Nedelja, 28.08.2011.

17:01

Zvezda slavila u Smederevu

Fudbaleri Crvene zvezde pobedili su Smederevo u gostima sa 1:0, u utakmici trećeg kola Jelen Superlige.

Izvor: B92

Zvezda slavila u Smederevu IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

169 Komentari

Sortiraj po:

Sima Keln

pre 12 godina

@SD

A vi? Sta se ti brines o Zvezdi. Ipsali ste od apotekara, ribara, trgovaca, recepcionera, kuvara itd. Vidim da ti je tesko pa se javljas i napises budalastinu

Со Ло

pre 12 godina

Мука ми је више од ове Звезде па зар против ње нико не сме да свира пенал, а стално се нешто жале али ни Партизан није ништа бољи као да се овде фудбал игра само да би они морали да победе.

Петар

pre 12 godina

Пенал је наравно постојао. Међутим, проблем нашег фудбала је што је од играча Смедерева то било све што су урадили пред противничким голом, а Звезда једва нешто мало више. Хауард Веб је на утакмици Ман. Јунајтеда и Арсенала направио више грешака од судије Сантрача, али је тамо било много више акције тако да његове грешке нико и не примети (и тако и треба да буде). Наши фудбалери једва направе једну пристојну акцију на целој утакмици и зато су нам судије главни актери, па и кројачи првенства. Уместо хајке на судије, треба се замислити о нашим тренерима и фудбалерима.

Malibu

pre 12 godina

Grobari, ne komentarisete penal za Spartak koji je bio van 16 i sto je dokazano a kukali ste ovde da je penal cist ko suza. Pa se niste izjasnjavali za penal u Uzicu. A i to dokazano. Kada je sudjen penal protiv Partizana. Mozda inam kratko pamcenje. A da zaboravio sam. Protiv ovih konobara i postara iz Irske. A penal je onda kada se ima namera igre rukom a ne kada je ruka u jednom polozaju a protivnicki igrac sa dva metra centrira. Utakmica Barcelona - Porto sve govori

Samo vas gledam

pre 12 godina

Cava nije imao nameru. On nije nameravao ni da predje u Zvezdu, tako ispalo a kamoli da je nameravao da rukom odbrani gol. Bio je to refleksni pokret koji bi da Zvezda vodi sa 3:0 sigurno bio sudjen ali ovo je bio sam pocetak utakmice. Moglo bi to da Zvezdu sokira u toj meri da popije petardu od Smedereva a to za jednog sveCkog i evropCkog prvaka ne bi bilo u redu. Dobar sudija Santrac je to imao u vidu a cuveni zvezdas Majo Vujovic je BIO TU u punoj sudijskoj opremi da mu potvrdi da je dobro dosudio sto nista nije dosudio. Kome je cudno da Majo obuce sudijsku opremu kad ne sudi? Pa nije on milicajac.

dejan

pre 12 godina

najregularnija utakmica u istoriji srpskog fudbala je finale kupa partizan-vojvodina,posle ove utakmice grobari treba da se pokriju usima i cute.

sluSAM ROK

pre 12 godina

au pa vas vise crno beli drugari na internetu nego na stadionu...\
Sto niko nije rekao nista posle subotice, penal na 17 metara od gola....
Ajmo delije, idemo dalje....u inat svima

zameni im tole stolice, nja nja

pre 12 godina

@(Dr., 29. avgust 2011 00:53)
doktore, magistre objasni mi penal za Spartak na 18 metara...
i objasni mi kako je to smederevo zasluzilo da pobedi juce, kad je trebalo da bude 5 komada sigurno

e

pre 12 godina

i opet nedosudjen penal za protivnika zvezde...znaci tako ce ove godine pokusati da osvoje titulu...prosle su im svirali nepostojece penale a sad ovako...pa lepo...

makis

pre 12 godina

Zbog takvih novinara kao sto je ovaj nas fudbal je DNO DNA.Jel TI to sedis i pijes kafu sa LUKICEM po ceo dan kad ne smes da napises ono sto i slepac VIDI.

golman

pre 12 godina

Vladimir Petrovic Pizon je posle utakmice izmedju Smedereva i Zvezde naknadno pozvao malog cavu u reprezentaciju i izjavio da je nasao dostojnu zamenu za Vladimira Stojkovica :)

Marko Niš

pre 12 godina

Nacitak se komentara o "penalu" i moram da vam kazem da je to jedna nezgodna situacija, jer je sudija mogao da dosudi penal, a mogao je i da pusti igru (sto je i uradio) i kako god da je odlucio bio bi i kriv i prav!
Ako lopta pogodi igraca u ruku a on nije imao "ociglednu" nameru onda se penal ne sudi pa cak i ako lopta ide u gol, sa druge strane, sta je "ocigledna" namera?! Da se ja pitam svako igranje rukom bih sankcionisao kao prekrsaj pa ako je u 16 onda penal, a ne ovako sta god da uradi moze da se kazni!
(dejanera, 28. avgust 2011 21:38)

Kad blokiraš rukom loptu na gol liniji još TREBA DA SE KOMENTARIŠE NAMERA!!!!

Koliko poštenih zvezdaša!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Objektivno novinarstvo

pre 12 godina

Smederevci su tražili penal pošto je lopta nakon poslednjeg pokušaja pogodila Dimitrijevića u ruku, ali je utisak da Zvezdin fudbaler nije mogao da reaguje jer ga je lopta napucala, pa je sudija pokazao da se igra nastavi.

A kakve veze ima sto je lopta napucana kada ona ide ka golu??? Nebitno da li Partizanovom ili Zvezdinom!!! Zbog takog sudjenja nase zvezdice u Evropi po navici igraju rukomet umesto fudbala.

Ortodox RedStar

pre 12 godina

95% komentara o nedosuđenom penalu... Svi koji mislite da je fudbal u Srbiji propao, nemojte ga pratiti i doviđenja... Zvezda i Partizan su svaku utakmicu, nebitno protiv koga igraju u domaćoj ligi, mnogo bolji rival, nekad se to pokaže rezultatom, nekad ne... Šta mislite, da je liga najregularnija na kugli zemaljskoj, neko drugi bi bio prvak, je l'? Smiješni ste k'o bioskop... I ove priče kako Zvezda mora biti prvak ove godine, gluposti neviđene... Kome se ne sviđa naša liga, nek' prati onu koja mu više odgovara, a ne da pišete kojekakve gluposti "navijači iz fotelje".

zvezdas

pre 12 godina

Meni je zvezda danas igrala najbolje od pocetka. Imala je kontrolu na celom mecu, posle vodstva su smanjili gas, bili pazljiviji i bolje markirali u odbrani, nije napravljen nijedan kiks ni greska posle gola a lopta je bila u nogama. Inace ako ste gledali nekad Barcu glupo je porediti zvezdu i nju ali zvezda isto drzi loptu u nogama dok ne umrtvi i nezbuni odbranu protivnika i onda brz pas napred i iznenadan napad, kod Barce to uvek ispadne sansa za go.

Љубитељ фудбала

pre 12 godina

@dejanera
Ниси у праву!
Пенал као врата, не битно је ко за кога навија, него људи гледајте објективно... Лопта иде у гол, удара Димитријевића у руку, то мора по правилима ФИФЕ и УЕФЕ да буде пенал + црвени картон, а да није ишла у гол могло би се дискутовати да ли је природан или не природан положај, и то само судија у том тренутку процењује... Дајте људи ако управе покушавају да нам замажу очи са глупостима, бар ми навијачи, гледаоци, љубитељи фудбала требамо бити објективни и рећи шта јесте а шта није... Као што је Бабовић данас дао регуларан гол (а поништен је), као што је био пенал за Јавор и Слободу, као што није био пенал за Спартак у првом колу него слободан ударац... итд, итд... Поздрав свим правим љубитељима фудбала :)

Sale

pre 12 godina

Partizan je tražio da mu ovaj sudija ne sudi utakmice, a sada i vidim zašto. Sada je odradio tri boda u gostima, a verujem da će zvezdi na gostovanjima suditi i ostale sudije za koje je Partizan tražio izuzeće.

o shonesi

pre 12 godina

pustite nedosudjene penale,toga je bilo i bice i za Zvezdu i za Partizan,nego pogledajte igru Zvezde protiv Javora,Rena i sad protiv Sartida..pa ovo vise niko ne igra,imamo 700 dodavanja na svojoj polovini,ja ovo nikad u zivotu nisam video...Jedina alternativa kako da prenesemo loptu sa svoje polovine kad nas neki malo spremniji protivnik stisne,je duga ka Mezengi,pa sta bude...ono sto zvezda radi iz 6 poteza,Mancester radi iz jednog..A Partizan protiv Samroka i Slobode?tuga da te uhvati,da se onakve greske prave,onaj Ivanov je covek koji ne zna gde se nalazi,prodas Savica i dovedes onu rupu...Rnic nepotreban,vukic,Ilic penzija,smiljanic decko koji se ponasa kao da ima 17 godina,Scepovic,Jovancic no comment..a najjaci utisak je do sad na mene ostavio djembeli Dimitrijevic iz Zvezde,i sto je Mikic kapiten

zvezdas

pre 12 godina

Jadna,oajna igra zvezde.. Mislim da e im ove godine opet biti kriv Karadzic za neuspeh.. A ovakvom igrom i sa ovakom ekipom mogu osvojiti titulu, samo ako je kupe...

nebojsa

pre 12 godina

Zbog penala u prvom kolu protiv zvezde, sudije jednostavno ne smeju da sviraju protiv najsrbskijeg kluba na planeti!! Protiv javora li adi. čist ko suza, pa onda čovek mislio da i u evropi može tako da se igra i ono penal, sada i penal i crveni za čavu i opet ništa!!! Ovo postaje smešno i žalosno!! Titula će se na silu uzeti da bi se opravdala lova od rusa, jer bože moj, srpskom fudbalu preti kolaps ako partizan i 5 godina za redom bude prvi!!! A kvalitet? Koga briga za kvalitet!!!!
(mix, 28. avgust 2011 20:07)

kvalitet smo pokazali u cetvrtak i mi i vi

Miljanic

pre 12 godina

Pre neki dan Lukic izjavi da CZ ima najslabije sudjenje u ligi. Pored toga, mesecima unazad lazima se sluzeci ubedjuje javnost da se Partizanu pomaze na sve moguce nacine. Pritisci i samo pritiski iako CZ vec godinama nema pojma sa fudbalom, namerava da kaze da su titule za Partizan nezasluzene, ispira mozgove ovoj decurliji id CZ navijaca. Zna on da je deset puta izrecena laz postaje "istina". E sad, da li je uspeo u nameri? Jeste, CZ niko ne smije vise dosuditi nista sto njoj ne odgovara. Ne sviraju se penali protiv njih, u isto vreme se ne dosudjuju cisti golovi za Partizan.A sve to pred ocima sudijske organizacije. Lukicu da li je sada prvenstvo regularno???

Cinema Komunisto

pre 12 godina

Heh, prijalo nam je ono otreznjenje u Evropi, mora se priznati. Prvo, Zvezda da je neki tim ne bi primala 6 komada u dve utakmice protiv prosecne francuske ekipe, a to sto bez sudija i valjanja 3 minuta po travi kad god se stigne ne mogu da pobede jedan tim svetske klase kao sto je Smederevo je posebna prica. Ako neko ne misli da je ono penal moze da prelista fudbalska pravila jos jednom, pa ako je razuman priznace. "Uspeh" ovih drugih protiv mesara, stolara, vodoinstalatera, obucara i drugih koji se uvece skupe da odigraju partiju fudbala nije vredan pomena uopste, tako da ne morate da se brinete za moje zdravstveno stanje, ne, ne navijam za njih. Nas fudbal je vec odavno umro, ali ovim ste ga zakopali duuboko.

profesorBaltazar

pre 12 godina

Cinimi se da je vecina Delija i Grobara vec zaboravila onu bruku od cetvrtka i nastavljaju sa prepucavanjem po starom. A u petak malo ce se udruziti posle utakmice sa Severnom irskom. Mir ce potrajati do sledeceg kola a onda ponovo prepucavanja. Ljudi zar je bitno ko zauzima koje mesto na tabeli kad uglavnom imamo samo jednog (a sada nijednog) predstavnika u grupnoj fazi oba takmicenja. Do sada nikad nismo imali dva predstavnika u Ligi evrope. Ali nasim klubovima je bitno da budu najbolji u svom dvoristu. To vam je isto kad se dva frajera biju koje jaci u njihovom mestu i onaj ko pobedi ode u neko vece mesto i pocne da k... kako je on jak, kako je legenda u svom mestu, kako je superioran u odnosu na druge, itd. A onda mu dodje neki badza i razvali ga od batina. On se vrati u svoje mesto i pocne opet da se bije sa onim istim tipom i ceka godinu dana da bi opet otisao u neko drugo mesto i gde mu se ponovi isto. I tako u krug stalno.

Cinik

pre 12 godina

Malo, pomalo Zvezda ce potrositi sve svoje sudije. Sada i ovog danasnjeg ceka 4 meca suspenzije, ostace Zvezda bez svojih sudija u nastavku prvenstva.

z

pre 12 godina

pa opet se nesudi penal protiv zvezde. cist penal. citam komentare da ga je lopta slucajno pogodila u ruku i da sudija je imao pravo i da sudi i da ne sudi penal. ali igrac je bio na skoro samoj liniji gola i odbranio bukvalno odbranio cist gol i to je penal. budite objektivni zvezda je uzela tri boda i niko to nece promeniti budite iskreni cist penal. cini mi se da se istorija menja i da se ove godine zvezda favorizuje da uzme titulu. i dokle god je politika umesana u sportu konkretno fudbalu,nikad necemo imati kvalitetnu ligu.politicari napolje iz sporta i klubovi da se privatizuju a do tad uzivajte u eng. span.ital. franc.ligu i naravno ligu sampiona bez srbskog prestavnika.. a da umalo da zaboravim i ligu evrope gde nam nije mesto to je to

Smejurija

pre 12 godina

Ovo sa nesviranjem penala protiv zvezde je mnogo očigledno. Prvo Jvaor, a sad Smederevo. Onaj sudija protiv Javora dobio kaznu 4 utakmice. Ovaj danas treba da dobije barem 8 utakmica kazne. Napucana na gol liniji?!? Ovo samo u Srbiji postoji.

VladeCacak

pre 12 godina

Dragi moji strucnjaci izvolite, edukujte se...

U pravilu 12 (prekršaji i nesportska ponašanja) pravila fudbalske igre između ostalog je navedeno da će biti dosuđen direktan slobodan udarac u korist protivničke ekipe ukoliko igrač „namerno dodirne loptu rukom. Reč namera znači: „smišljeno, s razlogom nešto uraditi“ i upravo takva formulacija ove reči nalaže sudijama da budu krajnje obazrivi prilikom sankcionisanja ovakvog prekršaja bez obzira da li se on učini unutar ili, izvan kaznenog prostora, bez obzira da li se on učini u fazi odbrane ili, pak fazi napada.

http://fudbalskisudija.blogspot.com/2010/11/igranje-rukom-jasnoce-i-opasnosti.html

milan

pre 12 godina

haha... sad videh snimak igranja rukom...
Pitam se kako je moguce da ima toliko neobjektivnih navijaca koji uporno tvrde da ovo nije penal.
Desavaju se sudijske greske, nije prvi put, ali videti snimak i tvrditi da je napucana.... ccc...

Izrendano licemerje

pre 12 godina

Dokle cete da zataskavate sudijske brljotine na racun "stubova srBstva" dok isti ti uporno trube o sudjenju!?! Drugo kolo od tri odigrana i nakon poraza od Spartaka i onog penala (koji je bio cist btw), sada vise niko ne sme da sudi penal protiv zvezde!!! Toliko su isforsirali propagandu da je to strasno! Javoru cist penal nije dosudjen, a tek ovo danas... rukom 'ladno gol odbranio i nikom nista. Naravno, nastavice da pricaju o Partizanu, toletu i sudijama u nekom samo njima znanom formatu, a nema veze sto se nama ponistavaju cisti golovi, ne dosudjuju cisti penali itd. itd. Bitno je samo da tole i dalje vodi njihove kadrove na rucak i ako zatreba platice opet evropsku licencu sredstvima FSS-a :p

Realan

pre 12 godina

Kako nam se igra svodi na napadanje sopstvenog gola, mi u stvari dobro prolazimo. Ove igrače pod hitno na kaljenje u neki manji klub 2. lige.

otkacheni

pre 12 godina

Kada tipa napuca lopta u vec dignutu ruku to nije penal. Da je smederevac sutnuo pa nas digao ruku i odbranio to bi bio penal...
(otkacheni, 28. avgust 2011 17:58)
Ahahahahahahah,ajmo svi stanemo na gol i da dignemo ruke pre nego sto neko sutne,niti lopta moze da udje u gol niti moze da se svira penal....hahaha.Kakav cirkus od Fudbala,sve bih dao da blizanci ne osvoje titulu,dosta ovoga vise
(RUSuper, 28. avgust 2011 19:22)

Ajde nemoj sa tim blizanci. Necemo sada da pocnemo da se vredjamo... A ti ako si video penal ti ga odsviraj kad si vec tako pametan. Sad su svi i sudije i treneri, a niko nema blage veze sa fudbalom. Cak i kapiram da si iz generacije koja je jedini put driblala loptu u fifi.

dejanera

pre 12 godina

Nacitak se komentara o "penalu" i moram da vam kazem da je to jedna nezgodna situacija, jer je sudija mogao da dosudi penal, a mogao je i da pusti igru (sto je i uradio) i kako god da je odlucio bio bi i kriv i prav!
Ako lopta pogodi igraca u ruku a on nije imao "ociglednu" nameru onda se penal ne sudi pa cak i ako lopta ide u gol, sa druge strane, sta je "ocigledna" namera?! Da se ja pitam svako igranje rukom bih sankcionisao kao prekrsaj pa ako je u 16 onda penal, a ne ovako sta god da uradi moze da se kazni!

Milko

pre 12 godina

Evandro nam je pola ekipe i jedini igrac nekog malog veceg kvaliteta.
Kad on nije u timu mi smo totalno bez ideje.
Cetiri puta izbacuje igrace na golmana, Borhu, Lazovica i Mikica u prvom i Mezengu u drugom, samo jako tesko postizemo golove i to me zabrinjava.
Pustimo sada Ren, to je ipak liga iznad nas trenutno, daj da uzmemo titulu ove godine pa preko sirotinjskog zreba za LS da se domognemo takmicenja sakupimo neke bodove pa da budemo povlasceni u buducnosti. Samim tim bi se i finansijski stabilizovali i pojacali ekipu. Mislim da Beograd i Srbija zasluzuju Crvenu Zvezdu u Evropi
Svi na Maraknu 10og protiv BSKa

zoran

pre 12 godina

Zvezda ,ove godine mora biti prva. Jasno je kao dan. Posle ne sviranja ochiglednog penala...posleubijanja svake akcije ekipi Smedereva...posle ponishtenog gola Partizanu iz nepostojeceg ofsajda i ne sviranja penala za PArtizan - jasno kao dan da je instrukcija sa vrha jasna..kako rece Vuk Jeremic:"Zvezda ove godine mora biti prva".

Posle se chudimo zashto u Evropi veze nemamo. Propala drzava, propao sport. Chast izuzecima.

Prvenstvo u fudbalu je vec sada neregularno.

Mijo

pre 12 godina

Da mi je znati sta kukate toliko, stvarno. Ekipa Smedereva je pokazala jedno veliko NISTA, sad kao jedna sporna situacija bi ih vinula u nebesa. Jes, juce. Imaju srece, pa Zvezdu i dalje nece, inace da su malo bolje podesili nisanske sprave, mogla im je Zvezda zabiti jos 3-4 komada, 'nako. A sta je Mezenga omasio (tacnije sta mu je golman odbranio, vidi se na ponovljenom snimku), to je cudo... A grobara se javilo hiljadu, sad su najpametniji, najposteniji. Sto vas je na JNA nepune 3000 znate li? Zato sto je balon pukao, farsa se polako zavrsava. Dzaba sto vodite 1:0, vi ste u raspadu, tako da svoje brige brinite. Samo da dodam, predhodnih par sezona kad se ovakvi penali nama nisu svirali, a mi se zalili, vi ste se podsmevali i zezali, Tole, Vatikan, vanzemaljci, cia, ahaha... Sad odjednom, sudije nam navlace. How yes no.

mare88

pre 12 godina

Alo strucnjaci ni p od penala nije bilo,zasto?Zato sto je lopta bila napucana i to se jasno videlo,igrac zvezde nije imao nameru da brani gol.

vlada

pre 12 godina

@
e aj nemoj niko da se javlja kako se sudi za zvezdu bre,nemoj da lupetate gluposti,vi kao da ne pratite fudbal kod nas. jedva neko doceka da nas stavi u isti kos sa partizanom,e pa nece moci tako. mozete da pricate sta hocete,ovo nema veze sa penalom,gledajte jos fudbala pa se javite kad nesto i naucite o fudbalskim pravilima,pozdrav do daljnjeg.
(vlada, 28. avgust 2011 19:24)

A ti si sigurno jedan od najvecih strucnjaka na ovim prostorima!!!
(Drombulja, 28. avgust 2011 20:13)
Ne brate nisam najveci strucnjak,ali obozavam fudbal,redovno ga pratim,i znam fudbalaska pravila,za razliku od mnogih ovde. Ako ti ili bilo ko ima neki problem rado cu da vam pomognem,pod uslovom da budete pristojni budete pristojni. Slobodno pitaj sta ti nije jasno.

Drombulja

pre 12 godina

e aj nemoj niko da se javlja kako se sudi za zvezdu bre,nemoj da lupetate gluposti,vi kao da ne pratite fudbal kod nas. jedva neko doceka da nas stavi u isti kos sa partizanom,e pa nece moci tako. mozete da pricate sta hocete,ovo nema veze sa penalom,gledajte jos fudbala pa se javite kad nesto i naucite o fudbalskim pravilima,pozdrav do daljnjeg.
(vlada, 28. avgust 2011 19:24)

A ti si sigurno jedan od najvecih strucnjaka na ovim prostorima!!!

droid

pre 12 godina

Mislim da je Smederevo osteceno za penal, ali to je sada manje bitno... Bitno je da se polako razbija iluzija o Zvezdi i Partizanu, tabela izgleda lepse nego ikada, kamo srece da takva i ostane. Dosta nam je oba blizanca i "armija" njihovih "ljutih" i "zakletih" navijaca koji ne sto nisu iz Beograda nego su na utakmicama blizanaca bili u najboljem slucaju u proseku jednom u sezoni...
Budi se Sevojno, Vojvodina, Spartak, pa i Smederevo koje se borilo danas. Pokazimo da se fudbal igra i da se navija i van Beograda!

Floro Flores

pre 12 godina

NIJE PENAL i tacka! Nije bio na SP protiv Australije,a nije ni protiv Njukasla kada je igrac Sanderlenda jos ociglednije igrao rukom!!!!!!

Mirko Grobar

pre 12 godina

Sad je sve regularno jel..kako to kada Karadzic radi protiv FK Sledeca Sezona...?

Da se razumemo ako vi u opste se razumete u fudbal..lopta koja pogodi igraca u ruku a ide pravo u gol je cist penal ..moze biti da je napucana i 200 na sat i da jedva dodje do ruke to je penal...po vama znaci kad se dosudi indirektan udarac u petercu svi igraci njih 10 mogu da stanu na gol liniju dignu ruke i kad igrac raspali po lopti i pogodi u ruku to je nista jel ????

Ovo je malo slikovito ali moram jel ima ogranicenih ljudi.

wise man

pre 12 godina

Lepota.
Jos jedna prepiska navijaca partizana i zvezde oko toga ko vise laze i krade.
Ko da gledam TV duel surcinski klan VS. zemunski klan.

glumac pozega

pre 12 godina

ja sam takodje zvezdas a penal jes bio i mozda je trebalo mladi ceran sam da izadje da ga sada ne prozivaju iskljucivo zbog toga sto se covek bori za svoju ekipu ! to je ono: 2 puta minus sest !! pozdrav

Drogba

pre 12 godina

U istoriji naseg fudbala sudije su najviše navlačile za zvezdu,zato i imaju najviše titula. Posle njih sledi Partizan, zato imaju posle zvezde najviše titula.

Душан

pre 12 godina

штета што гол не дадосмо у последњем минуту надокнаде. чисто да више боли :))

Iha

pre 12 godina

Partizan u Evropi 6 utakmica 4 svirana penala protiv nijh.
Partizan u Srbiji 150 utakmica a samo jedan (1) sviran penal protiv vas.

Vi Grobari ste zadnji koji imate pravo da se bunite.

mix

pre 12 godina

Zbog penala u prvom kolu protiv zvezde, sudije jednostavno ne smeju da sviraju protiv najsrbskijeg kluba na planeti!! Protiv javora li adi. čist ko suza, pa onda čovek mislio da i u evropi može tako da se igra i ono penal, sada i penal i crveni za čavu i opet ništa!!! Ovo postaje smešno i žalosno!! Titula će se na silu uzeti da bi se opravdala lova od rusa, jer bože moj, srpskom fudbalu preti kolaps ako partizan i 5 godina za redom bude prvi!!! A kvalitet? Koga briga za kvalitet!!!!

Vlada

pre 12 godina

Gledao sam uporedo utakmice Mančester J.-Arsenal i Smederevo-C.Zvezda. Možda je glupo porediti ta dva meča zbog kvaliteta fudbalera, ali bi isto moglo da se kaže i za na primer utakmicu Njukastl-Fulam. Evo poređenja:
1. U Smederevu je trava kao vuneni tepih i lopta se zbog visine trave sporije kreće, a već svi znamo kakvi su tereni u Engleskoj.
2. Prebacujući kanale mogao sam da vidim da se na jednoj utakmici neprestano trči (bez i sa loptom), a na drugoj se samo valjaju po travi.
3. I kada su primili gol igrači Smederava su čekali neku kontru, dok je Arsenal neprestano trčao čak i kada je ostao sa igračem manje.
4. Arsenal je utakmicu izgubio sa 8:2, a Smederevo sa 1:0. Priznaćete da je veća sramota da Arsenal izgubi tim rezultatom nego što bi to bilo Smederevu protiv Zvezde.
5. U Smederevu je bilo toliko prekida i jedan manji prekid zbog povrede, dok je u Mančesteru izvršena jedna izmena i utrošeno je pola minuta dok su Velbeka iznosili sa terena. U Smederevu je produžetak trajao 2, a u Mančesteru 3 minuta.
6. Uz deset primljenih golova i ko zna koliko šuteva preko gola golmani Arsenala i Mančestera su ukupno imali 11 odbrana. Koliko ih je bilo u Smederevu to nikada nećemo saznati pošto takvi podaci ili ne postoje ili nisu bitni pa ih ne objavljuju.
7. Desetak minuta pre kraja Zvezda je imala dva slobodna udarca koji su bili ozbiljni po gol protivnika. Pošto su imali rezultat oni nisu ni pomišljali da ih izvedu već su se dodavali kako bi uštedeli vreme.
Sve to govori gde se mi nalazimo u fudbalu, a ako neko misli da sam na polju trčanja poredio neuporedivo, neka pogledaju utakmicu Partizan-Šamrok i sve će biti jasno.

WSDC

pre 12 godina

ManU ili ManCity, nebtno ko, dali bi kad bi bas hteli jedno 6-7 golova Rennesu i jedno 15 komada Shamrocku na dve utakmice! I to ne prva, nego druga postava! I ne znam sta ce nasim klubovima Evropa! Golove ne daju, bodovi su utopija. Pare od Evrope se ne ulazu u klub, igrace, infrastrukturu itd... Pa cemu onda igranje, kad jos gore stojis posle Evrope nego pre!? Nekako Srbi imaju totalno suprotan sistem zivota, rada i sporta nasprem ozbiljnih klubova i drzava! Ovde sto vise zardis i imas, sve si losiji i losiji... Nesto tu ne stimaa! Kao da smo se svi naopacki rodili!

Drugo, da li je uopste bitna cinjenica, da li je bio penal ili nije? Ko ce biti prvak ili ne? Kad mi navijaci na kraju ispadamo ovce! Bijemo se, svadjamo se a oni se smeskaju i pune dzepove??? Kakva drzava, takva reprezentacija, takvi klubovi! I iskreno i drstvo u sustini nije nista bolje. Ovo je kolektivno ne-znanje i nemoc, zato smo tu gde smo! Nije jedan, nisu dvoje krivi, nije onaj tamo ni ovaj ovamo kriv... Niti jedne medije ili one druge, trece... Niti jedna, druga ili peta stranka... Nego svi do jednog. Pocevsi od vrha drzave pa do najobicnijeg coveka!

Rad za sampiona

pre 12 godina

Prosle nedelje adi napravio penal,ove cava ali ocigledno da je Bota obecao titulu pred izbore,a i Toletu se drma fotelja :) I sad se ne cuje lopovi,sad je u redu kad sudija svira 6 faulova na 17 metara,sad je u redu da se sutira lopta posle zvizduka,sad je u redu da se mikic valja po terenu 3 minuta i tako trosi vreme protiv jednog Smedereva

RUSuper

pre 12 godina

Kada tipa napuca lopta u vec dignutu ruku to nije penal. Da je smederevac sutnuo pa nas digao ruku i odbranio to bi bio penal...
(otkacheni, 28. avgust 2011 17:58)
Ahahahahahahah,ajmo svi stanemo na gol i da dignemo ruke pre nego sto neko sutne,niti lopta moze da udje u gol niti moze da se svira penal....hahaha.Kakav cirkus od Fudbala,sve bih dao da blizanci ne osvoje titulu,dosta ovoga vise

zoran

pre 12 godina

Molim nekog koji se razume u fudbal, da mi objasbi zašto Borha igra ?
Ja pokušavam, da sazbam zašto, ali nemam ideju.
Čovek nema pojma, realno.

vuchkomilli

pre 12 godina

Zvezda 3 plus, Smederevo 1 minus... I kad su primili gol Smederevci nisu izasli na protivnicku polovinu sa vise od 4, 5 igraca... Ko igra takav fudbal ne zasluzuje bodove, ama bas nista nisu pokazali, a sto se tice sudjenja, lopta je pogodila Cavu i u grudi i u nadlakticu, mrdnuo ruku nije, i sasvim je normalno da sudija, koji je 10 metara daleko i nije u toj guzvi nije siguran da li je ruka ili nije, ne znam samo kako nekom nije zapalo za oko jedno 15 faulova Cerana, udaranje bez lopte, psovanje sudija na svaku odluku... Sve u svemu, Zvezda je pobedila, kome se ne svidja, sorry but jbg!!! SVI NA MARAKANU!!!

metall

pre 12 godina

Sporo, sporo, sporo... Davimo loptu na sredini, ja tebi - ti meni pa u krug i nazad. Evandro uzasno spor, neraspolozen, previse davi, svaka cast za onu asistenciju Mezengi. Mnogo bolji, srcaniji, brzi bio je danas Kadu, odigrao sasvim dobro. Tandem Adi-Cosic vrlo dobar, ali nisu ni imali previse posla. Iz takve poprilicno spore i dosadne igre Zvezda je ipak stvorila cetiri-pet cistih sansi i morala je ubedljivije pobediti. Sa druge strane, Smederevo je potpuno razocaralo. Imali su jedan sut na gol (slucajan)na samom pocetku meca i potom onu guzvu kada su trazili penal, i to je sve. Mislim da penal nije bio, jer je bila napucana lopta u nadlakticu, bez ikakve namere da se igra rukom. Razocaralo me je ponasanje igraca Smedereva, Ceran je zasluzio ne jedan vec dva crvena kartona za svoje ponasanje.

Vlada

pre 12 godina

Jasno je da zvezda mora da osvoji titulu ove godine, a kako videlo se danas i u proslom kolu. Niko penal ne sme da sudi. Ovaj ce opet dobiti 4 utakmice zabrane ali ko ce smederevu vratiti oduzeta tri boda.

O.o

pre 12 godina

A najjaci su mi ovi sto "dizu ustanak" protiv Zvezde i Patizana hahahha... Zivite u zabludi da veciti uzimaju titule samo jer im je neko svirao penal protiv vas... Ne mozete da shvatite da je trka za titulu jedino izmedju Zvezde i Partizana, ne zato sto to neko hoce vec je jednostavno tako, na tom nivou je nas fudbal nazalost! Oni takvi bedni kakvi su klasa su za vas "male" tako da ne lozite se...

vlada

pre 12 godina

e aj nemoj niko da se javlja kako se sudi za zvezdu bre,nemoj da lupetate gluposti,vi kao da ne pratite fudbal kod nas. jedva neko doceka da nas stavi u isti kos sa partizanom,e pa nece moci tako. mozete da pricate sta hocete,ovo nema veze sa penalom,gledajte jos fudbala pa se javite kad nesto i naucite o fudbalskim pravilima,pozdrav do daljnjeg.

smeker

pre 12 godina

SUDIJA ,bruka, REPORTER kao da mu zivot visi o koncu,ostalo solidno i korektno.LJudi vole fudbal, zar ne,samo da li akteri to zasluzuju.Igracima svaka cast...

eee

pre 12 godina

Ne mogu da verujem da je neko gledao ovaj meč pored fantastičnog meča Man-Ars...Ljudi,prst na čelo!!!
(arsen lupen, 28. avgust 2011 18:58)
- Ja sam gledao ovaj mec... ...zato sto ne zelim da placam kablovsku (ne placam ni RTS)! tj. Mogao sam preko strima HD, ali ipak ZVEZDA je ZVEZDA! Ostali su nebitni! Pogledacu golove (MU - ARS) sa utakmice kada ih budu okacili (na net), i to je to...

Smederevac

pre 12 godina

Kako zvezdini Igraci cuvaju rezultat valjaju se itd. protiv SVETSKOG Smedereva . Danas ste dobili Smederevo KRADJOM ali nema veze EVROPU vi vise VIDETI necete. Nemate pojma u Evropi Sudije ne igraju za vas....

Milos

pre 12 godina

Puno vas komentarise fudbalska pravila a veze nemate!Uvek kada igrac odbrani direktan sut u gol rukom je penal,ama uvek!
(Aca, 28. avgust 2011 19:02)


Jedini koji ovde pojma nema si ti!!! Dimitrijevic nije odbranio gol rukom, lopta je napucana sa 3 metra. Da je hteo da izmakne ruku nije mogao! Uzmi lepo pa procitaj pravila fudbalske igre pa onda komentarisi. Nema smisla da se predstavljas kao neki poznavalac, a nemas pojma!!!

Ludo Pile

pre 12 godina

Sad sam stigao sa utakmice, nije u pitanju samo penal, svaki napad Smedereva sudija je seckao a svako padanje zvezdinih igraca je svirao kao faul za njih. I to tako vec 13 godina koliko je Smederevo u superligi, naravno identicna situacija je kada dodje i Partizan, nije ni cudo da te vase kvazi-zvezde ovde zaradju ogromne pare za nase uslove igrajuci ili prijateljske utakmice, ili pobedjujuci uz pomoc jadnih sudija, ni oni nisu toliko krivi, sude po direktivi za FKCZ i PFC. Srecom, u evropi nemate vase sudije, a tamo nema ko da vas zastiti od vasih uhodanih lopovskih fazona.

U zivotu cu biti sve, samo cigan i grobar NE!

Srbin u dusi

pre 12 godina

Cist penal jos je uticao na igru ta lopta je isla u golll.Pitam se samo dali ce i u Kragujevcu pokusati isto,bolje bi im bilo da to nerade jer bice frkeee.

AZagor

pre 12 godina

Vecina od vas na zalost nema sanse da vidi kako se vecina Amera koji dobijaju izmedju $50 i $100 hiljada godisnje bore za njihove timove u MSL. Kad vidim ovu moju jadnu Zvezdu I koju kintu dele muka me uhvati. Smederevo da dobije na misice??? Secam se kao mali, uzivao sam u tekmama Hajduka sa Liona a bila je to SAMO Beogradska ZONA!!!! Kakva li je ovo danas ZONA bila? Sumraka?

1 na 0, i opet nista...

pre 12 godina

Pa ovo je strasno! Niko iz Zvezde ne zna da da gol kad je 1 na 1 sa golmanom. O cemu mi pricamo... NESPOSOBNJAKOVICI-svi do jednog!

Starac Soco od 100 leta

pre 12 godina

Prvu filijalu srusismo. Sledece nedelje je na redu druga BSK.Vazno je da filijale rusimo i protiv njih uzmemo svih 6 bodova.Moglo je i vise ali dosta je i ovo. Veceras grobari protiv svoje brace.da vidimokakoce klonferi da se ponasaju

Иван Смедерево

pre 12 godina

Да сам јутрос зано да је један од судија чувени Мајо Вујовић продао бих и стан и кућу и уплатио бих на Звезду. Све је овде било јасно од самог почетка...

Sumadinac fr

pre 12 godina

Za sudiju Santraca zagarantovano mesto u Upravni Odbor C.Zvezde po zavrsetku karijere,a sada ce da vidimo dali ce ova mafija reagovati daga kazni isto kako je kaznila sudiju sa utakmice Spartak Zvezda ...

Smederevac

pre 12 godina

Fantasticna igra Zvezde, leprsava igra, puno sansi, sudija dobro sudio (sem sto je prevideo da je Dimitrijevic ustopovao rukom loptu na gol liniji) i naravno sve regularno. Ma, Zvezdi nije ravna Barsa!!!

Smrt komunističkim blizancima!!!

pre 12 godina

Vec drugu utakmicu za redom sudija ne svira cist penal za zvezdinog protivnika, a cigani celo drugo poluvreme pevaju "Tole lopove!". E zato mi je drago sto nista u Evropi nisu uradili i nadam se da nece skoro ni uraditi.

Stole

pre 12 godina

AKO ZVEZDA POBEDI, delije će odma:
-beogradska barselona
-robi genije
-evandro-el maestro
-zasto kaludjera pižon ne zove u reprezentaciju
-i uprkos namestenom sudjenju, zvezda pobedjuje
-tole je sve pokusao al dzabe mu sve
AKO ZVEZDA IZGUBI delije ce odma:
-aaa tole namestio, tole super liga
-aaa smederevo partizanova filijala
-aaa sudija nam tri penala nije svirao
-aaa sudija u svom gradu u partizanovom dresu šeta
-aaa smederevo dalo gol iz ofsajda, iako su ga dali iz penala
-aaa sunce nam islo u oci, vetar u prvom poluvremenu istocni, u drugom zapadni, oba duvala protiv zvezde.
-aaa djura dao premije smederevcima, sutra svakom po džip

Boba

pre 12 godina

Ne mogu da verujem da neko gleda prevlačenje po terenu pored onakvog fudbala u premijer ligi, u životu nisam gledao više vrhunskog fudbala kao danas popodne, dva derbija 14 golova do sada, ludilo!!!

Radnički i ništa više!!!

pre 12 godina

Pa nema ovde samo navijača partizana koji gledaju ovu kradju!Postoje i oni pametni koji nisu iz Bg-a i ne navijaju samo za bliznace.Penal je čist kao suza a to što navijači zvezde to ne žele da vide,kao ni navijači partizana kad se otvoreno krade za njih to je druga priča...Zbog toga im uvek dodje zasluženo otrežnjenje u Evropi od konobara,automehaničara...Oni su sad verovatno ubedjeni da su mali Real ili mala Barca,pa čoveče zar niste videli kako su dominirali tokom meča???Ko se drzne da ih napadne taj je ili navijač partizana ili ne misli dobro Srbiji...Užas šta uradiše od fudbala blizanci...

sir_Nikola1989

pre 12 godina

''Smederevci su tražili penal pošto je lopta nakon poslednjeg pokušaja pogodila Dimitrijevića u ruku, ali je utisak da Zvezdin fudbaler nije mogao da reaguje jer ga je lopta napucala, pa je sudija pokazao da se igra nastavi.''
Molim Vas da ako već pišete vaše mišljenje da li je penal ili nije uradite to profesionalno. Ja možda ne gledam realno neke situacije, posmatram ih i komentarišem navijački, ali u ovoj situaciji je sve jasno. Ukoliko igrač rukom odbrani loptu koja bi završila u golu to mora da bude penal bez obzira da li je bilo namere ili ne, a ukoliko je bilo onda sledi i crveni karton.

Ja

pre 12 godina

Dokle vise. I jos imaju obraza da skandiraju Tole lopove. Uzas, covek na liniji gola brani rukom i umesto pensla i crvenog nista! Za navijace Zvezde koji nisu sigurni da li je penalneka pogledaju Zvezda:Ren i penal za Zvezdu kod ivice sesnaesterca ili Partizsn : Genk penal za Genk, tskodje na ivici sesnaesterca a ne na liniji gola. Neposredno posle nedosudjenog penala, igrac Zvezde glavom izbija loptu u korner, ali to nije za sudiju korner. Borha u ofsajdu dva metra ali ni glavni, ni pomocni to ne vide, pustaju ga da izadje sam pred golmana. srecom pa covek nezna. KRADJA!!!

ovo nije penal?????

pre 12 godina

Utakmicu treba dobiti posteno, ovo nije uredu, nije bitno dal je Zvezda ili Partizan u pitanju žalosno je oštetiti neki mali klub za ovakav penal.

ovo nije penal?????

pre 12 godina

Utakmicu treba dobiti posteno, ovo nije uredu, nije bitno dal je Zvezda ili Partizan u pitanju žalosno je oštetiti neki mali klub za ovakav penal.

Muke su mnogo veće

pre 12 godina

Sport je nebitan, pogotovo ovakav fudbal i sve krađe u njemu, reč je o tome da Srbija, kao država i da Srbi kao nacija i društvu tonu sve dublje. Deca se bodu po školi noževima, droga, mrtva ekonomija, nemoral kao kuga, to je Srbija. Mi propadamo.

Srbija UTD

pre 12 godina

Idemo Srbijo,dosta je više bilo kradje Zvezde i Partizana,ujedinimo se protiv njih,samo tako možemo da dignemo kvalitet fudbala u Srbiji!!!Dosta je više bilo kupljenih titula,kradja sudija protiv manjih timova!!!Napred Srbija,dole zvezda i partizan!

Ninne

pre 12 godina

Mada, posle utakmice sa Spartakom svi su pricali - "kako je Zvezda slabo igrala, nije zasluzila ni bod" i slicno...Da li ce neko sada reci - "kako je Smederevo slabo igrao, nije zasluzio ni bod"?

Tolle

pre 12 godina

@Ja sam Zvezdas i moram da priznam da mi je ono izgledalo kao penal. I ne volim kad se utakmice dobijaju uz pomoc sudija. Svima je jasno da su i Zvezda i Partizan povlasceni po pitanju sudjenja u nasoj ligi (jedni vise od drugih) pa zato i prolaze u Evropi tako kako prolaze.

Jesmo mozda povlasceni i jedni i drugi, ali razlika je u tome sto mi ne kukamo kao neke babe.Vi kukate za svaki detalj i zato je stvoren utisak da se Partizanu vise pomaze.Evo, videces da li ce posle utakmice ijedan navijac Partizana (ili, ne daj Boze, predsednik kluba) da kuka zbog ovog penala.To je ono sto ce nas, kao ljude i navijace, zauvek razlikovati od vas.A evo, vase navijace nije sramota da, cak i na utakmici gde je protivnik drasticno pokraden, skandiraju "Tole lopove".

Sasa

pre 12 godina

Shamrokovci jel vi to gledate Zvezdu? Sta je dimitrijevic mogao da uradi?Lopta je napucana i to u rame.
(Djura frizura., 28. avgust 2011 17:53)

Dimitrijevic nije mogao nista da uradi u toj situaciji. On je uradio ono sto je mogao igrao je rukom, i odbranio je gol. Sudija Santrac je taj koji je trebao nesto da uradi, mozda da svira penal.

goran

pre 12 godina

Penal? Nadlaktica i napucana lopta ali slažem se ako priznate da je Fejsa odbranio gol s visoko uzdignutom rukom na utakmici Borac Č - Partizan kada je sudio Glođević. Istina oslobađa!...

Požarevac

pre 12 godina

@Smederevac
Naravno da Partizan nije dobar. Ali, nema dva golmana. I kakce veze ima nedosuđeni penal protiv CZ, sa tim da li je Partizan "isti kao CZ". Misli malo. Zar ti nije jasno da će ovoga biti mnogo još, jer CZ Beograd mora da osvoji šampionat. To je izjavio strašni Vuk.

djura frizura

pre 12 godina

Penal čist kao suza.Isto se i Partizanu sudi...Ajmo Srbijo,digni se protiv blizanaca,sledite primer Radničkog KG,Vojvodine i Slobode!!!

Ninne

pre 12 godina

Ja sam Zvezdas i moram da priznam da mi je ono izgledalo kao penal. I ne volim kad se utakmice dobijaju uz pomoc sudija. Svima je jasno da su i Zvezda i Partizan povlasceni po pitanju sudjenja u nasoj ligi (jedni vise od drugih) pa zato i prolaze u Evropi tako kako prolaze.

Crveno-beli

pre 12 godina

A tu su Grobari da nam jave da nam jave kome nije sviran penal,ali naravno nikada da se jave kada Zvezdi ne sviraju penal...
Postoji razlika kada je lopta namerno dirana rukom a postoji i kada je lopta napucana.Ruka je bila u prirodnom polozaju.

wukiw

pre 12 godina

decko je sprecio rukom cist gol... sa namerom ili bez to je penal... ruka cak nije bila ni uz telo nego je vise licila na golmasku paradu...
Cist penal!!!

Goga

pre 12 godina

Gde je penal za Smederevo i crveni karton za za ovoga koji je je odbranio gol?????????????????????????????????????????????????????????????????????

Душан

pre 12 godina

а у полувремену терор за уши на ртс-у...

шта је била палма 90-их, то је ртс данас...

Goran Tomić

pre 12 godina

Rat za Evropu je izgubljen, ali to ne znači da treba izgubiti i rat za Srbiju!
Meni, kao navijaču Partizana, svakako je stalo da moj tim, uprkos svemu, nastavi da pobeđuje, pa da (teško je to reći i čekati, ali) iduće godine ponovo budemo u prilici da igramo kvalifikacije, sa, nadam se boljom situacijom i ekipom u Partizanu, nego što je to danas...valjda će nas i tada interesovati fudbal, kao što nas je interesovao do pre neki dan...
Jasno je da će u slučaju večerašnjeg nepovoljnog rezultata, Stanojeviću, verovatno, prvom ,,odleteti glava,,...
Što se tiče igrača, ne treba ih večeras izviždati jer onaj koji daje sve od sebe, ne zaslužuje kritiku, pa ma kakav je – nije on sam sebe stavio u tim, tu su GLAVNI KRIVCI trener, direktor, menadžeri, uprava...
Naravno, u timu ne smeju biti totalne neznalice i nemoćni, a takođe ni Lola ,,bacač flaše,, - sve dok ne nađe tog čoveka sa tribina koga je gađao, izvini mu se, ovaj mu oprosti, slikaju se zajedno za štampu – i tek onda možemo da ,,teramo,, dalje...što se Lole tiče...a za ostale...

smesna liga

pre 12 godina

glavni krivci za nase brukanje su domace sudije.iz kola u kolo kradje.cist penal i crveni karton za dimitrijevica ne sudi sudija,i onda se pitamo zasto tako prolazimo.

Smederevac

pre 12 godina

Evo 3 minuta Zvezdin Igrac brani gol rukom i sudija nista ... Muka mi je naseg Fudbala. Grobari nemoraju da se javljaju jer Partizan nije bolji

Masta

pre 12 godina

Jedino sudija da da gol. Ovi momci su bez ideja,bez kreativnosti i potrebno je mnogo toga da bi se promenilo u fudbalu .
Bore se da probiju Smederevo kao da igraju finale lige sampiona.

I kada pogledam ko sada zaradjuje 200 000 evra godisnje dodje mi da placem nad svojim zivotom s zavrsenim fakultetom s roditeljima nize radnicke klase bez veza i uticaja,ostaje mi da grickam smoki i cekam drugo poluvreme svog zivota

Rade

pre 12 godina

Odmah sam prebacio kanal da gledam mancester-arsenal kada sam video kradju!!Taman se covek malo ponada u regularnost ali ovo stoi se zvezdi svako kolo pomaze je strasno!!Prvo penal za Javor,sad penal za Smederevo!!Sto je najgore oni napadaju Partizan!!!Tole odlazi,gane niko ne kaznjava zbog kradja!!!

sladjan petkovic

pre 12 godina

gledao sam sitija protiv totenhema....koji fudbal, kako džeko dere.....
gledam paralelno smederevo - zvezda i junajteda protiv arsenala....o fudbalu da ne govorim....gospodin višković odradio domaći zadatak, divan nenametljiv doprinos umetničkom delu...a tamo onaj novinar koji i onako sporu igru još više ubija i usporava...užas...i taj čovek je na grbači poreskih obveznika?

mislim stvarno

pre 12 godina

Dosadni ste sa penalom. Jeste bio, nije bio. Znate li pravila? Lopta je pogodila Dimitrijevica u grudi i odbila se u ruku, nema nikakve namere! Nema penala.

zoran

pre 12 godina

Nema sta da se zameri.
Domacinsko sudjenje Santracha. Onaj penal u korist Smedereva bi svirao i rodjeni brat Prosinechkog...sta reci o Borhinom ofsajdu..?? Chovek je ejdno 2-3 metra iza linije odbrane...Katasrofa..nikada nas fudbal nece doseci neki visi nivo, sve dok su ovakve sudije u fudbalu i ljudi u FSS.

Pa. Partizanu protiv Genka sudija svira penal u poptuno bezazlenoj situaciji gde ga je lopta jedva okrznula. Na danasnjoj utakmici Dimitrijevic spashava chist gol izbacivanjem lopte rukom i sudija se pravi da ne vidi...?????????

Dale

pre 12 godina

Sto ne prenosi strajnicu,
to prenosi kovinjalo,
sto utece kovinjalu,
to doceka andrijasevicu
sto utece andrijasevicu,
to doceka sasa mikic.
Sto propusti sasa mikic, to dočeka LAZO BAKMAZ!

P.S. Sve u svemu, komentatore RTS-a, sve da spojis, ne možeš jednog dobrog da sastaviš!

nebojsa

pre 12 godina

prekinete ovu utakmicu i zavrsite sa prvenstvom,cist penal sudija nece da svira,borha je bio u nedozvoljenoj poziciji par metara ali sudije nesmiju svirati,kakva blamaza ja se divim ovim ljudima sto ih gledaju.zvezda ce morati silom pobijediti.svirajte posteno bar vi sudije pomozite da fudbal konacno krene u boljem pravcu.

park

pre 12 godina

Dimitrijevic nije imao namjeru da igra rukom to je evidentno ,ali njegova ruka je sprecila loptu da udje u gol i uticala je na igru i rezultat , to je penal bila namjera ili ne. A Zvezda bas dominira ,stvarno dobra igra.

Dale

pre 12 godina

Sto ne prenosi strajnicu,
to prenosi kovinjalo,
sto utece kovinjalu,
to doceka andrijasevicu
sto utece andrijasevicu,
to doceka sasa mikic.
Sto propusti sasa mikic, to dočeka LAZO BAKMAZ!

P.S. Sve u svemu, komentatore RTS-a, sve da spojis, ne možeš jednog dobrog da sastaviš!

Smederevac

pre 12 godina

Evo 3 minuta Zvezdin Igrac brani gol rukom i sudija nista ... Muka mi je naseg Fudbala. Grobari nemoraju da se javljaju jer Partizan nije bolji

Goga

pre 12 godina

Gde je penal za Smederevo i crveni karton za za ovoga koji je je odbranio gol?????????????????????????????????????????????????????????????????????

Ninne

pre 12 godina

Ja sam Zvezdas i moram da priznam da mi je ono izgledalo kao penal. I ne volim kad se utakmice dobijaju uz pomoc sudija. Svima je jasno da su i Zvezda i Partizan povlasceni po pitanju sudjenja u nasoj ligi (jedni vise od drugih) pa zato i prolaze u Evropi tako kako prolaze.

smesna liga

pre 12 godina

glavni krivci za nase brukanje su domace sudije.iz kola u kolo kradje.cist penal i crveni karton za dimitrijevica ne sudi sudija,i onda se pitamo zasto tako prolazimo.

sir_Nikola1989

pre 12 godina

''Smederevci su tražili penal pošto je lopta nakon poslednjeg pokušaja pogodila Dimitrijevića u ruku, ali je utisak da Zvezdin fudbaler nije mogao da reaguje jer ga je lopta napucala, pa je sudija pokazao da se igra nastavi.''
Molim Vas da ako već pišete vaše mišljenje da li je penal ili nije uradite to profesionalno. Ja možda ne gledam realno neke situacije, posmatram ih i komentarišem navijački, ali u ovoj situaciji je sve jasno. Ukoliko igrač rukom odbrani loptu koja bi završila u golu to mora da bude penal bez obzira da li je bilo namere ili ne, a ukoliko je bilo onda sledi i crveni karton.

Душан

pre 12 godina

а у полувремену терор за уши на ртс-у...

шта је била палма 90-их, то је ртс данас...

O.o

pre 12 godina

A najjaci su mi ovi sto "dizu ustanak" protiv Zvezde i Patizana hahahha... Zivite u zabludi da veciti uzimaju titule samo jer im je neko svirao penal protiv vas... Ne mozete da shvatite da je trka za titulu jedino izmedju Zvezde i Partizana, ne zato sto to neko hoce vec je jednostavno tako, na tom nivou je nas fudbal nazalost! Oni takvi bedni kakvi su klasa su za vas "male" tako da ne lozite se...

djura frizura

pre 12 godina

Penal čist kao suza.Isto se i Partizanu sudi...Ajmo Srbijo,digni se protiv blizanaca,sledite primer Radničkog KG,Vojvodine i Slobode!!!

sladjan petkovic

pre 12 godina

gledao sam sitija protiv totenhema....koji fudbal, kako džeko dere.....
gledam paralelno smederevo - zvezda i junajteda protiv arsenala....o fudbalu da ne govorim....gospodin višković odradio domaći zadatak, divan nenametljiv doprinos umetničkom delu...a tamo onaj novinar koji i onako sporu igru još više ubija i usporava...užas...i taj čovek je na grbači poreskih obveznika?

zoran

pre 12 godina

Nema sta da se zameri.
Domacinsko sudjenje Santracha. Onaj penal u korist Smedereva bi svirao i rodjeni brat Prosinechkog...sta reci o Borhinom ofsajdu..?? Chovek je ejdno 2-3 metra iza linije odbrane...Katasrofa..nikada nas fudbal nece doseci neki visi nivo, sve dok su ovakve sudije u fudbalu i ljudi u FSS.

Pa. Partizanu protiv Genka sudija svira penal u poptuno bezazlenoj situaciji gde ga je lopta jedva okrznula. Na danasnjoj utakmici Dimitrijevic spashava chist gol izbacivanjem lopte rukom i sudija se pravi da ne vidi...?????????

ovo nije penal?????

pre 12 godina

Utakmicu treba dobiti posteno, ovo nije uredu, nije bitno dal je Zvezda ili Partizan u pitanju žalosno je oštetiti neki mali klub za ovakav penal.

Rad za sampiona

pre 12 godina

Prosle nedelje adi napravio penal,ove cava ali ocigledno da je Bota obecao titulu pred izbore,a i Toletu se drma fotelja :) I sad se ne cuje lopovi,sad je u redu kad sudija svira 6 faulova na 17 metara,sad je u redu da se sutira lopta posle zvizduka,sad je u redu da se mikic valja po terenu 3 minuta i tako trosi vreme protiv jednog Smedereva

Иван Смедерево

pre 12 godina

Да сам јутрос зано да је један од судија чувени Мајо Вујовић продао бих и стан и кућу и уплатио бих на Звезду. Све је овде било јасно од самог почетка...

eee

pre 12 godina

Ne mogu da verujem da je neko gledao ovaj meč pored fantastičnog meča Man-Ars...Ljudi,prst na čelo!!!
(arsen lupen, 28. avgust 2011 18:58)
- Ja sam gledao ovaj mec... ...zato sto ne zelim da placam kablovsku (ne placam ni RTS)! tj. Mogao sam preko strima HD, ali ipak ZVEZDA je ZVEZDA! Ostali su nebitni! Pogledacu golove (MU - ARS) sa utakmice kada ih budu okacili (na net), i to je to...

park

pre 12 godina

Dimitrijevic nije imao namjeru da igra rukom to je evidentno ,ali njegova ruka je sprecila loptu da udje u gol i uticala je na igru i rezultat , to je penal bila namjera ili ne. A Zvezda bas dominira ,stvarno dobra igra.

Smederevac

pre 12 godina

Kako zvezdini Igraci cuvaju rezultat valjaju se itd. protiv SVETSKOG Smedereva . Danas ste dobili Smederevo KRADJOM ali nema veze EVROPU vi vise VIDETI necete. Nemate pojma u Evropi Sudije ne igraju za vas....

vlada

pre 12 godina

e aj nemoj niko da se javlja kako se sudi za zvezdu bre,nemoj da lupetate gluposti,vi kao da ne pratite fudbal kod nas. jedva neko doceka da nas stavi u isti kos sa partizanom,e pa nece moci tako. mozete da pricate sta hocete,ovo nema veze sa penalom,gledajte jos fudbala pa se javite kad nesto i naucite o fudbalskim pravilima,pozdrav do daljnjeg.

Sasa

pre 12 godina

Shamrokovci jel vi to gledate Zvezdu? Sta je dimitrijevic mogao da uradi?Lopta je napucana i to u rame.
(Djura frizura., 28. avgust 2011 17:53)

Dimitrijevic nije mogao nista da uradi u toj situaciji. On je uradio ono sto je mogao igrao je rukom, i odbranio je gol. Sudija Santrac je taj koji je trebao nesto da uradi, mozda da svira penal.

Vlada

pre 12 godina

Gledao sam uporedo utakmice Mančester J.-Arsenal i Smederevo-C.Zvezda. Možda je glupo porediti ta dva meča zbog kvaliteta fudbalera, ali bi isto moglo da se kaže i za na primer utakmicu Njukastl-Fulam. Evo poređenja:
1. U Smederevu je trava kao vuneni tepih i lopta se zbog visine trave sporije kreće, a već svi znamo kakvi su tereni u Engleskoj.
2. Prebacujući kanale mogao sam da vidim da se na jednoj utakmici neprestano trči (bez i sa loptom), a na drugoj se samo valjaju po travi.
3. I kada su primili gol igrači Smederava su čekali neku kontru, dok je Arsenal neprestano trčao čak i kada je ostao sa igračem manje.
4. Arsenal je utakmicu izgubio sa 8:2, a Smederevo sa 1:0. Priznaćete da je veća sramota da Arsenal izgubi tim rezultatom nego što bi to bilo Smederevu protiv Zvezde.
5. U Smederevu je bilo toliko prekida i jedan manji prekid zbog povrede, dok je u Mančesteru izvršena jedna izmena i utrošeno je pola minuta dok su Velbeka iznosili sa terena. U Smederevu je produžetak trajao 2, a u Mančesteru 3 minuta.
6. Uz deset primljenih golova i ko zna koliko šuteva preko gola golmani Arsenala i Mančestera su ukupno imali 11 odbrana. Koliko ih je bilo u Smederevu to nikada nećemo saznati pošto takvi podaci ili ne postoje ili nisu bitni pa ih ne objavljuju.
7. Desetak minuta pre kraja Zvezda je imala dva slobodna udarca koji su bili ozbiljni po gol protivnika. Pošto su imali rezultat oni nisu ni pomišljali da ih izvedu već su se dodavali kako bi uštedeli vreme.
Sve to govori gde se mi nalazimo u fudbalu, a ako neko misli da sam na polju trčanja poredio neuporedivo, neka pogledaju utakmicu Partizan-Šamrok i sve će biti jasno.

Masta

pre 12 godina

Jedino sudija da da gol. Ovi momci su bez ideja,bez kreativnosti i potrebno je mnogo toga da bi se promenilo u fudbalu .
Bore se da probiju Smederevo kao da igraju finale lige sampiona.

I kada pogledam ko sada zaradjuje 200 000 evra godisnje dodje mi da placem nad svojim zivotom s zavrsenim fakultetom s roditeljima nize radnicke klase bez veza i uticaja,ostaje mi da grickam smoki i cekam drugo poluvreme svog zivota

Iha

pre 12 godina

Partizan u Evropi 6 utakmica 4 svirana penala protiv nijh.
Partizan u Srbiji 150 utakmica a samo jedan (1) sviran penal protiv vas.

Vi Grobari ste zadnji koji imate pravo da se bunite.

RUSuper

pre 12 godina

Kada tipa napuca lopta u vec dignutu ruku to nije penal. Da je smederevac sutnuo pa nas digao ruku i odbranio to bi bio penal...
(otkacheni, 28. avgust 2011 17:58)
Ahahahahahahah,ajmo svi stanemo na gol i da dignemo ruke pre nego sto neko sutne,niti lopta moze da udje u gol niti moze da se svira penal....hahaha.Kakav cirkus od Fudbala,sve bih dao da blizanci ne osvoje titulu,dosta ovoga vise

Srbija UTD

pre 12 godina

Idemo Srbijo,dosta je više bilo kradje Zvezde i Partizana,ujedinimo se protiv njih,samo tako možemo da dignemo kvalitet fudbala u Srbiji!!!Dosta je više bilo kupljenih titula,kradja sudija protiv manjih timova!!!Napred Srbija,dole zvezda i partizan!

Mirko Grobar

pre 12 godina

Sad je sve regularno jel..kako to kada Karadzic radi protiv FK Sledeca Sezona...?

Da se razumemo ako vi u opste se razumete u fudbal..lopta koja pogodi igraca u ruku a ide pravo u gol je cist penal ..moze biti da je napucana i 200 na sat i da jedva dodje do ruke to je penal...po vama znaci kad se dosudi indirektan udarac u petercu svi igraci njih 10 mogu da stanu na gol liniju dignu ruke i kad igrac raspali po lopti i pogodi u ruku to je nista jel ????

Ovo je malo slikovito ali moram jel ima ogranicenih ljudi.

Radnički i ništa više!!!

pre 12 godina

Pa nema ovde samo navijača partizana koji gledaju ovu kradju!Postoje i oni pametni koji nisu iz Bg-a i ne navijaju samo za bliznace.Penal je čist kao suza a to što navijači zvezde to ne žele da vide,kao ni navijači partizana kad se otvoreno krade za njih to je druga priča...Zbog toga im uvek dodje zasluženo otrežnjenje u Evropi od konobara,automehaničara...Oni su sad verovatno ubedjeni da su mali Real ili mala Barca,pa čoveče zar niste videli kako su dominirali tokom meča???Ko se drzne da ih napadne taj je ili navijač partizana ili ne misli dobro Srbiji...Užas šta uradiše od fudbala blizanci...

vuchkomilli

pre 12 godina

Zvezda 3 plus, Smederevo 1 minus... I kad su primili gol Smederevci nisu izasli na protivnicku polovinu sa vise od 4, 5 igraca... Ko igra takav fudbal ne zasluzuje bodove, ama bas nista nisu pokazali, a sto se tice sudjenja, lopta je pogodila Cavu i u grudi i u nadlakticu, mrdnuo ruku nije, i sasvim je normalno da sudija, koji je 10 metara daleko i nije u toj guzvi nije siguran da li je ruka ili nije, ne znam samo kako nekom nije zapalo za oko jedno 15 faulova Cerana, udaranje bez lopte, psovanje sudija na svaku odluku... Sve u svemu, Zvezda je pobedila, kome se ne svidja, sorry but jbg!!! SVI NA MARAKANU!!!

goran

pre 12 godina

Penal? Nadlaktica i napucana lopta ali slažem se ako priznate da je Fejsa odbranio gol s visoko uzdignutom rukom na utakmici Borac Č - Partizan kada je sudio Glođević. Istina oslobađa!...

vlada

pre 12 godina

@
e aj nemoj niko da se javlja kako se sudi za zvezdu bre,nemoj da lupetate gluposti,vi kao da ne pratite fudbal kod nas. jedva neko doceka da nas stavi u isti kos sa partizanom,e pa nece moci tako. mozete da pricate sta hocete,ovo nema veze sa penalom,gledajte jos fudbala pa se javite kad nesto i naucite o fudbalskim pravilima,pozdrav do daljnjeg.
(vlada, 28. avgust 2011 19:24)

A ti si sigurno jedan od najvecih strucnjaka na ovim prostorima!!!
(Drombulja, 28. avgust 2011 20:13)
Ne brate nisam najveci strucnjak,ali obozavam fudbal,redovno ga pratim,i znam fudbalaska pravila,za razliku od mnogih ovde. Ako ti ili bilo ko ima neki problem rado cu da vam pomognem,pod uslovom da budete pristojni budete pristojni. Slobodno pitaj sta ti nije jasno.

ovo nije penal?????

pre 12 godina

Utakmicu treba dobiti posteno, ovo nije uredu, nije bitno dal je Zvezda ili Partizan u pitanju žalosno je oštetiti neki mali klub za ovakav penal.

zoran

pre 12 godina

Zvezda ,ove godine mora biti prva. Jasno je kao dan. Posle ne sviranja ochiglednog penala...posleubijanja svake akcije ekipi Smedereva...posle ponishtenog gola Partizanu iz nepostojeceg ofsajda i ne sviranja penala za PArtizan - jasno kao dan da je instrukcija sa vrha jasna..kako rece Vuk Jeremic:"Zvezda ove godine mora biti prva".

Posle se chudimo zashto u Evropi veze nemamo. Propala drzava, propao sport. Chast izuzecima.

Prvenstvo u fudbalu je vec sada neregularno.

Ninne

pre 12 godina

Mada, posle utakmice sa Spartakom svi su pricali - "kako je Zvezda slabo igrala, nije zasluzila ni bod" i slicno...Da li ce neko sada reci - "kako je Smederevo slabo igrao, nije zasluzio ni bod"?

Milos

pre 12 godina

Puno vas komentarise fudbalska pravila a veze nemate!Uvek kada igrac odbrani direktan sut u gol rukom je penal,ama uvek!
(Aca, 28. avgust 2011 19:02)


Jedini koji ovde pojma nema si ti!!! Dimitrijevic nije odbranio gol rukom, lopta je napucana sa 3 metra. Da je hteo da izmakne ruku nije mogao! Uzmi lepo pa procitaj pravila fudbalske igre pa onda komentarisi. Nema smisla da se predstavljas kao neki poznavalac, a nemas pojma!!!

Vlada

pre 12 godina

Jasno je da zvezda mora da osvoji titulu ove godine, a kako videlo se danas i u proslom kolu. Niko penal ne sme da sudi. Ovaj ce opet dobiti 4 utakmice zabrane ali ko ce smederevu vratiti oduzeta tri boda.

Ja

pre 12 godina

Dokle vise. I jos imaju obraza da skandiraju Tole lopove. Uzas, covek na liniji gola brani rukom i umesto pensla i crvenog nista! Za navijace Zvezde koji nisu sigurni da li je penalneka pogledaju Zvezda:Ren i penal za Zvezdu kod ivice sesnaesterca ili Partizsn : Genk penal za Genk, tskodje na ivici sesnaesterca a ne na liniji gola. Neposredno posle nedosudjenog penala, igrac Zvezde glavom izbija loptu u korner, ali to nije za sudiju korner. Borha u ofsajdu dva metra ali ni glavni, ni pomocni to ne vide, pustaju ga da izadje sam pred golmana. srecom pa covek nezna. KRADJA!!!

mislim stvarno

pre 12 godina

Dosadni ste sa penalom. Jeste bio, nije bio. Znate li pravila? Lopta je pogodila Dimitrijevica u grudi i odbila se u ruku, nema nikakve namere! Nema penala.

1 na 0, i opet nista...

pre 12 godina

Pa ovo je strasno! Niko iz Zvezde ne zna da da gol kad je 1 na 1 sa golmanom. O cemu mi pricamo... NESPOSOBNJAKOVICI-svi do jednog!

Floro Flores

pre 12 godina

NIJE PENAL i tacka! Nije bio na SP protiv Australije,a nije ni protiv Njukasla kada je igrac Sanderlenda jos ociglednije igrao rukom!!!!!!

AZagor

pre 12 godina

Vecina od vas na zalost nema sanse da vidi kako se vecina Amera koji dobijaju izmedju $50 i $100 hiljada godisnje bore za njihove timove u MSL. Kad vidim ovu moju jadnu Zvezdu I koju kintu dele muka me uhvati. Smederevo da dobije na misice??? Secam se kao mali, uzivao sam u tekmama Hajduka sa Liona a bila je to SAMO Beogradska ZONA!!!! Kakva li je ovo danas ZONA bila? Sumraka?

zoran

pre 12 godina

Molim nekog koji se razume u fudbal, da mi objasbi zašto Borha igra ?
Ja pokušavam, da sazbam zašto, ali nemam ideju.
Čovek nema pojma, realno.

Milko

pre 12 godina

Evandro nam je pola ekipe i jedini igrac nekog malog veceg kvaliteta.
Kad on nije u timu mi smo totalno bez ideje.
Cetiri puta izbacuje igrace na golmana, Borhu, Lazovica i Mikica u prvom i Mezengu u drugom, samo jako tesko postizemo golove i to me zabrinjava.
Pustimo sada Ren, to je ipak liga iznad nas trenutno, daj da uzmemo titulu ove godine pa preko sirotinjskog zreba za LS da se domognemo takmicenja sakupimo neke bodove pa da budemo povlasceni u buducnosti. Samim tim bi se i finansijski stabilizovali i pojacali ekipu. Mislim da Beograd i Srbija zasluzuju Crvenu Zvezdu u Evropi
Svi na Maraknu 10og protiv BSKa

mare88

pre 12 godina

Alo strucnjaci ni p od penala nije bilo,zasto?Zato sto je lopta bila napucana i to se jasno videlo,igrac zvezde nije imao nameru da brani gol.

droid

pre 12 godina

Mislim da je Smederevo osteceno za penal, ali to je sada manje bitno... Bitno je da se polako razbija iluzija o Zvezdi i Partizanu, tabela izgleda lepse nego ikada, kamo srece da takva i ostane. Dosta nam je oba blizanca i "armija" njihovih "ljutih" i "zakletih" navijaca koji ne sto nisu iz Beograda nego su na utakmicama blizanaca bili u najboljem slucaju u proseku jednom u sezoni...
Budi se Sevojno, Vojvodina, Spartak, pa i Smederevo koje se borilo danas. Pokazimo da se fudbal igra i da se navija i van Beograda!

Starac Soco od 100 leta

pre 12 godina

Prvu filijalu srusismo. Sledece nedelje je na redu druga BSK.Vazno je da filijale rusimo i protiv njih uzmemo svih 6 bodova.Moglo je i vise ali dosta je i ovo. Veceras grobari protiv svoje brace.da vidimokakoce klonferi da se ponasaju

Srbin u dusi

pre 12 godina

Cist penal jos je uticao na igru ta lopta je isla u golll.Pitam se samo dali ce i u Kragujevcu pokusati isto,bolje bi im bilo da to nerade jer bice frkeee.

Drogba

pre 12 godina

U istoriji naseg fudbala sudije su najviše navlačile za zvezdu,zato i imaju najviše titula. Posle njih sledi Partizan, zato imaju posle zvezde najviše titula.

Ludo Pile

pre 12 godina

Sad sam stigao sa utakmice, nije u pitanju samo penal, svaki napad Smedereva sudija je seckao a svako padanje zvezdinih igraca je svirao kao faul za njih. I to tako vec 13 godina koliko je Smederevo u superligi, naravno identicna situacija je kada dodje i Partizan, nije ni cudo da te vase kvazi-zvezde ovde zaradju ogromne pare za nase uslove igrajuci ili prijateljske utakmice, ili pobedjujuci uz pomoc jadnih sudija, ni oni nisu toliko krivi, sude po direktivi za FKCZ i PFC. Srecom, u evropi nemate vase sudije, a tamo nema ko da vas zastiti od vasih uhodanih lopovskih fazona.

U zivotu cu biti sve, samo cigan i grobar NE!

Mijo

pre 12 godina

Da mi je znati sta kukate toliko, stvarno. Ekipa Smedereva je pokazala jedno veliko NISTA, sad kao jedna sporna situacija bi ih vinula u nebesa. Jes, juce. Imaju srece, pa Zvezdu i dalje nece, inace da su malo bolje podesili nisanske sprave, mogla im je Zvezda zabiti jos 3-4 komada, 'nako. A sta je Mezenga omasio (tacnije sta mu je golman odbranio, vidi se na ponovljenom snimku), to je cudo... A grobara se javilo hiljadu, sad su najpametniji, najposteniji. Sto vas je na JNA nepune 3000 znate li? Zato sto je balon pukao, farsa se polako zavrsava. Dzaba sto vodite 1:0, vi ste u raspadu, tako da svoje brige brinite. Samo da dodam, predhodnih par sezona kad se ovakvi penali nama nisu svirali, a mi se zalili, vi ste se podsmevali i zezali, Tole, Vatikan, vanzemaljci, cia, ahaha... Sad odjednom, sudije nam navlace. How yes no.

Smederevac

pre 12 godina

Fantasticna igra Zvezde, leprsava igra, puno sansi, sudija dobro sudio (sem sto je prevideo da je Dimitrijevic ustopovao rukom loptu na gol liniji) i naravno sve regularno. Ma, Zvezdi nije ravna Barsa!!!

Drombulja

pre 12 godina

e aj nemoj niko da se javlja kako se sudi za zvezdu bre,nemoj da lupetate gluposti,vi kao da ne pratite fudbal kod nas. jedva neko doceka da nas stavi u isti kos sa partizanom,e pa nece moci tako. mozete da pricate sta hocete,ovo nema veze sa penalom,gledajte jos fudbala pa se javite kad nesto i naucite o fudbalskim pravilima,pozdrav do daljnjeg.
(vlada, 28. avgust 2011 19:24)

A ti si sigurno jedan od najvecih strucnjaka na ovim prostorima!!!

wise man

pre 12 godina

Lepota.
Jos jedna prepiska navijaca partizana i zvezde oko toga ko vise laze i krade.
Ko da gledam TV duel surcinski klan VS. zemunski klan.

Cinik

pre 12 godina

Malo, pomalo Zvezda ce potrositi sve svoje sudije. Sada i ovog danasnjeg ceka 4 meca suspenzije, ostace Zvezda bez svojih sudija u nastavku prvenstva.

Goran Tomić

pre 12 godina

Rat za Evropu je izgubljen, ali to ne znači da treba izgubiti i rat za Srbiju!
Meni, kao navijaču Partizana, svakako je stalo da moj tim, uprkos svemu, nastavi da pobeđuje, pa da (teško je to reći i čekati, ali) iduće godine ponovo budemo u prilici da igramo kvalifikacije, sa, nadam se boljom situacijom i ekipom u Partizanu, nego što je to danas...valjda će nas i tada interesovati fudbal, kao što nas je interesovao do pre neki dan...
Jasno je da će u slučaju večerašnjeg nepovoljnog rezultata, Stanojeviću, verovatno, prvom ,,odleteti glava,,...
Što se tiče igrača, ne treba ih večeras izviždati jer onaj koji daje sve od sebe, ne zaslužuje kritiku, pa ma kakav je – nije on sam sebe stavio u tim, tu su GLAVNI KRIVCI trener, direktor, menadžeri, uprava...
Naravno, u timu ne smeju biti totalne neznalice i nemoćni, a takođe ni Lola ,,bacač flaše,, - sve dok ne nađe tog čoveka sa tribina koga je gađao, izvini mu se, ovaj mu oprosti, slikaju se zajedno za štampu – i tek onda možemo da ,,teramo,, dalje...što se Lole tiče...a za ostale...

metall

pre 12 godina

Sporo, sporo, sporo... Davimo loptu na sredini, ja tebi - ti meni pa u krug i nazad. Evandro uzasno spor, neraspolozen, previse davi, svaka cast za onu asistenciju Mezengi. Mnogo bolji, srcaniji, brzi bio je danas Kadu, odigrao sasvim dobro. Tandem Adi-Cosic vrlo dobar, ali nisu ni imali previse posla. Iz takve poprilicno spore i dosadne igre Zvezda je ipak stvorila cetiri-pet cistih sansi i morala je ubedljivije pobediti. Sa druge strane, Smederevo je potpuno razocaralo. Imali su jedan sut na gol (slucajan)na samom pocetku meca i potom onu guzvu kada su trazili penal, i to je sve. Mislim da penal nije bio, jer je bila napucana lopta u nadlakticu, bez ikakve namere da se igra rukom. Razocaralo me je ponasanje igraca Smedereva, Ceran je zasluzio ne jedan vec dva crvena kartona za svoje ponasanje.

smeker

pre 12 godina

SUDIJA ,bruka, REPORTER kao da mu zivot visi o koncu,ostalo solidno i korektno.LJudi vole fudbal, zar ne,samo da li akteri to zasluzuju.Igracima svaka cast...

Crveno-beli

pre 12 godina

A tu su Grobari da nam jave da nam jave kome nije sviran penal,ali naravno nikada da se jave kada Zvezdi ne sviraju penal...
Postoji razlika kada je lopta namerno dirana rukom a postoji i kada je lopta napucana.Ruka je bila u prirodnom polozaju.

Boba

pre 12 godina

Ne mogu da verujem da neko gleda prevlačenje po terenu pored onakvog fudbala u premijer ligi, u životu nisam gledao više vrhunskog fudbala kao danas popodne, dva derbija 14 golova do sada, ludilo!!!

Smejurija

pre 12 godina

Ovo sa nesviranjem penala protiv zvezde je mnogo očigledno. Prvo Jvaor, a sad Smederevo. Onaj sudija protiv Javora dobio kaznu 4 utakmice. Ovaj danas treba da dobije barem 8 utakmica kazne. Napucana na gol liniji?!? Ovo samo u Srbiji postoji.

WSDC

pre 12 godina

ManU ili ManCity, nebtno ko, dali bi kad bi bas hteli jedno 6-7 golova Rennesu i jedno 15 komada Shamrocku na dve utakmice! I to ne prva, nego druga postava! I ne znam sta ce nasim klubovima Evropa! Golove ne daju, bodovi su utopija. Pare od Evrope se ne ulazu u klub, igrace, infrastrukturu itd... Pa cemu onda igranje, kad jos gore stojis posle Evrope nego pre!? Nekako Srbi imaju totalno suprotan sistem zivota, rada i sporta nasprem ozbiljnih klubova i drzava! Ovde sto vise zardis i imas, sve si losiji i losiji... Nesto tu ne stimaa! Kao da smo se svi naopacki rodili!

Drugo, da li je uopste bitna cinjenica, da li je bio penal ili nije? Ko ce biti prvak ili ne? Kad mi navijaci na kraju ispadamo ovce! Bijemo se, svadjamo se a oni se smeskaju i pune dzepove??? Kakva drzava, takva reprezentacija, takvi klubovi! I iskreno i drstvo u sustini nije nista bolje. Ovo je kolektivno ne-znanje i nemoc, zato smo tu gde smo! Nije jedan, nisu dvoje krivi, nije onaj tamo ni ovaj ovamo kriv... Niti jedne medije ili one druge, trece... Niti jedna, druga ili peta stranka... Nego svi do jednog. Pocevsi od vrha drzave pa do najobicnijeg coveka!

milan

pre 12 godina

haha... sad videh snimak igranja rukom...
Pitam se kako je moguce da ima toliko neobjektivnih navijaca koji uporno tvrde da ovo nije penal.
Desavaju se sudijske greske, nije prvi put, ali videti snimak i tvrditi da je napucana.... ccc...

nebojsa

pre 12 godina

Zbog penala u prvom kolu protiv zvezde, sudije jednostavno ne smeju da sviraju protiv najsrbskijeg kluba na planeti!! Protiv javora li adi. čist ko suza, pa onda čovek mislio da i u evropi može tako da se igra i ono penal, sada i penal i crveni za čavu i opet ništa!!! Ovo postaje smešno i žalosno!! Titula će se na silu uzeti da bi se opravdala lova od rusa, jer bože moj, srpskom fudbalu preti kolaps ako partizan i 5 godina za redom bude prvi!!! A kvalitet? Koga briga za kvalitet!!!!
(mix, 28. avgust 2011 20:07)

kvalitet smo pokazali u cetvrtak i mi i vi

Samo vas gledam

pre 12 godina

Cava nije imao nameru. On nije nameravao ni da predje u Zvezdu, tako ispalo a kamoli da je nameravao da rukom odbrani gol. Bio je to refleksni pokret koji bi da Zvezda vodi sa 3:0 sigurno bio sudjen ali ovo je bio sam pocetak utakmice. Moglo bi to da Zvezdu sokira u toj meri da popije petardu od Smedereva a to za jednog sveCkog i evropCkog prvaka ne bi bilo u redu. Dobar sudija Santrac je to imao u vidu a cuveni zvezdas Majo Vujovic je BIO TU u punoj sudijskoj opremi da mu potvrdi da je dobro dosudio sto nista nije dosudio. Kome je cudno da Majo obuce sudijsku opremu kad ne sudi? Pa nije on milicajac.

Душан

pre 12 godina

штета што гол не дадосмо у последњем минуту надокнаде. чисто да више боли :))

mix

pre 12 godina

Zbog penala u prvom kolu protiv zvezde, sudije jednostavno ne smeju da sviraju protiv najsrbskijeg kluba na planeti!! Protiv javora li adi. čist ko suza, pa onda čovek mislio da i u evropi može tako da se igra i ono penal, sada i penal i crveni za čavu i opet ništa!!! Ovo postaje smešno i žalosno!! Titula će se na silu uzeti da bi se opravdala lova od rusa, jer bože moj, srpskom fudbalu preti kolaps ako partizan i 5 godina za redom bude prvi!!! A kvalitet? Koga briga za kvalitet!!!!

otkacheni

pre 12 godina

Kada tipa napuca lopta u vec dignutu ruku to nije penal. Da je smederevac sutnuo pa nas digao ruku i odbranio to bi bio penal...
(otkacheni, 28. avgust 2011 17:58)
Ahahahahahahah,ajmo svi stanemo na gol i da dignemo ruke pre nego sto neko sutne,niti lopta moze da udje u gol niti moze da se svira penal....hahaha.Kakav cirkus od Fudbala,sve bih dao da blizanci ne osvoje titulu,dosta ovoga vise
(RUSuper, 28. avgust 2011 19:22)

Ajde nemoj sa tim blizanci. Necemo sada da pocnemo da se vredjamo... A ti ako si video penal ti ga odsviraj kad si vec tako pametan. Sad su svi i sudije i treneri, a niko nema blage veze sa fudbalom. Cak i kapiram da si iz generacije koja je jedini put driblala loptu u fifi.

golman

pre 12 godina

Vladimir Petrovic Pizon je posle utakmice izmedju Smedereva i Zvezde naknadno pozvao malog cavu u reprezentaciju i izjavio da je nasao dostojnu zamenu za Vladimira Stojkovica :)

glumac pozega

pre 12 godina

ja sam takodje zvezdas a penal jes bio i mozda je trebalo mladi ceran sam da izadje da ga sada ne prozivaju iskljucivo zbog toga sto se covek bori za svoju ekipu ! to je ono: 2 puta minus sest !! pozdrav

Stole

pre 12 godina

AKO ZVEZDA POBEDI, delije će odma:
-beogradska barselona
-robi genije
-evandro-el maestro
-zasto kaludjera pižon ne zove u reprezentaciju
-i uprkos namestenom sudjenju, zvezda pobedjuje
-tole je sve pokusao al dzabe mu sve
AKO ZVEZDA IZGUBI delije ce odma:
-aaa tole namestio, tole super liga
-aaa smederevo partizanova filijala
-aaa sudija nam tri penala nije svirao
-aaa sudija u svom gradu u partizanovom dresu šeta
-aaa smederevo dalo gol iz ofsajda, iako su ga dali iz penala
-aaa sunce nam islo u oci, vetar u prvom poluvremenu istocni, u drugom zapadni, oba duvala protiv zvezde.
-aaa djura dao premije smederevcima, sutra svakom po džip

makis

pre 12 godina

Zbog takvih novinara kao sto je ovaj nas fudbal je DNO DNA.Jel TI to sedis i pijes kafu sa LUKICEM po ceo dan kad ne smes da napises ono sto i slepac VIDI.

o shonesi

pre 12 godina

pustite nedosudjene penale,toga je bilo i bice i za Zvezdu i za Partizan,nego pogledajte igru Zvezde protiv Javora,Rena i sad protiv Sartida..pa ovo vise niko ne igra,imamo 700 dodavanja na svojoj polovini,ja ovo nikad u zivotu nisam video...Jedina alternativa kako da prenesemo loptu sa svoje polovine kad nas neki malo spremniji protivnik stisne,je duga ka Mezengi,pa sta bude...ono sto zvezda radi iz 6 poteza,Mancester radi iz jednog..A Partizan protiv Samroka i Slobode?tuga da te uhvati,da se onakve greske prave,onaj Ivanov je covek koji ne zna gde se nalazi,prodas Savica i dovedes onu rupu...Rnic nepotreban,vukic,Ilic penzija,smiljanic decko koji se ponasa kao da ima 17 godina,Scepovic,Jovancic no comment..a najjaci utisak je do sad na mene ostavio djembeli Dimitrijevic iz Zvezde,i sto je Mikic kapiten

e

pre 12 godina

i opet nedosudjen penal za protivnika zvezde...znaci tako ce ove godine pokusati da osvoje titulu...prosle su im svirali nepostojece penale a sad ovako...pa lepo...

Sumadinac fr

pre 12 godina

Za sudiju Santraca zagarantovano mesto u Upravni Odbor C.Zvezde po zavrsetku karijere,a sada ce da vidimo dali ce ova mafija reagovati daga kazni isto kako je kaznila sudiju sa utakmice Spartak Zvezda ...

VladeCacak

pre 12 godina

Dragi moji strucnjaci izvolite, edukujte se...

U pravilu 12 (prekršaji i nesportska ponašanja) pravila fudbalske igre između ostalog je navedeno da će biti dosuđen direktan slobodan udarac u korist protivničke ekipe ukoliko igrač „namerno dodirne loptu rukom. Reč namera znači: „smišljeno, s razlogom nešto uraditi“ i upravo takva formulacija ove reči nalaže sudijama da budu krajnje obazrivi prilikom sankcionisanja ovakvog prekršaja bez obzira da li se on učini unutar ili, izvan kaznenog prostora, bez obzira da li se on učini u fazi odbrane ili, pak fazi napada.

http://fudbalskisudija.blogspot.com/2010/11/igranje-rukom-jasnoce-i-opasnosti.html

Objektivno novinarstvo

pre 12 godina

Smederevci su tražili penal pošto je lopta nakon poslednjeg pokušaja pogodila Dimitrijevića u ruku, ali je utisak da Zvezdin fudbaler nije mogao da reaguje jer ga je lopta napucala, pa je sudija pokazao da se igra nastavi.

A kakve veze ima sto je lopta napucana kada ona ide ka golu??? Nebitno da li Partizanovom ili Zvezdinom!!! Zbog takog sudjenja nase zvezdice u Evropi po navici igraju rukomet umesto fudbala.

Marko Niš

pre 12 godina

Nacitak se komentara o "penalu" i moram da vam kazem da je to jedna nezgodna situacija, jer je sudija mogao da dosudi penal, a mogao je i da pusti igru (sto je i uradio) i kako god da je odlucio bio bi i kriv i prav!
Ako lopta pogodi igraca u ruku a on nije imao "ociglednu" nameru onda se penal ne sudi pa cak i ako lopta ide u gol, sa druge strane, sta je "ocigledna" namera?! Da se ja pitam svako igranje rukom bih sankcionisao kao prekrsaj pa ako je u 16 onda penal, a ne ovako sta god da uradi moze da se kazni!
(dejanera, 28. avgust 2011 21:38)

Kad blokiraš rukom loptu na gol liniji još TREBA DA SE KOMENTARIŠE NAMERA!!!!

Koliko poštenih zvezdaša!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

dejanera

pre 12 godina

Nacitak se komentara o "penalu" i moram da vam kazem da je to jedna nezgodna situacija, jer je sudija mogao da dosudi penal, a mogao je i da pusti igru (sto je i uradio) i kako god da je odlucio bio bi i kriv i prav!
Ako lopta pogodi igraca u ruku a on nije imao "ociglednu" nameru onda se penal ne sudi pa cak i ako lopta ide u gol, sa druge strane, sta je "ocigledna" namera?! Da se ja pitam svako igranje rukom bih sankcionisao kao prekrsaj pa ako je u 16 onda penal, a ne ovako sta god da uradi moze da se kazni!

Miljanic

pre 12 godina

Pre neki dan Lukic izjavi da CZ ima najslabije sudjenje u ligi. Pored toga, mesecima unazad lazima se sluzeci ubedjuje javnost da se Partizanu pomaze na sve moguce nacine. Pritisci i samo pritiski iako CZ vec godinama nema pojma sa fudbalom, namerava da kaze da su titule za Partizan nezasluzene, ispira mozgove ovoj decurliji id CZ navijaca. Zna on da je deset puta izrecena laz postaje "istina". E sad, da li je uspeo u nameri? Jeste, CZ niko ne smije vise dosuditi nista sto njoj ne odgovara. Ne sviraju se penali protiv njih, u isto vreme se ne dosudjuju cisti golovi za Partizan.A sve to pred ocima sudijske organizacije. Lukicu da li je sada prvenstvo regularno???

Rade

pre 12 godina

Odmah sam prebacio kanal da gledam mancester-arsenal kada sam video kradju!!Taman se covek malo ponada u regularnost ali ovo stoi se zvezdi svako kolo pomaze je strasno!!Prvo penal za Javor,sad penal za Smederevo!!Sto je najgore oni napadaju Partizan!!!Tole odlazi,gane niko ne kaznjava zbog kradja!!!

Tolle

pre 12 godina

@Ja sam Zvezdas i moram da priznam da mi je ono izgledalo kao penal. I ne volim kad se utakmice dobijaju uz pomoc sudija. Svima je jasno da su i Zvezda i Partizan povlasceni po pitanju sudjenja u nasoj ligi (jedni vise od drugih) pa zato i prolaze u Evropi tako kako prolaze.

Jesmo mozda povlasceni i jedni i drugi, ali razlika je u tome sto mi ne kukamo kao neke babe.Vi kukate za svaki detalj i zato je stvoren utisak da se Partizanu vise pomaze.Evo, videces da li ce posle utakmice ijedan navijac Partizana (ili, ne daj Boze, predsednik kluba) da kuka zbog ovog penala.To je ono sto ce nas, kao ljude i navijace, zauvek razlikovati od vas.A evo, vase navijace nije sramota da, cak i na utakmici gde je protivnik drasticno pokraden, skandiraju "Tole lopove".

zvezdas

pre 12 godina

Jadna,oajna igra zvezde.. Mislim da e im ove godine opet biti kriv Karadzic za neuspeh.. A ovakvom igrom i sa ovakom ekipom mogu osvojiti titulu, samo ako je kupe...

Cinema Komunisto

pre 12 godina

Heh, prijalo nam je ono otreznjenje u Evropi, mora se priznati. Prvo, Zvezda da je neki tim ne bi primala 6 komada u dve utakmice protiv prosecne francuske ekipe, a to sto bez sudija i valjanja 3 minuta po travi kad god se stigne ne mogu da pobede jedan tim svetske klase kao sto je Smederevo je posebna prica. Ako neko ne misli da je ono penal moze da prelista fudbalska pravila jos jednom, pa ako je razuman priznace. "Uspeh" ovih drugih protiv mesara, stolara, vodoinstalatera, obucara i drugih koji se uvece skupe da odigraju partiju fudbala nije vredan pomena uopste, tako da ne morate da se brinete za moje zdravstveno stanje, ne, ne navijam za njih. Nas fudbal je vec odavno umro, ali ovim ste ga zakopali duuboko.

Љубитељ фудбала

pre 12 godina

@dejanera
Ниси у праву!
Пенал као врата, не битно је ко за кога навија, него људи гледајте објективно... Лопта иде у гол, удара Димитријевића у руку, то мора по правилима ФИФЕ и УЕФЕ да буде пенал + црвени картон, а да није ишла у гол могло би се дискутовати да ли је природан или не природан положај, и то само судија у том тренутку процењује... Дајте људи ако управе покушавају да нам замажу очи са глупостима, бар ми навијачи, гледаоци, љубитељи фудбала требамо бити објективни и рећи шта јесте а шта није... Као што је Бабовић данас дао регуларан гол (а поништен је), као што је био пенал за Јавор и Слободу, као што није био пенал за Спартак у првом колу него слободан ударац... итд, итд... Поздрав свим правим љубитељима фудбала :)

zameni im tole stolice, nja nja

pre 12 godina

@(Dr., 29. avgust 2011 00:53)
doktore, magistre objasni mi penal za Spartak na 18 metara...
i objasni mi kako je to smederevo zasluzilo da pobedi juce, kad je trebalo da bude 5 komada sigurno

wukiw

pre 12 godina

decko je sprecio rukom cist gol... sa namerom ili bez to je penal... ruka cak nije bila ni uz telo nego je vise licila na golmasku paradu...
Cist penal!!!

Požarevac

pre 12 godina

@Smederevac
Naravno da Partizan nije dobar. Ali, nema dva golmana. I kakce veze ima nedosuđeni penal protiv CZ, sa tim da li je Partizan "isti kao CZ". Misli malo. Zar ti nije jasno da će ovoga biti mnogo još, jer CZ Beograd mora da osvoji šampionat. To je izjavio strašni Vuk.

Realan

pre 12 godina

Kako nam se igra svodi na napadanje sopstvenog gola, mi u stvari dobro prolazimo. Ove igrače pod hitno na kaljenje u neki manji klub 2. lige.

Izrendano licemerje

pre 12 godina

Dokle cete da zataskavate sudijske brljotine na racun "stubova srBstva" dok isti ti uporno trube o sudjenju!?! Drugo kolo od tri odigrana i nakon poraza od Spartaka i onog penala (koji je bio cist btw), sada vise niko ne sme da sudi penal protiv zvezde!!! Toliko su isforsirali propagandu da je to strasno! Javoru cist penal nije dosudjen, a tek ovo danas... rukom 'ladno gol odbranio i nikom nista. Naravno, nastavice da pricaju o Partizanu, toletu i sudijama u nekom samo njima znanom formatu, a nema veze sto se nama ponistavaju cisti golovi, ne dosudjuju cisti penali itd. itd. Bitno je samo da tole i dalje vodi njihove kadrove na rucak i ako zatreba platice opet evropsku licencu sredstvima FSS-a :p

Со Ло

pre 12 godina

Мука ми је више од ове Звезде па зар против ње нико не сме да свира пенал, а стално се нешто жале али ни Партизан није ништа бољи као да се овде фудбал игра само да би они морали да победе.

nebojsa

pre 12 godina

prekinete ovu utakmicu i zavrsite sa prvenstvom,cist penal sudija nece da svira,borha je bio u nedozvoljenoj poziciji par metara ali sudije nesmiju svirati,kakva blamaza ja se divim ovim ljudima sto ih gledaju.zvezda ce morati silom pobijediti.svirajte posteno bar vi sudije pomozite da fudbal konacno krene u boljem pravcu.

sluSAM ROK

pre 12 godina

au pa vas vise crno beli drugari na internetu nego na stadionu...\
Sto niko nije rekao nista posle subotice, penal na 17 metara od gola....
Ajmo delije, idemo dalje....u inat svima

z

pre 12 godina

pa opet se nesudi penal protiv zvezde. cist penal. citam komentare da ga je lopta slucajno pogodila u ruku i da sudija je imao pravo i da sudi i da ne sudi penal. ali igrac je bio na skoro samoj liniji gola i odbranio bukvalno odbranio cist gol i to je penal. budite objektivni zvezda je uzela tri boda i niko to nece promeniti budite iskreni cist penal. cini mi se da se istorija menja i da se ove godine zvezda favorizuje da uzme titulu. i dokle god je politika umesana u sportu konkretno fudbalu,nikad necemo imati kvalitetnu ligu.politicari napolje iz sporta i klubovi da se privatizuju a do tad uzivajte u eng. span.ital. franc.ligu i naravno ligu sampiona bez srbskog prestavnika.. a da umalo da zaboravim i ligu evrope gde nam nije mesto to je to

Ortodox RedStar

pre 12 godina

95% komentara o nedosuđenom penalu... Svi koji mislite da je fudbal u Srbiji propao, nemojte ga pratiti i doviđenja... Zvezda i Partizan su svaku utakmicu, nebitno protiv koga igraju u domaćoj ligi, mnogo bolji rival, nekad se to pokaže rezultatom, nekad ne... Šta mislite, da je liga najregularnija na kugli zemaljskoj, neko drugi bi bio prvak, je l'? Smiješni ste k'o bioskop... I ove priče kako Zvezda mora biti prvak ove godine, gluposti neviđene... Kome se ne sviđa naša liga, nek' prati onu koja mu više odgovara, a ne da pišete kojekakve gluposti "navijači iz fotelje".

profesorBaltazar

pre 12 godina

Cinimi se da je vecina Delija i Grobara vec zaboravila onu bruku od cetvrtka i nastavljaju sa prepucavanjem po starom. A u petak malo ce se udruziti posle utakmice sa Severnom irskom. Mir ce potrajati do sledeceg kola a onda ponovo prepucavanja. Ljudi zar je bitno ko zauzima koje mesto na tabeli kad uglavnom imamo samo jednog (a sada nijednog) predstavnika u grupnoj fazi oba takmicenja. Do sada nikad nismo imali dva predstavnika u Ligi evrope. Ali nasim klubovima je bitno da budu najbolji u svom dvoristu. To vam je isto kad se dva frajera biju koje jaci u njihovom mestu i onaj ko pobedi ode u neko vece mesto i pocne da k... kako je on jak, kako je legenda u svom mestu, kako je superioran u odnosu na druge, itd. A onda mu dodje neki badza i razvali ga od batina. On se vrati u svoje mesto i pocne opet da se bije sa onim istim tipom i ceka godinu dana da bi opet otisao u neko drugo mesto i gde mu se ponovi isto. I tako u krug stalno.

Sale

pre 12 godina

Partizan je tražio da mu ovaj sudija ne sudi utakmice, a sada i vidim zašto. Sada je odradio tri boda u gostima, a verujem da će zvezdi na gostovanjima suditi i ostale sudije za koje je Partizan tražio izuzeće.

dejan

pre 12 godina

najregularnija utakmica u istoriji srpskog fudbala je finale kupa partizan-vojvodina,posle ove utakmice grobari treba da se pokriju usima i cute.

Smrt komunističkim blizancima!!!

pre 12 godina

Vec drugu utakmicu za redom sudija ne svira cist penal za zvezdinog protivnika, a cigani celo drugo poluvreme pevaju "Tole lopove!". E zato mi je drago sto nista u Evropi nisu uradili i nadam se da nece skoro ni uraditi.

Muke su mnogo veće

pre 12 godina

Sport je nebitan, pogotovo ovakav fudbal i sve krađe u njemu, reč je o tome da Srbija, kao država i da Srbi kao nacija i društvu tonu sve dublje. Deca se bodu po školi noževima, droga, mrtva ekonomija, nemoral kao kuga, to je Srbija. Mi propadamo.

Malibu

pre 12 godina

Grobari, ne komentarisete penal za Spartak koji je bio van 16 i sto je dokazano a kukali ste ovde da je penal cist ko suza. Pa se niste izjasnjavali za penal u Uzicu. A i to dokazano. Kada je sudjen penal protiv Partizana. Mozda inam kratko pamcenje. A da zaboravio sam. Protiv ovih konobara i postara iz Irske. A penal je onda kada se ima namera igre rukom a ne kada je ruka u jednom polozaju a protivnicki igrac sa dva metra centrira. Utakmica Barcelona - Porto sve govori

Петар

pre 12 godina

Пенал је наравно постојао. Међутим, проблем нашег фудбала је што је од играча Смедерева то било све што су урадили пред противничким голом, а Звезда једва нешто мало више. Хауард Веб је на утакмици Ман. Јунајтеда и Арсенала направио више грешака од судије Сантрача, али је тамо било много више акције тако да његове грешке нико и не примети (и тако и треба да буде). Наши фудбалери једва направе једну пристојну акцију на целој утакмици и зато су нам судије главни актери, па и кројачи првенства. Уместо хајке на судије, треба се замислити о нашим тренерима и фудбалерима.

zvezdas

pre 12 godina

Meni je zvezda danas igrala najbolje od pocetka. Imala je kontrolu na celom mecu, posle vodstva su smanjili gas, bili pazljiviji i bolje markirali u odbrani, nije napravljen nijedan kiks ni greska posle gola a lopta je bila u nogama. Inace ako ste gledali nekad Barcu glupo je porediti zvezdu i nju ali zvezda isto drzi loptu u nogama dok ne umrtvi i nezbuni odbranu protivnika i onda brz pas napred i iznenadan napad, kod Barce to uvek ispadne sansa za go.

Sima Keln

pre 12 godina

@SD

A vi? Sta se ti brines o Zvezdi. Ipsali ste od apotekara, ribara, trgovaca, recepcionera, kuvara itd. Vidim da ti je tesko pa se javljas i napises budalastinu

Smederevac

pre 12 godina

Evo 3 minuta Zvezdin Igrac brani gol rukom i sudija nista ... Muka mi je naseg Fudbala. Grobari nemoraju da se javljaju jer Partizan nije bolji

mislim stvarno

pre 12 godina

Dosadni ste sa penalom. Jeste bio, nije bio. Znate li pravila? Lopta je pogodila Dimitrijevica u grudi i odbila se u ruku, nema nikakve namere! Nema penala.

vlada

pre 12 godina

e aj nemoj niko da se javlja kako se sudi za zvezdu bre,nemoj da lupetate gluposti,vi kao da ne pratite fudbal kod nas. jedva neko doceka da nas stavi u isti kos sa partizanom,e pa nece moci tako. mozete da pricate sta hocete,ovo nema veze sa penalom,gledajte jos fudbala pa se javite kad nesto i naucite o fudbalskim pravilima,pozdrav do daljnjeg.

Goga

pre 12 godina

Gde je penal za Smederevo i crveni karton za za ovoga koji je je odbranio gol?????????????????????????????????????????????????????????????????????

Crveno-beli

pre 12 godina

A tu su Grobari da nam jave da nam jave kome nije sviran penal,ali naravno nikada da se jave kada Zvezdi ne sviraju penal...
Postoji razlika kada je lopta namerno dirana rukom a postoji i kada je lopta napucana.Ruka je bila u prirodnom polozaju.

Iha

pre 12 godina

Partizan u Evropi 6 utakmica 4 svirana penala protiv nijh.
Partizan u Srbiji 150 utakmica a samo jedan (1) sviran penal protiv vas.

Vi Grobari ste zadnji koji imate pravo da se bunite.

eee

pre 12 godina

Ne mogu da verujem da je neko gledao ovaj meč pored fantastičnog meča Man-Ars...Ljudi,prst na čelo!!!
(arsen lupen, 28. avgust 2011 18:58)
- Ja sam gledao ovaj mec... ...zato sto ne zelim da placam kablovsku (ne placam ni RTS)! tj. Mogao sam preko strima HD, ali ipak ZVEZDA je ZVEZDA! Ostali su nebitni! Pogledacu golove (MU - ARS) sa utakmice kada ih budu okacili (na net), i to je to...

zoran

pre 12 godina

Molim nekog koji se razume u fudbal, da mi objasbi zašto Borha igra ?
Ja pokušavam, da sazbam zašto, ali nemam ideju.
Čovek nema pojma, realno.

mare88

pre 12 godina

Alo strucnjaci ni p od penala nije bilo,zasto?Zato sto je lopta bila napucana i to se jasno videlo,igrac zvezde nije imao nameru da brani gol.

Milos

pre 12 godina

Puno vas komentarise fudbalska pravila a veze nemate!Uvek kada igrac odbrani direktan sut u gol rukom je penal,ama uvek!
(Aca, 28. avgust 2011 19:02)


Jedini koji ovde pojma nema si ti!!! Dimitrijevic nije odbranio gol rukom, lopta je napucana sa 3 metra. Da je hteo da izmakne ruku nije mogao! Uzmi lepo pa procitaj pravila fudbalske igre pa onda komentarisi. Nema smisla da se predstavljas kao neki poznavalac, a nemas pojma!!!

Starac Soco od 100 leta

pre 12 godina

Prvu filijalu srusismo. Sledece nedelje je na redu druga BSK.Vazno je da filijale rusimo i protiv njih uzmemo svih 6 bodova.Moglo je i vise ali dosta je i ovo. Veceras grobari protiv svoje brace.da vidimokakoce klonferi da se ponasaju

Иван Смедерево

pre 12 godina

Да сам јутрос зано да је један од судија чувени Мајо Вујовић продао бих и стан и кућу и уплатио бих на Звезду. Све је овде било јасно од самог почетка...

Drombulja

pre 12 godina

e aj nemoj niko da se javlja kako se sudi za zvezdu bre,nemoj da lupetate gluposti,vi kao da ne pratite fudbal kod nas. jedva neko doceka da nas stavi u isti kos sa partizanom,e pa nece moci tako. mozete da pricate sta hocete,ovo nema veze sa penalom,gledajte jos fudbala pa se javite kad nesto i naucite o fudbalskim pravilima,pozdrav do daljnjeg.
(vlada, 28. avgust 2011 19:24)

A ti si sigurno jedan od najvecih strucnjaka na ovim prostorima!!!

RUSuper

pre 12 godina

Kada tipa napuca lopta u vec dignutu ruku to nije penal. Da je smederevac sutnuo pa nas digao ruku i odbranio to bi bio penal...
(otkacheni, 28. avgust 2011 17:58)
Ahahahahahahah,ajmo svi stanemo na gol i da dignemo ruke pre nego sto neko sutne,niti lopta moze da udje u gol niti moze da se svira penal....hahaha.Kakav cirkus od Fudbala,sve bih dao da blizanci ne osvoje titulu,dosta ovoga vise

Rad za sampiona

pre 12 godina

Prosle nedelje adi napravio penal,ove cava ali ocigledno da je Bota obecao titulu pred izbore,a i Toletu se drma fotelja :) I sad se ne cuje lopovi,sad je u redu kad sudija svira 6 faulova na 17 metara,sad je u redu da se sutira lopta posle zvizduka,sad je u redu da se mikic valja po terenu 3 minuta i tako trosi vreme protiv jednog Smedereva

Ninne

pre 12 godina

Ja sam Zvezdas i moram da priznam da mi je ono izgledalo kao penal. I ne volim kad se utakmice dobijaju uz pomoc sudija. Svima je jasno da su i Zvezda i Partizan povlasceni po pitanju sudjenja u nasoj ligi (jedni vise od drugih) pa zato i prolaze u Evropi tako kako prolaze.

zoran

pre 12 godina

Nema sta da se zameri.
Domacinsko sudjenje Santracha. Onaj penal u korist Smedereva bi svirao i rodjeni brat Prosinechkog...sta reci o Borhinom ofsajdu..?? Chovek je ejdno 2-3 metra iza linije odbrane...Katasrofa..nikada nas fudbal nece doseci neki visi nivo, sve dok su ovakve sudije u fudbalu i ljudi u FSS.

Pa. Partizanu protiv Genka sudija svira penal u poptuno bezazlenoj situaciji gde ga je lopta jedva okrznula. Na danasnjoj utakmici Dimitrijevic spashava chist gol izbacivanjem lopte rukom i sudija se pravi da ne vidi...?????????

Smederevac

pre 12 godina

Kako zvezdini Igraci cuvaju rezultat valjaju se itd. protiv SVETSKOG Smedereva . Danas ste dobili Smederevo KRADJOM ali nema veze EVROPU vi vise VIDETI necete. Nemate pojma u Evropi Sudije ne igraju za vas....

smesna liga

pre 12 godina

glavni krivci za nase brukanje su domace sudije.iz kola u kolo kradje.cist penal i crveni karton za dimitrijevica ne sudi sudija,i onda se pitamo zasto tako prolazimo.

goran

pre 12 godina

Penal? Nadlaktica i napucana lopta ali slažem se ako priznate da je Fejsa odbranio gol s visoko uzdignutom rukom na utakmici Borac Č - Partizan kada je sudio Glođević. Istina oslobađa!...

Mirko Grobar

pre 12 godina

Sad je sve regularno jel..kako to kada Karadzic radi protiv FK Sledeca Sezona...?

Da se razumemo ako vi u opste se razumete u fudbal..lopta koja pogodi igraca u ruku a ide pravo u gol je cist penal ..moze biti da je napucana i 200 na sat i da jedva dodje do ruke to je penal...po vama znaci kad se dosudi indirektan udarac u petercu svi igraci njih 10 mogu da stanu na gol liniju dignu ruke i kad igrac raspali po lopti i pogodi u ruku to je nista jel ????

Ovo je malo slikovito ali moram jel ima ogranicenih ljudi.

Floro Flores

pre 12 godina

NIJE PENAL i tacka! Nije bio na SP protiv Australije,a nije ni protiv Njukasla kada je igrac Sanderlenda jos ociglednije igrao rukom!!!!!!

Vlada

pre 12 godina

Jasno je da zvezda mora da osvoji titulu ove godine, a kako videlo se danas i u proslom kolu. Niko penal ne sme da sudi. Ovaj ce opet dobiti 4 utakmice zabrane ali ko ce smederevu vratiti oduzeta tri boda.

vuchkomilli

pre 12 godina

Zvezda 3 plus, Smederevo 1 minus... I kad su primili gol Smederevci nisu izasli na protivnicku polovinu sa vise od 4, 5 igraca... Ko igra takav fudbal ne zasluzuje bodove, ama bas nista nisu pokazali, a sto se tice sudjenja, lopta je pogodila Cavu i u grudi i u nadlakticu, mrdnuo ruku nije, i sasvim je normalno da sudija, koji je 10 metara daleko i nije u toj guzvi nije siguran da li je ruka ili nije, ne znam samo kako nekom nije zapalo za oko jedno 15 faulova Cerana, udaranje bez lopte, psovanje sudija na svaku odluku... Sve u svemu, Zvezda je pobedila, kome se ne svidja, sorry but jbg!!! SVI NA MARAKANU!!!

droid

pre 12 godina

Mislim da je Smederevo osteceno za penal, ali to je sada manje bitno... Bitno je da se polako razbija iluzija o Zvezdi i Partizanu, tabela izgleda lepse nego ikada, kamo srece da takva i ostane. Dosta nam je oba blizanca i "armija" njihovih "ljutih" i "zakletih" navijaca koji ne sto nisu iz Beograda nego su na utakmicama blizanaca bili u najboljem slucaju u proseku jednom u sezoni...
Budi se Sevojno, Vojvodina, Spartak, pa i Smederevo koje se borilo danas. Pokazimo da se fudbal igra i da se navija i van Beograda!

djura frizura

pre 12 godina

Penal čist kao suza.Isto se i Partizanu sudi...Ajmo Srbijo,digni se protiv blizanaca,sledite primer Radničkog KG,Vojvodine i Slobode!!!

O.o

pre 12 godina

A najjaci su mi ovi sto "dizu ustanak" protiv Zvezde i Patizana hahahha... Zivite u zabludi da veciti uzimaju titule samo jer im je neko svirao penal protiv vas... Ne mozete da shvatite da je trka za titulu jedino izmedju Zvezde i Partizana, ne zato sto to neko hoce vec je jednostavno tako, na tom nivou je nas fudbal nazalost! Oni takvi bedni kakvi su klasa su za vas "male" tako da ne lozite se...

Ludo Pile

pre 12 godina

Sad sam stigao sa utakmice, nije u pitanju samo penal, svaki napad Smedereva sudija je seckao a svako padanje zvezdinih igraca je svirao kao faul za njih. I to tako vec 13 godina koliko je Smederevo u superligi, naravno identicna situacija je kada dodje i Partizan, nije ni cudo da te vase kvazi-zvezde ovde zaradju ogromne pare za nase uslove igrajuci ili prijateljske utakmice, ili pobedjujuci uz pomoc jadnih sudija, ni oni nisu toliko krivi, sude po direktivi za FKCZ i PFC. Srecom, u evropi nemate vase sudije, a tamo nema ko da vas zastiti od vasih uhodanih lopovskih fazona.

U zivotu cu biti sve, samo cigan i grobar NE!

sir_Nikola1989

pre 12 godina

''Smederevci su tražili penal pošto je lopta nakon poslednjeg pokušaja pogodila Dimitrijevića u ruku, ali je utisak da Zvezdin fudbaler nije mogao da reaguje jer ga je lopta napucala, pa je sudija pokazao da se igra nastavi.''
Molim Vas da ako već pišete vaše mišljenje da li je penal ili nije uradite to profesionalno. Ja možda ne gledam realno neke situacije, posmatram ih i komentarišem navijački, ali u ovoj situaciji je sve jasno. Ukoliko igrač rukom odbrani loptu koja bi završila u golu to mora da bude penal bez obzira da li je bilo namere ili ne, a ukoliko je bilo onda sledi i crveni karton.

Mijo

pre 12 godina

Da mi je znati sta kukate toliko, stvarno. Ekipa Smedereva je pokazala jedno veliko NISTA, sad kao jedna sporna situacija bi ih vinula u nebesa. Jes, juce. Imaju srece, pa Zvezdu i dalje nece, inace da su malo bolje podesili nisanske sprave, mogla im je Zvezda zabiti jos 3-4 komada, 'nako. A sta je Mezenga omasio (tacnije sta mu je golman odbranio, vidi se na ponovljenom snimku), to je cudo... A grobara se javilo hiljadu, sad su najpametniji, najposteniji. Sto vas je na JNA nepune 3000 znate li? Zato sto je balon pukao, farsa se polako zavrsava. Dzaba sto vodite 1:0, vi ste u raspadu, tako da svoje brige brinite. Samo da dodam, predhodnih par sezona kad se ovakvi penali nama nisu svirali, a mi se zalili, vi ste se podsmevali i zezali, Tole, Vatikan, vanzemaljci, cia, ahaha... Sad odjednom, sudije nam navlace. How yes no.

Srbin u dusi

pre 12 godina

Cist penal jos je uticao na igru ta lopta je isla u golll.Pitam se samo dali ce i u Kragujevcu pokusati isto,bolje bi im bilo da to nerade jer bice frkeee.

Milko

pre 12 godina

Evandro nam je pola ekipe i jedini igrac nekog malog veceg kvaliteta.
Kad on nije u timu mi smo totalno bez ideje.
Cetiri puta izbacuje igrace na golmana, Borhu, Lazovica i Mikica u prvom i Mezengu u drugom, samo jako tesko postizemo golove i to me zabrinjava.
Pustimo sada Ren, to je ipak liga iznad nas trenutno, daj da uzmemo titulu ove godine pa preko sirotinjskog zreba za LS da se domognemo takmicenja sakupimo neke bodove pa da budemo povlasceni u buducnosti. Samim tim bi se i finansijski stabilizovali i pojacali ekipu. Mislim da Beograd i Srbija zasluzuju Crvenu Zvezdu u Evropi
Svi na Maraknu 10og protiv BSKa

vlada

pre 12 godina

@
e aj nemoj niko da se javlja kako se sudi za zvezdu bre,nemoj da lupetate gluposti,vi kao da ne pratite fudbal kod nas. jedva neko doceka da nas stavi u isti kos sa partizanom,e pa nece moci tako. mozete da pricate sta hocete,ovo nema veze sa penalom,gledajte jos fudbala pa se javite kad nesto i naucite o fudbalskim pravilima,pozdrav do daljnjeg.
(vlada, 28. avgust 2011 19:24)

A ti si sigurno jedan od najvecih strucnjaka na ovim prostorima!!!
(Drombulja, 28. avgust 2011 20:13)
Ne brate nisam najveci strucnjak,ali obozavam fudbal,redovno ga pratim,i znam fudbalaska pravila,za razliku od mnogih ovde. Ako ti ili bilo ko ima neki problem rado cu da vam pomognem,pod uslovom da budete pristojni budete pristojni. Slobodno pitaj sta ti nije jasno.

Smederevac

pre 12 godina

Fantasticna igra Zvezde, leprsava igra, puno sansi, sudija dobro sudio (sem sto je prevideo da je Dimitrijevic ustopovao rukom loptu na gol liniji) i naravno sve regularno. Ma, Zvezdi nije ravna Barsa!!!

metall

pre 12 godina

Sporo, sporo, sporo... Davimo loptu na sredini, ja tebi - ti meni pa u krug i nazad. Evandro uzasno spor, neraspolozen, previse davi, svaka cast za onu asistenciju Mezengi. Mnogo bolji, srcaniji, brzi bio je danas Kadu, odigrao sasvim dobro. Tandem Adi-Cosic vrlo dobar, ali nisu ni imali previse posla. Iz takve poprilicno spore i dosadne igre Zvezda je ipak stvorila cetiri-pet cistih sansi i morala je ubedljivije pobediti. Sa druge strane, Smederevo je potpuno razocaralo. Imali su jedan sut na gol (slucajan)na samom pocetku meca i potom onu guzvu kada su trazili penal, i to je sve. Mislim da penal nije bio, jer je bila napucana lopta u nadlakticu, bez ikakve namere da se igra rukom. Razocaralo me je ponasanje igraca Smedereva, Ceran je zasluzio ne jedan vec dva crvena kartona za svoje ponasanje.

Drogba

pre 12 godina

U istoriji naseg fudbala sudije su najviše navlačile za zvezdu,zato i imaju najviše titula. Posle njih sledi Partizan, zato imaju posle zvezde najviše titula.

zoran

pre 12 godina

Zvezda ,ove godine mora biti prva. Jasno je kao dan. Posle ne sviranja ochiglednog penala...posleubijanja svake akcije ekipi Smedereva...posle ponishtenog gola Partizanu iz nepostojeceg ofsajda i ne sviranja penala za PArtizan - jasno kao dan da je instrukcija sa vrha jasna..kako rece Vuk Jeremic:"Zvezda ove godine mora biti prva".

Posle se chudimo zashto u Evropi veze nemamo. Propala drzava, propao sport. Chast izuzecima.

Prvenstvo u fudbalu je vec sada neregularno.

Душан

pre 12 godina

штета што гол не дадосмо у последњем минуту надокнаде. чисто да више боли :))

dejanera

pre 12 godina

Nacitak se komentara o "penalu" i moram da vam kazem da je to jedna nezgodna situacija, jer je sudija mogao da dosudi penal, a mogao je i da pusti igru (sto je i uradio) i kako god da je odlucio bio bi i kriv i prav!
Ako lopta pogodi igraca u ruku a on nije imao "ociglednu" nameru onda se penal ne sudi pa cak i ako lopta ide u gol, sa druge strane, sta je "ocigledna" namera?! Da se ja pitam svako igranje rukom bih sankcionisao kao prekrsaj pa ako je u 16 onda penal, a ne ovako sta god da uradi moze da se kazni!

park

pre 12 godina

Dimitrijevic nije imao namjeru da igra rukom to je evidentno ,ali njegova ruka je sprecila loptu da udje u gol i uticala je na igru i rezultat , to je penal bila namjera ili ne. A Zvezda bas dominira ,stvarno dobra igra.

Srbija UTD

pre 12 godina

Idemo Srbijo,dosta je više bilo kradje Zvezde i Partizana,ujedinimo se protiv njih,samo tako možemo da dignemo kvalitet fudbala u Srbiji!!!Dosta je više bilo kupljenih titula,kradja sudija protiv manjih timova!!!Napred Srbija,dole zvezda i partizan!

Ninne

pre 12 godina

Mada, posle utakmice sa Spartakom svi su pricali - "kako je Zvezda slabo igrala, nije zasluzila ni bod" i slicno...Da li ce neko sada reci - "kako je Smederevo slabo igrao, nije zasluzio ni bod"?

ovo nije penal?????

pre 12 godina

Utakmicu treba dobiti posteno, ovo nije uredu, nije bitno dal je Zvezda ili Partizan u pitanju žalosno je oštetiti neki mali klub za ovakav penal.

1 na 0, i opet nista...

pre 12 godina

Pa ovo je strasno! Niko iz Zvezde ne zna da da gol kad je 1 na 1 sa golmanom. O cemu mi pricamo... NESPOSOBNJAKOVICI-svi do jednog!

Dale

pre 12 godina

Sto ne prenosi strajnicu,
to prenosi kovinjalo,
sto utece kovinjalu,
to doceka andrijasevicu
sto utece andrijasevicu,
to doceka sasa mikic.
Sto propusti sasa mikic, to dočeka LAZO BAKMAZ!

P.S. Sve u svemu, komentatore RTS-a, sve da spojis, ne možeš jednog dobrog da sastaviš!

Ja

pre 12 godina

Dokle vise. I jos imaju obraza da skandiraju Tole lopove. Uzas, covek na liniji gola brani rukom i umesto pensla i crvenog nista! Za navijace Zvezde koji nisu sigurni da li je penalneka pogledaju Zvezda:Ren i penal za Zvezdu kod ivice sesnaesterca ili Partizsn : Genk penal za Genk, tskodje na ivici sesnaesterca a ne na liniji gola. Neposredno posle nedosudjenog penala, igrac Zvezde glavom izbija loptu u korner, ali to nije za sudiju korner. Borha u ofsajdu dva metra ali ni glavni, ni pomocni to ne vide, pustaju ga da izadje sam pred golmana. srecom pa covek nezna. KRADJA!!!

Sasa

pre 12 godina

Shamrokovci jel vi to gledate Zvezdu? Sta je dimitrijevic mogao da uradi?Lopta je napucana i to u rame.
(Djura frizura., 28. avgust 2011 17:53)

Dimitrijevic nije mogao nista da uradi u toj situaciji. On je uradio ono sto je mogao igrao je rukom, i odbranio je gol. Sudija Santrac je taj koji je trebao nesto da uradi, mozda da svira penal.

Goran Tomić

pre 12 godina

Rat za Evropu je izgubljen, ali to ne znači da treba izgubiti i rat za Srbiju!
Meni, kao navijaču Partizana, svakako je stalo da moj tim, uprkos svemu, nastavi da pobeđuje, pa da (teško je to reći i čekati, ali) iduće godine ponovo budemo u prilici da igramo kvalifikacije, sa, nadam se boljom situacijom i ekipom u Partizanu, nego što je to danas...valjda će nas i tada interesovati fudbal, kao što nas je interesovao do pre neki dan...
Jasno je da će u slučaju večerašnjeg nepovoljnog rezultata, Stanojeviću, verovatno, prvom ,,odleteti glava,,...
Što se tiče igrača, ne treba ih večeras izviždati jer onaj koji daje sve od sebe, ne zaslužuje kritiku, pa ma kakav je – nije on sam sebe stavio u tim, tu su GLAVNI KRIVCI trener, direktor, menadžeri, uprava...
Naravno, u timu ne smeju biti totalne neznalice i nemoćni, a takođe ni Lola ,,bacač flaše,, - sve dok ne nađe tog čoveka sa tribina koga je gađao, izvini mu se, ovaj mu oprosti, slikaju se zajedno za štampu – i tek onda možemo da ,,teramo,, dalje...što se Lole tiče...a za ostale...

otkacheni

pre 12 godina

Kada tipa napuca lopta u vec dignutu ruku to nije penal. Da je smederevac sutnuo pa nas digao ruku i odbranio to bi bio penal...
(otkacheni, 28. avgust 2011 17:58)
Ahahahahahahah,ajmo svi stanemo na gol i da dignemo ruke pre nego sto neko sutne,niti lopta moze da udje u gol niti moze da se svira penal....hahaha.Kakav cirkus od Fudbala,sve bih dao da blizanci ne osvoje titulu,dosta ovoga vise
(RUSuper, 28. avgust 2011 19:22)

Ajde nemoj sa tim blizanci. Necemo sada da pocnemo da se vredjamo... A ti ako si video penal ti ga odsviraj kad si vec tako pametan. Sad su svi i sudije i treneri, a niko nema blage veze sa fudbalom. Cak i kapiram da si iz generacije koja je jedini put driblala loptu u fifi.

Radnički i ništa više!!!

pre 12 godina

Pa nema ovde samo navijača partizana koji gledaju ovu kradju!Postoje i oni pametni koji nisu iz Bg-a i ne navijaju samo za bliznace.Penal je čist kao suza a to što navijači zvezde to ne žele da vide,kao ni navijači partizana kad se otvoreno krade za njih to je druga priča...Zbog toga im uvek dodje zasluženo otrežnjenje u Evropi od konobara,automehaničara...Oni su sad verovatno ubedjeni da su mali Real ili mala Barca,pa čoveče zar niste videli kako su dominirali tokom meča???Ko se drzne da ih napadne taj je ili navijač partizana ili ne misli dobro Srbiji...Užas šta uradiše od fudbala blizanci...

ovo nije penal?????

pre 12 godina

Utakmicu treba dobiti posteno, ovo nije uredu, nije bitno dal je Zvezda ili Partizan u pitanju žalosno je oštetiti neki mali klub za ovakav penal.

Vlada

pre 12 godina

Gledao sam uporedo utakmice Mančester J.-Arsenal i Smederevo-C.Zvezda. Možda je glupo porediti ta dva meča zbog kvaliteta fudbalera, ali bi isto moglo da se kaže i za na primer utakmicu Njukastl-Fulam. Evo poređenja:
1. U Smederevu je trava kao vuneni tepih i lopta se zbog visine trave sporije kreće, a već svi znamo kakvi su tereni u Engleskoj.
2. Prebacujući kanale mogao sam da vidim da se na jednoj utakmici neprestano trči (bez i sa loptom), a na drugoj se samo valjaju po travi.
3. I kada su primili gol igrači Smederava su čekali neku kontru, dok je Arsenal neprestano trčao čak i kada je ostao sa igračem manje.
4. Arsenal je utakmicu izgubio sa 8:2, a Smederevo sa 1:0. Priznaćete da je veća sramota da Arsenal izgubi tim rezultatom nego što bi to bilo Smederevu protiv Zvezde.
5. U Smederevu je bilo toliko prekida i jedan manji prekid zbog povrede, dok je u Mančesteru izvršena jedna izmena i utrošeno je pola minuta dok su Velbeka iznosili sa terena. U Smederevu je produžetak trajao 2, a u Mančesteru 3 minuta.
6. Uz deset primljenih golova i ko zna koliko šuteva preko gola golmani Arsenala i Mančestera su ukupno imali 11 odbrana. Koliko ih je bilo u Smederevu to nikada nećemo saznati pošto takvi podaci ili ne postoje ili nisu bitni pa ih ne objavljuju.
7. Desetak minuta pre kraja Zvezda je imala dva slobodna udarca koji su bili ozbiljni po gol protivnika. Pošto su imali rezultat oni nisu ni pomišljali da ih izvedu već su se dodavali kako bi uštedeli vreme.
Sve to govori gde se mi nalazimo u fudbalu, a ako neko misli da sam na polju trčanja poredio neuporedivo, neka pogledaju utakmicu Partizan-Šamrok i sve će biti jasno.

smeker

pre 12 godina

SUDIJA ,bruka, REPORTER kao da mu zivot visi o koncu,ostalo solidno i korektno.LJudi vole fudbal, zar ne,samo da li akteri to zasluzuju.Igracima svaka cast...

Cinik

pre 12 godina

Malo, pomalo Zvezda ce potrositi sve svoje sudije. Sada i ovog danasnjeg ceka 4 meca suspenzije, ostace Zvezda bez svojih sudija u nastavku prvenstva.

sluSAM ROK

pre 12 godina

au pa vas vise crno beli drugari na internetu nego na stadionu...\
Sto niko nije rekao nista posle subotice, penal na 17 metara od gola....
Ajmo delije, idemo dalje....u inat svima

glumac pozega

pre 12 godina

ja sam takodje zvezdas a penal jes bio i mozda je trebalo mladi ceran sam da izadje da ga sada ne prozivaju iskljucivo zbog toga sto se covek bori za svoju ekipu ! to je ono: 2 puta minus sest !! pozdrav

Душан

pre 12 godina

а у полувремену терор за уши на ртс-у...

шта је била палма 90-их, то је ртс данас...

zvezdas

pre 12 godina

Meni je zvezda danas igrala najbolje od pocetka. Imala je kontrolu na celom mecu, posle vodstva su smanjili gas, bili pazljiviji i bolje markirali u odbrani, nije napravljen nijedan kiks ni greska posle gola a lopta je bila u nogama. Inace ako ste gledali nekad Barcu glupo je porediti zvezdu i nju ali zvezda isto drzi loptu u nogama dok ne umrtvi i nezbuni odbranu protivnika i onda brz pas napred i iznenadan napad, kod Barce to uvek ispadne sansa za go.

mix

pre 12 godina

Zbog penala u prvom kolu protiv zvezde, sudije jednostavno ne smeju da sviraju protiv najsrbskijeg kluba na planeti!! Protiv javora li adi. čist ko suza, pa onda čovek mislio da i u evropi može tako da se igra i ono penal, sada i penal i crveni za čavu i opet ništa!!! Ovo postaje smešno i žalosno!! Titula će se na silu uzeti da bi se opravdala lova od rusa, jer bože moj, srpskom fudbalu preti kolaps ako partizan i 5 godina za redom bude prvi!!! A kvalitet? Koga briga za kvalitet!!!!

wise man

pre 12 godina

Lepota.
Jos jedna prepiska navijaca partizana i zvezde oko toga ko vise laze i krade.
Ko da gledam TV duel surcinski klan VS. zemunski klan.

Realan

pre 12 godina

Kako nam se igra svodi na napadanje sopstvenog gola, mi u stvari dobro prolazimo. Ove igrače pod hitno na kaljenje u neki manji klub 2. lige.

VladeCacak

pre 12 godina

Dragi moji strucnjaci izvolite, edukujte se...

U pravilu 12 (prekršaji i nesportska ponašanja) pravila fudbalske igre između ostalog je navedeno da će biti dosuđen direktan slobodan udarac u korist protivničke ekipe ukoliko igrač „namerno dodirne loptu rukom. Reč namera znači: „smišljeno, s razlogom nešto uraditi“ i upravo takva formulacija ove reči nalaže sudijama da budu krajnje obazrivi prilikom sankcionisanja ovakvog prekršaja bez obzira da li se on učini unutar ili, izvan kaznenog prostora, bez obzira da li se on učini u fazi odbrane ili, pak fazi napada.

http://fudbalskisudija.blogspot.com/2010/11/igranje-rukom-jasnoce-i-opasnosti.html

Ortodox RedStar

pre 12 godina

95% komentara o nedosuđenom penalu... Svi koji mislite da je fudbal u Srbiji propao, nemojte ga pratiti i doviđenja... Zvezda i Partizan su svaku utakmicu, nebitno protiv koga igraju u domaćoj ligi, mnogo bolji rival, nekad se to pokaže rezultatom, nekad ne... Šta mislite, da je liga najregularnija na kugli zemaljskoj, neko drugi bi bio prvak, je l'? Smiješni ste k'o bioskop... I ove priče kako Zvezda mora biti prvak ove godine, gluposti neviđene... Kome se ne sviđa naša liga, nek' prati onu koja mu više odgovara, a ne da pišete kojekakve gluposti "navijači iz fotelje".

zameni im tole stolice, nja nja

pre 12 godina

@(Dr., 29. avgust 2011 00:53)
doktore, magistre objasni mi penal za Spartak na 18 metara...
i objasni mi kako je to smederevo zasluzilo da pobedi juce, kad je trebalo da bude 5 komada sigurno

dejan

pre 12 godina

najregularnija utakmica u istoriji srpskog fudbala je finale kupa partizan-vojvodina,posle ove utakmice grobari treba da se pokriju usima i cute.

sladjan petkovic

pre 12 godina

gledao sam sitija protiv totenhema....koji fudbal, kako džeko dere.....
gledam paralelno smederevo - zvezda i junajteda protiv arsenala....o fudbalu da ne govorim....gospodin višković odradio domaći zadatak, divan nenametljiv doprinos umetničkom delu...a tamo onaj novinar koji i onako sporu igru još više ubija i usporava...užas...i taj čovek je na grbači poreskih obveznika?

Boba

pre 12 godina

Ne mogu da verujem da neko gleda prevlačenje po terenu pored onakvog fudbala u premijer ligi, u životu nisam gledao više vrhunskog fudbala kao danas popodne, dva derbija 14 golova do sada, ludilo!!!

WSDC

pre 12 godina

ManU ili ManCity, nebtno ko, dali bi kad bi bas hteli jedno 6-7 golova Rennesu i jedno 15 komada Shamrocku na dve utakmice! I to ne prva, nego druga postava! I ne znam sta ce nasim klubovima Evropa! Golove ne daju, bodovi su utopija. Pare od Evrope se ne ulazu u klub, igrace, infrastrukturu itd... Pa cemu onda igranje, kad jos gore stojis posle Evrope nego pre!? Nekako Srbi imaju totalno suprotan sistem zivota, rada i sporta nasprem ozbiljnih klubova i drzava! Ovde sto vise zardis i imas, sve si losiji i losiji... Nesto tu ne stimaa! Kao da smo se svi naopacki rodili!

Drugo, da li je uopste bitna cinjenica, da li je bio penal ili nije? Ko ce biti prvak ili ne? Kad mi navijaci na kraju ispadamo ovce! Bijemo se, svadjamo se a oni se smeskaju i pune dzepove??? Kakva drzava, takva reprezentacija, takvi klubovi! I iskreno i drstvo u sustini nije nista bolje. Ovo je kolektivno ne-znanje i nemoc, zato smo tu gde smo! Nije jedan, nisu dvoje krivi, nije onaj tamo ni ovaj ovamo kriv... Niti jedne medije ili one druge, trece... Niti jedna, druga ili peta stranka... Nego svi do jednog. Pocevsi od vrha drzave pa do najobicnijeg coveka!

Masta

pre 12 godina

Jedino sudija da da gol. Ovi momci su bez ideja,bez kreativnosti i potrebno je mnogo toga da bi se promenilo u fudbalu .
Bore se da probiju Smederevo kao da igraju finale lige sampiona.

I kada pogledam ko sada zaradjuje 200 000 evra godisnje dodje mi da placem nad svojim zivotom s zavrsenim fakultetom s roditeljima nize radnicke klase bez veza i uticaja,ostaje mi da grickam smoki i cekam drugo poluvreme svog zivota

AZagor

pre 12 godina

Vecina od vas na zalost nema sanse da vidi kako se vecina Amera koji dobijaju izmedju $50 i $100 hiljada godisnje bore za njihove timove u MSL. Kad vidim ovu moju jadnu Zvezdu I koju kintu dele muka me uhvati. Smederevo da dobije na misice??? Secam se kao mali, uzivao sam u tekmama Hajduka sa Liona a bila je to SAMO Beogradska ZONA!!!! Kakva li je ovo danas ZONA bila? Sumraka?

Smejurija

pre 12 godina

Ovo sa nesviranjem penala protiv zvezde je mnogo očigledno. Prvo Jvaor, a sad Smederevo. Onaj sudija protiv Javora dobio kaznu 4 utakmice. Ovaj danas treba da dobije barem 8 utakmica kazne. Napucana na gol liniji?!? Ovo samo u Srbiji postoji.

o shonesi

pre 12 godina

pustite nedosudjene penale,toga je bilo i bice i za Zvezdu i za Partizan,nego pogledajte igru Zvezde protiv Javora,Rena i sad protiv Sartida..pa ovo vise niko ne igra,imamo 700 dodavanja na svojoj polovini,ja ovo nikad u zivotu nisam video...Jedina alternativa kako da prenesemo loptu sa svoje polovine kad nas neki malo spremniji protivnik stisne,je duga ka Mezengi,pa sta bude...ono sto zvezda radi iz 6 poteza,Mancester radi iz jednog..A Partizan protiv Samroka i Slobode?tuga da te uhvati,da se onakve greske prave,onaj Ivanov je covek koji ne zna gde se nalazi,prodas Savica i dovedes onu rupu...Rnic nepotreban,vukic,Ilic penzija,smiljanic decko koji se ponasa kao da ima 17 godina,Scepovic,Jovancic no comment..a najjaci utisak je do sad na mene ostavio djembeli Dimitrijevic iz Zvezde,i sto je Mikic kapiten

wukiw

pre 12 godina

decko je sprecio rukom cist gol... sa namerom ili bez to je penal... ruka cak nije bila ni uz telo nego je vise licila na golmasku paradu...
Cist penal!!!

milan

pre 12 godina

haha... sad videh snimak igranja rukom...
Pitam se kako je moguce da ima toliko neobjektivnih navijaca koji uporno tvrde da ovo nije penal.
Desavaju se sudijske greske, nije prvi put, ali videti snimak i tvrditi da je napucana.... ccc...

Miljanic

pre 12 godina

Pre neki dan Lukic izjavi da CZ ima najslabije sudjenje u ligi. Pored toga, mesecima unazad lazima se sluzeci ubedjuje javnost da se Partizanu pomaze na sve moguce nacine. Pritisci i samo pritiski iako CZ vec godinama nema pojma sa fudbalom, namerava da kaze da su titule za Partizan nezasluzene, ispira mozgove ovoj decurliji id CZ navijaca. Zna on da je deset puta izrecena laz postaje "istina". E sad, da li je uspeo u nameri? Jeste, CZ niko ne smije vise dosuditi nista sto njoj ne odgovara. Ne sviraju se penali protiv njih, u isto vreme se ne dosudjuju cisti golovi za Partizan.A sve to pred ocima sudijske organizacije. Lukicu da li je sada prvenstvo regularno???

Objektivno novinarstvo

pre 12 godina

Smederevci su tražili penal pošto je lopta nakon poslednjeg pokušaja pogodila Dimitrijevića u ruku, ali je utisak da Zvezdin fudbaler nije mogao da reaguje jer ga je lopta napucala, pa je sudija pokazao da se igra nastavi.

A kakve veze ima sto je lopta napucana kada ona ide ka golu??? Nebitno da li Partizanovom ili Zvezdinom!!! Zbog takog sudjenja nase zvezdice u Evropi po navici igraju rukomet umesto fudbala.

Malibu

pre 12 godina

Grobari, ne komentarisete penal za Spartak koji je bio van 16 i sto je dokazano a kukali ste ovde da je penal cist ko suza. Pa se niste izjasnjavali za penal u Uzicu. A i to dokazano. Kada je sudjen penal protiv Partizana. Mozda inam kratko pamcenje. A da zaboravio sam. Protiv ovih konobara i postara iz Irske. A penal je onda kada se ima namera igre rukom a ne kada je ruka u jednom polozaju a protivnicki igrac sa dva metra centrira. Utakmica Barcelona - Porto sve govori

Sima Keln

pre 12 godina

@SD

A vi? Sta se ti brines o Zvezdi. Ipsali ste od apotekara, ribara, trgovaca, recepcionera, kuvara itd. Vidim da ti je tesko pa se javljas i napises budalastinu

Stole

pre 12 godina

AKO ZVEZDA POBEDI, delije će odma:
-beogradska barselona
-robi genije
-evandro-el maestro
-zasto kaludjera pižon ne zove u reprezentaciju
-i uprkos namestenom sudjenju, zvezda pobedjuje
-tole je sve pokusao al dzabe mu sve
AKO ZVEZDA IZGUBI delije ce odma:
-aaa tole namestio, tole super liga
-aaa smederevo partizanova filijala
-aaa sudija nam tri penala nije svirao
-aaa sudija u svom gradu u partizanovom dresu šeta
-aaa smederevo dalo gol iz ofsajda, iako su ga dali iz penala
-aaa sunce nam islo u oci, vetar u prvom poluvremenu istocni, u drugom zapadni, oba duvala protiv zvezde.
-aaa djura dao premije smederevcima, sutra svakom po džip

Sumadinac fr

pre 12 godina

Za sudiju Santraca zagarantovano mesto u Upravni Odbor C.Zvezde po zavrsetku karijere,a sada ce da vidimo dali ce ova mafija reagovati daga kazni isto kako je kaznila sudiju sa utakmice Spartak Zvezda ...

Izrendano licemerje

pre 12 godina

Dokle cete da zataskavate sudijske brljotine na racun "stubova srBstva" dok isti ti uporno trube o sudjenju!?! Drugo kolo od tri odigrana i nakon poraza od Spartaka i onog penala (koji je bio cist btw), sada vise niko ne sme da sudi penal protiv zvezde!!! Toliko su isforsirali propagandu da je to strasno! Javoru cist penal nije dosudjen, a tek ovo danas... rukom 'ladno gol odbranio i nikom nista. Naravno, nastavice da pricaju o Partizanu, toletu i sudijama u nekom samo njima znanom formatu, a nema veze sto se nama ponistavaju cisti golovi, ne dosudjuju cisti penali itd. itd. Bitno je samo da tole i dalje vodi njihove kadrove na rucak i ako zatreba platice opet evropsku licencu sredstvima FSS-a :p

zvezdas

pre 12 godina

Jadna,oajna igra zvezde.. Mislim da e im ove godine opet biti kriv Karadzic za neuspeh.. A ovakvom igrom i sa ovakom ekipom mogu osvojiti titulu, samo ako je kupe...

Cinema Komunisto

pre 12 godina

Heh, prijalo nam je ono otreznjenje u Evropi, mora se priznati. Prvo, Zvezda da je neki tim ne bi primala 6 komada u dve utakmice protiv prosecne francuske ekipe, a to sto bez sudija i valjanja 3 minuta po travi kad god se stigne ne mogu da pobede jedan tim svetske klase kao sto je Smederevo je posebna prica. Ako neko ne misli da je ono penal moze da prelista fudbalska pravila jos jednom, pa ako je razuman priznace. "Uspeh" ovih drugih protiv mesara, stolara, vodoinstalatera, obucara i drugih koji se uvece skupe da odigraju partiju fudbala nije vredan pomena uopste, tako da ne morate da se brinete za moje zdravstveno stanje, ne, ne navijam za njih. Nas fudbal je vec odavno umro, ali ovim ste ga zakopali duuboko.

Marko Niš

pre 12 godina

Nacitak se komentara o "penalu" i moram da vam kazem da je to jedna nezgodna situacija, jer je sudija mogao da dosudi penal, a mogao je i da pusti igru (sto je i uradio) i kako god da je odlucio bio bi i kriv i prav!
Ako lopta pogodi igraca u ruku a on nije imao "ociglednu" nameru onda se penal ne sudi pa cak i ako lopta ide u gol, sa druge strane, sta je "ocigledna" namera?! Da se ja pitam svako igranje rukom bih sankcionisao kao prekrsaj pa ako je u 16 onda penal, a ne ovako sta god da uradi moze da se kazni!
(dejanera, 28. avgust 2011 21:38)

Kad blokiraš rukom loptu na gol liniji još TREBA DA SE KOMENTARIŠE NAMERA!!!!

Koliko poštenih zvezdaša!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

makis

pre 12 godina

Zbog takvih novinara kao sto je ovaj nas fudbal je DNO DNA.Jel TI to sedis i pijes kafu sa LUKICEM po ceo dan kad ne smes da napises ono sto i slepac VIDI.

e

pre 12 godina

i opet nedosudjen penal za protivnika zvezde...znaci tako ce ove godine pokusati da osvoje titulu...prosle su im svirali nepostojece penale a sad ovako...pa lepo...

Rade

pre 12 godina

Odmah sam prebacio kanal da gledam mancester-arsenal kada sam video kradju!!Taman se covek malo ponada u regularnost ali ovo stoi se zvezdi svako kolo pomaze je strasno!!Prvo penal za Javor,sad penal za Smederevo!!Sto je najgore oni napadaju Partizan!!!Tole odlazi,gane niko ne kaznjava zbog kradja!!!

nebojsa

pre 12 godina

prekinete ovu utakmicu i zavrsite sa prvenstvom,cist penal sudija nece da svira,borha je bio u nedozvoljenoj poziciji par metara ali sudije nesmiju svirati,kakva blamaza ja se divim ovim ljudima sto ih gledaju.zvezda ce morati silom pobijediti.svirajte posteno bar vi sudije pomozite da fudbal konacno krene u boljem pravcu.

Požarevac

pre 12 godina

@Smederevac
Naravno da Partizan nije dobar. Ali, nema dva golmana. I kakce veze ima nedosuđeni penal protiv CZ, sa tim da li je Partizan "isti kao CZ". Misli malo. Zar ti nije jasno da će ovoga biti mnogo još, jer CZ Beograd mora da osvoji šampionat. To je izjavio strašni Vuk.

Tolle

pre 12 godina

@Ja sam Zvezdas i moram da priznam da mi je ono izgledalo kao penal. I ne volim kad se utakmice dobijaju uz pomoc sudija. Svima je jasno da su i Zvezda i Partizan povlasceni po pitanju sudjenja u nasoj ligi (jedni vise od drugih) pa zato i prolaze u Evropi tako kako prolaze.

Jesmo mozda povlasceni i jedni i drugi, ali razlika je u tome sto mi ne kukamo kao neke babe.Vi kukate za svaki detalj i zato je stvoren utisak da se Partizanu vise pomaze.Evo, videces da li ce posle utakmice ijedan navijac Partizana (ili, ne daj Boze, predsednik kluba) da kuka zbog ovog penala.To je ono sto ce nas, kao ljude i navijace, zauvek razlikovati od vas.A evo, vase navijace nije sramota da, cak i na utakmici gde je protivnik drasticno pokraden, skandiraju "Tole lopove".

Smrt komunističkim blizancima!!!

pre 12 godina

Vec drugu utakmicu za redom sudija ne svira cist penal za zvezdinog protivnika, a cigani celo drugo poluvreme pevaju "Tole lopove!". E zato mi je drago sto nista u Evropi nisu uradili i nadam se da nece skoro ni uraditi.

nebojsa

pre 12 godina

Zbog penala u prvom kolu protiv zvezde, sudije jednostavno ne smeju da sviraju protiv najsrbskijeg kluba na planeti!! Protiv javora li adi. čist ko suza, pa onda čovek mislio da i u evropi može tako da se igra i ono penal, sada i penal i crveni za čavu i opet ništa!!! Ovo postaje smešno i žalosno!! Titula će se na silu uzeti da bi se opravdala lova od rusa, jer bože moj, srpskom fudbalu preti kolaps ako partizan i 5 godina za redom bude prvi!!! A kvalitet? Koga briga za kvalitet!!!!
(mix, 28. avgust 2011 20:07)

kvalitet smo pokazali u cetvrtak i mi i vi

Sale

pre 12 godina

Partizan je tražio da mu ovaj sudija ne sudi utakmice, a sada i vidim zašto. Sada je odradio tri boda u gostima, a verujem da će zvezdi na gostovanjima suditi i ostale sudije za koje je Partizan tražio izuzeće.

Љубитељ фудбала

pre 12 godina

@dejanera
Ниси у праву!
Пенал као врата, не битно је ко за кога навија, него људи гледајте објективно... Лопта иде у гол, удара Димитријевића у руку, то мора по правилима ФИФЕ и УЕФЕ да буде пенал + црвени картон, а да није ишла у гол могло би се дискутовати да ли је природан или не природан положај, и то само судија у том тренутку процењује... Дајте људи ако управе покушавају да нам замажу очи са глупостима, бар ми навијачи, гледаоци, љубитељи фудбала требамо бити објективни и рећи шта јесте а шта није... Као што је Бабовић данас дао регуларан гол (а поништен је), као што је био пенал за Јавор и Слободу, као што није био пенал за Спартак у првом колу него слободан ударац... итд, итд... Поздрав свим правим љубитељима фудбала :)

golman

pre 12 godina

Vladimir Petrovic Pizon je posle utakmice izmedju Smedereva i Zvezde naknadno pozvao malog cavu u reprezentaciju i izjavio da je nasao dostojnu zamenu za Vladimira Stojkovica :)

Петар

pre 12 godina

Пенал је наравно постојао. Међутим, проблем нашег фудбала је што је од играча Смедерева то било све што су урадили пред противничким голом, а Звезда једва нешто мало више. Хауард Веб је на утакмици Ман. Јунајтеда и Арсенала направио више грешака од судије Сантрача, али је тамо било много више акције тако да његове грешке нико и не примети (и тако и треба да буде). Наши фудбалери једва направе једну пристојну акцију на целој утакмици и зато су нам судије главни актери, па и кројачи првенства. Уместо хајке на судије, треба се замислити о нашим тренерима и фудбалерима.

Muke su mnogo veće

pre 12 godina

Sport je nebitan, pogotovo ovakav fudbal i sve krađe u njemu, reč je o tome da Srbija, kao država i da Srbi kao nacija i društvu tonu sve dublje. Deca se bodu po školi noževima, droga, mrtva ekonomija, nemoral kao kuga, to je Srbija. Mi propadamo.

z

pre 12 godina

pa opet se nesudi penal protiv zvezde. cist penal. citam komentare da ga je lopta slucajno pogodila u ruku i da sudija je imao pravo i da sudi i da ne sudi penal. ali igrac je bio na skoro samoj liniji gola i odbranio bukvalno odbranio cist gol i to je penal. budite objektivni zvezda je uzela tri boda i niko to nece promeniti budite iskreni cist penal. cini mi se da se istorija menja i da se ove godine zvezda favorizuje da uzme titulu. i dokle god je politika umesana u sportu konkretno fudbalu,nikad necemo imati kvalitetnu ligu.politicari napolje iz sporta i klubovi da se privatizuju a do tad uzivajte u eng. span.ital. franc.ligu i naravno ligu sampiona bez srbskog prestavnika.. a da umalo da zaboravim i ligu evrope gde nam nije mesto to je to

Samo vas gledam

pre 12 godina

Cava nije imao nameru. On nije nameravao ni da predje u Zvezdu, tako ispalo a kamoli da je nameravao da rukom odbrani gol. Bio je to refleksni pokret koji bi da Zvezda vodi sa 3:0 sigurno bio sudjen ali ovo je bio sam pocetak utakmice. Moglo bi to da Zvezdu sokira u toj meri da popije petardu od Smedereva a to za jednog sveCkog i evropCkog prvaka ne bi bilo u redu. Dobar sudija Santrac je to imao u vidu a cuveni zvezdas Majo Vujovic je BIO TU u punoj sudijskoj opremi da mu potvrdi da je dobro dosudio sto nista nije dosudio. Kome je cudno da Majo obuce sudijsku opremu kad ne sudi? Pa nije on milicajac.

Со Ло

pre 12 godina

Мука ми је више од ове Звезде па зар против ње нико не сме да свира пенал, а стално се нешто жале али ни Партизан није ништа бољи као да се овде фудбал игра само да би они морали да победе.

profesorBaltazar

pre 12 godina

Cinimi se da je vecina Delija i Grobara vec zaboravila onu bruku od cetvrtka i nastavljaju sa prepucavanjem po starom. A u petak malo ce se udruziti posle utakmice sa Severnom irskom. Mir ce potrajati do sledeceg kola a onda ponovo prepucavanja. Ljudi zar je bitno ko zauzima koje mesto na tabeli kad uglavnom imamo samo jednog (a sada nijednog) predstavnika u grupnoj fazi oba takmicenja. Do sada nikad nismo imali dva predstavnika u Ligi evrope. Ali nasim klubovima je bitno da budu najbolji u svom dvoristu. To vam je isto kad se dva frajera biju koje jaci u njihovom mestu i onaj ko pobedi ode u neko vece mesto i pocne da k... kako je on jak, kako je legenda u svom mestu, kako je superioran u odnosu na druge, itd. A onda mu dodje neki badza i razvali ga od batina. On se vrati u svoje mesto i pocne opet da se bije sa onim istim tipom i ceka godinu dana da bi opet otisao u neko drugo mesto i gde mu se ponovi isto. I tako u krug stalno.