Natal

Natal je glavni i najveći grad države Rio Grande do Norte, nalazi se na severoistoku Brazila.

Prikazati ovde celokupan tekst članka

Pošaljite komentar
 1. Niko nije rekao da je grad bezbedan. Samo su rekli da je najbezbednija prestolinica u Brazilu.
  (Bus, 14. jun 2014 05:40)

  # Link komentara

 2. Uporedite bilo koji stadion novi u Brazilu sa nekin nasim novijim. Ja zaista ne razumem da kod nas mogu toliko da zakinu na dizajnu (arhitekturi), negde i nije toliko velika finansijska razlika (mislim na to da e stadion malonosmisljeniji), ali idejna resenja kod nas su zaista uzasna. Jedino sta bih kod nas izdvojio je sportska hala u Indjiji (koja nazalost jos nije zavrsena). Zao mi je sto stadion Cair ne izgleda ni priblizno onome sto je najavljivano (mada ni tad nije predvidjeno nesto spektakularno), a ne verujem da ce se nesto posebno promeniti.
  (Mile, 13. jun 2014 13:09)

  # Link komentara

 3. Био сам у Наталу пре 5-6 година. На сат времена бусом је Праја до Пипа. Е тамо је безбедно и пуно туриста али сам Натал сигурно није толико безбедан и опуштен. Мени су јадранска и егејска обала закон
  (Gedža, 11. jun 2014 15:25)

  # Link komentara

 4. Možda su informacije o stadionu tačne, ali priča o tome da je Natal bezbedan i miran grad za život, nemaju blage veze sa istinom. Moj prijatelj, naš Srbin, iz Negotina, živi i radi u Natalu, i on kaže da je to grad sa velikim brojem ubistava, pljački, silovanja i sl. Tila, njegova žena, kada je došla zimus kod nas u Negotin, nije mogla da se načudi kako se slobodno krećemo noću po gradu, kako smo opušteni, jer tamo, sama žena, pogotovo sa torbom, nema šanse da se šeta sama po gradu, bilo danju, bilo noću.
  (informisan, 11. jun 2014 12:32)

  # Link komentara