za sezonu a verujem da Miler igra za manje od 500 i to je samo 1 primer i verujem na rec Vujosevicu kada je pre par sezona izjavio da su nasi igraci mnogo skuplji nego stranci.Ovaj Zvezdim program mi se jako dopada,ima dosta stranaca ali ima tu i 7-8 izuzetno mladih igraca koji sticu iskustvo i koji su pontencionalni reprezetantivci.

neutro-nn

pre 8 godina

Pisem na poluvremenu i utisak je da smo igrali mozda i iznad sopstvenih mogucnosti. Mada, publika nas nosi i pucamo od samopouzdanja. A opet.... svega tri poena prednosti. Rotacija nam je okrnjena i daj Boze da udjemo u egal zavrsnicu pa dza ili bu, zasto da nam se sreca ne osmehne malo pa da ih dobijemo nekom trojkom nesrecnog Tompsona u zadnjih 5s.
U svakom slucaju, ovako cvrsto i u nastavku i nemam sta da zamerim...a trudim se da ne pomisljam na utakmice protiv Igoke-e i Strazbur-a. Ziveli braco i Aaaaaaajde, igraj i bori se.....

sasa

pre 8 godina

U svojoj daleko najboljoj predstavi pove sezone, CZ je razbila prvaka Evrope, i za malo pa puce stotka...
Jos jednom se pokazalo staro kosarksako pravilo, da je jako tesko izgubiti ako pogadjas slobodna...
Bravo za Rebica(sta bi sa Jovicem?), koji je odigrao sjajno, neverovatni Cirbes(danke Deutchland!) ali takodje i svima drugima, sto vratise Zvezdu na pobednicki pravac, i sada top 16 se itekako smesi...
Sad cekamo povratak Viliamsa, i Dangubica....I da udjemo u top 16 spremni..
Neverovatno, Radonja je ucinio sve ispravno, kada su sve druge opcije bile iskoriscenje, onda se odlucio za ispravne,... Kada je prestalo forsiranje Thompsona, Gudura olduci tekmu, kada je Mekel otpao, Jovic i Rebric razbijaju, jedono sto brine je Tejic...
BRAVO MOMCI, VELIKA POBEDA..

Zvezda ponos Srbije

pre 8 godina

Najveća pobeda u istoriji srpskih klubova! Bez SEDAM igrača dobijen prvak Evrope Real Madrid kome je ovo bila utakmica biti ili ne biti! Koliko je ovo senzacionalno velika pobeda dovoljno govori i to da su grobari mislili da će biti +50 za Real. E TOLIKO je Zvezda dobro odigrala. Zvezda u dve godine Evrolige pokazala više nego partizan za 15 koji je imao samo jednu uspešnu sezonu. Kako mi je drago što sada dušmani pucaju od muke!

zoki

pre 8 godina

LAGANI TRENING REALA
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (superheroj_Gailius_sa_planete_NEPTUNas, 27. novembar 2015 20:20) # Link komentara
EVO GA OPET " TUPSON SA PLANETE GLUPSON"- ZIV JE BIO TAD, NISAM SIGURAN DA JE I POSLE UTAKMICE!!!! :) :) :)

Laufer

pre 8 godina

Ajmo pljuvaci Radonje, sad ćete da cutite verovatno. Da vam je neko rekao pre dve god da će naša deca Gudura,Reba i Tejic biti akteri pobede nad Realom dali bi to prihvatiti ili bi želeli još nešto više. Iza svog trenera, igrača, kluba se uvek stoji.

va

pre 8 godina

Veliki timovi imaju previse obaveza u domacim ligama pa namerno gube u evroligi da se igrace ne bi umarali (ironija na jucerasnji komentar) cestitam na pobedi

Doktor

pre 8 godina

Raspad sistema.Vodjooooo daj bankomat treba jos 7-8 stranacaaaaa.Hahahahhaha busiiiiiiiiiiii
(mika sumadinac, 27. novembar 2015 21:33)oooo kako ce neko da bulji u plafon celu noc...

Дарко КГ

pre 8 godina

Јовић и Цирбес као Вилијамс и Боби прошле године, главни играчи од којиx све зависи. Браво!

Qroña

pre 8 godina

Kakvo dranje i to bez nekoliko povredjenih standardnih prvotimaca, a tek sto je Covke najavio i jos dva extra pojacanja pred nastavak sezone, ihh moglo je sve to i ranije da se dovede u red pa da smo sada vec jednom nogom u Top16, ovako nam prava porba tek predstoji.

Pokondirena tikvica

pre 8 godina

Koliko mrznje,gneva,jada medju grobarima.Jel sad vidite kako izgleda kad drzava sipa pare nekome?Tako je vama sipano godinama.A sledece sezone ako bude sve kako treba kada nam dospu malo vise i iz nove Evrolige,obrnucemo igricu!

Voip

pre 8 godina

E fala Bogu da odigramo muški od početka do kraja i sreća nas je pogledala onako baš baš. Kvinsi polude kad je trebalo i vrati nas u igru na vreme i to nam je dalo veru da možemo pobediti. Ali svaka čast na mirnoci i pravim odlukama u završnici.

vulo

pre 8 godina

miler je tri klase iznad svih ostalih u nasem timu trenutno, tu su i Jovic i Cirbes jedino jos konstantni, svi ostali toplo-hladno. Gudura i Rebron iznenadili, svaka cast. Kad se vrate MWill i Mitrovic, Dangubic, Lazic malo da nadje formu, ako nam se posreci, imacemo strasan tim za top 16, mozda i bolji nego prosle sezone. Tompsonu i Mekelu se zahvaliti, i dovesti jos jednog beka sutera( dvojku)

holilend

pre 8 godina

Veliki sam grobar - najveci. Ali mi je puno srce bilo dok sam gledao zavrsnicu meca. Pogotovo kad su Guduric i Rebic dominirali. Svaka cast.

galiot

pre 8 godina

(superheroj_Gailius_sa_planete_NEPTUNas, 27. novembar 2015 23:41)
Bratac,priznaj da je tebi ovo dopisivanje na vestima,sve u zivotu!!!

chivu

pre 8 godina

Rebic, Jovic, Vilijams;
Guduric, Lazic;
Dangubic, Simonovic;
Tejic, Miler, Mitrovic kad se oporavi (menja ga Simanic koji ce sacekati jer je najmladji);
Cirbes, Stimac.

Jos jedan stranac bi bio koristan ali mozda i suvisan, Vilijams i Miler ce uz Cirbesa biti glavne strane zvezde koje ce uz domace snage biti dovoljne za nove titule i top 16, pa dokle mogu neka stignu. Mekelu i Tompsonu se treba zahvaliti kao Skorcianitisu, nekad se padne manji ispit da bi se polozio veci, nije kom je receno... Ziveli!

volim je do kraja zivota

pre 8 godina

Guduric...ono u fudbalskom žargonu....džoker sa klupe...momak odmoran,nije se trošio....i onda kad je najpotrebnije....svaka čast Radonja...

Bojan B.

pre 8 godina

Igraci su pokazali svoje (svi kao jedan), trener isto... Sad je red da vidimo sve koji vole Zvezdu (pljuvavi, kvazi strucnjaci, pravi navijaci itd), najmanje sto su momci zasluzili je da u ponedeljak Pionir bude pun, da se vidi da se ceni ovaj pravi odnos, napredak i sve ostalo. Na zalost cisto sumnjam. Vidimo se u Pioniru. Bravo Zvezdo!

Kayser Soze

pre 8 godina

Podrska Mekelu, Tompsonu, Tejicu i Simonovicu, momci ce pogadjati kada bude najteze i najpotrebnije! I kada se budu vratili i Luka i Danga, i kada dodje MW, bice to DREAM TEAM.

...

pre 8 godina

Sledeca evroliga ce imati 16 mesta? U ovoj evroligi CE biti 2 tima iz Abe u top16 sto znaci da bi trebali da razmisle za 2 mesta, a jedno bi trebalo biti sigurno.

jakobsen

pre 8 godina

Ljudi ovo je verovatno najsrecniji trenutak u mom zivotu!!!!
Hvala ti Zvezdo
BRAVO RADONJA A ONI STO KRITIKUJU OVAJ TIM POKAZUJU KOLIKO MALO ZNAJU O KOSARCI!

Рајко Четник

pre 8 godina

Браво Звездо, нажалост имам МТС тв бокс па нисам могао гледати утакмицу.
Срамота да државна ТВ није преносила меч.

Batko

pre 8 godina

NEĆU :
- prozivati grobare, citirati njehove komentare od danas...

- neću prozivati naše "stručnjake" koji teraju Dr. Dejana Radonjića

- neću objašnjavati da ipak imamo neku akciju

VEČERAS UŽIVAM !!!!!!!!

zvezdas-rajvoSa

pre 8 godina

Puno pozdrava za dezurne kriticare Radonjica i Covica uz Mamicevu pesmu :" Ne moze nam niko nista jaci smo od Reala". BRAVO ZVEZDO. Sutra naslov u novinama koji cu da uramim :" Zvezda zakucala za dno prvaka Evrope Real iz Madrida" i slika Rebe bebe :-)

Zvezda - jedna i jedina

pre 8 godina

Vamos Real!
(Patrik, 27. novembar 2015 20:36)

I vamos i tamos , ali neko je nama tuganos !
Zvezdaši slave , kako ste nam vi ostali !?

Batko

pre 8 godina

Против Звезде сам навијао и када су играли против Меша у финалу. Па 15 година су навијали против Партизана у ЕЛ, е сад ћемо као да будемо фини.. Надам се да ће да изгубе 100 разлике. 
(adriano_galliani, 27. novembar 2015 20:19) 

Oooo, kako je lepo biti glup...

Batko

pre 8 godina

Bravo Radonjicu, svaka cast na vracanju Reala u utakmicu....
(Radonjic kvazi trener, gori NE POSTOJI,27. novembar 2015 20:52)

Mozes ti Radonjiću samo da...
Cviliiiii...

VMP

pre 8 godina

Iako sam veliki grobar, moram odati priznanje ovakvoj igri CZT. Pobediti bez Jovica, koji ne znam iz kog razloga nije igrao u zavrsnici. Sa rebicem koji je odigrao sjajno, sve sto je pogresio u Francuskoj sada je ispravio. Guduric buducnost srpske kosarke. Sut, prodor, drskost, 2+1, sve ima i treba da igra pre Tompsona, njemu se zahvaliti sto pre. Miler, kakav je to ludak, ubica decjeg lica. Cirbes sjajan. U prvom poluvremenu igrali na krilima Jovica, u drugom su se svi ukljucili. Ovo me je jako podsetilo na neke ranije pobede Partizana, tipa CSKA pre dve godine u Areni kada smo igrali bez pola tima. Srpski timovi imaju dusu i iskreno se nadam da cemo u buducnosti gledati i CZ i Partizan kako ruse evropske gigante i nosioce A licence.

Dendara

pre 8 godina

Kvinsi Mileru, Zvezdinom Kevinu Durentu, obavezno ugovor za sledeću sezonu, Grbinih 940k da bude istina.
Kakav li će tek biti u tandemu sa Markusom...
Nadam se da sa Himkijem i Bajernom igramo u Pioniru, svi znamo zašto.
Sad su dobre šanse za Top16 a isto tako i da Real ispadne.
Molim administratore da puste komentar, bar ovaj.

Marko

pre 8 godina

Gledam službenu konferenciju za štampu nakon utakmice. Pa pored toliko nase talentovane i pametne dece mi našli ovu devojku kao prevodioca!!! Shvatam ja tremu i ostalo ali ona elementarne stvari ne zna. Pablo Laso se bar pet puta našao u neprijatnoj situaciji gde nije znao da li da nastavi ili sve ostavi. Ne daj Bože nikome. Pa ovo je sramota neviđena. Još se crvenim.

mozgoje

pre 8 godina

Cestitke ganima. Samo bez euforije, ovaj Real ima 2/5 u EL ove sezone. Ni veceras nisu nista odigrali. U svakom slucaju, lepo je dobiti aktuelnog sampiona Evrope pa cak i kad je u krizi. A ako se jos zove Real, onda je jos sladje. Uzivajte i uzdrzite se od glupih prepucavanja. To je za iskompleksirane likove.

...

pre 8 godina

Pobedila je kompletna Zvezda a ne pojedinac, a ako nekoga treba izdvojiti to je svakako Cirbes, a zatim Miler, mada ovo je pobeda cele ekipe. Jednom zaigra jedan drugi put drugi

Slavisa Jovic

pre 8 godina

Real prvak evrope,budzet 30 ili ko zna koliko miliona,Zvezda bez 5 igraca od toga 3 za prvu petorku,budzet 4-5 miliona.Pun Pionir,Zvezda pobedjuje,sta ces vise,napred zvezdo..

duledudule

pre 8 godina

e ajde sad pohvalite radonju svaki tajm aut kad treba,sve uradjeno u skladu sa moguctistima i desetkovanim timom.pazite mitrovic,dangubic,mwill,pa cak i mekel za rotaciju,roviti lazic jovic.

Nikola

pre 8 godina

ajmo zvezda i cedevita u final16
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (aba, 27. novembar 2015 21:35)

Tako je, bravo! Da naprave što bolji rezultat ove godine da ABA liga bude povlašćenija u novom formatu EL!!!

Azer

pre 8 godina

Busi hahhaha Busiiiiiiii !!!! Tovari mezimce iz predgradja !!!!!
(mika sumadinac, 27. novembar 2015 21:31)

Topao pozdrav od Kvinsija i Cirbesa za tebe.

goblen

pre 8 godina

Milerova asistencija Guduri,slanje galaktičara po burek a onda zakucavanje u trenutku kad se lomi utakmica zaslužuje mesto u top ten ovog kola.

kiza

pre 8 godina

Поштено,још избацио Јовића.....храбро.....Радоњићу,свака част ........увек волим кад Реал изгуби па макар га и Звезда победила......честитам комшије

Bojan B.

pre 8 godina

Igraci su pokazali svoje veceras, trener isto... Sad je red na strucnjacima, kriticarima i ostalima koji vole Zvezdu da bude 7000 ljudi u ponedeljak u Pioniru i ispostavati ove igrace i sav trud koji pokazuju. Ma zalost mislim da nece tako biti. Ja sam u Pioniru, vidimo se.

Dagoberto

pre 8 godina

Sve je ovo super ali me brine sta je bilo sa Jovicem. Ako je nedisciplina i ukor Radonjica daj boze da ostane na tome uz izvinjenje. Ne daj boze da je neki bes i hir Jovica. Ne bi valjalo da se sad tu nesto iskomplikuje
(neko iz gomile, 27. novembar 2015 23:31)

Decko je povredjen vec danima. Nije ni trebao da izadje na teren veceras. Igrao je pod injekcijama. Kad je proslo dejstvo, izasao momak a na faci mu grimasa koja kaze da ga sve boli. Svaka mu cast sto je i toliko izdrzao, bio je odlican. Sve je bolji i bolji. Ima asistenciju za udzbenike, kako kazu treneri ima sigurnu asistenciju, malo da popravi sut, jak na prenosu lopte, ne puca pod pritiskom da gubi lopte, u odbrani odlican i vec sad je kompletan igrac. Sad neka odmori malo, mada veceras nece oka sklopiti...

vlada milić

pre 8 godina

A sad i ti...dosta je i ovih 6...jel' tako srce ?!
(Batko, 27. novembar 2015 22:56)
batice imaš duhovite replike, svaka čast ali me nerviraš sa tim dušo,srce i ostalim tepanjem.

veliki strumf

pre 8 godina

Gledam snimak, onako na miru, ako sam propustio neki detalj: od 77-73 Cirbes je ubacio cak 15 poena (od 17 koliko smo ubacili od tada). Covek je dao cak 11 uzastopnih poena - od 77 do 88! Preostali poeni bili su Gudurino kucanje! Pa svaka mu cast.

Pera

pre 8 godina

Ja ne znam što Radonja toliko mrzi španske klubove, pa da mora da ih stalno dobija! O'ladi malo čoveče, pa oni su skroz dobre gazde - stalno uzimaju igrače i lepo ih plaćaju. Inače, kome ćemo da uvaljujemo igrače?

:)

Giovanni

pre 8 godina

Konačno smo dobili crnca
koji može da povuče kada je teško. Da su našli još samo jednog ovakvog igrača za vreme prelaznog roka bili bi ozbiljni u priči za top8. Gudura prelomio da budemo realni.

Dragan VG

pre 8 godina

Gospoda spanska( uglavnom) u ULEB-u, mogu da se stide novim konceptom EL koji ce zaziveti...
Real , sampion Evrope, gubi od Zvezde, predstavnika lige koja nije sigurna, kada je nobi koncept lige u pitanju...
Skandalozno je i razmisljati da li dati mesto ABA ligi, u kojoj su igrali ili igraju timovi koji zajedno imaju 7 titula sampiona Evrope...
I jos treba da molimo za jedno bedno mesto, a vidite kako i Cedevita i Zvezda uzimaju skalpove i pobedjuju...
Ali ne, Turci i Spanci imaju xx mesta zato...
Koliko ono bese turski klubovi imaju titula sampiona Evrope?
Ah da, oni imaju pare i Turkish airlines...

zoran v.

pre 8 godina

Godinama pratim košarku, al godinama nisam video takvu hladnokrvnost kod mladih igrača kao što ima Gudurića. Sledeće godine verovatno vođa tima!

MomaSRB

pre 8 godina

Panteri vise vas komentarise ovu vest nego na utakmici ahaha. 
A smejali se kako je JNA bio poluprazan proslog vikenda,a danas koliko znam nije nikakav praznik.
(Patrik, 27. novembar 2015 20:31)

Poluprazan???

djurexx

pre 8 godina

sinoc Partizan, večeras Zvezda. Kakve sportiste imamo, samo da smo mi ostali malo pametniji. Svaka čast i Zvezdi i Partizanu. Samo napred

Filip

pre 8 godina

Sad kad uleti Vilijams sa dzokom u ustima hahahahaha. BRAVO LJUDI!!! Protiv Himkija sa ISTOM atmosferom i sa pojacanjem na pleju, VELIKIM Vilijamsom. IDEMOOO

Lex

pre 8 godina

Ajmo Real!Razbij ove limenke!I tako ce mi nedelja biti kompletna! (Grobar, 27. novembar 2015 19:51 
hahahsha...aj laku noc
ako moze da ti bude laka..

papiga

pre 8 godina

jos jedna pobeda vam fali i faktor srece za top 16...sa dve gani idete garant! nisam ocekivao ovo veceras i svaka cast! mislio sam.lagano +10 za real!

kalina

pre 8 godina

Ubedljivo najbolja utakmica ove sezone.Svaka čast momci,Miler zver!!! I Himki može da padne u Pioniru,još se vraća i Vilijams!!! Zvezda Ooooooo!!!!

Slobodan

pre 8 godina

Pozdrav Narikacama sto teraju Radonju ... Danilu kockaru ... Tegeltiji i Grbi ... I svim onim zluradim sto zive na ovom forumu :-))

Jeremy Clarkson

pre 8 godina

Ajmo pljuvaci!!! Ajde sad vi sto ste ih pljuvali posle Strazbura ajde sad ih hvalite! Pojedini ne zaslulzujete ovu ekipu i da gledate EL uopste! Momci, hvala VAM na ovome veceras! ! ! Ne moramo u top 16 uopste, posle ovoga veceras. Gudura, Rebic, Teja...samo da gledas ove klince i uzivas. Nazalost, najveci gubitnik veceras nije Real vec samo Jovic. Izgubio zivce ali to ne opravdava njegov postupak. Puna podrska Radonji !

killy81

pre 8 godina

5 trojki brata Kvinsija i 5 popijenih piva, a šesto i poslednje za veceras :) otvaram da zalijem ovu veličanstvenu pobedu i noc! Sutra cemo ozbiljnije da analiziramo, veceras samo slavlje. Ponos, sreća i prkos se trenutno mesaju u meni. Bravo momci, bravo Zvezdini klinci, bravo Radonja, mogu samo da vam pljunu pod prozor!

Grobar-España

pre 8 godina

Kao prvo da cestitam na velikoj pobedi. Od srca se radujem sto se sabili ove nadobudne, da Bog da oni ispali a vi prosli u top16. Kao drugo, mnogo mi je drago sto je mali Rebic zapusio usta ovim zalosnim sovama koje vec mesecima tvrde da od njega nikad igraca. Joooooj Srbijo puna si strucnjaka, hahaha...Bravo mali, samo tako nastavi i eto nama jednog krstenog pleja za narednih 10-12 godina u reprezentaciji.

batko

pre 8 godina

Jel sam ja rekao da možemo da dpbijemodobijemo Real??? Pionir je pionir! Ne treba sada biti kritičan, ali... Slaba nam je klupa u mali roster, ali biće to sve ok kad dođe mwil i još jedno pojačanje, plus danguba i mitar!

BMX

pre 8 godina

ljudi da li je neko gledao konferenciju za novinare....dama koja prevodi sa eng na srp i obrnuto....devojka nema predstavu sa jezikom....kakva blamaza i sramota...ko je nadje...

Srpska Crna Gora

pre 8 godina

Ajde pljuvaci oladite i pustite Radonju i ekipu da rade svoj posao, nisu vam ni Rebic ni Guduric ni niko valjali a nocas su vam vjerovatno svi najbolji i sledecu koju izgube opet najgori. podrska svima jedino se ABA mora uzeti ove godine sve ostalo nije bitno!!! Pozdrav Delije Podgorica

Markos

pre 8 godina

Ako je Guduric uprskao u Strazburu i bio glavni krivac za poraz,veceras je bio glavni za pobedu.Cini mi se da je on veceras bio taj tas na vagi koji je prevagnuo na nasu stranu.

Roko

pre 8 godina

Bravo Zvezdo,velika pobeda.Ono sto mi je fascinantno,kada sam pogledao statistiku video sam da u Realu Rudi Fernandez i Maciulis nisu dali ni jedan jedini poen?!Takva dva kosgetera,koja imaju u rukama po 20-tak sigurnih poena po tekmi.Neverovatno.

dusan

pre 8 godina

a sve je pocelo naopako od poluvremena, ne znam koja je kvota bila na real al ja bi stavio 1.01 na live bet u tom trenutku... ali nasi kraljevi su igrali carski, meni najdraze Gudurino zakucavanje kao da je 5 minut pritv Sutjeske... svi vi koji ste pljuvali Rebica i drugu decu treba da se stidite. kao da ne znate koliko vremena i gresaka je potrebno da se napravi vrhunski igrac. vi bi divca posle madrida oterali nazad u prijepolje.... bravo Dejane, bravo svi i jos jednom bravo za navijanje!

Batko

pre 8 godina

A ponadali ste se ! Moša,laku noć;-)
(Omega, 27. novembar 2015 21:15)

Čeeeeekaj...stani...gde ćeš...sto "laku noc" ??
Mi se stvarno ponadali...a ti maleni ?!

Batko

pre 8 godina

Može neko da pojasni u čemu je problem sa Radonjićem?
(slobodno objavite, 27. novembar 2015 21:

Pusai sad objašnjenja , pojasnjenja...kasno je sine

Dragan VG

pre 8 godina

Ali Pionir...
Ono sto je Vembli za evropski fudbal, to je ova dvorana za evropsku kosarku...
Jednostavno, Arena ne moze da se poredi sa Pionirom...
Ako su u klubu pametni, pa da ovde igramo dve poslednje tekme kod kuce, i da prodjemo dalje...

zvezda, to je moj tim

pre 8 godina

Svaka cast na pobjedi i na trudu. Nista bolje za razvoj mladih igraca nego da iskuse teske utakmice i nauce kako se pobjedjuje.

oops

pre 8 godina

Ubaciće Branko,Simon i Štimara u "beast mode" i biće samo minus 20 što je za Uplakane veliki uspeh; bar cenim onako, pun empatije prema toj živopisnoj družini!
I trčim do kladže da stavim 300 ojera na pobedu Reala sa hendikepom.
Dolazi zima, svaki ojer je bitan; o da!
Posebno onaj zaradjen od strane naših divova, Uplakanih...
(Danilo, 27. novembar 2015 13:27)


Eh,gde bi ovoj našoj državi bio kraj kada bi bilo više pametnih ljudi kao ti...klanjam ti se do zemlje...upalak sam..ali od SMEHA...i ne stajem...ti si moj favorit za najkomentar godine (čuj godine..decenije..sledeće decenije)...

Zhish

pre 8 godina

Je li trebala sto pobjeda Realu veceras:)?
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (z-nk, 27. novembar 2015 23:27)

..ma jok...

nn

pre 8 godina

ko izmisli ovu kosarku oca mu ... treba fa riknem ovde ... strasno koja tenzija i andrenalin... IDEMO BOZEEEEEEEEEE POMAGAJ ZASLUZILI SMO !!!!

djole

pre 8 godina

Против Звезде сам навијао и када су играли против Меша у финалу. Па 15 година су навијали против Партизана у ЕЛ, е сад ћемо као да будемо фини.. Надам се да ће да изгубе 100 разлике.
(adriano_galliani, 27. novembar 2015 20:19) ko je navijao protiv partizana?to je sacica takvih ko ti...svi srbi su navijali za srbe,ja za spance ne navijam

Gajetano

pre 8 godina

Po ko zna koji put moram da citiram velikog Duska Radovica: "Kosarkasi su bolji nego sto zasluzujemo, fudbaleri su prava istina o nama"

Velika pobeda Zvezde!!!

majstori

pre 8 godina

stalno da se igra u pioniru, tu je atmosfera gde retko ko moze da pobedi, setite se i partizana, mnogi je bolje igrao nego u areni.

zika

pre 8 godina

Bravo momci! Tako se igra. Ovakvom igrom se moze u top 16. Miler pokazao da je najbolje strano pojacanje kad smo gubili 10 razlike on nas je vratio onda cirbes fenomenalan na kraju, i ostali su bili jako dobri. Steta sto smo prokockali ono protiv strazbura sad bi mozda obezbedili top 16. I jos nesto neka zvezda igra u pioniru a ne u areni :)

duledudule

pre 8 godina

ovim putem bi hteo ds obavestim mog postovanog kolegu vucka ds mi dodje milku od 300gr posto sam posle prve utakmice sa realom rekao da ce cirbes u pioniru da im da 20+ tako ds cemo u radosti da je podelimo

Luka

pre 8 godina

Za sve pljuvače na poluvremenima samo da poručim da se vrate u pećine odakle su izašli. Svi koji su pljuvali Rebica i Gudurica nadam se da će da pojedu one tastature sa kojih pišete sve najgore o njima. Najbolja utakmica Zvezde u sezoni. Svaka čast Mileru, Cirbesu, Rebicu i Guduricu odlična utakmica.

Moja adresa Marakana-Sever

pre 8 godina

Zvezdaaaaaa
ooooooooooooooooooo
Zvezdaaaaaa
ooooooooooooooooooo
Zvezdaaaaaa
ooooooooooooooooooo
Zvezdaaaaaa
ooooooooooooooooooo

manuginobili

pre 8 godina

Ovo veceras je bio Reggie,a ne Quincy Miller :)...a Guduric-novi Manu Ginobili :)...ima li sta ljepse od pobjede nad ovim glumcima iz Madrida,bravo Zvezda,tako se igra i bori!!

zgontronoman

pre 8 godina

Ajmo Real!Razbij ove limenke!I tako ce mi nedelja biti kompletna!
(Grobar, 27. novembar 2015 19:51)

Aj polako nazad u svoju rupu,samo pazi kad silazis posto znam da je mracno i tuzno.

stecky

pre 8 godina

Uh. Zvezda forsira decu i gura sezonu sa gomilom povreda. Zvezda oooooooo. U sledećim godinama bićemo prejaki. Ko dirne Radonju od večeras dobiće od mene (-)

joca

pre 8 godina

iskrene cestitke zvezdi na pobedi od grobara, bezobzira sto je real u nevidjenoj krizi sto i pokazuje tabela i igra njegova.utakmica protiv himkija ce pokazati koliko je zvezda dobra ili real los trenutno

wolfy

pre 8 godina

NAJZRELIJA PARTIJA DO SADA (pa mozda racunajuci i proslu sezoni, ali necu preterivati jer sam pod utiskom) !!

Neverovatno zaista! Bravo Zvezdo!!
Mnogo mi je drago jer smo ove ljigavce pobedili!

Miler nas Durant!

I ako nos neko spomene arenu za bitne utakmice ima da ga spalim

FELIPE

pre 8 godina

Bravo Zvezdo!!!! Cestitke svaka cast!!! Juce mi u fudbalu danas vi u basketu, moze li bolje?! NAPRED NASI! Srecno u nastavku takmicenja! Pozdrav od Grobara

zvezda je zivot!!

pre 8 godina

zvezdo hvalati za ovo!!! po ko zna koji put placem od srece zbog vas!! 2 put pao sampion evrope!!! sledece kolo da napunimo il arenu il pionir protiv himkija!!! i idemo u top16!!!!

Paolo

pre 8 godina

Kad sam rekao da idemo da tučemo Reala, smejali ste se. E pa što bi rek'o Peca Panker - Poljubite me u dupe!
Miler-Zirbes-Gudura ih isekli...
Zvezdaaaaaa oooooooo

Samo je sljaka iznad nas...

pre 8 godina

Bravo komsije,herojska igra i cista pobeda kao suza!!!Bravo jos jednom,cuvajte Gudurica.On je buducnost Srpske kosarke.Pozdrav!!!

Kokan87

pre 8 godina

Mileru ponuditi produžetak ugovora SMESTA! Biće ogromna šteta da ode bez obeštećenja i verujem da bi pristao da ostane uz klauzulu da može u NBA u svakom trenutku.

Beautiful

pre 8 godina

Rebic prvi plej protiv Reala. Guduric izvukao pouke iz Strazbura i mec viner uz Cirbesa. Miler zver. Kada se vrati u NBA hvalicemo se sto je jedan takav igrac igrao za nas. Cirbes covek legenda. Koliko snage, energije i smirenosti je pokazao veceras, to je sjajno. Jovic u prvom poluvremenu odlican, vidi se da je ove godine sazreo i kada je spreman pokazuje da je igrac ogromnih mogucnosti. Steta sto se ranije nije spakovala ekipa, jer bi sada mnogo mirnije cekali top 16. Mene je odusevila smirenost i zrelost nasih najmladjih igraca.

Milan

pre 8 godina

Zao mi grobara, koji su spremili fore o obaranju rekorda!Danas su pokidali Gudura, Miler, Cirbers i donekle Rebic!Svaka cast momci...Ovakve pobede su mi sladje, posto sam ih otpisao pre pocetka!Radonja ostani!I da ovo je luda grupa kad jedan Real ima 2-5!Zvezda jos ima sanse za top 16!

Миле

pre 8 godina

Сви који су ирали заслужују похвале, али бих посебно издвојио одличну
утакмицу Цирбеса. Важан моменат у овој победи је то што се утакмица играла у Пиониру.
Него критичари, шта ћемо са Радоњићем?

Fica

pre 8 godina

Rebic- Buduci da smo odigrali bez Jovica decko je preuzeo sav teret na sebe njegova trojka je bila jedna od glavnih faktora za prelom utakmice.
Guduric- Preuzeo velike stvari na sebe kad je bilo najpotrebnije kao da ima mnogo vise iskustva.
Cirbes- Nepogresiv u napadu i sa slobodnih.
Miler- Kevin Durant evrolige!!!!

Batko

pre 8 godina

Dokle cemo da gledamo ove padove u igri u napadu?! Svaki protivnik nam pravi serije 10:0, svaki!
(Byk, 27. novembar 2015 20:51)

Dok imas 7-8 igrača u rotaciji

SAŠA FRANKFURT

pre 8 godina

Bravo Zvezdooo!! Konačno da padne i velikan evropske košarke tj prvak Evrope! Svaka čast, borili su se lavovski i verovali u sebe, a to je nakvažnije! Od sledeće utakmice biće puno lakše kad zaigra Willi, i Himki pada! Neznam šta je bilo s Jovićem, da li zbog povrede ili zbog Radonje, biće interesantno čuti zvanično saopštenje! Miller ih rasturio, ponudite mu novi bolji Ugovor, čovek je zlata vredan! Još kad se vrati Danguba obrana će dobiti na skoku i jačini! Igrajte od sada u Pioniru, atmosfera je bolja. Neznam šta će biti s Mekelom i Tompsonom, ili ih pustiti da igraju i dalje ili dovodite odmah neko kvalitetno pojačanje, ako hoćemo neki ozbiljniji rezultat! Gazi Zvezdo

kris

pre 8 godina

Moram pohvaliti publiku,koja je nosila tim nakon dugo,dugo vremena uz pravo navijanje,a ne isprazno pevanje,zatim sve igrače Zvezde,jer su bukvalno izginuli,ali i reći iskreno(kao inače veliki kritičar Radonjića)da je ovu pobedu izvojevao on lično.Igra je imala i glavu i rep,igralo se strpljivo,bez panike na minus deset,te nakon Milerove fantastične role,okrenulo na Cirbesa protiv Rejesa,tj na unutrašnju igru u pravom trenutku,što je nagrađeno ovom velikom pobedom.Svaka čast za sve aktere ove ,za nas istorijske,pobede!

KK CZV

pre 8 godina

Pionir je prica za sebe.Jos jednom se pokazalo da Zvezda igra neuporedio bolje u Pioniru nego u Areni.BRAVO MOMCI TOP 16 je blizu.Prijatno su me iznenadili ovom pobedom.Nisam ocekivao da ce mo posle -10 sredinom 3/4 uspeti da dobijemo ovaj me.Guduric i Rebic su odigrali veceras fenomanalno.

travel.track

pre 8 godina

Koliko je jaka grupa govori podatak da aktuelni evropski šampion, u jedva promenjenom sastavu u odnosu na prošlu godinu, je na poslednjem mestu. Bravo Zvezdo.

zvezdas

pre 8 godina

Sta je bilo, sta se desilo? Odigrala moja Zvezda veceras,pobedu odnela.
Borili se momci na ponos.Kako i zasto,videla je cela Evropa.Zasijala moja Zvezda veceras, moja Zvezda Crvena !

twinpower79

pre 8 godina

samo da proverim da li je danilo uplatio 300 evra na pobedu reala kako je obecavao citave nedelje. nadam se da jeste i da je sada uplakan!

Batko

pre 8 godina

Busi hahhaha Busiiiiiiii !!!! Tovari mezimce iz predgradja !!!!!
(mika sumadinac, 27. novembar 2015 21:31)

Jooooj...lepo sam te zamolio da ne praviš budalu od sebe, a ti....

Batko

pre 8 godina

i dalje tvrdim daRadonja treba d ide
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (LeMi, 28. novembar 2015 08:17)

Nastavi ti da tvrdiš...