Četvrtak, 01.10.2015.

14:27

Terzić: Dosta je iživljavanja FSS i Partizana

Odlazeći generalni direktor Crvene zvezde Zvezdan Terzić optužio je Fudbalski savez Srbije da zajedno sa Partizanom vodi hajku protiv crveno-belih.

Izvor:

Terziæ: Dosta je iživljavanja FSS i Partizana IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

149 Komentari

Sortiraj po:

Djordje

pre 8 godina

Što neki ovde kažu budući ne odlazeći predsednik, očigledno pokušava da prikupi neke poene, Kakva bre hajka, da se vodi hajka mi bi imali 9 bodova prednosti u odnosu na Zvezdu a ne obrnuto i kako to ti sigurno na početku sezone obećavaš titulu

Šavija Alonso

pre 8 godina

"Zvezda igra najbolji fudbal u poslednjih 15 godina, sigurno ide ka tituli i kao najveći klub na ovim prostorima ne može da bude nemi posmatrač hajke koju organizovano vode FSS i Partizan protiv naseg kluba."

Prošle godine identična izjava. Proverite.

Dragi

pre 8 godina

A da li prepošteni Terza može da kaže koliko su prrvenstvenih derbija odigrali Zvazda i Partizan u poslednjih 20 godina, a da baš nikada nije sviran ni jedan penal za Partizan?
A u Zvezdinu korist je dosuđen penal i kada je lopta pogodila Lolu Smiljanića u butinu.

translucent

pre 8 godina

Koje ludilo. Svadja se njih cetvorica i to se ne zna ko sa kim, a okrivljuju FSS i Partizan. Meni je od svih najsimpaticniji Batko, ima lik i nalog na vesima b92 :)

ostavi ti Pazar na miru

pre 8 godina

Kakvu obavezu prema Pazaru? Sto lupetas? Jel zbog toga sto u prosloj sezoni niti jednom nosu pobedili Pazar (oba puta 1-1). Partizan je odmarao igrace za Evropu. Ah da vi ne znate sta je to. Igrah ti namesteno prvenstvo i plati premiju koju si obecao Pazaru ( koji sad prozivas) za pobedu protiv Partizana.

pirlo

pre 8 godina

Bravo Terzo. Pravo u centar.
Klasicno namestanje na vracaru , spinovanje i hajka na druge da se zabasuri lopovluk koji godinama na isti nacin sprovodi fss .

ФСС + партизани = Прошлост!

pre 8 godina

Године многе сте куповали,отимали титуле. Више се не може...

Ivan

pre 8 godina

Da li je ovo realno?Partizan igra drugu utakmicu u Evropi,protiv bundes ligasa ,posle uspesnog starta protiv Holandjana a Vama je glavna vest da bivsi direktor Zvezde i robijas sprema obracun sa FSS i Partizanom.Dude please.

Grobari srpskog sporta udarite minus

pre 8 godina

U pravu je 100%. A druga je stvar što su grobari ostrašćeni i drže Toleta jer im donosi titule. Ovo što je rekao Terzić je 100% tačno.

dr feelgood

pre 8 godina

danas partizan igra evropsku utakmicu i nista nije vaznije od toga. siguran sam da cemo se svi zajedno, pa i terzic i navijaci zvezde, veceras radovati jos jednoj evropskoj pobedi partizana.

psihopatologija

pre 8 godina

UEFA ih izbacuje zbog dugova i falsifikovanja dokumentacije, Kairat i Černomorec ih izbacuju sa pola gasa a za sve su krivi naravno Tole i Partizan. Još kada bi nam pojasnili kojim novcem dovode brojna skupa pojačanja sa dugom od 50 miliona evra i bez ikakvih prihoda od Evrope. Kako taj klub uopšte funkcioniše u zemlji gde se gradjanima šalju izvršitelji zbog duga od 20 evra dok stubu sa desetina miliona evra minusa ide sve bolje ali samo u domaćoj premijer ligi.

Soko

pre 8 godina

Uticaj drzave na klubove bio je uvek ali to nije razlog da se osporavaju rezultati .Ja sam se divio Zvezdi kad je osvojila kup sampiona a znam da nije bilo DB nikad to nebi ostvarila,Ista je situacija i sa partizanom dok je bila vojska igrao je finale ,Zato raspravljat o tome je gubljenje vremana.

nikola

pre 8 godina

da je pravna drzava CZ bi prosla kao Rendzers/4 liga/,dok nevrati dugove.ovako to je premijerov i Covicev klub.ko sme da se usprotivi vlast.zna se gde zavrsava.

Пробај да укључиш мозак

pre 8 godina

(bravo Terzicu, 01. oktobar 2015 15:20)

Ајде ти поштењачино који подржаваш лица са потернице Интерпола да одговориш на једно питање. Партизан је изгубио утакмицу од Новог Пазара. Да је ФСС поништии утакмицу шта би рекао?

madre mia

pre 8 godina

partizan je kriv za hipoteku marakane, partizan je kriv za 60 miliona eura duga, partizan je kriv sto igraca niste rodali 10 godina za vise od miliona, partizan je kriv sto su rukovodioci kluba: covic, terza, dzaja. Partizan je kriv sto nemate za sampon... e moji vi...

Cvarkov Djordje

pre 8 godina

Boze molim te pusti neku katastrofu biblijskih razmera da ostane saka ljudi na planeti pa da pocnemo vrstu iznova! Mnogo se tu sljama i brloga nakupilo, drugaciji izlaz ne vidim. Neki mega vulkan, cunami, nuklerani rat...kometa ili sve zajedno! Resetuj nas.

Toto-konj-tunjo

pre 8 godina

Partizan igra Ligu Evrope sa Ausburgom Alkmarom i Blbaom a državna mezimica iz Ljubice Bogdanova igra kup Tome Blekpantersa sa Mordovijom iz Saranska nego nikako revanš da se odigra!?

D_

pre 8 godina

"Očigledno je da mnogima ne odgovara moćna Crvena zvezda"...Nije tacno...Kairatu je odgovarala. Da sam na mestu ove estradne zvezde posle utakmice sa OFK Beogradom gledao bih da se sto manje pojavljujem po medijima, utoliko pre sto je ekipa prva na tabeli...Doduse ne samo zahvaljujuci umecu igraca sto ionako svi znamo.

Delija Banovo Brdo

pre 8 godina

Upravo tako. FSS i Partizanu je nameti FK Crvena Zvezda jer je tamo Zvezdan Terzic.Nameti je i OFK Beograd klub u kome sejos vije senka Zvezdana Terzica. Na meti je i Spartak jer je predsednik Spartaka Zoran Simovic staona starnu Zvezdana Terzica u rusenju Tomislava Karadzicai vec ga je srusio u Vojvodini.Partizanu pored toga sto stoji u odbrani Tomislava Karadzica smeta sto je Zvezda prva na tabeli sa velikim sasnsama da osvoji titulu. Ali tuce se ispreciti i FSS i Partizanu nameri da Zvezda ako ne osvoji titulu ne dobije licencu za kfalifikacije u LS. Vec vidjeno prosle sezone.Velikai mamac je 15 miloina evra

Bilal

pre 8 godina

Ovaj Terzićev tekst i svo ovo njegovo spinovanje su mi sada očigledan dokaz da su i OFK Beograd i Spartak ustvari filijale Crvene zvezde. Jer zašto bi Terza izigravao njihovog advokata? Sve po sistemu. "Drž'te lopova!" Kakve veze ima Partizanova izgubljena utakmica s Novim Pazarom sa Zvezdinim stanjem na tabeli? Zašto bi FSS i Partizan pokretali hajku protiv vas, pa vaše pravo lice se videlo protiv onih Kazahstanaca u prvom kolu kvalifikacija za LE? Vi se zavaravate pobedom u derbiju. Niste vi tada bili mnogo dobri nego mnogo srećni a Partizan više nego očajan pa i takav vas je, u zadnjih 20 minuta utakmice, nabio u mišiju rupu. Nego priznaj, Terzo, malo si se zatrčao sa onom "neopozivom" ostavkom u Zvezdi pa se sada dodvoravaš delijama ne bi li oni rekli: "Ostani!"

karaburma

pre 8 godina

Labud, 01. oktobar 2015 14:40
Partizan je vracao bodove Pazaru zato je i igrao sa drugim timom (navedi jos jednu utakmicu gde je to uradio ove ili prethodnih sezona da bukvalno igra sa 11 igraca sa klupe) zato niko nije ni reagovao jer im je ekstra gube 1,5 bod umesto 3. Procitaj Mateusovu knjigu za Rad i istu situaciju pa ces shvatiti.Spartaku je Zvezda Evropa, izlog gde pokusavaju prodati igraca. Navedi mi samo jedan razlog zasto je Zvezdi u interesu to sto je Spartak uradio ? Za Vracar necu komentarisati svi su sve videli i kod njih ali bogami i kod vas.

dex

pre 8 godina

Da li je Partizan lopovski klub? Da.Da li je Zvezda lopovski klub? Na moju zalost, da.Jako je tuzno sto je gigant kao sto je Zvezda dosla u situaciju u kojoj je sada i u situaciju da joj je postenje personifikovano u liku i delu Zvezdana Terzica.

Alek

pre 8 godina

Igra najbolji fudbal u poslednjih 15 godina? Jel to cuo od Vucica mozda?
Boze boze sta naprica covek, protiv koga bre to igrate najbolje, Pazara, Lucana, Javora itd...?
Ja se secam kakav je Zvezda imala tim pre nekih 10 godina sa Zigicem i Pantelicem, eto samo jedan primer da je bilo boljih timova...
Prosipas lazi okolo...

Struki

pre 8 godina

Pitanje za sve:Sta nije tacno u ovoj izjavi Terzica? Da li je pokrenut postupak protiv Spartaka sto je igrao sa kombinovanim sastavom protiv OFK-jeste! Da li je pokrenut postupak protiv Partizana za istu stvar protiv N.Pazara-nije! Nisam fan naseg fudbala,ali zaista je neverovatno koliko je FSS ostrascen i koliko forsira samo jedan tim,naravno Partizan! E gospodo iz FSS,vreme je da se povucete i pustite neke druge ljude da rade u interesu srpskog fudbala,a ne samo jednog kluba!

sankar

pre 8 godina

Prvo ste bili ZVEZDA ,VELIKI PROJEKT SFRJ i radili sve mimo zakona ( crni fondovi , sudije itd ) za druge . Sad valjda morate da budete
projekt SRBIJE ( Vucica ) i ponovo ( netransparentna otplata dugova ) ,poslovanje mimo svih zakona .
Bilo koji klub sa ovih prostora ex YU bi automatikom bio zagasen da ima takav dug i poslovanje . Velikani kao sto je jedan Rengers su otisli u 4 lige i vracali dugove u uredenim drzavama.

axo

pre 8 godina

"Odlazeći generalni direktor Crvene zvezde Zvezdan Terzić..."

Ovo me podseća na tesnu kožu i komentar Jelice Sretenović za staru gospođu. :))

https://www.youtube.com/watch?v=Jce0ZRx9lms

Borat iz predgradja

pre 8 godina

A to sto si izvodio kadete na marakanu protiv svoje mezimice,i sto ofk daje bodove da bi mezimica odigrala trening mec,to ti ne smeta? ps "sta ste se rastrcali BRE?"

bravo Terzicu

pre 8 godina

GNS, 1. oktobar 2015 14:32
Hocete i ti i tebi slicni da se cudite i dalje ili neko ima konkretan odgovor na Terziceva pitanja i tuzbu koja vam sledi, hvala prijatno i dovidjenja.
ps. Tole presli smo na fifa listi gabon, hahah kad nisam umro kad sam procitao vest

Alexa

pre 8 godina

U pitanju je ozbiljna hajka. Klub sa dugom od 50 miliona evra dovodi citav tim pojacanja umesto da bude blokiran. Treba preispitati ulogu Partizana I FSS.

mick

pre 8 godina

a jel se i UEFA izivljava pa vas izbacuje iz takmicenja tek tako? a vi sve naivni i posteni. dok su ovakve figure u fudbalu kod nas nema nista od igre. ne samo on vec i cela garnitura i Tole i Kokeza i Toncev itd...

monarhista

pre 8 godina

A da se vodimo samo logikom??!!

Kažu krimosi i yugoslaveni da je Zvezda državni projekat!
„Državni projekat” je u poslednjih OSAM godina osvojio JEDNU titulu...ajde sad da se zapitamo ko je onda JACI OD DRZAVE,ko može da na tako dominantan način jase državu?
Kakva je struktura te organizacije?
Biće pravih pitanja na SUDJENJU koje će kad-tad da usledi...

Moš misliti

pre 8 godina

Partizanu oduzimaju stadion, Zvezdi daju sponzora od 5,5 miliona evra (Gasprom), šalju državni avion po trenera, premijer poklanja zvezdin dres premijeru druge države. FSS plaća kazne UEFA-i zato što je zvezdi dala licencu za igranje Evrope iako nije ispunila uslove. Sudije im poklanjaju penale, isključuju suparničke igrače, sviraju nepostojeće ofsajde itd, itd. Nisu odigrali čestitu utakmicu u Evropi zadnjih 10 godina, nisu prodali čestitog igrača 10 godina i opet je neko drugi kriv.

očigledno

pre 8 godina

Realno namesta i Zvezda, ali samo pogledajte ko je osvajao titule poslednjih godina. Pa da namesta samo Zvezda, onda Partizan titule ne bi video. A i naravno zna se ko je na celu FSS. Zamolio bih vas da mi objavite komentar.

gogi

pre 8 godina

a dal je gospodine pokrenut postupak protiv zvezde sa ofk nije.Kao fora nisi zvezdas cuti molim te.Toliko je posten ovaj covek i ova zemlja da ima m..a da se oper pojavljije zbog njegovih prelaza iz 1 u 2 svima lepo A.

cartmanx

pre 8 godina

Vidi ovoga Partzian sprovodi hajku,da li iko normalan moze da poveruje, u ovo vreme posebno kada je uprava PFC-a naprednjacka, kada Vi kao klub imate svu podrsku premijera,velikog broja medija,kada izmate 50 i kusur miliona evra dugova, dobijate 10(odakle-od koga) za dve utakmice protiv Kairata, kada imate preokrete od 0-2, do 6-2,, prvih deset bodova ste tako dobili zakljucno sa kradjom Radnickog iz Nisa, a sad ste se nasli povredjenim zbog utakmice koja se Vas uopste ne tice ili se tice Terzica pa u pitanju je OFK Beograd. Da ne pisem o cuvenom nizu od 14 pobeda kada ste uzeli titulu, pa o odrzavanju na drugom mestu godinama unazad uz penale, i igranje dok ne date gol,da ne pisem odakle pare za 15 pojacanja uz toliki dug, dok je npr. Borac iz Cacka zbog nesto vise od 100 miliona dinara u blokadi. I tu dolazimo do aksima i neverovatne stvari, a to je da ste izlazili i ulazili u reprogram, sto je u svakoj normalnoj zemlji nemoguce,protivzakonito ali za Vas je sve moguce, Terzicu postenjacino.

Booom

pre 8 godina

Izivljavali su se Moreira , Zuka ,Petrovic, Kleo, Jovetic, Tejgo ,Vukic i ostali...jedina je istina da ste pokrali i unistili Zvezdu i sada je neko drugi kriv jer je napad najbolja odbrana...e zbog toga ste smesan klub pa makar bili prvaci Evrope jos tri puta

Sumika

pre 8 godina

Jel taj najbolji fudbal Zvezda pokazala i protiv Slavije iz Praga, Slovana iz Bratislave, Apoela, Černomoreca i Kairata?

Zato je i rekao da zvezda sada igra najbolji fudbal u poslednjih 15 godina.

misko

pre 8 godina

"Partizanu oduzimaju stadion, Zvezdi daju sponzora od 5,5 miliona evra (Gasprom), šalju državni avion po trenera, premijer poklanja zvezdin dres premijeru druge države. FSS plaća kazne UEFA-i zato što je zvezdi dala licencu za igranje Evrope iako nije ispunila uslove. Sudije im poklanjaju penale, isključuju suparničke igrače, sviraju nepostojeće ofsajde itd, itd. Nisu odigrali čestitu utakmicu u Evropi zadnjih 10 godina, nisu prodali čestitog igrača 10 godina i opet je neko drugi kriv."


Steta sto mnogo lekara mora u penziju,pa neci imato ko da te leci.....

Misa

pre 8 godina

Opet Karadzic samo ovog puta nista ne razume. Oni koji su podigli istragu za utakmicu Ofk-Spartak jeste FSS ali u njemu postoji grupa koja je zaduzena za regularnost prvestva i sudije. Ta grupa je podigla istragu protiv te utakmice. Onaj koji je glavni tu ne zove se Karadzic nego Kokeza. Kokeza i njegovi su podigli istragu.

Oni koji su proverili utakmicu Vozdovac-Partizan je takodje grupa za regularnost prvestva i sudije to znaci ni manje ni vise nego opet Kokeza.

Sta Terzic hoce da kaze da je Karadzic isao Kokezi iza ledja? Da je se nesto takvo desilo Kokeza bi bio u svim novinama. Terzic mozda hoce da kaze da je Kokeza sada kupljena osoba i da je presao u Partizanovce? O tome moze samo da sanja.

Ja jedinu hajku protiv Zvezde sto vidim u novinama je ona gde Zvezda upozorava da se protiv nje vodi hajka a nesto drugo nigde niti vidim niti sam procitao.

Ako Terzic ovim hoce da pokusa da ponovo postane vodja Zvezde sto se ne okrene onim sto bi svi mogli da prepoznaju, dobar tim, fina igra, dobra pojacanja, 9 poena prednosti i slicno, a ne da pljuje po drugima i da stvara svadju koje jos nema.

Pedja

pre 8 godina

Nije to nista novo. Partizan je to radio kad god je zaostajao na tabeli ili se osecali ugrozenim. Pre vise godina je tako Pizon smenjen jer su vrseni pritisci da Zvezda negde izgubi bodove. Pa samo izjave Vucelica, a za njega znamo sve sta je i kako radio i sta i danas radi. A protiv Vozdovca se sude penali kakvi se ne bi sudili ni Barseloni, a ponistavaju se Vozdovcu regularni golovi. I uz sve to je povika na sve druge, a pogotovo na Zvezdu da se izmisljaju penali, da se ne sude ofsajdi, da se protivnici sklanjaju. Samo mi nije jasno sto nisu pobedili u derbiju kada su toliko bolji nego su ubedljivo deklasirani.

Labud

pre 8 godina

Cekaj, ovde ima teskih logickih nedoslednosti - silogizam je lazan!

On se buni jer navodno postoji hajka jer Zvezda igra najbolji fudbal, pa kuka na utkamicu OFK-Spartak (kakve to veze ima) da bi na kraju kukao na utakmicu gde je Partizan izgubio bodove.

Da se zaista radi Zvezdi o glavi (a ne prijateljskim i njegovim klubom OFK i Spartak) pa valjda bi FSS ponistio utakmicu gde je Partizan izgubio bodove.

Pre ce biti da se covek uplasio da moze istovremeno da ostane bez oba svoja kluba.

"Kome smeta jaka Zvezda" - ljudi su poceli da govore kao botovi.

Videli ste tragediju na Vracaru na 50 stepeni, sada gledajte farsu!

Emil

pre 8 godina

Grobar sam do KOSKE!!!!


Ali ovaj smesni Teric je u pravu.


FSS je leglo zaraze u srpskom fudbalu.
P.S. I Tomislav Karadzic je bio predsednik FK Spartak

Labud

pre 8 godina

Naravno, ova izjava sluzi samo da zametne iz medijskog prostora cinjenicu da Partizan bez drzavnih jasli igra Evropu, a da su Terzi dali pare, ispao od Kairata i moze samo ovako da dodje do paznje koja mu je ocigledno neophodna. I pre 2 nedelje su isto na dan utakmice bile izjave i skandali, a Boga mi, bice i naredno kolo kada FKP bude igrao.

zzvezdas kome ste svi do**urcili

pre 8 godina

ajde, prestani vise, molim te! samo vrtite u krug i ti i grobari! isti ljudi, iste vesti, iste tem i u sportu i u politici... u lajnima smo do guse!!

darko

pre 8 godina

Izbori u Zvezdi!!! Terzić napada Kokezu!!! Ne odlazi mu se iz Zvezde!!! Sledeći je Tončev!? Ili je to odbrana Spartaka zbog sigurnih bodova u Subotici!? Mislite o tome...

Milan

pre 8 godina

Da li ovaj stvarno misli da neko normalan moze da veruje u ovo. U bilo sta sto prica. Bilo on bilo isti takvi sa crno bele strane. Strasno ko nama danas soli pamet..

drazen

pre 8 godina

Ti mesas babe i žabe. ..partizan je 3 dana posle igrao utakmicu za kvalifikaciju LS...kakve veze ima sa ocitim nameatanjem ove tekme...

Moš misliti

pre 8 godina

Partizanu oduzimaju stadion, Zvezdi daju sponzora od 5,5 miliona evra (Gasprom), šalju državni avion po trenera, premijer poklanja zvezdin dres premijeru druge države. FSS plaća kazne UEFA-i zato što je zvezdi dala licencu za igranje Evrope iako nije ispunila uslove. Sudije im poklanjaju penale, isključuju suparničke igrače, sviraju nepostojeće ofsajde itd, itd. Nisu odigrali čestitu utakmicu u Evropi zadnjih 10 godina, nisu prodali čestitog igrača 10 godina i opet je neko drugi kriv.

Alexa

pre 8 godina

U pitanju je ozbiljna hajka. Klub sa dugom od 50 miliona evra dovodi citav tim pojacanja umesto da bude blokiran. Treba preispitati ulogu Partizana I FSS.

Booom

pre 8 godina

Izivljavali su se Moreira , Zuka ,Petrovic, Kleo, Jovetic, Tejgo ,Vukic i ostali...jedina je istina da ste pokrali i unistili Zvezdu i sada je neko drugi kriv jer je napad najbolja odbrana...e zbog toga ste smesan klub pa makar bili prvaci Evrope jos tri puta

Labud

pre 8 godina

Cekaj, ovde ima teskih logickih nedoslednosti - silogizam je lazan!

On se buni jer navodno postoji hajka jer Zvezda igra najbolji fudbal, pa kuka na utkamicu OFK-Spartak (kakve to veze ima) da bi na kraju kukao na utakmicu gde je Partizan izgubio bodove.

Da se zaista radi Zvezdi o glavi (a ne prijateljskim i njegovim klubom OFK i Spartak) pa valjda bi FSS ponistio utakmicu gde je Partizan izgubio bodove.

Pre ce biti da se covek uplasio da moze istovremeno da ostane bez oba svoja kluba.

"Kome smeta jaka Zvezda" - ljudi su poceli da govore kao botovi.

Videli ste tragediju na Vracaru na 50 stepeni, sada gledajte farsu!

Ivan

pre 8 godina

Da li je ovo realno?Partizan igra drugu utakmicu u Evropi,protiv bundes ligasa ,posle uspesnog starta protiv Holandjana a Vama je glavna vest da bivsi direktor Zvezde i robijas sprema obracun sa FSS i Partizanom.Dude please.

Misa

pre 8 godina

Opet Karadzic samo ovog puta nista ne razume. Oni koji su podigli istragu za utakmicu Ofk-Spartak jeste FSS ali u njemu postoji grupa koja je zaduzena za regularnost prvestva i sudije. Ta grupa je podigla istragu protiv te utakmice. Onaj koji je glavni tu ne zove se Karadzic nego Kokeza. Kokeza i njegovi su podigli istragu.

Oni koji su proverili utakmicu Vozdovac-Partizan je takodje grupa za regularnost prvestva i sudije to znaci ni manje ni vise nego opet Kokeza.

Sta Terzic hoce da kaze da je Karadzic isao Kokezi iza ledja? Da je se nesto takvo desilo Kokeza bi bio u svim novinama. Terzic mozda hoce da kaze da je Kokeza sada kupljena osoba i da je presao u Partizanovce? O tome moze samo da sanja.

Ja jedinu hajku protiv Zvezde sto vidim u novinama je ona gde Zvezda upozorava da se protiv nje vodi hajka a nesto drugo nigde niti vidim niti sam procitao.

Ako Terzic ovim hoce da pokusa da ponovo postane vodja Zvezde sto se ne okrene onim sto bi svi mogli da prepoznaju, dobar tim, fina igra, dobra pojacanja, 9 poena prednosti i slicno, a ne da pljuje po drugima i da stvara svadju koje jos nema.

Bilal

pre 8 godina

Ovaj Terzićev tekst i svo ovo njegovo spinovanje su mi sada očigledan dokaz da su i OFK Beograd i Spartak ustvari filijale Crvene zvezde. Jer zašto bi Terza izigravao njihovog advokata? Sve po sistemu. "Drž'te lopova!" Kakve veze ima Partizanova izgubljena utakmica s Novim Pazarom sa Zvezdinim stanjem na tabeli? Zašto bi FSS i Partizan pokretali hajku protiv vas, pa vaše pravo lice se videlo protiv onih Kazahstanaca u prvom kolu kvalifikacija za LE? Vi se zavaravate pobedom u derbiju. Niste vi tada bili mnogo dobri nego mnogo srećni a Partizan više nego očajan pa i takav vas je, u zadnjih 20 minuta utakmice, nabio u mišiju rupu. Nego priznaj, Terzo, malo si se zatrčao sa onom "neopozivom" ostavkom u Zvezdi pa se sada dodvoravaš delijama ne bi li oni rekli: "Ostani!"

Toto-konj-tunjo

pre 8 godina

Partizan igra Ligu Evrope sa Ausburgom Alkmarom i Blbaom a državna mezimica iz Ljubice Bogdanova igra kup Tome Blekpantersa sa Mordovijom iz Saranska nego nikako revanš da se odigra!?

psihopatologija

pre 8 godina

UEFA ih izbacuje zbog dugova i falsifikovanja dokumentacije, Kairat i Černomorec ih izbacuju sa pola gasa a za sve su krivi naravno Tole i Partizan. Još kada bi nam pojasnili kojim novcem dovode brojna skupa pojačanja sa dugom od 50 miliona evra i bez ikakvih prihoda od Evrope. Kako taj klub uopšte funkcioniše u zemlji gde se gradjanima šalju izvršitelji zbog duga od 20 evra dok stubu sa desetina miliona evra minusa ide sve bolje ali samo u domaćoj premijer ligi.

mick

pre 8 godina

a jel se i UEFA izivljava pa vas izbacuje iz takmicenja tek tako? a vi sve naivni i posteni. dok su ovakve figure u fudbalu kod nas nema nista od igre. ne samo on vec i cela garnitura i Tole i Kokeza i Toncev itd...

cartmanx

pre 8 godina

Vidi ovoga Partzian sprovodi hajku,da li iko normalan moze da poveruje, u ovo vreme posebno kada je uprava PFC-a naprednjacka, kada Vi kao klub imate svu podrsku premijera,velikog broja medija,kada izmate 50 i kusur miliona evra dugova, dobijate 10(odakle-od koga) za dve utakmice protiv Kairata, kada imate preokrete od 0-2, do 6-2,, prvih deset bodova ste tako dobili zakljucno sa kradjom Radnickog iz Nisa, a sad ste se nasli povredjenim zbog utakmice koja se Vas uopste ne tice ili se tice Terzica pa u pitanju je OFK Beograd. Da ne pisem o cuvenom nizu od 14 pobeda kada ste uzeli titulu, pa o odrzavanju na drugom mestu godinama unazad uz penale, i igranje dok ne date gol,da ne pisem odakle pare za 15 pojacanja uz toliki dug, dok je npr. Borac iz Cacka zbog nesto vise od 100 miliona dinara u blokadi. I tu dolazimo do aksima i neverovatne stvari, a to je da ste izlazili i ulazili u reprogram, sto je u svakoj normalnoj zemlji nemoguce,protivzakonito ali za Vas je sve moguce, Terzicu postenjacino.

Milan

pre 8 godina

Da li ovaj stvarno misli da neko normalan moze da veruje u ovo. U bilo sta sto prica. Bilo on bilo isti takvi sa crno bele strane. Strasno ko nama danas soli pamet..

gogi

pre 8 godina

a dal je gospodine pokrenut postupak protiv zvezde sa ofk nije.Kao fora nisi zvezdas cuti molim te.Toliko je posten ovaj covek i ova zemlja da ima m..a da se oper pojavljije zbog njegovih prelaza iz 1 u 2 svima lepo A.

misko

pre 8 godina

"Partizanu oduzimaju stadion, Zvezdi daju sponzora od 5,5 miliona evra (Gasprom), šalju državni avion po trenera, premijer poklanja zvezdin dres premijeru druge države. FSS plaća kazne UEFA-i zato što je zvezdi dala licencu za igranje Evrope iako nije ispunila uslove. Sudije im poklanjaju penale, isključuju suparničke igrače, sviraju nepostojeće ofsajde itd, itd. Nisu odigrali čestitu utakmicu u Evropi zadnjih 10 godina, nisu prodali čestitog igrača 10 godina i opet je neko drugi kriv."


Steta sto mnogo lekara mora u penziju,pa neci imato ko da te leci.....

Borat iz predgradja

pre 8 godina

A to sto si izvodio kadete na marakanu protiv svoje mezimice,i sto ofk daje bodove da bi mezimica odigrala trening mec,to ti ne smeta? ps "sta ste se rastrcali BRE?"

ostavi ti Pazar na miru

pre 8 godina

Kakvu obavezu prema Pazaru? Sto lupetas? Jel zbog toga sto u prosloj sezoni niti jednom nosu pobedili Pazar (oba puta 1-1). Partizan je odmarao igrace za Evropu. Ah da vi ne znate sta je to. Igrah ti namesteno prvenstvo i plati premiju koju si obecao Pazaru ( koji sad prozivas) za pobedu protiv Partizana.

nikola

pre 8 godina

da je pravna drzava CZ bi prosla kao Rendzers/4 liga/,dok nevrati dugove.ovako to je premijerov i Covicev klub.ko sme da se usprotivi vlast.zna se gde zavrsava.

Alek

pre 8 godina

Igra najbolji fudbal u poslednjih 15 godina? Jel to cuo od Vucica mozda?
Boze boze sta naprica covek, protiv koga bre to igrate najbolje, Pazara, Lucana, Javora itd...?
Ja se secam kakav je Zvezda imala tim pre nekih 10 godina sa Zigicem i Pantelicem, eto samo jedan primer da je bilo boljih timova...
Prosipas lazi okolo...

Sumika

pre 8 godina

Jel taj najbolji fudbal Zvezda pokazala i protiv Slavije iz Praga, Slovana iz Bratislave, Apoela, Černomoreca i Kairata?

Zato je i rekao da zvezda sada igra najbolji fudbal u poslednjih 15 godina.

madre mia

pre 8 godina

partizan je kriv za hipoteku marakane, partizan je kriv za 60 miliona eura duga, partizan je kriv sto igraca niste rodali 10 godina za vise od miliona, partizan je kriv sto su rukovodioci kluba: covic, terza, dzaja. Partizan je kriv sto nemate za sampon... e moji vi...

sankar

pre 8 godina

Prvo ste bili ZVEZDA ,VELIKI PROJEKT SFRJ i radili sve mimo zakona ( crni fondovi , sudije itd ) za druge . Sad valjda morate da budete
projekt SRBIJE ( Vucica ) i ponovo ( netransparentna otplata dugova ) ,poslovanje mimo svih zakona .
Bilo koji klub sa ovih prostora ex YU bi automatikom bio zagasen da ima takav dug i poslovanje . Velikani kao sto je jedan Rengers su otisli u 4 lige i vracali dugove u uredenim drzavama.

translucent

pre 8 godina

Koje ludilo. Svadja se njih cetvorica i to se ne zna ko sa kim, a okrivljuju FSS i Partizan. Meni je od svih najsimpaticniji Batko, ima lik i nalog na vesima b92 :)

Пробај да укључиш мозак

pre 8 godina

(bravo Terzicu, 01. oktobar 2015 15:20)

Ајде ти поштењачино који подржаваш лица са потернице Интерпола да одговориш на једно питање. Партизан је изгубио утакмицу од Новог Пазара. Да је ФСС поништии утакмицу шта би рекао?

D_

pre 8 godina

"Očigledno je da mnogima ne odgovara moćna Crvena zvezda"...Nije tacno...Kairatu je odgovarala. Da sam na mestu ove estradne zvezde posle utakmice sa OFK Beogradom gledao bih da se sto manje pojavljujem po medijima, utoliko pre sto je ekipa prva na tabeli...Doduse ne samo zahvaljujuci umecu igraca sto ionako svi znamo.

Emil

pre 8 godina

Grobar sam do KOSKE!!!!


Ali ovaj smesni Teric je u pravu.


FSS je leglo zaraze u srpskom fudbalu.
P.S. I Tomislav Karadzic je bio predsednik FK Spartak

Labud

pre 8 godina

Naravno, ova izjava sluzi samo da zametne iz medijskog prostora cinjenicu da Partizan bez drzavnih jasli igra Evropu, a da su Terzi dali pare, ispao od Kairata i moze samo ovako da dodje do paznje koja mu je ocigledno neophodna. I pre 2 nedelje su isto na dan utakmice bile izjave i skandali, a Boga mi, bice i naredno kolo kada FKP bude igrao.

dex

pre 8 godina

Da li je Partizan lopovski klub? Da.Da li je Zvezda lopovski klub? Na moju zalost, da.Jako je tuzno sto je gigant kao sto je Zvezda dosla u situaciju u kojoj je sada i u situaciju da joj je postenje personifikovano u liku i delu Zvezdana Terzica.

drazen

pre 8 godina

Ti mesas babe i žabe. ..partizan je 3 dana posle igrao utakmicu za kvalifikaciju LS...kakve veze ima sa ocitim nameatanjem ove tekme...

dr feelgood

pre 8 godina

danas partizan igra evropsku utakmicu i nista nije vaznije od toga. siguran sam da cemo se svi zajedno, pa i terzic i navijaci zvezde, veceras radovati jos jednoj evropskoj pobedi partizana.

Cvarkov Djordje

pre 8 godina

Boze molim te pusti neku katastrofu biblijskih razmera da ostane saka ljudi na planeti pa da pocnemo vrstu iznova! Mnogo se tu sljama i brloga nakupilo, drugaciji izlaz ne vidim. Neki mega vulkan, cunami, nuklerani rat...kometa ili sve zajedno! Resetuj nas.

zzvezdas kome ste svi do**urcili

pre 8 godina

ajde, prestani vise, molim te! samo vrtite u krug i ti i grobari! isti ljudi, iste vesti, iste tem i u sportu i u politici... u lajnima smo do guse!!

darko

pre 8 godina

Izbori u Zvezdi!!! Terzić napada Kokezu!!! Ne odlazi mu se iz Zvezde!!! Sledeći je Tončev!? Ili je to odbrana Spartaka zbog sigurnih bodova u Subotici!? Mislite o tome...

axo

pre 8 godina

"Odlazeći generalni direktor Crvene zvezde Zvezdan Terzić..."

Ovo me podseća na tesnu kožu i komentar Jelice Sretenović za staru gospođu. :))

https://www.youtube.com/watch?v=Jce0ZRx9lms

pirlo

pre 8 godina

Bravo Terzo. Pravo u centar.
Klasicno namestanje na vracaru , spinovanje i hajka na druge da se zabasuri lopovluk koji godinama na isti nacin sprovodi fss .

monarhista

pre 8 godina

A da se vodimo samo logikom??!!

Kažu krimosi i yugoslaveni da je Zvezda državni projekat!
„Državni projekat” je u poslednjih OSAM godina osvojio JEDNU titulu...ajde sad da se zapitamo ko je onda JACI OD DRZAVE,ko može da na tako dominantan način jase državu?
Kakva je struktura te organizacije?
Biće pravih pitanja na SUDJENJU koje će kad-tad da usledi...

Šavija Alonso

pre 8 godina

"Zvezda igra najbolji fudbal u poslednjih 15 godina, sigurno ide ka tituli i kao najveći klub na ovim prostorima ne može da bude nemi posmatrač hajke koju organizovano vode FSS i Partizan protiv naseg kluba."

Prošle godine identična izjava. Proverite.

Soko

pre 8 godina

Uticaj drzave na klubove bio je uvek ali to nije razlog da se osporavaju rezultati .Ja sam se divio Zvezdi kad je osvojila kup sampiona a znam da nije bilo DB nikad to nebi ostvarila,Ista je situacija i sa partizanom dok je bila vojska igrao je finale ,Zato raspravljat o tome je gubljenje vremana.

Djordje

pre 8 godina

Što neki ovde kažu budući ne odlazeći predsednik, očigledno pokušava da prikupi neke poene, Kakva bre hajka, da se vodi hajka mi bi imali 9 bodova prednosti u odnosu na Zvezdu a ne obrnuto i kako to ti sigurno na početku sezone obećavaš titulu

Struki

pre 8 godina

Pitanje za sve:Sta nije tacno u ovoj izjavi Terzica? Da li je pokrenut postupak protiv Spartaka sto je igrao sa kombinovanim sastavom protiv OFK-jeste! Da li je pokrenut postupak protiv Partizana za istu stvar protiv N.Pazara-nije! Nisam fan naseg fudbala,ali zaista je neverovatno koliko je FSS ostrascen i koliko forsira samo jedan tim,naravno Partizan! E gospodo iz FSS,vreme je da se povucete i pustite neke druge ljude da rade u interesu srpskog fudbala,a ne samo jednog kluba!

ФСС + партизани = Прошлост!

pre 8 godina

Године многе сте куповали,отимали титуле. Више се не може...

Dragi

pre 8 godina

A da li prepošteni Terza može da kaže koliko su prrvenstvenih derbija odigrali Zvazda i Partizan u poslednjih 20 godina, a da baš nikada nije sviran ni jedan penal za Partizan?
A u Zvezdinu korist je dosuđen penal i kada je lopta pogodila Lolu Smiljanića u butinu.

karaburma

pre 8 godina

Labud, 01. oktobar 2015 14:40
Partizan je vracao bodove Pazaru zato je i igrao sa drugim timom (navedi jos jednu utakmicu gde je to uradio ove ili prethodnih sezona da bukvalno igra sa 11 igraca sa klupe) zato niko nije ni reagovao jer im je ekstra gube 1,5 bod umesto 3. Procitaj Mateusovu knjigu za Rad i istu situaciju pa ces shvatiti.Spartaku je Zvezda Evropa, izlog gde pokusavaju prodati igraca. Navedi mi samo jedan razlog zasto je Zvezdi u interesu to sto je Spartak uradio ? Za Vracar necu komentarisati svi su sve videli i kod njih ali bogami i kod vas.

očigledno

pre 8 godina

Realno namesta i Zvezda, ali samo pogledajte ko je osvajao titule poslednjih godina. Pa da namesta samo Zvezda, onda Partizan titule ne bi video. A i naravno zna se ko je na celu FSS. Zamolio bih vas da mi objavite komentar.

Delija Banovo Brdo

pre 8 godina

Upravo tako. FSS i Partizanu je nameti FK Crvena Zvezda jer je tamo Zvezdan Terzic.Nameti je i OFK Beograd klub u kome sejos vije senka Zvezdana Terzica. Na meti je i Spartak jer je predsednik Spartaka Zoran Simovic staona starnu Zvezdana Terzica u rusenju Tomislava Karadzicai vec ga je srusio u Vojvodini.Partizanu pored toga sto stoji u odbrani Tomislava Karadzica smeta sto je Zvezda prva na tabeli sa velikim sasnsama da osvoji titulu. Ali tuce se ispreciti i FSS i Partizanu nameri da Zvezda ako ne osvoji titulu ne dobije licencu za kfalifikacije u LS. Vec vidjeno prosle sezone.Velikai mamac je 15 miloina evra

Grobari srpskog sporta udarite minus

pre 8 godina

U pravu je 100%. A druga je stvar što su grobari ostrašćeni i drže Toleta jer im donosi titule. Ovo što je rekao Terzić je 100% tačno.

Pedja

pre 8 godina

Nije to nista novo. Partizan je to radio kad god je zaostajao na tabeli ili se osecali ugrozenim. Pre vise godina je tako Pizon smenjen jer su vrseni pritisci da Zvezda negde izgubi bodove. Pa samo izjave Vucelica, a za njega znamo sve sta je i kako radio i sta i danas radi. A protiv Vozdovca se sude penali kakvi se ne bi sudili ni Barseloni, a ponistavaju se Vozdovcu regularni golovi. I uz sve to je povika na sve druge, a pogotovo na Zvezdu da se izmisljaju penali, da se ne sude ofsajdi, da se protivnici sklanjaju. Samo mi nije jasno sto nisu pobedili u derbiju kada su toliko bolji nego su ubedljivo deklasirani.

bravo Terzicu

pre 8 godina

GNS, 1. oktobar 2015 14:32
Hocete i ti i tebi slicni da se cudite i dalje ili neko ima konkretan odgovor na Terziceva pitanja i tuzbu koja vam sledi, hvala prijatno i dovidjenja.
ps. Tole presli smo na fifa listi gabon, hahah kad nisam umro kad sam procitao vest

Emil

pre 8 godina

Grobar sam do KOSKE!!!!


Ali ovaj smesni Teric je u pravu.


FSS je leglo zaraze u srpskom fudbalu.
P.S. I Tomislav Karadzic je bio predsednik FK Spartak

misko

pre 8 godina

"Partizanu oduzimaju stadion, Zvezdi daju sponzora od 5,5 miliona evra (Gasprom), šalju državni avion po trenera, premijer poklanja zvezdin dres premijeru druge države. FSS plaća kazne UEFA-i zato što je zvezdi dala licencu za igranje Evrope iako nije ispunila uslove. Sudije im poklanjaju penale, isključuju suparničke igrače, sviraju nepostojeće ofsajde itd, itd. Nisu odigrali čestitu utakmicu u Evropi zadnjih 10 godina, nisu prodali čestitog igrača 10 godina i opet je neko drugi kriv."


Steta sto mnogo lekara mora u penziju,pa neci imato ko da te leci.....

monarhista

pre 8 godina

A da se vodimo samo logikom??!!

Kažu krimosi i yugoslaveni da je Zvezda državni projekat!
„Državni projekat” je u poslednjih OSAM godina osvojio JEDNU titulu...ajde sad da se zapitamo ko je onda JACI OD DRZAVE,ko može da na tako dominantan način jase državu?
Kakva je struktura te organizacije?
Biće pravih pitanja na SUDJENJU koje će kad-tad da usledi...

ФСС + партизани = Прошлост!

pre 8 godina

Године многе сте куповали,отимали титуле. Више се не може...

pirlo

pre 8 godina

Bravo Terzo. Pravo u centar.
Klasicno namestanje na vracaru , spinovanje i hajka na druge da se zabasuri lopovluk koji godinama na isti nacin sprovodi fss .

Struki

pre 8 godina

Pitanje za sve:Sta nije tacno u ovoj izjavi Terzica? Da li je pokrenut postupak protiv Spartaka sto je igrao sa kombinovanim sastavom protiv OFK-jeste! Da li je pokrenut postupak protiv Partizana za istu stvar protiv N.Pazara-nije! Nisam fan naseg fudbala,ali zaista je neverovatno koliko je FSS ostrascen i koliko forsira samo jedan tim,naravno Partizan! E gospodo iz FSS,vreme je da se povucete i pustite neke druge ljude da rade u interesu srpskog fudbala,a ne samo jednog kluba!

Grobari srpskog sporta udarite minus

pre 8 godina

U pravu je 100%. A druga je stvar što su grobari ostrašćeni i drže Toleta jer im donosi titule. Ovo što je rekao Terzić je 100% tačno.

karaburma

pre 8 godina

Labud, 01. oktobar 2015 14:40
Partizan je vracao bodove Pazaru zato je i igrao sa drugim timom (navedi jos jednu utakmicu gde je to uradio ove ili prethodnih sezona da bukvalno igra sa 11 igraca sa klupe) zato niko nije ni reagovao jer im je ekstra gube 1,5 bod umesto 3. Procitaj Mateusovu knjigu za Rad i istu situaciju pa ces shvatiti.Spartaku je Zvezda Evropa, izlog gde pokusavaju prodati igraca. Navedi mi samo jedan razlog zasto je Zvezdi u interesu to sto je Spartak uradio ? Za Vracar necu komentarisati svi su sve videli i kod njih ali bogami i kod vas.

očigledno

pre 8 godina

Realno namesta i Zvezda, ali samo pogledajte ko je osvajao titule poslednjih godina. Pa da namesta samo Zvezda, onda Partizan titule ne bi video. A i naravno zna se ko je na celu FSS. Zamolio bih vas da mi objavite komentar.

Pedja

pre 8 godina

Nije to nista novo. Partizan je to radio kad god je zaostajao na tabeli ili se osecali ugrozenim. Pre vise godina je tako Pizon smenjen jer su vrseni pritisci da Zvezda negde izgubi bodove. Pa samo izjave Vucelica, a za njega znamo sve sta je i kako radio i sta i danas radi. A protiv Vozdovca se sude penali kakvi se ne bi sudili ni Barseloni, a ponistavaju se Vozdovcu regularni golovi. I uz sve to je povika na sve druge, a pogotovo na Zvezdu da se izmisljaju penali, da se ne sude ofsajdi, da se protivnici sklanjaju. Samo mi nije jasno sto nisu pobedili u derbiju kada su toliko bolji nego su ubedljivo deklasirani.

Delija Banovo Brdo

pre 8 godina

Upravo tako. FSS i Partizanu je nameti FK Crvena Zvezda jer je tamo Zvezdan Terzic.Nameti je i OFK Beograd klub u kome sejos vije senka Zvezdana Terzica. Na meti je i Spartak jer je predsednik Spartaka Zoran Simovic staona starnu Zvezdana Terzica u rusenju Tomislava Karadzicai vec ga je srusio u Vojvodini.Partizanu pored toga sto stoji u odbrani Tomislava Karadzica smeta sto je Zvezda prva na tabeli sa velikim sasnsama da osvoji titulu. Ali tuce se ispreciti i FSS i Partizanu nameri da Zvezda ako ne osvoji titulu ne dobije licencu za kfalifikacije u LS. Vec vidjeno prosle sezone.Velikai mamac je 15 miloina evra

bravo Terzicu

pre 8 godina

GNS, 1. oktobar 2015 14:32
Hocete i ti i tebi slicni da se cudite i dalje ili neko ima konkretan odgovor na Terziceva pitanja i tuzbu koja vam sledi, hvala prijatno i dovidjenja.
ps. Tole presli smo na fifa listi gabon, hahah kad nisam umro kad sam procitao vest

Moš misliti

pre 8 godina

Partizanu oduzimaju stadion, Zvezdi daju sponzora od 5,5 miliona evra (Gasprom), šalju državni avion po trenera, premijer poklanja zvezdin dres premijeru druge države. FSS plaća kazne UEFA-i zato što je zvezdi dala licencu za igranje Evrope iako nije ispunila uslove. Sudije im poklanjaju penale, isključuju suparničke igrače, sviraju nepostojeće ofsajde itd, itd. Nisu odigrali čestitu utakmicu u Evropi zadnjih 10 godina, nisu prodali čestitog igrača 10 godina i opet je neko drugi kriv.

Alexa

pre 8 godina

U pitanju je ozbiljna hajka. Klub sa dugom od 50 miliona evra dovodi citav tim pojacanja umesto da bude blokiran. Treba preispitati ulogu Partizana I FSS.

Booom

pre 8 godina

Izivljavali su se Moreira , Zuka ,Petrovic, Kleo, Jovetic, Tejgo ,Vukic i ostali...jedina je istina da ste pokrali i unistili Zvezdu i sada je neko drugi kriv jer je napad najbolja odbrana...e zbog toga ste smesan klub pa makar bili prvaci Evrope jos tri puta

Toto-konj-tunjo

pre 8 godina

Partizan igra Ligu Evrope sa Ausburgom Alkmarom i Blbaom a državna mezimica iz Ljubice Bogdanova igra kup Tome Blekpantersa sa Mordovijom iz Saranska nego nikako revanš da se odigra!?

Labud

pre 8 godina

Cekaj, ovde ima teskih logickih nedoslednosti - silogizam je lazan!

On se buni jer navodno postoji hajka jer Zvezda igra najbolji fudbal, pa kuka na utkamicu OFK-Spartak (kakve to veze ima) da bi na kraju kukao na utakmicu gde je Partizan izgubio bodove.

Da se zaista radi Zvezdi o glavi (a ne prijateljskim i njegovim klubom OFK i Spartak) pa valjda bi FSS ponistio utakmicu gde je Partizan izgubio bodove.

Pre ce biti da se covek uplasio da moze istovremeno da ostane bez oba svoja kluba.

"Kome smeta jaka Zvezda" - ljudi su poceli da govore kao botovi.

Videli ste tragediju na Vracaru na 50 stepeni, sada gledajte farsu!

Ivan

pre 8 godina

Da li je ovo realno?Partizan igra drugu utakmicu u Evropi,protiv bundes ligasa ,posle uspesnog starta protiv Holandjana a Vama je glavna vest da bivsi direktor Zvezde i robijas sprema obracun sa FSS i Partizanom.Dude please.

sankar

pre 8 godina

Prvo ste bili ZVEZDA ,VELIKI PROJEKT SFRJ i radili sve mimo zakona ( crni fondovi , sudije itd ) za druge . Sad valjda morate da budete
projekt SRBIJE ( Vucica ) i ponovo ( netransparentna otplata dugova ) ,poslovanje mimo svih zakona .
Bilo koji klub sa ovih prostora ex YU bi automatikom bio zagasen da ima takav dug i poslovanje . Velikani kao sto je jedan Rengers su otisli u 4 lige i vracali dugove u uredenim drzavama.

Bilal

pre 8 godina

Ovaj Terzićev tekst i svo ovo njegovo spinovanje su mi sada očigledan dokaz da su i OFK Beograd i Spartak ustvari filijale Crvene zvezde. Jer zašto bi Terza izigravao njihovog advokata? Sve po sistemu. "Drž'te lopova!" Kakve veze ima Partizanova izgubljena utakmica s Novim Pazarom sa Zvezdinim stanjem na tabeli? Zašto bi FSS i Partizan pokretali hajku protiv vas, pa vaše pravo lice se videlo protiv onih Kazahstanaca u prvom kolu kvalifikacija za LE? Vi se zavaravate pobedom u derbiju. Niste vi tada bili mnogo dobri nego mnogo srećni a Partizan više nego očajan pa i takav vas je, u zadnjih 20 minuta utakmice, nabio u mišiju rupu. Nego priznaj, Terzo, malo si se zatrčao sa onom "neopozivom" ostavkom u Zvezdi pa se sada dodvoravaš delijama ne bi li oni rekli: "Ostani!"

Misa

pre 8 godina

Opet Karadzic samo ovog puta nista ne razume. Oni koji su podigli istragu za utakmicu Ofk-Spartak jeste FSS ali u njemu postoji grupa koja je zaduzena za regularnost prvestva i sudije. Ta grupa je podigla istragu protiv te utakmice. Onaj koji je glavni tu ne zove se Karadzic nego Kokeza. Kokeza i njegovi su podigli istragu.

Oni koji su proverili utakmicu Vozdovac-Partizan je takodje grupa za regularnost prvestva i sudije to znaci ni manje ni vise nego opet Kokeza.

Sta Terzic hoce da kaze da je Karadzic isao Kokezi iza ledja? Da je se nesto takvo desilo Kokeza bi bio u svim novinama. Terzic mozda hoce da kaze da je Kokeza sada kupljena osoba i da je presao u Partizanovce? O tome moze samo da sanja.

Ja jedinu hajku protiv Zvezde sto vidim u novinama je ona gde Zvezda upozorava da se protiv nje vodi hajka a nesto drugo nigde niti vidim niti sam procitao.

Ako Terzic ovim hoce da pokusa da ponovo postane vodja Zvezde sto se ne okrene onim sto bi svi mogli da prepoznaju, dobar tim, fina igra, dobra pojacanja, 9 poena prednosti i slicno, a ne da pljuje po drugima i da stvara svadju koje jos nema.

zzvezdas kome ste svi do**urcili

pre 8 godina

ajde, prestani vise, molim te! samo vrtite u krug i ti i grobari! isti ljudi, iste vesti, iste tem i u sportu i u politici... u lajnima smo do guse!!

cartmanx

pre 8 godina

Vidi ovoga Partzian sprovodi hajku,da li iko normalan moze da poveruje, u ovo vreme posebno kada je uprava PFC-a naprednjacka, kada Vi kao klub imate svu podrsku premijera,velikog broja medija,kada izmate 50 i kusur miliona evra dugova, dobijate 10(odakle-od koga) za dve utakmice protiv Kairata, kada imate preokrete od 0-2, do 6-2,, prvih deset bodova ste tako dobili zakljucno sa kradjom Radnickog iz Nisa, a sad ste se nasli povredjenim zbog utakmice koja se Vas uopste ne tice ili se tice Terzica pa u pitanju je OFK Beograd. Da ne pisem o cuvenom nizu od 14 pobeda kada ste uzeli titulu, pa o odrzavanju na drugom mestu godinama unazad uz penale, i igranje dok ne date gol,da ne pisem odakle pare za 15 pojacanja uz toliki dug, dok je npr. Borac iz Cacka zbog nesto vise od 100 miliona dinara u blokadi. I tu dolazimo do aksima i neverovatne stvari, a to je da ste izlazili i ulazili u reprogram, sto je u svakoj normalnoj zemlji nemoguce,protivzakonito ali za Vas je sve moguce, Terzicu postenjacino.

nikola

pre 8 godina

da je pravna drzava CZ bi prosla kao Rendzers/4 liga/,dok nevrati dugove.ovako to je premijerov i Covicev klub.ko sme da se usprotivi vlast.zna se gde zavrsava.

ostavi ti Pazar na miru

pre 8 godina

Kakvu obavezu prema Pazaru? Sto lupetas? Jel zbog toga sto u prosloj sezoni niti jednom nosu pobedili Pazar (oba puta 1-1). Partizan je odmarao igrace za Evropu. Ah da vi ne znate sta je to. Igrah ti namesteno prvenstvo i plati premiju koju si obecao Pazaru ( koji sad prozivas) za pobedu protiv Partizana.

Milan

pre 8 godina

Da li ovaj stvarno misli da neko normalan moze da veruje u ovo. U bilo sta sto prica. Bilo on bilo isti takvi sa crno bele strane. Strasno ko nama danas soli pamet..

D_

pre 8 godina

"Očigledno je da mnogima ne odgovara moćna Crvena zvezda"...Nije tacno...Kairatu je odgovarala. Da sam na mestu ove estradne zvezde posle utakmice sa OFK Beogradom gledao bih da se sto manje pojavljujem po medijima, utoliko pre sto je ekipa prva na tabeli...Doduse ne samo zahvaljujuci umecu igraca sto ionako svi znamo.

dex

pre 8 godina

Da li je Partizan lopovski klub? Da.Da li je Zvezda lopovski klub? Na moju zalost, da.Jako je tuzno sto je gigant kao sto je Zvezda dosla u situaciju u kojoj je sada i u situaciju da joj je postenje personifikovano u liku i delu Zvezdana Terzica.

psihopatologija

pre 8 godina

UEFA ih izbacuje zbog dugova i falsifikovanja dokumentacije, Kairat i Černomorec ih izbacuju sa pola gasa a za sve su krivi naravno Tole i Partizan. Još kada bi nam pojasnili kojim novcem dovode brojna skupa pojačanja sa dugom od 50 miliona evra i bez ikakvih prihoda od Evrope. Kako taj klub uopšte funkcioniše u zemlji gde se gradjanima šalju izvršitelji zbog duga od 20 evra dok stubu sa desetina miliona evra minusa ide sve bolje ali samo u domaćoj premijer ligi.

Labud

pre 8 godina

Naravno, ova izjava sluzi samo da zametne iz medijskog prostora cinjenicu da Partizan bez drzavnih jasli igra Evropu, a da su Terzi dali pare, ispao od Kairata i moze samo ovako da dodje do paznje koja mu je ocigledno neophodna. I pre 2 nedelje su isto na dan utakmice bile izjave i skandali, a Boga mi, bice i naredno kolo kada FKP bude igrao.

Borat iz predgradja

pre 8 godina

A to sto si izvodio kadete na marakanu protiv svoje mezimice,i sto ofk daje bodove da bi mezimica odigrala trening mec,to ti ne smeta? ps "sta ste se rastrcali BRE?"

Sumika

pre 8 godina

Jel taj najbolji fudbal Zvezda pokazala i protiv Slavije iz Praga, Slovana iz Bratislave, Apoela, Černomoreca i Kairata?

Zato je i rekao da zvezda sada igra najbolji fudbal u poslednjih 15 godina.

drazen

pre 8 godina

Ti mesas babe i žabe. ..partizan je 3 dana posle igrao utakmicu za kvalifikaciju LS...kakve veze ima sa ocitim nameatanjem ove tekme...

mick

pre 8 godina

a jel se i UEFA izivljava pa vas izbacuje iz takmicenja tek tako? a vi sve naivni i posteni. dok su ovakve figure u fudbalu kod nas nema nista od igre. ne samo on vec i cela garnitura i Tole i Kokeza i Toncev itd...

gogi

pre 8 godina

a dal je gospodine pokrenut postupak protiv zvezde sa ofk nije.Kao fora nisi zvezdas cuti molim te.Toliko je posten ovaj covek i ova zemlja da ima m..a da se oper pojavljije zbog njegovih prelaza iz 1 u 2 svima lepo A.

madre mia

pre 8 godina

partizan je kriv za hipoteku marakane, partizan je kriv za 60 miliona eura duga, partizan je kriv sto igraca niste rodali 10 godina za vise od miliona, partizan je kriv sto su rukovodioci kluba: covic, terza, dzaja. Partizan je kriv sto nemate za sampon... e moji vi...

darko

pre 8 godina

Izbori u Zvezdi!!! Terzić napada Kokezu!!! Ne odlazi mu se iz Zvezde!!! Sledeći je Tončev!? Ili je to odbrana Spartaka zbog sigurnih bodova u Subotici!? Mislite o tome...

Пробај да укључиш мозак

pre 8 godina

(bravo Terzicu, 01. oktobar 2015 15:20)

Ајде ти поштењачино који подржаваш лица са потернице Интерпола да одговориш на једно питање. Партизан је изгубио утакмицу од Новог Пазара. Да је ФСС поништии утакмицу шта би рекао?

Alek

pre 8 godina

Igra najbolji fudbal u poslednjih 15 godina? Jel to cuo od Vucica mozda?
Boze boze sta naprica covek, protiv koga bre to igrate najbolje, Pazara, Lucana, Javora itd...?
Ja se secam kakav je Zvezda imala tim pre nekih 10 godina sa Zigicem i Pantelicem, eto samo jedan primer da je bilo boljih timova...
Prosipas lazi okolo...

axo

pre 8 godina

"Odlazeći generalni direktor Crvene zvezde Zvezdan Terzić..."

Ovo me podseća na tesnu kožu i komentar Jelice Sretenović za staru gospođu. :))

https://www.youtube.com/watch?v=Jce0ZRx9lms

Soko

pre 8 godina

Uticaj drzave na klubove bio je uvek ali to nije razlog da se osporavaju rezultati .Ja sam se divio Zvezdi kad je osvojila kup sampiona a znam da nije bilo DB nikad to nebi ostvarila,Ista je situacija i sa partizanom dok je bila vojska igrao je finale ,Zato raspravljat o tome je gubljenje vremana.

translucent

pre 8 godina

Koje ludilo. Svadja se njih cetvorica i to se ne zna ko sa kim, a okrivljuju FSS i Partizan. Meni je od svih najsimpaticniji Batko, ima lik i nalog na vesima b92 :)

dr feelgood

pre 8 godina

danas partizan igra evropsku utakmicu i nista nije vaznije od toga. siguran sam da cemo se svi zajedno, pa i terzic i navijaci zvezde, veceras radovati jos jednoj evropskoj pobedi partizana.

Cvarkov Djordje

pre 8 godina

Boze molim te pusti neku katastrofu biblijskih razmera da ostane saka ljudi na planeti pa da pocnemo vrstu iznova! Mnogo se tu sljama i brloga nakupilo, drugaciji izlaz ne vidim. Neki mega vulkan, cunami, nuklerani rat...kometa ili sve zajedno! Resetuj nas.

Djordje

pre 8 godina

Što neki ovde kažu budući ne odlazeći predsednik, očigledno pokušava da prikupi neke poene, Kakva bre hajka, da se vodi hajka mi bi imali 9 bodova prednosti u odnosu na Zvezdu a ne obrnuto i kako to ti sigurno na početku sezone obećavaš titulu

Šavija Alonso

pre 8 godina

"Zvezda igra najbolji fudbal u poslednjih 15 godina, sigurno ide ka tituli i kao najveći klub na ovim prostorima ne može da bude nemi posmatrač hajke koju organizovano vode FSS i Partizan protiv naseg kluba."

Prošle godine identična izjava. Proverite.

Dragi

pre 8 godina

A da li prepošteni Terza može da kaže koliko su prrvenstvenih derbija odigrali Zvazda i Partizan u poslednjih 20 godina, a da baš nikada nije sviran ni jedan penal za Partizan?
A u Zvezdinu korist je dosuđen penal i kada je lopta pogodila Lolu Smiljanića u butinu.