Subota, 06.04.2013.

20:06

Čudesni Zimonjić i Bozoljac za 2:1!

Nenad Zimonjić i Ilija Bozoljac pobedili su braću Brajan - 7:6 (5), 7:6 (1), 5:7, 4:6, 15:13 i Srbija vodi u četvrtfinalu Dejvis kupa sa 2:1.

Izvor: B92

Èudesni Zimonjiæ i Bozoljac za 2:1! IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

379 Komentari

Sortiraj po:

S R B I J A

pre 11 godina

Bravoooo momciiii !!!
Svi mi koji smo ostali do kraja, nismo se pokajali, jer se na kraju trud uvek isplati..Tako se igra za Srbiju, svaka cast stvarno! ^^

nikola baljak

pre 11 godina

Bravo kraljevi,ponos Srbije,tako se igra za svoju zemlju kada ostavljate srce na terenu, kada gines za svaku loptu tako je patriote .Cela Srbija da slavi veceras da Novak pobedi Kverija i da ove godine osvojimo salataru napred SRBIJA SRBIJA SRBIJA stvarno svaka vam cast.

Populo

pre 11 godina

Junak ovog meca je Zimonjic. Odigrao je veoma cvrsto kad je trebalo, i inspirisao Bozoljca koji je u magnovenju odigrao nerealno dobro (kao ona njegova Rosol-style igra protiv Federera na Wimbledonu pre neku godinu).

Sergej

pre 11 godina

Ma bravo ljudine !!! Gledao sam i prekjuce Viktora savrseno je odigrao , nije ga htelo , osvetili su ga Ziki i Bozoljac . Ajde da uzmemo salataru opet , imamo savrsen tim sa Tipsom cemo biti jos jaci !!!

zitije brajanovo

pre 11 godina

Profesor Bozoljac.
Bravo Ilija, bravo Nenade.
Ovo je bilo uzivanje gledati.
Majstorski. Vrhunska igra nasih, odlicna atmosfera u Americi, pobeda nad Brajanima i jednim Kurijerom, sta pricati dalje. Kad pobedis najbolje onda si najbolji.
Mozemo do titule po drugi put.
Samo napred.
SRBIJA

alex

pre 11 godina

naissus: kakve veze ima sto si zavrsio fakultet!!!! Glupo je ovde i ovako da ti objasnjavam...ostavi mail pa cu ti lepo razjasniti zasto ste u totalno losem fazonu vecina vas u dijaspori

sto baci pare

pre 11 godina

@Kuku meni, 6. april 2013 22:49
Hteo si na 100 evra da zaradis 10?
Da si stavio te pare na majstora Bozoljca zaradio bi 550 evra neto :)
Ali ko ti je kriv kad bacas pare.
Stavi veceras jos 100 evra na Kverija, mozda iscupas taj gubitak.

BR

pre 11 godina

Pero brate...gde si ti bio do sada???? Pa ja 20 godina pijem lekove za digestivni trakt, trujem se i nista mi nije bolje. Tvoj komentar me je izlecio. Pokrenuo si ga u momentu. Hvala ti na tome!

naissus

pre 11 godina

za San Diega od juce...ne razumem sta si hteo da mi kazes sa tim da gasterbajteri nemaju pare za kartu jer salju rodjacima pare u Srbiju za kladionicu i sl??? Nemam rodjake preko ali poznajem ih dosta i svi su u tako jadnom fazonu ko i ti, zato sto je vas 99% seljaka otislo, svaka cast ovom jednom procentu a najgori su ovi iz Austrije, Nemacke i Svice!!! (alex, 07. april 2013 09:44)ne znam koji si ti malogradjanin kad osudjuješ čitavu masu? lepše je biti seljak nego selac poput tebe. ja sam seljak kako ti kažeš ili poreklom sa sela a imam završeni fakultet i živim i radim u austriji. šta si ti završio? višu uzaludnu???

madmax

pre 11 godina

Mnogo je bio glup komentar Kuriera da su braca Brajan najbolji dubl ikada. Jesu mozda, kada se ne racunaju vrhunski singl igraci koji nemaju vremena za dubl. Nece valjda da me ubedi da bi braca Brajan uzeli set protiv Bekera i Stiha npr. Da ne pominjem dubl snova bivse Jugoslavije Boba Zivojinovic- Goran Ivanisevic...

Света

pre 11 godina

Браво момци. Најбољи сте када хоћете. Победити на страном терену је увек подвиг а још ако је то у америци то је оно што цени цео људски свет.
Само напред. Још једном браво!

@Marina

pre 11 godina

Kao da nismo gledale isti meč.
Nije Novak stigao na početak, verovatno je završavao svoj trening, ali od momenta kad je stigao, skakao je po onoj ogradi iza Obradovića ko lud. I dernjao se. Šta mu je od grla ostalo samo on zna!
Sapienti sat!

alex

pre 11 godina

za San Diega od juce...ne razumem sta si hteo da mi kazes sa tim da gasterbajteri nemaju pare za kartu jer salju rodjacima pare u Srbiju za kladionicu i sl??? Nemam rodjake preko ali poznajem ih dosta i svi su u tako jadnom fazonu ko i ti, zato sto je vas 99% seljaka otislo, svaka cast ovom jednom procentu a najgori su ovi iz Austrije, Nemacke i Svice!!!

Mirko

pre 11 godina

Srpski Junaci!
Ponos nacije!

Kost u grlu za sve kvazi "srbe" i one koji se tako lažno predstavljaju, za sve hejtere i one "realne", luzere u kladionicama koji su se kladitili protiv nas, i prosto malodušne nevernike - za sve vas.. Mi Smo Veliki! Veći od Velikih! I u pobedi i u porazu... uvek!

Ovo je zaista čudesna pobeda! Hvala svima... hvala za veliku sreću i ponos.

Milos Radulovic

pre 11 godina

Znanje, ogromni talenat i iskustvo, da, ali to imaju i braca Brajan, ali nemaju ono sto Srbin imade, inat i srce koje kuca za otadzbinu.
Hvala Vam momci sto nas cinite srecnim i ponosnim.

Ратко М.

pre 11 godina

Одлично! Обрадовићу, уместо што си до сада експериментисао(импровизовао) са Зикијевим партнером, ово си требао давно да урадиш! Бозољац има фантастичне предиспозиције за дубл а то је јуче и доказао.Ово није накнадна памет, већ само констатација да је селектор морао да зна каквог играча има за дубл, поготово што тај исти играч нема места у сингл партијама, а упорно је позиван.

uzešte mi dve godine života

pre 11 godina

1000€ na pobedu SAD dubla od 3:2, opušteno.
(Stavite kao i ja što sam, nećete zažaliti!, 06. april 2013 23:01)
Nadam se da si zažalio. I to dobro.
Bravo momci! Vidimo se u Septembru u Areni...

Babin_zub

pre 11 godina

Ne pamtim kada sam zaglavio do kasno u noc gledajuci dubl mech.Iskreno,nisam ni verovao da ce Zimonjic i Bozoljac uzeti vise od jednog seta,ali mi je drago sto sam pogresio.Njihovoj pobedi sam se obradovao kao da smo osvojili DK.Ovo je definitivno kljucni mec ove godine.Svaka cas momci,samo napred do drugog trofeja!
p.s.Kada su Novak i Troicki uleteli na teren onako srecni,Viktor izbezumljen jer je na njemu bio ogroman teret,Novak takodje presrecan,shvatio sam koliko zive jedni za druge,za pobede i nasu Srbiju!

3D

pre 11 godina

1000€ na pobedu SAD dubla od 3:2, opušteno.
(Stavite kao i ja što sam, nećete zažaliti!, 6. april 2013 23:01)

Jesi li i dalje opušten ? :-)

Norton

pre 11 godina

Jao Ziki, sve preko dva seta je... Ilija ti si kralj! Svaka čast na osvojenom drugom bodu i danas već u prvom meču slavimo pobedu :)

PPeca@SER

pre 11 godina

Pola sata nakon meca na CNN jos nisu objavili nista u rubrici tenis :)
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (PPeca@SER, 7. april 2013 02:00)

P.S.
Ni sedam sati nakon meca... nema vesti na CNN?!? Da li oni objavljuju samo vesti kada pobedjuju? Ne bi me cudilo. Treba drzati moral te "nacije" na visokom nivou jer u onoj tamo Severnoj Koreji neki ludak preti.

goran

pre 11 godina

Jim Kourier pre pocetka meca ..."Braci Brajanima je svejedno protiv koga igraju" koliko samo arogancije i potcenjivanja i vidite kako im se to na kraju obilo o glavu...mada gledajuci mec ne moze se reci da su Brajani podcenili nas tim igrala su braca onako kako najbolje znaju i i umeju,znaju oni Zikija veoma dobro ,Bozoljac im je jedino bio nepoznanica ,i on je na kraju bio taj joker koji im je zaprzio corbu,jer verovatno nisu ni u snu predpostavljali da moze da odigra ovako vanserijski i vrhunski, on je bio taj presudni faktor koji je svo vreme vukao Zikija koji je ruku na srce odigrao mozda i nesto slabije (od onoga kako zna i ume) mada je opet sa onim asevima za pobedu pokazao zasto ga svi teniski strucnjaci smatraju za jednog od najboljih dubl igraca svih vremena...zakljucni komentar "nije svejedno" :)))))))

Nikita Ristanovic

pre 11 godina

Svaka cast!Ovo je najbolji mec Nenada Zimonjica i Ilije Bozoljca.Neznam sta da kazem.Cestitam jos jednom!Novak do pobede,kao i Troicki.

Ne zamerite Novaku - on je prinuđen da ih demolira! ;)

pre 11 godina

Ovo je za svako poštovanje, uključujući i meč Novaka Đokovića protiv Iznera - bez ikakve dileme! "Boj ne bije ljuta puška, nego srce u junaka"! A onda se junak dočepa puške! I onda ono, što se nakon toga desi, ostaje večno u sećanju!

Ne bih bio u koži Kverija danas. Kveri ne bi imao problem sam sa sobom da pobedi Đokovića - e, pa onda ni ja nemam problem sam sa sobom da, sa mirom u duši, odgledam THE DEMOLITION JOB koji će danas nad njim da sprovede jedinstveni, neponovljivi, majstor nad majstorima branše - NOVAK ĐOKOVIĆ!

I upravo smo dobili pobednički dubl - rođen u bezizlaznoj situaciji, iz srca ovih junaka! Možda je baš ovo ključna prekretnica ka osvajanju Davis Cup-a 2013! BRAVO momci, samo odradite sve do kraja - biće puno borbe, biće patnje, ali rekao bih da se kraj zna! ;)

I samo da podsetim na izjavu komentatora sa Euro Sporta, neposredno pred početak meča Đoković - Izner. Rekao je da ako u ekipi imate igrača koji je "Broj 1", onda ste uvek favorit! I bio je u pravu. Nije dovoljno biti fizički i tehnički superioran, kao Novak Đoković, potrebno je imati i srce i intelekt kao Novak Đoković - da biste bili na pozciji i u poziciji u kojoj je Novak Đoković! Ali ima tu još nešto. Kad takav čovek svoje srce bezrezervno daje za ekipu, onda je jasno da ostali članovi ekipe ne mogu ništa manje da pruže - ukoliko bi uopše da budu članovi ekipe. Oni koji oko toga kalkuišu, jednostavno ispadaju iz ekipe, prirodno.

Ovo je VELIKA REPREZENTACIJA! Ovi momci VOLE SVOJ NAROD!!

Uros

pre 11 godina

Bozoljac mec zivota, svaka cast majstore, ovi sto pisu zasto se pljuje Zimonjic, ne pljuje se on nego se samo komentarise, i ja sam poludeo zbog njega, inace ga volim kao i sve nase sportiste, ali da ti na celom mecu imas 2-3 riterna to je neobjasnjivo, znam da se trudi i da ostavlja srce na teren ali morao bi malo vise da doprinese reprezentciji, da je igrao neko drugi umesto Bozoljca glat bi izgubili, o tome se radi... Dalje, za Tipsarevica je sramota sto ne igra, igra tamo meceve u tri seta tajbrejkove lomi se, a za rep. nije mogao da odigra bar jedan mec, opet ponavljam ne mrzim ni njega, ali to se tako ne radi, kao sto je napisao neko dole gleda revije svoje zene dok ovi momci ginu na terenu, Nole me odusevio proslavlja poene kao da osvaja turnire posle svakog poena Zikija i Bozoljca, Troicki takodje, ljudi obozavaju da igraju za rep. to se vidi borbom i podrskom koju daju jedni drugima, Nole kad je dobio Iznera kao da je osvojio grend slem, svaka cast sta nam je covek sve doneo, bez njega bi realno mogli samo da sanjamo dejvis kup, dace Bog da ga opet osvojimo, napred nasi!

ff

pre 11 godina

јел ви капирате колико коментара преко дунава сад се тек види ко коментарише овде

offside

pre 11 godina

Otisle babine i dedine devizne ustedjevina u kladzu :D Hahaha... Naravno da ne verujem trolovima da uplatili tu kintu, ali bi mi bilo drago da jesu :) Na kolena pred Srbe!

bozoljdzak :)

pre 11 godina

Bravo! Nisam osetio ovoliko zadovoljstvo nakon jednog teniskog meca jos od Montreala 2007 kada je Nole prvi put dobio Federera. Svaka cast majstori!

in4

pre 11 godina

Величанствана победа! Зимоња легенда, Илијин меч каријере...
Сад је на реду Ноле да доврши посао, по могућности у три сета како би се играо и пети меч, па би могли да видимо и деби младог Крајиновића у реп.

grrrr

pre 11 godina

kljucni potez je bilo odustajanje Tipsarevica i time je Bozoljca gurnuo u istorijski dubl mec!
ovo je timska igra a vidi se ko ima najbolji tim i najbolju atmosferu-jedan drugog guraju i pomazu!
bravo momci, ovo je pobeda celog tima, sa tipsarevicem!!!

cale-otac

pre 11 godina

kakva noc,jos nespavam od uzbudjenja,a sutra radim za razliku od vecine vas,ali nije tesko posle ovoga.kakvi magicni sportisti,kakvi magicni ljudi,ali ono novakovo decacko radovanje,toliko veliki i mocan,a toliko naivno dobar,ajde ljudi budimo realni,da smo na njegovom mestu koliko bi nas bilo ovakvih,mislim malo ili nimalo.malo je izlizano,ali stvarno imati za svoga sunarodnika ovakvog sportistu,ali najpre coveka desava se retkima.necu da zaboravim i sve ostale,ali ovaj covek me fascinira.a sad moram malo i da se ispovedim:do samo pre cetiri godine zvao sam ga neretko sipljivi,sada me je sramota,ali sam mnogo naucio iz toga.prijatno

xxx

pre 11 godina

Bravo za Iliju i Nenada!
Ne znam zasto neki zameraju Tipsarevicu sto nije u timu, covek ima skor u reprezentciji 39:16 i sigurno ima opravdan razlog zasto nije u timu... Ne znam da li se neki secaju prosle godine i meca protiv Ceske kada je igrao 9 sati protiv Stepaneka i Berdiha i ostavio srce na terenu, dok su ostali lako izgubili svoje meceve po 3:0, i ako se znalo da bez Novaka i Viktora koji je bio u ocajnoj formi ne mozemo da prodjemo Cehe, on se borio do samog kraja...Sada je Zimonjic heroj, a do juce je nekima bio penzioner koji treba da ide iz reprezentcije.

Milossss

pre 11 godina

Moram da priznam da mi je druga najlepsa vest veceri da je @Stavite kao i ja što sam, nećete zažaliti! izgubio hiljadarku...:))))))

Марина

pre 11 godina

Где је Ноле? Где је Виктор? Што не гледају и бодре? Ненад је лош. Илија не зна да игра. Близанци су најбољи. Добијају са 3:0. Уплатио сам 1000 долара на близанце. Где Ноле плаћа порез? Што не игра Типса?
Слушајте бре, кад ви будете у нечему рангирани као Илија.. Кад победите најбоље на светубар у нечему, кад будете први у својој згради....итд. Онда се јавите. До тада вратите се у мишију рупу и живите своје животе пуне мржње и зависти.

loptica

pre 11 godina

Pitanje nije da li Bozoljac sebe uzima dovoljno ozbiljno (kako se o njemu i ovde i drugde uglavnom raspravlja). Pitanje je da li svi vi stručnjaci - od vas, gos'n selektore, do vas, internetsko-kafanskih - Bozoljca uzimate dovoljno ozbiljno. Dečko je, u ono malo ukazanih mu prilika, uvek izgarao, vukao, igrao dubl, koji inače igra s mene na uštap, sa 120% svojih singl-mogućnosti... i, sa Zimonjićem, donosio bod: bio jedini dostojan partner toj dubl-gromadi... E sad, hoće li, napokon, neko, iko, shvatiti da Srbija zapravo ima, i to jak, dubl za Davis Cup, sposoban da pobedi i "najbolji dubl ikad" (ove maratonce što posle svakog poena trče počasni krug)?

Sasa

pre 11 godina

Bozoljac car, zbog Zimonjica sam hteo tv da slomim, pa brate ceo mec covek ne moze da odriternira, mislim ne mrzim zikija ali covek osim servisa i par cudesnih poena sto je odigao, nista nije napravio, bozoljac doktorski, a najjacije nole kad je rekao publici da vicu srbija srbija, idemo nasi!

Prota Mateja

pre 11 godina

Srbi, jel' vidite sta se sve moze postici kad imate hrabrosti i volje da se borite do kraja i bez obzira koliko je protivnik jak. E pa takvi su bili i oni nasi pretci na Ceru, Kolubari, Kajmakcalanu i zato smo tada i bili neko i nesto. A danas, od ovih malodusnih koji kao papagaji do besvesti ponavljaju "predajmo se jaci su" covek ne moze ziv da ostane. Jos jedno bravo za Viktora, Novaka, Zimonju i Iliju Gromovnika.

Vladan R

pre 11 godina

ZIMONJIĆ JE TOLIKO LOŠ - EVO UPRAVO IZBCI ČISTU LOPTU " na reketu" u aut - STRAŠNO ZAŠTO UOPŠTE IGRA - bilo bi poželjno da neko napiše kada je Zimonjić pobedio u Dejvis kupu, protiv koga i s kim u kombinaciji ?? JA NE PAMTIM / a sigurno je nekada pobedio.

SREĆNO NENADU I ILIJI.
(nikol dz. femija, 7. april 2013 00:07)

# Link komentara
Preporučujem (+34)
Ne preporučujem (-17)
Nemam reci da ovakav komentar o Zimonjicu ima vise preporucenih, nego ne preporucenih, i da je uz to, daleko od toga da je jedini takav. Stoga se pitam da li uopste zasluzujemo da imamo ovakve igrace odnosno ovakve teniske uspehe. Jer danas je na tapetu, nezadovoljnih svojim zivotom koji jedini spas vide u tome da nekoga pljuju, Zimonjic a koliko vec sutra ce biti Djokovic a onda i neko treci, cim ne odigra po njihovim kriterijumima. Zimonjic igra i iz razloga sto je na dve vezane brejk lopte za rivala u odlucujucem gemu na mecu, u stanju da odservira dva asa. Veliki teniski znalci,koji ne mogu da se sete Zikijeve pobede, ne shvataju da je za pobedu u dublu mozda i bitnije da losiji partner dobro odigra. Jednostavno njega rivali mnogo vise forsiraju i ima znatno vise prilike da pogresi. Stoga od njegove konstantnosti u dobroj meri zavisi ishod meca. Danas je Ilija bio na nivou i eto dobili smo najbolji dubl svih vremena. Mogu samo da zamislim kakvi bi tek nakardni komentari bili na poraz naseg dubla u DK, da imaju uspehe u profesionalnoj karijeri kao Brajanovi a da su izgubili od "tamo nekog" Bozoljca.

BRAVOMOMCI

pre 11 godina

Jooj nemate pojma kako obozavam onaj osecaj kad nas ceo svet mrzi,a mi ostvarimo sjajan trijumf protiv favorita i ucutimo sve hejteree....SAMO SRBI MOGU TO DA RADE

Bavarska Princeza

pre 11 godina

Srce na teren! Svaka cast momci! Svaka vam cast! Hvala sto nas predstavljate u najboljem svetlu! Istorijski podvig! Oni nas nek bombarduju bombama mi ce mo njih srcem punim radosti nakon ove pobede! Ima li iceg lepseg!
HVALA! VI STE NAS PONOS!

Sava

pre 11 godina

Neverovatan podvig protiv najboljeg svetskog para i to na njihovom terenu. Evo i malo statistike, impresivna je: AS udarci 36:12 za nas, duple greske 7:7. Direktni poeni (vineri) 125:80, neiznudjene greske 56:45. Brejk lopte 2 od 8 a oni 3 od 5. I pored impresivne statistike u poenima je bilo 217:217, zato mi je ova pobeda jos sladja.
Ovo mi je jedna od najdrazih pobeda jer je neocekivana a posle odustajanja Tipse plasili smo se ko ce nam doneti taj treci poen, pored sigurna 2 Novakova. Viktor je takodje odigrao sjajno, iznad trenutne forme i lako smo mogli vec da vodimo sa 3:0. Nadam se da ce mu ovo druzenje sa sampionima pomoci da se stabilizuje i vrati u prvih 20.

Mizula

pre 11 godina

Ljudi, bilo smo na mecu. Bodrilo se svim srcem za nase, protiv mnogobrojnijih amera. Ilija je odigrao mec karijere, Bog mu je sam ruku danas pozlatio. Ovakvu sportsku dramu ne pamtim od Zvezde-Bajern, a biti ovde za tako nesto je neverovatan dozivljaj. Bravo Ziki, bravo Ilija, svaka cast momci, ovo je za pamcenje.

Puno pozdrava svim Srbima gde god da ste na ovom svetu. Danas je nas dan!

DejaNS

pre 11 godina

Za one koji su kritikovali Zimonjića...
Na 15-40 na njegov servis, posle više od 4h igre, pod pritiskom da mora dobiti meč, ovako je servirao:
- as od 210 km/h
- as od 200 km/h
- servis-viner od 208 km/h
- "običan" servis, izgubili su taj poen jer je pogodio mrežu iz igre
- as od 189 km/h
- servis-viner od 205 km/h

Toliko!

papillon

pre 11 godina

Pobeda verovatno cak i veca od Novakove titule na Wimbledonu.
Neverovatno sam ponosan na vas momci. Svaka vam cast!
Tura u vase ime upravo ide.

mali srbin

pre 11 godina

Davidi dobili naduvane golijate! Znači sve se može uz ogromnu želju i borbu. Hejteri neka crknu u kladionici, a sa njima i svi oni što pljuju Jecu. Ovakve pobede (protiv objektivnih favorita) se pamte celog života, zato i volim sport. Sve je sada na Noletu. Zna on šta nacija očekuje od njega, pobedu niko ne dovodi u pitanje. Sto puta je potvrdio da je najjači kad je pritisak najveći. Ne sumnjam u konačnu pobedu!

belackg

pre 11 godina

Nenad je konacno nasao pravog dubl partnera :) Svaka cast majstori! Nije mi krivo sto sam pojeo nokte gledajuci vas! Srbija do Tokija :)))

slavica

pre 11 godina

Nestvarno !Koliko zelja za pobedom moze da ponese.Ziki I Ilija su bili fantasticni. Kad nasi momci igraju to je uvek vise od tenisa.Svetu nije jos jasno da je jedna mala zemlja iznedriila toliko dobrih tenisera.
Momci BRAVO! Dok nas drugi analiziraju, micemo uzivati u pobedi!

011

pre 11 godina

@011
Za tebe sa puno mozga, Isnera i Querreya nema tokom celog meca a i ne mora da ih bude. U sali je samo 10.000 Amera.
Djokovic mora da bude tu zato sto ako izgubimo dubl, izgubili smo prolaz dalje, pa se dzabe zagrevaju.
(Pera, 7. april 2013 01:33)

011, pogledaj snimak, kadrove s Novakom iza klupe i ne lupetaj. Svim srcem je u meču, kao da on igra
(grobar, 7. april 2013 01:42)

Jel se to vas dvojica drogirate ili imate neki drugi problem???

Pero sine, oni su otisli da treniraju a ne da se zagrevaju, jer igraju tek sutra, a to moraju koliko god tebi to nije jasno, a koliko podrzava ili ne podrzava ekipu videlo se na kraju, pa zato nemoj da pljujes tog Novak nego stoji mirno kada pricas o njemu!!!

A tebe grobare stvarno ne razumem sta si hteo da kazes ( bas me cudi)??? Ovde niko nije rekao da Novak nije bio tu nego nekome nije jasno zasto je otisao i zato ne lupendraj nego prvo procitaj sta pise!!!Novaka sam video kao i ti, kao i svi ostali dok nije otisao! Nije bio svim srcem u mecu i uz ekipu, nego 200% kao i uvek i ne trebas ti to da nam pricas, oci imamo Bogu hvala, nego objasni Perici koji ne misli tako!!!

djordjevic

pre 11 godina

@skywalker,

sjajni domacini i sjajni organizatori. Uvek bili. Malo je kriticno kad se pare upletu (primer US Open), ali nema boljih organizatora od njih.

Milossss

pre 11 godina

Ja nemam reci da opisem koliko sam ponosan sto imamo ovakve momke i LJUDINE u redovima nase reprezentacije!!!!!!!!!!!!Zimonjicu i Bozoljcu sve cestitke,odigrali ste tako fantasticno i hrabro,sa toliko ataktivnih poteza,bilo je uzivanje gledati ovaj mec,pravi ste heroji!A kad vidim koliko su iskrene emocije koje su meddju svima vama u timu,zbog cega i jesmo najbolji davis cup na svetu,srce mi je puno!!!Djokovic me fascinira,koliko se vidi da mu sve to znaci,kako grli sve redom ko malu decu,ma ziveli vi nama jos 100 godina najveci ponosi Srbije!!!!!!!!!!!

Marko SM

pre 11 godina

Iskreno nisam verovao u dubl u ovom duelu,ali drago mi je da sam pogresio! Kako sam se samo nervirao, a tek na kraju radovao. Bravo za dubl,pogotovo za Bozoljca, jako prijatno me je iznenadio, svaka cast i Zimonjicu, pobeda nad najboljim dublom ikada na njihovom terenu nije mala stvar! Navijamo svi za najboljeg na svetu da overi u nedelju plasman u polufinale( i da tamo budemo u najjacem sastavu,da se vrati Janko )! Imamo sjajan tim, mozemo opet da OSVOJIMO DAVIS CUP!

Wien

pre 11 godina

Svaka čast momci neverovati ste bili svaka pohvala za ovaka uspeh mnogo sam srećan večeras.
Живела Србија Србија Срвија.

pobeda

pre 11 godina

Bravo za nas tim ,za Zimonjica i Bozoljca....Svaka cast!!!!!!!Sad ste postali opasan par u dublu ,nemojte prekidati i nastavite zajedno...Ima se utisak da mozete da budete najbolji na svetu, uostalom najbolje na svetu ste upravo pobedili i to prakticno dokazali...Sad jos sutra legenda Nole,da odigra svoju majstoricu i Srbija ide dalje........

filip ds

pre 11 godina

Bravooooo..Bozoljac me je oduseviioooo, prava steta sto nije yspeo u singlu, dokazao je veceras da ima lavlje srce!!! Sutra ocekujemo rutinsku pobedu Noleta...SRBIJA!!!

Kosmos

pre 11 godina

Ja ne znam kako vasa redakcija moze uopste objavljivati ove komentare tipa "ova dvojica nasih me oborise na kladionici,ima da mi njih dvojica sad dadnu 1000€,ajmo Ameri cekam vas na livebetu itd.."...Alo kladionicariii,Srbijjjaaaa breee...Cestitke gromovnicima nasim...

Pavle

pre 11 godina

Alal vera, alal vera!!!!
Retko komentarisem, ali Srbiji se smesi nova SALATARA!!!
Svaka cast nasem dublu , Novaku i Troickom (koji je juce bio blizu pobede)!!!
Samo napred!

Jovan

pre 11 godina

Za ovaj osecaj sada vredi cepati zivce 5 sati. Bravo Ilija grome samo jedan gem si pao u mecu od 5 sati, bravo Ziki legendo iako te nije htelo veci deo drugog dela meca na kraju si pokazao da su iskustvo i mirna glava najbitniji u tenisu i zivotu uopste. Definitivno najbolji dubl mec u DK ikada, za ovo vredi ziveti. Nole nista ne ocekujemo od tebe, samo opusteno i bez pritiska sutra izadji pa sta bude, bolji si za klasu od Kverija i to ces najverovatnije i potvrditi. Srecno !

Ivo

pre 11 godina

Bozoljac Ilija udara k'o maljem,
jos malo pa Kveri pada pred kraljem.
U Bojsiju ce danas Nasi biti veseli,
amerima Srbi, svi do jednog preseli!

Nikola

pre 11 godina

Nazalost, skoro niko od generalne americke publike nece znati da se ovaj mec , sva tri dana, ikada odigrao. U vreme Final Four-a, a i bez njega, niko zivi ne gleda Davis Cup. I prenosio se na Tennis kanalu koji retko ko ima.

Srki

pre 11 godina

Nista mi nije sladje nego pobediti amere na njihovom terenu.Ovo se zove srpski inat i vera u pobedu.Necu da mesam politiku u ovo,ali da se zna da i mi mali znamo da udarimo velike po usima,a zna se sta su nam 99-te uradili.Napred Nole,Ziki,Viktore i ostali u ekipi.

Posmatrač

pre 11 godina

Posle Indijanapolisa 2002.g kada su naši košarkaši ispraznili tamošnju dvoranu pobedivši Amerikance a kasnije postavši i svetski prvaci (što su američki mediji do dan danas "sakrili" od svoje javnosti) naš zaista herojski dubl Zimonjić-Bozoljac je "naterao" provincijsku publiku iz pomalo zabačene države Ajdaho da učini isto što i njihovi zemljaci iz Indijane pre desetak godina. Naši su slavili epski duel u dvorani koja je izgledala sablasno prazno, kao da su naši iznajmili dvoranu za snimanje nekog filma. Jedino su naši teniseri i njihovi navijači sceni udahnjivali život, Amera nije bilo u tom filmu....njima više leži Holivud. Najveća teniska sila sveta danas bila slomljena kvalitetom Zikija i Ilije, voleo bih da ih sutra Novak ili Viktor "sahrane". Neka to bude najrazumljiviji odgovor za aroganciju i glupost kojima obisipaju čitav svet. Da se razumemo, govorim o službenom i preovlađujućem američkom duhu,ne o simpatičnim ljudima kojih ima puno i u Americi. Recimo, Izner je meni jako dopadljiv kao čovek, voleo bih da je "naš". I Kurijer je pristojan kao i mnogi drugi, ali su ipak u manini u odnosu na duh Indian Wells-a i ostalih snobovskih "vitezova".Velika pobeda srpskog dubla, veoma velika, nepojmljivo velika, teniska i civilizacijska.Veliko sportsko dostignuće, prilično neočekivano ali utoliko slađe. Naši teniseri su bolji nego što to moožemo i da pomislimo, na čelu sa nadnaravnim Novakom.I danas je bio "mirođija" u jako ukusnoj supi koju su teniseri zapržili usred SAD.

MunzeLjux.

pre 11 godina

Skakao sam po sobi kao magarc,probudio zenu,rekla mi je da sam lud i da mi je bolje da spavam,sutra idem rano na pijac,imamo goste.Jedna pobeda vredi vise od sto poraza...ili tako nekako.

Миле

pre 11 godina

I na kraju, za sve vas koji bez argumenata podrzavate Djokovica, 6:5, opet ga nema, umesto da podrzava nase. Nejasno...
(Pera, 7. april 2013 00:30)
Перо, да ли ти је ову филозофију било теже смислити или написати?

dtb_pro

pre 11 godina

Zimonjić nikad ništa nije učinio u reprezentaciji i zdrav je za penziju bla, bla, bla...
Bozoljac samo leprša po terenu bla, bla, bla...
Uplatio hiljadu dolara na braću Brajan bla, bla, bla...

Kad naučite razliku između singl tenisa i igre u parove i kad shvatite da se u igri parova igraju udarci koji u singlu ne bi imali veze s mozgom, shvatili bi zašto neke lopte Zimonjić ispaljuje daleko napolje iako vama izgledaju lagane. Kada bi ste proguglali koliko su braća Brajan odigrali mečeva protiv Zimonjića, shvatili bi koliko ga do tančina poznaju i zašto mu forsiraju bekend na ovakvoj podlozi.
Kad budete shvatili da je ovaj Zimonjić bio svjetski priznat dubl igrač kad 90% vas nije pratilo tenis jer nije bilo Đokovića, onda pričajte nešto. Kada se upitate koliko su kockasti određeni dijelovi tijela kod Bozoljca pa u kritičnim trenucima ispaljuje asove na drugi servis, možda vam se nešto i objasni. Kada shvatite da to što neko ima iskustvo i znanje u igri dublova znači da očekuju od njega da vuče i onog drugog, shvatićete kakav je to dodatni teret.
I na kraju kada znate da ga pljuju jer igra slabo u reprezentaciji, kad već odustanete jer smatrate da ne može pobijediti najveće na svijetu, kad govorite da ima skoro 40, a nakon 4 časa i 20 minuta ispaljuje asove i spašava brejk lopte, a onda tako i osvaja (jako bitan) meč, naučite da odmaknete tastaturu, naklonite se do poda, odate dužno poštovanje junacima i ne lupate gluposti!
BRAVO JUNACI!

Tekelija

pre 11 godina

Браћа Брајан талашика х)

Шалу на страну. Свака част нашима.
Кад се узме да су побиједили најбољи свјетски дубл...и то још наши нису ни уиграни пар.
Подухват огроман.

munja

pre 11 godina

Svaka cast na pobedi obojici,ali realno bozoljac je zasluzan za ovu pobedu jer je odigrao fenomenalno,kao nikada do sada,sam je uzeo brejk za 13-14,fenomenalno je servirao,retenirao,i na mrezi nije bio los,sve pohvale. Dok je Zimonjic bio ispod nivoa osrednjeg dubl igraca, mislim da godine cine svoje,ali ipak borio se i Zimonjic svim srcem i to je bilo jace od njegove lose igre,i na kraju je taj faktor presudio i doneo veliki bod i verovatno veliku pobedu Srbije. Bravo sampioni!!! Sada je red na Noleta da pocisti papka americkog.

Zvornik-Srdjan

pre 11 godina

Hvala momci,pobjeda zlata vredna,a i da ste izgubili niko vas ne bi krivio,ostavili ste srce na terenu.Pozdrav za sve koji su vjerovali u nas dubl.

Gost

pre 11 godina

Ne mogu da poverujem koliko ima negativnih komentara i lajkova istih?! :( Par koji prvi put igra zajedno protiv svetskih jedan na njihovom terenu, Ziki koji je na zalasku karijere i da se ovoliko pljuje. Sta reci osim srpska posla. :(((

ja

pre 11 godina

Tako je Srbende, tako je mastori svaka cast, ja sam se umorio gledajuci iskidao zivce, poeo prste mogo da zamislim kako e vama, kakvo je srce potrebno kakva snaga za ovakav mec za ovakvu pobedu. Srce mi je puno kad vidim nase Srbe u areni kako slave pobedu u sred Amerike, kako Novak ludak vodi navijanje u areni. Hvala vam momci za ovu pobedu veceras, ponosni smo na vas.

Mare

pre 11 godina

Nestvarno! Za ovo sto su oni igrali veceras, nebi par blizanaca imao resenje! Tuci Amere na njihovom tlu dosta su oni nas tlacili na razne nacine! Srbin iz Republike Srpske!

au ludilo

pre 11 godina

Kako przi adrenalin nema spavanja ni posle meca..svaka cast momcima a Ilija Bozoljac je decko otkrovenje, prava ekipa za primer na celu sa Noletom, sjajna atmosfera i energija u ekipi. I Ameri ispali smekeri dobro zezanje u hali(Belgrade Serbia)P.S. Cak je i Vlada Mijaljevic odusevio-'aj sad dosudi aut ako smes' ma ludilo

Trifman

pre 11 godina

Bravo momci!!!!! Odlican tenis. Ilija, perfektno odigrano. Ziki, sta reci, kad je najpotrebnije, ti odigras hladno. Jos jednom !SVAKA CAST!

marija

pre 11 godina

ljudii,znate li šta ovo znači? sutra ne zavisi pobeda od troickog nego od novaka! a kveri umalo od troickog nije izgubio juče tako da mislim da nema čemu da se nada.ali videćemo sutra !

JustDoIt

pre 11 godina

I na kraju, za sve vas koji bez argumenata podrzavate Djokovica, 6:5, opet ga nema, umesto da podrzava nase. Nejasno... (Pera, 07. april 2013 00:30)
Au Pero al si se ispalio kad je Novak uleteo :D

paja

pre 11 godina

evo vam i Djokovica i Troickog u terenu...koliko vi pokusavali da diskreditujete ove momke i izrazite sumnju nadam se da ste sada shvatili da kod njih vlada jedno veliko jedinstvo...a kako izgledaju vasi bedni zivoti u to necu da zalazim

1227869

pre 11 godina

Stvarno ljudi niste mi jasni, odakle toliko mrznje i hejtovanja, aman momci igraju kao sat, bore se kao lavovi ( ovde nece nesto ni da se oparenisu, kako vi volite da tvrdite), ginu gotovo pet sati za svoju zemlju i onda dodje neki majmun , tj vise njih i nadje za shodno, da tvrdi kako ovaj nema pojma ili onaj se ne trudi, a u zivotu nije poslusao kevu da baci smece, a kamo li da je napravio nesto u zivotu.
Sramite se ... zbog takvih, mi nismo slozni i mrze nas i driblaju kako se kome navrne.
Covece navijao bih za nase taman da su tri puta 6:0 izgubili,
a vama neka je na cast !

Ilija i Ziki VELIKO hvala za ovu radost na domacem terenu najomrzenijeg nam rivala.

Pozdrav svim patriotama.

Mc 991

pre 11 godina

HEROJI NACIJE !!! MAJSTORI!!! SVAKA IM CAST!!! OSTAO SAM BUDAN I NISAM ZAZALIO!!! POKAZALI SU SVIMA KAKO SE BORI ZA SVOJU ZEMLJU!!! HVALA VAM! Ilija odigrao mec zivota! Zimonjic 2 brejk lopte spasi kada je servirao za mec, maestralno zavrsio mec asom. KRALJEVI!

Miljan Stanojevic

pre 11 godina

E moji Srbi, sram vas bilo kakve sve komentare postavljate...SRAMOTA. Ali nema veze...POBEDAAAAAAAA!!!! Bravo MAJSTORI!!! svaka cast!

Миле

pre 11 godina

Овакву спортску радост нисам одавно доживео. Хвала вам Ненаде и Илија. Браво, браво, браво!
Браво за нашу клупу, браво за публику. Браво и за овог репортера.

Nebojša

pre 11 godina

Imam neki osećaj da Zimonjiću ljudi pamte samo greške a svi zaboravljaju da je imao i gomilu veoma kvalitetnih poena pa i ona tri asa u zadnjem gemu za pobedu.

.

pre 11 godina

Vasa vest bi trebala da glasi"Cudesni Bozoljac".Neverovatno je kako ostala trojica nemaju blage veze za riternom a igraju dubl ceo zivot.Ovde je Bozoljac napravio razliku

munze

pre 11 godina

imam neki osecaj da cemo da dobijemo ovaj mec zahvaljujuci Zikiju :) p.s. sad je 11-11 u 5.setu (aca, 07. april 2013 01:14) svaka cast na osecaju.

ZORICA-CANADA

pre 11 godina

...sta reci nego- BRAVO MOMCI, B R A V O S R B II J A !!!!!!!!!!
PS: ja ne pratim doubl tenis, mislim gledajuci ga. Rezultatsi da ...Ovo vam kazem iz jednog razloga.
Znate i sami koliko je Zimonjic bio uspesan dok je igrao sa Nestorom , momkom naseg porekla
Ali je igrao za Canadu. I svaki put kad su pobedili, a bilo je to nebrojeno puta, Canadjani su na
svojim sportskim kanalimai to ovako propratili : " Nas teniser Nestor je sa svojim parnerom
pobedio..... " NIKAD ZIMONJICU IME NISU HTELI DA POMENU !!!! Sram da ih bude !!!!!
Uvek mi je gorak ukus bio posle takve ignorancije...Zato mi je ova pobeda ZIMONJICA jos draza,
Jer ovaj put ce mu ime MORATI da objave...a ne tamo neki veciti, bezimeni " partner "

Markane

pre 11 godina

Neverovatno. Kapa dole! Ne bih nikad rekao da pobedimo amerikance. Ja stalno pratim Djokovic, sli nikad nisam gledao celu dublu mec. Danas bio prvi put. :-) i odmah mec decenije! Bravo momci. Pozdrav iz nemacke! Ajde Nole do pobedu veceras!!!!!!

hahahaha

pre 11 godina

(Stavite kao i ja što sam, nećete zažaliti!, 6. april 2013 23:01)

Prijatelju moze li 100 Evra na zajam u stvari da mi ih das vidim da ih imas i na bacanje.

Nenad

pre 11 godina

Svaka čast majstori, tako se bori za grb Srbije, jedva se suzdržavam da ne zaplačem dok ovo pišem. Posle poede nad Amerima u basketu na SP, ova mi je jedna od najdražih. Mogu nam oteti Kosovo, ali dušu i ponos ne mogu nikada. Bravo Ziki, Ilija, Viktore,Nole,sa Vama smo do konačne pobede u sred SAD-ea.

Moler

pre 11 godina

Svaka cast momcima, vidi se da igraju srcem!!
Kakav god da je rezultat na kraju mozemo biti ponosno na njih, ipak su braca Brajan kraljevi dubla!

Milan CL

pre 11 godina

Pobedili smo najbolji dubl svih vremena u sred Amerike. Nismo ni svesni koliki podvig su napravili ovi momci. Nole završi to sutra što pre. A ovaj osećaj ne bih menjao ni za šta na svetu.

Довла

pre 11 godina

Мора да се деси чудо па да направимо брејк,Зимоњић не може један сервис да врати у терен.Ако и ово изгуби,Зики,време је за опроштај од репрезентације.Човек је готово сваки меч изгубио у ДК-у.Капа доле за Ику.

supermario

pre 11 godina

cestitke nasim momcima..i da su izgubili, niko ne bi mogao da im zameri... borili su se, dali su 150 pocenata od svojih mogucnosti

veliki strumf

pre 11 godina

Ilija Gromovnik - mec karijere i najveca pobeda u zivotu! Odigrao je bolje od sve trojice zajedno i prakticno je sam dobio mec. Od Zikija zamalo srcka da me strefi, uzasno riterniranje, ispodprosecna igra u polju, ali izvadio se servisima na kraju pa mu je sve oprosteno!

Мr.Јое

pre 11 godina

ХЕРОЈСКИ МЕЧ ЗА СРПСКИ ДУБЛ!!!! БРАВО НЕНАДЕ И ОГРОБНО БРАВО ИКУ БОЗОЉЦА. ВЕЛИЧАНСТВЕНО !!!!
ИДЕМО ДО ПОБЕДЕ !!!!!

Inspector Bloch

pre 11 godina

Fantasticni ILIJA , i ni manje bolji Ziki! Neka im je slava, danas! Prelepo! ESTETIKA protiv SILE!
Nocas, zavrsavam, za sebe ne-karakteristicno..ali jedino: SRBIJA!!!ZUVEK!

mz

pre 11 godina

Bravo momci svaka cast!!! Priznajem, sumnjao sam u vas ali mnogo mi je drago sto ste pokazali da ne treba da vas otpisujemo i da ste najbolji kada je najteze!! Idemo Srbijaaa!!!

dacko

pre 11 godina

Senzacionalna igra,fantastican mec za sve prave teniske sladokusce.Izvukli ste vise od maksimuma i da je rezultat bio drugaciji zasluzujete sve pocasti.Vec je serviran slag pre sutrasnje torte koju ce Novak nadam se posluziti.

d1a$ko

pre 11 godina

Mislim da ce Amerikanci dobiti ovu partiju , jer su iskusniji u ovakvim mecevima.Mada svaka cast za trud nasim momcima,ko zna mozda im se i isplati.Napred nasi !!!

ja

pre 11 godina

Mislim da Zimonjic i Bozoljac moraju stalno da igraju dubl za reprezentaciju, a Novak i Janko singl, a Viktor da bude peti igrac koji ce igrati kada Novak ili Janko ne mogu da igraju...Zimonjicu je potrebno da ima stalnog partnera u reprezentaciji kako bi dubl postizao dobre rezultate.

ja

pre 11 godina

@nikol
Zimonjic je do sada za reprezentaciju odigrao 37 meceva. Ima 26 pobeda i 11 poraza.
Od poslednjih 10 meceva (racunajuci i ovaj) ima 5 pobede i 5 poraza.
Poslednju pobedu napravio je u prethodnom mecu sa Belgijom u paru sa Troickim, a kao sto vidis sa Bozoljcem je savladao i verovatno najbolji dubl svih vremena.

Cemu ti sluzi internet ako ne mozes sama da dodjes ni do najosnovnijih informacija?

aleks pop

pre 11 godina

Momci SVAKA VAM CAST a za one koji sumljaju u najpoznatijeg SRBINA SVIH VREMANA samo opusteno NOLE se svoj zadatak kao i uvek diplomirati sa 10-kom.BRAVO ILIJA BRAVO ZIKI BRAVO VIKTORE BRAVO NOLEEEEEEEEEEEEEEEEEEE

Dr.Brele

pre 11 godina

imam neki osecaj da cemo da dobijemo ovaj mec zahvaljujuci Zikiju :) p.s. sad je 11-11 u 5.setu
(aca, 7. april 2013 01:14)

Dooooobar predosecaj.

srbin*2

pre 11 godina

bravoooooo!!!!tako se igra za srbiju a ne za pare kao blizanci,bozoljac probudio si se najzad brate i svaka ti cast i tebi druze ziki, napred braco

sreca

pre 11 godina

Bravooooo, bravooooo. Kako su samo neodoljivi bili kad istrcase Novak i Viktor onako srecni zajedno, samo im Janko fali. Bodrimo i sutra.

Igor

pre 11 godina

BOZOLJAC SRPSKA HAUBICA!

Momci svaka cast! Pokazali ste kako se igra za Srbiju, izginuli ste na terenu i da ste izgubili niko vam nista ne bi mogao zameriti! Kakav timski duh, podrska Djokovica i Troickog neprocenjivo! Fudbaleri gledajte i ucite!

Nenad

pre 11 godina

Tako je breeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee!SRBIJAAAAAAAAAAAAA!!!
bravo imenjače Zimonjiću,a POSEBNO IlijI Bozoljcu za MEČ KARIJERE!!!
Tipsarevicu sve zamerke sto ima vremena da ide na modne revije supruge i sprda se po Beogradu,dok momci ginu na terenu.Janko,razočarao si jako neprofesionalnim ponašanjem prema grbu ovog puta.
Srećno momcima sutra! :-)

jota

pre 11 godina

Ma, bravo heroji.

Braco Brajan ovaj put su vas pobedili dve srpske duse, koje su srce ostavili na terenu , ne glumeci nikakve zvede.

Novace ...............zavri ovo.............rutinski..........

011

pre 11 godina

@I na kraju, za sve vas koji bez argumenata podrzavate Djokovica, 6:5, opet ga nema, umesto da podrzava nase. Nejasno...
(Pera, 7. april 2013 00:30)

A ti probaj da ukljucis mozak pre nego ponovo napises neku glupost, pa razmisli zasto nema ni Troickog, Isnera i Querreya! Probaj nije tesko, mozda ti se razjasni pa nam onda javi zasto!

Igor

pre 11 godina

Sta je bilo poznavaoci tenisa, sporta, psihologije?? Znao sam da ce Bozoljac da ih oladi, covek je ludji i od Tipsarevica. Ili si pobednik ili nisi, a Ilija to jeste. Bravo smekeru!! Bravo i Ziki, odservirao je na kraju kako treba. Idemo do pobede!!!

Doxa

pre 11 godina

BRAVO!!!

Koliko njih je podsmešljivo prokomentarisalo odluku selektora da povede Bozoljca kao četvrtog igrača... Pa onda da nemamo nikakve šanse da dobijemo zato što igra Bozoljac..

Jel vas sad bar malo stid..?

Jer Bozoljac je bio taj koji je "vukao" ovaj naš dubl od početka... A naročito u petom setu gde je Zimonjića jedino služio servis... Na reternu nije mogao ništa da ubaci a forhend katastrofa... Bekend sa kojim je napadao je završavao svugde sem u terenu... Naravno, zasluge za pobedu u dublu se dele na pola ali mora se priznati da je Bozoljac briljirao! Pouzdani i jaki servisi (naročito drugi) a prvi put sam video da odigrava uspešno i jednoručni forhend i bekend... :D

Sve u svemu, sve je sad na Novaku...

Idemo Nole do pobede nad Amerima u gostima!!!!

Pera

pre 11 godina

@011
Za tebe sa puno mozga, Isnera i Querreya nema tokom celog meca a i ne mora da ih bude. U sali je samo 10.000 Amera.
Djokovic mora da bude tu zato sto ako izgubimo dubl, izgubili smo prolaz dalje, pa se dzabe zagrevaju.

Mirko

pre 11 godina

zamislite kako je sada tesko hejterima?Verovatno sada telefoniraju jedni drugima da se iskukaju i isplacu i prosto ne mogu da veruju sta im se desilo da Ziki i Ilija pobede nabolji dubl u istoriji.Verovatno se vec dogovaraju kakve ce gluposti da pisu sutra kada budu igrali Novan i Viktor.A sutra kada dobijemo Amere odmah ce se dogovarati sta da pisu kada budemo igrali protiv Kanada.A onda opet ispocetka plac,pa neverica pa plac i tako u krug.Ne dao dragi Bog nikome to sto imaju oni.

SRBIN U SRCU

pre 11 godina

SVAKA CAST....PRESRECAN SAM...POSEBNO KADA AMERE DOBIJEMO U SRED AMERIKE...OSECAM SE KO INDIJANAPOLISU KAD SMO IH OTKINULI...CAST MI JE BITI SRBIN...ILIJA FENOMENALAN,ZIMONJIC MALO SLABIJI OD NJEGA...SVE U SVEMU SVAKA CAST!!!

Nebojša

pre 11 godina

Nemam reči najbolji dubl meč ikad koji sam gledao a pobediti Brajane u sred amerike neprocenjivo a sad je ostalo još da ih Nole matira i da pa da slavimo.

nikol dz. femija

pre 11 godina

ČUDESNI BOZOLJAC koji je imao ENERGIJU POBEDNIKA !!!!

BRAVO, ČESTITKE i valjda će ovo ubuduće biti dubl reprezentacije Srbije mada bi Zimonjića trebalo menjati.

SREĆNO NOVAKU SUTRA. SREĆNO Vikotru.
VALJDA će ostati ozbiljni i valjda će se naspavati.

NADAM SE DA SU SRBI iz Srbije i svi koji ostavljaju komentare na ovom sajtu VIDELI KAKO SE NAVIJA ZA REPREZENTACIJU ZEMLJE - ne pojedinačna imena igrača nego "ju es ej" i to viču svi - A VALJDA ĆE I SVI ZAPAMTITI KOLIKO JE ZASTAVA SRPSKIH BILO - više nego u Beogradu i Nišu i NOvom Sadu zajedno - VALJDA ĆE SADA SVI U SRIBJI NAVIJATI KAO OVI SRBI IZ BOJSIJA - SRIBIJA, SRBIJA, SRRBIJA i valjda će biti više zastava na srpskim terenima A VALJDA ĆE SE I SRPSKI REPREZENTATIVCI OVAKO RADOVATI I OVOLIKO VIKATI SRBIJA, SRBIJA, SRBIJA / NA ČELU S NOVAKOM KOJI MALOPRE VIKAO SRBIJA KAO NIKADA U BEOGRADU ?!/- ZNAČI dobili smo svi u Srbiji - Srbi i svi ostali - KAKO SE NAVIJA ZA REPREZENTACIJU SRBIJE - Srbija, Srbija, SRBIJA....

BRAVO MOMCIMA, BRAVO ILIJI pa i Nenadu bravo, izdržao je...jedva, ALI IZDRŽAO !!

SADA SE VIDI - a to je misao moje drugarice Goce - koliko se "ju es ej" uplašio i koliko nije verovao u sebe - jer IZABRALI SU NEDODJIJU na 850m nadmorske visine a onda stavili preskupe cene karata da ne dodje srpska publika a njihovim Amerima je inače ovo jedna od poslednjih rupa na svirali - ALI, KAO U STARA VREMENA dok je glavno svetilište bio Vid - SRBI SE UDRUŽUJU KADA JE POTREBNO ... posle svako svojim putem...

SREĆNO sutra !

Banja Lukaa

pre 11 godina

Odigrati ovako dramatican mec, u 5 setova, vise od 4 sata igre i to protiv najboljeg dubla svih vremena, na njihovom terenu, i dobiti ga, ostavilo me odusevljenim i bez teksta. Svaka vam cast, ali posebno moram da istaknem Bozoljca koji je prosto bio fantastican veceras!

fortissimo

pre 11 godina

Zbog poslednjeg odlucujuceg 15. gema koji je Nenad odigrao vanserijski sa dva asa i doneo pobedu, oprastam mu ipak slabiju igru u celom mecu u odnosu na Bozoljca. 22 asa i izvanredna igra, par puta bekhend paralele, jednostavno Bozoljac je za mene veliko i pozitivno iznenadjenje. Partija zivota ni manje ni vise protiv brace koji su najbolji dubl na planeti. Nenad je morao mnogo bolje da reternira u celom mecu i da bolje servira i dobili bi mnogo ranije. Ipak, pobedi ne treba gledati u zube obojica su se dopunjavali i dali svoj veliki doprinos ovoj pobedi. Sada je Novak na potezu i mislim da to nece biti lak posao, mada to tako izgleda. Nece se Kveri predati tek tako i to u svojoj zemlji. Ali verujem u Novakovu pobedu i plasman u polufinale. Bravo ljudi, odlicna igra i do pobede.

Rale

pre 11 godina

F E N O M E N A L N A P O B E D A ! ! !
Vredelo je gledati Vas u ovo doba noći !!! Izuzetno hrabra igra, bez respekta, protiv BB !!! ILIJA, VREME JE DA PRORADIŠ I U SINGLU !!!
ZIKI, ŽELIM DA TE GLEDAM KAKO IGRAŠ JOŠ 5 GODINA NAJMANJE !!!
MOMCI, SVAKA VAM ČAST !!!
Nole i Viktor će nas sve obradovati sutra (danas), u to ne sumnjam ni najmanje.
HVALA VAM SVIMA NA TRUDU, IZGARANJU, DOSTOJANSTVU I PORUCI KOJU ŠALJETE, NE SAMO SVETU, VEĆ JOŠ VIŠE NAMA, U OVOJ NAŠOJ SRBIJI !!!
VI STE PRAVI PRIMER NAŠOJ DECI !!!
BOG NEKA VAS ČUVA I PODARI VAM DOBRO ZDRAVLJE I SVAKU SREĆU !!!

Jovan Bez Zemlje

pre 11 godina

Pregovori u Bersiju su yavrseni! Umesto Vucica, Dacica i Nikolica na pregovore Djokovic, Yimonjic, Boyoljac!!
Jovan Bey Yemlje

Pera

pre 11 godina

@cacanin
Cuti, nisi obdaren za oftamologa. Da si gledao mec znao bi da je Djokovic nakon dobijenog drugog seta izasao i vratio se tek na kraju treceg kad su ga izgubili.

nikol dz. femija

pre 11 godina

ZIMONJIĆ JE TOLIKO LOŠ - EVO UPRAVO IZBCI ČISTU LOPTU " na reketu" u aut - STRAŠNO ZAŠTO UOPŠTE IGRA - bilo bi poželjno da neko napiše kada je Zimonjić pobedio u Dejvis kupu, protiv koga i s kim u kombinaciji ?? JA NE PAMTIM / a sigurno je nekada pobedio.

SREĆNO NENADU I ILIJI.

veliki strumf

pre 11 godina

Ziki evo 7-8 gemova za redom nije vratio nijedan servis, ni prvi ni drugi (5. set se igra uveliko). I na mrezi mu igra skroz pala, servis takodje. Uvek nas je prodavao kad je bilo gusto, valjda nece i sada.

THE DREAM

pre 11 godina

Pa i Hrvati su odrali Amere sred USA,Ljubičić očistio Rodika i Agasia a u paru sa Ančićem okrenuli BB(bolesnu braću)nakon 02,što nebi i Ilija i Zimonja.

veliki strumf

pre 11 godina

Ama Zimonjicu, vrati jedan servis u teren!!! Kao provocira Boba kad ovaj servira, izvlaci mu se ka T liniji, i sta je uradio? Nista. Svaki ritern je promasio. Samo jedan poen da je uzeo dobili ni ih vec. Ilija igra maltene sam.

The me

pre 11 godina

Ovaj sto je uplatio na Amerikance na 2:0 ima dobre instinkte.
I ja sam tad pomislio da ako do kraja bude gusto mi gubimo, ali ne igram kladionicu...
Najverovatnije gubimo zbog Zimonjića, trudi se čovek, ali je izgleda njegovo prošlo, dok je Bozoljac prevazišao očekivanja, i da nije bilo njega mi bi glatko izgubili

Ljuba

pre 11 godina

Ne mogu da verujem!? Vode 2:1 protiv najboljeg dubla na svetu i to u sred Amerike! Pa, svaka vam čast momci! Za mene ste već pobedili!

veliki strumf

pre 11 godina

E moj Zimonjicu, ti i tvoje teorije o servisu! Na 5-4 u 4. setu, i 30-15, u verovatno najbitnijem gemu u mecu, serviras prvo Majku, pa Bobu, pa opet Majku tri uzastopna servisa u njihov forhend! I to na reket. Da je bar isla ka liniji, nego bas na reket. U odlucujucim momentima servirati u forhend ravno je samoubistvu, a to je upravo i ucinjeno. Zaista neshvatljiva tvrdoglavost igraca koji ima skoro 40 godina. A ritern iz bekhenda ne moze da nadje ceo mec.

Pera

pre 11 godina

Ovaj Djokovic nije morao da ceka da izgube treci set da se pojavi. Mnogo je zauzet van sale ne znam cime. Zimonjicu a pogotovo Bozoljcu je potrebna sva moguca podrska, pogotovo od Novaka...

DraganC

pre 11 godina

Ovaj Zimonjić je mnogo loš u odnosu na reputaciju dubl-igrača, koja ga prati. Promašivao je takve zicere i sav uspjeh u meču , koji do sada imamo ostvario je uglavnom Bozoljac. Ne djeluje "sinhrono" sa Ilijom, pokušava da osvoji viner iz realno dobre pozicije, ali potom izbacuje loptu i po 2 metra iza osnovne linije. Ova 2:0 u setovima su blagoslov i nadam se da ćemo, nošeni Ilijinom dobrom igrom, da ostvarimo važnu i presudnu pobjedu u dublu! Idemo momci, idemo Srbija!!!

moje ime*

pre 11 godina

Zimonjića već dva puta brejknuli i opet će. Bozoljca niednom, ako dobro videh jer, gledah i Jelenu!? Uvek Nenad puca kad je gusto!

cacanin

pre 11 godina

Ovaj Djokovic nije morao da ceka da izgube treci set da se pojavi. Mnogo je zauzet van sale ne znam cime. Zimonjicu a pogotovo Bozoljcu je potrebna sva moguca podrska, pogotovo od Novaka... (Pera, 06. april 2013 23:29)

Stavi naocare ili povecaj dioptriju.

ivan anastasijević

pre 11 godina

Ima za mene dva velika zadovoljstva ako dubl dobije Amere. Braća Brajan su mi među najantipatičnijih likova u svetu tenisa, a drugo logično, ako povedemo sa 2:1 Novak sutra udara pečat! Bravo Ilija i Nenade, pa šta god bilo, živela Srbija!

Nebojša

pre 11 godina

Idemo Ameri,bolji ste za klasu,ovi naši imaju ludu sreću.Ovaj Djoković skače ko poparen.A komentator lupa,Ilija gromovnik,gluposti.Ameri dobijaju 3:2,zezaju se Ameri. (dule, 06. april 2013 22:41) Samo mi je žao što ovaj diše isti vazduh kao ja i ostali normalni ljudi.

mali srbin

pre 11 godina

Ako je sport zabava, onda je ovo vrhunska predstava. Možda i izgubimo, ali je pravo uživanje gledati odličnu igru i zalaganje naših. David može protiv Golijata, treba vere, odlučnosti i hrabrosti. Za sada je savršeno.
Neznam zašto se uopšte ovde javljaju pljuvači. Zašto i gledaju ako ne veruju? Srbi su jedinstven narod...

Stevan

pre 11 godina

Svaka cast momcima. Stvarno igraju srcem. Drago mi je sto je u hali ovako lepa i motivisuca atmosfera, za nase igrace. Puno mi je srce kad vidim kako slave svaki poen, svaki gem i naravno ovaj prvi set, a verujem i presudan. Mozemo do kraja i do pobede! Ameri se nisu usrecili birajuci Bojsi :D I da, da ne zaboravim, svaka cast momku i devojci koji su izveli nasu himnu. Zavidim im sto su ispevali, i to prelepo, sa strascu jednog Srbina, ali Ljajicu je bio problem?! Samo napred! Ziveli!

Nebojša

pre 11 godina

A sto sa Zimonjicem ne igra neki profesionalni teniser? (Enrico Pallazzo, 06. april 2013. A što ti ne potražiš profesionalnu pomoć očnog lekara.

oskar

pre 11 godina

Juče su svi brže bolje požurili da kažu kako sigurno gubimo dubl. Nadam se da će bar neko od komentatora i ovih što su kliktali na plus da se jave...

Mad4Red

pre 11 godina

Nikad nisam nešto pratio ovog Bozoljca čovek rastura, za Nenada šta reći čovek pokazuje da dubl može da izgleda izvanredno kad igra majstor, hvala vam momci na ovoj predstavi večeras!!! Napred SRBIJA, u INAT hejterima!!!

Sportista

pre 11 godina

E dođe mi da razbijem televizor od ovog komentatora! Začepi čoveče malo, em baksuziraš em si bre .... da ne kažem šta! Gledaj malo tenis čeoveče i ne laprdaj toliko! Napred momci!

paja

pre 11 godina

Ajde prestanite da pljujete momke pre nego sto je i poceo mec,konstantno se to desava na ovom sajtu.Evo 1-0 u setovima za nas,ajde Nenade ajde Ilija ja verujem u vas!

Miki

pre 11 godina

Nije mi jasno zasto Zimonjic i Bozoljac ne igraju dubl na ATP turnirima. Uz ovoliki faktor srece koji poseduju, mogli bi da urade nesto, makar neko polufinale. Tako ne bi morali da traze crkavicu od ove jadne i napacene zemlje.

Милоје

pre 11 godina

Питам се на чему су ови Брајанови?! Тресу се и цупкају невиђено! Али синтетика не помаже, сланина је закон! Хехе...

juzznjak

pre 11 godina

najbolji dubl na svetu pobedjuje, nema sumnje mada ne bih rekao da su braća, baš i ne liče, ovaj mlađi što nosi naočare i ovaj drugi prosedi, ali cepaju stvari... U pravu su svi što komentarišu ovde, vidi se odmah ko dobija :)

vesna

pre 11 godina

Odavno svi govorimo da su Bozoljac i Zimonjic,najbolja kombinacija,ali nas selektor nije slusao,ha,ha,zaista,kad ovako dobro igraju protiv brace Brajan,treba stalno da treniraju i igraju zajedno!

Nebojša

pre 11 godina

A sto sa Zimonjicem ne igra neki profesionalni teniser? (Enrico Pallazzo, 06. april 2013. Taj amater kako ga ti zoveš je sa jednim Federerom igrao četiri ili pet setova na wimbldonu nisam siguran koliko tačno je bilo setova a ovde je sa Zimonjićem dobio prvi set protiv najboljeg dubla ikad.

somidurlan

pre 11 godina

najlakse je biti pesimista i pljuvati, ali pesimisti nikad nece osetiti ovu radost koju jedan optimista ima dok njegov tim pobedjuje iako je imao minimalne sanse

dule

pre 11 godina

Idemo Ameri,bolji ste za klasu,ovi naši imaju ludu sreću.Ovaj Djoković skače ko poparen.A komentator lupa,Ilija gromovnik,gluposti.Ameri dobijaju 3:2,zezaju se Ameri.

Skywalker

pre 11 godina

Juce kad sam slusao Susan iz Ajdaho opere mislio sam da neko kome je srpski strani jezik ne moze bolje da otpeva srpsku himnu. Danas kad sam cuo Dzejsona Detvajlera ostao sam zapanjen. Svaka cast Amerikancima, koliko god njihovi politicari bili neprijatni prema nama, ne moze se reci da nisu ucinili sve da se pokazu kao dobri domacini. Sve protice u krajnje korektnoj atmosferi.

veliki strumf

pre 11 godina

Komentator je kao po obicaju neupucen. Vise cemo problema imati na Zikijevom servisu, jer je i slabiji i nestabilniji server od Ilije. Neverovatno je da covek takvog iskustva na 40-0 tako lose odservira (nisu problem promaseni prvi servisi, vec uzasno slabi drugi) i odigra na mrezi, pa tako ispustismo sjajnu prednost. To mu se u reprezentaciji jako cesto desava. Ilija ocekivano dobar.

Mladen

pre 11 godina

Kakve bombe salje Bozoljac,medju top 20 servera na svetu sigurno,steta sto nije ispunio potencijal koji je imao,pa sad tavori na 300 i nekom mestu,ali nikad nije kasno.

Markonato-RSA

pre 11 godina

Uh kad se Ilija "razleprsha", trebali su da njega i manekena Dusana Vemica stave za dubl, Mika i Boba Brajan bi ih otresli sa nulom u svakom setu. Elem, ovaj dubl mozemo dobiti samo na legendarni Srpski inat i bezobrazluk, pa i to je neshto... Momci, srecno, hrabro napred i svaka cast !!!

fergi

pre 11 godina

Tesko, Zimonjic vec duze vreme u svom dublu ne igra nesto a jos sa Bozoljcem i to protiv brace ni manje ni vise. Sve osim poraza veliko iznenadjenje, veliko. Zelim da bude drugacije ali..realnost...

dtb_pro

pre 11 godina

Zimonjić nikad ništa nije učinio u reprezentaciji i zdrav je za penziju bla, bla, bla...
Bozoljac samo leprša po terenu bla, bla, bla...
Uplatio hiljadu dolara na braću Brajan bla, bla, bla...

Kad naučite razliku između singl tenisa i igre u parove i kad shvatite da se u igri parova igraju udarci koji u singlu ne bi imali veze s mozgom, shvatili bi zašto neke lopte Zimonjić ispaljuje daleko napolje iako vama izgledaju lagane. Kada bi ste proguglali koliko su braća Brajan odigrali mečeva protiv Zimonjića, shvatili bi koliko ga do tančina poznaju i zašto mu forsiraju bekend na ovakvoj podlozi.
Kad budete shvatili da je ovaj Zimonjić bio svjetski priznat dubl igrač kad 90% vas nije pratilo tenis jer nije bilo Đokovića, onda pričajte nešto. Kada se upitate koliko su kockasti određeni dijelovi tijela kod Bozoljca pa u kritičnim trenucima ispaljuje asove na drugi servis, možda vam se nešto i objasni. Kada shvatite da to što neko ima iskustvo i znanje u igri dublova znači da očekuju od njega da vuče i onog drugog, shvatićete kakav je to dodatni teret.
I na kraju kada znate da ga pljuju jer igra slabo u reprezentaciji, kad već odustanete jer smatrate da ne može pobijediti najveće na svijetu, kad govorite da ima skoro 40, a nakon 4 časa i 20 minuta ispaljuje asove i spašava brejk lopte, a onda tako i osvaja (jako bitan) meč, naučite da odmaknete tastaturu, naklonite se do poda, odate dužno poštovanje junacima i ne lupate gluposti!
BRAVO JUNACI!

011

pre 11 godina

@I na kraju, za sve vas koji bez argumenata podrzavate Djokovica, 6:5, opet ga nema, umesto da podrzava nase. Nejasno...
(Pera, 7. april 2013 00:30)

A ti probaj da ukljucis mozak pre nego ponovo napises neku glupost, pa razmisli zasto nema ni Troickog, Isnera i Querreya! Probaj nije tesko, mozda ti se razjasni pa nam onda javi zasto!

Skywalker

pre 11 godina

Juce kad sam slusao Susan iz Ajdaho opere mislio sam da neko kome je srpski strani jezik ne moze bolje da otpeva srpsku himnu. Danas kad sam cuo Dzejsona Detvajlera ostao sam zapanjen. Svaka cast Amerikancima, koliko god njihovi politicari bili neprijatni prema nama, ne moze se reci da nisu ucinili sve da se pokazu kao dobri domacini. Sve protice u krajnje korektnoj atmosferi.

Nebojša

pre 11 godina

A sto sa Zimonjicem ne igra neki profesionalni teniser? (Enrico Pallazzo, 06. april 2013. A što ti ne potražiš profesionalnu pomoć očnog lekara.

DejaNS

pre 11 godina

Za one koji su kritikovali Zimonjića...
Na 15-40 na njegov servis, posle više od 4h igre, pod pritiskom da mora dobiti meč, ovako je servirao:
- as od 210 km/h
- as od 200 km/h
- servis-viner od 208 km/h
- "običan" servis, izgubili su taj poen jer je pogodio mrežu iz igre
- as od 189 km/h
- servis-viner od 205 km/h

Toliko!

Ivo

pre 11 godina

Bozoljac Ilija udara k'o maljem,
jos malo pa Kveri pada pred kraljem.
U Bojsiju ce danas Nasi biti veseli,
amerima Srbi, svi do jednog preseli!

MunzeLjux.

pre 11 godina

Skakao sam po sobi kao magarc,probudio zenu,rekla mi je da sam lud i da mi je bolje da spavam,sutra idem rano na pijac,imamo goste.Jedna pobeda vredi vise od sto poraza...ili tako nekako.

Nebojša

pre 11 godina

Idemo Ameri,bolji ste za klasu,ovi naši imaju ludu sreću.Ovaj Djoković skače ko poparen.A komentator lupa,Ilija gromovnik,gluposti.Ameri dobijaju 3:2,zezaju se Ameri. (dule, 06. april 2013 22:41) Samo mi je žao što ovaj diše isti vazduh kao ja i ostali normalni ljudi.

paja

pre 11 godina

Ajde prestanite da pljujete momke pre nego sto je i poceo mec,konstantno se to desava na ovom sajtu.Evo 1-0 u setovima za nas,ajde Nenade ajde Ilija ja verujem u vas!

Nebojša

pre 11 godina

A sto sa Zimonjicem ne igra neki profesionalni teniser? (Enrico Pallazzo, 06. april 2013. Taj amater kako ga ti zoveš je sa jednim Federerom igrao četiri ili pet setova na wimbldonu nisam siguran koliko tačno je bilo setova a ovde je sa Zimonjićem dobio prvi set protiv najboljeg dubla ikad.

Milan CL

pre 11 godina

Pobedili smo najbolji dubl svih vremena u sred Amerike. Nismo ni svesni koliki podvig su napravili ovi momci. Nole završi to sutra što pre. A ovaj osećaj ne bih menjao ni za šta na svetu.

BRAVOMOMCI

pre 11 godina

Jooj nemate pojma kako obozavam onaj osecaj kad nas ceo svet mrzi,a mi ostvarimo sjajan trijumf protiv favorita i ucutimo sve hejteree....SAMO SRBI MOGU TO DA RADE

Mladen

pre 11 godina

Kakve bombe salje Bozoljac,medju top 20 servera na svetu sigurno,steta sto nije ispunio potencijal koji je imao,pa sad tavori na 300 i nekom mestu,ali nikad nije kasno.

Milossss

pre 11 godina

Ja nemam reci da opisem koliko sam ponosan sto imamo ovakve momke i LJUDINE u redovima nase reprezentacije!!!!!!!!!!!!Zimonjicu i Bozoljcu sve cestitke,odigrali ste tako fantasticno i hrabro,sa toliko ataktivnih poteza,bilo je uzivanje gledati ovaj mec,pravi ste heroji!A kad vidim koliko su iskrene emocije koje su meddju svima vama u timu,zbog cega i jesmo najbolji davis cup na svetu,srce mi je puno!!!Djokovic me fascinira,koliko se vidi da mu sve to znaci,kako grli sve redom ko malu decu,ma ziveli vi nama jos 100 godina najveci ponosi Srbije!!!!!!!!!!!

Stevan

pre 11 godina

Svaka cast momcima. Stvarno igraju srcem. Drago mi je sto je u hali ovako lepa i motivisuca atmosfera, za nase igrace. Puno mi je srce kad vidim kako slave svaki poen, svaki gem i naravno ovaj prvi set, a verujem i presudan. Mozemo do kraja i do pobede! Ameri se nisu usrecili birajuci Bojsi :D I da, da ne zaboravim, svaka cast momku i devojci koji su izveli nasu himnu. Zavidim im sto su ispevali, i to prelepo, sa strascu jednog Srbina, ali Ljajicu je bio problem?! Samo napred! Ziveli!

Nebojša

pre 11 godina

Nemam reči najbolji dubl meč ikad koji sam gledao a pobediti Brajane u sred amerike neprocenjivo a sad je ostalo još da ih Nole matira i da pa da slavimo.

belackg

pre 11 godina

Nenad je konacno nasao pravog dubl partnera :) Svaka cast majstori! Nije mi krivo sto sam pojeo nokte gledajuci vas! Srbija do Tokija :)))

Vladan R

pre 11 godina

ZIMONJIĆ JE TOLIKO LOŠ - EVO UPRAVO IZBCI ČISTU LOPTU " na reketu" u aut - STRAŠNO ZAŠTO UOPŠTE IGRA - bilo bi poželjno da neko napiše kada je Zimonjić pobedio u Dejvis kupu, protiv koga i s kim u kombinaciji ?? JA NE PAMTIM / a sigurno je nekada pobedio.

SREĆNO NENADU I ILIJI.
(nikol dz. femija, 7. april 2013 00:07)

# Link komentara
Preporučujem (+34)
Ne preporučujem (-17)
Nemam reci da ovakav komentar o Zimonjicu ima vise preporucenih, nego ne preporucenih, i da je uz to, daleko od toga da je jedini takav. Stoga se pitam da li uopste zasluzujemo da imamo ovakve igrace odnosno ovakve teniske uspehe. Jer danas je na tapetu, nezadovoljnih svojim zivotom koji jedini spas vide u tome da nekoga pljuju, Zimonjic a koliko vec sutra ce biti Djokovic a onda i neko treci, cim ne odigra po njihovim kriterijumima. Zimonjic igra i iz razloga sto je na dve vezane brejk lopte za rivala u odlucujucem gemu na mecu, u stanju da odservira dva asa. Veliki teniski znalci,koji ne mogu da se sete Zikijeve pobede, ne shvataju da je za pobedu u dublu mozda i bitnije da losiji partner dobro odigra. Jednostavno njega rivali mnogo vise forsiraju i ima znatno vise prilike da pogresi. Stoga od njegove konstantnosti u dobroj meri zavisi ishod meca. Danas je Ilija bio na nivou i eto dobili smo najbolji dubl svih vremena. Mogu samo da zamislim kakvi bi tek nakardni komentari bili na poraz naseg dubla u DK, da imaju uspehe u profesionalnoj karijeri kao Brajanovi a da su izgubili od "tamo nekog" Bozoljca.

Миле

pre 11 godina

I na kraju, za sve vas koji bez argumenata podrzavate Djokovica, 6:5, opet ga nema, umesto da podrzava nase. Nejasno...
(Pera, 7. april 2013 00:30)
Перо, да ли ти је ову филозофију било теже смислити или написати?

Ljuba

pre 11 godina

Ne mogu da verujem!? Vode 2:1 protiv najboljeg dubla na svetu i to u sred Amerike! Pa, svaka vam čast momci! Za mene ste već pobedili!

Jovan

pre 11 godina

Za ovaj osecaj sada vredi cepati zivce 5 sati. Bravo Ilija grome samo jedan gem si pao u mecu od 5 sati, bravo Ziki legendo iako te nije htelo veci deo drugog dela meca na kraju si pokazao da su iskustvo i mirna glava najbitniji u tenisu i zivotu uopste. Definitivno najbolji dubl mec u DK ikada, za ovo vredi ziveti. Nole nista ne ocekujemo od tebe, samo opusteno i bez pritiska sutra izadji pa sta bude, bolji si za klasu od Kverija i to ces najverovatnije i potvrditi. Srecno !

cacanin

pre 11 godina

Ovaj Djokovic nije morao da ceka da izgube treci set da se pojavi. Mnogo je zauzet van sale ne znam cime. Zimonjicu a pogotovo Bozoljcu je potrebna sva moguca podrska, pogotovo od Novaka... (Pera, 06. april 2013 23:29)

Stavi naocare ili povecaj dioptriju.

mali srbin

pre 11 godina

Ako je sport zabava, onda je ovo vrhunska predstava. Možda i izgubimo, ali je pravo uživanje gledati odličnu igru i zalaganje naših. David može protiv Golijata, treba vere, odlučnosti i hrabrosti. Za sada je savršeno.
Neznam zašto se uopšte ovde javljaju pljuvači. Zašto i gledaju ako ne veruju? Srbi su jedinstven narod...

Милоје

pre 11 godina

Питам се на чему су ови Брајанови?! Тресу се и цупкају невиђено! Али синтетика не помаже, сланина је закон! Хехе...

filip ds

pre 11 godina

Bravooooo..Bozoljac me je oduseviioooo, prava steta sto nije yspeo u singlu, dokazao je veceras da ima lavlje srce!!! Sutra ocekujemo rutinsku pobedu Noleta...SRBIJA!!!

Bavarska Princeza

pre 11 godina

Srce na teren! Svaka cast momci! Svaka vam cast! Hvala sto nas predstavljate u najboljem svetlu! Istorijski podvig! Oni nas nek bombarduju bombama mi ce mo njih srcem punim radosti nakon ove pobede! Ima li iceg lepseg!
HVALA! VI STE NAS PONOS!

Srki

pre 11 godina

Nista mi nije sladje nego pobediti amere na njihovom terenu.Ovo se zove srpski inat i vera u pobedu.Necu da mesam politiku u ovo,ali da se zna da i mi mali znamo da udarimo velike po usima,a zna se sta su nam 99-te uradili.Napred Nole,Ziki,Viktore i ostali u ekipi.

mali srbin

pre 11 godina

Davidi dobili naduvane golijate! Znači sve se može uz ogromnu želju i borbu. Hejteri neka crknu u kladionici, a sa njima i svi oni što pljuju Jecu. Ovakve pobede (protiv objektivnih favorita) se pamte celog života, zato i volim sport. Sve je sada na Noletu. Zna on šta nacija očekuje od njega, pobedu niko ne dovodi u pitanje. Sto puta je potvrdio da je najjači kad je pritisak najveći. Ne sumnjam u konačnu pobedu!

pobeda

pre 11 godina

Bravo za nas tim ,za Zimonjica i Bozoljca....Svaka cast!!!!!!!Sad ste postali opasan par u dublu ,nemojte prekidati i nastavite zajedno...Ima se utisak da mozete da budete najbolji na svetu, uostalom najbolje na svetu ste upravo pobedili i to prakticno dokazali...Sad jos sutra legenda Nole,da odigra svoju majstoricu i Srbija ide dalje........

Banja Lukaa

pre 11 godina

Odigrati ovako dramatican mec, u 5 setova, vise od 4 sata igre i to protiv najboljeg dubla svih vremena, na njihovom terenu, i dobiti ga, ostavilo me odusevljenim i bez teksta. Svaka vam cast, ali posebno moram da istaknem Bozoljca koji je prosto bio fantastican veceras!

Markonato-RSA

pre 11 godina

Uh kad se Ilija "razleprsha", trebali su da njega i manekena Dusana Vemica stave za dubl, Mika i Boba Brajan bi ih otresli sa nulom u svakom setu. Elem, ovaj dubl mozemo dobiti samo na legendarni Srpski inat i bezobrazluk, pa i to je neshto... Momci, srecno, hrabro napred i svaka cast !!!

Mad4Red

pre 11 godina

Nikad nisam nešto pratio ovog Bozoljca čovek rastura, za Nenada šta reći čovek pokazuje da dubl može da izgleda izvanredno kad igra majstor, hvala vam momci na ovoj predstavi večeras!!! Napred SRBIJA, u INAT hejterima!!!

Nebojša

pre 11 godina

Imam neki osećaj da Zimonjiću ljudi pamte samo greške a svi zaboravljaju da je imao i gomilu veoma kvalitetnih poena pa i ona tri asa u zadnjem gemu za pobedu.

goran

pre 11 godina

Jim Kourier pre pocetka meca ..."Braci Brajanima je svejedno protiv koga igraju" koliko samo arogancije i potcenjivanja i vidite kako im se to na kraju obilo o glavu...mada gledajuci mec ne moze se reci da su Brajani podcenili nas tim igrala su braca onako kako najbolje znaju i i umeju,znaju oni Zikija veoma dobro ,Bozoljac im je jedino bio nepoznanica ,i on je na kraju bio taj joker koji im je zaprzio corbu,jer verovatno nisu ni u snu predpostavljali da moze da odigra ovako vanserijski i vrhunski, on je bio taj presudni faktor koji je svo vreme vukao Zikija koji je ruku na srce odigrao mozda i nesto slabije (od onoga kako zna i ume) mada je opet sa onim asevima za pobedu pokazao zasto ga svi teniski strucnjaci smatraju za jednog od najboljih dubl igraca svih vremena...zakljucni komentar "nije svejedno" :)))))))

Sportista

pre 11 godina

E dođe mi da razbijem televizor od ovog komentatora! Začepi čoveče malo, em baksuziraš em si bre .... da ne kažem šta! Gledaj malo tenis čeoveče i ne laprdaj toliko! Napred momci!

3D

pre 11 godina

1000€ na pobedu SAD dubla od 3:2, opušteno.
(Stavite kao i ja što sam, nećete zažaliti!, 6. april 2013 23:01)

Jesi li i dalje opušten ? :-)

1227869

pre 11 godina

Stvarno ljudi niste mi jasni, odakle toliko mrznje i hejtovanja, aman momci igraju kao sat, bore se kao lavovi ( ovde nece nesto ni da se oparenisu, kako vi volite da tvrdite), ginu gotovo pet sati za svoju zemlju i onda dodje neki majmun , tj vise njih i nadje za shodno, da tvrdi kako ovaj nema pojma ili onaj se ne trudi, a u zivotu nije poslusao kevu da baci smece, a kamo li da je napravio nesto u zivotu.
Sramite se ... zbog takvih, mi nismo slozni i mrze nas i driblaju kako se kome navrne.
Covece navijao bih za nase taman da su tri puta 6:0 izgubili,
a vama neka je na cast !

Ilija i Ziki VELIKO hvala za ovu radost na domacem terenu najomrzenijeg nam rivala.

Pozdrav svim patriotama.

Gost

pre 11 godina

Ne mogu da poverujem koliko ima negativnih komentara i lajkova istih?! :( Par koji prvi put igra zajedno protiv svetskih jedan na njihovom terenu, Ziki koji je na zalasku karijere i da se ovoliko pljuje. Sta reci osim srpska posla. :(((

Марина

pre 11 godina

Где је Ноле? Где је Виктор? Што не гледају и бодре? Ненад је лош. Илија не зна да игра. Близанци су најбољи. Добијају са 3:0. Уплатио сам 1000 долара на близанце. Где Ноле плаћа порез? Што не игра Типса?
Слушајте бре, кад ви будете у нечему рангирани као Илија.. Кад победите најбоље на светубар у нечему, кад будете први у својој згради....итд. Онда се јавите. До тада вратите се у мишију рупу и живите своје животе пуне мржње и зависти.

Ne zamerite Novaku - on je prinuđen da ih demolira! ;)

pre 11 godina

Ovo je za svako poštovanje, uključujući i meč Novaka Đokovića protiv Iznera - bez ikakve dileme! "Boj ne bije ljuta puška, nego srce u junaka"! A onda se junak dočepa puške! I onda ono, što se nakon toga desi, ostaje večno u sećanju!

Ne bih bio u koži Kverija danas. Kveri ne bi imao problem sam sa sobom da pobedi Đokovića - e, pa onda ni ja nemam problem sam sa sobom da, sa mirom u duši, odgledam THE DEMOLITION JOB koji će danas nad njim da sprovede jedinstveni, neponovljivi, majstor nad majstorima branše - NOVAK ĐOKOVIĆ!

I upravo smo dobili pobednički dubl - rođen u bezizlaznoj situaciji, iz srca ovih junaka! Možda je baš ovo ključna prekretnica ka osvajanju Davis Cup-a 2013! BRAVO momci, samo odradite sve do kraja - biće puno borbe, biće patnje, ali rekao bih da se kraj zna! ;)

I samo da podsetim na izjavu komentatora sa Euro Sporta, neposredno pred početak meča Đoković - Izner. Rekao je da ako u ekipi imate igrača koji je "Broj 1", onda ste uvek favorit! I bio je u pravu. Nije dovoljno biti fizički i tehnički superioran, kao Novak Đoković, potrebno je imati i srce i intelekt kao Novak Đoković - da biste bili na pozciji i u poziciji u kojoj je Novak Đoković! Ali ima tu još nešto. Kad takav čovek svoje srce bezrezervno daje za ekipu, onda je jasno da ostali članovi ekipe ne mogu ništa manje da pruže - ukoliko bi uopše da budu članovi ekipe. Oni koji oko toga kalkuišu, jednostavno ispadaju iz ekipe, prirodno.

Ovo je VELIKA REPREZENTACIJA! Ovi momci VOLE SVOJ NAROD!!

Nenad

pre 11 godina

Svaka čast majstori, tako se bori za grb Srbije, jedva se suzdržavam da ne zaplačem dok ovo pišem. Posle poede nad Amerima u basketu na SP, ova mi je jedna od najdražih. Mogu nam oteti Kosovo, ali dušu i ponos ne mogu nikada. Bravo Ziki, Ilija, Viktore,Nole,sa Vama smo do konačne pobede u sred SAD-ea.

Mirko

pre 11 godina

zamislite kako je sada tesko hejterima?Verovatno sada telefoniraju jedni drugima da se iskukaju i isplacu i prosto ne mogu da veruju sta im se desilo da Ziki i Ilija pobede nabolji dubl u istoriji.Verovatno se vec dogovaraju kakve ce gluposti da pisu sutra kada budu igrali Novan i Viktor.A sutra kada dobijemo Amere odmah ce se dogovarati sta da pisu kada budemo igrali protiv Kanada.A onda opet ispocetka plac,pa neverica pa plac i tako u krug.Ne dao dragi Bog nikome to sto imaju oni.

somidurlan

pre 11 godina

najlakse je biti pesimista i pljuvati, ali pesimisti nikad nece osetiti ovu radost koju jedan optimista ima dok njegov tim pobedjuje iako je imao minimalne sanse

Igor

pre 11 godina

Sta je bilo poznavaoci tenisa, sporta, psihologije?? Znao sam da ce Bozoljac da ih oladi, covek je ludji i od Tipsarevica. Ili si pobednik ili nisi, a Ilija to jeste. Bravo smekeru!! Bravo i Ziki, odservirao je na kraju kako treba. Idemo do pobede!!!

ivan anastasijević

pre 11 godina

Ima za mene dva velika zadovoljstva ako dubl dobije Amere. Braća Brajan su mi među najantipatičnijih likova u svetu tenisa, a drugo logično, ako povedemo sa 2:1 Novak sutra udara pečat! Bravo Ilija i Nenade, pa šta god bilo, živela Srbija!

SRBIN U SRCU

pre 11 godina

SVAKA CAST....PRESRECAN SAM...POSEBNO KADA AMERE DOBIJEMO U SRED AMERIKE...OSECAM SE KO INDIJANAPOLISU KAD SMO IH OTKINULI...CAST MI JE BITI SRBIN...ILIJA FENOMENALAN,ZIMONJIC MALO SLABIJI OD NJEGA...SVE U SVEMU SVAKA CAST!!!

Jovan Bez Zemlje

pre 11 godina

Pregovori u Bersiju su yavrseni! Umesto Vucica, Dacica i Nikolica na pregovore Djokovic, Yimonjic, Boyoljac!!
Jovan Bey Yemlje

ja

pre 11 godina

Tako je Srbende, tako je mastori svaka cast, ja sam se umorio gledajuci iskidao zivce, poeo prste mogo da zamislim kako e vama, kakvo je srce potrebno kakva snaga za ovakav mec za ovakvu pobedu. Srce mi je puno kad vidim nase Srbe u areni kako slave pobedu u sred Amerike, kako Novak ludak vodi navijanje u areni. Hvala vam momci za ovu pobedu veceras, ponosni smo na vas.

JustDoIt

pre 11 godina

I na kraju, za sve vas koji bez argumenata podrzavate Djokovica, 6:5, opet ga nema, umesto da podrzava nase. Nejasno... (Pera, 07. april 2013 00:30)
Au Pero al si se ispalio kad je Novak uleteo :D

ja

pre 11 godina

@nikol
Zimonjic je do sada za reprezentaciju odigrao 37 meceva. Ima 26 pobeda i 11 poraza.
Od poslednjih 10 meceva (racunajuci i ovaj) ima 5 pobede i 5 poraza.
Poslednju pobedu napravio je u prethodnom mecu sa Belgijom u paru sa Troickim, a kao sto vidis sa Bozoljcem je savladao i verovatno najbolji dubl svih vremena.

Cemu ti sluzi internet ako ne mozes sama da dodjes ni do najosnovnijih informacija?

Миле

pre 11 godina

Овакву спортску радост нисам одавно доживео. Хвала вам Ненаде и Илија. Браво, браво, браво!
Браво за нашу клупу, браво за публику. Браво и за овог репортера.

ZORICA-CANADA

pre 11 godina

...sta reci nego- BRAVO MOMCI, B R A V O S R B II J A !!!!!!!!!!
PS: ja ne pratim doubl tenis, mislim gledajuci ga. Rezultatsi da ...Ovo vam kazem iz jednog razloga.
Znate i sami koliko je Zimonjic bio uspesan dok je igrao sa Nestorom , momkom naseg porekla
Ali je igrao za Canadu. I svaki put kad su pobedili, a bilo je to nebrojeno puta, Canadjani su na
svojim sportskim kanalimai to ovako propratili : " Nas teniser Nestor je sa svojim parnerom
pobedio..... " NIKAD ZIMONJICU IME NISU HTELI DA POMENU !!!! Sram da ih bude !!!!!
Uvek mi je gorak ukus bio posle takve ignorancije...Zato mi je ova pobeda ZIMONJICA jos draza,
Jer ovaj put ce mu ime MORATI da objave...a ne tamo neki veciti, bezimeni " partner "

paja

pre 11 godina

evo vam i Djokovica i Troickog u terenu...koliko vi pokusavali da diskreditujete ove momke i izrazite sumnju nadam se da ste sada shvatili da kod njih vlada jedno veliko jedinstvo...a kako izgledaju vasi bedni zivoti u to necu da zalazim

Mizula

pre 11 godina

Ljudi, bilo smo na mecu. Bodrilo se svim srcem za nase, protiv mnogobrojnijih amera. Ilija je odigrao mec karijere, Bog mu je sam ruku danas pozlatio. Ovakvu sportsku dramu ne pamtim od Zvezde-Bajern, a biti ovde za tako nesto je neverovatan dozivljaj. Bravo Ziki, bravo Ilija, svaka cast momci, ovo je za pamcenje.

Puno pozdrava svim Srbima gde god da ste na ovom svetu. Danas je nas dan!

au ludilo

pre 11 godina

Kako przi adrenalin nema spavanja ni posle meca..svaka cast momcima a Ilija Bozoljac je decko otkrovenje, prava ekipa za primer na celu sa Noletom, sjajna atmosfera i energija u ekipi. I Ameri ispali smekeri dobro zezanje u hali(Belgrade Serbia)P.S. Cak je i Vlada Mijaljevic odusevio-'aj sad dosudi aut ako smes' ma ludilo

papillon

pre 11 godina

Pobeda verovatno cak i veca od Novakove titule na Wimbledonu.
Neverovatno sam ponosan na vas momci. Svaka vam cast!
Tura u vase ime upravo ide.

jota

pre 11 godina

Ma, bravo heroji.

Braco Brajan ovaj put su vas pobedili dve srpske duse, koje su srce ostavili na terenu , ne glumeci nikakve zvede.

Novace ...............zavri ovo.............rutinski..........

oskar

pre 11 godina

Juče su svi brže bolje požurili da kažu kako sigurno gubimo dubl. Nadam se da će bar neko od komentatora i ovih što su kliktali na plus da se jave...

Inspector Bloch

pre 11 godina

Fantasticni ILIJA , i ni manje bolji Ziki! Neka im je slava, danas! Prelepo! ESTETIKA protiv SILE!
Nocas, zavrsavam, za sebe ne-karakteristicno..ali jedino: SRBIJA!!!ZUVEK!

Igor

pre 11 godina

BOZOLJAC SRPSKA HAUBICA!

Momci svaka cast! Pokazali ste kako se igra za Srbiju, izginuli ste na terenu i da ste izgubili niko vam nista ne bi mogao zameriti! Kakav timski duh, podrska Djokovica i Troickog neprocenjivo! Fudbaleri gledajte i ucite!

fortissimo

pre 11 godina

Zbog poslednjeg odlucujuceg 15. gema koji je Nenad odigrao vanserijski sa dva asa i doneo pobedu, oprastam mu ipak slabiju igru u celom mecu u odnosu na Bozoljca. 22 asa i izvanredna igra, par puta bekhend paralele, jednostavno Bozoljac je za mene veliko i pozitivno iznenadjenje. Partija zivota ni manje ni vise protiv brace koji su najbolji dubl na planeti. Nenad je morao mnogo bolje da reternira u celom mecu i da bolje servira i dobili bi mnogo ranije. Ipak, pobedi ne treba gledati u zube obojica su se dopunjavali i dali svoj veliki doprinos ovoj pobedi. Sada je Novak na potezu i mislim da to nece biti lak posao, mada to tako izgleda. Nece se Kveri predati tek tako i to u svojoj zemlji. Ali verujem u Novakovu pobedu i plasman u polufinale. Bravo ljudi, odlicna igra i do pobede.

Markane

pre 11 godina

Neverovatno. Kapa dole! Ne bih nikad rekao da pobedimo amerikance. Ja stalno pratim Djokovic, sli nikad nisam gledao celu dublu mec. Danas bio prvi put. :-) i odmah mec decenije! Bravo momci. Pozdrav iz nemacke! Ajde Nole do pobedu veceras!!!!!!

aleks pop

pre 11 godina

Momci SVAKA VAM CAST a za one koji sumljaju u najpoznatijeg SRBINA SVIH VREMANA samo opusteno NOLE se svoj zadatak kao i uvek diplomirati sa 10-kom.BRAVO ILIJA BRAVO ZIKI BRAVO VIKTORE BRAVO NOLEEEEEEEEEEEEEEEEEEE

PPeca@SER

pre 11 godina

Pola sata nakon meca na CNN jos nisu objavili nista u rubrici tenis :)
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (PPeca@SER, 7. april 2013 02:00)

P.S.
Ni sedam sati nakon meca... nema vesti na CNN?!? Da li oni objavljuju samo vesti kada pobedjuju? Ne bi me cudilo. Treba drzati moral te "nacije" na visokom nivou jer u onoj tamo Severnoj Koreji neki ludak preti.

vesna

pre 11 godina

Odavno svi govorimo da su Bozoljac i Zimonjic,najbolja kombinacija,ali nas selektor nije slusao,ha,ha,zaista,kad ovako dobro igraju protiv brace Brajan,treba stalno da treniraju i igraju zajedno!

supermario

pre 11 godina

cestitke nasim momcima..i da su izgubili, niko ne bi mogao da im zameri... borili su se, dali su 150 pocenata od svojih mogucnosti

Rale

pre 11 godina

F E N O M E N A L N A P O B E D A ! ! !
Vredelo je gledati Vas u ovo doba noći !!! Izuzetno hrabra igra, bez respekta, protiv BB !!! ILIJA, VREME JE DA PRORADIŠ I U SINGLU !!!
ZIKI, ŽELIM DA TE GLEDAM KAKO IGRAŠ JOŠ 5 GODINA NAJMANJE !!!
MOMCI, SVAKA VAM ČAST !!!
Nole i Viktor će nas sve obradovati sutra (danas), u to ne sumnjam ni najmanje.
HVALA VAM SVIMA NA TRUDU, IZGARANJU, DOSTOJANSTVU I PORUCI KOJU ŠALJETE, NE SAMO SVETU, VEĆ JOŠ VIŠE NAMA, U OVOJ NAŠOJ SRBIJI !!!
VI STE PRAVI PRIMER NAŠOJ DECI !!!
BOG NEKA VAS ČUVA I PODARI VAM DOBRO ZDRAVLJE I SVAKU SREĆU !!!

Babin_zub

pre 11 godina

Ne pamtim kada sam zaglavio do kasno u noc gledajuci dubl mech.Iskreno,nisam ni verovao da ce Zimonjic i Bozoljac uzeti vise od jednog seta,ali mi je drago sto sam pogresio.Njihovoj pobedi sam se obradovao kao da smo osvojili DK.Ovo je definitivno kljucni mec ove godine.Svaka cas momci,samo napred do drugog trofeja!
p.s.Kada su Novak i Troicki uleteli na teren onako srecni,Viktor izbezumljen jer je na njemu bio ogroman teret,Novak takodje presrecan,shvatio sam koliko zive jedni za druge,za pobede i nasu Srbiju!

Miljan Stanojevic

pre 11 godina

E moji Srbi, sram vas bilo kakve sve komentare postavljate...SRAMOTA. Ali nema veze...POBEDAAAAAAAA!!!! Bravo MAJSTORI!!! svaka cast!

Trifman

pre 11 godina

Bravo momci!!!!! Odlican tenis. Ilija, perfektno odigrano. Ziki, sta reci, kad je najpotrebnije, ti odigras hladno. Jos jednom !SVAKA CAST!

Prota Mateja

pre 11 godina

Srbi, jel' vidite sta se sve moze postici kad imate hrabrosti i volje da se borite do kraja i bez obzira koliko je protivnik jak. E pa takvi su bili i oni nasi pretci na Ceru, Kolubari, Kajmakcalanu i zato smo tada i bili neko i nesto. A danas, od ovih malodusnih koji kao papagaji do besvesti ponavljaju "predajmo se jaci su" covek ne moze ziv da ostane. Jos jedno bravo za Viktora, Novaka, Zimonju i Iliju Gromovnika.

Zvornik-Srdjan

pre 11 godina

Hvala momci,pobjeda zlata vredna,a i da ste izgubili niko vas ne bi krivio,ostavili ste srce na terenu.Pozdrav za sve koji su vjerovali u nas dubl.

cale-otac

pre 11 godina

kakva noc,jos nespavam od uzbudjenja,a sutra radim za razliku od vecine vas,ali nije tesko posle ovoga.kakvi magicni sportisti,kakvi magicni ljudi,ali ono novakovo decacko radovanje,toliko veliki i mocan,a toliko naivno dobar,ajde ljudi budimo realni,da smo na njegovom mestu koliko bi nas bilo ovakvih,mislim malo ili nimalo.malo je izlizano,ali stvarno imati za svoga sunarodnika ovakvog sportistu,ali najpre coveka desava se retkima.necu da zaboravim i sve ostale,ali ovaj covek me fascinira.a sad moram malo i da se ispovedim:do samo pre cetiri godine zvao sam ga neretko sipljivi,sada me je sramota,ali sam mnogo naucio iz toga.prijatno

uzešte mi dve godine života

pre 11 godina

1000€ na pobedu SAD dubla od 3:2, opušteno.
(Stavite kao i ja što sam, nećete zažaliti!, 06. april 2013 23:01)
Nadam se da si zažalio. I to dobro.
Bravo momci! Vidimo se u Septembru u Areni...

Dr.Brele

pre 11 godina

imam neki osecaj da cemo da dobijemo ovaj mec zahvaljujuci Zikiju :) p.s. sad je 11-11 u 5.setu
(aca, 7. april 2013 01:14)

Dooooobar predosecaj.

Mare

pre 11 godina

Nestvarno! Za ovo sto su oni igrali veceras, nebi par blizanaca imao resenje! Tuci Amere na njihovom tlu dosta su oni nas tlacili na razne nacine! Srbin iz Republike Srpske!

dacko

pre 11 godina

Senzacionalna igra,fantastican mec za sve prave teniske sladokusce.Izvukli ste vise od maksimuma i da je rezultat bio drugaciji zasluzujete sve pocasti.Vec je serviran slag pre sutrasnje torte koju ce Novak nadam se posluziti.

Wien

pre 11 godina

Svaka čast momci neverovati ste bili svaka pohvala za ovaka uspeh mnogo sam srećan večeras.
Живела Србија Србија Срвија.

munze

pre 11 godina

imam neki osecaj da cemo da dobijemo ovaj mec zahvaljujuci Zikiju :) p.s. sad je 11-11 u 5.setu (aca, 07. april 2013 01:14) svaka cast na osecaju.

nikol dz. femija

pre 11 godina

ČUDESNI BOZOLJAC koji je imao ENERGIJU POBEDNIKA !!!!

BRAVO, ČESTITKE i valjda će ovo ubuduće biti dubl reprezentacije Srbije mada bi Zimonjića trebalo menjati.

SREĆNO NOVAKU SUTRA. SREĆNO Vikotru.
VALJDA će ostati ozbiljni i valjda će se naspavati.

NADAM SE DA SU SRBI iz Srbije i svi koji ostavljaju komentare na ovom sajtu VIDELI KAKO SE NAVIJA ZA REPREZENTACIJU ZEMLJE - ne pojedinačna imena igrača nego "ju es ej" i to viču svi - A VALJDA ĆE I SVI ZAPAMTITI KOLIKO JE ZASTAVA SRPSKIH BILO - više nego u Beogradu i Nišu i NOvom Sadu zajedno - VALJDA ĆE SADA SVI U SRIBJI NAVIJATI KAO OVI SRBI IZ BOJSIJA - SRIBIJA, SRBIJA, SRRBIJA i valjda će biti više zastava na srpskim terenima A VALJDA ĆE SE I SRPSKI REPREZENTATIVCI OVAKO RADOVATI I OVOLIKO VIKATI SRBIJA, SRBIJA, SRBIJA / NA ČELU S NOVAKOM KOJI MALOPRE VIKAO SRBIJA KAO NIKADA U BEOGRADU ?!/- ZNAČI dobili smo svi u Srbiji - Srbi i svi ostali - KAKO SE NAVIJA ZA REPREZENTACIJU SRBIJE - Srbija, Srbija, SRBIJA....

BRAVO MOMCIMA, BRAVO ILIJI pa i Nenadu bravo, izdržao je...jedva, ALI IZDRŽAO !!

SADA SE VIDI - a to je misao moje drugarice Goce - koliko se "ju es ej" uplašio i koliko nije verovao u sebe - jer IZABRALI SU NEDODJIJU na 850m nadmorske visine a onda stavili preskupe cene karata da ne dodje srpska publika a njihovim Amerima je inače ovo jedna od poslednjih rupa na svirali - ALI, KAO U STARA VREMENA dok je glavno svetilište bio Vid - SRBI SE UDRUŽUJU KADA JE POTREBNO ... posle svako svojim putem...

SREĆNO sutra !

djordjevic

pre 11 godina

@skywalker,

sjajni domacini i sjajni organizatori. Uvek bili. Malo je kriticno kad se pare upletu (primer US Open), ali nema boljih organizatora od njih.

sreca

pre 11 godina

Bravooooo, bravooooo. Kako su samo neodoljivi bili kad istrcase Novak i Viktor onako srecni zajedno, samo im Janko fali. Bodrimo i sutra.

veliki strumf

pre 11 godina

Ama Zimonjicu, vrati jedan servis u teren!!! Kao provocira Boba kad ovaj servira, izvlaci mu se ka T liniji, i sta je uradio? Nista. Svaki ritern je promasio. Samo jedan poen da je uzeo dobili ni ih vec. Ilija igra maltene sam.

Doxa

pre 11 godina

BRAVO!!!

Koliko njih je podsmešljivo prokomentarisalo odluku selektora da povede Bozoljca kao četvrtog igrača... Pa onda da nemamo nikakve šanse da dobijemo zato što igra Bozoljac..

Jel vas sad bar malo stid..?

Jer Bozoljac je bio taj koji je "vukao" ovaj naš dubl od početka... A naročito u petom setu gde je Zimonjića jedino služio servis... Na reternu nije mogao ništa da ubaci a forhend katastrofa... Bekend sa kojim je napadao je završavao svugde sem u terenu... Naravno, zasluge za pobedu u dublu se dele na pola ali mora se priznati da je Bozoljac briljirao! Pouzdani i jaki servisi (naročito drugi) a prvi put sam video da odigrava uspešno i jednoručni forhend i bekend... :D

Sve u svemu, sve je sad na Novaku...

Idemo Nole do pobede nad Amerima u gostima!!!!

juzznjak

pre 11 godina

najbolji dubl na svetu pobedjuje, nema sumnje mada ne bih rekao da su braća, baš i ne liče, ovaj mlađi što nosi naočare i ovaj drugi prosedi, ali cepaju stvari... U pravu su svi što komentarišu ovde, vidi se odmah ko dobija :)

Nikita Ristanovic

pre 11 godina

Svaka cast!Ovo je najbolji mec Nenada Zimonjica i Ilije Bozoljca.Neznam sta da kazem.Cestitam jos jednom!Novak do pobede,kao i Troicki.

Мr.Јое

pre 11 godina

ХЕРОЈСКИ МЕЧ ЗА СРПСКИ ДУБЛ!!!! БРАВО НЕНАДЕ И ОГРОБНО БРАВО ИКУ БОЗОЉЦА. ВЕЛИЧАНСТВЕНО !!!!
ИДЕМО ДО ПОБЕДЕ !!!!!

bozoljdzak :)

pre 11 godina

Bravo! Nisam osetio ovoliko zadovoljstvo nakon jednog teniskog meca jos od Montreala 2007 kada je Nole prvi put dobio Federera. Svaka cast majstori!

xxx

pre 11 godina

Bravo za Iliju i Nenada!
Ne znam zasto neki zameraju Tipsarevicu sto nije u timu, covek ima skor u reprezentciji 39:16 i sigurno ima opravdan razlog zasto nije u timu... Ne znam da li se neki secaju prosle godine i meca protiv Ceske kada je igrao 9 sati protiv Stepaneka i Berdiha i ostavio srce na terenu, dok su ostali lako izgubili svoje meceve po 3:0, i ako se znalo da bez Novaka i Viktora koji je bio u ocajnoj formi ne mozemo da prodjemo Cehe, on se borio do samog kraja...Sada je Zimonjic heroj, a do juce je nekima bio penzioner koji treba da ide iz reprezentcije.

hahahaha

pre 11 godina

(Stavite kao i ja što sam, nećete zažaliti!, 6. april 2013 23:01)

Prijatelju moze li 100 Evra na zajam u stvari da mi ih das vidim da ih imas i na bacanje.

Posmatrač

pre 11 godina

Posle Indijanapolisa 2002.g kada su naši košarkaši ispraznili tamošnju dvoranu pobedivši Amerikance a kasnije postavši i svetski prvaci (što su američki mediji do dan danas "sakrili" od svoje javnosti) naš zaista herojski dubl Zimonjić-Bozoljac je "naterao" provincijsku publiku iz pomalo zabačene države Ajdaho da učini isto što i njihovi zemljaci iz Indijane pre desetak godina. Naši su slavili epski duel u dvorani koja je izgledala sablasno prazno, kao da su naši iznajmili dvoranu za snimanje nekog filma. Jedino su naši teniseri i njihovi navijači sceni udahnjivali život, Amera nije bilo u tom filmu....njima više leži Holivud. Najveća teniska sila sveta danas bila slomljena kvalitetom Zikija i Ilije, voleo bih da ih sutra Novak ili Viktor "sahrane". Neka to bude najrazumljiviji odgovor za aroganciju i glupost kojima obisipaju čitav svet. Da se razumemo, govorim o službenom i preovlađujućem američkom duhu,ne o simpatičnim ljudima kojih ima puno i u Americi. Recimo, Izner je meni jako dopadljiv kao čovek, voleo bih da je "naš". I Kurijer je pristojan kao i mnogi drugi, ali su ipak u manini u odnosu na duh Indian Wells-a i ostalih snobovskih "vitezova".Velika pobeda srpskog dubla, veoma velika, nepojmljivo velika, teniska i civilizacijska.Veliko sportsko dostignuće, prilično neočekivano ali utoliko slađe. Naši teniseri su bolji nego što to moožemo i da pomislimo, na čelu sa nadnaravnim Novakom.I danas je bio "mirođija" u jako ukusnoj supi koju su teniseri zapržili usred SAD.

marija

pre 11 godina

ljudii,znate li šta ovo znači? sutra ne zavisi pobeda od troickog nego od novaka! a kveri umalo od troickog nije izgubio juče tako da mislim da nema čemu da se nada.ali videćemo sutra !

loptica

pre 11 godina

Pitanje nije da li Bozoljac sebe uzima dovoljno ozbiljno (kako se o njemu i ovde i drugde uglavnom raspravlja). Pitanje je da li svi vi stručnjaci - od vas, gos'n selektore, do vas, internetsko-kafanskih - Bozoljca uzimate dovoljno ozbiljno. Dečko je, u ono malo ukazanih mu prilika, uvek izgarao, vukao, igrao dubl, koji inače igra s mene na uštap, sa 120% svojih singl-mogućnosti... i, sa Zimonjićem, donosio bod: bio jedini dostojan partner toj dubl-gromadi... E sad, hoće li, napokon, neko, iko, shvatiti da Srbija zapravo ima, i to jak, dubl za Davis Cup, sposoban da pobedi i "najbolji dubl ikad" (ove maratonce što posle svakog poena trče počasni krug)?

mz

pre 11 godina

Bravo momci svaka cast!!! Priznajem, sumnjao sam u vas ali mnogo mi je drago sto ste pokazali da ne treba da vas otpisujemo i da ste najbolji kada je najteze!! Idemo Srbijaaa!!!

Tekelija

pre 11 godina

Браћа Брајан талашика х)

Шалу на страну. Свака част нашима.
Кад се узме да су побиједили најбољи свјетски дубл...и то још наши нису ни уиграни пар.
Подухват огроман.

.

pre 11 godina

Vasa vest bi trebala da glasi"Cudesni Bozoljac".Neverovatno je kako ostala trojica nemaju blage veze za riternom a igraju dubl ceo zivot.Ovde je Bozoljac napravio razliku

Mc 991

pre 11 godina

HEROJI NACIJE !!! MAJSTORI!!! SVAKA IM CAST!!! OSTAO SAM BUDAN I NISAM ZAZALIO!!! POKAZALI SU SVIMA KAKO SE BORI ZA SVOJU ZEMLJU!!! HVALA VAM! Ilija odigrao mec zivota! Zimonjic 2 brejk lopte spasi kada je servirao za mec, maestralno zavrsio mec asom. KRALJEVI!

THE DREAM

pre 11 godina

Pa i Hrvati su odrali Amere sred USA,Ljubičić očistio Rodika i Agasia a u paru sa Ančićem okrenuli BB(bolesnu braću)nakon 02,što nebi i Ilija i Zimonja.

veliki strumf

pre 11 godina

Komentator je kao po obicaju neupucen. Vise cemo problema imati na Zikijevom servisu, jer je i slabiji i nestabilniji server od Ilije. Neverovatno je da covek takvog iskustva na 40-0 tako lose odservira (nisu problem promaseni prvi servisi, vec uzasno slabi drugi) i odigra na mrezi, pa tako ispustismo sjajnu prednost. To mu se u reprezentaciji jako cesto desava. Ilija ocekivano dobar.

grrrr

pre 11 godina

kljucni potez je bilo odustajanje Tipsarevica i time je Bozoljca gurnuo u istorijski dubl mec!
ovo je timska igra a vidi se ko ima najbolji tim i najbolju atmosferu-jedan drugog guraju i pomazu!
bravo momci, ovo je pobeda celog tima, sa tipsarevicem!!!

Nenad

pre 11 godina

Tako je breeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee!SRBIJAAAAAAAAAAAAA!!!
bravo imenjače Zimonjiću,a POSEBNO IlijI Bozoljcu za MEČ KARIJERE!!!
Tipsarevicu sve zamerke sto ima vremena da ide na modne revije supruge i sprda se po Beogradu,dok momci ginu na terenu.Janko,razočarao si jako neprofesionalnim ponašanjem prema grbu ovog puta.
Srećno momcima sutra! :-)

Milossss

pre 11 godina

Moram da priznam da mi je druga najlepsa vest veceri da je @Stavite kao i ja što sam, nećete zažaliti! izgubio hiljadarku...:))))))

offside

pre 11 godina

Otisle babine i dedine devizne ustedjevina u kladzu :D Hahaha... Naravno da ne verujem trolovima da uplatili tu kintu, ali bi mi bilo drago da jesu :) Na kolena pred Srbe!

veliki strumf

pre 11 godina

Ilija Gromovnik - mec karijere i najveca pobeda u zivotu! Odigrao je bolje od sve trojice zajedno i prakticno je sam dobio mec. Od Zikija zamalo srcka da me strefi, uzasno riterniranje, ispodprosecna igra u polju, ali izvadio se servisima na kraju pa mu je sve oprosteno!

ja

pre 11 godina

Mislim da Zimonjic i Bozoljac moraju stalno da igraju dubl za reprezentaciju, a Novak i Janko singl, a Viktor da bude peti igrac koji ce igrati kada Novak ili Janko ne mogu da igraju...Zimonjicu je potrebno da ima stalnog partnera u reprezentaciji kako bi dubl postizao dobre rezultate.

@Marina

pre 11 godina

Kao da nismo gledale isti meč.
Nije Novak stigao na početak, verovatno je završavao svoj trening, ali od momenta kad je stigao, skakao je po onoj ogradi iza Obradovića ko lud. I dernjao se. Šta mu je od grla ostalo samo on zna!
Sapienti sat!

srbin*2

pre 11 godina

bravoooooo!!!!tako se igra za srbiju a ne za pare kao blizanci,bozoljac probudio si se najzad brate i svaka ti cast i tebi druze ziki, napred braco

Uros

pre 11 godina

Bozoljac mec zivota, svaka cast majstore, ovi sto pisu zasto se pljuje Zimonjic, ne pljuje se on nego se samo komentarise, i ja sam poludeo zbog njega, inace ga volim kao i sve nase sportiste, ali da ti na celom mecu imas 2-3 riterna to je neobjasnjivo, znam da se trudi i da ostavlja srce na teren ali morao bi malo vise da doprinese reprezentciji, da je igrao neko drugi umesto Bozoljca glat bi izgubili, o tome se radi... Dalje, za Tipsarevica je sramota sto ne igra, igra tamo meceve u tri seta tajbrejkove lomi se, a za rep. nije mogao da odigra bar jedan mec, opet ponavljam ne mrzim ni njega, ali to se tako ne radi, kao sto je napisao neko dole gleda revije svoje zene dok ovi momci ginu na terenu, Nole me odusevio proslavlja poene kao da osvaja turnire posle svakog poena Zikija i Bozoljca, Troicki takodje, ljudi obozavaju da igraju za rep. to se vidi borbom i podrskom koju daju jedni drugima, Nole kad je dobio Iznera kao da je osvojio grend slem, svaka cast sta nam je covek sve doneo, bez njega bi realno mogli samo da sanjamo dejvis kup, dace Bog da ga opet osvojimo, napred nasi!

nikol dz. femija

pre 11 godina

ZIMONJIĆ JE TOLIKO LOŠ - EVO UPRAVO IZBCI ČISTU LOPTU " na reketu" u aut - STRAŠNO ZAŠTO UOPŠTE IGRA - bilo bi poželjno da neko napiše kada je Zimonjić pobedio u Dejvis kupu, protiv koga i s kim u kombinaciji ?? JA NE PAMTIM / a sigurno je nekada pobedio.

SREĆNO NENADU I ILIJI.

munja

pre 11 godina

Svaka cast na pobedi obojici,ali realno bozoljac je zasluzan za ovu pobedu jer je odigrao fenomenalno,kao nikada do sada,sam je uzeo brejk za 13-14,fenomenalno je servirao,retenirao,i na mrezi nije bio los,sve pohvale. Dok je Zimonjic bio ispod nivoa osrednjeg dubl igraca, mislim da godine cine svoje,ali ipak borio se i Zimonjic svim srcem i to je bilo jace od njegove lose igre,i na kraju je taj faktor presudio i doneo veliki bod i verovatno veliku pobedu Srbije. Bravo sampioni!!! Sada je red na Noleta da pocisti papka americkog.

Ратко М.

pre 11 godina

Одлично! Обрадовићу, уместо што си до сада експериментисао(импровизовао) са Зикијевим партнером, ово си требао давно да урадиш! Бозољац има фантастичне предиспозиције за дубл а то је јуче и доказао.Ово није накнадна памет, већ само констатација да је селектор морао да зна каквог играча има за дубл, поготово што тај исти играч нема места у сингл партијама, а упорно је позиван.

Moler

pre 11 godina

Svaka cast momcima, vidi se da igraju srcem!!
Kakav god da je rezultat na kraju mozemo biti ponosno na njih, ipak su braca Brajan kraljevi dubla!

Kosmos

pre 11 godina

Ja ne znam kako vasa redakcija moze uopste objavljivati ove komentare tipa "ova dvojica nasih me oborise na kladionici,ima da mi njih dvojica sad dadnu 1000€,ajmo Ameri cekam vas na livebetu itd.."...Alo kladionicariii,Srbijjjaaaa breee...Cestitke gromovnicima nasim...

slavica

pre 11 godina

Nestvarno !Koliko zelja za pobedom moze da ponese.Ziki I Ilija su bili fantasticni. Kad nasi momci igraju to je uvek vise od tenisa.Svetu nije jos jasno da je jedna mala zemlja iznedriila toliko dobrih tenisera.
Momci BRAVO! Dok nas drugi analiziraju, micemo uzivati u pobedi!

Света

pre 11 godina

Браво момци. Најбољи сте када хоћете. Победити на страном терену је увек подвиг а још ако је то у америци то је оно што цени цео људски свет.
Само напред. Још једном браво!

011

pre 11 godina

@011
Za tebe sa puno mozga, Isnera i Querreya nema tokom celog meca a i ne mora da ih bude. U sali je samo 10.000 Amera.
Djokovic mora da bude tu zato sto ako izgubimo dubl, izgubili smo prolaz dalje, pa se dzabe zagrevaju.
(Pera, 7. april 2013 01:33)

011, pogledaj snimak, kadrove s Novakom iza klupe i ne lupetaj. Svim srcem je u meču, kao da on igra
(grobar, 7. april 2013 01:42)

Jel se to vas dvojica drogirate ili imate neki drugi problem???

Pero sine, oni su otisli da treniraju a ne da se zagrevaju, jer igraju tek sutra, a to moraju koliko god tebi to nije jasno, a koliko podrzava ili ne podrzava ekipu videlo se na kraju, pa zato nemoj da pljujes tog Novak nego stoji mirno kada pricas o njemu!!!

A tebe grobare stvarno ne razumem sta si hteo da kazes ( bas me cudi)??? Ovde niko nije rekao da Novak nije bio tu nego nekome nije jasno zasto je otisao i zato ne lupendraj nego prvo procitaj sta pise!!!Novaka sam video kao i ti, kao i svi ostali dok nije otisao! Nije bio svim srcem u mecu i uz ekipu, nego 200% kao i uvek i ne trebas ti to da nam pricas, oci imamo Bogu hvala, nego objasni Perici koji ne misli tako!!!

fergi

pre 11 godina

Tesko, Zimonjic vec duze vreme u svom dublu ne igra nesto a jos sa Bozoljcem i to protiv brace ni manje ni vise. Sve osim poraza veliko iznenadjenje, veliko. Zelim da bude drugacije ali..realnost...

in4

pre 11 godina

Величанствана победа! Зимоња легенда, Илијин меч каријере...
Сад је на реду Ноле да доврши посао, по могућности у три сета како би се играо и пети меч, па би могли да видимо и деби младог Крајиновића у реп.

Sava

pre 11 godina

Neverovatan podvig protiv najboljeg svetskog para i to na njihovom terenu. Evo i malo statistike, impresivna je: AS udarci 36:12 za nas, duple greske 7:7. Direktni poeni (vineri) 125:80, neiznudjene greske 56:45. Brejk lopte 2 od 8 a oni 3 od 5. I pored impresivne statistike u poenima je bilo 217:217, zato mi je ova pobeda jos sladja.
Ovo mi je jedna od najdrazih pobeda jer je neocekivana a posle odustajanja Tipse plasili smo se ko ce nam doneti taj treci poen, pored sigurna 2 Novakova. Viktor je takodje odigrao sjajno, iznad trenutne forme i lako smo mogli vec da vodimo sa 3:0. Nadam se da ce mu ovo druzenje sa sampionima pomoci da se stabilizuje i vrati u prvih 20.

Sasa

pre 11 godina

Bozoljac car, zbog Zimonjica sam hteo tv da slomim, pa brate ceo mec covek ne moze da odriternira, mislim ne mrzim zikija ali covek osim servisa i par cudesnih poena sto je odigao, nista nije napravio, bozoljac doktorski, a najjacije nole kad je rekao publici da vicu srbija srbija, idemo nasi!

Milos Radulovic

pre 11 godina

Znanje, ogromni talenat i iskustvo, da, ali to imaju i braca Brajan, ali nemaju ono sto Srbin imade, inat i srce koje kuca za otadzbinu.
Hvala Vam momci sto nas cinite srecnim i ponosnim.

Sergej

pre 11 godina

Ma bravo ljudine !!! Gledao sam i prekjuce Viktora savrseno je odigrao , nije ga htelo , osvetili su ga Ziki i Bozoljac . Ajde da uzmemo salataru opet , imamo savrsen tim sa Tipsom cemo biti jos jaci !!!

Marko SM

pre 11 godina

Iskreno nisam verovao u dubl u ovom duelu,ali drago mi je da sam pogresio! Kako sam se samo nervirao, a tek na kraju radovao. Bravo za dubl,pogotovo za Bozoljca, jako prijatno me je iznenadio, svaka cast i Zimonjicu, pobeda nad najboljim dublom ikada na njihovom terenu nije mala stvar! Navijamo svi za najboljeg na svetu da overi u nedelju plasman u polufinale( i da tamo budemo u najjacem sastavu,da se vrati Janko )! Imamo sjajan tim, mozemo opet da OSVOJIMO DAVIS CUP!

The me

pre 11 godina

Ovaj sto je uplatio na Amerikance na 2:0 ima dobre instinkte.
I ja sam tad pomislio da ako do kraja bude gusto mi gubimo, ali ne igram kladionicu...
Najverovatnije gubimo zbog Zimonjića, trudi se čovek, ali je izgleda njegovo prošlo, dok je Bozoljac prevazišao očekivanja, i da nije bilo njega mi bi glatko izgubili

veliki strumf

pre 11 godina

E moj Zimonjicu, ti i tvoje teorije o servisu! Na 5-4 u 4. setu, i 30-15, u verovatno najbitnijem gemu u mecu, serviras prvo Majku, pa Bobu, pa opet Majku tri uzastopna servisa u njihov forhend! I to na reket. Da je bar isla ka liniji, nego bas na reket. U odlucujucim momentima servirati u forhend ravno je samoubistvu, a to je upravo i ucinjeno. Zaista neshvatljiva tvrdoglavost igraca koji ima skoro 40 godina. A ritern iz bekhenda ne moze da nadje ceo mec.

DraganC

pre 11 godina

Ovaj Zimonjić je mnogo loš u odnosu na reputaciju dubl-igrača, koja ga prati. Promašivao je takve zicere i sav uspjeh u meču , koji do sada imamo ostvario je uglavnom Bozoljac. Ne djeluje "sinhrono" sa Ilijom, pokušava da osvoji viner iz realno dobre pozicije, ali potom izbacuje loptu i po 2 metra iza osnovne linije. Ova 2:0 u setovima su blagoslov i nadam se da ćemo, nošeni Ilijinom dobrom igrom, da ostvarimo važnu i presudnu pobjedu u dublu! Idemo momci, idemo Srbija!!!

ff

pre 11 godina

јел ви капирате колико коментара преко дунава сад се тек види ко коментарише овде

Mirko

pre 11 godina

Srpski Junaci!
Ponos nacije!

Kost u grlu za sve kvazi "srbe" i one koji se tako lažno predstavljaju, za sve hejtere i one "realne", luzere u kladionicama koji su se kladitili protiv nas, i prosto malodušne nevernike - za sve vas.. Mi Smo Veliki! Veći od Velikih! I u pobedi i u porazu... uvek!

Ovo je zaista čudesna pobeda! Hvala svima... hvala za veliku sreću i ponos.

naissus

pre 11 godina

za San Diega od juce...ne razumem sta si hteo da mi kazes sa tim da gasterbajteri nemaju pare za kartu jer salju rodjacima pare u Srbiju za kladionicu i sl??? Nemam rodjake preko ali poznajem ih dosta i svi su u tako jadnom fazonu ko i ti, zato sto je vas 99% seljaka otislo, svaka cast ovom jednom procentu a najgori su ovi iz Austrije, Nemacke i Svice!!! (alex, 07. april 2013 09:44)ne znam koji si ti malogradjanin kad osudjuješ čitavu masu? lepše je biti seljak nego selac poput tebe. ja sam seljak kako ti kažeš ili poreklom sa sela a imam završeni fakultet i živim i radim u austriji. šta si ti završio? višu uzaludnu???

zitije brajanovo

pre 11 godina

Profesor Bozoljac.
Bravo Ilija, bravo Nenade.
Ovo je bilo uzivanje gledati.
Majstorski. Vrhunska igra nasih, odlicna atmosfera u Americi, pobeda nad Brajanima i jednim Kurijerom, sta pricati dalje. Kad pobedis najbolje onda si najbolji.
Mozemo do titule po drugi put.
Samo napred.
SRBIJA

moje ime*

pre 11 godina

Zimonjića već dva puta brejknuli i opet će. Bozoljca niednom, ako dobro videh jer, gledah i Jelenu!? Uvek Nenad puca kad je gusto!

veliki strumf

pre 11 godina

Ziki evo 7-8 gemova za redom nije vratio nijedan servis, ni prvi ni drugi (5. set se igra uveliko). I na mrezi mu igra skroz pala, servis takodje. Uvek nas je prodavao kad je bilo gusto, valjda nece i sada.

alex

pre 11 godina

za San Diega od juce...ne razumem sta si hteo da mi kazes sa tim da gasterbajteri nemaju pare za kartu jer salju rodjacima pare u Srbiju za kladionicu i sl??? Nemam rodjake preko ali poznajem ih dosta i svi su u tako jadnom fazonu ko i ti, zato sto je vas 99% seljaka otislo, svaka cast ovom jednom procentu a najgori su ovi iz Austrije, Nemacke i Svice!!!

Pavle

pre 11 godina

Alal vera, alal vera!!!!
Retko komentarisem, ali Srbiji se smesi nova SALATARA!!!
Svaka cast nasem dublu , Novaku i Troickom (koji je juce bio blizu pobede)!!!
Samo napred!

madmax

pre 11 godina

Mnogo je bio glup komentar Kuriera da su braca Brajan najbolji dubl ikada. Jesu mozda, kada se ne racunaju vrhunski singl igraci koji nemaju vremena za dubl. Nece valjda da me ubedi da bi braca Brajan uzeli set protiv Bekera i Stiha npr. Da ne pominjem dubl snova bivse Jugoslavije Boba Zivojinovic- Goran Ivanisevic...

Norton

pre 11 godina

Jao Ziki, sve preko dva seta je... Ilija ti si kralj! Svaka čast na osvojenom drugom bodu i danas već u prvom meču slavimo pobedu :)

sto baci pare

pre 11 godina

@Kuku meni, 6. april 2013 22:49
Hteo si na 100 evra da zaradis 10?
Da si stavio te pare na majstora Bozoljca zaradio bi 550 evra neto :)
Ali ko ti je kriv kad bacas pare.
Stavi veceras jos 100 evra na Kverija, mozda iscupas taj gubitak.

alex

pre 11 godina

naissus: kakve veze ima sto si zavrsio fakultet!!!! Glupo je ovde i ovako da ti objasnjavam...ostavi mail pa cu ti lepo razjasniti zasto ste u totalno losem fazonu vecina vas u dijaspori

Miki

pre 11 godina

Nije mi jasno zasto Zimonjic i Bozoljac ne igraju dubl na ATP turnirima. Uz ovoliki faktor srece koji poseduju, mogli bi da urade nesto, makar neko polufinale. Tako ne bi morali da traze crkavicu od ove jadne i napacene zemlje.

S R B I J A

pre 11 godina

Bravoooo momciiii !!!
Svi mi koji smo ostali do kraja, nismo se pokajali, jer se na kraju trud uvek isplati..Tako se igra za Srbiju, svaka cast stvarno! ^^

BR

pre 11 godina

Pero brate...gde si ti bio do sada???? Pa ja 20 godina pijem lekove za digestivni trakt, trujem se i nista mi nije bolje. Tvoj komentar me je izlecio. Pokrenuo si ga u momentu. Hvala ti na tome!

Populo

pre 11 godina

Junak ovog meca je Zimonjic. Odigrao je veoma cvrsto kad je trebalo, i inspirisao Bozoljca koji je u magnovenju odigrao nerealno dobro (kao ona njegova Rosol-style igra protiv Federera na Wimbledonu pre neku godinu).

nikola baljak

pre 11 godina

Bravo kraljevi,ponos Srbije,tako se igra za svoju zemlju kada ostavljate srce na terenu, kada gines za svaku loptu tako je patriote .Cela Srbija da slavi veceras da Novak pobedi Kverija i da ove godine osvojimo salataru napred SRBIJA SRBIJA SRBIJA stvarno svaka vam cast.

Pera

pre 11 godina

@cacanin
Cuti, nisi obdaren za oftamologa. Da si gledao mec znao bi da je Djokovic nakon dobijenog drugog seta izasao i vratio se tek na kraju treceg kad su ga izgubili.

dule

pre 11 godina

Idemo Ameri,bolji ste za klasu,ovi naši imaju ludu sreću.Ovaj Djoković skače ko poparen.A komentator lupa,Ilija gromovnik,gluposti.Ameri dobijaju 3:2,zezaju se Ameri.

Nikola

pre 11 godina

Nazalost, skoro niko od generalne americke publike nece znati da se ovaj mec , sva tri dana, ikada odigrao. U vreme Final Four-a, a i bez njega, niko zivi ne gleda Davis Cup. I prenosio se na Tennis kanalu koji retko ko ima.

Pera

pre 11 godina

Ovaj Djokovic nije morao da ceka da izgube treci set da se pojavi. Mnogo je zauzet van sale ne znam cime. Zimonjicu a pogotovo Bozoljcu je potrebna sva moguca podrska, pogotovo od Novaka...

d1a$ko

pre 11 godina

Mislim da ce Amerikanci dobiti ovu partiju , jer su iskusniji u ovakvim mecevima.Mada svaka cast za trud nasim momcima,ko zna mozda im se i isplati.Napred nasi !!!

Довла

pre 11 godina

Мора да се деси чудо па да направимо брејк,Зимоњић не може један сервис да врати у терен.Ако и ово изгуби,Зики,време је за опроштај од репрезентације.Човек је готово сваки меч изгубио у ДК-у.Капа доле за Ику.

Pera

pre 11 godina

@011
Za tebe sa puno mozga, Isnera i Querreya nema tokom celog meca a i ne mora da ih bude. U sali je samo 10.000 Amera.
Djokovic mora da bude tu zato sto ako izgubimo dubl, izgubili smo prolaz dalje, pa se dzabe zagrevaju.

dule

pre 11 godina

Idemo Ameri,bolji ste za klasu,ovi naši imaju ludu sreću.Ovaj Djoković skače ko poparen.A komentator lupa,Ilija gromovnik,gluposti.Ameri dobijaju 3:2,zezaju se Ameri.

Pera

pre 11 godina

Ovaj Djokovic nije morao da ceka da izgube treci set da se pojavi. Mnogo je zauzet van sale ne znam cime. Zimonjicu a pogotovo Bozoljcu je potrebna sva moguca podrska, pogotovo od Novaka...

Miki

pre 11 godina

Nije mi jasno zasto Zimonjic i Bozoljac ne igraju dubl na ATP turnirima. Uz ovoliki faktor srece koji poseduju, mogli bi da urade nesto, makar neko polufinale. Tako ne bi morali da traze crkavicu od ove jadne i napacene zemlje.

nikol dz. femija

pre 11 godina

ZIMONJIĆ JE TOLIKO LOŠ - EVO UPRAVO IZBCI ČISTU LOPTU " na reketu" u aut - STRAŠNO ZAŠTO UOPŠTE IGRA - bilo bi poželjno da neko napiše kada je Zimonjić pobedio u Dejvis kupu, protiv koga i s kim u kombinaciji ?? JA NE PAMTIM / a sigurno je nekada pobedio.

SREĆNO NENADU I ILIJI.

fergi

pre 11 godina

Tesko, Zimonjic vec duze vreme u svom dublu ne igra nesto a jos sa Bozoljcem i to protiv brace ni manje ni vise. Sve osim poraza veliko iznenadjenje, veliko. Zelim da bude drugacije ali..realnost...

THE DREAM

pre 11 godina

Pa i Hrvati su odrali Amere sred USA,Ljubičić očistio Rodika i Agasia a u paru sa Ančićem okrenuli BB(bolesnu braću)nakon 02,što nebi i Ilija i Zimonja.

veliki strumf

pre 11 godina

Ziki evo 7-8 gemova za redom nije vratio nijedan servis, ni prvi ni drugi (5. set se igra uveliko). I na mrezi mu igra skroz pala, servis takodje. Uvek nas je prodavao kad je bilo gusto, valjda nece i sada.

The me

pre 11 godina

Ovaj sto je uplatio na Amerikance na 2:0 ima dobre instinkte.
I ja sam tad pomislio da ako do kraja bude gusto mi gubimo, ali ne igram kladionicu...
Najverovatnije gubimo zbog Zimonjića, trudi se čovek, ali je izgleda njegovo prošlo, dok je Bozoljac prevazišao očekivanja, i da nije bilo njega mi bi glatko izgubili

veliki strumf

pre 11 godina

Ama Zimonjicu, vrati jedan servis u teren!!! Kao provocira Boba kad ovaj servira, izvlaci mu se ka T liniji, i sta je uradio? Nista. Svaki ritern je promasio. Samo jedan poen da je uzeo dobili ni ih vec. Ilija igra maltene sam.

juzznjak

pre 11 godina

najbolji dubl na svetu pobedjuje, nema sumnje mada ne bih rekao da su braća, baš i ne liče, ovaj mlađi što nosi naočare i ovaj drugi prosedi, ali cepaju stvari... U pravu su svi što komentarišu ovde, vidi se odmah ko dobija :)

Pera

pre 11 godina

@011
Za tebe sa puno mozga, Isnera i Querreya nema tokom celog meca a i ne mora da ih bude. U sali je samo 10.000 Amera.
Djokovic mora da bude tu zato sto ako izgubimo dubl, izgubili smo prolaz dalje, pa se dzabe zagrevaju.

Довла

pre 11 godina

Мора да се деси чудо па да направимо брејк,Зимоњић не може један сервис да врати у терен.Ако и ово изгуби,Зики,време је за опроштај од репрезентације.Човек је готово сваки меч изгубио у ДК-у.Капа доле за Ику.

veliki strumf

pre 11 godina

E moj Zimonjicu, ti i tvoje teorije o servisu! Na 5-4 u 4. setu, i 30-15, u verovatno najbitnijem gemu u mecu, serviras prvo Majku, pa Bobu, pa opet Majku tri uzastopna servisa u njihov forhend! I to na reket. Da je bar isla ka liniji, nego bas na reket. U odlucujucim momentima servirati u forhend ravno je samoubistvu, a to je upravo i ucinjeno. Zaista neshvatljiva tvrdoglavost igraca koji ima skoro 40 godina. A ritern iz bekhenda ne moze da nadje ceo mec.

d1a$ko

pre 11 godina

Mislim da ce Amerikanci dobiti ovu partiju , jer su iskusniji u ovakvim mecevima.Mada svaka cast za trud nasim momcima,ko zna mozda im se i isplati.Napred nasi !!!

Markonato-RSA

pre 11 godina

Uh kad se Ilija "razleprsha", trebali su da njega i manekena Dusana Vemica stave za dubl, Mika i Boba Brajan bi ih otresli sa nulom u svakom setu. Elem, ovaj dubl mozemo dobiti samo na legendarni Srpski inat i bezobrazluk, pa i to je neshto... Momci, srecno, hrabro napred i svaka cast !!!

madmax

pre 11 godina

Mnogo je bio glup komentar Kuriera da su braca Brajan najbolji dubl ikada. Jesu mozda, kada se ne racunaju vrhunski singl igraci koji nemaju vremena za dubl. Nece valjda da me ubedi da bi braca Brajan uzeli set protiv Bekera i Stiha npr. Da ne pominjem dubl snova bivse Jugoslavije Boba Zivojinovic- Goran Ivanisevic...

Nebojša

pre 11 godina

Idemo Ameri,bolji ste za klasu,ovi naši imaju ludu sreću.Ovaj Djoković skače ko poparen.A komentator lupa,Ilija gromovnik,gluposti.Ameri dobijaju 3:2,zezaju se Ameri. (dule, 06. april 2013 22:41) Samo mi je žao što ovaj diše isti vazduh kao ja i ostali normalni ljudi.

DraganC

pre 11 godina

Ovaj Zimonjić je mnogo loš u odnosu na reputaciju dubl-igrača, koja ga prati. Promašivao je takve zicere i sav uspjeh u meču , koji do sada imamo ostvario je uglavnom Bozoljac. Ne djeluje "sinhrono" sa Ilijom, pokušava da osvoji viner iz realno dobre pozicije, ali potom izbacuje loptu i po 2 metra iza osnovne linije. Ova 2:0 u setovima su blagoslov i nadam se da ćemo, nošeni Ilijinom dobrom igrom, da ostvarimo važnu i presudnu pobjedu u dublu! Idemo momci, idemo Srbija!!!

Nenad

pre 11 godina

Tako je breeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee!SRBIJAAAAAAAAAAAAA!!!
bravo imenjače Zimonjiću,a POSEBNO IlijI Bozoljcu za MEČ KARIJERE!!!
Tipsarevicu sve zamerke sto ima vremena da ide na modne revije supruge i sprda se po Beogradu,dok momci ginu na terenu.Janko,razočarao si jako neprofesionalnim ponašanjem prema grbu ovog puta.
Srećno momcima sutra! :-)

moje ime*

pre 11 godina

Zimonjića već dva puta brejknuli i opet će. Bozoljca niednom, ako dobro videh jer, gledah i Jelenu!? Uvek Nenad puca kad je gusto!

BRAVOMOMCI

pre 11 godina

Jooj nemate pojma kako obozavam onaj osecaj kad nas ceo svet mrzi,a mi ostvarimo sjajan trijumf protiv favorita i ucutimo sve hejteree....SAMO SRBI MOGU TO DA RADE

Pera

pre 11 godina

@cacanin
Cuti, nisi obdaren za oftamologa. Da si gledao mec znao bi da je Djokovic nakon dobijenog drugog seta izasao i vratio se tek na kraju treceg kad su ga izgubili.

.

pre 11 godina

Vasa vest bi trebala da glasi"Cudesni Bozoljac".Neverovatno je kako ostala trojica nemaju blage veze za riternom a igraju dubl ceo zivot.Ovde je Bozoljac napravio razliku

nikol dz. femija

pre 11 godina

ČUDESNI BOZOLJAC koji je imao ENERGIJU POBEDNIKA !!!!

BRAVO, ČESTITKE i valjda će ovo ubuduće biti dubl reprezentacije Srbije mada bi Zimonjića trebalo menjati.

SREĆNO NOVAKU SUTRA. SREĆNO Vikotru.
VALJDA će ostati ozbiljni i valjda će se naspavati.

NADAM SE DA SU SRBI iz Srbije i svi koji ostavljaju komentare na ovom sajtu VIDELI KAKO SE NAVIJA ZA REPREZENTACIJU ZEMLJE - ne pojedinačna imena igrača nego "ju es ej" i to viču svi - A VALJDA ĆE I SVI ZAPAMTITI KOLIKO JE ZASTAVA SRPSKIH BILO - više nego u Beogradu i Nišu i NOvom Sadu zajedno - VALJDA ĆE SADA SVI U SRIBJI NAVIJATI KAO OVI SRBI IZ BOJSIJA - SRIBIJA, SRBIJA, SRRBIJA i valjda će biti više zastava na srpskim terenima A VALJDA ĆE SE I SRPSKI REPREZENTATIVCI OVAKO RADOVATI I OVOLIKO VIKATI SRBIJA, SRBIJA, SRBIJA / NA ČELU S NOVAKOM KOJI MALOPRE VIKAO SRBIJA KAO NIKADA U BEOGRADU ?!/- ZNAČI dobili smo svi u Srbiji - Srbi i svi ostali - KAKO SE NAVIJA ZA REPREZENTACIJU SRBIJE - Srbija, Srbija, SRBIJA....

BRAVO MOMCIMA, BRAVO ILIJI pa i Nenadu bravo, izdržao je...jedva, ALI IZDRŽAO !!

SADA SE VIDI - a to je misao moje drugarice Goce - koliko se "ju es ej" uplašio i koliko nije verovao u sebe - jer IZABRALI SU NEDODJIJU na 850m nadmorske visine a onda stavili preskupe cene karata da ne dodje srpska publika a njihovim Amerima je inače ovo jedna od poslednjih rupa na svirali - ALI, KAO U STARA VREMENA dok je glavno svetilište bio Vid - SRBI SE UDRUŽUJU KADA JE POTREBNO ... posle svako svojim putem...

SREĆNO sutra !

dtb_pro

pre 11 godina

Zimonjić nikad ništa nije učinio u reprezentaciji i zdrav je za penziju bla, bla, bla...
Bozoljac samo leprša po terenu bla, bla, bla...
Uplatio hiljadu dolara na braću Brajan bla, bla, bla...

Kad naučite razliku između singl tenisa i igre u parove i kad shvatite da se u igri parova igraju udarci koji u singlu ne bi imali veze s mozgom, shvatili bi zašto neke lopte Zimonjić ispaljuje daleko napolje iako vama izgledaju lagane. Kada bi ste proguglali koliko su braća Brajan odigrali mečeva protiv Zimonjića, shvatili bi koliko ga do tančina poznaju i zašto mu forsiraju bekend na ovakvoj podlozi.
Kad budete shvatili da je ovaj Zimonjić bio svjetski priznat dubl igrač kad 90% vas nije pratilo tenis jer nije bilo Đokovića, onda pričajte nešto. Kada se upitate koliko su kockasti određeni dijelovi tijela kod Bozoljca pa u kritičnim trenucima ispaljuje asove na drugi servis, možda vam se nešto i objasni. Kada shvatite da to što neko ima iskustvo i znanje u igri dublova znači da očekuju od njega da vuče i onog drugog, shvatićete kakav je to dodatni teret.
I na kraju kada znate da ga pljuju jer igra slabo u reprezentaciji, kad već odustanete jer smatrate da ne može pobijediti najveće na svijetu, kad govorite da ima skoro 40, a nakon 4 časa i 20 minuta ispaljuje asove i spašava brejk lopte, a onda tako i osvaja (jako bitan) meč, naučite da odmaknete tastaturu, naklonite se do poda, odate dužno poštovanje junacima i ne lupate gluposti!
BRAVO JUNACI!

Nikola

pre 11 godina

Nazalost, skoro niko od generalne americke publike nece znati da se ovaj mec , sva tri dana, ikada odigrao. U vreme Final Four-a, a i bez njega, niko zivi ne gleda Davis Cup. I prenosio se na Tennis kanalu koji retko ko ima.

veliki strumf

pre 11 godina

Komentator je kao po obicaju neupucen. Vise cemo problema imati na Zikijevom servisu, jer je i slabiji i nestabilniji server od Ilije. Neverovatno je da covek takvog iskustva na 40-0 tako lose odservira (nisu problem promaseni prvi servisi, vec uzasno slabi drugi) i odigra na mrezi, pa tako ispustismo sjajnu prednost. To mu se u reprezentaciji jako cesto desava. Ilija ocekivano dobar.

Srki

pre 11 godina

Nista mi nije sladje nego pobediti amere na njihovom terenu.Ovo se zove srpski inat i vera u pobedu.Necu da mesam politiku u ovo,ali da se zna da i mi mali znamo da udarimo velike po usima,a zna se sta su nam 99-te uradili.Napred Nole,Ziki,Viktore i ostali u ekipi.

munja

pre 11 godina

Svaka cast na pobedi obojici,ali realno bozoljac je zasluzan za ovu pobedu jer je odigrao fenomenalno,kao nikada do sada,sam je uzeo brejk za 13-14,fenomenalno je servirao,retenirao,i na mrezi nije bio los,sve pohvale. Dok je Zimonjic bio ispod nivoa osrednjeg dubl igraca, mislim da godine cine svoje,ali ipak borio se i Zimonjic svim srcem i to je bilo jace od njegove lose igre,i na kraju je taj faktor presudio i doneo veliki bod i verovatno veliku pobedu Srbije. Bravo sampioni!!! Sada je red na Noleta da pocisti papka americkog.

011

pre 11 godina

@I na kraju, za sve vas koji bez argumenata podrzavate Djokovica, 6:5, opet ga nema, umesto da podrzava nase. Nejasno...
(Pera, 7. april 2013 00:30)

A ti probaj da ukljucis mozak pre nego ponovo napises neku glupost, pa razmisli zasto nema ni Troickog, Isnera i Querreya! Probaj nije tesko, mozda ti se razjasni pa nam onda javi zasto!

cacanin

pre 11 godina

Ovaj Djokovic nije morao da ceka da izgube treci set da se pojavi. Mnogo je zauzet van sale ne znam cime. Zimonjicu a pogotovo Bozoljcu je potrebna sva moguca podrska, pogotovo od Novaka... (Pera, 06. april 2013 23:29)

Stavi naocare ili povecaj dioptriju.

Uros

pre 11 godina

Bozoljac mec zivota, svaka cast majstore, ovi sto pisu zasto se pljuje Zimonjic, ne pljuje se on nego se samo komentarise, i ja sam poludeo zbog njega, inace ga volim kao i sve nase sportiste, ali da ti na celom mecu imas 2-3 riterna to je neobjasnjivo, znam da se trudi i da ostavlja srce na teren ali morao bi malo vise da doprinese reprezentciji, da je igrao neko drugi umesto Bozoljca glat bi izgubili, o tome se radi... Dalje, za Tipsarevica je sramota sto ne igra, igra tamo meceve u tri seta tajbrejkove lomi se, a za rep. nije mogao da odigra bar jedan mec, opet ponavljam ne mrzim ni njega, ali to se tako ne radi, kao sto je napisao neko dole gleda revije svoje zene dok ovi momci ginu na terenu, Nole me odusevio proslavlja poene kao da osvaja turnire posle svakog poena Zikija i Bozoljca, Troicki takodje, ljudi obozavaju da igraju za rep. to se vidi borbom i podrskom koju daju jedni drugima, Nole kad je dobio Iznera kao da je osvojio grend slem, svaka cast sta nam je covek sve doneo, bez njega bi realno mogli samo da sanjamo dejvis kup, dace Bog da ga opet osvojimo, napred nasi!

Sportista

pre 11 godina

E dođe mi da razbijem televizor od ovog komentatora! Začepi čoveče malo, em baksuziraš em si bre .... da ne kažem šta! Gledaj malo tenis čeoveče i ne laprdaj toliko! Napred momci!

naissus

pre 11 godina

za San Diega od juce...ne razumem sta si hteo da mi kazes sa tim da gasterbajteri nemaju pare za kartu jer salju rodjacima pare u Srbiju za kladionicu i sl??? Nemam rodjake preko ali poznajem ih dosta i svi su u tako jadnom fazonu ko i ti, zato sto je vas 99% seljaka otislo, svaka cast ovom jednom procentu a najgori su ovi iz Austrije, Nemacke i Svice!!! (alex, 07. april 2013 09:44)ne znam koji si ti malogradjanin kad osudjuješ čitavu masu? lepše je biti seljak nego selac poput tebe. ja sam seljak kako ti kažeš ili poreklom sa sela a imam završeni fakultet i živim i radim u austriji. šta si ti završio? višu uzaludnu???

Nebojša

pre 11 godina

A sto sa Zimonjicem ne igra neki profesionalni teniser? (Enrico Pallazzo, 06. april 2013. A što ti ne potražiš profesionalnu pomoć očnog lekara.

papillon

pre 11 godina

Pobeda verovatno cak i veca od Novakove titule na Wimbledonu.
Neverovatno sam ponosan na vas momci. Svaka vam cast!
Tura u vase ime upravo ide.

alex

pre 11 godina

za San Diega od juce...ne razumem sta si hteo da mi kazes sa tim da gasterbajteri nemaju pare za kartu jer salju rodjacima pare u Srbiju za kladionicu i sl??? Nemam rodjake preko ali poznajem ih dosta i svi su u tako jadnom fazonu ko i ti, zato sto je vas 99% seljaka otislo, svaka cast ovom jednom procentu a najgori su ovi iz Austrije, Nemacke i Svice!!!

Stevan

pre 11 godina

Svaka cast momcima. Stvarno igraju srcem. Drago mi je sto je u hali ovako lepa i motivisuca atmosfera, za nase igrace. Puno mi je srce kad vidim kako slave svaki poen, svaki gem i naravno ovaj prvi set, a verujem i presudan. Mozemo do kraja i do pobede! Ameri se nisu usrecili birajuci Bojsi :D I da, da ne zaboravim, svaka cast momku i devojci koji su izveli nasu himnu. Zavidim im sto su ispevali, i to prelepo, sa strascu jednog Srbina, ali Ljajicu je bio problem?! Samo napred! Ziveli!

Nebojša

pre 11 godina

A sto sa Zimonjicem ne igra neki profesionalni teniser? (Enrico Pallazzo, 06. april 2013. Taj amater kako ga ti zoveš je sa jednim Federerom igrao četiri ili pet setova na wimbldonu nisam siguran koliko tačno je bilo setova a ovde je sa Zimonjićem dobio prvi set protiv najboljeg dubla ikad.

veliki strumf

pre 11 godina

Ilija Gromovnik - mec karijere i najveca pobeda u zivotu! Odigrao je bolje od sve trojice zajedno i prakticno je sam dobio mec. Od Zikija zamalo srcka da me strefi, uzasno riterniranje, ispodprosecna igra u polju, ali izvadio se servisima na kraju pa mu je sve oprosteno!

Bavarska Princeza

pre 11 godina

Srce na teren! Svaka cast momci! Svaka vam cast! Hvala sto nas predstavljate u najboljem svetlu! Istorijski podvig! Oni nas nek bombarduju bombama mi ce mo njih srcem punim radosti nakon ove pobede! Ima li iceg lepseg!
HVALA! VI STE NAS PONOS!

Ivo

pre 11 godina

Bozoljac Ilija udara k'o maljem,
jos malo pa Kveri pada pred kraljem.
U Bojsiju ce danas Nasi biti veseli,
amerima Srbi, svi do jednog preseli!

Милоје

pre 11 godina

Питам се на чему су ови Брајанови?! Тресу се и цупкају невиђено! Али синтетика не помаже, сланина је закон! Хехе...

Skywalker

pre 11 godina

Juce kad sam slusao Susan iz Ajdaho opere mislio sam da neko kome je srpski strani jezik ne moze bolje da otpeva srpsku himnu. Danas kad sam cuo Dzejsona Detvajlera ostao sam zapanjen. Svaka cast Amerikancima, koliko god njihovi politicari bili neprijatni prema nama, ne moze se reci da nisu ucinili sve da se pokazu kao dobri domacini. Sve protice u krajnje korektnoj atmosferi.

Mare

pre 11 godina

Nestvarno! Za ovo sto su oni igrali veceras, nebi par blizanaca imao resenje! Tuci Amere na njihovom tlu dosta su oni nas tlacili na razne nacine! Srbin iz Republike Srpske!

djordjevic

pre 11 godina

@skywalker,

sjajni domacini i sjajni organizatori. Uvek bili. Malo je kriticno kad se pare upletu (primer US Open), ali nema boljih organizatora od njih.

DejaNS

pre 11 godina

Za one koji su kritikovali Zimonjića...
Na 15-40 na njegov servis, posle više od 4h igre, pod pritiskom da mora dobiti meč, ovako je servirao:
- as od 210 km/h
- as od 200 km/h
- servis-viner od 208 km/h
- "običan" servis, izgubili su taj poen jer je pogodio mrežu iz igre
- as od 189 km/h
- servis-viner od 205 km/h

Toliko!

belackg

pre 11 godina

Nenad je konacno nasao pravog dubl partnera :) Svaka cast majstori! Nije mi krivo sto sam pojeo nokte gledajuci vas! Srbija do Tokija :)))

Ljuba

pre 11 godina

Ne mogu da verujem!? Vode 2:1 protiv najboljeg dubla na svetu i to u sred Amerike! Pa, svaka vam čast momci! Za mene ste već pobedili!

Jovan Bez Zemlje

pre 11 godina

Pregovori u Bersiju su yavrseni! Umesto Vucica, Dacica i Nikolica na pregovore Djokovic, Yimonjic, Boyoljac!!
Jovan Bey Yemlje

ivan anastasijević

pre 11 godina

Ima za mene dva velika zadovoljstva ako dubl dobije Amere. Braća Brajan su mi među najantipatičnijih likova u svetu tenisa, a drugo logično, ako povedemo sa 2:1 Novak sutra udara pečat! Bravo Ilija i Nenade, pa šta god bilo, živela Srbija!

mali srbin

pre 11 godina

Ako je sport zabava, onda je ovo vrhunska predstava. Možda i izgubimo, ali je pravo uživanje gledati odličnu igru i zalaganje naših. David može protiv Golijata, treba vere, odlučnosti i hrabrosti. Za sada je savršeno.
Neznam zašto se uopšte ovde javljaju pljuvači. Zašto i gledaju ako ne veruju? Srbi su jedinstven narod...

pobeda

pre 11 godina

Bravo za nas tim ,za Zimonjica i Bozoljca....Svaka cast!!!!!!!Sad ste postali opasan par u dublu ,nemojte prekidati i nastavite zajedno...Ima se utisak da mozete da budete najbolji na svetu, uostalom najbolje na svetu ste upravo pobedili i to prakticno dokazali...Sad jos sutra legenda Nole,da odigra svoju majstoricu i Srbija ide dalje........

PPeca@SER

pre 11 godina

Pola sata nakon meca na CNN jos nisu objavili nista u rubrici tenis :)
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (PPeca@SER, 7. april 2013 02:00)

P.S.
Ni sedam sati nakon meca... nema vesti na CNN?!? Da li oni objavljuju samo vesti kada pobedjuju? Ne bi me cudilo. Treba drzati moral te "nacije" na visokom nivou jer u onoj tamo Severnoj Koreji neki ludak preti.

alex

pre 11 godina

naissus: kakve veze ima sto si zavrsio fakultet!!!! Glupo je ovde i ovako da ti objasnjavam...ostavi mail pa cu ti lepo razjasniti zasto ste u totalno losem fazonu vecina vas u dijaspori

JustDoIt

pre 11 godina

I na kraju, za sve vas koji bez argumenata podrzavate Djokovica, 6:5, opet ga nema, umesto da podrzava nase. Nejasno... (Pera, 07. april 2013 00:30)
Au Pero al si se ispalio kad je Novak uleteo :D

fortissimo

pre 11 godina

Zbog poslednjeg odlucujuceg 15. gema koji je Nenad odigrao vanserijski sa dva asa i doneo pobedu, oprastam mu ipak slabiju igru u celom mecu u odnosu na Bozoljca. 22 asa i izvanredna igra, par puta bekhend paralele, jednostavno Bozoljac je za mene veliko i pozitivno iznenadjenje. Partija zivota ni manje ni vise protiv brace koji su najbolji dubl na planeti. Nenad je morao mnogo bolje da reternira u celom mecu i da bolje servira i dobili bi mnogo ranije. Ipak, pobedi ne treba gledati u zube obojica su se dopunjavali i dali svoj veliki doprinos ovoj pobedi. Sada je Novak na potezu i mislim da to nece biti lak posao, mada to tako izgleda. Nece se Kveri predati tek tako i to u svojoj zemlji. Ali verujem u Novakovu pobedu i plasman u polufinale. Bravo ljudi, odlicna igra i do pobede.

Nenad

pre 11 godina

Svaka čast majstori, tako se bori za grb Srbije, jedva se suzdržavam da ne zaplačem dok ovo pišem. Posle poede nad Amerima u basketu na SP, ova mi je jedna od najdražih. Mogu nam oteti Kosovo, ali dušu i ponos ne mogu nikada. Bravo Ziki, Ilija, Viktore,Nole,sa Vama smo do konačne pobede u sred SAD-ea.

mali srbin

pre 11 godina

Davidi dobili naduvane golijate! Znači sve se može uz ogromnu želju i borbu. Hejteri neka crknu u kladionici, a sa njima i svi oni što pljuju Jecu. Ovakve pobede (protiv objektivnih favorita) se pamte celog života, zato i volim sport. Sve je sada na Noletu. Zna on šta nacija očekuje od njega, pobedu niko ne dovodi u pitanje. Sto puta je potvrdio da je najjači kad je pritisak najveći. Ne sumnjam u konačnu pobedu!

MunzeLjux.

pre 11 godina

Skakao sam po sobi kao magarc,probudio zenu,rekla mi je da sam lud i da mi je bolje da spavam,sutra idem rano na pijac,imamo goste.Jedna pobeda vredi vise od sto poraza...ili tako nekako.

Vladan R

pre 11 godina

ZIMONJIĆ JE TOLIKO LOŠ - EVO UPRAVO IZBCI ČISTU LOPTU " na reketu" u aut - STRAŠNO ZAŠTO UOPŠTE IGRA - bilo bi poželjno da neko napiše kada je Zimonjić pobedio u Dejvis kupu, protiv koga i s kim u kombinaciji ?? JA NE PAMTIM / a sigurno je nekada pobedio.

SREĆNO NENADU I ILIJI.
(nikol dz. femija, 7. april 2013 00:07)

# Link komentara
Preporučujem (+34)
Ne preporučujem (-17)
Nemam reci da ovakav komentar o Zimonjicu ima vise preporucenih, nego ne preporucenih, i da je uz to, daleko od toga da je jedini takav. Stoga se pitam da li uopste zasluzujemo da imamo ovakve igrace odnosno ovakve teniske uspehe. Jer danas je na tapetu, nezadovoljnih svojim zivotom koji jedini spas vide u tome da nekoga pljuju, Zimonjic a koliko vec sutra ce biti Djokovic a onda i neko treci, cim ne odigra po njihovim kriterijumima. Zimonjic igra i iz razloga sto je na dve vezane brejk lopte za rivala u odlucujucem gemu na mecu, u stanju da odservira dva asa. Veliki teniski znalci,koji ne mogu da se sete Zikijeve pobede, ne shvataju da je za pobedu u dublu mozda i bitnije da losiji partner dobro odigra. Jednostavno njega rivali mnogo vise forsiraju i ima znatno vise prilike da pogresi. Stoga od njegove konstantnosti u dobroj meri zavisi ishod meca. Danas je Ilija bio na nivou i eto dobili smo najbolji dubl svih vremena. Mogu samo da zamislim kakvi bi tek nakardni komentari bili na poraz naseg dubla u DK, da imaju uspehe u profesionalnoj karijeri kao Brajanovi a da su izgubili od "tamo nekog" Bozoljca.

Prota Mateja

pre 11 godina

Srbi, jel' vidite sta se sve moze postici kad imate hrabrosti i volje da se borite do kraja i bez obzira koliko je protivnik jak. E pa takvi su bili i oni nasi pretci na Ceru, Kolubari, Kajmakcalanu i zato smo tada i bili neko i nesto. A danas, od ovih malodusnih koji kao papagaji do besvesti ponavljaju "predajmo se jaci su" covek ne moze ziv da ostane. Jos jedno bravo za Viktora, Novaka, Zimonju i Iliju Gromovnika.

Sasa

pre 11 godina

Bozoljac car, zbog Zimonjica sam hteo tv da slomim, pa brate ceo mec covek ne moze da odriternira, mislim ne mrzim zikija ali covek osim servisa i par cudesnih poena sto je odigao, nista nije napravio, bozoljac doktorski, a najjacije nole kad je rekao publici da vicu srbija srbija, idemo nasi!

paja

pre 11 godina

Ajde prestanite da pljujete momke pre nego sto je i poceo mec,konstantno se to desava na ovom sajtu.Evo 1-0 u setovima za nas,ajde Nenade ajde Ilija ja verujem u vas!

somidurlan

pre 11 godina

najlakse je biti pesimista i pljuvati, ali pesimisti nikad nece osetiti ovu radost koju jedan optimista ima dok njegov tim pobedjuje iako je imao minimalne sanse

SRBIN U SRCU

pre 11 godina

SVAKA CAST....PRESRECAN SAM...POSEBNO KADA AMERE DOBIJEMO U SRED AMERIKE...OSECAM SE KO INDIJANAPOLISU KAD SMO IH OTKINULI...CAST MI JE BITI SRBIN...ILIJA FENOMENALAN,ZIMONJIC MALO SLABIJI OD NJEGA...SVE U SVEMU SVAKA CAST!!!

Миле

pre 11 godina

I na kraju, za sve vas koji bez argumenata podrzavate Djokovica, 6:5, opet ga nema, umesto da podrzava nase. Nejasno...
(Pera, 7. april 2013 00:30)
Перо, да ли ти је ову филозофију било теже смислити или написати?

in4

pre 11 godina

Величанствана победа! Зимоња легенда, Илијин меч каријере...
Сад је на реду Ноле да доврши посао, по могућности у три сета како би се играо и пети меч, па би могли да видимо и деби младог Крајиновића у реп.

Ратко М.

pre 11 godina

Одлично! Обрадовићу, уместо што си до сада експериментисао(импровизовао) са Зикијевим партнером, ово си требао давно да урадиш! Бозољац има фантастичне предиспозиције за дубл а то је јуче и доказао.Ово није накнадна памет, већ само констатација да је селектор морао да зна каквог играча има за дубл, поготово што тај исти играч нема места у сингл партијама, а упорно је позиван.

Mirko

pre 11 godina

Srpski Junaci!
Ponos nacije!

Kost u grlu za sve kvazi "srbe" i one koji se tako lažno predstavljaju, za sve hejtere i one "realne", luzere u kladionicama koji su se kladitili protiv nas, i prosto malodušne nevernike - za sve vas.. Mi Smo Veliki! Veći od Velikih! I u pobedi i u porazu... uvek!

Ovo je zaista čudesna pobeda! Hvala svima... hvala za veliku sreću i ponos.

oskar

pre 11 godina

Juče su svi brže bolje požurili da kažu kako sigurno gubimo dubl. Nadam se da će bar neko od komentatora i ovih što su kliktali na plus da se jave...

Mad4Red

pre 11 godina

Nikad nisam nešto pratio ovog Bozoljca čovek rastura, za Nenada šta reći čovek pokazuje da dubl može da izgleda izvanredno kad igra majstor, hvala vam momci na ovoj predstavi večeras!!! Napred SRBIJA, u INAT hejterima!!!

Milan CL

pre 11 godina

Pobedili smo najbolji dubl svih vremena u sred Amerike. Nismo ni svesni koliki podvig su napravili ovi momci. Nole završi to sutra što pre. A ovaj osećaj ne bih menjao ni za šta na svetu.

jota

pre 11 godina

Ma, bravo heroji.

Braco Brajan ovaj put su vas pobedili dve srpske duse, koje su srce ostavili na terenu , ne glumeci nikakve zvede.

Novace ...............zavri ovo.............rutinski..........

Gost

pre 11 godina

Ne mogu da poverujem koliko ima negativnih komentara i lajkova istih?! :( Par koji prvi put igra zajedno protiv svetskih jedan na njihovom terenu, Ziki koji je na zalasku karijere i da se ovoliko pljuje. Sta reci osim srpska posla. :(((

aleks pop

pre 11 godina

Momci SVAKA VAM CAST a za one koji sumljaju u najpoznatijeg SRBINA SVIH VREMANA samo opusteno NOLE se svoj zadatak kao i uvek diplomirati sa 10-kom.BRAVO ILIJA BRAVO ZIKI BRAVO VIKTORE BRAVO NOLEEEEEEEEEEEEEEEEEEE

filip ds

pre 11 godina

Bravooooo..Bozoljac me je oduseviioooo, prava steta sto nije yspeo u singlu, dokazao je veceras da ima lavlje srce!!! Sutra ocekujemo rutinsku pobedu Noleta...SRBIJA!!!

Milossss

pre 11 godina

Ja nemam reci da opisem koliko sam ponosan sto imamo ovakve momke i LJUDINE u redovima nase reprezentacije!!!!!!!!!!!!Zimonjicu i Bozoljcu sve cestitke,odigrali ste tako fantasticno i hrabro,sa toliko ataktivnih poteza,bilo je uzivanje gledati ovaj mec,pravi ste heroji!A kad vidim koliko su iskrene emocije koje su meddju svima vama u timu,zbog cega i jesmo najbolji davis cup na svetu,srce mi je puno!!!Djokovic me fascinira,koliko se vidi da mu sve to znaci,kako grli sve redom ko malu decu,ma ziveli vi nama jos 100 godina najveci ponosi Srbije!!!!!!!!!!!

Posmatrač

pre 11 godina

Posle Indijanapolisa 2002.g kada su naši košarkaši ispraznili tamošnju dvoranu pobedivši Amerikance a kasnije postavši i svetski prvaci (što su američki mediji do dan danas "sakrili" od svoje javnosti) naš zaista herojski dubl Zimonjić-Bozoljac je "naterao" provincijsku publiku iz pomalo zabačene države Ajdaho da učini isto što i njihovi zemljaci iz Indijane pre desetak godina. Naši su slavili epski duel u dvorani koja je izgledala sablasno prazno, kao da su naši iznajmili dvoranu za snimanje nekog filma. Jedino su naši teniseri i njihovi navijači sceni udahnjivali život, Amera nije bilo u tom filmu....njima više leži Holivud. Najveća teniska sila sveta danas bila slomljena kvalitetom Zikija i Ilije, voleo bih da ih sutra Novak ili Viktor "sahrane". Neka to bude najrazumljiviji odgovor za aroganciju i glupost kojima obisipaju čitav svet. Da se razumemo, govorim o službenom i preovlađujućem američkom duhu,ne o simpatičnim ljudima kojih ima puno i u Americi. Recimo, Izner je meni jako dopadljiv kao čovek, voleo bih da je "naš". I Kurijer je pristojan kao i mnogi drugi, ali su ipak u manini u odnosu na duh Indian Wells-a i ostalih snobovskih "vitezova".Velika pobeda srpskog dubla, veoma velika, nepojmljivo velika, teniska i civilizacijska.Veliko sportsko dostignuće, prilično neočekivano ali utoliko slađe. Naši teniseri su bolji nego što to moožemo i da pomislimo, na čelu sa nadnaravnim Novakom.I danas je bio "mirođija" u jako ukusnoj supi koju su teniseri zapržili usred SAD.

Марина

pre 11 godina

Где је Ноле? Где је Виктор? Што не гледају и бодре? Ненад је лош. Илија не зна да игра. Близанци су најбољи. Добијају са 3:0. Уплатио сам 1000 долара на близанце. Где Ноле плаћа порез? Што не игра Типса?
Слушајте бре, кад ви будете у нечему рангирани као Илија.. Кад победите најбоље на светубар у нечему, кад будете први у својој згради....итд. Онда се јавите. До тада вратите се у мишију рупу и живите своје животе пуне мржње и зависти.

uzešte mi dve godine života

pre 11 godina

1000€ na pobedu SAD dubla od 3:2, opušteno.
(Stavite kao i ja što sam, nećete zažaliti!, 06. april 2013 23:01)
Nadam se da si zažalio. I to dobro.
Bravo momci! Vidimo se u Septembru u Areni...

Mladen

pre 11 godina

Kakve bombe salje Bozoljac,medju top 20 servera na svetu sigurno,steta sto nije ispunio potencijal koji je imao,pa sad tavori na 300 i nekom mestu,ali nikad nije kasno.

vesna

pre 11 godina

Odavno svi govorimo da su Bozoljac i Zimonjic,najbolja kombinacija,ali nas selektor nije slusao,ha,ha,zaista,kad ovako dobro igraju protiv brace Brajan,treba stalno da treniraju i igraju zajedno!

paja

pre 11 godina

evo vam i Djokovica i Troickog u terenu...koliko vi pokusavali da diskreditujete ove momke i izrazite sumnju nadam se da ste sada shvatili da kod njih vlada jedno veliko jedinstvo...a kako izgledaju vasi bedni zivoti u to necu da zalazim

Rale

pre 11 godina

F E N O M E N A L N A P O B E D A ! ! !
Vredelo je gledati Vas u ovo doba noći !!! Izuzetno hrabra igra, bez respekta, protiv BB !!! ILIJA, VREME JE DA PRORADIŠ I U SINGLU !!!
ZIKI, ŽELIM DA TE GLEDAM KAKO IGRAŠ JOŠ 5 GODINA NAJMANJE !!!
MOMCI, SVAKA VAM ČAST !!!
Nole i Viktor će nas sve obradovati sutra (danas), u to ne sumnjam ni najmanje.
HVALA VAM SVIMA NA TRUDU, IZGARANJU, DOSTOJANSTVU I PORUCI KOJU ŠALJETE, NE SAMO SVETU, VEĆ JOŠ VIŠE NAMA, U OVOJ NAŠOJ SRBIJI !!!
VI STE PRAVI PRIMER NAŠOJ DECI !!!
BOG NEKA VAS ČUVA I PODARI VAM DOBRO ZDRAVLJE I SVAKU SREĆU !!!

1227869

pre 11 godina

Stvarno ljudi niste mi jasni, odakle toliko mrznje i hejtovanja, aman momci igraju kao sat, bore se kao lavovi ( ovde nece nesto ni da se oparenisu, kako vi volite da tvrdite), ginu gotovo pet sati za svoju zemlju i onda dodje neki majmun , tj vise njih i nadje za shodno, da tvrdi kako ovaj nema pojma ili onaj se ne trudi, a u zivotu nije poslusao kevu da baci smece, a kamo li da je napravio nesto u zivotu.
Sramite se ... zbog takvih, mi nismo slozni i mrze nas i driblaju kako se kome navrne.
Covece navijao bih za nase taman da su tri puta 6:0 izgubili,
a vama neka je na cast !

Ilija i Ziki VELIKO hvala za ovu radost na domacem terenu najomrzenijeg nam rivala.

Pozdrav svim patriotama.

Miljan Stanojevic

pre 11 godina

E moji Srbi, sram vas bilo kakve sve komentare postavljate...SRAMOTA. Ali nema veze...POBEDAAAAAAAA!!!! Bravo MAJSTORI!!! svaka cast!

Mirko

pre 11 godina

zamislite kako je sada tesko hejterima?Verovatno sada telefoniraju jedni drugima da se iskukaju i isplacu i prosto ne mogu da veruju sta im se desilo da Ziki i Ilija pobede nabolji dubl u istoriji.Verovatno se vec dogovaraju kakve ce gluposti da pisu sutra kada budu igrali Novan i Viktor.A sutra kada dobijemo Amere odmah ce se dogovarati sta da pisu kada budemo igrali protiv Kanada.A onda opet ispocetka plac,pa neverica pa plac i tako u krug.Ne dao dragi Bog nikome to sto imaju oni.

Ne zamerite Novaku - on je prinuđen da ih demolira! ;)

pre 11 godina

Ovo je za svako poštovanje, uključujući i meč Novaka Đokovića protiv Iznera - bez ikakve dileme! "Boj ne bije ljuta puška, nego srce u junaka"! A onda se junak dočepa puške! I onda ono, što se nakon toga desi, ostaje večno u sećanju!

Ne bih bio u koži Kverija danas. Kveri ne bi imao problem sam sa sobom da pobedi Đokovića - e, pa onda ni ja nemam problem sam sa sobom da, sa mirom u duši, odgledam THE DEMOLITION JOB koji će danas nad njim da sprovede jedinstveni, neponovljivi, majstor nad majstorima branše - NOVAK ĐOKOVIĆ!

I upravo smo dobili pobednički dubl - rođen u bezizlaznoj situaciji, iz srca ovih junaka! Možda je baš ovo ključna prekretnica ka osvajanju Davis Cup-a 2013! BRAVO momci, samo odradite sve do kraja - biće puno borbe, biće patnje, ali rekao bih da se kraj zna! ;)

I samo da podsetim na izjavu komentatora sa Euro Sporta, neposredno pred početak meča Đoković - Izner. Rekao je da ako u ekipi imate igrača koji je "Broj 1", onda ste uvek favorit! I bio je u pravu. Nije dovoljno biti fizički i tehnički superioran, kao Novak Đoković, potrebno je imati i srce i intelekt kao Novak Đoković - da biste bili na pozciji i u poziciji u kojoj je Novak Đoković! Ali ima tu još nešto. Kad takav čovek svoje srce bezrezervno daje za ekipu, onda je jasno da ostali članovi ekipe ne mogu ništa manje da pruže - ukoliko bi uopše da budu članovi ekipe. Oni koji oko toga kalkuišu, jednostavno ispadaju iz ekipe, prirodno.

Ovo je VELIKA REPREZENTACIJA! Ovi momci VOLE SVOJ NAROD!!

Populo

pre 11 godina

Junak ovog meca je Zimonjic. Odigrao je veoma cvrsto kad je trebalo, i inspirisao Bozoljca koji je u magnovenju odigrao nerealno dobro (kao ona njegova Rosol-style igra protiv Federera na Wimbledonu pre neku godinu).

ja

pre 11 godina

Mislim da Zimonjic i Bozoljac moraju stalno da igraju dubl za reprezentaciju, a Novak i Janko singl, a Viktor da bude peti igrac koji ce igrati kada Novak ili Janko ne mogu da igraju...Zimonjicu je potrebno da ima stalnog partnera u reprezentaciji kako bi dubl postizao dobre rezultate.

hahahaha

pre 11 godina

(Stavite kao i ja što sam, nećete zažaliti!, 6. april 2013 23:01)

Prijatelju moze li 100 Evra na zajam u stvari da mi ih das vidim da ih imas i na bacanje.

Trifman

pre 11 godina

Bravo momci!!!!! Odlican tenis. Ilija, perfektno odigrano. Ziki, sta reci, kad je najpotrebnije, ti odigras hladno. Jos jednom !SVAKA CAST!

Мr.Јое

pre 11 godina

ХЕРОЈСКИ МЕЧ ЗА СРПСКИ ДУБЛ!!!! БРАВО НЕНАДЕ И ОГРОБНО БРАВО ИКУ БОЗОЉЦА. ВЕЛИЧАНСТВЕНО !!!!
ИДЕМО ДО ПОБЕДЕ !!!!!

marija

pre 11 godina

ljudii,znate li šta ovo znači? sutra ne zavisi pobeda od troickog nego od novaka! a kveri umalo od troickog nije izgubio juče tako da mislim da nema čemu da se nada.ali videćemo sutra !

Tekelija

pre 11 godina

Браћа Брајан талашика х)

Шалу на страну. Свака част нашима.
Кад се узме да су побиједили најбољи свјетски дубл...и то још наши нису ни уиграни пар.
Подухват огроман.

srbin*2

pre 11 godina

bravoooooo!!!!tako se igra za srbiju a ne za pare kao blizanci,bozoljac probudio si se najzad brate i svaka ti cast i tebi druze ziki, napred braco

Doxa

pre 11 godina

BRAVO!!!

Koliko njih je podsmešljivo prokomentarisalo odluku selektora da povede Bozoljca kao četvrtog igrača... Pa onda da nemamo nikakve šanse da dobijemo zato što igra Bozoljac..

Jel vas sad bar malo stid..?

Jer Bozoljac je bio taj koji je "vukao" ovaj naš dubl od početka... A naročito u petom setu gde je Zimonjića jedino služio servis... Na reternu nije mogao ništa da ubaci a forhend katastrofa... Bekend sa kojim je napadao je završavao svugde sem u terenu... Naravno, zasluge za pobedu u dublu se dele na pola ali mora se priznati da je Bozoljac briljirao! Pouzdani i jaki servisi (naročito drugi) a prvi put sam video da odigrava uspešno i jednoručni forhend i bekend... :D

Sve u svemu, sve je sad na Novaku...

Idemo Nole do pobede nad Amerima u gostima!!!!

ZORICA-CANADA

pre 11 godina

...sta reci nego- BRAVO MOMCI, B R A V O S R B II J A !!!!!!!!!!
PS: ja ne pratim doubl tenis, mislim gledajuci ga. Rezultatsi da ...Ovo vam kazem iz jednog razloga.
Znate i sami koliko je Zimonjic bio uspesan dok je igrao sa Nestorom , momkom naseg porekla
Ali je igrao za Canadu. I svaki put kad su pobedili, a bilo je to nebrojeno puta, Canadjani su na
svojim sportskim kanalimai to ovako propratili : " Nas teniser Nestor je sa svojim parnerom
pobedio..... " NIKAD ZIMONJICU IME NISU HTELI DA POMENU !!!! Sram da ih bude !!!!!
Uvek mi je gorak ukus bio posle takve ignorancije...Zato mi je ova pobeda ZIMONJICA jos draza,
Jer ovaj put ce mu ime MORATI da objave...a ne tamo neki veciti, bezimeni " partner "

Inspector Bloch

pre 11 godina

Fantasticni ILIJA , i ni manje bolji Ziki! Neka im je slava, danas! Prelepo! ESTETIKA protiv SILE!
Nocas, zavrsavam, za sebe ne-karakteristicno..ali jedino: SRBIJA!!!ZUVEK!

Wien

pre 11 godina

Svaka čast momci neverovati ste bili svaka pohvala za ovaka uspeh mnogo sam srećan večeras.
Живела Србија Србија Срвија.

Marko SM

pre 11 godina

Iskreno nisam verovao u dubl u ovom duelu,ali drago mi je da sam pogresio! Kako sam se samo nervirao, a tek na kraju radovao. Bravo za dubl,pogotovo za Bozoljca, jako prijatno me je iznenadio, svaka cast i Zimonjicu, pobeda nad najboljim dublom ikada na njihovom terenu nije mala stvar! Navijamo svi za najboljeg na svetu da overi u nedelju plasman u polufinale( i da tamo budemo u najjacem sastavu,da se vrati Janko )! Imamo sjajan tim, mozemo opet da OSVOJIMO DAVIS CUP!

011

pre 11 godina

@011
Za tebe sa puno mozga, Isnera i Querreya nema tokom celog meca a i ne mora da ih bude. U sali je samo 10.000 Amera.
Djokovic mora da bude tu zato sto ako izgubimo dubl, izgubili smo prolaz dalje, pa se dzabe zagrevaju.
(Pera, 7. april 2013 01:33)

011, pogledaj snimak, kadrove s Novakom iza klupe i ne lupetaj. Svim srcem je u meču, kao da on igra
(grobar, 7. april 2013 01:42)

Jel se to vas dvojica drogirate ili imate neki drugi problem???

Pero sine, oni su otisli da treniraju a ne da se zagrevaju, jer igraju tek sutra, a to moraju koliko god tebi to nije jasno, a koliko podrzava ili ne podrzava ekipu videlo se na kraju, pa zato nemoj da pljujes tog Novak nego stoji mirno kada pricas o njemu!!!

A tebe grobare stvarno ne razumem sta si hteo da kazes ( bas me cudi)??? Ovde niko nije rekao da Novak nije bio tu nego nekome nije jasno zasto je otisao i zato ne lupendraj nego prvo procitaj sta pise!!!Novaka sam video kao i ti, kao i svi ostali dok nije otisao! Nije bio svim srcem u mecu i uz ekipu, nego 200% kao i uvek i ne trebas ti to da nam pricas, oci imamo Bogu hvala, nego objasni Perici koji ne misli tako!!!

Kosmos

pre 11 godina

Ja ne znam kako vasa redakcija moze uopste objavljivati ove komentare tipa "ova dvojica nasih me oborise na kladionici,ima da mi njih dvojica sad dadnu 1000€,ajmo Ameri cekam vas na livebetu itd.."...Alo kladionicariii,Srbijjjaaaa breee...Cestitke gromovnicima nasim...

cale-otac

pre 11 godina

kakva noc,jos nespavam od uzbudjenja,a sutra radim za razliku od vecine vas,ali nije tesko posle ovoga.kakvi magicni sportisti,kakvi magicni ljudi,ali ono novakovo decacko radovanje,toliko veliki i mocan,a toliko naivno dobar,ajde ljudi budimo realni,da smo na njegovom mestu koliko bi nas bilo ovakvih,mislim malo ili nimalo.malo je izlizano,ali stvarno imati za svoga sunarodnika ovakvog sportistu,ali najpre coveka desava se retkima.necu da zaboravim i sve ostale,ali ovaj covek me fascinira.a sad moram malo i da se ispovedim:do samo pre cetiri godine zvao sam ga neretko sipljivi,sada me je sramota,ali sam mnogo naucio iz toga.prijatno

offside

pre 11 godina

Otisle babine i dedine devizne ustedjevina u kladzu :D Hahaha... Naravno da ne verujem trolovima da uplatili tu kintu, ali bi mi bilo drago da jesu :) Na kolena pred Srbe!

goran

pre 11 godina

Jim Kourier pre pocetka meca ..."Braci Brajanima je svejedno protiv koga igraju" koliko samo arogancije i potcenjivanja i vidite kako im se to na kraju obilo o glavu...mada gledajuci mec ne moze se reci da su Brajani podcenili nas tim igrala su braca onako kako najbolje znaju i i umeju,znaju oni Zikija veoma dobro ,Bozoljac im je jedino bio nepoznanica ,i on je na kraju bio taj joker koji im je zaprzio corbu,jer verovatno nisu ni u snu predpostavljali da moze da odigra ovako vanserijski i vrhunski, on je bio taj presudni faktor koji je svo vreme vukao Zikija koji je ruku na srce odigrao mozda i nesto slabije (od onoga kako zna i ume) mada je opet sa onim asevima za pobedu pokazao zasto ga svi teniski strucnjaci smatraju za jednog od najboljih dubl igraca svih vremena...zakljucni komentar "nije svejedno" :)))))))

Nikita Ristanovic

pre 11 godina

Svaka cast!Ovo je najbolji mec Nenada Zimonjica i Ilije Bozoljca.Neznam sta da kazem.Cestitam jos jednom!Novak do pobede,kao i Troicki.

Norton

pre 11 godina

Jao Ziki, sve preko dva seta je... Ilija ti si kralj! Svaka čast na osvojenom drugom bodu i danas već u prvom meču slavimo pobedu :)

Milos Radulovic

pre 11 godina

Znanje, ogromni talenat i iskustvo, da, ali to imaju i braca Brajan, ali nemaju ono sto Srbin imade, inat i srce koje kuca za otadzbinu.
Hvala Vam momci sto nas cinite srecnim i ponosnim.

@Marina

pre 11 godina

Kao da nismo gledale isti meč.
Nije Novak stigao na početak, verovatno je završavao svoj trening, ali od momenta kad je stigao, skakao je po onoj ogradi iza Obradovića ko lud. I dernjao se. Šta mu je od grla ostalo samo on zna!
Sapienti sat!

sto baci pare

pre 11 godina

@Kuku meni, 6. april 2013 22:49
Hteo si na 100 evra da zaradis 10?
Da si stavio te pare na majstora Bozoljca zaradio bi 550 evra neto :)
Ali ko ti je kriv kad bacas pare.
Stavi veceras jos 100 evra na Kverija, mozda iscupas taj gubitak.

BR

pre 11 godina

Pero brate...gde si ti bio do sada???? Pa ja 20 godina pijem lekove za digestivni trakt, trujem se i nista mi nije bolje. Tvoj komentar me je izlecio. Pokrenuo si ga u momentu. Hvala ti na tome!

nikola baljak

pre 11 godina

Bravo kraljevi,ponos Srbije,tako se igra za svoju zemlju kada ostavljate srce na terenu, kada gines za svaku loptu tako je patriote .Cela Srbija da slavi veceras da Novak pobedi Kverija i da ove godine osvojimo salataru napred SRBIJA SRBIJA SRBIJA stvarno svaka vam cast.

S R B I J A

pre 11 godina

Bravoooo momciiii !!!
Svi mi koji smo ostali do kraja, nismo se pokajali, jer se na kraju trud uvek isplati..Tako se igra za Srbiju, svaka cast stvarno! ^^

Moler

pre 11 godina

Svaka cast momcima, vidi se da igraju srcem!!
Kakav god da je rezultat na kraju mozemo biti ponosno na njih, ipak su braca Brajan kraljevi dubla!

Mc 991

pre 11 godina

HEROJI NACIJE !!! MAJSTORI!!! SVAKA IM CAST!!! OSTAO SAM BUDAN I NISAM ZAZALIO!!! POKAZALI SU SVIMA KAKO SE BORI ZA SVOJU ZEMLJU!!! HVALA VAM! Ilija odigrao mec zivota! Zimonjic 2 brejk lopte spasi kada je servirao za mec, maestralno zavrsio mec asom. KRALJEVI!

Nebojša

pre 11 godina

Nemam reči najbolji dubl meč ikad koji sam gledao a pobediti Brajane u sred amerike neprocenjivo a sad je ostalo još da ih Nole matira i da pa da slavimo.

supermario

pre 11 godina

cestitke nasim momcima..i da su izgubili, niko ne bi mogao da im zameri... borili su se, dali su 150 pocenata od svojih mogucnosti

ja

pre 11 godina

Tako je Srbende, tako je mastori svaka cast, ja sam se umorio gledajuci iskidao zivce, poeo prste mogo da zamislim kako e vama, kakvo je srce potrebno kakva snaga za ovakav mec za ovakvu pobedu. Srce mi je puno kad vidim nase Srbe u areni kako slave pobedu u sred Amerike, kako Novak ludak vodi navijanje u areni. Hvala vam momci za ovu pobedu veceras, ponosni smo na vas.

ja

pre 11 godina

@nikol
Zimonjic je do sada za reprezentaciju odigrao 37 meceva. Ima 26 pobeda i 11 poraza.
Od poslednjih 10 meceva (racunajuci i ovaj) ima 5 pobede i 5 poraza.
Poslednju pobedu napravio je u prethodnom mecu sa Belgijom u paru sa Troickim, a kao sto vidis sa Bozoljcem je savladao i verovatno najbolji dubl svih vremena.

Cemu ti sluzi internet ako ne mozes sama da dodjes ni do najosnovnijih informacija?

mz

pre 11 godina

Bravo momci svaka cast!!! Priznajem, sumnjao sam u vas ali mnogo mi je drago sto ste pokazali da ne treba da vas otpisujemo i da ste najbolji kada je najteze!! Idemo Srbijaaa!!!

Igor

pre 11 godina

Sta je bilo poznavaoci tenisa, sporta, psihologije?? Znao sam da ce Bozoljac da ih oladi, covek je ludji i od Tipsarevica. Ili si pobednik ili nisi, a Ilija to jeste. Bravo smekeru!! Bravo i Ziki, odservirao je na kraju kako treba. Idemo do pobede!!!

Banja Lukaa

pre 11 godina

Odigrati ovako dramatican mec, u 5 setova, vise od 4 sata igre i to protiv najboljeg dubla svih vremena, na njihovom terenu, i dobiti ga, ostavilo me odusevljenim i bez teksta. Svaka vam cast, ali posebno moram da istaknem Bozoljca koji je prosto bio fantastican veceras!

Nebojša

pre 11 godina

Imam neki osećaj da Zimonjiću ljudi pamte samo greške a svi zaboravljaju da je imao i gomilu veoma kvalitetnih poena pa i ona tri asa u zadnjem gemu za pobedu.

Markane

pre 11 godina

Neverovatno. Kapa dole! Ne bih nikad rekao da pobedimo amerikance. Ja stalno pratim Djokovic, sli nikad nisam gledao celu dublu mec. Danas bio prvi put. :-) i odmah mec decenije! Bravo momci. Pozdrav iz nemacke! Ajde Nole do pobedu veceras!!!!!!

Zvornik-Srdjan

pre 11 godina

Hvala momci,pobjeda zlata vredna,a i da ste izgubili niko vas ne bi krivio,ostavili ste srce na terenu.Pozdrav za sve koji su vjerovali u nas dubl.

Igor

pre 11 godina

BOZOLJAC SRPSKA HAUBICA!

Momci svaka cast! Pokazali ste kako se igra za Srbiju, izginuli ste na terenu i da ste izgubili niko vam nista ne bi mogao zameriti! Kakav timski duh, podrska Djokovica i Troickog neprocenjivo! Fudbaleri gledajte i ucite!

au ludilo

pre 11 godina

Kako przi adrenalin nema spavanja ni posle meca..svaka cast momcima a Ilija Bozoljac je decko otkrovenje, prava ekipa za primer na celu sa Noletom, sjajna atmosfera i energija u ekipi. I Ameri ispali smekeri dobro zezanje u hali(Belgrade Serbia)P.S. Cak je i Vlada Mijaljevic odusevio-'aj sad dosudi aut ako smes' ma ludilo

Jovan

pre 11 godina

Za ovaj osecaj sada vredi cepati zivce 5 sati. Bravo Ilija grome samo jedan gem si pao u mecu od 5 sati, bravo Ziki legendo iako te nije htelo veci deo drugog dela meca na kraju si pokazao da su iskustvo i mirna glava najbitniji u tenisu i zivotu uopste. Definitivno najbolji dubl mec u DK ikada, za ovo vredi ziveti. Nole nista ne ocekujemo od tebe, samo opusteno i bez pritiska sutra izadji pa sta bude, bolji si za klasu od Kverija i to ces najverovatnije i potvrditi. Srecno !

Sava

pre 11 godina

Neverovatan podvig protiv najboljeg svetskog para i to na njihovom terenu. Evo i malo statistike, impresivna je: AS udarci 36:12 za nas, duple greske 7:7. Direktni poeni (vineri) 125:80, neiznudjene greske 56:45. Brejk lopte 2 od 8 a oni 3 od 5. I pored impresivne statistike u poenima je bilo 217:217, zato mi je ova pobeda jos sladja.
Ovo mi je jedna od najdrazih pobeda jer je neocekivana a posle odustajanja Tipse plasili smo se ko ce nam doneti taj treci poen, pored sigurna 2 Novakova. Viktor je takodje odigrao sjajno, iznad trenutne forme i lako smo mogli vec da vodimo sa 3:0. Nadam se da ce mu ovo druzenje sa sampionima pomoci da se stabilizuje i vrati u prvih 20.

Pavle

pre 11 godina

Alal vera, alal vera!!!!
Retko komentarisem, ali Srbiji se smesi nova SALATARA!!!
Svaka cast nasem dublu , Novaku i Troickom (koji je juce bio blizu pobede)!!!
Samo napred!

Mizula

pre 11 godina

Ljudi, bilo smo na mecu. Bodrilo se svim srcem za nase, protiv mnogobrojnijih amera. Ilija je odigrao mec karijere, Bog mu je sam ruku danas pozlatio. Ovakvu sportsku dramu ne pamtim od Zvezde-Bajern, a biti ovde za tako nesto je neverovatan dozivljaj. Bravo Ziki, bravo Ilija, svaka cast momci, ovo je za pamcenje.

Puno pozdrava svim Srbima gde god da ste na ovom svetu. Danas je nas dan!

slavica

pre 11 godina

Nestvarno !Koliko zelja za pobedom moze da ponese.Ziki I Ilija su bili fantasticni. Kad nasi momci igraju to je uvek vise od tenisa.Svetu nije jos jasno da je jedna mala zemlja iznedriila toliko dobrih tenisera.
Momci BRAVO! Dok nas drugi analiziraju, micemo uzivati u pobedi!

loptica

pre 11 godina

Pitanje nije da li Bozoljac sebe uzima dovoljno ozbiljno (kako se o njemu i ovde i drugde uglavnom raspravlja). Pitanje je da li svi vi stručnjaci - od vas, gos'n selektore, do vas, internetsko-kafanskih - Bozoljca uzimate dovoljno ozbiljno. Dečko je, u ono malo ukazanih mu prilika, uvek izgarao, vukao, igrao dubl, koji inače igra s mene na uštap, sa 120% svojih singl-mogućnosti... i, sa Zimonjićem, donosio bod: bio jedini dostojan partner toj dubl-gromadi... E sad, hoće li, napokon, neko, iko, shvatiti da Srbija zapravo ima, i to jak, dubl za Davis Cup, sposoban da pobedi i "najbolji dubl ikad" (ove maratonce što posle svakog poena trče počasni krug)?

xxx

pre 11 godina

Bravo za Iliju i Nenada!
Ne znam zasto neki zameraju Tipsarevicu sto nije u timu, covek ima skor u reprezentciji 39:16 i sigurno ima opravdan razlog zasto nije u timu... Ne znam da li se neki secaju prosle godine i meca protiv Ceske kada je igrao 9 sati protiv Stepaneka i Berdiha i ostavio srce na terenu, dok su ostali lako izgubili svoje meceve po 3:0, i ako se znalo da bez Novaka i Viktora koji je bio u ocajnoj formi ne mozemo da prodjemo Cehe, on se borio do samog kraja...Sada je Zimonjic heroj, a do juce je nekima bio penzioner koji treba da ide iz reprezentcije.

Milossss

pre 11 godina

Moram da priznam da mi je druga najlepsa vest veceri da je @Stavite kao i ja što sam, nećete zažaliti! izgubio hiljadarku...:))))))

grrrr

pre 11 godina

kljucni potez je bilo odustajanje Tipsarevica i time je Bozoljca gurnuo u istorijski dubl mec!
ovo je timska igra a vidi se ko ima najbolji tim i najbolju atmosferu-jedan drugog guraju i pomazu!
bravo momci, ovo je pobeda celog tima, sa tipsarevicem!!!

bozoljdzak :)

pre 11 godina

Bravo! Nisam osetio ovoliko zadovoljstvo nakon jednog teniskog meca jos od Montreala 2007 kada je Nole prvi put dobio Federera. Svaka cast majstori!

ff

pre 11 godina

јел ви капирате колико коментара преко дунава сад се тек види ко коментарише овде

3D

pre 11 godina

1000€ na pobedu SAD dubla od 3:2, opušteno.
(Stavite kao i ja što sam, nećete zažaliti!, 6. april 2013 23:01)

Jesi li i dalje opušten ? :-)

Babin_zub

pre 11 godina

Ne pamtim kada sam zaglavio do kasno u noc gledajuci dubl mech.Iskreno,nisam ni verovao da ce Zimonjic i Bozoljac uzeti vise od jednog seta,ali mi je drago sto sam pogresio.Njihovoj pobedi sam se obradovao kao da smo osvojili DK.Ovo je definitivno kljucni mec ove godine.Svaka cas momci,samo napred do drugog trofeja!
p.s.Kada su Novak i Troicki uleteli na teren onako srecni,Viktor izbezumljen jer je na njemu bio ogroman teret,Novak takodje presrecan,shvatio sam koliko zive jedni za druge,za pobede i nasu Srbiju!

Света

pre 11 godina

Браво момци. Најбољи сте када хоћете. Победити на страном терену је увек подвиг а још ако је то у америци то је оно што цени цео људски свет.
Само напред. Још једном браво!

zitije brajanovo

pre 11 godina

Profesor Bozoljac.
Bravo Ilija, bravo Nenade.
Ovo je bilo uzivanje gledati.
Majstorski. Vrhunska igra nasih, odlicna atmosfera u Americi, pobeda nad Brajanima i jednim Kurijerom, sta pricati dalje. Kad pobedis najbolje onda si najbolji.
Mozemo do titule po drugi put.
Samo napred.
SRBIJA

Sergej

pre 11 godina

Ma bravo ljudine !!! Gledao sam i prekjuce Viktora savrseno je odigrao , nije ga htelo , osvetili su ga Ziki i Bozoljac . Ajde da uzmemo salataru opet , imamo savrsen tim sa Tipsom cemo biti jos jaci !!!

Миле

pre 11 godina

Овакву спортску радост нисам одавно доживео. Хвала вам Ненаде и Илија. Браво, браво, браво!
Браво за нашу клупу, браво за публику. Браво и за овог репортера.

Dr.Brele

pre 11 godina

imam neki osecaj da cemo da dobijemo ovaj mec zahvaljujuci Zikiju :) p.s. sad je 11-11 u 5.setu
(aca, 7. april 2013 01:14)

Dooooobar predosecaj.

munze

pre 11 godina

imam neki osecaj da cemo da dobijemo ovaj mec zahvaljujuci Zikiju :) p.s. sad je 11-11 u 5.setu (aca, 07. april 2013 01:14) svaka cast na osecaju.

dacko

pre 11 godina

Senzacionalna igra,fantastican mec za sve prave teniske sladokusce.Izvukli ste vise od maksimuma i da je rezultat bio drugaciji zasluzujete sve pocasti.Vec je serviran slag pre sutrasnje torte koju ce Novak nadam se posluziti.

sreca

pre 11 godina

Bravooooo, bravooooo. Kako su samo neodoljivi bili kad istrcase Novak i Viktor onako srecni zajedno, samo im Janko fali. Bodrimo i sutra.