Četvrtak, 08.07.2010.

15:03

FK CZ:Predstavljeni Tošić i Koroman

Dva (za sada) najveća pojačanja Crvene zvezde Ognjen Koroman i Duško Tošić predstavljeni su na stadionu crveno-belih kao nova pojačanja kluba.

Izvor: B92

FK CZ:Predstavljeni Tošiæ i Koroman IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

57 Komentari

Sortiraj po:

c c c c

pre 13 godina

kako ste smesni sa ovim Koromanom...on kad ne zna/nema gde odmah dotrci u zvezdu. jedna godina ovde pa jedna napolju pa jedna ovde... i tako u krug,a svake godine ga najavljuju kao najvece pojacanje. I rezultat na ovom SP je pokazao da fudbal u Srbiji treba zakonom zabraniti.
(SolomonPFC, 9. jul 2010 08:55)

e moj solomone....a sta je sa sasom ilicem??? koji put se vraca on? idi gledaj svoja posla!!

panta rei

pre 13 godina

Kad zapeva Jelenko, pardon, kad zaigra...
(vasa, 9. jul 2010 13:13)

Jelenko je najvece pojacanje u ovom prelaznom roku, a vi se samo zezajte... A tek kad Jeca udje u Upravni odbor bice insomnije...

Deki LO

pre 13 godina

Dva fenomenalna igrača,Tošić je ubedljivo najbolji igrač u ligi u ovom momentu.Komšije,znam da ste isfrustrirani,no samokontrola zamoliću!Još da se vrati Djokina bombica i fenomenalno,biće najbolji prelazni rok poslednjih godina.Napred Zvezdo!

SolomonPFC

pre 13 godina

kako ste smesni sa ovim Koromanom...on kad ne zna/nema gde odmah dotrci u zvezdu. jedna godina ovde pa jedna napolju pa jedna ovde... i tako u krug,a svake godine ga najavljuju kao najvece pojacanje. I rezultat na ovom SP je pokazao da fudbal u Srbiji treba zakonom zabraniti.

asdasd

pre 13 godina

Samo da Tosic ne igra kao sto mu zena peva,a Koromanu zabraniti ulaz na splavovima i diskotekama...
(sanitarac, 8. jul 2010 19:39)

xaxaxaxaxa majstor!! pogotovo za ovo 1 :DDDD

Realko

pre 13 godina

Tosic ne valja. Previse je debeo za beka i mnogo je smotan. Koroman je druga prica, malen, brz, prodoran i bice veliko pojacanje za Zvezdu.

Zvezda>svega

pre 13 godina

Mali klub, a? Šta li to vi imate veće od nas, ili šta je to kod nas manje?
1. Trofeja više
2. Navijača više
3. Stadion veći...
Možda ako mislite da SD Patlidžan ima više sekcija kao npr. gadjanje glinenih golubova ili kuglanje...to je tačno. Ali fudbal je ipak najvažniji, a to pokazuje i ovo svetsko prvenstvo kao i stepen vaše iskompleksiranosti.

Brazilac sto ga je poslao Rambo?!

pre 13 godina

A super mi je sto je novi igrac Zvezde: "Brazilac sto ga je poslao Rambo"! Niko ne zna ni kako se zove covek a pricaju o njemu kao genijalnom igracu?!
E svasta ljudi...

blokovi

pre 13 godina

sta je bre ovo...?procitam vest o novim zvezdinim igracima,udjem da vidim sta se pise,komentari i to...kad ono svaki drugi-grobarski...ajde vise rodjaci,idite komentarisite grupu u basketu,vas novi tim i to...mnogo bre SMARATE...a ti cika pero bozicu,nemoj keve ti o zvezdercima...jel znas kokiko je penala svirano za partizanove protivnike proslo prvenstvo...?izracunaj,smisli se..nula,zero,putaca,ni jedan..i naravno da su toletove titule,a malo pre toga i kupovi...da se ne ponavljam,ofsajd kod gola milijasa a o penalu na derbiju i da ne pricamo...to je to...smaras pero...a za pojacanja,pa budimo realni,ako se manu splavova i tako tih blejanja mozda i odigraju dobro...mislim,za nasu ligu..a evropa...pa,voleo bi ja bari opet,al treba biti realan.samo da se ne obrukaju,jel u poslednjem kolu mogu da nam nalete takva imena,a mi smo realno banane...mada mogao bi i bog da nas pogleda sto se tice zreba...valjda smo zasluzili..(milan,leverkuzen,psv...sve koske u proslosti..)daj neke bre lagane...pa da bude lagano i za nas,da ne gubimo zivce..a za delije i zvezdase..svi na stadion!i opet i uvek...ja cu lagano na istok,ispucao sam tri banke,dovoljno je bilo tekmi na severu,a i nisam raspolozen da mi balavci vriste sto ne pevas i tako to...smorih i sam sebe,nemam obicaj da pisem sastave...aj pa pomoz' boze svima nama!

patriota

pre 13 godina

Sve otpadci kod nas...nikada nista od nase lige, uvijek ćemo biti izvoznici mladih talenata i uvoznici fosila davno spremnih za penziju...

SSS

pre 13 godina

•eee sad jos jednog kwalitetnog spica da dowedete i dupla kruna je nasa a mozda i liga ewrope...!

...ZVEZDA SAMPION...
(nikola011, 8. jul 2010 15:48)
axaaxxaaxxa, nije vazno za koga ko navija, ali ti decko, ti si smesan...Da Zvezda uzme Ligu Evrope???xD

Zlatko

pre 13 godina

Izgleda je gospodin Zoran iz Podgorice stvarno "u toku" oko ova dva kluba. Na onoliki tekst stvarno treba da budeš upućen u priču, ne možeš iznositi činjenice gledjući u karte ili kuglu, ali na sajtu kluba je izašla vest o saradnji sa Foksom, ovde je procurelo za Milovanovića. Dakle, gospodin je ozbiljno upućen u stanje stvari. Dug je prelazni rok, vreme će pokazati da li je bio u pravu i koliko.

Mrmot

pre 13 godina

Jos samo nesto,stize novo pojacanje,Milovanovic decko BOMBA,fantastican igrac kojeg cene sve delije,a vi bez golmana,aaaaaaaaaa? Kazu Brazilac kojeg je Rambo poslao je djavo,mali je fenomenalan,najavljuju jos dva ekstra pojacanja,a vi se i dalje smejte MISLITE O TOME!!!!!
(SAMPIONI, 8. jul 2010 16:20)

A jel ovi sto za Brazilca kazu da je djavo kazu i da ce da se isplati po hiljadu evra za besplatne deonice?

gole

pre 13 godina

Tosicu, pa kako ce sad engleska kraljica bez tebe u komsiluku?
Sine, ko te bre pita za koga navijas? Sta, toliko si lepo vaspitan, pa si isao na pregovore sa Partizanom tek da ih ispostujes? I kad si to poceo da navijas za Zvezdu, kad su ti iz Partizana rekli da im ne trebas?
Dosta, bre, vise laznog patriotizma i lokal patriotizma, "vojnika Srbije" koji nece da odu dok ih motkom ne oteras...

Niksicko pivo

pre 13 godina

Nasa titula je casna,prihvatite to.A vi cete uvijek biti FK SS ili KK SS. Na jugu baklje kada se pale,hiljade grobara pevace u glas...
(Petar Bozic, 8. jul 2010 15:41)

Ako je tako, onda si ti veoma posten momak.

Kalimero

pre 13 godina

(SAMPIONI, 8. jul 2010 16:20)

Uh što volim ovakve koji se na najmanju pozitivnu informaciju izgasiraju i odmah mašu titulom.
Tako beše i prošle godine pa na kraju...

JOVAN

pre 13 godina

Zaboravili ste da je Tosic bio prva postava u Verderu do olimpijade 2008. kada mu je trener zabranio da ide ali on nije gledao svoj interes i otisao je da igra za reprezentaciju. Zbog toga nije bio prva postava i ne kazem da je neka igracina ali to je najmanje sto mozemo da uradimo da ga dovedemo u nas klub.

ja

pre 13 godina

Cekajte zar stvarno mislite da je nama Grobarima krivo sto jedna takva "fudbalska velicina" Tosic nije hteo da dodje u Partizan ?

Kao i uvek - velike priche, pobede u izjavama, busanje preko medija ostavljamo vama, a mi cemo samo da cutimo i da igramo.

PS: Zvezda je jedini klub koji na pocetku sezone moze da racuna da ce imati bar 2 igraca koji ce u ligi postici preko 20 golova. Slatke muke ko ce da izvodi silne penale...

SAMPIONI

pre 13 godina

Grobarima nije potrebno da procitaji Tosic i Koroman,ja mislim da se pale i na slova T i K. Siroti tako se trude da ispljuju sve,uzas,a nisu ni svesni koliko su smesni.Karleusa,hihihihi,prepisuju danima,a kidaju se iznutra,njihovi komentari koji su u ogromnom broju to samo potvrdjuju!!! Koroman,nazovite ga kako hocete,decko je na terenu MAJSTOR I TACKA ima da vas lomi da ce te se cesati i tamo gde vas ne svrbi,to je dokazao i kada je igrao za Zvezdu,kada on igra Zvezda je gazila sve,o Tosicu ne vredi trositi reci,sama res BIVSI REPREZENTATIVAS cinjenica da su za njegove usluge placali jedan verder,Portsmut govori sve,a tek mu je 25. Vi samo nastavite da se utrkujete ko ce da ispadne gluplji,a mi cemo da vam se smejemo i uzivamo u naim pojacanjima i nacinu na koji rade |Lukic i ostale nase legende!! Jos samo nesto,stize novo pojacanje,Milovanovic decko BOMBA,fantastican igrac kojeg cene sve delije,a vi bez golmana,aaaaaaaaaa? Kazu Brazilac kojeg je Rambo poslao je djavo,mali je fenomenalan,najavljuju jos dva ekstra pojacanja,a vi se i dalje smejte,ali sami sebi jer ste prava seoska pijaca od kluba,rasprodali bi i one sarene stolice da mozete. Dok mi pravimo jaku ekipu i mocnu Zvezdu vi ispadoste najvece KARLEUSE,MISLITE O TOME!!!!!

zvezdas

pre 13 godina

Joooj majko mila...Nek nam je bog u pomoci :( Pa ovaj Tosic je .... UZAS vidite ga na slikama..sav izgubljen...UZASS HEELLLPP!!! Pocecu da navija za FK babusnica al svega mi :(
(filni, 8. jul 2010 15:30)

Svega ti......pocni odma da navijas za Babusnicu!!!!!
Kome jos trebaju takvi vrsni poznavaoci fudbala koji ocenjuju igraca na osnovu njegovog izgleda na fotografiji.
Bas me interesuje kako bi tek tebe ocenili!!!!!!!!
SVI NA MARAKANU!!!!!!!

DEJAN

pre 13 godina

Daj bre vise skinite ta zlatna slova sa dresa. Prvo, nismo Grand produkcija, drugo, titulu nismo uzeli tri godine...sta ste se okitili, uzas.
lako cemo da ih vratimo ove sezone, dotle ih sklanjajte. Niti smo u zlatu, niti smo zlatni, sta se tripujete

Sinisa

pre 13 godina

Haha...
Ne navijam za Zvezdu, da se ne lažemo.
Partizan je smešan sa ovim igračima ali Zvezda je cirkus Colorado.Pa, ovaj Tošić ne igra fudbal već 3 godine, hoda po noćnim klubovima i ne trenira, a Koroman...reči su suvišne.
Kao Ilić u Partizanu...
Fudbal je umro u Srbiji, definitivno...

vlada

pre 13 godina

oooooooo yeahhh...vi ste ta ekipa...zvezda moze da osvoji ligu sampiona sa ovim igracima...dule karleusa i koroMAN...dajte bastu,purovica i tutorica pa u napad na evropske trofeje

pfc4paok

pre 13 godina

Bravo komsije jos jednom. Kao sto vidim cvrsto ste resili da se pojacete ove sezone. Koroman, Tosic, a sad sam upravo procitao i Milovanovic.. Dobar tim pravite.. A pored svega i zadrzavate igrace poput Ninkova i Stamenkovica.. Jos samo jednan spic vam treba i eto moguceg uspeha u evropi mada imate Jevtica ali mlad je jos uvek. Iskusniji malo treba. Puno srece!

bosingva

pre 13 godina

"Povratnik u redove Crvene zvezde Ognjen Koroman rekao je da mu je želja da sa tim fudbalskim klubom osvoji novu titulu šampiona"

Novu titulu? :) Posle 3 godine? Smesan je kao nova godina

Pozdrav

pre 13 godina

Dobro dosli mastoriiiiiiii!!!! Upravo,svaka cast,hvala vam sto pored mnogih problema koji su vas docekali kada ste dosli u nasu zvezdu pokusavate da nam namestite jednu mocnu i jaku Zvezdu!! Vratite nam i Milovanovica BOMBU kako ga delije zovu,jednog ekstra napadaca, nikoga vise da ne prodamao i titula se vraca kuci a Zvezda zimuje u Evropi!! Kada samo nabrojimo par igraca poput: Djordjevica, Koromana, Tosica, Kadu, Isaha, Ninkov, Brazilac kojeg je Rambo poslao i da ne nabrajam dalje i ako pouzdano znam da radite na dovodjenju jos 2 ekstra pojacanja imacemo ekipu za respekt i ekipu kakvu godina nismo imali. Svaka cast jos jednom Lukicu!!!! Sampioniiiiii!!!!!!!

DELIJE SEVER FOREVER

pre 13 godina

Pa pocni da navijas za fk babusnicu,koji ce nam takvi navijaci!!! Sto pre ovakvi da se odstrane sa tribine,kad ne ide,prvi pocinju da pljuju.... AJMO BRE U NOVE POBEDE....

zvezdaš

pre 13 godina

I onda neko iz "onog" kluba kaže: "Mi smo odustali od Tošića"... i onda kažu da nisu kompleksaši...
Dobro došli momci, dobro dođi i ti Milovanoviću, pa da vratimo sve stvari na svoje mesto.

Petar Bozic

pre 13 godina

Vau...pojacanja su vam do bola...bezobrazni Koroman i Karleusin maneken...Ne vrijedi vam to nista kad ste suvise smijesan klub,a o treneru da i ne pricam.Sve u svemu,bice to jos jedna sezona gdje cete biti iza nas,ali probajte ovaj put da sportski podnesete casno osvojenu titulu.Da,i Partizan je namjestao pojedine utakmice,ali vi imate neke bezobrazne tvrdnje,a evo o cemu pricam-pokusavao sam realno da razmisljam ali ne mogu da skontam vas sa sjevera kad pocnete pricu o "Toletovoj tituli" i namjestanju...ako se nekome namjestalo i svirali penali,to je vama.Pitajte Kadua rukometasa.Momcina samo padne,malo ruka,malo lagan povjetarac...i eto zvezdanaesterca.A i ono sto niste dobijali nepostojecim penalima dobijali ste po 1-0,jedva.Nasa titula je casna,prihvatite to.A vi cete uvijek biti FK SS ili KK SS. Na jugu baklje kada se pale,hiljade grobara pevace u glas...

filni

pre 13 godina

Joooj majko mila...Nek nam je bog u pomoci :( Pa ovaj Tosic je .... UZAS vidite ga na slikama..sav izgubljen...UZASS HEELLLPP!!! Pocecu da navija za FK babusnica al svega mi :(

pobeda zelja nasa, titula radost nasa...

pre 13 godina

sta god ko pricao, u odnosu na partizan ove sezone imamo timcinu, jos da dodju taj stoper i napadac pa da se odmeravamo u evropi a ne sa tamo nekim uzgajivacima kokosi

zvezdaš

pre 13 godina

I onda neko iz "onog" kluba kaže: "Mi smo odustali od Tošića"... i onda kažu da nisu kompleksaši...
Dobro došli momci, dobro dođi i ti Milovanoviću, pa da vratimo sve stvari na svoje mesto.

pobeda zelja nasa, titula radost nasa...

pre 13 godina

sta god ko pricao, u odnosu na partizan ove sezone imamo timcinu, jos da dodju taj stoper i napadac pa da se odmeravamo u evropi a ne sa tamo nekim uzgajivacima kokosi

Pozdrav

pre 13 godina

Dobro dosli mastoriiiiiiii!!!! Upravo,svaka cast,hvala vam sto pored mnogih problema koji su vas docekali kada ste dosli u nasu zvezdu pokusavate da nam namestite jednu mocnu i jaku Zvezdu!! Vratite nam i Milovanovica BOMBU kako ga delije zovu,jednog ekstra napadaca, nikoga vise da ne prodamao i titula se vraca kuci a Zvezda zimuje u Evropi!! Kada samo nabrojimo par igraca poput: Djordjevica, Koromana, Tosica, Kadu, Isaha, Ninkov, Brazilac kojeg je Rambo poslao i da ne nabrajam dalje i ako pouzdano znam da radite na dovodjenju jos 2 ekstra pojacanja imacemo ekipu za respekt i ekipu kakvu godina nismo imali. Svaka cast jos jednom Lukicu!!!! Sampioniiiiii!!!!!!!

JOVAN

pre 13 godina

Zaboravili ste da je Tosic bio prva postava u Verderu do olimpijade 2008. kada mu je trener zabranio da ide ali on nije gledao svoj interes i otisao je da igra za reprezentaciju. Zbog toga nije bio prva postava i ne kazem da je neka igracina ali to je najmanje sto mozemo da uradimo da ga dovedemo u nas klub.

pfc4paok

pre 13 godina

Bravo komsije jos jednom. Kao sto vidim cvrsto ste resili da se pojacete ove sezone. Koroman, Tosic, a sad sam upravo procitao i Milovanovic.. Dobar tim pravite.. A pored svega i zadrzavate igrace poput Ninkova i Stamenkovica.. Jos samo jednan spic vam treba i eto moguceg uspeha u evropi mada imate Jevtica ali mlad je jos uvek. Iskusniji malo treba. Puno srece!

zvezdas

pre 13 godina

Joooj majko mila...Nek nam je bog u pomoci :( Pa ovaj Tosic je .... UZAS vidite ga na slikama..sav izgubljen...UZASS HEELLLPP!!! Pocecu da navija za FK babusnica al svega mi :(
(filni, 8. jul 2010 15:30)

Svega ti......pocni odma da navijas za Babusnicu!!!!!
Kome jos trebaju takvi vrsni poznavaoci fudbala koji ocenjuju igraca na osnovu njegovog izgleda na fotografiji.
Bas me interesuje kako bi tek tebe ocenili!!!!!!!!
SVI NA MARAKANU!!!!!!!

Petar Bozic

pre 13 godina

Vau...pojacanja su vam do bola...bezobrazni Koroman i Karleusin maneken...Ne vrijedi vam to nista kad ste suvise smijesan klub,a o treneru da i ne pricam.Sve u svemu,bice to jos jedna sezona gdje cete biti iza nas,ali probajte ovaj put da sportski podnesete casno osvojenu titulu.Da,i Partizan je namjestao pojedine utakmice,ali vi imate neke bezobrazne tvrdnje,a evo o cemu pricam-pokusavao sam realno da razmisljam ali ne mogu da skontam vas sa sjevera kad pocnete pricu o "Toletovoj tituli" i namjestanju...ako se nekome namjestalo i svirali penali,to je vama.Pitajte Kadua rukometasa.Momcina samo padne,malo ruka,malo lagan povjetarac...i eto zvezdanaesterca.A i ono sto niste dobijali nepostojecim penalima dobijali ste po 1-0,jedva.Nasa titula je casna,prihvatite to.A vi cete uvijek biti FK SS ili KK SS. Na jugu baklje kada se pale,hiljade grobara pevace u glas...

bosingva

pre 13 godina

"Povratnik u redove Crvene zvezde Ognjen Koroman rekao je da mu je želja da sa tim fudbalskim klubom osvoji novu titulu šampiona"

Novu titulu? :) Posle 3 godine? Smesan je kao nova godina

Niksicko pivo

pre 13 godina

Nasa titula je casna,prihvatite to.A vi cete uvijek biti FK SS ili KK SS. Na jugu baklje kada se pale,hiljade grobara pevace u glas...
(Petar Bozic, 8. jul 2010 15:41)

Ako je tako, onda si ti veoma posten momak.

SAMPIONI

pre 13 godina

Grobarima nije potrebno da procitaji Tosic i Koroman,ja mislim da se pale i na slova T i K. Siroti tako se trude da ispljuju sve,uzas,a nisu ni svesni koliko su smesni.Karleusa,hihihihi,prepisuju danima,a kidaju se iznutra,njihovi komentari koji su u ogromnom broju to samo potvrdjuju!!! Koroman,nazovite ga kako hocete,decko je na terenu MAJSTOR I TACKA ima da vas lomi da ce te se cesati i tamo gde vas ne svrbi,to je dokazao i kada je igrao za Zvezdu,kada on igra Zvezda je gazila sve,o Tosicu ne vredi trositi reci,sama res BIVSI REPREZENTATIVAS cinjenica da su za njegove usluge placali jedan verder,Portsmut govori sve,a tek mu je 25. Vi samo nastavite da se utrkujete ko ce da ispadne gluplji,a mi cemo da vam se smejemo i uzivamo u naim pojacanjima i nacinu na koji rade |Lukic i ostale nase legende!! Jos samo nesto,stize novo pojacanje,Milovanovic decko BOMBA,fantastican igrac kojeg cene sve delije,a vi bez golmana,aaaaaaaaaa? Kazu Brazilac kojeg je Rambo poslao je djavo,mali je fenomenalan,najavljuju jos dva ekstra pojacanja,a vi se i dalje smejte,ali sami sebi jer ste prava seoska pijaca od kluba,rasprodali bi i one sarene stolice da mozete. Dok mi pravimo jaku ekipu i mocnu Zvezdu vi ispadoste najvece KARLEUSE,MISLITE O TOME!!!!!

DELIJE SEVER FOREVER

pre 13 godina

Pa pocni da navijas za fk babusnicu,koji ce nam takvi navijaci!!! Sto pre ovakvi da se odstrane sa tribine,kad ne ide,prvi pocinju da pljuju.... AJMO BRE U NOVE POBEDE....

filni

pre 13 godina

Joooj majko mila...Nek nam je bog u pomoci :( Pa ovaj Tosic je .... UZAS vidite ga na slikama..sav izgubljen...UZASS HEELLLPP!!! Pocecu da navija za FK babusnica al svega mi :(

DEJAN

pre 13 godina

Daj bre vise skinite ta zlatna slova sa dresa. Prvo, nismo Grand produkcija, drugo, titulu nismo uzeli tri godine...sta ste se okitili, uzas.
lako cemo da ih vratimo ove sezone, dotle ih sklanjajte. Niti smo u zlatu, niti smo zlatni, sta se tripujete

SSS

pre 13 godina

•eee sad jos jednog kwalitetnog spica da dowedete i dupla kruna je nasa a mozda i liga ewrope...!

...ZVEZDA SAMPION...
(nikola011, 8. jul 2010 15:48)
axaaxxaaxxa, nije vazno za koga ko navija, ali ti decko, ti si smesan...Da Zvezda uzme Ligu Evrope???xD

Sinisa

pre 13 godina

Haha...
Ne navijam za Zvezdu, da se ne lažemo.
Partizan je smešan sa ovim igračima ali Zvezda je cirkus Colorado.Pa, ovaj Tošić ne igra fudbal već 3 godine, hoda po noćnim klubovima i ne trenira, a Koroman...reči su suvišne.
Kao Ilić u Partizanu...
Fudbal je umro u Srbiji, definitivno...

gole

pre 13 godina

Tosicu, pa kako ce sad engleska kraljica bez tebe u komsiluku?
Sine, ko te bre pita za koga navijas? Sta, toliko si lepo vaspitan, pa si isao na pregovore sa Partizanom tek da ih ispostujes? I kad si to poceo da navijas za Zvezdu, kad su ti iz Partizana rekli da im ne trebas?
Dosta, bre, vise laznog patriotizma i lokal patriotizma, "vojnika Srbije" koji nece da odu dok ih motkom ne oteras...

patriota

pre 13 godina

Sve otpadci kod nas...nikada nista od nase lige, uvijek ćemo biti izvoznici mladih talenata i uvoznici fosila davno spremnih za penziju...

Zlatko

pre 13 godina

Izgleda je gospodin Zoran iz Podgorice stvarno "u toku" oko ova dva kluba. Na onoliki tekst stvarno treba da budeš upućen u priču, ne možeš iznositi činjenice gledjući u karte ili kuglu, ali na sajtu kluba je izašla vest o saradnji sa Foksom, ovde je procurelo za Milovanovića. Dakle, gospodin je ozbiljno upućen u stanje stvari. Dug je prelazni rok, vreme će pokazati da li je bio u pravu i koliko.

blokovi

pre 13 godina

sta je bre ovo...?procitam vest o novim zvezdinim igracima,udjem da vidim sta se pise,komentari i to...kad ono svaki drugi-grobarski...ajde vise rodjaci,idite komentarisite grupu u basketu,vas novi tim i to...mnogo bre SMARATE...a ti cika pero bozicu,nemoj keve ti o zvezdercima...jel znas kokiko je penala svirano za partizanove protivnike proslo prvenstvo...?izracunaj,smisli se..nula,zero,putaca,ni jedan..i naravno da su toletove titule,a malo pre toga i kupovi...da se ne ponavljam,ofsajd kod gola milijasa a o penalu na derbiju i da ne pricamo...to je to...smaras pero...a za pojacanja,pa budimo realni,ako se manu splavova i tako tih blejanja mozda i odigraju dobro...mislim,za nasu ligu..a evropa...pa,voleo bi ja bari opet,al treba biti realan.samo da se ne obrukaju,jel u poslednjem kolu mogu da nam nalete takva imena,a mi smo realno banane...mada mogao bi i bog da nas pogleda sto se tice zreba...valjda smo zasluzili..(milan,leverkuzen,psv...sve koske u proslosti..)daj neke bre lagane...pa da bude lagano i za nas,da ne gubimo zivce..a za delije i zvezdase..svi na stadion!i opet i uvek...ja cu lagano na istok,ispucao sam tri banke,dovoljno je bilo tekmi na severu,a i nisam raspolozen da mi balavci vriste sto ne pevas i tako to...smorih i sam sebe,nemam obicaj da pisem sastave...aj pa pomoz' boze svima nama!

Kalimero

pre 13 godina

(SAMPIONI, 8. jul 2010 16:20)

Uh što volim ovakve koji se na najmanju pozitivnu informaciju izgasiraju i odmah mašu titulom.
Tako beše i prošle godine pa na kraju...

ja

pre 13 godina

Cekajte zar stvarno mislite da je nama Grobarima krivo sto jedna takva "fudbalska velicina" Tosic nije hteo da dodje u Partizan ?

Kao i uvek - velike priche, pobede u izjavama, busanje preko medija ostavljamo vama, a mi cemo samo da cutimo i da igramo.

PS: Zvezda je jedini klub koji na pocetku sezone moze da racuna da ce imati bar 2 igraca koji ce u ligi postici preko 20 golova. Slatke muke ko ce da izvodi silne penale...

Mrmot

pre 13 godina

Jos samo nesto,stize novo pojacanje,Milovanovic decko BOMBA,fantastican igrac kojeg cene sve delije,a vi bez golmana,aaaaaaaaaa? Kazu Brazilac kojeg je Rambo poslao je djavo,mali je fenomenalan,najavljuju jos dva ekstra pojacanja,a vi se i dalje smejte MISLITE O TOME!!!!!
(SAMPIONI, 8. jul 2010 16:20)

A jel ovi sto za Brazilca kazu da je djavo kazu i da ce da se isplati po hiljadu evra za besplatne deonice?

Zvezda>svega

pre 13 godina

Mali klub, a? Šta li to vi imate veće od nas, ili šta je to kod nas manje?
1. Trofeja više
2. Navijača više
3. Stadion veći...
Možda ako mislite da SD Patlidžan ima više sekcija kao npr. gadjanje glinenih golubova ili kuglanje...to je tačno. Ali fudbal je ipak najvažniji, a to pokazuje i ovo svetsko prvenstvo kao i stepen vaše iskompleksiranosti.

Brazilac sto ga je poslao Rambo?!

pre 13 godina

A super mi je sto je novi igrac Zvezde: "Brazilac sto ga je poslao Rambo"! Niko ne zna ni kako se zove covek a pricaju o njemu kao genijalnom igracu?!
E svasta ljudi...

vlada

pre 13 godina

oooooooo yeahhh...vi ste ta ekipa...zvezda moze da osvoji ligu sampiona sa ovim igracima...dule karleusa i koroMAN...dajte bastu,purovica i tutorica pa u napad na evropske trofeje

asdasd

pre 13 godina

Samo da Tosic ne igra kao sto mu zena peva,a Koromanu zabraniti ulaz na splavovima i diskotekama...
(sanitarac, 8. jul 2010 19:39)

xaxaxaxaxa majstor!! pogotovo za ovo 1 :DDDD

SolomonPFC

pre 13 godina

kako ste smesni sa ovim Koromanom...on kad ne zna/nema gde odmah dotrci u zvezdu. jedna godina ovde pa jedna napolju pa jedna ovde... i tako u krug,a svake godine ga najavljuju kao najvece pojacanje. I rezultat na ovom SP je pokazao da fudbal u Srbiji treba zakonom zabraniti.

Deki LO

pre 13 godina

Dva fenomenalna igrača,Tošić je ubedljivo najbolji igrač u ligi u ovom momentu.Komšije,znam da ste isfrustrirani,no samokontrola zamoliću!Još da se vrati Djokina bombica i fenomenalno,biće najbolji prelazni rok poslednjih godina.Napred Zvezdo!

c c c c

pre 13 godina

kako ste smesni sa ovim Koromanom...on kad ne zna/nema gde odmah dotrci u zvezdu. jedna godina ovde pa jedna napolju pa jedna ovde... i tako u krug,a svake godine ga najavljuju kao najvece pojacanje. I rezultat na ovom SP je pokazao da fudbal u Srbiji treba zakonom zabraniti.
(SolomonPFC, 9. jul 2010 08:55)

e moj solomone....a sta je sa sasom ilicem??? koji put se vraca on? idi gledaj svoja posla!!

panta rei

pre 13 godina

Kad zapeva Jelenko, pardon, kad zaigra...
(vasa, 9. jul 2010 13:13)

Jelenko je najvece pojacanje u ovom prelaznom roku, a vi se samo zezajte... A tek kad Jeca udje u Upravni odbor bice insomnije...

Realko

pre 13 godina

Tosic ne valja. Previse je debeo za beka i mnogo je smotan. Koroman je druga prica, malen, brz, prodoran i bice veliko pojacanje za Zvezdu.

Petar Bozic

pre 13 godina

Vau...pojacanja su vam do bola...bezobrazni Koroman i Karleusin maneken...Ne vrijedi vam to nista kad ste suvise smijesan klub,a o treneru da i ne pricam.Sve u svemu,bice to jos jedna sezona gdje cete biti iza nas,ali probajte ovaj put da sportski podnesete casno osvojenu titulu.Da,i Partizan je namjestao pojedine utakmice,ali vi imate neke bezobrazne tvrdnje,a evo o cemu pricam-pokusavao sam realno da razmisljam ali ne mogu da skontam vas sa sjevera kad pocnete pricu o "Toletovoj tituli" i namjestanju...ako se nekome namjestalo i svirali penali,to je vama.Pitajte Kadua rukometasa.Momcina samo padne,malo ruka,malo lagan povjetarac...i eto zvezdanaesterca.A i ono sto niste dobijali nepostojecim penalima dobijali ste po 1-0,jedva.Nasa titula je casna,prihvatite to.A vi cete uvijek biti FK SS ili KK SS. Na jugu baklje kada se pale,hiljade grobara pevace u glas...

filni

pre 13 godina

Joooj majko mila...Nek nam je bog u pomoci :( Pa ovaj Tosic je .... UZAS vidite ga na slikama..sav izgubljen...UZASS HEELLLPP!!! Pocecu da navija za FK babusnica al svega mi :(

bosingva

pre 13 godina

"Povratnik u redove Crvene zvezde Ognjen Koroman rekao je da mu je želja da sa tim fudbalskim klubom osvoji novu titulu šampiona"

Novu titulu? :) Posle 3 godine? Smesan je kao nova godina

zvezdaš

pre 13 godina

I onda neko iz "onog" kluba kaže: "Mi smo odustali od Tošića"... i onda kažu da nisu kompleksaši...
Dobro došli momci, dobro dođi i ti Milovanoviću, pa da vratimo sve stvari na svoje mesto.

pobeda zelja nasa, titula radost nasa...

pre 13 godina

sta god ko pricao, u odnosu na partizan ove sezone imamo timcinu, jos da dodju taj stoper i napadac pa da se odmeravamo u evropi a ne sa tamo nekim uzgajivacima kokosi

gole

pre 13 godina

Tosicu, pa kako ce sad engleska kraljica bez tebe u komsiluku?
Sine, ko te bre pita za koga navijas? Sta, toliko si lepo vaspitan, pa si isao na pregovore sa Partizanom tek da ih ispostujes? I kad si to poceo da navijas za Zvezdu, kad su ti iz Partizana rekli da im ne trebas?
Dosta, bre, vise laznog patriotizma i lokal patriotizma, "vojnika Srbije" koji nece da odu dok ih motkom ne oteras...

ja

pre 13 godina

Cekajte zar stvarno mislite da je nama Grobarima krivo sto jedna takva "fudbalska velicina" Tosic nije hteo da dodje u Partizan ?

Kao i uvek - velike priche, pobede u izjavama, busanje preko medija ostavljamo vama, a mi cemo samo da cutimo i da igramo.

PS: Zvezda je jedini klub koji na pocetku sezone moze da racuna da ce imati bar 2 igraca koji ce u ligi postici preko 20 golova. Slatke muke ko ce da izvodi silne penale...

Sinisa

pre 13 godina

Haha...
Ne navijam za Zvezdu, da se ne lažemo.
Partizan je smešan sa ovim igračima ali Zvezda je cirkus Colorado.Pa, ovaj Tošić ne igra fudbal već 3 godine, hoda po noćnim klubovima i ne trenira, a Koroman...reči su suvišne.
Kao Ilić u Partizanu...
Fudbal je umro u Srbiji, definitivno...

patriota

pre 13 godina

Sve otpadci kod nas...nikada nista od nase lige, uvijek ćemo biti izvoznici mladih talenata i uvoznici fosila davno spremnih za penziju...

Pozdrav

pre 13 godina

Dobro dosli mastoriiiiiiii!!!! Upravo,svaka cast,hvala vam sto pored mnogih problema koji su vas docekali kada ste dosli u nasu zvezdu pokusavate da nam namestite jednu mocnu i jaku Zvezdu!! Vratite nam i Milovanovica BOMBU kako ga delije zovu,jednog ekstra napadaca, nikoga vise da ne prodamao i titula se vraca kuci a Zvezda zimuje u Evropi!! Kada samo nabrojimo par igraca poput: Djordjevica, Koromana, Tosica, Kadu, Isaha, Ninkov, Brazilac kojeg je Rambo poslao i da ne nabrajam dalje i ako pouzdano znam da radite na dovodjenju jos 2 ekstra pojacanja imacemo ekipu za respekt i ekipu kakvu godina nismo imali. Svaka cast jos jednom Lukicu!!!! Sampioniiiiii!!!!!!!

SSS

pre 13 godina

•eee sad jos jednog kwalitetnog spica da dowedete i dupla kruna je nasa a mozda i liga ewrope...!

...ZVEZDA SAMPION...
(nikola011, 8. jul 2010 15:48)
axaaxxaaxxa, nije vazno za koga ko navija, ali ti decko, ti si smesan...Da Zvezda uzme Ligu Evrope???xD

Kalimero

pre 13 godina

(SAMPIONI, 8. jul 2010 16:20)

Uh što volim ovakve koji se na najmanju pozitivnu informaciju izgasiraju i odmah mašu titulom.
Tako beše i prošle godine pa na kraju...

vlada

pre 13 godina

oooooooo yeahhh...vi ste ta ekipa...zvezda moze da osvoji ligu sampiona sa ovim igracima...dule karleusa i koroMAN...dajte bastu,purovica i tutorica pa u napad na evropske trofeje

Mrmot

pre 13 godina

Jos samo nesto,stize novo pojacanje,Milovanovic decko BOMBA,fantastican igrac kojeg cene sve delije,a vi bez golmana,aaaaaaaaaa? Kazu Brazilac kojeg je Rambo poslao je djavo,mali je fenomenalan,najavljuju jos dva ekstra pojacanja,a vi se i dalje smejte MISLITE O TOME!!!!!
(SAMPIONI, 8. jul 2010 16:20)

A jel ovi sto za Brazilca kazu da je djavo kazu i da ce da se isplati po hiljadu evra za besplatne deonice?

SAMPIONI

pre 13 godina

Grobarima nije potrebno da procitaji Tosic i Koroman,ja mislim da se pale i na slova T i K. Siroti tako se trude da ispljuju sve,uzas,a nisu ni svesni koliko su smesni.Karleusa,hihihihi,prepisuju danima,a kidaju se iznutra,njihovi komentari koji su u ogromnom broju to samo potvrdjuju!!! Koroman,nazovite ga kako hocete,decko je na terenu MAJSTOR I TACKA ima da vas lomi da ce te se cesati i tamo gde vas ne svrbi,to je dokazao i kada je igrao za Zvezdu,kada on igra Zvezda je gazila sve,o Tosicu ne vredi trositi reci,sama res BIVSI REPREZENTATIVAS cinjenica da su za njegove usluge placali jedan verder,Portsmut govori sve,a tek mu je 25. Vi samo nastavite da se utrkujete ko ce da ispadne gluplji,a mi cemo da vam se smejemo i uzivamo u naim pojacanjima i nacinu na koji rade |Lukic i ostale nase legende!! Jos samo nesto,stize novo pojacanje,Milovanovic decko BOMBA,fantastican igrac kojeg cene sve delije,a vi bez golmana,aaaaaaaaaa? Kazu Brazilac kojeg je Rambo poslao je djavo,mali je fenomenalan,najavljuju jos dva ekstra pojacanja,a vi se i dalje smejte,ali sami sebi jer ste prava seoska pijaca od kluba,rasprodali bi i one sarene stolice da mozete. Dok mi pravimo jaku ekipu i mocnu Zvezdu vi ispadoste najvece KARLEUSE,MISLITE O TOME!!!!!

Niksicko pivo

pre 13 godina

Nasa titula je casna,prihvatite to.A vi cete uvijek biti FK SS ili KK SS. Na jugu baklje kada se pale,hiljade grobara pevace u glas...
(Petar Bozic, 8. jul 2010 15:41)

Ako je tako, onda si ti veoma posten momak.

SolomonPFC

pre 13 godina

kako ste smesni sa ovim Koromanom...on kad ne zna/nema gde odmah dotrci u zvezdu. jedna godina ovde pa jedna napolju pa jedna ovde... i tako u krug,a svake godine ga najavljuju kao najvece pojacanje. I rezultat na ovom SP je pokazao da fudbal u Srbiji treba zakonom zabraniti.

zvezdas

pre 13 godina

Joooj majko mila...Nek nam je bog u pomoci :( Pa ovaj Tosic je .... UZAS vidite ga na slikama..sav izgubljen...UZASS HEELLLPP!!! Pocecu da navija za FK babusnica al svega mi :(
(filni, 8. jul 2010 15:30)

Svega ti......pocni odma da navijas za Babusnicu!!!!!
Kome jos trebaju takvi vrsni poznavaoci fudbala koji ocenjuju igraca na osnovu njegovog izgleda na fotografiji.
Bas me interesuje kako bi tek tebe ocenili!!!!!!!!
SVI NA MARAKANU!!!!!!!

pfc4paok

pre 13 godina

Bravo komsije jos jednom. Kao sto vidim cvrsto ste resili da se pojacete ove sezone. Koroman, Tosic, a sad sam upravo procitao i Milovanovic.. Dobar tim pravite.. A pored svega i zadrzavate igrace poput Ninkova i Stamenkovica.. Jos samo jednan spic vam treba i eto moguceg uspeha u evropi mada imate Jevtica ali mlad je jos uvek. Iskusniji malo treba. Puno srece!

DEJAN

pre 13 godina

Daj bre vise skinite ta zlatna slova sa dresa. Prvo, nismo Grand produkcija, drugo, titulu nismo uzeli tri godine...sta ste se okitili, uzas.
lako cemo da ih vratimo ove sezone, dotle ih sklanjajte. Niti smo u zlatu, niti smo zlatni, sta se tripujete

Brazilac sto ga je poslao Rambo?!

pre 13 godina

A super mi je sto je novi igrac Zvezde: "Brazilac sto ga je poslao Rambo"! Niko ne zna ni kako se zove covek a pricaju o njemu kao genijalnom igracu?!
E svasta ljudi...

DELIJE SEVER FOREVER

pre 13 godina

Pa pocni da navijas za fk babusnicu,koji ce nam takvi navijaci!!! Sto pre ovakvi da se odstrane sa tribine,kad ne ide,prvi pocinju da pljuju.... AJMO BRE U NOVE POBEDE....

JOVAN

pre 13 godina

Zaboravili ste da je Tosic bio prva postava u Verderu do olimpijade 2008. kada mu je trener zabranio da ide ali on nije gledao svoj interes i otisao je da igra za reprezentaciju. Zbog toga nije bio prva postava i ne kazem da je neka igracina ali to je najmanje sto mozemo da uradimo da ga dovedemo u nas klub.

Realko

pre 13 godina

Tosic ne valja. Previse je debeo za beka i mnogo je smotan. Koroman je druga prica, malen, brz, prodoran i bice veliko pojacanje za Zvezdu.

blokovi

pre 13 godina

sta je bre ovo...?procitam vest o novim zvezdinim igracima,udjem da vidim sta se pise,komentari i to...kad ono svaki drugi-grobarski...ajde vise rodjaci,idite komentarisite grupu u basketu,vas novi tim i to...mnogo bre SMARATE...a ti cika pero bozicu,nemoj keve ti o zvezdercima...jel znas kokiko je penala svirano za partizanove protivnike proslo prvenstvo...?izracunaj,smisli se..nula,zero,putaca,ni jedan..i naravno da su toletove titule,a malo pre toga i kupovi...da se ne ponavljam,ofsajd kod gola milijasa a o penalu na derbiju i da ne pricamo...to je to...smaras pero...a za pojacanja,pa budimo realni,ako se manu splavova i tako tih blejanja mozda i odigraju dobro...mislim,za nasu ligu..a evropa...pa,voleo bi ja bari opet,al treba biti realan.samo da se ne obrukaju,jel u poslednjem kolu mogu da nam nalete takva imena,a mi smo realno banane...mada mogao bi i bog da nas pogleda sto se tice zreba...valjda smo zasluzili..(milan,leverkuzen,psv...sve koske u proslosti..)daj neke bre lagane...pa da bude lagano i za nas,da ne gubimo zivce..a za delije i zvezdase..svi na stadion!i opet i uvek...ja cu lagano na istok,ispucao sam tri banke,dovoljno je bilo tekmi na severu,a i nisam raspolozen da mi balavci vriste sto ne pevas i tako to...smorih i sam sebe,nemam obicaj da pisem sastave...aj pa pomoz' boze svima nama!

Zvezda>svega

pre 13 godina

Mali klub, a? Šta li to vi imate veće od nas, ili šta je to kod nas manje?
1. Trofeja više
2. Navijača više
3. Stadion veći...
Možda ako mislite da SD Patlidžan ima više sekcija kao npr. gadjanje glinenih golubova ili kuglanje...to je tačno. Ali fudbal je ipak najvažniji, a to pokazuje i ovo svetsko prvenstvo kao i stepen vaše iskompleksiranosti.

asdasd

pre 13 godina

Samo da Tosic ne igra kao sto mu zena peva,a Koromanu zabraniti ulaz na splavovima i diskotekama...
(sanitarac, 8. jul 2010 19:39)

xaxaxaxaxa majstor!! pogotovo za ovo 1 :DDDD

Deki LO

pre 13 godina

Dva fenomenalna igrača,Tošić je ubedljivo najbolji igrač u ligi u ovom momentu.Komšije,znam da ste isfrustrirani,no samokontrola zamoliću!Još da se vrati Djokina bombica i fenomenalno,biće najbolji prelazni rok poslednjih godina.Napred Zvezdo!

Zlatko

pre 13 godina

Izgleda je gospodin Zoran iz Podgorice stvarno "u toku" oko ova dva kluba. Na onoliki tekst stvarno treba da budeš upućen u priču, ne možeš iznositi činjenice gledjući u karte ili kuglu, ali na sajtu kluba je izašla vest o saradnji sa Foksom, ovde je procurelo za Milovanovića. Dakle, gospodin je ozbiljno upućen u stanje stvari. Dug je prelazni rok, vreme će pokazati da li je bio u pravu i koliko.

c c c c

pre 13 godina

kako ste smesni sa ovim Koromanom...on kad ne zna/nema gde odmah dotrci u zvezdu. jedna godina ovde pa jedna napolju pa jedna ovde... i tako u krug,a svake godine ga najavljuju kao najvece pojacanje. I rezultat na ovom SP je pokazao da fudbal u Srbiji treba zakonom zabraniti.
(SolomonPFC, 9. jul 2010 08:55)

e moj solomone....a sta je sa sasom ilicem??? koji put se vraca on? idi gledaj svoja posla!!

panta rei

pre 13 godina

Kad zapeva Jelenko, pardon, kad zaigra...
(vasa, 9. jul 2010 13:13)

Jelenko je najvece pojacanje u ovom prelaznom roku, a vi se samo zezajte... A tek kad Jeca udje u Upravni odbor bice insomnije...