Četvrtak, 19.11.2015.

20:45

EL: Zvezda ispustila +21 u Strazburu

Ekipa Crvene zvezde poražena je na gostovanju Strazburu u okviru šestog kola grupe A Evrolige – 78:75 (34:52)

Izvor:

EL: Zvezda ispustila +21 u Strazburu IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

568 Komentari

Sortiraj po:

slobinator

pre 8 godina

Volim kad se busate pa puknete kao tikva,hahahaha. Ulepsali ste mi dan
(sax, 20. novembar 2015 09:39)
Jadan ti je život kad nešto ovako može da ti ulepša dan

Nenad

pre 8 godina

Najpre da kazem, zao mi je zbog poraza. U ovom rosteru samo Jovic moze da kreira napad, izrasta u stabilnog reprezentativnog pleja, pored sjajne odbrane unapredio je igru u napadu. Rebic mlad, ima talenta nema fizikalije. Guduric mlad, sportski bezobrazan kvalitetan igrac koji moze dosta da napreduje. Prosle godine je igrao srpsku ligu, potrebno je malo vremena da se adaptira na vrhunsku evropsku kosarku. Bice on vrhunski igrac. U nedostatku niskih igraca ocekivao sam da Tomson preuzme malo vise odgovornosti u napada, ali on se prosto krio od lopte, zalosno. Simonovic je jednostavno ogranicenih kosarkaskih sposobnosti, ali trenutno radi ono sto najbolje moze. Od njega se nije oceivalo da kreira napad, juce je branio niskog i kvalitetnog igraca, trosio sa maksimalno. Jovic je ponovo odigrao odlicnu utakmicu, punim gasom i u jednom i drugom pravcu, ali se jako potrosio sto je bilo evidentno sredinom trece cetvrtine. Utakmicu smo izgubili pre svega zbog nedostatka niskih kvalitetnih igraca koji mogu da preuzmu odgovornost i konsoliduju redove kada je gusto. I pored gresaka Gudurica treba podrzati, jer pre svega ima smelosti da preuzme odgovornost, a ima i talenta. Simanicu dati vecu minutazu u svim takmicenjima, dobar igrac se stvara na jakim utakmicama. Tomson razocarenje, kada ce da proradi kad nije juce.

Kum

pre 8 godina

Citam komentare, i pitam se:

- da li je moguce da u Srbiji ljudi toliko malo znaju o kosarci?
- dokle doseze komsijska patnja?

Samo da vam nabrojim igrace koji sede na klupi, a ne mogu da igraju: Lazic, Dangubic, Mitrovic, Mekel, Vilijams! Zato nam Rebic organizuje napad, a ne moze fizicki da igra na ovom nivou. Zato Miler igra 38 minuta, pa mu dusa izlazi na nos. Zato Simonovic isto nema zamenu. Zato nam odbrana puca. Razmislite malo. Poceli smo senzacionalno, ali stigla nas je kratka klupa i manjak iskustva kod nekih igraca.

Hocete mlade igrace, izvolite, gledajte! Garantujem, da je samo Lazic igrao, ovo bi opusteno doveli kraju, ali nas i povrede muce ove sezone. Real i Himki su razbijeni na ovom terenu, a mi sa pola tima vodimo 20 razlike, i to je islo dobro, sve dok je bilo energije i mali broj licnih gresaka. Posle...steta, ali idemo dalje.

Abolirani predsednik

pre 8 godina

Aj sto grobari lupaj...ALI OVI NASI STRUCNJACI , OVE PAMETNICE... stvarno nemate pojma
(Batko, 19. novembar 2015 23:07)

Niko nema pojma, samo Batko sve zna :-)

Don Serđo

pre 8 godina

Mislim da je ova utakmica pokazala da nam je za nešto više, korak dalje u odnosu na prošlu sezonu potreban za nijansu bolji trener...jer ako ti tim ispusti prednost od 21 rezlike onda zaista nešto nije uredu sa tobom...svaka čast za sve dosad ali dosta je bilo prakse na Zvezdi!!!

Radikal Republika Srpska

pre 8 godina

Crvena Furija je bez čitave jedne petorke održala čas košarke u prvom poluvremenu Strazburu, a samo zahvaljujući onakvom sramnom domaćinskom suđenju u drugom poluvremenu nije utakmicu dobila preko 20 razlike.

Dakson

pre 8 godina

Pre nego što počnete da pljujete po Radonji morate da shvatite da čoveku u ekipi nedostaju Dangubić, Mitrović, Mekel i Tejić koji još nije ušao u formu. Na centru je čovek planirao Sofoa, koji po dolasku u Zvezdu postao potpuno nezainteresovan, pa je zato najuren. Pre tri nedelje su stigli Štimac i Miler, što je kratak period za uigravanje. E u takvim okolnostima ni Greg Popović ne može da napravi šampionsku ekipu. Radonja mora da pravi rotacije tokom meča, jer ne mogu isti igrači da igraju sve vreme. Možda i mogu, ali onda je problem njihov nastup na narednim utakmicama jer će u ovoj jednoj da sagore. Ovo utakmica je dokaz da i kada nas ide ludački šut u prvom poluvremenu i kada napravimo +21, sa igračima sa klupe ne možemo da sačuvamo tu prednost. Jović je loš plej, Rebić je za Srpsku ligu, Štimac centar ispod proseka. To nam je što nam je. Stiže za 10 dana Vilijams, ali dok se i on ne uigra i dok ne razigra sve ostale proći će mnogo vremena. U jeku sezone kada imaš dve utakmice nedeljno stiže plej! I sad svi mi i od Markusa očekujemo nemoguće. Zvezda može da liči na nešto tek tamo negde od Nove godine, da uzmemo titulu u ABA ligi i da se kvalifikujemo za Evropu. Ova sezona je odavno izgubljena što se tiče Evrolige.

cofi95

pre 8 godina

@(djubre, 19. novembar 2015 22:49) - Ne pominji mi Bordo, molim te. Imao sam rupu u zidu (uradjena izolacija, pa mekano) od daljinskog posle utakmice. Ono sinoc nisam ni hteo da gledam, da se ne nerviram.

Pray for Batko

pre 8 godina

Rebron i Guduron podhitno da se zamene sa 2 afro-amerikanca! Gazda Nebojsa da ode po pare u Narodnu Banku Srbije odobrio jutros premijer!

Počinjem da ličim na njih

pre 8 godina

...ali sad sa uzivanjem citam predhodne komentare.
(A sad adio, 19. novembar 2015 23:46)
Zbog nekih zvezdaša koji više mrze Partizan nego što vole Zvezdu (Šljapić, Đurin, Batančev...) pijem jutarnju kafu sa uživanjem.

dzoni

pre 8 godina

Od Rebica nikada nece biti nista,vec 3 sezone je sa prvim timom i nista nije naucio.Decko jednostavno nema m..a
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (Rakijaman, 19. novembar 2015 23:35

Meni se cini da ima m..a, ne vidim da se nesto plasi kad igra, naprotiv, ali ne ume i to mu je mnogo veci problem

Nemke

pre 8 godina

Covke diraju ti trenera opet?! Kazu da ga smenis! A znaju da si ti gazda svoga kluba! Nece Covi navijaci smenjivati trenera posle poraza! GAZDA!

Vlajko

pre 8 godina

Ne mogu da verujem koliko zluradih komentara,kakvi smo to ljudi?! Dovoljno je pogledati komentare posle Bajerna i sada i to vam sve dovoljno govori o našim karakterima..Ja sam lično zadovoljan(naravno da sam tužan zbog poraza), ali momci su dali sve što mogu na terenu i nema im se ništa zameriti! Bilo me je sramota posle poraza od Reala i Himkija jer želja i motivacija nije bila na nivou ali sada nemam šta da zamerim! Lepo je rekao trener francuza je utakmica rešena kad je Jović dobio 5 ličnu, on je mnogo značio u odbrani i organizaciji igre iako ga šut neće ove sezone,dok Rebić loše organizuje igru,uglavnom drži loptu 15 sekundi i onda ili šutne ili uvali kosku saigraču, dobar je Reba šuter ali mora još mnogo da uči o organizaciji igre ali nismo imali drugu alternativu na toj pozicuji,da je igrao Mekel(koliko god da mi je antipatičan),mi bismo dobili. Ne mogu da verujem da neko kritikuje Simona!Pa čovek je naš najbolji igrač u zadnjih nekoliko tekmi!Ne zameram ništa Guduri,dobro je igrao do finiša kad je neiskustvo presudilo ali sam ubeđen da će mnogo naučiti iz ove utakmice i da će biti dobar igrač!Francuzi su očigledno postavili odbranu da brane reket i ostavili su nam dosta prostora za 3,ali 36 ispaljenik 3 je previše,ne može se tako dobiti u gostima.Ništa, gore glavu i idemo dalje, podrška momcima i Radonji iako nije idealan trener ali je pogubno da stalno menjamo trenere kao čarape,mora da postoji sistem.Još imamo šanse za prolazak dalje i to bez 4 povređena startera!

realno

pre 8 godina

zadjem do prodavnice na 49-64 vratim se, ono 63-64! Pa sta radite ljudi, da l' ste normalni?!?!?
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (sasha, 19. novembar 2015 22:18)
iznajmljeni kasper. u prodavnicu dok voljeni klub igra?

vlade

pre 8 godina

Zvezdina igra je nesto najblize radnickom iz kragujevca za vreme mute nikolic, slabo kosarke dosta sutiranja za tri. Da je nekim slucajem zvezdu sluzio sut 40min bilo bi kakva igra zvezde

Partizan-Igokea i obrnuto

pre 8 godina

Bruka! Toliku prednost ne gube ni srednjoškolske ekipe! To je pokazatelj da nije bilo organizovane igre i da je, prije svega, voda ušla u uši! A tada je na treneru da reaguje i dovede ekipu u red, što đetić nije uradio.

daddy cool

pre 8 godina

Kad pogledam Radonjica tokom utakmice, samo vidim nesigurnost, strah, nevericu, neodlucnost, pogubljenost... To vide i igrači. I vide da nema resenja kad kola krenu nizbrdo. Takav trener mora da se menja Covicu. Hvala za sve, bilo je lepo, ali dovidjenja. Tako se to radi.
(Crca, 19. novembar 2015 23:36)

To je sustina vaseg problema. Taj kojeg zoves da menja. Nemate nimalo postovanja prema igracima i treneru. Toliko ste alavi, a ne razumete da je jako tesko u 2 godine napraviti dobar rezultat u evroligi. Ucite malo na nasem iskustvu. Posle 8 godina konstantnog igranja je dosao F4.

odlazi

pre 8 godina

Naravno da na pocetku treba dati punu podrsku igracima i ne vidim njihovu krivicu u ovome opet je jedini glavni i odgovrni krivac Radonjic isao je sut strasno u prvih 15 min kao protiv Bajerna a islo je i ispucvanje je koncepcije nije bilo, u 8 minutu je isekao Milera koji je do tada bio fantastican pa zasto on mladi atleta ne moze da igra vise o 8 min u kontinuitetu a Simon moze 16, drugi deo raspad i umesto da se lopte spustaju na centre mi nastavljamo sa ispucavanjem trojki a tek zadnja cetvrtina oni u bonusu a mi umesto da svaki napad pokusavamo da iznudimo faul mi se gubimo, zaista pratim Zvezdu od vremena Solea i Meca odnosno Vojkana Bencica i Bolica ali ovako loseg trenera nikad nismo imali, otkaz mora pasti inace necemo uzeti ni ABA ligu koja je sada bitnija no ikad pa zamislite samo psiholoski pritisak koji trener ne ume da resi u eventualnom finalu sa Cedevitom

Konfučije

pre 8 godina

Veliki mag završnica. Treba da objavi knjigu koja bi bila glavno štivo u trenerskim školama. Kako izgubiti dobijenu utakmicu.

Josarian

pre 8 godina

Pokušavam da se setim da li ja i kada je omrznuti i prezreni Dušan Vujošević u svojoj karijeri izgubio ovakvu utakmicu. Stalno se gleda preko plota i pljuje, a ne vidi se svoje dvorište u kome starlete od igrača igraju za sebe, a trenera..kao i da nemaju. Meni je lično Radonjića žao, ali on nije tu da ga ja sažaljevam nego da vodi tim i to tim u koji smo (po svemu sudeći) svi ulagali, ne bi li Srbija bila srećenija (citirana izjava gospodina Čovića).

laf

pre 8 godina

slabi smo bili na bekovima, amer je totalno u out-u, jovic dobar, rebic I guduric mladi...jos jovic 5 licnih, I pored tolike razlike na poluvremenu ocekivao sam da nam pridju....

partizan ponos Srbijeee

pre 8 godina

za istog tog radonjica ste govorili da je bolji od vujosevica,Vujosevic za 10 klasa bolji trener....miler odlican igrac ..
pozz

bugica

pre 8 godina

Zasto niko ne pominje skandalozno sudjenje? Oni su ih vratili u igru i omogucili tu jaku odbranu. Jovic ne bi dobio peti faul da nije bilo smesnog kriterijuma i nepostojecih faulova. Ako nesto zameram Radonji, to je sto nije usao u teren u trecem minutu zadnje cetvrtine i dobio tehnicku ko covek i bar prekinuo tu seriju gresaka na nasu stetu.

Ivan

pre 8 godina

Ja nekako smatram da Crvenoj Zvezdi treba trener koji je njen iskreni navijac, tako da Covicu reaguj a ti Sale Obradovicu pakuj kofere i bezi iz Nemacke, dobro si dosao!

BG DS

pre 8 godina

Momcima svaka cast - ravnopravno se nositi sa evroligaskim ekipama bez uigranih akcija, bez pravovremenih izmena i tajm-auta, i bez valjanih saveta sa klupe, to je zaista podvig.

santa justa

pre 8 godina

E da je Tomson "kliknuo" mozda bi dobili. Prosto je neverovatno koliko je tu trenera pogresilo! Od pionira pa do seniora. Zato ima menadzera za medalju. On nije ni za Partizan!

zyx

pre 8 godina

Zar niko ne vidi da Zvezda nije imala dovoljan broj ljudi u rotaciji? Izgubili su samo zato što su ostali bez snage. Nedostaju Mitrović, Lazić, Dangubić i Vilijams. Zar neko stvarno misli da Simonović, Gudurić, Rebić i naročito Miler mogu da odigraju više od 20 minuta bez odmora i to na svaka tri dana?

Kum

pre 8 godina

radonja odlazi. Gde je jovic celu 4. cetvrtinu. Loptu ti prevodi dete kad je najbitnije izgubi 3 lopte i njihove lake kontre. Gde su akcije, gde je igra. Radonja napolje
(vulo, 19. novembar 2015 23:07)

5 licnih, genije.

I takvi komentarisu, pametuju i ocenjuju...

Dendara

pre 8 godina

Radonjić je diplomirao protiv Panate u Pioniru 2013. na temu kako izgubiti sa +15 na poluvremenu u punom Pioniru.
Godinu i po kasnije protiv istog tima u Atini je magistrirao na temu kako izgubiti utakmicu koju si preokrenuo od -20 do +5 na nekoliko minuta pred kraj.
Večeras je doktorirao na temu kako izgubiti sa +21 na poluvremenu protiv fenjeraša u grupi.
Idemo dalje, jel tako Radonjiću?

cz

pre 8 godina

i ja sam razocaran toliko da mi je ovaj poraz pokvario celu nedelju, ali realno i iskreno bez lazica, mekela, dandubica, mitrovica i bez jovica u zadnjoj cetvrtini zbog 5 licnih ne znam dal neko realan ocekuje da sa rebicem i guduricem mozemo da dobijemo bilo koju utakmicu?? oni ne mogu da budu nosioci igre ni u jednoj ozbiljnoj ekipi, ne samo oni vec ni u jednoj ozbiljnoj ekipi u bilo kom sportu na svetu ne mogu 20godisnjaci da budu nosioci igre, to je realnost i istina,pa samo da je jovic bio tu da prenosi loptu zvezda bi ovo dobila, a da ne kazem da su lazic ili mekel mogli da igraju, tacno se videlo da fali taj jedan iskusan bek u 4. cetvrtini, steta, al idemo dalje ..

Crca

pre 8 godina

Kad pogledam Radonjica tokom utakmice, samo vidim nesigurnost, strah, nevericu, neodlucnost, pogubljenost... To vide i igrači. I vide da nema resenja kad kola krenu nizbrdo. Takav trener mora da se menja Covicu. Hvala za sve, bilo je lepo, ali dovidjenja. Tako se to radi.

superheroj_Gailius_sa_planete_NEPTUNas

pre 8 godina

JE SUIS ZVEZDA TELEKOM
JE SUIS ZVEZDA TELEKOM
JE SUIS ZVEZDA TELEKOM
JE SUIS ZVEZDA TELEKOM
JE SUIS ZVEZDA TELEKOM
JE SUIS ZVEZDA TELEKOM
JE SUIS ZVEZDA TELEKOM
JE SUIS ZVEZDA TELEKOM
JE SUIS ZVEZDA TELEKOM
JE SUIS ZVEZDA TELEKOM
JE SUIS ZVEZDA TELEKOM
JE SUIS ZVEZDA TELEKOM

A sad adio

pre 8 godina

Pozdrav za sve komentare sto pominju Partizan na njihovoj vesti. Iskreno mi je krivo sto ste veceras izgubili, ali sad sa uzivanjem citam predhodne komentare.

kalcokera

pre 8 godina

ne znam za vas ljudi ali ja sam znao jos na poluvremenu da ce strazbur da pobedi trojkarenje uvek stane, nikad ne traje celu utakmicu

krcun osnivac

pre 8 godina

Jao al ce da placuuu grobariiii prvo je bilo 0-10 ce imati zvezda pa 1-9 pa 2-8, evo sad 3-3...Jao evropski sampion je iza nas...
(petarczv, 19. novembar 2015 21:30)

u moru glupih veceras, ovaj je najgluplji

sramota

pre 8 godina

Ja ne verujem da smo ovo izgubili. 21 razlike ej!!!!! Ma ajde idi begaj, kakvi ste vi indijanci. Cedevita je za vas u najmanju ruku Dallas!

Sasa

pre 8 godina

izadjem do prodavnice na 49-64 vratim se, ono 63-64! Pa sta radite ljudi, da l' ste normalni?!?!?
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (sasha, 19. novembar 2015 22:18)

E , imenjace, priznaj da si se ponadao i posao da se pocastis pivom. Jbga , "mosa".

Cherez

pre 8 godina

Rebic, Tompson nisu igraci za Zvezdu. Gudura mozda nekad, sad nikako. Centri preslabi, ali Radonja i nema igru za njih. Nemamo prvog pleja. Mnogo rupa za takmicenje tipa Evroliga

Sacramento Kings

pre 8 godina

Za 20 minuta, za citavo drugo poluvreme uspeli smo samo JEDNOM da damo kos za 2 poena, sta reci za taj podatak...Toliko mi je lose sada, da se bukvalno tresem od stresa. Bojim se da je ovo bila klnucna utakmica za top 16, neka bude da gresim, ali...sada treba u naredna 4 kola, dobiti 2 utakmice, kako i koga posle ovoga stvarno ne znam...

Stjepana Supanca 15a, vaša je adresa!

pre 8 godina

Zvezda 'ladno treća u grupi!
I posle ovog kola i na kraju ...
(Moj drug iz detinjstva, 19. novembar 2015 21:13)

Jel i tebi makar malo neprijatno što si pokazao manjak pameti u društvu?

мкг

pre 8 godina

Радоњић је на полувремену објаснио играчима да његова три подигнута прста не значе „шут за три поена", већ „играј акцију три". И ту је био крај.

RASA

pre 8 godina

Dve trecine Zvezdinih igraca nisu ni za ABA ligu.Zato je ove godine nece ni osvojiti jer Vilijams nece moci mnogo da promeni.Nazalost to je realnost a zelje su drugo.

Samo sam realan

pre 8 godina

Radonjiću vreme ti je da ides!!! Uništio si nas! Prosle sezone da nisi imao onaj tim nista ne bi ni napravio! Pakuj kofere i napolje iz Zvezde!!!!

Zarko

pre 8 godina

Opravdanje ne postoji!!!jeste da mi fakticki igramo bez rezervnog pleja sa rosterom od 8,9 igraca ali ovo je stvarno sramota...trenutno nemamo tim za top 16.bice bolje kad se oporave lazic i danguba i kad počne markus

milan

pre 8 godina

Ne mogu se ja ljutiti na Rebica sto nije bolji, ili na Gudurica sto mora odlucivati najvazniju utakmicu a tek od ove sezone je sa prvim timom. Ali mogu se ljutiti na Radonjica koji ne ukaze Jovicu da ne pravi faulove, koji Tompsona drzi na klupi a klinci igraju, sto mi nemamo igru, nikakvu akciju, sto sve utakmice tesno gubimo. Budimo realni, Radonjic je krivac.

фф

pre 8 godina

Bravo Radonjicu,sa plus 20 reskiras da izgubis,da ti dovedu Lebrona i Kobija izgubili bi se u tvojim rotacijama,Rebic i Tomson katastrofa,Stimac nek pokusa na ragbiju,za basket mu uvek hvalio osecaj
(Igor, 19. novembar 2015 22:19)
А теби ХВАЛИ писмености.

Realno

pre 8 godina

Radonjicu kakva smekerska zavrsnica, ubacis ovu decu da odigraju ovu bitnu utakmicu lagano gledas kako se mucimo i gubimo utakmicu a ti to nemo posmatras bez reakcije od cega su ti nervi posto ja moje pokidah veceras.

zvezdas

pre 8 godina

Ovako izgubiti dobijenu utakmicu...!?? Pa ovo je neverovatno.Sta covek da kaze.Ovolike oscilacije su nedopustive za ozbiljne ekipe.Hocemo TOP16, ali ovako se kockati i rasipati bodove i energiju...pa ne moze.Simanic sedi na klupi od meca sa Realom.Momak odigrao za primer i od tada ga nema.O cemu se ovde radi, nije mi jasno.

Predrag

pre 8 godina

Neverovatno agresivna igra Strazbura u drugom poluvremenu koju su ove ,nazovi, sudije tolerisale. Cinjenica je, da je Zvezda prokockala +18 iz prvog poluvremena, ali sa ovakvim sudijama izgleda da je tako moralo biti. Ne branim losu igru Zvezde u drugom poluvremenu ali,jednostavno, Strazbur je morao da pobedi.

blinki

pre 8 godina

Doktor Radonjic,ne zna da kaze timu kako se igra protiv zonske odbrane 3-2.Da nisu onako sutirali u prvom poluvremenu izgubili bi 20+ razlike

Dejan

pre 8 godina

Smanjena rotacija,umor, neiskustvo a ipomslo neznanje razlog za poraz.sad je problem treba da se vadimo protiv puni boljih. Jedno je jasno nikad nismo dobili utakmicu na nacin na koji izgubimo

Plavi269

pre 8 godina

Ako se ne varam, ni jedan koš iz igre u poslednjoj četvrtini!?! Do večeras nisam ni znao da je tako nešto moguće. Bar za evroligaški tim...

Larry

pre 8 godina

Nije Rebić kriv uopšte. Dečko je po meni za back up sasvim solidan. Dobro se snalazio kao šuter protiv Bajerna ali kao kreator još je daleko od Jovića. Ovih 6 minuta on jednostavno sam nije mogao, da je bila jedna dvojka koja bi znala da ga rastereti tipa Djenka. Inače Thompson ne znam ali za njega je Gudurić Jordan.

ogi

pre 8 godina

Volim zvezdu i vecno cu navijati za nju ali moram priznati da su ocajno losi ove godine i da bi ovo veceras bio poslednji trzaj u EL ove sezone.Neverovatno koliko nam fali bar jedan iskusan igrac na bilo kojoj poziciji.

koshke

pre 8 godina

centri su nam nula,oni zajedno nisu skupili skokove koliko je Miler sam.sa jednim plejem i nikakvom igrom bolje nismo ni mogli da prodjemo.mozda ce biti bolje kad Vilijams pocne da igra mada koga da proigra kad centri ne mogu da se sastave.

vulo

pre 8 godina

radonja odlazi. Gde je jovic celu 4. cetvrtinu. Loptu ti prevodi dete kad je najbitnije izgubi 3 lopte i njihove lake kontre. Gde su akcije, gde je igra. Radonja napolje

aca

pre 8 godina

Da Jovic nije napravio 5. licnu gresku, CZ bi ovo dobila. Primetno je da fali nekolicina igraca. Ovi koji su igrali dogurali su do +21. Onda kada je bio potreban neko da to sacuva i mirno privede utakmicu kraju, nije imao ko.

Milos

pre 8 godina

Zasto covece na pocetku drugog poluvremena nisi stavio Tejica i Rebica a odmorio Milera i cuvao Jovica za kraj? Zasto nisu Jovica cuvao za kraj kad je dobio 4 faul?Zasto ih niste faulirali i slali na penale stalno? Ne das im da se razmahnu..ali dobro Radonja,verujem ja u tebe..mnogo nam je igraca povredjeno i to se veceras videlo da nedostaju igraci u rotaciji..bice bolje sigurno.

Flox

pre 8 godina

Sada lepo da se promeni avionska karta i da gospodin ode u Podgoricu i tamo ostane. Nema se vise sta cekati niti se ima po cemu raspravljati.

Stjepana Supanca 15a, vaša je adresa!

pre 8 godina

Kuc,kuc.''Ko je?''-'' Top 16''-''Izvolite,slobodno''
(Nemanja, 19. novembar 2015 21:10)

Jel ti neprijatno što si pokazao manjak pameti u društvu?

Delija

pre 8 godina

Odlicna prvo poluvreme dok su svi bili svezi dok je klupa zakazala totalno. Da su igrali Mitrar, Danguba, Lazic, Mekel i MWil Zvezda bi ovo dobila bez po muke. Za Top 16t treba klupa a za top 8 i po jedan top centar, i Thompson od prosle godine jer moze a ne smije. Radonic nije los trener ali ne smije tako lako gubiti utakmice.

nikola

pre 8 godina

Realno, sa ovom postavom i svim povredama mozda nismo imali cemu da se nadamo. I pored toga mislim da su mec resile prilicno diskutabilne Joviceve 4-ta i 5-a licna. Sta je, tu je, idemo dalje. I dalje moze da se desi da nas pobeda protiv Bajerna u zadnjem kolu vodi dalje.

krcun osnivac

pre 8 godina

Miler napaljena zver, skace ko vanzemaljac!
(Šika Momšilo s' ljubavlju, 19. novembar 2015 21:35)

opa deda, ko bi rekao... ali bitno je da uzivas

DUŠAN

pre 8 godina

Odlično taktički vođena utakmica od strane Radonjića i perfektna 4 četvrtina.Izgrađene akcije za sigurne poene i jasna koncepcija u napadu i u odbrani.Tajm aut uvek tražen na vreme.Briljantan stajling sa uredno vezanom kravatom.Utakmica taktički i koncepcijski vođena kao polufinale ABA sa Cibonom,mislim pretprošle sezone....Ljudi uništi nas čovek dok se uči na nama,a nemože da shavti da nezna.

czbg

pre 8 godina

Tompsonu otkaz momentalni, decko ne zna loptu da dribla i tacno je sve pocelo od momenta kad je bio sam na trojci i poso na ulaz i dao im loptu u ruke.
Inace ovo se nije moglo dobiti bez pleja to je to, fali nam 3-4 igraca koji su povredjeni, Mileru i Simonu svaka cast, mu*onje i borci uvek bili!!!

pula

pre 8 godina

voditi 23 koseva i izgubiti,pa to ne bi propustio niti...da ne vredjam ni jedan klub..definitivno ovo je poraz trenera,a takvih poraza je malo previse.bojim se da moze doci samo losij u suprotnom radonjic je sazrio za debelu promjenu.

prekoOkeanskeDelije

pre 8 godina

Ko ne vidi da je Radonjic najveci krivac za bukvalno svaki poraz Zvezde, taj je stvarno slep kod ociju. Posle ovoga ako ne dobije sut-kartu zaista nema cemu da se nadamo ove sezone.

ivan

pre 8 godina

Sad svi pljujete Radonju i igrace, u Minhenu je bio Bog, nemoguce da toliko cesto menjate misljenje, pre bih rekao da skupljate lajkove ovde na vestima, iako niko ne zna ko ste hehhehe :)

pqk

pre 8 godina

Igralo se dok je isao sut! Strazbur je ekipa, nista posebno. Ovo utakmica se morala dobiti. I tacka. Moze da prica ko sta hoce i zeli. Ali ovo je neuspeh. Ne zelim da komentarisem pojedince, ali ovde makar 5 igraca, ne zasluzuje dres.

smesko

pre 8 godina

radonjic i tompson mogu odmah da se pakuju, za njima i rebic i tejic, a može i simon... u suštini prelazni rok katastrofa, neko za to mora da snosi posledice...

Goblin

pre 8 godina

Sad je najbolje vreme za smenu trenera. Evroliga je za Zvezdu u takmicarskom smislu zavrsena i novi trener bi imao vremena da sredi ovu ekipu i da iskoristi preostale utakmice EL za uigravanje i pripremu za Evrokup. Vreme Dejana Radonjica u KK Crvena Zvezda je isteklo.

Dejan

pre 8 godina

Dali je moguce da trener drzi Rebica u timu a Jovic na klupi.Radonjic i Rebic takva dva umetnika ni svecom nemozes naci.Iskljucivi krivci za poraz.Ova utakmica je u potpunosti promenila moje misljenje o Radonjicu.

Стефан

pre 8 godina

Оде ово дођавола...е мој брате, треба нама 40 поена разлике да би издржали налете радоњизма у другом полувремену

manunited

pre 8 godina

Glupljeg trenera nisam nikad video. Kad mu pogadjaju trojke sve ok, inace da se napravi neka akcija, nema sanse. Cigani, terajte to sto pre.

Luka

pre 8 godina

Steta, ogromna steta. Amaterskim potezima trenera, prokockali smo glatku pobedu. Strazbur je pokazao da je indijanska ekipa, ali nazalost, i mi isto. Sto je najgore, Real je svima dao bodove, i ako nas dobije u Beogradu, ne vidim nacin da prodjemo dalje. Opet se pokazalo da zreb u EL ne znaci mnogo, i da se onima koji umeju to da iskoriste uvek otvori prilika za prolaz. Sve nam je islo na ruku, ali ovakvi kiksevi ne mogu da se nadoknade.

Srle

pre 8 godina

Samo kad krene sut za 3 mi mozemo da dobijemo ali samo ako krene zadnjih 10 min i ako vec ne gubimo preko 20 razlike. Sam Radonja je rekao posle Igokee da kad rano krene sut to ne valja. To je igra Zvezde ove godine da se molimo za dobar sut na kraju utakmice. Nemamo ni zadnji tajm aut jer nam ocigledno nije potreban 3 sec pre kraja.

nesa

pre 8 godina

Koliko sam samo podrzavao Radonjica,ali posle ovog podhitno ga treba najuriti! covek ladno prokocka +21...u poslednjo cetvrtini nismo dali kos iz igre...ej pa sta ti i koga treniras!? rebic,decko u nekom trenutku ne zna gde se nalazi a kamoli sta radi! Tompson,promasaj nevidjeni,decko amater! Radonjicu odlazi!!!

Gospodin

pre 8 godina

Radonja Bog! Batalite više da pljujete čoveka. On nam je doneo najblistavije trenutke u Zvezdi. Prošla godina se neće ponoviti nikad, shvatite to. Bravo Dejo! Samo napred, glavu gore i nastavi tako dobro!

verteks

pre 8 godina

Poraz i preokret (kao i protiv Igokee) je posledica nedostatka rotacije, prisustvom Lazića, Mekela i Dangubića, pa čak možda i samo Lazića, Zvezda bi dobila i jednu i drugu... Borbenost je bila na nivou, ali su jednostavno Gudurić i Rebić premladi da ovakve utakmice budu na njihovim plećima kad se lomi. Jedina veća zamerka je što šut za 3 večeras nije imao alternativu, a tako se napad ne igra na ovom nivou takmičenja. Glavu gore, momci, biće ovo paklen tim do kraja sezone, pa makar i u EK!

bagzi

pre 8 godina

Uuuu jbt! Ako ovo izgubimo. Jeste da nam je skracena rotacija ali ovo mora da se dobije. Do duse odvalili su nas od batina a slabo nam sude.

Axel

pre 8 godina

Rebić nije igrač za Zvezdu, i protiv Bajerna sam to mislio i pre toga. To je sramota. Radonjiću kao veterani se ponašaju nakon vođstva. Ovo je Euroliga i poraz od Igokee nije bio slučajan. Isto se dogodilo.

marko_bgd

pre 8 godina

otpustite tompsona obavezno...decko bezi od lopte,plasi odgovornosti..guduric i rebic moraju da nose ekipu pored amera...otpustite ga,pa makar i na nasu stetu

Vukasin

pre 8 godina

Radonjic treba da dobije otkaz. Jednostavno je cinjenica da je on ispustio utakmicu, nije da je Strazbur nesto extra odigrao, samo su malo stegli drugo, i Radonjic 20min ne zna sta da uradi, 20min se igra svodi na solaze. Mora otkaz.

Protest

pre 8 godina

Trazi Radonjicu time out kad nas stizu a ne na minus 6. Nema covek osecaj. Velike greske Rebe i Gudure na kraju. .al dobro nisu ni oni krivi. Treba beka da dovedu ,da je neko poput Djenke ove bi lagano dobili.

GogiBl

pre 8 godina

21+,Guduric 3 napada predaje loptu protivnicima, brzi napadi kad si u debelom plusu kad treba da budu dugi napadi, previše opušteno i kad se još na to doda nereagovanje trenera poraz je bio neminovan

mrgud

pre 8 godina

Dosta vise Radonjicuuuu!!!! Cetvrti put od dobijene utakmice ti gubis!A nije se desilo da dobijemo neku koju smo gubili!!! Pa ima li tu malo morala, znas vec zasta?

Don Armando

pre 8 godina

На страну то што навијам за Партизан али екипа која води током 3/4 са 10 и више разлике и на крају испусти ту предност, уз поене само из бацања у задњој не једноставно заслужује да победи.

perokvrzica

pre 8 godina

Nisam u mogucnosti da pratim utakmicu...pratim rezultat na livescore.ne mogu da verujem nusmo se pomakli sa 64 zadnjih 10 minuta.jel to radonja ostavio na parketu petorku lazic simonovic stimac tompson rebic?opet garant nesto eksperimentise.covicu reaguj

Мрршшшшшшшшшшшшш брееееееееееееееееее&#

pre 8 godina

Браво Радоњааааааа мајсторе, ајмо радоњизам, ајмо мађијаааааа!!! Боље овако да напишем јер ми иначе не би објавили коментар.

sasha

pre 8 godina

Radonja mag!!!!! Bravo majstore! Golden State bi sa tobom od tajfuna izgubio! Gde ces bre sa Guduricem i Rebicem da igras kraj ovakve utakmice. Direktno njihovim greskama se prelomila utakmica. Sta radis čoveče????????

Luka

pre 8 godina

strašno, jesmo li dali nešto iz igre u drugom poluvremenu.. I desilo se onog čega sam se plašio, šut stao a akcija nema..Aman Radonjicu 20 prednosti si prokockao

Kole

pre 8 godina

Sine, ovo je košarka, ne fudbal !!! Ovde postoji "rotacija", ovde se igrači brze troše , ovde moras da odmaras igrača, ovde NEMA NIJEDNOG IGRAČA koji igra 40 min. Ne lupaj , molim te
(Batko, 19. novembar 2015 21:41)

Strucnjak ovde je rec o hladjenju igraca sto je Radonjin specijalitet kad ih krene a ne o rotaciji. Pre bi se reklo da se razumes u rotaciju na policijskom automobilu ili kolima hitne pomoci....
usput ima igraca koji igraju 40 min

NastyB

pre 8 godina

da li ste culi za poic n roll?
(zagor, 19. novembar 2015 21:42)

Za ovo nije čuo niko. :-)
Pick n pop Zvezda uopšte ne igra, jer jedini igrač koji staje u blok je Cirbes ili Štimac, a oni nikada ne šutiraju sa poludistance.
"Motion offense" je upravo ono što ime kaže - napad u kretanju. A to nije ovo što Zvezda igra - jedan krene na ulaz, a ostali stoje i gledaju šta će biti.
Čak i maloumni BOT vidi da Radonja nema pojma, a kamoli neko ko se malo razume u košarku. Strazbur samo zaigrao presing i 21 razlike se istopiše kao sneg na suncu, jer Radonja ne zna šta da uradi u toj situaciji. Očekivao sam vrhunski taktički potez ubacibvanja petorke Rebić-Gudurić-Tompson-Simanić-Nastić u trenucima kada se lomi rezultat.

Batko

pre 8 godina

Radonjićev poraz. Hoće li ovog čoveka više neko oterati?
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Shone, 19. novembar 2015 22:30)

Daj dete ne pricaj gluposti..

Batko Supko

pre 8 godina

Pod hitno dati otkaz Rebicu, Tompsonu, Simonovicu, Stimcu i dovesti nova cetiri igraca ... Vratiti Filipa iz FMP-a sa kaljenja. Radonji koji VOLI CZT produziti odmah ugovor do 2018-te. Covicu reaguj...

Rend

pre 8 godina

Ja inace kao tip koji nema obicaj da se nervira kada gleda sportska desavanja,veceras zamalo nisam gadjao televizor.Lik sa zadnje linije ti tri napada za redom gubi loptu ejjj!Mi generalno kao nacija imamo neki kompleks odnosno strah od uspeha,sto se videlo u porazu protiv Litvanije na Evrobasketu.Jbt vodis 20 razlike i izgubis ej zivote :/ Momcima sve najbolje,nije mi u interesu da vas pljujem,ali ako vodis 20 razlike rokaj jos 20 a ne tuda da se plasis.Veceras je mogao biti ogroman uspeh :///

Rt Dobre Nade,Bartholomeo Dias....

pre 8 godina

Jebote ne verujem da smo se ovako opustili i da smo im dozvolili da dodju na -1 a imali smo u jednom momentu +21

Grm

pre 8 godina

E moj Radonjicu... Moze da osvoji on ABA, domaci sampionat i kup sa ovavkim ekipama. Ali za dalje nije. Ovakav raspad igre je jednostavno nedopustiv. Cak i ako dobijemo ovo jos nekako. Strasno...

Admiral Horatio Nelson

pre 8 godina

Necu vise ovo da gledam dok je ovaj gospodin na klupi. Nisam ja zivce na putu nasao. Pa ti fino idi u Sutjesku Niksic i razigravaj Rebica do mile volje.

Kika

pre 8 godina

Strazbur ide dalje, Zvezda u Evro kup a Radonjic bi, da ima imalo obraza, trebalo da ode u Private Mail i da sa sobom povede Tompsona, Rabica, Gudurica, Tejica i Nastica.

Admiral Horatio Nelson

pre 8 godina

Batko rece da nema igraca koji igra 40 min. Kolko ja znam Bogdan je pola sezone u Partizanu igrao tako. Ja bih stavio Jovica da igra 50 min ako treba al Rebica ne bi ubacivao.

sirela

pre 8 godina

Radonjic OUT! ( ko kaze drugacije je lud,covek ocajno vodi utakmicu )
Thompson OUT! ( djenka i kad nije bio u formi je bio bolji od ovog )
Rebic OUT! nije vise dete a nije ni neki talenat..

anti bot br. 58

pre 8 godina

Dobijenu utakmicu su izgubili. +18 na poluvremenu. Zadnja 2 minuta Rebic jedva prenosi loptu i ide na Gudurica napad, 2 najneiskusnija igraca. Neverovatno, poludeo sam.

Radonja ekspert

pre 8 godina

Procitana igra, nikakva ideja u napadu, sve se svodi na pokusaj dodavanja Cirbesu ili sut za 3, Rebux stegnut i nema nikakvu slobodu u igri. Ako ovo izgubimo, skolski primer utakmice koju gubi trener

Mare

pre 8 godina

Za mene ocekivano drugo poluvreme posle neocekivanog prvog,kad ti se sve svodi na sut za tri poena onda je sasvim jasno da ce taj sut sigurno da stane pa ako nemas rezervnu opciju puko si sigurno i da vodis 50 razlike.

bob

pre 8 godina

Radonjicu, podrzavao sam te do sad, ali te molim ako imas obraza da sam napustis zvezdu, ne igra se kosarka bez ijedne akcije, ova utakmica je bila samo sutiranje trojki i cim je to stalo, a nije moglo celu utakmicu da traje, strazbur odmah preokrece i dobija

mrzim da radim subotom

pre 8 godina

Pesic je pod jakim ugovorom a uz to igra i evro ligu. Lepo otici i zamoliti Obradovica (Sasu naravno) da dodje i spasava sto se spasti moze. Nije lose resenje ni Trifunovic, a evo moj drug grobar kaze da bi nam Repesa sredio ekipu. Nije mi bitna nacionalnost trenera, ovo je sport i zelimnajbolje svojoj Zvezdi, ali sa Radonjom, tesko...

Pedja.

pre 8 godina

Pocinje napad posle Radonjićevog time out-a, komentator kaže "da vidimo sta je Radonjić na pauzi nacrtao", a svi igrači zvezde stoje nema kome da se doda lopta. Eto to je nacrtao.

SAŠA FRANKFURT

pre 8 godina

Da Radonjić ne zna da sačuva prednost od 21 koša, šta reći? Od onako dominantne igre u prvom poluvremenu do očajne igre u drugom poluvremenu. Rebić i Gudurić nas upropastili! U zadnjoj četvrtini bez koša iz igre!

sasha

pre 8 godina

Akcija posle tajmauta na 4 sekunde do kraja objasnila i sumira znanje Radonjica, lopta preko celog terena za šut sa skoro centra... Dedu nekog na Kalenicu ima da pitam ujutru kad budem prolazio da pitam smem da potpusem da bi smislio bolje

mc 911

pre 8 godina

Jesu povredjeni igraci, i Jovic 5 licnih, ali jel gUduric i Rebic treba da izgube 5 lopti da bi Radonjic shvatio da treba Tompsona da ubaci?? Mi nemamo nikakvu igru osim suta za 3. Tompsonu otkaz, Tejica u Fmp, Milera na trojku i dovesti krilnog centra. Radonjicu otkaz!

CJ

pre 8 godina

Ovo je cudo da mi imamo +15 s obzirom da nas sudija UNIŠTAVA.
Ovi nas u odbrani prebijaju a na suprotnoj strani čistu bananu Tompsona odsvira kao faul a onda odma i Cirbesu smesan faul u napadu.

Banic

pre 8 godina

Jel jos neko primetio da su Strazburu dodali dva poena u zadnjoj cetvrtini kad je bilo deset za nas??? Mislio sam da ce da isprave ali nisu.

Nikola MM

pre 8 godina

Zamislite da je Djenka ostao, pa zajedno sa Kvinsijem na terenu... koja bi to kolicina pozitivne, ludacke energije bila...

Kvinsi... Burazer!

buleee

pre 8 godina

Sta mi izgubismo covece,doduse ima jos 6 min do kraja kada ovo pisem ali to je to.Da nas nije isao sut i ovde bi bila katastrofa kao u Madridu i Rusiji.Jedino opravdanje za Radonica imam u tome sto smo desetkovani inace igra nam je katastrofalna.

Mr X

pre 8 godina

nije mi jasno zadnjih 4 secunde, ko je trazi tajm aut Kole ili Radonjic? izgleda Kole jer je lopta ubacena u igru ispod naseg kosa. da li Radonjic nije ima tajm aut ili nije uzeo posle Koleovog tako da bi on imao tajm aut u napadackom polju. cak i da je Radonjic uzeo prvi opet bi imao prioritet. ovo mi nije jasno. da li neko zna nesto sto ja ne znam. zahvaljujem

Borat iz predgradja

pre 8 godina

Rebic?To nije za Evroligu nego za drugu Srpsku ligu!
(s, 19. novembar 2015 22:30)....Rebron? Pa kako,pa zasto? A kako je odigrao Štimara?

dzoni

pre 8 godina

+3 za strazbur hahaha radonjina greska, odlucujuci trenuci loptu gube rebic i guduric...
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (zig i zag, 19. novembar 2015 22:30)

pa jel loptu izgubio radonjic ili ova dvojica

Rafonjic najgori trener u istoriji

pre 8 godina

Ne znam sto mi lupate minuse, pa jeste najgori, evo pisem na kraju 3/4..
Direktan krivac za minus 10 u ovoj cetvrtini..

Rotacija

pre 8 godina

Radonjicu vracaj Milera sta radis to covece ???…?? hladis ga po obicaju ?????? 
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Pritisak 200, 19. novembar 2015 21:13) 

Sine, ovo je košarka, ne fudbal !!! Ovde postoji "rotacija", ovde se igrači brze troše , ovde moras da odmaras igrača, ovde NEMA NIJEDNOG IGRAČA koji igra 40 min. Ne lupaj , molim te
(Batko, 19. novembar 2015 21:41)

Bravo Batko, imamo sjajnu rotaciju, rotiramo rezultat od 20 razlike za nas do blizu poraza... a nisi cuo da neko igra 40 min :) znaci nema ni ovde kao ni u fudbalu pauza nijedna za odmor :) a ono izmedju cetvrtina...pa time o... ovde je rec o hladjenu igraca kad ih krene sto Radonja redovno radi... jao Batko hahahha uzivaj u rotaciji rezultata ...

dusanRS

pre 8 godina

radonjicu nikad te nisam kritikovao, ali ovo vcrs je stvarno bilo uzasno...pa nijedne krstene akcije, samo sut za 3 -.-' hvala ti na svemu, ali dovidjenja...

kamiondžija

pre 8 godina

Stvarno ne želim da pljujem, ali mi nismo u celoj trećoj imali jedan smislen napad... plašim se za ishod, nadam se bespotrebno. Fali nam Vilijams i to mnogo...

Mire

pre 8 godina

Poštujem Radonju ali zeznuo je ovu utakmicu žestoko. Tim koji sa plus 21 na kraju izgubi kriv je trener. Bolje da je cuvao Jovica za kraj nego da napravi faulove. Nijedan timeout kad treba. Steta za isputenu pobedu.

Igor

pre 8 godina

Bravo Radonjicu,sa plus 20 reskiras da izgubis,da ti dovedu Lebrona i Kobija izgubili bi se u tvojim rotacijama,Rebic i Tomson katastrofa,Stimac nek pokusa na ragbiju,za basket mu uvek hvalio osecaj

vlasko

pre 8 godina

Ajde Radonja polako za Podgoricu... BRZO! Ocu da puknem ko kostan kada vidim sta ovaj slepac nije uspeo da sacuva. Za poraz tima koji vodi 21 poena 18 minuta do kraja kriv je iskljucivo i jedino trener!

Pera Magic Mitic

pre 8 godina

Moze da vi lupate minuse ponovo, koliko god hocete, ali ono kako Rebic organizuje napade, moze i Stefan Nastic. Za 3 godine: trojke u Minhenu i to je to. Rebron i Tompson: do vidjenja.

hours of love

pre 8 godina

Super su mi ovi sto im ne valja kad ubacujemo trojke.
A kad nama Makabi saspe 15 trojki onda je prica kako ne znamo da branimo sut za tri...
Ma sve moj do mojega...

Admiral Horatio Nelson

pre 8 godina

Rebicu napusti kosarku.Dok je on u igri raspadamo se. Mora Simon da kreira napade.Crni decko sta li ti treniras. Nijedne jedine akcije lik ne zna. Ne znam nemam rijeci za ovo.

posmatrac

pre 8 godina

Poslednja akcija je slika i prilika Radonjica. I to da nismo dali kos iz igre 10 minuta. Radonja je izgubio drugu dobijenu zaredom.

Tata Martino

pre 8 godina

Ajmo sada izjava "neiskustvo. nismo imali sreće." Ovakav Radonjiću tim ni ne zaslužuje top 16. Ti protiv Starzbourg-a imaš 22 razlike i opustiš ekipu. Jedan napad nismo imali konkretan. Evrokup i ćao zdravo.

lol

pre 8 godina

Ovom Mileru dati STA POZELI da ostane i sledece godine!
(hours of love, 19. novembar 2015 20:59)

Nemoj tako siroko. Sta ako pozeli da nam Vazura ili Branko Ruzic budu portparol? Nego odvesti ga splavove, oproban recept ;)

Visente

pre 8 godina

http://live.realstreamunited.com/streaming/free-live-video-streaming-strasbourg-crvena-zvezda-basketball-euroleague-184280.html
Francuska tv, ne koci. Hvale Milera, a kako i ne bi? Decko je kralj!

Iskren Zvezdas

pre 8 godina

Gde su sad ovi dezurni pljuvaci Simona i Radonje? Covek je bio mozak na terenu a i sad kao trener, samo sto to prosecan NBA napaljen klinac ne moze da razume. I da ne prodjete u top 16 ponosim se sa vama.

Milan

pre 8 godina

Fantazija..Strazbur osetio svoju medicinu...A vi sto pljujete posle svakog poraza....Shvatite da ovaj tim igra jos toplo, hladno zbog povreda i kratke rotacije...

Batko

pre 8 godina

Sada ce neko da me napljuje, ali meni se UOPŠTE NE DOPADA kako ide utakmica. Imamo +11 na kraju 1/4 , ali zahvaljujuci šutu. Nijednom nije lopta spustena "dole", bez ijedne kombinacije na "piku". Igramo i u igri smo dok nas sluzi šut, kada stane (a verovatnoca je da hoce)...daj Boze da grešim

...

pre 8 godina

Necu da pljujem nista pisem na rezultatu 36 27 zvezda dve akcije nije napravila,sve je stvar indivindualnih akcija i trojki,sta cemo kad stane sa trojkama?wili vracaj seeee

Batko

pre 8 godina

Radonjicu vracaj Milera sta radis to covece ???…?? hladis ga po obicaju ??????
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Pritisak 200, 19. novembar 2015 21:13)

Sine, ovo je košarka, ne fudbal !!! Ovde postoji "rotacija", ovde se igrači brze troše , ovde moras da odmaras igrača, ovde NEMA NIJEDNOG IGRAČA koji igra 40 min. Ne lupaj , molim te

zagor

pre 8 godina

"ni jedna akcija" nja nja nja...
BOTOVIIIII
da li ste culi za poic n roll? za pick n pop? da li ste ikada culi za "motion offence"? da li ste culi za boba najta?
da li usa tim ima "akcije"?
nije problem kad neko ne zna nesto sto ne mora ni da zna. problem je kad se taj neko pravi pametan.

nemanja

pre 8 godina

Ovaj Miler ako ovako nastavi, bice medju 10 najboljih igrava u Evropi. Prvo poluvreme neverovatno, fantasticno sutersko izdanje. Bojim se da je Tompson potrosio sve kredite. Sjajno, maestralno, samo tako nastavite!!!

ja

pre 8 godina

Radonjicu verujem da ce ti oni sto te ne vole sve oprostiti ako Tompson ne ugleda parket u drugom poluvremenu, kapiram da decko ni na treningu ne pogadja kos

Bogdan Kosjeric

pre 8 godina

Koliko volim sto sam konstantan u svojim izjavama npr za Simona, a ne kao neki jedan dan pljuju a sad ce salva komplimenata! Bravo Zvezdo!

91

pre 8 godina

Drzavni po'so,epizoda 20.
(Okoca Dimi, 19. novembar 2015 21:06)

Pa kada smo mogli da gledamo 13 serija (sezona) te vase pacere , nije problem da odgledamo i ovu vrhunsku predstavu

Voip

pre 8 godina

Ovo nije normalno, ne sviđa mi se ovakav napad. Moramo malo ući u reket. Moraće da padne procenat suta za tri. Odbranu takođe moramo pojačati pa poentirati iz kontri. Ajmo Zvezdo!

oOo

pre 8 godina

Kavlo looodooo poluvreme...realno NEREALNO..ali mora i nas da pr...nja.Setire se onih nerealno losih % za 3 od prosle sezone npr.protiv Zalgirisa i Reala kod kuce...tako da posto smo ekstremna ekipa kod nas je ili veliki + ili veliki -..takvi smo i ko narod..

SAŠA FRANKFURT

pre 8 godina

Brate Milleru dati državljanstvo, samo ako hoće! Iskreno ovako mladog igrača, a da ovako rastura nisam video! Trojke, banane, obrana,brzina...! Inače svi igraju super, obrana i šut ubitačni! Samo tako momci nastavite i može i Real i Himki da padnu! Ne verujem da bi se naigrali pored ovakve Zvezde! Navijači super, kao da se igra u Srbiji!

Ko zna zna

pre 8 godina

Radonja znalac,

Kako je tempirao formu za najbitnije meceve protiv Bajerna i Strazbura.

Pogodjen mini ciklus svim igracima u isto vreme.

jakobsen

pre 8 godina

Kad pročitam ove likove sto se žale da nemamo akcije u napadu digne mi se kosa na glavi.
Ko sve sebi daje za pravo da komentariše.. lele

1357

pre 8 godina

Evo link za sve koji traze: http://www.fixalen.tv/20151119/vv-1198294-basketball-564cf7f9c55442.47948457.html
Nadam se da ce moderatori da puste komentar.

rs

pre 8 godina

Pa ljudi jeste li vi normalni kad promasuju radonja radis li ti sut na treningu kad sipaju radonja nemas akcije stace biti kad stane sut ne znam kako da igraju da bi se vama svidjelo

Trollston

pre 8 godina

Cim je odbrana podignuta na vrhunski nivo, napravljena je serija 16-0, sut je za sad nerealno dobar, ali pocinjemo da igramo i pod kosem, samo da odbrana ostane na nivou i imamo ih.

b93

pre 8 godina

ajde sad klovnovi tjerajte radonjica....dr radoooooooonja,a da sta ima radonja stim sto ekipu ide sut,a isto to da ih nije isao sut opet bi radonja bio kriv a?pisem na poluvremenu

Стефан

pre 8 godina

Квинси Милер!!! Шта год да буде на крају, дати му ауто, стан, чирлидерсицу коју оће да бира!!! Звер је, ко га је довео свака му част, да није њега стварно не знам како бисмо изгледали ове сезоне.Јеидини од 4 странца која су ове године доведена а да ваља. Ево док пишем, пребацисмо 50 за полувреме....ваууууу!

kalina

pre 8 godina

Kakva je igračina Miler!!!Sam vredi više nego ona silna pojačanja koja smo doveli.Još kad se vrati Vilijams,biće to odlična ekipa.

JR

pre 8 godina

Bravo momci ! Ali kakvu atmosferu prave organizatori utakmice, bez obzira sto ubedljivo gube ! Evo i na poluvremenu show... Kao u NBA ! Ovo treba kod nas i u ABA !!!

манге

pre 8 godina

можемо ми и да дамо 50 поена за четвртину, али, ја ево гледам и обраћам пажњу - НИ ЈЕДНА акција у првој четвртини. ТАЧКА.

Kokan87

pre 8 godina

Mileru ponuditi poboljsan ugovor na vise godina, on je zverina!!! Uzgred svaka cast Radonjicu na sistemu, cim se malo odlepimo u vatru se bacaju mladi, to je garant rezultata na duze staze, mozda necemo biti u vrhu Evrolige ali imacemo mlade na koje mozemo da se oslonimo.

Coutinho

pre 8 godina

Zvezda ima vise pobeda u gostima u zadnje dve sezone nego partizani u zadnjih deset sto su ucestvovali,prolazili sa 2-3 pobede,a loze se da su toboz institucija,a ne zarezuje ih niko u evropi ni za suvu sljivu.

NikolaSrb

pre 8 godina

Sta bi bilo da imamo skor 2-4 kao sto Real ima, sa onakvim igracima a oni jos nemaju povredjene igrace, a mi njih 4 komada +williams. Polako i da izgubimo veceras moramo ici istim putem.

manunited

pre 8 godina

Glupljeg trenera nisam nikad video. Kad mu pogadjaju trojke sve ok, inace da se napravi neka akcija, nema sanse. Cigani, terajte to sto pre.

NastyB

pre 8 godina

da li ste culi za poic n roll?
(zagor, 19. novembar 2015 21:42)

Za ovo nije čuo niko. :-)
Pick n pop Zvezda uopšte ne igra, jer jedini igrač koji staje u blok je Cirbes ili Štimac, a oni nikada ne šutiraju sa poludistance.
"Motion offense" je upravo ono što ime kaže - napad u kretanju. A to nije ovo što Zvezda igra - jedan krene na ulaz, a ostali stoje i gledaju šta će biti.
Čak i maloumni BOT vidi da Radonja nema pojma, a kamoli neko ko se malo razume u košarku. Strazbur samo zaigrao presing i 21 razlike se istopiše kao sneg na suncu, jer Radonja ne zna šta da uradi u toj situaciji. Očekivao sam vrhunski taktički potez ubacibvanja petorke Rebić-Gudurić-Tompson-Simanić-Nastić u trenucima kada se lomi rezultat.

манге

pre 8 godina

можемо ми и да дамо 50 поена за четвртину, али, ја ево гледам и обраћам пажњу - НИ ЈЕДНА акција у првој четвртини. ТАЧКА.

sramota

pre 8 godina

Ja ne verujem da smo ovo izgubili. 21 razlike ej!!!!! Ma ajde idi begaj, kakvi ste vi indijanci. Cedevita je za vas u najmanju ruku Dallas!

Kole

pre 8 godina

Sine, ovo je košarka, ne fudbal !!! Ovde postoji "rotacija", ovde se igrači brze troše , ovde moras da odmaras igrača, ovde NEMA NIJEDNOG IGRAČA koji igra 40 min. Ne lupaj , molim te
(Batko, 19. novembar 2015 21:41)

Strucnjak ovde je rec o hladjenju igraca sto je Radonjin specijalitet kad ih krene a ne o rotaciji. Pre bi se reklo da se razumes u rotaciju na policijskom automobilu ili kolima hitne pomoci....
usput ima igraca koji igraju 40 min

Rt Dobre Nade,Bartholomeo Dias....

pre 8 godina

Jebote ne verujem da smo se ovako opustili i da smo im dozvolili da dodju na -1 a imali smo u jednom momentu +21

krcun osnivac

pre 8 godina

Jao al ce da placuuu grobariiii prvo je bilo 0-10 ce imati zvezda pa 1-9 pa 2-8, evo sad 3-3...Jao evropski sampion je iza nas...
(petarczv, 19. novembar 2015 21:30)

u moru glupih veceras, ovaj je najgluplji

Стефан

pre 8 godina

Оде ово дођавола...е мој брате, треба нама 40 поена разлике да би издржали налете радоњизма у другом полувремену

Plavi269

pre 8 godina

Ako se ne varam, ni jedan koš iz igre u poslednjoj četvrtini!?! Do večeras nisam ni znao da je tako nešto moguće. Bar za evroligaški tim...

...

pre 8 godina

Necu da pljujem nista pisem na rezultatu 36 27 zvezda dve akcije nije napravila,sve je stvar indivindualnih akcija i trojki,sta cemo kad stane sa trojkama?wili vracaj seeee

Igor

pre 8 godina

Bravo Radonjicu,sa plus 20 reskiras da izgubis,da ti dovedu Lebrona i Kobija izgubili bi se u tvojim rotacijama,Rebic i Tomson katastrofa,Stimac nek pokusa na ragbiju,za basket mu uvek hvalio osecaj

Crca

pre 8 godina

Kad pogledam Radonjica tokom utakmice, samo vidim nesigurnost, strah, nevericu, neodlucnost, pogubljenost... To vide i igrači. I vide da nema resenja kad kola krenu nizbrdo. Takav trener mora da se menja Covicu. Hvala za sve, bilo je lepo, ali dovidjenja. Tako se to radi.

ivan

pre 8 godina

Sad svi pljujete Radonju i igrace, u Minhenu je bio Bog, nemoguce da toliko cesto menjate misljenje, pre bih rekao da skupljate lajkove ovde na vestima, iako niko ne zna ko ste hehhehe :)

фф

pre 8 godina

Bravo Radonjicu,sa plus 20 reskiras da izgubis,da ti dovedu Lebrona i Kobija izgubili bi se u tvojim rotacijama,Rebic i Tomson katastrofa,Stimac nek pokusa na ragbiju,za basket mu uvek hvalio osecaj
(Igor, 19. novembar 2015 22:19)
А теби ХВАЛИ писмености.

perokvrzica

pre 8 godina

Nisam u mogucnosti da pratim utakmicu...pratim rezultat na livescore.ne mogu da verujem nusmo se pomakli sa 64 zadnjih 10 minuta.jel to radonja ostavio na parketu petorku lazic simonovic stimac tompson rebic?opet garant nesto eksperimentise.covicu reaguj

A sad adio

pre 8 godina

Pozdrav za sve komentare sto pominju Partizan na njihovoj vesti. Iskreno mi je krivo sto ste veceras izgubili, ali sad sa uzivanjem citam predhodne komentare.

Stjepana Supanca 15a, vaša je adresa!

pre 8 godina

Zvezda 'ladno treća u grupi!
I posle ovog kola i na kraju ...
(Moj drug iz detinjstva, 19. novembar 2015 21:13)

Jel i tebi makar malo neprijatno što si pokazao manjak pameti u društvu?

DUŠAN

pre 8 godina

Odlično taktički vođena utakmica od strane Radonjića i perfektna 4 četvrtina.Izgrađene akcije za sigurne poene i jasna koncepcija u napadu i u odbrani.Tajm aut uvek tražen na vreme.Briljantan stajling sa uredno vezanom kravatom.Utakmica taktički i koncepcijski vođena kao polufinale ABA sa Cibonom,mislim pretprošle sezone....Ljudi uništi nas čovek dok se uči na nama,a nemože da shavti da nezna.

Bogdan Kosjeric

pre 8 godina

Koliko volim sto sam konstantan u svojim izjavama npr za Simona, a ne kao neki jedan dan pljuju a sad ce salva komplimenata! Bravo Zvezdo!

superheroj_Gailius_sa_planete_NEPTUNas

pre 8 godina

JE SUIS ZVEZDA TELEKOM
JE SUIS ZVEZDA TELEKOM
JE SUIS ZVEZDA TELEKOM
JE SUIS ZVEZDA TELEKOM
JE SUIS ZVEZDA TELEKOM
JE SUIS ZVEZDA TELEKOM
JE SUIS ZVEZDA TELEKOM
JE SUIS ZVEZDA TELEKOM
JE SUIS ZVEZDA TELEKOM
JE SUIS ZVEZDA TELEKOM
JE SUIS ZVEZDA TELEKOM
JE SUIS ZVEZDA TELEKOM

Rotacija

pre 8 godina

Radonjicu vracaj Milera sta radis to covece ???…?? hladis ga po obicaju ?????? 
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Pritisak 200, 19. novembar 2015 21:13) 

Sine, ovo je košarka, ne fudbal !!! Ovde postoji "rotacija", ovde se igrači brze troše , ovde moras da odmaras igrača, ovde NEMA NIJEDNOG IGRAČA koji igra 40 min. Ne lupaj , molim te
(Batko, 19. novembar 2015 21:41)

Bravo Batko, imamo sjajnu rotaciju, rotiramo rezultat od 20 razlike za nas do blizu poraza... a nisi cuo da neko igra 40 min :) znaci nema ni ovde kao ni u fudbalu pauza nijedna za odmor :) a ono izmedju cetvrtina...pa time o... ovde je rec o hladjenu igraca kad ih krene sto Radonja redovno radi... jao Batko hahahha uzivaj u rotaciji rezultata ...

Radonja ekspert

pre 8 godina

Procitana igra, nikakva ideja u napadu, sve se svodi na pokusaj dodavanja Cirbesu ili sut za 3, Rebux stegnut i nema nikakvu slobodu u igri. Ako ovo izgubimo, skolski primer utakmice koju gubi trener

sirela

pre 8 godina

Radonjic OUT! ( ko kaze drugacije je lud,covek ocajno vodi utakmicu )
Thompson OUT! ( djenka i kad nije bio u formi je bio bolji od ovog )
Rebic OUT! nije vise dete a nije ni neki talenat..

buleee

pre 8 godina

Sta mi izgubismo covece,doduse ima jos 6 min do kraja kada ovo pisem ali to je to.Da nas nije isao sut i ovde bi bila katastrofa kao u Madridu i Rusiji.Jedino opravdanje za Radonica imam u tome sto smo desetkovani inace igra nam je katastrofalna.

krcun osnivac

pre 8 godina

Miler napaljena zver, skace ko vanzemaljac!
(Šika Momšilo s' ljubavlju, 19. novembar 2015 21:35)

opa deda, ko bi rekao... ali bitno je da uzivas

milan

pre 8 godina

Ne mogu se ja ljutiti na Rebica sto nije bolji, ili na Gudurica sto mora odlucivati najvazniju utakmicu a tek od ove sezone je sa prvim timom. Ali mogu se ljutiti na Radonjica koji ne ukaze Jovicu da ne pravi faulove, koji Tompsona drzi na klupi a klinci igraju, sto mi nemamo igru, nikakvu akciju, sto sve utakmice tesno gubimo. Budimo realni, Radonjic je krivac.

Don Armando

pre 8 godina

На страну то што навијам за Партизан али екипа која води током 3/4 са 10 и више разлике и на крају испусти ту предност, уз поене само из бацања у задњој не једноставно заслужује да победи.

Stjepana Supanca 15a, vaša je adresa!

pre 8 godina

Kuc,kuc.''Ko je?''-'' Top 16''-''Izvolite,slobodno''
(Nemanja, 19. novembar 2015 21:10)

Jel ti neprijatno što si pokazao manjak pameti u društvu?

Sasa

pre 8 godina

izadjem do prodavnice na 49-64 vratim se, ono 63-64! Pa sta radite ljudi, da l' ste normalni?!?!?
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (sasha, 19. novembar 2015 22:18)

E , imenjace, priznaj da si se ponadao i posao da se pocastis pivom. Jbga , "mosa".

hours of love

pre 8 godina

Super su mi ovi sto im ne valja kad ubacujemo trojke.
A kad nama Makabi saspe 15 trojki onda je prica kako ne znamo da branimo sut za tri...
Ma sve moj do mojega...

Sacramento Kings

pre 8 godina

Za 20 minuta, za citavo drugo poluvreme uspeli smo samo JEDNOM da damo kos za 2 poena, sta reci za taj podatak...Toliko mi je lose sada, da se bukvalno tresem od stresa. Bojim se da je ovo bila klnucna utakmica za top 16, neka bude da gresim, ali...sada treba u naredna 4 kola, dobiti 2 utakmice, kako i koga posle ovoga stvarno ne znam...

RASA

pre 8 godina

Dve trecine Zvezdinih igraca nisu ni za ABA ligu.Zato je ove godine nece ni osvojiti jer Vilijams nece moci mnogo da promeni.Nazalost to je realnost a zelje su drugo.

Batko

pre 8 godina

Sada ce neko da me napljuje, ali meni se UOPŠTE NE DOPADA kako ide utakmica. Imamo +11 na kraju 1/4 , ali zahvaljujuci šutu. Nijednom nije lopta spustena "dole", bez ijedne kombinacije na "piku". Igramo i u igri smo dok nas sluzi šut, kada stane (a verovatnoca je da hoce)...daj Boze da grešim

Nikola MM

pre 8 godina

Zamislite da je Djenka ostao, pa zajedno sa Kvinsijem na terenu... koja bi to kolicina pozitivne, ludacke energije bila...

Kvinsi... Burazer!

ogi

pre 8 godina

Volim zvezdu i vecno cu navijati za nju ali moram priznati da su ocajno losi ove godine i da bi ovo veceras bio poslednji trzaj u EL ove sezone.Neverovatno koliko nam fali bar jedan iskusan igrac na bilo kojoj poziciji.

Pedja.

pre 8 godina

Pocinje napad posle Radonjićevog time out-a, komentator kaže "da vidimo sta je Radonjić na pauzi nacrtao", a svi igrači zvezde stoje nema kome da se doda lopta. Eto to je nacrtao.

мкг

pre 8 godina

Радоњић је на полувремену објаснио играчима да његова три подигнута прста не значе „шут за три поена", већ „играј акцију три". И ту је био крај.

kalcokera

pre 8 godina

ne znam za vas ljudi ali ja sam znao jos na poluvremenu da ce strazbur da pobedi trojkarenje uvek stane, nikad ne traje celu utakmicu

koshke

pre 8 godina

centri su nam nula,oni zajedno nisu skupili skokove koliko je Miler sam.sa jednim plejem i nikakvom igrom bolje nismo ni mogli da prodjemo.mozda ce biti bolje kad Vilijams pocne da igra mada koga da proigra kad centri ne mogu da se sastave.

Realno

pre 8 godina

Radonjicu kakva smekerska zavrsnica, ubacis ovu decu da odigraju ovu bitnu utakmicu lagano gledas kako se mucimo i gubimo utakmicu a ti to nemo posmatras bez reakcije od cega su ti nervi posto ja moje pokidah veceras.

Rafonjic najgori trener u istoriji

pre 8 godina

Ne znam sto mi lupate minuse, pa jeste najgori, evo pisem na kraju 3/4..
Direktan krivac za minus 10 u ovoj cetvrtini..

Admiral Horatio Nelson

pre 8 godina

Rebicu napusti kosarku.Dok je on u igri raspadamo se. Mora Simon da kreira napade.Crni decko sta li ti treniras. Nijedne jedine akcije lik ne zna. Ne znam nemam rijeci za ovo.

vlasko

pre 8 godina

Ajde Radonja polako za Podgoricu... BRZO! Ocu da puknem ko kostan kada vidim sta ovaj slepac nije uspeo da sacuva. Za poraz tima koji vodi 21 poena 18 minuta do kraja kriv je iskljucivo i jedino trener!

blinki

pre 8 godina

Doktor Radonjic,ne zna da kaze timu kako se igra protiv zonske odbrane 3-2.Da nisu onako sutirali u prvom poluvremenu izgubili bi 20+ razlike

aca

pre 8 godina

Da Jovic nije napravio 5. licnu gresku, CZ bi ovo dobila. Primetno je da fali nekolicina igraca. Ovi koji su igrali dogurali su do +21. Onda kada je bio potreban neko da to sacuva i mirno privede utakmicu kraju, nije imao ko.

Borat iz predgradja

pre 8 godina

Rebic?To nije za Evroligu nego za drugu Srpsku ligu!
(s, 19. novembar 2015 22:30)....Rebron? Pa kako,pa zasto? A kako je odigrao Štimara?

kamiondžija

pre 8 godina

Stvarno ne želim da pljujem, ali mi nismo u celoj trećoj imali jedan smislen napad... plašim se za ishod, nadam se bespotrebno. Fali nam Vilijams i to mnogo...

Samo sam realan

pre 8 godina

Radonjiću vreme ti je da ides!!! Uništio si nas! Prosle sezone da nisi imao onaj tim nista ne bi ni napravio! Pakuj kofere i napolje iz Zvezde!!!!

Luka

pre 8 godina

Steta, ogromna steta. Amaterskim potezima trenera, prokockali smo glatku pobedu. Strazbur je pokazao da je indijanska ekipa, ali nazalost, i mi isto. Sto je najgore, Real je svima dao bodove, i ako nas dobije u Beogradu, ne vidim nacin da prodjemo dalje. Opet se pokazalo da zreb u EL ne znaci mnogo, i da se onima koji umeju to da iskoriste uvek otvori prilika za prolaz. Sve nam je islo na ruku, ali ovakvi kiksevi ne mogu da se nadoknade.

Admiral Horatio Nelson

pre 8 godina

Batko rece da nema igraca koji igra 40 min. Kolko ja znam Bogdan je pola sezone u Partizanu igrao tako. Ja bih stavio Jovica da igra 50 min ako treba al Rebica ne bi ubacivao.

vulo

pre 8 godina

radonja odlazi. Gde je jovic celu 4. cetvrtinu. Loptu ti prevodi dete kad je najbitnije izgubi 3 lopte i njihove lake kontre. Gde su akcije, gde je igra. Radonja napolje

Dejan

pre 8 godina

Smanjena rotacija,umor, neiskustvo a ipomslo neznanje razlog za poraz.sad je problem treba da se vadimo protiv puni boljih. Jedno je jasno nikad nismo dobili utakmicu na nacin na koji izgubimo

mrzim da radim subotom

pre 8 godina

Pesic je pod jakim ugovorom a uz to igra i evro ligu. Lepo otici i zamoliti Obradovica (Sasu naravno) da dodje i spasava sto se spasti moze. Nije lose resenje ni Trifunovic, a evo moj drug grobar kaze da bi nam Repesa sredio ekipu. Nije mi bitna nacionalnost trenera, ovo je sport i zelimnajbolje svojoj Zvezdi, ali sa Radonjom, tesko...

czbg

pre 8 godina

Tompsonu otkaz momentalni, decko ne zna loptu da dribla i tacno je sve pocelo od momenta kad je bio sam na trojci i poso na ulaz i dao im loptu u ruke.
Inace ovo se nije moglo dobiti bez pleja to je to, fali nam 3-4 igraca koji su povredjeni, Mileru i Simonu svaka cast, mu*onje i borci uvek bili!!!

prekoOkeanskeDelije

pre 8 godina

Ko ne vidi da je Radonjic najveci krivac za bukvalno svaki poraz Zvezde, taj je stvarno slep kod ociju. Posle ovoga ako ne dobije sut-kartu zaista nema cemu da se nadamo ove sezone.

Batko Supko

pre 8 godina

Pod hitno dati otkaz Rebicu, Tompsonu, Simonovicu, Stimcu i dovesti nova cetiri igraca ... Vratiti Filipa iz FMP-a sa kaljenja. Radonji koji VOLI CZT produziti odmah ugovor do 2018-te. Covicu reaguj...

Kokan87

pre 8 godina

Mileru ponuditi poboljsan ugovor na vise godina, on je zverina!!! Uzgred svaka cast Radonjicu na sistemu, cim se malo odlepimo u vatru se bacaju mladi, to je garant rezultata na duze staze, mozda necemo biti u vrhu Evrolige ali imacemo mlade na koje mozemo da se oslonimo.

zvezdas

pre 8 godina

Ovako izgubiti dobijenu utakmicu...!?? Pa ovo je neverovatno.Sta covek da kaze.Ovolike oscilacije su nedopustive za ozbiljne ekipe.Hocemo TOP16, ali ovako se kockati i rasipati bodove i energiju...pa ne moze.Simanic sedi na klupi od meca sa Realom.Momak odigrao za primer i od tada ga nema.O cemu se ovde radi, nije mi jasno.

Pray for Batko

pre 8 godina

Rebron i Guduron podhitno da se zamene sa 2 afro-amerikanca! Gazda Nebojsa da ode po pare u Narodnu Banku Srbije odobrio jutros premijer!

anti bot br. 58

pre 8 godina

Dobijenu utakmicu su izgubili. +18 na poluvremenu. Zadnja 2 minuta Rebic jedva prenosi loptu i ide na Gudurica napad, 2 najneiskusnija igraca. Neverovatno, poludeo sam.

Larry

pre 8 godina

Nije Rebić kriv uopšte. Dečko je po meni za back up sasvim solidan. Dobro se snalazio kao šuter protiv Bajerna ali kao kreator još je daleko od Jovića. Ovih 6 minuta on jednostavno sam nije mogao, da je bila jedna dvojka koja bi znala da ga rastereti tipa Djenka. Inače Thompson ne znam ali za njega je Gudurić Jordan.

Pera Magic Mitic

pre 8 godina

Moze da vi lupate minuse ponovo, koliko god hocete, ali ono kako Rebic organizuje napade, moze i Stefan Nastic. Za 3 godine: trojke u Minhenu i to je to. Rebron i Tompson: do vidjenja.

Flox

pre 8 godina

Sada lepo da se promeni avionska karta i da gospodin ode u Podgoricu i tamo ostane. Nema se vise sta cekati niti se ima po cemu raspravljati.

Мрршшшшшшшшшшшшш брееееееееееееееееее&#

pre 8 godina

Браво Радоњааааааа мајсторе, ајмо радоњизам, ајмо мађијаааааа!!! Боље овако да напишем јер ми иначе не би објавили коментар.

dusanRS

pre 8 godina

radonjicu nikad te nisam kritikovao, ali ovo vcrs je stvarno bilo uzasno...pa nijedne krstene akcije, samo sut za 3 -.-' hvala ti na svemu, ali dovidjenja...

nesa

pre 8 godina

Koliko sam samo podrzavao Radonjica,ali posle ovog podhitno ga treba najuriti! covek ladno prokocka +21...u poslednjo cetvrtini nismo dali kos iz igre...ej pa sta ti i koga treniras!? rebic,decko u nekom trenutku ne zna gde se nalazi a kamoli sta radi! Tompson,promasaj nevidjeni,decko amater! Radonjicu odlazi!!!

Admiral Horatio Nelson

pre 8 godina

Necu vise ovo da gledam dok je ovaj gospodin na klupi. Nisam ja zivce na putu nasao. Pa ti fino idi u Sutjesku Niksic i razigravaj Rebica do mile volje.

bob

pre 8 godina

Radonjicu, podrzavao sam te do sad, ali te molim ako imas obraza da sam napustis zvezdu, ne igra se kosarka bez ijedne akcije, ova utakmica je bila samo sutiranje trojki i cim je to stalo, a nije moglo celu utakmicu da traje, strazbur odmah preokrece i dobija

mc 911

pre 8 godina

Jesu povredjeni igraci, i Jovic 5 licnih, ali jel gUduric i Rebic treba da izgube 5 lopti da bi Radonjic shvatio da treba Tompsona da ubaci?? Mi nemamo nikakvu igru osim suta za 3. Tompsonu otkaz, Tejica u Fmp, Milera na trojku i dovesti krilnog centra. Radonjicu otkaz!

GogiBl

pre 8 godina

21+,Guduric 3 napada predaje loptu protivnicima, brzi napadi kad si u debelom plusu kad treba da budu dugi napadi, previše opušteno i kad se još na to doda nereagovanje trenera poraz je bio neminovan

Axel

pre 8 godina

Rebić nije igrač za Zvezdu, i protiv Bajerna sam to mislio i pre toga. To je sramota. Radonjiću kao veterani se ponašaju nakon vođstva. Ovo je Euroliga i poraz od Igokee nije bio slučajan. Isto se dogodilo.

posmatrac

pre 8 godina

Poslednja akcija je slika i prilika Radonjica. I to da nismo dali kos iz igre 10 minuta. Radonja je izgubio drugu dobijenu zaredom.

pula

pre 8 godina

voditi 23 koseva i izgubiti,pa to ne bi propustio niti...da ne vredjam ni jedan klub..definitivno ovo je poraz trenera,a takvih poraza je malo previse.bojim se da moze doci samo losij u suprotnom radonjic je sazrio za debelu promjenu.

Mire

pre 8 godina

Poštujem Radonju ali zeznuo je ovu utakmicu žestoko. Tim koji sa plus 21 na kraju izgubi kriv je trener. Bolje da je cuvao Jovica za kraj nego da napravi faulove. Nijedan timeout kad treba. Steta za isputenu pobedu.

Goblin

pre 8 godina

Sad je najbolje vreme za smenu trenera. Evroliga je za Zvezdu u takmicarskom smislu zavrsena i novi trener bi imao vremena da sredi ovu ekipu i da iskoristi preostale utakmice EL za uigravanje i pripremu za Evrokup. Vreme Dejana Radonjica u KK Crvena Zvezda je isteklo.

rs

pre 8 godina

Pa ljudi jeste li vi normalni kad promasuju radonja radis li ti sut na treningu kad sipaju radonja nemas akcije stace biti kad stane sut ne znam kako da igraju da bi se vama svidjelo

pqk

pre 8 godina

Igralo se dok je isao sut! Strazbur je ekipa, nista posebno. Ovo utakmica se morala dobiti. I tacka. Moze da prica ko sta hoce i zeli. Ali ovo je neuspeh. Ne zelim da komentarisem pojedince, ali ovde makar 5 igraca, ne zasluzuje dres.

sasha

pre 8 godina

Radonja mag!!!!! Bravo majstore! Golden State bi sa tobom od tajfuna izgubio! Gde ces bre sa Guduricem i Rebicem da igras kraj ovakve utakmice. Direktno njihovim greskama se prelomila utakmica. Sta radis čoveče????????

Zarko

pre 8 godina

Opravdanje ne postoji!!!jeste da mi fakticki igramo bez rezervnog pleja sa rosterom od 8,9 igraca ali ovo je stvarno sramota...trenutno nemamo tim za top 16.bice bolje kad se oporave lazic i danguba i kad počne markus

Cherez

pre 8 godina

Rebic, Tompson nisu igraci za Zvezdu. Gudura mozda nekad, sad nikako. Centri preslabi, ali Radonja i nema igru za njih. Nemamo prvog pleja. Mnogo rupa za takmicenje tipa Evroliga

Tata Martino

pre 8 godina

Ajmo sada izjava "neiskustvo. nismo imali sreće." Ovakav Radonjiću tim ni ne zaslužuje top 16. Ti protiv Starzbourg-a imaš 22 razlike i opustiš ekipu. Jedan napad nismo imali konkretan. Evrokup i ćao zdravo.

sasha

pre 8 godina

Akcija posle tajmauta na 4 sekunde do kraja objasnila i sumira znanje Radonjica, lopta preko celog terena za šut sa skoro centra... Dedu nekog na Kalenicu ima da pitam ujutru kad budem prolazio da pitam smem da potpusem da bi smislio bolje

Vukasin

pre 8 godina

Radonjic treba da dobije otkaz. Jednostavno je cinjenica da je on ispustio utakmicu, nije da je Strazbur nesto extra odigrao, samo su malo stegli drugo, i Radonjic 20min ne zna sta da uradi, 20min se igra svodi na solaze. Mora otkaz.

mrgud

pre 8 godina

Dosta vise Radonjicuuuu!!!! Cetvrti put od dobijene utakmice ti gubis!A nije se desilo da dobijemo neku koju smo gubili!!! Pa ima li tu malo morala, znas vec zasta?

Nemke

pre 8 godina

Covke diraju ti trenera opet?! Kazu da ga smenis! A znaju da si ti gazda svoga kluba! Nece Covi navijaci smenjivati trenera posle poraza! GAZDA!

Mr X

pre 8 godina

nije mi jasno zadnjih 4 secunde, ko je trazi tajm aut Kole ili Radonjic? izgleda Kole jer je lopta ubacena u igru ispod naseg kosa. da li Radonjic nije ima tajm aut ili nije uzeo posle Koleovog tako da bi on imao tajm aut u napadackom polju. cak i da je Radonjic uzeo prvi opet bi imao prioritet. ovo mi nije jasno. da li neko zna nesto sto ja ne znam. zahvaljujem

Josarian

pre 8 godina

Pokušavam da se setim da li ja i kada je omrznuti i prezreni Dušan Vujošević u svojoj karijeri izgubio ovakvu utakmicu. Stalno se gleda preko plota i pljuje, a ne vidi se svoje dvorište u kome starlete od igrača igraju za sebe, a trenera..kao i da nemaju. Meni je lično Radonjića žao, ali on nije tu da ga ja sažaljevam nego da vodi tim i to tim u koji smo (po svemu sudeći) svi ulagali, ne bi li Srbija bila srećenija (citirana izjava gospodina Čovića).

marko_bgd

pre 8 godina

otpustite tompsona obavezno...decko bezi od lopte,plasi odgovornosti..guduric i rebic moraju da nose ekipu pored amera...otpustite ga,pa makar i na nasu stetu

Mare

pre 8 godina

Za mene ocekivano drugo poluvreme posle neocekivanog prvog,kad ti se sve svodi na sut za tri poena onda je sasvim jasno da ce taj sut sigurno da stane pa ako nemas rezervnu opciju puko si sigurno i da vodis 50 razlike.

SAŠA FRANKFURT

pre 8 godina

Da Radonjić ne zna da sačuva prednost od 21 koša, šta reći? Od onako dominantne igre u prvom poluvremenu do očajne igre u drugom poluvremenu. Rebić i Gudurić nas upropastili! U zadnjoj četvrtini bez koša iz igre!

Rend

pre 8 godina

Ja inace kao tip koji nema obicaj da se nervira kada gleda sportska desavanja,veceras zamalo nisam gadjao televizor.Lik sa zadnje linije ti tri napada za redom gubi loptu ejjj!Mi generalno kao nacija imamo neki kompleks odnosno strah od uspeha,sto se videlo u porazu protiv Litvanije na Evrobasketu.Jbt vodis 20 razlike i izgubis ej zivote :/ Momcima sve najbolje,nije mi u interesu da vas pljujem,ali ako vodis 20 razlike rokaj jos 20 a ne tuda da se plasis.Veceras je mogao biti ogroman uspeh :///

Kika

pre 8 godina

Strazbur ide dalje, Zvezda u Evro kup a Radonjic bi, da ima imalo obraza, trebalo da ode u Private Mail i da sa sobom povede Tompsona, Rabica, Gudurica, Tejica i Nastica.

Abolirani predsednik

pre 8 godina

Aj sto grobari lupaj...ALI OVI NASI STRUCNJACI , OVE PAMETNICE... stvarno nemate pojma
(Batko, 19. novembar 2015 23:07)

Niko nema pojma, samo Batko sve zna :-)

91

pre 8 godina

Drzavni po'so,epizoda 20.
(Okoca Dimi, 19. novembar 2015 21:06)

Pa kada smo mogli da gledamo 13 serija (sezona) te vase pacere , nije problem da odgledamo i ovu vrhunsku predstavu

Srle

pre 8 godina

Samo kad krene sut za 3 mi mozemo da dobijemo ali samo ako krene zadnjih 10 min i ako vec ne gubimo preko 20 razlike. Sam Radonja je rekao posle Igokee da kad rano krene sut to ne valja. To je igra Zvezde ove godine da se molimo za dobar sut na kraju utakmice. Nemamo ni zadnji tajm aut jer nam ocigledno nije potreban 3 sec pre kraja.

Kum

pre 8 godina

Citam komentare, i pitam se:

- da li je moguce da u Srbiji ljudi toliko malo znaju o kosarci?
- dokle doseze komsijska patnja?

Samo da vam nabrojim igrace koji sede na klupi, a ne mogu da igraju: Lazic, Dangubic, Mitrovic, Mekel, Vilijams! Zato nam Rebic organizuje napad, a ne moze fizicki da igra na ovom nivou. Zato Miler igra 38 minuta, pa mu dusa izlazi na nos. Zato Simonovic isto nema zamenu. Zato nam odbrana puca. Razmislite malo. Poceli smo senzacionalno, ali stigla nas je kratka klupa i manjak iskustva kod nekih igraca.

Hocete mlade igrace, izvolite, gledajte! Garantujem, da je samo Lazic igrao, ovo bi opusteno doveli kraju, ali nas i povrede muce ove sezone. Real i Himki su razbijeni na ovom terenu, a mi sa pola tima vodimo 20 razlike, i to je islo dobro, sve dok je bilo energije i mali broj licnih gresaka. Posle...steta, ali idemo dalje.

smesko

pre 8 godina

radonjic i tompson mogu odmah da se pakuju, za njima i rebic i tejic, a može i simon... u suštini prelazni rok katastrofa, neko za to mora da snosi posledice...

Delija

pre 8 godina

Odlicna prvo poluvreme dok su svi bili svezi dok je klupa zakazala totalno. Da su igrali Mitrar, Danguba, Lazic, Mekel i MWil Zvezda bi ovo dobila bez po muke. Za Top 16t treba klupa a za top 8 i po jedan top centar, i Thompson od prosle godine jer moze a ne smije. Radonic nije los trener ali ne smije tako lako gubiti utakmice.

Dendara

pre 8 godina

Radonjić je diplomirao protiv Panate u Pioniru 2013. na temu kako izgubiti sa +15 na poluvremenu u punom Pioniru.
Godinu i po kasnije protiv istog tima u Atini je magistrirao na temu kako izgubiti utakmicu koju si preokrenuo od -20 do +5 na nekoliko minuta pred kraj.
Večeras je doktorirao na temu kako izgubiti sa +21 na poluvremenu protiv fenjeraša u grupi.
Idemo dalje, jel tako Radonjiću?

Grm

pre 8 godina

E moj Radonjicu... Moze da osvoji on ABA, domaci sampionat i kup sa ovavkim ekipama. Ali za dalje nije. Ovakav raspad igre je jednostavno nedopustiv. Cak i ako dobijemo ovo jos nekako. Strasno...

Počinjem da ličim na njih

pre 8 godina

...ali sad sa uzivanjem citam predhodne komentare.
(A sad adio, 19. novembar 2015 23:46)
Zbog nekih zvezdaša koji više mrze Partizan nego što vole Zvezdu (Šljapić, Đurin, Batančev...) pijem jutarnju kafu sa uživanjem.

dzoni

pre 8 godina

Od Rebica nikada nece biti nista,vec 3 sezone je sa prvim timom i nista nije naucio.Decko jednostavno nema m..a
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (Rakijaman, 19. novembar 2015 23:35

Meni se cini da ima m..a, ne vidim da se nesto plasi kad igra, naprotiv, ali ne ume i to mu je mnogo veci problem

Luka

pre 8 godina

strašno, jesmo li dali nešto iz igre u drugom poluvremenu.. I desilo se onog čega sam se plašio, šut stao a akcija nema..Aman Radonjicu 20 prednosti si prokockao

Dejan

pre 8 godina

Dali je moguce da trener drzi Rebica u timu a Jovic na klupi.Radonjic i Rebic takva dva umetnika ni svecom nemozes naci.Iskljucivi krivci za poraz.Ova utakmica je u potpunosti promenila moje misljenje o Radonjicu.

Protest

pre 8 godina

Trazi Radonjicu time out kad nas stizu a ne na minus 6. Nema covek osecaj. Velike greske Rebe i Gudure na kraju. .al dobro nisu ni oni krivi. Treba beka da dovedu ,da je neko poput Djenke ove bi lagano dobili.

partizan ponos Srbijeee

pre 8 godina

za istog tog radonjica ste govorili da je bolji od vujosevica,Vujosevic za 10 klasa bolji trener....miler odlican igrac ..
pozz

daddy cool

pre 8 godina

Kad pogledam Radonjica tokom utakmice, samo vidim nesigurnost, strah, nevericu, neodlucnost, pogubljenost... To vide i igrači. I vide da nema resenja kad kola krenu nizbrdo. Takav trener mora da se menja Covicu. Hvala za sve, bilo je lepo, ali dovidjenja. Tako se to radi.
(Crca, 19. novembar 2015 23:36)

To je sustina vaseg problema. Taj kojeg zoves da menja. Nemate nimalo postovanja prema igracima i treneru. Toliko ste alavi, a ne razumete da je jako tesko u 2 godine napraviti dobar rezultat u evroligi. Ucite malo na nasem iskustvu. Posle 8 godina konstantnog igranja je dosao F4.

realno

pre 8 godina

zadjem do prodavnice na 49-64 vratim se, ono 63-64! Pa sta radite ljudi, da l' ste normalni?!?!?
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (sasha, 19. novembar 2015 22:18)
iznajmljeni kasper. u prodavnicu dok voljeni klub igra?

jakobsen

pre 8 godina

Kad pročitam ove likove sto se žale da nemamo akcije u napadu digne mi se kosa na glavi.
Ko sve sebi daje za pravo da komentariše.. lele

Gospodin

pre 8 godina

Radonja Bog! Batalite više da pljujete čoveka. On nam je doneo najblistavije trenutke u Zvezdi. Prošla godina se neće ponoviti nikad, shvatite to. Bravo Dejo! Samo napred, glavu gore i nastavi tako dobro!

NikolaSrb

pre 8 godina

Sta bi bilo da imamo skor 2-4 kao sto Real ima, sa onakvim igracima a oni jos nemaju povredjene igrace, a mi njih 4 komada +williams. Polako i da izgubimo veceras moramo ici istim putem.

Don Serđo

pre 8 godina

Mislim da je ova utakmica pokazala da nam je za nešto više, korak dalje u odnosu na prošlu sezonu potreban za nijansu bolji trener...jer ako ti tim ispusti prednost od 21 rezlike onda zaista nešto nije uredu sa tobom...svaka čast za sve dosad ali dosta je bilo prakse na Zvezdi!!!

Voip

pre 8 godina

Ovo nije normalno, ne sviđa mi se ovakav napad. Moramo malo ući u reket. Moraće da padne procenat suta za tri. Odbranu takođe moramo pojačati pa poentirati iz kontri. Ajmo Zvezdo!

Milos

pre 8 godina

Zasto covece na pocetku drugog poluvremena nisi stavio Tejica i Rebica a odmorio Milera i cuvao Jovica za kraj? Zasto nisu Jovica cuvao za kraj kad je dobio 4 faul?Zasto ih niste faulirali i slali na penale stalno? Ne das im da se razmahnu..ali dobro Radonja,verujem ja u tebe..mnogo nam je igraca povredjeno i to se veceras videlo da nedostaju igraci u rotaciji..bice bolje sigurno.

zagor

pre 8 godina

"ni jedna akcija" nja nja nja...
BOTOVIIIII
da li ste culi za poic n roll? za pick n pop? da li ste ikada culi za "motion offence"? da li ste culi za boba najta?
da li usa tim ima "akcije"?
nije problem kad neko ne zna nesto sto ne mora ni da zna. problem je kad se taj neko pravi pametan.

nikola

pre 8 godina

Realno, sa ovom postavom i svim povredama mozda nismo imali cemu da se nadamo. I pored toga mislim da su mec resile prilicno diskutabilne Joviceve 4-ta i 5-a licna. Sta je, tu je, idemo dalje. I dalje moze da se desi da nas pobeda protiv Bajerna u zadnjem kolu vodi dalje.

Batko

pre 8 godina

Radonjićev poraz. Hoće li ovog čoveka više neko oterati?
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Shone, 19. novembar 2015 22:30)

Daj dete ne pricaj gluposti..

lol

pre 8 godina

Ovom Mileru dati STA POZELI da ostane i sledece godine!
(hours of love, 19. novembar 2015 20:59)

Nemoj tako siroko. Sta ako pozeli da nam Vazura ili Branko Ruzic budu portparol? Nego odvesti ga splavove, oproban recept ;)

CJ

pre 8 godina

Ovo je cudo da mi imamo +15 s obzirom da nas sudija UNIŠTAVA.
Ovi nas u odbrani prebijaju a na suprotnoj strani čistu bananu Tompsona odsvira kao faul a onda odma i Cirbesu smesan faul u napadu.

dzoni

pre 8 godina

+3 za strazbur hahaha radonjina greska, odlucujuci trenuci loptu gube rebic i guduric...
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (zig i zag, 19. novembar 2015 22:30)

pa jel loptu izgubio radonjic ili ova dvojica

vlade

pre 8 godina

Zvezdina igra je nesto najblize radnickom iz kragujevca za vreme mute nikolic, slabo kosarke dosta sutiranja za tri. Da je nekim slucajem zvezdu sluzio sut 40min bilo bi kakva igra zvezde

Konfučije

pre 8 godina

Veliki mag završnica. Treba da objavi knjigu koja bi bila glavno štivo u trenerskim školama. Kako izgubiti dobijenu utakmicu.

verteks

pre 8 godina

Poraz i preokret (kao i protiv Igokee) je posledica nedostatka rotacije, prisustvom Lazića, Mekela i Dangubića, pa čak možda i samo Lazića, Zvezda bi dobila i jednu i drugu... Borbenost je bila na nivou, ali su jednostavno Gudurić i Rebić premladi da ovakve utakmice budu na njihovim plećima kad se lomi. Jedina veća zamerka je što šut za 3 večeras nije imao alternativu, a tako se napad ne igra na ovom nivou takmičenja. Glavu gore, momci, biće ovo paklen tim do kraja sezone, pa makar i u EK!

bagzi

pre 8 godina

Uuuu jbt! Ako ovo izgubimo. Jeste da nam je skracena rotacija ali ovo mora da se dobije. Do duse odvalili su nas od batina a slabo nam sude.

Coutinho

pre 8 godina

Zvezda ima vise pobeda u gostima u zadnje dve sezone nego partizani u zadnjih deset sto su ucestvovali,prolazili sa 2-3 pobede,a loze se da su toboz institucija,a ne zarezuje ih niko u evropi ni za suvu sljivu.

Batko

pre 8 godina

Radonjicu vracaj Milera sta radis to covece ???…?? hladis ga po obicaju ??????
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Pritisak 200, 19. novembar 2015 21:13)

Sine, ovo je košarka, ne fudbal !!! Ovde postoji "rotacija", ovde se igrači brze troše , ovde moras da odmaras igrača, ovde NEMA NIJEDNOG IGRAČA koji igra 40 min. Ne lupaj , molim te

cofi95

pre 8 godina

@(djubre, 19. novembar 2015 22:49) - Ne pominji mi Bordo, molim te. Imao sam rupu u zidu (uradjena izolacija, pa mekano) od daljinskog posle utakmice. Ono sinoc nisam ni hteo da gledam, da se ne nerviram.

SAŠA FRANKFURT

pre 8 godina

Brate Milleru dati državljanstvo, samo ako hoće! Iskreno ovako mladog igrača, a da ovako rastura nisam video! Trojke, banane, obrana,brzina...! Inače svi igraju super, obrana i šut ubitačni! Samo tako momci nastavite i može i Real i Himki da padnu! Ne verujem da bi se naigrali pored ovakve Zvezde! Navijači super, kao da se igra u Srbiji!

BG DS

pre 8 godina

Momcima svaka cast - ravnopravno se nositi sa evroligaskim ekipama bez uigranih akcija, bez pravovremenih izmena i tajm-auta, i bez valjanih saveta sa klupe, to je zaista podvig.

b93

pre 8 godina

ajde sad klovnovi tjerajte radonjica....dr radoooooooonja,a da sta ima radonja stim sto ekipu ide sut,a isto to da ih nije isao sut opet bi radonja bio kriv a?pisem na poluvremenu

Predrag

pre 8 godina

Neverovatno agresivna igra Strazbura u drugom poluvremenu koju su ove ,nazovi, sudije tolerisale. Cinjenica je, da je Zvezda prokockala +18 iz prvog poluvremena, ali sa ovakvim sudijama izgleda da je tako moralo biti. Ne branim losu igru Zvezde u drugom poluvremenu ali,jednostavno, Strazbur je morao da pobedi.

Vlajko

pre 8 godina

Ne mogu da verujem koliko zluradih komentara,kakvi smo to ljudi?! Dovoljno je pogledati komentare posle Bajerna i sada i to vam sve dovoljno govori o našim karakterima..Ja sam lično zadovoljan(naravno da sam tužan zbog poraza), ali momci su dali sve što mogu na terenu i nema im se ništa zameriti! Bilo me je sramota posle poraza od Reala i Himkija jer želja i motivacija nije bila na nivou ali sada nemam šta da zamerim! Lepo je rekao trener francuza je utakmica rešena kad je Jović dobio 5 ličnu, on je mnogo značio u odbrani i organizaciji igre iako ga šut neće ove sezone,dok Rebić loše organizuje igru,uglavnom drži loptu 15 sekundi i onda ili šutne ili uvali kosku saigraču, dobar je Reba šuter ali mora još mnogo da uči o organizaciji igre ali nismo imali drugu alternativu na toj pozicuji,da je igrao Mekel(koliko god da mi je antipatičan),mi bismo dobili. Ne mogu da verujem da neko kritikuje Simona!Pa čovek je naš najbolji igrač u zadnjih nekoliko tekmi!Ne zameram ništa Guduri,dobro je igrao do finiša kad je neiskustvo presudilo ali sam ubeđen da će mnogo naučiti iz ove utakmice i da će biti dobar igrač!Francuzi su očigledno postavili odbranu da brane reket i ostavili su nam dosta prostora za 3,ali 36 ispaljenik 3 je previše,ne može se tako dobiti u gostima.Ništa, gore glavu i idemo dalje, podrška momcima i Radonji iako nije idealan trener ali je pogubno da stalno menjamo trenere kao čarape,mora da postoji sistem.Još imamo šanse za prolazak dalje i to bez 4 povređena startera!

Banic

pre 8 godina

Jel jos neko primetio da su Strazburu dodali dva poena u zadnjoj cetvrtini kad je bilo deset za nas??? Mislio sam da ce da isprave ali nisu.

JR

pre 8 godina

Bravo momci ! Ali kakvu atmosferu prave organizatori utakmice, bez obzira sto ubedljivo gube ! Evo i na poluvremenu show... Kao u NBA ! Ovo treba kod nas i u ABA !!!

odlazi

pre 8 godina

Naravno da na pocetku treba dati punu podrsku igracima i ne vidim njihovu krivicu u ovome opet je jedini glavni i odgovrni krivac Radonjic isao je sut strasno u prvih 15 min kao protiv Bajerna a islo je i ispucvanje je koncepcije nije bilo, u 8 minutu je isekao Milera koji je do tada bio fantastican pa zasto on mladi atleta ne moze da igra vise o 8 min u kontinuitetu a Simon moze 16, drugi deo raspad i umesto da se lopte spustaju na centre mi nastavljamo sa ispucavanjem trojki a tek zadnja cetvrtina oni u bonusu a mi umesto da svaki napad pokusavamo da iznudimo faul mi se gubimo, zaista pratim Zvezdu od vremena Solea i Meca odnosno Vojkana Bencica i Bolica ali ovako loseg trenera nikad nismo imali, otkaz mora pasti inace necemo uzeti ni ABA ligu koja je sada bitnija no ikad pa zamislite samo psiholoski pritisak koji trener ne ume da resi u eventualnom finalu sa Cedevitom

Radikal Republika Srpska

pre 8 godina

Crvena Furija je bez čitave jedne petorke održala čas košarke u prvom poluvremenu Strazburu, a samo zahvaljujući onakvom sramnom domaćinskom suđenju u drugom poluvremenu nije utakmicu dobila preko 20 razlike.

Partizan-Igokea i obrnuto

pre 8 godina

Bruka! Toliku prednost ne gube ni srednjoškolske ekipe! To je pokazatelj da nije bilo organizovane igre i da je, prije svega, voda ušla u uši! A tada je na treneru da reaguje i dovede ekipu u red, što đetić nije uradio.

ja

pre 8 godina

Radonjicu verujem da ce ti oni sto te ne vole sve oprostiti ako Tompson ne ugleda parket u drugom poluvremenu, kapiram da decko ni na treningu ne pogadja kos

cz

pre 8 godina

i ja sam razocaran toliko da mi je ovaj poraz pokvario celu nedelju, ali realno i iskreno bez lazica, mekela, dandubica, mitrovica i bez jovica u zadnjoj cetvrtini zbog 5 licnih ne znam dal neko realan ocekuje da sa rebicem i guduricem mozemo da dobijemo bilo koju utakmicu?? oni ne mogu da budu nosioci igre ni u jednoj ozbiljnoj ekipi, ne samo oni vec ni u jednoj ozbiljnoj ekipi u bilo kom sportu na svetu ne mogu 20godisnjaci da budu nosioci igre, to je realnost i istina,pa samo da je jovic bio tu da prenosi loptu zvezda bi ovo dobila, a da ne kazem da su lazic ili mekel mogli da igraju, tacno se videlo da fali taj jedan iskusan bek u 4. cetvrtini, steta, al idemo dalje ..

Dakson

pre 8 godina

Pre nego što počnete da pljujete po Radonji morate da shvatite da čoveku u ekipi nedostaju Dangubić, Mitrović, Mekel i Tejić koji još nije ušao u formu. Na centru je čovek planirao Sofoa, koji po dolasku u Zvezdu postao potpuno nezainteresovan, pa je zato najuren. Pre tri nedelje su stigli Štimac i Miler, što je kratak period za uigravanje. E u takvim okolnostima ni Greg Popović ne može da napravi šampionsku ekipu. Radonja mora da pravi rotacije tokom meča, jer ne mogu isti igrači da igraju sve vreme. Možda i mogu, ali onda je problem njihov nastup na narednim utakmicama jer će u ovoj jednoj da sagore. Ovo utakmica je dokaz da i kada nas ide ludački šut u prvom poluvremenu i kada napravimo +21, sa igračima sa klupe ne možemo da sačuvamo tu prednost. Jović je loš plej, Rebić je za Srpsku ligu, Štimac centar ispod proseka. To nam je što nam je. Stiže za 10 dana Vilijams, ali dok se i on ne uigra i dok ne razigra sve ostale proći će mnogo vremena. U jeku sezone kada imaš dve utakmice nedeljno stiže plej! I sad svi mi i od Markusa očekujemo nemoguće. Zvezda može da liči na nešto tek tamo negde od Nove godine, da uzmemo titulu u ABA ligi i da se kvalifikujemo za Evropu. Ova sezona je odavno izgubljena što se tiče Evrolige.

kalina

pre 8 godina

Kakva je igračina Miler!!!Sam vredi više nego ona silna pojačanja koja smo doveli.Još kad se vrati Vilijams,biće to odlična ekipa.

laf

pre 8 godina

slabi smo bili na bekovima, amer je totalno u out-u, jovic dobar, rebic I guduric mladi...jos jovic 5 licnih, I pored tolike razlike na poluvremenu ocekivao sam da nam pridju....

Nenad

pre 8 godina

Najpre da kazem, zao mi je zbog poraza. U ovom rosteru samo Jovic moze da kreira napad, izrasta u stabilnog reprezentativnog pleja, pored sjajne odbrane unapredio je igru u napadu. Rebic mlad, ima talenta nema fizikalije. Guduric mlad, sportski bezobrazan kvalitetan igrac koji moze dosta da napreduje. Prosle godine je igrao srpsku ligu, potrebno je malo vremena da se adaptira na vrhunsku evropsku kosarku. Bice on vrhunski igrac. U nedostatku niskih igraca ocekivao sam da Tomson preuzme malo vise odgovornosti u napada, ali on se prosto krio od lopte, zalosno. Simonovic je jednostavno ogranicenih kosarkaskih sposobnosti, ali trenutno radi ono sto najbolje moze. Od njega se nije oceivalo da kreira napad, juce je branio niskog i kvalitetnog igraca, trosio sa maksimalno. Jovic je ponovo odigrao odlicnu utakmicu, punim gasom i u jednom i drugom pravcu, ali se jako potrosio sto je bilo evidentno sredinom trece cetvrtine. Utakmicu smo izgubili pre svega zbog nedostatka niskih kvalitetnih igraca koji mogu da preuzmu odgovornost i konsoliduju redove kada je gusto. I pored gresaka Gudurica treba podrzati, jer pre svega ima smelosti da preuzme odgovornost, a ima i talenta. Simanicu dati vecu minutazu u svim takmicenjima, dobar igrac se stvara na jakim utakmicama. Tomson razocarenje, kada ce da proradi kad nije juce.

Iskren Zvezdas

pre 8 godina

Gde su sad ovi dezurni pljuvaci Simona i Radonje? Covek je bio mozak na terenu a i sad kao trener, samo sto to prosecan NBA napaljen klinac ne moze da razume. I da ne prodjete u top 16 ponosim se sa vama.

Стефан

pre 8 godina

Квинси Милер!!! Шта год да буде на крају, дати му ауто, стан, чирлидерсицу коју оће да бира!!! Звер је, ко га је довео свака му част, да није њега стварно не знам како бисмо изгледали ове сезоне.Јеидини од 4 странца која су ове године доведена а да ваља. Ево док пишем, пребацисмо 50 за полувреме....ваууууу!

santa justa

pre 8 godina

E da je Tomson "kliknuo" mozda bi dobili. Prosto je neverovatno koliko je tu trenera pogresilo! Od pionira pa do seniora. Zato ima menadzera za medalju. On nije ni za Partizan!

Ivan

pre 8 godina

Ja nekako smatram da Crvenoj Zvezdi treba trener koji je njen iskreni navijac, tako da Covicu reaguj a ti Sale Obradovicu pakuj kofere i bezi iz Nemacke, dobro si dosao!

nemanja

pre 8 godina

Ovaj Miler ako ovako nastavi, bice medju 10 najboljih igrava u Evropi. Prvo poluvreme neverovatno, fantasticno sutersko izdanje. Bojim se da je Tompson potrosio sve kredite. Sjajno, maestralno, samo tako nastavite!!!

Ko zna zna

pre 8 godina

Radonja znalac,

Kako je tempirao formu za najbitnije meceve protiv Bajerna i Strazbura.

Pogodjen mini ciklus svim igracima u isto vreme.

oOo

pre 8 godina

Kavlo looodooo poluvreme...realno NEREALNO..ali mora i nas da pr...nja.Setire se onih nerealno losih % za 3 od prosle sezone npr.protiv Zalgirisa i Reala kod kuce...tako da posto smo ekstremna ekipa kod nas je ili veliki + ili veliki -..takvi smo i ko narod..

Visente

pre 8 godina

http://live.realstreamunited.com/streaming/free-live-video-streaming-strasbourg-crvena-zvezda-basketball-euroleague-184280.html
Francuska tv, ne koci. Hvale Milera, a kako i ne bi? Decko je kralj!

bugica

pre 8 godina

Zasto niko ne pominje skandalozno sudjenje? Oni su ih vratili u igru i omogucili tu jaku odbranu. Jovic ne bi dobio peti faul da nije bilo smesnog kriterijuma i nepostojecih faulova. Ako nesto zameram Radonji, to je sto nije usao u teren u trecem minutu zadnje cetvrtine i dobio tehnicku ko covek i bar prekinuo tu seriju gresaka na nasu stetu.

slobinator

pre 8 godina

Volim kad se busate pa puknete kao tikva,hahahaha. Ulepsali ste mi dan
(sax, 20. novembar 2015 09:39)
Jadan ti je život kad nešto ovako može da ti ulepša dan

Milan

pre 8 godina

Fantazija..Strazbur osetio svoju medicinu...A vi sto pljujete posle svakog poraza....Shvatite da ovaj tim igra jos toplo, hladno zbog povreda i kratke rotacije...

zyx

pre 8 godina

Zar niko ne vidi da Zvezda nije imala dovoljan broj ljudi u rotaciji? Izgubili su samo zato što su ostali bez snage. Nedostaju Mitrović, Lazić, Dangubić i Vilijams. Zar neko stvarno misli da Simonović, Gudurić, Rebić i naročito Miler mogu da odigraju više od 20 minuta bez odmora i to na svaka tri dana?

Kum

pre 8 godina

radonja odlazi. Gde je jovic celu 4. cetvrtinu. Loptu ti prevodi dete kad je najbitnije izgubi 3 lopte i njihove lake kontre. Gde su akcije, gde je igra. Radonja napolje
(vulo, 19. novembar 2015 23:07)

5 licnih, genije.

I takvi komentarisu, pametuju i ocenjuju...

1357

pre 8 godina

Evo link za sve koji traze: http://www.fixalen.tv/20151119/vv-1198294-basketball-564cf7f9c55442.47948457.html
Nadam se da ce moderatori da puste komentar.

Trollston

pre 8 godina

Cim je odbrana podignuta na vrhunski nivo, napravljena je serija 16-0, sut je za sad nerealno dobar, ali pocinjemo da igramo i pod kosem, samo da odbrana ostane na nivou i imamo ih.

ivan

pre 8 godina

Sad svi pljujete Radonju i igrace, u Minhenu je bio Bog, nemoguce da toliko cesto menjate misljenje, pre bih rekao da skupljate lajkove ovde na vestima, iako niko ne zna ko ste hehhehe :)

манге

pre 8 godina

можемо ми и да дамо 50 поена за четвртину, али, ја ево гледам и обраћам пажњу - НИ ЈЕДНА акција у првој четвртини. ТАЧКА.

Coutinho

pre 8 godina

Zvezda ima vise pobeda u gostima u zadnje dve sezone nego partizani u zadnjih deset sto su ucestvovali,prolazili sa 2-3 pobede,a loze se da su toboz institucija,a ne zarezuje ih niko u evropi ni za suvu sljivu.

Predrag

pre 8 godina

Neverovatno agresivna igra Strazbura u drugom poluvremenu koju su ove ,nazovi, sudije tolerisale. Cinjenica je, da je Zvezda prokockala +18 iz prvog poluvremena, ali sa ovakvim sudijama izgleda da je tako moralo biti. Ne branim losu igru Zvezde u drugom poluvremenu ali,jednostavno, Strazbur je morao da pobedi.

superheroj_Gailius_sa_planete_NEPTUNas

pre 8 godina

JE SUIS ZVEZDA TELEKOM
JE SUIS ZVEZDA TELEKOM
JE SUIS ZVEZDA TELEKOM
JE SUIS ZVEZDA TELEKOM
JE SUIS ZVEZDA TELEKOM
JE SUIS ZVEZDA TELEKOM
JE SUIS ZVEZDA TELEKOM
JE SUIS ZVEZDA TELEKOM
JE SUIS ZVEZDA TELEKOM
JE SUIS ZVEZDA TELEKOM
JE SUIS ZVEZDA TELEKOM
JE SUIS ZVEZDA TELEKOM

91

pre 8 godina

Drzavni po'so,epizoda 20.
(Okoca Dimi, 19. novembar 2015 21:06)

Pa kada smo mogli da gledamo 13 serija (sezona) te vase pacere , nije problem da odgledamo i ovu vrhunsku predstavu

Batko

pre 8 godina

Radonjićev poraz. Hoće li ovog čoveka više neko oterati?
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Shone, 19. novembar 2015 22:30)

Daj dete ne pricaj gluposti..

Radikal Republika Srpska

pre 8 godina

Crvena Furija je bez čitave jedne petorke održala čas košarke u prvom poluvremenu Strazburu, a samo zahvaljujući onakvom sramnom domaćinskom suđenju u drugom poluvremenu nije utakmicu dobila preko 20 razlike.

jakobsen

pre 8 godina

Kad pročitam ove likove sto se žale da nemamo akcije u napadu digne mi se kosa na glavi.
Ko sve sebi daje za pravo da komentariše.. lele

Gospodin

pre 8 godina

Radonja Bog! Batalite više da pljujete čoveka. On nam je doneo najblistavije trenutke u Zvezdi. Prošla godina se neće ponoviti nikad, shvatite to. Bravo Dejo! Samo napred, glavu gore i nastavi tako dobro!

Stjepana Supanca 15a, vaša je adresa!

pre 8 godina

Zvezda 'ladno treća u grupi!
I posle ovog kola i na kraju ...
(Moj drug iz detinjstva, 19. novembar 2015 21:13)

Jel i tebi makar malo neprijatno što si pokazao manjak pameti u društvu?

...

pre 8 godina

Necu da pljujem nista pisem na rezultatu 36 27 zvezda dve akcije nije napravila,sve je stvar indivindualnih akcija i trojki,sta cemo kad stane sa trojkama?wili vracaj seeee

CJ

pre 8 godina

Ovo je cudo da mi imamo +15 s obzirom da nas sudija UNIŠTAVA.
Ovi nas u odbrani prebijaju a na suprotnoj strani čistu bananu Tompsona odsvira kao faul a onda odma i Cirbesu smesan faul u napadu.

Igor

pre 8 godina

Bravo Radonjicu,sa plus 20 reskiras da izgubis,da ti dovedu Lebrona i Kobija izgubili bi se u tvojim rotacijama,Rebic i Tomson katastrofa,Stimac nek pokusa na ragbiju,za basket mu uvek hvalio osecaj

Kum

pre 8 godina

Citam komentare, i pitam se:

- da li je moguce da u Srbiji ljudi toliko malo znaju o kosarci?
- dokle doseze komsijska patnja?

Samo da vam nabrojim igrace koji sede na klupi, a ne mogu da igraju: Lazic, Dangubic, Mitrovic, Mekel, Vilijams! Zato nam Rebic organizuje napad, a ne moze fizicki da igra na ovom nivou. Zato Miler igra 38 minuta, pa mu dusa izlazi na nos. Zato Simonovic isto nema zamenu. Zato nam odbrana puca. Razmislite malo. Poceli smo senzacionalno, ali stigla nas je kratka klupa i manjak iskustva kod nekih igraca.

Hocete mlade igrace, izvolite, gledajte! Garantujem, da je samo Lazic igrao, ovo bi opusteno doveli kraju, ali nas i povrede muce ove sezone. Real i Himki su razbijeni na ovom terenu, a mi sa pola tima vodimo 20 razlike, i to je islo dobro, sve dok je bilo energije i mali broj licnih gresaka. Posle...steta, ali idemo dalje.

Batko

pre 8 godina

Radonjicu vracaj Milera sta radis to covece ???…?? hladis ga po obicaju ??????
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Pritisak 200, 19. novembar 2015 21:13)

Sine, ovo je košarka, ne fudbal !!! Ovde postoji "rotacija", ovde se igrači brze troše , ovde moras da odmaras igrača, ovde NEMA NIJEDNOG IGRAČA koji igra 40 min. Ne lupaj , molim te

manunited

pre 8 godina

Glupljeg trenera nisam nikad video. Kad mu pogadjaju trojke sve ok, inace da se napravi neka akcija, nema sanse. Cigani, terajte to sto pre.

zagor

pre 8 godina

"ni jedna akcija" nja nja nja...
BOTOVIIIII
da li ste culi za poic n roll? za pick n pop? da li ste ikada culi za "motion offence"? da li ste culi za boba najta?
da li usa tim ima "akcije"?
nije problem kad neko ne zna nesto sto ne mora ni da zna. problem je kad se taj neko pravi pametan.

Banic

pre 8 godina

Jel jos neko primetio da su Strazburu dodali dva poena u zadnjoj cetvrtini kad je bilo deset za nas??? Mislio sam da ce da isprave ali nisu.

b93

pre 8 godina

ajde sad klovnovi tjerajte radonjica....dr radoooooooonja,a da sta ima radonja stim sto ekipu ide sut,a isto to da ih nije isao sut opet bi radonja bio kriv a?pisem na poluvremenu

sramota

pre 8 godina

Ja ne verujem da smo ovo izgubili. 21 razlike ej!!!!! Ma ajde idi begaj, kakvi ste vi indijanci. Cedevita je za vas u najmanju ruku Dallas!

Nikola MM

pre 8 godina

Zamislite da je Djenka ostao, pa zajedno sa Kvinsijem na terenu... koja bi to kolicina pozitivne, ludacke energije bila...

Kvinsi... Burazer!

Kokan87

pre 8 godina

Mileru ponuditi poboljsan ugovor na vise godina, on je zverina!!! Uzgred svaka cast Radonjicu na sistemu, cim se malo odlepimo u vatru se bacaju mladi, to je garant rezultata na duze staze, mozda necemo biti u vrhu Evrolige ali imacemo mlade na koje mozemo da se oslonimo.

фф

pre 8 godina

Bravo Radonjicu,sa plus 20 reskiras da izgubis,da ti dovedu Lebrona i Kobija izgubili bi se u tvojim rotacijama,Rebic i Tomson katastrofa,Stimac nek pokusa na ragbiju,za basket mu uvek hvalio osecaj
(Igor, 19. novembar 2015 22:19)
А теби ХВАЛИ писмености.

Dakson

pre 8 godina

Pre nego što počnete da pljujete po Radonji morate da shvatite da čoveku u ekipi nedostaju Dangubić, Mitrović, Mekel i Tejić koji još nije ušao u formu. Na centru je čovek planirao Sofoa, koji po dolasku u Zvezdu postao potpuno nezainteresovan, pa je zato najuren. Pre tri nedelje su stigli Štimac i Miler, što je kratak period za uigravanje. E u takvim okolnostima ni Greg Popović ne može da napravi šampionsku ekipu. Radonja mora da pravi rotacije tokom meča, jer ne mogu isti igrači da igraju sve vreme. Možda i mogu, ali onda je problem njihov nastup na narednim utakmicama jer će u ovoj jednoj da sagore. Ovo utakmica je dokaz da i kada nas ide ludački šut u prvom poluvremenu i kada napravimo +21, sa igračima sa klupe ne možemo da sačuvamo tu prednost. Jović je loš plej, Rebić je za Srpsku ligu, Štimac centar ispod proseka. To nam je što nam je. Stiže za 10 dana Vilijams, ali dok se i on ne uigra i dok ne razigra sve ostale proći će mnogo vremena. U jeku sezone kada imaš dve utakmice nedeljno stiže plej! I sad svi mi i od Markusa očekujemo nemoguće. Zvezda može da liči na nešto tek tamo negde od Nove godine, da uzmemo titulu u ABA ligi i da se kvalifikujemo za Evropu. Ova sezona je odavno izgubljena što se tiče Evrolige.

nikola

pre 8 godina

Realno, sa ovom postavom i svim povredama mozda nismo imali cemu da se nadamo. I pored toga mislim da su mec resile prilicno diskutabilne Joviceve 4-ta i 5-a licna. Sta je, tu je, idemo dalje. I dalje moze da se desi da nas pobeda protiv Bajerna u zadnjem kolu vodi dalje.

Ko zna zna

pre 8 godina

Radonja znalac,

Kako je tempirao formu za najbitnije meceve protiv Bajerna i Strazbura.

Pogodjen mini ciklus svim igracima u isto vreme.

Delija

pre 8 godina

Odlicna prvo poluvreme dok su svi bili svezi dok je klupa zakazala totalno. Da su igrali Mitrar, Danguba, Lazic, Mekel i MWil Zvezda bi ovo dobila bez po muke. Za Top 16t treba klupa a za top 8 i po jedan top centar, i Thompson od prosle godine jer moze a ne smije. Radonic nije los trener ali ne smije tako lako gubiti utakmice.

Batko

pre 8 godina

Sada ce neko da me napljuje, ali meni se UOPŠTE NE DOPADA kako ide utakmica. Imamo +11 na kraju 1/4 , ali zahvaljujuci šutu. Nijednom nije lopta spustena "dole", bez ijedne kombinacije na "piku". Igramo i u igri smo dok nas sluzi šut, kada stane (a verovatnoca je da hoce)...daj Boze da grešim

Stjepana Supanca 15a, vaša je adresa!

pre 8 godina

Kuc,kuc.''Ko je?''-'' Top 16''-''Izvolite,slobodno''
(Nemanja, 19. novembar 2015 21:10)

Jel ti neprijatno što si pokazao manjak pameti u društvu?

Milos

pre 8 godina

Zasto covece na pocetku drugog poluvremena nisi stavio Tejica i Rebica a odmorio Milera i cuvao Jovica za kraj? Zasto nisu Jovica cuvao za kraj kad je dobio 4 faul?Zasto ih niste faulirali i slali na penale stalno? Ne das im da se razmahnu..ali dobro Radonja,verujem ja u tebe..mnogo nam je igraca povredjeno i to se veceras videlo da nedostaju igraci u rotaciji..bice bolje sigurno.

SAŠA FRANKFURT

pre 8 godina

Brate Milleru dati državljanstvo, samo ako hoće! Iskreno ovako mladog igrača, a da ovako rastura nisam video! Trojke, banane, obrana,brzina...! Inače svi igraju super, obrana i šut ubitačni! Samo tako momci nastavite i može i Real i Himki da padnu! Ne verujem da bi se naigrali pored ovakve Zvezde! Navijači super, kao da se igra u Srbiji!

NastyB

pre 8 godina

da li ste culi za poic n roll?
(zagor, 19. novembar 2015 21:42)

Za ovo nije čuo niko. :-)
Pick n pop Zvezda uopšte ne igra, jer jedini igrač koji staje u blok je Cirbes ili Štimac, a oni nikada ne šutiraju sa poludistance.
"Motion offense" je upravo ono što ime kaže - napad u kretanju. A to nije ovo što Zvezda igra - jedan krene na ulaz, a ostali stoje i gledaju šta će biti.
Čak i maloumni BOT vidi da Radonja nema pojma, a kamoli neko ko se malo razume u košarku. Strazbur samo zaigrao presing i 21 razlike se istopiše kao sneg na suncu, jer Radonja ne zna šta da uradi u toj situaciji. Očekivao sam vrhunski taktički potez ubacibvanja petorke Rebić-Gudurić-Tompson-Simanić-Nastić u trenucima kada se lomi rezultat.

Crca

pre 8 godina

Kad pogledam Radonjica tokom utakmice, samo vidim nesigurnost, strah, nevericu, neodlucnost, pogubljenost... To vide i igrači. I vide da nema resenja kad kola krenu nizbrdo. Takav trener mora da se menja Covicu. Hvala za sve, bilo je lepo, ali dovidjenja. Tako se to radi.

Bogdan Kosjeric

pre 8 godina

Koliko volim sto sam konstantan u svojim izjavama npr za Simona, a ne kao neki jedan dan pljuju a sad ce salva komplimenata! Bravo Zvezdo!

hours of love

pre 8 godina

Super su mi ovi sto im ne valja kad ubacujemo trojke.
A kad nama Makabi saspe 15 trojki onda je prica kako ne znamo da branimo sut za tri...
Ma sve moj do mojega...

verteks

pre 8 godina

Poraz i preokret (kao i protiv Igokee) je posledica nedostatka rotacije, prisustvom Lazića, Mekela i Dangubića, pa čak možda i samo Lazića, Zvezda bi dobila i jednu i drugu... Borbenost je bila na nivou, ali su jednostavno Gudurić i Rebić premladi da ovakve utakmice budu na njihovim plećima kad se lomi. Jedina veća zamerka je što šut za 3 večeras nije imao alternativu, a tako se napad ne igra na ovom nivou takmičenja. Glavu gore, momci, biće ovo paklen tim do kraja sezone, pa makar i u EK!

Iskren Zvezdas

pre 8 godina

Gde su sad ovi dezurni pljuvaci Simona i Radonje? Covek je bio mozak na terenu a i sad kao trener, samo sto to prosecan NBA napaljen klinac ne moze da razume. I da ne prodjete u top 16 ponosim se sa vama.

A sad adio

pre 8 godina

Pozdrav za sve komentare sto pominju Partizan na njihovoj vesti. Iskreno mi je krivo sto ste veceras izgubili, ali sad sa uzivanjem citam predhodne komentare.

Batko Supko

pre 8 godina

Pod hitno dati otkaz Rebicu, Tompsonu, Simonovicu, Stimcu i dovesti nova cetiri igraca ... Vratiti Filipa iz FMP-a sa kaljenja. Radonji koji VOLI CZT produziti odmah ugovor do 2018-te. Covicu reaguj...

rs

pre 8 godina

Pa ljudi jeste li vi normalni kad promasuju radonja radis li ti sut na treningu kad sipaju radonja nemas akcije stace biti kad stane sut ne znam kako da igraju da bi se vama svidjelo

Milan

pre 8 godina

Fantazija..Strazbur osetio svoju medicinu...A vi sto pljujete posle svakog poraza....Shvatite da ovaj tim igra jos toplo, hladno zbog povreda i kratke rotacije...

bagzi

pre 8 godina

Uuuu jbt! Ako ovo izgubimo. Jeste da nam je skracena rotacija ali ovo mora da se dobije. Do duse odvalili su nas od batina a slabo nam sude.

bugica

pre 8 godina

Zasto niko ne pominje skandalozno sudjenje? Oni su ih vratili u igru i omogucili tu jaku odbranu. Jovic ne bi dobio peti faul da nije bilo smesnog kriterijuma i nepostojecih faulova. Ako nesto zameram Radonji, to je sto nije usao u teren u trecem minutu zadnje cetvrtine i dobio tehnicku ko covek i bar prekinuo tu seriju gresaka na nasu stetu.

dzoni

pre 8 godina

+3 za strazbur hahaha radonjina greska, odlucujuci trenuci loptu gube rebic i guduric...
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (zig i zag, 19. novembar 2015 22:30)

pa jel loptu izgubio radonjic ili ova dvojica

vulo

pre 8 godina

radonja odlazi. Gde je jovic celu 4. cetvrtinu. Loptu ti prevodi dete kad je najbitnije izgubi 3 lopte i njihove lake kontre. Gde su akcije, gde je igra. Radonja napolje

krcun osnivac

pre 8 godina

Jao al ce da placuuu grobariiii prvo je bilo 0-10 ce imati zvezda pa 1-9 pa 2-8, evo sad 3-3...Jao evropski sampion je iza nas...
(petarczv, 19. novembar 2015 21:30)

u moru glupih veceras, ovaj je najgluplji

DUŠAN

pre 8 godina

Odlično taktički vođena utakmica od strane Radonjića i perfektna 4 četvrtina.Izgrađene akcije za sigurne poene i jasna koncepcija u napadu i u odbrani.Tajm aut uvek tražen na vreme.Briljantan stajling sa uredno vezanom kravatom.Utakmica taktički i koncepcijski vođena kao polufinale ABA sa Cibonom,mislim pretprošle sezone....Ljudi uništi nas čovek dok se uči na nama,a nemože da shavti da nezna.

NikolaSrb

pre 8 godina

Sta bi bilo da imamo skor 2-4 kao sto Real ima, sa onakvim igracima a oni jos nemaju povredjene igrace, a mi njih 4 komada +williams. Polako i da izgubimo veceras moramo ici istim putem.

koshke

pre 8 godina

centri su nam nula,oni zajedno nisu skupili skokove koliko je Miler sam.sa jednim plejem i nikakvom igrom bolje nismo ni mogli da prodjemo.mozda ce biti bolje kad Vilijams pocne da igra mada koga da proigra kad centri ne mogu da se sastave.

Kole

pre 8 godina

Sine, ovo je košarka, ne fudbal !!! Ovde postoji "rotacija", ovde se igrači brze troše , ovde moras da odmaras igrača, ovde NEMA NIJEDNOG IGRAČA koji igra 40 min. Ne lupaj , molim te
(Batko, 19. novembar 2015 21:41)

Strucnjak ovde je rec o hladjenju igraca sto je Radonjin specijalitet kad ih krene a ne o rotaciji. Pre bi se reklo da se razumes u rotaciju na policijskom automobilu ili kolima hitne pomoci....
usput ima igraca koji igraju 40 min

Rt Dobre Nade,Bartholomeo Dias....

pre 8 godina

Jebote ne verujem da smo se ovako opustili i da smo im dozvolili da dodju na -1 a imali smo u jednom momentu +21

ogi

pre 8 godina

Volim zvezdu i vecno cu navijati za nju ali moram priznati da su ocajno losi ove godine i da bi ovo veceras bio poslednji trzaj u EL ove sezone.Neverovatno koliko nam fali bar jedan iskusan igrac na bilo kojoj poziciji.

perokvrzica

pre 8 godina

Nisam u mogucnosti da pratim utakmicu...pratim rezultat na livescore.ne mogu da verujem nusmo se pomakli sa 64 zadnjih 10 minuta.jel to radonja ostavio na parketu petorku lazic simonovic stimac tompson rebic?opet garant nesto eksperimentise.covicu reaguj

Trollston

pre 8 godina

Cim je odbrana podignuta na vrhunski nivo, napravljena je serija 16-0, sut je za sad nerealno dobar, ali pocinjemo da igramo i pod kosem, samo da odbrana ostane na nivou i imamo ih.

buleee

pre 8 godina

Sta mi izgubismo covece,doduse ima jos 6 min do kraja kada ovo pisem ali to je to.Da nas nije isao sut i ovde bi bila katastrofa kao u Madridu i Rusiji.Jedino opravdanje za Radonica imam u tome sto smo desetkovani inace igra nam je katastrofalna.

Dejan

pre 8 godina

Dali je moguce da trener drzi Rebica u timu a Jovic na klupi.Radonjic i Rebic takva dva umetnika ni svecom nemozes naci.Iskljucivi krivci za poraz.Ova utakmica je u potpunosti promenila moje misljenje o Radonjicu.

oOo

pre 8 godina

Kavlo looodooo poluvreme...realno NEREALNO..ali mora i nas da pr...nja.Setire se onih nerealno losih % za 3 od prosle sezone npr.protiv Zalgirisa i Reala kod kuce...tako da posto smo ekstremna ekipa kod nas je ili veliki + ili veliki -..takvi smo i ko narod..

Larry

pre 8 godina

Nije Rebić kriv uopšte. Dečko je po meni za back up sasvim solidan. Dobro se snalazio kao šuter protiv Bajerna ali kao kreator još je daleko od Jovića. Ovih 6 minuta on jednostavno sam nije mogao, da je bila jedna dvojka koja bi znala da ga rastereti tipa Djenka. Inače Thompson ne znam ali za njega je Gudurić Jordan.

krcun osnivac

pre 8 godina

Miler napaljena zver, skace ko vanzemaljac!
(Šika Momšilo s' ljubavlju, 19. novembar 2015 21:35)

opa deda, ko bi rekao... ali bitno je da uzivas

RASA

pre 8 godina

Dve trecine Zvezdinih igraca nisu ni za ABA ligu.Zato je ove godine nece ni osvojiti jer Vilijams nece moci mnogo da promeni.Nazalost to je realnost a zelje su drugo.

Pray for Batko

pre 8 godina

Rebron i Guduron podhitno da se zamene sa 2 afro-amerikanca! Gazda Nebojsa da ode po pare u Narodnu Banku Srbije odobrio jutros premijer!

Стефан

pre 8 godina

Квинси Милер!!! Шта год да буде на крају, дати му ауто, стан, чирлидерсицу коју оће да бира!!! Звер је, ко га је довео свака му част, да није њега стварно не знам како бисмо изгледали ове сезоне.Јеидини од 4 странца која су ове године доведена а да ваља. Ево док пишем, пребацисмо 50 за полувреме....ваууууу!

aca

pre 8 godina

Da Jovic nije napravio 5. licnu gresku, CZ bi ovo dobila. Primetno je da fali nekolicina igraca. Ovi koji su igrali dogurali su do +21. Onda kada je bio potreban neko da to sacuva i mirno privede utakmicu kraju, nije imao ko.

Vlajko

pre 8 godina

Ne mogu da verujem koliko zluradih komentara,kakvi smo to ljudi?! Dovoljno je pogledati komentare posle Bajerna i sada i to vam sve dovoljno govori o našim karakterima..Ja sam lično zadovoljan(naravno da sam tužan zbog poraza), ali momci su dali sve što mogu na terenu i nema im se ništa zameriti! Bilo me je sramota posle poraza od Reala i Himkija jer želja i motivacija nije bila na nivou ali sada nemam šta da zamerim! Lepo je rekao trener francuza je utakmica rešena kad je Jović dobio 5 ličnu, on je mnogo značio u odbrani i organizaciji igre iako ga šut neće ove sezone,dok Rebić loše organizuje igru,uglavnom drži loptu 15 sekundi i onda ili šutne ili uvali kosku saigraču, dobar je Reba šuter ali mora još mnogo da uči o organizaciji igre ali nismo imali drugu alternativu na toj pozicuji,da je igrao Mekel(koliko god da mi je antipatičan),mi bismo dobili. Ne mogu da verujem da neko kritikuje Simona!Pa čovek je naš najbolji igrač u zadnjih nekoliko tekmi!Ne zameram ništa Guduri,dobro je igrao do finiša kad je neiskustvo presudilo ali sam ubeđen da će mnogo naučiti iz ove utakmice i da će biti dobar igrač!Francuzi su očigledno postavili odbranu da brane reket i ostavili su nam dosta prostora za 3,ali 36 ispaljenik 3 je previše,ne može se tako dobiti u gostima.Ništa, gore glavu i idemo dalje, podrška momcima i Radonji iako nije idealan trener ali je pogubno da stalno menjamo trenere kao čarape,mora da postoji sistem.Još imamo šanse za prolazak dalje i to bez 4 povređena startera!

prekoOkeanskeDelije

pre 8 godina

Ko ne vidi da je Radonjic najveci krivac za bukvalno svaki poraz Zvezde, taj je stvarno slep kod ociju. Posle ovoga ako ne dobije sut-kartu zaista nema cemu da se nadamo ove sezone.

czbg

pre 8 godina

Tompsonu otkaz momentalni, decko ne zna loptu da dribla i tacno je sve pocelo od momenta kad je bio sam na trojci i poso na ulaz i dao im loptu u ruke.
Inace ovo se nije moglo dobiti bez pleja to je to, fali nam 3-4 igraca koji su povredjeni, Mileru i Simonu svaka cast, mu*onje i borci uvek bili!!!

Zarko

pre 8 godina

Opravdanje ne postoji!!!jeste da mi fakticki igramo bez rezervnog pleja sa rosterom od 8,9 igraca ali ovo je stvarno sramota...trenutno nemamo tim za top 16.bice bolje kad se oporave lazic i danguba i kad počne markus

mrzim da radim subotom

pre 8 godina

Pesic je pod jakim ugovorom a uz to igra i evro ligu. Lepo otici i zamoliti Obradovica (Sasu naravno) da dodje i spasava sto se spasti moze. Nije lose resenje ni Trifunovic, a evo moj drug grobar kaze da bi nam Repesa sredio ekipu. Nije mi bitna nacionalnost trenera, ovo je sport i zelimnajbolje svojoj Zvezdi, ali sa Radonjom, tesko...

Cherez

pre 8 godina

Rebic, Tompson nisu igraci za Zvezdu. Gudura mozda nekad, sad nikako. Centri preslabi, ali Radonja i nema igru za njih. Nemamo prvog pleja. Mnogo rupa za takmicenje tipa Evroliga

Admiral Horatio Nelson

pre 8 godina

Rebicu napusti kosarku.Dok je on u igri raspadamo se. Mora Simon da kreira napade.Crni decko sta li ti treniras. Nijedne jedine akcije lik ne zna. Ne znam nemam rijeci za ovo.

Plavi269

pre 8 godina

Ako se ne varam, ni jedan koš iz igre u poslednjoj četvrtini!?! Do večeras nisam ni znao da je tako nešto moguće. Bar za evroligaški tim...

nemanja

pre 8 godina

Ovaj Miler ako ovako nastavi, bice medju 10 najboljih igrava u Evropi. Prvo poluvreme neverovatno, fantasticno sutersko izdanje. Bojim se da je Tompson potrosio sve kredite. Sjajno, maestralno, samo tako nastavite!!!

Rafonjic najgori trener u istoriji

pre 8 godina

Ne znam sto mi lupate minuse, pa jeste najgori, evo pisem na kraju 3/4..
Direktan krivac za minus 10 u ovoj cetvrtini..

Стефан

pre 8 godina

Оде ово дођавола...е мој брате, треба нама 40 поена разлике да би издржали налете радоњизма у другом полувремену

vlasko

pre 8 godina

Ajde Radonja polako za Podgoricu... BRZO! Ocu da puknem ko kostan kada vidim sta ovaj slepac nije uspeo da sacuva. Za poraz tima koji vodi 21 poena 18 minuta do kraja kriv je iskljucivo i jedino trener!

Samo sam realan

pre 8 godina

Radonjiću vreme ti je da ides!!! Uništio si nas! Prosle sezone da nisi imao onaj tim nista ne bi ni napravio! Pakuj kofere i napolje iz Zvezde!!!!

Flox

pre 8 godina

Sada lepo da se promeni avionska karta i da gospodin ode u Podgoricu i tamo ostane. Nema se vise sta cekati niti se ima po cemu raspravljati.

kalina

pre 8 godina

Kakva je igračina Miler!!!Sam vredi više nego ona silna pojačanja koja smo doveli.Još kad se vrati Vilijams,biće to odlična ekipa.

Borat iz predgradja

pre 8 godina

Rebic?To nije za Evroligu nego za drugu Srpsku ligu!
(s, 19. novembar 2015 22:30)....Rebron? Pa kako,pa zasto? A kako je odigrao Štimara?

pula

pre 8 godina

voditi 23 koseva i izgubiti,pa to ne bi propustio niti...da ne vredjam ni jedan klub..definitivno ovo je poraz trenera,a takvih poraza je malo previse.bojim se da moze doci samo losij u suprotnom radonjic je sazrio za debelu promjenu.

milan

pre 8 godina

Ne mogu se ja ljutiti na Rebica sto nije bolji, ili na Gudurica sto mora odlucivati najvazniju utakmicu a tek od ove sezone je sa prvim timom. Ali mogu se ljutiti na Radonjica koji ne ukaze Jovicu da ne pravi faulove, koji Tompsona drzi na klupi a klinci igraju, sto mi nemamo igru, nikakvu akciju, sto sve utakmice tesno gubimo. Budimo realni, Radonjic je krivac.

lol

pre 8 godina

Ovom Mileru dati STA POZELI da ostane i sledece godine!
(hours of love, 19. novembar 2015 20:59)

Nemoj tako siroko. Sta ako pozeli da nam Vazura ili Branko Ruzic budu portparol? Nego odvesti ga splavove, oproban recept ;)

Sasa

pre 8 godina

izadjem do prodavnice na 49-64 vratim se, ono 63-64! Pa sta radite ljudi, da l' ste normalni?!?!?
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (sasha, 19. novembar 2015 22:18)

E , imenjace, priznaj da si se ponadao i posao da se pocastis pivom. Jbga , "mosa".

Ivan

pre 8 godina

Ja nekako smatram da Crvenoj Zvezdi treba trener koji je njen iskreni navijac, tako da Covicu reaguj a ti Sale Obradovicu pakuj kofere i bezi iz Nemacke, dobro si dosao!

Don Serđo

pre 8 godina

Mislim da je ova utakmica pokazala da nam je za nešto više, korak dalje u odnosu na prošlu sezonu potreban za nijansu bolji trener...jer ako ti tim ispusti prednost od 21 rezlike onda zaista nešto nije uredu sa tobom...svaka čast za sve dosad ali dosta je bilo prakse na Zvezdi!!!

sirela

pre 8 godina

Radonjic OUT! ( ko kaze drugacije je lud,covek ocajno vodi utakmicu )
Thompson OUT! ( djenka i kad nije bio u formi je bio bolji od ovog )
Rebic OUT! nije vise dete a nije ni neki talenat..

Rotacija

pre 8 godina

Radonjicu vracaj Milera sta radis to covece ???…?? hladis ga po obicaju ?????? 
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Pritisak 200, 19. novembar 2015 21:13) 

Sine, ovo je košarka, ne fudbal !!! Ovde postoji "rotacija", ovde se igrači brze troše , ovde moras da odmaras igrača, ovde NEMA NIJEDNOG IGRAČA koji igra 40 min. Ne lupaj , molim te
(Batko, 19. novembar 2015 21:41)

Bravo Batko, imamo sjajnu rotaciju, rotiramo rezultat od 20 razlike za nas do blizu poraza... a nisi cuo da neko igra 40 min :) znaci nema ni ovde kao ni u fudbalu pauza nijedna za odmor :) a ono izmedju cetvrtina...pa time o... ovde je rec o hladjenu igraca kad ih krene sto Radonja redovno radi... jao Batko hahahha uzivaj u rotaciji rezultata ...

Radonja ekspert

pre 8 godina

Procitana igra, nikakva ideja u napadu, sve se svodi na pokusaj dodavanja Cirbesu ili sut za 3, Rebux stegnut i nema nikakvu slobodu u igri. Ako ovo izgubimo, skolski primer utakmice koju gubi trener

Rend

pre 8 godina

Ja inace kao tip koji nema obicaj da se nervira kada gleda sportska desavanja,veceras zamalo nisam gadjao televizor.Lik sa zadnje linije ti tri napada za redom gubi loptu ejjj!Mi generalno kao nacija imamo neki kompleks odnosno strah od uspeha,sto se videlo u porazu protiv Litvanije na Evrobasketu.Jbt vodis 20 razlike i izgubis ej zivote :/ Momcima sve najbolje,nije mi u interesu da vas pljujem,ali ako vodis 20 razlike rokaj jos 20 a ne tuda da se plasis.Veceras je mogao biti ogroman uspeh :///

Realno

pre 8 godina

Radonjicu kakva smekerska zavrsnica, ubacis ovu decu da odigraju ovu bitnu utakmicu lagano gledas kako se mucimo i gubimo utakmicu a ti to nemo posmatras bez reakcije od cega su ti nervi posto ja moje pokidah veceras.

Dejan

pre 8 godina

Smanjena rotacija,umor, neiskustvo a ipomslo neznanje razlog za poraz.sad je problem treba da se vadimo protiv puni boljih. Jedno je jasno nikad nismo dobili utakmicu na nacin na koji izgubimo

Nemke

pre 8 godina

Covke diraju ti trenera opet?! Kazu da ga smenis! A znaju da si ti gazda svoga kluba! Nece Covi navijaci smenjivati trenera posle poraza! GAZDA!

santa justa

pre 8 godina

E da je Tomson "kliknuo" mozda bi dobili. Prosto je neverovatno koliko je tu trenera pogresilo! Od pionira pa do seniora. Zato ima menadzera za medalju. On nije ni za Partizan!

Visente

pre 8 godina

http://live.realstreamunited.com/streaming/free-live-video-streaming-strasbourg-crvena-zvezda-basketball-euroleague-184280.html
Francuska tv, ne koci. Hvale Milera, a kako i ne bi? Decko je kralj!

laf

pre 8 godina

slabi smo bili na bekovima, amer je totalno u out-u, jovic dobar, rebic I guduric mladi...jos jovic 5 licnih, I pored tolike razlike na poluvremenu ocekivao sam da nam pridju....

Počinjem da ličim na njih

pre 8 godina

...ali sad sa uzivanjem citam predhodne komentare.
(A sad adio, 19. novembar 2015 23:46)
Zbog nekih zvezdaša koji više mrze Partizan nego što vole Zvezdu (Šljapić, Đurin, Batančev...) pijem jutarnju kafu sa uživanjem.

ja

pre 8 godina

Radonjicu verujem da ce ti oni sto te ne vole sve oprostiti ako Tompson ne ugleda parket u drugom poluvremenu, kapiram da decko ni na treningu ne pogadja kos

JR

pre 8 godina

Bravo momci ! Ali kakvu atmosferu prave organizatori utakmice, bez obzira sto ubedljivo gube ! Evo i na poluvremenu show... Kao u NBA ! Ovo treba kod nas i u ABA !!!

Мрршшшшшшшшшшшшш брееееееееееееееееее&#

pre 8 godina

Браво Радоњааааааа мајсторе, ајмо радоњизам, ајмо мађијаааааа!!! Боље овако да напишем јер ми иначе не би објавили коментар.

zvezdas

pre 8 godina

Ovako izgubiti dobijenu utakmicu...!?? Pa ovo je neverovatno.Sta covek da kaze.Ovolike oscilacije su nedopustive za ozbiljne ekipe.Hocemo TOP16, ali ovako se kockati i rasipati bodove i energiju...pa ne moze.Simanic sedi na klupi od meca sa Realom.Momak odigrao za primer i od tada ga nema.O cemu se ovde radi, nije mi jasno.

мкг

pre 8 godina

Радоњић је на полувремену објаснио играчима да његова три подигнута прста не значе „шут за три поена", већ „играј акцију три". И ту је био крај.

Abolirani predsednik

pre 8 godina

Aj sto grobari lupaj...ALI OVI NASI STRUCNJACI , OVE PAMETNICE... stvarno nemate pojma
(Batko, 19. novembar 2015 23:07)

Niko nema pojma, samo Batko sve zna :-)

mrgud

pre 8 godina

Dosta vise Radonjicuuuu!!!! Cetvrti put od dobijene utakmice ti gubis!A nije se desilo da dobijemo neku koju smo gubili!!! Pa ima li tu malo morala, znas vec zasta?

Kika

pre 8 godina

Strazbur ide dalje, Zvezda u Evro kup a Radonjic bi, da ima imalo obraza, trebalo da ode u Private Mail i da sa sobom povede Tompsona, Rabica, Gudurica, Tejica i Nastica.

bob

pre 8 godina

Radonjicu, podrzavao sam te do sad, ali te molim ako imas obraza da sam napustis zvezdu, ne igra se kosarka bez ijedne akcije, ova utakmica je bila samo sutiranje trojki i cim je to stalo, a nije moglo celu utakmicu da traje, strazbur odmah preokrece i dobija

blinki

pre 8 godina

Doktor Radonjic,ne zna da kaze timu kako se igra protiv zonske odbrane 3-2.Da nisu onako sutirali u prvom poluvremenu izgubili bi 20+ razlike

Sacramento Kings

pre 8 godina

Za 20 minuta, za citavo drugo poluvreme uspeli smo samo JEDNOM da damo kos za 2 poena, sta reci za taj podatak...Toliko mi je lose sada, da se bukvalno tresem od stresa. Bojim se da je ovo bila klnucna utakmica za top 16, neka bude da gresim, ali...sada treba u naredna 4 kola, dobiti 2 utakmice, kako i koga posle ovoga stvarno ne znam...

zyx

pre 8 godina

Zar niko ne vidi da Zvezda nije imala dovoljan broj ljudi u rotaciji? Izgubili su samo zato što su ostali bez snage. Nedostaju Mitrović, Lazić, Dangubić i Vilijams. Zar neko stvarno misli da Simonović, Gudurić, Rebić i naročito Miler mogu da odigraju više od 20 minuta bez odmora i to na svaka tri dana?

odlazi

pre 8 godina

Naravno da na pocetku treba dati punu podrsku igracima i ne vidim njihovu krivicu u ovome opet je jedini glavni i odgovrni krivac Radonjic isao je sut strasno u prvih 15 min kao protiv Bajerna a islo je i ispucvanje je koncepcije nije bilo, u 8 minutu je isekao Milera koji je do tada bio fantastican pa zasto on mladi atleta ne moze da igra vise o 8 min u kontinuitetu a Simon moze 16, drugi deo raspad i umesto da se lopte spustaju na centre mi nastavljamo sa ispucavanjem trojki a tek zadnja cetvrtina oni u bonusu a mi umesto da svaki napad pokusavamo da iznudimo faul mi se gubimo, zaista pratim Zvezdu od vremena Solea i Meca odnosno Vojkana Bencica i Bolica ali ovako loseg trenera nikad nismo imali, otkaz mora pasti inace necemo uzeti ni ABA ligu koja je sada bitnija no ikad pa zamislite samo psiholoski pritisak koji trener ne ume da resi u eventualnom finalu sa Cedevitom

kamiondžija

pre 8 godina

Stvarno ne želim da pljujem, ali mi nismo u celoj trećoj imali jedan smislen napad... plašim se za ishod, nadam se bespotrebno. Fali nam Vilijams i to mnogo...

mc 911

pre 8 godina

Jesu povredjeni igraci, i Jovic 5 licnih, ali jel gUduric i Rebic treba da izgube 5 lopti da bi Radonjic shvatio da treba Tompsona da ubaci?? Mi nemamo nikakvu igru osim suta za 3. Tompsonu otkaz, Tejica u Fmp, Milera na trojku i dovesti krilnog centra. Radonjicu otkaz!

nesa

pre 8 godina

Koliko sam samo podrzavao Radonjica,ali posle ovog podhitno ga treba najuriti! covek ladno prokocka +21...u poslednjo cetvrtini nismo dali kos iz igre...ej pa sta ti i koga treniras!? rebic,decko u nekom trenutku ne zna gde se nalazi a kamoli sta radi! Tompson,promasaj nevidjeni,decko amater! Radonjicu odlazi!!!

kalcokera

pre 8 godina

ne znam za vas ljudi ali ja sam znao jos na poluvremenu da ce strazbur da pobedi trojkarenje uvek stane, nikad ne traje celu utakmicu

Josarian

pre 8 godina

Pokušavam da se setim da li ja i kada je omrznuti i prezreni Dušan Vujošević u svojoj karijeri izgubio ovakvu utakmicu. Stalno se gleda preko plota i pljuje, a ne vidi se svoje dvorište u kome starlete od igrača igraju za sebe, a trenera..kao i da nemaju. Meni je lično Radonjića žao, ali on nije tu da ga ja sažaljevam nego da vodi tim i to tim u koji smo (po svemu sudeći) svi ulagali, ne bi li Srbija bila srećenija (citirana izjava gospodina Čovića).

Konfučije

pre 8 godina

Veliki mag završnica. Treba da objavi knjigu koja bi bila glavno štivo u trenerskim školama. Kako izgubiti dobijenu utakmicu.

Nenad

pre 8 godina

Najpre da kazem, zao mi je zbog poraza. U ovom rosteru samo Jovic moze da kreira napad, izrasta u stabilnog reprezentativnog pleja, pored sjajne odbrane unapredio je igru u napadu. Rebic mlad, ima talenta nema fizikalije. Guduric mlad, sportski bezobrazan kvalitetan igrac koji moze dosta da napreduje. Prosle godine je igrao srpsku ligu, potrebno je malo vremena da se adaptira na vrhunsku evropsku kosarku. Bice on vrhunski igrac. U nedostatku niskih igraca ocekivao sam da Tomson preuzme malo vise odgovornosti u napada, ali on se prosto krio od lopte, zalosno. Simonovic je jednostavno ogranicenih kosarkaskih sposobnosti, ali trenutno radi ono sto najbolje moze. Od njega se nije oceivalo da kreira napad, juce je branio niskog i kvalitetnog igraca, trosio sa maksimalno. Jovic je ponovo odigrao odlicnu utakmicu, punim gasom i u jednom i drugom pravcu, ali se jako potrosio sto je bilo evidentno sredinom trece cetvrtine. Utakmicu smo izgubili pre svega zbog nedostatka niskih kvalitetnih igraca koji mogu da preuzmu odgovornost i konsoliduju redove kada je gusto. I pored gresaka Gudurica treba podrzati, jer pre svega ima smelosti da preuzme odgovornost, a ima i talenta. Simanicu dati vecu minutazu u svim takmicenjima, dobar igrac se stvara na jakim utakmicama. Tomson razocarenje, kada ce da proradi kad nije juce.

1357

pre 8 godina

Evo link za sve koji traze: http://www.fixalen.tv/20151119/vv-1198294-basketball-564cf7f9c55442.47948457.html
Nadam se da ce moderatori da puste komentar.

sasha

pre 8 godina

Radonja mag!!!!! Bravo majstore! Golden State bi sa tobom od tajfuna izgubio! Gde ces bre sa Guduricem i Rebicem da igras kraj ovakve utakmice. Direktno njihovim greskama se prelomila utakmica. Sta radis čoveče????????

Protest

pre 8 godina

Trazi Radonjicu time out kad nas stizu a ne na minus 6. Nema covek osecaj. Velike greske Rebe i Gudure na kraju. .al dobro nisu ni oni krivi. Treba beka da dovedu ,da je neko poput Djenke ove bi lagano dobili.

Mire

pre 8 godina

Poštujem Radonju ali zeznuo je ovu utakmicu žestoko. Tim koji sa plus 21 na kraju izgubi kriv je trener. Bolje da je cuvao Jovica za kraj nego da napravi faulove. Nijedan timeout kad treba. Steta za isputenu pobedu.

Mr X

pre 8 godina

nije mi jasno zadnjih 4 secunde, ko je trazi tajm aut Kole ili Radonjic? izgleda Kole jer je lopta ubacena u igru ispod naseg kosa. da li Radonjic nije ima tajm aut ili nije uzeo posle Koleovog tako da bi on imao tajm aut u napadackom polju. cak i da je Radonjic uzeo prvi opet bi imao prioritet. ovo mi nije jasno. da li neko zna nesto sto ja ne znam. zahvaljujem

Luka

pre 8 godina

Steta, ogromna steta. Amaterskim potezima trenera, prokockali smo glatku pobedu. Strazbur je pokazao da je indijanska ekipa, ali nazalost, i mi isto. Sto je najgore, Real je svima dao bodove, i ako nas dobije u Beogradu, ne vidim nacin da prodjemo dalje. Opet se pokazalo da zreb u EL ne znaci mnogo, i da se onima koji umeju to da iskoriste uvek otvori prilika za prolaz. Sve nam je islo na ruku, ali ovakvi kiksevi ne mogu da se nadoknade.

Admiral Horatio Nelson

pre 8 godina

Batko rece da nema igraca koji igra 40 min. Kolko ja znam Bogdan je pola sezone u Partizanu igrao tako. Ja bih stavio Jovica da igra 50 min ako treba al Rebica ne bi ubacivao.

cz

pre 8 godina

i ja sam razocaran toliko da mi je ovaj poraz pokvario celu nedelju, ali realno i iskreno bez lazica, mekela, dandubica, mitrovica i bez jovica u zadnjoj cetvrtini zbog 5 licnih ne znam dal neko realan ocekuje da sa rebicem i guduricem mozemo da dobijemo bilo koju utakmicu?? oni ne mogu da budu nosioci igre ni u jednoj ozbiljnoj ekipi, ne samo oni vec ni u jednoj ozbiljnoj ekipi u bilo kom sportu na svetu ne mogu 20godisnjaci da budu nosioci igre, to je realnost i istina,pa samo da je jovic bio tu da prenosi loptu zvezda bi ovo dobila, a da ne kazem da su lazic ili mekel mogli da igraju, tacno se videlo da fali taj jedan iskusan bek u 4. cetvrtini, steta, al idemo dalje ..

realno

pre 8 godina

zadjem do prodavnice na 49-64 vratim se, ono 63-64! Pa sta radite ljudi, da l' ste normalni?!?!?
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (sasha, 19. novembar 2015 22:18)
iznajmljeni kasper. u prodavnicu dok voljeni klub igra?

Voip

pre 8 godina

Ovo nije normalno, ne sviđa mi se ovakav napad. Moramo malo ući u reket. Moraće da padne procenat suta za tri. Odbranu takođe moramo pojačati pa poentirati iz kontri. Ajmo Zvezdo!

smesko

pre 8 godina

radonjic i tompson mogu odmah da se pakuju, za njima i rebic i tejic, a može i simon... u suštini prelazni rok katastrofa, neko za to mora da snosi posledice...

Goblin

pre 8 godina

Sad je najbolje vreme za smenu trenera. Evroliga je za Zvezdu u takmicarskom smislu zavrsena i novi trener bi imao vremena da sredi ovu ekipu i da iskoristi preostale utakmice EL za uigravanje i pripremu za Evrokup. Vreme Dejana Radonjica u KK Crvena Zvezda je isteklo.

SAŠA FRANKFURT

pre 8 godina

Da Radonjić ne zna da sačuva prednost od 21 koša, šta reći? Od onako dominantne igre u prvom poluvremenu do očajne igre u drugom poluvremenu. Rebić i Gudurić nas upropastili! U zadnjoj četvrtini bez koša iz igre!

posmatrac

pre 8 godina

Poslednja akcija je slika i prilika Radonjica. I to da nismo dali kos iz igre 10 minuta. Radonja je izgubio drugu dobijenu zaredom.

dusanRS

pre 8 godina

radonjicu nikad te nisam kritikovao, ali ovo vcrs je stvarno bilo uzasno...pa nijedne krstene akcije, samo sut za 3 -.-' hvala ti na svemu, ali dovidjenja...

BG DS

pre 8 godina

Momcima svaka cast - ravnopravno se nositi sa evroligaskim ekipama bez uigranih akcija, bez pravovremenih izmena i tajm-auta, i bez valjanih saveta sa klupe, to je zaista podvig.

partizan ponos Srbijeee

pre 8 godina

za istog tog radonjica ste govorili da je bolji od vujosevica,Vujosevic za 10 klasa bolji trener....miler odlican igrac ..
pozz

Partizan-Igokea i obrnuto

pre 8 godina

Bruka! Toliku prednost ne gube ni srednjoškolske ekipe! To je pokazatelj da nije bilo organizovane igre i da je, prije svega, voda ušla u uši! A tada je na treneru da reaguje i dovede ekipu u red, što đetić nije uradio.

daddy cool

pre 8 godina

Kad pogledam Radonjica tokom utakmice, samo vidim nesigurnost, strah, nevericu, neodlucnost, pogubljenost... To vide i igrači. I vide da nema resenja kad kola krenu nizbrdo. Takav trener mora da se menja Covicu. Hvala za sve, bilo je lepo, ali dovidjenja. Tako se to radi.
(Crca, 19. novembar 2015 23:36)

To je sustina vaseg problema. Taj kojeg zoves da menja. Nemate nimalo postovanja prema igracima i treneru. Toliko ste alavi, a ne razumete da je jako tesko u 2 godine napraviti dobar rezultat u evroligi. Ucite malo na nasem iskustvu. Posle 8 godina konstantnog igranja je dosao F4.

dzoni

pre 8 godina

Od Rebica nikada nece biti nista,vec 3 sezone je sa prvim timom i nista nije naucio.Decko jednostavno nema m..a
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (Rakijaman, 19. novembar 2015 23:35

Meni se cini da ima m..a, ne vidim da se nesto plasi kad igra, naprotiv, ali ne ume i to mu je mnogo veci problem

Luka

pre 8 godina

strašno, jesmo li dali nešto iz igre u drugom poluvremenu.. I desilo se onog čega sam se plašio, šut stao a akcija nema..Aman Radonjicu 20 prednosti si prokockao

Axel

pre 8 godina

Rebić nije igrač za Zvezdu, i protiv Bajerna sam to mislio i pre toga. To je sramota. Radonjiću kao veterani se ponašaju nakon vođstva. Ovo je Euroliga i poraz od Igokee nije bio slučajan. Isto se dogodilo.

GogiBl

pre 8 godina

21+,Guduric 3 napada predaje loptu protivnicima, brzi napadi kad si u debelom plusu kad treba da budu dugi napadi, previše opušteno i kad se još na to doda nereagovanje trenera poraz je bio neminovan

Pera Magic Mitic

pre 8 godina

Moze da vi lupate minuse ponovo, koliko god hocete, ali ono kako Rebic organizuje napade, moze i Stefan Nastic. Za 3 godine: trojke u Minhenu i to je to. Rebron i Tompson: do vidjenja.

vlade

pre 8 godina

Zvezdina igra je nesto najblize radnickom iz kragujevca za vreme mute nikolic, slabo kosarke dosta sutiranja za tri. Da je nekim slucajem zvezdu sluzio sut 40min bilo bi kakva igra zvezde

slobinator

pre 8 godina

Volim kad se busate pa puknete kao tikva,hahahaha. Ulepsali ste mi dan
(sax, 20. novembar 2015 09:39)
Jadan ti je život kad nešto ovako može da ti ulepša dan

Vukasin

pre 8 godina

Radonjic treba da dobije otkaz. Jednostavno je cinjenica da je on ispustio utakmicu, nije da je Strazbur nesto extra odigrao, samo su malo stegli drugo, i Radonjic 20min ne zna sta da uradi, 20min se igra svodi na solaze. Mora otkaz.

anti bot br. 58

pre 8 godina

Dobijenu utakmicu su izgubili. +18 na poluvremenu. Zadnja 2 minuta Rebic jedva prenosi loptu i ide na Gudurica napad, 2 najneiskusnija igraca. Neverovatno, poludeo sam.

Grm

pre 8 godina

E moj Radonjicu... Moze da osvoji on ABA, domaci sampionat i kup sa ovavkim ekipama. Ali za dalje nije. Ovakav raspad igre je jednostavno nedopustiv. Cak i ako dobijemo ovo jos nekako. Strasno...

marko_bgd

pre 8 godina

otpustite tompsona obavezno...decko bezi od lopte,plasi odgovornosti..guduric i rebic moraju da nose ekipu pored amera...otpustite ga,pa makar i na nasu stetu

Admiral Horatio Nelson

pre 8 godina

Necu vise ovo da gledam dok je ovaj gospodin na klupi. Nisam ja zivce na putu nasao. Pa ti fino idi u Sutjesku Niksic i razigravaj Rebica do mile volje.

Tata Martino

pre 8 godina

Ajmo sada izjava "neiskustvo. nismo imali sreće." Ovakav Radonjiću tim ni ne zaslužuje top 16. Ti protiv Starzbourg-a imaš 22 razlike i opustiš ekipu. Jedan napad nismo imali konkretan. Evrokup i ćao zdravo.

pqk

pre 8 godina

Igralo se dok je isao sut! Strazbur je ekipa, nista posebno. Ovo utakmica se morala dobiti. I tacka. Moze da prica ko sta hoce i zeli. Ali ovo je neuspeh. Ne zelim da komentarisem pojedince, ali ovde makar 5 igraca, ne zasluzuje dres.

Pedja.

pre 8 godina

Pocinje napad posle Radonjićevog time out-a, komentator kaže "da vidimo sta je Radonjić na pauzi nacrtao", a svi igrači zvezde stoje nema kome da se doda lopta. Eto to je nacrtao.

Mare

pre 8 godina

Za mene ocekivano drugo poluvreme posle neocekivanog prvog,kad ti se sve svodi na sut za tri poena onda je sasvim jasno da ce taj sut sigurno da stane pa ako nemas rezervnu opciju puko si sigurno i da vodis 50 razlike.

Dendara

pre 8 godina

Radonjić je diplomirao protiv Panate u Pioniru 2013. na temu kako izgubiti sa +15 na poluvremenu u punom Pioniru.
Godinu i po kasnije protiv istog tima u Atini je magistrirao na temu kako izgubiti utakmicu koju si preokrenuo od -20 do +5 na nekoliko minuta pred kraj.
Večeras je doktorirao na temu kako izgubiti sa +21 na poluvremenu protiv fenjeraša u grupi.
Idemo dalje, jel tako Radonjiću?

Kum

pre 8 godina

radonja odlazi. Gde je jovic celu 4. cetvrtinu. Loptu ti prevodi dete kad je najbitnije izgubi 3 lopte i njihove lake kontre. Gde su akcije, gde je igra. Radonja napolje
(vulo, 19. novembar 2015 23:07)

5 licnih, genije.

I takvi komentarisu, pametuju i ocenjuju...

cofi95

pre 8 godina

@(djubre, 19. novembar 2015 22:49) - Ne pominji mi Bordo, molim te. Imao sam rupu u zidu (uradjena izolacija, pa mekano) od daljinskog posle utakmice. Ono sinoc nisam ni hteo da gledam, da se ne nerviram.

Srle

pre 8 godina

Samo kad krene sut za 3 mi mozemo da dobijemo ali samo ako krene zadnjih 10 min i ako vec ne gubimo preko 20 razlike. Sam Radonja je rekao posle Igokee da kad rano krene sut to ne valja. To je igra Zvezde ove godine da se molimo za dobar sut na kraju utakmice. Nemamo ni zadnji tajm aut jer nam ocigledno nije potreban 3 sec pre kraja.

sasha

pre 8 godina

Akcija posle tajmauta na 4 sekunde do kraja objasnila i sumira znanje Radonjica, lopta preko celog terena za šut sa skoro centra... Dedu nekog na Kalenicu ima da pitam ujutru kad budem prolazio da pitam smem da potpusem da bi smislio bolje

Don Armando

pre 8 godina

На страну то што навијам за Партизан али екипа која води током 3/4 са 10 и више разлике и на крају испусти ту предност, уз поене само из бацања у задњој не једноставно заслужује да победи.