Petak, 30.01.2015.

15:36

Novak: Ponosan sam na svoj borbeni duh

Novak Đoković izjavio je da je igrao previše defanzivno u meču sa Stanom Vavrinkom, kao i da je imao šanse da reši meč u četvrtom setu.

Izvor: SO

Novak: Ponosan sam na svoj borbeni duh IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

64 Komentari

Sortiraj po:

Mastoor

pre 9 godina

E pa posto nikad ne vezuje 2 losa meca, u finalu ocekujem opet Noletovo sjajno izdanje. Ubedjeniji sam nego ikad da ce pregaziti Marija.
(veliki strumf, 30. januar 2015 16:05)

S tvoje tastature u Bozije oci. I ja sam pomislio da mu je sledeci na redu odlican mec, nadajmo se da ce tako da bude.

mike

pre 9 godina

"dobro,ovakav ishod se ocekivao,naravno zbog gledanosti,inace po kvalitetu vavri bi trebao biti u finalu,ali sta ces,profi sport je takav da se mora progurati prvi teniser na svetu,u finalu nema povlastica,navijamo za mareja da donese u imperiju trofej iz melburna"
COVECE TI SI MEDICINSKI FENOMEN, PA TI OSTAVLJAS KOMENTARE BEZ DA KORISTIS MOZAK.......JAVI SE NEKOJ NEURO KLINICI DA TE STAVE U ATLAS- NADAREN SI A DA NE ZNAS....

NOLE KLASA!!!!!!!!

SRECNO U NEDELJU!!!!!

danix

pre 9 godina

Sve je tacno sto je Nole rekao,na momente je igrao dobro,a onda manje dobro,sto je i normalno u mecevima sa igracem iz prve lige.Stan je odigrao super mec,bolje nije mogao,a za njega bi bilo bolje i casnije da je izgubio u cetvrom setu,nego sto je u petom primio monocikl,iako to nije i sramota kad ti ga uruci Nole.
Veliki sampioni pobjedjuju i kad im ne ide sve najbolje,a treba znati da svi igraci ispod najboljeg imaju maksimalnu motivaciju i pruzaju najbolje partije kako bi sampionu skinuli skalp.
Druga stvar,Novak,kako danas,tako citavu karijeru igra i protiv publike,ako je publika bila Stanu vjetar u ledja,Novaku je bila vjetar u prsa i nije se lako nositi s tim,to samo Novak zna kako je.
Nole,care,sad se dobro odmori pa,u nedelju,razvali i Mareja,neka place kome smeta,sto si stalno prvak sveta.

WWW

pre 9 godina

@predo- komentar ti je toplo-hladno,kao prvo Vilander jedva procedi nesto dobro o Noletu, drugo kao publika lapo lapo, iz zelje da Marej dobije lakseg protivnika tj.Djokovica!!! Ma covece , ja se secam i Samprasa- taj je tukao servise, nije to bila lepa igra, kao ni ova danas.Ovi su cedili suvu drenovinu, a ranije bum servis i nista od igre.Novak je doobar, njemu su motivaciju davali Nadal i Federer, koga, majke ti, moze da motivise Stan, Sten, Stanislas...

maštaš hrvoje maštaš

pre 9 godina

(Greal)

Ček, ček... jel ja to maštam da je Srbin sedmostruki gren slem šampion i no1 najbolji teniser na svetu? Šta nije? Ne susjed, to je REALNOST, a u tvojoj mašti je ko zna šta.

prosto

pre 9 godina

(clemens, 30. januar 2015 17:00)

Da li ti je palo na pamet da to ne pišu Srbi?
Da li samo Srbi pišu ovim jezikom?
Da li ti je palo na pamet da to sve pišu dve, tri osobe?
Da li je zabranjeno da se ostavi više komentara?
Pametnom dosta.

NOLKICA

pre 9 godina

PA STO DA SE NE HVALI , NAJBOLJI JE NA PLANETI, VUCIC SE HVALI SVAKI DAN, A MI POTONUSMO SKROZ, DA NAM NIJE NOLA , JAD I BEDA OD GEAKA NE MOZE DA SE ZIVI, NOLE PODHITNO ZA PREDCENIKA I PREMIJERA!

goran

pre 9 godina

Djokovic je u pravu kada kaze da nije smeo da dozvoli da Wavrinka kontrolise igru sa osnovne linije jer je tada veoma opasan ,kakve je samo danas imao neverovatne bekende to ja u zivotu nisam video ,ali Nole je ipak stari lisac ,mislim da je svesno prepustio inicijativu Wavrinki posto bi u raspucavanju sa njim mnogo gubio snagu i pitanje je kako bi se zavrsio mec da je Nole to sebi dozvolio, a i sama igra Wavrinke od pocetka meca ga je po meni nesvesno naterala da igra nesto defanzivniji tenis a sto bas i nismo u prilici da cesto gledamo od strane Djokovica ,jeste Stan imao neke neverovatne poteze i vinere ali je upravo zbog te ekstra riskantne i ofanzivne igre ipak na kraju izgubio mec ,uspeo je da uzme dva seta ali to mu je bio maksimum danas ,ipak se u petom setu totalno ispraznio pa ga je Nole sa lakocom pocistio ....u finalu moze biti svasta ,verujem u Noleta ,ali Mari je trenutno u dobroj formi i moze igrati do besvesti defanzivni tenis ,jedino sto smatram da moze biti kljucni faktor je fizicka sprema po meni je Nole tu u prednosti jer Mari je u poslednje vreme bas kuburio sa fizickom spremom (pred dolazak na AO) videcemo ko ce se bolje snaci ....

Simon

pre 9 godina

Postovani Nole,
Dok si Ti na terenu mi I strepimo, ali se ipak konacno ponosimo. Mislim da bi te Beker morao nauciti da bolje igras na mrezi. Najcesce se posle udarca ukopas na mestu. Bar tako deluje. Pa I za sevu bi trebalo da udaras vise asova. To Ivanisevic najbolje zna.
Napred, u nedelju u peti trofej iz Australije.
Nole, Ti se velikan u sportu, kao sto nam je Tesla bio u inovacijama.
Ottawa

Goran Matic

pre 9 godina

pribil, ja bih pre voleo da mi niko ne tapse za dobar poen, ali i da se ne smeje ironicno i krsti kada pogodim nec ili liniju u bitnom poenu. Inace svaka cast Noletu

alejandro

pre 9 godina

Realno, šteta bi bila da nije iskoristio ovako povoljan žreb unazad minimum 5 sezona! Ne mogu da se setim kad je bio lakši žreb za Novaka?! A sad što meč nije rešio u 4 seta o tome je morao razmišljati dok je bio na terenu! Imao je u 4. setu 2:0 u gemovima i servis ali je Sten napravio ribrejk a u 10 gemu još jednom oduzeo servis Novaku i tako meč uveo u 5.set! U nedelju će igrati i protiv tradicije a ona je da nikada u Melburn parku nije izgubio finale! Moram primetiti more besmislenih komentara posebno one o nekadašnjim asovima i o tome ko bi koga oduvao sa terena! Sve znalac do znalca ali tako je to kad se tenis prati od pojave Rodje-Fedje naovamo znači neki 15-ak godina!!

Bora

pre 9 godina

@Greal I Nole u top formi bi oduvao Vavrinku, s tim što bi oduvao i ovu dvojicu koje pominješ. Što je već i pokazao - kad igra na vrhu svojih mogućnosti, pobeđuje svakoga, što su već konstatovali mnogi igrači, bivši i sadašnji. Ali, ''pametnima'' nalik tebi izmiču čak i očigledne stvari.

tulipan

pre 9 godina

dobro,ovakav ishod se ocekivao,naravno zbog gledanosti,inace po kvalitetu vavri bi trebao biti u finalu,ali sta ces,profi sport je takav da se mora progurati prvi teniser na svetu,u finalu nema povlastica,navijamo za mareja da donese u imperiju trofej iz melburna

pribil

pre 9 godina

@superhik nije ti federer narcis, koji nikad u karijeri nije tapsao na protivnikov dobar potez nego nole, najveci sportsmen na turu?

Madjar

pre 9 godina

Nemoj više da se braniš, k'o Boga te molim....dobiću srčani udar ako moram još jedan ovakav tvoj meč da odgledam....zaista....kada igraš svoju igru, niko ti na ovom svetu ne može naškoditi!!!! Shvati više da nemaš čega da se bojiš jer si trenutno NAJBOLJI na svetu. Kakva bre defanziva....melji sve redim još par godina pa uživaj dalje u životu....zaslužio si !! Pozdrav iz Budimpešte

shame boner

pre 9 godina

nole obicna srednja klasa. Nadal u Top Formi i Roger u Top Formi oduvali bi vavrinku sa terena a stime da djokovic igra najbolje sto moze to je ocito. Posljedica sto su spomenuti ostarili ili ozljedjenji i ukupno nije neka jaka era tenisa djole to moze da iskoristi. Toliko realno, a vi mastajte.
(Greal, 30. januar 2015 17:22)
A ti mastaj da ces jednog dana savladati ijekavicu.

Mega car Kilo kralj

pre 9 godina

Koji je Nole kralj! Polufinale slema ej, on na 60%, i pobedi 4. igrača na svetu, gren slem šampiona i branioca titule! Kralj!

Lik

pre 9 godina

nole obicna srednja klasa...Toliko realno, a vi mastajte.
(Greal, 30. januar 2015 17:22)

Realno, i ti bi bio frajer da nisu svi bolji od tebe, ostaje ti nažalost samo pakost i zloba da te uteše.

Melenci

pre 9 godina

ako mi ne biramo reci kada govorimo o nasem Noletu,sta ocekivati od drugih?Ima nas koji postujemo Noleta vise,tako da mozemo da razmenjujemo komentare i dobronamerno i iskreno govorimo i o propustima.Svaki komentar danas bi trbalo bar po meni da ispostuje Vavrinku koji je po meni bio sjajan.Isto tako ni u mecu sa Raonicem nije sve islo onako tecno,sigurno.Danas je prosao i sam kaze da nije igrao dobro.Finale nece biti ovako tesko i iscrpljujuce,jer ce Nole pobediti,mozda izgubiti jedan set.Samo kad je on izgurao Vavrinku,nema jeda.

plači hrvatu

pre 9 godina

(Greal, 30. januar 2015 17:22)

Kmečiš, aaa? Neka, neka, manje boli kad se isplačeš.
Jedino me čudi da se ne stidiš da pokažeš frustraciju.

Nemanja V.

pre 9 godina

Svako ko ima malo pameti je ponosan sto imamo Noleta,on je dusa od coveka.Ali niko nije idealan pa ni Novak.Slucajno mu je izletelo da kaze ponosan sam za samog sebe,Mi smo uz tebe,najveceg Srbina danasnjice svakako.I idemo u nedelju srcem i da pobedimo Mareja,pa i da kojim slucajem izgubis,mi smo uz tebe.Samo napred i neka kvalitet pobedi a zna se na cijoj strani je kvalitet i ko ima najvece srce, naravno da Nole i najvece srce i najvece umece ima!

Kruna Kalicanin

pre 9 godina

Novak je jedan i jedinstven. I kada ne igra na najvisem nivou on dobija jer sreca prati velike i neponovljive. TAKAV SE RADJA JEDNOM U STO GODINA. Zato Nole, i kada pobedjujes i kada gubis, Srbija treba da zna da se skoro takav nece roditi. Ja ti zelim ZDRAVLJE a za sve ostalo ces se ti sam pobrinuti jer tebe krasi znanje, tehnicka i mentalna superiornost, ljudskost, i pre svega velika dobrota. Srecno u FINALU-

Anon

pre 9 godina

Tata mata za tenis jedan jedini nepobedivi i neustrasivi, uvek srlja kroz sve do kraja bilo to nemoguce ili ne, samo tako Nole, nas si ponos!!!

Greal

pre 9 godina

nole obicna srednja klasa. Nadal u Top Formi i Roger u Top Formi oduvali bi vavrinku sa terena a stime da djokovic igra najbolje sto moze to je ocito. Posljedica sto su spomenuti ostarili ili ozljedjenji i ukupno nije neka jaka era tenisa djole to moze da iskoristi. Toliko realno, a vi mastajte.

ams

pre 9 godina

Jel moze neko da napise u vezi cega je Wawrinka pretestovao na pocetku meca, mislim da su prosli tek jedan/dva/tri gema. Komentator na eurosportu je pomenuo nesto u vezi toga da je Novakov box valjda bio odmah iza njega, nisam bas dobro razumeo a i oni nisu tacno znali u vezi cega je nastao problem?

Hvala

clemens

pre 9 godina

APSOLUTNO, APSOLUTNO sam siguran da Nole ne cita ni ove, ni neke druge komentare na nekim od nasih portala...
Jednostavno, tolika kolicina zajedljivosti, srdzbe, zavisti, pakosti, licemerja i nalazenja mnogobrojnih zamerki na ovo i ono isplivava iz velikog dela njih da je to odvratno!
Racionalna i obrazlozena kritika, to da...
ali ovo sto cesto mogu procitati i ovde, i na mnogim drugim portalima protiv tog momka - pa to je neverovatno!
Zbog toga nam i jeste ovako kako nam je jer uspeh se ovde ne prasta!
Jadno...
Bedno...
Zbog toga ti se Nole divim jos vise!

Riječanin

pre 9 godina

Vjerujem u to šta kažeš jer ipak si ti broj 1 ali prepao sam se kad sam vidio pad i govor tijela da si se predao.Svakako zaslužuješ čestitke iako ste oba dvojica totalno podbacili ali treba vas razumijeti jer svi smo mi od krvi i mesa.

Bozidar

pre 9 godina

Iako Novak nije igrao na svom nivou dobio je Stena u petom setu i to sa 6:0.
Da je igrao agresivnije i brze bilo bi to gotovo mnogo ranije i trijumfovao bi.
Novak je bukvalno njemu vracao loptice dosta sporije i ne bas duboke u dosta situacija...a koje je Sten udarao veoma jako i agresivno.
I eto sa ne bas najboljom igrom deklasirao je Svajcarca..jer opet Novakov kvalitet je izuzetan i sa upola realizacije.
Novak je cvrst,borben i tesko ga je nadigrati.
Bravo,jos jednom si pokazao da si veoma jak i dominantan..idemo do titule kralju.

tanja

pre 9 godina

Vi ,koji pricate protiv Noleta ,stidite se.Noletu niko ne popusta,sve je postigao svojim naporom,daje za ovu zemlju mnogo . I sram vas bilo,zaista sram.Mrzite ceo svet,najvise sebe.

Novosadjanin.

pre 9 godina

Sanse su 50-50% pre svega zbog nesto losijih iskustava koje Novak ima sa Marejem u poslednja dva finala. Bojim se da Novak ne izadje mrzovoljan na teren...Ukoliko izadje odlucan sa pozitivnim govorom tela blizu je pobedi. Nekako verujem da ne moze da ponovi ovako slab mec kao danas..

Jole

pre 9 godina

A da li je ponosan na nijedan (citaj: nula) vinera u cetvrtom setu?I..taj set je kao,mogao da dobije??Nole,poceo si biti nekorektan kao Fedex nekada...

stefi

pre 9 godina

Meni nije jasno kada sve to znas zasto ne uradis to isto.PA udri tu lopticu makar sve ispucao u aut,najvise mrzim tu ziherasku igru'cekalicu tudje greske' igru.Bez veze se fizicki potrosi,setimo se samo vimbldona i meca u polufinalu sa Delpom,posle Marej lagano.Ne znam sta je uzrok ovako lose igre i nervoze,samo znam da je Marej favorit u nedelju jer mislim da Novak nije fizicki spreman.

Milko

pre 9 godina

Novak nije igrao ni blizu onoga što može a ipak je zabeležio pobedu.
To govori o njegovoj mentalnoj snazi.
Očekujem da u finalu bude isto tako mentalno jak, da veruje u sebe i da pobedi.
Jer on to zna i može.

Predo

pre 9 godina

Milion puta sam rekao da je Novak već osvojio sve i da je sve što osvoji dalje čisti bonus. Neko veče Vilander reče da je Novak u svakom meču i na svakom turniru i na svakoj podlozi favorit, pa čak i na RG protiv Nadala. Gledao sam Game, Sets i Mats bez prevoda, tako da ne znam da li su "vrsni" srpski komentatori to preveli kako treba, jer često izmišljaju prevode. Većeg komplimenta od ovog Vilanderovog nema, ma koliko on voleo nekog drugog na vrhu i "uvlačio se" Britancima, koji ga plaćaju.
Nisam čak stekao dojam da je publika bila toliko uz Vavrinku. Bilo jer pola - pola. Za Vavrinku su navijali i Federerovi i Marejevi navijači, ovi drugi da bi Marej dobio lakšeg protivnika u finalu. Novakovi navijači su uglavnom imali jeftinije ulaznice i bili su dalje od terena i mikrofona.
Svaki meč je priča za sebe. Ovde je Novak previše posvetio paženje taktici, koja je trebala da ubije Vavrinkinu igru, pa je ubila i njegovu. A zamislite pod kakvim je pritiskom bio Novak i pod kakvim strahom da dvije godine zaredom ne izgubi od Vavrinke, protiv koga ima ubitačan skor. I to na turniru gde vlada. A Vavrinka se bojao na početku turnira da ne ispadne rano kao branilac titule. Već od četvrtfinala je smatrao da je obavio posao i da je sve dalje čisti bonus. Ovde se sve zasnivalo na psihi, a ne bekhendu i forhendu. Finale će, naravno, biti opuštenije, jer finale je finale, čak i za Novaka.

veliki strumf

pre 9 godina

Konstanta kod Novaka do sada na velikim turnirima jeste da nikad ne vezuje 2 odlicna ili 2 ocajna meca. Protiv Raonica je odigrao perfektno, bilo je za ocekivati da nece biti na tom nivou protiv Vavrinke, koji je i mnogo bolji igrac i tezi protivnik od Milosa, sa puno vise oruzja. Danasnji mec bio je ocajan (nije blistao ni u 5. setu, bez obzira na 6-0), u mnogim trenucima mucan. E pa posto nikad ne vezuje 2 losa meca, u finalu ocekujem opet Noletovo sjajno izdanje. Ubedjeniji sam nego ikad da ce pregaziti Marija.

Her Zivota

pre 9 godina

NAPOKON JEDNA VRHUNSKA SLIKA U VESTIMA !!! Bravoooo bre Djole legedno....
Ovo je bio taj dan kada nista ne ide, ali je pobeda tu, i to je razlika izmedju velikih i najvecih !!!
U nedelju, ovakva partija ne moze biti ponovljena tako da ocekujem pobedu !!!

sw

pre 9 godina

Naravno, kao i uvek sam sebe hvali.
Ponosan na svoj borbeni duh, igrao lose a pobedio, protivnik pada na 9 mesto....
Daj bre, bar jednom cestitaj protivniku na fer borbi umesto samog sebe da hvalis.

pribil

pre 9 godina

koliko imas oponenata u svojoj zemlji moj nole... Ali 15 gs finala, 130 nedelja br.1, 48 titula, 25 gs polufinala i 24 uzastopna gs cetvrtfinala ti niko ne moze uzeti... na njihovu zalost...

pribil

pre 9 godina

koliko imas oponenata u svojoj zemlji moj nole... Ali 15 gs finala, 130 nedelja br.1, 48 titula, 25 gs polufinala i 24 uzastopna gs cetvrtfinala ti niko ne moze uzeti... na njihovu zalost...

tanja

pre 9 godina

Vi ,koji pricate protiv Noleta ,stidite se.Noletu niko ne popusta,sve je postigao svojim naporom,daje za ovu zemlju mnogo . I sram vas bilo,zaista sram.Mrzite ceo svet,najvise sebe.

veliki strumf

pre 9 godina

Konstanta kod Novaka do sada na velikim turnirima jeste da nikad ne vezuje 2 odlicna ili 2 ocajna meca. Protiv Raonica je odigrao perfektno, bilo je za ocekivati da nece biti na tom nivou protiv Vavrinke, koji je i mnogo bolji igrac i tezi protivnik od Milosa, sa puno vise oruzja. Danasnji mec bio je ocajan (nije blistao ni u 5. setu, bez obzira na 6-0), u mnogim trenucima mucan. E pa posto nikad ne vezuje 2 losa meca, u finalu ocekujem opet Noletovo sjajno izdanje. Ubedjeniji sam nego ikad da ce pregaziti Marija.

Riječanin

pre 9 godina

Vjerujem u to šta kažeš jer ipak si ti broj 1 ali prepao sam se kad sam vidio pad i govor tijela da si se predao.Svakako zaslužuješ čestitke iako ste oba dvojica totalno podbacili ali treba vas razumijeti jer svi smo mi od krvi i mesa.

clemens

pre 9 godina

APSOLUTNO, APSOLUTNO sam siguran da Nole ne cita ni ove, ni neke druge komentare na nekim od nasih portala...
Jednostavno, tolika kolicina zajedljivosti, srdzbe, zavisti, pakosti, licemerja i nalazenja mnogobrojnih zamerki na ovo i ono isplivava iz velikog dela njih da je to odvratno!
Racionalna i obrazlozena kritika, to da...
ali ovo sto cesto mogu procitati i ovde, i na mnogim drugim portalima protiv tog momka - pa to je neverovatno!
Zbog toga nam i jeste ovako kako nam je jer uspeh se ovde ne prasta!
Jadno...
Bedno...
Zbog toga ti se Nole divim jos vise!

Her Zivota

pre 9 godina

NAPOKON JEDNA VRHUNSKA SLIKA U VESTIMA !!! Bravoooo bre Djole legedno....
Ovo je bio taj dan kada nista ne ide, ali je pobeda tu, i to je razlika izmedju velikih i najvecih !!!
U nedelju, ovakva partija ne moze biti ponovljena tako da ocekujem pobedu !!!

Predo

pre 9 godina

Milion puta sam rekao da je Novak već osvojio sve i da je sve što osvoji dalje čisti bonus. Neko veče Vilander reče da je Novak u svakom meču i na svakom turniru i na svakoj podlozi favorit, pa čak i na RG protiv Nadala. Gledao sam Game, Sets i Mats bez prevoda, tako da ne znam da li su "vrsni" srpski komentatori to preveli kako treba, jer često izmišljaju prevode. Većeg komplimenta od ovog Vilanderovog nema, ma koliko on voleo nekog drugog na vrhu i "uvlačio se" Britancima, koji ga plaćaju.
Nisam čak stekao dojam da je publika bila toliko uz Vavrinku. Bilo jer pola - pola. Za Vavrinku su navijali i Federerovi i Marejevi navijači, ovi drugi da bi Marej dobio lakšeg protivnika u finalu. Novakovi navijači su uglavnom imali jeftinije ulaznice i bili su dalje od terena i mikrofona.
Svaki meč je priča za sebe. Ovde je Novak previše posvetio paženje taktici, koja je trebala da ubije Vavrinkinu igru, pa je ubila i njegovu. A zamislite pod kakvim je pritiskom bio Novak i pod kakvim strahom da dvije godine zaredom ne izgubi od Vavrinke, protiv koga ima ubitačan skor. I to na turniru gde vlada. A Vavrinka se bojao na početku turnira da ne ispadne rano kao branilac titule. Već od četvrtfinala je smatrao da je obavio posao i da je sve dalje čisti bonus. Ovde se sve zasnivalo na psihi, a ne bekhendu i forhendu. Finale će, naravno, biti opuštenije, jer finale je finale, čak i za Novaka.

Kruna Kalicanin

pre 9 godina

Novak je jedan i jedinstven. I kada ne igra na najvisem nivou on dobija jer sreca prati velike i neponovljive. TAKAV SE RADJA JEDNOM U STO GODINA. Zato Nole, i kada pobedjujes i kada gubis, Srbija treba da zna da se skoro takav nece roditi. Ja ti zelim ZDRAVLJE a za sve ostalo ces se ti sam pobrinuti jer tebe krasi znanje, tehnicka i mentalna superiornost, ljudskost, i pre svega velika dobrota. Srecno u FINALU-

Milko

pre 9 godina

Novak nije igrao ni blizu onoga što može a ipak je zabeležio pobedu.
To govori o njegovoj mentalnoj snazi.
Očekujem da u finalu bude isto tako mentalno jak, da veruje u sebe i da pobedi.
Jer on to zna i može.

Bozidar

pre 9 godina

Iako Novak nije igrao na svom nivou dobio je Stena u petom setu i to sa 6:0.
Da je igrao agresivnije i brze bilo bi to gotovo mnogo ranije i trijumfovao bi.
Novak je bukvalno njemu vracao loptice dosta sporije i ne bas duboke u dosta situacija...a koje je Sten udarao veoma jako i agresivno.
I eto sa ne bas najboljom igrom deklasirao je Svajcarca..jer opet Novakov kvalitet je izuzetan i sa upola realizacije.
Novak je cvrst,borben i tesko ga je nadigrati.
Bravo,jos jednom si pokazao da si veoma jak i dominantan..idemo do titule kralju.

Anon

pre 9 godina

Tata mata za tenis jedan jedini nepobedivi i neustrasivi, uvek srlja kroz sve do kraja bilo to nemoguce ili ne, samo tako Nole, nas si ponos!!!

Novosadjanin.

pre 9 godina

Sanse su 50-50% pre svega zbog nesto losijih iskustava koje Novak ima sa Marejem u poslednja dva finala. Bojim se da Novak ne izadje mrzovoljan na teren...Ukoliko izadje odlucan sa pozitivnim govorom tela blizu je pobedi. Nekako verujem da ne moze da ponovi ovako slab mec kao danas..

Lik

pre 9 godina

nole obicna srednja klasa...Toliko realno, a vi mastajte.
(Greal, 30. januar 2015 17:22)

Realno, i ti bi bio frajer da nisu svi bolji od tebe, ostaje ti nažalost samo pakost i zloba da te uteše.

maštaš hrvoje maštaš

pre 9 godina

(Greal)

Ček, ček... jel ja to maštam da je Srbin sedmostruki gren slem šampion i no1 najbolji teniser na svetu? Šta nije? Ne susjed, to je REALNOST, a u tvojoj mašti je ko zna šta.

Madjar

pre 9 godina

Nemoj više da se braniš, k'o Boga te molim....dobiću srčani udar ako moram još jedan ovakav tvoj meč da odgledam....zaista....kada igraš svoju igru, niko ti na ovom svetu ne može naškoditi!!!! Shvati više da nemaš čega da se bojiš jer si trenutno NAJBOLJI na svetu. Kakva bre defanziva....melji sve redim još par godina pa uživaj dalje u životu....zaslužio si !! Pozdrav iz Budimpešte

Mega car Kilo kralj

pre 9 godina

Koji je Nole kralj! Polufinale slema ej, on na 60%, i pobedi 4. igrača na svetu, gren slem šampiona i branioca titule! Kralj!

shame boner

pre 9 godina

nole obicna srednja klasa. Nadal u Top Formi i Roger u Top Formi oduvali bi vavrinku sa terena a stime da djokovic igra najbolje sto moze to je ocito. Posljedica sto su spomenuti ostarili ili ozljedjenji i ukupno nije neka jaka era tenisa djole to moze da iskoristi. Toliko realno, a vi mastajte.
(Greal, 30. januar 2015 17:22)
A ti mastaj da ces jednog dana savladati ijekavicu.

danix

pre 9 godina

Sve je tacno sto je Nole rekao,na momente je igrao dobro,a onda manje dobro,sto je i normalno u mecevima sa igracem iz prve lige.Stan je odigrao super mec,bolje nije mogao,a za njega bi bilo bolje i casnije da je izgubio u cetvrom setu,nego sto je u petom primio monocikl,iako to nije i sramota kad ti ga uruci Nole.
Veliki sampioni pobjedjuju i kad im ne ide sve najbolje,a treba znati da svi igraci ispod najboljeg imaju maksimalnu motivaciju i pruzaju najbolje partije kako bi sampionu skinuli skalp.
Druga stvar,Novak,kako danas,tako citavu karijeru igra i protiv publike,ako je publika bila Stanu vjetar u ledja,Novaku je bila vjetar u prsa i nije se lako nositi s tim,to samo Novak zna kako je.
Nole,care,sad se dobro odmori pa,u nedelju,razvali i Mareja,neka place kome smeta,sto si stalno prvak sveta.

NOLKICA

pre 9 godina

PA STO DA SE NE HVALI , NAJBOLJI JE NA PLANETI, VUCIC SE HVALI SVAKI DAN, A MI POTONUSMO SKROZ, DA NAM NIJE NOLA , JAD I BEDA OD GEAKA NE MOZE DA SE ZIVI, NOLE PODHITNO ZA PREDCENIKA I PREMIJERA!

ams

pre 9 godina

Jel moze neko da napise u vezi cega je Wawrinka pretestovao na pocetku meca, mislim da su prosli tek jedan/dva/tri gema. Komentator na eurosportu je pomenuo nesto u vezi toga da je Novakov box valjda bio odmah iza njega, nisam bas dobro razumeo a i oni nisu tacno znali u vezi cega je nastao problem?

Hvala

plači hrvatu

pre 9 godina

(Greal, 30. januar 2015 17:22)

Kmečiš, aaa? Neka, neka, manje boli kad se isplačeš.
Jedino me čudi da se ne stidiš da pokažeš frustraciju.

Melenci

pre 9 godina

ako mi ne biramo reci kada govorimo o nasem Noletu,sta ocekivati od drugih?Ima nas koji postujemo Noleta vise,tako da mozemo da razmenjujemo komentare i dobronamerno i iskreno govorimo i o propustima.Svaki komentar danas bi trbalo bar po meni da ispostuje Vavrinku koji je po meni bio sjajan.Isto tako ni u mecu sa Raonicem nije sve islo onako tecno,sigurno.Danas je prosao i sam kaze da nije igrao dobro.Finale nece biti ovako tesko i iscrpljujuce,jer ce Nole pobediti,mozda izgubiti jedan set.Samo kad je on izgurao Vavrinku,nema jeda.

Nemanja V.

pre 9 godina

Svako ko ima malo pameti je ponosan sto imamo Noleta,on je dusa od coveka.Ali niko nije idealan pa ni Novak.Slucajno mu je izletelo da kaze ponosan sam za samog sebe,Mi smo uz tebe,najveceg Srbina danasnjice svakako.I idemo u nedelju srcem i da pobedimo Mareja,pa i da kojim slucajem izgubis,mi smo uz tebe.Samo napred i neka kvalitet pobedi a zna se na cijoj strani je kvalitet i ko ima najvece srce, naravno da Nole i najvece srce i najvece umece ima!

Bora

pre 9 godina

@Greal I Nole u top formi bi oduvao Vavrinku, s tim što bi oduvao i ovu dvojicu koje pominješ. Što je već i pokazao - kad igra na vrhu svojih mogućnosti, pobeđuje svakoga, što su već konstatovali mnogi igrači, bivši i sadašnji. Ali, ''pametnima'' nalik tebi izmiču čak i očigledne stvari.

stefi

pre 9 godina

Meni nije jasno kada sve to znas zasto ne uradis to isto.PA udri tu lopticu makar sve ispucao u aut,najvise mrzim tu ziherasku igru'cekalicu tudje greske' igru.Bez veze se fizicki potrosi,setimo se samo vimbldona i meca u polufinalu sa Delpom,posle Marej lagano.Ne znam sta je uzrok ovako lose igre i nervoze,samo znam da je Marej favorit u nedelju jer mislim da Novak nije fizicki spreman.

sw

pre 9 godina

Naravno, kao i uvek sam sebe hvali.
Ponosan na svoj borbeni duh, igrao lose a pobedio, protivnik pada na 9 mesto....
Daj bre, bar jednom cestitaj protivniku na fer borbi umesto samog sebe da hvalis.

pribil

pre 9 godina

@superhik nije ti federer narcis, koji nikad u karijeri nije tapsao na protivnikov dobar potez nego nole, najveci sportsmen na turu?

Greal

pre 9 godina

nole obicna srednja klasa. Nadal u Top Formi i Roger u Top Formi oduvali bi vavrinku sa terena a stime da djokovic igra najbolje sto moze to je ocito. Posljedica sto su spomenuti ostarili ili ozljedjenji i ukupno nije neka jaka era tenisa djole to moze da iskoristi. Toliko realno, a vi mastajte.

Simon

pre 9 godina

Postovani Nole,
Dok si Ti na terenu mi I strepimo, ali se ipak konacno ponosimo. Mislim da bi te Beker morao nauciti da bolje igras na mrezi. Najcesce se posle udarca ukopas na mestu. Bar tako deluje. Pa I za sevu bi trebalo da udaras vise asova. To Ivanisevic najbolje zna.
Napred, u nedelju u peti trofej iz Australije.
Nole, Ti se velikan u sportu, kao sto nam je Tesla bio u inovacijama.
Ottawa

goran

pre 9 godina

Djokovic je u pravu kada kaze da nije smeo da dozvoli da Wavrinka kontrolise igru sa osnovne linije jer je tada veoma opasan ,kakve je samo danas imao neverovatne bekende to ja u zivotu nisam video ,ali Nole je ipak stari lisac ,mislim da je svesno prepustio inicijativu Wavrinki posto bi u raspucavanju sa njim mnogo gubio snagu i pitanje je kako bi se zavrsio mec da je Nole to sebi dozvolio, a i sama igra Wavrinke od pocetka meca ga je po meni nesvesno naterala da igra nesto defanzivniji tenis a sto bas i nismo u prilici da cesto gledamo od strane Djokovica ,jeste Stan imao neke neverovatne poteze i vinere ali je upravo zbog te ekstra riskantne i ofanzivne igre ipak na kraju izgubio mec ,uspeo je da uzme dva seta ali to mu je bio maksimum danas ,ipak se u petom setu totalno ispraznio pa ga je Nole sa lakocom pocistio ....u finalu moze biti svasta ,verujem u Noleta ,ali Mari je trenutno u dobroj formi i moze igrati do besvesti defanzivni tenis ,jedino sto smatram da moze biti kljucni faktor je fizicka sprema po meni je Nole tu u prednosti jer Mari je u poslednje vreme bas kuburio sa fizickom spremom (pred dolazak na AO) videcemo ko ce se bolje snaci ....

mike

pre 9 godina

"dobro,ovakav ishod se ocekivao,naravno zbog gledanosti,inace po kvalitetu vavri bi trebao biti u finalu,ali sta ces,profi sport je takav da se mora progurati prvi teniser na svetu,u finalu nema povlastica,navijamo za mareja da donese u imperiju trofej iz melburna"
COVECE TI SI MEDICINSKI FENOMEN, PA TI OSTAVLJAS KOMENTARE BEZ DA KORISTIS MOZAK.......JAVI SE NEKOJ NEURO KLINICI DA TE STAVE U ATLAS- NADAREN SI A DA NE ZNAS....

NOLE KLASA!!!!!!!!

SRECNO U NEDELJU!!!!!

Jole

pre 9 godina

A da li je ponosan na nijedan (citaj: nula) vinera u cetvrtom setu?I..taj set je kao,mogao da dobije??Nole,poceo si biti nekorektan kao Fedex nekada...

prosto

pre 9 godina

(clemens, 30. januar 2015 17:00)

Da li ti je palo na pamet da to ne pišu Srbi?
Da li samo Srbi pišu ovim jezikom?
Da li ti je palo na pamet da to sve pišu dve, tri osobe?
Da li je zabranjeno da se ostavi više komentara?
Pametnom dosta.

WWW

pre 9 godina

@predo- komentar ti je toplo-hladno,kao prvo Vilander jedva procedi nesto dobro o Noletu, drugo kao publika lapo lapo, iz zelje da Marej dobije lakseg protivnika tj.Djokovica!!! Ma covece , ja se secam i Samprasa- taj je tukao servise, nije to bila lepa igra, kao ni ova danas.Ovi su cedili suvu drenovinu, a ranije bum servis i nista od igre.Novak je doobar, njemu su motivaciju davali Nadal i Federer, koga, majke ti, moze da motivise Stan, Sten, Stanislas...

Goran Matic

pre 9 godina

pribil, ja bih pre voleo da mi niko ne tapse za dobar poen, ali i da se ne smeje ironicno i krsti kada pogodim nec ili liniju u bitnom poenu. Inace svaka cast Noletu

Mastoor

pre 9 godina

E pa posto nikad ne vezuje 2 losa meca, u finalu ocekujem opet Noletovo sjajno izdanje. Ubedjeniji sam nego ikad da ce pregaziti Marija.
(veliki strumf, 30. januar 2015 16:05)

S tvoje tastature u Bozije oci. I ja sam pomislio da mu je sledeci na redu odlican mec, nadajmo se da ce tako da bude.

tulipan

pre 9 godina

dobro,ovakav ishod se ocekivao,naravno zbog gledanosti,inace po kvalitetu vavri bi trebao biti u finalu,ali sta ces,profi sport je takav da se mora progurati prvi teniser na svetu,u finalu nema povlastica,navijamo za mareja da donese u imperiju trofej iz melburna

alejandro

pre 9 godina

Realno, šteta bi bila da nije iskoristio ovako povoljan žreb unazad minimum 5 sezona! Ne mogu da se setim kad je bio lakši žreb za Novaka?! A sad što meč nije rešio u 4 seta o tome je morao razmišljati dok je bio na terenu! Imao je u 4. setu 2:0 u gemovima i servis ali je Sten napravio ribrejk a u 10 gemu još jednom oduzeo servis Novaku i tako meč uveo u 5.set! U nedelju će igrati i protiv tradicije a ona je da nikada u Melburn parku nije izgubio finale! Moram primetiti more besmislenih komentara posebno one o nekadašnjim asovima i o tome ko bi koga oduvao sa terena! Sve znalac do znalca ali tako je to kad se tenis prati od pojave Rodje-Fedje naovamo znači neki 15-ak godina!!

sw

pre 9 godina

Naravno, kao i uvek sam sebe hvali.
Ponosan na svoj borbeni duh, igrao lose a pobedio, protivnik pada na 9 mesto....
Daj bre, bar jednom cestitaj protivniku na fer borbi umesto samog sebe da hvalis.

Greal

pre 9 godina

nole obicna srednja klasa. Nadal u Top Formi i Roger u Top Formi oduvali bi vavrinku sa terena a stime da djokovic igra najbolje sto moze to je ocito. Posljedica sto su spomenuti ostarili ili ozljedjenji i ukupno nije neka jaka era tenisa djole to moze da iskoristi. Toliko realno, a vi mastajte.

Jole

pre 9 godina

A da li je ponosan na nijedan (citaj: nula) vinera u cetvrtom setu?I..taj set je kao,mogao da dobije??Nole,poceo si biti nekorektan kao Fedex nekada...

stefi

pre 9 godina

Meni nije jasno kada sve to znas zasto ne uradis to isto.PA udri tu lopticu makar sve ispucao u aut,najvise mrzim tu ziherasku igru'cekalicu tudje greske' igru.Bez veze se fizicki potrosi,setimo se samo vimbldona i meca u polufinalu sa Delpom,posle Marej lagano.Ne znam sta je uzrok ovako lose igre i nervoze,samo znam da je Marej favorit u nedelju jer mislim da Novak nije fizicki spreman.

tulipan

pre 9 godina

dobro,ovakav ishod se ocekivao,naravno zbog gledanosti,inace po kvalitetu vavri bi trebao biti u finalu,ali sta ces,profi sport je takav da se mora progurati prvi teniser na svetu,u finalu nema povlastica,navijamo za mareja da donese u imperiju trofej iz melburna

pribil

pre 9 godina

koliko imas oponenata u svojoj zemlji moj nole... Ali 15 gs finala, 130 nedelja br.1, 48 titula, 25 gs polufinala i 24 uzastopna gs cetvrtfinala ti niko ne moze uzeti... na njihovu zalost...

alejandro

pre 9 godina

Realno, šteta bi bila da nije iskoristio ovako povoljan žreb unazad minimum 5 sezona! Ne mogu da se setim kad je bio lakši žreb za Novaka?! A sad što meč nije rešio u 4 seta o tome je morao razmišljati dok je bio na terenu! Imao je u 4. setu 2:0 u gemovima i servis ali je Sten napravio ribrejk a u 10 gemu još jednom oduzeo servis Novaku i tako meč uveo u 5.set! U nedelju će igrati i protiv tradicije a ona je da nikada u Melburn parku nije izgubio finale! Moram primetiti more besmislenih komentara posebno one o nekadašnjim asovima i o tome ko bi koga oduvao sa terena! Sve znalac do znalca ali tako je to kad se tenis prati od pojave Rodje-Fedje naovamo znači neki 15-ak godina!!

veliki strumf

pre 9 godina

Konstanta kod Novaka do sada na velikim turnirima jeste da nikad ne vezuje 2 odlicna ili 2 ocajna meca. Protiv Raonica je odigrao perfektno, bilo je za ocekivati da nece biti na tom nivou protiv Vavrinke, koji je i mnogo bolji igrac i tezi protivnik od Milosa, sa puno vise oruzja. Danasnji mec bio je ocajan (nije blistao ni u 5. setu, bez obzira na 6-0), u mnogim trenucima mucan. E pa posto nikad ne vezuje 2 losa meca, u finalu ocekujem opet Noletovo sjajno izdanje. Ubedjeniji sam nego ikad da ce pregaziti Marija.

tanja

pre 9 godina

Vi ,koji pricate protiv Noleta ,stidite se.Noletu niko ne popusta,sve je postigao svojim naporom,daje za ovu zemlju mnogo . I sram vas bilo,zaista sram.Mrzite ceo svet,najvise sebe.

Novosadjanin.

pre 9 godina

Sanse su 50-50% pre svega zbog nesto losijih iskustava koje Novak ima sa Marejem u poslednja dva finala. Bojim se da Novak ne izadje mrzovoljan na teren...Ukoliko izadje odlucan sa pozitivnim govorom tela blizu je pobedi. Nekako verujem da ne moze da ponovi ovako slab mec kao danas..

ams

pre 9 godina

Jel moze neko da napise u vezi cega je Wawrinka pretestovao na pocetku meca, mislim da su prosli tek jedan/dva/tri gema. Komentator na eurosportu je pomenuo nesto u vezi toga da je Novakov box valjda bio odmah iza njega, nisam bas dobro razumeo a i oni nisu tacno znali u vezi cega je nastao problem?

Hvala

Anon

pre 9 godina

Tata mata za tenis jedan jedini nepobedivi i neustrasivi, uvek srlja kroz sve do kraja bilo to nemoguce ili ne, samo tako Nole, nas si ponos!!!

shame boner

pre 9 godina

nole obicna srednja klasa. Nadal u Top Formi i Roger u Top Formi oduvali bi vavrinku sa terena a stime da djokovic igra najbolje sto moze to je ocito. Posljedica sto su spomenuti ostarili ili ozljedjenji i ukupno nije neka jaka era tenisa djole to moze da iskoristi. Toliko realno, a vi mastajte.
(Greal, 30. januar 2015 17:22)
A ti mastaj da ces jednog dana savladati ijekavicu.

Riječanin

pre 9 godina

Vjerujem u to šta kažeš jer ipak si ti broj 1 ali prepao sam se kad sam vidio pad i govor tijela da si se predao.Svakako zaslužuješ čestitke iako ste oba dvojica totalno podbacili ali treba vas razumijeti jer svi smo mi od krvi i mesa.

Bozidar

pre 9 godina

Iako Novak nije igrao na svom nivou dobio je Stena u petom setu i to sa 6:0.
Da je igrao agresivnije i brze bilo bi to gotovo mnogo ranije i trijumfovao bi.
Novak je bukvalno njemu vracao loptice dosta sporije i ne bas duboke u dosta situacija...a koje je Sten udarao veoma jako i agresivno.
I eto sa ne bas najboljom igrom deklasirao je Svajcarca..jer opet Novakov kvalitet je izuzetan i sa upola realizacije.
Novak je cvrst,borben i tesko ga je nadigrati.
Bravo,jos jednom si pokazao da si veoma jak i dominantan..idemo do titule kralju.

WWW

pre 9 godina

@predo- komentar ti je toplo-hladno,kao prvo Vilander jedva procedi nesto dobro o Noletu, drugo kao publika lapo lapo, iz zelje da Marej dobije lakseg protivnika tj.Djokovica!!! Ma covece , ja se secam i Samprasa- taj je tukao servise, nije to bila lepa igra, kao ni ova danas.Ovi su cedili suvu drenovinu, a ranije bum servis i nista od igre.Novak je doobar, njemu su motivaciju davali Nadal i Federer, koga, majke ti, moze da motivise Stan, Sten, Stanislas...

Her Zivota

pre 9 godina

NAPOKON JEDNA VRHUNSKA SLIKA U VESTIMA !!! Bravoooo bre Djole legedno....
Ovo je bio taj dan kada nista ne ide, ali je pobeda tu, i to je razlika izmedju velikih i najvecih !!!
U nedelju, ovakva partija ne moze biti ponovljena tako da ocekujem pobedu !!!

Kruna Kalicanin

pre 9 godina

Novak je jedan i jedinstven. I kada ne igra na najvisem nivou on dobija jer sreca prati velike i neponovljive. TAKAV SE RADJA JEDNOM U STO GODINA. Zato Nole, i kada pobedjujes i kada gubis, Srbija treba da zna da se skoro takav nece roditi. Ja ti zelim ZDRAVLJE a za sve ostalo ces se ti sam pobrinuti jer tebe krasi znanje, tehnicka i mentalna superiornost, ljudskost, i pre svega velika dobrota. Srecno u FINALU-

Milko

pre 9 godina

Novak nije igrao ni blizu onoga što može a ipak je zabeležio pobedu.
To govori o njegovoj mentalnoj snazi.
Očekujem da u finalu bude isto tako mentalno jak, da veruje u sebe i da pobedi.
Jer on to zna i može.

Predo

pre 9 godina

Milion puta sam rekao da je Novak već osvojio sve i da je sve što osvoji dalje čisti bonus. Neko veče Vilander reče da je Novak u svakom meču i na svakom turniru i na svakoj podlozi favorit, pa čak i na RG protiv Nadala. Gledao sam Game, Sets i Mats bez prevoda, tako da ne znam da li su "vrsni" srpski komentatori to preveli kako treba, jer često izmišljaju prevode. Većeg komplimenta od ovog Vilanderovog nema, ma koliko on voleo nekog drugog na vrhu i "uvlačio se" Britancima, koji ga plaćaju.
Nisam čak stekao dojam da je publika bila toliko uz Vavrinku. Bilo jer pola - pola. Za Vavrinku su navijali i Federerovi i Marejevi navijači, ovi drugi da bi Marej dobio lakšeg protivnika u finalu. Novakovi navijači su uglavnom imali jeftinije ulaznice i bili su dalje od terena i mikrofona.
Svaki meč je priča za sebe. Ovde je Novak previše posvetio paženje taktici, koja je trebala da ubije Vavrinkinu igru, pa je ubila i njegovu. A zamislite pod kakvim je pritiskom bio Novak i pod kakvim strahom da dvije godine zaredom ne izgubi od Vavrinke, protiv koga ima ubitačan skor. I to na turniru gde vlada. A Vavrinka se bojao na početku turnira da ne ispadne rano kao branilac titule. Već od četvrtfinala je smatrao da je obavio posao i da je sve dalje čisti bonus. Ovde se sve zasnivalo na psihi, a ne bekhendu i forhendu. Finale će, naravno, biti opuštenije, jer finale je finale, čak i za Novaka.

clemens

pre 9 godina

APSOLUTNO, APSOLUTNO sam siguran da Nole ne cita ni ove, ni neke druge komentare na nekim od nasih portala...
Jednostavno, tolika kolicina zajedljivosti, srdzbe, zavisti, pakosti, licemerja i nalazenja mnogobrojnih zamerki na ovo i ono isplivava iz velikog dela njih da je to odvratno!
Racionalna i obrazlozena kritika, to da...
ali ovo sto cesto mogu procitati i ovde, i na mnogim drugim portalima protiv tog momka - pa to je neverovatno!
Zbog toga nam i jeste ovako kako nam je jer uspeh se ovde ne prasta!
Jadno...
Bedno...
Zbog toga ti se Nole divim jos vise!

NOLKICA

pre 9 godina

PA STO DA SE NE HVALI , NAJBOLJI JE NA PLANETI, VUCIC SE HVALI SVAKI DAN, A MI POTONUSMO SKROZ, DA NAM NIJE NOLA , JAD I BEDA OD GEAKA NE MOZE DA SE ZIVI, NOLE PODHITNO ZA PREDCENIKA I PREMIJERA!

Madjar

pre 9 godina

Nemoj više da se braniš, k'o Boga te molim....dobiću srčani udar ako moram još jedan ovakav tvoj meč da odgledam....zaista....kada igraš svoju igru, niko ti na ovom svetu ne može naškoditi!!!! Shvati više da nemaš čega da se bojiš jer si trenutno NAJBOLJI na svetu. Kakva bre defanziva....melji sve redim još par godina pa uživaj dalje u životu....zaslužio si !! Pozdrav iz Budimpešte

Goran Matic

pre 9 godina

pribil, ja bih pre voleo da mi niko ne tapse za dobar poen, ali i da se ne smeje ironicno i krsti kada pogodim nec ili liniju u bitnom poenu. Inace svaka cast Noletu

pribil

pre 9 godina

@superhik nije ti federer narcis, koji nikad u karijeri nije tapsao na protivnikov dobar potez nego nole, najveci sportsmen na turu?

Lik

pre 9 godina

nole obicna srednja klasa...Toliko realno, a vi mastajte.
(Greal, 30. januar 2015 17:22)

Realno, i ti bi bio frajer da nisu svi bolji od tebe, ostaje ti nažalost samo pakost i zloba da te uteše.

Melenci

pre 9 godina

ako mi ne biramo reci kada govorimo o nasem Noletu,sta ocekivati od drugih?Ima nas koji postujemo Noleta vise,tako da mozemo da razmenjujemo komentare i dobronamerno i iskreno govorimo i o propustima.Svaki komentar danas bi trbalo bar po meni da ispostuje Vavrinku koji je po meni bio sjajan.Isto tako ni u mecu sa Raonicem nije sve islo onako tecno,sigurno.Danas je prosao i sam kaze da nije igrao dobro.Finale nece biti ovako tesko i iscrpljujuce,jer ce Nole pobediti,mozda izgubiti jedan set.Samo kad je on izgurao Vavrinku,nema jeda.

mike

pre 9 godina

"dobro,ovakav ishod se ocekivao,naravno zbog gledanosti,inace po kvalitetu vavri bi trebao biti u finalu,ali sta ces,profi sport je takav da se mora progurati prvi teniser na svetu,u finalu nema povlastica,navijamo za mareja da donese u imperiju trofej iz melburna"
COVECE TI SI MEDICINSKI FENOMEN, PA TI OSTAVLJAS KOMENTARE BEZ DA KORISTIS MOZAK.......JAVI SE NEKOJ NEURO KLINICI DA TE STAVE U ATLAS- NADAREN SI A DA NE ZNAS....

NOLE KLASA!!!!!!!!

SRECNO U NEDELJU!!!!!

Nemanja V.

pre 9 godina

Svako ko ima malo pameti je ponosan sto imamo Noleta,on je dusa od coveka.Ali niko nije idealan pa ni Novak.Slucajno mu je izletelo da kaze ponosan sam za samog sebe,Mi smo uz tebe,najveceg Srbina danasnjice svakako.I idemo u nedelju srcem i da pobedimo Mareja,pa i da kojim slucajem izgubis,mi smo uz tebe.Samo napred i neka kvalitet pobedi a zna se na cijoj strani je kvalitet i ko ima najvece srce, naravno da Nole i najvece srce i najvece umece ima!

Bora

pre 9 godina

@Greal I Nole u top formi bi oduvao Vavrinku, s tim što bi oduvao i ovu dvojicu koje pominješ. Što je već i pokazao - kad igra na vrhu svojih mogućnosti, pobeđuje svakoga, što su već konstatovali mnogi igrači, bivši i sadašnji. Ali, ''pametnima'' nalik tebi izmiču čak i očigledne stvari.

Mega car Kilo kralj

pre 9 godina

Koji je Nole kralj! Polufinale slema ej, on na 60%, i pobedi 4. igrača na svetu, gren slem šampiona i branioca titule! Kralj!

prosto

pre 9 godina

(clemens, 30. januar 2015 17:00)

Da li ti je palo na pamet da to ne pišu Srbi?
Da li samo Srbi pišu ovim jezikom?
Da li ti je palo na pamet da to sve pišu dve, tri osobe?
Da li je zabranjeno da se ostavi više komentara?
Pametnom dosta.

Simon

pre 9 godina

Postovani Nole,
Dok si Ti na terenu mi I strepimo, ali se ipak konacno ponosimo. Mislim da bi te Beker morao nauciti da bolje igras na mrezi. Najcesce se posle udarca ukopas na mestu. Bar tako deluje. Pa I za sevu bi trebalo da udaras vise asova. To Ivanisevic najbolje zna.
Napred, u nedelju u peti trofej iz Australije.
Nole, Ti se velikan u sportu, kao sto nam je Tesla bio u inovacijama.
Ottawa

goran

pre 9 godina

Djokovic je u pravu kada kaze da nije smeo da dozvoli da Wavrinka kontrolise igru sa osnovne linije jer je tada veoma opasan ,kakve je samo danas imao neverovatne bekende to ja u zivotu nisam video ,ali Nole je ipak stari lisac ,mislim da je svesno prepustio inicijativu Wavrinki posto bi u raspucavanju sa njim mnogo gubio snagu i pitanje je kako bi se zavrsio mec da je Nole to sebi dozvolio, a i sama igra Wavrinke od pocetka meca ga je po meni nesvesno naterala da igra nesto defanzivniji tenis a sto bas i nismo u prilici da cesto gledamo od strane Djokovica ,jeste Stan imao neke neverovatne poteze i vinere ali je upravo zbog te ekstra riskantne i ofanzivne igre ipak na kraju izgubio mec ,uspeo je da uzme dva seta ali to mu je bio maksimum danas ,ipak se u petom setu totalno ispraznio pa ga je Nole sa lakocom pocistio ....u finalu moze biti svasta ,verujem u Noleta ,ali Mari je trenutno u dobroj formi i moze igrati do besvesti defanzivni tenis ,jedino sto smatram da moze biti kljucni faktor je fizicka sprema po meni je Nole tu u prednosti jer Mari je u poslednje vreme bas kuburio sa fizickom spremom (pred dolazak na AO) videcemo ko ce se bolje snaci ....

Mastoor

pre 9 godina

E pa posto nikad ne vezuje 2 losa meca, u finalu ocekujem opet Noletovo sjajno izdanje. Ubedjeniji sam nego ikad da ce pregaziti Marija.
(veliki strumf, 30. januar 2015 16:05)

S tvoje tastature u Bozije oci. I ja sam pomislio da mu je sledeci na redu odlican mec, nadajmo se da ce tako da bude.

plači hrvatu

pre 9 godina

(Greal, 30. januar 2015 17:22)

Kmečiš, aaa? Neka, neka, manje boli kad se isplačeš.
Jedino me čudi da se ne stidiš da pokažeš frustraciju.

danix

pre 9 godina

Sve je tacno sto je Nole rekao,na momente je igrao dobro,a onda manje dobro,sto je i normalno u mecevima sa igracem iz prve lige.Stan je odigrao super mec,bolje nije mogao,a za njega bi bilo bolje i casnije da je izgubio u cetvrom setu,nego sto je u petom primio monocikl,iako to nije i sramota kad ti ga uruci Nole.
Veliki sampioni pobjedjuju i kad im ne ide sve najbolje,a treba znati da svi igraci ispod najboljeg imaju maksimalnu motivaciju i pruzaju najbolje partije kako bi sampionu skinuli skalp.
Druga stvar,Novak,kako danas,tako citavu karijeru igra i protiv publike,ako je publika bila Stanu vjetar u ledja,Novaku je bila vjetar u prsa i nije se lako nositi s tim,to samo Novak zna kako je.
Nole,care,sad se dobro odmori pa,u nedelju,razvali i Mareja,neka place kome smeta,sto si stalno prvak sveta.

maštaš hrvoje maštaš

pre 9 godina

(Greal)

Ček, ček... jel ja to maštam da je Srbin sedmostruki gren slem šampion i no1 najbolji teniser na svetu? Šta nije? Ne susjed, to je REALNOST, a u tvojoj mašti je ko zna šta.