Nedelja, 02.08.2015.

17:05

UO odbio ostavke Terzića i Božovića

Generalni direktor Crvene zvezde Zvezdan Terzić i trener Miodrag Grof Božović ponudili su ostavke na svoje funkcije, ali su one odbijene.

Izvor: JT

UO odbio ostavke Terziæa i Božoviæa IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

228 Komentari

Sortiraj po:

Luka

pre 8 godina

Čović sigurno neće u FK, ne pada mu na pamet da pokvari sve što je uradio za KK. Osim toga, Terzića nećemo bez velike muke oterati.

Terapeut

pre 8 godina

A zasto ste onda i sazivali taj hitan upravni odbor...da bi jedne druge pohvalili kako dobro radite ili je stigla direktiva iz Vlade, pa je neko morao da Vam prenese!?

Covke

pre 8 godina

Izgleda da su navijaci pogresili kad su posle utakmice razgovarali sa upravom, ocigledno da su trebali da "popricaju" sa upravnim odborom.

Eh

pre 8 godina

Sve se slažem, ali Božovićevi momci i dalje imaju šansu da završe sezonu bez poraza. Da li bi neko, i pored svega, smeo da se kladi u veliku lovu da se to neće desiti? Ja ne bih.

ha

pre 8 godina

Daj Boze da dodje Covic! Cim se grobari toliko brinu, zna se sta to znaci.. Primer je ocigledan u kosarci :)
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Djape, 2. avgust 2015 20:51)

Sa velikom razlikom. U fudbalu nisu moguce vratolomija kao u kosarci, odnosno UEFA ne dozvoljava preregistracije klubova. Ako gasis klub, onda ga gasis i kreces od poslednjeg ranga takmicenja. Nema zamrzavanja. Takodje, isti taj Covic je vec prevario UEFA prosle godine, kada im je poslao falsifikovan izvestaj o dugovanjima, zbog cega je CZV i izbacena iz evropskih takmicenja. Ako vam je Covic spas, onda ste ga ugasili.

Bane

pre 8 godina

@Milan
Nema navijača u UO, ima ih malo u Skupštini kluba, ali ti ne razlikuješ UO od skupštine, tako da nisu oni oni što viču "uprava napolje" glasali da ona ostane. Čovi sedi u UO, on je prema pisanju nekih novina taj koji želi da dođe na čelo i promeni ime kluba, CZ BG na H2O, recimo, a odluka da se ništa ne promeni bila jednoglasna.

bobrok

pre 8 godina

Uprava napolje... ovi su najgori od svih.. Terza,Kokeza,Toncev i ostali... sve sto su radili bilo je lose,bez plana i sa puno laznih obecanja....Terza se potpuno pogubio,poslednja dva nastupa gde je garantovao titulu, i posle Ofk bio je tragican... Grof ocajan, bez ideje i koncepcije...Zvezdi trebaju njeni fudbalski ljudi, Covic bi bio brzo samleven u fudbalu; i time bi samo ugrozio i kosarkasku pricu... Zvezdi trebaju sposobni ljudi, iskusni poslovni i marketing menadzeri a u sportskom delu ljudi koji imaju autoritet i ideju i koji mogu da se suprtstave navijacima i u dogledno vreme naprave rezultat...

Stjepana Supanca 15a, vaša je adresa!

pre 8 godina

Mene kao Grobara iskreno strah da ih ne uzme Covic.Jer KK je kako tako oporavio !
(fun, 02. avgust 2015 21:05)

A ti si grobar koliko sam ja engleska kraljica...
ILR.

grdoba

pre 8 godina

Како се нуде оставке?! Оне се дају. Значи ли то да ова двојица неће моћи да напусте Звезду докле год им УО одбија оставке?

neki tamo

pre 8 godina

Dok delije postavljaju i smenjuju rukovodstva, crno nam se pise. A sve je pocelo od Dzaje, preko Piksija pa do dan danas.
Njih na 5km radijusa van stadiona i svima cd biti bolje.

MarkoSi

pre 8 godina

Kako glupo!? Generalni direktor bi trebalo da nudi ostavku kada ne obezbedi uslove ekipi (plate,pripreme,racionalizacija zaposlenih...),a ne zbog losih rezultata i ko zna kog po redu lose odradjenog prelaznog roka (odgovornost sportskog direktora). Ovo pokazuje da se u Zvezdi ne zna ko sta radi i zasto.

Toto-ko-tunjo

pre 8 godina

Gospodo delije,ne plasimo se mi vase legende Covica.Nista on nije uradio za kk,drzava je uradila tj.dala novac i sami to znate! (nik sloter, 02. avgust 2015 19:59)

A Dule sve vreme klesao igrace od kamena. Cista vestina. Nastavite.

maki

pre 8 godina

ista skola kao i tole, oni daju ostavke, ali ih prijatelji ubedjuju da ostanu, kad su izbori nema protivkandidata, i ako ima neko, taj se povuce, i onda sve u krug

veerghoen

pre 8 godina

Господину Човићу треба дати одрешене руке да води фудбалски клуб. Сви знамо шта је направио од кошаркашке секције. Пуне хале, Евролига, здрави односи, ређамо победе и трофеје, клупски буџет све бољи из године у годину.

krle

pre 8 godina

ja ne znam sto bi podnosili ostavke
klub smanjio dug za 10 miliona u prventvu zaostajemo 1 bod za rivalom, bez poraza smo.
u evropi nismo imali srece pa smo naisli na kazahstansku barsu.
sve u svemu, ironican sam :)

Abolirani predsednik

pre 8 godina

Pogledajte samo koliko se grobari plase Covica. Pa to vam dovoljno govori ko onda treba da vodi Zvezdu. Jasno je i njima sta im uradio u kosarci i da ce oziveti Zvezdu i u fudbalu.
(strah grobara je najbolji dokaz da treba Covic da se pita u Zvezdi, 2. avgust 2015 19:22)

Koliko te plaća po komentaru baš me zanima?

Majstor

pre 8 godina

Kakve ostavke ? Cim zagusti menjaj sve ? Skoti menjaju trenere na 15 godina... Sramota. Pustite ljude da rade, ne moze sve preko noci aman.

kimi

pre 8 godina

Slaviša bosanac ko je kupovao devize 90- tih ispred starog merkatora verovatno je jednom i od njega kupio. Čovek bez sportske karijere i obrazovanja stigao do potpredsednika zvezde i saveza. Samo u Srbiji.

strah grobara je najbolji dokaz da treba Covic da se pita u Zvezdi

pre 8 godina

Pogledajte samo koliko se grobari plase Covica. Pa to vam dovoljno govori ko onda treba da vodi Zvezdu. Jasno je i njima sta im uradio u kosarci i da ce oziveti Zvezdu i u fudbalu.

LEsa

pre 8 godina

A zasto da prihvate ostavku, kad su na dobrom putu...da totalno uniste Zvezdu!! Sva rukovodstva do sad su imala isti zadatak, da obezvredne Zvezdu i da je prodaju nekom tajkunu samo za dug. Ne moras da budes mnogo pametan da bi ukapirao desavanja. E, to je taj drzavni projekat...ne osvajaj titule, ne igraj Evropu, zaduzuj se basnoslovno i neko ce te kupiti za male pare!!

lol

pre 8 godina

Samo sever nije "skandirao uprava napolje" na prethodnoj tekmi. To je Toletov plaćeni navijački kadar, jer da nije, Tole ne bi jahao 8 godina i ubacio svog Terzića u klub. Nijedan Severnjak nije za ostavku Toletovog Terzića.
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (dr Zoki, 2. avgust 2015 17:38)
Ne lupaj gluposti molim te, na kraju utakmice je ceo stadio pevao zajedno!

JNA leminzi

pre 8 godina

A sadasnji predsednik Partizana, zar on nije doveden da bi Zvezda bila prvak? Pa sto ga ne terate partizani?! Sto ne vicete "Uprava napolje"?

sasha

pre 8 godina

Podrška upravi. Kao što sam juče posle poraza partizana napisao (Nije Partizan igrao sa 10 igrača iz druge postave već sa 11 (i Aškovski je iz druge postave Partizana). I nisu svi bili loši jedan je bio igrač utakmice (Aškovski). I nije sve tako crno - posle ovoga Grof će ostati trener Zvezde, a to vredi više od jednog boda.). Grofe izdrži. Jedva čekam derbi (ali ove godine a ne za dve -tri godine kada zvezda počne bolje da igra)

ivan

pre 8 godina

znaci ceo dan sam imao nadu da ce da odu svi a imao sam osecaj da nece I tacno su mi se obistinile sumnje. strasno! bojkot marakane do daljnjeg I to je to!!!

danix

pre 8 godina

Dragi moji Zvezdasi,cudi me da vi vec odavno ne realizujete sta je vas glavni problem.Vas problem je nedostatak kvalitetnih igraca i ni jedan trener ne moze od "blata" napraviti pitu.
Znam da nema para da se zadrze kvaliteniji igraci ili da se kupe neki bolji,ali ni drugi nemaju para pa opet nekako sastave ekipe koje bolje igraju od Zvezde.
Zato,nadjite covjeka koji ima nos za otkrivanje talenata i koji ce osvjeziti ekipu nekim domacim dobrim igracima,a nije da ih ih nema po Srbiji.Kako ih nadju Partizan,Vojvodina,Cuka itd?

FolqueBaroque

pre 8 godina

Politicari i "navijaci" su privatizovali srpski sport. Ovi prvi zato sto tu ima deviza a ovi drugi zbog prometa narkotika. Klasican organizovani kriminal.

krajisnik

pre 8 godina

Koji ce da zamjene ove?Jos gori? Terzica prozivate, hocete pojacanja, a nikog prodali nismo! Odakle da se pojacavamo? Jel Terzic igra ili ove babe na terenu?!
Dajte realnosti. Jos imamo super tim s obzirom koliko mozemo da si priustimo

Komsija Grobar

pre 8 godina

Terzicu ostani, Grofe ostani, ceo tim Zvezde svi ostanite, nista ne menjajte :D Vi ste osvajaci titule, imate super tim. Hahahahhahahahaha. Kakav cirkus. Da je (Zvezdu) upropaste do kraja pre privatizacije, a "armija" navijaca GLEDA.
:)

Cika Djura

pre 8 godina

Pisem kao navijac Zvezde koji je u sretna vremena sa Zvezdom prokrstario Evropu i stigao i do Tokija. Nije mi jasna politika celnika Zvezde. Sta im znaci titula. Valjda je cilj stvaranje tima a titula ce sama doci. Mi ne mozemo neke indijance da prodjemo u Evroligi. Data lova za licencu u Evro ligi a mi ni prvo kolo nismo prosli. Dovedeni igraci i trener a u tri kola nema igre. Zasto se stalno insistira na tituli. Zvezda godinama nema igru. Nema kreatora igre.Imam utisak kao da neko namerno unistava Zvezdu dok je konacno ne unisti

Batko

pre 8 godina

Dajte Covicu,on ce magijom cudo da napravi! 50mil dug ce platiti pokojna baba Grana,Zvezda ce postati FK CZ Surdulica i svi srecni,obmanuti i dive se Nebojsi!
(Poligraf, 02. avgust 2015 17:33)

Pa sta vam Nebojša uradi, majko mila...pa zar je obesčasćivanje u prošloj sezoni toliko ostavilo traga na vasz poljuljanu psihu...,??

DAVOR

pre 8 godina

Ovaj klub se lazno pretstavlja. Ovo nije Crvena Zvezda ovaj klub moze da se zove Srebrna Kokarda ili kako god hoce ali Crvena Zvezda nije sigurno. U pravoj Zvezdi su se gajile sasvim druge vrednosti i ljudske i moralne.

Miles Davis

pre 8 godina

Hahaha, da sigurno su ponudili ostavku znajuci da mogu da odu iz Zvezde.Bas nista nije dogovoreno.Ajde ne vredjajte ovom narodu inteligenciju!

Rasa

pre 8 godina

Od preko brda su angazovali mnoge medije i u pljuvackim orkestriranjem zele da uruse CZ. Nista od toga. CZ uskoro pocinje posle eksperimentalne faze Bozovica da grabi ka tituli!

charlie

pre 8 godina

Znači da je Partizan izgubio od Pazara zarad spasa "drugara" iz uprave Zvezde,ruka ruku miluje..Sada je lopta na polovini Zvezdinih navijača koji imaju izbor da bojkotuju utakmice ili da jednostavno zaćute.

Deja

pre 8 godina

Kako se grobari boje Covica . On je za tri godine spasao KK , toliko bi mu trebalo verovatno i za FK . Sve sami komentari groblja da ostane Terzic i da ga ne zameni Covic

Shomy

pre 8 godina

Ljudi opusteno ... ako ne budu hteli da odu, opet ce se kamere okrenuti na drugu stranu, razbiti par kola i problem ce biti resen :) ...

mrki

pre 8 godina

Ovi što sebe nazivaju navijačima a samo prave štetu Zvezdi jer zbog njihovog divljanja umesto da kupe pojačanje Zvezda plaća kazne. Sada bi hteli da odlučuju i ko će biti u upravi. Strašan poremećaj u Srpskom društvu.

Kontraš

pre 8 godina

Taj neko vodi Zvezdu sve ovo vreme... O svemu se on pita... On dovodi ljude... On daje novac...Kokeza je kurir... Ovo su rezultati njegovog truda i rada... On... Nasa prevashodnost...

PFC-1945-Zg

pre 8 godina

Strpljenja, nista ne ide preko noci. Prvi se macici u vodu bacaju. Ili ako hocete, Per Aspera Ad Astra.
Ove godine Zvezda ce biti sampion!

Savatiye

pre 8 godina

Mislim da bi Čović bio pravi čovek za taj posao,da sredi stanje u FK-u.Nemam nikakvu dilemu,da bi bar zaveo red a i pokazalo se da je njegova ideja o zadržavanju najiskusnijih igrača iz šampionske ekipe i forsiranje mladih sigurno bila bolja od ovoga što smo imali.Ovako tonemo sve dublje i dublje.

Mitar iz dubica

pre 8 godina

Odbijene ponudjene ostavke ha ha ha.....,ovo je prst u oko svakom postenom navijacu c.zvezde,pa niko nije lud svi znaju da je ovo sve fora.Ne da Gazda svoju fotelju zakopcao se za nju i ne pusta!

divac

pre 8 godina

Predlazem da se svako novorođeno dete navijaca propalog kluba cz nazove Nebojsa,u cast velikog ekonomskog i moralnog maga Nebojse Covica jelte..

saeKN

pre 8 godina

Covicu nemoj u fudbal drzi se kosarke hocu da pratim Zvezdu sledecih 10godina u el.U fudbalu nam nema srece sve dok nekrene jako takmicenje(aba liga npr.) mi smatramo uspeh ulazak u ligu evrope nije to lose takmicenje ali samo ako ucestvujes svake godine ne svake prestupne.

miki

pre 8 godina

Podrska upravi! Stvarno ne znam cemu nezadovoljstvo?! Zvezda jednostavno protiv Nislija nije imala srece, nije lopta htela u gol, desava se, to ce se negde vratiti, kad bude bilo najpotrebnije, glavno da su igraci ostavili srce na terenu, rezultat ce doci. Zvezda je pokazala protiv Radnickog svoju standardnu igru, kako godinama resava meceve u nasoj ligi, imala je igraca vise posle nezasluzenog iskljucenja, a dala je gol iz ofsajda kad je imala dva igraca vise na terenu jer se igracu Radnickog ukazivala pomoc, posle penal u 90. pa produzetak od 7 minuta do 98. minuta, ali kad nece nece . Sta vise pozeleti od uprave, vidi se da hoce i zele i da sve cine da Zvezda pobedjuje.

Dragan BL

pre 8 godina

Navijači da istraju u onom već rečenom UPRAVA NAPOLJE.
Ovi su pokazali dovoljno kakve su im namere. Karakter im promeniti ne možemo.
Ako ih AV bude štitio imaće sve veći otpor.
P.S. Tole mora da ide svejedno!

Laufer

pre 8 godina

Ostavke da podnesu portir i spremacica... Oterati iz kluba Parkera, Vukana, Orladnica, Andjelkovica, Gavrica i sve koji su doveli ova drva, teška bukovina ili breza, nisam siguran.

vetar u ledja

pre 8 godina

Podrska upravi! Stvarno ne znam cemu nezadovoljstvo?! Zvezda jednostavno protiv Nislija nije imala srece, nije lopta htela u gol, desava se, to ce se negde vratiti, kad bude bilo najpotrebnije, glavno da su igraci ostavili srce na terenu, rezultat ce doci. Zvezda je pokazala protiv Radnickog svoju standardnu igru, kako godinama resava meceve u nasoj ligi, imala je igraca vise posle nezasluzenog iskljucenja, a dala je gol iz ofsajda kad je imala dva igraca vise na terenu jer se igracu Radnickog ukazivala pomoc, posle penal u 90. pa produzetak od 7 minuta do 98. minuta, ali kad nece nece . Sta vise pozeleti od uprave, vidi se da hoce i zele i da sve cine da Zvezda pobedjuje.

Neko iz mase

pre 8 godina

Ljudi, kakvi odbori i ostale budalastine, dosta je bilo lazi i mazanje ociju!!! Ajmo svi ispred Marakane, da im po(kazemo) nas stav i sta im mislimo!!!

Duško Dugouško

pre 8 godina

Zvezda: Vučić, Šutanovac, Škundrić, Antić.
Partizan: Dačić, Ružić, Toma, Tadić, Dodik.
Mislim da se ozvaniči, dosta foliranja.
Još da vidimo kako će prikloniti Steva Majami, Keka, Falji, Pini, Rajo Božović, Brano Mićunović.

manunited

pre 8 godina

I to je to? Kao pricali smo nesto iza zatvorenih vrata i sad idemo kuci? Bas super sto je odrzana vanredna sednica. Inace, ako navijaci hoce da stave Covica, pa neka kupe sebi klub pa neka ga stave. Nije Zvezda njihova.

brajkoo

pre 8 godina

pravi navijaci nisu skandirali `uprava napolje`, samo oni pozeri sa zapada koji dodju na 3 utakmice godisnje i bi da `dijele pravdu`.... liga je pocela, sta je tu je, mislim da se tim mozete uigrati, a ako ne sta cemo sad, tako je kako je, najmanje TIMU/FUDBALERIM sada trebaju indijanci sa zapada koji umjesto da ih podrze, skandiraju svakakve gluposti.. ako volite ZVEZDU dodjite i podrzite ih dobili/izgubili ili igrali nerijeseno, inace nema potrebe, $edite doma...

Poligraf

pre 8 godina

Dajte Covicu,on ce magijom cudo da napravi! 50mil dug ce platiti pokojna baba Grana,Zvezda ce postati FK CZ Surdulica i svi srecni,obmanuti i dive se Nebojsi!

Savic

pre 8 godina

Covicu, spasavaj sto se spasti moze! Trebalo bi primeniti recept naseg kosarkaskog kluba, odraditi UPPR, i tako smanjiti dugove na 2,5 %. To ce nam omoguciti da uskoro napravimo respektabilan tim u evropskim okvirima!

dosta vise

pre 8 godina

Na "predlog navijaca"?!?!Kojih navijaca?Ja znam mnogo navijaca koje niko nista nije pitao.A dok ovi placenici predstavljaju navijace ovako ce nam biti.

kiki

pre 8 godina

Ne nasedati na grobarske provokacije! Igra se plejof, tako da ako bude i 7-8 bodova zaostatka to ne znaci nista jer u plejofu se smanjuje razlika na svega 2-3 boda. Ovaj prvi deo je skoro nebitan kao i u NBA.

Goran

pre 8 godina

Terzic je zavrsio sednicu sa racenicom NEKA JE HVALA NOVOM PAZARU DA ZIVI DUGO ASKOVSKI.....BOG(citaj:ALAH) I PAZARCI SU NAS (citaj: ME) SPASILI...

dr Zoki

pre 8 godina

Samo sever nije "skandirao uprava napolje" na prethodnoj tekmi. To je Toletov plaćeni navijački kadar, jer da nije, Tole ne bi jahao 8 godina i ubacio svog Terzića u klub. Nijedan Severnjak nije za ostavku Toletovog Terzića.

Biće kako on odluči, cccccccccc...

pre 8 godina

Sve je rekao Čović, na pitanje novinara, da li dolazi na čelo kluba: "Znate vi koga bi to trebalo da pitate." Partizanovac sam ali cenim Čovića jer je za ove neznalice veliki igrač. Ovo što je rekao, ko razume shvatiće, jeste brutalno priznanje da je i sport u rukama jednog čoveka.

Patrik

pre 8 godina

Covic treba da bude novi ministar finansija,covek finansije kosarkaskog minusa od par miliona evra dovede u kako on kaze da je budzet 5 mil evra,jos sad prodali Kalinica za milion evra.Covek je madjionicar.Definitivno za ministra finansija.Ako dodje u fk ima i njih da uvede u plus.Bolje da ne dolazi u fk,bolje po nas sto ne gotivimo Zvezdu.

Millennium

pre 8 godina

Očekivano. Kao što sam napisao u jednom komentaru koji mi nisu objavili, cela priča oko konferencije će biti farsa. Nema šta oni da nude ostavke, ili ideš ili ne. Već oprobani recept koji su i ranije primenjivali. Oni kao nude ostavke, ovi kao ne žele da ih prihvate. Svi se slože da vole Zvezdu i da rade u njenom interesu i nastavljaju po starom. O ovome će se prisati još par dana, i sve će se zaboraviti.

i.j.kv

pre 8 godina

Koga vise zasmejavaju ovi ljudi sto se zovu Uprava Zvezde...odbili ostavke Terzica i Bozovica....pa normalno,posto su ostavke ponudjene,a ne iznudjene.Kolektivno podnesite ostavke svi u Crvenoj Zvezdi,neka se lepo klub ugasi da ne brukate i Zvezdu i sebe.

Urke

pre 8 godina

Šta da se menja kad je Partizan juče kiksnuo pa je zaostatak samo jedan bod, što će reći da je 5 bodova iz 3 kola super i da ne treba ništa menjati. Bar još nedelju dana...

Poligraf

pre 8 godina

Dajte Covicu,on ce magijom cudo da napravi! 50mil dug ce platiti pokojna baba Grana,Zvezda ce postati FK CZ Surdulica i svi srecni,obmanuti i dive se Nebojsi!

i.j.kv

pre 8 godina

Koga vise zasmejavaju ovi ljudi sto se zovu Uprava Zvezde...odbili ostavke Terzica i Bozovica....pa normalno,posto su ostavke ponudjene,a ne iznudjene.Kolektivno podnesite ostavke svi u Crvenoj Zvezdi,neka se lepo klub ugasi da ne brukate i Zvezdu i sebe.

Millennium

pre 8 godina

Očekivano. Kao što sam napisao u jednom komentaru koji mi nisu objavili, cela priča oko konferencije će biti farsa. Nema šta oni da nude ostavke, ili ideš ili ne. Već oprobani recept koji su i ranije primenjivali. Oni kao nude ostavke, ovi kao ne žele da ih prihvate. Svi se slože da vole Zvezdu i da rade u njenom interesu i nastavljaju po starom. O ovome će se prisati još par dana, i sve će se zaboraviti.

dr Zoki

pre 8 godina

Samo sever nije "skandirao uprava napolje" na prethodnoj tekmi. To je Toletov plaćeni navijački kadar, jer da nije, Tole ne bi jahao 8 godina i ubacio svog Terzića u klub. Nijedan Severnjak nije za ostavku Toletovog Terzića.

Patrik

pre 8 godina

Covic treba da bude novi ministar finansija,covek finansije kosarkaskog minusa od par miliona evra dovede u kako on kaze da je budzet 5 mil evra,jos sad prodali Kalinica za milion evra.Covek je madjionicar.Definitivno za ministra finansija.Ako dodje u fk ima i njih da uvede u plus.Bolje da ne dolazi u fk,bolje po nas sto ne gotivimo Zvezdu.

dosta vise

pre 8 godina

Na "predlog navijaca"?!?!Kojih navijaca?Ja znam mnogo navijaca koje niko nista nije pitao.A dok ovi placenici predstavljaju navijace ovako ce nam biti.

Goran

pre 8 godina

Terzic je zavrsio sednicu sa racenicom NEKA JE HVALA NOVOM PAZARU DA ZIVI DUGO ASKOVSKI.....BOG(citaj:ALAH) I PAZARCI SU NAS (citaj: ME) SPASILI...

Neko iz mase

pre 8 godina

Ljudi, kakvi odbori i ostale budalastine, dosta je bilo lazi i mazanje ociju!!! Ajmo svi ispred Marakane, da im po(kazemo) nas stav i sta im mislimo!!!

kimi

pre 8 godina

Slaviša bosanac ko je kupovao devize 90- tih ispred starog merkatora verovatno je jednom i od njega kupio. Čovek bez sportske karijere i obrazovanja stigao do potpredsednika zvezde i saveza. Samo u Srbiji.

Dragan BL

pre 8 godina

Navijači da istraju u onom već rečenom UPRAVA NAPOLJE.
Ovi su pokazali dovoljno kakve su im namere. Karakter im promeniti ne možemo.
Ako ih AV bude štitio imaće sve veći otpor.
P.S. Tole mora da ide svejedno!

ha

pre 8 godina

Daj Boze da dodje Covic! Cim se grobari toliko brinu, zna se sta to znaci.. Primer je ocigledan u kosarci :)
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Djape, 2. avgust 2015 20:51)

Sa velikom razlikom. U fudbalu nisu moguce vratolomija kao u kosarci, odnosno UEFA ne dozvoljava preregistracije klubova. Ako gasis klub, onda ga gasis i kreces od poslednjeg ranga takmicenja. Nema zamrzavanja. Takodje, isti taj Covic je vec prevario UEFA prosle godine, kada im je poslao falsifikovan izvestaj o dugovanjima, zbog cega je CZV i izbacena iz evropskih takmicenja. Ako vam je Covic spas, onda ste ga ugasili.

krle

pre 8 godina

ja ne znam sto bi podnosili ostavke
klub smanjio dug za 10 miliona u prventvu zaostajemo 1 bod za rivalom, bez poraza smo.
u evropi nismo imali srece pa smo naisli na kazahstansku barsu.
sve u svemu, ironican sam :)

FolqueBaroque

pre 8 godina

Politicari i "navijaci" su privatizovali srpski sport. Ovi prvi zato sto tu ima deviza a ovi drugi zbog prometa narkotika. Klasican organizovani kriminal.

grdoba

pre 8 godina

Како се нуде оставке?! Оне се дају. Значи ли то да ова двојица неће моћи да напусте Звезду докле год им УО одбија оставке?

Toto-ko-tunjo

pre 8 godina

Gospodo delije,ne plasimo se mi vase legende Covica.Nista on nije uradio za kk,drzava je uradila tj.dala novac i sami to znate! (nik sloter, 02. avgust 2015 19:59)

A Dule sve vreme klesao igrace od kamena. Cista vestina. Nastavite.

LEsa

pre 8 godina

A zasto da prihvate ostavku, kad su na dobrom putu...da totalno uniste Zvezdu!! Sva rukovodstva do sad su imala isti zadatak, da obezvredne Zvezdu i da je prodaju nekom tajkunu samo za dug. Ne moras da budes mnogo pametan da bi ukapirao desavanja. E, to je taj drzavni projekat...ne osvajaj titule, ne igraj Evropu, zaduzuj se basnoslovno i neko ce te kupiti za male pare!!

danix

pre 8 godina

Dragi moji Zvezdasi,cudi me da vi vec odavno ne realizujete sta je vas glavni problem.Vas problem je nedostatak kvalitetnih igraca i ni jedan trener ne moze od "blata" napraviti pitu.
Znam da nema para da se zadrze kvaliteniji igraci ili da se kupe neki bolji,ali ni drugi nemaju para pa opet nekako sastave ekipe koje bolje igraju od Zvezde.
Zato,nadjite covjeka koji ima nos za otkrivanje talenata i koji ce osvjeziti ekipu nekim domacim dobrim igracima,a nije da ih ih nema po Srbiji.Kako ih nadju Partizan,Vojvodina,Cuka itd?

Abolirani predsednik

pre 8 godina

Pogledajte samo koliko se grobari plase Covica. Pa to vam dovoljno govori ko onda treba da vodi Zvezdu. Jasno je i njima sta im uradio u kosarci i da ce oziveti Zvezdu i u fudbalu.
(strah grobara je najbolji dokaz da treba Covic da se pita u Zvezdi, 2. avgust 2015 19:22)

Koliko te plaća po komentaru baš me zanima?

Biće kako on odluči, cccccccccc...

pre 8 godina

Sve je rekao Čović, na pitanje novinara, da li dolazi na čelo kluba: "Znate vi koga bi to trebalo da pitate." Partizanovac sam ali cenim Čovića jer je za ove neznalice veliki igrač. Ovo što je rekao, ko razume shvatiće, jeste brutalno priznanje da je i sport u rukama jednog čoveka.

divac

pre 8 godina

Predlazem da se svako novorođeno dete navijaca propalog kluba cz nazove Nebojsa,u cast velikog ekonomskog i moralnog maga Nebojse Covica jelte..

Komsija Grobar

pre 8 godina

Terzicu ostani, Grofe ostani, ceo tim Zvezde svi ostanite, nista ne menjajte :D Vi ste osvajaci titule, imate super tim. Hahahahhahahahaha. Kakav cirkus. Da je (Zvezdu) upropaste do kraja pre privatizacije, a "armija" navijaca GLEDA.
:)

lol

pre 8 godina

Samo sever nije "skandirao uprava napolje" na prethodnoj tekmi. To je Toletov plaćeni navijački kadar, jer da nije, Tole ne bi jahao 8 godina i ubacio svog Terzića u klub. Nijedan Severnjak nije za ostavku Toletovog Terzića.
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (dr Zoki, 2. avgust 2015 17:38)
Ne lupaj gluposti molim te, na kraju utakmice je ceo stadio pevao zajedno!

strah grobara je najbolji dokaz da treba Covic da se pita u Zvezdi

pre 8 godina

Pogledajte samo koliko se grobari plase Covica. Pa to vam dovoljno govori ko onda treba da vodi Zvezdu. Jasno je i njima sta im uradio u kosarci i da ce oziveti Zvezdu i u fudbalu.

Stjepana Supanca 15a, vaša je adresa!

pre 8 godina

Mene kao Grobara iskreno strah da ih ne uzme Covic.Jer KK je kako tako oporavio !
(fun, 02. avgust 2015 21:05)

A ti si grobar koliko sam ja engleska kraljica...
ILR.

Kontraš

pre 8 godina

Taj neko vodi Zvezdu sve ovo vreme... O svemu se on pita... On dovodi ljude... On daje novac...Kokeza je kurir... Ovo su rezultati njegovog truda i rada... On... Nasa prevashodnost...

Cika Djura

pre 8 godina

Pisem kao navijac Zvezde koji je u sretna vremena sa Zvezdom prokrstario Evropu i stigao i do Tokija. Nije mi jasna politika celnika Zvezde. Sta im znaci titula. Valjda je cilj stvaranje tima a titula ce sama doci. Mi ne mozemo neke indijance da prodjemo u Evroligi. Data lova za licencu u Evro ligi a mi ni prvo kolo nismo prosli. Dovedeni igraci i trener a u tri kola nema igre. Zasto se stalno insistira na tituli. Zvezda godinama nema igru. Nema kreatora igre.Imam utisak kao da neko namerno unistava Zvezdu dok je konacno ne unisti

neki tamo

pre 8 godina

Dok delije postavljaju i smenjuju rukovodstva, crno nam se pise. A sve je pocelo od Dzaje, preko Piksija pa do dan danas.
Njih na 5km radijusa van stadiona i svima cd biti bolje.

manunited

pre 8 godina

I to je to? Kao pricali smo nesto iza zatvorenih vrata i sad idemo kuci? Bas super sto je odrzana vanredna sednica. Inace, ako navijaci hoce da stave Covica, pa neka kupe sebi klub pa neka ga stave. Nije Zvezda njihova.

mrki

pre 8 godina

Ovi što sebe nazivaju navijačima a samo prave štetu Zvezdi jer zbog njihovog divljanja umesto da kupe pojačanje Zvezda plaća kazne. Sada bi hteli da odlučuju i ko će biti u upravi. Strašan poremećaj u Srpskom društvu.

DAVOR

pre 8 godina

Ovaj klub se lazno pretstavlja. Ovo nije Crvena Zvezda ovaj klub moze da se zove Srebrna Kokarda ili kako god hoce ali Crvena Zvezda nije sigurno. U pravoj Zvezdi su se gajile sasvim druge vrednosti i ljudske i moralne.

sasha

pre 8 godina

Podrška upravi. Kao što sam juče posle poraza partizana napisao (Nije Partizan igrao sa 10 igrača iz druge postave već sa 11 (i Aškovski je iz druge postave Partizana). I nisu svi bili loši jedan je bio igrač utakmice (Aškovski). I nije sve tako crno - posle ovoga Grof će ostati trener Zvezde, a to vredi više od jednog boda.). Grofe izdrži. Jedva čekam derbi (ali ove godine a ne za dve -tri godine kada zvezda počne bolje da igra)

ivan

pre 8 godina

znaci ceo dan sam imao nadu da ce da odu svi a imao sam osecaj da nece I tacno su mi se obistinile sumnje. strasno! bojkot marakane do daljnjeg I to je to!!!

charlie

pre 8 godina

Znači da je Partizan izgubio od Pazara zarad spasa "drugara" iz uprave Zvezde,ruka ruku miluje..Sada je lopta na polovini Zvezdinih navijača koji imaju izbor da bojkotuju utakmice ili da jednostavno zaćute.

Urke

pre 8 godina

Šta da se menja kad je Partizan juče kiksnuo pa je zaostatak samo jedan bod, što će reći da je 5 bodova iz 3 kola super i da ne treba ništa menjati. Bar još nedelju dana...

vetar u ledja

pre 8 godina

Podrska upravi! Stvarno ne znam cemu nezadovoljstvo?! Zvezda jednostavno protiv Nislija nije imala srece, nije lopta htela u gol, desava se, to ce se negde vratiti, kad bude bilo najpotrebnije, glavno da su igraci ostavili srce na terenu, rezultat ce doci. Zvezda je pokazala protiv Radnickog svoju standardnu igru, kako godinama resava meceve u nasoj ligi, imala je igraca vise posle nezasluzenog iskljucenja, a dala je gol iz ofsajda kad je imala dva igraca vise na terenu jer se igracu Radnickog ukazivala pomoc, posle penal u 90. pa produzetak od 7 minuta do 98. minuta, ali kad nece nece . Sta vise pozeleti od uprave, vidi se da hoce i zele i da sve cine da Zvezda pobedjuje.

Shomy

pre 8 godina

Ljudi opusteno ... ako ne budu hteli da odu, opet ce se kamere okrenuti na drugu stranu, razbiti par kola i problem ce biti resen :) ...

veerghoen

pre 8 godina

Господину Човићу треба дати одрешене руке да води фудбалски клуб. Сви знамо шта је направио од кошаркашке секције. Пуне хале, Евролига, здрави односи, ређамо победе и трофеје, клупски буџет све бољи из године у годину.

Laufer

pre 8 godina

Ostavke da podnesu portir i spremacica... Oterati iz kluba Parkera, Vukana, Orladnica, Andjelkovica, Gavrica i sve koji su doveli ova drva, teška bukovina ili breza, nisam siguran.

Mitar iz dubica

pre 8 godina

Odbijene ponudjene ostavke ha ha ha.....,ovo je prst u oko svakom postenom navijacu c.zvezde,pa niko nije lud svi znaju da je ovo sve fora.Ne da Gazda svoju fotelju zakopcao se za nju i ne pusta!

Batko

pre 8 godina

Dajte Covicu,on ce magijom cudo da napravi! 50mil dug ce platiti pokojna baba Grana,Zvezda ce postati FK CZ Surdulica i svi srecni,obmanuti i dive se Nebojsi!
(Poligraf, 02. avgust 2015 17:33)

Pa sta vam Nebojša uradi, majko mila...pa zar je obesčasćivanje u prošloj sezoni toliko ostavilo traga na vasz poljuljanu psihu...,??

MarkoSi

pre 8 godina

Kako glupo!? Generalni direktor bi trebalo da nudi ostavku kada ne obezbedi uslove ekipi (plate,pripreme,racionalizacija zaposlenih...),a ne zbog losih rezultata i ko zna kog po redu lose odradjenog prelaznog roka (odgovornost sportskog direktora). Ovo pokazuje da se u Zvezdi ne zna ko sta radi i zasto.

Duško Dugouško

pre 8 godina

Zvezda: Vučić, Šutanovac, Škundrić, Antić.
Partizan: Dačić, Ružić, Toma, Tadić, Dodik.
Mislim da se ozvaniči, dosta foliranja.
Još da vidimo kako će prikloniti Steva Majami, Keka, Falji, Pini, Rajo Božović, Brano Mićunović.

Savatiye

pre 8 godina

Mislim da bi Čović bio pravi čovek za taj posao,da sredi stanje u FK-u.Nemam nikakvu dilemu,da bi bar zaveo red a i pokazalo se da je njegova ideja o zadržavanju najiskusnijih igrača iz šampionske ekipe i forsiranje mladih sigurno bila bolja od ovoga što smo imali.Ovako tonemo sve dublje i dublje.

maki

pre 8 godina

ista skola kao i tole, oni daju ostavke, ali ih prijatelji ubedjuju da ostanu, kad su izbori nema protivkandidata, i ako ima neko, taj se povuce, i onda sve u krug

miki

pre 8 godina

Podrska upravi! Stvarno ne znam cemu nezadovoljstvo?! Zvezda jednostavno protiv Nislija nije imala srece, nije lopta htela u gol, desava se, to ce se negde vratiti, kad bude bilo najpotrebnije, glavno da su igraci ostavili srce na terenu, rezultat ce doci. Zvezda je pokazala protiv Radnickog svoju standardnu igru, kako godinama resava meceve u nasoj ligi, imala je igraca vise posle nezasluzenog iskljucenja, a dala je gol iz ofsajda kad je imala dva igraca vise na terenu jer se igracu Radnickog ukazivala pomoc, posle penal u 90. pa produzetak od 7 minuta do 98. minuta, ali kad nece nece . Sta vise pozeleti od uprave, vidi se da hoce i zele i da sve cine da Zvezda pobedjuje.

Miles Davis

pre 8 godina

Hahaha, da sigurno su ponudili ostavku znajuci da mogu da odu iz Zvezde.Bas nista nije dogovoreno.Ajde ne vredjajte ovom narodu inteligenciju!

JNA leminzi

pre 8 godina

A sadasnji predsednik Partizana, zar on nije doveden da bi Zvezda bila prvak? Pa sto ga ne terate partizani?! Sto ne vicete "Uprava napolje"?

bobrok

pre 8 godina

Uprava napolje... ovi su najgori od svih.. Terza,Kokeza,Toncev i ostali... sve sto su radili bilo je lose,bez plana i sa puno laznih obecanja....Terza se potpuno pogubio,poslednja dva nastupa gde je garantovao titulu, i posle Ofk bio je tragican... Grof ocajan, bez ideje i koncepcije...Zvezdi trebaju njeni fudbalski ljudi, Covic bi bio brzo samleven u fudbalu; i time bi samo ugrozio i kosarkasku pricu... Zvezdi trebaju sposobni ljudi, iskusni poslovni i marketing menadzeri a u sportskom delu ljudi koji imaju autoritet i ideju i koji mogu da se suprtstave navijacima i u dogledno vreme naprave rezultat...

Terapeut

pre 8 godina

A zasto ste onda i sazivali taj hitan upravni odbor...da bi jedne druge pohvalili kako dobro radite ili je stigla direktiva iz Vlade, pa je neko morao da Vam prenese!?

Deja

pre 8 godina

Kako se grobari boje Covica . On je za tri godine spasao KK , toliko bi mu trebalo verovatno i za FK . Sve sami komentari groblja da ostane Terzic i da ga ne zameni Covic

Majstor

pre 8 godina

Kakve ostavke ? Cim zagusti menjaj sve ? Skoti menjaju trenere na 15 godina... Sramota. Pustite ljude da rade, ne moze sve preko noci aman.

Bane

pre 8 godina

@Milan
Nema navijača u UO, ima ih malo u Skupštini kluba, ali ti ne razlikuješ UO od skupštine, tako da nisu oni oni što viču "uprava napolje" glasali da ona ostane. Čovi sedi u UO, on je prema pisanju nekih novina taj koji želi da dođe na čelo i promeni ime kluba, CZ BG na H2O, recimo, a odluka da se ništa ne promeni bila jednoglasna.

PFC-1945-Zg

pre 8 godina

Strpljenja, nista ne ide preko noci. Prvi se macici u vodu bacaju. Ili ako hocete, Per Aspera Ad Astra.
Ove godine Zvezda ce biti sampion!

Savic

pre 8 godina

Covicu, spasavaj sto se spasti moze! Trebalo bi primeniti recept naseg kosarkaskog kluba, odraditi UPPR, i tako smanjiti dugove na 2,5 %. To ce nam omoguciti da uskoro napravimo respektabilan tim u evropskim okvirima!

Rasa

pre 8 godina

Od preko brda su angazovali mnoge medije i u pljuvackim orkestriranjem zele da uruse CZ. Nista od toga. CZ uskoro pocinje posle eksperimentalne faze Bozovica da grabi ka tituli!

Covke

pre 8 godina

Izgleda da su navijaci pogresili kad su posle utakmice razgovarali sa upravom, ocigledno da su trebali da "popricaju" sa upravnim odborom.

krajisnik

pre 8 godina

Koji ce da zamjene ove?Jos gori? Terzica prozivate, hocete pojacanja, a nikog prodali nismo! Odakle da se pojacavamo? Jel Terzic igra ili ove babe na terenu?!
Dajte realnosti. Jos imamo super tim s obzirom koliko mozemo da si priustimo

brajkoo

pre 8 godina

pravi navijaci nisu skandirali `uprava napolje`, samo oni pozeri sa zapada koji dodju na 3 utakmice godisnje i bi da `dijele pravdu`.... liga je pocela, sta je tu je, mislim da se tim mozete uigrati, a ako ne sta cemo sad, tako je kako je, najmanje TIMU/FUDBALERIM sada trebaju indijanci sa zapada koji umjesto da ih podrze, skandiraju svakakve gluposti.. ako volite ZVEZDU dodjite i podrzite ih dobili/izgubili ili igrali nerijeseno, inace nema potrebe, $edite doma...

Eh

pre 8 godina

Sve se slažem, ali Božovićevi momci i dalje imaju šansu da završe sezonu bez poraza. Da li bi neko, i pored svega, smeo da se kladi u veliku lovu da se to neće desiti? Ja ne bih.

kiki

pre 8 godina

Ne nasedati na grobarske provokacije! Igra se plejof, tako da ako bude i 7-8 bodova zaostatka to ne znaci nista jer u plejofu se smanjuje razlika na svega 2-3 boda. Ovaj prvi deo je skoro nebitan kao i u NBA.

saeKN

pre 8 godina

Covicu nemoj u fudbal drzi se kosarke hocu da pratim Zvezdu sledecih 10godina u el.U fudbalu nam nema srece sve dok nekrene jako takmicenje(aba liga npr.) mi smatramo uspeh ulazak u ligu evrope nije to lose takmicenje ali samo ako ucestvujes svake godine ne svake prestupne.

Luka

pre 8 godina

Čović sigurno neće u FK, ne pada mu na pamet da pokvari sve što je uradio za KK. Osim toga, Terzića nećemo bez velike muke oterati.

strah grobara je najbolji dokaz da treba Covic da se pita u Zvezdi

pre 8 godina

Pogledajte samo koliko se grobari plase Covica. Pa to vam dovoljno govori ko onda treba da vodi Zvezdu. Jasno je i njima sta im uradio u kosarci i da ce oziveti Zvezdu i u fudbalu.

Poligraf

pre 8 godina

Dajte Covicu,on ce magijom cudo da napravi! 50mil dug ce platiti pokojna baba Grana,Zvezda ce postati FK CZ Surdulica i svi srecni,obmanuti i dive se Nebojsi!

dr Zoki

pre 8 godina

Samo sever nije "skandirao uprava napolje" na prethodnoj tekmi. To je Toletov plaćeni navijački kadar, jer da nije, Tole ne bi jahao 8 godina i ubacio svog Terzića u klub. Nijedan Severnjak nije za ostavku Toletovog Terzića.

Toto-ko-tunjo

pre 8 godina

Gospodo delije,ne plasimo se mi vase legende Covica.Nista on nije uradio za kk,drzava je uradila tj.dala novac i sami to znate! (nik sloter, 02. avgust 2015 19:59)

A Dule sve vreme klesao igrace od kamena. Cista vestina. Nastavite.

Batko

pre 8 godina

Dajte Covicu,on ce magijom cudo da napravi! 50mil dug ce platiti pokojna baba Grana,Zvezda ce postati FK CZ Surdulica i svi srecni,obmanuti i dive se Nebojsi!
(Poligraf, 02. avgust 2015 17:33)

Pa sta vam Nebojša uradi, majko mila...pa zar je obesčasćivanje u prošloj sezoni toliko ostavilo traga na vasz poljuljanu psihu...,??

PFC-1945-Zg

pre 8 godina

Strpljenja, nista ne ide preko noci. Prvi se macici u vodu bacaju. Ili ako hocete, Per Aspera Ad Astra.
Ove godine Zvezda ce biti sampion!

Savatiye

pre 8 godina

Mislim da bi Čović bio pravi čovek za taj posao,da sredi stanje u FK-u.Nemam nikakvu dilemu,da bi bar zaveo red a i pokazalo se da je njegova ideja o zadržavanju najiskusnijih igrača iz šampionske ekipe i forsiranje mladih sigurno bila bolja od ovoga što smo imali.Ovako tonemo sve dublje i dublje.

veerghoen

pre 8 godina

Господину Човићу треба дати одрешене руке да води фудбалски клуб. Сви знамо шта је направио од кошаркашке секције. Пуне хале, Евролига, здрави односи, ређамо победе и трофеје, клупски буџет све бољи из године у годину.

Rasa

pre 8 godina

Od preko brda su angazovali mnoge medije i u pljuvackim orkestriranjem zele da uruse CZ. Nista od toga. CZ uskoro pocinje posle eksperimentalne faze Bozovica da grabi ka tituli!

Deja

pre 8 godina

Kako se grobari boje Covica . On je za tri godine spasao KK , toliko bi mu trebalo verovatno i za FK . Sve sami komentari groblja da ostane Terzic i da ga ne zameni Covic

brajkoo

pre 8 godina

pravi navijaci nisu skandirali `uprava napolje`, samo oni pozeri sa zapada koji dodju na 3 utakmice godisnje i bi da `dijele pravdu`.... liga je pocela, sta je tu je, mislim da se tim mozete uigrati, a ako ne sta cemo sad, tako je kako je, najmanje TIMU/FUDBALERIM sada trebaju indijanci sa zapada koji umjesto da ih podrze, skandiraju svakakve gluposti.. ako volite ZVEZDU dodjite i podrzite ih dobili/izgubili ili igrali nerijeseno, inace nema potrebe, $edite doma...

JNA leminzi

pre 8 godina

A sadasnji predsednik Partizana, zar on nije doveden da bi Zvezda bila prvak? Pa sto ga ne terate partizani?! Sto ne vicete "Uprava napolje"?

Patrik

pre 8 godina

Covic treba da bude novi ministar finansija,covek finansije kosarkaskog minusa od par miliona evra dovede u kako on kaze da je budzet 5 mil evra,jos sad prodali Kalinica za milion evra.Covek je madjionicar.Definitivno za ministra finansija.Ako dodje u fk ima i njih da uvede u plus.Bolje da ne dolazi u fk,bolje po nas sto ne gotivimo Zvezdu.

kiki

pre 8 godina

Ne nasedati na grobarske provokacije! Igra se plejof, tako da ako bude i 7-8 bodova zaostatka to ne znaci nista jer u plejofu se smanjuje razlika na svega 2-3 boda. Ovaj prvi deo je skoro nebitan kao i u NBA.

Majstor

pre 8 godina

Kakve ostavke ? Cim zagusti menjaj sve ? Skoti menjaju trenere na 15 godina... Sramota. Pustite ljude da rade, ne moze sve preko noci aman.

lol

pre 8 godina

Samo sever nije "skandirao uprava napolje" na prethodnoj tekmi. To je Toletov plaćeni navijački kadar, jer da nije, Tole ne bi jahao 8 godina i ubacio svog Terzića u klub. Nijedan Severnjak nije za ostavku Toletovog Terzića.
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (dr Zoki, 2. avgust 2015 17:38)
Ne lupaj gluposti molim te, na kraju utakmice je ceo stadio pevao zajedno!

krajisnik

pre 8 godina

Koji ce da zamjene ove?Jos gori? Terzica prozivate, hocete pojacanja, a nikog prodali nismo! Odakle da se pojacavamo? Jel Terzic igra ili ove babe na terenu?!
Dajte realnosti. Jos imamo super tim s obzirom koliko mozemo da si priustimo

sasha

pre 8 godina

Podrška upravi. Kao što sam juče posle poraza partizana napisao (Nije Partizan igrao sa 10 igrača iz druge postave već sa 11 (i Aškovski je iz druge postave Partizana). I nisu svi bili loši jedan je bio igrač utakmice (Aškovski). I nije sve tako crno - posle ovoga Grof će ostati trener Zvezde, a to vredi više od jednog boda.). Grofe izdrži. Jedva čekam derbi (ali ove godine a ne za dve -tri godine kada zvezda počne bolje da igra)

miki

pre 8 godina

Podrska upravi! Stvarno ne znam cemu nezadovoljstvo?! Zvezda jednostavno protiv Nislija nije imala srece, nije lopta htela u gol, desava se, to ce se negde vratiti, kad bude bilo najpotrebnije, glavno da su igraci ostavili srce na terenu, rezultat ce doci. Zvezda je pokazala protiv Radnickog svoju standardnu igru, kako godinama resava meceve u nasoj ligi, imala je igraca vise posle nezasluzenog iskljucenja, a dala je gol iz ofsajda kad je imala dva igraca vise na terenu jer se igracu Radnickog ukazivala pomoc, posle penal u 90. pa produzetak od 7 minuta do 98. minuta, ali kad nece nece . Sta vise pozeleti od uprave, vidi se da hoce i zele i da sve cine da Zvezda pobedjuje.

i.j.kv

pre 8 godina

Koga vise zasmejavaju ovi ljudi sto se zovu Uprava Zvezde...odbili ostavke Terzica i Bozovica....pa normalno,posto su ostavke ponudjene,a ne iznudjene.Kolektivno podnesite ostavke svi u Crvenoj Zvezdi,neka se lepo klub ugasi da ne brukate i Zvezdu i sebe.

Abolirani predsednik

pre 8 godina

Pogledajte samo koliko se grobari plase Covica. Pa to vam dovoljno govori ko onda treba da vodi Zvezdu. Jasno je i njima sta im uradio u kosarci i da ce oziveti Zvezdu i u fudbalu.
(strah grobara je najbolji dokaz da treba Covic da se pita u Zvezdi, 2. avgust 2015 19:22)

Koliko te plaća po komentaru baš me zanima?

Savic

pre 8 godina

Covicu, spasavaj sto se spasti moze! Trebalo bi primeniti recept naseg kosarkaskog kluba, odraditi UPPR, i tako smanjiti dugove na 2,5 %. To ce nam omoguciti da uskoro napravimo respektabilan tim u evropskim okvirima!

saeKN

pre 8 godina

Covicu nemoj u fudbal drzi se kosarke hocu da pratim Zvezdu sledecih 10godina u el.U fudbalu nam nema srece sve dok nekrene jako takmicenje(aba liga npr.) mi smatramo uspeh ulazak u ligu evrope nije to lose takmicenje ali samo ako ucestvujes svake godine ne svake prestupne.

vetar u ledja

pre 8 godina

Podrska upravi! Stvarno ne znam cemu nezadovoljstvo?! Zvezda jednostavno protiv Nislija nije imala srece, nije lopta htela u gol, desava se, to ce se negde vratiti, kad bude bilo najpotrebnije, glavno da su igraci ostavili srce na terenu, rezultat ce doci. Zvezda je pokazala protiv Radnickog svoju standardnu igru, kako godinama resava meceve u nasoj ligi, imala je igraca vise posle nezasluzenog iskljucenja, a dala je gol iz ofsajda kad je imala dva igraca vise na terenu jer se igracu Radnickog ukazivala pomoc, posle penal u 90. pa produzetak od 7 minuta do 98. minuta, ali kad nece nece . Sta vise pozeleti od uprave, vidi se da hoce i zele i da sve cine da Zvezda pobedjuje.

krle

pre 8 godina

ja ne znam sto bi podnosili ostavke
klub smanjio dug za 10 miliona u prventvu zaostajemo 1 bod za rivalom, bez poraza smo.
u evropi nismo imali srece pa smo naisli na kazahstansku barsu.
sve u svemu, ironican sam :)

dosta vise

pre 8 godina

Na "predlog navijaca"?!?!Kojih navijaca?Ja znam mnogo navijaca koje niko nista nije pitao.A dok ovi placenici predstavljaju navijace ovako ce nam biti.

divac

pre 8 godina

Predlazem da se svako novorođeno dete navijaca propalog kluba cz nazove Nebojsa,u cast velikog ekonomskog i moralnog maga Nebojse Covica jelte..

Goran

pre 8 godina

Terzic je zavrsio sednicu sa racenicom NEKA JE HVALA NOVOM PAZARU DA ZIVI DUGO ASKOVSKI.....BOG(citaj:ALAH) I PAZARCI SU NAS (citaj: ME) SPASILI...

Komsija Grobar

pre 8 godina

Terzicu ostani, Grofe ostani, ceo tim Zvezde svi ostanite, nista ne menjajte :D Vi ste osvajaci titule, imate super tim. Hahahahhahahahaha. Kakav cirkus. Da je (Zvezdu) upropaste do kraja pre privatizacije, a "armija" navijaca GLEDA.
:)

manunited

pre 8 godina

I to je to? Kao pricali smo nesto iza zatvorenih vrata i sad idemo kuci? Bas super sto je odrzana vanredna sednica. Inace, ako navijaci hoce da stave Covica, pa neka kupe sebi klub pa neka ga stave. Nije Zvezda njihova.

Neko iz mase

pre 8 godina

Ljudi, kakvi odbori i ostale budalastine, dosta je bilo lazi i mazanje ociju!!! Ajmo svi ispred Marakane, da im po(kazemo) nas stav i sta im mislimo!!!

Dragan BL

pre 8 godina

Navijači da istraju u onom već rečenom UPRAVA NAPOLJE.
Ovi su pokazali dovoljno kakve su im namere. Karakter im promeniti ne možemo.
Ako ih AV bude štitio imaće sve veći otpor.
P.S. Tole mora da ide svejedno!

DAVOR

pre 8 godina

Ovaj klub se lazno pretstavlja. Ovo nije Crvena Zvezda ovaj klub moze da se zove Srebrna Kokarda ili kako god hoce ali Crvena Zvezda nije sigurno. U pravoj Zvezdi su se gajile sasvim druge vrednosti i ljudske i moralne.

LEsa

pre 8 godina

A zasto da prihvate ostavku, kad su na dobrom putu...da totalno uniste Zvezdu!! Sva rukovodstva do sad su imala isti zadatak, da obezvredne Zvezdu i da je prodaju nekom tajkunu samo za dug. Ne moras da budes mnogo pametan da bi ukapirao desavanja. E, to je taj drzavni projekat...ne osvajaj titule, ne igraj Evropu, zaduzuj se basnoslovno i neko ce te kupiti za male pare!!

kimi

pre 8 godina

Slaviša bosanac ko je kupovao devize 90- tih ispred starog merkatora verovatno je jednom i od njega kupio. Čovek bez sportske karijere i obrazovanja stigao do potpredsednika zvezde i saveza. Samo u Srbiji.

Biće kako on odluči, cccccccccc...

pre 8 godina

Sve je rekao Čović, na pitanje novinara, da li dolazi na čelo kluba: "Znate vi koga bi to trebalo da pitate." Partizanovac sam ali cenim Čovića jer je za ove neznalice veliki igrač. Ovo što je rekao, ko razume shvatiće, jeste brutalno priznanje da je i sport u rukama jednog čoveka.

Millennium

pre 8 godina

Očekivano. Kao što sam napisao u jednom komentaru koji mi nisu objavili, cela priča oko konferencije će biti farsa. Nema šta oni da nude ostavke, ili ideš ili ne. Već oprobani recept koji su i ranije primenjivali. Oni kao nude ostavke, ovi kao ne žele da ih prihvate. Svi se slože da vole Zvezdu i da rade u njenom interesu i nastavljaju po starom. O ovome će se prisati još par dana, i sve će se zaboraviti.

Duško Dugouško

pre 8 godina

Zvezda: Vučić, Šutanovac, Škundrić, Antić.
Partizan: Dačić, Ružić, Toma, Tadić, Dodik.
Mislim da se ozvaniči, dosta foliranja.
Još da vidimo kako će prikloniti Steva Majami, Keka, Falji, Pini, Rajo Božović, Brano Mićunović.

ha

pre 8 godina

Daj Boze da dodje Covic! Cim se grobari toliko brinu, zna se sta to znaci.. Primer je ocigledan u kosarci :)
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Djape, 2. avgust 2015 20:51)

Sa velikom razlikom. U fudbalu nisu moguce vratolomija kao u kosarci, odnosno UEFA ne dozvoljava preregistracije klubova. Ako gasis klub, onda ga gasis i kreces od poslednjeg ranga takmicenja. Nema zamrzavanja. Takodje, isti taj Covic je vec prevario UEFA prosle godine, kada im je poslao falsifikovan izvestaj o dugovanjima, zbog cega je CZV i izbacena iz evropskih takmicenja. Ako vam je Covic spas, onda ste ga ugasili.

danix

pre 8 godina

Dragi moji Zvezdasi,cudi me da vi vec odavno ne realizujete sta je vas glavni problem.Vas problem je nedostatak kvalitetnih igraca i ni jedan trener ne moze od "blata" napraviti pitu.
Znam da nema para da se zadrze kvaliteniji igraci ili da se kupe neki bolji,ali ni drugi nemaju para pa opet nekako sastave ekipe koje bolje igraju od Zvezde.
Zato,nadjite covjeka koji ima nos za otkrivanje talenata i koji ce osvjeziti ekipu nekim domacim dobrim igracima,a nije da ih ih nema po Srbiji.Kako ih nadju Partizan,Vojvodina,Cuka itd?

mrki

pre 8 godina

Ovi što sebe nazivaju navijačima a samo prave štetu Zvezdi jer zbog njihovog divljanja umesto da kupe pojačanje Zvezda plaća kazne. Sada bi hteli da odlučuju i ko će biti u upravi. Strašan poremećaj u Srpskom društvu.

Eh

pre 8 godina

Sve se slažem, ali Božovićevi momci i dalje imaju šansu da završe sezonu bez poraza. Da li bi neko, i pored svega, smeo da se kladi u veliku lovu da se to neće desiti? Ja ne bih.

Urke

pre 8 godina

Šta da se menja kad je Partizan juče kiksnuo pa je zaostatak samo jedan bod, što će reći da je 5 bodova iz 3 kola super i da ne treba ništa menjati. Bar još nedelju dana...

Mitar iz dubica

pre 8 godina

Odbijene ponudjene ostavke ha ha ha.....,ovo je prst u oko svakom postenom navijacu c.zvezde,pa niko nije lud svi znaju da je ovo sve fora.Ne da Gazda svoju fotelju zakopcao se za nju i ne pusta!

charlie

pre 8 godina

Znači da je Partizan izgubio od Pazara zarad spasa "drugara" iz uprave Zvezde,ruka ruku miluje..Sada je lopta na polovini Zvezdinih navijača koji imaju izbor da bojkotuju utakmice ili da jednostavno zaćute.

Cika Djura

pre 8 godina

Pisem kao navijac Zvezde koji je u sretna vremena sa Zvezdom prokrstario Evropu i stigao i do Tokija. Nije mi jasna politika celnika Zvezde. Sta im znaci titula. Valjda je cilj stvaranje tima a titula ce sama doci. Mi ne mozemo neke indijance da prodjemo u Evroligi. Data lova za licencu u Evro ligi a mi ni prvo kolo nismo prosli. Dovedeni igraci i trener a u tri kola nema igre. Zasto se stalno insistira na tituli. Zvezda godinama nema igru. Nema kreatora igre.Imam utisak kao da neko namerno unistava Zvezdu dok je konacno ne unisti

ivan

pre 8 godina

znaci ceo dan sam imao nadu da ce da odu svi a imao sam osecaj da nece I tacno su mi se obistinile sumnje. strasno! bojkot marakane do daljnjeg I to je to!!!

Laufer

pre 8 godina

Ostavke da podnesu portir i spremacica... Oterati iz kluba Parkera, Vukana, Orladnica, Andjelkovica, Gavrica i sve koji su doveli ova drva, teška bukovina ili breza, nisam siguran.

Shomy

pre 8 godina

Ljudi opusteno ... ako ne budu hteli da odu, opet ce se kamere okrenuti na drugu stranu, razbiti par kola i problem ce biti resen :) ...

Kontraš

pre 8 godina

Taj neko vodi Zvezdu sve ovo vreme... O svemu se on pita... On dovodi ljude... On daje novac...Kokeza je kurir... Ovo su rezultati njegovog truda i rada... On... Nasa prevashodnost...

FolqueBaroque

pre 8 godina

Politicari i "navijaci" su privatizovali srpski sport. Ovi prvi zato sto tu ima deviza a ovi drugi zbog prometa narkotika. Klasican organizovani kriminal.

MarkoSi

pre 8 godina

Kako glupo!? Generalni direktor bi trebalo da nudi ostavku kada ne obezbedi uslove ekipi (plate,pripreme,racionalizacija zaposlenih...),a ne zbog losih rezultata i ko zna kog po redu lose odradjenog prelaznog roka (odgovornost sportskog direktora). Ovo pokazuje da se u Zvezdi ne zna ko sta radi i zasto.

grdoba

pre 8 godina

Како се нуде оставке?! Оне се дају. Значи ли то да ова двојица неће моћи да напусте Звезду докле год им УО одбија оставке?

Stjepana Supanca 15a, vaša je adresa!

pre 8 godina

Mene kao Grobara iskreno strah da ih ne uzme Covic.Jer KK je kako tako oporavio !
(fun, 02. avgust 2015 21:05)

A ti si grobar koliko sam ja engleska kraljica...
ILR.

bobrok

pre 8 godina

Uprava napolje... ovi su najgori od svih.. Terza,Kokeza,Toncev i ostali... sve sto su radili bilo je lose,bez plana i sa puno laznih obecanja....Terza se potpuno pogubio,poslednja dva nastupa gde je garantovao titulu, i posle Ofk bio je tragican... Grof ocajan, bez ideje i koncepcije...Zvezdi trebaju njeni fudbalski ljudi, Covic bi bio brzo samleven u fudbalu; i time bi samo ugrozio i kosarkasku pricu... Zvezdi trebaju sposobni ljudi, iskusni poslovni i marketing menadzeri a u sportskom delu ljudi koji imaju autoritet i ideju i koji mogu da se suprtstave navijacima i u dogledno vreme naprave rezultat...

Miles Davis

pre 8 godina

Hahaha, da sigurno su ponudili ostavku znajuci da mogu da odu iz Zvezde.Bas nista nije dogovoreno.Ajde ne vredjajte ovom narodu inteligenciju!

Bane

pre 8 godina

@Milan
Nema navijača u UO, ima ih malo u Skupštini kluba, ali ti ne razlikuješ UO od skupštine, tako da nisu oni oni što viču "uprava napolje" glasali da ona ostane. Čovi sedi u UO, on je prema pisanju nekih novina taj koji želi da dođe na čelo i promeni ime kluba, CZ BG na H2O, recimo, a odluka da se ništa ne promeni bila jednoglasna.

maki

pre 8 godina

ista skola kao i tole, oni daju ostavke, ali ih prijatelji ubedjuju da ostanu, kad su izbori nema protivkandidata, i ako ima neko, taj se povuce, i onda sve u krug

neki tamo

pre 8 godina

Dok delije postavljaju i smenjuju rukovodstva, crno nam se pise. A sve je pocelo od Dzaje, preko Piksija pa do dan danas.
Njih na 5km radijusa van stadiona i svima cd biti bolje.

Terapeut

pre 8 godina

A zasto ste onda i sazivali taj hitan upravni odbor...da bi jedne druge pohvalili kako dobro radite ili je stigla direktiva iz Vlade, pa je neko morao da Vam prenese!?

Covke

pre 8 godina

Izgleda da su navijaci pogresili kad su posle utakmice razgovarali sa upravom, ocigledno da su trebali da "popricaju" sa upravnim odborom.

Luka

pre 8 godina

Čović sigurno neće u FK, ne pada mu na pamet da pokvari sve što je uradio za KK. Osim toga, Terzića nećemo bez velike muke oterati.