Ponedeljak, 16.08.2010.

09:50

Kleo: “Napašćemo Anderleht”

Centarfor Partizana Gabrijel Kleo sjajno je počeo novu sezonu, postigavši šest golova na prvih pet susreta.

Izvor: B92

Kleo: “Napašæemo Anderleht” IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

73 Komentari

Sortiraj po:

Dexterijus

pre 13 godina

Pa naravno da cemo ih napasti. Ipak smo mi Partizan,a oni?
Nemozemo da prodjemo dalje ako nedajemo golove, zato svi u napad!!!!

bolno prizemljenje

pre 13 godina

Partizan će prsnuti žestoko (1:3, 0:5), Kleo je smešan igrač, naš fudbal je jadan kad se tom Brazilčiću toliko posvećuje pažnja.
Realni sam grobar samo.

Toni

pre 13 godina

Grobar,iz-Beca.-Samo-Hrabro.CRNO,BELI.--igrajte,Muski--Ovi,Pored,Nas-nisu,vredni-komentara.Abre,Romale,Gde.-si,BRATE,-LUBIGA-MAJK

Lane

pre 13 godina

Citam ove komentare i ne mogu da verujem kakav smo mi narod..pa Partizan i ako udje u Ligu sampiona vama ni to nece biti dobro..vazno je da je vasa Zvezda namucila i Smederevo..pa treba da se stidite svojih komentara..!!!!

Spale

pre 13 godina

Slozio bih se sa ovim ljudima koji kazu da se ne treba previse zanositi :)
Veliki sam Grobar i najveca zelja mi je da Partizan prodje,ali mnogo kockica tu treba da se slozi da bi videli jos najmanje 3 utakmice Lige sampiona kod kuce..Srecno nam u sredu,Bog je sa nama ;)

bagi arapin

pre 13 godina

BRAVO KLEO ! Protivnik će prvih 15-tak min.sarespektom odmeravati snage.Tovreme treba iskoristiti za napade iz svih "oružja",dok se saberu ,sa odličnom podrškom sa tribina 20 min.Kleo,Ilijev,posle lagano privoditi kraju uz stalne KONTRE .Kraj bi mogao biti na relaciji 3=1 ,LŠ na pragu.

zole

pre 13 godina

od dosadasnjih 54 komentara,50 su bila od navijaca kk sledece sezone...
Imam samo jedno pitanje:
Sta vas boli uvo za Partizan,imate vi vasu Crvenu..... i gledajte vasa posla.. KONPLEKS..

nikad

pre 13 godina

Djukic dolazi u C. Zvezdu i dovodi nikog drugog do Moreiru. Provereno
(djukamo, 16. avgust 2010 18:03)

Moze Mo preci u zvezdu samo ako ga Partizan proda zvezdi,a znas kad ce se to desiti?

koliko gluposti u par reci...

pre 13 godina

Djukic dolazi u C. Zvezdu i dovodi nikog drugog do Moreiru. Provereno
(djukamo, 16. avgust 2010 18:03)


A to mu je brat po majci kad ga tako prati u stopu?! :p

ja

pre 13 godina

A iza Klea "dobro popunjene" tribine...
Nigde nikog...
(Lepi Fika, 16. avgust 2010 17:04)

I kod vas je bilo isto do pre 2 sezone, a onda odjednom postajete "najverniji navijaci na svetu"

pera

pre 13 godina

@(The Kum, 16. avgust 2010 11:40)

... jeste, pa ne mozemo mi ko vi da gubimo od evropskih velikana poput Slovan-a.

...nego brate, kazi mi kad igrate protiv Reala iz Uba pa da odem na tu tekmu. hvala puno.

Claudio Caniggia

pre 13 godina

Poeta, javi se meni da ti vratim 100e i da ti dam još 200e, stan i hranu da mi čuvaš ovce na Zlatiboru. Imaćeš vremena na pretek da se poetski uzdigneš!
(Čobaneee vrati seee, 16. avgust 2010 12:59)

Pojedinci bas sve bukvalno shvataju,valjda nemaju mogucnosti za vise. Takvi za cenjenog umetnika ciji sam hit obradio misle da je stvaran lik.
Zbog takvih nema potrebe da idem bas na Zlatibor da cuvam ovce,OVACA IMA I OVDE!!!

Munze Konza

pre 13 godina

Samo vi igrajte ljudski, pa šta nam Bog da. Da se ne lažemo, Anderleht je jači, bogatiji, uspešniji i poznatiji klub od nas, ali i Zvezda je od Slovana..... Nama bivši igrači nisu skidali koševe na Kalemegdanu, poeto, nego vama... Vidimo se u sredu na JNA - nek ne igra ko se lomi, kom ne kuca srce čelično!!!

nije_mi_jasno?

pre 13 godina

Drugovi Crveni jer vama vise zao sto ovaj Cleo pobeze od vas da zaigra malo internancionalne utakmice ili vam je krivo sto ne mozete ni u Ligu Evrope a da na pricamo za Ligu Sampiona?

Milton

pre 13 godina

Tako je Kleversone, da napadnemo.Nego ovi zvezdaši što su se raspisali treba da dođu i gledaju evropske utakmice na JNA.Nek navijaju za Anderleht slobodno. Izbacujemo ih napolje garantovano.

milos

pre 13 godina

ja sam grobar i voleo bi da partizan udje u LS ali je to mnogo tesko!Realno ne treba se nadati previse.Mi smo barem realni a ne kao delije mi ovo mi ono nemaju jednog igraca da kazes da valja strasno i da trebali bi pod hitno golmana da zamenimo ocajan je blagi uzas treba pustiti nekog mladjeg i talentovanijeg on decko veze nema

...nacin zivota

pre 13 godina

Dao je on i prosle godine kelnerima iz Velsa mnogo golova, pa su ga "zvali" u nasu reprezentaciju. Isto i ove godine. Sada treba da se pokaze da li vredi. Ja licno ne verujem.
(Mare, 16. avgust 2010 10:13)

Pa sto se javljas ako ne verujes???
Partizan...

The Grobar KG

pre 13 godina

Ne razumem potrebu navijaca nizerazrednih klubova (onih koji ostaju duze u evropi zahvaljujuci nestanku struje) da se javljaju na vesti o sampionu jedne zemlje. Nadjite vi rubriku "Zabava", tamo ima vesti o vama, kako vam rezervni golmani jure estradne babe, kako Dusko Karleusa kupuje roze kosuljice kod sanera po srpskim selima... nije sport za vas, a posebno ne ovaj visoki sport gde igraju veliki klubovi za koje je cuo prosecan evropljanin. Pa jel vi mislite da je bilo koji navijac u Evropi, do 27-28 godina starosti, cuo za zvezdu? Cuo je, ako mu je deda pricao...

anarhitekta

pre 13 godina

Kleo: Napašćemo Anderleht

e jado...koga vi da napadnete...pa nije to Pjunik ili Fljarmurtari....
(The Kum, 16. avgust 2010 11:40)

a nije ni smederevo, a ni slovan...ove od prosle godine i ne pamtim.
stvarno bre, u poslednjih 20 godina, ovaj partizan pravi jadne rezultate u evropi, ali ih makar PRAVI!!! vas nema ni na mapi, jednom ste, bjese, usli u ligu evrope...i sta ste uradili tamo?

jedno vrijeme mi je bilo zanimljivo gledati vase komentare na vijestima o partizanu. priznejm, bilo mi je drago sto je nas vjeciti rival u losijoj poziciji od nas pa nas vrijedja po nasim vijestima...ali ovo je postalo tuga da vam vise i ne zelim zlo, majke mi. zao mi vas je. kako je krenulo, uskoro ce poredak biti kao u kosarci: bice nam rivali ofk bgd ili smederevo (znate li taj klub?) , kao sto su nam fmp i hemofarm u kosarci...vas ni u basketu na mapi nema.
zao mi vas je, stvarno, bez ironije. jer bez kakve takve zvezde nema ni rivalstva.
evo idem poslati sms za vas iz ovih stopa. pozivam grobare da urade to isto.

Atropin

pre 13 godina

Al' su nam se Delije raspisale! Ako i treba, EVROPSKE utakmice uvek treba pratiti i komentarisati bez obzira na navijacku pripadnost. Za 2 dana na JNA ce da se trese musema, ako bude srece nece biti jedini put ove god. Pa uzivajte, navijajte za Anderleht jer vam je jos samo muzej ostao!

el prike

pre 13 godina

@(po obicaju, 16. avgust 2010 10:13)

A da svoje frustracije lecite na nekom drugom mestu,kad smo vec mi ti koji imamo komplexe.
A nabavite i smederevac,cujem da je -3 vec kod vas?!

Čobaneee vrati seee

pre 13 godina

@ Claudio Caniggia
Poeta, javi se meni da ti vratim 100e i da ti dam još 200e, stan i hranu da mi čuvaš ovce na Zlatiboru. Imaćeš vremena na pretek da se poetski uzdigneš!

Nebojsa

pre 13 godina

Anderleht nije nepobediv. Treba samo igrati odlucno, muski od samog pocetka do kraja. Gledao sam ih u prvenstvu Belgije, odigrali su nereseno 0:0, a sa igracima nisam impresioniran. Krstajic u odrani i Kleo u napadu mogu mnogo vise, ali svi igraci moraju da daju maksimum. Napred Partizan!!!

Zipo

pre 13 godina

Evo ja sam Zvezdas pa mogu da gledam malo realnije na ovu utakmicu. Kao sto neko rece, danasnji fudbal je 90% trcanje. Anderleht je strasna trkacka ekipa, dok je Partizan simptomaticno (kao i vecina nasih klubova) kondiciono slabiji od evropskih rivala. Moreira ne igra, Lola je fizicki slab, Raci nece tolerisati povlacenje igraca koji ga je pretrcao za dres. Ako budu resetali siroko duge lopte spicevima kao sto je Slovan radio Zvezdi u BG ja ne vidim kako ce Krstajic da juri malog Lukakua 90min po terenu. Golman nije imao pravog posla do sada a pokazao se nesigurnim protiv Indjije. To vam je realno stanje, a realno je i da ste i takvi bolji od moje Zvezde, pre svega jer imate dobrog trenera i mnogo jaci vezni red kad je Moreira u ekipi. Sve u svemu, zelim vam da prodjete ali ne zanosite se previse, ja sam vec napravio tu gresku sa Zvezdom iako mi je zdrav razum govorio suprotno

Claudio Caniggia

pre 13 godina

Volio sam tebe Partizane
da si sprdnja od kluba nisam znao
da sam znao da si takav
ne bi sezonsku kartu kupovao
da sam znao da si takav
ne bi Djuru pare dao!

VRATITE MENI 50 EURA
STO SAM DAO ZA GODISNJU PROPUSNICU
SA BABOVICEM U PARTIZANU
NI BI VAM NI ZA DZABE DOSAO NA UTAKMICU!

VRATITE MENI 50 EURA
STO SAM DAO ZA ISTOCNU TRIBINU
IL' CU POZVAT' NEKE RODJAKE
SVE SA STADIONA DA VAM SKINU...
PA CE DA VAM BUDE ZAO!!!

P.S. Kleu svaka cast! On i Moreira su izuzetci u Partizanu! U LJUDSKOM i igrackom smislu!!!

jovica

pre 13 godina

Ako se ispromasujemo kao protiv indjije onda nemamo sta da trazimo protiv anderlehta. oni su tolko jaki da iz jedne sanse znaju da postignu gol, i skoro rese pobednika u dvomecu, jer u brisselu nemamo velike sanse. znaci 0 mora da stoji.

Predrage

pre 13 godina

Ajde jednom da nebudemo lažni optimisti i bezpotrebno dižemo euforiju!I novinari i igrači i navijači!Nek odigraju pošteno,ništa veliko od njih da neočekujemo!Pa ukoliko nas iznenade i naša sreća će biti veća!

stefan

pre 13 godina

kad fudbaleri nasih klubova daju ovakve euforicne izjave tipa : napascemo ih,igracemo do koske,pruzicemo 320%,za kralja,otadzbinu i familiju itd...imam takav nagon na povracanje...jeste,napascemo ih...pa mi u fudbalu nismo napali nikog ko zna od kad ...od bitke na neretvi.

TOTTI_BG

pre 13 godina

Kleo i drugari , naravno da morate napasti jer u suprotnom nece preostati nista drugo nego da kao komsinica odigramo jos 14 utakmica na domacem terenu u prvenstvu i cemu onda toliko prolivenog znoja na pripremama od 2meseca , cemu ? AJMO CRNO BELI

Realni Delija

pre 13 godina

Ne obećavajte kule i gradove kao Zvezdini igrači već pokušajte da igrate dobro...Nek vam je Bog upomoć a i sreća jer Anderleht je strašan tim...

klajd

pre 13 godina

Tako treba razmisljati a ne bojati se Anderlehta koji i kad bi usao u ligu sampiona bio bi autsajder u grupnoj fazi. Anderleht je mozda jak za nasu ligu ali u odnosu na liga peticu nisu nista posebno.

Mare

pre 13 godina

Dao je on i prosle godine kelnerima iz Velsa mnogo golova, pa su ga "zvali" u nasu reprezentaciju. Isto i ove godine. Sada treba da se pokaze da li vredi. Ja licno ne verujem.

www.worldofbasketball.org

pre 13 godina

Bravo majstore!!! Tako vas volimo, napadacki nego sta ali naravno i pametno. Samo hrabro mi smo svi uz vas. Verujem da imamo sanse i da cemo da nastavimo pobednicki niz. Napred crno-beli!!!

Predrage

pre 13 godina

Ajde jednom da nebudemo lažni optimisti i bezpotrebno dižemo euforiju!I novinari i igrači i navijači!Nek odigraju pošteno,ništa veliko od njih da neočekujemo!Pa ukoliko nas iznenade i naša sreća će biti veća!

Zipo

pre 13 godina

Evo ja sam Zvezdas pa mogu da gledam malo realnije na ovu utakmicu. Kao sto neko rece, danasnji fudbal je 90% trcanje. Anderleht je strasna trkacka ekipa, dok je Partizan simptomaticno (kao i vecina nasih klubova) kondiciono slabiji od evropskih rivala. Moreira ne igra, Lola je fizicki slab, Raci nece tolerisati povlacenje igraca koji ga je pretrcao za dres. Ako budu resetali siroko duge lopte spicevima kao sto je Slovan radio Zvezdi u BG ja ne vidim kako ce Krstajic da juri malog Lukakua 90min po terenu. Golman nije imao pravog posla do sada a pokazao se nesigurnim protiv Indjije. To vam je realno stanje, a realno je i da ste i takvi bolji od moje Zvezde, pre svega jer imate dobrog trenera i mnogo jaci vezni red kad je Moreira u ekipi. Sve u svemu, zelim vam da prodjete ali ne zanosite se previse, ja sam vec napravio tu gresku sa Zvezdom iako mi je zdrav razum govorio suprotno

The Grobar KG

pre 13 godina

Ne razumem potrebu navijaca nizerazrednih klubova (onih koji ostaju duze u evropi zahvaljujuci nestanku struje) da se javljaju na vesti o sampionu jedne zemlje. Nadjite vi rubriku "Zabava", tamo ima vesti o vama, kako vam rezervni golmani jure estradne babe, kako Dusko Karleusa kupuje roze kosuljice kod sanera po srpskim selima... nije sport za vas, a posebno ne ovaj visoki sport gde igraju veliki klubovi za koje je cuo prosecan evropljanin. Pa jel vi mislite da je bilo koji navijac u Evropi, do 27-28 godina starosti, cuo za zvezdu? Cuo je, ako mu je deda pricao...

anarhitekta

pre 13 godina

Kleo: Napašćemo Anderleht

e jado...koga vi da napadnete...pa nije to Pjunik ili Fljarmurtari....
(The Kum, 16. avgust 2010 11:40)

a nije ni smederevo, a ni slovan...ove od prosle godine i ne pamtim.
stvarno bre, u poslednjih 20 godina, ovaj partizan pravi jadne rezultate u evropi, ali ih makar PRAVI!!! vas nema ni na mapi, jednom ste, bjese, usli u ligu evrope...i sta ste uradili tamo?

jedno vrijeme mi je bilo zanimljivo gledati vase komentare na vijestima o partizanu. priznejm, bilo mi je drago sto je nas vjeciti rival u losijoj poziciji od nas pa nas vrijedja po nasim vijestima...ali ovo je postalo tuga da vam vise i ne zelim zlo, majke mi. zao mi vas je. kako je krenulo, uskoro ce poredak biti kao u kosarci: bice nam rivali ofk bgd ili smederevo (znate li taj klub?) , kao sto su nam fmp i hemofarm u kosarci...vas ni u basketu na mapi nema.
zao mi vas je, stvarno, bez ironije. jer bez kakve takve zvezde nema ni rivalstva.
evo idem poslati sms za vas iz ovih stopa. pozivam grobare da urade to isto.

Atropin

pre 13 godina

Al' su nam se Delije raspisale! Ako i treba, EVROPSKE utakmice uvek treba pratiti i komentarisati bez obzira na navijacku pripadnost. Za 2 dana na JNA ce da se trese musema, ako bude srece nece biti jedini put ove god. Pa uzivajte, navijajte za Anderleht jer vam je jos samo muzej ostao!

Realni Delija

pre 13 godina

Ne obećavajte kule i gradove kao Zvezdini igrači već pokušajte da igrate dobro...Nek vam je Bog upomoć a i sreća jer Anderleht je strašan tim...

Čobaneee vrati seee

pre 13 godina

@ Claudio Caniggia
Poeta, javi se meni da ti vratim 100e i da ti dam još 200e, stan i hranu da mi čuvaš ovce na Zlatiboru. Imaćeš vremena na pretek da se poetski uzdigneš!

www.worldofbasketball.org

pre 13 godina

Bravo majstore!!! Tako vas volimo, napadacki nego sta ali naravno i pametno. Samo hrabro mi smo svi uz vas. Verujem da imamo sanse i da cemo da nastavimo pobednicki niz. Napred crno-beli!!!

el prike

pre 13 godina

@(po obicaju, 16. avgust 2010 10:13)

A da svoje frustracije lecite na nekom drugom mestu,kad smo vec mi ti koji imamo komplexe.
A nabavite i smederevac,cujem da je -3 vec kod vas?!

Nebojsa

pre 13 godina

Anderleht nije nepobediv. Treba samo igrati odlucno, muski od samog pocetka do kraja. Gledao sam ih u prvenstvu Belgije, odigrali su nereseno 0:0, a sa igracima nisam impresioniran. Krstajic u odrani i Kleo u napadu mogu mnogo vise, ali svi igraci moraju da daju maksimum. Napred Partizan!!!

klajd

pre 13 godina

Tako treba razmisljati a ne bojati se Anderlehta koji i kad bi usao u ligu sampiona bio bi autsajder u grupnoj fazi. Anderleht je mozda jak za nasu ligu ali u odnosu na liga peticu nisu nista posebno.

TOTTI_BG

pre 13 godina

Kleo i drugari , naravno da morate napasti jer u suprotnom nece preostati nista drugo nego da kao komsinica odigramo jos 14 utakmica na domacem terenu u prvenstvu i cemu onda toliko prolivenog znoja na pripremama od 2meseca , cemu ? AJMO CRNO BELI

stefan

pre 13 godina

kad fudbaleri nasih klubova daju ovakve euforicne izjave tipa : napascemo ih,igracemo do koske,pruzicemo 320%,za kralja,otadzbinu i familiju itd...imam takav nagon na povracanje...jeste,napascemo ih...pa mi u fudbalu nismo napali nikog ko zna od kad ...od bitke na neretvi.

Claudio Caniggia

pre 13 godina

Volio sam tebe Partizane
da si sprdnja od kluba nisam znao
da sam znao da si takav
ne bi sezonsku kartu kupovao
da sam znao da si takav
ne bi Djuru pare dao!

VRATITE MENI 50 EURA
STO SAM DAO ZA GODISNJU PROPUSNICU
SA BABOVICEM U PARTIZANU
NI BI VAM NI ZA DZABE DOSAO NA UTAKMICU!

VRATITE MENI 50 EURA
STO SAM DAO ZA ISTOCNU TRIBINU
IL' CU POZVAT' NEKE RODJAKE
SVE SA STADIONA DA VAM SKINU...
PA CE DA VAM BUDE ZAO!!!

P.S. Kleu svaka cast! On i Moreira su izuzetci u Partizanu! U LJUDSKOM i igrackom smislu!!!

nije_mi_jasno?

pre 13 godina

Drugovi Crveni jer vama vise zao sto ovaj Cleo pobeze od vas da zaigra malo internancionalne utakmice ili vam je krivo sto ne mozete ni u Ligu Evrope a da na pricamo za Ligu Sampiona?

Munze Konza

pre 13 godina

Samo vi igrajte ljudski, pa šta nam Bog da. Da se ne lažemo, Anderleht je jači, bogatiji, uspešniji i poznatiji klub od nas, ali i Zvezda je od Slovana..... Nama bivši igrači nisu skidali koševe na Kalemegdanu, poeto, nego vama... Vidimo se u sredu na JNA - nek ne igra ko se lomi, kom ne kuca srce čelično!!!

...nacin zivota

pre 13 godina

Dao je on i prosle godine kelnerima iz Velsa mnogo golova, pa su ga "zvali" u nasu reprezentaciju. Isto i ove godine. Sada treba da se pokaze da li vredi. Ja licno ne verujem.
(Mare, 16. avgust 2010 10:13)

Pa sto se javljas ako ne verujes???
Partizan...

pera

pre 13 godina

@(The Kum, 16. avgust 2010 11:40)

... jeste, pa ne mozemo mi ko vi da gubimo od evropskih velikana poput Slovan-a.

...nego brate, kazi mi kad igrate protiv Reala iz Uba pa da odem na tu tekmu. hvala puno.

Milton

pre 13 godina

Tako je Kleversone, da napadnemo.Nego ovi zvezdaši što su se raspisali treba da dođu i gledaju evropske utakmice na JNA.Nek navijaju za Anderleht slobodno. Izbacujemo ih napolje garantovano.

Mare

pre 13 godina

Dao je on i prosle godine kelnerima iz Velsa mnogo golova, pa su ga "zvali" u nasu reprezentaciju. Isto i ove godine. Sada treba da se pokaze da li vredi. Ja licno ne verujem.

nikad

pre 13 godina

Djukic dolazi u C. Zvezdu i dovodi nikog drugog do Moreiru. Provereno
(djukamo, 16. avgust 2010 18:03)

Moze Mo preci u zvezdu samo ako ga Partizan proda zvezdi,a znas kad ce se to desiti?

jovica

pre 13 godina

Ako se ispromasujemo kao protiv indjije onda nemamo sta da trazimo protiv anderlehta. oni su tolko jaki da iz jedne sanse znaju da postignu gol, i skoro rese pobednika u dvomecu, jer u brisselu nemamo velike sanse. znaci 0 mora da stoji.

koliko gluposti u par reci...

pre 13 godina

Djukic dolazi u C. Zvezdu i dovodi nikog drugog do Moreiru. Provereno
(djukamo, 16. avgust 2010 18:03)


A to mu je brat po majci kad ga tako prati u stopu?! :p

zole

pre 13 godina

od dosadasnjih 54 komentara,50 su bila od navijaca kk sledece sezone...
Imam samo jedno pitanje:
Sta vas boli uvo za Partizan,imate vi vasu Crvenu..... i gledajte vasa posla.. KONPLEKS..

bagi arapin

pre 13 godina

BRAVO KLEO ! Protivnik će prvih 15-tak min.sarespektom odmeravati snage.Tovreme treba iskoristiti za napade iz svih "oružja",dok se saberu ,sa odličnom podrškom sa tribina 20 min.Kleo,Ilijev,posle lagano privoditi kraju uz stalne KONTRE .Kraj bi mogao biti na relaciji 3=1 ,LŠ na pragu.

ja

pre 13 godina

A iza Klea "dobro popunjene" tribine...
Nigde nikog...
(Lepi Fika, 16. avgust 2010 17:04)

I kod vas je bilo isto do pre 2 sezone, a onda odjednom postajete "najverniji navijaci na svetu"

Lane

pre 13 godina

Citam ove komentare i ne mogu da verujem kakav smo mi narod..pa Partizan i ako udje u Ligu sampiona vama ni to nece biti dobro..vazno je da je vasa Zvezda namucila i Smederevo..pa treba da se stidite svojih komentara..!!!!

Spale

pre 13 godina

Slozio bih se sa ovim ljudima koji kazu da se ne treba previse zanositi :)
Veliki sam Grobar i najveca zelja mi je da Partizan prodje,ali mnogo kockica tu treba da se slozi da bi videli jos najmanje 3 utakmice Lige sampiona kod kuce..Srecno nam u sredu,Bog je sa nama ;)

milos

pre 13 godina

ja sam grobar i voleo bi da partizan udje u LS ali je to mnogo tesko!Realno ne treba se nadati previse.Mi smo barem realni a ne kao delije mi ovo mi ono nemaju jednog igraca da kazes da valja strasno i da trebali bi pod hitno golmana da zamenimo ocajan je blagi uzas treba pustiti nekog mladjeg i talentovanijeg on decko veze nema

Claudio Caniggia

pre 13 godina

Poeta, javi se meni da ti vratim 100e i da ti dam još 200e, stan i hranu da mi čuvaš ovce na Zlatiboru. Imaćeš vremena na pretek da se poetski uzdigneš!
(Čobaneee vrati seee, 16. avgust 2010 12:59)

Pojedinci bas sve bukvalno shvataju,valjda nemaju mogucnosti za vise. Takvi za cenjenog umetnika ciji sam hit obradio misle da je stvaran lik.
Zbog takvih nema potrebe da idem bas na Zlatibor da cuvam ovce,OVACA IMA I OVDE!!!

Dexterijus

pre 13 godina

Pa naravno da cemo ih napasti. Ipak smo mi Partizan,a oni?
Nemozemo da prodjemo dalje ako nedajemo golove, zato svi u napad!!!!

Toni

pre 13 godina

Grobar,iz-Beca.-Samo-Hrabro.CRNO,BELI.--igrajte,Muski--Ovi,Pored,Nas-nisu,vredni-komentara.Abre,Romale,Gde.-si,BRATE,-LUBIGA-MAJK

bolno prizemljenje

pre 13 godina

Partizan će prsnuti žestoko (1:3, 0:5), Kleo je smešan igrač, naš fudbal je jadan kad se tom Brazilčiću toliko posvećuje pažnja.
Realni sam grobar samo.

Claudio Caniggia

pre 13 godina

Volio sam tebe Partizane
da si sprdnja od kluba nisam znao
da sam znao da si takav
ne bi sezonsku kartu kupovao
da sam znao da si takav
ne bi Djuru pare dao!

VRATITE MENI 50 EURA
STO SAM DAO ZA GODISNJU PROPUSNICU
SA BABOVICEM U PARTIZANU
NI BI VAM NI ZA DZABE DOSAO NA UTAKMICU!

VRATITE MENI 50 EURA
STO SAM DAO ZA ISTOCNU TRIBINU
IL' CU POZVAT' NEKE RODJAKE
SVE SA STADIONA DA VAM SKINU...
PA CE DA VAM BUDE ZAO!!!

P.S. Kleu svaka cast! On i Moreira su izuzetci u Partizanu! U LJUDSKOM i igrackom smislu!!!

Mare

pre 13 godina

Dao je on i prosle godine kelnerima iz Velsa mnogo golova, pa su ga "zvali" u nasu reprezentaciju. Isto i ove godine. Sada treba da se pokaze da li vredi. Ja licno ne verujem.

stefan

pre 13 godina

kad fudbaleri nasih klubova daju ovakve euforicne izjave tipa : napascemo ih,igracemo do koske,pruzicemo 320%,za kralja,otadzbinu i familiju itd...imam takav nagon na povracanje...jeste,napascemo ih...pa mi u fudbalu nismo napali nikog ko zna od kad ...od bitke na neretvi.

The Grobar KG

pre 13 godina

Ne razumem potrebu navijaca nizerazrednih klubova (onih koji ostaju duze u evropi zahvaljujuci nestanku struje) da se javljaju na vesti o sampionu jedne zemlje. Nadjite vi rubriku "Zabava", tamo ima vesti o vama, kako vam rezervni golmani jure estradne babe, kako Dusko Karleusa kupuje roze kosuljice kod sanera po srpskim selima... nije sport za vas, a posebno ne ovaj visoki sport gde igraju veliki klubovi za koje je cuo prosecan evropljanin. Pa jel vi mislite da je bilo koji navijac u Evropi, do 27-28 godina starosti, cuo za zvezdu? Cuo je, ako mu je deda pricao...

anarhitekta

pre 13 godina

Kleo: Napašćemo Anderleht

e jado...koga vi da napadnete...pa nije to Pjunik ili Fljarmurtari....
(The Kum, 16. avgust 2010 11:40)

a nije ni smederevo, a ni slovan...ove od prosle godine i ne pamtim.
stvarno bre, u poslednjih 20 godina, ovaj partizan pravi jadne rezultate u evropi, ali ih makar PRAVI!!! vas nema ni na mapi, jednom ste, bjese, usli u ligu evrope...i sta ste uradili tamo?

jedno vrijeme mi je bilo zanimljivo gledati vase komentare na vijestima o partizanu. priznejm, bilo mi je drago sto je nas vjeciti rival u losijoj poziciji od nas pa nas vrijedja po nasim vijestima...ali ovo je postalo tuga da vam vise i ne zelim zlo, majke mi. zao mi vas je. kako je krenulo, uskoro ce poredak biti kao u kosarci: bice nam rivali ofk bgd ili smederevo (znate li taj klub?) , kao sto su nam fmp i hemofarm u kosarci...vas ni u basketu na mapi nema.
zao mi vas je, stvarno, bez ironije. jer bez kakve takve zvezde nema ni rivalstva.
evo idem poslati sms za vas iz ovih stopa. pozivam grobare da urade to isto.

Nebojsa

pre 13 godina

Anderleht nije nepobediv. Treba samo igrati odlucno, muski od samog pocetka do kraja. Gledao sam ih u prvenstvu Belgije, odigrali su nereseno 0:0, a sa igracima nisam impresioniran. Krstajic u odrani i Kleo u napadu mogu mnogo vise, ali svi igraci moraju da daju maksimum. Napred Partizan!!!

Realni Delija

pre 13 godina

Ne obećavajte kule i gradove kao Zvezdini igrači već pokušajte da igrate dobro...Nek vam je Bog upomoć a i sreća jer Anderleht je strašan tim...

jovica

pre 13 godina

Ako se ispromasujemo kao protiv indjije onda nemamo sta da trazimo protiv anderlehta. oni su tolko jaki da iz jedne sanse znaju da postignu gol, i skoro rese pobednika u dvomecu, jer u brisselu nemamo velike sanse. znaci 0 mora da stoji.

Atropin

pre 13 godina

Al' su nam se Delije raspisale! Ako i treba, EVROPSKE utakmice uvek treba pratiti i komentarisati bez obzira na navijacku pripadnost. Za 2 dana na JNA ce da se trese musema, ako bude srece nece biti jedini put ove god. Pa uzivajte, navijajte za Anderleht jer vam je jos samo muzej ostao!

Claudio Caniggia

pre 13 godina

Poeta, javi se meni da ti vratim 100e i da ti dam još 200e, stan i hranu da mi čuvaš ovce na Zlatiboru. Imaćeš vremena na pretek da se poetski uzdigneš!
(Čobaneee vrati seee, 16. avgust 2010 12:59)

Pojedinci bas sve bukvalno shvataju,valjda nemaju mogucnosti za vise. Takvi za cenjenog umetnika ciji sam hit obradio misle da je stvaran lik.
Zbog takvih nema potrebe da idem bas na Zlatibor da cuvam ovce,OVACA IMA I OVDE!!!

TOTTI_BG

pre 13 godina

Kleo i drugari , naravno da morate napasti jer u suprotnom nece preostati nista drugo nego da kao komsinica odigramo jos 14 utakmica na domacem terenu u prvenstvu i cemu onda toliko prolivenog znoja na pripremama od 2meseca , cemu ? AJMO CRNO BELI

Zipo

pre 13 godina

Evo ja sam Zvezdas pa mogu da gledam malo realnije na ovu utakmicu. Kao sto neko rece, danasnji fudbal je 90% trcanje. Anderleht je strasna trkacka ekipa, dok je Partizan simptomaticno (kao i vecina nasih klubova) kondiciono slabiji od evropskih rivala. Moreira ne igra, Lola je fizicki slab, Raci nece tolerisati povlacenje igraca koji ga je pretrcao za dres. Ako budu resetali siroko duge lopte spicevima kao sto je Slovan radio Zvezdi u BG ja ne vidim kako ce Krstajic da juri malog Lukakua 90min po terenu. Golman nije imao pravog posla do sada a pokazao se nesigurnim protiv Indjije. To vam je realno stanje, a realno je i da ste i takvi bolji od moje Zvezde, pre svega jer imate dobrog trenera i mnogo jaci vezni red kad je Moreira u ekipi. Sve u svemu, zelim vam da prodjete ali ne zanosite se previse, ja sam vec napravio tu gresku sa Zvezdom iako mi je zdrav razum govorio suprotno

milos

pre 13 godina

ja sam grobar i voleo bi da partizan udje u LS ali je to mnogo tesko!Realno ne treba se nadati previse.Mi smo barem realni a ne kao delije mi ovo mi ono nemaju jednog igraca da kazes da valja strasno i da trebali bi pod hitno golmana da zamenimo ocajan je blagi uzas treba pustiti nekog mladjeg i talentovanijeg on decko veze nema

Čobaneee vrati seee

pre 13 godina

@ Claudio Caniggia
Poeta, javi se meni da ti vratim 100e i da ti dam još 200e, stan i hranu da mi čuvaš ovce na Zlatiboru. Imaćeš vremena na pretek da se poetski uzdigneš!

el prike

pre 13 godina

@(po obicaju, 16. avgust 2010 10:13)

A da svoje frustracije lecite na nekom drugom mestu,kad smo vec mi ti koji imamo komplexe.
A nabavite i smederevac,cujem da je -3 vec kod vas?!

Predrage

pre 13 godina

Ajde jednom da nebudemo lažni optimisti i bezpotrebno dižemo euforiju!I novinari i igrači i navijači!Nek odigraju pošteno,ništa veliko od njih da neočekujemo!Pa ukoliko nas iznenade i naša sreća će biti veća!

zole

pre 13 godina

od dosadasnjih 54 komentara,50 su bila od navijaca kk sledece sezone...
Imam samo jedno pitanje:
Sta vas boli uvo za Partizan,imate vi vasu Crvenu..... i gledajte vasa posla.. KONPLEKS..

bolno prizemljenje

pre 13 godina

Partizan će prsnuti žestoko (1:3, 0:5), Kleo je smešan igrač, naš fudbal je jadan kad se tom Brazilčiću toliko posvećuje pažnja.
Realni sam grobar samo.

nije_mi_jasno?

pre 13 godina

Drugovi Crveni jer vama vise zao sto ovaj Cleo pobeze od vas da zaigra malo internancionalne utakmice ili vam je krivo sto ne mozete ni u Ligu Evrope a da na pricamo za Ligu Sampiona?

Munze Konza

pre 13 godina

Samo vi igrajte ljudski, pa šta nam Bog da. Da se ne lažemo, Anderleht je jači, bogatiji, uspešniji i poznatiji klub od nas, ali i Zvezda je od Slovana..... Nama bivši igrači nisu skidali koševe na Kalemegdanu, poeto, nego vama... Vidimo se u sredu na JNA - nek ne igra ko se lomi, kom ne kuca srce čelično!!!

bagi arapin

pre 13 godina

BRAVO KLEO ! Protivnik će prvih 15-tak min.sarespektom odmeravati snage.Tovreme treba iskoristiti za napade iz svih "oružja",dok se saberu ,sa odličnom podrškom sa tribina 20 min.Kleo,Ilijev,posle lagano privoditi kraju uz stalne KONTRE .Kraj bi mogao biti na relaciji 3=1 ,LŠ na pragu.

klajd

pre 13 godina

Tako treba razmisljati a ne bojati se Anderlehta koji i kad bi usao u ligu sampiona bio bi autsajder u grupnoj fazi. Anderleht je mozda jak za nasu ligu ali u odnosu na liga peticu nisu nista posebno.

www.worldofbasketball.org

pre 13 godina

Bravo majstore!!! Tako vas volimo, napadacki nego sta ali naravno i pametno. Samo hrabro mi smo svi uz vas. Verujem da imamo sanse i da cemo da nastavimo pobednicki niz. Napred crno-beli!!!

pera

pre 13 godina

@(The Kum, 16. avgust 2010 11:40)

... jeste, pa ne mozemo mi ko vi da gubimo od evropskih velikana poput Slovan-a.

...nego brate, kazi mi kad igrate protiv Reala iz Uba pa da odem na tu tekmu. hvala puno.

ja

pre 13 godina

A iza Klea "dobro popunjene" tribine...
Nigde nikog...
(Lepi Fika, 16. avgust 2010 17:04)

I kod vas je bilo isto do pre 2 sezone, a onda odjednom postajete "najverniji navijaci na svetu"

Milton

pre 13 godina

Tako je Kleversone, da napadnemo.Nego ovi zvezdaši što su se raspisali treba da dođu i gledaju evropske utakmice na JNA.Nek navijaju za Anderleht slobodno. Izbacujemo ih napolje garantovano.

...nacin zivota

pre 13 godina

Dao je on i prosle godine kelnerima iz Velsa mnogo golova, pa su ga "zvali" u nasu reprezentaciju. Isto i ove godine. Sada treba da se pokaze da li vredi. Ja licno ne verujem.
(Mare, 16. avgust 2010 10:13)

Pa sto se javljas ako ne verujes???
Partizan...

Spale

pre 13 godina

Slozio bih se sa ovim ljudima koji kazu da se ne treba previse zanositi :)
Veliki sam Grobar i najveca zelja mi je da Partizan prodje,ali mnogo kockica tu treba da se slozi da bi videli jos najmanje 3 utakmice Lige sampiona kod kuce..Srecno nam u sredu,Bog je sa nama ;)

Toni

pre 13 godina

Grobar,iz-Beca.-Samo-Hrabro.CRNO,BELI.--igrajte,Muski--Ovi,Pored,Nas-nisu,vredni-komentara.Abre,Romale,Gde.-si,BRATE,-LUBIGA-MAJK

Dexterijus

pre 13 godina

Pa naravno da cemo ih napasti. Ipak smo mi Partizan,a oni?
Nemozemo da prodjemo dalje ako nedajemo golove, zato svi u napad!!!!

koliko gluposti u par reci...

pre 13 godina

Djukic dolazi u C. Zvezdu i dovodi nikog drugog do Moreiru. Provereno
(djukamo, 16. avgust 2010 18:03)


A to mu je brat po majci kad ga tako prati u stopu?! :p

nikad

pre 13 godina

Djukic dolazi u C. Zvezdu i dovodi nikog drugog do Moreiru. Provereno
(djukamo, 16. avgust 2010 18:03)

Moze Mo preci u zvezdu samo ako ga Partizan proda zvezdi,a znas kad ce se to desiti?

Lane

pre 13 godina

Citam ove komentare i ne mogu da verujem kakav smo mi narod..pa Partizan i ako udje u Ligu sampiona vama ni to nece biti dobro..vazno je da je vasa Zvezda namucila i Smederevo..pa treba da se stidite svojih komentara..!!!!