Nedelja, 20.02.2011.

21:35

Jovanović zadovoljan, Uvalin ljut

Trener Partizana Vlade Jovanović rekao je da je derbi dokazao da je "specifična utakmica" bez favorita.

Izvor: B92

Jovanoviæ zadovoljan, Uvalin ljut IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

66 Komentari

Sortiraj po:

ZORDAN

pre 13 godina

Posto je Vlade Jovanovic nekada bio moj mocni rendzer ja sam sredio da Partizan pobedi, svedok mi je Lord Zed i Rita posto i oni pomazu Partizanu!

Иван-Ниш

pre 13 godina

(biolivar, 21. februar 2011 12:38)
Зар ниси приметио да је коментар био помало ироничан?

moka

pre 13 godina

(Dragan, 21. februar 2011 11:12)

Ja znam sve kosarkaske navijace od 55 godina.Svake nedelejsmo smo na kalemegdanu{zvezdinom] i gramo basket , tebe niko nezna.Nemoj da te nista vredja pogotovo inteligenciju posto sve sto si napisao, nije tako starsno, ali pojma nemas o cemu se radi i kakvi su odnosi u Zvezdi...podrska Uvalinu legendi koji se pokida za Zvezdu rizikujuci karijeru za razliku od tebe koji sa 55 godina KRITIKUJE

biolivar

pre 13 godina

Када српски тренер(а и шире) изгуби, најбоље је да оптужи судије. Нису важне ситуације на терену, нису важне изгубљене лопте, није важно незнање играча, важно је опалити по судијама и олакшати бол. Сигурно су те судије негде истрениране да наносе пакост. Забрањена им је иједна грешка, није важно да ли суђење подстиче дух игре, критеријум мора да одговара мојој екипи, требају да се понашају као да никад нису гледали кошарку. И није важно да ли се зовеш Даниловић, Вујошевић, Човић или тек Увалин, као прави Србин (или Црногорац), опали по судијама. Влада Јовановић изгледа још није упознао ове (не)народне обичаје, али има времена.
(Иван-Ниш, 21. februar 2011 09:29)
Prvo je sramno sto potenciras necije poreklo.Mislis da si ti Srbin zato sto si iz Nis veci nego sto je Mihajlo trener Zvezde Srbin.Kakomte nije sramota da vredjas jos koristis cirilicu.Uvalin je Beogradjanin obozava svoju zemlju i svoj Beograd.Pravi je trener pun emocija i atoriteta.Pekao je svoj zanat mukutrpno i tesko.Dosao je ponovo u svoju Zvezdu tamo gde mu je najlepse.Sa velikim znanjem i iskustvom.Govori 4 strana jezika kosarka mu je sve.Ti si nasao da ga prozivas!!Sramota....

Pejic

pre 13 godina

Gledao sam snimak malopre i nije mi jasno kakvo ovaj sudjenje pominje. Ako neko moze da mi objasni bio bih mu zahvalan. uvaline,covece mali,zelim ti,ne tvom timu nego tebi licno,sve najgore u nastavku trenerske karijere!
(a-JE, 20. februar 2011 23:07)
Ti si gledao snimak i zelis nekom sve najgore.Mene cudi kako su ti pustili takav zluradi komentar.Zapitaj se sinak dali bi bilo lepo da tebi neko to pomisli.Ja sam bio na utakmici za razliku od tvog snimka i video sve.Savetujem ti da nastvavis sa pracenjem fudbala a ako zelis da se ujkljucis u ovaj dzentlmenski sport okani se teskih uvreda i govara mrznje.Uvalin je super covek i jedan od najboljih mladih Srpskih trenera a ti ga iz svoje male sobice nazivas malim covekom....strasno.Jos si se ispred teksta potpisao sa a-je
(Milan Pejic, 21. februar 2011 00:37)

Dzaba je sto si sam nabijao ovolike - kad se procita tekst ljudima ce biti jasno koliko si jadan bez obzira na pripadnost.Kosarka je za dzentlmene koji ne vredjaju druge i ne pominju porodice(zelim ti sve najgore)i takve izjave

alejandro

pre 13 godina

Nemas ti sta pricati o navijacima. Tuzni ste. Simpatizeri Zvezde su bolje od vas navijali.
(Niksicko Pivo, 20. februar 2011 23:35)
Ako mislis da je bolje navijanje to sto se nisu culi od grobara onda si 100% u pravu!

Ratko

pre 13 godina

Podrska za Mihajla Uvalina Bebica coveka,trenera,druga.Ovo je on, uvek spreman da ratuje za momke koje trenira i za Zvezdu.To u ovim vremenima mozda nije popularno ali popularni Beba ima kohonese ima snage.Nije bitna izgubljena utakmica bitan je njegov cilj da pobedi ako moze jos 2 i da njegovu Zvezdu ostavi u ligi a on ce se vec snaci negde u Spaniji ,Italiji....BRAVO BEBIC sto te vise pljuju znaj da te se plase

Dragan

pre 13 godina

Imam 55 godina, navijač sam Zvezde od malih nogu, od svih sportova najviše volim upravo košarku. Kako me pamćenje, hvala bogu, još uvek dobro služi stvarno ne mogu da se setim da je Zvezda imala gori tim-gore igrače (sa izuzetkom možda 3 do 4 igrača) nego što je sada slučaj. Zbog toga izjava sadašnjeg trenara Uvalina o "specijalnim jedinicama" stvarno prestavlja vređanje moje inteligencije. Pravi razlog jučerašnjeg poraza je, što Zvezda, tačnije igrači koji nose njen dres ne mogu bolje! Nažalost to nije bilo dovoljno i pored slabije igre Partizana. Smatram da treba jasno i glasno reći: sadašnji igrači Zvezde (većina) ne poseduje kvalitet, i to je naša realnost. Ako se i koji slučejem spasemo ispadanja, što naravno želim, to bi bilo samo produženje agonije koja sa malim prekidima traje više od 20 godina.

Milton

pre 13 godina

Stvarno nije fer da se Partizanu uvek na prizeman način osporavaju sportski rezultati. Evo, setite se samo šta su govorili iz Olimpije (Zdovc) kada su izgubili u Beogradu, pa posle Kup utakmica iz Radničkog (Muta) i FMP-a (Čović), sad i iz Zvezde (Uvalin). Ja predlažem da se Partizanu zabrani učešće u takmičenjima da ne potresamo razne gubitnike i tradicionalne mušterije.

www.worldofbasketball.org

pre 13 godina

Pa ja ne mogu da se slozim sa Uvalinom oko sudjenja. Pogledao sam i snimak ali po meni nije sudjenje bilo toliko katastrofalno da je odlucilo pobednika ove utakmice. Ja razumem Uvalinovu frustraciju jer je Zvezda igrala dobro, ali je Partizan ipak zasluzeno pobedio na ovoj utakmici. Medjutim, generalno, sudjenje u NLB ligi jeste lose ove sezone, na par utakmica katastrofalno. Napred Partizan!!!

Иван-Ниш

pre 13 godina

Када српски тренер(а и шире) изгуби, најбоље је да оптужи судије. Нису важне ситуације на терену, нису важне изгубљене лопте, није важно незнање играча, важно је опалити по судијама и олакшати бол. Сигурно су те судије негде истрениране да наносе пакост. Забрањена им је иједна грешка, није важно да ли суђење подстиче дух игре, критеријум мора да одговара мојој екипи, требају да се понашају као да никад нису гледали кошарку. И није важно да ли се зовеш Даниловић, Вујошевић, Човић или тек Увалин, као прави Србин (или Црногорац), опали по судијама. Влада Јовановић изгледа још није упознао ове (не)народне обичаје, али има времена.

čika velja

pre 13 godina

...a jedini stvarno zadovoljan, Nebojša Čović! Sve je jasno k'o dan. Ili ćete igrati ligu sa BKK Radničkim i Mega Vizurom, ili ćete se ujediniti sa FMP-om!

dule

pre 13 godina

Ja se izvinjavam. Jesmo li mi prosle godine bili cetvrti u evropi{nikonas nije pobedio na final foru,vec na produzetke}? Ili sam to sanjao? Molim za postovanje prema klubu koji je za pet duzina ispred vas.
(kinaski, 20. februar 2011 23:23)
Naravno, vi ste najbolji, tako da mi stvarno nije jasno kako ni jednog vašeg igrača nije bilo sinoć u LA da pokažu šta umeju. A, da, sad sam shvatio, nit je ista godina, nit je isto takmičenje. Nema veze, i dalje ste najbolji na svetu (al vas uvek nekako sudije unakaze, čudna mi čuda, samo vas i nikog drugog).

Mišo

pre 13 godina

Nisam gledao utakmicu a ovo je prvi put u zadnje vreme da trener Zvezde izjavi da su sudije bile naklonjene protivniku.I to kao profesionalac dok je Dule Vujošević za svaki poraz okrivljavao sudije išao od jednog do drugog preko celog terena i psovao im m. majku itd.Inače, trener Zvezde je sigurno pogrešio u jednom a to je da na sudije nije uticala Uprava NLB nego samo "uprava" Srbije a bogami, i "Uprava" KK C.Zvezde (Sledeće Sezone) za koju je na prvom mestu uspeh domaće košarke pa tek onda Zvezde.

bobm

pre 13 godina

ovu poruku kopiram vec par godina svaki put kad krenu price o namestanju, pa su se neka imena izmenila, al kukanja su i dalje ista "jeste partizan ima uticaj na sudije i savez i na guma ligu i u evro ligi, imaju uticaj i na mesecu, i na marsu, imaju uticaj i van mlecnog sistema al sonda NASE jos nije stigla tamo pa nije dokazano. a Vujosevic je u stvari vanzemaljac i pravi igraci su u stvari zatvoreni negde u podrumu a ovo na terenu su njihovi genetski modifikovani klonovi."

Sve su ostalo nijanse

pre 13 godina

Partizan ionako pobedio.Ima za nijansu bolji tim(KOSARKASKA UNIJA, 20. februar 2011 23:32)
Nijansa = razlika izmedju prvog i poslednjeg mesta?

milan

pre 13 godina

Kakva uprava, takav klub. Kakav klub, takvi igrači. Kakvi igrači, takav trener. kakav trener, takvi navijači. Druga liga, sve zajedno. Svima njima krive su sudije, košarkaški savez, nepravda, zavera i ko sve još. Uvalin je tipičan primer. Od takvih bolesti moraće da se leče u drugoj ligi. Ove godine FMP, iduće godine oni. Možda se ujedine. A priča će i posle ujedinjenja ostati ista: kakva uprava, takav klub... Bože, na šta je spala Crvena Zvezda. Ipak, ona zaista zaslužuje Uvalina za trenera. Žalosno.
(Uvali ih!, 20. februar 2011 22:32)
Najgori su one kosarkaske neznalice koji vredjaju trenere..sta ti je Uvalin kriv sto se polomi da ne bude 40 razlike is to je stalno u stanju infarkta zbog Zvezde...

peca

pre 13 godina

Malo pre sam procitao komentar Uvalina na sajtu NLB lige. Onaj i Ovaj komentar na ovom sajtu izgleda kao da je komentarisao dve razlicite utakmice. Interesuje me da li neko ima njegov komentar na videu. Ovo mi lici na nase politicare jedan komentar za unutrasnju upotrebu, a jedan za spoljnu. A masa se prima i prima,a on ....

maxi

pre 13 godina

Ako sam dobro razumeo Uvalina, Partizan je hteo da ih pusti al sudije nisu dale!? Setivsi se toka utakmice, to uopste nije nelogicna konstatacija! Partizanovi igraci bukvalno nisu hteli da igraju, igrali su onoliko koliko je potrebno da ne bude sumnjivo da pustaju zvecdu! Al sudije koje delegiraju hrvati, nisu dale! Pa sta je trebao Partizan da radi, da sam sebi ubacuje koseve... Mada, pitam se, da li bi i tada pobedila zvezda... mnogo su losi! Pa nije se FMP pre par dana slucajno onako sprdao s njima...

Leo

pre 13 godina

Navijac sam Zvezde i stvarno bih pohvalio momke na ulozenom trudu danas...ipak,sto se Uvalinove izjave tice, smatram da mu nije bila potrebna,jer za razliku od nekoliko prethodnih meceva, ovaj put je bilo korektno...mozda cak blago i na stetu Partizana... Budimo veliki i u porazu, a nadam se da ce pristup mecu biti isti i u Vrscu...
Ono sto meni malo bode oci je konacnih 8 poena razlike...tacno koliko su neke od kladionica drzale kao hendikep...onda Katic promasuje bacanje, a u poslednjem napadu Dzerels jadan ne zna da li mu vicu da sutira ili ne...
slucajno? mozda...

Milan Pejic

pre 13 godina

Gledao sam snimak malopre i nije mi jasno kakvo ovaj sudjenje pominje. Ako neko moze da mi objasni bio bih mu zahvalan. uvaline,covece mali,zelim ti,ne tvom timu nego tebi licno,sve najgore u nastavku trenerske karijere!
(a-JE, 20. februar 2011 23:07)
Ti si gledao snimak i zelis nekom sve najgore.Mene cudi kako su ti pustili takav zluradi komentar.Zapitaj se sinak dali bi bilo lepo da tebi neko to pomisli.Ja sam bio na utakmici za razliku od tvog snimka i video sve.Savetujem ti da nastvavis sa pracenjem fudbala a ako zelis da se ujkljucis u ovaj dzentlmenski sport okani se teskih uvreda i govara mrznje.Uvalin je super covek i jedan od najboljih mladih Srpskih trenera a ti ga iz svoje male sobice nazivas malim covekom....strasno.Jos si se ispred teksta potpisao sa a-je

vlajzi sa Groblja

pre 13 godina

mi ih pustimo da bude do 10tak razlike, da se ne blamiraju i da im se ne stide navijaci, a oni se jos zale na sudjenje, na vanzemaljce, na masonske zavere...?? a ja in zalim pre neki dan, pa prizeljkujem da ih Partizan pusti da ne ispadnu i da ima se ne smeje svet! MA SLEECI PUT TRPAJ DO 50 RAZLIKE, BEZ MILOSTI!!!

misa tumbas prof matematike

pre 13 godina

novinari, zasto pokrivate uvalina i ne dajete njegovu izjavu u integralnj verziji:

"Moram da pitam NLB ligu da li želi da Crvena zvezda igra to takmičenje? Ako žele, neka nam ne šalju ovde specijalne jedinice, koje će u drugom poluvremenu da promene kriterijum za 360 stepeni u odnosu na prvo... To je bilo degutantno! Bar sam ja to tako video. Ljudski ih molimo da malo pogledaju snimak utakmice i analiziraju ga".

promenuti kriterijum za 360 stepeni?
uvaline, sedi jedan.

a-JE

pre 13 godina

Gledao sam snimak malopre i nije mi jasno kakvo ovaj sudjenje pominje. Ako neko moze da mi objasni bio bih mu zahvalan. uvaline,covece mali,zelim ti,ne tvom timu nego tebi licno,sve najgore u nastavku trenerske karijere!

kinaski

pre 13 godina

Ja se izvinjavam. Jesmo li mi prosle godine bili cetvrti u evropi{nikonas nije pobedio na final foru,vec na produzetke}? Ili sam to sanjao? Molim za postovanje prema klubu koji je za pet duzina ispred vas.

KOSARKASKA UNIJA

pre 13 godina

Realno covek je totalno upravu.Nije on pricao o nezsluzenosti Partizana niti je omalovazavao protivnika.Ali sistem perfidnosti je zaista mocan.Golim okom se to ne vidi.Pogotovo okom i mozgom ostrascenog fudbalskog navijaca.Uvalin je samo mlad trener koji ima puno autoriteta i hrabrosti da kaze sta misli.Njegovi momci su pricali po terenu i dokazali kako moze da se igra protiv mnogo jaceg od sebe.U preko 10 slucajeva kada je razlika padala sa 10 na 6 ili sa 14 na osam sudije su neverovatnim presudama duvali u ledja Partizanu sto mi se cini nepotrebnim posto bi Partizan ionako pobedio.Ima za nijansu bolji tim i visak mesa pod kosevima i ako im je Ricardo danas prodao KOSARKU.Podrska Uvalinu samo tako nek nastavi.Volis Zvezdu tvrd si autoritet si to znaju i protivnci ...

pera

pre 13 godina

Gledao sam danas utakmicu,evo i sada jos jednom drugo poluvreme(o kojem Uvalin prica) na SOS i stvarno nisam video ni jednu jedinu sumnjivu situaciju u kojoj zvezdi eventualno nije sviran neki faul ili bilo sta ili Partizanu nesto svirano sto nije trebalo.Cak naprotiv,sve sto je moglo da se svira zvezdi je svirano,svaki i najmanji kontakt,puno koseva uz dodatna bacanja,narocito upecatljiva jedna cista blokada pred kraj gde je priznat i faul i jos dodatno,sve sumnjive lopte u aut su isle zvezdi,sa druge strane Bozicu u dva navrata prilikom prodora(ostalo mi upcatljivo jer on retko ide u prodor) nisu svirana dva cista i ocigledna faula.Nedostizna razlika je stvorena kada je Partizan zaredjao sa nekoliko trojki,a zvezda sa druge strane ispucavala iz neizgradjenih pozicija i to je cela prica.Najveci problem ne samo ove utakmice,sto navijaci zvezde uporno zatvaraju oci na sve greske sudije na stetu Partizana i pamte samo sumnjive odluke na njihovu stetu i onda svesno dizu frku.Pre bih rekao da je Uvalinu vise bio cilj da izvrsi neki pitisak da bi eventualno imao dobro sudjenje u narednim utakmicama.Sto rece neko, da vi nekom smetate oni bi sredili da izgubite onu utakmicu u Zadru i tada bi sve bilo gotovo.

dejan

pre 13 godina

Sudija vam kriv sto ste zadnji u ligi. E to je to zato vam nikad i nece biti bolje. U svakom sportu partizana guraju a na tv-u politici, novinama sve zivi zvezdasi... Cak i Nole zvezdas... Da vam je Picilkas sudio opet nista od vas... Realno Partizan je bolji za jedno 30 koseva... Umesto da uzmete metle i ocistite smrad u vasem dvoristu, baljezgate po raznim forumima...

Deki

pre 13 godina

Kao neko ko navija za FMP mogu da se objektivno osvrnem na sudjenje danas. U finalu kupa i dalje tvrdim da je FMP pokraden (kolko je istina, a kolko subjektivno misljenje, nisam siguran).
Danas ne bih rekao da su sudije bile naklonjene nekoj strani, sudile su uzasno, ali podjednako uzasno na obe strane. Sa druge strane i ocekuje se da se Partizanu malo progleda kroz prste, ima veliko ime i ima igrace koji su stekli neko ime i respekt kod sudija. Ako to uzmemo u obzir, cak je i zadivljujuce uravnotezeno sudjenje bilo.

Niksicko Pivo

pre 13 godina

Kakva uprava, takav klub. Kakav klub, takvi igrači. Kakvi igrači, takav trener. kakav trener, takvi navijači. Druga liga, sve zajedno. Svima njima krive su sudije, košarkaški savez, nepravda, zavera i ko sve još. Uvalin je tipičan primer. Od takvih bolesti moraće da se leče u drugoj ligi. Ove godine FMP, iduće godine oni. Možda se ujedine. A priča će i posle ujedinjenja ostati ista: kakva uprava, takav klub... Bože, na šta je spala Crvena Zvezda. Ipak, ona zaista zaslužuje Uvalina za trenera. Žalosno.
(Uvali ih!, 20. februar 2011 22:32)

Nemas ti sta pricati o navijacima. Tuzni ste. Simpatizeri Zvezde su bolje od vas navijali.

Ista prica

pre 13 godina

Kako vas vise nije sramota.Uvek vam neko kriv,uvek neke zavere.A kakav klub,takvi navijaci.Citam ovoga sto pise"drzavni projekat"jer i on zivi u proslosti kao svi crveno-beli misleci da smo jos u Jugoslaviji.Samo za vreme Jugoslavije,drzavni projekat nije bio Partizan vec ovi sto uvek kukaju.

Mika NS

pre 13 godina

Do kraja Zvezda igra kod kuće sa Olimpijom i Širokim, gostuje Hemofarmu,Cedeviti i Zagrebu,a treba joj minimum 2 pobede,i da čeka poraze Zadra i Širokog.
Biće zaje..ano.I o tome treba Uvalin da razmišlja.
Priče o Partizanu i sudijskom kriterijumu se ponavljaju još od zadnje Zvezdine titule šampiona, pre deceniju i po.
Iako je ove sezone Partizan dobio prvaka Španije i Litvanije,pa 3.tim u Rusiji i dalje se ista priča vrti!?
Shvatite da je Partizan mnogo jači od Zvezde i da se ne može za nesistemski loš rad u svom klubu optuživati NLB liga i sudije!
PS Puno sreće za opstanak u ligi.Treba srpskoj košarci jaka Zvezda, i Zvezda u NLB ligi.

Pukovac

pre 13 godina

Alo bre, pa jel moguce da dve prosto prosirene recenice ne mozete da shvatite kako treba, covek je lepo rekao da UPRAVA LIGE delegira sudije ``specijalce`` za zvezdine utakmice, kakvo guranje Partizana, ovde se radi o hrvatskom lobiju i tome da zvezda ispadne iz lige, a Partizan bi dobio kako god okrenes. Elem, uplasio sam se da cemo da im pustimo kad se zavrsilo poluvreme, ali je posle sve doslo na svoje mesto, mnogo bolje smo zaigrali, i rezultat je dosao. Poraditi malo na sutu (opet) za 1 i 3, i mislim da opet uzimamo triplu krunu. NAPRED PARTIZAN!!!

djole

pre 13 godina

Ovo sto se desava samo upropascuje nasu kosarku i sport uopste. Zar se Partizan mora gurati i protezirati u bas svakom sportu. Sta imaju od toga, izadju u Evropu i tamo se dogodi blamaza, krah, ponizavanje. Sve je to zato sto im se tu poklanjaju titule, iako to ne zasluzuju. Sve dok se tako radi, brukace se u evropi. To ce im biti bozija kazna!
(vlajzi, 20. februar 2011 22:09)

koja blamaza?! izgubiti sa tri poena od jedne Siene? Top 16 vec kol'ko, 4 ili 5 godina za redom sto ni najveci klubovi Evrope ne uspevaju? stvarno niste normalni.

Marko

pre 13 godina

Uvalin 500mg, jeftina domaća zamena za već provereni Odvalin 1000mg

Odvalin 1000mg se pokazao kao prejak, i dovodio je do odvaljivanja na svakoj utakmici, pa je preporučljivo preći na terapiju Uvalinom 500mg, koji izaziva samo redovno uvaljivanje poena i nešto zanimljivije utakmice.

Indikacije:
* Tim bez šanse kom treba oduzeti i nadu
* Susret sa KK Partizan u nacionalnom prvenstvu
* Susret sa KK Partizan u nacionalnom kupu
* Susret sa KK Partizan u NLB ligi
* Susret sa KK Partizan u prijateljskom susretu
* Bilo kakav susret sa KK Partizan

Kontraindikacije:
* Ne uzimati u slučaju želje za pobedom
* Ne uzimati sa tečnošću, izaziva mučninu
* Ne uzimati sa hranom, izaziva snažnu mučninu
* Ne konzumirati tokom vožnje, izaziva nezgode

Doziranje i način primene:
Za decu i odrasle crveno-bele boje, uzeti po jednu dozu pre i posle utakmice, sa dosta alkohola

U slučaju alergijske reakcije, smanjiti dozu na 250mg

Proizvođač:
Vesić&Lukić Company

Rok upotrebe:
Neograničen

dzozey

pre 13 godina

Znaci i ovo smo namestili? Sudije specijalci? Auuu zivote lutalico. Nadam se da ce zvezda da ispadne iz prve lige iz svih sportova, ili da Partizan igra u nekoj medjunarodnoj ligi u kojoj nema zvezde. Ovo prozivanje za namestanje SVAKI PUT ocekujem od navijaca koji ne znaju kako drugacije da se izbore sa bolom, ali i treneri ovako da se ponasaju, ovo nema nigde. Ovo govori MNOGO o zvezdi (u svakom sportu ista prica), ali nije dobro ni za domaci sport, i zato bih ja zeleo da ne igramo vise ni jedan sport u istoj ligi sa njima.

Uvali ih!

pre 13 godina

Kakva uprava, takav klub. Kakav klub, takvi igrači. Kakvi igrači, takav trener. kakav trener, takvi navijači. Druga liga, sve zajedno. Svima njima krive su sudije, košarkaški savez, nepravda, zavera i ko sve još. Uvalin je tipičan primer. Od takvih bolesti moraće da se leče u drugoj ligi. Ove godine FMP, iduće godine oni. Možda se ujedine. A priča će i posle ujedinjenja ostati ista: kakva uprava, takav klub... Bože, na šta je spala Crvena Zvezda. Ipak, ona zaista zaslužuje Uvalina za trenera. Žalosno.

Bagg

pre 13 godina

Znači opet sudije...
Sudije su krive kada puknete 30 razlike, sudije su krive kada odigramo sa pola snage da se ne umorimo i opet vas dobijemo...
Eh te sudije... šta vam rade :)

RUSuper

pre 13 godina

Drzavni projekat je mora da pobedi. Ovo sto se radi je tuzno i ruzno. Pa zar je to super jak Partizan!? Ne moze bez sudija da pobedi Zvezdu. Bruka! Ponosan sam sto sam Zvezdas! I sami grobari mi priznaju da ih je stid na koji su nacin pobedili!
(alejandro, 20. februar 2011 21:46)

E ae realno brate....Reci ti meni gde su to sudije na ovoj utakmici ostetili Zvezdu.Sta samo pominjete sudije,ej ljudi budite realni,sudije nisu ni malo krive za vase poraze i nase pobede,jednostavno klub vam je toliko propao u kosarci da trazite ne postojeca opravdanja za vase poraze i pokusavate da umanjite velicinu nasih pobeda.Navijaci kao sto si ti su jednostavno jadni.

vlajzi

pre 13 godina

mi ih pustimo da bude 8 razlike da se ne brukaju ko prosli put, spasavamo i cast, a oni se jos zale na sudije, na vanzemaljce, na svetsku ekonomsku krizu, na nezavrsen koridor 10... MORE SLEDECI PUT PUNI DO 50 RAZLIKE! NEZAHVALNICI!!!

XXL Grobar

pre 13 godina

Drzavni projekat je mora da pobedi. Ovo sto se radi je tuzno i ruzno. Pa zar je to super jak Partizan!? Ne moze bez sudija da pobedi Zvezdu. Bruka! Ponosan sam sto sam Zvezdas! I sami grobari mi priznaju da ih je stid na koji su nacin pobedili!
(alejandro, 20. februar 2011 21:46)

E ajde mi posalji tvoju sliku da je nosim u novcaniku .Jos ako moze i autogram - mojoj sreci ne bi bilo kraja.
Ovakvog lika bi trebalo izmisliti da ne postoji - sa tobom nam je zivot veseliji.

vlajzi

pre 13 godina

Ovo sto se desava samo upropascuje nasu kosarku i sport uopste. Zar se Partizan mora gurati i protezirati u bas svakom sportu. Sta imaju od toga, izadju u Evropu i tamo se dogodi blamaza, krah, ponizavanje. Sve je to zato sto im se tu poklanjaju titule, iako to ne zasluzuju. Sve dok se tako radi, brukace se u evropi. To ce im biti bozija kazna!

Ko će ko, ako neće svoj svome

pre 13 godina

Uvalin o sudijama i suđenju. E pa sad ako je to istina... Lično zainteresovan da budete polednji u ovoj ligi je niko drugi nego Čović.

neso

pre 13 godina

Koji bre kriterijum? Zvezda se ispromasivala za medalju i sada su krive sudije, uvek je neko kriv sudije, tole, nasa, cia. Pa dokle vise! Lazete sami sebe.

IVORY

pre 13 godina

Pobedili smo, ali priznajem igrali smo katastrofalno. Zar da protiv jedne ovako raspale ekipe kao sto je zvezda da pobedjujemo na misice i uz blagu naklonost sudija?! Jovanovicu, aki nisi u stanju da vodis ekipu, lepo podnesi ostavku i prestani da nas brukas! Zaigrajte vec kako treba ili kofere u ruke!

mille grobar

pre 13 godina

Voleo bih da ostanete u ligi,ipak je interes nase kosarke u pitanju,ali nemoj bre na sudije da se vadis,pa valjda bi vas prvo u Zadru pokrali da su hteli i resili celu stvar.Ako je u pitanju samo pritisak na sudije i ligu za nastavak sezone,onda ok. ;)

alejandro

pre 13 godina

Drzavni projekat je mora da pobedi. Ovo sto se radi je tuzno i ruzno. Pa zar je to super jak Partizan!? Ne moze bez sudija da pobedi Zvezdu. Bruka! Ponosan sam sto sam Zvezdas! I sami grobari mi priznaju da ih je stid na koji su nacin pobedili!

SuperEkspert

pre 13 godina

Zato i jeste tu gde jeste zato što su vam uvek drugi krivi. I prekinite sa tim da je jakom Partizanu potrebna jaka Zvezda, to su besmislice.

Изногуд

pre 13 godina

Да ли је уназад 15 година Звезда изгубила неку утакмицу јер је била лошија? У било ком спорту? Већ 15 година и у домаћим првенствима и у Европи они губе због судија, а иначе су најбољи на свету. Страшно...

Изногуд

pre 13 godina

Да ли је уназад 15 година Звезда изгубила неку утакмицу јер је била лошија? У било ком спорту? Већ 15 година и у домаћим првенствима и у Европи они губе због судија, а иначе су најбољи на свету. Страшно...

SuperEkspert

pre 13 godina

Zato i jeste tu gde jeste zato što su vam uvek drugi krivi. I prekinite sa tim da je jakom Partizanu potrebna jaka Zvezda, to su besmislice.

neso

pre 13 godina

Koji bre kriterijum? Zvezda se ispromasivala za medalju i sada su krive sudije, uvek je neko kriv sudije, tole, nasa, cia. Pa dokle vise! Lazete sami sebe.

XXL Grobar

pre 13 godina

Drzavni projekat je mora da pobedi. Ovo sto se radi je tuzno i ruzno. Pa zar je to super jak Partizan!? Ne moze bez sudija da pobedi Zvezdu. Bruka! Ponosan sam sto sam Zvezdas! I sami grobari mi priznaju da ih je stid na koji su nacin pobedili!
(alejandro, 20. februar 2011 21:46)

E ajde mi posalji tvoju sliku da je nosim u novcaniku .Jos ako moze i autogram - mojoj sreci ne bi bilo kraja.
Ovakvog lika bi trebalo izmisliti da ne postoji - sa tobom nam je zivot veseliji.

mille grobar

pre 13 godina

Voleo bih da ostanete u ligi,ipak je interes nase kosarke u pitanju,ali nemoj bre na sudije da se vadis,pa valjda bi vas prvo u Zadru pokrali da su hteli i resili celu stvar.Ako je u pitanju samo pritisak na sudije i ligu za nastavak sezone,onda ok. ;)

Bagg

pre 13 godina

Znači opet sudije...
Sudije su krive kada puknete 30 razlike, sudije su krive kada odigramo sa pola snage da se ne umorimo i opet vas dobijemo...
Eh te sudije... šta vam rade :)

dzozey

pre 13 godina

Znaci i ovo smo namestili? Sudije specijalci? Auuu zivote lutalico. Nadam se da ce zvezda da ispadne iz prve lige iz svih sportova, ili da Partizan igra u nekoj medjunarodnoj ligi u kojoj nema zvezde. Ovo prozivanje za namestanje SVAKI PUT ocekujem od navijaca koji ne znaju kako drugacije da se izbore sa bolom, ali i treneri ovako da se ponasaju, ovo nema nigde. Ovo govori MNOGO o zvezdi (u svakom sportu ista prica), ali nije dobro ni za domaci sport, i zato bih ja zeleo da ne igramo vise ni jedan sport u istoj ligi sa njima.

Marko

pre 13 godina

Uvalin 500mg, jeftina domaća zamena za već provereni Odvalin 1000mg

Odvalin 1000mg se pokazao kao prejak, i dovodio je do odvaljivanja na svakoj utakmici, pa je preporučljivo preći na terapiju Uvalinom 500mg, koji izaziva samo redovno uvaljivanje poena i nešto zanimljivije utakmice.

Indikacije:
* Tim bez šanse kom treba oduzeti i nadu
* Susret sa KK Partizan u nacionalnom prvenstvu
* Susret sa KK Partizan u nacionalnom kupu
* Susret sa KK Partizan u NLB ligi
* Susret sa KK Partizan u prijateljskom susretu
* Bilo kakav susret sa KK Partizan

Kontraindikacije:
* Ne uzimati u slučaju želje za pobedom
* Ne uzimati sa tečnošću, izaziva mučninu
* Ne uzimati sa hranom, izaziva snažnu mučninu
* Ne konzumirati tokom vožnje, izaziva nezgode

Doziranje i način primene:
Za decu i odrasle crveno-bele boje, uzeti po jednu dozu pre i posle utakmice, sa dosta alkohola

U slučaju alergijske reakcije, smanjiti dozu na 250mg

Proizvođač:
Vesić&Lukić Company

Rok upotrebe:
Neograničen

Uvali ih!

pre 13 godina

Kakva uprava, takav klub. Kakav klub, takvi igrači. Kakvi igrači, takav trener. kakav trener, takvi navijači. Druga liga, sve zajedno. Svima njima krive su sudije, košarkaški savez, nepravda, zavera i ko sve još. Uvalin je tipičan primer. Od takvih bolesti moraće da se leče u drugoj ligi. Ove godine FMP, iduće godine oni. Možda se ujedine. A priča će i posle ujedinjenja ostati ista: kakva uprava, takav klub... Bože, na šta je spala Crvena Zvezda. Ipak, ona zaista zaslužuje Uvalina za trenera. Žalosno.

RUSuper

pre 13 godina

Drzavni projekat je mora da pobedi. Ovo sto se radi je tuzno i ruzno. Pa zar je to super jak Partizan!? Ne moze bez sudija da pobedi Zvezdu. Bruka! Ponosan sam sto sam Zvezdas! I sami grobari mi priznaju da ih je stid na koji su nacin pobedili!
(alejandro, 20. februar 2011 21:46)

E ae realno brate....Reci ti meni gde su to sudije na ovoj utakmici ostetili Zvezdu.Sta samo pominjete sudije,ej ljudi budite realni,sudije nisu ni malo krive za vase poraze i nase pobede,jednostavno klub vam je toliko propao u kosarci da trazite ne postojeca opravdanja za vase poraze i pokusavate da umanjite velicinu nasih pobeda.Navijaci kao sto si ti su jednostavno jadni.

kinaski

pre 13 godina

Ja se izvinjavam. Jesmo li mi prosle godine bili cetvrti u evropi{nikonas nije pobedio na final foru,vec na produzetke}? Ili sam to sanjao? Molim za postovanje prema klubu koji je za pet duzina ispred vas.

Ko će ko, ako neće svoj svome

pre 13 godina

Uvalin o sudijama i suđenju. E pa sad ako je to istina... Lično zainteresovan da budete polednji u ovoj ligi je niko drugi nego Čović.

dejan

pre 13 godina

Sudija vam kriv sto ste zadnji u ligi. E to je to zato vam nikad i nece biti bolje. U svakom sportu partizana guraju a na tv-u politici, novinama sve zivi zvezdasi... Cak i Nole zvezdas... Da vam je Picilkas sudio opet nista od vas... Realno Partizan je bolji za jedno 30 koseva... Umesto da uzmete metle i ocistite smrad u vasem dvoristu, baljezgate po raznim forumima...

Ista prica

pre 13 godina

Kako vas vise nije sramota.Uvek vam neko kriv,uvek neke zavere.A kakav klub,takvi navijaci.Citam ovoga sto pise"drzavni projekat"jer i on zivi u proslosti kao svi crveno-beli misleci da smo jos u Jugoslaviji.Samo za vreme Jugoslavije,drzavni projekat nije bio Partizan vec ovi sto uvek kukaju.

vlajzi

pre 13 godina

mi ih pustimo da bude 8 razlike da se ne brukaju ko prosli put, spasavamo i cast, a oni se jos zale na sudije, na vanzemaljce, na svetsku ekonomsku krizu, na nezavrsen koridor 10... MORE SLEDECI PUT PUNI DO 50 RAZLIKE! NEZAHVALNICI!!!

djole

pre 13 godina

Ovo sto se desava samo upropascuje nasu kosarku i sport uopste. Zar se Partizan mora gurati i protezirati u bas svakom sportu. Sta imaju od toga, izadju u Evropu i tamo se dogodi blamaza, krah, ponizavanje. Sve je to zato sto im se tu poklanjaju titule, iako to ne zasluzuju. Sve dok se tako radi, brukace se u evropi. To ce im biti bozija kazna!
(vlajzi, 20. februar 2011 22:09)

koja blamaza?! izgubiti sa tri poena od jedne Siene? Top 16 vec kol'ko, 4 ili 5 godina za redom sto ni najveci klubovi Evrope ne uspevaju? stvarno niste normalni.

pera

pre 13 godina

Gledao sam danas utakmicu,evo i sada jos jednom drugo poluvreme(o kojem Uvalin prica) na SOS i stvarno nisam video ni jednu jedinu sumnjivu situaciju u kojoj zvezdi eventualno nije sviran neki faul ili bilo sta ili Partizanu nesto svirano sto nije trebalo.Cak naprotiv,sve sto je moglo da se svira zvezdi je svirano,svaki i najmanji kontakt,puno koseva uz dodatna bacanja,narocito upecatljiva jedna cista blokada pred kraj gde je priznat i faul i jos dodatno,sve sumnjive lopte u aut su isle zvezdi,sa druge strane Bozicu u dva navrata prilikom prodora(ostalo mi upcatljivo jer on retko ide u prodor) nisu svirana dva cista i ocigledna faula.Nedostizna razlika je stvorena kada je Partizan zaredjao sa nekoliko trojki,a zvezda sa druge strane ispucavala iz neizgradjenih pozicija i to je cela prica.Najveci problem ne samo ove utakmice,sto navijaci zvezde uporno zatvaraju oci na sve greske sudije na stetu Partizana i pamte samo sumnjive odluke na njihovu stetu i onda svesno dizu frku.Pre bih rekao da je Uvalinu vise bio cilj da izvrsi neki pitisak da bi eventualno imao dobro sudjenje u narednim utakmicama.Sto rece neko, da vi nekom smetate oni bi sredili da izgubite onu utakmicu u Zadru i tada bi sve bilo gotovo.

a-JE

pre 13 godina

Gledao sam snimak malopre i nije mi jasno kakvo ovaj sudjenje pominje. Ako neko moze da mi objasni bio bih mu zahvalan. uvaline,covece mali,zelim ti,ne tvom timu nego tebi licno,sve najgore u nastavku trenerske karijere!

Mika NS

pre 13 godina

Do kraja Zvezda igra kod kuće sa Olimpijom i Širokim, gostuje Hemofarmu,Cedeviti i Zagrebu,a treba joj minimum 2 pobede,i da čeka poraze Zadra i Širokog.
Biće zaje..ano.I o tome treba Uvalin da razmišlja.
Priče o Partizanu i sudijskom kriterijumu se ponavljaju još od zadnje Zvezdine titule šampiona, pre deceniju i po.
Iako je ove sezone Partizan dobio prvaka Španije i Litvanije,pa 3.tim u Rusiji i dalje se ista priča vrti!?
Shvatite da je Partizan mnogo jači od Zvezde i da se ne može za nesistemski loš rad u svom klubu optuživati NLB liga i sudije!
PS Puno sreće za opstanak u ligi.Treba srpskoj košarci jaka Zvezda, i Zvezda u NLB ligi.

Milton

pre 13 godina

Stvarno nije fer da se Partizanu uvek na prizeman način osporavaju sportski rezultati. Evo, setite se samo šta su govorili iz Olimpije (Zdovc) kada su izgubili u Beogradu, pa posle Kup utakmica iz Radničkog (Muta) i FMP-a (Čović), sad i iz Zvezde (Uvalin). Ja predlažem da se Partizanu zabrani učešće u takmičenjima da ne potresamo razne gubitnike i tradicionalne mušterije.

Dragan

pre 13 godina

Imam 55 godina, navijač sam Zvezde od malih nogu, od svih sportova najviše volim upravo košarku. Kako me pamćenje, hvala bogu, još uvek dobro služi stvarno ne mogu da se setim da je Zvezda imala gori tim-gore igrače (sa izuzetkom možda 3 do 4 igrača) nego što je sada slučaj. Zbog toga izjava sadašnjeg trenara Uvalina o "specijalnim jedinicama" stvarno prestavlja vređanje moje inteligencije. Pravi razlog jučerašnjeg poraza je, što Zvezda, tačnije igrači koji nose njen dres ne mogu bolje! Nažalost to nije bilo dovoljno i pored slabije igre Partizana. Smatram da treba jasno i glasno reći: sadašnji igrači Zvezde (većina) ne poseduje kvalitet, i to je naša realnost. Ako se i koji slučejem spasemo ispadanja, što naravno želim, to bi bilo samo produženje agonije koja sa malim prekidima traje više od 20 godina.

Sve su ostalo nijanse

pre 13 godina

Partizan ionako pobedio.Ima za nijansu bolji tim(KOSARKASKA UNIJA, 20. februar 2011 23:32)
Nijansa = razlika izmedju prvog i poslednjeg mesta?

alejandro

pre 13 godina

Drzavni projekat je mora da pobedi. Ovo sto se radi je tuzno i ruzno. Pa zar je to super jak Partizan!? Ne moze bez sudija da pobedi Zvezdu. Bruka! Ponosan sam sto sam Zvezdas! I sami grobari mi priznaju da ih je stid na koji su nacin pobedili!

bobm

pre 13 godina

ovu poruku kopiram vec par godina svaki put kad krenu price o namestanju, pa su se neka imena izmenila, al kukanja su i dalje ista "jeste partizan ima uticaj na sudije i savez i na guma ligu i u evro ligi, imaju uticaj i na mesecu, i na marsu, imaju uticaj i van mlecnog sistema al sonda NASE jos nije stigla tamo pa nije dokazano. a Vujosevic je u stvari vanzemaljac i pravi igraci su u stvari zatvoreni negde u podrumu a ovo na terenu su njihovi genetski modifikovani klonovi."

IVORY

pre 13 godina

Pobedili smo, ali priznajem igrali smo katastrofalno. Zar da protiv jedne ovako raspale ekipe kao sto je zvezda da pobedjujemo na misice i uz blagu naklonost sudija?! Jovanovicu, aki nisi u stanju da vodis ekipu, lepo podnesi ostavku i prestani da nas brukas! Zaigrajte vec kako treba ili kofere u ruke!

misa tumbas prof matematike

pre 13 godina

novinari, zasto pokrivate uvalina i ne dajete njegovu izjavu u integralnj verziji:

"Moram da pitam NLB ligu da li želi da Crvena zvezda igra to takmičenje? Ako žele, neka nam ne šalju ovde specijalne jedinice, koje će u drugom poluvremenu da promene kriterijum za 360 stepeni u odnosu na prvo... To je bilo degutantno! Bar sam ja to tako video. Ljudski ih molimo da malo pogledaju snimak utakmice i analiziraju ga".

promenuti kriterijum za 360 stepeni?
uvaline, sedi jedan.

maxi

pre 13 godina

Ako sam dobro razumeo Uvalina, Partizan je hteo da ih pusti al sudije nisu dale!? Setivsi se toka utakmice, to uopste nije nelogicna konstatacija! Partizanovi igraci bukvalno nisu hteli da igraju, igrali su onoliko koliko je potrebno da ne bude sumnjivo da pustaju zvecdu! Al sudije koje delegiraju hrvati, nisu dale! Pa sta je trebao Partizan da radi, da sam sebi ubacuje koseve... Mada, pitam se, da li bi i tada pobedila zvezda... mnogo su losi! Pa nije se FMP pre par dana slucajno onako sprdao s njima...

alejandro

pre 13 godina

Nemas ti sta pricati o navijacima. Tuzni ste. Simpatizeri Zvezde su bolje od vas navijali.
(Niksicko Pivo, 20. februar 2011 23:35)
Ako mislis da je bolje navijanje to sto se nisu culi od grobara onda si 100% u pravu!

Deki

pre 13 godina

Kao neko ko navija za FMP mogu da se objektivno osvrnem na sudjenje danas. U finalu kupa i dalje tvrdim da je FMP pokraden (kolko je istina, a kolko subjektivno misljenje, nisam siguran).
Danas ne bih rekao da su sudije bile naklonjene nekoj strani, sudile su uzasno, ali podjednako uzasno na obe strane. Sa druge strane i ocekuje se da se Partizanu malo progleda kroz prste, ima veliko ime i ima igrace koji su stekli neko ime i respekt kod sudija. Ako to uzmemo u obzir, cak je i zadivljujuce uravnotezeno sudjenje bilo.

vlajzi sa Groblja

pre 13 godina

mi ih pustimo da bude do 10tak razlike, da se ne blamiraju i da im se ne stide navijaci, a oni se jos zale na sudjenje, na vanzemaljce, na masonske zavere...?? a ja in zalim pre neki dan, pa prizeljkujem da ih Partizan pusti da ne ispadnu i da ima se ne smeje svet! MA SLEECI PUT TRPAJ DO 50 RAZLIKE, BEZ MILOSTI!!!

www.worldofbasketball.org

pre 13 godina

Pa ja ne mogu da se slozim sa Uvalinom oko sudjenja. Pogledao sam i snimak ali po meni nije sudjenje bilo toliko katastrofalno da je odlucilo pobednika ove utakmice. Ja razumem Uvalinovu frustraciju jer je Zvezda igrala dobro, ali je Partizan ipak zasluzeno pobedio na ovoj utakmici. Medjutim, generalno, sudjenje u NLB ligi jeste lose ove sezone, na par utakmica katastrofalno. Napred Partizan!!!

Pukovac

pre 13 godina

Alo bre, pa jel moguce da dve prosto prosirene recenice ne mozete da shvatite kako treba, covek je lepo rekao da UPRAVA LIGE delegira sudije ``specijalce`` za zvezdine utakmice, kakvo guranje Partizana, ovde se radi o hrvatskom lobiju i tome da zvezda ispadne iz lige, a Partizan bi dobio kako god okrenes. Elem, uplasio sam se da cemo da im pustimo kad se zavrsilo poluvreme, ali je posle sve doslo na svoje mesto, mnogo bolje smo zaigrali, i rezultat je dosao. Poraditi malo na sutu (opet) za 1 i 3, i mislim da opet uzimamo triplu krunu. NAPRED PARTIZAN!!!

Иван-Ниш

pre 13 godina

Када српски тренер(а и шире) изгуби, најбоље је да оптужи судије. Нису важне ситуације на терену, нису важне изгубљене лопте, није важно незнање играча, важно је опалити по судијама и олакшати бол. Сигурно су те судије негде истрениране да наносе пакост. Забрањена им је иједна грешка, није важно да ли суђење подстиче дух игре, критеријум мора да одговара мојој екипи, требају да се понашају као да никад нису гледали кошарку. И није важно да ли се зовеш Даниловић, Вујошевић, Човић или тек Увалин, као прави Србин (или Црногорац), опали по судијама. Влада Јовановић изгледа још није упознао ове (не)народне обичаје, али има времена.

peca

pre 13 godina

Malo pre sam procitao komentar Uvalina na sajtu NLB lige. Onaj i Ovaj komentar na ovom sajtu izgleda kao da je komentarisao dve razlicite utakmice. Interesuje me da li neko ima njegov komentar na videu. Ovo mi lici na nase politicare jedan komentar za unutrasnju upotrebu, a jedan za spoljnu. A masa se prima i prima,a on ....

čika velja

pre 13 godina

...a jedini stvarno zadovoljan, Nebojša Čović! Sve je jasno k'o dan. Ili ćete igrati ligu sa BKK Radničkim i Mega Vizurom, ili ćete se ujediniti sa FMP-om!

Niksicko Pivo

pre 13 godina

Kakva uprava, takav klub. Kakav klub, takvi igrači. Kakvi igrači, takav trener. kakav trener, takvi navijači. Druga liga, sve zajedno. Svima njima krive su sudije, košarkaški savez, nepravda, zavera i ko sve još. Uvalin je tipičan primer. Od takvih bolesti moraće da se leče u drugoj ligi. Ove godine FMP, iduće godine oni. Možda se ujedine. A priča će i posle ujedinjenja ostati ista: kakva uprava, takav klub... Bože, na šta je spala Crvena Zvezda. Ipak, ona zaista zaslužuje Uvalina za trenera. Žalosno.
(Uvali ih!, 20. februar 2011 22:32)

Nemas ti sta pricati o navijacima. Tuzni ste. Simpatizeri Zvezde su bolje od vas navijali.

KOSARKASKA UNIJA

pre 13 godina

Realno covek je totalno upravu.Nije on pricao o nezsluzenosti Partizana niti je omalovazavao protivnika.Ali sistem perfidnosti je zaista mocan.Golim okom se to ne vidi.Pogotovo okom i mozgom ostrascenog fudbalskog navijaca.Uvalin je samo mlad trener koji ima puno autoriteta i hrabrosti da kaze sta misli.Njegovi momci su pricali po terenu i dokazali kako moze da se igra protiv mnogo jaceg od sebe.U preko 10 slucajeva kada je razlika padala sa 10 na 6 ili sa 14 na osam sudije su neverovatnim presudama duvali u ledja Partizanu sto mi se cini nepotrebnim posto bi Partizan ionako pobedio.Ima za nijansu bolji tim i visak mesa pod kosevima i ako im je Ricardo danas prodao KOSARKU.Podrska Uvalinu samo tako nek nastavi.Volis Zvezdu tvrd si autoritet si to znaju i protivnci ...

Leo

pre 13 godina

Navijac sam Zvezde i stvarno bih pohvalio momke na ulozenom trudu danas...ipak,sto se Uvalinove izjave tice, smatram da mu nije bila potrebna,jer za razliku od nekoliko prethodnih meceva, ovaj put je bilo korektno...mozda cak blago i na stetu Partizana... Budimo veliki i u porazu, a nadam se da ce pristup mecu biti isti i u Vrscu...
Ono sto meni malo bode oci je konacnih 8 poena razlike...tacno koliko su neke od kladionica drzale kao hendikep...onda Katic promasuje bacanje, a u poslednjem napadu Dzerels jadan ne zna da li mu vicu da sutira ili ne...
slucajno? mozda...

vlajzi

pre 13 godina

Ovo sto se desava samo upropascuje nasu kosarku i sport uopste. Zar se Partizan mora gurati i protezirati u bas svakom sportu. Sta imaju od toga, izadju u Evropu i tamo se dogodi blamaza, krah, ponizavanje. Sve je to zato sto im se tu poklanjaju titule, iako to ne zasluzuju. Sve dok se tako radi, brukace se u evropi. To ce im biti bozija kazna!

ZORDAN

pre 13 godina

Posto je Vlade Jovanovic nekada bio moj mocni rendzer ja sam sredio da Partizan pobedi, svedok mi je Lord Zed i Rita posto i oni pomazu Partizanu!

milan

pre 13 godina

Kakva uprava, takav klub. Kakav klub, takvi igrači. Kakvi igrači, takav trener. kakav trener, takvi navijači. Druga liga, sve zajedno. Svima njima krive su sudije, košarkaški savez, nepravda, zavera i ko sve još. Uvalin je tipičan primer. Od takvih bolesti moraće da se leče u drugoj ligi. Ove godine FMP, iduće godine oni. Možda se ujedine. A priča će i posle ujedinjenja ostati ista: kakva uprava, takav klub... Bože, na šta je spala Crvena Zvezda. Ipak, ona zaista zaslužuje Uvalina za trenera. Žalosno.
(Uvali ih!, 20. februar 2011 22:32)
Najgori su one kosarkaske neznalice koji vredjaju trenere..sta ti je Uvalin kriv sto se polomi da ne bude 40 razlike is to je stalno u stanju infarkta zbog Zvezde...

Pejic

pre 13 godina

Gledao sam snimak malopre i nije mi jasno kakvo ovaj sudjenje pominje. Ako neko moze da mi objasni bio bih mu zahvalan. uvaline,covece mali,zelim ti,ne tvom timu nego tebi licno,sve najgore u nastavku trenerske karijere!
(a-JE, 20. februar 2011 23:07)
Ti si gledao snimak i zelis nekom sve najgore.Mene cudi kako su ti pustili takav zluradi komentar.Zapitaj se sinak dali bi bilo lepo da tebi neko to pomisli.Ja sam bio na utakmici za razliku od tvog snimka i video sve.Savetujem ti da nastvavis sa pracenjem fudbala a ako zelis da se ujkljucis u ovaj dzentlmenski sport okani se teskih uvreda i govara mrznje.Uvalin je super covek i jedan od najboljih mladih Srpskih trenera a ti ga iz svoje male sobice nazivas malim covekom....strasno.Jos si se ispred teksta potpisao sa a-je
(Milan Pejic, 21. februar 2011 00:37)

Dzaba je sto si sam nabijao ovolike - kad se procita tekst ljudima ce biti jasno koliko si jadan bez obzira na pripadnost.Kosarka je za dzentlmene koji ne vredjaju druge i ne pominju porodice(zelim ti sve najgore)i takve izjave

Milan Pejic

pre 13 godina

Gledao sam snimak malopre i nije mi jasno kakvo ovaj sudjenje pominje. Ako neko moze da mi objasni bio bih mu zahvalan. uvaline,covece mali,zelim ti,ne tvom timu nego tebi licno,sve najgore u nastavku trenerske karijere!
(a-JE, 20. februar 2011 23:07)
Ti si gledao snimak i zelis nekom sve najgore.Mene cudi kako su ti pustili takav zluradi komentar.Zapitaj se sinak dali bi bilo lepo da tebi neko to pomisli.Ja sam bio na utakmici za razliku od tvog snimka i video sve.Savetujem ti da nastvavis sa pracenjem fudbala a ako zelis da se ujkljucis u ovaj dzentlmenski sport okani se teskih uvreda i govara mrznje.Uvalin je super covek i jedan od najboljih mladih Srpskih trenera a ti ga iz svoje male sobice nazivas malim covekom....strasno.Jos si se ispred teksta potpisao sa a-je

dule

pre 13 godina

Ja se izvinjavam. Jesmo li mi prosle godine bili cetvrti u evropi{nikonas nije pobedio na final foru,vec na produzetke}? Ili sam to sanjao? Molim za postovanje prema klubu koji je za pet duzina ispred vas.
(kinaski, 20. februar 2011 23:23)
Naravno, vi ste najbolji, tako da mi stvarno nije jasno kako ni jednog vašeg igrača nije bilo sinoć u LA da pokažu šta umeju. A, da, sad sam shvatio, nit je ista godina, nit je isto takmičenje. Nema veze, i dalje ste najbolji na svetu (al vas uvek nekako sudije unakaze, čudna mi čuda, samo vas i nikog drugog).

Mišo

pre 13 godina

Nisam gledao utakmicu a ovo je prvi put u zadnje vreme da trener Zvezde izjavi da su sudije bile naklonjene protivniku.I to kao profesionalac dok je Dule Vujošević za svaki poraz okrivljavao sudije išao od jednog do drugog preko celog terena i psovao im m. majku itd.Inače, trener Zvezde je sigurno pogrešio u jednom a to je da na sudije nije uticala Uprava NLB nego samo "uprava" Srbije a bogami, i "Uprava" KK C.Zvezde (Sledeće Sezone) za koju je na prvom mestu uspeh domaće košarke pa tek onda Zvezde.

Ratko

pre 13 godina

Podrska za Mihajla Uvalina Bebica coveka,trenera,druga.Ovo je on, uvek spreman da ratuje za momke koje trenira i za Zvezdu.To u ovim vremenima mozda nije popularno ali popularni Beba ima kohonese ima snage.Nije bitna izgubljena utakmica bitan je njegov cilj da pobedi ako moze jos 2 i da njegovu Zvezdu ostavi u ligi a on ce se vec snaci negde u Spaniji ,Italiji....BRAVO BEBIC sto te vise pljuju znaj da te se plase

Иван-Ниш

pre 13 godina

(biolivar, 21. februar 2011 12:38)
Зар ниси приметио да је коментар био помало ироничан?

moka

pre 13 godina

(Dragan, 21. februar 2011 11:12)

Ja znam sve kosarkaske navijace od 55 godina.Svake nedelejsmo smo na kalemegdanu{zvezdinom] i gramo basket , tebe niko nezna.Nemoj da te nista vredja pogotovo inteligenciju posto sve sto si napisao, nije tako starsno, ali pojma nemas o cemu se radi i kakvi su odnosi u Zvezdi...podrska Uvalinu legendi koji se pokida za Zvezdu rizikujuci karijeru za razliku od tebe koji sa 55 godina KRITIKUJE

biolivar

pre 13 godina

Када српски тренер(а и шире) изгуби, најбоље је да оптужи судије. Нису важне ситуације на терену, нису важне изгубљене лопте, није важно незнање играча, важно је опалити по судијама и олакшати бол. Сигурно су те судије негде истрениране да наносе пакост. Забрањена им је иједна грешка, није важно да ли суђење подстиче дух игре, критеријум мора да одговара мојој екипи, требају да се понашају као да никад нису гледали кошарку. И није важно да ли се зовеш Даниловић, Вујошевић, Човић или тек Увалин, као прави Србин (или Црногорац), опали по судијама. Влада Јовановић изгледа још није упознао ове (не)народне обичаје, али има времена.
(Иван-Ниш, 21. februar 2011 09:29)
Prvo je sramno sto potenciras necije poreklo.Mislis da si ti Srbin zato sto si iz Nis veci nego sto je Mihajlo trener Zvezde Srbin.Kakomte nije sramota da vredjas jos koristis cirilicu.Uvalin je Beogradjanin obozava svoju zemlju i svoj Beograd.Pravi je trener pun emocija i atoriteta.Pekao je svoj zanat mukutrpno i tesko.Dosao je ponovo u svoju Zvezdu tamo gde mu je najlepse.Sa velikim znanjem i iskustvom.Govori 4 strana jezika kosarka mu je sve.Ti si nasao da ga prozivas!!Sramota....

alejandro

pre 13 godina

Drzavni projekat je mora da pobedi. Ovo sto se radi je tuzno i ruzno. Pa zar je to super jak Partizan!? Ne moze bez sudija da pobedi Zvezdu. Bruka! Ponosan sam sto sam Zvezdas! I sami grobari mi priznaju da ih je stid na koji su nacin pobedili!

IVORY

pre 13 godina

Pobedili smo, ali priznajem igrali smo katastrofalno. Zar da protiv jedne ovako raspale ekipe kao sto je zvezda da pobedjujemo na misice i uz blagu naklonost sudija?! Jovanovicu, aki nisi u stanju da vodis ekipu, lepo podnesi ostavku i prestani da nas brukas! Zaigrajte vec kako treba ili kofere u ruke!

vlajzi

pre 13 godina

Ovo sto se desava samo upropascuje nasu kosarku i sport uopste. Zar se Partizan mora gurati i protezirati u bas svakom sportu. Sta imaju od toga, izadju u Evropu i tamo se dogodi blamaza, krah, ponizavanje. Sve je to zato sto im se tu poklanjaju titule, iako to ne zasluzuju. Sve dok se tako radi, brukace se u evropi. To ce im biti bozija kazna!

Niksicko Pivo

pre 13 godina

Kakva uprava, takav klub. Kakav klub, takvi igrači. Kakvi igrači, takav trener. kakav trener, takvi navijači. Druga liga, sve zajedno. Svima njima krive su sudije, košarkaški savez, nepravda, zavera i ko sve još. Uvalin je tipičan primer. Od takvih bolesti moraće da se leče u drugoj ligi. Ove godine FMP, iduće godine oni. Možda se ujedine. A priča će i posle ujedinjenja ostati ista: kakva uprava, takav klub... Bože, na šta je spala Crvena Zvezda. Ipak, ona zaista zaslužuje Uvalina za trenera. Žalosno.
(Uvali ih!, 20. februar 2011 22:32)

Nemas ti sta pricati o navijacima. Tuzni ste. Simpatizeri Zvezde su bolje od vas navijali.

KOSARKASKA UNIJA

pre 13 godina

Realno covek je totalno upravu.Nije on pricao o nezsluzenosti Partizana niti je omalovazavao protivnika.Ali sistem perfidnosti je zaista mocan.Golim okom se to ne vidi.Pogotovo okom i mozgom ostrascenog fudbalskog navijaca.Uvalin je samo mlad trener koji ima puno autoriteta i hrabrosti da kaze sta misli.Njegovi momci su pricali po terenu i dokazali kako moze da se igra protiv mnogo jaceg od sebe.U preko 10 slucajeva kada je razlika padala sa 10 na 6 ili sa 14 na osam sudije su neverovatnim presudama duvali u ledja Partizanu sto mi se cini nepotrebnim posto bi Partizan ionako pobedio.Ima za nijansu bolji tim i visak mesa pod kosevima i ako im je Ricardo danas prodao KOSARKU.Podrska Uvalinu samo tako nek nastavi.Volis Zvezdu tvrd si autoritet si to znaju i protivnci ...

Изногуд

pre 13 godina

Да ли је уназад 15 година Звезда изгубила неку утакмицу јер је била лошија? У било ком спорту? Већ 15 година и у домаћим првенствима и у Европи они губе због судија, а иначе су најбољи на свету. Страшно...

Milan Pejic

pre 13 godina

Gledao sam snimak malopre i nije mi jasno kakvo ovaj sudjenje pominje. Ako neko moze da mi objasni bio bih mu zahvalan. uvaline,covece mali,zelim ti,ne tvom timu nego tebi licno,sve najgore u nastavku trenerske karijere!
(a-JE, 20. februar 2011 23:07)
Ti si gledao snimak i zelis nekom sve najgore.Mene cudi kako su ti pustili takav zluradi komentar.Zapitaj se sinak dali bi bilo lepo da tebi neko to pomisli.Ja sam bio na utakmici za razliku od tvog snimka i video sve.Savetujem ti da nastvavis sa pracenjem fudbala a ako zelis da se ujkljucis u ovaj dzentlmenski sport okani se teskih uvreda i govara mrznje.Uvalin je super covek i jedan od najboljih mladih Srpskih trenera a ti ga iz svoje male sobice nazivas malim covekom....strasno.Jos si se ispred teksta potpisao sa a-je

dule

pre 13 godina

Ja se izvinjavam. Jesmo li mi prosle godine bili cetvrti u evropi{nikonas nije pobedio na final foru,vec na produzetke}? Ili sam to sanjao? Molim za postovanje prema klubu koji je za pet duzina ispred vas.
(kinaski, 20. februar 2011 23:23)
Naravno, vi ste najbolji, tako da mi stvarno nije jasno kako ni jednog vašeg igrača nije bilo sinoć u LA da pokažu šta umeju. A, da, sad sam shvatio, nit je ista godina, nit je isto takmičenje. Nema veze, i dalje ste najbolji na svetu (al vas uvek nekako sudije unakaze, čudna mi čuda, samo vas i nikog drugog).

SuperEkspert

pre 13 godina

Zato i jeste tu gde jeste zato što su vam uvek drugi krivi. I prekinite sa tim da je jakom Partizanu potrebna jaka Zvezda, to su besmislice.

Ratko

pre 13 godina

Podrska za Mihajla Uvalina Bebica coveka,trenera,druga.Ovo je on, uvek spreman da ratuje za momke koje trenira i za Zvezdu.To u ovim vremenima mozda nije popularno ali popularni Beba ima kohonese ima snage.Nije bitna izgubljena utakmica bitan je njegov cilj da pobedi ako moze jos 2 i da njegovu Zvezdu ostavi u ligi a on ce se vec snaci negde u Spaniji ,Italiji....BRAVO BEBIC sto te vise pljuju znaj da te se plase

Mišo

pre 13 godina

Nisam gledao utakmicu a ovo je prvi put u zadnje vreme da trener Zvezde izjavi da su sudije bile naklonjene protivniku.I to kao profesionalac dok je Dule Vujošević za svaki poraz okrivljavao sudije išao od jednog do drugog preko celog terena i psovao im m. majku itd.Inače, trener Zvezde je sigurno pogrešio u jednom a to je da na sudije nije uticala Uprava NLB nego samo "uprava" Srbije a bogami, i "Uprava" KK C.Zvezde (Sledeće Sezone) za koju je na prvom mestu uspeh domaće košarke pa tek onda Zvezde.

mille grobar

pre 13 godina

Voleo bih da ostanete u ligi,ipak je interes nase kosarke u pitanju,ali nemoj bre na sudije da se vadis,pa valjda bi vas prvo u Zadru pokrali da su hteli i resili celu stvar.Ako je u pitanju samo pritisak na sudije i ligu za nastavak sezone,onda ok. ;)

neso

pre 13 godina

Koji bre kriterijum? Zvezda se ispromasivala za medalju i sada su krive sudije, uvek je neko kriv sudije, tole, nasa, cia. Pa dokle vise! Lazete sami sebe.

moka

pre 13 godina

(Dragan, 21. februar 2011 11:12)

Ja znam sve kosarkaske navijace od 55 godina.Svake nedelejsmo smo na kalemegdanu{zvezdinom] i gramo basket , tebe niko nezna.Nemoj da te nista vredja pogotovo inteligenciju posto sve sto si napisao, nije tako starsno, ali pojma nemas o cemu se radi i kakvi su odnosi u Zvezdi...podrska Uvalinu legendi koji se pokida za Zvezdu rizikujuci karijeru za razliku od tebe koji sa 55 godina KRITIKUJE

biolivar

pre 13 godina

Када српски тренер(а и шире) изгуби, најбоље је да оптужи судије. Нису важне ситуације на терену, нису важне изгубљене лопте, није важно незнање играча, важно је опалити по судијама и олакшати бол. Сигурно су те судије негде истрениране да наносе пакост. Забрањена им је иједна грешка, није важно да ли суђење подстиче дух игре, критеријум мора да одговара мојој екипи, требају да се понашају као да никад нису гледали кошарку. И није важно да ли се зовеш Даниловић, Вујошевић, Човић или тек Увалин, као прави Србин (или Црногорац), опали по судијама. Влада Јовановић изгледа још није упознао ове (не)народне обичаје, али има времена.
(Иван-Ниш, 21. februar 2011 09:29)
Prvo je sramno sto potenciras necije poreklo.Mislis da si ti Srbin zato sto si iz Nis veci nego sto je Mihajlo trener Zvezde Srbin.Kakomte nije sramota da vredjas jos koristis cirilicu.Uvalin je Beogradjanin obozava svoju zemlju i svoj Beograd.Pravi je trener pun emocija i atoriteta.Pekao je svoj zanat mukutrpno i tesko.Dosao je ponovo u svoju Zvezdu tamo gde mu je najlepse.Sa velikim znanjem i iskustvom.Govori 4 strana jezika kosarka mu je sve.Ti si nasao da ga prozivas!!Sramota....

Deki

pre 13 godina

Kao neko ko navija za FMP mogu da se objektivno osvrnem na sudjenje danas. U finalu kupa i dalje tvrdim da je FMP pokraden (kolko je istina, a kolko subjektivno misljenje, nisam siguran).
Danas ne bih rekao da su sudije bile naklonjene nekoj strani, sudile su uzasno, ali podjednako uzasno na obe strane. Sa druge strane i ocekuje se da se Partizanu malo progleda kroz prste, ima veliko ime i ima igrace koji su stekli neko ime i respekt kod sudija. Ako to uzmemo u obzir, cak je i zadivljujuce uravnotezeno sudjenje bilo.

Pukovac

pre 13 godina

Alo bre, pa jel moguce da dve prosto prosirene recenice ne mozete da shvatite kako treba, covek je lepo rekao da UPRAVA LIGE delegira sudije ``specijalce`` za zvezdine utakmice, kakvo guranje Partizana, ovde se radi o hrvatskom lobiju i tome da zvezda ispadne iz lige, a Partizan bi dobio kako god okrenes. Elem, uplasio sam se da cemo da im pustimo kad se zavrsilo poluvreme, ali je posle sve doslo na svoje mesto, mnogo bolje smo zaigrali, i rezultat je dosao. Poraditi malo na sutu (opet) za 1 i 3, i mislim da opet uzimamo triplu krunu. NAPRED PARTIZAN!!!

XXL Grobar

pre 13 godina

Drzavni projekat je mora da pobedi. Ovo sto se radi je tuzno i ruzno. Pa zar je to super jak Partizan!? Ne moze bez sudija da pobedi Zvezdu. Bruka! Ponosan sam sto sam Zvezdas! I sami grobari mi priznaju da ih je stid na koji su nacin pobedili!
(alejandro, 20. februar 2011 21:46)

E ajde mi posalji tvoju sliku da je nosim u novcaniku .Jos ako moze i autogram - mojoj sreci ne bi bilo kraja.
Ovakvog lika bi trebalo izmisliti da ne postoji - sa tobom nam je zivot veseliji.

Uvali ih!

pre 13 godina

Kakva uprava, takav klub. Kakav klub, takvi igrači. Kakvi igrači, takav trener. kakav trener, takvi navijači. Druga liga, sve zajedno. Svima njima krive su sudije, košarkaški savez, nepravda, zavera i ko sve još. Uvalin je tipičan primer. Od takvih bolesti moraće da se leče u drugoj ligi. Ove godine FMP, iduće godine oni. Možda se ujedine. A priča će i posle ujedinjenja ostati ista: kakva uprava, takav klub... Bože, na šta je spala Crvena Zvezda. Ipak, ona zaista zaslužuje Uvalina za trenera. Žalosno.

dejan

pre 13 godina

Sudija vam kriv sto ste zadnji u ligi. E to je to zato vam nikad i nece biti bolje. U svakom sportu partizana guraju a na tv-u politici, novinama sve zivi zvezdasi... Cak i Nole zvezdas... Da vam je Picilkas sudio opet nista od vas... Realno Partizan je bolji za jedno 30 koseva... Umesto da uzmete metle i ocistite smrad u vasem dvoristu, baljezgate po raznim forumima...

Bagg

pre 13 godina

Znači opet sudije...
Sudije su krive kada puknete 30 razlike, sudije su krive kada odigramo sa pola snage da se ne umorimo i opet vas dobijemo...
Eh te sudije... šta vam rade :)

dzozey

pre 13 godina

Znaci i ovo smo namestili? Sudije specijalci? Auuu zivote lutalico. Nadam se da ce zvezda da ispadne iz prve lige iz svih sportova, ili da Partizan igra u nekoj medjunarodnoj ligi u kojoj nema zvezde. Ovo prozivanje za namestanje SVAKI PUT ocekujem od navijaca koji ne znaju kako drugacije da se izbore sa bolom, ali i treneri ovako da se ponasaju, ovo nema nigde. Ovo govori MNOGO o zvezdi (u svakom sportu ista prica), ali nije dobro ni za domaci sport, i zato bih ja zeleo da ne igramo vise ni jedan sport u istoj ligi sa njima.

kinaski

pre 13 godina

Ja se izvinjavam. Jesmo li mi prosle godine bili cetvrti u evropi{nikonas nije pobedio na final foru,vec na produzetke}? Ili sam to sanjao? Molim za postovanje prema klubu koji je za pet duzina ispred vas.

RUSuper

pre 13 godina

Drzavni projekat je mora da pobedi. Ovo sto se radi je tuzno i ruzno. Pa zar je to super jak Partizan!? Ne moze bez sudija da pobedi Zvezdu. Bruka! Ponosan sam sto sam Zvezdas! I sami grobari mi priznaju da ih je stid na koji su nacin pobedili!
(alejandro, 20. februar 2011 21:46)

E ae realno brate....Reci ti meni gde su to sudije na ovoj utakmici ostetili Zvezdu.Sta samo pominjete sudije,ej ljudi budite realni,sudije nisu ni malo krive za vase poraze i nase pobede,jednostavno klub vam je toliko propao u kosarci da trazite ne postojeca opravdanja za vase poraze i pokusavate da umanjite velicinu nasih pobeda.Navijaci kao sto si ti su jednostavno jadni.

a-JE

pre 13 godina

Gledao sam snimak malopre i nije mi jasno kakvo ovaj sudjenje pominje. Ako neko moze da mi objasni bio bih mu zahvalan. uvaline,covece mali,zelim ti,ne tvom timu nego tebi licno,sve najgore u nastavku trenerske karijere!

Marko

pre 13 godina

Uvalin 500mg, jeftina domaća zamena za već provereni Odvalin 1000mg

Odvalin 1000mg se pokazao kao prejak, i dovodio je do odvaljivanja na svakoj utakmici, pa je preporučljivo preći na terapiju Uvalinom 500mg, koji izaziva samo redovno uvaljivanje poena i nešto zanimljivije utakmice.

Indikacije:
* Tim bez šanse kom treba oduzeti i nadu
* Susret sa KK Partizan u nacionalnom prvenstvu
* Susret sa KK Partizan u nacionalnom kupu
* Susret sa KK Partizan u NLB ligi
* Susret sa KK Partizan u prijateljskom susretu
* Bilo kakav susret sa KK Partizan

Kontraindikacije:
* Ne uzimati u slučaju želje za pobedom
* Ne uzimati sa tečnošću, izaziva mučninu
* Ne uzimati sa hranom, izaziva snažnu mučninu
* Ne konzumirati tokom vožnje, izaziva nezgode

Doziranje i način primene:
Za decu i odrasle crveno-bele boje, uzeti po jednu dozu pre i posle utakmice, sa dosta alkohola

U slučaju alergijske reakcije, smanjiti dozu na 250mg

Proizvođač:
Vesić&Lukić Company

Rok upotrebe:
Neograničen

čika velja

pre 13 godina

...a jedini stvarno zadovoljan, Nebojša Čović! Sve je jasno k'o dan. Ili ćete igrati ligu sa BKK Radničkim i Mega Vizurom, ili ćete se ujediniti sa FMP-om!

milan

pre 13 godina

Kakva uprava, takav klub. Kakav klub, takvi igrači. Kakvi igrači, takav trener. kakav trener, takvi navijači. Druga liga, sve zajedno. Svima njima krive su sudije, košarkaški savez, nepravda, zavera i ko sve još. Uvalin je tipičan primer. Od takvih bolesti moraće da se leče u drugoj ligi. Ove godine FMP, iduće godine oni. Možda se ujedine. A priča će i posle ujedinjenja ostati ista: kakva uprava, takav klub... Bože, na šta je spala Crvena Zvezda. Ipak, ona zaista zaslužuje Uvalina za trenera. Žalosno.
(Uvali ih!, 20. februar 2011 22:32)
Najgori su one kosarkaske neznalice koji vredjaju trenere..sta ti je Uvalin kriv sto se polomi da ne bude 40 razlike is to je stalno u stanju infarkta zbog Zvezde...

djole

pre 13 godina

Ovo sto se desava samo upropascuje nasu kosarku i sport uopste. Zar se Partizan mora gurati i protezirati u bas svakom sportu. Sta imaju od toga, izadju u Evropu i tamo se dogodi blamaza, krah, ponizavanje. Sve je to zato sto im se tu poklanjaju titule, iako to ne zasluzuju. Sve dok se tako radi, brukace se u evropi. To ce im biti bozija kazna!
(vlajzi, 20. februar 2011 22:09)

koja blamaza?! izgubiti sa tri poena od jedne Siene? Top 16 vec kol'ko, 4 ili 5 godina za redom sto ni najveci klubovi Evrope ne uspevaju? stvarno niste normalni.

Mika NS

pre 13 godina

Do kraja Zvezda igra kod kuće sa Olimpijom i Širokim, gostuje Hemofarmu,Cedeviti i Zagrebu,a treba joj minimum 2 pobede,i da čeka poraze Zadra i Širokog.
Biće zaje..ano.I o tome treba Uvalin da razmišlja.
Priče o Partizanu i sudijskom kriterijumu se ponavljaju još od zadnje Zvezdine titule šampiona, pre deceniju i po.
Iako je ove sezone Partizan dobio prvaka Španije i Litvanije,pa 3.tim u Rusiji i dalje se ista priča vrti!?
Shvatite da je Partizan mnogo jači od Zvezde i da se ne može za nesistemski loš rad u svom klubu optuživati NLB liga i sudije!
PS Puno sreće za opstanak u ligi.Treba srpskoj košarci jaka Zvezda, i Zvezda u NLB ligi.

Ista prica

pre 13 godina

Kako vas vise nije sramota.Uvek vam neko kriv,uvek neke zavere.A kakav klub,takvi navijaci.Citam ovoga sto pise"drzavni projekat"jer i on zivi u proslosti kao svi crveno-beli misleci da smo jos u Jugoslaviji.Samo za vreme Jugoslavije,drzavni projekat nije bio Partizan vec ovi sto uvek kukaju.

Milton

pre 13 godina

Stvarno nije fer da se Partizanu uvek na prizeman način osporavaju sportski rezultati. Evo, setite se samo šta su govorili iz Olimpije (Zdovc) kada su izgubili u Beogradu, pa posle Kup utakmica iz Radničkog (Muta) i FMP-a (Čović), sad i iz Zvezde (Uvalin). Ja predlažem da se Partizanu zabrani učešće u takmičenjima da ne potresamo razne gubitnike i tradicionalne mušterije.

Leo

pre 13 godina

Navijac sam Zvezde i stvarno bih pohvalio momke na ulozenom trudu danas...ipak,sto se Uvalinove izjave tice, smatram da mu nije bila potrebna,jer za razliku od nekoliko prethodnih meceva, ovaj put je bilo korektno...mozda cak blago i na stetu Partizana... Budimo veliki i u porazu, a nadam se da ce pristup mecu biti isti i u Vrscu...
Ono sto meni malo bode oci je konacnih 8 poena razlike...tacno koliko su neke od kladionica drzale kao hendikep...onda Katic promasuje bacanje, a u poslednjem napadu Dzerels jadan ne zna da li mu vicu da sutira ili ne...
slucajno? mozda...

bobm

pre 13 godina

ovu poruku kopiram vec par godina svaki put kad krenu price o namestanju, pa su se neka imena izmenila, al kukanja su i dalje ista "jeste partizan ima uticaj na sudije i savez i na guma ligu i u evro ligi, imaju uticaj i na mesecu, i na marsu, imaju uticaj i van mlecnog sistema al sonda NASE jos nije stigla tamo pa nije dokazano. a Vujosevic je u stvari vanzemaljac i pravi igraci su u stvari zatvoreni negde u podrumu a ovo na terenu su njihovi genetski modifikovani klonovi."

Pejic

pre 13 godina

Gledao sam snimak malopre i nije mi jasno kakvo ovaj sudjenje pominje. Ako neko moze da mi objasni bio bih mu zahvalan. uvaline,covece mali,zelim ti,ne tvom timu nego tebi licno,sve najgore u nastavku trenerske karijere!
(a-JE, 20. februar 2011 23:07)
Ti si gledao snimak i zelis nekom sve najgore.Mene cudi kako su ti pustili takav zluradi komentar.Zapitaj se sinak dali bi bilo lepo da tebi neko to pomisli.Ja sam bio na utakmici za razliku od tvog snimka i video sve.Savetujem ti da nastvavis sa pracenjem fudbala a ako zelis da se ujkljucis u ovaj dzentlmenski sport okani se teskih uvreda i govara mrznje.Uvalin je super covek i jedan od najboljih mladih Srpskih trenera a ti ga iz svoje male sobice nazivas malim covekom....strasno.Jos si se ispred teksta potpisao sa a-je
(Milan Pejic, 21. februar 2011 00:37)

Dzaba je sto si sam nabijao ovolike - kad se procita tekst ljudima ce biti jasno koliko si jadan bez obzira na pripadnost.Kosarka je za dzentlmene koji ne vredjaju druge i ne pominju porodice(zelim ti sve najgore)i takve izjave

Ko će ko, ako neće svoj svome

pre 13 godina

Uvalin o sudijama i suđenju. E pa sad ako je to istina... Lično zainteresovan da budete polednji u ovoj ligi je niko drugi nego Čović.

vlajzi

pre 13 godina

mi ih pustimo da bude 8 razlike da se ne brukaju ko prosli put, spasavamo i cast, a oni se jos zale na sudije, na vanzemaljce, na svetsku ekonomsku krizu, na nezavrsen koridor 10... MORE SLEDECI PUT PUNI DO 50 RAZLIKE! NEZAHVALNICI!!!

pera

pre 13 godina

Gledao sam danas utakmicu,evo i sada jos jednom drugo poluvreme(o kojem Uvalin prica) na SOS i stvarno nisam video ni jednu jedinu sumnjivu situaciju u kojoj zvezdi eventualno nije sviran neki faul ili bilo sta ili Partizanu nesto svirano sto nije trebalo.Cak naprotiv,sve sto je moglo da se svira zvezdi je svirano,svaki i najmanji kontakt,puno koseva uz dodatna bacanja,narocito upecatljiva jedna cista blokada pred kraj gde je priznat i faul i jos dodatno,sve sumnjive lopte u aut su isle zvezdi,sa druge strane Bozicu u dva navrata prilikom prodora(ostalo mi upcatljivo jer on retko ide u prodor) nisu svirana dva cista i ocigledna faula.Nedostizna razlika je stvorena kada je Partizan zaredjao sa nekoliko trojki,a zvezda sa druge strane ispucavala iz neizgradjenih pozicija i to je cela prica.Najveci problem ne samo ove utakmice,sto navijaci zvezde uporno zatvaraju oci na sve greske sudije na stetu Partizana i pamte samo sumnjive odluke na njihovu stetu i onda svesno dizu frku.Pre bih rekao da je Uvalinu vise bio cilj da izvrsi neki pitisak da bi eventualno imao dobro sudjenje u narednim utakmicama.Sto rece neko, da vi nekom smetate oni bi sredili da izgubite onu utakmicu u Zadru i tada bi sve bilo gotovo.

Иван-Ниш

pre 13 godina

Када српски тренер(а и шире) изгуби, најбоље је да оптужи судије. Нису важне ситуације на терену, нису важне изгубљене лопте, није важно незнање играча, важно је опалити по судијама и олакшати бол. Сигурно су те судије негде истрениране да наносе пакост. Забрањена им је иједна грешка, није важно да ли суђење подстиче дух игре, критеријум мора да одговара мојој екипи, требају да се понашају као да никад нису гледали кошарку. И није важно да ли се зовеш Даниловић, Вујошевић, Човић или тек Увалин, као прави Србин (или Црногорац), опали по судијама. Влада Јовановић изгледа још није упознао ове (не)народне обичаје, али има времена.

maxi

pre 13 godina

Ako sam dobro razumeo Uvalina, Partizan je hteo da ih pusti al sudije nisu dale!? Setivsi se toka utakmice, to uopste nije nelogicna konstatacija! Partizanovi igraci bukvalno nisu hteli da igraju, igrali su onoliko koliko je potrebno da ne bude sumnjivo da pustaju zvecdu! Al sudije koje delegiraju hrvati, nisu dale! Pa sta je trebao Partizan da radi, da sam sebi ubacuje koseve... Mada, pitam se, da li bi i tada pobedila zvezda... mnogo su losi! Pa nije se FMP pre par dana slucajno onako sprdao s njima...

Dragan

pre 13 godina

Imam 55 godina, navijač sam Zvezde od malih nogu, od svih sportova najviše volim upravo košarku. Kako me pamćenje, hvala bogu, još uvek dobro služi stvarno ne mogu da se setim da je Zvezda imala gori tim-gore igrače (sa izuzetkom možda 3 do 4 igrača) nego što je sada slučaj. Zbog toga izjava sadašnjeg trenara Uvalina o "specijalnim jedinicama" stvarno prestavlja vređanje moje inteligencije. Pravi razlog jučerašnjeg poraza je, što Zvezda, tačnije igrači koji nose njen dres ne mogu bolje! Nažalost to nije bilo dovoljno i pored slabije igre Partizana. Smatram da treba jasno i glasno reći: sadašnji igrači Zvezde (većina) ne poseduje kvalitet, i to je naša realnost. Ako se i koji slučejem spasemo ispadanja, što naravno želim, to bi bilo samo produženje agonije koja sa malim prekidima traje više od 20 godina.

www.worldofbasketball.org

pre 13 godina

Pa ja ne mogu da se slozim sa Uvalinom oko sudjenja. Pogledao sam i snimak ali po meni nije sudjenje bilo toliko katastrofalno da je odlucilo pobednika ove utakmice. Ja razumem Uvalinovu frustraciju jer je Zvezda igrala dobro, ali je Partizan ipak zasluzeno pobedio na ovoj utakmici. Medjutim, generalno, sudjenje u NLB ligi jeste lose ove sezone, na par utakmica katastrofalno. Napred Partizan!!!

vlajzi sa Groblja

pre 13 godina

mi ih pustimo da bude do 10tak razlike, da se ne blamiraju i da im se ne stide navijaci, a oni se jos zale na sudjenje, na vanzemaljce, na masonske zavere...?? a ja in zalim pre neki dan, pa prizeljkujem da ih Partizan pusti da ne ispadnu i da ima se ne smeje svet! MA SLEECI PUT TRPAJ DO 50 RAZLIKE, BEZ MILOSTI!!!

Sve su ostalo nijanse

pre 13 godina

Partizan ionako pobedio.Ima za nijansu bolji tim(KOSARKASKA UNIJA, 20. februar 2011 23:32)
Nijansa = razlika izmedju prvog i poslednjeg mesta?

peca

pre 13 godina

Malo pre sam procitao komentar Uvalina na sajtu NLB lige. Onaj i Ovaj komentar na ovom sajtu izgleda kao da je komentarisao dve razlicite utakmice. Interesuje me da li neko ima njegov komentar na videu. Ovo mi lici na nase politicare jedan komentar za unutrasnju upotrebu, a jedan za spoljnu. A masa se prima i prima,a on ....

misa tumbas prof matematike

pre 13 godina

novinari, zasto pokrivate uvalina i ne dajete njegovu izjavu u integralnj verziji:

"Moram da pitam NLB ligu da li želi da Crvena zvezda igra to takmičenje? Ako žele, neka nam ne šalju ovde specijalne jedinice, koje će u drugom poluvremenu da promene kriterijum za 360 stepeni u odnosu na prvo... To je bilo degutantno! Bar sam ja to tako video. Ljudski ih molimo da malo pogledaju snimak utakmice i analiziraju ga".

promenuti kriterijum za 360 stepeni?
uvaline, sedi jedan.

alejandro

pre 13 godina

Nemas ti sta pricati o navijacima. Tuzni ste. Simpatizeri Zvezde su bolje od vas navijali.
(Niksicko Pivo, 20. februar 2011 23:35)
Ako mislis da je bolje navijanje to sto se nisu culi od grobara onda si 100% u pravu!

Иван-Ниш

pre 13 godina

(biolivar, 21. februar 2011 12:38)
Зар ниси приметио да је коментар био помало ироничан?

ZORDAN

pre 13 godina

Posto je Vlade Jovanovic nekada bio moj mocni rendzer ja sam sredio da Partizan pobedi, svedok mi je Lord Zed i Rita posto i oni pomazu Partizanu!