Sreda, 07.10.2015.

19:03

Kamenovan autobus Srbije, nema povređenih

Kamenovan je autobus sa fudbalerima Srbije u Tirani pred meč kvalifikacija za Evropsko prvenstvo.

Izvor: B92

Kamenovan autobus Srbije, nema povreðenih IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

271 Komentari

Sortiraj po:

Vz

pre 8 godina

ispricavam se komsije ,video sam snimak i nije lepo to sto se dogodilo ali ovo je nula u odnosu na to kako su prosli nasi igraci u beogradu.
(albanac iz fyrom, 07. oktobar 2015 22:54)
"Ispricavaj" se ti koliko hoces, ali ipak sacekaj utakmicu, pa onda poredi nesto. Imaj na umu i to da ste imali jedno ekstremno bezobrazno, imaginarno ruglo od obelezja kojim ste nam boli oci.

Vz

pre 8 godina

mi smo ludi sto nismo trazili da se igra na neutralnom terenu. Voleo bih da ih oderemo sutra 3:0
(lol, 07. oktobar 2015 21:51)
I ja bih. Ali realnije je da veceras ozenim Adrianu Limu, nego da ih mi pobedimo bilo kojim rezultatom. Zao mi je, ali nasi manekeni su davnih dana zaboravili kako se igra za reprezentaciju.

PAOK

pre 8 godina

Bris Taton
(.., 07. oktobar 2015 21:24)

Jagoda...
Svi ste vi isti !
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (+41, 7. oktobar 2015 23:31)

Zanimljivo poredjenje. Drzava Srbija je za Tatona ako se ne varam bila duzna da plati milion e. A Turska?
Drzava Srbija je osudila huligane na 240 godina robije. A Turska?
E moja Srbijo...

gogs

pre 8 godina

Očekivano i odvratno, ali samo da pitam, sjećate li se napada na hrvatska vozila posle rukometnog prvenstva? Nije ovo branjenje tuđeg nego samo ne volim licemjerje.
(Crnogorac, 07. oktobar 2015 23:47)

Ajde diplomiraj vise, nego secas se napada na srpska vozila tokom '70-ih?

Crnogorac

pre 8 godina

Očekivano i odvratno, ali samo da pitam, sjećate li se napada na hrvatska vozila posle rukometnog prvenstva?
Nije ovo branjenje tuđeg nego samo ne volim licemjerje.

Napoleon X.

pre 8 godina

"Srpske fudbalere je dočekalo oblačno vreme, a očekuje se da će i za vreme utakmice padati kiša. " Notu za ambasadora Albanije,jezivo.

Pajser

pre 8 godina

Imamo i mi takvih go..na za izvoz. Ubice Radovica, Siskovica, Tatona,Radovci, cetnici sever, juzni front, Uros Misic, Bogdanov, onaj sto skida Scepovicu traku itd... Na Balkanu se takav korov zaliva. Vrlo cesto se desava da Radovci razbiju prozore na autobusu GSP-a kada vide nekoga sa obelezijem drugog kluba pa se ne dize frka i ne spominje otkazivanje utakmica. Pred svaki derbi bude bar 10 masovnih tuca u gradu i oko stadiona pa nikom nista. E sad posto su to uradili isti takvi go..ari samo Albanske nacionalnosti onda se mi zgrozavamo. A Bogdanov mirno seta gradom i radi sta hoce.

agim

pre 8 godina

I autobus sa albanskim fudbalerima je prosle godine kamenovan u Srbiji od strane srpskih huligana i fasista ali to niko nije osudio..Da ne pricam o napadu na nase fudbalere gde je ucestvovala i spska policija !!!

Leko

pre 8 godina

14 Octobar 2014
http://www.dailymotion.com/video/x28lnv1_nikolla-shperndani-videon-per-te-verteten-qe-uefa-nuk-respektoi_news?start=15

Sport i fer play

pre 8 godina

Kamenovanje sigurno je bilo i to od oni koji ne zele najbolje albanskoj reprezentaciju. Idijoti, fasisti i balkanci nece i nece nikada umreti i dok ima takvih necemo ni mi ni vi izaci iz bagre. Medjusobne uvrede i ucene su deo djubre srpskog i albanskog naroda. Gledajme se malo u ugledalo i upametiti jedno za uvek da nasim decima ne ostavimo otrov i mrznju. Nek sport pobedi.

miha

pre 8 godina

Sta od da se dogodi jedna stvar me ostavlja da vristim od smeha. Ej oni su ljudi izasli na ulice od 7 do 77 godina. Pazi ti koja je to mrznja i iskompleksiranost. Pleme nejobicnije

de

pre 8 godina

@albanac iz fyrom

Kako su to prosli vasi igraci dok su putovali autobusom do hotela? Bacano je kamenje na autobus i sacekivani su sa uvredljivim povicima kao u Tirani? Ni blizu, niko ih nije ni pogledao. Mozes da uporedjujes samo ono sto se desilo sa autobusima ili ono sto se desilo na utakmici a to ce se tek desiti i kada se desi a ti onda uporedjuj, ovako, samo suplje lupetanje.

albanac iz fyrom

pre 8 godina

ispricavam se komsije ,video sam snimak i nije lepo to sto se dogodilo ali ovo je nula u odnosu na to kako su prosli nasi igraci u beogradu.

Darkstar

pre 8 godina

Vest je demantovana!
Obićna propaganda!
Ostali ste isti kao na vreme Miloševića!
Pitam se kada ćete upametite!?!?!?
(Kosovari, 07. oktobar 2015 20:35)

Bolje se prikključi Sirijcima, jer posle možda neće biti vremena. Stvari se menjaju :)

Humanoid

pre 8 godina

Ubedljivo su mi najjaci ovi dezurni, domaci branioci Albanaca... Tudje uvek sladje,a?
(znam, 7. oktobar 2015 22:20)

Ja bi njih ipak poslušao kad nam savetuju da prvo počistimo vlastitio dvorište. Počev od njih.

Prijateli šiptari

pre 8 godina

Čuj ovo: pored reprez. ide i 70/tak studenata u Albaniju da uspostave prijateljske veze sa Albanskim narodom. Povodom toga, jutros kažu na TV-u da zapravo ne znaju gde idu. Ej Srbi opsuljite se zar ste stvarno toliko glup narod, mi prijatelji sa albancima!

dd

pre 8 godina

Ja sam sumnjiv, kazu da je polomljen jedan prozor autobusa, a sto nema slike polomljenog stakla...ma hajde..
(Tonni Monti, 7. oktobar 2015 19:51)

Ako u nešto sumnjaš onda nisi sumnjiv nego sumnjičav!

Arben

pre 8 godina

Samo gledajte snimak RTS i videcete da nije bilo ni najmanjeg incidenta.Nemojte da sirite strah ,ti vasi momci koji su otisli da igraju fudbal tamo,imaju porodice,inace sve je normalno u Albaniji,bez panike.

јеси ли попио лекић?

pre 8 godina

Sad ce nase dezurne patriote da drze predavanja huliganima iz drugih drzava o lepom ponasanju. Ocistimo nase dvoriste prvo! A o intelektualnim kapacitetima Albanaca necemo ovaj put...
(Jumko, 07. oktobar 2015 19:28)

Свима нама су добро познати твоји интелектуални капацитети и ниво кућног васпитања. Не мораш да нас подсећаш.

osica

pre 8 godina

@bbb

Pa šta ćemo kad susjedi imaju neizlečiv kompleks koji se zove Srbi, najstariji narod sa bogatom istoríjom, uvek na strani pravde, junaka nema broja. A oni ...

Goran

pre 8 godina

Vest je demantovana!
Obićna propaganda!
Ostali ste isti kao na vreme Miloševića!
Pitam se kada ćete upametite!?!?!?
(Kosovari, 07. oktobar 2015 20:35)

Demantovana a kamenice lupaju po autobusu. Mi ako se nismo promenili od Milosevicevog vremena vi se niste promenili od paleolita. Ako ne znas sta znaci potrazi na netu zajedno sa klipom snimanim iz autobusa.

Goran

pre 8 godina

izvinjavam se komsije,ali ova vest je cista laz.autobus nema ni jedne ogrebotine,pratiosam direktan prenos iz aerodroma do centra.
(albanac iz fyrom, 07. oktobar 2015 20:54)

A da ti lepo pogledas video klip sniman iz autobusa na kome se jasno vidi i cuju pogoci kamenicama od autobusa. Pa malo i logiku da ukljucis mozda bi i shvatio je nemoguće lazirati ovakvu vest. Ne u sred Tirane i ne dok si okruzen albanskom policijom. Bilo bi izuzetno lako tvojim sunarodnicima da dokažu da autobus niie kamenovan, zar ne?

Ziggy

pre 8 godina

Istina jest da smo mi Hrvati na strani Albanije, ali ovo sto se dogadja jest za svaku osudu. Naravno da su mi ove slike podsjetnik na nekadasnje utakmice izmedju Hrvatske i Srbije, no to su sve samo ne normalni navijaci koji razumiju sport. Puna podrska Srbiji!(Cro_15, 7. oktobar 2015 19:47) Hrvoje niko te nista nije pitao ! Ajmo livada!
(djordje, 07. oktobar 2015 20:58)
Samo da se nadovezem na odgovarajuce upucivanje doticnog pripadnika tabora na livadu. Istina je da oni koji pricaju u mnozini imaju izrazen plemesnki instinkt sa istovetnim nacinom razmisljanja koji se "tisucu leta" razvija kod nekih aboridzinskih populacija kao kulturni obrazac. Takve populacije se cak i prepoznaju i podrzavaju. Cak aboridzinska populacija to naziva "hiljadugodisnjom kulturom". Tako u kontrastu sa modernim drustvom gde se neguje individualizam. Nego da ne " duljim", AJMO LIVADA!

najsporiji u drustvu

pre 8 godina

@dezurna albanska ekipica, braxovi, agrooni itd.

Za nekoga ko je jos uvek duboko u enver hodzinom svetu, utonut u samozaljubljene albanske mitove, cak je i Milosevic daleka buducnost. Tako da samo nemojte vi da solite pamet o propagandi i lazima.

milance

pre 8 godina

Cool bre mi smo faktor stabilnosti i lideri u regijonu,

a niko se ne pita kako je bilo Premijeru u Srebrenici ?

Kad moze on mogu i nogometasi, jao sto nisu sutra izbori

da glasujemo, yeeyyy obozavam horore, palim po pop corns right away

Kontras

pre 8 godina

Neki od albanaca ovde rekose da je izmisljotina za kamenice i da nasi mediji lazu. Pa zaboga, na blicu vec postoji snimak kako prozor autobusa puca od kamenice. Budimo realniji i mi i vi.
Meni i dalje nije jasno kako je Uefa dozvolila da Srbija i Albanija igraju u istoj grupi pod ovim uslovima i u ovakvoj tenziji. I to pred punim stadionima, kao da maltene mi igramo sa Rusijom, ili oni sa Turskom. Umesto na neutralnom terenu i praznim stadionima u trecoj zemlji. To bi svaka razumna i dobronamerna osoba uradila. Jer Uefa dobro zna kakvi su odnosi izmedju dve zemlje i sta sve moze da se desi. Zato ne mogu da se otmem utisku da je ovo nekako namestaljka da bas obe reprezentacije budu u istoj grupi i da se bas desavaju incidenti. I da je tu Uefa marioneta koja se nije mnogo pitala.
Sto se tice same utakmice, od nasih reprezentativaca rezultatski ne ocekujem nista. Sve osim poraza bi me od njih pozitivno iznenadilo. Nadam se da se sve mirno zavrsiti.

istina

pre 8 godina

Nemojte se primati jer nereda nece biti. Huligani karte nisu dobili. Uglavnom je krem drustvo dobijalo karte a stadion prima ispod 15 hiljada.

Pera i Tepara

pre 8 godina

Nece biti tezih incidenata, ovo je dirigovana akcija zastrasivanja da bi se izvrsio dodatni pritisak na igrace. Albanci nista ne prepustaju slucaju iako je jasno da lagano dobijaju.

Nema frke.

pre 8 godina

Treba okrenuti autobus za 360 stepeni i natrag za beograd!!!(lozim vas, 7. oktobar 2015 19:12)Ako se autobus okrene za 360 stepeni, nastavlja da se krece istim smerom, znam da nema veze sa temom, ali ipak...
(sgdp, 07. oktobar 2015 19:59) lozi te..

Navijač

pre 8 godina

(Populisti navijaju za CZ, 7. oktobar 2015 19:47)

Ako je toliko jako obezbeđnje šta toliko raje radi pored tog istog puta koji je navodno obezbeđen. Slabe im je to vajda kada se u tom istom autobusu nalazi čovek iz UEFA. Zezenuli su se malo sad da vidimo šta neće UEFA da uradi po tom pitanju.

UEFA

pre 8 godina

Cudni ste vi narod ,niko od vas nijedan pozitivan komentar nije dao za utakmicu koja je odigrana u Beogradu,provokacija je pocela sa aerodroma od strane policije na igrace kada su trazili cak i gace da skidaju a u Tiranai prosli su i bez redovne kontrole znaci svaka cast policiji a za ostalo vi sami znate i kako svaki dan prekljinjete te vase navijace zbog njihovog ponasanja a komentari da se oni vrate nazad da ne odigraju utakmicu cisto je od straha da ce izgubiti utakmicu.
Bio bih vam zahvalan mnogo kada bi objavili ovaj komentar.
Hvlala

Петар

pre 8 godina

Аутобус није каменован и ниједан прозор није разбијен! Због чега лажете господо новинари?

Ko sve komentariše

pre 8 godina

(Populisti navijaju za CZ, 7. oktobar 2015 19:47) Kad već želiš odgovor evo da ti kažem par reči. Snimak iz autobusa kojim se vozila novinarska ekipa jasno se vidi da je duž celog puta nevidljivo obezbeđenje. Video sam gomilu navijača, a policije nigde. Tek kad se prišlo rejonu hotela sve je bilo zatvoreno i blokirano. Napad se dogodio pre ulaska u taj rejon, kao što se mogao dogoditi i na bilo kom delu puta. Inače, put od Tirane do Elbasana je 1000 puta gori, iz krivine u krivinu, a brzina ne ide iznad 40 km/h. Put od 50 km okružen šumom, što je realno idealno mesto za zasedu na bilo kom mestu. Uz to ima i jedan lep tunel neposredno pred Elbasan u dužini od 2 km. Oni koji se pitaju kako su oni dočekani. Domaćinski! Iz aviona su mirno, bez ikakvih problema otišli u hotel, imali trening na stadionu. Na samoj utakmici sve bi ostalo na uzavrloj atmosferi i pogrdnim komentarima (koje ne odobravam) da se nije pojavio dron, a onda i albanski fudbaleri koji su tobože "štitili" zastavu nepostojeće "Velike Albanije".

do kraja!

pre 8 godina

Vidim masa albanaca komentarise kako nije istina...odete na blic i pogledate snimak trenutka kad prozor puca a posle toga se cuje jos udaraca.

piki023

pre 8 godina

Ja sam sumnjiv, kazu da je polomljen jedan prozor autobusa, a sto nema slike polomljenog stakla...ma hajde..
(Tonni Monti, 7. oktobar 2015 19:51) AHAHahhahahaha koji si ti car.. "ja sam sumnjiv" ahahhaha

perverzija

pre 8 godina

I ako vas pljuju svi sa razlogom, samo ih ovu dobijte ! Nema veze za EP i ovako nismo otisli na poslednjih par... Ali ne dozvolite ovoj gamadi da vas bije na terenu i da vas dobiju...
Skupite se jednu utakmicu i gazite ih 90 min....

Јoca

pre 8 godina

Evo,ako dozvolite,dragi citaoci,jedan "dodatak" ovom dogadjaju. Svirao sam u sastavu orkestra-pratnje Zeljka Joksimovica u hrvatskom delu Mostara i na samom koncertu je bilo sve u redu. Kako smo usli u autobus,opkolila nas je rulja hrvatskih huligana i kamenovali su autobus do besvesti,a nismo mogli ni da krenemo od njih na putu,policija je stajala sa strane i namerno nije reagovala. Posto to nije bilo dovoljno,upali su cak i u unutra,u bus i vredjali,urlali i pretili,dok su vozac i svi mi izvodjaci bili skamenjeni sta ce se desiti. Tek posle nekog vremena najzad je reagovala policija jer bi sve preslo v linc.Pitate se kakve to veze ima sa ovim dogadjajima u Tirani,pa eto ima,jer samo hocu da kazem da se to dogadja i sa hrvatima i albancima,i uvek ce tako biti,pa da nas niko ne ubedjuje da sa tim narodima mozemo da budemo prijatelji.Pruzena im je ruka pomirenja mnogo puta zarad mira u regionu,i to je ok,ali posto praksa svakim danom potvrdjuje suprotno,treba odustati od takvih bajki,dosta je bilo.Nisam naravno za sukobe,vec za ignorisanje istih u svakom pogledu.Ko nije doziveo tako nesto uzivo,ne moze da razume i lupace minuse,ali istina je takva.Zelim samo da se nasi sportisti vrate zivi i zdravi,dace Bog.Hvala i pozdrav svima.

Кремисимо

pre 8 godina

Kamenovan autobus Srbije, nema povređenih

Срамота за српске навијаче, јер су њихов посао морали да ураде албански навијачи. Неспорно је да су српски фудбалери апсолутно заслужили каменовање са све корумпираном ФСС врхушком са толетом на челу. Каменовање српског фудбалског "крема" је најблажа форма кажњавање која је могла да им се деси, јер су они заслужили да их уваљају у катран и поспу перјем.

Agron iz Presheva

pre 8 godina

Iako znam da mi ovo necete objaviti ipak cu da vam kazem, da ovo citate bar vi koji odredujete sta da seobjavi, pa zasto bre lazete, zar ne znate bar jednom da ne lazete, bar jednom, jednom. . .

Зоран

pre 8 godina

Не треба играти утакмицу, покажимо макар мало националног достојанства, на које су политичари у последњих петнаест година потпуно заборавили.

Huncut

pre 8 godina

Posle svega sto citamo danas posle podne u izvestajima o fudbalskoj ekspediciji u Albaniju nije mi jasna jedna stvar...Zasto se mec ne zabrani, ma ljudi koji je to naboj vec sada veceras, a ne sutra za vreme meca. Odloziti mec ili zakazati drugi termin u nekoj zemlji daleko odavde. Hm, bojim se za sutra uvece, nemoj da bude kasno...:(

albanac iz fyrom

pre 8 godina

izvinjavam se komsije,ali ova vest je cista laz.autobus nema ni jedne ogrebotine,pratiosam direktan prenos iz aerodroma do centra.

MIlos

pre 8 godina

Bio sam u Albaniji četiri puta od 2009. na ovamo, ništa ružno nisam doživeo, naprotiv, ljudi su veoma ljubazni i gostoprimljivi, a znali su da sam iz srbije. Problem ovde je isti kao i kod nas-fudbal, fudbal i navijači i sve što ide uz to. Na žalost primitivci su zavladali svuda ne samo na ovom nesrećnom Balkanu.
(Fudbal je opijum za mase, 7. oktobar 2015 19:34)

Albanija pises velikim slovom a Srbija malim. Bravo ti ga bravo.

guri

pre 8 godina

Pitam a zasto ni jedna fotografija iz kamenovanog autobusa? Uz toliki telefonskih kamera koji su bili u autobusu. Za jedan minut moglo se sto fotografije da posalju. Samo se pitam? U protivnom zna se ovo je samo laz!

objavite komentar.

pre 8 godina

Koliko trebas da budes malouman pa da ides u albaniju na more ili neku drugu susednu zemlju gde nismo bas pozeljni, jos i lik tvrdi da je lepo docekan, pa naravno da ce lepo da te docekaju kad im nosis pare, oni nas mrze samo ne zele to da pokazuju zato sto znaju da ce plitkoumni turisti da im nose pare. A sto se utakmice tice samo ostaviti srce na teren iako to nije bilo svojstveno nasim fudbalerima.

Archelay

pre 8 godina

Nakon ovakvog stresa sta se moze ocekivati?Poraz,nego sta.A rukovodstvo?Njih ne zanima ni rezultat ni bezbednost po zivotu tih mladim momcima.

Zlopamtilo

pre 8 godina

Pobediti Albaniju u sred Albanije a da nam to nije uopšte potebno u takmičarskom smislu, tipično srpski i posle svega što se izdešavalo , neprocenjivo .

djordje

pre 8 godina

Istina jest da smo mi Hrvati na strani Albanije, ali ovo sto se dogadja jest za svaku osudu. Naravno da su mi ove slike podsjetnik na nekadasnje utakmice izmedju Hrvatske i Srbije, no to su sve samo ne normalni navijaci koji razumiju sport. Puna podrska Srbiji!
(Cro_15, 7. oktobar 2015 19:47)

Hrvoje niko te nista nije pitao ! Ajmo livada!

Metush Raveclija

pre 8 godina

A zasto nema ni jedne slike,sram vas bilo jer lazete,danas zivimo u digitalnom svetu gde svaki ima najmanje jedan smart telefon!!

Z

pre 8 godina

"Nisam nacionalista ali meni je ponekad zao ovih Albanaca. Nacija bez istorije, bez ikakvih znacajnijih ljudi u bilo kojoj sferi zivota, bez ikakvih sportskih rezultata je docekala da im utakmica sa Srbijom bude dogadjaj veka u drzavi. Budu li izgubili sutra, bice svasta". Bukvalno prijatelju. Retko koji narod na planeti nema apsolutno nikakav identitet, istorija moze da im sr ispise na jednoj salveti, sportski uspesi...koji sport...itd,itd. Neverovatno da je to u 21 veku moguce ali...vecu evoluciju su dozivela africka plemena nego Albanci.

halit

pre 8 godina

mene me cudi prica se o slomlenom staklu a nigde slike nema sa slomlenim staklom pa bi zamolio te koji tvrde da je staklo slomleno da dokumentiraju to hvala

Dobro

pre 8 godina

Treba okrenuti autobus za 360 stepeni i natrag za beograd!!!
(lozim vas, 7. oktobar 2015 19:12)

Ja bih ga okrenuo za 180 stepeni, jer sa 360 nastavljas da ides u istom smeru. Ali.... Kad malo bolje razmislim, ako Beograd pises malim slovom, tesko da ces da shvatis ovo prvo.

Iz zemlje lala, uvek Vas,

ivan78bg

pre 8 godina

Dali je autobus albanske reprezentacije u Beogradu pratila oruzana pratnja?Jel bio kamenovan?Mislim zasto se lepo fudbaleri ne vrate u Srbiju ocigledno da im je zivot ugrozen.Albanci nisu hteli da se vrate na teren ovi ansi treba ad se vrate kuci kamenovani su aman.

Jumko

pre 8 godina

Sad ce nase dezurne patriote da drze predavanja huliganima iz drugih drzava o lepom ponasanju. Ocistimo nase dvoriste prvo! A o intelektualnim kapacitetima Albanaca necemo ovaj put...

Fudbal je opijum za mase

pre 8 godina

Bio sam u Albaniji četiri puta od 2009. na ovamo, ništa ružno nisam doživeo, naprotiv, ljudi su veoma ljubazni i gostoprimljivi, a znali su da sam iz srbije. Problem ovde je isti kao i kod nas-fudbal, fudbal i navijači i sve što ide uz to. Na žalost primitivci su zavladali svuda ne samo na ovom nesrećnom Balkanu.

Bata Stojkovic

pre 8 godina

Nema sta tradicionalno albansko gostoprimstvo. Verujem da oni studenti iz Srbije imaju malo mozga i da ce uvideti u sta su se upustili.

Populisti navijaju za CZ

pre 8 godina

Potpuno izmisljena vest. Obratite paznju: Obezbedjenje na svakom koraku, a autobus kamenovan. Nema pomena o mestu, nacinu, vremenu incidenta, a kamo li o posledicama "incidenta". Sve sluzi za podizanje tenzija I poenta je u tome da su Albanci nesposobni za organizaciju utakmice. Komentatori su vec naseli na laznu vest (procitati komentare tipa primitivizam, sta ocekivati od njih itd). Previdjamo cinjenicu da su nasi navijaci u Italiji napali NASE igrace, prekinuli utakmicu, protiv Albanije tukli njihove igrace I sve to ne bejase primitivizam. Treba stvoriti sliku da je neko primitiniji od nas. Objavitr mi komentar, hocu da procitam komentare na ovo sto sam napisao.
.

MaxPayne

pre 8 godina

Razocarao sam se u vas, ali sve cu da vam oprostim, ako sutra, u sred Tirane, u sred Albanije, pred njihovim bagrom, donesete naciji pobedu i sto se mene tice, slobodni ste! Tako ce da ih zaboli to, da ce da pamte ceo zivot!!!

Millennium

pre 8 godina

Toliko o njihovom obezbeđenju. Šta li će tek na utakmici da urade. Da nisu izazvali incident sa dronom, došli bi i otišli iz Srbije, dlaka sa glave im ne bi falila. A i ovako su jeftino prošli.

iv

pre 8 godina

Da se to dogodilo Englezima ili nekom drugom ko drži do sebe, oni bi već sad bili u Engleskoj...ali to smo mi... Da smo pametni da se lepo vratimo za Srbiju a Albanija i Uefa nek vide šta će, možda bi mogli oni da odigraju meč u tom terminu!!!

član biblioteke

pre 8 godina

Besmislenije utakmice nije bilo odavno. Trebalo je da se dogovorimo. Nama ništa ne znače bodovi, a oni se još nadaju. Zato: mi njima 3 boda, a oni nama Kosovo.

Abbe

pre 8 godina

Mozda ste zaboraviti kako ste vi docekali fudbaleri albanije, kamenama, stolice, vatrum i svasta, cudo da niko od vas nije pisao nista za to a sada se buni.

Kukolja ima na sve strane

pre 8 godina

Sta je covek trebao ocekivati,mozda da fudbalere docekaju kolacima i cvecem posle prebijanja Albanskih igraca u sred stadiona u jeku igre a da policija nije ni pokusala da spreci Bogdanova i hiligane u tome a daleko od toga niko se nije ni izvinuo od zvanicnika Srbije i vlasti za razliku od ovog slucaja gde su svi Albanski zvanicnici osudili izgred a obezbedjenje je na nivou sto su potvrdili i Karadzic i fudbalski zvanicnici a taj koji je gadjao obecano je da ce roigorozno da se kazni jer kamere su zabelezile sve.A mi smo takvi da svoje greske i ispade ne osudjujemo dok tudje brze bolje do UN-a i na sva zvona zvonimo po ceni da nismo u pravu i da gubimo time samo ugled u medj.zajednici.

NN

pre 8 godina

sve kako su i planirali ... jedino sad mi kao treba da se cudimo ?!?
Tek ce da bude frke ... zamisljam sad fa sam mlad i u kozi tih momaka .... Ako pobedi u pila noci cu ici na aerodrom da ih docekam ... Ovo je .... (sve ocekivano al opet ne verujem...)

Grunf

pre 8 godina

Pročitao sam vestma pročitao sam i komentare.Zviždanje protivnicima,psovanje pogrdne reči upućene sudiji kao i ptotivničkim igračima je deo ""sportdkog folklora".Pa koje zastave da razviju?KOje zastave mi razvijemo?Kamenovanje?Vidim da mnogi traže da se vrate.Šta da radimo kao kamenovanje preslikamo na Srbiju kada igraju Zvezda-Partizan pa navijačke grupe kamenuju autobuse suparničkog tima.Šta da radimo kada vodja navijača u nas izadje na teren i skine kapitensku traku?Sve to što rade Albanci rade i Srbi ili Turci ili Englezi,Nemci.Rusi se izmedju sebe lemaju do koske.Šta je čudno što su tolike mere bezbednosti.Ako funkcioniše zar to nije za pohvalu.Gomila ko gomila.Zamislite došli Srbi da igraju fucu na poljančetu sa Albancima i još utakmica bez ikakvog značaja.Šta gomila radi?Urla, skiči, cvili,ni sama ne zna zašto.Ajd pitajte ih zašto.Nemaju pojma.Odeš ovde na derbi i slušaš bar 10 hiljada ljudi koji urliču kao da im skidaš kožu s ledja,a ne znaju ni šta je aut,korner i sl.Gledaš po tribinama boks mečeve.Koji se to danas fudbala igra u regionu?Retro,blaga reč.Jednostavno žalosno za gledati i čitati. Najgore od svega mozak naroda se pumpa,pumpa do usijanja i eto gluposti.Glupost vodi u negativne posledice i eto priča za tri dana.Zanimljivo je hapšenje "dron" gospodina posle koliko vremena?Da nije sve tako žalosno bilo bi smešno.Čak stvarno ne znam ni što su otišli.Ne samo na ovu utakmicu nego uopšte unazad nekoliko godina.Sedi di si-ni za disi nisi.

ja

pre 8 godina

reagujte i vracajte ljude kuci. pa nek se uefa i fifa cesaju po glavi i nek vide sta ce sa tim albancima. ajde bre.
samo jos fali da sutra nekoga povrede necim ili nesto.

ilic

pre 8 godina

Kad nam u Srebrenici kamenuju premijera, odgovor Srbije je setnja kroz Knez Mihajlovu organizatora kamenovanja, tako dragi gradjani Beograda pripremite se da razdragano docekate Ramu.

egil vangen

pre 8 godina

Nisam nacionalista ali meni je ponekad zao ovih Albanaca. Nacija bez istorije, bez ikakvih znacajnijih ljudi u bilo kojoj sferi zivota, bez ikakvih sportskih rezultata je docekala da im utakmica sa Srbijom bude dogadjaj veka u drzavi. Budu li izgubili sutra, bice svasta.

sale

pre 8 godina

Ovde bi Danci trebali da ulože žalbu na kršenje osvovnih regularnosti za odigravanje utakmice, kad su naši ravnodušni. Gde to ima da se ne trenira na stadionu odigravanja meča, na koji se putuje svega nekoliko dati pre odigravanja utakmice?

Doktor

pre 8 godina

E sad ako smo pametni: 1. Da odbijemo da igramo jer smo zabrinuti za bezbednost, 2. Da okrivimo loše organizatore, 3. Da tražimo da se utakmica registruje 3:0 za nas, i 4. Da se albancima oduzmu 3 boda, baš kao nama u beogradu.

Srbija !!!

pre 8 godina

Ne treba sad da odustanemo od igranja utakmice . Jer zna se kako se postaje šampion : izađeš na teren kad je najteže i pobediš !!!

znam

pre 8 godina

Jel to onaj isti stadion na koji su se fudbaleri Danske zalili u jednom od proslih ciklusa kvalifikacija? Nisu imali tople vode za tusiranje!? U 21. veku?!

TikaSpic

pre 8 godina

Ljudi proverena informacija,nece biti nereda na stadionu jer su albanci karte podelili ``uglednim `` i starijim ljudima jer im je ovo jedina sansa da odu na neko prvenstvo

Golf1

pre 8 godina

21
Razocarao sam se u vas, ali sve cu da vam oprostim, ako sutra, u sred Tirane, u sred Albanije, pred njihovim bagrom, donesete naciji pobedu i sto se mene tice, slobodni ste! Tako ce da ih zaboli to, da ce da pamte ceo zivot!!!
(MaxPayne, 07. oktobar 2015 19:13)
Odmah cu ti reci da to nije moguce jer se igra u Elbasanu, a ne Tirani :)

Cro_15

pre 8 godina

Istina jest da smo mi Hrvati na strani Albanije, ali ovo sto se dogadja jest za svaku osudu. Naravno da su mi ove slike podsjetnik na nekadasnje utakmice izmedju Hrvatske i Srbije, no to su sve samo ne normalni navijaci koji razumiju sport. Puna podrska Srbiji!

sgdp

pre 8 godina

Treba okrenuti autobus za 360 stepeni i natrag za beograd!!!
(lozim vas, 7. oktobar 2015 19:12)

Ako se autobus okrene za 360 stepeni, nastavlja da se krece istim smerom, znam da nema veze sa temom, ali ipak...

Franca16

pre 8 godina

Vasa dijeta su lazovi.
Zaboravili ste sta ste uradili u Beogradu?
Eh,pa kad citam vase komentare,ne cudim se.Nego se osecam razocaran.

MomaSRB

pre 8 godina

Nisam nacionalista ali meni je ponekad zao ovih Albanaca. Nacija bez istorije, bez ikakvih znacajnijih ljudi u bilo kojoj sferi zivota, bez ikakvih sportskih rezultata je docekala da im utakmica sa Srbijom bude dogadjaj veka u drzavi. Budu li izgubili sutra, bice svasta.
(egil vangen, 07. oktobar 2015 19:25)

Ako budu Albanci gubili, onda ce SIGURNO prekinuti utakmicu huligani...GARANTOVANO...E onda bi mi trebali da odradimo njihov scenario...pa da vidimo sta ce na to reci FIFA I UEFA.

Beci

pre 8 godina

ova e cista Laga. Nemallo kamenuvanje na avtobus toa go dokaze i Nemanja Matic za blic. Osven svirki od mali deca.
Imallo sve specijallna edinica zaednom so futbaleri

http://sport.albeu.com/sport/ja-momenti-i-arritjes-ne-tirane-i-autobusit-te-kombetares-serbe-video/215753/

Šta ste se rastrčali?

pre 8 godina

Ja se samo sekiram da neko nezagrebe i neosteti tetovazu od Kolarova! Nece biti na utakmici nista nisu oni tupavi kao mi, pre i posle utakmice ce biti frke da nas zaplase samo!

mitar

pre 8 godina

Reagujte odmah. Svim nadleznima da se dostave neophodni dokazi, da se diskvalifikuju Albanci sa UEFA i FIFA takmicenja. Ako reagujete brzo, sutra ne morate ni da igrate, odmah recite da ne zelite da se izlazete stresu i strahu.

nebojsa

pre 8 godina

pa sta ste očekivali pečenje i slatko...prvo neodgvorno vođenje od fudbalskog saveza Srbije,,,šta Srbija traži tamo...da nije Vučić reko...e sad kad ste otišli ima da vas lepo izudaraju....napune mrežu manekenima iz reprezentacije i da se stavi tačka na ovu tragikomediju u režiji FS....

egil vangen

pre 8 godina

Nisam nacionalista ali meni je ponekad zao ovih Albanaca. Nacija bez istorije, bez ikakvih znacajnijih ljudi u bilo kojoj sferi zivota, bez ikakvih sportskih rezultata je docekala da im utakmica sa Srbijom bude dogadjaj veka u drzavi. Budu li izgubili sutra, bice svasta.

ilic

pre 8 godina

Kad nam u Srebrenici kamenuju premijera, odgovor Srbije je setnja kroz Knez Mihajlovu organizatora kamenovanja, tako dragi gradjani Beograda pripremite se da razdragano docekate Ramu.

Doktor

pre 8 godina

E sad ako smo pametni: 1. Da odbijemo da igramo jer smo zabrinuti za bezbednost, 2. Da okrivimo loše organizatore, 3. Da tražimo da se utakmica registruje 3:0 za nas, i 4. Da se albancima oduzmu 3 boda, baš kao nama u beogradu.

Fudbal je opijum za mase

pre 8 godina

Bio sam u Albaniji četiri puta od 2009. na ovamo, ništa ružno nisam doživeo, naprotiv, ljudi su veoma ljubazni i gostoprimljivi, a znali su da sam iz srbije. Problem ovde je isti kao i kod nas-fudbal, fudbal i navijači i sve što ide uz to. Na žalost primitivci su zavladali svuda ne samo na ovom nesrećnom Balkanu.

MomaSRB

pre 8 godina

Nisam nacionalista ali meni je ponekad zao ovih Albanaca. Nacija bez istorije, bez ikakvih znacajnijih ljudi u bilo kojoj sferi zivota, bez ikakvih sportskih rezultata je docekala da im utakmica sa Srbijom bude dogadjaj veka u drzavi. Budu li izgubili sutra, bice svasta.
(egil vangen, 07. oktobar 2015 19:25)

Ako budu Albanci gubili, onda ce SIGURNO prekinuti utakmicu huligani...GARANTOVANO...E onda bi mi trebali da odradimo njihov scenario...pa da vidimo sta ce na to reci FIFA I UEFA.

MaxPayne

pre 8 godina

Razocarao sam se u vas, ali sve cu da vam oprostim, ako sutra, u sred Tirane, u sred Albanije, pred njihovim bagrom, donesete naciji pobedu i sto se mene tice, slobodni ste! Tako ce da ih zaboli to, da ce da pamte ceo zivot!!!

dd

pre 8 godina

Ja sam sumnjiv, kazu da je polomljen jedan prozor autobusa, a sto nema slike polomljenog stakla...ma hajde..
(Tonni Monti, 7. oktobar 2015 19:51)

Ako u nešto sumnjaš onda nisi sumnjiv nego sumnjičav!

iv

pre 8 godina

Da se to dogodilo Englezima ili nekom drugom ko drži do sebe, oni bi već sad bili u Engleskoj...ali to smo mi... Da smo pametni da se lepo vratimo za Srbiju a Albanija i Uefa nek vide šta će, možda bi mogli oni da odigraju meč u tom terminu!!!

sale

pre 8 godina

Ovde bi Danci trebali da ulože žalbu na kršenje osvovnih regularnosti za odigravanje utakmice, kad su naši ravnodušni. Gde to ima da se ne trenira na stadionu odigravanja meča, na koji se putuje svega nekoliko dati pre odigravanja utakmice?

mitar

pre 8 godina

Reagujte odmah. Svim nadleznima da se dostave neophodni dokazi, da se diskvalifikuju Albanci sa UEFA i FIFA takmicenja. Ako reagujete brzo, sutra ne morate ni da igrate, odmah recite da ne zelite da se izlazete stresu i strahu.

piki023

pre 8 godina

Ja sam sumnjiv, kazu da je polomljen jedan prozor autobusa, a sto nema slike polomljenog stakla...ma hajde..
(Tonni Monti, 7. oktobar 2015 19:51) AHAHahhahahaha koji si ti car.. "ja sam sumnjiv" ahahhaha

Millennium

pre 8 godina

Toliko o njihovom obezbeđenju. Šta li će tek na utakmici da urade. Da nisu izazvali incident sa dronom, došli bi i otišli iz Srbije, dlaka sa glave im ne bi falila. A i ovako su jeftino prošli.

Z

pre 8 godina

"Nisam nacionalista ali meni je ponekad zao ovih Albanaca. Nacija bez istorije, bez ikakvih znacajnijih ljudi u bilo kojoj sferi zivota, bez ikakvih sportskih rezultata je docekala da im utakmica sa Srbijom bude dogadjaj veka u drzavi. Budu li izgubili sutra, bice svasta". Bukvalno prijatelju. Retko koji narod na planeti nema apsolutno nikakav identitet, istorija moze da im sr ispise na jednoj salveti, sportski uspesi...koji sport...itd,itd. Neverovatno da je to u 21 veku moguce ali...vecu evoluciju su dozivela africka plemena nego Albanci.

Jumko

pre 8 godina

Sad ce nase dezurne patriote da drze predavanja huliganima iz drugih drzava o lepom ponasanju. Ocistimo nase dvoriste prvo! A o intelektualnim kapacitetima Albanaca necemo ovaj put...

Goran

pre 8 godina

Vest je demantovana!
Obićna propaganda!
Ostali ste isti kao na vreme Miloševića!
Pitam se kada ćete upametite!?!?!?
(Kosovari, 07. oktobar 2015 20:35)

Demantovana a kamenice lupaju po autobusu. Mi ako se nismo promenili od Milosevicevog vremena vi se niste promenili od paleolita. Ako ne znas sta znaci potrazi na netu zajedno sa klipom snimanim iz autobusa.

djordje

pre 8 godina

Istina jest da smo mi Hrvati na strani Albanije, ali ovo sto se dogadja jest za svaku osudu. Naravno da su mi ove slike podsjetnik na nekadasnje utakmice izmedju Hrvatske i Srbije, no to su sve samo ne normalni navijaci koji razumiju sport. Puna podrska Srbiji!
(Cro_15, 7. oktobar 2015 19:47)

Hrvoje niko te nista nije pitao ! Ajmo livada!

Јoca

pre 8 godina

Evo,ako dozvolite,dragi citaoci,jedan "dodatak" ovom dogadjaju. Svirao sam u sastavu orkestra-pratnje Zeljka Joksimovica u hrvatskom delu Mostara i na samom koncertu je bilo sve u redu. Kako smo usli u autobus,opkolila nas je rulja hrvatskih huligana i kamenovali su autobus do besvesti,a nismo mogli ni da krenemo od njih na putu,policija je stajala sa strane i namerno nije reagovala. Posto to nije bilo dovoljno,upali su cak i u unutra,u bus i vredjali,urlali i pretili,dok su vozac i svi mi izvodjaci bili skamenjeni sta ce se desiti. Tek posle nekog vremena najzad je reagovala policija jer bi sve preslo v linc.Pitate se kakve to veze ima sa ovim dogadjajima u Tirani,pa eto ima,jer samo hocu da kazem da se to dogadja i sa hrvatima i albancima,i uvek ce tako biti,pa da nas niko ne ubedjuje da sa tim narodima mozemo da budemo prijatelji.Pruzena im je ruka pomirenja mnogo puta zarad mira u regionu,i to je ok,ali posto praksa svakim danom potvrdjuje suprotno,treba odustati od takvih bajki,dosta je bilo.Nisam naravno za sukobe,vec za ignorisanje istih u svakom pogledu.Ko nije doziveo tako nesto uzivo,ne moze da razume i lupace minuse,ali istina je takva.Zelim samo da se nasi sportisti vrate zivi i zdravi,dace Bog.Hvala i pozdrav svima.

Darkstar

pre 8 godina

Vest je demantovana!
Obićna propaganda!
Ostali ste isti kao na vreme Miloševića!
Pitam se kada ćete upametite!?!?!?
(Kosovari, 07. oktobar 2015 20:35)

Bolje se prikključi Sirijcima, jer posle možda neće biti vremena. Stvari se menjaju :)

Dobro

pre 8 godina

Treba okrenuti autobus za 360 stepeni i natrag za beograd!!!
(lozim vas, 7. oktobar 2015 19:12)

Ja bih ga okrenuo za 180 stepeni, jer sa 360 nastavljas da ides u istom smeru. Ali.... Kad malo bolje razmislim, ako Beograd pises malim slovom, tesko da ces da shvatis ovo prvo.

Iz zemlje lala, uvek Vas,

MIlos

pre 8 godina

Bio sam u Albaniji četiri puta od 2009. na ovamo, ništa ružno nisam doživeo, naprotiv, ljudi su veoma ljubazni i gostoprimljivi, a znali su da sam iz srbije. Problem ovde je isti kao i kod nas-fudbal, fudbal i navijači i sve što ide uz to. Na žalost primitivci su zavladali svuda ne samo na ovom nesrećnom Balkanu.
(Fudbal je opijum za mase, 7. oktobar 2015 19:34)

Albanija pises velikim slovom a Srbija malim. Bravo ti ga bravo.

član biblioteke

pre 8 godina

Besmislenije utakmice nije bilo odavno. Trebalo je da se dogovorimo. Nama ništa ne znače bodovi, a oni se još nadaju. Zato: mi njima 3 boda, a oni nama Kosovo.

Ko sve komentariše

pre 8 godina

(Populisti navijaju za CZ, 7. oktobar 2015 19:47) Kad već želiš odgovor evo da ti kažem par reči. Snimak iz autobusa kojim se vozila novinarska ekipa jasno se vidi da je duž celog puta nevidljivo obezbeđenje. Video sam gomilu navijača, a policije nigde. Tek kad se prišlo rejonu hotela sve je bilo zatvoreno i blokirano. Napad se dogodio pre ulaska u taj rejon, kao što se mogao dogoditi i na bilo kom delu puta. Inače, put od Tirane do Elbasana je 1000 puta gori, iz krivine u krivinu, a brzina ne ide iznad 40 km/h. Put od 50 km okružen šumom, što je realno idealno mesto za zasedu na bilo kom mestu. Uz to ima i jedan lep tunel neposredno pred Elbasan u dužini od 2 km. Oni koji se pitaju kako su oni dočekani. Domaćinski! Iz aviona su mirno, bez ikakvih problema otišli u hotel, imali trening na stadionu. Na samoj utakmici sve bi ostalo na uzavrloj atmosferi i pogrdnim komentarima (koje ne odobravam) da se nije pojavio dron, a onda i albanski fudbaleri koji su tobože "štitili" zastavu nepostojeće "Velike Albanije".

Navijač

pre 8 godina

(Populisti navijaju za CZ, 7. oktobar 2015 19:47)

Ako je toliko jako obezbeđnje šta toliko raje radi pored tog istog puta koji je navodno obezbeđen. Slabe im je to vajda kada se u tom istom autobusu nalazi čovek iz UEFA. Zezenuli su se malo sad da vidimo šta neće UEFA da uradi po tom pitanju.

Goran

pre 8 godina

izvinjavam se komsije,ali ova vest je cista laz.autobus nema ni jedne ogrebotine,pratiosam direktan prenos iz aerodroma do centra.
(albanac iz fyrom, 07. oktobar 2015 20:54)

A da ti lepo pogledas video klip sniman iz autobusa na kome se jasno vidi i cuju pogoci kamenicama od autobusa. Pa malo i logiku da ukljucis mozda bi i shvatio je nemoguće lazirati ovakvu vest. Ne u sred Tirane i ne dok si okruzen albanskom policijom. Bilo bi izuzetno lako tvojim sunarodnicima da dokažu da autobus niie kamenovan, zar ne?

sgdp

pre 8 godina

Treba okrenuti autobus za 360 stepeni i natrag za beograd!!!
(lozim vas, 7. oktobar 2015 19:12)

Ako se autobus okrene za 360 stepeni, nastavlja da se krece istim smerom, znam da nema veze sa temom, ali ipak...

Nema frke.

pre 8 godina

Treba okrenuti autobus za 360 stepeni i natrag za beograd!!!(lozim vas, 7. oktobar 2015 19:12)Ako se autobus okrene za 360 stepeni, nastavlja da se krece istim smerom, znam da nema veze sa temom, ali ipak...
(sgdp, 07. oktobar 2015 19:59) lozi te..

NN

pre 8 godina

sve kako su i planirali ... jedino sad mi kao treba da se cudimo ?!?
Tek ce da bude frke ... zamisljam sad fa sam mlad i u kozi tih momaka .... Ako pobedi u pila noci cu ici na aerodrom da ih docekam ... Ovo je .... (sve ocekivano al opet ne verujem...)

TikaSpic

pre 8 godina

Ljudi proverena informacija,nece biti nereda na stadionu jer su albanci karte podelili ``uglednim `` i starijim ljudima jer im je ovo jedina sansa da odu na neko prvenstvo

Humanoid

pre 8 godina

Ubedljivo su mi najjaci ovi dezurni, domaci branioci Albanaca... Tudje uvek sladje,a?
(znam, 7. oktobar 2015 22:20)

Ja bi njih ipak poslušao kad nam savetuju da prvo počistimo vlastitio dvorište. Počev od njih.

ja

pre 8 godina

reagujte i vracajte ljude kuci. pa nek se uefa i fifa cesaju po glavi i nek vide sta ce sa tim albancima. ajde bre.
samo jos fali da sutra nekoga povrede necim ili nesto.

Pajser

pre 8 godina

Imamo i mi takvih go..na za izvoz. Ubice Radovica, Siskovica, Tatona,Radovci, cetnici sever, juzni front, Uros Misic, Bogdanov, onaj sto skida Scepovicu traku itd... Na Balkanu se takav korov zaliva. Vrlo cesto se desava da Radovci razbiju prozore na autobusu GSP-a kada vide nekoga sa obelezijem drugog kluba pa se ne dize frka i ne spominje otkazivanje utakmica. Pred svaki derbi bude bar 10 masovnih tuca u gradu i oko stadiona pa nikom nista. E sad posto su to uradili isti takvi go..ari samo Albanske nacionalnosti onda se mi zgrozavamo. A Bogdanov mirno seta gradom i radi sta hoce.

Golf1

pre 8 godina

21
Razocarao sam se u vas, ali sve cu da vam oprostim, ako sutra, u sred Tirane, u sred Albanije, pred njihovim bagrom, donesete naciji pobedu i sto se mene tice, slobodni ste! Tako ce da ih zaboli to, da ce da pamte ceo zivot!!!
(MaxPayne, 07. oktobar 2015 19:13)
Odmah cu ti reci da to nije moguce jer se igra u Elbasanu, a ne Tirani :)

do kraja!

pre 8 godina

Vidim masa albanaca komentarise kako nije istina...odete na blic i pogledate snimak trenutka kad prozor puca a posle toga se cuje jos udaraca.

Prijateli šiptari

pre 8 godina

Čuj ovo: pored reprez. ide i 70/tak studenata u Albaniju da uspostave prijateljske veze sa Albanskim narodom. Povodom toga, jutros kažu na TV-u da zapravo ne znaju gde idu. Ej Srbi opsuljite se zar ste stvarno toliko glup narod, mi prijatelji sa albancima!

albanac iz fyrom

pre 8 godina

ispricavam se komsije ,video sam snimak i nije lepo to sto se dogodilo ali ovo je nula u odnosu na to kako su prosli nasi igraci u beogradu.

јеси ли попио лекић?

pre 8 godina

Sad ce nase dezurne patriote da drze predavanja huliganima iz drugih drzava o lepom ponasanju. Ocistimo nase dvoriste prvo! A o intelektualnim kapacitetima Albanaca necemo ovaj put...
(Jumko, 07. oktobar 2015 19:28)

Свима нама су добро познати твоји интелектуални капацитети и ниво кућног васпитања. Не мораш да нас подсећаш.

Abbe

pre 8 godina

Mozda ste zaboraviti kako ste vi docekali fudbaleri albanije, kamenama, stolice, vatrum i svasta, cudo da niko od vas nije pisao nista za to a sada se buni.

Populisti navijaju za CZ

pre 8 godina

Potpuno izmisljena vest. Obratite paznju: Obezbedjenje na svakom koraku, a autobus kamenovan. Nema pomena o mestu, nacinu, vremenu incidenta, a kamo li o posledicama "incidenta". Sve sluzi za podizanje tenzija I poenta je u tome da su Albanci nesposobni za organizaciju utakmice. Komentatori su vec naseli na laznu vest (procitati komentare tipa primitivizam, sta ocekivati od njih itd). Previdjamo cinjenicu da su nasi navijaci u Italiji napali NASE igrace, prekinuli utakmicu, protiv Albanije tukli njihove igrace I sve to ne bejase primitivizam. Treba stvoriti sliku da je neko primitiniji od nas. Objavitr mi komentar, hocu da procitam komentare na ovo sto sam napisao.
.

albanac iz fyrom

pre 8 godina

izvinjavam se komsije,ali ova vest je cista laz.autobus nema ni jedne ogrebotine,pratiosam direktan prenos iz aerodroma do centra.

znam

pre 8 godina

Jel to onaj isti stadion na koji su se fudbaleri Danske zalili u jednom od proslih ciklusa kvalifikacija? Nisu imali tople vode za tusiranje!? U 21. veku?!

miha

pre 8 godina

Sta od da se dogodi jedna stvar me ostavlja da vristim od smeha. Ej oni su ljudi izasli na ulice od 7 do 77 godina. Pazi ti koja je to mrznja i iskompleksiranost. Pleme nejobicnije

de

pre 8 godina

@albanac iz fyrom

Kako su to prosli vasi igraci dok su putovali autobusom do hotela? Bacano je kamenje na autobus i sacekivani su sa uvredljivim povicima kao u Tirani? Ni blizu, niko ih nije ni pogledao. Mozes da uporedjujes samo ono sto se desilo sa autobusima ili ono sto se desilo na utakmici a to ce se tek desiti i kada se desi a ti onda uporedjuj, ovako, samo suplje lupetanje.

Zlopamtilo

pre 8 godina

Pobediti Albaniju u sred Albanije a da nam to nije uopšte potebno u takmičarskom smislu, tipično srpski i posle svega što se izdešavalo , neprocenjivo .

ivan78bg

pre 8 godina

Dali je autobus albanske reprezentacije u Beogradu pratila oruzana pratnja?Jel bio kamenovan?Mislim zasto se lepo fudbaleri ne vrate u Srbiju ocigledno da im je zivot ugrozen.Albanci nisu hteli da se vrate na teren ovi ansi treba ad se vrate kuci kamenovani su aman.

perverzija

pre 8 godina

I ako vas pljuju svi sa razlogom, samo ih ovu dobijte ! Nema veze za EP i ovako nismo otisli na poslednjih par... Ali ne dozvolite ovoj gamadi da vas bije na terenu i da vas dobiju...
Skupite se jednu utakmicu i gazite ih 90 min....

Ziggy

pre 8 godina

Istina jest da smo mi Hrvati na strani Albanije, ali ovo sto se dogadja jest za svaku osudu. Naravno da su mi ove slike podsjetnik na nekadasnje utakmice izmedju Hrvatske i Srbije, no to su sve samo ne normalni navijaci koji razumiju sport. Puna podrska Srbiji!(Cro_15, 7. oktobar 2015 19:47) Hrvoje niko te nista nije pitao ! Ajmo livada!
(djordje, 07. oktobar 2015 20:58)
Samo da se nadovezem na odgovarajuce upucivanje doticnog pripadnika tabora na livadu. Istina je da oni koji pricaju u mnozini imaju izrazen plemesnki instinkt sa istovetnim nacinom razmisljanja koji se "tisucu leta" razvija kod nekih aboridzinskih populacija kao kulturni obrazac. Takve populacije se cak i prepoznaju i podrzavaju. Cak aboridzinska populacija to naziva "hiljadugodisnjom kulturom". Tako u kontrastu sa modernim drustvom gde se neguje individualizam. Nego da ne " duljim", AJMO LIVADA!

najsporiji u drustvu

pre 8 godina

@dezurna albanska ekipica, braxovi, agrooni itd.

Za nekoga ko je jos uvek duboko u enver hodzinom svetu, utonut u samozaljubljene albanske mitove, cak je i Milosevic daleka buducnost. Tako da samo nemojte vi da solite pamet o propagandi i lazima.

Cro_15

pre 8 godina

Istina jest da smo mi Hrvati na strani Albanije, ali ovo sto se dogadja jest za svaku osudu. Naravno da su mi ove slike podsjetnik na nekadasnje utakmice izmedju Hrvatske i Srbije, no to su sve samo ne normalni navijaci koji razumiju sport. Puna podrska Srbiji!

UEFA

pre 8 godina

Cudni ste vi narod ,niko od vas nijedan pozitivan komentar nije dao za utakmicu koja je odigrana u Beogradu,provokacija je pocela sa aerodroma od strane policije na igrace kada su trazili cak i gace da skidaju a u Tiranai prosli su i bez redovne kontrole znaci svaka cast policiji a za ostalo vi sami znate i kako svaki dan prekljinjete te vase navijace zbog njihovog ponasanja a komentari da se oni vrate nazad da ne odigraju utakmicu cisto je od straha da ce izgubiti utakmicu.
Bio bih vam zahvalan mnogo kada bi objavili ovaj komentar.
Hvlala

nebojsa

pre 8 godina

pa sta ste očekivali pečenje i slatko...prvo neodgvorno vođenje od fudbalskog saveza Srbije,,,šta Srbija traži tamo...da nije Vučić reko...e sad kad ste otišli ima da vas lepo izudaraju....napune mrežu manekenima iz reprezentacije i da se stavi tačka na ovu tragikomediju u režiji FS....

Grunf

pre 8 godina

Pročitao sam vestma pročitao sam i komentare.Zviždanje protivnicima,psovanje pogrdne reči upućene sudiji kao i ptotivničkim igračima je deo ""sportdkog folklora".Pa koje zastave da razviju?KOje zastave mi razvijemo?Kamenovanje?Vidim da mnogi traže da se vrate.Šta da radimo kao kamenovanje preslikamo na Srbiju kada igraju Zvezda-Partizan pa navijačke grupe kamenuju autobuse suparničkog tima.Šta da radimo kada vodja navijača u nas izadje na teren i skine kapitensku traku?Sve to što rade Albanci rade i Srbi ili Turci ili Englezi,Nemci.Rusi se izmedju sebe lemaju do koske.Šta je čudno što su tolike mere bezbednosti.Ako funkcioniše zar to nije za pohvalu.Gomila ko gomila.Zamislite došli Srbi da igraju fucu na poljančetu sa Albancima i još utakmica bez ikakvog značaja.Šta gomila radi?Urla, skiči, cvili,ni sama ne zna zašto.Ajd pitajte ih zašto.Nemaju pojma.Odeš ovde na derbi i slušaš bar 10 hiljada ljudi koji urliču kao da im skidaš kožu s ledja,a ne znaju ni šta je aut,korner i sl.Gledaš po tribinama boks mečeve.Koji se to danas fudbala igra u regionu?Retro,blaga reč.Jednostavno žalosno za gledati i čitati. Najgore od svega mozak naroda se pumpa,pumpa do usijanja i eto gluposti.Glupost vodi u negativne posledice i eto priča za tri dana.Zanimljivo je hapšenje "dron" gospodina posle koliko vremena?Da nije sve tako žalosno bilo bi smešno.Čak stvarno ne znam ni što su otišli.Ne samo na ovu utakmicu nego uopšte unazad nekoliko godina.Sedi di si-ni za disi nisi.

Metush Raveclija

pre 8 godina

A zasto nema ni jedne slike,sram vas bilo jer lazete,danas zivimo u digitalnom svetu gde svaki ima najmanje jedan smart telefon!!

istina

pre 8 godina

Nemojte se primati jer nereda nece biti. Huligani karte nisu dobili. Uglavnom je krem drustvo dobijalo karte a stadion prima ispod 15 hiljada.

Kontras

pre 8 godina

Neki od albanaca ovde rekose da je izmisljotina za kamenice i da nasi mediji lazu. Pa zaboga, na blicu vec postoji snimak kako prozor autobusa puca od kamenice. Budimo realniji i mi i vi.
Meni i dalje nije jasno kako je Uefa dozvolila da Srbija i Albanija igraju u istoj grupi pod ovim uslovima i u ovakvoj tenziji. I to pred punim stadionima, kao da maltene mi igramo sa Rusijom, ili oni sa Turskom. Umesto na neutralnom terenu i praznim stadionima u trecoj zemlji. To bi svaka razumna i dobronamerna osoba uradila. Jer Uefa dobro zna kakvi su odnosi izmedju dve zemlje i sta sve moze da se desi. Zato ne mogu da se otmem utisku da je ovo nekako namestaljka da bas obe reprezentacije budu u istoj grupi i da se bas desavaju incidenti. I da je tu Uefa marioneta koja se nije mnogo pitala.
Sto se tice same utakmice, od nasih reprezentativaca rezultatski ne ocekujem nista. Sve osim poraza bi me od njih pozitivno iznenadilo. Nadam se da se sve mirno zavrsiti.

Crnogorac

pre 8 godina

Očekivano i odvratno, ali samo da pitam, sjećate li se napada na hrvatska vozila posle rukometnog prvenstva?
Nije ovo branjenje tuđeg nego samo ne volim licemjerje.

guri

pre 8 godina

Pitam a zasto ni jedna fotografija iz kamenovanog autobusa? Uz toliki telefonskih kamera koji su bili u autobusu. Za jedan minut moglo se sto fotografije da posalju. Samo se pitam? U protivnom zna se ovo je samo laz!

agim

pre 8 godina

I autobus sa albanskim fudbalerima je prosle godine kamenovan u Srbiji od strane srpskih huligana i fasista ali to niko nije osudio..Da ne pricam o napadu na nase fudbalere gde je ucestvovala i spska policija !!!

Sport i fer play

pre 8 godina

Kamenovanje sigurno je bilo i to od oni koji ne zele najbolje albanskoj reprezentaciju. Idijoti, fasisti i balkanci nece i nece nikada umreti i dok ima takvih necemo ni mi ni vi izaci iz bagre. Medjusobne uvrede i ucene su deo djubre srpskog i albanskog naroda. Gledajme se malo u ugledalo i upametiti jedno za uvek da nasim decima ne ostavimo otrov i mrznju. Nek sport pobedi.

objavite komentar.

pre 8 godina

Koliko trebas da budes malouman pa da ides u albaniju na more ili neku drugu susednu zemlju gde nismo bas pozeljni, jos i lik tvrdi da je lepo docekan, pa naravno da ce lepo da te docekaju kad im nosis pare, oni nas mrze samo ne zele to da pokazuju zato sto znaju da ce plitkoumni turisti da im nose pare. A sto se utakmice tice samo ostaviti srce na teren iako to nije bilo svojstveno nasim fudbalerima.

Bata Stojkovic

pre 8 godina

Nema sta tradicionalno albansko gostoprimstvo. Verujem da oni studenti iz Srbije imaju malo mozga i da ce uvideti u sta su se upustili.

Kukolja ima na sve strane

pre 8 godina

Sta je covek trebao ocekivati,mozda da fudbalere docekaju kolacima i cvecem posle prebijanja Albanskih igraca u sred stadiona u jeku igre a da policija nije ni pokusala da spreci Bogdanova i hiligane u tome a daleko od toga niko se nije ni izvinuo od zvanicnika Srbije i vlasti za razliku od ovog slucaja gde su svi Albanski zvanicnici osudili izgred a obezbedjenje je na nivou sto su potvrdili i Karadzic i fudbalski zvanicnici a taj koji je gadjao obecano je da ce roigorozno da se kazni jer kamere su zabelezile sve.A mi smo takvi da svoje greske i ispade ne osudjujemo dok tudje brze bolje do UN-a i na sva zvona zvonimo po ceni da nismo u pravu i da gubimo time samo ugled u medj.zajednici.

Srbija !!!

pre 8 godina

Ne treba sad da odustanemo od igranja utakmice . Jer zna se kako se postaje šampion : izađeš na teren kad je najteže i pobediš !!!

osica

pre 8 godina

@bbb

Pa šta ćemo kad susjedi imaju neizlečiv kompleks koji se zove Srbi, najstariji narod sa bogatom istoríjom, uvek na strani pravde, junaka nema broja. A oni ...

Agron iz Presheva

pre 8 godina

Iako znam da mi ovo necete objaviti ipak cu da vam kazem, da ovo citate bar vi koji odredujete sta da seobjavi, pa zasto bre lazete, zar ne znate bar jednom da ne lazete, bar jednom, jednom. . .

Huncut

pre 8 godina

Posle svega sto citamo danas posle podne u izvestajima o fudbalskoj ekspediciji u Albaniju nije mi jasna jedna stvar...Zasto se mec ne zabrani, ma ljudi koji je to naboj vec sada veceras, a ne sutra za vreme meca. Odloziti mec ili zakazati drugi termin u nekoj zemlji daleko odavde. Hm, bojim se za sutra uvece, nemoj da bude kasno...:(

Franca16

pre 8 godina

Vasa dijeta su lazovi.
Zaboravili ste sta ste uradili u Beogradu?
Eh,pa kad citam vase komentare,ne cudim se.Nego se osecam razocaran.

Napoleon X.

pre 8 godina

"Srpske fudbalere je dočekalo oblačno vreme, a očekuje se da će i za vreme utakmice padati kiša. " Notu za ambasadora Albanije,jezivo.

Šta ste se rastrčali?

pre 8 godina

Ja se samo sekiram da neko nezagrebe i neosteti tetovazu od Kolarova! Nece biti na utakmici nista nisu oni tupavi kao mi, pre i posle utakmice ce biti frke da nas zaplase samo!

Кремисимо

pre 8 godina

Kamenovan autobus Srbije, nema povređenih

Срамота за српске навијаче, јер су њихов посао морали да ураде албански навијачи. Неспорно је да су српски фудбалери апсолутно заслужили каменовање са све корумпираном ФСС врхушком са толетом на челу. Каменовање српског фудбалског "крема" је најблажа форма кажњавање која је могла да им се деси, јер су они заслужили да их уваљају у катран и поспу перјем.

Arben

pre 8 godina

Samo gledajte snimak RTS i videcete da nije bilo ni najmanjeg incidenta.Nemojte da sirite strah ,ti vasi momci koji su otisli da igraju fudbal tamo,imaju porodice,inace sve je normalno u Albaniji,bez panike.

halit

pre 8 godina

mene me cudi prica se o slomlenom staklu a nigde slike nema sa slomlenim staklom pa bi zamolio te koji tvrde da je staklo slomleno da dokumentiraju to hvala

Зоран

pre 8 godina

Не треба играти утакмицу, покажимо макар мало националног достојанства, на које су политичари у последњих петнаест година потпуно заборавили.

Петар

pre 8 godina

Аутобус није каменован и ниједан прозор није разбијен! Због чега лажете господо новинари?

milance

pre 8 godina

Cool bre mi smo faktor stabilnosti i lideri u regijonu,

a niko se ne pita kako je bilo Premijeru u Srebrenici ?

Kad moze on mogu i nogometasi, jao sto nisu sutra izbori

da glasujemo, yeeyyy obozavam horore, palim po pop corns right away

Beci

pre 8 godina

ova e cista Laga. Nemallo kamenuvanje na avtobus toa go dokaze i Nemanja Matic za blic. Osven svirki od mali deca.
Imallo sve specijallna edinica zaednom so futbaleri

http://sport.albeu.com/sport/ja-momenti-i-arritjes-ne-tirane-i-autobusit-te-kombetares-serbe-video/215753/

Archelay

pre 8 godina

Nakon ovakvog stresa sta se moze ocekivati?Poraz,nego sta.A rukovodstvo?Njih ne zanima ni rezultat ni bezbednost po zivotu tih mladim momcima.

Pera i Tepara

pre 8 godina

Nece biti tezih incidenata, ovo je dirigovana akcija zastrasivanja da bi se izvrsio dodatni pritisak na igrace. Albanci nista ne prepustaju slucaju iako je jasno da lagano dobijaju.

gogs

pre 8 godina

Očekivano i odvratno, ali samo da pitam, sjećate li se napada na hrvatska vozila posle rukometnog prvenstva? Nije ovo branjenje tuđeg nego samo ne volim licemjerje.
(Crnogorac, 07. oktobar 2015 23:47)

Ajde diplomiraj vise, nego secas se napada na srpska vozila tokom '70-ih?

Vz

pre 8 godina

ispricavam se komsije ,video sam snimak i nije lepo to sto se dogodilo ali ovo je nula u odnosu na to kako su prosli nasi igraci u beogradu.
(albanac iz fyrom, 07. oktobar 2015 22:54)
"Ispricavaj" se ti koliko hoces, ali ipak sacekaj utakmicu, pa onda poredi nesto. Imaj na umu i to da ste imali jedno ekstremno bezobrazno, imaginarno ruglo od obelezja kojim ste nam boli oci.

PAOK

pre 8 godina

Bris Taton
(.., 07. oktobar 2015 21:24)

Jagoda...
Svi ste vi isti !
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (+41, 7. oktobar 2015 23:31)

Zanimljivo poredjenje. Drzava Srbija je za Tatona ako se ne varam bila duzna da plati milion e. A Turska?
Drzava Srbija je osudila huligane na 240 godina robije. A Turska?
E moja Srbijo...

Leko

pre 8 godina

14 Octobar 2014
http://www.dailymotion.com/video/x28lnv1_nikolla-shperndani-videon-per-te-verteten-qe-uefa-nuk-respektoi_news?start=15

Vz

pre 8 godina

mi smo ludi sto nismo trazili da se igra na neutralnom terenu. Voleo bih da ih oderemo sutra 3:0
(lol, 07. oktobar 2015 21:51)
I ja bih. Ali realnije je da veceras ozenim Adrianu Limu, nego da ih mi pobedimo bilo kojim rezultatom. Zao mi je, ali nasi manekeni su davnih dana zaboravili kako se igra za reprezentaciju.

Fudbal je opijum za mase

pre 8 godina

Bio sam u Albaniji četiri puta od 2009. na ovamo, ništa ružno nisam doživeo, naprotiv, ljudi su veoma ljubazni i gostoprimljivi, a znali su da sam iz srbije. Problem ovde je isti kao i kod nas-fudbal, fudbal i navijači i sve što ide uz to. Na žalost primitivci su zavladali svuda ne samo na ovom nesrećnom Balkanu.

Jumko

pre 8 godina

Sad ce nase dezurne patriote da drze predavanja huliganima iz drugih drzava o lepom ponasanju. Ocistimo nase dvoriste prvo! A o intelektualnim kapacitetima Albanaca necemo ovaj put...

albanac iz fyrom

pre 8 godina

izvinjavam se komsije,ali ova vest je cista laz.autobus nema ni jedne ogrebotine,pratiosam direktan prenos iz aerodroma do centra.

egil vangen

pre 8 godina

Nisam nacionalista ali meni je ponekad zao ovih Albanaca. Nacija bez istorije, bez ikakvih znacajnijih ljudi u bilo kojoj sferi zivota, bez ikakvih sportskih rezultata je docekala da im utakmica sa Srbijom bude dogadjaj veka u drzavi. Budu li izgubili sutra, bice svasta.

albanac iz fyrom

pre 8 godina

ispricavam se komsije ,video sam snimak i nije lepo to sto se dogodilo ali ovo je nula u odnosu na to kako su prosli nasi igraci u beogradu.

Abbe

pre 8 godina

Mozda ste zaboraviti kako ste vi docekali fudbaleri albanije, kamenama, stolice, vatrum i svasta, cudo da niko od vas nije pisao nista za to a sada se buni.

djordje

pre 8 godina

Istina jest da smo mi Hrvati na strani Albanije, ali ovo sto se dogadja jest za svaku osudu. Naravno da su mi ove slike podsjetnik na nekadasnje utakmice izmedju Hrvatske i Srbije, no to su sve samo ne normalni navijaci koji razumiju sport. Puna podrska Srbiji!
(Cro_15, 7. oktobar 2015 19:47)

Hrvoje niko te nista nije pitao ! Ajmo livada!

UEFA

pre 8 godina

Cudni ste vi narod ,niko od vas nijedan pozitivan komentar nije dao za utakmicu koja je odigrana u Beogradu,provokacija je pocela sa aerodroma od strane policije na igrace kada su trazili cak i gace da skidaju a u Tiranai prosli su i bez redovne kontrole znaci svaka cast policiji a za ostalo vi sami znate i kako svaki dan prekljinjete te vase navijace zbog njihovog ponasanja a komentari da se oni vrate nazad da ne odigraju utakmicu cisto je od straha da ce izgubiti utakmicu.
Bio bih vam zahvalan mnogo kada bi objavili ovaj komentar.
Hvlala

Петар

pre 8 godina

Аутобус није каменован и ниједан прозор није разбијен! Због чега лажете господо новинари?

Arben

pre 8 godina

Samo gledajte snimak RTS i videcete da nije bilo ni najmanjeg incidenta.Nemojte da sirite strah ,ti vasi momci koji su otisli da igraju fudbal tamo,imaju porodice,inace sve je normalno u Albaniji,bez panike.

Metush Raveclija

pre 8 godina

A zasto nema ni jedne slike,sram vas bilo jer lazete,danas zivimo u digitalnom svetu gde svaki ima najmanje jedan smart telefon!!

guri

pre 8 godina

Pitam a zasto ni jedna fotografija iz kamenovanog autobusa? Uz toliki telefonskih kamera koji su bili u autobusu. Za jedan minut moglo se sto fotografije da posalju. Samo se pitam? U protivnom zna se ovo je samo laz!

Agron iz Presheva

pre 8 godina

Iako znam da mi ovo necete objaviti ipak cu da vam kazem, da ovo citate bar vi koji odredujete sta da seobjavi, pa zasto bre lazete, zar ne znate bar jednom da ne lazete, bar jednom, jednom. . .

Z

pre 8 godina

"Nisam nacionalista ali meni je ponekad zao ovih Albanaca. Nacija bez istorije, bez ikakvih znacajnijih ljudi u bilo kojoj sferi zivota, bez ikakvih sportskih rezultata je docekala da im utakmica sa Srbijom bude dogadjaj veka u drzavi. Budu li izgubili sutra, bice svasta". Bukvalno prijatelju. Retko koji narod na planeti nema apsolutno nikakav identitet, istorija moze da im sr ispise na jednoj salveti, sportski uspesi...koji sport...itd,itd. Neverovatno da je to u 21 veku moguce ali...vecu evoluciju su dozivela africka plemena nego Albanci.

Beci

pre 8 godina

ova e cista Laga. Nemallo kamenuvanje na avtobus toa go dokaze i Nemanja Matic za blic. Osven svirki od mali deca.
Imallo sve specijallna edinica zaednom so futbaleri

http://sport.albeu.com/sport/ja-momenti-i-arritjes-ne-tirane-i-autobusit-te-kombetares-serbe-video/215753/

Franca16

pre 8 godina

Vasa dijeta su lazovi.
Zaboravili ste sta ste uradili u Beogradu?
Eh,pa kad citam vase komentare,ne cudim se.Nego se osecam razocaran.

MomaSRB

pre 8 godina

Nisam nacionalista ali meni je ponekad zao ovih Albanaca. Nacija bez istorije, bez ikakvih znacajnijih ljudi u bilo kojoj sferi zivota, bez ikakvih sportskih rezultata je docekala da im utakmica sa Srbijom bude dogadjaj veka u drzavi. Budu li izgubili sutra, bice svasta.
(egil vangen, 07. oktobar 2015 19:25)

Ako budu Albanci gubili, onda ce SIGURNO prekinuti utakmicu huligani...GARANTOVANO...E onda bi mi trebali da odradimo njihov scenario...pa da vidimo sta ce na to reci FIFA I UEFA.

Crnogorac

pre 8 godina

Očekivano i odvratno, ali samo da pitam, sjećate li se napada na hrvatska vozila posle rukometnog prvenstva?
Nije ovo branjenje tuđeg nego samo ne volim licemjerje.

Populisti navijaju za CZ

pre 8 godina

Potpuno izmisljena vest. Obratite paznju: Obezbedjenje na svakom koraku, a autobus kamenovan. Nema pomena o mestu, nacinu, vremenu incidenta, a kamo li o posledicama "incidenta". Sve sluzi za podizanje tenzija I poenta je u tome da su Albanci nesposobni za organizaciju utakmice. Komentatori su vec naseli na laznu vest (procitati komentare tipa primitivizam, sta ocekivati od njih itd). Previdjamo cinjenicu da su nasi navijaci u Italiji napali NASE igrace, prekinuli utakmicu, protiv Albanije tukli njihove igrace I sve to ne bejase primitivizam. Treba stvoriti sliku da je neko primitiniji od nas. Objavitr mi komentar, hocu da procitam komentare na ovo sto sam napisao.
.

halit

pre 8 godina

mene me cudi prica se o slomlenom staklu a nigde slike nema sa slomlenim staklom pa bi zamolio te koji tvrde da je staklo slomleno da dokumentiraju to hvala

ilic

pre 8 godina

Kad nam u Srebrenici kamenuju premijera, odgovor Srbije je setnja kroz Knez Mihajlovu organizatora kamenovanja, tako dragi gradjani Beograda pripremite se da razdragano docekate Ramu.

Doktor

pre 8 godina

E sad ako smo pametni: 1. Da odbijemo da igramo jer smo zabrinuti za bezbednost, 2. Da okrivimo loše organizatore, 3. Da tražimo da se utakmica registruje 3:0 za nas, i 4. Da se albancima oduzmu 3 boda, baš kao nama u beogradu.

agim

pre 8 godina

I autobus sa albanskim fudbalerima je prosle godine kamenovan u Srbiji od strane srpskih huligana i fasista ali to niko nije osudio..Da ne pricam o napadu na nase fudbalere gde je ucestvovala i spska policija !!!

TikaSpic

pre 8 godina

Ljudi proverena informacija,nece biti nereda na stadionu jer su albanci karte podelili ``uglednim `` i starijim ljudima jer im je ovo jedina sansa da odu na neko prvenstvo

Kukolja ima na sve strane

pre 8 godina

Sta je covek trebao ocekivati,mozda da fudbalere docekaju kolacima i cvecem posle prebijanja Albanskih igraca u sred stadiona u jeku igre a da policija nije ni pokusala da spreci Bogdanova i hiligane u tome a daleko od toga niko se nije ni izvinuo od zvanicnika Srbije i vlasti za razliku od ovog slucaja gde su svi Albanski zvanicnici osudili izgred a obezbedjenje je na nivou sto su potvrdili i Karadzic i fudbalski zvanicnici a taj koji je gadjao obecano je da ce roigorozno da se kazni jer kamere su zabelezile sve.A mi smo takvi da svoje greske i ispade ne osudjujemo dok tudje brze bolje do UN-a i na sva zvona zvonimo po ceni da nismo u pravu i da gubimo time samo ugled u medj.zajednici.

Cro_15

pre 8 godina

Istina jest da smo mi Hrvati na strani Albanije, ali ovo sto se dogadja jest za svaku osudu. Naravno da su mi ove slike podsjetnik na nekadasnje utakmice izmedju Hrvatske i Srbije, no to su sve samo ne normalni navijaci koji razumiju sport. Puna podrska Srbiji!

Кремисимо

pre 8 godina

Kamenovan autobus Srbije, nema povređenih

Срамота за српске навијаче, јер су њихов посао морали да ураде албански навијачи. Неспорно је да су српски фудбалери апсолутно заслужили каменовање са све корумпираном ФСС врхушком са толетом на челу. Каменовање српског фудбалског "крема" је најблажа форма кажњавање која је могла да им се деси, јер су они заслужили да их уваљају у катран и поспу перјем.

MaxPayne

pre 8 godina

Razocarao sam se u vas, ali sve cu da vam oprostim, ako sutra, u sred Tirane, u sred Albanije, pred njihovim bagrom, donesete naciji pobedu i sto se mene tice, slobodni ste! Tako ce da ih zaboli to, da ce da pamte ceo zivot!!!

Јoca

pre 8 godina

Evo,ako dozvolite,dragi citaoci,jedan "dodatak" ovom dogadjaju. Svirao sam u sastavu orkestra-pratnje Zeljka Joksimovica u hrvatskom delu Mostara i na samom koncertu je bilo sve u redu. Kako smo usli u autobus,opkolila nas je rulja hrvatskih huligana i kamenovali su autobus do besvesti,a nismo mogli ni da krenemo od njih na putu,policija je stajala sa strane i namerno nije reagovala. Posto to nije bilo dovoljno,upali su cak i u unutra,u bus i vredjali,urlali i pretili,dok su vozac i svi mi izvodjaci bili skamenjeni sta ce se desiti. Tek posle nekog vremena najzad je reagovala policija jer bi sve preslo v linc.Pitate se kakve to veze ima sa ovim dogadjajima u Tirani,pa eto ima,jer samo hocu da kazem da se to dogadja i sa hrvatima i albancima,i uvek ce tako biti,pa da nas niko ne ubedjuje da sa tim narodima mozemo da budemo prijatelji.Pruzena im je ruka pomirenja mnogo puta zarad mira u regionu,i to je ok,ali posto praksa svakim danom potvrdjuje suprotno,treba odustati od takvih bajki,dosta je bilo.Nisam naravno za sukobe,vec za ignorisanje istih u svakom pogledu.Ko nije doziveo tako nesto uzivo,ne moze da razume i lupace minuse,ali istina je takva.Zelim samo da se nasi sportisti vrate zivi i zdravi,dace Bog.Hvala i pozdrav svima.

јеси ли попио лекић?

pre 8 godina

Sad ce nase dezurne patriote da drze predavanja huliganima iz drugih drzava o lepom ponasanju. Ocistimo nase dvoriste prvo! A o intelektualnim kapacitetima Albanaca necemo ovaj put...
(Jumko, 07. oktobar 2015 19:28)

Свима нама су добро познати твоји интелектуални капацитети и ниво кућног васпитања. Не мораш да нас подсећаш.

Humanoid

pre 8 godina

Ubedljivo su mi najjaci ovi dezurni, domaci branioci Albanaca... Tudje uvek sladje,a?
(znam, 7. oktobar 2015 22:20)

Ja bi njih ipak poslušao kad nam savetuju da prvo počistimo vlastitio dvorište. Počev od njih.

Pera i Tepara

pre 8 godina

Nece biti tezih incidenata, ovo je dirigovana akcija zastrasivanja da bi se izvrsio dodatni pritisak na igrace. Albanci nista ne prepustaju slucaju iako je jasno da lagano dobijaju.

MIlos

pre 8 godina

Bio sam u Albaniji četiri puta od 2009. na ovamo, ništa ružno nisam doživeo, naprotiv, ljudi su veoma ljubazni i gostoprimljivi, a znali su da sam iz srbije. Problem ovde je isti kao i kod nas-fudbal, fudbal i navijači i sve što ide uz to. Na žalost primitivci su zavladali svuda ne samo na ovom nesrećnom Balkanu.
(Fudbal je opijum za mase, 7. oktobar 2015 19:34)

Albanija pises velikim slovom a Srbija malim. Bravo ti ga bravo.

ivan78bg

pre 8 godina

Dali je autobus albanske reprezentacije u Beogradu pratila oruzana pratnja?Jel bio kamenovan?Mislim zasto se lepo fudbaleri ne vrate u Srbiju ocigledno da im je zivot ugrozen.Albanci nisu hteli da se vrate na teren ovi ansi treba ad se vrate kuci kamenovani su aman.

Grunf

pre 8 godina

Pročitao sam vestma pročitao sam i komentare.Zviždanje protivnicima,psovanje pogrdne reči upućene sudiji kao i ptotivničkim igračima je deo ""sportdkog folklora".Pa koje zastave da razviju?KOje zastave mi razvijemo?Kamenovanje?Vidim da mnogi traže da se vrate.Šta da radimo kao kamenovanje preslikamo na Srbiju kada igraju Zvezda-Partizan pa navijačke grupe kamenuju autobuse suparničkog tima.Šta da radimo kada vodja navijača u nas izadje na teren i skine kapitensku traku?Sve to što rade Albanci rade i Srbi ili Turci ili Englezi,Nemci.Rusi se izmedju sebe lemaju do koske.Šta je čudno što su tolike mere bezbednosti.Ako funkcioniše zar to nije za pohvalu.Gomila ko gomila.Zamislite došli Srbi da igraju fucu na poljančetu sa Albancima i još utakmica bez ikakvog značaja.Šta gomila radi?Urla, skiči, cvili,ni sama ne zna zašto.Ajd pitajte ih zašto.Nemaju pojma.Odeš ovde na derbi i slušaš bar 10 hiljada ljudi koji urliču kao da im skidaš kožu s ledja,a ne znaju ni šta je aut,korner i sl.Gledaš po tribinama boks mečeve.Koji se to danas fudbala igra u regionu?Retro,blaga reč.Jednostavno žalosno za gledati i čitati. Najgore od svega mozak naroda se pumpa,pumpa do usijanja i eto gluposti.Glupost vodi u negativne posledice i eto priča za tri dana.Zanimljivo je hapšenje "dron" gospodina posle koliko vremena?Da nije sve tako žalosno bilo bi smešno.Čak stvarno ne znam ni što su otišli.Ne samo na ovu utakmicu nego uopšte unazad nekoliko godina.Sedi di si-ni za disi nisi.

Darkstar

pre 8 godina

Vest je demantovana!
Obićna propaganda!
Ostali ste isti kao na vreme Miloševića!
Pitam se kada ćete upametite!?!?!?
(Kosovari, 07. oktobar 2015 20:35)

Bolje se prikključi Sirijcima, jer posle možda neće biti vremena. Stvari se menjaju :)

sale

pre 8 godina

Ovde bi Danci trebali da ulože žalbu na kršenje osvovnih regularnosti za odigravanje utakmice, kad su naši ravnodušni. Gde to ima da se ne trenira na stadionu odigravanja meča, na koji se putuje svega nekoliko dati pre odigravanja utakmice?

istina

pre 8 godina

Nemojte se primati jer nereda nece biti. Huligani karte nisu dobili. Uglavnom je krem drustvo dobijalo karte a stadion prima ispod 15 hiljada.

član biblioteke

pre 8 godina

Besmislenije utakmice nije bilo odavno. Trebalo je da se dogovorimo. Nama ništa ne znače bodovi, a oni se još nadaju. Zato: mi njima 3 boda, a oni nama Kosovo.

Goran

pre 8 godina

Vest je demantovana!
Obićna propaganda!
Ostali ste isti kao na vreme Miloševića!
Pitam se kada ćete upametite!?!?!?
(Kosovari, 07. oktobar 2015 20:35)

Demantovana a kamenice lupaju po autobusu. Mi ako se nismo promenili od Milosevicevog vremena vi se niste promenili od paleolita. Ako ne znas sta znaci potrazi na netu zajedno sa klipom snimanim iz autobusa.

ja

pre 8 godina

reagujte i vracajte ljude kuci. pa nek se uefa i fifa cesaju po glavi i nek vide sta ce sa tim albancima. ajde bre.
samo jos fali da sutra nekoga povrede necim ili nesto.

znam

pre 8 godina

Jel to onaj isti stadion na koji su se fudbaleri Danske zalili u jednom od proslih ciklusa kvalifikacija? Nisu imali tople vode za tusiranje!? U 21. veku?!

Pajser

pre 8 godina

Imamo i mi takvih go..na za izvoz. Ubice Radovica, Siskovica, Tatona,Radovci, cetnici sever, juzni front, Uros Misic, Bogdanov, onaj sto skida Scepovicu traku itd... Na Balkanu se takav korov zaliva. Vrlo cesto se desava da Radovci razbiju prozore na autobusu GSP-a kada vide nekoga sa obelezijem drugog kluba pa se ne dize frka i ne spominje otkazivanje utakmica. Pred svaki derbi bude bar 10 masovnih tuca u gradu i oko stadiona pa nikom nista. E sad posto su to uradili isti takvi go..ari samo Albanske nacionalnosti onda se mi zgrozavamo. A Bogdanov mirno seta gradom i radi sta hoce.

mitar

pre 8 godina

Reagujte odmah. Svim nadleznima da se dostave neophodni dokazi, da se diskvalifikuju Albanci sa UEFA i FIFA takmicenja. Ako reagujete brzo, sutra ne morate ni da igrate, odmah recite da ne zelite da se izlazete stresu i strahu.

piki023

pre 8 godina

Ja sam sumnjiv, kazu da je polomljen jedan prozor autobusa, a sto nema slike polomljenog stakla...ma hajde..
(Tonni Monti, 7. oktobar 2015 19:51) AHAHahhahahaha koji si ti car.. "ja sam sumnjiv" ahahhaha

osica

pre 8 godina

@bbb

Pa šta ćemo kad susjedi imaju neizlečiv kompleks koji se zove Srbi, najstariji narod sa bogatom istoríjom, uvek na strani pravde, junaka nema broja. A oni ...

dd

pre 8 godina

Ja sam sumnjiv, kazu da je polomljen jedan prozor autobusa, a sto nema slike polomljenog stakla...ma hajde..
(Tonni Monti, 7. oktobar 2015 19:51)

Ako u nešto sumnjaš onda nisi sumnjiv nego sumnjičav!

Navijač

pre 8 godina

(Populisti navijaju za CZ, 7. oktobar 2015 19:47)

Ako je toliko jako obezbeđnje šta toliko raje radi pored tog istog puta koji je navodno obezbeđen. Slabe im je to vajda kada se u tom istom autobusu nalazi čovek iz UEFA. Zezenuli su se malo sad da vidimo šta neće UEFA da uradi po tom pitanju.

miha

pre 8 godina

Sta od da se dogodi jedna stvar me ostavlja da vristim od smeha. Ej oni su ljudi izasli na ulice od 7 do 77 godina. Pazi ti koja je to mrznja i iskompleksiranost. Pleme nejobicnije

NN

pre 8 godina

sve kako su i planirali ... jedino sad mi kao treba da se cudimo ?!?
Tek ce da bude frke ... zamisljam sad fa sam mlad i u kozi tih momaka .... Ako pobedi u pila noci cu ici na aerodrom da ih docekam ... Ovo je .... (sve ocekivano al opet ne verujem...)

iv

pre 8 godina

Da se to dogodilo Englezima ili nekom drugom ko drži do sebe, oni bi već sad bili u Engleskoj...ali to smo mi... Da smo pametni da se lepo vratimo za Srbiju a Albanija i Uefa nek vide šta će, možda bi mogli oni da odigraju meč u tom terminu!!!

Millennium

pre 8 godina

Toliko o njihovom obezbeđenju. Šta li će tek na utakmici da urade. Da nisu izazvali incident sa dronom, došli bi i otišli iz Srbije, dlaka sa glave im ne bi falila. A i ovako su jeftino prošli.

Dobro

pre 8 godina

Treba okrenuti autobus za 360 stepeni i natrag za beograd!!!
(lozim vas, 7. oktobar 2015 19:12)

Ja bih ga okrenuo za 180 stepeni, jer sa 360 nastavljas da ides u istom smeru. Ali.... Kad malo bolje razmislim, ako Beograd pises malim slovom, tesko da ces da shvatis ovo prvo.

Iz zemlje lala, uvek Vas,

objavite komentar.

pre 8 godina

Koliko trebas da budes malouman pa da ides u albaniju na more ili neku drugu susednu zemlju gde nismo bas pozeljni, jos i lik tvrdi da je lepo docekan, pa naravno da ce lepo da te docekaju kad im nosis pare, oni nas mrze samo ne zele to da pokazuju zato sto znaju da ce plitkoumni turisti da im nose pare. A sto se utakmice tice samo ostaviti srce na teren iako to nije bilo svojstveno nasim fudbalerima.

Ko sve komentariše

pre 8 godina

(Populisti navijaju za CZ, 7. oktobar 2015 19:47) Kad već želiš odgovor evo da ti kažem par reči. Snimak iz autobusa kojim se vozila novinarska ekipa jasno se vidi da je duž celog puta nevidljivo obezbeđenje. Video sam gomilu navijača, a policije nigde. Tek kad se prišlo rejonu hotela sve je bilo zatvoreno i blokirano. Napad se dogodio pre ulaska u taj rejon, kao što se mogao dogoditi i na bilo kom delu puta. Inače, put od Tirane do Elbasana je 1000 puta gori, iz krivine u krivinu, a brzina ne ide iznad 40 km/h. Put od 50 km okružen šumom, što je realno idealno mesto za zasedu na bilo kom mestu. Uz to ima i jedan lep tunel neposredno pred Elbasan u dužini od 2 km. Oni koji se pitaju kako su oni dočekani. Domaćinski! Iz aviona su mirno, bez ikakvih problema otišli u hotel, imali trening na stadionu. Na samoj utakmici sve bi ostalo na uzavrloj atmosferi i pogrdnim komentarima (koje ne odobravam) da se nije pojavio dron, a onda i albanski fudbaleri koji su tobože "štitili" zastavu nepostojeće "Velike Albanije".

Golf1

pre 8 godina

21
Razocarao sam se u vas, ali sve cu da vam oprostim, ako sutra, u sred Tirane, u sred Albanije, pred njihovim bagrom, donesete naciji pobedu i sto se mene tice, slobodni ste! Tako ce da ih zaboli to, da ce da pamte ceo zivot!!!
(MaxPayne, 07. oktobar 2015 19:13)
Odmah cu ti reci da to nije moguce jer se igra u Elbasanu, a ne Tirani :)

Bata Stojkovic

pre 8 godina

Nema sta tradicionalno albansko gostoprimstvo. Verujem da oni studenti iz Srbije imaju malo mozga i da ce uvideti u sta su se upustili.

de

pre 8 godina

@albanac iz fyrom

Kako su to prosli vasi igraci dok su putovali autobusom do hotela? Bacano je kamenje na autobus i sacekivani su sa uvredljivim povicima kao u Tirani? Ni blizu, niko ih nije ni pogledao. Mozes da uporedjujes samo ono sto se desilo sa autobusima ili ono sto se desilo na utakmici a to ce se tek desiti i kada se desi a ti onda uporedjuj, ovako, samo suplje lupetanje.

perverzija

pre 8 godina

I ako vas pljuju svi sa razlogom, samo ih ovu dobijte ! Nema veze za EP i ovako nismo otisli na poslednjih par... Ali ne dozvolite ovoj gamadi da vas bije na terenu i da vas dobiju...
Skupite se jednu utakmicu i gazite ih 90 min....

Nema frke.

pre 8 godina

Treba okrenuti autobus za 360 stepeni i natrag za beograd!!!(lozim vas, 7. oktobar 2015 19:12)Ako se autobus okrene za 360 stepeni, nastavlja da se krece istim smerom, znam da nema veze sa temom, ali ipak...
(sgdp, 07. oktobar 2015 19:59) lozi te..

Goran

pre 8 godina

izvinjavam se komsije,ali ova vest je cista laz.autobus nema ni jedne ogrebotine,pratiosam direktan prenos iz aerodroma do centra.
(albanac iz fyrom, 07. oktobar 2015 20:54)

A da ti lepo pogledas video klip sniman iz autobusa na kome se jasno vidi i cuju pogoci kamenicama od autobusa. Pa malo i logiku da ukljucis mozda bi i shvatio je nemoguće lazirati ovakvu vest. Ne u sred Tirane i ne dok si okruzen albanskom policijom. Bilo bi izuzetno lako tvojim sunarodnicima da dokažu da autobus niie kamenovan, zar ne?

Huncut

pre 8 godina

Posle svega sto citamo danas posle podne u izvestajima o fudbalskoj ekspediciji u Albaniju nije mi jasna jedna stvar...Zasto se mec ne zabrani, ma ljudi koji je to naboj vec sada veceras, a ne sutra za vreme meca. Odloziti mec ili zakazati drugi termin u nekoj zemlji daleko odavde. Hm, bojim se za sutra uvece, nemoj da bude kasno...:(

milance

pre 8 godina

Cool bre mi smo faktor stabilnosti i lideri u regijonu,

a niko se ne pita kako je bilo Premijeru u Srebrenici ?

Kad moze on mogu i nogometasi, jao sto nisu sutra izbori

da glasujemo, yeeyyy obozavam horore, palim po pop corns right away

Prijateli šiptari

pre 8 godina

Čuj ovo: pored reprez. ide i 70/tak studenata u Albaniju da uspostave prijateljske veze sa Albanskim narodom. Povodom toga, jutros kažu na TV-u da zapravo ne znaju gde idu. Ej Srbi opsuljite se zar ste stvarno toliko glup narod, mi prijatelji sa albancima!

do kraja!

pre 8 godina

Vidim masa albanaca komentarise kako nije istina...odete na blic i pogledate snimak trenutka kad prozor puca a posle toga se cuje jos udaraca.

Srbija !!!

pre 8 godina

Ne treba sad da odustanemo od igranja utakmice . Jer zna se kako se postaje šampion : izađeš na teren kad je najteže i pobediš !!!

Ziggy

pre 8 godina

Istina jest da smo mi Hrvati na strani Albanije, ali ovo sto se dogadja jest za svaku osudu. Naravno da su mi ove slike podsjetnik na nekadasnje utakmice izmedju Hrvatske i Srbije, no to su sve samo ne normalni navijaci koji razumiju sport. Puna podrska Srbiji!(Cro_15, 7. oktobar 2015 19:47) Hrvoje niko te nista nije pitao ! Ajmo livada!
(djordje, 07. oktobar 2015 20:58)
Samo da se nadovezem na odgovarajuce upucivanje doticnog pripadnika tabora na livadu. Istina je da oni koji pricaju u mnozini imaju izrazen plemesnki instinkt sa istovetnim nacinom razmisljanja koji se "tisucu leta" razvija kod nekih aboridzinskih populacija kao kulturni obrazac. Takve populacije se cak i prepoznaju i podrzavaju. Cak aboridzinska populacija to naziva "hiljadugodisnjom kulturom". Tako u kontrastu sa modernim drustvom gde se neguje individualizam. Nego da ne " duljim", AJMO LIVADA!

nebojsa

pre 8 godina

pa sta ste očekivali pečenje i slatko...prvo neodgvorno vođenje od fudbalskog saveza Srbije,,,šta Srbija traži tamo...da nije Vučić reko...e sad kad ste otišli ima da vas lepo izudaraju....napune mrežu manekenima iz reprezentacije i da se stavi tačka na ovu tragikomediju u režiji FS....

Zlopamtilo

pre 8 godina

Pobediti Albaniju u sred Albanije a da nam to nije uopšte potebno u takmičarskom smislu, tipično srpski i posle svega što se izdešavalo , neprocenjivo .

Зоран

pre 8 godina

Не треба играти утакмицу, покажимо макар мало националног достојанства, на које су политичари у последњих петнаест година потпуно заборавили.

sgdp

pre 8 godina

Treba okrenuti autobus za 360 stepeni i natrag za beograd!!!
(lozim vas, 7. oktobar 2015 19:12)

Ako se autobus okrene za 360 stepeni, nastavlja da se krece istim smerom, znam da nema veze sa temom, ali ipak...

Archelay

pre 8 godina

Nakon ovakvog stresa sta se moze ocekivati?Poraz,nego sta.A rukovodstvo?Njih ne zanima ni rezultat ni bezbednost po zivotu tih mladim momcima.

Šta ste se rastrčali?

pre 8 godina

Ja se samo sekiram da neko nezagrebe i neosteti tetovazu od Kolarova! Nece biti na utakmici nista nisu oni tupavi kao mi, pre i posle utakmice ce biti frke da nas zaplase samo!

Kontras

pre 8 godina

Neki od albanaca ovde rekose da je izmisljotina za kamenice i da nasi mediji lazu. Pa zaboga, na blicu vec postoji snimak kako prozor autobusa puca od kamenice. Budimo realniji i mi i vi.
Meni i dalje nije jasno kako je Uefa dozvolila da Srbija i Albanija igraju u istoj grupi pod ovim uslovima i u ovakvoj tenziji. I to pred punim stadionima, kao da maltene mi igramo sa Rusijom, ili oni sa Turskom. Umesto na neutralnom terenu i praznim stadionima u trecoj zemlji. To bi svaka razumna i dobronamerna osoba uradila. Jer Uefa dobro zna kakvi su odnosi izmedju dve zemlje i sta sve moze da se desi. Zato ne mogu da se otmem utisku da je ovo nekako namestaljka da bas obe reprezentacije budu u istoj grupi i da se bas desavaju incidenti. I da je tu Uefa marioneta koja se nije mnogo pitala.
Sto se tice same utakmice, od nasih reprezentativaca rezultatski ne ocekujem nista. Sve osim poraza bi me od njih pozitivno iznenadilo. Nadam se da se sve mirno zavrsiti.

Leko

pre 8 godina

14 Octobar 2014
http://www.dailymotion.com/video/x28lnv1_nikolla-shperndani-videon-per-te-verteten-qe-uefa-nuk-respektoi_news?start=15

Sport i fer play

pre 8 godina

Kamenovanje sigurno je bilo i to od oni koji ne zele najbolje albanskoj reprezentaciju. Idijoti, fasisti i balkanci nece i nece nikada umreti i dok ima takvih necemo ni mi ni vi izaci iz bagre. Medjusobne uvrede i ucene su deo djubre srpskog i albanskog naroda. Gledajme se malo u ugledalo i upametiti jedno za uvek da nasim decima ne ostavimo otrov i mrznju. Nek sport pobedi.

Napoleon X.

pre 8 godina

"Srpske fudbalere je dočekalo oblačno vreme, a očekuje se da će i za vreme utakmice padati kiša. " Notu za ambasadora Albanije,jezivo.

najsporiji u drustvu

pre 8 godina

@dezurna albanska ekipica, braxovi, agrooni itd.

Za nekoga ko je jos uvek duboko u enver hodzinom svetu, utonut u samozaljubljene albanske mitove, cak je i Milosevic daleka buducnost. Tako da samo nemojte vi da solite pamet o propagandi i lazima.

PAOK

pre 8 godina

Bris Taton
(.., 07. oktobar 2015 21:24)

Jagoda...
Svi ste vi isti !
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (+41, 7. oktobar 2015 23:31)

Zanimljivo poredjenje. Drzava Srbija je za Tatona ako se ne varam bila duzna da plati milion e. A Turska?
Drzava Srbija je osudila huligane na 240 godina robije. A Turska?
E moja Srbijo...

Vz

pre 8 godina

ispricavam se komsije ,video sam snimak i nije lepo to sto se dogodilo ali ovo je nula u odnosu na to kako su prosli nasi igraci u beogradu.
(albanac iz fyrom, 07. oktobar 2015 22:54)
"Ispricavaj" se ti koliko hoces, ali ipak sacekaj utakmicu, pa onda poredi nesto. Imaj na umu i to da ste imali jedno ekstremno bezobrazno, imaginarno ruglo od obelezja kojim ste nam boli oci.

Vz

pre 8 godina

mi smo ludi sto nismo trazili da se igra na neutralnom terenu. Voleo bih da ih oderemo sutra 3:0
(lol, 07. oktobar 2015 21:51)
I ja bih. Ali realnije je da veceras ozenim Adrianu Limu, nego da ih mi pobedimo bilo kojim rezultatom. Zao mi je, ali nasi manekeni su davnih dana zaboravili kako se igra za reprezentaciju.

gogs

pre 8 godina

Očekivano i odvratno, ali samo da pitam, sjećate li se napada na hrvatska vozila posle rukometnog prvenstva? Nije ovo branjenje tuđeg nego samo ne volim licemjerje.
(Crnogorac, 07. oktobar 2015 23:47)

Ajde diplomiraj vise, nego secas se napada na srpska vozila tokom '70-ih?