Utorak, 14.10.2014.

21:31

Skandal, dron, zastava i tuča! FOTO

Meč između Srbije i Albanije prekinut je pred kraj prvog dela posle provokacije navijača gostujuće ekipe, posle kog je usledio opšti metež na stadionu.

Izvor:

Skandal, dron, zastava i tuèa! FOTO IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

314 Komentari

Sortiraj po:

madjar

pre 9 godina

Zanimljivo bi bilo da se oglase fudbalski savezi Crne Gore, Makedonije i Grcke, jer karta na zastavi velike Albanije obuhvata i delove njihovih teritorija.Ocekujem da ove tri drzave zaprete izlaskom iz ovog ciklusa kvalifikacija za EP kao podrsku ovoj, malo je reci, provokaciji.
Isto tako bi trebalo da se oglasi i Amwricki ambasador i objasni kako to da se bilo kome sa americkim pasosem, ma sta uradili, nista ne moze kako rece i doticni Rama koji se bahato pozvao na americki pasos.
Zanimljivo ce biti i sta ce UEFA reci, odnosno koliko ce biti objektivna, mada slutim da ce se sankcije sruciti samo na nas/Srbiju, sto bi bio jos jedan dokaz
koliko su kriminalizovani.

posmatrac

pre 9 godina

Opet smo ispali nespremni i priglupi. Reakcija je upravo takva i ocekivana. Siroti albanci su pobegli kucama a mi opet masemo oruzjem, na Uscu. Ovo nije mogao da izvede sam neki navijac iz Tirane sa pasosom prekookeanske zemlje. Imao je pomagace ovde, sitne placene duse. Kao 1941, kao 1991, kao 1999, kao 2001...Opet nista bez nasih najvecih satrapa sa kokni akcentom. Braco Srbi, ziveli!

mm

pre 9 godina

I STA SAD ? Sta ce sad biti ? Ovo nema veze sa utakmicom I sportom. A kao Uefa dozvolila pa normalno to su I hteli. Uvek su Srbi krivi.
Kad ce kraj ovome svemuuuuuuu. Ovo je jos jedan minus za ulazak u takozvanu EU. U koju I netreba da ulazimo.

hmh

pre 9 godina

Neverovatno da su se dali isprovocirati,ova utakmica je trebala da se odigra i bez nase publike.Ovako su mogli i neki eksploziv da unesu,ala imamo policiju i drzavnu bezbednost svaka nam cast.

just sayin

pre 9 godina

Ljudi, ovo je terorizam!!
Srbija bi morala adekvatno da odgovori. Politickim sredstvima, bez nasilja.
A ne da pustas da se sprdaju sa tobom, i to na tvom terenu.

Lorik Cana

pre 9 godina

Cana, kapiten albanske reprezentacije upravo sada hvali Ivanovica i druge srpske igrace koji su stali uz albanske reprezentativce i optuzuje navijace i neke redare. Nastavlja i kaze da svi igraci su ok.

maca

pre 9 godina

da se ulozi u obrazovanje, porodicu, vaspitanje, da se stvore prave vrednosti u glavama, pa nas onda puste da se igramo. nas, albance, bosance...

radovan

pre 9 godina

Ocigledno planirana provokacija, samo da smo malo uzdrzaniji bili u jednom momentu, ali jako nisko s njihove strane. Treba li bi biti malo perfidniji i suptilniji u takvim situacijama, tako cilj ne uspeva a sticemo benefit :(

zack zis

pre 9 godina

Albance treba izbaciti.Prvo su napravili istorijski incident sa dronom i samo zbog toga ce biti zesce kaznjeni, jer je to VRLO opasna stvar koju ce UEFA u korenu saseci.
Drugo nasrnuli su na Mitrovica
Trece, odbili na nastave utakmicu, posle UEFINOG ok da se utakmica nastavi.
Hladno 3:0 za Srbiju.

Endriti

pre 9 godina

Opet smo ispali naivni,jedan pametan albanac isprovocirao nas 40.000 koji smo bili na stadionu i jos cemo i da izgubimo 3:0
(Dejan, 15. oktobar 2014 00:08)

Eto pamet a ne misici....

jao

pre 9 godina

Najveći skandal je taj što posle 42. minuta sa Albanijom rezultat bude 0:0 (Goran, 15. oktobar 2014 00:oo

imali ste srece, moglo je biti 0-1, ili 0-2

fkr1958

pre 9 godina

Jos jednom pokazana nesposobnost drzave!!!
Jedina svetla tacka je momak koji je vikao u kameru i pokazao na kom stepenu je demokratija danas u Srbiji!

Darko Banjaluka

pre 9 godina

Alo policija, pa ko nadgleda i prati desavanja van stadiona. Kakva bruka. A ovi se fotkaju cijeli dan po BG. Ma Srbijo medju sljivama.

marija

pre 9 godina

Od Albanaca nista novo.
Znali su igraci sta cekaju valjajuci se po terenu...
Nikad od vas bez skandala, komsije iz Albanije.
Nikud vas ovakve gluposti nece odvesti.

marija

pre 9 godina

Od Albanaca nista novo.
Znali su igraci sta cekaju valjajuci se po terenu...
Nikad od vas bez skandala, komsije iz Albanije.
Nikud vas ovakve gluposti nece odvesti.

Banja Luka

pre 9 godina

Braco Srbi gledaj te i ucite:http://www.sport.ba/druga-strana-sporta/sinoc-je-na-bilinom-polju-zabiljezeno-nesto-sto-se-jako-rijetko-vida-u-svijetu/

dron

pre 9 godina

I na kraju će kazniti Srbiju za sve.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (kontras, 14. oktobar 2014 21:47)
ma ne nego će Rumuniju,pa čoveče utakmica se igrala u sred Beograda a ne u Tirani ili Bukureštu..

šta da je bila bomba?

pre 9 godina

Ministar policije i svi direktori bezbednosnih službi već treba da su podneli ostavku.
Pored ovoliko mera bezbednosti pali su na prvom koraku.

olja

pre 9 godina

evo slusam francuske komentatore....;pricaju o dronu i kako je to provokacija i bacaju akcenat na PRVI NAPAD ALBANACA TJ NJIHOVIH IGRACA NA TERENU!!!Nadam se da necemo ispasti tolike budale i da ce SVET JEDNOM PROGLEDATI I UPOZNATI TOLIKO ZASTICENE ALBANCE!!!!!

P

pre 9 godina

8 kosovskih Albanaca + 3 iz Albanije +1 Zastava protiv 11 Srbskih futbalera + 25.000 gledalaca Srba + 3.500 Policajaca Srba + 1000 redara Srba + nekoliko hiljada Srbskih zastava. Ferplej je ime igre.

777

pre 9 godina

Smisljena, podmukla provokacija a sport je za to iskoriscen na podmukli nacin. Letilica, dron je vodjen daljinski sto znaci da je moglo da se upravlja sa njim mnogo duze vremenski i nije morao da se spusta nisko. Ali je i to smisljeno, zastava je spustena nisko, bas prema nasim igracima. Kao da nije mogla da bude spustena prema albanskim igracima? Mitrovic je potpuno dobronamerno uhvatio i spustio zastavu a onda su albanski igraci kao po komandi skocili na njega i doslo je normalno do guzve. Sada javlja RTS da je organizator svega brat premijera Albanije i da je letelica pustena sa crkve. Organizovano, podmuklo a sport je iskoriscen u te svrhe. Zalim takav narod.

che

pre 9 godina

Skandalozan za nas. Za njih genijalan A glupi Srbi su naseli
(Srbin jesam i definitivno smo najgluplji, 14. oktobar 2014 21:48)

Nisi ti prijatelju Srbin, siguran sam u to.
(Dejan, 14. oktobar 2014 22:53)
U pravu si, Dejane. Nivo inteligencije potreban za samokriticnost se jos nije zalomio medju Srbima...

zozy

pre 9 godina

U Nionu će na to da gledaju ovako;
Aha, dron, zastava, neprimerena provokacija gostiju - novčana kazna i jedna domaća utakmica pred praznim stadionom.
Upad domaćih navijača na teren, udaranje igrača gostiju, prekid utakmice, ponovljeni incident, loša organizacija - 0:3 bb, novčana kazna, suspenzija domaćeg terena do kraja kvalifikacija...

blazo

pre 9 godina

to je neko sa tribina ili sa klupe za igrača i teenere upravlja. Ko je probao drona da upravlja zna o čemu pričam. Domet signala nije tako veliki A i sama baterija drona ne može da izdrži ni 10 min.

Србин

pre 9 godina

Ево ко је био пилот дрона са заставом:

http://www.novosti.rs/vesti/naslovna/drustvo/aktuelno.290.html:514788-Prekid-utakmice-u-reziji-brata-albanskog-premijera

Stefan

pre 9 godina

Po komentarima vidim da nismo ni blizu Albancima! Oni svi podrzavaju svoju zemlju, svi su zadovoljni ovom provokacijom a mi pljujemo sami sebe! Stanite jednom na stranu svoje zemlje, Srbi, sta je vama? Ovo je cista krivica Albanaca, a po najnovijim vestima, zastava je politicki trik, jer je u pitanju brat albanskog premijera koji je upravljao letelicom! SRBIJA je majka!

goran

pre 9 godina

sramota za srbiju dokle vise dozvoljavamo da nas stoka gazi a mi uvek budemo krivi.da smo mi ovo uradili njima neko bi morao da ode u hag naj manje ali mi smo uvek krivi jer treba se libiti amerima i natou:-X

stevan

pre 9 godina

разне новине пишу да је ово са Дроном оргнизовао брат Албанског премијера . Дрон је пуштен са цркве у Хумској...а овај са трибина управљао са њим .
кажу да је полиција код њега нашла даљински и да је он ухапшен .

djolezloba

pre 9 godina

Ko je upravljao dronom?

Zna se, neko iz celokupne Albanske reprezentacije koju sigurno nisu pretresali, ne bi me čudilo ni da je Albanski ambasador!!!! Ovo je sramota za naše bezbednosne službe i NJEGA, šta vam sad vredi da bijete navijače.

Susjed

pre 9 godina

Ne vjerujem, da je neko pusten sa dronom u stadion, mada se manja moze sakriti ispod jakne. Ali moguce je i da ima malu kameru pa da prenosi sliku, pa je mozda neko izvan stadiona startao u uletjeo u stadion.

Inace, ne vidim bas, da je Mitrovic bezrespektno skidao zastavu (nije je gazio ili nesto slicno), kao sto su Albanci glumili da je treba braniti. Pogotovo kad se zamisli, da je na zastavi bila ilustrirana velika Albanija sa teritorijama Crne Gore, Makedonije, Grcke i Srbije.

id

pre 9 godina

Pretpostavljam da se ovo iskljucivo moze tumaciti kao propust organizatora, tako da je ta sacica koja je dosla da provocira potpuno uspela u svom naumu i donela svom timu prednost. Plan krajnje jednostavan kao i obicno. Haos nastaje guranjem prsta u oko suprotno-od-najostroumnijoj grupi gradjana ove zemlje.

Znaci zvizdanje, divljanje i jos Putin dolazi. Al' ce imati strani novinari sta da pisu :).

dragan1982

pre 9 godina

ovo nema nikakve veze sa organizatorom,beograd je mentropola sa skoro 2 miljona ljudi ,svako ko zna da upravlja ovim dronom njemu nije problem biti na kilometar udaljen ,stojati negde iza coska i poleteti ga..tu nista organizator nemoze..ovo ce biti kazna za albance zbog provokacija na nacionalnoj osnovi i zbog sirenja mrznje,sve osim 3-0 za srbiju bi bilo skandalozno..ovo je propust albanskog saveza sto nisu pazili ko dolazi u beograd,oni su sigurno bili u pratnji policajaca u civilu,mislim pre svega na savez i celoukupnu njihovu reprezentaciju,oni moraju biti ti koji moraju da paze na njihove ljude i navijace..ovako nesto se nikad nije desilo do sada pa tako ocekujem drasticnu kaznu za albance

WhiteWolf

pre 9 godina

A dronom je 100% upravljao neko iz albanske delegacije! Pored toliko policije oko stadiona cisto sumnjam da je neko mogao da pridje blizu stadiona sa time.
Sada bi policija trebalo da sve iz albanske delegacije, ukljucujuci i fudbalere i novinare, zadrzi i pretrese da se vidi kod koga je daljinski upravljac kako bi bio procesuiran i zatvoren!!!

aleksandar

pre 9 godina

Za ovo je uefa kriva sto je dozvolila da mozemo uopste igrati s njima.Znaju da je ovo podrucije bure barut to se moglo upravo videti sa ovom provokacijom.

Nolle

pre 9 godina

Ajmo gosp.Predsednice hitan sastanak u UN-u povodom ovog incidenta pojavljivanje zastave nepostojece drzave ili hitan sastanak sa Uefom jer do 41 min jeste da je bilo tenzija ali nije bilo incidenta a cim je usla zastava odmah nasrcu na nase..podhitno ili da se izbace oni ili da se nasi povuku iz kvalifikacija I onako kako je krenulo kvalifikacije I mnogo jace reprezenrtacije nece izgleda da se nadju na euro ali pazi daju ultimatum bez publike da nece mozda med I orasi ispred svlacionice strasno

Zdrav-Razum

pre 9 godina

Ljudi moji, da li ćemo bar jednom u istoriji naše zemlje biti pametniji od drugih i ne nasedati na glupe provokacije?
Navijači su baš u inat toj provokaciji trebali da pevaju neke pesme, koje neće direktno vredjati komšije.
Nikad mi nećemo da se opametimo...
Nikad!
Inace za ovo sto su uradili čista 10. Ja neznam da li je neko nekada u istoriji fudbala izveo ovako neku provokaciju.
Treba da priznamo kada je neko bolji od nas u nečemu, kao sada u provokacijama.
Nego da mi pobedimo u fudbalu pa da tu budemo bolji.
Inače za ovu provokaciju su trebali da dobiju aplauz. Prvo nije na njihovom terenu, znaci kriv organizator, tog čoveka nikad neće da uhvate, jer ko zna gde se nalazio van stadiona.
Ajmo sada Srbijo, igraj i pobedi.

Dejan

pre 9 godina

Skandalozan za nas. Za njih genijalan A glupi Srbi su naseli
(Srbin jesam i definitivno smo najgluplji, 14. oktobar 2014 21:48)

Nisi ti prijatelju Srbin, siguran sam u to.

Dare

pre 9 godina

Nažalost mi smo završili kvalifikacije. Nasedamo na provokacije. 0:3 tehnički rezultat. Daj bože da grešim ali čini mi se da je to što nas čeka.

Onyx NS

pre 9 godina

Mi napravimo tesku glupost u Italiji, oni domacini i italijanski igraci ne zele da izadju na teren. Epilog: mi kaznjeni! Albanci naprave teski incident kod nas, oni ne zele da izadju i opet nas kazne...:-D Zamislite da su okacili neku bombu na kvadrokopter, jaka nam murija i obezbedjenje... A puna nam usta parade i jake drzave!

Kragujevcanin

pre 9 godina

Provokacija sa dronom i zastavom je potpuno uspela! Srbija se ponovo upecala na istu udicu po ko zna koji put! E moji Srbi,narod koji je dosao da u miru navija za svoju zemlju to nemoze zbog sacice kriminalaca i narkomana koji jedva cekaju nekakvu provokaciju da bi pokazali koliko u Srbi... Utakmica bez navijaca sa bilo cije strane je jedino resenje za ove!

ne vredi tako je kako je

pre 9 godina

(Mijat, 14. oktobar 2014 21:52)
Opet su oni ispali pametni, a mi budale. Po koji put samo u poslednjih 15-20 godina...

hej.ba

pre 9 godina

A moze i ovako. Navijaci BiH i Belgije razmjenjivali salove. http://www.klix.ba/sport/nogomet/nevjerovatna-slika-navijaca-bih-i-belgije-otisla-u-svijet/141014156

tobica

pre 9 godina

zao mi je sto sam prinudjen da ovako razmislam ali, nikad se u srbiju necu vratiti ni kad budem crko nek me sarane ovde ili ostave da trulim bez groba ali bicu mirniji ovde u tudjini nego u mojoj domovini srbiji...kad sam bio dete sve je tamo bilo lepo a sada je uzas nad uzasima u svakom pigledu pa i u sportu narocito u fudbalu

milisav

pre 9 godina

Ministre, ostavka odmah. Kakva su bre to 3 prstena bezbednosti, a lete bespilotne letilice. Pokazali su nam da mogu bombu da bace ako hoce. OSTAVKA DOKTORE.

zuta osa

pre 9 godina

Sta reci nego priznati da su Albanci ispali hadzije, pustili u sred Beograda drone da pokazu ko je ko. Nista nisu preterali cak sta vise ideja je originalna a sadrzaj na zastavi je istinit.

charlie

pre 9 godina

Ha,ha,ha kako glupa reakcija na običnu leteću zastavu Albanije,kada ista takva ogromna zastava visi na zapadu pored zastave Srbije i Uefe.Nemojte samo reći da ste odmah znali šta piše na njoj dok je letela nebu pod oblacima.Očekivana provokacija,ali na žalost patriote Srbije,Dveri,Naši,Grobari,Delije i još hiljadu grupa i grupica su zauzete proganjanjem gejeva,dok im UČK hara po Beogradu.Kladim se da je dronom upravljano iz obližnje burekdžinice ili poslastičarnice.

kosova republik

pre 9 godina

Ja sam neko ko ke prilicno liberalan i postujem sve narode, ali ovo je ogromna provokacija na koju ne treba cutati nikako. I misljenja sam da je ovo maslo siptara sa Kosova, a ne Albanaca. Ostro kazniti ovo obavezno!!!
(Mojemisljenje, 14. oktobar 2014 21:52)
A ko ti je rekao da to nisu delije recimo uradile.

nikola

pre 9 godina

Tole nam je srozao fudbal i jos samo da ga sahrani,a Vucic narod. Mi smo dno dna zahvaljujuci ljudima koji nas vode,a primer su ova dvojica.

lol

pre 9 godina

Jedno moram da im priznam - ovo je jedna od kreativnijih provokacija ikad, steta samo sto nisu ulozili pare i vreme na nesto pametnije.

Inace, jel zna neko ko su dva tipa na zastavi?

istina

pre 9 godina

ovako su mogli spustiti bombu umjesto zastave,obezbedjenje na nivou....( a i ova zastava je poput bombe mala Srbija i velika albanija)

Junajted

pre 9 godina

Srbija je sve ovo napravila.Ako se ovo ne nastavi,očekujem 3-0 za nas...
Očekujem i više od 1000 karata za nas za gostovanje u Elbasanu.

re@lista

pre 9 godina

Opet cemo imati priliku da osetimo cuvenu EU pravdu... Nasi osvedoceni prijatelji ce nas, za nase dobro, izbaciti iz kvalifikacija, a posle uslovljavati do sto jedan i nazad. Pricajte vi sta hocete, ja pod uslovima da mi protivnicka zastava leti iznad glave ne bi ni zeleo da igram, cak je nebitno da li je u pitanju Albanija.

isa

pre 9 godina

https://fbcdn-sphotos-c-a.akamaihd.net/hphotos-ak-xap1/v/t1.0-9/10383565_10202467976971754_8357078006162000754_n.jpg?oh=6c1ec3b5b8da4ee6aa2fb5e7a4e973c7&oe=54F89D36&__gda__=1420854627_91d53356aaa6ccfba8e9d9a51cfa0ef3

marko

pre 9 godina

Ovde komplet MUP i ostale bezbednosne strukture ostavke momentalno! Šta da je ovaj dron recimo bio napunjen eksplozivom? A kao tri prstena obezbeđenja i ostale budalaštine...Provokaciju ne želim da komentarišem,očekivano i mislim da je na mnogo višem nivou od običnih navijača...

ne brini nista

pre 9 godina

e moj vucicu nisi mogo da obezbedis stadion a sta ces kad ti dodjePUTIN
(caki69, 14. oktobar 2014 21:47)
Povesce on svoje obezbedjenje, nista za ti za njega ne brini.Ne mislis valjda da se uzda u Vucica.

milan

pre 9 godina

Izgleda da je naša sva policija otišla na pripreme za doček Putina pa su zaboravili kakva utakmica se igra na Partizanovom stadionu, ministre unutrašnjih poslova ovo je ozbiljan propust koji se dogodio u ozbiljnoj državi vi nebi mogli sutra još naš ministar biti.

miki

pre 9 godina

Na osnovu cega mislite da je ovo "provokacija" Albanaca sa Kosova, da mozda iza provokacije ne stoji neki novi "Bogdanov" koji je primio lovu da izazove prekid, znajuci kakve su ovo paljevine na stadionu, da nece biti problema izazvati prekid?!

stevan

pre 9 godina

Опет ћемо Ми добити по ушима , то је 100% .
Првокације ОК...Дрон ок...туча играча на терену ОК ...бацање петарди и ракета ОК .
Све то се регулише новчаним казнама...и кажњавањем играча картонима .
И утакмица се наставља .
Али ...
Ми ћемо добити по ушима зато што су навијачи утрчали на терен и физички
насрнули на Албанске фудбалере .
Интернетом већ кружи слика на којој један наш навијач удара столицом Албанског фудбалера (одакле му само столица, то ми није јасно) .
Е за то ће се ухватити Албанска делегација ...то ће им бити разлог
за одустајање од наставка меча .
Они су због тога и захтевали да се испразне трибине...као њихови играчи
нису сигурни на терену и угрожена им је безбедност .
Видећемо...можда ипак УЕФА узме у обзир одлуку делегата и судије да се утакмица настави...а вањда ће узети у обзир и онај ДРОН .
То би могло да нас спаси...да не изгубимо уткмицу 3 : 0 .

Sale@

pre 9 godina

Što je sudija izveo igrače sa terena?
Zašto nije podelio crvene kartone onim albanskim igračima koji su nasrnuli na Mitrovića?
Ko' da je čekao prvu priliku da prekine utakmicu i izvede igrače!
Kakve su to gluposti, da gosti uslovljavaju da se stadion isprazni. Pa to je 3:0 službeno za nas.
Ako se drugačije odluči, to će biti skandal.
Šta smo mi krivi ovde - što je par navijača ušlo na teren, a zbog šiptarske provokacije.
Pa neka Vučić i dalje hrli u takvu licemernu i divljačku Evropu. Nama takva ne treba! Takva nepravda nam ne treba! Suviše je ova zemlja dala fudbalske velikane, da bi se neko, a posebno albanski savez zezao sa njom...

Mirree

pre 9 godina

Ovo je njihova bruka,kazna bi trebala da ide njima ali znajuci UEFA...Igraci koji su napali Mitrovica su trebali odmah da popiju crvene kartone sta bi sa tim?!?Znam da se nama takvo nesto ne bi prastalo

Nislija

pre 9 godina

veceras smo mogli svi da se uverimo u moc nase drzavne sluzbe i ostalih tajnih agenata,na onoj letelici je mogla da bude i bomba npr.

Floyd

pre 9 godina

U sred Beograda letelica sa albanskom zastavom, velikom Albanijom i malom Srbijom?
U sred glavnog grada Srbije?
A u četvrtak vojna parada, da pokažu - šta?
(Mijat, 14. oktobar 2014 21:52)

# Link komentara
Preporučujem (+1423)
Ne preporučujem (-62)

Jadni anrode? Danima pljujete po vojsci (kakva je, takva je), a u tim praznim tikvama nemate ništa do aktivističkih aprola i amntri. Da li vam je sad jasno što će nam voojska? Sutra će ti tu zastavu doneti u kuću, a ti ćeš i dalje smišljati kako da peontiraš nekim komentarom.
Imate li išta u tim praznim glavudžama sem jeke?

m24

pre 9 godina

Ljudi....ovo je ozbiljan propust nasih bezbednjaka. Sta da je bila bomba u onom dronu, pa pogine 50 ili 100 ljudi???? Ovo nije za salu i podsmevanje. Ovo je veoma ozbiljna stvar.

lako je njihovom dronu kad nasi nastupaju tek sutra

pre 9 godina

Koja crna provokacija, da smo dali gol ne bi bilo ni igracke ni previjanja na terenu ! Inace mislim da treba na ulazu na stadion uvesti IQ-metre i zabraniti ulaz svakom ko ima IQ < 20 ! Time bi se osigurala regularnost utakmica.

znate, niko ne može da zabrani fmp - u kako će da se zove

pre 9 godina

Nije zastava Albanije, nego mapa velike Albanije, malo istine nije na odmet ako hoćete da objavite komentar.

pp aparat

pre 9 godina

Gandra, ti si glup kao...! Za ovo nije odgovoran FSS, nego bezbednosne snage! To je mogla da bude bomba! Pa nebi valjda FSS bio odgovoran da su albanci postavili bombu na stadion! Zbog takvih kao sto si ti i tih 400 lajkova sto si dobio nam se desavaju ovakve stvari!

annon

pre 9 godina

E ako!!! Kada mi nismo obezbedili da srusimo to pre nego udje na teren a danima letimo migovama (obadva!) zaposlili umisljene specijalce (zandarmeriju) da se folira na ulicama... AKO! Sram nas bilo kako su nas presli!
A zipa sto se slikaju po Beogradu... jos ce neka nasa starleta ili pevacica s njima da se slika...
Ja sam s Kosova, da Srbin, da se ovo desilo u Pristini sada bi ona gorela, ali ok gospodar Vucic je rekao evro-atlantsko-inter-galakticke integracije... s toga sve je dopusteno...
E sram nas bilo!!!

KUM

pre 9 godina

Hahahahahahha jesam vam rekao
Znaci Albanci nece da izadju ako se ne isprazni stadion
O cemu mi pricamo? :D
U sred Beograda ONI napravise ovo sve i još nas uslovljavaju!
Po meni ovo za nas 3-0 mora biti pustite me vi raznih prica!

Ja

pre 9 godina

Reakcija je na mestu. Samo jos da je Mitrovic uzeo zastavu, bacio na zemlju i dobro je izgazio! Al nije stigao, u svakom slucaju dobro je to odradio!

Kancelarija za brze odgovore.

pre 9 godina

Jedino je pozitivno veceras sto sam video navijaca -huligana sa porukom Vucicu na "javnom servisu"!
Nejasno je kako smo dozvolili onakvu provakaciju,da unesu igracku na stadion?
Mislim da cemo mi da budemo kaznjeni izbacivanjem ili oduzimanjem poena sto je isto jer nemamo ekipu za velike.domete,sto je na kraju i ok, jer ovde se fudbal igra zbog ludaka na tribinama.
Situacija slicna onoj iz Djenove,albanci su ovo pripremili,mi naseli i na kraju njima 3 boda.

The Count of Monte Cristo

pre 9 godina

Sustina svega ovoga je da su Albanci uspijeli da naprave sto su napravili, ali su istovremeno zabili i sebi auto-gol jer sam siguran da ce UEFA izbaciti sad i Srbiju i Albaniju. Zivi bili pa vidjeli

Dubinsky

pre 9 godina

Pojavila se na FB slika lika za koga kazu da je upravljao dronom, objavite.

https://fbcdn-sphotos-f-a.akamaihd.net/hphotos-ak-xpf1/v/t1.0-9/10494801_503058173162795_2768336888242081596_n.jpg?oh=fb14b12d3942aca0f7acc690e146280c&oe=54B5BE9A&__gda__=1421281264_542be7b42dbdafa0762c7f26b99444f3

1003

pre 9 godina

sve su ovo lepo albanci isplanirali,mozda ce da kazu da nisu.
zasto su onda onako igrali albanije natrcali na Mitrovica kad je uhvatio onu krpu?
na toj krpi je bila zastava velike albanije,ne albanska.

ova utakmica treba da bude zavrsena rezultatom 3-0 za Srbiju.

Vlajko

pre 9 godina

Stvarno smo mnogo naivni,da ne kazem "glupavi".
Kako nas je lako izraditi i navuci,neverovatno.
Umesto da policija i zvanicnici uklone taj dron i zastavu ( pa neka onda albanski igrac napadne policajca), lepo publika otkulira i mi probamo da zabijemo Gol i gotovo......tako se to radi,i onda ispadnu albanci krivi pa mi trazimo da se uzvratna utakmica ne igra u Albaniji nego u trecoj zemlji,a ovako uvek mi ispadnemo krivi za sve,glupi smo brate mnogo,NAZALOST

Mico

pre 9 godina

Jel vidite gospodo sta se desava kada omalovazavate sami sebe i kada probleme umjesto da rijesavate vi gurate pod tepih?! Vidite, kada nekom dozvolite da podize spomenike teroristima i cekate tri mjeseca da ga uklonite. Kada dozvolite da se na teritoriji drzave Srbije vjesaju zastave druge drzave. Kada nekom dozvoljavate da 15 i vise godina ne placa struju... Onda se taj neko toliko razgoropadi da jednostavno cini sta mu volja. Sramite se Srbi u Srbiji. Sami sebe omalovazavate. Ako ste 5. oktobra mogli skinuti Milosevica zasto sada ne mozete jednostavno zatraziti da vlastodrsci prestanu sa demagogijom i da krenu rijesavati probleme u Srbiji? Hocete ekonomiju i vece plate. Super. Ali dajte se prvo odlucite da li te plate hocete u srpskoj ili albanskoj drzavi! Prvo napravite normalnu drzavu u kojoj se zna ko je ko! Pa vi se sramite reci da je Srbija SRPSKA drzava. Trabunjate o gradjanima i multi-kulti pricama! Postavite te nacionalne manjine na mjesto gdje pripadaju!!!

SrbIN

pre 9 godina

Kao i uvek, albanci pokazali da su KUKAVICE i vecinom losi kao narod (cast eventualno pojedincima). Cim su videli da gube poceli su da se valjaju po terenu i kradu vreme a onda su jedva docekali zastavu kao da brane (a za glave ih bas briga tako da mi je krivo sto su im spasene zbog tog ponasanja) kako bi prekinuli mec. Sta su hteli da mi u Beigradu cutimo i da nam oni vode svoju politiku? Kao dosli u Beograd a sunjali se po mraku medju soliterima da se slikaju. Sto niste rasirili te zastave?? Ah da - KUKAVICE STE. Nije vam ovo Skopje i Srbija nikad nece biti kao Makedonija. Sad mi "iz straha" zelimo oba meca (ponovljeni i nov kod njih) da igramo bez publike JER CEMO IH PONIZITI!!! Hahaha. Smesni ste albanci - SVI DO JEDNOG.

Bez problema

pre 9 godina

Suspendovanje igraca Albanije koji su napali Mitrovica, Organizatore kazniti zato sto nisu sprecili upad navijaca i sto sami nisu sklonili letelicu, vec blenuli k'o krava u mrtvo tele, Mec da se ponovi ali da ulaz bude besplatan, ukoliko se igraci Albanije ne pojave, dati pobedu Srbiji.

zekapeka

pre 9 godina

Ovo je definitivno naj briljantnija stvar koju su albanci mogli da urade! Djabe su srbi zabranili albancima da idu u beograd i pretili im da ce ih uhapsiti ukoliko im nadju albanske zastave! Na kraju zastava im silazi sa neba, a srbi opet dokazuju da su definitivno najnecivilizovani narod evrope ako ne i planete. Sramota ....

slučajni prolaznik

pre 9 godina

usput,gde je direkcija za kontrolu vazdušnog saobraćaja. ko radi tamo i za koju platu. i gde je konkurs. pošteno :-)

Jovan

pre 9 godina

Kako to gostujuci navijaci bre?
Pa vojska i policije je hapsila sve, cak i ambasadora Albanije u Tirani. Siguran sam da je neki od nasih je ubacio tu zastavu da nas spasi srama. Albanija zadnjih 15 minuta je imala 3-4 fenomenalnih sansi

Sremac, a ne Vojvođanin

pre 9 godina

A u četvrtak vojna parada, da pokažu - šta?
(Mijat, 14. oktobar 2014 21:52)

Valjda ti je jasno šta!? Da nam vojska treba, a ne da se svako, poput tebe, s njom izruguje! Zastava vam je zorno predočila ŠTA, a vi i dalje baljezgajte ! zar ne vidite da se izrugujete sami sebi?

zoran ivkovic

pre 9 godina

kako je moguce da se unese toliki helihopter ,pa nasi panduri su kontrolisali pretres . ako ove nase lude devojke ako nastave ovako da glume ludilo,ne udaju se i ne radjaju decu ,plasim se da nam se to moze i desiti .

Niks

pre 9 godina

U sred Beograda letelica sa albanskom zastavom, velikom Albanijom i malom Srbijom? U sred glavnog grada Srbije? A u četvrtak vojna parada, da pokažu -šta? (Mijat, 14. oktobar 2014 21:52)

Kako je to moglo da se spreci majketi?
PWO da se gadja helikoptercic?

sox

pre 9 godina

E moja Srbijo,pa gde su sada bezbedonosne sluzbe(BIA,VBA,VOA)kada vama Albanci usred glavnog grada Srbije provuku bespilotnu letelicu sa zastavom velike Albanije!?Stidi se i vojsko i policijo(cisto sumnjam da bi se to u Albaniji moglo desiti)

Sta?

pre 9 godina

Sto nisu kaznili Italiju kad se desio incident pre par godina? Zasto nas da kazne??? Treba kazniti Albaniju zbog provokacije I napada na igraca....Ako nas kazne treba lep onda da podnesemo tuzbu jer tako nije bili u Italiji.

Ilija

pre 9 godina

Ovo leti u sred Beograda, a država hoće u četvrtak da demonstrira - šta?
Neka, hvala.
Prištedite se, batalite paradu, ovo se govori.

vido

pre 9 godina

zastava je sporna, a nisu sporni dvadesetominutni poklici,prije pojavljivanja zastave, "ubi,ubi siptara" i "ubi zakolji da siptar ne postoji" ?

Mare

pre 9 godina

Da se ne lazemo, incidenti na samom terenu nisu poceli ni ubacivanjem baklji ni pojavom teroristicke zastave, vec kada je Albanski fudbaler fizicki nasrnuo na naseg igraca koji je krenuo da skloni tu zastavu da bi se mec nastavio. Dakle, tada pocinje haos na terenu. Eto cisto da ne lupetate o nasedanju na provokacije. Sve krecem tim fizickim napadom na naseg fudbalera.

sacz

pre 9 godina

Namjerno rade da bi provocirali i da bi bilo regiatrovano 0 3 za albance. Treba biti samo smiren i stalozen i dotuci ih u drugom poluvremenu. SRPSKA SRBIJA!!!

Bora

pre 9 godina

Još je ispalo dobro - prvo, nisu naši navijači ti koji su izazvali prekid, i drugo, posle nepuna 42 minuta igre ostvarili smo 3:0. Nije loša efikasnost za ekipu našeg ranga...

Makedonac

pre 9 godina

Na ovoj letelici je bila mapa "Velike Albanije",a ne albanska zastava.Za ovo UEFA mora zestoko kazniti FS Albanije.Inace svi znamo da su dosli sa namerom da provociraju i tako uzmu 3 boda,zato me i cudi ponasanje pojedinih srpskih "navijaca" koji bi da uzmu stvar u svoje ruke.Kao da ne shvataju da bi posle Djenove reprezentacija Srbija bila izbacena iz kvalifikacija sto je cilj siptara.Da ponovim,zbog ove siptarske provokacije treba kazniti FS Albanije,a ne FS Srbije.

Mijat

pre 9 godina

U sred Beograda letelica sa albanskom zastavom, velikom Albanijom i malom Srbijom?
U sred glavnog grada Srbije?
A u četvrtak vojna parada, da pokažu - šta?

pan

pre 9 godina

Svega ovoga ne bi bilo kad bi BIA radila svoj posao.
U tom slučaju bi otkrila pripreme za ovu akciju sa zastavom i sprečila je.
Ali oni se bave drugim stvarima.

niski letac

pre 9 godina

nekorektni albanski igraci, odugovlace od pocetka, hoce da se biju zbog zastave koja nema sta da trazi na terenu, svaki faul, aut, namerno odugovlace, kao da zele da naprave incident, od samog pocetka.. svaka cast nasim igracima..

reprezentacija igra na jna umesto na marakani, na marakani nikad ne bi moglo da se desi ovo sto se desilo ovde itd itd

kameni

pre 9 godina

Puste zastavu adema jasarija. (malim slovima)
Mitrovic mirno uzime zastavu.
Priđu dva albanska igraca i napadnu ga.

Provokacija vrijedna izbacivanja iz daljeg takmicenja.
A kaznice nas a njih nece.

Ali prezivjeli smo mi i gore od njih.

Napred SRBIJOOOOO!!!!

zeil

pre 9 godina

Zaista sam hteo da verujem da ne stoje neke priče za Albance. Onakav antifudbal, valjanje po terenu, sitne provokacije... I dok je dron pitanje oštre kazne za FS Albanije, napad albanskih fudbalera na srpske je morao odmah da rezultira sa dva crvena kartona za napadače. Napali su igrače bez lopte tokom prekida. Potpuna albanska režija na koju su se lako upecali Oni što su inače došli na utakmicu da vređaju i divljaju - protiv Francuske ih nije bilo.

Odliveni

pre 9 godina

Ali najbolje je kad su dok desetine hiljada navijača skandira protiv Albanije, Albanaca i njihove zastave, organizatori pustili Šer i "Do you believe in love?"!!! Nadrealno! :)

Nikola

pre 9 godina

Kakva ideja, kakva provokacija. I speaker koji moli navijace. Pa tuca oko zastave. Nadam se da ce FIFA izbacit i jedne i druge. Ovo nije nogomet, a nije ni fudbal.

pejapeja

pre 9 godina

Realna slika o mogucnostima organizacije.Lako je pametovati a tesko biti pameta, Meni je Putin na pameti a ovo smo zasluzili jer je napredak samo za sposobne.

Djordje Topola

pre 9 godina

kupili smo danas kartu za zapad i nismo mogli da uđemo sa kartama jer su puštali redari i policija one bez karata. prvi put vodim sina na utakmicu, došli smo iz unutrasnosti. kao i veliki broj ostalih navijača koji su hteli da provedu jedno lepo veče. sramota za državu! osećam se prevareno i poniženo!

objavite molim vas

pre 9 godina

Je zna neko koliki domet ima dron? Nešto ne verujem da daleko od stadiona može da upravlja njime. Oko stadiona je masa policije, blokirali su dobar deo oko stadiona,na stadionu nema šiptara a i da ih ima nebi mogli da unesu daljinski. Jedino što je ostalo je da je iz albanskog tima poneo drona i zastavu. Jedino je albanski tim imao prilaz stadionu. Ovo je velika provokacija i mora da se istraži. Ne bi me čudilo da su namerno iscenirali ovaj incident.

bakonja

pre 9 godina

Ne nastavi li se ova utakmica:0-3 usred Beograda. Kakav gaf!Nema opravdanja za organizatore, ma koja teška provokacija,glupost nad glupostima...

Optimista

pre 9 godina

Naći ko je leteo, i dati 20 godina robije zbog nedozvoljenog korištenja vazdušnog prostora Srbije, korištenja neprijavljene vojne opreme i ugrožavanja prisutnih na sportskoj manifestaciji.

Teorija zavjere

pre 9 godina

Ne bih da ovdje razvijam neke teorije zavjere, ali sta mislite dal je moguce da je onaj helikopter da sa zastavom pustio neko od srpskih navijaca ?? Naravno da bi se albanci okrivili za incident. Ko ce upravljati sa onom spravom ako albanskih navijaca nema na tribinama ??

Mojemisljenje

pre 9 godina

Ja sam neko ko ke prilicno liberalan i postujem sve narode, ali ovo je ogromna provokacija na koju ne treba cutati nikako. I misljenja sam da je ovo maslo siptara sa Kosova, a ne Albanaca. Ostro kazniti ovo obavezno!!!

Сава Мандић

pre 9 godina

Значи, ако и овом приликом испаднемо глупи и у дефанзиви онда немам речи. Мејл, факс и званично писмо ФСС већ морају бити на ка седишту УЕФА са изричитим захтевом да се репрезентација нашег противника моментално избаци из даљег такмичења. Све друго је по мени неприхватљиво!

Mijat

pre 9 godina

U sred Beograda letelica sa albanskom zastavom, velikom Albanijom i malom Srbijom?
U sred glavnog grada Srbije?
A u četvrtak vojna parada, da pokažu - šta?

Mojemisljenje

pre 9 godina

Ja sam neko ko ke prilicno liberalan i postujem sve narode, ali ovo je ogromna provokacija na koju ne treba cutati nikako. I misljenja sam da je ovo maslo siptara sa Kosova, a ne Albanaca. Ostro kazniti ovo obavezno!!!

kameni

pre 9 godina

Puste zastavu adema jasarija. (malim slovima)
Mitrovic mirno uzime zastavu.
Priđu dva albanska igraca i napadnu ga.

Provokacija vrijedna izbacivanja iz daljeg takmicenja.
A kaznice nas a njih nece.

Ali prezivjeli smo mi i gore od njih.

Napred SRBIJOOOOO!!!!

Optimista

pre 9 godina

Naći ko je leteo, i dati 20 godina robije zbog nedozvoljenog korištenja vazdušnog prostora Srbije, korištenja neprijavljene vojne opreme i ugrožavanja prisutnih na sportskoj manifestaciji.

zeil

pre 9 godina

Zaista sam hteo da verujem da ne stoje neke priče za Albance. Onakav antifudbal, valjanje po terenu, sitne provokacije... I dok je dron pitanje oštre kazne za FS Albanije, napad albanskih fudbalera na srpske je morao odmah da rezultira sa dva crvena kartona za napadače. Napali su igrače bez lopte tokom prekida. Potpuna albanska režija na koju su se lako upecali Oni što su inače došli na utakmicu da vređaju i divljaju - protiv Francuske ih nije bilo.

Nikola

pre 9 godina

Kakva ideja, kakva provokacija. I speaker koji moli navijace. Pa tuca oko zastave. Nadam se da ce FIFA izbacit i jedne i druge. Ovo nije nogomet, a nije ni fudbal.

sox

pre 9 godina

E moja Srbijo,pa gde su sada bezbedonosne sluzbe(BIA,VBA,VOA)kada vama Albanci usred glavnog grada Srbije provuku bespilotnu letelicu sa zastavom velike Albanije!?Stidi se i vojsko i policijo(cisto sumnjam da bi se to u Albaniji moglo desiti)

milisav

pre 9 godina

Ministre, ostavka odmah. Kakva su bre to 3 prstena bezbednosti, a lete bespilotne letilice. Pokazali su nam da mogu bombu da bace ako hoce. OSTAVKA DOKTORE.

marko

pre 9 godina

Ovde komplet MUP i ostale bezbednosne strukture ostavke momentalno! Šta da je ovaj dron recimo bio napunjen eksplozivom? A kao tri prstena obezbeđenja i ostale budalaštine...Provokaciju ne želim da komentarišem,očekivano i mislim da je na mnogo višem nivou od običnih navijača...

pejapeja

pre 9 godina

Realna slika o mogucnostima organizacije.Lako je pametovati a tesko biti pameta, Meni je Putin na pameti a ovo smo zasluzili jer je napredak samo za sposobne.

Dejan

pre 9 godina

Skandalozan za nas. Za njih genijalan A glupi Srbi su naseli
(Srbin jesam i definitivno smo najgluplji, 14. oktobar 2014 21:48)

Nisi ti prijatelju Srbin, siguran sam u to.

Teorija zavjere

pre 9 godina

Ne bih da ovdje razvijam neke teorije zavjere, ali sta mislite dal je moguce da je onaj helikopter da sa zastavom pustio neko od srpskih navijaca ?? Naravno da bi se albanci okrivili za incident. Ko ce upravljati sa onom spravom ako albanskih navijaca nema na tribinama ??

zekapeka

pre 9 godina

Ovo je definitivno naj briljantnija stvar koju su albanci mogli da urade! Djabe su srbi zabranili albancima da idu u beograd i pretili im da ce ih uhapsiti ukoliko im nadju albanske zastave! Na kraju zastava im silazi sa neba, a srbi opet dokazuju da su definitivno najnecivilizovani narod evrope ako ne i planete. Sramota ....

olja

pre 9 godina

evo slusam francuske komentatore....;pricaju o dronu i kako je to provokacija i bacaju akcenat na PRVI NAPAD ALBANACA TJ NJIHOVIH IGRACA NA TERENU!!!Nadam se da necemo ispasti tolike budale i da ce SVET JEDNOM PROGLEDATI I UPOZNATI TOLIKO ZASTICENE ALBANCE!!!!!

Stefan

pre 9 godina

Po komentarima vidim da nismo ni blizu Albancima! Oni svi podrzavaju svoju zemlju, svi su zadovoljni ovom provokacijom a mi pljujemo sami sebe! Stanite jednom na stranu svoje zemlje, Srbi, sta je vama? Ovo je cista krivica Albanaca, a po najnovijim vestima, zastava je politicki trik, jer je u pitanju brat albanskog premijera koji je upravljao letelicom! SRBIJA je majka!

fkr1958

pre 9 godina

Jos jednom pokazana nesposobnost drzave!!!
Jedina svetla tacka je momak koji je vikao u kameru i pokazao na kom stepenu je demokratija danas u Srbiji!

Ja

pre 9 godina

Reakcija je na mestu. Samo jos da je Mitrovic uzeo zastavu, bacio na zemlju i dobro je izgazio! Al nije stigao, u svakom slucaju dobro je to odradio!

šta da je bila bomba?

pre 9 godina

Ministar policije i svi direktori bezbednosnih službi već treba da su podneli ostavku.
Pored ovoliko mera bezbednosti pali su na prvom koraku.

WhiteWolf

pre 9 godina

A dronom je 100% upravljao neko iz albanske delegacije! Pored toliko policije oko stadiona cisto sumnjam da je neko mogao da pridje blizu stadiona sa time.
Sada bi policija trebalo da sve iz albanske delegacije, ukljucujuci i fudbalere i novinare, zadrzi i pretrese da se vidi kod koga je daljinski upravljac kako bi bio procesuiran i zatvoren!!!

che

pre 9 godina

Skandalozan za nas. Za njih genijalan A glupi Srbi su naseli
(Srbin jesam i definitivno smo najgluplji, 14. oktobar 2014 21:48)

Nisi ti prijatelju Srbin, siguran sam u to.
(Dejan, 14. oktobar 2014 22:53)
U pravu si, Dejane. Nivo inteligencije potreban za samokriticnost se jos nije zalomio medju Srbima...

Susjed

pre 9 godina

Ne vjerujem, da je neko pusten sa dronom u stadion, mada se manja moze sakriti ispod jakne. Ali moguce je i da ima malu kameru pa da prenosi sliku, pa je mozda neko izvan stadiona startao u uletjeo u stadion.

Inace, ne vidim bas, da je Mitrovic bezrespektno skidao zastavu (nije je gazio ili nesto slicno), kao sto su Albanci glumili da je treba braniti. Pogotovo kad se zamisli, da je na zastavi bila ilustrirana velika Albanija sa teritorijama Crne Gore, Makedonije, Grcke i Srbije.

777

pre 9 godina

Smisljena, podmukla provokacija a sport je za to iskoriscen na podmukli nacin. Letilica, dron je vodjen daljinski sto znaci da je moglo da se upravlja sa njim mnogo duze vremenski i nije morao da se spusta nisko. Ali je i to smisljeno, zastava je spustena nisko, bas prema nasim igracima. Kao da nije mogla da bude spustena prema albanskim igracima? Mitrovic je potpuno dobronamerno uhvatio i spustio zastavu a onda su albanski igraci kao po komandi skocili na njega i doslo je normalno do guzve. Sada javlja RTS da je organizator svega brat premijera Albanije i da je letelica pustena sa crkve. Organizovano, podmuklo a sport je iskoriscen u te svrhe. Zalim takav narod.

marija

pre 9 godina

Od Albanaca nista novo.
Znali su igraci sta cekaju valjajuci se po terenu...
Nikad od vas bez skandala, komsije iz Albanije.
Nikud vas ovakve gluposti nece odvesti.

pp aparat

pre 9 godina

Gandra, ti si glup kao...! Za ovo nije odgovoran FSS, nego bezbednosne snage! To je mogla da bude bomba! Pa nebi valjda FSS bio odgovoran da su albanci postavili bombu na stadion! Zbog takvih kao sto si ti i tih 400 lajkova sto si dobio nam se desavaju ovakve stvari!

Endriti

pre 9 godina

Opet smo ispali naivni,jedan pametan albanac isprovocirao nas 40.000 koji smo bili na stadionu i jos cemo i da izgubimo 3:0
(Dejan, 15. oktobar 2014 00:08)

Eto pamet a ne misici....

dragan1982

pre 9 godina

ovo nema nikakve veze sa organizatorom,beograd je mentropola sa skoro 2 miljona ljudi ,svako ko zna da upravlja ovim dronom njemu nije problem biti na kilometar udaljen ,stojati negde iza coska i poleteti ga..tu nista organizator nemoze..ovo ce biti kazna za albance zbog provokacija na nacionalnoj osnovi i zbog sirenja mrznje,sve osim 3-0 za srbiju bi bilo skandalozno..ovo je propust albanskog saveza sto nisu pazili ko dolazi u beograd,oni su sigurno bili u pratnji policajaca u civilu,mislim pre svega na savez i celoukupnu njihovu reprezentaciju,oni moraju biti ti koji moraju da paze na njihove ljude i navijace..ovako nesto se nikad nije desilo do sada pa tako ocekujem drasticnu kaznu za albance

stevan

pre 9 godina

разне новине пишу да је ово са Дроном оргнизовао брат Албанског премијера . Дрон је пуштен са цркве у Хумској...а овај са трибина управљао са њим .
кажу да је полиција код њега нашла даљински и да је он ухапшен .

id

pre 9 godina

Pretpostavljam da se ovo iskljucivo moze tumaciti kao propust organizatora, tako da je ta sacica koja je dosla da provocira potpuno uspela u svom naumu i donela svom timu prednost. Plan krajnje jednostavan kao i obicno. Haos nastaje guranjem prsta u oko suprotno-od-najostroumnijoj grupi gradjana ove zemlje.

Znaci zvizdanje, divljanje i jos Putin dolazi. Al' ce imati strani novinari sta da pisu :).

hej.ba

pre 9 godina

A moze i ovako. Navijaci BiH i Belgije razmjenjivali salove. http://www.klix.ba/sport/nogomet/nevjerovatna-slika-navijaca-bih-i-belgije-otisla-u-svijet/141014156

jao

pre 9 godina

Najveći skandal je taj što posle 42. minuta sa Albanijom rezultat bude 0:0 (Goran, 15. oktobar 2014 00:oo

imali ste srece, moglo je biti 0-1, ili 0-2

dron

pre 9 godina

I na kraju će kazniti Srbiju za sve.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (kontras, 14. oktobar 2014 21:47)
ma ne nego će Rumuniju,pa čoveče utakmica se igrala u sred Beograda a ne u Tirani ili Bukureštu..

Mico

pre 9 godina

Jel vidite gospodo sta se desava kada omalovazavate sami sebe i kada probleme umjesto da rijesavate vi gurate pod tepih?! Vidite, kada nekom dozvolite da podize spomenike teroristima i cekate tri mjeseca da ga uklonite. Kada dozvolite da se na teritoriji drzave Srbije vjesaju zastave druge drzave. Kada nekom dozvoljavate da 15 i vise godina ne placa struju... Onda se taj neko toliko razgoropadi da jednostavno cini sta mu volja. Sramite se Srbi u Srbiji. Sami sebe omalovazavate. Ako ste 5. oktobra mogli skinuti Milosevica zasto sada ne mozete jednostavno zatraziti da vlastodrsci prestanu sa demagogijom i da krenu rijesavati probleme u Srbiji? Hocete ekonomiju i vece plate. Super. Ali dajte se prvo odlucite da li te plate hocete u srpskoj ili albanskoj drzavi! Prvo napravite normalnu drzavu u kojoj se zna ko je ko! Pa vi se sramite reci da je Srbija SRPSKA drzava. Trabunjate o gradjanima i multi-kulti pricama! Postavite te nacionalne manjine na mjesto gdje pripadaju!!!

blazo

pre 9 godina

to je neko sa tribina ili sa klupe za igrača i teenere upravlja. Ko je probao drona da upravlja zna o čemu pričam. Domet signala nije tako veliki A i sama baterija drona ne može da izdrži ni 10 min.

zuta osa

pre 9 godina

Sta reci nego priznati da su Albanci ispali hadzije, pustili u sred Beograda drone da pokazu ko je ko. Nista nisu preterali cak sta vise ideja je originalna a sadrzaj na zastavi je istinit.

vido

pre 9 godina

zastava je sporna, a nisu sporni dvadesetominutni poklici,prije pojavljivanja zastave, "ubi,ubi siptara" i "ubi zakolji da siptar ne postoji" ?

Sale@

pre 9 godina

Što je sudija izveo igrače sa terena?
Zašto nije podelio crvene kartone onim albanskim igračima koji su nasrnuli na Mitrovića?
Ko' da je čekao prvu priliku da prekine utakmicu i izvede igrače!
Kakve su to gluposti, da gosti uslovljavaju da se stadion isprazni. Pa to je 3:0 službeno za nas.
Ako se drugačije odluči, to će biti skandal.
Šta smo mi krivi ovde - što je par navijača ušlo na teren, a zbog šiptarske provokacije.
Pa neka Vučić i dalje hrli u takvu licemernu i divljačku Evropu. Nama takva ne treba! Takva nepravda nam ne treba! Suviše je ova zemlja dala fudbalske velikane, da bi se neko, a posebno albanski savez zezao sa njom...

sacz

pre 9 godina

Namjerno rade da bi provocirali i da bi bilo regiatrovano 0 3 za albance. Treba biti samo smiren i stalozen i dotuci ih u drugom poluvremenu. SRPSKA SRBIJA!!!

Djordje Topola

pre 9 godina

kupili smo danas kartu za zapad i nismo mogli da uđemo sa kartama jer su puštali redari i policija one bez karata. prvi put vodim sina na utakmicu, došli smo iz unutrasnosti. kao i veliki broj ostalih navijača koji su hteli da provedu jedno lepo veče. sramota za državu! osećam se prevareno i poniženo!

Ilija

pre 9 godina

Ovo leti u sred Beograda, a država hoće u četvrtak da demonstrira - šta?
Neka, hvala.
Prištedite se, batalite paradu, ovo se govori.

posmatrac

pre 9 godina

Opet smo ispali nespremni i priglupi. Reakcija je upravo takva i ocekivana. Siroti albanci su pobegli kucama a mi opet masemo oruzjem, na Uscu. Ovo nije mogao da izvede sam neki navijac iz Tirane sa pasosom prekookeanske zemlje. Imao je pomagace ovde, sitne placene duse. Kao 1941, kao 1991, kao 1999, kao 2001...Opet nista bez nasih najvecih satrapa sa kokni akcentom. Braco Srbi, ziveli!

milan

pre 9 godina

Izgleda da je naša sva policija otišla na pripreme za doček Putina pa su zaboravili kakva utakmica se igra na Partizanovom stadionu, ministre unutrašnjih poslova ovo je ozbiljan propust koji se dogodio u ozbiljnoj državi vi nebi mogli sutra još naš ministar biti.

zozy

pre 9 godina

U Nionu će na to da gledaju ovako;
Aha, dron, zastava, neprimerena provokacija gostiju - novčana kazna i jedna domaća utakmica pred praznim stadionom.
Upad domaćih navijača na teren, udaranje igrača gostiju, prekid utakmice, ponovljeni incident, loša organizacija - 0:3 bb, novčana kazna, suspenzija domaćeg terena do kraja kvalifikacija...

Odliveni

pre 9 godina

Ali najbolje je kad su dok desetine hiljada navijača skandira protiv Albanije, Albanaca i njihove zastave, organizatori pustili Šer i "Do you believe in love?"!!! Nadrealno! :)

Makedonac

pre 9 godina

Na ovoj letelici je bila mapa "Velike Albanije",a ne albanska zastava.Za ovo UEFA mora zestoko kazniti FS Albanije.Inace svi znamo da su dosli sa namerom da provociraju i tako uzmu 3 boda,zato me i cudi ponasanje pojedinih srpskih "navijaca" koji bi da uzmu stvar u svoje ruke.Kao da ne shvataju da bi posle Djenove reprezentacija Srbija bila izbacena iz kvalifikacija sto je cilj siptara.Da ponovim,zbog ove siptarske provokacije treba kazniti FS Albanije,a ne FS Srbije.

Vlajko

pre 9 godina

Stvarno smo mnogo naivni,da ne kazem "glupavi".
Kako nas je lako izraditi i navuci,neverovatno.
Umesto da policija i zvanicnici uklone taj dron i zastavu ( pa neka onda albanski igrac napadne policajca), lepo publika otkulira i mi probamo da zabijemo Gol i gotovo......tako se to radi,i onda ispadnu albanci krivi pa mi trazimo da se uzvratna utakmica ne igra u Albaniji nego u trecoj zemlji,a ovako uvek mi ispadnemo krivi za sve,glupi smo brate mnogo,NAZALOST

Darko Banjaluka

pre 9 godina

Alo policija, pa ko nadgleda i prati desavanja van stadiona. Kakva bruka. A ovi se fotkaju cijeli dan po BG. Ma Srbijo medju sljivama.

aleksandar

pre 9 godina

Za ovo je uefa kriva sto je dozvolila da mozemo uopste igrati s njima.Znaju da je ovo podrucije bure barut to se moglo upravo videti sa ovom provokacijom.

Zdrav-Razum

pre 9 godina

Ljudi moji, da li ćemo bar jednom u istoriji naše zemlje biti pametniji od drugih i ne nasedati na glupe provokacije?
Navijači su baš u inat toj provokaciji trebali da pevaju neke pesme, koje neće direktno vredjati komšije.
Nikad mi nećemo da se opametimo...
Nikad!
Inace za ovo sto su uradili čista 10. Ja neznam da li je neko nekada u istoriji fudbala izveo ovako neku provokaciju.
Treba da priznamo kada je neko bolji od nas u nečemu, kao sada u provokacijama.
Nego da mi pobedimo u fudbalu pa da tu budemo bolji.
Inače za ovu provokaciju su trebali da dobiju aplauz. Prvo nije na njihovom terenu, znaci kriv organizator, tog čoveka nikad neće da uhvate, jer ko zna gde se nalazio van stadiona.
Ajmo sada Srbijo, igraj i pobedi.

m24

pre 9 godina

Ljudi....ovo je ozbiljan propust nasih bezbednjaka. Sta da je bila bomba u onom dronu, pa pogine 50 ili 100 ljudi???? Ovo nije za salu i podsmevanje. Ovo je veoma ozbiljna stvar.

djolezloba

pre 9 godina

Ko je upravljao dronom?

Zna se, neko iz celokupne Albanske reprezentacije koju sigurno nisu pretresali, ne bi me čudilo ni da je Albanski ambasador!!!! Ovo je sramota za naše bezbednosne službe i NJEGA, šta vam sad vredi da bijete navijače.

pan

pre 9 godina

Svega ovoga ne bi bilo kad bi BIA radila svoj posao.
U tom slučaju bi otkrila pripreme za ovu akciju sa zastavom i sprečila je.
Ali oni se bave drugim stvarima.

P

pre 9 godina

8 kosovskih Albanaca + 3 iz Albanije +1 Zastava protiv 11 Srbskih futbalera + 25.000 gledalaca Srba + 3.500 Policajaca Srba + 1000 redara Srba + nekoliko hiljada Srbskih zastava. Ferplej je ime igre.

madjar

pre 9 godina

Zanimljivo bi bilo da se oglase fudbalski savezi Crne Gore, Makedonije i Grcke, jer karta na zastavi velike Albanije obuhvata i delove njihovih teritorija.Ocekujem da ove tri drzave zaprete izlaskom iz ovog ciklusa kvalifikacija za EP kao podrsku ovoj, malo je reci, provokaciji.
Isto tako bi trebalo da se oglasi i Amwricki ambasador i objasni kako to da se bilo kome sa americkim pasosem, ma sta uradili, nista ne moze kako rece i doticni Rama koji se bahato pozvao na americki pasos.
Zanimljivo ce biti i sta ce UEFA reci, odnosno koliko ce biti objektivna, mada slutim da ce se sankcije sruciti samo na nas/Srbiju, sto bi bio jos jedan dokaz
koliko su kriminalizovani.

zack zis

pre 9 godina

Albance treba izbaciti.Prvo su napravili istorijski incident sa dronom i samo zbog toga ce biti zesce kaznjeni, jer je to VRLO opasna stvar koju ce UEFA u korenu saseci.
Drugo nasrnuli su na Mitrovica
Trece, odbili na nastave utakmicu, posle UEFINOG ok da se utakmica nastavi.
Hladno 3:0 za Srbiju.

ne brini nista

pre 9 godina

e moj vucicu nisi mogo da obezbedis stadion a sta ces kad ti dodjePUTIN
(caki69, 14. oktobar 2014 21:47)
Povesce on svoje obezbedjenje, nista za ti za njega ne brini.Ne mislis valjda da se uzda u Vucica.

just sayin

pre 9 godina

Ljudi, ovo je terorizam!!
Srbija bi morala adekvatno da odgovori. Politickim sredstvima, bez nasilja.
A ne da pustas da se sprdaju sa tobom, i to na tvom terenu.

mm

pre 9 godina

I STA SAD ? Sta ce sad biti ? Ovo nema veze sa utakmicom I sportom. A kao Uefa dozvolila pa normalno to su I hteli. Uvek su Srbi krivi.
Kad ce kraj ovome svemuuuuuuu. Ovo je jos jedan minus za ulazak u takozvanu EU. U koju I netreba da ulazimo.

zoran ivkovic

pre 9 godina

kako je moguce da se unese toliki helihopter ,pa nasi panduri su kontrolisali pretres . ako ove nase lude devojke ako nastave ovako da glume ludilo,ne udaju se i ne radjaju decu ,plasim se da nam se to moze i desiti .

Dare

pre 9 godina

Nažalost mi smo završili kvalifikacije. Nasedamo na provokacije. 0:3 tehnički rezultat. Daj bože da grešim ali čini mi se da je to što nas čeka.

Onyx NS

pre 9 godina

Mi napravimo tesku glupost u Italiji, oni domacini i italijanski igraci ne zele da izadju na teren. Epilog: mi kaznjeni! Albanci naprave teski incident kod nas, oni ne zele da izadju i opet nas kazne...:-D Zamislite da su okacili neku bombu na kvadrokopter, jaka nam murija i obezbedjenje... A puna nam usta parade i jake drzave!

hmh

pre 9 godina

Neverovatno da su se dali isprovocirati,ova utakmica je trebala da se odigra i bez nase publike.Ovako su mogli i neki eksploziv da unesu,ala imamo policiju i drzavnu bezbednost svaka nam cast.

Jovan

pre 9 godina

Kako to gostujuci navijaci bre?
Pa vojska i policije je hapsila sve, cak i ambasadora Albanije u Tirani. Siguran sam da je neki od nasih je ubacio tu zastavu da nas spasi srama. Albanija zadnjih 15 minuta je imala 3-4 fenomenalnih sansi

Mare

pre 9 godina

Da se ne lazemo, incidenti na samom terenu nisu poceli ni ubacivanjem baklji ni pojavom teroristicke zastave, vec kada je Albanski fudbaler fizicki nasrnuo na naseg igraca koji je krenuo da skloni tu zastavu da bi se mec nastavio. Dakle, tada pocinje haos na terenu. Eto cisto da ne lupetate o nasedanju na provokacije. Sve krecem tim fizickim napadom na naseg fudbalera.

Lorik Cana

pre 9 godina

Cana, kapiten albanske reprezentacije upravo sada hvali Ivanovica i druge srpske igrace koji su stali uz albanske reprezentativce i optuzuje navijace i neke redare. Nastavlja i kaze da svi igraci su ok.

maca

pre 9 godina

da se ulozi u obrazovanje, porodicu, vaspitanje, da se stvore prave vrednosti u glavama, pa nas onda puste da se igramo. nas, albance, bosance...

KUM

pre 9 godina

Hahahahahahha jesam vam rekao
Znaci Albanci nece da izadju ako se ne isprazni stadion
O cemu mi pricamo? :D
U sred Beograda ONI napravise ovo sve i još nas uslovljavaju!
Po meni ovo za nas 3-0 mora biti pustite me vi raznih prica!

objavite molim vas

pre 9 godina

Je zna neko koliki domet ima dron? Nešto ne verujem da daleko od stadiona može da upravlja njime. Oko stadiona je masa policije, blokirali su dobar deo oko stadiona,na stadionu nema šiptara a i da ih ima nebi mogli da unesu daljinski. Jedino što je ostalo je da je iz albanskog tima poneo drona i zastavu. Jedino je albanski tim imao prilaz stadionu. Ovo je velika provokacija i mora da se istraži. Ne bi me čudilo da su namerno iscenirali ovaj incident.

Сава Мандић

pre 9 godina

Значи, ако и овом приликом испаднемо глупи и у дефанзиви онда немам речи. Мејл, факс и званично писмо ФСС већ морају бити на ка седишту УЕФА са изричитим захтевом да се репрезентација нашег противника моментално избаци из даљег такмичења. Све друго је по мени неприхватљиво!

Nislija

pre 9 godina

veceras smo mogli svi da se uverimo u moc nase drzavne sluzbe i ostalih tajnih agenata,na onoj letelici je mogla da bude i bomba npr.

goran

pre 9 godina

sramota za srbiju dokle vise dozvoljavamo da nas stoka gazi a mi uvek budemo krivi.da smo mi ovo uradili njima neko bi morao da ode u hag naj manje ali mi smo uvek krivi jer treba se libiti amerima i natou:-X

Sta?

pre 9 godina

Sto nisu kaznili Italiju kad se desio incident pre par godina? Zasto nas da kazne??? Treba kazniti Albaniju zbog provokacije I napada na igraca....Ako nas kazne treba lep onda da podnesemo tuzbu jer tako nije bili u Italiji.

re@lista

pre 9 godina

Opet cemo imati priliku da osetimo cuvenu EU pravdu... Nasi osvedoceni prijatelji ce nas, za nase dobro, izbaciti iz kvalifikacija, a posle uslovljavati do sto jedan i nazad. Pricajte vi sta hocete, ja pod uslovima da mi protivnicka zastava leti iznad glave ne bi ni zeleo da igram, cak je nebitno da li je u pitanju Albanija.

nikola

pre 9 godina

Tole nam je srozao fudbal i jos samo da ga sahrani,a Vucic narod. Mi smo dno dna zahvaljujuci ljudima koji nas vode,a primer su ova dvojica.

Kancelarija za brze odgovore.

pre 9 godina

Jedino je pozitivno veceras sto sam video navijaca -huligana sa porukom Vucicu na "javnom servisu"!
Nejasno je kako smo dozvolili onakvu provakaciju,da unesu igracku na stadion?
Mislim da cemo mi da budemo kaznjeni izbacivanjem ili oduzimanjem poena sto je isto jer nemamo ekipu za velike.domete,sto je na kraju i ok, jer ovde se fudbal igra zbog ludaka na tribinama.
Situacija slicna onoj iz Djenove,albanci su ovo pripremili,mi naseli i na kraju njima 3 boda.

niski letac

pre 9 godina

nekorektni albanski igraci, odugovlace od pocetka, hoce da se biju zbog zastave koja nema sta da trazi na terenu, svaki faul, aut, namerno odugovlace, kao da zele da naprave incident, od samog pocetka.. svaka cast nasim igracima..

reprezentacija igra na jna umesto na marakani, na marakani nikad ne bi moglo da se desi ovo sto se desilo ovde itd itd

istina

pre 9 godina

ovako su mogli spustiti bombu umjesto zastave,obezbedjenje na nivou....( a i ova zastava je poput bombe mala Srbija i velika albanija)

tobica

pre 9 godina

zao mi je sto sam prinudjen da ovako razmislam ali, nikad se u srbiju necu vratiti ni kad budem crko nek me sarane ovde ili ostave da trulim bez groba ali bicu mirniji ovde u tudjini nego u mojoj domovini srbiji...kad sam bio dete sve je tamo bilo lepo a sada je uzas nad uzasima u svakom pigledu pa i u sportu narocito u fudbalu

stevan

pre 9 godina

Опет ћемо Ми добити по ушима , то је 100% .
Првокације ОК...Дрон ок...туча играча на терену ОК ...бацање петарди и ракета ОК .
Све то се регулише новчаним казнама...и кажњавањем играча картонима .
И утакмица се наставља .
Али ...
Ми ћемо добити по ушима зато што су навијачи утрчали на терен и физички
насрнули на Албанске фудбалере .
Интернетом већ кружи слика на којој један наш навијач удара столицом Албанског фудбалера (одакле му само столица, то ми није јасно) .
Е за то ће се ухватити Албанска делегација ...то ће им бити разлог
за одустајање од наставка меча .
Они су због тога и захтевали да се испразне трибине...као њихови играчи
нису сигурни на терену и угрожена им је безбедност .
Видећемо...можда ипак УЕФА узме у обзир одлуку делегата и судије да се утакмица настави...а вањда ће узети у обзир и онај ДРОН .
То би могло да нас спаси...да не изгубимо уткмицу 3 : 0 .

1003

pre 9 godina

sve su ovo lepo albanci isplanirali,mozda ce da kazu da nisu.
zasto su onda onako igrali albanije natrcali na Mitrovica kad je uhvatio onu krpu?
na toj krpi je bila zastava velike albanije,ne albanska.

ova utakmica treba da bude zavrsena rezultatom 3-0 za Srbiju.

Sremac, a ne Vojvođanin

pre 9 godina

A u četvrtak vojna parada, da pokažu - šta?
(Mijat, 14. oktobar 2014 21:52)

Valjda ti je jasno šta!? Da nam vojska treba, a ne da se svako, poput tebe, s njom izruguje! Zastava vam je zorno predočila ŠTA, a vi i dalje baljezgajte ! zar ne vidite da se izrugujete sami sebi?

slučajni prolaznik

pre 9 godina

usput,gde je direkcija za kontrolu vazdušnog saobraćaja. ko radi tamo i za koju platu. i gde je konkurs. pošteno :-)

Kragujevcanin

pre 9 godina

Provokacija sa dronom i zastavom je potpuno uspela! Srbija se ponovo upecala na istu udicu po ko zna koji put! E moji Srbi,narod koji je dosao da u miru navija za svoju zemlju to nemoze zbog sacice kriminalaca i narkomana koji jedva cekaju nekakvu provokaciju da bi pokazali koliko u Srbi... Utakmica bez navijaca sa bilo cije strane je jedino resenje za ove!

Banja Luka

pre 9 godina

Braco Srbi gledaj te i ucite:http://www.sport.ba/druga-strana-sporta/sinoc-je-na-bilinom-polju-zabiljezeno-nesto-sto-se-jako-rijetko-vida-u-svijetu/

znate, niko ne može da zabrani fmp - u kako će da se zove

pre 9 godina

Nije zastava Albanije, nego mapa velike Albanije, malo istine nije na odmet ako hoćete da objavite komentar.

lol

pre 9 godina

Jedno moram da im priznam - ovo je jedna od kreativnijih provokacija ikad, steta samo sto nisu ulozili pare i vreme na nesto pametnije.

Inace, jel zna neko ko su dva tipa na zastavi?

miki

pre 9 godina

Na osnovu cega mislite da je ovo "provokacija" Albanaca sa Kosova, da mozda iza provokacije ne stoji neki novi "Bogdanov" koji je primio lovu da izazove prekid, znajuci kakve su ovo paljevine na stadionu, da nece biti problema izazvati prekid?!

charlie

pre 9 godina

Ha,ha,ha kako glupa reakcija na običnu leteću zastavu Albanije,kada ista takva ogromna zastava visi na zapadu pored zastave Srbije i Uefe.Nemojte samo reći da ste odmah znali šta piše na njoj dok je letela nebu pod oblacima.Očekivana provokacija,ali na žalost patriote Srbije,Dveri,Naši,Grobari,Delije i još hiljadu grupa i grupica su zauzete proganjanjem gejeva,dok im UČK hara po Beogradu.Kladim se da je dronom upravljano iz obližnje burekdžinice ili poslastičarnice.

marija

pre 9 godina

Od Albanaca nista novo.
Znali su igraci sta cekaju valjajuci se po terenu...
Nikad od vas bez skandala, komsije iz Albanije.
Nikud vas ovakve gluposti nece odvesti.

SrbIN

pre 9 godina

Kao i uvek, albanci pokazali da su KUKAVICE i vecinom losi kao narod (cast eventualno pojedincima). Cim su videli da gube poceli su da se valjaju po terenu i kradu vreme a onda su jedva docekali zastavu kao da brane (a za glave ih bas briga tako da mi je krivo sto su im spasene zbog tog ponasanja) kako bi prekinuli mec. Sta su hteli da mi u Beigradu cutimo i da nam oni vode svoju politiku? Kao dosli u Beograd a sunjali se po mraku medju soliterima da se slikaju. Sto niste rasirili te zastave?? Ah da - KUKAVICE STE. Nije vam ovo Skopje i Srbija nikad nece biti kao Makedonija. Sad mi "iz straha" zelimo oba meca (ponovljeni i nov kod njih) da igramo bez publike JER CEMO IH PONIZITI!!! Hahaha. Smesni ste albanci - SVI DO JEDNOG.

ne vredi tako je kako je

pre 9 godina

(Mijat, 14. oktobar 2014 21:52)
Opet su oni ispali pametni, a mi budale. Po koji put samo u poslednjih 15-20 godina...

Floyd

pre 9 godina

U sred Beograda letelica sa albanskom zastavom, velikom Albanijom i malom Srbijom?
U sred glavnog grada Srbije?
A u četvrtak vojna parada, da pokažu - šta?
(Mijat, 14. oktobar 2014 21:52)

# Link komentara
Preporučujem (+1423)
Ne preporučujem (-62)

Jadni anrode? Danima pljujete po vojsci (kakva je, takva je), a u tim praznim tikvama nemate ništa do aktivističkih aprola i amntri. Da li vam je sad jasno što će nam voojska? Sutra će ti tu zastavu doneti u kuću, a ti ćeš i dalje smišljati kako da peontiraš nekim komentarom.
Imate li išta u tim praznim glavudžama sem jeke?

Bora

pre 9 godina

Još je ispalo dobro - prvo, nisu naši navijači ti koji su izazvali prekid, i drugo, posle nepuna 42 minuta igre ostvarili smo 3:0. Nije loša efikasnost za ekipu našeg ranga...

annon

pre 9 godina

E ako!!! Kada mi nismo obezbedili da srusimo to pre nego udje na teren a danima letimo migovama (obadva!) zaposlili umisljene specijalce (zandarmeriju) da se folira na ulicama... AKO! Sram nas bilo kako su nas presli!
A zipa sto se slikaju po Beogradu... jos ce neka nasa starleta ili pevacica s njima da se slika...
Ja sam s Kosova, da Srbin, da se ovo desilo u Pristini sada bi ona gorela, ali ok gospodar Vucic je rekao evro-atlantsko-inter-galakticke integracije... s toga sve je dopusteno...
E sram nas bilo!!!

bakonja

pre 9 godina

Ne nastavi li se ova utakmica:0-3 usred Beograda. Kakav gaf!Nema opravdanja za organizatore, ma koja teška provokacija,glupost nad glupostima...

Mirree

pre 9 godina

Ovo je njihova bruka,kazna bi trebala da ide njima ali znajuci UEFA...Igraci koji su napali Mitrovica su trebali odmah da popiju crvene kartone sta bi sa tim?!?Znam da se nama takvo nesto ne bi prastalo

Niks

pre 9 godina

U sred Beograda letelica sa albanskom zastavom, velikom Albanijom i malom Srbijom? U sred glavnog grada Srbije? A u četvrtak vojna parada, da pokažu -šta? (Mijat, 14. oktobar 2014 21:52)

Kako je to moglo da se spreci majketi?
PWO da se gadja helikoptercic?

kosova republik

pre 9 godina

Ja sam neko ko ke prilicno liberalan i postujem sve narode, ali ovo je ogromna provokacija na koju ne treba cutati nikako. I misljenja sam da je ovo maslo siptara sa Kosova, a ne Albanaca. Ostro kazniti ovo obavezno!!!
(Mojemisljenje, 14. oktobar 2014 21:52)
A ko ti je rekao da to nisu delije recimo uradile.

radovan

pre 9 godina

Ocigledno planirana provokacija, samo da smo malo uzdrzaniji bili u jednom momentu, ali jako nisko s njihove strane. Treba li bi biti malo perfidniji i suptilniji u takvim situacijama, tako cilj ne uspeva a sticemo benefit :(

lako je njihovom dronu kad nasi nastupaju tek sutra

pre 9 godina

Koja crna provokacija, da smo dali gol ne bi bilo ni igracke ni previjanja na terenu ! Inace mislim da treba na ulazu na stadion uvesti IQ-metre i zabraniti ulaz svakom ko ima IQ < 20 ! Time bi se osigurala regularnost utakmica.

The Count of Monte Cristo

pre 9 godina

Sustina svega ovoga je da su Albanci uspijeli da naprave sto su napravili, ali su istovremeno zabili i sebi auto-gol jer sam siguran da ce UEFA izbaciti sad i Srbiju i Albaniju. Zivi bili pa vidjeli

Србин

pre 9 godina

Ево ко је био пилот дрона са заставом:

http://www.novosti.rs/vesti/naslovna/drustvo/aktuelno.290.html:514788-Prekid-utakmice-u-reziji-brata-albanskog-premijera

Nolle

pre 9 godina

Ajmo gosp.Predsednice hitan sastanak u UN-u povodom ovog incidenta pojavljivanje zastave nepostojece drzave ili hitan sastanak sa Uefom jer do 41 min jeste da je bilo tenzija ali nije bilo incidenta a cim je usla zastava odmah nasrcu na nase..podhitno ili da se izbace oni ili da se nasi povuku iz kvalifikacija I onako kako je krenulo kvalifikacije I mnogo jace reprezenrtacije nece izgleda da se nadju na euro ali pazi daju ultimatum bez publike da nece mozda med I orasi ispred svlacionice strasno

Bez problema

pre 9 godina

Suspendovanje igraca Albanije koji su napali Mitrovica, Organizatore kazniti zato sto nisu sprecili upad navijaca i sto sami nisu sklonili letelicu, vec blenuli k'o krava u mrtvo tele, Mec da se ponovi ali da ulaz bude besplatan, ukoliko se igraci Albanije ne pojave, dati pobedu Srbiji.

Junajted

pre 9 godina

Srbija je sve ovo napravila.Ako se ovo ne nastavi,očekujem 3-0 za nas...
Očekujem i više od 1000 karata za nas za gostovanje u Elbasanu.

isa

pre 9 godina

https://fbcdn-sphotos-c-a.akamaihd.net/hphotos-ak-xap1/v/t1.0-9/10383565_10202467976971754_8357078006162000754_n.jpg?oh=6c1ec3b5b8da4ee6aa2fb5e7a4e973c7&oe=54F89D36&__gda__=1420854627_91d53356aaa6ccfba8e9d9a51cfa0ef3

Dubinsky

pre 9 godina

Pojavila se na FB slika lika za koga kazu da je upravljao dronom, objavite.

https://fbcdn-sphotos-f-a.akamaihd.net/hphotos-ak-xpf1/v/t1.0-9/10494801_503058173162795_2768336888242081596_n.jpg?oh=fb14b12d3942aca0f7acc690e146280c&oe=54B5BE9A&__gda__=1421281264_542be7b42dbdafa0762c7f26b99444f3

Teorija zavjere

pre 9 godina

Ne bih da ovdje razvijam neke teorije zavjere, ali sta mislite dal je moguce da je onaj helikopter da sa zastavom pustio neko od srpskih navijaca ?? Naravno da bi se albanci okrivili za incident. Ko ce upravljati sa onom spravom ako albanskih navijaca nema na tribinama ??

zekapeka

pre 9 godina

Ovo je definitivno naj briljantnija stvar koju su albanci mogli da urade! Djabe su srbi zabranili albancima da idu u beograd i pretili im da ce ih uhapsiti ukoliko im nadju albanske zastave! Na kraju zastava im silazi sa neba, a srbi opet dokazuju da su definitivno najnecivilizovani narod evrope ako ne i planete. Sramota ....

Nikola

pre 9 godina

Kakva ideja, kakva provokacija. I speaker koji moli navijace. Pa tuca oko zastave. Nadam se da ce FIFA izbacit i jedne i druge. Ovo nije nogomet, a nije ni fudbal.

Mojemisljenje

pre 9 godina

Ja sam neko ko ke prilicno liberalan i postujem sve narode, ali ovo je ogromna provokacija na koju ne treba cutati nikako. I misljenja sam da je ovo maslo siptara sa Kosova, a ne Albanaca. Ostro kazniti ovo obavezno!!!

kameni

pre 9 godina

Puste zastavu adema jasarija. (malim slovima)
Mitrovic mirno uzime zastavu.
Priđu dva albanska igraca i napadnu ga.

Provokacija vrijedna izbacivanja iz daljeg takmicenja.
A kaznice nas a njih nece.

Ali prezivjeli smo mi i gore od njih.

Napred SRBIJOOOOO!!!!

Dejan

pre 9 godina

Skandalozan za nas. Za njih genijalan A glupi Srbi su naseli
(Srbin jesam i definitivno smo najgluplji, 14. oktobar 2014 21:48)

Nisi ti prijatelju Srbin, siguran sam u to.

jao

pre 9 godina

Najveći skandal je taj što posle 42. minuta sa Albanijom rezultat bude 0:0 (Goran, 15. oktobar 2014 00:oo

imali ste srece, moglo je biti 0-1, ili 0-2

Optimista

pre 9 godina

Naći ko je leteo, i dati 20 godina robije zbog nedozvoljenog korištenja vazdušnog prostora Srbije, korištenja neprijavljene vojne opreme i ugrožavanja prisutnih na sportskoj manifestaciji.

Mijat

pre 9 godina

U sred Beograda letelica sa albanskom zastavom, velikom Albanijom i malom Srbijom?
U sred glavnog grada Srbije?
A u četvrtak vojna parada, da pokažu - šta?

zeil

pre 9 godina

Zaista sam hteo da verujem da ne stoje neke priče za Albance. Onakav antifudbal, valjanje po terenu, sitne provokacije... I dok je dron pitanje oštre kazne za FS Albanije, napad albanskih fudbalera na srpske je morao odmah da rezultira sa dva crvena kartona za napadače. Napali su igrače bez lopte tokom prekida. Potpuna albanska režija na koju su se lako upecali Oni što su inače došli na utakmicu da vređaju i divljaju - protiv Francuske ih nije bilo.

dron

pre 9 godina

I na kraju će kazniti Srbiju za sve.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (kontras, 14. oktobar 2014 21:47)
ma ne nego će Rumuniju,pa čoveče utakmica se igrala u sred Beograda a ne u Tirani ili Bukureštu..

hej.ba

pre 9 godina

A moze i ovako. Navijaci BiH i Belgije razmjenjivali salove. http://www.klix.ba/sport/nogomet/nevjerovatna-slika-navijaca-bih-i-belgije-otisla-u-svijet/141014156

Ja

pre 9 godina

Reakcija je na mestu. Samo jos da je Mitrovic uzeo zastavu, bacio na zemlju i dobro je izgazio! Al nije stigao, u svakom slucaju dobro je to odradio!

Stefan

pre 9 godina

Po komentarima vidim da nismo ni blizu Albancima! Oni svi podrzavaju svoju zemlju, svi su zadovoljni ovom provokacijom a mi pljujemo sami sebe! Stanite jednom na stranu svoje zemlje, Srbi, sta je vama? Ovo je cista krivica Albanaca, a po najnovijim vestima, zastava je politicki trik, jer je u pitanju brat albanskog premijera koji je upravljao letelicom! SRBIJA je majka!

che

pre 9 godina

Skandalozan za nas. Za njih genijalan A glupi Srbi su naseli
(Srbin jesam i definitivno smo najgluplji, 14. oktobar 2014 21:48)

Nisi ti prijatelju Srbin, siguran sam u to.
(Dejan, 14. oktobar 2014 22:53)
U pravu si, Dejane. Nivo inteligencije potreban za samokriticnost se jos nije zalomio medju Srbima...

dragan1982

pre 9 godina

ovo nema nikakve veze sa organizatorom,beograd je mentropola sa skoro 2 miljona ljudi ,svako ko zna da upravlja ovim dronom njemu nije problem biti na kilometar udaljen ,stojati negde iza coska i poleteti ga..tu nista organizator nemoze..ovo ce biti kazna za albance zbog provokacija na nacionalnoj osnovi i zbog sirenja mrznje,sve osim 3-0 za srbiju bi bilo skandalozno..ovo je propust albanskog saveza sto nisu pazili ko dolazi u beograd,oni su sigurno bili u pratnji policajaca u civilu,mislim pre svega na savez i celoukupnu njihovu reprezentaciju,oni moraju biti ti koji moraju da paze na njihove ljude i navijace..ovako nesto se nikad nije desilo do sada pa tako ocekujem drasticnu kaznu za albance

vido

pre 9 godina

zastava je sporna, a nisu sporni dvadesetominutni poklici,prije pojavljivanja zastave, "ubi,ubi siptara" i "ubi zakolji da siptar ne postoji" ?

WhiteWolf

pre 9 godina

A dronom je 100% upravljao neko iz albanske delegacije! Pored toliko policije oko stadiona cisto sumnjam da je neko mogao da pridje blizu stadiona sa time.
Sada bi policija trebalo da sve iz albanske delegacije, ukljucujuci i fudbalere i novinare, zadrzi i pretrese da se vidi kod koga je daljinski upravljac kako bi bio procesuiran i zatvoren!!!

marija

pre 9 godina

Od Albanaca nista novo.
Znali su igraci sta cekaju valjajuci se po terenu...
Nikad od vas bez skandala, komsije iz Albanije.
Nikud vas ovakve gluposti nece odvesti.

zuta osa

pre 9 godina

Sta reci nego priznati da su Albanci ispali hadzije, pustili u sred Beograda drone da pokazu ko je ko. Nista nisu preterali cak sta vise ideja je originalna a sadrzaj na zastavi je istinit.

olja

pre 9 godina

evo slusam francuske komentatore....;pricaju o dronu i kako je to provokacija i bacaju akcenat na PRVI NAPAD ALBANACA TJ NJIHOVIH IGRACA NA TERENU!!!Nadam se da necemo ispasti tolike budale i da ce SVET JEDNOM PROGLEDATI I UPOZNATI TOLIKO ZASTICENE ALBANCE!!!!!

pejapeja

pre 9 godina

Realna slika o mogucnostima organizacije.Lako je pametovati a tesko biti pameta, Meni je Putin na pameti a ovo smo zasluzili jer je napredak samo za sposobne.

id

pre 9 godina

Pretpostavljam da se ovo iskljucivo moze tumaciti kao propust organizatora, tako da je ta sacica koja je dosla da provocira potpuno uspela u svom naumu i donela svom timu prednost. Plan krajnje jednostavan kao i obicno. Haos nastaje guranjem prsta u oko suprotno-od-najostroumnijoj grupi gradjana ove zemlje.

Znaci zvizdanje, divljanje i jos Putin dolazi. Al' ce imati strani novinari sta da pisu :).

sacz

pre 9 godina

Namjerno rade da bi provocirali i da bi bilo regiatrovano 0 3 za albance. Treba biti samo smiren i stalozen i dotuci ih u drugom poluvremenu. SRPSKA SRBIJA!!!

blazo

pre 9 godina

to je neko sa tribina ili sa klupe za igrača i teenere upravlja. Ko je probao drona da upravlja zna o čemu pričam. Domet signala nije tako veliki A i sama baterija drona ne može da izdrži ni 10 min.

Endriti

pre 9 godina

Opet smo ispali naivni,jedan pametan albanac isprovocirao nas 40.000 koji smo bili na stadionu i jos cemo i da izgubimo 3:0
(Dejan, 15. oktobar 2014 00:08)

Eto pamet a ne misici....

SrbIN

pre 9 godina

Kao i uvek, albanci pokazali da su KUKAVICE i vecinom losi kao narod (cast eventualno pojedincima). Cim su videli da gube poceli su da se valjaju po terenu i kradu vreme a onda su jedva docekali zastavu kao da brane (a za glave ih bas briga tako da mi je krivo sto su im spasene zbog tog ponasanja) kako bi prekinuli mec. Sta su hteli da mi u Beigradu cutimo i da nam oni vode svoju politiku? Kao dosli u Beograd a sunjali se po mraku medju soliterima da se slikaju. Sto niste rasirili te zastave?? Ah da - KUKAVICE STE. Nije vam ovo Skopje i Srbija nikad nece biti kao Makedonija. Sad mi "iz straha" zelimo oba meca (ponovljeni i nov kod njih) da igramo bez publike JER CEMO IH PONIZITI!!! Hahaha. Smesni ste albanci - SVI DO JEDNOG.

Mico

pre 9 godina

Jel vidite gospodo sta se desava kada omalovazavate sami sebe i kada probleme umjesto da rijesavate vi gurate pod tepih?! Vidite, kada nekom dozvolite da podize spomenike teroristima i cekate tri mjeseca da ga uklonite. Kada dozvolite da se na teritoriji drzave Srbije vjesaju zastave druge drzave. Kada nekom dozvoljavate da 15 i vise godina ne placa struju... Onda se taj neko toliko razgoropadi da jednostavno cini sta mu volja. Sramite se Srbi u Srbiji. Sami sebe omalovazavate. Ako ste 5. oktobra mogli skinuti Milosevica zasto sada ne mozete jednostavno zatraziti da vlastodrsci prestanu sa demagogijom i da krenu rijesavati probleme u Srbiji? Hocete ekonomiju i vece plate. Super. Ali dajte se prvo odlucite da li te plate hocete u srpskoj ili albanskoj drzavi! Prvo napravite normalnu drzavu u kojoj se zna ko je ko! Pa vi se sramite reci da je Srbija SRPSKA drzava. Trabunjate o gradjanima i multi-kulti pricama! Postavite te nacionalne manjine na mjesto gdje pripadaju!!!

777

pre 9 godina

Smisljena, podmukla provokacija a sport je za to iskoriscen na podmukli nacin. Letilica, dron je vodjen daljinski sto znaci da je moglo da se upravlja sa njim mnogo duze vremenski i nije morao da se spusta nisko. Ali je i to smisljeno, zastava je spustena nisko, bas prema nasim igracima. Kao da nije mogla da bude spustena prema albanskim igracima? Mitrovic je potpuno dobronamerno uhvatio i spustio zastavu a onda su albanski igraci kao po komandi skocili na njega i doslo je normalno do guzve. Sada javlja RTS da je organizator svega brat premijera Albanije i da je letelica pustena sa crkve. Organizovano, podmuklo a sport je iskoriscen u te svrhe. Zalim takav narod.

pp aparat

pre 9 godina

Gandra, ti si glup kao...! Za ovo nije odgovoran FSS, nego bezbednosne snage! To je mogla da bude bomba! Pa nebi valjda FSS bio odgovoran da su albanci postavili bombu na stadion! Zbog takvih kao sto si ti i tih 400 lajkova sto si dobio nam se desavaju ovakve stvari!

kosova republik

pre 9 godina

Ja sam neko ko ke prilicno liberalan i postujem sve narode, ali ovo je ogromna provokacija na koju ne treba cutati nikako. I misljenja sam da je ovo maslo siptara sa Kosova, a ne Albanaca. Ostro kazniti ovo obavezno!!!
(Mojemisljenje, 14. oktobar 2014 21:52)
A ko ti je rekao da to nisu delije recimo uradile.

Susjed

pre 9 godina

Ne vjerujem, da je neko pusten sa dronom u stadion, mada se manja moze sakriti ispod jakne. Ali moguce je i da ima malu kameru pa da prenosi sliku, pa je mozda neko izvan stadiona startao u uletjeo u stadion.

Inace, ne vidim bas, da je Mitrovic bezrespektno skidao zastavu (nije je gazio ili nesto slicno), kao sto su Albanci glumili da je treba braniti. Pogotovo kad se zamisli, da je na zastavi bila ilustrirana velika Albanija sa teritorijama Crne Gore, Makedonije, Grcke i Srbije.

Banja Luka

pre 9 godina

Braco Srbi gledaj te i ucite:http://www.sport.ba/druga-strana-sporta/sinoc-je-na-bilinom-polju-zabiljezeno-nesto-sto-se-jako-rijetko-vida-u-svijetu/

Junajted

pre 9 godina

Srbija je sve ovo napravila.Ako se ovo ne nastavi,očekujem 3-0 za nas...
Očekujem i više od 1000 karata za nas za gostovanje u Elbasanu.

Sale@

pre 9 godina

Što je sudija izveo igrače sa terena?
Zašto nije podelio crvene kartone onim albanskim igračima koji su nasrnuli na Mitrovića?
Ko' da je čekao prvu priliku da prekine utakmicu i izvede igrače!
Kakve su to gluposti, da gosti uslovljavaju da se stadion isprazni. Pa to je 3:0 službeno za nas.
Ako se drugačije odluči, to će biti skandal.
Šta smo mi krivi ovde - što je par navijača ušlo na teren, a zbog šiptarske provokacije.
Pa neka Vučić i dalje hrli u takvu licemernu i divljačku Evropu. Nama takva ne treba! Takva nepravda nam ne treba! Suviše je ova zemlja dala fudbalske velikane, da bi se neko, a posebno albanski savez zezao sa njom...

zack zis

pre 9 godina

Albance treba izbaciti.Prvo su napravili istorijski incident sa dronom i samo zbog toga ce biti zesce kaznjeni, jer je to VRLO opasna stvar koju ce UEFA u korenu saseci.
Drugo nasrnuli su na Mitrovica
Trece, odbili na nastave utakmicu, posle UEFINOG ok da se utakmica nastavi.
Hladno 3:0 za Srbiju.

fkr1958

pre 9 godina

Jos jednom pokazana nesposobnost drzave!!!
Jedina svetla tacka je momak koji je vikao u kameru i pokazao na kom stepenu je demokratija danas u Srbiji!

Jovan

pre 9 godina

Kako to gostujuci navijaci bre?
Pa vojska i policije je hapsila sve, cak i ambasadora Albanije u Tirani. Siguran sam da je neki od nasih je ubacio tu zastavu da nas spasi srama. Albanija zadnjih 15 minuta je imala 3-4 fenomenalnih sansi

Floyd

pre 9 godina

U sred Beograda letelica sa albanskom zastavom, velikom Albanijom i malom Srbijom?
U sred glavnog grada Srbije?
A u četvrtak vojna parada, da pokažu - šta?
(Mijat, 14. oktobar 2014 21:52)

# Link komentara
Preporučujem (+1423)
Ne preporučujem (-62)

Jadni anrode? Danima pljujete po vojsci (kakva je, takva je), a u tim praznim tikvama nemate ništa do aktivističkih aprola i amntri. Da li vam je sad jasno što će nam voojska? Sutra će ti tu zastavu doneti u kuću, a ti ćeš i dalje smišljati kako da peontiraš nekim komentarom.
Imate li išta u tim praznim glavudžama sem jeke?

stevan

pre 9 godina

разне новине пишу да је ово са Дроном оргнизовао брат Албанског премијера . Дрон је пуштен са цркве у Хумској...а овај са трибина управљао са њим .
кажу да је полиција код њега нашла даљински и да је он ухапшен .

P

pre 9 godina

8 kosovskih Albanaca + 3 iz Albanije +1 Zastava protiv 11 Srbskih futbalera + 25.000 gledalaca Srba + 3.500 Policajaca Srba + 1000 redara Srba + nekoliko hiljada Srbskih zastava. Ferplej je ime igre.

marko

pre 9 godina

Ovde komplet MUP i ostale bezbednosne strukture ostavke momentalno! Šta da je ovaj dron recimo bio napunjen eksplozivom? A kao tri prstena obezbeđenja i ostale budalaštine...Provokaciju ne želim da komentarišem,očekivano i mislim da je na mnogo višem nivou od običnih navijača...

charlie

pre 9 godina

Ha,ha,ha kako glupa reakcija na običnu leteću zastavu Albanije,kada ista takva ogromna zastava visi na zapadu pored zastave Srbije i Uefe.Nemojte samo reći da ste odmah znali šta piše na njoj dok je letela nebu pod oblacima.Očekivana provokacija,ali na žalost patriote Srbije,Dveri,Naši,Grobari,Delije i još hiljadu grupa i grupica su zauzete proganjanjem gejeva,dok im UČK hara po Beogradu.Kladim se da je dronom upravljano iz obližnje burekdžinice ili poslastičarnice.

milisav

pre 9 godina

Ministre, ostavka odmah. Kakva su bre to 3 prstena bezbednosti, a lete bespilotne letilice. Pokazali su nam da mogu bombu da bace ako hoce. OSTAVKA DOKTORE.

sox

pre 9 godina

E moja Srbijo,pa gde su sada bezbedonosne sluzbe(BIA,VBA,VOA)kada vama Albanci usred glavnog grada Srbije provuku bespilotnu letelicu sa zastavom velike Albanije!?Stidi se i vojsko i policijo(cisto sumnjam da bi se to u Albaniji moglo desiti)

Zdrav-Razum

pre 9 godina

Ljudi moji, da li ćemo bar jednom u istoriji naše zemlje biti pametniji od drugih i ne nasedati na glupe provokacije?
Navijači su baš u inat toj provokaciji trebali da pevaju neke pesme, koje neće direktno vredjati komšije.
Nikad mi nećemo da se opametimo...
Nikad!
Inace za ovo sto su uradili čista 10. Ja neznam da li je neko nekada u istoriji fudbala izveo ovako neku provokaciju.
Treba da priznamo kada je neko bolji od nas u nečemu, kao sada u provokacijama.
Nego da mi pobedimo u fudbalu pa da tu budemo bolji.
Inače za ovu provokaciju su trebali da dobiju aplauz. Prvo nije na njihovom terenu, znaci kriv organizator, tog čoveka nikad neće da uhvate, jer ko zna gde se nalazio van stadiona.
Ajmo sada Srbijo, igraj i pobedi.

goran

pre 9 godina

sramota za srbiju dokle vise dozvoljavamo da nas stoka gazi a mi uvek budemo krivi.da smo mi ovo uradili njima neko bi morao da ode u hag naj manje ali mi smo uvek krivi jer treba se libiti amerima i natou:-X

Makedonac

pre 9 godina

Na ovoj letelici je bila mapa "Velike Albanije",a ne albanska zastava.Za ovo UEFA mora zestoko kazniti FS Albanije.Inace svi znamo da su dosli sa namerom da provociraju i tako uzmu 3 boda,zato me i cudi ponasanje pojedinih srpskih "navijaca" koji bi da uzmu stvar u svoje ruke.Kao da ne shvataju da bi posle Djenove reprezentacija Srbija bila izbacena iz kvalifikacija sto je cilj siptara.Da ponovim,zbog ove siptarske provokacije treba kazniti FS Albanije,a ne FS Srbije.

miki

pre 9 godina

Na osnovu cega mislite da je ovo "provokacija" Albanaca sa Kosova, da mozda iza provokacije ne stoji neki novi "Bogdanov" koji je primio lovu da izazove prekid, znajuci kakve su ovo paljevine na stadionu, da nece biti problema izazvati prekid?!

marija

pre 9 godina

Od Albanaca nista novo.
Znali su igraci sta cekaju valjajuci se po terenu...
Nikad od vas bez skandala, komsije iz Albanije.
Nikud vas ovakve gluposti nece odvesti.

šta da je bila bomba?

pre 9 godina

Ministar policije i svi direktori bezbednosnih službi već treba da su podneli ostavku.
Pored ovoliko mera bezbednosti pali su na prvom koraku.

madjar

pre 9 godina

Zanimljivo bi bilo da se oglase fudbalski savezi Crne Gore, Makedonije i Grcke, jer karta na zastavi velike Albanije obuhvata i delove njihovih teritorija.Ocekujem da ove tri drzave zaprete izlaskom iz ovog ciklusa kvalifikacija za EP kao podrsku ovoj, malo je reci, provokaciji.
Isto tako bi trebalo da se oglasi i Amwricki ambasador i objasni kako to da se bilo kome sa americkim pasosem, ma sta uradili, nista ne moze kako rece i doticni Rama koji se bahato pozvao na americki pasos.
Zanimljivo ce biti i sta ce UEFA reci, odnosno koliko ce biti objektivna, mada slutim da ce se sankcije sruciti samo na nas/Srbiju, sto bi bio jos jedan dokaz
koliko su kriminalizovani.

KUM

pre 9 godina

Hahahahahahha jesam vam rekao
Znaci Albanci nece da izadju ako se ne isprazni stadion
O cemu mi pricamo? :D
U sred Beograda ONI napravise ovo sve i još nas uslovljavaju!
Po meni ovo za nas 3-0 mora biti pustite me vi raznih prica!

Kragujevcanin

pre 9 godina

Provokacija sa dronom i zastavom je potpuno uspela! Srbija se ponovo upecala na istu udicu po ko zna koji put! E moji Srbi,narod koji je dosao da u miru navija za svoju zemlju to nemoze zbog sacice kriminalaca i narkomana koji jedva cekaju nekakvu provokaciju da bi pokazali koliko u Srbi... Utakmica bez navijaca sa bilo cije strane je jedino resenje za ove!

The Count of Monte Cristo

pre 9 godina

Sustina svega ovoga je da su Albanci uspijeli da naprave sto su napravili, ali su istovremeno zabili i sebi auto-gol jer sam siguran da ce UEFA izbaciti sad i Srbiju i Albaniju. Zivi bili pa vidjeli

Dare

pre 9 godina

Nažalost mi smo završili kvalifikacije. Nasedamo na provokacije. 0:3 tehnički rezultat. Daj bože da grešim ali čini mi se da je to što nas čeka.

objavite molim vas

pre 9 godina

Je zna neko koliki domet ima dron? Nešto ne verujem da daleko od stadiona može da upravlja njime. Oko stadiona je masa policije, blokirali su dobar deo oko stadiona,na stadionu nema šiptara a i da ih ima nebi mogli da unesu daljinski. Jedino što je ostalo je da je iz albanskog tima poneo drona i zastavu. Jedino je albanski tim imao prilaz stadionu. Ovo je velika provokacija i mora da se istraži. Ne bi me čudilo da su namerno iscenirali ovaj incident.

Sremac, a ne Vojvođanin

pre 9 godina

A u četvrtak vojna parada, da pokažu - šta?
(Mijat, 14. oktobar 2014 21:52)

Valjda ti je jasno šta!? Da nam vojska treba, a ne da se svako, poput tebe, s njom izruguje! Zastava vam je zorno predočila ŠTA, a vi i dalje baljezgajte ! zar ne vidite da se izrugujete sami sebi?

djolezloba

pre 9 godina

Ko je upravljao dronom?

Zna se, neko iz celokupne Albanske reprezentacije koju sigurno nisu pretresali, ne bi me čudilo ni da je Albanski ambasador!!!! Ovo je sramota za naše bezbednosne službe i NJEGA, šta vam sad vredi da bijete navijače.

just sayin

pre 9 godina

Ljudi, ovo je terorizam!!
Srbija bi morala adekvatno da odgovori. Politickim sredstvima, bez nasilja.
A ne da pustas da se sprdaju sa tobom, i to na tvom terenu.

niski letac

pre 9 godina

nekorektni albanski igraci, odugovlace od pocetka, hoce da se biju zbog zastave koja nema sta da trazi na terenu, svaki faul, aut, namerno odugovlace, kao da zele da naprave incident, od samog pocetka.. svaka cast nasim igracima..

reprezentacija igra na jna umesto na marakani, na marakani nikad ne bi moglo da se desi ovo sto se desilo ovde itd itd

Vlajko

pre 9 godina

Stvarno smo mnogo naivni,da ne kazem "glupavi".
Kako nas je lako izraditi i navuci,neverovatno.
Umesto da policija i zvanicnici uklone taj dron i zastavu ( pa neka onda albanski igrac napadne policajca), lepo publika otkulira i mi probamo da zabijemo Gol i gotovo......tako se to radi,i onda ispadnu albanci krivi pa mi trazimo da se uzvratna utakmica ne igra u Albaniji nego u trecoj zemlji,a ovako uvek mi ispadnemo krivi za sve,glupi smo brate mnogo,NAZALOST

aleksandar

pre 9 godina

Za ovo je uefa kriva sto je dozvolila da mozemo uopste igrati s njima.Znaju da je ovo podrucije bure barut to se moglo upravo videti sa ovom provokacijom.

zoran ivkovic

pre 9 godina

kako je moguce da se unese toliki helihopter ,pa nasi panduri su kontrolisali pretres . ako ove nase lude devojke ako nastave ovako da glume ludilo,ne udaju se i ne radjaju decu ,plasim se da nam se to moze i desiti .

milan

pre 9 godina

Izgleda da je naša sva policija otišla na pripreme za doček Putina pa su zaboravili kakva utakmica se igra na Partizanovom stadionu, ministre unutrašnjih poslova ovo je ozbiljan propust koji se dogodio u ozbiljnoj državi vi nebi mogli sutra još naš ministar biti.

1003

pre 9 godina

sve su ovo lepo albanci isplanirali,mozda ce da kazu da nisu.
zasto su onda onako igrali albanije natrcali na Mitrovica kad je uhvatio onu krpu?
na toj krpi je bila zastava velike albanije,ne albanska.

ova utakmica treba da bude zavrsena rezultatom 3-0 za Srbiju.

tobica

pre 9 godina

zao mi je sto sam prinudjen da ovako razmislam ali, nikad se u srbiju necu vratiti ni kad budem crko nek me sarane ovde ili ostave da trulim bez groba ali bicu mirniji ovde u tudjini nego u mojoj domovini srbiji...kad sam bio dete sve je tamo bilo lepo a sada je uzas nad uzasima u svakom pigledu pa i u sportu narocito u fudbalu

bakonja

pre 9 godina

Ne nastavi li se ova utakmica:0-3 usred Beograda. Kakav gaf!Nema opravdanja za organizatore, ma koja teška provokacija,glupost nad glupostima...

Ilija

pre 9 godina

Ovo leti u sred Beograda, a država hoće u četvrtak da demonstrira - šta?
Neka, hvala.
Prištedite se, batalite paradu, ovo se govori.

Mirree

pre 9 godina

Ovo je njihova bruka,kazna bi trebala da ide njima ali znajuci UEFA...Igraci koji su napali Mitrovica su trebali odmah da popiju crvene kartone sta bi sa tim?!?Znam da se nama takvo nesto ne bi prastalo

Србин

pre 9 godina

Ево ко је био пилот дрона са заставом:

http://www.novosti.rs/vesti/naslovna/drustvo/aktuelno.290.html:514788-Prekid-utakmice-u-reziji-brata-albanskog-premijera

mm

pre 9 godina

I STA SAD ? Sta ce sad biti ? Ovo nema veze sa utakmicom I sportom. A kao Uefa dozvolila pa normalno to su I hteli. Uvek su Srbi krivi.
Kad ce kraj ovome svemuuuuuuu. Ovo je jos jedan minus za ulazak u takozvanu EU. U koju I netreba da ulazimo.

Niks

pre 9 godina

U sred Beograda letelica sa albanskom zastavom, velikom Albanijom i malom Srbijom? U sred glavnog grada Srbije? A u četvrtak vojna parada, da pokažu -šta? (Mijat, 14. oktobar 2014 21:52)

Kako je to moglo da se spreci majketi?
PWO da se gadja helikoptercic?

Onyx NS

pre 9 godina

Mi napravimo tesku glupost u Italiji, oni domacini i italijanski igraci ne zele da izadju na teren. Epilog: mi kaznjeni! Albanci naprave teski incident kod nas, oni ne zele da izadju i opet nas kazne...:-D Zamislite da su okacili neku bombu na kvadrokopter, jaka nam murija i obezbedjenje... A puna nam usta parade i jake drzave!

zozy

pre 9 godina

U Nionu će na to da gledaju ovako;
Aha, dron, zastava, neprimerena provokacija gostiju - novčana kazna i jedna domaća utakmica pred praznim stadionom.
Upad domaćih navijača na teren, udaranje igrača gostiju, prekid utakmice, ponovljeni incident, loša organizacija - 0:3 bb, novčana kazna, suspenzija domaćeg terena do kraja kvalifikacija...

Сава Мандић

pre 9 godina

Значи, ако и овом приликом испаднемо глупи и у дефанзиви онда немам речи. Мејл, факс и званично писмо ФСС већ морају бити на ка седишту УЕФА са изричитим захтевом да се репрезентација нашег противника моментално избаци из даљег такмичења. Све друго је по мени неприхватљиво!

Mare

pre 9 godina

Da se ne lazemo, incidenti na samom terenu nisu poceli ni ubacivanjem baklji ni pojavom teroristicke zastave, vec kada je Albanski fudbaler fizicki nasrnuo na naseg igraca koji je krenuo da skloni tu zastavu da bi se mec nastavio. Dakle, tada pocinje haos na terenu. Eto cisto da ne lupetate o nasedanju na provokacije. Sve krecem tim fizickim napadom na naseg fudbalera.

Bez problema

pre 9 godina

Suspendovanje igraca Albanije koji su napali Mitrovica, Organizatore kazniti zato sto nisu sprecili upad navijaca i sto sami nisu sklonili letelicu, vec blenuli k'o krava u mrtvo tele, Mec da se ponovi ali da ulaz bude besplatan, ukoliko se igraci Albanije ne pojave, dati pobedu Srbiji.

re@lista

pre 9 godina

Opet cemo imati priliku da osetimo cuvenu EU pravdu... Nasi osvedoceni prijatelji ce nas, za nase dobro, izbaciti iz kvalifikacija, a posle uslovljavati do sto jedan i nazad. Pricajte vi sta hocete, ja pod uslovima da mi protivnicka zastava leti iznad glave ne bi ni zeleo da igram, cak je nebitno da li je u pitanju Albanija.

hmh

pre 9 godina

Neverovatno da su se dali isprovocirati,ova utakmica je trebala da se odigra i bez nase publike.Ovako su mogli i neki eksploziv da unesu,ala imamo policiju i drzavnu bezbednost svaka nam cast.

Bora

pre 9 godina

Još je ispalo dobro - prvo, nisu naši navijači ti koji su izazvali prekid, i drugo, posle nepuna 42 minuta igre ostvarili smo 3:0. Nije loša efikasnost za ekipu našeg ranga...

nikola

pre 9 godina

Tole nam je srozao fudbal i jos samo da ga sahrani,a Vucic narod. Mi smo dno dna zahvaljujuci ljudima koji nas vode,a primer su ova dvojica.

Dubinsky

pre 9 godina

Pojavila se na FB slika lika za koga kazu da je upravljao dronom, objavite.

https://fbcdn-sphotos-f-a.akamaihd.net/hphotos-ak-xpf1/v/t1.0-9/10494801_503058173162795_2768336888242081596_n.jpg?oh=fb14b12d3942aca0f7acc690e146280c&oe=54B5BE9A&__gda__=1421281264_542be7b42dbdafa0762c7f26b99444f3

posmatrac

pre 9 godina

Opet smo ispali nespremni i priglupi. Reakcija je upravo takva i ocekivana. Siroti albanci su pobegli kucama a mi opet masemo oruzjem, na Uscu. Ovo nije mogao da izvede sam neki navijac iz Tirane sa pasosom prekookeanske zemlje. Imao je pomagace ovde, sitne placene duse. Kao 1941, kao 1991, kao 1999, kao 2001...Opet nista bez nasih najvecih satrapa sa kokni akcentom. Braco Srbi, ziveli!

pan

pre 9 godina

Svega ovoga ne bi bilo kad bi BIA radila svoj posao.
U tom slučaju bi otkrila pripreme za ovu akciju sa zastavom i sprečila je.
Ali oni se bave drugim stvarima.

Odliveni

pre 9 godina

Ali najbolje je kad su dok desetine hiljada navijača skandira protiv Albanije, Albanaca i njihove zastave, organizatori pustili Šer i "Do you believe in love?"!!! Nadrealno! :)

Sta?

pre 9 godina

Sto nisu kaznili Italiju kad se desio incident pre par godina? Zasto nas da kazne??? Treba kazniti Albaniju zbog provokacije I napada na igraca....Ako nas kazne treba lep onda da podnesemo tuzbu jer tako nije bili u Italiji.

m24

pre 9 godina

Ljudi....ovo je ozbiljan propust nasih bezbednjaka. Sta da je bila bomba u onom dronu, pa pogine 50 ili 100 ljudi???? Ovo nije za salu i podsmevanje. Ovo je veoma ozbiljna stvar.

lako je njihovom dronu kad nasi nastupaju tek sutra

pre 9 godina

Koja crna provokacija, da smo dali gol ne bi bilo ni igracke ni previjanja na terenu ! Inace mislim da treba na ulazu na stadion uvesti IQ-metre i zabraniti ulaz svakom ko ima IQ < 20 ! Time bi se osigurala regularnost utakmica.

Kancelarija za brze odgovore.

pre 9 godina

Jedino je pozitivno veceras sto sam video navijaca -huligana sa porukom Vucicu na "javnom servisu"!
Nejasno je kako smo dozvolili onakvu provakaciju,da unesu igracku na stadion?
Mislim da cemo mi da budemo kaznjeni izbacivanjem ili oduzimanjem poena sto je isto jer nemamo ekipu za velike.domete,sto je na kraju i ok, jer ovde se fudbal igra zbog ludaka na tribinama.
Situacija slicna onoj iz Djenove,albanci su ovo pripremili,mi naseli i na kraju njima 3 boda.

Darko Banjaluka

pre 9 godina

Alo policija, pa ko nadgleda i prati desavanja van stadiona. Kakva bruka. A ovi se fotkaju cijeli dan po BG. Ma Srbijo medju sljivama.

Lorik Cana

pre 9 godina

Cana, kapiten albanske reprezentacije upravo sada hvali Ivanovica i druge srpske igrace koji su stali uz albanske reprezentativce i optuzuje navijace i neke redare. Nastavlja i kaze da svi igraci su ok.

Djordje Topola

pre 9 godina

kupili smo danas kartu za zapad i nismo mogli da uđemo sa kartama jer su puštali redari i policija one bez karata. prvi put vodim sina na utakmicu, došli smo iz unutrasnosti. kao i veliki broj ostalih navijača koji su hteli da provedu jedno lepo veče. sramota za državu! osećam se prevareno i poniženo!

annon

pre 9 godina

E ako!!! Kada mi nismo obezbedili da srusimo to pre nego udje na teren a danima letimo migovama (obadva!) zaposlili umisljene specijalce (zandarmeriju) da se folira na ulicama... AKO! Sram nas bilo kako su nas presli!
A zipa sto se slikaju po Beogradu... jos ce neka nasa starleta ili pevacica s njima da se slika...
Ja sam s Kosova, da Srbin, da se ovo desilo u Pristini sada bi ona gorela, ali ok gospodar Vucic je rekao evro-atlantsko-inter-galakticke integracije... s toga sve je dopusteno...
E sram nas bilo!!!

Nolle

pre 9 godina

Ajmo gosp.Predsednice hitan sastanak u UN-u povodom ovog incidenta pojavljivanje zastave nepostojece drzave ili hitan sastanak sa Uefom jer do 41 min jeste da je bilo tenzija ali nije bilo incidenta a cim je usla zastava odmah nasrcu na nase..podhitno ili da se izbace oni ili da se nasi povuku iz kvalifikacija I onako kako je krenulo kvalifikacije I mnogo jace reprezenrtacije nece izgleda da se nadju na euro ali pazi daju ultimatum bez publike da nece mozda med I orasi ispred svlacionice strasno

slučajni prolaznik

pre 9 godina

usput,gde je direkcija za kontrolu vazdušnog saobraćaja. ko radi tamo i za koju platu. i gde je konkurs. pošteno :-)

isa

pre 9 godina

https://fbcdn-sphotos-c-a.akamaihd.net/hphotos-ak-xap1/v/t1.0-9/10383565_10202467976971754_8357078006162000754_n.jpg?oh=6c1ec3b5b8da4ee6aa2fb5e7a4e973c7&oe=54F89D36&__gda__=1420854627_91d53356aaa6ccfba8e9d9a51cfa0ef3

ne vredi tako je kako je

pre 9 godina

(Mijat, 14. oktobar 2014 21:52)
Opet su oni ispali pametni, a mi budale. Po koji put samo u poslednjih 15-20 godina...

znate, niko ne može da zabrani fmp - u kako će da se zove

pre 9 godina

Nije zastava Albanije, nego mapa velike Albanije, malo istine nije na odmet ako hoćete da objavite komentar.

maca

pre 9 godina

da se ulozi u obrazovanje, porodicu, vaspitanje, da se stvore prave vrednosti u glavama, pa nas onda puste da se igramo. nas, albance, bosance...

radovan

pre 9 godina

Ocigledno planirana provokacija, samo da smo malo uzdrzaniji bili u jednom momentu, ali jako nisko s njihove strane. Treba li bi biti malo perfidniji i suptilniji u takvim situacijama, tako cilj ne uspeva a sticemo benefit :(

istina

pre 9 godina

ovako su mogli spustiti bombu umjesto zastave,obezbedjenje na nivou....( a i ova zastava je poput bombe mala Srbija i velika albanija)

Nislija

pre 9 godina

veceras smo mogli svi da se uverimo u moc nase drzavne sluzbe i ostalih tajnih agenata,na onoj letelici je mogla da bude i bomba npr.

stevan

pre 9 godina

Опет ћемо Ми добити по ушима , то је 100% .
Првокације ОК...Дрон ок...туча играча на терену ОК ...бацање петарди и ракета ОК .
Све то се регулише новчаним казнама...и кажњавањем играча картонима .
И утакмица се наставља .
Али ...
Ми ћемо добити по ушима зато што су навијачи утрчали на терен и физички
насрнули на Албанске фудбалере .
Интернетом већ кружи слика на којој један наш навијач удара столицом Албанског фудбалера (одакле му само столица, то ми није јасно) .
Е за то ће се ухватити Албанска делегација ...то ће им бити разлог
за одустајање од наставка меча .
Они су због тога и захтевали да се испразне трибине...као њихови играчи
нису сигурни на терену и угрожена им је безбедност .
Видећемо...можда ипак УЕФА узме у обзир одлуку делегата и судије да се утакмица настави...а вањда ће узети у обзир и онај ДРОН .
То би могло да нас спаси...да не изгубимо уткмицу 3 : 0 .

ne brini nista

pre 9 godina

e moj vucicu nisi mogo da obezbedis stadion a sta ces kad ti dodjePUTIN
(caki69, 14. oktobar 2014 21:47)
Povesce on svoje obezbedjenje, nista za ti za njega ne brini.Ne mislis valjda da se uzda u Vucica.

lol

pre 9 godina

Jedno moram da im priznam - ovo je jedna od kreativnijih provokacija ikad, steta samo sto nisu ulozili pare i vreme na nesto pametnije.

Inace, jel zna neko ko su dva tipa na zastavi?