Nova vest
Fudbal

Utorak, 01.06.2010.

10:02

Adriano pozirao sa automatom?

Brazilski fudbaler Adriano našao se ponovo u centru pažnje medija pošto je brazilski list „O Dia“ objavio njegovu fotografiju sa automatskom puškom u rukama.

Izvor: MT

Autor:MT

Default images

Budući centarfor Rome je, kako se navodi, na fotografijama pozirao sa članovima poznatog narko kartela „Comando Vermelho“.

Na jednoj fotografiji Adriano drži automatsku pušku, dok drugi član bande ima pozlaćeni AK-47 („Kalašnjikov“). Na drugoj fotografiji obojica poziraju pokazujući prstima znak bande.

Brazilski fudbaler nije se pojavio na saslušanju u vezi sa navodnom povezanošću sa narko dilerima.

Sumnja se da je Adriano finansijski sarađivao sa članovima narko kartela kojivodi Fabijano Atanasio da Silva u faveli Vila Kruzeiro, u kojoj je brazilski fudbaler rođen i odrastao. Da Silva je optužen da je umešan u obaranje policijskog helikoptera 17. oktobra 2009. godine kada su poginula trojica policajaca. Takođe, oktobra 2008. optužen je za ubistvo upravnika zatvora.

Adrianov zastupnik tvrdi da njegov klijent na fotografiji drži repliku koja se koristi u pejntbolu, dok je dok je zlatni AK-47 u stvari deo lampe.

Fotografije su napravljene u Italiji, dok je Adriano još uvek nastupao za Inter.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

38 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve
Novo Sport Video Menu