Sreda, 15.04.2015.

23:13

Vujošević: Ništa nije rešeno

Trener Partizana Duško Vujošević smatra da ništa nije rešeno u polufinalnoj seriji ABA lige sa Crvenom zvezdom, nakon što je njegov tim izjednačio na 1-1.

Izvor: AK

Vujoševiæ: Ništa nije rešeno IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

84 Komentari

Sortiraj po:

hope

pre 9 godina

Prvo cestitke i BRAVO MAJSTORI!!
Samo bih dodao da moras da nadjes resenje da zaustavic nalet u seriji. Neka akcija mora da postoji da bi neko ostao na otvorenom sutu ili ulazu. I da malo opustis tu decu, mislim na Vanju i Andrica, mogu mnogo da nam koriste samo ih psihicki pripremi. Jos jednom BRAVO MAJSTORI!

mrki

pre 9 godina

Žao mi je što kao Zvezdaš moram priznati da je Vujošević genije od trenera jer sa ovakvim Partizanom pravi probleme Zvezdi na kraju će još i pobediti.

kolee

pre 9 godina

Nenade brate, sta ti poredis! Pa ti ocigledno i ne znas pravila kosarke! To sto je on komentarisao se vidilo juce na terenu. Milutinov je kljucni igrac u rotaciji a nije bio u prvom mecu. Pavlovic je zadrzao Lazica ali ga nije povrijedio sto je ogromna razlika, ogromna!

Nenad 31

pre 9 godina

Bili Majer, zvezdas sam, ali svaka ti cast care.I da se gubi 2:0 u seriji, pa sve i da protivnik u trecoj utakmici ima par koseva prednosti, ne treba se predavati, vec naprotiv, bas tada dati sve od sebe jer moze da se desi da das dva kosa, poljuljas samopouzdanje protivnika, svoje podignes i na kraju pobedis, das sebi sansu da se boris za 2:2, a kasnije mozda i za 3:2 jer preokretom nenormalno rastu adrenalin i samopouzdanje.A ako se predas, jedino sto je sigurno je poraz.

Pedja

pre 9 godina

Nista nije reseno. Poslednje 3 godine ne postoji prednost domaceg terena. Mi smo ih cesto dobijali u gostima i oni nas. Ovo je duel dve veoma jake ekipe i iskusne. Navijaci tu ne igraju skoro nikakvu ulogu bez obzira na buku koju prave. Cak i da je neko poveo 2:0 ne bi bilo reseno. Kao Zvezdas verujem da mozemo do pobede u sledecem mecu i u finale.

petarczv

pre 9 godina

Ma sve je reseno,nema sanse da dobijemo Partizan u seriji,jbg...Iskusniji su za ovakve meceve odluke,oni su TIM,a mi smo putujuci cirkus sklopljen za zanimaciju gladnog naroda...cela sezona veceras otisla u nepovrat.Imam dovoljno godina da znam...
(belodedic, 15. april 2015 23:46)

Sta je bre reseno? Sramota me je takvih navijaca ko sto si ti. Da je 0:2 bilo bi reseno a sad su sanse 50:50 ima jos dve utakmice i dve prilike da se vrati brake. Tesko ce partizan da nas dobije tri zaredom tako da ako jednu pobedimo vracamo prednost domaceg terena i posle tri dana odmora u sledecu sredu pred svojim navijacima imamo mec loptu.

Gordi zvezdas

pre 9 godina

,,Ako te neko prevari jednom,ubio ga Bog.Ako te prevari dva puta,ubio i tebe i njega.Ako te prevari tri puta,ubio samo tebe,,! Sve osim 3:1 za Zvezdu u seriji,bilo bi jadno i sramotno za jednog ucesnika Top 16 Evrolige!

JeRemija

pre 9 godina

Koliko je smiren čovek, skoro celu utakmicu presedeo na reklamama,a kuva u sebi. Ko bi rekao da će biti ovako staložen. Ovo je čista psihologija, zna da mora da opusti igrače da ne budu zategnuti pa je svoje ponašanje uklopio u to. Alal vera čoveče, voleo te neko ili ne.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Korto, 15. april 2015 23:23)

Ma Sigmund Frojd mu nije ravan...Nemojte se ložiti džabe, ovu seriju nećete dobiti...

dukaPPS Scotland

pre 9 godina

Ima li smo srece", kaze Milosavljevic. E, pa sreca vrlo cesto zna da okrene ledja. Vidimo se u subotu.
(gypsy since forever and ever, 15. april 2015 23:32

On je imao sreće ali ti izgleda nisi imao srpski u školi.

3meseca

pre 9 godina

milutunov je imao mnogo srece sto je ovaj put lupio bananu bas na kraju, da je lupio nesto ranije ostao bi i bez drugog oka.. nikola legendo uvek sam verovao u tebe!

Dule

pre 9 godina

Drugi cin, drugi ekser !!!
(--#####- Bodibond -#####--, 15. april 2015 14:39)

Da cika Dule bonu (citaj Bromazepam). I kaze ti Nada Macura da se obuces slojevito, mnogo tecnosti i lagani obroci. I bez sekiracije!

PFC FOREVER

pre 9 godina

Ja sam znao da cim Tepara onako reseta da ih dobijamo 100%... Tepara kad pogodi trojku svi se popale... Bravo za TEPARU!!!Istepao si ih!!!

Igor

pre 9 godina

Za sve koji se pitaju kako Bobi dominira u EL, a ovde ne (repliciram ovde jer je veca verovatnoca da se procita nesto valjano :) ).

U EL, posebno u prvoj fazi, timovi nisu u formi. Nema jasne koncepcije i vizije, igra se da se odigra, a posebno protiv timova iz Srbije. Kao da smo sa Madagaskara. E sad, nas su vremenom upoznali i shvatili ko smo i sta smo (ogromna mina u Beogradu), ali Zvezda je debitant. Nema jasne forme u ovoj fazi niti dobre igre, jake odbrane i tu je Zvezda i ucarila poene.

U drugoj rundi se dodaje gas, ali ni tu se Bobiju nije posvecivala paznja. Igraju da odigraju. Cesto su ga i svesno pustali da odradi svoje, a da zatvore ostale. Zato su i dobijali, kao npr. Zalgiris x2 ili Galatasaraj. On odradi svoje, ali blokiras ostale i resis pricu.

E a ovde postoji jedan Dule, mag kosarke, i jedan Partizan. Covek koji zna kako Zvezda dise i igra, koji obraca paznju na svaki element igre, koji potanko analizira za razliku od Evroligasa koji se samo skupe i izadju na crtu. Zato je Maccabi i popio 35 za cetvrtinu sa 15 promasaja u nizu. Da su se stisli, bilo bi to za njih lako, ali nisu. Sprdali su se i ispucavali, racunaju lako ce, idemo dalje.

I stvarno ste luzerski klub. Radonjic pogubljen, igra bez smisla i ritma, Blazic kao da je juce proigrao, vi pesimisti vec pljujete (a do juce je bilo ma 3:0 lagano za nas). Stvarno vas ne razumem.

czv

pre 9 godina

toliko o tomee da je Milutinov ozbiljno povredjen i da je povracaooo jadaan
mukicaaa
odmah se znalo da je to samo maska da bi se zvezda opustilaa za vecerasnju utakmicuu

Nenad

pre 9 godina

DV, nisi prokomentarisao to sto je tvoj Pavlovic pred kraj drzao nogama Lazica kada je ovaj mogao da krene u kontru.DV, zasto Pavlovicu za to nije sviran nameran faul?DV, potvrdio si da si licemer jer si juce Blazicev udarac komentarisao, a sada ovo ne komentarises.E zato te vecina navijaca Zvezde ne voli, ne zbog titula i ostalog.Inace, Partizan je u ovoj utakmici bio dosta bolji, mnogo vise bolji nego sto to rezultat na kraju pokazuje.Zvezda prilicno lezerna i totalno neborbena, setila se da igra tek u zadnjoj cetvrtini i to protiv ekipe koja je mozda cak i jaca igracki od nje same.Katastrofalna igra Zvezde.

pedja

pre 9 godina

gypsy-Nepismeni covece ne pisi da se ne bi blamirao. Nego nije on rekao da su imali sreće da pobede vec da su ipak na kraju imali srece u par situacija, al svakako je zasluzena pobeda!

Bili Majer

pre 9 godina

Reseno je...I ovo kazem kao zvezdas!
(Milan, 15. april 2015 23:12)

1-1 u seriji a ti se već predao...zato titulu niste osvojili 15 godina,svasta ce jos tu biti.
Pozdrav od Partizanovca.

someone

pre 9 godina

u subotu partizan dobija ubedljivo,u nedelju zvezda tesno i onda partizan slavi pred zvezdinim navijacima za 3:2 u seriji...
realan zvezdas
ps:poraz partizana u podgorici je oznacio i kraj naseg nadanja evroligi,nazalost

karamba

pre 9 godina

U ove dve naredne utakmice,DV ce po ko zna koji put da demonstrira,kako se otimaju pobede na domacem terenu.
Zvezdini igraci i Radonjic su sami krivi,odigrali su sramotno veceras. DV je cekao i docekao brejk,a kako se pravi pritisak na sudije i protivnika,videcete vec u subotu.
Sanse za plasman u finale su sada ubedljivo na strani Partizana,90% prema Zvezdinih 10%

sick

pre 9 godina

Velika pobeda Duleta i igraca. Hvala vam na jos jednoj sjajnoj.noci. A.poruka za Grobare, bez velike euforije, sto kaze Sale Djordjevic mir u glavi vatra u srcu

989

pre 9 godina

Dobili smo ovaj mec jer smo vodili skoro celu utakmicu osim na pocetku prve cetvrtine. Taj omaz o sreci kod mene ne pije vodu. Ovo je potpuno zasluzena pobeda jer da je pobedila na samom kraju CZFMP to bi za mene bilo ne zasluzeno. Kada su ovakve zavrsnice u pitanju tu oni nemaju sta da traze. Za zavrsnice Dule je doktor nauka a ne kosarke. Slazem se da jos nista nije zavrseno ali u paklu domaceg Pionira ako povedemo u seriji oni su gotovi. Nemaju oni jaja da izjednace i odvedu poslednju utakmicu pred svojim navijacima. Bitno je da povedemo, sve ostalo je rutina. Partizan napokon ima TIM a ne pojedince. Oni imaju pojedince koji su paljevina ali nisu sposobni da igraju kvalitetno iz utakmice u utakmicu. Cak i u prvoj nisu bili nesto posebno, nudili su se u par navrata gde je Partizan mogao da potpuno pridje na 3 do 5 poena ali to nisu iskoristili. Ovaj put je sve doslo na svoje. Idemo crno beli...neka se znoje i muce za svoje milione.

zvezdas zauvek

pre 9 godina

Zasto tako malodusni komentari s nase (Zvezdine) strane? Igraju se jos tri utakmice, ako dobiju jos dve - svaka cast, ali slabiji timovi vrlo retko dobijaju ovakve serije, upravo sbog toga sto takticka iznenadjenja mogu da prodju samo u jednoj utakmici, i zato sto bolji tim retko odigra toliko ispod proseka (kao mi danas) u seriji. Pokazimo u sledecim utakmicama da smo bolji. A ako izgubimo - onda analizirajmo kako dalje - kome dati otkaz itd.

Kapetan Esid

pre 9 godina

Na sudjenje nemas primedbi, o Dulooo? 
Macvan koji trazi kavgu s Cirbesom ili Pavlovic koji drzi za nogu Lazica i sudija svira obostranu?
(Beobrad, 15. april 2015 23:16)

Cirbes bi morao da zna da ne sme da se kreće u bloku, a sudije bi morale da imaju hrabrosti da sviraju to, a vidim i da nešto ne brojite slobodna bacanja kao po običaju.

Borky

pre 9 godina

Nema sta razbili ste nas u svim elementima kosarke i na zalost ne vidim kako Zvezda moze dobiti 2 utakmice protiv Partizana.Nasa sansa je bila da povedemo 2:0 i da malo ubijemo moral al sad ce tek biti.problem jer im je moral do neba a ove nase balerine bez srca i energije ce samo da pusu. Aj bar cu sad moci malo odmoriti od ovih gubinika i neznalica koji 3god. nemaju sut a cipiripi nek im gleda tata.

bianconero95

pre 9 godina

Toliko o ovoj seriji..Cestitke Partizanu od pravog zvezdasa, naravno da cu bodriti klub, i naravno da cu ispratiti sve utakmice do kraja, ali ovde je sve gotovo, svaka cast Vujosevicu, nije bas cist, ali nas je nadigrao samo tako, ako cemo iskreno...pozdrav do subote!

zoran ivkovic

pre 9 godina

pre pocetka serije svim prijateljima sam rekao ljudi berite pare na kladionici igrajte na partizan.dobice ce zvezdu 3 prema 0 ...prevario sam se bice 3 prema 1 ....vujosevicu svaka cast odrzao je cas kosarke radonjicu ...bolji u skoku, bolji u polju borbeniji , skocniji bolji u sutu i dlobodnim bacanjima . mislim da je razlika mala trebala je biti preko 10 ....vujosevic je doktor kosarke magistar a radonjic trenerska prevara ....partizan kad se lomi sezona izgleda sjajno a zvezda kao razbijena vojska ...cestitam partizanu na zasluzenoj pobedi ...radonjic je davno trebao otici covek ne zna nista nije ni za juniore

Korlic

pre 9 godina

Partizan ce svakako i u finalu biti dovoljan jedan ''brejk'', da bi osvojio titulu. Pisem ''u finalu'', jer Partizan kada je kompletan ne moze da izgubi niti od jedne ekipe pred svojim navijacima. Deco, volite Partizan, ne mrzite nikoga. Ne budite kao oni drugi (sve im se svodi na vredjanje na licnoj osnovi). Pozz

Ris

pre 9 godina

Veoma koreketna izjava Vujosevica, ovo cenim Zvezdu, al to sto ratujemo na terenu je druga stvar me je prijatno iznenadila
Pozdrav od Delije :-)
(mico, 15. april 2015 23:18)

Mico Delijo, svaki pravi vodja ceni protivnika. I sto ga bolje upozna, vise ga ceni. Dule je veliki trener. Njegove izjave nevezane iskljucivo za igru i protivnika su neka druga prica. Cesto ih neuki pogresno tumace pa im pripisuju neku drugu konotaciju i interpretiraju kako im odgovara. A mrze ga sto je najbolji u svom poslu.

Bundzija Sumadijski

pre 9 godina

Dule, duga je i naporna serija. Daj opusti malo ovog Andrica, decko ocigledno nema herca, daj mu neki "mentalni doping", takvih desetak poena, ne samo od njega, vec i od Marinkovica i od tih "drugopozivaca" nam treba!

miki

pre 9 godina

Znas ti da je reseno. Ne pravi se. Radonjic je njima trener i on je svoj vrhunac dostigao ulaskom u polufinale. Ne zna on sta sad treba da radi.

Korto

pre 9 godina

Koliko je smiren čovek, skoro celu utakmicu presedeo na reklamama,a kuva u sebi. Ko bi rekao da će biti ovako staložen. Ovo je čista psihologija, zna da mora da opusti igrače da ne budu zategnuti pa je svoje ponašanje uklopio u to. Alal vera čoveče, voleo te neko ili ne.

mico

pre 9 godina

Veoma koreketna izjava Vujosevica, ovo cenim Zvezdu, al to sto ratujemo na terenu je druga stvar me je prijatno iznenadila
Pozdrav od Delije :-)

opaaa

pre 9 godina

Ljudi Milutinov resava tekmu blokadom nad Blazicem... pravda, karma ili sta vec? Da je juce igrao Milutinov do kraja mozda ne bi ni to dobili. Provokacije Pavlovica, i slicno "navijanje" je sramota za ime Crvene Zvezde koje kalja ovaj privatni klub.
Don't ever underestimate the heart of a champion!
https://encrypted-tbn2.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcTprkQCHLiqOBozusImNYeEjTMd8g0plqERFOSJx3Hp9AF5Xn95A7KkVg

belodedic

pre 9 godina

Ma sve je reseno,nema sanse da dobijemo Partizan u seriji,jbg...Iskusniji su za ovakve meceve odluke,oni su TIM,a mi smo putujuci cirkus sklopljen za zanimaciju gladnog naroda...cela sezona veceras otisla u nepovrat.Imam dovoljno godina da znam...

duca

pre 9 godina

Ovog coveka u knjige. Pustite vi Radonja je najzasluzniji, ne. Ovaj covek bi spremio taktiku za Wilta Chemberleina, pa pobogu ima li trenera koga nije nadmudrio? Radonju tovari kad ga vidi da je online na facebooku

Kapetan Esid

pre 9 godina

Za svaku pohvalu su odigrali momci, izdvojio bih Nikolu koji se na fer način "osvetio" Blažiču i pokazao da ima srce šampiona! Moglo je biti bolje u završnici, ali sve u svemu šampionski.

Korto

pre 9 godina

Koliko je smiren čovek, skoro celu utakmicu presedeo na reklamama,a kuva u sebi. Ko bi rekao da će biti ovako staložen. Ovo je čista psihologija, zna da mora da opusti igrače da ne budu zategnuti pa je svoje ponašanje uklopio u to. Alal vera čoveče, voleo te neko ili ne.

Korlic

pre 9 godina

Partizan ce svakako i u finalu biti dovoljan jedan ''brejk'', da bi osvojio titulu. Pisem ''u finalu'', jer Partizan kada je kompletan ne moze da izgubi niti od jedne ekipe pred svojim navijacima. Deco, volite Partizan, ne mrzite nikoga. Ne budite kao oni drugi (sve im se svodi na vredjanje na licnoj osnovi). Pozz

belodedic

pre 9 godina

Ma sve je reseno,nema sanse da dobijemo Partizan u seriji,jbg...Iskusniji su za ovakve meceve odluke,oni su TIM,a mi smo putujuci cirkus sklopljen za zanimaciju gladnog naroda...cela sezona veceras otisla u nepovrat.Imam dovoljno godina da znam...

mico

pre 9 godina

Veoma koreketna izjava Vujosevica, ovo cenim Zvezdu, al to sto ratujemo na terenu je druga stvar me je prijatno iznenadila
Pozdrav od Delije :-)

duca

pre 9 godina

Ovog coveka u knjige. Pustite vi Radonja je najzasluzniji, ne. Ovaj covek bi spremio taktiku za Wilta Chemberleina, pa pobogu ima li trenera koga nije nadmudrio? Radonju tovari kad ga vidi da je online na facebooku

opaaa

pre 9 godina

Ljudi Milutinov resava tekmu blokadom nad Blazicem... pravda, karma ili sta vec? Da je juce igrao Milutinov do kraja mozda ne bi ni to dobili. Provokacije Pavlovica, i slicno "navijanje" je sramota za ime Crvene Zvezde koje kalja ovaj privatni klub.
Don't ever underestimate the heart of a champion!
https://encrypted-tbn2.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcTprkQCHLiqOBozusImNYeEjTMd8g0plqERFOSJx3Hp9AF5Xn95A7KkVg

Bundzija Sumadijski

pre 9 godina

Dule, duga je i naporna serija. Daj opusti malo ovog Andrica, decko ocigledno nema herca, daj mu neki "mentalni doping", takvih desetak poena, ne samo od njega, vec i od Marinkovica i od tih "drugopozivaca" nam treba!

Kapetan Esid

pre 9 godina

Za svaku pohvalu su odigrali momci, izdvojio bih Nikolu koji se na fer način "osvetio" Blažiču i pokazao da ima srce šampiona! Moglo je biti bolje u završnici, ali sve u svemu šampionski.

miki

pre 9 godina

Znas ti da je reseno. Ne pravi se. Radonjic je njima trener i on je svoj vrhunac dostigao ulaskom u polufinale. Ne zna on sta sad treba da radi.

zoran ivkovic

pre 9 godina

pre pocetka serije svim prijateljima sam rekao ljudi berite pare na kladionici igrajte na partizan.dobice ce zvezdu 3 prema 0 ...prevario sam se bice 3 prema 1 ....vujosevicu svaka cast odrzao je cas kosarke radonjicu ...bolji u skoku, bolji u polju borbeniji , skocniji bolji u sutu i dlobodnim bacanjima . mislim da je razlika mala trebala je biti preko 10 ....vujosevic je doktor kosarke magistar a radonjic trenerska prevara ....partizan kad se lomi sezona izgleda sjajno a zvezda kao razbijena vojska ...cestitam partizanu na zasluzenoj pobedi ...radonjic je davno trebao otici covek ne zna nista nije ni za juniore

mrki

pre 9 godina

Žao mi je što kao Zvezdaš moram priznati da je Vujošević genije od trenera jer sa ovakvim Partizanom pravi probleme Zvezdi na kraju će još i pobediti.

Ris

pre 9 godina

Veoma koreketna izjava Vujosevica, ovo cenim Zvezdu, al to sto ratujemo na terenu je druga stvar me je prijatno iznenadila
Pozdrav od Delije :-)
(mico, 15. april 2015 23:18)

Mico Delijo, svaki pravi vodja ceni protivnika. I sto ga bolje upozna, vise ga ceni. Dule je veliki trener. Njegove izjave nevezane iskljucivo za igru i protivnika su neka druga prica. Cesto ih neuki pogresno tumace pa im pripisuju neku drugu konotaciju i interpretiraju kako im odgovara. A mrze ga sto je najbolji u svom poslu.

PFC FOREVER

pre 9 godina

Ja sam znao da cim Tepara onako reseta da ih dobijamo 100%... Tepara kad pogodi trojku svi se popale... Bravo za TEPARU!!!Istepao si ih!!!

Igor

pre 9 godina

Za sve koji se pitaju kako Bobi dominira u EL, a ovde ne (repliciram ovde jer je veca verovatnoca da se procita nesto valjano :) ).

U EL, posebno u prvoj fazi, timovi nisu u formi. Nema jasne koncepcije i vizije, igra se da se odigra, a posebno protiv timova iz Srbije. Kao da smo sa Madagaskara. E sad, nas su vremenom upoznali i shvatili ko smo i sta smo (ogromna mina u Beogradu), ali Zvezda je debitant. Nema jasne forme u ovoj fazi niti dobre igre, jake odbrane i tu je Zvezda i ucarila poene.

U drugoj rundi se dodaje gas, ali ni tu se Bobiju nije posvecivala paznja. Igraju da odigraju. Cesto su ga i svesno pustali da odradi svoje, a da zatvore ostale. Zato su i dobijali, kao npr. Zalgiris x2 ili Galatasaraj. On odradi svoje, ali blokiras ostale i resis pricu.

E a ovde postoji jedan Dule, mag kosarke, i jedan Partizan. Covek koji zna kako Zvezda dise i igra, koji obraca paznju na svaki element igre, koji potanko analizira za razliku od Evroligasa koji se samo skupe i izadju na crtu. Zato je Maccabi i popio 35 za cetvrtinu sa 15 promasaja u nizu. Da su se stisli, bilo bi to za njih lako, ali nisu. Sprdali su se i ispucavali, racunaju lako ce, idemo dalje.

I stvarno ste luzerski klub. Radonjic pogubljen, igra bez smisla i ritma, Blazic kao da je juce proigrao, vi pesimisti vec pljujete (a do juce je bilo ma 3:0 lagano za nas). Stvarno vas ne razumem.

Bili Majer

pre 9 godina

Reseno je...I ovo kazem kao zvezdas!
(Milan, 15. april 2015 23:12)

1-1 u seriji a ti se već predao...zato titulu niste osvojili 15 godina,svasta ce jos tu biti.
Pozdrav od Partizanovca.

dukaPPS Scotland

pre 9 godina

Ima li smo srece", kaze Milosavljevic. E, pa sreca vrlo cesto zna da okrene ledja. Vidimo se u subotu.
(gypsy since forever and ever, 15. april 2015 23:32

On je imao sreće ali ti izgleda nisi imao srpski u školi.

hope

pre 9 godina

Prvo cestitke i BRAVO MAJSTORI!!
Samo bih dodao da moras da nadjes resenje da zaustavic nalet u seriji. Neka akcija mora da postoji da bi neko ostao na otvorenom sutu ili ulazu. I da malo opustis tu decu, mislim na Vanju i Andrica, mogu mnogo da nam koriste samo ih psihicki pripremi. Jos jednom BRAVO MAJSTORI!

Dule

pre 9 godina

Drugi cin, drugi ekser !!!
(--#####- Bodibond -#####--, 15. april 2015 14:39)

Da cika Dule bonu (citaj Bromazepam). I kaze ti Nada Macura da se obuces slojevito, mnogo tecnosti i lagani obroci. I bez sekiracije!

Kapetan Esid

pre 9 godina

Na sudjenje nemas primedbi, o Dulooo? 
Macvan koji trazi kavgu s Cirbesom ili Pavlovic koji drzi za nogu Lazica i sudija svira obostranu?
(Beobrad, 15. april 2015 23:16)

Cirbes bi morao da zna da ne sme da se kreće u bloku, a sudije bi morale da imaju hrabrosti da sviraju to, a vidim i da nešto ne brojite slobodna bacanja kao po običaju.

kolee

pre 9 godina

Nenade brate, sta ti poredis! Pa ti ocigledno i ne znas pravila kosarke! To sto je on komentarisao se vidilo juce na terenu. Milutinov je kljucni igrac u rotaciji a nije bio u prvom mecu. Pavlovic je zadrzao Lazica ali ga nije povrijedio sto je ogromna razlika, ogromna!

sick

pre 9 godina

Velika pobeda Duleta i igraca. Hvala vam na jos jednoj sjajnoj.noci. A.poruka za Grobare, bez velike euforije, sto kaze Sale Djordjevic mir u glavi vatra u srcu

3meseca

pre 9 godina

milutunov je imao mnogo srece sto je ovaj put lupio bananu bas na kraju, da je lupio nesto ranije ostao bi i bez drugog oka.. nikola legendo uvek sam verovao u tebe!

someone

pre 9 godina

u subotu partizan dobija ubedljivo,u nedelju zvezda tesno i onda partizan slavi pred zvezdinim navijacima za 3:2 u seriji...
realan zvezdas
ps:poraz partizana u podgorici je oznacio i kraj naseg nadanja evroligi,nazalost

989

pre 9 godina

Dobili smo ovaj mec jer smo vodili skoro celu utakmicu osim na pocetku prve cetvrtine. Taj omaz o sreci kod mene ne pije vodu. Ovo je potpuno zasluzena pobeda jer da je pobedila na samom kraju CZFMP to bi za mene bilo ne zasluzeno. Kada su ovakve zavrsnice u pitanju tu oni nemaju sta da traze. Za zavrsnice Dule je doktor nauka a ne kosarke. Slazem se da jos nista nije zavrseno ali u paklu domaceg Pionira ako povedemo u seriji oni su gotovi. Nemaju oni jaja da izjednace i odvedu poslednju utakmicu pred svojim navijacima. Bitno je da povedemo, sve ostalo je rutina. Partizan napokon ima TIM a ne pojedince. Oni imaju pojedince koji su paljevina ali nisu sposobni da igraju kvalitetno iz utakmice u utakmicu. Cak i u prvoj nisu bili nesto posebno, nudili su se u par navrata gde je Partizan mogao da potpuno pridje na 3 do 5 poena ali to nisu iskoristili. Ovaj put je sve doslo na svoje. Idemo crno beli...neka se znoje i muce za svoje milione.

bianconero95

pre 9 godina

Toliko o ovoj seriji..Cestitke Partizanu od pravog zvezdasa, naravno da cu bodriti klub, i naravno da cu ispratiti sve utakmice do kraja, ali ovde je sve gotovo, svaka cast Vujosevicu, nije bas cist, ali nas je nadigrao samo tako, ako cemo iskreno...pozdrav do subote!

Nenad 31

pre 9 godina

Bili Majer, zvezdas sam, ali svaka ti cast care.I da se gubi 2:0 u seriji, pa sve i da protivnik u trecoj utakmici ima par koseva prednosti, ne treba se predavati, vec naprotiv, bas tada dati sve od sebe jer moze da se desi da das dva kosa, poljuljas samopouzdanje protivnika, svoje podignes i na kraju pobedis, das sebi sansu da se boris za 2:2, a kasnije mozda i za 3:2 jer preokretom nenormalno rastu adrenalin i samopouzdanje.A ako se predas, jedino sto je sigurno je poraz.

Borky

pre 9 godina

Nema sta razbili ste nas u svim elementima kosarke i na zalost ne vidim kako Zvezda moze dobiti 2 utakmice protiv Partizana.Nasa sansa je bila da povedemo 2:0 i da malo ubijemo moral al sad ce tek biti.problem jer im je moral do neba a ove nase balerine bez srca i energije ce samo da pusu. Aj bar cu sad moci malo odmoriti od ovih gubinika i neznalica koji 3god. nemaju sut a cipiripi nek im gleda tata.

karamba

pre 9 godina

U ove dve naredne utakmice,DV ce po ko zna koji put da demonstrira,kako se otimaju pobede na domacem terenu.
Zvezdini igraci i Radonjic su sami krivi,odigrali su sramotno veceras. DV je cekao i docekao brejk,a kako se pravi pritisak na sudije i protivnika,videcete vec u subotu.
Sanse za plasman u finale su sada ubedljivo na strani Partizana,90% prema Zvezdinih 10%

Gordi zvezdas

pre 9 godina

,,Ako te neko prevari jednom,ubio ga Bog.Ako te prevari dva puta,ubio i tebe i njega.Ako te prevari tri puta,ubio samo tebe,,! Sve osim 3:1 za Zvezdu u seriji,bilo bi jadno i sramotno za jednog ucesnika Top 16 Evrolige!

petarczv

pre 9 godina

Ma sve je reseno,nema sanse da dobijemo Partizan u seriji,jbg...Iskusniji su za ovakve meceve odluke,oni su TIM,a mi smo putujuci cirkus sklopljen za zanimaciju gladnog naroda...cela sezona veceras otisla u nepovrat.Imam dovoljno godina da znam...
(belodedic, 15. april 2015 23:46)

Sta je bre reseno? Sramota me je takvih navijaca ko sto si ti. Da je 0:2 bilo bi reseno a sad su sanse 50:50 ima jos dve utakmice i dve prilike da se vrati brake. Tesko ce partizan da nas dobije tri zaredom tako da ako jednu pobedimo vracamo prednost domaceg terena i posle tri dana odmora u sledecu sredu pred svojim navijacima imamo mec loptu.

Pedja

pre 9 godina

Nista nije reseno. Poslednje 3 godine ne postoji prednost domaceg terena. Mi smo ih cesto dobijali u gostima i oni nas. Ovo je duel dve veoma jake ekipe i iskusne. Navijaci tu ne igraju skoro nikakvu ulogu bez obzira na buku koju prave. Cak i da je neko poveo 2:0 ne bi bilo reseno. Kao Zvezdas verujem da mozemo do pobede u sledecem mecu i u finale.

pedja

pre 9 godina

gypsy-Nepismeni covece ne pisi da se ne bi blamirao. Nego nije on rekao da su imali sreće da pobede vec da su ipak na kraju imali srece u par situacija, al svakako je zasluzena pobeda!

JeRemija

pre 9 godina

Koliko je smiren čovek, skoro celu utakmicu presedeo na reklamama,a kuva u sebi. Ko bi rekao da će biti ovako staložen. Ovo je čista psihologija, zna da mora da opusti igrače da ne budu zategnuti pa je svoje ponašanje uklopio u to. Alal vera čoveče, voleo te neko ili ne.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Korto, 15. april 2015 23:23)

Ma Sigmund Frojd mu nije ravan...Nemojte se ložiti džabe, ovu seriju nećete dobiti...

Nenad

pre 9 godina

DV, nisi prokomentarisao to sto je tvoj Pavlovic pred kraj drzao nogama Lazica kada je ovaj mogao da krene u kontru.DV, zasto Pavlovicu za to nije sviran nameran faul?DV, potvrdio si da si licemer jer si juce Blazicev udarac komentarisao, a sada ovo ne komentarises.E zato te vecina navijaca Zvezde ne voli, ne zbog titula i ostalog.Inace, Partizan je u ovoj utakmici bio dosta bolji, mnogo vise bolji nego sto to rezultat na kraju pokazuje.Zvezda prilicno lezerna i totalno neborbena, setila se da igra tek u zadnjoj cetvrtini i to protiv ekipe koja je mozda cak i jaca igracki od nje same.Katastrofalna igra Zvezde.

zvezdas zauvek

pre 9 godina

Zasto tako malodusni komentari s nase (Zvezdine) strane? Igraju se jos tri utakmice, ako dobiju jos dve - svaka cast, ali slabiji timovi vrlo retko dobijaju ovakve serije, upravo sbog toga sto takticka iznenadjenja mogu da prodju samo u jednoj utakmici, i zato sto bolji tim retko odigra toliko ispod proseka (kao mi danas) u seriji. Pokazimo u sledecim utakmicama da smo bolji. A ako izgubimo - onda analizirajmo kako dalje - kome dati otkaz itd.

czv

pre 9 godina

toliko o tomee da je Milutinov ozbiljno povredjen i da je povracaooo jadaan
mukicaaa
odmah se znalo da je to samo maska da bi se zvezda opustilaa za vecerasnju utakmicuu

Korlic

pre 9 godina

Partizan ce svakako i u finalu biti dovoljan jedan ''brejk'', da bi osvojio titulu. Pisem ''u finalu'', jer Partizan kada je kompletan ne moze da izgubi niti od jedne ekipe pred svojim navijacima. Deco, volite Partizan, ne mrzite nikoga. Ne budite kao oni drugi (sve im se svodi na vredjanje na licnoj osnovi). Pozz

belodedic

pre 9 godina

Ma sve je reseno,nema sanse da dobijemo Partizan u seriji,jbg...Iskusniji su za ovakve meceve odluke,oni su TIM,a mi smo putujuci cirkus sklopljen za zanimaciju gladnog naroda...cela sezona veceras otisla u nepovrat.Imam dovoljno godina da znam...

Gordi zvezdas

pre 9 godina

,,Ako te neko prevari jednom,ubio ga Bog.Ako te prevari dva puta,ubio i tebe i njega.Ako te prevari tri puta,ubio samo tebe,,! Sve osim 3:1 za Zvezdu u seriji,bilo bi jadno i sramotno za jednog ucesnika Top 16 Evrolige!

Korto

pre 9 godina

Koliko je smiren čovek, skoro celu utakmicu presedeo na reklamama,a kuva u sebi. Ko bi rekao da će biti ovako staložen. Ovo je čista psihologija, zna da mora da opusti igrače da ne budu zategnuti pa je svoje ponašanje uklopio u to. Alal vera čoveče, voleo te neko ili ne.

petarczv

pre 9 godina

Ma sve je reseno,nema sanse da dobijemo Partizan u seriji,jbg...Iskusniji su za ovakve meceve odluke,oni su TIM,a mi smo putujuci cirkus sklopljen za zanimaciju gladnog naroda...cela sezona veceras otisla u nepovrat.Imam dovoljno godina da znam...
(belodedic, 15. april 2015 23:46)

Sta je bre reseno? Sramota me je takvih navijaca ko sto si ti. Da je 0:2 bilo bi reseno a sad su sanse 50:50 ima jos dve utakmice i dve prilike da se vrati brake. Tesko ce partizan da nas dobije tri zaredom tako da ako jednu pobedimo vracamo prednost domaceg terena i posle tri dana odmora u sledecu sredu pred svojim navijacima imamo mec loptu.

opaaa

pre 9 godina

Ljudi Milutinov resava tekmu blokadom nad Blazicem... pravda, karma ili sta vec? Da je juce igrao Milutinov do kraja mozda ne bi ni to dobili. Provokacije Pavlovica, i slicno "navijanje" je sramota za ime Crvene Zvezde koje kalja ovaj privatni klub.
Don't ever underestimate the heart of a champion!
https://encrypted-tbn2.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcTprkQCHLiqOBozusImNYeEjTMd8g0plqERFOSJx3Hp9AF5Xn95A7KkVg

czv

pre 9 godina

toliko o tomee da je Milutinov ozbiljno povredjen i da je povracaooo jadaan
mukicaaa
odmah se znalo da je to samo maska da bi se zvezda opustilaa za vecerasnju utakmicuu

zoran ivkovic

pre 9 godina

pre pocetka serije svim prijateljima sam rekao ljudi berite pare na kladionici igrajte na partizan.dobice ce zvezdu 3 prema 0 ...prevario sam se bice 3 prema 1 ....vujosevicu svaka cast odrzao je cas kosarke radonjicu ...bolji u skoku, bolji u polju borbeniji , skocniji bolji u sutu i dlobodnim bacanjima . mislim da je razlika mala trebala je biti preko 10 ....vujosevic je doktor kosarke magistar a radonjic trenerska prevara ....partizan kad se lomi sezona izgleda sjajno a zvezda kao razbijena vojska ...cestitam partizanu na zasluzenoj pobedi ...radonjic je davno trebao otici covek ne zna nista nije ni za juniore

duca

pre 9 godina

Ovog coveka u knjige. Pustite vi Radonja je najzasluzniji, ne. Ovaj covek bi spremio taktiku za Wilta Chemberleina, pa pobogu ima li trenera koga nije nadmudrio? Radonju tovari kad ga vidi da je online na facebooku

JeRemija

pre 9 godina

Koliko je smiren čovek, skoro celu utakmicu presedeo na reklamama,a kuva u sebi. Ko bi rekao da će biti ovako staložen. Ovo je čista psihologija, zna da mora da opusti igrače da ne budu zategnuti pa je svoje ponašanje uklopio u to. Alal vera čoveče, voleo te neko ili ne.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Korto, 15. april 2015 23:23)

Ma Sigmund Frojd mu nije ravan...Nemojte se ložiti džabe, ovu seriju nećete dobiti...

Pedja

pre 9 godina

Nista nije reseno. Poslednje 3 godine ne postoji prednost domaceg terena. Mi smo ih cesto dobijali u gostima i oni nas. Ovo je duel dve veoma jake ekipe i iskusne. Navijaci tu ne igraju skoro nikakvu ulogu bez obzira na buku koju prave. Cak i da je neko poveo 2:0 ne bi bilo reseno. Kao Zvezdas verujem da mozemo do pobede u sledecem mecu i u finale.

Nenad

pre 9 godina

DV, nisi prokomentarisao to sto je tvoj Pavlovic pred kraj drzao nogama Lazica kada je ovaj mogao da krene u kontru.DV, zasto Pavlovicu za to nije sviran nameran faul?DV, potvrdio si da si licemer jer si juce Blazicev udarac komentarisao, a sada ovo ne komentarises.E zato te vecina navijaca Zvezde ne voli, ne zbog titula i ostalog.Inace, Partizan je u ovoj utakmici bio dosta bolji, mnogo vise bolji nego sto to rezultat na kraju pokazuje.Zvezda prilicno lezerna i totalno neborbena, setila se da igra tek u zadnjoj cetvrtini i to protiv ekipe koja je mozda cak i jaca igracki od nje same.Katastrofalna igra Zvezde.

Bundzija Sumadijski

pre 9 godina

Dule, duga je i naporna serija. Daj opusti malo ovog Andrica, decko ocigledno nema herca, daj mu neki "mentalni doping", takvih desetak poena, ne samo od njega, vec i od Marinkovica i od tih "drugopozivaca" nam treba!

miki

pre 9 godina

Znas ti da je reseno. Ne pravi se. Radonjic je njima trener i on je svoj vrhunac dostigao ulaskom u polufinale. Ne zna on sta sad treba da radi.

Kapetan Esid

pre 9 godina

Za svaku pohvalu su odigrali momci, izdvojio bih Nikolu koji se na fer način "osvetio" Blažiču i pokazao da ima srce šampiona! Moglo je biti bolje u završnici, ali sve u svemu šampionski.

mico

pre 9 godina

Veoma koreketna izjava Vujosevica, ovo cenim Zvezdu, al to sto ratujemo na terenu je druga stvar me je prijatno iznenadila
Pozdrav od Delije :-)

Ris

pre 9 godina

Veoma koreketna izjava Vujosevica, ovo cenim Zvezdu, al to sto ratujemo na terenu je druga stvar me je prijatno iznenadila
Pozdrav od Delije :-)
(mico, 15. april 2015 23:18)

Mico Delijo, svaki pravi vodja ceni protivnika. I sto ga bolje upozna, vise ga ceni. Dule je veliki trener. Njegove izjave nevezane iskljucivo za igru i protivnika su neka druga prica. Cesto ih neuki pogresno tumace pa im pripisuju neku drugu konotaciju i interpretiraju kako im odgovara. A mrze ga sto je najbolji u svom poslu.

zvezdas zauvek

pre 9 godina

Zasto tako malodusni komentari s nase (Zvezdine) strane? Igraju se jos tri utakmice, ako dobiju jos dve - svaka cast, ali slabiji timovi vrlo retko dobijaju ovakve serije, upravo sbog toga sto takticka iznenadjenja mogu da prodju samo u jednoj utakmici, i zato sto bolji tim retko odigra toliko ispod proseka (kao mi danas) u seriji. Pokazimo u sledecim utakmicama da smo bolji. A ako izgubimo - onda analizirajmo kako dalje - kome dati otkaz itd.

karamba

pre 9 godina

U ove dve naredne utakmice,DV ce po ko zna koji put da demonstrira,kako se otimaju pobede na domacem terenu.
Zvezdini igraci i Radonjic su sami krivi,odigrali su sramotno veceras. DV je cekao i docekao brejk,a kako se pravi pritisak na sudije i protivnika,videcete vec u subotu.
Sanse za plasman u finale su sada ubedljivo na strani Partizana,90% prema Zvezdinih 10%

Bili Majer

pre 9 godina

Reseno je...I ovo kazem kao zvezdas!
(Milan, 15. april 2015 23:12)

1-1 u seriji a ti se već predao...zato titulu niste osvojili 15 godina,svasta ce jos tu biti.
Pozdrav od Partizanovca.

Borky

pre 9 godina

Nema sta razbili ste nas u svim elementima kosarke i na zalost ne vidim kako Zvezda moze dobiti 2 utakmice protiv Partizana.Nasa sansa je bila da povedemo 2:0 i da malo ubijemo moral al sad ce tek biti.problem jer im je moral do neba a ove nase balerine bez srca i energije ce samo da pusu. Aj bar cu sad moci malo odmoriti od ovih gubinika i neznalica koji 3god. nemaju sut a cipiripi nek im gleda tata.

bianconero95

pre 9 godina

Toliko o ovoj seriji..Cestitke Partizanu od pravog zvezdasa, naravno da cu bodriti klub, i naravno da cu ispratiti sve utakmice do kraja, ali ovde je sve gotovo, svaka cast Vujosevicu, nije bas cist, ali nas je nadigrao samo tako, ako cemo iskreno...pozdrav do subote!

Igor

pre 9 godina

Za sve koji se pitaju kako Bobi dominira u EL, a ovde ne (repliciram ovde jer je veca verovatnoca da se procita nesto valjano :) ).

U EL, posebno u prvoj fazi, timovi nisu u formi. Nema jasne koncepcije i vizije, igra se da se odigra, a posebno protiv timova iz Srbije. Kao da smo sa Madagaskara. E sad, nas su vremenom upoznali i shvatili ko smo i sta smo (ogromna mina u Beogradu), ali Zvezda je debitant. Nema jasne forme u ovoj fazi niti dobre igre, jake odbrane i tu je Zvezda i ucarila poene.

U drugoj rundi se dodaje gas, ali ni tu se Bobiju nije posvecivala paznja. Igraju da odigraju. Cesto su ga i svesno pustali da odradi svoje, a da zatvore ostale. Zato su i dobijali, kao npr. Zalgiris x2 ili Galatasaraj. On odradi svoje, ali blokiras ostale i resis pricu.

E a ovde postoji jedan Dule, mag kosarke, i jedan Partizan. Covek koji zna kako Zvezda dise i igra, koji obraca paznju na svaki element igre, koji potanko analizira za razliku od Evroligasa koji se samo skupe i izadju na crtu. Zato je Maccabi i popio 35 za cetvrtinu sa 15 promasaja u nizu. Da su se stisli, bilo bi to za njih lako, ali nisu. Sprdali su se i ispucavali, racunaju lako ce, idemo dalje.

I stvarno ste luzerski klub. Radonjic pogubljen, igra bez smisla i ritma, Blazic kao da je juce proigrao, vi pesimisti vec pljujete (a do juce je bilo ma 3:0 lagano za nas). Stvarno vas ne razumem.

kolee

pre 9 godina

Nenade brate, sta ti poredis! Pa ti ocigledno i ne znas pravila kosarke! To sto je on komentarisao se vidilo juce na terenu. Milutinov je kljucni igrac u rotaciji a nije bio u prvom mecu. Pavlovic je zadrzao Lazica ali ga nije povrijedio sto je ogromna razlika, ogromna!

mrki

pre 9 godina

Žao mi je što kao Zvezdaš moram priznati da je Vujošević genije od trenera jer sa ovakvim Partizanom pravi probleme Zvezdi na kraju će još i pobediti.

Nenad 31

pre 9 godina

Bili Majer, zvezdas sam, ali svaka ti cast care.I da se gubi 2:0 u seriji, pa sve i da protivnik u trecoj utakmici ima par koseva prednosti, ne treba se predavati, vec naprotiv, bas tada dati sve od sebe jer moze da se desi da das dva kosa, poljuljas samopouzdanje protivnika, svoje podignes i na kraju pobedis, das sebi sansu da se boris za 2:2, a kasnije mozda i za 3:2 jer preokretom nenormalno rastu adrenalin i samopouzdanje.A ako se predas, jedino sto je sigurno je poraz.

someone

pre 9 godina

u subotu partizan dobija ubedljivo,u nedelju zvezda tesno i onda partizan slavi pred zvezdinim navijacima za 3:2 u seriji...
realan zvezdas
ps:poraz partizana u podgorici je oznacio i kraj naseg nadanja evroligi,nazalost

989

pre 9 godina

Dobili smo ovaj mec jer smo vodili skoro celu utakmicu osim na pocetku prve cetvrtine. Taj omaz o sreci kod mene ne pije vodu. Ovo je potpuno zasluzena pobeda jer da je pobedila na samom kraju CZFMP to bi za mene bilo ne zasluzeno. Kada su ovakve zavrsnice u pitanju tu oni nemaju sta da traze. Za zavrsnice Dule je doktor nauka a ne kosarke. Slazem se da jos nista nije zavrseno ali u paklu domaceg Pionira ako povedemo u seriji oni su gotovi. Nemaju oni jaja da izjednace i odvedu poslednju utakmicu pred svojim navijacima. Bitno je da povedemo, sve ostalo je rutina. Partizan napokon ima TIM a ne pojedince. Oni imaju pojedince koji su paljevina ali nisu sposobni da igraju kvalitetno iz utakmice u utakmicu. Cak i u prvoj nisu bili nesto posebno, nudili su se u par navrata gde je Partizan mogao da potpuno pridje na 3 do 5 poena ali to nisu iskoristili. Ovaj put je sve doslo na svoje. Idemo crno beli...neka se znoje i muce za svoje milione.

Dule

pre 9 godina

Drugi cin, drugi ekser !!!
(--#####- Bodibond -#####--, 15. april 2015 14:39)

Da cika Dule bonu (citaj Bromazepam). I kaze ti Nada Macura da se obuces slojevito, mnogo tecnosti i lagani obroci. I bez sekiracije!

PFC FOREVER

pre 9 godina

Ja sam znao da cim Tepara onako reseta da ih dobijamo 100%... Tepara kad pogodi trojku svi se popale... Bravo za TEPARU!!!Istepao si ih!!!

dukaPPS Scotland

pre 9 godina

Ima li smo srece", kaze Milosavljevic. E, pa sreca vrlo cesto zna da okrene ledja. Vidimo se u subotu.
(gypsy since forever and ever, 15. april 2015 23:32

On je imao sreće ali ti izgleda nisi imao srpski u školi.

Kapetan Esid

pre 9 godina

Na sudjenje nemas primedbi, o Dulooo? 
Macvan koji trazi kavgu s Cirbesom ili Pavlovic koji drzi za nogu Lazica i sudija svira obostranu?
(Beobrad, 15. april 2015 23:16)

Cirbes bi morao da zna da ne sme da se kreće u bloku, a sudije bi morale da imaju hrabrosti da sviraju to, a vidim i da nešto ne brojite slobodna bacanja kao po običaju.

3meseca

pre 9 godina

milutunov je imao mnogo srece sto je ovaj put lupio bananu bas na kraju, da je lupio nesto ranije ostao bi i bez drugog oka.. nikola legendo uvek sam verovao u tebe!

hope

pre 9 godina

Prvo cestitke i BRAVO MAJSTORI!!
Samo bih dodao da moras da nadjes resenje da zaustavic nalet u seriji. Neka akcija mora da postoji da bi neko ostao na otvorenom sutu ili ulazu. I da malo opustis tu decu, mislim na Vanju i Andrica, mogu mnogo da nam koriste samo ih psihicki pripremi. Jos jednom BRAVO MAJSTORI!

sick

pre 9 godina

Velika pobeda Duleta i igraca. Hvala vam na jos jednoj sjajnoj.noci. A.poruka za Grobare, bez velike euforije, sto kaze Sale Djordjevic mir u glavi vatra u srcu

pedja

pre 9 godina

gypsy-Nepismeni covece ne pisi da se ne bi blamirao. Nego nije on rekao da su imali sreće da pobede vec da su ipak na kraju imali srece u par situacija, al svakako je zasluzena pobeda!