Četvrtak, 24.04.2014.

18:07

Konačan razlaz Partizana i Kinzija

Amerikanac Tarens Kinzi i KK Partizan raskinuli su ugovor, a to su u toku dana potvrdili iz redova 'crno-belih'.

Izvor: B92

Konaèan razlaz Partizana i Kinzija IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

93 Komentari

Sortiraj po:

*bane*

pre 10 godina

* Nije navikao čovek , košarkaš i to vrhunski, da ga svaki dan i na treninzima i na utakmicama , vređa trener !!! ...2) obećao je da će doći u Zvezdu, sledeće godine ako Zvezda proda ili ostane bez Nelsona, koji je jako loš u napadu .....

iga

pre 10 godina

Već se zna da ga Cedevita želi angažirat za iduću sezonu ako ne ode u nba, a Kinsey zna da oni imaju para tako da tu neće biz problema.

PFCNBGD

pre 10 godina

teski mu bili treninzi,mnogo su naporni,bla,bla,malo je povredjen,a on bi da potpise jos jedan ugovor,a sta ako se pogorsa povreda sad na kraju sezone ,pa onda pauza!dok si bio tu bio si dobar,ali posto si nula od coveka zelim ti jednostavno da vise nikad ne potpises ni jedan ugovor!

ziva istina

pre 10 godina

Katastrofalno vodjenje KK Partizan. Dok se ne oteraju Vujoshevic i Danilovic nema srece.
(zoran, 24. april 2014 20:35)

...za zvezdu. Partizanu i njegovim navijacima je sasvim OK.

Jao

pre 10 godina

Od pocetka sam imala neki osecaj da ce ovako da se zavrsi..ne znam sto, cenim ga kao igraca i uzivala sam gledajuci ga ali nesto mi se nije dopadalo kod njega. Nije on Lovernj ili Vesterman..ne znam.. U svakom slucaju hvala za sve i srecno!

Maglev

pre 10 godina

Jedna velika sramota za naš klub a najviše za trenera Vujoševića koji je zatražio da raskine ugovor samo zato da ne bi morao da ga isplati do kraja. Takođe velikog udela u ovoj sramoti ima i pomoćni trener Gašić, zato što ga je držao u igri povređenog protiv cibone. U svakom slučaju Kinzi je maksimalno korektno odradio celu sezonu i nije zaslužio ovakav rastanak.

Optimista

pre 10 godina

Аух... Оног дана када је Кинси дебитовао против Игокее, ја смувао једну Ивану... Данас када је Кинси изгледа раскинуо уговор, ја раскинуо са њом. А за рођендан сам нахватао да њеног омиљеног играча да се слика са њом. Знате ко је то? Кинси. Све саме случајности.

raskorak

pre 10 godina

ko zna, možda TK ima neostvareni cilj u karijeri, da zaigra utakmice u evrokupu, pa još u najsrBskijem dresu u mlečnom putu, pred čuvenim fanovima, koji sebe nazivaju "cigani ludaci".

ipak će Partizani (opet) odbraniti Srbiju :)

Gile

pre 10 godina

Kinsey je svoje odradio. Da li je bilo potpuno profesionalno sa njegove strane ne mogu da tvrdim, ne znam to, ali sada je on PROŠLOST. Bilo bi dobro da smo mogli da računamo na njega još ovaj vikend, ali možemo i bez njega. Hvala mu za dobre igre, za lepe poteze, ali ovakvim odlaskom nije zaslužio da ga baš dugo pamtimo.

qapeiron

pre 10 godina

"Konačan razlaz Partizana i Kinzija".
četvrtak 24.04.2014. | 18:07 U pravo vreme se pojavljuje ova vest!!!
Nije vezana za Zvezdu koja igra istog dana od 20,00h.
Samo jedno "vrhovni vodja" nije mogao da predvidi, poraz od Cibne!!!

bertans

pre 10 godina

ako vi sledece godine zadrzite raska katica i radonjica smejacu se na glas. a i lebrona, vejda, kobija, silba, malog covica, radivojevica, stimca, rakoca, moku, petra popovica,milicica...pa i kinsija blago vama gledacete evroligu na tv-u

nikola

pre 10 godina

Pa Duletu redovna plata ....Sta bi on hteo da i njemu bude sve redovno uplacivano???
(Davor, 24. april 2014 19:32)

Dule primi u proseku po 2-3 plate za sezonu.

pudlica bez povod(c)a

pre 10 godina

Video da nema para i drzavni proekat propadai otisao.A u nedelju vlasnik menja titulu
(Delija, 24. april 2014 19:23)

Tacno tako. Vlasnik menja titulu 2012/13 za 2013/14.

LARSON

pre 10 godina

Video da nema para i drzavni proekat propadai otisao.A u nedelju vlasnik menja titulu (Delija, 24. april 2014 19:23)

Kako to da drzavni projekat nema para i da propada? Ajde, posvadjaj se sa sobom malo..

Guide

pre 10 godina

Dok su nekima kasnile plate po pola godine Kinziju su redovno isplacivali, ostali mu duzni dve i sad bi da tuzi, toliko o ljubavi prema klubu (mada od ljubavi se ne zivi), ali stranac je to, sta drugo ocekivati. P.s. Jedna plata dok je bio povredjen, a druga sad dok je u USA?

grob88

pre 10 godina

Kad Partizan pobedi izbore ima da kida opet samo polako okrenuce se list na nasu stranu pa ce svi da nam se dive kao pre i onako smo najveci klub iz Srbije mora neka frka da bude ponekad kad si jak kao Partizan.

Kinsey bezanija

pre 10 godina

A ovi ga molili preko twitera da se vrati, aahahaha ... Kakvo ponizavanje braco moja mila, Mnogo vas Kinzi voli ali pare malo vise ...

markoni

pre 10 godina

Ahahaha, evo i naleta Duletovih botova :D Pa nije on otišao zbog para, dragi moji, posebno ne u aprilu mesecu. Kad je izdržao do aprila, mogao je makar zbog ugovora za sledeću sezonu da odradi do kraja ovaj. Otišao je zato što ste ga LAGALI da mu nije ništa u vezi sa zglobom i da može da igra, a njemu bila potrebna operacija. Da je samostalno pobegao, zašto ga vi ne tužite? Sigurno biste dobili spor, ne može igrač tako da beži... osim ako nema kontrargumente kojim bi vas pokopao i na sudu i kod košarkaške javnosti. Bruga i sramota šta ste uradili sa dečkom.

Nije nam se dalo Tarense, umešali se dušmani

pre 10 godina

Ako tvom menadžeru neko ponudi nešto sa strane, Ti se ništa ne pitaš. Menadžer uzima višak ili plaća štetu. Na njemu je da proceni. Nezna budala na koga je naleteo! Još veru'e.

markoman

pre 10 godina

Nadam se da će Kinzi i javno reći zbog čega je otišao, a razlozi su više nego opravdani. Samo što je on, "zli Amerikanac", bio imun na soljenje pameti na koja domaći igrači nisu bili, a neki poput Lučića ili Veličkovića bi vrlo rado vratili vreme i svoje zdravlje stavili na prvo mesto i ispred bolesnih ambicija jednog čoveka.

Realno

pre 10 godina

Sledece sezone u Zvezdi!
(Zvezda, 24. april 2014 18:12)
Pa on nije dosao u Partizan da bi posle toga otisao u manji klub,nego da mu Partizan bude odskocna daska za vece klubove u Evropi...
(D, 24. april 2014 18:36)
Zato je čovek i rekao u Zvezdu,upravo u veći klub.

vuk

pre 10 godina

A casovi ljubavi,a igranje za dzabe ili za stipendije.A casovi ljubavi,a 40 000 dolara mesecno,a mrcvarenje i opterecivanje igraca da igra preko granice bolova.A da mu ne kasni plata mozda?

Estampie

pre 10 godina

Proverena informacija: Kinsey se vraća sledeće nedelje! Biće u timu za F4! Ne nasedajte novinarskim provokacijama! Dule doktor profesor genije!

Dragan Lo

pre 10 godina

Obzirom na broj komentara, vidim da Dula i dalje rado čitate, lepo. To u Zvezdi neki igrač, predsednik ili "gazda" može biti veći od kluba. U Partizanu se to decenijama ne dešava. Pitajte Gurovića i njega je Dule glatko šutnuo, možda će Vam pojasniti kako to ide. I Roberts je bio u Zvezdi, a košarku je igrao u Partizanu. Opet niste ništa razumeli i to će u nedelju dati opet isti rezultat.

Hero

pre 10 godina

Kinzi ce ostati u mom secanju kao legenda kluba. To sto se nema para,nije on kriv. Silb je imao 900 000 pa je pobegao. (Dusan, 24. april 2014 18:19)

Ma Šilb je imao 3 miliona evra svakog meseca, nemoj da si skroman.

Kralj

pre 10 godina

E moj Vujosevicu,ovo nam nije trebalo.Kinzi nas je u mnogim utakmicama nosio i mozda bi ostao i sledece sezone,ali ne,nadjes se ti sa svojim glupim pametovanjem i upropastis celu stvar.Da pobedimo sutra Cedevitu pa u nedelju da uzmemo ako Bog da titulu a onda lepo i tebe i Upravu da posaljemo u penziju.Hvala ti na svemu,ali vreme je za nekog drugog.

ultrasrbin

pre 10 godina

Sta bih dao da je ovo forai daKinzi zaigra sutra.
Covek je zasluzio postovanje jer je vise pruzao od skoro svih u Partizanu.
Nije u pitanju znanje vec voljni momenat koji je on pokazivao.

emillio

pre 10 godina

Kinzi ce ostati u mom secanju kao legenda kluba. To sto se nema para,nije on kriv. Silb je imao 900 000 pa je pobegao.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Dusan, 24. april 2014 18:19)
Ma, Silb je imao 2 000 000 samo ti to ne znas!

Sasa

pre 10 godina

Voleo sam Kinzija, odlican je igrac, ali pobeci pred najvaznije utakmice {pogotovo sto je bio povredjen}, a nije mu prvi put u karijeri da ne odradi ugovor,nneka izvini , ali takvi igraci nama "ne trebaju"
Bio je "jedini" igrac Partizana u poslednjih 10 godina koji je igrao za "licnu" statistiku, cim je osetio konkurenciju - zbrisao je.
Sve najlepse mu zelim u daljoj karijeri , ali nije shvatio sta je Partizan. Zato vise volim "stranca" iz okruzenja ili iz"istocne" Evrope od Amerikanaca.

mrsimud

pre 10 godina

Ocekujem nalet komentara navijaca CZT! Cek, pa zar oni ne bi trebalo da budu na utakmici sezone u Areni? Ukinuta autobuska linija iz Zeleznika za NBGD? Aaa, bojkotuju ABA ligu, pa to vec ima smisla! A da, a sto bojkotuju i domacu ligu, vidim da im je prosecna poseta 500 ljudi po mecu..

bratanac

pre 10 godina

Potpuno vam je pogrešna informacija... Kinsijeve poslednje dve plate će ići na arbitražu zbog njegovog svojevoljnog napuštanja ekipe i kazne koja mu sleduje u skladu sa potpisanim ugovorom.

'','_'_

pre 10 godina

@m & acoredstar ~ vrlo brzo ćete videti koliko ste u pravu, baš kao i vaš idejni vođa Čović... Kinsi je prekršio ugovor i on će biti raskinuti na njegovu štetu.

panteri

pre 10 godina

Postaje smesno ovo sta radi uprava. (aeriz, 24. april 2014 18:15)

Slazem se, mada ja mislim da je vama vise tuzno nego smesno. 12 godina za redom...

Miki

pre 10 godina

Nije on igrač na kome Dule traba da gradi autoritet treninzima u 7 ujutru,a uz to je imao minimalnu povredu.Čovek se spakovao i otišao.To se radi sa Šalićem,Bezbradicom,Gagićem i ostalima koji bolje od ovoga ne znaju,a ne sa Kinzijem.

Sve mi ovo miriše na...

pre 10 godina

Dobio je on od Ćokija četiri plate! Bez veze. Partizanu je bitna utakmica sa Cedevitom, abatitula ima za izvoz, šest komata, a ničemu i ne služe.

D

pre 10 godina

Sledece sezone u Zvezdi!
(Zvezda, 24. april 2014 18:12)
Pa on nije dosao u Partizan da bi posle toga otisao u manji klub,nego da mu Partizan bude odskocna daska za vece klubove u Evropi...

Koja

pre 10 godina

Kinzi ce ostati u mom secanju kao legenda kluba. To sto se nema para,nije on kriv. Silb je imao 900 000 pa je pobegao. (Dusan, 24. april 2014 18:19)

Silb je imao 400.000 godisnje i otpusten je jer je imao velikiu platu,nije pobegao.

sovuljaga

pre 10 godina

M...?care o cemu ti pricas???bio slobodan?lik otisao u USA i nije se vratio kada je dogovoreno sa klubom...i tu je Dule kriv?!Kinzi je mogao da igra,kao sto igra i Bogdanovic,kao i Radenovic i jos mnogi...ali nije hteo da igra pod blokadama sto mnogi igraci rade i to postujem ali da ode za Ameriku i da nece da se vrati na vreme...pa svaki vrhunski trener(a to Dule jeste,iako samo navijaci CZBG to ne priznaju u celoj Evropi) bi ga suspendovao.

D

pre 10 godina

Sledece sezone u Zvezdi!
(Zvezda, 24. april 2014 18:12)
Pa on nije dosao u Partizan da bi posle toga otisao u manji klub,nego da mu Partizan bude odskocna daska za vece klubove u Evropi...

pudlica bez povod(c)a

pre 10 godina

Video da nema para i drzavni proekat propadai otisao.A u nedelju vlasnik menja titulu
(Delija, 24. april 2014 19:23)

Tacno tako. Vlasnik menja titulu 2012/13 za 2013/14.

Miki

pre 10 godina

Nije on igrač na kome Dule traba da gradi autoritet treninzima u 7 ujutru,a uz to je imao minimalnu povredu.Čovek se spakovao i otišao.To se radi sa Šalićem,Bezbradicom,Gagićem i ostalima koji bolje od ovoga ne znaju,a ne sa Kinzijem.

Hero

pre 10 godina

Kinzi ce ostati u mom secanju kao legenda kluba. To sto se nema para,nije on kriv. Silb je imao 900 000 pa je pobegao. (Dusan, 24. april 2014 18:19)

Ma Šilb je imao 3 miliona evra svakog meseca, nemoj da si skroman.

qapeiron

pre 10 godina

"Konačan razlaz Partizana i Kinzija".
četvrtak 24.04.2014. | 18:07 U pravo vreme se pojavljuje ova vest!!!
Nije vezana za Zvezdu koja igra istog dana od 20,00h.
Samo jedno "vrhovni vodja" nije mogao da predvidi, poraz od Cibne!!!

panteri

pre 10 godina

Postaje smesno ovo sta radi uprava. (aeriz, 24. april 2014 18:15)

Slazem se, mada ja mislim da je vama vise tuzno nego smesno. 12 godina za redom...

bertans

pre 10 godina

ako vi sledece godine zadrzite raska katica i radonjica smejacu se na glas. a i lebrona, vejda, kobija, silba, malog covica, radivojevica, stimca, rakoca, moku, petra popovica,milicica...pa i kinsija blago vama gledacete evroligu na tv-u

Dragan Lo

pre 10 godina

Obzirom na broj komentara, vidim da Dula i dalje rado čitate, lepo. To u Zvezdi neki igrač, predsednik ili "gazda" može biti veći od kluba. U Partizanu se to decenijama ne dešava. Pitajte Gurovića i njega je Dule glatko šutnuo, možda će Vam pojasniti kako to ide. I Roberts je bio u Zvezdi, a košarku je igrao u Partizanu. Opet niste ništa razumeli i to će u nedelju dati opet isti rezultat.

nikola

pre 10 godina

Pa Duletu redovna plata ....Sta bi on hteo da i njemu bude sve redovno uplacivano???
(Davor, 24. april 2014 19:32)

Dule primi u proseku po 2-3 plate za sezonu.

LARSON

pre 10 godina

Video da nema para i drzavni proekat propadai otisao.A u nedelju vlasnik menja titulu (Delija, 24. april 2014 19:23)

Kako to da drzavni projekat nema para i da propada? Ajde, posvadjaj se sa sobom malo..

raskorak

pre 10 godina

ko zna, možda TK ima neostvareni cilj u karijeri, da zaigra utakmice u evrokupu, pa još u najsrBskijem dresu u mlečnom putu, pred čuvenim fanovima, koji sebe nazivaju "cigani ludaci".

ipak će Partizani (opet) odbraniti Srbiju :)

sovuljaga

pre 10 godina

M...?care o cemu ti pricas???bio slobodan?lik otisao u USA i nije se vratio kada je dogovoreno sa klubom...i tu je Dule kriv?!Kinzi je mogao da igra,kao sto igra i Bogdanovic,kao i Radenovic i jos mnogi...ali nije hteo da igra pod blokadama sto mnogi igraci rade i to postujem ali da ode za Ameriku i da nece da se vrati na vreme...pa svaki vrhunski trener(a to Dule jeste,iako samo navijaci CZBG to ne priznaju u celoj Evropi) bi ga suspendovao.

Guide

pre 10 godina

Dok su nekima kasnile plate po pola godine Kinziju su redovno isplacivali, ostali mu duzni dve i sad bi da tuzi, toliko o ljubavi prema klubu (mada od ljubavi se ne zivi), ali stranac je to, sta drugo ocekivati. P.s. Jedna plata dok je bio povredjen, a druga sad dok je u USA?

Gile

pre 10 godina

Kinsey je svoje odradio. Da li je bilo potpuno profesionalno sa njegove strane ne mogu da tvrdim, ne znam to, ali sada je on PROŠLOST. Bilo bi dobro da smo mogli da računamo na njega još ovaj vikend, ali možemo i bez njega. Hvala mu za dobre igre, za lepe poteze, ali ovakvim odlaskom nije zaslužio da ga baš dugo pamtimo.

Optimista

pre 10 godina

Аух... Оног дана када је Кинси дебитовао против Игокее, ја смувао једну Ивану... Данас када је Кинси изгледа раскинуо уговор, ја раскинуо са њом. А за рођендан сам нахватао да њеног омиљеног играча да се слика са њом. Знате ко је то? Кинси. Све саме случајности.

ultrasrbin

pre 10 godina

Sta bih dao da je ovo forai daKinzi zaigra sutra.
Covek je zasluzio postovanje jer je vise pruzao od skoro svih u Partizanu.
Nije u pitanju znanje vec voljni momenat koji je on pokazivao.

mrsimud

pre 10 godina

Ocekujem nalet komentara navijaca CZT! Cek, pa zar oni ne bi trebalo da budu na utakmici sezone u Areni? Ukinuta autobuska linija iz Zeleznika za NBGD? Aaa, bojkotuju ABA ligu, pa to vec ima smisla! A da, a sto bojkotuju i domacu ligu, vidim da im je prosecna poseta 500 ljudi po mecu..

bratanac

pre 10 godina

Potpuno vam je pogrešna informacija... Kinsijeve poslednje dve plate će ići na arbitražu zbog njegovog svojevoljnog napuštanja ekipe i kazne koja mu sleduje u skladu sa potpisanim ugovorom.

Sasa

pre 10 godina

Voleo sam Kinzija, odlican je igrac, ali pobeci pred najvaznije utakmice {pogotovo sto je bio povredjen}, a nije mu prvi put u karijeri da ne odradi ugovor,nneka izvini , ali takvi igraci nama "ne trebaju"
Bio je "jedini" igrac Partizana u poslednjih 10 godina koji je igrao za "licnu" statistiku, cim je osetio konkurenciju - zbrisao je.
Sve najlepse mu zelim u daljoj karijeri , ali nije shvatio sta je Partizan. Zato vise volim "stranca" iz okruzenja ili iz"istocne" Evrope od Amerikanaca.

emillio

pre 10 godina

Kinzi ce ostati u mom secanju kao legenda kluba. To sto se nema para,nije on kriv. Silb je imao 900 000 pa je pobegao.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Dusan, 24. april 2014 18:19)
Ma, Silb je imao 2 000 000 samo ti to ne znas!

Sve mi ovo miriše na...

pre 10 godina

Dobio je on od Ćokija četiri plate! Bez veze. Partizanu je bitna utakmica sa Cedevitom, abatitula ima za izvoz, šest komata, a ničemu i ne služe.

grob88

pre 10 godina

Kad Partizan pobedi izbore ima da kida opet samo polako okrenuce se list na nasu stranu pa ce svi da nam se dive kao pre i onako smo najveci klub iz Srbije mora neka frka da bude ponekad kad si jak kao Partizan.

ziva istina

pre 10 godina

Katastrofalno vodjenje KK Partizan. Dok se ne oteraju Vujoshevic i Danilovic nema srece.
(zoran, 24. april 2014 20:35)

...za zvezdu. Partizanu i njegovim navijacima je sasvim OK.

Koja

pre 10 godina

Kinzi ce ostati u mom secanju kao legenda kluba. To sto se nema para,nije on kriv. Silb je imao 900 000 pa je pobegao. (Dusan, 24. april 2014 18:19)

Silb je imao 400.000 godisnje i otpusten je jer je imao velikiu platu,nije pobegao.

Nije nam se dalo Tarense, umešali se dušmani

pre 10 godina

Ako tvom menadžeru neko ponudi nešto sa strane, Ti se ništa ne pitaš. Menadžer uzima višak ili plaća štetu. Na njemu je da proceni. Nezna budala na koga je naleteo! Još veru'e.

'','_'_

pre 10 godina

@m & acoredstar ~ vrlo brzo ćete videti koliko ste u pravu, baš kao i vaš idejni vođa Čović... Kinsi je prekršio ugovor i on će biti raskinuti na njegovu štetu.

Estampie

pre 10 godina

Proverena informacija: Kinsey se vraća sledeće nedelje! Biće u timu za F4! Ne nasedajte novinarskim provokacijama! Dule doktor profesor genije!

markoman

pre 10 godina

Nadam se da će Kinzi i javno reći zbog čega je otišao, a razlozi su više nego opravdani. Samo što je on, "zli Amerikanac", bio imun na soljenje pameti na koja domaći igrači nisu bili, a neki poput Lučića ili Veličkovića bi vrlo rado vratili vreme i svoje zdravlje stavili na prvo mesto i ispred bolesnih ambicija jednog čoveka.

vuk

pre 10 godina

A casovi ljubavi,a igranje za dzabe ili za stipendije.A casovi ljubavi,a 40 000 dolara mesecno,a mrcvarenje i opterecivanje igraca da igra preko granice bolova.A da mu ne kasni plata mozda?

Kralj

pre 10 godina

E moj Vujosevicu,ovo nam nije trebalo.Kinzi nas je u mnogim utakmicama nosio i mozda bi ostao i sledece sezone,ali ne,nadjes se ti sa svojim glupim pametovanjem i upropastis celu stvar.Da pobedimo sutra Cedevitu pa u nedelju da uzmemo ako Bog da titulu a onda lepo i tebe i Upravu da posaljemo u penziju.Hvala ti na svemu,ali vreme je za nekog drugog.

markoni

pre 10 godina

Ahahaha, evo i naleta Duletovih botova :D Pa nije on otišao zbog para, dragi moji, posebno ne u aprilu mesecu. Kad je izdržao do aprila, mogao je makar zbog ugovora za sledeću sezonu da odradi do kraja ovaj. Otišao je zato što ste ga LAGALI da mu nije ništa u vezi sa zglobom i da može da igra, a njemu bila potrebna operacija. Da je samostalno pobegao, zašto ga vi ne tužite? Sigurno biste dobili spor, ne može igrač tako da beži... osim ako nema kontrargumente kojim bi vas pokopao i na sudu i kod košarkaške javnosti. Bruga i sramota šta ste uradili sa dečkom.

Kinsey bezanija

pre 10 godina

A ovi ga molili preko twitera da se vrati, aahahaha ... Kakvo ponizavanje braco moja mila, Mnogo vas Kinzi voli ali pare malo vise ...

Maglev

pre 10 godina

Jedna velika sramota za naš klub a najviše za trenera Vujoševića koji je zatražio da raskine ugovor samo zato da ne bi morao da ga isplati do kraja. Takođe velikog udela u ovoj sramoti ima i pomoćni trener Gašić, zato što ga je držao u igri povređenog protiv cibone. U svakom slučaju Kinzi je maksimalno korektno odradio celu sezonu i nije zaslužio ovakav rastanak.

Jao

pre 10 godina

Od pocetka sam imala neki osecaj da ce ovako da se zavrsi..ne znam sto, cenim ga kao igraca i uzivala sam gledajuci ga ali nesto mi se nije dopadalo kod njega. Nije on Lovernj ili Vesterman..ne znam.. U svakom slucaju hvala za sve i srecno!

Realno

pre 10 godina

Sledece sezone u Zvezdi!
(Zvezda, 24. april 2014 18:12)
Pa on nije dosao u Partizan da bi posle toga otisao u manji klub,nego da mu Partizan bude odskocna daska za vece klubove u Evropi...
(D, 24. april 2014 18:36)
Zato je čovek i rekao u Zvezdu,upravo u veći klub.

PFCNBGD

pre 10 godina

teski mu bili treninzi,mnogo su naporni,bla,bla,malo je povredjen,a on bi da potpise jos jedan ugovor,a sta ako se pogorsa povreda sad na kraju sezone ,pa onda pauza!dok si bio tu bio si dobar,ali posto si nula od coveka zelim ti jednostavno da vise nikad ne potpises ni jedan ugovor!

iga

pre 10 godina

Već se zna da ga Cedevita želi angažirat za iduću sezonu ako ne ode u nba, a Kinsey zna da oni imaju para tako da tu neće biz problema.

*bane*

pre 10 godina

* Nije navikao čovek , košarkaš i to vrhunski, da ga svaki dan i na treninzima i na utakmicama , vređa trener !!! ...2) obećao je da će doći u Zvezdu, sledeće godine ako Zvezda proda ili ostane bez Nelsona, koji je jako loš u napadu .....

D

pre 10 godina

Sledece sezone u Zvezdi!
(Zvezda, 24. april 2014 18:12)
Pa on nije dosao u Partizan da bi posle toga otisao u manji klub,nego da mu Partizan bude odskocna daska za vece klubove u Evropi...

Hero

pre 10 godina

Kinzi ce ostati u mom secanju kao legenda kluba. To sto se nema para,nije on kriv. Silb je imao 900 000 pa je pobegao. (Dusan, 24. april 2014 18:19)

Ma Šilb je imao 3 miliona evra svakog meseca, nemoj da si skroman.

markoman

pre 10 godina

Nadam se da će Kinzi i javno reći zbog čega je otišao, a razlozi su više nego opravdani. Samo što je on, "zli Amerikanac", bio imun na soljenje pameti na koja domaći igrači nisu bili, a neki poput Lučića ili Veličkovića bi vrlo rado vratili vreme i svoje zdravlje stavili na prvo mesto i ispred bolesnih ambicija jednog čoveka.

Realno

pre 10 godina

Sledece sezone u Zvezdi!
(Zvezda, 24. april 2014 18:12)
Pa on nije dosao u Partizan da bi posle toga otisao u manji klub,nego da mu Partizan bude odskocna daska za vece klubove u Evropi...
(D, 24. april 2014 18:36)
Zato je čovek i rekao u Zvezdu,upravo u veći klub.

Kinsey bezanija

pre 10 godina

A ovi ga molili preko twitera da se vrati, aahahaha ... Kakvo ponizavanje braco moja mila, Mnogo vas Kinzi voli ali pare malo vise ...

Miki

pre 10 godina

Nije on igrač na kome Dule traba da gradi autoritet treninzima u 7 ujutru,a uz to je imao minimalnu povredu.Čovek se spakovao i otišao.To se radi sa Šalićem,Bezbradicom,Gagićem i ostalima koji bolje od ovoga ne znaju,a ne sa Kinzijem.

Kralj

pre 10 godina

E moj Vujosevicu,ovo nam nije trebalo.Kinzi nas je u mnogim utakmicama nosio i mozda bi ostao i sledece sezone,ali ne,nadjes se ti sa svojim glupim pametovanjem i upropastis celu stvar.Da pobedimo sutra Cedevitu pa u nedelju da uzmemo ako Bog da titulu a onda lepo i tebe i Upravu da posaljemo u penziju.Hvala ti na svemu,ali vreme je za nekog drugog.

markoni

pre 10 godina

Ahahaha, evo i naleta Duletovih botova :D Pa nije on otišao zbog para, dragi moji, posebno ne u aprilu mesecu. Kad je izdržao do aprila, mogao je makar zbog ugovora za sledeću sezonu da odradi do kraja ovaj. Otišao je zato što ste ga LAGALI da mu nije ništa u vezi sa zglobom i da može da igra, a njemu bila potrebna operacija. Da je samostalno pobegao, zašto ga vi ne tužite? Sigurno biste dobili spor, ne može igrač tako da beži... osim ako nema kontrargumente kojim bi vas pokopao i na sudu i kod košarkaške javnosti. Bruga i sramota šta ste uradili sa dečkom.

panteri

pre 10 godina

Postaje smesno ovo sta radi uprava. (aeriz, 24. april 2014 18:15)

Slazem se, mada ja mislim da je vama vise tuzno nego smesno. 12 godina za redom...

emillio

pre 10 godina

Kinzi ce ostati u mom secanju kao legenda kluba. To sto se nema para,nije on kriv. Silb je imao 900 000 pa je pobegao.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Dusan, 24. april 2014 18:19)
Ma, Silb je imao 2 000 000 samo ti to ne znas!

Dragan Lo

pre 10 godina

Obzirom na broj komentara, vidim da Dula i dalje rado čitate, lepo. To u Zvezdi neki igrač, predsednik ili "gazda" može biti veći od kluba. U Partizanu se to decenijama ne dešava. Pitajte Gurovića i njega je Dule glatko šutnuo, možda će Vam pojasniti kako to ide. I Roberts je bio u Zvezdi, a košarku je igrao u Partizanu. Opet niste ništa razumeli i to će u nedelju dati opet isti rezultat.

vuk

pre 10 godina

A casovi ljubavi,a igranje za dzabe ili za stipendije.A casovi ljubavi,a 40 000 dolara mesecno,a mrcvarenje i opterecivanje igraca da igra preko granice bolova.A da mu ne kasni plata mozda?

Estampie

pre 10 godina

Proverena informacija: Kinsey se vraća sledeće nedelje! Biće u timu za F4! Ne nasedajte novinarskim provokacijama! Dule doktor profesor genije!

mrsimud

pre 10 godina

Ocekujem nalet komentara navijaca CZT! Cek, pa zar oni ne bi trebalo da budu na utakmici sezone u Areni? Ukinuta autobuska linija iz Zeleznika za NBGD? Aaa, bojkotuju ABA ligu, pa to vec ima smisla! A da, a sto bojkotuju i domacu ligu, vidim da im je prosecna poseta 500 ljudi po mecu..

Guide

pre 10 godina

Dok su nekima kasnile plate po pola godine Kinziju su redovno isplacivali, ostali mu duzni dve i sad bi da tuzi, toliko o ljubavi prema klubu (mada od ljubavi se ne zivi), ali stranac je to, sta drugo ocekivati. P.s. Jedna plata dok je bio povredjen, a druga sad dok je u USA?

'','_'_

pre 10 godina

@m & acoredstar ~ vrlo brzo ćete videti koliko ste u pravu, baš kao i vaš idejni vođa Čović... Kinsi je prekršio ugovor i on će biti raskinuti na njegovu štetu.

Sve mi ovo miriše na...

pre 10 godina

Dobio je on od Ćokija četiri plate! Bez veze. Partizanu je bitna utakmica sa Cedevitom, abatitula ima za izvoz, šest komata, a ničemu i ne služe.

Koja

pre 10 godina

Kinzi ce ostati u mom secanju kao legenda kluba. To sto se nema para,nije on kriv. Silb je imao 900 000 pa je pobegao. (Dusan, 24. april 2014 18:19)

Silb je imao 400.000 godisnje i otpusten je jer je imao velikiu platu,nije pobegao.

Sasa

pre 10 godina

Voleo sam Kinzija, odlican je igrac, ali pobeci pred najvaznije utakmice {pogotovo sto je bio povredjen}, a nije mu prvi put u karijeri da ne odradi ugovor,nneka izvini , ali takvi igraci nama "ne trebaju"
Bio je "jedini" igrac Partizana u poslednjih 10 godina koji je igrao za "licnu" statistiku, cim je osetio konkurenciju - zbrisao je.
Sve najlepse mu zelim u daljoj karijeri , ali nije shvatio sta je Partizan. Zato vise volim "stranca" iz okruzenja ili iz"istocne" Evrope od Amerikanaca.

sovuljaga

pre 10 godina

M...?care o cemu ti pricas???bio slobodan?lik otisao u USA i nije se vratio kada je dogovoreno sa klubom...i tu je Dule kriv?!Kinzi je mogao da igra,kao sto igra i Bogdanovic,kao i Radenovic i jos mnogi...ali nije hteo da igra pod blokadama sto mnogi igraci rade i to postujem ali da ode za Ameriku i da nece da se vrati na vreme...pa svaki vrhunski trener(a to Dule jeste,iako samo navijaci CZBG to ne priznaju u celoj Evropi) bi ga suspendovao.

nikola

pre 10 godina

Pa Duletu redovna plata ....Sta bi on hteo da i njemu bude sve redovno uplacivano???
(Davor, 24. april 2014 19:32)

Dule primi u proseku po 2-3 plate za sezonu.

grob88

pre 10 godina

Kad Partizan pobedi izbore ima da kida opet samo polako okrenuce se list na nasu stranu pa ce svi da nam se dive kao pre i onako smo najveci klub iz Srbije mora neka frka da bude ponekad kad si jak kao Partizan.

bratanac

pre 10 godina

Potpuno vam je pogrešna informacija... Kinsijeve poslednje dve plate će ići na arbitražu zbog njegovog svojevoljnog napuštanja ekipe i kazne koja mu sleduje u skladu sa potpisanim ugovorom.

pudlica bez povod(c)a

pre 10 godina

Video da nema para i drzavni proekat propadai otisao.A u nedelju vlasnik menja titulu
(Delija, 24. april 2014 19:23)

Tacno tako. Vlasnik menja titulu 2012/13 za 2013/14.

Maglev

pre 10 godina

Jedna velika sramota za naš klub a najviše za trenera Vujoševića koji je zatražio da raskine ugovor samo zato da ne bi morao da ga isplati do kraja. Takođe velikog udela u ovoj sramoti ima i pomoćni trener Gašić, zato što ga je držao u igri povređenog protiv cibone. U svakom slučaju Kinzi je maksimalno korektno odradio celu sezonu i nije zaslužio ovakav rastanak.

qapeiron

pre 10 godina

"Konačan razlaz Partizana i Kinzija".
četvrtak 24.04.2014. | 18:07 U pravo vreme se pojavljuje ova vest!!!
Nije vezana za Zvezdu koja igra istog dana od 20,00h.
Samo jedno "vrhovni vodja" nije mogao da predvidi, poraz od Cibne!!!

ultrasrbin

pre 10 godina

Sta bih dao da je ovo forai daKinzi zaigra sutra.
Covek je zasluzio postovanje jer je vise pruzao od skoro svih u Partizanu.
Nije u pitanju znanje vec voljni momenat koji je on pokazivao.

bertans

pre 10 godina

ako vi sledece godine zadrzite raska katica i radonjica smejacu se na glas. a i lebrona, vejda, kobija, silba, malog covica, radivojevica, stimca, rakoca, moku, petra popovica,milicica...pa i kinsija blago vama gledacete evroligu na tv-u

raskorak

pre 10 godina

ko zna, možda TK ima neostvareni cilj u karijeri, da zaigra utakmice u evrokupu, pa još u najsrBskijem dresu u mlečnom putu, pred čuvenim fanovima, koji sebe nazivaju "cigani ludaci".

ipak će Partizani (opet) odbraniti Srbiju :)

PFCNBGD

pre 10 godina

teski mu bili treninzi,mnogo su naporni,bla,bla,malo je povredjen,a on bi da potpise jos jedan ugovor,a sta ako se pogorsa povreda sad na kraju sezone ,pa onda pauza!dok si bio tu bio si dobar,ali posto si nula od coveka zelim ti jednostavno da vise nikad ne potpises ni jedan ugovor!

Nije nam se dalo Tarense, umešali se dušmani

pre 10 godina

Ako tvom menadžeru neko ponudi nešto sa strane, Ti se ništa ne pitaš. Menadžer uzima višak ili plaća štetu. Na njemu je da proceni. Nezna budala na koga je naleteo! Još veru'e.

Optimista

pre 10 godina

Аух... Оног дана када је Кинси дебитовао против Игокее, ја смувао једну Ивану... Данас када је Кинси изгледа раскинуо уговор, ја раскинуо са њом. А за рођендан сам нахватао да њеног омиљеног играча да се слика са њом. Знате ко је то? Кинси. Све саме случајности.

LARSON

pre 10 godina

Video da nema para i drzavni proekat propadai otisao.A u nedelju vlasnik menja titulu (Delija, 24. april 2014 19:23)

Kako to da drzavni projekat nema para i da propada? Ajde, posvadjaj se sa sobom malo..

Gile

pre 10 godina

Kinsey je svoje odradio. Da li je bilo potpuno profesionalno sa njegove strane ne mogu da tvrdim, ne znam to, ali sada je on PROŠLOST. Bilo bi dobro da smo mogli da računamo na njega još ovaj vikend, ali možemo i bez njega. Hvala mu za dobre igre, za lepe poteze, ali ovakvim odlaskom nije zaslužio da ga baš dugo pamtimo.

Jao

pre 10 godina

Od pocetka sam imala neki osecaj da ce ovako da se zavrsi..ne znam sto, cenim ga kao igraca i uzivala sam gledajuci ga ali nesto mi se nije dopadalo kod njega. Nije on Lovernj ili Vesterman..ne znam.. U svakom slucaju hvala za sve i srecno!

iga

pre 10 godina

Već se zna da ga Cedevita želi angažirat za iduću sezonu ako ne ode u nba, a Kinsey zna da oni imaju para tako da tu neće biz problema.

ziva istina

pre 10 godina

Katastrofalno vodjenje KK Partizan. Dok se ne oteraju Vujoshevic i Danilovic nema srece.
(zoran, 24. april 2014 20:35)

...za zvezdu. Partizanu i njegovim navijacima je sasvim OK.

*bane*

pre 10 godina

* Nije navikao čovek , košarkaš i to vrhunski, da ga svaki dan i na treninzima i na utakmicama , vređa trener !!! ...2) obećao je da će doći u Zvezdu, sledeće godine ako Zvezda proda ili ostane bez Nelsona, koji je jako loš u napadu .....