Sreda, 16.03.2011.

20:31

Prosinečki: "Podvig u revanšu"

Trener Crvene zvezde Robert Prosinečki rekao je da će njegovi igrači napraviti podvig u revašu kupa Srbije protiv Parizana.

Izvor: B92

Prosineèki: "Podvig u revanšu" IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

64 Komentari

Sortiraj po:

доминантност

pre 13 godina

Моја момчад су доминирала у првом полувремену и примила гол, онда су доминирала и у другом али је опет Партизан забио гол, доминираћемо и на Маракани али ћемо опет изгубити...ипак важна је доминација

sudija

pre 13 godina

Jedno pitanje za sve, zar golman ne treba da promeni dres ako ima slicnosti sa protivnickim igracima ili sudijom? A Stojkoviceva kombinacija ista kao i kod sudija!
(miki29, 17. mart 2011 00:35)


Sudije su u obavezi da svoje dresove prilagode ekipama. Edukuj se malo pre nego što nešto napišeš.

Monteri iz Jajca

pre 13 godina

Najlakse je kritikovati ali se stvarno nista novo nije videlo u Zvezdinoj igri.Sve ovo je vec vidjeno kod Pizona,Dostanica,Kristica dobro poznata taktika "niko nikom" i ako neka slucajno zaluta u gol super ako ne onda neka ostane 0:0.Nemoze da se forsira igra kratkih paseva sa polu-pismenim fudbalerima gde se lopta odbija kao od Miletica.Eto naka se prvi macici bacaju u vodu a valjda ce biti bolje u revansu!

Lord Alexandar

pre 13 godina

u ovom svemu, za Zvezdu, je najbolje ispalo sto u Zutog preveslali da kaze da se sledeca utakmica igra 06. APRILA, a ne travnja...hahahah, u svemu ostalom jos ste nedorasli Partizanu

Srdjan

pre 13 godina

Samo napred Robi,vidi se napredak od kada si dosao.Rezultat ce doci samo treba biti malo strpljiv.Zvezda je nesrecno izgubila mada posle drugog gola se video pad u igri.Sa malo vise odlucnosti u napadu i cvrstine u odbrani bice to super!Partizan je od 5 zutih samo 1 dobijo zbog prigovora a Zvezda je od 4 zuta samo jedan dobila zbog starta.Uvek je derbije dobijao odlucniji i grublji tim.

sole

pre 13 godina

Samo guraj Robi. Doci ce sve na svoje mesto. Dobri ste bili ali nas sreca nece odavno. Doci ce i ona kada bude bilo najpotrebnije. Samo radite i igrajte

neko ko je daleko

pre 13 godina

Prvi put da nisam ljut na Koromana što je dobio žuti karton zbog prigovora jer onakav start (čini mi se Savića) je čist žuti.
Za isti start je Vilotić pred kraj utakmice dobio karton...pa vi vidite da li je suđenje bilo nepristrasno

Немања

pre 13 godina

Не знам за остале, али мени заиста делује да је Звезда далеко, далеко боља од Партизана.
Звездаш сам, и сигурно да нисам непристрасан, али гледајући игру ипак мислим да Партизан и ако прође у финале са Војводином нема шта да тражи. Али заиста, и без жеље да вређам било кога. Војводина игра јако добро!
Што се тиче преостала два дербија, ценим да ће бити чудо ако Партизан узме и један бод.

kiza

pre 13 godina

Partizan je imao srece da postigne golove, naravno, svaka cast Tejgu. Zvezda svoje saanse nije iskoristila, a u vatru su ubaceni i mladji igraci. Polako gospodo, vidimo se u aprilu.

?!

pre 13 godina

@(saksR, 17. mart 2011 00:30)
hm, malo je reci, da je tole sredio raspad zvezde, ili milosevic, kad je POTPUNO jasno da je to bio vatikan uz pomoc nato-pakta i odredenih krugova u SAD. to se zna, samo niko ne sme da govori o tome. ipak je zvezda stub srpstva, a sva energija sveta (i mozda cak izvan njega) je upirena upravo ka unistavanju srpskog naroda i njegovom najvecem simbolu - vecem od crkve, boja na kosovu i cara dusana.
a partizan je simbol tog bezobrazluka, te nepravde; partizan nije sportsko drustvo koje jednostavno bolje radi nego zvezda, nego marioneta tih inostranih krugova. o tome govore partizanove boje: bela stoji za uvezbanu i neistinitu nevinost, crna je simbol zvezdine buducnosti, koju pokusavaju da joj nametnu.
uh. pisem i ovo, i pitam se, zbog cega se uopste nerviram. kratko i jasno: partizan je pobedivao zadnjih godina, zato sto je bio bolji tim. i to je to. sredite se, da bi nam derbi bio bolji.

braci

pre 13 godina

Podrška Robiju i Zvezdi. Jedan klub voliš i navijaš za njega i u dobru i kada je loše, ne kada jedni pobeđuju navijaš za njih, a onda kada pobeđuju drugi onda za njih. Ja ću navijati uvek za Zvezdu i kada je prva i kada je druga, treća i kada se bori za opstanak. Mi smo nekada bili bolji pobeđivali osvajali trofeje, ni oni nas nisu dobili čini mi se 4-5 godina, ali realnost je sada takva da su trenutno oni bolji i to je činjenica, a nama kojima je zvezda u srcu ostaje nada da će ponovo doći naše vreme ipak i to je činjenica Zvezda je u fudbalu institucuja, ne može ovo trajati doveka i zato glavu gore i samo napred ne treba od Robija očikivati da napravi čudo za jednu polusezonu i olako ga potrošiti za kratko vreme. A i juče nam je, to je moj utisak, i malo sreća okrenula leđa. Pozdrav svim Zvezdašima

Branislav

pre 13 godina

Pitanje za "postenog" karadzica...sta cemo sa bakljadom partizanovih navijaca??? Hoce li doci sada Platini i mozda biti kaznjen fk partizan za propust i losu organizaciju ili to vazi samo za zvezdine navijace i crvenu zvezdu. svemu postoji kraj a taj kraj ce doci i vama... u to sam siguran.

Branislav Zekic Zeka

pre 13 godina

Robi,
Za ovaku losu realizaciju ima leka:
Produzi igracima treninge za bar po pola sata.
Tada neka samo sutiraju na gol iz svih pozicija.
Sto preciznije i sto jace!

dr

pre 13 godina

Jedno pitanje za sve, zar golman ne treba da promeni dres ako ima slicnosti sa protivnickim igracima ili sudijom? A Stojkoviceva kombinacija ista kao i kod sudija!
(miki29, 17. mart 2011 00:35)

pa zar ne vidis da su oni bili u istom timu!!!

M@RkO

pre 13 godina

Doista :), Robi je legenda, pravi covek za nasu Zvezdu...Sjajno je kada neko ima viziju i zna sta treba raditi i zato zasluzuje veliku podrsku, cak i ukoliko ne bude sve bas sjajno na pocetku. Za uspeh je potrebno puno truda, znoja, odricanja, ali i vreme, ne moze se stil igre promeniti preko noci. Ipak, siguran sam da ce sve doci na svoje...Nadam se da ce Zuti ostati tu jos dugo, i da ce sa njim na celu Zvezda igrati neki lepsi i bolji fudbal, i da ce se vratiti oni slavni dani, ciji je veliki deo i sam Robi! Napred Robi!

sura

pre 13 godina

sad kad bi neko primenio propise i kaznu Zvezdu jer Robi ima licencu samo da sedi na klupi, bilobi odmah etoo zavera ovo ono... al dobro obzirom koliko je Zvezda nisko ne bi joj pooglo ni da udje u teren i zaigra!

Marko_bgd

pre 13 godina

iako smo izgubili,vidi se boljitak u zvezdinoj igri,postoji koncepcija..igra se ofanzivno,za gol vise...lako su dolazili do sesnaesterca partizana,i onda tu dalje nema ideja,i zavrsnica nam je losa...partizan ima bolje i kvalitetnije igrace od nas,to je realnost...zvezdin tim je mlad,sem koromana,koga ne mogu da gledam vise sa onim njegovim ponasanjem,usporava nam igru,zadrzava loptu bez potrebe...jeftic nije kalibar za zvezdu,on moze da igra poslednjih pola sata,ali za derbi utakmice nema kvalitet...ali opet marakana je cudo...svasta tu moze da se desi,ima vremena do revansa da prosinecki jos bolje uigra zvezdu...

miki29

pre 13 godina

Gravediggeru, da si gledao utakmicu video bi da je kravata na pruge. A mozes i da pogledas snimak sa konferencije za stampu da se uveris...

Jedno pitanje za sve, zar golman ne treba da promeni dres ako ima slicnosti sa protivnickim igracima ili sudijom? A Stojkoviceva kombinacija ista kao i kod sudija!

escort

pre 13 godina

Prvi utisak- Zvezda izgubila, ali navijaci nisu nezadovoljni! Posle duzeg vremena, Zvezda je nadigrala partizan, imala vise loptu, vise suteva, kornera, sansi, ali je u spicu zaskripelo.Vidi se Robijevo majstorstvo! Treba reci i da su Zvezdi nedostajali Li Adi, Mihajlovic, Jeremic(povrede) i Vesovic(kartoni). Cosic jeste talenat, ali je jos klinac i nije za ovakve utakmice. Vilota jos nije fit za 90 min. Nadam se da ce Adi i Vilota poceti u revansu, da im vise ne poklanjaju nasi stoperi pobede.SAMO NAPRED ZVEZDO!

Ghadafi

pre 13 godina

Navijaci Partizana - nerealni
dobili smo vas s pola gasa bla bla.. Gledali smo derbi, morali ste dobro da se pomucite, dobili ste jer je Tejgo vrhunski igrac, da je igrao Addy, takodje vrhunski igrac koji bi ga cuvao, verovatno bi se zavrsilo nereseno.
Navijaci Zvezde - nerealni
Za razliku od mnogih predhodnih derbija, danas je sudija sudio za desetku. Sve je video, svuda je bio, nije seckao igru, nije nasedao na izlezavanje, davao zasluzene zute kartone, spustio na zemlju Koromana. Ofsajd je zaista bio.

Miki

pre 13 godina

"Jedinu stvar koju cenim kod njih je optimizam xD
(pFc, 16. mart 2011 21:34) "
Pa naravno da treba biti optimista, jer ako kazees sebi "ne mogu pobediti" i neces nikada pobediti.
Dog god se igra i dog god ima optimizma, ima i sanse da ostvari pozitivan rezultat. Kada to nestane izgubio si bez borbe.

metla bez drske

pre 13 godina

Covek ima viziju,ali nema igrace,imali smo loptu zato sto nam je Partizan to dozvolio videlo se da na 30 metara od gola nemamo nikakvu ideju,Evandro kao da se plasio duela previse mekan cak mozda nezainteresovan a on bi trebao da bude taj koji ce pakovati golove!!!

све до победе

pre 13 godina

Наравно, као и у свему другом, народ ни овдје нема своје ставове. Прочитају нешто у штампи и на нету, и тога се држе ко'пијани плота. Тако су прочитали да је Просинечки унаприједио игру и одмах сви говоре да виде напредак у игри. Какав црни напредак, унакажени су вечерас. Били су зрели да приме још пар комада, а имали само двије прилике. У чему се КОНКРЕТНО огледа тај напредак??? Зар је тако тешко имати своје мишљење?

Željko

pre 13 godina

Sve čestitke Partizanu na zasluženoj pobedi,ali smo propustili priliku da ih pobedimo.Samo napred,Robi,možemo da im pokupimo oba trofeja,samo hrabro NAPRED ZVEZDA!

Zvezda je zivot!

pre 13 godina

Ja ne znam sto se svi odjednom prave ludi i pricaju gluposti kao da nisu gledali utakmicu.Partizan se nije video u prvom poluvremenu,Zvezda u drugom ali (citaj polako) Zvezda je raznela Partizan u prvom i zahvalite Bogu sto nam je napad takav kakav je pa nije bilo dva razlike za Zvezdu na poluvremenu jer je to bilo REALNO posle onakve igre i onakvih sansi.Kukavicka igra Zvezde u nastavku ali i pored toga bar jos dve stopostotne sanse koje nazalost nisu iskoristili.Da se zavrsila utakmica sa kojim golom u vasoj mrezi pitao bih vas tad koju bi pesmu pevali.A te pricice za malu decu da je Partizan dobio "sa pola gasa" ostavite za nekog ko nije gledao tekmu od prvog do poslednjeg minuta.Crvene kartone zasluzili su i Tosic i Krstajic.Potpuno opravdano i onda bi utakmica poprimila sasvim drugi tok.A narocito da je prvo poluvreme zavrseno kako je trebalo da se zavrsi.Zato ne pricajte gluposti i vidimo se u revansu.

sasa l

pre 13 godina

navijaci partizana nerealni,barem po ovom sto pisu ne shvatam ovakvu zabludu jedno realno i jasno derbi dobar zvezda se vrace na stare dobre dane haacemo opet bravo robi veliki fudbaler bice i vec postaje veliki strucnjak sasa l

hot hop

pre 13 godina

ima ona narodna:Prvo skoci pa reci HOP!!!
(srb, 16. mart 2011 20:53)

Ima i ona druga narodna:

"ISPECI PA RECI": "ima ona narodna:Prvo skoci pa reci HOP!!!"

Grobar

pre 13 godina

Haa.. Koje taj trener sto ce pobediti Partizana .. Secatese da je prosinecki rekao da je on neki lek za Partizan..videlo se sve... Idemoooooooo Partizann do titule

srki

pre 13 godina

Puna podrška za Prosinečkog!!! Posle dužeg vremena se u našoj igri video smisao i odredjene ideja sa dosta trčanja i borbenosti. Kvalitet igrača je takav kakav je i Robi će od njih uzeti ono najbolje. Derbi je izgubio Adžić jer nije doveo visokog štopera i oterao je Lazetića. Utakmica je konačno ličila na ono najbolje što imamo od fudbala. Protivniku čestitam i dodajem da se jasno videlo da su Medo i Adija mnogo kvalitetniji igrači od Petrovića i Ilieva. U svakom slučaju najpozitivnija promena u našem fudbalu je ROBERT PROSINEČKI!

Tolle

pre 13 godina

Mozete da pricate sta hocete, ali ja bih vrlo rado video Kadua u mom Partizanu.Kod vas nema sa kim da igra, a vi jos od Muslina gajite odvratan stil igre (a la Dejan Ilic, Nenad Kovacevic i kompanija) gde kreativci ne mogu da se snadju.Ipak, kao grobar moram da iskazem respekt Robiju i zbog izjava i ponasanjavan terena, ali i zbog zelje da njegov tim igra lepsi fudbal.Zahvaljujuci dvojici trenera je ovaj derbi bio jedan od najboljih u poslednje vreme.

✰š

pre 13 godina

Majstore,

samo nastavi kako si počeo,

u junu moramo da izvršimo pritisak na upravu da ti obezbedi dovođenje bar dvojice igrača po tvom ukusu. Da su ti doveli Volkova...

Imamo dobre šanse i pored izuzetno neprijatnog rezultata prve utakmice!

Ono što je najvažnije, to je da forsiraš ofanzivu, naše mlade igrače, pas igru (za sada bez realizacije, ali dobro, doći će i to) i SPORTSKU KULTURU!

Samo cepaj i teraj svoju filozofiju, biće to dobro, vrlo brzo!

Maksimalna podrška i strpljenje!

Pandurovic

pre 13 godina

Robi, Care, od ovih sto su veceras bili na j-u-g-u, 90% nije gledalo derbi dok si ti igrao. Da jesu, plasili bi se i kad stojis pored terena. Plasili bi se i tvoje slike.
Sto se tice igre tvog tima... radis sa onim sto imas, bolje receno, sa onim sto su ti dali. A stvarno nemas mnogo toga. Zapravo, gotovo nista nemas. Cak, rekao bih, da si danas izasao na teren, komotno bi mog'o da lagano odigras u krugu oko centra, nebi bio sigurno bio gori od ovih sto su igrali.

Misin

pre 13 godina

Ma dobili smo vas sa pola gasa,taman koliko treba.Prosinecki je ok i vidi se da ima boljitka u Zvezdinoj igri ali nedostaje tu jos par fudblera za to sto on hoce.Dobicemo vas i u revansu.

Dejan Topic

pre 13 godina

Znao sam da ode ovoga prosineckog nema nista...
Robi je u tripu da kadu samo zna da sutne penal, pa otero na klupu Kaludjrovica, a Kaluderovic samo hteo da sutne penal da rabije maler, posto nije dao go na 5 utakmica...
Taj isti sto ga ti ubacujes u 85 minuti je izvuko zvezdu u polusezoni sa svojm golovima!!!

Parti

pre 13 godina

Prvi gol je majstorstvo koje se retko vidja,vecina igraca bi se sagnula pa ako golman odbrani,a sto se tice drugog gola mislim da nije u redu da se vade na Cosica,klasican gol glavom,igrac blizi lopti ju je sutno kao sto obicno biva prilikom centarsuta,da je lopta bila visa udario bi je Cosic,da nije usla u gol situacija se ne bi ni spominjala kako to obicno u fudbalu biva!

vlajzi

pre 13 godina

Verujem u Robija i njegove reci. Danas jednostavno nismo umali srece, dok o sudijama bolje i ne govorim. Onaj gol iz ofsajda nas unistio.Verujem da ce Zvezda ipak proci, treba krenuti hrabro i 3-0 nije nedostizno.

les lionceaux

pre 13 godina

i mi vjerujemo, a nakon današnje igre imamo i razloga za optimizam.. ali čak i da do podviga ne dođe, napredak je više nego očit..

mislim da ovako dobar derbi dugo nije igran, a na njemu više šansi, više udaraca, veći posjed lopte, više lijepih akcija (osobito ona za šansu Kadua), sve to na našoj strani, ali falilo je ono najvažnije.. šteta za danas, ali ovo obećava

i da, trebalo bi prebrojati koliko je puta komentator rekao da Partizan opet dominira na sredini, tip je koristio svaki njihov posjed lopte duži od pet sekundi da izgovori tu riječ "dominira"

iiijao!

pre 13 godina

Robi CARE,

- stavio si u prvi tim Mićka,
- gurnuo si u vatru mladog Ćosića protiv Tejga, pa neka je pogrešio, ništa strašno,
- stavio si na klupu Kaluđera, zbog jednog gesta (mora da misli na ekipu),
- insistiraš na inteligentnoj igri, iako znaš koga imaš na raspolaganju,
- uprava ti nije dovela ni jedno pojačanje koje si tražio (Božić, Salata, Volkov).

Naravno da mi, Zvezdaši, pratimo i vidimo sve to.

Podrška, do koske!

Madridista

pre 13 godina

Samo napred Robi! Iako smo izgubili, mislim da je posle par godina, Zvezdina igra konacno licila na nesto. Vise volim da Zvezda napada celu utakmicu, pa makar i izgubila, nego da igra kukavicki i pobedi 1:0. Na zalost mislim da Partizan ima mnogo bolji igracki kadar tako da ce biti mnogo tesko da nesto uradimo bilo u prvenstvu, bilo u kupu.

Vanja

pre 13 godina

Samo napred legendo! U odnosu na zadnji derbi ovo danas je bilo fenomenalno jos da su ti doveli stopera kojeg si na vrijeme trazio... Zvezda je zivot...

Muzicki_saradnik

pre 13 godina

Gospodine Prosinecki, ako u revansu opet budu igrali Kadu, Evandro, Ninkov i Jeftic NEMAMO SANSE ! Kako je moguce da ne vidite da Kadu NEMA VEZE SA FUDBALOM ! Upropastio nas je danas ! A ostali su itekako pripomogli. Svi se naravno nadamo podvigu, ali bez ovih igraca na terenu !!!

Daleko ti lepa kuca!

pre 13 godina

Prosinecki je jedan od glavnih krivaca za Zvezdin poraz! Rekao je da su svi spremni, a onda ipak kao Adi povredjen i jos drzi Kaludjerovica na klupi, a ova dvojica su jedni od retkih koji vrede u ovom Zvezdinom timu! Cosic i talenat ne ide u istoj recenici, a to pored igraca kao sto je Tejgo posebno upada u oci!

Partizanovac

pre 13 godina

Što se tiče vredjanja, naravno da je to sve samo navijanje, niko ne mrzi Prosinečkog. Vredjanje je standardna pojava na utakmicama i to nije nešto što smo mi Srbi izmislili.
Još bih dodao, onako moj lični stav, a to je da bismo mogli svi malo manje da se bavimo politikom na stadionima, a više navijanjem, pa makar to i bilo pogrdno, sve je to u sportskom duhu, dok politika nema veze baš sa sportom i tako treba i da bude sve više i češće.

Madridista

pre 13 godina

Samo napred Robi! Iako smo izgubili, mislim da je posle par godina, Zvezdina igra konacno licila na nesto. Vise volim da Zvezda napada celu utakmicu, pa makar i izgubila, nego da igra kukavicki i pobedi 1:0. Na zalost mislim da Partizan ima mnogo bolji igracki kadar tako da ce biti mnogo tesko da nesto uradimo bilo u prvenstvu, bilo u kupu.

les lionceaux

pre 13 godina

i mi vjerujemo, a nakon današnje igre imamo i razloga za optimizam.. ali čak i da do podviga ne dođe, napredak je više nego očit..

mislim da ovako dobar derbi dugo nije igran, a na njemu više šansi, više udaraca, veći posjed lopte, više lijepih akcija (osobito ona za šansu Kadua), sve to na našoj strani, ali falilo je ono najvažnije.. šteta za danas, ali ovo obećava

i da, trebalo bi prebrojati koliko je puta komentator rekao da Partizan opet dominira na sredini, tip je koristio svaki njihov posjed lopte duži od pet sekundi da izgovori tu riječ "dominira"

Partizanovac

pre 13 godina

Što se tiče vredjanja, naravno da je to sve samo navijanje, niko ne mrzi Prosinečkog. Vredjanje je standardna pojava na utakmicama i to nije nešto što smo mi Srbi izmislili.
Još bih dodao, onako moj lični stav, a to je da bismo mogli svi malo manje da se bavimo politikom na stadionima, a više navijanjem, pa makar to i bilo pogrdno, sve je to u sportskom duhu, dok politika nema veze baš sa sportom i tako treba i da bude sve više i češće.

iiijao!

pre 13 godina

Robi CARE,

- stavio si u prvi tim Mićka,
- gurnuo si u vatru mladog Ćosića protiv Tejga, pa neka je pogrešio, ništa strašno,
- stavio si na klupu Kaluđera, zbog jednog gesta (mora da misli na ekipu),
- insistiraš na inteligentnoj igri, iako znaš koga imaš na raspolaganju,
- uprava ti nije dovela ni jedno pojačanje koje si tražio (Božić, Salata, Volkov).

Naravno da mi, Zvezdaši, pratimo i vidimo sve to.

Podrška, do koske!

Vanja

pre 13 godina

Samo napred legendo! U odnosu na zadnji derbi ovo danas je bilo fenomenalno jos da su ti doveli stopera kojeg si na vrijeme trazio... Zvezda je zivot...

✰š

pre 13 godina

Majstore,

samo nastavi kako si počeo,

u junu moramo da izvršimo pritisak na upravu da ti obezbedi dovođenje bar dvojice igrača po tvom ukusu. Da su ti doveli Volkova...

Imamo dobre šanse i pored izuzetno neprijatnog rezultata prve utakmice!

Ono što je najvažnije, to je da forsiraš ofanzivu, naše mlade igrače, pas igru (za sada bez realizacije, ali dobro, doći će i to) i SPORTSKU KULTURU!

Samo cepaj i teraj svoju filozofiju, biće to dobro, vrlo brzo!

Maksimalna podrška i strpljenje!

Daleko ti lepa kuca!

pre 13 godina

Prosinecki je jedan od glavnih krivaca za Zvezdin poraz! Rekao je da su svi spremni, a onda ipak kao Adi povredjen i jos drzi Kaludjerovica na klupi, a ova dvojica su jedni od retkih koji vrede u ovom Zvezdinom timu! Cosic i talenat ne ide u istoj recenici, a to pored igraca kao sto je Tejgo posebno upada u oci!

srki

pre 13 godina

Puna podrška za Prosinečkog!!! Posle dužeg vremena se u našoj igri video smisao i odredjene ideja sa dosta trčanja i borbenosti. Kvalitet igrača je takav kakav je i Robi će od njih uzeti ono najbolje. Derbi je izgubio Adžić jer nije doveo visokog štopera i oterao je Lazetića. Utakmica je konačno ličila na ono najbolje što imamo od fudbala. Protivniku čestitam i dodajem da se jasno videlo da su Medo i Adija mnogo kvalitetniji igrači od Petrovića i Ilieva. U svakom slučaju najpozitivnija promena u našem fudbalu je ROBERT PROSINEČKI!

Tolle

pre 13 godina

Mozete da pricate sta hocete, ali ja bih vrlo rado video Kadua u mom Partizanu.Kod vas nema sa kim da igra, a vi jos od Muslina gajite odvratan stil igre (a la Dejan Ilic, Nenad Kovacevic i kompanija) gde kreativci ne mogu da se snadju.Ipak, kao grobar moram da iskazem respekt Robiju i zbog izjava i ponasanjavan terena, ali i zbog zelje da njegov tim igra lepsi fudbal.Zahvaljujuci dvojici trenera je ovaj derbi bio jedan od najboljih u poslednje vreme.

Parti

pre 13 godina

Prvi gol je majstorstvo koje se retko vidja,vecina igraca bi se sagnula pa ako golman odbrani,a sto se tice drugog gola mislim da nije u redu da se vade na Cosica,klasican gol glavom,igrac blizi lopti ju je sutno kao sto obicno biva prilikom centarsuta,da je lopta bila visa udario bi je Cosic,da nije usla u gol situacija se ne bi ni spominjala kako to obicno u fudbalu biva!

Misin

pre 13 godina

Ma dobili smo vas sa pola gasa,taman koliko treba.Prosinecki je ok i vidi se da ima boljitka u Zvezdinoj igri ali nedostaje tu jos par fudblera za to sto on hoce.Dobicemo vas i u revansu.

Muzicki_saradnik

pre 13 godina

Gospodine Prosinecki, ako u revansu opet budu igrali Kadu, Evandro, Ninkov i Jeftic NEMAMO SANSE ! Kako je moguce da ne vidite da Kadu NEMA VEZE SA FUDBALOM ! Upropastio nas je danas ! A ostali su itekako pripomogli. Svi se naravno nadamo podvigu, ali bez ovih igraca na terenu !!!

Pandurovic

pre 13 godina

Robi, Care, od ovih sto su veceras bili na j-u-g-u, 90% nije gledalo derbi dok si ti igrao. Da jesu, plasili bi se i kad stojis pored terena. Plasili bi se i tvoje slike.
Sto se tice igre tvog tima... radis sa onim sto imas, bolje receno, sa onim sto su ti dali. A stvarno nemas mnogo toga. Zapravo, gotovo nista nemas. Cak, rekao bih, da si danas izasao na teren, komotno bi mog'o da lagano odigras u krugu oko centra, nebi bio sigurno bio gori od ovih sto su igrali.

metla bez drske

pre 13 godina

Covek ima viziju,ali nema igrace,imali smo loptu zato sto nam je Partizan to dozvolio videlo se da na 30 metara od gola nemamo nikakvu ideju,Evandro kao da se plasio duela previse mekan cak mozda nezainteresovan a on bi trebao da bude taj koji ce pakovati golove!!!

Grobar

pre 13 godina

Haa.. Koje taj trener sto ce pobediti Partizana .. Secatese da je prosinecki rekao da je on neki lek za Partizan..videlo se sve... Idemoooooooo Partizann do titule

escort

pre 13 godina

Prvi utisak- Zvezda izgubila, ali navijaci nisu nezadovoljni! Posle duzeg vremena, Zvezda je nadigrala partizan, imala vise loptu, vise suteva, kornera, sansi, ali je u spicu zaskripelo.Vidi se Robijevo majstorstvo! Treba reci i da su Zvezdi nedostajali Li Adi, Mihajlovic, Jeremic(povrede) i Vesovic(kartoni). Cosic jeste talenat, ali je jos klinac i nije za ovakve utakmice. Vilota jos nije fit za 90 min. Nadam se da ce Adi i Vilota poceti u revansu, da im vise ne poklanjaju nasi stoperi pobede.SAMO NAPRED ZVEZDO!

M@RkO

pre 13 godina

Doista :), Robi je legenda, pravi covek za nasu Zvezdu...Sjajno je kada neko ima viziju i zna sta treba raditi i zato zasluzuje veliku podrsku, cak i ukoliko ne bude sve bas sjajno na pocetku. Za uspeh je potrebno puno truda, znoja, odricanja, ali i vreme, ne moze se stil igre promeniti preko noci. Ipak, siguran sam da ce sve doci na svoje...Nadam se da ce Zuti ostati tu jos dugo, i da ce sa njim na celu Zvezda igrati neki lepsi i bolji fudbal, i da ce se vratiti oni slavni dani, ciji je veliki deo i sam Robi! Napred Robi!

Marko_bgd

pre 13 godina

iako smo izgubili,vidi se boljitak u zvezdinoj igri,postoji koncepcija..igra se ofanzivno,za gol vise...lako su dolazili do sesnaesterca partizana,i onda tu dalje nema ideja,i zavrsnica nam je losa...partizan ima bolje i kvalitetnije igrace od nas,to je realnost...zvezdin tim je mlad,sem koromana,koga ne mogu da gledam vise sa onim njegovim ponasanjem,usporava nam igru,zadrzava loptu bez potrebe...jeftic nije kalibar za zvezdu,on moze da igra poslednjih pola sata,ali za derbi utakmice nema kvalitet...ali opet marakana je cudo...svasta tu moze da se desi,ima vremena do revansa da prosinecki jos bolje uigra zvezdu...

Željko

pre 13 godina

Sve čestitke Partizanu na zasluženoj pobedi,ali smo propustili priliku da ih pobedimo.Samo napred,Robi,možemo da im pokupimo oba trofeja,samo hrabro NAPRED ZVEZDA!

Ghadafi

pre 13 godina

Navijaci Partizana - nerealni
dobili smo vas s pola gasa bla bla.. Gledali smo derbi, morali ste dobro da se pomucite, dobili ste jer je Tejgo vrhunski igrac, da je igrao Addy, takodje vrhunski igrac koji bi ga cuvao, verovatno bi se zavrsilo nereseno.
Navijaci Zvezde - nerealni
Za razliku od mnogih predhodnih derbija, danas je sudija sudio za desetku. Sve je video, svuda je bio, nije seckao igru, nije nasedao na izlezavanje, davao zasluzene zute kartone, spustio na zemlju Koromana. Ofsajd je zaista bio.

Miki

pre 13 godina

"Jedinu stvar koju cenim kod njih je optimizam xD
(pFc, 16. mart 2011 21:34) "
Pa naravno da treba biti optimista, jer ako kazees sebi "ne mogu pobediti" i neces nikada pobediti.
Dog god se igra i dog god ima optimizma, ima i sanse da ostvari pozitivan rezultat. Kada to nestane izgubio si bez borbe.

sasa l

pre 13 godina

navijaci partizana nerealni,barem po ovom sto pisu ne shvatam ovakvu zabludu jedno realno i jasno derbi dobar zvezda se vrace na stare dobre dane haacemo opet bravo robi veliki fudbaler bice i vec postaje veliki strucnjak sasa l

dr

pre 13 godina

Jedno pitanje za sve, zar golman ne treba da promeni dres ako ima slicnosti sa protivnickim igracima ili sudijom? A Stojkoviceva kombinacija ista kao i kod sudija!
(miki29, 17. mart 2011 00:35)

pa zar ne vidis da su oni bili u istom timu!!!

Branislav Zekic Zeka

pre 13 godina

Robi,
Za ovaku losu realizaciju ima leka:
Produzi igracima treninge za bar po pola sata.
Tada neka samo sutiraju na gol iz svih pozicija.
Sto preciznije i sto jace!

све до победе

pre 13 godina

Наравно, као и у свему другом, народ ни овдје нема своје ставове. Прочитају нешто у штампи и на нету, и тога се држе ко'пијани плота. Тако су прочитали да је Просинечки унаприједио игру и одмах сви говоре да виде напредак у игри. Какав црни напредак, унакажени су вечерас. Били су зрели да приме још пар комада, а имали само двије прилике. У чему се КОНКРЕТНО огледа тај напредак??? Зар је тако тешко имати своје мишљење?

braci

pre 13 godina

Podrška Robiju i Zvezdi. Jedan klub voliš i navijaš za njega i u dobru i kada je loše, ne kada jedni pobeđuju navijaš za njih, a onda kada pobeđuju drugi onda za njih. Ja ću navijati uvek za Zvezdu i kada je prva i kada je druga, treća i kada se bori za opstanak. Mi smo nekada bili bolji pobeđivali osvajali trofeje, ni oni nas nisu dobili čini mi se 4-5 godina, ali realnost je sada takva da su trenutno oni bolji i to je činjenica, a nama kojima je zvezda u srcu ostaje nada da će ponovo doći naše vreme ipak i to je činjenica Zvezda je u fudbalu institucuja, ne može ovo trajati doveka i zato glavu gore i samo napred ne treba od Robija očikivati da napravi čudo za jednu polusezonu i olako ga potrošiti za kratko vreme. A i juče nam je, to je moj utisak, i malo sreća okrenula leđa. Pozdrav svim Zvezdašima

Zvezda je zivot!

pre 13 godina

Ja ne znam sto se svi odjednom prave ludi i pricaju gluposti kao da nisu gledali utakmicu.Partizan se nije video u prvom poluvremenu,Zvezda u drugom ali (citaj polako) Zvezda je raznela Partizan u prvom i zahvalite Bogu sto nam je napad takav kakav je pa nije bilo dva razlike za Zvezdu na poluvremenu jer je to bilo REALNO posle onakve igre i onakvih sansi.Kukavicka igra Zvezde u nastavku ali i pored toga bar jos dve stopostotne sanse koje nazalost nisu iskoristili.Da se zavrsila utakmica sa kojim golom u vasoj mrezi pitao bih vas tad koju bi pesmu pevali.A te pricice za malu decu da je Partizan dobio "sa pola gasa" ostavite za nekog ko nije gledao tekmu od prvog do poslednjeg minuta.Crvene kartone zasluzili su i Tosic i Krstajic.Potpuno opravdano i onda bi utakmica poprimila sasvim drugi tok.A narocito da je prvo poluvreme zavrseno kako je trebalo da se zavrsi.Zato ne pricajte gluposti i vidimo se u revansu.

Branislav

pre 13 godina

Pitanje za "postenog" karadzica...sta cemo sa bakljadom partizanovih navijaca??? Hoce li doci sada Platini i mozda biti kaznjen fk partizan za propust i losu organizaciju ili to vazi samo za zvezdine navijace i crvenu zvezdu. svemu postoji kraj a taj kraj ce doci i vama... u to sam siguran.

Немања

pre 13 godina

Не знам за остале, али мени заиста делује да је Звезда далеко, далеко боља од Партизана.
Звездаш сам, и сигурно да нисам непристрасан, али гледајући игру ипак мислим да Партизан и ако прође у финале са Војводином нема шта да тражи. Али заиста, и без жеље да вређам било кога. Војводина игра јако добро!
Што се тиче преостала два дербија, ценим да ће бити чудо ако Партизан узме и један бод.

Lord Alexandar

pre 13 godina

u ovom svemu, za Zvezdu, je najbolje ispalo sto u Zutog preveslali da kaze da se sledeca utakmica igra 06. APRILA, a ne travnja...hahahah, u svemu ostalom jos ste nedorasli Partizanu

доминантност

pre 13 godina

Моја момчад су доминирала у првом полувремену и примила гол, онда су доминирала и у другом али је опет Партизан забио гол, доминираћемо и на Маракани али ћемо опет изгубити...ипак важна је доминација

sura

pre 13 godina

sad kad bi neko primenio propise i kaznu Zvezdu jer Robi ima licencu samo da sedi na klupi, bilobi odmah etoo zavera ovo ono... al dobro obzirom koliko je Zvezda nisko ne bi joj pooglo ni da udje u teren i zaigra!

kiza

pre 13 godina

Partizan je imao srece da postigne golove, naravno, svaka cast Tejgu. Zvezda svoje saanse nije iskoristila, a u vatru su ubaceni i mladji igraci. Polako gospodo, vidimo se u aprilu.

Srdjan

pre 13 godina

Samo napred Robi,vidi se napredak od kada si dosao.Rezultat ce doci samo treba biti malo strpljiv.Zvezda je nesrecno izgubila mada posle drugog gola se video pad u igri.Sa malo vise odlucnosti u napadu i cvrstine u odbrani bice to super!Partizan je od 5 zutih samo 1 dobijo zbog prigovora a Zvezda je od 4 zuta samo jedan dobila zbog starta.Uvek je derbije dobijao odlucniji i grublji tim.

Dejan Topic

pre 13 godina

Znao sam da ode ovoga prosineckog nema nista...
Robi je u tripu da kadu samo zna da sutne penal, pa otero na klupu Kaludjrovica, a Kaluderovic samo hteo da sutne penal da rabije maler, posto nije dao go na 5 utakmica...
Taj isti sto ga ti ubacujes u 85 minuti je izvuko zvezdu u polusezoni sa svojm golovima!!!

sole

pre 13 godina

Samo guraj Robi. Doci ce sve na svoje mesto. Dobri ste bili ali nas sreca nece odavno. Doci ce i ona kada bude bilo najpotrebnije. Samo radite i igrajte

vlajzi

pre 13 godina

Verujem u Robija i njegove reci. Danas jednostavno nismo umali srece, dok o sudijama bolje i ne govorim. Onaj gol iz ofsajda nas unistio.Verujem da ce Zvezda ipak proci, treba krenuti hrabro i 3-0 nije nedostizno.

?!

pre 13 godina

@(saksR, 17. mart 2011 00:30)
hm, malo je reci, da je tole sredio raspad zvezde, ili milosevic, kad je POTPUNO jasno da je to bio vatikan uz pomoc nato-pakta i odredenih krugova u SAD. to se zna, samo niko ne sme da govori o tome. ipak je zvezda stub srpstva, a sva energija sveta (i mozda cak izvan njega) je upirena upravo ka unistavanju srpskog naroda i njegovom najvecem simbolu - vecem od crkve, boja na kosovu i cara dusana.
a partizan je simbol tog bezobrazluka, te nepravde; partizan nije sportsko drustvo koje jednostavno bolje radi nego zvezda, nego marioneta tih inostranih krugova. o tome govore partizanove boje: bela stoji za uvezbanu i neistinitu nevinost, crna je simbol zvezdine buducnosti, koju pokusavaju da joj nametnu.
uh. pisem i ovo, i pitam se, zbog cega se uopste nerviram. kratko i jasno: partizan je pobedivao zadnjih godina, zato sto je bio bolji tim. i to je to. sredite se, da bi nam derbi bio bolji.

neko ko je daleko

pre 13 godina

Prvi put da nisam ljut na Koromana što je dobio žuti karton zbog prigovora jer onakav start (čini mi se Savića) je čist žuti.
Za isti start je Vilotić pred kraj utakmice dobio karton...pa vi vidite da li je suđenje bilo nepristrasno

hot hop

pre 13 godina

ima ona narodna:Prvo skoci pa reci HOP!!!
(srb, 16. mart 2011 20:53)

Ima i ona druga narodna:

"ISPECI PA RECI": "ima ona narodna:Prvo skoci pa reci HOP!!!"

miki29

pre 13 godina

Gravediggeru, da si gledao utakmicu video bi da je kravata na pruge. A mozes i da pogledas snimak sa konferencije za stampu da se uveris...

Jedno pitanje za sve, zar golman ne treba da promeni dres ako ima slicnosti sa protivnickim igracima ili sudijom? A Stojkoviceva kombinacija ista kao i kod sudija!

sudija

pre 13 godina

Jedno pitanje za sve, zar golman ne treba da promeni dres ako ima slicnosti sa protivnickim igracima ili sudijom? A Stojkoviceva kombinacija ista kao i kod sudija!
(miki29, 17. mart 2011 00:35)


Sudije su u obavezi da svoje dresove prilagode ekipama. Edukuj se malo pre nego što nešto napišeš.

Monteri iz Jajca

pre 13 godina

Najlakse je kritikovati ali se stvarno nista novo nije videlo u Zvezdinoj igri.Sve ovo je vec vidjeno kod Pizona,Dostanica,Kristica dobro poznata taktika "niko nikom" i ako neka slucajno zaluta u gol super ako ne onda neka ostane 0:0.Nemoze da se forsira igra kratkih paseva sa polu-pismenim fudbalerima gde se lopta odbija kao od Miletica.Eto naka se prvi macici bacaju u vodu a valjda ce biti bolje u revansu!

Daleko ti lepa kuca!

pre 13 godina

Prosinecki je jedan od glavnih krivaca za Zvezdin poraz! Rekao je da su svi spremni, a onda ipak kao Adi povredjen i jos drzi Kaludjerovica na klupi, a ova dvojica su jedni od retkih koji vrede u ovom Zvezdinom timu! Cosic i talenat ne ide u istoj recenici, a to pored igraca kao sto je Tejgo posebno upada u oci!

Muzicki_saradnik

pre 13 godina

Gospodine Prosinecki, ako u revansu opet budu igrali Kadu, Evandro, Ninkov i Jeftic NEMAMO SANSE ! Kako je moguce da ne vidite da Kadu NEMA VEZE SA FUDBALOM ! Upropastio nas je danas ! A ostali su itekako pripomogli. Svi se naravno nadamo podvigu, ali bez ovih igraca na terenu !!!

vlajzi

pre 13 godina

Verujem u Robija i njegove reci. Danas jednostavno nismo umali srece, dok o sudijama bolje i ne govorim. Onaj gol iz ofsajda nas unistio.Verujem da ce Zvezda ipak proci, treba krenuti hrabro i 3-0 nije nedostizno.

Dejan Topic

pre 13 godina

Znao sam da ode ovoga prosineckog nema nista...
Robi je u tripu da kadu samo zna da sutne penal, pa otero na klupu Kaludjrovica, a Kaluderovic samo hteo da sutne penal da rabije maler, posto nije dao go na 5 utakmica...
Taj isti sto ga ti ubacujes u 85 minuti je izvuko zvezdu u polusezoni sa svojm golovima!!!

Vanja

pre 13 godina

Samo napred legendo! U odnosu na zadnji derbi ovo danas je bilo fenomenalno jos da su ti doveli stopera kojeg si na vrijeme trazio... Zvezda je zivot...

les lionceaux

pre 13 godina

i mi vjerujemo, a nakon današnje igre imamo i razloga za optimizam.. ali čak i da do podviga ne dođe, napredak je više nego očit..

mislim da ovako dobar derbi dugo nije igran, a na njemu više šansi, više udaraca, veći posjed lopte, više lijepih akcija (osobito ona za šansu Kadua), sve to na našoj strani, ali falilo je ono najvažnije.. šteta za danas, ali ovo obećava

i da, trebalo bi prebrojati koliko je puta komentator rekao da Partizan opet dominira na sredini, tip je koristio svaki njihov posjed lopte duži od pet sekundi da izgovori tu riječ "dominira"

Ghadafi

pre 13 godina

Navijaci Partizana - nerealni
dobili smo vas s pola gasa bla bla.. Gledali smo derbi, morali ste dobro da se pomucite, dobili ste jer je Tejgo vrhunski igrac, da je igrao Addy, takodje vrhunski igrac koji bi ga cuvao, verovatno bi se zavrsilo nereseno.
Navijaci Zvezde - nerealni
Za razliku od mnogih predhodnih derbija, danas je sudija sudio za desetku. Sve je video, svuda je bio, nije seckao igru, nije nasedao na izlezavanje, davao zasluzene zute kartone, spustio na zemlju Koromana. Ofsajd je zaista bio.

Grobar

pre 13 godina

Haa.. Koje taj trener sto ce pobediti Partizana .. Secatese da je prosinecki rekao da je on neki lek za Partizan..videlo se sve... Idemoooooooo Partizann do titule

Немања

pre 13 godina

Не знам за остале, али мени заиста делује да је Звезда далеко, далеко боља од Партизана.
Звездаш сам, и сигурно да нисам непристрасан, али гледајући игру ипак мислим да Партизан и ако прође у финале са Војводином нема шта да тражи. Али заиста, и без жеље да вређам било кога. Војводина игра јако добро!
Што се тиче преостала два дербија, ценим да ће бити чудо ако Партизан узме и један бод.

Pandurovic

pre 13 godina

Robi, Care, od ovih sto su veceras bili na j-u-g-u, 90% nije gledalo derbi dok si ti igrao. Da jesu, plasili bi se i kad stojis pored terena. Plasili bi se i tvoje slike.
Sto se tice igre tvog tima... radis sa onim sto imas, bolje receno, sa onim sto su ti dali. A stvarno nemas mnogo toga. Zapravo, gotovo nista nemas. Cak, rekao bih, da si danas izasao na teren, komotno bi mog'o da lagano odigras u krugu oko centra, nebi bio sigurno bio gori od ovih sto su igrali.

Zvezda je zivot!

pre 13 godina

Ja ne znam sto se svi odjednom prave ludi i pricaju gluposti kao da nisu gledali utakmicu.Partizan se nije video u prvom poluvremenu,Zvezda u drugom ali (citaj polako) Zvezda je raznela Partizan u prvom i zahvalite Bogu sto nam je napad takav kakav je pa nije bilo dva razlike za Zvezdu na poluvremenu jer je to bilo REALNO posle onakve igre i onakvih sansi.Kukavicka igra Zvezde u nastavku ali i pored toga bar jos dve stopostotne sanse koje nazalost nisu iskoristili.Da se zavrsila utakmica sa kojim golom u vasoj mrezi pitao bih vas tad koju bi pesmu pevali.A te pricice za malu decu da je Partizan dobio "sa pola gasa" ostavite za nekog ko nije gledao tekmu od prvog do poslednjeg minuta.Crvene kartone zasluzili su i Tosic i Krstajic.Potpuno opravdano i onda bi utakmica poprimila sasvim drugi tok.A narocito da je prvo poluvreme zavrseno kako je trebalo da se zavrsi.Zato ne pricajte gluposti i vidimo se u revansu.

све до победе

pre 13 godina

Наравно, као и у свему другом, народ ни овдје нема своје ставове. Прочитају нешто у штампи и на нету, и тога се држе ко'пијани плота. Тако су прочитали да је Просинечки унаприједио игру и одмах сви говоре да виде напредак у игри. Какав црни напредак, унакажени су вечерас. Били су зрели да приме још пар комада, а имали само двије прилике. У чему се КОНКРЕТНО огледа тај напредак??? Зар је тако тешко имати своје мишљење?

Misin

pre 13 godina

Ma dobili smo vas sa pola gasa,taman koliko treba.Prosinecki je ok i vidi se da ima boljitka u Zvezdinoj igri ali nedostaje tu jos par fudblera za to sto on hoce.Dobicemo vas i u revansu.

sasa l

pre 13 godina

navijaci partizana nerealni,barem po ovom sto pisu ne shvatam ovakvu zabludu jedno realno i jasno derbi dobar zvezda se vrace na stare dobre dane haacemo opet bravo robi veliki fudbaler bice i vec postaje veliki strucnjak sasa l

dr

pre 13 godina

Jedno pitanje za sve, zar golman ne treba da promeni dres ako ima slicnosti sa protivnickim igracima ili sudijom? A Stojkoviceva kombinacija ista kao i kod sudija!
(miki29, 17. mart 2011 00:35)

pa zar ne vidis da su oni bili u istom timu!!!

Branislav

pre 13 godina

Pitanje za "postenog" karadzica...sta cemo sa bakljadom partizanovih navijaca??? Hoce li doci sada Platini i mozda biti kaznjen fk partizan za propust i losu organizaciju ili to vazi samo za zvezdine navijace i crvenu zvezdu. svemu postoji kraj a taj kraj ce doci i vama... u to sam siguran.

Madridista

pre 13 godina

Samo napred Robi! Iako smo izgubili, mislim da je posle par godina, Zvezdina igra konacno licila na nesto. Vise volim da Zvezda napada celu utakmicu, pa makar i izgubila, nego da igra kukavicki i pobedi 1:0. Na zalost mislim da Partizan ima mnogo bolji igracki kadar tako da ce biti mnogo tesko da nesto uradimo bilo u prvenstvu, bilo u kupu.

Željko

pre 13 godina

Sve čestitke Partizanu na zasluženoj pobedi,ali smo propustili priliku da ih pobedimo.Samo napred,Robi,možemo da im pokupimo oba trofeja,samo hrabro NAPRED ZVEZDA!

✰š

pre 13 godina

Majstore,

samo nastavi kako si počeo,

u junu moramo da izvršimo pritisak na upravu da ti obezbedi dovođenje bar dvojice igrača po tvom ukusu. Da su ti doveli Volkova...

Imamo dobre šanse i pored izuzetno neprijatnog rezultata prve utakmice!

Ono što je najvažnije, to je da forsiraš ofanzivu, naše mlade igrače, pas igru (za sada bez realizacije, ali dobro, doći će i to) i SPORTSKU KULTURU!

Samo cepaj i teraj svoju filozofiju, biće to dobro, vrlo brzo!

Maksimalna podrška i strpljenje!

iiijao!

pre 13 godina

Robi CARE,

- stavio si u prvi tim Mićka,
- gurnuo si u vatru mladog Ćosića protiv Tejga, pa neka je pogrešio, ništa strašno,
- stavio si na klupu Kaluđera, zbog jednog gesta (mora da misli na ekipu),
- insistiraš na inteligentnoj igri, iako znaš koga imaš na raspolaganju,
- uprava ti nije dovela ni jedno pojačanje koje si tražio (Božić, Salata, Volkov).

Naravno da mi, Zvezdaši, pratimo i vidimo sve to.

Podrška, do koske!

Partizanovac

pre 13 godina

Što se tiče vredjanja, naravno da je to sve samo navijanje, niko ne mrzi Prosinečkog. Vredjanje je standardna pojava na utakmicama i to nije nešto što smo mi Srbi izmislili.
Još bih dodao, onako moj lični stav, a to je da bismo mogli svi malo manje da se bavimo politikom na stadionima, a više navijanjem, pa makar to i bilo pogrdno, sve je to u sportskom duhu, dok politika nema veze baš sa sportom i tako treba i da bude sve više i češće.

Parti

pre 13 godina

Prvi gol je majstorstvo koje se retko vidja,vecina igraca bi se sagnula pa ako golman odbrani,a sto se tice drugog gola mislim da nije u redu da se vade na Cosica,klasican gol glavom,igrac blizi lopti ju je sutno kao sto obicno biva prilikom centarsuta,da je lopta bila visa udario bi je Cosic,da nije usla u gol situacija se ne bi ni spominjala kako to obicno u fudbalu biva!

srki

pre 13 godina

Puna podrška za Prosinečkog!!! Posle dužeg vremena se u našoj igri video smisao i odredjene ideja sa dosta trčanja i borbenosti. Kvalitet igrača je takav kakav je i Robi će od njih uzeti ono najbolje. Derbi je izgubio Adžić jer nije doveo visokog štopera i oterao je Lazetića. Utakmica je konačno ličila na ono najbolje što imamo od fudbala. Protivniku čestitam i dodajem da se jasno videlo da su Medo i Adija mnogo kvalitetniji igrači od Petrovića i Ilieva. U svakom slučaju najpozitivnija promena u našem fudbalu je ROBERT PROSINEČKI!

Tolle

pre 13 godina

Mozete da pricate sta hocete, ali ja bih vrlo rado video Kadua u mom Partizanu.Kod vas nema sa kim da igra, a vi jos od Muslina gajite odvratan stil igre (a la Dejan Ilic, Nenad Kovacevic i kompanija) gde kreativci ne mogu da se snadju.Ipak, kao grobar moram da iskazem respekt Robiju i zbog izjava i ponasanjavan terena, ali i zbog zelje da njegov tim igra lepsi fudbal.Zahvaljujuci dvojici trenera je ovaj derbi bio jedan od najboljih u poslednje vreme.

neko ko je daleko

pre 13 godina

Prvi put da nisam ljut na Koromana što je dobio žuti karton zbog prigovora jer onakav start (čini mi se Savića) je čist žuti.
Za isti start je Vilotić pred kraj utakmice dobio karton...pa vi vidite da li je suđenje bilo nepristrasno

miki29

pre 13 godina

Gravediggeru, da si gledao utakmicu video bi da je kravata na pruge. A mozes i da pogledas snimak sa konferencije za stampu da se uveris...

Jedno pitanje za sve, zar golman ne treba da promeni dres ako ima slicnosti sa protivnickim igracima ili sudijom? A Stojkoviceva kombinacija ista kao i kod sudija!

Lord Alexandar

pre 13 godina

u ovom svemu, za Zvezdu, je najbolje ispalo sto u Zutog preveslali da kaze da se sledeca utakmica igra 06. APRILA, a ne travnja...hahahah, u svemu ostalom jos ste nedorasli Partizanu

escort

pre 13 godina

Prvi utisak- Zvezda izgubila, ali navijaci nisu nezadovoljni! Posle duzeg vremena, Zvezda je nadigrala partizan, imala vise loptu, vise suteva, kornera, sansi, ali je u spicu zaskripelo.Vidi se Robijevo majstorstvo! Treba reci i da su Zvezdi nedostajali Li Adi, Mihajlovic, Jeremic(povrede) i Vesovic(kartoni). Cosic jeste talenat, ali je jos klinac i nije za ovakve utakmice. Vilota jos nije fit za 90 min. Nadam se da ce Adi i Vilota poceti u revansu, da im vise ne poklanjaju nasi stoperi pobede.SAMO NAPRED ZVEZDO!

sura

pre 13 godina

sad kad bi neko primenio propise i kaznu Zvezdu jer Robi ima licencu samo da sedi na klupi, bilobi odmah etoo zavera ovo ono... al dobro obzirom koliko je Zvezda nisko ne bi joj pooglo ni da udje u teren i zaigra!

hot hop

pre 13 godina

ima ona narodna:Prvo skoci pa reci HOP!!!
(srb, 16. mart 2011 20:53)

Ima i ona druga narodna:

"ISPECI PA RECI": "ima ona narodna:Prvo skoci pa reci HOP!!!"

kiza

pre 13 godina

Partizan je imao srece da postigne golove, naravno, svaka cast Tejgu. Zvezda svoje saanse nije iskoristila, a u vatru su ubaceni i mladji igraci. Polako gospodo, vidimo se u aprilu.

M@RkO

pre 13 godina

Doista :), Robi je legenda, pravi covek za nasu Zvezdu...Sjajno je kada neko ima viziju i zna sta treba raditi i zato zasluzuje veliku podrsku, cak i ukoliko ne bude sve bas sjajno na pocetku. Za uspeh je potrebno puno truda, znoja, odricanja, ali i vreme, ne moze se stil igre promeniti preko noci. Ipak, siguran sam da ce sve doci na svoje...Nadam se da ce Zuti ostati tu jos dugo, i da ce sa njim na celu Zvezda igrati neki lepsi i bolji fudbal, i da ce se vratiti oni slavni dani, ciji je veliki deo i sam Robi! Napred Robi!

Miki

pre 13 godina

"Jedinu stvar koju cenim kod njih je optimizam xD
(pFc, 16. mart 2011 21:34) "
Pa naravno da treba biti optimista, jer ako kazees sebi "ne mogu pobediti" i neces nikada pobediti.
Dog god se igra i dog god ima optimizma, ima i sanse da ostvari pozitivan rezultat. Kada to nestane izgubio si bez borbe.

sole

pre 13 godina

Samo guraj Robi. Doci ce sve na svoje mesto. Dobri ste bili ali nas sreca nece odavno. Doci ce i ona kada bude bilo najpotrebnije. Samo radite i igrajte

Branislav Zekic Zeka

pre 13 godina

Robi,
Za ovaku losu realizaciju ima leka:
Produzi igracima treninge za bar po pola sata.
Tada neka samo sutiraju na gol iz svih pozicija.
Sto preciznije i sto jace!

Monteri iz Jajca

pre 13 godina

Najlakse je kritikovati ali se stvarno nista novo nije videlo u Zvezdinoj igri.Sve ovo je vec vidjeno kod Pizona,Dostanica,Kristica dobro poznata taktika "niko nikom" i ako neka slucajno zaluta u gol super ako ne onda neka ostane 0:0.Nemoze da se forsira igra kratkih paseva sa polu-pismenim fudbalerima gde se lopta odbija kao od Miletica.Eto naka se prvi macici bacaju u vodu a valjda ce biti bolje u revansu!

Marko_bgd

pre 13 godina

iako smo izgubili,vidi se boljitak u zvezdinoj igri,postoji koncepcija..igra se ofanzivno,za gol vise...lako su dolazili do sesnaesterca partizana,i onda tu dalje nema ideja,i zavrsnica nam je losa...partizan ima bolje i kvalitetnije igrace od nas,to je realnost...zvezdin tim je mlad,sem koromana,koga ne mogu da gledam vise sa onim njegovim ponasanjem,usporava nam igru,zadrzava loptu bez potrebe...jeftic nije kalibar za zvezdu,on moze da igra poslednjih pola sata,ali za derbi utakmice nema kvalitet...ali opet marakana je cudo...svasta tu moze da se desi,ima vremena do revansa da prosinecki jos bolje uigra zvezdu...

доминантност

pre 13 godina

Моја момчад су доминирала у првом полувремену и примила гол, онда су доминирала и у другом али је опет Партизан забио гол, доминираћемо и на Маракани али ћемо опет изгубити...ипак важна је доминација

braci

pre 13 godina

Podrška Robiju i Zvezdi. Jedan klub voliš i navijaš za njega i u dobru i kada je loše, ne kada jedni pobeđuju navijaš za njih, a onda kada pobeđuju drugi onda za njih. Ja ću navijati uvek za Zvezdu i kada je prva i kada je druga, treća i kada se bori za opstanak. Mi smo nekada bili bolji pobeđivali osvajali trofeje, ni oni nas nisu dobili čini mi se 4-5 godina, ali realnost je sada takva da su trenutno oni bolji i to je činjenica, a nama kojima je zvezda u srcu ostaje nada da će ponovo doći naše vreme ipak i to je činjenica Zvezda je u fudbalu institucuja, ne može ovo trajati doveka i zato glavu gore i samo napred ne treba od Robija očikivati da napravi čudo za jednu polusezonu i olako ga potrošiti za kratko vreme. A i juče nam je, to je moj utisak, i malo sreća okrenula leđa. Pozdrav svim Zvezdašima

?!

pre 13 godina

@(saksR, 17. mart 2011 00:30)
hm, malo je reci, da je tole sredio raspad zvezde, ili milosevic, kad je POTPUNO jasno da je to bio vatikan uz pomoc nato-pakta i odredenih krugova u SAD. to se zna, samo niko ne sme da govori o tome. ipak je zvezda stub srpstva, a sva energija sveta (i mozda cak izvan njega) je upirena upravo ka unistavanju srpskog naroda i njegovom najvecem simbolu - vecem od crkve, boja na kosovu i cara dusana.
a partizan je simbol tog bezobrazluka, te nepravde; partizan nije sportsko drustvo koje jednostavno bolje radi nego zvezda, nego marioneta tih inostranih krugova. o tome govore partizanove boje: bela stoji za uvezbanu i neistinitu nevinost, crna je simbol zvezdine buducnosti, koju pokusavaju da joj nametnu.
uh. pisem i ovo, i pitam se, zbog cega se uopste nerviram. kratko i jasno: partizan je pobedivao zadnjih godina, zato sto je bio bolji tim. i to je to. sredite se, da bi nam derbi bio bolji.

metla bez drske

pre 13 godina

Covek ima viziju,ali nema igrace,imali smo loptu zato sto nam je Partizan to dozvolio videlo se da na 30 metara od gola nemamo nikakvu ideju,Evandro kao da se plasio duela previse mekan cak mozda nezainteresovan a on bi trebao da bude taj koji ce pakovati golove!!!

Srdjan

pre 13 godina

Samo napred Robi,vidi se napredak od kada si dosao.Rezultat ce doci samo treba biti malo strpljiv.Zvezda je nesrecno izgubila mada posle drugog gola se video pad u igri.Sa malo vise odlucnosti u napadu i cvrstine u odbrani bice to super!Partizan je od 5 zutih samo 1 dobijo zbog prigovora a Zvezda je od 4 zuta samo jedan dobila zbog starta.Uvek je derbije dobijao odlucniji i grublji tim.

sudija

pre 13 godina

Jedno pitanje za sve, zar golman ne treba da promeni dres ako ima slicnosti sa protivnickim igracima ili sudijom? A Stojkoviceva kombinacija ista kao i kod sudija!
(miki29, 17. mart 2011 00:35)


Sudije su u obavezi da svoje dresove prilagode ekipama. Edukuj se malo pre nego što nešto napišeš.