Subota, 31.01.2015.

07:11

"Mesi bolji od trija Bejl-CR-Karim"

Trener Atletiko Madrida Dijego Simeone dao je veoma interesantnu izjavu posle poraza svoje ekipe od Barselone u Kupu kralja.

Izvor: ÐN

"Mesi bolji od trija Bejl-CR-Karim" IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

60 Komentari

Sortiraj po:

ssss

pre 9 godina

Mesi je korisniji za tim od Ronalda i zato je Mesi bolji. Simeone je hteo da kaze da im je Mesi nanio vise stete nego Ronaldo, Benzema i Bejl zajedno u poslednjih nekoliko utakmica sto i jeste istina

Aleksandar

pre 9 godina

Veciti provokator i gnjida od coveka!Nije bolji ni od Ronalda a kamoli od trojke Reala-voleo bih da ga demantuju za nedelju dana!

neutralni felsh

pre 9 godina

za one koji nisu razumeli sta je simeone rekao, ili se prave da ne razumeju: u utakmicama protiv atletika, mesi se pokazao fatalniji po njih nego ronaldo, bejl i benzema. ne govori o tome ko je bolji na opstem planu, nego o tome ko je bio bolji u igri protiv njegovog atletika. pogledajte rezultate poslednjih nekoliko utakmica sa njima pa ce vam bito jasnije, a ne da se pravite zbunjeni i sl... zdravo.

Tata

pre 9 godina

“Igrao sam protiv Barselone i Real Madrida, i ne možete porediti Kristijana sa Barsinim Mesijem. Sam Mesi je opasniji od Ronalda, Bejla i Benzeme zajedno”, rekao je Simeone." Hhahhahah kakav car sad te jos vise postujem majstore!

luka

pre 9 godina

procitao sam od nekog komentar da mesi nije brz.33,2 km/h je njegov top speed u oktobru 2014 sa elceom,dok je ronaldova 33,6 ne secam se utakmice.ronaldo jeste brzi ali mu malo vise vremena treba da dodje do top speeda od mesija.pozz za sve ljubitelje fudbala

neko

pre 9 godina

Danasnji pobednik je "neutralni" sa svojim komentarom, pogotovo u delu gde kaze da Kristina izdrzljiv u duelu. Ne znam da li je imao dva duela u svojoj karijeri, a da nije pao, simulirajuci faul.

....,,

pre 9 godina

Neko je dole u komentaru pomenuo Pelea. Misljenja sam da je Pele malo bolji od Maradone. Tehnicki superiorniji, igracki elegantniji. Sto se Mesija tice, ne, ne moze se Mesi porediti sa Peleom. Pele je za sada jedinstvena figura fudbala. I to nisam kazao ja samo, to su kazali najveci fudbalski strucnjaci koji su objektivni.Cestitam Mesiju na uspehu,ali to je cinjenicno stanje. Mnogim osobama ovde jeste krivo, kada neko napise da Mesi nije zasluzio zvanje najboljeg igraca svetskog prvenstva, jer nije. Di Marija je ako se baziramo samo na Argentinu bio bolji. Dalje, Kristijano Ronaldo je zasebna tema, fudbalski fenomen koji ce se tesko ponoviti.U Portugaliji, najteze. Kakav je njegov karakter, znamo. Ne moze se cesto obuzdati. Ali, u fudbalu se pre svega moramo voditi fudbalskim osnovama, zalaganjem na terenu. U tome je trenutno neprikosnoven, zato je dobio zlatnu loptu. Steta je to, sto nece igrati dva meca jos. Mesi je sjajan igrac, mali carobnjak sa loptom. Ali, da je bolji od Ronalda, Bejla i Benzeme zajedno, nije. Dijego Simeone je argentinac i ujedno trener Atletika, najveceg madridskog protivnika Reala i drugog najveceg protivnika u ligi. Od njega je bilo moguce ocekivati takvu izjavu. No, necu nikada moci da razumem to, kako je moguce da osobe koje su profesionalne daju takve izjave, urusavajuci igracki ugled drugih osoba. To je strasno, jer se vecina, navijacka vodi razmisljanjem trenera, kao i penzionisanih igraca iz sveta fudbala. Potpuna neodgovornost.

realno

pre 9 godina

mesi je najjaci igrac danas,
svako ko se razume u fudbal ce to reci.

ronaldo je vise kao bekam,super izgleda,misici,frizurice, manekenke i zato ga deca i zene velicaju.
fifa u njemu vidi marketing i zato ga forsiraju.
nesumljivo veliki igrac,ali kad bi kao trener birao izmedju njih dvojice,
3 sekunde bi bilo previse.

Aleksa

pre 9 godina

Koja je ovo glupost sa celom tom stvari ko je bolji, to je isto kao kad bismo poredili pilota i pesadinca u vojsci, i glupo je da kazemo pilot je bolji vojnik, ilo obrnuto, jednostavno ne mozete porediti dva coveka sa razlicitim stilom igre, Ronaldo igra snagatorski ima tehniki ima igru ima sve, brz je probojan ima ekstra sut i sve ostalo, sa druge strane Mesi moze da predribla ceo tim uz malo srece, a nije nesto narocito jak a ako mene pitate ni brz, samo tako izgleda jer kroz odbranu prolazi kao noz kroz puter. i on vise igra timski nego samostalno sto je malo paradoksalno jer odlicno dribla. Tako da je po mom misljenju glupo reci bolji je ovaj od ovog

Skul

pre 9 godina

Nije da nesto preterano cenim spansku ligu i fudbal koji se dole igra,ali ova izjava je na mestu.Bejl,Ronaldo su trkaci.Njima treba prostor.Kad im se zatvori prostor ,oni su uglavnom nemocni.A odlika vrhunskih majstora loptanja je snalazanje na malom prostoru,gde je Messi nedodirljiv.Mali je kreativniji od svih njih, ima odlican pregled igre,kontrolu lopte na minijaturnom prostoru.Jednostavno po meni tu nikad nece biti dileme.Argentinac je ipak nesto posebno ,jedna druga dimenzija za sve ostale.
(Deni, 31. januar 2015 10:15)

Sve si objasnio ! Nema se sta dodat ! Ronaldo je masina,prespreman igrac,al Messi je ipak neka druga prica !

Ricky

pre 9 godina

Svaka čast ronaldu, poštujem kod njega sto daje uvek maksimum, kako na treninzima tako na utakmicama, al upoređivati njega sa messiem je po meni smesno, messi je najbolji igrač svih vremena, a od Ronalda ima bar po meni boljih fudbalera koje sam ja gledao, zidan, zuba, Ronaldinho. Mesi po prijemu lopte, po driblingu, po dadavanjima, po duel igri, po tehnici, po inteligenciji, jednostavno njega je Bog podario da bude najbolji igrač ikad..

Duke

pre 9 godina

@oberin martel
Ti onda nisi gledao SP.
Igrali su FINALE.
To sto je Maradona imao Buracagu koji je mogao da da golove u finalu kad je Maradona stao, a Mesi ima Iguaina i Palasia koji mase prazan gol sa 3m, jbg sreca.

jorgandzija007

pre 9 godina

Messi, Suarez i Neymar igraju dobro kada im dopuste da igraju svoju igru, odnosno ako se protivnici otvore, a Ronaldo Bale i Benzema kao da se jos traze, tako da sve zavisi od taktike koju protivnik postavi

KUM

pre 9 godina

Ja kao fan Reala mislim da je skoro u pravu....Ali jos jednu stvar neka opet izgube od Atletka Real ih je dobio u najvaznijoj utakmici za njih u skorijoj istoriji tako da neka prica Simeone sta hoce....
(marko, 31. januar 2015 09:41)

A u toj utakmici je Ronaldo blistao jel ? habababa :D
Nije ga bre nigde bilo

N

pre 9 godina

Cista je glupost da da bi bio najbolji u istoriji moras da osvojis svetsko prvenstvo (posto je neko pomenuo slicnu glupost)... da li bi Maradona osvojio da je iz Zimbabvea?! ili Pele da je iz Bocvane?! P.s. volim Mesija kada je raspolozen za igru jer gledao sam par utakmica gde ga i nema nesto...a cinjenica jeste da resava velike meceve (ne sve, ali resava) za razliku od penalda

Lopov

pre 9 godina

Neutralan@ Siguran sam da ni Vi ne mozete da se setite kad je Ronaldo dao zadnji gol iz slobodnog udarca. Mesi je genije ove igre. A Vama preporucujem da uzmete psihologiju i da lepo procitate nesto o genijima. Siguran sam da ce Vam Mesi tad "padnuti"na pamet.

Milan

pre 9 godina

Zadnje 3 tekme barca ih dobije ,sa Mesijem u glavnom ulozi kao asistenta ,pleja ili strelca ,dok Real zadnjih 5 ne moze im nista.Pametnom dosta. Prosta cinjenica ! Ja razumijem subjetivnost,ali shvatite da Ronaldo nikad nece biti Messi. Mali je cudo ,onaj prirodni genije i zato ga stavlaju u kos zajedno sa Maradonom,Peleom,Romariom,Krojfom itd...Ronaldo je istrenirana masina. Uvek ce u fudbalskim krugovima Messi biti postovaniji,to se zna .Messi je igrac velikih susreta. Najbolji strelac u istoriji El clasica,Atleticu isto tako najvise zabio,Arsenalu jednom trpao i po 4 komada,Milan bezbroj puta razbucao,Man utd u finalim 2 puta bacio na kolena,Bayern svojevremeno za pola sata nokautirao,Realu zabio onakav gol u 1/2 finalu LS kad ih je naslagao 4...Nedodirljiv je mali !

marko

pre 9 godina

Ja ne znam sto se cudite, Messi daleko ali bas daleko kompletniji igrac od sve trojice, sto se tice cr7 ne vidim u kom elementu igre bi mogao da ih poredim osim u skoku.

Katambrik

pre 9 godina

Objasnjenje : Messija stavi da igra zadnjeg veznog on ce pronaci put do gola,jednostavno snalazi se na svakoj poziciji,svaku utakm.2-3 igraca na njemu.
Ronaldu stavi flastera da mu neda hodati,samo jednog on je bespomocan jer je zavisan od asistencija i puno praznog prostora,i ne,meni njegova igra nije pretjerano lijepa bar ono preskakivanje lopte,njegovi golovi jesu,ali to on jeste,vrhunski strijelac,jedan od najboljih ikad ;)

M.V.

pre 9 godina

Cak i da jesu C. Ronaldo i Messi najbolji fudbaleri ikad, ali, ono veliko ali, nikad to neće biti, jer ko nema osvojeno Svjetsko Prvenstvo, taj se nikad neće moći nazvati najboljim fudbalerom, to je prosta činjenica. A ako želite istinsku fudbalsku magiju, samo se podsjetite golova Ronalda, a srećom možete ih uvijek pogledati na you tube.

Deni

pre 9 godina

Nije da nesto preterano cenim spansku ligu i fudbal koji se dole igra,ali ova izjava je na mestu.Bejl,Ronaldo su trkaci.Njima treba prostor.Kad im se zatvori prostor ,oni su uglavnom nemocni.A odlika vrhunskih majstora loptanja je snalazanje na malom prostoru,gde je Messi nedodirljiv.Mali je kreativniji od svih njih, ima odlican pregled igre,kontrolu lopte na minijaturnom prostoru.Jednostavno po meni tu nikad nece biti dileme.Argentinac je ipak nesto posebno ,jedna druga dimenzija za sve ostale.

zoki

pre 9 godina

Ronaldo - sutra ode u Bajern, preksutra lider tima. Mesi - sutra ode u Bajern, na polusezoni pozajmljen u Hofenhajm, na kraju sezone nazad u Barsu. Umesto Bajerna mozete staviti Celzi. U tom slucaju, Kristal Palas umesto Hofenhajma. Zoki. P.S. Moze rasprava, naravno, forum za to sluzi. Nemojmo da se vredjamo, ova dvojica ce koliko sutra da odu, mi treba da ostanemo ljudi.

Milos

pre 9 godina

Covek je u pravu. Ronaldo igra i levom i desnom i glavom, i najkompletniji fudbaler je na svetu, igra lepo za oko, ali prosto je Mesijeva igra efektivnija takva kakva je, vise golova proizvodi, a to je na kraju najbitnije za rezultat.
(FullHouse, 31. januar 2015 07:52)

Leva,desna,glava...nije to vojska.I sta znaci to sto moze jako da sutne loptu i levom nogom,kakva korist od toga?Koliko puta treba da sutne na gol,koliko sansi da upropasti da bi postigao jedan gol levom nogom?I sta na kraju znaci to "leva,desna,glava"ako pogledas sledece cifre: Mesi je ove sezone postigao 11 golova desnom nogom,Ronaldo je postigao 4 levom nogom.Mesi 3 gola glavom,Ronaldo 4. Ovo "lepo za oko"da ne komentarisemo puno,probaj samo da se setis kada si video da je poslednji put predriblao nekog igraca. Vizija,kreativnost,driblinzi,stvaranje sansi...
P.S. Simeone zaboravlja Nejmara(mozda namerno),lik ih je u ove 3 utakmice oducio od fudbala. Jos nesto,Nejmar ove sezone ima identican broj golova iz igre(u svim takmicenjima) kao Ronaldo,ukupno 26 golova!Bukvalno isti broj golova iz igre kao Ronaldo.

Ss

pre 9 godina

Ronaldo najkompletniji heheh,pa covjek igra kao fudbaleri iz 80 i 90 g.,trci po strani zabi glavu i centriraj loptu i svoj poso sam zavrsio,messi je magija od igraca i kreativni je od njih trojce zajedno....

marko

pre 9 godina

Ja kao fan Reala mislim da je skoro u pravu....Ali jos jednu stvar neka opet izgube od Atletka Real ih je dobio u najvaznijoj utakmici za njih u skorijoj istoriji tako da neka prica Simeone sta hoce....

neutralan

pre 9 godina

Koliko ljudi mrze CR pa daju silne pluseve na komentare koji potvrdjuju tekst... Alo bre, pa da li ste vi svesni svoje nesvesti? Jos ce da ispadne CR najgori igrac... Aj sto daje vise golova nego bilo koji fudbaler ranije (i messi naravno), nego sto izvodi i slobodnjake i to dobro, sut dobar sa obe noge, igrs glavom dobra. Brz kao strela, u duelu izdrzljiv. Sta tu ima da se prica vise? Bejl me dosta podseca na CR... Komoletnijeg fudbalera od CR nisam video nikad, a divim se Zidanu, Rinaldinju, Ronaldu Zubi i ostalim Bogovima fudbala! Vise sam voleo to vreme kad su igrali oni nego sada ovi...

FullHouse

pre 9 godina

Covek je u pravu. Ronaldo igra i levom i desnom i glavom, i najkompletniji fudbaler je na svetu, igra lepo za oko, ali prosto je Mesijeva igra efektivnija takva kakva je, vise golova proizvodi, a to je na kraju najbitnije za rezultat.

nik.

pre 9 godina

Svi su oni uglavnom snagatori i idu na svoje fizicke sposobnosti i to se taktikom da zaustaviti sto je Simeone i pokazao a Messi je tehnicar i navlaci vise ljudi i bolje se snalazi na jako malom prostoru. Ja bih pre rekao Messi Neymar Suarez bolji od realovog BBC trija jer su raznovrsniji i opasniji nisu snagatori vec tehnicari. I Messi resava velike utakmice finala LS a u Realu to radi Ramos.

nik.

pre 9 godina

Svi su oni uglavnom snagatori i idu na svoje fizicke sposobnosti i to se taktikom da zaustaviti sto je Simeone i pokazao a Messi je tehnicar i navlaci vise ljudi i bolje se snalazi na jako malom prostoru. Ja bih pre rekao Messi Neymar Suarez bolji od realovog BBC trija jer su raznovrsniji i opasniji nisu snagatori vec tehnicari. I Messi resava velike utakmice finala LS a u Realu to radi Ramos.

FullHouse

pre 9 godina

Covek je u pravu. Ronaldo igra i levom i desnom i glavom, i najkompletniji fudbaler je na svetu, igra lepo za oko, ali prosto je Mesijeva igra efektivnija takva kakva je, vise golova proizvodi, a to je na kraju najbitnije za rezultat.

Ss

pre 9 godina

Ronaldo najkompletniji heheh,pa covjek igra kao fudbaleri iz 80 i 90 g.,trci po strani zabi glavu i centriraj loptu i svoj poso sam zavrsio,messi je magija od igraca i kreativni je od njih trojce zajedno....

Milos

pre 9 godina

Covek je u pravu. Ronaldo igra i levom i desnom i glavom, i najkompletniji fudbaler je na svetu, igra lepo za oko, ali prosto je Mesijeva igra efektivnija takva kakva je, vise golova proizvodi, a to je na kraju najbitnije za rezultat.
(FullHouse, 31. januar 2015 07:52)

Leva,desna,glava...nije to vojska.I sta znaci to sto moze jako da sutne loptu i levom nogom,kakva korist od toga?Koliko puta treba da sutne na gol,koliko sansi da upropasti da bi postigao jedan gol levom nogom?I sta na kraju znaci to "leva,desna,glava"ako pogledas sledece cifre: Mesi je ove sezone postigao 11 golova desnom nogom,Ronaldo je postigao 4 levom nogom.Mesi 3 gola glavom,Ronaldo 4. Ovo "lepo za oko"da ne komentarisemo puno,probaj samo da se setis kada si video da je poslednji put predriblao nekog igraca. Vizija,kreativnost,driblinzi,stvaranje sansi...
P.S. Simeone zaboravlja Nejmara(mozda namerno),lik ih je u ove 3 utakmice oducio od fudbala. Jos nesto,Nejmar ove sezone ima identican broj golova iz igre(u svim takmicenjima) kao Ronaldo,ukupno 26 golova!Bukvalno isti broj golova iz igre kao Ronaldo.

Deni

pre 9 godina

Nije da nesto preterano cenim spansku ligu i fudbal koji se dole igra,ali ova izjava je na mestu.Bejl,Ronaldo su trkaci.Njima treba prostor.Kad im se zatvori prostor ,oni su uglavnom nemocni.A odlika vrhunskih majstora loptanja je snalazanje na malom prostoru,gde je Messi nedodirljiv.Mali je kreativniji od svih njih, ima odlican pregled igre,kontrolu lopte na minijaturnom prostoru.Jednostavno po meni tu nikad nece biti dileme.Argentinac je ipak nesto posebno ,jedna druga dimenzija za sve ostale.

Milan

pre 9 godina

Zadnje 3 tekme barca ih dobije ,sa Mesijem u glavnom ulozi kao asistenta ,pleja ili strelca ,dok Real zadnjih 5 ne moze im nista.Pametnom dosta. Prosta cinjenica ! Ja razumijem subjetivnost,ali shvatite da Ronaldo nikad nece biti Messi. Mali je cudo ,onaj prirodni genije i zato ga stavlaju u kos zajedno sa Maradonom,Peleom,Romariom,Krojfom itd...Ronaldo je istrenirana masina. Uvek ce u fudbalskim krugovima Messi biti postovaniji,to se zna .Messi je igrac velikih susreta. Najbolji strelac u istoriji El clasica,Atleticu isto tako najvise zabio,Arsenalu jednom trpao i po 4 komada,Milan bezbroj puta razbucao,Man utd u finalim 2 puta bacio na kolena,Bayern svojevremeno za pola sata nokautirao,Realu zabio onakav gol u 1/2 finalu LS kad ih je naslagao 4...Nedodirljiv je mali !

realno

pre 9 godina

mesi je najjaci igrac danas,
svako ko se razume u fudbal ce to reci.

ronaldo je vise kao bekam,super izgleda,misici,frizurice, manekenke i zato ga deca i zene velicaju.
fifa u njemu vidi marketing i zato ga forsiraju.
nesumljivo veliki igrac,ali kad bi kao trener birao izmedju njih dvojice,
3 sekunde bi bilo previse.

Lopov

pre 9 godina

Neutralan@ Siguran sam da ni Vi ne mozete da se setite kad je Ronaldo dao zadnji gol iz slobodnog udarca. Mesi je genije ove igre. A Vama preporucujem da uzmete psihologiju i da lepo procitate nesto o genijima. Siguran sam da ce Vam Mesi tad "padnuti"na pamet.

marko

pre 9 godina

Ja ne znam sto se cudite, Messi daleko ali bas daleko kompletniji igrac od sve trojice, sto se tice cr7 ne vidim u kom elementu igre bi mogao da ih poredim osim u skoku.

Katambrik

pre 9 godina

Objasnjenje : Messija stavi da igra zadnjeg veznog on ce pronaci put do gola,jednostavno snalazi se na svakoj poziciji,svaku utakm.2-3 igraca na njemu.
Ronaldu stavi flastera da mu neda hodati,samo jednog on je bespomocan jer je zavisan od asistencija i puno praznog prostora,i ne,meni njegova igra nije pretjerano lijepa bar ono preskakivanje lopte,njegovi golovi jesu,ali to on jeste,vrhunski strijelac,jedan od najboljih ikad ;)

Skul

pre 9 godina

Nije da nesto preterano cenim spansku ligu i fudbal koji se dole igra,ali ova izjava je na mestu.Bejl,Ronaldo su trkaci.Njima treba prostor.Kad im se zatvori prostor ,oni su uglavnom nemocni.A odlika vrhunskih majstora loptanja je snalazanje na malom prostoru,gde je Messi nedodirljiv.Mali je kreativniji od svih njih, ima odlican pregled igre,kontrolu lopte na minijaturnom prostoru.Jednostavno po meni tu nikad nece biti dileme.Argentinac je ipak nesto posebno ,jedna druga dimenzija za sve ostale.
(Deni, 31. januar 2015 10:15)

Sve si objasnio ! Nema se sta dodat ! Ronaldo je masina,prespreman igrac,al Messi je ipak neka druga prica !

neko

pre 9 godina

Danasnji pobednik je "neutralni" sa svojim komentarom, pogotovo u delu gde kaze da Kristina izdrzljiv u duelu. Ne znam da li je imao dva duela u svojoj karijeri, a da nije pao, simulirajuci faul.

Tata

pre 9 godina

“Igrao sam protiv Barselone i Real Madrida, i ne možete porediti Kristijana sa Barsinim Mesijem. Sam Mesi je opasniji od Ronalda, Bejla i Benzeme zajedno”, rekao je Simeone." Hhahhahah kakav car sad te jos vise postujem majstore!

Ricky

pre 9 godina

Svaka čast ronaldu, poštujem kod njega sto daje uvek maksimum, kako na treninzima tako na utakmicama, al upoređivati njega sa messiem je po meni smesno, messi je najbolji igrač svih vremena, a od Ronalda ima bar po meni boljih fudbalera koje sam ja gledao, zidan, zuba, Ronaldinho. Mesi po prijemu lopte, po driblingu, po dadavanjima, po duel igri, po tehnici, po inteligenciji, jednostavno njega je Bog podario da bude najbolji igrač ikad..

Duke

pre 9 godina

@oberin martel
Ti onda nisi gledao SP.
Igrali su FINALE.
To sto je Maradona imao Buracagu koji je mogao da da golove u finalu kad je Maradona stao, a Mesi ima Iguaina i Palasia koji mase prazan gol sa 3m, jbg sreca.

KUM

pre 9 godina

Ja kao fan Reala mislim da je skoro u pravu....Ali jos jednu stvar neka opet izgube od Atletka Real ih je dobio u najvaznijoj utakmici za njih u skorijoj istoriji tako da neka prica Simeone sta hoce....
(marko, 31. januar 2015 09:41)

A u toj utakmici je Ronaldo blistao jel ? habababa :D
Nije ga bre nigde bilo

neutralan

pre 9 godina

Koliko ljudi mrze CR pa daju silne pluseve na komentare koji potvrdjuju tekst... Alo bre, pa da li ste vi svesni svoje nesvesti? Jos ce da ispadne CR najgori igrac... Aj sto daje vise golova nego bilo koji fudbaler ranije (i messi naravno), nego sto izvodi i slobodnjake i to dobro, sut dobar sa obe noge, igrs glavom dobra. Brz kao strela, u duelu izdrzljiv. Sta tu ima da se prica vise? Bejl me dosta podseca na CR... Komoletnijeg fudbalera od CR nisam video nikad, a divim se Zidanu, Rinaldinju, Ronaldu Zubi i ostalim Bogovima fudbala! Vise sam voleo to vreme kad su igrali oni nego sada ovi...

N

pre 9 godina

Cista je glupost da da bi bio najbolji u istoriji moras da osvojis svetsko prvenstvo (posto je neko pomenuo slicnu glupost)... da li bi Maradona osvojio da je iz Zimbabvea?! ili Pele da je iz Bocvane?! P.s. volim Mesija kada je raspolozen za igru jer gledao sam par utakmica gde ga i nema nesto...a cinjenica jeste da resava velike meceve (ne sve, ali resava) za razliku od penalda

neutralni felsh

pre 9 godina

za one koji nisu razumeli sta je simeone rekao, ili se prave da ne razumeju: u utakmicama protiv atletika, mesi se pokazao fatalniji po njih nego ronaldo, bejl i benzema. ne govori o tome ko je bolji na opstem planu, nego o tome ko je bio bolji u igri protiv njegovog atletika. pogledajte rezultate poslednjih nekoliko utakmica sa njima pa ce vam bito jasnije, a ne da se pravite zbunjeni i sl... zdravo.

luka

pre 9 godina

procitao sam od nekog komentar da mesi nije brz.33,2 km/h je njegov top speed u oktobru 2014 sa elceom,dok je ronaldova 33,6 ne secam se utakmice.ronaldo jeste brzi ali mu malo vise vremena treba da dodje do top speeda od mesija.pozz za sve ljubitelje fudbala

ssss

pre 9 godina

Mesi je korisniji za tim od Ronalda i zato je Mesi bolji. Simeone je hteo da kaze da im je Mesi nanio vise stete nego Ronaldo, Benzema i Bejl zajedno u poslednjih nekoliko utakmica sto i jeste istina

marko

pre 9 godina

Ja kao fan Reala mislim da je skoro u pravu....Ali jos jednu stvar neka opet izgube od Atletka Real ih je dobio u najvaznijoj utakmici za njih u skorijoj istoriji tako da neka prica Simeone sta hoce....

....,,

pre 9 godina

Neko je dole u komentaru pomenuo Pelea. Misljenja sam da je Pele malo bolji od Maradone. Tehnicki superiorniji, igracki elegantniji. Sto se Mesija tice, ne, ne moze se Mesi porediti sa Peleom. Pele je za sada jedinstvena figura fudbala. I to nisam kazao ja samo, to su kazali najveci fudbalski strucnjaci koji su objektivni.Cestitam Mesiju na uspehu,ali to je cinjenicno stanje. Mnogim osobama ovde jeste krivo, kada neko napise da Mesi nije zasluzio zvanje najboljeg igraca svetskog prvenstva, jer nije. Di Marija je ako se baziramo samo na Argentinu bio bolji. Dalje, Kristijano Ronaldo je zasebna tema, fudbalski fenomen koji ce se tesko ponoviti.U Portugaliji, najteze. Kakav je njegov karakter, znamo. Ne moze se cesto obuzdati. Ali, u fudbalu se pre svega moramo voditi fudbalskim osnovama, zalaganjem na terenu. U tome je trenutno neprikosnoven, zato je dobio zlatnu loptu. Steta je to, sto nece igrati dva meca jos. Mesi je sjajan igrac, mali carobnjak sa loptom. Ali, da je bolji od Ronalda, Bejla i Benzeme zajedno, nije. Dijego Simeone je argentinac i ujedno trener Atletika, najveceg madridskog protivnika Reala i drugog najveceg protivnika u ligi. Od njega je bilo moguce ocekivati takvu izjavu. No, necu nikada moci da razumem to, kako je moguce da osobe koje su profesionalne daju takve izjave, urusavajuci igracki ugled drugih osoba. To je strasno, jer se vecina, navijacka vodi razmisljanjem trenera, kao i penzionisanih igraca iz sveta fudbala. Potpuna neodgovornost.

M.V.

pre 9 godina

Cak i da jesu C. Ronaldo i Messi najbolji fudbaleri ikad, ali, ono veliko ali, nikad to neće biti, jer ko nema osvojeno Svjetsko Prvenstvo, taj se nikad neće moći nazvati najboljim fudbalerom, to je prosta činjenica. A ako želite istinsku fudbalsku magiju, samo se podsjetite golova Ronalda, a srećom možete ih uvijek pogledati na you tube.

Aleksa

pre 9 godina

Koja je ovo glupost sa celom tom stvari ko je bolji, to je isto kao kad bismo poredili pilota i pesadinca u vojsci, i glupo je da kazemo pilot je bolji vojnik, ilo obrnuto, jednostavno ne mozete porediti dva coveka sa razlicitim stilom igre, Ronaldo igra snagatorski ima tehniki ima igru ima sve, brz je probojan ima ekstra sut i sve ostalo, sa druge strane Mesi moze da predribla ceo tim uz malo srece, a nije nesto narocito jak a ako mene pitate ni brz, samo tako izgleda jer kroz odbranu prolazi kao noz kroz puter. i on vise igra timski nego samostalno sto je malo paradoksalno jer odlicno dribla. Tako da je po mom misljenju glupo reci bolji je ovaj od ovog

zoki

pre 9 godina

Ronaldo - sutra ode u Bajern, preksutra lider tima. Mesi - sutra ode u Bajern, na polusezoni pozajmljen u Hofenhajm, na kraju sezone nazad u Barsu. Umesto Bajerna mozete staviti Celzi. U tom slucaju, Kristal Palas umesto Hofenhajma. Zoki. P.S. Moze rasprava, naravno, forum za to sluzi. Nemojmo da se vredjamo, ova dvojica ce koliko sutra da odu, mi treba da ostanemo ljudi.

Aleksandar

pre 9 godina

Veciti provokator i gnjida od coveka!Nije bolji ni od Ronalda a kamoli od trojke Reala-voleo bih da ga demantuju za nedelju dana!

jorgandzija007

pre 9 godina

Messi, Suarez i Neymar igraju dobro kada im dopuste da igraju svoju igru, odnosno ako se protivnici otvore, a Ronaldo Bale i Benzema kao da se jos traze, tako da sve zavisi od taktike koju protivnik postavi

neutralan

pre 9 godina

Koliko ljudi mrze CR pa daju silne pluseve na komentare koji potvrdjuju tekst... Alo bre, pa da li ste vi svesni svoje nesvesti? Jos ce da ispadne CR najgori igrac... Aj sto daje vise golova nego bilo koji fudbaler ranije (i messi naravno), nego sto izvodi i slobodnjake i to dobro, sut dobar sa obe noge, igrs glavom dobra. Brz kao strela, u duelu izdrzljiv. Sta tu ima da se prica vise? Bejl me dosta podseca na CR... Komoletnijeg fudbalera od CR nisam video nikad, a divim se Zidanu, Rinaldinju, Ronaldu Zubi i ostalim Bogovima fudbala! Vise sam voleo to vreme kad su igrali oni nego sada ovi...

zoki

pre 9 godina

Ronaldo - sutra ode u Bajern, preksutra lider tima. Mesi - sutra ode u Bajern, na polusezoni pozajmljen u Hofenhajm, na kraju sezone nazad u Barsu. Umesto Bajerna mozete staviti Celzi. U tom slucaju, Kristal Palas umesto Hofenhajma. Zoki. P.S. Moze rasprava, naravno, forum za to sluzi. Nemojmo da se vredjamo, ova dvojica ce koliko sutra da odu, mi treba da ostanemo ljudi.

M.V.

pre 9 godina

Cak i da jesu C. Ronaldo i Messi najbolji fudbaleri ikad, ali, ono veliko ali, nikad to neće biti, jer ko nema osvojeno Svjetsko Prvenstvo, taj se nikad neće moći nazvati najboljim fudbalerom, to je prosta činjenica. A ako želite istinsku fudbalsku magiju, samo se podsjetite golova Ronalda, a srećom možete ih uvijek pogledati na you tube.

FullHouse

pre 9 godina

Covek je u pravu. Ronaldo igra i levom i desnom i glavom, i najkompletniji fudbaler je na svetu, igra lepo za oko, ali prosto je Mesijeva igra efektivnija takva kakva je, vise golova proizvodi, a to je na kraju najbitnije za rezultat.

nik.

pre 9 godina

Svi su oni uglavnom snagatori i idu na svoje fizicke sposobnosti i to se taktikom da zaustaviti sto je Simeone i pokazao a Messi je tehnicar i navlaci vise ljudi i bolje se snalazi na jako malom prostoru. Ja bih pre rekao Messi Neymar Suarez bolji od realovog BBC trija jer su raznovrsniji i opasniji nisu snagatori vec tehnicari. I Messi resava velike utakmice finala LS a u Realu to radi Ramos.

....,,

pre 9 godina

Neko je dole u komentaru pomenuo Pelea. Misljenja sam da je Pele malo bolji od Maradone. Tehnicki superiorniji, igracki elegantniji. Sto se Mesija tice, ne, ne moze se Mesi porediti sa Peleom. Pele je za sada jedinstvena figura fudbala. I to nisam kazao ja samo, to su kazali najveci fudbalski strucnjaci koji su objektivni.Cestitam Mesiju na uspehu,ali to je cinjenicno stanje. Mnogim osobama ovde jeste krivo, kada neko napise da Mesi nije zasluzio zvanje najboljeg igraca svetskog prvenstva, jer nije. Di Marija je ako se baziramo samo na Argentinu bio bolji. Dalje, Kristijano Ronaldo je zasebna tema, fudbalski fenomen koji ce se tesko ponoviti.U Portugaliji, najteze. Kakav je njegov karakter, znamo. Ne moze se cesto obuzdati. Ali, u fudbalu se pre svega moramo voditi fudbalskim osnovama, zalaganjem na terenu. U tome je trenutno neprikosnoven, zato je dobio zlatnu loptu. Steta je to, sto nece igrati dva meca jos. Mesi je sjajan igrac, mali carobnjak sa loptom. Ali, da je bolji od Ronalda, Bejla i Benzeme zajedno, nije. Dijego Simeone je argentinac i ujedno trener Atletika, najveceg madridskog protivnika Reala i drugog najveceg protivnika u ligi. Od njega je bilo moguce ocekivati takvu izjavu. No, necu nikada moci da razumem to, kako je moguce da osobe koje su profesionalne daju takve izjave, urusavajuci igracki ugled drugih osoba. To je strasno, jer se vecina, navijacka vodi razmisljanjem trenera, kao i penzionisanih igraca iz sveta fudbala. Potpuna neodgovornost.

Ss

pre 9 godina

Ronaldo najkompletniji heheh,pa covjek igra kao fudbaleri iz 80 i 90 g.,trci po strani zabi glavu i centriraj loptu i svoj poso sam zavrsio,messi je magija od igraca i kreativni je od njih trojce zajedno....

marko

pre 9 godina

Ja kao fan Reala mislim da je skoro u pravu....Ali jos jednu stvar neka opet izgube od Atletka Real ih je dobio u najvaznijoj utakmici za njih u skorijoj istoriji tako da neka prica Simeone sta hoce....

Aleksandar

pre 9 godina

Veciti provokator i gnjida od coveka!Nije bolji ni od Ronalda a kamoli od trojke Reala-voleo bih da ga demantuju za nedelju dana!

Aleksa

pre 9 godina

Koja je ovo glupost sa celom tom stvari ko je bolji, to je isto kao kad bismo poredili pilota i pesadinca u vojsci, i glupo je da kazemo pilot je bolji vojnik, ilo obrnuto, jednostavno ne mozete porediti dva coveka sa razlicitim stilom igre, Ronaldo igra snagatorski ima tehniki ima igru ima sve, brz je probojan ima ekstra sut i sve ostalo, sa druge strane Mesi moze da predribla ceo tim uz malo srece, a nije nesto narocito jak a ako mene pitate ni brz, samo tako izgleda jer kroz odbranu prolazi kao noz kroz puter. i on vise igra timski nego samostalno sto je malo paradoksalno jer odlicno dribla. Tako da je po mom misljenju glupo reci bolji je ovaj od ovog

Milos

pre 9 godina

Covek je u pravu. Ronaldo igra i levom i desnom i glavom, i najkompletniji fudbaler je na svetu, igra lepo za oko, ali prosto je Mesijeva igra efektivnija takva kakva je, vise golova proizvodi, a to je na kraju najbitnije za rezultat.
(FullHouse, 31. januar 2015 07:52)

Leva,desna,glava...nije to vojska.I sta znaci to sto moze jako da sutne loptu i levom nogom,kakva korist od toga?Koliko puta treba da sutne na gol,koliko sansi da upropasti da bi postigao jedan gol levom nogom?I sta na kraju znaci to "leva,desna,glava"ako pogledas sledece cifre: Mesi je ove sezone postigao 11 golova desnom nogom,Ronaldo je postigao 4 levom nogom.Mesi 3 gola glavom,Ronaldo 4. Ovo "lepo za oko"da ne komentarisemo puno,probaj samo da se setis kada si video da je poslednji put predriblao nekog igraca. Vizija,kreativnost,driblinzi,stvaranje sansi...
P.S. Simeone zaboravlja Nejmara(mozda namerno),lik ih je u ove 3 utakmice oducio od fudbala. Jos nesto,Nejmar ove sezone ima identican broj golova iz igre(u svim takmicenjima) kao Ronaldo,ukupno 26 golova!Bukvalno isti broj golova iz igre kao Ronaldo.

Lopov

pre 9 godina

Neutralan@ Siguran sam da ni Vi ne mozete da se setite kad je Ronaldo dao zadnji gol iz slobodnog udarca. Mesi je genije ove igre. A Vama preporucujem da uzmete psihologiju i da lepo procitate nesto o genijima. Siguran sam da ce Vam Mesi tad "padnuti"na pamet.

realno

pre 9 godina

mesi je najjaci igrac danas,
svako ko se razume u fudbal ce to reci.

ronaldo je vise kao bekam,super izgleda,misici,frizurice, manekenke i zato ga deca i zene velicaju.
fifa u njemu vidi marketing i zato ga forsiraju.
nesumljivo veliki igrac,ali kad bi kao trener birao izmedju njih dvojice,
3 sekunde bi bilo previse.

marko

pre 9 godina

Ja ne znam sto se cudite, Messi daleko ali bas daleko kompletniji igrac od sve trojice, sto se tice cr7 ne vidim u kom elementu igre bi mogao da ih poredim osim u skoku.

jorgandzija007

pre 9 godina

Messi, Suarez i Neymar igraju dobro kada im dopuste da igraju svoju igru, odnosno ako se protivnici otvore, a Ronaldo Bale i Benzema kao da se jos traze, tako da sve zavisi od taktike koju protivnik postavi

Milan

pre 9 godina

Zadnje 3 tekme barca ih dobije ,sa Mesijem u glavnom ulozi kao asistenta ,pleja ili strelca ,dok Real zadnjih 5 ne moze im nista.Pametnom dosta. Prosta cinjenica ! Ja razumijem subjetivnost,ali shvatite da Ronaldo nikad nece biti Messi. Mali je cudo ,onaj prirodni genije i zato ga stavlaju u kos zajedno sa Maradonom,Peleom,Romariom,Krojfom itd...Ronaldo je istrenirana masina. Uvek ce u fudbalskim krugovima Messi biti postovaniji,to se zna .Messi je igrac velikih susreta. Najbolji strelac u istoriji El clasica,Atleticu isto tako najvise zabio,Arsenalu jednom trpao i po 4 komada,Milan bezbroj puta razbucao,Man utd u finalim 2 puta bacio na kolena,Bayern svojevremeno za pola sata nokautirao,Realu zabio onakav gol u 1/2 finalu LS kad ih je naslagao 4...Nedodirljiv je mali !

N

pre 9 godina

Cista je glupost da da bi bio najbolji u istoriji moras da osvojis svetsko prvenstvo (posto je neko pomenuo slicnu glupost)... da li bi Maradona osvojio da je iz Zimbabvea?! ili Pele da je iz Bocvane?! P.s. volim Mesija kada je raspolozen za igru jer gledao sam par utakmica gde ga i nema nesto...a cinjenica jeste da resava velike meceve (ne sve, ali resava) za razliku od penalda

KUM

pre 9 godina

Ja kao fan Reala mislim da je skoro u pravu....Ali jos jednu stvar neka opet izgube od Atletka Real ih je dobio u najvaznijoj utakmici za njih u skorijoj istoriji tako da neka prica Simeone sta hoce....
(marko, 31. januar 2015 09:41)

A u toj utakmici je Ronaldo blistao jel ? habababa :D
Nije ga bre nigde bilo

Tata

pre 9 godina

“Igrao sam protiv Barselone i Real Madrida, i ne možete porediti Kristijana sa Barsinim Mesijem. Sam Mesi je opasniji od Ronalda, Bejla i Benzeme zajedno”, rekao je Simeone." Hhahhahah kakav car sad te jos vise postujem majstore!

Deni

pre 9 godina

Nije da nesto preterano cenim spansku ligu i fudbal koji se dole igra,ali ova izjava je na mestu.Bejl,Ronaldo su trkaci.Njima treba prostor.Kad im se zatvori prostor ,oni su uglavnom nemocni.A odlika vrhunskih majstora loptanja je snalazanje na malom prostoru,gde je Messi nedodirljiv.Mali je kreativniji od svih njih, ima odlican pregled igre,kontrolu lopte na minijaturnom prostoru.Jednostavno po meni tu nikad nece biti dileme.Argentinac je ipak nesto posebno ,jedna druga dimenzija za sve ostale.

Katambrik

pre 9 godina

Objasnjenje : Messija stavi da igra zadnjeg veznog on ce pronaci put do gola,jednostavno snalazi se na svakoj poziciji,svaku utakm.2-3 igraca na njemu.
Ronaldu stavi flastera da mu neda hodati,samo jednog on je bespomocan jer je zavisan od asistencija i puno praznog prostora,i ne,meni njegova igra nije pretjerano lijepa bar ono preskakivanje lopte,njegovi golovi jesu,ali to on jeste,vrhunski strijelac,jedan od najboljih ikad ;)

Ricky

pre 9 godina

Svaka čast ronaldu, poštujem kod njega sto daje uvek maksimum, kako na treninzima tako na utakmicama, al upoređivati njega sa messiem je po meni smesno, messi je najbolji igrač svih vremena, a od Ronalda ima bar po meni boljih fudbalera koje sam ja gledao, zidan, zuba, Ronaldinho. Mesi po prijemu lopte, po driblingu, po dadavanjima, po duel igri, po tehnici, po inteligenciji, jednostavno njega je Bog podario da bude najbolji igrač ikad..

Skul

pre 9 godina

Nije da nesto preterano cenim spansku ligu i fudbal koji se dole igra,ali ova izjava je na mestu.Bejl,Ronaldo su trkaci.Njima treba prostor.Kad im se zatvori prostor ,oni su uglavnom nemocni.A odlika vrhunskih majstora loptanja je snalazanje na malom prostoru,gde je Messi nedodirljiv.Mali je kreativniji od svih njih, ima odlican pregled igre,kontrolu lopte na minijaturnom prostoru.Jednostavno po meni tu nikad nece biti dileme.Argentinac je ipak nesto posebno ,jedna druga dimenzija za sve ostale.
(Deni, 31. januar 2015 10:15)

Sve si objasnio ! Nema se sta dodat ! Ronaldo je masina,prespreman igrac,al Messi je ipak neka druga prica !

Duke

pre 9 godina

@oberin martel
Ti onda nisi gledao SP.
Igrali su FINALE.
To sto je Maradona imao Buracagu koji je mogao da da golove u finalu kad je Maradona stao, a Mesi ima Iguaina i Palasia koji mase prazan gol sa 3m, jbg sreca.

neko

pre 9 godina

Danasnji pobednik je "neutralni" sa svojim komentarom, pogotovo u delu gde kaze da Kristina izdrzljiv u duelu. Ne znam da li je imao dva duela u svojoj karijeri, a da nije pao, simulirajuci faul.

neutralni felsh

pre 9 godina

za one koji nisu razumeli sta je simeone rekao, ili se prave da ne razumeju: u utakmicama protiv atletika, mesi se pokazao fatalniji po njih nego ronaldo, bejl i benzema. ne govori o tome ko je bolji na opstem planu, nego o tome ko je bio bolji u igri protiv njegovog atletika. pogledajte rezultate poslednjih nekoliko utakmica sa njima pa ce vam bito jasnije, a ne da se pravite zbunjeni i sl... zdravo.

luka

pre 9 godina

procitao sam od nekog komentar da mesi nije brz.33,2 km/h je njegov top speed u oktobru 2014 sa elceom,dok je ronaldova 33,6 ne secam se utakmice.ronaldo jeste brzi ali mu malo vise vremena treba da dodje do top speeda od mesija.pozz za sve ljubitelje fudbala

ssss

pre 9 godina

Mesi je korisniji za tim od Ronalda i zato je Mesi bolji. Simeone je hteo da kaze da im je Mesi nanio vise stete nego Ronaldo, Benzema i Bejl zajedno u poslednjih nekoliko utakmica sto i jeste istina