SV

Druga mladost Paua Gasola

Iako ima 35 godina, Pau Gasol igra turnir života, u dosadašnjem delu Evrobasketa zabeležio je najbolje statističke podatke u celoj reprezentativnoj karijeri.

Prikazati ovde celokupan tekst članka

Pošaljite komentar
 1. Zahvaljuci njemu njegov mladji brat Mark napredovao izuzetno igrajuci u NBA i za reprezentaciju pored njega tako da kad bude se Pau penzionisao imace Spanija odlicnu zamenu na poziciji centra bez sumnje ikakve.
  (Nostradamus, 15. septembar 2015 00:31)

  # Link komentara

 2. Na stranu sto je jedan od najboljih, nema sta, ali je ovo meni pokazatelj koliko Spanci nemaju jak tim, vec idu na pojedinca, na njega. POzz
  (NemanjaBB, 14. septembar 2015 22:06)

  # Link komentara

 3. kakva bre druga mladost...covek odrao sezonu u Nba,igrao plej of i pored toga najbolji na evropskom.igracina.
   (sovuljaga, 14. septembar 2015 21:54)

  # Link komentara

 4. Gasol je najbolji centar na svetu bez dileme on zna sve i moze sve.U Evropi su za njega svi mala deca a u NBA moze da daje casove sirovinama kao sto su Hauard i Dzordan jedino mu je Tim Dankan ravan.
  (Dragutin, 14. septembar 2015 20:43)

  # Link komentara

 5. Naravno kad se oslanjaju samo na njega. To je jos jedan dokaz koliko je Spanija slabija nego prethodnih godina. Gasol pogodi 6 trojki na jednoj utakmici, sto niie njegov zadatak, to je bio posao Rudija, Serhia, Navara, Kalderona...Zgazicemo mi njih u finalu, ako ne ispadnu od Grcke sutra.
   (vucko, 14. septembar 2015 17:38)

  # Link komentara