Utorak, 12.07.2016.

19:31

Anketa Marjanović: Tesna "pobeda" NE

Skoro 13.000 glasova pristiglo je u anketi <a href="http://www.b92.net/sport/karta-za-rio/vesti.php?yyyy=2016&mm=07&dd=11&nav_id=1153765" class="text-link" target= "_blank">o potencijalnom pozivu za Bobana Marjanovića u tim za Olimpijske igre</a>.

Izvor: B92

Anketa Marjanoviæ: Tesna "pobeda" NE IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

174 Komentari

Sortiraj po:

djc-xxx

pre 7 godina

nista drugacije od Bjelice nije imao situaciju, a Bjelica je bio sa reprezentacijom i dogovorio se da HOCE da igra nakon kvalifikavionog turnira, dok je Bibi rekao da NECE da igra!! Jasna stvar, niko nije iznad reprezentacije i takav stav ima i Djordjevic,zato je atmosfera u ekipi odlicna.Ljubiteljima Bobija savetujem da procitaju izjavu Mute Nikolica od pre neki dan povodom ove stvari i sve ce im biti jasno!!Demanta Bobana Marjanovica nije bilo!
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (apostol, 13. jul 2016 08:31)

Evo šta je Muta Nikolić rekao pre kvalifikacija :
– Da budem potpuno iskren, mislim da možemo i bez njih (Bobija, Jokare i Bjelog) da se snađemo na kvalifikacionom turniru u Beogradu, ali ako ne budemo mogli da računamo na igrače San Antonija, Denvera i Minesote na Olimpijskim igrama, bićemo daleko slabiji. ako ne budu igrali, biće to gadna glavobolja za selektora Đorđevića – kaže Muta za Alo.

Pera,Zika,Mika

pre 7 godina

Daleko je Stimac od svetske klase. Opet, ma koliko lose misljenje imao o njegovim igrackim kvalitetima, odajem mu priznanje na volji, borbenosti i uvek datom maksimumu. Marjanovic nije ucestvovao u pripremama, strah ga bilo da se ne povredi?!?! Bas bih voleo da vidim kako bi na to reagovali geniji jugoslovenske kosarke - Profa, Novosel, Zeravica, Cosic...., a kako igracke legende???. Marjanovic je solidan igrac, ali i igrac koji usporava igru i koci spoljnu liniju, koja nam je mnogo bolji deo tima, dakle nije neophodan ni po igrackim kvalitetima, a koliko voli reprezentaciju nam je bas pokazao. Zelim mu svu srecu u "resavanju egzistencije", ali Rio ugledati nece. Mislio sam da je kvalitetniji kao covek, opet milioni su to. A za sve vas koji ga opravdavate, sta biste vi danas pisali da je Arojo imao ludo vece i da se nismo ni kvalifikovali? Mucnite glavom i pazite kako glasate!

Vojo

pre 7 godina

Vaša anketa je promašaj u startu! Naime pitanje je nejasno, i ja koji sam pristalica Bobija glasao sam NE. Tako sam glasao, zato što znam da je selektor sujetan i da ga neće pozvati. Ali da ste pitali npr: Da li ste za to da Bobi dobije poziv u reprezentaciju, glasao bih sa DA.Prema tome vaše pitanje i vaš zaključak i sabiranje glasova nemaju veze!

fancy

pre 7 godina

Salou je nikakav trener, mozda je motivator...zna da napali igrace. To je to. Mislim Radonja da je dva puta otresao, ej??? Podrska Bobiju, dobar je to momak...

Bojan

pre 7 godina

Bobi je mnogo dobar i ne bi se atmosfera promenila da ga sada pozove. Ali samo jednu stvar treba sagledati iz potpuno drugog ugla. Sezona 14/15 Zvezda sa Marjanovicem igra na jedan nacin. Sezona 15/16 bez njega igra na drugi nacin. Grobar sam ali Zvezda je u sezoni 15/16 igrala mnogo bolje. To ne znaci da je Bobi los, naportiv bio je MVP regularnog dela, ali ekipa sa njim i bez njega je mnogo drugacija. Dakle pitanje je da li treba menjati koncept ekipe sada, ovako blizu turnira, pa da onda bude problem neuigranost na taj sistem, ili nastaviti ovako? Ja bih voleo Bobija u ekipi ali ipak mislim da sa njim bi igrali drugacije, a ne znam ima li vremena da se uigraju posto sa njim nisu igrali od kad je Sasa selektor. Ali to je moje misljenje.

Aleksandar Đorđević

pre 7 godina

Nije na nama da damo misljenje, niti da organizujemo bilo kakve ankete. Zato postoji selektor, koji je placen od strane drzave. Na nama je da navijamo i kad gube i kad pobedjujemo.

apostol

pre 7 godina

nista drugacije od Bjelice nije imao situaciju, a Bjelica je bio sa reprezentacijom i dogovorio se da HOCE da igra nakon kvalifikavionog turnira, dok je Bibi rekao da NECE da igra!! Jasna stvar, niko nije iznad reprezentacije i takav stav ima i Djordjevic,zato je atmosfera u ekipi odlicna.Ljubiteljima Bobija savetujem da procitaju izjavu Mute Nikolica od pre neki dan povodom ove stvari i sve ce im biti jasno!!Demanta Bobana Marjanovica nije bilo!

kalimero

pre 7 godina

Nije uopšte pitanje da li Bobi zaslužuje kvalitetom da bude u repki. Pitanje je da li je morao da odbije učešće u kvalifikacijama? Odgovor je - ne! I u drugim repkama su neki NBA igrači "jurili" ugovore, pa su igrali. To je verovatno bio savet njegovog menadžera koji se juče javio da popuje selektoru. Drugo, Bobi se nije ni pojavio u Areni, bar da simbolično bude uz tim. To mu niko nije branio. Treće, ko će Štimcu reći da je "džabe krečio" i da mu se zahvalimo na učešću, ali batica koji je potpisao za 21 milion je sad odlučio da može da igra... U ozbiljnim timovima prosto nije praksa da se menja struktura tima usred ciklusa. Jako mi je žao, ali Bobi je zakasnio.

djaps

pre 7 godina

Pitanje je besmisleno, valjda treba da kazemo da li bismo mi vodili Bobija ili ne da smo na Saletovom mestu, a ne da predvidjamo njegov potez...

Hajzenberg četvrti

pre 7 godina

Marjanović da pokvari atmosferu? To je nemoguće!

Uostalom ako je atmosfera u ekipi na tako krhkim nogama onda smo već pukli!

Stručni kosultant

pre 7 godina

Dakle, prokletsvo ovog naroda je u tome što smo oko najvećih pitanja,ali i oko najmanjih sitnica podeljeni 50-50%. I tako već 200godina.

vladimir

pre 7 godina

ovaj bolesnik zizuu koji govori o ljubomori djordjevica,covek koji je osvojio sve za ovu zemlji.ljubomoran na bobijev ugovor posto i sam nema kesa :-)

willi

pre 7 godina

kako sam ja razumeo, javnost je podeljena po pitanju da li ce djordjevic pozvati bobija u reprezentaciju ili ne, a nikako da li ga treba zvati ili ne, jer izgleda na anketi i nije bilo pitanje sta misle citaoci nego sta misli djordjevic. BOBI MORA U RIO i siguran sam da ce nam mnogo znaciti.

nikola

pre 7 godina

Apsulutno sam na strani Bobija...covjek je izostao sa turnira ( gdje nam u sustini nije bio ni potreban) sa velikim razlogom, resavao je svoju egzistenciju.Trebate da sprovedete anketu sa pitanjem: Da li Djordjevic i Nikolic zasluzuju da vode reprezentaciju? Ne pantim kada smo imali goreg selektora...to nam se vec" odbilo od glavu" a tek ce....

Hajzenberg četvrti

pre 7 godina

Marjanović da pokvari atmosferu? To je nemoguće!

Uostalom ako je atmosfera u ekipi na tako krhkim nogama onda smo već pukli!

DG

pre 7 godina

I mi se sad, svesno, odričemo najboljeg našeg centra? Zašto? Biće posle Ria „eh, da nam je Bobi bio tu“...pa počistiće nas Francuska i Španija.

Влада

pre 7 godina

Човеку који је сзвотио 37 асистенција се не бих мешао у посао. Питао бих само када има упражњен термин да ми одржи предавање. Не бих га питао ни пошто су часови, само слободан термин

Mare

pre 7 godina

Trebao bi KSS da reaguje jer je najvisi interes u pitanju a ne sujeta i griza savesti Djordjevica zbog Štimca ako ga opet bude vratio...Iskreno dobar momak ali nike trebalo da ga zove uopste jer nije kadar za reprezentaciju.

uroševac

pre 7 godina

Šta sve neću pročitati, bitniji vam jedan košarkaš od reprezentacije!? Koliko medalja i radosti je Sale doneo kao igrač a isto tako i kao trener da bi ga sad omalovažavali zbog igrača koji se nije ni oznojio u državnom grbu... Nismo mi Kina a nije ni on Jao Ming !

Bilja

pre 7 godina

Мислим да сад није пожељно да игра, јер би разбио ТИМ. Кад је био најпотребнији њему су паре биле важније. САЛЕ НАЦИОНАЛЕ ЈЕ У ПРАВУ!!!

maradona

pre 7 godina

Svaka cast tom momku, ali ja ne shvatam njegovo odbijanje da igra za svoju zemlju. Da je umoran od naporne sezone a ne centar maskota koji igra samo garbage time, razumeo bih. Smatram da bi on trebalo da moli Djordjevica da ga pozove s obzirom da nema neku sezonu za sobom.

Maximus

pre 7 godina

Opet mislim da Bobi treba da ide , jer je bolji centar od Štimca.A Sale ko Sale nek vidi da li imamo mi taj luksuz da ne odemo u najjacem sastavu.Nesto ne verujem da je Boban remetilacki faktor za atmosferu u timu.

Brooklyn

pre 7 godina

On nam je najbolji centar koji je morao da ostane preko zbog potpisanog ugovora od 21 mil dolara. Sad ako ga Djordjevic ne pozove to je dokaz njegove sujete i ljubomore.

troter

pre 7 godina

citam komentare i pise da bi svako normalan uradio kao i bobi.....e pa svako bi normalan rekao bar do kraja maja u kakvoj je situaciji i da li moze da igra i kada,a bobi je znao za ugovor.....igracu,pa na dan okupljanja necu....sad cao

Kekele

pre 7 godina

Na njegovom mestu,ne da se ne bih nudio da igram,nego bih kao čovek otišao i gledao OI u Riju. A reprezentaciju bih ostavio (bilo fudbalsku,košarkašku...) ovim patriotama od političara,tzv navijača po potrebi i ostaloj bulumenti koja je upropastila i uptopaštava ovu državu. Igraš tamo gde te cene i vole,a ne gde te ponižavaju i iskorišćavaju za dnevno-političke potrebe. Šta je država učinila išta ta razvoj i dobrobit vrhunskih sportista. Da li ste im vi ili bilo ko drugi iz države obezbedili egzinstenciju,da bi im reprezentacija bila na.prvom mestu,a ne porodica. Mnogo ste jadni svi vi koji ga pljujete,jer bi ste svi od reda za mnogo manje para prodali i državu i rodjenu majku. Šta je iko od vas učinio za ovu državu,da bi imao pravo da optužuje drugog.

Nisml najboljji

pre 7 godina

Ovako. Igrao Bobi ili ne, shvatite da smo po kvalitetu cetvrta reprezentacija u Riu, iza SAD, Spanije, i Francuske (Pojacana Goberom i zbog toga smatram da su jaci).
Mislim sa je Saletu medalja cilj ali i te kako tezak put do medalje. I vec vidim da ga stavljamo na stub srama ako bude recimo 4.ili 5. Mislim da smo svi poleteli dobrom igrom ali kvalitetom smo 4. I to je realnost. Sve preko tog mesta je neverovatan uspeh.

srbin

pre 7 godina

Ne bi ga pozvao vise nikada. On je bez casti, covek koji nece da igra za svoju zemlju i da pomogne svojoj reprezentaciji, za mene nije nikakav sportista. Sto se mene tice, svaki put kad ga neko vidi u Srbiju treba da okrene glavu od njega, jer je sramota za svoju zemlju. Nečasno i ne sporski!!!

Dr.Kadzija

pre 7 godina

Da Sam Ja selektor ( a nisam ) Ja bih pozvao Marjanovica( I ako nije get od njega sto nije bodrio ljude makar u finalu) I Bjelicu a poslao bih kuci ( uz svi postovanje, momci su dali srce) Dangubica, Bircu ili Simona. Danguba je definitivno nasa buducnost a Birca je sasvim korektan, a Simon je za kraj najbolji, od 10 bacanja daje 9, bolji je I od Tea I Bogdana za to. Tako bi bili zadovoljni svi, a I Stimara bi bio tu, samo stavis Jokica na 4 I po potrebi na 5 I Moran Backa. Realno Teo, Nedovic,Bogdan,Bjelica,Jokic,Kalina,Marjanovic I Raduljica su top. Ostali su super I svako Ima svoju ulogu koju koristi maksimalno dobro, tako da ostalih 4 , ko God da je ,bice super da zamene ovih 8 u datim momentima.

Marko Delija

pre 7 godina

Svi nesto lupate gluposti... Svi do jednog sto se protiv bobija bi prvo jurili ugovor(lovu) pa onda reprezentaciju. Svi bi do jednog isto postupili,prvi bi ja.

nenad

pre 7 godina

I da ga pozove I ne pozove niko djordjeviću neće zameriti ali ne treba biti sujetan, bobi bi trebalo da bude pozvan. fenomenalno je reprezentacija igrala u beogradu po meni nikad bolja igra, I o njegovom pozivu bi pitao I ostale igrače da li ga prihvataju jer mesta valjda ima zbog odustajanja zagorca. to bi bio trenutno grom tim a I ovako niko nista ne zamera selektoru ako ostane

Goran

pre 7 godina

Jos jednom! Boban je rijesio egzistenciju svoje porodice sto bi svatko od nas isto uradio. Pokazite mi JEDNOG JEDINOG covjeka u Srbiji koji bi zbog utakmice sa Angolom doveo u pitanje 20 miliona dokara! Ako ste ljubomorni na njega onda ne treba da ide u Rio. Ako zelite sansu da mozda nesto uradimo na olimpijadi onda treba da ide. Pa svi se sjecamo posljednjeg Evropskog prvenstva kad nismo nista mogli uraditi ispod koseva zbog nedostatka visine i snage. Srbija je kroz istoriju propatila mnogo puta u mnogim slucajevima zbog nepotrebnog inata i ne prakticnog rijesavanja problema na svoju stetu. Sad to radimo i zbog neke je..ne kosarke.

kebek123

pre 7 godina

Selektor je poslije turnira sasvim smireno rekao da je nas kapiten Teodosic igrao povrijedjen, ako poslije ovoga nekom nesto nije jasno, onda...

ss

pre 7 godina

Treba napraviti anketu sa pitanjem “Sta mislite da li treba voditi Marjanovica na olimpijadu”?
(pravi upitnik, 12. jul 2016 22:48)

Ne + Da -

Marko

pre 7 godina

Jedva sam dočekao okupljanje kontajuci kako smo jaki!Teo,Raduljica,Bjelica,Jokic.Bogdan,Kalinic i naravno Bobi.Epilog ovaj povrijeđen a ovaj neće da igra.Onda strah koji je trajao sjednicu hoćemo li uzeti turnir.Hocemo li se kvalifikovati.I uspjeli smo bez pojedinaca.Svaki je vjerujem imao dobar razlog?Ali ja bi im se zahvalio.Bit će jos okupljanja,živi bili pa vidjeli hoće li se odazvati.

ZIVOT

pre 7 godina

Citam,neki rekose da navijaci Partizana mrze Bobija i da ga vredjaju...nije istina...u drustvu imam dosta velikih navijaca zvezde i oni su za to da Bobi ne ide u Rio...Ovo je reprezentacija a ne Partizan i zvezda...Mislim da u igri sa mnogo trcanja o ne moze da pokaze svoje kvalitete...ej da nezaboravim za neke pametnjakovice Bobi je izjavio da mu je omiljeni klub PSG!!!!
(Crna Mamba, 12. jul 2016 22:37)

Pa da Radulja je bas okretan I brz igrac,daj molim te ne lupetaj!

Raush

pre 7 godina

Da , pod uslovom da nije na stetu nekog drugog igraca koji se odazvao.Ako je Zagorac odustao , mislim da je to sansa za Marjanovica. Nadam se da selektor nece biti tvrdoglav, da ce preovladati razum.

oxydant

pre 7 godina

Znači,Bobi je MORAO da igra u Beogradu,iako se ishod turnira znao unapred,rizikujući povredu i propast ugovora od 21.000.000 dolara ?!

murajsam

pre 7 godina

A zašto ne mogu da idu 4 centra?

Bobi, Joka, Raduljica, Štimac
Teo, Bogdan, Jovke, Marković
Bjeli, Mačvan, Kalina, Gudura
ako se neko povredi- Nedo, Simon, Birča, Danguba...tim redom

djema brdjanin

pre 7 godina

Treba imati u vidu da glasaju i navijaci iz Hrvatske,kojima ne ide u prilog da Boban bude pozvan,jel se mozda bas sa njima sastanemo u cetvrtfinalu.I mislim da jednim delom i oni unose pometnju.Tako da nije ovo bas merodavno!

ma

pre 7 godina

Poslednji odgovor Bobana Marjanovića - Još ne znam da li ću igrati na Olimpijskom igrama. Imam još nekoliko dana da saznam. Nadam se da će me selektor Aleksandar Đorđević pozvati na pripreme. Želim da budem tamo, ali nije do mene, već do selektora. Biću srećan ako me pozove, a ako me ne pozove moraću da prihvatim tu njegovu odluku.
Sta reci

zizzu

pre 7 godina

Ima tu malo i ljubomore.Sale koji je bio fenomenalan igrac nije uspeo u NBA-u, i mogao je samo da sanja 21 milion, mada je i on uzeo parice u evropi ali ne ovoliko kao Bobi.

Rajko

pre 7 godina

Da je pitanje glasilo "Da li zelite videti Bobija na OI?", rezultati ankete bili bi potpuno drugaciji. Ja npr. mogu imati zelju da ga vidim u Riju a u isto vreme misliti da ga Sale nece pozvati u tim. Pitanje se odnosi na misljenje o stavu selektora a ne o zelji citalaca teksta.

nemanja

pre 7 godina

Anketa nije odraz zelja nas kao navijaca, nego sta mislimo kako ce Sale postpuiti, a posto odprilike na osnovu njegovih izjava mozemo da predpostavimo njegovu odluku ... otud je i blaga prednost za NE, ali mislim da je mnogo veci procenat za DA ukoliko bi pitanje bilo "Da li mislite da Boban treba da bude na spisku putnika za RIO?" ... jer svaka cast Stimcu sto je tu za repku, ali on je realno i u zvezdi je bio rezerva ... i ne uporedivo je ono sto Bobi moze da pruzi u odnosu na njega! E sad ako bi to narusilo hemiju ekipe onda jbg nek ga ne zovu ... mozda treba nosioci igre reprezentacije uz djordjevica da sednu i donesu odluku ...

Crna Mamba

pre 7 godina

Citam,neki rekose da navijaci Partizana mrze Bobija i da ga vredjaju...nije istina...u drustvu imam dosta velikih navijaca zvezde i oni su za to da Bobi ne ide u Rio...Ovo je reprezentacija a ne Partizan i zvezda...Mislim da u igri sa mnogo trcanja o ne moze da pokaze svoje kvalitete...ej da nezaboravim za neke pametnjakovice Bobi je izjavio da mu je omiljeni klub PSG!!!!

laki78

pre 7 godina

Nemam nista protiv Bobija iako sam partizanovac smatram da bi podigao kvalitet tima.Sa druge strane takav odnos prema reprezentaciji nikako ne treba dozvoliti.Sta da je za kvalifikacioni turnir jos pet igraca tako otkazalo i cekalo da prodjemo pa da se nismo kvalifikovali?Ako Bobi sad udje i pokvari atmosferu to moze da bude veoma lose.Mislim da Djordjevic treba da odrzi sastanak sa igracima i pozove Bobija samo ako su apsolutno svi za to.

Losmi

pre 7 godina

Javnost je podeljena u mišljenju da li će Djordjevic zvati ili ne Bobija za Rio. A to ne znači da je podeljena u mišljenju da li ga treba zvati ili ne. Odnosno ne znači ni da nije podeljena. Ali svakako to niste naglasili i pogrešno ste interpretirali anketu kroz naslov.

ss

pre 7 godina

Od ovih koji su za "ne" pola veze nema o kosarci, a druga nema pojma sta se desavalo. Vidi se lepo po komentarima.


Navijaci zvezde od juce prate kosarku a sole pamet

Srbija hoce medalju!!!

pre 7 godina

Sale ne mora bas Marjanovic, ali brate POJACAJ CENTARSKU LINIJU! Ubedi Milutinova, zovi Krstica, uradi nesto po tom pitanju, ovako srljamo direktno u propast a pod izgovorom ocuvanja timskog duha, zajednistva i sl. floskula!

lorencin

pre 7 godina

Kada Obradovic nije pozvao Stojakovica za OI 2004 svi su bili na strani trenera jer "niko nije iznad tima"Epilog-umesto borbe za medalju,borba sa Angolom da se izbegne fenjer.
Kada Ivkovic nije pozvao Milicica i Rakocevica(dva nasa,u tom trenutku,najbolja igraca) za EP 2011 opet su svi bili na strani trenera-"Duda je autoritet",epilog-neodlazak na Olimpijadu koja je bila cilj generacije.A sa druge strane,
kada Mihajlovic nije zvao Matica i Ljajica za kvalifikacije SP 2014 svi su bili na strani igraca,epilog-oteran Sinisa iako je formirao tim,vratio disciplinu i uspostavio odlicnu igru a ta igra se srusila kao kula od karata sa njegovim naslednicima
Djordjevic nije zvao Bobija vecina na strani igraca.Moguci epilog-neosvajanje medalje sto je realnost jer su bar 3 tima igracki bolja od nas sve sa Marjanovicem(USA,ESP,FRA),onda teranje Saleta pod pritiskom crvene javnosti,i verovatno povratak na staro,jednostavno glup smo narod,uvek smo pogresno birali i trpeli posledice pogresnih odluka,sport je vrlo cesto prava refleksija zivota

fifi

pre 7 godina

Ljudi moji, pa ne mogu igraci ili navijaci da odlučuju ko ce da igra u državnom timu? Sta je vama, pa vi nemate nikakve kriterijume u životu? Kakav je onda vas karakter? Sta ce onda selektor? Da se tako bunite kada su neke druge stvari u ovoj zemlji u pitanju svima bi dilo bolje! O tome odlucuje selektor, njegove odluke su i njegova odgovornost a posle OI videcemo da li je pogresio ili je samo radio svoj posao.

BoB

pre 7 godina

Anketa o ovom veoma vaznom pitanju za opstanak nase nacije nema smisla. Mislim da gospodar Vucic treba da odrzi obavezujuci referendum u vezi sa pozivom Bobija u tim.. Ipak, ovo je najvaznije dogadjaj u nasoj istoriji jos od Kosovske bitke.

kabeza

pre 7 godina

Sale ima jedini mogući kriterijum prilikom izbora koji može da ima, a to je merilo koje bi koristio prema sebi. On je srce ostavljao na terenu za svoju zemlju, koju je više puta proslavio.
Plus, utroba mi se okrene kada pročitam ovde kako je u pitanju Bobijeva egzistencija. Ma nemoj. U pitanju su milionski ugovori koje ni jedan inženjer (i ja sam jedan od njih) ili doktor može za života da dobaci ni da prismrdi.
Sale će verovatno reći NE i ja ga potpuno razumem iako sam zvezdaš od rođenja.

Macht

pre 7 godina

Pogledajte Hrvate, "prevara" od trenera Aca-trica sa Darkom Planinicem na centru
u sred Torina oduvao legendarnog trenera Mesinu sa svim NBA asovima u timu!
Niko i ne spominje Tomica a kod nas niko ne spominje plasman, svi o Marjanovicu. Ludilo.

Bobimir

pre 7 godina

Ok...Neće povesti Bobija.Ne daj boze povredi se Jokić, i ? Kakva nam je igra ? Šta su nam aduti protiv ozbiljnih reprezentacija...Batali se sujete Djordjevicu...Decko je resavao zivot...Sto, neko bi mu hvala rekao da je pukao i zavrsio kao alkos ispred lokalne prodavnice...Vodi momka...Stimac se trudi...ima srce...I ja se trudim da vezem goblen, al evo sve sam prste izbusio...Doduse cutim i busim opet...Al jesam li ja kukicar za OI...Bas i nisam...

Sale, nikakav si panter i drug

pre 7 godina

Delije su razjarene, selektor i savez nisu poslusni.

Mozda bi trebalo poslati Bogdanova sa kljestima i delijama sa severa u Rio po dobro oprobanom receptu i potpuno razbucati atmosferu zbog svetog crvenopetokrakaskog sektasenja.

Ime,prezime,itd,itd.

pre 7 godina

(ViscoSalejo, 12. jul 2016 20:00)

Bullseye! :) Najbolji komentar od pocetka cele smejurije.Svaka cast za razloznost i razumevanje.

mikica

pre 7 godina

Niko nije toliko dobar da moze da se poigrava reprezentacijom - pozvan dva puta, odbio (sa krajnje smesnim izgovorima, kao da drugi igraju za karamele a ne pare) i NE POZIVATI GA VISE NIKADA! To je nauk za buduce "zvezde" koje misle da se svet vrti oko njih! Cak i ako ispadnemo bez ijedne pobede nista strasno, fudbaleri to pokazuju vec 10-tak godina...

4k4.Dex

pre 7 godina

Ma niko ne kaze da mi neceno uzeti medalju prejaki smo i ovako nije to poenta. Bobi ima 28 godina nece igrati sledecu olimpijadu verivatno zasto mu to uskratiti zasto se izivljavati?

Vlada

pre 7 godina

Da je pitanje bilo da li treba da ga povede, 2/3 glasaca bi bilo za to Bobi ide na OI.

po meni je jedino pravilno napraviti jednu anketu medju igracima da oni odlue da li Marjanovic treba da se povede.

balkan

pre 7 godina

Pisem ovde po zna koji put, ljudi koji su najbrutalnije vredjali Bobija i njegovu porodicu na instagramu su okoreli navijaci Partizana ili bolje reci mrzitelji svega vezanog za Zvezdu! Proveris im profil i sve ti je jasno. U tom pogledu me jako podsecaju na Torcidu i njen odnos prema fudbalskoj reprezentaciji Hrvatske. Objavite komentar molim vas, jer jako je bitno da se zna da su vodjeni mrznjom a ne realnim argumentima!

trener

pre 7 godina

zasto Ne?!Prvo,turnir je bio smesan i dosadan kao i publika u Areni.... kao u pozoristu!!!!!Momak ima 28god.... Zasto nije igrao?!Zbog menadzera!!!!Kada ce postpisati ugovor(21mil za 3 sezone),porodican covek,2 dece.....i kada ce igrati u NBA ako ne sada.....Napred Bobi!!!!!

Mitar

pre 7 godina

Jokara, Raduljica, Stimac
Beli, Bircevic, Simke
Kalinic, Markovic, Jovic
Teodosic, Bogdanovic, Nedovic

To ce biti tih 12 igraca, ako sam dobro razumeo da ih toliko putuje.

Neka Sale donese konacnu odluku, sto se tice Bobija, a meni je iskreno zao sto nema Milosavljevica mislim da bi smo sa njim bili jos jaci defanzivno.

Dr.Poganikus

pre 7 godina

Najjace ce da bude kad se svi ovi "da" tipovi pojave ispred skupatine 23. avgusta. Referendum da se ponovi bas tad, da ne mislite da je namesten :).

HanSolo

pre 7 godina

Ta anketa samo pokazuje zašto nas niko ne voli.. Mi smo tvrdoglav narod.. Bobi treba timu!
To što je on "uradijo" je ništa drugo nego pametan potez svake normalne osobine..
Ali šta će mo kad je kod nas hobi svakog da bude uvređen od svašta.. Tako I naš kouć..
Olimpijada je za najbolje, a on je sigurno jedan od njih sa ovih prostora.. Bilo bi glupo ako ga ne bi pozvao, I zato mislim da će se igrati bez njega.. Mi kao narod uvek izaberemo naj lošije.. Zašto bi bilo drugačije sa ovim..

pera iz solitera

pre 7 godina

Ja verujem da je Djordjevicu bila frka od ovih kvalifikacija, a da je u Bobiju video aduta. Kad je ovaj odustao od turnira, Sale je to doziveo kao noz u ledja, burno reagovao i sad nema nazad. Igraci ovo citaju i ovakva javna polemisanja samo unose nemir. Sta je tu je, pustite ljude da rade svoj posao.

Sale

pre 7 godina

Prvo, vi sa b92 ste pogrešno profurmulisali pitanje? Da li je pitanje da li će selektor voditi Marjanović u Rio ili je pitanje šta mi mislimo o tome da li je Marjanović zaslužio poziv?! Postavili ste pitanje kao da je ovo prvo u pitanju, a pišete u kontekstu ovog drugog! Uozbiljite se malo...

kapri

pre 7 godina

Sve da je Sekil Onil ja ga ne bih zvao zbog narusavanja hijerarhije u ekipi....Dovoljan je bio jedan Radmanovic...iako Bobi nije kao on ali svejedno kada nije igrao kvalifikacioni turnir...uostalom meni se svidja igra saJokicem na petici ii ona malo brza kosarka dok sa Bobijem bi se usporila igra..

kapri

pre 7 godina

Sve da je Sekil Onil ja ga ne bih zvao zbog narusavanja hijerarhije u ekipi....Dovoljan je bio jedan Radmanovic...iako Bobi nije kao on ali svejedno kada nije igrao kvalifikacioni turnir...uostalom meni se svidja igra saJokicem na petici ii ona malo brza kosarka dok sa Bobijem bi se usporila igra..

parker

pre 7 godina

koju vrednost ima misljenje 13.000 kosarkaskih laika. djordjevic je selektor i on ima da odluci kako misli da je najbolje. smorili ste svi vise sa tim.

trol

pre 7 godina

Sve sami licemeri. Pitao bih vas da li biste rizikovali ugovor od 21 miliona $ ili igrali kvalifikacije.. Sport je posao, covek je zivot ulozio za taj ugovor. Treba nam takva igracina...

omega

pre 7 godina

bice ogromna greska ako ga djordjevic ne bude zvao. pratio sam kompletne kvalifikacione utakmice i raduljica i stimac zajedno nisu ni upola dobri koliko marjanovic. gledam samo iz ugla sta je najbolje za tim i mislim da ako se djordjevic odrekne marjanovica da ce to imati nesagledive posledice.

ViscoSalejo

pre 7 godina

Necu da ulazim u to ko je pokrenuo "aferu Marjanovic", ali nijednog momenta ne sumnjam da kapirate da nanosite stetu nacionalnom timu.

Prica o Bobiju trebalo je da se zavrsi (ovako ili onako) u strucnom stabu reprezentacije - otkazao, zvacemo ga, necemo ga zvati, kraj price.

Ovako maksimalno uznemiravate selektora i strucni stab, igrace koji su igrali kvalifikacioni turnir i koji su na pripremama i samog Bobija.

Momci se spremaju za OI, a ne za neko mikimaus takmicenje, Saletov kredibilitet je okrnjen na klupskoj sceni, besmisleno je da ga dodatno urusavamo na reprezentativnoj, narocito dok je selektor NASE reprezentacije, da je nekog naseg protivnika, pa negde i da razumem.

I na kraju, neprocenjivu stetu nanosite i Bobiju - on je ovakav ili onakav, argumenti za i protiv, tim, zemlja -- porodica, novac, kako god ko zeleo da tumaci. Ali Bobi izvesno nije starleta tip javne licnosti sa zeljom da bude sveprisutan u medijima, naprotiv, prilicno je povucen tip.

Pustite Saleta i ekipu da izaberu, oni odgovaraju za rezultat i jedino je normalno i prirodno da oni izaberu - bude li los rezultat na OI nece niko od nas da dobije otkaz... Sale je dosad ostvario jedan izvanredan i jedan vrlo solidan rezultat sa Srbijom, ne postoji rezultatski argument u nacionalnom timu da mu se ne veruje, zvao Bobija ili ne.

kole

pre 7 godina

Sad su jos svi upaljeni da nam ne treba bobi posto smo razbili portoriko, koji se na fibinoj listi nalazi ispod i iznad angole i irana.kod nas se brzo zaboravlja,pa se ne secaju kako su igrali ti b igraci na prvenstvima tj. nisu ni igrali,koristio prvu petorku dok nisu mogli da stoje pa su sve gori i gori bili a najgori kad je najpotrebnije.realno nikakv trener ali bitno da vec glumi obradovica.jos bolje,nek puknu na oi pa nek dovedu nekog kvalitetnog mladog trenera a ne ove priucene bivse igrace da glume neke velicine...

Divos

pre 7 godina

Ма све је то фино, мислим, неки су се баш уфурали у образац понашања како је то већ пројектовано у "великом брату" и другим фармама. Оно, гласај па да светина одлучи ко ће упасти, а ко испасти из репрезентације.
Но морам вас разочарати. Неће медији који спунују злураде текстове и праве овакве анкете, одрлучивати ко ће у репрезентацију, а ко ће испасти, сумануто је угађати и жељама светине, чак и 12 најбољих (или оних са најбољом репутацијом) није добра опција, већ 12 играча који ће као екипа најбоље изгледати на паркету. А то је задатак селектора, и одговорност је његова.

Trener

pre 7 godina

Bolestan narod, ne povesti najboljeg igraca, duboko poremecen. Kazu da nestajemo sa lica Zemlje a evo dokaza da treba da nestanemo i da nece biti stete.

Miroslav

pre 7 godina

Sujetan, sujetan, sujetan, kao papagaji ponavljate ovu rec.
Mnogi vrhunski sportisti su bili ili jesu sujetni. Kao uostalom i "obicni" ljudi.
Biti sujetan ne znaci biti neuspesan.
Mozda je Djordjevic sujetan ali je onda i Marjanovic kukavica. Cuj, uplasio se povrede.
A ove sto spominju otkazivanje Djordjevica da podsetim, Djordjevic je pre toga nesto DAO ovoj zemlji.
Znaci, prvo DAS nesto, pa onda dobijes nesto zauzvrat. Marjanovic Srbiji nije dao NISTA.

E pa sto

pre 7 godina

Jasno je da citav slucaj nije dobar
po reprezentaciju kako god se na
njega gleda. Takodje tesko je ne pomisliti da nikakve drame ne bi ni bilo da je komunikacija sa igracem bila drugacija. Ovako ostaje nam podeljeno javno mnjenje i okrnjeni tim za najvazniji ispit generacije.

Jj

pre 7 godina

Verovatno Sale misli da je Štimac bolji od Marjanovića. Iz tih razloga neće da ga zove. A KSS ćuti i nada se ogromnom uspehu, jer smo slabašni Portoriko rasturili usred Beograda.

avav

pre 7 godina

ja prosto ne verejum naslovu. Da li je moguce da su ljudi u Srbiji u kojoj ne postoje principi spremni da se odreknu ovakvog centra zbog "nekakvih principa"? Naudicemo kome?Naucicemo necemu koga? Odgovori su "sebi" i "nikoga". Pih.

Mario

pre 7 godina

Znaci Francuzi su budale, mi smo pametni. Oni su ptihvatili svog igraca, bez uvrede, krajnje profesionalno, a mi ga vezujemo za stub srama.
Ja imam dva pitanja za Djordjevica i KSS.
Zasto Djordjevic prosle godine nije stavio Jokica ni na siri spisak?
Zasti je Tomasevic lagao da je KSS spremio 5 miliona eur za osiguranje Marjanovuca?

Čizmaš

pre 7 godina

I jedan glas više je važan, mada znam da Đorđeviću niko ne može da naredi odstupanje od principa i moralnih načela. Nije Boban taj koji ima svoje ja, sve je ovo podmukla igra nauljenog džambasa. Mada mislim da ovom timu nije potreban sidraš, šta ako stave dvojicu protiv njega, kako smo samo kukali kad se protiv "patlidžana" nije video a nije imao ko da gađa trojke.

1-i na draftu

pre 7 godina

Budimo realni. Istina je da je Bobi rešavao egzistencionalno pitanje. Istina je da je odbio poziv selektora da nastupi za reprezentaciju.
Naša je sreca da Portoriko nije više ekipa renomea od kojeg bismo strepeli. Isto tako, Bobi bi dobio užasne komentare da smo kojim slučajem izgubili.
Marjanovic je od velikog značaja, ali su svi ostali momci značajniji. Bobi je odrastao u mom Vršcu i imao sam prilike da ga upoznam. Sve najlepše o njemu.
Dušebrižnici bi morali da znaju da ce Bobi uspeti svuda u Evropi, čak i da nije uzeo tolike pare preko bare. Mogao je da prihvati poziv. Više bi bio cenjen.

Jovan

pre 7 godina

Ne razumem otkud ovoliki problem? Podjite od sebe, koliko nas je uradilo mnogo toga za svoju zemlju, a ona nam ne vraca? Pa makar podjite od toga da neko samo placa porez, a svi placamo nesto, i sta dobijamo? Bolnice nula, skolstvo i sudstvo isto. I sta onda? Neko ko je uspeo da ode, proba da se obogati, treba sad da rizikuje gomilu stvari, gde je potrebno licno prisustvo, zbog priprema, a da bi ga sutra ako izgubi svi pljuvali. Kad je završio obaveze, odazvao se. Pa ne igra on za Srbiju samo zato sto mu treba promocija, valjda i Srbija ima neke koristi od toga. Mislim da je to dvosmerna ulica a ne samo nisi hteo onda a sad ne moze.

el

pre 7 godina

Sram da bude vas koji ste zaboravili koliko medalja i sreće nam je Sale već doneo. Ovu decu od 10-15 godina ne krivim toliko, koliko vas sa tim destruktivnim kratkim srpskim pamćenjem i još destruktivnijim nerealnim optimizmom. Kako ćemo bez Bobija u borbi za zlato sa Amerima?! Nek je sve ovo Saletov ego ili trenersko neznanje kako to želite da predstavite, ali mi samo jedno objasnite. Zašto on nije bio niti na jednoj jedinoj utakmici da bodri svoju reprezentaciju? Stali ste na stranu prosečnog igrača, fanatički ga braneći i pljuvajući po jednoj od najvećih legendi sprskog sporta.

Prikolica

pre 7 godina

Ne treba ga povesti iz prostog razloga. Zasto bi neko ko nije igrao kvalifikacije igrao umesto nekoga ko je igrao? A nije bio povredjen. Naravno, da to ne bude kazna, nego princip.

Saša

pre 7 godina

Bobi sve ti je oprošteno . . .
Ako te ne pozovu, oni su na gubitku. A kada krenemo da gubimo sa štimcem i Raduljicom setiće se oni tebe :(

mrmlj

pre 7 godina

@(aleksa, 12. jul 2016 19:40) prvo, zaboravio si jokica. drugo, odakle ti to da bi se bobi bolje proveo protiv navedenih igraca nego raduljica i stimac?

rex

pre 7 godina

Samo oni koji ne razumeju košarku bi rekli Ne, što se igračkih kvaliteta tiče.

Ja licno nikoga ne bih prisiljavao da igra za reprezentaciju ako to ne želi, ali je Boban rešavao pitanje ugovora (to mu je uostalom posao) i iz tog razloga propustio kvalifikacije. Još se više gnušam lažnog moralisanja, taj isti Đorđević bi učinio isto da je bio na njegovom mestu.

Bobinator

pre 7 godina

E Srbijo zemljo medju sljivama, samo se drzi ti svog inata i daleko cemo da doguramo, tj. vec dogurasmo. Tesko Srbin protiv svog ponosa!!!
Bobi je neverovatno potreban nasoj reprezentaciji. Hvala momcima koji su pomogli u kvalifikacijama, ali i da se ne lazemo, nismo ni imali neku konkurenciju.
Gotivan je Stimac, ali nazalost necemo moci sa njim protiv Amera, Francuza, i ako prodjemo Spanaca/Litvanaca...
Srecno momci!

mali_vuk

pre 7 godina

Tesna pobeda NE zbog formulacije pitanja. Da je pitanje glasilo: "Da li Djordjevic treba da vodi u Rio Marjanovica", bila bi ubjedljiva pobjeda opcije DA. To se vidjelo i po komentarima.

pravo u centar

pre 7 godina

Pravo pitanje za navijače je:" Treba li Sale da zove Bobija?", a ne da li hoće jer znajući kolika je sujeta Saše Đorđevića svaki poznavalac košarke zna da ga neće zvati.

Bratislav

pre 7 godina

Ako selektor ne povede Marjanovica u Rio vratice se nasi kosarkasi brze nego sto se ocekuje a Djordjevic ce zavrsiti epizodu na tu funkciju!

aleksa

pre 7 godina

Uf, jedva čekam da vidim kako nemoćni Đorđević kuka pored aut linije dok se Valančiunas, Gobert I Scola iživljavaju nad njegovim ljubimcima Štimcem i Raduljicom... O Gasolu i Cousinsu i da ne govorimo... Jedva čekamm!!!

Adriano_Galliani

pre 7 godina

Питање није добро формулисано. "Да ли Ђорђевић треба да води Марјановића" мења потпуно контекст ситуације. Овако, чак и ако је неко против тога да Марјановић игра, можда мисли да ће Ђорђевић да попусти па да га позове и онда одговори са "Да", дакле овај резултат није одговор на најбитније питање, а то је да ли након таквог безборазлука Марјановић треба да иде на ОЛ.

Micko

pre 7 godina

Bobi je dobar decko, nije sad zgresio ne znam sta, zna se sta je najbitnije za svakog normalnog coveka sa porodicom, posao brale. A i da je zgresio hriscanski je valjda oprostiti

djc-xxx

pre 7 godina

Danas, kada god bi pogledao, U PREDNOSTI JE BILA OPCIJA DA ?
Kako sad ovo? Dakle botovi su tačno znali kada treba da glasaju...Nepravda!
Uostalom, prebrojte skoro 600 kometara na taj tekst i videćete da većina PODRŽAVA BOBIJA a takav je i stav Srbije !

bora

pre 7 godina

Mislim da se Bobi ne jedi. Upravo je potpisao ugovor na 3 godine sa Detroit Pistons, vredan $21,000,000 :)

http://www.sportsnet.ca/basketball/nba/pistons-announce-signing-boban-marjanovic-21m-3-year-deal/

Divos

pre 7 godina

Ма све је то фино, мислим, неки су се баш уфурали у образац понашања како је то већ пројектовано у "великом брату" и другим фармама. Оно, гласај па да светина одлучи ко ће упасти, а ко испасти из репрезентације.
Но морам вас разочарати. Неће медији који спунују злураде текстове и праве овакве анкете, одрлучивати ко ће у репрезентацију, а ко ће испасти, сумануто је угађати и жељама светине, чак и 12 најбољих (или оних са најбољом репутацијом) није добра опција, већ 12 играча који ће као екипа најбоље изгледати на паркету. А то је задатак селектора, и одговорност је његова.

ViscoSalejo

pre 7 godina

Necu da ulazim u to ko je pokrenuo "aferu Marjanovic", ali nijednog momenta ne sumnjam da kapirate da nanosite stetu nacionalnom timu.

Prica o Bobiju trebalo je da se zavrsi (ovako ili onako) u strucnom stabu reprezentacije - otkazao, zvacemo ga, necemo ga zvati, kraj price.

Ovako maksimalno uznemiravate selektora i strucni stab, igrace koji su igrali kvalifikacioni turnir i koji su na pripremama i samog Bobija.

Momci se spremaju za OI, a ne za neko mikimaus takmicenje, Saletov kredibilitet je okrnjen na klupskoj sceni, besmisleno je da ga dodatno urusavamo na reprezentativnoj, narocito dok je selektor NASE reprezentacije, da je nekog naseg protivnika, pa negde i da razumem.

I na kraju, neprocenjivu stetu nanosite i Bobiju - on je ovakav ili onakav, argumenti za i protiv, tim, zemlja -- porodica, novac, kako god ko zeleo da tumaci. Ali Bobi izvesno nije starleta tip javne licnosti sa zeljom da bude sveprisutan u medijima, naprotiv, prilicno je povucen tip.

Pustite Saleta i ekipu da izaberu, oni odgovaraju za rezultat i jedino je normalno i prirodno da oni izaberu - bude li los rezultat na OI nece niko od nas da dobije otkaz... Sale je dosad ostvario jedan izvanredan i jedan vrlo solidan rezultat sa Srbijom, ne postoji rezultatski argument u nacionalnom timu da mu se ne veruje, zvao Bobija ili ne.

pravo u centar

pre 7 godina

Pravo pitanje za navijače je:" Treba li Sale da zove Bobija?", a ne da li hoće jer znajući kolika je sujeta Saše Đorđevića svaki poznavalac košarke zna da ga neće zvati.

Miroslav

pre 7 godina

Sujetan, sujetan, sujetan, kao papagaji ponavljate ovu rec.
Mnogi vrhunski sportisti su bili ili jesu sujetni. Kao uostalom i "obicni" ljudi.
Biti sujetan ne znaci biti neuspesan.
Mozda je Djordjevic sujetan ali je onda i Marjanovic kukavica. Cuj, uplasio se povrede.
A ove sto spominju otkazivanje Djordjevica da podsetim, Djordjevic je pre toga nesto DAO ovoj zemlji.
Znaci, prvo DAS nesto, pa onda dobijes nesto zauzvrat. Marjanovic Srbiji nije dao NISTA.

Rajko

pre 7 godina

Da je pitanje glasilo "Da li zelite videti Bobija na OI?", rezultati ankete bili bi potpuno drugaciji. Ja npr. mogu imati zelju da ga vidim u Riju a u isto vreme misliti da ga Sale nece pozvati u tim. Pitanje se odnosi na misljenje o stavu selektora a ne o zelji citalaca teksta.

Macht

pre 7 godina

Pogledajte Hrvate, "prevara" od trenera Aca-trica sa Darkom Planinicem na centru
u sred Torina oduvao legendarnog trenera Mesinu sa svim NBA asovima u timu!
Niko i ne spominje Tomica a kod nas niko ne spominje plasman, svi o Marjanovicu. Ludilo.

Srbija hoce medalju!!!

pre 7 godina

Sale ne mora bas Marjanovic, ali brate POJACAJ CENTARSKU LINIJU! Ubedi Milutinova, zovi Krstica, uradi nesto po tom pitanju, ovako srljamo direktno u propast a pod izgovorom ocuvanja timskog duha, zajednistva i sl. floskula!

el

pre 7 godina

Sram da bude vas koji ste zaboravili koliko medalja i sreće nam je Sale već doneo. Ovu decu od 10-15 godina ne krivim toliko, koliko vas sa tim destruktivnim kratkim srpskim pamćenjem i još destruktivnijim nerealnim optimizmom. Kako ćemo bez Bobija u borbi za zlato sa Amerima?! Nek je sve ovo Saletov ego ili trenersko neznanje kako to želite da predstavite, ali mi samo jedno objasnite. Zašto on nije bio niti na jednoj jedinoj utakmici da bodri svoju reprezentaciju? Stali ste na stranu prosečnog igrača, fanatički ga braneći i pljuvajući po jednoj od najvećih legendi sprskog sporta.

lorencin

pre 7 godina

Kada Obradovic nije pozvao Stojakovica za OI 2004 svi su bili na strani trenera jer "niko nije iznad tima"Epilog-umesto borbe za medalju,borba sa Angolom da se izbegne fenjer.
Kada Ivkovic nije pozvao Milicica i Rakocevica(dva nasa,u tom trenutku,najbolja igraca) za EP 2011 opet su svi bili na strani trenera-"Duda je autoritet",epilog-neodlazak na Olimpijadu koja je bila cilj generacije.A sa druge strane,
kada Mihajlovic nije zvao Matica i Ljajica za kvalifikacije SP 2014 svi su bili na strani igraca,epilog-oteran Sinisa iako je formirao tim,vratio disciplinu i uspostavio odlicnu igru a ta igra se srusila kao kula od karata sa njegovim naslednicima
Djordjevic nije zvao Bobija vecina na strani igraca.Moguci epilog-neosvajanje medalje sto je realnost jer su bar 3 tima igracki bolja od nas sve sa Marjanovicem(USA,ESP,FRA),onda teranje Saleta pod pritiskom crvene javnosti,i verovatno povratak na staro,jednostavno glup smo narod,uvek smo pogresno birali i trpeli posledice pogresnih odluka,sport je vrlo cesto prava refleksija zivota

parker

pre 7 godina

koju vrednost ima misljenje 13.000 kosarkaskih laika. djordjevic je selektor i on ima da odluci kako misli da je najbolje. smorili ste svi vise sa tim.

ma

pre 7 godina

Poslednji odgovor Bobana Marjanovića - Još ne znam da li ću igrati na Olimpijskom igrama. Imam još nekoliko dana da saznam. Nadam se da će me selektor Aleksandar Đorđević pozvati na pripreme. Želim da budem tamo, ali nije do mene, već do selektora. Biću srećan ako me pozove, a ako me ne pozove moraću da prihvatim tu njegovu odluku.
Sta reci

nemanja

pre 7 godina

Anketa nije odraz zelja nas kao navijaca, nego sta mislimo kako ce Sale postpuiti, a posto odprilike na osnovu njegovih izjava mozemo da predpostavimo njegovu odluku ... otud je i blaga prednost za NE, ali mislim da je mnogo veci procenat za DA ukoliko bi pitanje bilo "Da li mislite da Boban treba da bude na spisku putnika za RIO?" ... jer svaka cast Stimcu sto je tu za repku, ali on je realno i u zvezdi je bio rezerva ... i ne uporedivo je ono sto Bobi moze da pruzi u odnosu na njega! E sad ako bi to narusilo hemiju ekipe onda jbg nek ga ne zovu ... mozda treba nosioci igre reprezentacije uz djordjevica da sednu i donesu odluku ...

Sale

pre 7 godina

Prvo, vi sa b92 ste pogrešno profurmulisali pitanje? Da li je pitanje da li će selektor voditi Marjanović u Rio ili je pitanje šta mi mislimo o tome da li je Marjanović zaslužio poziv?! Postavili ste pitanje kao da je ovo prvo u pitanju, a pišete u kontekstu ovog drugog! Uozbiljite se malo...

mikica

pre 7 godina

Niko nije toliko dobar da moze da se poigrava reprezentacijom - pozvan dva puta, odbio (sa krajnje smesnim izgovorima, kao da drugi igraju za karamele a ne pare) i NE POZIVATI GA VISE NIKADA! To je nauk za buduce "zvezde" koje misle da se svet vrti oko njih! Cak i ako ispadnemo bez ijedne pobede nista strasno, fudbaleri to pokazuju vec 10-tak godina...

Mario

pre 7 godina

Znaci Francuzi su budale, mi smo pametni. Oni su ptihvatili svog igraca, bez uvrede, krajnje profesionalno, a mi ga vezujemo za stub srama.
Ja imam dva pitanja za Djordjevica i KSS.
Zasto Djordjevic prosle godine nije stavio Jokica ni na siri spisak?
Zasti je Tomasevic lagao da je KSS spremio 5 miliona eur za osiguranje Marjanovuca?

mali_vuk

pre 7 godina

Tesna pobeda NE zbog formulacije pitanja. Da je pitanje glasilo: "Da li Djordjevic treba da vodi u Rio Marjanovica", bila bi ubjedljiva pobjeda opcije DA. To se vidjelo i po komentarima.

trener

pre 7 godina

zasto Ne?!Prvo,turnir je bio smesan i dosadan kao i publika u Areni.... kao u pozoristu!!!!!Momak ima 28god.... Zasto nije igrao?!Zbog menadzera!!!!Kada ce postpisati ugovor(21mil za 3 sezone),porodican covek,2 dece.....i kada ce igrati u NBA ako ne sada.....Napred Bobi!!!!!

omega

pre 7 godina

bice ogromna greska ako ga djordjevic ne bude zvao. pratio sam kompletne kvalifikacione utakmice i raduljica i stimac zajedno nisu ni upola dobri koliko marjanovic. gledam samo iz ugla sta je najbolje za tim i mislim da ako se djordjevic odrekne marjanovica da ce to imati nesagledive posledice.

Bobimir

pre 7 godina

Ok...Neće povesti Bobija.Ne daj boze povredi se Jokić, i ? Kakva nam je igra ? Šta su nam aduti protiv ozbiljnih reprezentacija...Batali se sujete Djordjevicu...Decko je resavao zivot...Sto, neko bi mu hvala rekao da je pukao i zavrsio kao alkos ispred lokalne prodavnice...Vodi momka...Stimac se trudi...ima srce...I ja se trudim da vezem goblen, al evo sve sam prste izbusio...Doduse cutim i busim opet...Al jesam li ja kukicar za OI...Bas i nisam...

zizzu

pre 7 godina

Ima tu malo i ljubomore.Sale koji je bio fenomenalan igrac nije uspeo u NBA-u, i mogao je samo da sanja 21 milion, mada je i on uzeo parice u evropi ali ne ovoliko kao Bobi.

kapri

pre 7 godina

Sve da je Sekil Onil ja ga ne bih zvao zbog narusavanja hijerarhije u ekipi....Dovoljan je bio jedan Radmanovic...iako Bobi nije kao on ali svejedno kada nije igrao kvalifikacioni turnir...uostalom meni se svidja igra saJokicem na petici ii ona malo brza kosarka dok sa Bobijem bi se usporila igra..

Jovan

pre 7 godina

Ne razumem otkud ovoliki problem? Podjite od sebe, koliko nas je uradilo mnogo toga za svoju zemlju, a ona nam ne vraca? Pa makar podjite od toga da neko samo placa porez, a svi placamo nesto, i sta dobijamo? Bolnice nula, skolstvo i sudstvo isto. I sta onda? Neko ko je uspeo da ode, proba da se obogati, treba sad da rizikuje gomilu stvari, gde je potrebno licno prisustvo, zbog priprema, a da bi ga sutra ako izgubi svi pljuvali. Kad je završio obaveze, odazvao se. Pa ne igra on za Srbiju samo zato sto mu treba promocija, valjda i Srbija ima neke koristi od toga. Mislim da je to dvosmerna ulica a ne samo nisi hteo onda a sad ne moze.

Prikolica

pre 7 godina

Ne treba ga povesti iz prostog razloga. Zasto bi neko ko nije igrao kvalifikacije igrao umesto nekoga ko je igrao? A nije bio povredjen. Naravno, da to ne bude kazna, nego princip.

kabeza

pre 7 godina

Sale ima jedini mogući kriterijum prilikom izbora koji može da ima, a to je merilo koje bi koristio prema sebi. On je srce ostavljao na terenu za svoju zemlju, koju je više puta proslavio.
Plus, utroba mi se okrene kada pročitam ovde kako je u pitanju Bobijeva egzistencija. Ma nemoj. U pitanju su milionski ugovori koje ni jedan inženjer (i ja sam jedan od njih) ili doktor može za života da dobaci ni da prismrdi.
Sale će verovatno reći NE i ja ga potpuno razumem iako sam zvezdaš od rođenja.

trol

pre 7 godina

Sve sami licemeri. Pitao bih vas da li biste rizikovali ugovor od 21 miliona $ ili igrali kvalifikacije.. Sport je posao, covek je zivot ulozio za taj ugovor. Treba nam takva igracina...

balkan

pre 7 godina

Pisem ovde po zna koji put, ljudi koji su najbrutalnije vredjali Bobija i njegovu porodicu na instagramu su okoreli navijaci Partizana ili bolje reci mrzitelji svega vezanog za Zvezdu! Proveris im profil i sve ti je jasno. U tom pogledu me jako podsecaju na Torcidu i njen odnos prema fudbalskoj reprezentaciji Hrvatske. Objavite komentar molim vas, jer jako je bitno da se zna da su vodjeni mrznjom a ne realnim argumentima!

rex

pre 7 godina

Samo oni koji ne razumeju košarku bi rekli Ne, što se igračkih kvaliteta tiče.

Ja licno nikoga ne bih prisiljavao da igra za reprezentaciju ako to ne želi, ali je Boban rešavao pitanje ugovora (to mu je uostalom posao) i iz tog razloga propustio kvalifikacije. Još se više gnušam lažnog moralisanja, taj isti Đorđević bi učinio isto da je bio na njegovom mestu.

Bobinator

pre 7 godina

E Srbijo zemljo medju sljivama, samo se drzi ti svog inata i daleko cemo da doguramo, tj. vec dogurasmo. Tesko Srbin protiv svog ponosa!!!
Bobi je neverovatno potreban nasoj reprezentaciji. Hvala momcima koji su pomogli u kvalifikacijama, ali i da se ne lazemo, nismo ni imali neku konkurenciju.
Gotivan je Stimac, ali nazalost necemo moci sa njim protiv Amera, Francuza, i ako prodjemo Spanaca/Litvanaca...
Srecno momci!

Micko

pre 7 godina

Bobi je dobar decko, nije sad zgresio ne znam sta, zna se sta je najbitnije za svakog normalnog coveka sa porodicom, posao brale. A i da je zgresio hriscanski je valjda oprostiti

avav

pre 7 godina

ja prosto ne verejum naslovu. Da li je moguce da su ljudi u Srbiji u kojoj ne postoje principi spremni da se odreknu ovakvog centra zbog "nekakvih principa"? Naudicemo kome?Naucicemo necemu koga? Odgovori su "sebi" i "nikoga". Pih.

Trener

pre 7 godina

Bolestan narod, ne povesti najboljeg igraca, duboko poremecen. Kazu da nestajemo sa lica Zemlje a evo dokaza da treba da nestanemo i da nece biti stete.

Losmi

pre 7 godina

Javnost je podeljena u mišljenju da li će Djordjevic zvati ili ne Bobija za Rio. A to ne znači da je podeljena u mišljenju da li ga treba zvati ili ne. Odnosno ne znači ni da nije podeljena. Ali svakako to niste naglasili i pogrešno ste interpretirali anketu kroz naslov.

1-i na draftu

pre 7 godina

Budimo realni. Istina je da je Bobi rešavao egzistencionalno pitanje. Istina je da je odbio poziv selektora da nastupi za reprezentaciju.
Naša je sreca da Portoriko nije više ekipa renomea od kojeg bismo strepeli. Isto tako, Bobi bi dobio užasne komentare da smo kojim slučajem izgubili.
Marjanovic je od velikog značaja, ali su svi ostali momci značajniji. Bobi je odrastao u mom Vršcu i imao sam prilike da ga upoznam. Sve najlepše o njemu.
Dušebrižnici bi morali da znaju da ce Bobi uspeti svuda u Evropi, čak i da nije uzeo tolike pare preko bare. Mogao je da prihvati poziv. Više bi bio cenjen.

Saša

pre 7 godina

Bobi sve ti je oprošteno . . .
Ako te ne pozovu, oni su na gubitku. A kada krenemo da gubimo sa štimcem i Raduljicom setiće se oni tebe :(

ss

pre 7 godina

Od ovih koji su za "ne" pola veze nema o kosarci, a druga nema pojma sta se desavalo. Vidi se lepo po komentarima.


Navijaci zvezde od juce prate kosarku a sole pamet

aleksa

pre 7 godina

Uf, jedva čekam da vidim kako nemoćni Đorđević kuka pored aut linije dok se Valančiunas, Gobert I Scola iživljavaju nad njegovim ljubimcima Štimcem i Raduljicom... O Gasolu i Cousinsu i da ne govorimo... Jedva čekamm!!!

laki78

pre 7 godina

Nemam nista protiv Bobija iako sam partizanovac smatram da bi podigao kvalitet tima.Sa druge strane takav odnos prema reprezentaciji nikako ne treba dozvoliti.Sta da je za kvalifikacioni turnir jos pet igraca tako otkazalo i cekalo da prodjemo pa da se nismo kvalifikovali?Ako Bobi sad udje i pokvari atmosferu to moze da bude veoma lose.Mislim da Djordjevic treba da odrzi sastanak sa igracima i pozove Bobija samo ako su apsolutno svi za to.

fifi

pre 7 godina

Ljudi moji, pa ne mogu igraci ili navijaci da odlučuju ko ce da igra u državnom timu? Sta je vama, pa vi nemate nikakve kriterijume u životu? Kakav je onda vas karakter? Sta ce onda selektor? Da se tako bunite kada su neke druge stvari u ovoj zemlji u pitanju svima bi dilo bolje! O tome odlucuje selektor, njegove odluke su i njegova odgovornost a posle OI videcemo da li je pogresio ili je samo radio svoj posao.

HanSolo

pre 7 godina

Ta anketa samo pokazuje zašto nas niko ne voli.. Mi smo tvrdoglav narod.. Bobi treba timu!
To što je on "uradijo" je ništa drugo nego pametan potez svake normalne osobine..
Ali šta će mo kad je kod nas hobi svakog da bude uvređen od svašta.. Tako I naš kouć..
Olimpijada je za najbolje, a on je sigurno jedan od njih sa ovih prostora.. Bilo bi glupo ako ga ne bi pozvao, I zato mislim da će se igrati bez njega.. Mi kao narod uvek izaberemo naj lošije.. Zašto bi bilo drugačije sa ovim..

BoB

pre 7 godina

Anketa o ovom veoma vaznom pitanju za opstanak nase nacije nema smisla. Mislim da gospodar Vucic treba da odrzi obavezujuci referendum u vezi sa pozivom Bobija u tim.. Ipak, ovo je najvaznije dogadjaj u nasoj istoriji jos od Kosovske bitke.

Sale, nikakav si panter i drug

pre 7 godina

Delije su razjarene, selektor i savez nisu poslusni.

Mozda bi trebalo poslati Bogdanova sa kljestima i delijama sa severa u Rio po dobro oprobanom receptu i potpuno razbucati atmosferu zbog svetog crvenopetokrakaskog sektasenja.

4k4.Dex

pre 7 godina

Ma niko ne kaze da mi neceno uzeti medalju prejaki smo i ovako nije to poenta. Bobi ima 28 godina nece igrati sledecu olimpijadu verivatno zasto mu to uskratiti zasto se izivljavati?

pera iz solitera

pre 7 godina

Ja verujem da je Djordjevicu bila frka od ovih kvalifikacija, a da je u Bobiju video aduta. Kad je ovaj odustao od turnira, Sale je to doziveo kao noz u ledja, burno reagovao i sad nema nazad. Igraci ovo citaju i ovakva javna polemisanja samo unose nemir. Sta je tu je, pustite ljude da rade svoj posao.

Jj

pre 7 godina

Verovatno Sale misli da je Štimac bolji od Marjanovića. Iz tih razloga neće da ga zove. A KSS ćuti i nada se ogromnom uspehu, jer smo slabašni Portoriko rasturili usred Beograda.

djc-xxx

pre 7 godina

Danas, kada god bi pogledao, U PREDNOSTI JE BILA OPCIJA DA ?
Kako sad ovo? Dakle botovi su tačno znali kada treba da glasaju...Nepravda!
Uostalom, prebrojte skoro 600 kometara na taj tekst i videćete da većina PODRŽAVA BOBIJA a takav je i stav Srbije !

Bratislav

pre 7 godina

Ako selektor ne povede Marjanovica u Rio vratice se nasi kosarkasi brze nego sto se ocekuje a Djordjevic ce zavrsiti epizodu na tu funkciju!

djaps

pre 7 godina

Pitanje je besmisleno, valjda treba da kazemo da li bismo mi vodili Bobija ili ne da smo na Saletovom mestu, a ne da predvidjamo njegov potez...

Crna Mamba

pre 7 godina

Citam,neki rekose da navijaci Partizana mrze Bobija i da ga vredjaju...nije istina...u drustvu imam dosta velikih navijaca zvezde i oni su za to da Bobi ne ide u Rio...Ovo je reprezentacija a ne Partizan i zvezda...Mislim da u igri sa mnogo trcanja o ne moze da pokaze svoje kvalitete...ej da nezaboravim za neke pametnjakovice Bobi je izjavio da mu je omiljeni klub PSG!!!!

Vlada

pre 7 godina

Da je pitanje bilo da li treba da ga povede, 2/3 glasaca bi bilo za to Bobi ide na OI.

po meni je jedino pravilno napraviti jednu anketu medju igracima da oni odlue da li Marjanovic treba da se povede.

kapri

pre 7 godina

Sve da je Sekil Onil ja ga ne bih zvao zbog narusavanja hijerarhije u ekipi....Dovoljan je bio jedan Radmanovic...iako Bobi nije kao on ali svejedno kada nije igrao kvalifikacioni turnir...uostalom meni se svidja igra saJokicem na petici ii ona malo brza kosarka dok sa Bobijem bi se usporila igra..

Adriano_Galliani

pre 7 godina

Питање није добро формулисано. "Да ли Ђорђевић треба да води Марјановића" мења потпуно контекст ситуације. Овако, чак и ако је неко против тога да Марјановић игра, можда мисли да ће Ђорђевић да попусти па да га позове и онда одговори са "Да", дакле овај резултат није одговор на најбитније питање, а то је да ли након таквог безборазлука Марјановић треба да иде на ОЛ.

Stručni kosultant

pre 7 godina

Dakle, prokletsvo ovog naroda je u tome što smo oko najvećih pitanja,ali i oko najmanjih sitnica podeljeni 50-50%. I tako već 200godina.

kalimero

pre 7 godina

Nije uopšte pitanje da li Bobi zaslužuje kvalitetom da bude u repki. Pitanje je da li je morao da odbije učešće u kvalifikacijama? Odgovor je - ne! I u drugim repkama su neki NBA igrači "jurili" ugovore, pa su igrali. To je verovatno bio savet njegovog menadžera koji se juče javio da popuje selektoru. Drugo, Bobi se nije ni pojavio u Areni, bar da simbolično bude uz tim. To mu niko nije branio. Treće, ko će Štimcu reći da je "džabe krečio" i da mu se zahvalimo na učešću, ali batica koji je potpisao za 21 milion je sad odlučio da može da igra... U ozbiljnim timovima prosto nije praksa da se menja struktura tima usred ciklusa. Jako mi je žao, ali Bobi je zakasnio.

Dr.Poganikus

pre 7 godina

Najjace ce da bude kad se svi ovi "da" tipovi pojave ispred skupatine 23. avgusta. Referendum da se ponovi bas tad, da ne mislite da je namesten :).

kole

pre 7 godina

Sad su jos svi upaljeni da nam ne treba bobi posto smo razbili portoriko, koji se na fibinoj listi nalazi ispod i iznad angole i irana.kod nas se brzo zaboravlja,pa se ne secaju kako su igrali ti b igraci na prvenstvima tj. nisu ni igrali,koristio prvu petorku dok nisu mogli da stoje pa su sve gori i gori bili a najgori kad je najpotrebnije.realno nikakv trener ali bitno da vec glumi obradovica.jos bolje,nek puknu na oi pa nek dovedu nekog kvalitetnog mladog trenera a ne ove priucene bivse igrace da glume neke velicine...

mrmlj

pre 7 godina

@(aleksa, 12. jul 2016 19:40) prvo, zaboravio si jokica. drugo, odakle ti to da bi se bobi bolje proveo protiv navedenih igraca nego raduljica i stimac?

Mitar

pre 7 godina

Jokara, Raduljica, Stimac
Beli, Bircevic, Simke
Kalinic, Markovic, Jovic
Teodosic, Bogdanovic, Nedovic

To ce biti tih 12 igraca, ako sam dobro razumeo da ih toliko putuje.

Neka Sale donese konacnu odluku, sto se tice Bobija, a meni je iskreno zao sto nema Milosavljevica mislim da bi smo sa njim bili jos jaci defanzivno.

E pa sto

pre 7 godina

Jasno je da citav slucaj nije dobar
po reprezentaciju kako god se na
njega gleda. Takodje tesko je ne pomisliti da nikakve drame ne bi ni bilo da je komunikacija sa igracem bila drugacija. Ovako ostaje nam podeljeno javno mnjenje i okrnjeni tim za najvazniji ispit generacije.

Hajzenberg četvrti

pre 7 godina

Marjanović da pokvari atmosferu? To je nemoguće!

Uostalom ako je atmosfera u ekipi na tako krhkim nogama onda smo već pukli!

bora

pre 7 godina

Mislim da se Bobi ne jedi. Upravo je potpisao ugovor na 3 godine sa Detroit Pistons, vredan $21,000,000 :)

http://www.sportsnet.ca/basketball/nba/pistons-announce-signing-boban-marjanovic-21m-3-year-deal/

apostol

pre 7 godina

nista drugacije od Bjelice nije imao situaciju, a Bjelica je bio sa reprezentacijom i dogovorio se da HOCE da igra nakon kvalifikavionog turnira, dok je Bibi rekao da NECE da igra!! Jasna stvar, niko nije iznad reprezentacije i takav stav ima i Djordjevic,zato je atmosfera u ekipi odlicna.Ljubiteljima Bobija savetujem da procitaju izjavu Mute Nikolica od pre neki dan povodom ove stvari i sve ce im biti jasno!!Demanta Bobana Marjanovica nije bilo!

nikola

pre 7 godina

Apsulutno sam na strani Bobija...covjek je izostao sa turnira ( gdje nam u sustini nije bio ni potreban) sa velikim razlogom, resavao je svoju egzistenciju.Trebate da sprovedete anketu sa pitanjem: Da li Djordjevic i Nikolic zasluzuju da vode reprezentaciju? Ne pantim kada smo imali goreg selektora...to nam se vec" odbilo od glavu" a tek ce....

Čizmaš

pre 7 godina

I jedan glas više je važan, mada znam da Đorđeviću niko ne može da naredi odstupanje od principa i moralnih načela. Nije Boban taj koji ima svoje ja, sve je ovo podmukla igra nauljenog džambasa. Mada mislim da ovom timu nije potreban sidraš, šta ako stave dvojicu protiv njega, kako smo samo kukali kad se protiv "patlidžana" nije video a nije imao ko da gađa trojke.

willi

pre 7 godina

kako sam ja razumeo, javnost je podeljena po pitanju da li ce djordjevic pozvati bobija u reprezentaciju ili ne, a nikako da li ga treba zvati ili ne, jer izgleda na anketi i nije bilo pitanje sta misle citaoci nego sta misli djordjevic. BOBI MORA U RIO i siguran sam da ce nam mnogo znaciti.

DG

pre 7 godina

I mi se sad, svesno, odričemo najboljeg našeg centra? Zašto? Biće posle Ria „eh, da nam je Bobi bio tu“...pa počistiće nas Francuska i Španija.

uroševac

pre 7 godina

Šta sve neću pročitati, bitniji vam jedan košarkaš od reprezentacije!? Koliko medalja i radosti je Sale doneo kao igrač a isto tako i kao trener da bi ga sad omalovažavali zbog igrača koji se nije ni oznojio u državnom grbu... Nismo mi Kina a nije ni on Jao Ming !

Влада

pre 7 godina

Човеку који је сзвотио 37 асистенција се не бих мешао у посао. Питао бих само када има упражњен термин да ми одржи предавање. Не бих га питао ни пошто су часови, само слободан термин

Kekele

pre 7 godina

Na njegovom mestu,ne da se ne bih nudio da igram,nego bih kao čovek otišao i gledao OI u Riju. A reprezentaciju bih ostavio (bilo fudbalsku,košarkašku...) ovim patriotama od političara,tzv navijača po potrebi i ostaloj bulumenti koja je upropastila i uptopaštava ovu državu. Igraš tamo gde te cene i vole,a ne gde te ponižavaju i iskorišćavaju za dnevno-političke potrebe. Šta je država učinila išta ta razvoj i dobrobit vrhunskih sportista. Da li ste im vi ili bilo ko drugi iz države obezbedili egzinstenciju,da bi im reprezentacija bila na.prvom mestu,a ne porodica. Mnogo ste jadni svi vi koji ga pljujete,jer bi ste svi od reda za mnogo manje para prodali i državu i rodjenu majku. Šta je iko od vas učinio za ovu državu,da bi imao pravo da optužuje drugog.

troter

pre 7 godina

citam komentare i pise da bi svako normalan uradio kao i bobi.....e pa svako bi normalan rekao bar do kraja maja u kakvoj je situaciji i da li moze da igra i kada,a bobi je znao za ugovor.....igracu,pa na dan okupljanja necu....sad cao

Marko Delija

pre 7 godina

Svi nesto lupate gluposti... Svi do jednog sto se protiv bobija bi prvo jurili ugovor(lovu) pa onda reprezentaciju. Svi bi do jednog isto postupili,prvi bi ja.

Ime,prezime,itd,itd.

pre 7 godina

(ViscoSalejo, 12. jul 2016 20:00)

Bullseye! :) Najbolji komentar od pocetka cele smejurije.Svaka cast za razloznost i razumevanje.

Brooklyn

pre 7 godina

On nam je najbolji centar koji je morao da ostane preko zbog potpisanog ugovora od 21 mil dolara. Sad ako ga Djordjevic ne pozove to je dokaz njegove sujete i ljubomore.

Maximus

pre 7 godina

Opet mislim da Bobi treba da ide , jer je bolji centar od Štimca.A Sale ko Sale nek vidi da li imamo mi taj luksuz da ne odemo u najjacem sastavu.Nesto ne verujem da je Boban remetilacki faktor za atmosferu u timu.

vladimir

pre 7 godina

ovaj bolesnik zizuu koji govori o ljubomori djordjevica,covek koji je osvojio sve za ovu zemlji.ljubomoran na bobijev ugovor posto i sam nema kesa :-)

Bilja

pre 7 godina

Мислим да сад није пожељно да игра, јер би разбио ТИМ. Кад је био најпотребнији њему су паре биле важније. САЛЕ НАЦИОНАЛЕ ЈЕ У ПРАВУ!!!

Hajzenberg četvrti

pre 7 godina

Marjanović da pokvari atmosferu? To je nemoguće!

Uostalom ako je atmosfera u ekipi na tako krhkim nogama onda smo već pukli!

Goran

pre 7 godina

Jos jednom! Boban je rijesio egzistenciju svoje porodice sto bi svatko od nas isto uradio. Pokazite mi JEDNOG JEDINOG covjeka u Srbiji koji bi zbog utakmice sa Angolom doveo u pitanje 20 miliona dokara! Ako ste ljubomorni na njega onda ne treba da ide u Rio. Ako zelite sansu da mozda nesto uradimo na olimpijadi onda treba da ide. Pa svi se sjecamo posljednjeg Evropskog prvenstva kad nismo nista mogli uraditi ispod koseva zbog nedostatka visine i snage. Srbija je kroz istoriju propatila mnogo puta u mnogim slucajevima zbog nepotrebnog inata i ne prakticnog rijesavanja problema na svoju stetu. Sad to radimo i zbog neke je..ne kosarke.

kebek123

pre 7 godina

Selektor je poslije turnira sasvim smireno rekao da je nas kapiten Teodosic igrao povrijedjen, ako poslije ovoga nekom nesto nije jasno, onda...

Nisml najboljji

pre 7 godina

Ovako. Igrao Bobi ili ne, shvatite da smo po kvalitetu cetvrta reprezentacija u Riu, iza SAD, Spanije, i Francuske (Pojacana Goberom i zbog toga smatram da su jaci).
Mislim sa je Saletu medalja cilj ali i te kako tezak put do medalje. I vec vidim da ga stavljamo na stub srama ako bude recimo 4.ili 5. Mislim da smo svi poleteli dobrom igrom ali kvalitetom smo 4. I to je realnost. Sve preko tog mesta je neverovatan uspeh.

maradona

pre 7 godina

Svaka cast tom momku, ali ja ne shvatam njegovo odbijanje da igra za svoju zemlju. Da je umoran od naporne sezone a ne centar maskota koji igra samo garbage time, razumeo bih. Smatram da bi on trebalo da moli Djordjevica da ga pozove s obzirom da nema neku sezonu za sobom.

Mare

pre 7 godina

Trebao bi KSS da reaguje jer je najvisi interes u pitanju a ne sujeta i griza savesti Djordjevica zbog Štimca ako ga opet bude vratio...Iskreno dobar momak ali nike trebalo da ga zove uopste jer nije kadar za reprezentaciju.

Aleksandar Đorđević

pre 7 godina

Nije na nama da damo misljenje, niti da organizujemo bilo kakve ankete. Zato postoji selektor, koji je placen od strane drzave. Na nama je da navijamo i kad gube i kad pobedjujemo.

oxydant

pre 7 godina

Znači,Bobi je MORAO da igra u Beogradu,iako se ishod turnira znao unapred,rizikujući povredu i propast ugovora od 21.000.000 dolara ?!

djema brdjanin

pre 7 godina

Treba imati u vidu da glasaju i navijaci iz Hrvatske,kojima ne ide u prilog da Boban bude pozvan,jel se mozda bas sa njima sastanemo u cetvrtfinalu.I mislim da jednim delom i oni unose pometnju.Tako da nije ovo bas merodavno!

Raush

pre 7 godina

Da , pod uslovom da nije na stetu nekog drugog igraca koji se odazvao.Ako je Zagorac odustao , mislim da je to sansa za Marjanovica. Nadam se da selektor nece biti tvrdoglav, da ce preovladati razum.

ZIVOT

pre 7 godina

Citam,neki rekose da navijaci Partizana mrze Bobija i da ga vredjaju...nije istina...u drustvu imam dosta velikih navijaca zvezde i oni su za to da Bobi ne ide u Rio...Ovo je reprezentacija a ne Partizan i zvezda...Mislim da u igri sa mnogo trcanja o ne moze da pokaze svoje kvalitete...ej da nezaboravim za neke pametnjakovice Bobi je izjavio da mu je omiljeni klub PSG!!!!
(Crna Mamba, 12. jul 2016 22:37)

Pa da Radulja je bas okretan I brz igrac,daj molim te ne lupetaj!

srbin

pre 7 godina

Ne bi ga pozvao vise nikada. On je bez casti, covek koji nece da igra za svoju zemlju i da pomogne svojoj reprezentaciji, za mene nije nikakav sportista. Sto se mene tice, svaki put kad ga neko vidi u Srbiju treba da okrene glavu od njega, jer je sramota za svoju zemlju. Nečasno i ne sporski!!!

nenad

pre 7 godina

I da ga pozove I ne pozove niko djordjeviću neće zameriti ali ne treba biti sujetan, bobi bi trebalo da bude pozvan. fenomenalno je reprezentacija igrala u beogradu po meni nikad bolja igra, I o njegovom pozivu bi pitao I ostale igrače da li ga prihvataju jer mesta valjda ima zbog odustajanja zagorca. to bi bio trenutno grom tim a I ovako niko nista ne zamera selektoru ako ostane

Vojo

pre 7 godina

Vaša anketa je promašaj u startu! Naime pitanje je nejasno, i ja koji sam pristalica Bobija glasao sam NE. Tako sam glasao, zato što znam da je selektor sujetan i da ga neće pozvati. Ali da ste pitali npr: Da li ste za to da Bobi dobije poziv u reprezentaciju, glasao bih sa DA.Prema tome vaše pitanje i vaš zaključak i sabiranje glasova nemaju veze!

ss

pre 7 godina

Treba napraviti anketu sa pitanjem “Sta mislite da li treba voditi Marjanovica na olimpijadu”?
(pravi upitnik, 12. jul 2016 22:48)

Ne + Da -

Marko

pre 7 godina

Jedva sam dočekao okupljanje kontajuci kako smo jaki!Teo,Raduljica,Bjelica,Jokic.Bogdan,Kalinic i naravno Bobi.Epilog ovaj povrijeđen a ovaj neće da igra.Onda strah koji je trajao sjednicu hoćemo li uzeti turnir.Hocemo li se kvalifikovati.I uspjeli smo bez pojedinaca.Svaki je vjerujem imao dobar razlog?Ali ja bi im se zahvalio.Bit će jos okupljanja,živi bili pa vidjeli hoće li se odazvati.

Dr.Kadzija

pre 7 godina

Da Sam Ja selektor ( a nisam ) Ja bih pozvao Marjanovica( I ako nije get od njega sto nije bodrio ljude makar u finalu) I Bjelicu a poslao bih kuci ( uz svi postovanje, momci su dali srce) Dangubica, Bircu ili Simona. Danguba je definitivno nasa buducnost a Birca je sasvim korektan, a Simon je za kraj najbolji, od 10 bacanja daje 9, bolji je I od Tea I Bogdana za to. Tako bi bili zadovoljni svi, a I Stimara bi bio tu, samo stavis Jokica na 4 I po potrebi na 5 I Moran Backa. Realno Teo, Nedovic,Bogdan,Bjelica,Jokic,Kalina,Marjanovic I Raduljica su top. Ostali su super I svako Ima svoju ulogu koju koristi maksimalno dobro, tako da ostalih 4 , ko God da je ,bice super da zamene ovih 8 u datim momentima.

Pera,Zika,Mika

pre 7 godina

Daleko je Stimac od svetske klase. Opet, ma koliko lose misljenje imao o njegovim igrackim kvalitetima, odajem mu priznanje na volji, borbenosti i uvek datom maksimumu. Marjanovic nije ucestvovao u pripremama, strah ga bilo da se ne povredi?!?! Bas bih voleo da vidim kako bi na to reagovali geniji jugoslovenske kosarke - Profa, Novosel, Zeravica, Cosic...., a kako igracke legende???. Marjanovic je solidan igrac, ali i igrac koji usporava igru i koci spoljnu liniju, koja nam je mnogo bolji deo tima, dakle nije neophodan ni po igrackim kvalitetima, a koliko voli reprezentaciju nam je bas pokazao. Zelim mu svu srecu u "resavanju egzistencije", ali Rio ugledati nece. Mislio sam da je kvalitetniji kao covek, opet milioni su to. A za sve vas koji ga opravdavate, sta biste vi danas pisali da je Arojo imao ludo vece i da se nismo ni kvalifikovali? Mucnite glavom i pazite kako glasate!

murajsam

pre 7 godina

A zašto ne mogu da idu 4 centra?

Bobi, Joka, Raduljica, Štimac
Teo, Bogdan, Jovke, Marković
Bjeli, Mačvan, Kalina, Gudura
ako se neko povredi- Nedo, Simon, Birča, Danguba...tim redom

Bojan

pre 7 godina

Bobi je mnogo dobar i ne bi se atmosfera promenila da ga sada pozove. Ali samo jednu stvar treba sagledati iz potpuno drugog ugla. Sezona 14/15 Zvezda sa Marjanovicem igra na jedan nacin. Sezona 15/16 bez njega igra na drugi nacin. Grobar sam ali Zvezda je u sezoni 15/16 igrala mnogo bolje. To ne znaci da je Bobi los, naportiv bio je MVP regularnog dela, ali ekipa sa njim i bez njega je mnogo drugacija. Dakle pitanje je da li treba menjati koncept ekipe sada, ovako blizu turnira, pa da onda bude problem neuigranost na taj sistem, ili nastaviti ovako? Ja bih voleo Bobija u ekipi ali ipak mislim da sa njim bi igrali drugacije, a ne znam ima li vremena da se uigraju posto sa njim nisu igrali od kad je Sasa selektor. Ali to je moje misljenje.

fancy

pre 7 godina

Salou je nikakav trener, mozda je motivator...zna da napali igrace. To je to. Mislim Radonja da je dva puta otresao, ej??? Podrska Bobiju, dobar je to momak...

djc-xxx

pre 7 godina

nista drugacije od Bjelice nije imao situaciju, a Bjelica je bio sa reprezentacijom i dogovorio se da HOCE da igra nakon kvalifikavionog turnira, dok je Bibi rekao da NECE da igra!! Jasna stvar, niko nije iznad reprezentacije i takav stav ima i Djordjevic,zato je atmosfera u ekipi odlicna.Ljubiteljima Bobija savetujem da procitaju izjavu Mute Nikolica od pre neki dan povodom ove stvari i sve ce im biti jasno!!Demanta Bobana Marjanovica nije bilo!
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (apostol, 13. jul 2016 08:31)

Evo šta je Muta Nikolić rekao pre kvalifikacija :
– Da budem potpuno iskren, mislim da možemo i bez njih (Bobija, Jokare i Bjelog) da se snađemo na kvalifikacionom turniru u Beogradu, ali ako ne budemo mogli da računamo na igrače San Antonija, Denvera i Minesote na Olimpijskim igrama, bićemo daleko slabiji. ako ne budu igrali, biće to gadna glavobolja za selektora Đorđevića – kaže Muta za Alo.

zizzu

pre 7 godina

Ima tu malo i ljubomore.Sale koji je bio fenomenalan igrac nije uspeo u NBA-u, i mogao je samo da sanja 21 milion, mada je i on uzeo parice u evropi ali ne ovoliko kao Bobi.

pravo u centar

pre 7 godina

Pravo pitanje za navijače je:" Treba li Sale da zove Bobija?", a ne da li hoće jer znajući kolika je sujeta Saše Đorđevića svaki poznavalac košarke zna da ga neće zvati.

aleksa

pre 7 godina

Uf, jedva čekam da vidim kako nemoćni Đorđević kuka pored aut linije dok se Valančiunas, Gobert I Scola iživljavaju nad njegovim ljubimcima Štimcem i Raduljicom... O Gasolu i Cousinsu i da ne govorimo... Jedva čekamm!!!

ss

pre 7 godina

Od ovih koji su za "ne" pola veze nema o kosarci, a druga nema pojma sta se desavalo. Vidi se lepo po komentarima.


Navijaci zvezde od juce prate kosarku a sole pamet

Prikolica

pre 7 godina

Ne treba ga povesti iz prostog razloga. Zasto bi neko ko nije igrao kvalifikacije igrao umesto nekoga ko je igrao? A nije bio povredjen. Naravno, da to ne bude kazna, nego princip.

Miroslav

pre 7 godina

Sujetan, sujetan, sujetan, kao papagaji ponavljate ovu rec.
Mnogi vrhunski sportisti su bili ili jesu sujetni. Kao uostalom i "obicni" ljudi.
Biti sujetan ne znaci biti neuspesan.
Mozda je Djordjevic sujetan ali je onda i Marjanovic kukavica. Cuj, uplasio se povrede.
A ove sto spominju otkazivanje Djordjevica da podsetim, Djordjevic je pre toga nesto DAO ovoj zemlji.
Znaci, prvo DAS nesto, pa onda dobijes nesto zauzvrat. Marjanovic Srbiji nije dao NISTA.

balkan

pre 7 godina

Pisem ovde po zna koji put, ljudi koji su najbrutalnije vredjali Bobija i njegovu porodicu na instagramu su okoreli navijaci Partizana ili bolje reci mrzitelji svega vezanog za Zvezdu! Proveris im profil i sve ti je jasno. U tom pogledu me jako podsecaju na Torcidu i njen odnos prema fudbalskoj reprezentaciji Hrvatske. Objavite komentar molim vas, jer jako je bitno da se zna da su vodjeni mrznjom a ne realnim argumentima!

mikica

pre 7 godina

Niko nije toliko dobar da moze da se poigrava reprezentacijom - pozvan dva puta, odbio (sa krajnje smesnim izgovorima, kao da drugi igraju za karamele a ne pare) i NE POZIVATI GA VISE NIKADA! To je nauk za buduce "zvezde" koje misle da se svet vrti oko njih! Cak i ako ispadnemo bez ijedne pobede nista strasno, fudbaleri to pokazuju vec 10-tak godina...

Trener

pre 7 godina

Bolestan narod, ne povesti najboljeg igraca, duboko poremecen. Kazu da nestajemo sa lica Zemlje a evo dokaza da treba da nestanemo i da nece biti stete.

djc-xxx

pre 7 godina

Danas, kada god bi pogledao, U PREDNOSTI JE BILA OPCIJA DA ?
Kako sad ovo? Dakle botovi su tačno znali kada treba da glasaju...Nepravda!
Uostalom, prebrojte skoro 600 kometara na taj tekst i videćete da većina PODRŽAVA BOBIJA a takav je i stav Srbije !

Bratislav

pre 7 godina

Ako selektor ne povede Marjanovica u Rio vratice se nasi kosarkasi brze nego sto se ocekuje a Djordjevic ce zavrsiti epizodu na tu funkciju!

Crna Mamba

pre 7 godina

Citam,neki rekose da navijaci Partizana mrze Bobija i da ga vredjaju...nije istina...u drustvu imam dosta velikih navijaca zvezde i oni su za to da Bobi ne ide u Rio...Ovo je reprezentacija a ne Partizan i zvezda...Mislim da u igri sa mnogo trcanja o ne moze da pokaze svoje kvalitete...ej da nezaboravim za neke pametnjakovice Bobi je izjavio da mu je omiljeni klub PSG!!!!

Mario

pre 7 godina

Znaci Francuzi su budale, mi smo pametni. Oni su ptihvatili svog igraca, bez uvrede, krajnje profesionalno, a mi ga vezujemo za stub srama.
Ja imam dva pitanja za Djordjevica i KSS.
Zasto Djordjevic prosle godine nije stavio Jokica ni na siri spisak?
Zasti je Tomasevic lagao da je KSS spremio 5 miliona eur za osiguranje Marjanovuca?

4k4.Dex

pre 7 godina

Ma niko ne kaze da mi neceno uzeti medalju prejaki smo i ovako nije to poenta. Bobi ima 28 godina nece igrati sledecu olimpijadu verivatno zasto mu to uskratiti zasto se izivljavati?

el

pre 7 godina

Sram da bude vas koji ste zaboravili koliko medalja i sreće nam je Sale već doneo. Ovu decu od 10-15 godina ne krivim toliko, koliko vas sa tim destruktivnim kratkim srpskim pamćenjem i još destruktivnijim nerealnim optimizmom. Kako ćemo bez Bobija u borbi za zlato sa Amerima?! Nek je sve ovo Saletov ego ili trenersko neznanje kako to želite da predstavite, ali mi samo jedno objasnite. Zašto on nije bio niti na jednoj jedinoj utakmici da bodri svoju reprezentaciju? Stali ste na stranu prosečnog igrača, fanatički ga braneći i pljuvajući po jednoj od najvećih legendi sprskog sporta.

nikola

pre 7 godina

Apsulutno sam na strani Bobija...covjek je izostao sa turnira ( gdje nam u sustini nije bio ni potreban) sa velikim razlogom, resavao je svoju egzistenciju.Trebate da sprovedete anketu sa pitanjem: Da li Djordjevic i Nikolic zasluzuju da vode reprezentaciju? Ne pantim kada smo imali goreg selektora...to nam se vec" odbilo od glavu" a tek ce....

kapri

pre 7 godina

Sve da je Sekil Onil ja ga ne bih zvao zbog narusavanja hijerarhije u ekipi....Dovoljan je bio jedan Radmanovic...iako Bobi nije kao on ali svejedno kada nije igrao kvalifikacioni turnir...uostalom meni se svidja igra saJokicem na petici ii ona malo brza kosarka dok sa Bobijem bi se usporila igra..

Srbija hoce medalju!!!

pre 7 godina

Sale ne mora bas Marjanovic, ali brate POJACAJ CENTARSKU LINIJU! Ubedi Milutinova, zovi Krstica, uradi nesto po tom pitanju, ovako srljamo direktno u propast a pod izgovorom ocuvanja timskog duha, zajednistva i sl. floskula!

mali_vuk

pre 7 godina

Tesna pobeda NE zbog formulacije pitanja. Da je pitanje glasilo: "Da li Djordjevic treba da vodi u Rio Marjanovica", bila bi ubjedljiva pobjeda opcije DA. To se vidjelo i po komentarima.

avav

pre 7 godina

ja prosto ne verejum naslovu. Da li je moguce da su ljudi u Srbiji u kojoj ne postoje principi spremni da se odreknu ovakvog centra zbog "nekakvih principa"? Naudicemo kome?Naucicemo necemu koga? Odgovori su "sebi" i "nikoga". Pih.

omega

pre 7 godina

bice ogromna greska ako ga djordjevic ne bude zvao. pratio sam kompletne kvalifikacione utakmice i raduljica i stimac zajedno nisu ni upola dobri koliko marjanovic. gledam samo iz ugla sta je najbolje za tim i mislim da ako se djordjevic odrekne marjanovica da ce to imati nesagledive posledice.

trener

pre 7 godina

zasto Ne?!Prvo,turnir je bio smesan i dosadan kao i publika u Areni.... kao u pozoristu!!!!!Momak ima 28god.... Zasto nije igrao?!Zbog menadzera!!!!Kada ce postpisati ugovor(21mil za 3 sezone),porodican covek,2 dece.....i kada ce igrati u NBA ako ne sada.....Napred Bobi!!!!!

lorencin

pre 7 godina

Kada Obradovic nije pozvao Stojakovica za OI 2004 svi su bili na strani trenera jer "niko nije iznad tima"Epilog-umesto borbe za medalju,borba sa Angolom da se izbegne fenjer.
Kada Ivkovic nije pozvao Milicica i Rakocevica(dva nasa,u tom trenutku,najbolja igraca) za EP 2011 opet su svi bili na strani trenera-"Duda je autoritet",epilog-neodlazak na Olimpijadu koja je bila cilj generacije.A sa druge strane,
kada Mihajlovic nije zvao Matica i Ljajica za kvalifikacije SP 2014 svi su bili na strani igraca,epilog-oteran Sinisa iako je formirao tim,vratio disciplinu i uspostavio odlicnu igru a ta igra se srusila kao kula od karata sa njegovim naslednicima
Djordjevic nije zvao Bobija vecina na strani igraca.Moguci epilog-neosvajanje medalje sto je realnost jer su bar 3 tima igracki bolja od nas sve sa Marjanovicem(USA,ESP,FRA),onda teranje Saleta pod pritiskom crvene javnosti,i verovatno povratak na staro,jednostavno glup smo narod,uvek smo pogresno birali i trpeli posledice pogresnih odluka,sport je vrlo cesto prava refleksija zivota

kole

pre 7 godina

Sad su jos svi upaljeni da nam ne treba bobi posto smo razbili portoriko, koji se na fibinoj listi nalazi ispod i iznad angole i irana.kod nas se brzo zaboravlja,pa se ne secaju kako su igrali ti b igraci na prvenstvima tj. nisu ni igrali,koristio prvu petorku dok nisu mogli da stoje pa su sve gori i gori bili a najgori kad je najpotrebnije.realno nikakv trener ali bitno da vec glumi obradovica.jos bolje,nek puknu na oi pa nek dovedu nekog kvalitetnog mladog trenera a ne ove priucene bivse igrace da glume neke velicine...

kabeza

pre 7 godina

Sale ima jedini mogući kriterijum prilikom izbora koji može da ima, a to je merilo koje bi koristio prema sebi. On je srce ostavljao na terenu za svoju zemlju, koju je više puta proslavio.
Plus, utroba mi se okrene kada pročitam ovde kako je u pitanju Bobijeva egzistencija. Ma nemoj. U pitanju su milionski ugovori koje ni jedan inženjer (i ja sam jedan od njih) ili doktor može za života da dobaci ni da prismrdi.
Sale će verovatno reći NE i ja ga potpuno razumem iako sam zvezdaš od rođenja.

rex

pre 7 godina

Samo oni koji ne razumeju košarku bi rekli Ne, što se igračkih kvaliteta tiče.

Ja licno nikoga ne bih prisiljavao da igra za reprezentaciju ako to ne želi, ali je Boban rešavao pitanje ugovora (to mu je uostalom posao) i iz tog razloga propustio kvalifikacije. Još se više gnušam lažnog moralisanja, taj isti Đorđević bi učinio isto da je bio na njegovom mestu.

HanSolo

pre 7 godina

Ta anketa samo pokazuje zašto nas niko ne voli.. Mi smo tvrdoglav narod.. Bobi treba timu!
To što je on "uradijo" je ništa drugo nego pametan potez svake normalne osobine..
Ali šta će mo kad je kod nas hobi svakog da bude uvređen od svašta.. Tako I naš kouć..
Olimpijada je za najbolje, a on je sigurno jedan od njih sa ovih prostora.. Bilo bi glupo ako ga ne bi pozvao, I zato mislim da će se igrati bez njega.. Mi kao narod uvek izaberemo naj lošije.. Zašto bi bilo drugačije sa ovim..

trol

pre 7 godina

Sve sami licemeri. Pitao bih vas da li biste rizikovali ugovor od 21 miliona $ ili igrali kvalifikacije.. Sport je posao, covek je zivot ulozio za taj ugovor. Treba nam takva igracina...

Divos

pre 7 godina

Ма све је то фино, мислим, неки су се баш уфурали у образац понашања како је то већ пројектовано у "великом брату" и другим фармама. Оно, гласај па да светина одлучи ко ће упасти, а ко испасти из репрезентације.
Но морам вас разочарати. Неће медији који спунују злураде текстове и праве овакве анкете, одрлучивати ко ће у репрезентацију, а ко ће испасти, сумануто је угађати и жељама светине, чак и 12 најбољих (или оних са најбољом репутацијом) није добра опција, већ 12 играча који ће као екипа најбоље изгледати на паркету. А то је задатак селектора, и одговорност је његова.

Bobimir

pre 7 godina

Ok...Neće povesti Bobija.Ne daj boze povredi se Jokić, i ? Kakva nam je igra ? Šta su nam aduti protiv ozbiljnih reprezentacija...Batali se sujete Djordjevicu...Decko je resavao zivot...Sto, neko bi mu hvala rekao da je pukao i zavrsio kao alkos ispred lokalne prodavnice...Vodi momka...Stimac se trudi...ima srce...I ja se trudim da vezem goblen, al evo sve sam prste izbusio...Doduse cutim i busim opet...Al jesam li ja kukicar za OI...Bas i nisam...

Sale, nikakav si panter i drug

pre 7 godina

Delije su razjarene, selektor i savez nisu poslusni.

Mozda bi trebalo poslati Bogdanova sa kljestima i delijama sa severa u Rio po dobro oprobanom receptu i potpuno razbucati atmosferu zbog svetog crvenopetokrakaskog sektasenja.

ma

pre 7 godina

Poslednji odgovor Bobana Marjanovića - Još ne znam da li ću igrati na Olimpijskom igrama. Imam još nekoliko dana da saznam. Nadam se da će me selektor Aleksandar Đorđević pozvati na pripreme. Želim da budem tamo, ali nije do mene, već do selektora. Biću srećan ako me pozove, a ako me ne pozove moraću da prihvatim tu njegovu odluku.
Sta reci

apostol

pre 7 godina

nista drugacije od Bjelice nije imao situaciju, a Bjelica je bio sa reprezentacijom i dogovorio se da HOCE da igra nakon kvalifikavionog turnira, dok je Bibi rekao da NECE da igra!! Jasna stvar, niko nije iznad reprezentacije i takav stav ima i Djordjevic,zato je atmosfera u ekipi odlicna.Ljubiteljima Bobija savetujem da procitaju izjavu Mute Nikolica od pre neki dan povodom ove stvari i sve ce im biti jasno!!Demanta Bobana Marjanovica nije bilo!

mrmlj

pre 7 godina

@(aleksa, 12. jul 2016 19:40) prvo, zaboravio si jokica. drugo, odakle ti to da bi se bobi bolje proveo protiv navedenih igraca nego raduljica i stimac?

Bobinator

pre 7 godina

E Srbijo zemljo medju sljivama, samo se drzi ti svog inata i daleko cemo da doguramo, tj. vec dogurasmo. Tesko Srbin protiv svog ponosa!!!
Bobi je neverovatno potreban nasoj reprezentaciji. Hvala momcima koji su pomogli u kvalifikacijama, ali i da se ne lazemo, nismo ni imali neku konkurenciju.
Gotivan je Stimac, ali nazalost necemo moci sa njim protiv Amera, Francuza, i ako prodjemo Spanaca/Litvanaca...
Srecno momci!

Saša

pre 7 godina

Bobi sve ti je oprošteno . . .
Ako te ne pozovu, oni su na gubitku. A kada krenemo da gubimo sa štimcem i Raduljicom setiće se oni tebe :(

Bilja

pre 7 godina

Мислим да сад није пожељно да игра, јер би разбио ТИМ. Кад је био најпотребнији њему су паре биле важније. САЛЕ НАЦИОНАЛЕ ЈЕ У ПРАВУ!!!

kapri

pre 7 godina

Sve da je Sekil Onil ja ga ne bih zvao zbog narusavanja hijerarhije u ekipi....Dovoljan je bio jedan Radmanovic...iako Bobi nije kao on ali svejedno kada nije igrao kvalifikacioni turnir...uostalom meni se svidja igra saJokicem na petici ii ona malo brza kosarka dok sa Bobijem bi se usporila igra..

Adriano_Galliani

pre 7 godina

Питање није добро формулисано. "Да ли Ђорђевић треба да води Марјановића" мења потпуно контекст ситуације. Овако, чак и ако је неко против тога да Марјановић игра, можда мисли да ће Ђорђевић да попусти па да га позове и онда одговори са "Да", дакле овај резултат није одговор на најбитније питање, а то је да ли након таквог безборазлука Марјановић треба да иде на ОЛ.

srbin

pre 7 godina

Ne bi ga pozvao vise nikada. On je bez casti, covek koji nece da igra za svoju zemlju i da pomogne svojoj reprezentaciji, za mene nije nikakav sportista. Sto se mene tice, svaki put kad ga neko vidi u Srbiju treba da okrene glavu od njega, jer je sramota za svoju zemlju. Nečasno i ne sporski!!!

Čizmaš

pre 7 godina

I jedan glas više je važan, mada znam da Đorđeviću niko ne može da naredi odstupanje od principa i moralnih načela. Nije Boban taj koji ima svoje ja, sve je ovo podmukla igra nauljenog džambasa. Mada mislim da ovom timu nije potreban sidraš, šta ako stave dvojicu protiv njega, kako smo samo kukali kad se protiv "patlidžana" nije video a nije imao ko da gađa trojke.

Jovan

pre 7 godina

Ne razumem otkud ovoliki problem? Podjite od sebe, koliko nas je uradilo mnogo toga za svoju zemlju, a ona nam ne vraca? Pa makar podjite od toga da neko samo placa porez, a svi placamo nesto, i sta dobijamo? Bolnice nula, skolstvo i sudstvo isto. I sta onda? Neko ko je uspeo da ode, proba da se obogati, treba sad da rizikuje gomilu stvari, gde je potrebno licno prisustvo, zbog priprema, a da bi ga sutra ako izgubi svi pljuvali. Kad je završio obaveze, odazvao se. Pa ne igra on za Srbiju samo zato sto mu treba promocija, valjda i Srbija ima neke koristi od toga. Mislim da je to dvosmerna ulica a ne samo nisi hteo onda a sad ne moze.

nemanja

pre 7 godina

Anketa nije odraz zelja nas kao navijaca, nego sta mislimo kako ce Sale postpuiti, a posto odprilike na osnovu njegovih izjava mozemo da predpostavimo njegovu odluku ... otud je i blaga prednost za NE, ali mislim da je mnogo veci procenat za DA ukoliko bi pitanje bilo "Da li mislite da Boban treba da bude na spisku putnika za RIO?" ... jer svaka cast Stimcu sto je tu za repku, ali on je realno i u zvezdi je bio rezerva ... i ne uporedivo je ono sto Bobi moze da pruzi u odnosu na njega! E sad ako bi to narusilo hemiju ekipe onda jbg nek ga ne zovu ... mozda treba nosioci igre reprezentacije uz djordjevica da sednu i donesu odluku ...

kalimero

pre 7 godina

Nije uopšte pitanje da li Bobi zaslužuje kvalitetom da bude u repki. Pitanje je da li je morao da odbije učešće u kvalifikacijama? Odgovor je - ne! I u drugim repkama su neki NBA igrači "jurili" ugovore, pa su igrali. To je verovatno bio savet njegovog menadžera koji se juče javio da popuje selektoru. Drugo, Bobi se nije ni pojavio u Areni, bar da simbolično bude uz tim. To mu niko nije branio. Treće, ko će Štimcu reći da je "džabe krečio" i da mu se zahvalimo na učešću, ali batica koji je potpisao za 21 milion je sad odlučio da može da igra... U ozbiljnim timovima prosto nije praksa da se menja struktura tima usred ciklusa. Jako mi je žao, ali Bobi je zakasnio.

ViscoSalejo

pre 7 godina

Necu da ulazim u to ko je pokrenuo "aferu Marjanovic", ali nijednog momenta ne sumnjam da kapirate da nanosite stetu nacionalnom timu.

Prica o Bobiju trebalo je da se zavrsi (ovako ili onako) u strucnom stabu reprezentacije - otkazao, zvacemo ga, necemo ga zvati, kraj price.

Ovako maksimalno uznemiravate selektora i strucni stab, igrace koji su igrali kvalifikacioni turnir i koji su na pripremama i samog Bobija.

Momci se spremaju za OI, a ne za neko mikimaus takmicenje, Saletov kredibilitet je okrnjen na klupskoj sceni, besmisleno je da ga dodatno urusavamo na reprezentativnoj, narocito dok je selektor NASE reprezentacije, da je nekog naseg protivnika, pa negde i da razumem.

I na kraju, neprocenjivu stetu nanosite i Bobiju - on je ovakav ili onakav, argumenti za i protiv, tim, zemlja -- porodica, novac, kako god ko zeleo da tumaci. Ali Bobi izvesno nije starleta tip javne licnosti sa zeljom da bude sveprisutan u medijima, naprotiv, prilicno je povucen tip.

Pustite Saleta i ekipu da izaberu, oni odgovaraju za rezultat i jedino je normalno i prirodno da oni izaberu - bude li los rezultat na OI nece niko od nas da dobije otkaz... Sale je dosad ostvario jedan izvanredan i jedan vrlo solidan rezultat sa Srbijom, ne postoji rezultatski argument u nacionalnom timu da mu se ne veruje, zvao Bobija ili ne.

Jj

pre 7 godina

Verovatno Sale misli da je Štimac bolji od Marjanovića. Iz tih razloga neće da ga zove. A KSS ćuti i nada se ogromnom uspehu, jer smo slabašni Portoriko rasturili usred Beograda.

Macht

pre 7 godina

Pogledajte Hrvate, "prevara" od trenera Aca-trica sa Darkom Planinicem na centru
u sred Torina oduvao legendarnog trenera Mesinu sa svim NBA asovima u timu!
Niko i ne spominje Tomica a kod nas niko ne spominje plasman, svi o Marjanovicu. Ludilo.

Micko

pre 7 godina

Bobi je dobar decko, nije sad zgresio ne znam sta, zna se sta je najbitnije za svakog normalnog coveka sa porodicom, posao brale. A i da je zgresio hriscanski je valjda oprostiti

Hajzenberg četvrti

pre 7 godina

Marjanović da pokvari atmosferu? To je nemoguće!

Uostalom ako je atmosfera u ekipi na tako krhkim nogama onda smo već pukli!

1-i na draftu

pre 7 godina

Budimo realni. Istina je da je Bobi rešavao egzistencionalno pitanje. Istina je da je odbio poziv selektora da nastupi za reprezentaciju.
Naša je sreca da Portoriko nije više ekipa renomea od kojeg bismo strepeli. Isto tako, Bobi bi dobio užasne komentare da smo kojim slučajem izgubili.
Marjanovic je od velikog značaja, ali su svi ostali momci značajniji. Bobi je odrastao u mom Vršcu i imao sam prilike da ga upoznam. Sve najlepše o njemu.
Dušebrižnici bi morali da znaju da ce Bobi uspeti svuda u Evropi, čak i da nije uzeo tolike pare preko bare. Mogao je da prihvati poziv. Više bi bio cenjen.

fifi

pre 7 godina

Ljudi moji, pa ne mogu igraci ili navijaci da odlučuju ko ce da igra u državnom timu? Sta je vama, pa vi nemate nikakve kriterijume u životu? Kakav je onda vas karakter? Sta ce onda selektor? Da se tako bunite kada su neke druge stvari u ovoj zemlji u pitanju svima bi dilo bolje! O tome odlucuje selektor, njegove odluke su i njegova odgovornost a posle OI videcemo da li je pogresio ili je samo radio svoj posao.

Brooklyn

pre 7 godina

On nam je najbolji centar koji je morao da ostane preko zbog potpisanog ugovora od 21 mil dolara. Sad ako ga Djordjevic ne pozove to je dokaz njegove sujete i ljubomore.

Vlada

pre 7 godina

Da je pitanje bilo da li treba da ga povede, 2/3 glasaca bi bilo za to Bobi ide na OI.

po meni je jedino pravilno napraviti jednu anketu medju igracima da oni odlue da li Marjanovic treba da se povede.

parker

pre 7 godina

koju vrednost ima misljenje 13.000 kosarkaskih laika. djordjevic je selektor i on ima da odluci kako misli da je najbolje. smorili ste svi vise sa tim.

Rajko

pre 7 godina

Da je pitanje glasilo "Da li zelite videti Bobija na OI?", rezultati ankete bili bi potpuno drugaciji. Ja npr. mogu imati zelju da ga vidim u Riju a u isto vreme misliti da ga Sale nece pozvati u tim. Pitanje se odnosi na misljenje o stavu selektora a ne o zelji citalaca teksta.

DG

pre 7 godina

I mi se sad, svesno, odričemo najboljeg našeg centra? Zašto? Biće posle Ria „eh, da nam je Bobi bio tu“...pa počistiće nas Francuska i Španija.

Mitar

pre 7 godina

Jokara, Raduljica, Stimac
Beli, Bircevic, Simke
Kalinic, Markovic, Jovic
Teodosic, Bogdanovic, Nedovic

To ce biti tih 12 igraca, ako sam dobro razumeo da ih toliko putuje.

Neka Sale donese konacnu odluku, sto se tice Bobija, a meni je iskreno zao sto nema Milosavljevica mislim da bi smo sa njim bili jos jaci defanzivno.

uroševac

pre 7 godina

Šta sve neću pročitati, bitniji vam jedan košarkaš od reprezentacije!? Koliko medalja i radosti je Sale doneo kao igrač a isto tako i kao trener da bi ga sad omalovažavali zbog igrača koji se nije ni oznojio u državnom grbu... Nismo mi Kina a nije ni on Jao Ming !

maradona

pre 7 godina

Svaka cast tom momku, ali ja ne shvatam njegovo odbijanje da igra za svoju zemlju. Da je umoran od naporne sezone a ne centar maskota koji igra samo garbage time, razumeo bih. Smatram da bi on trebalo da moli Djordjevica da ga pozove s obzirom da nema neku sezonu za sobom.

vladimir

pre 7 godina

ovaj bolesnik zizuu koji govori o ljubomori djordjevica,covek koji je osvojio sve za ovu zemlji.ljubomoran na bobijev ugovor posto i sam nema kesa :-)

Hajzenberg četvrti

pre 7 godina

Marjanović da pokvari atmosferu? To je nemoguće!

Uostalom ako je atmosfera u ekipi na tako krhkim nogama onda smo već pukli!

bora

pre 7 godina

Mislim da se Bobi ne jedi. Upravo je potpisao ugovor na 3 godine sa Detroit Pistons, vredan $21,000,000 :)

http://www.sportsnet.ca/basketball/nba/pistons-announce-signing-boban-marjanovic-21m-3-year-deal/

Aleksandar Đorđević

pre 7 godina

Nije na nama da damo misljenje, niti da organizujemo bilo kakve ankete. Zato postoji selektor, koji je placen od strane drzave. Na nama je da navijamo i kad gube i kad pobedjujemo.

Dr.Poganikus

pre 7 godina

Najjace ce da bude kad se svi ovi "da" tipovi pojave ispred skupatine 23. avgusta. Referendum da se ponovi bas tad, da ne mislite da je namesten :).

laki78

pre 7 godina

Nemam nista protiv Bobija iako sam partizanovac smatram da bi podigao kvalitet tima.Sa druge strane takav odnos prema reprezentaciji nikako ne treba dozvoliti.Sta da je za kvalifikacioni turnir jos pet igraca tako otkazalo i cekalo da prodjemo pa da se nismo kvalifikovali?Ako Bobi sad udje i pokvari atmosferu to moze da bude veoma lose.Mislim da Djordjevic treba da odrzi sastanak sa igracima i pozove Bobija samo ako su apsolutno svi za to.

Mare

pre 7 godina

Trebao bi KSS da reaguje jer je najvisi interes u pitanju a ne sujeta i griza savesti Djordjevica zbog Štimca ako ga opet bude vratio...Iskreno dobar momak ali nike trebalo da ga zove uopste jer nije kadar za reprezentaciju.

willi

pre 7 godina

kako sam ja razumeo, javnost je podeljena po pitanju da li ce djordjevic pozvati bobija u reprezentaciju ili ne, a nikako da li ga treba zvati ili ne, jer izgleda na anketi i nije bilo pitanje sta misle citaoci nego sta misli djordjevic. BOBI MORA U RIO i siguran sam da ce nam mnogo znaciti.

Dr.Kadzija

pre 7 godina

Da Sam Ja selektor ( a nisam ) Ja bih pozvao Marjanovica( I ako nije get od njega sto nije bodrio ljude makar u finalu) I Bjelicu a poslao bih kuci ( uz svi postovanje, momci su dali srce) Dangubica, Bircu ili Simona. Danguba je definitivno nasa buducnost a Birca je sasvim korektan, a Simon je za kraj najbolji, od 10 bacanja daje 9, bolji je I od Tea I Bogdana za to. Tako bi bili zadovoljni svi, a I Stimara bi bio tu, samo stavis Jokica na 4 I po potrebi na 5 I Moran Backa. Realno Teo, Nedovic,Bogdan,Bjelica,Jokic,Kalina,Marjanovic I Raduljica su top. Ostali su super I svako Ima svoju ulogu koju koristi maksimalno dobro, tako da ostalih 4 , ko God da je ,bice super da zamene ovih 8 u datim momentima.

Влада

pre 7 godina

Човеку који је сзвотио 37 асистенција се не бих мешао у посао. Питао бих само када има упражњен термин да ми одржи предавање. Не бих га питао ни пошто су часови, само слободан термин

troter

pre 7 godina

citam komentare i pise da bi svako normalan uradio kao i bobi.....e pa svako bi normalan rekao bar do kraja maja u kakvoj je situaciji i da li moze da igra i kada,a bobi je znao za ugovor.....igracu,pa na dan okupljanja necu....sad cao

E pa sto

pre 7 godina

Jasno je da citav slucaj nije dobar
po reprezentaciju kako god se na
njega gleda. Takodje tesko je ne pomisliti da nikakve drame ne bi ni bilo da je komunikacija sa igracem bila drugacija. Ovako ostaje nam podeljeno javno mnjenje i okrnjeni tim za najvazniji ispit generacije.

Losmi

pre 7 godina

Javnost je podeljena u mišljenju da li će Djordjevic zvati ili ne Bobija za Rio. A to ne znači da je podeljena u mišljenju da li ga treba zvati ili ne. Odnosno ne znači ni da nije podeljena. Ali svakako to niste naglasili i pogrešno ste interpretirali anketu kroz naslov.

pera iz solitera

pre 7 godina

Ja verujem da je Djordjevicu bila frka od ovih kvalifikacija, a da je u Bobiju video aduta. Kad je ovaj odustao od turnira, Sale je to doziveo kao noz u ledja, burno reagovao i sad nema nazad. Igraci ovo citaju i ovakva javna polemisanja samo unose nemir. Sta je tu je, pustite ljude da rade svoj posao.

Sale

pre 7 godina

Prvo, vi sa b92 ste pogrešno profurmulisali pitanje? Da li je pitanje da li će selektor voditi Marjanović u Rio ili je pitanje šta mi mislimo o tome da li je Marjanović zaslužio poziv?! Postavili ste pitanje kao da je ovo prvo u pitanju, a pišete u kontekstu ovog drugog! Uozbiljite se malo...

Marko Delija

pre 7 godina

Svi nesto lupate gluposti... Svi do jednog sto se protiv bobija bi prvo jurili ugovor(lovu) pa onda reprezentaciju. Svi bi do jednog isto postupili,prvi bi ja.

Kekele

pre 7 godina

Na njegovom mestu,ne da se ne bih nudio da igram,nego bih kao čovek otišao i gledao OI u Riju. A reprezentaciju bih ostavio (bilo fudbalsku,košarkašku...) ovim patriotama od političara,tzv navijača po potrebi i ostaloj bulumenti koja je upropastila i uptopaštava ovu državu. Igraš tamo gde te cene i vole,a ne gde te ponižavaju i iskorišćavaju za dnevno-političke potrebe. Šta je država učinila išta ta razvoj i dobrobit vrhunskih sportista. Da li ste im vi ili bilo ko drugi iz države obezbedili egzinstenciju,da bi im reprezentacija bila na.prvom mestu,a ne porodica. Mnogo ste jadni svi vi koji ga pljujete,jer bi ste svi od reda za mnogo manje para prodali i državu i rodjenu majku. Šta je iko od vas učinio za ovu državu,da bi imao pravo da optužuje drugog.

BoB

pre 7 godina

Anketa o ovom veoma vaznom pitanju za opstanak nase nacije nema smisla. Mislim da gospodar Vucic treba da odrzi obavezujuci referendum u vezi sa pozivom Bobija u tim.. Ipak, ovo je najvaznije dogadjaj u nasoj istoriji jos od Kosovske bitke.

Goran

pre 7 godina

Jos jednom! Boban je rijesio egzistenciju svoje porodice sto bi svatko od nas isto uradio. Pokazite mi JEDNOG JEDINOG covjeka u Srbiji koji bi zbog utakmice sa Angolom doveo u pitanje 20 miliona dokara! Ako ste ljubomorni na njega onda ne treba da ide u Rio. Ako zelite sansu da mozda nesto uradimo na olimpijadi onda treba da ide. Pa svi se sjecamo posljednjeg Evropskog prvenstva kad nismo nista mogli uraditi ispod koseva zbog nedostatka visine i snage. Srbija je kroz istoriju propatila mnogo puta u mnogim slucajevima zbog nepotrebnog inata i ne prakticnog rijesavanja problema na svoju stetu. Sad to radimo i zbog neke je..ne kosarke.

ss

pre 7 godina

Treba napraviti anketu sa pitanjem “Sta mislite da li treba voditi Marjanovica na olimpijadu”?
(pravi upitnik, 12. jul 2016 22:48)

Ne + Da -

Maximus

pre 7 godina

Opet mislim da Bobi treba da ide , jer je bolji centar od Štimca.A Sale ko Sale nek vidi da li imamo mi taj luksuz da ne odemo u najjacem sastavu.Nesto ne verujem da je Boban remetilacki faktor za atmosferu u timu.

djema brdjanin

pre 7 godina

Treba imati u vidu da glasaju i navijaci iz Hrvatske,kojima ne ide u prilog da Boban bude pozvan,jel se mozda bas sa njima sastanemo u cetvrtfinalu.I mislim da jednim delom i oni unose pometnju.Tako da nije ovo bas merodavno!

oxydant

pre 7 godina

Znači,Bobi je MORAO da igra u Beogradu,iako se ishod turnira znao unapred,rizikujući povredu i propast ugovora od 21.000.000 dolara ?!

ZIVOT

pre 7 godina

Citam,neki rekose da navijaci Partizana mrze Bobija i da ga vredjaju...nije istina...u drustvu imam dosta velikih navijaca zvezde i oni su za to da Bobi ne ide u Rio...Ovo je reprezentacija a ne Partizan i zvezda...Mislim da u igri sa mnogo trcanja o ne moze da pokaze svoje kvalitete...ej da nezaboravim za neke pametnjakovice Bobi je izjavio da mu je omiljeni klub PSG!!!!
(Crna Mamba, 12. jul 2016 22:37)

Pa da Radulja je bas okretan I brz igrac,daj molim te ne lupetaj!

Nisml najboljji

pre 7 godina

Ovako. Igrao Bobi ili ne, shvatite da smo po kvalitetu cetvrta reprezentacija u Riu, iza SAD, Spanije, i Francuske (Pojacana Goberom i zbog toga smatram da su jaci).
Mislim sa je Saletu medalja cilj ali i te kako tezak put do medalje. I vec vidim da ga stavljamo na stub srama ako bude recimo 4.ili 5. Mislim da smo svi poleteli dobrom igrom ali kvalitetom smo 4. I to je realnost. Sve preko tog mesta je neverovatan uspeh.

nenad

pre 7 godina

I da ga pozove I ne pozove niko djordjeviću neće zameriti ali ne treba biti sujetan, bobi bi trebalo da bude pozvan. fenomenalno je reprezentacija igrala u beogradu po meni nikad bolja igra, I o njegovom pozivu bi pitao I ostale igrače da li ga prihvataju jer mesta valjda ima zbog odustajanja zagorca. to bi bio trenutno grom tim a I ovako niko nista ne zamera selektoru ako ostane

Raush

pre 7 godina

Da , pod uslovom da nije na stetu nekog drugog igraca koji se odazvao.Ako je Zagorac odustao , mislim da je to sansa za Marjanovica. Nadam se da selektor nece biti tvrdoglav, da ce preovladati razum.

djaps

pre 7 godina

Pitanje je besmisleno, valjda treba da kazemo da li bismo mi vodili Bobija ili ne da smo na Saletovom mestu, a ne da predvidjamo njegov potez...

fancy

pre 7 godina

Salou je nikakav trener, mozda je motivator...zna da napali igrace. To je to. Mislim Radonja da je dva puta otresao, ej??? Podrska Bobiju, dobar je to momak...

Stručni kosultant

pre 7 godina

Dakle, prokletsvo ovog naroda je u tome što smo oko najvećih pitanja,ali i oko najmanjih sitnica podeljeni 50-50%. I tako već 200godina.

Pera,Zika,Mika

pre 7 godina

Daleko je Stimac od svetske klase. Opet, ma koliko lose misljenje imao o njegovim igrackim kvalitetima, odajem mu priznanje na volji, borbenosti i uvek datom maksimumu. Marjanovic nije ucestvovao u pripremama, strah ga bilo da se ne povredi?!?! Bas bih voleo da vidim kako bi na to reagovali geniji jugoslovenske kosarke - Profa, Novosel, Zeravica, Cosic...., a kako igracke legende???. Marjanovic je solidan igrac, ali i igrac koji usporava igru i koci spoljnu liniju, koja nam je mnogo bolji deo tima, dakle nije neophodan ni po igrackim kvalitetima, a koliko voli reprezentaciju nam je bas pokazao. Zelim mu svu srecu u "resavanju egzistencije", ali Rio ugledati nece. Mislio sam da je kvalitetniji kao covek, opet milioni su to. A za sve vas koji ga opravdavate, sta biste vi danas pisali da je Arojo imao ludo vece i da se nismo ni kvalifikovali? Mucnite glavom i pazite kako glasate!

Marko

pre 7 godina

Jedva sam dočekao okupljanje kontajuci kako smo jaki!Teo,Raduljica,Bjelica,Jokic.Bogdan,Kalinic i naravno Bobi.Epilog ovaj povrijeđen a ovaj neće da igra.Onda strah koji je trajao sjednicu hoćemo li uzeti turnir.Hocemo li se kvalifikovati.I uspjeli smo bez pojedinaca.Svaki je vjerujem imao dobar razlog?Ali ja bi im se zahvalio.Bit će jos okupljanja,živi bili pa vidjeli hoće li se odazvati.

djc-xxx

pre 7 godina

nista drugacije od Bjelice nije imao situaciju, a Bjelica je bio sa reprezentacijom i dogovorio se da HOCE da igra nakon kvalifikavionog turnira, dok je Bibi rekao da NECE da igra!! Jasna stvar, niko nije iznad reprezentacije i takav stav ima i Djordjevic,zato je atmosfera u ekipi odlicna.Ljubiteljima Bobija savetujem da procitaju izjavu Mute Nikolica od pre neki dan povodom ove stvari i sve ce im biti jasno!!Demanta Bobana Marjanovica nije bilo!
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (apostol, 13. jul 2016 08:31)

Evo šta je Muta Nikolić rekao pre kvalifikacija :
– Da budem potpuno iskren, mislim da možemo i bez njih (Bobija, Jokare i Bjelog) da se snađemo na kvalifikacionom turniru u Beogradu, ali ako ne budemo mogli da računamo na igrače San Antonija, Denvera i Minesote na Olimpijskim igrama, bićemo daleko slabiji. ako ne budu igrali, biće to gadna glavobolja za selektora Đorđevića – kaže Muta za Alo.

Ime,prezime,itd,itd.

pre 7 godina

(ViscoSalejo, 12. jul 2016 20:00)

Bullseye! :) Najbolji komentar od pocetka cele smejurije.Svaka cast za razloznost i razumevanje.

murajsam

pre 7 godina

A zašto ne mogu da idu 4 centra?

Bobi, Joka, Raduljica, Štimac
Teo, Bogdan, Jovke, Marković
Bjeli, Mačvan, Kalina, Gudura
ako se neko povredi- Nedo, Simon, Birča, Danguba...tim redom

kebek123

pre 7 godina

Selektor je poslije turnira sasvim smireno rekao da je nas kapiten Teodosic igrao povrijedjen, ako poslije ovoga nekom nesto nije jasno, onda...

Vojo

pre 7 godina

Vaša anketa je promašaj u startu! Naime pitanje je nejasno, i ja koji sam pristalica Bobija glasao sam NE. Tako sam glasao, zato što znam da je selektor sujetan i da ga neće pozvati. Ali da ste pitali npr: Da li ste za to da Bobi dobije poziv u reprezentaciju, glasao bih sa DA.Prema tome vaše pitanje i vaš zaključak i sabiranje glasova nemaju veze!

Bojan

pre 7 godina

Bobi je mnogo dobar i ne bi se atmosfera promenila da ga sada pozove. Ali samo jednu stvar treba sagledati iz potpuno drugog ugla. Sezona 14/15 Zvezda sa Marjanovicem igra na jedan nacin. Sezona 15/16 bez njega igra na drugi nacin. Grobar sam ali Zvezda je u sezoni 15/16 igrala mnogo bolje. To ne znaci da je Bobi los, naportiv bio je MVP regularnog dela, ali ekipa sa njim i bez njega je mnogo drugacija. Dakle pitanje je da li treba menjati koncept ekipe sada, ovako blizu turnira, pa da onda bude problem neuigranost na taj sistem, ili nastaviti ovako? Ja bih voleo Bobija u ekipi ali ipak mislim da sa njim bi igrali drugacije, a ne znam ima li vremena da se uigraju posto sa njim nisu igrali od kad je Sasa selektor. Ali to je moje misljenje.