Utorak, 31.03.2015.

23:15

Novak od ivice provalije do pobede!

Novak Đoković bio je na korak do poraza, ali je savladao Aleksandra Dolgopolova sa 6:7 (3-7), 7:5, 6:0 u četvrtom kolu Masters turnira u Majamiju.

Izvor: SO

Novak od ivice provalije do pobede! IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

301 Komentari

Sortiraj po:

sasa

pre 9 godina

Ko je sinoć gledao meč, još jednom je mogao da se uveri, kao i ja naravno, zašto je Nole (car) br. 1 na svetu. I samo mala replika na komentar o - povredi- Dolga. Bio je dostojan protivnik, ali, kako je sam izjavio da su ga grčevi ubili, Nole je i segmentu fizičke spreme neprikosnoven! Još jednom, kapa dole Šampione!!!

max

pre 9 godina

Svaka čast Novaku,mada ima pad forme i mislio sam da će izgubiti meč ali je zaista teniska i sportska gromada,čim izgubi gem odma ga i vrati!!

najiskrenije

pre 9 godina

Novak može Bogu da zahvali što Dolgopolov nije bio kondiciono spreman,inače bi napustio teren oborene glave.On se u prvom setu i polovini drugog nije vidio i ne znam čemu ga "uči" Beker ,kad se na mreži ponaša kao teniser početnik.

Pozdrav iz Toronta

pre 9 godina

(novica, 1. april 2015 09:12)
He, he, "povreda" je dosla iz glave kad je shvatio da ce izgubiti. Istina je da je nadigrao Novaka u prvoj polovini meca, kao niko skoro. Njegov divljacki tenis na sve ili nista ga je doveo blizu toga da dobije sve, ali je na kraju ipak dobio nista (sa krompirom pride).

Damir

pre 9 godina

Dolgopolov ispustio dobiven meč. Novak je igrao vrlo loše veći dio meča,ali to je problem slabijih igrača - što nisu u stanju završit posao,a veliki igrači se gotovo uvijek "izvuku" iz ovakvih situacija.

sasa jokic

pre 9 godina

Ovakvi mecevi kidaju zivce, ali puno znace za samopouzdanje. Cesto zaboravimo da i igraci sa druge strane igrsju dobaro tenis i da kada imaju dan, mogu da ugroze svakog. Dolgopolov je juce nestvarno riternirao i pogadjao iz svih pozicija, veoma ravnim udarcima, koje je uzasno teko vracati.
Retko ko bi pored takve igre uspeo da se vrati i pobedi, tu mislim na drugi set, kada je bilo 4:1.
Treci je bila rutina, Dolgo je do tada potrosio svo gorivo, a Nole ubacio u petu.

Nolefam

pre 9 godina

Najiskrenije me povredi da vidim Srbe koji ga mrze. Pa pobogu ljudi! Okej je da ga ne volite,ne pratite i ostalo,ali toliko mrznje? Jel vam krivo sto je najbolji? Sto je uspeo? Sto jedini stalje pozitivnu sliku Srbije u svet? Sto je bolji od fudbalera? Sto zaraduje vise od svih nas? Ne kapiram. Mislim da treba malo da se opustite i uzivate u njegovom uspehu. Dozvolite da vam na trenutak bar malo svojim pobedama oboji crno-beli zivot.

Иван

pre 9 godina

Долгополов је као онај старогрчки тркач који је рекао после трке: "Па како то да ја нисам победник, нема везе што нисам стигао први, трчао сам најлепше!" Право је чудо што Украјинац нема више навијача, јер знам да има многих који су у рекреативном спорту више волели да баце и погоде неку фрљоку него леба да једу. Како год било, тешко је играти против Новака три сета на истом нивоу. Он је још као клинац, 2006. године, имао ту особину - издржљивост. Сећам се мечева против Монфиса на УСО или Пасијанса на РГ, пошто је био још недовољно јак, Ђоковић је тада чекао да се и ривал умори, ослањао се на то да ће касније пасти од противника. Ове године имамо симптоматичне падове Новакових супарника у последњем сету: Вавринка и Мари у Мелбурну, Клизан и Долгополов у Мајамију, Роџер у Индијан Велсу... Још Ферер, Нишикори и Мари. Сад почиње оно право, и добро је да Ноле ове мечеве чека набријан због оваквог проласка.

Navijac iz fotelje

pre 9 godina

U Indian Welsu sa Vajdom Novak je pocistio sve.U Majamiju sa Bekerom Novak igra ocajno. Prvi jaci protivnik ce mu biti i te kakav problem

Sasa sasa

pre 9 godina

Ekstra igrac,Klasa.Nije htio da sad ispadne,ispasce u sledecem kolu.Ti sw radi planski jer mu ovaj turnir ne znaci a opet ce napredovat na listi.Tim je tim.Bravo Nole

Swedenonline

pre 9 godina

(novica, 01. april 2015 09:12)
Da znas nesto o tenisu nebi tako pricao! Najprljaviji moguci tenis koji sam ikada video, pa klinci bez tekniker igraju taj stil!

PAJA

pre 9 godina

REZIME:

Kao sto sam i napisao tokom meca.Dolgopolov nema sta da izgubi,on igra ludi tenis,udara sivonjski pa sta pogodi pogodi.Ali ne moze izdrzati visko nivo igre ceo mec.Pitanje je samo bilo kada ce pasti njegov nivo igre i samopouzdanja.Igra na mahove ili sto bi Federer reako samo :samara" lopticu.Tako se ne moze igrati tenis.OK,lepo je to za oko,lepe poene je pravio ali nema konzistentnost.Zato i nije u tenisu uradio nesto vece.A da je talenat - jeste.

Na kraju zlurade komsije se opet raskokodakale - a na kraju sneli mucak.
Po kozna koji put vec vidjeno na ovom portalu.Nikako da se nauce iz prethodnih gresaka.
A to je:

Teniski mec se igra do kraja.Ne samo 1 set ili dva.

Pozdrav svima :)

Swedenonline

pre 9 godina

Dolgopolov, kao muva zumzara, pa je uhvati bato!
Naravno da taj stresni i nervozni let nije mogao trajati vecno. Cim je sleteo, klap! No more pain.

ivan78bg

pre 9 godina

@novica
Iz tebe vrca objektivnost:)Najbolji dokaz za tvoju objektivnost je opis Novakovog tenisa.JEl te boli sto je pobedio?:)Bolece tek:))

Iha

pre 9 godina

Naravno da su to susedi koji pljuju Novaka. Ja u svom okruzenju ama bas nikoga neznam ko ne navija za njega. Kad je rec o Srbima. Dok drugi narodi iz bivse republike glume neutralne, kao sve im jedno, a u sebi umiru dok Novak reseta protivnike a posle lecu prave komplekse na netu. Neka samo da je nama dobro...

BRAVO NOLE SRBIJA JE UZ TEBE!

novica

pre 9 godina

Šteta za Dolga!Bar deset puta u toku prva dva seta je slao svetskog No1 po burek i razradjivao mu kičmu.
Utisak je,da je posvećen tenisu kao Djokovíč i Nadal,ne bi bio Dolgopolov nego Dolgokurov:-)

Bruguera

pre 9 godina

Kakav sampion, kako su se ponadali ovi sto ne mogu da podnesu njegov uspeh, i danima nas smaraju opservacijama kako je neko bolji od njega nekad bio i ostale gluposti! i bas lepo sto je gubio 7:6 4:1, omogucivshi ovim tastatura kompleksima da zasijaju punim sjajem! a Novak nastavlja da ispisuje istoriju tenisa, SRBIN je vec dugo dominacija u ovom sportu!

novica

pre 9 godina

Sve gledamo neobjektivno i navijački zaslepljeno.Gledao sam meč sinoć i moj utisak je da u poslednje tri godine niko,kao Dolgopolov,nije nadigrao Djokovića u svim elementima teniske igre(ritern,dijagonale,paralele,skrćene lopte,pasing šot,igra na mreži,čak i čitanje servisa)
Govorim o igri Dolga do povrede.
Moram da kažem,da je šteta za tenis što zbog povrede sinoć nije pobedio..Opet je pobedio račundžijski,kalkulantski tenis Djokovića,nažalost!

fensi lik

pre 9 godina

braco, znate o cemu se ovde radi.. Novak ima velike probleme da uzvrati slajs, svako ko ima dobar slajs, a koristi ga, Novak ima potencijalni problem... (rafole, 01. april 2015 06:52)
Ne, braćo, znate o čemu se ovde radi...Novak ima finansijske probleme pa igra za kladionice .

crno nije belo

pre 9 godina

Auh, koliko sam malodusnih komentara procitao, prosto su neki ljudi truli iznutra. Ej, od "dan mi je bas lep, pa da ga Novakov poraz upotpuni", do uvredljivog obracanja normalnim navijacima uz etiketu "djokovicevci"?! Ljudi, sta je sa vama?! Zar vam je stvarno potrebno da neko posustane, padne ili propadne pa da likujete i da se nasladjujete?!

CTOJAH

pre 9 godina

Nepotrebna izjava Obradovica, kad je uporedjivao Vilandera i Dolgopolova,,je ocigledno Dolgopolova naterala da napravi problem Novaku. Svaka cast Nole !

Стеван

pre 9 godina

Комшије, нема вас јутрос да се сладите Долповим поразом,а? Идемо Ноле!!!!!!!

Super

pre 9 godina

Bogami Ferer ce da ga isprasi ovaj put. Nije se nastimovao Nole za ovaj turnir kako valja. Garant ga nece osvojiti ali nema veze sada je u glavi RG.

Andrija

pre 9 godina

Dokle bre to više balkanac,čovek je srbin a ove novokompovane nacije, koje se stide svog srpskog porekla iz meni nejasnih razloga ubacuju termin balkanac, valjda im je tako lakše da se sete svojih srpskih korena.

šetač

pre 9 godina

Novaku je publika dočekala loše i sve vreme je bila protiv njega, počeo je da igra kada su prestali, delimično prestali. Valjda su shvatili da neće se nagledati tenisa do kraja turnira. Shvatili da nema Rođe nema Rafe više. Više volim da obraćam pažnju na igru a manje na razmaženu, nezrelu publiku u USA. Samo Nole zna kako je na terenu bilo.

rafole

pre 9 godina

braco, znate o cemu se ovde radi.. Novak ima velike probleme da uzvrati slajs, svako ko ima dobar slajs, a koristi ga, Novak ima potencijalni problem...

Veljko Marinkovic

pre 9 godina

Честитам Новаку на победи,а још више на борбености и карактеру који је показао.Када је био близу пораза,није клонуо духом,већ се борио за сваки поен као да му живот зависи од истог,а не један меч! Велико поштовање заслужује за овај меч.Може сваком,па и најбољем да се догоди "лош дан",али да се не бориш,да не покушаваш-то не разумем.И да је изгубио данас,човек не би могао да му замери-у датом тренутку пружио је свој максимум! Још једном велико браво! Зато се шампиони разликују од добрих играча!

Boston

pre 9 godina

U pravu je onaj lik sto kaze da narod treba da shvati da ovde komsije pljuju Novaka. Zar mislite da ima toliko Srbi koji ga ne vole ? Mislim ima ali je retkost a i to je iskompleksiran narod koji mu zamera porez sto ne placa. Evo ja dugo pratim tenis i jos nisam cuo da ga neko omalovazava i da navija za Nadala ili Federera. Ama bas od nikog. Ima onih koji ne prate sport pa ih i ne zanima. Ali da ne vole Djokovica a vole Nadala ili Federera to jos nisam cuo uzivo od nekog. A ovde po komentarima ih ima ali to su u vecini slucajeva Bosanci i Hrvati.

Šavija Alonso

pre 9 godina

Manje pljuvanja, molim, svako ima pravo na loš dan. Dobro je što se ovo desilo protiv ovog amatera a ne u nekom finalu jer Federer ne bi propustio priliku da ovakvog Novaka ponizi. Idemo dalje.

dark

pre 9 godina

Ovo od broja 1 nikada u svom zivotu nisam video, na sta ovo lici? Kakva je ovo igra? Dobio bi ga i ja sa ovakvom igrom, smejurija od igraca...
(katenaco91, 01. april 2015 00:34)
Niti ćeš vidjeti,jer on je broj 1 svim brojevima 1.

onaj sa slabim zivcima5H

pre 9 godina

Moram da priznam kao verovatno i mnogi drugi da sam pobegao u krevet da me ne strefi slog. Ali dobro je kad se svedobro svrsi. Nole je stvarno neverovatan!

N°1e jos dugo n°1

pre 9 godina

Da mi je znati kako to uspeva svaki put da se izresetuje, pa da i ja to radim od sebe. Cesto mi je to potrebno, a, vidim, pomaze:)

PS Ako neko bude u nastavku gledao Izner - Raonic, predlazem mu da televizor obezbedi jastucima.

Liberal

pre 9 godina

Pozdrav za Mikija i susede! Ja da sam na vasem mestu stavio bih pelene u krevet nocas. Frustracije izazivaju nemirnu besiku i simptome inkontinencije! JOS JEDARED SVAKA CAST ZA NASEG SAMPIONA! I KADA GUBI I KADA POBEDJUJE NAS COVEK!

Open

pre 9 godina

Каквих све познаваоца тениса има у овој Србији, леле леле леле!!!
Долгополов игра атипичан тенис, са много мењања ритма и самих удараца, час високи спин, час слајс, час равно са свега 1000 ротација у минуту, чести дроп-шот итд. На то се Новак вечерас теже навикао и мало га је нервирала та игра Украјинца. Једноставно, не можете лако пронаћи свој ритам и врсту игре против таквог противника. Такође доста незгодан сервис има. Једноставно игра "незгодан" тенис.
Али довољно је рећи само 3 кромпира у 3 меча на једном Мастерсу. Највећи играч тренутно на свету, а надам се за пар година и у историји тениса.
А што је ментална громада од човека овај Новак. То ваљда само Србин може, који је кроз историју прошао сито и решето.

Zasto opravdanja, kad je SVET navikao koga da pozdravi na kraju meca

pre 9 godina

@ "Djokovicevci, spremite izgovore, argumente, price o teoriji zavere, itd. Brze bolje, pre nego sto Djokovic preokrene, hahahah"
(Mikii, 1. april 2015 00:20)

Znamo mi da je on najbolji, pa uopste ne razmisljamo o tome sto predlazes. Mi uzivamo u tenisu. I N°1etovom i njegovih protivnika. A ti?

MirsadK

pre 9 godina

@Bg, 1. april 2015 00:30

Eto, želja ti se ispunila i krompir je uvaljen....ali Doglopolovu..

@ ona, 1. april 2015 00:31

Propustili ste lane da gledate Rafu kad ga je Dolgopolov nafaltao u 3.kolu IW?

@Cole, 1. april 2015 00:42

Daj brate, ne mlatite više da je Nole nema motiva kad nema Rafe i Feda...Pa više mu je preko glave i jednog i drugog. 80 puta, ej čoveče, 80 puta je igrao protiv njih...

milan

pre 9 godina

Kad je Đoković ovoliko malodušan i NAMERNO neće da trči, da se trudi, i da se bori, kao da će mu pasti kruna sa glave, prosto mi svi njegovi uspesi padaju u vodu, i voleo bih da ga drugi set Dolgopolov dobije sa NULOM!
Jedno pitanje, da li ste videli FEDERERA da se ikad preda u toku meča, iako ima samo duplo nego duplo više GS titula od Novaka?
Iskreno, i sa 20GS titula neće biti bolji od RF jer nema taj mentalitet šampiona koji gine za pobedama.
I posle se čudite što Federer plače kad izgubi. Pa nije on balkanac, njemu je draže da podigne pehar nego da mu neko da milijardu dolara!
Ajmo Dolgo, uvali krompir kilavom Novaku, zaslužio je! - Bg sta ces sad ;)

Predo

pre 9 godina

Jutros napisah komentar o "spuštanju forme" i "žrtvovanju turnira" i za malo nisam bio u pravu.
Da se razumemo. Novak je u padu forme. Ne verujem da je to plan, ali se jednostavno mora desiti par puta u toku godine, a najvažnije je da se to ne desi za vreme najvećih turnira. Kada tome dodamo nekonvencionalnu igru Dolgopolova, koji je u prvoj polovini meča pogađao ono što inače ne pogađa, dobili smo što smo dobili.
E, ovaj put stvarno nije zavisilo od NOvaka. Nije dobro servirao, nije se dobro kretao, nije igrao agresivno. Bilo je dovoljno da se digne za samo 10%, a da Dolgopolov padne isto toliko ili nešto više i dobili smo što smo dobili. Novak je tri puta na ovom turniru dobio set 6:0, a da nije briljirao.
Što se nastavka tunira tiče, NOvak sa ovakvom igrom teško može dobiti Nišikorija, ali svaki meč je priča za sebe, a nismo jednom videli da Novak zablista nakon par očajnih mečeva, mada je stvarno očajno nazvati očajnim igru u mečevima, koje dobiješ, čak i ubedljivo.

Tata Mata

pre 9 godina

Covek genije. Uvek ima lufta i da se razonodi i da gubi. Ne mogu da ga gledam, a znam da ce da pobedi. Tek mu niko nista ne moze u 3 dobijana seta. Nole, univerzum je tvoj.

kzen

pre 9 godina

Kakva je to legenda...

Balkanski mentalitet bi nalagao, zahtevao od balkanca, da nakon tog prvog seta, a narocito i nakon loseg pocetka drugog seta nastupi malodusnost u kombinaciji sa besom ali Novak iako je balkanac, iako je dinarac nekom magijom nasao je nacin da ima sasvim drugi, odlucni, pobednicki mentalitet...

Puno puta je vec receno ali veliko je pitanje da li ce se na tim prostorima ikada ponovo roditi ovakav sampion.

Nebojša

pre 9 godina

Ljudi koji tvrde da je Novak najbolji svih vremena preporucujem hitan predlog kod psihijatra...
(Roger that, 01. april 2015 01:17)

A sta neko ko je broj jedan ne sme sebi da dozvoli loš meč ili loš turnir ? hoćeš da kažeš da je Fedex u svakom trenutku i na svakom turniru bio na visini zadatka kada je bio broj jedan treba li da te podsetim na 2007 Federer kao prvi nosilac i apsolutni broj jedan gubi i u indian wellsu i u majamiju u drugom kolu od Kanjasa sta na to kažeš a da ne pričamo o onoj sramotnoj igri sa RG 2008 protiv Nadala 6-1 6-3 6-0 Novaku se tako nešto neće desiti bilo ko da je sa druge strane mreže on se bori čak i kad ne ide dok Federer često gubi guste mečeve u kojima loše igra.

Prota Mateja

pre 9 godina

Jadan Mikii i drugari nisu shavtili da Novak igra ovako samo da bi njega i slicne navuko da se napale a onda ih polije hladnom vodom. Uz to izaiva samog sebe da vidi koliko moze da bude iza protivnika a da ga ipak na kraju pobedi. To mu samo jos vise podize samopouzdanje. Pogledajte pazljivo sve ove takozvane trenazne meceve gde Novak pravi toliko ocito nekarakteristicne greske da bi onda u jednom treuntku poceo da bude izuzetno precizan i pogadja sve zivo. To se kod nas inzenjera zovu simulacije kriznih situacija "u zivo" i po tome je Novak jedinstven jer drugi to rade samno na treninzima. Tako Miki bolje da se oprobas na nekom drgom polju, ovde ocigledno samo gubis pare.

Svete

pre 9 godina

(Mikii, 1. april 2015 00:55)


Aman bre isprdakvićevac, stvarno mi nije jasno sta se sa tobom dogadja ??? Rekao sam ti da moras mnogo da treniras da bi dostigao prvu violinu komsijskih hejtera, cuvenog Srbina oskara !!
Sto se tice ovog meca, Djole ga je zavrsio serijom 9-0, 36-5 u poenima, kako ti se to cini ?

Boco10

pre 9 godina

Dvije vrste sitnih dusa: 1. Oni koji se hrane tudjom nesrecom i 2. Oni koji tudje uspjehe priposuju sebi jer su obadvoe srbi. Ja sam u ove druge! Idemo nole srbine! I ja sam srbin i imam u krvi isto sto i ti, al mi ne ide nesto! Idemo Nole srbine!

Dusan

pre 9 godina

Kao veliki navijac Novaka Djokovica iskreno moram reci da je ovo bilo jako gusto. Cak i da je Nole izgubio, ne bih mu nista zamerio, i on je covek, nije masina. Nadam da ce Nole podici formu u zavrsnici turnira ali ne bi me iznenadilo da izgubi od Ferera ili eventualno Nisikorija. Od srca mu zelim da me demantuje a ako i ispadne, nista strasno, svakako je najbolji. Ovim putem bih, s' tim u vezi, molio ljude ovde da ne pljuju najveceg sportistu kojeg smo ikada imali ukoliko i dodje do poraza. Ne budite mali, nemojte pruzati podrsku samo u pobedama. Pozdrav.

sasa jokic

pre 9 godina

Pravi sampioni pobedjuju i kada je protivnik na 101%, i kada mu sve ide od ruke. Mednjutim, retko ko moze drzati takav ritam citava dva seta....a Nole to zna i strpljivo ceka!

Dejan

pre 9 godina

Nole očigledno ima problem sa motivacijom dok su mu protivnici izuzetno motivisani (bar jedan set da uzmu svetskom No1), a mi smo neverovatno razmaženi njegovim uspesima.

Turnirom u Majamiju se završava polugodišnji deo sezone u kome je Nole neprikosnoven zadnjih nekoliko godina (Beijing, Šangaj, Pariz, završni, AO, Dubai, IW, Majami). Ako čovek nađe svoju bolju igru i motivaciju, možda osvoji i 6. titulu, što bi sa polufinalom u Šangaju i finalom u Dubaiju bio fenomenalan rezultat.

Ili aj da ja to otkucam, da bude vidljivije, jasnije i očitije (kako smo postali razmaženi i jedva čekamo da odigra neki meč loše ili izgubi pa da ga kolektivno ispljujemo):

IW 2015 - pobednik

Dubai 2015 - finale

AO 2015 - pobednik

(Dohu 2015 neću ni da računam, čovek je odigrao za zagrejavanje pred AO)

Završni turnir 2014 - pobednik

Pariz 2014 - pobednik

Šangaj 2014 - polufinale

Beijing 2014 - pobednik.

Ili još unazad:

US 2014 - polufinale (ovo i još četiri izgubljena finala su, bar za mene, mnogo veći Noletov problem od neosvojenog RG)

Montreal i Sinsinati, e jedino je to loše odigrao

Vimbldon 2014 - pobednik

RG 2014 - finale

Rim 2014 - pobednik

Madrid nije igrao

Monte Karlo 2014 - polufinale.

Eto to su rezultati u zadnjih godinu dana. Znači, njegov nivo je takav da je sve ispod polufinala neuspeh. I tako iz turnira u turnir...

bot_hunter

pre 9 godina

I krompirić na kraju. Dolgo odigrao vanzemaljski, ali nije dovoljno, rođaci, nije dovoljno! Sad polažite nade u Ferera, možda vam on ulepša dan, mada sumnjam...

@Mikii

Nadalovi dželati pali, da sam na njegovom mestu, zahvalio bih se Novaku. Doduše, možda ćeka da ovaj počisti i Ferera, i on mu je skoro skinuo skalp. ;)

Milan

pre 9 godina

Pre zore ne svice. Mi Srbi i u tome vidimo zaveru......Citam pojedine komentare i ponovo ono svetsko a nase: zloba zavist i pakost. Covek je skoro sve napravio sam sa svojom porodicom. Prvi na svetu u necemu. U cemu smo mi,braco Srbi?

ivan

pre 9 godina

Koliko puta je Nole davao laznu nadu ovim propalim zivotima i oni se ne krste i dalje pisu svasta dok se ne zavrsi i ZAPAMTITE kraj je onda kad Novak kaze!

novica

pre 9 godina

Sve je ovo običan cirkus i nema veze sa sportom!Dolgo ga je drao skoro dva seta,a onda potpuno stao.Mislim da je to u vrhunskom sportu nemoguće.Radi se samo o velikoj lovi i nije interes organizatora da ispadne Novak.
Valjda je to svima sada jasno.

nije tebi lako

pre 9 godina

nisam odavno gledala ovo momka.svaka mu cast kako hrabro igra na ovom mecu. svaka cast momak,od srca ti zelim osvajanje turnira. o broju jedan nemam komentar. ehh... kada se samo setim rafe i rodzera i njihovih partija u osminama finala turnira kada su bili broj 1...
(ona, 1. april 2015 00:31)

Posle ispadanja Nadala i Federerovog odsustva ti rece nema se sta vise gledati na ovom turniru. Pa sta gledas onda , jos ovako kasno u noc? I komentarises medju prvima.

dzordz

pre 9 godina

Zbog bombasticnog naslova, rekoh da odgledam mec... u medjuvremenu se setio prethodnog meca i pomislio da Dolgopolov vredi za "Top ten", ma kakvi dobar je za prvih 3-4 u svetu tenisa (bar ima potencijala).
Uzbudljiv mec pomislio, nesto se kuva. Do usiju mi je doprela zamerka, sto se kur.. Djokovic, sta radi... hm. Dve opomene, gubitak poena...
U trenutku sam pomislio malodusan je!!! Za par minuta sam osetio potrebu da se izvinim, ej Djokovic malodusan koji se borio kada su gledaoci vec odlazili sa terena i pomislili slicno sto i ja, i na kraju jos pobedjivao. Ne!! Ne moze biti da je malodusan!!
Gubi prvi set!
Gubi servis!
I onda: "Kako se kalio celik?!" pomislih... neznam sta bi ovo, neka prica, bajka??
Odoh da odgledam do kraja drugi set... I Engleski komentatori digli ruke ali ajd...

Veljoni

pre 9 godina

Golema je tuga hejterska :D necete moci da zaspite veceras od mrznje i razocarenja sto je Nole po hiljaditi put dokazao da je covek stena!

NOLKICA

pre 9 godina

Zato i jeste prvi na svetu, mislis gotov je , kakav kralj, sladje mi je ovo nego da ga je pobedio sa 6:0 6:0, zato i jesi najbolji , Nole majstore!

novakofil

pre 9 godina

Ja Boze gruvadzije...udri pa sta bude...ovako moze i Zmaj od Sipova sa Novakom, ali mozda 5 minuta...ovaj izdrza skoro dva seta...dobar je...

Dobro

pre 9 godina

Ponadali se dusmani... Susjedi i domaci izdajnici... I ovi sto prate tenis od 2011.
Niko nije masina, pa ni Nole.
Idemo, tigre, jos malo pa gotovo.

Iz zemlje lala, uvek Vas,

Dolgo

pre 9 godina

Ajmo Dolgo, uvali krompir kilavom Novaku, zaslužio je!
(Bg, 1. april 2015 00:30)

Nisam te bas najbolje shvatio, je l' trebalo da uvalim krompir ili da ga primim.... ako bi da mi ponovis jos jednom....

Šimke

pre 9 godina

Miševi? Šta sada? Teorija zavere, kalkulacije? Nemoć najboljeg na planeti? Ajmo u rupe do sledeće ovakve prilike u kojoj bi mogli da se sitite.

Beobrad

pre 9 godina

Zamor materijala!
Ako i prodje Ferera, kako ce nadalje nisam siguran, premoren je, vidi se!
Ipak, Novak je fenomen, sve je otvoreno do kraja!

Matić Spyder

pre 9 godina

Koji motiv on da nađe, gde. Broj jedan. On kada gubi postaje zver. Delji ih Srbine moj neka puknu ljubim te ko brata svog, i kada gubiš ja te isto volim sokole naš!

brat pantela

pre 9 godina

grcevi
Umesto da resi drugi set sa 6:1, na 0:3, ne koristi 2 brejk lopte
To je bio kljucan trenutak
6 brejk i 3 set lopte nije iskoristio Dolgopolov

U ovom mecu ste mogli svi da vidite zasto Novak nece osvojiti sva 4 GS, Rolan Garos i Sinsinati...previse je on srece iskoristio na ne bitne meceve...sve ce to da se obrne i da se vrati...tako to ide u tenisu

Ljubisa

pre 9 godina

Jednostavno, Novak Djokovic !

Izgubiti set i biti na poen od zaostatka od dva brejka u drugom setu i totalno preokrenuti ma neverovatno. Na kraju 6:0, nesto mi je ovo poznato, vec vidjeno i patentirano od neponovljivog sampiona.
Kako ih je samo Novak nadmudrio, svi su u finalnim setovima izgledali kao "izduvani" baloni, prisetimo se nekih:
Finale US Opena 2011, Rafael Nadal
Polufinale AO 2015, Wawrinka
Finale AO 2015
Veceras/jutros Miami 2015
...

Mare,NS

pre 9 godina

Nikako ne bih voleo da sam Novakov auto-mehanicar.
Non-stop iz druge ubacuje u petu i stisne gas do daske.
Koji bi to normalan menjac izdrzao.
Nije jadni Dolgopolov prvi,koji je na svojoj kozi osetio,kako to izgleda.
Iako jos nije zavrsen mec,mogu dati ocenu,da su za Novakovo nonsalantno ponasanje krivi RF i RN.
Prvi sto nije dosao,a drugi sto je ispao u ranoj fazi.
Bez njih,nekako mu se ne igra.
Idemo,mada moram priznati da sam se vise uplasio nego on.
Pogotovo na 1:4 u drugom setu.
Sta reci?
To je Novak,ali i Dolgopolov je to.
Tacnije receno,ocekivan treci set.
Uh,Novace,ako ikako mozes,postedi nas ovakvih meceva,makar u ove kasne sate.
Imaj malo razumevanja!!!

Gajetano

pre 9 godina

Tipican djokovicevski mec kada mu nista ne ide. Tada Novak mec pretvara u fizicki izazov: trudi se da poeni traju sto duze, top spinovima do iznemoglosti tuce protivnika po bekhendu, davi ga ko zmija zabu... Fizicki zamor dovodi do mentalnog, mentalni zamor do fizickih problema. Vicious Circle! I evo, od prakticno izgubljenog meca Novak je podelio jos jednu perecu. Bilo je tesko za gledanje, priznajem, ali isplatilo se. Mogu tek da zamislim razocarenje Novakovih hejtera. Neprocenjivo!

Pozdrav,

o da

pre 9 godina

Rekoh ja vec....kao na AO. Mucenje, a sad se smesi i djevrek kao i Vavrinki, kao i Mareju.....i tako u krug. Neki ce da se pojedu, psi laju a karavani prolaze......Napred Nole legendo nasa! :-D:-D:-D:-D:-D

L Paso

pre 9 godina

Pa ovaj Dolgopolov kao lučki radnik stil igre očajan nije on taj kalibar bez frke oa sta bude a nece pobediti ,ali ljudi pa šta mislite da je Nole masina da igra uvek na vrhunskom nivou pa nije a za ovo sto je uradio do sad cela Srbija treba da mu se klanja jer znate sto ne zato sto je superioran i broj 1 na svetu nego zato sto ugra za Srbiju a ista mu ništa nije dala evo opet NIŠTA !!!

Ivan

pre 9 godina

Šta je s ovim ljudima kao što je današnji Noletov izazivač? Krenu kao ludi. Nekako uspeva sat vremena a onda Mašina samelje. Rezultat je poraz i povreda.

Boban

pre 9 godina

Novak je neverovatan, sa lošom igrom, nije mu bio dan, potpuno je razbio Dolgopolova 6-0 treći set. Alal vera Novače majstore tenisa!

Milos

pre 9 godina

Kao cuvena recenica iz filma "5.element" - "Few cells are still alive, which is more than I need" (Par celija je jos zivo, sto je vise nego sto mi treba). Toliko ih je imao i Novak, i opet je dobio :-).

Svako pametan moze izvuci pouke iz njegovog izuzetnog karaktera.

komšija

pre 9 godina

Na kraju meča odnos vinera 19:7 (ne računajući servis) u korist Dolgopolova. Nole mora drastično da popravi igru ako misli da uzme titulu.

gg

pre 9 godina

Dolgopolov - covek divokoza! Nije podrugljivo, nije negativno receno, jednostavno me njegove akrobacije podsecaju na vratolomije divokoze.
No medjutim, ipak je on covek pa je Novak uspeo lepo da ga "pripitomi" i ostvari pobedu. Kao i ranijim mecevima. Bravo Nole! Bravo!!

jovix

pre 9 godina

dolgopolov se poigrava s đokovićem, komšije na aparatima
(hrvoje, 01. april 2015 00:12)

Treći set, 5-0 za Djokovica, ko je sad na aparatima HRVOJE? Pozdrav od komšija

Pele

pre 9 godina

"A publika u transu svi navijaju za Dolgopolova! Kakvo nepostovanje cetvorostrukog sampiona i prvog tenisera Sveta..."
(Ratko, 1. april 2015 00:32)

Koji si ti mec gledao!? Publika, koja se ocigledno razume u tenis, je bas bila objektivna: aplaudirala je dobrim potezima igraca. Problem je sto je u prvom delu meca Dolgopolov imao vise dobrih poteza, pa je dobio i vise aplauza. Nije ono Jelen Superliga.

Raja

pre 9 godina

Novak izgubio prvi set, u drugom gubi 3:0, svi prozivaju Noleta komentarima, Novak preokrenuo, uzeo set, dobio mec, svi hvale Novaka..
Mnogo smo cudan narod, ne valja nas navikavati na pobede.

u prolazu

pre 9 godina

Milan Djordjević neka se vrati u sobu. Ponavljam: Milan Djordjević neka se vrati u sobu. Čekaju te Napoleon i inspektor Drajfus da slažete domine po boji.

Nebojša

pre 9 godina

Mislim da je Novak mislima okrenut već na šljaku i RG verovatno je to razlog tolike nervoze večeras a i u prva dva meča što se mene tiče njegovi pratioci Federer i Nadal su ispali ili u slučaju Federera nisu ni igrali sa te strane i da je izgubio večeras nebi bilo toliko strašno čak sam u jednom trenutku i pomislio da je možda bolje da izgubi i što pre započne pripremu za sljaku sada je vreme da pritisne Nadala punom snagom sad kada je ovaj u nokdaunu.

el nino

pre 9 godina

Cisto da se zna ko je broj 1. Pa ljudi nemoze Novak sve meceve bez greske odigrati.Mora malo padova biti,i bice ih uvek.Al sad je vec 3:0 u trecem setu i Novak privodi mirno mec kraju.Hvala prijatno.P.S. Nemojte da ga pljujete znate sta je sve ucinio za nasu drzavu :)

Mare

pre 9 godina

Sve sami poznavaoci dole koji nikad nisu drzali reket u rukama. Kakav je ovo povratak, kakva je ovo injekcija samopouzdanja. Osvaja lagano.

Samo vas gledam

pre 9 godina

To se zove - ubacio u visu brzinu..
Sta li je cekao tolko :)
Setio se da ljudi treba da spavaju pa ubrzo malo :D
Za naseg Jumnka jedan :* sigurno se ponado mukica :)
Laku noc dusebriznicima i ljubiteljima tenisa :)

City Girl

pre 9 godina

Treći set trenutno 5:0. Ukrajinac se ispucao prvih set i po i sada je kao izduvani balon. Nole ce opet pobediti zahvaljujući mentalnoj i fizickoj znazi. Bravo Nole sto si odolevao u drugom setu!

manuginobili

pre 9 godina

Za ove sto komentarisu u toku meca i raduju se Novakovom "porazu"-pa koliko vam treba da naucite lekciju??! :)...samo glup covjek ne uci iz svojih gresaka a vi stalno ponavljate jednu te istu gresku,pa dokle vise??...a za teniske pocetnike-ovaj mec je primjer zasto je Nole broj jedan a Dolgopolov sesdeset i neki,najveca razlika je u tome koliko vremena mogu drzati visok nivo igre,Dolgopolov je mogao jedan i po set ali to nije dovoljno za pobjedu,a Nole se tek sad pred kraj zagrijao i podigao nivo igre :)

Sale

pre 9 godina

Ono kad Nole pobedi iz inata! Svi su sem njega već videli poraz u ovom meču. Kakva mentalna snaga! Sad sam prilično siguran da će osvojiti ovaj turnir. Ovaj meč predstavlja prekretnicu. Napred majstore do nove titule!!!

atpworldtour

pre 9 godina

Pa normalno da su Dolgopolova stigli grčevi kad je odigrao tenis karijere u skoro dva cela seta. Uostalom kao i svaki put kad igra sa Novakom, dobije isnpiraciju i igra svoj najbolji tenis. Ali, ne možeš biti šampion sa jednom epskom pobedom tokom cele godine.
Ova pobeda Novaka govori najbolje kakav je on profesionalac. Gebhardt Fil Gric ga je fizički do savršenstva doveo, kao i Miljan.
On ove sezone opet ima najviše mečeva iz top 20 tenisera.
Prvo sovojio AO. Pa onda igrao Finale u Dubaiu. Pa onda dobio dva meča u DK, pa opet osvojio Indijan Vels, pa sad igra Majami i blizu je finala.
A i dalje se mnogi smeju gluten dijeti i Novakovom vojničkom režimu ihrane i uopšte života.
Imamo Nadala kao primer. Čuj nervoza? A da nije možda malo van forme bik sa Majorke?
Kako god, psiha Novaka je tu i tamo, ali kondicija je neverovatna.
Ako ovim tempom celu sezonu odigra on je stvarno superman!

Liberal

pre 9 godina

Komentari jasna slika prosecnog SRBINA! Napljuvaste naseg Sampiona, prosto nevidjeno. Ali evo vam ga na malodusnici! Uspesan i jak covek uvek nadje nacin! Zato ce te vi zajedno sa ovim Mikijem biti male slinave duse! IDEMO NOLE SAMPIONE NAS!!!!!

duduk

pre 9 godina

Ništa ne brinite, Novaku su javili na 5;5 u drugom setu da je Stefan prestao da plače, da ga pupa više ne boli i da će ostati još u Majamiju.

smb

pre 9 godina

Koja ložana ovaj Dolgopolov ! Novak je čekao da se ispuca, ali je , na žalost, ovo puta Dolgo bio malo žilaviji nego obično.

Ne znam zašto je Dolopolovu nadimak pas? Meni više na liči na buvu. I to onu čuvenu buvu iz crtanog ( Food around the corner for meeeeeee.... )
https://www.youtube.com/watch?v=dGwA7zmbryY

Protected

pre 9 godina

Kakvi smo mi bedni narod!Jednog hrabrog i borbenog momka koji je dobio toliko velikih meceva vi imate hrabrosti da omalovazavate i da pricate o kalkulacijama!Sram da vas bude!Razumem da Novak ume da se igra sa zivcima i da je normalno da nekad ne bude dan kada mu se (ne)igra tenis, ali to ne treba da vas natera da mu okrenete ledja kada gubi gemove.Igra protiv Ukrajinca a i publike.Mnogo puta je pokazao kakav mentalitet ima pa ve pokazati i sada,varem se nadam jer se vratio u igru!Ovi ostali kriticari aaaaj u krevet! IDEMO NOLEEEE...!

idemo dalje

pre 9 godina

Nista sto nismo videli ranije, teniskom kralju se moze, moze i da gubi 5-0 u drugom ako on zeli da preokrene to ce i uraditi makar preko puta bili Svajcarac i Spanac zajedno

Filozof

pre 9 godina

Nole malo trolovao Dolgopolova večeras, a najviše ljubomorne male mrtve duše, pakosnike, "dobronamerne" susjede i ostalu ekipu zloduha. Ovo im je donelo bar 3 nove sede u kosi i dalji napredak čira na želucu.

nole dominator

pre 9 godina

@Bg
Vec pocele pripreme terena ovdasnjih federerovaca za dan kada No1e prestigne Feda i po broju GS-mova u izgovorima tipa ovakvih nebuloza "ni tad nece biti veci jer ne place kad osvoji titulu?!?" hahahaha, nije mi dobro, haahaha, hvala ti...:)) Inace Nole lupio takvu mosu @doktoru, @ona,@Bg itd, itd, da im nije dobro, hahaha...To nas Nole ih pustio da napisu "Ma gubi on ovo...", pa da im kaze APRILILILI!!!

Svete

pre 9 godina

Djokovic definitivno nikada nece prestati da me iznova i iznova odusevljava, kakav je to lik, kakva je to faca, katastofalan mec, bez ritma, bez snage, bez prodornosti u udarcima, bez karakteristicnog riterna, bez servisa ali najvaznije od svega sve vreme bez panike...Kada je polomio reket znao sam da mu je stalo da ovaj mec dobije i da ce se boriti i da su velike sanse da dobije, Djo1e zelim ti sto vise polomljenih reketa !
Sto se tice Dolgopolova, NIMALO mi ga nije zao, nekada ti bude krivo kada autsajder izgubi od favorita gotovo dobijen mec, bori se, igra odlicno i na kraju kvalitet prevlada i on izgubi ALI OVAJ DANAS vodi 1-0, 3-0 ima sve, igru, udarce, ritam, servis ga sluzi, protivnik u nokdaunu i on na brejk loptu gurka one bekende i ceka da mu Djokovic pokloni poen, umesto da on napadne one mlitave lopte svom snagom i da odrizikuje, ako promasi nema veze zna da je pokusao, ako pogodi to je prakticno kraj, ne on ceka da mu Djo1e pokloni poen, pa ne bi Djokovic bio 141. nedelju na 1. mestu, 212.nedelju zaredom medju 2., i 405. nedelju uzastopno medju 4. da u takvim trenutcima poklanja poene...

Jedino mi je u celoj ovoj prici zao Davida Ferera, posto imam neki osecaj da ce on platiti ceh ovog danasnjeg lose odigranog Djokovicevog meca !!!

Sto se tice 3 poena koje je uzeo u poslednjem setu, ne treba da ocajava, Nadal je pre 3 i po godine u finalu Tokija uzeo 4 poena protiv Mareja u 3. setu, tako da su se takve stvari desavale i mnogo boljim igracima od njega!

srbija

pre 9 godina

Da ponovim legendarni komentar od 4000 pluseva na ovom sajtu pa idem da spavam: "Od 7 milijardi ljudi na planeti, Srbina nema ko da pobedi" Nole ti si tata ovog sporta samo nastavi da nabijas komplekse bedama, a nama koji te volimo nastavi da donosis srecu i radost.

NOLE RS JE UZ TEBE

pre 9 godina

UH,na 3-0 za dolgopolova i brjek lopta za 4-0 tad sam pomislio ako se novak sad izvuce iz ovog moze okrenuti sigurno uz bolju igru jer do tad je igrao ispod prosjeka.jest da je ukrajinac igrao dosta dobro ali novak nije licio na sebe.sreca poceo je igrati dosta bolje,nakon sto je uzeo drugi set i da ovaj nije imao zdravstvenih problema svejedno bi ga dobio.

Ljubisa

pre 9 godina

Misevi, miiiiiirno ! U svoje rupeeeee, napreeeeed marsssss !!!

Ovo samo Srbin na celome svetu moze. Jednostavno Novak Djokovic !
Izgubiti set i biti na poen od zaostatka od dva brejka u drugom setu i totalno preokrenuti ma neverovatno. Na kraju 6:0, nesto mi je ovo poznato, vec vidjeno i patentirano od neponovljivog sampiona.
Kako ih je samo Novak nadmudrio, svi su u finalnim setovima izgledali kao "izduvani" baloni, prisetimo se nekih:
Finale US Opena 2011, Rafael Nadal
Polufinale AO 2015, Wawrinka
Finale AO 2015
...

dolgonosov

pre 9 godina

Jedva čekam da pročitam Novakovo objašnjenje: baš toliko da igra slabo, a došao da osvoji turnir? Drugi put bar nemoj da najavljuje optimističke namere! Bojim se da ga to ne izmaleriše.

zanussi

pre 9 godina

Ne znam sta mislite..ali mislim da Marijan Vajda bolje utice na Novaka nego Boris Beker.
Nekako je Beker pasivan,i ne zalaze se bas toliko kao Vajda..samo je tu,sedi i to je to.
Ne daje Novaku tu energiju...
(Bozidar, 1. april 2015 00:42)


da.. dok Vajda ide stalno gore-dole po stepenicama

dejan

pre 9 godina

Komsije srecan vam 1. april. Malo ste se ponadali? :)))

Nole jeste najbolji u ovom trenutku, ali i on je covek od krvi i mesa i moze da se umori, ali i da ima slabiji dan. Pravi sampion se poznaje i po karakteru i sposobnosti da preokrene izgubljen mec u svoju korist.
Samo neka Nole natempira formu za Pariz i neka bude svez za taj najvazniji turnir u sezoni. Nema veze ako ne osvoji bas svaki turnir, to je i onako nemoguce.

ZORICA - CANADA

pre 9 godina

LUDAK !!!!!! LUDAK !!!!!! LUDAK. !!!!!!

Al' u najpozitivnijem smislu........

Izadje na teren bas ono preko volje ( videlp se to i po licu i A i po ponasanju......slomljen reket ...... ) PUSTI protivnika da povede u setovima sa 1:0 i u drugom setu sa 3:0 .....I onda dolazi otreznjenje......Budi se kao iz nekog dubokog sna ....

OSTALO JE ISTORIJA !!!!!!


PS : Nisam ni citala prvih 70-ak kom. Mogu misliti kako su ostrovni ....A Nole I'm kao FENIX po ko zna koji put zapusi usta.........SRECNO TI NOLE DO PODIZANJA TROFEJA !!!!!!

Slavko-RS

pre 9 godina

Komentarise se uvjek na kraju:) Covjek jednostavno igra koliko mu treba,ne moze svaki mec da bude perfektan.Nole samo tako,vole te svi Srbi svijeta.

Marko

pre 9 godina

Bas lepo navijate za Djokovica, tako se to radi, cim krene da gubi odma paljba. Sramota me sto zivim medju takvim ljudima! Miki spremio se tvoj cika Federer i Nadal.

jablan

pre 9 godina

Evo javljaju mi iz Majamija, da je Novak otvorijo prodavnicu Kopaonickog kropira.Sad je sledeci Ferer usao u prodavnicu i narucio kropir.jablan

Milan

pre 9 godina

Znaci ovoliko los taj brejk da Nole odigra, dugo nisam gledao. Pasivan, mnogo grijesi,ne pogadja servis, i naravno da ce izgubiti set. Nole se toliko puta vracao iz ponora tokom karijere, ali moram priznati da mi se cini da u Noletu proradi ono balkansko, kad kola kreno nizbrdo i pokusa da ih vrati a ne uspije, onda ih i on sam pogura nizbrdo, medjutim Nole na kraju uglavnom izadje kao pobjednik, ali to odmaganje samom sebi mu ne treba. Ajde majstore, mozes ti to!

ona

pre 9 godina

nisam odavno gledala ovo momka.svaka mu cast kako hrabro igra na ovom mecu. svaka cast momak,od srca ti zelim osvajanje turnira. o broju jedan nemam komentar. ehh... kada se samo setim rafe i rodzera i njihovih partija u osminama finala turnira kada su bili broj 1...

veliki strumf

pre 9 godina

Novakovi izlasci na mrezu i voleji su (opet) na nivou slabijeg rekreativca. Neverovatno kako to smesno i pacerski izgleda. Ova igra mu ne lici ni na sta. No Vajda - no vajda!

NIK

pre 9 godina

Iako svom snagom navijam i uvek cu navijati za Novaka, ovde je jasno da Novak pravi kalkulacije. To se videlo od njegovog prvog meca u Majamiju. E zbog toga je on kao procitana knjiga, i zbog toga njega nikada nece podrzavati kao Federera i Nadala!

NIK

pre 9 godina

Samo slep covek ne vidi da je Nole sutra ujutru u Monte Karlu. Od prvog kola se videlo, samo nije hteo da bas ispada od teskih pacera. Za ovakvo ponasanje bi trebalo da sledi debela kazna od Atp-a

C1

pre 9 godina

Kakvi smo ljudi ovo pisem na 4 :4 u drugom setu... Slabo ljudi odistaju kod prve nevolje psihicki jaki nikad dok god ima sanse!! Idemooo Nole a vi sitne duse i nemate lebe da jedete zato sto ste slabi psihicki gubitnici

peja

pre 9 godina

Trenutni rezultat je 7 6 3 0 za Dolgopolova ,sad gledajte sta je prvi igrac na svetu lagano ga okrece i uzima mec u nedelju i titulu i prelazimo u Monte Carlo...

IT BLOGGER

pre 9 godina

Pa ovaj lik iz UKR nije normalan. Partija zivota za njega. Kao da je upio Noletovu igru, jednostavno kao zid je za sada. Ako NOLE preskoci ovaj stepenik ufff...bice super. AJMO NOLLLE !!!

kosmajac

pre 9 godina

zasto najbolji ikada od 10 prvih servi ubaci 2 vec mesecima i posle 10-tak razmena jedva dise. gubi ovo novak 2-0. ovo je bruka broja 1. ovo je dokaz da nikad gora konkurencija nije bila.

Cole

pre 9 godina

Ma iako izgubi, ništa strašno,
osvojio je IV, vidi se da je
bezvoljnost u pitanju, ali ajde,
videćemo, verujem u Noletovu pobedu.

P.S.
Simptomatično je to da kada nema
Rafe i Federera kao da se i njemu
ne igra, prosto, kao da nema motiva.

D.

pre 9 godina

Ovaj Dolgopolov je lud covek, koja histerija od tenisa!!! Ocigledno je da ide na zivce stamenom nam Noletu??? Valjda ce se dobro zavrsiti po Noleta... ali bice tesko... 7-6, 4-2 za sada...

igor

pre 9 godina

Ceo Majami Novak igra OCAJNO. Vidi se da je ovo dosao da otalja, pre svega zbog odbrane titule, nemotivisan i istrosen posle Indian Velsa i AO. Ovo verovatno gubi i mozda je bolje da se ova agonija u Majamiju zavrsi, izgubice nesto poena, i vreme je da se sprema za sljaku. Ovo ovde je ocigledno gubljenje vremena i mucenje.

kkp

pre 9 godina

Mi Srbi smo jadan narod, lomentari tipa kalkulise nole ili da je nole digao ruke blagoreceno smesne. Kao prvo jos nije kraj meca , a drugo dal vi mislite da je on masina? Pa svakome se desi da ima los dan, da lose igra ili cak da drugom teniseru bude dan, dajte ljudi nemojte da ste smesni.

ostoja

pre 9 godina

Ubi ga ovaj Dolgopolov ko tudjeg...
Volim Noleta, ali ne sme sebi da dozvoli da ga bilo ko magarči po terenu i pravi smešnim...a ovaj upravo to radi.

katenaco91

pre 9 godina

Ovo od broja 1 nikada u svom zivotu nisam video, na sta ovo lici? Kakva je ovo igra? Dobio bi ga i ja sa ovakvom igrom, smejurija od igraca...

Bozidar

pre 9 godina

Ne znam sta mislite..ali mislim da Marijan Vajda bolje utice na Novaka nego Boris Beker.
Nekako je Beker pasivan,i ne zalaze se bas toliko kao Vajda..samo je tu,sedi i to je to.
Ne daje Novaku tu energiju...

v

pre 9 godina

Tenis ocaj, ali zanimljiva desavanja na terenu. Nikad nisam videla da je Novak kaznjen poenom. Znala sam da ce da ga brejkne odmah. A ova ptica zloslutnica sa RTS-a, ja ne znam ko je njemu dao posao. Ode prvi set.

Ratko

pre 9 godina

A publika u transu svi navijaju za Dolgopolova! Kakvo nepostovanje cetvorostrukog sampiona i prvog tenisera Sveta. Pustite one price kao hoce da mec traje sto duze. Na 1:0 u setovima i 3:0 za Ukrajinca ceo stadion aplaudira kad Novak pogresili ili Dolgopolov zabije poen. Sta im to znaci da ostanu bez prvog reketa u ranoj fazi turnira meni nije jasno. Bas bih voleo da Novak ispadne a da ovaj Ukrajinac igra finale sa nekim slicnim. I nikada se vise ne bih vracao na ovaj pogani turnir i igrao pred odvratnom publikom.

Stefan_MKD

pre 9 godina

Tacno je da Dolgopolov igra hrabrije, ofanzivnije, Novak deluje umorno ali to nije jedini razlog. Lik je jednostavno izasao da igra jako pa sta bude, svaka cast. Ipak, jedan od najruznijih stilova igre ima, malo je reci smesan.

Da se zna

pre 9 godina

Dajte ljudi, kakvo pljuvanje ako i izgubi ništa strašno, on je taj koji nam svake sedmice donosi radost, toliko puta u godini, a mi ga pljuemo zbog jednog poraza. Jedini koji su zaslužili pljuvanje su fudbaleri, a Nole je car. Pišem ovo na 1-1 u setovima.

Bg

pre 9 godina

Kad je Đoković ovoliko malodušan i NAMERNO neće da trči, da se trudi, i da se bori, kao da će mu pasti kruna sa glave, prosto mi svi njegovi uspesi padaju u vodu, i voleo bih da ga drugi set Dolgopolov dobije sa NULOM!
Jedno pitanje, da li ste videli FEDERERA da se ikad preda u toku meča, iako ima samo duplo nego duplo više GS titula od Novaka?
Iskreno, i sa 20GS titula neće biti bolji od RF jer nema taj mentalitet šampiona koji gine za pobedama.
I posle se čudite što Federer plače kad izgubi. Pa nije on balkanac, njemu je draže da podigne pehar nego da mu neko da milijardu dolara!
Ajmo Dolgo, uvali krompir kilavom Novaku, zaslužio je!

Mikii

pre 9 godina

Nadam se da su Djokovicevci ispucali sve fore o teoriji zavere jer sad pocinje preokret, pa hocu da se smejem malo komentarima tipa: Bravo Nole, ovaj covek je neunistiv, jedino on zna da se vrati iz mrtvih, najbolji svih vremena, itd. itd. 3,2,1, sad!

Vladimirko

pre 9 godina

Sta de desava noletu , trebao je da proseta do susreta sa fererom a on se propisno izmori svaki mec , umesto da ga slaba forma nadala motivise da sto bolje igra i da udje u strasnu formu on se muci a i nas muci

nenad rs

pre 9 godina

Новака је тешко побиједити и кад не игра на високом нивоу али оволика завист народе мој не води нигдје.Какви смо то постали?

Lako je meni iz fotelje

pre 9 godina

Povremeno se tokom meca cuju nekakvi zvizduci ( ne bas masovni) kao da su primetili da se No1e nedovoljno trudi. I zaista ovo ne lici ni na njegovo znanje, niti borbenost. Ako izgubi bojim se da je ovo pustio niz vodu, sto moze biti i jako dobro - treba se odmoriti malo pred sezonu sljake.

PAJA

pre 9 godina

Ludi rus igra divljacki dobar tenis,samara loptu pa sta udje udje.Novak treba samo strpljivo igrati.Rus ne moze izdrzati visok nivo tenisa celi mec.Zatrcao se ali pitanje je kada ce se izduvati.

v

pre 9 godina

Novak igra ocajno. Ali on nije dzabe prvi igrac sveta. Da, da......kazu da takvi dobijaju i kada su ocajni. Evo Novak ce sada to i da potvrdi....live.

Cole

pre 9 godina

Nadam se dobrom tenisu i Novakovoj pobedi, valjda ne biti oscilacija kao u prethodna dva meca, napred NOLE!
(Kibo, 31. mart 2015 23:19)

Svim srcem navijam za Novaka,
i ovom prilikom ne bih da ga veličam,
ali moja malenkost misli da nisu
u pitanju oscilacije, kad vidi
da dobija meč, proba neke stvari
koje je nemoguće raditi na treningu.
Prosto, nije isto trening gde igraš
sa sparing partnerom, gde se trudiš,
pa ne vise od 60%...

Petar

pre 9 godina

''Novak igra, Ferer ga čeka''
Ne, Novak ne igra, nervira se i inati se samom sebi.
Sa toliko oscilacija nisam ni očekivao da će imati lak meč protiv napaljenka Dolgopolova. Samo, i samo ako se presabere i smiri, Novak ima šanse.
U suprotnom gubi meč.
Inače ceo Majami igra toplo hladno. Sa nulom uzima 1 set, a posle zaspi na terenu. Kako nailaze bolji i jači protivnici to neće moći da prolazi više. Ili će ceo meč da bude fokusiran i borben, ili će da pakuje kofere.
U sv. slučaju ja i ne očekujem da osvoji Majami, mnogo je bitniji nastavak sezone na šljaci, što vodi ka RG, Novakovom najvećem cilju.

v

pre 9 godina

Novak se sprda s oprostenjem.....izasao i ceka da Dolgopolov istera u aut. Tek kad je bilo 0:40 na njegov servis, on je odigrao dva poena fenomenalno, a treci nesrecno izgubio. To znaci da se opasno dosadjuje. Sad je besan i mora da se vadi. Sve u svemu, obozavam coveka.

peja

pre 9 godina

Trenutni rezultat je 7 6 3 0 za Dolgopolova ,sad gledajte sta je prvi igrac na svetu lagano ga okrece i uzima mec u nedelju i titulu i prelazimo u Monte Carlo...

C1

pre 9 godina

Kakvi smo ljudi ovo pisem na 4 :4 u drugom setu... Slabo ljudi odistaju kod prve nevolje psihicki jaki nikad dok god ima sanse!! Idemooo Nole a vi sitne duse i nemate lebe da jedete zato sto ste slabi psihicki gubitnici

Raja

pre 9 godina

Novak izgubio prvi set, u drugom gubi 3:0, svi prozivaju Noleta komentarima, Novak preokrenuo, uzeo set, dobio mec, svi hvale Novaka..
Mnogo smo cudan narod, ne valja nas navikavati na pobede.

Boston

pre 9 godina

U pravu je onaj lik sto kaze da narod treba da shvati da ovde komsije pljuju Novaka. Zar mislite da ima toliko Srbi koji ga ne vole ? Mislim ima ali je retkost a i to je iskompleksiran narod koji mu zamera porez sto ne placa. Evo ja dugo pratim tenis i jos nisam cuo da ga neko omalovazava i da navija za Nadala ili Federera. Ama bas od nikog. Ima onih koji ne prate sport pa ih i ne zanima. Ali da ne vole Djokovica a vole Nadala ili Federera to jos nisam cuo uzivo od nekog. A ovde po komentarima ih ima ali to su u vecini slucajeva Bosanci i Hrvati.

zanussi

pre 9 godina

Ne znam sta mislite..ali mislim da Marijan Vajda bolje utice na Novaka nego Boris Beker.
Nekako je Beker pasivan,i ne zalaze se bas toliko kao Vajda..samo je tu,sedi i to je to.
Ne daje Novaku tu energiju...
(Bozidar, 1. april 2015 00:42)


da.. dok Vajda ide stalno gore-dole po stepenicama

dark

pre 9 godina

Ovo od broja 1 nikada u svom zivotu nisam video, na sta ovo lici? Kakva je ovo igra? Dobio bi ga i ja sa ovakvom igrom, smejurija od igraca...
(katenaco91, 01. april 2015 00:34)
Niti ćeš vidjeti,jer on je broj 1 svim brojevima 1.

Cole

pre 9 godina

Ma iako izgubi, ništa strašno,
osvojio je IV, vidi se da je
bezvoljnost u pitanju, ali ajde,
videćemo, verujem u Noletovu pobedu.

P.S.
Simptomatično je to da kada nema
Rafe i Federera kao da se i njemu
ne igra, prosto, kao da nema motiva.

Veljko Marinkovic

pre 9 godina

Честитам Новаку на победи,а још више на борбености и карактеру који је показао.Када је био близу пораза,није клонуо духом,већ се борио за сваки поен као да му живот зависи од истог,а не један меч! Велико поштовање заслужује за овај меч.Може сваком,па и најбољем да се догоди "лош дан",али да се не бориш,да не покушаваш-то не разумем.И да је изгубио данас,човек не би могао да му замери-у датом тренутку пружио је свој максимум! Још једном велико браво! Зато се шампиони разликују од добрих играча!

v

pre 9 godina

Novak se sprda s oprostenjem.....izasao i ceka da Dolgopolov istera u aut. Tek kad je bilo 0:40 na njegov servis, on je odigrao dva poena fenomenalno, a treci nesrecno izgubio. To znaci da se opasno dosadjuje. Sad je besan i mora da se vadi. Sve u svemu, obozavam coveka.

ivan

pre 9 godina

Koliko puta je Nole davao laznu nadu ovim propalim zivotima i oni se ne krste i dalje pisu svasta dok se ne zavrsi i ZAPAMTITE kraj je onda kad Novak kaze!

Prota Mateja

pre 9 godina

Jadan Mikii i drugari nisu shavtili da Novak igra ovako samo da bi njega i slicne navuko da se napale a onda ih polije hladnom vodom. Uz to izaiva samog sebe da vidi koliko moze da bude iza protivnika a da ga ipak na kraju pobedi. To mu samo jos vise podize samopouzdanje. Pogledajte pazljivo sve ove takozvane trenazne meceve gde Novak pravi toliko ocito nekarakteristicne greske da bi onda u jednom treuntku poceo da bude izuzetno precizan i pogadja sve zivo. To se kod nas inzenjera zovu simulacije kriznih situacija "u zivo" i po tome je Novak jedinstven jer drugi to rade samno na treninzima. Tako Miki bolje da se oprobas na nekom drgom polju, ovde ocigledno samo gubis pare.

Open

pre 9 godina

Каквих све познаваоца тениса има у овој Србији, леле леле леле!!!
Долгополов игра атипичан тенис, са много мењања ритма и самих удараца, час високи спин, час слајс, час равно са свега 1000 ротација у минуту, чести дроп-шот итд. На то се Новак вечерас теже навикао и мало га је нервирала та игра Украјинца. Једноставно, не можете лако пронаћи свој ритам и врсту игре против таквог противника. Такође доста незгодан сервис има. Једноставно игра "незгодан" тенис.
Али довољно је рећи само 3 кромпира у 3 меча на једном Мастерсу. Највећи играч тренутно на свету, а надам се за пар година и у историји тениса.
А што је ментална громада од човека овај Новак. То ваљда само Србин може, који је кроз историју прошао сито и решето.

Dejan

pre 9 godina

Nole očigledno ima problem sa motivacijom dok su mu protivnici izuzetno motivisani (bar jedan set da uzmu svetskom No1), a mi smo neverovatno razmaženi njegovim uspesima.

Turnirom u Majamiju se završava polugodišnji deo sezone u kome je Nole neprikosnoven zadnjih nekoliko godina (Beijing, Šangaj, Pariz, završni, AO, Dubai, IW, Majami). Ako čovek nađe svoju bolju igru i motivaciju, možda osvoji i 6. titulu, što bi sa polufinalom u Šangaju i finalom u Dubaiju bio fenomenalan rezultat.

Ili aj da ja to otkucam, da bude vidljivije, jasnije i očitije (kako smo postali razmaženi i jedva čekamo da odigra neki meč loše ili izgubi pa da ga kolektivno ispljujemo):

IW 2015 - pobednik

Dubai 2015 - finale

AO 2015 - pobednik

(Dohu 2015 neću ni da računam, čovek je odigrao za zagrejavanje pred AO)

Završni turnir 2014 - pobednik

Pariz 2014 - pobednik

Šangaj 2014 - polufinale

Beijing 2014 - pobednik.

Ili još unazad:

US 2014 - polufinale (ovo i još četiri izgubljena finala su, bar za mene, mnogo veći Noletov problem od neosvojenog RG)

Montreal i Sinsinati, e jedino je to loše odigrao

Vimbldon 2014 - pobednik

RG 2014 - finale

Rim 2014 - pobednik

Madrid nije igrao

Monte Karlo 2014 - polufinale.

Eto to su rezultati u zadnjih godinu dana. Znači, njegov nivo je takav da je sve ispod polufinala neuspeh. I tako iz turnira u turnir...

kzen

pre 9 godina

Kakva je to legenda...

Balkanski mentalitet bi nalagao, zahtevao od balkanca, da nakon tog prvog seta, a narocito i nakon loseg pocetka drugog seta nastupi malodusnost u kombinaciji sa besom ali Novak iako je balkanac, iako je dinarac nekom magijom nasao je nacin da ima sasvim drugi, odlucni, pobednicki mentalitet...

Puno puta je vec receno ali veliko je pitanje da li ce se na tim prostorima ikada ponovo roditi ovakav sampion.

kkp

pre 9 godina

Mi Srbi smo jadan narod, lomentari tipa kalkulise nole ili da je nole digao ruke blagoreceno smesne. Kao prvo jos nije kraj meca , a drugo dal vi mislite da je on masina? Pa svakome se desi da ima los dan, da lose igra ili cak da drugom teniseru bude dan, dajte ljudi nemojte da ste smesni.

Da se zna

pre 9 godina

Dajte ljudi, kakvo pljuvanje ako i izgubi ništa strašno, on je taj koji nam svake sedmice donosi radost, toliko puta u godini, a mi ga pljuemo zbog jednog poraza. Jedini koji su zaslužili pljuvanje su fudbaleri, a Nole je car. Pišem ovo na 1-1 u setovima.

Matić Spyder

pre 9 godina

Koji motiv on da nađe, gde. Broj jedan. On kada gubi postaje zver. Delji ih Srbine moj neka puknu ljubim te ko brata svog, i kada gubiš ja te isto volim sokole naš!

duduk

pre 9 godina

Ništa ne brinite, Novaku su javili na 5;5 u drugom setu da je Stefan prestao da plače, da ga pupa više ne boli i da će ostati još u Majamiju.

Ratko

pre 9 godina

A publika u transu svi navijaju za Dolgopolova! Kakvo nepostovanje cetvorostrukog sampiona i prvog tenisera Sveta. Pustite one price kao hoce da mec traje sto duze. Na 1:0 u setovima i 3:0 za Ukrajinca ceo stadion aplaudira kad Novak pogresili ili Dolgopolov zabije poen. Sta im to znaci da ostanu bez prvog reketa u ranoj fazi turnira meni nije jasno. Bas bih voleo da Novak ispadne a da ovaj Ukrajinac igra finale sa nekim slicnim. I nikada se vise ne bih vracao na ovaj pogani turnir i igrao pred odvratnom publikom.

Protected

pre 9 godina

Kakvi smo mi bedni narod!Jednog hrabrog i borbenog momka koji je dobio toliko velikih meceva vi imate hrabrosti da omalovazavate i da pricate o kalkulacijama!Sram da vas bude!Razumem da Novak ume da se igra sa zivcima i da je normalno da nekad ne bude dan kada mu se (ne)igra tenis, ali to ne treba da vas natera da mu okrenete ledja kada gubi gemove.Igra protiv Ukrajinca a i publike.Mnogo puta je pokazao kakav mentalitet ima pa ve pokazati i sada,varem se nadam jer se vratio u igru!Ovi ostali kriticari aaaaj u krevet! IDEMO NOLEEEE...!

v

pre 9 godina

Novak igra ocajno. Ali on nije dzabe prvi igrac sveta. Da, da......kazu da takvi dobijaju i kada su ocajni. Evo Novak ce sada to i da potvrdi....live.

Dolgo

pre 9 godina

Ajmo Dolgo, uvali krompir kilavom Novaku, zaslužio je!
(Bg, 1. april 2015 00:30)

Nisam te bas najbolje shvatio, je l' trebalo da uvalim krompir ili da ga primim.... ako bi da mi ponovis jos jednom....

Gajetano

pre 9 godina

Tipican djokovicevski mec kada mu nista ne ide. Tada Novak mec pretvara u fizicki izazov: trudi se da poeni traju sto duze, top spinovima do iznemoglosti tuce protivnika po bekhendu, davi ga ko zmija zabu... Fizicki zamor dovodi do mentalnog, mentalni zamor do fizickih problema. Vicious Circle! I evo, od prakticno izgubljenog meca Novak je podelio jos jednu perecu. Bilo je tesko za gledanje, priznajem, ali isplatilo se. Mogu tek da zamislim razocarenje Novakovih hejtera. Neprocenjivo!

Pozdrav,

nenad rs

pre 9 godina

Новака је тешко побиједити и кад не игра на високом нивоу али оволика завист народе мој не води нигдје.Какви смо то постали?

Dusan

pre 9 godina

Kao veliki navijac Novaka Djokovica iskreno moram reci da je ovo bilo jako gusto. Cak i da je Nole izgubio, ne bih mu nista zamerio, i on je covek, nije masina. Nadam da ce Nole podici formu u zavrsnici turnira ali ne bi me iznenadilo da izgubi od Ferera ili eventualno Nisikorija. Od srca mu zelim da me demantuje a ako i ispadne, nista strasno, svakako je najbolji. Ovim putem bih, s' tim u vezi, molio ljude ovde da ne pljuju najveceg sportistu kojeg smo ikada imali ukoliko i dodje do poraza. Ne budite mali, nemojte pruzati podrsku samo u pobedama. Pozdrav.

atpworldtour

pre 9 godina

Pa normalno da su Dolgopolova stigli grčevi kad je odigrao tenis karijere u skoro dva cela seta. Uostalom kao i svaki put kad igra sa Novakom, dobije isnpiraciju i igra svoj najbolji tenis. Ali, ne možeš biti šampion sa jednom epskom pobedom tokom cele godine.
Ova pobeda Novaka govori najbolje kakav je on profesionalac. Gebhardt Fil Gric ga je fizički do savršenstva doveo, kao i Miljan.
On ove sezone opet ima najviše mečeva iz top 20 tenisera.
Prvo sovojio AO. Pa onda igrao Finale u Dubaiu. Pa onda dobio dva meča u DK, pa opet osvojio Indijan Vels, pa sad igra Majami i blizu je finala.
A i dalje se mnogi smeju gluten dijeti i Novakovom vojničkom režimu ihrane i uopšte života.
Imamo Nadala kao primer. Čuj nervoza? A da nije možda malo van forme bik sa Majorke?
Kako god, psiha Novaka je tu i tamo, ali kondicija je neverovatna.
Ako ovim tempom celu sezonu odigra on je stvarno superman!

dzordz

pre 9 godina

Zbog bombasticnog naslova, rekoh da odgledam mec... u medjuvremenu se setio prethodnog meca i pomislio da Dolgopolov vredi za "Top ten", ma kakvi dobar je za prvih 3-4 u svetu tenisa (bar ima potencijala).
Uzbudljiv mec pomislio, nesto se kuva. Do usiju mi je doprela zamerka, sto se kur.. Djokovic, sta radi... hm. Dve opomene, gubitak poena...
U trenutku sam pomislio malodusan je!!! Za par minuta sam osetio potrebu da se izvinim, ej Djokovic malodusan koji se borio kada su gledaoci vec odlazili sa terena i pomislili slicno sto i ja, i na kraju jos pobedjivao. Ne!! Ne moze biti da je malodusan!!
Gubi prvi set!
Gubi servis!
I onda: "Kako se kalio celik?!" pomislih... neznam sta bi ovo, neka prica, bajka??
Odoh da odgledam do kraja drugi set... I Engleski komentatori digli ruke ali ajd...

Liberal

pre 9 godina

Pozdrav za Mikija i susede! Ja da sam na vasem mestu stavio bih pelene u krevet nocas. Frustracije izazivaju nemirnu besiku i simptome inkontinencije! JOS JEDARED SVAKA CAST ZA NASEG SAMPIONA! I KADA GUBI I KADA POBEDJUJE NAS COVEK!

Svete

pre 9 godina

(Mikii, 1. april 2015 00:55)


Aman bre isprdakvićevac, stvarno mi nije jasno sta se sa tobom dogadja ??? Rekao sam ti da moras mnogo da treniras da bi dostigao prvu violinu komsijskih hejtera, cuvenog Srbina oskara !!
Sto se tice ovog meca, Djole ga je zavrsio serijom 9-0, 36-5 u poenima, kako ti se to cini ?

Šavija Alonso

pre 9 godina

Manje pljuvanja, molim, svako ima pravo na loš dan. Dobro je što se ovo desilo protiv ovog amatera a ne u nekom finalu jer Federer ne bi propustio priliku da ovakvog Novaka ponizi. Idemo dalje.

Boco10

pre 9 godina

Dvije vrste sitnih dusa: 1. Oni koji se hrane tudjom nesrecom i 2. Oni koji tudje uspjehe priposuju sebi jer su obadvoe srbi. Ja sam u ove druge! Idemo nole srbine! I ja sam srbin i imam u krvi isto sto i ti, al mi ne ide nesto! Idemo Nole srbine!

sasa jokic

pre 9 godina

Pravi sampioni pobedjuju i kada je protivnik na 101%, i kada mu sve ide od ruke. Mednjutim, retko ko moze drzati takav ritam citava dva seta....a Nole to zna i strpljivo ceka!

srbija

pre 9 godina

Da ponovim legendarni komentar od 4000 pluseva na ovom sajtu pa idem da spavam: "Od 7 milijardi ljudi na planeti, Srbina nema ko da pobedi" Nole ti si tata ovog sporta samo nastavi da nabijas komplekse bedama, a nama koji te volimo nastavi da donosis srecu i radost.

Bruguera

pre 9 godina

Kakav sampion, kako su se ponadali ovi sto ne mogu da podnesu njegov uspeh, i danima nas smaraju opservacijama kako je neko bolji od njega nekad bio i ostale gluposti! i bas lepo sto je gubio 7:6 4:1, omogucivshi ovim tastatura kompleksima da zasijaju punim sjajem! a Novak nastavlja da ispisuje istoriju tenisa, SRBIN je vec dugo dominacija u ovom sportu!

Stefan_MKD

pre 9 godina

Tacno je da Dolgopolov igra hrabrije, ofanzivnije, Novak deluje umorno ali to nije jedini razlog. Lik je jednostavno izasao da igra jako pa sta bude, svaka cast. Ipak, jedan od najruznijih stilova igre ima, malo je reci smesan.

Zasto opravdanja, kad je SVET navikao koga da pozdravi na kraju meca

pre 9 godina

@ "Djokovicevci, spremite izgovore, argumente, price o teoriji zavere, itd. Brze bolje, pre nego sto Djokovic preokrene, hahahah"
(Mikii, 1. april 2015 00:20)

Znamo mi da je on najbolji, pa uopste ne razmisljamo o tome sto predlazes. Mi uzivamo u tenisu. I N°1etovom i njegovih protivnika. A ti?

Iha

pre 9 godina

Naravno da su to susedi koji pljuju Novaka. Ja u svom okruzenju ama bas nikoga neznam ko ne navija za njega. Kad je rec o Srbima. Dok drugi narodi iz bivse republike glume neutralne, kao sve im jedno, a u sebi umiru dok Novak reseta protivnike a posle lecu prave komplekse na netu. Neka samo da je nama dobro...

BRAVO NOLE SRBIJA JE UZ TEBE!

Slavko-RS

pre 9 godina

Komentarise se uvjek na kraju:) Covjek jednostavno igra koliko mu treba,ne moze svaki mec da bude perfektan.Nole samo tako,vole te svi Srbi svijeta.

Ljubisa

pre 9 godina

Jednostavno, Novak Djokovic !

Izgubiti set i biti na poen od zaostatka od dva brejka u drugom setu i totalno preokrenuti ma neverovatno. Na kraju 6:0, nesto mi je ovo poznato, vec vidjeno i patentirano od neponovljivog sampiona.
Kako ih je samo Novak nadmudrio, svi su u finalnim setovima izgledali kao "izduvani" baloni, prisetimo se nekih:
Finale US Opena 2011, Rafael Nadal
Polufinale AO 2015, Wawrinka
Finale AO 2015
Veceras/jutros Miami 2015
...

Svete

pre 9 godina

Djokovic definitivno nikada nece prestati da me iznova i iznova odusevljava, kakav je to lik, kakva je to faca, katastofalan mec, bez ritma, bez snage, bez prodornosti u udarcima, bez karakteristicnog riterna, bez servisa ali najvaznije od svega sve vreme bez panike...Kada je polomio reket znao sam da mu je stalo da ovaj mec dobije i da ce se boriti i da su velike sanse da dobije, Djo1e zelim ti sto vise polomljenih reketa !
Sto se tice Dolgopolova, NIMALO mi ga nije zao, nekada ti bude krivo kada autsajder izgubi od favorita gotovo dobijen mec, bori se, igra odlicno i na kraju kvalitet prevlada i on izgubi ALI OVAJ DANAS vodi 1-0, 3-0 ima sve, igru, udarce, ritam, servis ga sluzi, protivnik u nokdaunu i on na brejk loptu gurka one bekende i ceka da mu Djokovic pokloni poen, umesto da on napadne one mlitave lopte svom snagom i da odrizikuje, ako promasi nema veze zna da je pokusao, ako pogodi to je prakticno kraj, ne on ceka da mu Djo1e pokloni poen, pa ne bi Djokovic bio 141. nedelju na 1. mestu, 212.nedelju zaredom medju 2., i 405. nedelju uzastopno medju 4. da u takvim trenutcima poklanja poene...

Jedino mi je u celoj ovoj prici zao Davida Ferera, posto imam neki osecaj da ce on platiti ceh ovog danasnjeg lose odigranog Djokovicevog meca !!!

Sto se tice 3 poena koje je uzeo u poslednjem setu, ne treba da ocajava, Nadal je pre 3 i po godine u finalu Tokija uzeo 4 poena protiv Mareja u 3. setu, tako da su se takve stvari desavale i mnogo boljim igracima od njega!

Nebojša

pre 9 godina

Ljudi koji tvrde da je Novak najbolji svih vremena preporucujem hitan predlog kod psihijatra...
(Roger that, 01. april 2015 01:17)

A sta neko ko je broj jedan ne sme sebi da dozvoli loš meč ili loš turnir ? hoćeš da kažeš da je Fedex u svakom trenutku i na svakom turniru bio na visini zadatka kada je bio broj jedan treba li da te podsetim na 2007 Federer kao prvi nosilac i apsolutni broj jedan gubi i u indian wellsu i u majamiju u drugom kolu od Kanjasa sta na to kažeš a da ne pričamo o onoj sramotnoj igri sa RG 2008 protiv Nadala 6-1 6-3 6-0 Novaku se tako nešto neće desiti bilo ko da je sa druge strane mreže on se bori čak i kad ne ide dok Federer često gubi guste mečeve u kojima loše igra.

jovix

pre 9 godina

dolgopolov se poigrava s đokovićem, komšije na aparatima
(hrvoje, 01. april 2015 00:12)

Treći set, 5-0 za Djokovica, ko je sad na aparatima HRVOJE? Pozdrav od komšija

Predo

pre 9 godina

Jutros napisah komentar o "spuštanju forme" i "žrtvovanju turnira" i za malo nisam bio u pravu.
Da se razumemo. Novak je u padu forme. Ne verujem da je to plan, ali se jednostavno mora desiti par puta u toku godine, a najvažnije je da se to ne desi za vreme najvećih turnira. Kada tome dodamo nekonvencionalnu igru Dolgopolova, koji je u prvoj polovini meča pogađao ono što inače ne pogađa, dobili smo što smo dobili.
E, ovaj put stvarno nije zavisilo od NOvaka. Nije dobro servirao, nije se dobro kretao, nije igrao agresivno. Bilo je dovoljno da se digne za samo 10%, a da Dolgopolov padne isto toliko ili nešto više i dobili smo što smo dobili. Novak je tri puta na ovom turniru dobio set 6:0, a da nije briljirao.
Što se nastavka tunira tiče, NOvak sa ovakvom igrom teško može dobiti Nišikorija, ali svaki meč je priča za sebe, a nismo jednom videli da Novak zablista nakon par očajnih mečeva, mada je stvarno očajno nazvati očajnim igru u mečevima, koje dobiješ, čak i ubedljivo.

Liberal

pre 9 godina

Komentari jasna slika prosecnog SRBINA! Napljuvaste naseg Sampiona, prosto nevidjeno. Ali evo vam ga na malodusnici! Uspesan i jak covek uvek nadje nacin! Zato ce te vi zajedno sa ovim Mikijem biti male slinave duse! IDEMO NOLE SAMPIONE NAS!!!!!

MirsadK

pre 9 godina

@Bg, 1. april 2015 00:30

Eto, želja ti se ispunila i krompir je uvaljen....ali Doglopolovu..

@ ona, 1. april 2015 00:31

Propustili ste lane da gledate Rafu kad ga je Dolgopolov nafaltao u 3.kolu IW?

@Cole, 1. april 2015 00:42

Daj brate, ne mlatite više da je Nole nema motiva kad nema Rafe i Feda...Pa više mu je preko glave i jednog i drugog. 80 puta, ej čoveče, 80 puta je igrao protiv njih...

IT BLOGGER

pre 9 godina

Pa ovaj lik iz UKR nije normalan. Partija zivota za njega. Kao da je upio Noletovu igru, jednostavno kao zid je za sada. Ako NOLE preskoci ovaj stepenik ufff...bice super. AJMO NOLLLE !!!

crno nije belo

pre 9 godina

Auh, koliko sam malodusnih komentara procitao, prosto su neki ljudi truli iznutra. Ej, od "dan mi je bas lep, pa da ga Novakov poraz upotpuni", do uvredljivog obracanja normalnim navijacima uz etiketu "djokovicevci"?! Ljudi, sta je sa vama?! Zar vam je stvarno potrebno da neko posustane, padne ili propadne pa da likujete i da se nasladjujete?!

Milos

pre 9 godina

Kao cuvena recenica iz filma "5.element" - "Few cells are still alive, which is more than I need" (Par celija je jos zivo, sto je vise nego sto mi treba). Toliko ih je imao i Novak, i opet je dobio :-).

Svako pametan moze izvuci pouke iz njegovog izuzetnog karaktera.

nije tebi lako

pre 9 godina

nisam odavno gledala ovo momka.svaka mu cast kako hrabro igra na ovom mecu. svaka cast momak,od srca ti zelim osvajanje turnira. o broju jedan nemam komentar. ehh... kada se samo setim rafe i rodzera i njihovih partija u osminama finala turnira kada su bili broj 1...
(ona, 1. april 2015 00:31)

Posle ispadanja Nadala i Federerovog odsustva ti rece nema se sta vise gledati na ovom turniru. Pa sta gledas onda , jos ovako kasno u noc? I komentarises medju prvima.

onaj sa slabim zivcima5H

pre 9 godina

Moram da priznam kao verovatno i mnogi drugi da sam pobegao u krevet da me ne strefi slog. Ali dobro je kad se svedobro svrsi. Nole je stvarno neverovatan!

v

pre 9 godina

Tenis ocaj, ali zanimljiva desavanja na terenu. Nikad nisam videla da je Novak kaznjen poenom. Znala sam da ce da ga brejkne odmah. A ova ptica zloslutnica sa RTS-a, ja ne znam ko je njemu dao posao. Ode prvi set.

Tata Mata

pre 9 godina

Covek genije. Uvek ima lufta i da se razonodi i da gubi. Ne mogu da ga gledam, a znam da ce da pobedi. Tek mu niko nista ne moze u 3 dobijana seta. Nole, univerzum je tvoj.

Šimke

pre 9 godina

Miševi? Šta sada? Teorija zavere, kalkulacije? Nemoć najboljeg na planeti? Ajmo u rupe do sledeće ovakve prilike u kojoj bi mogli da se sitite.

D.

pre 9 godina

Ovaj Dolgopolov je lud covek, koja histerija od tenisa!!! Ocigledno je da ide na zivce stamenom nam Noletu??? Valjda ce se dobro zavrsiti po Noleta... ali bice tesko... 7-6, 4-2 za sada...

Andrija

pre 9 godina

Dokle bre to više balkanac,čovek je srbin a ove novokompovane nacije, koje se stide svog srpskog porekla iz meni nejasnih razloga ubacuju termin balkanac, valjda im je tako lakše da se sete svojih srpskih korena.

Dobro

pre 9 godina

Ponadali se dusmani... Susjedi i domaci izdajnici... I ovi sto prate tenis od 2011.
Niko nije masina, pa ni Nole.
Idemo, tigre, jos malo pa gotovo.

Iz zemlje lala, uvek Vas,

ZORICA - CANADA

pre 9 godina

LUDAK !!!!!! LUDAK !!!!!! LUDAK. !!!!!!

Al' u najpozitivnijem smislu........

Izadje na teren bas ono preko volje ( videlp se to i po licu i A i po ponasanju......slomljen reket ...... ) PUSTI protivnika da povede u setovima sa 1:0 i u drugom setu sa 3:0 .....I onda dolazi otreznjenje......Budi se kao iz nekog dubokog sna ....

OSTALO JE ISTORIJA !!!!!!


PS : Nisam ni citala prvih 70-ak kom. Mogu misliti kako su ostrovni ....A Nole I'm kao FENIX po ko zna koji put zapusi usta.........SRECNO TI NOLE DO PODIZANJA TROFEJA !!!!!!

Filozof

pre 9 godina

Nole malo trolovao Dolgopolova večeras, a najviše ljubomorne male mrtve duše, pakosnike, "dobronamerne" susjede i ostalu ekipu zloduha. Ovo im je donelo bar 3 nove sede u kosi i dalji napredak čira na želucu.

Pele

pre 9 godina

"A publika u transu svi navijaju za Dolgopolova! Kakvo nepostovanje cetvorostrukog sampiona i prvog tenisera Sveta..."
(Ratko, 1. april 2015 00:32)

Koji si ti mec gledao!? Publika, koja se ocigledno razume u tenis, je bas bila objektivna: aplaudirala je dobrim potezima igraca. Problem je sto je u prvom delu meca Dolgopolov imao vise dobrih poteza, pa je dobio i vise aplauza. Nije ono Jelen Superliga.

N°1e jos dugo n°1

pre 9 godina

Da mi je znati kako to uspeva svaki put da se izresetuje, pa da i ja to radim od sebe. Cesto mi je to potrebno, a, vidim, pomaze:)

PS Ako neko bude u nastavku gledao Izner - Raonic, predlazem mu da televizor obezbedi jastucima.

Veljoni

pre 9 godina

Golema je tuga hejterska :D necete moci da zaspite veceras od mrznje i razocarenja sto je Nole po hiljaditi put dokazao da je covek stena!

manuginobili

pre 9 godina

Za ove sto komentarisu u toku meca i raduju se Novakovom "porazu"-pa koliko vam treba da naucite lekciju??! :)...samo glup covjek ne uci iz svojih gresaka a vi stalno ponavljate jednu te istu gresku,pa dokle vise??...a za teniske pocetnike-ovaj mec je primjer zasto je Nole broj jedan a Dolgopolov sesdeset i neki,najveca razlika je u tome koliko vremena mogu drzati visok nivo igre,Dolgopolov je mogao jedan i po set ali to nije dovoljno za pobjedu,a Nole se tek sad pred kraj zagrijao i podigao nivo igre :)

Стеван

pre 9 godina

Комшије, нема вас јутрос да се сладите Долповим поразом,а? Идемо Ноле!!!!!!!

u prolazu

pre 9 godina

Milan Djordjević neka se vrati u sobu. Ponavljam: Milan Djordjević neka se vrati u sobu. Čekaju te Napoleon i inspektor Drajfus da slažete domine po boji.

jablan

pre 9 godina

Evo javljaju mi iz Majamija, da je Novak otvorijo prodavnicu Kopaonickog kropira.Sad je sledeci Ferer usao u prodavnicu i narucio kropir.jablan

NOLKICA

pre 9 godina

Zato i jeste prvi na svetu, mislis gotov je , kakav kralj, sladje mi je ovo nego da ga je pobedio sa 6:0 6:0, zato i jesi najbolji , Nole majstore!

City Girl

pre 9 godina

Treći set trenutno 5:0. Ukrajinac se ispucao prvih set i po i sada je kao izduvani balon. Nole ce opet pobediti zahvaljujući mentalnoj i fizickoj znazi. Bravo Nole sto si odolevao u drugom setu!

gg

pre 9 godina

Dolgopolov - covek divokoza! Nije podrugljivo, nije negativno receno, jednostavno me njegove akrobacije podsecaju na vratolomije divokoze.
No medjutim, ipak je on covek pa je Novak uspeo lepo da ga "pripitomi" i ostvari pobedu. Kao i ranijim mecevima. Bravo Nole! Bravo!!

PAJA

pre 9 godina

Ludi rus igra divljacki dobar tenis,samara loptu pa sta udje udje.Novak treba samo strpljivo igrati.Rus ne moze izdrzati visok nivo tenisa celi mec.Zatrcao se ali pitanje je kada ce se izduvati.

o da

pre 9 godina

Rekoh ja vec....kao na AO. Mucenje, a sad se smesi i djevrek kao i Vavrinki, kao i Mareju.....i tako u krug. Neki ce da se pojedu, psi laju a karavani prolaze......Napred Nole legendo nasa! :-D:-D:-D:-D:-D

nole dominator

pre 9 godina

@Bg
Vec pocele pripreme terena ovdasnjih federerovaca za dan kada No1e prestigne Feda i po broju GS-mova u izgovorima tipa ovakvih nebuloza "ni tad nece biti veci jer ne place kad osvoji titulu?!?" hahahaha, nije mi dobro, haahaha, hvala ti...:)) Inace Nole lupio takvu mosu @doktoru, @ona,@Bg itd, itd, da im nije dobro, hahaha...To nas Nole ih pustio da napisu "Ma gubi on ovo...", pa da im kaze APRILILILI!!!

el nino

pre 9 godina

Cisto da se zna ko je broj 1. Pa ljudi nemoze Novak sve meceve bez greske odigrati.Mora malo padova biti,i bice ih uvek.Al sad je vec 3:0 u trecem setu i Novak privodi mirno mec kraju.Hvala prijatno.P.S. Nemojte da ga pljujete znate sta je sve ucinio za nasu drzavu :)

ivan78bg

pre 9 godina

@novica
Iz tebe vrca objektivnost:)Najbolji dokaz za tvoju objektivnost je opis Novakovog tenisa.JEl te boli sto je pobedio?:)Bolece tek:))

Boban

pre 9 godina

Novak je neverovatan, sa lošom igrom, nije mu bio dan, potpuno je razbio Dolgopolova 6-0 treći set. Alal vera Novače majstore tenisa!

novakofil

pre 9 godina

Ja Boze gruvadzije...udri pa sta bude...ovako moze i Zmaj od Sipova sa Novakom, ali mozda 5 minuta...ovaj izdrza skoro dva seta...dobar je...

Ljubisa

pre 9 godina

Misevi, miiiiiirno ! U svoje rupeeeee, napreeeeed marsssss !!!

Ovo samo Srbin na celome svetu moze. Jednostavno Novak Djokovic !
Izgubiti set i biti na poen od zaostatka od dva brejka u drugom setu i totalno preokrenuti ma neverovatno. Na kraju 6:0, nesto mi je ovo poznato, vec vidjeno i patentirano od neponovljivog sampiona.
Kako ih je samo Novak nadmudrio, svi su u finalnim setovima izgledali kao "izduvani" baloni, prisetimo se nekih:
Finale US Opena 2011, Rafael Nadal
Polufinale AO 2015, Wawrinka
Finale AO 2015
...

bot_hunter

pre 9 godina

I krompirić na kraju. Dolgo odigrao vanzemaljski, ali nije dovoljno, rođaci, nije dovoljno! Sad polažite nade u Ferera, možda vam on ulepša dan, mada sumnjam...

@Mikii

Nadalovi dželati pali, da sam na njegovom mestu, zahvalio bih se Novaku. Doduše, možda ćeka da ovaj počisti i Ferera, i on mu je skoro skinuo skalp. ;)

idemo dalje

pre 9 godina

Nista sto nismo videli ranije, teniskom kralju se moze, moze i da gubi 5-0 u drugom ako on zeli da preokrene to ce i uraditi makar preko puta bili Svajcarac i Spanac zajedno

Mare,NS

pre 9 godina

Nikako ne bih voleo da sam Novakov auto-mehanicar.
Non-stop iz druge ubacuje u petu i stisne gas do daske.
Koji bi to normalan menjac izdrzao.
Nije jadni Dolgopolov prvi,koji je na svojoj kozi osetio,kako to izgleda.
Iako jos nije zavrsen mec,mogu dati ocenu,da su za Novakovo nonsalantno ponasanje krivi RF i RN.
Prvi sto nije dosao,a drugi sto je ispao u ranoj fazi.
Bez njih,nekako mu se ne igra.
Idemo,mada moram priznati da sam se vise uplasio nego on.
Pogotovo na 1:4 u drugom setu.
Sta reci?
To je Novak,ali i Dolgopolov je to.
Tacnije receno,ocekivan treci set.
Uh,Novace,ako ikako mozes,postedi nas ovakvih meceva,makar u ove kasne sate.
Imaj malo razumevanja!!!

Sale

pre 9 godina

Ono kad Nole pobedi iz inata! Svi su sem njega već videli poraz u ovom meču. Kakva mentalna snaga! Sad sam prilično siguran da će osvojiti ovaj turnir. Ovaj meč predstavlja prekretnicu. Napred majstore do nove titule!!!

dejan

pre 9 godina

Komsije srecan vam 1. april. Malo ste se ponadali? :)))

Nole jeste najbolji u ovom trenutku, ali i on je covek od krvi i mesa i moze da se umori, ali i da ima slabiji dan. Pravi sampion se poznaje i po karakteru i sposobnosti da preokrene izgubljen mec u svoju korist.
Samo neka Nole natempira formu za Pariz i neka bude svez za taj najvazniji turnir u sezoni. Nema veze ako ne osvoji bas svaki turnir, to je i onako nemoguce.

šetač

pre 9 godina

Novaku je publika dočekala loše i sve vreme je bila protiv njega, počeo je da igra kada su prestali, delimično prestali. Valjda su shvatili da neće se nagledati tenisa do kraja turnira. Shvatili da nema Rođe nema Rafe više. Više volim da obraćam pažnju na igru a manje na razmaženu, nezrelu publiku u USA. Samo Nole zna kako je na terenu bilo.

smb

pre 9 godina

Koja ložana ovaj Dolgopolov ! Novak je čekao da se ispuca, ali je , na žalost, ovo puta Dolgo bio malo žilaviji nego obično.

Ne znam zašto je Dolopolovu nadimak pas? Meni više na liči na buvu. I to onu čuvenu buvu iz crtanog ( Food around the corner for meeeeeee.... )
https://www.youtube.com/watch?v=dGwA7zmbryY

Mare

pre 9 godina

Sve sami poznavaoci dole koji nikad nisu drzali reket u rukama. Kakav je ovo povratak, kakva je ovo injekcija samopouzdanja. Osvaja lagano.

Bozidar

pre 9 godina

Ne znam sta mislite..ali mislim da Marijan Vajda bolje utice na Novaka nego Boris Beker.
Nekako je Beker pasivan,i ne zalaze se bas toliko kao Vajda..samo je tu,sedi i to je to.
Ne daje Novaku tu energiju...

Nolefam

pre 9 godina

Najiskrenije me povredi da vidim Srbe koji ga mrze. Pa pobogu ljudi! Okej je da ga ne volite,ne pratite i ostalo,ali toliko mrznje? Jel vam krivo sto je najbolji? Sto je uspeo? Sto jedini stalje pozitivnu sliku Srbije u svet? Sto je bolji od fudbalera? Sto zaraduje vise od svih nas? Ne kapiram. Mislim da treba malo da se opustite i uzivate u njegovom uspehu. Dozvolite da vam na trenutak bar malo svojim pobedama oboji crno-beli zivot.

Marko

pre 9 godina

Bas lepo navijate za Djokovica, tako se to radi, cim krene da gubi odma paljba. Sramota me sto zivim medju takvim ljudima! Miki spremio se tvoj cika Federer i Nadal.

Milan

pre 9 godina

Pre zore ne svice. Mi Srbi i u tome vidimo zaveru......Citam pojedine komentare i ponovo ono svetsko a nase: zloba zavist i pakost. Covek je skoro sve napravio sam sa svojom porodicom. Prvi na svetu u necemu. U cemu smo mi,braco Srbi?

Swedenonline

pre 9 godina

Dolgopolov, kao muva zumzara, pa je uhvati bato!
Naravno da taj stresni i nervozni let nije mogao trajati vecno. Cim je sleteo, klap! No more pain.

Milan

pre 9 godina

Znaci ovoliko los taj brejk da Nole odigra, dugo nisam gledao. Pasivan, mnogo grijesi,ne pogadja servis, i naravno da ce izgubiti set. Nole se toliko puta vracao iz ponora tokom karijere, ali moram priznati da mi se cini da u Noletu proradi ono balkansko, kad kola kreno nizbrdo i pokusa da ih vrati a ne uspije, onda ih i on sam pogura nizbrdo, medjutim Nole na kraju uglavnom izadje kao pobjednik, ali to odmaganje samom sebi mu ne treba. Ajde majstore, mozes ti to!

Nebojša

pre 9 godina

Mislim da je Novak mislima okrenut već na šljaku i RG verovatno je to razlog tolike nervoze večeras a i u prva dva meča što se mene tiče njegovi pratioci Federer i Nadal su ispali ili u slučaju Federera nisu ni igrali sa te strane i da je izgubio večeras nebi bilo toliko strašno čak sam u jednom trenutku i pomislio da je možda bolje da izgubi i što pre započne pripremu za sljaku sada je vreme da pritisne Nadala punom snagom sad kada je ovaj u nokdaunu.

Samo vas gledam

pre 9 godina

To se zove - ubacio u visu brzinu..
Sta li je cekao tolko :)
Setio se da ljudi treba da spavaju pa ubrzo malo :D
Za naseg Jumnka jedan :* sigurno se ponado mukica :)
Laku noc dusebriznicima i ljubiteljima tenisa :)

Pozdrav iz Toronta

pre 9 godina

(novica, 1. april 2015 09:12)
He, he, "povreda" je dosla iz glave kad je shvatio da ce izgubiti. Istina je da je nadigrao Novaka u prvoj polovini meca, kao niko skoro. Njegov divljacki tenis na sve ili nista ga je doveo blizu toga da dobije sve, ali je na kraju ipak dobio nista (sa krompirom pride).

Ivan

pre 9 godina

Šta je s ovim ljudima kao što je današnji Noletov izazivač? Krenu kao ludi. Nekako uspeva sat vremena a onda Mašina samelje. Rezultat je poraz i povreda.

L Paso

pre 9 godina

Pa ovaj Dolgopolov kao lučki radnik stil igre očajan nije on taj kalibar bez frke oa sta bude a nece pobediti ,ali ljudi pa šta mislite da je Nole masina da igra uvek na vrhunskom nivou pa nije a za ovo sto je uradio do sad cela Srbija treba da mu se klanja jer znate sto ne zato sto je superioran i broj 1 na svetu nego zato sto ugra za Srbiju a ista mu ništa nije dala evo opet NIŠTA !!!

NOLE RS JE UZ TEBE

pre 9 godina

UH,na 3-0 za dolgopolova i brjek lopta za 4-0 tad sam pomislio ako se novak sad izvuce iz ovog moze okrenuti sigurno uz bolju igru jer do tad je igrao ispod prosjeka.jest da je ukrajinac igrao dosta dobro ali novak nije licio na sebe.sreca poceo je igrati dosta bolje,nakon sto je uzeo drugi set i da ovaj nije imao zdravstvenih problema svejedno bi ga dobio.

sasa

pre 9 godina

Ko je sinoć gledao meč, još jednom je mogao da se uveri, kao i ja naravno, zašto je Nole (car) br. 1 na svetu. I samo mala replika na komentar o - povredi- Dolga. Bio je dostojan protivnik, ali, kako je sam izjavio da su ga grčevi ubili, Nole je i segmentu fizičke spreme neprikosnoven! Još jednom, kapa dole Šampione!!!

Petar

pre 9 godina

''Novak igra, Ferer ga čeka''
Ne, Novak ne igra, nervira se i inati se samom sebi.
Sa toliko oscilacija nisam ni očekivao da će imati lak meč protiv napaljenka Dolgopolova. Samo, i samo ako se presabere i smiri, Novak ima šanse.
U suprotnom gubi meč.
Inače ceo Majami igra toplo hladno. Sa nulom uzima 1 set, a posle zaspi na terenu. Kako nailaze bolji i jači protivnici to neće moći da prolazi više. Ili će ceo meč da bude fokusiran i borben, ili će da pakuje kofere.
U sv. slučaju ja i ne očekujem da osvoji Majami, mnogo je bitniji nastavak sezone na šljaci, što vodi ka RG, Novakovom najvećem cilju.

CTOJAH

pre 9 godina

Nepotrebna izjava Obradovica, kad je uporedjivao Vilandera i Dolgopolova,,je ocigledno Dolgopolova naterala da napravi problem Novaku. Svaka cast Nole !

sasa jokic

pre 9 godina

Ovakvi mecevi kidaju zivce, ali puno znace za samopouzdanje. Cesto zaboravimo da i igraci sa druge strane igrsju dobaro tenis i da kada imaju dan, mogu da ugroze svakog. Dolgopolov je juce nestvarno riternirao i pogadjao iz svih pozicija, veoma ravnim udarcima, koje je uzasno teko vracati.
Retko ko bi pored takve igre uspeo da se vrati i pobedi, tu mislim na drugi set, kada je bilo 4:1.
Treci je bila rutina, Dolgo je do tada potrosio svo gorivo, a Nole ubacio u petu.

Vladimirko

pre 9 godina

Sta de desava noletu , trebao je da proseta do susreta sa fererom a on se propisno izmori svaki mec , umesto da ga slaba forma nadala motivise da sto bolje igra i da udje u strasnu formu on se muci a i nas muci

Lako je meni iz fotelje

pre 9 godina

Povremeno se tokom meca cuju nekakvi zvizduci ( ne bas masovni) kao da su primetili da se No1e nedovoljno trudi. I zaista ovo ne lici ni na njegovo znanje, niti borbenost. Ako izgubi bojim se da je ovo pustio niz vodu, sto moze biti i jako dobro - treba se odmoriti malo pred sezonu sljake.

Beobrad

pre 9 godina

Zamor materijala!
Ako i prodje Ferera, kako ce nadalje nisam siguran, premoren je, vidi se!
Ipak, Novak je fenomen, sve je otvoreno do kraja!

Иван

pre 9 godina

Долгополов је као онај старогрчки тркач који је рекао после трке: "Па како то да ја нисам победник, нема везе што нисам стигао први, трчао сам најлепше!" Право је чудо што Украјинац нема више навијача, јер знам да има многих који су у рекреативном спорту више волели да баце и погоде неку фрљоку него леба да једу. Како год било, тешко је играти против Новака три сета на истом нивоу. Он је још као клинац, 2006. године, имао ту особину - издржљивост. Сећам се мечева против Монфиса на УСО или Пасијанса на РГ, пошто је био још недовољно јак, Ђоковић је тада чекао да се и ривал умори, ослањао се на то да ће касније пасти од противника. Ове године имамо симптоматичне падове Новакових супарника у последњем сету: Вавринка и Мари у Мелбурну, Клизан и Долгополов у Мајамију, Роџер у Индијан Велсу... Још Ферер, Нишикори и Мари. Сад почиње оно право, и добро је да Ноле ове мечеве чека набријан због оваквог проласка.

Cole

pre 9 godina

Nadam se dobrom tenisu i Novakovoj pobedi, valjda ne biti oscilacija kao u prethodna dva meca, napred NOLE!
(Kibo, 31. mart 2015 23:19)

Svim srcem navijam za Novaka,
i ovom prilikom ne bih da ga veličam,
ali moja malenkost misli da nisu
u pitanju oscilacije, kad vidi
da dobija meč, proba neke stvari
koje je nemoguće raditi na treningu.
Prosto, nije isto trening gde igraš
sa sparing partnerom, gde se trudiš,
pa ne vise od 60%...

rafole

pre 9 godina

braco, znate o cemu se ovde radi.. Novak ima velike probleme da uzvrati slajs, svako ko ima dobar slajs, a koristi ga, Novak ima potencijalni problem...

PAJA

pre 9 godina

REZIME:

Kao sto sam i napisao tokom meca.Dolgopolov nema sta da izgubi,on igra ludi tenis,udara sivonjski pa sta pogodi pogodi.Ali ne moze izdrzati visko nivo igre ceo mec.Pitanje je samo bilo kada ce pasti njegov nivo igre i samopouzdanja.Igra na mahove ili sto bi Federer reako samo :samara" lopticu.Tako se ne moze igrati tenis.OK,lepo je to za oko,lepe poene je pravio ali nema konzistentnost.Zato i nije u tenisu uradio nesto vece.A da je talenat - jeste.

Na kraju zlurade komsije se opet raskokodakale - a na kraju sneli mucak.
Po kozna koji put vec vidjeno na ovom portalu.Nikako da se nauce iz prethodnih gresaka.
A to je:

Teniski mec se igra do kraja.Ne samo 1 set ili dva.

Pozdrav svima :)

max

pre 9 godina

Svaka čast Novaku,mada ima pad forme i mislio sam da će izgubiti meč ali je zaista teniska i sportska gromada,čim izgubi gem odma ga i vrati!!

Bg

pre 9 godina

Kad je Đoković ovoliko malodušan i NAMERNO neće da trči, da se trudi, i da se bori, kao da će mu pasti kruna sa glave, prosto mi svi njegovi uspesi padaju u vodu, i voleo bih da ga drugi set Dolgopolov dobije sa NULOM!
Jedno pitanje, da li ste videli FEDERERA da se ikad preda u toku meča, iako ima samo duplo nego duplo više GS titula od Novaka?
Iskreno, i sa 20GS titula neće biti bolji od RF jer nema taj mentalitet šampiona koji gine za pobedama.
I posle se čudite što Federer plače kad izgubi. Pa nije on balkanac, njemu je draže da podigne pehar nego da mu neko da milijardu dolara!
Ajmo Dolgo, uvali krompir kilavom Novaku, zaslužio je!

katenaco91

pre 9 godina

Ovo od broja 1 nikada u svom zivotu nisam video, na sta ovo lici? Kakva je ovo igra? Dobio bi ga i ja sa ovakvom igrom, smejurija od igraca...

komšija

pre 9 godina

Na kraju meča odnos vinera 19:7 (ne računajući servis) u korist Dolgopolova. Nole mora drastično da popravi igru ako misli da uzme titulu.

novica

pre 9 godina

Sve gledamo neobjektivno i navijački zaslepljeno.Gledao sam meč sinoć i moj utisak je da u poslednje tri godine niko,kao Dolgopolov,nije nadigrao Djokovića u svim elementima teniske igre(ritern,dijagonale,paralele,skrćene lopte,pasing šot,igra na mreži,čak i čitanje servisa)
Govorim o igri Dolga do povrede.
Moram da kažem,da je šteta za tenis što zbog povrede sinoć nije pobedio..Opet je pobedio račundžijski,kalkulantski tenis Djokovića,nažalost!

Damir

pre 9 godina

Dolgopolov ispustio dobiven meč. Novak je igrao vrlo loše veći dio meča,ali to je problem slabijih igrača - što nisu u stanju završit posao,a veliki igrači se gotovo uvijek "izvuku" iz ovakvih situacija.

milan

pre 9 godina

Kad je Đoković ovoliko malodušan i NAMERNO neće da trči, da se trudi, i da se bori, kao da će mu pasti kruna sa glave, prosto mi svi njegovi uspesi padaju u vodu, i voleo bih da ga drugi set Dolgopolov dobije sa NULOM!
Jedno pitanje, da li ste videli FEDERERA da se ikad preda u toku meča, iako ima samo duplo nego duplo više GS titula od Novaka?
Iskreno, i sa 20GS titula neće biti bolji od RF jer nema taj mentalitet šampiona koji gine za pobedama.
I posle se čudite što Federer plače kad izgubi. Pa nije on balkanac, njemu je draže da podigne pehar nego da mu neko da milijardu dolara!
Ajmo Dolgo, uvali krompir kilavom Novaku, zaslužio je! - Bg sta ces sad ;)

novica

pre 9 godina

Šteta za Dolga!Bar deset puta u toku prva dva seta je slao svetskog No1 po burek i razradjivao mu kičmu.
Utisak je,da je posvećen tenisu kao Djokovíč i Nadal,ne bi bio Dolgopolov nego Dolgokurov:-)

kosmajac

pre 9 godina

zasto najbolji ikada od 10 prvih servi ubaci 2 vec mesecima i posle 10-tak razmena jedva dise. gubi ovo novak 2-0. ovo je bruka broja 1. ovo je dokaz da nikad gora konkurencija nije bila.

igor

pre 9 godina

Ceo Majami Novak igra OCAJNO. Vidi se da je ovo dosao da otalja, pre svega zbog odbrane titule, nemotivisan i istrosen posle Indian Velsa i AO. Ovo verovatno gubi i mozda je bolje da se ova agonija u Majamiju zavrsi, izgubice nesto poena, i vreme je da se sprema za sljaku. Ovo ovde je ocigledno gubljenje vremena i mucenje.

ostoja

pre 9 godina

Ubi ga ovaj Dolgopolov ko tudjeg...
Volim Noleta, ali ne sme sebi da dozvoli da ga bilo ko magarči po terenu i pravi smešnim...a ovaj upravo to radi.

Mikii

pre 9 godina

Nadam se da su Djokovicevci ispucali sve fore o teoriji zavere jer sad pocinje preokret, pa hocu da se smejem malo komentarima tipa: Bravo Nole, ovaj covek je neunistiv, jedino on zna da se vrati iz mrtvih, najbolji svih vremena, itd. itd. 3,2,1, sad!

ona

pre 9 godina

nisam odavno gledala ovo momka.svaka mu cast kako hrabro igra na ovom mecu. svaka cast momak,od srca ti zelim osvajanje turnira. o broju jedan nemam komentar. ehh... kada se samo setim rafe i rodzera i njihovih partija u osminama finala turnira kada su bili broj 1...

veliki strumf

pre 9 godina

Novakovi izlasci na mrezu i voleji su (opet) na nivou slabijeg rekreativca. Neverovatno kako to smesno i pacerski izgleda. Ova igra mu ne lici ni na sta. No Vajda - no vajda!

NIK

pre 9 godina

Iako svom snagom navijam i uvek cu navijati za Novaka, ovde je jasno da Novak pravi kalkulacije. To se videlo od njegovog prvog meca u Majamiju. E zbog toga je on kao procitana knjiga, i zbog toga njega nikada nece podrzavati kao Federera i Nadala!

NIK

pre 9 godina

Samo slep covek ne vidi da je Nole sutra ujutru u Monte Karlu. Od prvog kola se videlo, samo nije hteo da bas ispada od teskih pacera. Za ovakvo ponasanje bi trebalo da sledi debela kazna od Atp-a

dolgonosov

pre 9 godina

Jedva čekam da pročitam Novakovo objašnjenje: baš toliko da igra slabo, a došao da osvoji turnir? Drugi put bar nemoj da najavljuje optimističke namere! Bojim se da ga to ne izmaleriše.

Swedenonline

pre 9 godina

(novica, 01. april 2015 09:12)
Da znas nesto o tenisu nebi tako pricao! Najprljaviji moguci tenis koji sam ikada video, pa klinci bez tekniker igraju taj stil!

fensi lik

pre 9 godina

braco, znate o cemu se ovde radi.. Novak ima velike probleme da uzvrati slajs, svako ko ima dobar slajs, a koristi ga, Novak ima potencijalni problem... (rafole, 01. april 2015 06:52)
Ne, braćo, znate o čemu se ovde radi...Novak ima finansijske probleme pa igra za kladionice .

brat pantela

pre 9 godina

grcevi
Umesto da resi drugi set sa 6:1, na 0:3, ne koristi 2 brejk lopte
To je bio kljucan trenutak
6 brejk i 3 set lopte nije iskoristio Dolgopolov

U ovom mecu ste mogli svi da vidite zasto Novak nece osvojiti sva 4 GS, Rolan Garos i Sinsinati...previse je on srece iskoristio na ne bitne meceve...sve ce to da se obrne i da se vrati...tako to ide u tenisu

Super

pre 9 godina

Bogami Ferer ce da ga isprasi ovaj put. Nije se nastimovao Nole za ovaj turnir kako valja. Garant ga nece osvojiti ali nema veze sada je u glavi RG.

novica

pre 9 godina

Sve je ovo običan cirkus i nema veze sa sportom!Dolgo ga je drao skoro dva seta,a onda potpuno stao.Mislim da je to u vrhunskom sportu nemoguće.Radi se samo o velikoj lovi i nije interes organizatora da ispadne Novak.
Valjda je to svima sada jasno.

najiskrenije

pre 9 godina

Novak može Bogu da zahvali što Dolgopolov nije bio kondiciono spreman,inače bi napustio teren oborene glave.On se u prvom setu i polovini drugog nije vidio i ne znam čemu ga "uči" Beker ,kad se na mreži ponaša kao teniser početnik.

Navijac iz fotelje

pre 9 godina

U Indian Welsu sa Vajdom Novak je pocistio sve.U Majamiju sa Bekerom Novak igra ocajno. Prvi jaci protivnik ce mu biti i te kakav problem

Sasa sasa

pre 9 godina

Ekstra igrac,Klasa.Nije htio da sad ispadne,ispasce u sledecem kolu.Ti sw radi planski jer mu ovaj turnir ne znaci a opet ce napredovat na listi.Tim je tim.Bravo Nole

Bg

pre 9 godina

Kad je Đoković ovoliko malodušan i NAMERNO neće da trči, da se trudi, i da se bori, kao da će mu pasti kruna sa glave, prosto mi svi njegovi uspesi padaju u vodu, i voleo bih da ga drugi set Dolgopolov dobije sa NULOM!
Jedno pitanje, da li ste videli FEDERERA da se ikad preda u toku meča, iako ima samo duplo nego duplo više GS titula od Novaka?
Iskreno, i sa 20GS titula neće biti bolji od RF jer nema taj mentalitet šampiona koji gine za pobedama.
I posle se čudite što Federer plače kad izgubi. Pa nije on balkanac, njemu je draže da podigne pehar nego da mu neko da milijardu dolara!
Ajmo Dolgo, uvali krompir kilavom Novaku, zaslužio je!

NIK

pre 9 godina

Samo slep covek ne vidi da je Nole sutra ujutru u Monte Karlu. Od prvog kola se videlo, samo nije hteo da bas ispada od teskih pacera. Za ovakvo ponasanje bi trebalo da sledi debela kazna od Atp-a

katenaco91

pre 9 godina

Ovo od broja 1 nikada u svom zivotu nisam video, na sta ovo lici? Kakva je ovo igra? Dobio bi ga i ja sa ovakvom igrom, smejurija od igraca...

milan

pre 9 godina

Kad je Đoković ovoliko malodušan i NAMERNO neće da trči, da se trudi, i da se bori, kao da će mu pasti kruna sa glave, prosto mi svi njegovi uspesi padaju u vodu, i voleo bih da ga drugi set Dolgopolov dobije sa NULOM!
Jedno pitanje, da li ste videli FEDERERA da se ikad preda u toku meča, iako ima samo duplo nego duplo više GS titula od Novaka?
Iskreno, i sa 20GS titula neće biti bolji od RF jer nema taj mentalitet šampiona koji gine za pobedama.
I posle se čudite što Federer plače kad izgubi. Pa nije on balkanac, njemu je draže da podigne pehar nego da mu neko da milijardu dolara!
Ajmo Dolgo, uvali krompir kilavom Novaku, zaslužio je! - Bg sta ces sad ;)

ona

pre 9 godina

nisam odavno gledala ovo momka.svaka mu cast kako hrabro igra na ovom mecu. svaka cast momak,od srca ti zelim osvajanje turnira. o broju jedan nemam komentar. ehh... kada se samo setim rafe i rodzera i njihovih partija u osminama finala turnira kada su bili broj 1...

novica

pre 9 godina

Sve gledamo neobjektivno i navijački zaslepljeno.Gledao sam meč sinoć i moj utisak je da u poslednje tri godine niko,kao Dolgopolov,nije nadigrao Djokovića u svim elementima teniske igre(ritern,dijagonale,paralele,skrćene lopte,pasing šot,igra na mreži,čak i čitanje servisa)
Govorim o igri Dolga do povrede.
Moram da kažem,da je šteta za tenis što zbog povrede sinoć nije pobedio..Opet je pobedio račundžijski,kalkulantski tenis Djokovića,nažalost!

kosmajac

pre 9 godina

zasto najbolji ikada od 10 prvih servi ubaci 2 vec mesecima i posle 10-tak razmena jedva dise. gubi ovo novak 2-0. ovo je bruka broja 1. ovo je dokaz da nikad gora konkurencija nije bila.

brat pantela

pre 9 godina

grcevi
Umesto da resi drugi set sa 6:1, na 0:3, ne koristi 2 brejk lopte
To je bio kljucan trenutak
6 brejk i 3 set lopte nije iskoristio Dolgopolov

U ovom mecu ste mogli svi da vidite zasto Novak nece osvojiti sva 4 GS, Rolan Garos i Sinsinati...previse je on srece iskoristio na ne bitne meceve...sve ce to da se obrne i da se vrati...tako to ide u tenisu

Mikii

pre 9 godina

Nadam se da su Djokovicevci ispucali sve fore o teoriji zavere jer sad pocinje preokret, pa hocu da se smejem malo komentarima tipa: Bravo Nole, ovaj covek je neunistiv, jedino on zna da se vrati iz mrtvih, najbolji svih vremena, itd. itd. 3,2,1, sad!

NIK

pre 9 godina

Iako svom snagom navijam i uvek cu navijati za Novaka, ovde je jasno da Novak pravi kalkulacije. To se videlo od njegovog prvog meca u Majamiju. E zbog toga je on kao procitana knjiga, i zbog toga njega nikada nece podrzavati kao Federera i Nadala!

novica

pre 9 godina

Šteta za Dolga!Bar deset puta u toku prva dva seta je slao svetskog No1 po burek i razradjivao mu kičmu.
Utisak je,da je posvećen tenisu kao Djokovíč i Nadal,ne bi bio Dolgopolov nego Dolgokurov:-)

novica

pre 9 godina

Sve je ovo običan cirkus i nema veze sa sportom!Dolgo ga je drao skoro dva seta,a onda potpuno stao.Mislim da je to u vrhunskom sportu nemoguće.Radi se samo o velikoj lovi i nije interes organizatora da ispadne Novak.
Valjda je to svima sada jasno.

dolgonosov

pre 9 godina

Jedva čekam da pročitam Novakovo objašnjenje: baš toliko da igra slabo, a došao da osvoji turnir? Drugi put bar nemoj da najavljuje optimističke namere! Bojim se da ga to ne izmaleriše.

rafole

pre 9 godina

braco, znate o cemu se ovde radi.. Novak ima velike probleme da uzvrati slajs, svako ko ima dobar slajs, a koristi ga, Novak ima potencijalni problem...

ostoja

pre 9 godina

Ubi ga ovaj Dolgopolov ko tudjeg...
Volim Noleta, ali ne sme sebi da dozvoli da ga bilo ko magarči po terenu i pravi smešnim...a ovaj upravo to radi.

fensi lik

pre 9 godina

braco, znate o cemu se ovde radi.. Novak ima velike probleme da uzvrati slajs, svako ko ima dobar slajs, a koristi ga, Novak ima potencijalni problem... (rafole, 01. april 2015 06:52)
Ne, braćo, znate o čemu se ovde radi...Novak ima finansijske probleme pa igra za kladionice .

Super

pre 9 godina

Bogami Ferer ce da ga isprasi ovaj put. Nije se nastimovao Nole za ovaj turnir kako valja. Garant ga nece osvojiti ali nema veze sada je u glavi RG.

igor

pre 9 godina

Ceo Majami Novak igra OCAJNO. Vidi se da je ovo dosao da otalja, pre svega zbog odbrane titule, nemotivisan i istrosen posle Indian Velsa i AO. Ovo verovatno gubi i mozda je bolje da se ova agonija u Majamiju zavrsi, izgubice nesto poena, i vreme je da se sprema za sljaku. Ovo ovde je ocigledno gubljenje vremena i mucenje.

veliki strumf

pre 9 godina

Novakovi izlasci na mrezu i voleji su (opet) na nivou slabijeg rekreativca. Neverovatno kako to smesno i pacerski izgleda. Ova igra mu ne lici ni na sta. No Vajda - no vajda!

Bozidar

pre 9 godina

Ne znam sta mislite..ali mislim da Marijan Vajda bolje utice na Novaka nego Boris Beker.
Nekako je Beker pasivan,i ne zalaze se bas toliko kao Vajda..samo je tu,sedi i to je to.
Ne daje Novaku tu energiju...

v

pre 9 godina

Novak se sprda s oprostenjem.....izasao i ceka da Dolgopolov istera u aut. Tek kad je bilo 0:40 na njegov servis, on je odigrao dva poena fenomenalno, a treci nesrecno izgubio. To znaci da se opasno dosadjuje. Sad je besan i mora da se vadi. Sve u svemu, obozavam coveka.

komšija

pre 9 godina

Na kraju meča odnos vinera 19:7 (ne računajući servis) u korist Dolgopolova. Nole mora drastično da popravi igru ako misli da uzme titulu.

najiskrenije

pre 9 godina

Novak može Bogu da zahvali što Dolgopolov nije bio kondiciono spreman,inače bi napustio teren oborene glave.On se u prvom setu i polovini drugog nije vidio i ne znam čemu ga "uči" Beker ,kad se na mreži ponaša kao teniser početnik.

Ratko

pre 9 godina

A publika u transu svi navijaju za Dolgopolova! Kakvo nepostovanje cetvorostrukog sampiona i prvog tenisera Sveta. Pustite one price kao hoce da mec traje sto duze. Na 1:0 u setovima i 3:0 za Ukrajinca ceo stadion aplaudira kad Novak pogresili ili Dolgopolov zabije poen. Sta im to znaci da ostanu bez prvog reketa u ranoj fazi turnira meni nije jasno. Bas bih voleo da Novak ispadne a da ovaj Ukrajinac igra finale sa nekim slicnim. I nikada se vise ne bih vracao na ovaj pogani turnir i igrao pred odvratnom publikom.

Boston

pre 9 godina

U pravu je onaj lik sto kaze da narod treba da shvati da ovde komsije pljuju Novaka. Zar mislite da ima toliko Srbi koji ga ne vole ? Mislim ima ali je retkost a i to je iskompleksiran narod koji mu zamera porez sto ne placa. Evo ja dugo pratim tenis i jos nisam cuo da ga neko omalovazava i da navija za Nadala ili Federera. Ama bas od nikog. Ima onih koji ne prate sport pa ih i ne zanima. Ali da ne vole Djokovica a vole Nadala ili Federera to jos nisam cuo uzivo od nekog. A ovde po komentarima ih ima ali to su u vecini slucajeva Bosanci i Hrvati.

Navijac iz fotelje

pre 9 godina

U Indian Welsu sa Vajdom Novak je pocistio sve.U Majamiju sa Bekerom Novak igra ocajno. Prvi jaci protivnik ce mu biti i te kakav problem

C1

pre 9 godina

Kakvi smo ljudi ovo pisem na 4 :4 u drugom setu... Slabo ljudi odistaju kod prve nevolje psihicki jaki nikad dok god ima sanse!! Idemooo Nole a vi sitne duse i nemate lebe da jedete zato sto ste slabi psihicki gubitnici

dark

pre 9 godina

Ovo od broja 1 nikada u svom zivotu nisam video, na sta ovo lici? Kakva je ovo igra? Dobio bi ga i ja sa ovakvom igrom, smejurija od igraca...
(katenaco91, 01. april 2015 00:34)
Niti ćeš vidjeti,jer on je broj 1 svim brojevima 1.

Sasa sasa

pre 9 godina

Ekstra igrac,Klasa.Nije htio da sad ispadne,ispasce u sledecem kolu.Ti sw radi planski jer mu ovaj turnir ne znaci a opet ce napredovat na listi.Tim je tim.Bravo Nole

Boco10

pre 9 godina

Dvije vrste sitnih dusa: 1. Oni koji se hrane tudjom nesrecom i 2. Oni koji tudje uspjehe priposuju sebi jer su obadvoe srbi. Ja sam u ove druge! Idemo nole srbine! I ja sam srbin i imam u krvi isto sto i ti, al mi ne ide nesto! Idemo Nole srbine!

peja

pre 9 godina

Trenutni rezultat je 7 6 3 0 za Dolgopolova ,sad gledajte sta je prvi igrac na svetu lagano ga okrece i uzima mec u nedelju i titulu i prelazimo u Monte Carlo...

Open

pre 9 godina

Каквих све познаваоца тениса има у овој Србији, леле леле леле!!!
Долгополов игра атипичан тенис, са много мењања ритма и самих удараца, час високи спин, час слајс, час равно са свега 1000 ротација у минуту, чести дроп-шот итд. На то се Новак вечерас теже навикао и мало га је нервирала та игра Украјинца. Једноставно, не можете лако пронаћи свој ритам и врсту игре против таквог противника. Такође доста незгодан сервис има. Једноставно игра "незгодан" тенис.
Али довољно је рећи само 3 кромпира у 3 меча на једном Мастерсу. Највећи играч тренутно на свету, а надам се за пар година и у историји тениса.
А што је ментална громада од човека овај Новак. То ваљда само Србин може, који је кроз историју прошао сито и решето.

dzordz

pre 9 godina

Zbog bombasticnog naslova, rekoh da odgledam mec... u medjuvremenu se setio prethodnog meca i pomislio da Dolgopolov vredi za "Top ten", ma kakvi dobar je za prvih 3-4 u svetu tenisa (bar ima potencijala).
Uzbudljiv mec pomislio, nesto se kuva. Do usiju mi je doprela zamerka, sto se kur.. Djokovic, sta radi... hm. Dve opomene, gubitak poena...
U trenutku sam pomislio malodusan je!!! Za par minuta sam osetio potrebu da se izvinim, ej Djokovic malodusan koji se borio kada su gledaoci vec odlazili sa terena i pomislili slicno sto i ja, i na kraju jos pobedjivao. Ne!! Ne moze biti da je malodusan!!
Gubi prvi set!
Gubi servis!
I onda: "Kako se kalio celik?!" pomislih... neznam sta bi ovo, neka prica, bajka??
Odoh da odgledam do kraja drugi set... I Engleski komentatori digli ruke ali ajd...

Šavija Alonso

pre 9 godina

Manje pljuvanja, molim, svako ima pravo na loš dan. Dobro je što se ovo desilo protiv ovog amatera a ne u nekom finalu jer Federer ne bi propustio priliku da ovakvog Novaka ponizi. Idemo dalje.

Lako je meni iz fotelje

pre 9 godina

Povremeno se tokom meca cuju nekakvi zvizduci ( ne bas masovni) kao da su primetili da se No1e nedovoljno trudi. I zaista ovo ne lici ni na njegovo znanje, niti borbenost. Ako izgubi bojim se da je ovo pustio niz vodu, sto moze biti i jako dobro - treba se odmoriti malo pred sezonu sljake.

duduk

pre 9 godina

Ništa ne brinite, Novaku su javili na 5;5 u drugom setu da je Stefan prestao da plače, da ga pupa više ne boli i da će ostati još u Majamiju.

kzen

pre 9 godina

Kakva je to legenda...

Balkanski mentalitet bi nalagao, zahtevao od balkanca, da nakon tog prvog seta, a narocito i nakon loseg pocetka drugog seta nastupi malodusnost u kombinaciji sa besom ali Novak iako je balkanac, iako je dinarac nekom magijom nasao je nacin da ima sasvim drugi, odlucni, pobednicki mentalitet...

Puno puta je vec receno ali veliko je pitanje da li ce se na tim prostorima ikada ponovo roditi ovakav sampion.

PAJA

pre 9 godina

Ludi rus igra divljacki dobar tenis,samara loptu pa sta udje udje.Novak treba samo strpljivo igrati.Rus ne moze izdrzati visok nivo tenisa celi mec.Zatrcao se ali pitanje je kada ce se izduvati.

Liberal

pre 9 godina

Komentari jasna slika prosecnog SRBINA! Napljuvaste naseg Sampiona, prosto nevidjeno. Ali evo vam ga na malodusnici! Uspesan i jak covek uvek nadje nacin! Zato ce te vi zajedno sa ovim Mikijem biti male slinave duse! IDEMO NOLE SAMPIONE NAS!!!!!

IT BLOGGER

pre 9 godina

Pa ovaj lik iz UKR nije normalan. Partija zivota za njega. Kao da je upio Noletovu igru, jednostavno kao zid je za sada. Ako NOLE preskoci ovaj stepenik ufff...bice super. AJMO NOLLLE !!!

Stefan_MKD

pre 9 godina

Tacno je da Dolgopolov igra hrabrije, ofanzivnije, Novak deluje umorno ali to nije jedini razlog. Lik je jednostavno izasao da igra jako pa sta bude, svaka cast. Ipak, jedan od najruznijih stilova igre ima, malo je reci smesan.

ivan

pre 9 godina

Koliko puta je Nole davao laznu nadu ovim propalim zivotima i oni se ne krste i dalje pisu svasta dok se ne zavrsi i ZAPAMTITE kraj je onda kad Novak kaze!

Raja

pre 9 godina

Novak izgubio prvi set, u drugom gubi 3:0, svi prozivaju Noleta komentarima, Novak preokrenuo, uzeo set, dobio mec, svi hvale Novaka..
Mnogo smo cudan narod, ne valja nas navikavati na pobede.

zanussi

pre 9 godina

Ne znam sta mislite..ali mislim da Marijan Vajda bolje utice na Novaka nego Boris Beker.
Nekako je Beker pasivan,i ne zalaze se bas toliko kao Vajda..samo je tu,sedi i to je to.
Ne daje Novaku tu energiju...
(Bozidar, 1. april 2015 00:42)


da.. dok Vajda ide stalno gore-dole po stepenicama

Predo

pre 9 godina

Jutros napisah komentar o "spuštanju forme" i "žrtvovanju turnira" i za malo nisam bio u pravu.
Da se razumemo. Novak je u padu forme. Ne verujem da je to plan, ali se jednostavno mora desiti par puta u toku godine, a najvažnije je da se to ne desi za vreme najvećih turnira. Kada tome dodamo nekonvencionalnu igru Dolgopolova, koji je u prvoj polovini meča pogađao ono što inače ne pogađa, dobili smo što smo dobili.
E, ovaj put stvarno nije zavisilo od NOvaka. Nije dobro servirao, nije se dobro kretao, nije igrao agresivno. Bilo je dovoljno da se digne za samo 10%, a da Dolgopolov padne isto toliko ili nešto više i dobili smo što smo dobili. Novak je tri puta na ovom turniru dobio set 6:0, a da nije briljirao.
Što se nastavka tunira tiče, NOvak sa ovakvom igrom teško može dobiti Nišikorija, ali svaki meč je priča za sebe, a nismo jednom videli da Novak zablista nakon par očajnih mečeva, mada je stvarno očajno nazvati očajnim igru u mečevima, koje dobiješ, čak i ubedljivo.

Veljko Marinkovic

pre 9 godina

Честитам Новаку на победи,а још више на борбености и карактеру који је показао.Када је био близу пораза,није клонуо духом,већ се борио за сваки поен као да му живот зависи од истог,а не један меч! Велико поштовање заслужује за овај меч.Може сваком,па и најбољем да се догоди "лош дан",али да се не бориш,да не покушаваш-то не разумем.И да је изгубио данас,човек не би могао да му замери-у датом тренутку пружио је свој максимум! Још једном велико браво! Зато се шампиони разликују од добрих играча!

v

pre 9 godina

Tenis ocaj, ali zanimljiva desavanja na terenu. Nikad nisam videla da je Novak kaznjen poenom. Znala sam da ce da ga brejkne odmah. A ova ptica zloslutnica sa RTS-a, ja ne znam ko je njemu dao posao. Ode prvi set.

kkp

pre 9 godina

Mi Srbi smo jadan narod, lomentari tipa kalkulise nole ili da je nole digao ruke blagoreceno smesne. Kao prvo jos nije kraj meca , a drugo dal vi mislite da je on masina? Pa svakome se desi da ima los dan, da lose igra ili cak da drugom teniseru bude dan, dajte ljudi nemojte da ste smesni.

Prota Mateja

pre 9 godina

Jadan Mikii i drugari nisu shavtili da Novak igra ovako samo da bi njega i slicne navuko da se napale a onda ih polije hladnom vodom. Uz to izaiva samog sebe da vidi koliko moze da bude iza protivnika a da ga ipak na kraju pobedi. To mu samo jos vise podize samopouzdanje. Pogledajte pazljivo sve ove takozvane trenazne meceve gde Novak pravi toliko ocito nekarakteristicne greske da bi onda u jednom treuntku poceo da bude izuzetno precizan i pogadja sve zivo. To se kod nas inzenjera zovu simulacije kriznih situacija "u zivo" i po tome je Novak jedinstven jer drugi to rade samno na treninzima. Tako Miki bolje da se oprobas na nekom drgom polju, ovde ocigledno samo gubis pare.

Cole

pre 9 godina

Ma iako izgubi, ništa strašno,
osvojio je IV, vidi se da je
bezvoljnost u pitanju, ali ajde,
videćemo, verujem u Noletovu pobedu.

P.S.
Simptomatično je to da kada nema
Rafe i Federera kao da se i njemu
ne igra, prosto, kao da nema motiva.

Pele

pre 9 godina

"A publika u transu svi navijaju za Dolgopolova! Kakvo nepostovanje cetvorostrukog sampiona i prvog tenisera Sveta..."
(Ratko, 1. april 2015 00:32)

Koji si ti mec gledao!? Publika, koja se ocigledno razume u tenis, je bas bila objektivna: aplaudirala je dobrim potezima igraca. Problem je sto je u prvom delu meca Dolgopolov imao vise dobrih poteza, pa je dobio i vise aplauza. Nije ono Jelen Superliga.

Iha

pre 9 godina

Naravno da su to susedi koji pljuju Novaka. Ja u svom okruzenju ama bas nikoga neznam ko ne navija za njega. Kad je rec o Srbima. Dok drugi narodi iz bivse republike glume neutralne, kao sve im jedno, a u sebi umiru dok Novak reseta protivnike a posle lecu prave komplekse na netu. Neka samo da je nama dobro...

BRAVO NOLE SRBIJA JE UZ TEBE!

Swedenonline

pre 9 godina

(novica, 01. april 2015 09:12)
Da znas nesto o tenisu nebi tako pricao! Najprljaviji moguci tenis koji sam ikada video, pa klinci bez tekniker igraju taj stil!

D.

pre 9 godina

Ovaj Dolgopolov je lud covek, koja histerija od tenisa!!! Ocigledno je da ide na zivce stamenom nam Noletu??? Valjda ce se dobro zavrsiti po Noleta... ali bice tesko... 7-6, 4-2 za sada...

Ljubisa

pre 9 godina

Misevi, miiiiiirno ! U svoje rupeeeee, napreeeeed marsssss !!!

Ovo samo Srbin na celome svetu moze. Jednostavno Novak Djokovic !
Izgubiti set i biti na poen od zaostatka od dva brejka u drugom setu i totalno preokrenuti ma neverovatno. Na kraju 6:0, nesto mi je ovo poznato, vec vidjeno i patentirano od neponovljivog sampiona.
Kako ih je samo Novak nadmudrio, svi su u finalnim setovima izgledali kao "izduvani" baloni, prisetimo se nekih:
Finale US Opena 2011, Rafael Nadal
Polufinale AO 2015, Wawrinka
Finale AO 2015
...

Nebojša

pre 9 godina

Ljudi koji tvrde da je Novak najbolji svih vremena preporucujem hitan predlog kod psihijatra...
(Roger that, 01. april 2015 01:17)

A sta neko ko je broj jedan ne sme sebi da dozvoli loš meč ili loš turnir ? hoćeš da kažeš da je Fedex u svakom trenutku i na svakom turniru bio na visini zadatka kada je bio broj jedan treba li da te podsetim na 2007 Federer kao prvi nosilac i apsolutni broj jedan gubi i u indian wellsu i u majamiju u drugom kolu od Kanjasa sta na to kažeš a da ne pričamo o onoj sramotnoj igri sa RG 2008 protiv Nadala 6-1 6-3 6-0 Novaku se tako nešto neće desiti bilo ko da je sa druge strane mreže on se bori čak i kad ne ide dok Federer često gubi guste mečeve u kojima loše igra.

Svete

pre 9 godina

(Mikii, 1. april 2015 00:55)


Aman bre isprdakvićevac, stvarno mi nije jasno sta se sa tobom dogadja ??? Rekao sam ti da moras mnogo da treniras da bi dostigao prvu violinu komsijskih hejtera, cuvenog Srbina oskara !!
Sto se tice ovog meca, Djole ga je zavrsio serijom 9-0, 36-5 u poenima, kako ti se to cini ?

Bruguera

pre 9 godina

Kakav sampion, kako su se ponadali ovi sto ne mogu da podnesu njegov uspeh, i danima nas smaraju opservacijama kako je neko bolji od njega nekad bio i ostale gluposti! i bas lepo sto je gubio 7:6 4:1, omogucivshi ovim tastatura kompleksima da zasijaju punim sjajem! a Novak nastavlja da ispisuje istoriju tenisa, SRBIN je vec dugo dominacija u ovom sportu!

Cole

pre 9 godina

Nadam se dobrom tenisu i Novakovoj pobedi, valjda ne biti oscilacija kao u prethodna dva meca, napred NOLE!
(Kibo, 31. mart 2015 23:19)

Svim srcem navijam za Novaka,
i ovom prilikom ne bih da ga veličam,
ali moja malenkost misli da nisu
u pitanju oscilacije, kad vidi
da dobija meč, proba neke stvari
koje je nemoguće raditi na treningu.
Prosto, nije isto trening gde igraš
sa sparing partnerom, gde se trudiš,
pa ne vise od 60%...

Vladimirko

pre 9 godina

Sta de desava noletu , trebao je da proseta do susreta sa fererom a on se propisno izmori svaki mec , umesto da ga slaba forma nadala motivise da sto bolje igra i da udje u strasnu formu on se muci a i nas muci

Protected

pre 9 godina

Kakvi smo mi bedni narod!Jednog hrabrog i borbenog momka koji je dobio toliko velikih meceva vi imate hrabrosti da omalovazavate i da pricate o kalkulacijama!Sram da vas bude!Razumem da Novak ume da se igra sa zivcima i da je normalno da nekad ne bude dan kada mu se (ne)igra tenis, ali to ne treba da vas natera da mu okrenete ledja kada gubi gemove.Igra protiv Ukrajinca a i publike.Mnogo puta je pokazao kakav mentalitet ima pa ve pokazati i sada,varem se nadam jer se vratio u igru!Ovi ostali kriticari aaaaj u krevet! IDEMO NOLEEEE...!

Ljubisa

pre 9 godina

Jednostavno, Novak Djokovic !

Izgubiti set i biti na poen od zaostatka od dva brejka u drugom setu i totalno preokrenuti ma neverovatno. Na kraju 6:0, nesto mi je ovo poznato, vec vidjeno i patentirano od neponovljivog sampiona.
Kako ih je samo Novak nadmudrio, svi su u finalnim setovima izgledali kao "izduvani" baloni, prisetimo se nekih:
Finale US Opena 2011, Rafael Nadal
Polufinale AO 2015, Wawrinka
Finale AO 2015
Veceras/jutros Miami 2015
...

crno nije belo

pre 9 godina

Auh, koliko sam malodusnih komentara procitao, prosto su neki ljudi truli iznutra. Ej, od "dan mi je bas lep, pa da ga Novakov poraz upotpuni", do uvredljivog obracanja normalnim navijacima uz etiketu "djokovicevci"?! Ljudi, sta je sa vama?! Zar vam je stvarno potrebno da neko posustane, padne ili propadne pa da likujete i da se nasladjujete?!

CTOJAH

pre 9 godina

Nepotrebna izjava Obradovica, kad je uporedjivao Vilandera i Dolgopolova,,je ocigledno Dolgopolova naterala da napravi problem Novaku. Svaka cast Nole !

nenad rs

pre 9 godina

Новака је тешко побиједити и кад не игра на високом нивоу али оволика завист народе мој не води нигдје.Какви смо то постали?

Da se zna

pre 9 godina

Dajte ljudi, kakvo pljuvanje ako i izgubi ništa strašno, on je taj koji nam svake sedmice donosi radost, toliko puta u godini, a mi ga pljuemo zbog jednog poraza. Jedini koji su zaslužili pljuvanje su fudbaleri, a Nole je car. Pišem ovo na 1-1 u setovima.

novakofil

pre 9 godina

Ja Boze gruvadzije...udri pa sta bude...ovako moze i Zmaj od Sipova sa Novakom, ali mozda 5 minuta...ovaj izdrza skoro dva seta...dobar je...

Matić Spyder

pre 9 godina

Koji motiv on da nađe, gde. Broj jedan. On kada gubi postaje zver. Delji ih Srbine moj neka puknu ljubim te ko brata svog, i kada gubiš ja te isto volim sokole naš!

Liberal

pre 9 godina

Pozdrav za Mikija i susede! Ja da sam na vasem mestu stavio bih pelene u krevet nocas. Frustracije izazivaju nemirnu besiku i simptome inkontinencije! JOS JEDARED SVAKA CAST ZA NASEG SAMPIONA! I KADA GUBI I KADA POBEDJUJE NAS COVEK!

Dejan

pre 9 godina

Nole očigledno ima problem sa motivacijom dok su mu protivnici izuzetno motivisani (bar jedan set da uzmu svetskom No1), a mi smo neverovatno razmaženi njegovim uspesima.

Turnirom u Majamiju se završava polugodišnji deo sezone u kome je Nole neprikosnoven zadnjih nekoliko godina (Beijing, Šangaj, Pariz, završni, AO, Dubai, IW, Majami). Ako čovek nađe svoju bolju igru i motivaciju, možda osvoji i 6. titulu, što bi sa polufinalom u Šangaju i finalom u Dubaiju bio fenomenalan rezultat.

Ili aj da ja to otkucam, da bude vidljivije, jasnije i očitije (kako smo postali razmaženi i jedva čekamo da odigra neki meč loše ili izgubi pa da ga kolektivno ispljujemo):

IW 2015 - pobednik

Dubai 2015 - finale

AO 2015 - pobednik

(Dohu 2015 neću ni da računam, čovek je odigrao za zagrejavanje pred AO)

Završni turnir 2014 - pobednik

Pariz 2014 - pobednik

Šangaj 2014 - polufinale

Beijing 2014 - pobednik.

Ili još unazad:

US 2014 - polufinale (ovo i još četiri izgubljena finala su, bar za mene, mnogo veći Noletov problem od neosvojenog RG)

Montreal i Sinsinati, e jedino je to loše odigrao

Vimbldon 2014 - pobednik

RG 2014 - finale

Rim 2014 - pobednik

Madrid nije igrao

Monte Karlo 2014 - polufinale.

Eto to su rezultati u zadnjih godinu dana. Znači, njegov nivo je takav da je sve ispod polufinala neuspeh. I tako iz turnira u turnir...

Damir

pre 9 godina

Dolgopolov ispustio dobiven meč. Novak je igrao vrlo loše veći dio meča,ali to je problem slabijih igrača - što nisu u stanju završit posao,a veliki igrači se gotovo uvijek "izvuku" iz ovakvih situacija.

Beobrad

pre 9 godina

Zamor materijala!
Ako i prodje Ferera, kako ce nadalje nisam siguran, premoren je, vidi se!
Ipak, Novak je fenomen, sve je otvoreno do kraja!

nije tebi lako

pre 9 godina

nisam odavno gledala ovo momka.svaka mu cast kako hrabro igra na ovom mecu. svaka cast momak,od srca ti zelim osvajanje turnira. o broju jedan nemam komentar. ehh... kada se samo setim rafe i rodzera i njihovih partija u osminama finala turnira kada su bili broj 1...
(ona, 1. april 2015 00:31)

Posle ispadanja Nadala i Federerovog odsustva ti rece nema se sta vise gledati na ovom turniru. Pa sta gledas onda , jos ovako kasno u noc? I komentarises medju prvima.

jablan

pre 9 godina

Evo javljaju mi iz Majamija, da je Novak otvorijo prodavnicu Kopaonickog kropira.Sad je sledeci Ferer usao u prodavnicu i narucio kropir.jablan

Svete

pre 9 godina

Djokovic definitivno nikada nece prestati da me iznova i iznova odusevljava, kakav je to lik, kakva je to faca, katastofalan mec, bez ritma, bez snage, bez prodornosti u udarcima, bez karakteristicnog riterna, bez servisa ali najvaznije od svega sve vreme bez panike...Kada je polomio reket znao sam da mu je stalo da ovaj mec dobije i da ce se boriti i da su velike sanse da dobije, Djo1e zelim ti sto vise polomljenih reketa !
Sto se tice Dolgopolova, NIMALO mi ga nije zao, nekada ti bude krivo kada autsajder izgubi od favorita gotovo dobijen mec, bori se, igra odlicno i na kraju kvalitet prevlada i on izgubi ALI OVAJ DANAS vodi 1-0, 3-0 ima sve, igru, udarce, ritam, servis ga sluzi, protivnik u nokdaunu i on na brejk loptu gurka one bekende i ceka da mu Djokovic pokloni poen, umesto da on napadne one mlitave lopte svom snagom i da odrizikuje, ako promasi nema veze zna da je pokusao, ako pogodi to je prakticno kraj, ne on ceka da mu Djo1e pokloni poen, pa ne bi Djokovic bio 141. nedelju na 1. mestu, 212.nedelju zaredom medju 2., i 405. nedelju uzastopno medju 4. da u takvim trenutcima poklanja poene...

Jedino mi je u celoj ovoj prici zao Davida Ferera, posto imam neki osecaj da ce on platiti ceh ovog danasnjeg lose odigranog Djokovicevog meca !!!

Sto se tice 3 poena koje je uzeo u poslednjem setu, ne treba da ocajava, Nadal je pre 3 i po godine u finalu Tokija uzeo 4 poena protiv Mareja u 3. setu, tako da su se takve stvari desavale i mnogo boljim igracima od njega!

smb

pre 9 godina

Koja ložana ovaj Dolgopolov ! Novak je čekao da se ispuca, ali je , na žalost, ovo puta Dolgo bio malo žilaviji nego obično.

Ne znam zašto je Dolopolovu nadimak pas? Meni više na liči na buvu. I to onu čuvenu buvu iz crtanog ( Food around the corner for meeeeeee.... )
https://www.youtube.com/watch?v=dGwA7zmbryY

MirsadK

pre 9 godina

@Bg, 1. april 2015 00:30

Eto, želja ti se ispunila i krompir je uvaljen....ali Doglopolovu..

@ ona, 1. april 2015 00:31

Propustili ste lane da gledate Rafu kad ga je Dolgopolov nafaltao u 3.kolu IW?

@Cole, 1. april 2015 00:42

Daj brate, ne mlatite više da je Nole nema motiva kad nema Rafe i Feda...Pa više mu je preko glave i jednog i drugog. 80 puta, ej čoveče, 80 puta je igrao protiv njih...

N°1e jos dugo n°1

pre 9 godina

Da mi je znati kako to uspeva svaki put da se izresetuje, pa da i ja to radim od sebe. Cesto mi je to potrebno, a, vidim, pomaze:)

PS Ako neko bude u nastavku gledao Izner - Raonic, predlazem mu da televizor obezbedi jastucima.

Zasto opravdanja, kad je SVET navikao koga da pozdravi na kraju meca

pre 9 godina

@ "Djokovicevci, spremite izgovore, argumente, price o teoriji zavere, itd. Brze bolje, pre nego sto Djokovic preokrene, hahahah"
(Mikii, 1. april 2015 00:20)

Znamo mi da je on najbolji, pa uopste ne razmisljamo o tome sto predlazes. Mi uzivamo u tenisu. I N°1etovom i njegovih protivnika. A ti?

šetač

pre 9 godina

Novaku je publika dočekala loše i sve vreme je bila protiv njega, počeo je da igra kada su prestali, delimično prestali. Valjda su shvatili da neće se nagledati tenisa do kraja turnira. Shvatili da nema Rođe nema Rafe više. Više volim da obraćam pažnju na igru a manje na razmaženu, nezrelu publiku u USA. Samo Nole zna kako je na terenu bilo.

Стеван

pre 9 godina

Комшије, нема вас јутрос да се сладите Долповим поразом,а? Идемо Ноле!!!!!!!

ivan78bg

pre 9 godina

@novica
Iz tebe vrca objektivnost:)Najbolji dokaz za tvoju objektivnost je opis Novakovog tenisa.JEl te boli sto je pobedio?:)Bolece tek:))

Milan

pre 9 godina

Znaci ovoliko los taj brejk da Nole odigra, dugo nisam gledao. Pasivan, mnogo grijesi,ne pogadja servis, i naravno da ce izgubiti set. Nole se toliko puta vracao iz ponora tokom karijere, ali moram priznati da mi se cini da u Noletu proradi ono balkansko, kad kola kreno nizbrdo i pokusa da ih vrati a ne uspije, onda ih i on sam pogura nizbrdo, medjutim Nole na kraju uglavnom izadje kao pobjednik, ali to odmaganje samom sebi mu ne treba. Ajde majstore, mozes ti to!

Dobro

pre 9 godina

Ponadali se dusmani... Susjedi i domaci izdajnici... I ovi sto prate tenis od 2011.
Niko nije masina, pa ni Nole.
Idemo, tigre, jos malo pa gotovo.

Iz zemlje lala, uvek Vas,

Milan

pre 9 godina

Pre zore ne svice. Mi Srbi i u tome vidimo zaveru......Citam pojedine komentare i ponovo ono svetsko a nase: zloba zavist i pakost. Covek je skoro sve napravio sam sa svojom porodicom. Prvi na svetu u necemu. U cemu smo mi,braco Srbi?

Gajetano

pre 9 godina

Tipican djokovicevski mec kada mu nista ne ide. Tada Novak mec pretvara u fizicki izazov: trudi se da poeni traju sto duze, top spinovima do iznemoglosti tuce protivnika po bekhendu, davi ga ko zmija zabu... Fizicki zamor dovodi do mentalnog, mentalni zamor do fizickih problema. Vicious Circle! I evo, od prakticno izgubljenog meca Novak je podelio jos jednu perecu. Bilo je tesko za gledanje, priznajem, ali isplatilo se. Mogu tek da zamislim razocarenje Novakovih hejtera. Neprocenjivo!

Pozdrav,

atpworldtour

pre 9 godina

Pa normalno da su Dolgopolova stigli grčevi kad je odigrao tenis karijere u skoro dva cela seta. Uostalom kao i svaki put kad igra sa Novakom, dobije isnpiraciju i igra svoj najbolji tenis. Ali, ne možeš biti šampion sa jednom epskom pobedom tokom cele godine.
Ova pobeda Novaka govori najbolje kakav je on profesionalac. Gebhardt Fil Gric ga je fizički do savršenstva doveo, kao i Miljan.
On ove sezone opet ima najviše mečeva iz top 20 tenisera.
Prvo sovojio AO. Pa onda igrao Finale u Dubaiu. Pa onda dobio dva meča u DK, pa opet osvojio Indijan Vels, pa sad igra Majami i blizu je finala.
A i dalje se mnogi smeju gluten dijeti i Novakovom vojničkom režimu ihrane i uopšte života.
Imamo Nadala kao primer. Čuj nervoza? A da nije možda malo van forme bik sa Majorke?
Kako god, psiha Novaka je tu i tamo, ali kondicija je neverovatna.
Ako ovim tempom celu sezonu odigra on je stvarno superman!

bot_hunter

pre 9 godina

I krompirić na kraju. Dolgo odigrao vanzemaljski, ali nije dovoljno, rođaci, nije dovoljno! Sad polažite nade u Ferera, možda vam on ulepša dan, mada sumnjam...

@Mikii

Nadalovi dželati pali, da sam na njegovom mestu, zahvalio bih se Novaku. Doduše, možda ćeka da ovaj počisti i Ferera, i on mu je skoro skinuo skalp. ;)

Dusan

pre 9 godina

Kao veliki navijac Novaka Djokovica iskreno moram reci da je ovo bilo jako gusto. Cak i da je Nole izgubio, ne bih mu nista zamerio, i on je covek, nije masina. Nadam da ce Nole podici formu u zavrsnici turnira ali ne bi me iznenadilo da izgubi od Ferera ili eventualno Nisikorija. Od srca mu zelim da me demantuje a ako i ispadne, nista strasno, svakako je najbolji. Ovim putem bih, s' tim u vezi, molio ljude ovde da ne pljuju najveceg sportistu kojeg smo ikada imali ukoliko i dodje do poraza. Ne budite mali, nemojte pruzati podrsku samo u pobedama. Pozdrav.

Andrija

pre 9 godina

Dokle bre to više balkanac,čovek je srbin a ove novokompovane nacije, koje se stide svog srpskog porekla iz meni nejasnih razloga ubacuju termin balkanac, valjda im je tako lakše da se sete svojih srpskih korena.

Swedenonline

pre 9 godina

Dolgopolov, kao muva zumzara, pa je uhvati bato!
Naravno da taj stresni i nervozni let nije mogao trajati vecno. Cim je sleteo, klap! No more pain.

Petar

pre 9 godina

''Novak igra, Ferer ga čeka''
Ne, Novak ne igra, nervira se i inati se samom sebi.
Sa toliko oscilacija nisam ni očekivao da će imati lak meč protiv napaljenka Dolgopolova. Samo, i samo ako se presabere i smiri, Novak ima šanse.
U suprotnom gubi meč.
Inače ceo Majami igra toplo hladno. Sa nulom uzima 1 set, a posle zaspi na terenu. Kako nailaze bolji i jači protivnici to neće moći da prolazi više. Ili će ceo meč da bude fokusiran i borben, ili će da pakuje kofere.
U sv. slučaju ja i ne očekujem da osvoji Majami, mnogo je bitniji nastavak sezone na šljaci, što vodi ka RG, Novakovom najvećem cilju.

v

pre 9 godina

Novak igra ocajno. Ali on nije dzabe prvi igrac sveta. Da, da......kazu da takvi dobijaju i kada su ocajni. Evo Novak ce sada to i da potvrdi....live.

L Paso

pre 9 godina

Pa ovaj Dolgopolov kao lučki radnik stil igre očajan nije on taj kalibar bez frke oa sta bude a nece pobediti ,ali ljudi pa šta mislite da je Nole masina da igra uvek na vrhunskom nivou pa nije a za ovo sto je uradio do sad cela Srbija treba da mu se klanja jer znate sto ne zato sto je superioran i broj 1 na svetu nego zato sto ugra za Srbiju a ista mu ništa nije dala evo opet NIŠTA !!!

ZORICA - CANADA

pre 9 godina

LUDAK !!!!!! LUDAK !!!!!! LUDAK. !!!!!!

Al' u najpozitivnijem smislu........

Izadje na teren bas ono preko volje ( videlp se to i po licu i A i po ponasanju......slomljen reket ...... ) PUSTI protivnika da povede u setovima sa 1:0 i u drugom setu sa 3:0 .....I onda dolazi otreznjenje......Budi se kao iz nekog dubokog sna ....

OSTALO JE ISTORIJA !!!!!!


PS : Nisam ni citala prvih 70-ak kom. Mogu misliti kako su ostrovni ....A Nole I'm kao FENIX po ko zna koji put zapusi usta.........SRECNO TI NOLE DO PODIZANJA TROFEJA !!!!!!

idemo dalje

pre 9 godina

Nista sto nismo videli ranije, teniskom kralju se moze, moze i da gubi 5-0 u drugom ako on zeli da preokrene to ce i uraditi makar preko puta bili Svajcarac i Spanac zajedno

gg

pre 9 godina

Dolgopolov - covek divokoza! Nije podrugljivo, nije negativno receno, jednostavno me njegove akrobacije podsecaju na vratolomije divokoze.
No medjutim, ipak je on covek pa je Novak uspeo lepo da ga "pripitomi" i ostvari pobedu. Kao i ranijim mecevima. Bravo Nole! Bravo!!

Nebojša

pre 9 godina

Mislim da je Novak mislima okrenut već na šljaku i RG verovatno je to razlog tolike nervoze večeras a i u prva dva meča što se mene tiče njegovi pratioci Federer i Nadal su ispali ili u slučaju Federera nisu ni igrali sa te strane i da je izgubio večeras nebi bilo toliko strašno čak sam u jednom trenutku i pomislio da je možda bolje da izgubi i što pre započne pripremu za sljaku sada je vreme da pritisne Nadala punom snagom sad kada je ovaj u nokdaunu.

Tata Mata

pre 9 godina

Covek genije. Uvek ima lufta i da se razonodi i da gubi. Ne mogu da ga gledam, a znam da ce da pobedi. Tek mu niko nista ne moze u 3 dobijana seta. Nole, univerzum je tvoj.

onaj sa slabim zivcima5H

pre 9 godina

Moram da priznam kao verovatno i mnogi drugi da sam pobegao u krevet da me ne strefi slog. Ali dobro je kad se svedobro svrsi. Nole je stvarno neverovatan!

sasa jokic

pre 9 godina

Pravi sampioni pobedjuju i kada je protivnik na 101%, i kada mu sve ide od ruke. Mednjutim, retko ko moze drzati takav ritam citava dva seta....a Nole to zna i strpljivo ceka!

o da

pre 9 godina

Rekoh ja vec....kao na AO. Mucenje, a sad se smesi i djevrek kao i Vavrinki, kao i Mareju.....i tako u krug. Neki ce da se pojedu, psi laju a karavani prolaze......Napred Nole legendo nasa! :-D:-D:-D:-D:-D

City Girl

pre 9 godina

Treći set trenutno 5:0. Ukrajinac se ispucao prvih set i po i sada je kao izduvani balon. Nole ce opet pobediti zahvaljujući mentalnoj i fizickoj znazi. Bravo Nole sto si odolevao u drugom setu!

srbija

pre 9 godina

Da ponovim legendarni komentar od 4000 pluseva na ovom sajtu pa idem da spavam: "Od 7 milijardi ljudi na planeti, Srbina nema ko da pobedi" Nole ti si tata ovog sporta samo nastavi da nabijas komplekse bedama, a nama koji te volimo nastavi da donosis srecu i radost.

Samo vas gledam

pre 9 godina

To se zove - ubacio u visu brzinu..
Sta li je cekao tolko :)
Setio se da ljudi treba da spavaju pa ubrzo malo :D
Za naseg Jumnka jedan :* sigurno se ponado mukica :)
Laku noc dusebriznicima i ljubiteljima tenisa :)

NOLE RS JE UZ TEBE

pre 9 godina

UH,na 3-0 za dolgopolova i brjek lopta za 4-0 tad sam pomislio ako se novak sad izvuce iz ovog moze okrenuti sigurno uz bolju igru jer do tad je igrao ispod prosjeka.jest da je ukrajinac igrao dosta dobro ali novak nije licio na sebe.sreca poceo je igrati dosta bolje,nakon sto je uzeo drugi set i da ovaj nije imao zdravstvenih problema svejedno bi ga dobio.

nole dominator

pre 9 godina

@Bg
Vec pocele pripreme terena ovdasnjih federerovaca za dan kada No1e prestigne Feda i po broju GS-mova u izgovorima tipa ovakvih nebuloza "ni tad nece biti veci jer ne place kad osvoji titulu?!?" hahahaha, nije mi dobro, haahaha, hvala ti...:)) Inace Nole lupio takvu mosu @doktoru, @ona,@Bg itd, itd, da im nije dobro, hahaha...To nas Nole ih pustio da napisu "Ma gubi on ovo...", pa da im kaze APRILILILI!!!

Sale

pre 9 godina

Ono kad Nole pobedi iz inata! Svi su sem njega već videli poraz u ovom meču. Kakva mentalna snaga! Sad sam prilično siguran da će osvojiti ovaj turnir. Ovaj meč predstavlja prekretnicu. Napred majstore do nove titule!!!

NOLKICA

pre 9 godina

Zato i jeste prvi na svetu, mislis gotov je , kakav kralj, sladje mi je ovo nego da ga je pobedio sa 6:0 6:0, zato i jesi najbolji , Nole majstore!

manuginobili

pre 9 godina

Za ove sto komentarisu u toku meca i raduju se Novakovom "porazu"-pa koliko vam treba da naucite lekciju??! :)...samo glup covjek ne uci iz svojih gresaka a vi stalno ponavljate jednu te istu gresku,pa dokle vise??...a za teniske pocetnike-ovaj mec je primjer zasto je Nole broj jedan a Dolgopolov sesdeset i neki,najveca razlika je u tome koliko vremena mogu drzati visok nivo igre,Dolgopolov je mogao jedan i po set ali to nije dovoljno za pobjedu,a Nole se tek sad pred kraj zagrijao i podigao nivo igre :)

Milos

pre 9 godina

Kao cuvena recenica iz filma "5.element" - "Few cells are still alive, which is more than I need" (Par celija je jos zivo, sto je vise nego sto mi treba). Toliko ih je imao i Novak, i opet je dobio :-).

Svako pametan moze izvuci pouke iz njegovog izuzetnog karaktera.

Dolgo

pre 9 godina

Ajmo Dolgo, uvali krompir kilavom Novaku, zaslužio je!
(Bg, 1. april 2015 00:30)

Nisam te bas najbolje shvatio, je l' trebalo da uvalim krompir ili da ga primim.... ako bi da mi ponovis jos jednom....

Šimke

pre 9 godina

Miševi? Šta sada? Teorija zavere, kalkulacije? Nemoć najboljeg na planeti? Ajmo u rupe do sledeće ovakve prilike u kojoj bi mogli da se sitite.

Slavko-RS

pre 9 godina

Komentarise se uvjek na kraju:) Covjek jednostavno igra koliko mu treba,ne moze svaki mec da bude perfektan.Nole samo tako,vole te svi Srbi svijeta.

Nolefam

pre 9 godina

Najiskrenije me povredi da vidim Srbe koji ga mrze. Pa pobogu ljudi! Okej je da ga ne volite,ne pratite i ostalo,ali toliko mrznje? Jel vam krivo sto je najbolji? Sto je uspeo? Sto jedini stalje pozitivnu sliku Srbije u svet? Sto je bolji od fudbalera? Sto zaraduje vise od svih nas? Ne kapiram. Mislim da treba malo da se opustite i uzivate u njegovom uspehu. Dozvolite da vam na trenutak bar malo svojim pobedama oboji crno-beli zivot.

Marko

pre 9 godina

Bas lepo navijate za Djokovica, tako se to radi, cim krene da gubi odma paljba. Sramota me sto zivim medju takvim ljudima! Miki spremio se tvoj cika Federer i Nadal.

jovix

pre 9 godina

dolgopolov se poigrava s đokovićem, komšije na aparatima
(hrvoje, 01. april 2015 00:12)

Treći set, 5-0 za Djokovica, ko je sad na aparatima HRVOJE? Pozdrav od komšija

Veljoni

pre 9 godina

Golema je tuga hejterska :D necete moci da zaspite veceras od mrznje i razocarenja sto je Nole po hiljaditi put dokazao da je covek stena!

Mare

pre 9 godina

Sve sami poznavaoci dole koji nikad nisu drzali reket u rukama. Kakav je ovo povratak, kakva je ovo injekcija samopouzdanja. Osvaja lagano.

Ivan

pre 9 godina

Šta je s ovim ljudima kao što je današnji Noletov izazivač? Krenu kao ludi. Nekako uspeva sat vremena a onda Mašina samelje. Rezultat je poraz i povreda.

Mare,NS

pre 9 godina

Nikako ne bih voleo da sam Novakov auto-mehanicar.
Non-stop iz druge ubacuje u petu i stisne gas do daske.
Koji bi to normalan menjac izdrzao.
Nije jadni Dolgopolov prvi,koji je na svojoj kozi osetio,kako to izgleda.
Iako jos nije zavrsen mec,mogu dati ocenu,da su za Novakovo nonsalantno ponasanje krivi RF i RN.
Prvi sto nije dosao,a drugi sto je ispao u ranoj fazi.
Bez njih,nekako mu se ne igra.
Idemo,mada moram priznati da sam se vise uplasio nego on.
Pogotovo na 1:4 u drugom setu.
Sta reci?
To je Novak,ali i Dolgopolov je to.
Tacnije receno,ocekivan treci set.
Uh,Novace,ako ikako mozes,postedi nas ovakvih meceva,makar u ove kasne sate.
Imaj malo razumevanja!!!

u prolazu

pre 9 godina

Milan Djordjević neka se vrati u sobu. Ponavljam: Milan Djordjević neka se vrati u sobu. Čekaju te Napoleon i inspektor Drajfus da slažete domine po boji.

el nino

pre 9 godina

Cisto da se zna ko je broj 1. Pa ljudi nemoze Novak sve meceve bez greske odigrati.Mora malo padova biti,i bice ih uvek.Al sad je vec 3:0 u trecem setu i Novak privodi mirno mec kraju.Hvala prijatno.P.S. Nemojte da ga pljujete znate sta je sve ucinio za nasu drzavu :)

dejan

pre 9 godina

Komsije srecan vam 1. april. Malo ste se ponadali? :)))

Nole jeste najbolji u ovom trenutku, ali i on je covek od krvi i mesa i moze da se umori, ali i da ima slabiji dan. Pravi sampion se poznaje i po karakteru i sposobnosti da preokrene izgubljen mec u svoju korist.
Samo neka Nole natempira formu za Pariz i neka bude svez za taj najvazniji turnir u sezoni. Nema veze ako ne osvoji bas svaki turnir, to je i onako nemoguce.

Boban

pre 9 godina

Novak je neverovatan, sa lošom igrom, nije mu bio dan, potpuno je razbio Dolgopolova 6-0 treći set. Alal vera Novače majstore tenisa!

Filozof

pre 9 godina

Nole malo trolovao Dolgopolova večeras, a najviše ljubomorne male mrtve duše, pakosnike, "dobronamerne" susjede i ostalu ekipu zloduha. Ovo im je donelo bar 3 nove sede u kosi i dalji napredak čira na želucu.

Иван

pre 9 godina

Долгополов је као онај старогрчки тркач који је рекао после трке: "Па како то да ја нисам победник, нема везе што нисам стигао први, трчао сам најлепше!" Право је чудо што Украјинац нема више навијача, јер знам да има многих који су у рекреативном спорту више волели да баце и погоде неку фрљоку него леба да једу. Како год било, тешко је играти против Новака три сета на истом нивоу. Он је још као клинац, 2006. године, имао ту особину - издржљивост. Сећам се мечева против Монфиса на УСО или Пасијанса на РГ, пошто је био још недовољно јак, Ђоковић је тада чекао да се и ривал умори, ослањао се на то да ће касније пасти од противника. Ове године имамо симптоматичне падове Новакових супарника у последњем сету: Вавринка и Мари у Мелбурну, Клизан и Долгополов у Мајамију, Роџер у Индијан Велсу... Још Ферер, Нишикори и Мари. Сад почиње оно право, и добро је да Ноле ове мечеве чека набријан због оваквог проласка.

Pozdrav iz Toronta

pre 9 godina

(novica, 1. april 2015 09:12)
He, he, "povreda" je dosla iz glave kad je shvatio da ce izgubiti. Istina je da je nadigrao Novaka u prvoj polovini meca, kao niko skoro. Njegov divljacki tenis na sve ili nista ga je doveo blizu toga da dobije sve, ali je na kraju ipak dobio nista (sa krompirom pride).

PAJA

pre 9 godina

REZIME:

Kao sto sam i napisao tokom meca.Dolgopolov nema sta da izgubi,on igra ludi tenis,udara sivonjski pa sta pogodi pogodi.Ali ne moze izdrzati visko nivo igre ceo mec.Pitanje je samo bilo kada ce pasti njegov nivo igre i samopouzdanja.Igra na mahove ili sto bi Federer reako samo :samara" lopticu.Tako se ne moze igrati tenis.OK,lepo je to za oko,lepe poene je pravio ali nema konzistentnost.Zato i nije u tenisu uradio nesto vece.A da je talenat - jeste.

Na kraju zlurade komsije se opet raskokodakale - a na kraju sneli mucak.
Po kozna koji put vec vidjeno na ovom portalu.Nikako da se nauce iz prethodnih gresaka.
A to je:

Teniski mec se igra do kraja.Ne samo 1 set ili dva.

Pozdrav svima :)

sasa jokic

pre 9 godina

Ovakvi mecevi kidaju zivce, ali puno znace za samopouzdanje. Cesto zaboravimo da i igraci sa druge strane igrsju dobaro tenis i da kada imaju dan, mogu da ugroze svakog. Dolgopolov je juce nestvarno riternirao i pogadjao iz svih pozicija, veoma ravnim udarcima, koje je uzasno teko vracati.
Retko ko bi pored takve igre uspeo da se vrati i pobedi, tu mislim na drugi set, kada je bilo 4:1.
Treci je bila rutina, Dolgo je do tada potrosio svo gorivo, a Nole ubacio u petu.

max

pre 9 godina

Svaka čast Novaku,mada ima pad forme i mislio sam da će izgubiti meč ali je zaista teniska i sportska gromada,čim izgubi gem odma ga i vrati!!

sasa

pre 9 godina

Ko je sinoć gledao meč, još jednom je mogao da se uveri, kao i ja naravno, zašto je Nole (car) br. 1 na svetu. I samo mala replika na komentar o - povredi- Dolga. Bio je dostojan protivnik, ali, kako je sam izjavio da su ga grčevi ubili, Nole je i segmentu fizičke spreme neprikosnoven! Još jednom, kapa dole Šampione!!!