Petak, 03.06.2016.

14:55

Vavrinka se raspao, Mari drugi finalista!

U finalu Rolan Garosa, drugog Gren slema sezone, igraće dvojica najboljih igrača sveta – Novak Đoković i Endi Mari.

Izvor: ÐN

Vavrinka se raspao, Mari drugi finalista! IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

92 Komentari

Sortiraj po:

Leo

pre 7 godina

Nekakav sličan scenarij je bio i lani pred US open. Federer je protiv Đokovića osvojio Cincinatti, ali ga je onda u finalu US opena Đoković lako otpuhao. Ovdje će mu ipak biti malo teže.

Brooklyn boy

pre 7 godina

Ђоковић из последња два меча је непобедив... А Марију данас килави Вавринка узима сет. Мислим да све зависи од Нолета. Ако буде играо као јуче и данас, нема зиме. Е, Стене, Стене, што не одигра прошлогодишње финале овако...

Rocky Balboa

pre 7 godina

Ocistio ga marej veliki sam fan novaka ali da ga nema mari bi cistio sve bas je digao gormu igra kao blesav da nema noleta vec bi bio br 1
(Nepozvani gost, 03. jun 2016 17:57)što ipak govori o konkurenciji u tenisu trenitno koja je mizerna,nema pravih šampiona,niti ih vidim u bližoj budućnosti.

bagz

pre 7 godina

Vi što se "plašite Andyja u finalu" i "što igra kao zver"... A gde je tu Nole, koji je odigrao zverski ova dva meča? Novak zna šta treba da radi i favorit je. To ne znači da će biti lako.

Branko

pre 7 godina

Zao mi je sto nije bilo 5 setova i da odluci tie-break? Ali, nema veze. Nole dobija finale protiv Marija u tri seta.
Branko (Teniser) iz Amerike

Nikola

pre 7 godina

Marej u finalu,Novak osvaja RG.Pustite mec u Rimu,na koji se pozivaju ovi Englezi na ES i Vilander.I oni su svesni tog meca da ne znaci nista,jer je Marej do finala dosao pobedjujuci kvalifikante Puila,Kukuskina,Sardija..,sve ukupno za 5 sati,a Novak sa Nisikorije u 1/4 i Nadalom u 1/2 je igrao 6 sati.Tad sam napisao da ce Marej osvojiti Rim,sto su neki rekli da nema sanse.Ovde prvog dana sam napisao da ce Kiki Bertens dobiti Kerberovu u prvom kolu,i doci posle toga do polufinala.Sto se i desilo.Tako i sad sam siguran da ovo Novak osvaja i to bez nekih vecih problema.Ima ce i publiku na svojoj strani.Francuz da navija za Britanca to ce biti retko.

x

pre 7 godina

Gde ste sad vi koji ste prognozirali Vavrinku u finalu? Pa covek je spletom srecih okolnosti prosle godine osvojio trofej. Do finala je imao smesne protivnike, osim Federera koji, realno, odavno nije pretnja na sljaci. U finalu ga je cekao preumorni Djokovic koji je odigrao polufinale u 5 setova sa Marijem u petak i subotu. I povrh svega pogadjao je kao nikada pre.
Ove godine ista prica. Jedva prolazi Rosola u prvom kolu, a posle toga protivnici Daniel, Sardi, Troicki i Ramos-Vinolas?! Naravno da je bilo bolje da je nekako iznenadio Marija. Novak bi ga ovoga puta pocistio sa terena.
Ovako ce sa Marijem biti teze, ali verujem u Novaka, jaci je.

Nebojša

pre 7 godina

Isti oni koji se kao plaše sada Endija ti su se plašili juče Tima bez osnova danas je Novak odrao Tima a Britanca će u nedelju za istoriju bez brige ljudi.

anica

pre 7 godina

Cestitam Endiju prvo finale ovde..iskreno meni je laknulo sto je on u finalu. Borac je trci kao lud..ali Nole ce lakse sa njim videcete. Nisam impresionirana njegovom igrom.
Na Novaku je da ostane smiren..da veruje u svoje udarce I slusacemo BoZe pravde u nedelju...
Idemo Nole jos tri seta...samo rokaj.

veliki strumf

pre 7 godina

Pa nije svaki dan Bozic, ne moze da se samo samara loptica i opet osvoji RG! Vavrinkina partija ispod svakog nivoa danas. Bez ikakvih varijacija u igri, samo udaranje iz sve snage. Proslo jednom - prosle godine, dokaz da je to bila cista slucajnost. Nole ce da umlati Endija samo tako! Zivi bili pa videli.

car

pre 7 godina

Vise bih voleo Vavrinku u finalu jer je ostao duzan od prosle godine, no ovako Novak ce Jos jednom morati da se "zameri" Mareju Koji mu je ok prijatelj. Sta da se radi. Nole, osasavi ga u nedelju.

ccc?

pre 7 godina

Koliko puta je Novak pobedio Endija? O cemu bre neki pricaju? Novak nije Vavrinka koga nigde nema cele sezone, ispada u trecem kolu pa misli da tako moze da se igra i osvajaju GS? Zasto Vavrinka nije ponovio igru od prosle godine? Jer se tako igra jednom u zivotu i nikad vise. Taj finale RG nece nikada vise da vidi a Novak je opet u finalu i dobija Endija u to sam siguran .Endi zna da je stara musterija i tako ce biti i u nedelju. Endi se ne zavarava jer je poslednji put dobio Novaka koji je bio premoren i to je Endi sam rekao. O tome je i Vavrinka pricao da je video da je Novak premoren jer je od AO osvajao svaki turnir i igrao finala. Sada na RG Novak je vremenski manje igrao od Endija i sigurno je odmorniji. Novak pobedjuje u Nedelju, ovu sansu nece propustiti je uci iz svakog poraza i uvek sve naplacuje sa kamatom. Taj nista ne zaboravlja i ne prasta.

nolemanijakinja

pre 7 godina

Novak je na turniru igrao dozirano, taman koliko je trebalo za pobedu. Zato u finalu očekujem najbolje. Sačuvao je snagu, ako treba za pet setova. Što se mene tiče, neka bude kao na AO. Dovoljno.

velika cetvorka

pre 7 godina

Ljudi, Murray je uporno i stalno, zadnjih 10 godina u svakom smislu za klasu iznad Wawrinke (od koga ima 200 pobeda više i 100 poraza manje, to je razlika za jednu solidnu karijeru) i ostalih. Ispred njega su samo Novak, Federer i Nadal. Wawrinka krlja i ako mu se posreći kao prošle godine onda se desi čudo. To se nikad više neće ponoviti. Nema taktike ni strpljenja, samo gruva... Murray ga pametno sačekao i otresao. Ništa posebno nije morao raditi

veliki strumf

pre 7 godina

@Nikki Tek ces u nedelju da mrzis Noleta. A mi cemo da slavimo! Toliko cemo da se uroljamo da cemo morati da zovemo konobara da nam donese vrata da izadjemo :-)

danix

pre 7 godina

Stan je vec duze vrijeme van forme a danas je bio los da losiji nije mogao biti.Tako slab i neraspolozen za igru bio je lak zalogaj iako Mari nije odigrao nista spektakularno,pobijedio je zahvaljujuci neiznudjenim greskama protivnika,fakticki,Stan je pobijedio sam sebe.
Mari je pokazao znake umora u trecem i cetvrtom setu sto jos indisponiraniji Stan nije ni znao,ni mogao iskoristiti.
Na osnovu danas prikazane igre,koja je u svim elementima bila na vrlo visokom nivou,mozemo samo konstatovati da Novak sigurno uzima pehar.

INSAJDER

pre 7 godina

Ovaj Vilander stvarno nije normalan. Ako Nole razbije Endija u nedelju, reci ce da je Endi igrao lose. Nikako da je Nole bio odlican. A danas kada je Vavrinka igrao ocajno, kaze kako je Endi odigrao najbolji mec koji je on gledao na Rolan Garosu. Mislim stvarno...

ovo je Spartaaa

pre 7 godina

3:0 za Noleta u finalu. Tek ce sada Andy i njegovi "novinari" za sva vremena osetiti Srpski buzdovan. Jedva cekam da Nedelja dodje!

rashomon

pre 7 godina

Vilander se upiškio od sreće što je Škot pobedio. Vavrinka bio loš a ovaj ocenjuje igru škota kao " sve najlepše što ste ikad videli u tenisu mogli ste videti danas u Marijevoj igri ." Nole bi stvarno trebao konačno prestati davati intervjue Matsu.

Nikki

pre 7 godina

Steta evo Vavrinka smanjio na 2-1. Svejedno mi je ko ce da pobedi, ali nadao sam se da ce lako da zavrsi pobednik mec kako bi sto odmorni otisao na Novaka koji je imao najlaksi zreb i koga ne mogu da podnesem.

Srdjan

pre 7 godina

Sten uze drugi set, idemo 5 setova. Mislim da je za Novaka bolje da on bude u finalu jer Vavrinka nema sanse da ponovi igru od prosle godine, a Mari moze da trci kao lud i da unese nervozu Novaku. A bila bi fina stvar da se Novak revansira Vavrinki. ;)

Heroj dana

pre 7 godina

Nema nista do 5 setova...Ocisti Mari Vavrinku ko slana papriku. Nadao sam se Vavrinki u finalu jer je Mari u nekom blesavom naletu koji ce se raspasti posle RG ali ne pre kraja RG tako da ce ovako lud uci u finale napaljen i svez (igrao dva meca ove nedelje a Novak 4 dana bez pauze). Kakva ironija da ce Mari ako uzme RG biti blizi osvajanju sva 4 slema + vec ima zlato sa Olimpijade. Ispasce Mari bolji igrac od Novaka a nikad u zivotu nije bio prvi niti ce ikad preci 5 slemova.

Nepozvani gost

pre 7 godina

Ocistio ga marej veliki sam fan novaka ali da ga nema mari bi cistio sve bas je digao gormu igra kao blesav da nema noleta vec bi bio br 1

Jone

pre 7 godina

Veliki sam Novakov navijac, ali Marej igra jaako dobro. Nikad bolje u karijeri nije igrao nego sad. Ako Mari psihicki ne pukne u finalu, dajem mu blagu prednost u odnosu na Novaka. Jace udara lopticu, ima bolji prvi servis a i sve vraca. Srecno Novace!

ika

pre 7 godina

zastrašujući marej, mislim da je novak bez velikih šansi u finalu
uz to ako škot uzme ovaj rg, veće šanse ima da kompletira gren slem od novaka već na sledećem ao

cuftara

pre 7 godina

Steta evo Vavrinka smanjio na 2-1. Svejedno mi je ko ce da pobedi, ali nadao sam se da ce lako da zavrsi pobednik mec kako bi sto odmorni otisao na Novaka koji je imao najlaksi zreb i koga ne mogu da podnesem.
(Nikki, 03. jun 2016 17:24)

Gde si sluzio vojsku?

Džoni

pre 7 godina

Stan je odigrao meč života prošle godine u finalu tako da nema šanse to više da ponovi a realno je miljama iza Noleta pa i Mareja koji je ušao u pravu formu iako mu je škripalo na par mečeva! Nole ovo osvaja a dobra stvar je što je poslednji meč izgubio od Mareja tako da i ta verovatnoća da posle niza pobeda mora jedan i da se izgubi je arhivirana, a Marej da dobije Noleta dva puta za redom domen fantastike! Ako Nole odigra kao danas RG je njegov!

Ns

pre 7 godina

Zasto ce Mari da uzme RG. Puca od samopouzdanja... Bitan poen uvek dobija servis odlican,kretnja vrh sve stize..
Deluje nepobedivo kao Rafa nekada... Ovo je era Endi Mareja

Delije Čikago

pre 7 godina

Endi će ga nažalost razvaliti, u mnogo dobroj formi igra u poslednje vreme, udarci savršeni, kretanje fenomenalno, biće mnogo teško Novaku u finalu sa britancem.

Милорад®

pre 7 godina

Да парафразирам Божу Кобца, брига ме ко ће да изгуби, испећићу оног ко победи.

Petar

pre 7 godina

Pa ako debeli bude igrao kao u finalu protiv Novaka Mari nema šta da traži. Ali Stan neće takav meč odigrati pa Britanac ima veće šanse.

spin

pre 7 godina

Kakav tenis!!! A Djole srecni na Tima....
(Rasim NP, 03. jun 2016 15:36)

Bilo bi dobro da Novak odigra oba polufinala, da ga ovi eksperti ne prozivaju.

spin

pre 7 godina

Kakav tenis!!! A Djole srecni na Tima....
(Rasim NP, 03. jun 2016 15:36)

Bilo bi dobro da Novak odigra oba polufinala, da ga ovi eksperti ne prozivaju.

rashomon

pre 7 godina

Vilander se upiškio od sreće što je Škot pobedio. Vavrinka bio loš a ovaj ocenjuje igru škota kao " sve najlepše što ste ikad videli u tenisu mogli ste videti danas u Marijevoj igri ." Nole bi stvarno trebao konačno prestati davati intervjue Matsu.

Petar

pre 7 godina

Pa ako debeli bude igrao kao u finalu protiv Novaka Mari nema šta da traži. Ali Stan neće takav meč odigrati pa Britanac ima veće šanse.

ccc?

pre 7 godina

Koliko puta je Novak pobedio Endija? O cemu bre neki pricaju? Novak nije Vavrinka koga nigde nema cele sezone, ispada u trecem kolu pa misli da tako moze da se igra i osvajaju GS? Zasto Vavrinka nije ponovio igru od prosle godine? Jer se tako igra jednom u zivotu i nikad vise. Taj finale RG nece nikada vise da vidi a Novak je opet u finalu i dobija Endija u to sam siguran .Endi zna da je stara musterija i tako ce biti i u nedelju. Endi se ne zavarava jer je poslednji put dobio Novaka koji je bio premoren i to je Endi sam rekao. O tome je i Vavrinka pricao da je video da je Novak premoren jer je od AO osvajao svaki turnir i igrao finala. Sada na RG Novak je vremenski manje igrao od Endija i sigurno je odmorniji. Novak pobedjuje u Nedelju, ovu sansu nece propustiti je uci iz svakog poraza i uvek sve naplacuje sa kamatom. Taj nista ne zaboravlja i ne prasta.

bagz

pre 7 godina

Vi što se "plašite Andyja u finalu" i "što igra kao zver"... A gde je tu Nole, koji je odigrao zverski ova dva meča? Novak zna šta treba da radi i favorit je. To ne znači da će biti lako.

Милорад®

pre 7 godina

Да парафразирам Божу Кобца, брига ме ко ће да изгуби, испећићу оног ко победи.

velika cetvorka

pre 7 godina

Ljudi, Murray je uporno i stalno, zadnjih 10 godina u svakom smislu za klasu iznad Wawrinke (od koga ima 200 pobeda više i 100 poraza manje, to je razlika za jednu solidnu karijeru) i ostalih. Ispred njega su samo Novak, Federer i Nadal. Wawrinka krlja i ako mu se posreći kao prošle godine onda se desi čudo. To se nikad više neće ponoviti. Nema taktike ni strpljenja, samo gruva... Murray ga pametno sačekao i otresao. Ništa posebno nije morao raditi

cuftara

pre 7 godina

Steta evo Vavrinka smanjio na 2-1. Svejedno mi je ko ce da pobedi, ali nadao sam se da ce lako da zavrsi pobednik mec kako bi sto odmorni otisao na Novaka koji je imao najlaksi zreb i koga ne mogu da podnesem.
(Nikki, 03. jun 2016 17:24)

Gde si sluzio vojsku?

Nebojša

pre 7 godina

Isti oni koji se kao plaše sada Endija ti su se plašili juče Tima bez osnova danas je Novak odrao Tima a Britanca će u nedelju za istoriju bez brige ljudi.

anica

pre 7 godina

Cestitam Endiju prvo finale ovde..iskreno meni je laknulo sto je on u finalu. Borac je trci kao lud..ali Nole ce lakse sa njim videcete. Nisam impresionirana njegovom igrom.
Na Novaku je da ostane smiren..da veruje u svoje udarce I slusacemo BoZe pravde u nedelju...
Idemo Nole jos tri seta...samo rokaj.

veliki strumf

pre 7 godina

Pa nije svaki dan Bozic, ne moze da se samo samara loptica i opet osvoji RG! Vavrinkina partija ispod svakog nivoa danas. Bez ikakvih varijacija u igri, samo udaranje iz sve snage. Proslo jednom - prosle godine, dokaz da je to bila cista slucajnost. Nole ce da umlati Endija samo tako! Zivi bili pa videli.

x

pre 7 godina

Gde ste sad vi koji ste prognozirali Vavrinku u finalu? Pa covek je spletom srecih okolnosti prosle godine osvojio trofej. Do finala je imao smesne protivnike, osim Federera koji, realno, odavno nije pretnja na sljaci. U finalu ga je cekao preumorni Djokovic koji je odigrao polufinale u 5 setova sa Marijem u petak i subotu. I povrh svega pogadjao je kao nikada pre.
Ove godine ista prica. Jedva prolazi Rosola u prvom kolu, a posle toga protivnici Daniel, Sardi, Troicki i Ramos-Vinolas?! Naravno da je bilo bolje da je nekako iznenadio Marija. Novak bi ga ovoga puta pocistio sa terena.
Ovako ce sa Marijem biti teze, ali verujem u Novaka, jaci je.

nolemanijakinja

pre 7 godina

Novak je na turniru igrao dozirano, taman koliko je trebalo za pobedu. Zato u finalu očekujem najbolje. Sačuvao je snagu, ako treba za pet setova. Što se mene tiče, neka bude kao na AO. Dovoljno.

INSAJDER

pre 7 godina

Ovaj Vilander stvarno nije normalan. Ako Nole razbije Endija u nedelju, reci ce da je Endi igrao lose. Nikako da je Nole bio odlican. A danas kada je Vavrinka igrao ocajno, kaze kako je Endi odigrao najbolji mec koji je on gledao na Rolan Garosu. Mislim stvarno...

Nikola

pre 7 godina

Marej u finalu,Novak osvaja RG.Pustite mec u Rimu,na koji se pozivaju ovi Englezi na ES i Vilander.I oni su svesni tog meca da ne znaci nista,jer je Marej do finala dosao pobedjujuci kvalifikante Puila,Kukuskina,Sardija..,sve ukupno za 5 sati,a Novak sa Nisikorije u 1/4 i Nadalom u 1/2 je igrao 6 sati.Tad sam napisao da ce Marej osvojiti Rim,sto su neki rekli da nema sanse.Ovde prvog dana sam napisao da ce Kiki Bertens dobiti Kerberovu u prvom kolu,i doci posle toga do polufinala.Sto se i desilo.Tako i sad sam siguran da ovo Novak osvaja i to bez nekih vecih problema.Ima ce i publiku na svojoj strani.Francuz da navija za Britanca to ce biti retko.

Džoni

pre 7 godina

Stan je odigrao meč života prošle godine u finalu tako da nema šanse to više da ponovi a realno je miljama iza Noleta pa i Mareja koji je ušao u pravu formu iako mu je škripalo na par mečeva! Nole ovo osvaja a dobra stvar je što je poslednji meč izgubio od Mareja tako da i ta verovatnoća da posle niza pobeda mora jedan i da se izgubi je arhivirana, a Marej da dobije Noleta dva puta za redom domen fantastike! Ako Nole odigra kao danas RG je njegov!

Brooklyn boy

pre 7 godina

Ђоковић из последња два меча је непобедив... А Марију данас килави Вавринка узима сет. Мислим да све зависи од Нолета. Ако буде играо као јуче и данас, нема зиме. Е, Стене, Стене, што не одигра прошлогодишње финале овако...

ovo je Spartaaa

pre 7 godina

3:0 za Noleta u finalu. Tek ce sada Andy i njegovi "novinari" za sva vremena osetiti Srpski buzdovan. Jedva cekam da Nedelja dodje!

Delije Čikago

pre 7 godina

Endi će ga nažalost razvaliti, u mnogo dobroj formi igra u poslednje vreme, udarci savršeni, kretanje fenomenalno, biće mnogo teško Novaku u finalu sa britancem.

Heroj dana

pre 7 godina

Nema nista do 5 setova...Ocisti Mari Vavrinku ko slana papriku. Nadao sam se Vavrinki u finalu jer je Mari u nekom blesavom naletu koji ce se raspasti posle RG ali ne pre kraja RG tako da ce ovako lud uci u finale napaljen i svez (igrao dva meca ove nedelje a Novak 4 dana bez pauze). Kakva ironija da ce Mari ako uzme RG biti blizi osvajanju sva 4 slema + vec ima zlato sa Olimpijade. Ispasce Mari bolji igrac od Novaka a nikad u zivotu nije bio prvi niti ce ikad preci 5 slemova.

Branko

pre 7 godina

Zao mi je sto nije bilo 5 setova i da odluci tie-break? Ali, nema veze. Nole dobija finale protiv Marija u tri seta.
Branko (Teniser) iz Amerike

veliki strumf

pre 7 godina

@Nikki Tek ces u nedelju da mrzis Noleta. A mi cemo da slavimo! Toliko cemo da se uroljamo da cemo morati da zovemo konobara da nam donese vrata da izadjemo :-)

danix

pre 7 godina

Stan je vec duze vrijeme van forme a danas je bio los da losiji nije mogao biti.Tako slab i neraspolozen za igru bio je lak zalogaj iako Mari nije odigrao nista spektakularno,pobijedio je zahvaljujuci neiznudjenim greskama protivnika,fakticki,Stan je pobijedio sam sebe.
Mari je pokazao znake umora u trecem i cetvrtom setu sto jos indisponiraniji Stan nije ni znao,ni mogao iskoristiti.
Na osnovu danas prikazane igre,koja je u svim elementima bila na vrlo visokom nivou,mozemo samo konstatovati da Novak sigurno uzima pehar.

car

pre 7 godina

Vise bih voleo Vavrinku u finalu jer je ostao duzan od prosle godine, no ovako Novak ce Jos jednom morati da se "zameri" Mareju Koji mu je ok prijatelj. Sta da se radi. Nole, osasavi ga u nedelju.

Srdjan

pre 7 godina

Sten uze drugi set, idemo 5 setova. Mislim da je za Novaka bolje da on bude u finalu jer Vavrinka nema sanse da ponovi igru od prosle godine, a Mari moze da trci kao lud i da unese nervozu Novaku. A bila bi fina stvar da se Novak revansira Vavrinki. ;)

Jone

pre 7 godina

Veliki sam Novakov navijac, ali Marej igra jaako dobro. Nikad bolje u karijeri nije igrao nego sad. Ako Mari psihicki ne pukne u finalu, dajem mu blagu prednost u odnosu na Novaka. Jace udara lopticu, ima bolji prvi servis a i sve vraca. Srecno Novace!

Nepozvani gost

pre 7 godina

Ocistio ga marej veliki sam fan novaka ali da ga nema mari bi cistio sve bas je digao gormu igra kao blesav da nema noleta vec bi bio br 1

Ns

pre 7 godina

Zasto ce Mari da uzme RG. Puca od samopouzdanja... Bitan poen uvek dobija servis odlican,kretnja vrh sve stize..
Deluje nepobedivo kao Rafa nekada... Ovo je era Endi Mareja

ika

pre 7 godina

zastrašujući marej, mislim da je novak bez velikih šansi u finalu
uz to ako škot uzme ovaj rg, veće šanse ima da kompletira gren slem od novaka već na sledećem ao

Nikki

pre 7 godina

Steta evo Vavrinka smanjio na 2-1. Svejedno mi je ko ce da pobedi, ali nadao sam se da ce lako da zavrsi pobednik mec kako bi sto odmorni otisao na Novaka koji je imao najlaksi zreb i koga ne mogu da podnesem.

Leo

pre 7 godina

Nekakav sličan scenarij je bio i lani pred US open. Federer je protiv Đokovića osvojio Cincinatti, ali ga je onda u finalu US opena Đoković lako otpuhao. Ovdje će mu ipak biti malo teže.

Rocky Balboa

pre 7 godina

Ocistio ga marej veliki sam fan novaka ali da ga nema mari bi cistio sve bas je digao gormu igra kao blesav da nema noleta vec bi bio br 1
(Nepozvani gost, 03. jun 2016 17:57)što ipak govori o konkurenciji u tenisu trenitno koja je mizerna,nema pravih šampiona,niti ih vidim u bližoj budućnosti.

Ns

pre 7 godina

Zasto ce Mari da uzme RG. Puca od samopouzdanja... Bitan poen uvek dobija servis odlican,kretnja vrh sve stize..
Deluje nepobedivo kao Rafa nekada... Ovo je era Endi Mareja

Nikki

pre 7 godina

Steta evo Vavrinka smanjio na 2-1. Svejedno mi je ko ce da pobedi, ali nadao sam se da ce lako da zavrsi pobednik mec kako bi sto odmorni otisao na Novaka koji je imao najlaksi zreb i koga ne mogu da podnesem.

Rocky Balboa

pre 7 godina

Ocistio ga marej veliki sam fan novaka ali da ga nema mari bi cistio sve bas je digao gormu igra kao blesav da nema noleta vec bi bio br 1
(Nepozvani gost, 03. jun 2016 17:57)što ipak govori o konkurenciji u tenisu trenitno koja je mizerna,nema pravih šampiona,niti ih vidim u bližoj budućnosti.

ika

pre 7 godina

zastrašujući marej, mislim da je novak bez velikih šansi u finalu
uz to ako škot uzme ovaj rg, veće šanse ima da kompletira gren slem od novaka već na sledećem ao

Jone

pre 7 godina

Veliki sam Novakov navijac, ali Marej igra jaako dobro. Nikad bolje u karijeri nije igrao nego sad. Ako Mari psihicki ne pukne u finalu, dajem mu blagu prednost u odnosu na Novaka. Jace udara lopticu, ima bolji prvi servis a i sve vraca. Srecno Novace!

cuftara

pre 7 godina

Steta evo Vavrinka smanjio na 2-1. Svejedno mi je ko ce da pobedi, ali nadao sam se da ce lako da zavrsi pobednik mec kako bi sto odmorni otisao na Novaka koji je imao najlaksi zreb i koga ne mogu da podnesem.
(Nikki, 03. jun 2016 17:24)

Gde si sluzio vojsku?

anica

pre 7 godina

Cestitam Endiju prvo finale ovde..iskreno meni je laknulo sto je on u finalu. Borac je trci kao lud..ali Nole ce lakse sa njim videcete. Nisam impresionirana njegovom igrom.
Na Novaku je da ostane smiren..da veruje u svoje udarce I slusacemo BoZe pravde u nedelju...
Idemo Nole jos tri seta...samo rokaj.

spin

pre 7 godina

Kakav tenis!!! A Djole srecni na Tima....
(Rasim NP, 03. jun 2016 15:36)

Bilo bi dobro da Novak odigra oba polufinala, da ga ovi eksperti ne prozivaju.

veliki strumf

pre 7 godina

Pa nije svaki dan Bozic, ne moze da se samo samara loptica i opet osvoji RG! Vavrinkina partija ispod svakog nivoa danas. Bez ikakvih varijacija u igri, samo udaranje iz sve snage. Proslo jednom - prosle godine, dokaz da je to bila cista slucajnost. Nole ce da umlati Endija samo tako! Zivi bili pa videli.

Heroj dana

pre 7 godina

Nema nista do 5 setova...Ocisti Mari Vavrinku ko slana papriku. Nadao sam se Vavrinki u finalu jer je Mari u nekom blesavom naletu koji ce se raspasti posle RG ali ne pre kraja RG tako da ce ovako lud uci u finale napaljen i svez (igrao dva meca ove nedelje a Novak 4 dana bez pauze). Kakva ironija da ce Mari ako uzme RG biti blizi osvajanju sva 4 slema + vec ima zlato sa Olimpijade. Ispasce Mari bolji igrac od Novaka a nikad u zivotu nije bio prvi niti ce ikad preci 5 slemova.

Милорад®

pre 7 godina

Да парафразирам Божу Кобца, брига ме ко ће да изгуби, испећићу оног ко победи.

Delije Čikago

pre 7 godina

Endi će ga nažalost razvaliti, u mnogo dobroj formi igra u poslednje vreme, udarci savršeni, kretanje fenomenalno, biće mnogo teško Novaku u finalu sa britancem.

rashomon

pre 7 godina

Vilander se upiškio od sreće što je Škot pobedio. Vavrinka bio loš a ovaj ocenjuje igru škota kao " sve najlepše što ste ikad videli u tenisu mogli ste videti danas u Marijevoj igri ." Nole bi stvarno trebao konačno prestati davati intervjue Matsu.

danix

pre 7 godina

Stan je vec duze vrijeme van forme a danas je bio los da losiji nije mogao biti.Tako slab i neraspolozen za igru bio je lak zalogaj iako Mari nije odigrao nista spektakularno,pobijedio je zahvaljujuci neiznudjenim greskama protivnika,fakticki,Stan je pobijedio sam sebe.
Mari je pokazao znake umora u trecem i cetvrtom setu sto jos indisponiraniji Stan nije ni znao,ni mogao iskoristiti.
Na osnovu danas prikazane igre,koja je u svim elementima bila na vrlo visokom nivou,mozemo samo konstatovati da Novak sigurno uzima pehar.

Branko

pre 7 godina

Zao mi je sto nije bilo 5 setova i da odluci tie-break? Ali, nema veze. Nole dobija finale protiv Marija u tri seta.
Branko (Teniser) iz Amerike

Nepozvani gost

pre 7 godina

Ocistio ga marej veliki sam fan novaka ali da ga nema mari bi cistio sve bas je digao gormu igra kao blesav da nema noleta vec bi bio br 1

Petar

pre 7 godina

Pa ako debeli bude igrao kao u finalu protiv Novaka Mari nema šta da traži. Ali Stan neće takav meč odigrati pa Britanac ima veće šanse.

INSAJDER

pre 7 godina

Ovaj Vilander stvarno nije normalan. Ako Nole razbije Endija u nedelju, reci ce da je Endi igrao lose. Nikako da je Nole bio odlican. A danas kada je Vavrinka igrao ocajno, kaze kako je Endi odigrao najbolji mec koji je on gledao na Rolan Garosu. Mislim stvarno...

Nikola

pre 7 godina

Marej u finalu,Novak osvaja RG.Pustite mec u Rimu,na koji se pozivaju ovi Englezi na ES i Vilander.I oni su svesni tog meca da ne znaci nista,jer je Marej do finala dosao pobedjujuci kvalifikante Puila,Kukuskina,Sardija..,sve ukupno za 5 sati,a Novak sa Nisikorije u 1/4 i Nadalom u 1/2 je igrao 6 sati.Tad sam napisao da ce Marej osvojiti Rim,sto su neki rekli da nema sanse.Ovde prvog dana sam napisao da ce Kiki Bertens dobiti Kerberovu u prvom kolu,i doci posle toga do polufinala.Sto se i desilo.Tako i sad sam siguran da ovo Novak osvaja i to bez nekih vecih problema.Ima ce i publiku na svojoj strani.Francuz da navija za Britanca to ce biti retko.

Srdjan

pre 7 godina

Sten uze drugi set, idemo 5 setova. Mislim da je za Novaka bolje da on bude u finalu jer Vavrinka nema sanse da ponovi igru od prosle godine, a Mari moze da trci kao lud i da unese nervozu Novaku. A bila bi fina stvar da se Novak revansira Vavrinki. ;)

ovo je Spartaaa

pre 7 godina

3:0 za Noleta u finalu. Tek ce sada Andy i njegovi "novinari" za sva vremena osetiti Srpski buzdovan. Jedva cekam da Nedelja dodje!

velika cetvorka

pre 7 godina

Ljudi, Murray je uporno i stalno, zadnjih 10 godina u svakom smislu za klasu iznad Wawrinke (od koga ima 200 pobeda više i 100 poraza manje, to je razlika za jednu solidnu karijeru) i ostalih. Ispred njega su samo Novak, Federer i Nadal. Wawrinka krlja i ako mu se posreći kao prošle godine onda se desi čudo. To se nikad više neće ponoviti. Nema taktike ni strpljenja, samo gruva... Murray ga pametno sačekao i otresao. Ništa posebno nije morao raditi

x

pre 7 godina

Gde ste sad vi koji ste prognozirali Vavrinku u finalu? Pa covek je spletom srecih okolnosti prosle godine osvojio trofej. Do finala je imao smesne protivnike, osim Federera koji, realno, odavno nije pretnja na sljaci. U finalu ga je cekao preumorni Djokovic koji je odigrao polufinale u 5 setova sa Marijem u petak i subotu. I povrh svega pogadjao je kao nikada pre.
Ove godine ista prica. Jedva prolazi Rosola u prvom kolu, a posle toga protivnici Daniel, Sardi, Troicki i Ramos-Vinolas?! Naravno da je bilo bolje da je nekako iznenadio Marija. Novak bi ga ovoga puta pocistio sa terena.
Ovako ce sa Marijem biti teze, ali verujem u Novaka, jaci je.

Brooklyn boy

pre 7 godina

Ђоковић из последња два меча је непобедив... А Марију данас килави Вавринка узима сет. Мислим да све зависи од Нолета. Ако буде играо као јуче и данас, нема зиме. Е, Стене, Стене, што не одигра прошлогодишње финале овако...

ccc?

pre 7 godina

Koliko puta je Novak pobedio Endija? O cemu bre neki pricaju? Novak nije Vavrinka koga nigde nema cele sezone, ispada u trecem kolu pa misli da tako moze da se igra i osvajaju GS? Zasto Vavrinka nije ponovio igru od prosle godine? Jer se tako igra jednom u zivotu i nikad vise. Taj finale RG nece nikada vise da vidi a Novak je opet u finalu i dobija Endija u to sam siguran .Endi zna da je stara musterija i tako ce biti i u nedelju. Endi se ne zavarava jer je poslednji put dobio Novaka koji je bio premoren i to je Endi sam rekao. O tome je i Vavrinka pricao da je video da je Novak premoren jer je od AO osvajao svaki turnir i igrao finala. Sada na RG Novak je vremenski manje igrao od Endija i sigurno je odmorniji. Novak pobedjuje u Nedelju, ovu sansu nece propustiti je uci iz svakog poraza i uvek sve naplacuje sa kamatom. Taj nista ne zaboravlja i ne prasta.

car

pre 7 godina

Vise bih voleo Vavrinku u finalu jer je ostao duzan od prosle godine, no ovako Novak ce Jos jednom morati da se "zameri" Mareju Koji mu je ok prijatelj. Sta da se radi. Nole, osasavi ga u nedelju.

bagz

pre 7 godina

Vi što se "plašite Andyja u finalu" i "što igra kao zver"... A gde je tu Nole, koji je odigrao zverski ova dva meča? Novak zna šta treba da radi i favorit je. To ne znači da će biti lako.

Nebojša

pre 7 godina

Isti oni koji se kao plaše sada Endija ti su se plašili juče Tima bez osnova danas je Novak odrao Tima a Britanca će u nedelju za istoriju bez brige ljudi.

nolemanijakinja

pre 7 godina

Novak je na turniru igrao dozirano, taman koliko je trebalo za pobedu. Zato u finalu očekujem najbolje. Sačuvao je snagu, ako treba za pet setova. Što se mene tiče, neka bude kao na AO. Dovoljno.

Leo

pre 7 godina

Nekakav sličan scenarij je bio i lani pred US open. Federer je protiv Đokovića osvojio Cincinatti, ali ga je onda u finalu US opena Đoković lako otpuhao. Ovdje će mu ipak biti malo teže.

Džoni

pre 7 godina

Stan je odigrao meč života prošle godine u finalu tako da nema šanse to više da ponovi a realno je miljama iza Noleta pa i Mareja koji je ušao u pravu formu iako mu je škripalo na par mečeva! Nole ovo osvaja a dobra stvar je što je poslednji meč izgubio od Mareja tako da i ta verovatnoća da posle niza pobeda mora jedan i da se izgubi je arhivirana, a Marej da dobije Noleta dva puta za redom domen fantastike! Ako Nole odigra kao danas RG je njegov!

veliki strumf

pre 7 godina

@Nikki Tek ces u nedelju da mrzis Noleta. A mi cemo da slavimo! Toliko cemo da se uroljamo da cemo morati da zovemo konobara da nam donese vrata da izadjemo :-)