Sreda, 29.10.2014.

18:20

Partizan ispustio pobedu u Izraelu!

Košarkaši Partizana poraženi su u Jerusalimu od Hapoela sa 82:79 u trećem kolu E grupe Evrokupa.

Izvor: B92

Partizan ispustio pobedu u Izraelu! IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

215 Komentari

Sortiraj po:

komsija debilu, Marakana je u Brazilu

pre 9 godina

Očajno suđenje krajem 4. četvrtine, samo nam je to falilo... (Kapetan Esid, 29. oktobar 2014 20:06)

Da ti nije mozda i Marakana kriva ???(Bodibond, 29. oktobar 2014 20:23)

Ne.

Igor tv Grobar

pre 9 godina

Ja podrzavam Duleta kad je mater sudijama kad kradu, ali udariti igraca je sramota. Veceras si Dule osramotijo crno belu zastavu.

DedaMiloje

pre 9 godina

Na stranu navijacke strasti i razmirice, ali ako je ovo normalno onda dobro. Stvarno me bilo zao za decka, a ostali igraci u cudu. Kakva lica su napravili. Odlicna utakmica Partizana, hteo sam da za...vam, ali posle ovog postupka ne zelim. Hrabro ustanite protiv ovoga i pokazite da ste prvo ljudi, a onda i ponosni igraci koji brane boje svog kluba.

b

pre 9 godina

Sram bilo roditelje ove dece, kada dopustaju da im udara i davi decu pred kamerama! Daj covece idi u bolnicu, tvoje vreme je proslo! Da ja imam 2 metra i ovaj pedagog da digne ruku na mene, ostao bi bez iste odmah!

gagu

pre 9 godina

Očigledno zalaganje Partizanovih igrača, i želja da se što bolje pokažu u evropi i tako prodaju nekom inostranom klubu, i tako pobegnu glavom bez obzira od ovoga što ih snalazi u partizanu. Finansijsko emotivno, a bogami videli smo na kraju... i fizičko nasilje.....

fmpkompleksaši

pre 9 godina

bravo momci,duleta volim naravno,ali je ovo on izgubio,igra sa daloom u ključnom delu meca i bez odbrane kada mora odbrana da ujeda i naravno sudije.bice bolje,glavu gore.

mare care

pre 9 godina

A sto je gdin.Vujosevic ponovo hvatao igrace za vrat...Ovaj put Andrica na kraju utakmice...Ovim bi trebalo neko da se pozabavi...

Paja

pre 9 godina

Vujosevic i Luis Suarez ocito imaju isti problem..
Mogle bi neke sankcije da se uvedu za davljenje koliko god da sam mu zahvalan za sve i koliko god da volim Partizan, davljenje igraca je nedopustivo!

Sve cestitke momcima.

crni

pre 9 godina

Dobra igra Partizana, pobedio je srećniji tim. Vujoševića pod hitno na psihijatrijsko lečenje u zatvorenoj ustanovi. Da davi igrača na sred terena pa to već prevazilazi sve norme i pravila ponašanja.

fica

pre 9 godina

Jeste videli na kraju utakmice kako Vujosevic udara ili vec davi za gusu i psuje svojeg igraca.
Sramota za upravu partizana sto ovo ovako dozvoljava da se jedan trener koji ne moze da prizna poraz izivljava na svoje igrace.

Poznavalac

pre 9 godina

Zar Vujosevic nije pre neki dan rekao da ce Partizan da izgubi ovu utakmicu,tj. najavio je ovaj poraz?
Zasto sada posle poraza davi svog igraca na sred terena?Zasto mu to tako tesko pada?

goran

pre 9 godina

ovaj covek je bolestan, sad davi i udara i malog andrica, a milutinov i ostali preplaseno gledaju... sta li im tek radi u svlacionici... kako i zasto igraci trpe ovakvu torturu nije mi jasno... izbacio je bezbradicu, sad bije ovog, bogami ce sledece biti nesto puno gore... ova sezona je kraj za dula

KK Pobegulje

pre 9 godina

Krajem treće četvrtine u prelepoj akciji Milutinov asistira Gagari koji lagano polaže,a Dule se osmehuje u stilu:"E,tad se pali mašina".
(samo napred, 29. oktobar 2014 19:51)

I sta bi Igokejac na kraju?
Jel se upalila masina?
Hahahahhhhhahahaha

petarczv

pre 9 godina

Na stranu sve navijacke razmirice ali onaj postupak na kraju treba svi da osude mnogo mi je ali najiskrenije bilo zao malog andrica.... i svako ko opravdava ovakav postupak je za lecenje...

adv82bg

pre 9 godina

dobi Andric po gusi, da ne moze da dise.
Dokle bre vise? dokle izivljavanja nad omladinom
(ypke, 29. oktobar 2014 20:22) DOK NE POSTANE IGRAC ili dok ne ode iz kluba ako nije kvalitet za Partizan!

Whitesnake

pre 9 godina

Tuzno je gledati ovaj Partizan, pre smo cupali kosu kad igramo egal sa Barsom, Panat. Realom itd a sada imamo 0/3 u drugorazrednom takmicenju... Jos jednom tuzno.

Gos'n

pre 9 godina

Mislim da ce se posle ovoga veceras i najverniji navijaci okrenuti protiv Duleta. Podrska za Andrica! Neke stvari su stvarno previse. Nisam verovao da cu ikada ovo napisati. :(

Thilmo

pre 9 godina

Krajem treće četvrtine u prelepoj akciji Milutinov asistira Gagari koji lagano polaže,a Dule se osmehuje u stilu:"E,tad se pali mašina".
(samo napred, 29. oktobar 2014 19:51)


aaaaaaahahahahahahahahahahahahahahahahahha

Android GROBAR

pre 9 godina

Dule se pogubio skroz, spomenik mu dići pored stadiona za sve što je uradio za KK i sportsko društvo, ali se zahvaliti na saradnji jer ovo je nedopustivo. Dati mu neku ulogu savetnika ili tako nešto jer košarku ima u malom prstu a na klupi ostaviti Gašića i Peru Božića do kraja sezone. Ovde više nije rezultat u pitanju nego dostojanstvo mladog čoveka. To mu pravo niko ne sme uzimati. Dule hvala ti za sve i DOVIĐENJA!

zoran

pre 9 godina

Zvezdas sam i sramno je bilo gledati malog coveka Duska Vujosevica kako na kraju psuje Andrica i kako ga hvata za vrat!
Vujosevica pod hitno izbaciti iz srpske kosarke!
Ocekujem reakciju KK Partizan ako imaju imalo morala na divljacko ponasanje Duska Vujosevica!!!

sofronije

pre 9 godina

e moj dule, sam si kriv. Nemas ekipu koja moze da brani zadnji napad a neces da pravis faul. Ovo udaranje Andrica samo je obrukalo klub.

Bodibond

pre 9 godina

Očajno suđenje krajem 4. četvrtine, samo nam je to falilo... (Kapetan Esid, 29. oktobar 2014 20:06)

Da ti nije mozda i Marakana kriva ???

igokea-partizan,mi smo sad jedan klub,leto 2007.,grobari u zabludi,nevera

pre 9 godina

bacili su frizider,uslo je!
bacili su sporet,uslo je!
bacili su ves masinu,uslo je!
I OPET SU IZGUBILI!!!!
Ovakvu partiju vise nikad necete ponoviti,Tepic,Gagic,Bogdanovic i Muric poluigraci sve sto su veceras bacili uslo je-frljoke,slucajni sutevi,sutevi iz ocaja,u zadnjoj sekundi frljoke,2+1 kamena s ramena,3+1,sve vam je ulazilo...I OPET STE IZGUBILI!
HOP CUP CIPIRIPI KUP START 0-3!!!!
I za kraj smo videli jos jednu pedagosku meru demagoga davitelja-ovaj put zrtva pogubljeni Andric koji zgranuto gleda dok ga ucitelj samara,davi i psuje mu sve od prabake pa do majke!!!

buki

pre 9 godina

Davitelj ponovo u akciji!!! Ovo je stvarno prevrsilo svaku mjeru. DV je slucaj za psihijatra, njemu nije mjesto u kosarci! Sto se tice igre, Hapoel ima odlicne igrace, ali kao da su juce prvi trening zajedno odradili. Partizan je veceras odigrao najbolju partiju ove sezone, ali ni ta najbolja nije mogla da dobije kriminalno neuigrani Hapoel...

Kafica

pre 9 godina

Partizan je bio u egalu zahvaljujuci sutu koji je isao. Da su tu bili Vojinovic, Belosevic i ostala druzina Partizan bi pobedio, ovako mrka kapa. Mada vidim da i ovaj tesan poraz neki vec proglasavaju velikim rezultatom.

fancy

pre 9 godina

bice igracina od ovog Andrica cim dobija casove ljubavi na dobro poznat nacin...
jadni Andricevi roditelji koji ovo gledaju...ovo je prevrsilo svaku meru, meni kao Zvezdasu nije ni zanimljivo vise da gledam ovo izivljavanje
strasno!

lik iz mase

pre 9 godina

Ako se ikada bude snimao film davitelj protiv davitelja drugi deo, predlazem da se glavna uloga dodeli Dusku Vujosevicu....pokusavam da imam razumevanja za tog coveka ali mi ne ide.

Nikola

pre 9 godina

Na stranu poraz, ali hoce grobari i dalje da nam objasnjavaju kako je njihov klub porodica, da zato nasi mladi igraci dolaze u Partizan, da svi vole Vujosevica...? Momci izginu na parketu, odigraju iznad realnih mogucnosti u ovom trenutku, do poslednjeg atoma snage i na kraju vas mag davi Andrica??? Igraju bez para, pruzaju maksimum i to dobiju od trenera?

KarBan

pre 9 godina

Hoće li više neko da reaguje na ovo davljenje Vujoševića? Ima li više osude od strane KK Partizana ili JSD Partizana? Jel vama ovo normalno više?

Dacha

pre 9 godina

Kraj je, gledam na Eurosportu i sramota me, ne zbog igre ili rezultata već zbog ovog antičoveka Vujoševića! Reditelj je scenu vraćao nekoliko puta, s pravom. Sramota!

kris

pre 9 godina

Dobra igra Partizana,nesrećan poraz,malo i uz sudijsku pomoć,ali meč je opet obeležio DV udaranjem Andrića na kraju utakmice.Da mene moj šef i nasamo,a kamoli pred milionskim auditorijumom udari i onako ponizi složio bi ga na perket da više ne ustane,pa me doživotno izbacili.

crnobeli delija

pre 9 godina

predlazem da svi damo po neku kintu i dovedemo u partizan World Meta Peace-a.
I da onda navijamo da mu DV opali samar, opsuje majku ili ga uhvati za vrat.

SRAMOTOOOOOOOOOOOO ime ti je Partizan.

D

pre 9 godina

Sklonite psihopatu iz sporta, ubice neko dete. Sklonite ga dok ne bude kasno. Andricu, trebao si da ga pljunes po sred ruzne face. SKLONITE PSIHOPATU VUJOSEVICA IZ SPORTA!

duledudule

pre 9 godina

ej ljudi gledao sam tekmu,navijam za zvezdu dali ste maksimum,niti sam radovao vasem porazu niti bi nesto slavio da ste pobedilo.ali ljudi,pa trener vam je dno dna,opet hvata ovu decu za gusu,sta radi taj covek

duki

pre 9 godina

Vujošević definitivno treba da ide na lečenje. Opet davi klinca iz svoje ekipe. Ovog puta je to prikazao Eurosport sa parketa dvorane u Jerusalimu. Blaga reč je STRAŠNO.

Slavko Rs

pre 9 godina

Vidi se napredak u igri,na kraju ce ovo sve biti dobro.Odma za Duleta da kazem da on ima svoje metode i od njih ne odsupa ni milimetra,ali te metode donose vec godinama reazultate kako se god to nekom svidjalo ili ne.Napred Partizan

veliki strumf

pre 9 godina

Prosli derbi zacelja ste dobili, ovaj ste izgubili na isti nacin. Jel vidite kako je bilo Metalcu kad je igrao i protiv Vojinovica i Jurasa? Oni su sudili celo drugo poluvreme, a ove veceras samo poslednji minut - ali dovoljno da se odluci mec. Sve se vraca...

Misha

pre 9 godina

Kraj utakmice, Dule psuje Andricu sve zivo i nezivo i NAPADA GA, hvatajuci ga za vrat!!! Sram te bilo Vujosevicu, ovo je bilo uzivo u programu, na kraju Ulebove utakmice i treba Uleb drasticno da ga kazni. Prostacina i primitivac!

stanko

pre 9 godina

Jedino zbog cega sam uzivao u ovoj utakmici je cinjenica da je svaki grobar osecao ono sto osecaju navijaci srpskih klubova vec godinama dok gledaju kako ih partizanove sudije kradu. E sad je doslo vreme da i vi osetite bes zbog nemoci pred lopovima i to ne protiv nekog velikog kluba nego protiv ovih jadnika. Ali, s kim si - takav si.

Igor tv Grobar

pre 9 godina

Ovo je strasno kako smo veceras izgubili protiv Hapuela, imali smo priliku da pobedimo ekipu Hapuela ali na zalost nismo uspeli, svi igraci su se veceras bili dali sve od sebe, ali naj strasnije je nasilnicki udarac Duleta Vujosevica Mihajla Andrica to je strasno. NAPRED CRNO BELI

Mekan

pre 9 godina

Dule opet poceo da hvata za vrat igrace...pod hitno ga treba skloniti iz kluba,i da krene novo vreme za Partizan...mentol ne zna da su to necija deca...

grobar iz eu

pre 9 godina

nije mi krivo za poraz, od ove sezone ne ocekujem nista, a i pola zivota sam proveo u radosti zbog partizana dok su drugima rasli kompleksi i nabijane frustracije, ali ono duletovo davljenje andrica na kraju je kap koja je prelila casu! ko si bre ti da tako davis i ponizavas igraca? aj psovke to nije strasno, ali onako bezumno davljenje... ne moze covek da shvati da ne moze protiv drzave! neka covic bude sampion, neka vucici lece frustracije, prekipece jednom gladnom narodu, oterace ih kao stoku... ionako je u srbiji ostao samo skart i oni koji bas moraju, vecina normalnih je odavno pobegla van!

nik sloter

pre 9 godina

Nisam mogao zamisliti da cu ikada ovo napisati ali Dule mi se zgadio po prvi put u zivotu.Covek ladno davi Andrica bez ikakvog razloga.Poraz,pa sta,covek nema kontrole,pogubio je konce,ne znam......

Gangula

pre 9 godina

Neverovatna mi je scena posle kraja utakmice kad Vujošević davi Andrića. Stvarno mi nije jasno šta mu je dečko toliko skrivio, pa ga ovako ponižava. Ne znam kako igrači to podnose, ali desiće se da će nekom pući film i da će ga polomiti, što realno i zaslužuje. Gotivio sam ga ranije, ali jednostavno od povratka u Partizan Vujošević jednostavno nije isti čovek.

jahorinac ,Pale

pre 9 godina

Užas na kraju !!! Vujošević je nervno poremećen ,ubiće.nekoga... Ovo je stvarno stamota ,treba ga isključiti trajno iz košarke ...

NiTian ErXing

pre 9 godina

Par losih sezona nikako ne mogu da promene siru sliku, koliko godda drugovi panteri sad seire. Pao, Real, Barselona, Makabi, CSKA, to su nasi protivnici. Ovo ostalo se igra za statistiku i da ti prodje vreme ;)

odakle pare?

pre 9 godina

Ti si bacio pare, za razliku od tebe ja sam igrao pre meca na pobedu Partizana. Neznalice dale kvotu 15. Ala cu da namlatim pare.
(Kladionicar, 29. oktobar 2014 19:29)

Iskusan kladionicar, sto i nama nisi rekao da uzmemo pare?

pedagog dv

pre 9 godina

Vujosevic je na kraju briljirao..ovoga puta na sred dvorane pedagoške mere osetio je andric,verbalno a potom i "blagi" udarac po vratu.

Mikeli

pre 9 godina

Ti si bacio pare, za razliku od tebe ja sam igrao pre meca na pobedu Partizana. Neznalice dale kvotu 15. Ala cu da namlatim pare.
(Kladionicar, 29. oktobar 2014 19:29)

Koliko si uzeo para?

boki_rs

pre 9 godina

zasto dule opet ponavljas istu gresku kao sa bogdanom. dok je bogdan u igrackom a bogami i van terena "baraba" (vise u pozitivnom smislu) zasto andrica :(

arhivator

pre 9 godina

patarczv ti treba pod hitno da posetis psihijatra 13 godina tuge i bola je na tebe izgleda ostavilo nesagledive posledice kao i na dobar broj ostalih FMP-ovaca...

Luke Babbitt gravedigger

pre 9 godina

Mi Srbi smo teški luzeri.Možemo da vodimo i 50 razlike jedino mi to možemo da prokockamo.Dešavaće se to i zvezdi ove sezone.Naš mentalitet je užasan

igokea-partizan,mi smo sad jedan klub,leto 2007.,grobari u zabludi,nevera

pre 9 godina

Ti si bacio pare, za razliku od tebe ja sam igrao pre meca na pobedu Partizana. Neznalice dale kvotu 15. Ala cu da namlatim pare.
(Kladionicar, 29. oktobar 2014 19:29)
hoces podici dobitak sad ili odmah??kad castis?pozdrav

Rade

pre 9 godina

Bravo klinci,pokazali ste veceras,da se može ako se hoče,bez obzira što ste izgubili.Komšije se malo unervozili,znaju i oni,da se bliži maj 2015,bravo za mog Slovenca Muriča e baš mi je dragi,samo tako napred i pobede če doči.Pozdrav od Grobara iz Slovenije.

realan

pre 9 godina

ko stigne do 80 pobedjuje
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (kAlcokera, 29. oktobar 2014 19:29)

bravo majstore! komentar dana! svaka cast na proceni!

mirko j.

pre 9 godina

Bez obzira na konacni rezultat..,Bravo Gagara,bravo Tepicu,Edo!Podrzimo ove momke..,Sale LEGENDA Pavlovic se vraca najverovatnije!Gagi,Macvan,jedan plej I to je to!Djoko Salic ce odjednom da explodira kao Pekmen nekada,siguran sam to I za Milutinova!Partizan je dobar kada su dobri centri.

Kum

pre 9 godina

Sve navijaci fmp-a, radujte se jos malo, jer kad se pridruže Gagi, Macvan, Sale i plej, plakacete.
(Fk Naprednjak, 29. oktobar 2014 19:14)

Jedva cekam. Ne spadam u one koji bi se hvalili sa +41 protiv krsa od ekipe.

samo napred

pre 9 godina

Krajem treće četvrtine u prelepoj akciji Milutinov asistira Gagari koji lagano polaže,a Dule se osmehuje u stilu:"E,tad se pali mašina".

Kladionicar

pre 9 godina

Druga cetvrtina, Partizan vodi 10 razlike. Uzeo sam na uzivo odlicnu kvotu na Hapoel, dobija ovo Hapoel na kraju garant, malo su se opustili na pocetku protiv nejakog Partizana.
Preporucujem svima kvotu na Hapoel uzivo, nikad lakse zaradjene pare!!!
(djole vragolan, 29. oktobar 2014 18:57)

Ti si bacio pare, za razliku od tebe ja sam igrao pre meca na pobedu Partizana. Neznalice dale kvotu 15. Ala cu da namlatim pare.

vs

pre 9 godina

Ovaj Hapoelje jedna presmaesna ekipa. Bukvalno svaki napad imaju otvorene suteve koje ne mogu da ubace, spolja ne mogu da ubodu, pa taman da je kos veliki kao bazen, promasuju cista zakucavanja, show nevidjeni. Od 56-52 6 minuta kos ne mogu da daju, Partizan pravi seriju 11-0 a trener mirno gleda - niti covek trazi tajm aut, niti zameni nekog. Ja ovako nesto video nisam. 90% koseva koje su ubacili u mecu, ubacili su iz reketa. Evo kraj 3/4, serija 14-0. Sut ide Partizanu, svaka cast, sve zivo su pogodili, ali ovi bas veze blage nemaju.

Nikola

pre 9 godina

Dule, momci, bez obzira na rezultat vecerasnje utakmice i cele ove sezone, uopste...kod mene imate kredita za barem narednih pet godina. Mada, sve mi se cini da se masina polako pali...i da ce biti jos mnogo posta u predgradju.

Neko123

pre 9 godina

Delije - samo bih vas pitao: Ko je aktuelni sampion vec 13 godina? Tacno je da igramo u Miki Maus kupu (koji je vama veoma poznat) i da smo losiji nego obicno, ali vi imate pravo da se javite tek za jedno 6-7 godina AKO osvojite sve titule do tada. Jos uvek cekate prvu a vec ste se popalili.

crni_redstar

pre 9 godina

edo muric 2 puta popio bananu,2 izgubljene lopte i 3/0 za tri. iskreno ovaj hapoel je bas truba ekipa,i sto je najgore pobedice veceras,jer partizan nema sanse da odigra suterski u nastavku,kao u prvom poluvremenu.

Iskren navijac zvezde

pre 9 godina

Nije lepo smejati se drugima, ali ja sam u nedomuici posto se jako secam kako su grobari isti ovi sto im smetaju komentari komsija, kako su uzivali u nasim porazima,ostavljali 1000+ pakosnih komentara, a bogami kako ce provocirati sutra ako izgubimo od Valensije.Mogu da zamislim

djole vragolan

pre 9 godina

Druga cetvrtina, Partizan vodi 10 razlike. Uzeo sam na uzivo odlicnu kvotu na Hapoel, dobija ovo Hapoel na kraju garant, malo su se opustili na pocetku protiv nejakog Partizana.
Preporucujem svima kvotu na Hapoel uzivo, nikad lakse zaradjene pare!!!

b

pre 9 godina

Sram bilo roditelje ove dece, kada dopustaju da im udara i davi decu pred kamerama! Daj covece idi u bolnicu, tvoje vreme je proslo! Da ja imam 2 metra i ovaj pedagog da digne ruku na mene, ostao bi bez iste odmah!

Kum

pre 9 godina

Sve navijaci fmp-a, radujte se jos malo, jer kad se pridruže Gagi, Macvan, Sale i plej, plakacete.
(Fk Naprednjak, 29. oktobar 2014 19:14)

Jedva cekam. Ne spadam u one koji bi se hvalili sa +41 protiv krsa od ekipe.

Thilmo

pre 9 godina

Krajem treće četvrtine u prelepoj akciji Milutinov asistira Gagari koji lagano polaže,a Dule se osmehuje u stilu:"E,tad se pali mašina".
(samo napred, 29. oktobar 2014 19:51)


aaaaaaahahahahahahahahahahahahahahahahahha

nik sloter

pre 9 godina

Nisam mogao zamisliti da cu ikada ovo napisati ali Dule mi se zgadio po prvi put u zivotu.Covek ladno davi Andrica bez ikakvog razloga.Poraz,pa sta,covek nema kontrole,pogubio je konce,ne znam......

lik iz mase

pre 9 godina

Ako se ikada bude snimao film davitelj protiv davitelja drugi deo, predlazem da se glavna uloga dodeli Dusku Vujosevicu....pokusavam da imam razumevanja za tog coveka ali mi ne ide.

igokea-partizan,mi smo sad jedan klub,leto 2007.,grobari u zabludi,nevera

pre 9 godina

Ti si bacio pare, za razliku od tebe ja sam igrao pre meca na pobedu Partizana. Neznalice dale kvotu 15. Ala cu da namlatim pare.
(Kladionicar, 29. oktobar 2014 19:29)
hoces podici dobitak sad ili odmah??kad castis?pozdrav

stanko

pre 9 godina

Jedino zbog cega sam uzivao u ovoj utakmici je cinjenica da je svaki grobar osecao ono sto osecaju navijaci srpskih klubova vec godinama dok gledaju kako ih partizanove sudije kradu. E sad je doslo vreme da i vi osetite bes zbog nemoci pred lopovima i to ne protiv nekog velikog kluba nego protiv ovih jadnika. Ali, s kim si - takav si.

Mekan

pre 9 godina

Dule opet poceo da hvata za vrat igrace...pod hitno ga treba skloniti iz kluba,i da krene novo vreme za Partizan...mentol ne zna da su to necija deca...

Kafica

pre 9 godina

Partizan je bio u egalu zahvaljujuci sutu koji je isao. Da su tu bili Vojinovic, Belosevic i ostala druzina Partizan bi pobedio, ovako mrka kapa. Mada vidim da i ovaj tesan poraz neki vec proglasavaju velikim rezultatom.

Bodibond

pre 9 godina

Očajno suđenje krajem 4. četvrtine, samo nam je to falilo... (Kapetan Esid, 29. oktobar 2014 20:06)

Da ti nije mozda i Marakana kriva ???

realan

pre 9 godina

ko stigne do 80 pobedjuje
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (kAlcokera, 29. oktobar 2014 19:29)

bravo majstore! komentar dana! svaka cast na proceni!

Rade

pre 9 godina

Bravo klinci,pokazali ste veceras,da se može ako se hoče,bez obzira što ste izgubili.Komšije se malo unervozili,znaju i oni,da se bliži maj 2015,bravo za mog Slovenca Muriča e baš mi je dragi,samo tako napred i pobede če doči.Pozdrav od Grobara iz Slovenije.

mirko j.

pre 9 godina

Bez obzira na konacni rezultat..,Bravo Gagara,bravo Tepicu,Edo!Podrzimo ove momke..,Sale LEGENDA Pavlovic se vraca najverovatnije!Gagi,Macvan,jedan plej I to je to!Djoko Salic ce odjednom da explodira kao Pekmen nekada,siguran sam to I za Milutinova!Partizan je dobar kada su dobri centri.

samo napred

pre 9 godina

Krajem treće četvrtine u prelepoj akciji Milutinov asistira Gagari koji lagano polaže,a Dule se osmehuje u stilu:"E,tad se pali mašina".

Poznavalac

pre 9 godina

Zar Vujosevic nije pre neki dan rekao da ce Partizan da izgubi ovu utakmicu,tj. najavio je ovaj poraz?
Zasto sada posle poraza davi svog igraca na sred terena?Zasto mu to tako tesko pada?

djole vragolan

pre 9 godina

Druga cetvrtina, Partizan vodi 10 razlike. Uzeo sam na uzivo odlicnu kvotu na Hapoel, dobija ovo Hapoel na kraju garant, malo su se opustili na pocetku protiv nejakog Partizana.
Preporucujem svima kvotu na Hapoel uzivo, nikad lakse zaradjene pare!!!

vs

pre 9 godina

Ovaj Hapoelje jedna presmaesna ekipa. Bukvalno svaki napad imaju otvorene suteve koje ne mogu da ubace, spolja ne mogu da ubodu, pa taman da je kos veliki kao bazen, promasuju cista zakucavanja, show nevidjeni. Od 56-52 6 minuta kos ne mogu da daju, Partizan pravi seriju 11-0 a trener mirno gleda - niti covek trazi tajm aut, niti zameni nekog. Ja ovako nesto video nisam. 90% koseva koje su ubacili u mecu, ubacili su iz reketa. Evo kraj 3/4, serija 14-0. Sut ide Partizanu, svaka cast, sve zivo su pogodili, ali ovi bas veze blage nemaju.

komsija debilu, Marakana je u Brazilu

pre 9 godina

Očajno suđenje krajem 4. četvrtine, samo nam je to falilo... (Kapetan Esid, 29. oktobar 2014 20:06)

Da ti nije mozda i Marakana kriva ???(Bodibond, 29. oktobar 2014 20:23)

Ne.

NiTian ErXing

pre 9 godina

Par losih sezona nikako ne mogu da promene siru sliku, koliko godda drugovi panteri sad seire. Pao, Real, Barselona, Makabi, CSKA, to su nasi protivnici. Ovo ostalo se igra za statistiku i da ti prodje vreme ;)

igokea-partizan,mi smo sad jedan klub,leto 2007.,grobari u zabludi,nevera

pre 9 godina

bacili su frizider,uslo je!
bacili su sporet,uslo je!
bacili su ves masinu,uslo je!
I OPET SU IZGUBILI!!!!
Ovakvu partiju vise nikad necete ponoviti,Tepic,Gagic,Bogdanovic i Muric poluigraci sve sto su veceras bacili uslo je-frljoke,slucajni sutevi,sutevi iz ocaja,u zadnjoj sekundi frljoke,2+1 kamena s ramena,3+1,sve vam je ulazilo...I OPET STE IZGUBILI!
HOP CUP CIPIRIPI KUP START 0-3!!!!
I za kraj smo videli jos jednu pedagosku meru demagoga davitelja-ovaj put zrtva pogubljeni Andric koji zgranuto gleda dok ga ucitelj samara,davi i psuje mu sve od prabake pa do majke!!!

Misha

pre 9 godina

Kraj utakmice, Dule psuje Andricu sve zivo i nezivo i NAPADA GA, hvatajuci ga za vrat!!! Sram te bilo Vujosevicu, ovo je bilo uzivo u programu, na kraju Ulebove utakmice i treba Uleb drasticno da ga kazni. Prostacina i primitivac!

Iskren navijac zvezde

pre 9 godina

Nije lepo smejati se drugima, ali ja sam u nedomuici posto se jako secam kako su grobari isti ovi sto im smetaju komentari komsija, kako su uzivali u nasim porazima,ostavljali 1000+ pakosnih komentara, a bogami kako ce provocirati sutra ako izgubimo od Valensije.Mogu da zamislim

crnobeli delija

pre 9 godina

predlazem da svi damo po neku kintu i dovedemo u partizan World Meta Peace-a.
I da onda navijamo da mu DV opali samar, opsuje majku ili ga uhvati za vrat.

SRAMOTOOOOOOOOOOOO ime ti je Partizan.

Mikeli

pre 9 godina

Ti si bacio pare, za razliku od tebe ja sam igrao pre meca na pobedu Partizana. Neznalice dale kvotu 15. Ala cu da namlatim pare.
(Kladionicar, 29. oktobar 2014 19:29)

Koliko si uzeo para?

Igor tv Grobar

pre 9 godina

Ja podrzavam Duleta kad je mater sudijama kad kradu, ali udariti igraca je sramota. Veceras si Dule osramotijo crno belu zastavu.

crni_redstar

pre 9 godina

edo muric 2 puta popio bananu,2 izgubljene lopte i 3/0 za tri. iskreno ovaj hapoel je bas truba ekipa,i sto je najgore pobedice veceras,jer partizan nema sanse da odigra suterski u nastavku,kao u prvom poluvremenu.

KK Pobegulje

pre 9 godina

Krajem treće četvrtine u prelepoj akciji Milutinov asistira Gagari koji lagano polaže,a Dule se osmehuje u stilu:"E,tad se pali mašina".
(samo napred, 29. oktobar 2014 19:51)

I sta bi Igokejac na kraju?
Jel se upalila masina?
Hahahahhhhhahahaha

Nikola

pre 9 godina

Dule, momci, bez obzira na rezultat vecerasnje utakmice i cele ove sezone, uopste...kod mene imate kredita za barem narednih pet godina. Mada, sve mi se cini da se masina polako pali...i da ce biti jos mnogo posta u predgradju.

zoran

pre 9 godina

Zvezdas sam i sramno je bilo gledati malog coveka Duska Vujosevica kako na kraju psuje Andrica i kako ga hvata za vrat!
Vujosevica pod hitno izbaciti iz srpske kosarke!
Ocekujem reakciju KK Partizan ako imaju imalo morala na divljacko ponasanje Duska Vujosevica!!!

DedaMiloje

pre 9 godina

Na stranu navijacke strasti i razmirice, ali ako je ovo normalno onda dobro. Stvarno me bilo zao za decka, a ostali igraci u cudu. Kakva lica su napravili. Odlicna utakmica Partizana, hteo sam da za...vam, ali posle ovog postupka ne zelim. Hrabro ustanite protiv ovoga i pokazite da ste prvo ljudi, a onda i ponosni igraci koji brane boje svog kluba.

Android GROBAR

pre 9 godina

Dule se pogubio skroz, spomenik mu dići pored stadiona za sve što je uradio za KK i sportsko društvo, ali se zahvaliti na saradnji jer ovo je nedopustivo. Dati mu neku ulogu savetnika ili tako nešto jer košarku ima u malom prstu a na klupi ostaviti Gašića i Peru Božića do kraja sezone. Ovde više nije rezultat u pitanju nego dostojanstvo mladog čoveka. To mu pravo niko ne sme uzimati. Dule hvala ti za sve i DOVIĐENJA!

Neko123

pre 9 godina

Delije - samo bih vas pitao: Ko je aktuelni sampion vec 13 godina? Tacno je da igramo u Miki Maus kupu (koji je vama veoma poznat) i da smo losiji nego obicno, ali vi imate pravo da se javite tek za jedno 6-7 godina AKO osvojite sve titule do tada. Jos uvek cekate prvu a vec ste se popalili.

petarczv

pre 9 godina

Na stranu sve navijacke razmirice ali onaj postupak na kraju treba svi da osude mnogo mi je ali najiskrenije bilo zao malog andrica.... i svako ko opravdava ovakav postupak je za lecenje...

Nikola

pre 9 godina

Na stranu poraz, ali hoce grobari i dalje da nam objasnjavaju kako je njihov klub porodica, da zato nasi mladi igraci dolaze u Partizan, da svi vole Vujosevica...? Momci izginu na parketu, odigraju iznad realnih mogucnosti u ovom trenutku, do poslednjeg atoma snage i na kraju vas mag davi Andrica??? Igraju bez para, pruzaju maksimum i to dobiju od trenera?

kris

pre 9 godina

Dobra igra Partizana,nesrećan poraz,malo i uz sudijsku pomoć,ali meč je opet obeležio DV udaranjem Andrića na kraju utakmice.Da mene moj šef i nasamo,a kamoli pred milionskim auditorijumom udari i onako ponizi složio bi ga na perket da više ne ustane,pa me doživotno izbacili.

pedagog dv

pre 9 godina

Vujosevic je na kraju briljirao..ovoga puta na sred dvorane pedagoške mere osetio je andric,verbalno a potom i "blagi" udarac po vratu.

Dacha

pre 9 godina

Kraj je, gledam na Eurosportu i sramota me, ne zbog igre ili rezultata već zbog ovog antičoveka Vujoševića! Reditelj je scenu vraćao nekoliko puta, s pravom. Sramota!

fica

pre 9 godina

Jeste videli na kraju utakmice kako Vujosevic udara ili vec davi za gusu i psuje svojeg igraca.
Sramota za upravu partizana sto ovo ovako dozvoljava da se jedan trener koji ne moze da prizna poraz izivljava na svoje igrace.

D

pre 9 godina

Sklonite psihopatu iz sporta, ubice neko dete. Sklonite ga dok ne bude kasno. Andricu, trebao si da ga pljunes po sred ruzne face. SKLONITE PSIHOPATU VUJOSEVICA IZ SPORTA!

mare care

pre 9 godina

A sto je gdin.Vujosevic ponovo hvatao igrace za vrat...Ovaj put Andrica na kraju utakmice...Ovim bi trebalo neko da se pozabavi...

Gos'n

pre 9 godina

Mislim da ce se posle ovoga veceras i najverniji navijaci okrenuti protiv Duleta. Podrska za Andrica! Neke stvari su stvarno previse. Nisam verovao da cu ikada ovo napisati. :(

adv82bg

pre 9 godina

dobi Andric po gusi, da ne moze da dise.
Dokle bre vise? dokle izivljavanja nad omladinom
(ypke, 29. oktobar 2014 20:22) DOK NE POSTANE IGRAC ili dok ne ode iz kluba ako nije kvalitet za Partizan!

goran

pre 9 godina

ovaj covek je bolestan, sad davi i udara i malog andrica, a milutinov i ostali preplaseno gledaju... sta li im tek radi u svlacionici... kako i zasto igraci trpe ovakvu torturu nije mi jasno... izbacio je bezbradicu, sad bije ovog, bogami ce sledece biti nesto puno gore... ova sezona je kraj za dula

grobar iz eu

pre 9 godina

nije mi krivo za poraz, od ove sezone ne ocekujem nista, a i pola zivota sam proveo u radosti zbog partizana dok su drugima rasli kompleksi i nabijane frustracije, ali ono duletovo davljenje andrica na kraju je kap koja je prelila casu! ko si bre ti da tako davis i ponizavas igraca? aj psovke to nije strasno, ali onako bezumno davljenje... ne moze covek da shvati da ne moze protiv drzave! neka covic bude sampion, neka vucici lece frustracije, prekipece jednom gladnom narodu, oterace ih kao stoku... ionako je u srbiji ostao samo skart i oni koji bas moraju, vecina normalnih je odavno pobegla van!

duledudule

pre 9 godina

ej ljudi gledao sam tekmu,navijam za zvezdu dali ste maksimum,niti sam radovao vasem porazu niti bi nesto slavio da ste pobedilo.ali ljudi,pa trener vam je dno dna,opet hvata ovu decu za gusu,sta radi taj covek

veliki strumf

pre 9 godina

Prosli derbi zacelja ste dobili, ovaj ste izgubili na isti nacin. Jel vidite kako je bilo Metalcu kad je igrao i protiv Vojinovica i Jurasa? Oni su sudili celo drugo poluvreme, a ove veceras samo poslednji minut - ali dovoljno da se odluci mec. Sve se vraca...

odakle pare?

pre 9 godina

Ti si bacio pare, za razliku od tebe ja sam igrao pre meca na pobedu Partizana. Neznalice dale kvotu 15. Ala cu da namlatim pare.
(Kladionicar, 29. oktobar 2014 19:29)

Iskusan kladionicar, sto i nama nisi rekao da uzmemo pare?

Gangula

pre 9 godina

Neverovatna mi je scena posle kraja utakmice kad Vujošević davi Andrića. Stvarno mi nije jasno šta mu je dečko toliko skrivio, pa ga ovako ponižava. Ne znam kako igrači to podnose, ali desiće se da će nekom pući film i da će ga polomiti, što realno i zaslužuje. Gotivio sam ga ranije, ali jednostavno od povratka u Partizan Vujošević jednostavno nije isti čovek.

duki

pre 9 godina

Vujošević definitivno treba da ide na lečenje. Opet davi klinca iz svoje ekipe. Ovog puta je to prikazao Eurosport sa parketa dvorane u Jerusalimu. Blaga reč je STRAŠNO.

buki

pre 9 godina

Davitelj ponovo u akciji!!! Ovo je stvarno prevrsilo svaku mjeru. DV je slucaj za psihijatra, njemu nije mjesto u kosarci! Sto se tice igre, Hapoel ima odlicne igrace, ali kao da su juce prvi trening zajedno odradili. Partizan je veceras odigrao najbolju partiju ove sezone, ali ni ta najbolja nije mogla da dobije kriminalno neuigrani Hapoel...

Paja

pre 9 godina

Vujosevic i Luis Suarez ocito imaju isti problem..
Mogle bi neke sankcije da se uvedu za davljenje koliko god da sam mu zahvalan za sve i koliko god da volim Partizan, davljenje igraca je nedopustivo!

Sve cestitke momcima.

boki_rs

pre 9 godina

zasto dule opet ponavljas istu gresku kao sa bogdanom. dok je bogdan u igrackom a bogami i van terena "baraba" (vise u pozitivnom smislu) zasto andrica :(

arhivator

pre 9 godina

patarczv ti treba pod hitno da posetis psihijatra 13 godina tuge i bola je na tebe izgleda ostavilo nesagledive posledice kao i na dobar broj ostalih FMP-ovaca...

crni

pre 9 godina

Dobra igra Partizana, pobedio je srećniji tim. Vujoševića pod hitno na psihijatrijsko lečenje u zatvorenoj ustanovi. Da davi igrača na sred terena pa to već prevazilazi sve norme i pravila ponašanja.

fancy

pre 9 godina

bice igracina od ovog Andrica cim dobija casove ljubavi na dobro poznat nacin...
jadni Andricevi roditelji koji ovo gledaju...ovo je prevrsilo svaku meru, meni kao Zvezdasu nije ni zanimljivo vise da gledam ovo izivljavanje
strasno!

jahorinac ,Pale

pre 9 godina

Užas na kraju !!! Vujošević je nervno poremećen ,ubiće.nekoga... Ovo je stvarno stamota ,treba ga isključiti trajno iz košarke ...

sofronije

pre 9 godina

e moj dule, sam si kriv. Nemas ekipu koja moze da brani zadnji napad a neces da pravis faul. Ovo udaranje Andrica samo je obrukalo klub.

KarBan

pre 9 godina

Hoće li više neko da reaguje na ovo davljenje Vujoševića? Ima li više osude od strane KK Partizana ili JSD Partizana? Jel vama ovo normalno više?

Whitesnake

pre 9 godina

Tuzno je gledati ovaj Partizan, pre smo cupali kosu kad igramo egal sa Barsom, Panat. Realom itd a sada imamo 0/3 u drugorazrednom takmicenju... Jos jednom tuzno.

Igor tv Grobar

pre 9 godina

Ovo je strasno kako smo veceras izgubili protiv Hapuela, imali smo priliku da pobedimo ekipu Hapuela ali na zalost nismo uspeli, svi igraci su se veceras bili dali sve od sebe, ali naj strasnije je nasilnicki udarac Duleta Vujosevica Mihajla Andrica to je strasno. NAPRED CRNO BELI

gagu

pre 9 godina

Očigledno zalaganje Partizanovih igrača, i želja da se što bolje pokažu u evropi i tako prodaju nekom inostranom klubu, i tako pobegnu glavom bez obzira od ovoga što ih snalazi u partizanu. Finansijsko emotivno, a bogami videli smo na kraju... i fizičko nasilje.....

Kladionicar

pre 9 godina

Druga cetvrtina, Partizan vodi 10 razlike. Uzeo sam na uzivo odlicnu kvotu na Hapoel, dobija ovo Hapoel na kraju garant, malo su se opustili na pocetku protiv nejakog Partizana.
Preporucujem svima kvotu na Hapoel uzivo, nikad lakse zaradjene pare!!!
(djole vragolan, 29. oktobar 2014 18:57)

Ti si bacio pare, za razliku od tebe ja sam igrao pre meca na pobedu Partizana. Neznalice dale kvotu 15. Ala cu da namlatim pare.

fmpkompleksaši

pre 9 godina

bravo momci,duleta volim naravno,ali je ovo on izgubio,igra sa daloom u ključnom delu meca i bez odbrane kada mora odbrana da ujeda i naravno sudije.bice bolje,glavu gore.

Slavko Rs

pre 9 godina

Vidi se napredak u igri,na kraju ce ovo sve biti dobro.Odma za Duleta da kazem da on ima svoje metode i od njih ne odsupa ni milimetra,ali te metode donose vec godinama reazultate kako se god to nekom svidjalo ili ne.Napred Partizan

Luke Babbitt gravedigger

pre 9 godina

Mi Srbi smo teški luzeri.Možemo da vodimo i 50 razlike jedino mi to možemo da prokockamo.Dešavaće se to i zvezdi ove sezone.Naš mentalitet je užasan

samo napred

pre 9 godina

Krajem treće četvrtine u prelepoj akciji Milutinov asistira Gagari koji lagano polaže,a Dule se osmehuje u stilu:"E,tad se pali mašina".

mirko j.

pre 9 godina

Bez obzira na konacni rezultat..,Bravo Gagara,bravo Tepicu,Edo!Podrzimo ove momke..,Sale LEGENDA Pavlovic se vraca najverovatnije!Gagi,Macvan,jedan plej I to je to!Djoko Salic ce odjednom da explodira kao Pekmen nekada,siguran sam to I za Milutinova!Partizan je dobar kada su dobri centri.

NiTian ErXing

pre 9 godina

Par losih sezona nikako ne mogu da promene siru sliku, koliko godda drugovi panteri sad seire. Pao, Real, Barselona, Makabi, CSKA, to su nasi protivnici. Ovo ostalo se igra za statistiku i da ti prodje vreme ;)

Rade

pre 9 godina

Bravo klinci,pokazali ste veceras,da se može ako se hoče,bez obzira što ste izgubili.Komšije se malo unervozili,znaju i oni,da se bliži maj 2015,bravo za mog Slovenca Muriča e baš mi je dragi,samo tako napred i pobede če doči.Pozdrav od Grobara iz Slovenije.

Kladionicar

pre 9 godina

Druga cetvrtina, Partizan vodi 10 razlike. Uzeo sam na uzivo odlicnu kvotu na Hapoel, dobija ovo Hapoel na kraju garant, malo su se opustili na pocetku protiv nejakog Partizana.
Preporucujem svima kvotu na Hapoel uzivo, nikad lakse zaradjene pare!!!
(djole vragolan, 29. oktobar 2014 18:57)

Ti si bacio pare, za razliku od tebe ja sam igrao pre meca na pobedu Partizana. Neznalice dale kvotu 15. Ala cu da namlatim pare.

Neko123

pre 9 godina

Delije - samo bih vas pitao: Ko je aktuelni sampion vec 13 godina? Tacno je da igramo u Miki Maus kupu (koji je vama veoma poznat) i da smo losiji nego obicno, ali vi imate pravo da se javite tek za jedno 6-7 godina AKO osvojite sve titule do tada. Jos uvek cekate prvu a vec ste se popalili.

stanko

pre 9 godina

Jedino zbog cega sam uzivao u ovoj utakmici je cinjenica da je svaki grobar osecao ono sto osecaju navijaci srpskih klubova vec godinama dok gledaju kako ih partizanove sudije kradu. E sad je doslo vreme da i vi osetite bes zbog nemoci pred lopovima i to ne protiv nekog velikog kluba nego protiv ovih jadnika. Ali, s kim si - takav si.

adv82bg

pre 9 godina

dobi Andric po gusi, da ne moze da dise.
Dokle bre vise? dokle izivljavanja nad omladinom
(ypke, 29. oktobar 2014 20:22) DOK NE POSTANE IGRAC ili dok ne ode iz kluba ako nije kvalitet za Partizan!

Kum

pre 9 godina

Sve navijaci fmp-a, radujte se jos malo, jer kad se pridruže Gagi, Macvan, Sale i plej, plakacete.
(Fk Naprednjak, 29. oktobar 2014 19:14)

Jedva cekam. Ne spadam u one koji bi se hvalili sa +41 protiv krsa od ekipe.

Kafica

pre 9 godina

Partizan je bio u egalu zahvaljujuci sutu koji je isao. Da su tu bili Vojinovic, Belosevic i ostala druzina Partizan bi pobedio, ovako mrka kapa. Mada vidim da i ovaj tesan poraz neki vec proglasavaju velikim rezultatom.

Nikola

pre 9 godina

Dule, momci, bez obzira na rezultat vecerasnje utakmice i cele ove sezone, uopste...kod mene imate kredita za barem narednih pet godina. Mada, sve mi se cini da se masina polako pali...i da ce biti jos mnogo posta u predgradju.

grobar iz eu

pre 9 godina

nije mi krivo za poraz, od ove sezone ne ocekujem nista, a i pola zivota sam proveo u radosti zbog partizana dok su drugima rasli kompleksi i nabijane frustracije, ali ono duletovo davljenje andrica na kraju je kap koja je prelila casu! ko si bre ti da tako davis i ponizavas igraca? aj psovke to nije strasno, ali onako bezumno davljenje... ne moze covek da shvati da ne moze protiv drzave! neka covic bude sampion, neka vucici lece frustracije, prekipece jednom gladnom narodu, oterace ih kao stoku... ionako je u srbiji ostao samo skart i oni koji bas moraju, vecina normalnih je odavno pobegla van!

arhivator

pre 9 godina

patarczv ti treba pod hitno da posetis psihijatra 13 godina tuge i bola je na tebe izgleda ostavilo nesagledive posledice kao i na dobar broj ostalih FMP-ovaca...

djole vragolan

pre 9 godina

Druga cetvrtina, Partizan vodi 10 razlike. Uzeo sam na uzivo odlicnu kvotu na Hapoel, dobija ovo Hapoel na kraju garant, malo su se opustili na pocetku protiv nejakog Partizana.
Preporucujem svima kvotu na Hapoel uzivo, nikad lakse zaradjene pare!!!

komsija debilu, Marakana je u Brazilu

pre 9 godina

Očajno suđenje krajem 4. četvrtine, samo nam je to falilo... (Kapetan Esid, 29. oktobar 2014 20:06)

Da ti nije mozda i Marakana kriva ???(Bodibond, 29. oktobar 2014 20:23)

Ne.

b

pre 9 godina

Sram bilo roditelje ove dece, kada dopustaju da im udara i davi decu pred kamerama! Daj covece idi u bolnicu, tvoje vreme je proslo! Da ja imam 2 metra i ovaj pedagog da digne ruku na mene, ostao bi bez iste odmah!

Bodibond

pre 9 godina

Očajno suđenje krajem 4. četvrtine, samo nam je to falilo... (Kapetan Esid, 29. oktobar 2014 20:06)

Da ti nije mozda i Marakana kriva ???

igokea-partizan,mi smo sad jedan klub,leto 2007.,grobari u zabludi,nevera

pre 9 godina

Ti si bacio pare, za razliku od tebe ja sam igrao pre meca na pobedu Partizana. Neznalice dale kvotu 15. Ala cu da namlatim pare.
(Kladionicar, 29. oktobar 2014 19:29)
hoces podici dobitak sad ili odmah??kad castis?pozdrav

Thilmo

pre 9 godina

Krajem treće četvrtine u prelepoj akciji Milutinov asistira Gagari koji lagano polaže,a Dule se osmehuje u stilu:"E,tad se pali mašina".
(samo napred, 29. oktobar 2014 19:51)


aaaaaaahahahahahahahahahahahahahahahahahha

Slavko Rs

pre 9 godina

Vidi se napredak u igri,na kraju ce ovo sve biti dobro.Odma za Duleta da kazem da on ima svoje metode i od njih ne odsupa ni milimetra,ali te metode donose vec godinama reazultate kako se god to nekom svidjalo ili ne.Napred Partizan

Luke Babbitt gravedigger

pre 9 godina

Mi Srbi smo teški luzeri.Možemo da vodimo i 50 razlike jedino mi to možemo da prokockamo.Dešavaće se to i zvezdi ove sezone.Naš mentalitet je užasan

igokea-partizan,mi smo sad jedan klub,leto 2007.,grobari u zabludi,nevera

pre 9 godina

bacili su frizider,uslo je!
bacili su sporet,uslo je!
bacili su ves masinu,uslo je!
I OPET SU IZGUBILI!!!!
Ovakvu partiju vise nikad necete ponoviti,Tepic,Gagic,Bogdanovic i Muric poluigraci sve sto su veceras bacili uslo je-frljoke,slucajni sutevi,sutevi iz ocaja,u zadnjoj sekundi frljoke,2+1 kamena s ramena,3+1,sve vam je ulazilo...I OPET STE IZGUBILI!
HOP CUP CIPIRIPI KUP START 0-3!!!!
I za kraj smo videli jos jednu pedagosku meru demagoga davitelja-ovaj put zrtva pogubljeni Andric koji zgranuto gleda dok ga ucitelj samara,davi i psuje mu sve od prabake pa do majke!!!

crni_redstar

pre 9 godina

edo muric 2 puta popio bananu,2 izgubljene lopte i 3/0 za tri. iskreno ovaj hapoel je bas truba ekipa,i sto je najgore pobedice veceras,jer partizan nema sanse da odigra suterski u nastavku,kao u prvom poluvremenu.

Iskren navijac zvezde

pre 9 godina

Nije lepo smejati se drugima, ali ja sam u nedomuici posto se jako secam kako su grobari isti ovi sto im smetaju komentari komsija, kako su uzivali u nasim porazima,ostavljali 1000+ pakosnih komentara, a bogami kako ce provocirati sutra ako izgubimo od Valensije.Mogu da zamislim

lik iz mase

pre 9 godina

Ako se ikada bude snimao film davitelj protiv davitelja drugi deo, predlazem da se glavna uloga dodeli Dusku Vujosevicu....pokusavam da imam razumevanja za tog coveka ali mi ne ide.

nik sloter

pre 9 godina

Nisam mogao zamisliti da cu ikada ovo napisati ali Dule mi se zgadio po prvi put u zivotu.Covek ladno davi Andrica bez ikakvog razloga.Poraz,pa sta,covek nema kontrole,pogubio je konce,ne znam......

Mekan

pre 9 godina

Dule opet poceo da hvata za vrat igrace...pod hitno ga treba skloniti iz kluba,i da krene novo vreme za Partizan...mentol ne zna da su to necija deca...

vs

pre 9 godina

Ovaj Hapoelje jedna presmaesna ekipa. Bukvalno svaki napad imaju otvorene suteve koje ne mogu da ubace, spolja ne mogu da ubodu, pa taman da je kos veliki kao bazen, promasuju cista zakucavanja, show nevidjeni. Od 56-52 6 minuta kos ne mogu da daju, Partizan pravi seriju 11-0 a trener mirno gleda - niti covek trazi tajm aut, niti zameni nekog. Ja ovako nesto video nisam. 90% koseva koje su ubacili u mecu, ubacili su iz reketa. Evo kraj 3/4, serija 14-0. Sut ide Partizanu, svaka cast, sve zivo su pogodili, ali ovi bas veze blage nemaju.

fmpkompleksaši

pre 9 godina

bravo momci,duleta volim naravno,ali je ovo on izgubio,igra sa daloom u ključnom delu meca i bez odbrane kada mora odbrana da ujeda i naravno sudije.bice bolje,glavu gore.

KK Pobegulje

pre 9 godina

Krajem treće četvrtine u prelepoj akciji Milutinov asistira Gagari koji lagano polaže,a Dule se osmehuje u stilu:"E,tad se pali mašina".
(samo napred, 29. oktobar 2014 19:51)

I sta bi Igokejac na kraju?
Jel se upalila masina?
Hahahahhhhhahahaha

realan

pre 9 godina

ko stigne do 80 pobedjuje
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (kAlcokera, 29. oktobar 2014 19:29)

bravo majstore! komentar dana! svaka cast na proceni!

crnobeli delija

pre 9 godina

predlazem da svi damo po neku kintu i dovedemo u partizan World Meta Peace-a.
I da onda navijamo da mu DV opali samar, opsuje majku ili ga uhvati za vrat.

SRAMOTOOOOOOOOOOOO ime ti je Partizan.

Igor tv Grobar

pre 9 godina

Ja podrzavam Duleta kad je mater sudijama kad kradu, ali udariti igraca je sramota. Veceras si Dule osramotijo crno belu zastavu.

zoran

pre 9 godina

Zvezdas sam i sramno je bilo gledati malog coveka Duska Vujosevica kako na kraju psuje Andrica i kako ga hvata za vrat!
Vujosevica pod hitno izbaciti iz srpske kosarke!
Ocekujem reakciju KK Partizan ako imaju imalo morala na divljacko ponasanje Duska Vujosevica!!!

Poznavalac

pre 9 godina

Zar Vujosevic nije pre neki dan rekao da ce Partizan da izgubi ovu utakmicu,tj. najavio je ovaj poraz?
Zasto sada posle poraza davi svog igraca na sred terena?Zasto mu to tako tesko pada?

DedaMiloje

pre 9 godina

Na stranu navijacke strasti i razmirice, ali ako je ovo normalno onda dobro. Stvarno me bilo zao za decka, a ostali igraci u cudu. Kakva lica su napravili. Odlicna utakmica Partizana, hteo sam da za...vam, ali posle ovog postupka ne zelim. Hrabro ustanite protiv ovoga i pokazite da ste prvo ljudi, a onda i ponosni igraci koji brane boje svog kluba.

gagu

pre 9 godina

Očigledno zalaganje Partizanovih igrača, i želja da se što bolje pokažu u evropi i tako prodaju nekom inostranom klubu, i tako pobegnu glavom bez obzira od ovoga što ih snalazi u partizanu. Finansijsko emotivno, a bogami videli smo na kraju... i fizičko nasilje.....

Gangula

pre 9 godina

Neverovatna mi je scena posle kraja utakmice kad Vujošević davi Andrića. Stvarno mi nije jasno šta mu je dečko toliko skrivio, pa ga ovako ponižava. Ne znam kako igrači to podnose, ali desiće se da će nekom pući film i da će ga polomiti, što realno i zaslužuje. Gotivio sam ga ranije, ali jednostavno od povratka u Partizan Vujošević jednostavno nije isti čovek.

veliki strumf

pre 9 godina

Prosli derbi zacelja ste dobili, ovaj ste izgubili na isti nacin. Jel vidite kako je bilo Metalcu kad je igrao i protiv Vojinovica i Jurasa? Oni su sudili celo drugo poluvreme, a ove veceras samo poslednji minut - ali dovoljno da se odluci mec. Sve se vraca...

Misha

pre 9 godina

Kraj utakmice, Dule psuje Andricu sve zivo i nezivo i NAPADA GA, hvatajuci ga za vrat!!! Sram te bilo Vujosevicu, ovo je bilo uzivo u programu, na kraju Ulebove utakmice i treba Uleb drasticno da ga kazni. Prostacina i primitivac!

Nikola

pre 9 godina

Na stranu poraz, ali hoce grobari i dalje da nam objasnjavaju kako je njihov klub porodica, da zato nasi mladi igraci dolaze u Partizan, da svi vole Vujosevica...? Momci izginu na parketu, odigraju iznad realnih mogucnosti u ovom trenutku, do poslednjeg atoma snage i na kraju vas mag davi Andrica??? Igraju bez para, pruzaju maksimum i to dobiju od trenera?

boki_rs

pre 9 godina

zasto dule opet ponavljas istu gresku kao sa bogdanom. dok je bogdan u igrackom a bogami i van terena "baraba" (vise u pozitivnom smislu) zasto andrica :(

kris

pre 9 godina

Dobra igra Partizana,nesrećan poraz,malo i uz sudijsku pomoć,ali meč je opet obeležio DV udaranjem Andrića na kraju utakmice.Da mene moj šef i nasamo,a kamoli pred milionskim auditorijumom udari i onako ponizi složio bi ga na perket da više ne ustane,pa me doživotno izbacili.

Android GROBAR

pre 9 godina

Dule se pogubio skroz, spomenik mu dići pored stadiona za sve što je uradio za KK i sportsko društvo, ali se zahvaliti na saradnji jer ovo je nedopustivo. Dati mu neku ulogu savetnika ili tako nešto jer košarku ima u malom prstu a na klupi ostaviti Gašića i Peru Božića do kraja sezone. Ovde više nije rezultat u pitanju nego dostojanstvo mladog čoveka. To mu pravo niko ne sme uzimati. Dule hvala ti za sve i DOVIĐENJA!

pedagog dv

pre 9 godina

Vujosevic je na kraju briljirao..ovoga puta na sred dvorane pedagoške mere osetio je andric,verbalno a potom i "blagi" udarac po vratu.

Gos'n

pre 9 godina

Mislim da ce se posle ovoga veceras i najverniji navijaci okrenuti protiv Duleta. Podrska za Andrica! Neke stvari su stvarno previse. Nisam verovao da cu ikada ovo napisati. :(

fancy

pre 9 godina

bice igracina od ovog Andrica cim dobija casove ljubavi na dobro poznat nacin...
jadni Andricevi roditelji koji ovo gledaju...ovo je prevrsilo svaku meru, meni kao Zvezdasu nije ni zanimljivo vise da gledam ovo izivljavanje
strasno!

Igor tv Grobar

pre 9 godina

Ovo je strasno kako smo veceras izgubili protiv Hapuela, imali smo priliku da pobedimo ekipu Hapuela ali na zalost nismo uspeli, svi igraci su se veceras bili dali sve od sebe, ali naj strasnije je nasilnicki udarac Duleta Vujosevica Mihajla Andrica to je strasno. NAPRED CRNO BELI

Paja

pre 9 godina

Vujosevic i Luis Suarez ocito imaju isti problem..
Mogle bi neke sankcije da se uvedu za davljenje koliko god da sam mu zahvalan za sve i koliko god da volim Partizan, davljenje igraca je nedopustivo!

Sve cestitke momcima.

Whitesnake

pre 9 godina

Tuzno je gledati ovaj Partizan, pre smo cupali kosu kad igramo egal sa Barsom, Panat. Realom itd a sada imamo 0/3 u drugorazrednom takmicenju... Jos jednom tuzno.

crni

pre 9 godina

Dobra igra Partizana, pobedio je srećniji tim. Vujoševića pod hitno na psihijatrijsko lečenje u zatvorenoj ustanovi. Da davi igrača na sred terena pa to već prevazilazi sve norme i pravila ponašanja.

jahorinac ,Pale

pre 9 godina

Užas na kraju !!! Vujošević je nervno poremećen ,ubiće.nekoga... Ovo je stvarno stamota ,treba ga isključiti trajno iz košarke ...

Dacha

pre 9 godina

Kraj je, gledam na Eurosportu i sramota me, ne zbog igre ili rezultata već zbog ovog antičoveka Vujoševića! Reditelj je scenu vraćao nekoliko puta, s pravom. Sramota!

mare care

pre 9 godina

A sto je gdin.Vujosevic ponovo hvatao igrace za vrat...Ovaj put Andrica na kraju utakmice...Ovim bi trebalo neko da se pozabavi...

Mikeli

pre 9 godina

Ti si bacio pare, za razliku od tebe ja sam igrao pre meca na pobedu Partizana. Neznalice dale kvotu 15. Ala cu da namlatim pare.
(Kladionicar, 29. oktobar 2014 19:29)

Koliko si uzeo para?

duki

pre 9 godina

Vujošević definitivno treba da ide na lečenje. Opet davi klinca iz svoje ekipe. Ovog puta je to prikazao Eurosport sa parketa dvorane u Jerusalimu. Blaga reč je STRAŠNO.

petarczv

pre 9 godina

Na stranu sve navijacke razmirice ali onaj postupak na kraju treba svi da osude mnogo mi je ali najiskrenije bilo zao malog andrica.... i svako ko opravdava ovakav postupak je za lecenje...

odakle pare?

pre 9 godina

Ti si bacio pare, za razliku od tebe ja sam igrao pre meca na pobedu Partizana. Neznalice dale kvotu 15. Ala cu da namlatim pare.
(Kladionicar, 29. oktobar 2014 19:29)

Iskusan kladionicar, sto i nama nisi rekao da uzmemo pare?

duledudule

pre 9 godina

ej ljudi gledao sam tekmu,navijam za zvezdu dali ste maksimum,niti sam radovao vasem porazu niti bi nesto slavio da ste pobedilo.ali ljudi,pa trener vam je dno dna,opet hvata ovu decu za gusu,sta radi taj covek

D

pre 9 godina

Sklonite psihopatu iz sporta, ubice neko dete. Sklonite ga dok ne bude kasno. Andricu, trebao si da ga pljunes po sred ruzne face. SKLONITE PSIHOPATU VUJOSEVICA IZ SPORTA!

KarBan

pre 9 godina

Hoće li više neko da reaguje na ovo davljenje Vujoševića? Ima li više osude od strane KK Partizana ili JSD Partizana? Jel vama ovo normalno više?

sofronije

pre 9 godina

e moj dule, sam si kriv. Nemas ekipu koja moze da brani zadnji napad a neces da pravis faul. Ovo udaranje Andrica samo je obrukalo klub.

goran

pre 9 godina

ovaj covek je bolestan, sad davi i udara i malog andrica, a milutinov i ostali preplaseno gledaju... sta li im tek radi u svlacionici... kako i zasto igraci trpe ovakvu torturu nije mi jasno... izbacio je bezbradicu, sad bije ovog, bogami ce sledece biti nesto puno gore... ova sezona je kraj za dula

fica

pre 9 godina

Jeste videli na kraju utakmice kako Vujosevic udara ili vec davi za gusu i psuje svojeg igraca.
Sramota za upravu partizana sto ovo ovako dozvoljava da se jedan trener koji ne moze da prizna poraz izivljava na svoje igrace.

buki

pre 9 godina

Davitelj ponovo u akciji!!! Ovo je stvarno prevrsilo svaku mjeru. DV je slucaj za psihijatra, njemu nije mjesto u kosarci! Sto se tice igre, Hapoel ima odlicne igrace, ali kao da su juce prvi trening zajedno odradili. Partizan je veceras odigrao najbolju partiju ove sezone, ali ni ta najbolja nije mogla da dobije kriminalno neuigrani Hapoel...