Sreda, 23.06.2021.

19:01

Triler nad trilerima – tri velesile otišle zajedno iz F "ludnice"!

Fudbaleri Portugala i Francuske remizirali su 2:2 u Budimpešti i prošli u osminu finala Evropskog prvenstva.

Izvor: MS

Triler nad trilerima – tri velesile otišle zajedno iz F "ludnice"! IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

151 Komentari

Sortiraj po:

DEX

pre 2 godine

Namestise se nekako da prodju i Francuska i Nemačka i Portugal. Jer kakvo bi to takmičenje bilo da ispadne Nemačka a prođe Mađarska.

koki

pre 2 godine

Ja ne mogu da verujem da ljudi ovo gledaju. Kakva je kosarka bila sinoc ludnica, a neko da gleda ovo. Bacio sam pogled u poluvremenu i kad sam video onaj penal za francuze. Pa ono ne bi ni Platini svirao. Oskar za glumu mu treba dati. Toliko jadno da je to strasno.

Glups

pre 2 godine

Mađari su loši! Protiv Francuske su dali srećan gol (celo poluvreme se igralo pred mađarskim golom!). Sudija je osakatio francuze dozvolivši grubu igru Mađarima! I pored toga bili su loši!

Spele

pre 2 godine

Kakva ludnica. Ko je ocekivao madjare da ce biti u igri do samog kraja? Toliko preokreta i haosa i na kraju ipak ocekivana trojka ide dalje. Ne mogu reci da podrzavam ovaj sistem sa 24 ekipe, ali bar ovo je bilo uzbudljivo. Zao mi komsija, steta sto nisu srusili nemce. Ali zato cemo bar imati stari klasik u osmini izmedju engleza i nemaca. Portugal na Belgiju. To ce biti takodje neizvesno. Jos kratko vezano za Ronalda. Bez sumnje jedan od najboljih strelaca ikad, ne bih rekao igraca, ali svakako jedna od najboljih gol masina koju je svet ikad video. Medjutim meni ce uvek prva asocijacija na njega biti sve one mrlje iz Reala i oni brojni golovi iz ofsajda i sporni penali, kao i penali generalno. Imam trip da ne prodje utakmica bez penala. I jos jedna stvar mi je uvek smetala kod njega, a verujem i vecini, a to je simuliranje. U svakom slucaju, masina je lik, pre svega fizicki. Ali bilo je kroz istoriju ovog sporta bar 7 ili 8 vecih i boljih majstora od njega.
P.s imam osecaj da francuzi igraju koliko im treba i da ce tek ubaciti u brzinu vise. Videcemo. Moj favorit englezi, nadam se konacno tituli.

Walldorf

pre 2 godine

Madjarska je odredjena za odstrel i to se ne može negirati. Gol iz ofsajda Benzeme,pa penal za Francusku koji Mbapeu ne bi ni otac svirao.U redu,bila je ona sumnjiva situacija oko penala za Francusku u završnici,no,ako se uspori i pogleda pažljivo, vidi se da je bilo faula ali van šesnaest.Sve u svemu,po notama UEFA.Sportski pozdrav!

ivanov

pre 2 godine

Zar glavna vest ne bi trebalo da bude Srpska kosarkaska reprezentacija i plasman u polufinale????Vecito glavna tema taj fudbal u kome nas nema nigde!Doduse vecim delom zahvaljujuci vama novinarima ali sta je tu je.....

Sloba

pre 2 godine

Po meni najvece ili bolje recu najprijatnije iznenadjenje Eura iako su ispali su Madjari,sa svima su igrali egal pa cak i sa Portigalom do 80 minuta a cak i oni sto prate fudbal ne znaju pola reprezentacije koju vecinim cine igraci Fenercvarosa,sa ovakom igrom u bilo kojoj grupi od preostalih 5 bi prosli sigurno.

NSBGD

pre 2 godine

Portugal je 99% u osmini finala. Samo ih debakl od 4 ili vise golova razlike izbacuje . Dakle ne znam cemu ovakav naslov? Opet se mogu provuci kao i prosli euro sa samo 3 boda. Najgluplji sistem ikad. Vratite stari dobri euro sa 16 ekipa!
...
Netacno! Da je ostalo 2:1 za Francuze i 2:1 za Madjare, Portugal bi ispao. Francuzi bi imali 9 bodova, Madjari 4, Nemci i Portugal po 3, a Nemci su razvalili Portugal i imali bi bolju gol razliku 5:5 prema 6:7.
Ovaj sistem je daleko bolji i ovo prrvenstvo je mnogo bolje nego proslo. Samo u toku ove 2 utakmice, svi osim Francuza su bili na poslednjem mestu!

sfdsd

pre 2 godine

Istina. Ovaj Ronaldo svaki put dobije penal iako se ne vidi na terenu. I tako 109. puta u reprezenaciji i 750 puta u klupskom dresu. Svaki put. Neverovatno. Svaki put tako bude.
(Darko, 23. jun 2021 22:39)

Farska Ostrva, Malta, Azerbejdzan, San Marino, Letonija, Estonija, Andora, Linhenstajn, Giblartar, Moldavija, Kazahstan, Jermenija, Luksmeburg, ... Koliko je golova dao ovim reprezentacijama, a posto pratis fudbal, taman eto nabroj 5 igraca iz svih ovih reprezentacija!?

Ccc

pre 2 godine

@George constanza, bolje ne Penaldo, ako se ne secas ja se dobro secam svih njegovih bitnih promasenih penala, bolje da imamo Bruna, on ne masi nikada...

kako da ne

pre 2 godine

Tesko je celo prvenstvo igrati sa igracem manjee, a to Portugal uspeva...al "bukvalno...
(Zorica, 23. jun 2021 22:52)

Argentina zbog svog kapitena vec 15 godina igra sa igracem manje te i ne cudi sto gube 6-1 od Bolivije.

Pedja Nikolic

pre 2 godine

Neko sa 25 metara,neko samo sa penala.
Ovo mu je treći penal na Euro.

PENALDO - Bruka i sramota
(Messi GOAT, 23. jun 2021 23:01)

neko na velikim takmicenjima pogadjao protiv Spanije,Holandije,Francuske,Nemacke a Leo najbolje sto je mogao je Meksiko.

Doprvak

pre 2 godine

Evo sad prilike za "susjede" da dokazu koliko vrede.

Ako pobede Spaniju, idu na Francusku, a ako pobede Francusku, idu na Belgiju, Portugal ili Italiju.

Mislim da osvajate Euro?

Brane

pre 2 godine

Pises komentar kao da se Ronaldu nije desavalo da masi hrpu bitnih penala... Svi se secamo njegovih promasenih bitnih penala protiv Bajerna, Celzija i Barselone u nokaut fazama LŠ.
(Tiktok, 23. jun 2021 23:02)

Da.... i svi se sjecamo svih golova iz ofsajda, nepostojecih penala, crvenih kartona. Ti mi reci da nije tako

NSBGD

pre 2 godine

Portugalija može 3:0 da izgubi od Francuza i opet ide dalje!!!
(Nedeljko Vodogaz, 23. jun 2021 20:29)
Sta vam je ljudi, razumete li se vi uopste u fudbal? Poraz od jednog gola razlike i Portugal ispada ako Madjari dobiju Nemce.! Imaju 3 boda kao i Nemci i ispadaju jer Madjari imaju 4 boda, Pirtigal i Nemci po 3 ali Portugal slabiju gol razliku i izgubio je od Nemaca.

Faustinjo_asprilja

pre 2 godine

Ofsajdino Penaldo, bas mu stoji:) . Skidam kapu, prava je penal masina. Inace igrac sa najvise izvedenih penala u istoriji fudbala. Ovaj nadimak kao skrojen za njega, pri tome mislim i na prvi deo hehe.

PATOS

pre 2 godine

Mesijev slobodnjak vredi više od ovih Penaldovih 5 golova od čega 3 sa penala.Ovo je sramota gledati više.Ali meni su najjači oni koji kokodacu:" Pa,jel trebao da ih promasi","Pa nije on kriv što su svirani penali" i ostale gluposti.Dzabe se trudite da ga branite.Niti je on trebao da ih promasi ,niti je kriv što su svirani ti penali.Jednostavno on je trebao da prepusti nekom drugom,makar onaj drugi penal da šutira.Ovako je samo zacementirao svoje mesto u istoriji kao PENALDO.


PATOS

satelit

pre 2 godine

Ronaldo je golgeter! potpuno je bezopasan 1 na 1 ,cak u ovoj fazi karijere i smesan...Ali je covek sa najboljim instiktom u 16... Nemci na nasem nivou

Vedran

pre 2 godine

I evo vec nakon grupne faze nas cekaju tri vrhunske nogometne poslastice. ESP-CRO, GER-ENG, i POR-BEL. To je nogomet, to je EURO! Za ovakve utakmice zivi svaki ljubitelj nogometa. To četri godine čeka svaki pravi navijač.

Tiktok

pre 2 godine

Da je nama 98' bio Penaldo ne bi se precka i dalje tresla protiv Holandije i mozda bi dogurali do finala...
(George Costanza, 23. jun 2021 22:41)

Pises komentar kao da se Ronaldu nije desavalo da masi hrpu bitnih penala... Svi se secamo njegovih promasenih bitnih penala protiv Bajerna, Celzija i Barselone u nokaut fazama LŠ.

serpento

pre 2 godine

Uz dužno poštovanje fudbala kao broj 1 (najvećem delu populacije), mislim da je vest za naslovnu - ŽENSKA KOŠARKAŠKA REPREZENTACIJA!

Zorica

pre 2 godine

Tacno znas da Penaldo nista ne moze pokazati (svi znamo njegove limitirane mogucnosti), i znas da ga penal samo moze spasiti i gotovo si siguran da ce bas biti penala da se Penaldo proslavi al se negde nadas da ipak nece, da ce kosmicka pravda pobediti...

Matrix

pre 2 godine

Treba i to znati. Svaka cast bilo kome ko je najbolji u bilo čemu. Da je nama 98' bio Penaldo ne bi se precka i dalje tresla protiv Holandije i mozda bi dogurali do finala... Da nam bese Penalda protiv Škotske sada bismo i mi bili na prvenstvu pa bi smo komentarisali nase "splavare" a ne bismo pokazivali zavist i ljubomoru prema Penaldu...
U glavnom te "jednostavne" stvari na oko obicnom posmatraču kao sto je izvodjenje penala izgledaju lako i kao da to svako može, pa ipak ne može. Mnogi promaše u bitnim trenucima jer je potrebna ogromna mentalna snaga, preciznost, fokusiranost itd. Svi ćemo mi na poljani pogoditi 8 od 10 penala ali kao i sve u životu, bitno je pogoditi kada je najvažnije... Da je nama po jedan Penaldo u svakoj sferi od fudbala do politike, gde bi nam kraj bio.
(George Costanza, 23. jun 2021 22:41)

To niko ne osporava, ali moras da priznas da mu ovaj nadimak stoji!

ttre

pre 2 godine

Trener Portugala pre meca govori Ronaldu:
"Slusaj, znaci ovako, radi kao i sto da sada radis, ono tvoje izvuci se na stranu, malo tu uradi biciklicu u mestu radi kamera, pa vrati povratnu nazad, u situacijama kada si blizi golu,ti uradi isto tako i kada vratis povratnu trk u sesnesasterac, da ti saigrace odrade posao da bi postigao gol. Takodje ako hoces neko da predrbilas, nemoj to da pokusavas, zato sto kad god pokusas da pretrcis igraca, tu loptu ti prekine sledeci njihov protivnik, zato sto nemas tehniku za vodjenje lopte da ti bude uvek u blizini, pa ti uzmi zakaci se o protivnickog igraca i padni, ti to umes vrhunski da radis, da ne primeti sudija, pa da bude faul. Takodje nemoj da pokusavas da glumis plejmejkera, posto ti to ne umes, takodje sto se asistencija tice, ako se namesti bas neka lagana asistencija, ti to uradi, ali uradi ono kao i sto vecinom tada radis, sutni. A one asistencije, tipa sa 25-30 metara kroz celu odbranu, to nikako znaci, posto ces da pravis kontre u njihovu korist. Inace penal ako bude, naravno zna se, nisi dzaba dobio nadimak sto se toga tice, vrhunski to izvodis.
Prekid, korneri itd.to je sve tvoj teren, to se podrazumeva, zato sto to vrhunski radis.U skoku dominiras. Naravno kontre iskoristi radi svoje brzine, ti samo imas posao da istrcis do njihovog peterca, a mozes i da udjes u njega, pa da das gol, znas vec, mnogo puta si dao gol iz peterca.E kad postignes gol, skaci kod protivnickih navijaca da ih provociras.To ti je nesto ukratko"

Zoki

pre 2 godine

ajmoo madjarii izdrziteeee do kraja,neka ispadnu Njemacka i Portugal
(pavle, 23. jun 2021 22:20)

Vidim po komentaru, mlad si momak. Ima vremena, naucices o pancerima i gledaces jos kako se srce ostavlja na terenu.

Čika Djura

pre 2 godine

Pa da li je moguce da je ovo penal, da nije cak ni pogledao var? Tacno je da ga je nokautirao, ali tek nakon sto je portugalac igrao loptom nakon cega nije bilo nikakve sanse da se nesto napravi, i golman nije imao nameru da njega udari, isao je na loptu! Kakav crni penal?? Da je lopta ostala u igri, pa i ok, nego je ovaj nabio u golout i onda tek dolazi do kontakta. Dakle golman nije uticao ni najmanje na nastavak akcije i to je sustina svega. Neverovatno da nije bar pogledao var.
(Musketir, 23. jun 2021 21:38)

Čudi me da te nisu pozvali makar da budeš u VAR sobi. A pošto si mlad da ti nešto kažem. SP u Nemačkoj 1974. Utakmica Poljska Jugoslavija. Lopta u našem šesnaesterecu. Odbrana izbija loptu. Svi igrači idu iz kaznenog. Ostaju Lato i Buljan. Buljan ruši Latoa i sudija svira penal za poljake a lopta oko centra i gotovo svi igrači. Ovde penal čist ko suza

Darko

pre 2 godine

Ja ne znam da li sam ikad video srecnijeg igraca od ovog Ronalda,znaci ne vidi se celu tekmu i onda dobije penal ali svaki put tako bude
(sonic, 23. jun 2021 22:27)

Istina. Ovaj Ronaldo svaki put dobije penal iako se ne vidi na terenu. I tako 109. puta u reprezenaciji i 750 puta u klupskom dresu. Svaki put. Neverovatno. Svaki put tako bude.

dude

pre 2 godine

Jel jos neko primecuje da je Nojer ocajan do sad na turniru? I cela odbrana Nemacke doduse
(Angie, 23. jun 2021 22:33)

istina. nojer nije u formi. ali imaju taj prkos, neumoljivu želju da pobede. uvek. kliše, ali to je taj pobednički mentalitet. nema predaje.

Milki

pre 2 godine

Vidi vidi kako je bila slaba skupina kvalifikacija u kojoj je bila Hrvatska.
Prosle 4 ekipe na Euro, a tri ce u osminu finala.
Preslaba skupina to bijaše.

Zoki fide majstor

pre 2 godine

Da sam ja sudija, svirao bih ti na svakoj utakmici 20 penala da ti se smejem malo posto znam da nisi alav i da si timski igrac, bitna ti je ekipa a ne tvoja statistika i vazno ti je da saigrac dobro odigra i da mu namestis koji gol . . .

ny

pre 2 godine

Njemacka svakako nije pred eliminacijom s obzirom da i pored toga sto gubi 1:0 ponovo je medju najboljim trecim. Da bi ispala treba da primi jos 2 gola i izgubi minimum 2 razlike. Ali vazno je napisati bombastican naslov. A i svi bi voljeli da Njemci ispadnu, nikad se nece promijeniti...
(Sash, 23. jun 2021 21:59)

Nemačka ima tri boda a madjari u slučaju pobede imaju četiri

kol

pre 2 godine

Njemacka svakako nije pred eliminacijom s obzirom da i pored toga sto gubi 1:0 ponovo je medju najboljim trecim. Da bi ispala treba da primi jos 2 gola i izgubi minimum 2 razlike. Ali vazno je napisati bombastican naslov. A i svi bi voljeli da Njemci ispadnu, nikad se nece promijeniti...
(Sash, 23. jun 2021 21:59)

U pravu si Nemci imaju bolji skor od najmanje 2 trećeplasirane, samo što Nemci neće biti trećeplasirani nego poslednji u grupi ako ovako ostane Portugal izbegne poraz...

Asteriks

pre 2 godine

Jedno je sigurno,nikada vise niko u istoriji fudbala nece sutirati penala koliko Ronaldo,to ce ostati za sva vremena.Nije normalno koliko je izveo penala.

fudbalusrcu

pre 2 godine

Gol Benzeme je ofsajd cist bio. Ovi u var sobi nikad prije potvrdili a reziser nije htio da pokaze snimak sa onim linijama, gdje su nekad zbog prsta svirali ofsajd a sada je benzema polu koraka bio. Ovo navlacenje da sve tri ove jake ekipe prodju je nerealno. I onaj penal, smuci mi se i uefa i fudbal

Gojko

pre 2 godine

Portugal je 99% u osmini finala. Samo ih debakl od 4 ili vise golova razlike izbacuje . Dakle ne znam cemu ovakav naslov? Opet se mogu provuci kao i prosli euro sa samo 3 boda. Najgluplji sistem ikad. Vratite stari dobri euro sa 16 ekipa!
(Mali_buda, 23. jun 2021 20:23)

Ne razumem, do pre nekoliko minuta bili su poslednji. A pre toga Nemci. Svako može da ispadne u ovoj grupi.

Sinke

pre 2 godine

Ovaj Portugal veze nema,i proslo Evropsko nisu imali prakticno pobjede,evo sada u grupi izgleda 2 poraza...Ali takvih sreckovica nema u svijetu sporta...Opet ce se provuci i opet ce proci dalje.

Beretka

pre 2 godine

Ako me sećanje ne vara Mađarska i Nemačka su igrali finale svetskog prvenstva 1954, i Mađari su bili apsolutni favoriti pogotovo što su Nemce pobedili u predtakmičenju sa 8:3 i svi su ih već videli kao šampione Sveta. I u finalu su predvođeni Puškašem vodili 2:0 ali Nemci preokrenuše i pobediše 4:2.
(Royal, 23. jun 2021 21:54)

Uglavnom je sve tacno sto si napisao, samo je na kraju bilo 3-2 a ne 4-2. Fun fact je da od onog finala nisu se sastali sve do danas u takmicarskim utakmicama. Jesu igrali prijateljske ali za bodove nisu od onog cuvenog finala.

Jovan Ducic

pre 2 godine

Vanseriski igrac stvarno ali od 800gol sto je dao u karijeri,300 je bilo sa bele tačke.. zna li neko jel ikad dozvolio saigračiu da šutira penal nebitno klub ili repezentacija,ja mislim da takvih situacija nije bilo više od 5 za celu njegovilu karijeru.

PimPong

pre 2 godine

Pa zasto VAR postoji ako ce Francuzi da dobiju ovakav penal? Veoma malo kontakta, a jos i nije imao priliku da stigne loptu (cak ni Mbape ne bi to mogao). A penal za Portugalce je bio po meni pravedan - Lloris ga je nokautirao.

Mile kontraš

pre 2 godine

Hahaha, trenutno prolaze Mađari kao drugi, Portugal ispada a Nemci prolaze kao treći jer su bolji od Ukrajine, Finaca i Slovaka.

Lex

pre 2 godine

Људима досудише два чиста пенала и Роналдо крив што зна добро да их шутира.Занимљиво.

George Costanza

pre 2 godine

Jedno je sigurno,nikada vise niko u istoriji fudbala nece sutirati penala koliko Ronaldo,to ce ostati za sva vremena.Nije normalno koliko je izveo penala.
(Asteriks, 23. jun 2021 22:26)
Treba i to znati. Svaka cast bilo kome ko je najbolji u bilo čemu. Da je nama 98' bio Penaldo ne bi se precka i dalje tresla protiv Holandije i mozda bi dogurali do finala... Da nam bese Penalda protiv Škotske sada bismo i mi bili na prvenstvu pa bi smo komentarisali nase "splavare" a ne bismo pokazivali zavist i ljubomoru prema Penaldu...
U glavnom te "jednostavne" stvari na oko obicnom posmatraču kao sto je izvodjenje penala izgledaju lako i kao da to svako može, pa ipak ne može. Mnogi promaše u bitnim trenucima jer je potrebna ogromna mentalna snaga, preciznost, fokusiranost itd. Svi ćemo mi na poljani pogoditi 8 od 10 penala ali kao i sve u životu, bitno je pogoditi kada je najvažnije... Da je nama po jedan Penaldo u svakoj sferi od fudbala do politike, gde bi nam kraj bio.

The_Dejan

pre 2 godine

Ja ne znam zašto svi ulazite u polemiku oko penala.. Je l bio penal? Jeste, molim lepo.
Zašto bi neko drugi šutirao penale kada Ronaldo to radi vrhunski.
Gde je Mbape celi meč? Zašto ne pišete o tome.. Kakav je penal on odglumio? Pa?
Mbape ide sigurnim putem da postane padavičar kao Nejmar.
Čisti penali za Portugal, i kraj priče.

Čika Djura

pre 2 godine

Ja ne znam da li sam ikad video srecnijeg igraca od ovog Ronalda,znaci ne vidi se celu tekmu i onda dobije penal ali svaki put tako bude
(sonic, 23. jun 2021 22:27)

Fudbalska igra se sastoji i od penala. Možeš ti da ne voliš Ronalda ali on je majstor. Ima li igrača fizički spremnijeg u tim godinama. Penal kao vrata

Čiča Miloje

pre 2 godine

Ako me sećanje ne vara Mađarska i Nemačka su igrali finale svetskog prvenstva 1954, i Mađari su bili apsolutni favoriti pogotovo što su Nemce pobedili u predtakmičenju sa 8:3 i svi su ih već videli kao šampione Sveta. I u finalu su predvođeni Puškašem vodili 2:0 ali Nemci preokrenuše i pobediše 4:2.
(Royal, 23. jun 2021 21:54)

Uglavnom je sve tacno sto si napisao, samo je na kraju bilo 3-2 a ne 4-2. Fun fact je da od onog finala nisu se sastali sve do danas u takmicarskim utakmicama. Jesu igrali prijateljske ali za bodove nisu od onog cuvenog finala.
(Beretka, 23. jun 2021 22:02)

A još veći fakat je da Puškaš bio povredjen i dobar deo utakmice je statirao na levom krilu, jer nije bilo zamene igrača, pa su Madjari praktično igrali sa 10 igrača ...

Bane

pre 2 godine

Portugal nikada nije pobedio Francusku! Je l’ to znaci da je Portugal postao sampion Evrope 2016. tako sto je u finalu izgubio od Francuza??? Inace Portugal je pobedio još 5 puta Francuze u prijateljskim utakmicama, mada je mnogo više puta izgubio.

Ivan

pre 2 godine

Eeee sad neka mene neko objasni ovu situaciju ako može ? Vratio sam snimak nekoliko puta i vidi se jasno da je Ljoris prvo loptu zakačio pa tek Danila nokautirao,meni ovo penal nije,jeste ga prosuo propisno ali prvo je lopta bila definitivno.

Ivan

pre 2 godine

Ma ubijeđen sam da nije penal prvi bio. Ljoris je nokautirao Danila ali je prvo odbranio šut,pet puta sam vraćao snimak i vidi se da je odbranio,da nije bio bi gol sigurno a tek ovaj drugi,nema smisla komentarisat.

dude

pre 2 godine

Ubaci Deka i Nuna Gomeša.
(Enter, 23. jun 2021 21:18)

A Figo?
(ny, 23. jun 2021 21:39

figo nije vakcinisan. alternativa je blaž slišković.

Kaucosi

pre 2 godine

O kom ispadanju Nemaca pišete u 30 minutu? Pa tu moze biti do kraja 6:1 nije to srpska reprezentacija!
(Boro iz Pobede, 23. jun 2021 21:41)

To ti je Madjarska reprezentacija gledaj i uci!

Peka

pre 2 godine

Portugal je 99% u osmini finala. Samo ih debakl od 4 ili vise golova razlike izbacuje . Dakle ne znam cemu ovakav naslov? Opet se mogu provuci kao i prosli euro sa samo 3 boda. Najgluplji sistem ikad. Vratite stari dobri euro sa 16 ekipa!
(Mali_buda, 23. jun 2021 20:23)

Prošli EURO nisu imali sreće u grupnoj fazi, ako si pratio onda znaš. Za ovaj se slažem.

Royal

pre 2 godine

Ako me sećanje ne vara Mađarska i Nemačka su igrali finale svetskog prvenstva 1954, i Mađari su bili apsolutni favoriti pogotovo što su Nemce pobedili u predtakmičenju sa 8:3 i svi su ih već videli kao šampione Sveta. I u finalu su predvođeni Puškašem vodili 2:0 ali Nemci preokrenuše i pobediše 4:2.

Mihajlo

pre 2 godine

Ovaj sudija kao da je iz nase lige,ako je ono penal za Francuze,moze 50 takvih penala na utakmici da svira,sad ni duel igra nije dozvoljena,sudije po obicaju unistavaju fudbal.

djura

pre 2 godine

najgluplji sistem ikad sa ovim "domacinstvima", sad kao madjarska je domacin a gostuje u drugoj drzavi dok na njihovom terenu igraju neki drugi

Musketir

pre 2 godine

Pa da li je moguce da je ovo penal, da nije cak ni pogledao var? Tacno je da ga je nokautirao, ali tek nakon sto je portugalac igrao loptom nakon cega nije bilo nikakve sanse da se nesto napravi, i golman nije imao nameru da njega udari, isao je na loptu! Kakav crni penal?? Da je lopta ostala u igri, pa i ok, nego je ovaj nabio u golout i onda tek dolazi do kontakta. Dakle golman nije uticao ni najmanje na nastavak akcije i to je sustina svega. Neverovatno da nije bar pogledao var.

Bojan Zvicer

pre 2 godine

da bi Portugal ispao potrebno je da izgubi sa najmanje 4gola razlike ili u drugoj varijanti,da izgubi bilo kojom razlikom a madjari da naprave čudo i pobede Nemačku

Miki

pre 2 godine

Nemci krenuli sa politikom pred utakmicu.Cela Nemacka obojena u dugine boje ...zato sto su Madjari izglasali zakon koji im se ne dopada ...pa sad cisto iz politickih razloga nesto izvode ...umesto da igraju fudbal ...cisto mesanje u unutrasnje stvari jeden zemlje ...voleo bih da izgube ali kakvi su bice jako tesko Madjarima ...Napred komsije ...

kris

pre 2 godine

Čudno neko prvenstvo. Zove se EP 2020,a igra 2021.Svaki drugi domaćin, ali Mađari domaćini Francuskoj i Portugalu, a istovremeno gosti u Minhenu. I najzad skoro svima prvo mjesto donosi tezeg protivnika, a treće lakšeg.

Sash

pre 2 godine

Njemacka svakako nije pred eliminacijom s obzirom da i pored toga sto gubi 1:0 ponovo je medju najboljim trecim. Da bi ispala treba da primi jos 2 gola i izgubi minimum 2 razlike. Ali vazno je napisati bombastican naslov. A i svi bi voljeli da Njemci ispadnu, nikad se nece promijeniti...

dr. Udo Brinkman

pre 2 godine

Nadam se da ce Portugal da pobedi ove ziherase Francuze, ekipa koja sa ovakvim igracima igra fudbal na kontru i uzda se u brzinu jednog. U najmanju ruku kukavicki i ziheraski.

limuntus

pre 2 godine

Ovaj Semedo je pravi primer kako moze svako da bude fudbaler danas i da zivi ko bog, ovaj bas teska prevara bas konstanto los, za ne poverovati

Dare

pre 2 godine

Čim sam video da Sane igra znao sam da ce biti problema. Lik se seta po terenu godinama, a i generalno je prevara od igraca sa solidnom levom nogom.

Ako su ruze, procvetace...

pre 2 godine

auuuuu kakav kalazu za francusku.
kakav je ovo penal?!?!
Pa gore od zvezdanesterca.
Ljudi kladite se da francuska osvaja, ovo je sramota, ocigledno je unapred odluceno ko ce biti prvak

Mali_buda

pre 2 godine

Portugal je 99% u osmini finala. Samo ih debakl od 4 ili vise golova razlike izbacuje . Dakle ne znam cemu ovakav naslov? Opet se mogu provuci kao i prosli euro sa samo 3 boda. Najgluplji sistem ikad. Vratite stari dobri euro sa 16 ekipa!

djura

pre 2 godine

najgluplji sistem ikad sa ovim "domacinstvima", sad kao madjarska je domacin a gostuje u drugoj drzavi dok na njihovom terenu igraju neki drugi

George Costanza

pre 2 godine

Jedno je sigurno,nikada vise niko u istoriji fudbala nece sutirati penala koliko Ronaldo,to ce ostati za sva vremena.Nije normalno koliko je izveo penala.
(Asteriks, 23. jun 2021 22:26)
Treba i to znati. Svaka cast bilo kome ko je najbolji u bilo čemu. Da je nama 98' bio Penaldo ne bi se precka i dalje tresla protiv Holandije i mozda bi dogurali do finala... Da nam bese Penalda protiv Škotske sada bismo i mi bili na prvenstvu pa bi smo komentarisali nase "splavare" a ne bismo pokazivali zavist i ljubomoru prema Penaldu...
U glavnom te "jednostavne" stvari na oko obicnom posmatraču kao sto je izvodjenje penala izgledaju lako i kao da to svako može, pa ipak ne može. Mnogi promaše u bitnim trenucima jer je potrebna ogromna mentalna snaga, preciznost, fokusiranost itd. Svi ćemo mi na poljani pogoditi 8 od 10 penala ali kao i sve u životu, bitno je pogoditi kada je najvažnije... Da je nama po jedan Penaldo u svakoj sferi od fudbala do politike, gde bi nam kraj bio.

Mali_buda

pre 2 godine

Portugal je 99% u osmini finala. Samo ih debakl od 4 ili vise golova razlike izbacuje . Dakle ne znam cemu ovakav naslov? Opet se mogu provuci kao i prosli euro sa samo 3 boda. Najgluplji sistem ikad. Vratite stari dobri euro sa 16 ekipa!

kris

pre 2 godine

Čudno neko prvenstvo. Zove se EP 2020,a igra 2021.Svaki drugi domaćin, ali Mađari domaćini Francuskoj i Portugalu, a istovremeno gosti u Minhenu. I najzad skoro svima prvo mjesto donosi tezeg protivnika, a treće lakšeg.

Lex

pre 2 godine

Људима досудише два чиста пенала и Роналдо крив што зна добро да их шутира.Занимљиво.

Miki

pre 2 godine

Nemci krenuli sa politikom pred utakmicu.Cela Nemacka obojena u dugine boje ...zato sto su Madjari izglasali zakon koji im se ne dopada ...pa sad cisto iz politickih razloga nesto izvode ...umesto da igraju fudbal ...cisto mesanje u unutrasnje stvari jeden zemlje ...voleo bih da izgube ali kakvi su bice jako tesko Madjarima ...Napred komsije ...

Darko

pre 2 godine

Ja ne znam da li sam ikad video srecnijeg igraca od ovog Ronalda,znaci ne vidi se celu tekmu i onda dobije penal ali svaki put tako bude
(sonic, 23. jun 2021 22:27)

Istina. Ovaj Ronaldo svaki put dobije penal iako se ne vidi na terenu. I tako 109. puta u reprezenaciji i 750 puta u klupskom dresu. Svaki put. Neverovatno. Svaki put tako bude.

The_Dejan

pre 2 godine

Ja ne znam zašto svi ulazite u polemiku oko penala.. Je l bio penal? Jeste, molim lepo.
Zašto bi neko drugi šutirao penale kada Ronaldo to radi vrhunski.
Gde je Mbape celi meč? Zašto ne pišete o tome.. Kakav je penal on odglumio? Pa?
Mbape ide sigurnim putem da postane padavičar kao Nejmar.
Čisti penali za Portugal, i kraj priče.

ttre

pre 2 godine

Trener Portugala pre meca govori Ronaldu:
"Slusaj, znaci ovako, radi kao i sto da sada radis, ono tvoje izvuci se na stranu, malo tu uradi biciklicu u mestu radi kamera, pa vrati povratnu nazad, u situacijama kada si blizi golu,ti uradi isto tako i kada vratis povratnu trk u sesnesasterac, da ti saigrace odrade posao da bi postigao gol. Takodje ako hoces neko da predrbilas, nemoj to da pokusavas, zato sto kad god pokusas da pretrcis igraca, tu loptu ti prekine sledeci njihov protivnik, zato sto nemas tehniku za vodjenje lopte da ti bude uvek u blizini, pa ti uzmi zakaci se o protivnickog igraca i padni, ti to umes vrhunski da radis, da ne primeti sudija, pa da bude faul. Takodje nemoj da pokusavas da glumis plejmejkera, posto ti to ne umes, takodje sto se asistencija tice, ako se namesti bas neka lagana asistencija, ti to uradi, ali uradi ono kao i sto vecinom tada radis, sutni. A one asistencije, tipa sa 25-30 metara kroz celu odbranu, to nikako znaci, posto ces da pravis kontre u njihovu korist. Inace penal ako bude, naravno zna se, nisi dzaba dobio nadimak sto se toga tice, vrhunski to izvodis.
Prekid, korneri itd.to je sve tvoj teren, to se podrazumeva, zato sto to vrhunski radis.U skoku dominiras. Naravno kontre iskoristi radi svoje brzine, ti samo imas posao da istrcis do njihovog peterca, a mozes i da udjes u njega, pa da das gol, znas vec, mnogo puta si dao gol iz peterca.E kad postignes gol, skaci kod protivnickih navijaca da ih provociras.To ti je nesto ukratko"

Mihajlo

pre 2 godine

Ovaj sudija kao da je iz nase lige,ako je ono penal za Francuze,moze 50 takvih penala na utakmici da svira,sad ni duel igra nije dozvoljena,sudije po obicaju unistavaju fudbal.

Sloba

pre 2 godine

Po meni najvece ili bolje recu najprijatnije iznenadjenje Eura iako su ispali su Madjari,sa svima su igrali egal pa cak i sa Portigalom do 80 minuta a cak i oni sto prate fudbal ne znaju pola reprezentacije koju vecinim cine igraci Fenercvarosa,sa ovakom igrom u bilo kojoj grupi od preostalih 5 bi prosli sigurno.

Vedran

pre 2 godine

I evo vec nakon grupne faze nas cekaju tri vrhunske nogometne poslastice. ESP-CRO, GER-ENG, i POR-BEL. To je nogomet, to je EURO! Za ovakve utakmice zivi svaki ljubitelj nogometa. To četri godine čeka svaki pravi navijač.

dude

pre 2 godine

Jel jos neko primecuje da je Nojer ocajan do sad na turniru? I cela odbrana Nemacke doduse
(Angie, 23. jun 2021 22:33)

istina. nojer nije u formi. ali imaju taj prkos, neumoljivu želju da pobede. uvek. kliše, ali to je taj pobednički mentalitet. nema predaje.

Walldorf

pre 2 godine

Madjarska je odredjena za odstrel i to se ne može negirati. Gol iz ofsajda Benzeme,pa penal za Francusku koji Mbapeu ne bi ni otac svirao.U redu,bila je ona sumnjiva situacija oko penala za Francusku u završnici,no,ako se uspori i pogleda pažljivo, vidi se da je bilo faula ali van šesnaest.Sve u svemu,po notama UEFA.Sportski pozdrav!

Doprvak

pre 2 godine

Evo sad prilike za "susjede" da dokazu koliko vrede.

Ako pobede Spaniju, idu na Francusku, a ako pobede Francusku, idu na Belgiju, Portugal ili Italiju.

Mislim da osvajate Euro?

ny

pre 2 godine

Njemacka svakako nije pred eliminacijom s obzirom da i pored toga sto gubi 1:0 ponovo je medju najboljim trecim. Da bi ispala treba da primi jos 2 gola i izgubi minimum 2 razlike. Ali vazno je napisati bombastican naslov. A i svi bi voljeli da Njemci ispadnu, nikad se nece promijeniti...
(Sash, 23. jun 2021 21:59)

Nemačka ima tri boda a madjari u slučaju pobede imaju četiri

Dare

pre 2 godine

Čim sam video da Sane igra znao sam da ce biti problema. Lik se seta po terenu godinama, a i generalno je prevara od igraca sa solidnom levom nogom.

Zoki

pre 2 godine

ajmoo madjarii izdrziteeee do kraja,neka ispadnu Njemacka i Portugal
(pavle, 23. jun 2021 22:20)

Vidim po komentaru, mlad si momak. Ima vremena, naucices o pancerima i gledaces jos kako se srce ostavlja na terenu.

Čiča Miloje

pre 2 godine

Ako me sećanje ne vara Mađarska i Nemačka su igrali finale svetskog prvenstva 1954, i Mađari su bili apsolutni favoriti pogotovo što su Nemce pobedili u predtakmičenju sa 8:3 i svi su ih već videli kao šampione Sveta. I u finalu su predvođeni Puškašem vodili 2:0 ali Nemci preokrenuše i pobediše 4:2.
(Royal, 23. jun 2021 21:54)

Uglavnom je sve tacno sto si napisao, samo je na kraju bilo 3-2 a ne 4-2. Fun fact je da od onog finala nisu se sastali sve do danas u takmicarskim utakmicama. Jesu igrali prijateljske ali za bodove nisu od onog cuvenog finala.
(Beretka, 23. jun 2021 22:02)

A još veći fakat je da Puškaš bio povredjen i dobar deo utakmice je statirao na levom krilu, jer nije bilo zamene igrača, pa su Madjari praktično igrali sa 10 igrača ...

Pedja Nikolic

pre 2 godine

Neko sa 25 metara,neko samo sa penala.
Ovo mu je treći penal na Euro.

PENALDO - Bruka i sramota
(Messi GOAT, 23. jun 2021 23:01)

neko na velikim takmicenjima pogadjao protiv Spanije,Holandije,Francuske,Nemacke a Leo najbolje sto je mogao je Meksiko.

Matrix

pre 2 godine

Treba i to znati. Svaka cast bilo kome ko je najbolji u bilo čemu. Da je nama 98' bio Penaldo ne bi se precka i dalje tresla protiv Holandije i mozda bi dogurali do finala... Da nam bese Penalda protiv Škotske sada bismo i mi bili na prvenstvu pa bi smo komentarisali nase "splavare" a ne bismo pokazivali zavist i ljubomoru prema Penaldu...
U glavnom te "jednostavne" stvari na oko obicnom posmatraču kao sto je izvodjenje penala izgledaju lako i kao da to svako može, pa ipak ne može. Mnogi promaše u bitnim trenucima jer je potrebna ogromna mentalna snaga, preciznost, fokusiranost itd. Svi ćemo mi na poljani pogoditi 8 od 10 penala ali kao i sve u životu, bitno je pogoditi kada je najvažnije... Da je nama po jedan Penaldo u svakoj sferi od fudbala do politike, gde bi nam kraj bio.
(George Costanza, 23. jun 2021 22:41)

To niko ne osporava, ali moras da priznas da mu ovaj nadimak stoji!

Čika Djura

pre 2 godine

Ja ne znam da li sam ikad video srecnijeg igraca od ovog Ronalda,znaci ne vidi se celu tekmu i onda dobije penal ali svaki put tako bude
(sonic, 23. jun 2021 22:27)

Fudbalska igra se sastoji i od penala. Možeš ti da ne voliš Ronalda ali on je majstor. Ima li igrača fizički spremnijeg u tim godinama. Penal kao vrata

Asteriks

pre 2 godine

Jedno je sigurno,nikada vise niko u istoriji fudbala nece sutirati penala koliko Ronaldo,to ce ostati za sva vremena.Nije normalno koliko je izveo penala.

Kaucosi

pre 2 godine

O kom ispadanju Nemaca pišete u 30 minutu? Pa tu moze biti do kraja 6:1 nije to srpska reprezentacija!
(Boro iz Pobede, 23. jun 2021 21:41)

To ti je Madjarska reprezentacija gledaj i uci!

Faustinjo_asprilja

pre 2 godine

Ofsajdino Penaldo, bas mu stoji:) . Skidam kapu, prava je penal masina. Inace igrac sa najvise izvedenih penala u istoriji fudbala. Ovaj nadimak kao skrojen za njega, pri tome mislim i na prvi deo hehe.

Bane

pre 2 godine

Portugal nikada nije pobedio Francusku! Je l’ to znaci da je Portugal postao sampion Evrope 2016. tako sto je u finalu izgubio od Francuza??? Inace Portugal je pobedio još 5 puta Francuze u prijateljskim utakmicama, mada je mnogo više puta izgubio.

Ako su ruze, procvetace...

pre 2 godine

auuuuu kakav kalazu za francusku.
kakav je ovo penal?!?!
Pa gore od zvezdanesterca.
Ljudi kladite se da francuska osvaja, ovo je sramota, ocigledno je unapred odluceno ko ce biti prvak

dr. Udo Brinkman

pre 2 godine

Nadam se da ce Portugal da pobedi ove ziherase Francuze, ekipa koja sa ovakvim igracima igra fudbal na kontru i uzda se u brzinu jednog. U najmanju ruku kukavicki i ziheraski.

PimPong

pre 2 godine

Pa zasto VAR postoji ako ce Francuzi da dobiju ovakav penal? Veoma malo kontakta, a jos i nije imao priliku da stigne loptu (cak ni Mbape ne bi to mogao). A penal za Portugalce je bio po meni pravedan - Lloris ga je nokautirao.

Peka

pre 2 godine

Portugal je 99% u osmini finala. Samo ih debakl od 4 ili vise golova razlike izbacuje . Dakle ne znam cemu ovakav naslov? Opet se mogu provuci kao i prosli euro sa samo 3 boda. Najgluplji sistem ikad. Vratite stari dobri euro sa 16 ekipa!
(Mali_buda, 23. jun 2021 20:23)

Prošli EURO nisu imali sreće u grupnoj fazi, ako si pratio onda znaš. Za ovaj se slažem.

Zorica

pre 2 godine

Tacno znas da Penaldo nista ne moze pokazati (svi znamo njegove limitirane mogucnosti), i znas da ga penal samo moze spasiti i gotovo si siguran da ce bas biti penala da se Penaldo proslavi al se negde nadas da ipak nece, da ce kosmicka pravda pobediti...

Bojan Zvicer

pre 2 godine

da bi Portugal ispao potrebno je da izgubi sa najmanje 4gola razlike ili u drugoj varijanti,da izgubi bilo kojom razlikom a madjari da naprave čudo i pobede Nemačku

dude

pre 2 godine

Ubaci Deka i Nuna Gomeša.
(Enter, 23. jun 2021 21:18)

A Figo?
(ny, 23. jun 2021 21:39

figo nije vakcinisan. alternativa je blaž slišković.

Zoki fide majstor

pre 2 godine

Da sam ja sudija, svirao bih ti na svakoj utakmici 20 penala da ti se smejem malo posto znam da nisi alav i da si timski igrac, bitna ti je ekipa a ne tvoja statistika i vazno ti je da saigrac dobro odigra i da mu namestis koji gol . . .

ivanov

pre 2 godine

Zar glavna vest ne bi trebalo da bude Srpska kosarkaska reprezentacija i plasman u polufinale????Vecito glavna tema taj fudbal u kome nas nema nigde!Doduse vecim delom zahvaljujuci vama novinarima ali sta je tu je.....

kako da ne

pre 2 godine

Tesko je celo prvenstvo igrati sa igracem manjee, a to Portugal uspeva...al "bukvalno...
(Zorica, 23. jun 2021 22:52)

Argentina zbog svog kapitena vec 15 godina igra sa igracem manje te i ne cudi sto gube 6-1 od Bolivije.

NSBGD

pre 2 godine

Portugalija može 3:0 da izgubi od Francuza i opet ide dalje!!!
(Nedeljko Vodogaz, 23. jun 2021 20:29)
Sta vam je ljudi, razumete li se vi uopste u fudbal? Poraz od jednog gola razlike i Portugal ispada ako Madjari dobiju Nemce.! Imaju 3 boda kao i Nemci i ispadaju jer Madjari imaju 4 boda, Pirtigal i Nemci po 3 ali Portugal slabiju gol razliku i izgubio je od Nemaca.

limuntus

pre 2 godine

Ovaj Semedo je pravi primer kako moze svako da bude fudbaler danas i da zivi ko bog, ovaj bas teska prevara bas konstanto los, za ne poverovati

Gojko

pre 2 godine

Portugal je 99% u osmini finala. Samo ih debakl od 4 ili vise golova razlike izbacuje . Dakle ne znam cemu ovakav naslov? Opet se mogu provuci kao i prosli euro sa samo 3 boda. Najgluplji sistem ikad. Vratite stari dobri euro sa 16 ekipa!
(Mali_buda, 23. jun 2021 20:23)

Ne razumem, do pre nekoliko minuta bili su poslednji. A pre toga Nemci. Svako može da ispadne u ovoj grupi.

Čika Djura

pre 2 godine

Pa da li je moguce da je ovo penal, da nije cak ni pogledao var? Tacno je da ga je nokautirao, ali tek nakon sto je portugalac igrao loptom nakon cega nije bilo nikakve sanse da se nesto napravi, i golman nije imao nameru da njega udari, isao je na loptu! Kakav crni penal?? Da je lopta ostala u igri, pa i ok, nego je ovaj nabio u golout i onda tek dolazi do kontakta. Dakle golman nije uticao ni najmanje na nastavak akcije i to je sustina svega. Neverovatno da nije bar pogledao var.
(Musketir, 23. jun 2021 21:38)

Čudi me da te nisu pozvali makar da budeš u VAR sobi. A pošto si mlad da ti nešto kažem. SP u Nemačkoj 1974. Utakmica Poljska Jugoslavija. Lopta u našem šesnaesterecu. Odbrana izbija loptu. Svi igrači idu iz kaznenog. Ostaju Lato i Buljan. Buljan ruši Latoa i sudija svira penal za poljake a lopta oko centra i gotovo svi igrači. Ovde penal čist ko suza

fudbalusrcu

pre 2 godine

Gol Benzeme je ofsajd cist bio. Ovi u var sobi nikad prije potvrdili a reziser nije htio da pokaze snimak sa onim linijama, gdje su nekad zbog prsta svirali ofsajd a sada je benzema polu koraka bio. Ovo navlacenje da sve tri ove jake ekipe prodju je nerealno. I onaj penal, smuci mi se i uefa i fudbal

Brane

pre 2 godine

Pises komentar kao da se Ronaldu nije desavalo da masi hrpu bitnih penala... Svi se secamo njegovih promasenih bitnih penala protiv Bajerna, Celzija i Barselone u nokaut fazama LŠ.
(Tiktok, 23. jun 2021 23:02)

Da.... i svi se sjecamo svih golova iz ofsajda, nepostojecih penala, crvenih kartona. Ti mi reci da nije tako

NSBGD

pre 2 godine

Portugal je 99% u osmini finala. Samo ih debakl od 4 ili vise golova razlike izbacuje . Dakle ne znam cemu ovakav naslov? Opet se mogu provuci kao i prosli euro sa samo 3 boda. Najgluplji sistem ikad. Vratite stari dobri euro sa 16 ekipa!
...
Netacno! Da je ostalo 2:1 za Francuze i 2:1 za Madjare, Portugal bi ispao. Francuzi bi imali 9 bodova, Madjari 4, Nemci i Portugal po 3, a Nemci su razvalili Portugal i imali bi bolju gol razliku 5:5 prema 6:7.
Ovaj sistem je daleko bolji i ovo prrvenstvo je mnogo bolje nego proslo. Samo u toku ove 2 utakmice, svi osim Francuza su bili na poslednjem mestu!

PATOS

pre 2 godine

Mesijev slobodnjak vredi više od ovih Penaldovih 5 golova od čega 3 sa penala.Ovo je sramota gledati više.Ali meni su najjači oni koji kokodacu:" Pa,jel trebao da ih promasi","Pa nije on kriv što su svirani penali" i ostale gluposti.Dzabe se trudite da ga branite.Niti je on trebao da ih promasi ,niti je kriv što su svirani ti penali.Jednostavno on je trebao da prepusti nekom drugom,makar onaj drugi penal da šutira.Ovako je samo zacementirao svoje mesto u istoriji kao PENALDO.


PATOS

Beretka

pre 2 godine

Ako me sećanje ne vara Mađarska i Nemačka su igrali finale svetskog prvenstva 1954, i Mađari su bili apsolutni favoriti pogotovo što su Nemce pobedili u predtakmičenju sa 8:3 i svi su ih već videli kao šampione Sveta. I u finalu su predvođeni Puškašem vodili 2:0 ali Nemci preokrenuše i pobediše 4:2.
(Royal, 23. jun 2021 21:54)

Uglavnom je sve tacno sto si napisao, samo je na kraju bilo 3-2 a ne 4-2. Fun fact je da od onog finala nisu se sastali sve do danas u takmicarskim utakmicama. Jesu igrali prijateljske ali za bodove nisu od onog cuvenog finala.

serpento

pre 2 godine

Uz dužno poštovanje fudbala kao broj 1 (najvećem delu populacije), mislim da je vest za naslovnu - ŽENSKA KOŠARKAŠKA REPREZENTACIJA!

Milki

pre 2 godine

Vidi vidi kako je bila slaba skupina kvalifikacija u kojoj je bila Hrvatska.
Prosle 4 ekipe na Euro, a tri ce u osminu finala.
Preslaba skupina to bijaše.

Spele

pre 2 godine

Kakva ludnica. Ko je ocekivao madjare da ce biti u igri do samog kraja? Toliko preokreta i haosa i na kraju ipak ocekivana trojka ide dalje. Ne mogu reci da podrzavam ovaj sistem sa 24 ekipe, ali bar ovo je bilo uzbudljivo. Zao mi komsija, steta sto nisu srusili nemce. Ali zato cemo bar imati stari klasik u osmini izmedju engleza i nemaca. Portugal na Belgiju. To ce biti takodje neizvesno. Jos kratko vezano za Ronalda. Bez sumnje jedan od najboljih strelaca ikad, ne bih rekao igraca, ali svakako jedna od najboljih gol masina koju je svet ikad video. Medjutim meni ce uvek prva asocijacija na njega biti sve one mrlje iz Reala i oni brojni golovi iz ofsajda i sporni penali, kao i penali generalno. Imam trip da ne prodje utakmica bez penala. I jos jedna stvar mi je uvek smetala kod njega, a verujem i vecini, a to je simuliranje. U svakom slucaju, masina je lik, pre svega fizicki. Ali bilo je kroz istoriju ovog sporta bar 7 ili 8 vecih i boljih majstora od njega.
P.s imam osecaj da francuzi igraju koliko im treba i da ce tek ubaciti u brzinu vise. Videcemo. Moj favorit englezi, nadam se konacno tituli.

sfdsd

pre 2 godine

Istina. Ovaj Ronaldo svaki put dobije penal iako se ne vidi na terenu. I tako 109. puta u reprezenaciji i 750 puta u klupskom dresu. Svaki put. Neverovatno. Svaki put tako bude.
(Darko, 23. jun 2021 22:39)

Farska Ostrva, Malta, Azerbejdzan, San Marino, Letonija, Estonija, Andora, Linhenstajn, Giblartar, Moldavija, Kazahstan, Jermenija, Luksmeburg, ... Koliko je golova dao ovim reprezentacijama, a posto pratis fudbal, taman eto nabroj 5 igraca iz svih ovih reprezentacija!?

Royal

pre 2 godine

Ako me sećanje ne vara Mađarska i Nemačka su igrali finale svetskog prvenstva 1954, i Mađari su bili apsolutni favoriti pogotovo što su Nemce pobedili u predtakmičenju sa 8:3 i svi su ih već videli kao šampione Sveta. I u finalu su predvođeni Puškašem vodili 2:0 ali Nemci preokrenuše i pobediše 4:2.

kol

pre 2 godine

Njemacka svakako nije pred eliminacijom s obzirom da i pored toga sto gubi 1:0 ponovo je medju najboljim trecim. Da bi ispala treba da primi jos 2 gola i izgubi minimum 2 razlike. Ali vazno je napisati bombastican naslov. A i svi bi voljeli da Njemci ispadnu, nikad se nece promijeniti...
(Sash, 23. jun 2021 21:59)

U pravu si Nemci imaju bolji skor od najmanje 2 trećeplasirane, samo što Nemci neće biti trećeplasirani nego poslednji u grupi ako ovako ostane Portugal izbegne poraz...

Sinke

pre 2 godine

Ovaj Portugal veze nema,i proslo Evropsko nisu imali prakticno pobjede,evo sada u grupi izgleda 2 poraza...Ali takvih sreckovica nema u svijetu sporta...Opet ce se provuci i opet ce proci dalje.

DEX

pre 2 godine

Namestise se nekako da prodju i Francuska i Nemačka i Portugal. Jer kakvo bi to takmičenje bilo da ispadne Nemačka a prođe Mađarska.

Jovan Ducic

pre 2 godine

Vanseriski igrac stvarno ali od 800gol sto je dao u karijeri,300 je bilo sa bele tačke.. zna li neko jel ikad dozvolio saigračiu da šutira penal nebitno klub ili repezentacija,ja mislim da takvih situacija nije bilo više od 5 za celu njegovilu karijeru.

satelit

pre 2 godine

Ronaldo je golgeter! potpuno je bezopasan 1 na 1 ,cak u ovoj fazi karijere i smesan...Ali je covek sa najboljim instiktom u 16... Nemci na nasem nivou

Tiktok

pre 2 godine

Da je nama 98' bio Penaldo ne bi se precka i dalje tresla protiv Holandije i mozda bi dogurali do finala...
(George Costanza, 23. jun 2021 22:41)

Pises komentar kao da se Ronaldu nije desavalo da masi hrpu bitnih penala... Svi se secamo njegovih promasenih bitnih penala protiv Bajerna, Celzija i Barselone u nokaut fazama LŠ.

koki

pre 2 godine

Ja ne mogu da verujem da ljudi ovo gledaju. Kakva je kosarka bila sinoc ludnica, a neko da gleda ovo. Bacio sam pogled u poluvremenu i kad sam video onaj penal za francuze. Pa ono ne bi ni Platini svirao. Oskar za glumu mu treba dati. Toliko jadno da je to strasno.

Ivan

pre 2 godine

Eeee sad neka mene neko objasni ovu situaciju ako može ? Vratio sam snimak nekoliko puta i vidi se jasno da je Ljoris prvo loptu zakačio pa tek Danila nokautirao,meni ovo penal nije,jeste ga prosuo propisno ali prvo je lopta bila definitivno.

Musketir

pre 2 godine

Pa da li je moguce da je ovo penal, da nije cak ni pogledao var? Tacno je da ga je nokautirao, ali tek nakon sto je portugalac igrao loptom nakon cega nije bilo nikakve sanse da se nesto napravi, i golman nije imao nameru da njega udari, isao je na loptu! Kakav crni penal?? Da je lopta ostala u igri, pa i ok, nego je ovaj nabio u golout i onda tek dolazi do kontakta. Dakle golman nije uticao ni najmanje na nastavak akcije i to je sustina svega. Neverovatno da nije bar pogledao var.

Sash

pre 2 godine

Njemacka svakako nije pred eliminacijom s obzirom da i pored toga sto gubi 1:0 ponovo je medju najboljim trecim. Da bi ispala treba da primi jos 2 gola i izgubi minimum 2 razlike. Ali vazno je napisati bombastican naslov. A i svi bi voljeli da Njemci ispadnu, nikad se nece promijeniti...

Mile kontraš

pre 2 godine

Hahaha, trenutno prolaze Mađari kao drugi, Portugal ispada a Nemci prolaze kao treći jer su bolji od Ukrajine, Finaca i Slovaka.

Ivan

pre 2 godine

Ma ubijeđen sam da nije penal prvi bio. Ljoris je nokautirao Danila ali je prvo odbranio šut,pet puta sam vraćao snimak i vidi se da je odbranio,da nije bio bi gol sigurno a tek ovaj drugi,nema smisla komentarisat.

Glups

pre 2 godine

Mađari su loši! Protiv Francuske su dali srećan gol (celo poluvreme se igralo pred mađarskim golom!). Sudija je osakatio francuze dozvolivši grubu igru Mađarima! I pored toga bili su loši!

Ccc

pre 2 godine

@George constanza, bolje ne Penaldo, ako se ne secas ja se dobro secam svih njegovih bitnih promasenih penala, bolje da imamo Bruna, on ne masi nikada...

ttre

pre 2 godine

Trener Portugala pre meca govori Ronaldu:
"Slusaj, znaci ovako, radi kao i sto da sada radis, ono tvoje izvuci se na stranu, malo tu uradi biciklicu u mestu radi kamera, pa vrati povratnu nazad, u situacijama kada si blizi golu,ti uradi isto tako i kada vratis povratnu trk u sesnesasterac, da ti saigrace odrade posao da bi postigao gol. Takodje ako hoces neko da predrbilas, nemoj to da pokusavas, zato sto kad god pokusas da pretrcis igraca, tu loptu ti prekine sledeci njihov protivnik, zato sto nemas tehniku za vodjenje lopte da ti bude uvek u blizini, pa ti uzmi zakaci se o protivnickog igraca i padni, ti to umes vrhunski da radis, da ne primeti sudija, pa da bude faul. Takodje nemoj da pokusavas da glumis plejmejkera, posto ti to ne umes, takodje sto se asistencija tice, ako se namesti bas neka lagana asistencija, ti to uradi, ali uradi ono kao i sto vecinom tada radis, sutni. A one asistencije, tipa sa 25-30 metara kroz celu odbranu, to nikako znaci, posto ces da pravis kontre u njihovu korist. Inace penal ako bude, naravno zna se, nisi dzaba dobio nadimak sto se toga tice, vrhunski to izvodis.
Prekid, korneri itd.to je sve tvoj teren, to se podrazumeva, zato sto to vrhunski radis.U skoku dominiras. Naravno kontre iskoristi radi svoje brzine, ti samo imas posao da istrcis do njihovog peterca, a mozes i da udjes u njega, pa da das gol, znas vec, mnogo puta si dao gol iz peterca.E kad postignes gol, skaci kod protivnickih navijaca da ih provociras.To ti je nesto ukratko"

Zoki

pre 2 godine

ajmoo madjarii izdrziteeee do kraja,neka ispadnu Njemacka i Portugal
(pavle, 23. jun 2021 22:20)

Vidim po komentaru, mlad si momak. Ima vremena, naucices o pancerima i gledaces jos kako se srce ostavlja na terenu.

PATOS

pre 2 godine

Mesijev slobodnjak vredi više od ovih Penaldovih 5 golova od čega 3 sa penala.Ovo je sramota gledati više.Ali meni su najjači oni koji kokodacu:" Pa,jel trebao da ih promasi","Pa nije on kriv što su svirani penali" i ostale gluposti.Dzabe se trudite da ga branite.Niti je on trebao da ih promasi ,niti je kriv što su svirani ti penali.Jednostavno on je trebao da prepusti nekom drugom,makar onaj drugi penal da šutira.Ovako je samo zacementirao svoje mesto u istoriji kao PENALDO.


PATOS

Faustinjo_asprilja

pre 2 godine

Ofsajdino Penaldo, bas mu stoji:) . Skidam kapu, prava je penal masina. Inace igrac sa najvise izvedenih penala u istoriji fudbala. Ovaj nadimak kao skrojen za njega, pri tome mislim i na prvi deo hehe.

Zorica

pre 2 godine

Tacno znas da Penaldo nista ne moze pokazati (svi znamo njegove limitirane mogucnosti), i znas da ga penal samo moze spasiti i gotovo si siguran da ce bas biti penala da se Penaldo proslavi al se negde nadas da ipak nece, da ce kosmicka pravda pobediti...

Vedran

pre 2 godine

I evo vec nakon grupne faze nas cekaju tri vrhunske nogometne poslastice. ESP-CRO, GER-ENG, i POR-BEL. To je nogomet, to je EURO! Za ovakve utakmice zivi svaki ljubitelj nogometa. To četri godine čeka svaki pravi navijač.

Brane

pre 2 godine

Pises komentar kao da se Ronaldu nije desavalo da masi hrpu bitnih penala... Svi se secamo njegovih promasenih bitnih penala protiv Bajerna, Celzija i Barselone u nokaut fazama LŠ.
(Tiktok, 23. jun 2021 23:02)

Da.... i svi se sjecamo svih golova iz ofsajda, nepostojecih penala, crvenih kartona. Ti mi reci da nije tako

Musketir

pre 2 godine

Pa da li je moguce da je ovo penal, da nije cak ni pogledao var? Tacno je da ga je nokautirao, ali tek nakon sto je portugalac igrao loptom nakon cega nije bilo nikakve sanse da se nesto napravi, i golman nije imao nameru da njega udari, isao je na loptu! Kakav crni penal?? Da je lopta ostala u igri, pa i ok, nego je ovaj nabio u golout i onda tek dolazi do kontakta. Dakle golman nije uticao ni najmanje na nastavak akcije i to je sustina svega. Neverovatno da nije bar pogledao var.

Sash

pre 2 godine

Njemacka svakako nije pred eliminacijom s obzirom da i pored toga sto gubi 1:0 ponovo je medju najboljim trecim. Da bi ispala treba da primi jos 2 gola i izgubi minimum 2 razlike. Ali vazno je napisati bombastican naslov. A i svi bi voljeli da Njemci ispadnu, nikad se nece promijeniti...

Tiktok

pre 2 godine

Da je nama 98' bio Penaldo ne bi se precka i dalje tresla protiv Holandije i mozda bi dogurali do finala...
(George Costanza, 23. jun 2021 22:41)

Pises komentar kao da se Ronaldu nije desavalo da masi hrpu bitnih penala... Svi se secamo njegovih promasenih bitnih penala protiv Bajerna, Celzija i Barselone u nokaut fazama LŠ.

Asteriks

pre 2 godine

Jedno je sigurno,nikada vise niko u istoriji fudbala nece sutirati penala koliko Ronaldo,to ce ostati za sva vremena.Nije normalno koliko je izveo penala.

Matrix

pre 2 godine

Treba i to znati. Svaka cast bilo kome ko je najbolji u bilo čemu. Da je nama 98' bio Penaldo ne bi se precka i dalje tresla protiv Holandije i mozda bi dogurali do finala... Da nam bese Penalda protiv Škotske sada bismo i mi bili na prvenstvu pa bi smo komentarisali nase "splavare" a ne bismo pokazivali zavist i ljubomoru prema Penaldu...
U glavnom te "jednostavne" stvari na oko obicnom posmatraču kao sto je izvodjenje penala izgledaju lako i kao da to svako može, pa ipak ne može. Mnogi promaše u bitnim trenucima jer je potrebna ogromna mentalna snaga, preciznost, fokusiranost itd. Svi ćemo mi na poljani pogoditi 8 od 10 penala ali kao i sve u životu, bitno je pogoditi kada je najvažnije... Da je nama po jedan Penaldo u svakoj sferi od fudbala do politike, gde bi nam kraj bio.
(George Costanza, 23. jun 2021 22:41)

To niko ne osporava, ali moras da priznas da mu ovaj nadimak stoji!

Milki

pre 2 godine

Vidi vidi kako je bila slaba skupina kvalifikacija u kojoj je bila Hrvatska.
Prosle 4 ekipe na Euro, a tri ce u osminu finala.
Preslaba skupina to bijaše.

sfdsd

pre 2 godine

Istina. Ovaj Ronaldo svaki put dobije penal iako se ne vidi na terenu. I tako 109. puta u reprezenaciji i 750 puta u klupskom dresu. Svaki put. Neverovatno. Svaki put tako bude.
(Darko, 23. jun 2021 22:39)

Farska Ostrva, Malta, Azerbejdzan, San Marino, Letonija, Estonija, Andora, Linhenstajn, Giblartar, Moldavija, Kazahstan, Jermenija, Luksmeburg, ... Koliko je golova dao ovim reprezentacijama, a posto pratis fudbal, taman eto nabroj 5 igraca iz svih ovih reprezentacija!?

ivanov

pre 2 godine

Zar glavna vest ne bi trebalo da bude Srpska kosarkaska reprezentacija i plasman u polufinale????Vecito glavna tema taj fudbal u kome nas nema nigde!Doduse vecim delom zahvaljujuci vama novinarima ali sta je tu je.....

Zoki fide majstor

pre 2 godine

Da sam ja sudija, svirao bih ti na svakoj utakmici 20 penala da ti se smejem malo posto znam da nisi alav i da si timski igrac, bitna ti je ekipa a ne tvoja statistika i vazno ti je da saigrac dobro odigra i da mu namestis koji gol . . .

Jovan Ducic

pre 2 godine

Vanseriski igrac stvarno ali od 800gol sto je dao u karijeri,300 je bilo sa bele tačke.. zna li neko jel ikad dozvolio saigračiu da šutira penal nebitno klub ili repezentacija,ja mislim da takvih situacija nije bilo više od 5 za celu njegovilu karijeru.

Pedja Nikolic

pre 2 godine

Neko sa 25 metara,neko samo sa penala.
Ovo mu je treći penal na Euro.

PENALDO - Bruka i sramota
(Messi GOAT, 23. jun 2021 23:01)

neko na velikim takmicenjima pogadjao protiv Spanije,Holandije,Francuske,Nemacke a Leo najbolje sto je mogao je Meksiko.

Lex

pre 2 godine

Људима досудише два чиста пенала и Роналдо крив што зна добро да их шутира.Занимљиво.

satelit

pre 2 godine

Ronaldo je golgeter! potpuno je bezopasan 1 na 1 ,cak u ovoj fazi karijere i smesan...Ali je covek sa najboljim instiktom u 16... Nemci na nasem nivou

Darko

pre 2 godine

Ja ne znam da li sam ikad video srecnijeg igraca od ovog Ronalda,znaci ne vidi se celu tekmu i onda dobije penal ali svaki put tako bude
(sonic, 23. jun 2021 22:27)

Istina. Ovaj Ronaldo svaki put dobije penal iako se ne vidi na terenu. I tako 109. puta u reprezenaciji i 750 puta u klupskom dresu. Svaki put. Neverovatno. Svaki put tako bude.

Sinke

pre 2 godine

Ovaj Portugal veze nema,i proslo Evropsko nisu imali prakticno pobjede,evo sada u grupi izgleda 2 poraza...Ali takvih sreckovica nema u svijetu sporta...Opet ce se provuci i opet ce proci dalje.

Mile kontraš

pre 2 godine

Hahaha, trenutno prolaze Mađari kao drugi, Portugal ispada a Nemci prolaze kao treći jer su bolji od Ukrajine, Finaca i Slovaka.

Miki

pre 2 godine

Nemci krenuli sa politikom pred utakmicu.Cela Nemacka obojena u dugine boje ...zato sto su Madjari izglasali zakon koji im se ne dopada ...pa sad cisto iz politickih razloga nesto izvode ...umesto da igraju fudbal ...cisto mesanje u unutrasnje stvari jeden zemlje ...voleo bih da izgube ali kakvi su bice jako tesko Madjarima ...Napred komsije ...

Glups

pre 2 godine

Mađari su loši! Protiv Francuske su dali srećan gol (celo poluvreme se igralo pred mađarskim golom!). Sudija je osakatio francuze dozvolivši grubu igru Mađarima! I pored toga bili su loši!

serpento

pre 2 godine

Uz dužno poštovanje fudbala kao broj 1 (najvećem delu populacije), mislim da je vest za naslovnu - ŽENSKA KOŠARKAŠKA REPREZENTACIJA!

Mali_buda

pre 2 godine

Portugal je 99% u osmini finala. Samo ih debakl od 4 ili vise golova razlike izbacuje . Dakle ne znam cemu ovakav naslov? Opet se mogu provuci kao i prosli euro sa samo 3 boda. Najgluplji sistem ikad. Vratite stari dobri euro sa 16 ekipa!

Ivan

pre 2 godine

Eeee sad neka mene neko objasni ovu situaciju ako može ? Vratio sam snimak nekoliko puta i vidi se jasno da je Ljoris prvo loptu zakačio pa tek Danila nokautirao,meni ovo penal nije,jeste ga prosuo propisno ali prvo je lopta bila definitivno.

George Costanza

pre 2 godine

Jedno je sigurno,nikada vise niko u istoriji fudbala nece sutirati penala koliko Ronaldo,to ce ostati za sva vremena.Nije normalno koliko je izveo penala.
(Asteriks, 23. jun 2021 22:26)
Treba i to znati. Svaka cast bilo kome ko je najbolji u bilo čemu. Da je nama 98' bio Penaldo ne bi se precka i dalje tresla protiv Holandije i mozda bi dogurali do finala... Da nam bese Penalda protiv Škotske sada bismo i mi bili na prvenstvu pa bi smo komentarisali nase "splavare" a ne bismo pokazivali zavist i ljubomoru prema Penaldu...
U glavnom te "jednostavne" stvari na oko obicnom posmatraču kao sto je izvodjenje penala izgledaju lako i kao da to svako može, pa ipak ne može. Mnogi promaše u bitnim trenucima jer je potrebna ogromna mentalna snaga, preciznost, fokusiranost itd. Svi ćemo mi na poljani pogoditi 8 od 10 penala ali kao i sve u životu, bitno je pogoditi kada je najvažnije... Da je nama po jedan Penaldo u svakoj sferi od fudbala do politike, gde bi nam kraj bio.

Walldorf

pre 2 godine

Madjarska je odredjena za odstrel i to se ne može negirati. Gol iz ofsajda Benzeme,pa penal za Francusku koji Mbapeu ne bi ni otac svirao.U redu,bila je ona sumnjiva situacija oko penala za Francusku u završnici,no,ako se uspori i pogleda pažljivo, vidi se da je bilo faula ali van šesnaest.Sve u svemu,po notama UEFA.Sportski pozdrav!

fudbalusrcu

pre 2 godine

Gol Benzeme je ofsajd cist bio. Ovi u var sobi nikad prije potvrdili a reziser nije htio da pokaze snimak sa onim linijama, gdje su nekad zbog prsta svirali ofsajd a sada je benzema polu koraka bio. Ovo navlacenje da sve tri ove jake ekipe prodju je nerealno. I onaj penal, smuci mi se i uefa i fudbal

The_Dejan

pre 2 godine

Ja ne znam zašto svi ulazite u polemiku oko penala.. Je l bio penal? Jeste, molim lepo.
Zašto bi neko drugi šutirao penale kada Ronaldo to radi vrhunski.
Gde je Mbape celi meč? Zašto ne pišete o tome.. Kakav je penal on odglumio? Pa?
Mbape ide sigurnim putem da postane padavičar kao Nejmar.
Čisti penali za Portugal, i kraj priče.

Doprvak

pre 2 godine

Evo sad prilike za "susjede" da dokazu koliko vrede.

Ako pobede Spaniju, idu na Francusku, a ako pobede Francusku, idu na Belgiju, Portugal ili Italiju.

Mislim da osvajate Euro?

koki

pre 2 godine

Ja ne mogu da verujem da ljudi ovo gledaju. Kakva je kosarka bila sinoc ludnica, a neko da gleda ovo. Bacio sam pogled u poluvremenu i kad sam video onaj penal za francuze. Pa ono ne bi ni Platini svirao. Oskar za glumu mu treba dati. Toliko jadno da je to strasno.

Ivan

pre 2 godine

Ma ubijeđen sam da nije penal prvi bio. Ljoris je nokautirao Danila ali je prvo odbranio šut,pet puta sam vraćao snimak i vidi se da je odbranio,da nije bio bi gol sigurno a tek ovaj drugi,nema smisla komentarisat.

Ako su ruze, procvetace...

pre 2 godine

auuuuu kakav kalazu za francusku.
kakav je ovo penal?!?!
Pa gore od zvezdanesterca.
Ljudi kladite se da francuska osvaja, ovo je sramota, ocigledno je unapred odluceno ko ce biti prvak

dr. Udo Brinkman

pre 2 godine

Nadam se da ce Portugal da pobedi ove ziherase Francuze, ekipa koja sa ovakvim igracima igra fudbal na kontru i uzda se u brzinu jednog. U najmanju ruku kukavicki i ziheraski.

kako da ne

pre 2 godine

Tesko je celo prvenstvo igrati sa igracem manjee, a to Portugal uspeva...al "bukvalno...
(Zorica, 23. jun 2021 22:52)

Argentina zbog svog kapitena vec 15 godina igra sa igracem manje te i ne cudi sto gube 6-1 od Bolivije.

Kaucosi

pre 2 godine

O kom ispadanju Nemaca pišete u 30 minutu? Pa tu moze biti do kraja 6:1 nije to srpska reprezentacija!
(Boro iz Pobede, 23. jun 2021 21:41)

To ti je Madjarska reprezentacija gledaj i uci!

dude

pre 2 godine

Jel jos neko primecuje da je Nojer ocajan do sad na turniru? I cela odbrana Nemacke doduse
(Angie, 23. jun 2021 22:33)

istina. nojer nije u formi. ali imaju taj prkos, neumoljivu želju da pobede. uvek. kliše, ali to je taj pobednički mentalitet. nema predaje.

Spele

pre 2 godine

Kakva ludnica. Ko je ocekivao madjare da ce biti u igri do samog kraja? Toliko preokreta i haosa i na kraju ipak ocekivana trojka ide dalje. Ne mogu reci da podrzavam ovaj sistem sa 24 ekipe, ali bar ovo je bilo uzbudljivo. Zao mi komsija, steta sto nisu srusili nemce. Ali zato cemo bar imati stari klasik u osmini izmedju engleza i nemaca. Portugal na Belgiju. To ce biti takodje neizvesno. Jos kratko vezano za Ronalda. Bez sumnje jedan od najboljih strelaca ikad, ne bih rekao igraca, ali svakako jedna od najboljih gol masina koju je svet ikad video. Medjutim meni ce uvek prva asocijacija na njega biti sve one mrlje iz Reala i oni brojni golovi iz ofsajda i sporni penali, kao i penali generalno. Imam trip da ne prodje utakmica bez penala. I jos jedna stvar mi je uvek smetala kod njega, a verujem i vecini, a to je simuliranje. U svakom slucaju, masina je lik, pre svega fizicki. Ali bilo je kroz istoriju ovog sporta bar 7 ili 8 vecih i boljih majstora od njega.
P.s imam osecaj da francuzi igraju koliko im treba i da ce tek ubaciti u brzinu vise. Videcemo. Moj favorit englezi, nadam se konacno tituli.

Ccc

pre 2 godine

@George constanza, bolje ne Penaldo, ako se ne secas ja se dobro secam svih njegovih bitnih promasenih penala, bolje da imamo Bruna, on ne masi nikada...

Dare

pre 2 godine

Čim sam video da Sane igra znao sam da ce biti problema. Lik se seta po terenu godinama, a i generalno je prevara od igraca sa solidnom levom nogom.

Čika Djura

pre 2 godine

Ja ne znam da li sam ikad video srecnijeg igraca od ovog Ronalda,znaci ne vidi se celu tekmu i onda dobije penal ali svaki put tako bude
(sonic, 23. jun 2021 22:27)

Fudbalska igra se sastoji i od penala. Možeš ti da ne voliš Ronalda ali on je majstor. Ima li igrača fizički spremnijeg u tim godinama. Penal kao vrata

kris

pre 2 godine

Čudno neko prvenstvo. Zove se EP 2020,a igra 2021.Svaki drugi domaćin, ali Mađari domaćini Francuskoj i Portugalu, a istovremeno gosti u Minhenu. I najzad skoro svima prvo mjesto donosi tezeg protivnika, a treće lakšeg.

djura

pre 2 godine

najgluplji sistem ikad sa ovim "domacinstvima", sad kao madjarska je domacin a gostuje u drugoj drzavi dok na njihovom terenu igraju neki drugi

Mihajlo

pre 2 godine

Ovaj sudija kao da je iz nase lige,ako je ono penal za Francuze,moze 50 takvih penala na utakmici da svira,sad ni duel igra nije dozvoljena,sudije po obicaju unistavaju fudbal.

dude

pre 2 godine

Ubaci Deka i Nuna Gomeša.
(Enter, 23. jun 2021 21:18)

A Figo?
(ny, 23. jun 2021 21:39

figo nije vakcinisan. alternativa je blaž slišković.

NSBGD

pre 2 godine

Portugalija može 3:0 da izgubi od Francuza i opet ide dalje!!!
(Nedeljko Vodogaz, 23. jun 2021 20:29)
Sta vam je ljudi, razumete li se vi uopste u fudbal? Poraz od jednog gola razlike i Portugal ispada ako Madjari dobiju Nemce.! Imaju 3 boda kao i Nemci i ispadaju jer Madjari imaju 4 boda, Pirtigal i Nemci po 3 ali Portugal slabiju gol razliku i izgubio je od Nemaca.

DEX

pre 2 godine

Namestise se nekako da prodju i Francuska i Nemačka i Portugal. Jer kakvo bi to takmičenje bilo da ispadne Nemačka a prođe Mađarska.

Bane

pre 2 godine

Portugal nikada nije pobedio Francusku! Je l’ to znaci da je Portugal postao sampion Evrope 2016. tako sto je u finalu izgubio od Francuza??? Inace Portugal je pobedio još 5 puta Francuze u prijateljskim utakmicama, mada je mnogo više puta izgubio.

Gojko

pre 2 godine

Portugal je 99% u osmini finala. Samo ih debakl od 4 ili vise golova razlike izbacuje . Dakle ne znam cemu ovakav naslov? Opet se mogu provuci kao i prosli euro sa samo 3 boda. Najgluplji sistem ikad. Vratite stari dobri euro sa 16 ekipa!
(Mali_buda, 23. jun 2021 20:23)

Ne razumem, do pre nekoliko minuta bili su poslednji. A pre toga Nemci. Svako može da ispadne u ovoj grupi.

Bojan Zvicer

pre 2 godine

da bi Portugal ispao potrebno je da izgubi sa najmanje 4gola razlike ili u drugoj varijanti,da izgubi bilo kojom razlikom a madjari da naprave čudo i pobede Nemačku

limuntus

pre 2 godine

Ovaj Semedo je pravi primer kako moze svako da bude fudbaler danas i da zivi ko bog, ovaj bas teska prevara bas konstanto los, za ne poverovati

Royal

pre 2 godine

Ako me sećanje ne vara Mađarska i Nemačka su igrali finale svetskog prvenstva 1954, i Mađari su bili apsolutni favoriti pogotovo što su Nemce pobedili u predtakmičenju sa 8:3 i svi su ih već videli kao šampione Sveta. I u finalu su predvođeni Puškašem vodili 2:0 ali Nemci preokrenuše i pobediše 4:2.

Čika Djura

pre 2 godine

Pa da li je moguce da je ovo penal, da nije cak ni pogledao var? Tacno je da ga je nokautirao, ali tek nakon sto je portugalac igrao loptom nakon cega nije bilo nikakve sanse da se nesto napravi, i golman nije imao nameru da njega udari, isao je na loptu! Kakav crni penal?? Da je lopta ostala u igri, pa i ok, nego je ovaj nabio u golout i onda tek dolazi do kontakta. Dakle golman nije uticao ni najmanje na nastavak akcije i to je sustina svega. Neverovatno da nije bar pogledao var.
(Musketir, 23. jun 2021 21:38)

Čudi me da te nisu pozvali makar da budeš u VAR sobi. A pošto si mlad da ti nešto kažem. SP u Nemačkoj 1974. Utakmica Poljska Jugoslavija. Lopta u našem šesnaesterecu. Odbrana izbija loptu. Svi igrači idu iz kaznenog. Ostaju Lato i Buljan. Buljan ruši Latoa i sudija svira penal za poljake a lopta oko centra i gotovo svi igrači. Ovde penal čist ko suza

Sloba

pre 2 godine

Po meni najvece ili bolje recu najprijatnije iznenadjenje Eura iako su ispali su Madjari,sa svima su igrali egal pa cak i sa Portigalom do 80 minuta a cak i oni sto prate fudbal ne znaju pola reprezentacije koju vecinim cine igraci Fenercvarosa,sa ovakom igrom u bilo kojoj grupi od preostalih 5 bi prosli sigurno.

PimPong

pre 2 godine

Pa zasto VAR postoji ako ce Francuzi da dobiju ovakav penal? Veoma malo kontakta, a jos i nije imao priliku da stigne loptu (cak ni Mbape ne bi to mogao). A penal za Portugalce je bio po meni pravedan - Lloris ga je nokautirao.

NSBGD

pre 2 godine

Portugal je 99% u osmini finala. Samo ih debakl od 4 ili vise golova razlike izbacuje . Dakle ne znam cemu ovakav naslov? Opet se mogu provuci kao i prosli euro sa samo 3 boda. Najgluplji sistem ikad. Vratite stari dobri euro sa 16 ekipa!
...
Netacno! Da je ostalo 2:1 za Francuze i 2:1 za Madjare, Portugal bi ispao. Francuzi bi imali 9 bodova, Madjari 4, Nemci i Portugal po 3, a Nemci su razvalili Portugal i imali bi bolju gol razliku 5:5 prema 6:7.
Ovaj sistem je daleko bolji i ovo prrvenstvo je mnogo bolje nego proslo. Samo u toku ove 2 utakmice, svi osim Francuza su bili na poslednjem mestu!

Peka

pre 2 godine

Portugal je 99% u osmini finala. Samo ih debakl od 4 ili vise golova razlike izbacuje . Dakle ne znam cemu ovakav naslov? Opet se mogu provuci kao i prosli euro sa samo 3 boda. Najgluplji sistem ikad. Vratite stari dobri euro sa 16 ekipa!
(Mali_buda, 23. jun 2021 20:23)

Prošli EURO nisu imali sreće u grupnoj fazi, ako si pratio onda znaš. Za ovaj se slažem.

kol

pre 2 godine

Njemacka svakako nije pred eliminacijom s obzirom da i pored toga sto gubi 1:0 ponovo je medju najboljim trecim. Da bi ispala treba da primi jos 2 gola i izgubi minimum 2 razlike. Ali vazno je napisati bombastican naslov. A i svi bi voljeli da Njemci ispadnu, nikad se nece promijeniti...
(Sash, 23. jun 2021 21:59)

U pravu si Nemci imaju bolji skor od najmanje 2 trećeplasirane, samo što Nemci neće biti trećeplasirani nego poslednji u grupi ako ovako ostane Portugal izbegne poraz...

Čiča Miloje

pre 2 godine

Ako me sećanje ne vara Mađarska i Nemačka su igrali finale svetskog prvenstva 1954, i Mađari su bili apsolutni favoriti pogotovo što su Nemce pobedili u predtakmičenju sa 8:3 i svi su ih već videli kao šampione Sveta. I u finalu su predvođeni Puškašem vodili 2:0 ali Nemci preokrenuše i pobediše 4:2.
(Royal, 23. jun 2021 21:54)

Uglavnom je sve tacno sto si napisao, samo je na kraju bilo 3-2 a ne 4-2. Fun fact je da od onog finala nisu se sastali sve do danas u takmicarskim utakmicama. Jesu igrali prijateljske ali za bodove nisu od onog cuvenog finala.
(Beretka, 23. jun 2021 22:02)

A još veći fakat je da Puškaš bio povredjen i dobar deo utakmice je statirao na levom krilu, jer nije bilo zamene igrača, pa su Madjari praktično igrali sa 10 igrača ...

Beretka

pre 2 godine

Ako me sećanje ne vara Mađarska i Nemačka su igrali finale svetskog prvenstva 1954, i Mađari su bili apsolutni favoriti pogotovo što su Nemce pobedili u predtakmičenju sa 8:3 i svi su ih već videli kao šampione Sveta. I u finalu su predvođeni Puškašem vodili 2:0 ali Nemci preokrenuše i pobediše 4:2.
(Royal, 23. jun 2021 21:54)

Uglavnom je sve tacno sto si napisao, samo je na kraju bilo 3-2 a ne 4-2. Fun fact je da od onog finala nisu se sastali sve do danas u takmicarskim utakmicama. Jesu igrali prijateljske ali za bodove nisu od onog cuvenog finala.

ny

pre 2 godine

Njemacka svakako nije pred eliminacijom s obzirom da i pored toga sto gubi 1:0 ponovo je medju najboljim trecim. Da bi ispala treba da primi jos 2 gola i izgubi minimum 2 razlike. Ali vazno je napisati bombastican naslov. A i svi bi voljeli da Njemci ispadnu, nikad se nece promijeniti...
(Sash, 23. jun 2021 21:59)

Nemačka ima tri boda a madjari u slučaju pobede imaju četiri