Nova vest
Fudbal

Subota, 31.12.2011.

17:31

Povratak Tošića, odlazak Mezenge

Kao što je i najavljeno, levi bek Duško Tošić u subotu se vratio u Crvenu zvezdu nakon pozajmice u španskom Betisu.

Izvor: SO

Autor: SO

Default images

Takođe, napadač Bruno Mezenga, koji je u prethodnom periodu igrao u Zvezdi na pozajmici, vratio se u Flamengo.

"Želim da naglasim da se nisam vratio na Marakanu jer nisam imao drugog izbora. Mogao sam da ostanem, imao sam finansijski odlične uslove, možda bih i dobio šansu u drugoj polusezoni, ali želeo sam da se vratim u svoj klub i opet sarađujem sa Prosinečkim“, rekao je Tošić za zvanični sajt.

"Od 31. decembra i definitivno sam ponovo u Zvezdi. Danas sam se vratio iz Andaluzije gde sam boravio prethodnih nekoliko dana kako bih dogovorio uslove oko raskida ugovora o pozajmici sa Betisom. Iako nisam mnogo igrao, nosim lepe uspomene. Stigao sam kasno, na samom isteku prelaznog roka, prvenstvo je već počelo i nisam uspeo da se uklopim. Odličan start prvenstva i četiri vezane pobede nisu mi dali prostora za dokazivanje jer, po filozofiji tamošnjeg trener,a ekipa koja pobeđuje se ne menja“, dodao je Tošić.

Levi bek još jednom se osvrnuo na ’sukob’ sa rukovodstvom kluba.

"Nije mi bilo svejedno. Ovo što sada kažem je moja poslednja izjava na tu temu i želim da stavim tačku na sve spekulacije i insinuacije. Podvlačim, nikakvih sukoba i rasprava sa rukovodstvom nije bilo. Pa, kako bi se o ponovnoj saradnji dogovorili za pet minuta da je drugačije“.

Kada je reč o Mezengi, on nije opravdao očekivanja u jesenjoj polusezoni, pa je vraćen u Flamengo.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

21 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve
Novo Sport Video Menu