Subota, 04.07.2015.

22:08

Oldridž u Sparsima za 80 miliona

Košarkaš Portlanda Lamarkus Oldridž potpisaće ugovor sa San Antonio Sparsima, prenose američki mediji.

Izvor: MN

Oldridž u Sparsima za 80 miliona IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

33 Komentari

Sortiraj po:

Memfis

pre 8 godina

@flips Kao prvo nisam nigde napisao da je LBJ gad niti bilo sta slicno, vec o razlogu zbog kog sam zamrzeo Majami. Vejd, Bosh i Lebron su bili noseci igraci svojih ekipa, u najboljim godinama i spojili su se da bi harali ligom. Poredjenje sa Dankanom je besmisleno.
@shazam Nije sporno to da je Deandre dobar u odbrani (rim protector, u 1 na 1 ne bas) i pik en rolu, vec sto kao igrac koji uz Vesbruka i Lebrona ima najbolje predispozicije u NBA, daje 10 poena po mecu i krevelji se kad zakuca preko Ajzeje Tomasa. A sto se Dalasa tice, samo kazem da je ovakva petorka idealna za Ronda, a nije mi jasno zasto su ga uopste i dovodili ako nisu hteli da menjaju sistem u napadu. Naravno i on posle onakvog ponasanja zasluzuje kartu u jednom pravcu za Kinu, ali ko zna sta bi bilo da taj trejd nije obavljen i da je recimo sad dosao u ekipu...

flips

pre 8 godina

@Memfis
Da, Parker, Dankan i Djinobili nikad nisu bili na all star nivou i uvek su uzimali max ugovor. Odrasti.

Kad je velika trojka Sparsa potpisivala manje ugovore i kada je Timi uzimao smesnu lovu za svoje kvalitete, oni su bili smekeri, a Pop car sto ih je nagovorio na to. Dankan je opet uzeo manje nego sto je mogao, Parker radi isto, a i Oldridz je mogao da uzme vece pare imajuci u vidu kakvi se ugovori potpisuju u poslednjih nedelju dana.

Al bitno je da je Lebron gad, jel da?

shazam

pre 8 godina

@Memfis
Ocigledno je da su Lejkersi slabi (posebno za zapad), i nisam ni mislio da je Oldridzu bio potreban sastanak da bi se razjasnilo da sledece sezone cak i sa njim u ekipi mogu uz puno srece da se koprcaju eventualno do 8. mesta i plejofa. Mislio sam na neke njegove komentare koji su preneti nakon sastanka, u smislu da im za razliku od ostalih ekipa koje su htele da ga potpisu nije palo na pamet da mu objasne kako ce ekipa izgledati takticki ako bi on dosao, pre svega u napadu, tj kako ce da ga koriste. Kobi jeste nesto malo probao da objasni navodno, ali to i nije njegov posao da razmislja pre sastanka, nego posao trenera Skota koji nazalost nije ni narocito sposoban ni iskusan. Dakle susta suprotnost Popovica. A drugo, ne znam da li mi se to ucinilo ili si slucajno dao kompliment Deandreu u vezi pick'n'roll sposobnosti u napadu, sta ce to biti kad ti je odjednom on ok;) Sto se samog Ronda tice nije upitna njegova sposobnost da radi pick'n'roll akcije, nego da funkcionise u Karlajlovom sistemu u kome lopta kruzi umesto da sedi sve vreme kod pleja. Dalas je u prvoj polovini sezone (Nelson prvi plej) bio ekipa sa jednim od najboljih ofanzivnih rejtinga svih vremena, davali su preko 1.15 poena po napadu, dok su sa Rondom bili ispodprosecni, oko 1.04 po napadu. Ronda protivnik maltene ignorise kada nema loptu, tako da njemu treba neka defanzivno solidna ekipa u kojoj ce u napadu on moci da ima loptu stalno. Mada to sve pada u vodu ako nastavi da sutira 40% sa bacanja.

Memfis

pre 8 godina

@qwerty On se nije dogovorio sa jos dva ol-stara da uzmu manje plate da bi mogao da dominira. To je ono sto prelazak koji potenciras cini jadnim.
@shazam Realno Lejkersi nista sem marketinga i nisu mogli da mu ponude.
PS Jako zanimljiva i paradoksalna situacija sada u Dalasu, zato sto je upravo ovo petorka koja bi Rondu odgovarala i kojoj bi znacio igrac poput Ronda. Dendre za pik en rol i 3 odlicna sutera.

alen

pre 8 godina

Sparsi nece uzeti titulu vise sa dankanom nikad vise sledeca 1 ili 2 titule idu u clivlend zbog marketinga jer je to nba. finale verovatno clivlend vs oklahoma james vs durantula 100% zbog gledanosti itd da sad nepisem roman zasto.

Tajfun Korkut

pre 8 godina

"Definitivno, najbolja 4- orka danasnjice.. Sjajan potez, mozda i presudan da uzme prvu titulu u karijeri..
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (Her, 4. jul 2015 23:40)"

Nije,za titulu treba jos igraca da se dovede,ne moze se prsten osvojiti angazovanjem jednog igraca.Hajde Pope dovodi Cendlera,ili Pola Pirsa!!Jos ako dodju Braduljica i Harden!!

Djoksonidis

pre 8 godina

Iskreno, cekam da Radulja potpise za SAK .. pa da Ben, Rondo, Rudi, Rodjo i Radulja jednim finim, laganim plej of-om utabaju stazu za Mitra koji ce se Divcevom timu pridruziti tek 2016.
Do tad GS, SAS i OKL najjaci na zapadu.
Minesota ce opasno napredovati vec u novembru jer imaju 4 strasna klinca od samo 20-ak godina.
Drago mi je i zbog Dzordanovog Sarlota koji je doveo Batuma koji ce imati vecu slobodu pri sutu, a Strsljenovi ce neretko spustati protivnike na 90- poena.
Prosle sezone sam pre svih otkrio D. Grina i Gobera koji su najzasluzniji sto sam osvojio svoju ligu u ESPN-fantaziju. Jedva cekam novu sezonu. Sportski pozdrav!

Ljubinko Pantic

pre 8 godina

Tooo Pope!!Bas mi je drago da je Oldridz odabrao nas!Jos ako ostanu Djinobili,Parker,Spliter,veliki Dankan vec objavio da ostaje,ima da budemo sampioni!Mada ja bih voleo da dodju Karmelo Entoni,Harden,Tajson Cendler,Stodemajer ili Iguadala.Auu ala bismo bili mocni da makar jedan od ovih dodje.Ili cak Ibaka iz Oklahome.Da bi bili sampioni treba takve igrace da dovodimo,treba dovoditi igrace iz najboljih ekipa!Ajde Pope,Popee!!

ja

pre 8 godina

s obzirom da je Belineli otisao, neko bi mogao da dodje na pleja, ipak su Parker i Djinobili u godinama, Dzozef nije neki igrac, a Mils nije igrac koji moze da nosi igru u dobrom delu sezone

petarczv

pre 8 godina

Joj kako ce da gaze....pop car kaze ne zovem nikog u ponoc a ostali prave prezentacije,nude holivudske price i ostale gluposti ali zna covek gde treba da dodje...Lbj razmislja da predje u sas za minimalac xaxaxaxaxa a jeremija i ostali " strucnjaci" su rekli da ce se ove sezone raspasti...

shazam

pre 8 godina

Koji posao Popa i menadzmenta Sparsa, dominacija. Prvo, rekli Lenardu da priceka malo sa potpisivanjem novog ugovora jer znaju da se kapiraju i da je veran (iako to znaci da prema pravilima lige moze da prima ponude sa strane), jer im je trebao im taj prostor u cap-u za slobodne igrace pre nego sto krenu ponovo da potpisuju svoje igrace. Drugo, nagovorili Deni Grina da za 4 godine uzme 44 miliona, iako je objektivno mogao uzeti 15-20 vise od toga od nekog drugog tima. Trece, poslali Splitera kod Popovog drugara i dojucerasnjeg ucenika Coach Buda u Atlantu, jer znaju da hoce da bude negde gde ce imati solidne minute i sansu da ponovo dobije ugovor blizu 10mil godisnje, a cisto usput su time oslobodili i pare za Oldridzov max ugovor bez da moraju da trejduju Milsa ili Grina kao sto su neki najavljivali. Cetvrto, pokazali se kao ubedljivo najozbiljnija organizacija u svojim sastancima sa Oldridzom, koji je recimo za prezentaciju Lejkersa ocenio kao amatersku jer su se slabo bavili samom kosarkom i pricom o taktici da bi mu predocili sta moze da ocekuje - to vam izmedju ostalog govori i kakvog igraca i osobu Sparsi vole da potpisu. Peto i poslednje, nezvanicno ce Sparsi zameniti jednodimenzionalnog Bejnsa sa iskusnim i cvrstim Dejvid Vestom. Jedina konkurencija za njegov potpis ce biti Kavsi, ali cenim da je Vest tip igraca koji nece zeleti da se pridruzi Lebronu, vec da ga (konacno) pobedi. Uz Dijaoa, Sparsi ce imati 4 visoka koji svi imaju sjajnu tehniku i sut sa poludistance.

VMP

pre 8 godina

Nema sta, SAS opet jedan od glavnih kandidata za titulu. Raduje me vest da je Sakramento potpisao Ronda, automatski su postali moji favoriti. Rondo, Gej, Kazins, Maklemor, jos i Radulja kad dodje, dobar je to tim ali na ovakvom zapadu bice jako tesko doci do PO.

Cape

pre 8 godina

Očekivano! Nadam se da će Lejkersi uskoro početi sa regrutovanjem nekih slobodnih agenata, sve je manje kvalitetnih igrača u ponudi, a oni još nikoga nisu doveli.

Stef

pre 8 godina

Dosao je da odigra sa Dankanom jednu sezonu i nakon toga ostaju on i Lilard koji je dobio 4 god ugovor. Iz Blazersa otisli jos Batum, Mathews i Lopez, pravi se novi tim oko Lilarda, nekako logican potez.
Rondo u Kingsima jednu godinu, Deandre Jordam i Mathews u Dalasu. Opet zapad daleko cvrsci, sem Cavsa nema sta ko sa Istoka da trazi narednih godina. I najbolji centar lige, Chandler u Sunsima.
GoSpurs

Mickey Cohen

pre 8 godina

Nadam se sledećoj sceni na kraju doigravanja sledeće sezone: Tim Dankan sa trofejom u rukama odlazi u legendu! LaMarkus i Kavaj nastavljaju franšizu i preskaču tranzicioni period koji je bolan za većinu ekipa. Elem, divna vest!

GO SPURS!

Boston

pre 8 godina

Sjajan potez SAS, jeste da Oldridz nije tako mlad, ali moze jos 4,5 godina bez problema da odigra na vrhunskom nivou. Ovim SAS opet postaje jedan od glavnih, ako ne i glavni kandidat za prsten, Lillard ostaje sam u Portlandu, ali sledece godine ce imati veliku mogucnost zato sto ce dosta dobrih igraca biti slobodno. Za sada je zanimljivo na NBA trzistu, a ocekivao sam da nece biti tako vec samo obicna nagadjanja kao i uvek. Sto se tice Lejkersa sumnjam da ce oni dovesti nekog iole kvalitetnog. Jeste da imaju jaku istoriju posle Seltiksa najveci klub, ali to danasnje igrace previse ne zanima jer od stare slave se ne zivi a i Kobi vise ne moze da igra kao nekada, da je mladji nekoliko godina dosao bi neko sigurno. Kad sam vec spomenuo moj Boston sumnjam da ce i oni dovesti nekog vrednog.

Mickey Cohen

pre 8 godina

Nadam se sledećoj sceni na kraju doigravanja sledeće sezone: Tim Dankan sa trofejom u rukama odlazi u legendu! LaMarkus i Kavaj nastavljaju franšizu i preskaču tranzicioni period koji je bolan za većinu ekipa. Elem, divna vest!

GO SPURS!

shazam

pre 8 godina

Koji posao Popa i menadzmenta Sparsa, dominacija. Prvo, rekli Lenardu da priceka malo sa potpisivanjem novog ugovora jer znaju da se kapiraju i da je veran (iako to znaci da prema pravilima lige moze da prima ponude sa strane), jer im je trebao im taj prostor u cap-u za slobodne igrace pre nego sto krenu ponovo da potpisuju svoje igrace. Drugo, nagovorili Deni Grina da za 4 godine uzme 44 miliona, iako je objektivno mogao uzeti 15-20 vise od toga od nekog drugog tima. Trece, poslali Splitera kod Popovog drugara i dojucerasnjeg ucenika Coach Buda u Atlantu, jer znaju da hoce da bude negde gde ce imati solidne minute i sansu da ponovo dobije ugovor blizu 10mil godisnje, a cisto usput su time oslobodili i pare za Oldridzov max ugovor bez da moraju da trejduju Milsa ili Grina kao sto su neki najavljivali. Cetvrto, pokazali se kao ubedljivo najozbiljnija organizacija u svojim sastancima sa Oldridzom, koji je recimo za prezentaciju Lejkersa ocenio kao amatersku jer su se slabo bavili samom kosarkom i pricom o taktici da bi mu predocili sta moze da ocekuje - to vam izmedju ostalog govori i kakvog igraca i osobu Sparsi vole da potpisu. Peto i poslednje, nezvanicno ce Sparsi zameniti jednodimenzionalnog Bejnsa sa iskusnim i cvrstim Dejvid Vestom. Jedina konkurencija za njegov potpis ce biti Kavsi, ali cenim da je Vest tip igraca koji nece zeleti da se pridruzi Lebronu, vec da ga (konacno) pobedi. Uz Dijaoa, Sparsi ce imati 4 visoka koji svi imaju sjajnu tehniku i sut sa poludistance.

Boston

pre 8 godina

Sjajan potez SAS, jeste da Oldridz nije tako mlad, ali moze jos 4,5 godina bez problema da odigra na vrhunskom nivou. Ovim SAS opet postaje jedan od glavnih, ako ne i glavni kandidat za prsten, Lillard ostaje sam u Portlandu, ali sledece godine ce imati veliku mogucnost zato sto ce dosta dobrih igraca biti slobodno. Za sada je zanimljivo na NBA trzistu, a ocekivao sam da nece biti tako vec samo obicna nagadjanja kao i uvek. Sto se tice Lejkersa sumnjam da ce oni dovesti nekog iole kvalitetnog. Jeste da imaju jaku istoriju posle Seltiksa najveci klub, ali to danasnje igrace previse ne zanima jer od stare slave se ne zivi a i Kobi vise ne moze da igra kao nekada, da je mladji nekoliko godina dosao bi neko sigurno. Kad sam vec spomenuo moj Boston sumnjam da ce i oni dovesti nekog vrednog.

Cape

pre 8 godina

Očekivano! Nadam se da će Lejkersi uskoro početi sa regrutovanjem nekih slobodnih agenata, sve je manje kvalitetnih igrača u ponudi, a oni još nikoga nisu doveli.

VMP

pre 8 godina

Nema sta, SAS opet jedan od glavnih kandidata za titulu. Raduje me vest da je Sakramento potpisao Ronda, automatski su postali moji favoriti. Rondo, Gej, Kazins, Maklemor, jos i Radulja kad dodje, dobar je to tim ali na ovakvom zapadu bice jako tesko doci do PO.

petarczv

pre 8 godina

Joj kako ce da gaze....pop car kaze ne zovem nikog u ponoc a ostali prave prezentacije,nude holivudske price i ostale gluposti ali zna covek gde treba da dodje...Lbj razmislja da predje u sas za minimalac xaxaxaxaxa a jeremija i ostali " strucnjaci" su rekli da ce se ove sezone raspasti...

Stef

pre 8 godina

Dosao je da odigra sa Dankanom jednu sezonu i nakon toga ostaju on i Lilard koji je dobio 4 god ugovor. Iz Blazersa otisli jos Batum, Mathews i Lopez, pravi se novi tim oko Lilarda, nekako logican potez.
Rondo u Kingsima jednu godinu, Deandre Jordam i Mathews u Dalasu. Opet zapad daleko cvrsci, sem Cavsa nema sta ko sa Istoka da trazi narednih godina. I najbolji centar lige, Chandler u Sunsima.
GoSpurs

Djoksonidis

pre 8 godina

Iskreno, cekam da Radulja potpise za SAK .. pa da Ben, Rondo, Rudi, Rodjo i Radulja jednim finim, laganim plej of-om utabaju stazu za Mitra koji ce se Divcevom timu pridruziti tek 2016.
Do tad GS, SAS i OKL najjaci na zapadu.
Minesota ce opasno napredovati vec u novembru jer imaju 4 strasna klinca od samo 20-ak godina.
Drago mi je i zbog Dzordanovog Sarlota koji je doveo Batuma koji ce imati vecu slobodu pri sutu, a Strsljenovi ce neretko spustati protivnike na 90- poena.
Prosle sezone sam pre svih otkrio D. Grina i Gobera koji su najzasluzniji sto sam osvojio svoju ligu u ESPN-fantaziju. Jedva cekam novu sezonu. Sportski pozdrav!

Memfis

pre 8 godina

@qwerty On se nije dogovorio sa jos dva ol-stara da uzmu manje plate da bi mogao da dominira. To je ono sto prelazak koji potenciras cini jadnim.
@shazam Realno Lejkersi nista sem marketinga i nisu mogli da mu ponude.
PS Jako zanimljiva i paradoksalna situacija sada u Dalasu, zato sto je upravo ovo petorka koja bi Rondu odgovarala i kojoj bi znacio igrac poput Ronda. Dendre za pik en rol i 3 odlicna sutera.

shazam

pre 8 godina

@Memfis
Ocigledno je da su Lejkersi slabi (posebno za zapad), i nisam ni mislio da je Oldridzu bio potreban sastanak da bi se razjasnilo da sledece sezone cak i sa njim u ekipi mogu uz puno srece da se koprcaju eventualno do 8. mesta i plejofa. Mislio sam na neke njegove komentare koji su preneti nakon sastanka, u smislu da im za razliku od ostalih ekipa koje su htele da ga potpisu nije palo na pamet da mu objasne kako ce ekipa izgledati takticki ako bi on dosao, pre svega u napadu, tj kako ce da ga koriste. Kobi jeste nesto malo probao da objasni navodno, ali to i nije njegov posao da razmislja pre sastanka, nego posao trenera Skota koji nazalost nije ni narocito sposoban ni iskusan. Dakle susta suprotnost Popovica. A drugo, ne znam da li mi se to ucinilo ili si slucajno dao kompliment Deandreu u vezi pick'n'roll sposobnosti u napadu, sta ce to biti kad ti je odjednom on ok;) Sto se samog Ronda tice nije upitna njegova sposobnost da radi pick'n'roll akcije, nego da funkcionise u Karlajlovom sistemu u kome lopta kruzi umesto da sedi sve vreme kod pleja. Dalas je u prvoj polovini sezone (Nelson prvi plej) bio ekipa sa jednim od najboljih ofanzivnih rejtinga svih vremena, davali su preko 1.15 poena po napadu, dok su sa Rondom bili ispodprosecni, oko 1.04 po napadu. Ronda protivnik maltene ignorise kada nema loptu, tako da njemu treba neka defanzivno solidna ekipa u kojoj ce u napadu on moci da ima loptu stalno. Mada to sve pada u vodu ako nastavi da sutira 40% sa bacanja.

ja

pre 8 godina

s obzirom da je Belineli otisao, neko bi mogao da dodje na pleja, ipak su Parker i Djinobili u godinama, Dzozef nije neki igrac, a Mils nije igrac koji moze da nosi igru u dobrom delu sezone

flips

pre 8 godina

@Memfis
Da, Parker, Dankan i Djinobili nikad nisu bili na all star nivou i uvek su uzimali max ugovor. Odrasti.

Kad je velika trojka Sparsa potpisivala manje ugovore i kada je Timi uzimao smesnu lovu za svoje kvalitete, oni su bili smekeri, a Pop car sto ih je nagovorio na to. Dankan je opet uzeo manje nego sto je mogao, Parker radi isto, a i Oldridz je mogao da uzme vece pare imajuci u vidu kakvi se ugovori potpisuju u poslednjih nedelju dana.

Al bitno je da je Lebron gad, jel da?

alen

pre 8 godina

Sparsi nece uzeti titulu vise sa dankanom nikad vise sledeca 1 ili 2 titule idu u clivlend zbog marketinga jer je to nba. finale verovatno clivlend vs oklahoma james vs durantula 100% zbog gledanosti itd da sad nepisem roman zasto.

Memfis

pre 8 godina

@flips Kao prvo nisam nigde napisao da je LBJ gad niti bilo sta slicno, vec o razlogu zbog kog sam zamrzeo Majami. Vejd, Bosh i Lebron su bili noseci igraci svojih ekipa, u najboljim godinama i spojili su se da bi harali ligom. Poredjenje sa Dankanom je besmisleno.
@shazam Nije sporno to da je Deandre dobar u odbrani (rim protector, u 1 na 1 ne bas) i pik en rolu, vec sto kao igrac koji uz Vesbruka i Lebrona ima najbolje predispozicije u NBA, daje 10 poena po mecu i krevelji se kad zakuca preko Ajzeje Tomasa. A sto se Dalasa tice, samo kazem da je ovakva petorka idealna za Ronda, a nije mi jasno zasto su ga uopste i dovodili ako nisu hteli da menjaju sistem u napadu. Naravno i on posle onakvog ponasanja zasluzuje kartu u jednom pravcu za Kinu, ali ko zna sta bi bilo da taj trejd nije obavljen i da je recimo sad dosao u ekipu...

Ljubinko Pantic

pre 8 godina

Tooo Pope!!Bas mi je drago da je Oldridz odabrao nas!Jos ako ostanu Djinobili,Parker,Spliter,veliki Dankan vec objavio da ostaje,ima da budemo sampioni!Mada ja bih voleo da dodju Karmelo Entoni,Harden,Tajson Cendler,Stodemajer ili Iguadala.Auu ala bismo bili mocni da makar jedan od ovih dodje.Ili cak Ibaka iz Oklahome.Da bi bili sampioni treba takve igrace da dovodimo,treba dovoditi igrace iz najboljih ekipa!Ajde Pope,Popee!!

Tajfun Korkut

pre 8 godina

"Definitivno, najbolja 4- orka danasnjice.. Sjajan potez, mozda i presudan da uzme prvu titulu u karijeri..
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (Her, 4. jul 2015 23:40)"

Nije,za titulu treba jos igraca da se dovede,ne moze se prsten osvojiti angazovanjem jednog igraca.Hajde Pope dovodi Cendlera,ili Pola Pirsa!!Jos ako dodju Braduljica i Harden!!

Stef

pre 8 godina

Dosao je da odigra sa Dankanom jednu sezonu i nakon toga ostaju on i Lilard koji je dobio 4 god ugovor. Iz Blazersa otisli jos Batum, Mathews i Lopez, pravi se novi tim oko Lilarda, nekako logican potez.
Rondo u Kingsima jednu godinu, Deandre Jordam i Mathews u Dalasu. Opet zapad daleko cvrsci, sem Cavsa nema sta ko sa Istoka da trazi narednih godina. I najbolji centar lige, Chandler u Sunsima.
GoSpurs

alen

pre 8 godina

Sparsi nece uzeti titulu vise sa dankanom nikad vise sledeca 1 ili 2 titule idu u clivlend zbog marketinga jer je to nba. finale verovatno clivlend vs oklahoma james vs durantula 100% zbog gledanosti itd da sad nepisem roman zasto.

Ljubinko Pantic

pre 8 godina

Tooo Pope!!Bas mi je drago da je Oldridz odabrao nas!Jos ako ostanu Djinobili,Parker,Spliter,veliki Dankan vec objavio da ostaje,ima da budemo sampioni!Mada ja bih voleo da dodju Karmelo Entoni,Harden,Tajson Cendler,Stodemajer ili Iguadala.Auu ala bismo bili mocni da makar jedan od ovih dodje.Ili cak Ibaka iz Oklahome.Da bi bili sampioni treba takve igrace da dovodimo,treba dovoditi igrace iz najboljih ekipa!Ajde Pope,Popee!!

Tajfun Korkut

pre 8 godina

"Definitivno, najbolja 4- orka danasnjice.. Sjajan potez, mozda i presudan da uzme prvu titulu u karijeri..
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (Her, 4. jul 2015 23:40)"

Nije,za titulu treba jos igraca da se dovede,ne moze se prsten osvojiti angazovanjem jednog igraca.Hajde Pope dovodi Cendlera,ili Pola Pirsa!!Jos ako dodju Braduljica i Harden!!

Mickey Cohen

pre 8 godina

Nadam se sledećoj sceni na kraju doigravanja sledeće sezone: Tim Dankan sa trofejom u rukama odlazi u legendu! LaMarkus i Kavaj nastavljaju franšizu i preskaču tranzicioni period koji je bolan za većinu ekipa. Elem, divna vest!

GO SPURS!

ja

pre 8 godina

s obzirom da je Belineli otisao, neko bi mogao da dodje na pleja, ipak su Parker i Djinobili u godinama, Dzozef nije neki igrac, a Mils nije igrac koji moze da nosi igru u dobrom delu sezone

petarczv

pre 8 godina

Joj kako ce da gaze....pop car kaze ne zovem nikog u ponoc a ostali prave prezentacije,nude holivudske price i ostale gluposti ali zna covek gde treba da dodje...Lbj razmislja da predje u sas za minimalac xaxaxaxaxa a jeremija i ostali " strucnjaci" su rekli da ce se ove sezone raspasti...

VMP

pre 8 godina

Nema sta, SAS opet jedan od glavnih kandidata za titulu. Raduje me vest da je Sakramento potpisao Ronda, automatski su postali moji favoriti. Rondo, Gej, Kazins, Maklemor, jos i Radulja kad dodje, dobar je to tim ali na ovakvom zapadu bice jako tesko doci do PO.

Djoksonidis

pre 8 godina

Iskreno, cekam da Radulja potpise za SAK .. pa da Ben, Rondo, Rudi, Rodjo i Radulja jednim finim, laganim plej of-om utabaju stazu za Mitra koji ce se Divcevom timu pridruziti tek 2016.
Do tad GS, SAS i OKL najjaci na zapadu.
Minesota ce opasno napredovati vec u novembru jer imaju 4 strasna klinca od samo 20-ak godina.
Drago mi je i zbog Dzordanovog Sarlota koji je doveo Batuma koji ce imati vecu slobodu pri sutu, a Strsljenovi ce neretko spustati protivnike na 90- poena.
Prosle sezone sam pre svih otkrio D. Grina i Gobera koji su najzasluzniji sto sam osvojio svoju ligu u ESPN-fantaziju. Jedva cekam novu sezonu. Sportski pozdrav!

Cape

pre 8 godina

Očekivano! Nadam se da će Lejkersi uskoro početi sa regrutovanjem nekih slobodnih agenata, sve je manje kvalitetnih igrača u ponudi, a oni još nikoga nisu doveli.

Boston

pre 8 godina

Sjajan potez SAS, jeste da Oldridz nije tako mlad, ali moze jos 4,5 godina bez problema da odigra na vrhunskom nivou. Ovim SAS opet postaje jedan od glavnih, ako ne i glavni kandidat za prsten, Lillard ostaje sam u Portlandu, ali sledece godine ce imati veliku mogucnost zato sto ce dosta dobrih igraca biti slobodno. Za sada je zanimljivo na NBA trzistu, a ocekivao sam da nece biti tako vec samo obicna nagadjanja kao i uvek. Sto se tice Lejkersa sumnjam da ce oni dovesti nekog iole kvalitetnog. Jeste da imaju jaku istoriju posle Seltiksa najveci klub, ali to danasnje igrace previse ne zanima jer od stare slave se ne zivi a i Kobi vise ne moze da igra kao nekada, da je mladji nekoliko godina dosao bi neko sigurno. Kad sam vec spomenuo moj Boston sumnjam da ce i oni dovesti nekog vrednog.

flips

pre 8 godina

@Memfis
Da, Parker, Dankan i Djinobili nikad nisu bili na all star nivou i uvek su uzimali max ugovor. Odrasti.

Kad je velika trojka Sparsa potpisivala manje ugovore i kada je Timi uzimao smesnu lovu za svoje kvalitete, oni su bili smekeri, a Pop car sto ih je nagovorio na to. Dankan je opet uzeo manje nego sto je mogao, Parker radi isto, a i Oldridz je mogao da uzme vece pare imajuci u vidu kakvi se ugovori potpisuju u poslednjih nedelju dana.

Al bitno je da je Lebron gad, jel da?

shazam

pre 8 godina

Koji posao Popa i menadzmenta Sparsa, dominacija. Prvo, rekli Lenardu da priceka malo sa potpisivanjem novog ugovora jer znaju da se kapiraju i da je veran (iako to znaci da prema pravilima lige moze da prima ponude sa strane), jer im je trebao im taj prostor u cap-u za slobodne igrace pre nego sto krenu ponovo da potpisuju svoje igrace. Drugo, nagovorili Deni Grina da za 4 godine uzme 44 miliona, iako je objektivno mogao uzeti 15-20 vise od toga od nekog drugog tima. Trece, poslali Splitera kod Popovog drugara i dojucerasnjeg ucenika Coach Buda u Atlantu, jer znaju da hoce da bude negde gde ce imati solidne minute i sansu da ponovo dobije ugovor blizu 10mil godisnje, a cisto usput su time oslobodili i pare za Oldridzov max ugovor bez da moraju da trejduju Milsa ili Grina kao sto su neki najavljivali. Cetvrto, pokazali se kao ubedljivo najozbiljnija organizacija u svojim sastancima sa Oldridzom, koji je recimo za prezentaciju Lejkersa ocenio kao amatersku jer su se slabo bavili samom kosarkom i pricom o taktici da bi mu predocili sta moze da ocekuje - to vam izmedju ostalog govori i kakvog igraca i osobu Sparsi vole da potpisu. Peto i poslednje, nezvanicno ce Sparsi zameniti jednodimenzionalnog Bejnsa sa iskusnim i cvrstim Dejvid Vestom. Jedina konkurencija za njegov potpis ce biti Kavsi, ali cenim da je Vest tip igraca koji nece zeleti da se pridruzi Lebronu, vec da ga (konacno) pobedi. Uz Dijaoa, Sparsi ce imati 4 visoka koji svi imaju sjajnu tehniku i sut sa poludistance.

Memfis

pre 8 godina

@qwerty On se nije dogovorio sa jos dva ol-stara da uzmu manje plate da bi mogao da dominira. To je ono sto prelazak koji potenciras cini jadnim.
@shazam Realno Lejkersi nista sem marketinga i nisu mogli da mu ponude.
PS Jako zanimljiva i paradoksalna situacija sada u Dalasu, zato sto je upravo ovo petorka koja bi Rondu odgovarala i kojoj bi znacio igrac poput Ronda. Dendre za pik en rol i 3 odlicna sutera.

Memfis

pre 8 godina

@flips Kao prvo nisam nigde napisao da je LBJ gad niti bilo sta slicno, vec o razlogu zbog kog sam zamrzeo Majami. Vejd, Bosh i Lebron su bili noseci igraci svojih ekipa, u najboljim godinama i spojili su se da bi harali ligom. Poredjenje sa Dankanom je besmisleno.
@shazam Nije sporno to da je Deandre dobar u odbrani (rim protector, u 1 na 1 ne bas) i pik en rolu, vec sto kao igrac koji uz Vesbruka i Lebrona ima najbolje predispozicije u NBA, daje 10 poena po mecu i krevelji se kad zakuca preko Ajzeje Tomasa. A sto se Dalasa tice, samo kazem da je ovakva petorka idealna za Ronda, a nije mi jasno zasto su ga uopste i dovodili ako nisu hteli da menjaju sistem u napadu. Naravno i on posle onakvog ponasanja zasluzuje kartu u jednom pravcu za Kinu, ali ko zna sta bi bilo da taj trejd nije obavljen i da je recimo sad dosao u ekipu...

shazam

pre 8 godina

@Memfis
Ocigledno je da su Lejkersi slabi (posebno za zapad), i nisam ni mislio da je Oldridzu bio potreban sastanak da bi se razjasnilo da sledece sezone cak i sa njim u ekipi mogu uz puno srece da se koprcaju eventualno do 8. mesta i plejofa. Mislio sam na neke njegove komentare koji su preneti nakon sastanka, u smislu da im za razliku od ostalih ekipa koje su htele da ga potpisu nije palo na pamet da mu objasne kako ce ekipa izgledati takticki ako bi on dosao, pre svega u napadu, tj kako ce da ga koriste. Kobi jeste nesto malo probao da objasni navodno, ali to i nije njegov posao da razmislja pre sastanka, nego posao trenera Skota koji nazalost nije ni narocito sposoban ni iskusan. Dakle susta suprotnost Popovica. A drugo, ne znam da li mi se to ucinilo ili si slucajno dao kompliment Deandreu u vezi pick'n'roll sposobnosti u napadu, sta ce to biti kad ti je odjednom on ok;) Sto se samog Ronda tice nije upitna njegova sposobnost da radi pick'n'roll akcije, nego da funkcionise u Karlajlovom sistemu u kome lopta kruzi umesto da sedi sve vreme kod pleja. Dalas je u prvoj polovini sezone (Nelson prvi plej) bio ekipa sa jednim od najboljih ofanzivnih rejtinga svih vremena, davali su preko 1.15 poena po napadu, dok su sa Rondom bili ispodprosecni, oko 1.04 po napadu. Ronda protivnik maltene ignorise kada nema loptu, tako da njemu treba neka defanzivno solidna ekipa u kojoj ce u napadu on moci da ima loptu stalno. Mada to sve pada u vodu ako nastavi da sutira 40% sa bacanja.