Subota, 31.07.2010.

10:39

SŽ: Navijači tražili smene u petak?

Beogradski mediji već traže zamenu Dostaniću, čiji je odlazak izvestan ako Zvezda ne prođe Slovan. Navijači tražili odlazak Dostanića i Adžića, prenosi "Žurnal"

Izvor: B92

SŽ: Navijaèi tražili smene u petak? IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

71 Komentari

Sortiraj po:

Joao

pre 13 godina

Kasno je sada za smene! Naravno, ako ne prodjemo, trener sigurno leti...
Ono sto me brine je, nedostatak skolovanih igraca koji razumeju fudbal, koji znaju kuda trce i zasto. Nasi igraci ne dodaju i ne primaju loptu kako treba, a o tajmingu i da ne pricamo. Zasto je to tako, ne znam. Gledam ove Slovake, ne znaju mnogo, ali deluju ozbiljnije i cvrsce i tesko cemo im dati 2 gola na njihovom terenu!

hvala lepo

pre 13 godina

...i napadač i play i štoper i drugi štoper i trener i..i..i sportski direktor... i malo mozga za sve nas koji još ovo gledamo...

Razocarani DELIJA

pre 13 godina

ljudi ne morate se sloziti samnom ali po meni krivac je samo Dostanic. Ne zaboravimo da je to trener koji je preuzeo Zvezdu kao lidera na tabeli a posle 6-7 utakmica izgubila zavrsila je prvenstvo kao 2. Zvezda uvek mora biti prva.
Uz Dostanica ce biti uvek druga. Kad vidim facu trenera sve mi je jasno, dovedite nekog ko nije "zalosna sova".
Sto se Adzica tice uradio je polovican posao, Pojacanja mu nisu losa ali ne razumem kako to da nije skontao da nam fali klasican centarfor.

Aleksandar

pre 13 godina

Ne znam sta se ovo desava sa Zvezdom?. Svake godine u Evropi je sve gora i gora. Mislim da treneri nisu uvek krivi za neuspeh klubova, vec njihove nabedjene zvezde, tj. sami fudbaleri.

Stefan

pre 13 godina

Lukicu potreban su nam pojacanja u svim linijama tima jos po jedan igrac,ima dosta slobodnih igraca Milan Purovic,Dragan Bogavac,Nemanja Vucicevic,Ranko Despotovic i jos mnogo drugi.Potrebna su nam pojacanja jer sa ovim timom tesko mozemo da prodjemo i ne tako jaki Slovan a jos teze nekog jaceg iz npr sledece runde ako prodjemo...

Zare

pre 13 godina

Jeste da Dostanić ne uliva nikvo poverenje kao trener ali je činjenica da je u pripremama imao nekakve rezultate sa vrlo mladim timom ali je dovodjenjem pred kraj priprema Koromana i Tošića ta koncepcija presečena. Sada se moralo praviti mesta za dva "iskusna" i verovatno ne baš jeftina igrača sa jakim menadžerskim uticajem.
Ovo je, ajde da kažemo, nekakav alibi za trenera ali za Adžića koji je bespotrebno oterao Lazetića i nije doveo pravog špica ceo prelazni rok, čak ni na probu, nema opravdanja i on bi po meni trebao prvo da leti...

???

pre 13 godina

Adzic i Dotanic su neopevani kockari...
Adzic je doveo tog Dostanica da bi vratio kockarske dugove,a duzan je Adzicev pajtasima!!!
A tog Bogdanovica ko zna ko gura,decko ne zna loptu da sutne,ja bi bolje igrao od njega...
Sramota velika!!!

Corto Maltese

pre 13 godina

'Hajde da probam ponovo, mozda i objavite...

40 hiljada navijaca...? Sutra ce verovatno pisati da ih je bilo 50 hiljada... Dokle?

sloba

pre 13 godina

Čak i da zvezda načini podvig i izbaci slovan što je teško očekivati, dostanić i adžić moraju da odu.dobar šahista mora da računa više poteza unapred.ovi računaju unazad i samo analiziraju poraze.po svemu rekao bih da bi povratak mladog stručnjaka jankovića bio prava stvar što se tiče trenera,ali čini se da bi jedino džajićev povratak u klub mogao da nagovesti vraćanje bar dela stare slave.

pera doga

pre 13 godina

oterati smesnog dostanica,pa dovesti bata zivu....
a spic pojacati sa PJANOM,mislim ako jos igra fudbal...
pa da pravimo trio pijanaca djordjevic,koroman i pjana.

zidane

pre 13 godina

Pa ljudi,oni su oterali Lazetica igraca koji je bio najbolji prosle sezone i nosio tim.sto znaci da je tu neka muvacina.neko mora da igra itd.mislim ovaj bogdanovic i dalje igra-znaci menadzer mu je neki ozbiljan krimos.oterali pizona da bi igrao kadu jer ga zastupa crnogorski "biznismen" mislim smesno.ja stvarno ne znam dokle vise da se sramotimo.koroman je slag na torti.Vesovic na klupi ....uzas

eee

pre 13 godina

Muslin, Jankovic... ...mozda probati sa Djukicem ako je slobodan!!!
mada mislim da ce mo sa Muslinom gledati istu ovakvu igru sa bunarenjem, ipak je tako igrao sa Zigom!!!

Žarko

pre 13 godina

Alo komšije, nije smak sveta i porazi su sastavni deo igre, a igrali ste sa baš jakom ekipom. Ako ste hteli da nekog menjate, trebali ste to da uradite na kraju prošlog prvenstva, sada nije fer dok ne sačekate šta će biti, ja sam ubeđen da idete dalje, ali ovaj vaš predsednik, bogami nije sam sa sobom. Puno sreće u Bratislavi.

El Loko

pre 13 godina

Necu mnogo duziti,sve je vec receno.
Pod hitno,ali pod hitno,ne sutra nego juce,smeniti Dostanica i dovesti Aleksandra Jankovica.
Covek mora voditi Zvezdu u revansu,to nam je jedina sansa.

Vladimir

pre 13 godina

Prosle sezone Petrovic je od grupe neafirmisanih fudbalera stvorio tim koji je postao jesenji prvak i koji se, po meni, nije obrukao u Evropi (sve tri pobede na Marakani). Medjutim, tadasnji trener nije preziveo gostovanje Metalcu, iako je Zvezda i posle tog kola bila na celu tabele.

S druge strane, Dostanicu je oprosten gubitak bodovne prednosti nad Partizanom i pruzena mu je sansa da ekipu vodi i ovoj sezoni. Zbog cega bi trener koji ni sa jednim klubom nije imao dobrih rezultata uzivao toliko vece poverenje od cetvrte Zvezdine zvezde? Odmah mi pada na pamet cinjenica da je tokom svog prvog mandata kao Zvezdin trener Dostanic za pomocnog trenera imenovao sadasnjeg sportskog direktora, Ivana Adzica. Pretpostavljam da se imenovanjem Dostanica za trenera, Adzic oduzuje svom nekadasnjem ucitelju trenerskog zanata.

Jos jedna stvar mi "bode oci". Tokom prosle sezone svi su isticali da je najveca vrlina Zvezdinog tima bila "desna strana", gde su igrali Ninkov i Lazetic (mozda nas najbolji igrac minule sezone). Prema tome, jedan od prioriteta je trebalo da bude cuvanje "naseg najjaceg oruzja", uz pojacavanje ostalih (deficitarnih) pozicija u timu. Ovako, i sami smo bili svedoci neuigranosti Zvezdinog tima na ovosezonskoj premijeri.

Pozdrav svim Delijama.

zvezdas

pre 13 godina

Ja ne znam za vas, ali mislim da cu po prvi put u zivotu navijati protiv zvezde u mecu sa slovanom u cilju sto brze smene Kratka Ostanica.

Ukoliko nekim slucajem prodjemo ili udjemo u grupnu fazu, mi smo upropastili i ovu sezunu. On ce ostati na celu do kraja polu-sezone, imace svih 6 poraza u grupi i za partizanom cemo zaostajati 7-8 bodova. Tada ce ga smeniti ali nazalost bice kasno, partizan ce uzeti i cetvrtu uzastopnu titulu.

Zato molim boga da zvezda ispadne odmah na startu da bi makar spasili domace prvenstvo.

Zasto verujem da ce ovako biti? Pa iz ovog razloga: Kratko Ostanic je prosle sezone od +4 u odnosu na partizan, stigao do -7 za sama dva meseca. Toliko rasipanje bodova se ne desava i u najjacim ligama a kamoli u ovoj jadnoj rogonja ligi. To dovoljno govori o treneru.

zero

pre 13 godina

Delije i treba da se pitaju za smenu trenera jer oni su tu svaku utakmicu po suncu zimi kisi vetru a vi koji tu pljujete delije gledajte druge stvari a ne cekati kad ce koja vest da izadje u novinama pa da ostavljate komentare pametnije bi vam bilo ako zaista volite zvezdu da dodjete na utakmicu koja nije evropska tu se pokazuje prava ljubav prema zvezdi a ne ovako preko neta

mladen

pre 13 godina

(Mito, 31. jul 2010 12:21)

Ulazak u FINALE evropskog takmicenja???? Za 5 godina? Haaahahahaha...pa braaate, aj reci na cemu si, hocu i jaaaaaaa :DDD

Delija bre!

pre 13 godina

Treba li smeniti Dostanica? Da, treba, bez razmisljanja! Ali sta dalje? Ako to znaci povratak Pizona ili Jankovica, onda i nisam bas siguran! Najveca greska prelaznog roka je povratak Koromana! Mogu samo da zamislim kako bi se ponasao da mu na klupi sedi Jankovic,trener bez autoriteta i sumnjivog kvaliteta! ako vec menjate, neka to bude neki mlad trener, radnik, zeljan rada sa Vesovicem, Lazovicem...
(Darko M, 31. jul 2010 14:06)

Izvini ali kad je Jankovic bio trener zvezda je igrala najlepsi fudbal na premijeri smo dali 5 gola smederevu i posle toga nikad ispod 2 ili 3 nismo dali decko je zavrsio i najbolju skolu trenera u svetu a i 21 utakmicu dok je vodio nije imao nijedan proaz toliko !!!

Aleksandar Mali

pre 13 godina

Samo da prodjemo ove Slovake, posle neka menjaju koga hoce... Molim te, Boze, POMOZI NAM!!!
(NN, 31. jul 2010 12:27)

Vama ni Bog ne moze pomoci...

Mladja_011

pre 13 godina

lepo bi bilo da se prodamo Gaspromu skroz da dodje Muslin na mesto trenera samo da ostane par zvezdasa u UO i sve ostale neznalice na celu sa Adzicem i Kratkom Ostanicem napolje!!

Dax

pre 13 godina

Kada sam ja jos na prvoj pripremnoj utakmici napisao da uz ovog(da ne kazem trenera) i Djorjevica kao kapitena nemam ni trunku sumnje da ce ovo biti KATASTROFA neki mi udarali silne minuse. Pa ovo je mozda 5-6 utakmica na kojoj nisam bio na severu za 10 god jer sam znao.Pa DOSTA BRE VISE KOSANOVICA,DOSTANICA,PIZONA i ostalih dajte nekog mladjeg i dajte te klince neka igraju dosta ovih POVRATNIKA koji mogu da popiju litar viskija na ex!!!

Darko M

pre 13 godina

Treba li smeniti Dostanica? Da, treba, bez razmisljanja! Ali sta dalje? Ako to znaci povratak Pizona ili Jankovica, onda i nisam bas siguran! Najveca greska prelaznog roka je povratak Koromana! Mogu samo da zamislim kako bi se ponasao da mu na klupi sedi Jankovic,trener bez autoriteta i sumnjivog kvaliteta! ako vec menjate, neka to bude neki mlad trener, radnik, zeljan rada sa Vesovicem, Lazovicem...

nik

pre 13 godina

Dostanic, koji je promenio 6 klubova za 2 godine, pravi najveci negativni rekord u Levskom sa 8 uzastopnih poraza, dobija otkaz, i u tom trenutku potpisuje za zvezdu?!

Ovde ima svega, samo ne fudbala...

no fear

pre 13 godina

definitivno naći novog trenera,čak i ne toliko zbog eventualnog ispadanja u Evropi,već zbog onog puno važnijeg - prvenstva..
jer s njim,ja lično,ne vjerujem da možemo do titule,a samim tim i do kvalifikacija za LŠ..
a što se tiče Slovana,treba otići u Slovačku i odigrati muški,hrabro..pa,ako se ispadne-ispadne..ako su mogli Spartak i OFK zabiti 2 gola Dnipru i Galatasarayu,niko me ne može uvjeriti da to Zvezda ne može i Slovanu..
druga je stvar hoće li tako i biti..
p.s. i napadač nam treba,nikakva krila i ofanzivni veznjaci da to "glume",nego pravi špic..

martin zgombec

pre 13 godina

C.Zvezda je slabiji tim od Slovana iz Bratislave isto kao i srbijanska reprezentacija od slovacke. Navijaci da se ne ljute igraci Zvezde su se borili koliko su mogli i to je to.

Mito

pre 13 godina

Tačno je da je i Lukić kriv, jer on je taj koji mora da izvuče Zvezdu iz problema u kojima se nalazi. Bori se za svaki dinar i evro, a sa druge strane eksperimentiše sa trenerima i igračima koji nisu ličnosti (nisu sigurni sami u sebe). Zvezda treba trenera, ali i igrače, a zarada treba da bude plod onoga što su doprineli u smislu zarade kluba. Potpisivali su se unosni ugovori sa trenerima i igračima, Zvezda ne uradi ništa u Evropi (izgubi novac), ti treneri i igrači odu i još traže novac od ugovora koji su odradili više nego bedno. Lukiću prvo zarada, pa onda pare. Sve ostalo je bacanje para u bunar bez dna.
Seti te se samo da je na Antića dignuta hajka, iako je odlaskom na svetsko prvenstvo zaradio 9 milona dolara. Crvena Zvezda nije u prilici da baca novac. Treba postaviti ciljeve za narednih 5 godina. Prvo titula ili kup. Drugo jesen u evropskim takmičenjima što donosi zaradu, a u zadnje dve godine petogodišnjg ciklusa i ulazak u finale barem jednog evropskog takmičenja. U zavisnosti od realizacije plana idu i zarade. Ako sada Zvezda ispadne, svi na minimalac.
Mislim da su ovde poseban problem menadžeri, koji sa malo žele mnogo para i vrše pritisak na trenere i klubove. Mišljenja sam da Crvena Zvezda treba da preuzme menadžment nad svojim igračima (ne pojedinci već tim koji će pomoći u pravom smislu igraćima, a ne kako čitamo po novinama da menadžeri uslovljavaju gde će igrač otići), jer ona ih stvara, daje im šansu, pravi im ime i diže cenu na tržištu.
S poštovanjem

ivan

pre 13 godina

Nije trener kriv sto su graci delovali mlitavo i bezidejno na terenu da bi ga smenili vec posle prve utakmice.
Inace moj licni stav je supeligaske klubove ne bi trebalo da vode treneri koji su stariji od 45 god. upravo zbog stila igre koji oni neguju. Partizan je cist primer toga.

Aleksandar

pre 13 godina

Potpuno se slazem sa smenom Dostanica, mislio sam da je on privremeno resenje i da ce dovesti nekoga. Bojim se da i smena nece doneti nesto, ukoliko ne dovedu kvalitetnog trenera iz inostranstva. U svakom slucaju agonija se nastavlja i na zalost ne vidim da ce se nesto promeniti.
P.S. Oterajte Adzica, a navijacima recite da se ne loze vise na Kosovo, odavno su postali pateticni.

Emi Ašev

pre 13 godina

Sto su uopste i dovodili Dostanica? pa zar nije vec ranije bioizbacivan iz Zvezde? Covek nema talenta za taj posao ili makar nedovoljno da bi bio trener Zvezde!

demagogija

pre 13 godina

Vladimir Petrovic Pizon je doveo Zvezdu na samo korak od titule (maltene formalnost), a onda ga je Vladan Lukic smenio u samom finisu prvenstva jer navodno odlicne rezultate nije pratila dovoljno atraktivna i dopadljiva igra.

Doveden je Dostanic koji je uspeo da prokocka veliku prednost, a koliko je Zvezdina igra u medjuvremenu postala dopadljivijasvedoci cinjenica da je u istoj nedelji kada su Partizan i Spartak dali gol u sudijskim nadoknadama, a OFK cak 2 u zadnjih 10 minuta na gostovanju jednom Galatasaraju... Crvena Zvezda sa trenerom koji je navodno doveden da Zvezda igra fajterski i napadacki cak i kada ima sigurno vodstvo - ona "cuva" 1:2 rezultat protiv nekakvoga Slovana na sred Marakane i zadnjih 20 minuta igra bez ikakve ambicije!? Samo jos jedan dokaz u nizu koliko je Lukic veliki demagog, a navodni razlozi za smenu Pizona lazni (trebao mu je poslusnik na klupi, i dobio ga je).

dejan kanada

pre 13 godina

Steta ce biti ako Zvezda ispadne kako za nju tako i za nas fudbal.Njihovi navijaci su poceli da se vracaju na tribine a sa sobom povukli i navijace Partizana i ostalih klubova i to je za nas fudbal odlicno.Da ne govorim o bodovima koje nasi klubovi sakupljaju i koji im jos mogu olaksati ove kvalifikacije jer nam kvalifikacije za EURO takmicenja zaista dolaze u nezgodno vreme pre pocetka sezone. Mozda bi FSS mogao razmisliti barem o 2-3 nedelje pomeranja ranije jer vecina igraci koji dolaze u nase jace klubove su u velikom slucaju igraci losijih domacih klubova koji su daleko od reprezentacije pa samim tim nisu ni umorni od SP ili EP a oni koji igraju na tim prvenstvima u vecitima obicno budu prodati nakon toga tako da ne vidim neku veliku prepreku a moze koristiti nasim klubovima. Iskreno se nadam da ce Zvezda,Partizan,OFK,i Spartak uspreti da prodju do Lige UEFA odnosno LS i da ce samim tim i nas fudbal da se priblizi vrhu,jer bi onda i posete bile bolje i zarada od TV prava i UEFE veca a i napokon nebi morali da prodajemo igrace svake godine da opstajemo..To je jedino resenje i zato svi trebamo da usmerimo svu svoju pozitivnu energiju prema tome cilju.Upamtite ako navijate protiv Zvezde,Partizana,OFK-a ili Spartaka navijate i protiv svog tima jer oni su u evropi zajedno i boduju se zajedno. SRETNO SRPSKI KLUBOVI. POZDRAV IZ KANADE.

Zvezdaš

pre 13 godina

Pa ne znam baš da li su to pravi navijači.

Ja mislim da pravi navijači ne traže, ne očekuju i nemaju nikakvu imovinsku korist od svog kluba, a redovno kupuju pretplatne karte i posećuju utakmice i bodre svoj klub i kada ide i kada ne ide.

Pravi navijač nema ambicija da upravlja klubom, niti da postavlja uslove o broju svojih predstavnika u Skupštini kluba, ne nosi pištolj na utakmicu, ...

Prave navijače BOLI UVO za Uroša Mišića!

Potpuno isto važi i za prave ljude u upravi Zvezde.

Ovako, ne zna se ko vodi klub, "navijači" iz svog interesa, ili ljudi iz uprave koji su tu da bi vratili svoje kockarske dugove, ili, što je najverovatnije, i jedni i drugi zajedno piju krv "svome voljenom" klubu.

Goran Herceg Novi

pre 13 godina

Ma kakav prolaz,Slvoan ce se zatvoriti u Slovackoj.Pokazali su da znaju igrati na rezultat.Kod 0:1 i 1:2 na Marakani nabijaju loptu,valjaju se,salji dubinske pasove.Evropska prica je gotova za Zvezdu,ajmo da sto beogradjana dodje na Karaburmu da se bodri OFK!Docice oko 800 turaka.

Marko

pre 13 godina

Evo,ja prvi podrzavam ovo!IMa tu jos stvari koje mi se ne svidjaju,ali od necega se mora krenuti!!Bilo bi najbolje da je u ovo ukljucen u BOgdanovic pa sva trojica u Sibir sa kratkim gacama!

Stancic

pre 13 godina

Ne brinite ljudi,pa nisu Rusi toliko blesavi da dopuste da im propadne par miliona eura.Videćete,uceniće Slovake sa isporukom gasa i Zvezda lagano dobija.Konačno da imamo nekog moćnog da nam čuva ledja.Ja ću staviti 2 000 na Zvezdu,ovo je moranje da se pobedi,Rusi su to.

Dok je vreme

pre 13 godina

Smeniti odmah,obadvojicu,dok postoji šansa za prolaz.Ako slučajno prođemo slovake sa njima,niko ih neće moći pomeriti a to je najgore za Zvezdu,da oni ostanu.

С.К.И.Д.С.

pre 13 godina

Навијачи, Звездине Делије, су једини били на нивоу против Слована АЛИ којим правом се Делије осећају позваним да се мешају у струку?! Не иде то тако ако желимо да Звезду извучеми из канала у ком се налази, свако треба да ради свој део посла за који је стручан, слажем се да су квалитети Достанића и посебно Аџића сумњиви али за њих је одговоран онај који их је и довео, дакле Лукић који својим понашањем и изјавама доводи у заблуду све нас који воле Звезду и продаје нам маглу! Треба бити искрен према себи и да видимо која смо то појачања довели. Короман појачање?! Тај појачање никако не моше бити, човек који нема снаге за једно полувреме и са својим уличарским понашањем не заслужује Звездин дрес! Тошић? Па он више мисли на ЈК него на ФК! Кад је Дејан Миловановић у питању мислим да ће оправдати очекивања, али за то ће бити потребно времена!
Ако кренемо и даље да анализирамо тим који имамо долазимо до спознаје да нам је тим такав какав је- ограничен и испод просека за клуб таквог реномеа! Танки смо на позицији централних бекова где Вилотић и посебно Ђорђевић немају квалитет и мирноћу да одреагују како треба! А да апсурд буде још већи капитен тима нам је Ђорђевић, па то је увреда за сваког ко се иоле разуме у фудбал! Богдановић, задњи везни, је залутао у Звезду али јасно је као дан да руковдство клуба жели да га прода и да зато за њега има места у екипи! Сумњам да је Каду калибар за Звезду и на позицији офанзивног везног смо годинама уназад мнооого танки јер клуб не жели да да прилику Лазовићу који је у сенци Коромана, фудбалера чије је време прошло! И тако дођосмо до сурове истине да ми имамо претерана очекивања од овог тима и да хистерично и без покрића стварамо такву атмосферу и притисак да се резултат јури по сваку цену! Тек кад успоставимо систем рада и вредности и направимо дугорочан план можемо да очекујемо боље дане!

dule nbg

pre 13 godina

A sto su onda pevali "ciganske p*****" kad su zapad i istok skandirali "Ratko odlazi"????

I sta je taj covek trazio na klupi do utakmice sa Slovanom, ko mu je dao da vodi pripreme!?

Jos jedne sezone smo poklonili Partizanu titulu. Na zalost...

saleznik

pre 13 godina

Ovo više nema smisla,ovo je lakrdija,dokle vise da se brukamo.Kada će vise neko da stvarno da radi u interesu kluba i da mu rezultati budu primarna stvar a ne kombinatorika u stilu ti meni-ja tebi.Da stvarno voli zvezdu Lukic nikada ne bi doveo Dostanica vec nekog boljeg a to je lako jer su svi bolji strucnjaci od njega.A sto se tice Adzica sve je poznato,i koliko duguje i kome,pa takvi se ne dovode na takve funkcije sa tolikim repovima jer rade za sebe a ne za klub.Zakljucak je sledeci ili da se zapoceto odradi do kraja a tu mislim da se ZVEZDA vrati tamo gde joj je mesto(top 20 u evropi) ili da se razilazimo sa svima vama.ZAUVEK ZVEZDI VERAN

Calderon

pre 13 godina

Dostanica nisam nikad cenio, zbog njega smo i protracili titulu prosle sezone!!! Bilo mi je cudno to sto nije dobio otkaz, i sto mu je ukazana prilika da sa dobrim timom uvede Zvezdu u Evropu ove godine. Naravno sada je mnogo teska situacija , treba dati minimum dva gola za prolaz, i zali Boze priprema sa njim, sve ce da padne u vodu!!! A to me jako nervira posto je ista prica svake sezone!!! 3 godine unazad smo jedna velika NULA!!! Ako bi mogli da vratimo Aleksandra Jankovica ili Slavoljuba Muslina na klupu to bi bio uspesan korak barem za ligaski deo. Nije da je obavezno dovodjenje novih igraca na mestu napadaca i odbrane, BITAN JE TRENER.

Lignjoslav

pre 13 godina

Nije kriv samo Dostanic. U prva 3 minuta sam video da nam se ne pise dobro. Zasto? Pa zato sto su Slovaci igrali presing na sredini, na loptu a minemamo kreatora igre koji zna da "sakrije loptu", nego nam napade greira Guma Bogdanovic, koga, kad malo pritisnu, on ne zna sta ce. U nasoj ligi se svi mahom samo brane protiv nas, ali protiv evropskih timova je drugacije. Cim nas pritisnu na sredini, mi nemamo resenje i srljamo dugim loptama i to bez visokog spica!? Pod hitno nam treba taj napadac, visi od 188cm, koji bi prihvatao visoke lopte, ali i bio opasan kod prekida. Takodje, cudi me da u klubu ne mogu da dovedu ofanzivnog veznog, playmakera, klasicnu desetku. To je srce svakog tima, a mi to nemamo!
Adzicu, poslednja sansa da dovedes spica, kreatora igre i stopera. Znam da nije sjajna finansijska situacija, da je kriza, da mora da se stedi, ali ovo je ipak Zvezda! Za tog ofanzivnog veznog i za spica treba dati najvise para, jer su oni glavne poluge u timu. Naravno, Gumu i Perovica ne stavljati u tim, jer sam nokte izgrickao kad oni prime loptu. A za revans u Bratislavi, umesto gume Isah, a umesto Perovica Trifunovic od starta! I dajte sansu tom Mugosi, Lazovicu i Vezovicu vise, mozda nisu nesto, ali su za Gumu izmislili fudbal! U slucaju promene trenera, glasam za Muslina, Jankovica ili Grofa. Nikako neko iz bata Djorine skole!

Zvezdas Pozarevac

pre 13 godina

Problemi u Zvezdi su daleko veci od smene Dostanica,Adzica..Glavni problem je negativna selekcija,dokle god u Zvezdi moraju da igraju deca lovatora,mocnika i igraci koje guraju menadzeri nemamo nikakve sanse da se vratimo na staze stare slave i mesto Evropskog velikana..Talentovana deca prestaju da treniraju fudbal u 17-18 god.zato sto vide da se u Zvezdi igra preko veze..samo zdrava selekcija i posten i moderan rad sa mladjom kategorijama nas moze izvuci iz ove agonije!Zasto ne naucimo nesto od Barselone,prepisemo rad njihove omladinske skole?Pitam se zasto,a i sam znam odgovor..Sta bi onda radili tatini sinovi i igraci krimosa-menadzera..

Djole11

pre 13 godina

Sta treba da se desi pa da se dozovemo pameti?Ambijent predivan,svi tehnicki uslovi ispunjeni za pravi spektakl,vreme idealno,ali igra nije postojala...ne priznajem pricu da nismo u takmicarskoj formi jer ko god da radi u C.Zvezdi i ko god da nosi njen dres mora da zna jednu stvar,najbitniju-za taj dres mora da se da i vise od svojih trenutnih mogucnosti!Sponzori ne igraju umesto igraca,oni samo obezbedjuju adekvatne uslove za rad i,gle cuda-za to traze adekvatnu nadoknadu-uspeh!
E pa dragi moji,i mi navijaci imamo pravo da to trazimo od vas jer da nije nas ne bi bilo ni vas!
Zato pamet u glavu i u cetvrtak kako znate i umete prodjite u naredni krug kvalifikacija!To je imperativ!A o nesrecnom Dostanicu ne treba trositi reci...covek nije dorastao izazovu iako je i po treci put naklupi najtrofejnijeg kluba sa ovih prostora...prst na celo i KONACNO DOVEDITE TRENERA KOJI CE RADITI NA DUZE STAZE...Sale Jankovic ili Slavoljub Muslin...sve drugo bi bilo produzavanje agonije...vidimo se u cetvrtak-licem u lice...Red Star forever!

malish

pre 13 godina

Cekaj, mi treba da ispadnemo iz Evrope da bi smenili Dostanica? Pa sto ga onda menjate, nema razloga vise .. on je covek ispunio onda sev zadatke: predao je osvojenu titulu, ispao u prvom mecu u Evropi - Zvezdi se samim tim sve vise obara trzisna cena i oni koji su postavili njega, Adzica i druge ce sutra kupiti Zvezdu za saku dolara! Ovde nema ni S od sporta, ni Z zvezde vec je sve u cilju privatizacije i prodaje Zvezde kao na pijaci starog gvozdja!!!

cassius

pre 13 godina

Crvena Zvezda je nekada bila veliki klub, kada ljudi koji trenutno vode klub shvate da se od proslosti ne zivi, Notingem Forest je dvostruki sampion Evrope a gde je sada, mozda ce uspeti da budu prosecan klub u evropskim okvirima mada sve mi ovo lici na jednu veliku igru gde su Lukic i Adzic obicni piuni jer njih dvojca zajedno nemaju osnovnu skolu niti znanja i iskustva da vode klub jer je to isto kao i vodjenje ozbiljne kompanije. Ocigledno je nasim navodnim velikim prijateljima Rusima obecana Zvezda za male pare!!!

milos

pre 13 godina

Dostanić nije ni trebao da bude postavljen za trenera...uprava mora da dovede trenera koji zna kako da napravi rezultat...dostanic i njemu slicni koji su po nekoliko puta bili treneri (čitaj Pižon i drugi) nikad ništa i nisu uradili...ne razumem zašto ih uprava ponovo dovede

Zvezdaš

pre 13 godina

Pa ne znam baš da li su to pravi navijači.

Ja mislim da pravi navijači ne traže, ne očekuju i nemaju nikakvu imovinsku korist od svog kluba, a redovno kupuju pretplatne karte i posećuju utakmice i bodre svoj klub i kada ide i kada ne ide.

Pravi navijač nema ambicija da upravlja klubom, niti da postavlja uslove o broju svojih predstavnika u Skupštini kluba, ne nosi pištolj na utakmicu, ...

Prave navijače BOLI UVO za Uroša Mišića!

Potpuno isto važi i za prave ljude u upravi Zvezde.

Ovako, ne zna se ko vodi klub, "navijači" iz svog interesa, ili ljudi iz uprave koji su tu da bi vratili svoje kockarske dugove, ili, što je najverovatnije, i jedni i drugi zajedno piju krv "svome voljenom" klubu.

demagogija

pre 13 godina

Vladimir Petrovic Pizon je doveo Zvezdu na samo korak od titule (maltene formalnost), a onda ga je Vladan Lukic smenio u samom finisu prvenstva jer navodno odlicne rezultate nije pratila dovoljno atraktivna i dopadljiva igra.

Doveden je Dostanic koji je uspeo da prokocka veliku prednost, a koliko je Zvezdina igra u medjuvremenu postala dopadljivijasvedoci cinjenica da je u istoj nedelji kada su Partizan i Spartak dali gol u sudijskim nadoknadama, a OFK cak 2 u zadnjih 10 minuta na gostovanju jednom Galatasaraju... Crvena Zvezda sa trenerom koji je navodno doveden da Zvezda igra fajterski i napadacki cak i kada ima sigurno vodstvo - ona "cuva" 1:2 rezultat protiv nekakvoga Slovana na sred Marakane i zadnjih 20 minuta igra bez ikakve ambicije!? Samo jos jedan dokaz u nizu koliko je Lukic veliki demagog, a navodni razlozi za smenu Pizona lazni (trebao mu je poslusnik na klupi, i dobio ga je).

Goran Herceg Novi

pre 13 godina

Ma kakav prolaz,Slvoan ce se zatvoriti u Slovackoj.Pokazali su da znaju igrati na rezultat.Kod 0:1 i 1:2 na Marakani nabijaju loptu,valjaju se,salji dubinske pasove.Evropska prica je gotova za Zvezdu,ajmo da sto beogradjana dodje na Karaburmu da se bodri OFK!Docice oko 800 turaka.

Zvezdas Pozarevac

pre 13 godina

Problemi u Zvezdi su daleko veci od smene Dostanica,Adzica..Glavni problem je negativna selekcija,dokle god u Zvezdi moraju da igraju deca lovatora,mocnika i igraci koje guraju menadzeri nemamo nikakve sanse da se vratimo na staze stare slave i mesto Evropskog velikana..Talentovana deca prestaju da treniraju fudbal u 17-18 god.zato sto vide da se u Zvezdi igra preko veze..samo zdrava selekcija i posten i moderan rad sa mladjom kategorijama nas moze izvuci iz ove agonije!Zasto ne naucimo nesto od Barselone,prepisemo rad njihove omladinske skole?Pitam se zasto,a i sam znam odgovor..Sta bi onda radili tatini sinovi i igraci krimosa-menadzera..

nik

pre 13 godina

Dostanic, koji je promenio 6 klubova za 2 godine, pravi najveci negativni rekord u Levskom sa 8 uzastopnih poraza, dobija otkaz, i u tom trenutku potpisuje za zvezdu?!

Ovde ima svega, samo ne fudbala...

Dax

pre 13 godina

Kada sam ja jos na prvoj pripremnoj utakmici napisao da uz ovog(da ne kazem trenera) i Djorjevica kao kapitena nemam ni trunku sumnje da ce ovo biti KATASTROFA neki mi udarali silne minuse. Pa ovo je mozda 5-6 utakmica na kojoj nisam bio na severu za 10 god jer sam znao.Pa DOSTA BRE VISE KOSANOVICA,DOSTANICA,PIZONA i ostalih dajte nekog mladjeg i dajte te klince neka igraju dosta ovih POVRATNIKA koji mogu da popiju litar viskija na ex!!!

Vladimir

pre 13 godina

Prosle sezone Petrovic je od grupe neafirmisanih fudbalera stvorio tim koji je postao jesenji prvak i koji se, po meni, nije obrukao u Evropi (sve tri pobede na Marakani). Medjutim, tadasnji trener nije preziveo gostovanje Metalcu, iako je Zvezda i posle tog kola bila na celu tabele.

S druge strane, Dostanicu je oprosten gubitak bodovne prednosti nad Partizanom i pruzena mu je sansa da ekipu vodi i ovoj sezoni. Zbog cega bi trener koji ni sa jednim klubom nije imao dobrih rezultata uzivao toliko vece poverenje od cetvrte Zvezdine zvezde? Odmah mi pada na pamet cinjenica da je tokom svog prvog mandata kao Zvezdin trener Dostanic za pomocnog trenera imenovao sadasnjeg sportskog direktora, Ivana Adzica. Pretpostavljam da se imenovanjem Dostanica za trenera, Adzic oduzuje svom nekadasnjem ucitelju trenerskog zanata.

Jos jedna stvar mi "bode oci". Tokom prosle sezone svi su isticali da je najveca vrlina Zvezdinog tima bila "desna strana", gde su igrali Ninkov i Lazetic (mozda nas najbolji igrac minule sezone). Prema tome, jedan od prioriteta je trebalo da bude cuvanje "naseg najjaceg oruzja", uz pojacavanje ostalih (deficitarnih) pozicija u timu. Ovako, i sami smo bili svedoci neuigranosti Zvezdinog tima na ovosezonskoj premijeri.

Pozdrav svim Delijama.

dule nbg

pre 13 godina

A sto su onda pevali "ciganske p*****" kad su zapad i istok skandirali "Ratko odlazi"????

I sta je taj covek trazio na klupi do utakmice sa Slovanom, ko mu je dao da vodi pripreme!?

Jos jedne sezone smo poklonili Partizanu titulu. Na zalost...

dejan kanada

pre 13 godina

Steta ce biti ako Zvezda ispadne kako za nju tako i za nas fudbal.Njihovi navijaci su poceli da se vracaju na tribine a sa sobom povukli i navijace Partizana i ostalih klubova i to je za nas fudbal odlicno.Da ne govorim o bodovima koje nasi klubovi sakupljaju i koji im jos mogu olaksati ove kvalifikacije jer nam kvalifikacije za EURO takmicenja zaista dolaze u nezgodno vreme pre pocetka sezone. Mozda bi FSS mogao razmisliti barem o 2-3 nedelje pomeranja ranije jer vecina igraci koji dolaze u nase jace klubove su u velikom slucaju igraci losijih domacih klubova koji su daleko od reprezentacije pa samim tim nisu ni umorni od SP ili EP a oni koji igraju na tim prvenstvima u vecitima obicno budu prodati nakon toga tako da ne vidim neku veliku prepreku a moze koristiti nasim klubovima. Iskreno se nadam da ce Zvezda,Partizan,OFK,i Spartak uspreti da prodju do Lige UEFA odnosno LS i da ce samim tim i nas fudbal da se priblizi vrhu,jer bi onda i posete bile bolje i zarada od TV prava i UEFE veca a i napokon nebi morali da prodajemo igrace svake godine da opstajemo..To je jedino resenje i zato svi trebamo da usmerimo svu svoju pozitivnu energiju prema tome cilju.Upamtite ako navijate protiv Zvezde,Partizana,OFK-a ili Spartaka navijate i protiv svog tima jer oni su u evropi zajedno i boduju se zajedno. SRETNO SRPSKI KLUBOVI. POZDRAV IZ KANADE.

Calderon

pre 13 godina

Dostanica nisam nikad cenio, zbog njega smo i protracili titulu prosle sezone!!! Bilo mi je cudno to sto nije dobio otkaz, i sto mu je ukazana prilika da sa dobrim timom uvede Zvezdu u Evropu ove godine. Naravno sada je mnogo teska situacija , treba dati minimum dva gola za prolaz, i zali Boze priprema sa njim, sve ce da padne u vodu!!! A to me jako nervira posto je ista prica svake sezone!!! 3 godine unazad smo jedna velika NULA!!! Ako bi mogli da vratimo Aleksandra Jankovica ili Slavoljuba Muslina na klupu to bi bio uspesan korak barem za ligaski deo. Nije da je obavezno dovodjenje novih igraca na mestu napadaca i odbrane, BITAN JE TRENER.

Lignjoslav

pre 13 godina

Nije kriv samo Dostanic. U prva 3 minuta sam video da nam se ne pise dobro. Zasto? Pa zato sto su Slovaci igrali presing na sredini, na loptu a minemamo kreatora igre koji zna da "sakrije loptu", nego nam napade greira Guma Bogdanovic, koga, kad malo pritisnu, on ne zna sta ce. U nasoj ligi se svi mahom samo brane protiv nas, ali protiv evropskih timova je drugacije. Cim nas pritisnu na sredini, mi nemamo resenje i srljamo dugim loptama i to bez visokog spica!? Pod hitno nam treba taj napadac, visi od 188cm, koji bi prihvatao visoke lopte, ali i bio opasan kod prekida. Takodje, cudi me da u klubu ne mogu da dovedu ofanzivnog veznog, playmakera, klasicnu desetku. To je srce svakog tima, a mi to nemamo!
Adzicu, poslednja sansa da dovedes spica, kreatora igre i stopera. Znam da nije sjajna finansijska situacija, da je kriza, da mora da se stedi, ali ovo je ipak Zvezda! Za tog ofanzivnog veznog i za spica treba dati najvise para, jer su oni glavne poluge u timu. Naravno, Gumu i Perovica ne stavljati u tim, jer sam nokte izgrickao kad oni prime loptu. A za revans u Bratislavi, umesto gume Isah, a umesto Perovica Trifunovic od starta! I dajte sansu tom Mugosi, Lazovicu i Vezovicu vise, mozda nisu nesto, ali su za Gumu izmislili fudbal! U slucaju promene trenera, glasam za Muslina, Jankovica ili Grofa. Nikako neko iz bata Djorine skole!

Aleksandar

pre 13 godina

Potpuno se slazem sa smenom Dostanica, mislio sam da je on privremeno resenje i da ce dovesti nekoga. Bojim se da i smena nece doneti nesto, ukoliko ne dovedu kvalitetnog trenera iz inostranstva. U svakom slucaju agonija se nastavlja i na zalost ne vidim da ce se nesto promeniti.
P.S. Oterajte Adzica, a navijacima recite da se ne loze vise na Kosovo, odavno su postali pateticni.

Marko

pre 13 godina

Evo,ja prvi podrzavam ovo!IMa tu jos stvari koje mi se ne svidjaju,ali od necega se mora krenuti!!Bilo bi najbolje da je u ovo ukljucen u BOgdanovic pa sva trojica u Sibir sa kratkim gacama!

Emi Ašev

pre 13 godina

Sto su uopste i dovodili Dostanica? pa zar nije vec ranije bioizbacivan iz Zvezde? Covek nema talenta za taj posao ili makar nedovoljno da bi bio trener Zvezde!

martin zgombec

pre 13 godina

C.Zvezda je slabiji tim od Slovana iz Bratislave isto kao i srbijanska reprezentacija od slovacke. Navijaci da se ne ljute igraci Zvezde su se borili koliko su mogli i to je to.

С.К.И.Д.С.

pre 13 godina

Навијачи, Звездине Делије, су једини били на нивоу против Слована АЛИ којим правом се Делије осећају позваним да се мешају у струку?! Не иде то тако ако желимо да Звезду извучеми из канала у ком се налази, свако треба да ради свој део посла за који је стручан, слажем се да су квалитети Достанића и посебно Аџића сумњиви али за њих је одговоран онај који их је и довео, дакле Лукић који својим понашањем и изјавама доводи у заблуду све нас који воле Звезду и продаје нам маглу! Треба бити искрен према себи и да видимо која смо то појачања довели. Короман појачање?! Тај појачање никако не моше бити, човек који нема снаге за једно полувреме и са својим уличарским понашањем не заслужује Звездин дрес! Тошић? Па он више мисли на ЈК него на ФК! Кад је Дејан Миловановић у питању мислим да ће оправдати очекивања, али за то ће бити потребно времена!
Ако кренемо и даље да анализирамо тим који имамо долазимо до спознаје да нам је тим такав какав је- ограничен и испод просека за клуб таквог реномеа! Танки смо на позицији централних бекова где Вилотић и посебно Ђорђевић немају квалитет и мирноћу да одреагују како треба! А да апсурд буде још већи капитен тима нам је Ђорђевић, па то је увреда за сваког ко се иоле разуме у фудбал! Богдановић, задњи везни, је залутао у Звезду али јасно је као дан да руковдство клуба жели да га прода и да зато за њега има места у екипи! Сумњам да је Каду калибар за Звезду и на позицији офанзивног везног смо годинама уназад мнооого танки јер клуб не жели да да прилику Лазовићу који је у сенци Коромана, фудбалера чије је време прошло! И тако дођосмо до сурове истине да ми имамо претерана очекивања од овог тима и да хистерично и без покрића стварамо такву атмосферу и притисак да се резултат јури по сваку цену! Тек кад успоставимо систем рада и вредности и направимо дугорочан план можемо да очекујемо боље дане!

ivan

pre 13 godina

Nije trener kriv sto su graci delovali mlitavo i bezidejno na terenu da bi ga smenili vec posle prve utakmice.
Inace moj licni stav je supeligaske klubove ne bi trebalo da vode treneri koji su stariji od 45 god. upravo zbog stila igre koji oni neguju. Partizan je cist primer toga.

Delija bre!

pre 13 godina

Treba li smeniti Dostanica? Da, treba, bez razmisljanja! Ali sta dalje? Ako to znaci povratak Pizona ili Jankovica, onda i nisam bas siguran! Najveca greska prelaznog roka je povratak Koromana! Mogu samo da zamislim kako bi se ponasao da mu na klupi sedi Jankovic,trener bez autoriteta i sumnjivog kvaliteta! ako vec menjate, neka to bude neki mlad trener, radnik, zeljan rada sa Vesovicem, Lazovicem...
(Darko M, 31. jul 2010 14:06)

Izvini ali kad je Jankovic bio trener zvezda je igrala najlepsi fudbal na premijeri smo dali 5 gola smederevu i posle toga nikad ispod 2 ili 3 nismo dali decko je zavrsio i najbolju skolu trenera u svetu a i 21 utakmicu dok je vodio nije imao nijedan proaz toliko !!!

malish

pre 13 godina

Cekaj, mi treba da ispadnemo iz Evrope da bi smenili Dostanica? Pa sto ga onda menjate, nema razloga vise .. on je covek ispunio onda sev zadatke: predao je osvojenu titulu, ispao u prvom mecu u Evropi - Zvezdi se samim tim sve vise obara trzisna cena i oni koji su postavili njega, Adzica i druge ce sutra kupiti Zvezdu za saku dolara! Ovde nema ni S od sporta, ni Z zvezde vec je sve u cilju privatizacije i prodaje Zvezde kao na pijaci starog gvozdja!!!

Djole11

pre 13 godina

Sta treba da se desi pa da se dozovemo pameti?Ambijent predivan,svi tehnicki uslovi ispunjeni za pravi spektakl,vreme idealno,ali igra nije postojala...ne priznajem pricu da nismo u takmicarskoj formi jer ko god da radi u C.Zvezdi i ko god da nosi njen dres mora da zna jednu stvar,najbitniju-za taj dres mora da se da i vise od svojih trenutnih mogucnosti!Sponzori ne igraju umesto igraca,oni samo obezbedjuju adekvatne uslove za rad i,gle cuda-za to traze adekvatnu nadoknadu-uspeh!
E pa dragi moji,i mi navijaci imamo pravo da to trazimo od vas jer da nije nas ne bi bilo ni vas!
Zato pamet u glavu i u cetvrtak kako znate i umete prodjite u naredni krug kvalifikacija!To je imperativ!A o nesrecnom Dostanicu ne treba trositi reci...covek nije dorastao izazovu iako je i po treci put naklupi najtrofejnijeg kluba sa ovih prostora...prst na celo i KONACNO DOVEDITE TRENERA KOJI CE RADITI NA DUZE STAZE...Sale Jankovic ili Slavoljub Muslin...sve drugo bi bilo produzavanje agonije...vidimo se u cetvrtak-licem u lice...Red Star forever!

Mito

pre 13 godina

Tačno je da je i Lukić kriv, jer on je taj koji mora da izvuče Zvezdu iz problema u kojima se nalazi. Bori se za svaki dinar i evro, a sa druge strane eksperimentiše sa trenerima i igračima koji nisu ličnosti (nisu sigurni sami u sebe). Zvezda treba trenera, ali i igrače, a zarada treba da bude plod onoga što su doprineli u smislu zarade kluba. Potpisivali su se unosni ugovori sa trenerima i igračima, Zvezda ne uradi ništa u Evropi (izgubi novac), ti treneri i igrači odu i još traže novac od ugovora koji su odradili više nego bedno. Lukiću prvo zarada, pa onda pare. Sve ostalo je bacanje para u bunar bez dna.
Seti te se samo da je na Antića dignuta hajka, iako je odlaskom na svetsko prvenstvo zaradio 9 milona dolara. Crvena Zvezda nije u prilici da baca novac. Treba postaviti ciljeve za narednih 5 godina. Prvo titula ili kup. Drugo jesen u evropskim takmičenjima što donosi zaradu, a u zadnje dve godine petogodišnjg ciklusa i ulazak u finale barem jednog evropskog takmičenja. U zavisnosti od realizacije plana idu i zarade. Ako sada Zvezda ispadne, svi na minimalac.
Mislim da su ovde poseban problem menadžeri, koji sa malo žele mnogo para i vrše pritisak na trenere i klubove. Mišljenja sam da Crvena Zvezda treba da preuzme menadžment nad svojim igračima (ne pojedinci već tim koji će pomoći u pravom smislu igraćima, a ne kako čitamo po novinama da menadžeri uslovljavaju gde će igrač otići), jer ona ih stvara, daje im šansu, pravi im ime i diže cenu na tržištu.
S poštovanjem

cassius

pre 13 godina

Crvena Zvezda je nekada bila veliki klub, kada ljudi koji trenutno vode klub shvate da se od proslosti ne zivi, Notingem Forest je dvostruki sampion Evrope a gde je sada, mozda ce uspeti da budu prosecan klub u evropskim okvirima mada sve mi ovo lici na jednu veliku igru gde su Lukic i Adzic obicni piuni jer njih dvojca zajedno nemaju osnovnu skolu niti znanja i iskustva da vode klub jer je to isto kao i vodjenje ozbiljne kompanije. Ocigledno je nasim navodnim velikim prijateljima Rusima obecana Zvezda za male pare!!!

Stancic

pre 13 godina

Ne brinite ljudi,pa nisu Rusi toliko blesavi da dopuste da im propadne par miliona eura.Videćete,uceniće Slovake sa isporukom gasa i Zvezda lagano dobija.Konačno da imamo nekog moćnog da nam čuva ledja.Ja ću staviti 2 000 na Zvezdu,ovo je moranje da se pobedi,Rusi su to.

zvezdas

pre 13 godina

Ja ne znam za vas, ali mislim da cu po prvi put u zivotu navijati protiv zvezde u mecu sa slovanom u cilju sto brze smene Kratka Ostanica.

Ukoliko nekim slucajem prodjemo ili udjemo u grupnu fazu, mi smo upropastili i ovu sezunu. On ce ostati na celu do kraja polu-sezone, imace svih 6 poraza u grupi i za partizanom cemo zaostajati 7-8 bodova. Tada ce ga smeniti ali nazalost bice kasno, partizan ce uzeti i cetvrtu uzastopnu titulu.

Zato molim boga da zvezda ispadne odmah na startu da bi makar spasili domace prvenstvo.

Zasto verujem da ce ovako biti? Pa iz ovog razloga: Kratko Ostanic je prosle sezone od +4 u odnosu na partizan, stigao do -7 za sama dva meseca. Toliko rasipanje bodova se ne desava i u najjacim ligama a kamoli u ovoj jadnoj rogonja ligi. To dovoljno govori o treneru.

Aleksandar Mali

pre 13 godina

Samo da prodjemo ove Slovake, posle neka menjaju koga hoce... Molim te, Boze, POMOZI NAM!!!
(NN, 31. jul 2010 12:27)

Vama ni Bog ne moze pomoci...

zidane

pre 13 godina

Pa ljudi,oni su oterali Lazetica igraca koji je bio najbolji prosle sezone i nosio tim.sto znaci da je tu neka muvacina.neko mora da igra itd.mislim ovaj bogdanovic i dalje igra-znaci menadzer mu je neki ozbiljan krimos.oterali pizona da bi igrao kadu jer ga zastupa crnogorski "biznismen" mislim smesno.ja stvarno ne znam dokle vise da se sramotimo.koroman je slag na torti.Vesovic na klupi ....uzas

Dok je vreme

pre 13 godina

Smeniti odmah,obadvojicu,dok postoji šansa za prolaz.Ako slučajno prođemo slovake sa njima,niko ih neće moći pomeriti a to je najgore za Zvezdu,da oni ostanu.

Žarko

pre 13 godina

Alo komšije, nije smak sveta i porazi su sastavni deo igre, a igrali ste sa baš jakom ekipom. Ako ste hteli da nekog menjate, trebali ste to da uradite na kraju prošlog prvenstva, sada nije fer dok ne sačekate šta će biti, ja sam ubeđen da idete dalje, ali ovaj vaš predsednik, bogami nije sam sa sobom. Puno sreće u Bratislavi.

milos

pre 13 godina

Dostanić nije ni trebao da bude postavljen za trenera...uprava mora da dovede trenera koji zna kako da napravi rezultat...dostanic i njemu slicni koji su po nekoliko puta bili treneri (čitaj Pižon i drugi) nikad ništa i nisu uradili...ne razumem zašto ih uprava ponovo dovede

saleznik

pre 13 godina

Ovo više nema smisla,ovo je lakrdija,dokle vise da se brukamo.Kada će vise neko da stvarno da radi u interesu kluba i da mu rezultati budu primarna stvar a ne kombinatorika u stilu ti meni-ja tebi.Da stvarno voli zvezdu Lukic nikada ne bi doveo Dostanica vec nekog boljeg a to je lako jer su svi bolji strucnjaci od njega.A sto se tice Adzica sve je poznato,i koliko duguje i kome,pa takvi se ne dovode na takve funkcije sa tolikim repovima jer rade za sebe a ne za klub.Zakljucak je sledeci ili da se zapoceto odradi do kraja a tu mislim da se ZVEZDA vrati tamo gde joj je mesto(top 20 u evropi) ili da se razilazimo sa svima vama.ZAUVEK ZVEZDI VERAN

Corto Maltese

pre 13 godina

'Hajde da probam ponovo, mozda i objavite...

40 hiljada navijaca...? Sutra ce verovatno pisati da ih je bilo 50 hiljada... Dokle?

no fear

pre 13 godina

definitivno naći novog trenera,čak i ne toliko zbog eventualnog ispadanja u Evropi,već zbog onog puno važnijeg - prvenstva..
jer s njim,ja lično,ne vjerujem da možemo do titule,a samim tim i do kvalifikacija za LŠ..
a što se tiče Slovana,treba otići u Slovačku i odigrati muški,hrabro..pa,ako se ispadne-ispadne..ako su mogli Spartak i OFK zabiti 2 gola Dnipru i Galatasarayu,niko me ne može uvjeriti da to Zvezda ne može i Slovanu..
druga je stvar hoće li tako i biti..
p.s. i napadač nam treba,nikakva krila i ofanzivni veznjaci da to "glume",nego pravi špic..

mladen

pre 13 godina

(Mito, 31. jul 2010 12:21)

Ulazak u FINALE evropskog takmicenja???? Za 5 godina? Haaahahahaha...pa braaate, aj reci na cemu si, hocu i jaaaaaaa :DDD

???

pre 13 godina

Adzic i Dotanic su neopevani kockari...
Adzic je doveo tog Dostanica da bi vratio kockarske dugove,a duzan je Adzicev pajtasima!!!
A tog Bogdanovica ko zna ko gura,decko ne zna loptu da sutne,ja bi bolje igrao od njega...
Sramota velika!!!

zero

pre 13 godina

Delije i treba da se pitaju za smenu trenera jer oni su tu svaku utakmicu po suncu zimi kisi vetru a vi koji tu pljujete delije gledajte druge stvari a ne cekati kad ce koja vest da izadje u novinama pa da ostavljate komentare pametnije bi vam bilo ako zaista volite zvezdu da dodjete na utakmicu koja nije evropska tu se pokazuje prava ljubav prema zvezdi a ne ovako preko neta

El Loko

pre 13 godina

Necu mnogo duziti,sve je vec receno.
Pod hitno,ali pod hitno,ne sutra nego juce,smeniti Dostanica i dovesti Aleksandra Jankovica.
Covek mora voditi Zvezdu u revansu,to nam je jedina sansa.

pera doga

pre 13 godina

oterati smesnog dostanica,pa dovesti bata zivu....
a spic pojacati sa PJANOM,mislim ako jos igra fudbal...
pa da pravimo trio pijanaca djordjevic,koroman i pjana.

Darko M

pre 13 godina

Treba li smeniti Dostanica? Da, treba, bez razmisljanja! Ali sta dalje? Ako to znaci povratak Pizona ili Jankovica, onda i nisam bas siguran! Najveca greska prelaznog roka je povratak Koromana! Mogu samo da zamislim kako bi se ponasao da mu na klupi sedi Jankovic,trener bez autoriteta i sumnjivog kvaliteta! ako vec menjate, neka to bude neki mlad trener, radnik, zeljan rada sa Vesovicem, Lazovicem...

eee

pre 13 godina

Muslin, Jankovic... ...mozda probati sa Djukicem ako je slobodan!!!
mada mislim da ce mo sa Muslinom gledati istu ovakvu igru sa bunarenjem, ipak je tako igrao sa Zigom!!!

Zare

pre 13 godina

Jeste da Dostanić ne uliva nikvo poverenje kao trener ali je činjenica da je u pripremama imao nekakve rezultate sa vrlo mladim timom ali je dovodjenjem pred kraj priprema Koromana i Tošića ta koncepcija presečena. Sada se moralo praviti mesta za dva "iskusna" i verovatno ne baš jeftina igrača sa jakim menadžerskim uticajem.
Ovo je, ajde da kažemo, nekakav alibi za trenera ali za Adžića koji je bespotrebno oterao Lazetića i nije doveo pravog špica ceo prelazni rok, čak ni na probu, nema opravdanja i on bi po meni trebao prvo da leti...

sloba

pre 13 godina

Čak i da zvezda načini podvig i izbaci slovan što je teško očekivati, dostanić i adžić moraju da odu.dobar šahista mora da računa više poteza unapred.ovi računaju unazad i samo analiziraju poraze.po svemu rekao bih da bi povratak mladog stručnjaka jankovića bio prava stvar što se tiče trenera,ali čini se da bi jedino džajićev povratak u klub mogao da nagovesti vraćanje bar dela stare slave.

Aleksandar

pre 13 godina

Ne znam sta se ovo desava sa Zvezdom?. Svake godine u Evropi je sve gora i gora. Mislim da treneri nisu uvek krivi za neuspeh klubova, vec njihove nabedjene zvezde, tj. sami fudbaleri.

Razocarani DELIJA

pre 13 godina

ljudi ne morate se sloziti samnom ali po meni krivac je samo Dostanic. Ne zaboravimo da je to trener koji je preuzeo Zvezdu kao lidera na tabeli a posle 6-7 utakmica izgubila zavrsila je prvenstvo kao 2. Zvezda uvek mora biti prva.
Uz Dostanica ce biti uvek druga. Kad vidim facu trenera sve mi je jasno, dovedite nekog ko nije "zalosna sova".
Sto se Adzica tice uradio je polovican posao, Pojacanja mu nisu losa ali ne razumem kako to da nije skontao da nam fali klasican centarfor.

Mladja_011

pre 13 godina

lepo bi bilo da se prodamo Gaspromu skroz da dodje Muslin na mesto trenera samo da ostane par zvezdasa u UO i sve ostale neznalice na celu sa Adzicem i Kratkom Ostanicem napolje!!

Stefan

pre 13 godina

Lukicu potreban su nam pojacanja u svim linijama tima jos po jedan igrac,ima dosta slobodnih igraca Milan Purovic,Dragan Bogavac,Nemanja Vucicevic,Ranko Despotovic i jos mnogo drugi.Potrebna su nam pojacanja jer sa ovim timom tesko mozemo da prodjemo i ne tako jaki Slovan a jos teze nekog jaceg iz npr sledece runde ako prodjemo...

hvala lepo

pre 13 godina

...i napadač i play i štoper i drugi štoper i trener i..i..i sportski direktor... i malo mozga za sve nas koji još ovo gledamo...

Joao

pre 13 godina

Kasno je sada za smene! Naravno, ako ne prodjemo, trener sigurno leti...
Ono sto me brine je, nedostatak skolovanih igraca koji razumeju fudbal, koji znaju kuda trce i zasto. Nasi igraci ne dodaju i ne primaju loptu kako treba, a o tajmingu i da ne pricamo. Zasto je to tako, ne znam. Gledam ove Slovake, ne znaju mnogo, ali deluju ozbiljnije i cvrsce i tesko cemo im dati 2 gola na njihovom terenu!

martin zgombec

pre 13 godina

C.Zvezda je slabiji tim od Slovana iz Bratislave isto kao i srbijanska reprezentacija od slovacke. Navijaci da se ne ljute igraci Zvezde su se borili koliko su mogli i to je to.

Stancic

pre 13 godina

Ne brinite ljudi,pa nisu Rusi toliko blesavi da dopuste da im propadne par miliona eura.Videćete,uceniće Slovake sa isporukom gasa i Zvezda lagano dobija.Konačno da imamo nekog moćnog da nam čuva ledja.Ja ću staviti 2 000 na Zvezdu,ovo je moranje da se pobedi,Rusi su to.

Aleksandar

pre 13 godina

Potpuno se slazem sa smenom Dostanica, mislio sam da je on privremeno resenje i da ce dovesti nekoga. Bojim se da i smena nece doneti nesto, ukoliko ne dovedu kvalitetnog trenera iz inostranstva. U svakom slucaju agonija se nastavlja i na zalost ne vidim da ce se nesto promeniti.
P.S. Oterajte Adzica, a navijacima recite da se ne loze vise na Kosovo, odavno su postali pateticni.

Zvezdaš

pre 13 godina

Pa ne znam baš da li su to pravi navijači.

Ja mislim da pravi navijači ne traže, ne očekuju i nemaju nikakvu imovinsku korist od svog kluba, a redovno kupuju pretplatne karte i posećuju utakmice i bodre svoj klub i kada ide i kada ne ide.

Pravi navijač nema ambicija da upravlja klubom, niti da postavlja uslove o broju svojih predstavnika u Skupštini kluba, ne nosi pištolj na utakmicu, ...

Prave navijače BOLI UVO za Uroša Mišića!

Potpuno isto važi i za prave ljude u upravi Zvezde.

Ovako, ne zna se ko vodi klub, "navijači" iz svog interesa, ili ljudi iz uprave koji su tu da bi vratili svoje kockarske dugove, ili, što je najverovatnije, i jedni i drugi zajedno piju krv "svome voljenom" klubu.

Aleksandar Mali

pre 13 godina

Samo da prodjemo ove Slovake, posle neka menjaju koga hoce... Molim te, Boze, POMOZI NAM!!!
(NN, 31. jul 2010 12:27)

Vama ni Bog ne moze pomoci...

cassius

pre 13 godina

Crvena Zvezda je nekada bila veliki klub, kada ljudi koji trenutno vode klub shvate da se od proslosti ne zivi, Notingem Forest je dvostruki sampion Evrope a gde je sada, mozda ce uspeti da budu prosecan klub u evropskim okvirima mada sve mi ovo lici na jednu veliku igru gde su Lukic i Adzic obicni piuni jer njih dvojca zajedno nemaju osnovnu skolu niti znanja i iskustva da vode klub jer je to isto kao i vodjenje ozbiljne kompanije. Ocigledno je nasim navodnim velikim prijateljima Rusima obecana Zvezda za male pare!!!

Corto Maltese

pre 13 godina

'Hajde da probam ponovo, mozda i objavite...

40 hiljada navijaca...? Sutra ce verovatno pisati da ih je bilo 50 hiljada... Dokle?

Goran Herceg Novi

pre 13 godina

Ma kakav prolaz,Slvoan ce se zatvoriti u Slovackoj.Pokazali su da znaju igrati na rezultat.Kod 0:1 i 1:2 na Marakani nabijaju loptu,valjaju se,salji dubinske pasove.Evropska prica je gotova za Zvezdu,ajmo da sto beogradjana dodje na Karaburmu da se bodri OFK!Docice oko 800 turaka.

Darko M

pre 13 godina

Treba li smeniti Dostanica? Da, treba, bez razmisljanja! Ali sta dalje? Ako to znaci povratak Pizona ili Jankovica, onda i nisam bas siguran! Najveca greska prelaznog roka je povratak Koromana! Mogu samo da zamislim kako bi se ponasao da mu na klupi sedi Jankovic,trener bez autoriteta i sumnjivog kvaliteta! ako vec menjate, neka to bude neki mlad trener, radnik, zeljan rada sa Vesovicem, Lazovicem...

demagogija

pre 13 godina

Vladimir Petrovic Pizon je doveo Zvezdu na samo korak od titule (maltene formalnost), a onda ga je Vladan Lukic smenio u samom finisu prvenstva jer navodno odlicne rezultate nije pratila dovoljno atraktivna i dopadljiva igra.

Doveden je Dostanic koji je uspeo da prokocka veliku prednost, a koliko je Zvezdina igra u medjuvremenu postala dopadljivijasvedoci cinjenica da je u istoj nedelji kada su Partizan i Spartak dali gol u sudijskim nadoknadama, a OFK cak 2 u zadnjih 10 minuta na gostovanju jednom Galatasaraju... Crvena Zvezda sa trenerom koji je navodno doveden da Zvezda igra fajterski i napadacki cak i kada ima sigurno vodstvo - ona "cuva" 1:2 rezultat protiv nekakvoga Slovana na sred Marakane i zadnjih 20 minuta igra bez ikakve ambicije!? Samo jos jedan dokaz u nizu koliko je Lukic veliki demagog, a navodni razlozi za smenu Pizona lazni (trebao mu je poslusnik na klupi, i dobio ga je).

Mito

pre 13 godina

Tačno je da je i Lukić kriv, jer on je taj koji mora da izvuče Zvezdu iz problema u kojima se nalazi. Bori se za svaki dinar i evro, a sa druge strane eksperimentiše sa trenerima i igračima koji nisu ličnosti (nisu sigurni sami u sebe). Zvezda treba trenera, ali i igrače, a zarada treba da bude plod onoga što su doprineli u smislu zarade kluba. Potpisivali su se unosni ugovori sa trenerima i igračima, Zvezda ne uradi ništa u Evropi (izgubi novac), ti treneri i igrači odu i još traže novac od ugovora koji su odradili više nego bedno. Lukiću prvo zarada, pa onda pare. Sve ostalo je bacanje para u bunar bez dna.
Seti te se samo da je na Antića dignuta hajka, iako je odlaskom na svetsko prvenstvo zaradio 9 milona dolara. Crvena Zvezda nije u prilici da baca novac. Treba postaviti ciljeve za narednih 5 godina. Prvo titula ili kup. Drugo jesen u evropskim takmičenjima što donosi zaradu, a u zadnje dve godine petogodišnjg ciklusa i ulazak u finale barem jednog evropskog takmičenja. U zavisnosti od realizacije plana idu i zarade. Ako sada Zvezda ispadne, svi na minimalac.
Mislim da su ovde poseban problem menadžeri, koji sa malo žele mnogo para i vrše pritisak na trenere i klubove. Mišljenja sam da Crvena Zvezda treba da preuzme menadžment nad svojim igračima (ne pojedinci već tim koji će pomoći u pravom smislu igraćima, a ne kako čitamo po novinama da menadžeri uslovljavaju gde će igrač otići), jer ona ih stvara, daje im šansu, pravi im ime i diže cenu na tržištu.
S poštovanjem

Delija bre!

pre 13 godina

Treba li smeniti Dostanica? Da, treba, bez razmisljanja! Ali sta dalje? Ako to znaci povratak Pizona ili Jankovica, onda i nisam bas siguran! Najveca greska prelaznog roka je povratak Koromana! Mogu samo da zamislim kako bi se ponasao da mu na klupi sedi Jankovic,trener bez autoriteta i sumnjivog kvaliteta! ako vec menjate, neka to bude neki mlad trener, radnik, zeljan rada sa Vesovicem, Lazovicem...
(Darko M, 31. jul 2010 14:06)

Izvini ali kad je Jankovic bio trener zvezda je igrala najlepsi fudbal na premijeri smo dali 5 gola smederevu i posle toga nikad ispod 2 ili 3 nismo dali decko je zavrsio i najbolju skolu trenera u svetu a i 21 utakmicu dok je vodio nije imao nijedan proaz toliko !!!

dule nbg

pre 13 godina

A sto su onda pevali "ciganske p*****" kad su zapad i istok skandirali "Ratko odlazi"????

I sta je taj covek trazio na klupi do utakmice sa Slovanom, ko mu je dao da vodi pripreme!?

Jos jedne sezone smo poklonili Partizanu titulu. Na zalost...

malish

pre 13 godina

Cekaj, mi treba da ispadnemo iz Evrope da bi smenili Dostanica? Pa sto ga onda menjate, nema razloga vise .. on je covek ispunio onda sev zadatke: predao je osvojenu titulu, ispao u prvom mecu u Evropi - Zvezdi se samim tim sve vise obara trzisna cena i oni koji su postavili njega, Adzica i druge ce sutra kupiti Zvezdu za saku dolara! Ovde nema ni S od sporta, ni Z zvezde vec je sve u cilju privatizacije i prodaje Zvezde kao na pijaci starog gvozdja!!!

ivan

pre 13 godina

Nije trener kriv sto su graci delovali mlitavo i bezidejno na terenu da bi ga smenili vec posle prve utakmice.
Inace moj licni stav je supeligaske klubove ne bi trebalo da vode treneri koji su stariji od 45 god. upravo zbog stila igre koji oni neguju. Partizan je cist primer toga.

Lignjoslav

pre 13 godina

Nije kriv samo Dostanic. U prva 3 minuta sam video da nam se ne pise dobro. Zasto? Pa zato sto su Slovaci igrali presing na sredini, na loptu a minemamo kreatora igre koji zna da "sakrije loptu", nego nam napade greira Guma Bogdanovic, koga, kad malo pritisnu, on ne zna sta ce. U nasoj ligi se svi mahom samo brane protiv nas, ali protiv evropskih timova je drugacije. Cim nas pritisnu na sredini, mi nemamo resenje i srljamo dugim loptama i to bez visokog spica!? Pod hitno nam treba taj napadac, visi od 188cm, koji bi prihvatao visoke lopte, ali i bio opasan kod prekida. Takodje, cudi me da u klubu ne mogu da dovedu ofanzivnog veznog, playmakera, klasicnu desetku. To je srce svakog tima, a mi to nemamo!
Adzicu, poslednja sansa da dovedes spica, kreatora igre i stopera. Znam da nije sjajna finansijska situacija, da je kriza, da mora da se stedi, ali ovo je ipak Zvezda! Za tog ofanzivnog veznog i za spica treba dati najvise para, jer su oni glavne poluge u timu. Naravno, Gumu i Perovica ne stavljati u tim, jer sam nokte izgrickao kad oni prime loptu. A za revans u Bratislavi, umesto gume Isah, a umesto Perovica Trifunovic od starta! I dajte sansu tom Mugosi, Lazovicu i Vezovicu vise, mozda nisu nesto, ali su za Gumu izmislili fudbal! U slucaju promene trenera, glasam za Muslina, Jankovica ili Grofa. Nikako neko iz bata Djorine skole!

С.К.И.Д.С.

pre 13 godina

Навијачи, Звездине Делије, су једини били на нивоу против Слована АЛИ којим правом се Делије осећају позваним да се мешају у струку?! Не иде то тако ако желимо да Звезду извучеми из канала у ком се налази, свако треба да ради свој део посла за који је стручан, слажем се да су квалитети Достанића и посебно Аџића сумњиви али за њих је одговоран онај који их је и довео, дакле Лукић који својим понашањем и изјавама доводи у заблуду све нас који воле Звезду и продаје нам маглу! Треба бити искрен према себи и да видимо која смо то појачања довели. Короман појачање?! Тај појачање никако не моше бити, човек који нема снаге за једно полувреме и са својим уличарским понашањем не заслужује Звездин дрес! Тошић? Па он више мисли на ЈК него на ФК! Кад је Дејан Миловановић у питању мислим да ће оправдати очекивања, али за то ће бити потребно времена!
Ако кренемо и даље да анализирамо тим који имамо долазимо до спознаје да нам је тим такав какав је- ограничен и испод просека за клуб таквог реномеа! Танки смо на позицији централних бекова где Вилотић и посебно Ђорђевић немају квалитет и мирноћу да одреагују како треба! А да апсурд буде још већи капитен тима нам је Ђорђевић, па то је увреда за сваког ко се иоле разуме у фудбал! Богдановић, задњи везни, је залутао у Звезду али јасно је као дан да руковдство клуба жели да га прода и да зато за њега има места у екипи! Сумњам да је Каду калибар за Звезду и на позицији офанзивног везног смо годинама уназад мнооого танки јер клуб не жели да да прилику Лазовићу који је у сенци Коромана, фудбалера чије је време прошло! И тако дођосмо до сурове истине да ми имамо претерана очекивања од овог тима и да хистерично и без покрића стварамо такву атмосферу и притисак да се резултат јури по сваку цену! Тек кад успоставимо систем рада и вредности и направимо дугорочан план можемо да очекујемо боље дане!

zvezdas

pre 13 godina

Ja ne znam za vas, ali mislim da cu po prvi put u zivotu navijati protiv zvezde u mecu sa slovanom u cilju sto brze smene Kratka Ostanica.

Ukoliko nekim slucajem prodjemo ili udjemo u grupnu fazu, mi smo upropastili i ovu sezunu. On ce ostati na celu do kraja polu-sezone, imace svih 6 poraza u grupi i za partizanom cemo zaostajati 7-8 bodova. Tada ce ga smeniti ali nazalost bice kasno, partizan ce uzeti i cetvrtu uzastopnu titulu.

Zato molim boga da zvezda ispadne odmah na startu da bi makar spasili domace prvenstvo.

Zasto verujem da ce ovako biti? Pa iz ovog razloga: Kratko Ostanic je prosle sezone od +4 u odnosu na partizan, stigao do -7 za sama dva meseca. Toliko rasipanje bodova se ne desava i u najjacim ligama a kamoli u ovoj jadnoj rogonja ligi. To dovoljno govori o treneru.

pera doga

pre 13 godina

oterati smesnog dostanica,pa dovesti bata zivu....
a spic pojacati sa PJANOM,mislim ako jos igra fudbal...
pa da pravimo trio pijanaca djordjevic,koroman i pjana.

no fear

pre 13 godina

definitivno naći novog trenera,čak i ne toliko zbog eventualnog ispadanja u Evropi,već zbog onog puno važnijeg - prvenstva..
jer s njim,ja lično,ne vjerujem da možemo do titule,a samim tim i do kvalifikacija za LŠ..
a što se tiče Slovana,treba otići u Slovačku i odigrati muški,hrabro..pa,ako se ispadne-ispadne..ako su mogli Spartak i OFK zabiti 2 gola Dnipru i Galatasarayu,niko me ne može uvjeriti da to Zvezda ne može i Slovanu..
druga je stvar hoće li tako i biti..
p.s. i napadač nam treba,nikakva krila i ofanzivni veznjaci da to "glume",nego pravi špic..

Mladja_011

pre 13 godina

lepo bi bilo da se prodamo Gaspromu skroz da dodje Muslin na mesto trenera samo da ostane par zvezdasa u UO i sve ostale neznalice na celu sa Adzicem i Kratkom Ostanicem napolje!!

mladen

pre 13 godina

(Mito, 31. jul 2010 12:21)

Ulazak u FINALE evropskog takmicenja???? Za 5 godina? Haaahahahaha...pa braaate, aj reci na cemu si, hocu i jaaaaaaa :DDD

Dok je vreme

pre 13 godina

Smeniti odmah,obadvojicu,dok postoji šansa za prolaz.Ako slučajno prođemo slovake sa njima,niko ih neće moći pomeriti a to je najgore za Zvezdu,da oni ostanu.

saleznik

pre 13 godina

Ovo više nema smisla,ovo je lakrdija,dokle vise da se brukamo.Kada će vise neko da stvarno da radi u interesu kluba i da mu rezultati budu primarna stvar a ne kombinatorika u stilu ti meni-ja tebi.Da stvarno voli zvezdu Lukic nikada ne bi doveo Dostanica vec nekog boljeg a to je lako jer su svi bolji strucnjaci od njega.A sto se tice Adzica sve je poznato,i koliko duguje i kome,pa takvi se ne dovode na takve funkcije sa tolikim repovima jer rade za sebe a ne za klub.Zakljucak je sledeci ili da se zapoceto odradi do kraja a tu mislim da se ZVEZDA vrati tamo gde joj je mesto(top 20 u evropi) ili da se razilazimo sa svima vama.ZAUVEK ZVEZDI VERAN

El Loko

pre 13 godina

Necu mnogo duziti,sve je vec receno.
Pod hitno,ali pod hitno,ne sutra nego juce,smeniti Dostanica i dovesti Aleksandra Jankovica.
Covek mora voditi Zvezdu u revansu,to nam je jedina sansa.

eee

pre 13 godina

Muslin, Jankovic... ...mozda probati sa Djukicem ako je slobodan!!!
mada mislim da ce mo sa Muslinom gledati istu ovakvu igru sa bunarenjem, ipak je tako igrao sa Zigom!!!

Zvezdas Pozarevac

pre 13 godina

Problemi u Zvezdi su daleko veci od smene Dostanica,Adzica..Glavni problem je negativna selekcija,dokle god u Zvezdi moraju da igraju deca lovatora,mocnika i igraci koje guraju menadzeri nemamo nikakve sanse da se vratimo na staze stare slave i mesto Evropskog velikana..Talentovana deca prestaju da treniraju fudbal u 17-18 god.zato sto vide da se u Zvezdi igra preko veze..samo zdrava selekcija i posten i moderan rad sa mladjom kategorijama nas moze izvuci iz ove agonije!Zasto ne naucimo nesto od Barselone,prepisemo rad njihove omladinske skole?Pitam se zasto,a i sam znam odgovor..Sta bi onda radili tatini sinovi i igraci krimosa-menadzera..

dejan kanada

pre 13 godina

Steta ce biti ako Zvezda ispadne kako za nju tako i za nas fudbal.Njihovi navijaci su poceli da se vracaju na tribine a sa sobom povukli i navijace Partizana i ostalih klubova i to je za nas fudbal odlicno.Da ne govorim o bodovima koje nasi klubovi sakupljaju i koji im jos mogu olaksati ove kvalifikacije jer nam kvalifikacije za EURO takmicenja zaista dolaze u nezgodno vreme pre pocetka sezone. Mozda bi FSS mogao razmisliti barem o 2-3 nedelje pomeranja ranije jer vecina igraci koji dolaze u nase jace klubove su u velikom slucaju igraci losijih domacih klubova koji su daleko od reprezentacije pa samim tim nisu ni umorni od SP ili EP a oni koji igraju na tim prvenstvima u vecitima obicno budu prodati nakon toga tako da ne vidim neku veliku prepreku a moze koristiti nasim klubovima. Iskreno se nadam da ce Zvezda,Partizan,OFK,i Spartak uspreti da prodju do Lige UEFA odnosno LS i da ce samim tim i nas fudbal da se priblizi vrhu,jer bi onda i posete bile bolje i zarada od TV prava i UEFE veca a i napokon nebi morali da prodajemo igrace svake godine da opstajemo..To je jedino resenje i zato svi trebamo da usmerimo svu svoju pozitivnu energiju prema tome cilju.Upamtite ako navijate protiv Zvezde,Partizana,OFK-a ili Spartaka navijate i protiv svog tima jer oni su u evropi zajedno i boduju se zajedno. SRETNO SRPSKI KLUBOVI. POZDRAV IZ KANADE.

Emi Ašev

pre 13 godina

Sto su uopste i dovodili Dostanica? pa zar nije vec ranije bioizbacivan iz Zvezde? Covek nema talenta za taj posao ili makar nedovoljno da bi bio trener Zvezde!

zero

pre 13 godina

Delije i treba da se pitaju za smenu trenera jer oni su tu svaku utakmicu po suncu zimi kisi vetru a vi koji tu pljujete delije gledajte druge stvari a ne cekati kad ce koja vest da izadje u novinama pa da ostavljate komentare pametnije bi vam bilo ako zaista volite zvezdu da dodjete na utakmicu koja nije evropska tu se pokazuje prava ljubav prema zvezdi a ne ovako preko neta

Dax

pre 13 godina

Kada sam ja jos na prvoj pripremnoj utakmici napisao da uz ovog(da ne kazem trenera) i Djorjevica kao kapitena nemam ni trunku sumnje da ce ovo biti KATASTROFA neki mi udarali silne minuse. Pa ovo je mozda 5-6 utakmica na kojoj nisam bio na severu za 10 god jer sam znao.Pa DOSTA BRE VISE KOSANOVICA,DOSTANICA,PIZONA i ostalih dajte nekog mladjeg i dajte te klince neka igraju dosta ovih POVRATNIKA koji mogu da popiju litar viskija na ex!!!

Djole11

pre 13 godina

Sta treba da se desi pa da se dozovemo pameti?Ambijent predivan,svi tehnicki uslovi ispunjeni za pravi spektakl,vreme idealno,ali igra nije postojala...ne priznajem pricu da nismo u takmicarskoj formi jer ko god da radi u C.Zvezdi i ko god da nosi njen dres mora da zna jednu stvar,najbitniju-za taj dres mora da se da i vise od svojih trenutnih mogucnosti!Sponzori ne igraju umesto igraca,oni samo obezbedjuju adekvatne uslove za rad i,gle cuda-za to traze adekvatnu nadoknadu-uspeh!
E pa dragi moji,i mi navijaci imamo pravo da to trazimo od vas jer da nije nas ne bi bilo ni vas!
Zato pamet u glavu i u cetvrtak kako znate i umete prodjite u naredni krug kvalifikacija!To je imperativ!A o nesrecnom Dostanicu ne treba trositi reci...covek nije dorastao izazovu iako je i po treci put naklupi najtrofejnijeg kluba sa ovih prostora...prst na celo i KONACNO DOVEDITE TRENERA KOJI CE RADITI NA DUZE STAZE...Sale Jankovic ili Slavoljub Muslin...sve drugo bi bilo produzavanje agonije...vidimo se u cetvrtak-licem u lice...Red Star forever!

milos

pre 13 godina

Dostanić nije ni trebao da bude postavljen za trenera...uprava mora da dovede trenera koji zna kako da napravi rezultat...dostanic i njemu slicni koji su po nekoliko puta bili treneri (čitaj Pižon i drugi) nikad ništa i nisu uradili...ne razumem zašto ih uprava ponovo dovede

Vladimir

pre 13 godina

Prosle sezone Petrovic je od grupe neafirmisanih fudbalera stvorio tim koji je postao jesenji prvak i koji se, po meni, nije obrukao u Evropi (sve tri pobede na Marakani). Medjutim, tadasnji trener nije preziveo gostovanje Metalcu, iako je Zvezda i posle tog kola bila na celu tabele.

S druge strane, Dostanicu je oprosten gubitak bodovne prednosti nad Partizanom i pruzena mu je sansa da ekipu vodi i ovoj sezoni. Zbog cega bi trener koji ni sa jednim klubom nije imao dobrih rezultata uzivao toliko vece poverenje od cetvrte Zvezdine zvezde? Odmah mi pada na pamet cinjenica da je tokom svog prvog mandata kao Zvezdin trener Dostanic za pomocnog trenera imenovao sadasnjeg sportskog direktora, Ivana Adzica. Pretpostavljam da se imenovanjem Dostanica za trenera, Adzic oduzuje svom nekadasnjem ucitelju trenerskog zanata.

Jos jedna stvar mi "bode oci". Tokom prosle sezone svi su isticali da je najveca vrlina Zvezdinog tima bila "desna strana", gde su igrali Ninkov i Lazetic (mozda nas najbolji igrac minule sezone). Prema tome, jedan od prioriteta je trebalo da bude cuvanje "naseg najjaceg oruzja", uz pojacavanje ostalih (deficitarnih) pozicija u timu. Ovako, i sami smo bili svedoci neuigranosti Zvezdinog tima na ovosezonskoj premijeri.

Pozdrav svim Delijama.

Calderon

pre 13 godina

Dostanica nisam nikad cenio, zbog njega smo i protracili titulu prosle sezone!!! Bilo mi je cudno to sto nije dobio otkaz, i sto mu je ukazana prilika da sa dobrim timom uvede Zvezdu u Evropu ove godine. Naravno sada je mnogo teska situacija , treba dati minimum dva gola za prolaz, i zali Boze priprema sa njim, sve ce da padne u vodu!!! A to me jako nervira posto je ista prica svake sezone!!! 3 godine unazad smo jedna velika NULA!!! Ako bi mogli da vratimo Aleksandra Jankovica ili Slavoljuba Muslina na klupu to bi bio uspesan korak barem za ligaski deo. Nije da je obavezno dovodjenje novih igraca na mestu napadaca i odbrane, BITAN JE TRENER.

Žarko

pre 13 godina

Alo komšije, nije smak sveta i porazi su sastavni deo igre, a igrali ste sa baš jakom ekipom. Ako ste hteli da nekog menjate, trebali ste to da uradite na kraju prošlog prvenstva, sada nije fer dok ne sačekate šta će biti, ja sam ubeđen da idete dalje, ali ovaj vaš predsednik, bogami nije sam sa sobom. Puno sreće u Bratislavi.

sloba

pre 13 godina

Čak i da zvezda načini podvig i izbaci slovan što je teško očekivati, dostanić i adžić moraju da odu.dobar šahista mora da računa više poteza unapred.ovi računaju unazad i samo analiziraju poraze.po svemu rekao bih da bi povratak mladog stručnjaka jankovića bio prava stvar što se tiče trenera,ali čini se da bi jedino džajićev povratak u klub mogao da nagovesti vraćanje bar dela stare slave.

Marko

pre 13 godina

Evo,ja prvi podrzavam ovo!IMa tu jos stvari koje mi se ne svidjaju,ali od necega se mora krenuti!!Bilo bi najbolje da je u ovo ukljucen u BOgdanovic pa sva trojica u Sibir sa kratkim gacama!

nik

pre 13 godina

Dostanic, koji je promenio 6 klubova za 2 godine, pravi najveci negativni rekord u Levskom sa 8 uzastopnih poraza, dobija otkaz, i u tom trenutku potpisuje za zvezdu?!

Ovde ima svega, samo ne fudbala...

Stefan

pre 13 godina

Lukicu potreban su nam pojacanja u svim linijama tima jos po jedan igrac,ima dosta slobodnih igraca Milan Purovic,Dragan Bogavac,Nemanja Vucicevic,Ranko Despotovic i jos mnogo drugi.Potrebna su nam pojacanja jer sa ovim timom tesko mozemo da prodjemo i ne tako jaki Slovan a jos teze nekog jaceg iz npr sledece runde ako prodjemo...

???

pre 13 godina

Adzic i Dotanic su neopevani kockari...
Adzic je doveo tog Dostanica da bi vratio kockarske dugove,a duzan je Adzicev pajtasima!!!
A tog Bogdanovica ko zna ko gura,decko ne zna loptu da sutne,ja bi bolje igrao od njega...
Sramota velika!!!

Aleksandar

pre 13 godina

Ne znam sta se ovo desava sa Zvezdom?. Svake godine u Evropi je sve gora i gora. Mislim da treneri nisu uvek krivi za neuspeh klubova, vec njihove nabedjene zvezde, tj. sami fudbaleri.

zidane

pre 13 godina

Pa ljudi,oni su oterali Lazetica igraca koji je bio najbolji prosle sezone i nosio tim.sto znaci da je tu neka muvacina.neko mora da igra itd.mislim ovaj bogdanovic i dalje igra-znaci menadzer mu je neki ozbiljan krimos.oterali pizona da bi igrao kadu jer ga zastupa crnogorski "biznismen" mislim smesno.ja stvarno ne znam dokle vise da se sramotimo.koroman je slag na torti.Vesovic na klupi ....uzas

Zare

pre 13 godina

Jeste da Dostanić ne uliva nikvo poverenje kao trener ali je činjenica da je u pripremama imao nekakve rezultate sa vrlo mladim timom ali je dovodjenjem pred kraj priprema Koromana i Tošića ta koncepcija presečena. Sada se moralo praviti mesta za dva "iskusna" i verovatno ne baš jeftina igrača sa jakim menadžerskim uticajem.
Ovo je, ajde da kažemo, nekakav alibi za trenera ali za Adžića koji je bespotrebno oterao Lazetića i nije doveo pravog špica ceo prelazni rok, čak ni na probu, nema opravdanja i on bi po meni trebao prvo da leti...

Razocarani DELIJA

pre 13 godina

ljudi ne morate se sloziti samnom ali po meni krivac je samo Dostanic. Ne zaboravimo da je to trener koji je preuzeo Zvezdu kao lidera na tabeli a posle 6-7 utakmica izgubila zavrsila je prvenstvo kao 2. Zvezda uvek mora biti prva.
Uz Dostanica ce biti uvek druga. Kad vidim facu trenera sve mi je jasno, dovedite nekog ko nije "zalosna sova".
Sto se Adzica tice uradio je polovican posao, Pojacanja mu nisu losa ali ne razumem kako to da nije skontao da nam fali klasican centarfor.

hvala lepo

pre 13 godina

...i napadač i play i štoper i drugi štoper i trener i..i..i sportski direktor... i malo mozga za sve nas koji još ovo gledamo...

Joao

pre 13 godina

Kasno je sada za smene! Naravno, ako ne prodjemo, trener sigurno leti...
Ono sto me brine je, nedostatak skolovanih igraca koji razumeju fudbal, koji znaju kuda trce i zasto. Nasi igraci ne dodaju i ne primaju loptu kako treba, a o tajmingu i da ne pricamo. Zasto je to tako, ne znam. Gledam ove Slovake, ne znaju mnogo, ali deluju ozbiljnije i cvrsce i tesko cemo im dati 2 gola na njihovom terenu!