Upoznajte domaćine Evrobasketa

Ovogodišnje Evropsko prvenstvo biće 38. po redu, a nestabilna situacija u Ukrajini dovela je do iznuđenog rešenja da ono bude održano u četiri različite zemlje.

Prikazati ovde celokupan tekst članka

Pošaljite komentar
 1. Daj boze da dodje Srbija u Cro da idemo napunimo dvoranu!
  (Stefan, 2. septembar 2015 13:25)

  # Link komentara

 2. @IVAN

  Znamo to.
  (Franjo, 2. septembar 2015 12:44)

  # Link komentara

 3. Написаћу коју реч о 2 града домаћина, Берлину, из разумљивих разлога, и Загребу.

  У Берлину живи и бројна српска заједница, наводно су Срби други народ по бријности у том граду (то сумњам да је тачно, евиденцију о броју Турака често и није лако установити, мислим да су они подоста бројнији). То је наравно важно. Немци ће као домаћини имати подршку са трибина, имаће и Турци опасну подршку, али очекујем да и ови наши Срби (углавном имигранти из Републике Српске) буду душом и гласом уз наше, требаће "Орловима" подршка навијача.

  Е сад која о Загребу. Загреб већ беше домаћин ЕП у кошарци, тамо 1989-е. Памтимо то ЕП по бруталној доминацији тадашње Југе, али и по фантастичној подршрци публике у граду оид Сљеменом тој Југи.
  Само година дана после у истом граду, на фудбалском мечу Југа-Холандија, читав Максимир, сва присутна грла страсно бејаху против те Југе. Шта се догодило у само годину дана, дал кошаркашка и фудбалска публика имају другачија уверења, или се показало да онај мајстор пропаганде (и нитков) Гебелс беше ипак у праву када једном рече "дајте ми медије на 6 месеци, и направићу вам нацију какву желите", или "дечкима" превртљивост није страна особина па то ти је, или је нешто четврто, враг ће га знати. Добро, знамо шта је, ал ајмо се правити да не знамо.

  Сад, пратићемо дешавања шта се догађа у граду Берлину, пратићемо дешавања и у другим групама, "Орловима" много среће.
  (Divos, 2. septembar 2015 11:50)

  # Link komentara

 4. Neka hvala, Hrvate već dovoljno dobro znamo.
  (Ivan NS, 2. septembar 2015 10:34)

  # Link komentara