Utorak, 09.06.2015.

13:10

Beker: Novak i Rodžer se ne vole

Boris Beker otkrio je da je javna tajna da se Novak Đoković i Švajcarac Rodžer Federer ne vole.

Izvor: ÐN

Beker: Novak i Rodžer se ne vole IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

49 Komentari

Sortiraj po:

Deda Panta

pre 8 godina

Ja sam siguran da Novak ne voli Rodžera (nema ni zašto), ali sam takođe siguran da Rodžer mrzi Novaka (on sigurno zna zašto).

tenis

pre 8 godina

Zabluda vezana za VOLETI!
Meni je samo vazno da me vole clanovi moje porodice...Ostali mogu da me postuju,ne postuju,cene,mrze,svejedno..Noletu verovatno isto...
Niko Rodzera NE VOLI!Ako padne na 10-o mesto kao Rafa,videce on koliko ga vole ROLEX,NIKE...Rafa to sigurno vec oseca na svojoj kozi..Smanjenjem bonusa,ugovora...
Nema ljubavi tamo gde se okrece ogroman novac,kao u tenisu..Samo interesa...
Novak za Rodzera,pogotovo za Rafu predstavlja sada ogromnu opasnost upravo vezanu za sponzore...Sta ce se desiti ako,npr,NIKE,kontaktira Djokovica,kaze mu da nisu zadovoljni Rafom,da smatraju da njegov plasman nije vredan toga da nosi NIKE(za te pare),i ponudi Novaku trostruku sumu nego UNI QLO?
Taj "mac" visi i iznad Rodzera..
Zasto Rodzer "ne mrzi" Cilica ili Ferera?Pa ne mogu finansijski da ga ugroze ni na jedan nacin...Sacekajte kraj godine,pa kada se vidi gde je ko plasiran,videcete "lomove" medju sponzorima...Ove godine,Nole je 13-i najplaceniji sportista Sveta..Prosle 17-i!Mislite da je to zato sto ga "vole"?
Ne,nego je Svetski N01,i to ce ostati i 2016-e...A to privlaci sponzore,samim tim i novac...Sta mislite,odakle "odjednom" PEUGEOT na dresu Djokovica?"Vole" ga!
Mozda iduce godine Nole bude medju prvih 10 najplacenijih sportista Sveta..Svejedno,voleo ga ili mrzeo Rodzer...Ili bilo ko od tenisera..

Dobri milenko

pre 8 godina

Treba pre svakog meca da poziva publiku da zvizdi Novaku i stalno da mu se smeje koliko malo titula ima.
(?, 09. jun 2015 13:48)
Malo titula, hahahah o ludog li čoveka
Koliko ti titula imas?

Brejk u petom

pre 8 godina

Neko predivno rece: U tom rivalstvu sve prsti od dobrog tenisa, ali cerace se oni jos, Novak ce jos nekoliko godina juriti njegova dostignuca, a rivalstvo ce se nastaviti i nakon toga. Kad Rodja ostavi reket, ima da prsne i da pokaze pravo lice, dok ce Nole uvek biti isti.

jel malo jasnije

pre 8 godina

Ajmo ovako! Koga biste pre za ortaka, Noleta ili Federera?
Sa kim biste pre išli na more, sa Noletom i Jelenom ili sa Federerom i Mirkom?
Kod koga biste pre išli da pozajmite šolju ulja ili nešto para, kod Noleta ili Federera?

š'a kao ne bi?

pre 8 godina

Da je Jelena Đ. rekla iz lože Stanu što i Mirka, ili što je Kim rekla Berdihu, ATP bi je uhapsio i doživotno zabranio prisustvo na turnirima.

Hopaf

pre 8 godina

I po teniskom i po takmičarskom i po ljudskom, karakternom, po svakom drugom aspektu, rivalstvo Djoković - Federer je najveće, najbolje i najzanimljivije ikada.

2+2=4

pre 8 godina

Ajde da se ne lažemo više, dosadno je.
Nije istina da Federera i Nadalal poštuju i vole čirom cele planete zbog marketinga i sponzora, već zato što jedan ima 17 velikih, a drugi 14.
Sa 17 GS titula, i tolikim rekordima, Federer može i go da se pojavi na nekom meču i svi će da se oduševe. I Nadal isto.
Mnogo su oni znoja prolili za te trofeje, a posebno Federer, i kako da ga ne vole i ne poštuju? Pa nije Srbija ceo svet.
Ljudi nisu ovce da zbog nekih reklama i sponzora likuju nekog tenisera i dižu ga u nebesa. Zašto Endi nema toliku podršku, iako nije sa balkana, iz male države pune divljaka? Zato što ima 2 Slema i par turnira, nikada nije bio prvi, i td.
Da je Novak iskoristio od 8 finala, bar 2,3 i danas imao 11 GS titula, i njega bi još više poštovali.
Ovako, sa 8, poštuju ga sasvim ok, posebno jer dominira godinama, a publika uvek voli autsajdere.
Setite se 2011, na USOpenu, ceo meč publika na strani Federera, ovaj vodi 2:0 u setovima, i dalje svi za njega.
A onda Novak igra hrabro, vraća ritern na meč loptu, i samo je jednom podigao ruke u vis, prvi put u tom meču, odmah su svi ustali, ceo stadion, i aplaudirali su mu 5 min!
Ko želi podršku, taj je i dobije. Ko se inati publici...

nije ja , ja je.

pre 8 godina

Kažite u kom to sportu se vole najljući rivali.
Oni se poštuju, ako imaju malo mozga, ali da se vole?
To nigde ne postoji.
Naprotiv, gledaju svim silama da jedan drugog izbace iz ravnoteže.

MK

pre 8 godina

Eh, da su u mene silne milione uložili Roleks, Swis bank, Nike, Gillete.. i da se u najtiražnijim svetskim sport.tv+online medijima sliva velika lova od reklamiranje baš tih firmi.....
i za mene bi pisalo samo u superlativu, brižljivo bi objavljivane slike samo gde sam ispao dasa, za moje napirlitane lokne bi vas ubedili da su na glavi od rodjenja, svaki moj zamah bi proglašavali umetničkim delom i svaku pobedu veličali a poraze od glavnih rivala minimizirali, od uvredljivih reči moje žene za kolegu sunarodnika napravili bi melodramski serijal o velikom prijateljstvu, moji gafovi bi prošli kroz hemijsko čišćenje – ne postoje i tačka...
Naravno, bio bih slavljen i voljen . Uistinu, i ja bih sve voleo....koje moram (radi imidža). Ali, onog malog što me kao 20-godišnjak ispeglao u Kanadi i na AO, ne bih mogao da volim..Ne zato što me je tada nenadano prepeglao, nego što su ona glasila (s početka) koja finansiraju i moji sponzori plasirala priču da su njegovi roditelji (koji, doduše, jedva natucaju engleski) izjavili nešto što je strašno povredilo moj kraljevski ego...I, je l' vam treba još...?

nikola

pre 8 godina

Napali ste Beckera zbog komentara koji inace stoji,a Mirku niko i ne pominje.Stanislas i RF se kao vole,ali je zato Mirka sve rekla,i to naslovackom da se bolje razumeju.

jovan

pre 8 godina

Sva ova priča je dio taktike i odgovor na Federerovo povremeno "peckanje". To je i jedan od glavnih razloga dovođenja Bekera u Novakov stručni štab, da između ostalog povremeno oplete po protivnicima, organizatorima turnira, medijima i publici. On je ipak čovjek sa Zapada, Njemac, i njegove riječi imaju veću težinu u zapadnjačkim medijima od Vajdinih npr.
(Musaka, 09. jun 2015 14:37)

Mislim da si apsolutno u pravu!!!

stevan

pre 8 godina

Federer je omiljeni igrac kako medju igracima tako i medju fanovima sirom sveta. A za sukob sa novakom je kriv srdjan djokovic svojim izjavama u kojima se vidi da nema manire i novakovo klinacko ponasanje sa pocetka karijere. Tek je sad poceo i on da glumi federera i da se ponasa diplomatski

Moe

pre 8 godina

Bas se pitam sta bi bilo da je ovo izjavio Edberg ili strikan Toni. Bravo Borise, jos jedna izjava koja "ide" Novaku u prilog i pokusaju da ga prihvate. bolje da si cutao

Jumko

pre 8 godina

Sokiran sam sta sam cuo malopre! Jedan od malobrojnih mojih drugara mi je rekao da Djokovicev trener Beker pije... Ma nemoguce! On alkoholicar!?

Mirko

pre 8 godina

Na jednom kineskom epitafu piše:

"Mogao je da se dopadne nekome... da se nije trudio da se dopadne svakome."

Novak ne treba toliko da se trudi da ga svi vole, slobodno mogu i da ga mrze i to može da se iskoristi.

Musaka

pre 8 godina

Sva ova priča je dio taktike i odgovor na Federerovo povremeno "peckanje". To je i jedan od glavnih razloga dovođenja Bekera u Novakov stručni štab, da između ostalog povremeno oplete po protivnicima, organizatorima turnira, medijima i publici. On je ipak čovjek sa Zapada, Njemac, i njegove riječi imaju veću težinu u zapadnjačkim medijima od Vajdinih npr.

Danijel

pre 8 godina

Jedan je Federer. ostalo je tranda vajda...
E moj bekeru sto cijeli svet voli Federera nije ti on kriv.
Federera kopiraju i jedan Djokovic Nadal.. da budu goapodini na terenu... ali to im ne ide..

Lavrentije

pre 8 godina

Kad su u pitanju emocije, zaista sumnjam da RF-a bilo ko od igrača voli, ali ga poštuju zbog rezultata i igre. Sa druge strane, siguran sam da ni on nikog ne voli, ali teško da ikog zaista i poštuje od protivnika. On meni izgleda kao prigušeni i kultivisani egomanijak, koji ne podnosi poraze, kao ni svoje najveće protivnike, i to ponekad jedva uspeva da prikriva. Kad ste od njega čuli priznanje da je neko bio bolji i da je iko u stanju da ga nadigra. Nasuprot njemu, i Novak, i Rafa, i Endi i kad dožive najteže poraze vrlo su korektni i priznaju boljeg. Kako uspeva da toliko opstaje ta fama o "poštenjačini" Federeru verovatno je stvar marketinga i sponzora koji iza scene učestvuju u kreiranju povoljne slike svakog vrhunskog sportiste koji im donosi profit. Verujem da tek po završetku karijere mnogo toga negativnog o njemu će tek početi da se otkriva. Jedna crtica o ličnosti RF još... Vavrinka mu je, kao, prijatelj već godinama, jer ga je stalno drao, a registrujte samo onaj usiljeni osmeh i mlaku čestitku posle poraza na RG! Koliko je Novak ljudska sportska gromada moglo se videti kroz to kako je on podneo poraz i srdačno čestitao zaista boljem protivniku, iako mu je bilo jako teško. Retki su danas takvi ljudi, ne samo u sportu, i to je ono što kod ovog čoveka najviše imponuje i vredi, bez obzira da li će dalje osvojiti više i jednu titulu ili obarati kojekakve rekorde.

Melenci

pre 8 godina

Nole i Rodzer su dva sveta,dva mentaliteta koja se tesko razumeju.Nema ljubavi u sportu,ali mora da ima postovanja,jer to je taj fer plej.Federer je arogantan.Tako da ako se trazi krivac,onda je to Federer.Zasto bi mu se Nole klanjao,podilazio mu,nema razloga.Nole ima svoju karijeru koju gradi,koju dopunjava trofejima.Federer je u zenitu,ali u istoriji u mnogim segmentima prvi,neprevazidjen.U svakom slucaju Nole je sigurno otvoreniji,dobronamerniji,od Federera.

fedex

pre 8 godina

Beker uopce nije spomenuo Novaka,a vi pisete da se ne vole Novak i Roger..A i sto bi se volili,tu su da igraju jedan protiv drugog,mozda se i mrze,ali se svakako postuju i to je ono najvaznije

svašta

pre 8 godina

Oni ne treba da se vole ,već da se poštuju i koliko mogu vidjeti to i čine.Beker je došao u štab Đokovića da poboljša njegov imidž ,međutim kad mu to nije pošlo za rukom,jer je Rodžer i dalje najomiljeniji teniser na svijetu iako nije vodeći na listi,najcjenjeniji među kolegama na Turu,potpisnik je najunosnijih sponzorskih ugovora ,a da ne govorimo da je najtrofejniji i da je njegov stil igre proglašen najljepšim u isotriji tenisa,sada piše i priča ove gluposti da bi "opravdao" novac koji je Novak olako prebacio na njegov račun.Pošto je Beker u Novakovom štabu ,a nikad se nije družio sa Rodžerom,mnogi bi mogli zaključiti da iza ovih njegovih riječi stoji Novak,

Petar

pre 8 godina

Pa da li se navijači Reala vole sa navijačima Barselone?
Da li su se voleli Kaprov i Kasparov?
Holifild i Tajson?
Ne vidim ni jedan razlog na svetu da se Novak i Federer vole.
Poštuju se, to je očigledno, i to je i dovoljno.

svašta

pre 8 godina

Oni ne treba da se vole ,već da se poštuju i koliko mogu vidjeti to i čine.Beker je došao u štab Đokovića da poboljša njegov imidž ,međutim kad mu to nije pošlo za rukom,jer je Rodžer i dalje najomiljeniji teniser na svijetu iako nije vodeći na listi,najcjenjeniji među kolegama na Turu,potpisnik je najunosnijih sponzorskih ugovora ,a da ne govorimo da je najtrofejniji i da je njegov stil igre proglašen najljepšim u isotriji tenisa,sada piše i priča ove gluposti da bi "opravdao" novac koji je Novak olako prebacio na njegov račun.Pošto je Beker u Novakovom štabu ,a nikad se nije družio sa Rodžerom,mnogi bi mogli zaključiti da iza ovih njegovih riječi stoji Novak,

optimus prime

pre 8 godina

Jasno je kao dan da se ne vole. Jednostavno rivalstvo Nole-Federer je najveće i najžešće u istoriji tenisa. Mnogo veće od Nadalovog i Federerovog, od Borgovog i Mekinroa ili Samprasa i Agasija. Kad igraju Nole i Rodžer sve pršti od kvalitetnog tenisa, uživanje za gledanje.

veliki strumf

pre 8 godina

Za animozitet je iskljucivo zasluzan Rodzer, jer je jos na samom pocetku karijere u Novaku video najvecu pretnju da mu pomuti slavu. Steta sto Novak nece u tome uspeti, previse GS finala je izgubio.

?

pre 8 godina

Pa kako da se vole kada cela Novakova porodica napada Federera od pocetka Novakove karijere!?
Federer je gospodin pa nikada nismo mogli cuti kako njegov otac kaze da je Novak los covek ili bilo sta slicno.
Evo sada sasvim "slucajno" Novakov trener se setio da nesto napada Federera. I kako da ga voli?
Treba pre svakog meca da poziva publiku da zvizdi Novaku i stalno da mu se smeje koliko malo titula ima.

anica

pre 8 godina

Beker je super trener i odlicna podrska Novaku, iskren covek!
Normalno da se ne vole, veliko rivalstvo, ali cak sta vise, Novak ce ga preci u medjusobnim duelima, pa gde ces vece frustracije za Feda, da gleda tenisera koji ga presao u masters titulama, koji igra tenis na svim podlogama jednako, moze i na pesku, koji ce ostati upamcen jer je ipak pobedio Rafu na Rg, i osvojice Rg do kraja karijere, nema problema sa Rimom MC, sljakom generalno, uzece Sinsinati, lomio je reket zbog Noleta, a jagodica na torti onaj ritern sa USopena, pa prekidanje amnezije u Rimu, ima tu svega i svacega...i Nole to oseca, al je dasa koji stojicki sve podnosi...mislim da Noleta ne dotice to toliko!

optimus prime

pre 8 godina

Jasno je kao dan da se ne vole. Jednostavno rivalstvo Nole-Federer je najveće i najžešće u istoriji tenisa. Mnogo veće od Nadalovog i Federerovog, od Borgovog i Mekinroa ili Samprasa i Agasija. Kad igraju Nole i Rodžer sve pršti od kvalitetnog tenisa, uživanje za gledanje.

veliki strumf

pre 8 godina

Za animozitet je iskljucivo zasluzan Rodzer, jer je jos na samom pocetku karijere u Novaku video najvecu pretnju da mu pomuti slavu. Steta sto Novak nece u tome uspeti, previse GS finala je izgubio.

Mirko

pre 8 godina

Na jednom kineskom epitafu piše:

"Mogao je da se dopadne nekome... da se nije trudio da se dopadne svakome."

Novak ne treba toliko da se trudi da ga svi vole, slobodno mogu i da ga mrze i to može da se iskoristi.

jovan

pre 8 godina

Sva ova priča je dio taktike i odgovor na Federerovo povremeno "peckanje". To je i jedan od glavnih razloga dovođenja Bekera u Novakov stručni štab, da između ostalog povremeno oplete po protivnicima, organizatorima turnira, medijima i publici. On je ipak čovjek sa Zapada, Njemac, i njegove riječi imaju veću težinu u zapadnjačkim medijima od Vajdinih npr.
(Musaka, 09. jun 2015 14:37)

Mislim da si apsolutno u pravu!!!

Lavrentije

pre 8 godina

Kad su u pitanju emocije, zaista sumnjam da RF-a bilo ko od igrača voli, ali ga poštuju zbog rezultata i igre. Sa druge strane, siguran sam da ni on nikog ne voli, ali teško da ikog zaista i poštuje od protivnika. On meni izgleda kao prigušeni i kultivisani egomanijak, koji ne podnosi poraze, kao ni svoje najveće protivnike, i to ponekad jedva uspeva da prikriva. Kad ste od njega čuli priznanje da je neko bio bolji i da je iko u stanju da ga nadigra. Nasuprot njemu, i Novak, i Rafa, i Endi i kad dožive najteže poraze vrlo su korektni i priznaju boljeg. Kako uspeva da toliko opstaje ta fama o "poštenjačini" Federeru verovatno je stvar marketinga i sponzora koji iza scene učestvuju u kreiranju povoljne slike svakog vrhunskog sportiste koji im donosi profit. Verujem da tek po završetku karijere mnogo toga negativnog o njemu će tek početi da se otkriva. Jedna crtica o ličnosti RF još... Vavrinka mu je, kao, prijatelj već godinama, jer ga je stalno drao, a registrujte samo onaj usiljeni osmeh i mlaku čestitku posle poraza na RG! Koliko je Novak ljudska sportska gromada moglo se videti kroz to kako je on podneo poraz i srdačno čestitao zaista boljem protivniku, iako mu je bilo jako teško. Retki su danas takvi ljudi, ne samo u sportu, i to je ono što kod ovog čoveka najviše imponuje i vredi, bez obzira da li će dalje osvojiti više i jednu titulu ili obarati kojekakve rekorde.

Petar

pre 8 godina

Pa da li se navijači Reala vole sa navijačima Barselone?
Da li su se voleli Kaprov i Kasparov?
Holifild i Tajson?
Ne vidim ni jedan razlog na svetu da se Novak i Federer vole.
Poštuju se, to je očigledno, i to je i dovoljno.

fedex

pre 8 godina

Beker uopce nije spomenuo Novaka,a vi pisete da se ne vole Novak i Roger..A i sto bi se volili,tu su da igraju jedan protiv drugog,mozda se i mrze,ali se svakako postuju i to je ono najvaznije

2+2=4

pre 8 godina

Ajde da se ne lažemo više, dosadno je.
Nije istina da Federera i Nadalal poštuju i vole čirom cele planete zbog marketinga i sponzora, već zato što jedan ima 17 velikih, a drugi 14.
Sa 17 GS titula, i tolikim rekordima, Federer može i go da se pojavi na nekom meču i svi će da se oduševe. I Nadal isto.
Mnogo su oni znoja prolili za te trofeje, a posebno Federer, i kako da ga ne vole i ne poštuju? Pa nije Srbija ceo svet.
Ljudi nisu ovce da zbog nekih reklama i sponzora likuju nekog tenisera i dižu ga u nebesa. Zašto Endi nema toliku podršku, iako nije sa balkana, iz male države pune divljaka? Zato što ima 2 Slema i par turnira, nikada nije bio prvi, i td.
Da je Novak iskoristio od 8 finala, bar 2,3 i danas imao 11 GS titula, i njega bi još više poštovali.
Ovako, sa 8, poštuju ga sasvim ok, posebno jer dominira godinama, a publika uvek voli autsajdere.
Setite se 2011, na USOpenu, ceo meč publika na strani Federera, ovaj vodi 2:0 u setovima, i dalje svi za njega.
A onda Novak igra hrabro, vraća ritern na meč loptu, i samo je jednom podigao ruke u vis, prvi put u tom meču, odmah su svi ustali, ceo stadion, i aplaudirali su mu 5 min!
Ko želi podršku, taj je i dobije. Ko se inati publici...

jel malo jasnije

pre 8 godina

Ajmo ovako! Koga biste pre za ortaka, Noleta ili Federera?
Sa kim biste pre išli na more, sa Noletom i Jelenom ili sa Federerom i Mirkom?
Kod koga biste pre išli da pozajmite šolju ulja ili nešto para, kod Noleta ili Federera?

stevan

pre 8 godina

Federer je omiljeni igrac kako medju igracima tako i medju fanovima sirom sveta. A za sukob sa novakom je kriv srdjan djokovic svojim izjavama u kojima se vidi da nema manire i novakovo klinacko ponasanje sa pocetka karijere. Tek je sad poceo i on da glumi federera i da se ponasa diplomatski

š'a kao ne bi?

pre 8 godina

Da je Jelena Đ. rekla iz lože Stanu što i Mirka, ili što je Kim rekla Berdihu, ATP bi je uhapsio i doživotno zabranio prisustvo na turnirima.

nikola

pre 8 godina

Napali ste Beckera zbog komentara koji inace stoji,a Mirku niko i ne pominje.Stanislas i RF se kao vole,ali je zato Mirka sve rekla,i to naslovackom da se bolje razumeju.

Melenci

pre 8 godina

Nole i Rodzer su dva sveta,dva mentaliteta koja se tesko razumeju.Nema ljubavi u sportu,ali mora da ima postovanja,jer to je taj fer plej.Federer je arogantan.Tako da ako se trazi krivac,onda je to Federer.Zasto bi mu se Nole klanjao,podilazio mu,nema razloga.Nole ima svoju karijeru koju gradi,koju dopunjava trofejima.Federer je u zenitu,ali u istoriji u mnogim segmentima prvi,neprevazidjen.U svakom slucaju Nole je sigurno otvoreniji,dobronamerniji,od Federera.

Musaka

pre 8 godina

Sva ova priča je dio taktike i odgovor na Federerovo povremeno "peckanje". To je i jedan od glavnih razloga dovođenja Bekera u Novakov stručni štab, da između ostalog povremeno oplete po protivnicima, organizatorima turnira, medijima i publici. On je ipak čovjek sa Zapada, Njemac, i njegove riječi imaju veću težinu u zapadnjačkim medijima od Vajdinih npr.

MK

pre 8 godina

Eh, da su u mene silne milione uložili Roleks, Swis bank, Nike, Gillete.. i da se u najtiražnijim svetskim sport.tv+online medijima sliva velika lova od reklamiranje baš tih firmi.....
i za mene bi pisalo samo u superlativu, brižljivo bi objavljivane slike samo gde sam ispao dasa, za moje napirlitane lokne bi vas ubedili da su na glavi od rodjenja, svaki moj zamah bi proglašavali umetničkim delom i svaku pobedu veličali a poraze od glavnih rivala minimizirali, od uvredljivih reči moje žene za kolegu sunarodnika napravili bi melodramski serijal o velikom prijateljstvu, moji gafovi bi prošli kroz hemijsko čišćenje – ne postoje i tačka...
Naravno, bio bih slavljen i voljen . Uistinu, i ja bih sve voleo....koje moram (radi imidža). Ali, onog malog što me kao 20-godišnjak ispeglao u Kanadi i na AO, ne bih mogao da volim..Ne zato što me je tada nenadano prepeglao, nego što su ona glasila (s početka) koja finansiraju i moji sponzori plasirala priču da su njegovi roditelji (koji, doduše, jedva natucaju engleski) izjavili nešto što je strašno povredilo moj kraljevski ego...I, je l' vam treba još...?

anica

pre 8 godina

Beker je super trener i odlicna podrska Novaku, iskren covek!
Normalno da se ne vole, veliko rivalstvo, ali cak sta vise, Novak ce ga preci u medjusobnim duelima, pa gde ces vece frustracije za Feda, da gleda tenisera koji ga presao u masters titulama, koji igra tenis na svim podlogama jednako, moze i na pesku, koji ce ostati upamcen jer je ipak pobedio Rafu na Rg, i osvojice Rg do kraja karijere, nema problema sa Rimom MC, sljakom generalno, uzece Sinsinati, lomio je reket zbog Noleta, a jagodica na torti onaj ritern sa USopena, pa prekidanje amnezije u Rimu, ima tu svega i svacega...i Nole to oseca, al je dasa koji stojicki sve podnosi...mislim da Noleta ne dotice to toliko!

nije ja , ja je.

pre 8 godina

Kažite u kom to sportu se vole najljući rivali.
Oni se poštuju, ako imaju malo mozga, ali da se vole?
To nigde ne postoji.
Naprotiv, gledaju svim silama da jedan drugog izbace iz ravnoteže.

Moe

pre 8 godina

Bas se pitam sta bi bilo da je ovo izjavio Edberg ili strikan Toni. Bravo Borise, jos jedna izjava koja "ide" Novaku u prilog i pokusaju da ga prihvate. bolje da si cutao

?

pre 8 godina

Pa kako da se vole kada cela Novakova porodica napada Federera od pocetka Novakove karijere!?
Federer je gospodin pa nikada nismo mogli cuti kako njegov otac kaze da je Novak los covek ili bilo sta slicno.
Evo sada sasvim "slucajno" Novakov trener se setio da nesto napada Federera. I kako da ga voli?
Treba pre svakog meca da poziva publiku da zvizdi Novaku i stalno da mu se smeje koliko malo titula ima.

Danijel

pre 8 godina

Jedan je Federer. ostalo je tranda vajda...
E moj bekeru sto cijeli svet voli Federera nije ti on kriv.
Federera kopiraju i jedan Djokovic Nadal.. da budu goapodini na terenu... ali to im ne ide..

Jumko

pre 8 godina

Sokiran sam sta sam cuo malopre! Jedan od malobrojnih mojih drugara mi je rekao da Djokovicev trener Beker pije... Ma nemoguce! On alkoholicar!?

Hopaf

pre 8 godina

I po teniskom i po takmičarskom i po ljudskom, karakternom, po svakom drugom aspektu, rivalstvo Djoković - Federer je najveće, najbolje i najzanimljivije ikada.

svašta

pre 8 godina

Oni ne treba da se vole ,već da se poštuju i koliko mogu vidjeti to i čine.Beker je došao u štab Đokovića da poboljša njegov imidž ,međutim kad mu to nije pošlo za rukom,jer je Rodžer i dalje najomiljeniji teniser na svijetu iako nije vodeći na listi,najcjenjeniji među kolegama na Turu,potpisnik je najunosnijih sponzorskih ugovora ,a da ne govorimo da je najtrofejniji i da je njegov stil igre proglašen najljepšim u isotriji tenisa,sada piše i priča ove gluposti da bi "opravdao" novac koji je Novak olako prebacio na njegov račun.Pošto je Beker u Novakovom štabu ,a nikad se nije družio sa Rodžerom,mnogi bi mogli zaključiti da iza ovih njegovih riječi stoji Novak,

svašta

pre 8 godina

Oni ne treba da se vole ,već da se poštuju i koliko mogu vidjeti to i čine.Beker je došao u štab Đokovića da poboljša njegov imidž ,međutim kad mu to nije pošlo za rukom,jer je Rodžer i dalje najomiljeniji teniser na svijetu iako nije vodeći na listi,najcjenjeniji među kolegama na Turu,potpisnik je najunosnijih sponzorskih ugovora ,a da ne govorimo da je najtrofejniji i da je njegov stil igre proglašen najljepšim u isotriji tenisa,sada piše i priča ove gluposti da bi "opravdao" novac koji je Novak olako prebacio na njegov račun.Pošto je Beker u Novakovom štabu ,a nikad se nije družio sa Rodžerom,mnogi bi mogli zaključiti da iza ovih njegovih riječi stoji Novak,

Dobri milenko

pre 8 godina

Treba pre svakog meca da poziva publiku da zvizdi Novaku i stalno da mu se smeje koliko malo titula ima.
(?, 09. jun 2015 13:48)
Malo titula, hahahah o ludog li čoveka
Koliko ti titula imas?

Brejk u petom

pre 8 godina

Neko predivno rece: U tom rivalstvu sve prsti od dobrog tenisa, ali cerace se oni jos, Novak ce jos nekoliko godina juriti njegova dostignuca, a rivalstvo ce se nastaviti i nakon toga. Kad Rodja ostavi reket, ima da prsne i da pokaze pravo lice, dok ce Nole uvek biti isti.

tenis

pre 8 godina

Zabluda vezana za VOLETI!
Meni je samo vazno da me vole clanovi moje porodice...Ostali mogu da me postuju,ne postuju,cene,mrze,svejedno..Noletu verovatno isto...
Niko Rodzera NE VOLI!Ako padne na 10-o mesto kao Rafa,videce on koliko ga vole ROLEX,NIKE...Rafa to sigurno vec oseca na svojoj kozi..Smanjenjem bonusa,ugovora...
Nema ljubavi tamo gde se okrece ogroman novac,kao u tenisu..Samo interesa...
Novak za Rodzera,pogotovo za Rafu predstavlja sada ogromnu opasnost upravo vezanu za sponzore...Sta ce se desiti ako,npr,NIKE,kontaktira Djokovica,kaze mu da nisu zadovoljni Rafom,da smatraju da njegov plasman nije vredan toga da nosi NIKE(za te pare),i ponudi Novaku trostruku sumu nego UNI QLO?
Taj "mac" visi i iznad Rodzera..
Zasto Rodzer "ne mrzi" Cilica ili Ferera?Pa ne mogu finansijski da ga ugroze ni na jedan nacin...Sacekajte kraj godine,pa kada se vidi gde je ko plasiran,videcete "lomove" medju sponzorima...Ove godine,Nole je 13-i najplaceniji sportista Sveta..Prosle 17-i!Mislite da je to zato sto ga "vole"?
Ne,nego je Svetski N01,i to ce ostati i 2016-e...A to privlaci sponzore,samim tim i novac...Sta mislite,odakle "odjednom" PEUGEOT na dresu Djokovica?"Vole" ga!
Mozda iduce godine Nole bude medju prvih 10 najplacenijih sportista Sveta..Svejedno,voleo ga ili mrzeo Rodzer...Ili bilo ko od tenisera..

Deda Panta

pre 8 godina

Ja sam siguran da Novak ne voli Rodžera (nema ni zašto), ali sam takođe siguran da Rodžer mrzi Novaka (on sigurno zna zašto).

Danijel

pre 8 godina

Jedan je Federer. ostalo je tranda vajda...
E moj bekeru sto cijeli svet voli Federera nije ti on kriv.
Federera kopiraju i jedan Djokovic Nadal.. da budu goapodini na terenu... ali to im ne ide..

?

pre 8 godina

Pa kako da se vole kada cela Novakova porodica napada Federera od pocetka Novakove karijere!?
Federer je gospodin pa nikada nismo mogli cuti kako njegov otac kaze da je Novak los covek ili bilo sta slicno.
Evo sada sasvim "slucajno" Novakov trener se setio da nesto napada Federera. I kako da ga voli?
Treba pre svakog meca da poziva publiku da zvizdi Novaku i stalno da mu se smeje koliko malo titula ima.

stevan

pre 8 godina

Federer je omiljeni igrac kako medju igracima tako i medju fanovima sirom sveta. A za sukob sa novakom je kriv srdjan djokovic svojim izjavama u kojima se vidi da nema manire i novakovo klinacko ponasanje sa pocetka karijere. Tek je sad poceo i on da glumi federera i da se ponasa diplomatski

veliki strumf

pre 8 godina

Za animozitet je iskljucivo zasluzan Rodzer, jer je jos na samom pocetku karijere u Novaku video najvecu pretnju da mu pomuti slavu. Steta sto Novak nece u tome uspeti, previse GS finala je izgubio.

Jumko

pre 8 godina

Sokiran sam sta sam cuo malopre! Jedan od malobrojnih mojih drugara mi je rekao da Djokovicev trener Beker pije... Ma nemoguce! On alkoholicar!?

optimus prime

pre 8 godina

Jasno je kao dan da se ne vole. Jednostavno rivalstvo Nole-Federer je najveće i najžešće u istoriji tenisa. Mnogo veće od Nadalovog i Federerovog, od Borgovog i Mekinroa ili Samprasa i Agasija. Kad igraju Nole i Rodžer sve pršti od kvalitetnog tenisa, uživanje za gledanje.

svašta

pre 8 godina

Oni ne treba da se vole ,već da se poštuju i koliko mogu vidjeti to i čine.Beker je došao u štab Đokovića da poboljša njegov imidž ,međutim kad mu to nije pošlo za rukom,jer je Rodžer i dalje najomiljeniji teniser na svijetu iako nije vodeći na listi,najcjenjeniji među kolegama na Turu,potpisnik je najunosnijih sponzorskih ugovora ,a da ne govorimo da je najtrofejniji i da je njegov stil igre proglašen najljepšim u isotriji tenisa,sada piše i priča ove gluposti da bi "opravdao" novac koji je Novak olako prebacio na njegov račun.Pošto je Beker u Novakovom štabu ,a nikad se nije družio sa Rodžerom,mnogi bi mogli zaključiti da iza ovih njegovih riječi stoji Novak,

Lavrentije

pre 8 godina

Kad su u pitanju emocije, zaista sumnjam da RF-a bilo ko od igrača voli, ali ga poštuju zbog rezultata i igre. Sa druge strane, siguran sam da ni on nikog ne voli, ali teško da ikog zaista i poštuje od protivnika. On meni izgleda kao prigušeni i kultivisani egomanijak, koji ne podnosi poraze, kao ni svoje najveće protivnike, i to ponekad jedva uspeva da prikriva. Kad ste od njega čuli priznanje da je neko bio bolji i da je iko u stanju da ga nadigra. Nasuprot njemu, i Novak, i Rafa, i Endi i kad dožive najteže poraze vrlo su korektni i priznaju boljeg. Kako uspeva da toliko opstaje ta fama o "poštenjačini" Federeru verovatno je stvar marketinga i sponzora koji iza scene učestvuju u kreiranju povoljne slike svakog vrhunskog sportiste koji im donosi profit. Verujem da tek po završetku karijere mnogo toga negativnog o njemu će tek početi da se otkriva. Jedna crtica o ličnosti RF još... Vavrinka mu je, kao, prijatelj već godinama, jer ga je stalno drao, a registrujte samo onaj usiljeni osmeh i mlaku čestitku posle poraza na RG! Koliko je Novak ljudska sportska gromada moglo se videti kroz to kako je on podneo poraz i srdačno čestitao zaista boljem protivniku, iako mu je bilo jako teško. Retki su danas takvi ljudi, ne samo u sportu, i to je ono što kod ovog čoveka najviše imponuje i vredi, bez obzira da li će dalje osvojiti više i jednu titulu ili obarati kojekakve rekorde.

Moe

pre 8 godina

Bas se pitam sta bi bilo da je ovo izjavio Edberg ili strikan Toni. Bravo Borise, jos jedna izjava koja "ide" Novaku u prilog i pokusaju da ga prihvate. bolje da si cutao

svašta

pre 8 godina

Oni ne treba da se vole ,već da se poštuju i koliko mogu vidjeti to i čine.Beker je došao u štab Đokovića da poboljša njegov imidž ,međutim kad mu to nije pošlo za rukom,jer je Rodžer i dalje najomiljeniji teniser na svijetu iako nije vodeći na listi,najcjenjeniji među kolegama na Turu,potpisnik je najunosnijih sponzorskih ugovora ,a da ne govorimo da je najtrofejniji i da je njegov stil igre proglašen najljepšim u isotriji tenisa,sada piše i priča ove gluposti da bi "opravdao" novac koji je Novak olako prebacio na njegov račun.Pošto je Beker u Novakovom štabu ,a nikad se nije družio sa Rodžerom,mnogi bi mogli zaključiti da iza ovih njegovih riječi stoji Novak,

Melenci

pre 8 godina

Nole i Rodzer su dva sveta,dva mentaliteta koja se tesko razumeju.Nema ljubavi u sportu,ali mora da ima postovanja,jer to je taj fer plej.Federer je arogantan.Tako da ako se trazi krivac,onda je to Federer.Zasto bi mu se Nole klanjao,podilazio mu,nema razloga.Nole ima svoju karijeru koju gradi,koju dopunjava trofejima.Federer je u zenitu,ali u istoriji u mnogim segmentima prvi,neprevazidjen.U svakom slucaju Nole je sigurno otvoreniji,dobronamerniji,od Federera.

anica

pre 8 godina

Beker je super trener i odlicna podrska Novaku, iskren covek!
Normalno da se ne vole, veliko rivalstvo, ali cak sta vise, Novak ce ga preci u medjusobnim duelima, pa gde ces vece frustracije za Feda, da gleda tenisera koji ga presao u masters titulama, koji igra tenis na svim podlogama jednako, moze i na pesku, koji ce ostati upamcen jer je ipak pobedio Rafu na Rg, i osvojice Rg do kraja karijere, nema problema sa Rimom MC, sljakom generalno, uzece Sinsinati, lomio je reket zbog Noleta, a jagodica na torti onaj ritern sa USopena, pa prekidanje amnezije u Rimu, ima tu svega i svacega...i Nole to oseca, al je dasa koji stojicki sve podnosi...mislim da Noleta ne dotice to toliko!

MK

pre 8 godina

Eh, da su u mene silne milione uložili Roleks, Swis bank, Nike, Gillete.. i da se u najtiražnijim svetskim sport.tv+online medijima sliva velika lova od reklamiranje baš tih firmi.....
i za mene bi pisalo samo u superlativu, brižljivo bi objavljivane slike samo gde sam ispao dasa, za moje napirlitane lokne bi vas ubedili da su na glavi od rodjenja, svaki moj zamah bi proglašavali umetničkim delom i svaku pobedu veličali a poraze od glavnih rivala minimizirali, od uvredljivih reči moje žene za kolegu sunarodnika napravili bi melodramski serijal o velikom prijateljstvu, moji gafovi bi prošli kroz hemijsko čišćenje – ne postoje i tačka...
Naravno, bio bih slavljen i voljen . Uistinu, i ja bih sve voleo....koje moram (radi imidža). Ali, onog malog što me kao 20-godišnjak ispeglao u Kanadi i na AO, ne bih mogao da volim..Ne zato što me je tada nenadano prepeglao, nego što su ona glasila (s početka) koja finansiraju i moji sponzori plasirala priču da su njegovi roditelji (koji, doduše, jedva natucaju engleski) izjavili nešto što je strašno povredilo moj kraljevski ego...I, je l' vam treba još...?

nikola

pre 8 godina

Napali ste Beckera zbog komentara koji inace stoji,a Mirku niko i ne pominje.Stanislas i RF se kao vole,ali je zato Mirka sve rekla,i to naslovackom da se bolje razumeju.

Hopaf

pre 8 godina

I po teniskom i po takmičarskom i po ljudskom, karakternom, po svakom drugom aspektu, rivalstvo Djoković - Federer je najveće, najbolje i najzanimljivije ikada.

š'a kao ne bi?

pre 8 godina

Da je Jelena Đ. rekla iz lože Stanu što i Mirka, ili što je Kim rekla Berdihu, ATP bi je uhapsio i doživotno zabranio prisustvo na turnirima.

2+2=4

pre 8 godina

Ajde da se ne lažemo više, dosadno je.
Nije istina da Federera i Nadalal poštuju i vole čirom cele planete zbog marketinga i sponzora, već zato što jedan ima 17 velikih, a drugi 14.
Sa 17 GS titula, i tolikim rekordima, Federer može i go da se pojavi na nekom meču i svi će da se oduševe. I Nadal isto.
Mnogo su oni znoja prolili za te trofeje, a posebno Federer, i kako da ga ne vole i ne poštuju? Pa nije Srbija ceo svet.
Ljudi nisu ovce da zbog nekih reklama i sponzora likuju nekog tenisera i dižu ga u nebesa. Zašto Endi nema toliku podršku, iako nije sa balkana, iz male države pune divljaka? Zato što ima 2 Slema i par turnira, nikada nije bio prvi, i td.
Da je Novak iskoristio od 8 finala, bar 2,3 i danas imao 11 GS titula, i njega bi još više poštovali.
Ovako, sa 8, poštuju ga sasvim ok, posebno jer dominira godinama, a publika uvek voli autsajdere.
Setite se 2011, na USOpenu, ceo meč publika na strani Federera, ovaj vodi 2:0 u setovima, i dalje svi za njega.
A onda Novak igra hrabro, vraća ritern na meč loptu, i samo je jednom podigao ruke u vis, prvi put u tom meču, odmah su svi ustali, ceo stadion, i aplaudirali su mu 5 min!
Ko želi podršku, taj je i dobije. Ko se inati publici...

jel malo jasnije

pre 8 godina

Ajmo ovako! Koga biste pre za ortaka, Noleta ili Federera?
Sa kim biste pre išli na more, sa Noletom i Jelenom ili sa Federerom i Mirkom?
Kod koga biste pre išli da pozajmite šolju ulja ili nešto para, kod Noleta ili Federera?

Musaka

pre 8 godina

Sva ova priča je dio taktike i odgovor na Federerovo povremeno "peckanje". To je i jedan od glavnih razloga dovođenja Bekera u Novakov stručni štab, da između ostalog povremeno oplete po protivnicima, organizatorima turnira, medijima i publici. On je ipak čovjek sa Zapada, Njemac, i njegove riječi imaju veću težinu u zapadnjačkim medijima od Vajdinih npr.

jovan

pre 8 godina

Sva ova priča je dio taktike i odgovor na Federerovo povremeno "peckanje". To je i jedan od glavnih razloga dovođenja Bekera u Novakov stručni štab, da između ostalog povremeno oplete po protivnicima, organizatorima turnira, medijima i publici. On je ipak čovjek sa Zapada, Njemac, i njegove riječi imaju veću težinu u zapadnjačkim medijima od Vajdinih npr.
(Musaka, 09. jun 2015 14:37)

Mislim da si apsolutno u pravu!!!

tenis

pre 8 godina

Zabluda vezana za VOLETI!
Meni je samo vazno da me vole clanovi moje porodice...Ostali mogu da me postuju,ne postuju,cene,mrze,svejedno..Noletu verovatno isto...
Niko Rodzera NE VOLI!Ako padne na 10-o mesto kao Rafa,videce on koliko ga vole ROLEX,NIKE...Rafa to sigurno vec oseca na svojoj kozi..Smanjenjem bonusa,ugovora...
Nema ljubavi tamo gde se okrece ogroman novac,kao u tenisu..Samo interesa...
Novak za Rodzera,pogotovo za Rafu predstavlja sada ogromnu opasnost upravo vezanu za sponzore...Sta ce se desiti ako,npr,NIKE,kontaktira Djokovica,kaze mu da nisu zadovoljni Rafom,da smatraju da njegov plasman nije vredan toga da nosi NIKE(za te pare),i ponudi Novaku trostruku sumu nego UNI QLO?
Taj "mac" visi i iznad Rodzera..
Zasto Rodzer "ne mrzi" Cilica ili Ferera?Pa ne mogu finansijski da ga ugroze ni na jedan nacin...Sacekajte kraj godine,pa kada se vidi gde je ko plasiran,videcete "lomove" medju sponzorima...Ove godine,Nole je 13-i najplaceniji sportista Sveta..Prosle 17-i!Mislite da je to zato sto ga "vole"?
Ne,nego je Svetski N01,i to ce ostati i 2016-e...A to privlaci sponzore,samim tim i novac...Sta mislite,odakle "odjednom" PEUGEOT na dresu Djokovica?"Vole" ga!
Mozda iduce godine Nole bude medju prvih 10 najplacenijih sportista Sveta..Svejedno,voleo ga ili mrzeo Rodzer...Ili bilo ko od tenisera..

Deda Panta

pre 8 godina

Ja sam siguran da Novak ne voli Rodžera (nema ni zašto), ali sam takođe siguran da Rodžer mrzi Novaka (on sigurno zna zašto).

Mirko

pre 8 godina

Na jednom kineskom epitafu piše:

"Mogao je da se dopadne nekome... da se nije trudio da se dopadne svakome."

Novak ne treba toliko da se trudi da ga svi vole, slobodno mogu i da ga mrze i to može da se iskoristi.

Brejk u petom

pre 8 godina

Neko predivno rece: U tom rivalstvu sve prsti od dobrog tenisa, ali cerace se oni jos, Novak ce jos nekoliko godina juriti njegova dostignuca, a rivalstvo ce se nastaviti i nakon toga. Kad Rodja ostavi reket, ima da prsne i da pokaze pravo lice, dok ce Nole uvek biti isti.

Petar

pre 8 godina

Pa da li se navijači Reala vole sa navijačima Barselone?
Da li su se voleli Kaprov i Kasparov?
Holifild i Tajson?
Ne vidim ni jedan razlog na svetu da se Novak i Federer vole.
Poštuju se, to je očigledno, i to je i dovoljno.

fedex

pre 8 godina

Beker uopce nije spomenuo Novaka,a vi pisete da se ne vole Novak i Roger..A i sto bi se volili,tu su da igraju jedan protiv drugog,mozda se i mrze,ali se svakako postuju i to je ono najvaznije

Dobri milenko

pre 8 godina

Treba pre svakog meca da poziva publiku da zvizdi Novaku i stalno da mu se smeje koliko malo titula ima.
(?, 09. jun 2015 13:48)
Malo titula, hahahah o ludog li čoveka
Koliko ti titula imas?

nije ja , ja je.

pre 8 godina

Kažite u kom to sportu se vole najljući rivali.
Oni se poštuju, ako imaju malo mozga, ali da se vole?
To nigde ne postoji.
Naprotiv, gledaju svim silama da jedan drugog izbace iz ravnoteže.