Nedelja, 31.01.2016.

09:05

Nepobedivom Novaku šesta titula u Melburnu!

Najbolji teniser današnjice Novak Đoković pobedio je Endija Marija u finalu i osvojio šestu titulu na Australijan openu!

Izvor: ÐN

Nepobedivom Novaku šesta titula u Melburnu! IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

2108 Komentari

Sortiraj po:

SRBin

pre 8 godina

Njazad sam ponosan sto sam SRBIN.
Bravo No11e!
Kad se setim samo sta su sve pokusavali da te izbace iz "igre".
Posto ne mogu na terenu a ono s PRLJAVSTINAMA i sve si izdrzao, nas ponosu, ljudska gromado.
Ugledajmo se bar malo na Novaka braco Srbi i sestre Srbkinje.

Smilica

pre 8 godina

Hvala i pozdrav svima kojima se svidja moja "Himna No11etu"!

Evo ponavljam je jos jednom.zasluzio je to nas No11e!


Tooooooooo No11e SOKOLE!!!
I RODI MAJKA JUNAKA
I RODI MAJKA ĐOKOVIĆ NOVAKA!

No1E,TI SI NAŠE SUNCE
I NAŠA ZVEZDA DANICA
SAMO NEBO TI JE GRANICA.

NAŠ PONOSU I DIKO
NE MOŽE TE POBEDITI NIKOOOO!!!

U SRED AUSTRALIJE
SRPSKA TROBOJKA SE VIJE
POBEDIO No11e CAR SRBIJE.

KAKO JE POČELA 2016.OVA
BIĆE GODINA IZ SNOVA

OKO TVOGA VRATA,
ZASIJAĆE OLIMPIJSKA MEDALJA OD ZLATA

No1E, TI SI NAŠ PONOS I DIKA
JAČI SI OD ČELIKA.

POBEDJUJEŠ SVE U NIZU
NJUJORKU,LONDONU, MELBURNU
POBEDICEŠ NA RG U PARIZU

ŽIV I ZRAV NAM BIO
2016. SVA 4 GS OSVOJIO!

NEKA ZASIJA
ZLATNA MEDALJA IZ RIJA!
VOLI TE I TOBOM PONOSI
TVOJA SRBIJA!

ono kada zivis Novakov zivot jer nemas svoj

pre 8 godina

U Nemackoj na vest o pobedi Kerber trenutno 68 komentara. Ovde na samo jednu vest o Djokovici preko 2000. Kako je vama dosadno u zivotu...

Mladen

pre 8 godina

Sacekao sam da se svi izredate pa da i ja nesto napisem.NOVAČE nemas pojma koliko nam cinis zivot zanimljivim u ovim zajebanim vremenima.Zelim ti,a znam da i ti zelis,da oboris sve moguce rekorde.I da postanes kralj nad kraljevima.

nenad rs

pre 8 godina

Svako jutro je pametnije od večeri a ovo je bio veliki dan prije svega za Novaka jer odagnana je svaka sumnja da neće postati možda i najbolji teniser svih vremena.

Magnus

pre 8 godina

Dublin je proslavio 11 GS.

Samo... Eurosport... Ljudi, ne znam sta da vam kazem, znate dokle ide trazenje "sta Andy treba" kad je kao "prednost" zasto ima sansu receno:

- Jer mu je kuci zena trudna, sigurno se vise trudi
- Novak je ovo vec osvojio 5 puta, ne da mu se vise (!?)
- Brat mu je sinoc dobio parove, pa je zato u prednosti (?!)

Doslo mi da ih nazovem i da im kazem "Eurosport navija za Endija, zato je Endi u prednosti"...

Strasno, mislio sam da me nista nece vise iznervirati od Mice Dusanovica, ali bome Eurosport danas... bez trunke respekta prema velikom sampionu.

Samo Endi ovo, Endi ono...

Negdje u pola meca (ne znam ko je sukomentator, jel Mats ili neko drugi, nisam slusao)

- "50 bivsih igraca ovde, svi su dali prednost Novaku", a ovaj izvlaci iz rukava "ne bi ja otpisao Endija, ako ode u 5 setova...", kao ono Nole ne zna da igra 5 setova.

I onda gran finale, treci set, kad je Endi napravio re-brake za 3-3 / - "Eto, vidite, Endi je kompletniji igrac, ima vise razlicitih udaraca koji su bolji od Novakovih". (?!)

Ja ne znam, mozda se u britaniji gledao neki drugi mec, u nekom drugom tenisu gdje je Endi "veliki sampion"...

Nenad

pre 8 godina

Pitao bi neke osobe koji pod isti imenom postavljaju negativne komentar na vesti vezano za Zvezdu i Djokovića da li sebe smatraju Srbima? U velikoj Britaniju ni jedan navijać ne gleda za koga navija Mari oni podržavalju jer je njihov. Britanska medija pokušavao sa lažnim vestima da ometa Noleta da ne on bude No1. Da li ikad Mari izašao pred javnost i rekao da to nije istina -nikad. Ja sam zvezdaš a nikad ne bi navijao protiv Troickog jedino ako ne igra protiv Novaka jer on je naš.
Bravo za veliku pobedu Djokovića jer danas nije samo pobedio Marija nego pobedio u psihološkom smislu medijski rat.

Joca

pre 8 godina

Imam jednu ideju, ne znam koliko je izvodljiva, ali vredi da se proba.
Svi na Roland Garros 2016. To posebno vazi za nase ljude u Francuskoj.
Ko god moze, na bilo koji od Novakovih (i ostalih nasih tenisera i teniserki), meceva, uz obavezno nosenje nase zastave.
A u finalu, tribine da obojimo da se Noletovom protivniku zaledi krv u zilama (naravno, ako te ne bude Vica).

Капетан Немо

pre 8 godina

Sve cestitke Novaku. Ja mislim da ce ubuduce najcesci protivnik u finalima biti Marej. Novaku zelim da ga posluzi zdravlje, da nema povreda i docekacemo 20. (Jovanka, 31. januar 2016 17:17)

Придружујем се честиткама Јованка (Орлеанка)! Међутим, не слажем се да ће у будуће у финалима најчешће Мареј бити противник Ђоковићу, а не бих ни волео. Мареј игра много досадан тенис, бар је мени досадан. Мислим да је имао среће јер је Федерер био са Новакове стране жреба. Докле год матори буде играо на овом нивоу, Мареј ће у финале само уз пуно среће а обојица ће до титуле на грен-слему само кад Новак није на свом нивоу. Како је почела ова сезона, можемо да се надамо календарском грен-слему и златној медаљи на олимпијади. Сигуран сам да Новак то може, а ако успе, 20. ГС титула није далеко. Навијачи смо, имамо права да се надамо и да верујемо. За Новака је ипак најбитније да не размишља толико у будућност већ само на следећи турнир, на следећи меч и, што каже Саша Озмо, да има ,,кратко памћење''. Потребно је да што пре заборави све добро и лоше што је урадио до сада и усредсреди се на блиску будућност али, он већ зна шта треба да ради да би успео. Нама преостаје само да навијамо за њега и да му се дивимо.
Напред Ноле!!!

Рајко Четник

pre 8 godina

Једина ствар због које Ноле до сада није освојио Ролангарос је то што Ноле није играо агресивно на овом турниру.
НОЛЕ НА ПАРИШКОЈ ШЉАЦИ МОРАШ БИТИ АГРЕСИВАН И ОСВАЈАШ ОВЕ ГОДИНЕ ЖИВОТНИ ГРЕН СЛЕМ.

Uvijek se isto potpisujem

pre 8 godina

Nije sto je nas, ali stvarno je najbolji svih vremena u ovom sportu i postavice granice koje ce se tesko rusiti... Sad napad na Rolan Garos i naravno Rio tj. Olimpijske igre... Pozdrav svim Novakovim navijacima...

Dejan

pre 8 godina

Ne znam za Vas ali u poslednje vreme tj u zadnjih godinu ili dve imam utisak da Novak moze da napravi brejk protiv Mareja i Nadala kad god to pozeli , toliko sada izgleda dominantnije u odnosu na njih... sa Federerom nije takav slucaj , njega tuce iskljucivo na psihickom planu pre svega... jedno je sigurno , trenutno je neprikosnoven i ubedljivo najbolji igrac na turu!

miodrag

pre 8 godina

Sretan san ne samo zbog jos jednog turnira AO koji si osvojio mego jos vise zbog tvoje izjave da si jos gladniji trofeja nego do sada. To Care!!!! Najzad si svestan da pises istoriju tenisa i da mozes da budes najbolji ikada!!!!!!!!!!! Napred u nove pobede, uzmi SVE sto "cavlima pribito nije", sve turnire koje god mozes I ne daj nikome nista, nisu to zasluzili. Udri ih, bez milosti!!!!!!!!

MINERALNI OSMEH

pre 8 godina

Bravo No11e!
Na kraju mi dodje i zao ovog "mucenog"Skota.
Pona'do se jadan da moze da pobedi.
Potrudili se i KIA, CIA, BBC.MI6 ALI STA VREDI No11e ih sve pobedi.
Igra nije bila toliko lepa ali nas No11e je zaista veliki covek i nije hteo da podceni Mareja.Ladno je mogao da mu uvali krompiric u prvom, da ga odmah brejkne u drugom al ko veli porodice se Marej na sred RL arene pre nego njegova zena Kim.
Rodji je pokazao sta ga ceka svaki sledeci susret i odigrao dva nezaboravna seta, posle kojih je mr Rod Lejver slozio takav mineralni osmeh.
Napred No11e u nove pobede.
Cekamo te u RG.
Pehar je tvoj ove godine!!!!

branimir

pre 8 godina

I da, umalo zaboravih da cestitam i gospodji Dijani i gospodinu Srdjanu Djokovicu i jos jednom da im se zahvalim za sve sto su preziveli i ucinili da bi jedan talentovani decak postao ljudska gromada i ponos svoje porodice, kao i svih nas koji ga volimo i navijamo za njega...uzivajte, zasluzili ste

Миодраг

pre 8 godina

Ноле је бољи од њих! Ноле је бољи од нас! Нама је драго јер га волимо, њима је мука јер није један од њиx!

Dragan Babic

pre 8 godina

Cestitke velikom coveku i igracu. U manje o mesec dana pobedio si 4 igraca iz grupe top 10. I sve to uz samo 2 izgubljena seta. Cekamo 12 GS onaj najsladji mada ne i najvredniji. Samo napred sine...ps Dylan Dog bi trebalo da nam da malo duzu analizu meca covek to najbolje radi pozz

Sinisalazic

pre 8 godina

Svaka cast Nole.Dokazao si jos jednom da trenutno nemas konkurenciju i da jedino mozes izgubiti kad nemas svoj dan.Da si nam ziv i zdrav i da nas jos puno puta obradujes.

neko iz mase

pre 8 godina

Rod Lejver ovu noc nece preziveti.Matori nije mogao da prikrije koliko mu je lose sto ga je Novak stigao.Dace bog da deda pozivi jos koju godinu.Mozda mu za zivota promene i ime stadiona u Novak Arena...

Ommmm!

pre 8 godina

A sad svi na meditaciju i kundalini jogu!Hleba i igara za programiranu masu!
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (Marija, 31. januar 2016 15:29)

Maki, promašila si temu - sedi 1!

Dani

pre 8 godina

Ajmo da glasamo za najboljeg ikada na sajtu eurosporta, za sada Nole vodi!
http://lebuzz.eurosport.co.uk/polls/vote-whos-the-greatest-mens-tennis-player-of-all-time-10519/

Dušan

pre 8 godina

Vredni,pametni i dostojanstveni Novak izrastao je u globalnog sportskog Titana zbog koga je ovih godina tako lepo biti Srbin. Zloba i zavist raznih "vilanderista" (kojih u neznatnim promilima ima i kod nas) ne mogu i neće ga zaustaviti na putu stvaranja nove istorije teniskog sporta. Lepo je biti savremenik te istorije.

Gorostas

pre 8 godina

Odlican turnir, sve je na kraju ispalo kako treba. Mozda je zreb mogao da bude malo laksi ali je No11e sve izdrzao, imao taktiku za svakog protivnika i dokazao jos jednom da je ovo njegov najbolji period u karijeri.

TopSpin

pre 8 godina

Svaka njemu cast kako se nosi sa pritiskom. Ovo nije bilo lako. Turnir na kome je najuspesniji i svi uzimamo zdravo za gotovo ko ce biti pobednik turnira pre nego i pocne. Velika ocekivanja, veliki pritisak uvecan onim nagadjanjima oko namestanja i opet uspeva da izadje kao pobednik. RG ce biti ultimativni izazov. Ako i to dobije, onda nema sumnje da ce pasti rekordi. Samo nek ostane zdrav.

Xxx

pre 8 godina

Cestitke Novaku,a cestitke i vama sa B92. Odlicni ste! Hvala sto ste nam omogucili vise nego kvalitetno pracenje ovog GS-ma. Vidimo se(citamo se) u Parizu.

dragan

pre 8 godina

Ove godine ako ne osvoji zlatni slem, mislim da se neće smiriti. Njegov karakter mu daje neverovatnu energiju i želju da stalno napreduje. Sve rekorde će nas Nole da pokida

Igor

pre 8 godina

Ukoliko se desi da Nole osvoji ili RG ili OI, njemu će ogroman teret pasti sa leđa, i u tom slučaju ne postoji čovek na ovoj planeti koji bi mogao da ga spreči da uzme Wimbledon i US Open!

Јота

pre 8 godina

Cestitke Novaku na osvojenoj 11 GS tituli.
Celom Novakovom boxu na izvarednom kletkivnom radu.
Sasi na odlicnom izvestavanju sa AO.
B-92 cestitke kako ste AO ispratili na svom portalu.
Svim Novakovim navijacima veliki pozdrav, uz zelju da jos mnogo puta uzivamo u pobedama Novaka.

Goran

pre 8 godina

Браво за мајстора! Мајсторски ме нервирао у другом и трећем сету, али му опраштам!

Јота

pre 8 godina

Cestitke Novaku na osvojenoj 11 GS tituli.
Celom Novakovom boxu na izvarednom kletkivnom radu.
Sasi na odlicnom izvestavanju sa AO.
B-92 cestitke kako ste AO ispratili na svom portalu.
Svim Novakovim navijacima veliki pozdrav, uz zelju da jos mnogo puta uzivamo u pobedama Novaka.

Melenci

pre 8 godina

a nas Marjan Vajda!On je Noletu izlio temelj,armirani beton je to!Raduje se sigurno isto kao mi!Postoje ljudi koji se nikada ne zaboravljaju!

obrnuti navoj

pre 8 godina

zelim od srca da se samo desi sledece: jos 3 AO, 3 RG, 3 WB i 3 USO a da u toj dominaciji nadal i federer osvoje po jos 1 GS i da nesrecnik iz skotske uzme bar 4 GS posto nije imao srece da zivi i igra u dobu zilavog spanca, umetnika iz svajcarske i masine iz srbije. nadam se da ce ovo postati realnost.

tkozla69

pre 8 godina

Prođe još jedan "Novak open"-na zapadu ništa novo!!! Posle US Open-a napisao sam da Novaku trebaju još 4 sezone i po 2 Slam-a u svakoj i to je to! Da ne osvoji niti jedan Roland Garros, opet je više nego dostižno! Hladna glava (to ne fali), brže noge (manje proklizavanja zbog mogućih povreda), sigurniji servis (ne jači, procentualno bolji) i pravilno raspoređena energija (i tu može malo bolje)-dovoljno za GOAT! I daj bože da Feđa igra što duže, jer on hteo ne hteo često čisti Novaku put i pomaže mu ka velikom cilju! Pa kad im prođu karijere, da im se deca druže, Mirka i Jelena da razmenjuju recepte, a oni da piju čaj na nekom švajcarskom jezeru! Pozdrav svim istinskim ljubiteljima tenisa!!!

Nesa

pre 8 godina

Bravo Nole, svaka cast!!!!!
Vec sada je jedan od 5 najboljih tenisera svih vremena!
Ja se nadam da ce biti jos Grand Slam titula, sledeci je Roland Garros!
"At the end of a day, the most important thing is that your convictions are bigger than your doubts" - Novak Djokovic, 28.01.2016.

Grabovac,Blatiste,Risovske bare!

pre 8 godina

Cetvorica likova koji cine ovaj zivot lepsim i zabavnijim su: Johnny Stulic, Angus Young, Michael Jordan i naravno nas Nole! Legendo ljudska,svaka Ti cast! Da si nam ziv i zdrav i radovacu se Tvojim uspesima ubuduce kao da si mi brat! Uzivaj u ovoj pobedi sa svojom porodicom,zasluzio si!

Rothmans

pre 8 godina

Nesto razmisljam i voleo bih kad bi Novak imao neku grupicu organizovanih najvatrenijih navijaca bar 30-ak coveka koji bi ga pratili ako ne na svakom vecem turniru-mastersu onda bar na svakom grend slemu. Naravno navijanje da bude u skladu sa fer plejom ali tako vatreno, emotivno i glasno (kao sto to rade Delije i Grobari u Pioniru ili Nislije u Cairu) da kada Novak ostane sam protiv svih na terenu da mu oni budu dodatna potpora i vetar u ledja kada je najteze. Tada bi sigurno bio nepobediv mada je on to vec sada. Ovo pisem jer je Nole to apsolutno zasluzio i jer mi se cini da su nasi dijasporci u Australiji po prvi put negde nadglasali domacu i neutralnu publiku koja je vise bila naklonjena Mareju.

miodrag

pre 8 godina

Igra ruzno, zove se NOvack, svi su bolji og njega, Mari moze da ga pobedi , Federer je bolji i zamalo da ga pobedi, namesta meceve (nije istina ali moramo nekako da ga izbacimo iz koloseka), publika navija za protivnika uvek, nije pozdravio Hjuita- sram ga bilo (jeste ga pozdravio ali smo mi uradili sve da ispadne da nije), Vilander misli da je dobar ali ne dovoljno i samo je pitanje vremena kada ce da izgubi ( najevrovatnije vec 2128.g)I tako dalje ali doata je I ovo. I sve je to "tacno" jedini je problem sto ce za koju godinu i zvanicno da bude nalbolji u istoriji i to ih boli, o jos kako!!!

Рајко Четник

pre 8 godina

У Новом Саду се ових дана прича да је Федереру и Ендију неко утерао Ђоку!

prebacujemo se na XII salter!

pre 8 godina

Srbi narod cekajuci, vezbali nas na sve vrste redova i sada nam nije tesko ni ovog Cara ispostovati!
on bar ne ne dopusta dugacka cekanja od cirka dve godine.

Рајко четник

pre 8 godina

Ноле ове године још узми Ролангарос,олимпијско злато и Синсинати и довољно. Малоли је.
Ноле, Срби и Српкиње те воле.
С вером у Бога, за Краља Новака и отаџбину!

Pablo

pre 8 godina

Nadam se da ce Nole da uzme jos 3 GS i zlato na OI ove godine.Kada bi to uradio i oborio broj nedelja na prvom mestu(to ce uspeti 100po100)bio bi najbolji teniser u istoriji beloga sporta.

mixon

pre 8 godina

pokusavao je Mrej na sve nacine da ugrozi Novaka, nije on los igrac, naprotiv ali nijanse odlucuju kad je povuci potegni, podigao je nivo igre ali nije imao resenje za Noleta, spreman je on bio psihicki za ovaj mec ali je nesto kristalno jasno, da je Novak kvaliletetniji igrac, cak i da je dobio set to na Novaku ne ostavlja nikakve tragove, on ima cilj a zna i put do tog cilja

neko iz gomile

pre 8 godina

Poceli su u sujeverju i nekim totalnim glupostima da traze podstrek da pobede Djovaka,kao Endijev brat je osvojio Grand slam pa kao zbog toga treba i on,pa dobija dete...itd kao da su sa balkana(a tu smo mi neprikosnoveni u iracionalnosti). Zaboravili su da se sve u zivotu postize predanim radom i posvecenosti.Sta im je uradio Djovak....ccccc!!

Tuturutu

pre 8 godina

Bravo za Novaka, ali ipak nemogu da verujem šta je dokonih ljudi skoro 2000 komentara, očigledno da nemamo šta da radimo, ili ovi beograđani nemaju šta da rade između šopingovanja po ušću i delta sitija i putovanja po inostranstva trošeći one njihove beogradske plate za koje se pitam na osnovu čega su tolike. Vrhunac je onaj lik što hoće da se organizujemo da idemo na RG da navijamo. Sve je ovo lepo ali nerealno i nema nimalo realnosti sa stvarnim životom u Srbiji. Uživajte u ovim lepim trenucima koje nam je pružio Novak a sve ostalo je mutno....

Wolff

pre 8 godina

Ipak da dodam likovima koji nas prozivaju(mislim na nas beogradjane) mi ovde radimo i to puno zato i nismo mogli da gledamo meceve do finala. I da dodam ni na jednom transparentu u publici nisam video Beograd vec razne druge gradove iz nase lepe Srbije.
A i sto ne bi stigli do 2000 postova

branimir

pre 8 godina

samo se nadam da ce publika i ovi vilanderčići i dalje nastaviti da se ovako odnose prema Noletu....pronasao je formulu da ga to dodatno motivise...pa ako Bog da, za 2-3 godine cemo da svodimo racunicu ko je najbolji svih vremena i za sva vremena

akakij akakijevic

pre 8 godina

stvarno je lepo biti pripadnik naroda kom i nole pripada u ovakvim momentima.hvala ti legendo za nacin na koji predstavljas svoju zemlju i svoj narod u svetu.tvoj jedini cilj koji je preostao jeste rolan garos.kad osvojis tu titulu ti si na vrhu i nema vise od toga.sto se tice broja titula sa tim ne treba da se opterecujes,jer je to glupost.to sto federer ima 17 gren slem titula je relativan uspeh iz prostog razloga sto je on najveci broj titula ostvario u periodu teniskog vakuma,kad su mu najveci konkurenti bili rodik,hjuit i ostali mediokriteti.ti si sve ostvario u eri velike cetvorke i utoliko je tvoj uspeh vec sada veci od rodzerovog.zelim ti svu srecu legendo

Pera Peric

pre 8 godina

Da "podebljamo" broj komentara .
Počeće da sazivaju konzilijum teniskih stručnjaka uoči svakog meča sa Novakom .
Tema : "Kako pobediti ovog čoveka" ?

Auuu mali šta im radiš !!!

Saške

pre 8 godina

Tenis je igra u kojoj dva igraca igraju jedan protiv drugog,prebacuju lopticu preko mreze i uvijek pobjedjuje Novak Djokovic ! ;-) 11 !

mačkica

pre 8 godina

Novak toliko dominantan da više nema sumnje da će biti najbolji u istoriji tenisa ikada.
Samo neka ga zdravlje služi i povrede obilaze

Lik

pre 8 godina

Vrhovni, apsolutni Bog. Šta drugo reći.

Nisu mi jasni ovi što kukaju za porez, u državi Monako (gde Nole inače živi i boravi) nema poreza na dohodak građana a poreze na nagrade već mu apciguju pre isplate, zavismo od države gde je osvoji.
Ne verujem da se brinu za Monako, e jedino ako ne misle da bi Srbija trebala da dobije nešto od te zarade za šta apsolutno nema osnova ni po kojoj tački ni našeg a ni međunarodnog prava.

Veki

pre 8 godina

najjači su mi ovi sa pričom da ne plaća porez... Zašto bi plaćao porez? Ova država mu apsolutno ništa nije dala niti pomogla. I sav novac koji zaradi zaradi u inostranstvu. Ova država treba njemu da plati jer je promoviše na najbolji način. A i Novak dosta novca daje u dobrotvorne svrhe, bolje i tako nešto, nego da milione plati na ime poreza koje bi ovi naši hoštapleri potrošli na 13-te plate, 14 tople obroke, službena vozila, i poslovne pratnje.

zoki

pre 8 godina

Kakve veze ima čovjekov uspeh sa vama??
(Srbin, 31. januar 2016 16:50)

Svaki Novakov uspeh ja proslavim kao da je moj i Novak nema nista protiv. Bunis se ti. Sta si ti, njegov advokat?
Opusti se i uzivaj. Ili se samo opusti.ili ne moras ni to.

Bogdan

pre 8 godina

Novače divim ti se i volim te.
Ne slažem se sa predlogom da se Kombank areni da tvoje ime.
Moj predlog da se Pobedniku na .
Kalimegdanu umesto mača ugradi reket i da dobije ime Novak.
Možda još da mu se dograde gaće jer je ono muškosti malo, jedva se vidi!

moje mišljenje

pre 8 godina

Slušam intervju posle finala, i divim se njegovoj skromnosti... vi, hejteri, umesto što hejtujete, učite od njega kako je osvajati vrhove i ostajati normalan... mada šta ovaj čovek radi, daleko je to od normalnog

Pegone

pre 8 godina

@mi cekamo Noletovu 11 titulu a Rodžer i Jumko Marijevu 3.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Dušan, 31. januar 2016 10:27)
Zaboravio si da spomenes i wilandera ;-))

Valjda ce da bude 2000 komentara za ovu vjest !
Srecno i hvala ti NOLE :-)))))

Stojan

pre 8 godina

Ja ništa ne čekam, ja samo slavim i veselim se sada, i uvijek kad igra Novak. Sretan sam i radostan jer gledajući Novakove mečeve gledam čovjeka koji je skroman, a tako velik. Ova muzika tako dugo traje i tako lijepo paše mom srcu da je i život sada ljepši. HVALA TI NOVAČE ZA SVE, ja ću navijati za tebe i kad gubiš i kad pobjeđuješ. Odlične bh dijagonale i bh paralele, odlični forhend dijagonale i forhend paralele i odlični drugi udarci. BRAVO samo tako naprijed. Pozdrav iz Slovenije.

Jovanka

pre 8 godina

Sve cestitke Novaku. Ja mislim da ce ubuduce najcesci protivnik u finalima biti Marej. Novaku zelim da ga posluzi zdravlje, da nema povreda i docekacemo 20.

pedja

pre 8 godina

Nole naceo drugu banku,ajde da je zaokruzimo!Odlican prijedlog od "Zeljka",podrzvam ga.Moze se obratiti urednistvu web stranice B92 da mu daju moj mail za dalji kontakt.Pozdrav svim iskrenim Noletovim navijacima!

trajče čeka 12-ti gs.

pre 8 godina

Prosle godine sam bio u Grckoj kad je Novak izgubio finale R.G. i smorio sam se,3 dana nisam mogao da se oporavim. Ove godine cu 3 dana da slavim kada osvoji.

pragmatic

pre 8 godina

Vilander je promenio odnos prema Novaku, a to se vidi i iz njegovih izjava (koje mnogi pogresno shvate):

1. Tacno je da Novak nije danas igrao svoj najbolji tenis, ali je ipak to bilo dovoljno za pobedu u 3 seta! Slazem se! To samo dokazuje na kom nivou igra.

2. U pravu je kada je rekao da je veoma upecatljivo bilo kako je Federer igrao, i mnogi su ga vec videli kao osvajaca 18. Grand Slam-a. Ali onda je dosao do Novaka, koji ga je razbio u polufinalu. To je jos jedna ogromna pohvala za Novaka, jer dokazuje da je bez premca sto se tice nivoa igre.

3. Rakao je da su i Federer i Nadal zapravo unapredili svoju igru (Federer: servis, bekend i nesto bolji volej), a da to ipak nije dovoljno da pariraju Novaku.

4. Ranije je rekao da je nivo Novakove igre najvisi ikada u tenisu, i da ne postoji igrac koji bi mogao da dobije Novaka kada on igra na 100% mogucnosti. Kasnije je to ponovio i Nadal posle poraza u Dohi.

5. Rekao je da je Novak najkompletniji igrac ikada, i da nema slabosti.

6. Posle polufinala sa Federerom je rekao da Nole ima pozitivan skor sa svom cetvoricom velikih protivnika, i da je vreme da pocnemo da mislimo o Novaku kao o "najvecem svih vremena" (naravno broj Grand Slamova, broj nedelja kao br. 1, broj zavrsenih godina kao br. 1,broj mastersa i broj titula nije jos dostigao).

Sve ovo ce, daj Boze, dostici i prestici (osim verovatno broja turnira).

Samo da ga zdravlje i sreca sluze, i eto njega za 2-3 godine na samom vrhu u vecini kategorija.

Matko

pre 8 godina

Republika Srpska Krajina ceka 11 titulu
(Baja Mali Knindza, 31. januar 2016 11:48)

Tako je Mali! i Liliput i Neverland i fairyland, i ostale fantasy lands. Pozdrav iz Hrvatske, Novak najjaci :) !

VL

pre 8 godina

Srce će mi prepuci od ponosa i sreće što je takav dragulj naš,nije ni svjestan koliko sreće unosi u naše živote svojim dostojanstvenim ponašanjem nakon što pobijedi i osvoji trofej.Novak stvarno može biti uzor svima,baš svima,i sigurna sam da će osvojiti sve što poželi u budućnosti. Ja ga jednostavno obožavam.

natasa

pre 8 godina

Malo se zabavljam citajuci ove
komentare al me nasmijao jedan sa portala Vjesti CG Marej rekao da ima tajni plan da pobjedi Djokovica... e mrco eto tebi posluzavnik za kafu a zna se kome ide vrc za vino.

stb

pre 8 godina

Are we talking about a player who could become the greatest of all time? Novak Djokovic kisses the blue court after equalling Roy Emerson’s record of winning six Australian Open titles and he’s secured his 11th grand slam title overall with a performance that was clinical, resilient and brilliant. To be brutally honest, the final was over as a contest as soon as Andy Murray went 2-0 down in the opening set. He lost the final in that dreadful sequence when he could hardly do a thing right, early on, allowing Djokovic to take a 5-0 lead. He made a better fight of it in sets two and three, but his attempts to play aggressively against the game’s best counter-puncher ended in frustration, angst and 65 unforced errors. Murray wanted it badly. Maybe too badly. He was too anxious in the big moments and it feels as though Djokovic has taken up residence in his head. It was a fine effort from Murray to reach the final, especially with everything that has gone on in his life away from the court, but Djokovic was remorseless. He is the best player in the world by a considerable distance.

Facebook Twitte

Mr

pre 8 godina

hahah gle ovi sa pricama o porezu , samo dno drustvene lestvice, nije mi jasno samo otkud internet uopste ovom izdajniku , vrati se u rupu iz koje si izasao, Nole je uradio vise za Srbiju nego sto ces bi ti za milijardu godina placanja poreza na platu od 300 eur

Zeljko

pre 8 godina

Ljudi ajmo (ko je u finansijskoj mogucnosti) da se organizujemo za Roland Garros iz svih krajeva sveta i da organizovano kupujemo karte, da budemo kompaktna grupa koja ce podrzati Novaka i pomoci mu da osvoji RG, mnogo bi mu znacila podrska, tamo je gotovo nikad nema.. Vreme je da osvoji RG,a mi koji ga volimo moramo mu pomoci. Ako mogu komsije Bugari da se organizuju i ludacki podrzavaju Dimitrova onda mozemo i mi, pa ima nas svuda u svetu. Ajmo neki predlog za pravljenje dogovora, da oformimo neku grupu, mozemo preko fejsbuka da se dogovaramo, ako neko ima neki predlog neka iznese ovde, a moze i Sasa Ozmo da ucestvuju i pomogne nam u organizaciji, znam da on to moze. Ja cu poceti da stedim za kartu, nisam neki bogatas, zivim skromno, ali cu za kartu nadam se sakupiti dovoljno novca.
Mogao bi Ozmo i da napise tekst o cenama (prosecnim) karata i da pokusa preko svog bloga da nam ponudi informacije koje on ima, mnogo bi pomoglo.
Ajmo ljudi da oformimo grupu od 300, 400 ljudi, da stvaramo istoriju zajedno sa Novakom!

pekipfc

pre 8 godina

U ovom sportu se samo noleta pita,ako hoce pobedu,ostvarice je,sad je valjda svima to jasno.Tako treba da nastavi,a ne da ostalima pusti neki trofej.Deri Nole ne pustaj im nista!

prof.

pre 8 godina

Гласајте за Новака, тренутно Фед води на Еуроспортовој анкети о томе ко је највећи тенисер икада: http://lebuzz.eurosport.co.uk/polls/vote-whos-the-greatest-mens-tennis-player-of-all-time-10519/

Borkes

pre 8 godina

Dakle šta reći a da već nije rečeno? Sjajan trijumf, izvojevan na najteži mogući način, uz neverovatan pritisak na samog Novaka na terenu a van terena mnogo više.
Novak je ponovo u prilici da s osvojenim RG upiše svoje ime zlatnim slovima na teniski olimp kao jedini teniser s osvojenih sva 4 gs. Doduše to nije onaj pravi, kalendarski gs ali svejedno bio bi to nezamisliv uspeh
Motiva ima na pretek, samo da ga posluži zdravlje.
Bravo Novače još jednom.
Idemo dalje

kris

pre 8 godina

Ljudi moji,ja imam 42 godine,ne baš pune,sto briga i problema,nešto sam i prehlađen,muka mi što moram sutra na posao(radio i u subotu),ali kad ovaj čovek pobedi(a stalno to radi)ja cvetam i osećam se kao leptirić kad poleti i sve mi nešto lepo i veselo!

Boki

pre 8 godina

Nole je danas igrao solidno uz ocajan servis a uspeo je da broja 2 pobedi sa 3:0,ja stvarno nevidim nacin da on neuzme sva 4 GS u sezoni!!!Novak kad je u zenitu ili blizu toga nemoguce mu je uzeti vise od gema(Finale sa Nadalom,prva dva seta sa RF,prvi sa Marejom)...mislim da on ubija svoje protivnike posle prvog brejka,jednostavno covek i kad lose igra on je uvek bar na 40:30..uvek pritisak!!!Najjaci defanzivac u istoriji,ritern mu je vanzemaljski,psiha vrhunska,bekend top 3 u istoriji...usao je u glavu svim teniskim legendama!PRE GODINU DANA SAM NAPISAO DA CE NOVAK DJOKOVIC NA US OPENU 2017 POSTATI IGRAC SA NAJVISE GS TITULA...SAD SAM UBEDJEN U TO!!!

Svete

pre 8 godina

teca rasa

Bar danas preskoci odgovore na razne besmislene komentare kojekakvih susjeda i domacih izroda, pusti ih neka cvile na miru !!!
Prvi i osnovni cilj za jednu sezonu je ispunjen i to u januaru ne moze bolje, sada moze na miru da odigra narednih 5 turnira i onda napad na RG i 4.GS titulu u nizu. Pogledajte pazljivo celu Djokovicevu konferenciju, Rodjinim rekordima se ne pise dobro.
Bravo Djoleee !

Vaga

pre 8 godina

Glasajte ljudi, da i mi izvojevamo pobedu za No11eta!!!

http://lebuzz.eurosport.co.uk/polls/vote-whos-the-greatest-mens-tennis-player-of-all-time-10519/

Svete

pre 8 godina

teca rasa

Bar danas preskoci odgovore na razne besmislene komentare kojekakvih susjeda i domacih izroda, pusti ih neka cvile na miru !!!
Prvi i osnovni cilj za jednu sezonu je ispunjen i to u januaru ne moze bolje, sada moze na miru da odigra narednih 5 turnira i onda napad na RG i 4.GS titulu u nizu. Pogledajte pazljivo celu Djokovicevu konferenciju, Rodjinim rekordima se ne pise dobro.
Bravo Djoleee !

robokap

pre 8 godina

Sve čestitke za našeg Noleta. Kako je lagano pobedio drugog i trećeg tenisera na svetu. Ipak ako želi u naprednjake moraće da pobedi i prvoplasiranog.
(Ponosan na premijera, 31. januar 2016 16:18) druze promasio si temu, ovde se komentarise sport i Novakov uspeh ne mesaj u politiku. Nole oljustio si ih sve redom ko krastavicu!! Bravo Care najjaci si!

Lexx_nl

pre 8 godina

Делим само да одам признање најбољем тенисеру данашњице.
Ноле, све честите мајсторе. Најбољи си!

kyu Q

pre 8 godina

Za jedno 20tak godina borba malog stefana dokovica, malih federera i vjerojatno ce i andy dobit sina ,tako da tenis ima buducnost hehe...

cestitke za 11 trofej velikom sampionu Novaku..

sportski pozdrav iz Hrvatske

:)

Bata Laki

pre 8 godina

Pu pu pu... Da nam čukun-unučići za neki` sto godina pohađaju školu Heroj Novak Djokovic (do koje se stize Noletovim Bulevarom ili Sparta Avenijom). I to u svakom gradu Srbije.

novosadjanin

pre 8 godina

A joj.. Kad ovo usporedis sa Nadal - Federer prije 6,7 godina u epskim mecevima.. Frustracija.. Samo si lopticu dobacuju preko mreze..
(TennisG, 31. januar 2016 15:23) znaci ipak si gledao, da su jednaki mozda bi ti se i ispunila zelja ovako....placi jado

vlado

pre 8 godina

Novak! Car!
Škot mu je najnezgodniji protivnik. Hladna glava je presudna u duelima sa najboljima a sa ovim likom posebno.
Nije Nole igrao maksimalno pa opet 3:0?
Pre nekoliko godina napisao sam da kad Nole igra svoj najbolji tenis niko ne može da ga dobije. U međuvrmenu je postao još čvršći, zreliji.
Samo od njegove motivacije zavisi gde će završiti. Još dve-tri godine treba se ''naterati'' na sva odricanja koja sa sobom nosi ovaj veoma zahtevan sport.
Utisak je da je on postavio ciljeve i da ide ka njima. Bez odstupanja.
Živeo Nole!

Serdar brz titule

pre 8 godina

Kako sam srećan kad Nole dobija. Jednostavno je klasu iznad svih igrača trenutno. Samo da ostane zdrav i da postane GOAT (najbolji ikada) što on po meni već jeste. Živ nam bio Nole. Čekamo 12-tu.

Zeljko

pre 8 godina

Ljudi ajmo (ko je u finansijskoj mogucnosti) da se organizujemo za Roland Garros iz svih krajeva sveta i da organizovano kupujemo karte, da budemo kompaktna grupa koja ce podrzati Novaka i pomoci mu da osvoji RG, mnogo bi mu znacila podrska, tamo je gotovo nikad nema.. Vreme je da osvoji RG,a mi koji ga volimo moramo mu pomoci. Ako mogu komsije Bugari da se organizuju i ludacki podrzavaju Dimitrova onda mozemo i mi, pa ima nas svuda u svetu. Ajmo neki predlog za pravljenje dogovora, da oformimo neku grupu, mozemo preko fejsbuka da se dogovaramo, ako neko ima neki predlog neka iznese ovde, a moze i Sasa Ozmo da ucestvuju i pomogne nam u organizaciji, znam da on to moze. Ja cu poceti da stedim za kartu, nisam neki bogatas, zivim skromno, ali cu za kartu nadam se sakupiti dovoljno novca. Mogao bi Ozmo i da napise tekst o cenama (prosecnim) karata i da pokusa preko svog bloga da nam ponudi informacije koje on ima, mnogo bi pomoglo. Ajmo ljudi da oformimo grupu od 300, 400 ljudi, da stvaramo istoriju zajedno sa Novakom!

Alex

pre 8 godina

Mislim da je neko iz organizacije nakon prvog seta prišao i rekao mu: Nole molba, ako može lakše malo, ipak je ovo finale. Inače bi bila dosta neprijatna situacija. BRAVO NO1EEE, IDEMOOO!

Gox

pre 8 godina

Zelim ti da osvojis jos cetiri titule na AO... Da prestignes Nadala po broju osvojenih titula sa GS (on ih ima 9 na RG)... A, naravno, Federera ces vec prestici za dve godine po broju ukupnih...

toza

pre 8 godina

OK, ovo je prošlo kako smo i očekivali.
Loš Marej, Đoković dovoljno dobar. 3:0. Malo li je?

E, sad hoću 12ti slam, ali u Parizu!

Doktor

pre 8 godina

ne verujem da cela srbija gleda ovo stvorenje od djovaka. kada plati porez mozda ga i pogledam.. a dokone babetine po komsiluku bih svakako zapalio. platio porez/ne platio. alooo bree. milioni rodjaci!! plati djovace!!!
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (treba biti realan, 31. januar 2016 11:07)

Brate, ti si zreo za ozbiljnu psihološku analizu.Toliko gluposti....!

Srbija do Milvokija

pre 8 godina

bravo Nole care nas !!! volimo te kao narodjenije !!! RG i Olimpijsko zlato ove godine i nema dalje !! pozdrav, Sampionu !!!!

Svete

pre 8 godina

teca rasa

Bar danas preskoci odgovore na razne besmislene komentare kojekakvih susjeda i domacih izroda, pusti ih neka cvile na miru !!!
Prvi i osnovni cilj za jednu sezonu je ispunjen i to u januaru ne moze bolje, sada moze na miru da odigra narednih 5 turnira i onda napad na RG i 4.GS titulu u nizu. Pogledajte pazljivo celu Djokovicevu konferenciju, Rodjinim rekordima se ne pise dobro.
Bravo Djoleee !

Ponosan na premijera

pre 8 godina

Sve čestitke za našeg Noleta. Kako je lagano pobedio drugog i trećeg tenisera na svetu. Ipak ako želi u naprednjake moraće da pobedi i prvoplasiranog.

Kika

pre 8 godina

Kad je nesto tako savrseno, izvanredno, superiorno, neshatljivo dobro....ne postoje reci kojima bih mogla dovoljno dobro da iskazem odusevljenje, zahvalnost, srecu....

Stole

pre 8 godina

Novak Djokovic je nase, nacinalno blago!Svidjalo se to nekom ili ne.Ne moze mu apsolutno, niko nista u ovom trenutku.Samo da ga zdravlje i dalje, posluzi.

shandonjito

pre 8 godina

Cestitke Noletu! Moskva docekala 11-tu!
Citat ruskog komentatorac na Eurosportu:
"Endi ide po terenu i prica sam sa sobom. Takve ljude cesto srecemo po autobuskim stanicama!"

Dragan Neki

pre 8 godina

Admin mora da je odlepio danas,ali Nole zasluzuje da zaspamujemo komentarima, da na kraju 2016 4 top vesti sa najvise komentara budu o Noletu a ne o Vucicu :) mada,pristao bih da top 1 bude ostavka Vucica ,kao izuzetak :P

Srbin iz Hercegovine

pre 8 godina

Zavrsetak meca ( as ) predstavlja stanje trenutno u svetskom tenisu. Nole je fizicki odlicno pripremljen, ali svaka cast i na mentalnoj snazi.

Владо Бања Лука

pre 8 godina

Мареј мора бити задовољан са финалом и часним поразом. У четвртфиналу је могао изгубити од Бернарда Томића да је овај био концентрисанији, а полуфинале је прошао само захваљујући Раонићевој повреди. Апсолутно заслужено је Ђоковић подигнуо шампионски пехар...

Rokatanski

pre 8 godina

Samo skromno i svaki meč kao da je najvažniji. Bez kalkulacija i otvoreno, pa šta bude. Pozitivan skor protiv Nadala i Federera u toliko mečeva mnogo znači. Šampione, pozdrav!

mire

pre 8 godina

Сад Новаче легендо да се спремиш добро за Париз и узмеш тај РГ који ти фали, а после лагано. Наредних пар година можеш опуштено са оваквом игром, па и слабијом да освојиш и 20 ГС.

Igor

pre 8 godina

Imam neki čudan osećaj da će naš Nole ovu godinu završiti na koti od 13 ili 14 grend slemova... A onda, Rodžere čuvaj se, jer ja mislim da će ovaj momak dogurati do 20 titula na najvećim turnirima!!! Ali stvarno to mislim!

Zivela Sloboda!

pre 8 godina

I Montreal docekao titulu naseg junaka i uskoro najtrofejnijeg u istoriji tenisa ikada!!! Najbolji sportista sveta koji je ikada hodao ovom planetom, uprkos cinjenici da smo mi Srbi sa druge planete. Ponosimo se sa tobom Nole.

dragan

pre 8 godina

Eurosport stavio glasanje koje je u toku, ko je najveci teniser.
http://lebuzz.eurosport.co.uk/polls/vote-whos-the-greatest-mens-tennis-player-of-all-time-10519/
Sve da umanje Noletov uspeh.

Jumko

pre 8 godina

Baš sam tužan i mali ogorčeni čovečuljak. Mene niko ne voli, pa se istresam na boljem i uspešnijem od mene. Kad me prođe ova depresija, opet ću napadati Novaka, jer mi je to smisao života. Jadan sam, znam.

Sinisalazic

pre 8 godina

Pratim tenis trideset god.Siguran sam da ovakva dominacija nije vidjena nikad.Sta je bilo prije stvarno neznam al proteklih tridesetak godina nije vidjeno nista slicno ovome sto radi Novak Djokovic.17 finala zaredom,od toga 13 titula,strasnoo!!!Samo Novak zna gdje je granica,a mi mozemo samo da nagadjamo i da mu pozelimo puno zdravlja i da ga povrede zaobidju.ZIV I ZDRAV NAM BIO NOLE.

Don Quijote

pre 8 godina

Moram priznati da nikada mirnije nisam odgledao Noleta. Cak je i Endi koji je nervozan psuje, lomi rekete i divlja, bio miran kao buba. Znao i sam sta ce biti.
Napred Nole samo napred Nole tebe Srbi vole.
Sa nestrpljenjm cekamo 12!

Veliko priznanje!

pre 8 godina

Dokovic je na putu da dobije jos jedno veliko priznanje. On trenutno zauzima visoko drugo mesto, iza Federera a ispred Nadala i Samprasa, u izboru za najboljeg tenisera svih vremena koja je u toka na Eurosport-u.
Link:http://lebuzz.eurosport.co.uk/polls/vote-whos-the-greatest-mens-tennis-player-of-all-time-10519/

Struki

pre 8 godina

Bravo majstore,e sad ko hoce moze da pogleda moj komentar posle meca sa Simonom...Napisao sam da ce Novak do kraja turnira izgubiti maksimalno 2 seta,a on covek izgubi samo 1,ha,ha,ha. Jednostavno svaki put na AO Novak ima jedan mec gde malo slabije odigra ali posle toga sledi ciscenje...Jedino je Wavrinki uspelo da ga dobije u cetvrtfinalu,pa je kasnije i osvojio AO! Jos jednom sve cestitke Novaku i neka samo nastavi ovako da nas uveseljava! Pozdrav svima! PS. Onog Vilandera nema potrebe komentarisati,covek je "bolestan",nije mu lako!

nenad rs

pre 8 godina

Definitivno me Vilander razočarao jer stalno ponavlja kako se Novak može dobiti.Nek preuzme nekog igrača iz vrha pa ga trenira.Ako je novinar mora biti objektivan.

dominus

pre 8 godina

Svaka čast za 11. Gren slem, a ujedno i najava za Rolan Garos. Da budem iskren, postojalo je zrno sumnje, Marejev niz poraza u finalima, a pre toga komentar uvaženog, barem s moje strane @ znanje-imanje. Kako god, Novaku sve najbolje, sa željom da 5. juna kompletira slemove.

poli-gaf

pre 8 godina

Toliko sam uzbuđen da ne mogu da pronađem naočare za daljinu, kako bih video zabezeknuta lica Novakovih protivnika! A odigrao meč pod kontrolom, nista specijalno, rutinski..koliko je bilo potrebno, tek toliko da se Marej ne moze žaliti! A za nas sreca neizmarna...HVALA NOLE, za svaki ubrzani otkucaj srca, koji za vreme tvog meča osećamo!!!

Nebojša

pre 8 godina

Dočekasmo i jedanaesti ne toliko sjajnom igrom kao protiv Federera ali u velikom stilu sa 3-0 u setovima moram da skrenem pažnju moderatorima mogli bi unaprediti aplikaciju koja jako sporo radi kada ima iznad sedamstotina komentara u takvim slučajevima radi ko puž.

učitelj

pre 8 godina

opet vi Srbi umjesto da slavite najboljeg sportaša današnjice, na komentarima stavljate negativna mišljenja!? ja vas stvarno ne razumijem

Kiwi1981

pre 8 godina

Bravo Novace! Samo se fokusiraj na GSove.... Istorija je tako blizu i da svima pokazes da si najbolji teniser, u inat svima koji to ne zele (velikoj vecini). Srusi mit velukog Rodzera. Srecno u nastavku najbolje sezone u istoriji ovog aporta :-)

---

pre 8 godina

E blago nama kad ce ova vest da dogura do 2000+ komentara. Svaka cast Novaku ali na mnogo bitnije teme se ne obraca paznja i ne komentarisu se.

KORN

pre 8 godina

Plašim se za Noletovu bezbednost,da sam ja na njegovom mestu ne bi stajao blizu Marija,ko zna šta se njemu vrzma po glavi.I Nadala neka izbegava taj ti je tek psihopata,cuo sam da je kupio tonu vestackog đubriva,izgleda da pravi bombu zajedno sa Federerom.A organizator i glava te akcije je Don Mirka Vavrinec Federer,to su strahovite stvari.

King off

pre 8 godina

Veliki ljudi se dive Novaku i za njih je on primer, sa druge strane su mali ljudi kojima je jedini uspeh da ga pljuju i omalovazavaju...
Svaka cast nole dokazao si ko si i sta si, sve najbolje u nastavku karijere!!!

Zoran Spasovski

pre 8 godina

Hvala Anici, Smilici, Dylan Dogu, Gaetano i svim srpskim I nesrpskim srcima koji godinama sire svoju pozitivnu energiju koju No11e redovno prima godinama u trenutke kad je sam u arenu I kad mu je najteze
Pozdrav iz zemlje sunca
Vas Zoran

grunf

pre 8 godina

I ako sam odvec star, i nisam za natjecatelja, ali Vam mogu dati koristan savjet: AKO KANIS POBIJEDITI ,NIPOSTO NE SMIJES igrati protivu Novaka

A

pre 8 godina

Kada je Mats izjavio kako Novak nije ništa posebno...setih se Balaševićevog komentara kada su mu rekli da ne zna da peva,već samo recituje:"...pokazalo se dovoljnim...":-)
I zaista...osim u prvom setu Novak danas nije bio ništa posebno...za svoje standarde...a ostatku ATP tura ostaje da razmisli zašto je to za sve njih više nego dovoljno:-)

bolesni ste

pre 8 godina

Hrvati! Smarate sa trolovanjem! Pa svi već odavno znaju da vi hejtujete ovde. Mala deca, vrapci na grani, moja baba, tetka, svi znaju! Dosadni ste.

Tigar

pre 8 godina

Noleeeeeee ! Potpuna dominacija razbijanje Federera,pa u finalu u ne bas svom najboljem izdanju,ali ipak pobeda u 3 seta. Najbolji cak i kad ne igra svoj najbolji tenis !

teča rasa

pre 8 godina

Mislim da je realno da stigne Nadala, ako ga podrži forma...
(EU Citizen, 31. januar 2016 12:57)

Види се да си ЕУ Цитизен. Него ово мослиш ове године... па може свашта да буде.

Marinko

pre 8 godina

A sada pohod na Pariz, vreme je za Kup Musketara. Vreme je za nesto sto nije poslo za rukom ni Rodzeru, ni Rafaelu. Da se vec ove godine podupla legendarni status u teniskim knjigama.

mlekadzija

pre 8 godina

Sve cestitke Novaku na jos jednoj fantasticnoj pobedi!!! A mrziteljima zelim lep dan i da se jos malo jeeede. Sto jedino i mogu. I da, zaboravih, da pisu nesuvisle komentare...(jumko, dr rodick i ostali)

mixon

pre 8 godina

idemo stepenik po stepenik...ko preskače stepenice često polomi neki deo tela. ..cenim masterse ali su prioriteti slemovi...zadovoljan bih bio da Nole uzme još roland garos i olimpijske igre. ..mada potajno priželjkujem kalendarski slem

NS

pre 8 godina

Sjajno Novace, sjajnije ne moze biti. Nego, ne videh sada komentar izvesnog Dr Rod-dicka, a jedva cekam njegovu "strucnu analizu" zasto je nas "prebacivac loptica" kao los teniser ipak uspeo da pobedi sve one bolje od njega : -))

Zuba

pre 8 godina

Bilo sedam ljutih gusara ostalo je sest. Cekamo 12.titulu.


ps Taman sam pomislio Banjac se smirio kad sam se zbog ovog komentatora na ES vise nervirao nego zbog meca. Nemam SK pa da slusam Viskovica.

veca

pre 8 godina

BRAVO NOVACE!!!!!!!!!!!11 GS titula!Sta reci....Najbolji,najpametniji i broj 1 u svemu!Bravo,bravo,bravo...NAPRED NOVACE!Idemo dalje.....

Centurion

pre 8 godina

Mislim da bi bilo fer da treneri dobijaju gs trofej, odnosno da i oni imaju mogućnost osvajanja trenerskog gs-a.
Čudno mi je da toga nema.

Zuba

pre 8 godina

Srecno rodjenje deteta porodici Murray i pozdrav ostalim zapadnjacima zeli cela Srbija sa Novakom na celu pesmom od The Cardigans "I'm losing my favourite game".

poreznik

pre 8 godina

za sve neobrazovane osobe,POREZ SE PLACA U ZEMLJI GDE OSTVARIS DOBIT=NE MOZE NOVAK DA PLACA U SRBIJI POREZ ZA NESTO STO JE OSVOJIO U AUTRALIJI,U SRBIJI MOZE DA PLACA POREZ ZA ONO STO NAPRAVI U SRBIJI I PLACA GA

pedja

pre 8 godina

http://lebuzz.eurosport.co.uk/polls/vote-whos-the-greatest-mens-tennis-player-of-all-time-10519/

glasajte ne dajte da lobisti budu bolji glas za Noleta !

qwertz

pre 8 godina

Ovaj narod je definitivno nenormalan. Hiljade komentara zbog tenisa?!?! A pola stanovnika Srbije nema najosnovnije za zivot. Bolje na ulice izadjite ili uradite nesto da popravite kvalitet zivota. Tuga.

teča rasa

pre 8 godina

Невероватно!!! Новак је још једном и у Мелбурну доказао какав је феноменалан играч. Стиче се утисак да и ако у мечу не побеђује, противник је немоћан и једино што му преостаје је да "сам" изгуби, јер као да нема другог излаза.

Smilica

pre 8 godina

Tooooooooo No11e SOKOLE!!!
I RODI MAJKA JUNAKA
I RODI MAJKA ĐOKOVIĆ NOVAKA!

No1E,TI SI NAŠE SUNCE
I NAŠA ZVEZDA DANICA
SAMO NEBO TI JE GRANICA.

NAŠ PONOSU I DIKO
NE MOŽE TE POBEDITI NIKOOOO!!!

U SRED AUSTRALIJE
SRPSKA TROBOJKA SE VIJE
POBEDIO No11e CAR SRBIJE.

KAKO JE POČELA 2016.OVA
BIĆE GODINA IZ SNOVA

NЕКА OKO TVOGA VRATA
ZASIJA OLIMPIJSKA MEDALJA OD ZLATA

No11e, TI SI NAŠ PONOS I DIKA
JAČI SI OD ČELIKA.

ŽIV I ZRAV NAM BIO
2016. SVA 4 GS OSVOJIO!

NEKA ZASIJA
ZLATNA MEDALJA IZ RIJA!

VOLI TE TVOJA SRBIJA!

Equilibrium

pre 8 godina

Svaka čast. Izuzetan u svakom smislu. Ali... braćo Srbi i sestre Srpkinje, shvatite već jednom da je on najbolji ne zato što je Srbin, već zato što je ceo svoj život, sve svoje vreme, sve noćne izlaske, sva da dangubljenja, sve ono što svi mi, "ponosni" Srbi, upražnjavamo u KOLIČINI, sve je to podredio ličnom uspehu i usavršavanju. Hajde da, u sebi pronađemo, makar malo, deo te želje, VOLJE i vere (ne, ne...ne u Boga, već u sebe) i da budemo, ako ništa, onda malo, samo malo, bolji ljudi.

tuga

pre 8 godina

nikada se vise nece roditi ovakav covek i sportista!!!
hvala ti za sve legendo i da nam budes zdrav da bi mogli jos 5 godina makar da uzivamo

Вињак18+

pre 8 godina

Bravo Nole!! Još jednom dokazao. Izuzetno psihički težak meč što sam i očekivao s obzirom da je Andy sa druge strane jastuukaa ;)

Blue Fortress

pre 8 godina

Jos 7 komada, docice i taj dan. Sada sav fokus na RG, cak bi bilo pametno da se ne istrosi previse u Majamiju,IW, pa posle na MC,Rimu itd, jer ce pocetak leta biti paklen RG, Rio i Vimbldon. Ali moze to sve nas Serbinator!

Laki

pre 8 godina

Sve čestitke našem No1etu. Po zapadnim forumima, navijači su većinom korektni i čestitaju No1etu. Čak su Eusrosport (čuvenih 7 tačaka) i Vilander predmet blage sprdnje, zbog prognoza pred finale.
A sad, sledeća st(r)anica Paris.

Melenci

pre 8 godina

jedino sto je Endi uspeo to je da Noleta uvuce u "mrtvilo",tako da nije pobedio mnogo ubedljivije.Ali,vreme je za slavlje,cestitke Noletu,najbolje i najlepse na svetu mu zelim,da jos dugo dominira svetom tenisa!Da svet mora da mu se divi,kao mi!

Analitičar amater

pre 8 godina

Sada je sve jasno,možda i Vilanderu,da je Nole istinski šampion.Ako neko samelje Nadala,razvali Federera,pokida Mareja...kako može da bude osporavan i necenjen dovoljno.Samo zli umovi i karakteri mogu da kažu nešto negativno za velikog Noleta.Hvala Nole i živ nam bio još dugo.

Zerox

pre 8 godina

Slušao sad Vilandera, highlight mu je kako je igrao Federer. Da čovek ne poveruje. Ajd da ga Novak nije nakantao kao što jeste...
Bruka!

SMILICA

pre 8 godina

Tooooooooo No1E, SOKOLE!!!
I RODI MAJKA JUNAKA
I RODI MAJKA ĐOKOVIĆ NOVAKA!

No1E,TI SI NAŠE SUNCE
I NAŠA ZVEZDA DANICA
SAMO NEBO TI JE GRANICA.

NAŠ PONOSU I DIKO
NE MOŽE TE POBEDITI NIKOOOO!!!

U SRED AUSTRALIJE
SRPSKA TROBOJKA SE VIJE
POBEDIO No1E CAR SRBIJE.

KAKO JE POČELA 2016.OVA
BIĆE GODINA IZ SNOVA

NЕКА OKO TVOGA VRATA
ZASIJA OLIMPIJSKA MEDALJA OD ZLATA

No1E, TI SI NAŠ PONOS I DIKA
JAČI SI OD ČELIKA.


ŽIV I ZRAV NAM BIO
2016. SVA 4 GS OSVOJIO!

NEKA ZASIJA
ZLATNA MEDALJA IZ RIJA!

VOLI TE TVOJA SRBIJA!

Doctor

pre 8 godina

Да је Мареја погледала срећа у другом сету другачији крај би био
(Рико, 31. januar 2016 12:51)
Da da bilo bi 3:0

Sasa

pre 8 godina

Sramotno je sta je sve Murray govorio tokom meca. Ko zna engleski cuo je.
I to mi je neki sampion........
A Noke mu pozeleo sve najbolje za rodjenje deteta.
E znog toga neko ima 11 titula a neko 2

Zlatne ruke sinko

pre 8 godina

A vilander u depresiji, od 20 minuta emisije, minut ipo je pricao o Novaku. Kako je lik pakostan i ljubomoran! Zato Nole gazi sve redom, u inat zapadu!

zinjo

pre 8 godina

Djokovic ima jednu manu...kraci mu je levi zuluf od desnog zulufa.. Dobro pogledajte. To mu je finta da zbuni protivnika. Jos jednom BRAVO MAJSTORE !!!

Knez

pre 8 godina

Riko sine sta si ti gledao? Da te obavestim 3-0 znaci razvaljivanje, ne znam sta ti nije jasno? Covek razvaljuje! Pises da je Mareja pogledala sreca u drugom setu, bilo bi drugacije? Jel to mislis nije imao srece pa je od 40-0 izgubio gem? O cemu ti pricas hejteru? Pricaj o coveku koji ulazi u istoriju kao najbolji igrac svih vremena, najbolji SVIH VREMENA! Pokazi malo postovanja!

Kika

pre 8 godina

Prvo sve čestitke Novaku.
Gledam Wilandera i Koreču, ne mogu da verujem onome što čujem. Oni pričaju o Endiju, o tome kako je sjajno igrao, pa imao teške trenutke na ovom turniru. Recite samo jednom Novak Đoković je jednostavno u ovom trenutku najbolji. Čak je Wilander u celu priču opet ugurao Federera.
Novače svaka čast i duboki naklon. Razaraj.

Stara kuka

pre 8 godina

Bravo Nole!Australija je tvoj teren.Sad mi je jos vise krivo za one nesrecne poraze od Nadala na RG i dva poraza na USO od Nisikorija u polufinalu i 2012 od Mareja u finalu.Da je to osvojio a mogao je imao bih realne sanse ne samo da stigne Federera po broju GS titula,vec i da ga prestigne pa cak i pobegne na 3,4 vise.Srecno na RG!

milos

pre 8 godina

svaka cast..ova godina treba da prodje sto pre, da novak bude uspesan kao prethodne, a sledece godine da pricamo o rekordima, broju nedelje, broju gs, i mastersa...

Oro

pre 8 godina

E Djogo, jesi legenda! Ali, Olimpijada bi trebalo da bude glavni cilj ove godine, za Rolan Garos ima jos fore, ali sledeca olimpijada je tek 2020 :)

nadrealizam

pre 8 godina

Gledao sam mec preko livestream-a, britanski eurosport, i nemogu da verujem koliko su ljudi spremni lagati sebe.
Idiotsko komentarisanje, operisano od bilo kakve veze sa realnoscu, postajalo je na momente smesno.

- Pri rezultatu 1:0 u setovima i 6:5 u drugom setu :
Parafraza : Mari se nalazi u odlicnoj poziciji, iako to na prvi pogled ne izgleda tako, jer ukoliko uzme servis Djokovicu i dobije tie-brake, totalno ce demolarisati protivnika

- 2:0 u setovima i brake prednosti u trecem za Novaka komentator govori kako Mari poseduje vecu raznovrsnost u igri i uz relativno bezgresan tenis mozda moze i do preokreta.

Kakvi diletanti.:-)

Bravo Novace, treba biti prvi u svetu, pa makar to bilo u klepanju zutih loptica.:-)

v

pre 8 godina

Samo da se upisem. Fenomenalno. Dugo nisam mirnije odgledala jedno Novakovo finale. Idemo dalje.

Utisci:

Novakovih je beton ''potapsao'' 12 puta. Suptilno je najavio napad na sledeci slem. Novak je u poslednje vreme doktorirao kako da odgovori na sve podvale i na tome mu cestitam.

Vilander nije mogao da doceka da zavrsi emisiju. Nema intervjua sa terena. Cela emisija je jedna velika zalopoljka kako je Endi trebalo da igra. Kaze Novak nije nista posebno. Ja kazem da njemu ne treba nista posebno, covek je miljama ispred ostalih. To boli naseg Maca, a ja uzivala. Novakovi glasni navijaci su odradili sjajan posao. Sto se kaze, sipali su mu so na ranu.

Idemooooo.

S Y L A

pre 8 godina

Pre 45 minuta sam rekla DA u opstini.
Udala sam se.
Ali ako Nole hoce ja cu sve da ponistim.
Nole VOLIM TE.
MNOGO TE VOLIM.
(Marija, 31. januar 2016 11:48)
Razvedi se ti u svakom slucaju,tesko coveku koji je tebe ozenio

zare

pre 8 godina

Nole, zelim ti, pre svega, da ti Bog da zdravlja. P.S. Ja sam tvoj fanaticni navijac do te mere da kada bih licno igrao teniski mec protiv tebe, ja bih opet navijao za tebe.

НК

pre 8 godina

idemo Marej ti si nas Crnogorac!
(e viva, 31. januar 2016 12:57)

Каква си ти ријетка аветиња, само нека си здра'о.

nepismeni svete..

pre 8 godina

Svi bi vi voleli servis Karlovica,volej Federera,spin forhend Nadala,bekhend Novaka itd itd u Novakovom telu i da sve pomete s nulom...ali ne ide to tako a pogotovo preko tv , mentalno - takticki se igra sport danas a to ne razumete i nikad necete.
Jedno je jasno stvorili su MONSTRUMA
UNLEASH THE BEAST !!!

oz

pre 8 godina

bravo Vilanderu....najveci si strucnjak ikada,j...te federer vise.......ladno izjavi posle finala da je njemu najsvetliji trenutak na AO igra federera....

.

Lynx

pre 8 godina

Ono kad Vilander pita reportera zašto Murray nije pobijedio, a ovaj se pravi stručnjak? Ko je on uopšte? I onda reporter kaže kako je Andy mogao biti puno bolji, a Mats kaže, slažem se, a samo što ne zaplače. Ko da mu je Andy rod rođeni. Inače ova Barbara Schett je Milf par exelans.

shibicar

pre 8 godina

Novak Djokovic je trenutno za sve igrace Nikola Tesla.Toliko ispred i mentalno iznad svih.
DJOKA NESALOMIVI ;-) :-D
Al'sam iskomentarisao ovo,pa svaka mi dala...

Deda Pejcha zvani Druid

pre 8 godina

Bocke na jezu docekale 11. tiulu. Slavlje uveliko traje. Masa ludih navijaca (tzv. lude bodlje) porucuje: BRAAAAVOOO NOOOLEEEEEE. :-)

Air

pre 8 godina

Браво Ноле! Ти си понос сербског рода, неш ти дозволит да један Инглез узе твоју круну Кенгурског опена у Аустралији. Поздрав за пса Пијера Ђоковића.
Енди купи карте за Ломдом тамо је киша, добро се обуци.

Hehehe

pre 8 godina

Pre početka AO Federer je izjavio da je spreman da pije pobednički šampanjac. Valjda zato Nole nije otvarao pobednički šampanjac na kraju. Poklonio ga "najvećem" da ga otvori u Švici dok gleda finale na tv i proslavi Noletovu pobedu. Uzdravlje Rođo!

Baghdatis_fan

pre 8 godina

Ja sam ubedjen da Federer i Mirka teze ovo prezivljavaju od Marija i njegove supruge :).. Krokodilske suze Federera u 4 zida hahaha jer zna da Nole gazi ka 18-20 GS titula i titule GOAT-a.

Bravo Nole ZGAZI IH SVE I NE ZALI IH !!!

Krle

pre 8 godina

Da pozdravim i famozni BBC i da ih zamolim da istraze da li je Mari namestio ovaj mec, s'obzirom da smo moj drugar Bozidar, stric Vasilije i ja znali unapred ko ce da pobedi

Perun

pre 8 godina

Kakvo društvance Rod Lejver,Borg i Nole x 11,X 6 AO izjednačen sa Rojem Emersonom,ostaje još jedan korak da pokori Melburn i bude upisan zlatnim slovima u istoriji AO,gdje je cijela odiseja i počela 2007.Sad polako priprema za RG.

Ivan M

pre 8 godina

Bravo Novače! pobediti a ne biti u vrhunskom izdanju protiv drugog na svetu - veličina. Podizao je igru kada je trebalo i Marija spustio na zemlju još jednom.

the_nuts

pre 8 godina

Ali vilander i koreca u gsm,analiza...marej ovo,marej ono odlicno je igrao,taktika,marej,marej,marej..izgubioje zbog 'govora tela' i koncentracije (uopste novak nije pobedio), pa opet marej,marej...barbara ih sece tri puta pitanjem o novaku (kako je dobar), ma neeee...marej,marej,pa onda malo federer na red,ma daaaj bre jel me zajebavate!? Pa ko je osvojio turnir!? Nema veze...mi znamo DJOKOVIC! I to tako da je bilo gotovo nezanimljivo,tako da im je pored rezultata i uspeha na AO poslao i poruku svima 'ne pokusavajte' hvala!

boban101

pre 8 godina

mats prica samo i mariju i federeru,toliko nepostovanje najboljeg tenisera svih vrenena nisam nikad u zivotu video.....
Ali djole pokazuje na terenu i delima svoju velicinu,svojim delima je zasluzio mesto medju bogovima sporta....
A ovaj sto trubi da djole plati porez,neka se raspita i cuje koliko je djokovic para dao deci srbije...

konfučije

pre 8 godina

Čestitke Novače, najbolji sine naše Srbije. Da te zdravlje dugo služi i biće još radosti. Hvala ti na trenutcima u kojim i mene i moge činiš ponosnim.

Danilo

pre 8 godina

Čitam egzaltirane komentare i dumam: Kada bismo neđto naučili od Novakove staloženosti i zrelosti -onda bi ova zemlja bila drugačija.

Jova

pre 8 godina

Što Novak više osvaja, sve se manje ima reći.

Sve se vidjela na terenu a i Mari je dao sve što je imao. Osjećajan govor, vidno razočaranje, suosjećajan Novak, emotivni Beker, korektna publika, utisci su današnji.

Pozdrav svima

Dragab

pre 8 godina

Bravo B92. Gledam broj komentara kod Vas i na blicu i prednjačite što mi daje nadu da ste na pravom putu da ih svrgnete. Nemojte nikada da. budete žuta štampa. Čestitke Novaku

Mirko Kojotovski

pre 8 godina

Kao 2013 sad sam sigurno u Parizu 2016.Ovo se ne propušta. Godišnji pa kredit malo ušteđevina pa nek Bog da me vidi.Uz sveg srca uz No11eta da konačno padne Roland Garos
IDEEEEEMOOOOOOOOOOOO

Nole šampion

pre 8 godina

BRAVOOOO NOLEEEE LEGENDO! BRAVOOO KRALJUUU! Mislim da je konačno zaslužio da mu Vučić lično stegne ruku i čestita na uspehu. A možda tu čast premijer čuva za trenutak kad Nole osvoji olimpijsko zlato?

i love this guy

pre 8 godina

Endi je postao prvi igrac koji je izgubio svih pet finala na istom slemu(all time record) i Rafa je postao prva legenda koja je ''osvojila"" drvenu kasiku!Nole je izjednacio Emersonov rekord i stigao je Roda Lejvera na koti 11 na terenu koji nosi Lejverovo ime :))

Sesilije

pre 8 godina

A o"kuma" samo tacna. Nole, gde ce ti dusa!? HAHAHAHA.

Da, hahahaha cetri puta. Nema prijateljskih poraza. Nema sentimentalnosti u sportu. Gazi, peglaj, peri, deri, lesi, osvajaj turnire dok mozes Nole. Nikada ne kazi DOSTA. Pobeda je jedina sto ce ti se racunati u ovom surovom svetu.
Bog te blagoslovio momce. Ljubi te moja keva, ja i moja cela familija.

NastyB

pre 8 godina

Kao da je neko Nolu posle prvog seta doviknuo : "Daj, lakše malo, platih papreno kartu, nemoj bre da izađemo a da se ni zgrejali nismo". Ne pamtim kad sam sa manje nervoze gledao neki Novakov meč. Pocepa ga prvi set, a onda lagano smanjivanje brzine i intenziteta, a kad je trebalo da se lomi rezultat opet ubaci u petu i čisti sve pred sobom. Baš kao i u trećem setu, kilavi i razvlači, a u taj brejku kao mašina, onda opet opuštanje na 6:1 u TB kad je već svakom bilo jasno ko osvaja.
Jednostavno, trenutno Novak nema konkurenciju. Toliko je iznad ostalih da i kad mu ne ide najbolje i kad se opusti lagano dobija drugog igrača sveta. Samo da se ne povredi, Federerov rekord će ubrzo biti premašen...

ja

pre 8 godina

Game,set mats posle meca vise lici na komemoraciju.Glavni ozalosceni Mats Vilander.Neverovatno da on vise prica o Mariju,te trebao je da uradi ovo,ono,90 izlaganja je na to potrosio.I na kraju vrhunac kada se po ovacijama NASIH navijaca culo da Nole ide prema studiju on prekida prenos.Sto je i od njega mnogo je.Klasicna Zapadna propaganda.

hocu 2 palme

pre 8 godina

ovi sto traze od djokovica da placa porez misle da ce da dobiju par gajbi piva i da nastave sa lakim zivotom u trosedu ispred tv...

ljuba

pre 8 godina

Nekorektni Vilander je izjavio da su za njega Federer i Kerber obelezili AO 2016 i dobio korpu od Novaka koji se nije pojavio u njegovoj emisiji. Bravo Novace, care!

bobrock

pre 8 godina

Ovi naši na Eurosportu stvarno smaraju a nije ni Mijaljević nije bolji na RTS! Moram priznati da je ovaj Nemac na eurosportu vrhunski i potpuno neutralan!

nicim#izazvan

pre 8 godina

Kako mene nNole fascinira u tome da se svakom igracu prilagodi kao kameleon tacno zna kako treba da igta protiv svakoga, a sto se njega tice on je jedini teniser koji nema slabosti u igri, a sto se tice Mareja nekako mi ga je zao ali svakako su mi drazi Noletovi uspesi. Stecno Nole.????

Ratko Cutić

pre 8 godina

Toronto,Tegucigalpa,Manila,Tokyo,Adis Abeba,Ouagadougou,Douala,ma zaboli građane tih gradova za tenis i Novaka,oni čekaju bolje dane a ne neke titule u tenisu

Stefan

pre 8 godina

Mozda i najgore gs finale ikada,pod hitno mora da se uradi nesto kako bi se favorizovao ofanzivni tenis,ovako se tenis pretvorio u puko prebacivanje loptice i igru zivaca.Danas nismo videli nimalo teniskog znanja i tehnike vec puko trcanje dok neko ne pogresi.Novak je pobedio sa 31 vinerom nekada su igraci toliko vinera davali za set.

pronicljivi

pre 8 godina

Charapan
A šta si očekivao, da pevaju i igraju. Super su prenosili ceo meč, samo reči hvale za Noleta, nisu padali u euforiju kada je Mari bio u naletu. Samo superlativi za Noleta.

Škomi

pre 8 godina

Jadan Endi, da mu se sad teleportovati kući, idemo Nole, nastavi da gaziš. Sad odmor za Nola a i ja ću na gemišt lagano preći, živjeli

chat: nick:

pre 8 godina

Jedan zanimljiv statistički podatak: 1. kolo Nadal gubi od Verdaska, 2. kolo Verdasko gubi od Dudi Sele, u 3. kolu Selu pobjeđuje Kuznjecov. U osmini finala Kuznjecov gubi od Monfilsa, četvrtfinale Monfils gubi od Raonića. Raonić gubi polufinale od Mareja a sta bi trebalo da bude u finalu prosudite sami. Pozdrav!

Љуба

pre 8 godina

Чека се титула у Орланду.У току је трећи сет али време да се честита нашем Нолету...Свака част, мој наклон...П.С.Нолета за доживотног председника...

nem

pre 8 godina

mozda je ova zemlja u q. i ovde je sve katastrofa i nikad nece biti normalno kao u razvijenom delu sveta ali vala zato imamo jednog novaka i humor kao niko drugi :V

prof.

pre 8 godina

Овде људи ладно мисле да Новак слабије игра. Не знам да ли схватате да човек не жели да се публика смори, ко ће доћи на његов меч?!

Outsider pravi

pre 8 godina

Batajnica docekala jedanaestu! Bravo ziva legendo, neverovatni, jedinstveni, neponovljivi Novace! Nadahnjujes i zaduzujes, ti skromni sampionu iz nase male napacene zemlje! Keep goin'...

tata

pre 8 godina

Svi su ocekivali da Endi posle osvajanja Davis kupa osvoji i AO, ali izgleda da je kao i Muja dobio samo BOJU, a za duzinu izgleda treba nesto drugo!

hasanefendi tuzdović tregović

pre 8 godina

Ajde, Nole zakuvaj, ali samo malo, ajd da gledamo još sat i po pimplanje preko mreže! Zašto bi ti napadao, kada se može pimplati. Nije Marej zaslužio set, ali ti si zaslužio da izgubiš set. No, nema veze, idemo mesec dana na godišnji!

Arthur Dent

pre 8 godina

Titulaaaaa titulaaaaaa, slavice se titulaaaaaaaa....jbt kako sam srecaaaaaannn, urlam a matori kenjac od 36 god. Eeeeeee Sarajevo i vascijeli svijet docekao 11-esticu. Idemo dalje

Јота

pre 8 godina

Ljudi samo da cujem velikog kvazi eksperta Wilandera, odmah se vracam.

Eh da, bravoooooooooooooooooo Noooooooooollllllllleeeeeeeee.

...

pre 8 godina

Pisem na breaku u trcem setu. Sad je kvota 1,00. Znaci prognoza je da je nemoguce da izgubi
(zoran, 31. januar 2016 11:49)

Ne bi trebao da gledas tako sobzirom da kladionice kad je izjednacen mec stave 1.85 na obe strane umesto 2.0. Tako da ovih 1.00 nisu 1.00 nego od prilike 1.07

EU Citizen

pre 8 godina

Mislim da je realno da stigne Nadala, ako ga podrži forma još barem godinu-dve, a mislim da hoće, mlad je i ne vidim neku neposrednu konkurenciju, a što se tiče Federera, daleko je odmakao, ali ništa nije nemoguće :)) Nisam ničiji fanatični navijač, obično navijam za onog ko igra bolji tenis, i Novak me je kad je bio mlađi i više pod uticajem oca čak i nervirao povremenim primitivnim potezima i nacionalisičkim ispadima kojima u sportu po meni nema mesta, naročito ne u džentlmenskom tenisu, ali se poslednjih nekoliko godina jako sredio i sazreo, i mislim da igra jedan od najboljih tenisa u istoriji, barem koliko sam ja sa tridesetak godina praćenja, negde od doba Mekinroa u stanju da procenim, pa mislim da je zaslužio, Federer je fenomenalan igrač, ali mu je za moj ukus uvek falilio malo harizme i ljudskog momenta.

sherlock

pre 8 godina

novak prvi set i novak sve ostalo, dva razlicita igraca!! toliko je spustio nivo da sam prestao gledati, svaka mu cast na tituli ali ne treba mu onakva igra..

Zyx

pre 8 godina

Moj prvi Noletov grand slam u Amsterdamu. :-)
Bar 10 ovde da proslavimo pa da idemo dalje, da slavimo jos 10 na nekom drugom mestu... :-) živ bio 1000 godina....

Jelena (Kanada)

pre 8 godina

BRAAAAAAAVOOOOOO, NOLE! Od 3 ujutro ne spavam (u Kanadi je sada 6:40 ujutro), ali vredelo je!!! Malo je reci da sam presrecna i ponosna... Legendo, sampione...u svakom pogledu!

Aca Znalac

pre 8 godina

Novak je u outu totalnom. Igra mu se izgubila i pustio je Mareja da se vrati. Ovo će se igrati u pet setova i nisam siguran da će Novak da pobedi. Glava nije jasna.

Boki

pre 8 godina

Igra Novaka u 3 setu je kriminalna,samo prebacivanje,bez agresije,daj brate trgni se,cini mi se da Nole samo sa Nadalom igra onako kako mi navijaci volimo..razbijacki...ovo sa Marejom u 3 setu je uzas!!!

Srdjan

pre 8 godina

Mentalna gromada je ovaj nas Nole! Za razliku od njega, Mari je mentalna katastrofa!
Bravo i samo bravo, nista drugo nemam sta da kazem!

Optimista

pre 8 godina

Imao "tajni plan", "strucnjaci" rekli da pobjedjuje, najbolji ritern i ni set u finalu! Mats i ostali "strucnjaci", sta reci sem NOVAK DJOKOVIC!

zoko macijak

pre 8 godina

Hoce gospodin Cou, da uzme momenat Djokovicu!!:-):-):-)To Nole Srbine!! Idemo dalje!! Dajte Dubai!! Nema stajanja!!! Srbija!!!

Plavi269

pre 8 godina

Kažem drugaru da se Novak raduje kao da je osvojio turnir iz 250 serije. A on odgovara pa to je zato što je osvojio više grand slemova nego tih turnira... :-)

casa polu puna ili polu prazna

pre 8 godina

Pise kod vas u tekstu da je Mari postavio negativan rekord. Pet izgubljenih finala u jednom Grand Slemu. Znate kako, ipak je uspeh biti 5 u finalu jednog GS. Bravo Novace!

jashtaman

pre 8 godina

@ Djuka CG
3-0 u setovima u finalu GS pritiv drugog igraca sveta...ako ga nije samleo,onda ne znam sta je uradio...ziv bio i nemoj da se nerviras

ZORICA - CANADA

pre 8 godina

...a ja evo placem - od SRECE !!! Isti osecaj, kao da je moj sin osvojio TROFEJ !!!!

Srecno ti NOLE, naj najveci PONOSU !!!!!!! Prelepi nas SOKOLE !!!! Srecna je majka koja te je rodila, i omogucila da i mi uzivamo u TEBI !!!!

Kayser Soze

pre 8 godina

Trenutno je 2:0 u setovima i 3:4 u gemovima za Mareja, primecuje se Noletova malo slabija igra, a Endi kao da je tek sad krenuo..

zika

pre 8 godina

Padaju rekordi. Nole otisao u sam vrh svetskog tenisa izjednacio sa borgom i lejverom a nole ce jos osvajati. Mi nismo ni svesni kakvog sportistu imamo.

City Girl

pre 8 godina

Britanski Eurosport pre početka tie breaka - Mozda ce Novak da napravi duplu gresku. Epilog - Murray dve duple, Nole završio mec asom! Sve cestitke Nole!!!

Pele76ers

pre 8 godina

Drago mi je videti da su igrači pored Novaka postali bolji ljudi, to je pobeda nad pobedama. I nadam se nešto što će i ljudi svuda u svetu početi da pokazuju, da ima nade za ovu planetu

Filip

pre 8 godina

Iskrene čestitke iz Dalmacije jednom od najvećih u povijesti. Tako lako, dominantno, nepobijedivo. Peto uzastopno finale na Grand Slamovima, pa ne mogu vjerovati ! Najveći sportaš kojeg ste imali.

lavleo

pre 8 godina

Savetujem naucnicima iz celog sveta da sto pre pronadju neku nastanjenu planetu u svemiru da bi nas Nole imao sa kim da igra tenis jer ovo stvarno bre..... mislim sta reci.
Bravo Novace najbolji si za sva vremena!!!

Novi Sad, Srbija.

pre 8 godina

Pozdrav iz kafane "Kod Veselina" u Kovinu. I ovde se čeka 11 GS titula. Živeli!
(Milivoje, 31. januar 2016 12:02)

Marketinški maže. ; )

manuginobili

pre 8 godina

Ali kakva "proslava" Noleta,haha,kao da je osvojio Umag...najveci znak dominacije,just another day in the office-jos jedan GS :),ja mislim da to najvise boli sve ove hatere..i jos nesto-kakav je da je,ali pravicemo mi Rogera od blata,sa njim je barem zanimljivo koliko toliko...bravo Nole,pocelo je odbrojavanje-jos sest do Rogera,vise niko ne treba da sumnja ko ce na kraju karijere biti najbolji ikada!...i dok ovo pisem-rece ovaj neki-dobar vikend za NJEMACKI!!?? tenis,pa ne mogu da vjerujem,dosta vise!!!!!!!

Toto-ko-tunjo

pre 8 godina

Opet ce krenuti strucni skupovi sa temama "Kako ga skloniti?", "Suni sok da se okliza!", "Sibni mu grip putem peskira!", "Sve je namestio pa i ove pobede."...

Markoni

pre 8 godina

Svaka cast Nole,obradovao si po ko zna koji put ovu zemlju i ovaj narod.Sto se same igre tice,mislim da Nole nije igrao leprsavo kao protiv federera,i ovo je mozda njegovih 65-70% mogucnosti.I cini mi se da mu Marej najmanje lezi od te top 4,bez obzira sto sa njim ima najbolji skor.Ali i pored toga,da je nepobediv jeste,da je najbolji jeste...I sto je najvaznije,SRBIN je od glave do pete.

Moljac

pre 8 godina

Endi udavio igru, Nole odigrao najlošije do sada, i, opet, utepao ga ko zeca Rodžera! Šta bi tek bilo da je odigrao dobro?

Čestitke i Borisu Bekeru na 12. GS tituli, 7 kao igrač, 5 kao glavni trener. Moraće Nole da pređe u trenere po završetku karijere ako hoće da ga prestigne (kornjača ide istom brzinom kao Ahil).

Gaga

pre 8 godina

"Pre 45 minuta sam rekla DA u opstini.
Udala sam se.
Ali ako Nole hoce ja cu sve da ponistim.
Nole VOLIM TE.
MNOGO TE VOLIM.
(Marija, 31. januar 2016 11:48)"

Ne preteruj, djuskaj mala i cekaj prvu bracnu noc ...

Mare

pre 8 godina

E zbog ovakvih padova kao sto je ovaj u trecem setu Novak nikad nece biti smatran za najboljeg pa i da osvoji preko 20 gs titula,tako nesto Nadalu i Federeru iz najboljih dana nikad nije moglo da se desi,oni kad su igrali igrali su do kraja,a vam srbijancima ostaje samo da placete sto ga vise ne cene.

neko iz mase

pre 8 godina

Hteo bi da se zahvalim svim skupljacima 'tanjira' koji su mi ulepsali sva ova godine gledanja finalnih teniskih meceva protiv Novaka....
Nadam se da ce te i dalje buti na istom nivou.
Beavo Novace.

boranija

pre 8 godina

pitanje za cekace titule: sta kad docekate? sta kad proslavite tudji uspeh? vracanje u stvarnost. manje se drogirajte novakom, vidim da je zarazno

Dejan

pre 8 godina

Најлепши поклон мом сину за рођендан. Хвала Ноле најбољи си а ми смо уживали. Велики поздрав из Норвешке од фамилије Младеновић.

miki

pre 8 godina

Ovaj sto prenosi na Eurosportu je lud.E moj Srbine nadao si se ko Vilander.Lupetas da je Novak bio inferioran u 2. setu a Murray eksplodirao.Ni u jednom momentu Murray nije kontrolisao mec.Crkni i ti i Vilander i Bjorkman i Kes i BBC.Na nasu radost a vasu zalost Novak je pobedio.Bravo Novace.

Lično i personalno

pre 8 godina

Donja Trnava (nalazi se na putu Topola - Kragujevac, simpatično malo mesto, imamo hladnjaču Milenić) je dočekala 11. GS!

oklagija

pre 8 godina

Kod Novakovih meceva najvise mi se svidja dodela pehara i vec pripremljeni specijali po internet portalima o ulasku u istoriju i rekordima.

Delije RSK

pre 8 godina

Super je Endi zelim mu da jos dugo godina bude drugi na listi i da redovno dolazi do gs finala i da sa druge strane bude ovaj isti protivnik,a i da rezultat bude kao danasnji.

znanje-imanje

pre 8 godina

Što mizeran što smarajući meč - za veliku radost...
Slično kao sa Nišikorijem Novak igra ne-dobro - protiv ipak goreg protivnika. Mari je dan posle mnogo više potrošio protiv Ferera. A pogotovu se Novak manje potrošio u polufinalu, čime je ovaj (loš) meč unapred odlučen.
Ne samo što je žreb bio naklonjen nego je Novak svoj jedan dan dobre igre upotrebio kad i gde treba. Ostalo - rutina šampiona.
Ovime lošim AO zatvara se pun krug koji je počeo sa AO F Rafa-Novak 6 sati. Pošto su zaključili da to nije optimalno za reklame uništili su i tenis i igrače pravilom 25 sekundi, čega su neizbežne posledice stigle.
I još jednom za "znalce" koji "znaju" i da se "svi dopinguju". Pa eto ova dva igraju za dodatnih još 1.4 M $ plus bar još toliko advert bonusi - i jedva hodaju! Dakle - NISU DOPINGOVANI! Novak nije mogao da servira ni 180km prvi servis!
Ali makar Nole bio ovako fabulozan - nema garancije za ubuduće. Tek je počela najopterećenija sezona ikada. Ne pomaže ni što je Novak UBEDLJIVO najbolji - žreb je pomogao silno, a da nije... Dakle predstoji godina bolne biofizike: They Shoot Horses, Don't They?
Totalno bravo naj-naj-Novače!

hasanefendi tuzdović tregović

pre 8 godina

Ajde, Nole zakuvaj, ali samo malo, ajd da gledamo još sat i po pimplanje preko mreže! Zašto bi ti napadao, kada se može pimplati. Nije Marej zaslužio set, ali ti si zaslužio da izgubiš set. No, nema veze, idemo mesec dana na godišnji!

Jedan je Nole

pre 8 godina

Velika pobeda za našeg Noleta. Mislim da je konačno zaslužio da mu Vučić lično stegne ruku i čestita na uspehu. A možda tu čast premijer čuva za trenutak kad Nole osvoji olimpijsko zlato? U svakom slučaju od 2012 od kad su naprednjaci vlast i Nole dominira. Rastemo zajedno.

Djuka Cg

pre 8 godina

E jes smotan ovaj Novak,kad god treba da zavrsi mec i dokusuri protivnika on uprska stvar,dozvoli mu da se vrati u igru umjesto da ga samelje !

Bg

pre 8 godina

Palilula Beograd slavi osvajanje 11. Grand Slam titule i pozdravlja Velikog Sampiona. Barjaci se pobede ponosito vijore nad Belim Gradom.
Pozdravljamo i bratsku opstinu Arganzuela-Madrid.

Pristevac

pre 8 godina

Ljudi pa zar ne vidite,da Nole je tako nadmocan,da kad god hoce ne pusti nijedan break.Imam utisak da on namerno ponekad popusta,da sve bude interesantnije.Barem ja tako mislim.

krle

pre 8 godina

O kojoj vi dobroj igri Novaka pricate,pa set je dobio ne svojom nekom sampionskom igrom nego greskama Endija,u drugom je ovaj nesto poceo i da pogadja i odma egal

прозорљив у прошлост :)

pre 8 godina

Антартик и девета неоткривена планета чекају 11.слем :) :) :) :)

Arthur Dent

pre 8 godina

E raja ne znam za vas ali mene pola nema preznojio sam se 18 puta, svaki poen prezivljavam, cimam se, skacem, galamim...a pivo ladno ko ista :) ma ko ga j*ebe Sarajevo se docekati 11-tu i svi sirom svijeta. U zdravlje

ha...ha

pre 8 godina

Novak je opet "zaboravio" da igra tenis...ne brinite, ovo u drugom setu je za publiku, da bude neizvesno. Sasvim sugurno dobija set Novak, međutim, kakvo bi to bilo finale da se ne unese dramatičnost? Ovo je isključivo za publiku i za tenis uopšte. Svi vi koji navijate za Marija...pa, iskreno saučešće u vašem bolu...

Milan

pre 8 godina

Marej je zaslužio II set. Sve zavisi od njega, on vodi igru i rizikuje, Nole užasno pasivan samo drži lopticu u igri i čeka grešku. Ne deluje kao taktika za pobedu, mora to odlučnije.

Cabron

pre 8 godina

A na ESPN ide video kad je Nole bio klinac i kad je bio gost u nekoj nasoj emisiji (izvinjavam se sto ne znam koja emisija je bila u pitanju), sa kakvim odusevljenjem voditelji komentarisu Noleta.

Maki

pre 8 godina

Novak pušta Mareja kao na Vimbldonu!!! Zašto to radi???? Toliko ga pušta, ali Marej igra loš tenis tako da mu ni puštanje ne pomaže!

Panda

pre 8 godina

Uu sto me nervira kad Novak ovako pocne da kilavi i balone da vraca,ok je taktika cekati da on pogresi ali smesno je samo vracati pa mora i ovaj nesto da pogodi,vec je trebao da bude na polovini treceg seta,ne bi me cudilo da izgubi ovaj set,bolji je Endi u ovom setu u svim aspektima igre.

Stefan

pre 8 godina

Koliko god da komentatori naseg Eurosporta i RTS iritiraju, barem navijaju za Novaka i koliko-toliko su objektivni. Ovi sa engleskog Eurosporta...jeza. I kad Novak pogodi nesto neverovatno, kazu "some good stuff from Djokovic but Murray, Murray, Murray, Murray, Murray...". Uzas.

c i t i z e n

pre 8 godina

Наши љубитељи тениса би требало да науче да се Andy Murray транскрибује као Енди Мари (не Мареј). Једноставно, није лепо некоме извртати име.

Navijač bez obaveza

pre 8 godina

Gledam ESPN, a oni puste snimak kada je Nole imao 7 godina, i kaže da mu je cilj da bude broj 1... Lepo na srpskom jeziku, da ga ceo svet razume (doduše sa prevodom). Kaže mali Nole "meni je tenis obaveza". Obaveza koju je sam sebi nametnuo. Svaka čast momčino!!! Samo da što duže ostaneš zdrav!!!

Vladimir

pre 8 godina

Zivim u Rumuniji i pratim mec na Eurosportu sa rumunskim komentatorima. Kazu "podlegao je Mari pritisku, svi su mu rekli da su mu sanse vece nego ikada, a i mo smo to verovali". Strasno koliko su svi nerealni i nece da priznaju nadmocnost Novaka..

Toto-ko-tunjo

pre 8 godina

Ooooooo, Mala Vaga Kragujevac slavi plemicko cerupanjeeee!!! Je l' sad vidis, Danice, koliko si bila naivna prosle godine? Mislila si da se pretvaram? Odosmo u Balkan!

chupavi

pre 8 godina

ATP lista bi trebalo ovako da izgleda:
1. Đoković
... (ovde ili prazno ili Đoković)
8. Mari
9.Federer
10.Vavrinka
itd...
Nole najbolji si, samo rokaj!

Korleone

pre 8 godina

Došao sam s osmijehom da gledam finale i uživam, ali ovaj komentator me toliko iritira da bih sad najradije bacio tv kroz prozor...

Toto-ko-tunjo

pre 8 godina

Ha, ha, velika cetvorka!? A drugi i treci teniser odrani sa 6:1, 6:2, sto se setova tice ne mogu da se muceni dokotrljaju do cetvrtog, da ne govorim o petom. Nego, sta kazu savetnici? Ne valja, a?

Laza

pre 8 godina

Vidi bre ljudi komentarisu komentatore i veruju u neke teorije zavere. Daj bre izadjite vise iz tog Srpskog Mentaliteta, srecom Novak ga nema.

bagzi

pre 8 godina

Bogami bice cupavo. Mari servira kao iz topa a i bekend mu je bas dobar. Deluje da jace udara, samo ne znam koliko ce uspeti tom silinom.

Zigi

pre 8 godina

Lupajte mi minuse ali Nole ovo gubi 100%. Marej jači u razmenama, prvi servis stoji puno bolje, Djokovic nesiguran i mlak. Nista od brojke 11

c i t i z e n

pre 8 godina

Наши љубитељи тениса би требало да науче да се Andy Murray транскрибује као Енди Мари (не Мареј). Једноставно, није лепо некоме извртати име.

tv 1000

pre 8 godina

Prosle godine je Novak.bio napadnut da je na nesportski nacin pobedio marija. Kao glumio povredu i ostalo. Kako su jadni britanski mediji sa sve njihovim ljubimcem

treba biti realan

pre 8 godina

ne verujem da cela srbija gleda ovo stvorenje od djovaka. kada plati porez mozda ga i pogledam.. a dokone babetine po komsiluku bih svakako zapalio. platio porez/ne platio. alooo bree. milioni rodjaci!! plati djovace!!!

mc 911

pre 8 godina

Ozmo molim te pitaj kompleksasa Vilandera zasto uvijek u najavama Noletovih meceva vise prica o Noletovim protivnicima, a nerijetko se desi da Noleta uopste ne spomene. Tu nema dileme vise...

nn

pre 8 godina

zeleo bih da Nole napravi partiju,izadje na izbore i postane nas Premijer,da rascisti ove bande ovde i konacno povede Srbiju u bilju buducnost....

Raki

pre 8 godina

Da li je ovaj komentator sa Eurosporta normalan. Kao ovo je godina porodice Murry i insinuira da i Endy moze da pobedi Novaka i sve to nakon 2:0 u setovima i 2:0 u gemovima za Novaka.... Nije fer prema nama koji navijamo za Novaka i strepimo za krajnji ishod... Sram da ga bude, nije zaslužio ni da govori Srpski a kamoli šta drugo....

Kaiim

pre 8 godina

Komentatori su stvarno katastrofalni. Ovaj na Eurosportu na pocetku treceg seta govori kako je Marej sest puta uspio da preokrene i pobijedi od 0:2. Mislim... sta reci.

Rozenkranc

pre 8 godina

Kad igra ofanzivno Nole je mašina i nepobediv, a što se opusti i povuče u defanzivu bez potrebe i prepusti protivniku da diktira, i samim tim pravi neizvesnost i nelagodu nama gledaocima to niko ne zna... Samo znam da to ne volim ;)

Stefan

pre 8 godina

Najruzniji tenis igraju ova 2 gonica lopti,ako se ovakva igra nastavi ovo finale konkurise za najgore gs finale ikada,odnosno ovo i nije finale vec takmicenje u greskama.

Charapan

pre 8 godina

A na britanskom Eurosport-u,na brejk od 1:0 u na početku trećeg seta, oba komentatora kreću da uzdišu.Pitaju se zajedno da li to znači da je gotovo,i zajedno se slažu da jeste...atmosfera kao na sahrani.

Vic ceka titulu

pre 8 godina

Bili Englez, Amerikanac, Nemac i Srbin. I ne znam sad sta se i kako tacno izdesavalo ali na kraju Srbin ih je sve pobedio :)

Kol

pre 8 godina

Meni smor da gledam ovog Mareja prenemaze se kao neka tetkica ceo mec, uvek tako igra, a kako je Novaku mogu samo da zamislim! Naporno je ali dobija Novak ili 3-0 ili 3-1!

Vatra

pre 8 godina

Prošli put kad je Nole igrao sa Federerom bio sam na plivanje i čim sam izašao iz bazena gledam rezultat, Nole pobedio.
Idem ponovo da se isplivam.

Roger

pre 8 godina

Ne znam kako neko moze da voli ovog Djokovica??
Pa sta ako je nas, igra ocajno!!!
Covej samo ceka da protivnik napravi gresku, kakav je to igrac??
Jedan je Federer.

Elefterios

pre 8 godina

I ovaj jumko ga je baš smorio, baš me zanima ima li čime drugim da se bavi u životu, nađi bre devojčicu/dečka (po izboru) uživaj malo u drugim stvarima.

c i t i z e n

pre 8 godina

@treba biti realan: А зашто да Србији плати порез за нешто што није зарадио у Србији? А није Србија без користи од Новакових победа које више вреде ид пореза.

Mikii

pre 8 godina

5:5 drugi set 40:0 i Djokovic uzima 5 poena zaredom, brejk, potom i set. Kako Marejevski! Nema sta, ovakvog konkurenta za titule bi svako pozeleo :)

Mika

pre 8 godina

Od polovine sestog gema prvog seta, Novak je iskljucio "turbo" i baca lopte na pola terena, i samo razigrava Mareja, tako da nije cudno sto je drugi set pun preokreta i sto Marej igra sve bolje. Kakva glupost. Zato se Novak i nervira toliko. Shvatio je da je napravio sr*nje. Trebalo je da ga razbije sa nulom i da ga menje bar jos jedan set (ako ne moze da drzi taj visok ritam do kraja meca), kao protiv Federera.

Peđa

pre 8 godina

1.set...Ride the lightning
2.set...Seek & destroy
Treći će da bude,k'o i poslednje 2,3 godine...Master of puppets.
Nole,stari metalac...IDEMO BRE!!!

Zmaj

pre 8 godina

Otkada se engleska rece "grand" kod nas prevodi kao "gren"? Isto i za "Roland Garros". Gde se izgubilo ono "d" na kraju? U Ujedinjenom Kraljevstvu svi izgovaraju to kao Roland Garos. "D" na kraju se cuje iako neznatno. Opismenite se!

golub pismonosa

pre 8 godina

Ja razumem da neko navija za recimo Federera, ali da istovremeno navija i za Nisikorija, Simona, Marija, Wavrinku, .... e to ne razumem. Zao mi je vas koji ce te i danas morati da izmisljate neke razloge kako bi Djokovica predstavili losim.

Challe

pre 8 godina

Ne znam ko komentarise na srpskom Eurosportu, cujem da se zalite na nekog Banjca ali na svedskom je skoro grobna tisina. Tako je bilo i kada je igrao s Rodjom. Milina za gledanje. I slusanje :-)

octopus

pre 8 godina

Nole, you are tne one. Borba sa ostalima pocinje da lici na Matrix. Napred do 20+ GS da ne ostane vise nijedan argument ko je GOAT.

ZORICA - CANADA

pre 8 godina

...kao sto vec napisah, pocetak meca kao sa Federerom, ni pocelo nije a vec 3 : 0 . Evo ga i sam set se zavrsio kao u mecu sa Federerom - 6:1. GO, NOLEEE, GOOOOOOO..

Shonne

pre 8 godina

Dva minuta sam gledao na RTS-u i prebacio na eurosport. Ne mogu da verujem da komentator na RTS-u kaze na prvi brejk Noleta: "Evo Marej je isto ovako izgubio prvi gem na svoj servis od Raonica pa posle dobio set 7:5". Daj bre mislite malo glavom nemojte samo lupati!! Kidaj ga Nole treba da usisavam stan od pola 12!!

srdjan

pre 8 godina

Citao sam komentare u vezi Novaka posljednjih godina, je li moguce da ljudi ne primjecuju da je on za dvije klase ispred svih. U trenutku kada je eliminisao i mentalnu barijeru (prije pa godina), ostao je prakticno sam na vrhu. U ovom mecu evo vec na pocetku na 2-0 pokazuje da u principu od njega zavisi koliko gemova ce osvojiti cak i ovi 'najbolji'. Dominacija i nikad vidjen tenis, a on kao sportista najveci svih vremena vec sada. Ne vise od 5 gemova za mareja, iako ce Nole nastojati da ovo zavrsi bez izgubljenog gema (to je pokusavao i sa fed i sa nadalom posljednje meceve).
Pozdrav iz Sarajeva, Srdjan

Shonne

pre 8 godina

Dva minuta sam gledao na RTS-u i prebacio na eurosport. Ne mogu da verujem da komentator na RTS-u kaze na prvi brejk Noleta: "Evo Marej je isto ovako izgubio prvi gem na svoj servis od Raonica pa posle dobio set 7:5". Daj bre mislite malo glavom nemojte samo lupati!! Kidaj ga Nole treba da usisavam stan od pola 12!!

Mada, verovatno i jeste ;)

pre 8 godina

Naslov na B92 pri rezultatu 5:1 u prvom setu: "Mari se upisao...", a ja čitam "Mari se upišao..." :))) Eh, ti stari telefoni i moć navike...

djoker

pre 8 godina

Ali ovaj nas komentator na Eurosportu, covek melje i melje. Kao da prvi put u zivotu prenosi finale GS-a.
Morao sam da prebacim na strani kanal.

Mika

pre 8 godina

Do 5:0 Novak je igrao kao protiv Federera, a onda je malo popustio i pustio Mareja da dobije svoj prvi gem. Nece da ga ponizi sa 6:0. Vidi se da se zezao u poslednja dva poena.

Ale

pre 8 godina

Joj, za sad jako dosadan tenis i težak za zivce. (1:1 u drugom setu). Samo čekaš ko ce izbaciti u aut ili pogoditi mrezu. Idemo Nole!

matematičar

pre 8 godina

Endi je presmešan i samo pokazuje koliko je nesiguran u duelima sa Đokovićem. Svaku Novakovu grešku proslavlja kao osvajanje titule, a svoju grešku progunđa kao da nije on kriv za nju. Očigledan pokazatelj slabosti i nemoći.

BašDejan

pre 8 godina

ja mislim da niko nepriča o novaku zato što igra savršeno, ne treba mu ništa dodati ni oduzeti.
svaki komentar na njegovu igru je suvišan. možeš samo navijati za njega ili biti protiv njega. da svi navijaju za njega ko bi bio protiv? i ne bi bilo tako zanimljivo! što su više protiv,to će slađa pobeda biti.:)

ajde

pre 8 godina

Dobar naslov. Marej se upišao. Nadao sam se makar malo većem otporu. Rutinska stvar će biti u preostala 2 sata. 3-0 ( 6:1 , 6:2 , 6:3)

dany2806

pre 8 godina

Smash-jedini udarac koji Nole ne izvodi dobro...Ni lob mu nije nešto posebno.Federer ima najbolji smash na Svijetu,ali samo to...

cukce

pre 8 godina

Srbijo, Srbi uzivajte u igrama i dominaciji najboljeg na svetu. Ovakog tenisera nikad vise necemo imati a ovakog sportistu uopste ko zna za kolko godina! Ja uzivam u tenisu ovog coveka ali i u svemu onome sto radi van terena bio to humani rad, ili ona druga duhovita strana Noleta! Jednom odmeren covek! Bravo Nole!

cukce

pre 8 godina

Srbijo, Srbi uzivajte u igrama i dominaciji najboljeg na svetu. Ovakog tenisera nikad vise necemo imati a ovakog sportistu uopste ko zna za kolko godina! Ja uzivam u tenisu ovog coveka ali i u svemu onome sto radi van terena bio to humani rad, ili ona druga duhovita strana Noleta! Jednom odmeren covek! Bravo Nole!

Bata Santos

pre 8 godina

Gledam na Eurosportu sa engleskim komentatorom. Sve kao Murray ovo Murray ono. Kao ovaj lose igra, a ne pominju nijednom kako ga Djokovic ljusti.

baksuze

pre 8 godina

juce se dvoumim dal da stavim najvise 9 gemova u prvom setu stavili 2,55 i na kraju stavim navijacki.Od Mareja je napravio igraca ispod proseka

Ивана

pre 8 godina

Морезмо фаца левел- напад хемороида трећи дан. Надам се да госпођа Мари не гледа, породиће се од муке.

Nemanja

pre 8 godina

Nole kao crni panter u laganom ritmu do 11.GS, pise se istorija, za dve godine u svim statistickim kategorijama ce biti najbolji svih vremena!

doe

pre 8 godina

Gledam mec na telefonu( orion tv) ruka mi utrne,oci zabolese..Ali srcee, srce kuca ludoooo gledajuci Noleta! Ajmoooo Nole, Minhen ceka 11GS !!! Djokovic Novak

Dex

pre 8 godina

Kakva neozbiljnost kod nekih Novakovih poena a naročito ovaj na 3-2 za Mareja. Samo ti vracaj njega u život... on tebe nece sigurno. Mozda bi mu mogao pustiti i treći Grand Slam.

Bokius

pre 8 godina

Sedim u hotelu iza nekih iz UK... Nisu Englezi, mozda Skoti ili Irci, vidjam ih zadnjih par dana, veseli ljudi. Drze se ljudi za glave i ćute... nekako mi ih zao ;)

Banjaluka ceka 11-tu

pre 8 godina

evo link za live http://live.batmanstream.com/streaming/free-live-video-streaming-djokovic-murray-rod-laver-arena-tennis-australian-open-2016-238411.html, volimo te care!!!

pripravnik

pre 8 godina

ne znam sto vas cudi taj napaceni vilander i ostali pacijenti.novak jednostavno mora da igra svoju igru i nepobediv je,a ostali moraju da spremaju taktike i izvode kerefeke da bi imali sansu sa pobede

dovla

pre 8 godina

Pitali Mareja 2015. šta misli o Noletovim grčevima u toku finalnog meča AO.Marej reče da ne zna.Pitali Mareja 2016. nakon finalnog meča AO šta misli kada će uspeti da pobedi Noleta.Marej reče da ne zna.Od Noleta imam grčeve!

Niksicani tresnja visnja

pre 8 godina

Niksicanin u Grenoblu od ranog jutra bistri analize i ceka titulu Sokole!
Bogomi se mora potrošit' za taj Roland Garros...

TESLA

pre 8 godina

Nakod duzeg vremena imam pozitivnu tremu kada gledam novaka. Pre 6,7 godina jer je bio pocetak proboja na prvo mesto, a sada jer igra za istoriju, igra da postane najbolji u istoriji.

Даркони

pre 8 godina

Да ли је могуће да је коментатор финалног меча на ртс-у Мијаљевић,а на еуроспорту Бањац?Слушам и не верујем!!!

nenad rs

pre 8 godina

Vilander je opsjednut Novakom,dosad nisam mislio da ima baš toliki animozitet prema njemu ali ovo jutros što priča nema smisla.Čuj perce ga izbacilo iz takta.

ZORICA - CANADA

pre 8 godina

...ovo kopija meca sa Federerom- ni pocelo nije, a vec 3 : 0 za naseg SOKOLA !!!
Samo tako nastavi, PONOSU nas !!!! GO, NOLE, GOOOOOOOOOOOOOO !!!!!!!

Mali

pre 8 godina

Igraci na polovini zagrevamja,a mister sa rts-a je vec izneo toliko podataka da me je smorio izgleda cu opet morati paliti komp i traziti neki link pa makar i na arapskom.

veliki strumf

pre 8 godina

Oduvace ga Nole, sa porukom: Cao Andy, zurim u istoriju! Sudbina je htela da bas na Rod Laver Areni Novak osvoji 11. GS titulu, i pred Rod Laver-om licno u lozi se sa njim izjednaci u broju titula! A Marej - osvaja 5. tanjir danas, jos jedan dogodine i citav servis za rucavanje za gospodju Kim.

Pale

pre 8 godina

Ajmo kralju sve je spremno za novi GS, cela Srbija je uz tv... Svi bre gledaju, baba Mica, cica Bane, mali Mare, ma bukvalno svi... Mnogi ne znaju ali ti imas najjacu i najiskreniju podrsku van terena u istoriji individualnih sportova... Dominiraj i ulepsaj nam jos jedan dan. Hvala.

Cole

pre 8 godina

Mariju je jedina šansa
da osvoji AO da No11e
ustane na levu nogu.
U suprotnom... Mada
oprez nije na odmet,
Bez obzira na ukupan
međusobni skor, Nole
u finalima vodi 7:6,
a na finalima Grenslemova
"samo" 3:2. Tako da...

merdo vrbas

pre 8 godina

Ovaj Mats me nervira,samo prica kako moze Andy da pobedi .Noleta nije spomenuo,ali ce mu Nole pokazati kako ce ga odvaliti u 3Seta.

darko

pre 8 godina

Marej je mozda u zivotnoj formi, ali dokle ga dzri psiha igra dobro, jeste defanzivno ali dobro. Kad pukne, tone kao titanik, i to je ogromna prednost Djokovica.
Ako Djole povede sa dva nula, mislim da Marej onda nema ni teoretsku sansu.
NAPRED DJOLE!!!

Aлекса

pre 8 godina

Гледам оног Виландера и сваки коментар пред тениски меч се своди на то како победити Ђоковића. Невероватно колико га не подноси. Зато Ноле, Србендо играј и победи! За себе, за твој Звечан и твоје Косово, За Србију, за Српску! Иииидемоооооооо!

Marko

pre 8 godina

Ovaj Vilander je svakim danom sve smesniji i smesniji. Coveka uopste nije sramota onoga sto prica. Upravo je rekao da je Marej prosle godine izgubio zato sto je Novak pao, pa je Marej izgubio koncentraciju, a pretprosle kad je palo perce na teren. Sramota.

Neci

pre 8 godina

Da se objasni strucnjacima sa eurosporta kad traze nacin i utjehu da se novak pobijedi i tjese se mecom protiv Simona da je to bila j*bena osmina finala. This is final. This is sparta!

bubakarbari

pre 8 godina

Vilander naravno u svom stilu : "Niko nikada nije izgubio 5 finala, zena mu je trudna, tast mu je dobro, brat mu je osvojio titulu u dublu, mozda je bas ovo prilika za mareja" .

KokoDa

pre 8 godina

Bilo mi je veliko zadovoljstvo da pratim AO preko B92 servisa i došao je dan za finale i kraj takmičenja. Sada ćemo videti kako Musa dere jarca.

Kafe Tenis

pre 8 godina

Slusam Vilandera,neverovatno da covek ne spomene Djokovica,Kaze brat Mareja je osvojio titulu u dubl mozda ce i Marej u singlu.Ajmo Novace ,Srbija ceka 11-ti grand slem.

Zoro

pre 8 godina

Ajde što mi ženu boli glava uveče, nego je sad boli i ujutru kad treba da gledam Đokovića pa moram ja da brinem o deci.
U pelenama do guše čekam 11-ti GS. !!!!

masterkg

pre 8 godina

Neka bude 11-a , neka se nastavi naš san o velikom GS (sva 4 GS plus Olimpijada ), neka dodje do 20 GS minimum i 350 nedelja na prvom mestu, neka osvoji Sinsinati i dodje do 45 mastersa minimum i sve ti uz poštovanje istinskih velikana tenisa Fedrera, Nadala, Mareja i ostalih .... Srećno Nole, sokole naš ...

Dr.Roddick

pre 8 godina

Koji trik ce danas organizatori da potegnu?

Kad se Roger razigrao i uzeo treci set, organizatori su odma pojurili da zatvore krov da bi usporili teren u korist novaka.

A sta nas ceka danas? Pita se svet koji se i malo razume u tenis, i koji zna ko mora danas da pobedi.

BMX

pre 8 godina

Mats i ekipa, pre pocetka meca:
Mari mora ovo, Mari mora ono.On bi trebao ovo....Zna da treba da uradi ono....Trebalo bi da uradi ovo.....Znaci Mats, brukaaaaa.J...te Mari, Federer i svi ostali igraci iz anglo saksonskih drzava.
Toliko si smorio u najavi meca.
No11e.........

aussie

pre 8 godina

Novače, uzmi im sve... Dusmani te nipodastavaju godinama, svi govore o tome kako tebe pobediti, neka lome glavu još... Federera su obozavali, o tebi retko ko piše, zato neka proradi tvoj, naš, srpski inat, uzmi im sve i udji u istoriju kao što već velikim delom jesi... Uzmi im sve i samo za sebe!!! Srećno tata Novače.

shiljooo

pre 8 godina

Nemam nista protiv Marija, ali sa uživanjem gledam kako mu Nole nabija komplekse iz godine u godinu :)
Živim u Misisipiju na koledžu i čekamo meč, pola 3 je ovde posle ponoći i ovde smo samo cimer i ja za Noleta, svi ostali za Federera i Marija...
Ajmo!!!!

acafaca

pre 8 godina

Srecno Nole!

P.S. Neverovatno mi je kako na Eurosportu a i svuda, svi govore sta mora da radi Mari da pobedi, kako mora da igra, svi mu daju savete kako mora da se pokusa. Niko u uvodu nije rekao kako Novak mora da igra. Kao da daju savete kako da se rese stetocina u kuci. Jeste da je Novak favorit, ali ovde ocigledno svi zele Marija kao pobednika. Novace srecno!

BMX

pre 8 godina

Mats i ekipa, pre pocetka meca:
Mari mora ovo, Mari mora ono.On bi trebao ovo....Zna da treba da uradi ono....Trebalo bi da uradi ovo.....Znaci Mats, brukaaaaa.J...te Mari, Federer i svi ostali igraci iz anglo saksonskih drzava.
Toliko si smorio u najavi meca.
No11e.........

acafaca

pre 8 godina

Srecno Nole!

P.S. Neverovatno mi je kako na Eurosportu a i svuda, svi govore sta mora da radi Mari da pobedi, kako mora da igra, svi mu daju savete kako mora da se pokusa. Niko u uvodu nije rekao kako Novak mora da igra. Kao da daju savete kako da se rese stetocina u kuci. Jeste da je Novak favorit, ali ovde ocigledno svi zele Marija kao pobednika. Novace srecno!

Neci

pre 8 godina

Da se objasni strucnjacima sa eurosporta kad traze nacin i utjehu da se novak pobijedi i tjese se mecom protiv Simona da je to bila j*bena osmina finala. This is final. This is sparta!

Kafe Tenis

pre 8 godina

Slusam Vilandera,neverovatno da covek ne spomene Djokovica,Kaze brat Mareja je osvojio titulu u dubl mozda ce i Marej u singlu.Ajmo Novace ,Srbija ceka 11-ti grand slem.

shiljooo

pre 8 godina

Nemam nista protiv Marija, ali sa uživanjem gledam kako mu Nole nabija komplekse iz godine u godinu :)
Živim u Misisipiju na koledžu i čekamo meč, pola 3 je ovde posle ponoći i ovde smo samo cimer i ja za Noleta, svi ostali za Federera i Marija...
Ajmo!!!!

Charapan

pre 8 godina

A na britanskom Eurosport-u,na brejk od 1:0 u na početku trećeg seta, oba komentatora kreću da uzdišu.Pitaju se zajedno da li to znači da je gotovo,i zajedno se slažu da jeste...atmosfera kao na sahrani.

Marko

pre 8 godina

Ovaj Vilander je svakim danom sve smesniji i smesniji. Coveka uopste nije sramota onoga sto prica. Upravo je rekao da je Marej prosle godine izgubio zato sto je Novak pao, pa je Marej izgubio koncentraciju, a pretprosle kad je palo perce na teren. Sramota.

Mada, verovatno i jeste ;)

pre 8 godina

Naslov na B92 pri rezultatu 5:1 u prvom setu: "Mari se upisao...", a ja čitam "Mari se upišao..." :))) Eh, ti stari telefoni i moć navike...

Challe

pre 8 godina

Ne znam ko komentarise na srpskom Eurosportu, cujem da se zalite na nekog Banjca ali na svedskom je skoro grobna tisina. Tako je bilo i kada je igrao s Rodjom. Milina za gledanje. I slusanje :-)

Zoro

pre 8 godina

Ajde što mi ženu boli glava uveče, nego je sad boli i ujutru kad treba da gledam Đokovića pa moram ja da brinem o deci.
U pelenama do guše čekam 11-ti GS. !!!!

c i t i z e n

pre 8 godina

@treba biti realan: А зашто да Србији плати порез за нешто што није зарадио у Србији? А није Србија без користи од Новакових победа које више вреде ид пореза.

cukce

pre 8 godina

Srbijo, Srbi uzivajte u igrama i dominaciji najboljeg na svetu. Ovakog tenisera nikad vise necemo imati a ovakog sportistu uopste ko zna za kolko godina! Ja uzivam u tenisu ovog coveka ali i u svemu onome sto radi van terena bio to humani rad, ili ona druga duhovita strana Noleta! Jednom odmeren covek! Bravo Nole!

Filip

pre 8 godina

Iskrene čestitke iz Dalmacije jednom od najvećih u povijesti. Tako lako, dominantno, nepobijedivo. Peto uzastopno finale na Grand Slamovima, pa ne mogu vjerovati ! Najveći sportaš kojeg ste imali.

masterkg

pre 8 godina

Neka bude 11-a , neka se nastavi naš san o velikom GS (sva 4 GS plus Olimpijada ), neka dodje do 20 GS minimum i 350 nedelja na prvom mestu, neka osvoji Sinsinati i dodje do 45 mastersa minimum i sve ti uz poštovanje istinskih velikana tenisa Fedrera, Nadala, Mareja i ostalih .... Srećno Nole, sokole naš ...

zinjo

pre 8 godina

Djokovic ima jednu manu...kraci mu je levi zuluf od desnog zulufa.. Dobro pogledajte. To mu je finta da zbuni protivnika. Jos jednom BRAVO MAJSTORE !!!

Vladimir

pre 8 godina

Zivim u Rumuniji i pratim mec na Eurosportu sa rumunskim komentatorima. Kazu "podlegao je Mari pritisku, svi su mu rekli da su mu sanse vece nego ikada, a i mo smo to verovali". Strasno koliko su svi nerealni i nece da priznaju nadmocnost Novaka..

neko iz mase

pre 8 godina

Hteo bi da se zahvalim svim skupljacima 'tanjira' koji su mi ulepsali sva ova godine gledanja finalnih teniskih meceva protiv Novaka....
Nadam se da ce te i dalje buti na istom nivou.
Beavo Novace.

Bokius

pre 8 godina

Sedim u hotelu iza nekih iz UK... Nisu Englezi, mozda Skoti ili Irci, vidjam ih zadnjih par dana, veseli ljudi. Drze se ljudi za glave i ćute... nekako mi ih zao ;)

tuga

pre 8 godina

nikada se vise nece roditi ovakav covek i sportista!!!
hvala ti za sve legendo i da nam budes zdrav da bi mogli jos 5 godina makar da uzivamo

Plavi269

pre 8 godina

Kažem drugaru da se Novak raduje kao da je osvojio turnir iz 250 serije. A on odgovara pa to je zato što je osvojio više grand slemova nego tih turnira... :-)

nepismeni svete..

pre 8 godina

Svi bi vi voleli servis Karlovica,volej Federera,spin forhend Nadala,bekhend Novaka itd itd u Novakovom telu i da sve pomete s nulom...ali ne ide to tako a pogotovo preko tv , mentalno - takticki se igra sport danas a to ne razumete i nikad necete.
Jedno je jasno stvorili su MONSTRUMA
UNLEASH THE BEAST !!!

poreznik

pre 8 godina

za sve neobrazovane osobe,POREZ SE PLACA U ZEMLJI GDE OSTVARIS DOBIT=NE MOZE NOVAK DA PLACA U SRBIJI POREZ ZA NESTO STO JE OSVOJIO U AUTRALIJI,U SRBIJI MOZE DA PLACA POREZ ZA ONO STO NAPRAVI U SRBIJI I PLACA GA

Zuba

pre 8 godina

Srecno rodjenje deteta porodici Murray i pozdrav ostalim zapadnjacima zeli cela Srbija sa Novakom na celu pesmom od The Cardigans "I'm losing my favourite game".

NastyB

pre 8 godina

Kao da je neko Nolu posle prvog seta doviknuo : "Daj, lakše malo, platih papreno kartu, nemoj bre da izađemo a da se ni zgrejali nismo". Ne pamtim kad sam sa manje nervoze gledao neki Novakov meč. Pocepa ga prvi set, a onda lagano smanjivanje brzine i intenziteta, a kad je trebalo da se lomi rezultat opet ubaci u petu i čisti sve pred sobom. Baš kao i u trećem setu, kilavi i razvlači, a u taj brejku kao mašina, onda opet opuštanje na 6:1 u TB kad je već svakom bilo jasno ko osvaja.
Jednostavno, trenutno Novak nema konkurenciju. Toliko je iznad ostalih da i kad mu ne ide najbolje i kad se opusti lagano dobija drugog igrača sveta. Samo da se ne povredi, Federerov rekord će ubrzo biti premašen...

S Y L A

pre 8 godina

Pre 45 minuta sam rekla DA u opstini.
Udala sam se.
Ali ako Nole hoce ja cu sve da ponistim.
Nole VOLIM TE.
MNOGO TE VOLIM.
(Marija, 31. januar 2016 11:48)
Razvedi se ti u svakom slucaju,tesko coveku koji je tebe ozenio

Niksicani tresnja visnja

pre 8 godina

Niksicanin u Grenoblu od ranog jutra bistri analize i ceka titulu Sokole!
Bogomi se mora potrošit' za taj Roland Garros...

City Girl

pre 8 godina

Britanski Eurosport pre početka tie breaka - Mozda ce Novak da napravi duplu gresku. Epilog - Murray dve duple, Nole završio mec asom! Sve cestitke Nole!!!

v

pre 8 godina

Samo da se upisem. Fenomenalno. Dugo nisam mirnije odgledala jedno Novakovo finale. Idemo dalje.

Utisci:

Novakovih je beton ''potapsao'' 12 puta. Suptilno je najavio napad na sledeci slem. Novak je u poslednje vreme doktorirao kako da odgovori na sve podvale i na tome mu cestitam.

Vilander nije mogao da doceka da zavrsi emisiju. Nema intervjua sa terena. Cela emisija je jedna velika zalopoljka kako je Endi trebalo da igra. Kaze Novak nije nista posebno. Ja kazem da njemu ne treba nista posebno, covek je miljama ispred ostalih. To boli naseg Maca, a ja uzivala. Novakovi glasni navijaci su odradili sjajan posao. Sto se kaze, sipali su mu so na ranu.

Idemooooo.

Gaga

pre 8 godina

"Pre 45 minuta sam rekla DA u opstini.
Udala sam se.
Ali ako Nole hoce ja cu sve da ponistim.
Nole VOLIM TE.
MNOGO TE VOLIM.
(Marija, 31. januar 2016 11:48)"

Ne preteruj, djuskaj mala i cekaj prvu bracnu noc ...

Lično i personalno

pre 8 godina

Donja Trnava (nalazi se na putu Topola - Kragujevac, simpatično malo mesto, imamo hladnjaču Milenić) je dočekala 11. GS!

Equilibrium

pre 8 godina

Svaka čast. Izuzetan u svakom smislu. Ali... braćo Srbi i sestre Srpkinje, shvatite već jednom da je on najbolji ne zato što je Srbin, već zato što je ceo svoj život, sve svoje vreme, sve noćne izlaske, sva da dangubljenja, sve ono što svi mi, "ponosni" Srbi, upražnjavamo u KOLIČINI, sve je to podredio ličnom uspehu i usavršavanju. Hajde da, u sebi pronađemo, makar malo, deo te želje, VOLJE i vere (ne, ne...ne u Boga, već u sebe) i da budemo, ako ništa, onda malo, samo malo, bolji ljudi.

bubakarbari

pre 8 godina

Vilander naravno u svom stilu : "Niko nikada nije izgubio 5 finala, zena mu je trudna, tast mu je dobro, brat mu je osvojio titulu u dublu, mozda je bas ovo prilika za mareja" .

Doktor

pre 8 godina

ne verujem da cela srbija gleda ovo stvorenje od djovaka. kada plati porez mozda ga i pogledam.. a dokone babetine po komsiluku bih svakako zapalio. platio porez/ne platio. alooo bree. milioni rodjaci!! plati djovace!!!
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (treba biti realan, 31. januar 2016 11:07)

Brate, ti si zreo za ozbiljnu psihološku analizu.Toliko gluposti....!

nenad rs

pre 8 godina

Vilander je opsjednut Novakom,dosad nisam mislio da ima baš toliki animozitet prema njemu ali ovo jutros što priča nema smisla.Čuj perce ga izbacilo iz takta.

casa polu puna ili polu prazna

pre 8 godina

Pise kod vas u tekstu da je Mari postavio negativan rekord. Pet izgubljenih finala u jednom Grand Slemu. Znate kako, ipak je uspeh biti 5 u finalu jednog GS. Bravo Novace!

shandonjito

pre 8 godina

Cestitke Noletu! Moskva docekala 11-tu!
Citat ruskog komentatorac na Eurosportu:
"Endi ide po terenu i prica sam sa sobom. Takve ljude cesto srecemo po autobuskim stanicama!"

Doctor

pre 8 godina

Да је Мареја погледала срећа у другом сету другачији крај би био
(Рико, 31. januar 2016 12:51)
Da da bilo bi 3:0

Novi Sad, Srbija.

pre 8 godina

Pozdrav iz kafane "Kod Veselina" u Kovinu. I ovde se čeka 11 GS titula. Živeli!
(Milivoje, 31. januar 2016 12:02)

Marketinški maže. ; )

manuginobili

pre 8 godina

Ali kakva "proslava" Noleta,haha,kao da je osvojio Umag...najveci znak dominacije,just another day in the office-jos jedan GS :),ja mislim da to najvise boli sve ove hatere..i jos nesto-kakav je da je,ali pravicemo mi Rogera od blata,sa njim je barem zanimljivo koliko toliko...bravo Nole,pocelo je odbrojavanje-jos sest do Rogera,vise niko ne treba da sumnja ko ce na kraju karijere biti najbolji ikada!...i dok ovo pisem-rece ovaj neki-dobar vikend za NJEMACKI!!?? tenis,pa ne mogu da vjerujem,dosta vise!!!!!!!

djoker

pre 8 godina

Ali ovaj nas komentator na Eurosportu, covek melje i melje. Kao da prvi put u zivotu prenosi finale GS-a.
Morao sam da prebacim na strani kanal.

Sesilije

pre 8 godina

A o"kuma" samo tacna. Nole, gde ce ti dusa!? HAHAHAHA.

Da, hahahaha cetri puta. Nema prijateljskih poraza. Nema sentimentalnosti u sportu. Gazi, peglaj, peri, deri, lesi, osvajaj turnire dok mozes Nole. Nikada ne kazi DOSTA. Pobeda je jedina sto ce ti se racunati u ovom surovom svetu.
Bog te blagoslovio momce. Ljubi te moja keva, ja i moja cela familija.

miki

pre 8 godina

Ovaj sto prenosi na Eurosportu je lud.E moj Srbine nadao si se ko Vilander.Lupetas da je Novak bio inferioran u 2. setu a Murray eksplodirao.Ni u jednom momentu Murray nije kontrolisao mec.Crkni i ti i Vilander i Bjorkman i Kes i BBC.Na nasu radost a vasu zalost Novak je pobedio.Bravo Novace.

ZORICA - CANADA

pre 8 godina

...a ja evo placem - od SRECE !!! Isti osecaj, kao da je moj sin osvojio TROFEJ !!!!

Srecno ti NOLE, naj najveci PONOSU !!!!!!! Prelepi nas SOKOLE !!!! Srecna je majka koja te je rodila, i omogucila da i mi uzivamo u TEBI !!!!

teča rasa

pre 8 godina

Mislim da je realno da stigne Nadala, ako ga podrži forma...
(EU Citizen, 31. januar 2016 12:57)

Види се да си ЕУ Цитизен. Него ово мослиш ове године... па може свашта да буде.

Zyx

pre 8 godina

Moj prvi Noletov grand slam u Amsterdamu. :-)
Bar 10 ovde da proslavimo pa da idemo dalje, da slavimo jos 10 na nekom drugom mestu... :-) živ bio 1000 godina....

Bata Santos

pre 8 godina

Gledam na Eurosportu sa engleskim komentatorom. Sve kao Murray ovo Murray ono. Kao ovaj lose igra, a ne pominju nijednom kako ga Djokovic ljusti.

tata

pre 8 godina

Svi su ocekivali da Endi posle osvajanja Davis kupa osvoji i AO, ali izgleda da je kao i Muja dobio samo BOJU, a za duzinu izgleda treba nesto drugo!

Ивана

pre 8 godina

Морезмо фаца левел- напад хемороида трећи дан. Надам се да госпођа Мари не гледа, породиће се од муке.

Kiwi1981

pre 8 godina

Bravo Novace! Samo se fokusiraj na GSove.... Istorija je tako blizu i da svima pokazes da si najbolji teniser, u inat svima koji to ne zele (velikoj vecini). Srusi mit velukog Rodzera. Srecno u nastavku najbolje sezone u istoriji ovog aporta :-)

TESLA

pre 8 godina

Nakod duzeg vremena imam pozitivnu tremu kada gledam novaka. Pre 6,7 godina jer je bio pocetak proboja na prvo mesto, a sada jer igra za istoriju, igra da postane najbolji u istoriji.

hocu 2 palme

pre 8 godina

ovi sto traze od djokovica da placa porez misle da ce da dobiju par gajbi piva i da nastave sa lakim zivotom u trosedu ispred tv...

Zeljko

pre 8 godina

Ljudi ajmo (ko je u finansijskoj mogucnosti) da se organizujemo za Roland Garros iz svih krajeva sveta i da organizovano kupujemo karte, da budemo kompaktna grupa koja ce podrzati Novaka i pomoci mu da osvoji RG, mnogo bi mu znacila podrska, tamo je gotovo nikad nema.. Vreme je da osvoji RG,a mi koji ga volimo moramo mu pomoci. Ako mogu komsije Bugari da se organizuju i ludacki podrzavaju Dimitrova onda mozemo i mi, pa ima nas svuda u svetu. Ajmo neki predlog za pravljenje dogovora, da oformimo neku grupu, mozemo preko fejsbuka da se dogovaramo, ako neko ima neki predlog neka iznese ovde, a moze i Sasa Ozmo da ucestvuju i pomogne nam u organizaciji, znam da on to moze. Ja cu poceti da stedim za kartu, nisam neki bogatas, zivim skromno, ali cu za kartu nadam se sakupiti dovoljno novca. Mogao bi Ozmo i da napise tekst o cenama (prosecnim) karata i da pokusa preko svog bloga da nam ponudi informacije koje on ima, mnogo bi pomoglo. Ajmo ljudi da oformimo grupu od 300, 400 ljudi, da stvaramo istoriju zajedno sa Novakom!

cukce

pre 8 godina

Srbijo, Srbi uzivajte u igrama i dominaciji najboljeg na svetu. Ovakog tenisera nikad vise necemo imati a ovakog sportistu uopste ko zna za kolko godina! Ja uzivam u tenisu ovog coveka ali i u svemu onome sto radi van terena bio to humani rad, ili ona druga duhovita strana Noleta! Jednom odmeren covek! Bravo Nole!

Nebojša

pre 8 godina

Dočekasmo i jedanaesti ne toliko sjajnom igrom kao protiv Federera ali u velikom stilu sa 3-0 u setovima moram da skrenem pažnju moderatorima mogli bi unaprediti aplikaciju koja jako sporo radi kada ima iznad sedamstotina komentara u takvim slučajevima radi ko puž.

Magnus

pre 8 godina

Dublin je proslavio 11 GS.

Samo... Eurosport... Ljudi, ne znam sta da vam kazem, znate dokle ide trazenje "sta Andy treba" kad je kao "prednost" zasto ima sansu receno:

- Jer mu je kuci zena trudna, sigurno se vise trudi
- Novak je ovo vec osvojio 5 puta, ne da mu se vise (!?)
- Brat mu je sinoc dobio parove, pa je zato u prednosti (?!)

Doslo mi da ih nazovem i da im kazem "Eurosport navija za Endija, zato je Endi u prednosti"...

Strasno, mislio sam da me nista nece vise iznervirati od Mice Dusanovica, ali bome Eurosport danas... bez trunke respekta prema velikom sampionu.

Samo Endi ovo, Endi ono...

Negdje u pola meca (ne znam ko je sukomentator, jel Mats ili neko drugi, nisam slusao)

- "50 bivsih igraca ovde, svi su dali prednost Novaku", a ovaj izvlaci iz rukava "ne bi ja otpisao Endija, ako ode u 5 setova...", kao ono Nole ne zna da igra 5 setova.

I onda gran finale, treci set, kad je Endi napravio re-brake za 3-3 / - "Eto, vidite, Endi je kompletniji igrac, ima vise razlicitih udaraca koji su bolji od Novakovih". (?!)

Ja ne znam, mozda se u britaniji gledao neki drugi mec, u nekom drugom tenisu gdje je Endi "veliki sampion"...

tv 1000

pre 8 godina

Prosle godine je Novak.bio napadnut da je na nesportski nacin pobedio marija. Kao glumio povredu i ostalo. Kako su jadni britanski mediji sa sve njihovim ljubimcem

Navijač bez obaveza

pre 8 godina

Gledam ESPN, a oni puste snimak kada je Nole imao 7 godina, i kaže da mu je cilj da bude broj 1... Lepo na srpskom jeziku, da ga ceo svet razume (doduše sa prevodom). Kaže mali Nole "meni je tenis obaveza". Obaveza koju je sam sebi nametnuo. Svaka čast momčino!!! Samo da što duže ostaneš zdrav!!!

kris

pre 8 godina

Ljudi moji,ja imam 42 godine,ne baš pune,sto briga i problema,nešto sam i prehlađen,muka mi što moram sutra na posao(radio i u subotu),ali kad ovaj čovek pobedi(a stalno to radi)ja cvetam i osećam se kao leptirić kad poleti i sve mi nešto lepo i veselo!

nadrealizam

pre 8 godina

Gledao sam mec preko livestream-a, britanski eurosport, i nemogu da verujem koliko su ljudi spremni lagati sebe.
Idiotsko komentarisanje, operisano od bilo kakve veze sa realnoscu, postajalo je na momente smesno.

- Pri rezultatu 1:0 u setovima i 6:5 u drugom setu :
Parafraza : Mari se nalazi u odlicnoj poziciji, iako to na prvi pogled ne izgleda tako, jer ukoliko uzme servis Djokovicu i dobije tie-brake, totalno ce demolarisati protivnika

- 2:0 u setovima i brake prednosti u trecem za Novaka komentator govori kako Mari poseduje vecu raznovrsnost u igri i uz relativno bezgresan tenis mozda moze i do preokreta.

Kakvi diletanti.:-)

Bravo Novace, treba biti prvi u svetu, pa makar to bilo u klepanju zutih loptica.:-)

oklagija

pre 8 godina

Kod Novakovih meceva najvise mi se svidja dodela pehara i vec pripremljeni specijali po internet portalima o ulasku u istoriju i rekordima.

EU Citizen

pre 8 godina

Mislim da je realno da stigne Nadala, ako ga podrži forma još barem godinu-dve, a mislim da hoće, mlad je i ne vidim neku neposrednu konkurenciju, a što se tiče Federera, daleko je odmakao, ali ništa nije nemoguće :)) Nisam ničiji fanatični navijač, obično navijam za onog ko igra bolji tenis, i Novak me je kad je bio mlađi i više pod uticajem oca čak i nervirao povremenim primitivnim potezima i nacionalisičkim ispadima kojima u sportu po meni nema mesta, naročito ne u džentlmenskom tenisu, ali se poslednjih nekoliko godina jako sredio i sazreo, i mislim da igra jedan od najboljih tenisa u istoriji, barem koliko sam ja sa tridesetak godina praćenja, negde od doba Mekinroa u stanju da procenim, pa mislim da je zaslužio, Federer je fenomenalan igrač, ali mu je za moj ukus uvek falilio malo harizme i ljudskog momenta.

Air

pre 8 godina

Браво Ноле! Ти си понос сербског рода, неш ти дозволит да један Инглез узе твоју круну Кенгурског опена у Аустралији. Поздрав за пса Пијера Ђоковића.
Енди купи карте за Ломдом тамо је киша, добро се обуци.

Arthur Dent

pre 8 godina

E raja ne znam za vas ali mene pola nema preznojio sam se 18 puta, svaki poen prezivljavam, cimam se, skacem, galamim...a pivo ladno ko ista :) ma ko ga j*ebe Sarajevo se docekati 11-tu i svi sirom svijeta. U zdravlje

Pale

pre 8 godina

Ajmo kralju sve je spremno za novi GS, cela Srbija je uz tv... Svi bre gledaju, baba Mica, cica Bane, mali Mare, ma bukvalno svi... Mnogi ne znaju ali ti imas najjacu i najiskreniju podrsku van terena u istoriji individualnih sportova... Dominiraj i ulepsaj nam jos jedan dan. Hvala.

Baghdatis_fan

pre 8 godina

Ja sam ubedjen da Federer i Mirka teze ovo prezivljavaju od Marija i njegove supruge :).. Krokodilske suze Federera u 4 zida hahaha jer zna da Nole gazi ka 18-20 GS titula i titule GOAT-a.

Bravo Nole ZGAZI IH SVE I NE ZALI IH !!!

shibicar

pre 8 godina

Novak Djokovic je trenutno za sve igrace Nikola Tesla.Toliko ispred i mentalno iznad svih.
DJOKA NESALOMIVI ;-) :-D
Al'sam iskomentarisao ovo,pa svaka mi dala...

KORN

pre 8 godina

Plašim se za Noletovu bezbednost,da sam ja na njegovom mestu ne bi stajao blizu Marija,ko zna šta se njemu vrzma po glavi.I Nadala neka izbegava taj ti je tek psihopata,cuo sam da je kupio tonu vestackog đubriva,izgleda da pravi bombu zajedno sa Federerom.A organizator i glava te akcije je Don Mirka Vavrinec Federer,to su strahovite stvari.

Pele76ers

pre 8 godina

Drago mi je videti da su igrači pored Novaka postali bolji ljudi, to je pobeda nad pobedama. I nadam se nešto što će i ljudi svuda u svetu početi da pokazuju, da ima nade za ovu planetu

c i t i z e n

pre 8 godina

Наши љубитељи тениса би требало да науче да се Andy Murray транскрибује као Енди Мари (не Мареј). Једноставно, није лепо некоме извртати име.

Zuba

pre 8 godina

Bilo sedam ljutih gusara ostalo je sest. Cekamo 12.titulu.


ps Taman sam pomislio Banjac se smirio kad sam se zbog ovog komentatora na ES vise nervirao nego zbog meca. Nemam SK pa da slusam Viskovica.

Toto-ko-tunjo

pre 8 godina

Opet ce krenuti strucni skupovi sa temama "Kako ga skloniti?", "Suni sok da se okliza!", "Sibni mu grip putem peskira!", "Sve je namestio pa i ove pobede."...

the_nuts

pre 8 godina

Ali vilander i koreca u gsm,analiza...marej ovo,marej ono odlicno je igrao,taktika,marej,marej,marej..izgubioje zbog 'govora tela' i koncentracije (uopste novak nije pobedio), pa opet marej,marej...barbara ih sece tri puta pitanjem o novaku (kako je dobar), ma neeee...marej,marej,pa onda malo federer na red,ma daaaj bre jel me zajebavate!? Pa ko je osvojio turnir!? Nema veze...mi znamo DJOKOVIC! I to tako da je bilo gotovo nezanimljivo,tako da im je pored rezultata i uspeha na AO poslao i poruku svima 'ne pokusavajte' hvala!

SMILICA

pre 8 godina

Tooooooooo No1E, SOKOLE!!!
I RODI MAJKA JUNAKA
I RODI MAJKA ĐOKOVIĆ NOVAKA!

No1E,TI SI NAŠE SUNCE
I NAŠA ZVEZDA DANICA
SAMO NEBO TI JE GRANICA.

NAŠ PONOSU I DIKO
NE MOŽE TE POBEDITI NIKOOOO!!!

U SRED AUSTRALIJE
SRPSKA TROBOJKA SE VIJE
POBEDIO No1E CAR SRBIJE.

KAKO JE POČELA 2016.OVA
BIĆE GODINA IZ SNOVA

NЕКА OKO TVOGA VRATA
ZASIJA OLIMPIJSKA MEDALJA OD ZLATA

No1E, TI SI NAŠ PONOS I DIKA
JAČI SI OD ČELIKA.


ŽIV I ZRAV NAM BIO
2016. SVA 4 GS OSVOJIO!

NEKA ZASIJA
ZLATNA MEDALJA IZ RIJA!

VOLI TE TVOJA SRBIJA!

milos

pre 8 godina

svaka cast..ova godina treba da prodje sto pre, da novak bude uspesan kao prethodne, a sledece godine da pricamo o rekordima, broju nedelje, broju gs, i mastersa...

Smilica

pre 8 godina

Tooooooooo No11e SOKOLE!!!
I RODI MAJKA JUNAKA
I RODI MAJKA ĐOKOVIĆ NOVAKA!

No1E,TI SI NAŠE SUNCE
I NAŠA ZVEZDA DANICA
SAMO NEBO TI JE GRANICA.

NAŠ PONOSU I DIKO
NE MOŽE TE POBEDITI NIKOOOO!!!

U SRED AUSTRALIJE
SRPSKA TROBOJKA SE VIJE
POBEDIO No11e CAR SRBIJE.

KAKO JE POČELA 2016.OVA
BIĆE GODINA IZ SNOVA

NЕКА OKO TVOGA VRATA
ZASIJA OLIMPIJSKA MEDALJA OD ZLATA

No11e, TI SI NAŠ PONOS I DIKA
JAČI SI OD ČELIKA.

ŽIV I ZRAV NAM BIO
2016. SVA 4 GS OSVOJIO!

NEKA ZASIJA
ZLATNA MEDALJA IZ RIJA!

VOLI TE TVOJA SRBIJA!

Rokatanski

pre 8 godina

Samo skromno i svaki meč kao da je najvažniji. Bez kalkulacija i otvoreno, pa šta bude. Pozitivan skor protiv Nadala i Federera u toliko mečeva mnogo znači. Šampione, pozdrav!

Sinisalazic

pre 8 godina

Pratim tenis trideset god.Siguran sam da ovakva dominacija nije vidjena nikad.Sta je bilo prije stvarno neznam al proteklih tridesetak godina nije vidjeno nista slicno ovome sto radi Novak Djokovic.17 finala zaredom,od toga 13 titula,strasnoo!!!Samo Novak zna gdje je granica,a mi mozemo samo da nagadjamo i da mu pozelimo puno zdravlja i da ga povrede zaobidju.ZIV I ZDRAV NAM BIO NOLE.

golub pismonosa

pre 8 godina

Ja razumem da neko navija za recimo Federera, ali da istovremeno navija i za Nisikorija, Simona, Marija, Wavrinku, .... e to ne razumem. Zao mi je vas koji ce te i danas morati da izmisljate neke razloge kako bi Djokovica predstavili losim.

lavleo

pre 8 godina

Savetujem naucnicima iz celog sveta da sto pre pronadju neku nastanjenu planetu u svemiru da bi nas Nole imao sa kim da igra tenis jer ovo stvarno bre..... mislim sta reci.
Bravo Novace najbolji si za sva vremena!!!

pragmatic

pre 8 godina

Vilander je promenio odnos prema Novaku, a to se vidi i iz njegovih izjava (koje mnogi pogresno shvate):

1. Tacno je da Novak nije danas igrao svoj najbolji tenis, ali je ipak to bilo dovoljno za pobedu u 3 seta! Slazem se! To samo dokazuje na kom nivou igra.

2. U pravu je kada je rekao da je veoma upecatljivo bilo kako je Federer igrao, i mnogi su ga vec videli kao osvajaca 18. Grand Slam-a. Ali onda je dosao do Novaka, koji ga je razbio u polufinalu. To je jos jedna ogromna pohvala za Novaka, jer dokazuje da je bez premca sto se tice nivoa igre.

3. Rakao je da su i Federer i Nadal zapravo unapredili svoju igru (Federer: servis, bekend i nesto bolji volej), a da to ipak nije dovoljno da pariraju Novaku.

4. Ranije je rekao da je nivo Novakove igre najvisi ikada u tenisu, i da ne postoji igrac koji bi mogao da dobije Novaka kada on igra na 100% mogucnosti. Kasnije je to ponovio i Nadal posle poraza u Dohi.

5. Rekao je da je Novak najkompletniji igrac ikada, i da nema slabosti.

6. Posle polufinala sa Federerom je rekao da Nole ima pozitivan skor sa svom cetvoricom velikih protivnika, i da je vreme da pocnemo da mislimo o Novaku kao o "najvecem svih vremena" (naravno broj Grand Slamova, broj nedelja kao br. 1, broj zavrsenih godina kao br. 1,broj mastersa i broj titula nije jos dostigao).

Sve ovo ce, daj Boze, dostici i prestici (osim verovatno broja turnira).

Samo da ga zdravlje i sreca sluze, i eto njega za 2-3 godine na samom vrhu u vecini kategorija.

Joca

pre 8 godina

Imam jednu ideju, ne znam koliko je izvodljiva, ali vredi da se proba.
Svi na Roland Garros 2016. To posebno vazi za nase ljude u Francuskoj.
Ko god moze, na bilo koji od Novakovih (i ostalih nasih tenisera i teniserki), meceva, uz obavezno nosenje nase zastave.
A u finalu, tribine da obojimo da se Noletovom protivniku zaledi krv u zilama (naravno, ako te ne bude Vica).

ljuba

pre 8 godina

Nekorektni Vilander je izjavio da su za njega Federer i Kerber obelezili AO 2016 i dobio korpu od Novaka koji se nije pojavio u njegovoj emisiji. Bravo Novace, care!

mlekadzija

pre 8 godina

Sve cestitke Novaku na jos jednoj fantasticnoj pobedi!!! A mrziteljima zelim lep dan i da se jos malo jeeede. Sto jedino i mogu. I da, zaboravih, da pisu nesuvisle komentare...(jumko, dr rodick i ostali)

Struki

pre 8 godina

Bravo majstore,e sad ko hoce moze da pogleda moj komentar posle meca sa Simonom...Napisao sam da ce Novak do kraja turnira izgubiti maksimalno 2 seta,a on covek izgubi samo 1,ha,ha,ha. Jednostavno svaki put na AO Novak ima jedan mec gde malo slabije odigra ali posle toga sledi ciscenje...Jedino je Wavrinki uspelo da ga dobije u cetvrtfinalu,pa je kasnije i osvojio AO! Jos jednom sve cestitke Novaku i neka samo nastavi ovako da nas uveseljava! Pozdrav svima! PS. Onog Vilandera nema potrebe komentarisati,covek je "bolestan",nije mu lako!

Elefterios

pre 8 godina

I ovaj jumko ga je baš smorio, baš me zanima ima li čime drugim da se bavi u životu, nađi bre devojčicu/dečka (po izboru) uživaj malo u drugim stvarima.

qwertz

pre 8 godina

Ovaj narod je definitivno nenormalan. Hiljade komentara zbog tenisa?!?! A pola stanovnika Srbije nema najosnovnije za zivot. Bolje na ulice izadjite ili uradite nesto da popravite kvalitet zivota. Tuga.

Jumko

pre 8 godina

Baš sam tužan i mali ogorčeni čovečuljak. Mene niko ne voli, pa se istresam na boljem i uspešnijem od mene. Kad me prođe ova depresija, opet ću napadati Novaka, jer mi je to smisao života. Jadan sam, znam.

Krle

pre 8 godina

Da pozdravim i famozni BBC i da ih zamolim da istraze da li je Mari namestio ovaj mec, s'obzirom da smo moj drugar Bozidar, stric Vasilije i ja znali unapred ko ce da pobedi

Mladen

pre 8 godina

Sacekao sam da se svi izredate pa da i ja nesto napisem.NOVAČE nemas pojma koliko nam cinis zivot zanimljivim u ovim zajebanim vremenima.Zelim ti,a znam da i ti zelis,da oboris sve moguce rekorde.I da postanes kralj nad kraljevima.

doe

pre 8 godina

Gledam mec na telefonu( orion tv) ruka mi utrne,oci zabolese..Ali srcee, srce kuca ludoooo gledajuci Noleta! Ajmoooo Nole, Minhen ceka 11GS !!! Djokovic Novak

Igor

pre 8 godina

Imam neki čudan osećaj da će naš Nole ovu godinu završiti na koti od 13 ili 14 grend slemova... A onda, Rodžere čuvaj se, jer ja mislim da će ovaj momak dogurati do 20 titula na najvećim turnirima!!! Ali stvarno to mislim!

Knez

pre 8 godina

Riko sine sta si ti gledao? Da te obavestim 3-0 znaci razvaljivanje, ne znam sta ti nije jasno? Covek razvaljuje! Pises da je Mareja pogledala sreca u drugom setu, bilo bi drugacije? Jel to mislis nije imao srece pa je od 40-0 izgubio gem? O cemu ti pricas hejteru? Pricaj o coveku koji ulazi u istoriju kao najbolji igrac svih vremena, najbolji SVIH VREMENA! Pokazi malo postovanja!

Moljac

pre 8 godina

Endi udavio igru, Nole odigrao najlošije do sada, i, opet, utepao ga ko zeca Rodžera! Šta bi tek bilo da je odigrao dobro?

Čestitke i Borisu Bekeru na 12. GS tituli, 7 kao igrač, 5 kao glavni trener. Moraće Nole da pređe u trenere po završetku karijere ako hoće da ga prestigne (kornjača ide istom brzinom kao Ahil).

Kika

pre 8 godina

Prvo sve čestitke Novaku.
Gledam Wilandera i Koreču, ne mogu da verujem onome što čujem. Oni pričaju o Endiju, o tome kako je sjajno igrao, pa imao teške trenutke na ovom turniru. Recite samo jednom Novak Đoković je jednostavno u ovom trenutku najbolji. Čak je Wilander u celu priču opet ugurao Federera.
Novače svaka čast i duboki naklon. Razaraj.

ja

pre 8 godina

Game,set mats posle meca vise lici na komemoraciju.Glavni ozalosceni Mats Vilander.Neverovatno da on vise prica o Mariju,te trebao je da uradi ovo,ono,90 izlaganja je na to potrosio.I na kraju vrhunac kada se po ovacijama NASIH navijaca culo da Nole ide prema studiju on prekida prenos.Sto je i od njega mnogo je.Klasicna Zapadna propaganda.

Dragab

pre 8 godina

Bravo B92. Gledam broj komentara kod Vas i na blicu i prednjačite što mi daje nadu da ste na pravom putu da ih svrgnete. Nemojte nikada da. budete žuta štampa. Čestitke Novaku

chat: nick:

pre 8 godina

Jedan zanimljiv statistički podatak: 1. kolo Nadal gubi od Verdaska, 2. kolo Verdasko gubi od Dudi Sele, u 3. kolu Selu pobjeđuje Kuznjecov. U osmini finala Kuznjecov gubi od Monfilsa, četvrtfinale Monfils gubi od Raonića. Raonić gubi polufinale od Mareja a sta bi trebalo da bude u finalu prosudite sami. Pozdrav!

jashtaman

pre 8 godina

@ Djuka CG
3-0 u setovima u finalu GS pritiv drugog igraca sveta...ako ga nije samleo,onda ne znam sta je uradio...ziv bio i nemoj da se nerviras

chupavi

pre 8 godina

ATP lista bi trebalo ovako da izgleda:
1. Đoković
... (ovde ili prazno ili Đoković)
8. Mari
9.Federer
10.Vavrinka
itd...
Nole najbolji si, samo rokaj!

oz

pre 8 godina

bravo Vilanderu....najveci si strucnjak ikada,j...te federer vise.......ladno izjavi posle finala da je njemu najsvetliji trenutak na AO igra federera....

.

zoki

pre 8 godina

Kakve veze ima čovjekov uspeh sa vama??
(Srbin, 31. januar 2016 16:50)

Svaki Novakov uspeh ja proslavim kao da je moj i Novak nema nista protiv. Bunis se ti. Sta si ti, njegov advokat?
Opusti se i uzivaj. Ili se samo opusti.ili ne moras ni to.

Arthur Dent

pre 8 godina

Titulaaaaa titulaaaaaa, slavice se titulaaaaaaaa....jbt kako sam srecaaaaaannn, urlam a matori kenjac od 36 god. Eeeeeee Sarajevo i vascijeli svijet docekao 11-esticu. Idemo dalje

A

pre 8 godina

Kada je Mats izjavio kako Novak nije ništa posebno...setih se Balaševićevog komentara kada su mu rekli da ne zna da peva,već samo recituje:"...pokazalo se dovoljnim...":-)
I zaista...osim u prvom setu Novak danas nije bio ništa posebno...za svoje standarde...a ostatku ATP tura ostaje da razmisli zašto je to za sve njih više nego dovoljno:-)

Hehehe

pre 8 godina

Pre početka AO Federer je izjavio da je spreman da pije pobednički šampanjac. Valjda zato Nole nije otvarao pobednički šampanjac na kraju. Poklonio ga "najvećem" da ga otvori u Švici dok gleda finale na tv i proslavi Noletovu pobedu. Uzdravlje Rođo!

Boki

pre 8 godina

Nole je danas igrao solidno uz ocajan servis a uspeo je da broja 2 pobedi sa 3:0,ja stvarno nevidim nacin da on neuzme sva 4 GS u sezoni!!!Novak kad je u zenitu ili blizu toga nemoguce mu je uzeti vise od gema(Finale sa Nadalom,prva dva seta sa RF,prvi sa Marejom)...mislim da on ubija svoje protivnike posle prvog brejka,jednostavno covek i kad lose igra on je uvek bar na 40:30..uvek pritisak!!!Najjaci defanzivac u istoriji,ritern mu je vanzemaljski,psiha vrhunska,bekend top 3 u istoriji...usao je u glavu svim teniskim legendama!PRE GODINU DANA SAM NAPISAO DA CE NOVAK DJOKOVIC NA US OPENU 2017 POSTATI IGRAC SA NAJVISE GS TITULA...SAD SAM UBEDJEN U TO!!!

prof.

pre 8 godina

Овде људи ладно мисле да Новак слабије игра. Не знам да ли схватате да човек не жели да се публика смори, ко ће доћи на његов меч?!

Lynx

pre 8 godina

Ono kad Vilander pita reportera zašto Murray nije pobijedio, a ovaj se pravi stručnjak? Ko je on uopšte? I onda reporter kaže kako je Andy mogao biti puno bolji, a Mats kaže, slažem se, a samo što ne zaplače. Ko da mu je Andy rod rođeni. Inače ova Barbara Schett je Milf par exelans.

Zerox

pre 8 godina

Slušao sad Vilandera, highlight mu je kako je igrao Federer. Da čovek ne poveruje. Ajd da ga Novak nije nakantao kao što jeste...
Bruka!

Zeljko

pre 8 godina

Ljudi ajmo (ko je u finansijskoj mogucnosti) da se organizujemo za Roland Garros iz svih krajeva sveta i da organizovano kupujemo karte, da budemo kompaktna grupa koja ce podrzati Novaka i pomoci mu da osvoji RG, mnogo bi mu znacila podrska, tamo je gotovo nikad nema.. Vreme je da osvoji RG,a mi koji ga volimo moramo mu pomoci. Ako mogu komsije Bugari da se organizuju i ludacki podrzavaju Dimitrova onda mozemo i mi, pa ima nas svuda u svetu. Ajmo neki predlog za pravljenje dogovora, da oformimo neku grupu, mozemo preko fejsbuka da se dogovaramo, ako neko ima neki predlog neka iznese ovde, a moze i Sasa Ozmo da ucestvuju i pomogne nam u organizaciji, znam da on to moze. Ja cu poceti da stedim za kartu, nisam neki bogatas, zivim skromno, ali cu za kartu nadam se sakupiti dovoljno novca.
Mogao bi Ozmo i da napise tekst o cenama (prosecnim) karata i da pokusa preko svog bloga da nam ponudi informacije koje on ima, mnogo bi pomoglo.
Ajmo ljudi da oformimo grupu od 300, 400 ljudi, da stvaramo istoriju zajedno sa Novakom!

Korleone

pre 8 godina

Došao sam s osmijehom da gledam finale i uživam, ali ovaj komentator me toliko iritira da bih sad najradije bacio tv kroz prozor...

Dragan Neki

pre 8 godina

Admin mora da je odlepio danas,ali Nole zasluzuje da zaspamujemo komentarima, da na kraju 2016 4 top vesti sa najvise komentara budu o Noletu a ne o Vucicu :) mada,pristao bih da top 1 bude ostavka Vucica ,kao izuzetak :P

Aлекса

pre 8 godina

Гледам оног Виландера и сваки коментар пред тениски меч се своди на то како победити Ђоковића. Невероватно колико га не подноси. Зато Ноле, Србендо играј и победи! За себе, за твој Звечан и твоје Косово, За Србију, за Српску! Иииидемоооооооо!

zika

pre 8 godina

Padaju rekordi. Nole otisao u sam vrh svetskog tenisa izjednacio sa borgom i lejverom a nole ce jos osvajati. Mi nismo ni svesni kakvog sportistu imamo.

Škomi

pre 8 godina

Jadan Endi, da mu se sad teleportovati kući, idemo Nole, nastavi da gaziš. Sad odmor za Nola a i ja ću na gemišt lagano preći, živjeli

bobrock

pre 8 godina

Ovi naši na Eurosportu stvarno smaraju a nije ni Mijaljević nije bolji na RTS! Moram priznati da je ovaj Nemac na eurosportu vrhunski i potpuno neutralan!

novosadjanin

pre 8 godina

A joj.. Kad ovo usporedis sa Nadal - Federer prije 6,7 godina u epskim mecevima.. Frustracija.. Samo si lopticu dobacuju preko mreze..
(TennisG, 31. januar 2016 15:23) znaci ipak si gledao, da su jednaki mozda bi ti se i ispunila zelja ovako....placi jado

ZORICA - CANADA

pre 8 godina

...kao sto vec napisah, pocetak meca kao sa Federerom, ni pocelo nije a vec 3 : 0 . Evo ga i sam set se zavrsio kao u mecu sa Federerom - 6:1. GO, NOLEEE, GOOOOOOO..

mc 911

pre 8 godina

Ozmo molim te pitaj kompleksasa Vilandera zasto uvijek u najavama Noletovih meceva vise prica o Noletovim protivnicima, a nerijetko se desi da Noleta uopste ne spomene. Tu nema dileme vise...

прозорљив у прошлост :)

pre 8 godina

Антартик и девета неоткривена планета чекају 11.слем :) :) :) :)

Markoni

pre 8 godina

Svaka cast Nole,obradovao si po ko zna koji put ovu zemlju i ovaj narod.Sto se same igre tice,mislim da Nole nije igrao leprsavo kao protiv federera,i ovo je mozda njegovih 65-70% mogucnosti.I cini mi se da mu Marej najmanje lezi od te top 4,bez obzira sto sa njim ima najbolji skor.Ali i pored toga,da je nepobediv jeste,da je najbolji jeste...I sto je najvaznije,SRBIN je od glave do pete.

Nenad

pre 8 godina

Pitao bi neke osobe koji pod isti imenom postavljaju negativne komentar na vesti vezano za Zvezdu i Djokovića da li sebe smatraju Srbima? U velikoj Britaniju ni jedan navijać ne gleda za koga navija Mari oni podržavalju jer je njihov. Britanska medija pokušavao sa lažnim vestima da ometa Noleta da ne on bude No1. Da li ikad Mari izašao pred javnost i rekao da to nije istina -nikad. Ja sam zvezdaš a nikad ne bi navijao protiv Troickog jedino ako ne igra protiv Novaka jer on je naš.
Bravo za veliku pobedu Djokovića jer danas nije samo pobedio Marija nego pobedio u psihološkom smislu medijski rat.

veliki strumf

pre 8 godina

Oduvace ga Nole, sa porukom: Cao Andy, zurim u istoriju! Sudbina je htela da bas na Rod Laver Areni Novak osvoji 11. GS titulu, i pred Rod Laver-om licno u lozi se sa njim izjednaci u broju titula! A Marej - osvaja 5. tanjir danas, jos jedan dogodine i citav servis za rucavanje za gospodju Kim.

Pristevac

pre 8 godina

Ljudi pa zar ne vidite,da Nole je tako nadmocan,da kad god hoce ne pusti nijedan break.Imam utisak da on namerno ponekad popusta,da sve bude interesantnije.Barem ja tako mislim.

nem

pre 8 godina

mozda je ova zemlja u q. i ovde je sve katastrofa i nikad nece biti normalno kao u razvijenom delu sveta ali vala zato imamo jednog novaka i humor kao niko drugi :V

Optimista

pre 8 godina

Imao "tajni plan", "strucnjaci" rekli da pobjedjuje, najbolji ritern i ni set u finalu! Mats i ostali "strucnjaci", sta reci sem NOVAK DJOKOVIC!

Jelena (Kanada)

pre 8 godina

BRAAAAAAAVOOOOOO, NOLE! Od 3 ujutro ne spavam (u Kanadi je sada 6:40 ujutro), ali vredelo je!!! Malo je reci da sam presrecna i ponosna... Legendo, sampione...u svakom pogledu!

Владо Бања Лука

pre 8 godina

Мареј мора бити задовољан са финалом и часним поразом. У четвртфиналу је могао изгубити од Бернарда Томића да је овај био концентрисанији, а полуфинале је прошао само захваљујући Раонићевој повреди. Апсолутно заслужено је Ђоковић подигнуо шампионски пехар...

treba biti realan

pre 8 godina

ne verujem da cela srbija gleda ovo stvorenje od djovaka. kada plati porez mozda ga i pogledam.. a dokone babetine po komsiluku bih svakako zapalio. platio porez/ne platio. alooo bree. milioni rodjaci!! plati djovace!!!

Zlatne ruke sinko

pre 8 godina

A vilander u depresiji, od 20 minuta emisije, minut ipo je pricao o Novaku. Kako je lik pakostan i ljubomoran! Zato Nole gazi sve redom, u inat zapadu!

i love this guy

pre 8 godina

Endi je postao prvi igrac koji je izgubio svih pet finala na istom slemu(all time record) i Rafa je postao prva legenda koja je ''osvojila"" drvenu kasiku!Nole je izjednacio Emersonov rekord i stigao je Roda Lejvera na koti 11 na terenu koji nosi Lejverovo ime :))

Outsider pravi

pre 8 godina

Batajnica docekala jedanaestu! Bravo ziva legendo, neverovatni, jedinstveni, neponovljivi Novace! Nadahnjujes i zaduzujes, ti skromni sampionu iz nase male napacene zemlje! Keep goin'...

boban101

pre 8 godina

mats prica samo i mariju i federeru,toliko nepostovanje najboljeg tenisera svih vrenena nisam nikad u zivotu video.....
Ali djole pokazuje na terenu i delima svoju velicinu,svojim delima je zasluzio mesto medju bogovima sporta....
A ovaj sto trubi da djole plati porez,neka se raspita i cuje koliko je djokovic para dao deci srbije...

toza

pre 8 godina

OK, ovo je prošlo kako smo i očekivali.
Loš Marej, Đoković dovoljno dobar. 3:0. Malo li je?

E, sad hoću 12ti slam, ali u Parizu!

Vic ceka titulu

pre 8 godina

Bili Englez, Amerikanac, Nemac i Srbin. I ne znam sad sta se i kako tacno izdesavalo ali na kraju Srbin ih je sve pobedio :)

Stefan

pre 8 godina

Koliko god da komentatori naseg Eurosporta i RTS iritiraju, barem navijaju za Novaka i koliko-toliko su objektivni. Ovi sa engleskog Eurosporta...jeza. I kad Novak pogodi nesto neverovatno, kazu "some good stuff from Djokovic but Murray, Murray, Murray, Murray, Murray...". Uzas.

Delije RSK

pre 8 godina

Super je Endi zelim mu da jos dugo godina bude drugi na listi i da redovno dolazi do gs finala i da sa druge strane bude ovaj isti protivnik,a i da rezultat bude kao danasnji.

Dejan

pre 8 godina

Најлепши поклон мом сину за рођендан. Хвала Ноле најбољи си а ми смо уживали. Велики поздрав из Норвешке од фамилије Младеновић.

zoko macijak

pre 8 godina

Hoce gospodin Cou, da uzme momenat Djokovicu!!:-):-):-)To Nole Srbine!! Idemo dalje!! Dajte Dubai!! Nema stajanja!!! Srbija!!!

Analitičar amater

pre 8 godina

Sada je sve jasno,možda i Vilanderu,da je Nole istinski šampion.Ako neko samelje Nadala,razvali Federera,pokida Mareja...kako može da bude osporavan i necenjen dovoljno.Samo zli umovi i karakteri mogu da kažu nešto negativno za velikog Noleta.Hvala Nole i živ nam bio još dugo.

zare

pre 8 godina

Nole, zelim ti, pre svega, da ti Bog da zdravlja. P.S. Ja sam tvoj fanaticni navijac do te mere da kada bih licno igrao teniski mec protiv tebe, ja bih opet navijao za tebe.

Sasa

pre 8 godina

Sramotno je sta je sve Murray govorio tokom meca. Ko zna engleski cuo je.
I to mi je neki sampion........
A Noke mu pozeleo sve najbolje za rodjenje deteta.
E znog toga neko ima 11 titula a neko 2

Bata Laki

pre 8 godina

Pu pu pu... Da nam čukun-unučići za neki` sto godina pohađaju školu Heroj Novak Djokovic (do koje se stize Noletovim Bulevarom ili Sparta Avenijom). I to u svakom gradu Srbije.

Jova

pre 8 godina

Što Novak više osvaja, sve se manje ima reći.

Sve se vidjela na terenu a i Mari je dao sve što je imao. Osjećajan govor, vidno razočaranje, suosjećajan Novak, emotivni Beker, korektna publika, utisci su današnji.

Pozdrav svima

Rothmans

pre 8 godina

Nesto razmisljam i voleo bih kad bi Novak imao neku grupicu organizovanih najvatrenijih navijaca bar 30-ak coveka koji bi ga pratili ako ne na svakom vecem turniru-mastersu onda bar na svakom grend slemu. Naravno navijanje da bude u skladu sa fer plejom ali tako vatreno, emotivno i glasno (kao sto to rade Delije i Grobari u Pioniru ili Nislije u Cairu) da kada Novak ostane sam protiv svih na terenu da mu oni budu dodatna potpora i vetar u ledja kada je najteze. Tada bi sigurno bio nepobediv mada je on to vec sada. Ovo pisem jer je Nole to apsolutno zasluzio i jer mi se cini da su nasi dijasporci u Australiji po prvi put negde nadglasali domacu i neutralnu publiku koja je vise bila naklonjena Mareju.

bolesni ste

pre 8 godina

Hrvati! Smarate sa trolovanjem! Pa svi već odavno znaju da vi hejtujete ovde. Mala deca, vrapci na grani, moja baba, tetka, svi znaju! Dosadni ste.

Zoran Spasovski

pre 8 godina

Hvala Anici, Smilici, Dylan Dogu, Gaetano i svim srpskim I nesrpskim srcima koji godinama sire svoju pozitivnu energiju koju No11e redovno prima godinama u trenutke kad je sam u arenu I kad mu je najteze
Pozdrav iz zemlje sunca
Vas Zoran

Srdjan

pre 8 godina

Mentalna gromada je ovaj nas Nole! Za razliku od njega, Mari je mentalna katastrofa!
Bravo i samo bravo, nista drugo nemam sta da kazem!

Oro

pre 8 godina

E Djogo, jesi legenda! Ali, Olimpijada bi trebalo da bude glavni cilj ove godine, za Rolan Garos ima jos fore, ali sledeca olimpijada je tek 2020 :)

Veki

pre 8 godina

najjači su mi ovi sa pričom da ne plaća porez... Zašto bi plaćao porez? Ova država mu apsolutno ništa nije dala niti pomogla. I sav novac koji zaradi zaradi u inostranstvu. Ova država treba njemu da plati jer je promoviše na najbolji način. A i Novak dosta novca daje u dobrotvorne svrhe, bolje i tako nešto, nego da milione plati na ime poreza koje bi ovi naši hoštapleri potrošli na 13-te plate, 14 tople obroke, službena vozila, i poslovne pratnje.

grunf

pre 8 godina

I ako sam odvec star, i nisam za natjecatelja, ali Vam mogu dati koristan savjet: AKO KANIS POBIJEDITI ,NIPOSTO NE SMIJES igrati protivu Novaka

BašDejan

pre 8 godina

ja mislim da niko nepriča o novaku zato što igra savršeno, ne treba mu ništa dodati ni oduzeti.
svaki komentar na njegovu igru je suvišan. možeš samo navijati za njega ili biti protiv njega. da svi navijaju za njega ko bi bio protiv? i ne bi bilo tako zanimljivo! što su više protiv,to će slađa pobeda biti.:)

НК

pre 8 godina

idemo Marej ti si nas Crnogorac!
(e viva, 31. januar 2016 12:57)

Каква си ти ријетка аветиња, само нека си здра'о.

Mr

pre 8 godina

hahah gle ovi sa pricama o porezu , samo dno drustvene lestvice, nije mi jasno samo otkud internet uopste ovom izdajniku , vrati se u rupu iz koje si izasao, Nole je uradio vise za Srbiju nego sto ces bi ti za milijardu godina placanja poreza na platu od 300 eur

trajče čeka 12-ti gs.

pre 8 godina

Prosle godine sam bio u Grckoj kad je Novak izgubio finale R.G. i smorio sam se,3 dana nisam mogao da se oporavim. Ove godine cu 3 dana da slavim kada osvoji.

moje mišljenje

pre 8 godina

Slušam intervju posle finala, i divim se njegovoj skromnosti... vi, hejteri, umesto što hejtujete, učite od njega kako je osvajati vrhove i ostajati normalan... mada šta ovaj čovek radi, daleko je to od normalnog

miodrag

pre 8 godina

Igra ruzno, zove se NOvack, svi su bolji og njega, Mari moze da ga pobedi , Federer je bolji i zamalo da ga pobedi, namesta meceve (nije istina ali moramo nekako da ga izbacimo iz koloseka), publika navija za protivnika uvek, nije pozdravio Hjuita- sram ga bilo (jeste ga pozdravio ali smo mi uradili sve da ispadne da nije), Vilander misli da je dobar ali ne dovoljno i samo je pitanje vremena kada ce da izgubi ( najevrovatnije vec 2128.g)I tako dalje ali doata je I ovo. I sve je to "tacno" jedini je problem sto ce za koju godinu i zvanicno da bude nalbolji u istoriji i to ih boli, o jos kako!!!

branimir

pre 8 godina

I da, umalo zaboravih da cestitam i gospodji Dijani i gospodinu Srdjanu Djokovicu i jos jednom da im se zahvalim za sve sto su preziveli i ucinili da bi jedan talentovani decak postao ljudska gromada i ponos svoje porodice, kao i svih nas koji ga volimo i navijamo za njega...uzivajte, zasluzili ste

nn

pre 8 godina

zeleo bih da Nole napravi partiju,izadje na izbore i postane nas Premijer,da rascisti ove bande ovde i konacno povede Srbiju u bilju buducnost....

Јота

pre 8 godina

Ljudi samo da cujem velikog kvazi eksperta Wilandera, odmah se vracam.

Eh da, bravoooooooooooooooooo Noooooooooollllllllleeeeeeeee.

Laki

pre 8 godina

Sve čestitke našem No1etu. Po zapadnim forumima, navijači su većinom korektni i čestitaju No1etu. Čak su Eusrosport (čuvenih 7 tačaka) i Vilander predmet blage sprdnje, zbog prognoza pred finale.
A sad, sledeća st(r)anica Paris.

KokoDa

pre 8 godina

Bilo mi je veliko zadovoljstvo da pratim AO preko B92 servisa i došao je dan za finale i kraj takmičenja. Sada ćemo videti kako Musa dere jarca.

Don Quijote

pre 8 godina

Moram priznati da nikada mirnije nisam odgledao Noleta. Cak je i Endi koji je nervozan psuje, lomi rekete i divlja, bio miran kao buba. Znao i sam sta ce biti.
Napred Nole samo napred Nole tebe Srbi vole.
Sa nestrpljenjm cekamo 12!

dragan

pre 8 godina

Eurosport stavio glasanje koje je u toku, ko je najveci teniser.
http://lebuzz.eurosport.co.uk/polls/vote-whos-the-greatest-mens-tennis-player-of-all-time-10519/
Sve da umanje Noletov uspeh.

kyu Q

pre 8 godina

Za jedno 20tak godina borba malog stefana dokovica, malih federera i vjerojatno ce i andy dobit sina ,tako da tenis ima buducnost hehe...

cestitke za 11 trofej velikom sampionu Novaku..

sportski pozdrav iz Hrvatske

:)

darko

pre 8 godina

Marej je mozda u zivotnoj formi, ali dokle ga dzri psiha igra dobro, jeste defanzivno ali dobro. Kad pukne, tone kao titanik, i to je ogromna prednost Djokovica.
Ako Djole povede sa dva nula, mislim da Marej onda nema ni teoretsku sansu.
NAPRED DJOLE!!!

Stojan

pre 8 godina

Ja ništa ne čekam, ja samo slavim i veselim se sada, i uvijek kad igra Novak. Sretan sam i radostan jer gledajući Novakove mečeve gledam čovjeka koji je skroman, a tako velik. Ova muzika tako dugo traje i tako lijepo paše mom srcu da je i život sada ljepši. HVALA TI NOVAČE ZA SVE, ja ću navijati za tebe i kad gubiš i kad pobjeđuješ. Odlične bh dijagonale i bh paralele, odlični forhend dijagonale i forhend paralele i odlični drugi udarci. BRAVO samo tako naprijed. Pozdrav iz Slovenije.

Bg

pre 8 godina

Palilula Beograd slavi osvajanje 11. Grand Slam titule i pozdravlja Velikog Sampiona. Barjaci se pobede ponosito vijore nad Belim Gradom.
Pozdravljamo i bratsku opstinu Arganzuela-Madrid.

Toto-ko-tunjo

pre 8 godina

Ooooooo, Mala Vaga Kragujevac slavi plemicko cerupanjeeee!!! Je l' sad vidis, Danice, koliko si bila naivna prosle godine? Mislila si da se pretvaram? Odosmo u Balkan!

Blue Fortress

pre 8 godina

Jos 7 komada, docice i taj dan. Sada sav fokus na RG, cak bi bilo pametno da se ne istrosi previse u Majamiju,IW, pa posle na MC,Rimu itd, jer ce pocetak leta biti paklen RG, Rio i Vimbldon. Ali moze to sve nas Serbinator!

Alex

pre 8 godina

Mislim da je neko iz organizacije nakon prvog seta prišao i rekao mu: Nole molba, ako može lakše malo, ipak je ovo finale. Inače bi bila dosta neprijatna situacija. BRAVO NO1EEE, IDEMOOO!

TopSpin

pre 8 godina

Svaka njemu cast kako se nosi sa pritiskom. Ovo nije bilo lako. Turnir na kome je najuspesniji i svi uzimamo zdravo za gotovo ko ce biti pobednik turnira pre nego i pocne. Velika ocekivanja, veliki pritisak uvecan onim nagadjanjima oko namestanja i opet uspeva da izadje kao pobednik. RG ce biti ultimativni izazov. Ako i to dobije, onda nema sumnje da ce pasti rekordi. Samo nek ostane zdrav.

Mika

pre 8 godina

Do 5:0 Novak je igrao kao protiv Federera, a onda je malo popustio i pustio Mareja da dobije svoj prvi gem. Nece da ga ponizi sa 6:0. Vidi se da se zezao u poslednja dva poena.

Љуба

pre 8 godina

Чека се титула у Орланду.У току је трећи сет али време да се честита нашем Нолету...Свака част, мој наклон...П.С.Нолета за доживотног председника...

teča rasa

pre 8 godina

Невероватно!!! Новак је још једном и у Мелбурну доказао какав је феноменалан играч. Стиче се утисак да и ако у мечу не побеђује, противник је немоћан и једино што му преостаје је да "сам" изгуби, јер као да нема другог излаза.

Lik

pre 8 godina

Vrhovni, apsolutni Bog. Šta drugo reći.

Nisu mi jasni ovi što kukaju za porez, u državi Monako (gde Nole inače živi i boravi) nema poreza na dohodak građana a poreze na nagrade već mu apciguju pre isplate, zavismo od države gde je osvoji.
Ne verujem da se brinu za Monako, e jedino ako ne misle da bi Srbija trebala da dobije nešto od te zarade za šta apsolutno nema osnova ni po kojoj tački ni našeg a ni međunarodnog prava.

nicim#izazvan

pre 8 godina

Kako mene nNole fascinira u tome da se svakom igracu prilagodi kao kameleon tacno zna kako treba da igta protiv svakoga, a sto se njega tice on je jedini teniser koji nema slabosti u igri, a sto se tice Mareja nekako mi ga je zao ali svakako su mi drazi Noletovi uspesi. Stecno Nole.????

Cole

pre 8 godina

Mariju je jedina šansa
da osvoji AO da No11e
ustane na levu nogu.
U suprotnom... Mada
oprez nije na odmet,
Bez obzira na ukupan
međusobni skor, Nole
u finalima vodi 7:6,
a na finalima Grenslemova
"samo" 3:2. Tako da...

Ivan M

pre 8 godina

Bravo Novače! pobediti a ne biti u vrhunskom izdanju protiv drugog na svetu - veličina. Podizao je igru kada je trebalo i Marija spustio na zemlju još jednom.

NS

pre 8 godina

Sjajno Novace, sjajnije ne moze biti. Nego, ne videh sada komentar izvesnog Dr Rod-dicka, a jedva cekam njegovu "strucnu analizu" zasto je nas "prebacivac loptica" kao los teniser ipak uspeo da pobedi sve one bolje od njega : -))

akakij akakijevic

pre 8 godina

stvarno je lepo biti pripadnik naroda kom i nole pripada u ovakvim momentima.hvala ti legendo za nacin na koji predstavljas svoju zemlju i svoj narod u svetu.tvoj jedini cilj koji je preostao jeste rolan garos.kad osvojis tu titulu ti si na vrhu i nema vise od toga.sto se tice broja titula sa tim ne treba da se opterecujes,jer je to glupost.to sto federer ima 17 gren slem titula je relativan uspeh iz prostog razloga sto je on najveci broj titula ostvario u periodu teniskog vakuma,kad su mu najveci konkurenti bili rodik,hjuit i ostali mediokriteti.ti si sve ostvario u eri velike cetvorke i utoliko je tvoj uspeh vec sada veci od rodzerovog.zelim ti svu srecu legendo

ha...ha

pre 8 godina

Novak je opet "zaboravio" da igra tenis...ne brinite, ovo u drugom setu je za publiku, da bude neizvesno. Sasvim sugurno dobija set Novak, međutim, kakvo bi to bilo finale da se ne unese dramatičnost? Ovo je isključivo za publiku i za tenis uopšte. Svi vi koji navijate za Marija...pa, iskreno saučešće u vašem bolu...

znanje-imanje

pre 8 godina

Što mizeran što smarajući meč - za veliku radost...
Slično kao sa Nišikorijem Novak igra ne-dobro - protiv ipak goreg protivnika. Mari je dan posle mnogo više potrošio protiv Ferera. A pogotovu se Novak manje potrošio u polufinalu, čime je ovaj (loš) meč unapred odlučen.
Ne samo što je žreb bio naklonjen nego je Novak svoj jedan dan dobre igre upotrebio kad i gde treba. Ostalo - rutina šampiona.
Ovime lošim AO zatvara se pun krug koji je počeo sa AO F Rafa-Novak 6 sati. Pošto su zaključili da to nije optimalno za reklame uništili su i tenis i igrače pravilom 25 sekundi, čega su neizbežne posledice stigle.
I još jednom za "znalce" koji "znaju" i da se "svi dopinguju". Pa eto ova dva igraju za dodatnih još 1.4 M $ plus bar još toliko advert bonusi - i jedva hodaju! Dakle - NISU DOPINGOVANI! Novak nije mogao da servira ni 180km prvi servis!
Ali makar Nole bio ovako fabulozan - nema garancije za ubuduće. Tek je počela najopterećenija sezona ikada. Ne pomaže ni što je Novak UBEDLJIVO najbolji - žreb je pomogao silno, a da nije... Dakle predstoji godina bolne biofizike: They Shoot Horses, Don't They?
Totalno bravo naj-naj-Novače!

Капетан Немо

pre 8 godina

Sve cestitke Novaku. Ja mislim da ce ubuduce najcesci protivnik u finalima biti Marej. Novaku zelim da ga posluzi zdravlje, da nema povreda i docekacemo 20. (Jovanka, 31. januar 2016 17:17)

Придружујем се честиткама Јованка (Орлеанка)! Међутим, не слажем се да ће у будуће у финалима најчешће Мареј бити противник Ђоковићу, а не бих ни волео. Мареј игра много досадан тенис, бар је мени досадан. Мислим да је имао среће јер је Федерер био са Новакове стране жреба. Докле год матори буде играо на овом нивоу, Мареј ће у финале само уз пуно среће а обојица ће до титуле на грен-слему само кад Новак није на свом нивоу. Како је почела ова сезона, можемо да се надамо календарском грен-слему и златној медаљи на олимпијади. Сигуран сам да Новак то може, а ако успе, 20. ГС титула није далеко. Навијачи смо, имамо права да се надамо и да верујемо. За Новака је ипак најбитније да не размишља толико у будућност већ само на следећи турнир, на следећи меч и, што каже Саша Озмо, да има ,,кратко памћење''. Потребно је да што пре заборави све добро и лоше што је урадио до сада и усредсреди се на блиску будућност али, он већ зна шта треба да ради да би успео. Нама преостаје само да навијамо за њега и да му се дивимо.
Напред Ноле!!!

Kol

pre 8 godina

Meni smor da gledam ovog Mareja prenemaze se kao neka tetkica ceo mec, uvek tako igra, a kako je Novaku mogu samo da zamislim! Naporno je ali dobija Novak ili 3-0 ili 3-1!

Raki

pre 8 godina

Da li je ovaj komentator sa Eurosporta normalan. Kao ovo je godina porodice Murry i insinuira da i Endy moze da pobedi Novaka i sve to nakon 2:0 u setovima i 2:0 u gemovima za Novaka.... Nije fer prema nama koji navijamo za Novaka i strepimo za krajnji ishod... Sram da ga bude, nije zaslužio ni da govori Srpski a kamoli šta drugo....

stb

pre 8 godina

Are we talking about a player who could become the greatest of all time? Novak Djokovic kisses the blue court after equalling Roy Emerson’s record of winning six Australian Open titles and he’s secured his 11th grand slam title overall with a performance that was clinical, resilient and brilliant. To be brutally honest, the final was over as a contest as soon as Andy Murray went 2-0 down in the opening set. He lost the final in that dreadful sequence when he could hardly do a thing right, early on, allowing Djokovic to take a 5-0 lead. He made a better fight of it in sets two and three, but his attempts to play aggressively against the game’s best counter-puncher ended in frustration, angst and 65 unforced errors. Murray wanted it badly. Maybe too badly. He was too anxious in the big moments and it feels as though Djokovic has taken up residence in his head. It was a fine effort from Murray to reach the final, especially with everything that has gone on in his life away from the court, but Djokovic was remorseless. He is the best player in the world by a considerable distance.

Facebook Twitte

Stara kuka

pre 8 godina

Bravo Nole!Australija je tvoj teren.Sad mi je jos vise krivo za one nesrecne poraze od Nadala na RG i dva poraza na USO od Nisikorija u polufinalu i 2012 od Mareja u finalu.Da je to osvojio a mogao je imao bih realne sanse ne samo da stigne Federera po broju GS titula,vec i da ga prestigne pa cak i pobegne na 3,4 vise.Srecno na RG!

pedja

pre 8 godina

http://lebuzz.eurosport.co.uk/polls/vote-whos-the-greatest-mens-tennis-player-of-all-time-10519/

glasajte ne dajte da lobisti budu bolji glas za Noleta !

nenad rs

pre 8 godina

Definitivno me Vilander razočarao jer stalno ponavlja kako se Novak može dobiti.Nek preuzme nekog igrača iz vrha pa ga trenira.Ako je novinar mora biti objektivan.

Grabovac,Blatiste,Risovske bare!

pre 8 godina

Cetvorica likova koji cine ovaj zivot lepsim i zabavnijim su: Johnny Stulic, Angus Young, Michael Jordan i naravno nas Nole! Legendo ljudska,svaka Ti cast! Da si nam ziv i zdrav i radovacu se Tvojim uspesima ubuduce kao da si mi brat! Uzivaj u ovoj pobedi sa svojom porodicom,zasluzio si!

tkozla69

pre 8 godina

Prođe još jedan "Novak open"-na zapadu ništa novo!!! Posle US Open-a napisao sam da Novaku trebaju još 4 sezone i po 2 Slam-a u svakoj i to je to! Da ne osvoji niti jedan Roland Garros, opet je više nego dostižno! Hladna glava (to ne fali), brže noge (manje proklizavanja zbog mogućih povreda), sigurniji servis (ne jači, procentualno bolji) i pravilno raspoređena energija (i tu može malo bolje)-dovoljno za GOAT! I daj bože da Feđa igra što duže, jer on hteo ne hteo često čisti Novaku put i pomaže mu ka velikom cilju! Pa kad im prođu karijere, da im se deca druže, Mirka i Jelena da razmenjuju recepte, a oni da piju čaj na nekom švajcarskom jezeru! Pozdrav svim istinskim ljubiteljima tenisa!!!

Melenci

pre 8 godina

a nas Marjan Vajda!On je Noletu izlio temelj,armirani beton je to!Raduje se sigurno isto kao mi!Postoje ljudi koji se nikada ne zaboravljaju!

Ommmm!

pre 8 godina

A sad svi na meditaciju i kundalini jogu!Hleba i igara za programiranu masu!
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (Marija, 31. januar 2016 15:29)

Maki, promašila si temu - sedi 1!

MINERALNI OSMEH

pre 8 godina

Bravo No11e!
Na kraju mi dodje i zao ovog "mucenog"Skota.
Pona'do se jadan da moze da pobedi.
Potrudili se i KIA, CIA, BBC.MI6 ALI STA VREDI No11e ih sve pobedi.
Igra nije bila toliko lepa ali nas No11e je zaista veliki covek i nije hteo da podceni Mareja.Ladno je mogao da mu uvali krompiric u prvom, da ga odmah brejkne u drugom al ko veli porodice se Marej na sred RL arene pre nego njegova zena Kim.
Rodji je pokazao sta ga ceka svaki sledeci susret i odigrao dva nezaboravna seta, posle kojih je mr Rod Lejver slozio takav mineralni osmeh.
Napred No11e u nove pobede.
Cekamo te u RG.
Pehar je tvoj ove godine!!!!

Dr.Roddick

pre 8 godina

Koji trik ce danas organizatori da potegnu?

Kad se Roger razigrao i uzeo treci set, organizatori su odma pojurili da zatvore krov da bi usporili teren u korist novaka.

A sta nas ceka danas? Pita se svet koji se i malo razume u tenis, i koji zna ko mora danas da pobedi.

aussie

pre 8 godina

Novače, uzmi im sve... Dusmani te nipodastavaju godinama, svi govore o tome kako tebe pobediti, neka lome glavu još... Federera su obozavali, o tebi retko ko piše, zato neka proradi tvoj, naš, srpski inat, uzmi im sve i udji u istoriju kao što već velikim delom jesi... Uzmi im sve i samo za sebe!!! Srećno tata Novače.

pripravnik

pre 8 godina

ne znam sto vas cudi taj napaceni vilander i ostali pacijenti.novak jednostavno mora da igra svoju igru i nepobediv je,a ostali moraju da spremaju taktike i izvode kerefeke da bi imali sansu sa pobede

Svete

pre 8 godina

teca rasa

Bar danas preskoci odgovore na razne besmislene komentare kojekakvih susjeda i domacih izroda, pusti ih neka cvile na miru !!!
Prvi i osnovni cilj za jednu sezonu je ispunjen i to u januaru ne moze bolje, sada moze na miru da odigra narednih 5 turnira i onda napad na RG i 4.GS titulu u nizu. Pogledajte pazljivo celu Djokovicevu konferenciju, Rodjinim rekordima se ne pise dobro.
Bravo Djoleee !

Lexx_nl

pre 8 godina

Делим само да одам признање најбољем тенисеру данашњице.
Ноле, све честите мајсторе. Најбољи си!

nenad rs

pre 8 godina

Svako jutro je pametnije od večeri a ovo je bio veliki dan prije svega za Novaka jer odagnana je svaka sumnja da neće postati možda i najbolji teniser svih vremena.

Shonne

pre 8 godina

Dva minuta sam gledao na RTS-u i prebacio na eurosport. Ne mogu da verujem da komentator na RTS-u kaze na prvi brejk Noleta: "Evo Marej je isto ovako izgubio prvi gem na svoj servis od Raonica pa posle dobio set 7:5". Daj bre mislite malo glavom nemojte samo lupati!! Kidaj ga Nole treba da usisavam stan od pola 12!!

Cabron

pre 8 godina

A na ESPN ide video kad je Nole bio klinac i kad je bio gost u nekoj nasoj emisiji (izvinjavam se sto ne znam koja emisija je bila u pitanju), sa kakvim odusevljenjem voditelji komentarisu Noleta.

boranija

pre 8 godina

pitanje za cekace titule: sta kad docekate? sta kad proslavite tudji uspeh? vracanje u stvarnost. manje se drogirajte novakom, vidim da je zarazno

Danilo

pre 8 godina

Čitam egzaltirane komentare i dumam: Kada bismo neđto naučili od Novakove staloženosti i zrelosti -onda bi ova zemlja bila drugačija.

neko iz mase

pre 8 godina

Rod Lejver ovu noc nece preziveti.Matori nije mogao da prikrije koliko mu je lose sto ga je Novak stigao.Dace bog da deda pozivi jos koju godinu.Mozda mu za zivota promene i ime stadiona u Novak Arena...

Mirko Kojotovski

pre 8 godina

Kao 2013 sad sam sigurno u Parizu 2016.Ovo se ne propušta. Godišnji pa kredit malo ušteđevina pa nek Bog da me vidi.Uz sveg srca uz No11eta da konačno padne Roland Garos
IDEEEEEMOOOOOOOOOOOO

Perun

pre 8 godina

Kakvo društvance Rod Lejver,Borg i Nole x 11,X 6 AO izjednačen sa Rojem Emersonom,ostaje još jedan korak da pokori Melburn i bude upisan zlatnim slovima u istoriji AO,gdje je cijela odiseja i počela 2007.Sad polako priprema za RG.

Deda Pejcha zvani Druid

pre 8 godina

Bocke na jezu docekale 11. tiulu. Slavlje uveliko traje. Masa ludih navijaca (tzv. lude bodlje) porucuje: BRAAAAVOOO NOOOLEEEEEE. :-)

vlado

pre 8 godina

Novak! Car!
Škot mu je najnezgodniji protivnik. Hladna glava je presudna u duelima sa najboljima a sa ovim likom posebno.
Nije Nole igrao maksimalno pa opet 3:0?
Pre nekoliko godina napisao sam da kad Nole igra svoj najbolji tenis niko ne može da ga dobije. U međuvrmenu je postao još čvršći, zreliji.
Samo od njegove motivacije zavisi gde će završiti. Još dve-tri godine treba se ''naterati'' na sva odricanja koja sa sobom nosi ovaj veoma zahtevan sport.
Utisak je da je on postavio ciljeve i da ide ka njima. Bez odstupanja.
Živeo Nole!

Serdar brz titule

pre 8 godina

Kako sam srećan kad Nole dobija. Jednostavno je klasu iznad svih igrača trenutno. Samo da ostane zdrav i da postane GOAT (najbolji ikada) što on po meni već jeste. Živ nam bio Nole. Čekamo 12-tu.

Melenci

pre 8 godina

jedino sto je Endi uspeo to je da Noleta uvuce u "mrtvilo",tako da nije pobedio mnogo ubedljivije.Ali,vreme je za slavlje,cestitke Noletu,najbolje i najlepse na svetu mu zelim,da jos dugo dominira svetom tenisa!Da svet mora da mu se divi,kao mi!

Kika

pre 8 godina

Kad je nesto tako savrseno, izvanredno, superiorno, neshatljivo dobro....ne postoje reci kojima bih mogla dovoljno dobro da iskazem odusevljenje, zahvalnost, srecu....

Saške

pre 8 godina

Tenis je igra u kojoj dva igraca igraju jedan protiv drugog,prebacuju lopticu preko mreze i uvijek pobjedjuje Novak Djokovic ! ;-) 11 !

branimir

pre 8 godina

samo se nadam da ce publika i ovi vilanderčići i dalje nastaviti da se ovako odnose prema Noletu....pronasao je formulu da ga to dodatno motivise...pa ako Bog da, za 2-3 godine cemo da svodimo racunicu ko je najbolji svih vremena i za sva vremena

srdjan

pre 8 godina

Citao sam komentare u vezi Novaka posljednjih godina, je li moguce da ljudi ne primjecuju da je on za dvije klase ispred svih. U trenutku kada je eliminisao i mentalnu barijeru (prije pa godina), ostao je prakticno sam na vrhu. U ovom mecu evo vec na pocetku na 2-0 pokazuje da u principu od njega zavisi koliko gemova ce osvojiti cak i ovi 'najbolji'. Dominacija i nikad vidjen tenis, a on kao sportista najveci svih vremena vec sada. Ne vise od 5 gemova za mareja, iako ce Nole nastojati da ovo zavrsi bez izgubljenog gema (to je pokusavao i sa fed i sa nadalom posljednje meceve).
Pozdrav iz Sarajeva, Srdjan

Јота

pre 8 godina

Cestitke Novaku na osvojenoj 11 GS tituli.
Celom Novakovom boxu na izvarednom kletkivnom radu.
Sasi na odlicnom izvestavanju sa AO.
B-92 cestitke kako ste AO ispratili na svom portalu.
Svim Novakovim navijacima veliki pozdrav, uz zelju da jos mnogo puta uzivamo u pobedama Novaka.

merdo vrbas

pre 8 godina

Ovaj Mats me nervira,samo prica kako moze Andy da pobedi .Noleta nije spomenuo,ali ce mu Nole pokazati kako ce ga odvaliti u 3Seta.

učitelj

pre 8 godina

opet vi Srbi umjesto da slavite najboljeg sportaša današnjice, na komentarima stavljate negativna mišljenja!? ja vas stvarno ne razumijem

Marinko

pre 8 godina

A sada pohod na Pariz, vreme je za Kup Musketara. Vreme je za nesto sto nije poslo za rukom ni Rodzeru, ni Rafaelu. Da se vec ove godine podupla legendarni status u teniskim knjigama.

Srbin iz Hercegovine

pre 8 godina

Zavrsetak meca ( as ) predstavlja stanje trenutno u svetskom tenisu. Nole je fizicki odlicno pripremljen, ali svaka cast i na mentalnoj snazi.

Pera Peric

pre 8 godina

Da "podebljamo" broj komentara .
Počeće da sazivaju konzilijum teniskih stručnjaka uoči svakog meča sa Novakom .
Tema : "Kako pobediti ovog čoveka" ?

Auuu mali šta im radiš !!!

Миодраг

pre 8 godina

Ноле је бољи од њих! Ноле је бољи од нас! Нама је драго јер га волимо, њима је мука јер није један од њиx!

matematičar

pre 8 godina

Endi je presmešan i samo pokazuje koliko je nesiguran u duelima sa Đokovićem. Svaku Novakovu grešku proslavlja kao osvajanje titule, a svoju grešku progunđa kao da nije on kriv za nju. Očigledan pokazatelj slabosti i nemoći.

Toto-ko-tunjo

pre 8 godina

Ha, ha, velika cetvorka!? A drugi i treci teniser odrani sa 6:1, 6:2, sto se setova tice ne mogu da se muceni dokotrljaju do cetvrtog, da ne govorim o petom. Nego, sta kazu savetnici? Ne valja, a?

mačkica

pre 8 godina

Novak toliko dominantan da više nema sumnje da će biti najbolji u istoriji tenisa ikada.
Samo neka ga zdravlje služi i povrede obilaze

Shonne

pre 8 godina

Dva minuta sam gledao na RTS-u i prebacio na eurosport. Ne mogu da verujem da komentator na RTS-u kaze na prvi brejk Noleta: "Evo Marej je isto ovako izgubio prvi gem na svoj servis od Raonica pa posle dobio set 7:5". Daj bre mislite malo glavom nemojte samo lupati!! Kidaj ga Nole treba da usisavam stan od pola 12!!

dragan

pre 8 godina

Ove godine ako ne osvoji zlatni slem, mislim da se neće smiriti. Njegov karakter mu daje neverovatnu energiju i želju da stalno napreduje. Sve rekorde će nas Nole da pokida

miodrag

pre 8 godina

Sretan san ne samo zbog jos jednog turnira AO koji si osvojio mego jos vise zbog tvoje izjave da si jos gladniji trofeja nego do sada. To Care!!!! Najzad si svestan da pises istoriju tenisa i da mozes da budes najbolji ikada!!!!!!!!!!! Napred u nove pobede, uzmi SVE sto "cavlima pribito nije", sve turnire koje god mozes I ne daj nikome nista, nisu to zasluzili. Udri ih, bez milosti!!!!!!!!

dovla

pre 8 godina

Pitali Mareja 2015. šta misli o Noletovim grčevima u toku finalnog meča AO.Marej reče da ne zna.Pitali Mareja 2016. nakon finalnog meča AO šta misli kada će uspeti da pobedi Noleta.Marej reče da ne zna.Od Noleta imam grčeve!

King off

pre 8 godina

Veliki ljudi se dive Novaku i za njih je on primer, sa druge strane su mali ljudi kojima je jedini uspeh da ga pljuju i omalovazavaju...
Svaka cast nole dokazao si ko si i sta si, sve najbolje u nastavku karijere!!!

Ponosan na premijera

pre 8 godina

Sve čestitke za našeg Noleta. Kako je lagano pobedio drugog i trećeg tenisera na svetu. Ipak ako želi u naprednjake moraće da pobedi i prvoplasiranog.

Рајко четник

pre 8 godina

Ноле ове године још узми Ролангарос,олимпијско злато и Синсинати и довољно. Малоли је.
Ноле, Срби и Српкиње те воле.
С вером у Бога, за Краља Новака и отаџбину!

prebacujemo se na XII salter!

pre 8 godina

Srbi narod cekajuci, vezbali nas na sve vrste redova i sada nam nije tesko ni ovog Cara ispostovati!
on bar ne ne dopusta dugacka cekanja od cirka dve godine.

Dejan

pre 8 godina

Ne znam za Vas ali u poslednje vreme tj u zadnjih godinu ili dve imam utisak da Novak moze da napravi brejk protiv Mareja i Nadala kad god to pozeli , toliko sada izgleda dominantnije u odnosu na njih... sa Federerom nije takav slucaj , njega tuce iskljucivo na psihickom planu pre svega... jedno je sigurno , trenutno je neprikosnoven i ubedljivo najbolji igrac na turu!

Dragan Babic

pre 8 godina

Cestitke velikom coveku i igracu. U manje o mesec dana pobedio si 4 igraca iz grupe top 10. I sve to uz samo 2 izgubljena seta. Cekamo 12 GS onaj najsladji mada ne i najvredniji. Samo napred sine...ps Dylan Dog bi trebalo da nam da malo duzu analizu meca covek to najbolje radi pozz

Uvijek se isto potpisujem

pre 8 godina

Nije sto je nas, ali stvarno je najbolji svih vremena u ovom sportu i postavice granice koje ce se tesko rusiti... Sad napad na Rolan Garos i naravno Rio tj. Olimpijske igre... Pozdrav svim Novakovim navijacima...

Даркони

pre 8 godina

Да ли је могуће да је коментатор финалног меча на ртс-у Мијаљевић,а на еуроспорту Бањац?Слушам и не верујем!!!

poli-gaf

pre 8 godina

Toliko sam uzbuđen da ne mogu da pronađem naočare za daljinu, kako bih video zabezeknuta lica Novakovih protivnika! A odigrao meč pod kontrolom, nista specijalno, rutinski..koliko je bilo potrebno, tek toliko da se Marej ne moze žaliti! A za nas sreca neizmarna...HVALA NOLE, za svaki ubrzani otkucaj srca, koji za vreme tvog meča osećamo!!!

Veliko priznanje!

pre 8 godina

Dokovic je na putu da dobije jos jedno veliko priznanje. On trenutno zauzima visoko drugo mesto, iza Federera a ispred Nadala i Samprasa, u izboru za najboljeg tenisera svih vremena koja je u toka na Eurosport-u.
Link:http://lebuzz.eurosport.co.uk/polls/vote-whos-the-greatest-mens-tennis-player-of-all-time-10519/

prof.

pre 8 godina

Гласајте за Новака, тренутно Фед води на Еуроспортовој анкети о томе ко је највећи тенисер икада: http://lebuzz.eurosport.co.uk/polls/vote-whos-the-greatest-mens-tennis-player-of-all-time-10519/

robokap

pre 8 godina

Sve čestitke za našeg Noleta. Kako je lagano pobedio drugog i trećeg tenisera na svetu. Ipak ako želi u naprednjake moraće da pobedi i prvoplasiranog.
(Ponosan na premijera, 31. januar 2016 16:18) druze promasio si temu, ovde se komentarise sport i Novakov uspeh ne mesaj u politiku. Nole oljustio si ih sve redom ko krastavicu!! Bravo Care najjaci si!

Wolff

pre 8 godina

Ipak da dodam likovima koji nas prozivaju(mislim na nas beogradjane) mi ovde radimo i to puno zato i nismo mogli da gledamo meceve do finala. I da dodam ni na jednom transparentu u publici nisam video Beograd vec razne druge gradove iz nase lepe Srbije.
A i sto ne bi stigli do 2000 postova

mixon

pre 8 godina

idemo stepenik po stepenik...ko preskače stepenice često polomi neki deo tela. ..cenim masterse ali su prioriteti slemovi...zadovoljan bih bio da Nole uzme još roland garos i olimpijske igre. ..mada potajno priželjkujem kalendarski slem

Smilica

pre 8 godina

Hvala i pozdrav svima kojima se svidja moja "Himna No11etu"!

Evo ponavljam je jos jednom.zasluzio je to nas No11e!


Tooooooooo No11e SOKOLE!!!
I RODI MAJKA JUNAKA
I RODI MAJKA ĐOKOVIĆ NOVAKA!

No1E,TI SI NAŠE SUNCE
I NAŠA ZVEZDA DANICA
SAMO NEBO TI JE GRANICA.

NAŠ PONOSU I DIKO
NE MOŽE TE POBEDITI NIKOOOO!!!

U SRED AUSTRALIJE
SRPSKA TROBOJKA SE VIJE
POBEDIO No11e CAR SRBIJE.

KAKO JE POČELA 2016.OVA
BIĆE GODINA IZ SNOVA

OKO TVOGA VRATA,
ZASIJAĆE OLIMPIJSKA MEDALJA OD ZLATA

No1E, TI SI NAŠ PONOS I DIKA
JAČI SI OD ČELIKA.

POBEDJUJEŠ SVE U NIZU
NJUJORKU,LONDONU, MELBURNU
POBEDICEŠ NA RG U PARIZU

ŽIV I ZRAV NAM BIO
2016. SVA 4 GS OSVOJIO!

NEKA ZASIJA
ZLATNA MEDALJA IZ RIJA!
VOLI TE I TOBOM PONOSI
TVOJA SRBIJA!

SRBin

pre 8 godina

Njazad sam ponosan sto sam SRBIN.
Bravo No11e!
Kad se setim samo sta su sve pokusavali da te izbace iz "igre".
Posto ne mogu na terenu a ono s PRLJAVSTINAMA i sve si izdrzao, nas ponosu, ljudska gromado.
Ugledajmo se bar malo na Novaka braco Srbi i sestre Srbkinje.

ajde

pre 8 godina

Dobar naslov. Marej se upišao. Nadao sam se makar malo većem otporu. Rutinska stvar će biti u preostala 2 sata. 3-0 ( 6:1 , 6:2 , 6:3)

natasa

pre 8 godina

Malo se zabavljam citajuci ove
komentare al me nasmijao jedan sa portala Vjesti CG Marej rekao da ima tajni plan da pobjedi Djokovica... e mrco eto tebi posluzavnik za kafu a zna se kome ide vrc za vino.

Matko

pre 8 godina

Republika Srpska Krajina ceka 11 titulu
(Baja Mali Knindza, 31. januar 2016 11:48)

Tako je Mali! i Liliput i Neverland i fairyland, i ostale fantasy lands. Pozdrav iz Hrvatske, Novak najjaci :) !

Mali

pre 8 godina

Igraci na polovini zagrevamja,a mister sa rts-a je vec izneo toliko podataka da me je smorio izgleda cu opet morati paliti komp i traziti neki link pa makar i na arapskom.

Mare

pre 8 godina

E zbog ovakvih padova kao sto je ovaj u trecem setu Novak nikad nece biti smatran za najboljeg pa i da osvoji preko 20 gs titula,tako nesto Nadalu i Federeru iz najboljih dana nikad nije moglo da se desi,oni kad su igrali igrali su do kraja,a vam srbijancima ostaje samo da placete sto ga vise ne cene.

konfučije

pre 8 godina

Čestitke Novače, najbolji sine naše Srbije. Da te zdravlje dugo služi i biće još radosti. Hvala ti na trenutcima u kojim i mene i moge činiš ponosnim.

Рајко Четник

pre 8 godina

Једина ствар због које Ноле до сада није освојио Ролангарос је то што Ноле није играо агресивно на овом турниру.
НОЛЕ НА ПАРИШКОЈ ШЉАЦИ МОРАШ БИТИ АГРЕСИВАН И ОСВАЈАШ ОВЕ ГОДИНЕ ЖИВОТНИ ГРЕН СЛЕМ.

Вињак18+

pre 8 godina

Bravo Nole!! Još jednom dokazao. Izuzetno psihički težak meč što sam i očekivao s obzirom da je Andy sa druge strane jastuukaa ;)

Borkes

pre 8 godina

Dakle šta reći a da već nije rečeno? Sjajan trijumf, izvojevan na najteži mogući način, uz neverovatan pritisak na samog Novaka na terenu a van terena mnogo više.
Novak je ponovo u prilici da s osvojenim RG upiše svoje ime zlatnim slovima na teniski olimp kao jedini teniser s osvojenih sva 4 gs. Doduše to nije onaj pravi, kalendarski gs ali svejedno bio bi to nezamisliv uspeh
Motiva ima na pretek, samo da ga posluži zdravlje.
Bravo Novače još jednom.
Idemo dalje

Srbija do Milvokija

pre 8 godina

bravo Nole care nas !!! volimo te kao narodjenije !!! RG i Olimpijsko zlato ove godine i nema dalje !! pozdrav, Sampionu !!!!

Igor

pre 8 godina

Ukoliko se desi da Nole osvoji ili RG ili OI, njemu će ogroman teret pasti sa leđa, i u tom slučaju ne postoji čovek na ovoj planeti koji bi mogao da ga spreči da uzme Wimbledon i US Open!

mire

pre 8 godina

Сад Новаче легендо да се спремиш добро за Париз и узмеш тај РГ који ти фали, а после лагано. Наредних пар година можеш опуштено са оваквом игром, па и слабијом да освојиш и 20 ГС.

pekipfc

pre 8 godina

U ovom sportu se samo noleta pita,ako hoce pobedu,ostvarice je,sad je valjda svima to jasno.Tako treba da nastavi,a ne da ostalima pusti neki trofej.Deri Nole ne pustaj im nista!

Kaiim

pre 8 godina

Komentatori su stvarno katastrofalni. Ovaj na Eurosportu na pocetku treceg seta govori kako je Marej sest puta uspio da preokrene i pobijedi od 0:2. Mislim... sta reci.

dominus

pre 8 godina

Svaka čast za 11. Gren slem, a ujedno i najava za Rolan Garos. Da budem iskren, postojalo je zrno sumnje, Marejev niz poraza u finalima, a pre toga komentar uvaženog, barem s moje strane @ znanje-imanje. Kako god, Novaku sve najbolje, sa željom da 5. juna kompletira slemove.

VL

pre 8 godina

Srce će mi prepuci od ponosa i sreće što je takav dragulj naš,nije ni svjestan koliko sreće unosi u naše živote svojim dostojanstvenim ponašanjem nakon što pobijedi i osvoji trofej.Novak stvarno može biti uzor svima,baš svima,i sigurna sam da će osvojiti sve što poželi u budućnosti. Ja ga jednostavno obožavam.

Jovanka

pre 8 godina

Sve cestitke Novaku. Ja mislim da ce ubuduce najcesci protivnik u finalima biti Marej. Novaku zelim da ga posluzi zdravlje, da nema povreda i docekacemo 20.

Dušan

pre 8 godina

Vredni,pametni i dostojanstveni Novak izrastao je u globalnog sportskog Titana zbog koga je ovih godina tako lepo biti Srbin. Zloba i zavist raznih "vilanderista" (kojih u neznatnim promilima ima i kod nas) ne mogu i neće ga zaustaviti na putu stvaranja nove istorije teniskog sporta. Lepo je biti savremenik te istorije.

pronicljivi

pre 8 godina

Charapan
A šta si očekivao, da pevaju i igraju. Super su prenosili ceo meč, samo reči hvale za Noleta, nisu padali u euforiju kada je Mari bio u naletu. Samo superlativi za Noleta.

Tigar

pre 8 godina

Noleeeeeee ! Potpuna dominacija razbijanje Federera,pa u finalu u ne bas svom najboljem izdanju,ali ipak pobeda u 3 seta. Najbolji cak i kad ne igra svoj najbolji tenis !

pedja

pre 8 godina

Nole naceo drugu banku,ajde da je zaokruzimo!Odlican prijedlog od "Zeljka",podrzvam ga.Moze se obratiti urednistvu web stranice B92 da mu daju moj mail za dalji kontakt.Pozdrav svim iskrenim Noletovim navijacima!

obrnuti navoj

pre 8 godina

zelim od srca da se samo desi sledece: jos 3 AO, 3 RG, 3 WB i 3 USO a da u toj dominaciji nadal i federer osvoje po jos 1 GS i da nesrecnik iz skotske uzme bar 4 GS posto nije imao srece da zivi i igra u dobu zilavog spanca, umetnika iz svajcarske i masine iz srbije. nadam se da ce ovo postati realnost.

Рајко Четник

pre 8 godina

У Новом Саду се ових дана прича да је Федереру и Ендију неко утерао Ђоку!

ZORICA - CANADA

pre 8 godina

...ovo kopija meca sa Federerom- ni pocelo nije, a vec 3 : 0 za naseg SOKOLA !!!
Samo tako nastavi, PONOSU nas !!!! GO, NOLE, GOOOOOOOOOOOOOO !!!!!!!

octopus

pre 8 godina

Nole, you are tne one. Borba sa ostalima pocinje da lici na Matrix. Napred do 20+ GS da ne ostane vise nijedan argument ko je GOAT.

Rozenkranc

pre 8 godina

Kad igra ofanzivno Nole je mašina i nepobediv, a što se opusti i povuče u defanzivu bez potrebe i prepusti protivniku da diktira, i samim tim pravi neizvesnost i nelagodu nama gledaocima to niko ne zna... Samo znam da to ne volim ;)

veca

pre 8 godina

BRAVO NOVACE!!!!!!!!!!!11 GS titula!Sta reci....Najbolji,najpametniji i broj 1 u svemu!Bravo,bravo,bravo...NAPRED NOVACE!Idemo dalje.....

baksuze

pre 8 godina

juce se dvoumim dal da stavim najvise 9 gemova u prvom setu stavili 2,55 i na kraju stavim navijacki.Od Mareja je napravio igraca ispod proseka

Jedan je Nole

pre 8 godina

Velika pobeda za našeg Noleta. Mislim da je konačno zaslužio da mu Vučić lično stegne ruku i čestita na uspehu. A možda tu čast premijer čuva za trenutak kad Nole osvoji olimpijsko zlato? U svakom slučaju od 2012 od kad su naprednjaci vlast i Nole dominira. Rastemo zajedno.

sherlock

pre 8 godina

novak prvi set i novak sve ostalo, dva razlicita igraca!! toliko je spustio nivo da sam prestao gledati, svaka mu cast na tituli ali ne treba mu onakva igra..

Centurion

pre 8 godina

Mislim da bi bilo fer da treneri dobijaju gs trofej, odnosno da i oni imaju mogućnost osvajanja trenerskog gs-a.
Čudno mi je da toga nema.

Vaga

pre 8 godina

Glasajte ljudi, da i mi izvojevamo pobedu za No11eta!!!

http://lebuzz.eurosport.co.uk/polls/vote-whos-the-greatest-mens-tennis-player-of-all-time-10519/

Gox

pre 8 godina

Zelim ti da osvojis jos cetiri titule na AO... Da prestignes Nadala po broju osvojenih titula sa GS (on ih ima 9 na RG)... A, naravno, Federera ces vec prestici za dve godine po broju ukupnih...

neko iz gomile

pre 8 godina

Poceli su u sujeverju i nekim totalnim glupostima da traze podstrek da pobede Djovaka,kao Endijev brat je osvojio Grand slam pa kao zbog toga treba i on,pa dobija dete...itd kao da su sa balkana(a tu smo mi neprikosnoveni u iracionalnosti). Zaboravili su da se sve u zivotu postize predanim radom i posvecenosti.Sta im je uradio Djovak....ccccc!!

Dani

pre 8 godina

Ajmo da glasamo za najboljeg ikada na sajtu eurosporta, za sada Nole vodi!
http://lebuzz.eurosport.co.uk/polls/vote-whos-the-greatest-mens-tennis-player-of-all-time-10519/

Pablo

pre 8 godina

Nadam se da ce Nole da uzme jos 3 GS i zlato na OI ove godine.Kada bi to uradio i oborio broj nedelja na prvom mestu(to ce uspeti 100po100)bio bi najbolji teniser u istoriji beloga sporta.

Nemanja

pre 8 godina

Nole kao crni panter u laganom ritmu do 11.GS, pise se istorija, za dve godine u svim statistickim kategorijama ce biti najbolji svih vremena!

Peđa

pre 8 godina

1.set...Ride the lightning
2.set...Seek & destroy
Treći će da bude,k'o i poslednje 2,3 godine...Master of puppets.
Nole,stari metalac...IDEMO BRE!!!

c i t i z e n

pre 8 godina

Наши љубитељи тениса би требало да науче да се Andy Murray транскрибује као Енди Мари (не Мареј). Једноставно, није лепо некоме извртати име.

Mika

pre 8 godina

Od polovine sestog gema prvog seta, Novak je iskljucio "turbo" i baca lopte na pola terena, i samo razigrava Mareja, tako da nije cudno sto je drugi set pun preokreta i sto Marej igra sve bolje. Kakva glupost. Zato se Novak i nervira toliko. Shvatio je da je napravio sr*nje. Trebalo je da ga razbije sa nulom i da ga menje bar jos jedan set (ako ne moze da drzi taj visok ritam do kraja meca), kao protiv Federera.

Stefan

pre 8 godina

Mozda i najgore gs finale ikada,pod hitno mora da se uradi nesto kako bi se favorizovao ofanzivni tenis,ovako se tenis pretvorio u puko prebacivanje loptice i igru zivaca.Danas nismo videli nimalo teniskog znanja i tehnike vec puko trcanje dok neko ne pogresi.Novak je pobedio sa 31 vinerom nekada su igraci toliko vinera davali za set.

Stole

pre 8 godina

Novak Djokovic je nase, nacinalno blago!Svidjalo se to nekom ili ne.Ne moze mu apsolutno, niko nista u ovom trenutku.Samo da ga zdravlje i dalje, posluzi.

Zivela Sloboda!

pre 8 godina

I Montreal docekao titulu naseg junaka i uskoro najtrofejnijeg u istoriji tenisa ikada!!! Najbolji sportista sveta koji je ikada hodao ovom planetom, uprkos cinjenici da smo mi Srbi sa druge planete. Ponosimo se sa tobom Nole.

Pegone

pre 8 godina

@mi cekamo Noletovu 11 titulu a Rodžer i Jumko Marijevu 3.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Dušan, 31. januar 2016 10:27)
Zaboravio si da spomenes i wilandera ;-))

Valjda ce da bude 2000 komentara za ovu vjest !
Srecno i hvala ti NOLE :-)))))

Boki

pre 8 godina

Igra Novaka u 3 setu je kriminalna,samo prebacivanje,bez agresije,daj brate trgni se,cini mi se da Nole samo sa Nadalom igra onako kako mi navijaci volimo..razbijacki...ovo sa Marejom u 3 setu je uzas!!!

Bogdan

pre 8 godina

Novače divim ti se i volim te.
Ne slažem se sa predlogom da se Kombank areni da tvoje ime.
Moj predlog da se Pobedniku na .
Kalimegdanu umesto mača ugradi reket i da dobije ime Novak.
Možda još da mu se dograde gaće jer je ono muškosti malo, jedva se vidi!

Xxx

pre 8 godina

Cestitke Novaku,a cestitke i vama sa B92. Odlicni ste! Hvala sto ste nam omogucili vise nego kvalitetno pracenje ovog GS-ma. Vidimo se(citamo se) u Parizu.

Svete

pre 8 godina

teca rasa

Bar danas preskoci odgovore na razne besmislene komentare kojekakvih susjeda i domacih izroda, pusti ih neka cvile na miru !!!
Prvi i osnovni cilj za jednu sezonu je ispunjen i to u januaru ne moze bolje, sada moze na miru da odigra narednih 5 turnira i onda napad na RG i 4.GS titulu u nizu. Pogledajte pazljivo celu Djokovicevu konferenciju, Rodjinim rekordima se ne pise dobro.
Bravo Djoleee !

mixon

pre 8 godina

pokusavao je Mrej na sve nacine da ugrozi Novaka, nije on los igrac, naprotiv ali nijanse odlucuju kad je povuci potegni, podigao je nivo igre ali nije imao resenje za Noleta, spreman je on bio psihicki za ovaj mec ali je nesto kristalno jasno, da je Novak kvaliletetniji igrac, cak i da je dobio set to na Novaku ne ostavlja nikakve tragove, on ima cilj a zna i put do tog cilja

bagzi

pre 8 godina

Bogami bice cupavo. Mari servira kao iz topa a i bekend mu je bas dobar. Deluje da jace udara, samo ne znam koliko ce uspeti tom silinom.

Vatra

pre 8 godina

Prošli put kad je Nole igrao sa Federerom bio sam na plivanje i čim sam izašao iz bazena gledam rezultat, Nole pobedio.
Idem ponovo da se isplivam.

Svete

pre 8 godina

teca rasa

Bar danas preskoci odgovore na razne besmislene komentare kojekakvih susjeda i domacih izroda, pusti ih neka cvile na miru !!!
Prvi i osnovni cilj za jednu sezonu je ispunjen i to u januaru ne moze bolje, sada moze na miru da odigra narednih 5 turnira i onda napad na RG i 4.GS titulu u nizu. Pogledajte pazljivo celu Djokovicevu konferenciju, Rodjinim rekordima se ne pise dobro.
Bravo Djoleee !

Tuturutu

pre 8 godina

Bravo za Novaka, ali ipak nemogu da verujem šta je dokonih ljudi skoro 2000 komentara, očigledno da nemamo šta da radimo, ili ovi beograđani nemaju šta da rade između šopingovanja po ušću i delta sitija i putovanja po inostranstva trošeći one njihove beogradske plate za koje se pitam na osnovu čega su tolike. Vrhunac je onaj lik što hoće da se organizujemo da idemo na RG da navijamo. Sve je ovo lepo ali nerealno i nema nimalo realnosti sa stvarnim životom u Srbiji. Uživajte u ovim lepim trenucima koje nam je pružio Novak a sve ostalo je mutno....

Mikii

pre 8 godina

5:5 drugi set 40:0 i Djokovic uzima 5 poena zaredom, brejk, potom i set. Kako Marejevski! Nema sta, ovakvog konkurenta za titule bi svako pozeleo :)

hasanefendi tuzdović tregović

pre 8 godina

Ajde, Nole zakuvaj, ali samo malo, ajd da gledamo još sat i po pimplanje preko mreže! Zašto bi ti napadao, kada se može pimplati. Nije Marej zaslužio set, ali ti si zaslužio da izgubiš set. No, nema veze, idemo mesec dana na godišnji!

Nole šampion

pre 8 godina

BRAVOOOO NOLEEEE LEGENDO! BRAVOOO KRALJUUU! Mislim da je konačno zaslužio da mu Vučić lično stegne ruku i čestita na uspehu. A možda tu čast premijer čuva za trenutak kad Nole osvoji olimpijsko zlato?

Dex

pre 8 godina

Kakva neozbiljnost kod nekih Novakovih poena a naročito ovaj na 3-2 za Mareja. Samo ti vracaj njega u život... on tebe nece sigurno. Mozda bi mu mogao pustiti i treći Grand Slam.

Djuka Cg

pre 8 godina

E jes smotan ovaj Novak,kad god treba da zavrsi mec i dokusuri protivnika on uprska stvar,dozvoli mu da se vrati u igru umjesto da ga samelje !

Goran

pre 8 godina

Браво за мајстора! Мајсторски ме нервирао у другом и трећем сету, али му опраштам!

Gorostas

pre 8 godina

Odlican turnir, sve je na kraju ispalo kako treba. Mozda je zreb mogao da bude malo laksi ali je No11e sve izdrzao, imao taktiku za svakog protivnika i dokazao jos jednom da je ovo njegov najbolji period u karijeri.

Aca Znalac

pre 8 godina

Novak je u outu totalnom. Igra mu se izgubila i pustio je Mareja da se vrati. Ovo će se igrati u pet setova i nisam siguran da će Novak da pobedi. Glava nije jasna.

Sinisalazic

pre 8 godina

Svaka cast Nole.Dokazao si jos jednom da trenutno nemas konkurenciju i da jedino mozes izgubiti kad nemas svoj dan.Da si nam ziv i zdrav i da nas jos puno puta obradujes.

Banjaluka ceka 11-tu

pre 8 godina

evo link za live http://live.batmanstream.com/streaming/free-live-video-streaming-djokovic-murray-rod-laver-arena-tennis-australian-open-2016-238411.html, volimo te care!!!

Zigi

pre 8 godina

Lupajte mi minuse ali Nole ovo gubi 100%. Marej jači u razmenama, prvi servis stoji puno bolje, Djokovic nesiguran i mlak. Nista od brojke 11

Laza

pre 8 godina

Vidi bre ljudi komentarisu komentatore i veruju u neke teorije zavere. Daj bre izadjite vise iz tog Srpskog Mentaliteta, srecom Novak ga nema.

Roger

pre 8 godina

Ne znam kako neko moze da voli ovog Djokovica??
Pa sta ako je nas, igra ocajno!!!
Covej samo ceka da protivnik napravi gresku, kakav je to igrac??
Jedan je Federer.

Nesa

pre 8 godina

Bravo Nole, svaka cast!!!!!
Vec sada je jedan od 5 najboljih tenisera svih vremena!
Ja se nadam da ce biti jos Grand Slam titula, sledeci je Roland Garros!
"At the end of a day, the most important thing is that your convictions are bigger than your doubts" - Novak Djokovic, 28.01.2016.

Јота

pre 8 godina

Cestitke Novaku na osvojenoj 11 GS tituli.
Celom Novakovom boxu na izvarednom kletkivnom radu.
Sasi na odlicnom izvestavanju sa AO.
B-92 cestitke kako ste AO ispratili na svom portalu.
Svim Novakovim navijacima veliki pozdrav, uz zelju da jos mnogo puta uzivamo u pobedama Novaka.

Stefan

pre 8 godina

Najruzniji tenis igraju ova 2 gonica lopti,ako se ovakva igra nastavi ovo finale konkurise za najgore gs finale ikada,odnosno ovo i nije finale vec takmicenje u greskama.

Ale

pre 8 godina

Joj, za sad jako dosadan tenis i težak za zivce. (1:1 u drugom setu). Samo čekaš ko ce izbaciti u aut ili pogoditi mrezu. Idemo Nole!

Panda

pre 8 godina

Uu sto me nervira kad Novak ovako pocne da kilavi i balone da vraca,ok je taktika cekati da on pogresi ali smesno je samo vracati pa mora i ovaj nesto da pogodi,vec je trebao da bude na polovini treceg seta,ne bi me cudilo da izgubi ovaj set,bolji je Endi u ovom setu u svim aspektima igre.

Milan

pre 8 godina

Marej je zaslužio II set. Sve zavisi od njega, on vodi igru i rizikuje, Nole užasno pasivan samo drži lopticu u igri i čeka grešku. Ne deluje kao taktika za pobedu, mora to odlučnije.

krle

pre 8 godina

O kojoj vi dobroj igri Novaka pricate,pa set je dobio ne svojom nekom sampionskom igrom nego greskama Endija,u drugom je ovaj nesto poceo i da pogadja i odma egal

hasanefendi tuzdović tregović

pre 8 godina

Ajde, Nole zakuvaj, ali samo malo, ajd da gledamo još sat i po pimplanje preko mreže! Zašto bi ti napadao, kada se može pimplati. Nije Marej zaslužio set, ali ti si zaslužio da izgubiš set. No, nema veze, idemo mesec dana na godišnji!

Ratko Cutić

pre 8 godina

Toronto,Tegucigalpa,Manila,Tokyo,Adis Abeba,Ouagadougou,Douala,ma zaboli građane tih gradova za tenis i Novaka,oni čekaju bolje dane a ne neke titule u tenisu

dany2806

pre 8 godina

Smash-jedini udarac koji Nole ne izvodi dobro...Ni lob mu nije nešto posebno.Federer ima najbolji smash na Svijetu,ali samo to...

Zmaj

pre 8 godina

Otkada se engleska rece "grand" kod nas prevodi kao "gren"? Isto i za "Roland Garros". Gde se izgubilo ono "d" na kraju? U Ujedinjenom Kraljevstvu svi izgovaraju to kao Roland Garos. "D" na kraju se cuje iako neznatno. Opismenite se!

Maki

pre 8 godina

Novak pušta Mareja kao na Vimbldonu!!! Zašto to radi???? Toliko ga pušta, ali Marej igra loš tenis tako da mu ni puštanje ne pomaže!

---

pre 8 godina

E blago nama kad ce ova vest da dogura do 2000+ komentara. Svaka cast Novaku ali na mnogo bitnije teme se ne obraca paznja i ne komentarisu se.

...

pre 8 godina

Pisem na breaku u trcem setu. Sad je kvota 1,00. Znaci prognoza je da je nemoguce da izgubi
(zoran, 31. januar 2016 11:49)

Ne bi trebao da gledas tako sobzirom da kladionice kad je izjednacen mec stave 1.85 na obe strane umesto 2.0. Tako da ovih 1.00 nisu 1.00 nego od prilike 1.07

ono kada zivis Novakov zivot jer nemas svoj

pre 8 godina

U Nemackoj na vest o pobedi Kerber trenutno 68 komentara. Ovde na samo jednu vest o Djokovici preko 2000. Kako je vama dosadno u zivotu...

Kayser Soze

pre 8 godina

Trenutno je 2:0 u setovima i 3:4 u gemovima za Mareja, primecuje se Noletova malo slabija igra, a Endi kao da je tek sad krenuo..

Mare

pre 8 godina

E zbog ovakvih padova kao sto je ovaj u trecem setu Novak nikad nece biti smatran za najboljeg pa i da osvoji preko 20 gs titula,tako nesto Nadalu i Federeru iz najboljih dana nikad nije moglo da se desi,oni kad su igrali igrali su do kraja,a vam srbijancima ostaje samo da placete sto ga vise ne cene.

treba biti realan

pre 8 godina

ne verujem da cela srbija gleda ovo stvorenje od djovaka. kada plati porez mozda ga i pogledam.. a dokone babetine po komsiluku bih svakako zapalio. platio porez/ne platio. alooo bree. milioni rodjaci!! plati djovace!!!

qwertz

pre 8 godina

Ovaj narod je definitivno nenormalan. Hiljade komentara zbog tenisa?!?! A pola stanovnika Srbije nema najosnovnije za zivot. Bolje na ulice izadjite ili uradite nesto da popravite kvalitet zivota. Tuga.

Dr.Roddick

pre 8 godina

Koji trik ce danas organizatori da potegnu?

Kad se Roger razigrao i uzeo treci set, organizatori su odma pojurili da zatvore krov da bi usporili teren u korist novaka.

A sta nas ceka danas? Pita se svet koji se i malo razume u tenis, i koji zna ko mora danas da pobedi.

boranija

pre 8 godina

pitanje za cekace titule: sta kad docekate? sta kad proslavite tudji uspeh? vracanje u stvarnost. manje se drogirajte novakom, vidim da je zarazno

Aca Znalac

pre 8 godina

Novak je u outu totalnom. Igra mu se izgubila i pustio je Mareja da se vrati. Ovo će se igrati u pet setova i nisam siguran da će Novak da pobedi. Glava nije jasna.

c i t i z e n

pre 8 godina

Наши љубитељи тениса би требало да науче да се Andy Murray транскрибује као Енди Мари (не Мареј). Једноставно, није лепо некоме извртати име.

Zigi

pre 8 godina

Lupajte mi minuse ali Nole ovo gubi 100%. Marej jači u razmenama, prvi servis stoji puno bolje, Djokovic nesiguran i mlak. Nista od brojke 11

Jedan je Nole

pre 8 godina

Velika pobeda za našeg Noleta. Mislim da je konačno zaslužio da mu Vučić lično stegne ruku i čestita na uspehu. A možda tu čast premijer čuva za trenutak kad Nole osvoji olimpijsko zlato? U svakom slučaju od 2012 od kad su naprednjaci vlast i Nole dominira. Rastemo zajedno.

hasanefendi tuzdović tregović

pre 8 godina

Ajde, Nole zakuvaj, ali samo malo, ajd da gledamo još sat i po pimplanje preko mreže! Zašto bi ti napadao, kada se može pimplati. Nije Marej zaslužio set, ali ti si zaslužio da izgubiš set. No, nema veze, idemo mesec dana na godišnji!

znanje-imanje

pre 8 godina

Što mizeran što smarajući meč - za veliku radost...
Slično kao sa Nišikorijem Novak igra ne-dobro - protiv ipak goreg protivnika. Mari je dan posle mnogo više potrošio protiv Ferera. A pogotovu se Novak manje potrošio u polufinalu, čime je ovaj (loš) meč unapred odlučen.
Ne samo što je žreb bio naklonjen nego je Novak svoj jedan dan dobre igre upotrebio kad i gde treba. Ostalo - rutina šampiona.
Ovime lošim AO zatvara se pun krug koji je počeo sa AO F Rafa-Novak 6 sati. Pošto su zaključili da to nije optimalno za reklame uništili su i tenis i igrače pravilom 25 sekundi, čega su neizbežne posledice stigle.
I još jednom za "znalce" koji "znaju" i da se "svi dopinguju". Pa eto ova dva igraju za dodatnih još 1.4 M $ plus bar još toliko advert bonusi - i jedva hodaju! Dakle - NISU DOPINGOVANI! Novak nije mogao da servira ni 180km prvi servis!
Ali makar Nole bio ovako fabulozan - nema garancije za ubuduće. Tek je počela najopterećenija sezona ikada. Ne pomaže ni što je Novak UBEDLJIVO najbolji - žreb je pomogao silno, a da nije... Dakle predstoji godina bolne biofizike: They Shoot Horses, Don't They?
Totalno bravo naj-naj-Novače!

EU Citizen

pre 8 godina

Mislim da je realno da stigne Nadala, ako ga podrži forma još barem godinu-dve, a mislim da hoće, mlad je i ne vidim neku neposrednu konkurenciju, a što se tiče Federera, daleko je odmakao, ali ništa nije nemoguće :)) Nisam ničiji fanatični navijač, obično navijam za onog ko igra bolji tenis, i Novak me je kad je bio mlađi i više pod uticajem oca čak i nervirao povremenim primitivnim potezima i nacionalisičkim ispadima kojima u sportu po meni nema mesta, naročito ne u džentlmenskom tenisu, ali se poslednjih nekoliko godina jako sredio i sazreo, i mislim da igra jedan od najboljih tenisa u istoriji, barem koliko sam ja sa tridesetak godina praćenja, negde od doba Mekinroa u stanju da procenim, pa mislim da je zaslužio, Federer je fenomenalan igrač, ali mu je za moj ukus uvek falilio malo harizme i ljudskog momenta.

Stefan

pre 8 godina

Mozda i najgore gs finale ikada,pod hitno mora da se uradi nesto kako bi se favorizovao ofanzivni tenis,ovako se tenis pretvorio u puko prebacivanje loptice i igru zivaca.Danas nismo videli nimalo teniskog znanja i tehnike vec puko trcanje dok neko ne pogresi.Novak je pobedio sa 31 vinerom nekada su igraci toliko vinera davali za set.

Roger

pre 8 godina

Ne znam kako neko moze da voli ovog Djokovica??
Pa sta ako je nas, igra ocajno!!!
Covej samo ceka da protivnik napravi gresku, kakav je to igrac??
Jedan je Federer.

hasanefendi tuzdović tregović

pre 8 godina

Ajde, Nole zakuvaj, ali samo malo, ajd da gledamo još sat i po pimplanje preko mreže! Zašto bi ti napadao, kada se može pimplati. Nije Marej zaslužio set, ali ti si zaslužio da izgubiš set. No, nema veze, idemo mesec dana na godišnji!

Djuka Cg

pre 8 godina

E jes smotan ovaj Novak,kad god treba da zavrsi mec i dokusuri protivnika on uprska stvar,dozvoli mu da se vrati u igru umjesto da ga samelje !

sherlock

pre 8 godina

novak prvi set i novak sve ostalo, dva razlicita igraca!! toliko je spustio nivo da sam prestao gledati, svaka mu cast na tituli ali ne treba mu onakva igra..

Air

pre 8 godina

Браво Ноле! Ти си понос сербског рода, неш ти дозволит да један Инглез узе твоју круну Кенгурског опена у Аустралији. Поздрав за пса Пијера Ђоковића.
Енди купи карте за Ломдом тамо је киша, добро се обуци.

ono kada zivis Novakov zivot jer nemas svoj

pre 8 godina

U Nemackoj na vest o pobedi Kerber trenutno 68 komentara. Ovde na samo jednu vest o Djokovici preko 2000. Kako je vama dosadno u zivotu...

Tuturutu

pre 8 godina

Bravo za Novaka, ali ipak nemogu da verujem šta je dokonih ljudi skoro 2000 komentara, očigledno da nemamo šta da radimo, ili ovi beograđani nemaju šta da rade između šopingovanja po ušću i delta sitija i putovanja po inostranstva trošeći one njihove beogradske plate za koje se pitam na osnovu čega su tolike. Vrhunac je onaj lik što hoće da se organizujemo da idemo na RG da navijamo. Sve je ovo lepo ali nerealno i nema nimalo realnosti sa stvarnim životom u Srbiji. Uživajte u ovim lepim trenucima koje nam je pružio Novak a sve ostalo je mutno....

Stefan

pre 8 godina

Najruzniji tenis igraju ova 2 gonica lopti,ako se ovakva igra nastavi ovo finale konkurise za najgore gs finale ikada,odnosno ovo i nije finale vec takmicenje u greskama.

BMX

pre 8 godina

Mats i ekipa, pre pocetka meca:
Mari mora ovo, Mari mora ono.On bi trebao ovo....Zna da treba da uradi ono....Trebalo bi da uradi ovo.....Znaci Mats, brukaaaaa.J...te Mari, Federer i svi ostali igraci iz anglo saksonskih drzava.
Toliko si smorio u najavi meca.
No11e.........

Ratko Cutić

pre 8 godina

Toronto,Tegucigalpa,Manila,Tokyo,Adis Abeba,Ouagadougou,Douala,ma zaboli građane tih gradova za tenis i Novaka,oni čekaju bolje dane a ne neke titule u tenisu

Nole šampion

pre 8 godina

BRAVOOOO NOLEEEE LEGENDO! BRAVOOO KRALJUUU! Mislim da je konačno zaslužio da mu Vučić lično stegne ruku i čestita na uspehu. A možda tu čast premijer čuva za trenutak kad Nole osvoji olimpijsko zlato?

---

pre 8 godina

E blago nama kad ce ova vest da dogura do 2000+ komentara. Svaka cast Novaku ali na mnogo bitnije teme se ne obraca paznja i ne komentarisu se.

Matko

pre 8 godina

Republika Srpska Krajina ceka 11 titulu
(Baja Mali Knindza, 31. januar 2016 11:48)

Tako je Mali! i Liliput i Neverland i fairyland, i ostale fantasy lands. Pozdrav iz Hrvatske, Novak najjaci :) !

acafaca

pre 8 godina

Srecno Nole!

P.S. Neverovatno mi je kako na Eurosportu a i svuda, svi govore sta mora da radi Mari da pobedi, kako mora da igra, svi mu daju savete kako mora da se pokusa. Niko u uvodu nije rekao kako Novak mora da igra. Kao da daju savete kako da se rese stetocina u kuci. Jeste da je Novak favorit, ali ovde ocigledno svi zele Marija kao pobednika. Novace srecno!

KORN

pre 8 godina

Plašim se za Noletovu bezbednost,da sam ja na njegovom mestu ne bi stajao blizu Marija,ko zna šta se njemu vrzma po glavi.I Nadala neka izbegava taj ti je tek psihopata,cuo sam da je kupio tonu vestackog đubriva,izgleda da pravi bombu zajedno sa Federerom.A organizator i glava te akcije je Don Mirka Vavrinec Federer,to su strahovite stvari.

Zmaj

pre 8 godina

Otkada se engleska rece "grand" kod nas prevodi kao "gren"? Isto i za "Roland Garros". Gde se izgubilo ono "d" na kraju? U Ujedinjenom Kraljevstvu svi izgovaraju to kao Roland Garos. "D" na kraju se cuje iako neznatno. Opismenite se!

Milan

pre 8 godina

Marej je zaslužio II set. Sve zavisi od njega, on vodi igru i rizikuje, Nole užasno pasivan samo drži lopticu u igri i čeka grešku. Ne deluje kao taktika za pobedu, mora to odlučnije.

c i t i z e n

pre 8 godina

Наши љубитељи тениса би требало да науче да се Andy Murray транскрибује као Енди Мари (не Мареј). Једноставно, није лепо некоме извртати име.

Boki

pre 8 godina

Igra Novaka u 3 setu je kriminalna,samo prebacivanje,bez agresije,daj brate trgni se,cini mi se da Nole samo sa Nadalom igra onako kako mi navijaci volimo..razbijacki...ovo sa Marejom u 3 setu je uzas!!!

Mikii

pre 8 godina

5:5 drugi set 40:0 i Djokovic uzima 5 poena zaredom, brejk, potom i set. Kako Marejevski! Nema sta, ovakvog konkurenta za titule bi svako pozeleo :)

Kayser Soze

pre 8 godina

Trenutno je 2:0 u setovima i 3:4 u gemovima za Mareja, primecuje se Noletova malo slabija igra, a Endi kao da je tek sad krenuo..

krle

pre 8 godina

O kojoj vi dobroj igri Novaka pricate,pa set je dobio ne svojom nekom sampionskom igrom nego greskama Endija,u drugom je ovaj nesto poceo i da pogadja i odma egal

S Y L A

pre 8 godina

Pre 45 minuta sam rekla DA u opstini.
Udala sam se.
Ali ako Nole hoce ja cu sve da ponistim.
Nole VOLIM TE.
MNOGO TE VOLIM.
(Marija, 31. januar 2016 11:48)
Razvedi se ti u svakom slucaju,tesko coveku koji je tebe ozenio

dany2806

pre 8 godina

Smash-jedini udarac koji Nole ne izvodi dobro...Ni lob mu nije nešto posebno.Federer ima najbolji smash na Svijetu,ali samo to...

Dex

pre 8 godina

Kakva neozbiljnost kod nekih Novakovih poena a naročito ovaj na 3-2 za Mareja. Samo ti vracaj njega u život... on tebe nece sigurno. Mozda bi mu mogao pustiti i treći Grand Slam.

Kafe Tenis

pre 8 godina

Slusam Vilandera,neverovatno da covek ne spomene Djokovica,Kaze brat Mareja je osvojio titulu u dubl mozda ce i Marej u singlu.Ajmo Novace ,Srbija ceka 11-ti grand slem.

Neci

pre 8 godina

Da se objasni strucnjacima sa eurosporta kad traze nacin i utjehu da se novak pobijedi i tjese se mecom protiv Simona da je to bila j*bena osmina finala. This is final. This is sparta!

cukce

pre 8 godina

Srbijo, Srbi uzivajte u igrama i dominaciji najboljeg na svetu. Ovakog tenisera nikad vise necemo imati a ovakog sportistu uopste ko zna za kolko godina! Ja uzivam u tenisu ovog coveka ali i u svemu onome sto radi van terena bio to humani rad, ili ona druga duhovita strana Noleta! Jednom odmeren covek! Bravo Nole!

djoker

pre 8 godina

Ali ovaj nas komentator na Eurosportu, covek melje i melje. Kao da prvi put u zivotu prenosi finale GS-a.
Morao sam da prebacim na strani kanal.

Jumko

pre 8 godina

Baš sam tužan i mali ogorčeni čovečuljak. Mene niko ne voli, pa se istresam na boljem i uspešnijem od mene. Kad me prođe ova depresija, opet ću napadati Novaka, jer mi je to smisao života. Jadan sam, znam.

Maki

pre 8 godina

Novak pušta Mareja kao na Vimbldonu!!! Zašto to radi???? Toliko ga pušta, ali Marej igra loš tenis tako da mu ni puštanje ne pomaže!

miki

pre 8 godina

Ovaj sto prenosi na Eurosportu je lud.E moj Srbine nadao si se ko Vilander.Lupetas da je Novak bio inferioran u 2. setu a Murray eksplodirao.Ni u jednom momentu Murray nije kontrolisao mec.Crkni i ti i Vilander i Bjorkman i Kes i BBC.Na nasu radost a vasu zalost Novak je pobedio.Bravo Novace.

Zuba

pre 8 godina

Srecno rodjenje deteta porodici Murray i pozdrav ostalim zapadnjacima zeli cela Srbija sa Novakom na celu pesmom od The Cardigans "I'm losing my favourite game".

Mada, verovatno i jeste ;)

pre 8 godina

Naslov na B92 pri rezultatu 5:1 u prvom setu: "Mari se upisao...", a ja čitam "Mari se upišao..." :))) Eh, ti stari telefoni i moć navike...

neko iz mase

pre 8 godina

Hteo bi da se zahvalim svim skupljacima 'tanjira' koji su mi ulepsali sva ova godine gledanja finalnih teniskih meceva protiv Novaka....
Nadam se da ce te i dalje buti na istom nivou.
Beavo Novace.

cukce

pre 8 godina

Srbijo, Srbi uzivajte u igrama i dominaciji najboljeg na svetu. Ovakog tenisera nikad vise necemo imati a ovakog sportistu uopste ko zna za kolko godina! Ja uzivam u tenisu ovog coveka ali i u svemu onome sto radi van terena bio to humani rad, ili ona druga duhovita strana Noleta! Jednom odmeren covek! Bravo Nole!

Charapan

pre 8 godina

A na britanskom Eurosport-u,na brejk od 1:0 u na početku trećeg seta, oba komentatora kreću da uzdišu.Pitaju se zajedno da li to znači da je gotovo,i zajedno se slažu da jeste...atmosfera kao na sahrani.

Smilica

pre 8 godina

Tooooooooo No11e SOKOLE!!!
I RODI MAJKA JUNAKA
I RODI MAJKA ĐOKOVIĆ NOVAKA!

No1E,TI SI NAŠE SUNCE
I NAŠA ZVEZDA DANICA
SAMO NEBO TI JE GRANICA.

NAŠ PONOSU I DIKO
NE MOŽE TE POBEDITI NIKOOOO!!!

U SRED AUSTRALIJE
SRPSKA TROBOJKA SE VIJE
POBEDIO No11e CAR SRBIJE.

KAKO JE POČELA 2016.OVA
BIĆE GODINA IZ SNOVA

NЕКА OKO TVOGA VRATA
ZASIJA OLIMPIJSKA MEDALJA OD ZLATA

No11e, TI SI NAŠ PONOS I DIKA
JAČI SI OD ČELIKA.

ŽIV I ZRAV NAM BIO
2016. SVA 4 GS OSVOJIO!

NEKA ZASIJA
ZLATNA MEDALJA IZ RIJA!

VOLI TE TVOJA SRBIJA!

bolesni ste

pre 8 godina

Hrvati! Smarate sa trolovanjem! Pa svi već odavno znaju da vi hejtujete ovde. Mala deca, vrapci na grani, moja baba, tetka, svi znaju! Dosadni ste.

Panda

pre 8 godina

Uu sto me nervira kad Novak ovako pocne da kilavi i balone da vraca,ok je taktika cekati da on pogresi ali smesno je samo vracati pa mora i ovaj nesto da pogodi,vec je trebao da bude na polovini treceg seta,ne bi me cudilo da izgubi ovaj set,bolji je Endi u ovom setu u svim aspektima igre.

shiljooo

pre 8 godina

Nemam nista protiv Marija, ali sa uživanjem gledam kako mu Nole nabija komplekse iz godine u godinu :)
Živim u Misisipiju na koledžu i čekamo meč, pola 3 je ovde posle ponoći i ovde smo samo cimer i ja za Noleta, svi ostali za Federera i Marija...
Ajmo!!!!

Mika

pre 8 godina

Od polovine sestog gema prvog seta, Novak je iskljucio "turbo" i baca lopte na pola terena, i samo razigrava Mareja, tako da nije cudno sto je drugi set pun preokreta i sto Marej igra sve bolje. Kakva glupost. Zato se Novak i nervira toliko. Shvatio je da je napravio sr*nje. Trebalo je da ga razbije sa nulom i da ga menje bar jos jedan set (ako ne moze da drzi taj visok ritam do kraja meca), kao protiv Federera.

Toto-ko-tunjo

pre 8 godina

Ooooooo, Mala Vaga Kragujevac slavi plemicko cerupanjeeee!!! Je l' sad vidis, Danice, koliko si bila naivna prosle godine? Mislila si da se pretvaram? Odosmo u Balkan!

c i t i z e n

pre 8 godina

@treba biti realan: А зашто да Србији плати порез за нешто што није зарадио у Србији? А није Србија без користи од Новакових победа које више вреде ид пореза.

Oro

pre 8 godina

E Djogo, jesi legenda! Ali, Olimpijada bi trebalo da bude glavni cilj ove godine, za Rolan Garos ima jos fore, ali sledeca olimpijada je tek 2020 :)

poreznik

pre 8 godina

za sve neobrazovane osobe,POREZ SE PLACA U ZEMLJI GDE OSTVARIS DOBIT=NE MOZE NOVAK DA PLACA U SRBIJI POREZ ZA NESTO STO JE OSVOJIO U AUTRALIJI,U SRBIJI MOZE DA PLACA POREZ ZA ONO STO NAPRAVI U SRBIJI I PLACA GA

teča rasa

pre 8 godina

Mislim da je realno da stigne Nadala, ako ga podrži forma...
(EU Citizen, 31. januar 2016 12:57)

Види се да си ЕУ Цитизен. Него ово мослиш ове године... па може свашта да буде.

učitelj

pre 8 godina

opet vi Srbi umjesto da slavite najboljeg sportaša današnjice, na komentarima stavljate negativna mišljenja!? ja vas stvarno ne razumijem

Dragan Neki

pre 8 godina

Admin mora da je odlepio danas,ali Nole zasluzuje da zaspamujemo komentarima, da na kraju 2016 4 top vesti sa najvise komentara budu o Noletu a ne o Vucicu :) mada,pristao bih da top 1 bude ostavka Vucica ,kao izuzetak :P

Zoro

pre 8 godina

Ajde što mi ženu boli glava uveče, nego je sad boli i ujutru kad treba da gledam Đokovića pa moram ja da brinem o deci.
U pelenama do guše čekam 11-ti GS. !!!!

Raki

pre 8 godina

Da li je ovaj komentator sa Eurosporta normalan. Kao ovo je godina porodice Murry i insinuira da i Endy moze da pobedi Novaka i sve to nakon 2:0 u setovima i 2:0 u gemovima za Novaka.... Nije fer prema nama koji navijamo za Novaka i strepimo za krajnji ishod... Sram da ga bude, nije zaslužio ni da govori Srpski a kamoli šta drugo....

...

pre 8 godina

Pisem na breaku u trcem setu. Sad je kvota 1,00. Znaci prognoza je da je nemoguce da izgubi
(zoran, 31. januar 2016 11:49)

Ne bi trebao da gledas tako sobzirom da kladionice kad je izjednacen mec stave 1.85 na obe strane umesto 2.0. Tako da ovih 1.00 nisu 1.00 nego od prilike 1.07

ZORICA - CANADA

pre 8 godina

...a ja evo placem - od SRECE !!! Isti osecaj, kao da je moj sin osvojio TROFEJ !!!!

Srecno ti NOLE, naj najveci PONOSU !!!!!!! Prelepi nas SOKOLE !!!! Srecna je majka koja te je rodila, i omogucila da i mi uzivamo u TEBI !!!!

oklagija

pre 8 godina

Kod Novakovih meceva najvise mi se svidja dodela pehara i vec pripremljeni specijali po internet portalima o ulasku u istoriju i rekordima.

Doktor

pre 8 godina

ne verujem da cela srbija gleda ovo stvorenje od djovaka. kada plati porez mozda ga i pogledam.. a dokone babetine po komsiluku bih svakako zapalio. platio porez/ne platio. alooo bree. milioni rodjaci!! plati djovace!!!
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (treba biti realan, 31. januar 2016 11:07)

Brate, ti si zreo za ozbiljnu psihološku analizu.Toliko gluposti....!

Marko

pre 8 godina

Ovaj Vilander je svakim danom sve smesniji i smesniji. Coveka uopste nije sramota onoga sto prica. Upravo je rekao da je Marej prosle godine izgubio zato sto je Novak pao, pa je Marej izgubio koncentraciju, a pretprosle kad je palo perce na teren. Sramota.

Даркони

pre 8 godina

Да ли је могуће да је коментатор финалног меча на ртс-у Мијаљевић,а на еуроспорту Бањац?Слушам и не верујем!!!

Challe

pre 8 godina

Ne znam ko komentarise na srpskom Eurosportu, cujem da se zalite na nekog Banjca ali na svedskom je skoro grobna tisina. Tako je bilo i kada je igrao s Rodjom. Milina za gledanje. I slusanje :-)

ZORICA - CANADA

pre 8 godina

...kao sto vec napisah, pocetak meca kao sa Federerom, ni pocelo nije a vec 3 : 0 . Evo ga i sam set se zavrsio kao u mecu sa Federerom - 6:1. GO, NOLEEE, GOOOOOOO..

zinjo

pre 8 godina

Djokovic ima jednu manu...kraci mu je levi zuluf od desnog zulufa.. Dobro pogledajte. To mu je finta da zbuni protivnika. Jos jednom BRAVO MAJSTORE !!!

bobrock

pre 8 godina

Ovi naši na Eurosportu stvarno smaraju a nije ni Mijaljević nije bolji na RTS! Moram priznati da je ovaj Nemac na eurosportu vrhunski i potpuno neutralan!

Zuba

pre 8 godina

Bilo sedam ljutih gusara ostalo je sest. Cekamo 12.titulu.


ps Taman sam pomislio Banjac se smirio kad sam se zbog ovog komentatora na ES vise nervirao nego zbog meca. Nemam SK pa da slusam Viskovica.

nenad rs

pre 8 godina

Vilander je opsjednut Novakom,dosad nisam mislio da ima baš toliki animozitet prema njemu ali ovo jutros što priča nema smisla.Čuj perce ga izbacilo iz takta.

doe

pre 8 godina

Gledam mec na telefonu( orion tv) ruka mi utrne,oci zabolese..Ali srcee, srce kuca ludoooo gledajuci Noleta! Ajmoooo Nole, Minhen ceka 11GS !!! Djokovic Novak

Bata Santos

pre 8 godina

Gledam na Eurosportu sa engleskim komentatorom. Sve kao Murray ovo Murray ono. Kao ovaj lose igra, a ne pominju nijednom kako ga Djokovic ljusti.

Škomi

pre 8 godina

Jadan Endi, da mu se sad teleportovati kući, idemo Nole, nastavi da gaziš. Sad odmor za Nola a i ja ću na gemišt lagano preći, živjeli

Lično i personalno

pre 8 godina

Donja Trnava (nalazi se na putu Topola - Kragujevac, simpatično malo mesto, imamo hladnjaču Milenić) je dočekala 11. GS!

Doctor

pre 8 godina

Да је Мареја погледала срећа у другом сету другачији крај би био
(Рико, 31. januar 2016 12:51)
Da da bilo bi 3:0

NastyB

pre 8 godina

Kao da je neko Nolu posle prvog seta doviknuo : "Daj, lakše malo, platih papreno kartu, nemoj bre da izađemo a da se ni zgrejali nismo". Ne pamtim kad sam sa manje nervoze gledao neki Novakov meč. Pocepa ga prvi set, a onda lagano smanjivanje brzine i intenziteta, a kad je trebalo da se lomi rezultat opet ubaci u petu i čisti sve pred sobom. Baš kao i u trećem setu, kilavi i razvlači, a u taj brejku kao mašina, onda opet opuštanje na 6:1 u TB kad je već svakom bilo jasno ko osvaja.
Jednostavno, trenutno Novak nema konkurenciju. Toliko je iznad ostalih da i kad mu ne ide najbolje i kad se opusti lagano dobija drugog igrača sveta. Samo da se ne povredi, Federerov rekord će ubrzo biti premašen...

tuga

pre 8 godina

nikada se vise nece roditi ovakav covek i sportista!!!
hvala ti za sve legendo i da nam budes zdrav da bi mogli jos 5 godina makar da uzivamo

SMILICA

pre 8 godina

Tooooooooo No1E, SOKOLE!!!
I RODI MAJKA JUNAKA
I RODI MAJKA ĐOKOVIĆ NOVAKA!

No1E,TI SI NAŠE SUNCE
I NAŠA ZVEZDA DANICA
SAMO NEBO TI JE GRANICA.

NAŠ PONOSU I DIKO
NE MOŽE TE POBEDITI NIKOOOO!!!

U SRED AUSTRALIJE
SRPSKA TROBOJKA SE VIJE
POBEDIO No1E CAR SRBIJE.

KAKO JE POČELA 2016.OVA
BIĆE GODINA IZ SNOVA

NЕКА OKO TVOGA VRATA
ZASIJA OLIMPIJSKA MEDALJA OD ZLATA

No1E, TI SI NAŠ PONOS I DIKA
JAČI SI OD ČELIKA.


ŽIV I ZRAV NAM BIO
2016. SVA 4 GS OSVOJIO!

NEKA ZASIJA
ZLATNA MEDALJA IZ RIJA!

VOLI TE TVOJA SRBIJA!

A

pre 8 godina

Kada je Mats izjavio kako Novak nije ništa posebno...setih se Balaševićevog komentara kada su mu rekli da ne zna da peva,već samo recituje:"...pokazalo se dovoljnim...":-)
I zaista...osim u prvom setu Novak danas nije bio ništa posebno...za svoje standarde...a ostatku ATP tura ostaje da razmisli zašto je to za sve njih više nego dovoljno:-)

Rokatanski

pre 8 godina

Samo skromno i svaki meč kao da je najvažniji. Bez kalkulacija i otvoreno, pa šta bude. Pozitivan skor protiv Nadala i Federera u toliko mečeva mnogo znači. Šampione, pozdrav!

kris

pre 8 godina

Ljudi moji,ja imam 42 godine,ne baš pune,sto briga i problema,nešto sam i prehlađen,muka mi što moram sutra na posao(radio i u subotu),ali kad ovaj čovek pobedi(a stalno to radi)ja cvetam i osećam se kao leptirić kad poleti i sve mi nešto lepo i veselo!

Bata Laki

pre 8 godina

Pu pu pu... Da nam čukun-unučići za neki` sto godina pohađaju školu Heroj Novak Djokovic (do koje se stize Noletovim Bulevarom ili Sparta Avenijom). I to u svakom gradu Srbije.

Joca

pre 8 godina

Imam jednu ideju, ne znam koliko je izvodljiva, ali vredi da se proba.
Svi na Roland Garros 2016. To posebno vazi za nase ljude u Francuskoj.
Ko god moze, na bilo koji od Novakovih (i ostalih nasih tenisera i teniserki), meceva, uz obavezno nosenje nase zastave.
A u finalu, tribine da obojimo da se Noletovom protivniku zaledi krv u zilama (naravno, ako te ne bude Vica).

golub pismonosa

pre 8 godina

Ja razumem da neko navija za recimo Federera, ali da istovremeno navija i za Nisikorija, Simona, Marija, Wavrinku, .... e to ne razumem. Zao mi je vas koji ce te i danas morati da izmisljate neke razloge kako bi Djokovica predstavili losim.

Moljac

pre 8 godina

Endi udavio igru, Nole odigrao najlošije do sada, i, opet, utepao ga ko zeca Rodžera! Šta bi tek bilo da je odigrao dobro?

Čestitke i Borisu Bekeru na 12. GS tituli, 7 kao igrač, 5 kao glavni trener. Moraće Nole da pređe u trenere po završetku karijere ako hoće da ga prestigne (kornjača ide istom brzinom kao Ahil).

Sesilije

pre 8 godina

A o"kuma" samo tacna. Nole, gde ce ti dusa!? HAHAHAHA.

Da, hahahaha cetri puta. Nema prijateljskih poraza. Nema sentimentalnosti u sportu. Gazi, peglaj, peri, deri, lesi, osvajaj turnire dok mozes Nole. Nikada ne kazi DOSTA. Pobeda je jedina sto ce ti se racunati u ovom surovom svetu.
Bog te blagoslovio momce. Ljubi te moja keva, ja i moja cela familija.

Baghdatis_fan

pre 8 godina

Ja sam ubedjen da Federer i Mirka teze ovo prezivljavaju od Marija i njegove supruge :).. Krokodilske suze Federera u 4 zida hahaha jer zna da Nole gazi ka 18-20 GS titula i titule GOAT-a.

Bravo Nole ZGAZI IH SVE I NE ZALI IH !!!

v

pre 8 godina

Samo da se upisem. Fenomenalno. Dugo nisam mirnije odgledala jedno Novakovo finale. Idemo dalje.

Utisci:

Novakovih je beton ''potapsao'' 12 puta. Suptilno je najavio napad na sledeci slem. Novak je u poslednje vreme doktorirao kako da odgovori na sve podvale i na tome mu cestitam.

Vilander nije mogao da doceka da zavrsi emisiju. Nema intervjua sa terena. Cela emisija je jedna velika zalopoljka kako je Endi trebalo da igra. Kaze Novak nije nista posebno. Ja kazem da njemu ne treba nista posebno, covek je miljama ispred ostalih. To boli naseg Maca, a ja uzivala. Novakovi glasni navijaci su odradili sjajan posao. Sto se kaze, sipali su mu so na ranu.

Idemooooo.

Equilibrium

pre 8 godina

Svaka čast. Izuzetan u svakom smislu. Ali... braćo Srbi i sestre Srpkinje, shvatite već jednom da je on najbolji ne zato što je Srbin, već zato što je ceo svoj život, sve svoje vreme, sve noćne izlaske, sva da dangubljenja, sve ono što svi mi, "ponosni" Srbi, upražnjavamo u KOLIČINI, sve je to podredio ličnom uspehu i usavršavanju. Hajde da, u sebi pronađemo, makar malo, deo te želje, VOLJE i vere (ne, ne...ne u Boga, već u sebe) i da budemo, ako ništa, onda malo, samo malo, bolji ljudi.

Dragab

pre 8 godina

Bravo B92. Gledam broj komentara kod Vas i na blicu i prednjačite što mi daje nadu da ste na pravom putu da ih svrgnete. Nemojte nikada da. budete žuta štampa. Čestitke Novaku

dragan

pre 8 godina

Eurosport stavio glasanje koje je u toku, ko je najveci teniser.
http://lebuzz.eurosport.co.uk/polls/vote-whos-the-greatest-mens-tennis-player-of-all-time-10519/
Sve da umanje Noletov uspeh.

Владо Бања Лука

pre 8 godina

Мареј мора бити задовољан са финалом и часним поразом. У четвртфиналу је могао изгубити од Бернарда Томића да је овај био концентрисанији, а полуфинале је прошао само захваљујући Раонићевој повреди. Апсолутно заслужено је Ђоковић подигнуо шампионски пехар...

Sinisalazic

pre 8 godina

Pratim tenis trideset god.Siguran sam da ovakva dominacija nije vidjena nikad.Sta je bilo prije stvarno neznam al proteklih tridesetak godina nije vidjeno nista slicno ovome sto radi Novak Djokovic.17 finala zaredom,od toga 13 titula,strasnoo!!!Samo Novak zna gdje je granica,a mi mozemo samo da nagadjamo i da mu pozelimo puno zdravlja i da ga povrede zaobidju.ZIV I ZDRAV NAM BIO NOLE.

Ponosan na premijera

pre 8 godina

Sve čestitke za našeg Noleta. Kako je lagano pobedio drugog i trećeg tenisera na svetu. Ipak ako želi u naprednjake moraće da pobedi i prvoplasiranog.

Boki

pre 8 godina

Nole je danas igrao solidno uz ocajan servis a uspeo je da broja 2 pobedi sa 3:0,ja stvarno nevidim nacin da on neuzme sva 4 GS u sezoni!!!Novak kad je u zenitu ili blizu toga nemoguce mu je uzeti vise od gema(Finale sa Nadalom,prva dva seta sa RF,prvi sa Marejom)...mislim da on ubija svoje protivnike posle prvog brejka,jednostavno covek i kad lose igra on je uvek bar na 40:30..uvek pritisak!!!Najjaci defanzivac u istoriji,ritern mu je vanzemaljski,psiha vrhunska,bekend top 3 u istoriji...usao je u glavu svim teniskim legendama!PRE GODINU DANA SAM NAPISAO DA CE NOVAK DJOKOVIC NA US OPENU 2017 POSTATI IGRAC SA NAJVISE GS TITULA...SAD SAM UBEDJEN U TO!!!

Niksicani tresnja visnja

pre 8 godina

Niksicanin u Grenoblu od ranog jutra bistri analize i ceka titulu Sokole!
Bogomi se mora potrošit' za taj Roland Garros...

Ивана

pre 8 godina

Морезмо фаца левел- напад хемороида трећи дан. Надам се да госпођа Мари не гледа, породиће се од муке.

Laza

pre 8 godina

Vidi bre ljudi komentarisu komentatore i veruju u neke teorije zavere. Daj bre izadjite vise iz tog Srpskog Mentaliteta, srecom Novak ga nema.

Toto-ko-tunjo

pre 8 godina

Opet ce krenuti strucni skupovi sa temama "Kako ga skloniti?", "Suni sok da se okliza!", "Sibni mu grip putem peskira!", "Sve je namestio pa i ove pobede."...

НК

pre 8 godina

idemo Marej ti si nas Crnogorac!
(e viva, 31. januar 2016 12:57)

Каква си ти ријетка аветиња, само нека си здра'о.

Kiwi1981

pre 8 godina

Bravo Novace! Samo se fokusiraj na GSove.... Istorija je tako blizu i da svima pokazes da si najbolji teniser, u inat svima koji to ne zele (velikoj vecini). Srusi mit velukog Rodzera. Srecno u nastavku najbolje sezone u istoriji ovog aporta :-)

Nenad

pre 8 godina

Pitao bi neke osobe koji pod isti imenom postavljaju negativne komentar na vesti vezano za Zvezdu i Djokovića da li sebe smatraju Srbima? U velikoj Britaniju ni jedan navijać ne gleda za koga navija Mari oni podržavalju jer je njihov. Britanska medija pokušavao sa lažnim vestima da ometa Noleta da ne on bude No1. Da li ikad Mari izašao pred javnost i rekao da to nije istina -nikad. Ja sam zvezdaš a nikad ne bi navijao protiv Troickog jedino ako ne igra protiv Novaka jer on je naš.
Bravo za veliku pobedu Djokovića jer danas nije samo pobedio Marija nego pobedio u psihološkom smislu medijski rat.

masterkg

pre 8 godina

Neka bude 11-a , neka se nastavi naš san o velikom GS (sva 4 GS plus Olimpijada ), neka dodje do 20 GS minimum i 350 nedelja na prvom mestu, neka osvoji Sinsinati i dodje do 45 mastersa minimum i sve ti uz poštovanje istinskih velikana tenisa Fedrera, Nadala, Mareja i ostalih .... Srećno Nole, sokole naš ...

bubakarbari

pre 8 godina

Vilander naravno u svom stilu : "Niko nikada nije izgubio 5 finala, zena mu je trudna, tast mu je dobro, brat mu je osvojio titulu u dublu, mozda je bas ovo prilika za mareja" .

Shonne

pre 8 godina

Dva minuta sam gledao na RTS-u i prebacio na eurosport. Ne mogu da verujem da komentator na RTS-u kaze na prvi brejk Noleta: "Evo Marej je isto ovako izgubio prvi gem na svoj servis od Raonica pa posle dobio set 7:5". Daj bre mislite malo glavom nemojte samo lupati!! Kidaj ga Nole treba da usisavam stan od pola 12!!

nn

pre 8 godina

zeleo bih da Nole napravi partiju,izadje na izbore i postane nas Premijer,da rascisti ove bande ovde i konacno povede Srbiju u bilju buducnost....

прозорљив у прошлост :)

pre 8 godina

Антартик и девета неоткривена планета чекају 11.слем :) :) :) :)

Korleone

pre 8 godina

Došao sam s osmijehom da gledam finale i uživam, ali ovaj komentator me toliko iritira da bih sad najradije bacio tv kroz prozor...

Toto-ko-tunjo

pre 8 godina

Ha, ha, velika cetvorka!? A drugi i treci teniser odrani sa 6:1, 6:2, sto se setova tice ne mogu da se muceni dokotrljaju do cetvrtog, da ne govorim o petom. Nego, sta kazu savetnici? Ne valja, a?

Melenci

pre 8 godina

jedino sto je Endi uspeo to je da Noleta uvuce u "mrtvilo",tako da nije pobedio mnogo ubedljivije.Ali,vreme je za slavlje,cestitke Noletu,najbolje i najlepse na svetu mu zelim,da jos dugo dominira svetom tenisa!Da svet mora da mu se divi,kao mi!

Don Quijote

pre 8 godina

Moram priznati da nikada mirnije nisam odgledao Noleta. Cak je i Endi koji je nervozan psuje, lomi rekete i divlja, bio miran kao buba. Znao i sam sta ce biti.
Napred Nole samo napred Nole tebe Srbi vole.
Sa nestrpljenjm cekamo 12!

Igor

pre 8 godina

Imam neki čudan osećaj da će naš Nole ovu godinu završiti na koti od 13 ili 14 grend slemova... A onda, Rodžere čuvaj se, jer ja mislim da će ovaj momak dogurati do 20 titula na najvećim turnirima!!! Ali stvarno to mislim!

Struki

pre 8 godina

Bravo majstore,e sad ko hoce moze da pogleda moj komentar posle meca sa Simonom...Napisao sam da ce Novak do kraja turnira izgubiti maksimalno 2 seta,a on covek izgubi samo 1,ha,ha,ha. Jednostavno svaki put na AO Novak ima jedan mec gde malo slabije odigra ali posle toga sledi ciscenje...Jedino je Wavrinki uspelo da ga dobije u cetvrtfinalu,pa je kasnije i osvojio AO! Jos jednom sve cestitke Novaku i neka samo nastavi ovako da nas uveseljava! Pozdrav svima! PS. Onog Vilandera nema potrebe komentarisati,covek je "bolestan",nije mu lako!

shandonjito

pre 8 godina

Cestitke Noletu! Moskva docekala 11-tu!
Citat ruskog komentatorac na Eurosportu:
"Endi ide po terenu i prica sam sa sobom. Takve ljude cesto srecemo po autobuskim stanicama!"

Svete

pre 8 godina

teca rasa

Bar danas preskoci odgovore na razne besmislene komentare kojekakvih susjeda i domacih izroda, pusti ih neka cvile na miru !!!
Prvi i osnovni cilj za jednu sezonu je ispunjen i to u januaru ne moze bolje, sada moze na miru da odigra narednih 5 turnira i onda napad na RG i 4.GS titulu u nizu. Pogledajte pazljivo celu Djokovicevu konferenciju, Rodjinim rekordima se ne pise dobro.
Bravo Djoleee !

Zeljko

pre 8 godina

Ljudi ajmo (ko je u finansijskoj mogucnosti) da se organizujemo za Roland Garros iz svih krajeva sveta i da organizovano kupujemo karte, da budemo kompaktna grupa koja ce podrzati Novaka i pomoci mu da osvoji RG, mnogo bi mu znacila podrska, tamo je gotovo nikad nema.. Vreme je da osvoji RG,a mi koji ga volimo moramo mu pomoci. Ako mogu komsije Bugari da se organizuju i ludacki podrzavaju Dimitrova onda mozemo i mi, pa ima nas svuda u svetu. Ajmo neki predlog za pravljenje dogovora, da oformimo neku grupu, mozemo preko fejsbuka da se dogovaramo, ako neko ima neki predlog neka iznese ovde, a moze i Sasa Ozmo da ucestvuju i pomogne nam u organizaciji, znam da on to moze. Ja cu poceti da stedim za kartu, nisam neki bogatas, zivim skromno, ali cu za kartu nadam se sakupiti dovoljno novca. Mogao bi Ozmo i da napise tekst o cenama (prosecnim) karata i da pokusa preko svog bloga da nam ponudi informacije koje on ima, mnogo bi pomoglo. Ajmo ljudi da oformimo grupu od 300, 400 ljudi, da stvaramo istoriju zajedno sa Novakom!

pragmatic

pre 8 godina

Vilander je promenio odnos prema Novaku, a to se vidi i iz njegovih izjava (koje mnogi pogresno shvate):

1. Tacno je da Novak nije danas igrao svoj najbolji tenis, ali je ipak to bilo dovoljno za pobedu u 3 seta! Slazem se! To samo dokazuje na kom nivou igra.

2. U pravu je kada je rekao da je veoma upecatljivo bilo kako je Federer igrao, i mnogi su ga vec videli kao osvajaca 18. Grand Slam-a. Ali onda je dosao do Novaka, koji ga je razbio u polufinalu. To je jos jedna ogromna pohvala za Novaka, jer dokazuje da je bez premca sto se tice nivoa igre.

3. Rakao je da su i Federer i Nadal zapravo unapredili svoju igru (Federer: servis, bekend i nesto bolji volej), a da to ipak nije dovoljno da pariraju Novaku.

4. Ranije je rekao da je nivo Novakove igre najvisi ikada u tenisu, i da ne postoji igrac koji bi mogao da dobije Novaka kada on igra na 100% mogucnosti. Kasnije je to ponovio i Nadal posle poraza u Dohi.

5. Rekao je da je Novak najkompletniji igrac ikada, i da nema slabosti.

6. Posle polufinala sa Federerom je rekao da Nole ima pozitivan skor sa svom cetvoricom velikih protivnika, i da je vreme da pocnemo da mislimo o Novaku kao o "najvecem svih vremena" (naravno broj Grand Slamova, broj nedelja kao br. 1, broj zavrsenih godina kao br. 1,broj mastersa i broj titula nije jos dostigao).

Sve ovo ce, daj Boze, dostici i prestici (osim verovatno broja turnira).

Samo da ga zdravlje i sreca sluze, i eto njega za 2-3 godine na samom vrhu u vecini kategorija.

Wolff

pre 8 godina

Ipak da dodam likovima koji nas prozivaju(mislim na nas beogradjane) mi ovde radimo i to puno zato i nismo mogli da gledamo meceve do finala. I da dodam ni na jednom transparentu u publici nisam video Beograd vec razne druge gradove iz nase lepe Srbije.
A i sto ne bi stigli do 2000 postova

Рајко Четник

pre 8 godina

Једина ствар због које Ноле до сада није освојио Ролангарос је то што Ноле није играо агресивно на овом турниру.
НОЛЕ НА ПАРИШКОЈ ШЉАЦИ МОРАШ БИТИ АГРЕСИВАН И ОСВАЈАШ ОВЕ ГОДИНЕ ЖИВОТНИ ГРЕН СЛЕМ.

darko

pre 8 godina

Marej je mozda u zivotnoj formi, ali dokle ga dzri psiha igra dobro, jeste defanzivno ali dobro. Kad pukne, tone kao titanik, i to je ogromna prednost Djokovica.
Ako Djole povede sa dva nula, mislim da Marej onda nema ni teoretsku sansu.
NAPRED DJOLE!!!

Pale

pre 8 godina

Ajmo kralju sve je spremno za novi GS, cela Srbija je uz tv... Svi bre gledaju, baba Mica, cica Bane, mali Mare, ma bukvalno svi... Mnogi ne znaju ali ti imas najjacu i najiskreniju podrsku van terena u istoriji individualnih sportova... Dominiraj i ulepsaj nam jos jedan dan. Hvala.

ajde

pre 8 godina

Dobar naslov. Marej se upišao. Nadao sam se makar malo većem otporu. Rutinska stvar će biti u preostala 2 sata. 3-0 ( 6:1 , 6:2 , 6:3)

BašDejan

pre 8 godina

ja mislim da niko nepriča o novaku zato što igra savršeno, ne treba mu ništa dodati ni oduzeti.
svaki komentar na njegovu igru je suvišan. možeš samo navijati za njega ili biti protiv njega. da svi navijaju za njega ko bi bio protiv? i ne bi bilo tako zanimljivo! što su više protiv,to će slađa pobeda biti.:)

Bokius

pre 8 godina

Sedim u hotelu iza nekih iz UK... Nisu Englezi, mozda Skoti ili Irci, vidjam ih zadnjih par dana, veseli ljudi. Drze se ljudi za glave i ćute... nekako mi ih zao ;)

bagzi

pre 8 godina

Bogami bice cupavo. Mari servira kao iz topa a i bekend mu je bas dobar. Deluje da jace udara, samo ne znam koliko ce uspeti tom silinom.

chupavi

pre 8 godina

ATP lista bi trebalo ovako da izgleda:
1. Đoković
... (ovde ili prazno ili Đoković)
8. Mari
9.Federer
10.Vavrinka
itd...
Nole najbolji si, samo rokaj!

Vladimir

pre 8 godina

Zivim u Rumuniji i pratim mec na Eurosportu sa rumunskim komentatorima. Kazu "podlegao je Mari pritisku, svi su mu rekli da su mu sanse vece nego ikada, a i mo smo to verovali". Strasno koliko su svi nerealni i nece da priznaju nadmocnost Novaka..

Gaga

pre 8 godina

"Pre 45 minuta sam rekla DA u opstini.
Udala sam se.
Ali ako Nole hoce ja cu sve da ponistim.
Nole VOLIM TE.
MNOGO TE VOLIM.
(Marija, 31. januar 2016 11:48)"

Ne preteruj, djuskaj mala i cekaj prvu bracnu noc ...

chat: nick:

pre 8 godina

Jedan zanimljiv statistički podatak: 1. kolo Nadal gubi od Verdaska, 2. kolo Verdasko gubi od Dudi Sele, u 3. kolu Selu pobjeđuje Kuznjecov. U osmini finala Kuznjecov gubi od Monfilsa, četvrtfinale Monfils gubi od Raonića. Raonić gubi polufinale od Mareja a sta bi trebalo da bude u finalu prosudite sami. Pozdrav!

Dejan

pre 8 godina

Најлепши поклон мом сину за рођендан. Хвала Ноле најбољи си а ми смо уживали. Велики поздрав из Норвешке од фамилије Младеновић.

Filip

pre 8 godina

Iskrene čestitke iz Dalmacije jednom od najvećih u povijesti. Tako lako, dominantno, nepobijedivo. Peto uzastopno finale na Grand Slamovima, pa ne mogu vjerovati ! Najveći sportaš kojeg ste imali.

tata

pre 8 godina

Svi su ocekivali da Endi posle osvajanja Davis kupa osvoji i AO, ali izgleda da je kao i Muja dobio samo BOJU, a za duzinu izgleda treba nesto drugo!

lavleo

pre 8 godina

Savetujem naucnicima iz celog sveta da sto pre pronadju neku nastanjenu planetu u svemiru da bi nas Nole imao sa kim da igra tenis jer ovo stvarno bre..... mislim sta reci.
Bravo Novace najbolji si za sva vremena!!!

Pele76ers

pre 8 godina

Drago mi je videti da su igrači pored Novaka postali bolji ljudi, to je pobeda nad pobedama. I nadam se nešto što će i ljudi svuda u svetu početi da pokazuju, da ima nade za ovu planetu

Lynx

pre 8 godina

Ono kad Vilander pita reportera zašto Murray nije pobijedio, a ovaj se pravi stručnjak? Ko je on uopšte? I onda reporter kaže kako je Andy mogao biti puno bolji, a Mats kaže, slažem se, a samo što ne zaplače. Ko da mu je Andy rod rođeni. Inače ova Barbara Schett je Milf par exelans.

oz

pre 8 godina

bravo Vilanderu....najveci si strucnjak ikada,j...te federer vise.......ladno izjavi posle finala da je njemu najsvetliji trenutak na AO igra federera....

.

Danilo

pre 8 godina

Čitam egzaltirane komentare i dumam: Kada bismo neđto naučili od Novakove staloženosti i zrelosti -onda bi ova zemlja bila drugačija.

shibicar

pre 8 godina

Novak Djokovic je trenutno za sve igrace Nikola Tesla.Toliko ispred i mentalno iznad svih.
DJOKA NESALOMIVI ;-) :-D
Al'sam iskomentarisao ovo,pa svaka mi dala...

pedja

pre 8 godina

http://lebuzz.eurosport.co.uk/polls/vote-whos-the-greatest-mens-tennis-player-of-all-time-10519/

glasajte ne dajte da lobisti budu bolji glas za Noleta !

Veliko priznanje!

pre 8 godina

Dokovic je na putu da dobije jos jedno veliko priznanje. On trenutno zauzima visoko drugo mesto, iza Federera a ispred Nadala i Samprasa, u izboru za najboljeg tenisera svih vremena koja je u toka na Eurosport-u.
Link:http://lebuzz.eurosport.co.uk/polls/vote-whos-the-greatest-mens-tennis-player-of-all-time-10519/

natasa

pre 8 godina

Malo se zabavljam citajuci ove
komentare al me nasmijao jedan sa portala Vjesti CG Marej rekao da ima tajni plan da pobjedi Djokovica... e mrco eto tebi posluzavnik za kafu a zna se kome ide vrc za vino.

Svete

pre 8 godina

teca rasa

Bar danas preskoci odgovore na razne besmislene komentare kojekakvih susjeda i domacih izroda, pusti ih neka cvile na miru !!!
Prvi i osnovni cilj za jednu sezonu je ispunjen i to u januaru ne moze bolje, sada moze na miru da odigra narednih 5 turnira i onda napad na RG i 4.GS titulu u nizu. Pogledajte pazljivo celu Djokovicevu konferenciju, Rodjinim rekordima se ne pise dobro.
Bravo Djoleee !

Zeljko

pre 8 godina

Ljudi ajmo (ko je u finansijskoj mogucnosti) da se organizujemo za Roland Garros iz svih krajeva sveta i da organizovano kupujemo karte, da budemo kompaktna grupa koja ce podrzati Novaka i pomoci mu da osvoji RG, mnogo bi mu znacila podrska, tamo je gotovo nikad nema.. Vreme je da osvoji RG,a mi koji ga volimo moramo mu pomoci. Ako mogu komsije Bugari da se organizuju i ludacki podrzavaju Dimitrova onda mozemo i mi, pa ima nas svuda u svetu. Ajmo neki predlog za pravljenje dogovora, da oformimo neku grupu, mozemo preko fejsbuka da se dogovaramo, ako neko ima neki predlog neka iznese ovde, a moze i Sasa Ozmo da ucestvuju i pomogne nam u organizaciji, znam da on to moze. Ja cu poceti da stedim za kartu, nisam neki bogatas, zivim skromno, ali cu za kartu nadam se sakupiti dovoljno novca.
Mogao bi Ozmo i da napise tekst o cenama (prosecnim) karata i da pokusa preko svog bloga da nam ponudi informacije koje on ima, mnogo bi pomoglo.
Ajmo ljudi da oformimo grupu od 300, 400 ljudi, da stvaramo istoriju zajedno sa Novakom!

Mr

pre 8 godina

hahah gle ovi sa pricama o porezu , samo dno drustvene lestvice, nije mi jasno samo otkud internet uopste ovom izdajniku , vrati se u rupu iz koje si izasao, Nole je uradio vise za Srbiju nego sto ces bi ti za milijardu godina placanja poreza na platu od 300 eur

Serdar brz titule

pre 8 godina

Kako sam srećan kad Nole dobija. Jednostavno je klasu iznad svih igrača trenutno. Samo da ostane zdrav i da postane GOAT (najbolji ikada) što on po meni već jeste. Živ nam bio Nole. Čekamo 12-tu.

pekipfc

pre 8 godina

U ovom sportu se samo noleta pita,ako hoce pobedu,ostvarice je,sad je valjda svima to jasno.Tako treba da nastavi,a ne da ostalima pusti neki trofej.Deri Nole ne pustaj im nista!

Veki

pre 8 godina

najjači su mi ovi sa pričom da ne plaća porez... Zašto bi plaćao porez? Ova država mu apsolutno ništa nije dala niti pomogla. I sav novac koji zaradi zaradi u inostranstvu. Ova država treba njemu da plati jer je promoviše na najbolji način. A i Novak dosta novca daje u dobrotvorne svrhe, bolje i tako nešto, nego da milione plati na ime poreza koje bi ovi naši hoštapleri potrošli na 13-te plate, 14 tople obroke, službena vozila, i poslovne pratnje.

Lik

pre 8 godina

Vrhovni, apsolutni Bog. Šta drugo reći.

Nisu mi jasni ovi što kukaju za porez, u državi Monako (gde Nole inače živi i boravi) nema poreza na dohodak građana a poreze na nagrade već mu apciguju pre isplate, zavismo od države gde je osvoji.
Ne verujem da se brinu za Monako, e jedino ako ne misle da bi Srbija trebala da dobije nešto od te zarade za šta apsolutno nema osnova ni po kojoj tački ni našeg a ni međunarodnog prava.

Grabovac,Blatiste,Risovske bare!

pre 8 godina

Cetvorica likova koji cine ovaj zivot lepsim i zabavnijim su: Johnny Stulic, Angus Young, Michael Jordan i naravno nas Nole! Legendo ljudska,svaka Ti cast! Da si nam ziv i zdrav i radovacu se Tvojim uspesima ubuduce kao da si mi brat! Uzivaj u ovoj pobedi sa svojom porodicom,zasluzio si!

TESLA

pre 8 godina

Nakod duzeg vremena imam pozitivnu tremu kada gledam novaka. Pre 6,7 godina jer je bio pocetak proboja na prvo mesto, a sada jer igra za istoriju, igra da postane najbolji u istoriji.

Mali

pre 8 godina

Igraci na polovini zagrevamja,a mister sa rts-a je vec izneo toliko podataka da me je smorio izgleda cu opet morati paliti komp i traziti neki link pa makar i na arapskom.

Shonne

pre 8 godina

Dva minuta sam gledao na RTS-u i prebacio na eurosport. Ne mogu da verujem da komentator na RTS-u kaze na prvi brejk Noleta: "Evo Marej je isto ovako izgubio prvi gem na svoj servis od Raonica pa posle dobio set 7:5". Daj bre mislite malo glavom nemojte samo lupati!! Kidaj ga Nole treba da usisavam stan od pola 12!!

pripravnik

pre 8 godina

ne znam sto vas cudi taj napaceni vilander i ostali pacijenti.novak jednostavno mora da igra svoju igru i nepobediv je,a ostali moraju da spremaju taktike i izvode kerefeke da bi imali sansu sa pobede

Ale

pre 8 godina

Joj, za sad jako dosadan tenis i težak za zivce. (1:1 u drugom setu). Samo čekaš ko ce izbaciti u aut ili pogoditi mrezu. Idemo Nole!

Banjaluka ceka 11-tu

pre 8 godina

evo link za live http://live.batmanstream.com/streaming/free-live-video-streaming-djokovic-murray-rod-laver-arena-tennis-australian-open-2016-238411.html, volimo te care!!!

mc 911

pre 8 godina

Ozmo molim te pitaj kompleksasa Vilandera zasto uvijek u najavama Noletovih meceva vise prica o Noletovim protivnicima, a nerijetko se desi da Noleta uopste ne spomene. Tu nema dileme vise...

Kol

pre 8 godina

Meni smor da gledam ovog Mareja prenemaze se kao neka tetkica ceo mec, uvek tako igra, a kako je Novaku mogu samo da zamislim! Naporno je ali dobija Novak ili 3-0 ili 3-1!

Vatra

pre 8 godina

Prošli put kad je Nole igrao sa Federerom bio sam na plivanje i čim sam izašao iz bazena gledam rezultat, Nole pobedio.
Idem ponovo da se isplivam.

tv 1000

pre 8 godina

Prosle godine je Novak.bio napadnut da je na nesportski nacin pobedio marija. Kao glumio povredu i ostalo. Kako su jadni britanski mediji sa sve njihovim ljubimcem

Elefterios

pre 8 godina

I ovaj jumko ga je baš smorio, baš me zanima ima li čime drugim da se bavi u životu, nađi bre devojčicu/dečka (po izboru) uživaj malo u drugim stvarima.

pronicljivi

pre 8 godina

Charapan
A šta si očekivao, da pevaju i igraju. Super su prenosili ceo meč, samo reči hvale za Noleta, nisu padali u euforiju kada je Mari bio u naletu. Samo superlativi za Noleta.

Љуба

pre 8 godina

Чека се титула у Орланду.У току је трећи сет али време да се честита нашем Нолету...Свака част, мој наклон...П.С.Нолета за доживотног председника...

nem

pre 8 godina

mozda je ova zemlja u q. i ovde je sve katastrofa i nikad nece biti normalno kao u razvijenom delu sveta ali vala zato imamo jednog novaka i humor kao niko drugi :V

Arthur Dent

pre 8 godina

Titulaaaaa titulaaaaaa, slavice se titulaaaaaaaa....jbt kako sam srecaaaaaannn, urlam a matori kenjac od 36 god. Eeeeeee Sarajevo i vascijeli svijet docekao 11-esticu. Idemo dalje

Srdjan

pre 8 godina

Mentalna gromada je ovaj nas Nole! Za razliku od njega, Mari je mentalna katastrofa!
Bravo i samo bravo, nista drugo nemam sta da kazem!

Markoni

pre 8 godina

Svaka cast Nole,obradovao si po ko zna koji put ovu zemlju i ovaj narod.Sto se same igre tice,mislim da Nole nije igrao leprsavo kao protiv federera,i ovo je mozda njegovih 65-70% mogucnosti.I cini mi se da mu Marej najmanje lezi od te top 4,bez obzira sto sa njim ima najbolji skor.Ali i pored toga,da je nepobediv jeste,da je najbolji jeste...I sto je najvaznije,SRBIN je od glave do pete.

zika

pre 8 godina

Padaju rekordi. Nole otisao u sam vrh svetskog tenisa izjednacio sa borgom i lejverom a nole ce jos osvajati. Mi nismo ni svesni kakvog sportistu imamo.

Outsider pravi

pre 8 godina

Batajnica docekala jedanaestu! Bravo ziva legendo, neverovatni, jedinstveni, neponovljivi Novace! Nadahnjujes i zaduzujes, ti skromni sampionu iz nase male napacene zemlje! Keep goin'...

prof.

pre 8 godina

Овде људи ладно мисле да Новак слабије игра. Не знам да ли схватате да човек не жели да се публика смори, ко ће доћи на његов меч?!

manuginobili

pre 8 godina

Ali kakva "proslava" Noleta,haha,kao da je osvojio Umag...najveci znak dominacije,just another day in the office-jos jedan GS :),ja mislim da to najvise boli sve ove hatere..i jos nesto-kakav je da je,ali pravicemo mi Rogera od blata,sa njim je barem zanimljivo koliko toliko...bravo Nole,pocelo je odbrojavanje-jos sest do Rogera,vise niko ne treba da sumnja ko ce na kraju karijere biti najbolji ikada!...i dok ovo pisem-rece ovaj neki-dobar vikend za NJEMACKI!!?? tenis,pa ne mogu da vjerujem,dosta vise!!!!!!!

casa polu puna ili polu prazna

pre 8 godina

Pise kod vas u tekstu da je Mari postavio negativan rekord. Pet izgubljenih finala u jednom Grand Slemu. Znate kako, ipak je uspeh biti 5 u finalu jednog GS. Bravo Novace!

nepismeni svete..

pre 8 godina

Svi bi vi voleli servis Karlovica,volej Federera,spin forhend Nadala,bekhend Novaka itd itd u Novakovom telu i da sve pomete s nulom...ali ne ide to tako a pogotovo preko tv , mentalno - takticki se igra sport danas a to ne razumete i nikad necete.
Jedno je jasno stvorili su MONSTRUMA
UNLEASH THE BEAST !!!

nicim#izazvan

pre 8 godina

Kako mene nNole fascinira u tome da se svakom igracu prilagodi kao kameleon tacno zna kako treba da igta protiv svakoga, a sto se njega tice on je jedini teniser koji nema slabosti u igri, a sto se tice Mareja nekako mi ga je zao ali svakako su mi drazi Noletovi uspesi. Stecno Nole.????

nadrealizam

pre 8 godina

Gledao sam mec preko livestream-a, britanski eurosport, i nemogu da verujem koliko su ljudi spremni lagati sebe.
Idiotsko komentarisanje, operisano od bilo kakve veze sa realnoscu, postajalo je na momente smesno.

- Pri rezultatu 1:0 u setovima i 6:5 u drugom setu :
Parafraza : Mari se nalazi u odlicnoj poziciji, iako to na prvi pogled ne izgleda tako, jer ukoliko uzme servis Djokovicu i dobije tie-brake, totalno ce demolarisati protivnika

- 2:0 u setovima i brake prednosti u trecem za Novaka komentator govori kako Mari poseduje vecu raznovrsnost u igri i uz relativno bezgresan tenis mozda moze i do preokreta.

Kakvi diletanti.:-)

Bravo Novace, treba biti prvi u svetu, pa makar to bilo u klepanju zutih loptica.:-)

Stara kuka

pre 8 godina

Bravo Nole!Australija je tvoj teren.Sad mi je jos vise krivo za one nesrecne poraze od Nadala na RG i dva poraza na USO od Nisikorija u polufinalu i 2012 od Mareja u finalu.Da je to osvojio a mogao je imao bih realne sanse ne samo da stigne Federera po broju GS titula,vec i da ga prestigne pa cak i pobegne na 3,4 vise.Srecno na RG!

Sasa

pre 8 godina

Sramotno je sta je sve Murray govorio tokom meca. Ko zna engleski cuo je.
I to mi je neki sampion........
A Noke mu pozeleo sve najbolje za rodjenje deteta.
E znog toga neko ima 11 titula a neko 2

Zlatne ruke sinko

pre 8 godina

A vilander u depresiji, od 20 minuta emisije, minut ipo je pricao o Novaku. Kako je lik pakostan i ljubomoran! Zato Nole gazi sve redom, u inat zapadu!

Kika

pre 8 godina

Prvo sve čestitke Novaku.
Gledam Wilandera i Koreču, ne mogu da verujem onome što čujem. Oni pričaju o Endiju, o tome kako je sjajno igrao, pa imao teške trenutke na ovom turniru. Recite samo jednom Novak Đoković je jednostavno u ovom trenutku najbolji. Čak je Wilander u celu priču opet ugurao Federera.
Novače svaka čast i duboki naklon. Razaraj.

konfučije

pre 8 godina

Čestitke Novače, najbolji sine naše Srbije. Da te zdravlje dugo služi i biće još radosti. Hvala ti na trenutcima u kojim i mene i moge činiš ponosnim.

Zerox

pre 8 godina

Slušao sad Vilandera, highlight mu je kako je igrao Federer. Da čovek ne poveruje. Ajd da ga Novak nije nakantao kao što jeste...
Bruka!

ljuba

pre 8 godina

Nekorektni Vilander je izjavio da su za njega Federer i Kerber obelezili AO 2016 i dobio korpu od Novaka koji se nije pojavio u njegovoj emisiji. Bravo Novace, care!

boban101

pre 8 godina

mats prica samo i mariju i federeru,toliko nepostovanje najboljeg tenisera svih vrenena nisam nikad u zivotu video.....
Ali djole pokazuje na terenu i delima svoju velicinu,svojim delima je zasluzio mesto medju bogovima sporta....
A ovaj sto trubi da djole plati porez,neka se raspita i cuje koliko je djokovic para dao deci srbije...

Perun

pre 8 godina

Kakvo društvance Rod Lejver,Borg i Nole x 11,X 6 AO izjednačen sa Rojem Emersonom,ostaje još jedan korak da pokori Melburn i bude upisan zlatnim slovima u istoriji AO,gdje je cijela odiseja i počela 2007.Sad polako priprema za RG.

Blue Fortress

pre 8 godina

Jos 7 komada, docice i taj dan. Sada sav fokus na RG, cak bi bilo pametno da se ne istrosi previse u Majamiju,IW, pa posle na MC,Rimu itd, jer ce pocetak leta biti paklen RG, Rio i Vimbldon. Ali moze to sve nas Serbinator!

i love this guy

pre 8 godina

Endi je postao prvi igrac koji je izgubio svih pet finala na istom slemu(all time record) i Rafa je postao prva legenda koja je ''osvojila"" drvenu kasiku!Nole je izjednacio Emersonov rekord i stigao je Roda Lejvera na koti 11 na terenu koji nosi Lejverovo ime :))

Analitičar amater

pre 8 godina

Sada je sve jasno,možda i Vilanderu,da je Nole istinski šampion.Ako neko samelje Nadala,razvali Federera,pokida Mareja...kako može da bude osporavan i necenjen dovoljno.Samo zli umovi i karakteri mogu da kažu nešto negativno za velikog Noleta.Hvala Nole i živ nam bio još dugo.

hocu 2 palme

pre 8 godina

ovi sto traze od djokovica da placa porez misle da ce da dobiju par gajbi piva i da nastave sa lakim zivotom u trosedu ispred tv...

Deda Pejcha zvani Druid

pre 8 godina

Bocke na jezu docekale 11. tiulu. Slavlje uveliko traje. Masa ludih navijaca (tzv. lude bodlje) porucuje: BRAAAAVOOO NOOOLEEEEEE. :-)

mlekadzija

pre 8 godina

Sve cestitke Novaku na jos jednoj fantasticnoj pobedi!!! A mrziteljima zelim lep dan i da se jos malo jeeede. Sto jedino i mogu. I da, zaboravih, da pisu nesuvisle komentare...(jumko, dr rodick i ostali)

Nebojša

pre 8 godina

Dočekasmo i jedanaesti ne toliko sjajnom igrom kao protiv Federera ali u velikom stilu sa 3-0 u setovima moram da skrenem pažnju moderatorima mogli bi unaprediti aplikaciju koja jako sporo radi kada ima iznad sedamstotina komentara u takvim slučajevima radi ko puž.

King off

pre 8 godina

Veliki ljudi se dive Novaku i za njih je on primer, sa druge strane su mali ljudi kojima je jedini uspeh da ga pljuju i omalovazavaju...
Svaka cast nole dokazao si ko si i sta si, sve najbolje u nastavku karijere!!!

veca

pre 8 godina

BRAVO NOVACE!!!!!!!!!!!11 GS titula!Sta reci....Najbolji,najpametniji i broj 1 u svemu!Bravo,bravo,bravo...NAPRED NOVACE!Idemo dalje.....

Centurion

pre 8 godina

Mislim da bi bilo fer da treneri dobijaju gs trofej, odnosno da i oni imaju mogućnost osvajanja trenerskog gs-a.
Čudno mi je da toga nema.

Kika

pre 8 godina

Kad je nesto tako savrseno, izvanredno, superiorno, neshatljivo dobro....ne postoje reci kojima bih mogla dovoljno dobro da iskazem odusevljenje, zahvalnost, srecu....

Zivela Sloboda!

pre 8 godina

I Montreal docekao titulu naseg junaka i uskoro najtrofejnijeg u istoriji tenisa ikada!!! Najbolji sportista sveta koji je ikada hodao ovom planetom, uprkos cinjenici da smo mi Srbi sa druge planete. Ponosimo se sa tobom Nole.

stb

pre 8 godina

Are we talking about a player who could become the greatest of all time? Novak Djokovic kisses the blue court after equalling Roy Emerson’s record of winning six Australian Open titles and he’s secured his 11th grand slam title overall with a performance that was clinical, resilient and brilliant. To be brutally honest, the final was over as a contest as soon as Andy Murray went 2-0 down in the opening set. He lost the final in that dreadful sequence when he could hardly do a thing right, early on, allowing Djokovic to take a 5-0 lead. He made a better fight of it in sets two and three, but his attempts to play aggressively against the game’s best counter-puncher ended in frustration, angst and 65 unforced errors. Murray wanted it badly. Maybe too badly. He was too anxious in the big moments and it feels as though Djokovic has taken up residence in his head. It was a fine effort from Murray to reach the final, especially with everything that has gone on in his life away from the court, but Djokovic was remorseless. He is the best player in the world by a considerable distance.

Facebook Twitte

Borkes

pre 8 godina

Dakle šta reći a da već nije rečeno? Sjajan trijumf, izvojevan na najteži mogući način, uz neverovatan pritisak na samog Novaka na terenu a van terena mnogo više.
Novak je ponovo u prilici da s osvojenim RG upiše svoje ime zlatnim slovima na teniski olimp kao jedini teniser s osvojenih sva 4 gs. Doduše to nije onaj pravi, kalendarski gs ali svejedno bio bi to nezamisliv uspeh
Motiva ima na pretek, samo da ga posluži zdravlje.
Bravo Novače još jednom.
Idemo dalje

Svete

pre 8 godina

teca rasa

Bar danas preskoci odgovore na razne besmislene komentare kojekakvih susjeda i domacih izroda, pusti ih neka cvile na miru !!!
Prvi i osnovni cilj za jednu sezonu je ispunjen i to u januaru ne moze bolje, sada moze na miru da odigra narednih 5 turnira i onda napad na RG i 4.GS titulu u nizu. Pogledajte pazljivo celu Djokovicevu konferenciju, Rodjinim rekordima se ne pise dobro.
Bravo Djoleee !

novosadjanin

pre 8 godina

A joj.. Kad ovo usporedis sa Nadal - Federer prije 6,7 godina u epskim mecevima.. Frustracija.. Samo si lopticu dobacuju preko mreze..
(TennisG, 31. januar 2016 15:23) znaci ipak si gledao, da su jednaki mozda bi ti se i ispunila zelja ovako....placi jado

toza

pre 8 godina

OK, ovo je prošlo kako smo i očekivali.
Loš Marej, Đoković dovoljno dobar. 3:0. Malo li je?

E, sad hoću 12ti slam, ali u Parizu!

kyu Q

pre 8 godina

Za jedno 20tak godina borba malog stefana dokovica, malih federera i vjerojatno ce i andy dobit sina ,tako da tenis ima buducnost hehe...

cestitke za 11 trofej velikom sampionu Novaku..

sportski pozdrav iz Hrvatske

:)

Vaga

pre 8 godina

Glasajte ljudi, da i mi izvojevamo pobedu za No11eta!!!

http://lebuzz.eurosport.co.uk/polls/vote-whos-the-greatest-mens-tennis-player-of-all-time-10519/

Lexx_nl

pre 8 godina

Делим само да одам признање најбољем тенисеру данашњице.
Ноле, све честите мајсторе. Најбољи си!

Рајко четник

pre 8 godina

Ноле ове године још узми Ролангарос,олимпијско злато и Синсинати и довољно. Малоли је.
Ноле, Срби и Српкиње те воле.
С вером у Бога, за Краља Новака и отаџбину!

Ommmm!

pre 8 godina

A sad svi na meditaciju i kundalini jogu!Hleba i igara za programiranu masu!
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (Marija, 31. januar 2016 15:29)

Maki, promašila si temu - sedi 1!

Smilica

pre 8 godina

Hvala i pozdrav svima kojima se svidja moja "Himna No11etu"!

Evo ponavljam je jos jednom.zasluzio je to nas No11e!


Tooooooooo No11e SOKOLE!!!
I RODI MAJKA JUNAKA
I RODI MAJKA ĐOKOVIĆ NOVAKA!

No1E,TI SI NAŠE SUNCE
I NAŠA ZVEZDA DANICA
SAMO NEBO TI JE GRANICA.

NAŠ PONOSU I DIKO
NE MOŽE TE POBEDITI NIKOOOO!!!

U SRED AUSTRALIJE
SRPSKA TROBOJKA SE VIJE
POBEDIO No11e CAR SRBIJE.

KAKO JE POČELA 2016.OVA
BIĆE GODINA IZ SNOVA

OKO TVOGA VRATA,
ZASIJAĆE OLIMPIJSKA MEDALJA OD ZLATA

No1E, TI SI NAŠ PONOS I DIKA
JAČI SI OD ČELIKA.

POBEDJUJEŠ SVE U NIZU
NJUJORKU,LONDONU, MELBURNU
POBEDICEŠ NA RG U PARIZU

ŽIV I ZRAV NAM BIO
2016. SVA 4 GS OSVOJIO!

NEKA ZASIJA
ZLATNA MEDALJA IZ RIJA!
VOLI TE I TOBOM PONOSI
TVOJA SRBIJA!

veliki strumf

pre 8 godina

Oduvace ga Nole, sa porukom: Cao Andy, zurim u istoriju! Sudbina je htela da bas na Rod Laver Areni Novak osvoji 11. GS titulu, i pred Rod Laver-om licno u lozi se sa njim izjednaci u broju titula! A Marej - osvaja 5. tanjir danas, jos jedan dogodine i citav servis za rucavanje za gospodju Kim.

Cole

pre 8 godina

Mariju je jedina šansa
da osvoji AO da No11e
ustane na levu nogu.
U suprotnom... Mada
oprez nije na odmet,
Bez obzira na ukupan
međusobni skor, Nole
u finalima vodi 7:6,
a na finalima Grenslemova
"samo" 3:2. Tako da...

Aлекса

pre 8 godina

Гледам оног Виландера и сваки коментар пред тениски меч се своди на то како победити Ђоковића. Невероватно колико га не подноси. Зато Ноле, Србендо играј и победи! За себе, за твој Звечан и твоје Косово, За Србију, за Српску! Иииидемоооооооо!

aussie

pre 8 godina

Novače, uzmi im sve... Dusmani te nipodastavaju godinama, svi govore o tome kako tebe pobediti, neka lome glavu još... Federera su obozavali, o tebi retko ko piše, zato neka proradi tvoj, naš, srpski inat, uzmi im sve i udji u istoriju kao što već velikim delom jesi... Uzmi im sve i samo za sebe!!! Srećno tata Novače.

matematičar

pre 8 godina

Endi je presmešan i samo pokazuje koliko je nesiguran u duelima sa Đokovićem. Svaku Novakovu grešku proslavlja kao osvajanje titule, a svoju grešku progunđa kao da nije on kriv za nju. Očigledan pokazatelj slabosti i nemoći.

Arthur Dent

pre 8 godina

E raja ne znam za vas ali mene pola nema preznojio sam se 18 puta, svaki poen prezivljavam, cimam se, skacem, galamim...a pivo ladno ko ista :) ma ko ga j*ebe Sarajevo se docekati 11-tu i svi sirom svijeta. U zdravlje

ha...ha

pre 8 godina

Novak je opet "zaboravio" da igra tenis...ne brinite, ovo u drugom setu je za publiku, da bude neizvesno. Sasvim sugurno dobija set Novak, međutim, kakvo bi to bilo finale da se ne unese dramatičnost? Ovo je isključivo za publiku i za tenis uopšte. Svi vi koji navijate za Marija...pa, iskreno saučešće u vašem bolu...

Kaiim

pre 8 godina

Komentatori su stvarno katastrofalni. Ovaj na Eurosportu na pocetku treceg seta govori kako je Marej sest puta uspio da preokrene i pobijedi od 0:2. Mislim... sta reci.

Cabron

pre 8 godina

A na ESPN ide video kad je Nole bio klinac i kad je bio gost u nekoj nasoj emisiji (izvinjavam se sto ne znam koja emisija je bila u pitanju), sa kakvim odusevljenjem voditelji komentarisu Noleta.

Vic ceka titulu

pre 8 godina

Bili Englez, Amerikanac, Nemac i Srbin. I ne znam sad sta se i kako tacno izdesavalo ali na kraju Srbin ih je sve pobedio :)

Navijač bez obaveza

pre 8 godina

Gledam ESPN, a oni puste snimak kada je Nole imao 7 godina, i kaže da mu je cilj da bude broj 1... Lepo na srpskom jeziku, da ga ceo svet razume (doduše sa prevodom). Kaže mali Nole "meni je tenis obaveza". Obaveza koju je sam sebi nametnuo. Svaka čast momčino!!! Samo da što duže ostaneš zdrav!!!

Stefan

pre 8 godina

Koliko god da komentatori naseg Eurosporta i RTS iritiraju, barem navijaju za Novaka i koliko-toliko su objektivni. Ovi sa engleskog Eurosporta...jeza. I kad Novak pogodi nesto neverovatno, kazu "some good stuff from Djokovic but Murray, Murray, Murray, Murray, Murray...". Uzas.

City Girl

pre 8 godina

Britanski Eurosport pre početka tie breaka - Mozda ce Novak da napravi duplu gresku. Epilog - Murray dve duple, Nole završio mec asom! Sve cestitke Nole!!!

Bg

pre 8 godina

Palilula Beograd slavi osvajanje 11. Grand Slam titule i pozdravlja Velikog Sampiona. Barjaci se pobede ponosito vijore nad Belim Gradom.
Pozdravljamo i bratsku opstinu Arganzuela-Madrid.

Jelena (Kanada)

pre 8 godina

BRAAAAAAAVOOOOOO, NOLE! Od 3 ujutro ne spavam (u Kanadi je sada 6:40 ujutro), ali vredelo je!!! Malo je reci da sam presrecna i ponosna... Legendo, sampione...u svakom pogledu!

zoko macijak

pre 8 godina

Hoce gospodin Cou, da uzme momenat Djokovicu!!:-):-):-)To Nole Srbine!! Idemo dalje!! Dajte Dubai!! Nema stajanja!!! Srbija!!!

Zyx

pre 8 godina

Moj prvi Noletov grand slam u Amsterdamu. :-)
Bar 10 ovde da proslavimo pa da idemo dalje, da slavimo jos 10 na nekom drugom mestu... :-) živ bio 1000 godina....

milos

pre 8 godina

svaka cast..ova godina treba da prodje sto pre, da novak bude uspesan kao prethodne, a sledece godine da pricamo o rekordima, broju nedelje, broju gs, i mastersa...

zare

pre 8 godina

Nole, zelim ti, pre svega, da ti Bog da zdravlja. P.S. Ja sam tvoj fanaticni navijac do te mere da kada bih licno igrao teniski mec protiv tebe, ja bih opet navijao za tebe.

Вињак18+

pre 8 godina

Bravo Nole!! Još jednom dokazao. Izuzetno psihički težak meč što sam i očekivao s obzirom da je Andy sa druge strane jastuukaa ;)

Krle

pre 8 godina

Da pozdravim i famozni BBC i da ih zamolim da istraze da li je Mari namestio ovaj mec, s'obzirom da smo moj drugar Bozidar, stric Vasilije i ja znali unapred ko ce da pobedi

Laki

pre 8 godina

Sve čestitke našem No1etu. Po zapadnim forumima, navijači su većinom korektni i čestitaju No1etu. Čak su Eusrosport (čuvenih 7 tačaka) i Vilander predmet blage sprdnje, zbog prognoza pred finale.
A sad, sledeća st(r)anica Paris.

the_nuts

pre 8 godina

Ali vilander i koreca u gsm,analiza...marej ovo,marej ono odlicno je igrao,taktika,marej,marej,marej..izgubioje zbog 'govora tela' i koncentracije (uopste novak nije pobedio), pa opet marej,marej...barbara ih sece tri puta pitanjem o novaku (kako je dobar), ma neeee...marej,marej,pa onda malo federer na red,ma daaaj bre jel me zajebavate!? Pa ko je osvojio turnir!? Nema veze...mi znamo DJOKOVIC! I to tako da je bilo gotovo nezanimljivo,tako da im je pored rezultata i uspeha na AO poslao i poruku svima 'ne pokusavajte' hvala!

Mirko Kojotovski

pre 8 godina

Kao 2013 sad sam sigurno u Parizu 2016.Ovo se ne propušta. Godišnji pa kredit malo ušteđevina pa nek Bog da me vidi.Uz sveg srca uz No11eta da konačno padne Roland Garos
IDEEEEEMOOOOOOOOOOOO

ja

pre 8 godina

Game,set mats posle meca vise lici na komemoraciju.Glavni ozalosceni Mats Vilander.Neverovatno da on vise prica o Mariju,te trebao je da uradi ovo,ono,90 izlaganja je na to potrosio.I na kraju vrhunac kada se po ovacijama NASIH navijaca culo da Nole ide prema studiju on prekida prenos.Sto je i od njega mnogo je.Klasicna Zapadna propaganda.

poli-gaf

pre 8 godina

Toliko sam uzbuđen da ne mogu da pronađem naočare za daljinu, kako bih video zabezeknuta lica Novakovih protivnika! A odigrao meč pod kontrolom, nista specijalno, rutinski..koliko je bilo potrebno, tek toliko da se Marej ne moze žaliti! A za nas sreca neizmarna...HVALA NOLE, za svaki ubrzani otkucaj srca, koji za vreme tvog meča osećamo!!!

dominus

pre 8 godina

Svaka čast za 11. Gren slem, a ujedno i najava za Rolan Garos. Da budem iskren, postojalo je zrno sumnje, Marejev niz poraza u finalima, a pre toga komentar uvaženog, barem s moje strane @ znanje-imanje. Kako god, Novaku sve najbolje, sa željom da 5. juna kompletira slemove.

Tigar

pre 8 godina

Noleeeeeee ! Potpuna dominacija razbijanje Federera,pa u finalu u ne bas svom najboljem izdanju,ali ipak pobeda u 3 seta. Najbolji cak i kad ne igra svoj najbolji tenis !

Zoran Spasovski

pre 8 godina

Hvala Anici, Smilici, Dylan Dogu, Gaetano i svim srpskim I nesrpskim srcima koji godinama sire svoju pozitivnu energiju koju No11e redovno prima godinama u trenutke kad je sam u arenu I kad mu je najteze
Pozdrav iz zemlje sunca
Vas Zoran

nenad rs

pre 8 godina

Definitivno me Vilander razočarao jer stalno ponavlja kako se Novak može dobiti.Nek preuzme nekog igrača iz vrha pa ga trenira.Ako je novinar mora biti objektivan.

Srbin iz Hercegovine

pre 8 godina

Zavrsetak meca ( as ) predstavlja stanje trenutno u svetskom tenisu. Nole je fizicki odlicno pripremljen, ali svaka cast i na mentalnoj snazi.

mire

pre 8 godina

Сад Новаче легендо да се спремиш добро за Париз и узмеш тај РГ који ти фали, а после лагано. Наредних пар година можеш опуштено са оваквом игром, па и слабијом да освојиш и 20 ГС.

Stole

pre 8 godina

Novak Djokovic je nase, nacinalno blago!Svidjalo se to nekom ili ne.Ne moze mu apsolutno, niko nista u ovom trenutku.Samo da ga zdravlje i dalje, posluzi.

vlado

pre 8 godina

Novak! Car!
Škot mu je najnezgodniji protivnik. Hladna glava je presudna u duelima sa najboljima a sa ovim likom posebno.
Nije Nole igrao maksimalno pa opet 3:0?
Pre nekoliko godina napisao sam da kad Nole igra svoj najbolji tenis niko ne može da ga dobije. U međuvrmenu je postao još čvršći, zreliji.
Samo od njegove motivacije zavisi gde će završiti. Još dve-tri godine treba se ''naterati'' na sva odricanja koja sa sobom nosi ovaj veoma zahtevan sport.
Utisak je da je on postavio ciljeve i da ide ka njima. Bez odstupanja.
Živeo Nole!

prof.

pre 8 godina

Гласајте за Новака, тренутно Фед води на Еуроспортовој анкети о томе ко је највећи тенисер икада: http://lebuzz.eurosport.co.uk/polls/vote-whos-the-greatest-mens-tennis-player-of-all-time-10519/

Alex

pre 8 godina

Mislim da je neko iz organizacije nakon prvog seta prišao i rekao mu: Nole molba, ako može lakše malo, ipak je ovo finale. Inače bi bila dosta neprijatna situacija. BRAVO NO1EEE, IDEMOOO!

Gox

pre 8 godina

Zelim ti da osvojis jos cetiri titule na AO... Da prestignes Nadala po broju osvojenih titula sa GS (on ih ima 9 na RG)... A, naravno, Federera ces vec prestici za dve godine po broju ukupnih...

akakij akakijevic

pre 8 godina

stvarno je lepo biti pripadnik naroda kom i nole pripada u ovakvim momentima.hvala ti legendo za nacin na koji predstavljas svoju zemlju i svoj narod u svetu.tvoj jedini cilj koji je preostao jeste rolan garos.kad osvojis tu titulu ti si na vrhu i nema vise od toga.sto se tice broja titula sa tim ne treba da se opterecujes,jer je to glupost.to sto federer ima 17 gren slem titula je relativan uspeh iz prostog razloga sto je on najveci broj titula ostvario u periodu teniskog vakuma,kad su mu najveci konkurenti bili rodik,hjuit i ostali mediokriteti.ti si sve ostvario u eri velike cetvorke i utoliko je tvoj uspeh vec sada veci od rodzerovog.zelim ti svu srecu legendo

pedja

pre 8 godina

Nole naceo drugu banku,ajde da je zaokruzimo!Odlican prijedlog od "Zeljka",podrzvam ga.Moze se obratiti urednistvu web stranice B92 da mu daju moj mail za dalji kontakt.Pozdrav svim iskrenim Noletovim navijacima!

zoki

pre 8 godina

Kakve veze ima čovjekov uspeh sa vama??
(Srbin, 31. januar 2016 16:50)

Svaki Novakov uspeh ja proslavim kao da je moj i Novak nema nista protiv. Bunis se ti. Sta si ti, njegov advokat?
Opusti se i uzivaj. Ili se samo opusti.ili ne moras ni to.

moje mišljenje

pre 8 godina

Slušam intervju posle finala, i divim se njegovoj skromnosti... vi, hejteri, umesto što hejtujete, učite od njega kako je osvajati vrhove i ostajati normalan... mada šta ovaj čovek radi, daleko je to od normalnog

Saške

pre 8 godina

Tenis je igra u kojoj dva igraca igraju jedan protiv drugog,prebacuju lopticu preko mreze i uvijek pobjedjuje Novak Djokovic ! ;-) 11 !

Bogdan

pre 8 godina

Novače divim ti se i volim te.
Ne slažem se sa predlogom da se Kombank areni da tvoje ime.
Moj predlog da se Pobedniku na .
Kalimegdanu umesto mača ugradi reket i da dobije ime Novak.
Možda još da mu se dograde gaće jer je ono muškosti malo, jedva se vidi!

branimir

pre 8 godina

samo se nadam da ce publika i ovi vilanderčići i dalje nastaviti da se ovako odnose prema Noletu....pronasao je formulu da ga to dodatno motivise...pa ako Bog da, za 2-3 godine cemo da svodimo racunicu ko je najbolji svih vremena i za sva vremena

branimir

pre 8 godina

I da, umalo zaboravih da cestitam i gospodji Dijani i gospodinu Srdjanu Djokovicu i jos jednom da im se zahvalim za sve sto su preziveli i ucinili da bi jedan talentovani decak postao ljudska gromada i ponos svoje porodice, kao i svih nas koji ga volimo i navijamo za njega...uzivajte, zasluzili ste

Uvijek se isto potpisujem

pre 8 godina

Nije sto je nas, ali stvarno je najbolji svih vremena u ovom sportu i postavice granice koje ce se tesko rusiti... Sad napad na Rolan Garos i naravno Rio tj. Olimpijske igre... Pozdrav svim Novakovim navijacima...

MINERALNI OSMEH

pre 8 godina

Bravo No11e!
Na kraju mi dodje i zao ovog "mucenog"Skota.
Pona'do se jadan da moze da pobedi.
Potrudili se i KIA, CIA, BBC.MI6 ALI STA VREDI No11e ih sve pobedi.
Igra nije bila toliko lepa ali nas No11e je zaista veliki covek i nije hteo da podceni Mareja.Ladno je mogao da mu uvali krompiric u prvom, da ga odmah brejkne u drugom al ko veli porodice se Marej na sred RL arene pre nego njegova zena Kim.
Rodji je pokazao sta ga ceka svaki sledeci susret i odigrao dva nezaboravna seta, posle kojih je mr Rod Lejver slozio takav mineralni osmeh.
Napred No11e u nove pobede.
Cekamo te u RG.
Pehar je tvoj ove godine!!!!

nenad rs

pre 8 godina

Svako jutro je pametnije od večeri a ovo je bio veliki dan prije svega za Novaka jer odagnana je svaka sumnja da neće postati možda i najbolji teniser svih vremena.

SRBin

pre 8 godina

Njazad sam ponosan sto sam SRBIN.
Bravo No11e!
Kad se setim samo sta su sve pokusavali da te izbace iz "igre".
Posto ne mogu na terenu a ono s PRLJAVSTINAMA i sve si izdrzao, nas ponosu, ljudska gromado.
Ugledajmo se bar malo na Novaka braco Srbi i sestre Srbkinje.

KokoDa

pre 8 godina

Bilo mi je veliko zadovoljstvo da pratim AO preko B92 servisa i došao je dan za finale i kraj takmičenja. Sada ćemo videti kako Musa dere jarca.

dovla

pre 8 godina

Pitali Mareja 2015. šta misli o Noletovim grčevima u toku finalnog meča AO.Marej reče da ne zna.Pitali Mareja 2016. nakon finalnog meča AO šta misli kada će uspeti da pobedi Noleta.Marej reče da ne zna.Od Noleta imam grčeve!

ZORICA - CANADA

pre 8 godina

...ovo kopija meca sa Federerom- ni pocelo nije, a vec 3 : 0 za naseg SOKOLA !!!
Samo tako nastavi, PONOSU nas !!!! GO, NOLE, GOOOOOOOOOOOOOO !!!!!!!

srdjan

pre 8 godina

Citao sam komentare u vezi Novaka posljednjih godina, je li moguce da ljudi ne primjecuju da je on za dvije klase ispred svih. U trenutku kada je eliminisao i mentalnu barijeru (prije pa godina), ostao je prakticno sam na vrhu. U ovom mecu evo vec na pocetku na 2-0 pokazuje da u principu od njega zavisi koliko gemova ce osvojiti cak i ovi 'najbolji'. Dominacija i nikad vidjen tenis, a on kao sportista najveci svih vremena vec sada. Ne vise od 5 gemova za mareja, iako ce Nole nastojati da ovo zavrsi bez izgubljenog gema (to je pokusavao i sa fed i sa nadalom posljednje meceve).
Pozdrav iz Sarajeva, Srdjan

Mika

pre 8 godina

Do 5:0 Novak je igrao kao protiv Federera, a onda je malo popustio i pustio Mareja da dobije svoj prvi gem. Nece da ga ponizi sa 6:0. Vidi se da se zezao u poslednja dva poena.

Nemanja

pre 8 godina

Nole kao crni panter u laganom ritmu do 11.GS, pise se istorija, za dve godine u svim statistickim kategorijama ce biti najbolji svih vremena!

octopus

pre 8 godina

Nole, you are tne one. Borba sa ostalima pocinje da lici na Matrix. Napred do 20+ GS da ne ostane vise nijedan argument ko je GOAT.

Rozenkranc

pre 8 godina

Kad igra ofanzivno Nole je mašina i nepobediv, a što se opusti i povuče u defanzivu bez potrebe i prepusti protivniku da diktira, i samim tim pravi neizvesnost i nelagodu nama gledaocima to niko ne zna... Samo znam da to ne volim ;)

Peđa

pre 8 godina

1.set...Ride the lightning
2.set...Seek & destroy
Treći će da bude,k'o i poslednje 2,3 godine...Master of puppets.
Nole,stari metalac...IDEMO BRE!!!

Delije RSK

pre 8 godina

Super je Endi zelim mu da jos dugo godina bude drugi na listi i da redovno dolazi do gs finala i da sa druge strane bude ovaj isti protivnik,a i da rezultat bude kao danasnji.

Pristevac

pre 8 godina

Ljudi pa zar ne vidite,da Nole je tako nadmocan,da kad god hoce ne pusti nijedan break.Imam utisak da on namerno ponekad popusta,da sve bude interesantnije.Barem ja tako mislim.

Јота

pre 8 godina

Ljudi samo da cujem velikog kvazi eksperta Wilandera, odmah se vracam.

Eh da, bravoooooooooooooooooo Noooooooooollllllllleeeeeeeee.

Optimista

pre 8 godina

Imao "tajni plan", "strucnjaci" rekli da pobjedjuje, najbolji ritern i ni set u finalu! Mats i ostali "strucnjaci", sta reci sem NOVAK DJOKOVIC!

jashtaman

pre 8 godina

@ Djuka CG
3-0 u setovima u finalu GS pritiv drugog igraca sveta...ako ga nije samleo,onda ne znam sta je uradio...ziv bio i nemoj da se nerviras

Novi Sad, Srbija.

pre 8 godina

Pozdrav iz kafane "Kod Veselina" u Kovinu. I ovde se čeka 11 GS titula. Živeli!
(Milivoje, 31. januar 2016 12:02)

Marketinški maže. ; )

Plavi269

pre 8 godina

Kažem drugaru da se Novak raduje kao da je osvojio turnir iz 250 serije. A on odgovara pa to je zato što je osvojio više grand slemova nego tih turnira... :-)

Knez

pre 8 godina

Riko sine sta si ti gledao? Da te obavestim 3-0 znaci razvaljivanje, ne znam sta ti nije jasno? Covek razvaljuje! Pises da je Mareja pogledala sreca u drugom setu, bilo bi drugacije? Jel to mislis nije imao srece pa je od 40-0 izgubio gem? O cemu ti pricas hejteru? Pricaj o coveku koji ulazi u istoriju kao najbolji igrac svih vremena, najbolji SVIH VREMENA! Pokazi malo postovanja!

Jova

pre 8 godina

Što Novak više osvaja, sve se manje ima reći.

Sve se vidjela na terenu a i Mari je dao sve što je imao. Osjećajan govor, vidno razočaranje, suosjećajan Novak, emotivni Beker, korektna publika, utisci su današnji.

Pozdrav svima

Hehehe

pre 8 godina

Pre početka AO Federer je izjavio da je spreman da pije pobednički šampanjac. Valjda zato Nole nije otvarao pobednički šampanjac na kraju. Poklonio ga "najvećem" da ga otvori u Švici dok gleda finale na tv i proslavi Noletovu pobedu. Uzdravlje Rođo!

teča rasa

pre 8 godina

Невероватно!!! Новак је још једном и у Мелбурну доказао какав је феноменалан играч. Стиче се утисак да и ако у мечу не побеђује, противник је немоћан и једино што му преостаје је да "сам" изгуби, јер као да нема другог излаза.

Ivan M

pre 8 godina

Bravo Novače! pobediti a ne biti u vrhunskom izdanju protiv drugog na svetu - veličina. Podizao je igru kada je trebalo i Marija spustio na zemlju još jednom.

mixon

pre 8 godina

idemo stepenik po stepenik...ko preskače stepenice često polomi neki deo tela. ..cenim masterse ali su prioriteti slemovi...zadovoljan bih bio da Nole uzme još roland garos i olimpijske igre. ..mada potajno priželjkujem kalendarski slem

Marinko

pre 8 godina

A sada pohod na Pariz, vreme je za Kup Musketara. Vreme je za nesto sto nije poslo za rukom ni Rodzeru, ni Rafaelu. Da se vec ove godine podupla legendarni status u teniskim knjigama.

grunf

pre 8 godina

I ako sam odvec star, i nisam za natjecatelja, ali Vam mogu dati koristan savjet: AKO KANIS POBIJEDITI ,NIPOSTO NE SMIJES igrati protivu Novaka

NS

pre 8 godina

Sjajno Novace, sjajnije ne moze biti. Nego, ne videh sada komentar izvesnog Dr Rod-dicka, a jedva cekam njegovu "strucnu analizu" zasto je nas "prebacivac loptica" kao los teniser ipak uspeo da pobedi sve one bolje od njega : -))

VL

pre 8 godina

Srce će mi prepuci od ponosa i sreće što je takav dragulj naš,nije ni svjestan koliko sreće unosi u naše živote svojim dostojanstvenim ponašanjem nakon što pobijedi i osvoji trofej.Novak stvarno može biti uzor svima,baš svima,i sigurna sam da će osvojiti sve što poželi u budućnosti. Ja ga jednostavno obožavam.

Srbija do Milvokija

pre 8 godina

bravo Nole care nas !!! volimo te kao narodjenije !!! RG i Olimpijsko zlato ove godine i nema dalje !! pozdrav, Sampionu !!!!

robokap

pre 8 godina

Sve čestitke za našeg Noleta. Kako je lagano pobedio drugog i trećeg tenisera na svetu. Ipak ako želi u naprednjake moraće da pobedi i prvoplasiranog.
(Ponosan na premijera, 31. januar 2016 16:18) druze promasio si temu, ovde se komentarise sport i Novakov uspeh ne mesaj u politiku. Nole oljustio si ih sve redom ko krastavicu!! Bravo Care najjaci si!

Stojan

pre 8 godina

Ja ništa ne čekam, ja samo slavim i veselim se sada, i uvijek kad igra Novak. Sretan sam i radostan jer gledajući Novakove mečeve gledam čovjeka koji je skroman, a tako velik. Ova muzika tako dugo traje i tako lijepo paše mom srcu da je i život sada ljepši. HVALA TI NOVAČE ZA SVE, ja ću navijati za tebe i kad gubiš i kad pobjeđuješ. Odlične bh dijagonale i bh paralele, odlični forhend dijagonale i forhend paralele i odlični drugi udarci. BRAVO samo tako naprijed. Pozdrav iz Slovenije.

Pera Peric

pre 8 godina

Da "podebljamo" broj komentara .
Počeće da sazivaju konzilijum teniskih stručnjaka uoči svakog meča sa Novakom .
Tema : "Kako pobediti ovog čoveka" ?

Auuu mali šta im radiš !!!

Jovanka

pre 8 godina

Sve cestitke Novaku. Ja mislim da ce ubuduce najcesci protivnik u finalima biti Marej. Novaku zelim da ga posluzi zdravlje, da nema povreda i docekacemo 20.

mačkica

pre 8 godina

Novak toliko dominantan da više nema sumnje da će biti najbolji u istoriji tenisa ikada.
Samo neka ga zdravlje služi i povrede obilaze

trajče čeka 12-ti gs.

pre 8 godina

Prosle godine sam bio u Grckoj kad je Novak izgubio finale R.G. i smorio sam se,3 dana nisam mogao da se oporavim. Ove godine cu 3 dana da slavim kada osvoji.

neko iz gomile

pre 8 godina

Poceli su u sujeverju i nekim totalnim glupostima da traze podstrek da pobede Djovaka,kao Endijev brat je osvojio Grand slam pa kao zbog toga treba i on,pa dobija dete...itd kao da su sa balkana(a tu smo mi neprikosnoveni u iracionalnosti). Zaboravili su da se sve u zivotu postize predanim radom i posvecenosti.Sta im je uradio Djovak....ccccc!!

obrnuti navoj

pre 8 godina

zelim od srca da se samo desi sledece: jos 3 AO, 3 RG, 3 WB i 3 USO a da u toj dominaciji nadal i federer osvoje po jos 1 GS i da nesrecnik iz skotske uzme bar 4 GS posto nije imao srece da zivi i igra u dobu zilavog spanca, umetnika iz svajcarske i masine iz srbije. nadam se da ce ovo postati realnost.

Рајко Четник

pre 8 godina

У Новом Саду се ових дана прича да је Федереру и Ендију неко утерао Ђоку!

Nesa

pre 8 godina

Bravo Nole, svaka cast!!!!!
Vec sada je jedan od 5 najboljih tenisera svih vremena!
Ja se nadam da ce biti jos Grand Slam titula, sledeci je Roland Garros!
"At the end of a day, the most important thing is that your convictions are bigger than your doubts" - Novak Djokovic, 28.01.2016.

prebacujemo se na XII salter!

pre 8 godina

Srbi narod cekajuci, vezbali nas na sve vrste redova i sada nam nije tesko ni ovog Cara ispostovati!
on bar ne ne dopusta dugacka cekanja od cirka dve godine.

Pablo

pre 8 godina

Nadam se da ce Nole da uzme jos 3 GS i zlato na OI ove godine.Kada bi to uradio i oborio broj nedelja na prvom mestu(to ce uspeti 100po100)bio bi najbolji teniser u istoriji beloga sporta.

tkozla69

pre 8 godina

Prođe još jedan "Novak open"-na zapadu ništa novo!!! Posle US Open-a napisao sam da Novaku trebaju još 4 sezone i po 2 Slam-a u svakoj i to je to! Da ne osvoji niti jedan Roland Garros, opet je više nego dostižno! Hladna glava (to ne fali), brže noge (manje proklizavanja zbog mogućih povreda), sigurniji servis (ne jači, procentualno bolji) i pravilno raspoređena energija (i tu može malo bolje)-dovoljno za GOAT! I daj bože da Feđa igra što duže, jer on hteo ne hteo često čisti Novaku put i pomaže mu ka velikom cilju! Pa kad im prođu karijere, da im se deca druže, Mirka i Jelena da razmenjuju recepte, a oni da piju čaj na nekom švajcarskom jezeru! Pozdrav svim istinskim ljubiteljima tenisa!!!

Rothmans

pre 8 godina

Nesto razmisljam i voleo bih kad bi Novak imao neku grupicu organizovanih najvatrenijih navijaca bar 30-ak coveka koji bi ga pratili ako ne na svakom vecem turniru-mastersu onda bar na svakom grend slemu. Naravno navijanje da bude u skladu sa fer plejom ali tako vatreno, emotivno i glasno (kao sto to rade Delije i Grobari u Pioniru ili Nislije u Cairu) da kada Novak ostane sam protiv svih na terenu da mu oni budu dodatna potpora i vetar u ledja kada je najteze. Tada bi sigurno bio nepobediv mada je on to vec sada. Ovo pisem jer je Nole to apsolutno zasluzio i jer mi se cini da su nasi dijasporci u Australiji po prvi put negde nadglasali domacu i neutralnu publiku koja je vise bila naklonjena Mareju.

Dušan

pre 8 godina

Vredni,pametni i dostojanstveni Novak izrastao je u globalnog sportskog Titana zbog koga je ovih godina tako lepo biti Srbin. Zloba i zavist raznih "vilanderista" (kojih u neznatnim promilima ima i kod nas) ne mogu i neće ga zaustaviti na putu stvaranja nove istorije teniskog sporta. Lepo je biti savremenik te istorije.

dragan

pre 8 godina

Ove godine ako ne osvoji zlatni slem, mislim da se neće smiriti. Njegov karakter mu daje neverovatnu energiju i želju da stalno napreduje. Sve rekorde će nas Nole da pokida

Dani

pre 8 godina

Ajmo da glasamo za najboljeg ikada na sajtu eurosporta, za sada Nole vodi!
http://lebuzz.eurosport.co.uk/polls/vote-whos-the-greatest-mens-tennis-player-of-all-time-10519/

Капетан Немо

pre 8 godina

Sve cestitke Novaku. Ja mislim da ce ubuduce najcesci protivnik u finalima biti Marej. Novaku zelim da ga posluzi zdravlje, da nema povreda i docekacemo 20. (Jovanka, 31. januar 2016 17:17)

Придружујем се честиткама Јованка (Орлеанка)! Међутим, не слажем се да ће у будуће у финалима најчешће Мареј бити противник Ђоковићу, а не бих ни волео. Мареј игра много досадан тенис, бар је мени досадан. Мислим да је имао среће јер је Федерер био са Новакове стране жреба. Докле год матори буде играо на овом нивоу, Мареј ће у финале само уз пуно среће а обојица ће до титуле на грен-слему само кад Новак није на свом нивоу. Како је почела ова сезона, можемо да се надамо календарском грен-слему и златној медаљи на олимпијади. Сигуран сам да Новак то може, а ако успе, 20. ГС титула није далеко. Навијачи смо, имамо права да се надамо и да верујемо. За Новака је ипак најбитније да не размишља толико у будућност већ само на следећи турнир, на следећи меч и, што каже Саша Озмо, да има ,,кратко памћење''. Потребно је да што пре заборави све добро и лоше што је урадио до сада и усредсреди се на блиску будућност али, он већ зна шта треба да ради да би успео. Нама преостаје само да навијамо за њега и да му се дивимо.
Напред Ноле!!!

Миодраг

pre 8 godina

Ноле је бољи од њих! Ноле је бољи од нас! Нама је драго јер га волимо, њима је мука јер није један од њиx!

miodrag

pre 8 godina

Sretan san ne samo zbog jos jednog turnira AO koji si osvojio mego jos vise zbog tvoje izjave da si jos gladniji trofeja nego do sada. To Care!!!! Najzad si svestan da pises istoriju tenisa i da mozes da budes najbolji ikada!!!!!!!!!!! Napred u nove pobede, uzmi SVE sto "cavlima pribito nije", sve turnire koje god mozes I ne daj nikome nista, nisu to zasluzili. Udri ih, bez milosti!!!!!!!!

Mladen

pre 8 godina

Sacekao sam da se svi izredate pa da i ja nesto napisem.NOVAČE nemas pojma koliko nam cinis zivot zanimljivim u ovim zajebanim vremenima.Zelim ti,a znam da i ti zelis,da oboris sve moguce rekorde.I da postanes kralj nad kraljevima.

Magnus

pre 8 godina

Dublin je proslavio 11 GS.

Samo... Eurosport... Ljudi, ne znam sta da vam kazem, znate dokle ide trazenje "sta Andy treba" kad je kao "prednost" zasto ima sansu receno:

- Jer mu je kuci zena trudna, sigurno se vise trudi
- Novak je ovo vec osvojio 5 puta, ne da mu se vise (!?)
- Brat mu je sinoc dobio parove, pa je zato u prednosti (?!)

Doslo mi da ih nazovem i da im kazem "Eurosport navija za Endija, zato je Endi u prednosti"...

Strasno, mislio sam da me nista nece vise iznervirati od Mice Dusanovica, ali bome Eurosport danas... bez trunke respekta prema velikom sampionu.

Samo Endi ovo, Endi ono...

Negdje u pola meca (ne znam ko je sukomentator, jel Mats ili neko drugi, nisam slusao)

- "50 bivsih igraca ovde, svi su dali prednost Novaku", a ovaj izvlaci iz rukava "ne bi ja otpisao Endija, ako ode u 5 setova...", kao ono Nole ne zna da igra 5 setova.

I onda gran finale, treci set, kad je Endi napravio re-brake za 3-3 / - "Eto, vidite, Endi je kompletniji igrac, ima vise razlicitih udaraca koji su bolji od Novakovih". (?!)

Ja ne znam, mozda se u britaniji gledao neki drugi mec, u nekom drugom tenisu gdje je Endi "veliki sampion"...

merdo vrbas

pre 8 godina

Ovaj Mats me nervira,samo prica kako moze Andy da pobedi .Noleta nije spomenuo,ali ce mu Nole pokazati kako ce ga odvaliti u 3Seta.

baksuze

pre 8 godina

juce se dvoumim dal da stavim najvise 9 gemova u prvom setu stavili 2,55 i na kraju stavim navijacki.Od Mareja je napravio igraca ispod proseka

Pegone

pre 8 godina

@mi cekamo Noletovu 11 titulu a Rodžer i Jumko Marijevu 3.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Dušan, 31. januar 2016 10:27)
Zaboravio si da spomenes i wilandera ;-))

Valjda ce da bude 2000 komentara za ovu vjest !
Srecno i hvala ti NOLE :-)))))

miodrag

pre 8 godina

Igra ruzno, zove se NOvack, svi su bolji og njega, Mari moze da ga pobedi , Federer je bolji i zamalo da ga pobedi, namesta meceve (nije istina ali moramo nekako da ga izbacimo iz koloseka), publika navija za protivnika uvek, nije pozdravio Hjuita- sram ga bilo (jeste ga pozdravio ali smo mi uradili sve da ispadne da nije), Vilander misli da je dobar ali ne dovoljno i samo je pitanje vremena kada ce da izgubi ( najevrovatnije vec 2128.g)I tako dalje ali doata je I ovo. I sve je to "tacno" jedini je problem sto ce za koju godinu i zvanicno da bude nalbolji u istoriji i to ih boli, o jos kako!!!

mixon

pre 8 godina

pokusavao je Mrej na sve nacine da ugrozi Novaka, nije on los igrac, naprotiv ali nijanse odlucuju kad je povuci potegni, podigao je nivo igre ali nije imao resenje za Noleta, spreman je on bio psihicki za ovaj mec ali je nesto kristalno jasno, da je Novak kvaliletetniji igrac, cak i da je dobio set to na Novaku ne ostavlja nikakve tragove, on ima cilj a zna i put do tog cilja

Melenci

pre 8 godina

a nas Marjan Vajda!On je Noletu izlio temelj,armirani beton je to!Raduje se sigurno isto kao mi!Postoje ljudi koji se nikada ne zaboravljaju!

neko iz mase

pre 8 godina

Rod Lejver ovu noc nece preziveti.Matori nije mogao da prikrije koliko mu je lose sto ga je Novak stigao.Dace bog da deda pozivi jos koju godinu.Mozda mu za zivota promene i ime stadiona u Novak Arena...

Goran

pre 8 godina

Браво за мајстора! Мајсторски ме нервирао у другом и трећем сету, али му опраштам!

Gorostas

pre 8 godina

Odlican turnir, sve je na kraju ispalo kako treba. Mozda je zreb mogao da bude malo laksi ali je No11e sve izdrzao, imao taktiku za svakog protivnika i dokazao jos jednom da je ovo njegov najbolji period u karijeri.

Јота

pre 8 godina

Cestitke Novaku na osvojenoj 11 GS tituli.
Celom Novakovom boxu na izvarednom kletkivnom radu.
Sasi na odlicnom izvestavanju sa AO.
B-92 cestitke kako ste AO ispratili na svom portalu.
Svim Novakovim navijacima veliki pozdrav, uz zelju da jos mnogo puta uzivamo u pobedama Novaka.

Igor

pre 8 godina

Ukoliko se desi da Nole osvoji ili RG ili OI, njemu će ogroman teret pasti sa leđa, i u tom slučaju ne postoji čovek na ovoj planeti koji bi mogao da ga spreči da uzme Wimbledon i US Open!

Јота

pre 8 godina

Cestitke Novaku na osvojenoj 11 GS tituli.
Celom Novakovom boxu na izvarednom kletkivnom radu.
Sasi na odlicnom izvestavanju sa AO.
B-92 cestitke kako ste AO ispratili na svom portalu.
Svim Novakovim navijacima veliki pozdrav, uz zelju da jos mnogo puta uzivamo u pobedama Novaka.

Sinisalazic

pre 8 godina

Svaka cast Nole.Dokazao si jos jednom da trenutno nemas konkurenciju i da jedino mozes izgubiti kad nemas svoj dan.Da si nam ziv i zdrav i da nas jos puno puta obradujes.

TopSpin

pre 8 godina

Svaka njemu cast kako se nosi sa pritiskom. Ovo nije bilo lako. Turnir na kome je najuspesniji i svi uzimamo zdravo za gotovo ko ce biti pobednik turnira pre nego i pocne. Velika ocekivanja, veliki pritisak uvecan onim nagadjanjima oko namestanja i opet uspeva da izadje kao pobednik. RG ce biti ultimativni izazov. Ako i to dobije, onda nema sumnje da ce pasti rekordi. Samo nek ostane zdrav.

Xxx

pre 8 godina

Cestitke Novaku,a cestitke i vama sa B92. Odlicni ste! Hvala sto ste nam omogucili vise nego kvalitetno pracenje ovog GS-ma. Vidimo se(citamo se) u Parizu.

Dejan

pre 8 godina

Ne znam za Vas ali u poslednje vreme tj u zadnjih godinu ili dve imam utisak da Novak moze da napravi brejk protiv Mareja i Nadala kad god to pozeli , toliko sada izgleda dominantnije u odnosu na njih... sa Federerom nije takav slucaj , njega tuce iskljucivo na psihickom planu pre svega... jedno je sigurno , trenutno je neprikosnoven i ubedljivo najbolji igrac na turu!

Dragan Babic

pre 8 godina

Cestitke velikom coveku i igracu. U manje o mesec dana pobedio si 4 igraca iz grupe top 10. I sve to uz samo 2 izgubljena seta. Cekamo 12 GS onaj najsladji mada ne i najvredniji. Samo napred sine...ps Dylan Dog bi trebalo da nam da malo duzu analizu meca covek to najbolje radi pozz