Sreda, 26.08.2015.

09:15

LŠ: "Parni valjak" neka melje

Fudbaleri Partizana dočekuju BATE Borisov od 20:45, u revanš meču plej-ofa za plasman u Ligu šampiona.

Izvor: AK

LŠ: "Parni valjak" neka melje IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

151 Komentari

Sortiraj po:

djole

pre 8 godina

Eh, kad bi ti znao ista o fudbalu tih godina, pa bi onda znao koliko su te ekipe tada bile jake. Pazi njega, uporedjuje ih sa danasnjim... :D

Mnogo vas boli taj Bari, a tek kad bi ukapirali da je Zvezda i pre i posle toga daleko dolazila (polufinala itd), tek bi ti se tada slosilo.
(Kum, 26. avgust 2015 12:20)

Eh, kad bi ti znao ista o fudbalu tih godina, znao bi da najboljim klubovima (citaj: Engleski) nije bilo dozvoljeno da budu na tom vasem slavnom takmicenju. Pazi njega, misli da su najbolji a nisu ni igrali protiv najboljih.

Mnogo vas boli sto posle tog Barija ste postali fleka na fudbalskoj mapi. Koliko puta ste od tad prezimili u evropi? Ili bolje jos, koliko puta ste prosli prvo kolo kvalifikacija?

112233

pre 8 godina

eee moji gani,navijate za Bate??
razmislite malo,partizan udje u LS,koeficijent srpskom fudbalu poraste i onda imate vise sansi da izbegnete ekipe kao sto su veliki Kairat i drugi...

СрбинсонКрусо

pre 8 godina

Само памет у главу! Покажите сад да ли сте зечеви или сте тигрови, не дајте им ни педаљ без борбе, ако већ паднете, учините то са стилом, и без накнадног жаљења!

mmm

pre 8 godina

Veceras mogu da zamislim navijace suprotnog kluba. Sakrice se u svoje kucice i navijace za Bate. Ako ne daj Boze budu prosli zvace sve Grobare koje poznaju da sprdaju, ako mi budemo prosli reci ce da nisu gledali tekmu (cast izuzecima).

Napred Partizan!

Krtica

pre 8 godina

Danas posto mi je rodjendan,pozeleo sam da Partizan pobedi veceras u Hramu...
(realno, 26. avgust 2015 11:01)



Pobjedit će Partizan 2:1 samo u čast tebi i tvome rođendanu.
I svi sretni,vuk sit ovce na broju!! :DD

želim vam isto što ste vi želeli Zvezdi

pre 8 godina

Hahahaha! Kako je smešno kad se uspale navijači malog kluba i počnu da prete. Klub koji je 4 puta u svojoj istoriji prezimio u Evropi :D

JessePinkmanPFC

pre 8 godina

Za Mijata, Kežmana,
Vukotića, Mancea,
za Golca, Špica, Galića.
Čavu, Sašu Ilića,
za kaznenu ekspediciju,
Belgiju i Čelzija,
Crno beloj boji odani,
pevaju ti grobari!

Mi volimo mi bodrimo,
samo jedan klub na svetu celom.
I pevamo svaki dan
SAMO NAPRED PARTIZAN!
(ludinovinar, 26. avgust 2015 10:04)

Za Bozovic Boska, za Perovic Ivana,
za Blagoja Paunovica, za Boru Todorovica
za mog bolesnog caleta koji ne sme da gleda ovo i za jos hiljadu njih kojima ime ne znamo i kojima je jedina sreca u ovom prokletom zivotu Partizan.

MI VOLIMO I BODRIMO SAMO JEDAN TIM NA SVETU CELOM

Žuka - najbolji stranac svih vremena u Partizanu

pre 8 godina

Onaj osećaj kada u radnji kupuješ dezodorans Champions League, jer veruješ da će tvoj klub igrati u Ligi šampiona!!!
Svu sreću vam želim momci, igrajte hrabro i napadački!
Svim srcem uz Partizan!!!

Igor

pre 8 godina

Opet će večeras Kovinjalo da kaže:"Čiča miča i gotova priča!!!", posle našeg trećeg gola naravno. AJMO CRNO BELI!!!!!!!!!!!!!!!

Partizan u inat svima.!

pre 8 godina

Oko 35000 navijaca, a ne oko 30000 navijaca do sada je prodato 32710 ulaznica sto znaci da ce na stadionu biti minimum 350000 jer zna se koliko se karara uvek vise pusti za Jug!
Zasto u ovoj zemlji postoji potreba da semanjuje uvek broj Partizanovih navijaca!

HQ

pre 8 godina

navijac sam zvezde ali cu svim srcem navijati za partizan.. pa da i srbija ima predstavnika u LS ljudi bre.. da se ne sramotimo vise.. a kad dodje derbi naravno onda prozivke i sl. stvari.. SRBIJAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA

ima jedan tim 13 x 6 dv and. namzek ajetam

pre 8 godina

Najvise komentara od kada ja pratim vesti ovde na b92 je bilo posle neke kosarkaske utakmice Partizana i posle pobede mladih fudbalera u finalu, tad je bilo oko 1600 komentara, veceras posle plasmana Partizana medju 32 ocekujem oko 2000.

bora

pre 8 godina

Uprava FK Partizan očekuje večeras ogromnu podršku navijača da se prodje dalje.I imaće je!!
Al' ne može po principu:
"Kad je muka.Dje si Luka?
Kad je...e,Luku ne zovéte!"
Naša je želja da pomognete KK Partizan,i večeras ćemo vam to reći!!

Napred Partizan

pre 8 godina

Samo da se plasiramo u LŠ, a posle možemo sve utakmice u grupi da izgubimo-nije bitno.

Kapije stadiona će biti otvorene dva sata pre početka susreta, od 18:45.

Pametnjakovic Mladji

pre 8 godina

1. kolo :Crvena Zvezda- Grashopers Zürich 2.kolo: Crvena Zvezda -Glasgow Rangers3. cetvrtfinale :Crvena Zvezda- Dinamo Dresden 4.polufinale :Crvena Zvezda -Bajern M.5.finale :Crvena Zvezda- O.Marsej1.kolo :Partizan-Dila Gori2. kolo: Partizan-Steua Bukurest3.kolo:Partizan- Bate Borisov Po nekadasnjem sistemu takmicenja Partizan bi vecerasnjom pobedom obezbedio ulazak u POLUFINALE lige sampiona. I onda sacekas recimo Arsenal koji nema svoju noc i zabije sebi autogol i eto tebe u finalu, tamo parkiras autobus, voz, i odigras najgore finale u istoriji nekog takmicenja i podignes pehar. Da ne pricam o tome da su ta sretna vremena i da kao onda mozes da zadrzis igraca, Jovetic, Nastasic, Ljajic, Zivkovic, Markovic, Mitrovic, Fejsa, Tosic, Sulejmani, Brasanac, Stojkovic, Petrovic, Kleo, Savic, Partizan bi do sada imao vise trofeja od Milana. VECERAS hrabro do pobede, da imamo i 3 ulazak u zadnjih par godina medju 32 najbolje ekipe evrope. Mi smo PARTIZAN.
(volt min x112, 26. avgust 2015 11:13) Boze al ti imas bujnu mastu.

Kum

pre 8 godina

Po nekadasnjem sistemu takmicenja Partizan bi vecerasnjom pobedom obezbedio ulazak u POLUFINALE lige sampiona. I onda sacekas recimo Arsenal koji nema svoju noc i zabije sebi autogol i eto tebe u finalu, tamo parkiras autobus, voz, i odigras najgore finale u istoriji nekog takmicenja i podignes pehar.
(volt min x112, 26. avgust 2015 11:13)

Eh, kad bi ti znao ista o fudbalu tih godina, pa bi onda znao koliko su te ekipe tada bile jake. Pazi njega, uporedjuje ih sa danasnjim... :D

Mnogo vas boli taj Bari, a tek kad bi ukapirali da je Zvezda i pre i posle toga daleko dolazila (polufinala itd), tek bi ti se tada slosilo.

Nikad kao Bane...

pre 8 godina

Ajmo crno-beli, na pobedu, pa cak i da ne bude dovoljna, bar da osvetlamo obraz i skupimo bodove za Evropu sledece godine... Evropa je ove jeseni vec osigurana i svaka vam cast na tome!

Đorđe

pre 8 godina

Ja vidim dva moguća scenaria ove utakmice.
Prvi, da se Partizanu otvori utakmica, da se igrači rastrče, odigraju brzo, tečno, da realizuju šanse i damo 3,4 gola. Da nas posluži i sreća. Ima Partizan brze igrače, ima tečnu igru i ovo nije nemoguće.

Drugi scenario je tvrda i pozicinoa igra koju će Bate pokušati da nametne. Oni su tvrda i gruba ekipa, taktički izuzetno disciplinovani i odlični u prekidima i nabačenim loptama. Ako uspeju da nametnu svoj ritam, teške borbe na sredini terena bez izrazitih napada, nemamo šanse. Iz takve igre će oni sigurno uvaljati bar jedan gol i to je kraj. U tom slučaju gubimo 1:0, ili eventualno bude 1:1.
Ne želim da budem pesimista, ali 1:0 je mnogo dobar rezultata za BATE i po meni imaju veće šanse da prođu dalje. Mnogo bi voleo da grešim i da na kraju pojedem sva ova g.... ali biće Partizanu mnogo teško.
SREĆNO CRNO BELI!!!

saeKn

pre 8 godina

Ne zelim vam srecu veceras 50-50 je realno ali niste znali da cestitate Zvezdi uspeh u kasarci izmisljali ste svake gluposti oko zvezdinog duga dok su godinama unazad skupi stranci igrali za Partizan ''odakle pare''takodje necu ni da se radujem preterano ako ispanete jer sam ipak zvezdas mogu da se radujem samo zvezdinim uspesima.

nemanja

pre 8 godina

Ocekujem da ce Kiza imati hraborsti koju je pokazao i do sada, i da ce od prvog minuta dati sansu Lukicu. Decko je klasa. Ova utakmica je idealna za njega, ima mirnocu, vrhunsku tehniku, sut... kad ga gledam na terenu u igri deluje kao da ima desetine sezona iskustva. Nacin na koji on igra je takav da je potpuno svejedno ko je protivnik, da li mesarske ekipe i JSL ili neka renomirana evropska. Jer igra jednostavno, iz prve, lagan je u prenosu lopte i lucidan. Iskreno, mislim da od Ilica u tim godinama, nismo imali boljeg igraca na poziciji plejmejkera. U drugom delu uvesti Kapitena, umesto Babovica, ako rezultat ne krene kako treba. Ostalo, sve isto. Visok presing, od starta u napad, nisu ovi bauk, iako jesu iskusna ekipa. Neka budu rastereceni, jer mi vec imamo uspeh, LE je realan domet, a LS ce biti iznad ocekivanja. Cak i u 90. da ga damo, a ne primimo pre toga, imamo produzetke. Ovaj tim za razliku od prethodnih sezona, ima koncept, stil igre, i igra najlepsi fudbal jos do vremena Djukica kratko, i nesto pre Mateusa. Ocekujem da Lukic danas dokaze ono sto mislim da jeste, da je vrhunski igrac. Kizo, ubaci malog, neces pogresiti!!!

kosta

pre 8 godina

Daj Bože da Bate Borisov izbori večeras rezultat koji im odgovara... Nemojte da se lažemo, mi Zvezdaši vam želimo u životu sve najbolje ali u sportu mnogo tuge i bola. Iskreno. (neka mi neko od vas kaže da ne misli sve ovo isto za nas)

Krtica

pre 8 godina

Jel znate koja je veza između Zagreba,Manchestera i Londona??

Samo ta tri grada imaju 2 ili više predstavnika u LP. :)

Znači Zagreb jedan od rijetkih gradova koji će imati dva predstavnika u ligi prvaka.Ma tko to može! :D Zagreb,Manchester i London!! :D

volt min x112

pre 8 godina

1. kolo :Crvena Zvezda- Grashopers Zürich
2.kolo: Crvena Zvezda -Glasgow Rangers
3. cetvrtfinale :Crvena Zvezda- Dinamo Dresden
4.polufinale :Crvena Zvezda -Bajern M.
5.finale :Crvena Zvezda- O.Marsej

1.kolo :Partizan-Dila Gori
2. kolo: Partizan-Steua Bukurest
3.kolo:Partizan- Bate Borisov



Po nekadasnjem sistemu takmicenja Partizan bi vecerasnjom pobedom obezbedio ulazak u POLUFINALE lige sampiona. I onda sacekas recimo Arsenal koji nema svoju noc i zabije sebi autogol i eto tebe u finalu, tamo parkiras autobus, voz, i odigras najgore finale u istoriji nekog takmicenja i podignes pehar.
Da ne pricam o tome da su ta sretna vremena i da kao onda mozes da zadrzis igraca, Jovetic, Nastasic, Ljajic, Zivkovic, Markovic, Mitrovic, Fejsa, Tosic, Sulejmani, Brasanac, Stojkovic, Petrovic, Kleo, Savic, Partizan bi do sada imao vise trofeja od Milana. VECERAS hrabro do pobede, da imamo i 3 ulazak u zadnjih par godina medju 32 najbolje ekipe evrope. Mi smo PARTIZAN.

joca

pre 8 godina

bice ludo.sitnice ce odluciti.ukoliko Bate prvo da gol Bate ide dalje ukolike partizan povede bice napeto do kraja utakmice.nema velike filozofije

fudbalski ekspert

pre 8 godina

Partizan ima previše problema u kompoziciji tima, pre svega u odbrani.
Ambicija za ostvarenje uspeha u vrhunskom takmičenju je normalna ali je u slučaju Partizana u ovom trenutku jednostavno nerealna.

Uprkos svim manama ovoga tima, prava podrška navijača može da ih učini i boljim nego što objektivno jesu. Zato je bitno da se JNA pokaže kao hram fudbala, a ne poligon za iživljavanje huligana.
Navijači Partizana treba da reaguju na dešavanja na terenu, a ne da pevaju neke nebulozne huliganske pesmice koje blage veze nemaju sa igrom.
Tim treba podržati kada se lomi utakmica.

Rumpel Stickin

pre 8 godina

Slika je fenomenalna...roler sa utakmice Partizan - Arsenal, još uvek čuvam dve zastavice sa ove utakmice, doneo klinki da se igra i nekako ostadoše u stanu :). Tada je bila mala da je vodim sa mnom al' danas je starija bar pola decenije :) i večeras će stajati pored mene i bodriti Partizan...danas ćemo biti na Istoku, tada sam bio na Jugu ali mislim da je tog dana ceo stadion bio Jug i koliko se sećam svi su stajali ceo stadion je bio na nogama i skakali i pevali... tu utakmicu smo pukli ali navijanje, navijanje pre svega celog stadiona će mi ostati u sećanju dok sam živ, ne sećam se do tad da li je nekad ceo stadion toliko učestvovao i aktivno navijao, a poprilično godina idem na utakmice.Danas je taj dan, danas igra naš Partizan. Ajmo Grobari i danas iz sveg glasa da borimo svoj tim i da ponovo gledamo kako se trese mušema na JNA...
DO POBEDE!!!

Земљо, отвори се!

pre 8 godina

Bate ide dalje, ne znam cemu toliko lozenje od strane miseva. Kao da su oni pobedili prvu utakmicu. Strasno.
(Nn lice, 26. avgust 2015 09:43)

Рече навијач клуба који је накантан од стране Казахстанаца у првом колу квалификација.

Milan

pre 8 godina

Srećno crno beli,navijač sam Zvezde a nešto razmišljam koliko je nas upropastio komunizam,samo mi u okruženju imamo zvezde u grbovima Partizan još 6 baklji,zatim imena klubova,dok u Hrvatskoj sa Hajdukovog grba bije šahovnica.Dinamov još od vremena SFRJ ju je imao.I onda čitamo,,spremte se spremte,, ili ,,u boj krenite,, itd.I to pokazuje koliko smo mi zalutali u vremenu i prostoru i koliko smo nespremni za promene,nisam za to da budemo apriori nacionalisti ali ni jedan srpski klub nije po obeležju.Potomci smo Nemanjića a ne Karla Marxa.

GROBARI GAJDOBRA

pre 8 godina

Bez spavanja..
Osecaj kao kad sam imao 15 godina a ustvari 3 puta mi je vise..
Ali bolest zvana Partizan ne prolazi..
Sta god bilo veceras bicemo uvek sa tobom Partizane !!
Tebe vole za te ginu tvoji verni Gtobari !!

Славиша

pre 8 godina

Данас је рођендан човеку који ме научио да будем човек, а не број. Данас сам му пожелео да најлепши поклон добије око 23 часа. Данас је 26. август 2015. године! Нека се уз помињање Њукасла и Андерлехта, од ујутру помиње и Бате Борисов!


"У мислима је победа, гол са 30 метара, синоћ није било спавања, јер данас игра Партизан!"

Olujnik

pre 8 godina

Iz svog srca i sve snage za Bate Borisov. Nikada nisam taj klub koji vi nazivate beogradski osećao kao nešto štomima ikakve veze sa ovim gradom i mojom zemljom. Živim za dan kada ćemo ga vratiti u grad gde je i osnovan. Pa neka mu se tamo raduju.

neki lik

pre 8 godina

kakva je Partizanova obrana? jel mogu izdržati da ne prime gol?
Nekako sam skeptičan prema ideji da će uvaliti 3 gola jednoj solidnoj i organiziranoj ekipi BATE-a. Jedan svakako, možda i dva...tri već teško..

Stjepana Supanca 15a, vaša je adresa!

pre 8 godina

Ima da vas samelje bate samo tako,ni valjak nece ostati od vas,iz 2-2 ko vrata,krnem crvenu i uzivam...
(milenko, 26. avgust 2015 10:27)

Ovo je već treći vaš klub ove sezone, a tek je avgust, zamisli kad uđemo u LŠ, imaćete još tri vaša kluba, ala ste srećni čoveče!!!
Večeras 3:0, živi bili, pa videli!

Mario

pre 8 godina

Za ove koji kazu da nije posteno da LS igraju npr. Partizan, BATE ili Dinamo, a da jedan Liverpool ne igra. Usporedio bi to sa situacijom između SP i EP u rukometu. Svi znaju da je EP jace od svjetskog jer ce gotovo svaka europska reprezentacija otpuhati bilo koju svjetsku. Ali eto, na svjetskom mora igrati Australija koju Poljska puni, a nema mjesta za Island s kojim bi Poljska igrala egal. Bas zato sto je SVJETSKO moraju igrati reprezentacije SVIJETA. Isto tako, ako je LIGA PRVAKA, koji je onda smisao da igraju samo klubovi lige petice? Raznovrsnost ljudi, to se trazi! LP.

Igor

pre 8 godina

"Crno-beli su na korak od trećeg učešća u grupnoj fazi elitnog takmičenja" - u medijima se napumpava atmosfera kao da smo mi, u najmanju ruku, Juventus, a iz Belorusije donosimo prednost od 3:0! Eto, bas tako se pravi neka euforija. Cinjenica je da smo mi najjeftiniji tim u Evropi, sastavljen od tatinih sinova i odlicnih "veznih" igraca, koji do prvog tima dolaze preko veze (kako bi se odredjeni menadzeri i mentori nafatirali miliona kad ih prodaju)! Ja bih stvarno voleo da Partizan pobedjuje i najjace timove u Evropi, ali daleko je to od realnosti.

raw grobar

pre 8 godina

Da volim CRNO-BELE,
Ja ponosno kazem svima,
Ja volim to slavno ime,
I divim se samo njima.
Na svetu nista lepse,
Ne moze da postoji,
Nego sto je nasa ljubav,
Prema CRNO-BELOJ boji.
Ljubav prema klubu,
Ne moze da prestane,
Dok zivim klicacu njemu,
Volim te Partizane.
Ja volim Partizana,
I svakog novog dana,
Kucace srce moje,
Za CRNO-BELE boje...

SAMO HRABRO DO POBEDE!!!

ludinovinar

pre 8 godina

Za Mijata, Kežmana, 
Vukotića, Mancea,
za Golca, Špica, Galića. 
Čavu, Sašu Ilića, 
za kaznenu ekspediciju,
Belgiju i Čelzija,
Crno beloj boji odani,
pevaju ti grobari!

Mi volimo mi bodrimo,
samo jedan klub na svetu celom.
I pevamo svaki dan
SAMO NAPRED PARTIZAN!

wer

pre 8 godina

Bate ide dalje, ne znam cemu toliko lozenje od strane miseva. Kao da su oni pobedili prvu utakmicu. Strasno.
(Nn lice, 26. avgust 2015 09:43)

besane su tebi noci, moja suzano iz rupe :)

bora

pre 8 godina

Još jedna epska bitka.Još jedna veličanstvena noć u HRAMU!!
Istočna Evropa noćas bira Gospodara!!
Momci,srce na teren pa šta nam Bog da! Već ste postigli veliki uspeh,jer da u zadnjih 15-ak god.nije Partizana,Evropa ne bi ni znala da se u Srbiji još igra fudbal!!
Još 10 sati!? Srbija je u groznici.Ko će to da dočeka!??

realno

pre 8 godina

Belorusi će postići gol preko Rodionova ili Hleba i to će odlučiti meč. Šansa je propuštena u prvoj utakmici a takve stvari se teško nadoknađuju u Evropi. Na kraju krajeva,objektivno je da srpski fudbal ima samo jednog predstavnika u evro-kupovima,ali ove sezone u ligi evrope.

zvezdas

pre 8 godina

Tako su nekada na beogradska jutra ljudi izlazili u setnju,citali novinske clanke i najave vaznih utamica.Pa se pricalo o taktici,kako cemo...ovako cemo.Podgrejavala se atmosfera i motao film sta ce sve da bude.Vece nikako da dodje,a bilo je to vreme velikih pobeda.Sutradan su svi grabili novine i citali po nekoliko puta o uspehu nasih timova.
Beograd je bio lep,a dan jos lepsi.Danas je drugo vreme,ali je ista fudbalska groznica.Jos i veca,jer se dugo cekalo.
Pa neka i sutra osvanu naslovi veliki.Beograd je zasluzio lepse dane.
Srecno Partizane.

zvezdas

pre 8 godina

Tako su nekada na beogradska jutra ljudi izlazili u setnju,citali novinske clanke i najave vaznih utamica.Pa se pricalo o taktici,kako cemo...ovako cemo.Podgrejavala se atmosfera i motao film sta ce sve da bude.Vece nikako da dodje,a bilo je to vreme velikih pobeda.Sutradan su svi grabili novine i citali po nekoliko puta o uspehu nasih timova.
Beograd je bio lep,a dan jos lepsi.Danas je drugo vreme,ali je ista fudbalska groznica.Jos i veca,jer se dugo cekalo.
Pa neka i sutra osvanu naslovi veliki.Beograd je zasluzio lepse dane.
Srecno Partizane.

Земљо, отвори се!

pre 8 godina

Bate ide dalje, ne znam cemu toliko lozenje od strane miseva. Kao da su oni pobedili prvu utakmicu. Strasno.
(Nn lice, 26. avgust 2015 09:43)

Рече навијач клуба који је накантан од стране Казахстанаца у првом колу квалификација.

wer

pre 8 godina

Bate ide dalje, ne znam cemu toliko lozenje od strane miseva. Kao da su oni pobedili prvu utakmicu. Strasno.
(Nn lice, 26. avgust 2015 09:43)

besane su tebi noci, moja suzano iz rupe :)

GROBARI GAJDOBRA

pre 8 godina

Bez spavanja..
Osecaj kao kad sam imao 15 godina a ustvari 3 puta mi je vise..
Ali bolest zvana Partizan ne prolazi..
Sta god bilo veceras bicemo uvek sa tobom Partizane !!
Tebe vole za te ginu tvoji verni Gtobari !!

raw grobar

pre 8 godina

Da volim CRNO-BELE,
Ja ponosno kazem svima,
Ja volim to slavno ime,
I divim se samo njima.
Na svetu nista lepse,
Ne moze da postoji,
Nego sto je nasa ljubav,
Prema CRNO-BELOJ boji.
Ljubav prema klubu,
Ne moze da prestane,
Dok zivim klicacu njemu,
Volim te Partizane.
Ja volim Partizana,
I svakog novog dana,
Kucace srce moje,
Za CRNO-BELE boje...

SAMO HRABRO DO POBEDE!!!

Milan

pre 8 godina

Srećno crno beli,navijač sam Zvezde a nešto razmišljam koliko je nas upropastio komunizam,samo mi u okruženju imamo zvezde u grbovima Partizan još 6 baklji,zatim imena klubova,dok u Hrvatskoj sa Hajdukovog grba bije šahovnica.Dinamov još od vremena SFRJ ju je imao.I onda čitamo,,spremte se spremte,, ili ,,u boj krenite,, itd.I to pokazuje koliko smo mi zalutali u vremenu i prostoru i koliko smo nespremni za promene,nisam za to da budemo apriori nacionalisti ali ni jedan srpski klub nije po obeležju.Potomci smo Nemanjića a ne Karla Marxa.

ludinovinar

pre 8 godina

Za Mijata, Kežmana, 
Vukotića, Mancea,
za Golca, Špica, Galića. 
Čavu, Sašu Ilića, 
za kaznenu ekspediciju,
Belgiju i Čelzija,
Crno beloj boji odani,
pevaju ti grobari!

Mi volimo mi bodrimo,
samo jedan klub na svetu celom.
I pevamo svaki dan
SAMO NAPRED PARTIZAN!

Rumpel Stickin

pre 8 godina

Slika je fenomenalna...roler sa utakmice Partizan - Arsenal, još uvek čuvam dve zastavice sa ove utakmice, doneo klinki da se igra i nekako ostadoše u stanu :). Tada je bila mala da je vodim sa mnom al' danas je starija bar pola decenije :) i večeras će stajati pored mene i bodriti Partizan...danas ćemo biti na Istoku, tada sam bio na Jugu ali mislim da je tog dana ceo stadion bio Jug i koliko se sećam svi su stajali ceo stadion je bio na nogama i skakali i pevali... tu utakmicu smo pukli ali navijanje, navijanje pre svega celog stadiona će mi ostati u sećanju dok sam živ, ne sećam se do tad da li je nekad ceo stadion toliko učestvovao i aktivno navijao, a poprilično godina idem na utakmice.Danas je taj dan, danas igra naš Partizan. Ajmo Grobari i danas iz sveg glasa da borimo svoj tim i da ponovo gledamo kako se trese mušema na JNA...
DO POBEDE!!!

JessePinkmanPFC

pre 8 godina

Za Mijata, Kežmana,
Vukotića, Mancea,
za Golca, Špica, Galića.
Čavu, Sašu Ilića,
za kaznenu ekspediciju,
Belgiju i Čelzija,
Crno beloj boji odani,
pevaju ti grobari!

Mi volimo mi bodrimo,
samo jedan klub na svetu celom.
I pevamo svaki dan
SAMO NAPRED PARTIZAN!
(ludinovinar, 26. avgust 2015 10:04)

Za Bozovic Boska, za Perovic Ivana,
za Blagoja Paunovica, za Boru Todorovica
za mog bolesnog caleta koji ne sme da gleda ovo i za jos hiljadu njih kojima ime ne znamo i kojima je jedina sreca u ovom prokletom zivotu Partizan.

MI VOLIMO I BODRIMO SAMO JEDAN TIM NA SVETU CELOM

Đorđe

pre 8 godina

Ja vidim dva moguća scenaria ove utakmice.
Prvi, da se Partizanu otvori utakmica, da se igrači rastrče, odigraju brzo, tečno, da realizuju šanse i damo 3,4 gola. Da nas posluži i sreća. Ima Partizan brze igrače, ima tečnu igru i ovo nije nemoguće.

Drugi scenario je tvrda i pozicinoa igra koju će Bate pokušati da nametne. Oni su tvrda i gruba ekipa, taktički izuzetno disciplinovani i odlični u prekidima i nabačenim loptama. Ako uspeju da nametnu svoj ritam, teške borbe na sredini terena bez izrazitih napada, nemamo šanse. Iz takve igre će oni sigurno uvaljati bar jedan gol i to je kraj. U tom slučaju gubimo 1:0, ili eventualno bude 1:1.
Ne želim da budem pesimista, ali 1:0 je mnogo dobar rezultata za BATE i po meni imaju veće šanse da prođu dalje. Mnogo bi voleo da grešim i da na kraju pojedem sva ova g.... ali biće Partizanu mnogo teško.
SREĆNO CRNO BELI!!!

volt min x112

pre 8 godina

1. kolo :Crvena Zvezda- Grashopers Zürich
2.kolo: Crvena Zvezda -Glasgow Rangers
3. cetvrtfinale :Crvena Zvezda- Dinamo Dresden
4.polufinale :Crvena Zvezda -Bajern M.
5.finale :Crvena Zvezda- O.Marsej

1.kolo :Partizan-Dila Gori
2. kolo: Partizan-Steua Bukurest
3.kolo:Partizan- Bate Borisov



Po nekadasnjem sistemu takmicenja Partizan bi vecerasnjom pobedom obezbedio ulazak u POLUFINALE lige sampiona. I onda sacekas recimo Arsenal koji nema svoju noc i zabije sebi autogol i eto tebe u finalu, tamo parkiras autobus, voz, i odigras najgore finale u istoriji nekog takmicenja i podignes pehar.
Da ne pricam o tome da su ta sretna vremena i da kao onda mozes da zadrzis igraca, Jovetic, Nastasic, Ljajic, Zivkovic, Markovic, Mitrovic, Fejsa, Tosic, Sulejmani, Brasanac, Stojkovic, Petrovic, Kleo, Savic, Partizan bi do sada imao vise trofeja od Milana. VECERAS hrabro do pobede, da imamo i 3 ulazak u zadnjih par godina medju 32 najbolje ekipe evrope. Mi smo PARTIZAN.

Partizan u inat svima.!

pre 8 godina

Oko 35000 navijaca, a ne oko 30000 navijaca do sada je prodato 32710 ulaznica sto znaci da ce na stadionu biti minimum 350000 jer zna se koliko se karara uvek vise pusti za Jug!
Zasto u ovoj zemlji postoji potreba da semanjuje uvek broj Partizanovih navijaca!

ima jedan tim 13 x 6 dv and. namzek ajetam

pre 8 godina

Najvise komentara od kada ja pratim vesti ovde na b92 je bilo posle neke kosarkaske utakmice Partizana i posle pobede mladih fudbalera u finalu, tad je bilo oko 1600 komentara, veceras posle plasmana Partizana medju 32 ocekujem oko 2000.

Славиша

pre 8 godina

Данас је рођендан човеку који ме научио да будем човек, а не број. Данас сам му пожелео да најлепши поклон добије око 23 часа. Данас је 26. август 2015. године! Нека се уз помињање Њукасла и Андерлехта, од ујутру помиње и Бате Борисов!


"У мислима је победа, гол са 30 метара, синоћ није било спавања, јер данас игра Партизан!"

realno

pre 8 godina

Belorusi će postići gol preko Rodionova ili Hleba i to će odlučiti meč. Šansa je propuštena u prvoj utakmici a takve stvari se teško nadoknađuju u Evropi. Na kraju krajeva,objektivno je da srpski fudbal ima samo jednog predstavnika u evro-kupovima,ali ove sezone u ligi evrope.

Pametnjakovic Mladji

pre 8 godina

1. kolo :Crvena Zvezda- Grashopers Zürich 2.kolo: Crvena Zvezda -Glasgow Rangers3. cetvrtfinale :Crvena Zvezda- Dinamo Dresden 4.polufinale :Crvena Zvezda -Bajern M.5.finale :Crvena Zvezda- O.Marsej1.kolo :Partizan-Dila Gori2. kolo: Partizan-Steua Bukurest3.kolo:Partizan- Bate Borisov Po nekadasnjem sistemu takmicenja Partizan bi vecerasnjom pobedom obezbedio ulazak u POLUFINALE lige sampiona. I onda sacekas recimo Arsenal koji nema svoju noc i zabije sebi autogol i eto tebe u finalu, tamo parkiras autobus, voz, i odigras najgore finale u istoriji nekog takmicenja i podignes pehar. Da ne pricam o tome da su ta sretna vremena i da kao onda mozes da zadrzis igraca, Jovetic, Nastasic, Ljajic, Zivkovic, Markovic, Mitrovic, Fejsa, Tosic, Sulejmani, Brasanac, Stojkovic, Petrovic, Kleo, Savic, Partizan bi do sada imao vise trofeja od Milana. VECERAS hrabro do pobede, da imamo i 3 ulazak u zadnjih par godina medju 32 najbolje ekipe evrope. Mi smo PARTIZAN.
(volt min x112, 26. avgust 2015 11:13) Boze al ti imas bujnu mastu.

HQ

pre 8 godina

navijac sam zvezde ali cu svim srcem navijati za partizan.. pa da i srbija ima predstavnika u LS ljudi bre.. da se ne sramotimo vise.. a kad dodje derbi naravno onda prozivke i sl. stvari.. SRBIJAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA

nemanja

pre 8 godina

Ocekujem da ce Kiza imati hraborsti koju je pokazao i do sada, i da ce od prvog minuta dati sansu Lukicu. Decko je klasa. Ova utakmica je idealna za njega, ima mirnocu, vrhunsku tehniku, sut... kad ga gledam na terenu u igri deluje kao da ima desetine sezona iskustva. Nacin na koji on igra je takav da je potpuno svejedno ko je protivnik, da li mesarske ekipe i JSL ili neka renomirana evropska. Jer igra jednostavno, iz prve, lagan je u prenosu lopte i lucidan. Iskreno, mislim da od Ilica u tim godinama, nismo imali boljeg igraca na poziciji plejmejkera. U drugom delu uvesti Kapitena, umesto Babovica, ako rezultat ne krene kako treba. Ostalo, sve isto. Visok presing, od starta u napad, nisu ovi bauk, iako jesu iskusna ekipa. Neka budu rastereceni, jer mi vec imamo uspeh, LE je realan domet, a LS ce biti iznad ocekivanja. Cak i u 90. da ga damo, a ne primimo pre toga, imamo produzetke. Ovaj tim za razliku od prethodnih sezona, ima koncept, stil igre, i igra najlepsi fudbal jos do vremena Djukica kratko, i nesto pre Mateusa. Ocekujem da Lukic danas dokaze ono sto mislim da jeste, da je vrhunski igrac. Kizo, ubaci malog, neces pogresiti!!!

bora

pre 8 godina

Uprava FK Partizan očekuje večeras ogromnu podršku navijača da se prodje dalje.I imaće je!!
Al' ne može po principu:
"Kad je muka.Dje si Luka?
Kad je...e,Luku ne zovéte!"
Naša je želja da pomognete KK Partizan,i večeras ćemo vam to reći!!

Nikad kao Bane...

pre 8 godina

Ajmo crno-beli, na pobedu, pa cak i da ne bude dovoljna, bar da osvetlamo obraz i skupimo bodove za Evropu sledece godine... Evropa je ove jeseni vec osigurana i svaka vam cast na tome!

Stjepana Supanca 15a, vaša je adresa!

pre 8 godina

Ima da vas samelje bate samo tako,ni valjak nece ostati od vas,iz 2-2 ko vrata,krnem crvenu i uzivam...
(milenko, 26. avgust 2015 10:27)

Ovo je već treći vaš klub ove sezone, a tek je avgust, zamisli kad uđemo u LŠ, imaćete još tri vaša kluba, ala ste srećni čoveče!!!
Večeras 3:0, živi bili, pa videli!

Igor

pre 8 godina

Opet će večeras Kovinjalo da kaže:"Čiča miča i gotova priča!!!", posle našeg trećeg gola naravno. AJMO CRNO BELI!!!!!!!!!!!!!!!

neki lik

pre 8 godina

kakva je Partizanova obrana? jel mogu izdržati da ne prime gol?
Nekako sam skeptičan prema ideji da će uvaliti 3 gola jednoj solidnoj i organiziranoj ekipi BATE-a. Jedan svakako, možda i dva...tri već teško..

112233

pre 8 godina

eee moji gani,navijate za Bate??
razmislite malo,partizan udje u LS,koeficijent srpskom fudbalu poraste i onda imate vise sansi da izbegnete ekipe kao sto su veliki Kairat i drugi...

fudbalski ekspert

pre 8 godina

Partizan ima previše problema u kompoziciji tima, pre svega u odbrani.
Ambicija za ostvarenje uspeha u vrhunskom takmičenju je normalna ali je u slučaju Partizana u ovom trenutku jednostavno nerealna.

Uprkos svim manama ovoga tima, prava podrška navijača može da ih učini i boljim nego što objektivno jesu. Zato je bitno da se JNA pokaže kao hram fudbala, a ne poligon za iživljavanje huligana.
Navijači Partizana treba da reaguju na dešavanja na terenu, a ne da pevaju neke nebulozne huliganske pesmice koje blage veze nemaju sa igrom.
Tim treba podržati kada se lomi utakmica.

Mario

pre 8 godina

Za ove koji kazu da nije posteno da LS igraju npr. Partizan, BATE ili Dinamo, a da jedan Liverpool ne igra. Usporedio bi to sa situacijom između SP i EP u rukometu. Svi znaju da je EP jace od svjetskog jer ce gotovo svaka europska reprezentacija otpuhati bilo koju svjetsku. Ali eto, na svjetskom mora igrati Australija koju Poljska puni, a nema mjesta za Island s kojim bi Poljska igrala egal. Bas zato sto je SVJETSKO moraju igrati reprezentacije SVIJETA. Isto tako, ako je LIGA PRVAKA, koji je onda smisao da igraju samo klubovi lige petice? Raznovrsnost ljudi, to se trazi! LP.

djole

pre 8 godina

Eh, kad bi ti znao ista o fudbalu tih godina, pa bi onda znao koliko su te ekipe tada bile jake. Pazi njega, uporedjuje ih sa danasnjim... :D

Mnogo vas boli taj Bari, a tek kad bi ukapirali da je Zvezda i pre i posle toga daleko dolazila (polufinala itd), tek bi ti se tada slosilo.
(Kum, 26. avgust 2015 12:20)

Eh, kad bi ti znao ista o fudbalu tih godina, znao bi da najboljim klubovima (citaj: Engleski) nije bilo dozvoljeno da budu na tom vasem slavnom takmicenju. Pazi njega, misli da su najbolji a nisu ni igrali protiv najboljih.

Mnogo vas boli sto posle tog Barija ste postali fleka na fudbalskoj mapi. Koliko puta ste od tad prezimili u evropi? Ili bolje jos, koliko puta ste prosli prvo kolo kvalifikacija?

bora

pre 8 godina

Još jedna epska bitka.Još jedna veličanstvena noć u HRAMU!!
Istočna Evropa noćas bira Gospodara!!
Momci,srce na teren pa šta nam Bog da! Već ste postigli veliki uspeh,jer da u zadnjih 15-ak god.nije Partizana,Evropa ne bi ni znala da se u Srbiji još igra fudbal!!
Još 10 sati!? Srbija je u groznici.Ko će to da dočeka!??

Žuka - najbolji stranac svih vremena u Partizanu

pre 8 godina

Onaj osećaj kada u radnji kupuješ dezodorans Champions League, jer veruješ da će tvoj klub igrati u Ligi šampiona!!!
Svu sreću vam želim momci, igrajte hrabro i napadački!
Svim srcem uz Partizan!!!

mmm

pre 8 godina

Veceras mogu da zamislim navijace suprotnog kluba. Sakrice se u svoje kucice i navijace za Bate. Ako ne daj Boze budu prosli zvace sve Grobare koje poznaju da sprdaju, ako mi budemo prosli reci ce da nisu gledali tekmu (cast izuzecima).

Napred Partizan!

Napred Partizan

pre 8 godina

Samo da se plasiramo u LŠ, a posle možemo sve utakmice u grupi da izgubimo-nije bitno.

Kapije stadiona će biti otvorene dva sata pre početka susreta, od 18:45.

kosta

pre 8 godina

Daj Bože da Bate Borisov izbori večeras rezultat koji im odgovara... Nemojte da se lažemo, mi Zvezdaši vam želimo u životu sve najbolje ali u sportu mnogo tuge i bola. Iskreno. (neka mi neko od vas kaže da ne misli sve ovo isto za nas)

СрбинсонКрусо

pre 8 godina

Само памет у главу! Покажите сад да ли сте зечеви или сте тигрови, не дајте им ни педаљ без борбе, ако већ паднете, учините то са стилом, и без накнадног жаљења!

Igor

pre 8 godina

"Crno-beli su na korak od trećeg učešća u grupnoj fazi elitnog takmičenja" - u medijima se napumpava atmosfera kao da smo mi, u najmanju ruku, Juventus, a iz Belorusije donosimo prednost od 3:0! Eto, bas tako se pravi neka euforija. Cinjenica je da smo mi najjeftiniji tim u Evropi, sastavljen od tatinih sinova i odlicnih "veznih" igraca, koji do prvog tima dolaze preko veze (kako bi se odredjeni menadzeri i mentori nafatirali miliona kad ih prodaju)! Ja bih stvarno voleo da Partizan pobedjuje i najjace timove u Evropi, ali daleko je to od realnosti.

Kum

pre 8 godina

Po nekadasnjem sistemu takmicenja Partizan bi vecerasnjom pobedom obezbedio ulazak u POLUFINALE lige sampiona. I onda sacekas recimo Arsenal koji nema svoju noc i zabije sebi autogol i eto tebe u finalu, tamo parkiras autobus, voz, i odigras najgore finale u istoriji nekog takmicenja i podignes pehar.
(volt min x112, 26. avgust 2015 11:13)

Eh, kad bi ti znao ista o fudbalu tih godina, pa bi onda znao koliko su te ekipe tada bile jake. Pazi njega, uporedjuje ih sa danasnjim... :D

Mnogo vas boli taj Bari, a tek kad bi ukapirali da je Zvezda i pre i posle toga daleko dolazila (polufinala itd), tek bi ti se tada slosilo.

Krtica

pre 8 godina

Jel znate koja je veza između Zagreba,Manchestera i Londona??

Samo ta tri grada imaju 2 ili više predstavnika u LP. :)

Znači Zagreb jedan od rijetkih gradova koji će imati dva predstavnika u ligi prvaka.Ma tko to može! :D Zagreb,Manchester i London!! :D

Krtica

pre 8 godina

Danas posto mi je rodjendan,pozeleo sam da Partizan pobedi veceras u Hramu...
(realno, 26. avgust 2015 11:01)



Pobjedit će Partizan 2:1 samo u čast tebi i tvome rođendanu.
I svi sretni,vuk sit ovce na broju!! :DD

joca

pre 8 godina

bice ludo.sitnice ce odluciti.ukoliko Bate prvo da gol Bate ide dalje ukolike partizan povede bice napeto do kraja utakmice.nema velike filozofije

saeKn

pre 8 godina

Ne zelim vam srecu veceras 50-50 je realno ali niste znali da cestitate Zvezdi uspeh u kasarci izmisljali ste svake gluposti oko zvezdinog duga dok su godinama unazad skupi stranci igrali za Partizan ''odakle pare''takodje necu ni da se radujem preterano ako ispanete jer sam ipak zvezdas mogu da se radujem samo zvezdinim uspesima.

Olujnik

pre 8 godina

Iz svog srca i sve snage za Bate Borisov. Nikada nisam taj klub koji vi nazivate beogradski osećao kao nešto štomima ikakve veze sa ovim gradom i mojom zemljom. Živim za dan kada ćemo ga vratiti u grad gde je i osnovan. Pa neka mu se tamo raduju.

želim vam isto što ste vi želeli Zvezdi

pre 8 godina

Hahahaha! Kako je smešno kad se uspale navijači malog kluba i počnu da prete. Klub koji je 4 puta u svojoj istoriji prezimio u Evropi :D

realno

pre 8 godina

Belorusi će postići gol preko Rodionova ili Hleba i to će odlučiti meč. Šansa je propuštena u prvoj utakmici a takve stvari se teško nadoknađuju u Evropi. Na kraju krajeva,objektivno je da srpski fudbal ima samo jednog predstavnika u evro-kupovima,ali ove sezone u ligi evrope.

Olujnik

pre 8 godina

Iz svog srca i sve snage za Bate Borisov. Nikada nisam taj klub koji vi nazivate beogradski osećao kao nešto štomima ikakve veze sa ovim gradom i mojom zemljom. Živim za dan kada ćemo ga vratiti u grad gde je i osnovan. Pa neka mu se tamo raduju.

saeKn

pre 8 godina

Ne zelim vam srecu veceras 50-50 je realno ali niste znali da cestitate Zvezdi uspeh u kasarci izmisljali ste svake gluposti oko zvezdinog duga dok su godinama unazad skupi stranci igrali za Partizan ''odakle pare''takodje necu ni da se radujem preterano ako ispanete jer sam ipak zvezdas mogu da se radujem samo zvezdinim uspesima.

neki lik

pre 8 godina

kakva je Partizanova obrana? jel mogu izdržati da ne prime gol?
Nekako sam skeptičan prema ideji da će uvaliti 3 gola jednoj solidnoj i organiziranoj ekipi BATE-a. Jedan svakako, možda i dva...tri već teško..

kosta

pre 8 godina

Daj Bože da Bate Borisov izbori večeras rezultat koji im odgovara... Nemojte da se lažemo, mi Zvezdaši vam želimo u životu sve najbolje ali u sportu mnogo tuge i bola. Iskreno. (neka mi neko od vas kaže da ne misli sve ovo isto za nas)

Kum

pre 8 godina

Po nekadasnjem sistemu takmicenja Partizan bi vecerasnjom pobedom obezbedio ulazak u POLUFINALE lige sampiona. I onda sacekas recimo Arsenal koji nema svoju noc i zabije sebi autogol i eto tebe u finalu, tamo parkiras autobus, voz, i odigras najgore finale u istoriji nekog takmicenja i podignes pehar.
(volt min x112, 26. avgust 2015 11:13)

Eh, kad bi ti znao ista o fudbalu tih godina, pa bi onda znao koliko su te ekipe tada bile jake. Pazi njega, uporedjuje ih sa danasnjim... :D

Mnogo vas boli taj Bari, a tek kad bi ukapirali da je Zvezda i pre i posle toga daleko dolazila (polufinala itd), tek bi ti se tada slosilo.

Krtica

pre 8 godina

Danas posto mi je rodjendan,pozeleo sam da Partizan pobedi veceras u Hramu...
(realno, 26. avgust 2015 11:01)



Pobjedit će Partizan 2:1 samo u čast tebi i tvome rođendanu.
I svi sretni,vuk sit ovce na broju!! :DD

Krtica

pre 8 godina

Jel znate koja je veza između Zagreba,Manchestera i Londona??

Samo ta tri grada imaju 2 ili više predstavnika u LP. :)

Znači Zagreb jedan od rijetkih gradova koji će imati dva predstavnika u ligi prvaka.Ma tko to može! :D Zagreb,Manchester i London!! :D

Milan

pre 8 godina

Srećno crno beli,navijač sam Zvezde a nešto razmišljam koliko je nas upropastio komunizam,samo mi u okruženju imamo zvezde u grbovima Partizan još 6 baklji,zatim imena klubova,dok u Hrvatskoj sa Hajdukovog grba bije šahovnica.Dinamov još od vremena SFRJ ju je imao.I onda čitamo,,spremte se spremte,, ili ,,u boj krenite,, itd.I to pokazuje koliko smo mi zalutali u vremenu i prostoru i koliko smo nespremni za promene,nisam za to da budemo apriori nacionalisti ali ni jedan srpski klub nije po obeležju.Potomci smo Nemanjića a ne Karla Marxa.

Pametnjakovic Mladji

pre 8 godina

1. kolo :Crvena Zvezda- Grashopers Zürich 2.kolo: Crvena Zvezda -Glasgow Rangers3. cetvrtfinale :Crvena Zvezda- Dinamo Dresden 4.polufinale :Crvena Zvezda -Bajern M.5.finale :Crvena Zvezda- O.Marsej1.kolo :Partizan-Dila Gori2. kolo: Partizan-Steua Bukurest3.kolo:Partizan- Bate Borisov Po nekadasnjem sistemu takmicenja Partizan bi vecerasnjom pobedom obezbedio ulazak u POLUFINALE lige sampiona. I onda sacekas recimo Arsenal koji nema svoju noc i zabije sebi autogol i eto tebe u finalu, tamo parkiras autobus, voz, i odigras najgore finale u istoriji nekog takmicenja i podignes pehar. Da ne pricam o tome da su ta sretna vremena i da kao onda mozes da zadrzis igraca, Jovetic, Nastasic, Ljajic, Zivkovic, Markovic, Mitrovic, Fejsa, Tosic, Sulejmani, Brasanac, Stojkovic, Petrovic, Kleo, Savic, Partizan bi do sada imao vise trofeja od Milana. VECERAS hrabro do pobede, da imamo i 3 ulazak u zadnjih par godina medju 32 najbolje ekipe evrope. Mi smo PARTIZAN.
(volt min x112, 26. avgust 2015 11:13) Boze al ti imas bujnu mastu.

želim vam isto što ste vi želeli Zvezdi

pre 8 godina

Hahahaha! Kako je smešno kad se uspale navijači malog kluba i počnu da prete. Klub koji je 4 puta u svojoj istoriji prezimio u Evropi :D

zvezdas

pre 8 godina

Tako su nekada na beogradska jutra ljudi izlazili u setnju,citali novinske clanke i najave vaznih utamica.Pa se pricalo o taktici,kako cemo...ovako cemo.Podgrejavala se atmosfera i motao film sta ce sve da bude.Vece nikako da dodje,a bilo je to vreme velikih pobeda.Sutradan su svi grabili novine i citali po nekoliko puta o uspehu nasih timova.
Beograd je bio lep,a dan jos lepsi.Danas je drugo vreme,ali je ista fudbalska groznica.Jos i veca,jer se dugo cekalo.
Pa neka i sutra osvanu naslovi veliki.Beograd je zasluzio lepse dane.
Srecno Partizane.

wer

pre 8 godina

Bate ide dalje, ne znam cemu toliko lozenje od strane miseva. Kao da su oni pobedili prvu utakmicu. Strasno.
(Nn lice, 26. avgust 2015 09:43)

besane su tebi noci, moja suzano iz rupe :)

Земљо, отвори се!

pre 8 godina

Bate ide dalje, ne znam cemu toliko lozenje od strane miseva. Kao da su oni pobedili prvu utakmicu. Strasno.
(Nn lice, 26. avgust 2015 09:43)

Рече навијач клуба који је накантан од стране Казахстанаца у првом колу квалификација.

raw grobar

pre 8 godina

Da volim CRNO-BELE,
Ja ponosno kazem svima,
Ja volim to slavno ime,
I divim se samo njima.
Na svetu nista lepse,
Ne moze da postoji,
Nego sto je nasa ljubav,
Prema CRNO-BELOJ boji.
Ljubav prema klubu,
Ne moze da prestane,
Dok zivim klicacu njemu,
Volim te Partizane.
Ja volim Partizana,
I svakog novog dana,
Kucace srce moje,
Za CRNO-BELE boje...

SAMO HRABRO DO POBEDE!!!

volt min x112

pre 8 godina

1. kolo :Crvena Zvezda- Grashopers Zürich
2.kolo: Crvena Zvezda -Glasgow Rangers
3. cetvrtfinale :Crvena Zvezda- Dinamo Dresden
4.polufinale :Crvena Zvezda -Bajern M.
5.finale :Crvena Zvezda- O.Marsej

1.kolo :Partizan-Dila Gori
2. kolo: Partizan-Steua Bukurest
3.kolo:Partizan- Bate Borisov



Po nekadasnjem sistemu takmicenja Partizan bi vecerasnjom pobedom obezbedio ulazak u POLUFINALE lige sampiona. I onda sacekas recimo Arsenal koji nema svoju noc i zabije sebi autogol i eto tebe u finalu, tamo parkiras autobus, voz, i odigras najgore finale u istoriji nekog takmicenja i podignes pehar.
Da ne pricam o tome da su ta sretna vremena i da kao onda mozes da zadrzis igraca, Jovetic, Nastasic, Ljajic, Zivkovic, Markovic, Mitrovic, Fejsa, Tosic, Sulejmani, Brasanac, Stojkovic, Petrovic, Kleo, Savic, Partizan bi do sada imao vise trofeja od Milana. VECERAS hrabro do pobede, da imamo i 3 ulazak u zadnjih par godina medju 32 najbolje ekipe evrope. Mi smo PARTIZAN.

GROBARI GAJDOBRA

pre 8 godina

Bez spavanja..
Osecaj kao kad sam imao 15 godina a ustvari 3 puta mi je vise..
Ali bolest zvana Partizan ne prolazi..
Sta god bilo veceras bicemo uvek sa tobom Partizane !!
Tebe vole za te ginu tvoji verni Gtobari !!

Partizan u inat svima.!

pre 8 godina

Oko 35000 navijaca, a ne oko 30000 navijaca do sada je prodato 32710 ulaznica sto znaci da ce na stadionu biti minimum 350000 jer zna se koliko se karara uvek vise pusti za Jug!
Zasto u ovoj zemlji postoji potreba da semanjuje uvek broj Partizanovih navijaca!

ludinovinar

pre 8 godina

Za Mijata, Kežmana, 
Vukotića, Mancea,
za Golca, Špica, Galića. 
Čavu, Sašu Ilića, 
za kaznenu ekspediciju,
Belgiju i Čelzija,
Crno beloj boji odani,
pevaju ti grobari!

Mi volimo mi bodrimo,
samo jedan klub na svetu celom.
I pevamo svaki dan
SAMO NAPRED PARTIZAN!

Igor

pre 8 godina

"Crno-beli su na korak od trećeg učešća u grupnoj fazi elitnog takmičenja" - u medijima se napumpava atmosfera kao da smo mi, u najmanju ruku, Juventus, a iz Belorusije donosimo prednost od 3:0! Eto, bas tako se pravi neka euforija. Cinjenica je da smo mi najjeftiniji tim u Evropi, sastavljen od tatinih sinova i odlicnih "veznih" igraca, koji do prvog tima dolaze preko veze (kako bi se odredjeni menadzeri i mentori nafatirali miliona kad ih prodaju)! Ja bih stvarno voleo da Partizan pobedjuje i najjace timove u Evropi, ali daleko je to od realnosti.

Đorđe

pre 8 godina

Ja vidim dva moguća scenaria ove utakmice.
Prvi, da se Partizanu otvori utakmica, da se igrači rastrče, odigraju brzo, tečno, da realizuju šanse i damo 3,4 gola. Da nas posluži i sreća. Ima Partizan brze igrače, ima tečnu igru i ovo nije nemoguće.

Drugi scenario je tvrda i pozicinoa igra koju će Bate pokušati da nametne. Oni su tvrda i gruba ekipa, taktički izuzetno disciplinovani i odlični u prekidima i nabačenim loptama. Ako uspeju da nametnu svoj ritam, teške borbe na sredini terena bez izrazitih napada, nemamo šanse. Iz takve igre će oni sigurno uvaljati bar jedan gol i to je kraj. U tom slučaju gubimo 1:0, ili eventualno bude 1:1.
Ne želim da budem pesimista, ali 1:0 je mnogo dobar rezultata za BATE i po meni imaju veće šanse da prođu dalje. Mnogo bi voleo da grešim i da na kraju pojedem sva ova g.... ali biće Partizanu mnogo teško.
SREĆNO CRNO BELI!!!

ima jedan tim 13 x 6 dv and. namzek ajetam

pre 8 godina

Najvise komentara od kada ja pratim vesti ovde na b92 je bilo posle neke kosarkaske utakmice Partizana i posle pobede mladih fudbalera u finalu, tad je bilo oko 1600 komentara, veceras posle plasmana Partizana medju 32 ocekujem oko 2000.

djole

pre 8 godina

Eh, kad bi ti znao ista o fudbalu tih godina, pa bi onda znao koliko su te ekipe tada bile jake. Pazi njega, uporedjuje ih sa danasnjim... :D

Mnogo vas boli taj Bari, a tek kad bi ukapirali da je Zvezda i pre i posle toga daleko dolazila (polufinala itd), tek bi ti se tada slosilo.
(Kum, 26. avgust 2015 12:20)

Eh, kad bi ti znao ista o fudbalu tih godina, znao bi da najboljim klubovima (citaj: Engleski) nije bilo dozvoljeno da budu na tom vasem slavnom takmicenju. Pazi njega, misli da su najbolji a nisu ni igrali protiv najboljih.

Mnogo vas boli sto posle tog Barija ste postali fleka na fudbalskoj mapi. Koliko puta ste od tad prezimili u evropi? Ili bolje jos, koliko puta ste prosli prvo kolo kvalifikacija?

112233

pre 8 godina

eee moji gani,navijate za Bate??
razmislite malo,partizan udje u LS,koeficijent srpskom fudbalu poraste i onda imate vise sansi da izbegnete ekipe kao sto su veliki Kairat i drugi...

HQ

pre 8 godina

navijac sam zvezde ali cu svim srcem navijati za partizan.. pa da i srbija ima predstavnika u LS ljudi bre.. da se ne sramotimo vise.. a kad dodje derbi naravno onda prozivke i sl. stvari.. SRBIJAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA

mmm

pre 8 godina

Veceras mogu da zamislim navijace suprotnog kluba. Sakrice se u svoje kucice i navijace za Bate. Ako ne daj Boze budu prosli zvace sve Grobare koje poznaju da sprdaju, ako mi budemo prosli reci ce da nisu gledali tekmu (cast izuzecima).

Napred Partizan!

Славиша

pre 8 godina

Данас је рођендан човеку који ме научио да будем човек, а не број. Данас сам му пожелео да најлепши поклон добије око 23 часа. Данас је 26. август 2015. године! Нека се уз помињање Њукасла и Андерлехта, од ујутру помиње и Бате Борисов!


"У мислима је победа, гол са 30 метара, синоћ није било спавања, јер данас игра Партизан!"

joca

pre 8 godina

bice ludo.sitnice ce odluciti.ukoliko Bate prvo da gol Bate ide dalje ukolike partizan povede bice napeto do kraja utakmice.nema velike filozofije

Rumpel Stickin

pre 8 godina

Slika je fenomenalna...roler sa utakmice Partizan - Arsenal, još uvek čuvam dve zastavice sa ove utakmice, doneo klinki da se igra i nekako ostadoše u stanu :). Tada je bila mala da je vodim sa mnom al' danas je starija bar pola decenije :) i večeras će stajati pored mene i bodriti Partizan...danas ćemo biti na Istoku, tada sam bio na Jugu ali mislim da je tog dana ceo stadion bio Jug i koliko se sećam svi su stajali ceo stadion je bio na nogama i skakali i pevali... tu utakmicu smo pukli ali navijanje, navijanje pre svega celog stadiona će mi ostati u sećanju dok sam živ, ne sećam se do tad da li je nekad ceo stadion toliko učestvovao i aktivno navijao, a poprilično godina idem na utakmice.Danas je taj dan, danas igra naš Partizan. Ajmo Grobari i danas iz sveg glasa da borimo svoj tim i da ponovo gledamo kako se trese mušema na JNA...
DO POBEDE!!!

Žuka - najbolji stranac svih vremena u Partizanu

pre 8 godina

Onaj osećaj kada u radnji kupuješ dezodorans Champions League, jer veruješ da će tvoj klub igrati u Ligi šampiona!!!
Svu sreću vam želim momci, igrajte hrabro i napadački!
Svim srcem uz Partizan!!!

Igor

pre 8 godina

Opet će večeras Kovinjalo da kaže:"Čiča miča i gotova priča!!!", posle našeg trećeg gola naravno. AJMO CRNO BELI!!!!!!!!!!!!!!!

JessePinkmanPFC

pre 8 godina

Za Mijata, Kežmana,
Vukotića, Mancea,
za Golca, Špica, Galića.
Čavu, Sašu Ilića,
za kaznenu ekspediciju,
Belgiju i Čelzija,
Crno beloj boji odani,
pevaju ti grobari!

Mi volimo mi bodrimo,
samo jedan klub na svetu celom.
I pevamo svaki dan
SAMO NAPRED PARTIZAN!
(ludinovinar, 26. avgust 2015 10:04)

Za Bozovic Boska, za Perovic Ivana,
za Blagoja Paunovica, za Boru Todorovica
za mog bolesnog caleta koji ne sme da gleda ovo i za jos hiljadu njih kojima ime ne znamo i kojima je jedina sreca u ovom prokletom zivotu Partizan.

MI VOLIMO I BODRIMO SAMO JEDAN TIM NA SVETU CELOM

СрбинсонКрусо

pre 8 godina

Само памет у главу! Покажите сад да ли сте зечеви или сте тигрови, не дајте им ни педаљ без борбе, ако већ паднете, учините то са стилом, и без накнадног жаљења!

Stjepana Supanca 15a, vaša je adresa!

pre 8 godina

Ima da vas samelje bate samo tako,ni valjak nece ostati od vas,iz 2-2 ko vrata,krnem crvenu i uzivam...
(milenko, 26. avgust 2015 10:27)

Ovo je već treći vaš klub ove sezone, a tek je avgust, zamisli kad uđemo u LŠ, imaćete još tri vaša kluba, ala ste srećni čoveče!!!
Večeras 3:0, živi bili, pa videli!

bora

pre 8 godina

Još jedna epska bitka.Još jedna veličanstvena noć u HRAMU!!
Istočna Evropa noćas bira Gospodara!!
Momci,srce na teren pa šta nam Bog da! Već ste postigli veliki uspeh,jer da u zadnjih 15-ak god.nije Partizana,Evropa ne bi ni znala da se u Srbiji još igra fudbal!!
Još 10 sati!? Srbija je u groznici.Ko će to da dočeka!??

nemanja

pre 8 godina

Ocekujem da ce Kiza imati hraborsti koju je pokazao i do sada, i da ce od prvog minuta dati sansu Lukicu. Decko je klasa. Ova utakmica je idealna za njega, ima mirnocu, vrhunsku tehniku, sut... kad ga gledam na terenu u igri deluje kao da ima desetine sezona iskustva. Nacin na koji on igra je takav da je potpuno svejedno ko je protivnik, da li mesarske ekipe i JSL ili neka renomirana evropska. Jer igra jednostavno, iz prve, lagan je u prenosu lopte i lucidan. Iskreno, mislim da od Ilica u tim godinama, nismo imali boljeg igraca na poziciji plejmejkera. U drugom delu uvesti Kapitena, umesto Babovica, ako rezultat ne krene kako treba. Ostalo, sve isto. Visok presing, od starta u napad, nisu ovi bauk, iako jesu iskusna ekipa. Neka budu rastereceni, jer mi vec imamo uspeh, LE je realan domet, a LS ce biti iznad ocekivanja. Cak i u 90. da ga damo, a ne primimo pre toga, imamo produzetke. Ovaj tim za razliku od prethodnih sezona, ima koncept, stil igre, i igra najlepsi fudbal jos do vremena Djukica kratko, i nesto pre Mateusa. Ocekujem da Lukic danas dokaze ono sto mislim da jeste, da je vrhunski igrac. Kizo, ubaci malog, neces pogresiti!!!

fudbalski ekspert

pre 8 godina

Partizan ima previše problema u kompoziciji tima, pre svega u odbrani.
Ambicija za ostvarenje uspeha u vrhunskom takmičenju je normalna ali je u slučaju Partizana u ovom trenutku jednostavno nerealna.

Uprkos svim manama ovoga tima, prava podrška navijača može da ih učini i boljim nego što objektivno jesu. Zato je bitno da se JNA pokaže kao hram fudbala, a ne poligon za iživljavanje huligana.
Navijači Partizana treba da reaguju na dešavanja na terenu, a ne da pevaju neke nebulozne huliganske pesmice koje blage veze nemaju sa igrom.
Tim treba podržati kada se lomi utakmica.

bora

pre 8 godina

Uprava FK Partizan očekuje večeras ogromnu podršku navijača da se prodje dalje.I imaće je!!
Al' ne može po principu:
"Kad je muka.Dje si Luka?
Kad je...e,Luku ne zovéte!"
Naša je želja da pomognete KK Partizan,i večeras ćemo vam to reći!!

Nikad kao Bane...

pre 8 godina

Ajmo crno-beli, na pobedu, pa cak i da ne bude dovoljna, bar da osvetlamo obraz i skupimo bodove za Evropu sledece godine... Evropa je ove jeseni vec osigurana i svaka vam cast na tome!

Napred Partizan

pre 8 godina

Samo da se plasiramo u LŠ, a posle možemo sve utakmice u grupi da izgubimo-nije bitno.

Kapije stadiona će biti otvorene dva sata pre početka susreta, od 18:45.

Mario

pre 8 godina

Za ove koji kazu da nije posteno da LS igraju npr. Partizan, BATE ili Dinamo, a da jedan Liverpool ne igra. Usporedio bi to sa situacijom između SP i EP u rukometu. Svi znaju da je EP jace od svjetskog jer ce gotovo svaka europska reprezentacija otpuhati bilo koju svjetsku. Ali eto, na svjetskom mora igrati Australija koju Poljska puni, a nema mjesta za Island s kojim bi Poljska igrala egal. Bas zato sto je SVJETSKO moraju igrati reprezentacije SVIJETA. Isto tako, ako je LIGA PRVAKA, koji je onda smisao da igraju samo klubovi lige petice? Raznovrsnost ljudi, to se trazi! LP.