Petak, 07.01.2011.

22:58

B92: Salata nadomak Zvezde

Štoper slovačke reprezentacije i Slovana iz Bratlislave Kornel Salata nalazi se na korak do prelaska u Crvenu zvezdu, saznaje B92.

Izvor: B92

B92: Salata nadomak Zvezde IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

55 Komentari

Sortiraj po:

sili

pre 13 godina

Salata je cudo od igraca, prava vedeta, predsednik nam je vedata i ostrouman covek....e Zvezdo , Zvezdo...koja gomila seoskih pijacara je oko tebe..uzas

Dzamburu 'n Koma

pre 13 godina

Zvezda u dugovima-dovodi pojačanja.Partizan zaradeo"brdo"para nemože(nezna)da dovede pojačanja!I tu se vidi ko je ko!
(navijači, 8. januar 2011 10:50)

Nista protiv..ali dogodine, ukoliko ne bude rezultata.. opet ce dugovi doci na red..jer nisu pokriveni rezultatom.. pa cemo opet ovde voditi rasprave ko je ko i ko je pametnije poslovao..
"Poslovanja velikih kompanija se uvek drzi u tajnosti..zato su i velike.. one koje bruje na sva usta, su one kompanije koje traze vestacki napredak kroz javnost, masovnim marketingom, putem medija.. cisto jedan mali podsetnik iz osnova ekonomije i poslovne politike preduzeca..

deki smeki

pre 13 godina

Dok ga ne vidimo na terenu iluzorno je bilo sta zakljucivati! Daj Boze da nesto vredi! Transfer promasaja je dosad bilo i previse! Setite se samo Bronovickog! Isto je bio reprezentativac, skupo je placen, nista nije pokazao i na kraju je raskinuo ugovor na stetu kluba! E da nam je sad taj milioncic i jos koja stotina pride! Gresilo se dosta, zato smo i u minisu! Nemojte me pogresno shvatiti ali Adzic bas i nije za funkciju sportskog direktora! Nije klasa, nema manire, ne vidi dalje od zvezdinih rivala[Salata, Bozic], Crne Gore gde je radio[Savio, Kadu, Reljic] i eventualno nekog poznanstva[Rajevac, Petkovic] Da li je zaista toliko tesko slediti primer jednog Ajaxa ili PSV-a? Jaka omladinska skola i dobar skauting! To je jedino resenje! Nasi klubovi jednostavno ne mogu financiski da pariraju klubovima sa zapada! Kupovina igraca koji ima 26,27 ili vise godina je promasaj! Niko ga od jacih do sad nije zapazio a i da dodje u Zvezdu kome da ga prodamo kad napuni skoro 30 godina!

Sale

pre 13 godina

Ha haha... Kako grobare boli ovo pa osporavaju reprezentativca Slovacke! Ne bre Boya je igracina ha ha ha... A tek ovi sto kukaju duguju 20 miliona a dovode igraca za milion :( tuzni grobari ha ha ha! Isplatite vi dugu banatu koj iznosi 3,5 miliona decko a nas ostavi na miru kada bi svi nama vratili dugove mi ne bi dugovali 18 vec oko 13 miliona! Ako te bas zanima!

milos ncz

pre 13 godina

Pa ceo Vaš igrački pogon, već tradicionalno ne može da pojede kilo prasetine, tako da Vam preostaje samo roštilj
(komšinica, 8. januar 2011 10:43)
Svaka cast!!! Ovo je staro ali realno prozivanje navijaca manjeg kluba. Znaju oni zasto...
A sto se Salate tice - dobrodoslica u najveci srpski i balkanski klub.

srki_

pre 13 godina

Iz principa NE DOVODITI domace igrace.... Prvo zato sto nemaju pojma, drugo zato sto su vlasnistvo lokalnih kriminalaca.
Osnova iz Zvezdine skole, ostalo Afrika, J Amerika....

valencia

pre 13 godina

Ljudi, ajd se nemojte paliti na informacije sa Vikipedije, tu mogu napisati da će Divac preći u Vojodinu kao rezervni golman i opet će biti okačeno...

Delija

pre 13 godina

O kom proseku vi pricate? Salata? Igrac reprezentacije Slovacke koja je daleko vise i otisla i pokazala na svetskom od nas Srba 'evropski brazilci' ... Spustite se na zemlju vise nasa liga je slaba i da dodje reprezentativac bilo koje zemlje to je veliko pojacanje a kamoli reprezentativac zemlje koja razbije jednu Italiju! Vidim da ima zlonamernih komentara grobara koji se ovde predstavljaju kao Zvezdasi! Jasno je pucicemo milion ali je jasno da cemo uzeti barem 3 miliona za ovog igraca!

crven dresić nosi Miloš-Mesi Šestić

pre 13 godina

Ali manja drama bi bila da dolazi Mesi.
(AfricA, 8. januar 2011 00:27)

Kakva bre Mesi, bleda kopija Miloša Šestića, bar Vi Grobari se toga dobro sećate, zar ne?

batica iz brisela

pre 13 godina

@ matori zvezdas
Apsolutno se slazem sa vama.Ja se uopste ne uzbudjujem sa tim pojacanima jer znam da od toga nema nista!Mozemo mi da dovedemo i Messija ali opet nista nece biti od njega.Mislim cak da ti igraci koji dolaze,umesto da napreduju,ima da regresuju! Zasto? Eeeee to je dobro pitanje!!!! Moje misljenje je da ljudi koji vode klub su amateri,neprofesionalci,neozbiljni i da se sve to izrazuje na futbalere.Napravili su od Zvezde amaterksi klub.Ako im to cilj,onda su uspeli!

quetzalqoatl

pre 13 godina

Nije do toga da ga dinamo nije htio, nego mi nije jasno zašto vaši mediji ne spominju da ga Slovan već godinu dana pokušava nekome uvaliti?

komšinica

pre 13 godina

Salata u Zvezdi, ali roštilj u Partizanu, na kraju sezone!
(PeraBožić, 8. januar 2011 02:49)

Pa ceo Vaš igrački pogon, već tradicionalno ne može da pojede kilo prasetine, tako da Vam preostaje samo roštilj

Nemanja

pre 13 godina

Strašni su kompleksi ovih partizanovaca. xD

Da bre, mi Zvezdaši JESMO stup Srpstva( to što stavljate B umest P neće promeniti tu činjenicu :) ). Da gospodo, mi jesmo NAJVEĆI KLUB NA BALKANU!
Da, mi smo osvojili ligu šampiona, istu onu za koju vi tvrdite da nismo. Istu onu u kojoj niste ni bod uspeli da osvojite. Istu onu koju vi NIKADA nećete osvojiti.
Da, nas vodi čovek koji je sa Zvezdom OSVOJIO LŠ.

A ovaj Slata? Ima da bude urnebes za vaše igrače!

Razume se, kad sve ovo znate normalno da je da imate tolko kompleksa :)

Inače, jako mi je drago zbog toga :)

Akcija: platiš 2 dobiješ 3

pre 13 godina

Slovački reprezentativac i jedan od najbolji igrača Slovana i vi ga kupite za 700.000 evra ?

nešto mi tu smrdi

red star forewer

pre 13 godina

uao zvezda je sad dosta jaka kao sahtjor! ovako bi trebalo da izgleda ovako golman stamenkovic(jorgacevic ako dodje) salata, vilotic.ctoperi adi desno, mikic levo,isax i bozic z.vezni, miri c desno i milovanovic levo evandro poluspic u napadu koroma n i borja(tri funovic i jeftic zamene) dcfu blazica,bogdanovica,bajkovica,spaica prodati jer nista neznaju!? djordjevicu dati jos jednu sansu! to je to.

Matori Zvezdas

pre 13 godina

Spisak igraca koji se u zadnjih nekoliko godina nisu snasli u Zvezdi je predug. I to uprkos cinjenici da su mnogi od njih hvaljeni u svojim sredinama i pre dolaska u Zvezdu i nakon odlaska u drugi klub. Evo vam zadnji primer Trickovskog koji je upravo proglasen za najboljeg igraca na Kipru, pre Zvezde je bio najbolji u Makedoniji. A kod nas?

U cewmu je problem ja neznam, ali nemojte da se zavaravate da ce i ova pojacanja obavezno da ispune nasa ocekivanja. Veca je verovatnoca da nece.

Drugo, mi imamo novog trenera, pa je pitanje da li ce se uopste i stari igraci uklopiti u njegovu koncepciju. Lepo je biti optimista, ali se plasim da smo mi u nekom momentu poceli da verujemo u cuda.

Trece i direktno vezano za ovu vest. Zvezdina uprava je provela celu zimsku pauzu dovodeci Salatu za kojim ne bi imali potrebu da su onomad doveli Savica koga je Partizan uzeo njima ispred nosa. Zar nije bilo bolje da su na vreme kupili Savica koji je i mladji i jeftiniji od Salate i otprilike podjednako dobar, a time bi i sprecili njegov angazman u nasem rivalu.

kauboj

pre 13 godina

Drago mi je Robert zna shta dovodi Salata koliko vidim i nije los igrach...ali ipak mislim da bi zvezda bila mnogo jacha da smo umesto Borhe doveli Arsenijevica,umesto Evandra Dimitrijevica,a i ako smo ih vec doveli znachi brat Kadu i drug mu Savio nemaju vishe shta da traze...Isah i Adi su dobri...I dajte bre vishe shansu Lazovicu,mislim da bi u kombinaciji sa Vesovicem pravio chuda...

BBB_Slavonija

pre 13 godina

Trebao je doći ljetos u Dinamo(već je došao u ZG potpisati ugovor), ali je Mamić, u zadnji tren, odustao jer je navodno bilo previše "gladnih usta" oko igača. Čudno mi da vaši novinari to ne spominju. Sretan vam svima Božić.

realan

pre 13 godina

To samo u Srbiji moze da kukas da su svi protiv tebe,izvodis teorije zavere,dugujes preko 20 miliona i dovodis igrace za milion...smesno

Zvezdas

pre 13 godina

Ja stvarno neznam kakav je taj Salata, ali ne vidim zasto ga skupo placati kad je klub u ogromnom dugu a Vilotic se vraca.Taj novac koji se trosi na Volkova i njemu slicne treba potrositi na dovodjenje Ninkovica.

Pedja

pre 13 godina

Nemojte da me pogresno da me shvatite, Salata je dobar igrac (prezime mu krajnje kretenski zvuci priznacete) i dobro bi bilo dovesti ga, pogotovo ako je to Robijeva zelja. Ali ako je previse skup, bolje davtim novcem podmirimo urgentna dugovanja cime bi se smanjili pritisci ja klub, i svi bi bili zadovoljniji i rastereceni. Pozdrav.

Zvezda

pre 13 godina

Tako je, odlicno!!!
Najzad da ucvstimo odbrambeni red. Adi i Salata ce biti fantastican tandem pozadi. Trebalo bi naci i nekog dobrog desnog beka posto Ninkov odlazi verovatno a Mikic nije taj kalibar za Zvezdu. Levo bi bilo dobro dovesti Volkova posto je sigurno bolji igrac od Duska. E sad centralni vezni igraci su problem. Milovanovic je ocajno odigrao polusezonu, Isah odlazi, ovaj Bozic i alo dodje boranija je. Evandro neproveren. Napad? Pa ko ce ga znati! Dosta zavisi od toga kakav je igrac ovaj Borha, mada ja se ne nadam previse. Po meni trebalo bi dovesti i Saranova iz OFK posto niko ne primecuje da Stameni na vaznim mecevima zna da prima glupe golove, a ovaj Saranov ubija koliko dobro brani.
Pozdrav svim Zvezdasima i nadajmo se uspesnom prolecu.

zoran

pre 13 godina

Mora da je mnogo "dobar" kada se Visla iz Krakova i Zvezda bore za njega i niko drugi pod kapom nebeskom...

Zvezda i Partizan dovode neke smeshne igrache dok nasha deca,talentovana, odlaze pre vremena u Evropu...nema shta..prava politika. Tako se ne stize daleko.

rema89

pre 13 godina

mislim da je greska dovesti bilo koga od trojike salata,bozic,volkov jer mi imamo trenutno igrae istog kalibra-solidne nama treba mlad i perspektivan a ne igraci u najboljim godinama koji su samo solidni

ja

pre 13 godina

Ako dodje Salata mislim da Partizan i Zvezda dugo unazad nisu imali jace stoperske tandeme

Krstajic i Savic vs Adi i Salata

Nadam se da to ne znaci da ce derbiji biti bez golova

CleverSRB

pre 13 godina

Salata je potpisao. To svi znaju.
Izvor, Wujupedia:
Kornel Saláta (born 24 January 1985) is a Slovak football defender who currently plays for Red Star Belgrade and the Slovakia national football team.
Prevod:
Kornel Salata (rođen je 24 januara 1985) i slovački je odbrambeni fudbaler koji trenutačno igra za Crvenu Zvezdu iz Beograda i Slovačku reprezentaciju.

Mecklejn

pre 13 godina

Samo maheri oko Lukića mogu da u Srbiju dovedu ovako veliko fudbalsko ime! Svaka čast, majstori Stuba srbstva.
(Bravo upravo!, 7. januar 2011 23:07)

Bitno je da je Pjer Boja veliko ime!Bitno je da je Nikolov veliko ime!Bitno je da je Vasington veliko ime!Sine moj,ovo je reprezentativac Slovacke!Reprezentacija koja je bolje prosla na svetskom prvenstvu od nase,tako da...

Милош Кг

pre 13 godina

Салата и Ади ће бити паклен тандем. Ово је најбоље одрашен прелазни рок у последњих пар година. Нисте ни свесни какво ће освежење бити Евандро за наш везни ред...

Zvezdas - rajvoSa

pre 13 godina

Zvezda deluje sve ozbiljnije. Ovo je sjajan posao. Sastav Zvezde za prolece : golman : Stamenkovic (njegova zamena ce biti Dmitrovic vec na leto), stoperi : Lee Addy i Kornel Salata (njihove zamene Vilotic i Mihajlovic- dobar i jedan i drugi) desni bek Ninkov (ako ode tu je Mikic, ceka se supertalenat Filip Stojkovic za 2 godine), levi bek Dusko Tosic (ako dodje Volkov prodati Tosica, ako ne sacuvati ga...potrebno nam je pojacanje Ignjat nije za Zvezdu). Zadnji vezni (Mario Bozic, ovaj decko nadam se da ce nas pozitivno iznenaditi(zamena D. Milovanovic) ofanzivni vezni E. Goebel (zamena Kadu), desno Koroman (zamena Lazovic), levo Vesovic (Trifunovic ili Srnic omladinac) napad Borha i Kaludjerovic ( ceka se Ozegovic). Bice paklena tri derbija na prolece. Zvezda je jaca za 30 % nego jesenas, sa Zutijem na celu svasta je moguce. Nadam se da dolaze bolji dani za moj omiljeniji klub. Sretan Bozic svim Zvezdasima, Partizanovcima i ostalima. Sve najbolje

Zvezdas - rajvoSa

pre 13 godina

Zvezda deluje sve ozbiljnije. Ovo je sjajan posao. Sastav Zvezde za prolece : golman : Stamenkovic (njegova zamena ce biti Dmitrovic vec na leto), stoperi : Lee Addy i Kornel Salata (njihove zamene Vilotic i Mihajlovic- dobar i jedan i drugi) desni bek Ninkov (ako ode tu je Mikic, ceka se supertalenat Filip Stojkovic za 2 godine), levi bek Dusko Tosic (ako dodje Volkov prodati Tosica, ako ne sacuvati ga...potrebno nam je pojacanje Ignjat nije za Zvezdu). Zadnji vezni (Mario Bozic, ovaj decko nadam se da ce nas pozitivno iznenaditi(zamena D. Milovanovic) ofanzivni vezni E. Goebel (zamena Kadu), desno Koroman (zamena Lazovic), levo Vesovic (Trifunovic ili Srnic omladinac) napad Borha i Kaludjerovic ( ceka se Ozegovic). Bice paklena tri derbija na prolece. Zvezda je jaca za 30 % nego jesenas, sa Zutijem na celu svasta je moguce. Nadam se da dolaze bolji dani za moj omiljeniji klub. Sretan Bozic svim Zvezdasima, Partizanovcima i ostalima. Sve najbolje

ja

pre 13 godina

Ako dodje Salata mislim da Partizan i Zvezda dugo unazad nisu imali jace stoperske tandeme

Krstajic i Savic vs Adi i Salata

Nadam se da to ne znaci da ce derbiji biti bez golova

Милош Кг

pre 13 godina

Салата и Ади ће бити паклен тандем. Ово је најбоље одрашен прелазни рок у последњих пар година. Нисте ни свесни какво ће освежење бити Евандро за наш везни ред...

Mecklejn

pre 13 godina

Samo maheri oko Lukića mogu da u Srbiju dovedu ovako veliko fudbalsko ime! Svaka čast, majstori Stuba srbstva.
(Bravo upravo!, 7. januar 2011 23:07)

Bitno je da je Pjer Boja veliko ime!Bitno je da je Nikolov veliko ime!Bitno je da je Vasington veliko ime!Sine moj,ovo je reprezentativac Slovacke!Reprezentacija koja je bolje prosla na svetskom prvenstvu od nase,tako da...

Matori Zvezdas

pre 13 godina

Spisak igraca koji se u zadnjih nekoliko godina nisu snasli u Zvezdi je predug. I to uprkos cinjenici da su mnogi od njih hvaljeni u svojim sredinama i pre dolaska u Zvezdu i nakon odlaska u drugi klub. Evo vam zadnji primer Trickovskog koji je upravo proglasen za najboljeg igraca na Kipru, pre Zvezde je bio najbolji u Makedoniji. A kod nas?

U cewmu je problem ja neznam, ali nemojte da se zavaravate da ce i ova pojacanja obavezno da ispune nasa ocekivanja. Veca je verovatnoca da nece.

Drugo, mi imamo novog trenera, pa je pitanje da li ce se uopste i stari igraci uklopiti u njegovu koncepciju. Lepo je biti optimista, ali se plasim da smo mi u nekom momentu poceli da verujemo u cuda.

Trece i direktno vezano za ovu vest. Zvezdina uprava je provela celu zimsku pauzu dovodeci Salatu za kojim ne bi imali potrebu da su onomad doveli Savica koga je Partizan uzeo njima ispred nosa. Zar nije bilo bolje da su na vreme kupili Savica koji je i mladji i jeftiniji od Salate i otprilike podjednako dobar, a time bi i sprecili njegov angazman u nasem rivalu.

BBB_Slavonija

pre 13 godina

Trebao je doći ljetos u Dinamo(već je došao u ZG potpisati ugovor), ali je Mamić, u zadnji tren, odustao jer je navodno bilo previše "gladnih usta" oko igača. Čudno mi da vaši novinari to ne spominju. Sretan vam svima Božić.

srki_

pre 13 godina

Iz principa NE DOVODITI domace igrace.... Prvo zato sto nemaju pojma, drugo zato sto su vlasnistvo lokalnih kriminalaca.
Osnova iz Zvezdine skole, ostalo Afrika, J Amerika....

zoran

pre 13 godina

Mora da je mnogo "dobar" kada se Visla iz Krakova i Zvezda bore za njega i niko drugi pod kapom nebeskom...

Zvezda i Partizan dovode neke smeshne igrache dok nasha deca,talentovana, odlaze pre vremena u Evropu...nema shta..prava politika. Tako se ne stize daleko.

milos ncz

pre 13 godina

Pa ceo Vaš igrački pogon, već tradicionalno ne može da pojede kilo prasetine, tako da Vam preostaje samo roštilj
(komšinica, 8. januar 2011 10:43)
Svaka cast!!! Ovo je staro ali realno prozivanje navijaca manjeg kluba. Znaju oni zasto...
A sto se Salate tice - dobrodoslica u najveci srpski i balkanski klub.

Zvezda

pre 13 godina

Tako je, odlicno!!!
Najzad da ucvstimo odbrambeni red. Adi i Salata ce biti fantastican tandem pozadi. Trebalo bi naci i nekog dobrog desnog beka posto Ninkov odlazi verovatno a Mikic nije taj kalibar za Zvezdu. Levo bi bilo dobro dovesti Volkova posto je sigurno bolji igrac od Duska. E sad centralni vezni igraci su problem. Milovanovic je ocajno odigrao polusezonu, Isah odlazi, ovaj Bozic i alo dodje boranija je. Evandro neproveren. Napad? Pa ko ce ga znati! Dosta zavisi od toga kakav je igrac ovaj Borha, mada ja se ne nadam previse. Po meni trebalo bi dovesti i Saranova iz OFK posto niko ne primecuje da Stameni na vaznim mecevima zna da prima glupe golove, a ovaj Saranov ubija koliko dobro brani.
Pozdrav svim Zvezdasima i nadajmo se uspesnom prolecu.

Delija

pre 13 godina

O kom proseku vi pricate? Salata? Igrac reprezentacije Slovacke koja je daleko vise i otisla i pokazala na svetskom od nas Srba 'evropski brazilci' ... Spustite se na zemlju vise nasa liga je slaba i da dodje reprezentativac bilo koje zemlje to je veliko pojacanje a kamoli reprezentativac zemlje koja razbije jednu Italiju! Vidim da ima zlonamernih komentara grobara koji se ovde predstavljaju kao Zvezdasi! Jasno je pucicemo milion ali je jasno da cemo uzeti barem 3 miliona za ovog igraca!

crven dresić nosi Miloš-Mesi Šestić

pre 13 godina

Ali manja drama bi bila da dolazi Mesi.
(AfricA, 8. januar 2011 00:27)

Kakva bre Mesi, bleda kopija Miloša Šestića, bar Vi Grobari se toga dobro sećate, zar ne?

Nemanja

pre 13 godina

Strašni su kompleksi ovih partizanovaca. xD

Da bre, mi Zvezdaši JESMO stup Srpstva( to što stavljate B umest P neće promeniti tu činjenicu :) ). Da gospodo, mi jesmo NAJVEĆI KLUB NA BALKANU!
Da, mi smo osvojili ligu šampiona, istu onu za koju vi tvrdite da nismo. Istu onu u kojoj niste ni bod uspeli da osvojite. Istu onu koju vi NIKADA nećete osvojiti.
Da, nas vodi čovek koji je sa Zvezdom OSVOJIO LŠ.

A ovaj Slata? Ima da bude urnebes za vaše igrače!

Razume se, kad sve ovo znate normalno da je da imate tolko kompleksa :)

Inače, jako mi je drago zbog toga :)

komšinica

pre 13 godina

Salata u Zvezdi, ali roštilj u Partizanu, na kraju sezone!
(PeraBožić, 8. januar 2011 02:49)

Pa ceo Vaš igrački pogon, već tradicionalno ne može da pojede kilo prasetine, tako da Vam preostaje samo roštilj

CleverSRB

pre 13 godina

Salata je potpisao. To svi znaju.
Izvor, Wujupedia:
Kornel Saláta (born 24 January 1985) is a Slovak football defender who currently plays for Red Star Belgrade and the Slovakia national football team.
Prevod:
Kornel Salata (rođen je 24 januara 1985) i slovački je odbrambeni fudbaler koji trenutačno igra za Crvenu Zvezdu iz Beograda i Slovačku reprezentaciju.

realan

pre 13 godina

To samo u Srbiji moze da kukas da su svi protiv tebe,izvodis teorije zavere,dugujes preko 20 miliona i dovodis igrace za milion...smesno

kauboj

pre 13 godina

Drago mi je Robert zna shta dovodi Salata koliko vidim i nije los igrach...ali ipak mislim da bi zvezda bila mnogo jacha da smo umesto Borhe doveli Arsenijevica,umesto Evandra Dimitrijevica,a i ako smo ih vec doveli znachi brat Kadu i drug mu Savio nemaju vishe shta da traze...Isah i Adi su dobri...I dajte bre vishe shansu Lazovicu,mislim da bi u kombinaciji sa Vesovicem pravio chuda...

valencia

pre 13 godina

Ljudi, ajd se nemojte paliti na informacije sa Vikipedije, tu mogu napisati da će Divac preći u Vojodinu kao rezervni golman i opet će biti okačeno...

deki smeki

pre 13 godina

Dok ga ne vidimo na terenu iluzorno je bilo sta zakljucivati! Daj Boze da nesto vredi! Transfer promasaja je dosad bilo i previse! Setite se samo Bronovickog! Isto je bio reprezentativac, skupo je placen, nista nije pokazao i na kraju je raskinuo ugovor na stetu kluba! E da nam je sad taj milioncic i jos koja stotina pride! Gresilo se dosta, zato smo i u minisu! Nemojte me pogresno shvatiti ali Adzic bas i nije za funkciju sportskog direktora! Nije klasa, nema manire, ne vidi dalje od zvezdinih rivala[Salata, Bozic], Crne Gore gde je radio[Savio, Kadu, Reljic] i eventualno nekog poznanstva[Rajevac, Petkovic] Da li je zaista toliko tesko slediti primer jednog Ajaxa ili PSV-a? Jaka omladinska skola i dobar skauting! To je jedino resenje! Nasi klubovi jednostavno ne mogu financiski da pariraju klubovima sa zapada! Kupovina igraca koji ima 26,27 ili vise godina je promasaj! Niko ga od jacih do sad nije zapazio a i da dodje u Zvezdu kome da ga prodamo kad napuni skoro 30 godina!

Pedja

pre 13 godina

Nemojte da me pogresno da me shvatite, Salata je dobar igrac (prezime mu krajnje kretenski zvuci priznacete) i dobro bi bilo dovesti ga, pogotovo ako je to Robijeva zelja. Ali ako je previse skup, bolje davtim novcem podmirimo urgentna dugovanja cime bi se smanjili pritisci ja klub, i svi bi bili zadovoljniji i rastereceni. Pozdrav.

rema89

pre 13 godina

mislim da je greska dovesti bilo koga od trojike salata,bozic,volkov jer mi imamo trenutno igrae istog kalibra-solidne nama treba mlad i perspektivan a ne igraci u najboljim godinama koji su samo solidni

batica iz brisela

pre 13 godina

@ matori zvezdas
Apsolutno se slazem sa vama.Ja se uopste ne uzbudjujem sa tim pojacanima jer znam da od toga nema nista!Mozemo mi da dovedemo i Messija ali opet nista nece biti od njega.Mislim cak da ti igraci koji dolaze,umesto da napreduju,ima da regresuju! Zasto? Eeeee to je dobro pitanje!!!! Moje misljenje je da ljudi koji vode klub su amateri,neprofesionalci,neozbiljni i da se sve to izrazuje na futbalere.Napravili su od Zvezde amaterksi klub.Ako im to cilj,onda su uspeli!

Zvezdas

pre 13 godina

Ja stvarno neznam kakav je taj Salata, ali ne vidim zasto ga skupo placati kad je klub u ogromnom dugu a Vilotic se vraca.Taj novac koji se trosi na Volkova i njemu slicne treba potrositi na dovodjenje Ninkovica.

Akcija: platiš 2 dobiješ 3

pre 13 godina

Slovački reprezentativac i jedan od najbolji igrača Slovana i vi ga kupite za 700.000 evra ?

nešto mi tu smrdi

sili

pre 13 godina

Salata je cudo od igraca, prava vedeta, predsednik nam je vedata i ostrouman covek....e Zvezdo , Zvezdo...koja gomila seoskih pijacara je oko tebe..uzas

quetzalqoatl

pre 13 godina

Nije do toga da ga dinamo nije htio, nego mi nije jasno zašto vaši mediji ne spominju da ga Slovan već godinu dana pokušava nekome uvaliti?

Sale

pre 13 godina

Ha haha... Kako grobare boli ovo pa osporavaju reprezentativca Slovacke! Ne bre Boya je igracina ha ha ha... A tek ovi sto kukaju duguju 20 miliona a dovode igraca za milion :( tuzni grobari ha ha ha! Isplatite vi dugu banatu koj iznosi 3,5 miliona decko a nas ostavi na miru kada bi svi nama vratili dugove mi ne bi dugovali 18 vec oko 13 miliona! Ako te bas zanima!

Dzamburu 'n Koma

pre 13 godina

Zvezda u dugovima-dovodi pojačanja.Partizan zaradeo"brdo"para nemože(nezna)da dovede pojačanja!I tu se vidi ko je ko!
(navijači, 8. januar 2011 10:50)

Nista protiv..ali dogodine, ukoliko ne bude rezultata.. opet ce dugovi doci na red..jer nisu pokriveni rezultatom.. pa cemo opet ovde voditi rasprave ko je ko i ko je pametnije poslovao..
"Poslovanja velikih kompanija se uvek drzi u tajnosti..zato su i velike.. one koje bruje na sva usta, su one kompanije koje traze vestacki napredak kroz javnost, masovnim marketingom, putem medija.. cisto jedan mali podsetnik iz osnova ekonomije i poslovne politike preduzeca..

red star forewer

pre 13 godina

uao zvezda je sad dosta jaka kao sahtjor! ovako bi trebalo da izgleda ovako golman stamenkovic(jorgacevic ako dodje) salata, vilotic.ctoperi adi desno, mikic levo,isax i bozic z.vezni, miri c desno i milovanovic levo evandro poluspic u napadu koroma n i borja(tri funovic i jeftic zamene) dcfu blazica,bogdanovica,bajkovica,spaica prodati jer nista neznaju!? djordjevicu dati jos jednu sansu! to je to.

zoran

pre 13 godina

Mora da je mnogo "dobar" kada se Visla iz Krakova i Zvezda bore za njega i niko drugi pod kapom nebeskom...

Zvezda i Partizan dovode neke smeshne igrache dok nasha deca,talentovana, odlaze pre vremena u Evropu...nema shta..prava politika. Tako se ne stize daleko.

CleverSRB

pre 13 godina

Salata je potpisao. To svi znaju.
Izvor, Wujupedia:
Kornel Saláta (born 24 January 1985) is a Slovak football defender who currently plays for Red Star Belgrade and the Slovakia national football team.
Prevod:
Kornel Salata (rođen je 24 januara 1985) i slovački je odbrambeni fudbaler koji trenutačno igra za Crvenu Zvezdu iz Beograda i Slovačku reprezentaciju.

rema89

pre 13 godina

mislim da je greska dovesti bilo koga od trojike salata,bozic,volkov jer mi imamo trenutno igrae istog kalibra-solidne nama treba mlad i perspektivan a ne igraci u najboljim godinama koji su samo solidni

red star forewer

pre 13 godina

uao zvezda je sad dosta jaka kao sahtjor! ovako bi trebalo da izgleda ovako golman stamenkovic(jorgacevic ako dodje) salata, vilotic.ctoperi adi desno, mikic levo,isax i bozic z.vezni, miri c desno i milovanovic levo evandro poluspic u napadu koroma n i borja(tri funovic i jeftic zamene) dcfu blazica,bogdanovica,bajkovica,spaica prodati jer nista neznaju!? djordjevicu dati jos jednu sansu! to je to.

Zvezdas - rajvoSa

pre 13 godina

Zvezda deluje sve ozbiljnije. Ovo je sjajan posao. Sastav Zvezde za prolece : golman : Stamenkovic (njegova zamena ce biti Dmitrovic vec na leto), stoperi : Lee Addy i Kornel Salata (njihove zamene Vilotic i Mihajlovic- dobar i jedan i drugi) desni bek Ninkov (ako ode tu je Mikic, ceka se supertalenat Filip Stojkovic za 2 godine), levi bek Dusko Tosic (ako dodje Volkov prodati Tosica, ako ne sacuvati ga...potrebno nam je pojacanje Ignjat nije za Zvezdu). Zadnji vezni (Mario Bozic, ovaj decko nadam se da ce nas pozitivno iznenaditi(zamena D. Milovanovic) ofanzivni vezni E. Goebel (zamena Kadu), desno Koroman (zamena Lazovic), levo Vesovic (Trifunovic ili Srnic omladinac) napad Borha i Kaludjerovic ( ceka se Ozegovic). Bice paklena tri derbija na prolece. Zvezda je jaca za 30 % nego jesenas, sa Zutijem na celu svasta je moguce. Nadam se da dolaze bolji dani za moj omiljeniji klub. Sretan Bozic svim Zvezdasima, Partizanovcima i ostalima. Sve najbolje

realan

pre 13 godina

To samo u Srbiji moze da kukas da su svi protiv tebe,izvodis teorije zavere,dugujes preko 20 miliona i dovodis igrace za milion...smesno

Милош Кг

pre 13 godina

Салата и Ади ће бити паклен тандем. Ово је најбоље одрашен прелазни рок у последњих пар година. Нисте ни свесни какво ће освежење бити Евандро за наш везни ред...

milos ncz

pre 13 godina

Pa ceo Vaš igrački pogon, već tradicionalno ne može da pojede kilo prasetine, tako da Vam preostaje samo roštilj
(komšinica, 8. januar 2011 10:43)
Svaka cast!!! Ovo je staro ali realno prozivanje navijaca manjeg kluba. Znaju oni zasto...
A sto se Salate tice - dobrodoslica u najveci srpski i balkanski klub.

Zvezda

pre 13 godina

Tako je, odlicno!!!
Najzad da ucvstimo odbrambeni red. Adi i Salata ce biti fantastican tandem pozadi. Trebalo bi naci i nekog dobrog desnog beka posto Ninkov odlazi verovatno a Mikic nije taj kalibar za Zvezdu. Levo bi bilo dobro dovesti Volkova posto je sigurno bolji igrac od Duska. E sad centralni vezni igraci su problem. Milovanovic je ocajno odigrao polusezonu, Isah odlazi, ovaj Bozic i alo dodje boranija je. Evandro neproveren. Napad? Pa ko ce ga znati! Dosta zavisi od toga kakav je igrac ovaj Borha, mada ja se ne nadam previse. Po meni trebalo bi dovesti i Saranova iz OFK posto niko ne primecuje da Stameni na vaznim mecevima zna da prima glupe golove, a ovaj Saranov ubija koliko dobro brani.
Pozdrav svim Zvezdasima i nadajmo se uspesnom prolecu.

Mecklejn

pre 13 godina

Samo maheri oko Lukića mogu da u Srbiju dovedu ovako veliko fudbalsko ime! Svaka čast, majstori Stuba srbstva.
(Bravo upravo!, 7. januar 2011 23:07)

Bitno je da je Pjer Boja veliko ime!Bitno je da je Nikolov veliko ime!Bitno je da je Vasington veliko ime!Sine moj,ovo je reprezentativac Slovacke!Reprezentacija koja je bolje prosla na svetskom prvenstvu od nase,tako da...

quetzalqoatl

pre 13 godina

Nije do toga da ga dinamo nije htio, nego mi nije jasno zašto vaši mediji ne spominju da ga Slovan već godinu dana pokušava nekome uvaliti?

Nemanja

pre 13 godina

Strašni su kompleksi ovih partizanovaca. xD

Da bre, mi Zvezdaši JESMO stup Srpstva( to što stavljate B umest P neće promeniti tu činjenicu :) ). Da gospodo, mi jesmo NAJVEĆI KLUB NA BALKANU!
Da, mi smo osvojili ligu šampiona, istu onu za koju vi tvrdite da nismo. Istu onu u kojoj niste ni bod uspeli da osvojite. Istu onu koju vi NIKADA nećete osvojiti.
Da, nas vodi čovek koji je sa Zvezdom OSVOJIO LŠ.

A ovaj Slata? Ima da bude urnebes za vaše igrače!

Razume se, kad sve ovo znate normalno da je da imate tolko kompleksa :)

Inače, jako mi je drago zbog toga :)

crven dresić nosi Miloš-Mesi Šestić

pre 13 godina

Ali manja drama bi bila da dolazi Mesi.
(AfricA, 8. januar 2011 00:27)

Kakva bre Mesi, bleda kopija Miloša Šestića, bar Vi Grobari se toga dobro sećate, zar ne?

Pedja

pre 13 godina

Nemojte da me pogresno da me shvatite, Salata je dobar igrac (prezime mu krajnje kretenski zvuci priznacete) i dobro bi bilo dovesti ga, pogotovo ako je to Robijeva zelja. Ali ako je previse skup, bolje davtim novcem podmirimo urgentna dugovanja cime bi se smanjili pritisci ja klub, i svi bi bili zadovoljniji i rastereceni. Pozdrav.

batica iz brisela

pre 13 godina

@ matori zvezdas
Apsolutno se slazem sa vama.Ja se uopste ne uzbudjujem sa tim pojacanima jer znam da od toga nema nista!Mozemo mi da dovedemo i Messija ali opet nista nece biti od njega.Mislim cak da ti igraci koji dolaze,umesto da napreduju,ima da regresuju! Zasto? Eeeee to je dobro pitanje!!!! Moje misljenje je da ljudi koji vode klub su amateri,neprofesionalci,neozbiljni i da se sve to izrazuje na futbalere.Napravili su od Zvezde amaterksi klub.Ako im to cilj,onda su uspeli!

Delija

pre 13 godina

O kom proseku vi pricate? Salata? Igrac reprezentacije Slovacke koja je daleko vise i otisla i pokazala na svetskom od nas Srba 'evropski brazilci' ... Spustite se na zemlju vise nasa liga je slaba i da dodje reprezentativac bilo koje zemlje to je veliko pojacanje a kamoli reprezentativac zemlje koja razbije jednu Italiju! Vidim da ima zlonamernih komentara grobara koji se ovde predstavljaju kao Zvezdasi! Jasno je pucicemo milion ali je jasno da cemo uzeti barem 3 miliona za ovog igraca!

komšinica

pre 13 godina

Salata u Zvezdi, ali roštilj u Partizanu, na kraju sezone!
(PeraBožić, 8. januar 2011 02:49)

Pa ceo Vaš igrački pogon, već tradicionalno ne može da pojede kilo prasetine, tako da Vam preostaje samo roštilj

ja

pre 13 godina

Ako dodje Salata mislim da Partizan i Zvezda dugo unazad nisu imali jace stoperske tandeme

Krstajic i Savic vs Adi i Salata

Nadam se da to ne znaci da ce derbiji biti bez golova

kauboj

pre 13 godina

Drago mi je Robert zna shta dovodi Salata koliko vidim i nije los igrach...ali ipak mislim da bi zvezda bila mnogo jacha da smo umesto Borhe doveli Arsenijevica,umesto Evandra Dimitrijevica,a i ako smo ih vec doveli znachi brat Kadu i drug mu Savio nemaju vishe shta da traze...Isah i Adi su dobri...I dajte bre vishe shansu Lazovicu,mislim da bi u kombinaciji sa Vesovicem pravio chuda...

Dzamburu 'n Koma

pre 13 godina

Zvezda u dugovima-dovodi pojačanja.Partizan zaradeo"brdo"para nemože(nezna)da dovede pojačanja!I tu se vidi ko je ko!
(navijači, 8. januar 2011 10:50)

Nista protiv..ali dogodine, ukoliko ne bude rezultata.. opet ce dugovi doci na red..jer nisu pokriveni rezultatom.. pa cemo opet ovde voditi rasprave ko je ko i ko je pametnije poslovao..
"Poslovanja velikih kompanija se uvek drzi u tajnosti..zato su i velike.. one koje bruje na sva usta, su one kompanije koje traze vestacki napredak kroz javnost, masovnim marketingom, putem medija.. cisto jedan mali podsetnik iz osnova ekonomije i poslovne politike preduzeca..

Sale

pre 13 godina

Ha haha... Kako grobare boli ovo pa osporavaju reprezentativca Slovacke! Ne bre Boya je igracina ha ha ha... A tek ovi sto kukaju duguju 20 miliona a dovode igraca za milion :( tuzni grobari ha ha ha! Isplatite vi dugu banatu koj iznosi 3,5 miliona decko a nas ostavi na miru kada bi svi nama vratili dugove mi ne bi dugovali 18 vec oko 13 miliona! Ako te bas zanima!

Zvezdas

pre 13 godina

Ja stvarno neznam kakav je taj Salata, ali ne vidim zasto ga skupo placati kad je klub u ogromnom dugu a Vilotic se vraca.Taj novac koji se trosi na Volkova i njemu slicne treba potrositi na dovodjenje Ninkovica.

Matori Zvezdas

pre 13 godina

Spisak igraca koji se u zadnjih nekoliko godina nisu snasli u Zvezdi je predug. I to uprkos cinjenici da su mnogi od njih hvaljeni u svojim sredinama i pre dolaska u Zvezdu i nakon odlaska u drugi klub. Evo vam zadnji primer Trickovskog koji je upravo proglasen za najboljeg igraca na Kipru, pre Zvezde je bio najbolji u Makedoniji. A kod nas?

U cewmu je problem ja neznam, ali nemojte da se zavaravate da ce i ova pojacanja obavezno da ispune nasa ocekivanja. Veca je verovatnoca da nece.

Drugo, mi imamo novog trenera, pa je pitanje da li ce se uopste i stari igraci uklopiti u njegovu koncepciju. Lepo je biti optimista, ali se plasim da smo mi u nekom momentu poceli da verujemo u cuda.

Trece i direktno vezano za ovu vest. Zvezdina uprava je provela celu zimsku pauzu dovodeci Salatu za kojim ne bi imali potrebu da su onomad doveli Savica koga je Partizan uzeo njima ispred nosa. Zar nije bilo bolje da su na vreme kupili Savica koji je i mladji i jeftiniji od Salate i otprilike podjednako dobar, a time bi i sprecili njegov angazman u nasem rivalu.

BBB_Slavonija

pre 13 godina

Trebao je doći ljetos u Dinamo(već je došao u ZG potpisati ugovor), ali je Mamić, u zadnji tren, odustao jer je navodno bilo previše "gladnih usta" oko igača. Čudno mi da vaši novinari to ne spominju. Sretan vam svima Božić.

Akcija: platiš 2 dobiješ 3

pre 13 godina

Slovački reprezentativac i jedan od najbolji igrača Slovana i vi ga kupite za 700.000 evra ?

nešto mi tu smrdi

sili

pre 13 godina

Salata je cudo od igraca, prava vedeta, predsednik nam je vedata i ostrouman covek....e Zvezdo , Zvezdo...koja gomila seoskih pijacara je oko tebe..uzas

valencia

pre 13 godina

Ljudi, ajd se nemojte paliti na informacije sa Vikipedije, tu mogu napisati da će Divac preći u Vojodinu kao rezervni golman i opet će biti okačeno...

srki_

pre 13 godina

Iz principa NE DOVODITI domace igrace.... Prvo zato sto nemaju pojma, drugo zato sto su vlasnistvo lokalnih kriminalaca.
Osnova iz Zvezdine skole, ostalo Afrika, J Amerika....

deki smeki

pre 13 godina

Dok ga ne vidimo na terenu iluzorno je bilo sta zakljucivati! Daj Boze da nesto vredi! Transfer promasaja je dosad bilo i previse! Setite se samo Bronovickog! Isto je bio reprezentativac, skupo je placen, nista nije pokazao i na kraju je raskinuo ugovor na stetu kluba! E da nam je sad taj milioncic i jos koja stotina pride! Gresilo se dosta, zato smo i u minisu! Nemojte me pogresno shvatiti ali Adzic bas i nije za funkciju sportskog direktora! Nije klasa, nema manire, ne vidi dalje od zvezdinih rivala[Salata, Bozic], Crne Gore gde je radio[Savio, Kadu, Reljic] i eventualno nekog poznanstva[Rajevac, Petkovic] Da li je zaista toliko tesko slediti primer jednog Ajaxa ili PSV-a? Jaka omladinska skola i dobar skauting! To je jedino resenje! Nasi klubovi jednostavno ne mogu financiski da pariraju klubovima sa zapada! Kupovina igraca koji ima 26,27 ili vise godina je promasaj! Niko ga od jacih do sad nije zapazio a i da dodje u Zvezdu kome da ga prodamo kad napuni skoro 30 godina!