Utorak, 01.09.2015.

11:17

Runi: Ko je Marsijal?

Kapiten Mančester Junajteda Vejn Runi morao je da se raspita koji je to igrač o kojem se priča u finišu prelaznog roka.

Izvor: AK

Runi: Ko je Marsijal? IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

49 Komentari

Sortiraj po:

Haizenberg

pre 8 godina

Meni nije jasno da se niko nije zainteresovao za Lakazeta iz Liona a za ovog momka se daju tolike pare a on dao 6 golova.Lepo je sto je decko mlad i ima verovatno potencijala ali toliki novac .....
Naj interesantnije mi je sto je momak izjavio da je sretan sto ce raditi sa Van Galom koji je po karakteru najslicniji Maji Nikolic.

Djura frizura

pre 8 godina

ha fora u ugovoru,ako bude najbolji igrac sveta u narednih 5 sezona monako dobija jos 25 miliona.... glupost... sad citam na sajtu MU i neverujem..

timmy

pre 8 godina

da je iko od vas sto komentarisete procitao na sta se odnose bonusi vjerujem da bi svi koji navijaju za junajted bili odusevljeni ukoliko bi ih junajted isplatio, jer bi to znacilo da je tip najbolji igrac svijeta...

Kalimero

pre 8 godina

Mislim da je postalo pravo pomodarstvo kod velikih klubova da dovedu izvikanog polufabrikovanog, obavezno tamnoputog, fudbalera za imbecilno velike pare. Ma ko je bre stvarno ovaj indijanac da bi vredeo 36M Funti? Gledao sam Pogbu bezbroj puta, dobar fudbaler, odličan ali da vredi 80-100M Evra??? Smejurija! On ne može ni u Juventusu da napravi toliko srazmernu prevagu u velikim utakmicama koliko ga cene. Milano opet doveo Balotelija? Dobija 1265 priliku da se dokaže kao neviđen centarfor i svaki put 10M za par golova. Ja mislim da je i propali Adrijano svojevremeno imao manje šanse da se vrati u fudbal.

Trollston

pre 8 godina

@petarczv Prelazni rok u Engleskoj traje danas do 18.00 jer po pravilima UEFA i FIFA mora da se zavrsi na radni dan, a juce je u VB bio Bank Holiday, neradni dan. Prelazni rok se odnosi samo na mogucnost registracije igraca, znaci klubovi mogu zakljuciti ugovor izmedju sebe bilo kad u toku sezone, ali se registracija igraca moze obaviti samo u toku prelaznog roka. Teoretski, United bi mogao da dovede Griezmann-a danas, ali se to nece desiti. Martial je poslednje pojacanje ove sezone za United.

adriano_galliani

pre 8 godina

ma dajte, molim vas! 50 milki na ovog anonimnog balvana! ne, naravno da ga nisam gledao. pa zna se za kakve igrace se daju toliki novci- za dokazane ekstra klase. prije samo 10-ak godina jedan ibra, etoo i deco dosli su u barcu za nekih 75 mil a ovaj deran sam kosta 50?
ako on vrijedi 50, postavljam logicno pitanje a dat cu i logican odgovor:
koliko kosta messi? 2 milijarde eura. bar! :)
(epizoda mucki kad je del bacio gomilu love kroz prozor, 1. septembar 2015 12:47)

Само Ибра је коштао Ето + 40 милиона. Годину дана касније Милан га је платио 25, па продао ПСЖу за 20. Нажалост. Ибра нема цену!

Trollston

pre 8 godina

Eric Cantona je juce izjavio da je Martial najtalentovaniji igrac u Francuskoj, i da ce za par godina vredeti preko 100 miliona evra. Ako Cantona za vas kaze da ste dobri, onda tu sigurno ima necega...

©©

pre 8 godina

@kicko

hvala, nisam znao... nisam nesto pratio prelazni rok poslednjih dana sem sto sam listao naslove...

ali me je oduvek nervirala situacija sa cicaritom... valjda ce da dobije vise sanse u l'kuzenu.
pozdrav

adriano_galliani

pre 8 godina

Marsijal je odlican igrac. Mislim da ima svetlu buducnost. Jedino mi nije jasno zasto on kosta 36mil funti? Paprena cena!
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (Holy Smoke, 1. septembar 2015 11:54)

И то без бонуса. Са њима то иде то 58 милиона фунти! Најгори трансфер икада.

JB

pre 8 godina

Najjace mi je ono, Van Gal je ove sezone gotovo na nuli. Ok, kupim igraca (Di Maria) za 500m i sledece godine ga prodam za 50m i kupim nekog za 60m i kazem ove sezone sam samo malo u minusu. Sjajna logika.

petarczv

pre 8 godina

Cuo sam i gledao decka stvarno je extra talenat ali ne da ne bi dao 50mil za njega...alo bre pa zvezda je prodala najboljeg mladog golmana na svetu za 3 mil a ovi doveli njegovog vrsnjaka koji je dao 6 golova za 50miliona...

petarczv

pre 8 godina

Momak je brz ko vetar..odlicno pojacanje ajde jos grizmana dovedi van gale
(skols 18., 01. septembar 2015 11:34)

A kako da dovede igraca koji je pod ugovorom a i prelazni rok se zavrsio...

E

pre 8 godina

Gledao sam u nedelju Monaco-PSG pa sticajem okolnosti znam ko je momak, ima tu talenta ali i 19 godina, problem MU nisu igraci nego LVG oteran je jedan Di Marija tkao da su reci suvisne

Chelsea FC

pre 8 godina

Ko god nije cuo za ovog momka znaci da ne prati bas fudbal i nije bas pametno da se time hvali,a ko god misli da je los jer je dao malo golova se ne razume bas u fudbal.
Momak je paklen talenat,brz,snazan,tehnicki odlican,razlog za malo golova je sto Monako igra takav fudbal,svaka utakmica sa jako malo golova,i francuski fudbal se generalno igra vise mnogo na snagu nego na aktraktivnost.
A da li vredi toliko novca,pa ne vrede ni Sterling,De brujne,Markovic,pa sta sad...U PL ce se odlicno snaci ukoliko Van Gal ne dobije neku novu genijalnu ideju da ga stavi da igra beka ili stopera ili tako nesto

и ја сам "стручњак"

pre 8 godina

Све го стручњак овде. Ван Гал који се доказао у сваком клубу где је радио. И сад он нема појма? А ха, важи.
Ја никада нисам чуо за овог момка, али верујем да је ово прави потез. Зашто? Реците стручњаци колико има врхунских шпицева на свету? Ја бих рекао и мање од десет. Тако да није лудост дати оволике паре чак и за некога од 19 година, поготово ако га је изабрао Ван Гал јер човек доказано препознаје таленат.
+ Решио се Персија и Фалкаа? Генијално! (За ове што помињу да за борбу за титулу треба неко проверен (као Педро), ево Фалкао је био проверен.)

©©

pre 8 godina

najvise mi je krivo sto cicarito nije standardan... pusti decka da spoji 7-8 celih utakmica ili ga prodaj, normalno da ne moze nista da uradi i da je nesiguran kad igra po 10ak minuta mesecno.

Paklena pomorandza

pre 8 godina

Mozda Runi ne zna ko je Marsijal ali siguran sam da svakji navijac Arsenala dobro zna ko je ovaj momak,da ih potsetim,on je namesti gol Berbatova kada je povukao kontru u ligu sampiona:)

nnnn

pre 8 godina

smejurija!!! ovaj nece nista uraditi,mora covek prvo da ode u neki slabiji tim pa onda mancester i te fore!!! za prvi tim monaka ne igra ni dve sezone a sad se daje 50 miliona za njega,dokaz kakav je trener van gal. Danas odigras 5 utakmica solidno,odma se vrte milioni,smesno postaje. Fudbal Menadzer unisti pravi fudbal :D

epizoda mucki kad je del bacio gomilu love kroz prozor

pre 8 godina

ma dajte, molim vas! 50 milki na ovog anonimnog balvana! ne, naravno da ga nisam gledao. pa zna se za kakve igrace se daju toliki novci- za dokazane ekstra klase. prije samo 10-ak godina jedan ibra, etoo i deco dosli su u barcu za nekih 75 mil a ovaj deran sam kosta 50?
ako on vrijedi 50, postavljam logicno pitanje a dat cu i logican odgovor:
koliko kosta messi? 2 milijarde eura. bar! :)

Dzigi

pre 8 godina

''Rekao sam mu da je sjajan igrač sa velikim potencijalom, koji je prošle sezone imao nekoliko dobrih utakmica u Monaku, a tek je počeo karijeru", otkrio je Morgan Šnajderlin.''

Fudbal je otiso u k.... Odigras par utakmica dobro i eto tebe u junajtedu bole te uvo

BOBA DELIJA

pre 8 godina

U sezoni kad su potrebna INSTANT pojacanja nema mesta za nedokazane klince! On ako ne moze da doprinese sa bar 15 golova do kraja sezone, poenta dolaska ne postoji! Dve susne sezone su prosle a i treca je pocela prilicno slabo.
Van Gal ima pred nosom igraca sampionskog kalibra tj. Pedra a on ga nece i dovodi neproverenog klinca koji je daleko skuplji. To je nebuloza!
Ove sezone mora nesto da se osvoji jer taj igracki zalog za buducnost Van Gal nece docekati na klupi. Mancester kao niko u Engleskoj "nema pravo" da zivi 3 godine bez trofeja. To je preterano! A kako Van Gal vodi, nazalost nije iskljuceno da tako i bude.

Kangrga

pre 8 godina

@marko
Nema para za Robena, ali ima 50 milki za Marsijala?! Što neko već reče, pa što nisu doveli Pedra za 30M kao Čelzi? Nemaju ni za Kavanija, ali zato imaju 82M za Di Mariju( rekord premijerlige)?
Prijatelju nije ti dobra računica...
PS. dolazi sušno doba za Junajted, navijači treba da se navikavaju. Proći će kao Liverpul.

Matt Le Tissier

pre 8 godina

Iz generacije koja je osvojila poslednju titulu 2013. Manchester United je NAPUSTILO 27 IGRAČA. Teško ih je sve i pobrojati, ali ostali su Rooney, Valencia, Young, Smalling, Jones i Carrick koji će vrlo brzo u penziju!

Pri tom LVG na 50 utakmica ostvario identičan broj pobeda kao i David Moyes (obojica po 27) a potrošio preko 200 miliona GBP na transfere!!!

Zašto Man Utd ima razumevanja i strpljenja za njega, a nije imao za njegovog prethodnika i do kad su spremni ovog egocentrika sklonog skandalima da tolerišu?

Ja sam prosto uveren - ne zadugo!!

Neponovljivi

pre 8 godina

50 miliona eura da vredi ovaj anonimus ? Pa sta ako je mlad i ja sam mlad i sta sada ? Van Gal je totalno izgubio kompas, siguran sam da bi Klop sredio Junajted. Ne znam kako uprava Junajteda ne provaljuje sta Van Gal radi. Prodao je Van Persija i Falkaoa a dovodi ovog za 50 miliona eura. Prodaje De Geu i Lindegarda i dovodi Romera koji je bio rezerva u Sampdoriji. Od svih tih igraca koje je doveo jedino Snajderlin igra dobro za sada i bice dobro pojacanje, takodje i Darmijan je odlican za sada.

marko

pre 8 godina

Mislim da mnogi ovde bezrazlozno pljuju po Van Galu prvo on je ove sezone prakticno na nuli sto se tice prodaje-kupovine igraca uspeo \je da se oslobodi bespotrebnih igraca i to za solidan novac ,drugo covek zna da ne moze da dovede Mesija i Ronalda u Mancester pa bolje onda da potrosi 40 miliona na jednog Depaja nego da dovede neko istroseno ime evropskog fudbala. Snajderlin,Depaj su odlicni igraci ,Matsijal je medju najboljim spicevima trenutno to sto malo ljudi prati Monako ne znaci da je decko los odlican igrac ,brz jak ,tehnicki potkovan pritom ima herca vrlo direktan sa loptom .

Videcete da ce za 2 meseca mancester poceti da pobedjuje sve redom ,Van Gal nije sarlatan nego strucnjak koji radi sistematicno covek je osvojio titulu evrope sa Holadnijom ,titulu sa jednim AZ Alkmarom postavio temenje Bajerna promovisao Alabu,Milera, igrao finale i polufginale SP sa Holandijom koja se posle njega raspada i pitanje je da li ce na EURO. Za njega mozete da kazete sve sem da je neznalica covek jeste cudak i ekscentrik ,ali on je neko ko sigurno donosi rezultate ako ga pustite da radi kako zeli.

Znam da bi svi koji vole mancester zeleli da vide Inijestu ,Kavanija,Robena ,ali to je nerealno za takvu kupovinu cak ni mancester nema para pa im je jedini put dovodjenje vrhunskih mladih igraca tipa Marsijal-Depaj koji ce za godinu dana da budu igraca na nivou gore pomenutih.

Kangrga

pre 8 godina

50 miliona evra za igrača koji je postigao 6 ( šest ) golova u ligi?!
Briljantno od Junajteda...
Što šansu ne daju nekom igraču iz omladinskog pogona? Navijači Junajteda se upljuvaše ovjašnjavajući kako su Čelzi i Siti plastični klubovi a eto Junajted se oduvek oslanjao na svoju školu.

Dzigi

pre 8 godina

''Rekao sam mu da je sjajan igrač sa velikim potencijalom, koji je prošle sezone imao nekoliko dobrih utakmica u Monaku, a tek je počeo karijeru", otkrio je Morgan Šnajderlin.''

Fudbal je otiso u k.... Odigras par utakmica dobro i eto tebe u junajtedu bole te uvo

Kangrga

pre 8 godina

50 miliona evra za igrača koji je postigao 6 ( šest ) golova u ligi?!
Briljantno od Junajteda...
Što šansu ne daju nekom igraču iz omladinskog pogona? Navijači Junajteda se upljuvaše ovjašnjavajući kako su Čelzi i Siti plastični klubovi a eto Junajted se oduvek oslanjao na svoju školu.

epizoda mucki kad je del bacio gomilu love kroz prozor

pre 8 godina

ma dajte, molim vas! 50 milki na ovog anonimnog balvana! ne, naravno da ga nisam gledao. pa zna se za kakve igrace se daju toliki novci- za dokazane ekstra klase. prije samo 10-ak godina jedan ibra, etoo i deco dosli su u barcu za nekih 75 mil a ovaj deran sam kosta 50?
ako on vrijedi 50, postavljam logicno pitanje a dat cu i logican odgovor:
koliko kosta messi? 2 milijarde eura. bar! :)

Matt Le Tissier

pre 8 godina

Iz generacije koja je osvojila poslednju titulu 2013. Manchester United je NAPUSTILO 27 IGRAČA. Teško ih je sve i pobrojati, ali ostali su Rooney, Valencia, Young, Smalling, Jones i Carrick koji će vrlo brzo u penziju!

Pri tom LVG na 50 utakmica ostvario identičan broj pobeda kao i David Moyes (obojica po 27) a potrošio preko 200 miliona GBP na transfere!!!

Zašto Man Utd ima razumevanja i strpljenja za njega, a nije imao za njegovog prethodnika i do kad su spremni ovog egocentrika sklonog skandalima da tolerišu?

Ja sam prosto uveren - ne zadugo!!

marko

pre 8 godina

Mislim da mnogi ovde bezrazlozno pljuju po Van Galu prvo on je ove sezone prakticno na nuli sto se tice prodaje-kupovine igraca uspeo \je da se oslobodi bespotrebnih igraca i to za solidan novac ,drugo covek zna da ne moze da dovede Mesija i Ronalda u Mancester pa bolje onda da potrosi 40 miliona na jednog Depaja nego da dovede neko istroseno ime evropskog fudbala. Snajderlin,Depaj su odlicni igraci ,Matsijal je medju najboljim spicevima trenutno to sto malo ljudi prati Monako ne znaci da je decko los odlican igrac ,brz jak ,tehnicki potkovan pritom ima herca vrlo direktan sa loptom .

Videcete da ce za 2 meseca mancester poceti da pobedjuje sve redom ,Van Gal nije sarlatan nego strucnjak koji radi sistematicno covek je osvojio titulu evrope sa Holadnijom ,titulu sa jednim AZ Alkmarom postavio temenje Bajerna promovisao Alabu,Milera, igrao finale i polufginale SP sa Holandijom koja se posle njega raspada i pitanje je da li ce na EURO. Za njega mozete da kazete sve sem da je neznalica covek jeste cudak i ekscentrik ,ali on je neko ko sigurno donosi rezultate ako ga pustite da radi kako zeli.

Znam da bi svi koji vole mancester zeleli da vide Inijestu ,Kavanija,Robena ,ali to je nerealno za takvu kupovinu cak ni mancester nema para pa im je jedini put dovodjenje vrhunskih mladih igraca tipa Marsijal-Depaj koji ce za godinu dana da budu igraca na nivou gore pomenutih.

Kangrga

pre 8 godina

@marko
Nema para za Robena, ali ima 50 milki za Marsijala?! Što neko već reče, pa što nisu doveli Pedra za 30M kao Čelzi? Nemaju ni za Kavanija, ali zato imaju 82M za Di Mariju( rekord premijerlige)?
Prijatelju nije ti dobra računica...
PS. dolazi sušno doba za Junajted, navijači treba da se navikavaju. Proći će kao Liverpul.

Neponovljivi

pre 8 godina

50 miliona eura da vredi ovaj anonimus ? Pa sta ako je mlad i ja sam mlad i sta sada ? Van Gal je totalno izgubio kompas, siguran sam da bi Klop sredio Junajted. Ne znam kako uprava Junajteda ne provaljuje sta Van Gal radi. Prodao je Van Persija i Falkaoa a dovodi ovog za 50 miliona eura. Prodaje De Geu i Lindegarda i dovodi Romera koji je bio rezerva u Sampdoriji. Od svih tih igraca koje je doveo jedino Snajderlin igra dobro za sada i bice dobro pojacanje, takodje i Darmijan je odlican za sada.

Chelsea FC

pre 8 godina

Ko god nije cuo za ovog momka znaci da ne prati bas fudbal i nije bas pametno da se time hvali,a ko god misli da je los jer je dao malo golova se ne razume bas u fudbal.
Momak je paklen talenat,brz,snazan,tehnicki odlican,razlog za malo golova je sto Monako igra takav fudbal,svaka utakmica sa jako malo golova,i francuski fudbal se generalno igra vise mnogo na snagu nego na aktraktivnost.
A da li vredi toliko novca,pa ne vrede ni Sterling,De brujne,Markovic,pa sta sad...U PL ce se odlicno snaci ukoliko Van Gal ne dobije neku novu genijalnu ideju da ga stavi da igra beka ili stopera ili tako nesto

Kalimero

pre 8 godina

Mislim da je postalo pravo pomodarstvo kod velikih klubova da dovedu izvikanog polufabrikovanog, obavezno tamnoputog, fudbalera za imbecilno velike pare. Ma ko je bre stvarno ovaj indijanac da bi vredeo 36M Funti? Gledao sam Pogbu bezbroj puta, dobar fudbaler, odličan ali da vredi 80-100M Evra??? Smejurija! On ne može ni u Juventusu da napravi toliko srazmernu prevagu u velikim utakmicama koliko ga cene. Milano opet doveo Balotelija? Dobija 1265 priliku da se dokaže kao neviđen centarfor i svaki put 10M za par golova. Ja mislim da je i propali Adrijano svojevremeno imao manje šanse da se vrati u fudbal.

BOBA DELIJA

pre 8 godina

U sezoni kad su potrebna INSTANT pojacanja nema mesta za nedokazane klince! On ako ne moze da doprinese sa bar 15 golova do kraja sezone, poenta dolaska ne postoji! Dve susne sezone su prosle a i treca je pocela prilicno slabo.
Van Gal ima pred nosom igraca sampionskog kalibra tj. Pedra a on ga nece i dovodi neproverenog klinca koji je daleko skuplji. To je nebuloza!
Ove sezone mora nesto da se osvoji jer taj igracki zalog za buducnost Van Gal nece docekati na klupi. Mancester kao niko u Engleskoj "nema pravo" da zivi 3 godine bez trofeja. To je preterano! A kako Van Gal vodi, nazalost nije iskljuceno da tako i bude.

E

pre 8 godina

Gledao sam u nedelju Monaco-PSG pa sticajem okolnosti znam ko je momak, ima tu talenta ali i 19 godina, problem MU nisu igraci nego LVG oteran je jedan Di Marija tkao da su reci suvisne

Trollston

pre 8 godina

Eric Cantona je juce izjavio da je Martial najtalentovaniji igrac u Francuskoj, i da ce za par godina vredeti preko 100 miliona evra. Ako Cantona za vas kaze da ste dobri, onda tu sigurno ima necega...

Paklena pomorandza

pre 8 godina

Mozda Runi ne zna ko je Marsijal ali siguran sam da svakji navijac Arsenala dobro zna ko je ovaj momak,da ih potsetim,on je namesti gol Berbatova kada je povukao kontru u ligu sampiona:)

JB

pre 8 godina

Najjace mi je ono, Van Gal je ove sezone gotovo na nuli. Ok, kupim igraca (Di Maria) za 500m i sledece godine ga prodam za 50m i kupim nekog za 60m i kazem ove sezone sam samo malo u minusu. Sjajna logika.

petarczv

pre 8 godina

Cuo sam i gledao decka stvarno je extra talenat ali ne da ne bi dao 50mil za njega...alo bre pa zvezda je prodala najboljeg mladog golmana na svetu za 3 mil a ovi doveli njegovog vrsnjaka koji je dao 6 golova za 50miliona...

petarczv

pre 8 godina

Momak je brz ko vetar..odlicno pojacanje ajde jos grizmana dovedi van gale
(skols 18., 01. septembar 2015 11:34)

A kako da dovede igraca koji je pod ugovorom a i prelazni rok se zavrsio...

©©

pre 8 godina

najvise mi je krivo sto cicarito nije standardan... pusti decka da spoji 7-8 celih utakmica ili ga prodaj, normalno da ne moze nista da uradi i da je nesiguran kad igra po 10ak minuta mesecno.

©©

pre 8 godina

@kicko

hvala, nisam znao... nisam nesto pratio prelazni rok poslednjih dana sem sto sam listao naslove...

ali me je oduvek nervirala situacija sa cicaritom... valjda ce da dobije vise sanse u l'kuzenu.
pozdrav

nnnn

pre 8 godina

smejurija!!! ovaj nece nista uraditi,mora covek prvo da ode u neki slabiji tim pa onda mancester i te fore!!! za prvi tim monaka ne igra ni dve sezone a sad se daje 50 miliona za njega,dokaz kakav je trener van gal. Danas odigras 5 utakmica solidno,odma se vrte milioni,smesno postaje. Fudbal Menadzer unisti pravi fudbal :D

и ја сам "стручњак"

pre 8 godina

Све го стручњак овде. Ван Гал који се доказао у сваком клубу где је радио. И сад он нема појма? А ха, важи.
Ја никада нисам чуо за овог момка, али верујем да је ово прави потез. Зашто? Реците стручњаци колико има врхунских шпицева на свету? Ја бих рекао и мање од десет. Тако да није лудост дати оволике паре чак и за некога од 19 година, поготово ако га је изабрао Ван Гал јер човек доказано препознаје таленат.
+ Решио се Персија и Фалкаа? Генијално! (За ове што помињу да за борбу за титулу треба неко проверен (као Педро), ево Фалкао је био проверен.)

timmy

pre 8 godina

da je iko od vas sto komentarisete procitao na sta se odnose bonusi vjerujem da bi svi koji navijaju za junajted bili odusevljeni ukoliko bi ih junajted isplatio, jer bi to znacilo da je tip najbolji igrac svijeta...

Haizenberg

pre 8 godina

Meni nije jasno da se niko nije zainteresovao za Lakazeta iz Liona a za ovog momka se daju tolike pare a on dao 6 golova.Lepo je sto je decko mlad i ima verovatno potencijala ali toliki novac .....
Naj interesantnije mi je sto je momak izjavio da je sretan sto ce raditi sa Van Galom koji je po karakteru najslicniji Maji Nikolic.

Djura frizura

pre 8 godina

ha fora u ugovoru,ako bude najbolji igrac sveta u narednih 5 sezona monako dobija jos 25 miliona.... glupost... sad citam na sajtu MU i neverujem..

adriano_galliani

pre 8 godina

Marsijal je odlican igrac. Mislim da ima svetlu buducnost. Jedino mi nije jasno zasto on kosta 36mil funti? Paprena cena!
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (Holy Smoke, 1. septembar 2015 11:54)

И то без бонуса. Са њима то иде то 58 милиона фунти! Најгори трансфер икада.

adriano_galliani

pre 8 godina

ma dajte, molim vas! 50 milki na ovog anonimnog balvana! ne, naravno da ga nisam gledao. pa zna se za kakve igrace se daju toliki novci- za dokazane ekstra klase. prije samo 10-ak godina jedan ibra, etoo i deco dosli su u barcu za nekih 75 mil a ovaj deran sam kosta 50?
ako on vrijedi 50, postavljam logicno pitanje a dat cu i logican odgovor:
koliko kosta messi? 2 milijarde eura. bar! :)
(epizoda mucki kad je del bacio gomilu love kroz prozor, 1. septembar 2015 12:47)

Само Ибра је коштао Ето + 40 милиона. Годину дана касније Милан га је платио 25, па продао ПСЖу за 20. Нажалост. Ибра нема цену!

Trollston

pre 8 godina

@petarczv Prelazni rok u Engleskoj traje danas do 18.00 jer po pravilima UEFA i FIFA mora da se zavrsi na radni dan, a juce je u VB bio Bank Holiday, neradni dan. Prelazni rok se odnosi samo na mogucnost registracije igraca, znaci klubovi mogu zakljuciti ugovor izmedju sebe bilo kad u toku sezone, ali se registracija igraca moze obaviti samo u toku prelaznog roka. Teoretski, United bi mogao da dovede Griezmann-a danas, ali se to nece desiti. Martial je poslednje pojacanje ove sezone za United.

marko

pre 8 godina

Mislim da mnogi ovde bezrazlozno pljuju po Van Galu prvo on je ove sezone prakticno na nuli sto se tice prodaje-kupovine igraca uspeo \je da se oslobodi bespotrebnih igraca i to za solidan novac ,drugo covek zna da ne moze da dovede Mesija i Ronalda u Mancester pa bolje onda da potrosi 40 miliona na jednog Depaja nego da dovede neko istroseno ime evropskog fudbala. Snajderlin,Depaj su odlicni igraci ,Matsijal je medju najboljim spicevima trenutno to sto malo ljudi prati Monako ne znaci da je decko los odlican igrac ,brz jak ,tehnicki potkovan pritom ima herca vrlo direktan sa loptom .

Videcete da ce za 2 meseca mancester poceti da pobedjuje sve redom ,Van Gal nije sarlatan nego strucnjak koji radi sistematicno covek je osvojio titulu evrope sa Holadnijom ,titulu sa jednim AZ Alkmarom postavio temenje Bajerna promovisao Alabu,Milera, igrao finale i polufginale SP sa Holandijom koja se posle njega raspada i pitanje je da li ce na EURO. Za njega mozete da kazete sve sem da je neznalica covek jeste cudak i ekscentrik ,ali on je neko ko sigurno donosi rezultate ako ga pustite da radi kako zeli.

Znam da bi svi koji vole mancester zeleli da vide Inijestu ,Kavanija,Robena ,ali to je nerealno za takvu kupovinu cak ni mancester nema para pa im je jedini put dovodjenje vrhunskih mladih igraca tipa Marsijal-Depaj koji ce za godinu dana da budu igraca na nivou gore pomenutih.

и ја сам "стручњак"

pre 8 godina

Све го стручњак овде. Ван Гал који се доказао у сваком клубу где је радио. И сад он нема појма? А ха, важи.
Ја никада нисам чуо за овог момка, али верујем да је ово прави потез. Зашто? Реците стручњаци колико има врхунских шпицева на свету? Ја бих рекао и мање од десет. Тако да није лудост дати оволике паре чак и за некога од 19 година, поготово ако га је изабрао Ван Гал јер човек доказано препознаје таленат.
+ Решио се Персија и Фалкаа? Генијално! (За ове што помињу да за борбу за титулу треба неко проверен (као Педро), ево Фалкао је био проверен.)

petarczv

pre 8 godina

Momak je brz ko vetar..odlicno pojacanje ajde jos grizmana dovedi van gale
(skols 18., 01. septembar 2015 11:34)

A kako da dovede igraca koji je pod ugovorom a i prelazni rok se zavrsio...

©©

pre 8 godina

najvise mi je krivo sto cicarito nije standardan... pusti decka da spoji 7-8 celih utakmica ili ga prodaj, normalno da ne moze nista da uradi i da je nesiguran kad igra po 10ak minuta mesecno.

Trollston

pre 8 godina

Eric Cantona je juce izjavio da je Martial najtalentovaniji igrac u Francuskoj, i da ce za par godina vredeti preko 100 miliona evra. Ako Cantona za vas kaze da ste dobri, onda tu sigurno ima necega...

Kangrga

pre 8 godina

50 miliona evra za igrača koji je postigao 6 ( šest ) golova u ligi?!
Briljantno od Junajteda...
Što šansu ne daju nekom igraču iz omladinskog pogona? Navijači Junajteda se upljuvaše ovjašnjavajući kako su Čelzi i Siti plastični klubovi a eto Junajted se oduvek oslanjao na svoju školu.

epizoda mucki kad je del bacio gomilu love kroz prozor

pre 8 godina

ma dajte, molim vas! 50 milki na ovog anonimnog balvana! ne, naravno da ga nisam gledao. pa zna se za kakve igrace se daju toliki novci- za dokazane ekstra klase. prije samo 10-ak godina jedan ibra, etoo i deco dosli su u barcu za nekih 75 mil a ovaj deran sam kosta 50?
ako on vrijedi 50, postavljam logicno pitanje a dat cu i logican odgovor:
koliko kosta messi? 2 milijarde eura. bar! :)

Kangrga

pre 8 godina

@marko
Nema para za Robena, ali ima 50 milki za Marsijala?! Što neko već reče, pa što nisu doveli Pedra za 30M kao Čelzi? Nemaju ni za Kavanija, ali zato imaju 82M za Di Mariju( rekord premijerlige)?
Prijatelju nije ti dobra računica...
PS. dolazi sušno doba za Junajted, navijači treba da se navikavaju. Proći će kao Liverpul.

Dzigi

pre 8 godina

''Rekao sam mu da je sjajan igrač sa velikim potencijalom, koji je prošle sezone imao nekoliko dobrih utakmica u Monaku, a tek je počeo karijeru", otkrio je Morgan Šnajderlin.''

Fudbal je otiso u k.... Odigras par utakmica dobro i eto tebe u junajtedu bole te uvo

adriano_galliani

pre 8 godina

ma dajte, molim vas! 50 milki na ovog anonimnog balvana! ne, naravno da ga nisam gledao. pa zna se za kakve igrace se daju toliki novci- za dokazane ekstra klase. prije samo 10-ak godina jedan ibra, etoo i deco dosli su u barcu za nekih 75 mil a ovaj deran sam kosta 50?
ako on vrijedi 50, postavljam logicno pitanje a dat cu i logican odgovor:
koliko kosta messi? 2 milijarde eura. bar! :)
(epizoda mucki kad je del bacio gomilu love kroz prozor, 1. septembar 2015 12:47)

Само Ибра је коштао Ето + 40 милиона. Годину дана касније Милан га је платио 25, па продао ПСЖу за 20. Нажалост. Ибра нема цену!

Neponovljivi

pre 8 godina

50 miliona eura da vredi ovaj anonimus ? Pa sta ako je mlad i ja sam mlad i sta sada ? Van Gal je totalno izgubio kompas, siguran sam da bi Klop sredio Junajted. Ne znam kako uprava Junajteda ne provaljuje sta Van Gal radi. Prodao je Van Persija i Falkaoa a dovodi ovog za 50 miliona eura. Prodaje De Geu i Lindegarda i dovodi Romera koji je bio rezerva u Sampdoriji. Od svih tih igraca koje je doveo jedino Snajderlin igra dobro za sada i bice dobro pojacanje, takodje i Darmijan je odlican za sada.

Chelsea FC

pre 8 godina

Ko god nije cuo za ovog momka znaci da ne prati bas fudbal i nije bas pametno da se time hvali,a ko god misli da je los jer je dao malo golova se ne razume bas u fudbal.
Momak je paklen talenat,brz,snazan,tehnicki odlican,razlog za malo golova je sto Monako igra takav fudbal,svaka utakmica sa jako malo golova,i francuski fudbal se generalno igra vise mnogo na snagu nego na aktraktivnost.
A da li vredi toliko novca,pa ne vrede ni Sterling,De brujne,Markovic,pa sta sad...U PL ce se odlicno snaci ukoliko Van Gal ne dobije neku novu genijalnu ideju da ga stavi da igra beka ili stopera ili tako nesto

nnnn

pre 8 godina

smejurija!!! ovaj nece nista uraditi,mora covek prvo da ode u neki slabiji tim pa onda mancester i te fore!!! za prvi tim monaka ne igra ni dve sezone a sad se daje 50 miliona za njega,dokaz kakav je trener van gal. Danas odigras 5 utakmica solidno,odma se vrte milioni,smesno postaje. Fudbal Menadzer unisti pravi fudbal :D

JB

pre 8 godina

Najjace mi je ono, Van Gal je ove sezone gotovo na nuli. Ok, kupim igraca (Di Maria) za 500m i sledece godine ga prodam za 50m i kupim nekog za 60m i kazem ove sezone sam samo malo u minusu. Sjajna logika.

adriano_galliani

pre 8 godina

Marsijal je odlican igrac. Mislim da ima svetlu buducnost. Jedino mi nije jasno zasto on kosta 36mil funti? Paprena cena!
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (Holy Smoke, 1. septembar 2015 11:54)

И то без бонуса. Са њима то иде то 58 милиона фунти! Најгори трансфер икада.

petarczv

pre 8 godina

Cuo sam i gledao decka stvarno je extra talenat ali ne da ne bi dao 50mil za njega...alo bre pa zvezda je prodala najboljeg mladog golmana na svetu za 3 mil a ovi doveli njegovog vrsnjaka koji je dao 6 golova za 50miliona...

BOBA DELIJA

pre 8 godina

U sezoni kad su potrebna INSTANT pojacanja nema mesta za nedokazane klince! On ako ne moze da doprinese sa bar 15 golova do kraja sezone, poenta dolaska ne postoji! Dve susne sezone su prosle a i treca je pocela prilicno slabo.
Van Gal ima pred nosom igraca sampionskog kalibra tj. Pedra a on ga nece i dovodi neproverenog klinca koji je daleko skuplji. To je nebuloza!
Ove sezone mora nesto da se osvoji jer taj igracki zalog za buducnost Van Gal nece docekati na klupi. Mancester kao niko u Engleskoj "nema pravo" da zivi 3 godine bez trofeja. To je preterano! A kako Van Gal vodi, nazalost nije iskljuceno da tako i bude.

Matt Le Tissier

pre 8 godina

Iz generacije koja je osvojila poslednju titulu 2013. Manchester United je NAPUSTILO 27 IGRAČA. Teško ih je sve i pobrojati, ali ostali su Rooney, Valencia, Young, Smalling, Jones i Carrick koji će vrlo brzo u penziju!

Pri tom LVG na 50 utakmica ostvario identičan broj pobeda kao i David Moyes (obojica po 27) a potrošio preko 200 miliona GBP na transfere!!!

Zašto Man Utd ima razumevanja i strpljenja za njega, a nije imao za njegovog prethodnika i do kad su spremni ovog egocentrika sklonog skandalima da tolerišu?

Ja sam prosto uveren - ne zadugo!!

Paklena pomorandza

pre 8 godina

Mozda Runi ne zna ko je Marsijal ali siguran sam da svakji navijac Arsenala dobro zna ko je ovaj momak,da ih potsetim,on je namesti gol Berbatova kada je povukao kontru u ligu sampiona:)

©©

pre 8 godina

@kicko

hvala, nisam znao... nisam nesto pratio prelazni rok poslednjih dana sem sto sam listao naslove...

ali me je oduvek nervirala situacija sa cicaritom... valjda ce da dobije vise sanse u l'kuzenu.
pozdrav

Trollston

pre 8 godina

@petarczv Prelazni rok u Engleskoj traje danas do 18.00 jer po pravilima UEFA i FIFA mora da se zavrsi na radni dan, a juce je u VB bio Bank Holiday, neradni dan. Prelazni rok se odnosi samo na mogucnost registracije igraca, znaci klubovi mogu zakljuciti ugovor izmedju sebe bilo kad u toku sezone, ali se registracija igraca moze obaviti samo u toku prelaznog roka. Teoretski, United bi mogao da dovede Griezmann-a danas, ali se to nece desiti. Martial je poslednje pojacanje ove sezone za United.

E

pre 8 godina

Gledao sam u nedelju Monaco-PSG pa sticajem okolnosti znam ko je momak, ima tu talenta ali i 19 godina, problem MU nisu igraci nego LVG oteran je jedan Di Marija tkao da su reci suvisne

Kalimero

pre 8 godina

Mislim da je postalo pravo pomodarstvo kod velikih klubova da dovedu izvikanog polufabrikovanog, obavezno tamnoputog, fudbalera za imbecilno velike pare. Ma ko je bre stvarno ovaj indijanac da bi vredeo 36M Funti? Gledao sam Pogbu bezbroj puta, dobar fudbaler, odličan ali da vredi 80-100M Evra??? Smejurija! On ne može ni u Juventusu da napravi toliko srazmernu prevagu u velikim utakmicama koliko ga cene. Milano opet doveo Balotelija? Dobija 1265 priliku da se dokaže kao neviđen centarfor i svaki put 10M za par golova. Ja mislim da je i propali Adrijano svojevremeno imao manje šanse da se vrati u fudbal.

timmy

pre 8 godina

da je iko od vas sto komentarisete procitao na sta se odnose bonusi vjerujem da bi svi koji navijaju za junajted bili odusevljeni ukoliko bi ih junajted isplatio, jer bi to znacilo da je tip najbolji igrac svijeta...

Haizenberg

pre 8 godina

Meni nije jasno da se niko nije zainteresovao za Lakazeta iz Liona a za ovog momka se daju tolike pare a on dao 6 golova.Lepo je sto je decko mlad i ima verovatno potencijala ali toliki novac .....
Naj interesantnije mi je sto je momak izjavio da je sretan sto ce raditi sa Van Galom koji je po karakteru najslicniji Maji Nikolic.

Djura frizura

pre 8 godina

ha fora u ugovoru,ako bude najbolji igrac sveta u narednih 5 sezona monako dobija jos 25 miliona.... glupost... sad citam na sajtu MU i neverujem..