Subota, 10.10.2015.

16:55

Blistavi Aranitović malo za pobedu Partizana

Košarkaši Partizana izgubili su od Igokee u gostima sa 71:64 u četvrtom kolu ABA lige i sada imaju skor 1-3.

Izvor: SO

Blistavi Aranitoviæ malo za pobedu Partizana IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

321 Komentari

Sortiraj po:

vucko

pre 8 godina

Dobro vidjecemo, Muric i Andjusic dolaze i dva crnca,ne znam o kome je rec ali info.je iz kluba..mozda se ceka da se ljetna liga zavrsi, ali dolaze...Mozda jesam nerealan ali za 3 ekipe su sigurne pozicije,ostale ekipa su nista,i one ce gubiti bezveze utakmice...

(s)pin

pre 8 godina

(zagor, 10. oktobar 2015 20:19)
Opet spinovanje Kinsey je Partizan napustio pre final 4 aba lige.Lovernj je u KKP stigao kao rezervista Valensije!!!

Batko

pre 8 godina

. Imate 8 miliona budzet i necete proci ni u top 16, mozda onda shatite koliki su nasi uspesi bili veliki. Serviras toliko lazi, prvo o ne placanju poreza, mi nase dugove nekako vracamo, a kad cete vi da vratite 98% od onih 16 miliona duga, posto ste samo 2% vratili. Imamo najmanji budzet u ligi, 270000, ali izdrzacemo mi ovu ne pravdu, mi koji smo stvorili igrace koji su ovoj zemlji doneli sve medalje od 1995-2003. Zapamti narod ne moze da jede lazi, moze da bude obmanjivan jedno vreme, ali kad shvati onda je kraj ovim vasima koji vas zatrpavaju milionima, a kad njima dodje kraj i vi ste gotovi.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Rogi Obrenovac, 11. oktobar 2015 09:44

Šta bre 8 miliona budzet ?! ....27,6 miliona !!!

ps. Ovih 0,6 miliona ide za vas, za "Pomoć sirotanima"

Partizan Šampion

pre 8 godina

@Rogi Obrenovac sve je na mestu sto si rekao samo sto ni tada kada smo igrali final4 nismo imali budžet veci od 1,5 miliona...Mali Aranitovic ce biti bolji od Bogdana ako ovako nastavi!!!

Rogi Obrenovac

pre 8 godina

@sramota za drzavu na koga baca pare
Vidi de da si neostrascen, pa zato i lupas takve gluposti. Drzava bacala pare na Partizan, ne bih rekao, kad budete sa budzetom od 2,8 miliona igrali fajlnar 4 evro lige, javite se. Imate 8 miliona budzet i necete proci ni u top 16, mozda onda shatite koliki su nasi uspesi bili veliki. Serviras toliko lazi, prvo o ne placanju poreza, mi nase dugove nekako vracamo, a kad cete vi da vratite 98% od onih 16 miliona duga, posto ste samo 2% vratili. Imamo najmanji budzet u ligi, 270000, ali izdrzacemo mi ovu ne pravdu, mi koji smo stvorili igrace koji su ovoj zemlji doneli sve medalje od 1995-2003. Zapamti narod ne moze da jede lazi, moze da bude obmanjivan jedno vreme, ali kad shvati onda je kraj ovim vasima koji vas zatrpavaju milionima, a kad njima dodje kraj i vi ste gotovi.

*

pre 8 godina

Sta li misle Kica I Praja kada gledaju ovaj Partizan..?? U bivshoj Jugi, ovaj tim, ne bi mogao opshtinsku ligu da prodje, sa ovim kvalitetom. Jeza je ovo gledati...nestade kosharka u Srbiji. Ako nemash amere u timu, nemash shta gledati. (zoran, 10. oktobar 2015 23:30)

A ko su ta dvojica Kica i Praja? Jel treba i satove da navijamo po njima? Sta to fali Jolkcu, Kalinicu, Bobiju, Rakocevicu, Bjelici, Teu, Vujanicu, Radmanovicu, Pedji, Divcu... Pa i Kica i Praja su od Amera gubili 30 - 40 razlike, a ovi novi su ih pocepali 2002 na njihovom parketu. Non stop nesto kukamo i uvek su drugi bolji, a mi smo veliki kao trecina NY.

Skapiraj

pre 8 godina

Stizu dva crnca,jedan play i jedan centar...Ove sezone izgurace se nekako, kad bi se sve poklopilo pozicija 4 nije daleko,3 ekipe sigurno u playoffu,i jos jedna... (vucko, 10. oktobar 2015 22:45)

Ej, POZICIJA 4 ?

Pa upravo zato i ne stizu 2 crnca i ostala prizeljkivana pojacanja. Poziciju 3 je nemoguce osvojiti, a sa poz 4 se ide na ekipu od koju ove god necete izgubiti ni jednu od 10-ak utakmica sa mamje od 20 razlike. Nije vama problem prejaka Zvezda, vec CED i BUD.

KKP

pre 8 godina

Za urednike sportskih portala je bilo važno da se pre neki dan utrkuju naslovima tipa "Zvezda u Zadru odigrala najgoru utakmicu u istoriji ABA lige"...pa sad ne znaju šta bi napisali o svom omiljenom klubu i njegovoj mukotrpnoj i sve izvesnijoj borbi za goli opstanak.
(Mihajlo, 10. oktobar 2015 22:11)
Taj omiljeni tim je vise puta osvojio ovo takmicenje nego svi ostali zajedno,tako da je urednicima oprostena subjektivnost...

UltrasCZBG

pre 8 godina

Govore Panteri o posjeti a proslo kolo ih posmatralo dve hiljade ljudi u pioniru a nas cetri hijade.
(Slavko-RS, 10. oktobar 2015 17:41)

Pogledaj ,,panterima" prosek na Marakani, a pogledaj sramotu na JNA... U kosarci je razlika dve hiljade u vasu korist, u fudbalu 15ak hiljada u nasu korist... Liga Evrope na praznom pasnjaku... E moji ,,vrapci"...

tik-tak

pre 8 godina

Partizan može ovako da igra još deset godina i opet će biti veći klub od ILR Telekoma koji će trajati samo do kraja mandata aktuelnog kabineta. Sa svom pomoći države opet su beznačajni u EL. Sa Partizanom će moći da se porede tek posle 15 godina dominacije i osvojenom EL. Do tada laku noć Panteri sanjajte Partizanove evropske uspehe nikada ih nećete doživeti.

KKP

pre 8 godina

Bolje 13 godine časnog držanja protiv vlasti nego čekati prvu titulu 40 godina!!!
(Saša, 10. oktobar 2015 21:16) sta je casno u menjanju kluba za koji navijas?nista bescasnije ne postoji...

UltrasCZBG

pre 8 godina

Ovo čeka i FK Partizan koji je titulu već izgubio Zvezda preuzima primat u Buducnosti u dva najbitnija sporta.
(PFC, 10. oktobar 2015 22:58)

Gresis druze. Zvezda ne preuzima primat, Zvezda VRACA primat, koji je do pre 15 godina imala. I u fudbalu i u kosarci!

Ben Hur

pre 8 godina

Na vest o sjajnom Aranitovicu I manje vise ocekivanom porazu Partizana javilo se na desetine likova, neki od njih I po vise puta. Sve duhovitiji jedan od drugog. Salo, Dulo, plej,... to je vrhunac kreativnosti likova kojima je taj Dulo upropastio 15 godina zivota, taj Salo je igrao 10 godina NBA...Frustracije I posledice teskih godina odrastanja su vidljive kao sto nedavno rece Danilovic. A da ce neko doci, doci ce. Andjusic, Andric, Muric, mozda I njegov brat. Ne brinite Batko, Momsilo, Nolane Smithe I ostali koji nas redovno pratite I koji ste neizmerno zabavni. A sta je sa Smithom, da li je ispunio obecanje od letos?

Objavite komentar

pre 8 godina

Vidim da medju zvezdasima ima i onih koji nemaju pojma matematiku i istoriju, evo da ih edukujem besplatno. Godine 1946. su 1. put ucestvovali i KKCZ i KKP. 1976-1946=30, a ne 40. Najgore susne godine Partizana u titulama prvaka SFRJ/SRJ/SCG/SRB su ta od 30 godina (1946-76), zatim 6 godina (1981-87) i 5 godina (1987-92), (1997-2002), dok je kod KKCZ to 21 godina (1972-93), 17 godina (1998-2015) i 14 godina bez titule (1955-69)! Broj titula u nacionalnim ligama je P 21:16 CZ, u kupovima P 13:8 CZ, u Jadranskoj ligi P 6:1 CZ, u kontinentalnim takmicenjima P 4:1 CZ, u Evroligi (KES) P 1:0 CZ.

Trener

pre 8 godina

Aranitovic da je pametan u polusezoni prelazi u FMP to mu je odskocna daska za Zvezdu. Odlican mladi igrac sa Gudurom, Rebom i Tejom moze da hara Evropom za par godina.

Trener

pre 8 godina

Ma Srbija je mala za mnogo timova mora se strateski izabrati Zvezda za fudbal i kosarku kao klub koji drzava podrzava kao u Izraelu Makabi. Partizan moe da igra vaterpolo i klikere.

Batko

pre 8 godina

Stizu dva crnca,jedan play i jedan centar..
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (vucko, 10. oktobar 2015 22:45)

Jel` do kraja nedelje ?

zoran

pre 8 godina

Sta li misle Kica I Praja kada gledaju ovaj Partizan..?? U bivshoj Jugi, ovaj tim, ne bi mogao opshtinsku ligu da prodje, sa ovim kvalitetom. Jeza je ovo gledati...nestade kosharka u Srbiji. Ako nemash amere u timu, nemash shta gledati.

DedaMiloje

pre 8 godina

(aca_bg, 10. oktobar 2015 20:01)

Ne lupaj, pojma nemaš. U zadnjem kolu se direktno odlučivalo ko ostaje u ligi i Zvezda je pobedila Zadar tada.

PFC

pre 8 godina

Dobar potez nove uprave smena Duleta puna podrška Boziću napraviće se tim za Aba vremenom i za evroligu bitno je da se krenulo od nule pre ili kasnije je ovako moralo.

Mihajlo

pre 8 godina

Za urednike sportskih portala je bilo važno da se pre neki dan utrkuju naslovima tipa "Zvezda u Zadru odigrala najgoru utakmicu u istoriji ABA lige"...pa sad ne znaju šta bi napisali o svom omiljenom klubu i njegovoj mukotrpnoj i sve izvesnijoj borbi za goli opstanak.

PFC

pre 8 godina

Dobar potez nove uprave smena Duleta puna podrška Boziću napraviće se tim za Aba vremenom i za evroligu bitno je da se krenulo od nule pre ili kasnije je ovako moralo.

*bane*

pre 8 godina

* Petar Božić je kao trener , greška za Partizan !! Milojević je bio mnogo bolje rešenje i još mnogo njih, zašto - zato, što kad treba da se formira tim, treba da imaš iskusnog trenera koji će da složi sve kockice, a ne trenera početnika ...!! Doduše , takva je bila i priča sa Obradovićem, koji je iz dresa uskočio u trenersko odelo, pa bio prvak Evrope .....tako da nikad se ne zna .....mada je jedan Ž.Obradović ....Savin Kum.....!!!

vucko

pre 8 godina

Stizu dva crnca,jedan play i jedan centar...Ove sezone izgurace se nekako, kad bi se sve poklopilo pozicija 4 nije daleko,3 ekipe sigurno u playoffu,i jos jedna...

jen

pre 8 godina

Ono, kada se nadaš pobedi protiv Sutjeske a oni odvališe Metalac koji te pocepao...ali dobro,kad stigne play,onaj sa pecanja....maj....pali se mašina....mag se vrati sa dva crnca....

Jeste

pre 8 godina

Partizan 11.,Cibona 12.,tuzno.velikani na koljenima,vladaju Zvezda i Cedevita,bljuje mi se...
(Cibos, 10. oktobar 2015 18:56)
Razumem tvoju tugu... Ipak ste vi (Cibona) i Partizan bratski klubovi...

sramota za državu na koga baca pare

pre 8 godina

Zanimljivo je videti gde je Partizan kad treba da plaća porez kao i svi u zemlji i kada prima samo malo više od države nego Zvezda a ne deset puta više. Nisam uopšte navijački ostrašćen nego mi je fascinantno da Partizan sa preko milion evra od države igra gore od Metalca i Mege koji ne dobijaju ni dinar a svetlosnu godinu udaljen od Zvezde koja dobija malo manje od Partizana. Zašto onda uopšte država baca i dalje pare na taj klub? Ionako nam celu reprezentaciju unazad deset godina čine igrači FMP-a i Zvezde i ne razumem kojom logikom klub koji ne igra nijedno evropsko takmičenje i ima očajne rezultate dobija 1,4 miliona godišnje (NIS 900.000, Komercijalna banka 300.000, Dunav 200.000) a Zvezda kao naš predstavnik u Evroligi koji pritom ima sve reprezentativce mlađih selekcija u svojim redovima dobija 900.000 od države (Telekom 700.000, Komercijalna 90.000, Dunav 100.000). Stvarno ne razumem ovu državu. Pa Partizan je već imao priliku 15 godina da dobija jedini u zemlji i koliko igrača je stvorio Srbiji? Dajte onda pare onima koji su stvorili 90% ove reprezentacije a ne političkim i državnim projektima koji su rupe bez dna bez ikakvih rezultata za Srbiju.

gospodin

pre 8 godina

(stakojerekojasamreko, 10. oktobar 2015 19:24)

Sta lupas? Mogli ste dobiti A licencu za Evroligu ali uslov da prikazete vas finansije ali Partizan odbio to...razmisli malo o tome,gluposti lupetas.

donald

pre 8 godina

stakojerekojasamreko, 10. oktobar 2015 19:24)

Auuuuu,ala si ti ljut covece.... Nema potrebe za tim... Kad su jahali Marjanovic,Tadic,Ljajic,Dacic i ostali,tad ti je u sedlu bilo lepo,sad kad su se goveda razjurila,odmah panika... 13 godina ste igrali Euro ligu,imali sponzore,svi mladi talentovani kosarkasi su dolazili kod vas,prodavali te iste igrace i na kraju nemate para.... Sto bre ne pitas Danilovica zasto je davao preko hiljadu pretplatnih karata vodjama svake sezone. Sto ne pitas Vujosevica,zasto partizan nije dobio ni coravog evra od prodaje Lovernja,Vestermana i Veselog, zasto je uzeo pare za sebe?!?! Sve sami "sveci" su ti vodili klub,a upires prstom tamo gde ti nije mesto...

+41

pre 8 godina

Detinjstvo i buduća detinjstva obeležio je prvak Evrope i Sveta,Fk.Crvena zvezda.
(misko, 10. oktobar 2015 19:15)

Misko, opet vozis 10 km u rikverc, vezanih ociju...skini covece povez, rec je o kosarci ! oO

zagor

pre 8 godina

@"vucicu pobedio si"
vucic aka nolan smit je bacio partizan van evrolige. tada je partizan imao najskuplji tim u istoriji srpske kosarke sa cak 2 renomirana nba igraca.
dakle, pavlovic, kinzi, bertans, veseli, bogdanovic, lovernj (bukvalno sve nba igraci), pa vesterman, milosavljevic, tepic... a predvodjeni "najboljim trenerom evrolige".
vucicu, sram te bilo, kako si mogao takav tim da izbacis u 1/2 finalu ABA lige.
eeeee moji grobosi. lakse vam je da pravite teorije zavere nego da pogledate istini u oci da shvatite da ste imali nesposobnog trenera i neposteno rukovodstvo, koje su drzava i sponzori zlatom polivali, a oni ipak izgubili sve vazne utakmice u poslednje dve godine i doveli klub do bankrota posle samo dve sezone bez evrolige.

navijac

pre 8 godina

@uuuuu,ala si ti ljut covece.... Nema potrebe za tim... Kad su jahali Marjanovic,Tadic,Ljajic,Dacic i ostali,tad ti je u sedlu bilo lepo,sad kad su se goveda razjurila,odmah panika... 13 godina ste igrali Euro ligu,imali sponzore,svi mladi talentovani kosarkasi su dolazili kod vas,prodavali te iste igrace i na kraju nemate para....
(donald, 10. oktobar 2015 20:10)

Jeste to tacno, ali su ti isti koje pominjes takodje davali Zvezdi i sakom i kapom! Nikada Zvezda nije imala ovakav tim kao Partizan sad, uvek su tu bili respektabilni igraci. Takodje nikada Partizan nije imao budzet ni priblizno kao sto vi imate zadnje tri sezone, kod nas NIKADA nisu dolazili provereni skupi stranci, vec iskljucivo anonimusi. Dakle te fore vama se davalo 13 godina, pusti to, davalo se podjednako. Sada se samo jednom timu daje tacno onoliko koliko su nekad OBA tima imala!

zapisnicki sto

pre 8 godina

ovaj jesse je danas izgleda dobio opasnu isporuku sendvica...i dres Tvulvsa pride...mada je mozda i duhovni ajatolah kosarke na ovim prostorima oko koga se trenutno nadmecu Real,Barsa i Maccabi mozda umesao tu prste i poklonom u vidu neke dobre knjige?

da da da

pre 8 godina

(koliko ste samo neobjektivni, 10. oktobar 2015 18:53)
Prijatelju nije isto kada tim koji ima budzet od 2 miliona evra i najbolje igrace jedva pobedi jednu od gorih ekipa u ligi i kada tim koji ima jedan od najmanjih budzeta i pored sutjeske mozda i najgore igrace jedva izgubi od bolje ekipe kao sto je igokea.
(Stefan, 10. oktobar 2015 19:26)

BATO partizan ima samo od NISa 900.000e godisnje, a gde su drugi sponzori? Ne znam kako mozes da kazes da ima najmanji budzet. Opet spinovanje, a trener vam dobio otkaz. Promenite plocu malo.

Seti se razlike 2011 godine, koliko je imao partizan budzet a koliki zvezda.

dzon snezni

pre 8 godina

Vise Grobara u Laktasima nego u Pioniru, sramno.
(Šika Momšilo s' ljubavlju, 10. oktobar 2015

Pa zato sto je to jedan klub a tamo je jezgro navijaca...
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (petarczv, 10. oktobar 2015 17:45)

Cekaj.. sad ne razumem.. kako tamo nama jezgro?! A Zagreb?

Uglavnom ... vama je zeleznik... barem ste vi na sigurnom!

Zlatko

pre 8 godina

Ne mogu da verujem kakve naslove stavljate. Zvezda dobije 50 razlike i vi napisete samo "pobeda Zvezde", onda dobije Zadar u Zadru vi napisete "losa Zvezda", partizan igra KATASTROFLANO i zadnji je na tabeli, a naslovi "fantasticno", "junacki", "hrabro"...
(koliko ste samo neobjektivni, 10. oktobar 2015 18:53)

Koliko ste samo nepismeni. Ako je Partizan zadnji na tabeli ko je prednji? Dete, mani se pisanja komentara, bolje se posveti gramatici maternjeg jezika.

SASHA

pre 8 godina

JESTE JESTE:

Sad se vidipravi partizan, kad nema vise igranja na dug, na procente, nema vise ne placas porez po 3 godine, dvoranu, igrace, ni zastitare, nista...
Sad, se vidi ko i sta je KKP, i dok se krive svi drugi, osim nih sto ntreba, pomalo mi i svejedno stvarno ko je kriv, nego me vise zanima kako izaci iz ove pozicije, jer ovo je jadno...
Za KKP sad je Mega vec tim extra klase, KKP je relativno na nivou Tajfuna, Sutjeske,i Metalca...
Kako tuzno za videti, sreca pa stize Sutjeska sledece nedelje, ali polako izredjasmo sve slabe timove odma na startu, pa opet nikakc start ne napracismo, pa kako ce tek biti kad stignu jaci?
UH, kad nam stuigne Zvezda, bice proglasen dan tuge..

aca_bg

pre 8 godina

'Mi necemo kao vi 2011.godine da pustamo vase protivnike da vama napakostimo da ispadnete iz lige uz izjavu' (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Peca, 10. oktobar 2015 19:27)
Jel moze neko da objasni ovu urbanu legendu koju navijaci Zvezde godinama ponavljaju?? U toj sezoni je Partizan tri kola pre kraja dobio Zadar sa 35 razlike. Pored toga, KK CZ je imala bolji medjusobni skor sa Zadrom tako da nikako nije mogla da ispadne iz lige. O cemu vi pricate ljudi moji ?

Sospa Herc

pre 8 godina

Sto ovo nema "pametnog" Danila da nam "strucno" komentarise igru KK Cirkus. Ili mu se isprani mozak umorio od glupog komentara na jednoj drugoj vesti.

xxx

pre 8 godina

Djavo je dosao po svoje ...
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (Sta uradi to Nolane Smithe ??!, 10. oktobar 2015 20:13) Jedino ako je po tebe,posle onog obećanja za Steauu...

Zlatko

pre 8 godina

Boston Celtics lost their 3d away game in west conference
(bratanac, 10. oktobar 2015 18:52)

Da mi je samo znati kako si Boston stavio u Zapadnu konferenciju?

beli

pre 8 godina

Pero Bozicu jednu akciju pozovi,ako je uopste i znas.Da volis partizan nikada nebi prodao Duleta...naravno i Kecman koji nas je tuzio zbog 10 000e .

DedaMiloje

pre 8 godina

Partizan će ovo lako dobiti!!! A onda kada stignu pojačanja,biće pobeda za redom!!! A neki su već počeli da strahuju hehehe,neka neka,nek se podsete prethodnih godina!!!
(Revolt 4.X.1945, 10. oktobar 2015 17:28)

Vidim...

Nikola

pre 8 godina

Koliko su frustrirani i iskompleksirani navijaci nekadasnje Zvezde to je strasno. Umesto da uzivaju u trenutnom uspehu oni se bave nikada slabijim Partizanom. Kako to objasniti osim velikim kompleksom koji smo im nabili zadnjih 15 godina u svim sportovima, a narocito kosarci. (Navijac institucije, 10. oktobar 2015 17:20)

Bavimo se itekako i tek cemo se baviti jer dobro pamtimo koliko ste se vi "bavili" nikad slabijom zvezdom.Lecili komplekse a sada ste nervozni jel?

idemo dalje...

pre 8 godina

mnogo bolja igra nego u predhodne dve utakmice!i ovu smo mogli da dobijemo jer smo vodili celu utakmicu ali na kraju je neiskustvo presudilo....idemo dalje,sta da se radi!tim je cak i bolji nego sto sam ocekivao uz neko skromno pojacanje moze to i mnogo bolje!...ipak nemamo mi caroban stapic ili ti element vlasti pa da nam drzava otpise dugove kao nekim sumnjivim klubovima sa vise adresa i imena!nego casno i posteno do kraja pa kako bude...

kk

pre 8 godina

Cesto se zapitam kako ljudi imaju toliko slobodnog vremena da komentarisu po ceo dan jednu te istu vest, kakav vam je to zivot? Da li se osecate ispunjeni kada se preko komentara raspravljate o zvezdi i partizanu?
Inace ljudi sada ocekuju kad je dosao Pekovic da ce partizan odjednom postati velesila kao pre, da ce dovesti Mekejleba itd. Pa ljudi ne moze se nista preko noci uraditi. Ja sam zadovoljan ovim timom, uz Andrica, Murica i dolaskom Andjusica bice to sasvim solidan sastav, naravno ne za osvajanje titule kao sto neki ovde nepoznavaoci misle. Partizan ce biti izmedju 5-8 mesta.
Pozdrav svim ljubiteljima kosarke

Rade

pre 8 godina

Da li je moguce da Bozic trpi Cvetkovica i Koprivicu? Kakav je to organizator igre koji tapse loptu u svakom napadu po 22s i onda sutira? Kome je on asistiro. Partizan deljuje supalj pod kosem a on je supalj na mestu organizatora igre.

DedaMiloje

pre 8 godina

Partizan 11.,Cibona 12.,tuzno.velikani na koljenima,vladaju Zvezda i Cedevita,bljuje mi se...
(Cibos, 10. oktobar 2015 18:56)

Slobodno, samo nemoj na tenisice.

*

pre 8 godina

(stakojerekojasamreko, 10. oktobar 2015 19:24)

Pa ti sve znas k'o mator, samo nam ne rece ko je vas finansirao od 1992 god u fudbalu i basketu i ko vam je pokupovao silne titule?

*

pre 8 godina

Ne razumem nikoga iz Srbije koji u ovom mecu navija za tim iz Laktaša. Ode nam index nizbrdo. (cz, 10. oktobar 2015 19:00)

Mislis ode VAMA GROBARI index, i onako ste IV klub iz Srbije.

Peca

pre 8 godina

Komsije, nista ne brinite. Mi necemo kao vi 2011.godine da pustamo vase protivnike da vama napakostimo da ispadnete iz lige uz izjavu "lazna i pogresna su shvatanja da je za srpsku kosarku dobro spasiti zvezdu". Nego cemo sve redom da oderemo kao sto inace radimo. Jer jeste dobro za nasu kosarku da ste i vi tu. Ne volim tu vasu izjavu koju cesto koristite ali zaista nismo isti.

Peca

pre 8 godina

Komsije, nista ne brinite. Mi necemo kao vi 2011.godine da pustamo vase protivnike da vama napakostimo da ispadnete iz lige uz izjavu "lazna i pogresna su shvatanja da je za srpsku kosarku dobro spasiti zvezdu". Nego cemo sve redom da oderemo kao sto inace radimo. Jer jeste dobro za nasu kosarku da ste i vi tu. Ne volim tu vasu izjavu koju cesto koristite ali zaista nismo isti.

Secam se

pre 8 godina

Secam se kada su partizanovci stalno se rugali zvezdinoj nevolji, mahali i zveckali katancima, e pa groblje, zadrzite te katance ipak za sebe, kanda su vam potrebni. Bruko i sramoto ugasi se!

kuvar

pre 8 godina

Mali podsetnik. C.Zvezda vam se ugasila jos 92 ili 93.Tada je bila poslednja na tabeli,trebala je da ispadne iz lige.Da bi se to sprecilo,fuzionisali ste se sa Borovicom iz Rume koja se tih godina borila za titule.To se zaboravilo. Tako da vam ovo sa Fmp-om je samo nastavak vase mutacije. Ko zna sta vam je sledece na meniju,koji klub da mu uzmete identitet?Partizan je bar orginalni i bice i opstace.Na vasu veliku zalost.

molim da mi objavite komentar..

Samo Partizan!

pre 8 godina

1X Sampion Evrope!
4x Ucesnik F4 EL!
XX Top8
13X Uzastopni sampion drzave
ABA ligi ni ne racunam nebitna je.

Panteri ovde nikada nece stici. Uvek ce biti samo male limenke.

Wllaxy

pre 8 godina

Čestitke igračima partizana na još jednoj vanserijskoj šuterskoj predstavi, uspeli su da na kraju ipak postignu više poena nego mi protiv Tajfuna - doduše mi do poluvremena, ali ne trebamo sad biti toliko sitničavi...

banbus

pre 8 godina

Aranitovic ubaci trojku, Bozic ga odmah menja, to nije normalno. Drzi onog dzivdzana koji blage veze sa kosarkom nema, kao i potpuno neupotrebljivi centri. Najgori tim u istoriji Partizana!

mik

pre 8 godina

A taj isti Aranitović kod Vujoševića nije odigrao ni minut(ako ne računamo onaj kup koji je bojkotovan). A igrali su Dalo i razno razni. Toliko o vrhunskom stručnjaku.

BAKI

pre 8 godina

Naravno da uzivamo u nasem uspehu,ali i u vasem neuspehu. Ali ne trenutno,vec dve godine,
(doktor, 10. oktobar 2015 19:03)

Sta je 2 u odnosu na 15 godina :)
I sta kazu panteri, Partizan dobija ovo, namesteno?

gremlin

pre 8 godina

Idem u Pionir sa Sutjeskom...ali neka mi neko ko je igrao basket pojasni ULOGU ADINA VRAPCA U EKIPI?!?!ajde ovi ostali igrači trude se...koliko mogu?!?!a Vrabac 35 min NIŠTA!!!

DedaMiloje

pre 8 godina

Loš Partizan, jel sad vidite zašto nismo zadržali Cvetkovića? Čovek je muva bez glave. Oterajte bre ovog Koprivicu i nadjite nekog krštenog igrača, on je sramota za Partizan. Dali ste traku Marinkoviću i upropastili ga, Aranitović je bolji od njega. Kosta Perović???

Pozdrav iz doma penzionera - Vas D.V.

pre 8 godina

Partizan 11.,Cibona 12.,tuzno.velikani na koljenima,vladaju Zvezda i Cedevita,bljuje mi se...
(Cibos, 10. oktobar 2015 18:56)

Postoje dve vazne razlike - Cedevitu vlast nije unistavala 15 godina i Cibona ce se vratiti...

Nikola

pre 8 godina

Nema taktike, tajmauta, podrske sa klupe, pravovremenih izmena. NEMA TRENERA da od par talenata (koji postoje) napravi igrace, da ovu grupu mladica oblikuje u tim. I ne vidi se da ce biti napretka cak ni u daljoj buducnosti.
Jedino sto se vidi je da ce talenti nazadovati i umesto vrhunskih igraca postati prosek. Steta, velika steta.

Koja

pre 8 godina

Vise Grobara u Laktasima nego u Pioniru, sramno.(Šika Momšilo s' ljubavlju, 10. oktobar Haha pre neki dan Partizan sa najgorim timom u zadnjih 20 godina na utakmici protiv Mzta 4000 gledalaca a zvezda sa najboljim timom ikada u derbiju kola protiv buducnosti jedva 2000 ljudi.Samo ti siri deziformacije,znam da ti je zao zato sto Partizan ima najverniju kosarakasku publiku na ovim prostorima za razliku od vas koji ste napustili vas klub kad je bilo najteze posle samo jedne teske sezone! (Stefan, 10. oktobar 2015 18:13)

Koliko ste vi verni pokazuje poseta na fudbalu, smesni ste.

Patrik

pre 8 godina

Da vlast nije umesala svoje prste ovi mali klubici poput Igokee,Metalca nas ne bi nikad pobedili.Mleli smo ih sve redom dok ova vlast nije umesala prstice.

igokea-partizan,mi smo sad jedan klub,leto 2007.,grobari u zabludi,nevera

pre 8 godina

Bravo Igokeo za pobedu nad svojom filijalom...
Mnogo su grobaro igokejci poleteli nakon one "pobede" nad MZT-om (koja se ne bi ni desila da nije bilo one brutalne kradje sudija u korist crno belog klubica),pa je neko morao da ih spusti na zemlju...jer nakon te kradje protiv MZT odmah su krenule price o plasmanu u plej of,borbi a EL...smesno!!!

doktor

pre 8 godina

Koliko su frustrirani i iskompleksirani navijaci nekadasnje Zvezde to je strasno. Umesto da uzivaju u trenutnom uspehu oni se bave nikada slabijim Partizanom. Kako to objasniti osim velikim kompleksom koji smo im nabili zadnjih 15 godina u svim sportovima, a narocito kosarci.
(Navijac institucije, 10. oktobar 2015 17:20)
Naravno da uzivamo u nasem uspehu,ali i u vasem neuspehu. Ali ne trenutno,vec dve godine,

Stefan

pre 8 godina

(koliko ste samo neobjektivni, 10. oktobar 2015 18:53)
Prijatelju nije isto kada tim koji ima budzet od 2 miliona evra i najbolje igrace jedva pobedi jednu od gorih ekipa u ligi i kada tim koji ima jedan od najmanjih budzeta i pored sutjeske mozda i najgore igrace jedva izgubi od bolje ekipe kao sto je igokea.

dva penala, dva er BOLa

pre 8 godina

Zasto niko nije javio onom Radivojevicu i onom Radenovicu da treba da puste Igokeinu trecu potavu iz partzanokeje da ih pobede aahahahaha

Batko

pre 8 godina

Partizan će ovo lako dobiti!!! A onda kada stignu pojačanja,biće pobeda za redom!!! A neki su već počeli da strahuju hehehe,neka neka,nek se podsete prethodnih godina!!!
(Revolt 4.X.1945, 10. oktobar 2015 17:28)

....ti to onako, stvarno ozbiljino ?!

Edin Rama navijac Partizana

pre 8 godina

Stvarno je tuzno gledati ovakav Partizan. Moj Partizan! Bitno je da je Dule oteran. E moj Pekovicu, hoces po zlu biti upamcen u istoriji KK Partizan (Grbovic, 10. oktobar 2015 18:53)

Dule sa ovim timom bi imao 0-3, kako ne shvatas da je samo sa skupim timovima imao rezultate!

Reprezentativac BIH ?!?!

pre 8 godina

Vrabca odmah otjerati iz Partizana...
(miki, 10. oktobar 2015 18:58)
Pitam se koji je to stručnjak njega skautirao i preporučio Partizanu?! Podržavam momke, sada kad je najteže, ali brate, ovakvih košarkaša kao Vrabac pa i Koprivica ima na basketu u mom kvartu na kilo.

*

pre 8 godina

Sve u svemu imamo potencijala realna pozicija od 4-6,sportski pozdrav, i napred PARTIZAN! (igor, 10. oktobar 2015 18:50)

Dobro, 'ajmo polako da ponovimo, sta se desava ako budete 4. idete na nas, i ?

Катанци, јефтино

pre 8 godina

Пале машину СЛЕДЕЋЕ СЕЗОНЕ! Ако им мечк пре тога не уручи катанац. Брмммм бррррмммм, хехехехе

doktor

pre 8 godina

Partizan će ovo lako dobiti!!! A onda kada stignu pojačanja,biće pobeda za redom!!! A neki su već počeli da strahuju hehehe,neka neka,nek se podsete prethodnih godina!!!
(Revolt 4.X.1945, 10. oktobar 2015 17:28)
I sta ti ono rece ? Dobijate? Pa vi ni sami sebe ne mozete da pobedite. Premiremo. Ali od smeha.

JoleDjole

pre 8 godina

Vuce me bas al necu da vas prozivam! U ligi cete opstati a o tituli mozete samo da mastate i da se prisecate vasih starih "dobrih" vremena!

matori

pre 8 godina

Sve je OK. Slabasna je ovo ekipa pre svega u iskustvu ali uigravanje je u toku. Ima jos dosta da se igra i oni samo mogu da rastu. Ova sezona za to i sluzi- da se prezivi i odrzi u ABA ligi.

strašno

pre 8 godina

Nakon POBEDE Zvezde nad Zadrom u Zadru naslov je bio "Loša Zvezda pobedila Zadar". partizan je na ovoj utakmici imao ŠEST asistencija i bezbroj izgubljenih lopti i grešaka u novom porazu i to od Igokee a naslov "Blistavi Aranitović malo za pobedu partizana"?? Za koju bre pobedu? Koju utakmicu ste vi gledali? Ako je Zvezda loša u pobedi u Zadru šta je onda ovo?

stakojerekojasamreko

pre 8 godina

"" najbolji primeri su FK Crvena Zvezda i KK CZT iz Železnika. Državni reket omogućava tim kolektivima da uspešno funkcionišu, bez obzira na zvanične budžete, kao i postojeća dugovanja. Lep primer je košarkaš Marcus Williams, koji je u timu iz Železnika igrao za sumu od 960 000 evra. Zvanični ugovor je glasio na 350 000 evra i taj deo je pokrivalo rukovodstvo CZT. Ostatak novca je morala da obezbedi firma Adecco, po klasičnom modelu državnog reketa (odnosno naredbom Aleksandra Vučića). Koliki dug je napravila ekipa CZT u proteklih neloliko godina u ovom trenutku možemo samo da nagađamo. O tome ne sme ni da se priča javno, ali postoje realne indicije da je to već sada znatno više od ukupnog duga Partizana. Ako se na to doda još 16 miliona evra nikad vraćenog duga prave Crvene Zvezde, onda je prilično jasno kome je vlast u Srbiji majka, a kome maćeha.""

Dzony

pre 8 godina

Prvih 6 komentara najbolje pokazuje koliko je mladih života za ceo život obeležio DV. Ali s druge strane isto toliko je i ulepšao! Hvala mu na svemu
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (Apatin voli Partizan, 10. oktobar 2015 17:29)

Cudna grobarska logika i rezonovanje, posto ste vi non stop na zvezdinim vestima dal FK ili KK Zvezda, Ko je vama obelezio tako detinjstvo pa da se toliko javljate na zvezdinim vestima?

PeraQ

pre 8 godina

Javi se Danilo!

Objasni nam, molim te još jednom, ali onako stručno kako je Cvetković bolji od Zvezdinih plejmejkera i slične nebuloze. Plizzzzz!

SASA

pre 8 godina

Po cemu onja Vrabac zasluzuje 30 minuta po utakmici ostaje na treneru Bozicu da odgovori, a ako odgovori to da ucini brzo jer njemu treba jos jedan poraz pa ce celi Pinori da ga pozdravi...
Uzasno vodjena utakmica, izbaci Aranitovica na 3 minuta pred kraj, vratiVrabca, i onda IGokea pravi seriju od 5:0 i kraj....
Neverovatno...
Peric igra kao sasueni balvan , i razumem da Bozic nema bas puno opcija ali ono besomucno forsiranje Vrabva je suludo!!! Pa nula poena za 34 minuta na terenu!!! Pa ja bi slucajno uspeo bar jedan poen da stvaim, za 34 minuta!!!
Neverovatno, ko forsira tog klinaca i zasto!!??? grozno...
Ajde Bozicu, iskreno, pa ovo je izgledalo jadno, sreca tvoja pa stize Sutjeska u pionir pa cete valjda njih dobiti, ali dotle, ostavio si me bez teksta..

Reporter

pre 8 godina

Ne da Miškova, ne da ni Milina filijala. Tako se brani Dulo! Upravni odbor hitno da raskine ugovor - jedan klub, jedno ime, da se ponište svi rezultati Laktaša, da se zabrane nastupi pod imenom Igokea u Aba ligi, nosilac prava samo Igokea Partizan Beograd. I da se Dodiku lično vrate sve pare koje je godinama u ime naroda Republike Srpske donirao!
Šta može KKP - centarska linija nula, Vrabac, Vitkovac, Milutinović prosek KSL. Problem Vanja, Aranitović, nadolazeći Andjušić, povratak Murića i Andrića - isti igrači 2,3. Cvele, Magda mogu da igraju, ali osim srca, realno malo tu ima glave (organizacija). Teško, vrlo teško. Zato treba razumeti radost kad se iščupa pobeda sa MZT-om.

grobar

pre 8 godina

bolje da se ugasimo nego da se ovako brukamo. ovo je tuga, jad, bruka i sramota... bilo koja ulicna ekipa bi nas odrala... a ako je vrabac profesionalni kosarkas ja sam don dzonson.

Slobodan

pre 8 godina

Kakvo je uzivanje gledati ovakvu borbenu igru Partizanove djece.I da svaku izgube igraju srcem.
(Slavko-RS, 10. oktobar 2015 17:40)

Slavko svi uzivamo
Od sve dece ja bi izdvojio Perovica (31), Vitkovca (33), reprezentativca Bosne Vrapca, Makedonskog igraca Magdelovskog i ovu Zvezdinu decu Cvetkovica i Milutinovica ...

rale

pre 8 godina

haha, pa ovaj sudija Slovenac ojadi ove Dodikove. Doduše Dodikovi su i ovi drugi. Čekajte ljudi, šta se ovde dešava? ko sa kim ovde igra?

koliko ste samo neobjektivni

pre 8 godina

Ne mogu da verujem kakve naslove stavljate. Zvezda dobije 50 razlike i vi napisete samo "pobeda Zvezde", onda dobije Zadar u Zadru vi napisete "losa Zvezda", partizan igra KATASTROFLANO i zadnji je na tabeli, a naslovi "fantasticno", "junacki", "hrabro"...

"Laktaši domaći teren partizana" Lukajić

pre 8 godina

Jel će opet slaviti kao da su osvojili NBA ligu ako pobede? Hahaha kako sam smejao kad sam video ono slavlje protiv MZT-a. Koliko ste vi samo mali klub kad dobijate samo duplo više nego Zvezda od države. Ako odnos nije 10 prema 1 onda ništa.

crni_redstar

pre 8 godina

koliko zvezdasa u timu partizana i igokee.partizanu predstoji ogromna borba za opstanak,nadam se da ce upaliti masinu kad se vrate muric i andric i kad stigne andjusic i stranac.

miki

pre 8 godina

Partizan izgubio utakmicu pod košem,centre ko da nema,Djumić i Perovic ko da bombu hvataju a ne loptu,Vrabca odmah otjerati iz Partizana, 4 bacanja za redom fuli,sad da udjem pogodio bi bar jedno.Ali kakvi god da smo,bar nas nikad u El nisu pitali "a ko ste vi",valjda zato i što nismo iz Zeleznika.

igor

pre 8 godina

Pratim Partizan intezivno skoro ceo zivot,i mogu da zakljucim da ova sezona i ako se cini ima potencijal,dve gotovo dobijene utakmice protiv Metalca i ovu veceras gubimo zbog smanjene rotacije,drugo Kosta Perovic u najboljoj formi nije bio za neki ozbijljan klub a ovo sada je tragikomicno,ali opet bolje nemamo,dolaskom Andjusica dobicemo na kvalitetu na bekovskim pozcijama,Vrabac srlja previse ali bice to ok,Aranitovic secam se da je dao Fmp-u 20 i nesto poena i od tada nije igrao,Dule ga nije forsirao kao Daloa samo guraj ovo veceras je sjajno, kao i Muricem(ako dodje) koji je po meni bolje odigrao proslu sezonu nego Edo,ali nas problem su pozicije 4 i 5,Djumic je koliko toliko siguran,ali Koprivica nije 5 i tacka,nema snagu u zagradjivanju,u pozicionoj igri izgura ga Radenovic vise puta nego sto je u Zvezdi uhvatio skokova u odbrani,sve u svemu imamo potencijala realna pozicija od 4-6,sportski pozdrav, i napred PARTIZAN!

Slobodan

pre 8 godina

Kakvo je uzivanje gledati ovakvu borbenu igru Partizanove djece.I da svaku izgube igraju srcem.
(Slavko-RS, 10. oktobar 2015 17:40)

Slavko svi uzivamo
Od sve dece ja bi izdvojio Perovica (31), Vitkovca (33), reprezentativca Bosne Vrapca, Makedonskog igraca Magdelovskog i ovu Zvezdinu decu Cvetkovica i Milutinovica ...

Stefan

pre 8 godina

Vise Grobara u Laktasima nego u Pioniru, sramno.(Šika Momšilo s' ljubavlju, 10. oktobar
Haha pre neki dan Partizan sa najgorim timom u zadnjih 20 godina na utakmici protiv Mzta 4000 gledalaca a zvezda sa najboljim timom ikada u derbiju kola protiv buducnosti jedva 2000 ljudi.Samo ti siri deziformacije,znam da ti je zao zato sto Partizan ima najverniju kosarakasku publiku na ovim prostorima za razliku od vas koji ste napustili vas klub kad je bilo najteze posle samo jedne teske sezone!

mirko

pre 8 godina

@Govore Panteri o posjeti a proslo kolo ih posmatralo dve hiljade ljudi u pioniru a nas cetri hijade.
(Slavko-RS, 10. oktobar 2015 17:41)

4 hiljade ali na komentarima

Sta uradi to Nolane Smithe ??!

pre 8 godina

Partizan će ovo lako dobiti!!! A onda kada stignu pojačanja,biće pobeda za redom!!! A neki su već počeli da strahuju hehehe,neka neka,nek se podsete prethodnih godina!!!
(Revolt 4.X.1945, 10. oktobar 2015 17:28)
Nisi ti bas dobar, a ?!

kralj

pre 8 godina

Jel će opet slaviti kao da su osvojili NBA ligu ako pobede? Hahaha kako sam smejao kad sam video ono slavlje protiv MZT-a. Koliko ste vi samo mali klub kad dobijate samo duplo više nego Zvezda od države. Ako odnos nije 10 prema 1 onda ništa.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) ("Laktaši domaći teren partizana" Lukajić, 10. oktobar 2015 18:04)

Evropski prvak ne moze biti mali klub.

Milan

pre 8 godina

Dok ih je isao sut vodili su, a kad ih je stao..I neverujem da ce se ovo ponoviti da tako jedan igrac u KKP eksplodira i zatrpa protivniku kos kao P. Aranitovic!Vanja mi se uopste nedopada sad..Previse je poleteo!A centri su posebna prica....

BAKI

pre 8 godina

Jel će opet slaviti kao da su osvojili NBA ligu ako pobede? Hahaha kako sam smejao kad sam video ono slavlje protiv MZT-a. Koliko ste vi samo mali klub kad dobijate samo duplo više nego Zvezda od države. Ako odnos nije 10 prema 1 onda ništa.
("Laktaši domaći teren partizana" Lukajić, 10. oktobar 2015 18:04)

Najiskrenije zalim ovakve likove :/
A ti Bozicu, izvuci Aranitovica iz igre kada mu krene sut, to ce da vrati tim u igru. CCC

Beretka

pre 8 godina

Ko je ovog Vrabca doveo da mi je znati, covek je karastrofa na svakoj utakmici, nikakve koristi od njega pa cak ni slobodna bacanja ne zna ubaciti 0 od 4

Batko

pre 8 godina

Po broju komentara iz Železnika, reklo bi se da se sendviči dele i vikendom.
(Napred Partizan, 10. oktobar 2015 17:47)

Po količini gluposti, reklo bi se da si za istu, dva puta stajao za red kada se delila !

zvezdas-rajvoSa

pre 8 godina

I kazu da Republika Srpska navija za Partizan? Kada Zvezda bude gostovala u Srpskoj bice krcata hala Cigana ludaka. Dobice ovo Igokea. Sad ce Radivojevic da pocne sa kako ih ja nazivam alko trojkama :-)

zali boze bacene drzavne pare

pre 8 godina

Ova antikosarka partizana pocinje ozbiljno da ugrozava moju ljubav prema kosarci kao sportu. Da li je moguce da jedna profesionalna ekipa ne zna ni osnove kosarke?? Ovako igraju ekipe u Srbiji u trecoj ligi. Prosto neverovatno kad pomislite da je to ekipa koja dobija preko milion evra od drzave sto je vise nego sto dobija i evroligas Zvezda!

Bodibond

pre 8 godina

Kosarka je Partizan (JessePinkmanPFC, 10. oktobar 2015 18:04)

Ahahahahahahahahahahaha...
Cek cas, ahahahahahahaha...
Ma ne mogu da se zaustavim ahahahahahahaha..........
Jos jednom ahahahahahahaha...

z

pre 8 godina

Tim koji je prethodnih godina izbacio igrace kao sto su: Veseli, Lovernj, Bertans, Vesterman, Milosavljevic, Bogdanovic, Milutinov, Lucic koji su dosli kao mladi ili neafirmisani igraci je docekao da u postavim ima Vrabca, Perovica i ostale...
Dule jeste problematican ali vidi se da je sam drzao klub.

Sta radi uprava??????????!!!!

Grbovic

pre 8 godina

Stvarno je tuzno gledati ovakav Partizan.
Moj Partizan!
Bitno je da je Dule oteran.
E moj Pekovicu, hoces po zlu biti upamcen u istoriji KK Partizan

Slobodan

pre 8 godina

Cestitke ekipi NIS-Partizan-Igokea ... Stvarno lepo kosarkasko poslepodne u Laktasima ! Od kako je kosarkaska lopta preskocila Drinu 2007-me godine ovaj dogadjaj se uvek pretvara u spektakl ... Skoro kao borbe bikova koje se organizuju na Kozari !!! Za mene Zvezdasa je bilo uzivanje gledati "Cveleta, Vitkovca i Milutinovica" sa jedne strane i "Vuka Radivojevica sa Radenovicem" sa druge ! Spektakl su uvelicali "Vrabac, Koprivica i Bozo Djumic" sa svojim vratolomijama ...

Slobodan

pre 8 godina

Cestitke ekipi NIS-Partizan-Igokea ... Stvarno lepo kosarkasko poslepodne u Laktasima ! Od kako je kosarkaska lopta preskocila Drinu 2007-me godine ovaj dogadjaj se uvek pretvara u spektakl ... Skoro kao borbe bikova koje se organizuju na Kozari !!! Za mene Zvezdasa je bilo uzivanje gledati "Cveleta, Vitkovca i Milutinovica" sa jedne strane i "Vuka Radivojevica sa Radenovicem" sa druge ! Spektakl su uvelicali "Vrabac, Koprivica i Bozo Djumic" sa svojim vratolomijama ...

sramota

pre 8 godina

Igokea daje trojku i pokazuju Dodika kako se nervira i psuje na klupi. Pa o cemu dalje da pricamo? Izbaciti i jedne i druge iz lige. Mada to je ionako jedna klub.

SRBin bre

pre 8 godina

Koliko ja vidim bice zestoka borba za opstanak a kad ispadnete iz lige mozete se fuzionisati sa cibonom i onako ste osnovani u istom gradu

Edin Rama navijac Partizana

pre 8 godina

Duel dve Igokeje, prava Igokeja je favorit, poluprazna hala iako na ovoj utakmici nema gostiju vec igraju dve domace ekipe!

Slobodan

pre 8 godina

Igraju NIS-Partizan-Igokea a na terenu igraci :
" Cvetkovic, Radivojevic, Milutinovic, Vitkovac, Radenovic "

Sta reci ? Na kraju opet Zvezda ne valja ...

mickey

pre 8 godina

Koliko su frustrirani i iskompleksirani navijaci nekadasnje Zvezde to je strasno. Umesto da uzivaju u trenutnom uspehu oni se bave nikada slabijim Partizanom. Kako to objasniti osim velikim kompleksom koji smo im nabili zadnjih 15 godina u svim sportovima, a narocito kosarci.(Navijac institucije, 10. oktobar 2015 17:20)

Objasniti tako sto ste se vi isto tako nasladjivali dok ste imali pokiticka ledja a mi tavorili i nikoga sem nas,navijaca nije bilo briga za zvezdu. Niste nas vadili iz usta!!! O zadnje 3,4 godine,pa sram te bilo da uopste smes da pominjes neciju opcinjenost!!! Shvati,jadni ste u porazu koliko i mi i tacka.

Navijac institucije

pre 8 godina

Koliko su frustrirani i iskompleksirani navijaci nekadasnje Zvezde to je strasno. Umesto da uzivaju u trenutnom uspehu oni se bave nikada slabijim Partizanom. Kako to objasniti osim velikim kompleksom koji smo im nabili zadnjih 15 godina u svim sportovima, a narocito kosarci.

garden

pre 8 godina

Momsilo, ako vec nemas proslost, onda se potrudi da imas bolju buducnost.

Devojku pod ruku, setnja, neki lagani rucak, mozda neki film, knjiga, bilo sta. Ovo sto ti stvarno radis, to jednostavno nije ok.

Šika Momšilo s' ljubavlju

pre 8 godina

Gresis brate, ovo je utakmica Igokea Partizan v.s. Partizan Igokea, domacin je Igokea Partizan, a ne bi se reklo, visr Grobara u Laktasima nego u Pioniru.

daddy cool

pre 8 godina

Zašto je ovom klubu dozvoljeno da ima dve postave u ABA ligi?
(njofra prezidente, 10. oktobar 2015 17:09)

Krcunce, jel si resio zagonetku FMP-Radnicki-Ivo Lola Ribar- Telekom Diva?

Rooney-utd

pre 8 godina

Aranitovic je u prva tri meca u ligi dobio ukupno 5 minuta,a vrabac za koga je mali aranitovic doktor 25 minuta po mecu,za sada odlicno igramo cvetko nastavja da kida ove sezone.

petarczv

pre 8 godina

Vise Grobara u Laktasima nego u Pioniru, sramno.
(Šika Momšilo s' ljubavlju, 10. oktobar 2015 

Pa zato sto je to jedan klub a tamo je jezgro navijaca...

car

pre 8 godina

Igokea-Partizan ???
Ne razumem...
(Šika Momšilo s' ljubavlju, 10. oktobar 2015 17:09)

pantercicu, plakaces uskoro, samo da skinemo ove s vlasti

Apatin voli Partizan

pre 8 godina

Prvih 6 komentara najbolje pokazuje koliko je mladih života za ceo život obeležio DV. Ali s druge strane isto toliko je i ulepšao! Hvala mu na svemu

Revolt 4.X.1945

pre 8 godina

Partizan će ovo lako dobiti!!! A onda kada stignu pojačanja,biće pobeda za redom!!! A neki su već počeli da strahuju hehehe,neka neka,nek se podsete prethodnih godina!!!

Slobodan

pre 8 godina

Kakvo je uzivanje gledati ovakvu borbenu igru Partizanove djece.I da svaku izgube igraju srcem.
(Slavko-RS, 10. oktobar 2015 17:40)

Slavko svi uzivamo
Od sve dece ja bi izdvojio Perovica (31), Vitkovca (33), reprezentativca Bosne Vrapca, Makedonskog igraca Magdelovskog i ovu Zvezdinu decu Cvetkovica i Milutinovica ...

Peca

pre 8 godina

Komsije, nista ne brinite. Mi necemo kao vi 2011.godine da pustamo vase protivnike da vama napakostimo da ispadnete iz lige uz izjavu "lazna i pogresna su shvatanja da je za srpsku kosarku dobro spasiti zvezdu". Nego cemo sve redom da oderemo kao sto inace radimo. Jer jeste dobro za nasu kosarku da ste i vi tu. Ne volim tu vasu izjavu koju cesto koristite ali zaista nismo isti.

Jeste

pre 8 godina

Partizan 11.,Cibona 12.,tuzno.velikani na koljenima,vladaju Zvezda i Cedevita,bljuje mi se...
(Cibos, 10. oktobar 2015 18:56)
Razumem tvoju tugu... Ipak ste vi (Cibona) i Partizan bratski klubovi...

Slobodan

pre 8 godina

Igraju NIS-Partizan-Igokea a na terenu igraci :
" Cvetkovic, Radivojevic, Milutinovic, Vitkovac, Radenovic "

Sta reci ? Na kraju opet Zvezda ne valja ...

Edin Rama navijac Partizana

pre 8 godina

Duel dve Igokeje, prava Igokeja je favorit, poluprazna hala iako na ovoj utakmici nema gostiju vec igraju dve domace ekipe!

"Laktaši domaći teren partizana" Lukajić

pre 8 godina

Jel će opet slaviti kao da su osvojili NBA ligu ako pobede? Hahaha kako sam smejao kad sam video ono slavlje protiv MZT-a. Koliko ste vi samo mali klub kad dobijate samo duplo više nego Zvezda od države. Ako odnos nije 10 prema 1 onda ništa.

petarczv

pre 8 godina

Vise Grobara u Laktasima nego u Pioniru, sramno.
(Šika Momšilo s' ljubavlju, 10. oktobar 2015 

Pa zato sto je to jedan klub a tamo je jezgro navijaca...

donald

pre 8 godina

stakojerekojasamreko, 10. oktobar 2015 19:24)

Auuuuu,ala si ti ljut covece.... Nema potrebe za tim... Kad su jahali Marjanovic,Tadic,Ljajic,Dacic i ostali,tad ti je u sedlu bilo lepo,sad kad su se goveda razjurila,odmah panika... 13 godina ste igrali Euro ligu,imali sponzore,svi mladi talentovani kosarkasi su dolazili kod vas,prodavali te iste igrace i na kraju nemate para.... Sto bre ne pitas Danilovica zasto je davao preko hiljadu pretplatnih karata vodjama svake sezone. Sto ne pitas Vujosevica,zasto partizan nije dobio ni coravog evra od prodaje Lovernja,Vestermana i Veselog, zasto je uzeo pare za sebe?!?! Sve sami "sveci" su ti vodili klub,a upires prstom tamo gde ti nije mesto...

sramota za državu na koga baca pare

pre 8 godina

Zanimljivo je videti gde je Partizan kad treba da plaća porez kao i svi u zemlji i kada prima samo malo više od države nego Zvezda a ne deset puta više. Nisam uopšte navijački ostrašćen nego mi je fascinantno da Partizan sa preko milion evra od države igra gore od Metalca i Mege koji ne dobijaju ni dinar a svetlosnu godinu udaljen od Zvezde koja dobija malo manje od Partizana. Zašto onda uopšte država baca i dalje pare na taj klub? Ionako nam celu reprezentaciju unazad deset godina čine igrači FMP-a i Zvezde i ne razumem kojom logikom klub koji ne igra nijedno evropsko takmičenje i ima očajne rezultate dobija 1,4 miliona godišnje (NIS 900.000, Komercijalna banka 300.000, Dunav 200.000) a Zvezda kao naš predstavnik u Evroligi koji pritom ima sve reprezentativce mlađih selekcija u svojim redovima dobija 900.000 od države (Telekom 700.000, Komercijalna 90.000, Dunav 100.000). Stvarno ne razumem ovu državu. Pa Partizan je već imao priliku 15 godina da dobija jedini u zemlji i koliko igrača je stvorio Srbiji? Dajte onda pare onima koji su stvorili 90% ove reprezentacije a ne političkim i državnim projektima koji su rupe bez dna bez ikakvih rezultata za Srbiju.

DedaMiloje

pre 8 godina

Partizan će ovo lako dobiti!!! A onda kada stignu pojačanja,biće pobeda za redom!!! A neki su već počeli da strahuju hehehe,neka neka,nek se podsete prethodnih godina!!!
(Revolt 4.X.1945, 10. oktobar 2015 17:28)

Vidim...

Batko

pre 8 godina

Partizan će ovo lako dobiti!!! A onda kada stignu pojačanja,biće pobeda za redom!!! A neki su već počeli da strahuju hehehe,neka neka,nek se podsete prethodnih godina!!!
(Revolt 4.X.1945, 10. oktobar 2015 17:28)

....ti to onako, stvarno ozbiljino ?!

Secam se

pre 8 godina

Secam se kada su partizanovci stalno se rugali zvezdinoj nevolji, mahali i zveckali katancima, e pa groblje, zadrzite te katance ipak za sebe, kanda su vam potrebni. Bruko i sramoto ugasi se!

doktor

pre 8 godina

Koliko su frustrirani i iskompleksirani navijaci nekadasnje Zvezde to je strasno. Umesto da uzivaju u trenutnom uspehu oni se bave nikada slabijim Partizanom. Kako to objasniti osim velikim kompleksom koji smo im nabili zadnjih 15 godina u svim sportovima, a narocito kosarci.
(Navijac institucije, 10. oktobar 2015 17:20)
Naravno da uzivamo u nasem uspehu,ali i u vasem neuspehu. Ali ne trenutno,vec dve godine,

Apatin voli Partizan

pre 8 godina

Prvih 6 komentara najbolje pokazuje koliko je mladih života za ceo život obeležio DV. Ali s druge strane isto toliko je i ulepšao! Hvala mu na svemu

Peca

pre 8 godina

Komsije, nista ne brinite. Mi necemo kao vi 2011.godine da pustamo vase protivnike da vama napakostimo da ispadnete iz lige uz izjavu "lazna i pogresna su shvatanja da je za srpsku kosarku dobro spasiti zvezdu". Nego cemo sve redom da oderemo kao sto inace radimo. Jer jeste dobro za nasu kosarku da ste i vi tu. Ne volim tu vasu izjavu koju cesto koristite ali zaista nismo isti.

Batko

pre 8 godina

Stizu dva crnca,jedan play i jedan centar..
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (vucko, 10. oktobar 2015 22:45)

Jel` do kraja nedelje ?

mik

pre 8 godina

A taj isti Aranitović kod Vujoševića nije odigrao ni minut(ako ne računamo onaj kup koji je bojkotovan). A igrali su Dalo i razno razni. Toliko o vrhunskom stručnjaku.

DedaMiloje

pre 8 godina

Partizan 11.,Cibona 12.,tuzno.velikani na koljenima,vladaju Zvezda i Cedevita,bljuje mi se...
(Cibos, 10. oktobar 2015 18:56)

Slobodno, samo nemoj na tenisice.

Mihajlo

pre 8 godina

Za urednike sportskih portala je bilo važno da se pre neki dan utrkuju naslovima tipa "Zvezda u Zadru odigrala najgoru utakmicu u istoriji ABA lige"...pa sad ne znaju šta bi napisali o svom omiljenom klubu i njegovoj mukotrpnoj i sve izvesnijoj borbi za goli opstanak.

koliko ste samo neobjektivni

pre 8 godina

Ne mogu da verujem kakve naslove stavljate. Zvezda dobije 50 razlike i vi napisete samo "pobeda Zvezde", onda dobije Zadar u Zadru vi napisete "losa Zvezda", partizan igra KATASTROFLANO i zadnji je na tabeli, a naslovi "fantasticno", "junacki", "hrabro"...

doktor

pre 8 godina

Partizan će ovo lako dobiti!!! A onda kada stignu pojačanja,biće pobeda za redom!!! A neki su već počeli da strahuju hehehe,neka neka,nek se podsete prethodnih godina!!!
(Revolt 4.X.1945, 10. oktobar 2015 17:28)
I sta ti ono rece ? Dobijate? Pa vi ni sami sebe ne mozete da pobedite. Premiremo. Ali od smeha.

gospodin

pre 8 godina

(stakojerekojasamreko, 10. oktobar 2015 19:24)

Sta lupas? Mogli ste dobiti A licencu za Evroligu ali uslov da prikazete vas finansije ali Partizan odbio to...razmisli malo o tome,gluposti lupetas.

DedaMiloje

pre 8 godina

(aca_bg, 10. oktobar 2015 20:01)

Ne lupaj, pojma nemaš. U zadnjem kolu se direktno odlučivalo ko ostaje u ligi i Zvezda je pobedila Zadar tada.

Zlatko

pre 8 godina

Boston Celtics lost their 3d away game in west conference
(bratanac, 10. oktobar 2015 18:52)

Da mi je samo znati kako si Boston stavio u Zapadnu konferenciju?

da da da

pre 8 godina

(koliko ste samo neobjektivni, 10. oktobar 2015 18:53)
Prijatelju nije isto kada tim koji ima budzet od 2 miliona evra i najbolje igrace jedva pobedi jednu od gorih ekipa u ligi i kada tim koji ima jedan od najmanjih budzeta i pored sutjeske mozda i najgore igrace jedva izgubi od bolje ekipe kao sto je igokea.
(Stefan, 10. oktobar 2015 19:26)

BATO partizan ima samo od NISa 900.000e godisnje, a gde su drugi sponzori? Ne znam kako mozes da kazes da ima najmanji budzet. Opet spinovanje, a trener vam dobio otkaz. Promenite plocu malo.

Seti se razlike 2011 godine, koliko je imao partizan budzet a koliki zvezda.

Slobodan

pre 8 godina

Cestitke ekipi NIS-Partizan-Igokea ... Stvarno lepo kosarkasko poslepodne u Laktasima ! Od kako je kosarkaska lopta preskocila Drinu 2007-me godine ovaj dogadjaj se uvek pretvara u spektakl ... Skoro kao borbe bikova koje se organizuju na Kozari !!! Za mene Zvezdasa je bilo uzivanje gledati "Cveleta, Vitkovca i Milutinovica" sa jedne strane i "Vuka Radivojevica sa Radenovicem" sa druge ! Spektakl su uvelicali "Vrabac, Koprivica i Bozo Djumic" sa svojim vratolomijama ...

*

pre 8 godina

Ne razumem nikoga iz Srbije koji u ovom mecu navija za tim iz Laktaša. Ode nam index nizbrdo. (cz, 10. oktobar 2015 19:00)

Mislis ode VAMA GROBARI index, i onako ste IV klub iz Srbije.

Bodibond

pre 8 godina

Kosarka je Partizan (JessePinkmanPFC, 10. oktobar 2015 18:04)

Ahahahahahahahahahahaha...
Cek cas, ahahahahahahaha...
Ma ne mogu da se zaustavim ahahahahahahaha..........
Jos jednom ahahahahahahaha...

jen

pre 8 godina

Ono, kada se nadaš pobedi protiv Sutjeske a oni odvališe Metalac koji te pocepao...ali dobro,kad stigne play,onaj sa pecanja....maj....pali se mašina....mag se vrati sa dva crnca....

SASHA

pre 8 godina

JESTE JESTE:

Sad se vidipravi partizan, kad nema vise igranja na dug, na procente, nema vise ne placas porez po 3 godine, dvoranu, igrace, ni zastitare, nista...
Sad, se vidi ko i sta je KKP, i dok se krive svi drugi, osim nih sto ntreba, pomalo mi i svejedno stvarno ko je kriv, nego me vise zanima kako izaci iz ove pozicije, jer ovo je jadno...
Za KKP sad je Mega vec tim extra klase, KKP je relativno na nivou Tajfuna, Sutjeske,i Metalca...
Kako tuzno za videti, sreca pa stize Sutjeska sledece nedelje, ali polako izredjasmo sve slabe timove odma na startu, pa opet nikakc start ne napracismo, pa kako ce tek biti kad stignu jaci?
UH, kad nam stuigne Zvezda, bice proglasen dan tuge..

Nikola

pre 8 godina

Koliko su frustrirani i iskompleksirani navijaci nekadasnje Zvezde to je strasno. Umesto da uzivaju u trenutnom uspehu oni se bave nikada slabijim Partizanom. Kako to objasniti osim velikim kompleksom koji smo im nabili zadnjih 15 godina u svim sportovima, a narocito kosarci. (Navijac institucije, 10. oktobar 2015 17:20)

Bavimo se itekako i tek cemo se baviti jer dobro pamtimo koliko ste se vi "bavili" nikad slabijom zvezdom.Lecili komplekse a sada ste nervozni jel?

Dzony

pre 8 godina

Prvih 6 komentara najbolje pokazuje koliko je mladih života za ceo život obeležio DV. Ali s druge strane isto toliko je i ulepšao! Hvala mu na svemu
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (Apatin voli Partizan, 10. oktobar 2015 17:29)

Cudna grobarska logika i rezonovanje, posto ste vi non stop na zvezdinim vestima dal FK ili KK Zvezda, Ko je vama obelezio tako detinjstvo pa da se toliko javljate na zvezdinim vestima?

zoran

pre 8 godina

Sta li misle Kica I Praja kada gledaju ovaj Partizan..?? U bivshoj Jugi, ovaj tim, ne bi mogao opshtinsku ligu da prodje, sa ovim kvalitetom. Jeza je ovo gledati...nestade kosharka u Srbiji. Ako nemash amere u timu, nemash shta gledati.

dva penala, dva er BOLa

pre 8 godina

Zasto niko nije javio onom Radivojevicu i onom Radenovicu da treba da puste Igokeinu trecu potavu iz partzanokeje da ih pobede aahahahaha

Batko

pre 8 godina

Po broju komentara iz Železnika, reklo bi se da se sendviči dele i vikendom.
(Napred Partizan, 10. oktobar 2015 17:47)

Po količini gluposti, reklo bi se da si za istu, dva puta stajao za red kada se delila !

stakojerekojasamreko

pre 8 godina

"" najbolji primeri su FK Crvena Zvezda i KK CZT iz Železnika. Državni reket omogućava tim kolektivima da uspešno funkcionišu, bez obzira na zvanične budžete, kao i postojeća dugovanja. Lep primer je košarkaš Marcus Williams, koji je u timu iz Železnika igrao za sumu od 960 000 evra. Zvanični ugovor je glasio na 350 000 evra i taj deo je pokrivalo rukovodstvo CZT. Ostatak novca je morala da obezbedi firma Adecco, po klasičnom modelu državnog reketa (odnosno naredbom Aleksandra Vučića). Koliki dug je napravila ekipa CZT u proteklih neloliko godina u ovom trenutku možemo samo da nagađamo. O tome ne sme ni da se priča javno, ali postoje realne indicije da je to već sada znatno više od ukupnog duga Partizana. Ako se na to doda još 16 miliona evra nikad vraćenog duga prave Crvene Zvezde, onda je prilično jasno kome je vlast u Srbiji majka, a kome maćeha.""

Edin Rama navijac Partizana

pre 8 godina

Stvarno je tuzno gledati ovakav Partizan. Moj Partizan! Bitno je da je Dule oteran. E moj Pekovicu, hoces po zlu biti upamcen u istoriji KK Partizan (Grbovic, 10. oktobar 2015 18:53)

Dule sa ovim timom bi imao 0-3, kako ne shvatas da je samo sa skupim timovima imao rezultate!

zagor

pre 8 godina

@"vucicu pobedio si"
vucic aka nolan smit je bacio partizan van evrolige. tada je partizan imao najskuplji tim u istoriji srpske kosarke sa cak 2 renomirana nba igraca.
dakle, pavlovic, kinzi, bertans, veseli, bogdanovic, lovernj (bukvalno sve nba igraci), pa vesterman, milosavljevic, tepic... a predvodjeni "najboljim trenerom evrolige".
vucicu, sram te bilo, kako si mogao takav tim da izbacis u 1/2 finalu ABA lige.
eeeee moji grobosi. lakse vam je da pravite teorije zavere nego da pogledate istini u oci da shvatite da ste imali nesposobnog trenera i neposteno rukovodstvo, koje su drzava i sponzori zlatom polivali, a oni ipak izgubili sve vazne utakmice u poslednje dve godine i doveli klub do bankrota posle samo dve sezone bez evrolige.

DedaMiloje

pre 8 godina

Loš Partizan, jel sad vidite zašto nismo zadržali Cvetkovića? Čovek je muva bez glave. Oterajte bre ovog Koprivicu i nadjite nekog krštenog igrača, on je sramota za Partizan. Dali ste traku Marinkoviću i upropastili ga, Aranitović je bolji od njega. Kosta Perović???

PeraQ

pre 8 godina

Javi se Danilo!

Objasni nam, molim te još jednom, ali onako stručno kako je Cvetković bolji od Zvezdinih plejmejkera i slične nebuloze. Plizzzzz!

SRBin bre

pre 8 godina

Koliko ja vidim bice zestoka borba za opstanak a kad ispadnete iz lige mozete se fuzionisati sa cibonom i onako ste osnovani u istom gradu

strašno

pre 8 godina

Nakon POBEDE Zvezde nad Zadrom u Zadru naslov je bio "Loša Zvezda pobedila Zadar". partizan je na ovoj utakmici imao ŠEST asistencija i bezbroj izgubljenih lopti i grešaka u novom porazu i to od Igokee a naslov "Blistavi Aranitović malo za pobedu partizana"?? Za koju bre pobedu? Koju utakmicu ste vi gledali? Ako je Zvezda loša u pobedi u Zadru šta je onda ovo?

Slobodan

pre 8 godina

Kakvo je uzivanje gledati ovakvu borbenu igru Partizanove djece.I da svaku izgube igraju srcem.
(Slavko-RS, 10. oktobar 2015 17:40)

Slavko svi uzivamo
Od sve dece ja bi izdvojio Perovica (31), Vitkovca (33), reprezentativca Bosne Vrapca, Makedonskog igraca Magdelovskog i ovu Zvezdinu decu Cvetkovica i Milutinovica ...

Reporter

pre 8 godina

Ne da Miškova, ne da ni Milina filijala. Tako se brani Dulo! Upravni odbor hitno da raskine ugovor - jedan klub, jedno ime, da se ponište svi rezultati Laktaša, da se zabrane nastupi pod imenom Igokea u Aba ligi, nosilac prava samo Igokea Partizan Beograd. I da se Dodiku lično vrate sve pare koje je godinama u ime naroda Republike Srpske donirao!
Šta može KKP - centarska linija nula, Vrabac, Vitkovac, Milutinović prosek KSL. Problem Vanja, Aranitović, nadolazeći Andjušić, povratak Murića i Andrića - isti igrači 2,3. Cvele, Magda mogu da igraju, ali osim srca, realno malo tu ima glave (organizacija). Teško, vrlo teško. Zato treba razumeti radost kad se iščupa pobeda sa MZT-om.

Pozdrav iz doma penzionera - Vas D.V.

pre 8 godina

Partizan 11.,Cibona 12.,tuzno.velikani na koljenima,vladaju Zvezda i Cedevita,bljuje mi se...
(Cibos, 10. oktobar 2015 18:56)

Postoje dve vazne razlike - Cedevitu vlast nije unistavala 15 godina i Cibona ce se vratiti...

Rooney-utd

pre 8 godina

Aranitovic je u prva tri meca u ligi dobio ukupno 5 minuta,a vrabac za koga je mali aranitovic doktor 25 minuta po mecu,za sada odlicno igramo cvetko nastavja da kida ove sezone.

gremlin

pre 8 godina

Idem u Pionir sa Sutjeskom...ali neka mi neko ko je igrao basket pojasni ULOGU ADINA VRAPCA U EKIPI?!?!ajde ovi ostali igrači trude se...koliko mogu?!?!a Vrabac 35 min NIŠTA!!!

JoleDjole

pre 8 godina

Vuce me bas al necu da vas prozivam! U ligi cete opstati a o tituli mozete samo da mastate i da se prisecate vasih starih "dobrih" vremena!

igokea-partizan,mi smo sad jedan klub,leto 2007.,grobari u zabludi,nevera

pre 8 godina

Bravo Igokeo za pobedu nad svojom filijalom...
Mnogo su grobaro igokejci poleteli nakon one "pobede" nad MZT-om (koja se ne bi ni desila da nije bilo one brutalne kradje sudija u korist crno belog klubica),pa je neko morao da ih spusti na zemlju...jer nakon te kradje protiv MZT odmah su krenule price o plasmanu u plej of,borbi a EL...smesno!!!

daddy cool

pre 8 godina

Zašto je ovom klubu dozvoljeno da ima dve postave u ABA ligi?
(njofra prezidente, 10. oktobar 2015 17:09)

Krcunce, jel si resio zagonetku FMP-Radnicki-Ivo Lola Ribar- Telekom Diva?

Koja

pre 8 godina

Vise Grobara u Laktasima nego u Pioniru, sramno.(Šika Momšilo s' ljubavlju, 10. oktobar Haha pre neki dan Partizan sa najgorim timom u zadnjih 20 godina na utakmici protiv Mzta 4000 gledalaca a zvezda sa najboljim timom ikada u derbiju kola protiv buducnosti jedva 2000 ljudi.Samo ti siri deziformacije,znam da ti je zao zato sto Partizan ima najverniju kosarakasku publiku na ovim prostorima za razliku od vas koji ste napustili vas klub kad je bilo najteze posle samo jedne teske sezone! (Stefan, 10. oktobar 2015 18:13)

Koliko ste vi verni pokazuje poseta na fudbalu, smesni ste.

Wllaxy

pre 8 godina

Čestitke igračima partizana na još jednoj vanserijskoj šuterskoj predstavi, uspeli su da na kraju ipak postignu više poena nego mi protiv Tajfuna - doduše mi do poluvremena, ali ne trebamo sad biti toliko sitničavi...

zvezdas-rajvoSa

pre 8 godina

I kazu da Republika Srpska navija za Partizan? Kada Zvezda bude gostovala u Srpskoj bice krcata hala Cigana ludaka. Dobice ovo Igokea. Sad ce Radivojevic da pocne sa kako ih ja nazivam alko trojkama :-)

*

pre 8 godina

(stakojerekojasamreko, 10. oktobar 2015 19:24)

Pa ti sve znas k'o mator, samo nam ne rece ko je vas finansirao od 1992 god u fudbalu i basketu i ko vam je pokupovao silne titule?

Reprezentativac BIH ?!?!

pre 8 godina

Vrabca odmah otjerati iz Partizana...
(miki, 10. oktobar 2015 18:58)
Pitam se koji je to stručnjak njega skautirao i preporučio Partizanu?! Podržavam momke, sada kad je najteže, ali brate, ovakvih košarkaša kao Vrabac pa i Koprivica ima na basketu u mom kvartu na kilo.

Катанци, јефтино

pre 8 godina

Пале машину СЛЕДЕЋЕ СЕЗОНЕ! Ако им мечк пре тога не уручи катанац. Брмммм бррррмммм, хехехехе

garden

pre 8 godina

Momsilo, ako vec nemas proslost, onda se potrudi da imas bolju buducnost.

Devojku pod ruku, setnja, neki lagani rucak, mozda neki film, knjiga, bilo sta. Ovo sto ti stvarno radis, to jednostavno nije ok.

Sospa Herc

pre 8 godina

Sto ovo nema "pametnog" Danila da nam "strucno" komentarise igru KK Cirkus. Ili mu se isprani mozak umorio od glupog komentara na jednoj drugoj vesti.

*

pre 8 godina

Sve u svemu imamo potencijala realna pozicija od 4-6,sportski pozdrav, i napred PARTIZAN! (igor, 10. oktobar 2015 18:50)

Dobro, 'ajmo polako da ponovimo, sta se desava ako budete 4. idete na nas, i ?

dzon snezni

pre 8 godina

Vise Grobara u Laktasima nego u Pioniru, sramno.
(Šika Momšilo s' ljubavlju, 10. oktobar 2015

Pa zato sto je to jedan klub a tamo je jezgro navijaca...
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (petarczv, 10. oktobar 2015 17:45)

Cekaj.. sad ne razumem.. kako tamo nama jezgro?! A Zagreb?

Uglavnom ... vama je zeleznik... barem ste vi na sigurnom!

rale

pre 8 godina

haha, pa ovaj sudija Slovenac ojadi ove Dodikove. Doduše Dodikovi su i ovi drugi. Čekajte ljudi, šta se ovde dešava? ko sa kim ovde igra?

sramota

pre 8 godina

Igokea daje trojku i pokazuju Dodika kako se nervira i psuje na klupi. Pa o cemu dalje da pricamo? Izbaciti i jedne i druge iz lige. Mada to je ionako jedna klub.

SASA

pre 8 godina

Po cemu onja Vrabac zasluzuje 30 minuta po utakmici ostaje na treneru Bozicu da odgovori, a ako odgovori to da ucini brzo jer njemu treba jos jedan poraz pa ce celi Pinori da ga pozdravi...
Uzasno vodjena utakmica, izbaci Aranitovica na 3 minuta pred kraj, vratiVrabca, i onda IGokea pravi seriju od 5:0 i kraj....
Neverovatno...
Peric igra kao sasueni balvan , i razumem da Bozic nema bas puno opcija ali ono besomucno forsiranje Vrabva je suludo!!! Pa nula poena za 34 minuta na terenu!!! Pa ja bi slucajno uspeo bar jedan poen da stvaim, za 34 minuta!!!
Neverovatno, ko forsira tog klinaca i zasto!!??? grozno...
Ajde Bozicu, iskreno, pa ovo je izgledalo jadno, sreca tvoja pa stize Sutjeska u pionir pa cete valjda njih dobiti, ali dotle, ostavio si me bez teksta..

PFC

pre 8 godina

Dobar potez nove uprave smena Duleta puna podrška Boziću napraviće se tim za Aba vremenom i za evroligu bitno je da se krenulo od nule pre ili kasnije je ovako moralo.

zali boze bacene drzavne pare

pre 8 godina

Ova antikosarka partizana pocinje ozbiljno da ugrozava moju ljubav prema kosarci kao sportu. Da li je moguce da jedna profesionalna ekipa ne zna ni osnove kosarke?? Ovako igraju ekipe u Srbiji u trecoj ligi. Prosto neverovatno kad pomislite da je to ekipa koja dobija preko milion evra od drzave sto je vise nego sto dobija i evroligas Zvezda!

Slobodan

pre 8 godina

Cestitke ekipi NIS-Partizan-Igokea ... Stvarno lepo kosarkasko poslepodne u Laktasima ! Od kako je kosarkaska lopta preskocila Drinu 2007-me godine ovaj dogadjaj se uvek pretvara u spektakl ... Skoro kao borbe bikova koje se organizuju na Kozari !!! Za mene Zvezdasa je bilo uzivanje gledati "Cveleta, Vitkovca i Milutinovica" sa jedne strane i "Vuka Radivojevica sa Radenovicem" sa druge ! Spektakl su uvelicali "Vrabac, Koprivica i Bozo Djumic" sa svojim vratolomijama ...

grobar

pre 8 godina

bolje da se ugasimo nego da se ovako brukamo. ovo je tuga, jad, bruka i sramota... bilo koja ulicna ekipa bi nas odrala... a ako je vrabac profesionalni kosarkas ja sam don dzonson.

kk

pre 8 godina

Cesto se zapitam kako ljudi imaju toliko slobodnog vremena da komentarisu po ceo dan jednu te istu vest, kakav vam je to zivot? Da li se osecate ispunjeni kada se preko komentara raspravljate o zvezdi i partizanu?
Inace ljudi sada ocekuju kad je dosao Pekovic da ce partizan odjednom postati velesila kao pre, da ce dovesti Mekejleba itd. Pa ljudi ne moze se nista preko noci uraditi. Ja sam zadovoljan ovim timom, uz Andrica, Murica i dolaskom Andjusica bice to sasvim solidan sastav, naravno ne za osvajanje titule kao sto neki ovde nepoznavaoci misle. Partizan ce biti izmedju 5-8 mesta.
Pozdrav svim ljubiteljima kosarke

banbus

pre 8 godina

Aranitovic ubaci trojku, Bozic ga odmah menja, to nije normalno. Drzi onog dzivdzana koji blage veze sa kosarkom nema, kao i potpuno neupotrebljivi centri. Najgori tim u istoriji Partizana!

navijac

pre 8 godina

@uuuuu,ala si ti ljut covece.... Nema potrebe za tim... Kad su jahali Marjanovic,Tadic,Ljajic,Dacic i ostali,tad ti je u sedlu bilo lepo,sad kad su se goveda razjurila,odmah panika... 13 godina ste igrali Euro ligu,imali sponzore,svi mladi talentovani kosarkasi su dolazili kod vas,prodavali te iste igrace i na kraju nemate para....
(donald, 10. oktobar 2015 20:10)

Jeste to tacno, ali su ti isti koje pominjes takodje davali Zvezdi i sakom i kapom! Nikada Zvezda nije imala ovakav tim kao Partizan sad, uvek su tu bili respektabilni igraci. Takodje nikada Partizan nije imao budzet ni priblizno kao sto vi imate zadnje tri sezone, kod nas NIKADA nisu dolazili provereni skupi stranci, vec iskljucivo anonimusi. Dakle te fore vama se davalo 13 godina, pusti to, davalo se podjednako. Sada se samo jednom timu daje tacno onoliko koliko su nekad OBA tima imala!

Batko

pre 8 godina

. Imate 8 miliona budzet i necete proci ni u top 16, mozda onda shatite koliki su nasi uspesi bili veliki. Serviras toliko lazi, prvo o ne placanju poreza, mi nase dugove nekako vracamo, a kad cete vi da vratite 98% od onih 16 miliona duga, posto ste samo 2% vratili. Imamo najmanji budzet u ligi, 270000, ali izdrzacemo mi ovu ne pravdu, mi koji smo stvorili igrace koji su ovoj zemlji doneli sve medalje od 1995-2003. Zapamti narod ne moze da jede lazi, moze da bude obmanjivan jedno vreme, ali kad shvati onda je kraj ovim vasima koji vas zatrpavaju milionima, a kad njima dodje kraj i vi ste gotovi.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Rogi Obrenovac, 11. oktobar 2015 09:44

Šta bre 8 miliona budzet ?! ....27,6 miliona !!!

ps. Ovih 0,6 miliona ide za vas, za "Pomoć sirotanima"

Navijac institucije

pre 8 godina

Koliko su frustrirani i iskompleksirani navijaci nekadasnje Zvezde to je strasno. Umesto da uzivaju u trenutnom uspehu oni se bave nikada slabijim Partizanom. Kako to objasniti osim velikim kompleksom koji smo im nabili zadnjih 15 godina u svim sportovima, a narocito kosarci.

mickey

pre 8 godina

Koliko su frustrirani i iskompleksirani navijaci nekadasnje Zvezde to je strasno. Umesto da uzivaju u trenutnom uspehu oni se bave nikada slabijim Partizanom. Kako to objasniti osim velikim kompleksom koji smo im nabili zadnjih 15 godina u svim sportovima, a narocito kosarci.(Navijac institucije, 10. oktobar 2015 17:20)

Objasniti tako sto ste se vi isto tako nasladjivali dok ste imali pokiticka ledja a mi tavorili i nikoga sem nas,navijaca nije bilo briga za zvezdu. Niste nas vadili iz usta!!! O zadnje 3,4 godine,pa sram te bilo da uopste smes da pominjes neciju opcinjenost!!! Shvati,jadni ste u porazu koliko i mi i tacka.

Sta uradi to Nolane Smithe ??!

pre 8 godina

Partizan će ovo lako dobiti!!! A onda kada stignu pojačanja,biće pobeda za redom!!! A neki su već počeli da strahuju hehehe,neka neka,nek se podsete prethodnih godina!!!
(Revolt 4.X.1945, 10. oktobar 2015 17:28)
Nisi ti bas dobar, a ?!

xxx

pre 8 godina

Djavo je dosao po svoje ...
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (Sta uradi to Nolane Smithe ??!, 10. oktobar 2015 20:13) Jedino ako je po tebe,posle onog obećanja za Steauu...

mirko

pre 8 godina

@Govore Panteri o posjeti a proslo kolo ih posmatralo dve hiljade ljudi u pioniru a nas cetri hijade.
(Slavko-RS, 10. oktobar 2015 17:41)

4 hiljade ali na komentarima

Rade

pre 8 godina

Da li je moguce da Bozic trpi Cvetkovica i Koprivicu? Kakav je to organizator igre koji tapse loptu u svakom napadu po 22s i onda sutira? Kome je on asistiro. Partizan deljuje supalj pod kosem a on je supalj na mestu organizatora igre.

Nikola

pre 8 godina

Nema taktike, tajmauta, podrske sa klupe, pravovremenih izmena. NEMA TRENERA da od par talenata (koji postoje) napravi igrace, da ovu grupu mladica oblikuje u tim. I ne vidi se da ce biti napretka cak ni u daljoj buducnosti.
Jedino sto se vidi je da ce talenti nazadovati i umesto vrhunskih igraca postati prosek. Steta, velika steta.

Samo Partizan!

pre 8 godina

1X Sampion Evrope!
4x Ucesnik F4 EL!
XX Top8
13X Uzastopni sampion drzave
ABA ligi ni ne racunam nebitna je.

Panteri ovde nikada nece stici. Uvek ce biti samo male limenke.

Šika Momšilo s' ljubavlju

pre 8 godina

Gresis brate, ovo je utakmica Igokea Partizan v.s. Partizan Igokea, domacin je Igokea Partizan, a ne bi se reklo, visr Grobara u Laktasima nego u Pioniru.

Milan

pre 8 godina

Dok ih je isao sut vodili su, a kad ih je stao..I neverujem da ce se ovo ponoviti da tako jedan igrac u KKP eksplodira i zatrpa protivniku kos kao P. Aranitovic!Vanja mi se uopste nedopada sad..Previse je poleteo!A centri su posebna prica....

UltrasCZBG

pre 8 godina

Ovo čeka i FK Partizan koji je titulu već izgubio Zvezda preuzima primat u Buducnosti u dva najbitnija sporta.
(PFC, 10. oktobar 2015 22:58)

Gresis druze. Zvezda ne preuzima primat, Zvezda VRACA primat, koji je do pre 15 godina imala. I u fudbalu i u kosarci!

Skapiraj

pre 8 godina

Stizu dva crnca,jedan play i jedan centar...Ove sezone izgurace se nekako, kad bi se sve poklopilo pozicija 4 nije daleko,3 ekipe sigurno u playoffu,i jos jedna... (vucko, 10. oktobar 2015 22:45)

Ej, POZICIJA 4 ?

Pa upravo zato i ne stizu 2 crnca i ostala prizeljkivana pojacanja. Poziciju 3 je nemoguce osvojiti, a sa poz 4 se ide na ekipu od koju ove god necete izgubiti ni jednu od 10-ak utakmica sa mamje od 20 razlike. Nije vama problem prejaka Zvezda, vec CED i BUD.

Beretka

pre 8 godina

Ko je ovog Vrabca doveo da mi je znati, covek je karastrofa na svakoj utakmici, nikakve koristi od njega pa cak ni slobodna bacanja ne zna ubaciti 0 od 4

+41

pre 8 godina

Detinjstvo i buduća detinjstva obeležio je prvak Evrope i Sveta,Fk.Crvena zvezda.
(misko, 10. oktobar 2015 19:15)

Misko, opet vozis 10 km u rikverc, vezanih ociju...skini covece povez, rec je o kosarci ! oO

UltrasCZBG

pre 8 godina

Govore Panteri o posjeti a proslo kolo ih posmatralo dve hiljade ljudi u pioniru a nas cetri hijade.
(Slavko-RS, 10. oktobar 2015 17:41)

Pogledaj ,,panterima" prosek na Marakani, a pogledaj sramotu na JNA... U kosarci je razlika dve hiljade u vasu korist, u fudbalu 15ak hiljada u nasu korist... Liga Evrope na praznom pasnjaku... E moji ,,vrapci"...

kuvar

pre 8 godina

Mali podsetnik. C.Zvezda vam se ugasila jos 92 ili 93.Tada je bila poslednja na tabeli,trebala je da ispadne iz lige.Da bi se to sprecilo,fuzionisali ste se sa Borovicom iz Rume koja se tih godina borila za titule.To se zaboravilo. Tako da vam ovo sa Fmp-om je samo nastavak vase mutacije. Ko zna sta vam je sledece na meniju,koji klub da mu uzmete identitet?Partizan je bar orginalni i bice i opstace.Na vasu veliku zalost.

molim da mi objavite komentar..

PFC

pre 8 godina

Dobar potez nove uprave smena Duleta puna podrška Boziću napraviće se tim za Aba vremenom i za evroligu bitno je da se krenulo od nule pre ili kasnije je ovako moralo.

Zlatko

pre 8 godina

Ne mogu da verujem kakve naslove stavljate. Zvezda dobije 50 razlike i vi napisete samo "pobeda Zvezde", onda dobije Zadar u Zadru vi napisete "losa Zvezda", partizan igra KATASTROFLANO i zadnji je na tabeli, a naslovi "fantasticno", "junacki", "hrabro"...
(koliko ste samo neobjektivni, 10. oktobar 2015 18:53)

Koliko ste samo nepismeni. Ako je Partizan zadnji na tabeli ko je prednji? Dete, mani se pisanja komentara, bolje se posveti gramatici maternjeg jezika.

*

pre 8 godina

Sta li misle Kica I Praja kada gledaju ovaj Partizan..?? U bivshoj Jugi, ovaj tim, ne bi mogao opshtinsku ligu da prodje, sa ovim kvalitetom. Jeza je ovo gledati...nestade kosharka u Srbiji. Ako nemash amere u timu, nemash shta gledati. (zoran, 10. oktobar 2015 23:30)

A ko su ta dvojica Kica i Praja? Jel treba i satove da navijamo po njima? Sta to fali Jolkcu, Kalinicu, Bobiju, Rakocevicu, Bjelici, Teu, Vujanicu, Radmanovicu, Pedji, Divcu... Pa i Kica i Praja su od Amera gubili 30 - 40 razlike, a ovi novi su ih pocepali 2002 na njihovom parketu. Non stop nesto kukamo i uvek su drugi bolji, a mi smo veliki kao trecina NY.

Grbovic

pre 8 godina

Stvarno je tuzno gledati ovakav Partizan.
Moj Partizan!
Bitno je da je Dule oteran.
E moj Pekovicu, hoces po zlu biti upamcen u istoriji KK Partizan

crni_redstar

pre 8 godina

koliko zvezdasa u timu partizana i igokee.partizanu predstoji ogromna borba za opstanak,nadam se da ce upaliti masinu kad se vrate muric i andric i kad stigne andjusic i stranac.

aca_bg

pre 8 godina

'Mi necemo kao vi 2011.godine da pustamo vase protivnike da vama napakostimo da ispadnete iz lige uz izjavu' (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Peca, 10. oktobar 2015 19:27)
Jel moze neko da objasni ovu urbanu legendu koju navijaci Zvezde godinama ponavljaju?? U toj sezoni je Partizan tri kola pre kraja dobio Zadar sa 35 razlike. Pored toga, KK CZ je imala bolji medjusobni skor sa Zadrom tako da nikako nije mogla da ispadne iz lige. O cemu vi pricate ljudi moji ?

miki

pre 8 godina

Partizan izgubio utakmicu pod košem,centre ko da nema,Djumić i Perovic ko da bombu hvataju a ne loptu,Vrabca odmah otjerati iz Partizana, 4 bacanja za redom fuli,sad da udjem pogodio bi bar jedno.Ali kakvi god da smo,bar nas nikad u El nisu pitali "a ko ste vi",valjda zato i što nismo iz Zeleznika.

Stefan

pre 8 godina

(koliko ste samo neobjektivni, 10. oktobar 2015 18:53)
Prijatelju nije isto kada tim koji ima budzet od 2 miliona evra i najbolje igrace jedva pobedi jednu od gorih ekipa u ligi i kada tim koji ima jedan od najmanjih budzeta i pored sutjeske mozda i najgore igrace jedva izgubi od bolje ekipe kao sto je igokea.

zapisnicki sto

pre 8 godina

ovaj jesse je danas izgleda dobio opasnu isporuku sendvica...i dres Tvulvsa pride...mada je mozda i duhovni ajatolah kosarke na ovim prostorima oko koga se trenutno nadmecu Real,Barsa i Maccabi mozda umesao tu prste i poklonom u vidu neke dobre knjige?

BAKI

pre 8 godina

Naravno da uzivamo u nasem uspehu,ali i u vasem neuspehu. Ali ne trenutno,vec dve godine,
(doktor, 10. oktobar 2015 19:03)

Sta je 2 u odnosu na 15 godina :)
I sta kazu panteri, Partizan dobija ovo, namesteno?

beli

pre 8 godina

Pero Bozicu jednu akciju pozovi,ako je uopste i znas.Da volis partizan nikada nebi prodao Duleta...naravno i Kecman koji nas je tuzio zbog 10 000e .

Trener

pre 8 godina

Aranitovic da je pametan u polusezoni prelazi u FMP to mu je odskocna daska za Zvezdu. Odlican mladi igrac sa Gudurom, Rebom i Tejom moze da hara Evropom za par godina.

Trener

pre 8 godina

Ma Srbija je mala za mnogo timova mora se strateski izabrati Zvezda za fudbal i kosarku kao klub koji drzava podrzava kao u Izraelu Makabi. Partizan moe da igra vaterpolo i klikere.

Rogi Obrenovac

pre 8 godina

@sramota za drzavu na koga baca pare
Vidi de da si neostrascen, pa zato i lupas takve gluposti. Drzava bacala pare na Partizan, ne bih rekao, kad budete sa budzetom od 2,8 miliona igrali fajlnar 4 evro lige, javite se. Imate 8 miliona budzet i necete proci ni u top 16, mozda onda shatite koliki su nasi uspesi bili veliki. Serviras toliko lazi, prvo o ne placanju poreza, mi nase dugove nekako vracamo, a kad cete vi da vratite 98% od onih 16 miliona duga, posto ste samo 2% vratili. Imamo najmanji budzet u ligi, 270000, ali izdrzacemo mi ovu ne pravdu, mi koji smo stvorili igrace koji su ovoj zemlji doneli sve medalje od 1995-2003. Zapamti narod ne moze da jede lazi, moze da bude obmanjivan jedno vreme, ali kad shvati onda je kraj ovim vasima koji vas zatrpavaju milionima, a kad njima dodje kraj i vi ste gotovi.

igor

pre 8 godina

Pratim Partizan intezivno skoro ceo zivot,i mogu da zakljucim da ova sezona i ako se cini ima potencijal,dve gotovo dobijene utakmice protiv Metalca i ovu veceras gubimo zbog smanjene rotacije,drugo Kosta Perovic u najboljoj formi nije bio za neki ozbijljan klub a ovo sada je tragikomicno,ali opet bolje nemamo,dolaskom Andjusica dobicemo na kvalitetu na bekovskim pozcijama,Vrabac srlja previse ali bice to ok,Aranitovic secam se da je dao Fmp-u 20 i nesto poena i od tada nije igrao,Dule ga nije forsirao kao Daloa samo guraj ovo veceras je sjajno, kao i Muricem(ako dodje) koji je po meni bolje odigrao proslu sezonu nego Edo,ali nas problem su pozicije 4 i 5,Djumic je koliko toliko siguran,ali Koprivica nije 5 i tacka,nema snagu u zagradjivanju,u pozicionoj igri izgura ga Radenovic vise puta nego sto je u Zvezdi uhvatio skokova u odbrani,sve u svemu imamo potencijala realna pozicija od 4-6,sportski pozdrav, i napred PARTIZAN!

KKP

pre 8 godina

Bolje 13 godine časnog držanja protiv vlasti nego čekati prvu titulu 40 godina!!!
(Saša, 10. oktobar 2015 21:16) sta je casno u menjanju kluba za koji navijas?nista bescasnije ne postoji...

Patrik

pre 8 godina

Da vlast nije umesala svoje prste ovi mali klubici poput Igokee,Metalca nas ne bi nikad pobedili.Mleli smo ih sve redom dok ova vlast nije umesala prstice.

z

pre 8 godina

Tim koji je prethodnih godina izbacio igrace kao sto su: Veseli, Lovernj, Bertans, Vesterman, Milosavljevic, Bogdanovic, Milutinov, Lucic koji su dosli kao mladi ili neafirmisani igraci je docekao da u postavim ima Vrabca, Perovica i ostale...
Dule jeste problematican ali vidi se da je sam drzao klub.

Sta radi uprava??????????!!!!

Ben Hur

pre 8 godina

Na vest o sjajnom Aranitovicu I manje vise ocekivanom porazu Partizana javilo se na desetine likova, neki od njih I po vise puta. Sve duhovitiji jedan od drugog. Salo, Dulo, plej,... to je vrhunac kreativnosti likova kojima je taj Dulo upropastio 15 godina zivota, taj Salo je igrao 10 godina NBA...Frustracije I posledice teskih godina odrastanja su vidljive kao sto nedavno rece Danilovic. A da ce neko doci, doci ce. Andjusic, Andric, Muric, mozda I njegov brat. Ne brinite Batko, Momsilo, Nolane Smithe I ostali koji nas redovno pratite I koji ste neizmerno zabavni. A sta je sa Smithom, da li je ispunio obecanje od letos?

Stefan

pre 8 godina

Vise Grobara u Laktasima nego u Pioniru, sramno.(Šika Momšilo s' ljubavlju, 10. oktobar
Haha pre neki dan Partizan sa najgorim timom u zadnjih 20 godina na utakmici protiv Mzta 4000 gledalaca a zvezda sa najboljim timom ikada u derbiju kola protiv buducnosti jedva 2000 ljudi.Samo ti siri deziformacije,znam da ti je zao zato sto Partizan ima najverniju kosarakasku publiku na ovim prostorima za razliku od vas koji ste napustili vas klub kad je bilo najteze posle samo jedne teske sezone!

Revolt 4.X.1945

pre 8 godina

Partizan će ovo lako dobiti!!! A onda kada stignu pojačanja,biće pobeda za redom!!! A neki su već počeli da strahuju hehehe,neka neka,nek se podsete prethodnih godina!!!

Objavite komentar

pre 8 godina

Vidim da medju zvezdasima ima i onih koji nemaju pojma matematiku i istoriju, evo da ih edukujem besplatno. Godine 1946. su 1. put ucestvovali i KKCZ i KKP. 1976-1946=30, a ne 40. Najgore susne godine Partizana u titulama prvaka SFRJ/SRJ/SCG/SRB su ta od 30 godina (1946-76), zatim 6 godina (1981-87) i 5 godina (1987-92), (1997-2002), dok je kod KKCZ to 21 godina (1972-93), 17 godina (1998-2015) i 14 godina bez titule (1955-69)! Broj titula u nacionalnim ligama je P 21:16 CZ, u kupovima P 13:8 CZ, u Jadranskoj ligi P 6:1 CZ, u kontinentalnim takmicenjima P 4:1 CZ, u Evroligi (KES) P 1:0 CZ.

*bane*

pre 8 godina

* Petar Božić je kao trener , greška za Partizan !! Milojević je bio mnogo bolje rešenje i još mnogo njih, zašto - zato, što kad treba da se formira tim, treba da imaš iskusnog trenera koji će da složi sve kockice, a ne trenera početnika ...!! Doduše , takva je bila i priča sa Obradovićem, koji je iz dresa uskočio u trenersko odelo, pa bio prvak Evrope .....tako da nikad se ne zna .....mada je jedan Ž.Obradović ....Savin Kum.....!!!

kralj

pre 8 godina

Jel će opet slaviti kao da su osvojili NBA ligu ako pobede? Hahaha kako sam smejao kad sam video ono slavlje protiv MZT-a. Koliko ste vi samo mali klub kad dobijate samo duplo više nego Zvezda od države. Ako odnos nije 10 prema 1 onda ništa.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) ("Laktaši domaći teren partizana" Lukajić, 10. oktobar 2015 18:04)

Evropski prvak ne moze biti mali klub.

BAKI

pre 8 godina

Jel će opet slaviti kao da su osvojili NBA ligu ako pobede? Hahaha kako sam smejao kad sam video ono slavlje protiv MZT-a. Koliko ste vi samo mali klub kad dobijate samo duplo više nego Zvezda od države. Ako odnos nije 10 prema 1 onda ništa.
("Laktaši domaći teren partizana" Lukajić, 10. oktobar 2015 18:04)

Najiskrenije zalim ovakve likove :/
A ti Bozicu, izvuci Aranitovica iz igre kada mu krene sut, to ce da vrati tim u igru. CCC

tik-tak

pre 8 godina

Partizan može ovako da igra još deset godina i opet će biti veći klub od ILR Telekoma koji će trajati samo do kraja mandata aktuelnog kabineta. Sa svom pomoći države opet su beznačajni u EL. Sa Partizanom će moći da se porede tek posle 15 godina dominacije i osvojenom EL. Do tada laku noć Panteri sanjajte Partizanove evropske uspehe nikada ih nećete doživeti.

Partizan Šampion

pre 8 godina

@Rogi Obrenovac sve je na mestu sto si rekao samo sto ni tada kada smo igrali final4 nismo imali budžet veci od 1,5 miliona...Mali Aranitovic ce biti bolji od Bogdana ako ovako nastavi!!!

idemo dalje...

pre 8 godina

mnogo bolja igra nego u predhodne dve utakmice!i ovu smo mogli da dobijemo jer smo vodili celu utakmicu ali na kraju je neiskustvo presudilo....idemo dalje,sta da se radi!tim je cak i bolji nego sto sam ocekivao uz neko skromno pojacanje moze to i mnogo bolje!...ipak nemamo mi caroban stapic ili ti element vlasti pa da nam drzava otpise dugove kao nekim sumnjivim klubovima sa vise adresa i imena!nego casno i posteno do kraja pa kako bude...

matori

pre 8 godina

Sve je OK. Slabasna je ovo ekipa pre svega u iskustvu ali uigravanje je u toku. Ima jos dosta da se igra i oni samo mogu da rastu. Ova sezona za to i sluzi- da se prezivi i odrzi u ABA ligi.

(s)pin

pre 8 godina

(zagor, 10. oktobar 2015 20:19)
Opet spinovanje Kinsey je Partizan napustio pre final 4 aba lige.Lovernj je u KKP stigao kao rezervista Valensije!!!

car

pre 8 godina

Igokea-Partizan ???
Ne razumem...
(Šika Momšilo s' ljubavlju, 10. oktobar 2015 17:09)

pantercicu, plakaces uskoro, samo da skinemo ove s vlasti

vucko

pre 8 godina

Stizu dva crnca,jedan play i jedan centar...Ove sezone izgurace se nekako, kad bi se sve poklopilo pozicija 4 nije daleko,3 ekipe sigurno u playoffu,i jos jedna...

KKP

pre 8 godina

Za urednike sportskih portala je bilo važno da se pre neki dan utrkuju naslovima tipa "Zvezda u Zadru odigrala najgoru utakmicu u istoriji ABA lige"...pa sad ne znaju šta bi napisali o svom omiljenom klubu i njegovoj mukotrpnoj i sve izvesnijoj borbi za goli opstanak.
(Mihajlo, 10. oktobar 2015 22:11)
Taj omiljeni tim je vise puta osvojio ovo takmicenje nego svi ostali zajedno,tako da je urednicima oprostena subjektivnost...

vucko

pre 8 godina

Dobro vidjecemo, Muric i Andjusic dolaze i dva crnca,ne znam o kome je rec ali info.je iz kluba..mozda se ceka da se ljetna liga zavrsi, ali dolaze...Mozda jesam nerealan ali za 3 ekipe su sigurne pozicije,ostale ekipa su nista,i one ce gubiti bezveze utakmice...

stakojerekojasamreko

pre 8 godina

"" najbolji primeri su FK Crvena Zvezda i KK CZT iz Železnika. Državni reket omogućava tim kolektivima da uspešno funkcionišu, bez obzira na zvanične budžete, kao i postojeća dugovanja. Lep primer je košarkaš Marcus Williams, koji je u timu iz Železnika igrao za sumu od 960 000 evra. Zvanični ugovor je glasio na 350 000 evra i taj deo je pokrivalo rukovodstvo CZT. Ostatak novca je morala da obezbedi firma Adecco, po klasičnom modelu državnog reketa (odnosno naredbom Aleksandra Vučića). Koliki dug je napravila ekipa CZT u proteklih neloliko godina u ovom trenutku možemo samo da nagađamo. O tome ne sme ni da se priča javno, ali postoje realne indicije da je to već sada znatno više od ukupnog duga Partizana. Ako se na to doda još 16 miliona evra nikad vraćenog duga prave Crvene Zvezde, onda je prilično jasno kome je vlast u Srbiji majka, a kome maćeha.""

Slobodan

pre 8 godina

Kakvo je uzivanje gledati ovakvu borbenu igru Partizanove djece.I da svaku izgube igraju srcem.
(Slavko-RS, 10. oktobar 2015 17:40)

Slavko svi uzivamo
Od sve dece ja bi izdvojio Perovica (31), Vitkovca (33), reprezentativca Bosne Vrapca, Makedonskog igraca Magdelovskog i ovu Zvezdinu decu Cvetkovica i Milutinovica ...

Apatin voli Partizan

pre 8 godina

Prvih 6 komentara najbolje pokazuje koliko je mladih života za ceo život obeležio DV. Ali s druge strane isto toliko je i ulepšao! Hvala mu na svemu

"Laktaši domaći teren partizana" Lukajić

pre 8 godina

Jel će opet slaviti kao da su osvojili NBA ligu ako pobede? Hahaha kako sam smejao kad sam video ono slavlje protiv MZT-a. Koliko ste vi samo mali klub kad dobijate samo duplo više nego Zvezda od države. Ako odnos nije 10 prema 1 onda ništa.

Edin Rama navijac Partizana

pre 8 godina

Duel dve Igokeje, prava Igokeja je favorit, poluprazna hala iako na ovoj utakmici nema gostiju vec igraju dve domace ekipe!

Stefan

pre 8 godina

(koliko ste samo neobjektivni, 10. oktobar 2015 18:53)
Prijatelju nije isto kada tim koji ima budzet od 2 miliona evra i najbolje igrace jedva pobedi jednu od gorih ekipa u ligi i kada tim koji ima jedan od najmanjih budzeta i pored sutjeske mozda i najgore igrace jedva izgubi od bolje ekipe kao sto je igokea.

Samo Partizan!

pre 8 godina

1X Sampion Evrope!
4x Ucesnik F4 EL!
XX Top8
13X Uzastopni sampion drzave
ABA ligi ni ne racunam nebitna je.

Panteri ovde nikada nece stici. Uvek ce biti samo male limenke.

Zlatko

pre 8 godina

Ne mogu da verujem kakve naslove stavljate. Zvezda dobije 50 razlike i vi napisete samo "pobeda Zvezde", onda dobije Zadar u Zadru vi napisete "losa Zvezda", partizan igra KATASTROFLANO i zadnji je na tabeli, a naslovi "fantasticno", "junacki", "hrabro"...
(koliko ste samo neobjektivni, 10. oktobar 2015 18:53)

Koliko ste samo nepismeni. Ako je Partizan zadnji na tabeli ko je prednji? Dete, mani se pisanja komentara, bolje se posveti gramatici maternjeg jezika.

kuvar

pre 8 godina

Mali podsetnik. C.Zvezda vam se ugasila jos 92 ili 93.Tada je bila poslednja na tabeli,trebala je da ispadne iz lige.Da bi se to sprecilo,fuzionisali ste se sa Borovicom iz Rume koja se tih godina borila za titule.To se zaboravilo. Tako da vam ovo sa Fmp-om je samo nastavak vase mutacije. Ko zna sta vam je sledece na meniju,koji klub da mu uzmete identitet?Partizan je bar orginalni i bice i opstace.Na vasu veliku zalost.

molim da mi objavite komentar..

navijac

pre 8 godina

@uuuuu,ala si ti ljut covece.... Nema potrebe za tim... Kad su jahali Marjanovic,Tadic,Ljajic,Dacic i ostali,tad ti je u sedlu bilo lepo,sad kad su se goveda razjurila,odmah panika... 13 godina ste igrali Euro ligu,imali sponzore,svi mladi talentovani kosarkasi su dolazili kod vas,prodavali te iste igrace i na kraju nemate para....
(donald, 10. oktobar 2015 20:10)

Jeste to tacno, ali su ti isti koje pominjes takodje davali Zvezdi i sakom i kapom! Nikada Zvezda nije imala ovakav tim kao Partizan sad, uvek su tu bili respektabilni igraci. Takodje nikada Partizan nije imao budzet ni priblizno kao sto vi imate zadnje tri sezone, kod nas NIKADA nisu dolazili provereni skupi stranci, vec iskljucivo anonimusi. Dakle te fore vama se davalo 13 godina, pusti to, davalo se podjednako. Sada se samo jednom timu daje tacno onoliko koliko su nekad OBA tima imala!

sramota za državu na koga baca pare

pre 8 godina

Zanimljivo je videti gde je Partizan kad treba da plaća porez kao i svi u zemlji i kada prima samo malo više od države nego Zvezda a ne deset puta više. Nisam uopšte navijački ostrašćen nego mi je fascinantno da Partizan sa preko milion evra od države igra gore od Metalca i Mege koji ne dobijaju ni dinar a svetlosnu godinu udaljen od Zvezde koja dobija malo manje od Partizana. Zašto onda uopšte država baca i dalje pare na taj klub? Ionako nam celu reprezentaciju unazad deset godina čine igrači FMP-a i Zvezde i ne razumem kojom logikom klub koji ne igra nijedno evropsko takmičenje i ima očajne rezultate dobija 1,4 miliona godišnje (NIS 900.000, Komercijalna banka 300.000, Dunav 200.000) a Zvezda kao naš predstavnik u Evroligi koji pritom ima sve reprezentativce mlađih selekcija u svojim redovima dobija 900.000 od države (Telekom 700.000, Komercijalna 90.000, Dunav 100.000). Stvarno ne razumem ovu državu. Pa Partizan je već imao priliku 15 godina da dobija jedini u zemlji i koliko igrača je stvorio Srbiji? Dajte onda pare onima koji su stvorili 90% ove reprezentacije a ne političkim i državnim projektima koji su rupe bez dna bez ikakvih rezultata za Srbiju.

Slobodan

pre 8 godina

Igraju NIS-Partizan-Igokea a na terenu igraci :
" Cvetkovic, Radivojevic, Milutinovic, Vitkovac, Radenovic "

Sta reci ? Na kraju opet Zvezda ne valja ...

aca_bg

pre 8 godina

'Mi necemo kao vi 2011.godine da pustamo vase protivnike da vama napakostimo da ispadnete iz lige uz izjavu' (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Peca, 10. oktobar 2015 19:27)
Jel moze neko da objasni ovu urbanu legendu koju navijaci Zvezde godinama ponavljaju?? U toj sezoni je Partizan tri kola pre kraja dobio Zadar sa 35 razlike. Pored toga, KK CZ je imala bolji medjusobni skor sa Zadrom tako da nikako nije mogla da ispadne iz lige. O cemu vi pricate ljudi moji ?

daddy cool

pre 8 godina

Zašto je ovom klubu dozvoljeno da ima dve postave u ABA ligi?
(njofra prezidente, 10. oktobar 2015 17:09)

Krcunce, jel si resio zagonetku FMP-Radnicki-Ivo Lola Ribar- Telekom Diva?

BAKI

pre 8 godina

Naravno da uzivamo u nasem uspehu,ali i u vasem neuspehu. Ali ne trenutno,vec dve godine,
(doktor, 10. oktobar 2015 19:03)

Sta je 2 u odnosu na 15 godina :)
I sta kazu panteri, Partizan dobija ovo, namesteno?

Revolt 4.X.1945

pre 8 godina

Partizan će ovo lako dobiti!!! A onda kada stignu pojačanja,biće pobeda za redom!!! A neki su već počeli da strahuju hehehe,neka neka,nek se podsete prethodnih godina!!!

Navijac institucije

pre 8 godina

Koliko su frustrirani i iskompleksirani navijaci nekadasnje Zvezde to je strasno. Umesto da uzivaju u trenutnom uspehu oni se bave nikada slabijim Partizanom. Kako to objasniti osim velikim kompleksom koji smo im nabili zadnjih 15 godina u svim sportovima, a narocito kosarci.

Peca

pre 8 godina

Komsije, nista ne brinite. Mi necemo kao vi 2011.godine da pustamo vase protivnike da vama napakostimo da ispadnete iz lige uz izjavu "lazna i pogresna su shvatanja da je za srpsku kosarku dobro spasiti zvezdu". Nego cemo sve redom da oderemo kao sto inace radimo. Jer jeste dobro za nasu kosarku da ste i vi tu. Ne volim tu vasu izjavu koju cesto koristite ali zaista nismo isti.

dzon snezni

pre 8 godina

Vise Grobara u Laktasima nego u Pioniru, sramno.
(Šika Momšilo s' ljubavlju, 10. oktobar 2015

Pa zato sto je to jedan klub a tamo je jezgro navijaca...
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (petarczv, 10. oktobar 2015 17:45)

Cekaj.. sad ne razumem.. kako tamo nama jezgro?! A Zagreb?

Uglavnom ... vama je zeleznik... barem ste vi na sigurnom!

petarczv

pre 8 godina

Vise Grobara u Laktasima nego u Pioniru, sramno.
(Šika Momšilo s' ljubavlju, 10. oktobar 2015 

Pa zato sto je to jedan klub a tamo je jezgro navijaca...

Jeste

pre 8 godina

Partizan 11.,Cibona 12.,tuzno.velikani na koljenima,vladaju Zvezda i Cedevita,bljuje mi se...
(Cibos, 10. oktobar 2015 18:56)
Razumem tvoju tugu... Ipak ste vi (Cibona) i Partizan bratski klubovi...

miki

pre 8 godina

Partizan izgubio utakmicu pod košem,centre ko da nema,Djumić i Perovic ko da bombu hvataju a ne loptu,Vrabca odmah otjerati iz Partizana, 4 bacanja za redom fuli,sad da udjem pogodio bi bar jedno.Ali kakvi god da smo,bar nas nikad u El nisu pitali "a ko ste vi",valjda zato i što nismo iz Zeleznika.

vucko

pre 8 godina

Stizu dva crnca,jedan play i jedan centar...Ove sezone izgurace se nekako, kad bi se sve poklopilo pozicija 4 nije daleko,3 ekipe sigurno u playoffu,i jos jedna...

+41

pre 8 godina

Detinjstvo i buduća detinjstva obeležio je prvak Evrope i Sveta,Fk.Crvena zvezda.
(misko, 10. oktobar 2015 19:15)

Misko, opet vozis 10 km u rikverc, vezanih ociju...skini covece povez, rec je o kosarci ! oO

xxx

pre 8 godina

Djavo je dosao po svoje ...
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (Sta uradi to Nolane Smithe ??!, 10. oktobar 2015 20:13) Jedino ako je po tebe,posle onog obećanja za Steauu...

Patrik

pre 8 godina

Da vlast nije umesala svoje prste ovi mali klubici poput Igokee,Metalca nas ne bi nikad pobedili.Mleli smo ih sve redom dok ova vlast nije umesala prstice.

kralj

pre 8 godina

Jel će opet slaviti kao da su osvojili NBA ligu ako pobede? Hahaha kako sam smejao kad sam video ono slavlje protiv MZT-a. Koliko ste vi samo mali klub kad dobijate samo duplo više nego Zvezda od države. Ako odnos nije 10 prema 1 onda ništa.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) ("Laktaši domaći teren partizana" Lukajić, 10. oktobar 2015 18:04)

Evropski prvak ne moze biti mali klub.

idemo dalje...

pre 8 godina

mnogo bolja igra nego u predhodne dve utakmice!i ovu smo mogli da dobijemo jer smo vodili celu utakmicu ali na kraju je neiskustvo presudilo....idemo dalje,sta da se radi!tim je cak i bolji nego sto sam ocekivao uz neko skromno pojacanje moze to i mnogo bolje!...ipak nemamo mi caroban stapic ili ti element vlasti pa da nam drzava otpise dugove kao nekim sumnjivim klubovima sa vise adresa i imena!nego casno i posteno do kraja pa kako bude...

Rogi Obrenovac

pre 8 godina

@sramota za drzavu na koga baca pare
Vidi de da si neostrascen, pa zato i lupas takve gluposti. Drzava bacala pare na Partizan, ne bih rekao, kad budete sa budzetom od 2,8 miliona igrali fajlnar 4 evro lige, javite se. Imate 8 miliona budzet i necete proci ni u top 16, mozda onda shatite koliki su nasi uspesi bili veliki. Serviras toliko lazi, prvo o ne placanju poreza, mi nase dugove nekako vracamo, a kad cete vi da vratite 98% od onih 16 miliona duga, posto ste samo 2% vratili. Imamo najmanji budzet u ligi, 270000, ali izdrzacemo mi ovu ne pravdu, mi koji smo stvorili igrace koji su ovoj zemlji doneli sve medalje od 1995-2003. Zapamti narod ne moze da jede lazi, moze da bude obmanjivan jedno vreme, ali kad shvati onda je kraj ovim vasima koji vas zatrpavaju milionima, a kad njima dodje kraj i vi ste gotovi.

PFC

pre 8 godina

Dobar potez nove uprave smena Duleta puna podrška Boziću napraviće se tim za Aba vremenom i za evroligu bitno je da se krenulo od nule pre ili kasnije je ovako moralo.

*bane*

pre 8 godina

* Petar Božić je kao trener , greška za Partizan !! Milojević je bio mnogo bolje rešenje i još mnogo njih, zašto - zato, što kad treba da se formira tim, treba da imaš iskusnog trenera koji će da složi sve kockice, a ne trenera početnika ...!! Doduše , takva je bila i priča sa Obradovićem, koji je iz dresa uskočio u trenersko odelo, pa bio prvak Evrope .....tako da nikad se ne zna .....mada je jedan Ž.Obradović ....Savin Kum.....!!!

Stefan

pre 8 godina

Vise Grobara u Laktasima nego u Pioniru, sramno.(Šika Momšilo s' ljubavlju, 10. oktobar
Haha pre neki dan Partizan sa najgorim timom u zadnjih 20 godina na utakmici protiv Mzta 4000 gledalaca a zvezda sa najboljim timom ikada u derbiju kola protiv buducnosti jedva 2000 ljudi.Samo ti siri deziformacije,znam da ti je zao zato sto Partizan ima najverniju kosarakasku publiku na ovim prostorima za razliku od vas koji ste napustili vas klub kad je bilo najteze posle samo jedne teske sezone!

igor

pre 8 godina

Pratim Partizan intezivno skoro ceo zivot,i mogu da zakljucim da ova sezona i ako se cini ima potencijal,dve gotovo dobijene utakmice protiv Metalca i ovu veceras gubimo zbog smanjene rotacije,drugo Kosta Perovic u najboljoj formi nije bio za neki ozbijljan klub a ovo sada je tragikomicno,ali opet bolje nemamo,dolaskom Andjusica dobicemo na kvalitetu na bekovskim pozcijama,Vrabac srlja previse ali bice to ok,Aranitovic secam se da je dao Fmp-u 20 i nesto poena i od tada nije igrao,Dule ga nije forsirao kao Daloa samo guraj ovo veceras je sjajno, kao i Muricem(ako dodje) koji je po meni bolje odigrao proslu sezonu nego Edo,ali nas problem su pozicije 4 i 5,Djumic je koliko toliko siguran,ali Koprivica nije 5 i tacka,nema snagu u zagradjivanju,u pozicionoj igri izgura ga Radenovic vise puta nego sto je u Zvezdi uhvatio skokova u odbrani,sve u svemu imamo potencijala realna pozicija od 4-6,sportski pozdrav, i napred PARTIZAN!

z

pre 8 godina

Tim koji je prethodnih godina izbacio igrace kao sto su: Veseli, Lovernj, Bertans, Vesterman, Milosavljevic, Bogdanovic, Milutinov, Lucic koji su dosli kao mladi ili neafirmisani igraci je docekao da u postavim ima Vrabca, Perovica i ostale...
Dule jeste problematican ali vidi se da je sam drzao klub.

Sta radi uprava??????????!!!!

car

pre 8 godina

Igokea-Partizan ???
Ne razumem...
(Šika Momšilo s' ljubavlju, 10. oktobar 2015 17:09)

pantercicu, plakaces uskoro, samo da skinemo ove s vlasti

doktor

pre 8 godina

Koliko su frustrirani i iskompleksirani navijaci nekadasnje Zvezde to je strasno. Umesto da uzivaju u trenutnom uspehu oni se bave nikada slabijim Partizanom. Kako to objasniti osim velikim kompleksom koji smo im nabili zadnjih 15 godina u svim sportovima, a narocito kosarci.
(Navijac institucije, 10. oktobar 2015 17:20)
Naravno da uzivamo u nasem uspehu,ali i u vasem neuspehu. Ali ne trenutno,vec dve godine,

beli

pre 8 godina

Pero Bozicu jednu akciju pozovi,ako je uopste i znas.Da volis partizan nikada nebi prodao Duleta...naravno i Kecman koji nas je tuzio zbog 10 000e .

garden

pre 8 godina

Momsilo, ako vec nemas proslost, onda se potrudi da imas bolju buducnost.

Devojku pod ruku, setnja, neki lagani rucak, mozda neki film, knjiga, bilo sta. Ovo sto ti stvarno radis, to jednostavno nije ok.

PFC

pre 8 godina

Dobar potez nove uprave smena Duleta puna podrška Boziću napraviće se tim za Aba vremenom i za evroligu bitno je da se krenulo od nule pre ili kasnije je ovako moralo.

Secam se

pre 8 godina

Secam se kada su partizanovci stalno se rugali zvezdinoj nevolji, mahali i zveckali katancima, e pa groblje, zadrzite te katance ipak za sebe, kanda su vam potrebni. Bruko i sramoto ugasi se!

jen

pre 8 godina

Ono, kada se nadaš pobedi protiv Sutjeske a oni odvališe Metalac koji te pocepao...ali dobro,kad stigne play,onaj sa pecanja....maj....pali se mašina....mag se vrati sa dva crnca....

donald

pre 8 godina

stakojerekojasamreko, 10. oktobar 2015 19:24)

Auuuuu,ala si ti ljut covece.... Nema potrebe za tim... Kad su jahali Marjanovic,Tadic,Ljajic,Dacic i ostali,tad ti je u sedlu bilo lepo,sad kad su se goveda razjurila,odmah panika... 13 godina ste igrali Euro ligu,imali sponzore,svi mladi talentovani kosarkasi su dolazili kod vas,prodavali te iste igrace i na kraju nemate para.... Sto bre ne pitas Danilovica zasto je davao preko hiljadu pretplatnih karata vodjama svake sezone. Sto ne pitas Vujosevica,zasto partizan nije dobio ni coravog evra od prodaje Lovernja,Vestermana i Veselog, zasto je uzeo pare za sebe?!?! Sve sami "sveci" su ti vodili klub,a upires prstom tamo gde ti nije mesto...

tik-tak

pre 8 godina

Partizan može ovako da igra još deset godina i opet će biti veći klub od ILR Telekoma koji će trajati samo do kraja mandata aktuelnog kabineta. Sa svom pomoći države opet su beznačajni u EL. Sa Partizanom će moći da se porede tek posle 15 godina dominacije i osvojenom EL. Do tada laku noć Panteri sanjajte Partizanove evropske uspehe nikada ih nećete doživeti.

KKP

pre 8 godina

Bolje 13 godine časnog držanja protiv vlasti nego čekati prvu titulu 40 godina!!!
(Saša, 10. oktobar 2015 21:16) sta je casno u menjanju kluba za koji navijas?nista bescasnije ne postoji...

Partizan Šampion

pre 8 godina

@Rogi Obrenovac sve je na mestu sto si rekao samo sto ni tada kada smo igrali final4 nismo imali budžet veci od 1,5 miliona...Mali Aranitovic ce biti bolji od Bogdana ako ovako nastavi!!!

KKP

pre 8 godina

Za urednike sportskih portala je bilo važno da se pre neki dan utrkuju naslovima tipa "Zvezda u Zadru odigrala najgoru utakmicu u istoriji ABA lige"...pa sad ne znaju šta bi napisali o svom omiljenom klubu i njegovoj mukotrpnoj i sve izvesnijoj borbi za goli opstanak.
(Mihajlo, 10. oktobar 2015 22:11)
Taj omiljeni tim je vise puta osvojio ovo takmicenje nego svi ostali zajedno,tako da je urednicima oprostena subjektivnost...

Peca

pre 8 godina

Komsije, nista ne brinite. Mi necemo kao vi 2011.godine da pustamo vase protivnike da vama napakostimo da ispadnete iz lige uz izjavu "lazna i pogresna su shvatanja da je za srpsku kosarku dobro spasiti zvezdu". Nego cemo sve redom da oderemo kao sto inace radimo. Jer jeste dobro za nasu kosarku da ste i vi tu. Ne volim tu vasu izjavu koju cesto koristite ali zaista nismo isti.

matori

pre 8 godina

Sve je OK. Slabasna je ovo ekipa pre svega u iskustvu ali uigravanje je u toku. Ima jos dosta da se igra i oni samo mogu da rastu. Ova sezona za to i sluzi- da se prezivi i odrzi u ABA ligi.

zoran

pre 8 godina

Sta li misle Kica I Praja kada gledaju ovaj Partizan..?? U bivshoj Jugi, ovaj tim, ne bi mogao opshtinsku ligu da prodje, sa ovim kvalitetom. Jeza je ovo gledati...nestade kosharka u Srbiji. Ako nemash amere u timu, nemash shta gledati.

Grbovic

pre 8 godina

Stvarno je tuzno gledati ovakav Partizan.
Moj Partizan!
Bitno je da je Dule oteran.
E moj Pekovicu, hoces po zlu biti upamcen u istoriji KK Partizan

SASHA

pre 8 godina

JESTE JESTE:

Sad se vidipravi partizan, kad nema vise igranja na dug, na procente, nema vise ne placas porez po 3 godine, dvoranu, igrace, ni zastitare, nista...
Sad, se vidi ko i sta je KKP, i dok se krive svi drugi, osim nih sto ntreba, pomalo mi i svejedno stvarno ko je kriv, nego me vise zanima kako izaci iz ove pozicije, jer ovo je jadno...
Za KKP sad je Mega vec tim extra klase, KKP je relativno na nivou Tajfuna, Sutjeske,i Metalca...
Kako tuzno za videti, sreca pa stize Sutjeska sledece nedelje, ali polako izredjasmo sve slabe timove odma na startu, pa opet nikakc start ne napracismo, pa kako ce tek biti kad stignu jaci?
UH, kad nam stuigne Zvezda, bice proglasen dan tuge..

BAKI

pre 8 godina

Jel će opet slaviti kao da su osvojili NBA ligu ako pobede? Hahaha kako sam smejao kad sam video ono slavlje protiv MZT-a. Koliko ste vi samo mali klub kad dobijate samo duplo više nego Zvezda od države. Ako odnos nije 10 prema 1 onda ništa.
("Laktaši domaći teren partizana" Lukajić, 10. oktobar 2015 18:04)

Najiskrenije zalim ovakve likove :/
A ti Bozicu, izvuci Aranitovica iz igre kada mu krene sut, to ce da vrati tim u igru. CCC

da da da

pre 8 godina

(koliko ste samo neobjektivni, 10. oktobar 2015 18:53)
Prijatelju nije isto kada tim koji ima budzet od 2 miliona evra i najbolje igrace jedva pobedi jednu od gorih ekipa u ligi i kada tim koji ima jedan od najmanjih budzeta i pored sutjeske mozda i najgore igrace jedva izgubi od bolje ekipe kao sto je igokea.
(Stefan, 10. oktobar 2015 19:26)

BATO partizan ima samo od NISa 900.000e godisnje, a gde su drugi sponzori? Ne znam kako mozes da kazes da ima najmanji budzet. Opet spinovanje, a trener vam dobio otkaz. Promenite plocu malo.

Seti se razlike 2011 godine, koliko je imao partizan budzet a koliki zvezda.

Dzony

pre 8 godina

Prvih 6 komentara najbolje pokazuje koliko je mladih života za ceo život obeležio DV. Ali s druge strane isto toliko je i ulepšao! Hvala mu na svemu
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (Apatin voli Partizan, 10. oktobar 2015 17:29)

Cudna grobarska logika i rezonovanje, posto ste vi non stop na zvezdinim vestima dal FK ili KK Zvezda, Ko je vama obelezio tako detinjstvo pa da se toliko javljate na zvezdinim vestima?

Nikola

pre 8 godina

Koliko su frustrirani i iskompleksirani navijaci nekadasnje Zvezde to je strasno. Umesto da uzivaju u trenutnom uspehu oni se bave nikada slabijim Partizanom. Kako to objasniti osim velikim kompleksom koji smo im nabili zadnjih 15 godina u svim sportovima, a narocito kosarci. (Navijac institucije, 10. oktobar 2015 17:20)

Bavimo se itekako i tek cemo se baviti jer dobro pamtimo koliko ste se vi "bavili" nikad slabijom zvezdom.Lecili komplekse a sada ste nervozni jel?

Rooney-utd

pre 8 godina

Aranitovic je u prva tri meca u ligi dobio ukupno 5 minuta,a vrabac za koga je mali aranitovic doktor 25 minuta po mecu,za sada odlicno igramo cvetko nastavja da kida ove sezone.

Batko

pre 8 godina

Po broju komentara iz Železnika, reklo bi se da se sendviči dele i vikendom.
(Napred Partizan, 10. oktobar 2015 17:47)

Po količini gluposti, reklo bi se da si za istu, dva puta stajao za red kada se delila !

DedaMiloje

pre 8 godina

Partizan će ovo lako dobiti!!! A onda kada stignu pojačanja,biće pobeda za redom!!! A neki su već počeli da strahuju hehehe,neka neka,nek se podsete prethodnih godina!!!
(Revolt 4.X.1945, 10. oktobar 2015 17:28)

Vidim...

DedaMiloje

pre 8 godina

Partizan 11.,Cibona 12.,tuzno.velikani na koljenima,vladaju Zvezda i Cedevita,bljuje mi se...
(Cibos, 10. oktobar 2015 18:56)

Slobodno, samo nemoj na tenisice.

*

pre 8 godina

Ne razumem nikoga iz Srbije koji u ovom mecu navija za tim iz Laktaša. Ode nam index nizbrdo. (cz, 10. oktobar 2015 19:00)

Mislis ode VAMA GROBARI index, i onako ste IV klub iz Srbije.

Bodibond

pre 8 godina

Kosarka je Partizan (JessePinkmanPFC, 10. oktobar 2015 18:04)

Ahahahahahahahahahahaha...
Cek cas, ahahahahahahaha...
Ma ne mogu da se zaustavim ahahahahahahaha..........
Jos jednom ahahahahahahaha...

Ben Hur

pre 8 godina

Na vest o sjajnom Aranitovicu I manje vise ocekivanom porazu Partizana javilo se na desetine likova, neki od njih I po vise puta. Sve duhovitiji jedan od drugog. Salo, Dulo, plej,... to je vrhunac kreativnosti likova kojima je taj Dulo upropastio 15 godina zivota, taj Salo je igrao 10 godina NBA...Frustracije I posledice teskih godina odrastanja su vidljive kao sto nedavno rece Danilovic. A da ce neko doci, doci ce. Andjusic, Andric, Muric, mozda I njegov brat. Ne brinite Batko, Momsilo, Nolane Smithe I ostali koji nas redovno pratite I koji ste neizmerno zabavni. A sta je sa Smithom, da li je ispunio obecanje od letos?

Batko

pre 8 godina

Partizan će ovo lako dobiti!!! A onda kada stignu pojačanja,biće pobeda za redom!!! A neki su već počeli da strahuju hehehe,neka neka,nek se podsete prethodnih godina!!!
(Revolt 4.X.1945, 10. oktobar 2015 17:28)

....ti to onako, stvarno ozbiljino ?!

zagor

pre 8 godina

@"vucicu pobedio si"
vucic aka nolan smit je bacio partizan van evrolige. tada je partizan imao najskuplji tim u istoriji srpske kosarke sa cak 2 renomirana nba igraca.
dakle, pavlovic, kinzi, bertans, veseli, bogdanovic, lovernj (bukvalno sve nba igraci), pa vesterman, milosavljevic, tepic... a predvodjeni "najboljim trenerom evrolige".
vucicu, sram te bilo, kako si mogao takav tim da izbacis u 1/2 finalu ABA lige.
eeeee moji grobosi. lakse vam je da pravite teorije zavere nego da pogledate istini u oci da shvatite da ste imali nesposobnog trenera i neposteno rukovodstvo, koje su drzava i sponzori zlatom polivali, a oni ipak izgubili sve vazne utakmice u poslednje dve godine i doveli klub do bankrota posle samo dve sezone bez evrolige.

Mihajlo

pre 8 godina

Za urednike sportskih portala je bilo važno da se pre neki dan utrkuju naslovima tipa "Zvezda u Zadru odigrala najgoru utakmicu u istoriji ABA lige"...pa sad ne znaju šta bi napisali o svom omiljenom klubu i njegovoj mukotrpnoj i sve izvesnijoj borbi za goli opstanak.

dva penala, dva er BOLa

pre 8 godina

Zasto niko nije javio onom Radivojevicu i onom Radenovicu da treba da puste Igokeinu trecu potavu iz partzanokeje da ih pobede aahahahaha

igokea-partizan,mi smo sad jedan klub,leto 2007.,grobari u zabludi,nevera

pre 8 godina

Bravo Igokeo za pobedu nad svojom filijalom...
Mnogo su grobaro igokejci poleteli nakon one "pobede" nad MZT-om (koja se ne bi ni desila da nije bilo one brutalne kradje sudija u korist crno belog klubica),pa je neko morao da ih spusti na zemlju...jer nakon te kradje protiv MZT odmah su krenule price o plasmanu u plej of,borbi a EL...smesno!!!

gospodin

pre 8 godina

(stakojerekojasamreko, 10. oktobar 2015 19:24)

Sta lupas? Mogli ste dobiti A licencu za Evroligu ali uslov da prikazete vas finansije ali Partizan odbio to...razmisli malo o tome,gluposti lupetas.

koliko ste samo neobjektivni

pre 8 godina

Ne mogu da verujem kakve naslove stavljate. Zvezda dobije 50 razlike i vi napisete samo "pobeda Zvezde", onda dobije Zadar u Zadru vi napisete "losa Zvezda", partizan igra KATASTROFLANO i zadnji je na tabeli, a naslovi "fantasticno", "junacki", "hrabro"...

Batko

pre 8 godina

. Imate 8 miliona budzet i necete proci ni u top 16, mozda onda shatite koliki su nasi uspesi bili veliki. Serviras toliko lazi, prvo o ne placanju poreza, mi nase dugove nekako vracamo, a kad cete vi da vratite 98% od onih 16 miliona duga, posto ste samo 2% vratili. Imamo najmanji budzet u ligi, 270000, ali izdrzacemo mi ovu ne pravdu, mi koji smo stvorili igrace koji su ovoj zemlji doneli sve medalje od 1995-2003. Zapamti narod ne moze da jede lazi, moze da bude obmanjivan jedno vreme, ali kad shvati onda je kraj ovim vasima koji vas zatrpavaju milionima, a kad njima dodje kraj i vi ste gotovi.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Rogi Obrenovac, 11. oktobar 2015 09:44

Šta bre 8 miliona budzet ?! ....27,6 miliona !!!

ps. Ovih 0,6 miliona ide za vas, za "Pomoć sirotanima"

Pozdrav iz doma penzionera - Vas D.V.

pre 8 godina

Partizan 11.,Cibona 12.,tuzno.velikani na koljenima,vladaju Zvezda i Cedevita,bljuje mi se...
(Cibos, 10. oktobar 2015 18:56)

Postoje dve vazne razlike - Cedevitu vlast nije unistavala 15 godina i Cibona ce se vratiti...

Šika Momšilo s' ljubavlju

pre 8 godina

Gresis brate, ovo je utakmica Igokea Partizan v.s. Partizan Igokea, domacin je Igokea Partizan, a ne bi se reklo, visr Grobara u Laktasima nego u Pioniru.

Objavite komentar

pre 8 godina

Vidim da medju zvezdasima ima i onih koji nemaju pojma matematiku i istoriju, evo da ih edukujem besplatno. Godine 1946. su 1. put ucestvovali i KKCZ i KKP. 1976-1946=30, a ne 40. Najgore susne godine Partizana u titulama prvaka SFRJ/SRJ/SCG/SRB su ta od 30 godina (1946-76), zatim 6 godina (1981-87) i 5 godina (1987-92), (1997-2002), dok je kod KKCZ to 21 godina (1972-93), 17 godina (1998-2015) i 14 godina bez titule (1955-69)! Broj titula u nacionalnim ligama je P 21:16 CZ, u kupovima P 13:8 CZ, u Jadranskoj ligi P 6:1 CZ, u kontinentalnim takmicenjima P 4:1 CZ, u Evroligi (KES) P 1:0 CZ.

mik

pre 8 godina

A taj isti Aranitović kod Vujoševića nije odigrao ni minut(ako ne računamo onaj kup koji je bojkotovan). A igrali su Dalo i razno razni. Toliko o vrhunskom stručnjaku.

UltrasCZBG

pre 8 godina

Ovo čeka i FK Partizan koji je titulu već izgubio Zvezda preuzima primat u Buducnosti u dva najbitnija sporta.
(PFC, 10. oktobar 2015 22:58)

Gresis druze. Zvezda ne preuzima primat, Zvezda VRACA primat, koji je do pre 15 godina imala. I u fudbalu i u kosarci!

zali boze bacene drzavne pare

pre 8 godina

Ova antikosarka partizana pocinje ozbiljno da ugrozava moju ljubav prema kosarci kao sportu. Da li je moguce da jedna profesionalna ekipa ne zna ni osnove kosarke?? Ovako igraju ekipe u Srbiji u trecoj ligi. Prosto neverovatno kad pomislite da je to ekipa koja dobija preko milion evra od drzave sto je vise nego sto dobija i evroligas Zvezda!

Koja

pre 8 godina

Vise Grobara u Laktasima nego u Pioniru, sramno.(Šika Momšilo s' ljubavlju, 10. oktobar Haha pre neki dan Partizan sa najgorim timom u zadnjih 20 godina na utakmici protiv Mzta 4000 gledalaca a zvezda sa najboljim timom ikada u derbiju kola protiv buducnosti jedva 2000 ljudi.Samo ti siri deziformacije,znam da ti je zao zato sto Partizan ima najverniju kosarakasku publiku na ovim prostorima za razliku od vas koji ste napustili vas klub kad je bilo najteze posle samo jedne teske sezone! (Stefan, 10. oktobar 2015 18:13)

Koliko ste vi verni pokazuje poseta na fudbalu, smesni ste.

kk

pre 8 godina

Cesto se zapitam kako ljudi imaju toliko slobodnog vremena da komentarisu po ceo dan jednu te istu vest, kakav vam je to zivot? Da li se osecate ispunjeni kada se preko komentara raspravljate o zvezdi i partizanu?
Inace ljudi sada ocekuju kad je dosao Pekovic da ce partizan odjednom postati velesila kao pre, da ce dovesti Mekejleba itd. Pa ljudi ne moze se nista preko noci uraditi. Ja sam zadovoljan ovim timom, uz Andrica, Murica i dolaskom Andjusica bice to sasvim solidan sastav, naravno ne za osvajanje titule kao sto neki ovde nepoznavaoci misle. Partizan ce biti izmedju 5-8 mesta.
Pozdrav svim ljubiteljima kosarke

Reporter

pre 8 godina

Ne da Miškova, ne da ni Milina filijala. Tako se brani Dulo! Upravni odbor hitno da raskine ugovor - jedan klub, jedno ime, da se ponište svi rezultati Laktaša, da se zabrane nastupi pod imenom Igokea u Aba ligi, nosilac prava samo Igokea Partizan Beograd. I da se Dodiku lično vrate sve pare koje je godinama u ime naroda Republike Srpske donirao!
Šta može KKP - centarska linija nula, Vrabac, Vitkovac, Milutinović prosek KSL. Problem Vanja, Aranitović, nadolazeći Andjušić, povratak Murića i Andrića - isti igrači 2,3. Cvele, Magda mogu da igraju, ali osim srca, realno malo tu ima glave (organizacija). Teško, vrlo teško. Zato treba razumeti radost kad se iščupa pobeda sa MZT-om.

*

pre 8 godina

Sta li misle Kica I Praja kada gledaju ovaj Partizan..?? U bivshoj Jugi, ovaj tim, ne bi mogao opshtinsku ligu da prodje, sa ovim kvalitetom. Jeza je ovo gledati...nestade kosharka u Srbiji. Ako nemash amere u timu, nemash shta gledati. (zoran, 10. oktobar 2015 23:30)

A ko su ta dvojica Kica i Praja? Jel treba i satove da navijamo po njima? Sta to fali Jolkcu, Kalinicu, Bobiju, Rakocevicu, Bjelici, Teu, Vujanicu, Radmanovicu, Pedji, Divcu... Pa i Kica i Praja su od Amera gubili 30 - 40 razlike, a ovi novi su ih pocepali 2002 na njihovom parketu. Non stop nesto kukamo i uvek su drugi bolji, a mi smo veliki kao trecina NY.

vucko

pre 8 godina

Dobro vidjecemo, Muric i Andjusic dolaze i dva crnca,ne znam o kome je rec ali info.je iz kluba..mozda se ceka da se ljetna liga zavrsi, ali dolaze...Mozda jesam nerealan ali za 3 ekipe su sigurne pozicije,ostale ekipa su nista,i one ce gubiti bezveze utakmice...

doktor

pre 8 godina

Partizan će ovo lako dobiti!!! A onda kada stignu pojačanja,biće pobeda za redom!!! A neki su već počeli da strahuju hehehe,neka neka,nek se podsete prethodnih godina!!!
(Revolt 4.X.1945, 10. oktobar 2015 17:28)
I sta ti ono rece ? Dobijate? Pa vi ni sami sebe ne mozete da pobedite. Premiremo. Ali od smeha.

zvezdas-rajvoSa

pre 8 godina

I kazu da Republika Srpska navija za Partizan? Kada Zvezda bude gostovala u Srpskoj bice krcata hala Cigana ludaka. Dobice ovo Igokea. Sad ce Radivojevic da pocne sa kako ih ja nazivam alko trojkama :-)

SRBin bre

pre 8 godina

Koliko ja vidim bice zestoka borba za opstanak a kad ispadnete iz lige mozete se fuzionisati sa cibonom i onako ste osnovani u istom gradu

Wllaxy

pre 8 godina

Čestitke igračima partizana na još jednoj vanserijskoj šuterskoj predstavi, uspeli su da na kraju ipak postignu više poena nego mi protiv Tajfuna - doduše mi do poluvremena, ali ne trebamo sad biti toliko sitničavi...

DedaMiloje

pre 8 godina

(aca_bg, 10. oktobar 2015 20:01)

Ne lupaj, pojma nemaš. U zadnjem kolu se direktno odlučivalo ko ostaje u ligi i Zvezda je pobedila Zadar tada.

sramota

pre 8 godina

Igokea daje trojku i pokazuju Dodika kako se nervira i psuje na klupi. Pa o cemu dalje da pricamo? Izbaciti i jedne i druge iz lige. Mada to je ionako jedna klub.

JoleDjole

pre 8 godina

Vuce me bas al necu da vas prozivam! U ligi cete opstati a o tituli mozete samo da mastate i da se prisecate vasih starih "dobrih" vremena!

Batko

pre 8 godina

Stizu dva crnca,jedan play i jedan centar..
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (vucko, 10. oktobar 2015 22:45)

Jel` do kraja nedelje ?

strašno

pre 8 godina

Nakon POBEDE Zvezde nad Zadrom u Zadru naslov je bio "Loša Zvezda pobedila Zadar". partizan je na ovoj utakmici imao ŠEST asistencija i bezbroj izgubljenih lopti i grešaka u novom porazu i to od Igokee a naslov "Blistavi Aranitović malo za pobedu partizana"?? Za koju bre pobedu? Koju utakmicu ste vi gledali? Ako je Zvezda loša u pobedi u Zadru šta je onda ovo?

Sospa Herc

pre 8 godina

Sto ovo nema "pametnog" Danila da nam "strucno" komentarise igru KK Cirkus. Ili mu se isprani mozak umorio od glupog komentara na jednoj drugoj vesti.

UltrasCZBG

pre 8 godina

Govore Panteri o posjeti a proslo kolo ih posmatralo dve hiljade ljudi u pioniru a nas cetri hijade.
(Slavko-RS, 10. oktobar 2015 17:41)

Pogledaj ,,panterima" prosek na Marakani, a pogledaj sramotu na JNA... U kosarci je razlika dve hiljade u vasu korist, u fudbalu 15ak hiljada u nasu korist... Liga Evrope na praznom pasnjaku... E moji ,,vrapci"...

Slobodan

pre 8 godina

Kakvo je uzivanje gledati ovakvu borbenu igru Partizanove djece.I da svaku izgube igraju srcem.
(Slavko-RS, 10. oktobar 2015 17:40)

Slavko svi uzivamo
Od sve dece ja bi izdvojio Perovica (31), Vitkovca (33), reprezentativca Bosne Vrapca, Makedonskog igraca Magdelovskog i ovu Zvezdinu decu Cvetkovica i Milutinovica ...

zapisnicki sto

pre 8 godina

ovaj jesse je danas izgleda dobio opasnu isporuku sendvica...i dres Tvulvsa pride...mada je mozda i duhovni ajatolah kosarke na ovim prostorima oko koga se trenutno nadmecu Real,Barsa i Maccabi mozda umesao tu prste i poklonom u vidu neke dobre knjige?

Trener

pre 8 godina

Aranitovic da je pametan u polusezoni prelazi u FMP to mu je odskocna daska za Zvezdu. Odlican mladi igrac sa Gudurom, Rebom i Tejom moze da hara Evropom za par godina.

Skapiraj

pre 8 godina

Stizu dva crnca,jedan play i jedan centar...Ove sezone izgurace se nekako, kad bi se sve poklopilo pozicija 4 nije daleko,3 ekipe sigurno u playoffu,i jos jedna... (vucko, 10. oktobar 2015 22:45)

Ej, POZICIJA 4 ?

Pa upravo zato i ne stizu 2 crnca i ostala prizeljkivana pojacanja. Poziciju 3 je nemoguce osvojiti, a sa poz 4 se ide na ekipu od koju ove god necete izgubiti ni jednu od 10-ak utakmica sa mamje od 20 razlike. Nije vama problem prejaka Zvezda, vec CED i BUD.

(s)pin

pre 8 godina

(zagor, 10. oktobar 2015 20:19)
Opet spinovanje Kinsey je Partizan napustio pre final 4 aba lige.Lovernj je u KKP stigao kao rezervista Valensije!!!

Slobodan

pre 8 godina

Cestitke ekipi NIS-Partizan-Igokea ... Stvarno lepo kosarkasko poslepodne u Laktasima ! Od kako je kosarkaska lopta preskocila Drinu 2007-me godine ovaj dogadjaj se uvek pretvara u spektakl ... Skoro kao borbe bikova koje se organizuju na Kozari !!! Za mene Zvezdasa je bilo uzivanje gledati "Cveleta, Vitkovca i Milutinovica" sa jedne strane i "Vuka Radivojevica sa Radenovicem" sa druge ! Spektakl su uvelicali "Vrabac, Koprivica i Bozo Djumic" sa svojim vratolomijama ...

Катанци, јефтино

pre 8 godina

Пале машину СЛЕДЕЋЕ СЕЗОНЕ! Ако им мечк пре тога не уручи катанац. Брмммм бррррмммм, хехехехе

*

pre 8 godina

(stakojerekojasamreko, 10. oktobar 2015 19:24)

Pa ti sve znas k'o mator, samo nam ne rece ko je vas finansirao od 1992 god u fudbalu i basketu i ko vam je pokupovao silne titule?

Slobodan

pre 8 godina

Cestitke ekipi NIS-Partizan-Igokea ... Stvarno lepo kosarkasko poslepodne u Laktasima ! Od kako je kosarkaska lopta preskocila Drinu 2007-me godine ovaj dogadjaj se uvek pretvara u spektakl ... Skoro kao borbe bikova koje se organizuju na Kozari !!! Za mene Zvezdasa je bilo uzivanje gledati "Cveleta, Vitkovca i Milutinovica" sa jedne strane i "Vuka Radivojevica sa Radenovicem" sa druge ! Spektakl su uvelicali "Vrabac, Koprivica i Bozo Djumic" sa svojim vratolomijama ...

gremlin

pre 8 godina

Idem u Pionir sa Sutjeskom...ali neka mi neko ko je igrao basket pojasni ULOGU ADINA VRAPCA U EKIPI?!?!ajde ovi ostali igrači trude se...koliko mogu?!?!a Vrabac 35 min NIŠTA!!!

DedaMiloje

pre 8 godina

Loš Partizan, jel sad vidite zašto nismo zadržali Cvetkovića? Čovek je muva bez glave. Oterajte bre ovog Koprivicu i nadjite nekog krštenog igrača, on je sramota za Partizan. Dali ste traku Marinkoviću i upropastili ga, Aranitović je bolji od njega. Kosta Perović???

SASA

pre 8 godina

Po cemu onja Vrabac zasluzuje 30 minuta po utakmici ostaje na treneru Bozicu da odgovori, a ako odgovori to da ucini brzo jer njemu treba jos jedan poraz pa ce celi Pinori da ga pozdravi...
Uzasno vodjena utakmica, izbaci Aranitovica na 3 minuta pred kraj, vratiVrabca, i onda IGokea pravi seriju od 5:0 i kraj....
Neverovatno...
Peric igra kao sasueni balvan , i razumem da Bozic nema bas puno opcija ali ono besomucno forsiranje Vrabva je suludo!!! Pa nula poena za 34 minuta na terenu!!! Pa ja bi slucajno uspeo bar jedan poen da stvaim, za 34 minuta!!!
Neverovatno, ko forsira tog klinaca i zasto!!??? grozno...
Ajde Bozicu, iskreno, pa ovo je izgledalo jadno, sreca tvoja pa stize Sutjeska u pionir pa cete valjda njih dobiti, ali dotle, ostavio si me bez teksta..

Edin Rama navijac Partizana

pre 8 godina

Stvarno je tuzno gledati ovakav Partizan. Moj Partizan! Bitno je da je Dule oteran. E moj Pekovicu, hoces po zlu biti upamcen u istoriji KK Partizan (Grbovic, 10. oktobar 2015 18:53)

Dule sa ovim timom bi imao 0-3, kako ne shvatas da je samo sa skupim timovima imao rezultate!

Zlatko

pre 8 godina

Boston Celtics lost their 3d away game in west conference
(bratanac, 10. oktobar 2015 18:52)

Da mi je samo znati kako si Boston stavio u Zapadnu konferenciju?

rale

pre 8 godina

haha, pa ovaj sudija Slovenac ojadi ove Dodikove. Doduše Dodikovi su i ovi drugi. Čekajte ljudi, šta se ovde dešava? ko sa kim ovde igra?

crni_redstar

pre 8 godina

koliko zvezdasa u timu partizana i igokee.partizanu predstoji ogromna borba za opstanak,nadam se da ce upaliti masinu kad se vrate muric i andric i kad stigne andjusic i stranac.

Nikola

pre 8 godina

Nema taktike, tajmauta, podrske sa klupe, pravovremenih izmena. NEMA TRENERA da od par talenata (koji postoje) napravi igrace, da ovu grupu mladica oblikuje u tim. I ne vidi se da ce biti napretka cak ni u daljoj buducnosti.
Jedino sto se vidi je da ce talenti nazadovati i umesto vrhunskih igraca postati prosek. Steta, velika steta.

Sta uradi to Nolane Smithe ??!

pre 8 godina

Partizan će ovo lako dobiti!!! A onda kada stignu pojačanja,biće pobeda za redom!!! A neki su već počeli da strahuju hehehe,neka neka,nek se podsete prethodnih godina!!!
(Revolt 4.X.1945, 10. oktobar 2015 17:28)
Nisi ti bas dobar, a ?!

mirko

pre 8 godina

@Govore Panteri o posjeti a proslo kolo ih posmatralo dve hiljade ljudi u pioniru a nas cetri hijade.
(Slavko-RS, 10. oktobar 2015 17:41)

4 hiljade ali na komentarima

banbus

pre 8 godina

Aranitovic ubaci trojku, Bozic ga odmah menja, to nije normalno. Drzi onog dzivdzana koji blage veze sa kosarkom nema, kao i potpuno neupotrebljivi centri. Najgori tim u istoriji Partizana!

grobar

pre 8 godina

bolje da se ugasimo nego da se ovako brukamo. ovo je tuga, jad, bruka i sramota... bilo koja ulicna ekipa bi nas odrala... a ako je vrabac profesionalni kosarkas ja sam don dzonson.

Beretka

pre 8 godina

Ko je ovog Vrabca doveo da mi je znati, covek je karastrofa na svakoj utakmici, nikakve koristi od njega pa cak ni slobodna bacanja ne zna ubaciti 0 od 4

*

pre 8 godina

Sve u svemu imamo potencijala realna pozicija od 4-6,sportski pozdrav, i napred PARTIZAN! (igor, 10. oktobar 2015 18:50)

Dobro, 'ajmo polako da ponovimo, sta se desava ako budete 4. idete na nas, i ?

Reprezentativac BIH ?!?!

pre 8 godina

Vrabca odmah otjerati iz Partizana...
(miki, 10. oktobar 2015 18:58)
Pitam se koji je to stručnjak njega skautirao i preporučio Partizanu?! Podržavam momke, sada kad je najteže, ali brate, ovakvih košarkaša kao Vrabac pa i Koprivica ima na basketu u mom kvartu na kilo.

Trener

pre 8 godina

Ma Srbija je mala za mnogo timova mora se strateski izabrati Zvezda za fudbal i kosarku kao klub koji drzava podrzava kao u Izraelu Makabi. Partizan moe da igra vaterpolo i klikere.

mickey

pre 8 godina

Koliko su frustrirani i iskompleksirani navijaci nekadasnje Zvezde to je strasno. Umesto da uzivaju u trenutnom uspehu oni se bave nikada slabijim Partizanom. Kako to objasniti osim velikim kompleksom koji smo im nabili zadnjih 15 godina u svim sportovima, a narocito kosarci.(Navijac institucije, 10. oktobar 2015 17:20)

Objasniti tako sto ste se vi isto tako nasladjivali dok ste imali pokiticka ledja a mi tavorili i nikoga sem nas,navijaca nije bilo briga za zvezdu. Niste nas vadili iz usta!!! O zadnje 3,4 godine,pa sram te bilo da uopste smes da pominjes neciju opcinjenost!!! Shvati,jadni ste u porazu koliko i mi i tacka.

Rade

pre 8 godina

Da li je moguce da Bozic trpi Cvetkovica i Koprivicu? Kakav je to organizator igre koji tapse loptu u svakom napadu po 22s i onda sutira? Kome je on asistiro. Partizan deljuje supalj pod kosem a on je supalj na mestu organizatora igre.

Milan

pre 8 godina

Dok ih je isao sut vodili su, a kad ih je stao..I neverujem da ce se ovo ponoviti da tako jedan igrac u KKP eksplodira i zatrpa protivniku kos kao P. Aranitovic!Vanja mi se uopste nedopada sad..Previse je poleteo!A centri su posebna prica....

PeraQ

pre 8 godina

Javi se Danilo!

Objasni nam, molim te još jednom, ali onako stručno kako je Cvetković bolji od Zvezdinih plejmejkera i slične nebuloze. Plizzzzz!