Sreda, 13.07.2016.

10:21

Bobi: Prihvatiću ako me selektor ne pozove

Srpski košarkaš Boban Marjanović izjavio je da se još nada pozivu selektora Aleksandra Đorđevića za Olimpijske igre u Riju.

Izvor: ÐN

Bobi: Prihvatiæu ako me selektor ne pozove IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

286 Komentari

Sortiraj po:

neko pametan

pre 7 godina

prva i najvažnija stvar koja treba da se uradi je da se unapred javno kaže šta je uspeh a šta neuspeh na olimpijadi pa neka Sale vodi onda koga hoće, ja sam prvi za njegov sastav....ali prvo ovo da se uradi...

Zoran ns

pre 7 godina

Ne znam stvarno zasto se polemise oko ove stvari toliko ,opste poznato da bi nam Bobi koristio,glupost su te price kako bi se uklopio ,da li se snasao i ostalo...nasao bi Sale nacin da ga iskoristi.Kljucna stvar ovde je nacin na koji je odbio(saopstio) tj.kad je to ucinio.Realno receno mnogo veci igraci od Bobija i Micova se nisu tako ponasali prema repki pa nemaju pravo ni oni,cime su zaduzili repku oni? Sale vraca kult repre i puna podrska tome. Kad Obradovic nije kaznio 2005 igrace ranije posle su mu to zamerili,tako da podrska Saletu za stav , dobar si ali se ne ponasas kao i ostali ,ne mozes da imas protekcije i to je to. S tim sto imamo idemo u Rio pa sta bude

Sasa

pre 7 godina

Zasto Boban nije dosao da odgleda jednu utakmicu kvalifikacija i podrzi drugove ??!!????!!!???? Na klupi nije mogao da se povredi..... Ima tu nesto mnogo vise i pitanje je u kakvim je on odnosima sa ostalim reprezentativcima. Ja mislim da je to kljuc, a ne Djordjevic. Da sam ja u toj situaciji i da sam u Srbiji, ne bih propustio priliku da sedim sa ostalima i podrzim ih....

Tajvanska kanasta

pre 7 godina

Naravno da Bobi treba da prihvati odluku trenera. Sa njim bi bili jači, tu nema priče ali idu sledeća takmičenja, SP, EP itd.... tako da će tad igrati kad bude dolazio na okupljanje kada i svi.Srbija je zemlja košarke, reprezentacija svetinja i nema tu specijalnog tretmana.Pa nije to fudbal, kojekakve zvezdice i mangupiranja...

srbijanac

pre 7 godina

bobi nije divac ili djordjevic jos nema ime ali mogao bi da pruzi extra partije i mnogo bi pomogao srbiji da naprave dobar rezultat stimac je extra dobar covejk i borac ali bobi bi vise pomogao nego on ili bircevic ili neko ko manje moze da pomogne od bobija isao bih u rio sa vise centara nego iko jer ce nam trebati videcete a to sto nije hteo u kvalifikacije ne znaci da je los i da nece odigrati jako dobro i ne treba ga odstraniti zbog toga a i micova bi trebalo da vrati glupo je odstraniti dobrog igraca zbog svog ega djordjevic i nije toliko dobar trener da se tako ponasa bez obzira sta je dosad ucionio za nasu zemlju treba vise da gleda rezultat a ne sta je neko uradio ako tako nastavi pobedjivace nas i slabije reprezentacije

Владимир

pre 7 godina

Већина овде само прозива другу страну. Јесте ли ви људи чули за компромис? Нисмо ми Америка па да можемо и са трећом поставом да освајамо злата, тј. медаље. Немамо ми толико одличних кошаркаша да можемо тек тако да се одрекнемо некога. Требало би сви, играчи и стручни штаб на челу са Саветом плус Бобан, да седну и попричају, кажу шта мисле о овоме, нађу неки компромис ако је могуће. А не преко новина да комуницирају. Немојте да идете путем фудбалера.

Schone

pre 7 godina

Danas Marjanovic, sutra neko drugi. Nijedan igrac nije iznad reprezentacije pa da moze da bira kada ce igrati. Neka pravila treba da se znaju. Imala je ova zemlja i bolje i vece igrace od Bobija pa nisu imali kredit da postavljaju uslove kada ce igrati a kada ce obavljati privatne poslove na racun odsustva iz reprezentacije. Na kraju krajeva previse se citava ova prica razvlaci po medijima. Svojim ponasanjem je sam odlucio umjesto selektora.

ivan m 81

pre 7 godina

Najbolje bi bilo kada bi mi SRBI samo radili svoj posao. Naravno i za to bili placeni.
Djordjevic ima uspeha sa reprezentacijom, a to treba da postujemo i ako smo navikli na zlato.

bubanj

pre 7 godina

Moze na Olimpijadu, ali pre toga da stane ispred ovih momaka koji su tu Olimpijadu i obezbedili, i da kaze umesto koga bi on da ide.

Poznati trener

pre 7 godina

Samo da pitam sve ove stručnjake,šta ako se Raduljica povredi,Štimac nema visinu za centra,a I prosečan je igrač,pravi treći centar,ne više od toga....Saša to dobro zna.Kako protiv braće Gasol,kako protiv Francuza sa Goberom...TREBA NAM CENTAR!!!!

Terenac

pre 7 godina

Djordjevic je ispalio ekipu pred OI u Atini, jer mu se islo na more.
Divac je isto zbog NBA propustio kvalifikacije, pa nikom nista.
(Kum, 13. jul 2016 12:40)

Jel ti decko ne kapiras da su njih dvojica bili imena u reprezentaciji, godinama se odazivali a usli su uveliko u 30-te kada ih polako mladji trebaju menjati.
Ko je Boban, sta je on uradio i postigao da ima specijalan tretman? Hoces li dogodine isto pricati kada Bogdan ili Kalina preskoce pripreme i kazu hocemo pare a dolazimo za prvenstvo?
Ili bolje pitanje, kakve poklanja zalizani? Sa ili bez prsute?

Nemanja

pre 7 godina

Ne mogu da verujem kakvi su ljudi u Srbiji.
Covek ima porodicu, vec ima i godina. Ako se ne obezbedi sada, kada ce?

A jos je opste poznato kakav je Bobi covek.

Djordjevica stvarno NE MOGU i NECU da razumem.
Sujeta NE SME da se tolerise na ovom nivou!.

Pozdrav svim ljubiteljima kosarke! :)

Talion

pre 7 godina

Voleo bih da Marjanovic igra za reprzentaciju, ali svojim ponasanjem pred pripreme nije to zasluzio. Ja razumem da je svima najprece da obezbede sebe i svoju porodicu, ali nije bilo u redu govoriti selektoru i saigracima sve vreme da mogu racunati na njega, a onda ih u zadnjem trenutku ispaliti. Ovde mnogi pitaju ko bi od nas rizikovao tolike pare zbog drzave i reprzentacije, a ja vas pitam da li su i ovi momci koji su dosli i odigrali kvalifikacije rizikovali nesto? Neki od njih iako povredjeni su ostali uz tim, neki poput Raduljice su takodje bez ugovora i traze novi klub. Svi oni rizikuju da se povrede i da nanesu stetu sebi i svojim karijerama. Zasto je Marjanovic poseban? Drugo sto se svi trebamo zapitati je da li ostatk tima zeli da se Marjanovic nadje medju njima, znajuci da ce to znaciti izbacivanje iz tima nekoga ko je kao i oni svo vreme bio tu u kvalifikacijama. To je nesto sto itekako moze narusiti atmosveru u timu. Ponavljam, voleo bih da Marjanovic igra za nas, ali smatram da je selektorova odluka ispravna.

Ivan

pre 7 godina

Djordjevic je Micova oterao i reprezentacije zbog obicnog bacanja peskira. Za to se igrac susepnduje a ne eliminise zauvek iz reprezentacije. Boban nece videti reprezentaciju dok je Djordjevic selektor. Zbog toga bi trebalo razmiljati od razresenju Djordjevica sa selektorskog mesta u skorije vreme, jer ce dugorocno gledano, takav potez doneti visetruku korist. Postoji mogucnost da se i u buducnosti dogodi neki totalno nebitan manji incident, i da Djordjevic eliminise jos neke bitne igrace. Nemamo mi taj luksuz da nam jedan celavi prepotenko izbacuje igrace iz reprezentacije kako mu se cefne. Primetio sam da je i Lucica potpuno precrtao iz nekog razloga. Slucajnost? Ko je sledeci?

Kum

pre 7 godina

A kako smo 2014.god.bili DRUGI na svetu? BEZ Bobise? Sa Stimcem? A,pametnjakovici? Muuuuuuuk!
Sale i ekipa, imate podrsku od SVAKOG NORMALNOG navijaca nase reprezentacije. ZNAM da cete osvojiti medalju. I zasluzujete je! Selektor je taj koji bira igrace. Prestanite da se igrate selektora i da vrsite pritisak na njega.
(Ceca sam, 13. jul 2016 14:39)

Igrao je Krstic.

Pojma nemate sta i kako, ali vazno je da pljujete.

manunited

pre 7 godina

Stvarno nemam reci koliko smo nenormalan narod. Okanite se vise sta ce selektor da radi, on je selektor da bi on izabrao koga hoce. Napadnite ove sto su izabrali selektora. Ja inace licno mislim da tu nema veze da l je bio na kvalifikaciskom turniru, vec prosto, covek napravio stil igre bez visokog centra i nece sad sve da menja zbog marjanovica.

Jabučilo

pre 7 godina

Reprezentacija NIJE Djordjeviceva prćija, morace da pozove Bobija, i da ne izigrava uvredjenu mladu, jer zato nema prava!
(nikola, 13. jul 2016 13:38)

Nije ni Bobijeva prćija. Sale je u pravu.

sujetni trener

pre 7 godina

Ovde se radi o sujeti trenera "nece on meni da odbija poziv...".Podrzavam Marjanovica da resi svoje licno pitanje, jer igrac koji ima probleme van terena ne moze na terenu da da sve od sebe.Ovo ne bi bio prvi put da neki super igrac ostane van reprezentacije, kao npr fudbaler, Dejan Petkovic Rambo, koji je tamo daleko vazio za super igraca i postigao sve, a kod kuce ga nisu cenili...
Smanjte inat i sujetu, iskoristite sto nam je na raspolaganju. Mislim da nismo u situaciji da se lisavamo dobrih igraca, pogotovo sa SAD u grupi... Kakavo izvinjenje, nije on Marjanovic nikoga uvredio, da bi se izvinjavao. Djordjevic je na potezu, Marajnovic je rekao svoje...

rashomon

pre 7 godina

Nije Bobi klinac od 18-19god. koji je budućnost naše košarke pa u stilu mlad je i nezreo treba mu dati šansu.Matori ....onj bi trebao znati već ponešto u svojim godinama. Ako mu je toliko stalo do tima zašto potpaljuje već danima atmosferu i štetu nanosi timu.

antimatter

pre 7 godina

@Bojan

Ako se izvine, može da se ušine. Bolje da se izvini.

Mada, najbolje je da se njegov menadžer i on pokriju ušima i uživaju u poslu koji su sklopili a reprezentaciju ostave ljudima kojima nešto znači (još uvek).

A mediji bi mogli da se, za promenu, bave pitanjima kojima ne smeju da se bave. Ovako su se transformisali u najobičnije blogove i testere javnog mnjenja.

Djole

pre 7 godina

Zasto ne pustate komentare kritike na racun naseg sujetnog selektora? Cemu tolika cenzura na b92? Jel to Sale ima ovde svoje botove koji za sendvic pljuju po Bobiju?

mladen

pre 7 godina

Bobi ne treba da igra za reprezentaciju dok je selektor Đorđević. Tako je uradio Tadić u fudbalu pa nam je krenulo. U Riju nećemo osvojiti ništa. Živi bili pa videli.
(Slobodan, 13. jul 2016 14:13)
izvini,sta Nam je krenulo???

secanje

pre 7 godina

Da li se secate SP 2006 u Nemackoj? kvalifikovali smo se sa najmanje primljenih golova, otisli tamo i doziveli katastrofu, koje su stvari oredhodile katastrofi? pa naknadni poziv selektorovog sina, drvlje i kamenje na taktiku i selektora. Desilo se sta se desilo. A da malo pustimo ljude da se pripreme lepo, ostavimo ih na miru. Stvarno je dosadna prica sa Bobijem, bravo najbolji je, super je, ali neki sledeci put ce pokusati da se izbori za poziv, sada ne. Menadzer njegov smorio takodje. Idite zajedno na idmor, uzuvajte, imate milione bar. Sportski pozdrav

Bojan

pre 7 godina

Bobane,
Da se prvo izvines saigracima i njih zamolis da te prihvate (kao sto ti Slavnic porucio) ako hoces da stvoris dilemu kod Djordjevica. Lose ti je ovo preko medija i menadzera i samo moze dodatno da naljuti selektora.

buda

pre 7 godina

Lepo ti je Slavnić rekao da se izviniš javnosti i celoj reprezantaciji i da će te zvati. Ako to ne učiniš jednostavno neće biti mesta za tebe. Ovo je nikakav odgovor, tojest ovo je neko nezrelo trućblabla ali nije izvinjenje. Dužan si da se izviniš ukoliko poštuješ našu košarku.
Svi to očekuju pa da idemo dalje...

rashomon

pre 7 godina

Malo realnosti molim, čovek ima 30 godina, nema minutažu u A timu Srbije niti je budućnost srpske košarke a ovolika frka se podigla.

Zulu

pre 7 godina

Voleo bih da vidim ko bi od vas rizikovao 21.000.000$ zbog države. Ne bi niko ni 21$. Lako je biti patriota od tuđem trošku i za račun tuđeg života ali ako treba da se krene od sebe onada je bolje da nas preskoče.
Ako ćemo o načinu obaveštavanja Saleta, što jedino može biti sporno, o tome može da se diskutuje. Boban ga je obavestio pre objavljivanja spiska za kvalifikacije. Saletova primedba na Novicu je bila zašto ga je obavestio nakon objavljivanja spiska. Da li je ok obavestiti ga dan pre objavljivanja (nadajući se do tada da će problem biti rešen) ili je to trebao da uradi 5 dana ranije o tome može biti dileme. 21milion ili kvalifikacije, tu lažni izbor možemo da pravimo samo mi kojima je i jedno i drugo nedostižno.

bobiska

pre 7 godina

Posto smo uspeli da se izborimo za Olimpijske Igre smatram da je ovo jedinstvena prilika da se tamo ode u najjacem sastavu da bi se sa amerima u finalu onako bas muski pofajtali.

Marijanovic
Bjelica
Bogdanovic
Milosavljevic
Teodosic

Jokic
Bircevic
Kalinic
Nedovic
Jovic

Markovic
Lucic
Guduric
Macvan

Savez kao i selektor da se javno zahvale igracima koji su izborili plasman a nisu otisli na OI.
Smatram da reprezentacija ne sme da ispasta zbog sujete pojedinca.
SAD imamo priliku i tim da igramo na vrhunskom nivou!
Sa ovim timom 6 mesto plafon!
Olimpijske Igre su bitka u koju vodis svoju najjacu vojsku.
Ugledajmo se na najbolje u ovom sportu a to su ameri!

saeKn

pre 7 godina

Ovaj slucaj je pokazao kakav mi problem kao nacija imamo(verovatno su tu kumovali uslovi zivota), mozemo da se lazemo i da kazemo da je to relacija Zvezda-Partizan ali nije.

negrobonbon

pre 7 godina

ma nemoj da prihvatis, spakuj se za Rio i tamo na licu mesta objasni organizatorima da si ti reprezentacije Srbije, a ne onih 12 likova koji se lazno predstavljaju :D

petarczv

pre 7 godina

e batali, nisi mogo ni do Arene da odes da se pozdravis sa momcima... Prihvatio ti ili ne sada je kasno, prokockao si svoju sansu a tome se zahvali menadzeru
(paja, 13. jul 2016 10:27)

moze da se zahvali menadzeru zato sto ga je posle duletovog urnisanja doveo do nba i 21mil$

Slobodan

pre 7 godina

Bobi ne treba da igra za reprezentaciju dok je selektor Đorđević. Tako je uradio Tadić u fudbalu pa nam je krenulo. U Riju nećemo osvojiti ništa. Živi bili pa videli.

ajde vise

pre 7 godina

Selektor da objadni zasto je dvaput odbio da igra za reprezentaciju. i da li se izvinio tadasnjem selektoru i saigracima i zasto nije.

Ceca sam

pre 7 godina

A kako smo 2014.god.bili DRUGI na svetu? BEZ Bobise? Sa Stimcem? A,pametnjakovici? Muuuuuuuk!
Sale i ekipa, imate podrsku od SVAKOG NORMALNOG navijaca nase reprezentacije. ZNAM da cete osvojiti medalju. I zasluzujete je! Selektor je taj koji bira igrace. Prestanite da se igrate selektora i da vrsite pritisak na njega.

Jumko

pre 7 godina

Nije mi jasno cemu ovolika halabuka oko epizodiste iz Nba lige!? Jer je pre 2. godine dominirao protiv Voroncevica, Tomica i Burusisa? Nemoguce da mi bolje poznajemo kvalitete Bobija od Ivkovica, Popovica i Djordjevica... A o onoj ljudskoj strani i njegovoj zelji igranja za reprezentaciju, dosta toga je ispisano ovih dana!

Pedja

pre 7 godina

Ako bi se Raduljica naljutio zbog poziva Bobiju i otkazao, ja sam tim pre za poziv Bobiju. Raduljica je nekompetentni i atletski nesposoban igrac. Covek koji dominira u negativnim statistikama, izgubljene lopte, primljene banane, promaseni sutevi, nedostatak skoka u odbrani i napadu.
Ali ima ludu bradu i tetovaze, valjda se i to nesto racuna.

Debeli Simonovic

pre 7 godina

Svi pozvani igraci bi trebalo da bojkotuju reprezentaciju, ako Marjanovic bude pozvan. Svi oni rizikuju povredu i opet dolaze da igraju kvalifikacije odmah posle napornih sezona, neki bez resenog klubskog pitanja(Raduljica). A pritom su mi najbolji komentari koji staju na stranu Marjanovica, koji se dvaput nije odazvao pozivu reprezentacije i sa istom nije osvojio nista, naspram Djordjevica, coveka koji je sa tom istom reprezentacijom osvojio sve sto se osvojiti moze. Sramota.

Kraljevcanin

pre 7 godina

Hajde na stranu sve, da li treba da ga pozove ili ne... Hoćete li mi navesti jednu osobu na svetu koja bi između kvalifikacije za OI i 21 milion dolara izabrala prvu opciju? Nemojte ga osuđivati, svi bi postupili kao on. Prosto i jednostavno.

zizzu

pre 7 godina

Bobi: "Prihvaticu ako me selektor ne pozove"

Kakva nebuloza. Ne , najbolje da je rekao ako me ne pozove dolazim sam u Rio i prikljucujem se timu.

dux

pre 7 godina

Realno, bio si pozvan. Pa nisi hteo da rizikuješ. Pa bi sad, kad si stavio 21 milku u džep, da rizikuješ. Moj Bobi, jesi veliki čovek, al izgleda samo bukvalno. Ne treba te voditi. Ne radi se o egu kod Djordjevica, radi se o principima i puna podrška njemu zbog toga.

djc-xxx

pre 7 godina

...a na slici Bobi protiv Gasola u plavom dresu Srbije dok su u pozadini Savan i Paunić :-) Toliko o tome da Bobi nije bio reprezentativac Srbije :-) (kao što neki pišu ovde...)

мераклија

pre 7 godina

људи доста више Аман. најјачи тим је онај који има хемију! ако Боби то ремети, не треба на уопште, верујте. а ја сам први да он игра јер је уникатан, добар центар. толико. идемо бре! СРБИЈА ЗЕМЉА КОШАРКЕ

Milos

pre 7 godina

Misko ga nagovorio da na onako kulovski nacin ispali reprezentaciju pa sad preko svojih veza vrsi pritisak preko medija na reprezentaciju. Mi smo mala zemlja i nikad rezultat necemo postici bez sloge i dobre atmosfere, tako da smatram da bi poziv Marijanovicu doneo vise stete nego koristi. Mislim da se njegovi kvaliteti dobrano precenjuju

deks

pre 7 godina

kolko sam ja razumeo u svemu pisano problem je, da nije problem što nije igrao na kvalifikacije. Već što u zadnjem trenutku se bobi predomislio. a sta sad da radiš na saletovo mesto. mora da kaže,ajde Stimac, a na Olympia nemožete. ...
samo zato što ga bobi doveo u tu zituaciju neće moći da ga povede, i da hoće.

Alexey

pre 7 godina

Boban ZNA da ga Saša neće zvati a ipak daje ovakve izjave da bi oprao savest i prebacio odgovornost na selektora...
Dajem punu podršku Đorđeviću za ovakav odlučan stav da održi jedinstvo i kult reprezentacije koji bi neki "lako ćemo"- pojedinci da uzdrmaju!
Marjanović zaboravlja da su SVE medalje za ovu zemlju osvojene BEZ njega.
Verovatno je mislio - Ja njima više trebam nego oni meni, pa mogu da budem i neodgovoran ako hoću!
Ne može i ne treba tako!

oliver kosta

pre 7 godina

Druze,dobar si igrac i znacio bi reprezentaciji. Svako normalan razume da si hteo da resis egzistenciju novim ugovorom i to je sve ok. Postoji problem jer nam je selektor malo egoistican i sujetan nesto kao Mihajlovic dok je vodio fudbalsku reprezentaciju. Vodice ove momke sto su osvojili turnir u Beogradu a ti ces na letnji odmor. Jednostavno. Veci je problem da li ce te vise ikada zvati dok je on selektor. Mislim da nece. Toliko.

et5ye5

pre 7 godina

Ne pravi se problem sto ga sad nece zvati, posto je olimpijada opet za 4 godine imao bi prilike. Nego je problem sto Bobija nece nikada zvati od silne sujete, bez ikakvih raloga. Bez veze.

A37

pre 7 godina

Strasno je koliko frustracija izvire iz vecine negativnih komentara. Kao da je Marjanovic komentatorima nesto ukrao, uskratio. Isto i za Djordjevica... Kao da im bolesnu majku ne prima na lecenje.
Prsli smo kao nacija, ljudi.

realnost

pre 7 godina

Uporedjivati Raduljicu i Marjanovica na mestu centra je smesno zaista. Secamo se svi kako je Valanciunas u polufinalu nabio Raduljicu pod parket, za 3 mesto to su isto ucinili Diaw i Gobert. Boban moze da se nosi sa takvim igracima i potreban je reprezentaciji. Da nije Djordjevica Raduljica i dalje ne bi imao klub. Marjanovic umesto Raduljice i to je tim koji moze do medalje.

Petar

pre 7 godina

Zvao ga prosle godine - obio. Jer je procenio da je bolje za karieru ako ostane i sprema se sa SA.
Zvao ga ove godine - odbio. Jer je procenio da je bolje za karieru ako ne rizikuje povredu zbog NBA ugovora.
Plasirali se u Rio - uporno hoce u tim. Jer je procenio da je najbolje za karieru ako si dobrim igrama pre NBA sezone digne cenu i ulogu u Detroitu.
Pozvati ga ili ne, neka svako sam presudi.

Влада

pre 7 godina

Сем на речима, није га брига ни 2%. Јавно можеш да се изговори свашта, али делима се види. Он се није удостојио до Арене да оде. Тачка. Ова прича у медијима је да се дискредитује Сале и да му неко други саставља тим. Хвала богу да је Сале финансијски независан и нико не може да му саставља тим нити врши успешан притисак ба њега

fenomen

pre 7 godina

Pa ne mora Stimac da otpadne. Simonovic i Dangubic nisu neophodni pa cak i Macvan koji je spor igrac. Znaci ako otpise ove ima mesta i za Stimca i za Bobija. Plus ako se neko ne daj boze povredi. Treba ga bar zvati na pripreme i videti da li se uklapa ili ne. Grobar sam ali mogu da razumem Bobija. Svako bi od njih isto postupio. Jedino zameram to sto nije bio u Areni makar kao navijac. Ako nam je cilj medalja onda se svi moraju podrediti tom cilju. I kako to mogu igraci da kazu da nece Bobija. Samo selektor odlucuje. Poz..

naelektrisan

pre 7 godina

U ovome slucaju Djordjevic treba da "odigra" diplomatski!Da o sudbini Bobija razgovara sa ostalim reprezentativcima!Ako oni nemaju nista protiv onda da ga pozove,ako su protiv lepo mu to objasni kapiten Teodosic i resen problem!

Boxer

pre 7 godina

Ljudi Sale je bivsi kosarkas, i on je "ziveo od te iste lopte", on isto tako zna da igrac i njegova porodica zavise od tog ugovora.. Mislim da nije problem Bobijevo nepojavljivanje.. Vec nacin.. Imao je zelju da igra, jedva je cekao, a onda na dan prozivke pozvao selektora i rekao da nece (ili se samo nije pojavio).. Cak je i Sale dao intervju na dan prozivke i rekao tako nesto... Ako je stvarno tako bilo, onda ne zasluzuje da bude u timu..

Gordon

pre 7 godina

Bobi je ok lik i sigurno ima zelju da igra kada se finansijski obezbedio (svi bi mi tako uradili da se ne lazemo) !

Problem je sto je on spor u odbrani, kod strane pomoci i preuzimanja i zbog toga ga Sale nece pozvati.

Sa njim bi trebalo da se odbrana posebno uigrava, a za to realno nema vremena...

DG

pre 7 godina

Pa već te nije pozvao, šta nije jasno...zbog Đorđevićevog ega i principa, sada i Lebron ne bi igrao...a onda će oni koji su za Bobija da se site posle (eventualnog) neuspeha u Riu...zapamtite ovo.

Shot

pre 7 godina

A mozda da se izvine ekipi i Saletu sto ih je ostavio na cedilu pa da ga Sale pozove na pripreme pa ako se uklopi uklopi ako primeti da ce biti belaja neka ga jednostavno ne stavi u dvanaest

Kud plovi ovaj brod

pre 7 godina

Nije lako oteti se utisku da je citav trandebal mogao biti izbegnut da se pokazalo vise takta.
Hocemo li iz ovakve situacije izaci jaci u Riju? Tesko je poverovati i to.
Uredu onda ostaje dugorocna korist u vidu kulta reprezentacije i pobede principa? Nategnuto, pre verujem u princip kompromisa i opsteg dobra.
Ovako, neka mi bude oprosteno, to podseca na jednog drugog Aleksandra.

Srbije do Tokija

pre 7 godina

Mi ne mozemo da se ponasamo kao SSSR ili USA, nismo mi velika sila da nam neko ne treba! Moramo biti fleksibilni prema igracima iz NBA ili ce mo ostati bez njih.
Zato samo pametno i u interesu Srbije!!!

vule

pre 7 godina

realno...sve mora da se podredi sto daljem plasmanu i uspehu...sto znaci da mora da ga pozove..ok..neko ce reci principe..hemija u timu itd..ali sta to sve vredi kad je stimac drvo( kao primer) i od radulje je bolji..neka ga povede kao animatera.. treba nam sila od centara ako planiramo medalju..sta se desilo kod francuza..jedan igrao kvalifikacije..drugi otisao u rio..zbog toga sto je bolji..a tada nije mogao da igra..ja sam ipak vise toj opciji naklonjen...treba realno da igra onaj..koji je bolji u datom trenutku...pozz od navijaca koji zeli da srbija razbije sve

Kosarka Srbija fan

pre 7 godina

- Ako ga sale ne pozove bice na stubu srama.
- Ako ga pozove bice "Da li je moguce da je sutnuo Stimaru brata koji srce ostavlja"?
- Ako ga pozove umesto Bircevica "Sale nema pojma..vodi 4 centra a danas se igra moderna kosarka, a jedina cetvorka bjelica tek izasao iz povrede..uzas"
- Ako pozove bobija umesto Raduljice "Sale nema pojma..otkacio igraca koji gine za dres i prvi je centar godinama"
Ako ga pozove umesto nedovica, simona, jovica...razlozi za pljuvanje ce se nizati...
Sta god uradis sale mi normalni smo uz tebe i verujem pre tebi nego sebi sto se tice Kosarke, igre i atmosfere.

gigatrend

pre 7 godina

Nikako ne razumem šta je problem u mojim komentarima, pa se ne objavljuju?

Šta znači: "Prihvatiću ako me selektor ne pozove"? Ja sam se nadao da ćeš ipak doći i igrati!

Boki

pre 7 godina

Da je Raduljica mogao da se nosi sa NBA centrima, ostao bi u toj ligi. Zao mi je, ali bice ponizen protiv tima USA. Marjanovic nam je realno potreban. Bradulja da ulazi sa klupe. Pozovi ga SALE!!!

sta je to karakter?

pre 7 godina

Danima se vrte isti komentari. Ja bih voleo da mi neko kaze svoje misljenje.
1. Da li na OI treba da idu najbolji igraci ili dobro ukomponovan i utreniran tim sa dobrom atmosferom?
2. Da li selektor treba da slusa druge ili da radi posao za koji je postavljen?
3. Da li njegovo velicanstvo Bobi treba da pozove selektora i razgovara sa njim, umesto sto prica price po medijima ili selektor po drugi put treba da zove Bobija?
4. Da li treba da se zna hijerarhija, ko je igrac a ko selektor???
5. Da li je Bobi trebao da bude pored Bjelice i Macvana na tribinama da bodri svoje drugove u utakmicama kvalifikacije za OI?
Kada na ova pitanja sami sebi date odgovor valjda ce vam biti jasnije i necete pisati nebuloze vec ono sto je realnost. Tako se ne radi kako vi zelite ni jedan posao. Bobi je imao poziv i sada ocekuje jos jedan poziv?? A zasto taj dobrica kako pisete , ne pozove Saleta koji je SELEKTOR i koji ga je vec zvao i kazemu ono sto prica po medijima? Ocekuje da ga Sale opet zove? Ko je ovde sujetan? A stalno citam da je Sale sujetan? Izvinite ali da sam ja Sale i da sam ja u kosarci ostavio takav trag ja bi Bobija pitao, ko si ti?? Bio bih prema takvom igracu VEOMA sujetan i to sa pravom! A da me takv igrac pozove i kaze mi da bi igrao, da se cak i izvini za to sto nije dao podrsku timu barem kao gledalac ja bih ga pozvao. Ali on prica price po medijima a vi pisete zelje slusalaca. Pogresili ste mesto, to je na radio Bgd.

Ajmo ajde

pre 7 godina

De bre...vi ostali reprezantativci...
Sigurno čitate ove komentare...
Podržite Bobija, valjaće i vama, a bogami i nama...
Bobi je momak na mestu i treba timu...
Svako pogreši...Ako mu oprostite, ima dečko da gine na terenu za vas !

nikola

pre 7 godina

Djordjevic se ponasa kao ONAJ trener rukometasica, koga se isteralo tek kada je napravio stete i stete! Takvi smo, volimo da privatizujemo sve, nije mu tata kupio reprezentaciju!

dare slovenac

pre 7 godina

Bobi gore dole, dobili smo zver od igrača i stabilnost pod košem sa Jokičem...To nam je falilo poslednjih 4 godine..još samo da se Bjelica oporavi..

sujeta kaže - zbogom pameti!

pre 7 godina

"Naš dobri div, ljudina... počinje da ide na živce. Dugo si imao lošeg savetnika, kome bi sad odgovaralo da njegova roba ide u Rio, što nikako nije moralno, jer je dosad bio samo roba a ne i reprezentativac svoje zemlje."

logika više odavno ne stanuje ovde - komentatoru je "logično" da menadžeru čiji je štićenik VEĆ potpisao ugovor na 3 godine iz ne znam samo kog razloga odgovara da ovaj ide u rio, a selektoru je "logično" da na najprestižnije sportsko takmičenje ne pozove tako potrebnog igrača uz to rasterećenog brige za budućnost?!

Kum

pre 7 godina

Nema tu sujete nego su u pitanju principi. Ili ih imas ili ne. Kosarkaska reprezentacija je uvek imala svoj kult za razkiju od fudbalske. U vreme odigravanja turnira Marjanovic je bio u Bg.Mogao je sa Bjelicom i Macvanom na tribine. Nije ga zanimalo.
Klasican primer sportskog dezerterstva.
(Karaburac, 13. jul 2016 10:43)

Kako da sedi sa njima, kad je Sale to odbio?

Kum

pre 7 godina

Jedini ko treba da donese odluku je selektor Djordjevic. On je bio vrhunski kosarkas, pa je ipak redovno igrao za reprezentaciju, nije se cuvao povreda. Isto vazi i za sve nase kosarkase koji su izborili ucesce na olimpijadi. Neka selektor odluci.
(Milojko, 13. jul 2016 10:34)

Djordjevic je ispalio ekipu pred OI u Atini, jer mu se islo na more.

Divac je isto zbog NBA propustio kvalifikacije, pa nikom nista.

ciga

pre 7 godina

@ nacionale leSA
i ja bi pre zabo milione i vodio decu u duznilend,normalna stvar porodica na prvom mestu a onda pare za tu porodicu..reprezentaciju bi bodrio al ne uzivo ako je takva situacija..

Kum

pre 7 godina

Naš dobri div, ljudina... počinje da ide na živce. Dugo si imao lošeg savetnika, kome bi sad odgovaralo da njegova roba ide u Rio, što nikako nije moralno, jer je dosad bio samo roba a ne i reprezentativac svoje zemlje.
(Dan Kan, 13. jul 2016 10:44)

Naprotiv. Misko nema nista od njegovog nastupa na OI. On je zaradio svoje od NBA.

Topcina

pre 7 godina

Igraj na Fristajleru umesto u Riju,sram te bilo nisi se udostojio doći pogledati utakmicu u Areni,sumnjam i na tv-u da si gledao...

deki 185

pre 7 godina

Mi smo bili 2. na svetskom bez Bobija, to znaci da umemo. A vama sto se palite da samo sa Bobijem mozemo do medalje ili jos smesnije, da sa Bobijem mozemo protiv Amerike, ne znam sta da vam kazem. Protiv Amerike ne moze niko a kamoli Bobi sa slow motion odbranom.

Zaboravio si da je tada igrao Krstić.Sada nemamo tako jakog igrača na poziciji 5

NN

pre 7 godina

Olimpijske igre nisu takmicenje u bucnom navijanju ili mahanju peskirima. Tamo igraju najbolji. A kod nas samo podobni kako bi se lakse prodali. Zato Bobi umjesto Stimca.

krajisnik

pre 7 godina

pustajte komentare i nas ,a ne samo botova selektorovih.Covjek je spreman da podjeli narod zbog nenormalnog ega.Svojim rijecima je i doveo do toga,umjesto da spusti loptu.Dok se svadjao sa spancima na SP bilo je ok,ali inatiti se sa svojim narodom je greska.Pazite duel Gasol-Stimac,ili Valancijunas_Raduljica,ili bilo koji amerikanac sa nasim centrima?Da nije bilo Jokica,kako bi prosli sa francuzima?Raduljica trazi klub preko reprezentacije,daje ruku nogu,pa sta da radi preko ljeta kad ga niko nece?Poslije SP otisao za kinu,uzeo lovu direktno preko reprezentacije.Stimac srce,ljudina,peskiri itd,hoce li on sa mahanjem pomoci protiv centara?Jovic,neiskoristen,trebao bi prije Markovica,ali Sasa ima svoje miljenike,trenira strogocu na Marijanovicu.Pa nije ti to Micov pa da dobijes podrsku,malo si se za.ebo.Na kraju Djordjevicu zelim neuspjeh u trenerskoj karijeri,koju ce imati ,jer samo u SRbiji mu se dopusta ovo

Skorceni

pre 7 godina

Ja samo navijam za sto jacu reprezentaciju, a to smo svakako sa bobijem. Egoisti i ograniceni ljudi mogu samo da se protive bobijevom dolasku, ali izuzetak se moze napraviti kao sto bi mogao i da je u pitanju teo, bogdan i po jos koji nosilac ovog tima...

Vlada Gaj

pre 7 godina

A ako ne prihvati, šta onda? Pozvaće se sam, napraviće svoju reprezentaciju!!!
Sve ovo mešanje u Saletov posao je od početka idiotluk, a ova izjava je vrhunac svega. Još fali da zalizanko kaže nešto "pametno", makar i na tvitu.

misko

pre 7 godina

Au Bobi šta uradi grobarima pa i Saletu.Srbi ne poštuju uspešne.Oni leče sve frustracije od tebe i Zvezde.Smetaju im kulturni, obrazovani,sportisti,kakav si ti,obrazovani Đilas, Čovic, Ražnjtovič i slični.Oni Obožavaju Vujoševića od koga su našia deca naučila sve psovke,Pavlovića koji hvata Lazića za medjunožje, Lovrenj se hvata za medjunožje i sve to uz Tv prenos.

Delija

pre 7 godina

Jeste sve to Stimac i atmosfera pa on nece igrati ukupno 15 min na OI,ako im treba nek ga povedu kao clana strucnog staba za stvaranje atmosfere.Hocemo BOBIJA!!!

CCCC

pre 7 godina

Smarate sa Bobijem vise, pa nije on Karim abdul dzabari.Jeste on kvalitetniji od Stimca ali vaznija je timska hemija i uigranost, Boban vec odmara 2,3 meseca

ma ajte molim ve !!!

pre 7 godina

Bobane , uvrstio bih te za OI pod jednim uslovom... Da sam odaberes ko da ispadne sa spiska umesto tebe !!! Da vidim kakav si covek ...

marko

pre 7 godina

realno nije lepo sada izbaciti nekog iz tima,i sraviti Bobija na njegovom mestu.Pa makar nista ne uradili na tim OI.Treba pre svega biti covek.Zato podrzavam Saleta.Ako bi Sale u ovom trenutku uzeo Bobija umesto bilo kog drugog,totalno bi pokvario atmosferu.A mislim da je da atmosfera i hemija mnogo vaznija timu od samog Bobija.A mislim da se sada ni sam Bobi nebi uklipio u drustvo.Tako da bi mu bilo najpametnije da se kane medija i prica i odustane od svega.Neide na Olimpiske igre i gotova prica.

paja

pre 7 godina

Pa da, prihvatice odluku, a da stvarno zeli da ide, molio bi, kukao bi, otisao bi peske do Kopaonika. I da sam ja prihvatio sto me zena nece ne bi se nikad ni ozenio, nego jednom, drugi put, peti put me odbije, ali sam se ja i dalje trudio na kraju vrlo uspesno.

Dokle vise primadone.

pre 7 godina

Ne zovi mora da se zna red. Setite se samo argetinaca koji su igrali u nba sami su placali skupo osiguranje da bi igrali za svoju drzavu.

Zika Boljevci

pre 7 godina

Samo da mi je da vidim ove sto pisu bitna mu je licna karijera. Pa 21 mil dolara je svakome bitno a ovoj drzavi ne bih poklanjao sebe i svoju karijeru jer sutra da se Bobiju nesto desi zanima me sta bi mu drzava omogucila, nista!!

k

pre 7 godina

Smatram da svako za ovu zemlju treba da daa koliko moze i svako bi trebao da bude srecan sto je to ucinio! Stimac je dao dovoljno i svako od nas mu je zahvalan! Kvalifikovali smo se, ali dobro znamo da Stimac koliko god srce imao nije igrac za OI! Treba da povedemo Marjanovica jer je kvalitetniji igrac i moze da doprinese vise u igri naseg tima! Kako ste jadni komentatori! Pljujete coveka koji je otisao dalko od otadzbine da zaradi novac za svoju porodicu i nije je se odrekao vec zeli da pomogne reprezentaciji da osvoji medalju na OI. Pljujete ga jedino jer vi nemate tu srecu, a ni ostali igraci iz reprezentacije nemaju tu srecu, pa mogu da dodju na kvalifikacije. Jadni smo kao narod kada ovakvog coveka pljujemo! Ali Bog zna sta je u cijem srcu i zna kakvo je srce Marjanovica, pa sam siguran da ce mu se vratiti i bice nagradjen! Treba da znamo svi da ovo nije moja ili tvoja zemlja vec je vise zemlja onih koji su ginuli da bismo mi danas ziveli na njoj! Ne moze niko da se ljuti ako Marjanovic bude pozvan. Da li znate koliko kvalitetnijih ili jednako kvalitetnih igraca imamo na centarskojh poziciji od Stimca? Ko imalo prati kosartku neka razmisli!

uro55

pre 7 godina

Oooo, vidim Saletovi sendvicari rade od ranog jutra. Cekaj bre, vecinu kao ne zanima Bobi, a onda u sred "radnog dana" za manje od 2h 1000 glasova na nekim komentarima (+ i - zajedno).
Dakle posto klincadija i blejaci jos uvek spavaju, ova Srbija ili ne radi nista, ili stvarno postoje placeni botovi koji glasaju za ili protiv jednog komentara 1000 puta za 2h?!

TD21

pre 7 godina

Meni samo nije jasno sledeće - forsiranje da smo sa njim najjači sastav. To mi je isto kao forsiranje da je GS najjači tim a Klivlend je šampion.

Jedino bih prihvatio da div mekog srca dođe pred celu ekipu, i sam izabere igrača koji je odmah nakon sezone došao na pripreme, radio, da ga pogleda u oči i kaže umesto tebe idem. Zašto Saša to da radi? On ne želi, kao ni svi pametni ljudi, jer male utakmice dobijaju pojedinci, velike tim.

Pod ruku svoju suprugu, pa da se troše milke na nove torbice, haljinice i šminku. Pozdrav i do medalje u Riju!

СвароГ

pre 7 godina

Сале, не зови га! Што је он бољи од Штимца рецимо?! Тај Штимац какав год да је је неко ко би са једном ногом играо за Србију. И види се да ови момци имају сјајан однос међусобно. Зашто дозволити некоме коме су паре битније од свега да квари атмосферу?! То што је у НБА не значи да је Бог.

Aleksandar

pre 7 godina

Jednostavno, nije se dalo. Kad ga je Djordjevic hteo, ovaj nije mogao. Sad kad moze, ovaj ga nece. I obojica su u pravu. Jednostavno, nije ga htelo

Kum

pre 7 godina

Pozvao bih Bobana i samo mu jedno rekao: mozes u tim za Rio ali da sam odaberes mesto koga. Cao zdravo.
A ja verujem da bi ladan kao spricer odabrao nekoga jer kao sto smo videli bitna mu je samo licna kariera a utakmica protiv Amerike, da se dokaze NBAju mu je prilika kakva se ne dogadja cesto.
(Petar, 13. jul 2016 10:49)

Ajme, koja kolicina gluposti.

Archie

pre 7 godina

Ako je Đorđeviću u interesu da na Olimpijadu povede najkvalitetniji tim, naravno da je Bobiju tu mesto. Ne znam koji je Đorđevićev interes ali znam da je interes srpske košarke da osvojimo medalju. Bez Bobija je to teško ostvarljiv cilj.

Kum

pre 7 godina

mnogo bitna vest. napraviste od njega dzejmsa kroz medije.raduljica i joveta ce odraditi sve. nista im ne trebaju imisljene zvezde
(pm, 13. jul 2016 10:43)

Koji bre Joveta? Znas li ti ko uopste igra? Znas li koji je sport u pitanju?

Sa lica mesta

pre 7 godina

Pokazao si da ti nije stalo do Srbije,kad si nam trebao nisi "mogao" ,dobar si igrac ali ti je los stav prema reprezentaciji....pokvario bi atmosferu u ekipi.

Herbalajzer

pre 7 godina

Za Bobija sam imao razumevanje,ugovor,NBA,ovo,ono . ..
Sve je to ok...Ali,morao je doci u Arenu u toku turnira,bas kao Bjelica i Macvan,i time ispostovati reprezentaciju i trenera.Mislim da je bas time prokockao sansu.Buo je u Beogradu,nije se pojavio Steta za njega,ali i za reprezentaciju,ali neki kodeks i princip postoji.

badjo

pre 7 godina

Poenta je da se na OI sakupi najbolje sto imamo!!!Bobi svakako tu pripada.Retko cemo imati sansu da ovako svi budu okupljeni na jednom mestu.Ima nebrojeno primera kad igrac nije igrao kvalifik.ali je pozvan na zavrsnicu turnira.E sad,ako kvari atmosferu,koncept igre...to ok.A Stimara svaka cast,borbenost se valjda podrazumeva,kvalitet igraca je tas na vagi...Vagati izmedju igraca Aba lige i centra NBA je smesno...a Stimari se zahvaliti na doprinosu u kvalifikacijama,i naravno ako osvojimo medalju imace svoj mali udeo iako ne ode.

koča

pre 7 godina

Ja se secam kada je Pesic na svetskom prvenstvu poslao Radmanovića na tribine da jede banane, pa niko nije pravio dramu.
Decko je ispalio Saleta, on sad ispaljuje njega i kraj. Igrali su fantazija i bez njega, Jokic je decko, prvo u glavi na mestu, pa na terenu i to se vidi. A Bobi neka ide nek se slika sa onom njegovom, sad ce imati vremena na pretek, pa sledeći put nek razmisli ako bude hteo da odbije poziv selektora, ko god bio... Sale, samo napred...

Realno???

pre 7 godina

Da mi je samo da vidim vas srbende kad bi vam neko ponudio 21 milion sta bi uradili?Pa vi ni majku ni oca ne bi ste poznavali a kamoli reprezentaciju.Dajte molim vas da se ne lazemo.Jedna Argentina se ne odrice i dalje Mesija koji je rekao zbogom reprezentaciji,a mi hocemo da razapnemo covjeka koji je resavao svoje zivotno pitanje.Mi Srbi smo samk sebi najveci neprijatelji.
pozdrav

Neuigrana Zvezda Diva

pre 7 godina

Ako ga ne pozove, navijacu protiv privatne reprezentacije.
(rabo, 13. jul 2016 10:46)
Lako je tebi, imaš iskustvo - FMPCZBeogradDivaIvoLoloMiško

VladaBgd

pre 7 godina

Ma dajte ljudi, pozovite ga u repku neka zaigra kada već želi.. odličan je igrač i mnogo bi nam pomogao. U velikim uspesima nema mesta sujeti. Razumem i Bobija kada je želeo da reši prvo ugovor sa Detroitom a razumem i Saleta ali treba se izdići iznad svega toga i videti šta bi za nacionalni tim bilo najbolje...

napred naši

pre 7 godina

Ni Krstić jednom isto tako nije došao na pripreme zbog prvog ugovora u Nba .I isto nije bio pozvan naknadno mislim da je bio Ivković trener, čak se i povredio posle potpisanog ugovora i nije jedno vreme ni igrao.Karma

Princip

pre 7 godina

Ne treba da te zove, u pitanju je princip. Samo, nadam se da ce u slucaju neuspeha isto biti principijalan i dati neopozivu ostavku.

Max

pre 7 godina

Potencira se mnogo da je Stimac uvek tu.
A gde bi bio da nije u reprezentaciji? Nije kao da je i Stimac imao ponudu da resi pitanje svoje porodice 5 kolena unapred.
Da je bilo ko od ovih momaka imao istu ponudu, pitanje je kako bi postupili.
Boban treba Srbiji da bi napravila vrhunski rezultat. A na kraju, sport je merljiva kategorija, i samo se rezultat racuna.

jojj

pre 7 godina

Kakav smo mi primer autodestrukcije, neverovatno! Svaka velika frka u medijima, posebno u komentarima, se dogadja kad neko hoće da ubedi javnost da belo nije belo, i organizuje mašineriju da to radi. Ovo organizovano pljuvanje jednog od najboljih igrača koje imamo je glasnije i upornije od zdravog razuma i dobrih namera i skupo će koštati našu košarku na duže staze. Da su se takvim oružjima služili Nebojša Popović, Aca Nikolić, Duda, Pešić, Žeravica ili Obradović, ne bi mi danas ni znali šta je košarka. Principi političara su uvedeni i u basket.

eeeee

pre 7 godina

Samo realno je da bez njega,jedinog ozbiljnog centra,nemamo bas šanse za neki ozbiljniji rezultata.Jedino ako se ostali ne nalože toliko pa da odigraju kako nikad vise nece.........

pa

pre 7 godina

Čovek lepo kaže da želi da igra, ako hoće da ga zove neka ga zove, ako neće ne mora, bobi ima veću platu od svih njih zajedno i ne verujem da će nešto mnogo da se brine, a vi svi što se pravite mnogo pametni samo da vas pitam koliko vas bi rizikovalo 21 milion pa makar i da ti ponudi neko sigurno osvajanje deset olimpijadi za redom, a ne zbog jednih kvalifikacija.

Radomir

pre 7 godina

Treba da igraju najbolji, a na toj poziciji Bobi jeste najbolji. Kakav "crni" Štimac. Svaka mu čast za borbenost i srce, ali to protiv jakih ekipa nije dovoljno.

Gaga

pre 7 godina

A šta ako Bobi ne prihvati odluku selektora? Otići će u Rio i igraće jer nije prihvatio odluku da ne bude u ekipi...bilo bi zanimljivo to videti...

pribil

pre 7 godina

Ne zovu se u reprezentaciju po cojstvu i junastvu, nego po igrackim kvalitetima. Bobi je placen 21 milion jer je procenjeno da vredi. Znaci izlisna je rasprava da li ga treba zvati. Naravno da treba jer je najbolji centar uz Jokica.

Crni & brzi

pre 7 godina

Svi vi koji mislite da bobi ne bi trebao da igra, sve se plasim da bi vi igrali da treba da potpisete ugovor od 21 miliona... Ajde mrs tamo

Nebojsa

pre 7 godina

Potpuno razumem i Bobija i Saleta. Bobi nije hteo da reskira svoju i egzistenciju svoje porodice, a Sale ne zeli da kvari atmosferu naknadnim pozivima. U pravu su obojica, a meni je mnogo zao sto je tako ispalo.

лиманац

pre 7 godina

Пуна подршка Александру Ђорђевићу! Коме није јасно зашто не може се ни објаснити.

Predrag Danilović

pre 7 godina

Da se ovo ispeglati i što se tiče atmosfere, stvar je selektora hoće li biti sujetan ili će biti pravi menadžer i napraviti situaciju da ipak odemo najjači u Rio.

goran

pre 7 godina

Mora da zna da je reprezentacija "SVETINJA" i da sa njom nema sale, dok se ne vratimo tom stavu necemo ni imati velike uspehe u sportu.

kole

pre 7 godina

Haha, ovi sa ovom atmosferom u ekipi,tako i duda nije zvao neke zbog te fenomenalne atmosfere,samo sto ta fenomenalna atmosfera drzala nasu igru prvo prvenstvo posle sve gore i gore...a tako i sa saletom ide.Kari pozvao nase najbolje igrace i razbili smo usa u sred usa,a dok bili ovi atmosfericari, najbolji treneri nasi, velicine,usa nas razbijala 30kosa razlike.znam ja tu iz kraja dobre ljude neke pa nek zove sale i njih,srce bi dali za reprezentaciju...

Elefantidis

pre 7 godina

Ovaj postaje blago ljigav, uopšte ne razmišlja da je tim formiran, koga bi sad on otpisao? Rešio si "egzistencijalno pitanje", ostavi druge da ga rešavaju.

pera kojot supergenije

pre 7 godina

Brate,spremaj se za novu sezonu i pokidaj u inat svima.
Ove sitne duše ovde mogu samo da ti zavide i da pričaju šta god hoće.
A reprezentacije će platiti rezultatom zbog tvog izostanka.
Izlazimo iz grupe kao treći,nalićemo na Špance ili Brazil i to je to.
Navijam za reprezentaciju berezervno,ali ovaj suludi potez će nas koštati rezultata i to je to.
Ne vidim uopšte ko će to da igra ako Jokić i Radulja uđu u problem s faulovima,četvorku apsolutno nemamo,pitanje je u kakvoj će formi biti Beli.
Daj Bože da grešim,ali čisto sumnjam.

Vz

pre 7 godina

Ne da ti se covece, idi uzivaj u milionima, vodi decu u diznilend i za to sto nisi u Riu zahvali menandzeru, a nas ostale pusti da navijamo za momke kojima je nacionalna selekcija No.1.
(nacionale leSA, 13. jul 2016 10:31)
Pun pogodak

Ivan NS

pre 7 godina

Kako ne ukapira da ga neće pozvati? Ovako se samo bruka davajući izjave svakodnevno. Eh, da je imao takvu želju pre mesec dana. Kasno je sada. Selektor drži do sebe i svojih odluka. I treba.

don tom

pre 7 godina

Bobi sta te briga sto jedan prosjecan trener nece da te zove. Svako normalan shvatice da si ti imao da potpises ugovor koji ti omogucava egzistenciju do kraja zivota, a to sto Djordjevic glumi neku strogocu briga te.

Saša

pre 7 godina

Ako je Sale normalan, onda te nece zvati. Sledeći put momcino prodji pripreme, kvalifikacije i prijateljske utakmice, pa onda na šampionat.

antiDebil

pre 7 godina

Stvarno bi bio veliki rizik od povrede da se odigraju 4 utakmice po 10 minuta protiv Portorika, Ceske, Angole i Portorika, mogao je da igra i po 5 minuta kao sto je Teodosic igrao u finalu ne verujem da bi to bio neki problem, ali ne on je odabrao splavove, sta da se radi ! Ovakvim izjavama samo nanosi stetu reprezentaciji...

mali_veseljak

pre 7 godina

Kakvo prebacivanje loptice. Ispade da ga Sale nije zvao a ne da je on odbio dan pred turnir. Kao da mu je premijer sastavljao opravdanje...

zlizlo

pre 7 godina

Svaku odluku selektora treba prihvatiti i podržati naše momke, ali to nije razlog i opravdanje za ovakve komentare protiv Bobija. Vi znate da mu je menadžer kriv, vi znate da je on odbio prošle godine iako mu je u stvari bilo zabranjeno. Stvarno smo gadan narod, pun mržnje, zlobe i pakosti. Šta god da Sale odluči uz njega sam, ali da ispoljavate takvu mržnju i netrpeljivost prema Bobiju kao da vam je nešto lično zgrešio, to zaista ne mogu da shvatim. Ali neka, zato smo kao društvo tu gde jesmo, pa vi nastavite da mrzite dečka koga ni ne poznajete, a da pri tom nemate ni prave informacije o tome šta se zaista desilo. I jos neko pita gde je bio Bobi kad je bilo teško, umesto što sad hoće da uživa. E pa ove kvalifikacije su bile uživanje i lagani posao za naše momke, tek sad kreće težak deo i prava borba. Ili vi svi mislite da smo mi već u finalu sa Amerima?

fanatik de football

pre 7 godina

Navijao sam da te pozove ali sada previse patetises, ne bi bilio ni za tebe ni za tim dobro da te sada pozove. Nekom drugom prilikom.

Sale

pre 7 godina

Šta su svi zapeli sa "aj ti reci Štimari da ne ide"...evo ja ću da mu kažem...ne ideš brate Štimara jer i pored toga što si gotivan, borben, pozitivan, nemaš pojma...lepo je to što se odazivaš, gineš...ali nisi mogao da ostaneš ni u Bajernu, u Zvezdi si bio drugi centar...loš si brate za OI...ići ćeš drugi put, na neko Evropsko, bio si na širem spisku, valjda će ti

boby

pre 7 godina

Ne secam se da ste tako govorili kada je Divac odbio da igra zbog obaveza u letnjim kampovima gde je americku decu ucio da igraju kosarku

Dule

pre 7 godina

Ljudi, Čovek je u vreme kvalifikacija bio u pregovorima za 21 milion dolara! Jesam li ja jedini lud ili šta je u pitanju? Ko bi upropastio ugovor vredan 21 milion dolara zbog kvalifikacija sa Angolom i Porto rikom? Bobi bi napravio razliku na OI, velika greška je ako ga Đorđević ne pozove. Nije čudo što su ga oterali iz Panatinaikosa.

deki 185

pre 7 godina

Da li ljudi koji komentarisu ovde na forumu imaju uvid sta se tačno dešavalo u vezi Bobija.Djordjević je PLAĆEN da napravi uspeh sa ovim timom.Treba da igraju najbolji i tačka. Sta je nama bitno? Da se tamo samo pojavimo ili da nesto osvojimo.
Bobi nam je potreban kao igrac .Daleko najbolji nas centar u ovom momentu.Lične sujete na stranu a interes srpske kosarke na prvom mestu.

dzoni

pre 7 godina

ma ja smatram da nam bobi treba
bice dosta teskih meceva a sto da ne povedu bobija koji bi znacio
mediji prenose svasta, ko zna sta se tu jos izdogadjalo zbog cega nije dosao na kvalifikacije

Slagao 7 miliona ljudi

pre 7 godina

Bobi sad bi da ideš? E pa mnogi danas kad znaju da nema ništa od izvoza srpskih Mercedesa glasali drugačije ali posle jeb... Nema kajanja.

dosadan si

pre 7 godina

ajde prestani da i dalje unosis nemir i kvaris atmosferu u reprezentaciji. Nema poziva za tebe, nisi zasluzio, los si covek ispao i tacka! Prihvati to i batali pricu po medijima!

Uros

pre 7 godina

Zbog cega se potencira na ovoj zavrsenoj prici i pravi mogucnost za razdor u ekipi? Ekipu ne cine uvek najbolji igraci, vec oni igraci koji daju najbolji tim, jer je kosarka kolektivni sport u kojem timska hemija i borbenost mogu neretko da pobede kvalitet!

dosadan si

pre 7 godina

ajde prestani da i dalje unosis nemir i kvaris atmosferu u reprezentaciji. Nema poziva za tebe, nisi zasluzio, los si covek ispao i tacka! Prihvati to i batali pricu po medijima!

stefan

pre 7 godina

Da imas malo obraza mislim da bi cutao bobane! Ostaviti onako ekipu na cedilu pred start kvalifikacija je sramno! Mozes imati ogromne ugovore(zbog toga si ispalio Srbiju) ali novcem nikad neces kupiti poštovanje koje si imao od strane kako selektora i ekipe tako i svih navijaca!

Blue Moon 83

pre 7 godina

Hoćemo li sad svaki dan čitati izjave Bobija i Miška? Imao si šansu nisi si odazvao, samo da je došao na okupljanje, Sale bi ga pozvao ovako ne verujem da ce selektor promeniti mišljenje.

bivsi reprezentativac

pre 7 godina

Reprezentacija je skup igraca koji treba da ostvare zacrtani cilj, najbolji rezultat. To je svima drugima jasno osim nas (Francuska - Batum). Za atmosferu u reprezentaciji je odgovaran selektor, trener. Ono sto je sigurno je da nam Bobi treba u borbi sa najacim reprezentacijama, pogotovo protiv Litvanije i Spanije (Ameri su druga kategorija). Ako ne osvojimo medalju posle odluke da ne vodi Bobija sva odgovornost je na Saletu.
Zelim svu srecu momcima i osvajanje medalje.

Milojko

pre 7 godina

Jedini ko treba da donese odluku je selektor Djordjevic. On je bio vrhunski kosarkas, pa je ipak redovno igrao za reprezentaciju, nije se cuvao povreda. Isto vazi i za sve nase kosarkase koji su izborili ucesce na olimpijadi. Neka selektor odluci.

Dan Kan

pre 7 godina

Naš dobri div, ljudina... počinje da ide na živce. Dugo si imao lošeg savetnika, kome bi sad odgovaralo da njegova roba ide u Rio, što nikako nije moralno, jer je dosad bio samo roba a ne i reprezentativac svoje zemlje.

Petar

pre 7 godina

Mi smo bili 2. na svetskom bez Bobija, to znaci da umemo. A vama sto se palite da samo sa Bobijem mozemo do medalje ili jos smesnije, da sa Bobijem mozemo protiv Amerike, ne znam sta da vam kazem. Protiv Amerike ne moze niko a kamoli Bobi sa slow motion odbranom.

paja

pre 7 godina

Epilog posle OI , Djordjevic nije pozvao Marjanovica , Srbija pobedjuje Kinu I Venecuelu I puca protiv ekipe iz druge grupe,Djordjevic pod pritiskom podnosi ostavku I odlazi da vodi Berlin sa sobom vodi Raduljicu, Stimca I Macvana.Kraj sage I jos jedno razocaranje u rep Srbija,TACKA

Mitar

pre 7 godina

Jbg razumem da covek nije smeo da dodje na kvalifikacije da bi potpisao taj aganzman...ali razumem i Saletovu poziciju..tako da prestanite sa ovim.
Nesto se ne secam da se ovoliko pisalo o tome kada je Stojakovic izabrao onaj letnji kamp Sakrementa umesto reprezentacije zbog losih odnosa u koji su vladali u timu...i naravno da ne treba da se pise toliko o tim stvari, pustimo ljude da rade svoj posao.

Veron

pre 7 godina

reprezentacija Srbije je posle 2.mesta na svetskom prvenstvu prirodno bila favorit uz Francusku na proteklom evropskom prvenstvu, hteli mi to da priznamo ili ne. Nije uspela, cetvrto mesto je neuspeh (da se ne lazemo iako bi negde sredinom 2000tih svi rekli da je ogroman uspeh. Sta hocu da kazem? Taj kamencic u mozaiku uspeha koji nam je nedostajao je upravo Marjanovic! Nemoj da se inatimo Sale, proslo je vreme kada se od reprezentacije Srbije i njenog selektora nije nista ocekivalo, pa da mozemo da se bavimo sitnim sujetama i cuvanjem nekog nazovi 'timskog duha' koji uopste nije upitan. Nama treba Marjanovic ako hocemo da budemo drugi (zasti ne i prvi?) timski duh se nece ugroziti to je besmislica, naprotiv ubedjen sam da ce Bobi zbog ove situacije gristi vise od svih ostalih. A Stimceve kvalitete ne bih komentarisao ovom prilikom.

hours of love

pre 7 godina

Ne bih bio u kozi Djordjevica ako ne osvojimo medalju.

Pritisak javnosti ce biti prevelik sto nije zvao Bobija i to ce biti Saletov poslednji put na kormilu reprezentacije.

I nije mi zao.

Предраг

pre 7 godina

Сматрам да је прошло време бруталне строгоће селектора. Мислим да би Бобан требало да игра на Олимпијади. На тако велико и значајно такмичење би требало изаћи са најбољим саставом, а сукобе (оправдане или неоправдане) оставити по страни. Саша, зажмури, држава је, ипак, на првом месту. Сви мислимо да ће разум да победи. (велики фан Орлова и велики "гробар" из РС)

Dokle više?

pre 7 godina

A kad prođe rok, tada: "Da li je Đorđević trebalo da zove Marjanovića?", "Da li je Đorđević pogrešio što (ni)je zvao Marjanovića?"...

paja

pre 7 godina

e batali, nisi mogo ni do Arene da odes da se pozdravis sa momcima... Prihvatio ti ili ne sada je kasno, prokockao si svoju sansu a tome se zahvali menadzeru

DaK

pre 7 godina

Sujetu po strani treba ostaviti. Bobi je centar koji bi nam bio jako oruzje. U kombinaciji sa Jokicem i Raduljicom , pod kosem bi bio veliki problem za protivnike.

dosadan si

pre 7 godina

ajde prestani da i dalje unosis nemir i kvaris atmosferu u reprezentaciji. Nema poziva za tebe, nisi zasluzio, los si covek ispao i tacka! Prihvati to i batali pricu po medijima!

jzma

pre 7 godina

prihvatio ne prihvatio neces ici u rio ako bog da !!!! zasto: jer nisi zasluzio trebao si da budes tu kada je najteze a ne sad kad je najlepse !! da sam na mestu djordjevica poveo bi stimca iako je realno gledano slab centar ali zasluzio je uvek je uz reprezentaciju !

igor

pre 7 godina

Obavezno zvati Bobija!!!Bila bi velika greška Djordjevića da ga ne pozove. Bobi je uvek želeo da igra, a odredjena NBA pravila su ga sprečila da igra na turniru u Areni. Samo sa Bobijem imamo šanse protiv Amera!!! Treba zaboraviti sujete I zato Bobi treba da igra!!!

Ime

pre 7 godina

Pa, zvao te je. Ti odbio, a sada bi da igraš.
Nema, oću kakim - neću kakim.
Nadam se, Marjanoviću, da u Rio nećeš ići.
Igraj u Bg 1 na 1 sa Miškom.

ZulluM

pre 7 godina

Ja kao zdravorazuman navijač neću. Kako je moguće da ne zoveš jednog od najboljih evropskih centara za OI? I to centra koji odlično igra u Americi koja je nedodirljiva, ali će biti vjerovatno rival Srbije. Štimac da igra je više navodno voli Srbiju od njega? E to će da daje 20 koševa. Uključite glavu, ne sujetu, Bobi je vrhunski košarkaš i momak i posvećen je ekipi, a vi što pametujete o turniru biste 100x prije izdali ekipu nego on.

nik

pre 7 godina

Iskreno razumem obe strane i malo naginjem ka Bobijevoj jer znamo svi da je jedini ralog zasto nece igrati Djordjevicev ego, ali i to razumem.
Sta god da se desi, ja navijam za reprezentaciju.

nacionale leSA

pre 7 godina

Ne da ti se covece, idi uzivaj u milionima, vodi decu u diznilend i za to sto nisi u Riu zahvali menandzeru, a nas ostale pusti da navijamo za momke kojima je nacionalna selekcija No.1.

Rade

pre 7 godina

Jako smarate sa temom Bobija, sve da je Cousins licno ne treba mu davati toliko prostora, ni Pedja kao drugi strelac NBA 2004 nije igrao i MVP kandidat, a ne da se toliko prica o epizodisti u NBA... selektor je sve lepo rekao i nemojte zamarati vise sa ovim, pisite o ovim momcima koji su tu kao Jokic, Bogdan, Teo...

Petar

pre 7 godina

Pozvao bih Bobana i samo mu jedno rekao: mozes u tim za Rio ali da sam odaberes mesto koga. Cao zdravo.
A ja verujem da bi ladan kao spricer odabrao nekoga jer kao sto smo videli bitna mu je samo licna kariera a utakmica protiv Amerike, da se dokaze NBAju mu je prilika kakva se ne dogadja cesto.

Petar

pre 7 godina

Ajmo redom.
Zvao ga je prosle godine: odbio jer je ocenio da mu se vise isplati biti sa SA.
Zvao ga je ponovo ove godine: odbio jer je ocenio da ne sme rizikovati povredu jer mu se vise isplati NBA ugovor nego reprezentacija.
Sad posle kvalifikacije u Rio uporno zeli u reprezentaciju jer je ocenio da bi mu dobrim igrama narastla cena i uloga u Detroitu pre pocetak NBA.

Pa se vi gospoda odlucite treba li ga zvati ili ne? Reprezentacija nije skup najboljih pojedinaca nego pojedinaca koji ce napraviti najbolji moguci tim, jer tim se takmici a ne individualci. Zato smo drugi na svetu jer Sale to zna.

Karaburac

pre 7 godina

Nema tu sujete nego su u pitanju principi. Ili ih imas ili ne. Kosarkaska reprezentacija je uvek imala svoj kult za razkiju od fudbalske. U vreme odigravanja turnira Marjanovic je bio u Bg.Mogao je sa Bjelicom i Macvanom na tribine. Nije ga zanimalo.
Klasican primer sportskog dezerterstva.

nacionale leSA

pre 7 godina

Ne da ti se covece, idi uzivaj u milionima, vodi decu u diznilend i za to sto nisi u Riu zahvali menandzeru, a nas ostale pusti da navijamo za momke kojima je nacionalna selekcija No.1.

Uros

pre 7 godina

Zbog cega se potencira na ovoj zavrsenoj prici i pravi mogucnost za razdor u ekipi? Ekipu ne cine uvek najbolji igraci, vec oni igraci koji daju najbolji tim, jer je kosarka kolektivni sport u kojem timska hemija i borbenost mogu neretko da pobede kvalitet!

paja

pre 7 godina

e batali, nisi mogo ni do Arene da odes da se pozdravis sa momcima... Prihvatio ti ili ne sada je kasno, prokockao si svoju sansu a tome se zahvali menadzeru

jzma

pre 7 godina

prihvatio ne prihvatio neces ici u rio ako bog da !!!! zasto: jer nisi zasluzio trebao si da budes tu kada je najteze a ne sad kad je najlepse !! da sam na mestu djordjevica poveo bi stimca iako je realno gledano slab centar ali zasluzio je uvek je uz reprezentaciju !

nik

pre 7 godina

Iskreno razumem obe strane i malo naginjem ka Bobijevoj jer znamo svi da je jedini ralog zasto nece igrati Djordjevicev ego, ali i to razumem.
Sta god da se desi, ja navijam za reprezentaciju.

Karaburac

pre 7 godina

Nema tu sujete nego su u pitanju principi. Ili ih imas ili ne. Kosarkaska reprezentacija je uvek imala svoj kult za razkiju od fudbalske. U vreme odigravanja turnira Marjanovic je bio u Bg.Mogao je sa Bjelicom i Macvanom na tribine. Nije ga zanimalo.
Klasican primer sportskog dezerterstva.

Petar

pre 7 godina

Mi smo bili 2. na svetskom bez Bobija, to znaci da umemo. A vama sto se palite da samo sa Bobijem mozemo do medalje ili jos smesnije, da sa Bobijem mozemo protiv Amerike, ne znam sta da vam kazem. Protiv Amerike ne moze niko a kamoli Bobi sa slow motion odbranom.

Dan Kan

pre 7 godina

Naš dobri div, ljudina... počinje da ide na živce. Dugo si imao lošeg savetnika, kome bi sad odgovaralo da njegova roba ide u Rio, što nikako nije moralno, jer je dosad bio samo roba a ne i reprezentativac svoje zemlje.

dzoni

pre 7 godina

ma ja smatram da nam bobi treba
bice dosta teskih meceva a sto da ne povedu bobija koji bi znacio
mediji prenose svasta, ko zna sta se tu jos izdogadjalo zbog cega nije dosao na kvalifikacije

Ime

pre 7 godina

Pa, zvao te je. Ti odbio, a sada bi da igraš.
Nema, oću kakim - neću kakim.
Nadam se, Marjanoviću, da u Rio nećeš ići.
Igraj u Bg 1 na 1 sa Miškom.

stefan

pre 7 godina

Da imas malo obraza mislim da bi cutao bobane! Ostaviti onako ekipu na cedilu pred start kvalifikacija je sramno! Mozes imati ogromne ugovore(zbog toga si ispalio Srbiju) ali novcem nikad neces kupiti poštovanje koje si imao od strane kako selektora i ekipe tako i svih navijaca!

ZulluM

pre 7 godina

Ja kao zdravorazuman navijač neću. Kako je moguće da ne zoveš jednog od najboljih evropskih centara za OI? I to centra koji odlično igra u Americi koja je nedodirljiva, ali će biti vjerovatno rival Srbije. Štimac da igra je više navodno voli Srbiju od njega? E to će da daje 20 koševa. Uključite glavu, ne sujetu, Bobi je vrhunski košarkaš i momak i posvećen je ekipi, a vi što pametujete o turniru biste 100x prije izdali ekipu nego on.

Petar

pre 7 godina

Pozvao bih Bobana i samo mu jedno rekao: mozes u tim za Rio ali da sam odaberes mesto koga. Cao zdravo.
A ja verujem da bi ladan kao spricer odabrao nekoga jer kao sto smo videli bitna mu je samo licna kariera a utakmica protiv Amerike, da se dokaze NBAju mu je prilika kakva se ne dogadja cesto.

hours of love

pre 7 godina

Ne bih bio u kozi Djordjevica ako ne osvojimo medalju.

Pritisak javnosti ce biti prevelik sto nije zvao Bobija i to ce biti Saletov poslednji put na kormilu reprezentacije.

I nije mi zao.

paja

pre 7 godina

Epilog posle OI , Djordjevic nije pozvao Marjanovica , Srbija pobedjuje Kinu I Venecuelu I puca protiv ekipe iz druge grupe,Djordjevic pod pritiskom podnosi ostavku I odlazi da vodi Berlin sa sobom vodi Raduljicu, Stimca I Macvana.Kraj sage I jos jedno razocaranje u rep Srbija,TACKA

Blue Moon 83

pre 7 godina

Hoćemo li sad svaki dan čitati izjave Bobija i Miška? Imao si šansu nisi si odazvao, samo da je došao na okupljanje, Sale bi ga pozvao ovako ne verujem da ce selektor promeniti mišljenje.

Bojan

pre 7 godina

Bobane,
Da se prvo izvines saigracima i njih zamolis da te prihvate (kao sto ti Slavnic porucio) ako hoces da stvoris dilemu kod Djordjevica. Lose ti je ovo preko medija i menadzera i samo moze dodatno da naljuti selektora.

Milojko

pre 7 godina

Jedini ko treba da donese odluku je selektor Djordjevic. On je bio vrhunski kosarkas, pa je ipak redovno igrao za reprezentaciju, nije se cuvao povreda. Isto vazi i za sve nase kosarkase koji su izborili ucesce na olimpijadi. Neka selektor odluci.

Zulu

pre 7 godina

Voleo bih da vidim ko bi od vas rizikovao 21.000.000$ zbog države. Ne bi niko ni 21$. Lako je biti patriota od tuđem trošku i za račun tuđeg života ali ako treba da se krene od sebe onada je bolje da nas preskoče.
Ako ćemo o načinu obaveštavanja Saleta, što jedino može biti sporno, o tome može da se diskutuje. Boban ga je obavestio pre objavljivanja spiska za kvalifikacije. Saletova primedba na Novicu je bila zašto ga je obavestio nakon objavljivanja spiska. Da li je ok obavestiti ga dan pre objavljivanja (nadajući se do tada da će problem biti rešen) ili je to trebao da uradi 5 dana ranije o tome može biti dileme. 21milion ili kvalifikacije, tu lažni izbor možemo da pravimo samo mi kojima je i jedno i drugo nedostižno.

Talion

pre 7 godina

Voleo bih da Marjanovic igra za reprzentaciju, ali svojim ponasanjem pred pripreme nije to zasluzio. Ja razumem da je svima najprece da obezbede sebe i svoju porodicu, ali nije bilo u redu govoriti selektoru i saigracima sve vreme da mogu racunati na njega, a onda ih u zadnjem trenutku ispaliti. Ovde mnogi pitaju ko bi od nas rizikovao tolike pare zbog drzave i reprzentacije, a ja vas pitam da li su i ovi momci koji su dosli i odigrali kvalifikacije rizikovali nesto? Neki od njih iako povredjeni su ostali uz tim, neki poput Raduljice su takodje bez ugovora i traze novi klub. Svi oni rizikuju da se povrede i da nanesu stetu sebi i svojim karijerama. Zasto je Marjanovic poseban? Drugo sto se svi trebamo zapitati je da li ostatk tima zeli da se Marjanovic nadje medju njima, znajuci da ce to znaciti izbacivanje iz tima nekoga ko je kao i oni svo vreme bio tu u kvalifikacijama. To je nesto sto itekako moze narusiti atmosveru u timu. Ponavljam, voleo bih da Marjanovic igra za nas, ali smatram da je selektorova odluka ispravna.

Nemanja

pre 7 godina

Ne mogu da verujem kakvi su ljudi u Srbiji.
Covek ima porodicu, vec ima i godina. Ako se ne obezbedi sada, kada ce?

A jos je opste poznato kakav je Bobi covek.

Djordjevica stvarno NE MOGU i NECU da razumem.
Sujeta NE SME da se tolerise na ovom nivou!.

Pozdrav svim ljubiteljima kosarke! :)

sta je to karakter?

pre 7 godina

Danima se vrte isti komentari. Ja bih voleo da mi neko kaze svoje misljenje.
1. Da li na OI treba da idu najbolji igraci ili dobro ukomponovan i utreniran tim sa dobrom atmosferom?
2. Da li selektor treba da slusa druge ili da radi posao za koji je postavljen?
3. Da li njegovo velicanstvo Bobi treba da pozove selektora i razgovara sa njim, umesto sto prica price po medijima ili selektor po drugi put treba da zove Bobija?
4. Da li treba da se zna hijerarhija, ko je igrac a ko selektor???
5. Da li je Bobi trebao da bude pored Bjelice i Macvana na tribinama da bodri svoje drugove u utakmicama kvalifikacije za OI?
Kada na ova pitanja sami sebi date odgovor valjda ce vam biti jasnije i necete pisati nebuloze vec ono sto je realnost. Tako se ne radi kako vi zelite ni jedan posao. Bobi je imao poziv i sada ocekuje jos jedan poziv?? A zasto taj dobrica kako pisete , ne pozove Saleta koji je SELEKTOR i koji ga je vec zvao i kazemu ono sto prica po medijima? Ocekuje da ga Sale opet zove? Ko je ovde sujetan? A stalno citam da je Sale sujetan? Izvinite ali da sam ja Sale i da sam ja u kosarci ostavio takav trag ja bi Bobija pitao, ko si ti?? Bio bih prema takvom igracu VEOMA sujetan i to sa pravom! A da me takv igrac pozove i kaze mi da bi igrao, da se cak i izvini za to sto nije dao podrsku timu barem kao gledalac ja bih ga pozvao. Ali on prica price po medijima a vi pisete zelje slusalaca. Pogresili ste mesto, to je na radio Bgd.

negrobonbon

pre 7 godina

ma nemoj da prihvatis, spakuj se za Rio i tamo na licu mesta objasni organizatorima da si ti reprezentacije Srbije, a ne onih 12 likova koji se lazno predstavljaju :D

Jabučilo

pre 7 godina

Reprezentacija NIJE Djordjeviceva prćija, morace da pozove Bobija, i da ne izigrava uvredjenu mladu, jer zato nema prava!
(nikola, 13. jul 2016 13:38)

Nije ni Bobijeva prćija. Sale je u pravu.

Poznati trener

pre 7 godina

Samo da pitam sve ove stručnjake,šta ako se Raduljica povredi,Štimac nema visinu za centra,a I prosečan je igrač,pravi treći centar,ne više od toga....Saša to dobro zna.Kako protiv braće Gasol,kako protiv Francuza sa Goberom...TREBA NAM CENTAR!!!!

Предраг

pre 7 godina

Сматрам да је прошло време бруталне строгоће селектора. Мислим да би Бобан требало да игра на Олимпијади. На тако велико и значајно такмичење би требало изаћи са најбољим саставом, а сукобе (оправдане или неоправдане) оставити по страни. Саша, зажмури, држава је, ипак, на првом месту. Сви мислимо да ће разум да победи. (велики фан Орлова и велики "гробар" из РС)

Kum

pre 7 godina

A kako smo 2014.god.bili DRUGI na svetu? BEZ Bobise? Sa Stimcem? A,pametnjakovici? Muuuuuuuk!
Sale i ekipa, imate podrsku od SVAKOG NORMALNOG navijaca nase reprezentacije. ZNAM da cete osvojiti medalju. I zasluzujete je! Selektor je taj koji bira igrace. Prestanite da se igrate selektora i da vrsite pritisak na njega.
(Ceca sam, 13. jul 2016 14:39)

Igrao je Krstic.

Pojma nemate sta i kako, ali vazno je da pljujete.

Ivan

pre 7 godina

Djordjevic je Micova oterao i reprezentacije zbog obicnog bacanja peskira. Za to se igrac susepnduje a ne eliminise zauvek iz reprezentacije. Boban nece videti reprezentaciju dok je Djordjevic selektor. Zbog toga bi trebalo razmiljati od razresenju Djordjevica sa selektorskog mesta u skorije vreme, jer ce dugorocno gledano, takav potez doneti visetruku korist. Postoji mogucnost da se i u buducnosti dogodi neki totalno nebitan manji incident, i da Djordjevic eliminise jos neke bitne igrace. Nemamo mi taj luksuz da nam jedan celavi prepotenko izbacuje igrace iz reprezentacije kako mu se cefne. Primetio sam da je i Lucica potpuno precrtao iz nekog razloga. Slucajnost? Ko je sledeci?

secanje

pre 7 godina

Da li se secate SP 2006 u Nemackoj? kvalifikovali smo se sa najmanje primljenih golova, otisli tamo i doziveli katastrofu, koje su stvari oredhodile katastrofi? pa naknadni poziv selektorovog sina, drvlje i kamenje na taktiku i selektora. Desilo se sta se desilo. A da malo pustimo ljude da se pripreme lepo, ostavimo ih na miru. Stvarno je dosadna prica sa Bobijem, bravo najbolji je, super je, ali neki sledeci put ce pokusati da se izbori za poziv, sada ne. Menadzer njegov smorio takodje. Idite zajedno na idmor, uzuvajte, imate milione bar. Sportski pozdrav

Ceca sam

pre 7 godina

A kako smo 2014.god.bili DRUGI na svetu? BEZ Bobise? Sa Stimcem? A,pametnjakovici? Muuuuuuuk!
Sale i ekipa, imate podrsku od SVAKOG NORMALNOG navijaca nase reprezentacije. ZNAM da cete osvojiti medalju. I zasluzujete je! Selektor je taj koji bira igrace. Prestanite da se igrate selektora i da vrsite pritisak na njega.

Boki

pre 7 godina

Da je Raduljica mogao da se nosi sa NBA centrima, ostao bi u toj ligi. Zao mi je, ali bice ponizen protiv tima USA. Marjanovic nam je realno potreban. Bradulja da ulazi sa klupe. Pozovi ga SALE!!!

Terenac

pre 7 godina

Djordjevic je ispalio ekipu pred OI u Atini, jer mu se islo na more.
Divac je isto zbog NBA propustio kvalifikacije, pa nikom nista.
(Kum, 13. jul 2016 12:40)

Jel ti decko ne kapiras da su njih dvojica bili imena u reprezentaciji, godinama se odazivali a usli su uveliko u 30-te kada ih polako mladji trebaju menjati.
Ko je Boban, sta je on uradio i postigao da ima specijalan tretman? Hoces li dogodine isto pricati kada Bogdan ili Kalina preskoce pripreme i kazu hocemo pare a dolazimo za prvenstvo?
Ili bolje pitanje, kakve poklanja zalizani? Sa ili bez prsute?

realnost

pre 7 godina

Uporedjivati Raduljicu i Marjanovica na mestu centra je smesno zaista. Secamo se svi kako je Valanciunas u polufinalu nabio Raduljicu pod parket, za 3 mesto to su isto ucinili Diaw i Gobert. Boban moze da se nosi sa takvim igracima i potreban je reprezentaciji. Da nije Djordjevica Raduljica i dalje ne bi imao klub. Marjanovic umesto Raduljice i to je tim koji moze do medalje.

rashomon

pre 7 godina

Nije Bobi klinac od 18-19god. koji je budućnost naše košarke pa u stilu mlad je i nezreo treba mu dati šansu.Matori ....onj bi trebao znati već ponešto u svojim godinama. Ako mu je toliko stalo do tima zašto potpaljuje već danima atmosferu i štetu nanosi timu.

mladen

pre 7 godina

Bobi ne treba da igra za reprezentaciju dok je selektor Đorđević. Tako je uradio Tadić u fudbalu pa nam je krenulo. U Riju nećemo osvojiti ništa. Živi bili pa videli.
(Slobodan, 13. jul 2016 14:13)
izvini,sta Nam je krenulo???

Kosarka Srbija fan

pre 7 godina

- Ako ga sale ne pozove bice na stubu srama.
- Ako ga pozove bice "Da li je moguce da je sutnuo Stimaru brata koji srce ostavlja"?
- Ako ga pozove umesto Bircevica "Sale nema pojma..vodi 4 centra a danas se igra moderna kosarka, a jedina cetvorka bjelica tek izasao iz povrede..uzas"
- Ako pozove bobija umesto Raduljice "Sale nema pojma..otkacio igraca koji gine za dres i prvi je centar godinama"
Ako ga pozove umesto nedovica, simona, jovica...razlozi za pljuvanje ce se nizati...
Sta god uradis sale mi normalni smo uz tebe i verujem pre tebi nego sebi sto se tice Kosarke, igre i atmosfere.

Jumko

pre 7 godina

Nije mi jasno cemu ovolika halabuka oko epizodiste iz Nba lige!? Jer je pre 2. godine dominirao protiv Voroncevica, Tomica i Burusisa? Nemoguce da mi bolje poznajemo kvalitete Bobija od Ivkovica, Popovica i Djordjevica... A o onoj ljudskoj strani i njegovoj zelji igranja za reprezentaciju, dosta toga je ispisano ovih dana!

naelektrisan

pre 7 godina

U ovome slucaju Djordjevic treba da "odigra" diplomatski!Da o sudbini Bobija razgovara sa ostalim reprezentativcima!Ako oni nemaju nista protiv onda da ga pozove,ako su protiv lepo mu to objasni kapiten Teodosic i resen problem!

rashomon

pre 7 godina

Malo realnosti molim, čovek ima 30 godina, nema minutažu u A timu Srbije niti je budućnost srpske košarke a ovolika frka se podigla.

petarczv

pre 7 godina

e batali, nisi mogo ni do Arene da odes da se pozdravis sa momcima... Prihvatio ti ili ne sada je kasno, prokockao si svoju sansu a tome se zahvali menadzeru
(paja, 13. jul 2016 10:27)

moze da se zahvali menadzeru zato sto ga je posle duletovog urnisanja doveo do nba i 21mil$

saeKn

pre 7 godina

Ovaj slucaj je pokazao kakav mi problem kao nacija imamo(verovatno su tu kumovali uslovi zivota), mozemo da se lazemo i da kazemo da je to relacija Zvezda-Partizan ali nije.

Petar

pre 7 godina

Zvao ga prosle godine - obio. Jer je procenio da je bolje za karieru ako ostane i sprema se sa SA.
Zvao ga ove godine - odbio. Jer je procenio da je bolje za karieru ako ne rizikuje povredu zbog NBA ugovora.
Plasirali se u Rio - uporno hoce u tim. Jer je procenio da je najbolje za karieru ako si dobrim igrama pre NBA sezone digne cenu i ulogu u Detroitu.
Pozvati ga ili ne, neka svako sam presudi.

ajde vise

pre 7 godina

Selektor da objadni zasto je dvaput odbio da igra za reprezentaciju. i da li se izvinio tadasnjem selektoru i saigracima i zasto nije.

nikola

pre 7 godina

Djordjevic se ponasa kao ONAJ trener rukometasica, koga se isteralo tek kada je napravio stete i stete! Takvi smo, volimo da privatizujemo sve, nije mu tata kupio reprezentaciju!

et5ye5

pre 7 godina

Ne pravi se problem sto ga sad nece zvati, posto je olimpijada opet za 4 godine imao bi prilike. Nego je problem sto Bobija nece nikada zvati od silne sujete, bez ikakvih raloga. Bez veze.

sujetni trener

pre 7 godina

Ovde se radi o sujeti trenera "nece on meni da odbija poziv...".Podrzavam Marjanovica da resi svoje licno pitanje, jer igrac koji ima probleme van terena ne moze na terenu da da sve od sebe.Ovo ne bi bio prvi put da neki super igrac ostane van reprezentacije, kao npr fudbaler, Dejan Petkovic Rambo, koji je tamo daleko vazio za super igraca i postigao sve, a kod kuce ga nisu cenili...
Smanjte inat i sujetu, iskoristite sto nam je na raspolaganju. Mislim da nismo u situaciji da se lisavamo dobrih igraca, pogotovo sa SAD u grupi... Kakavo izvinjenje, nije on Marjanovic nikoga uvredio, da bi se izvinjavao. Djordjevic je na potezu, Marajnovic je rekao svoje...

Pedja

pre 7 godina

Ako bi se Raduljica naljutio zbog poziva Bobiju i otkazao, ja sam tim pre za poziv Bobiju. Raduljica je nekompetentni i atletski nesposoban igrac. Covek koji dominira u negativnim statistikama, izgubljene lopte, primljene banane, promaseni sutevi, nedostatak skoka u odbrani i napadu.
Ali ima ludu bradu i tetovaze, valjda se i to nesto racuna.

Kraljevcanin

pre 7 godina

Hajde na stranu sve, da li treba da ga pozove ili ne... Hoćete li mi navesti jednu osobu na svetu koja bi između kvalifikacije za OI i 21 milion dolara izabrala prvu opciju? Nemojte ga osuđivati, svi bi postupili kao on. Prosto i jednostavno.

oliver kosta

pre 7 godina

Druze,dobar si igrac i znacio bi reprezentaciji. Svako normalan razume da si hteo da resis egzistenciju novim ugovorom i to je sve ok. Postoji problem jer nam je selektor malo egoistican i sujetan nesto kao Mihajlovic dok je vodio fudbalsku reprezentaciju. Vodice ove momke sto su osvojili turnir u Beogradu a ti ces na letnji odmor. Jednostavno. Veci je problem da li ce te vise ikada zvati dok je on selektor. Mislim da nece. Toliko.

Djole

pre 7 godina

Zasto ne pustate komentare kritike na racun naseg sujetnog selektora? Cemu tolika cenzura na b92? Jel to Sale ima ovde svoje botove koji za sendvic pljuju po Bobiju?

Влада

pre 7 godina

Сем на речима, није га брига ни 2%. Јавно можеш да се изговори свашта, али делима се види. Он се није удостојио до Арене да оде. Тачка. Ова прича у медијима је да се дискредитује Сале и да му неко други саставља тим. Хвала богу да је Сале финансијски независан и нико не може да му саставља тим нити врши успешан притисак ба њега

Milos

pre 7 godina

Misko ga nagovorio da na onako kulovski nacin ispali reprezentaciju pa sad preko svojih veza vrsi pritisak preko medija na reprezentaciju. Mi smo mala zemlja i nikad rezultat necemo postici bez sloge i dobre atmosfere, tako da smatram da bi poziv Marijanovicu doneo vise stete nego koristi. Mislim da se njegovi kvaliteti dobrano precenjuju

manunited

pre 7 godina

Stvarno nemam reci koliko smo nenormalan narod. Okanite se vise sta ce selektor da radi, on je selektor da bi on izabrao koga hoce. Napadnite ove sto su izabrali selektora. Ja inace licno mislim da tu nema veze da l je bio na kvalifikaciskom turniru, vec prosto, covek napravio stil igre bez visokog centra i nece sad sve da menja zbog marjanovica.

A37

pre 7 godina

Strasno je koliko frustracija izvire iz vecine negativnih komentara. Kao da je Marjanovic komentatorima nesto ukrao, uskratio. Isto i za Djordjevica... Kao da im bolesnu majku ne prima na lecenje.
Prsli smo kao nacija, ljudi.

buda

pre 7 godina

Lepo ti je Slavnić rekao da se izviniš javnosti i celoj reprezantaciji i da će te zvati. Ako to ne učiniš jednostavno neće biti mesta za tebe. Ovo je nikakav odgovor, tojest ovo je neko nezrelo trućblabla ali nije izvinjenje. Dužan si da se izviniš ukoliko poštuješ našu košarku.
Svi to očekuju pa da idemo dalje...

antimatter

pre 7 godina

@Bojan

Ako se izvine, može da se ušine. Bolje da se izvini.

Mada, najbolje je da se njegov menadžer i on pokriju ušima i uživaju u poslu koji su sklopili a reprezentaciju ostave ljudima kojima nešto znači (još uvek).

A mediji bi mogli da se, za promenu, bave pitanjima kojima ne smeju da se bave. Ovako su se transformisali u najobičnije blogove i testere javnog mnjenja.

Ajmo ajde

pre 7 godina

De bre...vi ostali reprezantativci...
Sigurno čitate ove komentare...
Podržite Bobija, valjaće i vama, a bogami i nama...
Bobi je momak na mestu i treba timu...
Svako pogreši...Ako mu oprostite, ima dečko da gine na terenu za vas !

bobiska

pre 7 godina

Posto smo uspeli da se izborimo za Olimpijske Igre smatram da je ovo jedinstvena prilika da se tamo ode u najjacem sastavu da bi se sa amerima u finalu onako bas muski pofajtali.

Marijanovic
Bjelica
Bogdanovic
Milosavljevic
Teodosic

Jokic
Bircevic
Kalinic
Nedovic
Jovic

Markovic
Lucic
Guduric
Macvan

Savez kao i selektor da se javno zahvale igracima koji su izborili plasman a nisu otisli na OI.
Smatram da reprezentacija ne sme da ispasta zbog sujete pojedinca.
SAD imamo priliku i tim da igramo na vrhunskom nivou!
Sa ovim timom 6 mesto plafon!
Olimpijske Igre su bitka u koju vodis svoju najjacu vojsku.
Ugledajmo se na najbolje u ovom sportu a to su ameri!

Slobodan

pre 7 godina

Bobi ne treba da igra za reprezentaciju dok je selektor Đorđević. Tako je uradio Tadić u fudbalu pa nam je krenulo. U Riju nećemo osvojiti ništa. Živi bili pa videli.

Alexey

pre 7 godina

Boban ZNA da ga Saša neće zvati a ipak daje ovakve izjave da bi oprao savest i prebacio odgovornost na selektora...
Dajem punu podršku Đorđeviću za ovakav odlučan stav da održi jedinstvo i kult reprezentacije koji bi neki "lako ćemo"- pojedinci da uzdrmaju!
Marjanović zaboravlja da su SVE medalje za ovu zemlju osvojene BEZ njega.
Verovatno je mislio - Ja njima više trebam nego oni meni, pa mogu da budem i neodgovoran ako hoću!
Ne može i ne treba tako!

Srbije do Tokija

pre 7 godina

Mi ne mozemo da se ponasamo kao SSSR ili USA, nismo mi velika sila da nam neko ne treba! Moramo biti fleksibilni prema igracima iz NBA ili ce mo ostati bez njih.
Zato samo pametno i u interesu Srbije!!!

DG

pre 7 godina

Pa već te nije pozvao, šta nije jasno...zbog Đorđevićevog ega i principa, sada i Lebron ne bi igrao...a onda će oni koji su za Bobija da se site posle (eventualnog) neuspeha u Riu...zapamtite ovo.

pribil

pre 7 godina

Ne zovu se u reprezentaciju po cojstvu i junastvu, nego po igrackim kvalitetima. Bobi je placen 21 milion jer je procenjeno da vredi. Znaci izlisna je rasprava da li ga treba zvati. Naravno da treba jer je najbolji centar uz Jokica.

pera kojot supergenije

pre 7 godina

Brate,spremaj se za novu sezonu i pokidaj u inat svima.
Ove sitne duše ovde mogu samo da ti zavide i da pričaju šta god hoće.
A reprezentacije će platiti rezultatom zbog tvog izostanka.
Izlazimo iz grupe kao treći,nalićemo na Špance ili Brazil i to je to.
Navijam za reprezentaciju berezervno,ali ovaj suludi potez će nas koštati rezultata i to je to.
Ne vidim uopšte ko će to da igra ako Jokić i Radulja uđu u problem s faulovima,četvorku apsolutno nemamo,pitanje je u kakvoj će formi biti Beli.
Daj Bože da grešim,ali čisto sumnjam.

Boxer

pre 7 godina

Ljudi Sale je bivsi kosarkas, i on je "ziveo od te iste lopte", on isto tako zna da igrac i njegova porodica zavise od tog ugovora.. Mislim da nije problem Bobijevo nepojavljivanje.. Vec nacin.. Imao je zelju da igra, jedva je cekao, a onda na dan prozivke pozvao selektora i rekao da nece (ili se samo nije pojavio).. Cak je i Sale dao intervju na dan prozivke i rekao tako nesto... Ako je stvarno tako bilo, onda ne zasluzuje da bude u timu..

vule

pre 7 godina

realno...sve mora da se podredi sto daljem plasmanu i uspehu...sto znaci da mora da ga pozove..ok..neko ce reci principe..hemija u timu itd..ali sta to sve vredi kad je stimac drvo( kao primer) i od radulje je bolji..neka ga povede kao animatera.. treba nam sila od centara ako planiramo medalju..sta se desilo kod francuza..jedan igrao kvalifikacije..drugi otisao u rio..zbog toga sto je bolji..a tada nije mogao da igra..ja sam ipak vise toj opciji naklonjen...treba realno da igra onaj..koji je bolji u datom trenutku...pozz od navijaca koji zeli da srbija razbije sve

fenomen

pre 7 godina

Pa ne mora Stimac da otpadne. Simonovic i Dangubic nisu neophodni pa cak i Macvan koji je spor igrac. Znaci ako otpise ove ima mesta i za Stimca i za Bobija. Plus ako se neko ne daj boze povredi. Treba ga bar zvati na pripreme i videti da li se uklapa ili ne. Grobar sam ali mogu da razumem Bobija. Svako bi od njih isto postupio. Jedino zameram to sto nije bio u Areni makar kao navijac. Ako nam je cilj medalja onda se svi moraju podrediti tom cilju. I kako to mogu igraci da kazu da nece Bobija. Samo selektor odlucuje. Poz..

djc-xxx

pre 7 godina

...a na slici Bobi protiv Gasola u plavom dresu Srbije dok su u pozadini Savan i Paunić :-) Toliko o tome da Bobi nije bio reprezentativac Srbije :-) (kao što neki pišu ovde...)

dare slovenac

pre 7 godina

Bobi gore dole, dobili smo zver od igrača i stabilnost pod košem sa Jokičem...To nam je falilo poslednjih 4 godine..još samo da se Bjelica oporavi..

Veron

pre 7 godina

reprezentacija Srbije je posle 2.mesta na svetskom prvenstvu prirodno bila favorit uz Francusku na proteklom evropskom prvenstvu, hteli mi to da priznamo ili ne. Nije uspela, cetvrto mesto je neuspeh (da se ne lazemo iako bi negde sredinom 2000tih svi rekli da je ogroman uspeh. Sta hocu da kazem? Taj kamencic u mozaiku uspeha koji nam je nedostajao je upravo Marjanovic! Nemoj da se inatimo Sale, proslo je vreme kada se od reprezentacije Srbije i njenog selektora nije nista ocekivalo, pa da mozemo da se bavimo sitnim sujetama i cuvanjem nekog nazovi 'timskog duha' koji uopste nije upitan. Nama treba Marjanovic ako hocemo da budemo drugi (zasti ne i prvi?) timski duh se nece ugroziti to je besmislica, naprotiv ubedjen sam da ce Bobi zbog ove situacije gristi vise od svih ostalih. A Stimceve kvalitete ne bih komentarisao ovom prilikom.

Dule

pre 7 godina

Ljudi, Čovek je u vreme kvalifikacija bio u pregovorima za 21 milion dolara! Jesam li ja jedini lud ili šta je u pitanju? Ko bi upropastio ugovor vredan 21 milion dolara zbog kvalifikacija sa Angolom i Porto rikom? Bobi bi napravio razliku na OI, velika greška je ako ga Đorđević ne pozove. Nije čudo što su ga oterali iz Panatinaikosa.

Sale

pre 7 godina

Šta su svi zapeli sa "aj ti reci Štimari da ne ide"...evo ja ću da mu kažem...ne ideš brate Štimara jer i pored toga što si gotivan, borben, pozitivan, nemaš pojma...lepo je to što se odazivaš, gineš...ali nisi mogao da ostaneš ni u Bajernu, u Zvezdi si bio drugi centar...loš si brate za OI...ići ćeš drugi put, na neko Evropsko, bio si na širem spisku, valjda će ti

kole

pre 7 godina

Haha, ovi sa ovom atmosferom u ekipi,tako i duda nije zvao neke zbog te fenomenalne atmosfere,samo sto ta fenomenalna atmosfera drzala nasu igru prvo prvenstvo posle sve gore i gore...a tako i sa saletom ide.Kari pozvao nase najbolje igrace i razbili smo usa u sred usa,a dok bili ovi atmosfericari, najbolji treneri nasi, velicine,usa nas razbijala 30kosa razlike.znam ja tu iz kraja dobre ljude neke pa nek zove sale i njih,srce bi dali za reprezentaciju...

Kud plovi ovaj brod

pre 7 godina

Nije lako oteti se utisku da je citav trandebal mogao biti izbegnut da se pokazalo vise takta.
Hocemo li iz ovakve situacije izaci jaci u Riju? Tesko je poverovati i to.
Uredu onda ostaje dugorocna korist u vidu kulta reprezentacije i pobede principa? Nategnuto, pre verujem u princip kompromisa i opsteg dobra.
Ovako, neka mi bude oprosteno, to podseca na jednog drugog Aleksandra.

Max

pre 7 godina

Potencira se mnogo da je Stimac uvek tu.
A gde bi bio da nije u reprezentaciji? Nije kao da je i Stimac imao ponudu da resi pitanje svoje porodice 5 kolena unapred.
Da je bilo ko od ovih momaka imao istu ponudu, pitanje je kako bi postupili.
Boban treba Srbiji da bi napravila vrhunski rezultat. A na kraju, sport je merljiva kategorija, i samo se rezultat racuna.

Radomir

pre 7 godina

Treba da igraju najbolji, a na toj poziciji Bobi jeste najbolji. Kakav "crni" Štimac. Svaka mu čast za borbenost i srce, ali to protiv jakih ekipa nije dovoljno.

sujeta kaže - zbogom pameti!

pre 7 godina

"Naš dobri div, ljudina... počinje da ide na živce. Dugo si imao lošeg savetnika, kome bi sad odgovaralo da njegova roba ide u Rio, što nikako nije moralno, jer je dosad bio samo roba a ne i reprezentativac svoje zemlje."

logika više odavno ne stanuje ovde - komentatoru je "logično" da menadžeru čiji je štićenik VEĆ potpisao ugovor na 3 godine iz ne znam samo kog razloga odgovara da ovaj ide u rio, a selektoru je "logično" da na najprestižnije sportsko takmičenje ne pozove tako potrebnog igrača uz to rasterećenog brige za budućnost?!

bivsi reprezentativac

pre 7 godina

Reprezentacija je skup igraca koji treba da ostvare zacrtani cilj, najbolji rezultat. To je svima drugima jasno osim nas (Francuska - Batum). Za atmosferu u reprezentaciji je odgovaran selektor, trener. Ono sto je sigurno je da nam Bobi treba u borbi sa najacim reprezentacijama, pogotovo protiv Litvanije i Spanije (Ameri su druga kategorija). Ako ne osvojimo medalju posle odluke da ne vodi Bobija sva odgovornost je na Saletu.
Zelim svu srecu momcima i osvajanje medalje.

boby

pre 7 godina

Ne secam se da ste tako govorili kada je Divac odbio da igra zbog obaveza u letnjim kampovima gde je americku decu ucio da igraju kosarku

Realno???

pre 7 godina

Da mi je samo da vidim vas srbende kad bi vam neko ponudio 21 milion sta bi uradili?Pa vi ni majku ni oca ne bi ste poznavali a kamoli reprezentaciju.Dajte molim vas da se ne lazemo.Jedna Argentina se ne odrice i dalje Mesija koji je rekao zbogom reprezentaciji,a mi hocemo da razapnemo covjeka koji je resavao svoje zivotno pitanje.Mi Srbi smo samk sebi najveci neprijatelji.
pozdrav

krajisnik

pre 7 godina

pustajte komentare i nas ,a ne samo botova selektorovih.Covjek je spreman da podjeli narod zbog nenormalnog ega.Svojim rijecima je i doveo do toga,umjesto da spusti loptu.Dok se svadjao sa spancima na SP bilo je ok,ali inatiti se sa svojim narodom je greska.Pazite duel Gasol-Stimac,ili Valancijunas_Raduljica,ili bilo koji amerikanac sa nasim centrima?Da nije bilo Jokica,kako bi prosli sa francuzima?Raduljica trazi klub preko reprezentacije,daje ruku nogu,pa sta da radi preko ljeta kad ga niko nece?Poslije SP otisao za kinu,uzeo lovu direktno preko reprezentacije.Stimac srce,ljudina,peskiri itd,hoce li on sa mahanjem pomoci protiv centara?Jovic,neiskoristen,trebao bi prije Markovica,ali Sasa ima svoje miljenike,trenira strogocu na Marijanovicu.Pa nije ti to Micov pa da dobijes podrsku,malo si se za.ebo.Na kraju Djordjevicu zelim neuspjeh u trenerskoj karijeri,koju ce imati ,jer samo u SRbiji mu se dopusta ovo

zizzu

pre 7 godina

Bobi: "Prihvaticu ako me selektor ne pozove"

Kakva nebuloza. Ne , najbolje da je rekao ako me ne pozove dolazim sam u Rio i prikljucujem se timu.

deks

pre 7 godina

kolko sam ja razumeo u svemu pisano problem je, da nije problem što nije igrao na kvalifikacije. Već što u zadnjem trenutku se bobi predomislio. a sta sad da radiš na saletovo mesto. mora da kaže,ajde Stimac, a na Olympia nemožete. ...
samo zato što ga bobi doveo u tu zituaciju neće moći da ga povede, i da hoće.

eeeee

pre 7 godina

Samo realno je da bez njega,jedinog ozbiljnog centra,nemamo bas šanse za neki ozbiljniji rezultata.Jedino ako se ostali ne nalože toliko pa da odigraju kako nikad vise nece.........

k

pre 7 godina

Smatram da svako za ovu zemlju treba da daa koliko moze i svako bi trebao da bude srecan sto je to ucinio! Stimac je dao dovoljno i svako od nas mu je zahvalan! Kvalifikovali smo se, ali dobro znamo da Stimac koliko god srce imao nije igrac za OI! Treba da povedemo Marjanovica jer je kvalitetniji igrac i moze da doprinese vise u igri naseg tima! Kako ste jadni komentatori! Pljujete coveka koji je otisao dalko od otadzbine da zaradi novac za svoju porodicu i nije je se odrekao vec zeli da pomogne reprezentaciji da osvoji medalju na OI. Pljujete ga jedino jer vi nemate tu srecu, a ni ostali igraci iz reprezentacije nemaju tu srecu, pa mogu da dodju na kvalifikacije. Jadni smo kao narod kada ovakvog coveka pljujemo! Ali Bog zna sta je u cijem srcu i zna kakvo je srce Marjanovica, pa sam siguran da ce mu se vratiti i bice nagradjen! Treba da znamo svi da ovo nije moja ili tvoja zemlja vec je vise zemlja onih koji su ginuli da bismo mi danas ziveli na njoj! Ne moze niko da se ljuti ako Marjanovic bude pozvan. Da li znate koliko kvalitetnijih ili jednako kvalitetnih igraca imamo na centarskojh poziciji od Stimca? Ko imalo prati kosartku neka razmisli!

мераклија

pre 7 godina

људи доста више Аман. најјачи тим је онај који има хемију! ако Боби то ремети, не треба на уопште, верујте. а ја сам први да он игра јер је уникатан, добар центар. толико. идемо бре! СРБИЈА ЗЕМЉА КОШАРКЕ

Gordon

pre 7 godina

Bobi je ok lik i sigurno ima zelju da igra kada se finansijski obezbedio (svi bi mi tako uradili da se ne lazemo) !

Problem je sto je on spor u odbrani, kod strane pomoci i preuzimanja i zbog toga ga Sale nece pozvati.

Sa njim bi trebalo da se odbrana posebno uigrava, a za to realno nema vremena...

Dokle više?

pre 7 godina

A kad prođe rok, tada: "Da li je Đorđević trebalo da zove Marjanovića?", "Da li je Đorđević pogrešio što (ni)je zvao Marjanovića?"...

DaK

pre 7 godina

Sujetu po strani treba ostaviti. Bobi je centar koji bi nam bio jako oruzje. U kombinaciji sa Jokicem i Raduljicom , pod kosem bi bio veliki problem za protivnike.

VladaBgd

pre 7 godina

Ma dajte ljudi, pozovite ga u repku neka zaigra kada već želi.. odličan je igrač i mnogo bi nam pomogao. U velikim uspesima nema mesta sujeti. Razumem i Bobija kada je želeo da reši prvo ugovor sa Detroitom a razumem i Saleta ali treba se izdići iznad svega toga i videti šta bi za nacionalni tim bilo najbolje...

deki 185

pre 7 godina

Da li ljudi koji komentarisu ovde na forumu imaju uvid sta se tačno dešavalo u vezi Bobija.Djordjević je PLAĆEN da napravi uspeh sa ovim timom.Treba da igraju najbolji i tačka. Sta je nama bitno? Da se tamo samo pojavimo ili da nesto osvojimo.
Bobi nam je potreban kao igrac .Daleko najbolji nas centar u ovom momentu.Lične sujete na stranu a interes srpske kosarke na prvom mestu.

zlizlo

pre 7 godina

Svaku odluku selektora treba prihvatiti i podržati naše momke, ali to nije razlog i opravdanje za ovakve komentare protiv Bobija. Vi znate da mu je menadžer kriv, vi znate da je on odbio prošle godine iako mu je u stvari bilo zabranjeno. Stvarno smo gadan narod, pun mržnje, zlobe i pakosti. Šta god da Sale odluči uz njega sam, ali da ispoljavate takvu mržnju i netrpeljivost prema Bobiju kao da vam je nešto lično zgrešio, to zaista ne mogu da shvatim. Ali neka, zato smo kao društvo tu gde jesmo, pa vi nastavite da mrzite dečka koga ni ne poznajete, a da pri tom nemate ni prave informacije o tome šta se zaista desilo. I jos neko pita gde je bio Bobi kad je bilo teško, umesto što sad hoće da uživa. E pa ove kvalifikacije su bile uživanje i lagani posao za naše momke, tek sad kreće težak deo i prava borba. Ili vi svi mislite da smo mi već u finalu sa Amerima?

Delija

pre 7 godina

Jeste sve to Stimac i atmosfera pa on nece igrati ukupno 15 min na OI,ako im treba nek ga povedu kao clana strucnog staba za stvaranje atmosfere.Hocemo BOBIJA!!!

badjo

pre 7 godina

Poenta je da se na OI sakupi najbolje sto imamo!!!Bobi svakako tu pripada.Retko cemo imati sansu da ovako svi budu okupljeni na jednom mestu.Ima nebrojeno primera kad igrac nije igrao kvalifik.ali je pozvan na zavrsnicu turnira.E sad,ako kvari atmosferu,koncept igre...to ok.A Stimara svaka cast,borbenost se valjda podrazumeva,kvalitet igraca je tas na vagi...Vagati izmedju igraca Aba lige i centra NBA je smesno...a Stimari se zahvaliti na doprinosu u kvalifikacijama,i naravno ako osvojimo medalju imace svoj mali udeo iako ne ode.

NN

pre 7 godina

Olimpijske igre nisu takmicenje u bucnom navijanju ili mahanju peskirima. Tamo igraju najbolji. A kod nas samo podobni kako bi se lakse prodali. Zato Bobi umjesto Stimca.

Debeli Simonovic

pre 7 godina

Svi pozvani igraci bi trebalo da bojkotuju reprezentaciju, ako Marjanovic bude pozvan. Svi oni rizikuju povredu i opet dolaze da igraju kvalifikacije odmah posle napornih sezona, neki bez resenog klubskog pitanja(Raduljica). A pritom su mi najbolji komentari koji staju na stranu Marjanovica, koji se dvaput nije odazvao pozivu reprezentacije i sa istom nije osvojio nista, naspram Djordjevica, coveka koji je sa tom istom reprezentacijom osvojio sve sto se osvojiti moze. Sramota.

dux

pre 7 godina

Realno, bio si pozvan. Pa nisi hteo da rizikuješ. Pa bi sad, kad si stavio 21 milku u džep, da rizikuješ. Moj Bobi, jesi veliki čovek, al izgleda samo bukvalno. Ne treba te voditi. Ne radi se o egu kod Djordjevica, radi se o principima i puna podrška njemu zbog toga.

igor

pre 7 godina

Obavezno zvati Bobija!!!Bila bi velika greška Djordjevića da ga ne pozove. Bobi je uvek želeo da igra, a odredjena NBA pravila su ga sprečila da igra na turniru u Areni. Samo sa Bobijem imamo šanse protiv Amera!!! Treba zaboraviti sujete I zato Bobi treba da igra!!!

jojj

pre 7 godina

Kakav smo mi primer autodestrukcije, neverovatno! Svaka velika frka u medijima, posebno u komentarima, se dogadja kad neko hoće da ubedi javnost da belo nije belo, i organizuje mašineriju da to radi. Ovo organizovano pljuvanje jednog od najboljih igrača koje imamo je glasnije i upornije od zdravog razuma i dobrih namera i skupo će koštati našu košarku na duže staze. Da su se takvim oružjima služili Nebojša Popović, Aca Nikolić, Duda, Pešić, Žeravica ili Obradović, ne bi mi danas ni znali šta je košarka. Principi političara su uvedeni i u basket.

deki 185

pre 7 godina

Mi smo bili 2. na svetskom bez Bobija, to znaci da umemo. A vama sto se palite da samo sa Bobijem mozemo do medalje ili jos smesnije, da sa Bobijem mozemo protiv Amerike, ne znam sta da vam kazem. Protiv Amerike ne moze niko a kamoli Bobi sa slow motion odbranom.

Zaboravio si da je tada igrao Krstić.Sada nemamo tako jakog igrača na poziciji 5

Neuigrana Zvezda Diva

pre 7 godina

Ako ga ne pozove, navijacu protiv privatne reprezentacije.
(rabo, 13. jul 2016 10:46)
Lako je tebi, imaš iskustvo - FMPCZBeogradDivaIvoLoloMiško

uro55

pre 7 godina

Oooo, vidim Saletovi sendvicari rade od ranog jutra. Cekaj bre, vecinu kao ne zanima Bobi, a onda u sred "radnog dana" za manje od 2h 1000 glasova na nekim komentarima (+ i - zajedno).
Dakle posto klincadija i blejaci jos uvek spavaju, ova Srbija ili ne radi nista, ili stvarno postoje placeni botovi koji glasaju za ili protiv jednog komentara 1000 puta za 2h?!

Skorceni

pre 7 godina

Ja samo navijam za sto jacu reprezentaciju, a to smo svakako sa bobijem. Egoisti i ograniceni ljudi mogu samo da se protive bobijevom dolasku, ali izuzetak se moze napraviti kao sto bi mogao i da je u pitanju teo, bogdan i po jos koji nosilac ovog tima...

Kum

pre 7 godina

Jedini ko treba da donese odluku je selektor Djordjevic. On je bio vrhunski kosarkas, pa je ipak redovno igrao za reprezentaciju, nije se cuvao povreda. Isto vazi i za sve nase kosarkase koji su izborili ucesce na olimpijadi. Neka selektor odluci.
(Milojko, 13. jul 2016 10:34)

Djordjevic je ispalio ekipu pred OI u Atini, jer mu se islo na more.

Divac je isto zbog NBA propustio kvalifikacije, pa nikom nista.

Zika Boljevci

pre 7 godina

Samo da mi je da vidim ove sto pisu bitna mu je licna karijera. Pa 21 mil dolara je svakome bitno a ovoj drzavi ne bih poklanjao sebe i svoju karijeru jer sutra da se Bobiju nesto desi zanima me sta bi mu drzava omogucila, nista!!

dosadan si

pre 7 godina

ajde prestani da i dalje unosis nemir i kvaris atmosferu u reprezentaciji. Nema poziva za tebe, nisi zasluzio, los si covek ispao i tacka! Prihvati to i batali pricu po medijima!

Predrag Danilović

pre 7 godina

Da se ovo ispeglati i što se tiče atmosfere, stvar je selektora hoće li biti sujetan ili će biti pravi menadžer i napraviti situaciju da ipak odemo najjači u Rio.

don tom

pre 7 godina

Bobi sta te briga sto jedan prosjecan trener nece da te zove. Svako normalan shvatice da si ti imao da potpises ugovor koji ti omogucava egzistenciju do kraja zivota, a to sto Djordjevic glumi neku strogocu briga te.

Crni & brzi

pre 7 godina

Svi vi koji mislite da bobi ne bi trebao da igra, sve se plasim da bi vi igrali da treba da potpisete ugovor od 21 miliona... Ajde mrs tamo

Kum

pre 7 godina

mnogo bitna vest. napraviste od njega dzejmsa kroz medije.raduljica i joveta ce odraditi sve. nista im ne trebaju imisljene zvezde
(pm, 13. jul 2016 10:43)

Koji bre Joveta? Znas li ti ko uopste igra? Znas li koji je sport u pitanju?

dosadan si

pre 7 godina

ajde prestani da i dalje unosis nemir i kvaris atmosferu u reprezentaciji. Nema poziva za tebe, nisi zasluzio, los si covek ispao i tacka! Prihvati to i batali pricu po medijima!

Archie

pre 7 godina

Ako je Đorđeviću u interesu da na Olimpijadu povede najkvalitetniji tim, naravno da je Bobiju tu mesto. Ne znam koji je Đorđevićev interes ali znam da je interes srpske košarke da osvojimo medalju. Bez Bobija je to teško ostvarljiv cilj.

misko

pre 7 godina

Au Bobi šta uradi grobarima pa i Saletu.Srbi ne poštuju uspešne.Oni leče sve frustracije od tebe i Zvezde.Smetaju im kulturni, obrazovani,sportisti,kakav si ti,obrazovani Đilas, Čovic, Ražnjtovič i slični.Oni Obožavaju Vujoševića od koga su našia deca naučila sve psovke,Pavlovića koji hvata Lazića za medjunožje, Lovrenj se hvata za medjunožje i sve to uz Tv prenos.

Herbalajzer

pre 7 godina

Za Bobija sam imao razumevanje,ugovor,NBA,ovo,ono . ..
Sve je to ok...Ali,morao je doci u Arenu u toku turnira,bas kao Bjelica i Macvan,i time ispostovati reprezentaciju i trenera.Mislim da je bas time prokockao sansu.Buo je u Beogradu,nije se pojavio Steta za njega,ali i za reprezentaciju,ali neki kodeks i princip postoji.

Kum

pre 7 godina

Pozvao bih Bobana i samo mu jedno rekao: mozes u tim za Rio ali da sam odaberes mesto koga. Cao zdravo.
A ja verujem da bi ladan kao spricer odabrao nekoga jer kao sto smo videli bitna mu je samo licna kariera a utakmica protiv Amerike, da se dokaze NBAju mu je prilika kakva se ne dogadja cesto.
(Petar, 13. jul 2016 10:49)

Ajme, koja kolicina gluposti.

Shot

pre 7 godina

A mozda da se izvine ekipi i Saletu sto ih je ostavio na cedilu pa da ga Sale pozove na pripreme pa ako se uklopi uklopi ako primeti da ce biti belaja neka ga jednostavno ne stavi u dvanaest

Petar

pre 7 godina

Ajmo redom.
Zvao ga je prosle godine: odbio jer je ocenio da mu se vise isplati biti sa SA.
Zvao ga je ponovo ove godine: odbio jer je ocenio da ne sme rizikovati povredu jer mu se vise isplati NBA ugovor nego reprezentacija.
Sad posle kvalifikacije u Rio uporno zeli u reprezentaciju jer je ocenio da bi mu dobrim igrama narastla cena i uloga u Detroitu pre pocetak NBA.

Pa se vi gospoda odlucite treba li ga zvati ili ne? Reprezentacija nije skup najboljih pojedinaca nego pojedinaca koji ce napraviti najbolji moguci tim, jer tim se takmici a ne individualci. Zato smo drugi na svetu jer Sale to zna.

pa

pre 7 godina

Čovek lepo kaže da želi da igra, ako hoće da ga zove neka ga zove, ako neće ne mora, bobi ima veću platu od svih njih zajedno i ne verujem da će nešto mnogo da se brine, a vi svi što se pravite mnogo pametni samo da vas pitam koliko vas bi rizikovalo 21 milion pa makar i da ti ponudi neko sigurno osvajanje deset olimpijadi za redom, a ne zbog jednih kvalifikacija.

koča

pre 7 godina

Ja se secam kada je Pesic na svetskom prvenstvu poslao Radmanovića na tribine da jede banane, pa niko nije pravio dramu.
Decko je ispalio Saleta, on sad ispaljuje njega i kraj. Igrali su fantazija i bez njega, Jokic je decko, prvo u glavi na mestu, pa na terenu i to se vidi. A Bobi neka ide nek se slika sa onom njegovom, sad ce imati vremena na pretek, pa sledeći put nek razmisli ako bude hteo da odbije poziv selektora, ko god bio... Sale, samo napred...

Aleksandar

pre 7 godina

Jednostavno, nije se dalo. Kad ga je Djordjevic hteo, ovaj nije mogao. Sad kad moze, ovaj ga nece. I obojica su u pravu. Jednostavno, nije ga htelo

СвароГ

pre 7 godina

Сале, не зови га! Што је он бољи од Штимца рецимо?! Тај Штимац какав год да је је неко ко би са једном ногом играо за Србију. И види се да ови момци имају сјајан однос међусобно. Зашто дозволити некоме коме су паре битније од свега да квари атмосферу?! То што је у НБА не значи да је Бог.

gigatrend

pre 7 godina

Nikako ne razumem šta je problem u mojim komentarima, pa se ne objavljuju?

Šta znači: "Prihvatiću ako me selektor ne pozove"? Ja sam se nadao da ćeš ipak doći i igrati!

Rade

pre 7 godina

Jako smarate sa temom Bobija, sve da je Cousins licno ne treba mu davati toliko prostora, ni Pedja kao drugi strelac NBA 2004 nije igrao i MVP kandidat, a ne da se toliko prica o epizodisti u NBA... selektor je sve lepo rekao i nemojte zamarati vise sa ovim, pisite o ovim momcima koji su tu kao Jokic, Bogdan, Teo...

Elefantidis

pre 7 godina

Ovaj postaje blago ljigav, uopšte ne razmišlja da je tim formiran, koga bi sad on otpisao? Rešio si "egzistencijalno pitanje", ostavi druge da ga rešavaju.

лиманац

pre 7 godina

Пуна подршка Александру Ђорђевићу! Коме није јасно зашто не може се ни објаснити.

Princip

pre 7 godina

Ne treba da te zove, u pitanju je princip. Samo, nadam se da ce u slucaju neuspeha isto biti principijalan i dati neopozivu ostavku.

goran

pre 7 godina

Mora da zna da je reprezentacija "SVETINJA" i da sa njom nema sale, dok se ne vratimo tom stavu necemo ni imati velike uspehe u sportu.

dosadan si

pre 7 godina

ajde prestani da i dalje unosis nemir i kvaris atmosferu u reprezentaciji. Nema poziva za tebe, nisi zasluzio, los si covek ispao i tacka! Prihvati to i batali pricu po medijima!

Nebojsa

pre 7 godina

Potpuno razumem i Bobija i Saleta. Bobi nije hteo da reskira svoju i egzistenciju svoje porodice, a Sale ne zeli da kvari atmosferu naknadnim pozivima. U pravu su obojica, a meni je mnogo zao sto je tako ispalo.

Vz

pre 7 godina

Ne da ti se covece, idi uzivaj u milionima, vodi decu u diznilend i za to sto nisi u Riu zahvali menandzeru, a nas ostale pusti da navijamo za momke kojima je nacionalna selekcija No.1.
(nacionale leSA, 13. jul 2016 10:31)
Pun pogodak

CCCC

pre 7 godina

Smarate sa Bobijem vise, pa nije on Karim abdul dzabari.Jeste on kvalitetniji od Stimca ali vaznija je timska hemija i uigranost, Boban vec odmara 2,3 meseca

Sa lica mesta

pre 7 godina

Pokazao si da ti nije stalo do Srbije,kad si nam trebao nisi "mogao" ,dobar si igrac ali ti je los stav prema reprezentaciji....pokvario bi atmosferu u ekipi.

Topcina

pre 7 godina

Igraj na Fristajleru umesto u Riju,sram te bilo nisi se udostojio doći pogledati utakmicu u Areni,sumnjam i na tv-u da si gledao...

marko

pre 7 godina

realno nije lepo sada izbaciti nekog iz tima,i sraviti Bobija na njegovom mestu.Pa makar nista ne uradili na tim OI.Treba pre svega biti covek.Zato podrzavam Saleta.Ako bi Sale u ovom trenutku uzeo Bobija umesto bilo kog drugog,totalno bi pokvario atmosferu.A mislim da je da atmosfera i hemija mnogo vaznija timu od samog Bobija.A mislim da se sada ni sam Bobi nebi uklipio u drustvo.Tako da bi mu bilo najpametnije da se kane medija i prica i odustane od svega.Neide na Olimpiske igre i gotova prica.

ma ajte molim ve !!!

pre 7 godina

Bobane , uvrstio bih te za OI pod jednim uslovom... Da sam odaberes ko da ispadne sa spiska umesto tebe !!! Da vidim kakav si covek ...

paja

pre 7 godina

Pa da, prihvatice odluku, a da stvarno zeli da ide, molio bi, kukao bi, otisao bi peske do Kopaonika. I da sam ja prihvatio sto me zena nece ne bi se nikad ni ozenio, nego jednom, drugi put, peti put me odbije, ali sam se ja i dalje trudio na kraju vrlo uspesno.

Zoran ns

pre 7 godina

Ne znam stvarno zasto se polemise oko ove stvari toliko ,opste poznato da bi nam Bobi koristio,glupost su te price kako bi se uklopio ,da li se snasao i ostalo...nasao bi Sale nacin da ga iskoristi.Kljucna stvar ovde je nacin na koji je odbio(saopstio) tj.kad je to ucinio.Realno receno mnogo veci igraci od Bobija i Micova se nisu tako ponasali prema repki pa nemaju pravo ni oni,cime su zaduzili repku oni? Sale vraca kult repre i puna podrska tome. Kad Obradovic nije kaznio 2005 igrace ranije posle su mu to zamerili,tako da podrska Saletu za stav , dobar si ali se ne ponasas kao i ostali ,ne mozes da imas protekcije i to je to. S tim sto imamo idemo u Rio pa sta bude

Slagao 7 miliona ljudi

pre 7 godina

Bobi sad bi da ideš? E pa mnogi danas kad znaju da nema ništa od izvoza srpskih Mercedesa glasali drugačije ali posle jeb... Nema kajanja.

mali_veseljak

pre 7 godina

Kakvo prebacivanje loptice. Ispade da ga Sale nije zvao a ne da je on odbio dan pred turnir. Kao da mu je premijer sastavljao opravdanje...

fanatik de football

pre 7 godina

Navijao sam da te pozove ali sada previse patetises, ne bi bilio ni za tebe ni za tim dobro da te sada pozove. Nekom drugom prilikom.

napred naši

pre 7 godina

Ni Krstić jednom isto tako nije došao na pripreme zbog prvog ugovora u Nba .I isto nije bio pozvan naknadno mislim da je bio Ivković trener, čak se i povredio posle potpisanog ugovora i nije jedno vreme ni igrao.Karma

Vlada Gaj

pre 7 godina

A ako ne prihvati, šta onda? Pozvaće se sam, napraviće svoju reprezentaciju!!!
Sve ovo mešanje u Saletov posao je od početka idiotluk, a ova izjava je vrhunac svega. Još fali da zalizanko kaže nešto "pametno", makar i na tvitu.

ciga

pre 7 godina

@ nacionale leSA
i ja bi pre zabo milione i vodio decu u duznilend,normalna stvar porodica na prvom mestu a onda pare za tu porodicu..reprezentaciju bi bodrio al ne uzivo ako je takva situacija..

Mitar

pre 7 godina

Jbg razumem da covek nije smeo da dodje na kvalifikacije da bi potpisao taj aganzman...ali razumem i Saletovu poziciju..tako da prestanite sa ovim.
Nesto se ne secam da se ovoliko pisalo o tome kada je Stojakovic izabrao onaj letnji kamp Sakrementa umesto reprezentacije zbog losih odnosa u koji su vladali u timu...i naravno da ne treba da se pise toliko o tim stvari, pustimo ljude da rade svoj posao.

Saša

pre 7 godina

Ako je Sale normalan, onda te nece zvati. Sledeći put momcino prodji pripreme, kvalifikacije i prijateljske utakmice, pa onda na šampionat.

Ivan NS

pre 7 godina

Kako ne ukapira da ga neće pozvati? Ovako se samo bruka davajući izjave svakodnevno. Eh, da je imao takvu želju pre mesec dana. Kasno je sada. Selektor drži do sebe i svojih odluka. I treba.

Dokle vise primadone.

pre 7 godina

Ne zovi mora da se zna red. Setite se samo argetinaca koji su igrali u nba sami su placali skupo osiguranje da bi igrali za svoju drzavu.

Kum

pre 7 godina

Nema tu sujete nego su u pitanju principi. Ili ih imas ili ne. Kosarkaska reprezentacija je uvek imala svoj kult za razkiju od fudbalske. U vreme odigravanja turnira Marjanovic je bio u Bg.Mogao je sa Bjelicom i Macvanom na tribine. Nije ga zanimalo.
Klasican primer sportskog dezerterstva.
(Karaburac, 13. jul 2016 10:43)

Kako da sedi sa njima, kad je Sale to odbio?

Schone

pre 7 godina

Danas Marjanovic, sutra neko drugi. Nijedan igrac nije iznad reprezentacije pa da moze da bira kada ce igrati. Neka pravila treba da se znaju. Imala je ova zemlja i bolje i vece igrace od Bobija pa nisu imali kredit da postavljaju uslove kada ce igrati a kada ce obavljati privatne poslove na racun odsustva iz reprezentacije. Na kraju krajeva previse se citava ova prica razvlaci po medijima. Svojim ponasanjem je sam odlucio umjesto selektora.

Tajvanska kanasta

pre 7 godina

Naravno da Bobi treba da prihvati odluku trenera. Sa njim bi bili jači, tu nema priče ali idu sledeća takmičenja, SP, EP itd.... tako da će tad igrati kad bude dolazio na okupljanje kada i svi.Srbija je zemlja košarke, reprezentacija svetinja i nema tu specijalnog tretmana.Pa nije to fudbal, kojekakve zvezdice i mangupiranja...

antiDebil

pre 7 godina

Stvarno bi bio veliki rizik od povrede da se odigraju 4 utakmice po 10 minuta protiv Portorika, Ceske, Angole i Portorika, mogao je da igra i po 5 minuta kao sto je Teodosic igrao u finalu ne verujem da bi to bio neki problem, ali ne on je odabrao splavove, sta da se radi ! Ovakvim izjavama samo nanosi stetu reprezentaciji...

TD21

pre 7 godina

Meni samo nije jasno sledeće - forsiranje da smo sa njim najjači sastav. To mi je isto kao forsiranje da je GS najjači tim a Klivlend je šampion.

Jedino bih prihvatio da div mekog srca dođe pred celu ekipu, i sam izabere igrača koji je odmah nakon sezone došao na pripreme, radio, da ga pogleda u oči i kaže umesto tebe idem. Zašto Saša to da radi? On ne želi, kao ni svi pametni ljudi, jer male utakmice dobijaju pojedinci, velike tim.

Pod ruku svoju suprugu, pa da se troše milke na nove torbice, haljinice i šminku. Pozdrav i do medalje u Riju!

Kum

pre 7 godina

Naš dobri div, ljudina... počinje da ide na živce. Dugo si imao lošeg savetnika, kome bi sad odgovaralo da njegova roba ide u Rio, što nikako nije moralno, jer je dosad bio samo roba a ne i reprezentativac svoje zemlje.
(Dan Kan, 13. jul 2016 10:44)

Naprotiv. Misko nema nista od njegovog nastupa na OI. On je zaradio svoje od NBA.

Sasa

pre 7 godina

Zasto Boban nije dosao da odgleda jednu utakmicu kvalifikacija i podrzi drugove ??!!????!!!???? Na klupi nije mogao da se povredi..... Ima tu nesto mnogo vise i pitanje je u kakvim je on odnosima sa ostalim reprezentativcima. Ja mislim da je to kljuc, a ne Djordjevic. Da sam ja u toj situaciji i da sam u Srbiji, ne bih propustio priliku da sedim sa ostalima i podrzim ih....

Владимир

pre 7 godina

Већина овде само прозива другу страну. Јесте ли ви људи чули за компромис? Нисмо ми Америка па да можемо и са трећом поставом да освајамо злата, тј. медаље. Немамо ми толико одличних кошаркаша да можемо тек тако да се одрекнемо некога. Требало би сви, играчи и стручни штаб на челу са Саветом плус Бобан, да седну и попричају, кажу шта мисле о овоме, нађу неки компромис ако је могуће. А не преко новина да комуницирају. Немојте да идете путем фудбалера.

Gaga

pre 7 godina

A šta ako Bobi ne prihvati odluku selektora? Otići će u Rio i igraće jer nije prihvatio odluku da ne bude u ekipi...bilo bi zanimljivo to videti...

ivan m 81

pre 7 godina

Najbolje bi bilo kada bi mi SRBI samo radili svoj posao. Naravno i za to bili placeni.
Djordjevic ima uspeha sa reprezentacijom, a to treba da postujemo i ako smo navikli na zlato.

srbijanac

pre 7 godina

bobi nije divac ili djordjevic jos nema ime ali mogao bi da pruzi extra partije i mnogo bi pomogao srbiji da naprave dobar rezultat stimac je extra dobar covejk i borac ali bobi bi vise pomogao nego on ili bircevic ili neko ko manje moze da pomogne od bobija isao bih u rio sa vise centara nego iko jer ce nam trebati videcete a to sto nije hteo u kvalifikacije ne znaci da je los i da nece odigrati jako dobro i ne treba ga odstraniti zbog toga a i micova bi trebalo da vrati glupo je odstraniti dobrog igraca zbog svog ega djordjevic i nije toliko dobar trener da se tako ponasa bez obzira sta je dosad ucionio za nasu zemlju treba vise da gleda rezultat a ne sta je neko uradio ako tako nastavi pobedjivace nas i slabije reprezentacije

bubanj

pre 7 godina

Moze na Olimpijadu, ali pre toga da stane ispred ovih momaka koji su tu Olimpijadu i obezbedili, i da kaze umesto koga bi on da ide.

neko pametan

pre 7 godina

prva i najvažnija stvar koja treba da se uradi je da se unapred javno kaže šta je uspeh a šta neuspeh na olimpijadi pa neka Sale vodi onda koga hoće, ja sam prvi za njegov sastav....ali prvo ovo da se uradi...

nik

pre 7 godina

Iskreno razumem obe strane i malo naginjem ka Bobijevoj jer znamo svi da je jedini ralog zasto nece igrati Djordjevicev ego, ali i to razumem.
Sta god da se desi, ja navijam za reprezentaciju.

jzma

pre 7 godina

prihvatio ne prihvatio neces ici u rio ako bog da !!!! zasto: jer nisi zasluzio trebao si da budes tu kada je najteze a ne sad kad je najlepse !! da sam na mestu djordjevica poveo bi stimca iako je realno gledano slab centar ali zasluzio je uvek je uz reprezentaciju !

nacionale leSA

pre 7 godina

Ne da ti se covece, idi uzivaj u milionima, vodi decu u diznilend i za to sto nisi u Riu zahvali menandzeru, a nas ostale pusti da navijamo za momke kojima je nacionalna selekcija No.1.

Petar

pre 7 godina

Pozvao bih Bobana i samo mu jedno rekao: mozes u tim za Rio ali da sam odaberes mesto koga. Cao zdravo.
A ja verujem da bi ladan kao spricer odabrao nekoga jer kao sto smo videli bitna mu je samo licna kariera a utakmica protiv Amerike, da se dokaze NBAju mu je prilika kakva se ne dogadja cesto.

paja

pre 7 godina

e batali, nisi mogo ni do Arene da odes da se pozdravis sa momcima... Prihvatio ti ili ne sada je kasno, prokockao si svoju sansu a tome se zahvali menadzeru

hours of love

pre 7 godina

Ne bih bio u kozi Djordjevica ako ne osvojimo medalju.

Pritisak javnosti ce biti prevelik sto nije zvao Bobija i to ce biti Saletov poslednji put na kormilu reprezentacije.

I nije mi zao.

paja

pre 7 godina

Epilog posle OI , Djordjevic nije pozvao Marjanovica , Srbija pobedjuje Kinu I Venecuelu I puca protiv ekipe iz druge grupe,Djordjevic pod pritiskom podnosi ostavku I odlazi da vodi Berlin sa sobom vodi Raduljicu, Stimca I Macvana.Kraj sage I jos jedno razocaranje u rep Srbija,TACKA

Uros

pre 7 godina

Zbog cega se potencira na ovoj zavrsenoj prici i pravi mogucnost za razdor u ekipi? Ekipu ne cine uvek najbolji igraci, vec oni igraci koji daju najbolji tim, jer je kosarka kolektivni sport u kojem timska hemija i borbenost mogu neretko da pobede kvalitet!

Ivan

pre 7 godina

Djordjevic je Micova oterao i reprezentacije zbog obicnog bacanja peskira. Za to se igrac susepnduje a ne eliminise zauvek iz reprezentacije. Boban nece videti reprezentaciju dok je Djordjevic selektor. Zbog toga bi trebalo razmiljati od razresenju Djordjevica sa selektorskog mesta u skorije vreme, jer ce dugorocno gledano, takav potez doneti visetruku korist. Postoji mogucnost da se i u buducnosti dogodi neki totalno nebitan manji incident, i da Djordjevic eliminise jos neke bitne igrace. Nemamo mi taj luksuz da nam jedan celavi prepotenko izbacuje igrace iz reprezentacije kako mu se cefne. Primetio sam da je i Lucica potpuno precrtao iz nekog razloga. Slucajnost? Ko je sledeci?

ZulluM

pre 7 godina

Ja kao zdravorazuman navijač neću. Kako je moguće da ne zoveš jednog od najboljih evropskih centara za OI? I to centra koji odlično igra u Americi koja je nedodirljiva, ali će biti vjerovatno rival Srbije. Štimac da igra je više navodno voli Srbiju od njega? E to će da daje 20 koševa. Uključite glavu, ne sujetu, Bobi je vrhunski košarkaš i momak i posvećen je ekipi, a vi što pametujete o turniru biste 100x prije izdali ekipu nego on.

Предраг

pre 7 godina

Сматрам да је прошло време бруталне строгоће селектора. Мислим да би Бобан требало да игра на Олимпијади. На тако велико и значајно такмичење би требало изаћи са најбољим саставом, а сукобе (оправдане или неоправдане) оставити по страни. Саша, зажмури, држава је, ипак, на првом месту. Сви мислимо да ће разум да победи. (велики фан Орлова и велики "гробар" из РС)

stefan

pre 7 godina

Da imas malo obraza mislim da bi cutao bobane! Ostaviti onako ekipu na cedilu pred start kvalifikacija je sramno! Mozes imati ogromne ugovore(zbog toga si ispalio Srbiju) ali novcem nikad neces kupiti poštovanje koje si imao od strane kako selektora i ekipe tako i svih navijaca!

dzoni

pre 7 godina

ma ja smatram da nam bobi treba
bice dosta teskih meceva a sto da ne povedu bobija koji bi znacio
mediji prenose svasta, ko zna sta se tu jos izdogadjalo zbog cega nije dosao na kvalifikacije

Ime

pre 7 godina

Pa, zvao te je. Ti odbio, a sada bi da igraš.
Nema, oću kakim - neću kakim.
Nadam se, Marjanoviću, da u Rio nećeš ići.
Igraj u Bg 1 na 1 sa Miškom.

Ceca sam

pre 7 godina

A kako smo 2014.god.bili DRUGI na svetu? BEZ Bobise? Sa Stimcem? A,pametnjakovici? Muuuuuuuk!
Sale i ekipa, imate podrsku od SVAKOG NORMALNOG navijaca nase reprezentacije. ZNAM da cete osvojiti medalju. I zasluzujete je! Selektor je taj koji bira igrace. Prestanite da se igrate selektora i da vrsite pritisak na njega.

Karaburac

pre 7 godina

Nema tu sujete nego su u pitanju principi. Ili ih imas ili ne. Kosarkaska reprezentacija je uvek imala svoj kult za razkiju od fudbalske. U vreme odigravanja turnira Marjanovic je bio u Bg.Mogao je sa Bjelicom i Macvanom na tribine. Nije ga zanimalo.
Klasican primer sportskog dezerterstva.

Petar

pre 7 godina

Zvao ga prosle godine - obio. Jer je procenio da je bolje za karieru ako ostane i sprema se sa SA.
Zvao ga ove godine - odbio. Jer je procenio da je bolje za karieru ako ne rizikuje povredu zbog NBA ugovora.
Plasirali se u Rio - uporno hoce u tim. Jer je procenio da je najbolje za karieru ako si dobrim igrama pre NBA sezone digne cenu i ulogu u Detroitu.
Pozvati ga ili ne, neka svako sam presudi.

Nemanja

pre 7 godina

Ne mogu da verujem kakvi su ljudi u Srbiji.
Covek ima porodicu, vec ima i godina. Ako se ne obezbedi sada, kada ce?

A jos je opste poznato kakav je Bobi covek.

Djordjevica stvarno NE MOGU i NECU da razumem.
Sujeta NE SME da se tolerise na ovom nivou!.

Pozdrav svim ljubiteljima kosarke! :)

Slobodan

pre 7 godina

Bobi ne treba da igra za reprezentaciju dok je selektor Đorđević. Tako je uradio Tadić u fudbalu pa nam je krenulo. U Riju nećemo osvojiti ništa. Živi bili pa videli.

Terenac

pre 7 godina

Djordjevic je ispalio ekipu pred OI u Atini, jer mu se islo na more.
Divac je isto zbog NBA propustio kvalifikacije, pa nikom nista.
(Kum, 13. jul 2016 12:40)

Jel ti decko ne kapiras da su njih dvojica bili imena u reprezentaciji, godinama se odazivali a usli su uveliko u 30-te kada ih polako mladji trebaju menjati.
Ko je Boban, sta je on uradio i postigao da ima specijalan tretman? Hoces li dogodine isto pricati kada Bogdan ili Kalina preskoce pripreme i kazu hocemo pare a dolazimo za prvenstvo?
Ili bolje pitanje, kakve poklanja zalizani? Sa ili bez prsute?

Dan Kan

pre 7 godina

Naš dobri div, ljudina... počinje da ide na živce. Dugo si imao lošeg savetnika, kome bi sad odgovaralo da njegova roba ide u Rio, što nikako nije moralno, jer je dosad bio samo roba a ne i reprezentativac svoje zemlje.

Petar

pre 7 godina

Mi smo bili 2. na svetskom bez Bobija, to znaci da umemo. A vama sto se palite da samo sa Bobijem mozemo do medalje ili jos smesnije, da sa Bobijem mozemo protiv Amerike, ne znam sta da vam kazem. Protiv Amerike ne moze niko a kamoli Bobi sa slow motion odbranom.

Bojan

pre 7 godina

Bobane,
Da se prvo izvines saigracima i njih zamolis da te prihvate (kao sto ti Slavnic porucio) ako hoces da stvoris dilemu kod Djordjevica. Lose ti je ovo preko medija i menadzera i samo moze dodatno da naljuti selektora.

bobiska

pre 7 godina

Posto smo uspeli da se izborimo za Olimpijske Igre smatram da je ovo jedinstvena prilika da se tamo ode u najjacem sastavu da bi se sa amerima u finalu onako bas muski pofajtali.

Marijanovic
Bjelica
Bogdanovic
Milosavljevic
Teodosic

Jokic
Bircevic
Kalinic
Nedovic
Jovic

Markovic
Lucic
Guduric
Macvan

Savez kao i selektor da se javno zahvale igracima koji su izborili plasman a nisu otisli na OI.
Smatram da reprezentacija ne sme da ispasta zbog sujete pojedinca.
SAD imamo priliku i tim da igramo na vrhunskom nivou!
Sa ovim timom 6 mesto plafon!
Olimpijske Igre su bitka u koju vodis svoju najjacu vojsku.
Ugledajmo se na najbolje u ovom sportu a to su ameri!

Jumko

pre 7 godina

Nije mi jasno cemu ovolika halabuka oko epizodiste iz Nba lige!? Jer je pre 2. godine dominirao protiv Voroncevica, Tomica i Burusisa? Nemoguce da mi bolje poznajemo kvalitete Bobija od Ivkovica, Popovica i Djordjevica... A o onoj ljudskoj strani i njegovoj zelji igranja za reprezentaciju, dosta toga je ispisano ovih dana!

Talion

pre 7 godina

Voleo bih da Marjanovic igra za reprzentaciju, ali svojim ponasanjem pred pripreme nije to zasluzio. Ja razumem da je svima najprece da obezbede sebe i svoju porodicu, ali nije bilo u redu govoriti selektoru i saigracima sve vreme da mogu racunati na njega, a onda ih u zadnjem trenutku ispaliti. Ovde mnogi pitaju ko bi od nas rizikovao tolike pare zbog drzave i reprzentacije, a ja vas pitam da li su i ovi momci koji su dosli i odigrali kvalifikacije rizikovali nesto? Neki od njih iako povredjeni su ostali uz tim, neki poput Raduljice su takodje bez ugovora i traze novi klub. Svi oni rizikuju da se povrede i da nanesu stetu sebi i svojim karijerama. Zasto je Marjanovic poseban? Drugo sto se svi trebamo zapitati je da li ostatk tima zeli da se Marjanovic nadje medju njima, znajuci da ce to znaciti izbacivanje iz tima nekoga ko je kao i oni svo vreme bio tu u kvalifikacijama. To je nesto sto itekako moze narusiti atmosveru u timu. Ponavljam, voleo bih da Marjanovic igra za nas, ali smatram da je selektorova odluka ispravna.

Jabučilo

pre 7 godina

Reprezentacija NIJE Djordjeviceva prćija, morace da pozove Bobija, i da ne izigrava uvredjenu mladu, jer zato nema prava!
(nikola, 13. jul 2016 13:38)

Nije ni Bobijeva prćija. Sale je u pravu.

nikola

pre 7 godina

Djordjevic se ponasa kao ONAJ trener rukometasica, koga se isteralo tek kada je napravio stete i stete! Takvi smo, volimo da privatizujemo sve, nije mu tata kupio reprezentaciju!

Djole

pre 7 godina

Zasto ne pustate komentare kritike na racun naseg sujetnog selektora? Cemu tolika cenzura na b92? Jel to Sale ima ovde svoje botove koji za sendvic pljuju po Bobiju?

et5ye5

pre 7 godina

Ne pravi se problem sto ga sad nece zvati, posto je olimpijada opet za 4 godine imao bi prilike. Nego je problem sto Bobija nece nikada zvati od silne sujete, bez ikakvih raloga. Bez veze.

Blue Moon 83

pre 7 godina

Hoćemo li sad svaki dan čitati izjave Bobija i Miška? Imao si šansu nisi si odazvao, samo da je došao na okupljanje, Sale bi ga pozvao ovako ne verujem da ce selektor promeniti mišljenje.

buda

pre 7 godina

Lepo ti je Slavnić rekao da se izviniš javnosti i celoj reprezantaciji i da će te zvati. Ako to ne učiniš jednostavno neće biti mesta za tebe. Ovo je nikakav odgovor, tojest ovo je neko nezrelo trućblabla ali nije izvinjenje. Dužan si da se izviniš ukoliko poštuješ našu košarku.
Svi to očekuju pa da idemo dalje...

secanje

pre 7 godina

Da li se secate SP 2006 u Nemackoj? kvalifikovali smo se sa najmanje primljenih golova, otisli tamo i doziveli katastrofu, koje su stvari oredhodile katastrofi? pa naknadni poziv selektorovog sina, drvlje i kamenje na taktiku i selektora. Desilo se sta se desilo. A da malo pustimo ljude da se pripreme lepo, ostavimo ih na miru. Stvarno je dosadna prica sa Bobijem, bravo najbolji je, super je, ali neki sledeci put ce pokusati da se izbori za poziv, sada ne. Menadzer njegov smorio takodje. Idite zajedno na idmor, uzuvajte, imate milione bar. Sportski pozdrav

ajde vise

pre 7 godina

Selektor da objadni zasto je dvaput odbio da igra za reprezentaciju. i da li se izvinio tadasnjem selektoru i saigracima i zasto nije.

sujetni trener

pre 7 godina

Ovde se radi o sujeti trenera "nece on meni da odbija poziv...".Podrzavam Marjanovica da resi svoje licno pitanje, jer igrac koji ima probleme van terena ne moze na terenu da da sve od sebe.Ovo ne bi bio prvi put da neki super igrac ostane van reprezentacije, kao npr fudbaler, Dejan Petkovic Rambo, koji je tamo daleko vazio za super igraca i postigao sve, a kod kuce ga nisu cenili...
Smanjte inat i sujetu, iskoristite sto nam je na raspolaganju. Mislim da nismo u situaciji da se lisavamo dobrih igraca, pogotovo sa SAD u grupi... Kakavo izvinjenje, nije on Marjanovic nikoga uvredio, da bi se izvinjavao. Djordjevic je na potezu, Marajnovic je rekao svoje...

Zulu

pre 7 godina

Voleo bih da vidim ko bi od vas rizikovao 21.000.000$ zbog države. Ne bi niko ni 21$. Lako je biti patriota od tuđem trošku i za račun tuđeg života ali ako treba da se krene od sebe onada je bolje da nas preskoče.
Ako ćemo o načinu obaveštavanja Saleta, što jedino može biti sporno, o tome može da se diskutuje. Boban ga je obavestio pre objavljivanja spiska za kvalifikacije. Saletova primedba na Novicu je bila zašto ga je obavestio nakon objavljivanja spiska. Da li je ok obavestiti ga dan pre objavljivanja (nadajući se do tada da će problem biti rešen) ili je to trebao da uradi 5 dana ranije o tome može biti dileme. 21milion ili kvalifikacije, tu lažni izbor možemo da pravimo samo mi kojima je i jedno i drugo nedostižno.

Milojko

pre 7 godina

Jedini ko treba da donese odluku je selektor Djordjevic. On je bio vrhunski kosarkas, pa je ipak redovno igrao za reprezentaciju, nije se cuvao povreda. Isto vazi i za sve nase kosarkase koji su izborili ucesce na olimpijadi. Neka selektor odluci.

negrobonbon

pre 7 godina

ma nemoj da prihvatis, spakuj se za Rio i tamo na licu mesta objasni organizatorima da si ti reprezentacije Srbije, a ne onih 12 likova koji se lazno predstavljaju :D

realnost

pre 7 godina

Uporedjivati Raduljicu i Marjanovica na mestu centra je smesno zaista. Secamo se svi kako je Valanciunas u polufinalu nabio Raduljicu pod parket, za 3 mesto to su isto ucinili Diaw i Gobert. Boban moze da se nosi sa takvim igracima i potreban je reprezentaciji. Da nije Djordjevica Raduljica i dalje ne bi imao klub. Marjanovic umesto Raduljice i to je tim koji moze do medalje.

Boki

pre 7 godina

Da je Raduljica mogao da se nosi sa NBA centrima, ostao bi u toj ligi. Zao mi je, ali bice ponizen protiv tima USA. Marjanovic nam je realno potreban. Bradulja da ulazi sa klupe. Pozovi ga SALE!!!

Kum

pre 7 godina

A kako smo 2014.god.bili DRUGI na svetu? BEZ Bobise? Sa Stimcem? A,pametnjakovici? Muuuuuuuk!
Sale i ekipa, imate podrsku od SVAKOG NORMALNOG navijaca nase reprezentacije. ZNAM da cete osvojiti medalju. I zasluzujete je! Selektor je taj koji bira igrace. Prestanite da se igrate selektora i da vrsite pritisak na njega.
(Ceca sam, 13. jul 2016 14:39)

Igrao je Krstic.

Pojma nemate sta i kako, ali vazno je da pljujete.

Poznati trener

pre 7 godina

Samo da pitam sve ove stručnjake,šta ako se Raduljica povredi,Štimac nema visinu za centra,a I prosečan je igrač,pravi treći centar,ne više od toga....Saša to dobro zna.Kako protiv braće Gasol,kako protiv Francuza sa Goberom...TREBA NAM CENTAR!!!!

Ajmo ajde

pre 7 godina

De bre...vi ostali reprezantativci...
Sigurno čitate ove komentare...
Podržite Bobija, valjaće i vama, a bogami i nama...
Bobi je momak na mestu i treba timu...
Svako pogreši...Ako mu oprostite, ima dečko da gine na terenu za vas !

sta je to karakter?

pre 7 godina

Danima se vrte isti komentari. Ja bih voleo da mi neko kaze svoje misljenje.
1. Da li na OI treba da idu najbolji igraci ili dobro ukomponovan i utreniran tim sa dobrom atmosferom?
2. Da li selektor treba da slusa druge ili da radi posao za koji je postavljen?
3. Da li njegovo velicanstvo Bobi treba da pozove selektora i razgovara sa njim, umesto sto prica price po medijima ili selektor po drugi put treba da zove Bobija?
4. Da li treba da se zna hijerarhija, ko je igrac a ko selektor???
5. Da li je Bobi trebao da bude pored Bjelice i Macvana na tribinama da bodri svoje drugove u utakmicama kvalifikacije za OI?
Kada na ova pitanja sami sebi date odgovor valjda ce vam biti jasnije i necete pisati nebuloze vec ono sto je realnost. Tako se ne radi kako vi zelite ni jedan posao. Bobi je imao poziv i sada ocekuje jos jedan poziv?? A zasto taj dobrica kako pisete , ne pozove Saleta koji je SELEKTOR i koji ga je vec zvao i kazemu ono sto prica po medijima? Ocekuje da ga Sale opet zove? Ko je ovde sujetan? A stalno citam da je Sale sujetan? Izvinite ali da sam ja Sale i da sam ja u kosarci ostavio takav trag ja bi Bobija pitao, ko si ti?? Bio bih prema takvom igracu VEOMA sujetan i to sa pravom! A da me takv igrac pozove i kaze mi da bi igrao, da se cak i izvini za to sto nije dao podrsku timu barem kao gledalac ja bih ga pozvao. Ali on prica price po medijima a vi pisete zelje slusalaca. Pogresili ste mesto, to je na radio Bgd.

rashomon

pre 7 godina

Malo realnosti molim, čovek ima 30 godina, nema minutažu u A timu Srbije niti je budućnost srpske košarke a ovolika frka se podigla.

Milos

pre 7 godina

Misko ga nagovorio da na onako kulovski nacin ispali reprezentaciju pa sad preko svojih veza vrsi pritisak preko medija na reprezentaciju. Mi smo mala zemlja i nikad rezultat necemo postici bez sloge i dobre atmosfere, tako da smatram da bi poziv Marijanovicu doneo vise stete nego koristi. Mislim da se njegovi kvaliteti dobrano precenjuju

Alexey

pre 7 godina

Boban ZNA da ga Saša neće zvati a ipak daje ovakve izjave da bi oprao savest i prebacio odgovornost na selektora...
Dajem punu podršku Đorđeviću za ovakav odlučan stav da održi jedinstvo i kult reprezentacije koji bi neki "lako ćemo"- pojedinci da uzdrmaju!
Marjanović zaboravlja da su SVE medalje za ovu zemlju osvojene BEZ njega.
Verovatno je mislio - Ja njima više trebam nego oni meni, pa mogu da budem i neodgovoran ako hoću!
Ne može i ne treba tako!

oliver kosta

pre 7 godina

Druze,dobar si igrac i znacio bi reprezentaciji. Svako normalan razume da si hteo da resis egzistenciju novim ugovorom i to je sve ok. Postoji problem jer nam je selektor malo egoistican i sujetan nesto kao Mihajlovic dok je vodio fudbalsku reprezentaciju. Vodice ove momke sto su osvojili turnir u Beogradu a ti ces na letnji odmor. Jednostavno. Veci je problem da li ce te vise ikada zvati dok je on selektor. Mislim da nece. Toliko.

rashomon

pre 7 godina

Nije Bobi klinac od 18-19god. koji je budućnost naše košarke pa u stilu mlad je i nezreo treba mu dati šansu.Matori ....onj bi trebao znati već ponešto u svojim godinama. Ako mu je toliko stalo do tima zašto potpaljuje već danima atmosferu i štetu nanosi timu.

Влада

pre 7 godina

Сем на речима, није га брига ни 2%. Јавно можеш да се изговори свашта, али делима се види. Он се није удостојио до Арене да оде. Тачка. Ова прича у медијима је да се дискредитује Сале и да му неко други саставља тим. Хвала богу да је Сале финансијски независан и нико не може да му саставља тим нити врши успешан притисак ба њега

Kosarka Srbija fan

pre 7 godina

- Ako ga sale ne pozove bice na stubu srama.
- Ako ga pozove bice "Da li je moguce da je sutnuo Stimaru brata koji srce ostavlja"?
- Ako ga pozove umesto Bircevica "Sale nema pojma..vodi 4 centra a danas se igra moderna kosarka, a jedina cetvorka bjelica tek izasao iz povrede..uzas"
- Ako pozove bobija umesto Raduljice "Sale nema pojma..otkacio igraca koji gine za dres i prvi je centar godinama"
Ako ga pozove umesto nedovica, simona, jovica...razlozi za pljuvanje ce se nizati...
Sta god uradis sale mi normalni smo uz tebe i verujem pre tebi nego sebi sto se tice Kosarke, igre i atmosfere.

petarczv

pre 7 godina

e batali, nisi mogo ni do Arene da odes da se pozdravis sa momcima... Prihvatio ti ili ne sada je kasno, prokockao si svoju sansu a tome se zahvali menadzeru
(paja, 13. jul 2016 10:27)

moze da se zahvali menadzeru zato sto ga je posle duletovog urnisanja doveo do nba i 21mil$

Petar

pre 7 godina

Ajmo redom.
Zvao ga je prosle godine: odbio jer je ocenio da mu se vise isplati biti sa SA.
Zvao ga je ponovo ove godine: odbio jer je ocenio da ne sme rizikovati povredu jer mu se vise isplati NBA ugovor nego reprezentacija.
Sad posle kvalifikacije u Rio uporno zeli u reprezentaciju jer je ocenio da bi mu dobrim igrama narastla cena i uloga u Detroitu pre pocetak NBA.

Pa se vi gospoda odlucite treba li ga zvati ili ne? Reprezentacija nije skup najboljih pojedinaca nego pojedinaca koji ce napraviti najbolji moguci tim, jer tim se takmici a ne individualci. Zato smo drugi na svetu jer Sale to zna.

krajisnik

pre 7 godina

pustajte komentare i nas ,a ne samo botova selektorovih.Covjek je spreman da podjeli narod zbog nenormalnog ega.Svojim rijecima je i doveo do toga,umjesto da spusti loptu.Dok se svadjao sa spancima na SP bilo je ok,ali inatiti se sa svojim narodom je greska.Pazite duel Gasol-Stimac,ili Valancijunas_Raduljica,ili bilo koji amerikanac sa nasim centrima?Da nije bilo Jokica,kako bi prosli sa francuzima?Raduljica trazi klub preko reprezentacije,daje ruku nogu,pa sta da radi preko ljeta kad ga niko nece?Poslije SP otisao za kinu,uzeo lovu direktno preko reprezentacije.Stimac srce,ljudina,peskiri itd,hoce li on sa mahanjem pomoci protiv centara?Jovic,neiskoristen,trebao bi prije Markovica,ali Sasa ima svoje miljenike,trenira strogocu na Marijanovicu.Pa nije ti to Micov pa da dobijes podrsku,malo si se za.ebo.Na kraju Djordjevicu zelim neuspjeh u trenerskoj karijeri,koju ce imati ,jer samo u SRbiji mu se dopusta ovo

Gordon

pre 7 godina

Bobi je ok lik i sigurno ima zelju da igra kada se finansijski obezbedio (svi bi mi tako uradili da se ne lazemo) !

Problem je sto je on spor u odbrani, kod strane pomoci i preuzimanja i zbog toga ga Sale nece pozvati.

Sa njim bi trebalo da se odbrana posebno uigrava, a za to realno nema vremena...

Debeli Simonovic

pre 7 godina

Svi pozvani igraci bi trebalo da bojkotuju reprezentaciju, ako Marjanovic bude pozvan. Svi oni rizikuju povredu i opet dolaze da igraju kvalifikacije odmah posle napornih sezona, neki bez resenog klubskog pitanja(Raduljica). A pritom su mi najbolji komentari koji staju na stranu Marjanovica, koji se dvaput nije odazvao pozivu reprezentacije i sa istom nije osvojio nista, naspram Djordjevica, coveka koji je sa tom istom reprezentacijom osvojio sve sto se osvojiti moze. Sramota.

dux

pre 7 godina

Realno, bio si pozvan. Pa nisi hteo da rizikuješ. Pa bi sad, kad si stavio 21 milku u džep, da rizikuješ. Moj Bobi, jesi veliki čovek, al izgleda samo bukvalno. Ne treba te voditi. Ne radi se o egu kod Djordjevica, radi se o principima i puna podrška njemu zbog toga.

Pedja

pre 7 godina

Ako bi se Raduljica naljutio zbog poziva Bobiju i otkazao, ja sam tim pre za poziv Bobiju. Raduljica je nekompetentni i atletski nesposoban igrac. Covek koji dominira u negativnim statistikama, izgubljene lopte, primljene banane, promaseni sutevi, nedostatak skoka u odbrani i napadu.
Ali ima ludu bradu i tetovaze, valjda se i to nesto racuna.

мераклија

pre 7 godina

људи доста више Аман. најјачи тим је онај који има хемију! ако Боби то ремети, не треба на уопште, верујте. а ја сам први да он игра јер је уникатан, добар центар. толико. идемо бре! СРБИЈА ЗЕМЉА КОШАРКЕ

misko

pre 7 godina

Au Bobi šta uradi grobarima pa i Saletu.Srbi ne poštuju uspešne.Oni leče sve frustracije od tebe i Zvezde.Smetaju im kulturni, obrazovani,sportisti,kakav si ti,obrazovani Đilas, Čovic, Ražnjtovič i slični.Oni Obožavaju Vujoševića od koga su našia deca naučila sve psovke,Pavlovića koji hvata Lazića za medjunožje, Lovrenj se hvata za medjunožje i sve to uz Tv prenos.

fenomen

pre 7 godina

Pa ne mora Stimac da otpadne. Simonovic i Dangubic nisu neophodni pa cak i Macvan koji je spor igrac. Znaci ako otpise ove ima mesta i za Stimca i za Bobija. Plus ako se neko ne daj boze povredi. Treba ga bar zvati na pripreme i videti da li se uklapa ili ne. Grobar sam ali mogu da razumem Bobija. Svako bi od njih isto postupio. Jedino zameram to sto nije bio u Areni makar kao navijac. Ako nam je cilj medalja onda se svi moraju podrediti tom cilju. I kako to mogu igraci da kazu da nece Bobija. Samo selektor odlucuje. Poz..

dosadan si

pre 7 godina

ajde prestani da i dalje unosis nemir i kvaris atmosferu u reprezentaciji. Nema poziva za tebe, nisi zasluzio, los si covek ispao i tacka! Prihvati to i batali pricu po medijima!

Elefantidis

pre 7 godina

Ovaj postaje blago ljigav, uopšte ne razmišlja da je tim formiran, koga bi sad on otpisao? Rešio si "egzistencijalno pitanje", ostavi druge da ga rešavaju.

Saša

pre 7 godina

Ako je Sale normalan, onda te nece zvati. Sledeći put momcino prodji pripreme, kvalifikacije i prijateljske utakmice, pa onda na šampionat.

antiDebil

pre 7 godina

Stvarno bi bio veliki rizik od povrede da se odigraju 4 utakmice po 10 minuta protiv Portorika, Ceske, Angole i Portorika, mogao je da igra i po 5 minuta kao sto je Teodosic igrao u finalu ne verujem da bi to bio neki problem, ali ne on je odabrao splavove, sta da se radi ! Ovakvim izjavama samo nanosi stetu reprezentaciji...

sujeta kaže - zbogom pameti!

pre 7 godina

"Naš dobri div, ljudina... počinje da ide na živce. Dugo si imao lošeg savetnika, kome bi sad odgovaralo da njegova roba ide u Rio, što nikako nije moralno, jer je dosad bio samo roba a ne i reprezentativac svoje zemlje."

logika više odavno ne stanuje ovde - komentatoru je "logično" da menadžeru čiji je štićenik VEĆ potpisao ugovor na 3 godine iz ne znam samo kog razloga odgovara da ovaj ide u rio, a selektoru je "logično" da na najprestižnije sportsko takmičenje ne pozove tako potrebnog igrača uz to rasterećenog brige za budućnost?!

zizzu

pre 7 godina

Bobi: "Prihvaticu ako me selektor ne pozove"

Kakva nebuloza. Ne , najbolje da je rekao ako me ne pozove dolazim sam u Rio i prikljucujem se timu.

DG

pre 7 godina

Pa već te nije pozvao, šta nije jasno...zbog Đorđevićevog ega i principa, sada i Lebron ne bi igrao...a onda će oni koji su za Bobija da se site posle (eventualnog) neuspeha u Riu...zapamtite ovo.

manunited

pre 7 godina

Stvarno nemam reci koliko smo nenormalan narod. Okanite se vise sta ce selektor da radi, on je selektor da bi on izabrao koga hoce. Napadnite ove sto su izabrali selektora. Ja inace licno mislim da tu nema veze da l je bio na kvalifikaciskom turniru, vec prosto, covek napravio stil igre bez visokog centra i nece sad sve da menja zbog marjanovica.

dosadan si

pre 7 godina

ajde prestani da i dalje unosis nemir i kvaris atmosferu u reprezentaciji. Nema poziva za tebe, nisi zasluzio, los si covek ispao i tacka! Prihvati to i batali pricu po medijima!

dosadan si

pre 7 godina

ajde prestani da i dalje unosis nemir i kvaris atmosferu u reprezentaciji. Nema poziva za tebe, nisi zasluzio, los si covek ispao i tacka! Prihvati to i batali pricu po medijima!

лиманац

pre 7 godina

Пуна подршка Александру Ђорђевићу! Коме није јасно зашто не може се ни објаснити.

djc-xxx

pre 7 godina

...a na slici Bobi protiv Gasola u plavom dresu Srbije dok su u pozadini Savan i Paunić :-) Toliko o tome da Bobi nije bio reprezentativac Srbije :-) (kao što neki pišu ovde...)

Topcina

pre 7 godina

Igraj na Fristajleru umesto u Riju,sram te bilo nisi se udostojio doći pogledati utakmicu u Areni,sumnjam i na tv-u da si gledao...

uro55

pre 7 godina

Oooo, vidim Saletovi sendvicari rade od ranog jutra. Cekaj bre, vecinu kao ne zanima Bobi, a onda u sred "radnog dana" za manje od 2h 1000 glasova na nekim komentarima (+ i - zajedno).
Dakle posto klincadija i blejaci jos uvek spavaju, ova Srbija ili ne radi nista, ili stvarno postoje placeni botovi koji glasaju za ili protiv jednog komentara 1000 puta za 2h?!

Rade

pre 7 godina

Jako smarate sa temom Bobija, sve da je Cousins licno ne treba mu davati toliko prostora, ni Pedja kao drugi strelac NBA 2004 nije igrao i MVP kandidat, a ne da se toliko prica o epizodisti u NBA... selektor je sve lepo rekao i nemojte zamarati vise sa ovim, pisite o ovim momcima koji su tu kao Jokic, Bogdan, Teo...

mali_veseljak

pre 7 godina

Kakvo prebacivanje loptice. Ispade da ga Sale nije zvao a ne da je on odbio dan pred turnir. Kao da mu je premijer sastavljao opravdanje...

Kum

pre 7 godina

Jedini ko treba da donese odluku je selektor Djordjevic. On je bio vrhunski kosarkas, pa je ipak redovno igrao za reprezentaciju, nije se cuvao povreda. Isto vazi i za sve nase kosarkase koji su izborili ucesce na olimpijadi. Neka selektor odluci.
(Milojko, 13. jul 2016 10:34)

Djordjevic je ispalio ekipu pred OI u Atini, jer mu se islo na more.

Divac je isto zbog NBA propustio kvalifikacije, pa nikom nista.

СвароГ

pre 7 godina

Сале, не зови га! Што је он бољи од Штимца рецимо?! Тај Штимац какав год да је је неко ко би са једном ногом играо за Србију. И види се да ови момци имају сјајан однос међусобно. Зашто дозволити некоме коме су паре битније од свега да квари атмосферу?! То што је у НБА не значи да је Бог.

Boxer

pre 7 godina

Ljudi Sale je bivsi kosarkas, i on je "ziveo od te iste lopte", on isto tako zna da igrac i njegova porodica zavise od tog ugovora.. Mislim da nije problem Bobijevo nepojavljivanje.. Vec nacin.. Imao je zelju da igra, jedva je cekao, a onda na dan prozivke pozvao selektora i rekao da nece (ili se samo nije pojavio).. Cak je i Sale dao intervju na dan prozivke i rekao tako nesto... Ako je stvarno tako bilo, onda ne zasluzuje da bude u timu..

Srbije do Tokija

pre 7 godina

Mi ne mozemo da se ponasamo kao SSSR ili USA, nismo mi velika sila da nam neko ne treba! Moramo biti fleksibilni prema igracima iz NBA ili ce mo ostati bez njih.
Zato samo pametno i u interesu Srbije!!!

antimatter

pre 7 godina

@Bojan

Ako se izvine, može da se ušine. Bolje da se izvini.

Mada, najbolje je da se njegov menadžer i on pokriju ušima i uživaju u poslu koji su sklopili a reprezentaciju ostave ljudima kojima nešto znači (još uvek).

A mediji bi mogli da se, za promenu, bave pitanjima kojima ne smeju da se bave. Ovako su se transformisali u najobičnije blogove i testere javnog mnjenja.

fanatik de football

pre 7 godina

Navijao sam da te pozove ali sada previse patetises, ne bi bilio ni za tebe ni za tim dobro da te sada pozove. Nekom drugom prilikom.

deks

pre 7 godina

kolko sam ja razumeo u svemu pisano problem je, da nije problem što nije igrao na kvalifikacije. Već što u zadnjem trenutku se bobi predomislio. a sta sad da radiš na saletovo mesto. mora da kaže,ajde Stimac, a na Olympia nemožete. ...
samo zato što ga bobi doveo u tu zituaciju neće moći da ga povede, i da hoće.

Slagao 7 miliona ljudi

pre 7 godina

Bobi sad bi da ideš? E pa mnogi danas kad znaju da nema ništa od izvoza srpskih Mercedesa glasali drugačije ali posle jeb... Nema kajanja.

Ivan NS

pre 7 godina

Kako ne ukapira da ga neće pozvati? Ovako se samo bruka davajući izjave svakodnevno. Eh, da je imao takvu želju pre mesec dana. Kasno je sada. Selektor drži do sebe i svojih odluka. I treba.

don tom

pre 7 godina

Bobi sta te briga sto jedan prosjecan trener nece da te zove. Svako normalan shvatice da si ti imao da potpises ugovor koji ti omogucava egzistenciju do kraja zivota, a to sto Djordjevic glumi neku strogocu briga te.

CCCC

pre 7 godina

Smarate sa Bobijem vise, pa nije on Karim abdul dzabari.Jeste on kvalitetniji od Stimca ali vaznija je timska hemija i uigranost, Boban vec odmara 2,3 meseca

koča

pre 7 godina

Ja se secam kada je Pesic na svetskom prvenstvu poslao Radmanovića na tribine da jede banane, pa niko nije pravio dramu.
Decko je ispalio Saleta, on sad ispaljuje njega i kraj. Igrali su fantazija i bez njega, Jokic je decko, prvo u glavi na mestu, pa na terenu i to se vidi. A Bobi neka ide nek se slika sa onom njegovom, sad ce imati vremena na pretek, pa sledeći put nek razmisli ako bude hteo da odbije poziv selektora, ko god bio... Sale, samo napred...

Kraljevcanin

pre 7 godina

Hajde na stranu sve, da li treba da ga pozove ili ne... Hoćete li mi navesti jednu osobu na svetu koja bi između kvalifikacije za OI i 21 milion dolara izabrala prvu opciju? Nemojte ga osuđivati, svi bi postupili kao on. Prosto i jednostavno.

Shot

pre 7 godina

A mozda da se izvine ekipi i Saletu sto ih je ostavio na cedilu pa da ga Sale pozove na pripreme pa ako se uklopi uklopi ako primeti da ce biti belaja neka ga jednostavno ne stavi u dvanaest

mladen

pre 7 godina

Bobi ne treba da igra za reprezentaciju dok je selektor Đorđević. Tako je uradio Tadić u fudbalu pa nam je krenulo. U Riju nećemo osvojiti ništa. Živi bili pa videli.
(Slobodan, 13. jul 2016 14:13)
izvini,sta Nam je krenulo???

Herbalajzer

pre 7 godina

Za Bobija sam imao razumevanje,ugovor,NBA,ovo,ono . ..
Sve je to ok...Ali,morao je doci u Arenu u toku turnira,bas kao Bjelica i Macvan,i time ispostovati reprezentaciju i trenera.Mislim da je bas time prokockao sansu.Buo je u Beogradu,nije se pojavio Steta za njega,ali i za reprezentaciju,ali neki kodeks i princip postoji.

Kum

pre 7 godina

Pozvao bih Bobana i samo mu jedno rekao: mozes u tim za Rio ali da sam odaberes mesto koga. Cao zdravo.
A ja verujem da bi ladan kao spricer odabrao nekoga jer kao sto smo videli bitna mu je samo licna kariera a utakmica protiv Amerike, da se dokaze NBAju mu je prilika kakva se ne dogadja cesto.
(Petar, 13. jul 2016 10:49)

Ajme, koja kolicina gluposti.

Kum

pre 7 godina

Naš dobri div, ljudina... počinje da ide na živce. Dugo si imao lošeg savetnika, kome bi sad odgovaralo da njegova roba ide u Rio, što nikako nije moralno, jer je dosad bio samo roba a ne i reprezentativac svoje zemlje.
(Dan Kan, 13. jul 2016 10:44)

Naprotiv. Misko nema nista od njegovog nastupa na OI. On je zaradio svoje od NBA.

NN

pre 7 godina

Olimpijske igre nisu takmicenje u bucnom navijanju ili mahanju peskirima. Tamo igraju najbolji. A kod nas samo podobni kako bi se lakse prodali. Zato Bobi umjesto Stimca.

gigatrend

pre 7 godina

Nikako ne razumem šta je problem u mojim komentarima, pa se ne objavljuju?

Šta znači: "Prihvatiću ako me selektor ne pozove"? Ja sam se nadao da ćeš ipak doći i igrati!

igor

pre 7 godina

Obavezno zvati Bobija!!!Bila bi velika greška Djordjevića da ga ne pozove. Bobi je uvek želeo da igra, a odredjena NBA pravila su ga sprečila da igra na turniru u Areni. Samo sa Bobijem imamo šanse protiv Amera!!! Treba zaboraviti sujete I zato Bobi treba da igra!!!

Crni & brzi

pre 7 godina

Svi vi koji mislite da bobi ne bi trebao da igra, sve se plasim da bi vi igrali da treba da potpisete ugovor od 21 miliona... Ajde mrs tamo

Sa lica mesta

pre 7 godina

Pokazao si da ti nije stalo do Srbije,kad si nam trebao nisi "mogao" ,dobar si igrac ali ti je los stav prema reprezentaciji....pokvario bi atmosferu u ekipi.

vule

pre 7 godina

realno...sve mora da se podredi sto daljem plasmanu i uspehu...sto znaci da mora da ga pozove..ok..neko ce reci principe..hemija u timu itd..ali sta to sve vredi kad je stimac drvo( kao primer) i od radulje je bolji..neka ga povede kao animatera.. treba nam sila od centara ako planiramo medalju..sta se desilo kod francuza..jedan igrao kvalifikacije..drugi otisao u rio..zbog toga sto je bolji..a tada nije mogao da igra..ja sam ipak vise toj opciji naklonjen...treba realno da igra onaj..koji je bolji u datom trenutku...pozz od navijaca koji zeli da srbija razbije sve

Dule

pre 7 godina

Ljudi, Čovek je u vreme kvalifikacija bio u pregovorima za 21 milion dolara! Jesam li ja jedini lud ili šta je u pitanju? Ko bi upropastio ugovor vredan 21 milion dolara zbog kvalifikacija sa Angolom i Porto rikom? Bobi bi napravio razliku na OI, velika greška je ako ga Đorđević ne pozove. Nije čudo što su ga oterali iz Panatinaikosa.

pribil

pre 7 godina

Ne zovu se u reprezentaciju po cojstvu i junastvu, nego po igrackim kvalitetima. Bobi je placen 21 milion jer je procenjeno da vredi. Znaci izlisna je rasprava da li ga treba zvati. Naravno da treba jer je najbolji centar uz Jokica.

Sale

pre 7 godina

Šta su svi zapeli sa "aj ti reci Štimari da ne ide"...evo ja ću da mu kažem...ne ideš brate Štimara jer i pored toga što si gotivan, borben, pozitivan, nemaš pojma...lepo je to što se odazivaš, gineš...ali nisi mogao da ostaneš ni u Bajernu, u Zvezdi si bio drugi centar...loš si brate za OI...ići ćeš drugi put, na neko Evropsko, bio si na širem spisku, valjda će ti

pa

pre 7 godina

Čovek lepo kaže da želi da igra, ako hoće da ga zove neka ga zove, ako neće ne mora, bobi ima veću platu od svih njih zajedno i ne verujem da će nešto mnogo da se brine, a vi svi što se pravite mnogo pametni samo da vas pitam koliko vas bi rizikovalo 21 milion pa makar i da ti ponudi neko sigurno osvajanje deset olimpijadi za redom, a ne zbog jednih kvalifikacija.

Vlada Gaj

pre 7 godina

A ako ne prihvati, šta onda? Pozvaće se sam, napraviće svoju reprezentaciju!!!
Sve ovo mešanje u Saletov posao je od početka idiotluk, a ova izjava je vrhunac svega. Još fali da zalizanko kaže nešto "pametno", makar i na tvitu.

Neuigrana Zvezda Diva

pre 7 godina

Ako ga ne pozove, navijacu protiv privatne reprezentacije.
(rabo, 13. jul 2016 10:46)
Lako je tebi, imaš iskustvo - FMPCZBeogradDivaIvoLoloMiško

Radomir

pre 7 godina

Treba da igraju najbolji, a na toj poziciji Bobi jeste najbolji. Kakav "crni" Štimac. Svaka mu čast za borbenost i srce, ali to protiv jakih ekipa nije dovoljno.

Gaga

pre 7 godina

A šta ako Bobi ne prihvati odluku selektora? Otići će u Rio i igraće jer nije prihvatio odluku da ne bude u ekipi...bilo bi zanimljivo to videti...

kole

pre 7 godina

Haha, ovi sa ovom atmosferom u ekipi,tako i duda nije zvao neke zbog te fenomenalne atmosfere,samo sto ta fenomenalna atmosfera drzala nasu igru prvo prvenstvo posle sve gore i gore...a tako i sa saletom ide.Kari pozvao nase najbolje igrace i razbili smo usa u sred usa,a dok bili ovi atmosfericari, najbolji treneri nasi, velicine,usa nas razbijala 30kosa razlike.znam ja tu iz kraja dobre ljude neke pa nek zove sale i njih,srce bi dali za reprezentaciju...

jojj

pre 7 godina

Kakav smo mi primer autodestrukcije, neverovatno! Svaka velika frka u medijima, posebno u komentarima, se dogadja kad neko hoće da ubedi javnost da belo nije belo, i organizuje mašineriju da to radi. Ovo organizovano pljuvanje jednog od najboljih igrača koje imamo je glasnije i upornije od zdravog razuma i dobrih namera i skupo će koštati našu košarku na duže staze. Da su se takvim oružjima služili Nebojša Popović, Aca Nikolić, Duda, Pešić, Žeravica ili Obradović, ne bi mi danas ni znali šta je košarka. Principi političara su uvedeni i u basket.

goran

pre 7 godina

Mora da zna da je reprezentacija "SVETINJA" i da sa njom nema sale, dok se ne vratimo tom stavu necemo ni imati velike uspehe u sportu.

Realno???

pre 7 godina

Da mi je samo da vidim vas srbende kad bi vam neko ponudio 21 milion sta bi uradili?Pa vi ni majku ni oca ne bi ste poznavali a kamoli reprezentaciju.Dajte molim vas da se ne lazemo.Jedna Argentina se ne odrice i dalje Mesija koji je rekao zbogom reprezentaciji,a mi hocemo da razapnemo covjeka koji je resavao svoje zivotno pitanje.Mi Srbi smo samk sebi najveci neprijatelji.
pozdrav

Skorceni

pre 7 godina

Ja samo navijam za sto jacu reprezentaciju, a to smo svakako sa bobijem. Egoisti i ograniceni ljudi mogu samo da se protive bobijevom dolasku, ali izuzetak se moze napraviti kao sto bi mogao i da je u pitanju teo, bogdan i po jos koji nosilac ovog tima...

Kum

pre 7 godina

Nema tu sujete nego su u pitanju principi. Ili ih imas ili ne. Kosarkaska reprezentacija je uvek imala svoj kult za razkiju od fudbalske. U vreme odigravanja turnira Marjanovic je bio u Bg.Mogao je sa Bjelicom i Macvanom na tribine. Nije ga zanimalo.
Klasican primer sportskog dezerterstva.
(Karaburac, 13. jul 2016 10:43)

Kako da sedi sa njima, kad je Sale to odbio?

ciga

pre 7 godina

@ nacionale leSA
i ja bi pre zabo milione i vodio decu u duznilend,normalna stvar porodica na prvom mestu a onda pare za tu porodicu..reprezentaciju bi bodrio al ne uzivo ako je takva situacija..

Zika Boljevci

pre 7 godina

Samo da mi je da vidim ove sto pisu bitna mu je licna karijera. Pa 21 mil dolara je svakome bitno a ovoj drzavi ne bih poklanjao sebe i svoju karijeru jer sutra da se Bobiju nesto desi zanima me sta bi mu drzava omogucila, nista!!

A37

pre 7 godina

Strasno je koliko frustracija izvire iz vecine negativnih komentara. Kao da je Marjanovic komentatorima nesto ukrao, uskratio. Isto i za Djordjevica... Kao da im bolesnu majku ne prima na lecenje.
Prsli smo kao nacija, ljudi.

dare slovenac

pre 7 godina

Bobi gore dole, dobili smo zver od igrača i stabilnost pod košem sa Jokičem...To nam je falilo poslednjih 4 godine..još samo da se Bjelica oporavi..

Mitar

pre 7 godina

Jbg razumem da covek nije smeo da dodje na kvalifikacije da bi potpisao taj aganzman...ali razumem i Saletovu poziciju..tako da prestanite sa ovim.
Nesto se ne secam da se ovoliko pisalo o tome kada je Stojakovic izabrao onaj letnji kamp Sakrementa umesto reprezentacije zbog losih odnosa u koji su vladali u timu...i naravno da ne treba da se pise toliko o tim stvari, pustimo ljude da rade svoj posao.

Max

pre 7 godina

Potencira se mnogo da je Stimac uvek tu.
A gde bi bio da nije u reprezentaciji? Nije kao da je i Stimac imao ponudu da resi pitanje svoje porodice 5 kolena unapred.
Da je bilo ko od ovih momaka imao istu ponudu, pitanje je kako bi postupili.
Boban treba Srbiji da bi napravila vrhunski rezultat. A na kraju, sport je merljiva kategorija, i samo se rezultat racuna.

VladaBgd

pre 7 godina

Ma dajte ljudi, pozovite ga u repku neka zaigra kada već želi.. odličan je igrač i mnogo bi nam pomogao. U velikim uspesima nema mesta sujeti. Razumem i Bobija kada je želeo da reši prvo ugovor sa Detroitom a razumem i Saleta ali treba se izdići iznad svega toga i videti šta bi za nacionalni tim bilo najbolje...

pera kojot supergenije

pre 7 godina

Brate,spremaj se za novu sezonu i pokidaj u inat svima.
Ove sitne duše ovde mogu samo da ti zavide i da pričaju šta god hoće.
A reprezentacije će platiti rezultatom zbog tvog izostanka.
Izlazimo iz grupe kao treći,nalićemo na Špance ili Brazil i to je to.
Navijam za reprezentaciju berezervno,ali ovaj suludi potez će nas koštati rezultata i to je to.
Ne vidim uopšte ko će to da igra ako Jokić i Radulja uđu u problem s faulovima,četvorku apsolutno nemamo,pitanje je u kakvoj će formi biti Beli.
Daj Bože da grešim,ali čisto sumnjam.

Vz

pre 7 godina

Ne da ti se covece, idi uzivaj u milionima, vodi decu u diznilend i za to sto nisi u Riu zahvali menandzeru, a nas ostale pusti da navijamo za momke kojima je nacionalna selekcija No.1.
(nacionale leSA, 13. jul 2016 10:31)
Pun pogodak

napred naši

pre 7 godina

Ni Krstić jednom isto tako nije došao na pripreme zbog prvog ugovora u Nba .I isto nije bio pozvan naknadno mislim da je bio Ivković trener, čak se i povredio posle potpisanog ugovora i nije jedno vreme ni igrao.Karma

TD21

pre 7 godina

Meni samo nije jasno sledeće - forsiranje da smo sa njim najjači sastav. To mi je isto kao forsiranje da je GS najjači tim a Klivlend je šampion.

Jedino bih prihvatio da div mekog srca dođe pred celu ekipu, i sam izabere igrača koji je odmah nakon sezone došao na pripreme, radio, da ga pogleda u oči i kaže umesto tebe idem. Zašto Saša to da radi? On ne želi, kao ni svi pametni ljudi, jer male utakmice dobijaju pojedinci, velike tim.

Pod ruku svoju suprugu, pa da se troše milke na nove torbice, haljinice i šminku. Pozdrav i do medalje u Riju!

Delija

pre 7 godina

Jeste sve to Stimac i atmosfera pa on nece igrati ukupno 15 min na OI,ako im treba nek ga povedu kao clana strucnog staba za stvaranje atmosfere.Hocemo BOBIJA!!!

badjo

pre 7 godina

Poenta je da se na OI sakupi najbolje sto imamo!!!Bobi svakako tu pripada.Retko cemo imati sansu da ovako svi budu okupljeni na jednom mestu.Ima nebrojeno primera kad igrac nije igrao kvalifik.ali je pozvan na zavrsnicu turnira.E sad,ako kvari atmosferu,koncept igre...to ok.A Stimara svaka cast,borbenost se valjda podrazumeva,kvalitet igraca je tas na vagi...Vagati izmedju igraca Aba lige i centra NBA je smesno...a Stimari se zahvaliti na doprinosu u kvalifikacijama,i naravno ako osvojimo medalju imace svoj mali udeo iako ne ode.

marko

pre 7 godina

realno nije lepo sada izbaciti nekog iz tima,i sraviti Bobija na njegovom mestu.Pa makar nista ne uradili na tim OI.Treba pre svega biti covek.Zato podrzavam Saleta.Ako bi Sale u ovom trenutku uzeo Bobija umesto bilo kog drugog,totalno bi pokvario atmosferu.A mislim da je da atmosfera i hemija mnogo vaznija timu od samog Bobija.A mislim da se sada ni sam Bobi nebi uklipio u drustvo.Tako da bi mu bilo najpametnije da se kane medija i prica i odustane od svega.Neide na Olimpiske igre i gotova prica.

ma ajte molim ve !!!

pre 7 godina

Bobane , uvrstio bih te za OI pod jednim uslovom... Da sam odaberes ko da ispadne sa spiska umesto tebe !!! Da vidim kakav si covek ...

Veron

pre 7 godina

reprezentacija Srbije je posle 2.mesta na svetskom prvenstvu prirodno bila favorit uz Francusku na proteklom evropskom prvenstvu, hteli mi to da priznamo ili ne. Nije uspela, cetvrto mesto je neuspeh (da se ne lazemo iako bi negde sredinom 2000tih svi rekli da je ogroman uspeh. Sta hocu da kazem? Taj kamencic u mozaiku uspeha koji nam je nedostajao je upravo Marjanovic! Nemoj da se inatimo Sale, proslo je vreme kada se od reprezentacije Srbije i njenog selektora nije nista ocekivalo, pa da mozemo da se bavimo sitnim sujetama i cuvanjem nekog nazovi 'timskog duha' koji uopste nije upitan. Nama treba Marjanovic ako hocemo da budemo drugi (zasti ne i prvi?) timski duh se nece ugroziti to je besmislica, naprotiv ubedjen sam da ce Bobi zbog ove situacije gristi vise od svih ostalih. A Stimceve kvalitete ne bih komentarisao ovom prilikom.

Predrag Danilović

pre 7 godina

Da se ovo ispeglati i što se tiče atmosfere, stvar je selektora hoće li biti sujetan ili će biti pravi menadžer i napraviti situaciju da ipak odemo najjači u Rio.

deki 185

pre 7 godina

Da li ljudi koji komentarisu ovde na forumu imaju uvid sta se tačno dešavalo u vezi Bobija.Djordjević je PLAĆEN da napravi uspeh sa ovim timom.Treba da igraju najbolji i tačka. Sta je nama bitno? Da se tamo samo pojavimo ili da nesto osvojimo.
Bobi nam je potreban kao igrac .Daleko najbolji nas centar u ovom momentu.Lične sujete na stranu a interes srpske kosarke na prvom mestu.

boby

pre 7 godina

Ne secam se da ste tako govorili kada je Divac odbio da igra zbog obaveza u letnjim kampovima gde je americku decu ucio da igraju kosarku

Archie

pre 7 godina

Ako je Đorđeviću u interesu da na Olimpijadu povede najkvalitetniji tim, naravno da je Bobiju tu mesto. Ne znam koji je Đorđevićev interes ali znam da je interes srpske košarke da osvojimo medalju. Bez Bobija je to teško ostvarljiv cilj.

k

pre 7 godina

Smatram da svako za ovu zemlju treba da daa koliko moze i svako bi trebao da bude srecan sto je to ucinio! Stimac je dao dovoljno i svako od nas mu je zahvalan! Kvalifikovali smo se, ali dobro znamo da Stimac koliko god srce imao nije igrac za OI! Treba da povedemo Marjanovica jer je kvalitetniji igrac i moze da doprinese vise u igri naseg tima! Kako ste jadni komentatori! Pljujete coveka koji je otisao dalko od otadzbine da zaradi novac za svoju porodicu i nije je se odrekao vec zeli da pomogne reprezentaciji da osvoji medalju na OI. Pljujete ga jedino jer vi nemate tu srecu, a ni ostali igraci iz reprezentacije nemaju tu srecu, pa mogu da dodju na kvalifikacije. Jadni smo kao narod kada ovakvog coveka pljujemo! Ali Bog zna sta je u cijem srcu i zna kakvo je srce Marjanovica, pa sam siguran da ce mu se vratiti i bice nagradjen! Treba da znamo svi da ovo nije moja ili tvoja zemlja vec je vise zemlja onih koji su ginuli da bismo mi danas ziveli na njoj! Ne moze niko da se ljuti ako Marjanovic bude pozvan. Da li znate koliko kvalitetnijih ili jednako kvalitetnih igraca imamo na centarskojh poziciji od Stimca? Ko imalo prati kosartku neka razmisli!

Kum

pre 7 godina

mnogo bitna vest. napraviste od njega dzejmsa kroz medije.raduljica i joveta ce odraditi sve. nista im ne trebaju imisljene zvezde
(pm, 13. jul 2016 10:43)

Koji bre Joveta? Znas li ti ko uopste igra? Znas li koji je sport u pitanju?

paja

pre 7 godina

Pa da, prihvatice odluku, a da stvarno zeli da ide, molio bi, kukao bi, otisao bi peske do Kopaonika. I da sam ja prihvatio sto me zena nece ne bi se nikad ni ozenio, nego jednom, drugi put, peti put me odbije, ali sam se ja i dalje trudio na kraju vrlo uspesno.

Nebojsa

pre 7 godina

Potpuno razumem i Bobija i Saleta. Bobi nije hteo da reskira svoju i egzistenciju svoje porodice, a Sale ne zeli da kvari atmosferu naknadnim pozivima. U pravu su obojica, a meni je mnogo zao sto je tako ispalo.

deki 185

pre 7 godina

Mi smo bili 2. na svetskom bez Bobija, to znaci da umemo. A vama sto se palite da samo sa Bobijem mozemo do medalje ili jos smesnije, da sa Bobijem mozemo protiv Amerike, ne znam sta da vam kazem. Protiv Amerike ne moze niko a kamoli Bobi sa slow motion odbranom.

Zaboravio si da je tada igrao Krstić.Sada nemamo tako jakog igrača na poziciji 5

saeKn

pre 7 godina

Ovaj slucaj je pokazao kakav mi problem kao nacija imamo(verovatno su tu kumovali uslovi zivota), mozemo da se lazemo i da kazemo da je to relacija Zvezda-Partizan ali nije.

srbijanac

pre 7 godina

bobi nije divac ili djordjevic jos nema ime ali mogao bi da pruzi extra partije i mnogo bi pomogao srbiji da naprave dobar rezultat stimac je extra dobar covejk i borac ali bobi bi vise pomogao nego on ili bircevic ili neko ko manje moze da pomogne od bobija isao bih u rio sa vise centara nego iko jer ce nam trebati videcete a to sto nije hteo u kvalifikacije ne znaci da je los i da nece odigrati jako dobro i ne treba ga odstraniti zbog toga a i micova bi trebalo da vrati glupo je odstraniti dobrog igraca zbog svog ega djordjevic i nije toliko dobar trener da se tako ponasa bez obzira sta je dosad ucionio za nasu zemlju treba vise da gleda rezultat a ne sta je neko uradio ako tako nastavi pobedjivace nas i slabije reprezentacije

Princip

pre 7 godina

Ne treba da te zove, u pitanju je princip. Samo, nadam se da ce u slucaju neuspeha isto biti principijalan i dati neopozivu ostavku.

Dokle vise primadone.

pre 7 godina

Ne zovi mora da se zna red. Setite se samo argetinaca koji su igrali u nba sami su placali skupo osiguranje da bi igrali za svoju drzavu.

Kud plovi ovaj brod

pre 7 godina

Nije lako oteti se utisku da je citav trandebal mogao biti izbegnut da se pokazalo vise takta.
Hocemo li iz ovakve situacije izaci jaci u Riju? Tesko je poverovati i to.
Uredu onda ostaje dugorocna korist u vidu kulta reprezentacije i pobede principa? Nategnuto, pre verujem u princip kompromisa i opsteg dobra.
Ovako, neka mi bude oprosteno, to podseca na jednog drugog Aleksandra.

Schone

pre 7 godina

Danas Marjanovic, sutra neko drugi. Nijedan igrac nije iznad reprezentacije pa da moze da bira kada ce igrati. Neka pravila treba da se znaju. Imala je ova zemlja i bolje i vece igrace od Bobija pa nisu imali kredit da postavljaju uslove kada ce igrati a kada ce obavljati privatne poslove na racun odsustva iz reprezentacije. Na kraju krajeva previse se citava ova prica razvlaci po medijima. Svojim ponasanjem je sam odlucio umjesto selektora.

Владимир

pre 7 godina

Већина овде само прозива другу страну. Јесте ли ви људи чули за компромис? Нисмо ми Америка па да можемо и са трећом поставом да освајамо злата, тј. медаље. Немамо ми толико одличних кошаркаша да можемо тек тако да се одрекнемо некога. Требало би сви, играчи и стручни штаб на челу са Саветом плус Бобан, да седну и попричају, кажу шта мисле о овоме, нађу неки компромис ако је могуће. А не преко новина да комуницирају. Немојте да идете путем фудбалера.

Sasa

pre 7 godina

Zasto Boban nije dosao da odgleda jednu utakmicu kvalifikacija i podrzi drugove ??!!????!!!???? Na klupi nije mogao da se povredi..... Ima tu nesto mnogo vise i pitanje je u kakvim je on odnosima sa ostalim reprezentativcima. Ja mislim da je to kljuc, a ne Djordjevic. Da sam ja u toj situaciji i da sam u Srbiji, ne bih propustio priliku da sedim sa ostalima i podrzim ih....

Dokle više?

pre 7 godina

A kad prođe rok, tada: "Da li je Đorđević trebalo da zove Marjanovića?", "Da li je Đorđević pogrešio što (ni)je zvao Marjanovića?"...

DaK

pre 7 godina

Sujetu po strani treba ostaviti. Bobi je centar koji bi nam bio jako oruzje. U kombinaciji sa Jokicem i Raduljicom , pod kosem bi bio veliki problem za protivnike.

eeeee

pre 7 godina

Samo realno je da bez njega,jedinog ozbiljnog centra,nemamo bas šanse za neki ozbiljniji rezultata.Jedino ako se ostali ne nalože toliko pa da odigraju kako nikad vise nece.........

zlizlo

pre 7 godina

Svaku odluku selektora treba prihvatiti i podržati naše momke, ali to nije razlog i opravdanje za ovakve komentare protiv Bobija. Vi znate da mu je menadžer kriv, vi znate da je on odbio prošle godine iako mu je u stvari bilo zabranjeno. Stvarno smo gadan narod, pun mržnje, zlobe i pakosti. Šta god da Sale odluči uz njega sam, ali da ispoljavate takvu mržnju i netrpeljivost prema Bobiju kao da vam je nešto lično zgrešio, to zaista ne mogu da shvatim. Ali neka, zato smo kao društvo tu gde jesmo, pa vi nastavite da mrzite dečka koga ni ne poznajete, a da pri tom nemate ni prave informacije o tome šta se zaista desilo. I jos neko pita gde je bio Bobi kad je bilo teško, umesto što sad hoće da uživa. E pa ove kvalifikacije su bile uživanje i lagani posao za naše momke, tek sad kreće težak deo i prava borba. Ili vi svi mislite da smo mi već u finalu sa Amerima?

Tajvanska kanasta

pre 7 godina

Naravno da Bobi treba da prihvati odluku trenera. Sa njim bi bili jači, tu nema priče ali idu sledeća takmičenja, SP, EP itd.... tako da će tad igrati kad bude dolazio na okupljanje kada i svi.Srbija je zemlja košarke, reprezentacija svetinja i nema tu specijalnog tretmana.Pa nije to fudbal, kojekakve zvezdice i mangupiranja...

Zoran ns

pre 7 godina

Ne znam stvarno zasto se polemise oko ove stvari toliko ,opste poznato da bi nam Bobi koristio,glupost su te price kako bi se uklopio ,da li se snasao i ostalo...nasao bi Sale nacin da ga iskoristi.Kljucna stvar ovde je nacin na koji je odbio(saopstio) tj.kad je to ucinio.Realno receno mnogo veci igraci od Bobija i Micova se nisu tako ponasali prema repki pa nemaju pravo ni oni,cime su zaduzili repku oni? Sale vraca kult repre i puna podrska tome. Kad Obradovic nije kaznio 2005 igrace ranije posle su mu to zamerili,tako da podrska Saletu za stav , dobar si ali se ne ponasas kao i ostali ,ne mozes da imas protekcije i to je to. S tim sto imamo idemo u Rio pa sta bude

bivsi reprezentativac

pre 7 godina

Reprezentacija je skup igraca koji treba da ostvare zacrtani cilj, najbolji rezultat. To je svima drugima jasno osim nas (Francuska - Batum). Za atmosferu u reprezentaciji je odgovaran selektor, trener. Ono sto je sigurno je da nam Bobi treba u borbi sa najacim reprezentacijama, pogotovo protiv Litvanije i Spanije (Ameri su druga kategorija). Ako ne osvojimo medalju posle odluke da ne vodi Bobija sva odgovornost je na Saletu.
Zelim svu srecu momcima i osvajanje medalje.

Aleksandar

pre 7 godina

Jednostavno, nije se dalo. Kad ga je Djordjevic hteo, ovaj nije mogao. Sad kad moze, ovaj ga nece. I obojica su u pravu. Jednostavno, nije ga htelo

naelektrisan

pre 7 godina

U ovome slucaju Djordjevic treba da "odigra" diplomatski!Da o sudbini Bobija razgovara sa ostalim reprezentativcima!Ako oni nemaju nista protiv onda da ga pozove,ako su protiv lepo mu to objasni kapiten Teodosic i resen problem!

bubanj

pre 7 godina

Moze na Olimpijadu, ali pre toga da stane ispred ovih momaka koji su tu Olimpijadu i obezbedili, i da kaze umesto koga bi on da ide.

ivan m 81

pre 7 godina

Najbolje bi bilo kada bi mi SRBI samo radili svoj posao. Naravno i za to bili placeni.
Djordjevic ima uspeha sa reprezentacijom, a to treba da postujemo i ako smo navikli na zlato.

neko pametan

pre 7 godina

prva i najvažnija stvar koja treba da se uradi je da se unapred javno kaže šta je uspeh a šta neuspeh na olimpijadi pa neka Sale vodi onda koga hoće, ja sam prvi za njegov sastav....ali prvo ovo da se uradi...