Utorak, 02.02.2021.

09:56

"Budila sam se kada me je čovek koji je tvrdio da me voli silovao, dok je mislio da i dalje spavam"

Izvor: B92

"Budila sam se kada me je èovek koji je tvrdio da me voli silovao, dok je mislio da i dalje spavam" IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

132 Komentari

Sortiraj po:

Marlone

pre 3 godine

Jako rijetko se spominje da zene itekako znaju da nanesu psihicku bol i maltretiraju muskarca. Tacnije, zene imaju dosta razvijeniji mozak za verbalno pasivno agresivno napadanje i maltretiranje, dok su muskarci skloniji fizickom sukobu. Ako se muskarcima ukida njihovo oruzije i sprecavaju fizickom nasilju, jednako se treba uciniti i za verbalno nasilje kojem su zene sklonije. Ali o tome ni rijeci.

Mladen

pre 3 godine

Ovo ti je onaj tip devojaka koje normalne tipove ko klinke ismevaju i dozivljavaju ko luzere a loze se na "bad boys". Sad retroaktivno naravno ona jadna bila mlada i naivna a on joj isprao mozak. Hoce da prikazu kako svaka zena prakticki neuracunljiva i sta god da uradi ili joj se desi ona za to ne snosi nikakvu odgovornost. Kako da ne.

lemaya povučeni posmatrač sa strane

pre 3 godine

@jolly
klasična feministička misao,od koga je, ne može drugačija da bude.
Zapamti svaki čovek,svako biće je drugačije. Ne sudi se po izgledu ni po polu,već po onome šta iz njega istinski zrači(ovde nije opaska na ovaj slučaj već na tvoju izjavu i odnose uopšte)ali zagrižena mržnjom prema muškarcima zablokirana si da misliš zdravo o međuljudskim odnosima..
Mogao bi da ti objasnim mnogo više ali ne vredi ,ne što je preopširno,već što ti ne želiš da prihvatiš ništa suprotno tvome stavu ,pa iako je to ispravno. Vidi se i da si izfrustrirana jer te izgleda muškarci zaobilaze u širokom luku,nadam se da grešim, ali teško. Preispitaj svoje stavove i životni put pre svega ,razgovaraj sa ljudima ,druži se ,nadasve uči.

2 verzije braka i reči ne, muška i ženska

pre 3 godine

Ne razumem sta si hteo time da kazes ? Kakvi ugovori, stvar je vrlo prosta - ako zena kaze NE, to znaci ne, i svako ignorisanje toga jeste silovanje, bez obzira da li je neko u braku ili ne.
(brak, 2. februar 2021 23:40)

Koliko sam ja puta rekao NE, kada mrtav umoran (psihički) dođem sa posla a sinoć spavao 4 sata da uradim neki važan posao. Kažem NE, molim te da dremnem sat vremena, a ona navalentna, prva godina braka.

I šta ću, odradim, da bih bio "muško", a u sebi psujem i život i posao i programiranje i brak, jedva nekako dođem do kraja.

I objasni mi, da li je moje NE manje vredno od nečijeg drugog NE? Da li ja da svedočim pred parlamentom?

ДРАСЕН ДРАСЕН

pre 3 godine

Легла са човеком у кревет и он је силовао. Чуј вршњаку! Они су стварно болесни.

Gastos DE

pre 3 godine

ako zena kaze NE, to znaci ne, i svako ignorisanje toga jeste silovanje, bez obzira da li je neko u braku ili ne. Brak nije ugovor o vlasnistvu zene.
(brak, 02. februar 2021 23:40)

Ja milion puta kažem ženi NE u šoping, pa ona ne haje. Jel to silovanje muškarca?

brak

pre 3 godine

uskoro ce doci vreme kada u bracni ugovor stoji i sex kada gde i kako sve van toga je silovanje
@(zoran, 2. februar 2021 16:58)

Ne razumem sta si hteo time da kazes ? Kakvi ugovori, stvar je vrlo prosta - ako zena kaze NE, to znaci ne, i svako ignorisanje toga jeste silovanje, bez obzira da li je neko u braku ili ne. Brak nije ugovor o vlasnistvu zene, nego ravnopravna zajednica dve osobe. Ako nesto ne stima, a ne moze se normalnim razgovorom resiti, onda se brak moze i razresiti, pa svako svojim putem.

taki p

pre 3 godine

Muka mi je od mazohistickih tatinih princeza, koje bi da se igraju sa losim momcima,pa kasnije kad ih bude sramota sa kim su bile i sta su radile,onda glume pateticne zrtve.Kljucna recenica da je on pretio da ce se ubiti pa mu se ona vratila,to je za nju bio "dokaz ljubavi".Ovakve devojke imaju problem u glavi,moraju ga resavati kod psihoterapeuta,jer da nije ovaj idiot Menson,bio bi neki slican,opravdanja da je bila "zaljubljena" su na nivou zabavista.Na zalost ovakvih slucajeva ce biti sve vise,izgubljenih i "prepametnih" devojaka na sve strane,bolesnih predatora jos vise,slika i prilika sv eta u kojem zivimo.

njanja

pre 3 godine

Znam 3 žene koje su mi diskretno poručile da im je žešći trip da ih probudi seks.
Pritom nisam neki veliki j**ač, pa izgleda da je ovo poprilično rasprostranjena fantazija među devojkama/ženama.
PS. Izgleda da svaku vezu na koju ne gledamo kao nešto lepo možemo da proglasimo za silovanje i zlostavljanje 20 godina kasnije? Za to vreme, neke devojke STVARNO bivaju zlostavljanje i silovane. Naravno, pošto nisu celebrity ni one ni njihovi silovatelji, nema ih u javnosti i nikoga nije briga za njih.

neutralni felš

pre 3 godine

Ja sam još davne 2015. krenuo da ignorišem celokupni ženski rod i drago mi je da nisam pogrešio.
(Terry A. Davis, 02. februar 2021 16:01)


haha kao onaj lik iz kvake 22 - "nikad se nije oženio jer inače nije voleo da prisustvuje venčanjima".

jolly

pre 3 godine

Muka mi je od svega u danasnje vreme, ali od danasnjih muskaraca narocito. O ljubavi i zenama pojma nemaju, uce o seksualnosti sa pornhuba, a kada im se zene osvete za godine tihog i podmuklog potcinjavanja, onda “gde su nasa prava, kome da se mi jadni zalimo kada nas ‘lazno’ optuze”. A tek one nistarije sto nista ne rade a hoce da ih partnerka postuje i ispunjava zelje. Ima zena svakakvih, ali muskaraca nema vise, kao sto se vidi po komentarima.

neutralni felš

pre 3 godine

Ludilu nema kraja. Lažu i izmišljaju da bi se samopromovisale i uzele pare.
(grubijan, 02. februar 2021 16:37)


dakle, baš sve ove devojke i žene "lažu i izmišljaju" a svi ovi optuženi su u pravu... svašta.

marica, kriv, razumevanje...

pre 3 godine

ovako se za par minuta popularnosti na najbrutalniji nacin pljuje po pravim zrtvama silovanja ... jednog od najtezih zlocina koji covek moze da napravi drugom coveku

Boza

pre 3 godine

Zene su zrtve, samim svojim posojanjnem.

Sada se vise ne zna da li je zena silovana ili ne, jer je sve silovanje, zapravo sve su postale zrtve. Feminizam je pretvorio zenu u zrtvu a nije je zastitio. Feminizam je zene napravi zivotinjama.


Kako zivim u UK cuo sam objasnjne feminiskinjna, kako one dozivljavaju silovanjne. To sam svatio na sledeci nacin, svaki kontak moze da se svati silovanjnem, jer ona nije izricito rekla da ona to zeli. To znaci da treba da se podpise papir da bi se recimo devojka dodirnula, ili joj se sipalo pice a ona to ne zeli. Radio sam u firmi gde je bilo strogo zabranjne da se pita kako si proveo vikend jer je to silovanjne privatnosti te osobe. ..... Mislim da je svima jasno, prvo saglasnost a onda SVE OSTALO. Recimo ono kako si

Tanja

pre 3 godine

Zakon je jasan. Svako iznošenje optužbi u javnost, a ne dokaže se na sudu materijalnim dokazima, smatra se klevetom. To što ona sad priča, moguće da se dogodilo, ali ako ne dokaže, a trubila je celom svetu, Menson ima pravo da je tuži. Prosto k'o pasulj.
(marko, 02. februar 2021 15:21)

Tako ce, na zalost, verovatno i biti. MM je klasican primerak osobe sa NLP, a oni su, zna se, jako sarmantni i ubedljivi, kad je to potrebno.

rade

pre 3 godine

@Deki,

Ne smes to da radis ne samo mladoj devojci, nego bilo kom zivom bicu, pa ni sopstvenoj zeni. Niko nema pravo da drugome namece svoju volju i prisiljava na bilo sta.

red rabitt

pre 3 godine

Ja tek sasa shvatam da sam dva ili tri puta silovan
Par puta dodjemo sa nekih proslava ... kasno nocu ... pridremam kad ono ... OP ! ... devojka se bavi samnom ... ako me razumete ...
Nisam se budnio ... jok ...
i sad tek shavtam da sam silovan

Pera

pre 3 godine

Čekaj, čekaj, čekaj ... kako to da ga PRVO nije tužila za to "što me je izgladnjivao, zabranjivao mi da spavam, i pretio je da će me ubiti, često dok je držao oružje", "toksično mentalno, fizičko i (seksualno) zlostavljao","Dozvolio bi mi da spavam samo ako bih učestvovala u činovima nasilja, bola, poniženja i mučenja"... I SVE JE OVO NEBITNO A POTENCIRA SE SAMO - SILOVANJE !?

palanka

pre 3 godine

Lov na vestice se nastavlja. Sad je izjavila da je tad mislila da je zaljubljena, a eto nije bila svojevoljno. Znaci danas promenis misljenje o svojim postupcima iz proslosti i automatski promenis i proslost. Uperis prst i gotovo, ukinite sudove.

rade

pre 3 godine

@Deki,

Ne smes to da radis ne samo mladoj devojci, nego bilo kom zivom bicu, pa ni sopstvenoj zeni. Niko nema pravo da drugome namece svoju volju i prisiljava na bilo sta.

Јабучило

pre 3 godine

А да ли је психичко насиље исто насиље? Или га не помињемо јер су ту жене вештије?

aabb

pre 3 godine

Cekaj, on je mislio da ti spavas a ti nisi spavala? Pa sta si radila, cutala i pravila se da spavas?
Mozda je hteo da te iznenadi kad se probudis?:)

Frzontije

pre 3 godine

a sam svoju tadašnju devojku, sada suprugu par puta probudio dok sam već deo posla odradio... Da očekujem neku tužbu uskoro? P. S. Nije se mnogo ljutila.
(ona stvar,

Samo par puta? Ne vjerujem da ce da te tuzi ali pazi da ti ne pobjegne
ili ne nadje nekoga ko "zna" da budi par puta sedmicno.

Novak

pre 3 godine

@Bokelis
To je odgovor na pitanje zasto se nikada nije zenio. A mogao si i ovo da dodas "Ja sam se oženio naukom. Samo jednom u životu sam bio zaljubljen”. Ocigledno je da coveka zene ne interesuju, otuda i takav stav o zenama. Inace njegov stav da zene treba samo da sede kuci i budu inspiracija muskarcima je totalna nebuloza.

Bbb

pre 3 godine

Interesantno je kako momci uglavnom nisu baš sigurni gde je granica silovanja žena i šta znači raditi nekom nešto protiv volje. Al ako cura malo krene prstom u istraživanje ka pravom mestu, odjednom odmah znaju i šta znači ne, i šta je silovanje i kako nije uredu raditi ljudima stvari protiv njihive volje. I nema onda ni da l mu je bio kratak šorc pa je izazvao, ni što nije odmah prijavio, ništa, odjednom sve jasno.

fyi

pre 3 godine

Feminizam je opasno uzeo maha. Zene su mocnije nego ikada, jedna optuzba i ti si gotov...
(DJole, 02. februar 2021 12:55)

Cega se ti bojis ? To nema nikakve veze sa feminizmom, nego za razliku od proslih vremena ravnopravno razmatranje svake optuzbe, nezavisno od pola osobe. Da li je ta optuzba bazirana na cinjenicama, utvrdice sud. Lazno optuzivanje je takodje krivicno delo. Medjutim u svim ovim aktuelnim slucajevima ocigledno se radi o puno ostecenih. Puno zena se zbog pritisaka i socijalne stigme bojalo da ovakve stvari prijavljuje. Vreme je hvala Bogu doslo da potencionalni nasilnici, koji su svuda oko nas, dobro razmisle pre nego sto uopste dodju na ideju da slabije od sebe terorisu. Da ne bude zabune, ja sam muskarac i gnusam se ovakvih tipova.

Viktor NS

pre 3 godine

Cudne su sve ove stvari, iz ovoga proizilazi da zene uglavnom ne nose odgovornost za svoje odluke. Izgleda ih je jako lako manipulisati, zlostavljati, tuci, samarati a da one pored toga ostaju. Jesmo li mi kao muskarci krivi sto ste totalne bete i prepustate muskarcima da vode glavnu rec? Sta mozemo uraditi da ne cutite kao vrapci i sakrivate se od pogleda. Sve mi ukazuje na to da drustvo treba doneti dodatne zakone za zastitu zena jer se ne mozemo osloniti na njih da se brinu o sebi.

koronarius

pre 3 godine

Ja sam svoju tadašnju devojku, sada suprugu par puta probudio dok sam već deo posla odradio... Da očekujem neku tužbu uskoro? P. S. Nije se mnogo ljutila.
(ona stvar, 02. februar 2021 15:38)
Pa nije ti to za neku pohvalu. Mislim to, da se nije odmah probudila.

dragaN

pre 3 godine

Čak ni u jedanaestoj svađi ne smeš da ošamariš nikoga, posebno ne slabije, a prijavi neku koja te tuča, što da ne? Stop nasilju u bilo kom obliku! I, ŠTA SI ČEKAO DO BROJA 11? Što nisi otišao? Jel te držala vezanog?
(Veljko, 2. februar 2021 15:18)

Ti si bas neki fino vaspitan momak, vidi se da si socijalno programiran.

P.S. Video bi ti da li bi te zene ucile kako ne treba udarati da su kojim slucajem fizicki jace od muskaraca. Oces dokaz? Zasto u detinjstvu devojcice zapocinju tucu isto, ako ne i cesce od decaka? Zato sto su iste snage ili cak i jace ako su starije ili krupnije. Tek kada odrastu pa vrsnjaci decaci postanu jaci, one prestanu sa upotrebom sile. A jedna bivsa mi je rekla kako se u detinjstvu stalno tukla sa bratom, a kada je on postao jaci, shvatila je da i nema potrebe da se fizicki obracunava jer svojim ponasanjem moze da ga izazove da od besa sam udara glavom i pesnicom o zid i razbija se dok se ona tiho u sebi nasladjuje.

dragaN

pre 3 godine

Evo vam moj slucaj, drzao sam pab i klub u Londonu i jedna konobarica posto sam joj dao otkaz, ladno posalje poruku mojoj zeni, prepunu lazi. Da smo bili u vezi mesecima, da sam joj preneo polnu bolest...Sirota zena dobila nervni slom, kukanje plakanje, a sta sam ja mogao da uradim osim da odem i da idiota zadavim ko zeca (sto naravno nisam uradio)? Kome da se zalim i kako da dokazem da nisam, a nisam???
(Naiva, 2. februar 2021 14:56)

Konobarici preneo polnu bolest, a zeni nisi? I to nije bio dovoljan dokaz da konobarica laze? Ili ti mozda sa zenom nisi imao odnose mesecima?

Woman

pre 3 godine

dr Strange, 02. februar 2021 13:09)

Slažem se. Nego, ovi likovi koji komentarisu redovno na ovom portalu, oni su samo prošli pored žene, pa ovde ispoljavaju svoje mizogine frustracije jer ih neće nijedna.

Marko

pre 3 godine

Pazi, apsolutno sam na strani žena, ovo treba da se istera do kraja, stvari moraju da se menjaju, ali ako mene kao muškarca od 2 metra, 130 kila i u punoj snazi prođe neka jeza samo kada čujem ime ove spodobe, ja ne razumem kako uđeš u vezu sa njim bez i malo opreza i neke rezerve i sumnje u to da dal' je normalan? Pritom ateista sam, nisam neko ko se sablažnjava nad tim demonsko, anti hrišćanskim forama i fazonima, ali ovaj mi baš deluje poremećeno.
Opet kažem, ako je silovao neka robija, zaključajte ga i bacite ključ.
(Bane, 02. februar 2021 14:06)

Ima na netu - pročitaj njen intervju - u početku, dok je nije osvojio i još neko vreme posle, MM je bio romantičan i sve suprotno od ovoga kakvim se predstavlja javnosti, a i sam je govorio da je njegov izgled, šminka itd, nastupi da su deo performansa. A btw svako ko je slušao neke njegove intervjue zna da je MM veoma inteligentan i obrazovan... I tek posle kad ju je pretvorio u poslušnog roba su krenula zlostavljanja. A ne čudi me da govori da nije bila svesna ili šta god - pa drogirali su se, a on ju je uvukao u ceo taj svet. Meni je pravo čudo da se izvukla.. I sada Evan priča da joj je MM godinama pretio i da ima ljude u industriji koji ga štite..

Netacne informacije

pre 3 godine

@Naiva
A recimo da supruga ima poverenje u tebe i da ne trebas objasnjavati.Vec kada kazes da svi bezuslovno veruju u tvoje reci ?

pertinaks

pre 3 godine

Feminizam je opasno uzeo maha. Žene su moćnije nego ikada, jedna optužba i ti si gotov...
(DJole, 02. februar 2021 12:55)

Nije to feminizam, ovo je perfidno oruzije cije ce moci osetiti svako ko zasmeta.
Ovaj Menson lik je nebitan, on treba samo da podmaze zupcanike dobro nauljene masine koja ce biti sve jaca i jaca. Klasican lov na vestice, KGB metode.
Ko u Salemu i ko kod nas nekad, ciju njivu bezecuju eto odma vlasnik vestac i neprijatelj naroda.

Feminizam je nesto lepo ciji su ciljevi odavno ispunjeni, sad je to truplo koje neko koriste za svoje ciljeve.

Millennium

pre 3 godine

Ona je o ovome govorila kada je već postala poznata i kada je zarađivala gomilu novca. Tako da to nije motiv. Ako ste pročitali tekst, a verujem da pola vas nije, u njemu stoji njena izjava da je pokušala da ga ostavi ili da je to uradila u jednom trenutku, ali da joj je pretio da će je ubiti ili unajmiti nekoga da to uradi. Ili da će ubiti sebe. E sad, drugi mnogo gori deo cele priče. A to su komentari. Zaslužila je, bila je sa duplo starijim itd. Prvo, postoji silovanje u vezi ili braku. Ne znam da li ste znali, ali tako je. Drugo, to što je bila sa duplo starijim muškarcem u vezi znači da ima pravo da je zlostavlja? Polovina moralnih ovde preko 40 balavi za klinkama koje imaju 20 kad prođu ulicom tako da manite se moralnosti nebeskog naroda. Ne treba nama oštriji zakon protiv nasilja nad ženama, nama treba Dušanov zakonik. Jer smo i dalje u Srednjem veku.

Veljko

pre 3 godine

@black mirror
Čak ni u jedanaestoj svađi ne smeš da ošamariš nikoga, posebno ne slabije, a prijavi neku koja te tuča, što da ne? Stop nasilju u bilo kom obliku! I, ŠTA SI ČEKAO DO BROJA 11? Što nisi otišao? Jel te držala vezanog?

budjavi

pre 3 godine

Ova osoba ili je tezak slucaj za lecenje (ako je prica istinita) jer je to trpela ili masno laze. Najbolje reci polako sa osudama ili empatijom

Cirkus

pre 3 godine

Mesto pored S.Mitrovice, covek u braku sa zenom imaju dete... Covek ga naravno voli, sve ok. Medjutim, dete napuni 5 godina i stvore se neki blazi zdravstveni problemi koji uzrokuju to da taj covek, otac tog deteta shvati da nije on otac nego je neko drugi.
Koga on da tuzi? Gde su prava muskaraca u ovakvim slucajevima kojih ima

marko

pre 3 godine

Zakon je jasan. Svako iznošenje optužbi u javnost, a ne dokaže se na sudu materijalnim dokazima, smatra se klevetom. To što ona sad priča, moguće da se dogodilo, ali ako ne dokaže, a trubila je celom svetu, Menson ima pravo da je tuži. Prosto k'o pasulj.

Аhtung

pre 3 godine

@Naiva:

Odakle nekom ko radi za tebe broj telefona tvoje žene!?

Ja nemam broj telefona žene vlasnika i menadžera firme u kojoj radim. Bilo bi savršeno sumnjivo da ga imam.

brm

pre 3 godine

Silovao je dok je spavala sa njim u krevetu. Svašta sada može da se nazove silovanjem.
Svi oženjeni muškarci su u opasnosti da ih supruge optuže za silovanje.
(Prvoslav, 2. februar 2021 13:27)

Makar imao odnos i sa sopstvenom ženom ili devojkom bez njenog pristanka, to je i sada i uvek bilo silovanje.

Spidermen

pre 3 godine

PS - ovo za Mensona se zna odavno, vaš problem sto ste selektivno neinformisani.
------------------------------------
Pa zasto pravna drzava nije reagovala celo ovo vreme ako se sve znalo decenijama.Eto ti si znao, priznajes i zasto nisi prijavio

Bojan

pre 3 godine

Ali neverovatno kako je ovo perfidan i lukav pokusaj da iskrivis moje reci.
(black_mirror, 2. februar 2021 14:50)

Druze, ni silovatelji ne mogu da se iskontrolisu.
Ako nisi u stanju da ne uradis zenu, mozda veze nisu za tebe.

ona stvar

pre 3 godine

Ja sam svoju tadašnju devojku, sada suprugu par puta probudio dok sam već deo posla odradio... Da očekujem neku tužbu uskoro? P. S. Nije se mnogo ljutila.

koji smo to mi

pre 3 godine

@baby

Neću to da radim, to je tvoja obaveza. Uvek ću dati podršku ženi da se izbori za sebe i za pravdu ali da bijem njene bitke neću.

NikolaKG80

pre 3 godine

Mene je jedna divna žena probudila trljajući grudi o moje lice... U stvari, mislio sam da je divna, tek sada shvatam da sam bio napastvovan

Bane

pre 3 godine

Pazi, apsolutno sam na strani žena, ovo treba da se istera do kraja, stvari moraju da se menjaju, ali ako mene kao muškarca od 2 metra, 130 kila i u punoj snazi prođe neka jeza samo kada čujem ime ove spodobe, ja ne razumem kako uđeš u vezu sa njim bez i malo opreza i neke rezerve i sumnje u to da dal' je normalan? Pritom ateista sam, nisam neko ko se sablažnjava nad tim demonsko, anti hrišćanskim forama i fazonima, ali ovaj mi baš deluje poremećeno.
Opet kažem, ako je silovao neka robija, zaključajte ga i bacite ključ.

dundo Maroje

pre 3 godine

Manijake smjestiti tamo gde im je mjesto a zrtve u bolnicu na posmatranje i
drzati ih dok se ne ustanovi koja je to bolest kad te neko siluje a ti to
u sebi drzis godinama ko najsladju tajnu sve dok ne pukne tikva i ne postane
jasno da je on obican manipulator i da od njegovih laznih obecanja nece biti
nista. I zalim ih i ne zalim.

aabb

pre 3 godine

Luzeri I napasnici se više brinu oko hipotetickih lažnih optužbi i da im neka ne uzme njihovu platu od 30k na sudu, nego oko činjenice da je seksualno nasilje vrlo stvarno i da ogromnu, ogromnu većinu prestupnika čine muškarci. Umesto što nagadjate kako lazu I smarate kako NISTE VI lično silovatelj, kažite kolegi na sledećem tim bildingu da prestane da naliva koleginici času i da je pipa, kažite drugu da nije ok da vice na devojku, zovite policiju ako znate da vas brat tuče suprugu. Takodje se zapitajte sta je to kad se žalite da vaša žena samo legne i ne radi ništa tokom seksa. To seks nije.
PS - ovo za Mensona se zna odavno, vaš problem sto ste selektivno neinformisani.
(baby, 02. februar 2021 13:40)

Ozbiljno je i mentalno nasilje nad muskarcima da moraju da mnogo zaradjuju, budu veoma veoma uspesni a ne luzeri kako ti ovde oslovljavas sve muskarce. Izraz ne uzme govori o tebi i tvojim prijateljicama, a to je da ste svesni da "uzimate" samo mnogo vece iznose. To sto ti ne radis nista tokom seksa nije nas problem vec tvoj, mozda da biras drugacije.
PS - neko mora da cita i ozbiljne stvari a ne da bude informisan o holivudskim glupostima, parovima i zadrugama. Ali ok ima ocigledno i onih kao ti koji misle da je to informisanost i obrazovnje.
PS 2 - U pravu si za sustinu tvog komentara, ali si jako nadobudna, uobrazena, nevaspitana i nekulturna. Zapitaj se ti o tome malo.

black_mirror

pre 3 godine

Sunce ti, kakvi komentari.
Pobedio je ovaj koji u 11. svadji opravdano udara samar, uz odobrenje vecine koja lajkuje post.
(Bojan, 2. februar 2021 13:54)
Ali neverovatno kako je ovo perfidan i lukav pokusaj da iskrivis moje reci. Znam da si vrlo, ali vrlo dobro shvatio sta sam hteo da kazem, ali te tvoja zajedljivost i ono najnize u coveku sto moze da postoji nateralo da iskrivis moje pitanja i predstavis ga ovako. Zbog ovakvih ljudi ne treba ni ulaziti u rasprave preko interneta, jer vrlo vesto mogu da te oblate a ti preko interneta ne mozes da se odbranis, jer ce verovatno i iz odbrane naci neki razlog da najpokvarenije iskrivi smisao napisanog.

Adriano_Galliani

pre 3 godine

Silovao je dok je spavala sa njim u krevetu. Svašta sada može da se nazove silovanjem.
Svi oženjeni muškarci su u opasnosti da ih supruge optuže za silovanje.
(Prvoslav, 02. februar 2021 13:27)

Pa ako ne probude supruge pre toga - silovanje.

Nina

pre 3 godine

Interesantno kako su se svi mrzitelji žena uhvatili za ovo silovanje pri spavanju a namerno ne obraćaju pažnju na to da je devojku izgladnjivao, zabranjivao joj da spava, pretio da će je ubiti, ljutio se ako kontaktira sa porodicom, itd itd
Baš me zanima da li biste bili tako vrcavo duhoviti da se to desi vašoj ćerki, sestri itd

qwerty

pre 3 godine

Sad moze neka od mojih bivsih devojaka zeljna medijske paznje, osvete ili novca (vansudsko poravnanje) da me optuzi da sam je npr silovao za Novu Godinu 2014-e. I dok se to dokaze da nisam ja da sedim u pritvoru, izgubim posao, prijatelje i zivce?
Ludilo mozga.
(Sima Strahota, 02. - Pa, jesi li? Ili nisi? Nema tu- može, ne može...dva najvažnija odgovora su DA ili NE.
(CG- MN, 2. februar 2021 13:35)

On kaze da nije, ona kaze da jeste i sta mislis kome ce verovati. A covek ni kriv ni duzan ode u zatvor i ostade bez para.

A istina je tamo negde...

Naiva

pre 3 godine

Evo vam moj slucaj, drzao sam pab i klub u Londonu i jedna konobarica posto sam joj dao otkaz, ladno posalje poruku mojoj zeni, prepunu lazi. Da smo bili u vezi mesecima, da sam joj preneo polnu bolest...Sirota zena dobila nervni slom, kukanje plakanje, a sta sam ja mogao da uradim osim da odem i da idiota zadavim ko zeca (sto naravno nisam uradio)? Kome da se zalim i kako da dokazem da nisam, a nisam???

Dule

pre 3 godine

(baby, 2. februar 2021 13:40)

Ne, debilu jedan, nego ne želimo da se vratimo u Srednji Vek, lov na veštice i na to da nevini ljudi idu u zatvor.

Ti ako misliš da je suđenje preko društvenih mreža normalna stvar, tebi treba oduzeti pravo glasa doživotno, jer nisi u stanju da vidiš posledice svojih akcija, dakle ne možeš da razmišljaš kao zdrava osoba.

To što on izgleda kao "veštica" nije dokaz da je on zaista došao pravo iz pakla nego vrlo verovatno imidž koji prodaje da bi zaradio pare.

РУ

pre 3 godine

Шта су све, мени радиле док сам спавао, и шта сад, то је било силовање? Можда, ал не би се бунио да понове опет, сваки дан.

David

pre 3 godine

Silovao je dok je spavala sa njim u krevetu. Svašta sada može da se nazove silovanjem.
Svi oženjeni muškarci su u opasnosti da ih supruge optuže za silovanje.
(Prvoslav, 2. februar 2021 13:27)




Silovanje u braku jeste krivicno delo!

neutralni felš

pre 3 godine

Оваква рибетина са онаквом дупло старијом персоном... Никада ми неће бити јасно како, зашто?
(my way, 02. februar 2021 13:19)


diskretan šarm buržoazije...

Tannhauser

pre 3 godine

"Sad moze neka od mojih bivsih devojaka zeljna medijske paznje, osvete ili novca (vansudsko poravnanje) da me optuzi da sam je npr silovao za Novu Godinu 2014-e. I dok se to dokaze da nisam ja da sedim u pritvoru, izgubim posao, prijatelje i zivce?
Ludilo mozga.
(Sima Strahota, 02. - Pa, jesi li? Ili nisi? Nema tu- može, ne može...dva najvažnija odgovora su DA ili NE."

Stvarno si u pravu, nema tu može, ne može:
1. DA, jesam - znači može.
2. NE, nisam - znači može.

Sima Strahota

pre 3 godine

Sad moze neka od mojih bivsih devojaka zeljna medijske paznje, osvete ili novca (vansudsko poravnanje) da me optuzi da sam je npr silovao za Novu Godinu 2014-e. I dok se to dokaze da nisam ja da sedim u pritvoru, izgubim posao, prijatelje i zivce?
Ludilo mozga.

Bokelis

pre 3 godine

The world has experience many tragedies, but to my mind the greatest tragedy of all is the present economic condition wherein women strive against men, and in many cases actually succeed in usurping their places in the professions and in industry. This growing tendency of women to overshadow the masculine is a sign of a deteriorating civilization... NikolaTesla

joja

pre 3 godine

@baby "luzeri i napasnici"? Čemu taj govor zlih predrasuda? Uvreda? Taj govor mržnje? Ko govori šta ti se ne dopada on je "napasnik"? Ionaki svaki je? Podelila si direktive i uputstva? Naročito ti je ovo jako sa "90% su muškarci nasilnici". Pitaj o tome decu razvedenih roditelja.

sasa

pre 3 godine

i mene su silovale neke devojke,moja zena,ljubavnica..teske traume koje bi realno samo neko milionce moglo da sanira,a o dvemu tome cu napisati knjigu,serija,film da se snimi,kako bih podelio svoja iskustva,jer sam bas dobra dusa

Walt

pre 3 godine

Sad moze neka od mojih bivsih devojaka zeljna medijske paznje, osvete ili novca (vansudsko poravnanje) da me optuzi da sam je npr silovao za Novu Godinu 2014-e. I dok se to dokaze da nisam ja da sedim u pritvoru, izgubim posao, prijatelje i zivce?
Ludilo mozga.
(Sima Strahota, 02. februar 2021 13:23)

Simo tvoja najbolja odbrana je da crtani junaci nemaju polni organ... a ni mozak

kjelman

pre 3 godine

@baby Licno sam prisustvovao situaciji kada je muskarac udario svojoj zeni par samara na jednom slavlju. Nas trojica smo u tom momentu hteli da ga isprebijamo. A je li znas sta je epilog price? To da su i nakon 9 godina otkako se to dogodilo, i dalje u braku.

black_mirror

pre 3 godine

Da me ne napadnu sada ovi licemerni liberali, unapred se ograđujem i kažem da osuđujem svaku vrstu mentalnog i fizičkog nasilja, bilo koga nad bilo kim. Samo želim da pitam, kako na primer nedužan muškarac može da se odbrani od optužbi neke žene? Oni se posvađaju žestoko, a npr razlog je njena opsesija i ljubomora, ona u naletima besa počne da ga udara i to se ponavlja kroz 10 svađa. U 11. svađi on više ne može da se iskontroliše i udari joj jedan šamar nakon kojeg ona momentalno ode i tuži ga. Gde je tu pravda? Da je on otišao i da ju je optužio za nasilje je l bi iko reagovao? Ako kojim slučajem ovo pročita neka ženska osoba koja se razume u pravnu regulaciju ovakvih stvari, najljubaznije bih je zamolio za odgovor.

Marko

pre 3 godine

Sad moze neka od mojih bivsih devojaka zeljna medijske paznje, osvete ili novca (vansudsko poravnanje) da me optuzi da sam je npr silovao za Novu Godinu 2014-e. I dok se to dokaze da nisam ja da sedim u pritvoru, izgubim posao, prijatelje i zivce?
Ludilo mozga.
(Sima Strahota, 02. februar 2021 13:23)
Moze ako ima dokaze! Slucaj Aleksic, pa i ovaj slucaj potkrepljen je dokazima, dovoljno jedne zene, ostale se nadovezuju i optuzuju na osnovu barem jednog dokazivog slucaja. Zasto na kraju tebe ili mene zene ne optuzuju? Zato sto ih nismo silovali najverovatnije.

baby

pre 3 godine

Luzeri I napasnici se više brinu oko hipotetickih lažnih optužbi i da im neka ne uzme njihovu platu od 30k na sudu, nego oko činjenice da je seksualno nasilje vrlo stvarno i da ogromnu, ogromnu većinu prestupnika čine muškarci. Umesto što nagadjate kako lazu I smarate kako NISTE VI lično silovatelj, kažite kolegi na sledećem tim bildingu da prestane da naliva koleginici času i da je pipa, kažite drugu da nije ok da vice na devojku, zovite policiju ako znate da vas brat tuče suprugu. Takodje se zapitajte sta je to kad se žalite da vaša žena samo legne i ne radi ništa tokom seksa. To seks nije.
PS - ovo za Mensona se zna odavno, vaš problem sto ste selektivno neinformisani.

my way

pre 3 godine

Оваква рибетина са онаквом дупло старијом персоном... Никада ми неће бити јасно како, зашто?

CG- MN

pre 3 godine

Sad moze neka od mojih bivsih devojaka zeljna medijske paznje, osvete ili novca (vansudsko poravnanje) da me optuzi da sam je npr silovao za Novu Godinu 2014-e. I dok se to dokaze da nisam ja da sedim u pritvoru, izgubim posao, prijatelje i zivce?
Ludilo mozga.
(Sima Strahota, 02. - Pa, jesi li? Ili nisi? Nema tu- može, ne može...dva najvažnija odgovora su DA ili NE.

Prvoslav

pre 3 godine

Silovao je dok je spavala sa njim u krevetu. Svašta sada može da se nazove silovanjem.
Svi oženjeni muškarci su u opasnosti da ih supruge optuže za silovanje.

NikolaKG80

pre 3 godine

Mene je jedna divna žena probudila trljajući grudi o moje lice... U stvari, mislio sam da je divna, tek sada shvatam da sam bio napastvovan

Prvoslav

pre 3 godine

Silovao je dok je spavala sa njim u krevetu. Svašta sada može da se nazove silovanjem.
Svi oženjeni muškarci su u opasnosti da ih supruge optuže za silovanje.

Sima Strahota

pre 3 godine

Sad moze neka od mojih bivsih devojaka zeljna medijske paznje, osvete ili novca (vansudsko poravnanje) da me optuzi da sam je npr silovao za Novu Godinu 2014-e. I dok se to dokaze da nisam ja da sedim u pritvoru, izgubim posao, prijatelje i zivce?
Ludilo mozga.

black_mirror

pre 3 godine

Da me ne napadnu sada ovi licemerni liberali, unapred se ograđujem i kažem da osuđujem svaku vrstu mentalnog i fizičkog nasilja, bilo koga nad bilo kim. Samo želim da pitam, kako na primer nedužan muškarac može da se odbrani od optužbi neke žene? Oni se posvađaju žestoko, a npr razlog je njena opsesija i ljubomora, ona u naletima besa počne da ga udara i to se ponavlja kroz 10 svađa. U 11. svađi on više ne može da se iskontroliše i udari joj jedan šamar nakon kojeg ona momentalno ode i tuži ga. Gde je tu pravda? Da je on otišao i da ju je optužio za nasilje je l bi iko reagovao? Ako kojim slučajem ovo pročita neka ženska osoba koja se razume u pravnu regulaciju ovakvih stvari, najljubaznije bih je zamolio za odgovor.

Naiva

pre 3 godine

Evo vam moj slucaj, drzao sam pab i klub u Londonu i jedna konobarica posto sam joj dao otkaz, ladno posalje poruku mojoj zeni, prepunu lazi. Da smo bili u vezi mesecima, da sam joj preneo polnu bolest...Sirota zena dobila nervni slom, kukanje plakanje, a sta sam ja mogao da uradim osim da odem i da idiota zadavim ko zeca (sto naravno nisam uradio)? Kome da se zalim i kako da dokazem da nisam, a nisam???

Cirkus

pre 3 godine

Mesto pored S.Mitrovice, covek u braku sa zenom imaju dete... Covek ga naravno voli, sve ok. Medjutim, dete napuni 5 godina i stvore se neki blazi zdravstveni problemi koji uzrokuju to da taj covek, otac tog deteta shvati da nije on otac nego je neko drugi.
Koga on da tuzi? Gde su prava muskaraca u ovakvim slucajevima kojih ima

baby

pre 3 godine

Luzeri I napasnici se više brinu oko hipotetickih lažnih optužbi i da im neka ne uzme njihovu platu od 30k na sudu, nego oko činjenice da je seksualno nasilje vrlo stvarno i da ogromnu, ogromnu većinu prestupnika čine muškarci. Umesto što nagadjate kako lazu I smarate kako NISTE VI lično silovatelj, kažite kolegi na sledećem tim bildingu da prestane da naliva koleginici času i da je pipa, kažite drugu da nije ok da vice na devojku, zovite policiju ako znate da vas brat tuče suprugu. Takodje se zapitajte sta je to kad se žalite da vaša žena samo legne i ne radi ništa tokom seksa. To seks nije.
PS - ovo za Mensona se zna odavno, vaš problem sto ste selektivno neinformisani.

kjelman

pre 3 godine

@baby Licno sam prisustvovao situaciji kada je muskarac udario svojoj zeni par samara na jednom slavlju. Nas trojica smo u tom momentu hteli da ga isprebijamo. A je li znas sta je epilog price? To da su i nakon 9 godina otkako se to dogodilo, i dalje u braku.

neutralni felš

pre 3 godine

Оваква рибетина са онаквом дупло старијом персоном... Никада ми неће бити јасно како, зашто?
(my way, 02. februar 2021 13:19)


diskretan šarm buržoazije...

ona stvar

pre 3 godine

Ja sam svoju tadašnju devojku, sada suprugu par puta probudio dok sam već deo posla odradio... Da očekujem neku tužbu uskoro? P. S. Nije se mnogo ljutila.

my way

pre 3 godine

Оваква рибетина са онаквом дупло старијом персоном... Никада ми неће бити јасно како, зашто?

David

pre 3 godine

Silovao je dok je spavala sa njim u krevetu. Svašta sada može da se nazove silovanjem.
Svi oženjeni muškarci su u opasnosti da ih supruge optuže za silovanje.
(Prvoslav, 2. februar 2021 13:27)




Silovanje u braku jeste krivicno delo!

pertinaks

pre 3 godine

Feminizam je opasno uzeo maha. Žene su moćnije nego ikada, jedna optužba i ti si gotov...
(DJole, 02. februar 2021 12:55)

Nije to feminizam, ovo je perfidno oruzije cije ce moci osetiti svako ko zasmeta.
Ovaj Menson lik je nebitan, on treba samo da podmaze zupcanike dobro nauljene masine koja ce biti sve jaca i jaca. Klasican lov na vestice, KGB metode.
Ko u Salemu i ko kod nas nekad, ciju njivu bezecuju eto odma vlasnik vestac i neprijatelj naroda.

Feminizam je nesto lepo ciji su ciljevi odavno ispunjeni, sad je to truplo koje neko koriste za svoje ciljeve.

Adriano_Galliani

pre 3 godine

Silovao je dok je spavala sa njim u krevetu. Svašta sada može da se nazove silovanjem.
Svi oženjeni muškarci su u opasnosti da ih supruge optuže za silovanje.
(Prvoslav, 02. februar 2021 13:27)

Pa ako ne probude supruge pre toga - silovanje.

Dule

pre 3 godine

(baby, 2. februar 2021 13:40)

Ne, debilu jedan, nego ne želimo da se vratimo u Srednji Vek, lov na veštice i na to da nevini ljudi idu u zatvor.

Ti ako misliš da je suđenje preko društvenih mreža normalna stvar, tebi treba oduzeti pravo glasa doživotno, jer nisi u stanju da vidiš posledice svojih akcija, dakle ne možeš da razmišljaš kao zdrava osoba.

To što on izgleda kao "veštica" nije dokaz da je on zaista došao pravo iz pakla nego vrlo verovatno imidž koji prodaje da bi zaradio pare.

black_mirror

pre 3 godine

Sunce ti, kakvi komentari.
Pobedio je ovaj koji u 11. svadji opravdano udara samar, uz odobrenje vecine koja lajkuje post.
(Bojan, 2. februar 2021 13:54)
Ali neverovatno kako je ovo perfidan i lukav pokusaj da iskrivis moje reci. Znam da si vrlo, ali vrlo dobro shvatio sta sam hteo da kazem, ali te tvoja zajedljivost i ono najnize u coveku sto moze da postoji nateralo da iskrivis moje pitanja i predstavis ga ovako. Zbog ovakvih ljudi ne treba ni ulaziti u rasprave preko interneta, jer vrlo vesto mogu da te oblate a ti preko interneta ne mozes da se odbranis, jer ce verovatno i iz odbrane naci neki razlog da najpokvarenije iskrivi smisao napisanog.

red rabitt

pre 3 godine

Ja tek sasa shvatam da sam dva ili tri puta silovan
Par puta dodjemo sa nekih proslava ... kasno nocu ... pridremam kad ono ... OP ! ... devojka se bavi samnom ... ako me razumete ...
Nisam se budnio ... jok ...
i sad tek shavtam da sam silovan

Bane

pre 3 godine

Pazi, apsolutno sam na strani žena, ovo treba da se istera do kraja, stvari moraju da se menjaju, ali ako mene kao muškarca od 2 metra, 130 kila i u punoj snazi prođe neka jeza samo kada čujem ime ove spodobe, ja ne razumem kako uđeš u vezu sa njim bez i malo opreza i neke rezerve i sumnje u to da dal' je normalan? Pritom ateista sam, nisam neko ko se sablažnjava nad tim demonsko, anti hrišćanskim forama i fazonima, ali ovaj mi baš deluje poremećeno.
Opet kažem, ako je silovao neka robija, zaključajte ga i bacite ključ.

taki p

pre 3 godine

Muka mi je od mazohistickih tatinih princeza, koje bi da se igraju sa losim momcima,pa kasnije kad ih bude sramota sa kim su bile i sta su radile,onda glume pateticne zrtve.Kljucna recenica da je on pretio da ce se ubiti pa mu se ona vratila,to je za nju bio "dokaz ljubavi".Ovakve devojke imaju problem u glavi,moraju ga resavati kod psihoterapeuta,jer da nije ovaj idiot Menson,bio bi neki slican,opravdanja da je bila "zaljubljena" su na nivou zabavista.Na zalost ovakvih slucajeva ce biti sve vise,izgubljenih i "prepametnih" devojaka na sve strane,bolesnih predatora jos vise,slika i prilika sv eta u kojem zivimo.

Nina

pre 3 godine

Interesantno kako su se svi mrzitelji žena uhvatili za ovo silovanje pri spavanju a namerno ne obraćaju pažnju na to da je devojku izgladnjivao, zabranjivao joj da spava, pretio da će je ubiti, ljutio se ako kontaktira sa porodicom, itd itd
Baš me zanima da li biste bili tako vrcavo duhoviti da se to desi vašoj ćerki, sestri itd

palanka

pre 3 godine

Lov na vestice se nastavlja. Sad je izjavila da je tad mislila da je zaljubljena, a eto nije bila svojevoljno. Znaci danas promenis misljenje o svojim postupcima iz proslosti i automatski promenis i proslost. Uperis prst i gotovo, ukinite sudove.

aabb

pre 3 godine

Luzeri I napasnici se više brinu oko hipotetickih lažnih optužbi i da im neka ne uzme njihovu platu od 30k na sudu, nego oko činjenice da je seksualno nasilje vrlo stvarno i da ogromnu, ogromnu većinu prestupnika čine muškarci. Umesto što nagadjate kako lazu I smarate kako NISTE VI lično silovatelj, kažite kolegi na sledećem tim bildingu da prestane da naliva koleginici času i da je pipa, kažite drugu da nije ok da vice na devojku, zovite policiju ako znate da vas brat tuče suprugu. Takodje se zapitajte sta je to kad se žalite da vaša žena samo legne i ne radi ništa tokom seksa. To seks nije.
PS - ovo za Mensona se zna odavno, vaš problem sto ste selektivno neinformisani.
(baby, 02. februar 2021 13:40)

Ozbiljno je i mentalno nasilje nad muskarcima da moraju da mnogo zaradjuju, budu veoma veoma uspesni a ne luzeri kako ti ovde oslovljavas sve muskarce. Izraz ne uzme govori o tebi i tvojim prijateljicama, a to je da ste svesni da "uzimate" samo mnogo vece iznose. To sto ti ne radis nista tokom seksa nije nas problem vec tvoj, mozda da biras drugacije.
PS - neko mora da cita i ozbiljne stvari a ne da bude informisan o holivudskim glupostima, parovima i zadrugama. Ali ok ima ocigledno i onih kao ti koji misle da je to informisanost i obrazovnje.
PS 2 - U pravu si za sustinu tvog komentara, ali si jako nadobudna, uobrazena, nevaspitana i nekulturna. Zapitaj se ti o tome malo.

sasa

pre 3 godine

i mene su silovale neke devojke,moja zena,ljubavnica..teske traume koje bi realno samo neko milionce moglo da sanira,a o dvemu tome cu napisati knjigu,serija,film da se snimi,kako bih podelio svoja iskustva,jer sam bas dobra dusa

Pera

pre 3 godine

Čekaj, čekaj, čekaj ... kako to da ga PRVO nije tužila za to "što me je izgladnjivao, zabranjivao mi da spavam, i pretio je da će me ubiti, često dok je držao oružje", "toksično mentalno, fizičko i (seksualno) zlostavljao","Dozvolio bi mi da spavam samo ako bih učestvovala u činovima nasilja, bola, poniženja i mučenja"... I SVE JE OVO NEBITNO A POTENCIRA SE SAMO - SILOVANJE !?

marica, kriv, razumevanje...

pre 3 godine

ovako se za par minuta popularnosti na najbrutalniji nacin pljuje po pravim zrtvama silovanja ... jednog od najtezih zlocina koji covek moze da napravi drugom coveku

Јабучило

pre 3 godine

А да ли је психичко насиље исто насиље? Или га не помињемо јер су ту жене вештије?

dragaN

pre 3 godine

Evo vam moj slucaj, drzao sam pab i klub u Londonu i jedna konobarica posto sam joj dao otkaz, ladno posalje poruku mojoj zeni, prepunu lazi. Da smo bili u vezi mesecima, da sam joj preneo polnu bolest...Sirota zena dobila nervni slom, kukanje plakanje, a sta sam ja mogao da uradim osim da odem i da idiota zadavim ko zeca (sto naravno nisam uradio)? Kome da se zalim i kako da dokazem da nisam, a nisam???
(Naiva, 2. februar 2021 14:56)

Konobarici preneo polnu bolest, a zeni nisi? I to nije bio dovoljan dokaz da konobarica laze? Ili ti mozda sa zenom nisi imao odnose mesecima?

РУ

pre 3 godine

Шта су све, мени радиле док сам спавао, и шта сад, то је било силовање? Можда, ал не би се бунио да понове опет, сваки дан.

Bokelis

pre 3 godine

The world has experience many tragedies, but to my mind the greatest tragedy of all is the present economic condition wherein women strive against men, and in many cases actually succeed in usurping their places in the professions and in industry. This growing tendency of women to overshadow the masculine is a sign of a deteriorating civilization... NikolaTesla

joja

pre 3 godine

@baby "luzeri i napasnici"? Čemu taj govor zlih predrasuda? Uvreda? Taj govor mržnje? Ko govori šta ti se ne dopada on je "napasnik"? Ionaki svaki je? Podelila si direktive i uputstva? Naročito ti je ovo jako sa "90% su muškarci nasilnici". Pitaj o tome decu razvedenih roditelja.

njanja

pre 3 godine

Znam 3 žene koje su mi diskretno poručile da im je žešći trip da ih probudi seks.
Pritom nisam neki veliki j**ač, pa izgleda da je ovo poprilično rasprostranjena fantazija među devojkama/ženama.
PS. Izgleda da svaku vezu na koju ne gledamo kao nešto lepo možemo da proglasimo za silovanje i zlostavljanje 20 godina kasnije? Za to vreme, neke devojke STVARNO bivaju zlostavljanje i silovane. Naravno, pošto nisu celebrity ni one ni njihovi silovatelji, nema ih u javnosti i nikoga nije briga za njih.

marko

pre 3 godine

Zakon je jasan. Svako iznošenje optužbi u javnost, a ne dokaže se na sudu materijalnim dokazima, smatra se klevetom. To što ona sad priča, moguće da se dogodilo, ali ako ne dokaže, a trubila je celom svetu, Menson ima pravo da je tuži. Prosto k'o pasulj.

Woman

pre 3 godine

dr Strange, 02. februar 2021 13:09)

Slažem se. Nego, ovi likovi koji komentarisu redovno na ovom portalu, oni su samo prošli pored žene, pa ovde ispoljavaju svoje mizogine frustracije jer ih neće nijedna.

dragaN

pre 3 godine

Čak ni u jedanaestoj svađi ne smeš da ošamariš nikoga, posebno ne slabije, a prijavi neku koja te tuča, što da ne? Stop nasilju u bilo kom obliku! I, ŠTA SI ČEKAO DO BROJA 11? Što nisi otišao? Jel te držala vezanog?
(Veljko, 2. februar 2021 15:18)

Ti si bas neki fino vaspitan momak, vidi se da si socijalno programiran.

P.S. Video bi ti da li bi te zene ucile kako ne treba udarati da su kojim slucajem fizicki jace od muskaraca. Oces dokaz? Zasto u detinjstvu devojcice zapocinju tucu isto, ako ne i cesce od decaka? Zato sto su iste snage ili cak i jace ako su starije ili krupnije. Tek kada odrastu pa vrsnjaci decaci postanu jaci, one prestanu sa upotrebom sile. A jedna bivsa mi je rekla kako se u detinjstvu stalno tukla sa bratom, a kada je on postao jaci, shvatila je da i nema potrebe da se fizicki obracunava jer svojim ponasanjem moze da ga izazove da od besa sam udara glavom i pesnicom o zid i razbija se dok se ona tiho u sebi nasladjuje.

Аhtung

pre 3 godine

@Naiva:

Odakle nekom ko radi za tebe broj telefona tvoje žene!?

Ja nemam broj telefona žene vlasnika i menadžera firme u kojoj radim. Bilo bi savršeno sumnjivo da ga imam.

koronarius

pre 3 godine

Ja sam svoju tadašnju devojku, sada suprugu par puta probudio dok sam već deo posla odradio... Da očekujem neku tužbu uskoro? P. S. Nije se mnogo ljutila.
(ona stvar, 02. februar 2021 15:38)
Pa nije ti to za neku pohvalu. Mislim to, da se nije odmah probudila.

brak

pre 3 godine

uskoro ce doci vreme kada u bracni ugovor stoji i sex kada gde i kako sve van toga je silovanje
@(zoran, 2. februar 2021 16:58)

Ne razumem sta si hteo time da kazes ? Kakvi ugovori, stvar je vrlo prosta - ako zena kaze NE, to znaci ne, i svako ignorisanje toga jeste silovanje, bez obzira da li je neko u braku ili ne. Brak nije ugovor o vlasnistvu zene, nego ravnopravna zajednica dve osobe. Ako nesto ne stima, a ne moze se normalnim razgovorom resiti, onda se brak moze i razresiti, pa svako svojim putem.

qwerty

pre 3 godine

Sad moze neka od mojih bivsih devojaka zeljna medijske paznje, osvete ili novca (vansudsko poravnanje) da me optuzi da sam je npr silovao za Novu Godinu 2014-e. I dok se to dokaze da nisam ja da sedim u pritvoru, izgubim posao, prijatelje i zivce?
Ludilo mozga.
(Sima Strahota, 02. - Pa, jesi li? Ili nisi? Nema tu- može, ne može...dva najvažnija odgovora su DA ili NE.
(CG- MN, 2. februar 2021 13:35)

On kaze da nije, ona kaze da jeste i sta mislis kome ce verovati. A covek ni kriv ni duzan ode u zatvor i ostade bez para.

A istina je tamo negde...

fyi

pre 3 godine

Feminizam je opasno uzeo maha. Zene su mocnije nego ikada, jedna optuzba i ti si gotov...
(DJole, 02. februar 2021 12:55)

Cega se ti bojis ? To nema nikakve veze sa feminizmom, nego za razliku od proslih vremena ravnopravno razmatranje svake optuzbe, nezavisno od pola osobe. Da li je ta optuzba bazirana na cinjenicama, utvrdice sud. Lazno optuzivanje je takodje krivicno delo. Medjutim u svim ovim aktuelnim slucajevima ocigledno se radi o puno ostecenih. Puno zena se zbog pritisaka i socijalne stigme bojalo da ovakve stvari prijavljuje. Vreme je hvala Bogu doslo da potencionalni nasilnici, koji su svuda oko nas, dobro razmisle pre nego sto uopste dodju na ideju da slabije od sebe terorisu. Da ne bude zabune, ja sam muskarac i gnusam se ovakvih tipova.

Veljko

pre 3 godine

@black mirror
Čak ni u jedanaestoj svađi ne smeš da ošamariš nikoga, posebno ne slabije, a prijavi neku koja te tuča, što da ne? Stop nasilju u bilo kom obliku! I, ŠTA SI ČEKAO DO BROJA 11? Što nisi otišao? Jel te držala vezanog?

CG- MN

pre 3 godine

Sad moze neka od mojih bivsih devojaka zeljna medijske paznje, osvete ili novca (vansudsko poravnanje) da me optuzi da sam je npr silovao za Novu Godinu 2014-e. I dok se to dokaze da nisam ja da sedim u pritvoru, izgubim posao, prijatelje i zivce?
Ludilo mozga.
(Sima Strahota, 02. - Pa, jesi li? Ili nisi? Nema tu- može, ne može...dva najvažnija odgovora su DA ili NE.

aabb

pre 3 godine

Cekaj, on je mislio da ti spavas a ti nisi spavala? Pa sta si radila, cutala i pravila se da spavas?
Mozda je hteo da te iznenadi kad se probudis?:)

brm

pre 3 godine

Silovao je dok je spavala sa njim u krevetu. Svašta sada može da se nazove silovanjem.
Svi oženjeni muškarci su u opasnosti da ih supruge optuže za silovanje.
(Prvoslav, 2. februar 2021 13:27)

Makar imao odnos i sa sopstvenom ženom ili devojkom bez njenog pristanka, to je i sada i uvek bilo silovanje.

Millennium

pre 3 godine

Ona je o ovome govorila kada je već postala poznata i kada je zarađivala gomilu novca. Tako da to nije motiv. Ako ste pročitali tekst, a verujem da pola vas nije, u njemu stoji njena izjava da je pokušala da ga ostavi ili da je to uradila u jednom trenutku, ali da joj je pretio da će je ubiti ili unajmiti nekoga da to uradi. Ili da će ubiti sebe. E sad, drugi mnogo gori deo cele priče. A to su komentari. Zaslužila je, bila je sa duplo starijim itd. Prvo, postoji silovanje u vezi ili braku. Ne znam da li ste znali, ali tako je. Drugo, to što je bila sa duplo starijim muškarcem u vezi znači da ima pravo da je zlostavlja? Polovina moralnih ovde preko 40 balavi za klinkama koje imaju 20 kad prođu ulicom tako da manite se moralnosti nebeskog naroda. Ne treba nama oštriji zakon protiv nasilja nad ženama, nama treba Dušanov zakonik. Jer smo i dalje u Srednjem veku.

Bbb

pre 3 godine

Interesantno je kako momci uglavnom nisu baš sigurni gde je granica silovanja žena i šta znači raditi nekom nešto protiv volje. Al ako cura malo krene prstom u istraživanje ka pravom mestu, odjednom odmah znaju i šta znači ne, i šta je silovanje i kako nije uredu raditi ljudima stvari protiv njihive volje. I nema onda ni da l mu je bio kratak šorc pa je izazvao, ni što nije odmah prijavio, ništa, odjednom sve jasno.

Marko

pre 3 godine

Pazi, apsolutno sam na strani žena, ovo treba da se istera do kraja, stvari moraju da se menjaju, ali ako mene kao muškarca od 2 metra, 130 kila i u punoj snazi prođe neka jeza samo kada čujem ime ove spodobe, ja ne razumem kako uđeš u vezu sa njim bez i malo opreza i neke rezerve i sumnje u to da dal' je normalan? Pritom ateista sam, nisam neko ko se sablažnjava nad tim demonsko, anti hrišćanskim forama i fazonima, ali ovaj mi baš deluje poremećeno.
Opet kažem, ako je silovao neka robija, zaključajte ga i bacite ključ.
(Bane, 02. februar 2021 14:06)

Ima na netu - pročitaj njen intervju - u početku, dok je nije osvojio i još neko vreme posle, MM je bio romantičan i sve suprotno od ovoga kakvim se predstavlja javnosti, a i sam je govorio da je njegov izgled, šminka itd, nastupi da su deo performansa. A btw svako ko je slušao neke njegove intervjue zna da je MM veoma inteligentan i obrazovan... I tek posle kad ju je pretvorio u poslušnog roba su krenula zlostavljanja. A ne čudi me da govori da nije bila svesna ili šta god - pa drogirali su se, a on ju je uvukao u ceo taj svet. Meni je pravo čudo da se izvukla.. I sada Evan priča da joj je MM godinama pretio i da ima ljude u industriji koji ga štite..

rade

pre 3 godine

@Deki,

Ne smes to da radis ne samo mladoj devojci, nego bilo kom zivom bicu, pa ni sopstvenoj zeni. Niko nema pravo da drugome namece svoju volju i prisiljava na bilo sta.

dundo Maroje

pre 3 godine

Manijake smjestiti tamo gde im je mjesto a zrtve u bolnicu na posmatranje i
drzati ih dok se ne ustanovi koja je to bolest kad te neko siluje a ti to
u sebi drzis godinama ko najsladju tajnu sve dok ne pukne tikva i ne postane
jasno da je on obican manipulator i da od njegovih laznih obecanja nece biti
nista. I zalim ih i ne zalim.

Tannhauser

pre 3 godine

"Sad moze neka od mojih bivsih devojaka zeljna medijske paznje, osvete ili novca (vansudsko poravnanje) da me optuzi da sam je npr silovao za Novu Godinu 2014-e. I dok se to dokaze da nisam ja da sedim u pritvoru, izgubim posao, prijatelje i zivce?
Ludilo mozga.
(Sima Strahota, 02. - Pa, jesi li? Ili nisi? Nema tu- može, ne može...dva najvažnija odgovora su DA ili NE."

Stvarno si u pravu, nema tu može, ne može:
1. DA, jesam - znači može.
2. NE, nisam - znači može.

budjavi

pre 3 godine

Ova osoba ili je tezak slucaj za lecenje (ako je prica istinita) jer je to trpela ili masno laze. Najbolje reci polako sa osudama ili empatijom

Viktor NS

pre 3 godine

Cudne su sve ove stvari, iz ovoga proizilazi da zene uglavnom ne nose odgovornost za svoje odluke. Izgleda ih je jako lako manipulisati, zlostavljati, tuci, samarati a da one pored toga ostaju. Jesmo li mi kao muskarci krivi sto ste totalne bete i prepustate muskarcima da vode glavnu rec? Sta mozemo uraditi da ne cutite kao vrapci i sakrivate se od pogleda. Sve mi ukazuje na to da drustvo treba doneti dodatne zakone za zastitu zena jer se ne mozemo osloniti na njih da se brinu o sebi.

Walt

pre 3 godine

Sad moze neka od mojih bivsih devojaka zeljna medijske paznje, osvete ili novca (vansudsko poravnanje) da me optuzi da sam je npr silovao za Novu Godinu 2014-e. I dok se to dokaze da nisam ja da sedim u pritvoru, izgubim posao, prijatelje i zivce?
Ludilo mozga.
(Sima Strahota, 02. februar 2021 13:23)

Simo tvoja najbolja odbrana je da crtani junaci nemaju polni organ... a ni mozak

Bojan

pre 3 godine

Ali neverovatno kako je ovo perfidan i lukav pokusaj da iskrivis moje reci.
(black_mirror, 2. februar 2021 14:50)

Druze, ni silovatelji ne mogu da se iskontrolisu.
Ako nisi u stanju da ne uradis zenu, mozda veze nisu za tebe.

Spidermen

pre 3 godine

PS - ovo za Mensona se zna odavno, vaš problem sto ste selektivno neinformisani.
------------------------------------
Pa zasto pravna drzava nije reagovala celo ovo vreme ako se sve znalo decenijama.Eto ti si znao, priznajes i zasto nisi prijavio

jolly

pre 3 godine

Muka mi je od svega u danasnje vreme, ali od danasnjih muskaraca narocito. O ljubavi i zenama pojma nemaju, uce o seksualnosti sa pornhuba, a kada im se zene osvete za godine tihog i podmuklog potcinjavanja, onda “gde su nasa prava, kome da se mi jadni zalimo kada nas ‘lazno’ optuze”. A tek one nistarije sto nista ne rade a hoce da ih partnerka postuje i ispunjava zelje. Ima zena svakakvih, ali muskaraca nema vise, kao sto se vidi po komentarima.

Boza

pre 3 godine

Zene su zrtve, samim svojim posojanjnem.

Sada se vise ne zna da li je zena silovana ili ne, jer je sve silovanje, zapravo sve su postale zrtve. Feminizam je pretvorio zenu u zrtvu a nije je zastitio. Feminizam je zene napravi zivotinjama.


Kako zivim u UK cuo sam objasnjne feminiskinjna, kako one dozivljavaju silovanjne. To sam svatio na sledeci nacin, svaki kontak moze da se svati silovanjnem, jer ona nije izricito rekla da ona to zeli. To znaci da treba da se podpise papir da bi se recimo devojka dodirnula, ili joj se sipalo pice a ona to ne zeli. Radio sam u firmi gde je bilo strogo zabranjne da se pita kako si proveo vikend jer je to silovanjne privatnosti te osobe. ..... Mislim da je svima jasno, prvo saglasnost a onda SVE OSTALO. Recimo ono kako si

neutralni felš

pre 3 godine

Ja sam još davne 2015. krenuo da ignorišem celokupni ženski rod i drago mi je da nisam pogrešio.
(Terry A. Davis, 02. februar 2021 16:01)


haha kao onaj lik iz kvake 22 - "nikad se nije oženio jer inače nije voleo da prisustvuje venčanjima".

rade

pre 3 godine

@Deki,

Ne smes to da radis ne samo mladoj devojci, nego bilo kom zivom bicu, pa ni sopstvenoj zeni. Niko nema pravo da drugome namece svoju volju i prisiljava na bilo sta.

Novak

pre 3 godine

@Bokelis
To je odgovor na pitanje zasto se nikada nije zenio. A mogao si i ovo da dodas "Ja sam se oženio naukom. Samo jednom u životu sam bio zaljubljen”. Ocigledno je da coveka zene ne interesuju, otuda i takav stav o zenama. Inace njegov stav da zene treba samo da sede kuci i budu inspiracija muskarcima je totalna nebuloza.

neutralni felš

pre 3 godine

Ludilu nema kraja. Lažu i izmišljaju da bi se samopromovisale i uzele pare.
(grubijan, 02. februar 2021 16:37)


dakle, baš sve ove devojke i žene "lažu i izmišljaju" a svi ovi optuženi su u pravu... svašta.

Frzontije

pre 3 godine

a sam svoju tadašnju devojku, sada suprugu par puta probudio dok sam već deo posla odradio... Da očekujem neku tužbu uskoro? P. S. Nije se mnogo ljutila.
(ona stvar,

Samo par puta? Ne vjerujem da ce da te tuzi ali pazi da ti ne pobjegne
ili ne nadje nekoga ko "zna" da budi par puta sedmicno.

Netacne informacije

pre 3 godine

@Naiva
A recimo da supruga ima poverenje u tebe i da ne trebas objasnjavati.Vec kada kazes da svi bezuslovno veruju u tvoje reci ?

koji smo to mi

pre 3 godine

@baby

Neću to da radim, to je tvoja obaveza. Uvek ću dati podršku ženi da se izbori za sebe i za pravdu ali da bijem njene bitke neću.

Marko

pre 3 godine

Sad moze neka od mojih bivsih devojaka zeljna medijske paznje, osvete ili novca (vansudsko poravnanje) da me optuzi da sam je npr silovao za Novu Godinu 2014-e. I dok se to dokaze da nisam ja da sedim u pritvoru, izgubim posao, prijatelje i zivce?
Ludilo mozga.
(Sima Strahota, 02. februar 2021 13:23)
Moze ako ima dokaze! Slucaj Aleksic, pa i ovaj slucaj potkrepljen je dokazima, dovoljno jedne zene, ostale se nadovezuju i optuzuju na osnovu barem jednog dokazivog slucaja. Zasto na kraju tebe ili mene zene ne optuzuju? Zato sto ih nismo silovali najverovatnije.

2 verzije braka i reči ne, muška i ženska

pre 3 godine

Ne razumem sta si hteo time da kazes ? Kakvi ugovori, stvar je vrlo prosta - ako zena kaze NE, to znaci ne, i svako ignorisanje toga jeste silovanje, bez obzira da li je neko u braku ili ne.
(brak, 2. februar 2021 23:40)

Koliko sam ja puta rekao NE, kada mrtav umoran (psihički) dođem sa posla a sinoć spavao 4 sata da uradim neki važan posao. Kažem NE, molim te da dremnem sat vremena, a ona navalentna, prva godina braka.

I šta ću, odradim, da bih bio "muško", a u sebi psujem i život i posao i programiranje i brak, jedva nekako dođem do kraja.

I objasni mi, da li je moje NE manje vredno od nečijeg drugog NE? Da li ja da svedočim pred parlamentom?

Mladen

pre 3 godine

Ovo ti je onaj tip devojaka koje normalne tipove ko klinke ismevaju i dozivljavaju ko luzere a loze se na "bad boys". Sad retroaktivno naravno ona jadna bila mlada i naivna a on joj isprao mozak. Hoce da prikazu kako svaka zena prakticki neuracunljiva i sta god da uradi ili joj se desi ona za to ne snosi nikakvu odgovornost. Kako da ne.

Tanja

pre 3 godine

Zakon je jasan. Svako iznošenje optužbi u javnost, a ne dokaže se na sudu materijalnim dokazima, smatra se klevetom. To što ona sad priča, moguće da se dogodilo, ali ako ne dokaže, a trubila je celom svetu, Menson ima pravo da je tuži. Prosto k'o pasulj.
(marko, 02. februar 2021 15:21)

Tako ce, na zalost, verovatno i biti. MM je klasican primerak osobe sa NLP, a oni su, zna se, jako sarmantni i ubedljivi, kad je to potrebno.

Gastos DE

pre 3 godine

ako zena kaze NE, to znaci ne, i svako ignorisanje toga jeste silovanje, bez obzira da li je neko u braku ili ne. Brak nije ugovor o vlasnistvu zene.
(brak, 02. februar 2021 23:40)

Ja milion puta kažem ženi NE u šoping, pa ona ne haje. Jel to silovanje muškarca?

Marlone

pre 3 godine

Jako rijetko se spominje da zene itekako znaju da nanesu psihicku bol i maltretiraju muskarca. Tacnije, zene imaju dosta razvijeniji mozak za verbalno pasivno agresivno napadanje i maltretiranje, dok su muskarci skloniji fizickom sukobu. Ako se muskarcima ukida njihovo oruzije i sprecavaju fizickom nasilju, jednako se treba uciniti i za verbalno nasilje kojem su zene sklonije. Ali o tome ni rijeci.

lemaya povučeni posmatrač sa strane

pre 3 godine

@jolly
klasična feministička misao,od koga je, ne može drugačija da bude.
Zapamti svaki čovek,svako biće je drugačije. Ne sudi se po izgledu ni po polu,već po onome šta iz njega istinski zrači(ovde nije opaska na ovaj slučaj već na tvoju izjavu i odnose uopšte)ali zagrižena mržnjom prema muškarcima zablokirana si da misliš zdravo o međuljudskim odnosima..
Mogao bi da ti objasnim mnogo više ali ne vredi ,ne što je preopširno,već što ti ne želiš da prihvatiš ništa suprotno tvome stavu ,pa iako je to ispravno. Vidi se i da si izfrustrirana jer te izgleda muškarci zaobilaze u širokom luku,nadam se da grešim, ali teško. Preispitaj svoje stavove i životni put pre svega ,razgovaraj sa ljudima ,druži se ,nadasve uči.

ДРАСЕН ДРАСЕН

pre 3 godine

Легла са човеком у кревет и он је силовао. Чуј вршњаку! Они су стварно болесни.

baby

pre 3 godine

Luzeri I napasnici se više brinu oko hipotetickih lažnih optužbi i da im neka ne uzme njihovu platu od 30k na sudu, nego oko činjenice da je seksualno nasilje vrlo stvarno i da ogromnu, ogromnu većinu prestupnika čine muškarci. Umesto što nagadjate kako lazu I smarate kako NISTE VI lično silovatelj, kažite kolegi na sledećem tim bildingu da prestane da naliva koleginici času i da je pipa, kažite drugu da nije ok da vice na devojku, zovite policiju ako znate da vas brat tuče suprugu. Takodje se zapitajte sta je to kad se žalite da vaša žena samo legne i ne radi ništa tokom seksa. To seks nije.
PS - ovo za Mensona se zna odavno, vaš problem sto ste selektivno neinformisani.

Prvoslav

pre 3 godine

Silovao je dok je spavala sa njim u krevetu. Svašta sada može da se nazove silovanjem.
Svi oženjeni muškarci su u opasnosti da ih supruge optuže za silovanje.

CG- MN

pre 3 godine

Sad moze neka od mojih bivsih devojaka zeljna medijske paznje, osvete ili novca (vansudsko poravnanje) da me optuzi da sam je npr silovao za Novu Godinu 2014-e. I dok se to dokaze da nisam ja da sedim u pritvoru, izgubim posao, prijatelje i zivce?
Ludilo mozga.
(Sima Strahota, 02. - Pa, jesi li? Ili nisi? Nema tu- može, ne može...dva najvažnija odgovora su DA ili NE.

Bokelis

pre 3 godine

The world has experience many tragedies, but to my mind the greatest tragedy of all is the present economic condition wherein women strive against men, and in many cases actually succeed in usurping their places in the professions and in industry. This growing tendency of women to overshadow the masculine is a sign of a deteriorating civilization... NikolaTesla

Sima Strahota

pre 3 godine

Sad moze neka od mojih bivsih devojaka zeljna medijske paznje, osvete ili novca (vansudsko poravnanje) da me optuzi da sam je npr silovao za Novu Godinu 2014-e. I dok se to dokaze da nisam ja da sedim u pritvoru, izgubim posao, prijatelje i zivce?
Ludilo mozga.

ona stvar

pre 3 godine

Ja sam svoju tadašnju devojku, sada suprugu par puta probudio dok sam već deo posla odradio... Da očekujem neku tužbu uskoro? P. S. Nije se mnogo ljutila.

black_mirror

pre 3 godine

Da me ne napadnu sada ovi licemerni liberali, unapred se ograđujem i kažem da osuđujem svaku vrstu mentalnog i fizičkog nasilja, bilo koga nad bilo kim. Samo želim da pitam, kako na primer nedužan muškarac može da se odbrani od optužbi neke žene? Oni se posvađaju žestoko, a npr razlog je njena opsesija i ljubomora, ona u naletima besa počne da ga udara i to se ponavlja kroz 10 svađa. U 11. svađi on više ne može da se iskontroliše i udari joj jedan šamar nakon kojeg ona momentalno ode i tuži ga. Gde je tu pravda? Da je on otišao i da ju je optužio za nasilje je l bi iko reagovao? Ako kojim slučajem ovo pročita neka ženska osoba koja se razume u pravnu regulaciju ovakvih stvari, najljubaznije bih je zamolio za odgovor.

Nina

pre 3 godine

Interesantno kako su se svi mrzitelji žena uhvatili za ovo silovanje pri spavanju a namerno ne obraćaju pažnju na to da je devojku izgladnjivao, zabranjivao joj da spava, pretio da će je ubiti, ljutio se ako kontaktira sa porodicom, itd itd
Baš me zanima da li biste bili tako vrcavo duhoviti da se to desi vašoj ćerki, sestri itd

jolly

pre 3 godine

Muka mi je od svega u danasnje vreme, ali od danasnjih muskaraca narocito. O ljubavi i zenama pojma nemaju, uce o seksualnosti sa pornhuba, a kada im se zene osvete za godine tihog i podmuklog potcinjavanja, onda “gde su nasa prava, kome da se mi jadni zalimo kada nas ‘lazno’ optuze”. A tek one nistarije sto nista ne rade a hoce da ih partnerka postuje i ispunjava zelje. Ima zena svakakvih, ali muskaraca nema vise, kao sto se vidi po komentarima.

pertinaks

pre 3 godine

Feminizam je opasno uzeo maha. Žene su moćnije nego ikada, jedna optužba i ti si gotov...
(DJole, 02. februar 2021 12:55)

Nije to feminizam, ovo je perfidno oruzije cije ce moci osetiti svako ko zasmeta.
Ovaj Menson lik je nebitan, on treba samo da podmaze zupcanike dobro nauljene masine koja ce biti sve jaca i jaca. Klasican lov na vestice, KGB metode.
Ko u Salemu i ko kod nas nekad, ciju njivu bezecuju eto odma vlasnik vestac i neprijatelj naroda.

Feminizam je nesto lepo ciji su ciljevi odavno ispunjeni, sad je to truplo koje neko koriste za svoje ciljeve.

sasa

pre 3 godine

i mene su silovale neke devojke,moja zena,ljubavnica..teske traume koje bi realno samo neko milionce moglo da sanira,a o dvemu tome cu napisati knjigu,serija,film da se snimi,kako bih podelio svoja iskustva,jer sam bas dobra dusa

Walt

pre 3 godine

Sad moze neka od mojih bivsih devojaka zeljna medijske paznje, osvete ili novca (vansudsko poravnanje) da me optuzi da sam je npr silovao za Novu Godinu 2014-e. I dok se to dokaze da nisam ja da sedim u pritvoru, izgubim posao, prijatelje i zivce?
Ludilo mozga.
(Sima Strahota, 02. februar 2021 13:23)

Simo tvoja najbolja odbrana je da crtani junaci nemaju polni organ... a ni mozak

Naiva

pre 3 godine

Evo vam moj slucaj, drzao sam pab i klub u Londonu i jedna konobarica posto sam joj dao otkaz, ladno posalje poruku mojoj zeni, prepunu lazi. Da smo bili u vezi mesecima, da sam joj preneo polnu bolest...Sirota zena dobila nervni slom, kukanje plakanje, a sta sam ja mogao da uradim osim da odem i da idiota zadavim ko zeca (sto naravno nisam uradio)? Kome da se zalim i kako da dokazem da nisam, a nisam???

Woman

pre 3 godine

dr Strange, 02. februar 2021 13:09)

Slažem se. Nego, ovi likovi koji komentarisu redovno na ovom portalu, oni su samo prošli pored žene, pa ovde ispoljavaju svoje mizogine frustracije jer ih neće nijedna.

black_mirror

pre 3 godine

Sunce ti, kakvi komentari.
Pobedio je ovaj koji u 11. svadji opravdano udara samar, uz odobrenje vecine koja lajkuje post.
(Bojan, 2. februar 2021 13:54)
Ali neverovatno kako je ovo perfidan i lukav pokusaj da iskrivis moje reci. Znam da si vrlo, ali vrlo dobro shvatio sta sam hteo da kazem, ali te tvoja zajedljivost i ono najnize u coveku sto moze da postoji nateralo da iskrivis moje pitanja i predstavis ga ovako. Zbog ovakvih ljudi ne treba ni ulaziti u rasprave preko interneta, jer vrlo vesto mogu da te oblate a ti preko interneta ne mozes da se odbranis, jer ce verovatno i iz odbrane naci neki razlog da najpokvarenije iskrivi smisao napisanog.

aabb

pre 3 godine

Luzeri I napasnici se više brinu oko hipotetickih lažnih optužbi i da im neka ne uzme njihovu platu od 30k na sudu, nego oko činjenice da je seksualno nasilje vrlo stvarno i da ogromnu, ogromnu većinu prestupnika čine muškarci. Umesto što nagadjate kako lazu I smarate kako NISTE VI lično silovatelj, kažite kolegi na sledećem tim bildingu da prestane da naliva koleginici času i da je pipa, kažite drugu da nije ok da vice na devojku, zovite policiju ako znate da vas brat tuče suprugu. Takodje se zapitajte sta je to kad se žalite da vaša žena samo legne i ne radi ništa tokom seksa. To seks nije.
PS - ovo za Mensona se zna odavno, vaš problem sto ste selektivno neinformisani.
(baby, 02. februar 2021 13:40)

Ozbiljno je i mentalno nasilje nad muskarcima da moraju da mnogo zaradjuju, budu veoma veoma uspesni a ne luzeri kako ti ovde oslovljavas sve muskarce. Izraz ne uzme govori o tebi i tvojim prijateljicama, a to je da ste svesni da "uzimate" samo mnogo vece iznose. To sto ti ne radis nista tokom seksa nije nas problem vec tvoj, mozda da biras drugacije.
PS - neko mora da cita i ozbiljne stvari a ne da bude informisan o holivudskim glupostima, parovima i zadrugama. Ali ok ima ocigledno i onih kao ti koji misle da je to informisanost i obrazovnje.
PS 2 - U pravu si za sustinu tvog komentara, ali si jako nadobudna, uobrazena, nevaspitana i nekulturna. Zapitaj se ti o tome malo.

fyi

pre 3 godine

Feminizam je opasno uzeo maha. Zene su mocnije nego ikada, jedna optuzba i ti si gotov...
(DJole, 02. februar 2021 12:55)

Cega se ti bojis ? To nema nikakve veze sa feminizmom, nego za razliku od proslih vremena ravnopravno razmatranje svake optuzbe, nezavisno od pola osobe. Da li je ta optuzba bazirana na cinjenicama, utvrdice sud. Lazno optuzivanje je takodje krivicno delo. Medjutim u svim ovim aktuelnim slucajevima ocigledno se radi o puno ostecenih. Puno zena se zbog pritisaka i socijalne stigme bojalo da ovakve stvari prijavljuje. Vreme je hvala Bogu doslo da potencionalni nasilnici, koji su svuda oko nas, dobro razmisle pre nego sto uopste dodju na ideju da slabije od sebe terorisu. Da ne bude zabune, ja sam muskarac i gnusam se ovakvih tipova.

РУ

pre 3 godine

Шта су све, мени радиле док сам спавао, и шта сад, то је било силовање? Можда, ал не би се бунио да понове опет, сваки дан.

NikolaKG80

pre 3 godine

Mene je jedna divna žena probudila trljajući grudi o moje lice... U stvari, mislio sam da je divna, tek sada shvatam da sam bio napastvovan

Cirkus

pre 3 godine

Mesto pored S.Mitrovice, covek u braku sa zenom imaju dete... Covek ga naravno voli, sve ok. Medjutim, dete napuni 5 godina i stvore se neki blazi zdravstveni problemi koji uzrokuju to da taj covek, otac tog deteta shvati da nije on otac nego je neko drugi.
Koga on da tuzi? Gde su prava muskaraca u ovakvim slucajevima kojih ima

red rabitt

pre 3 godine

Ja tek sasa shvatam da sam dva ili tri puta silovan
Par puta dodjemo sa nekih proslava ... kasno nocu ... pridremam kad ono ... OP ! ... devojka se bavi samnom ... ako me razumete ...
Nisam se budnio ... jok ...
i sad tek shavtam da sam silovan

David

pre 3 godine

Silovao je dok je spavala sa njim u krevetu. Svašta sada može da se nazove silovanjem.
Svi oženjeni muškarci su u opasnosti da ih supruge optuže za silovanje.
(Prvoslav, 2. februar 2021 13:27)




Silovanje u braku jeste krivicno delo!

dundo Maroje

pre 3 godine

Manijake smjestiti tamo gde im je mjesto a zrtve u bolnicu na posmatranje i
drzati ih dok se ne ustanovi koja je to bolest kad te neko siluje a ti to
u sebi drzis godinama ko najsladju tajnu sve dok ne pukne tikva i ne postane
jasno da je on obican manipulator i da od njegovih laznih obecanja nece biti
nista. I zalim ih i ne zalim.

budjavi

pre 3 godine

Ova osoba ili je tezak slucaj za lecenje (ako je prica istinita) jer je to trpela ili masno laze. Najbolje reci polako sa osudama ili empatijom

Adriano_Galliani

pre 3 godine

Silovao je dok je spavala sa njim u krevetu. Svašta sada može da se nazove silovanjem.
Svi oženjeni muškarci su u opasnosti da ih supruge optuže za silovanje.
(Prvoslav, 02. februar 2021 13:27)

Pa ako ne probude supruge pre toga - silovanje.

brak

pre 3 godine

uskoro ce doci vreme kada u bracni ugovor stoji i sex kada gde i kako sve van toga je silovanje
@(zoran, 2. februar 2021 16:58)

Ne razumem sta si hteo time da kazes ? Kakvi ugovori, stvar je vrlo prosta - ako zena kaze NE, to znaci ne, i svako ignorisanje toga jeste silovanje, bez obzira da li je neko u braku ili ne. Brak nije ugovor o vlasnistvu zene, nego ravnopravna zajednica dve osobe. Ako nesto ne stima, a ne moze se normalnim razgovorom resiti, onda se brak moze i razresiti, pa svako svojim putem.

joja

pre 3 godine

@baby "luzeri i napasnici"? Čemu taj govor zlih predrasuda? Uvreda? Taj govor mržnje? Ko govori šta ti se ne dopada on je "napasnik"? Ionaki svaki je? Podelila si direktive i uputstva? Naročito ti je ovo jako sa "90% su muškarci nasilnici". Pitaj o tome decu razvedenih roditelja.

Veljko

pre 3 godine

@black mirror
Čak ni u jedanaestoj svađi ne smeš da ošamariš nikoga, posebno ne slabije, a prijavi neku koja te tuča, što da ne? Stop nasilju u bilo kom obliku! I, ŠTA SI ČEKAO DO BROJA 11? Što nisi otišao? Jel te držala vezanog?

Frzontije

pre 3 godine

a sam svoju tadašnju devojku, sada suprugu par puta probudio dok sam već deo posla odradio... Da očekujem neku tužbu uskoro? P. S. Nije se mnogo ljutila.
(ona stvar,

Samo par puta? Ne vjerujem da ce da te tuzi ali pazi da ti ne pobjegne
ili ne nadje nekoga ko "zna" da budi par puta sedmicno.

my way

pre 3 godine

Оваква рибетина са онаквом дупло старијом персоном... Никада ми неће бити јасно како, зашто?

Dule

pre 3 godine

(baby, 2. februar 2021 13:40)

Ne, debilu jedan, nego ne želimo da se vratimo u Srednji Vek, lov na veštice i na to da nevini ljudi idu u zatvor.

Ti ako misliš da je suđenje preko društvenih mreža normalna stvar, tebi treba oduzeti pravo glasa doživotno, jer nisi u stanju da vidiš posledice svojih akcija, dakle ne možeš da razmišljaš kao zdrava osoba.

To što on izgleda kao "veštica" nije dokaz da je on zaista došao pravo iz pakla nego vrlo verovatno imidž koji prodaje da bi zaradio pare.

Bbb

pre 3 godine

Interesantno je kako momci uglavnom nisu baš sigurni gde je granica silovanja žena i šta znači raditi nekom nešto protiv volje. Al ako cura malo krene prstom u istraživanje ka pravom mestu, odjednom odmah znaju i šta znači ne, i šta je silovanje i kako nije uredu raditi ljudima stvari protiv njihive volje. I nema onda ni da l mu je bio kratak šorc pa je izazvao, ni što nije odmah prijavio, ništa, odjednom sve jasno.

taki p

pre 3 godine

Muka mi je od mazohistickih tatinih princeza, koje bi da se igraju sa losim momcima,pa kasnije kad ih bude sramota sa kim su bile i sta su radile,onda glume pateticne zrtve.Kljucna recenica da je on pretio da ce se ubiti pa mu se ona vratila,to je za nju bio "dokaz ljubavi".Ovakve devojke imaju problem u glavi,moraju ga resavati kod psihoterapeuta,jer da nije ovaj idiot Menson,bio bi neki slican,opravdanja da je bila "zaljubljena" su na nivou zabavista.Na zalost ovakvih slucajeva ce biti sve vise,izgubljenih i "prepametnih" devojaka na sve strane,bolesnih predatora jos vise,slika i prilika sv eta u kojem zivimo.

Millennium

pre 3 godine

Ona je o ovome govorila kada je već postala poznata i kada je zarađivala gomilu novca. Tako da to nije motiv. Ako ste pročitali tekst, a verujem da pola vas nije, u njemu stoji njena izjava da je pokušala da ga ostavi ili da je to uradila u jednom trenutku, ali da joj je pretio da će je ubiti ili unajmiti nekoga da to uradi. Ili da će ubiti sebe. E sad, drugi mnogo gori deo cele priče. A to su komentari. Zaslužila je, bila je sa duplo starijim itd. Prvo, postoji silovanje u vezi ili braku. Ne znam da li ste znali, ali tako je. Drugo, to što je bila sa duplo starijim muškarcem u vezi znači da ima pravo da je zlostavlja? Polovina moralnih ovde preko 40 balavi za klinkama koje imaju 20 kad prođu ulicom tako da manite se moralnosti nebeskog naroda. Ne treba nama oštriji zakon protiv nasilja nad ženama, nama treba Dušanov zakonik. Jer smo i dalje u Srednjem veku.

dragaN

pre 3 godine

Evo vam moj slucaj, drzao sam pab i klub u Londonu i jedna konobarica posto sam joj dao otkaz, ladno posalje poruku mojoj zeni, prepunu lazi. Da smo bili u vezi mesecima, da sam joj preneo polnu bolest...Sirota zena dobila nervni slom, kukanje plakanje, a sta sam ja mogao da uradim osim da odem i da idiota zadavim ko zeca (sto naravno nisam uradio)? Kome da se zalim i kako da dokazem da nisam, a nisam???
(Naiva, 2. februar 2021 14:56)

Konobarici preneo polnu bolest, a zeni nisi? I to nije bio dovoljan dokaz da konobarica laze? Ili ti mozda sa zenom nisi imao odnose mesecima?

Bane

pre 3 godine

Pazi, apsolutno sam na strani žena, ovo treba da se istera do kraja, stvari moraju da se menjaju, ali ako mene kao muškarca od 2 metra, 130 kila i u punoj snazi prođe neka jeza samo kada čujem ime ove spodobe, ja ne razumem kako uđeš u vezu sa njim bez i malo opreza i neke rezerve i sumnje u to da dal' je normalan? Pritom ateista sam, nisam neko ko se sablažnjava nad tim demonsko, anti hrišćanskim forama i fazonima, ali ovaj mi baš deluje poremećeno.
Opet kažem, ako je silovao neka robija, zaključajte ga i bacite ključ.

Bojan

pre 3 godine

Ali neverovatno kako je ovo perfidan i lukav pokusaj da iskrivis moje reci.
(black_mirror, 2. februar 2021 14:50)

Druze, ni silovatelji ne mogu da se iskontrolisu.
Ako nisi u stanju da ne uradis zenu, mozda veze nisu za tebe.

dragaN

pre 3 godine

Čak ni u jedanaestoj svađi ne smeš da ošamariš nikoga, posebno ne slabije, a prijavi neku koja te tuča, što da ne? Stop nasilju u bilo kom obliku! I, ŠTA SI ČEKAO DO BROJA 11? Što nisi otišao? Jel te držala vezanog?
(Veljko, 2. februar 2021 15:18)

Ti si bas neki fino vaspitan momak, vidi se da si socijalno programiran.

P.S. Video bi ti da li bi te zene ucile kako ne treba udarati da su kojim slucajem fizicki jace od muskaraca. Oces dokaz? Zasto u detinjstvu devojcice zapocinju tucu isto, ako ne i cesce od decaka? Zato sto su iste snage ili cak i jace ako su starije ili krupnije. Tek kada odrastu pa vrsnjaci decaci postanu jaci, one prestanu sa upotrebom sile. A jedna bivsa mi je rekla kako se u detinjstvu stalno tukla sa bratom, a kada je on postao jaci, shvatila je da i nema potrebe da se fizicki obracunava jer svojim ponasanjem moze da ga izazove da od besa sam udara glavom i pesnicom o zid i razbija se dok se ona tiho u sebi nasladjuje.

rade

pre 3 godine

@Deki,

Ne smes to da radis ne samo mladoj devojci, nego bilo kom zivom bicu, pa ni sopstvenoj zeni. Niko nema pravo da drugome namece svoju volju i prisiljava na bilo sta.

qwerty

pre 3 godine

Sad moze neka od mojih bivsih devojaka zeljna medijske paznje, osvete ili novca (vansudsko poravnanje) da me optuzi da sam je npr silovao za Novu Godinu 2014-e. I dok se to dokaze da nisam ja da sedim u pritvoru, izgubim posao, prijatelje i zivce?
Ludilo mozga.
(Sima Strahota, 02. - Pa, jesi li? Ili nisi? Nema tu- može, ne može...dva najvažnija odgovora su DA ili NE.
(CG- MN, 2. februar 2021 13:35)

On kaze da nije, ona kaze da jeste i sta mislis kome ce verovati. A covek ni kriv ni duzan ode u zatvor i ostade bez para.

A istina je tamo negde...

Јабучило

pre 3 godine

А да ли је психичко насиље исто насиље? Или га не помињемо јер су ту жене вештије?

Boza

pre 3 godine

Zene su zrtve, samim svojim posojanjnem.

Sada se vise ne zna da li je zena silovana ili ne, jer je sve silovanje, zapravo sve su postale zrtve. Feminizam je pretvorio zenu u zrtvu a nije je zastitio. Feminizam je zene napravi zivotinjama.


Kako zivim u UK cuo sam objasnjne feminiskinjna, kako one dozivljavaju silovanjne. To sam svatio na sledeci nacin, svaki kontak moze da se svati silovanjnem, jer ona nije izricito rekla da ona to zeli. To znaci da treba da se podpise papir da bi se recimo devojka dodirnula, ili joj se sipalo pice a ona to ne zeli. Radio sam u firmi gde je bilo strogo zabranjne da se pita kako si proveo vikend jer je to silovanjne privatnosti te osobe. ..... Mislim da je svima jasno, prvo saglasnost a onda SVE OSTALO. Recimo ono kako si

Tannhauser

pre 3 godine

"Sad moze neka od mojih bivsih devojaka zeljna medijske paznje, osvete ili novca (vansudsko poravnanje) da me optuzi da sam je npr silovao za Novu Godinu 2014-e. I dok se to dokaze da nisam ja da sedim u pritvoru, izgubim posao, prijatelje i zivce?
Ludilo mozga.
(Sima Strahota, 02. - Pa, jesi li? Ili nisi? Nema tu- može, ne može...dva najvažnija odgovora su DA ili NE."

Stvarno si u pravu, nema tu može, ne može:
1. DA, jesam - znači može.
2. NE, nisam - znači može.

Аhtung

pre 3 godine

@Naiva:

Odakle nekom ko radi za tebe broj telefona tvoje žene!?

Ja nemam broj telefona žene vlasnika i menadžera firme u kojoj radim. Bilo bi savršeno sumnjivo da ga imam.

Viktor NS

pre 3 godine

Cudne su sve ove stvari, iz ovoga proizilazi da zene uglavnom ne nose odgovornost za svoje odluke. Izgleda ih je jako lako manipulisati, zlostavljati, tuci, samarati a da one pored toga ostaju. Jesmo li mi kao muskarci krivi sto ste totalne bete i prepustate muskarcima da vode glavnu rec? Sta mozemo uraditi da ne cutite kao vrapci i sakrivate se od pogleda. Sve mi ukazuje na to da drustvo treba doneti dodatne zakone za zastitu zena jer se ne mozemo osloniti na njih da se brinu o sebi.

rade

pre 3 godine

@Deki,

Ne smes to da radis ne samo mladoj devojci, nego bilo kom zivom bicu, pa ni sopstvenoj zeni. Niko nema pravo da drugome namece svoju volju i prisiljava na bilo sta.

kjelman

pre 3 godine

@baby Licno sam prisustvovao situaciji kada je muskarac udario svojoj zeni par samara na jednom slavlju. Nas trojica smo u tom momentu hteli da ga isprebijamo. A je li znas sta je epilog price? To da su i nakon 9 godina otkako se to dogodilo, i dalje u braku.

aabb

pre 3 godine

Cekaj, on je mislio da ti spavas a ti nisi spavala? Pa sta si radila, cutala i pravila se da spavas?
Mozda je hteo da te iznenadi kad se probudis?:)

neutralni felš

pre 3 godine

Оваква рибетина са онаквом дупло старијом персоном... Никада ми неће бити јасно како, зашто?
(my way, 02. februar 2021 13:19)


diskretan šarm buržoazije...

marko

pre 3 godine

Zakon je jasan. Svako iznošenje optužbi u javnost, a ne dokaže se na sudu materijalnim dokazima, smatra se klevetom. To što ona sad priča, moguće da se dogodilo, ali ako ne dokaže, a trubila je celom svetu, Menson ima pravo da je tuži. Prosto k'o pasulj.

marica, kriv, razumevanje...

pre 3 godine

ovako se za par minuta popularnosti na najbrutalniji nacin pljuje po pravim zrtvama silovanja ... jednog od najtezih zlocina koji covek moze da napravi drugom coveku

njanja

pre 3 godine

Znam 3 žene koje su mi diskretno poručile da im je žešći trip da ih probudi seks.
Pritom nisam neki veliki j**ač, pa izgleda da je ovo poprilično rasprostranjena fantazija među devojkama/ženama.
PS. Izgleda da svaku vezu na koju ne gledamo kao nešto lepo možemo da proglasimo za silovanje i zlostavljanje 20 godina kasnije? Za to vreme, neke devojke STVARNO bivaju zlostavljanje i silovane. Naravno, pošto nisu celebrity ni one ni njihovi silovatelji, nema ih u javnosti i nikoga nije briga za njih.

neutralni felš

pre 3 godine

Ludilu nema kraja. Lažu i izmišljaju da bi se samopromovisale i uzele pare.
(grubijan, 02. februar 2021 16:37)


dakle, baš sve ove devojke i žene "lažu i izmišljaju" a svi ovi optuženi su u pravu... svašta.

brm

pre 3 godine

Silovao je dok je spavala sa njim u krevetu. Svašta sada može da se nazove silovanjem.
Svi oženjeni muškarci su u opasnosti da ih supruge optuže za silovanje.
(Prvoslav, 2. februar 2021 13:27)

Makar imao odnos i sa sopstvenom ženom ili devojkom bez njenog pristanka, to je i sada i uvek bilo silovanje.

Marko

pre 3 godine

Sad moze neka od mojih bivsih devojaka zeljna medijske paznje, osvete ili novca (vansudsko poravnanje) da me optuzi da sam je npr silovao za Novu Godinu 2014-e. I dok se to dokaze da nisam ja da sedim u pritvoru, izgubim posao, prijatelje i zivce?
Ludilo mozga.
(Sima Strahota, 02. februar 2021 13:23)
Moze ako ima dokaze! Slucaj Aleksic, pa i ovaj slucaj potkrepljen je dokazima, dovoljno jedne zene, ostale se nadovezuju i optuzuju na osnovu barem jednog dokazivog slucaja. Zasto na kraju tebe ili mene zene ne optuzuju? Zato sto ih nismo silovali najverovatnije.

palanka

pre 3 godine

Lov na vestice se nastavlja. Sad je izjavila da je tad mislila da je zaljubljena, a eto nije bila svojevoljno. Znaci danas promenis misljenje o svojim postupcima iz proslosti i automatski promenis i proslost. Uperis prst i gotovo, ukinite sudove.

koji smo to mi

pre 3 godine

@baby

Neću to da radim, to je tvoja obaveza. Uvek ću dati podršku ženi da se izbori za sebe i za pravdu ali da bijem njene bitke neću.

Netacne informacije

pre 3 godine

@Naiva
A recimo da supruga ima poverenje u tebe i da ne trebas objasnjavati.Vec kada kazes da svi bezuslovno veruju u tvoje reci ?

Novak

pre 3 godine

@Bokelis
To je odgovor na pitanje zasto se nikada nije zenio. A mogao si i ovo da dodas "Ja sam se oženio naukom. Samo jednom u životu sam bio zaljubljen”. Ocigledno je da coveka zene ne interesuju, otuda i takav stav o zenama. Inace njegov stav da zene treba samo da sede kuci i budu inspiracija muskarcima je totalna nebuloza.

Pera

pre 3 godine

Čekaj, čekaj, čekaj ... kako to da ga PRVO nije tužila za to "što me je izgladnjivao, zabranjivao mi da spavam, i pretio je da će me ubiti, često dok je držao oružje", "toksično mentalno, fizičko i (seksualno) zlostavljao","Dozvolio bi mi da spavam samo ako bih učestvovala u činovima nasilja, bola, poniženja i mučenja"... I SVE JE OVO NEBITNO A POTENCIRA SE SAMO - SILOVANJE !?

Spidermen

pre 3 godine

PS - ovo za Mensona se zna odavno, vaš problem sto ste selektivno neinformisani.
------------------------------------
Pa zasto pravna drzava nije reagovala celo ovo vreme ako se sve znalo decenijama.Eto ti si znao, priznajes i zasto nisi prijavio

Marlone

pre 3 godine

Jako rijetko se spominje da zene itekako znaju da nanesu psihicku bol i maltretiraju muskarca. Tacnije, zene imaju dosta razvijeniji mozak za verbalno pasivno agresivno napadanje i maltretiranje, dok su muskarci skloniji fizickom sukobu. Ako se muskarcima ukida njihovo oruzije i sprecavaju fizickom nasilju, jednako se treba uciniti i za verbalno nasilje kojem su zene sklonije. Ali o tome ni rijeci.

Tanja

pre 3 godine

Zakon je jasan. Svako iznošenje optužbi u javnost, a ne dokaže se na sudu materijalnim dokazima, smatra se klevetom. To što ona sad priča, moguće da se dogodilo, ali ako ne dokaže, a trubila je celom svetu, Menson ima pravo da je tuži. Prosto k'o pasulj.
(marko, 02. februar 2021 15:21)

Tako ce, na zalost, verovatno i biti. MM je klasican primerak osobe sa NLP, a oni su, zna se, jako sarmantni i ubedljivi, kad je to potrebno.

Gastos DE

pre 3 godine

ako zena kaze NE, to znaci ne, i svako ignorisanje toga jeste silovanje, bez obzira da li je neko u braku ili ne. Brak nije ugovor o vlasnistvu zene.
(brak, 02. februar 2021 23:40)

Ja milion puta kažem ženi NE u šoping, pa ona ne haje. Jel to silovanje muškarca?

Mladen

pre 3 godine

Ovo ti je onaj tip devojaka koje normalne tipove ko klinke ismevaju i dozivljavaju ko luzere a loze se na "bad boys". Sad retroaktivno naravno ona jadna bila mlada i naivna a on joj isprao mozak. Hoce da prikazu kako svaka zena prakticki neuracunljiva i sta god da uradi ili joj se desi ona za to ne snosi nikakvu odgovornost. Kako da ne.

Marko

pre 3 godine

Pazi, apsolutno sam na strani žena, ovo treba da se istera do kraja, stvari moraju da se menjaju, ali ako mene kao muškarca od 2 metra, 130 kila i u punoj snazi prođe neka jeza samo kada čujem ime ove spodobe, ja ne razumem kako uđeš u vezu sa njim bez i malo opreza i neke rezerve i sumnje u to da dal' je normalan? Pritom ateista sam, nisam neko ko se sablažnjava nad tim demonsko, anti hrišćanskim forama i fazonima, ali ovaj mi baš deluje poremećeno.
Opet kažem, ako je silovao neka robija, zaključajte ga i bacite ključ.
(Bane, 02. februar 2021 14:06)

Ima na netu - pročitaj njen intervju - u početku, dok je nije osvojio i još neko vreme posle, MM je bio romantičan i sve suprotno od ovoga kakvim se predstavlja javnosti, a i sam je govorio da je njegov izgled, šminka itd, nastupi da su deo performansa. A btw svako ko je slušao neke njegove intervjue zna da je MM veoma inteligentan i obrazovan... I tek posle kad ju je pretvorio u poslušnog roba su krenula zlostavljanja. A ne čudi me da govori da nije bila svesna ili šta god - pa drogirali su se, a on ju je uvukao u ceo taj svet. Meni je pravo čudo da se izvukla.. I sada Evan priča da joj je MM godinama pretio i da ima ljude u industriji koji ga štite..

koronarius

pre 3 godine

Ja sam svoju tadašnju devojku, sada suprugu par puta probudio dok sam već deo posla odradio... Da očekujem neku tužbu uskoro? P. S. Nije se mnogo ljutila.
(ona stvar, 02. februar 2021 15:38)
Pa nije ti to za neku pohvalu. Mislim to, da se nije odmah probudila.

2 verzije braka i reči ne, muška i ženska

pre 3 godine

Ne razumem sta si hteo time da kazes ? Kakvi ugovori, stvar je vrlo prosta - ako zena kaze NE, to znaci ne, i svako ignorisanje toga jeste silovanje, bez obzira da li je neko u braku ili ne.
(brak, 2. februar 2021 23:40)

Koliko sam ja puta rekao NE, kada mrtav umoran (psihički) dođem sa posla a sinoć spavao 4 sata da uradim neki važan posao. Kažem NE, molim te da dremnem sat vremena, a ona navalentna, prva godina braka.

I šta ću, odradim, da bih bio "muško", a u sebi psujem i život i posao i programiranje i brak, jedva nekako dođem do kraja.

I objasni mi, da li je moje NE manje vredno od nečijeg drugog NE? Da li ja da svedočim pred parlamentom?

lemaya povučeni posmatrač sa strane

pre 3 godine

@jolly
klasična feministička misao,od koga je, ne može drugačija da bude.
Zapamti svaki čovek,svako biće je drugačije. Ne sudi se po izgledu ni po polu,već po onome šta iz njega istinski zrači(ovde nije opaska na ovaj slučaj već na tvoju izjavu i odnose uopšte)ali zagrižena mržnjom prema muškarcima zablokirana si da misliš zdravo o međuljudskim odnosima..
Mogao bi da ti objasnim mnogo više ali ne vredi ,ne što je preopširno,već što ti ne želiš da prihvatiš ništa suprotno tvome stavu ,pa iako je to ispravno. Vidi se i da si izfrustrirana jer te izgleda muškarci zaobilaze u širokom luku,nadam se da grešim, ali teško. Preispitaj svoje stavove i životni put pre svega ,razgovaraj sa ljudima ,druži se ,nadasve uči.

ДРАСЕН ДРАСЕН

pre 3 godine

Легла са човеком у кревет и он је силовао. Чуј вршњаку! Они су стварно болесни.

neutralni felš

pre 3 godine

Ja sam još davne 2015. krenuo da ignorišem celokupni ženski rod i drago mi je da nisam pogrešio.
(Terry A. Davis, 02. februar 2021 16:01)


haha kao onaj lik iz kvake 22 - "nikad se nije oženio jer inače nije voleo da prisustvuje venčanjima".