Subota, 09.07.2016.

23:35

Bogdanović utišao Torino i odveo Hrvate u Rio!

Košarkaška reprezentacija Hrvatske zauzela je pretposlednje mesto na Olimpijskim igrama u Rio de Žaneiru.

Izvor: B92

Bogdanoviæ utišao Torino i odveo Hrvate u Rio! IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

155 Komentari

Sortiraj po:

Lepi Mile

pre 7 godina

Iskrene čestitke Hrvatskoj košarkaškoj reprezentaciji. Bravo za zalaganje, pokazali su da imaju srce. A Bojan Bogdanović, Kruno Simon, Dario Šarić - sve vrhunski igrači. Nadam se da ćemo igrati sa njima u Riu, bila bi to dobra tekma.

kopernik

pre 7 godina

Teo, Jovic, Simon, Z. Dragic, G. Dragic, Bogdanovic x 2, Hezonja, Nedovic, Milosavljevic, Saric, Bjelica, Macvan, Nurkic, Vucevic, Bilan, Raduljica, Marjanovic, Tomic, Pekovic, Jokic... nastavi niz.

Pa ti izaberi 12...

kill bill

pre 7 godina

italijane je u košarci koštao selektor, isto kao i hrvate u fudbalu. ili tako nekako. šarić klasa, ima taj šampionski mentalitet, a još uvek je mlad i biće još veća zver od igrača. bogdanović prati, generalno imaju dobar timski duh. ne znam koliko mogu u riu, ali nekome će sigurno zakomplikovati život. sve čestitke na prolazu.
plus, uvek je lepo kad italijani plaču. :)

zz top

pre 7 godina

Bravo Hrvati. Evo tek sada gledam snimak na tv-u i gustiram jutarnji nes. Italija je imala ogromnu prednost zbog domaćeg terena. Šteta što je sinoć igrano u isto vreme kada i naši, znao sam da će da bude drama, možda domaćinsko suđenje, da će da rešava par lopti na kraju. Nek kaže koj šta oće, drago mi je da u Rio idu dve ex-yu ekipe !

dorcol

pre 7 godina

realan,tacno kvalifikuju se ,bez obzira na to srbija u fudbalu ima vise uspeha ,3 mesto u montevideu ,u 19 prvaci evrope ,u 20 prvaci sveta ,klupski fudbal prvaci sveta i evrope ,u cemu su oni prvaci, mozda u ne ljuti se covece, dovidjenja ,prijatno.

Miro

pre 7 godina

Hvala na podršci komšije! Ovaj plasman za Hrvatsku je kao osvojena medalja na OI. Vi ste tamo kandidat za finale, a mi se moramo truditi bar nekoga pobijediti.
Svejedno, lijepo ce biti pratiti vaterpolo, rukomet i košarku...

Ivan Nis

pre 7 godina

Kao veliki obozavalac kosarke, cestitam Hrvatskoj ucesce na OI. Jos jedan ogroman uspeh za kosarku sa ovih prostora. Od 12 reprezentacija iz celog sveta, dve sa Balkana. Srbija do finala!

Sava prolazi kroz Zagreb "srbine"

pre 7 godina

(Sava, 9. jul 2016 23:53)


hahaha smiješan si kao lanjski snijeg!
Da vama srbima nema Hrvata i Mađara, ne biste imali ništa osim košarke, zato tišina.

VUK

pre 7 godina

@realan.. odbojka i vaterpolo? ženska odbojka i košarka? ti si realno Hrvat i prestao da pratiš odbojku i vaterpolo. Barakude i tako to.. ništa? Eee hvala Bogu da ste se plasirali na OI, da se malo igramo sa Vama.

Stevan

pre 7 godina

Pa bilo bi čudo da ste rekli da smo pobijedili zbog nas.Inače ovo je bila najbolja Italija u povijesti.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Košarkaš, 9. jul 2016 23:49)

Tim Italije koji Vi uspete da dobijete, nikako ne može biti najbolji tim Italije u istoriji. Pozz

Laki

pre 7 godina

Hehe... Ponadali se susjedi nešto za OI. Voleo bih da nam padnu bar u grupnoj fazi, pa da bude jedno stavljanje na mesto i komšijsko odučavanje.

Stevan

pre 7 godina

Čestitke komšije na vašem plasmanu na OI ali ono kad ulozis milione i milione u organizaciju turnira iako sa ovakvom reprezentacijom i ovakvim Jokicem možeš dobiti svakoga,a dođe Hrvatska koja izgubi od raspale češke 20razlike na EP i dobije Italiju u gostima i grčku i napravi isto šta i vi haha sa 5 puta slabijom rep nego vašom.
Realno,za ovu ekipu je ovaj rezultat ravan osvajanju medalje,posebno što igramo bez pravog centra (Bilan očajan,Planinic solidan),i sa Ukićem na pleju,ali Bogdanovic i Šarić,i Simon su odigrali fenomenalno i sami nose reprezentaciju.Hezonja očajan,previše medijski izvikan barem za sada.Ostali ili ne igraju (Kruslin,Sakic,Arapovic) ili čisti prosjek
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (hr, 9. jul 2016 23:54)

Šta si hteo da kažeš? Ne razumem? To je isto kao da Albanci posle kvalifikacija kažu "Hahahah, Portugalci, vi imate Ronalda, Quaresmu, Pepea, Nanija, Moutinha, a ipak ste uradili isto koliko i mi" a onda Portugal na samom turniru dođe do finala a ALbanci ispadnu u grupi, e tako će isto da bude i sa Hrvatskom.
Pa ovo je kvalifikacioni turnir, mi smo se kroz to prošetali jer plasman nije dovođen u pitanje jer mi tamo idemo da se borimo za zlato. Sa druge strane, vi ste prošli jedva i Vama je ovo kao da ste uzeli zlato, jer će tamo da Vas nakanta kako ko stigne. Mi smo istu ovu Italiju isprašili sa Boga oca koševa razlike na eurobasketu, polupali smo ih kao staru šerpu.

o.lj.k.

pre 7 godina

Italijani su jedna sirova, "indivualna druzina". Samo na pojedinca pa ako ide-ide. Tu tima nema jos od Riversa i drustvanceta. Hrvati bolji no inace, Bogdanovic bas jak. Sve u svemu dobijamo Kroasane u grupi na OI cenim i naravno nema sta oko rezultata. To je vecno zapisano od cele S?leta sve do Kecmana.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Nikola, 9. jul 2016 23:53)

Riversa???
Uh, jbte, ko sve danas komentarise kosarku...
Pod pretpostavkom da se mislilo na Karltona Majersa... Dobra je to generacija bila, dobri igraci, Gregor Fucka glavni igrac...
Bilo kako bilo, ova generacija je verovatno i jaca po imenima, ali ovo je veliki samar za velikog Mesinu, ne mogu da opisem koliki je to neuspeh za trenera takve reputacije. Svaka cast komsijama, napravili su podvig, ali i dalje je kod njih otvoreno pitanje struke. Ubedjen sam da individualni kvalitet tih igraca trenutno garantuje medalju na svakom takmicenju, ali struka je veliki problem. Da sam na njihovom mestu, sve pare za stranog trenera, jer svojih dobrih ocigledno nemaju, na primer Trinkijeri bi bio pravi izbor. Ali ``tko sam ja da im sudim``...

tutankamon

pre 7 godina

Glavni igraci im Srbi Bogdanovic i Saric, trener Srbin Petrovic.
Pa ovi pravi hrvati operisani od sporta. Da im nije Srba ne bi postojali na sportskoj mapi.
Bez obzira na to, generalno su prosek tako da ova pobeda nad italijanima bas veliko veliko iznenadjenje.


Mi loši u sportu? Vas 20 godina nema na EP u nogometu, nema vas nigdi i smišni ste, jači smo i u košarci uskoro od vas, nogomet je klasika i tu vas nema, uskoro će sve žene u Srbiji gledati hrvatske sportaše samo kao na EP

Samo Boby i Gudura umesto Stimca i Dangubica.

pre 7 godina

Saric izvrstan, sve ostalo na nivou naseg Markovica ili mnogo gore. Jedva vas cekamo. A ako bude igrao i Boby proci cete gore nego Porto Rico.

Ante

pre 7 godina

Na kraju ce proci ko i nogometasi., vecita agonija cro sporta.
(Zna se ko su kraljevi kosarke!, 09. jul 2016 23:41)
Agonija cro sporta je da imamo više olimpijskih medalja nego cijela bivša Juga zajedno a za ove igre smo jači nego ikad. Tako da se vidi tvoje poznavanje sporta. Laku noć.

hmmm

pre 7 godina

To je ta sjajna HR. Grčka, Italija, molim slijedeći, tko koje na redu ? Sjevernjaci ili Balkanci, svejedno je ...
(neopisivo te volim, 09. jul 2016 23:43)

obozavam kad se ovako napale i onda im se desi kvarezma u produzetku i onda placu ceo dan hahhahaaaa....koje paljevine.

pa da

pre 7 godina

sad sam tek shvatio zasto imaju nadimak "vatreni", zato sto se tako brzo napale da ce sve pobediti hahahaaa....nadimak na mestu nema sta.

,,,,,,,,

pre 7 godina

Kad čovjek pogleda Talijani ne mogu dobit Hrvate ni u jednom sportu. Ne znam, ali mislim da u nogometu imaju nekih sedam službenih utakmica nikada Italija nije pobijedila. U vaterpolu ih Hrvatska izdominirala na zadnjoj Olimpijadi u finalu. U košarci Talijancima padobrancima ni domaći teren ni sudije ne pomažu. O rukometu neću ni pričat. Talijani Hrvate ne mogu više dobit ni u boćanju

Borovo selo

pre 7 godina

sad im je opet otvoren put do polufinala kao na EURO. Odakle im ideja da se porede sa Srbijom u kosarci. Kako se lako loze ovi hrvati pa to je cudo.

Kvalitetan Ame na mjestu playa i ovo borbe za medalju..

pre 7 godina

Vidi se da po komentarima pojedinim Srbijancima nije drago, čak štoviše, pokvarilo im današnji dan i plasman Srbije na OI koji je pao u drugi plan, neka, pravi "sportisti", takve najviše volim kad im je muka a često im je.. :)

WagnerBezLove

pre 7 godina

Toliko imamo aduta za ove olimpijske igre da će biti problem to sve pratiti. Ove godine se sprema najveća Hrvatska berba medalja. A sad usputno nam se i košarkaška repka plasirala. Divota. Berba medalja može početi.

rioda

pre 7 godina

Italija je pobijedila portoriko, a mi Italiju jel to znači da bi i vas pobijedili? Naravno. Vidimo se komšije!
(mmm, 09. jul 2016 23:53)

Češka zlostavljala Hrvatsku, mi zlostavljali Čehe, da li to znači da bismo mi zlostavljali Hrvatsku? svakako...

slobinator

pre 7 godina

(hr, 9. jul 2016 23:54)
čovek ostavio realan komentar,što mu nalupaste minuse? ništa nije slagao,čak je I priznao da su 5 puta slabiji od nas.istina je I da su na prvenstvu evrope pukli od jadnih čeha,ali sada su se konsolidovali I dobili dve stvarno teške I značajne utakmice.realno I mi smo imali najslabiju grupu I to kao domaćini,prem da smo mi I francuzi stvarno I najjači od svih učesnika kvalifikacija.doduše I ovi kanađani mi ne deluju baš naivno pa me zanima mogu li sutra da pruže jači otpor francuzima.u riju će dosta zavisiti I od žreba.ako uspemo da izbegnemo amere pre četvrt-finala medalja je realan domet

Stara kuka

pre 7 godina

@Mislav
Hehe rodjeni da ali ne znaci da su rvati.Nisu naravno.Ako si negde rodjen to znaci da si drzavljanin te države ali nacionalnost je nesto drugo.Pa vi prvi trazite krvna zrnca.

Filip

pre 7 godina

Bilo je ugodno citati vaše komentare jučer drage komšije, željeli ste nam lose, najavljivali Talijane da ce nam uzeti mjeru, deklasirati nas, itd.. Ma sto se to dogodilo??? Otkud to da smo i mi u Riu? Haha :) pozdrav sa Jadrana!

Stara kuka

pre 7 godina

@realan
Sta pričaš i lupetas.Vaterpolo plus u zenskom timskom odbojka i kosarka.Muska odbojka nije bilo sreće a rukomet kod nas ne postoji odavno.

jako i do samog kraja

pre 7 godina

Za ove što trče da čestitaju, dečki su otpevali Tompsona. Uživo posle utakmice. Neka, neka, odma' dođe karma u Riju. U grupi sa njima i 20-30 razlike, čisto vaspitno. Kao nekad. Čuj mene, kao uvek.

Zadar

pre 7 godina

Sjajna partija nasih, ali Ria ne bi vidili da braca Srbi nisu bili domacini :)) sto se igre tice apsolutno smo ih nadigrali,ovakva hrvatska pocinje licit na pravu ekipu. Jos samo da nam vi dopadnete u grupi pa da se cereamo kako valja.Sa ovakvom igrom bili bi na knap.

Zoran

pre 7 godina

čovječe, pa u reprezentacima su vam počeli igrati igrači sa istim prezimenima, čitam naslov bogradović utišao torino, pomislim kakve veze ima bogdanović sa torinom kad ono ..... nevjerovatno. valjda otud porijeklo tolike nominalno mržnje.

ivan

pre 7 godina

portoriko, nikad nisam vidio losiji tim katastrofa. imali su srece ovi hrvati. taj portoriko, nikad losiji uzas katastrofa. kakav kaos pod kosem poima nemaju

Gradjanin Republike Srbije

pre 7 godina

Svaka cast komsije!
Kako je vasa utakmica kasnila zbog tehnickih problema u odnosu na nasu tekmu,imao sam prilike da ispratim dobar dio minutaze i mogu vam reci da ste se potpuno zasluzeno kvalifikovali za Rio kao i mi sami.
Vidimo se na Olimpijadi !

Panac

pre 7 godina

stara kuko ako su italiani nikad gori ti onda neznas sta je košarka sve same nba zvezde a ovo sto su izgubili od hrvata je realno jer odavno nisam gledo ovako timsku igru hrvata a ovaj bogdanivic je car
(pp, 09. jul 2016 23:44)

Bravo za komentar!
Zaslužena pobjeda !

Stara kuka

pre 7 godina

@Kosarkas
Haha realno je da dolazite na naše sajtove i lecite komplekse i pokazujete srbomrznju.Jesi gledao kosarkas mec uopšte?Kakva divna atomska kosarka,posebno pod obručima.LOL

SrbinsonKruso

pre 7 godina

Bravo za Hrvate, Italijani pukli pod pritiskom, previše soliranja... Hrvati pobedili timskom igrom, i pametno su rasporedili faulove.... Ljudi jel videste Jokića pa ono je luouodilo :)

GoranNS

pre 7 godina

To je razlika između nas i komšija. Oni i u košarci idu na OI i na velika takmičenja, uz fudbal i rukomet. Mi samo košarka.
(realan, 9. jul 2016 23:59)
O cemu ti pricas vaterpolo,odbojka muska i zenska,fudbal svetski prvaci i kosarci muska i zenska ekipa nedavno obe ekipe bile prvaci evrope i vice sampioni svet!Kratko ti je pamcenje Realni mada si daleko od svog pseudonima!!!

Stara kuka

pre 7 godina

@pp
Daj bre kako vas nije sramota.Kakve veze ima sto igraju u NBA?Kako su funkcionisali?Kakvi su im centri?Kakva je bila igra pod kosem?Kakva im je bila timska igra u napadu?Akcije?
Ovo sto Srbija iga je kosarka.Svako realan ce reci da bi ovakvu Italiju a i Rvatsku dobili bar 15-20 razlike.

cico

pre 7 godina

Glavni igraci im Srbi Bogdanovic i Saric, trener Srbin Petrovic.
Pa ovi pravi hrvati operisani od sporta. Da im nije Srba ne bi postojali na sportskoj mapi.
Bez obzira na to, generalno su prosek tako da ova pobeda nad italijanima bas veliko veliko iznenadjenje.
(Sava, 9. jul 2016 23:53)
ovoliko gluposti sa toliko malo riječi, svaka čast ! koga boli tko je koje nacionalnosti, pa nismo u srednjem vijeku

dorcol

pre 7 godina

realan ,i sta su osvojili ........,imamo vece uspehe u fudbalu ,3 na svetu u montevideu ,u 19 evropski ,u 20 svetski prvaci ,klupski fudbal, svetskog i evropskog prvaka ,jedno finale ,budi realan hehehehe

serpico

pre 7 godina

@Mislav
Pedja nije rodjen u istoj nego u SFRJ. Inace je danas ta teritorija pod hrvatskom okupacijom. Ali manimo se politike. Sto se tice ovoga 3 od 5 - teska glupost. Drazen, Kukoc i mozda Radja naspram Divca, Danilovica, Saleta, Palje, Bodiroge, Pedje i da ne nabrajam dalje, a gde su jos Sabonis, Marculjonis, Galis, Novicki, Gasol, Parker itd. - samo u poslednjih 30 godina. Mozda imate 3 medju 20 naj evropskih igraca. Medju 5 nikako. To je sasvim okej. Samo bez preterivanja molim. Inace cestitke na plasmanu u Rio i voleo bih da se sastanemo vec u grupi da vidimo ko je gde trenutno.

Kajv

pre 7 godina

Ma ovo nije košarka....svaka čast na obrani i saricevim skokovima uz iskusnog Bogdanovića....lopta ide sporo i bezidejno ...pleya nemamo ko ni centra ....al ajde uspjeh je plasman i sretno....

nogometas

pre 7 godina

Nikad ovako momčadski nismo odigrali,ali Aco ima pet boljih centara od Bilana i Planinica...Tomić,Bender,Zizic,Arapović,Barač ...mora to korigirat.Play je najveći problem.Ova momčad uz korekcije na centarskim pozicijama može do medalje u Riu.

Lupaj

pre 7 godina

@realan Kosarka (ž i m), odbojka (ž i m), vaterpolo, tenis, atletika, plivanje...... Ok, ako racunamo medalje Srbije u poredjenju sa Hrvatskom na velikim takmicenja, kakva je onda realnost, "realni"? Sva zlata, srebra i bronze u vaterpolu, kosarci, odbojci, tenisu i ostalim sportovima Hrvati nece dostici za narednih 20 godina cak i da Srbija ne osvoji nista od sada. Svaka im cast za fudbal, ali ajmo malo realno sada.

Panac

pre 7 godina

Odlicno, fali i jedna ekipa koja ce na Igrama da sluzi za nabijanje razlike!
(Kol, 09. jul 2016 23:40)

Pazi ! Nije dobro pljuvati druge... može vjetar promijeniti smjer. Hrv samo fali jedan pravi play i centar.... onda mogu sa svima biti ravnopravni ( osim USA )

Svaka čast dečki ! Iznenadili ste me

vlade

pre 7 godina

italijani koliko para bacaju u etar generalno, mogli su da plate nekom dobrom američkom pleju da igra za njih, jer za one njihove nba induvidualce, treba neko takvog kalibra, da ih razigrava.. drugačije - ništa! ovo im je bila odlična prilika da se na mala vrata vrate u svetski vrh, ali ni na ovaj način nisu mogli!

mrgud

pre 7 godina

Saric i Bogdanovic odlicni, naravno uz Acu Petrovica. Koliko sam navijao za Italijane u fudbalu toliko sam danas bio uz Hrvatsku protiv zabara u kosarci. Divljacka igra, ispucavanja za tri poena iz nemogucih pozicija i ulazi pod kos uz stalna glumatanja faulova. Mesina bez neke posebne taktike a videlo se da Hrvati nisu mogli da zaustave Melija na centru. Djentile ubedljivo najvise podbacio. Sve cestitke komsijama!

ja

pre 7 godina

Povracalo mi se od igre Italijana.U napadu tako bezidejno,dave loptu i onda neki nerezonski sut pri kraju napada,nisu imali resenja na zonu Hrvata,iznenadilo me je da Mesina nije to resio,poslednje poene su dali iz odbojke.Italija je samo skup kvalitetnih individualaca i ništa vise.Trebalo bi da se ugledaju malo na fudbalere,kako se bori za zemlju.
Hrvatska je posle dugo vremena delovala kao tim,imaju sjajne igrace predvodjenim Bojanom Bogdanovicem i Saricem koji je konacno sazreo kao igrac uz savete i rad sa Ivkovicem.Ne znam koliko mogu na Olimpijadi,ali su je apsolutno zasluzili.Tukli i Grcku i Italiju.

Svasta

pre 7 godina

@realan A cekaj, sta je sa odbojkom? Osim ovih OI, i mi uvek idemo na velika takmicenja? A tenis, vaterpolo, i ostali sportovi? Ne znas ti prijatelju nista o sportu, a nesto mi se cini da si ti komsija iz susedne drzave pa ti je malo krivo :)

zarko

pre 7 godina

Navijao sam za Italiju, ali Hrvati su ipak zasluzili da pobede.
Stvarno bi bilo nepravedno da je Italija prosla posle produzetka jer Hrvatima nije priznat jedan kos Planinica u regularnom toku utakmice i posle toga je jos svirana tehnicaka greska hrvatskoj klupi.

Zurkolomcina

pre 7 godina

Trenira ih Srbin i Srbi su im glavni igraci. Zato i idu dalje. Ali treba da se mole Bogu da ne nalete na Srbiju, jer cemo ih zgaziti...

GoranNS

pre 7 godina

Gledao sam utakicu vasu posto smo mi vec u prvoj cetvrtini obezbedili vizu za Rio,ne zelim da umanjim pobedu Hrvata ali ono sto su Italijani pokazali je blagi ocaj bez ideje u igri,ne mogu da se setim da li su Hrvati usli u bonus sa prekrsajevima u prvom poluvremenu za drugo znam da su tek u produzetku usli sto govori o losoj igri u napadu Italijana,tako se basket ne igra.Jos jedno cestitke i sretan put u Rio,nemojte se loziti kvalitetnije ekipe bi vam cetiri kljucna igraca opteretila licnim vec u prvom poluvremenu sto Italijani veceras nisu uradili.Bravo nasim kosarkasima za fenomenalnu pariju odavno nisam video da je neko posle prve cetvrtine zavrsio posao!!!

Mislav

pre 7 godina

Bravo, na mala vrata, niko nije očekivo ni davo neke šanse.. Grčka, Italija, na tuđem parketu. Italija po imenima i domaćinstvu prvi favorit ali ubjedljivo. Grčka i Hrvatska u šarenim sastavima, kad se sve sagleda Hr je oduševila plasmanom. Nije mala stvar. Ipak je Cro po tradiciji a posebno po legendama klasa iznad, uz dužno poštovanje Italiji. Pa jedno 3 od 5 najboljih košarkaša ikad iz Europe su iz Hrvatske. A tu i ne brojim Peđu koji je rođen u istoj ;)
Medalji se ne nadamo ali ako se ponudi neko čudo bolje da smo tamo nego ovamo :D

pp

pre 7 godina

stara kuko ako su italiani nikad gori ti onda neznas sta je košarka sve same nba zvezde a ovo sto su izgubili od hrvata je realno jer odavno nisam gledo ovako timsku igru hrvata a ovaj bogdanivic je car

Ivan

pre 7 godina

Odavno nisam video goru timsku igru od jedne reprezentacije, kao sto je Italija igrala ovaj turnir. Oni rodjaci celu utakmicu prave neke izolacije za Galinarija i Belinelija, kao da je svaki napad poslednji minut. Centri ne postoje. 0 poena od njih za ceo mec. Akcija ne postoji. Beskrajno guranje i pokusaj prodora iznudjivanja nekih faulova... Apsolutno nisu zasluzili da pobede. Hrvati gurali loptu u ruke Bogdanovicu i isplatilo se, jer je Italija amaterska reprezentacija i nema ko da ga cuva. Neki ozbiljniji trener bi mu dao flastera na ovako vaznoj utakmici. Ne bi presao deset poena. Sada mi je jasno zbog cega Italija propusta toliko takmicenja.

Vladi

pre 7 godina

Mladi Zizic se povrijedi, Hamilton ode za parama u NBA, Radosevic ozlijdjen - Hezonja mi nije nesto ulijevao nadu - igra neki Kruslin, Sakic - ipak nesto ima u timskom duhu, tek sada kuzim zasto je Srbija toliko jaka.

easymoney

pre 7 godina

Svaka cast Hrvati, dobiti Italijane kod kuce u punom sastavu je za svaki respekt.
Saric je izdominirao u skoku, kljucan igrac veceras bio uz Simona, sjajna rola i Planinica, vidimo se u Riu :-)

kewl_bron

pre 7 godina

Dobra utakmica, puna tempa i brzih akcija sa obe strane. Pobedio je tim koji je igrao timski kvalitetnije, cinilo se kao da se Italijani previse oslanjaju na solo akcije.

Nikola

pre 7 godina

Italijani su jedna sirova, "indivualna druzina". Samo na pojedinca pa ako ide-ide. Tu tima nema jos od Riversa i drustvanceta. Hrvati bolji no inace, Bogdanovic bas jak. Sve u svemu dobijamo Kroasane u grupi na OI cenim i naravno nema sta oko rezultata. To je vecno zapisano od cele S?leta sve do Kecmana.

Sava

pre 7 godina

Glavni igraci im Srbi Bogdanovic i Saric, trener Srbin Petrovic.
Pa ovi pravi hrvati operisani od sporta. Da im nije Srba ne bi postojali na sportskoj mapi.
Bez obzira na to, generalno su prosek tako da ova pobeda nad italijanima bas veliko veliko iznenadjenje.

Danilo

pre 7 godina

Nije baš Bogdanović već mnogo više fenomenalni Šarić!
I trener Aca,Srbin, koji je od luzera svetske klase, stvorio ekipu koja šamara i Grke i Italijane!
Ipak, biće to nedovoljno za nas ako nas slučajno sretnu na OI!
Svaka čast Hrvatima jer imali su i m..a i srce i sve, prvi put nakon deset godina, rekao bih?

pejke

pre 7 godina

Hvala Bogu treća sreća...već sam mislio da je nakon Portugala, Federera i Italija na redu...dečkima kapa do poda!
Čestitke i Srbiji
Vidimo se u Riju!

hr

pre 7 godina

Čestitke komšije na vašem plasmanu na OI ali ono kad ulozis milione i milione u organizaciju turnira iako sa ovakvom reprezentacijom i ovakvim Jokicem možeš dobiti svakoga,a dođe Hrvatska koja izgubi od raspale češke 20razlike na EP i dobije Italiju u gostima i grčku i napravi isto šta i vi haha sa 5 puta slabijom rep nego vašom.
Realno,za ovu ekipu je ovaj rezultat ravan osvajanju medalje,posebno što igramo bez pravog centra (Bilan očajan,Planinic solidan),i sa Ukićem na pleju,ali Bogdanovic i Šarić,i Simon su odigrali fenomenalno i sami nose reprezentaciju.Hezonja očajan,previše medijski izvikan barem za sada.Ostali ili ne igraju (Kruslin,Sakic,Arapovic) ili čisti prosjek

Košarkaš

pre 7 godina

Italijani nikad ali nikad gori.Realno je ovo.
(Stara kuka, 09. jul 2016 23:36)
Pa bilo bi čudo da ste rekli da smo pobijedili zbog nas.Inače ovo je bila najbolja Italija u povijesti.

blok

pre 7 godina

Aca Petrović je košarkaški genije. Kako je motivisao repku, videla se razlika od one tradicionalne hrvatske letargije i psihopadova. Tu je, koliko sam video, bio i Rađa... Imaju dosta razloga za brigu - Bogdanović nije konstantan; Simon i Ukić su jako dobri, ali nisu vanserijski igrači. Jedino je Šarić svetska klasa... Neće daleko na OI, ali mogu da naprave štetu. Ako naletimo na njih, favoriti smo. Jednom moraju da pobede (ko mi njih u fudbalu), ali nadam se da još nije vreme.

Rocky Balboa

pre 7 godina

Trio Šarić-Bogdanović-Simon,Šarić i Jokić najbolji mladi igrači Europe,Aco pokazao da je veliki stručnjak,konačno se okupili i velikani Kukoč-Rađa-Stojko i odlazak u Rio na najteži mogući način,preko Grka i domaćina,bravo momci !!

axaxt

pre 7 godina

Bolji su bili Hrvati, u odbrani su bili odlični, ali igra u napadu im je mnogo loša idalje. Previše igraju solo, zadnjih 10 minuta samo 1-1 napadi preko Bogdanovića i Šarića. Italijane nije htelo danas, ispromašivali su se pošteno, ali im je selekcija šuta standardno očajna.

U prevodu zaslužili su Rio, ali ne bi trebalo da nam prave probleme, igra im je daleko ispod naše.

bukefal

pre 7 godina

A da mi nismo bili domacini oni ne bi ni ucestvovali na turniru za Rio.Sta ti je sport,bilo kako bilo bolji su od Italijana i zasluzeno idu na OI.

Vladi

pre 7 godina

Mladi Zizic se povrijedi, Hamilton ode za parama u NBA, Radosevic ozlijdjen - Hezonja mi nije nesto ulijevao nadu - igra neki Kruslin, Sakic - ipak nesto ima u timskom duhu, tek sada kuzim zasto je Srbija toliko jaka.

Ivan

pre 7 godina

Odavno nisam video goru timsku igru od jedne reprezentacije, kao sto je Italija igrala ovaj turnir. Oni rodjaci celu utakmicu prave neke izolacije za Galinarija i Belinelija, kao da je svaki napad poslednji minut. Centri ne postoje. 0 poena od njih za ceo mec. Akcija ne postoji. Beskrajno guranje i pokusaj prodora iznudjivanja nekih faulova... Apsolutno nisu zasluzili da pobede. Hrvati gurali loptu u ruke Bogdanovicu i isplatilo se, jer je Italija amaterska reprezentacija i nema ko da ga cuva. Neki ozbiljniji trener bi mu dao flastera na ovako vaznoj utakmici. Ne bi presao deset poena. Sada mi je jasno zbog cega Italija propusta toliko takmicenja.

Sava

pre 7 godina

Glavni igraci im Srbi Bogdanovic i Saric, trener Srbin Petrovic.
Pa ovi pravi hrvati operisani od sporta. Da im nije Srba ne bi postojali na sportskoj mapi.
Bez obzira na to, generalno su prosek tako da ova pobeda nad italijanima bas veliko veliko iznenadjenje.

pejke

pre 7 godina

Hvala Bogu treća sreća...već sam mislio da je nakon Portugala, Federera i Italija na redu...dečkima kapa do poda!
Čestitke i Srbiji
Vidimo se u Riju!

Danilo

pre 7 godina

Nije baš Bogdanović već mnogo više fenomenalni Šarić!
I trener Aca,Srbin, koji je od luzera svetske klase, stvorio ekipu koja šamara i Grke i Italijane!
Ipak, biće to nedovoljno za nas ako nas slučajno sretnu na OI!
Svaka čast Hrvatima jer imali su i m..a i srce i sve, prvi put nakon deset godina, rekao bih?

easymoney

pre 7 godina

Svaka cast Hrvati, dobiti Italijane kod kuce u punom sastavu je za svaki respekt.
Saric je izdominirao u skoku, kljucan igrac veceras bio uz Simona, sjajna rola i Planinica, vidimo se u Riu :-)

kewl_bron

pre 7 godina

Dobra utakmica, puna tempa i brzih akcija sa obe strane. Pobedio je tim koji je igrao timski kvalitetnije, cinilo se kao da se Italijani previse oslanjaju na solo akcije.

pp

pre 7 godina

stara kuko ako su italiani nikad gori ti onda neznas sta je košarka sve same nba zvezde a ovo sto su izgubili od hrvata je realno jer odavno nisam gledo ovako timsku igru hrvata a ovaj bogdanivic je car

bukefal

pre 7 godina

A da mi nismo bili domacini oni ne bi ni ucestvovali na turniru za Rio.Sta ti je sport,bilo kako bilo bolji su od Italijana i zasluzeno idu na OI.

Mislav

pre 7 godina

Bravo, na mala vrata, niko nije očekivo ni davo neke šanse.. Grčka, Italija, na tuđem parketu. Italija po imenima i domaćinstvu prvi favorit ali ubjedljivo. Grčka i Hrvatska u šarenim sastavima, kad se sve sagleda Hr je oduševila plasmanom. Nije mala stvar. Ipak je Cro po tradiciji a posebno po legendama klasa iznad, uz dužno poštovanje Italiji. Pa jedno 3 od 5 najboljih košarkaša ikad iz Europe su iz Hrvatske. A tu i ne brojim Peđu koji je rođen u istoj ;)
Medalji se ne nadamo ali ako se ponudi neko čudo bolje da smo tamo nego ovamo :D

blok

pre 7 godina

Aca Petrović je košarkaški genije. Kako je motivisao repku, videla se razlika od one tradicionalne hrvatske letargije i psihopadova. Tu je, koliko sam video, bio i Rađa... Imaju dosta razloga za brigu - Bogdanović nije konstantan; Simon i Ukić su jako dobri, ali nisu vanserijski igrači. Jedino je Šarić svetska klasa... Neće daleko na OI, ali mogu da naprave štetu. Ako naletimo na njih, favoriti smo. Jednom moraju da pobede (ko mi njih u fudbalu), ali nadam se da još nije vreme.

Miro

pre 7 godina

Hvala na podršci komšije! Ovaj plasman za Hrvatsku je kao osvojena medalja na OI. Vi ste tamo kandidat za finale, a mi se moramo truditi bar nekoga pobijediti.
Svejedno, lijepo ce biti pratiti vaterpolo, rukomet i košarku...

Rocky Balboa

pre 7 godina

Trio Šarić-Bogdanović-Simon,Šarić i Jokić najbolji mladi igrači Europe,Aco pokazao da je veliki stručnjak,konačno se okupili i velikani Kukoč-Rađa-Stojko i odlazak u Rio na najteži mogući način,preko Grka i domaćina,bravo momci !!

Nikola

pre 7 godina

Italijani su jedna sirova, "indivualna druzina". Samo na pojedinca pa ako ide-ide. Tu tima nema jos od Riversa i drustvanceta. Hrvati bolji no inace, Bogdanovic bas jak. Sve u svemu dobijamo Kroasane u grupi na OI cenim i naravno nema sta oko rezultata. To je vecno zapisano od cele S?leta sve do Kecmana.

axaxt

pre 7 godina

Bolji su bili Hrvati, u odbrani su bili odlični, ali igra u napadu im je mnogo loša idalje. Previše igraju solo, zadnjih 10 minuta samo 1-1 napadi preko Bogdanovića i Šarića. Italijane nije htelo danas, ispromašivali su se pošteno, ali im je selekcija šuta standardno očajna.

U prevodu zaslužili su Rio, ali ne bi trebalo da nam prave probleme, igra im je daleko ispod naše.

kill bill

pre 7 godina

italijane je u košarci koštao selektor, isto kao i hrvate u fudbalu. ili tako nekako. šarić klasa, ima taj šampionski mentalitet, a još uvek je mlad i biće još veća zver od igrača. bogdanović prati, generalno imaju dobar timski duh. ne znam koliko mogu u riu, ali nekome će sigurno zakomplikovati život. sve čestitke na prolazu.
plus, uvek je lepo kad italijani plaču. :)

hr

pre 7 godina

Čestitke komšije na vašem plasmanu na OI ali ono kad ulozis milione i milione u organizaciju turnira iako sa ovakvom reprezentacijom i ovakvim Jokicem možeš dobiti svakoga,a dođe Hrvatska koja izgubi od raspale češke 20razlike na EP i dobije Italiju u gostima i grčku i napravi isto šta i vi haha sa 5 puta slabijom rep nego vašom.
Realno,za ovu ekipu je ovaj rezultat ravan osvajanju medalje,posebno što igramo bez pravog centra (Bilan očajan,Planinic solidan),i sa Ukićem na pleju,ali Bogdanovic i Šarić,i Simon su odigrali fenomenalno i sami nose reprezentaciju.Hezonja očajan,previše medijski izvikan barem za sada.Ostali ili ne igraju (Kruslin,Sakic,Arapovic) ili čisti prosjek

Ivan Nis

pre 7 godina

Kao veliki obozavalac kosarke, cestitam Hrvatskoj ucesce na OI. Jos jedan ogroman uspeh za kosarku sa ovih prostora. Od 12 reprezentacija iz celog sveta, dve sa Balkana. Srbija do finala!

zz top

pre 7 godina

Bravo Hrvati. Evo tek sada gledam snimak na tv-u i gustiram jutarnji nes. Italija je imala ogromnu prednost zbog domaćeg terena. Šteta što je sinoć igrano u isto vreme kada i naši, znao sam da će da bude drama, možda domaćinsko suđenje, da će da rešava par lopti na kraju. Nek kaže koj šta oće, drago mi je da u Rio idu dve ex-yu ekipe !

Košarkaš

pre 7 godina

Italijani nikad ali nikad gori.Realno je ovo.
(Stara kuka, 09. jul 2016 23:36)
Pa bilo bi čudo da ste rekli da smo pobijedili zbog nas.Inače ovo je bila najbolja Italija u povijesti.

Stevan

pre 7 godina

Pa bilo bi čudo da ste rekli da smo pobijedili zbog nas.Inače ovo je bila najbolja Italija u povijesti.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Košarkaš, 9. jul 2016 23:49)

Tim Italije koji Vi uspete da dobijete, nikako ne može biti najbolji tim Italije u istoriji. Pozz

Ante

pre 7 godina

Na kraju ce proci ko i nogometasi., vecita agonija cro sporta.
(Zna se ko su kraljevi kosarke!, 09. jul 2016 23:41)
Agonija cro sporta je da imamo više olimpijskih medalja nego cijela bivša Juga zajedno a za ove igre smo jači nego ikad. Tako da se vidi tvoje poznavanje sporta. Laku noć.

,,,,,,,,

pre 7 godina

Kad čovjek pogleda Talijani ne mogu dobit Hrvate ni u jednom sportu. Ne znam, ali mislim da u nogometu imaju nekih sedam službenih utakmica nikada Italija nije pobijedila. U vaterpolu ih Hrvatska izdominirala na zadnjoj Olimpijadi u finalu. U košarci Talijancima padobrancima ni domaći teren ni sudije ne pomažu. O rukometu neću ni pričat. Talijani Hrvate ne mogu više dobit ni u boćanju

o.lj.k.

pre 7 godina

Italijani su jedna sirova, "indivualna druzina". Samo na pojedinca pa ako ide-ide. Tu tima nema jos od Riversa i drustvanceta. Hrvati bolji no inace, Bogdanovic bas jak. Sve u svemu dobijamo Kroasane u grupi na OI cenim i naravno nema sta oko rezultata. To je vecno zapisano od cele S?leta sve do Kecmana.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Nikola, 9. jul 2016 23:53)

Riversa???
Uh, jbte, ko sve danas komentarise kosarku...
Pod pretpostavkom da se mislilo na Karltona Majersa... Dobra je to generacija bila, dobri igraci, Gregor Fucka glavni igrac...
Bilo kako bilo, ova generacija je verovatno i jaca po imenima, ali ovo je veliki samar za velikog Mesinu, ne mogu da opisem koliki je to neuspeh za trenera takve reputacije. Svaka cast komsijama, napravili su podvig, ali i dalje je kod njih otvoreno pitanje struke. Ubedjen sam da individualni kvalitet tih igraca trenutno garantuje medalju na svakom takmicenju, ali struka je veliki problem. Da sam na njihovom mestu, sve pare za stranog trenera, jer svojih dobrih ocigledno nemaju, na primer Trinkijeri bi bio pravi izbor. Ali ``tko sam ja da im sudim``...

dorcol

pre 7 godina

realan,tacno kvalifikuju se ,bez obzira na to srbija u fudbalu ima vise uspeha ,3 mesto u montevideu ,u 19 prvaci evrope ,u 20 prvaci sveta ,klupski fudbal prvaci sveta i evrope ,u cemu su oni prvaci, mozda u ne ljuti se covece, dovidjenja ,prijatno.

Stevan

pre 7 godina

Čestitke komšije na vašem plasmanu na OI ali ono kad ulozis milione i milione u organizaciju turnira iako sa ovakvom reprezentacijom i ovakvim Jokicem možeš dobiti svakoga,a dođe Hrvatska koja izgubi od raspale češke 20razlike na EP i dobije Italiju u gostima i grčku i napravi isto šta i vi haha sa 5 puta slabijom rep nego vašom.
Realno,za ovu ekipu je ovaj rezultat ravan osvajanju medalje,posebno što igramo bez pravog centra (Bilan očajan,Planinic solidan),i sa Ukićem na pleju,ali Bogdanovic i Šarić,i Simon su odigrali fenomenalno i sami nose reprezentaciju.Hezonja očajan,previše medijski izvikan barem za sada.Ostali ili ne igraju (Kruslin,Sakic,Arapovic) ili čisti prosjek
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (hr, 9. jul 2016 23:54)

Šta si hteo da kažeš? Ne razumem? To je isto kao da Albanci posle kvalifikacija kažu "Hahahah, Portugalci, vi imate Ronalda, Quaresmu, Pepea, Nanija, Moutinha, a ipak ste uradili isto koliko i mi" a onda Portugal na samom turniru dođe do finala a ALbanci ispadnu u grupi, e tako će isto da bude i sa Hrvatskom.
Pa ovo je kvalifikacioni turnir, mi smo se kroz to prošetali jer plasman nije dovođen u pitanje jer mi tamo idemo da se borimo za zlato. Sa druge strane, vi ste prošli jedva i Vama je ovo kao da ste uzeli zlato, jer će tamo da Vas nakanta kako ko stigne. Mi smo istu ovu Italiju isprašili sa Boga oca koševa razlike na eurobasketu, polupali smo ih kao staru šerpu.

kopernik

pre 7 godina

Teo, Jovic, Simon, Z. Dragic, G. Dragic, Bogdanovic x 2, Hezonja, Nedovic, Milosavljevic, Saric, Bjelica, Macvan, Nurkic, Vucevic, Bilan, Raduljica, Marjanovic, Tomic, Pekovic, Jokic... nastavi niz.

Pa ti izaberi 12...

tutankamon

pre 7 godina

Glavni igraci im Srbi Bogdanovic i Saric, trener Srbin Petrovic.
Pa ovi pravi hrvati operisani od sporta. Da im nije Srba ne bi postojali na sportskoj mapi.
Bez obzira na to, generalno su prosek tako da ova pobeda nad italijanima bas veliko veliko iznenadjenje.


Mi loši u sportu? Vas 20 godina nema na EP u nogometu, nema vas nigdi i smišni ste, jači smo i u košarci uskoro od vas, nogomet je klasika i tu vas nema, uskoro će sve žene u Srbiji gledati hrvatske sportaše samo kao na EP

rioda

pre 7 godina

Italija je pobijedila portoriko, a mi Italiju jel to znači da bi i vas pobijedili? Naravno. Vidimo se komšije!
(mmm, 09. jul 2016 23:53)

Češka zlostavljala Hrvatsku, mi zlostavljali Čehe, da li to znači da bismo mi zlostavljali Hrvatsku? svakako...

jako i do samog kraja

pre 7 godina

Za ove što trče da čestitaju, dečki su otpevali Tompsona. Uživo posle utakmice. Neka, neka, odma' dođe karma u Riju. U grupi sa njima i 20-30 razlike, čisto vaspitno. Kao nekad. Čuj mene, kao uvek.

hmmm

pre 7 godina

To je ta sjajna HR. Grčka, Italija, molim slijedeći, tko koje na redu ? Sjevernjaci ili Balkanci, svejedno je ...
(neopisivo te volim, 09. jul 2016 23:43)

obozavam kad se ovako napale i onda im se desi kvarezma u produzetku i onda placu ceo dan hahhahaaaa....koje paljevine.

VUK

pre 7 godina

@realan.. odbojka i vaterpolo? ženska odbojka i košarka? ti si realno Hrvat i prestao da pratiš odbojku i vaterpolo. Barakude i tako to.. ništa? Eee hvala Bogu da ste se plasirali na OI, da se malo igramo sa Vama.

Sava prolazi kroz Zagreb "srbine"

pre 7 godina

(Sava, 9. jul 2016 23:53)


hahaha smiješan si kao lanjski snijeg!
Da vama srbima nema Hrvata i Mađara, ne biste imali ništa osim košarke, zato tišina.

WagnerBezLove

pre 7 godina

Toliko imamo aduta za ove olimpijske igre da će biti problem to sve pratiti. Ove godine se sprema najveća Hrvatska berba medalja. A sad usputno nam se i košarkaška repka plasirala. Divota. Berba medalja može početi.

zarko

pre 7 godina

Navijao sam za Italiju, ali Hrvati su ipak zasluzili da pobede.
Stvarno bi bilo nepravedno da je Italija prosla posle produzetka jer Hrvatima nije priznat jedan kos Planinica u regularnom toku utakmice i posle toga je jos svirana tehnicaka greska hrvatskoj klupi.

slobinator

pre 7 godina

(hr, 9. jul 2016 23:54)
čovek ostavio realan komentar,što mu nalupaste minuse? ništa nije slagao,čak je I priznao da su 5 puta slabiji od nas.istina je I da su na prvenstvu evrope pukli od jadnih čeha,ali sada su se konsolidovali I dobili dve stvarno teške I značajne utakmice.realno I mi smo imali najslabiju grupu I to kao domaćini,prem da smo mi I francuzi stvarno I najjači od svih učesnika kvalifikacija.doduše I ovi kanađani mi ne deluju baš naivno pa me zanima mogu li sutra da pruže jači otpor francuzima.u riju će dosta zavisiti I od žreba.ako uspemo da izbegnemo amere pre četvrt-finala medalja je realan domet

Lepi Mile

pre 7 godina

Iskrene čestitke Hrvatskoj košarkaškoj reprezentaciji. Bravo za zalaganje, pokazali su da imaju srce. A Bojan Bogdanović, Kruno Simon, Dario Šarić - sve vrhunski igrači. Nadam se da ćemo igrati sa njima u Riu, bila bi to dobra tekma.

ja

pre 7 godina

Povracalo mi se od igre Italijana.U napadu tako bezidejno,dave loptu i onda neki nerezonski sut pri kraju napada,nisu imali resenja na zonu Hrvata,iznenadilo me je da Mesina nije to resio,poslednje poene su dali iz odbojke.Italija je samo skup kvalitetnih individualaca i ništa vise.Trebalo bi da se ugledaju malo na fudbalere,kako se bori za zemlju.
Hrvatska je posle dugo vremena delovala kao tim,imaju sjajne igrace predvodjenim Bojanom Bogdanovicem i Saricem koji je konacno sazreo kao igrac uz savete i rad sa Ivkovicem.Ne znam koliko mogu na Olimpijadi,ali su je apsolutno zasluzili.Tukli i Grcku i Italiju.

Filip

pre 7 godina

Bilo je ugodno citati vaše komentare jučer drage komšije, željeli ste nam lose, najavljivali Talijane da ce nam uzeti mjeru, deklasirati nas, itd.. Ma sto se to dogodilo??? Otkud to da smo i mi u Riu? Haha :) pozdrav sa Jadrana!

pa da

pre 7 godina

sad sam tek shvatio zasto imaju nadimak "vatreni", zato sto se tako brzo napale da ce sve pobediti hahahaaa....nadimak na mestu nema sta.

cico

pre 7 godina

Glavni igraci im Srbi Bogdanovic i Saric, trener Srbin Petrovic.
Pa ovi pravi hrvati operisani od sporta. Da im nije Srba ne bi postojali na sportskoj mapi.
Bez obzira na to, generalno su prosek tako da ova pobeda nad italijanima bas veliko veliko iznenadjenje.
(Sava, 9. jul 2016 23:53)
ovoliko gluposti sa toliko malo riječi, svaka čast ! koga boli tko je koje nacionalnosti, pa nismo u srednjem vijeku

serpico

pre 7 godina

@Mislav
Pedja nije rodjen u istoj nego u SFRJ. Inace je danas ta teritorija pod hrvatskom okupacijom. Ali manimo se politike. Sto se tice ovoga 3 od 5 - teska glupost. Drazen, Kukoc i mozda Radja naspram Divca, Danilovica, Saleta, Palje, Bodiroge, Pedje i da ne nabrajam dalje, a gde su jos Sabonis, Marculjonis, Galis, Novicki, Gasol, Parker itd. - samo u poslednjih 30 godina. Mozda imate 3 medju 20 naj evropskih igraca. Medju 5 nikako. To je sasvim okej. Samo bez preterivanja molim. Inace cestitke na plasmanu u Rio i voleo bih da se sastanemo vec u grupi da vidimo ko je gde trenutno.

Kvalitetan Ame na mjestu playa i ovo borbe za medalju..

pre 7 godina

Vidi se da po komentarima pojedinim Srbijancima nije drago, čak štoviše, pokvarilo im današnji dan i plasman Srbije na OI koji je pao u drugi plan, neka, pravi "sportisti", takve najviše volim kad im je muka a često im je.. :)

Gradjanin Republike Srbije

pre 7 godina

Svaka cast komsije!
Kako je vasa utakmica kasnila zbog tehnickih problema u odnosu na nasu tekmu,imao sam prilike da ispratim dobar dio minutaze i mogu vam reci da ste se potpuno zasluzeno kvalifikovali za Rio kao i mi sami.
Vidimo se na Olimpijadi !

mrgud

pre 7 godina

Saric i Bogdanovic odlicni, naravno uz Acu Petrovica. Koliko sam navijao za Italijane u fudbalu toliko sam danas bio uz Hrvatsku protiv zabara u kosarci. Divljacka igra, ispucavanja za tri poena iz nemogucih pozicija i ulazi pod kos uz stalna glumatanja faulova. Mesina bez neke posebne taktike a videlo se da Hrvati nisu mogli da zaustave Melija na centru. Djentile ubedljivo najvise podbacio. Sve cestitke komsijama!

SrbinsonKruso

pre 7 godina

Bravo za Hrvate, Italijani pukli pod pritiskom, previše soliranja... Hrvati pobedili timskom igrom, i pametno su rasporedili faulove.... Ljudi jel videste Jokića pa ono je luouodilo :)

Borovo selo

pre 7 godina

sad im je opet otvoren put do polufinala kao na EURO. Odakle im ideja da se porede sa Srbijom u kosarci. Kako se lako loze ovi hrvati pa to je cudo.

Zurkolomcina

pre 7 godina

Trenira ih Srbin i Srbi su im glavni igraci. Zato i idu dalje. Ali treba da se mole Bogu da ne nalete na Srbiju, jer cemo ih zgaziti...

nogometas

pre 7 godina

Nikad ovako momčadski nismo odigrali,ali Aco ima pet boljih centara od Bilana i Planinica...Tomić,Bender,Zizic,Arapović,Barač ...mora to korigirat.Play je najveći problem.Ova momčad uz korekcije na centarskim pozicijama može do medalje u Riu.

Kajv

pre 7 godina

Ma ovo nije košarka....svaka čast na obrani i saricevim skokovima uz iskusnog Bogdanovića....lopta ide sporo i bezidejno ...pleya nemamo ko ni centra ....al ajde uspjeh je plasman i sretno....

Samo Boby i Gudura umesto Stimca i Dangubica.

pre 7 godina

Saric izvrstan, sve ostalo na nivou naseg Markovica ili mnogo gore. Jedva vas cekamo. A ako bude igrao i Boby proci cete gore nego Porto Rico.

Panac

pre 7 godina

Odlicno, fali i jedna ekipa koja ce na Igrama da sluzi za nabijanje razlike!
(Kol, 09. jul 2016 23:40)

Pazi ! Nije dobro pljuvati druge... može vjetar promijeniti smjer. Hrv samo fali jedan pravi play i centar.... onda mogu sa svima biti ravnopravni ( osim USA )

Svaka čast dečki ! Iznenadili ste me

Stara kuka

pre 7 godina

@Kosarkas
Haha realno je da dolazite na naše sajtove i lecite komplekse i pokazujete srbomrznju.Jesi gledao kosarkas mec uopšte?Kakva divna atomska kosarka,posebno pod obručima.LOL

GoranNS

pre 7 godina

To je razlika između nas i komšija. Oni i u košarci idu na OI i na velika takmičenja, uz fudbal i rukomet. Mi samo košarka.
(realan, 9. jul 2016 23:59)
O cemu ti pricas vaterpolo,odbojka muska i zenska,fudbal svetski prvaci i kosarci muska i zenska ekipa nedavno obe ekipe bile prvaci evrope i vice sampioni svet!Kratko ti je pamcenje Realni mada si daleko od svog pseudonima!!!

Zoran

pre 7 godina

čovječe, pa u reprezentacima su vam počeli igrati igrači sa istim prezimenima, čitam naslov bogradović utišao torino, pomislim kakve veze ima bogdanović sa torinom kad ono ..... nevjerovatno. valjda otud porijeklo tolike nominalno mržnje.

Lupaj

pre 7 godina

@realan Kosarka (ž i m), odbojka (ž i m), vaterpolo, tenis, atletika, plivanje...... Ok, ako racunamo medalje Srbije u poredjenju sa Hrvatskom na velikim takmicenja, kakva je onda realnost, "realni"? Sva zlata, srebra i bronze u vaterpolu, kosarci, odbojci, tenisu i ostalim sportovima Hrvati nece dostici za narednih 20 godina cak i da Srbija ne osvoji nista od sada. Svaka im cast za fudbal, ali ajmo malo realno sada.

Panac

pre 7 godina

stara kuko ako su italiani nikad gori ti onda neznas sta je košarka sve same nba zvezde a ovo sto su izgubili od hrvata je realno jer odavno nisam gledo ovako timsku igru hrvata a ovaj bogdanivic je car
(pp, 09. jul 2016 23:44)

Bravo za komentar!
Zaslužena pobjeda !

GoranNS

pre 7 godina

Gledao sam utakicu vasu posto smo mi vec u prvoj cetvrtini obezbedili vizu za Rio,ne zelim da umanjim pobedu Hrvata ali ono sto su Italijani pokazali je blagi ocaj bez ideje u igri,ne mogu da se setim da li su Hrvati usli u bonus sa prekrsajevima u prvom poluvremenu za drugo znam da su tek u produzetku usli sto govori o losoj igri u napadu Italijana,tako se basket ne igra.Jos jedno cestitke i sretan put u Rio,nemojte se loziti kvalitetnije ekipe bi vam cetiri kljucna igraca opteretila licnim vec u prvom poluvremenu sto Italijani veceras nisu uradili.Bravo nasim kosarkasima za fenomenalnu pariju odavno nisam video da je neko posle prve cetvrtine zavrsio posao!!!

Stara kuka

pre 7 godina

@pp
Daj bre kako vas nije sramota.Kakve veze ima sto igraju u NBA?Kako su funkcionisali?Kakvi su im centri?Kakva je bila igra pod kosem?Kakva im je bila timska igra u napadu?Akcije?
Ovo sto Srbija iga je kosarka.Svako realan ce reci da bi ovakvu Italiju a i Rvatsku dobili bar 15-20 razlike.

vlade

pre 7 godina

italijani koliko para bacaju u etar generalno, mogli su da plate nekom dobrom američkom pleju da igra za njih, jer za one njihove nba induvidualce, treba neko takvog kalibra, da ih razigrava.. drugačije - ništa! ovo im je bila odlična prilika da se na mala vrata vrate u svetski vrh, ali ni na ovaj način nisu mogli!

dorcol

pre 7 godina

realan ,i sta su osvojili ........,imamo vece uspehe u fudbalu ,3 na svetu u montevideu ,u 19 evropski ,u 20 svetski prvaci ,klupski fudbal, svetskog i evropskog prvaka ,jedno finale ,budi realan hehehehe

Svasta

pre 7 godina

@realan A cekaj, sta je sa odbojkom? Osim ovih OI, i mi uvek idemo na velika takmicenja? A tenis, vaterpolo, i ostali sportovi? Ne znas ti prijatelju nista o sportu, a nesto mi se cini da si ti komsija iz susedne drzave pa ti je malo krivo :)

Stara kuka

pre 7 godina

@Mislav
Hehe rodjeni da ali ne znaci da su rvati.Nisu naravno.Ako si negde rodjen to znaci da si drzavljanin te države ali nacionalnost je nesto drugo.Pa vi prvi trazite krvna zrnca.

Stara kuka

pre 7 godina

@realan
Sta pričaš i lupetas.Vaterpolo plus u zenskom timskom odbojka i kosarka.Muska odbojka nije bilo sreće a rukomet kod nas ne postoji odavno.

Laki

pre 7 godina

Hehe... Ponadali se susjedi nešto za OI. Voleo bih da nam padnu bar u grupnoj fazi, pa da bude jedno stavljanje na mesto i komšijsko odučavanje.

Zadar

pre 7 godina

Sjajna partija nasih, ali Ria ne bi vidili da braca Srbi nisu bili domacini :)) sto se igre tice apsolutno smo ih nadigrali,ovakva hrvatska pocinje licit na pravu ekipu. Jos samo da nam vi dopadnete u grupi pa da se cereamo kako valja.Sa ovakvom igrom bili bi na knap.

ivan

pre 7 godina

portoriko, nikad nisam vidio losiji tim katastrofa. imali su srece ovi hrvati. taj portoriko, nikad losiji uzas katastrofa. kakav kaos pod kosem poima nemaju

Sava

pre 7 godina

Glavni igraci im Srbi Bogdanovic i Saric, trener Srbin Petrovic.
Pa ovi pravi hrvati operisani od sporta. Da im nije Srba ne bi postojali na sportskoj mapi.
Bez obzira na to, generalno su prosek tako da ova pobeda nad italijanima bas veliko veliko iznenadjenje.

Mislav

pre 7 godina

Bravo, na mala vrata, niko nije očekivo ni davo neke šanse.. Grčka, Italija, na tuđem parketu. Italija po imenima i domaćinstvu prvi favorit ali ubjedljivo. Grčka i Hrvatska u šarenim sastavima, kad se sve sagleda Hr je oduševila plasmanom. Nije mala stvar. Ipak je Cro po tradiciji a posebno po legendama klasa iznad, uz dužno poštovanje Italiji. Pa jedno 3 od 5 najboljih košarkaša ikad iz Europe su iz Hrvatske. A tu i ne brojim Peđu koji je rođen u istoj ;)
Medalji se ne nadamo ali ako se ponudi neko čudo bolje da smo tamo nego ovamo :D

Košarkaš

pre 7 godina

Italijani nikad ali nikad gori.Realno je ovo.
(Stara kuka, 09. jul 2016 23:36)
Pa bilo bi čudo da ste rekli da smo pobijedili zbog nas.Inače ovo je bila najbolja Italija u povijesti.

hr

pre 7 godina

Čestitke komšije na vašem plasmanu na OI ali ono kad ulozis milione i milione u organizaciju turnira iako sa ovakvom reprezentacijom i ovakvim Jokicem možeš dobiti svakoga,a dođe Hrvatska koja izgubi od raspale češke 20razlike na EP i dobije Italiju u gostima i grčku i napravi isto šta i vi haha sa 5 puta slabijom rep nego vašom.
Realno,za ovu ekipu je ovaj rezultat ravan osvajanju medalje,posebno što igramo bez pravog centra (Bilan očajan,Planinic solidan),i sa Ukićem na pleju,ali Bogdanovic i Šarić,i Simon su odigrali fenomenalno i sami nose reprezentaciju.Hezonja očajan,previše medijski izvikan barem za sada.Ostali ili ne igraju (Kruslin,Sakic,Arapovic) ili čisti prosjek

Sava prolazi kroz Zagreb "srbine"

pre 7 godina

(Sava, 9. jul 2016 23:53)


hahaha smiješan si kao lanjski snijeg!
Da vama srbima nema Hrvata i Mađara, ne biste imali ništa osim košarke, zato tišina.

dorcol

pre 7 godina

realan,tacno kvalifikuju se ,bez obzira na to srbija u fudbalu ima vise uspeha ,3 mesto u montevideu ,u 19 prvaci evrope ,u 20 prvaci sveta ,klupski fudbal prvaci sveta i evrope ,u cemu su oni prvaci, mozda u ne ljuti se covece, dovidjenja ,prijatno.

Danilo

pre 7 godina

Nije baš Bogdanović već mnogo više fenomenalni Šarić!
I trener Aca,Srbin, koji je od luzera svetske klase, stvorio ekipu koja šamara i Grke i Italijane!
Ipak, biće to nedovoljno za nas ako nas slučajno sretnu na OI!
Svaka čast Hrvatima jer imali su i m..a i srce i sve, prvi put nakon deset godina, rekao bih?

tutankamon

pre 7 godina

Glavni igraci im Srbi Bogdanovic i Saric, trener Srbin Petrovic.
Pa ovi pravi hrvati operisani od sporta. Da im nije Srba ne bi postojali na sportskoj mapi.
Bez obzira na to, generalno su prosek tako da ova pobeda nad italijanima bas veliko veliko iznenadjenje.


Mi loši u sportu? Vas 20 godina nema na EP u nogometu, nema vas nigdi i smišni ste, jači smo i u košarci uskoro od vas, nogomet je klasika i tu vas nema, uskoro će sve žene u Srbiji gledati hrvatske sportaše samo kao na EP

Ivan

pre 7 godina

Odavno nisam video goru timsku igru od jedne reprezentacije, kao sto je Italija igrala ovaj turnir. Oni rodjaci celu utakmicu prave neke izolacije za Galinarija i Belinelija, kao da je svaki napad poslednji minut. Centri ne postoje. 0 poena od njih za ceo mec. Akcija ne postoji. Beskrajno guranje i pokusaj prodora iznudjivanja nekih faulova... Apsolutno nisu zasluzili da pobede. Hrvati gurali loptu u ruke Bogdanovicu i isplatilo se, jer je Italija amaterska reprezentacija i nema ko da ga cuva. Neki ozbiljniji trener bi mu dao flastera na ovako vaznoj utakmici. Ne bi presao deset poena. Sada mi je jasno zbog cega Italija propusta toliko takmicenja.

Nikola

pre 7 godina

Italijani su jedna sirova, "indivualna druzina". Samo na pojedinca pa ako ide-ide. Tu tima nema jos od Riversa i drustvanceta. Hrvati bolji no inace, Bogdanovic bas jak. Sve u svemu dobijamo Kroasane u grupi na OI cenim i naravno nema sta oko rezultata. To je vecno zapisano od cele S?leta sve do Kecmana.

Rocky Balboa

pre 7 godina

Trio Šarić-Bogdanović-Simon,Šarić i Jokić najbolji mladi igrači Europe,Aco pokazao da je veliki stručnjak,konačno se okupili i velikani Kukoč-Rađa-Stojko i odlazak u Rio na najteži mogući način,preko Grka i domaćina,bravo momci !!

Zurkolomcina

pre 7 godina

Trenira ih Srbin i Srbi su im glavni igraci. Zato i idu dalje. Ali treba da se mole Bogu da ne nalete na Srbiju, jer cemo ih zgaziti...

pp

pre 7 godina

stara kuko ako su italiani nikad gori ti onda neznas sta je košarka sve same nba zvezde a ovo sto su izgubili od hrvata je realno jer odavno nisam gledo ovako timsku igru hrvata a ovaj bogdanivic je car

blok

pre 7 godina

Aca Petrović je košarkaški genije. Kako je motivisao repku, videla se razlika od one tradicionalne hrvatske letargije i psihopadova. Tu je, koliko sam video, bio i Rađa... Imaju dosta razloga za brigu - Bogdanović nije konstantan; Simon i Ukić su jako dobri, ali nisu vanserijski igrači. Jedino je Šarić svetska klasa... Neće daleko na OI, ali mogu da naprave štetu. Ako naletimo na njih, favoriti smo. Jednom moraju da pobede (ko mi njih u fudbalu), ali nadam se da još nije vreme.

Ante

pre 7 godina

Na kraju ce proci ko i nogometasi., vecita agonija cro sporta.
(Zna se ko su kraljevi kosarke!, 09. jul 2016 23:41)
Agonija cro sporta je da imamo više olimpijskih medalja nego cijela bivša Juga zajedno a za ove igre smo jači nego ikad. Tako da se vidi tvoje poznavanje sporta. Laku noć.

WagnerBezLove

pre 7 godina

Toliko imamo aduta za ove olimpijske igre da će biti problem to sve pratiti. Ove godine se sprema najveća Hrvatska berba medalja. A sad usputno nam se i košarkaška repka plasirala. Divota. Berba medalja može početi.

jako i do samog kraja

pre 7 godina

Za ove što trče da čestitaju, dečki su otpevali Tompsona. Uživo posle utakmice. Neka, neka, odma' dođe karma u Riju. U grupi sa njima i 20-30 razlike, čisto vaspitno. Kao nekad. Čuj mene, kao uvek.

Borovo selo

pre 7 godina

sad im je opet otvoren put do polufinala kao na EURO. Odakle im ideja da se porede sa Srbijom u kosarci. Kako se lako loze ovi hrvati pa to je cudo.

Stevan

pre 7 godina

Pa bilo bi čudo da ste rekli da smo pobijedili zbog nas.Inače ovo je bila najbolja Italija u povijesti.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Košarkaš, 9. jul 2016 23:49)

Tim Italije koji Vi uspete da dobijete, nikako ne može biti najbolji tim Italije u istoriji. Pozz

serpico

pre 7 godina

@Mislav
Pedja nije rodjen u istoj nego u SFRJ. Inace je danas ta teritorija pod hrvatskom okupacijom. Ali manimo se politike. Sto se tice ovoga 3 od 5 - teska glupost. Drazen, Kukoc i mozda Radja naspram Divca, Danilovica, Saleta, Palje, Bodiroge, Pedje i da ne nabrajam dalje, a gde su jos Sabonis, Marculjonis, Galis, Novicki, Gasol, Parker itd. - samo u poslednjih 30 godina. Mozda imate 3 medju 20 naj evropskih igraca. Medju 5 nikako. To je sasvim okej. Samo bez preterivanja molim. Inace cestitke na plasmanu u Rio i voleo bih da se sastanemo vec u grupi da vidimo ko je gde trenutno.

Lupaj

pre 7 godina

@realan Kosarka (ž i m), odbojka (ž i m), vaterpolo, tenis, atletika, plivanje...... Ok, ako racunamo medalje Srbije u poredjenju sa Hrvatskom na velikim takmicenja, kakva je onda realnost, "realni"? Sva zlata, srebra i bronze u vaterpolu, kosarci, odbojci, tenisu i ostalim sportovima Hrvati nece dostici za narednih 20 godina cak i da Srbija ne osvoji nista od sada. Svaka im cast za fudbal, ali ajmo malo realno sada.

kopernik

pre 7 godina

Teo, Jovic, Simon, Z. Dragic, G. Dragic, Bogdanovic x 2, Hezonja, Nedovic, Milosavljevic, Saric, Bjelica, Macvan, Nurkic, Vucevic, Bilan, Raduljica, Marjanovic, Tomic, Pekovic, Jokic... nastavi niz.

Pa ti izaberi 12...

pejke

pre 7 godina

Hvala Bogu treća sreća...već sam mislio da je nakon Portugala, Federera i Italija na redu...dečkima kapa do poda!
Čestitke i Srbiji
Vidimo se u Riju!

Kvalitetan Ame na mjestu playa i ovo borbe za medalju..

pre 7 godina

Vidi se da po komentarima pojedinim Srbijancima nije drago, čak štoviše, pokvarilo im današnji dan i plasman Srbije na OI koji je pao u drugi plan, neka, pravi "sportisti", takve najviše volim kad im je muka a često im je.. :)

axaxt

pre 7 godina

Bolji su bili Hrvati, u odbrani su bili odlični, ali igra u napadu im je mnogo loša idalje. Previše igraju solo, zadnjih 10 minuta samo 1-1 napadi preko Bogdanovića i Šarića. Italijane nije htelo danas, ispromašivali su se pošteno, ali im je selekcija šuta standardno očajna.

U prevodu zaslužili su Rio, ali ne bi trebalo da nam prave probleme, igra im je daleko ispod naše.

Stevan

pre 7 godina

Čestitke komšije na vašem plasmanu na OI ali ono kad ulozis milione i milione u organizaciju turnira iako sa ovakvom reprezentacijom i ovakvim Jokicem možeš dobiti svakoga,a dođe Hrvatska koja izgubi od raspale češke 20razlike na EP i dobije Italiju u gostima i grčku i napravi isto šta i vi haha sa 5 puta slabijom rep nego vašom.
Realno,za ovu ekipu je ovaj rezultat ravan osvajanju medalje,posebno što igramo bez pravog centra (Bilan očajan,Planinic solidan),i sa Ukićem na pleju,ali Bogdanovic i Šarić,i Simon su odigrali fenomenalno i sami nose reprezentaciju.Hezonja očajan,previše medijski izvikan barem za sada.Ostali ili ne igraju (Kruslin,Sakic,Arapovic) ili čisti prosjek
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (hr, 9. jul 2016 23:54)

Šta si hteo da kažeš? Ne razumem? To je isto kao da Albanci posle kvalifikacija kažu "Hahahah, Portugalci, vi imate Ronalda, Quaresmu, Pepea, Nanija, Moutinha, a ipak ste uradili isto koliko i mi" a onda Portugal na samom turniru dođe do finala a ALbanci ispadnu u grupi, e tako će isto da bude i sa Hrvatskom.
Pa ovo je kvalifikacioni turnir, mi smo se kroz to prošetali jer plasman nije dovođen u pitanje jer mi tamo idemo da se borimo za zlato. Sa druge strane, vi ste prošli jedva i Vama je ovo kao da ste uzeli zlato, jer će tamo da Vas nakanta kako ko stigne. Mi smo istu ovu Italiju isprašili sa Boga oca koševa razlike na eurobasketu, polupali smo ih kao staru šerpu.

VUK

pre 7 godina

@realan.. odbojka i vaterpolo? ženska odbojka i košarka? ti si realno Hrvat i prestao da pratiš odbojku i vaterpolo. Barakude i tako to.. ništa? Eee hvala Bogu da ste se plasirali na OI, da se malo igramo sa Vama.

hmmm

pre 7 godina

To je ta sjajna HR. Grčka, Italija, molim slijedeći, tko koje na redu ? Sjevernjaci ili Balkanci, svejedno je ...
(neopisivo te volim, 09. jul 2016 23:43)

obozavam kad se ovako napale i onda im se desi kvarezma u produzetku i onda placu ceo dan hahhahaaaa....koje paljevine.

dorcol

pre 7 godina

realan ,i sta su osvojili ........,imamo vece uspehe u fudbalu ,3 na svetu u montevideu ,u 19 evropski ,u 20 svetski prvaci ,klupski fudbal, svetskog i evropskog prvaka ,jedno finale ,budi realan hehehehe

bukefal

pre 7 godina

A da mi nismo bili domacini oni ne bi ni ucestvovali na turniru za Rio.Sta ti je sport,bilo kako bilo bolji su od Italijana i zasluzeno idu na OI.

Samo Boby i Gudura umesto Stimca i Dangubica.

pre 7 godina

Saric izvrstan, sve ostalo na nivou naseg Markovica ili mnogo gore. Jedva vas cekamo. A ako bude igrao i Boby proci cete gore nego Porto Rico.

GoranNS

pre 7 godina

To je razlika između nas i komšija. Oni i u košarci idu na OI i na velika takmičenja, uz fudbal i rukomet. Mi samo košarka.
(realan, 9. jul 2016 23:59)
O cemu ti pricas vaterpolo,odbojka muska i zenska,fudbal svetski prvaci i kosarci muska i zenska ekipa nedavno obe ekipe bile prvaci evrope i vice sampioni svet!Kratko ti je pamcenje Realni mada si daleko od svog pseudonima!!!

nogometas

pre 7 godina

Nikad ovako momčadski nismo odigrali,ali Aco ima pet boljih centara od Bilana i Planinica...Tomić,Bender,Zizic,Arapović,Barač ...mora to korigirat.Play je najveći problem.Ova momčad uz korekcije na centarskim pozicijama može do medalje u Riu.

Laki

pre 7 godina

Hehe... Ponadali se susjedi nešto za OI. Voleo bih da nam padnu bar u grupnoj fazi, pa da bude jedno stavljanje na mesto i komšijsko odučavanje.

pa da

pre 7 godina

sad sam tek shvatio zasto imaju nadimak "vatreni", zato sto se tako brzo napale da ce sve pobediti hahahaaa....nadimak na mestu nema sta.

Vladi

pre 7 godina

Mladi Zizic se povrijedi, Hamilton ode za parama u NBA, Radosevic ozlijdjen - Hezonja mi nije nesto ulijevao nadu - igra neki Kruslin, Sakic - ipak nesto ima u timskom duhu, tek sada kuzim zasto je Srbija toliko jaka.

Stara kuka

pre 7 godina

@Mislav
Hehe rodjeni da ali ne znaci da su rvati.Nisu naravno.Ako si negde rodjen to znaci da si drzavljanin te države ali nacionalnost je nesto drugo.Pa vi prvi trazite krvna zrnca.

easymoney

pre 7 godina

Svaka cast Hrvati, dobiti Italijane kod kuce u punom sastavu je za svaki respekt.
Saric je izdominirao u skoku, kljucan igrac veceras bio uz Simona, sjajna rola i Planinica, vidimo se u Riu :-)

ivan

pre 7 godina

portoriko, nikad nisam vidio losiji tim katastrofa. imali su srece ovi hrvati. taj portoriko, nikad losiji uzas katastrofa. kakav kaos pod kosem poima nemaju

cico

pre 7 godina

Glavni igraci im Srbi Bogdanovic i Saric, trener Srbin Petrovic.
Pa ovi pravi hrvati operisani od sporta. Da im nije Srba ne bi postojali na sportskoj mapi.
Bez obzira na to, generalno su prosek tako da ova pobeda nad italijanima bas veliko veliko iznenadjenje.
(Sava, 9. jul 2016 23:53)
ovoliko gluposti sa toliko malo riječi, svaka čast ! koga boli tko je koje nacionalnosti, pa nismo u srednjem vijeku

Filip

pre 7 godina

Bilo je ugodno citati vaše komentare jučer drage komšije, željeli ste nam lose, najavljivali Talijane da ce nam uzeti mjeru, deklasirati nas, itd.. Ma sto se to dogodilo??? Otkud to da smo i mi u Riu? Haha :) pozdrav sa Jadrana!

Stara kuka

pre 7 godina

@pp
Daj bre kako vas nije sramota.Kakve veze ima sto igraju u NBA?Kako su funkcionisali?Kakvi su im centri?Kakva je bila igra pod kosem?Kakva im je bila timska igra u napadu?Akcije?
Ovo sto Srbija iga je kosarka.Svako realan ce reci da bi ovakvu Italiju a i Rvatsku dobili bar 15-20 razlike.

rioda

pre 7 godina

Italija je pobijedila portoriko, a mi Italiju jel to znači da bi i vas pobijedili? Naravno. Vidimo se komšije!
(mmm, 09. jul 2016 23:53)

Češka zlostavljala Hrvatsku, mi zlostavljali Čehe, da li to znači da bismo mi zlostavljali Hrvatsku? svakako...

zz top

pre 7 godina

Bravo Hrvati. Evo tek sada gledam snimak na tv-u i gustiram jutarnji nes. Italija je imala ogromnu prednost zbog domaćeg terena. Šteta što je sinoć igrano u isto vreme kada i naši, znao sam da će da bude drama, možda domaćinsko suđenje, da će da rešava par lopti na kraju. Nek kaže koj šta oće, drago mi je da u Rio idu dve ex-yu ekipe !

Zoran

pre 7 godina

čovječe, pa u reprezentacima su vam počeli igrati igrači sa istim prezimenima, čitam naslov bogradović utišao torino, pomislim kakve veze ima bogdanović sa torinom kad ono ..... nevjerovatno. valjda otud porijeklo tolike nominalno mržnje.

kewl_bron

pre 7 godina

Dobra utakmica, puna tempa i brzih akcija sa obe strane. Pobedio je tim koji je igrao timski kvalitetnije, cinilo se kao da se Italijani previse oslanjaju na solo akcije.

Stara kuka

pre 7 godina

@Kosarkas
Haha realno je da dolazite na naše sajtove i lecite komplekse i pokazujete srbomrznju.Jesi gledao kosarkas mec uopšte?Kakva divna atomska kosarka,posebno pod obručima.LOL

Svasta

pre 7 godina

@realan A cekaj, sta je sa odbojkom? Osim ovih OI, i mi uvek idemo na velika takmicenja? A tenis, vaterpolo, i ostali sportovi? Ne znas ti prijatelju nista o sportu, a nesto mi se cini da si ti komsija iz susedne drzave pa ti je malo krivo :)

kill bill

pre 7 godina

italijane je u košarci koštao selektor, isto kao i hrvate u fudbalu. ili tako nekako. šarić klasa, ima taj šampionski mentalitet, a još uvek je mlad i biće još veća zver od igrača. bogdanović prati, generalno imaju dobar timski duh. ne znam koliko mogu u riu, ali nekome će sigurno zakomplikovati život. sve čestitke na prolazu.
plus, uvek je lepo kad italijani plaču. :)

Zadar

pre 7 godina

Sjajna partija nasih, ali Ria ne bi vidili da braca Srbi nisu bili domacini :)) sto se igre tice apsolutno smo ih nadigrali,ovakva hrvatska pocinje licit na pravu ekipu. Jos samo da nam vi dopadnete u grupi pa da se cereamo kako valja.Sa ovakvom igrom bili bi na knap.

mrgud

pre 7 godina

Saric i Bogdanovic odlicni, naravno uz Acu Petrovica. Koliko sam navijao za Italijane u fudbalu toliko sam danas bio uz Hrvatsku protiv zabara u kosarci. Divljacka igra, ispucavanja za tri poena iz nemogucih pozicija i ulazi pod kos uz stalna glumatanja faulova. Mesina bez neke posebne taktike a videlo se da Hrvati nisu mogli da zaustave Melija na centru. Djentile ubedljivo najvise podbacio. Sve cestitke komsijama!

Miro

pre 7 godina

Hvala na podršci komšije! Ovaj plasman za Hrvatsku je kao osvojena medalja na OI. Vi ste tamo kandidat za finale, a mi se moramo truditi bar nekoga pobijediti.
Svejedno, lijepo ce biti pratiti vaterpolo, rukomet i košarku...

Panac

pre 7 godina

stara kuko ako su italiani nikad gori ti onda neznas sta je košarka sve same nba zvezde a ovo sto su izgubili od hrvata je realno jer odavno nisam gledo ovako timsku igru hrvata a ovaj bogdanivic je car
(pp, 09. jul 2016 23:44)

Bravo za komentar!
Zaslužena pobjeda !

Panac

pre 7 godina

Odlicno, fali i jedna ekipa koja ce na Igrama da sluzi za nabijanje razlike!
(Kol, 09. jul 2016 23:40)

Pazi ! Nije dobro pljuvati druge... može vjetar promijeniti smjer. Hrv samo fali jedan pravi play i centar.... onda mogu sa svima biti ravnopravni ( osim USA )

Svaka čast dečki ! Iznenadili ste me

GoranNS

pre 7 godina

Gledao sam utakicu vasu posto smo mi vec u prvoj cetvrtini obezbedili vizu za Rio,ne zelim da umanjim pobedu Hrvata ali ono sto su Italijani pokazali je blagi ocaj bez ideje u igri,ne mogu da se setim da li su Hrvati usli u bonus sa prekrsajevima u prvom poluvremenu za drugo znam da su tek u produzetku usli sto govori o losoj igri u napadu Italijana,tako se basket ne igra.Jos jedno cestitke i sretan put u Rio,nemojte se loziti kvalitetnije ekipe bi vam cetiri kljucna igraca opteretila licnim vec u prvom poluvremenu sto Italijani veceras nisu uradili.Bravo nasim kosarkasima za fenomenalnu pariju odavno nisam video da je neko posle prve cetvrtine zavrsio posao!!!

,,,,,,,,

pre 7 godina

Kad čovjek pogleda Talijani ne mogu dobit Hrvate ni u jednom sportu. Ne znam, ali mislim da u nogometu imaju nekih sedam službenih utakmica nikada Italija nije pobijedila. U vaterpolu ih Hrvatska izdominirala na zadnjoj Olimpijadi u finalu. U košarci Talijancima padobrancima ni domaći teren ni sudije ne pomažu. O rukometu neću ni pričat. Talijani Hrvate ne mogu više dobit ni u boćanju

slobinator

pre 7 godina

(hr, 9. jul 2016 23:54)
čovek ostavio realan komentar,što mu nalupaste minuse? ništa nije slagao,čak je I priznao da su 5 puta slabiji od nas.istina je I da su na prvenstvu evrope pukli od jadnih čeha,ali sada su se konsolidovali I dobili dve stvarno teške I značajne utakmice.realno I mi smo imali najslabiju grupu I to kao domaćini,prem da smo mi I francuzi stvarno I najjači od svih učesnika kvalifikacija.doduše I ovi kanađani mi ne deluju baš naivno pa me zanima mogu li sutra da pruže jači otpor francuzima.u riju će dosta zavisiti I od žreba.ako uspemo da izbegnemo amere pre četvrt-finala medalja je realan domet

Kajv

pre 7 godina

Ma ovo nije košarka....svaka čast na obrani i saricevim skokovima uz iskusnog Bogdanovića....lopta ide sporo i bezidejno ...pleya nemamo ko ni centra ....al ajde uspjeh je plasman i sretno....

Gradjanin Republike Srbije

pre 7 godina

Svaka cast komsije!
Kako je vasa utakmica kasnila zbog tehnickih problema u odnosu na nasu tekmu,imao sam prilike da ispratim dobar dio minutaze i mogu vam reci da ste se potpuno zasluzeno kvalifikovali za Rio kao i mi sami.
Vidimo se na Olimpijadi !

o.lj.k.

pre 7 godina

Italijani su jedna sirova, "indivualna druzina". Samo na pojedinca pa ako ide-ide. Tu tima nema jos od Riversa i drustvanceta. Hrvati bolji no inace, Bogdanovic bas jak. Sve u svemu dobijamo Kroasane u grupi na OI cenim i naravno nema sta oko rezultata. To je vecno zapisano od cele S?leta sve do Kecmana.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Nikola, 9. jul 2016 23:53)

Riversa???
Uh, jbte, ko sve danas komentarise kosarku...
Pod pretpostavkom da se mislilo na Karltona Majersa... Dobra je to generacija bila, dobri igraci, Gregor Fucka glavni igrac...
Bilo kako bilo, ova generacija je verovatno i jaca po imenima, ali ovo je veliki samar za velikog Mesinu, ne mogu da opisem koliki je to neuspeh za trenera takve reputacije. Svaka cast komsijama, napravili su podvig, ali i dalje je kod njih otvoreno pitanje struke. Ubedjen sam da individualni kvalitet tih igraca trenutno garantuje medalju na svakom takmicenju, ali struka je veliki problem. Da sam na njihovom mestu, sve pare za stranog trenera, jer svojih dobrih ocigledno nemaju, na primer Trinkijeri bi bio pravi izbor. Ali ``tko sam ja da im sudim``...

Ivan Nis

pre 7 godina

Kao veliki obozavalac kosarke, cestitam Hrvatskoj ucesce na OI. Jos jedan ogroman uspeh za kosarku sa ovih prostora. Od 12 reprezentacija iz celog sveta, dve sa Balkana. Srbija do finala!

Lepi Mile

pre 7 godina

Iskrene čestitke Hrvatskoj košarkaškoj reprezentaciji. Bravo za zalaganje, pokazali su da imaju srce. A Bojan Bogdanović, Kruno Simon, Dario Šarić - sve vrhunski igrači. Nadam se da ćemo igrati sa njima u Riu, bila bi to dobra tekma.

Stara kuka

pre 7 godina

@realan
Sta pričaš i lupetas.Vaterpolo plus u zenskom timskom odbojka i kosarka.Muska odbojka nije bilo sreće a rukomet kod nas ne postoji odavno.

SrbinsonKruso

pre 7 godina

Bravo za Hrvate, Italijani pukli pod pritiskom, previše soliranja... Hrvati pobedili timskom igrom, i pametno su rasporedili faulove.... Ljudi jel videste Jokića pa ono je luouodilo :)

vlade

pre 7 godina

italijani koliko para bacaju u etar generalno, mogli su da plate nekom dobrom američkom pleju da igra za njih, jer za one njihove nba induvidualce, treba neko takvog kalibra, da ih razigrava.. drugačije - ništa! ovo im je bila odlična prilika da se na mala vrata vrate u svetski vrh, ali ni na ovaj način nisu mogli!

ja

pre 7 godina

Povracalo mi se od igre Italijana.U napadu tako bezidejno,dave loptu i onda neki nerezonski sut pri kraju napada,nisu imali resenja na zonu Hrvata,iznenadilo me je da Mesina nije to resio,poslednje poene su dali iz odbojke.Italija je samo skup kvalitetnih individualaca i ništa vise.Trebalo bi da se ugledaju malo na fudbalere,kako se bori za zemlju.
Hrvatska je posle dugo vremena delovala kao tim,imaju sjajne igrace predvodjenim Bojanom Bogdanovicem i Saricem koji je konacno sazreo kao igrac uz savete i rad sa Ivkovicem.Ne znam koliko mogu na Olimpijadi,ali su je apsolutno zasluzili.Tukli i Grcku i Italiju.

zarko

pre 7 godina

Navijao sam za Italiju, ali Hrvati su ipak zasluzili da pobede.
Stvarno bi bilo nepravedno da je Italija prosla posle produzetka jer Hrvatima nije priznat jedan kos Planinica u regularnom toku utakmice i posle toga je jos svirana tehnicaka greska hrvatskoj klupi.