Nedelja, 04.10.2015.

17:00

Mega dobila Partizan, blistao Luvavu

Kopšarkaši Mega Leksa pobedili su Partizan u Sremskoj Mitrovici sa 76:59, u duelu 2. kola regionalne ABA lige.

Izvor: B92

Mega dobila Partizan, blistao Luvavu IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

301 Komentari

Sortiraj po:

trle

pre 8 godina

Brate o kojoj deci pričaš kada je startna petorku partizana ubedljivo najstarija u ligi? I prošle sezone ste pričali o nekoj deci, a zvezda u proseku imala mladji tim. Stalno vam u glavi neka deca gde ih nema, počeću svašta da mislim.
(Meklejn, 5. oktobar 2015 10:22)

Mislim da je decko pricao o deci Mege i Partizana, ne o Zvezdinoj deci.. ne znam zasto se javljas..

Povidon

pre 8 godina

Dok su nam zuti gurali pare u klub? Da vidimo sta GORAN VESIC ima da kaze o tome sto su nam zuti gurali pare u klub: "Управа која је водила клуб обезбедила је невероватне приходе од спонзора када је кошарка у питању. У периоду од 2004 – 2008. године само од спонзора обезбедили смо 15.861.940 евра, а првих годину и по дана још око 4 милиона што износи скоро 20 милиона евра. Шта је требало још као управа да урадимо? Тренери су били Змаго Сагадин, Драган Шакота, Александар Трифуновић и Стеван Караџић. Довођени су Игор Ракочевић, Скуни Пен, Обина Екезие, Милан Гуровић, Омар Кук, Лоренс Робертс, Перо Антић, Петар Поповић – све сами играчи европског квалитета који су направили сјајне каријере."(Roto KOS, 05. oktobar 2015 01:01)
Ako je to Vesić rekao onda nema šanse da nije istina.

Mikeli

pre 8 godina

Čitam sve ove komentare i ne mogu da se načudim,umesto da se zapitaju gde su silne pare od prodaje igrača,godine igranja El i sve sto ide uz to,sponzorstava drzavnih preduzeća...ne oni ko neke babe narikače napunio im mag glavu kojekakvim glupostima pa ne vide dalje od nosa.
(nema ovde leba, 5. oktobar 2015 09:18)

U svakoj recenici su kontradiktori, nisu nikada imali para kazu, a sada im pare trebaju. Dule od nedokazanih igraca pravio zvezde, pa zasto i dalje to nije radio dok je bio tu nego je trazio novac (koji kazu nikada nisu dobijali)?
Zvezdi drzava uvek davala vise, oni bili sampioni, evo i sada nam daju vise, sta je problem, budite sampioni!
A onda vest Cakarevicu su duzni 450. 000 evra, niko o tome ne prica. Batica Milutinovc ima godisnju platu 160. 000 evra, niko ne pita ko mu dao toliku platu? Djoko Salic ceka 200 000, i to ja ne izmisljam, eno vam partizanov forum to pise glavni admin tog sajta, covek koji je upucen u desavanja u klubu. Malo pocnite da se informisete,a pogotovo da ukljucujete mozak pa cete videti ko je stvarni krivac za stanje u klubu. Nije Vucic dao platu Cakarevicu toliku da moze do kraja zivota ziveti od nje, a bio samo 2 godine u klubu.
Nego bilo nekada lepo, moglo se, sada ne moze, pa sve besmislice koje smo slusali godinama o nekom carobnjaku, akademiji (koja nikada nije ni postojala jer skolu nikada i nisu imali), ljubavi i kuhinji bogdanove majke padaju u vodu.

Vlada Pantic

pre 8 godina

(Zoran, 05. oktobar 2015 09:17)Zorane bio je prvo u klubu Vracar 2010,pa je presao u Koledz basket 2011,pa kratko igrao za Beogradski Beolend ili kako se vec zvao.Dobar igrac,praticemo ga i podrzavati da uspe.

Bjeka 1991

pre 8 godina

Košarkaška lopta preskočila je Drinu u dva pravca! Partizan iz Beograda i Igokea iz Aleksandrovca potpisali su juče ugovor o poslovnoj i sportskoj saradnji, kojim će SE FUZIONISATI, iako će nastaviti takmičenja u svojim ligama. Ekipe će na dresovima u svim takmičenjima logo Partizan Igokea i Igokea Partizan, imaće zajednički Upravni odbor, prostorije, razmenjivaće igrače bez obeštećenja, a u planu je i izgradnja hale. Ugovor su na stadionu crno-belih potpisali predsednik Partizana Predrag Danilović i predsednik Igokee i premijer Republike Srpske Milorad Dodik. - Celo Sportsko društvo stoji iza ovog sporazuma, koji je značajan na mnogo načina. Ovo je tek početak. Da naglasim, nas sada treba posmatrati KAO JEDAN KLUB. Čim nam obaveze dozvole, ići ćemo u Republiku Srpsku. Finansijski problemi nisu prestali da postoje, ali će biti znatno lakše rešavati ih zajednički - rekao je Danilović. Dodik je istakao da klubovi imaju svoje ambicije i da mu je drago što će Partizan sada moći da se posveti isključivo košarci i da juriša na uspehe u Evropi. - Naša ambicija je da uđemo u NLB ligu, a Partizan može da se vrati svojoj osnovnoj delatnosti - košarci. Inicijativa za SPAJANJEM je obostrana i sada je ovo zajednička briga. Formalno, pravno imaćemo JEDNU upravu - kaže Dodik. Upravni odbor imaće šest članova, a predsednik će ostati Danilović, dok će Dodik biti počasni predsednik. Sastav odbora još nije poznat i biće objavljen u narednih nekoliko dana, dok se budu usklađivali statuti i pravi

Meklejn

pre 8 godina

Sta je falilo u komentaru druze? Je l moguce da ovde vise ne moze da se napise normalan komentar a da vi zvezdasi ne bacite neku vasu jalovu foricu i da dodje vas 2 hiljade i lajkuje i da se ponosite time. Decko je rekao nesto najnormalnije. I kakve veze uopste ima ta utakmica sa izjavom da je lepo videti nasu decu u 2 ekipe? Cemu tako priglupi komentari?
(Nemanja, 05. oktobar 2015 01:16)

Brate o kojoj deci pričaš kada je startna petorku partizana ubedljivo najstarija u ligi? I prošle sezone ste pričali o nekoj deci, a zvezda u proseku imala mladji tim. Stalno vam u glavi neka deca gde ih nema, počeću svašta da mislim.

mile

pre 8 godina

Grobari totalno ste nam nebitni. Mi znamo svoj put a to je da budemo najbolji i da dominiramo. Da obradujemo dvotrecinsku Srbiju. Mislicemo o vama kad nam se nadjete na putu i tad se zna sta ce biti. Zgazicemo vas!

nema ovde leba

pre 8 godina

Čitam sve ove komentare i ne mogu da se načudim,umesto da se zapitaju gde su silne pare od prodaje igrača,godine igranja El i sve sto ide uz to,sponzorstava drzavnih preduzeća...ne oni ko neke babe narikače napunio im mag glavu kojekakvim glupostima pa ne vide dalje od nosa.Da naglasim kao zvezdas da sam njihove utakmice u El uvek gledao i za to kapa dole.

dugousko

pre 8 godina

Sta uradi Nolane Smite,kao u zivotu izadjes iz stana,biras kojim putem do posla da stignes,tek strefi te nesto,pa bude e sto krenuh ovim putem. Pozovite Vucelu,Vizure razne da vam pomognu,uostalom cime je to Pekovic zasluzio da bude predsednik kluba,kao kad bi Zvezvda postavila Milicica ili Radmanovica.Pa kad je vec izabran sto od svojih 120 milion dolara ne izdvoji milionce-dva i dovedete 5-6 olala jakih igraca i sa solidnim cak i ne dobrim marketingom, puom halom sa placenim kartama ne vidim kako klub neki moze da propadne.Jedino ako ekipica nije alava. Uostalom moze malo i Mega sad da bude mesto Vas neko i nesto u srbiji,evropi. Tolke manifestacije podrske ste odrzali,humanitarne priredbe za spas i opet nista.

spa+ds

pre 8 godina

alo mi smo uzeli abu toliko puta za redom da možemo i da ispadnemo! (roko, 05. oktobar 2015 09:16)

gde da ispadnete u Savu, Dunav? Nema vama spasa, jedino da se vratite u Zagreb.

Trener

pre 8 godina

Vazno da se moj partizan slika u narodnom pozoristu sa Dacicem a to sto nema para i sto gubimo nema veze. Da ne pricam sto je policija usla u pola firmi.

sever

pre 8 godina

Dejan Milojevic je najperspektivniji trener u regionu. Mega vec drugu sezonu igra sjajnu kosarku i zbog toga bi trebalo malo vise njima posvetiti paznju nego nasladjivati se losom situacijon u Partizanu.

Zoran

pre 8 godina

(igokea-partizan,mi smo sad jedan klub,leto 2007.,grobari u zabludi,nevera, 4. oktobar 2015 23:45)
FMP Zvezda, mi smo jedan klub...
O ne, mi smo FMP Proleter iz Železnika.
Ovo sigurno razumeš.

Bubanj

pre 8 godina

Dule vragolane, sta si napravio ovoj Krcunovoj omladini, pa to je strasno. Znao sam da su kompleksasi, i da su sve ove godine ostavile traga, ali se uvek iznenadim u kakvim je to razmerama.... UPROPASCENO DETINJSVO ipak nema cenu.

direktor

pre 8 godina

to su rekli čelnici milana pa mančestera,intera, mladji tim a krili su u stvari prave krivce pa vaš je...ni dulo kako ga zovete je bio trener dok se pravio dug...kako ništa nije znao a sad ste ga častili i u upravi pa vi ste kraljevi majke mi za dve sezone partizana više nema

Ivica Đurović

pre 8 godina

Partizan definitivno nema ekipu, sa ovim rosterom realno će biti u donjem delu tabele. Andrija Milutinović i Čeda Vitkovac nisu igrači koji su potrebni Partizanu i zaista ne znam koji su bili motivi da se oni angažuju.

bez srama

pre 8 godina

Vidim da neki spominju kolko kome država dala?!pa cekajte ako fkcz duguje 50miliona,kkcz 15miliki,a fkp 14milki,KPK 4milke,!!!pitanje:ko je ovde državni projekat????
setimo se samo kad je Zmago bio trener koliko skupi igrači su dovodjeni,pa truba.zvezdasi imate jako kratko pamcenje
(Top sa drine!, 04. oktobar 2015 23:23)

Pa sam si odgovorio na svoje pitanje. Da je Zvezda državni projekat ne bi bila toliko u dugovima do guše. Dok sa druge strane jsd partizan finansijski cveta u svim sportovima?? Bazen na poklon od države zajedno sa državnim sponzorima i pomoći od države (jedini u zemlji), u odbojci dobija zadnjih godina 10 puta više od Zvezde iako je Zvezda prvak već godinama. U rukometu takođe. U košarci ga već 15 godina finansiraju najveća državna preduzeća svake godine što možete da vidite i po dresovima. Dovodili ste gotove reprezentativce, najbolje igrače Srbije, NBA strance... Tim koji ove godine ima partizan Zvezda je imala skoro svake godine. A čak i ove godine partizan dobija više od države nego Zvezda! U fudbalu ste dobili Zemunelo, nelegalni ugovor sa EPS-om, a sada 9 sponzora otkako je došla ova uprava. A vrhunac svega ti je što ponavljaš grobarsku mantru da je Sagadin imao skupe igrače a čovek doveo Katića iz Zastave, pronašao Vitkovca, Vujadina Subotića koji nisu ni igrali profesionalnu košarku, imao iz Zvezde Koprivicu, Aleksića, a Skuni Pen došao uz reči "znam da Zvezda nema pare ali igraću i bez para za Sagadina jer ga znam i hoću da mi vrati karijeru". Kad se setim kako ste se tada smejali anonimnim pojačanjima a sada ih proglašavate za skupe ccc.

Vz

pre 8 godina

Partizan je toliko slab da ce ispasti iz Abe!!!!! (max%, 04. oktobar 2015 17:30) Ali ce uvek biti Partizan. Ne ocekujem da razumes.(Trandafil Karanfilovski, 04. oktobar 2015 21:30)Nije to Partizan jos od davne 2007. godine. Ne ocekujem da razumes.
(igokea-partizan,mi smo sad jedan klub,leto 2007.,grobari u zabludi,nevera, 04. oktobar 2015 23:45)
Javlja se neko ciji klub menja adresu kao ja gace. Hiljadu puta izgovorena laz u ovo slucaju nece postati istina. Beton liga da nam se desi, daleko je bolje nego obraz svoj da prodajemo kao vi.

Nemanja

pre 8 godina

Fino je vidjeti dve ovako mlade ekipe sa mnogo nase djece.
(Slavko-RS, 04. oktobar 2015 17:09)
A kad je Zvezda igrala sa decom a vi sa skupo placenim timom i kad ste je dobili 41 razlike tad ti je bilo zabavno?
(karma, 4. oktobar 2015 18:07)

Sta je falilo u komentaru druze? Je l moguce da ovde vise ne moze da se napise normalan komentar a da vi zvezdasi ne bacite neku vasu jalovu foricu i da dodje vas 2 hiljade i lajkuje i da se ponosite time. Decko je rekao nesto najnormalnije. I kakve veze uopste ima ta utakmica sa izjavom da je lepo videti nasu decu u 2 ekipe? Cemu tako priglupi komentari?

Roto KOS

pre 8 godina

Dok je Zvezda bila uništavana više od decenije tada ste se smejali dok ste nas drali po 40 razlike i dok smo igrali sa8-9 igrača, kada su nam nosili koševe sa kalemegdana..Tada je sve bilo idealno dok su vas žuti podržavali i gurali pare u klub...Bolje se pitaj ko vam je uništio klub i gde su sve silne pare od EL i prodaje silnih igrača..E pa zaigrala mečka i pred vašim vratima...Dok je partizan 13 god.bio prvi sve super i pošteno, a čim je zvezda uzela titulu sve je namešteno i nakaradno...Saberite se malo i shvatite da je došlo malo naše vreme.
(DELIJA DO GROBA, 4. oktobar 2015 19:03)

Dok su nam zuti gurali pare u klub?

Da vidimo sta GORAN VESIC ima da kaze o tome sto su nam zuti gurali pare u klub:

"Управа која је водила клуб обезбедила је невероватне приходе од спонзора када је кошарка у питању. У периоду од 2004 – 2008. године само од спонзора обезбедили смо 15.861.940 евра, а првих годину и по дана још око 4 милиона што износи скоро 20 милиона евра. Шта је требало још као управа да урадимо? Тренери су били Змаго Сагадин, Драган Шакота, Александар Трифуновић и Стеван Караџић. Довођени су Игор Ракочевић, Скуни Пен, Обина Екезие, Милан Гуровић, Омар Кук, Лоренс Робертс, Перо Антић, Петар Поповић – све сами играчи европског квалитета који су направили сјајне каријере."

milenko

pre 8 godina

(bley, 4. oktobar 2015 19:48)

I Zvezda je gubila od nas sa 20, 30, 40 razlike pa su sada sampioni. Ne moze se preko noci. Sacekaj da se zavrsi sezona jer svakako ne mozes nista da menjas, pa onda sudi.

dr feelgood

pre 8 godina

(Samo kazem, 04. oktobar 2015 23:35)
sta pricas ti, onaj ko je poceo da prica o gasenju i stavljanju tacki na partizan je gazda kluba za koji navijate 4 godine. nema vise vase zvezde, da li ste vi nasli ljude koji su vas zakopali ili ste prigrabili prvog muljatora koji vam je obecao izlazak iz dugogodisnje kosarkaske anonimnosti.
i da, kk partizan je najveci kosarkaski klub u srbiji i nikakvi izlivi frustracija i kompleksa vise vrednosti to ne mogu da ospore.
umesto da se opustite , uzivate dok mozete - evo euroliga krece, vama samo partizan u glavi. to je tako malogradjanski.

Mister NO

pre 8 godina

Milutinovic, Marinković, Cvetković, Vitkovac, Aranitovic ... bivši igrači Crvene Zvezde ... znači Partizan je Zvezdina filijala ... :-)

Vlada Pantic

pre 8 godina

Gde su deca Partizana,sta nam je ostavio Dule iz kadra mladjih selekcija,sve stranci koji mu se zahvaljuju na karijerama,da li se i jedan nas igrac zahvalio Duletu???Igrac iz Srbije,ili ga spomenuo negde?Bilo ko bilo kad.Moje pitanje je da li ima ijedan igrac iz pogona Partizana za sve ove godine a da nije dosao iz Radnickom,Mege,Vrsca,Vojvodine,Zvede,Zeleznika...Jedan igrac i molim za odgovor i bez spinovanja pitanja o Zvedi i ostalim timovima.Ima li i imenujte ga!!!Hvala,molim na realnim odgovorima poznavaoca igre pod obrucima'znaci da je prosao mladje selekcije'juniore ,kadete prvi tim!

Veljko

pre 8 godina

Iskreno delija sam ali samo par reci...
Partizan je veliki klub,sa velikom istorijom i sasvim sigurno velikom buducnoscu,ovo je samo prolazna kriza koju svaki tim pre ili kasnije dozivljava,dal zbog novca ili smene generacija... Kad na celu ovu krizi dodamo ne bas tako jak roster i trenera koji je na pocetku trenerske karijere ne mozemo ocekivati bas sjaje rezultate,ali oni za sezonu ili dve sigurno nece izostati,zato hajde da hladne glave zajedno docekamo jos bolje dane za srpsku kosarku..,
Napred Zvezda!!!!

sportski

pre 8 godina

Delija sam, Srbin. U prva dva kola sam protiv Partizana, iskreno, zato što su igrali protiv srpskih klubova i tu ću naravno uvek navijati da naši večiti rivali izgube. Međutim, u ABA ligi ću navijati da Partizan uvek bude što bolji i naravno da ne bi voleo da se ugasi. Moja pitanja za delije:
1. Zar stvarno želite da se Partizan ugasi, pa da nema više derbija i slavlja? Znam da su oni slavili kad smo bili pred gašenjem, ali ni ne tvrdim da smo isti!
2. Zar ćete stvarno pre navijati za klubove iz regiona i za to da Cedevita igra Evroligu, nego srpski klub? Znam da su mnogi "grobari" navijali za Turke protiv nas, ali nisam ni tvrdio da smo isti.
3. Kakve koristi ima Zvezda od slabog Partizana?

igokea-partizan,mi smo sad jedan klub,leto 2007.,grobari u zabludi,nevera

pre 8 godina

Partizan je toliko slab da ce ispasti iz Abe!!!!! 
(max%, 04. oktobar 2015 17:30) 

Ali ce uvek biti Partizan. Ne ocekujem da razumes.
(Trandafil Karanfilovski, 04. oktobar 2015 21:30)

Nije to Partizan jos od davne 2007. godine. Ne ocekujem da razumes.

Samo kazem

pre 8 godina

@dr felgood to je i problem sto vi mislite da je sve u gasenju i unistavanju... Zbog toga ste tu gde jeste! Zbog 30 godina dobre kosarke od koje je 23 godine u SRJ, SiCG i Srbije vi mislite da ste nesto izmislili kosarku na ovim prostorima?! Da ste razmisljali kako treba ne bi do ovog došlo! Problem je uvek bio iskljucivo u vasim redovima, a vi pišite i pričajte sta hoćete! Kosarka nije nastala sa vama, a koliko vidimo i ne nestaje sa vama. Kada se pomirite sa time i nadjete ljude koje su vas zakopali gde ste sada, a ne da jurite neke demone koji ne postoje...

Top sa drine!

pre 8 godina

Vidim da neki spominju kolko kome država dala?!pa cekajte ako fkcz duguje 50miliona,kkcz 15miliki,a fkp 14milki,KPK 4milke,!!!pitanje:ko je ovde državni projekat????
setimo se samo kad je Zmago bio trener koliko skupi igrači su dovodjeni,pa truba.zvezdasi imate jako kratko pamcenje

Reporter

pre 8 godina

Da je Dulo imao bar malo više pameti Saše Danilovića, moglo je biti drugačije, ali je mag verovao u široke navijačke mase (!?), koje su mu okrenule ledja, ili KKP i nema pravih navijača. Zna se ko je i kako prodavao godišnje i ostale ulaznice. Saša ode, "mudri" Dulo udari i njemu kontru čekajući da ga Pekmen otera, i isplati njegovih 400 hiljada evra. I šta je danas KKP. Pero Božć ne može da vodi ni KK Kuršumlija, a ne Aba ligaša. Ekipa je skrepljena dan pre početka takmičenja (Cvele, Vitkovac,Perović), sa polu-igračima Djumić,Koprivica, Vrabac, Milutinović - očaj !!!

Djenka

pre 8 godina

Sad cu da vam bacim kosku: Vukojcica za trenera. Pogledajte njegove rezultate sa Zvezdom protiv Partizana. Drugo: Decko je civilizovan: Trece: Poznaje nasu kosarku, a najbolje poznaje Zvezdu. Mada mi se cini da je previse civilizovan za ove predele...

dr feelgood

pre 8 godina

Što se nisi javio kad je bio Tadić?kad smo se borili za opstanak,a Vujošević puštao čini mi se Zadar kako bi mi ispali....Sram te bilo,dabogda se ugasili,eto to vam želim! (Dušan, 04. oktobar 2015 21:09)

nije bilo tako ali nema veze. nemam nista protiv sto zelite da partizan nestane, sto uzivate u svakom porazu i nevolji bivseg prvaka evrope. to je tako i bar je iskreno, i ja vama ne zelim nista bolje od toga. doslo vase vreme i iskoristite ga pametno. sto se mene tice igrajte po grobu dokle hocete, nema ljutnje. ali ako jednom dodje dan, a doci ce jer nista nije vecno, da mi budemo opet u situaciji da vas ugasimo, budite sigurni da je ovaj put necemo propustiti. bez ljutnje.

Bata

pre 8 godina

Da li je moguce da su za poslednjih 18 minuta postigli 6 poena, pa to da su igrali protiv NBA tima dali bi vise, neverovatno kako losa ekipa za sad

J.D.Aleksandar

pre 8 godina

Budimo realni ! I pre sezone smo znali da ce ovo biti mucna sezona puna zezanja na nas racun.Iz ove ekipe jedino Cvetkovic,Marinkovic i Muric lice na igrace koji mogu da budu u Partizanu.Uzasna selekcija igraca,pocev od povratnika Vitkovca i Perovica,pa preko Vrapca,Magdevskog i ostalih.Ali sta je tu je,moramo ih podrzati.Velika je steta sto bar 500.000 nije stiglo iz fudbalskog kluba da dovedemo dva pristojna pojacanja na pozicijama 3 i 5 ! Pozdrav svima !

CZ Sever

pre 8 godina

Partizan bolje da istupi iz lige. Ako Srbiji ne treba Partizan nek igra samo C.Zvezda dok SNS bude na vlasti!
(Mile, 04. oktobar 2015 19:15)Kakvi ste vi licemeri pa to nije normalno kakve veze drzava ima sa rasulom u vasem klubu bolje pitajte vase legende koje su vodile klub ovih godina sta se desilo sa tolikim parama od prodaje igraca i ucesca u EL,dok ste dobijali od zutih i sakom i kapom bilo vam sve ok a sada kad dobijate koliko i Zvezda vama je malo

Toto-ko-tunjo

pre 8 godina

Ma naravno...vi ste samo menjali grad posle osnivanja...Bogu hvala da nismo isti kao JSD made in ZG... (Alf, 04. oktobar 2015 20:49)

Napisa B92 danas i clanak kako je malo pisanih tragova o nastanku Partizana... Kucajte "osnivanje JSD u Zagrebu ". Materijala na kilo, sve po datumima. Da ne pricam o Glazerovim pulenima iz reprezentacije NDH. Mozda i to ne moze da se dokaze i pored fotografija?

veljko

pre 8 godina

sto nismo trampili dangubica za ovog luvavua... i protiv zvezde je odlicno odigrao, pokupio lopte, igrao sjajnu odbranu. mega je sa njim ubola u centar!

Slobodan

pre 8 godina

Da ne bude zabune evo malo i statistike !
Iz KK Nis-Partizan-Igokee do pocetka sezone je najavljivana mlada ekipa iz "njihove skole" ! 1.Startna postava : 1. Cvetkovic (22), 2. Milutinovic (25), 3. Marinkovic (18), 4. Vitkovac (33) i 5. Perovic ( 31) je ubedljivo najstarija u citavoj ABA ligi !
2. U ekipi ima samo jedan igrac koji je ponikao u KK Nis-Partizan-Igokei Vanja Marinkovic !
3. Od ovogodisnjeg sponzorstva iz NIS-a 60% ide Dulou !

Trandafil Karanfilovski

pre 8 godina

Partizan je toliko slab da ce ispasti iz Abe!!!!!
(max%, 04. oktobar 2015 17:30)

Ali ce uvek biti Partizan. Ne ocekujem da razumes.

Navijač od 1970

pre 8 godina

Koliki je budžet Mege, Metalca, a koliki Partizana?

Kakva je struktura budžeta, odnosno koliko je državnih a koliko privatnih sponzora u tim klubovima?

Gde su mladi igrači stvoreni u svetu čuvenoj Partizanovoj školi košarke?

Šta će vam novci moji sinovci kad igrate iz ljubavi, samo sa stipendijama i sarmicama?

Gde je pomoć armije navijača?

Institucija? Državna institucija sa monopolskim položajem na tržištu. Partizaaaan, samo Partizaan ...

Kraj demagogije. Kraj prevare. Car je go.

Brooklyn boy

pre 8 godina

Трудим се да будем што реалнији, али наиђем на неки коментар који ме избаци из колосека. Па, људи, Партизан је мењао грб са променама спонзора (Галеника, Цептер). О имену да не причам, јер се фузија са Игокеом не заборавља.О томе који је клуб угашен... Па колико се сећам, КК Партизан је напрасно нестао из спортског друштва, што је било видљиво и у привредном регистру. Тако да, стварно, нисмо исти...

Dušan

pre 8 godina

Mile





Što se nisi javio kad je bio Tadić?kad smo se borili za opstanak,a Vujošević puštao čini mi se Zadar kako bi mi ispali....Sram te bilo,dabogda se ugasili,eto to vam želim!

Batko

pre 8 godina

Nikad i nigde se nije desilo da vlada neke drzave promeni trenera nekog sportskog kolektiva.
Sad je svima jasno zasto.
Uzivajte.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Batko Tupko, 4. oktobar 2015 18:56)

Mučenik.....

aleksa

pre 8 godina

@Partizan je toliko slab da ce ispasti iz Abe!!!!!
(max%, 04. oktobar 2015 17:30)

Ali ce uvek biti Partizan. Ne ocekujem da razumes.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Trandafil Karanfilovski, 4. oktobar 2015 21:30)

prozivali ste Zvezdu zbog imena toliko dugo jer niste imali sta drugo da smislite da sad iako je to mozda jedini spas za vas klub vi necete da pristanete na to...hehehe na kraju ce zbog Zvezde samo ime i da ostane od vas ali tako vam i treba, kako sejes tako i zanjes

MadeInSabac

pre 8 godina

Vidim mnogi su ovde dosli u pokusaju da izlece svoje dugogodisnje komplekse, samo napred verujem da vam nije lako cak ni kada smo u ovakvoj situaciji....

Stefan

pre 8 godina

Nije mogao da se poredi ni prethodnih 15 godina pa nismo kukali. Idi na youtube i otkucaj "KK PARTIZAN *** SPONZORSKI PUL SEZONA 2011/12" pa pogledaj koliko tu ima državnih i koliko privatnih firmi. A sve te pare su nestale i niko više neće da ulaže u vas. Zapitaj se zašto.

Da ali to je bilo nakon sto je Partizan igrao Fajnal for evrolige,pre toga je Partizan godinama pravio velike uspehe uz dosta skromna sredstva oslanjajuci se uglavnom na dobar skauting mladih domacih i stranih igraca uz prisustvo nekoliko iskusnijih.Istina ja da su nakon toga stigla velika sredstva u klub najvise preko dodika i tadica ali do tog uspeha Partizan godinama nije imao nikakvu pomoc drzave a pravio je ozbiljne rezultate,a kao sto vidimo i ta pomoc koja je stigla nakon fajnal fora nije dugo trajala.

sasa pg

pre 8 godina

Bozicu, ostao si navijacima u lijepom sjecanju, ne kvari sad sve to. Peci, brate, trenerski zanat negdje drugo, unistio si i ovo malo potencijala koje postoji u ovoj ekipi. Vujosevic bi utakmicu sa Metalcem sigurno dobio, a mozda i ovu sa Megom ucinio makar neizvjesnijom.
Na nas je poceo i zec da ga vadi, sudije se izivljavaju, igraci rade sto je njima volja, Vrabac protiv Metalca previse uzletio, Djumic oce tablu da slomi sa bacanja, Milutinovic covjek vjezba trojke, a ne moze vola da ubode, a ti samo nijemo posmatras!!! Pekovicu, obrati paznju! Bolje gasi klub nego ovako da nas ponizavaju.

igokea-partizan,mi smo sad jedan klub,leto 2007.,grobari u zabludi,nevera

pre 8 godina

Nikad i nigde se nije desilo da vlada neke drzave promeni trenera nekog sportskog kolektiva. 
Sad je svima jasno zasto. 
Uzivajte.
(Batko Tupko, 04. oktobar 2015 18:56)

Trenera je promenio vas predsednik i legenda Nikola Pekovic!!!
A kao da bi bilo neke razlike u rezultatima da je dulo ostao...isto bi svaku utakmicu gubili,s tim da bi bili prinudjeni da gledamo divljanje na klupi,nasrtaje na sudije,prebijanje,davljenje sopstvenih igraca...a mislim da stvarno nema potrebe za tim,zar ne? Ovako je ishod isti-sve porazi,s tim da na klupi imate zdravog coveka koji te poraze podnosi gospodski i dostojanstveno!
A dulo se pokazao prosle sezone,sa ultra skupim i jakim timom - nula trofeja...Tako da ne vidim razlog da se place za "strucnjakom" koji je najuren iz svakog kluba u kome je radio...

Alf

pre 8 godina

Ovaj poraz ne može da obriše naslov šampiona Evrope 1992.Sedam naslova šampiona Evrope u vaterpolu,najbolji klub istočne Evrope svih vremena,najtrofejnije SD na svetu... A šta su neki drugi uradili??? Menjali adresu,grb,ime... NISMO ISTI!!! NAPRED PARTIZAN!!!
(Revolt, 04. oktobar 2015 19:17)

Ma naravno...vi ste samo menjali grad posle osnivanja...Bogu hvala da nismo isti kao JSD made in ZG...

Sitne prodane duše panterske

pre 8 godina

Gde je SISTEM ? 
Gde je SISTEM ? 
Institucijo ??? 
Ahahahahahahahahaha...
(Bodibond, 04. oktobar 2015 18:24)

Lečiš komplekse a?

daw

pre 8 godina

Mega ima ekipu za prva 4 ogromna koncentracija talenta je u ovoj ekipi....mozda i najtalentovanija mlada ekipa u evropi.....partizan sa muricem i andricem bi bilo puno ozbiljnije....ovako dok se oni vrate mislim da ce biti kasno....ali sa njima cak bi mogli napasti poziciju 4 ovako je realnost 6-7 mesto....perovic je za sad teska katasrtofa...bolje da su doveli nekog centra iz kls-a....cvetkovic i vrabac nije lose ostalo marinkovic isto korektno ali ostalo je vise nego skromno....recimo branko jorovic je u borcu sigurno da bi prihvatio poziv i bio bi dosta koristan za ovakav partizan.....mislim da je pekovic napravio vujosevicu uslugu da se ne bruka....

Crca

pre 8 godina

Ako se dobro secam danas sam vido naslov "Mega desetkovana na Partizan". Uuuu, sta li bi im uradili da su bili kompletni. I ovo je bilo ponizavajuce

Goblin

pre 8 godina

Grobar sam, ali je ovo jadno kako Partizan igra niti ima naznaka da ce biti bolje. Oteran je Vujosevic sa naznakama da ce doci sponzori i neki igraci? koji su sponzori dosli kad je budzet 270k ne mozemo uzeti za ovaj budzet jednog igraca kvalitetnijeg, totalna neperspektiva sem donekle Marinkovica, ostali tuga, Perovic zali Boze
(Bley, 4. oktobar 2015 18:24)

Kad iz Zvezde kazu da je imao platu oko 350 000 evra vi kazetete d lazu, a kad vam iz partizana kazu da je budzet 270 000 evra vi mislite da je istima. Covece pa toliko vam treba samo za hranu. A gde su putovanja, plate...

Aha

pre 8 godina

ista priča kao u vaterpolu pre koju godinu ...igraju partizan 1 ,partizan 2 i instant privatni klub CZV...I TO TRAJE 2-3 GODINE,A ONDA SVE OPET DODJE NA SVOJE...
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (milan nis, 4. oktobar 2015 18:47)
Samo se ti sinko, nadaj... Nada umire poslednja... Dodaj tvojim brojkama po jednu 0 i imaćeš tačno tvrđenje...

smeker

pre 8 godina

Ovo je smesno,bruka,jad.Pa mi ne licimo na ekipu,vise na grupu rekreativaca a Kosta ne lici ninasta.Ko vam daje za pravo da nas brukate danas na rodjendan,ugasite ovo cudo ,ovo nije,nesme i nemoze biti Partizan....

KukuLele

pre 8 godina

Najnovija vest: Kos. tabla u Sremskoj Mitrovici je zadobila tezi prelom nakon sto ju je Boza Djumic gadjao prilikom izvodjanja sl. bacanj, sledi joj duzi oporavak...

@Stefane

pre 8 godina

Nije mogao da se poredi ni prethodnih 15 godina pa nismo kukali. Idi na youtube i otkucaj "KK PARTIZAN *** SPONZORSKI PUL SEZONA 2011/12" pa pogledaj koliko tu ima državnih i koliko privatnih firmi. A sve te pare su nestale i niko više neće da ulaže u vas. Zapitaj se zašto.

simo

pre 8 godina

navijam za Partizan , gledam ga 50 godina i nikad nije bio losiji, tesko izvodi loptu, tesko je prenosi, tesko je zadrzava , nema ni jedne smisljene akcije u napadu , skok u napadu ocajan, skok u odbrani nikakav, sut ispod svakog nivoa , prestao sam danas gledati ovo mucenje tima sastavljenog od igraca koji nisu nigde naci angazman. Dno dna.

Joxa

pre 8 godina

@daw

Ali rodjace jel si gledao tekme,o kakvom plej ofu ti pricas,jel si realan,jel vidis sa kim igrate?Kakvo crno 6-7 mesto,pa bicete medju 3 poslednje ekipe.Odakle ti crpis taj nerealan optimizam?Spusti se na zemlju i projvati stvarnost...

DELIJA DO GROBA

pre 8 godina

Dok je Zvezda bila uništavana više od decenije tada ste se smejali dok ste nas drali po 40 razlike i dok smo igrali sa8-9 igrača, kada su nam nosili koševe sa kalemegdana..Tada je sve bilo idealno dok su vas žuti podržavali i gurali pare u klub...Bolje se pitaj ko vam je uništio klub i gde su sve silne pare od EL i prodaje silnih igrača..E pa zaigrala mečka i pred vašim vratima...Dok je partizan 13 god.bio prvi sve super i pošteno, a čim je zvezda uzela titulu sve je namešteno i nakaradno...Saberite se malo i shvatite da je došlo malo naše vreme.

Mika Sumadinac

pre 8 godina

Pa kako sad ? A ono namesteno, oni nas pustaju ? Sada nikom nista ? Panterski karakter...Sada nam se smejete ? Ako...ali znam da se smejete nama, sa nasim imenom i nasom adresom...mi ne znamo kome da se smejemo...ne znamo ni koliko adresa ni imena imate...

Revolt

pre 8 godina

Ovaj poraz ne može da obriše naslov šampiona Evrope 1992.Sedam naslova šampiona Evrope u vaterpolu,najbolji klub istočne Evrope svih vremena,najtrofejnije SD na svetu... A šta su neki drugi uradili??? Menjali adresu,grb,ime... NISMO ISTI!!! NAPRED PARTIZAN!!!

milenko

pre 8 godina

Grobar sam, ali je ovo jadno kako Partizan igra niti ima naznaka da ce biti bolje. Oteran je Vujosevic sa naznakama da ce doci sponzori i neki igraci? koji su sponzori dosli kad je budzet 270k ne mozemo uzeti za ovaj budzet jednog igraca kvalitetnijeg, totalna neperspektiva sem donekle Marinkovica, ostali tuga, Perovic zali Boze
(Bley, 4. oktobar 2015 18:24)

Cim neko daje do znanja da je grobar ili zvezdas znaj da je suprotno. A sto se igraca Partizana tice.. ko je rekao da cemo ove sezone imati vrhunski tim?
Ovi igraci nisu dosli iz Reala ili Fenerbahcea pa da ocekujes od njih da igraju kao majstori. Polako.. Svi biste da se nesto uradi preko noci. Iskulirajte malo sa negativnim komentarima i pruzite podrsku igracima jer su je zasluzili a ne samo da ih pljujete a sezona tek pocela.

Stefan

pre 8 godina

Pogledajte gde je partizan a gde Zvezda kad partizan dobija samo malo vise od drzave. Fascinantno.
(Aranitovic odlican, 04. oktobar 2015 17:14)
To je istina ako tako posmatras Partizan dobija 800 hiljada godisnje od nisa a zvezda 700 hiljada od telekoma ali zvezda dobija jos oko 2 miliona od privatnih kompanija koje su naprasno odlucile da sponzorisu klub kad je znas vec ko dosao na vlast ne mislis valjda da te kompanije imaju neku korist od toga da ne spominjem 15 miliona duga koji je preko noci nestao itd.Tako da se polozaj zvezda i Partizana ne moze porediti koliko god vi to pokusavali.

dejan

pre 8 godina

Velike su sanse da ove sezone izgubimo jedno mesto u aba ligi, jer su osim Zvezde sve ekipe prosecne ili cak ispod proseka. Mogao bi Partizan sledece godine samo domace prvenstvo igrati ako ne dovedu neko ozbiljnije pojacanje.

bley

pre 8 godina

(Bley, 4. oktobar 2015 18:24)
Cim neko daje do znanja da je grobar ili zvezdas znaj da je suprotno. A sto se igraca Partizana tice.. ko je rekao da cemo ove sezone imati vrhunski tim?
Ovi igraci nisu dosli iz Reala ili Fenerbahcea pa da ocekujes od njih da igraju kao majstori. Polako.. Svi biste da se nesto uradi preko noci. Iskulirajte malo sa negativnim komentarima i pruzite podrsku igracima jer su je zasluzili a ne samo da ih pljujete a sezona tek pocela.

(milenko, 4. oktobar 2015 19:04)
Veruj mi da sam strastveniji navijac od 95% grobara, ali neka ga to po strani nije to pitanje ovde... kakva perspektiva ima od ovog sistema, kakav su napravili? Pa cekaj hoce li Bozic biti trener, koji je do juce izlazio u grad sa Aranitovicem i ekipom, i sada njima trener, pritom vidi se da nema stofa za prvog trenera (hvala mu za sve ali to nije to).Cekaj hoces mi reci da Mega bez 2-3 igraca dobija 20 razlike Partizana i to je ok?sta bi bilo da su igrali Ivanovic, Zagorac izgubili bi 40?Nije mi jasno zasto kada su vec sa Miskom dobri, nisu doveli igraca tipa Luvavea ili tako nekog perspektivnog. Magdevski me odusevio, ostali sramota, Perovic ne znam sta trazi

igokea-partizan,mi smo sad jedan klub,leto 2007.,grobari u zabludi,nevera

pre 8 godina

Dulo bi s ovim timom (a i s juniorima) osvojio ovu jadnu Aba ligu bez poraza!!!

elmer

pre 8 godina

Veliko hvala Jaramazu sto je dao onih par poena u finisu i doneo lep dobitak jednom ljubitelju kosare.

Partizan je katastrofa, ovo je uzas, a sto je najgore tesko sa ovim igracima moze mnogo bolje. Ekipa za pozicije od 7-10.

Dovedite 2 krstena igraca ljudi, igrampo bez krilnog centra.

dex

pre 8 godina

@istina boli

Deca su postala tinejdzeri, zavrsili falultete, ozenili se i dobili decu dok Partizan nije dosao do prve titule. Alo, 33 godine!!!

Tokyo

pre 8 godina

Partizan sa Milutinovićem koji ima šut iz igre 1/10, gde je Vanja Marinković najbolji skakač ekipe sa 5 skokova, bez postojanja pravog centra (Đumić to nije, dok Kostu Perovića ne bih komentarisao) nema šta da traži ni protiv daleko slabijih ekipa od Mega Leksa. Uzgred, Mega je bila znatno oslabljena u ovom meču, što je nije sprečilo da ubedljivo slavi protiv crno-belih.
Profesionalni dizač pehara će imati nezahvalan zadatak.

njofra prezidente

pre 8 godina

Sramota koliko su sudije u ovom meču svirale sve i svašta u korist partizana. Videlo se na licima Milojevića i igrača Mege da su zbunjeni, pošto i pored sveg sklanjanja i namernog gubljenja lopti, igrači partizana nisu imali dovoljan kvalitet da pogode neke čiste šuteve. Jedno je sigurno, ne zna se kome je ovaj poraz teže pao, partizanu ili Megi.
No dobro, šta je tu je, biće bolje kada stignu Salo i plej. A pisalo se juče i da Durent razmišlja gde će da nastavi karijeru, pa bi, na obostrano zadovoljstvo, institucija bila najbolji izbor za njega.
Pali se mašina!

DedaMiloje

pre 8 godina

Ovo je sramota za Partizan, pa zašto Peković nije doveo makar dva igrača ko svet. Pišem najozbiljnije, vi sa ovom ekipom teško da ćete bilo koga da dobijete. Smejete se Tajfunu i Sutjesci...Tajfun je bio prvak Slovenije, jedva dobili Sutjesku. Jedino ako dobijete MZT sa ovakvom igrom i to samo u Pioniru. Sramota...

jaki

pre 8 godina

Sta reci za centre Partizana.... Perovic o, Koprivica 1,Djumic 1 skok za celu utakmicu.. Dakle 3 centra za 4o minuta 2 skoka pa koga mi da pobedimo

John Terry

pre 8 godina

Sreca partizana da je u ligi sutjeska inace bi bila zestoka borba za opstanak.
Cenim da cete imati skor 6-20 do 8-18 na kraju regularnog dela.

Slobodan

pre 8 godina

srbijo stidis li se?
(Marko Cakmak, 04. oktobar 2015 17:54)

Bravo Marko za komentar ... Sramota je da se u zemlji koja je srebrena na Svetu igra ovakva kosarka ... A pogotovo da pojedine ekipe razigravaju talente iz BiH "Vrabac" i Francuske "Luwawu i Kobe" ... Ruzno je ... Ovo treba ukinuti skroz ... Sramota

igor pfc

pre 8 godina

Uprava napolje!!!! Bozic je trener u pokusaju, bez ikakvog znanja i iskustva. Kecman je covek koji je tuzio klub koji mu sve dao zbog 10000 evra. Pekovic je suvise neozbiljna licnost da bi bio predsednik Partizana, a i covek je na drugom kontinentu. Ovo je brukanje evropskog giganta, ovo je lecenje kompleksa pojedinih ljudi koji su godinama patili pa se sada svete, ugasite klub, proglasite stecaj, idemo sa Partizanom od nule, samo ne brukajte nas vise duse prodane.

19KG70

pre 8 godina

E moj Partizane... Ovo je ubi bože. Marinković(97') i Magdevski(96') su najbolji igrači i imaju najveća mu*a. Vitkovac-Čovek ima 32 godine i ne sme da preuzme odgovornost, nego to moraju momci koji imaju 18 i 19 godina. A i kad preuzme, da zaplačeš.Perović-NO COMMENT! Vrabac naravno da će biti najefikasniji kada ima 50 šuteva na meču. Jedini dobar je Cvetković. Evo samo jedna poruka za Grobare: Nemojte se nervirati oko ove sezone jer ako se nervirate, ne verujem da će vam i jedan živac ostati :)

Slobodan

pre 8 godina

Slavko RS

Mega ima 5 stranaca od 14 igraca, Partizan 4 stranca od 13 igraca, Zvezda 4 stranca od 14 igraca i Metalac 1 stranac od 13 igraca ...

Ljubisa livac

pre 8 godina

@+41
Da imas obraza ne bi se hvalio tom pobedom od 41. Igrali ste sa prejakim timom, skupim strancima, dok je Zvezda igrala sa decom i bez budzeta. Duplo losiji tim je to bio nego ovaj vas sada. I izivljavali ste se nad tom decom jer ste indijanci. Ali dobro, cega se pametan stidi..... Zato vam zelim sve poraze ove sezone.

J.D.Aleksandar

pre 8 godina

Bice vise poraza nego pobeda ove sezone,to se znalo i pre pocetka sezone.Podrska momcima i upravi,bitno je da se konsolidujemo posto smo se ofucali najstrasnije.Dugovi i ovakva bula posle onakvih rezultata nije smela da nam se dogodi.

grobar kragujevac

pre 8 godina

iskreno voleo bih da ispadnemo iz lige ili da se cak i ugasimo. ovo je bruka i sramota. bolje da se secam partizana kao velikog tima kojem se evropa klanjala i koga je i NBA postovao nego kao ovu vestacku sns tvorevinu koju pune instant amaterske ekipe.

bodibond

pre 8 godina

Prvo su zvali Pavlovica pa ispali iz EL. Posle su zvali Pekovica pa ce da ispadnu iz ABA lige. Izgleda da ih Vujosevic nije nicemu naucio.

baki

pre 8 godina

Od 55 komentara, 50 su delo petra, Bodibonda, Tuta i onog sa ljubavlju. Koliko navijači nekadašnje zvezde i danas FMP-a imaju komplekse, to nijedan navijač u okruženju nema. Dobro, osim Hrvata kada igraju sa nama.
(Marko, 04. oktobar 2015 18:19)
Nas barem ima i na stadionu a vas samo ovde!

duledudule

pre 8 godina

evo ja koji sam nladost proveo uz partizanovu dominaciju i izdrzao sve godine kazem da je ovo sramota kako su losi i da mi uopste nije drago.pa u cemu je draz pobediti ovakav partizan,pa cak i 40razlike?nema drazi,kao prozivacu nekoga kad razbijemo ovu decu neduznu.tuzno je sve to

DedaMiloje

pre 8 godina

Vidim da jedan mali klub ne moze preboleti 16 godina ponizenja. Deca postala tinejdzeri a pehar do prosle godine videli nisu.
(Istina boli..., 04. oktobar 2015 17:56)

Ti umesto da se zapitaš o igri tvog kluba, lupaš ovde gluposti o 16 godina tralalala, dobro i šta sad? Pogledaj na šta ti liči tim, medju najgorima u ABA ligi. Šta misliš koliko nećeš videti pehar sa ovakvim Partizanom?

Apatin voli Partizan

pre 8 godina

Kako smo samo lako i naivno naseli da će biti promena ako Dule ode, pa Dule vredi više nego da dovedeš 5 dobrih igrača. Ista ova ekipa bi kod Duleta bila duplo organizovanija, čvršća i borbenija. Pa ovi kao da su juče svi počeli trenirati, što se tiče fizičke spreme. Više bi voleo da je Dule na klupi nego da se sad Peković vrati da igra!

ferdinand

pre 8 godina

A, gde je cuvena Partizanova skola kosarke i klinci iz iste? Samo pitam... Mislim, godinama se pricalo o njoj, a ona izgleda da i ne postoji od 2000. na ovamo. Ah, da, cela skola je bila u novcu i kupovini i otimanju tudjih igraca koje je otisli "mag", jel' te, "stvorio"...

Bley

pre 8 godina

Grobar sam, ali je ovo jadno kako Partizan igra niti ima naznaka da ce biti bolje. Oteran je Vujosevic sa naznakama da ce doci sponzori i neki igraci? koji su sponzori dosli kad je budzet 270k ne mozemo uzeti za ovaj budzet jednog igraca kvalitetnijeg, totalna neperspektiva sem donekle Marinkovica, ostali tuga, Perovic zali Boze

Milan

pre 8 godina

Luvavu strasan igrac i potencijal!!6-9 Trojke!Ja nzm sto je Partizan doveo Kostu?Liku Partizan sluzi da se vrati u formu pa da bezi...Komicno je izgledao...Sudije komedija steta na obe strane!

sasa

pre 8 godina

Ovo je Mega dobila i vise nego lako, i to bez prvog igraca tima, Zagorca, i bez prvog play-maker-a, Ivanovica, i to dobila sa plus 17,,,
STa reci, Partizan nije uspeo preci ni 60 poena, i jasno se videlo da je Mega za klasu bolja ekipa, koja da se Zagorac nije povredio bila ekipa za top 6,,,
KKP mora da dobije MTZ u sledecem kolu,ako zeli da ima sasne za ostanak u ABA ligi, jer ovo sto trentuno igraju je naivno...
Mislim, igraci igraju kao da zele da popune svoje statisticke kolone, i kao da je svima jasno da nece dobiti pa barem da oni izgledaju dobro.,,.
Sretano bilo KKP; ovo su tek bile slabije ekipe, jer pravi haos ce tek nastati kad krenu oni za gornjeg dela tabele...
Kako sa ovim timom izaci ored Zvezdu, ,,,??
Nesto se ne mase karanfilima vise?
Eeeeeee Grobari moji,,,,

Milance

pre 8 godina

Dobro grobari polako... Masina se pali tamo u maju,junu...julu... Docice vama plej,salo,dalo,dulo,kinzi... Videcemo mi svoga boga,zato vas sa strahom i zebnjom iscekujemo i mi i svi vas shvataju ozbiljno. Ipak ste vi institucija...

Sole

pre 8 godina

Ovo stvarno nema smisla šta radi ovaj Čović. Umislio čovek da je ovo njegova privatna liga pa da može da nastavi da se ponaša ovako prema jedinoj instuciji srpskog sporta , samo zato što ih je ranije dobio za zelenim stolom. :)

misMakva

pre 8 godina

@Marko Cakmak....Pa vi bi trebalo da se stidite jer ste 15 godina radili sta vam je volja sa drzavnim(tadicevim)parama,i sad odjednom kad se smanjilo,a i sad imate od NIS-a 2,9 milki za 3 sezone pa vam i to malo,nego hocete skupe strance da bi kao dominirali,e pa ne moze!Sve ono godina sto ste nama zeleli vama se sad desava,karma je cudo moj mare!:)

Konstatacija

pre 8 godina

Ne mogu da verujem da su neke kladionice spustile kvotu na partizan,kao da nisu gledali prvo kolo ABA lige.Mega je i bez Zagorca,za klasu kvalitetniji tim i sada je to i pokazala.Partizan nema pojma,borice se za opstanak i trenutno je najslabiji od srpskih klubova,doduse,ima sanse da povratkom Murica i Andrica,stane uz rame Metalcu ali ce i tada biti slabiji od Mege a od Zvezde,da ne pricamo,tu je razlika kao nebo i zemlja u korist Zvezde.

Marko

pre 8 godina

Od 55 komentara, 50 su delo petra, Bodibonda, Tuta i onog sa ljubavlju. Koliko navijači nekadašnje zvezde i danas FMP-a imaju komplekse, to nijedan navijač u okruženju nema. Dobro, osim Hrvata kada igraju sa nama.

Stefan

pre 8 godina

Pero gubimo u napad 3lopte,oni imaju 7skoka za tri napada i ti ne trazis tajm nego pustas Milutinovica da sutira sa10%sut za 3! Bruka! Skok i skok i samo skok!

Smit

pre 8 godina

Ne brini se ti puno,uskore ce se pojaviti dosta nikova sa +50,neces jos dugo cekati na to.Sa ovim sastavom ste zreli za tako nesto,sacekaj samo jos 27 dana i reci ce ti se samo,bice demoliranja.

igokea-partizan,mi smo sad jedan klub,leto 2007.,grobari u zabludi,nevera

pre 8 godina

Onaj osecaj kad ti je Vrabac najbolji igrac...
Gde nestade taj cuveni "sistem" koji je 13 godina donosio titule?? "Sistem" koji je izbacio na stotine najboljih igraca Evrope i tako omogucio reprezentaciji Srbije neverovatne uspehe u periodu dominacije 2002.-2014. godine?
Da li je taj "sistem" uopste postojao ili su to samo bile drzavne pare,sudije,otimanje,kradje,prebijanja i tuce? Kako je sve u toj samoproklamovanoj instituciji odjednom propalo smanjivanjem samo jednog faktora-ogromnog priliva drzavnih para??

Michael

pre 8 godina

Jadni panteri, šta im Dule uradi od života :)
Mi ćemo uvek biti Partizan, a vi FMP!
Ajde malo komentara na pobedu u Nemačkoj nad slabim Augzburgom koji upravo vodi protiv Leverkuzena, učesnika grupne faze LŠ! :)

karma

pre 8 godina

Fino je vidjeti dve ovako mlade ekipe sa mnogo nase djece.
(Slavko-RS, 04. oktobar 2015 17:09)
A kad je Zvezda igrala sa decom a vi sa skupo placenim timom i kad ste je dobili 41 razlike tad ti je bilo zabavno?

KukuLele

pre 8 godina

Najnovija vest: Kos. tabla u Sremskoj Mitrovici je zadobila tezi prelom nakon sto ju je Boza Djumic gadjao prilikom izvodjanja sl. bacanj, sledi joj duzi oporavak...

Stefan DE

pre 8 godina

Nadam se da je Pera Bozic shvatio da nije jos uvek spreman da bude prvi trener! Ljudi vratite Duleta molim vas ko boga dok nismo skroz pukli i ugasili se!!!!!!!!!

oćero ga Pekmen

pre 8 godina

Od 55 komentara, 50 su delo petra, Bodibonda, Tuta i onog sa ljubavlju. Koliko navijači nekadašnje zvezde i danas FMP-a imaju komplekse, to nijedan navijač u okruženju nema. Dobro, osim Hrvata kada igraju sa nama.
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (Marko, 4. oktobar 2015 18:19)

Ahahaha pa vi ste bili opterećeni Zvezdom kada ste bili najdominantniji ikada a Zvezda najgora ikada, sa strašću Hrvata (slučajnost?)
Nego lepo vas je počastio MIloje za rođendan.

milan nis

pre 8 godina

ista priča kao u vaterpolu pre koju godinu ...igraju partizan 1 ,partizan 2 i instant privatni klub CZV...I TO TRAJE 2-3 GODINE,A ONDA SVE OPET DODJE NA SVOJE...

...

pre 8 godina

Slavko RS koje dve mlade ekipe? Jel u partizanu misliš na Vitkovca, Perovića, Milutinovića? Ili možda mlađanog Srbina Muriča? Nemaju skoro nijednog igrača ispod 22 godine a prosek Mege je oko 20.

Zvezda ponos Srbije

pre 8 godina

Ova utakmica će biti najbolji dokaz da li Mega želi da pusti partizan. Bolji su trenutno 5 puta i ako budu igrali kao protiv Zvezde dobiće sa 30 razlike. Sad će se sve videti.

marko

pre 8 godina

Zar nije neki Aranitovic bio u Zvezdi? Ili to nije nijedan od ove dvojice?
(M, 4. oktobar 2015 17:13)
- To su braca, jedan je igrac Partizana, a drugi je igrac Zvezde (na pozajmici u Megi).

karma

pre 8 godina

Pera Božić ala Uvalin.
Slaviće se dosta svaka pobeda ove sezone.
Doduše, jači tim ima Partizan nego Zvezda sa Uvalom.
Kad se setim Majlsa i njegove masnoće. Pa je ubacio 3 trojke protiv Zadra i lud prodor za asistenciju Marša, Pionir u transu.
(Lično i personalno, 04. oktobar 2015 17:18)
Tad su se lepo zabavljali sa skupo plaćenim stranicma a sad su kao ponosni sto igraju i gube sa decom.
Vise se ne moze zasto sada kukate?

Lično i personalno

pre 8 godina

Pera Božić ala Uvalin.
Slaviće se dosta svaka pobeda ove sezone.
Doduše, jači tim ima Partizan nego Zvezda sa Uvalom.
Kad se setim Majlsa i njegove masnoće. Pa je ubacio 3 trojke protiv Zadra i lud prodor za asistenciju Marša, Pionir u transu.

Šika Momšilo s ljubavlju

pre 8 godina

Pa ja ne znam koliko to para drzava mora da da Partizanu da bi se pojacali, mislim za 2 miliona erva koje su dobili ove sezone realno su mnogo bolje mogli da se pojacaju.

Toto-ko-tunjo-protiv-endehaovaca

pre 8 godina

Vrabac na tajm autu trazi od Bozica hleb, ne moze da leti gladan (Mirko, 04. oktobar 2015 17:11)

Je l' imas ti sinko domaci za sutra?

xxx

pre 8 godina

rešila mega da uradi generalnu na mašini, da bolje upali...ahah... komeNdija
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (rajka baregro, 4. oktobar 2015 17:13) Jedino što je ovde komeNdija je tvoje poznavanje pravopisa...

bozic pera voli premijera i renta sns grobari

pre 8 godina

Jel moze neko da mi objasni kako su petar bozic Iznogood i dusan kecman BAT-ovac dobili posao u Partizanu.Marko Nikolic je za mnogo manje stvari najuren iz kluba da li moze neko to da mi objasni ili Dusko Vujosevic.Mislim da ako izgubi i ovu utakmicu treba uprava i treneri da podnesu ostavku da bi se navijaci vratili na tribine.

Josarian

pre 8 godina

Od ranije pricam da kosarku vise ne razumem. Sudjenje je tragikomicno. Time ne opradavam nikako losu igru, ali procena faula je stvarno " procena". Ne kazem da su sudije tendenciozne, mada je to tesko iskljuciti. Oni NE ZNAJU!

igokea-partizan,mi smo sad jedan klub,leto 2007.,grobari u zabludi,nevera

pre 8 godina

Sudar krs ekipa,ne zna se koja je gora...ali Mega bar ima potencijala i igrace od kojih moze nesto biti!

xy

pre 8 godina

Partizan danas ne igra samo protiv Mege nego i protiv sudija.Par sudijskih gresaka na stetu Partizana direktno utice na rezultat.Cim Obrknezevic sudi Partizanu to ne sluti na dobro.NAPRED PARTIZANE,ZGAZI IH SVE!

Brier

pre 8 godina

Ne navijam za blizance,ali mi drago da proprpadne ovaj projekt razigravanja BH reprezentativca Vtapbca,inače katastrofalnog igrača, umesto toliko naših mladih igrača.

Slobodan

pre 8 godina

Fino je vidjeti dve ovako mlade ekipe sa mnogo nase djece.
(Slavko-RS, 04. oktobar 2015 17:09)

Kako nije ...
Mega od 14 igraca 5 stranaca " Luwawu i Kaba - Francuska, Ivanovic i Nikolic - Cg, Samardziski- Makedonija"
Partizan od 14 igraca 4 stranca "Vitkovac-Cg, Vrabac-Bih, Muric-Slovenija i Magdevski-Makedonija "
Crvena Zvezda od 14 igraca 4 stranca " Mekel - Izrael, Sofo - Grcka, Tompson - USA i Zirbes - Nemacka"
Metalac od 13 igraca 1 stranac " Gabric -Hr"

srbEUin

pre 8 godina

Realno gledajući kvalitet timova ABA lige ove sezone, ovo bi trebalo biti derbi za 4 mesto.
Da bismo preciznije saznali odgovor na pitanje kakve su ambicije Megine (Miškove) uprave, odnosno da li im je kao do sada jedini cilj razigravanje talenata i nabijanje statistike za što bolju prodaju ili neki timski rezultat, treba samo da analiziramo status kluba. Nemaju svoje domaćinstvo i nemaju svoje navijače što čini da im je sponzorski potencijal vrlo mali. Stoga ih ni EL ni EK ne interesuju, jer nemaju pare za takva takmičenja, niti imaju izgleda da za to eventualno uložene pare povrate. Proizlazi da im je jedina ispravna (finansijski održiva) opcija da nastave kao do sada: proizvodnja i promocija igrača za što bržu dalju prodaju.
Ništa sporno, čak vrlo pohvalno.
Neka samo nastave tako, oni na taj način rade vrlo dobar posao za srpsku košarku jer razigravaju naše omladince, koji inače nebi imali veće šanse u nekom drugom klubu sa većim ambicijama.
U tom kontekstu treba posmatrati Megine rezultate protiv srpskih klubova. Mislim da će im bodove prepuštati taman toliko da sebi ne ugroze status ABAligaša. Očekujem da protiv ostalih klubova kidaju.

karma

pre 8 godina

Fino je vidjeti dve ovako mlade ekipe sa mnogo nase djece.
(Slavko-RS, 04. oktobar 2015 17:09)
A kad je Zvezda igrala sa decom a vi sa skupo placenim timom i kad ste je dobili 41 razlike tad ti je bilo zabavno?

DELIJA DO GROBA

pre 8 godina

Dok je Zvezda bila uništavana više od decenije tada ste se smejali dok ste nas drali po 40 razlike i dok smo igrali sa8-9 igrača, kada su nam nosili koševe sa kalemegdana..Tada je sve bilo idealno dok su vas žuti podržavali i gurali pare u klub...Bolje se pitaj ko vam je uništio klub i gde su sve silne pare od EL i prodaje silnih igrača..E pa zaigrala mečka i pred vašim vratima...Dok je partizan 13 god.bio prvi sve super i pošteno, a čim je zvezda uzela titulu sve je namešteno i nakaradno...Saberite se malo i shvatite da je došlo malo naše vreme.

Ljubisa livac

pre 8 godina

@+41
Da imas obraza ne bi se hvalio tom pobedom od 41. Igrali ste sa prejakim timom, skupim strancima, dok je Zvezda igrala sa decom i bez budzeta. Duplo losiji tim je to bio nego ovaj vas sada. I izivljavali ste se nad tom decom jer ste indijanci. Ali dobro, cega se pametan stidi..... Zato vam zelim sve poraze ove sezone.

Goblin

pre 8 godina

Grobar sam, ali je ovo jadno kako Partizan igra niti ima naznaka da ce biti bolje. Oteran je Vujosevic sa naznakama da ce doci sponzori i neki igraci? koji su sponzori dosli kad je budzet 270k ne mozemo uzeti za ovaj budzet jednog igraca kvalitetnijeg, totalna neperspektiva sem donekle Marinkovica, ostali tuga, Perovic zali Boze
(Bley, 4. oktobar 2015 18:24)

Kad iz Zvezde kazu da je imao platu oko 350 000 evra vi kazetete d lazu, a kad vam iz partizana kazu da je budzet 270 000 evra vi mislite da je istima. Covece pa toliko vam treba samo za hranu. A gde su putovanja, plate...

Lično i personalno

pre 8 godina

Pera Božić ala Uvalin.
Slaviće se dosta svaka pobeda ove sezone.
Doduše, jači tim ima Partizan nego Zvezda sa Uvalom.
Kad se setim Majlsa i njegove masnoće. Pa je ubacio 3 trojke protiv Zadra i lud prodor za asistenciju Marša, Pionir u transu.

igokea-partizan,mi smo sad jedan klub,leto 2007.,grobari u zabludi,nevera

pre 8 godina

Nikad i nigde se nije desilo da vlada neke drzave promeni trenera nekog sportskog kolektiva. 
Sad je svima jasno zasto. 
Uzivajte.
(Batko Tupko, 04. oktobar 2015 18:56)

Trenera je promenio vas predsednik i legenda Nikola Pekovic!!!
A kao da bi bilo neke razlike u rezultatima da je dulo ostao...isto bi svaku utakmicu gubili,s tim da bi bili prinudjeni da gledamo divljanje na klupi,nasrtaje na sudije,prebijanje,davljenje sopstvenih igraca...a mislim da stvarno nema potrebe za tim,zar ne? Ovako je ishod isti-sve porazi,s tim da na klupi imate zdravog coveka koji te poraze podnosi gospodski i dostojanstveno!
A dulo se pokazao prosle sezone,sa ultra skupim i jakim timom - nula trofeja...Tako da ne vidim razlog da se place za "strucnjakom" koji je najuren iz svakog kluba u kome je radio...

igokea-partizan,mi smo sad jedan klub,leto 2007.,grobari u zabludi,nevera

pre 8 godina

Onaj osecaj kad ti je Vrabac najbolji igrac...
Gde nestade taj cuveni "sistem" koji je 13 godina donosio titule?? "Sistem" koji je izbacio na stotine najboljih igraca Evrope i tako omogucio reprezentaciji Srbije neverovatne uspehe u periodu dominacije 2002.-2014. godine?
Da li je taj "sistem" uopste postojao ili su to samo bile drzavne pare,sudije,otimanje,kradje,prebijanja i tuce? Kako je sve u toj samoproklamovanoj instituciji odjednom propalo smanjivanjem samo jednog faktora-ogromnog priliva drzavnih para??

Navijač od 1970

pre 8 godina

Koliki je budžet Mege, Metalca, a koliki Partizana?

Kakva je struktura budžeta, odnosno koliko je državnih a koliko privatnih sponzora u tim klubovima?

Gde su mladi igrači stvoreni u svetu čuvenoj Partizanovoj školi košarke?

Šta će vam novci moji sinovci kad igrate iz ljubavi, samo sa stipendijama i sarmicama?

Gde je pomoć armije navijača?

Institucija? Državna institucija sa monopolskim položajem na tržištu. Partizaaaan, samo Partizaan ...

Kraj demagogije. Kraj prevare. Car je go.

karma

pre 8 godina

Pera Božić ala Uvalin.
Slaviće se dosta svaka pobeda ove sezone.
Doduše, jači tim ima Partizan nego Zvezda sa Uvalom.
Kad se setim Majlsa i njegove masnoće. Pa je ubacio 3 trojke protiv Zadra i lud prodor za asistenciju Marša, Pionir u transu.
(Lično i personalno, 04. oktobar 2015 17:18)
Tad su se lepo zabavljali sa skupo plaćenim stranicma a sad su kao ponosni sto igraju i gube sa decom.
Vise se ne moze zasto sada kukate?

Slobodan

pre 8 godina

Da ne bude zabune evo malo i statistike !
Iz KK Nis-Partizan-Igokee do pocetka sezone je najavljivana mlada ekipa iz "njihove skole" ! 1.Startna postava : 1. Cvetkovic (22), 2. Milutinovic (25), 3. Marinkovic (18), 4. Vitkovac (33) i 5. Perovic ( 31) je ubedljivo najstarija u citavoj ABA ligi !
2. U ekipi ima samo jedan igrac koji je ponikao u KK Nis-Partizan-Igokei Vanja Marinkovic !
3. Od ovogodisnjeg sponzorstva iz NIS-a 60% ide Dulou !

Brooklyn boy

pre 8 godina

Трудим се да будем што реалнији, али наиђем на неки коментар који ме избаци из колосека. Па, људи, Партизан је мењао грб са променама спонзора (Галеника, Цептер). О имену да не причам, јер се фузија са Игокеом не заборавља.О томе који је клуб угашен... Па колико се сећам, КК Партизан је напрасно нестао из спортског друштва, што је било видљиво и у привредном регистру. Тако да, стварно, нисмо исти...

Slobodan

pre 8 godina

srbijo stidis li se?
(Marko Cakmak, 04. oktobar 2015 17:54)

Bravo Marko za komentar ... Sramota je da se u zemlji koja je srebrena na Svetu igra ovakva kosarka ... A pogotovo da pojedine ekipe razigravaju talente iz BiH "Vrabac" i Francuske "Luwawu i Kobe" ... Ruzno je ... Ovo treba ukinuti skroz ... Sramota

Slobodan

pre 8 godina

Slavko RS

Mega ima 5 stranaca od 14 igraca, Partizan 4 stranca od 13 igraca, Zvezda 4 stranca od 14 igraca i Metalac 1 stranac od 13 igraca ...

Dušan

pre 8 godina

Mile





Što se nisi javio kad je bio Tadić?kad smo se borili za opstanak,a Vujošević puštao čini mi se Zadar kako bi mi ispali....Sram te bilo,dabogda se ugasili,eto to vam želim!

Batko

pre 8 godina

Nikad i nigde se nije desilo da vlada neke drzave promeni trenera nekog sportskog kolektiva.
Sad je svima jasno zasto.
Uzivajte.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Batko Tupko, 4. oktobar 2015 18:56)

Mučenik.....

Crca

pre 8 godina

Ako se dobro secam danas sam vido naslov "Mega desetkovana na Partizan". Uuuu, sta li bi im uradili da su bili kompletni. I ovo je bilo ponizavajuce

smeker

pre 8 godina

Ovo je smesno,bruka,jad.Pa mi ne licimo na ekipu,vise na grupu rekreativaca a Kosta ne lici ninasta.Ko vam daje za pravo da nas brukate danas na rodjendan,ugasite ovo cudo ,ovo nije,nesme i nemoze biti Partizan....

igokea-partizan,mi smo sad jedan klub,leto 2007.,grobari u zabludi,nevera

pre 8 godina

Partizan je toliko slab da ce ispasti iz Abe!!!!! 
(max%, 04. oktobar 2015 17:30) 

Ali ce uvek biti Partizan. Ne ocekujem da razumes.
(Trandafil Karanfilovski, 04. oktobar 2015 21:30)

Nije to Partizan jos od davne 2007. godine. Ne ocekujem da razumes.

njofra prezidente

pre 8 godina

Sramota koliko su sudije u ovom meču svirale sve i svašta u korist partizana. Videlo se na licima Milojevića i igrača Mege da su zbunjeni, pošto i pored sveg sklanjanja i namernog gubljenja lopti, igrači partizana nisu imali dovoljan kvalitet da pogode neke čiste šuteve. Jedno je sigurno, ne zna se kome je ovaj poraz teže pao, partizanu ili Megi.
No dobro, šta je tu je, biće bolje kada stignu Salo i plej. A pisalo se juče i da Durent razmišlja gde će da nastavi karijeru, pa bi, na obostrano zadovoljstvo, institucija bila najbolji izbor za njega.
Pali se mašina!

Zvezda ponos Srbije

pre 8 godina

Ova utakmica će biti najbolji dokaz da li Mega želi da pusti partizan. Bolji su trenutno 5 puta i ako budu igrali kao protiv Zvezde dobiće sa 30 razlike. Sad će se sve videti.

dex

pre 8 godina

@istina boli

Deca su postala tinejdzeri, zavrsili falultete, ozenili se i dobili decu dok Partizan nije dosao do prve titule. Alo, 33 godine!!!

Bley

pre 8 godina

Grobar sam, ali je ovo jadno kako Partizan igra niti ima naznaka da ce biti bolje. Oteran je Vujosevic sa naznakama da ce doci sponzori i neki igraci? koji su sponzori dosli kad je budzet 270k ne mozemo uzeti za ovaj budzet jednog igraca kvalitetnijeg, totalna neperspektiva sem donekle Marinkovica, ostali tuga, Perovic zali Boze

Marko

pre 8 godina

Od 55 komentara, 50 su delo petra, Bodibonda, Tuta i onog sa ljubavlju. Koliko navijači nekadašnje zvezde i danas FMP-a imaju komplekse, to nijedan navijač u okruženju nema. Dobro, osim Hrvata kada igraju sa nama.

Bata

pre 8 godina

Da li je moguce da su za poslednjih 18 minuta postigli 6 poena, pa to da su igrali protiv NBA tima dali bi vise, neverovatno kako losa ekipa za sad

misMakva

pre 8 godina

@Marko Cakmak....Pa vi bi trebalo da se stidite jer ste 15 godina radili sta vam je volja sa drzavnim(tadicevim)parama,i sad odjednom kad se smanjilo,a i sad imate od NIS-a 2,9 milki za 3 sezone pa vam i to malo,nego hocete skupe strance da bi kao dominirali,e pa ne moze!Sve ono godina sto ste nama zeleli vama se sad desava,karma je cudo moj mare!:)

Alf

pre 8 godina

Ovaj poraz ne može da obriše naslov šampiona Evrope 1992.Sedam naslova šampiona Evrope u vaterpolu,najbolji klub istočne Evrope svih vremena,najtrofejnije SD na svetu... A šta su neki drugi uradili??? Menjali adresu,grb,ime... NISMO ISTI!!! NAPRED PARTIZAN!!!
(Revolt, 04. oktobar 2015 19:17)

Ma naravno...vi ste samo menjali grad posle osnivanja...Bogu hvala da nismo isti kao JSD made in ZG...

ferdinand

pre 8 godina

A, gde je cuvena Partizanova skola kosarke i klinci iz iste? Samo pitam... Mislim, godinama se pricalo o njoj, a ona izgleda da i ne postoji od 2000. na ovamo. Ah, da, cela skola je bila u novcu i kupovini i otimanju tudjih igraca koje je otisli "mag", jel' te, "stvorio"...

Stefan

pre 8 godina

Pogledajte gde je partizan a gde Zvezda kad partizan dobija samo malo vise od drzave. Fascinantno.
(Aranitovic odlican, 04. oktobar 2015 17:14)
To je istina ako tako posmatras Partizan dobija 800 hiljada godisnje od nisa a zvezda 700 hiljada od telekoma ali zvezda dobija jos oko 2 miliona od privatnih kompanija koje su naprasno odlucile da sponzorisu klub kad je znas vec ko dosao na vlast ne mislis valjda da te kompanije imaju neku korist od toga da ne spominjem 15 miliona duga koji je preko noci nestao itd.Tako da se polozaj zvezda i Partizana ne moze porediti koliko god vi to pokusavali.

CZ Sever

pre 8 godina

Partizan bolje da istupi iz lige. Ako Srbiji ne treba Partizan nek igra samo C.Zvezda dok SNS bude na vlasti!
(Mile, 04. oktobar 2015 19:15)Kakvi ste vi licemeri pa to nije normalno kakve veze drzava ima sa rasulom u vasem klubu bolje pitajte vase legende koje su vodile klub ovih godina sta se desilo sa tolikim parama od prodaje igraca i ucesca u EL,dok ste dobijali od zutih i sakom i kapom bilo vam sve ok a sada kad dobijate koliko i Zvezda vama je malo

KukuLele

pre 8 godina

Najnovija vest: Kos. tabla u Sremskoj Mitrovici je zadobila tezi prelom nakon sto ju je Boza Djumic gadjao prilikom izvodjanja sl. bacanj, sledi joj duzi oporavak...

Aha

pre 8 godina

ista priča kao u vaterpolu pre koju godinu ...igraju partizan 1 ,partizan 2 i instant privatni klub CZV...I TO TRAJE 2-3 GODINE,A ONDA SVE OPET DODJE NA SVOJE...
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (milan nis, 4. oktobar 2015 18:47)
Samo se ti sinko, nadaj... Nada umire poslednja... Dodaj tvojim brojkama po jednu 0 i imaćeš tačno tvrđenje...

DedaMiloje

pre 8 godina

Vidim da jedan mali klub ne moze preboleti 16 godina ponizenja. Deca postala tinejdzeri a pehar do prosle godine videli nisu.
(Istina boli..., 04. oktobar 2015 17:56)

Ti umesto da se zapitaš o igri tvog kluba, lupaš ovde gluposti o 16 godina tralalala, dobro i šta sad? Pogledaj na šta ti liči tim, medju najgorima u ABA ligi. Šta misliš koliko nećeš videti pehar sa ovakvim Partizanom?

Samo kazem

pre 8 godina

@dr felgood to je i problem sto vi mislite da je sve u gasenju i unistavanju... Zbog toga ste tu gde jeste! Zbog 30 godina dobre kosarke od koje je 23 godine u SRJ, SiCG i Srbije vi mislite da ste nesto izmislili kosarku na ovim prostorima?! Da ste razmisljali kako treba ne bi do ovog došlo! Problem je uvek bio iskljucivo u vasim redovima, a vi pišite i pričajte sta hoćete! Kosarka nije nastala sa vama, a koliko vidimo i ne nestaje sa vama. Kada se pomirite sa time i nadjete ljude koje su vas zakopali gde ste sada, a ne da jurite neke demone koji ne postoje...

@Stefane

pre 8 godina

Nije mogao da se poredi ni prethodnih 15 godina pa nismo kukali. Idi na youtube i otkucaj "KK PARTIZAN *** SPONZORSKI PUL SEZONA 2011/12" pa pogledaj koliko tu ima državnih i koliko privatnih firmi. A sve te pare su nestale i niko više neće da ulaže u vas. Zapitaj se zašto.

Reporter

pre 8 godina

Da je Dulo imao bar malo više pameti Saše Danilovića, moglo je biti drugačije, ali je mag verovao u široke navijačke mase (!?), koje su mu okrenule ledja, ili KKP i nema pravih navijača. Zna se ko je i kako prodavao godišnje i ostale ulaznice. Saša ode, "mudri" Dulo udari i njemu kontru čekajući da ga Pekmen otera, i isplati njegovih 400 hiljada evra. I šta je danas KKP. Pero Božć ne može da vodi ni KK Kuršumlija, a ne Aba ligaša. Ekipa je skrepljena dan pre početka takmičenja (Cvele, Vitkovac,Perović), sa polu-igračima Djumić,Koprivica, Vrabac, Milutinović - očaj !!!

KukuLele

pre 8 godina

Najnovija vest: Kos. tabla u Sremskoj Mitrovici je zadobila tezi prelom nakon sto ju je Boza Djumic gadjao prilikom izvodjanja sl. bacanj, sledi joj duzi oporavak...

bodibond

pre 8 godina

Prvo su zvali Pavlovica pa ispali iz EL. Posle su zvali Pekovica pa ce da ispadnu iz ABA lige. Izgleda da ih Vujosevic nije nicemu naucio.

veljko

pre 8 godina

sto nismo trampili dangubica za ovog luvavua... i protiv zvezde je odlicno odigrao, pokupio lopte, igrao sjajnu odbranu. mega je sa njim ubola u centar!

...

pre 8 godina

Slavko RS koje dve mlade ekipe? Jel u partizanu misliš na Vitkovca, Perovića, Milutinovića? Ili možda mlađanog Srbina Muriča? Nemaju skoro nijednog igrača ispod 22 godine a prosek Mege je oko 20.

jaki

pre 8 godina

Sta reci za centre Partizana.... Perovic o, Koprivica 1,Djumic 1 skok za celu utakmicu.. Dakle 3 centra za 4o minuta 2 skoka pa koga mi da pobedimo

Milance

pre 8 godina

Dobro grobari polako... Masina se pali tamo u maju,junu...julu... Docice vama plej,salo,dalo,dulo,kinzi... Videcemo mi svoga boga,zato vas sa strahom i zebnjom iscekujemo i mi i svi vas shvataju ozbiljno. Ipak ste vi institucija...

Toto-ko-tunjo

pre 8 godina

Ma naravno...vi ste samo menjali grad posle osnivanja...Bogu hvala da nismo isti kao JSD made in ZG... (Alf, 04. oktobar 2015 20:49)

Napisa B92 danas i clanak kako je malo pisanih tragova o nastanku Partizana... Kucajte "osnivanje JSD u Zagrebu ". Materijala na kilo, sve po datumima. Da ne pricam o Glazerovim pulenima iz reprezentacije NDH. Mozda i to ne moze da se dokaze i pored fotografija?

oćero ga Pekmen

pre 8 godina

Od 55 komentara, 50 su delo petra, Bodibonda, Tuta i onog sa ljubavlju. Koliko navijači nekadašnje zvezde i danas FMP-a imaju komplekse, to nijedan navijač u okruženju nema. Dobro, osim Hrvata kada igraju sa nama.
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (Marko, 4. oktobar 2015 18:19)

Ahahaha pa vi ste bili opterećeni Zvezdom kada ste bili najdominantniji ikada a Zvezda najgora ikada, sa strašću Hrvata (slučajnost?)
Nego lepo vas je počastio MIloje za rođendan.

Tokyo

pre 8 godina

Partizan sa Milutinovićem koji ima šut iz igre 1/10, gde je Vanja Marinković najbolji skakač ekipe sa 5 skokova, bez postojanja pravog centra (Đumić to nije, dok Kostu Perovića ne bih komentarisao) nema šta da traži ni protiv daleko slabijih ekipa od Mega Leksa. Uzgred, Mega je bila znatno oslabljena u ovom meču, što je nije sprečilo da ubedljivo slavi protiv crno-belih.
Profesionalni dizač pehara će imati nezahvalan zadatak.

sasa

pre 8 godina

Ovo je Mega dobila i vise nego lako, i to bez prvog igraca tima, Zagorca, i bez prvog play-maker-a, Ivanovica, i to dobila sa plus 17,,,
STa reci, Partizan nije uspeo preci ni 60 poena, i jasno se videlo da je Mega za klasu bolja ekipa, koja da se Zagorac nije povredio bila ekipa za top 6,,,
KKP mora da dobije MTZ u sledecem kolu,ako zeli da ima sasne za ostanak u ABA ligi, jer ovo sto trentuno igraju je naivno...
Mislim, igraci igraju kao da zele da popune svoje statisticke kolone, i kao da je svima jasno da nece dobiti pa barem da oni izgledaju dobro.,,.
Sretano bilo KKP; ovo su tek bile slabije ekipe, jer pravi haos ce tek nastati kad krenu oni za gornjeg dela tabele...
Kako sa ovim timom izaci ored Zvezdu, ,,,??
Nesto se ne mase karanfilima vise?
Eeeeeee Grobari moji,,,,

bley

pre 8 godina

(Bley, 4. oktobar 2015 18:24)
Cim neko daje do znanja da je grobar ili zvezdas znaj da je suprotno. A sto se igraca Partizana tice.. ko je rekao da cemo ove sezone imati vrhunski tim?
Ovi igraci nisu dosli iz Reala ili Fenerbahcea pa da ocekujes od njih da igraju kao majstori. Polako.. Svi biste da se nesto uradi preko noci. Iskulirajte malo sa negativnim komentarima i pruzite podrsku igracima jer su je zasluzili a ne samo da ih pljujete a sezona tek pocela.

(milenko, 4. oktobar 2015 19:04)
Veruj mi da sam strastveniji navijac od 95% grobara, ali neka ga to po strani nije to pitanje ovde... kakva perspektiva ima od ovog sistema, kakav su napravili? Pa cekaj hoce li Bozic biti trener, koji je do juce izlazio u grad sa Aranitovicem i ekipom, i sada njima trener, pritom vidi se da nema stofa za prvog trenera (hvala mu za sve ali to nije to).Cekaj hoces mi reci da Mega bez 2-3 igraca dobija 20 razlike Partizana i to je ok?sta bi bilo da su igrali Ivanovic, Zagorac izgubili bi 40?Nije mi jasno zasto kada su vec sa Miskom dobri, nisu doveli igraca tipa Luvavea ili tako nekog perspektivnog. Magdevski me odusevio, ostali sramota, Perovic ne znam sta trazi

aleksa

pre 8 godina

@Partizan je toliko slab da ce ispasti iz Abe!!!!!
(max%, 04. oktobar 2015 17:30)

Ali ce uvek biti Partizan. Ne ocekujem da razumes.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Trandafil Karanfilovski, 4. oktobar 2015 21:30)

prozivali ste Zvezdu zbog imena toliko dugo jer niste imali sta drugo da smislite da sad iako je to mozda jedini spas za vas klub vi necete da pristanete na to...hehehe na kraju ce zbog Zvezde samo ime i da ostane od vas ali tako vam i treba, kako sejes tako i zanjes

igokea-partizan,mi smo sad jedan klub,leto 2007.,grobari u zabludi,nevera

pre 8 godina

Sudar krs ekipa,ne zna se koja je gora...ali Mega bar ima potencijala i igrace od kojih moze nesto biti!

Djenka

pre 8 godina

Sad cu da vam bacim kosku: Vukojcica za trenera. Pogledajte njegove rezultate sa Zvezdom protiv Partizana. Drugo: Decko je civilizovan: Trece: Poznaje nasu kosarku, a najbolje poznaje Zvezdu. Mada mi se cini da je previse civilizovan za ove predele...

marko

pre 8 godina

Zar nije neki Aranitovic bio u Zvezdi? Ili to nije nijedan od ove dvojice?
(M, 4. oktobar 2015 17:13)
- To su braca, jedan je igrac Partizana, a drugi je igrac Zvezde (na pozajmici u Megi).

Joxa

pre 8 godina

@daw

Ali rodjace jel si gledao tekme,o kakvom plej ofu ti pricas,jel si realan,jel vidis sa kim igrate?Kakvo crno 6-7 mesto,pa bicete medju 3 poslednje ekipe.Odakle ti crpis taj nerealan optimizam?Spusti se na zemlju i projvati stvarnost...

Smit

pre 8 godina

Ne brini se ti puno,uskore ce se pojaviti dosta nikova sa +50,neces jos dugo cekati na to.Sa ovim sastavom ste zreli za tako nesto,sacekaj samo jos 27 dana i reci ce ti se samo,bice demoliranja.

19KG70

pre 8 godina

E moj Partizane... Ovo je ubi bože. Marinković(97') i Magdevski(96') su najbolji igrači i imaju najveća mu*a. Vitkovac-Čovek ima 32 godine i ne sme da preuzme odgovornost, nego to moraju momci koji imaju 18 i 19 godina. A i kad preuzme, da zaplačeš.Perović-NO COMMENT! Vrabac naravno da će biti najefikasniji kada ima 50 šuteva na meču. Jedini dobar je Cvetković. Evo samo jedna poruka za Grobare: Nemojte se nervirati oko ove sezone jer ako se nervirate, ne verujem da će vam i jedan živac ostati :)

Šika Momšilo s ljubavlju

pre 8 godina

Pa ja ne znam koliko to para drzava mora da da Partizanu da bi se pojacali, mislim za 2 miliona erva koje su dobili ove sezone realno su mnogo bolje mogli da se pojacaju.

daw

pre 8 godina

Mega ima ekipu za prva 4 ogromna koncentracija talenta je u ovoj ekipi....mozda i najtalentovanija mlada ekipa u evropi.....partizan sa muricem i andricem bi bilo puno ozbiljnije....ovako dok se oni vrate mislim da ce biti kasno....ali sa njima cak bi mogli napasti poziciju 4 ovako je realnost 6-7 mesto....perovic je za sad teska katasrtofa...bolje da su doveli nekog centra iz kls-a....cvetkovic i vrabac nije lose ostalo marinkovic isto korektno ali ostalo je vise nego skromno....recimo branko jorovic je u borcu sigurno da bi prihvatio poziv i bio bi dosta koristan za ovakav partizan.....mislim da je pekovic napravio vujosevicu uslugu da se ne bruka....

Trandafil Karanfilovski

pre 8 godina

Partizan je toliko slab da ce ispasti iz Abe!!!!!
(max%, 04. oktobar 2015 17:30)

Ali ce uvek biti Partizan. Ne ocekujem da razumes.

igokea-partizan,mi smo sad jedan klub,leto 2007.,grobari u zabludi,nevera

pre 8 godina

Dulo bi s ovim timom (a i s juniorima) osvojio ovu jadnu Aba ligu bez poraza!!!

Slobodan

pre 8 godina

Fino je vidjeti dve ovako mlade ekipe sa mnogo nase djece.
(Slavko-RS, 04. oktobar 2015 17:09)

Kako nije ...
Mega od 14 igraca 5 stranaca " Luwawu i Kaba - Francuska, Ivanovic i Nikolic - Cg, Samardziski- Makedonija"
Partizan od 14 igraca 4 stranca "Vitkovac-Cg, Vrabac-Bih, Muric-Slovenija i Magdevski-Makedonija "
Crvena Zvezda od 14 igraca 4 stranca " Mekel - Izrael, Sofo - Grcka, Tompson - USA i Zirbes - Nemacka"
Metalac od 13 igraca 1 stranac " Gabric -Hr"

baki

pre 8 godina

Od 55 komentara, 50 su delo petra, Bodibonda, Tuta i onog sa ljubavlju. Koliko navijači nekadašnje zvezde i danas FMP-a imaju komplekse, to nijedan navijač u okruženju nema. Dobro, osim Hrvata kada igraju sa nama.
(Marko, 04. oktobar 2015 18:19)
Nas barem ima i na stadionu a vas samo ovde!

simo

pre 8 godina

navijam za Partizan , gledam ga 50 godina i nikad nije bio losiji, tesko izvodi loptu, tesko je prenosi, tesko je zadrzava , nema ni jedne smisljene akcije u napadu , skok u napadu ocajan, skok u odbrani nikakav, sut ispod svakog nivoa , prestao sam danas gledati ovo mucenje tima sastavljenog od igraca koji nisu nigde naci angazman. Dno dna.

John Terry

pre 8 godina

Sreca partizana da je u ligi sutjeska inace bi bila zestoka borba za opstanak.
Cenim da cete imati skor 6-20 do 8-18 na kraju regularnog dela.

Konstatacija

pre 8 godina

Ne mogu da verujem da su neke kladionice spustile kvotu na partizan,kao da nisu gledali prvo kolo ABA lige.Mega je i bez Zagorca,za klasu kvalitetniji tim i sada je to i pokazala.Partizan nema pojma,borice se za opstanak i trenutno je najslabiji od srpskih klubova,doduse,ima sanse da povratkom Murica i Andrica,stane uz rame Metalcu ali ce i tada biti slabiji od Mege a od Zvezde,da ne pricamo,tu je razlika kao nebo i zemlja u korist Zvezde.

sasa pg

pre 8 godina

Bozicu, ostao si navijacima u lijepom sjecanju, ne kvari sad sve to. Peci, brate, trenerski zanat negdje drugo, unistio si i ovo malo potencijala koje postoji u ovoj ekipi. Vujosevic bi utakmicu sa Metalcem sigurno dobio, a mozda i ovu sa Megom ucinio makar neizvjesnijom.
Na nas je poceo i zec da ga vadi, sudije se izivljavaju, igraci rade sto je njima volja, Vrabac protiv Metalca previse uzletio, Djumic oce tablu da slomi sa bacanja, Milutinovic covjek vjezba trojke, a ne moze vola da ubode, a ti samo nijemo posmatras!!! Pekovicu, obrati paznju! Bolje gasi klub nego ovako da nas ponizavaju.

dejan

pre 8 godina

Velike su sanse da ove sezone izgubimo jedno mesto u aba ligi, jer su osim Zvezde sve ekipe prosecne ili cak ispod proseka. Mogao bi Partizan sledece godine samo domace prvenstvo igrati ako ne dovedu neko ozbiljnije pojacanje.

Brier

pre 8 godina

Ne navijam za blizance,ali mi drago da proprpadne ovaj projekt razigravanja BH reprezentativca Vtapbca,inače katastrofalnog igrača, umesto toliko naših mladih igrača.

Sitne prodane duše panterske

pre 8 godina

Gde je SISTEM ? 
Gde je SISTEM ? 
Institucijo ??? 
Ahahahahahahahahaha...
(Bodibond, 04. oktobar 2015 18:24)

Lečiš komplekse a?

Mika Sumadinac

pre 8 godina

Pa kako sad ? A ono namesteno, oni nas pustaju ? Sada nikom nista ? Panterski karakter...Sada nam se smejete ? Ako...ali znam da se smejete nama, sa nasim imenom i nasom adresom...mi ne znamo kome da se smejemo...ne znamo ni koliko adresa ni imena imate...

DedaMiloje

pre 8 godina

Ovo je sramota za Partizan, pa zašto Peković nije doveo makar dva igrača ko svet. Pišem najozbiljnije, vi sa ovom ekipom teško da ćete bilo koga da dobijete. Smejete se Tajfunu i Sutjesci...Tajfun je bio prvak Slovenije, jedva dobili Sutjesku. Jedino ako dobijete MZT sa ovakvom igrom i to samo u Pioniru. Sramota...

elmer

pre 8 godina

Veliko hvala Jaramazu sto je dao onih par poena u finisu i doneo lep dobitak jednom ljubitelju kosare.

Partizan je katastrofa, ovo je uzas, a sto je najgore tesko sa ovim igracima moze mnogo bolje. Ekipa za pozicije od 7-10.

Dovedite 2 krstena igraca ljudi, igrampo bez krilnog centra.

bez srama

pre 8 godina

Vidim da neki spominju kolko kome država dala?!pa cekajte ako fkcz duguje 50miliona,kkcz 15miliki,a fkp 14milki,KPK 4milke,!!!pitanje:ko je ovde državni projekat????
setimo se samo kad je Zmago bio trener koliko skupi igrači su dovodjeni,pa truba.zvezdasi imate jako kratko pamcenje
(Top sa drine!, 04. oktobar 2015 23:23)

Pa sam si odgovorio na svoje pitanje. Da je Zvezda državni projekat ne bi bila toliko u dugovima do guše. Dok sa druge strane jsd partizan finansijski cveta u svim sportovima?? Bazen na poklon od države zajedno sa državnim sponzorima i pomoći od države (jedini u zemlji), u odbojci dobija zadnjih godina 10 puta više od Zvezde iako je Zvezda prvak već godinama. U rukometu takođe. U košarci ga već 15 godina finansiraju najveća državna preduzeća svake godine što možete da vidite i po dresovima. Dovodili ste gotove reprezentativce, najbolje igrače Srbije, NBA strance... Tim koji ove godine ima partizan Zvezda je imala skoro svake godine. A čak i ove godine partizan dobija više od države nego Zvezda! U fudbalu ste dobili Zemunelo, nelegalni ugovor sa EPS-om, a sada 9 sponzora otkako je došla ova uprava. A vrhunac svega ti je što ponavljaš grobarsku mantru da je Sagadin imao skupe igrače a čovek doveo Katića iz Zastave, pronašao Vitkovca, Vujadina Subotića koji nisu ni igrali profesionalnu košarku, imao iz Zvezde Koprivicu, Aleksića, a Skuni Pen došao uz reči "znam da Zvezda nema pare ali igraću i bez para za Sagadina jer ga znam i hoću da mi vrati karijeru". Kad se setim kako ste se tada smejali anonimnim pojačanjima a sada ih proglašavate za skupe ccc.

Milan

pre 8 godina

Luvavu strasan igrac i potencijal!!6-9 Trojke!Ja nzm sto je Partizan doveo Kostu?Liku Partizan sluzi da se vrati u formu pa da bezi...Komicno je izgledao...Sudije komedija steta na obe strane!

igor pfc

pre 8 godina

Uprava napolje!!!! Bozic je trener u pokusaju, bez ikakvog znanja i iskustva. Kecman je covek koji je tuzio klub koji mu sve dao zbog 10000 evra. Pekovic je suvise neozbiljna licnost da bi bio predsednik Partizana, a i covek je na drugom kontinentu. Ovo je brukanje evropskog giganta, ovo je lecenje kompleksa pojedinih ljudi koji su godinama patili pa se sada svete, ugasite klub, proglasite stecaj, idemo sa Partizanom od nule, samo ne brukajte nas vise duse prodane.

dr feelgood

pre 8 godina

Što se nisi javio kad je bio Tadić?kad smo se borili za opstanak,a Vujošević puštao čini mi se Zadar kako bi mi ispali....Sram te bilo,dabogda se ugasili,eto to vam želim! (Dušan, 04. oktobar 2015 21:09)

nije bilo tako ali nema veze. nemam nista protiv sto zelite da partizan nestane, sto uzivate u svakom porazu i nevolji bivseg prvaka evrope. to je tako i bar je iskreno, i ja vama ne zelim nista bolje od toga. doslo vase vreme i iskoristite ga pametno. sto se mene tice igrajte po grobu dokle hocete, nema ljutnje. ali ako jednom dodje dan, a doci ce jer nista nije vecno, da mi budemo opet u situaciji da vas ugasimo, budite sigurni da je ovaj put necemo propustiti. bez ljutnje.

Sole

pre 8 godina

Ovo stvarno nema smisla šta radi ovaj Čović. Umislio čovek da je ovo njegova privatna liga pa da može da nastavi da se ponaša ovako prema jedinoj instuciji srpskog sporta , samo zato što ih je ranije dobio za zelenim stolom. :)

MadeInSabac

pre 8 godina

Vidim mnogi su ovde dosli u pokusaju da izlece svoje dugogodisnje komplekse, samo napred verujem da vam nije lako cak ni kada smo u ovakvoj situaciji....

Top sa drine!

pre 8 godina

Vidim da neki spominju kolko kome država dala?!pa cekajte ako fkcz duguje 50miliona,kkcz 15miliki,a fkp 14milki,KPK 4milke,!!!pitanje:ko je ovde državni projekat????
setimo se samo kad je Zmago bio trener koliko skupi igrači su dovodjeni,pa truba.zvezdasi imate jako kratko pamcenje

srbEUin

pre 8 godina

Realno gledajući kvalitet timova ABA lige ove sezone, ovo bi trebalo biti derbi za 4 mesto.
Da bismo preciznije saznali odgovor na pitanje kakve su ambicije Megine (Miškove) uprave, odnosno da li im je kao do sada jedini cilj razigravanje talenata i nabijanje statistike za što bolju prodaju ili neki timski rezultat, treba samo da analiziramo status kluba. Nemaju svoje domaćinstvo i nemaju svoje navijače što čini da im je sponzorski potencijal vrlo mali. Stoga ih ni EL ni EK ne interesuju, jer nemaju pare za takva takmičenja, niti imaju izgleda da za to eventualno uložene pare povrate. Proizlazi da im je jedina ispravna (finansijski održiva) opcija da nastave kao do sada: proizvodnja i promocija igrača za što bržu dalju prodaju.
Ništa sporno, čak vrlo pohvalno.
Neka samo nastave tako, oni na taj način rade vrlo dobar posao za srpsku košarku jer razigravaju naše omladince, koji inače nebi imali veće šanse u nekom drugom klubu sa većim ambicijama.
U tom kontekstu treba posmatrati Megine rezultate protiv srpskih klubova. Mislim da će im bodove prepuštati taman toliko da sebi ne ugroze status ABAligaša. Očekujem da protiv ostalih klubova kidaju.

J.D.Aleksandar

pre 8 godina

Budimo realni ! I pre sezone smo znali da ce ovo biti mucna sezona puna zezanja na nas racun.Iz ove ekipe jedino Cvetkovic,Marinkovic i Muric lice na igrace koji mogu da budu u Partizanu.Uzasna selekcija igraca,pocev od povratnika Vitkovca i Perovica,pa preko Vrapca,Magdevskog i ostalih.Ali sta je tu je,moramo ih podrzati.Velika je steta sto bar 500.000 nije stiglo iz fudbalskog kluba da dovedemo dva pristojna pojacanja na pozicijama 3 i 5 ! Pozdrav svima !

J.D.Aleksandar

pre 8 godina

Bice vise poraza nego pobeda ove sezone,to se znalo i pre pocetka sezone.Podrska momcima i upravi,bitno je da se konsolidujemo posto smo se ofucali najstrasnije.Dugovi i ovakva bula posle onakvih rezultata nije smela da nam se dogodi.

milenko

pre 8 godina

Grobar sam, ali je ovo jadno kako Partizan igra niti ima naznaka da ce biti bolje. Oteran je Vujosevic sa naznakama da ce doci sponzori i neki igraci? koji su sponzori dosli kad je budzet 270k ne mozemo uzeti za ovaj budzet jednog igraca kvalitetnijeg, totalna neperspektiva sem donekle Marinkovica, ostali tuga, Perovic zali Boze
(Bley, 4. oktobar 2015 18:24)

Cim neko daje do znanja da je grobar ili zvezdas znaj da je suprotno. A sto se igraca Partizana tice.. ko je rekao da cemo ove sezone imati vrhunski tim?
Ovi igraci nisu dosli iz Reala ili Fenerbahcea pa da ocekujes od njih da igraju kao majstori. Polako.. Svi biste da se nesto uradi preko noci. Iskulirajte malo sa negativnim komentarima i pruzite podrsku igracima jer su je zasluzili a ne samo da ih pljujete a sezona tek pocela.

Toto-ko-tunjo-protiv-endehaovaca

pre 8 godina

Vrabac na tajm autu trazi od Bozica hleb, ne moze da leti gladan (Mirko, 04. oktobar 2015 17:11)

Je l' imas ti sinko domaci za sutra?

Michael

pre 8 godina

Jadni panteri, šta im Dule uradi od života :)
Mi ćemo uvek biti Partizan, a vi FMP!
Ajde malo komentara na pobedu u Nemačkoj nad slabim Augzburgom koji upravo vodi protiv Leverkuzena, učesnika grupne faze LŠ! :)

Stefan

pre 8 godina

Pero gubimo u napad 3lopte,oni imaju 7skoka za tri napada i ti ne trazis tajm nego pustas Milutinovica da sutira sa10%sut za 3! Bruka! Skok i skok i samo skok!

dugousko

pre 8 godina

Sta uradi Nolane Smite,kao u zivotu izadjes iz stana,biras kojim putem do posla da stignes,tek strefi te nesto,pa bude e sto krenuh ovim putem. Pozovite Vucelu,Vizure razne da vam pomognu,uostalom cime je to Pekovic zasluzio da bude predsednik kluba,kao kad bi Zvezvda postavila Milicica ili Radmanovica.Pa kad je vec izabran sto od svojih 120 milion dolara ne izdvoji milionce-dva i dovedete 5-6 olala jakih igraca i sa solidnim cak i ne dobrim marketingom, puom halom sa placenim kartama ne vidim kako klub neki moze da propadne.Jedino ako ekipica nije alava. Uostalom moze malo i Mega sad da bude mesto Vas neko i nesto u srbiji,evropi. Tolke manifestacije podrske ste odrzali,humanitarne priredbe za spas i opet nista.

duledudule

pre 8 godina

evo ja koji sam nladost proveo uz partizanovu dominaciju i izdrzao sve godine kazem da je ovo sramota kako su losi i da mi uopste nije drago.pa u cemu je draz pobediti ovakav partizan,pa cak i 40razlike?nema drazi,kao prozivacu nekoga kad razbijemo ovu decu neduznu.tuzno je sve to

Revolt

pre 8 godina

Ovaj poraz ne može da obriše naslov šampiona Evrope 1992.Sedam naslova šampiona Evrope u vaterpolu,najbolji klub istočne Evrope svih vremena,najtrofejnije SD na svetu... A šta su neki drugi uradili??? Menjali adresu,grb,ime... NISMO ISTI!!! NAPRED PARTIZAN!!!

Meklejn

pre 8 godina

Sta je falilo u komentaru druze? Je l moguce da ovde vise ne moze da se napise normalan komentar a da vi zvezdasi ne bacite neku vasu jalovu foricu i da dodje vas 2 hiljade i lajkuje i da se ponosite time. Decko je rekao nesto najnormalnije. I kakve veze uopste ima ta utakmica sa izjavom da je lepo videti nasu decu u 2 ekipe? Cemu tako priglupi komentari?
(Nemanja, 05. oktobar 2015 01:16)

Brate o kojoj deci pričaš kada je startna petorku partizana ubedljivo najstarija u ligi? I prošle sezone ste pričali o nekoj deci, a zvezda u proseku imala mladji tim. Stalno vam u glavi neka deca gde ih nema, počeću svašta da mislim.

bozic pera voli premijera i renta sns grobari

pre 8 godina

Jel moze neko da mi objasni kako su petar bozic Iznogood i dusan kecman BAT-ovac dobili posao u Partizanu.Marko Nikolic je za mnogo manje stvari najuren iz kluba da li moze neko to da mi objasni ili Dusko Vujosevic.Mislim da ako izgubi i ovu utakmicu treba uprava i treneri da podnesu ostavku da bi se navijaci vratili na tribine.

Stefan

pre 8 godina

Nije mogao da se poredi ni prethodnih 15 godina pa nismo kukali. Idi na youtube i otkucaj "KK PARTIZAN *** SPONZORSKI PUL SEZONA 2011/12" pa pogledaj koliko tu ima državnih i koliko privatnih firmi. A sve te pare su nestale i niko više neće da ulaže u vas. Zapitaj se zašto.

Da ali to je bilo nakon sto je Partizan igrao Fajnal for evrolige,pre toga je Partizan godinama pravio velike uspehe uz dosta skromna sredstva oslanjajuci se uglavnom na dobar skauting mladih domacih i stranih igraca uz prisustvo nekoliko iskusnijih.Istina ja da su nakon toga stigla velika sredstva u klub najvise preko dodika i tadica ali do tog uspeha Partizan godinama nije imao nikakvu pomoc drzave a pravio je ozbiljne rezultate,a kao sto vidimo i ta pomoc koja je stigla nakon fajnal fora nije dugo trajala.

Vlada Pantic

pre 8 godina

Gde su deca Partizana,sta nam je ostavio Dule iz kadra mladjih selekcija,sve stranci koji mu se zahvaljuju na karijerama,da li se i jedan nas igrac zahvalio Duletu???Igrac iz Srbije,ili ga spomenuo negde?Bilo ko bilo kad.Moje pitanje je da li ima ijedan igrac iz pogona Partizana za sve ove godine a da nije dosao iz Radnickom,Mege,Vrsca,Vojvodine,Zvede,Zeleznika...Jedan igrac i molim za odgovor i bez spinovanja pitanja o Zvedi i ostalim timovima.Ima li i imenujte ga!!!Hvala,molim na realnim odgovorima poznavaoca igre pod obrucima'znaci da je prosao mladje selekcije'juniore ,kadete prvi tim!

Apatin voli Partizan

pre 8 godina

Kako smo samo lako i naivno naseli da će biti promena ako Dule ode, pa Dule vredi više nego da dovedeš 5 dobrih igrača. Ista ova ekipa bi kod Duleta bila duplo organizovanija, čvršća i borbenija. Pa ovi kao da su juče svi počeli trenirati, što se tiče fizičke spreme. Više bi voleo da je Dule na klupi nego da se sad Peković vrati da igra!

Bjeka 1991

pre 8 godina

Košarkaška lopta preskočila je Drinu u dva pravca! Partizan iz Beograda i Igokea iz Aleksandrovca potpisali su juče ugovor o poslovnoj i sportskoj saradnji, kojim će SE FUZIONISATI, iako će nastaviti takmičenja u svojim ligama. Ekipe će na dresovima u svim takmičenjima logo Partizan Igokea i Igokea Partizan, imaće zajednički Upravni odbor, prostorije, razmenjivaće igrače bez obeštećenja, a u planu je i izgradnja hale. Ugovor su na stadionu crno-belih potpisali predsednik Partizana Predrag Danilović i predsednik Igokee i premijer Republike Srpske Milorad Dodik. - Celo Sportsko društvo stoji iza ovog sporazuma, koji je značajan na mnogo načina. Ovo je tek početak. Da naglasim, nas sada treba posmatrati KAO JEDAN KLUB. Čim nam obaveze dozvole, ići ćemo u Republiku Srpsku. Finansijski problemi nisu prestali da postoje, ali će biti znatno lakše rešavati ih zajednički - rekao je Danilović. Dodik je istakao da klubovi imaju svoje ambicije i da mu je drago što će Partizan sada moći da se posveti isključivo košarci i da juriša na uspehe u Evropi. - Naša ambicija je da uđemo u NLB ligu, a Partizan može da se vrati svojoj osnovnoj delatnosti - košarci. Inicijativa za SPAJANJEM je obostrana i sada je ovo zajednička briga. Formalno, pravno imaćemo JEDNU upravu - kaže Dodik. Upravni odbor imaće šest članova, a predsednik će ostati Danilović, dok će Dodik biti počasni predsednik. Sastav odbora još nije poznat i biće objavljen u narednih nekoliko dana, dok se budu usklađivali statuti i pravi

xy

pre 8 godina

Partizan danas ne igra samo protiv Mege nego i protiv sudija.Par sudijskih gresaka na stetu Partizana direktno utice na rezultat.Cim Obrknezevic sudi Partizanu to ne sluti na dobro.NAPRED PARTIZANE,ZGAZI IH SVE!

grobar kragujevac

pre 8 godina

iskreno voleo bih da ispadnemo iz lige ili da se cak i ugasimo. ovo je bruka i sramota. bolje da se secam partizana kao velikog tima kojem se evropa klanjala i koga je i NBA postovao nego kao ovu vestacku sns tvorevinu koju pune instant amaterske ekipe.

Mister NO

pre 8 godina

Milutinovic, Marinković, Cvetković, Vitkovac, Aranitovic ... bivši igrači Crvene Zvezde ... znači Partizan je Zvezdina filijala ... :-)

Stefan DE

pre 8 godina

Nadam se da je Pera Bozic shvatio da nije jos uvek spreman da bude prvi trener! Ljudi vratite Duleta molim vas ko boga dok nismo skroz pukli i ugasili se!!!!!!!!!

direktor

pre 8 godina

to su rekli čelnici milana pa mančestera,intera, mladji tim a krili su u stvari prave krivce pa vaš je...ni dulo kako ga zovete je bio trener dok se pravio dug...kako ništa nije znao a sad ste ga častili i u upravi pa vi ste kraljevi majke mi za dve sezone partizana više nema

Ivica Đurović

pre 8 godina

Partizan definitivno nema ekipu, sa ovim rosterom realno će biti u donjem delu tabele. Andrija Milutinović i Čeda Vitkovac nisu igrači koji su potrebni Partizanu i zaista ne znam koji su bili motivi da se oni angažuju.

Bubanj

pre 8 godina

Dule vragolane, sta si napravio ovoj Krcunovoj omladini, pa to je strasno. Znao sam da su kompleksasi, i da su sve ove godine ostavile traga, ali se uvek iznenadim u kakvim je to razmerama.... UPROPASCENO DETINJSVO ipak nema cenu.

Josarian

pre 8 godina

Od ranije pricam da kosarku vise ne razumem. Sudjenje je tragikomicno. Time ne opradavam nikako losu igru, ali procena faula je stvarno " procena". Ne kazem da su sudije tendenciozne, mada je to tesko iskljuciti. Oni NE ZNAJU!

xxx

pre 8 godina

rešila mega da uradi generalnu na mašini, da bolje upali...ahah... komeNdija
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (rajka baregro, 4. oktobar 2015 17:13) Jedino što je ovde komeNdija je tvoje poznavanje pravopisa...

Roto KOS

pre 8 godina

Dok je Zvezda bila uništavana više od decenije tada ste se smejali dok ste nas drali po 40 razlike i dok smo igrali sa8-9 igrača, kada su nam nosili koševe sa kalemegdana..Tada je sve bilo idealno dok su vas žuti podržavali i gurali pare u klub...Bolje se pitaj ko vam je uništio klub i gde su sve silne pare od EL i prodaje silnih igrača..E pa zaigrala mečka i pred vašim vratima...Dok je partizan 13 god.bio prvi sve super i pošteno, a čim je zvezda uzela titulu sve je namešteno i nakaradno...Saberite se malo i shvatite da je došlo malo naše vreme.
(DELIJA DO GROBA, 4. oktobar 2015 19:03)

Dok su nam zuti gurali pare u klub?

Da vidimo sta GORAN VESIC ima da kaze o tome sto su nam zuti gurali pare u klub:

"Управа која је водила клуб обезбедила је невероватне приходе од спонзора када је кошарка у питању. У периоду од 2004 – 2008. године само од спонзора обезбедили смо 15.861.940 евра, а првих годину и по дана још око 4 милиона што износи скоро 20 милиона евра. Шта је требало још као управа да урадимо? Тренери су били Змаго Сагадин, Драган Шакота, Александар Трифуновић и Стеван Караџић. Довођени су Игор Ракочевић, Скуни Пен, Обина Екезие, Милан Гуровић, Омар Кук, Лоренс Робертс, Перо Антић, Петар Поповић – све сами играчи европског квалитета који су направили сјајне каријере."

spa+ds

pre 8 godina

alo mi smo uzeli abu toliko puta za redom da možemo i da ispadnemo! (roko, 05. oktobar 2015 09:16)

gde da ispadnete u Savu, Dunav? Nema vama spasa, jedino da se vratite u Zagreb.

sportski

pre 8 godina

Delija sam, Srbin. U prva dva kola sam protiv Partizana, iskreno, zato što su igrali protiv srpskih klubova i tu ću naravno uvek navijati da naši večiti rivali izgube. Međutim, u ABA ligi ću navijati da Partizan uvek bude što bolji i naravno da ne bi voleo da se ugasi. Moja pitanja za delije:
1. Zar stvarno želite da se Partizan ugasi, pa da nema više derbija i slavlja? Znam da su oni slavili kad smo bili pred gašenjem, ali ni ne tvrdim da smo isti!
2. Zar ćete stvarno pre navijati za klubove iz regiona i za to da Cedevita igra Evroligu, nego srpski klub? Znam da su mnogi "grobari" navijali za Turke protiv nas, ali nisam ni tvrdio da smo isti.
3. Kakve koristi ima Zvezda od slabog Partizana?

Nemanja

pre 8 godina

Fino je vidjeti dve ovako mlade ekipe sa mnogo nase djece.
(Slavko-RS, 04. oktobar 2015 17:09)
A kad je Zvezda igrala sa decom a vi sa skupo placenim timom i kad ste je dobili 41 razlike tad ti je bilo zabavno?
(karma, 4. oktobar 2015 18:07)

Sta je falilo u komentaru druze? Je l moguce da ovde vise ne moze da se napise normalan komentar a da vi zvezdasi ne bacite neku vasu jalovu foricu i da dodje vas 2 hiljade i lajkuje i da se ponosite time. Decko je rekao nesto najnormalnije. I kakve veze uopste ima ta utakmica sa izjavom da je lepo videti nasu decu u 2 ekipe? Cemu tako priglupi komentari?

nema ovde leba

pre 8 godina

Čitam sve ove komentare i ne mogu da se načudim,umesto da se zapitaju gde su silne pare od prodaje igrača,godine igranja El i sve sto ide uz to,sponzorstava drzavnih preduzeća...ne oni ko neke babe narikače napunio im mag glavu kojekakvim glupostima pa ne vide dalje od nosa.Da naglasim kao zvezdas da sam njihove utakmice u El uvek gledao i za to kapa dole.

Vz

pre 8 godina

Partizan je toliko slab da ce ispasti iz Abe!!!!! (max%, 04. oktobar 2015 17:30) Ali ce uvek biti Partizan. Ne ocekujem da razumes.(Trandafil Karanfilovski, 04. oktobar 2015 21:30)Nije to Partizan jos od davne 2007. godine. Ne ocekujem da razumes.
(igokea-partizan,mi smo sad jedan klub,leto 2007.,grobari u zabludi,nevera, 04. oktobar 2015 23:45)
Javlja se neko ciji klub menja adresu kao ja gace. Hiljadu puta izgovorena laz u ovo slucaju nece postati istina. Beton liga da nam se desi, daleko je bolje nego obraz svoj da prodajemo kao vi.

mile

pre 8 godina

Grobari totalno ste nam nebitni. Mi znamo svoj put a to je da budemo najbolji i da dominiramo. Da obradujemo dvotrecinsku Srbiju. Mislicemo o vama kad nam se nadjete na putu i tad se zna sta ce biti. Zgazicemo vas!

Mikeli

pre 8 godina

Čitam sve ove komentare i ne mogu da se načudim,umesto da se zapitaju gde su silne pare od prodaje igrača,godine igranja El i sve sto ide uz to,sponzorstava drzavnih preduzeća...ne oni ko neke babe narikače napunio im mag glavu kojekakvim glupostima pa ne vide dalje od nosa.
(nema ovde leba, 5. oktobar 2015 09:18)

U svakoj recenici su kontradiktori, nisu nikada imali para kazu, a sada im pare trebaju. Dule od nedokazanih igraca pravio zvezde, pa zasto i dalje to nije radio dok je bio tu nego je trazio novac (koji kazu nikada nisu dobijali)?
Zvezdi drzava uvek davala vise, oni bili sampioni, evo i sada nam daju vise, sta je problem, budite sampioni!
A onda vest Cakarevicu su duzni 450. 000 evra, niko o tome ne prica. Batica Milutinovc ima godisnju platu 160. 000 evra, niko ne pita ko mu dao toliku platu? Djoko Salic ceka 200 000, i to ja ne izmisljam, eno vam partizanov forum to pise glavni admin tog sajta, covek koji je upucen u desavanja u klubu. Malo pocnite da se informisete,a pogotovo da ukljucujete mozak pa cete videti ko je stvarni krivac za stanje u klubu. Nije Vucic dao platu Cakarevicu toliku da moze do kraja zivota ziveti od nje, a bio samo 2 godine u klubu.
Nego bilo nekada lepo, moglo se, sada ne moze, pa sve besmislice koje smo slusali godinama o nekom carobnjaku, akademiji (koja nikada nije ni postojala jer skolu nikada i nisu imali), ljubavi i kuhinji bogdanove majke padaju u vodu.

milenko

pre 8 godina

(bley, 4. oktobar 2015 19:48)

I Zvezda je gubila od nas sa 20, 30, 40 razlike pa su sada sampioni. Ne moze se preko noci. Sacekaj da se zavrsi sezona jer svakako ne mozes nista da menjas, pa onda sudi.

milan nis

pre 8 godina

ista priča kao u vaterpolu pre koju godinu ...igraju partizan 1 ,partizan 2 i instant privatni klub CZV...I TO TRAJE 2-3 GODINE,A ONDA SVE OPET DODJE NA SVOJE...

Veljko

pre 8 godina

Iskreno delija sam ali samo par reci...
Partizan je veliki klub,sa velikom istorijom i sasvim sigurno velikom buducnoscu,ovo je samo prolazna kriza koju svaki tim pre ili kasnije dozivljava,dal zbog novca ili smene generacija... Kad na celu ovu krizi dodamo ne bas tako jak roster i trenera koji je na pocetku trenerske karijere ne mozemo ocekivati bas sjaje rezultate,ali oni za sezonu ili dve sigurno nece izostati,zato hajde da hladne glave zajedno docekamo jos bolje dane za srpsku kosarku..,
Napred Zvezda!!!!

Trener

pre 8 godina

Vazno da se moj partizan slika u narodnom pozoristu sa Dacicem a to sto nema para i sto gubimo nema veze. Da ne pricam sto je policija usla u pola firmi.

dr feelgood

pre 8 godina

(Samo kazem, 04. oktobar 2015 23:35)
sta pricas ti, onaj ko je poceo da prica o gasenju i stavljanju tacki na partizan je gazda kluba za koji navijate 4 godine. nema vise vase zvezde, da li ste vi nasli ljude koji su vas zakopali ili ste prigrabili prvog muljatora koji vam je obecao izlazak iz dugogodisnje kosarkaske anonimnosti.
i da, kk partizan je najveci kosarkaski klub u srbiji i nikakvi izlivi frustracija i kompleksa vise vrednosti to ne mogu da ospore.
umesto da se opustite , uzivate dok mozete - evo euroliga krece, vama samo partizan u glavi. to je tako malogradjanski.

Zoran

pre 8 godina

(igokea-partizan,mi smo sad jedan klub,leto 2007.,grobari u zabludi,nevera, 4. oktobar 2015 23:45)
FMP Zvezda, mi smo jedan klub...
O ne, mi smo FMP Proleter iz Železnika.
Ovo sigurno razumeš.

sever

pre 8 godina

Dejan Milojevic je najperspektivniji trener u regionu. Mega vec drugu sezonu igra sjajnu kosarku i zbog toga bi trebalo malo vise njima posvetiti paznju nego nasladjivati se losom situacijon u Partizanu.

Povidon

pre 8 godina

Dok su nam zuti gurali pare u klub? Da vidimo sta GORAN VESIC ima da kaze o tome sto su nam zuti gurali pare u klub: "Управа која је водила клуб обезбедила је невероватне приходе од спонзора када је кошарка у питању. У периоду од 2004 – 2008. године само од спонзора обезбедили смо 15.861.940 евра, а првих годину и по дана још око 4 милиона што износи скоро 20 милиона евра. Шта је требало још као управа да урадимо? Тренери су били Змаго Сагадин, Драган Шакота, Александар Трифуновић и Стеван Караџић. Довођени су Игор Ракочевић, Скуни Пен, Обина Екезие, Милан Гуровић, Омар Кук, Лоренс Робертс, Перо Антић, Петар Поповић – све сами играчи европског квалитета који су направили сјајне каријере."(Roto KOS, 05. oktobar 2015 01:01)
Ako je to Vesić rekao onda nema šanse da nije istina.

Vlada Pantic

pre 8 godina

(Zoran, 05. oktobar 2015 09:17)Zorane bio je prvo u klubu Vracar 2010,pa je presao u Koledz basket 2011,pa kratko igrao za Beogradski Beolend ili kako se vec zvao.Dobar igrac,praticemo ga i podrzavati da uspe.

trle

pre 8 godina

Brate o kojoj deci pričaš kada je startna petorku partizana ubedljivo najstarija u ligi? I prošle sezone ste pričali o nekoj deci, a zvezda u proseku imala mladji tim. Stalno vam u glavi neka deca gde ih nema, počeću svašta da mislim.
(Meklejn, 5. oktobar 2015 10:22)

Mislim da je decko pricao o deci Mege i Partizana, ne o Zvezdinoj deci.. ne znam zasto se javljas..

Stefan

pre 8 godina

Pogledajte gde je partizan a gde Zvezda kad partizan dobija samo malo vise od drzave. Fascinantno.
(Aranitovic odlican, 04. oktobar 2015 17:14)
To je istina ako tako posmatras Partizan dobija 800 hiljada godisnje od nisa a zvezda 700 hiljada od telekoma ali zvezda dobija jos oko 2 miliona od privatnih kompanija koje su naprasno odlucile da sponzorisu klub kad je znas vec ko dosao na vlast ne mislis valjda da te kompanije imaju neku korist od toga da ne spominjem 15 miliona duga koji je preko noci nestao itd.Tako da se polozaj zvezda i Partizana ne moze porediti koliko god vi to pokusavali.

Marko

pre 8 godina

Od 55 komentara, 50 su delo petra, Bodibonda, Tuta i onog sa ljubavlju. Koliko navijači nekadašnje zvezde i danas FMP-a imaju komplekse, to nijedan navijač u okruženju nema. Dobro, osim Hrvata kada igraju sa nama.

Trandafil Karanfilovski

pre 8 godina

Partizan je toliko slab da ce ispasti iz Abe!!!!!
(max%, 04. oktobar 2015 17:30)

Ali ce uvek biti Partizan. Ne ocekujem da razumes.

karma

pre 8 godina

Fino je vidjeti dve ovako mlade ekipe sa mnogo nase djece.
(Slavko-RS, 04. oktobar 2015 17:09)
A kad je Zvezda igrala sa decom a vi sa skupo placenim timom i kad ste je dobili 41 razlike tad ti je bilo zabavno?

DELIJA DO GROBA

pre 8 godina

Dok je Zvezda bila uništavana više od decenije tada ste se smejali dok ste nas drali po 40 razlike i dok smo igrali sa8-9 igrača, kada su nam nosili koševe sa kalemegdana..Tada je sve bilo idealno dok su vas žuti podržavali i gurali pare u klub...Bolje se pitaj ko vam je uništio klub i gde su sve silne pare od EL i prodaje silnih igrača..E pa zaigrala mečka i pred vašim vratima...Dok je partizan 13 god.bio prvi sve super i pošteno, a čim je zvezda uzela titulu sve je namešteno i nakaradno...Saberite se malo i shvatite da je došlo malo naše vreme.

Mika Sumadinac

pre 8 godina

Pa kako sad ? A ono namesteno, oni nas pustaju ? Sada nikom nista ? Panterski karakter...Sada nam se smejete ? Ako...ali znam da se smejete nama, sa nasim imenom i nasom adresom...mi ne znamo kome da se smejemo...ne znamo ni koliko adresa ni imena imate...

MadeInSabac

pre 8 godina

Vidim mnogi su ovde dosli u pokusaju da izlece svoje dugogodisnje komplekse, samo napred verujem da vam nije lako cak ni kada smo u ovakvoj situaciji....

Sitne prodane duše panterske

pre 8 godina

Gde je SISTEM ? 
Gde je SISTEM ? 
Institucijo ??? 
Ahahahahahahahahaha...
(Bodibond, 04. oktobar 2015 18:24)

Lečiš komplekse a?

dr feelgood

pre 8 godina

Što se nisi javio kad je bio Tadić?kad smo se borili za opstanak,a Vujošević puštao čini mi se Zadar kako bi mi ispali....Sram te bilo,dabogda se ugasili,eto to vam želim! (Dušan, 04. oktobar 2015 21:09)

nije bilo tako ali nema veze. nemam nista protiv sto zelite da partizan nestane, sto uzivate u svakom porazu i nevolji bivseg prvaka evrope. to je tako i bar je iskreno, i ja vama ne zelim nista bolje od toga. doslo vase vreme i iskoristite ga pametno. sto se mene tice igrajte po grobu dokle hocete, nema ljutnje. ali ako jednom dodje dan, a doci ce jer nista nije vecno, da mi budemo opet u situaciji da vas ugasimo, budite sigurni da je ovaj put necemo propustiti. bez ljutnje.

xy

pre 8 godina

Partizan danas ne igra samo protiv Mege nego i protiv sudija.Par sudijskih gresaka na stetu Partizana direktno utice na rezultat.Cim Obrknezevic sudi Partizanu to ne sluti na dobro.NAPRED PARTIZANE,ZGAZI IH SVE!

igokea-partizan,mi smo sad jedan klub,leto 2007.,grobari u zabludi,nevera

pre 8 godina

Dulo bi s ovim timom (a i s juniorima) osvojio ovu jadnu Aba ligu bez poraza!!!

Michael

pre 8 godina

Jadni panteri, šta im Dule uradi od života :)
Mi ćemo uvek biti Partizan, a vi FMP!
Ajde malo komentara na pobedu u Nemačkoj nad slabim Augzburgom koji upravo vodi protiv Leverkuzena, učesnika grupne faze LŠ! :)

Revolt

pre 8 godina

Ovaj poraz ne može da obriše naslov šampiona Evrope 1992.Sedam naslova šampiona Evrope u vaterpolu,najbolji klub istočne Evrope svih vremena,najtrofejnije SD na svetu... A šta su neki drugi uradili??? Menjali adresu,grb,ime... NISMO ISTI!!! NAPRED PARTIZAN!!!

Top sa drine!

pre 8 godina

Vidim da neki spominju kolko kome država dala?!pa cekajte ako fkcz duguje 50miliona,kkcz 15miliki,a fkp 14milki,KPK 4milke,!!!pitanje:ko je ovde državni projekat????
setimo se samo kad je Zmago bio trener koliko skupi igrači su dovodjeni,pa truba.zvezdasi imate jako kratko pamcenje

Stefan

pre 8 godina

Nije mogao da se poredi ni prethodnih 15 godina pa nismo kukali. Idi na youtube i otkucaj "KK PARTIZAN *** SPONZORSKI PUL SEZONA 2011/12" pa pogledaj koliko tu ima državnih i koliko privatnih firmi. A sve te pare su nestale i niko više neće da ulaže u vas. Zapitaj se zašto.

Da ali to je bilo nakon sto je Partizan igrao Fajnal for evrolige,pre toga je Partizan godinama pravio velike uspehe uz dosta skromna sredstva oslanjajuci se uglavnom na dobar skauting mladih domacih i stranih igraca uz prisustvo nekoliko iskusnijih.Istina ja da su nakon toga stigla velika sredstva u klub najvise preko dodika i tadica ali do tog uspeha Partizan godinama nije imao nikakvu pomoc drzave a pravio je ozbiljne rezultate,a kao sto vidimo i ta pomoc koja je stigla nakon fajnal fora nije dugo trajala.

Toto-ko-tunjo-protiv-endehaovaca

pre 8 godina

Vrabac na tajm autu trazi od Bozica hleb, ne moze da leti gladan (Mirko, 04. oktobar 2015 17:11)

Je l' imas ti sinko domaci za sutra?

milan nis

pre 8 godina

ista priča kao u vaterpolu pre koju godinu ...igraju partizan 1 ,partizan 2 i instant privatni klub CZV...I TO TRAJE 2-3 GODINE,A ONDA SVE OPET DODJE NA SVOJE...

xxx

pre 8 godina

rešila mega da uradi generalnu na mašini, da bolje upali...ahah... komeNdija
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (rajka baregro, 4. oktobar 2015 17:13) Jedino što je ovde komeNdija je tvoje poznavanje pravopisa...

Brooklyn boy

pre 8 godina

Трудим се да будем што реалнији, али наиђем на неки коментар који ме избаци из колосека. Па, људи, Партизан је мењао грб са променама спонзора (Галеника, Цептер). О имену да не причам, јер се фузија са Игокеом не заборавља.О томе који је клуб угашен... Па колико се сећам, КК Партизан је напрасно нестао из спортског друштва, што је било видљиво и у привредном регистру. Тако да, стварно, нисмо исти...

igokea-partizan,mi smo sad jedan klub,leto 2007.,grobari u zabludi,nevera

pre 8 godina

Nikad i nigde se nije desilo da vlada neke drzave promeni trenera nekog sportskog kolektiva. 
Sad je svima jasno zasto. 
Uzivajte.
(Batko Tupko, 04. oktobar 2015 18:56)

Trenera je promenio vas predsednik i legenda Nikola Pekovic!!!
A kao da bi bilo neke razlike u rezultatima da je dulo ostao...isto bi svaku utakmicu gubili,s tim da bi bili prinudjeni da gledamo divljanje na klupi,nasrtaje na sudije,prebijanje,davljenje sopstvenih igraca...a mislim da stvarno nema potrebe za tim,zar ne? Ovako je ishod isti-sve porazi,s tim da na klupi imate zdravog coveka koji te poraze podnosi gospodski i dostojanstveno!
A dulo se pokazao prosle sezone,sa ultra skupim i jakim timom - nula trofeja...Tako da ne vidim razlog da se place za "strucnjakom" koji je najuren iz svakog kluba u kome je radio...

Slobodan

pre 8 godina

srbijo stidis li se?
(Marko Cakmak, 04. oktobar 2015 17:54)

Bravo Marko za komentar ... Sramota je da se u zemlji koja je srebrena na Svetu igra ovakva kosarka ... A pogotovo da pojedine ekipe razigravaju talente iz BiH "Vrabac" i Francuske "Luwawu i Kobe" ... Ruzno je ... Ovo treba ukinuti skroz ... Sramota

Ljubisa livac

pre 8 godina

@+41
Da imas obraza ne bi se hvalio tom pobedom od 41. Igrali ste sa prejakim timom, skupim strancima, dok je Zvezda igrala sa decom i bez budzeta. Duplo losiji tim je to bio nego ovaj vas sada. I izivljavali ste se nad tom decom jer ste indijanci. Ali dobro, cega se pametan stidi..... Zato vam zelim sve poraze ove sezone.

milenko

pre 8 godina

Grobar sam, ali je ovo jadno kako Partizan igra niti ima naznaka da ce biti bolje. Oteran je Vujosevic sa naznakama da ce doci sponzori i neki igraci? koji su sponzori dosli kad je budzet 270k ne mozemo uzeti za ovaj budzet jednog igraca kvalitetnijeg, totalna neperspektiva sem donekle Marinkovica, ostali tuga, Perovic zali Boze
(Bley, 4. oktobar 2015 18:24)

Cim neko daje do znanja da je grobar ili zvezdas znaj da je suprotno. A sto se igraca Partizana tice.. ko je rekao da cemo ove sezone imati vrhunski tim?
Ovi igraci nisu dosli iz Reala ili Fenerbahcea pa da ocekujes od njih da igraju kao majstori. Polako.. Svi biste da se nesto uradi preko noci. Iskulirajte malo sa negativnim komentarima i pruzite podrsku igracima jer su je zasluzili a ne samo da ih pljujete a sezona tek pocela.

igokea-partizan,mi smo sad jedan klub,leto 2007.,grobari u zabludi,nevera

pre 8 godina

Partizan je toliko slab da ce ispasti iz Abe!!!!! 
(max%, 04. oktobar 2015 17:30) 

Ali ce uvek biti Partizan. Ne ocekujem da razumes.
(Trandafil Karanfilovski, 04. oktobar 2015 21:30)

Nije to Partizan jos od davne 2007. godine. Ne ocekujem da razumes.

njofra prezidente

pre 8 godina

Sramota koliko su sudije u ovom meču svirale sve i svašta u korist partizana. Videlo se na licima Milojevića i igrača Mege da su zbunjeni, pošto i pored sveg sklanjanja i namernog gubljenja lopti, igrači partizana nisu imali dovoljan kvalitet da pogode neke čiste šuteve. Jedno je sigurno, ne zna se kome je ovaj poraz teže pao, partizanu ili Megi.
No dobro, šta je tu je, biće bolje kada stignu Salo i plej. A pisalo se juče i da Durent razmišlja gde će da nastavi karijeru, pa bi, na obostrano zadovoljstvo, institucija bila najbolji izbor za njega.
Pali se mašina!

Apatin voli Partizan

pre 8 godina

Kako smo samo lako i naivno naseli da će biti promena ako Dule ode, pa Dule vredi više nego da dovedeš 5 dobrih igrača. Ista ova ekipa bi kod Duleta bila duplo organizovanija, čvršća i borbenija. Pa ovi kao da su juče svi počeli trenirati, što se tiče fizičke spreme. Više bi voleo da je Dule na klupi nego da se sad Peković vrati da igra!

Josarian

pre 8 godina

Od ranije pricam da kosarku vise ne razumem. Sudjenje je tragikomicno. Time ne opradavam nikako losu igru, ali procena faula je stvarno " procena". Ne kazem da su sudije tendenciozne, mada je to tesko iskljuciti. Oni NE ZNAJU!

Goblin

pre 8 godina

Grobar sam, ali je ovo jadno kako Partizan igra niti ima naznaka da ce biti bolje. Oteran je Vujosevic sa naznakama da ce doci sponzori i neki igraci? koji su sponzori dosli kad je budzet 270k ne mozemo uzeti za ovaj budzet jednog igraca kvalitetnijeg, totalna neperspektiva sem donekle Marinkovica, ostali tuga, Perovic zali Boze
(Bley, 4. oktobar 2015 18:24)

Kad iz Zvezde kazu da je imao platu oko 350 000 evra vi kazetete d lazu, a kad vam iz partizana kazu da je budzet 270 000 evra vi mislite da je istima. Covece pa toliko vam treba samo za hranu. A gde su putovanja, plate...

karma

pre 8 godina

Pera Božić ala Uvalin.
Slaviće se dosta svaka pobeda ove sezone.
Doduše, jači tim ima Partizan nego Zvezda sa Uvalom.
Kad se setim Majlsa i njegove masnoće. Pa je ubacio 3 trojke protiv Zadra i lud prodor za asistenciju Marša, Pionir u transu.
(Lično i personalno, 04. oktobar 2015 17:18)
Tad su se lepo zabavljali sa skupo plaćenim stranicma a sad su kao ponosni sto igraju i gube sa decom.
Vise se ne moze zasto sada kukate?

Bubanj

pre 8 godina

Dule vragolane, sta si napravio ovoj Krcunovoj omladini, pa to je strasno. Znao sam da su kompleksasi, i da su sve ove godine ostavile traga, ali se uvek iznenadim u kakvim je to razmerama.... UPROPASCENO DETINJSVO ipak nema cenu.

Stefan DE

pre 8 godina

Nadam se da je Pera Bozic shvatio da nije jos uvek spreman da bude prvi trener! Ljudi vratite Duleta molim vas ko boga dok nismo skroz pukli i ugasili se!!!!!!!!!

igokea-partizan,mi smo sad jedan klub,leto 2007.,grobari u zabludi,nevera

pre 8 godina

Onaj osecaj kad ti je Vrabac najbolji igrac...
Gde nestade taj cuveni "sistem" koji je 13 godina donosio titule?? "Sistem" koji je izbacio na stotine najboljih igraca Evrope i tako omogucio reprezentaciji Srbije neverovatne uspehe u periodu dominacije 2002.-2014. godine?
Da li je taj "sistem" uopste postojao ili su to samo bile drzavne pare,sudije,otimanje,kradje,prebijanja i tuce? Kako je sve u toj samoproklamovanoj instituciji odjednom propalo smanjivanjem samo jednog faktora-ogromnog priliva drzavnih para??

Vz

pre 8 godina

Partizan je toliko slab da ce ispasti iz Abe!!!!! (max%, 04. oktobar 2015 17:30) Ali ce uvek biti Partizan. Ne ocekujem da razumes.(Trandafil Karanfilovski, 04. oktobar 2015 21:30)Nije to Partizan jos od davne 2007. godine. Ne ocekujem da razumes.
(igokea-partizan,mi smo sad jedan klub,leto 2007.,grobari u zabludi,nevera, 04. oktobar 2015 23:45)
Javlja se neko ciji klub menja adresu kao ja gace. Hiljadu puta izgovorena laz u ovo slucaju nece postati istina. Beton liga da nam se desi, daleko je bolje nego obraz svoj da prodajemo kao vi.

Slobodan

pre 8 godina

Da ne bude zabune evo malo i statistike !
Iz KK Nis-Partizan-Igokee do pocetka sezone je najavljivana mlada ekipa iz "njihove skole" ! 1.Startna postava : 1. Cvetkovic (22), 2. Milutinovic (25), 3. Marinkovic (18), 4. Vitkovac (33) i 5. Perovic ( 31) je ubedljivo najstarija u citavoj ABA ligi !
2. U ekipi ima samo jedan igrac koji je ponikao u KK Nis-Partizan-Igokei Vanja Marinkovic !
3. Od ovogodisnjeg sponzorstva iz NIS-a 60% ide Dulou !

bozic pera voli premijera i renta sns grobari

pre 8 godina

Jel moze neko da mi objasni kako su petar bozic Iznogood i dusan kecman BAT-ovac dobili posao u Partizanu.Marko Nikolic je za mnogo manje stvari najuren iz kluba da li moze neko to da mi objasni ili Dusko Vujosevic.Mislim da ako izgubi i ovu utakmicu treba uprava i treneri da podnesu ostavku da bi se navijaci vratili na tribine.

grobar kragujevac

pre 8 godina

iskreno voleo bih da ispadnemo iz lige ili da se cak i ugasimo. ovo je bruka i sramota. bolje da se secam partizana kao velikog tima kojem se evropa klanjala i koga je i NBA postovao nego kao ovu vestacku sns tvorevinu koju pune instant amaterske ekipe.

smeker

pre 8 godina

Ovo je smesno,bruka,jad.Pa mi ne licimo na ekipu,vise na grupu rekreativaca a Kosta ne lici ninasta.Ko vam daje za pravo da nas brukate danas na rodjendan,ugasite ovo cudo ,ovo nije,nesme i nemoze biti Partizan....

Zvezda ponos Srbije

pre 8 godina

Ova utakmica će biti najbolji dokaz da li Mega želi da pusti partizan. Bolji su trenutno 5 puta i ako budu igrali kao protiv Zvezde dobiće sa 30 razlike. Sad će se sve videti.

Brier

pre 8 godina

Ne navijam za blizance,ali mi drago da proprpadne ovaj projekt razigravanja BH reprezentativca Vtapbca,inače katastrofalnog igrača, umesto toliko naših mladih igrača.

CZ Sever

pre 8 godina

Partizan bolje da istupi iz lige. Ako Srbiji ne treba Partizan nek igra samo C.Zvezda dok SNS bude na vlasti!
(Mile, 04. oktobar 2015 19:15)Kakvi ste vi licemeri pa to nije normalno kakve veze drzava ima sa rasulom u vasem klubu bolje pitajte vase legende koje su vodile klub ovih godina sta se desilo sa tolikim parama od prodaje igraca i ucesca u EL,dok ste dobijali od zutih i sakom i kapom bilo vam sve ok a sada kad dobijate koliko i Zvezda vama je malo

Aha

pre 8 godina

ista priča kao u vaterpolu pre koju godinu ...igraju partizan 1 ,partizan 2 i instant privatni klub CZV...I TO TRAJE 2-3 GODINE,A ONDA SVE OPET DODJE NA SVOJE...
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (milan nis, 4. oktobar 2015 18:47)
Samo se ti sinko, nadaj... Nada umire poslednja... Dodaj tvojim brojkama po jednu 0 i imaćeš tačno tvrđenje...

dex

pre 8 godina

@istina boli

Deca su postala tinejdzeri, zavrsili falultete, ozenili se i dobili decu dok Partizan nije dosao do prve titule. Alo, 33 godine!!!

Navijač od 1970

pre 8 godina

Koliki je budžet Mege, Metalca, a koliki Partizana?

Kakva je struktura budžeta, odnosno koliko je državnih a koliko privatnih sponzora u tim klubovima?

Gde su mladi igrači stvoreni u svetu čuvenoj Partizanovoj školi košarke?

Šta će vam novci moji sinovci kad igrate iz ljubavi, samo sa stipendijama i sarmicama?

Gde je pomoć armije navijača?

Institucija? Državna institucija sa monopolskim položajem na tržištu. Partizaaaan, samo Partizaan ...

Kraj demagogije. Kraj prevare. Car je go.

Batko

pre 8 godina

Nikad i nigde se nije desilo da vlada neke drzave promeni trenera nekog sportskog kolektiva.
Sad je svima jasno zasto.
Uzivajte.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Batko Tupko, 4. oktobar 2015 18:56)

Mučenik.....

Dušan

pre 8 godina

Mile





Što se nisi javio kad je bio Tadić?kad smo se borili za opstanak,a Vujošević puštao čini mi se Zadar kako bi mi ispali....Sram te bilo,dabogda se ugasili,eto to vam želim!

igor pfc

pre 8 godina

Uprava napolje!!!! Bozic je trener u pokusaju, bez ikakvog znanja i iskustva. Kecman je covek koji je tuzio klub koji mu sve dao zbog 10000 evra. Pekovic je suvise neozbiljna licnost da bi bio predsednik Partizana, a i covek je na drugom kontinentu. Ovo je brukanje evropskog giganta, ovo je lecenje kompleksa pojedinih ljudi koji su godinama patili pa se sada svete, ugasite klub, proglasite stecaj, idemo sa Partizanom od nule, samo ne brukajte nas vise duse prodane.

duledudule

pre 8 godina

evo ja koji sam nladost proveo uz partizanovu dominaciju i izdrzao sve godine kazem da je ovo sramota kako su losi i da mi uopste nije drago.pa u cemu je draz pobediti ovakav partizan,pa cak i 40razlike?nema drazi,kao prozivacu nekoga kad razbijemo ovu decu neduznu.tuzno je sve to

Nemanja

pre 8 godina

Fino je vidjeti dve ovako mlade ekipe sa mnogo nase djece.
(Slavko-RS, 04. oktobar 2015 17:09)
A kad je Zvezda igrala sa decom a vi sa skupo placenim timom i kad ste je dobili 41 razlike tad ti je bilo zabavno?
(karma, 4. oktobar 2015 18:07)

Sta je falilo u komentaru druze? Je l moguce da ovde vise ne moze da se napise normalan komentar a da vi zvezdasi ne bacite neku vasu jalovu foricu i da dodje vas 2 hiljade i lajkuje i da se ponosite time. Decko je rekao nesto najnormalnije. I kakve veze uopste ima ta utakmica sa izjavom da je lepo videti nasu decu u 2 ekipe? Cemu tako priglupi komentari?

sasa pg

pre 8 godina

Bozicu, ostao si navijacima u lijepom sjecanju, ne kvari sad sve to. Peci, brate, trenerski zanat negdje drugo, unistio si i ovo malo potencijala koje postoji u ovoj ekipi. Vujosevic bi utakmicu sa Metalcem sigurno dobio, a mozda i ovu sa Megom ucinio makar neizvjesnijom.
Na nas je poceo i zec da ga vadi, sudije se izivljavaju, igraci rade sto je njima volja, Vrabac protiv Metalca previse uzletio, Djumic oce tablu da slomi sa bacanja, Milutinovic covjek vjezba trojke, a ne moze vola da ubode, a ti samo nijemo posmatras!!! Pekovicu, obrati paznju! Bolje gasi klub nego ovako da nas ponizavaju.

Roto KOS

pre 8 godina

Dok je Zvezda bila uništavana više od decenije tada ste se smejali dok ste nas drali po 40 razlike i dok smo igrali sa8-9 igrača, kada su nam nosili koševe sa kalemegdana..Tada je sve bilo idealno dok su vas žuti podržavali i gurali pare u klub...Bolje se pitaj ko vam je uništio klub i gde su sve silne pare od EL i prodaje silnih igrača..E pa zaigrala mečka i pred vašim vratima...Dok je partizan 13 god.bio prvi sve super i pošteno, a čim je zvezda uzela titulu sve je namešteno i nakaradno...Saberite se malo i shvatite da je došlo malo naše vreme.
(DELIJA DO GROBA, 4. oktobar 2015 19:03)

Dok su nam zuti gurali pare u klub?

Da vidimo sta GORAN VESIC ima da kaze o tome sto su nam zuti gurali pare u klub:

"Управа која је водила клуб обезбедила је невероватне приходе од спонзора када је кошарка у питању. У периоду од 2004 – 2008. године само од спонзора обезбедили смо 15.861.940 евра, а првих годину и по дана још око 4 милиона што износи скоро 20 милиона евра. Шта је требало још као управа да урадимо? Тренери су били Змаго Сагадин, Драган Шакота, Александар Трифуновић и Стеван Караџић. Довођени су Игор Ракочевић, Скуни Пен, Обина Екезие, Милан Гуровић, Омар Кук, Лоренс Робертс, Перо Антић, Петар Поповић – све сами играчи европског квалитета који су направили сјајне каријере."

Alf

pre 8 godina

Ovaj poraz ne može da obriše naslov šampiona Evrope 1992.Sedam naslova šampiona Evrope u vaterpolu,najbolji klub istočne Evrope svih vremena,najtrofejnije SD na svetu... A šta su neki drugi uradili??? Menjali adresu,grb,ime... NISMO ISTI!!! NAPRED PARTIZAN!!!
(Revolt, 04. oktobar 2015 19:17)

Ma naravno...vi ste samo menjali grad posle osnivanja...Bogu hvala da nismo isti kao JSD made in ZG...

Toto-ko-tunjo

pre 8 godina

Ma naravno...vi ste samo menjali grad posle osnivanja...Bogu hvala da nismo isti kao JSD made in ZG... (Alf, 04. oktobar 2015 20:49)

Napisa B92 danas i clanak kako je malo pisanih tragova o nastanku Partizana... Kucajte "osnivanje JSD u Zagrebu ". Materijala na kilo, sve po datumima. Da ne pricam o Glazerovim pulenima iz reprezentacije NDH. Mozda i to ne moze da se dokaze i pored fotografija?

Samo kazem

pre 8 godina

@dr felgood to je i problem sto vi mislite da je sve u gasenju i unistavanju... Zbog toga ste tu gde jeste! Zbog 30 godina dobre kosarke od koje je 23 godine u SRJ, SiCG i Srbije vi mislite da ste nesto izmislili kosarku na ovim prostorima?! Da ste razmisljali kako treba ne bi do ovog došlo! Problem je uvek bio iskljucivo u vasim redovima, a vi pišite i pričajte sta hoćete! Kosarka nije nastala sa vama, a koliko vidimo i ne nestaje sa vama. Kada se pomirite sa time i nadjete ljude koje su vas zakopali gde ste sada, a ne da jurite neke demone koji ne postoje...

Lično i personalno

pre 8 godina

Pera Božić ala Uvalin.
Slaviće se dosta svaka pobeda ove sezone.
Doduše, jači tim ima Partizan nego Zvezda sa Uvalom.
Kad se setim Majlsa i njegove masnoće. Pa je ubacio 3 trojke protiv Zadra i lud prodor za asistenciju Marša, Pionir u transu.

Šika Momšilo s ljubavlju

pre 8 godina

Pa ja ne znam koliko to para drzava mora da da Partizanu da bi se pojacali, mislim za 2 miliona erva koje su dobili ove sezone realno su mnogo bolje mogli da se pojacaju.

misMakva

pre 8 godina

@Marko Cakmak....Pa vi bi trebalo da se stidite jer ste 15 godina radili sta vam je volja sa drzavnim(tadicevim)parama,i sad odjednom kad se smanjilo,a i sad imate od NIS-a 2,9 milki za 3 sezone pa vam i to malo,nego hocete skupe strance da bi kao dominirali,e pa ne moze!Sve ono godina sto ste nama zeleli vama se sad desava,karma je cudo moj mare!:)

J.D.Aleksandar

pre 8 godina

Bice vise poraza nego pobeda ove sezone,to se znalo i pre pocetka sezone.Podrska momcima i upravi,bitno je da se konsolidujemo posto smo se ofucali najstrasnije.Dugovi i ovakva bula posle onakvih rezultata nije smela da nam se dogodi.

dr feelgood

pre 8 godina

(Samo kazem, 04. oktobar 2015 23:35)
sta pricas ti, onaj ko je poceo da prica o gasenju i stavljanju tacki na partizan je gazda kluba za koji navijate 4 godine. nema vise vase zvezde, da li ste vi nasli ljude koji su vas zakopali ili ste prigrabili prvog muljatora koji vam je obecao izlazak iz dugogodisnje kosarkaske anonimnosti.
i da, kk partizan je najveci kosarkaski klub u srbiji i nikakvi izlivi frustracija i kompleksa vise vrednosti to ne mogu da ospore.
umesto da se opustite , uzivate dok mozete - evo euroliga krece, vama samo partizan u glavi. to je tako malogradjanski.

sportski

pre 8 godina

Delija sam, Srbin. U prva dva kola sam protiv Partizana, iskreno, zato što su igrali protiv srpskih klubova i tu ću naravno uvek navijati da naši večiti rivali izgube. Međutim, u ABA ligi ću navijati da Partizan uvek bude što bolji i naravno da ne bi voleo da se ugasi. Moja pitanja za delije:
1. Zar stvarno želite da se Partizan ugasi, pa da nema više derbija i slavlja? Znam da su oni slavili kad smo bili pred gašenjem, ali ni ne tvrdim da smo isti!
2. Zar ćete stvarno pre navijati za klubove iz regiona i za to da Cedevita igra Evroligu, nego srpski klub? Znam da su mnogi "grobari" navijali za Turke protiv nas, ali nisam ni tvrdio da smo isti.
3. Kakve koristi ima Zvezda od slabog Partizana?

baki

pre 8 godina

Od 55 komentara, 50 su delo petra, Bodibonda, Tuta i onog sa ljubavlju. Koliko navijači nekadašnje zvezde i danas FMP-a imaju komplekse, to nijedan navijač u okruženju nema. Dobro, osim Hrvata kada igraju sa nama.
(Marko, 04. oktobar 2015 18:19)
Nas barem ima i na stadionu a vas samo ovde!

J.D.Aleksandar

pre 8 godina

Budimo realni ! I pre sezone smo znali da ce ovo biti mucna sezona puna zezanja na nas racun.Iz ove ekipe jedino Cvetkovic,Marinkovic i Muric lice na igrace koji mogu da budu u Partizanu.Uzasna selekcija igraca,pocev od povratnika Vitkovca i Perovica,pa preko Vrapca,Magdevskog i ostalih.Ali sta je tu je,moramo ih podrzati.Velika je steta sto bar 500.000 nije stiglo iz fudbalskog kluba da dovedemo dva pristojna pojacanja na pozicijama 3 i 5 ! Pozdrav svima !

igokea-partizan,mi smo sad jedan klub,leto 2007.,grobari u zabludi,nevera

pre 8 godina

Sudar krs ekipa,ne zna se koja je gora...ali Mega bar ima potencijala i igrace od kojih moze nesto biti!

Bley

pre 8 godina

Grobar sam, ali je ovo jadno kako Partizan igra niti ima naznaka da ce biti bolje. Oteran je Vujosevic sa naznakama da ce doci sponzori i neki igraci? koji su sponzori dosli kad je budzet 270k ne mozemo uzeti za ovaj budzet jednog igraca kvalitetnijeg, totalna neperspektiva sem donekle Marinkovica, ostali tuga, Perovic zali Boze

Crca

pre 8 godina

Ako se dobro secam danas sam vido naslov "Mega desetkovana na Partizan". Uuuu, sta li bi im uradili da su bili kompletni. I ovo je bilo ponizavajuce

oćero ga Pekmen

pre 8 godina

Od 55 komentara, 50 su delo petra, Bodibonda, Tuta i onog sa ljubavlju. Koliko navijači nekadašnje zvezde i danas FMP-a imaju komplekse, to nijedan navijač u okruženju nema. Dobro, osim Hrvata kada igraju sa nama.
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (Marko, 4. oktobar 2015 18:19)

Ahahaha pa vi ste bili opterećeni Zvezdom kada ste bili najdominantniji ikada a Zvezda najgora ikada, sa strašću Hrvata (slučajnost?)
Nego lepo vas je počastio MIloje za rođendan.

Zoran

pre 8 godina

(igokea-partizan,mi smo sad jedan klub,leto 2007.,grobari u zabludi,nevera, 4. oktobar 2015 23:45)
FMP Zvezda, mi smo jedan klub...
O ne, mi smo FMP Proleter iz Železnika.
Ovo sigurno razumeš.

aleksa

pre 8 godina

@Partizan je toliko slab da ce ispasti iz Abe!!!!!
(max%, 04. oktobar 2015 17:30)

Ali ce uvek biti Partizan. Ne ocekujem da razumes.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Trandafil Karanfilovski, 4. oktobar 2015 21:30)

prozivali ste Zvezdu zbog imena toliko dugo jer niste imali sta drugo da smislite da sad iako je to mozda jedini spas za vas klub vi necete da pristanete na to...hehehe na kraju ce zbog Zvezde samo ime i da ostane od vas ali tako vam i treba, kako sejes tako i zanjes

DedaMiloje

pre 8 godina

Vidim da jedan mali klub ne moze preboleti 16 godina ponizenja. Deca postala tinejdzeri a pehar do prosle godine videli nisu.
(Istina boli..., 04. oktobar 2015 17:56)

Ti umesto da se zapitaš o igri tvog kluba, lupaš ovde gluposti o 16 godina tralalala, dobro i šta sad? Pogledaj na šta ti liči tim, medju najgorima u ABA ligi. Šta misliš koliko nećeš videti pehar sa ovakvim Partizanom?

daw

pre 8 godina

Mega ima ekipu za prva 4 ogromna koncentracija talenta je u ovoj ekipi....mozda i najtalentovanija mlada ekipa u evropi.....partizan sa muricem i andricem bi bilo puno ozbiljnije....ovako dok se oni vrate mislim da ce biti kasno....ali sa njima cak bi mogli napasti poziciju 4 ovako je realnost 6-7 mesto....perovic je za sad teska katasrtofa...bolje da su doveli nekog centra iz kls-a....cvetkovic i vrabac nije lose ostalo marinkovic isto korektno ali ostalo je vise nego skromno....recimo branko jorovic je u borcu sigurno da bi prihvatio poziv i bio bi dosta koristan za ovakav partizan.....mislim da je pekovic napravio vujosevicu uslugu da se ne bruka....

@Stefane

pre 8 godina

Nije mogao da se poredi ni prethodnih 15 godina pa nismo kukali. Idi na youtube i otkucaj "KK PARTIZAN *** SPONZORSKI PUL SEZONA 2011/12" pa pogledaj koliko tu ima državnih i koliko privatnih firmi. A sve te pare su nestale i niko više neće da ulaže u vas. Zapitaj se zašto.

srbEUin

pre 8 godina

Realno gledajući kvalitet timova ABA lige ove sezone, ovo bi trebalo biti derbi za 4 mesto.
Da bismo preciznije saznali odgovor na pitanje kakve su ambicije Megine (Miškove) uprave, odnosno da li im je kao do sada jedini cilj razigravanje talenata i nabijanje statistike za što bolju prodaju ili neki timski rezultat, treba samo da analiziramo status kluba. Nemaju svoje domaćinstvo i nemaju svoje navijače što čini da im je sponzorski potencijal vrlo mali. Stoga ih ni EL ni EK ne interesuju, jer nemaju pare za takva takmičenja, niti imaju izgleda da za to eventualno uložene pare povrate. Proizlazi da im je jedina ispravna (finansijski održiva) opcija da nastave kao do sada: proizvodnja i promocija igrača za što bržu dalju prodaju.
Ništa sporno, čak vrlo pohvalno.
Neka samo nastave tako, oni na taj način rade vrlo dobar posao za srpsku košarku jer razigravaju naše omladince, koji inače nebi imali veće šanse u nekom drugom klubu sa većim ambicijama.
U tom kontekstu treba posmatrati Megine rezultate protiv srpskih klubova. Mislim da će im bodove prepuštati taman toliko da sebi ne ugroze status ABAligaša. Očekujem da protiv ostalih klubova kidaju.

...

pre 8 godina

Slavko RS koje dve mlade ekipe? Jel u partizanu misliš na Vitkovca, Perovića, Milutinovića? Ili možda mlađanog Srbina Muriča? Nemaju skoro nijednog igrača ispod 22 godine a prosek Mege je oko 20.

bodibond

pre 8 godina

Prvo su zvali Pavlovica pa ispali iz EL. Posle su zvali Pekovica pa ce da ispadnu iz ABA lige. Izgleda da ih Vujosevic nije nicemu naucio.

bez srama

pre 8 godina

Vidim da neki spominju kolko kome država dala?!pa cekajte ako fkcz duguje 50miliona,kkcz 15miliki,a fkp 14milki,KPK 4milke,!!!pitanje:ko je ovde državni projekat????
setimo se samo kad je Zmago bio trener koliko skupi igrači su dovodjeni,pa truba.zvezdasi imate jako kratko pamcenje
(Top sa drine!, 04. oktobar 2015 23:23)

Pa sam si odgovorio na svoje pitanje. Da je Zvezda državni projekat ne bi bila toliko u dugovima do guše. Dok sa druge strane jsd partizan finansijski cveta u svim sportovima?? Bazen na poklon od države zajedno sa državnim sponzorima i pomoći od države (jedini u zemlji), u odbojci dobija zadnjih godina 10 puta više od Zvezde iako je Zvezda prvak već godinama. U rukometu takođe. U košarci ga već 15 godina finansiraju najveća državna preduzeća svake godine što možete da vidite i po dresovima. Dovodili ste gotove reprezentativce, najbolje igrače Srbije, NBA strance... Tim koji ove godine ima partizan Zvezda je imala skoro svake godine. A čak i ove godine partizan dobija više od države nego Zvezda! U fudbalu ste dobili Zemunelo, nelegalni ugovor sa EPS-om, a sada 9 sponzora otkako je došla ova uprava. A vrhunac svega ti je što ponavljaš grobarsku mantru da je Sagadin imao skupe igrače a čovek doveo Katića iz Zastave, pronašao Vitkovca, Vujadina Subotića koji nisu ni igrali profesionalnu košarku, imao iz Zvezde Koprivicu, Aleksića, a Skuni Pen došao uz reči "znam da Zvezda nema pare ali igraću i bez para za Sagadina jer ga znam i hoću da mi vrati karijeru". Kad se setim kako ste se tada smejali anonimnim pojačanjima a sada ih proglašavate za skupe ccc.

Slobodan

pre 8 godina

Slavko RS

Mega ima 5 stranaca od 14 igraca, Partizan 4 stranca od 13 igraca, Zvezda 4 stranca od 14 igraca i Metalac 1 stranac od 13 igraca ...

Sole

pre 8 godina

Ovo stvarno nema smisla šta radi ovaj Čović. Umislio čovek da je ovo njegova privatna liga pa da može da nastavi da se ponaša ovako prema jedinoj instuciji srpskog sporta , samo zato što ih je ranije dobio za zelenim stolom. :)

Reporter

pre 8 godina

Da je Dulo imao bar malo više pameti Saše Danilovića, moglo je biti drugačije, ali je mag verovao u široke navijačke mase (!?), koje su mu okrenule ledja, ili KKP i nema pravih navijača. Zna se ko je i kako prodavao godišnje i ostale ulaznice. Saša ode, "mudri" Dulo udari i njemu kontru čekajući da ga Pekmen otera, i isplati njegovih 400 hiljada evra. I šta je danas KKP. Pero Božć ne može da vodi ni KK Kuršumlija, a ne Aba ligaša. Ekipa je skrepljena dan pre početka takmičenja (Cvele, Vitkovac,Perović), sa polu-igračima Djumić,Koprivica, Vrabac, Milutinović - očaj !!!

trle

pre 8 godina

Brate o kojoj deci pričaš kada je startna petorku partizana ubedljivo najstarija u ligi? I prošle sezone ste pričali o nekoj deci, a zvezda u proseku imala mladji tim. Stalno vam u glavi neka deca gde ih nema, počeću svašta da mislim.
(Meklejn, 5. oktobar 2015 10:22)

Mislim da je decko pricao o deci Mege i Partizana, ne o Zvezdinoj deci.. ne znam zasto se javljas..

Bata

pre 8 godina

Da li je moguce da su za poslednjih 18 minuta postigli 6 poena, pa to da su igrali protiv NBA tima dali bi vise, neverovatno kako losa ekipa za sad

Djenka

pre 8 godina

Sad cu da vam bacim kosku: Vukojcica za trenera. Pogledajte njegove rezultate sa Zvezdom protiv Partizana. Drugo: Decko je civilizovan: Trece: Poznaje nasu kosarku, a najbolje poznaje Zvezdu. Mada mi se cini da je previse civilizovan za ove predele...

mile

pre 8 godina

Grobari totalno ste nam nebitni. Mi znamo svoj put a to je da budemo najbolji i da dominiramo. Da obradujemo dvotrecinsku Srbiju. Mislicemo o vama kad nam se nadjete na putu i tad se zna sta ce biti. Zgazicemo vas!

Bjeka 1991

pre 8 godina

Košarkaška lopta preskočila je Drinu u dva pravca! Partizan iz Beograda i Igokea iz Aleksandrovca potpisali su juče ugovor o poslovnoj i sportskoj saradnji, kojim će SE FUZIONISATI, iako će nastaviti takmičenja u svojim ligama. Ekipe će na dresovima u svim takmičenjima logo Partizan Igokea i Igokea Partizan, imaće zajednički Upravni odbor, prostorije, razmenjivaće igrače bez obeštećenja, a u planu je i izgradnja hale. Ugovor su na stadionu crno-belih potpisali predsednik Partizana Predrag Danilović i predsednik Igokee i premijer Republike Srpske Milorad Dodik. - Celo Sportsko društvo stoji iza ovog sporazuma, koji je značajan na mnogo načina. Ovo je tek početak. Da naglasim, nas sada treba posmatrati KAO JEDAN KLUB. Čim nam obaveze dozvole, ići ćemo u Republiku Srpsku. Finansijski problemi nisu prestali da postoje, ali će biti znatno lakše rešavati ih zajednički - rekao je Danilović. Dodik je istakao da klubovi imaju svoje ambicije i da mu je drago što će Partizan sada moći da se posveti isključivo košarci i da juriša na uspehe u Evropi. - Naša ambicija je da uđemo u NLB ligu, a Partizan može da se vrati svojoj osnovnoj delatnosti - košarci. Inicijativa za SPAJANJEM je obostrana i sada je ovo zajednička briga. Formalno, pravno imaćemo JEDNU upravu - kaže Dodik. Upravni odbor imaće šest članova, a predsednik će ostati Danilović, dok će Dodik biti počasni predsednik. Sastav odbora još nije poznat i biće objavljen u narednih nekoliko dana, dok se budu usklađivali statuti i pravi

Milance

pre 8 godina

Dobro grobari polako... Masina se pali tamo u maju,junu...julu... Docice vama plej,salo,dalo,dulo,kinzi... Videcemo mi svoga boga,zato vas sa strahom i zebnjom iscekujemo i mi i svi vas shvataju ozbiljno. Ipak ste vi institucija...

Smit

pre 8 godina

Ne brini se ti puno,uskore ce se pojaviti dosta nikova sa +50,neces jos dugo cekati na to.Sa ovim sastavom ste zreli za tako nesto,sacekaj samo jos 27 dana i reci ce ti se samo,bice demoliranja.

veljko

pre 8 godina

sto nismo trampili dangubica za ovog luvavua... i protiv zvezde je odlicno odigrao, pokupio lopte, igrao sjajnu odbranu. mega je sa njim ubola u centar!

dugousko

pre 8 godina

Sta uradi Nolane Smite,kao u zivotu izadjes iz stana,biras kojim putem do posla da stignes,tek strefi te nesto,pa bude e sto krenuh ovim putem. Pozovite Vucelu,Vizure razne da vam pomognu,uostalom cime je to Pekovic zasluzio da bude predsednik kluba,kao kad bi Zvezvda postavila Milicica ili Radmanovica.Pa kad je vec izabran sto od svojih 120 milion dolara ne izdvoji milionce-dva i dovedete 5-6 olala jakih igraca i sa solidnim cak i ne dobrim marketingom, puom halom sa placenim kartama ne vidim kako klub neki moze da propadne.Jedino ako ekipica nije alava. Uostalom moze malo i Mega sad da bude mesto Vas neko i nesto u srbiji,evropi. Tolke manifestacije podrske ste odrzali,humanitarne priredbe za spas i opet nista.

Povidon

pre 8 godina

Dok su nam zuti gurali pare u klub? Da vidimo sta GORAN VESIC ima da kaze o tome sto su nam zuti gurali pare u klub: "Управа која је водила клуб обезбедила је невероватне приходе од спонзора када је кошарка у питању. У периоду од 2004 – 2008. године само од спонзора обезбедили смо 15.861.940 евра, а првих годину и по дана још око 4 милиона што износи скоро 20 милиона евра. Шта је требало још као управа да урадимо? Тренери су били Змаго Сагадин, Драган Шакота, Александар Трифуновић и Стеван Караџић. Довођени су Игор Ракочевић, Скуни Пен, Обина Екезие, Милан Гуровић, Омар Кук, Лоренс Робертс, Перо Антић, Петар Поповић – све сами играчи европског квалитета који су направили сјајне каријере."(Roto KOS, 05. oktobar 2015 01:01)
Ako je to Vesić rekao onda nema šanse da nije istina.

ferdinand

pre 8 godina

A, gde je cuvena Partizanova skola kosarke i klinci iz iste? Samo pitam... Mislim, godinama se pricalo o njoj, a ona izgleda da i ne postoji od 2000. na ovamo. Ah, da, cela skola je bila u novcu i kupovini i otimanju tudjih igraca koje je otisli "mag", jel' te, "stvorio"...

Slobodan

pre 8 godina

Fino je vidjeti dve ovako mlade ekipe sa mnogo nase djece.
(Slavko-RS, 04. oktobar 2015 17:09)

Kako nije ...
Mega od 14 igraca 5 stranaca " Luwawu i Kaba - Francuska, Ivanovic i Nikolic - Cg, Samardziski- Makedonija"
Partizan od 14 igraca 4 stranca "Vitkovac-Cg, Vrabac-Bih, Muric-Slovenija i Magdevski-Makedonija "
Crvena Zvezda od 14 igraca 4 stranca " Mekel - Izrael, Sofo - Grcka, Tompson - USA i Zirbes - Nemacka"
Metalac od 13 igraca 1 stranac " Gabric -Hr"

spa+ds

pre 8 godina

alo mi smo uzeli abu toliko puta za redom da možemo i da ispadnemo! (roko, 05. oktobar 2015 09:16)

gde da ispadnete u Savu, Dunav? Nema vama spasa, jedino da se vratite u Zagreb.

KukuLele

pre 8 godina

Najnovija vest: Kos. tabla u Sremskoj Mitrovici je zadobila tezi prelom nakon sto ju je Boza Djumic gadjao prilikom izvodjanja sl. bacanj, sledi joj duzi oporavak...

Joxa

pre 8 godina

@daw

Ali rodjace jel si gledao tekme,o kakvom plej ofu ti pricas,jel si realan,jel vidis sa kim igrate?Kakvo crno 6-7 mesto,pa bicete medju 3 poslednje ekipe.Odakle ti crpis taj nerealan optimizam?Spusti se na zemlju i projvati stvarnost...

sasa

pre 8 godina

Ovo je Mega dobila i vise nego lako, i to bez prvog igraca tima, Zagorca, i bez prvog play-maker-a, Ivanovica, i to dobila sa plus 17,,,
STa reci, Partizan nije uspeo preci ni 60 poena, i jasno se videlo da je Mega za klasu bolja ekipa, koja da se Zagorac nije povredio bila ekipa za top 6,,,
KKP mora da dobije MTZ u sledecem kolu,ako zeli da ima sasne za ostanak u ABA ligi, jer ovo sto trentuno igraju je naivno...
Mislim, igraci igraju kao da zele da popune svoje statisticke kolone, i kao da je svima jasno da nece dobiti pa barem da oni izgledaju dobro.,,.
Sretano bilo KKP; ovo su tek bile slabije ekipe, jer pravi haos ce tek nastati kad krenu oni za gornjeg dela tabele...
Kako sa ovim timom izaci ored Zvezdu, ,,,??
Nesto se ne mase karanfilima vise?
Eeeeeee Grobari moji,,,,

19KG70

pre 8 godina

E moj Partizane... Ovo je ubi bože. Marinković(97') i Magdevski(96') su najbolji igrači i imaju najveća mu*a. Vitkovac-Čovek ima 32 godine i ne sme da preuzme odgovornost, nego to moraju momci koji imaju 18 i 19 godina. A i kad preuzme, da zaplačeš.Perović-NO COMMENT! Vrabac naravno da će biti najefikasniji kada ima 50 šuteva na meču. Jedini dobar je Cvetković. Evo samo jedna poruka za Grobare: Nemojte se nervirati oko ove sezone jer ako se nervirate, ne verujem da će vam i jedan živac ostati :)

elmer

pre 8 godina

Veliko hvala Jaramazu sto je dao onih par poena u finisu i doneo lep dobitak jednom ljubitelju kosare.

Partizan je katastrofa, ovo je uzas, a sto je najgore tesko sa ovim igracima moze mnogo bolje. Ekipa za pozicije od 7-10.

Dovedite 2 krstena igraca ljudi, igrampo bez krilnog centra.

Mister NO

pre 8 godina

Milutinovic, Marinković, Cvetković, Vitkovac, Aranitovic ... bivši igrači Crvene Zvezde ... znači Partizan je Zvezdina filijala ... :-)

Meklejn

pre 8 godina

Sta je falilo u komentaru druze? Je l moguce da ovde vise ne moze da se napise normalan komentar a da vi zvezdasi ne bacite neku vasu jalovu foricu i da dodje vas 2 hiljade i lajkuje i da se ponosite time. Decko je rekao nesto najnormalnije. I kakve veze uopste ima ta utakmica sa izjavom da je lepo videti nasu decu u 2 ekipe? Cemu tako priglupi komentari?
(Nemanja, 05. oktobar 2015 01:16)

Brate o kojoj deci pričaš kada je startna petorku partizana ubedljivo najstarija u ligi? I prošle sezone ste pričali o nekoj deci, a zvezda u proseku imala mladji tim. Stalno vam u glavi neka deca gde ih nema, počeću svašta da mislim.

KukuLele

pre 8 godina

Najnovija vest: Kos. tabla u Sremskoj Mitrovici je zadobila tezi prelom nakon sto ju je Boza Djumic gadjao prilikom izvodjanja sl. bacanj, sledi joj duzi oporavak...

bley

pre 8 godina

(Bley, 4. oktobar 2015 18:24)
Cim neko daje do znanja da je grobar ili zvezdas znaj da je suprotno. A sto se igraca Partizana tice.. ko je rekao da cemo ove sezone imati vrhunski tim?
Ovi igraci nisu dosli iz Reala ili Fenerbahcea pa da ocekujes od njih da igraju kao majstori. Polako.. Svi biste da se nesto uradi preko noci. Iskulirajte malo sa negativnim komentarima i pruzite podrsku igracima jer su je zasluzili a ne samo da ih pljujete a sezona tek pocela.

(milenko, 4. oktobar 2015 19:04)
Veruj mi da sam strastveniji navijac od 95% grobara, ali neka ga to po strani nije to pitanje ovde... kakva perspektiva ima od ovog sistema, kakav su napravili? Pa cekaj hoce li Bozic biti trener, koji je do juce izlazio u grad sa Aranitovicem i ekipom, i sada njima trener, pritom vidi se da nema stofa za prvog trenera (hvala mu za sve ali to nije to).Cekaj hoces mi reci da Mega bez 2-3 igraca dobija 20 razlike Partizana i to je ok?sta bi bilo da su igrali Ivanovic, Zagorac izgubili bi 40?Nije mi jasno zasto kada su vec sa Miskom dobri, nisu doveli igraca tipa Luvavea ili tako nekog perspektivnog. Magdevski me odusevio, ostali sramota, Perovic ne znam sta trazi

Veljko

pre 8 godina

Iskreno delija sam ali samo par reci...
Partizan je veliki klub,sa velikom istorijom i sasvim sigurno velikom buducnoscu,ovo je samo prolazna kriza koju svaki tim pre ili kasnije dozivljava,dal zbog novca ili smene generacija... Kad na celu ovu krizi dodamo ne bas tako jak roster i trenera koji je na pocetku trenerske karijere ne mozemo ocekivati bas sjaje rezultate,ali oni za sezonu ili dve sigurno nece izostati,zato hajde da hladne glave zajedno docekamo jos bolje dane za srpsku kosarku..,
Napred Zvezda!!!!

Konstatacija

pre 8 godina

Ne mogu da verujem da su neke kladionice spustile kvotu na partizan,kao da nisu gledali prvo kolo ABA lige.Mega je i bez Zagorca,za klasu kvalitetniji tim i sada je to i pokazala.Partizan nema pojma,borice se za opstanak i trenutno je najslabiji od srpskih klubova,doduse,ima sanse da povratkom Murica i Andrica,stane uz rame Metalcu ali ce i tada biti slabiji od Mege a od Zvezde,da ne pricamo,tu je razlika kao nebo i zemlja u korist Zvezde.

Tokyo

pre 8 godina

Partizan sa Milutinovićem koji ima šut iz igre 1/10, gde je Vanja Marinković najbolji skakač ekipe sa 5 skokova, bez postojanja pravog centra (Đumić to nije, dok Kostu Perovića ne bih komentarisao) nema šta da traži ni protiv daleko slabijih ekipa od Mega Leksa. Uzgred, Mega je bila znatno oslabljena u ovom meču, što je nije sprečilo da ubedljivo slavi protiv crno-belih.
Profesionalni dizač pehara će imati nezahvalan zadatak.

simo

pre 8 godina

navijam za Partizan , gledam ga 50 godina i nikad nije bio losiji, tesko izvodi loptu, tesko je prenosi, tesko je zadrzava , nema ni jedne smisljene akcije u napadu , skok u napadu ocajan, skok u odbrani nikakav, sut ispod svakog nivoa , prestao sam danas gledati ovo mucenje tima sastavljenog od igraca koji nisu nigde naci angazman. Dno dna.

dejan

pre 8 godina

Velike su sanse da ove sezone izgubimo jedno mesto u aba ligi, jer su osim Zvezde sve ekipe prosecne ili cak ispod proseka. Mogao bi Partizan sledece godine samo domace prvenstvo igrati ako ne dovedu neko ozbiljnije pojacanje.

sever

pre 8 godina

Dejan Milojevic je najperspektivniji trener u regionu. Mega vec drugu sezonu igra sjajnu kosarku i zbog toga bi trebalo malo vise njima posvetiti paznju nego nasladjivati se losom situacijon u Partizanu.

Mikeli

pre 8 godina

Čitam sve ove komentare i ne mogu da se načudim,umesto da se zapitaju gde su silne pare od prodaje igrača,godine igranja El i sve sto ide uz to,sponzorstava drzavnih preduzeća...ne oni ko neke babe narikače napunio im mag glavu kojekakvim glupostima pa ne vide dalje od nosa.
(nema ovde leba, 5. oktobar 2015 09:18)

U svakoj recenici su kontradiktori, nisu nikada imali para kazu, a sada im pare trebaju. Dule od nedokazanih igraca pravio zvezde, pa zasto i dalje to nije radio dok je bio tu nego je trazio novac (koji kazu nikada nisu dobijali)?
Zvezdi drzava uvek davala vise, oni bili sampioni, evo i sada nam daju vise, sta je problem, budite sampioni!
A onda vest Cakarevicu su duzni 450. 000 evra, niko o tome ne prica. Batica Milutinovc ima godisnju platu 160. 000 evra, niko ne pita ko mu dao toliku platu? Djoko Salic ceka 200 000, i to ja ne izmisljam, eno vam partizanov forum to pise glavni admin tog sajta, covek koji je upucen u desavanja u klubu. Malo pocnite da se informisete,a pogotovo da ukljucujete mozak pa cete videti ko je stvarni krivac za stanje u klubu. Nije Vucic dao platu Cakarevicu toliku da moze do kraja zivota ziveti od nje, a bio samo 2 godine u klubu.
Nego bilo nekada lepo, moglo se, sada ne moze, pa sve besmislice koje smo slusali godinama o nekom carobnjaku, akademiji (koja nikada nije ni postojala jer skolu nikada i nisu imali), ljubavi i kuhinji bogdanove majke padaju u vodu.

DedaMiloje

pre 8 godina

Ovo je sramota za Partizan, pa zašto Peković nije doveo makar dva igrača ko svet. Pišem najozbiljnije, vi sa ovom ekipom teško da ćete bilo koga da dobijete. Smejete se Tajfunu i Sutjesci...Tajfun je bio prvak Slovenije, jedva dobili Sutjesku. Jedino ako dobijete MZT sa ovakvom igrom i to samo u Pioniru. Sramota...

Vlada Pantic

pre 8 godina

Gde su deca Partizana,sta nam je ostavio Dule iz kadra mladjih selekcija,sve stranci koji mu se zahvaljuju na karijerama,da li se i jedan nas igrac zahvalio Duletu???Igrac iz Srbije,ili ga spomenuo negde?Bilo ko bilo kad.Moje pitanje je da li ima ijedan igrac iz pogona Partizana za sve ove godine a da nije dosao iz Radnickom,Mege,Vrsca,Vojvodine,Zvede,Zeleznika...Jedan igrac i molim za odgovor i bez spinovanja pitanja o Zvedi i ostalim timovima.Ima li i imenujte ga!!!Hvala,molim na realnim odgovorima poznavaoca igre pod obrucima'znaci da je prosao mladje selekcije'juniore ,kadete prvi tim!

direktor

pre 8 godina

to su rekli čelnici milana pa mančestera,intera, mladji tim a krili su u stvari prave krivce pa vaš je...ni dulo kako ga zovete je bio trener dok se pravio dug...kako ništa nije znao a sad ste ga častili i u upravi pa vi ste kraljevi majke mi za dve sezone partizana više nema

jaki

pre 8 godina

Sta reci za centre Partizana.... Perovic o, Koprivica 1,Djumic 1 skok za celu utakmicu.. Dakle 3 centra za 4o minuta 2 skoka pa koga mi da pobedimo

John Terry

pre 8 godina

Sreca partizana da je u ligi sutjeska inace bi bila zestoka borba za opstanak.
Cenim da cete imati skor 6-20 do 8-18 na kraju regularnog dela.

nema ovde leba

pre 8 godina

Čitam sve ove komentare i ne mogu da se načudim,umesto da se zapitaju gde su silne pare od prodaje igrača,godine igranja El i sve sto ide uz to,sponzorstava drzavnih preduzeća...ne oni ko neke babe narikače napunio im mag glavu kojekakvim glupostima pa ne vide dalje od nosa.Da naglasim kao zvezdas da sam njihove utakmice u El uvek gledao i za to kapa dole.

Stefan

pre 8 godina

Pero gubimo u napad 3lopte,oni imaju 7skoka za tri napada i ti ne trazis tajm nego pustas Milutinovica da sutira sa10%sut za 3! Bruka! Skok i skok i samo skok!

Milan

pre 8 godina

Luvavu strasan igrac i potencijal!!6-9 Trojke!Ja nzm sto je Partizan doveo Kostu?Liku Partizan sluzi da se vrati u formu pa da bezi...Komicno je izgledao...Sudije komedija steta na obe strane!

milenko

pre 8 godina

(bley, 4. oktobar 2015 19:48)

I Zvezda je gubila od nas sa 20, 30, 40 razlike pa su sada sampioni. Ne moze se preko noci. Sacekaj da se zavrsi sezona jer svakako ne mozes nista da menjas, pa onda sudi.

Ivica Đurović

pre 8 godina

Partizan definitivno nema ekipu, sa ovim rosterom realno će biti u donjem delu tabele. Andrija Milutinović i Čeda Vitkovac nisu igrači koji su potrebni Partizanu i zaista ne znam koji su bili motivi da se oni angažuju.

Trener

pre 8 godina

Vazno da se moj partizan slika u narodnom pozoristu sa Dacicem a to sto nema para i sto gubimo nema veze. Da ne pricam sto je policija usla u pola firmi.

marko

pre 8 godina

Zar nije neki Aranitovic bio u Zvezdi? Ili to nije nijedan od ove dvojice?
(M, 4. oktobar 2015 17:13)
- To su braca, jedan je igrac Partizana, a drugi je igrac Zvezde (na pozajmici u Megi).

Vlada Pantic

pre 8 godina

(Zoran, 05. oktobar 2015 09:17)Zorane bio je prvo u klubu Vracar 2010,pa je presao u Koledz basket 2011,pa kratko igrao za Beogradski Beolend ili kako se vec zvao.Dobar igrac,praticemo ga i podrzavati da uspe.