Nemci sa Marakane na čelo liste

Novi prvak sveta, reprezentacija Nemačke nalazi se na prvom mestu FIFA rang liste.

Prikazati ovde celokupan tekst članka

Pošaljite komentar
 1. Kako je Belgija u top 5 samo mi to nije jasno?
   (liliputanac, 18. jul 2014 18:03)

  # Link komentara

 2. Meksiko ispod Hrvata??!! Cile je zasluzio vise. Brazil sramota sto je u top 10. Prvo mesto da Nemacka a drugo je trebala Holandija.
   (Bavarska Princeza, 18. jul 2014 01:10)

  # Link komentara

 3. Kako je Brazil pao na 7. mesto kad je bio cetvrti? Zbog poraza od Sev. Koreje 8-1!?!?!
  (dzo Stokton, 17. jul 2014 14:44)

  # Link komentara

 4. Kad shvatite da dojam ne igra nikakvu ulogu nego su bitni samo rezultati onda će vam biti malo jasnija ova tablica a usput će te uvidjeti da je i vrlo realna.
  Isto tako treba znati da se bodovi brane, nesta slično kao u tenisu.
  (Hrvoje, 17. jul 2014 14:40)

  # Link komentara

 5. meni samo nije jasno kako je Portugal pre svetskog prvenstva bio uopste na 4-om mestu
  (aj, 17. jul 2014 14:13)

  # Link komentara

 6. Svajcarska ispred Francuske koja sprdnja od liste videli smo sta je bilo na prvenstvu a da ne pricamo sto su ispred jedne italije portugalije pa i meksika.
  (milos, 17. jul 2014 12:38)

  Pa kada bi pravili listi samo na osnovu medjusobnih susreta onda Gana i Alzir treba da dele prvo mesto sa Nemackom?
  (uros, 17. jul 2014 14:13)

  # Link komentara

 7. Ljudi, vi ovde ocigledno ne razumete nekoliko stvari, ova lista se ne pravi po jacini imena nekih reprezentacija ili sta su uradile te reprezentacije pre 7, 8 godina ili konacni plasman reprezentacija na SP-u. Ovo je lista koja se kreira po ukupno ostvarenim pobedama, neresenim rezultatima a i porazima, naravno u zavisnosti koliki je znacaj te utakmice, da li je u pitanju prijateljska utakmica ili kvalifikacije za neko prvenstvo ili je samo prvenstvo u pitanju pa i osvojena titula. U zavisnosti od vaznosti te utakmice tako se i boduje pobeda, neresen ishod ili poraz. A i naravno veliku ulogu igra i gol razlika, ne boduje se isto pobeda od 1:0 i od 5:0. Toliko o tome. Pozzz
  (Riddick, 17. jul 2014 13:53)

  # Link komentara

 8. Dosta vise sa tim komentarima kako je ovo "sprdnja od liste"! Videli ste na SP da ne igraju imena! Da je ova lista ovako izbacena pre SP svi biste ovde kritikovali zasto su Brazil i Söanija tek na 7. i 8. mestu, zasto su Kostarika i Cile bolje plasirani od Srbije... zasto je Kolumbija cetvrta, a tek sada ste videli da pored Falkaa imaju i Hamesa Rodrigeza itd
  Ovq lista nikada nece zadovoljiti svaciji ukus, ali to je tu negde ipak dosta realno. Sto se tice na primer Svajcarske da pukli su od Francuske, odigrali su slabo tu jednu utakmicu, ali su od vicesampiona Argentine porazeni tek u poslednjim minutima produzetaka, a onda ih stativa delila od penala. Po mom misljenju Urugvaju je mesto nize na ovoj listi, ali razumem da su dobili dosta bodova zbog pobeda nad Engleskom i Italijom. Tako da kakva god da je lista uvek ce se naci kriticara i razlicitih ukusa, ali ipak dosta realna lista!
  (Dendo, 17. jul 2014 13:20)

  # Link komentara

 9. I ja kažem da je sprdnja lista! Ako na SP idu 32 najbolje zemlje na svijetu kako to da je Srbija 31. a nije bila u Brazilu!? Hrvatska je osvojila 19. mjesto na turniru a na listi je 17. dok je BiH isto tako u rangu sa svojim mogućnostima i svojim plasmanom pa mi nije jasno koga to vi imate i u FIFI!? (Svi nastupi YU na SP-ima pripisani Srbiji itd...?).
  (gledam i čekam, 17. jul 2014 12:59)

  # Link komentara

 10. Svajcarska ispred Francuske koja sprdnja od liste videli smo sta je bilo na prvenstvu a da ne pricamo sto su ispred jedne italije portugalije pa i meksika.
  (milos, 17. jul 2014 12:38)

  # Link komentara