Utorak, 01.09.2015.

10:00

Prelazni rok: Bez 'bombi' u utorak

Juče je završen prelazni rok u kontinentalnom delu Evrope, a zavesu na letnje transfere spustili su i Englezi.

Izvor: AK

Prelazni rok: Bez 'bombi' u utorak IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

67 Komentari

Sortiraj po:

yea

pre 8 godina

ocekivao sam sou utorak ali nista...Man Utd sa potezima odusevljava, poslali u Bundesligu Cicarita dokazanog a kupili klinca nedokazanog za ogromne pare

samo kazem

pre 8 godina

Jedan smesan podatak iz Engleske. Van Gal je za 14 meseci 3 puta izgubio od Svonsija a za to vreme je potrosio 230 miliona, sto je oko duplo vise nego sto je Svonsi potrosio na transfere. U svojih vise od 100 godina istorije... hahaha

marko

pre 8 godina

Ovde od svih, najbolje radi Venger! Ne razbacuje se novcem... Dzaba ostalim klubovima koji trose po 100-200 miliona! Arenal i bez pojacanja ce biti u top4. Naravno Siti po mom misljenju osvaja! Arsenal u najboljem slucaju drugi, u najgorem cetvrti!

Dacha

pre 8 godina

Meni ovaj celzi uopste nije jasan,ima dvadeset i kusur igraca u prvom timu,ima okruglo 30 igraca na raznoraznim pozajmicama pod ugovorom,mladi tim koji je sampion u svom godistu i samo dovode neke igrace i to bar za moje prilike potpune anonimuse koji nece ni da primirisu prvom timu,.

Powerslave

pre 8 godina

Odričem se Vengera. Da je bar doveo neku panjinu, bar da proba pa da kaže nešto u fazonu "jbg, nije uspelo, probali smo" nego ni to...
Sve miriše na još jednu razočaravajuću sezonu.

panini

pre 8 godina

ajdee arsene daj kavanija pa da bude zanimljiva pl..ovako se plasim da je siti uradio najbolji posao i da uzima titulu jos lakse nego celsi prosle godine

Whu

pre 8 godina

Bravo WHU ....najavljuje se jos jedna bomba....ex kad bi bio austin....krila valencia i sakho spic austin uuuuuu....sjajan posao sa mozesom, songom i antoniom
..jelavic rezerva

Gorej

pre 8 godina

Drugo,da je Junajted umesto Celzija jurio celo leto Stonsa i da bi zavrsio sa onog stopera iz Nanta novine i navijaci bi razapeli Wudvorda i kluba ali dvojne arsine ima svuda.
(aqvarius, 1. septembar 2015 13:44)

Ma jeste, o kakvim dvostrukim aršinima pričaš, Junajted prošle sezone oborio britanski transfer rekord, naredne ga prodali za manje para i to je gotovo nezapaženo prošlo, prozvali ga flopom, ali ništa strašno. Kad dođe Marsijal, preći će cifru od preko 300m evra potrošenih za dve godine, a igre ni na vidiku.

Mada je i Čelsi pukao u ovom prelazonom roku, čuj, Đilabođi.

jimmy Mcnulty

pre 8 godina

MU moze jos ovoliko para da potrosi nije
im problem jer imaju "masne"ugovore koji su potpisani na staru Ferrgijevu slavu i imaju veliku bazu fanova van ostrva sto je takodje ferguson izgradio zs vreme svoje ere.E sad bice im problem ako u naredne 2 sezone ne osvoje nista jer ce im reputacija slabiti a i City im preuzeo primat u gradu,a sa LVG-om im se ne pise dobro...

CZ Sever

pre 8 godina

(Roger Schmidt, 01. septembar 2015 14:54)Po tvojim komentarima sve vise sam siguran da je tebi ovaj anonimus Schmidt "devojka" ili " decko" stvarno si pretero sve mere budi malo objektivan taj tvoj Schmidt zavrsice izmedju 5 i 7 mesta na kraju sezone budi siguran zivi bili pa videli

Kostas

pre 8 godina

Cekajte nista mi nije jasno ? Transfer je propao, De Hea nije dosao u Real, to sam shvatio. A pise da je Navas vec otisao u Man Utd i prosao preglede.. Znaci Real ostaje bez golmana ?

Adriano_Galliani

pre 8 godina

Bonera u Viljarealu?!! Haha :) Srecno Danijele, osvajacu LS 2006/2007! Vole te tvoji Milanezi, trudio si se, postao si nam drag na kraju. Ko jos broji izgubljene bodove (barem 30 u poslednjih tri godine).

Vidji

pre 8 godina

Da se smrznes kada vidis kakve igrace dovode "slabiji" timovi u Engleskoj. Najjaca liga da, a u Evropi rezultati nedostaju zbog preteskog rasporeda. Jednostavno Englezi nemaju slabe ekipe protiv kojih ce Arsenal, UTD,Chelsea i City odmarati igrace. Kada stalno moras da dajes 100% normalno je da ces igrati slabije protiv ekipa kojima je pola lige smesno u poredjenju sa PL.
(vlada, 01. septembar 2015 10:38)
Celzi je imao 3 poraza prosle sezone,Real 6! I kakve to igrace?Zato sto su placeni kao beli medvedi znaci i da vrede?Koliko god da imaju para nije dovoljno da kupe ceo tim.Zasto Siti,Celzi i Arsenal prolaze najbolje?Zato sto ne igraju Engleski fudbal i zato sto u prvih 11 nemaju vise od po 2-3 Engleza.Ima tu nesto sto se zove "stil fudbala".Sve dok ga ne promene Englezi ce prolaziti kao budale i na klubskom i reprezentativnom nivou.Prolaze oni tako jos u grupi,da nisu mozda i tada umorni?Liverpul je poslao rezervni tim u Madrid jer nisu mogli ni da zamisle da mogu da dodju do bodova,tolika je razlika izmedju Reala i Liverpula.Barselona se bukvalno sprda sa Sitijem,veze to nema sa umorom igraca,cist kvalitet!

Labud

pre 8 godina

Koliko Venger unistava Arsenal sa svojim francuzima. Dovesce jednog stranca, ali ce dovesti i dva svoja francuza. Dosao je na redi i ovaj sto Rabi. Prosecan igrac nesumnjivo, ali to je Venger. Jedino je Anri odudarao od svih francuza.
(NS BOY, 1. septembar 2015 12:53)

Viera, Petit, Wiltord, Nasri {dok je bio u Arsenalu}, kao i Clichy, takodje dok je bio u Arsenalu, Flamini u prvom mandatu. Bilo je i teskih promasaja kao Pascal Cygan, ali bio je i Rebrov, Stepanovs, matori Suker...tako da nema pravila. Le Coq je odlican trenutno, Giroud prosek...Kada su Francuzi bili prvaci sveta ta generacija je bila odlicna i u Arsenalu. Medjutim on od tada dovodi Spance i Nemce, Cileanca. Nisam siguran da ti znas dovoljno o Arsenalu, ili da ga pratis dovoljno dugo da bi dao jednu tako smelu analizu bez pokrica.

Ante

pre 8 godina

Čalhanolua bi bila dobra kupovina. Dečko je zvijer! A slobodnjake puca vjerojatno najbolje na svijetu. Ako želite pogledajte na youtube-u i uživajte

Roger Schmidt

pre 8 godina

Ma moze United da ponudi i 200.miliona za Calhanoglua,prvo sto je Rudi Feler rekao da nije na prodaju jer su skoro odbili Barselonu koja je ponudila 40.miliona za Calhanoglua,druga stvar je sto je Calhanoglu rekao da ne zeli nigde da prelazi i da je odbio Barselonu jer mu je Roger Schmidt kao otac i imaju neverovatnu atmosferu u ekipi,vole se svi kao braca,pogledajte kako se raduju svi zajedno i grle sa gosn.Schmidtom kada Leverkusen postigne pogotak,tako da nema nista od ovog transfera pa makar ponudili i 200.miliona,

MUNJEVIT NAPAD,PRESING NAJJACI,SAMO ZESTOKO,ROGER SCHMIDT!!!

Lazar

pre 8 godina

Koliko Venger unistava Arsenal sa svojim francuzima. Dovesce jednog stranca, ali ce dovesti i dva svoja francuza. Dosao je na redi i ovaj sto Rabi. Prosecan igrac nesumnjivo, ali to je Venger. Jedino je Anri odudarao od svih francuza.
(NS BOY, 1. septembar 2015 12:53)
Vijera i Pires su legende Arsenala.

Samo covek

pre 8 godina

Misli da bi se profesor Arsen jako dobro slagao sa ovima iz Partizanove uprave bar kad su transferi u pitanju.
Verujem da cica bleji negde u Parizu uz kaficu i uziva citajucu komentare oko transfera, naravno ako nadje vremena skoknuce malo da poprica sa PSG-om oko Kavanija, pa ko zna mozda nesto i bude. Idemo Arsene, samo hladnokrvno.

aqvarius

pre 8 godina

E moj Davide,mozda je kolaps tvog transfera upravo lagoslov za tebe da otvoris oci i shvatis gde si hteo da odes.Real i Jun dogovorili sve a Real odugovlacio do zadnjeg u nadi da ce da "obori" cenu i "pljuvao" na ono sto je vec bilo dogovoreno.Kada su vidjleli da od toga nema nista dali zeleno svetlo za transfer ali je sve bilo vec kasno.Eno na netu lepo kaze onaj spanac:Guillem Balague on De Gea: "Real Madrid waited until the last minute as they were sure United would lower the €40m. They did not." [sky].Da,Junajted je uradio sve kako treba,to je veliki klup a ne cirkus madrid,evo jos jedne potvrde:Guillem Balague: "The De Gea deal looks over, Manchester United are blameless and did nothing wrong."Drugo,da je Junajted umesto Celzija jurio celo leto Stonsa i da bi zavrsio sa onog stopera iz Nanta novine i navijaci bi razapeli Wudvorda i kluba ali dvojne arsine ima svuda.

NS BOY

pre 8 godina

Koliko Venger unistava Arsenal sa svojim francuzima. Dovesce jednog stranca, ali ce dovesti i dva svoja francuza. Dosao je na redi i ovaj sto Rabi. Prosecan igrac nesumnjivo, ali to je Venger. Jedino je Anri odudarao od svih francuza.

zekodlak

pre 8 godina

Znate šta, nikad se ne zna. Kog god napadača MU dovede on igra slabo. Bilo bi vreme da ovaj Marsijal igra dobro u Junajtedu, nadam se, ali i dalje mislim da ne vredi tolike pare.

Gio

pre 8 godina

Ama hoce li neko da lupi rampu ovom Van Galu da prestane da razbacuje tudje pare ?!?!?! koja budala njemu daje ovoliki novac da ga on trosi na gluposti ?!

NemanjaPG

pre 8 godina

Roben u Junajted? Zezate se sigurno! Dobar igrac ali ne moze vezati 3 utakmice na PES a kamoli u stvarnom zivotu. Mnogo para za onog napadaca, bas mnogo. Izgubljen kompas totalno. Bolje da su Hulka ili Kavanija doveli. Za stopera da ne pricam, mozda ce treci golman ponekad igrati stopera.

ivan

pre 8 godina

Najjaci klubovi bacaju milione na neke prosecne igrace, dok npr niko nije zainteresovam za Mahreza iz Lestera, jednog od najjacih driblera u Premijer ligi... mislim da je u ovih par kola u vrhu na listi strelaca, nisam siguran.

woody allen

pre 8 godina

Real daje "umornom" Liverpulu 3 gola za pola sata na Enfildu na pocetku sezone zbog zgusnutog rasporeda??Barsa igra peske i rotira igrace pa umalo ne izbi frka i Luis Enrike ne dobi otakz zbog toga,kad su se on i Mesi zakacili sto ga je ostavio na klupi u porazu od Sosijedada od 1-0,kad je usao na poluvremenu.Anceloti je kritikovan sto nikad ne rotira tim,tako da price o odmaranju igraca i umoru PL timova prodajite nekom drugom.Za tacnost neke tvrdnje barem pocnite sa pravim cinjenicama,Hihon nije potrosio ni evro u pojacanja,pa je igrao 0-0 sa Realom i Sosijedadom,a i svako porednjenje Reala i Barselone sa prosecnim Liverpulom,Junajtedom,Arsenalom je klasicno ne poznavanje fudbala.Jedino je Sitiju izgleda trenutno laka liga,zato sot jedini ima tim,pored Celsija,ovaj start sezone za Celsi lici na Murinjovu 3 sezonu u Realu,kad je uzeo titulu u drugoj,pa u trecoj sezoni nikog zivog nije mogao da dobije.

arsfan

pre 8 godina

Nazalost nema sanse da Venger uzme kavanija... Ako nije uspeo prosle godine ove nema teorije jer je kavani tamo konacno postao kljucni igrac! Treba nam napadac ocajnicki, mozda Lacazette!

vlada

pre 8 godina

Da se smrznes kada vidis kakve igrace dovode "slabiji" timovi u Engleskoj. Najjaca liga da, a u Evropi rezultati nedostaju zbog preteskog rasporeda. Jednostavno Englezi nemaju slabe ekipe protiv kojih ce Arsenal, UTD,Chelsea i City odmarati igrace. Kada stalno moras da dajes 100% normalno je da ces igrati slabije protiv ekipa kojima je pola lige smesno u poredjenju sa PL.

See Red

pre 8 godina

Osrednje ekipe u Engleskoj dovode dobre igrace zato sto posluju sjajno i stadioni su im puni non-stop. Ja ne volim Engleze, niti njihov fudbal, sta vise u svakoj ekipi glavnu rec imaju stranci. Liga kao liga je ujednacena i zanimljiva, ali nemojte se zavaravati da se igra neki atomski fudbal. Sve se vidi kad se izadje u Evropu.

vlada

pre 8 godina

Da se smrznes kada vidis kakve igrace dovode "slabiji" timovi u Engleskoj. Najjaca liga da, a u Evropi rezultati nedostaju zbog preteskog rasporeda. Jednostavno Englezi nemaju slabe ekipe protiv kojih ce Arsenal, UTD,Chelsea i City odmarati igrace. Kada stalno moras da dajes 100% normalno je da ces igrati slabije protiv ekipa kojima je pola lige smesno u poredjenju sa PL.

Gio

pre 8 godina

Ama hoce li neko da lupi rampu ovom Van Galu da prestane da razbacuje tudje pare ?!?!?! koja budala njemu daje ovoliki novac da ga on trosi na gluposti ?!

Samo covek

pre 8 godina

Misli da bi se profesor Arsen jako dobro slagao sa ovima iz Partizanove uprave bar kad su transferi u pitanju.
Verujem da cica bleji negde u Parizu uz kaficu i uziva citajucu komentare oko transfera, naravno ako nadje vremena skoknuce malo da poprica sa PSG-om oko Kavanija, pa ko zna mozda nesto i bude. Idemo Arsene, samo hladnokrvno.

NemanjaPG

pre 8 godina

Roben u Junajted? Zezate se sigurno! Dobar igrac ali ne moze vezati 3 utakmice na PES a kamoli u stvarnom zivotu. Mnogo para za onog napadaca, bas mnogo. Izgubljen kompas totalno. Bolje da su Hulka ili Kavanija doveli. Za stopera da ne pricam, mozda ce treci golman ponekad igrati stopera.

jimmy Mcnulty

pre 8 godina

MU moze jos ovoliko para da potrosi nije
im problem jer imaju "masne"ugovore koji su potpisani na staru Ferrgijevu slavu i imaju veliku bazu fanova van ostrva sto je takodje ferguson izgradio zs vreme svoje ere.E sad bice im problem ako u naredne 2 sezone ne osvoje nista jer ce im reputacija slabiti a i City im preuzeo primat u gradu,a sa LVG-om im se ne pise dobro...

ivan

pre 8 godina

Najjaci klubovi bacaju milione na neke prosecne igrace, dok npr niko nije zainteresovam za Mahreza iz Lestera, jednog od najjacih driblera u Premijer ligi... mislim da je u ovih par kola u vrhu na listi strelaca, nisam siguran.

arsfan

pre 8 godina

Nazalost nema sanse da Venger uzme kavanija... Ako nije uspeo prosle godine ove nema teorije jer je kavani tamo konacno postao kljucni igrac! Treba nam napadac ocajnicki, mozda Lacazette!

Labud

pre 8 godina

Koliko Venger unistava Arsenal sa svojim francuzima. Dovesce jednog stranca, ali ce dovesti i dva svoja francuza. Dosao je na redi i ovaj sto Rabi. Prosecan igrac nesumnjivo, ali to je Venger. Jedino je Anri odudarao od svih francuza.
(NS BOY, 1. septembar 2015 12:53)

Viera, Petit, Wiltord, Nasri {dok je bio u Arsenalu}, kao i Clichy, takodje dok je bio u Arsenalu, Flamini u prvom mandatu. Bilo je i teskih promasaja kao Pascal Cygan, ali bio je i Rebrov, Stepanovs, matori Suker...tako da nema pravila. Le Coq je odlican trenutno, Giroud prosek...Kada su Francuzi bili prvaci sveta ta generacija je bila odlicna i u Arsenalu. Medjutim on od tada dovodi Spance i Nemce, Cileanca. Nisam siguran da ti znas dovoljno o Arsenalu, ili da ga pratis dovoljno dugo da bi dao jednu tako smelu analizu bez pokrica.

marko

pre 8 godina

Ovde od svih, najbolje radi Venger! Ne razbacuje se novcem... Dzaba ostalim klubovima koji trose po 100-200 miliona! Arenal i bez pojacanja ce biti u top4. Naravno Siti po mom misljenju osvaja! Arsenal u najboljem slucaju drugi, u najgorem cetvrti!

zekodlak

pre 8 godina

Znate šta, nikad se ne zna. Kog god napadača MU dovede on igra slabo. Bilo bi vreme da ovaj Marsijal igra dobro u Junajtedu, nadam se, ali i dalje mislim da ne vredi tolike pare.

Adriano_Galliani

pre 8 godina

Bonera u Viljarealu?!! Haha :) Srecno Danijele, osvajacu LS 2006/2007! Vole te tvoji Milanezi, trudio si se, postao si nam drag na kraju. Ko jos broji izgubljene bodove (barem 30 u poslednjih tri godine).

panini

pre 8 godina

ajdee arsene daj kavanija pa da bude zanimljiva pl..ovako se plasim da je siti uradio najbolji posao i da uzima titulu jos lakse nego celsi prosle godine

woody allen

pre 8 godina

Real daje "umornom" Liverpulu 3 gola za pola sata na Enfildu na pocetku sezone zbog zgusnutog rasporeda??Barsa igra peske i rotira igrace pa umalo ne izbi frka i Luis Enrike ne dobi otakz zbog toga,kad su se on i Mesi zakacili sto ga je ostavio na klupi u porazu od Sosijedada od 1-0,kad je usao na poluvremenu.Anceloti je kritikovan sto nikad ne rotira tim,tako da price o odmaranju igraca i umoru PL timova prodajite nekom drugom.Za tacnost neke tvrdnje barem pocnite sa pravim cinjenicama,Hihon nije potrosio ni evro u pojacanja,pa je igrao 0-0 sa Realom i Sosijedadom,a i svako porednjenje Reala i Barselone sa prosecnim Liverpulom,Junajtedom,Arsenalom je klasicno ne poznavanje fudbala.Jedino je Sitiju izgleda trenutno laka liga,zato sot jedini ima tim,pored Celsija,ovaj start sezone za Celsi lici na Murinjovu 3 sezonu u Realu,kad je uzeo titulu u drugoj,pa u trecoj sezoni nikog zivog nije mogao da dobije.

Dacha

pre 8 godina

Meni ovaj celzi uopste nije jasan,ima dvadeset i kusur igraca u prvom timu,ima okruglo 30 igraca na raznoraznim pozajmicama pod ugovorom,mladi tim koji je sampion u svom godistu i samo dovode neke igrace i to bar za moje prilike potpune anonimuse koji nece ni da primirisu prvom timu,.

Kostas

pre 8 godina

Cekajte nista mi nije jasno ? Transfer je propao, De Hea nije dosao u Real, to sam shvatio. A pise da je Navas vec otisao u Man Utd i prosao preglede.. Znaci Real ostaje bez golmana ?

See Red

pre 8 godina

Osrednje ekipe u Engleskoj dovode dobre igrace zato sto posluju sjajno i stadioni su im puni non-stop. Ja ne volim Engleze, niti njihov fudbal, sta vise u svakoj ekipi glavnu rec imaju stranci. Liga kao liga je ujednacena i zanimljiva, ali nemojte se zavaravati da se igra neki atomski fudbal. Sve se vidi kad se izadje u Evropu.

CZ Sever

pre 8 godina

(Roger Schmidt, 01. septembar 2015 14:54)Po tvojim komentarima sve vise sam siguran da je tebi ovaj anonimus Schmidt "devojka" ili " decko" stvarno si pretero sve mere budi malo objektivan taj tvoj Schmidt zavrsice izmedju 5 i 7 mesta na kraju sezone budi siguran zivi bili pa videli

Roger Schmidt

pre 8 godina

Ma moze United da ponudi i 200.miliona za Calhanoglua,prvo sto je Rudi Feler rekao da nije na prodaju jer su skoro odbili Barselonu koja je ponudila 40.miliona za Calhanoglua,druga stvar je sto je Calhanoglu rekao da ne zeli nigde da prelazi i da je odbio Barselonu jer mu je Roger Schmidt kao otac i imaju neverovatnu atmosferu u ekipi,vole se svi kao braca,pogledajte kako se raduju svi zajedno i grle sa gosn.Schmidtom kada Leverkusen postigne pogotak,tako da nema nista od ovog transfera pa makar ponudili i 200.miliona,

MUNJEVIT NAPAD,PRESING NAJJACI,SAMO ZESTOKO,ROGER SCHMIDT!!!

Ante

pre 8 godina

Čalhanolua bi bila dobra kupovina. Dečko je zvijer! A slobodnjake puca vjerojatno najbolje na svijetu. Ako želite pogledajte na youtube-u i uživajte

NS BOY

pre 8 godina

Koliko Venger unistava Arsenal sa svojim francuzima. Dovesce jednog stranca, ali ce dovesti i dva svoja francuza. Dosao je na redi i ovaj sto Rabi. Prosecan igrac nesumnjivo, ali to je Venger. Jedino je Anri odudarao od svih francuza.

Vidji

pre 8 godina

Da se smrznes kada vidis kakve igrace dovode "slabiji" timovi u Engleskoj. Najjaca liga da, a u Evropi rezultati nedostaju zbog preteskog rasporeda. Jednostavno Englezi nemaju slabe ekipe protiv kojih ce Arsenal, UTD,Chelsea i City odmarati igrace. Kada stalno moras da dajes 100% normalno je da ces igrati slabije protiv ekipa kojima je pola lige smesno u poredjenju sa PL.
(vlada, 01. septembar 2015 10:38)
Celzi je imao 3 poraza prosle sezone,Real 6! I kakve to igrace?Zato sto su placeni kao beli medvedi znaci i da vrede?Koliko god da imaju para nije dovoljno da kupe ceo tim.Zasto Siti,Celzi i Arsenal prolaze najbolje?Zato sto ne igraju Engleski fudbal i zato sto u prvih 11 nemaju vise od po 2-3 Engleza.Ima tu nesto sto se zove "stil fudbala".Sve dok ga ne promene Englezi ce prolaziti kao budale i na klubskom i reprezentativnom nivou.Prolaze oni tako jos u grupi,da nisu mozda i tada umorni?Liverpul je poslao rezervni tim u Madrid jer nisu mogli ni da zamisle da mogu da dodju do bodova,tolika je razlika izmedju Reala i Liverpula.Barselona se bukvalno sprda sa Sitijem,veze to nema sa umorom igraca,cist kvalitet!

Powerslave

pre 8 godina

Odričem se Vengera. Da je bar doveo neku panjinu, bar da proba pa da kaže nešto u fazonu "jbg, nije uspelo, probali smo" nego ni to...
Sve miriše na još jednu razočaravajuću sezonu.

Lazar

pre 8 godina

Koliko Venger unistava Arsenal sa svojim francuzima. Dovesce jednog stranca, ali ce dovesti i dva svoja francuza. Dosao je na redi i ovaj sto Rabi. Prosecan igrac nesumnjivo, ali to je Venger. Jedino je Anri odudarao od svih francuza.
(NS BOY, 1. septembar 2015 12:53)
Vijera i Pires su legende Arsenala.

aqvarius

pre 8 godina

E moj Davide,mozda je kolaps tvog transfera upravo lagoslov za tebe da otvoris oci i shvatis gde si hteo da odes.Real i Jun dogovorili sve a Real odugovlacio do zadnjeg u nadi da ce da "obori" cenu i "pljuvao" na ono sto je vec bilo dogovoreno.Kada su vidjleli da od toga nema nista dali zeleno svetlo za transfer ali je sve bilo vec kasno.Eno na netu lepo kaze onaj spanac:Guillem Balague on De Gea: "Real Madrid waited until the last minute as they were sure United would lower the €40m. They did not." [sky].Da,Junajted je uradio sve kako treba,to je veliki klup a ne cirkus madrid,evo jos jedne potvrde:Guillem Balague: "The De Gea deal looks over, Manchester United are blameless and did nothing wrong."Drugo,da je Junajted umesto Celzija jurio celo leto Stonsa i da bi zavrsio sa onog stopera iz Nanta novine i navijaci bi razapeli Wudvorda i kluba ali dvojne arsine ima svuda.

Gorej

pre 8 godina

Drugo,da je Junajted umesto Celzija jurio celo leto Stonsa i da bi zavrsio sa onog stopera iz Nanta novine i navijaci bi razapeli Wudvorda i kluba ali dvojne arsine ima svuda.
(aqvarius, 1. septembar 2015 13:44)

Ma jeste, o kakvim dvostrukim aršinima pričaš, Junajted prošle sezone oborio britanski transfer rekord, naredne ga prodali za manje para i to je gotovo nezapaženo prošlo, prozvali ga flopom, ali ništa strašno. Kad dođe Marsijal, preći će cifru od preko 300m evra potrošenih za dve godine, a igre ni na vidiku.

Mada je i Čelsi pukao u ovom prelazonom roku, čuj, Đilabođi.

samo kazem

pre 8 godina

Jedan smesan podatak iz Engleske. Van Gal je za 14 meseci 3 puta izgubio od Svonsija a za to vreme je potrosio 230 miliona, sto je oko duplo vise nego sto je Svonsi potrosio na transfere. U svojih vise od 100 godina istorije... hahaha

Whu

pre 8 godina

Bravo WHU ....najavljuje se jos jedna bomba....ex kad bi bio austin....krila valencia i sakho spic austin uuuuuu....sjajan posao sa mozesom, songom i antoniom
..jelavic rezerva

yea

pre 8 godina

ocekivao sam sou utorak ali nista...Man Utd sa potezima odusevljava, poslali u Bundesligu Cicarita dokazanog a kupili klinca nedokazanog za ogromne pare

woody allen

pre 8 godina

Real daje "umornom" Liverpulu 3 gola za pola sata na Enfildu na pocetku sezone zbog zgusnutog rasporeda??Barsa igra peske i rotira igrace pa umalo ne izbi frka i Luis Enrike ne dobi otakz zbog toga,kad su se on i Mesi zakacili sto ga je ostavio na klupi u porazu od Sosijedada od 1-0,kad je usao na poluvremenu.Anceloti je kritikovan sto nikad ne rotira tim,tako da price o odmaranju igraca i umoru PL timova prodajite nekom drugom.Za tacnost neke tvrdnje barem pocnite sa pravim cinjenicama,Hihon nije potrosio ni evro u pojacanja,pa je igrao 0-0 sa Realom i Sosijedadom,a i svako porednjenje Reala i Barselone sa prosecnim Liverpulom,Junajtedom,Arsenalom je klasicno ne poznavanje fudbala.Jedino je Sitiju izgleda trenutno laka liga,zato sot jedini ima tim,pored Celsija,ovaj start sezone za Celsi lici na Murinjovu 3 sezonu u Realu,kad je uzeo titulu u drugoj,pa u trecoj sezoni nikog zivog nije mogao da dobije.

See Red

pre 8 godina

Osrednje ekipe u Engleskoj dovode dobre igrace zato sto posluju sjajno i stadioni su im puni non-stop. Ja ne volim Engleze, niti njihov fudbal, sta vise u svakoj ekipi glavnu rec imaju stranci. Liga kao liga je ujednacena i zanimljiva, ali nemojte se zavaravati da se igra neki atomski fudbal. Sve se vidi kad se izadje u Evropu.

vlada

pre 8 godina

Da se smrznes kada vidis kakve igrace dovode "slabiji" timovi u Engleskoj. Najjaca liga da, a u Evropi rezultati nedostaju zbog preteskog rasporeda. Jednostavno Englezi nemaju slabe ekipe protiv kojih ce Arsenal, UTD,Chelsea i City odmarati igrace. Kada stalno moras da dajes 100% normalno je da ces igrati slabije protiv ekipa kojima je pola lige smesno u poredjenju sa PL.

Roger Schmidt

pre 8 godina

Ma moze United da ponudi i 200.miliona za Calhanoglua,prvo sto je Rudi Feler rekao da nije na prodaju jer su skoro odbili Barselonu koja je ponudila 40.miliona za Calhanoglua,druga stvar je sto je Calhanoglu rekao da ne zeli nigde da prelazi i da je odbio Barselonu jer mu je Roger Schmidt kao otac i imaju neverovatnu atmosferu u ekipi,vole se svi kao braca,pogledajte kako se raduju svi zajedno i grle sa gosn.Schmidtom kada Leverkusen postigne pogotak,tako da nema nista od ovog transfera pa makar ponudili i 200.miliona,

MUNJEVIT NAPAD,PRESING NAJJACI,SAMO ZESTOKO,ROGER SCHMIDT!!!

Vidji

pre 8 godina

Da se smrznes kada vidis kakve igrace dovode "slabiji" timovi u Engleskoj. Najjaca liga da, a u Evropi rezultati nedostaju zbog preteskog rasporeda. Jednostavno Englezi nemaju slabe ekipe protiv kojih ce Arsenal, UTD,Chelsea i City odmarati igrace. Kada stalno moras da dajes 100% normalno je da ces igrati slabije protiv ekipa kojima je pola lige smesno u poredjenju sa PL.
(vlada, 01. septembar 2015 10:38)
Celzi je imao 3 poraza prosle sezone,Real 6! I kakve to igrace?Zato sto su placeni kao beli medvedi znaci i da vrede?Koliko god da imaju para nije dovoljno da kupe ceo tim.Zasto Siti,Celzi i Arsenal prolaze najbolje?Zato sto ne igraju Engleski fudbal i zato sto u prvih 11 nemaju vise od po 2-3 Engleza.Ima tu nesto sto se zove "stil fudbala".Sve dok ga ne promene Englezi ce prolaziti kao budale i na klubskom i reprezentativnom nivou.Prolaze oni tako jos u grupi,da nisu mozda i tada umorni?Liverpul je poslao rezervni tim u Madrid jer nisu mogli ni da zamisle da mogu da dodju do bodova,tolika je razlika izmedju Reala i Liverpula.Barselona se bukvalno sprda sa Sitijem,veze to nema sa umorom igraca,cist kvalitet!

NS BOY

pre 8 godina

Koliko Venger unistava Arsenal sa svojim francuzima. Dovesce jednog stranca, ali ce dovesti i dva svoja francuza. Dosao je na redi i ovaj sto Rabi. Prosecan igrac nesumnjivo, ali to je Venger. Jedino je Anri odudarao od svih francuza.

NemanjaPG

pre 8 godina

Roben u Junajted? Zezate se sigurno! Dobar igrac ali ne moze vezati 3 utakmice na PES a kamoli u stvarnom zivotu. Mnogo para za onog napadaca, bas mnogo. Izgubljen kompas totalno. Bolje da su Hulka ili Kavanija doveli. Za stopera da ne pricam, mozda ce treci golman ponekad igrati stopera.

CZ Sever

pre 8 godina

(Roger Schmidt, 01. septembar 2015 14:54)Po tvojim komentarima sve vise sam siguran da je tebi ovaj anonimus Schmidt "devojka" ili " decko" stvarno si pretero sve mere budi malo objektivan taj tvoj Schmidt zavrsice izmedju 5 i 7 mesta na kraju sezone budi siguran zivi bili pa videli

Powerslave

pre 8 godina

Odričem se Vengera. Da je bar doveo neku panjinu, bar da proba pa da kaže nešto u fazonu "jbg, nije uspelo, probali smo" nego ni to...
Sve miriše na još jednu razočaravajuću sezonu.

marko

pre 8 godina

Ovde od svih, najbolje radi Venger! Ne razbacuje se novcem... Dzaba ostalim klubovima koji trose po 100-200 miliona! Arenal i bez pojacanja ce biti u top4. Naravno Siti po mom misljenju osvaja! Arsenal u najboljem slucaju drugi, u najgorem cetvrti!

Gio

pre 8 godina

Ama hoce li neko da lupi rampu ovom Van Galu da prestane da razbacuje tudje pare ?!?!?! koja budala njemu daje ovoliki novac da ga on trosi na gluposti ?!

aqvarius

pre 8 godina

E moj Davide,mozda je kolaps tvog transfera upravo lagoslov za tebe da otvoris oci i shvatis gde si hteo da odes.Real i Jun dogovorili sve a Real odugovlacio do zadnjeg u nadi da ce da "obori" cenu i "pljuvao" na ono sto je vec bilo dogovoreno.Kada su vidjleli da od toga nema nista dali zeleno svetlo za transfer ali je sve bilo vec kasno.Eno na netu lepo kaze onaj spanac:Guillem Balague on De Gea: "Real Madrid waited until the last minute as they were sure United would lower the €40m. They did not." [sky].Da,Junajted je uradio sve kako treba,to je veliki klup a ne cirkus madrid,evo jos jedne potvrde:Guillem Balague: "The De Gea deal looks over, Manchester United are blameless and did nothing wrong."Drugo,da je Junajted umesto Celzija jurio celo leto Stonsa i da bi zavrsio sa onog stopera iz Nanta novine i navijaci bi razapeli Wudvorda i kluba ali dvojne arsine ima svuda.

Lazar

pre 8 godina

Koliko Venger unistava Arsenal sa svojim francuzima. Dovesce jednog stranca, ali ce dovesti i dva svoja francuza. Dosao je na redi i ovaj sto Rabi. Prosecan igrac nesumnjivo, ali to je Venger. Jedino je Anri odudarao od svih francuza.
(NS BOY, 1. septembar 2015 12:53)
Vijera i Pires su legende Arsenala.

jimmy Mcnulty

pre 8 godina

MU moze jos ovoliko para da potrosi nije
im problem jer imaju "masne"ugovore koji su potpisani na staru Ferrgijevu slavu i imaju veliku bazu fanova van ostrva sto je takodje ferguson izgradio zs vreme svoje ere.E sad bice im problem ako u naredne 2 sezone ne osvoje nista jer ce im reputacija slabiti a i City im preuzeo primat u gradu,a sa LVG-om im se ne pise dobro...

ivan

pre 8 godina

Najjaci klubovi bacaju milione na neke prosecne igrace, dok npr niko nije zainteresovam za Mahreza iz Lestera, jednog od najjacih driblera u Premijer ligi... mislim da je u ovih par kola u vrhu na listi strelaca, nisam siguran.

Whu

pre 8 godina

Bravo WHU ....najavljuje se jos jedna bomba....ex kad bi bio austin....krila valencia i sakho spic austin uuuuuu....sjajan posao sa mozesom, songom i antoniom
..jelavic rezerva

arsfan

pre 8 godina

Nazalost nema sanse da Venger uzme kavanija... Ako nije uspeo prosle godine ove nema teorije jer je kavani tamo konacno postao kljucni igrac! Treba nam napadac ocajnicki, mozda Lacazette!

Kostas

pre 8 godina

Cekajte nista mi nije jasno ? Transfer je propao, De Hea nije dosao u Real, to sam shvatio. A pise da je Navas vec otisao u Man Utd i prosao preglede.. Znaci Real ostaje bez golmana ?

Adriano_Galliani

pre 8 godina

Bonera u Viljarealu?!! Haha :) Srecno Danijele, osvajacu LS 2006/2007! Vole te tvoji Milanezi, trudio si se, postao si nam drag na kraju. Ko jos broji izgubljene bodove (barem 30 u poslednjih tri godine).

Samo covek

pre 8 godina

Misli da bi se profesor Arsen jako dobro slagao sa ovima iz Partizanove uprave bar kad su transferi u pitanju.
Verujem da cica bleji negde u Parizu uz kaficu i uziva citajucu komentare oko transfera, naravno ako nadje vremena skoknuce malo da poprica sa PSG-om oko Kavanija, pa ko zna mozda nesto i bude. Idemo Arsene, samo hladnokrvno.

Ante

pre 8 godina

Čalhanolua bi bila dobra kupovina. Dečko je zvijer! A slobodnjake puca vjerojatno najbolje na svijetu. Ako želite pogledajte na youtube-u i uživajte

Dacha

pre 8 godina

Meni ovaj celzi uopste nije jasan,ima dvadeset i kusur igraca u prvom timu,ima okruglo 30 igraca na raznoraznim pozajmicama pod ugovorom,mladi tim koji je sampion u svom godistu i samo dovode neke igrace i to bar za moje prilike potpune anonimuse koji nece ni da primirisu prvom timu,.

samo kazem

pre 8 godina

Jedan smesan podatak iz Engleske. Van Gal je za 14 meseci 3 puta izgubio od Svonsija a za to vreme je potrosio 230 miliona, sto je oko duplo vise nego sto je Svonsi potrosio na transfere. U svojih vise od 100 godina istorije... hahaha

zekodlak

pre 8 godina

Znate šta, nikad se ne zna. Kog god napadača MU dovede on igra slabo. Bilo bi vreme da ovaj Marsijal igra dobro u Junajtedu, nadam se, ali i dalje mislim da ne vredi tolike pare.

Labud

pre 8 godina

Koliko Venger unistava Arsenal sa svojim francuzima. Dovesce jednog stranca, ali ce dovesti i dva svoja francuza. Dosao je na redi i ovaj sto Rabi. Prosecan igrac nesumnjivo, ali to je Venger. Jedino je Anri odudarao od svih francuza.
(NS BOY, 1. septembar 2015 12:53)

Viera, Petit, Wiltord, Nasri {dok je bio u Arsenalu}, kao i Clichy, takodje dok je bio u Arsenalu, Flamini u prvom mandatu. Bilo je i teskih promasaja kao Pascal Cygan, ali bio je i Rebrov, Stepanovs, matori Suker...tako da nema pravila. Le Coq je odlican trenutno, Giroud prosek...Kada su Francuzi bili prvaci sveta ta generacija je bila odlicna i u Arsenalu. Medjutim on od tada dovodi Spance i Nemce, Cileanca. Nisam siguran da ti znas dovoljno o Arsenalu, ili da ga pratis dovoljno dugo da bi dao jednu tako smelu analizu bez pokrica.

Gorej

pre 8 godina

Drugo,da je Junajted umesto Celzija jurio celo leto Stonsa i da bi zavrsio sa onog stopera iz Nanta novine i navijaci bi razapeli Wudvorda i kluba ali dvojne arsine ima svuda.
(aqvarius, 1. septembar 2015 13:44)

Ma jeste, o kakvim dvostrukim aršinima pričaš, Junajted prošle sezone oborio britanski transfer rekord, naredne ga prodali za manje para i to je gotovo nezapaženo prošlo, prozvali ga flopom, ali ništa strašno. Kad dođe Marsijal, preći će cifru od preko 300m evra potrošenih za dve godine, a igre ni na vidiku.

Mada je i Čelsi pukao u ovom prelazonom roku, čuj, Đilabođi.

yea

pre 8 godina

ocekivao sam sou utorak ali nista...Man Utd sa potezima odusevljava, poslali u Bundesligu Cicarita dokazanog a kupili klinca nedokazanog za ogromne pare

panini

pre 8 godina

ajdee arsene daj kavanija pa da bude zanimljiva pl..ovako se plasim da je siti uradio najbolji posao i da uzima titulu jos lakse nego celsi prosle godine