Utorak, 25.05.2010.

23:27

Zvezdi smanjena kazna

Komisija za žalbe Fudbalskog saveza Srbije usvojila je žalbu Crvene zvezde i smanjila kaznu sa pet na tri utakmice igranja bez publike.

Izvor: NK

Zvezdi smanjena kazna IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

60 Komentari

Sortiraj po:

Arhimed

pre 13 godina

Partizanova masina za slanje "komentara" ne moze da sakrije cinizam FSS i monopol koji u srpskom fudbalu vec godinama uziva njihov voljeni klub. Na stadionu Partizana je svojevremeno UBIJEN navijac Crvene zvezde i sta? Igralo se posle toga do mile volje bez ijedne utakmice kazne za Partizan. To su dvostruki arsini. Mnogi ljudi su to prepoznali, a partizanovci mogu da pisu koliko hoce...Ne isplati im se, istina uvek pobedjuje!

Pozdrav

pre 13 godina

Vi ste ti koji kukate za penalima 10 godina,vi ste ti koji ruku na srce nemate pokusaje ubistva,VI UBIJATE!! Koliko ste navijaca vec ubili??? i vi imate obraz da komentarisete nasu kaznu za incident na marakani. Vi OPET kukate celo prvenstvo za nasim penalima,kukate jer ste naivni ili se pravite da ste takvi,sudi se i sudilo se dok ste nas jurili,dok ste drzali korak,kada su videli da ne mozete nikako da nas stignete,od tog trenutka se nisu sudili penali koje su videla i mala deca,a vama su sudili sve i svasta +penale od tog trenutka nam uzimaju publiku do kraja prvenstva,a vama sto se na vasem stadionu u polufinalu kupa desio incident kada je novinar pogodjen bakljom? sreca pa povreda nije bila ozbiljnija,mada i da jeste ne bi dobili nista vecu kaznu!!! vi kukate i placete celo prvenstvo,a onda se pravite ko smo i sta smo kada pocinje neregularna zavrsnica i kada ne nemaju svi iste uslove da se do kraja bore za titulu. prvo nam posaljete sudiju sa Javorom koji je cirkus pravio od tog meca,a zatim istog tog postavite i za derbi!! Ma i onako vi sve znate samo se pravite da je sve Ok. nema veze,na cast vam. Kada Tole ode,prvu godinu ce te pasti,to ce vam biti dokaz koliko je regularno bilo i tada ce Srbija da se uveri mada vec zna da su vase titule osvojene,tacnije da vam je Tole osvojio iz raznih smesnih ofsajda,ponistenih golova i svog cirkusa koji je pravio. cucemo se jos,Tole se po svemu sudeci povlaci,toliko je posten da mu se danima preti,a kada se povuce tu je i vama kraj. pricacemo!!

Realni delija

pre 13 godina

Nije nam kriv ni Tole ni FSS.Imali smo 4 boda viska, finale kupa sa Vosom.Sve smo upropastili u cetiri dana.Borac u subotu i Javor u sredu,a jos nije bila doneta konacna odluka o kazni zbog pucanja.Da podsetim,Zvezda je dobila Cukaricki 4:0 pred praznim tribinama,to je najubedljivija pobeda.E sada zasto nisu dobili Javor makar 1:0 i Borac to je pitanje za Kratko Ostanica i igrace.A pre toga poraz od Metalca na neutralnom terenu pred 10-ak hiljada delija.I onda nam je kriv Tole i ostali.Isao sam sa sezonskom kartom na Marakanu i trazio od Zvezde da pobedjuje slabije od sebe,nista vise.Igraci ni to nisu uspeli,o cemu onda da pricamo.Zvezda ne moze da dodje do pokusaja da se dokopa lige sampiona,a kukamo da smo u dugovima,nema love.Ima je u uefinom budzetu,ali je namenjena uspesnima,a ne propalim klubovima.Jedan Rozenborg iz Trondhajma je igrao ligu sampiona 11 PUTA,a Zvezda moze samo da masta o jednom jedinom ucescu.I jos nesto:da li neko zna kada je poslat zahtev u zajednicu prvoligasa da se odlozi derbi za nedelju?Ne verujem da je to bilo dan posle polufinala sa OFK-om na +4 za Zvezdu,vec kada se istopila prednost.

Slepi!

pre 13 godina

Da li mislite da bi i u jednoj zemlji klub na cijem se stadionu puca ostao ne kaznjen?
Vi pricate kao da su vam zatvorili stadion iz cista mira?! Ej, pucali ste u coveka u sred utakmice??? Da li ste vi svesni koliki je to prekrsaj i sta bi bilo sa vama da se to desilo recimo na utakmici pod okriljem UEFE?
Ali dobro, slusajte vi vaseg Lukica, Adzica i Dostanica i kukajte na Toleta i dalje...

stv

pre 13 godina

1. Niko nije vama uzeo titulu jer je niste ni imali
2. Kažnjeni ste jer su vaši navijači na vašem stadionu za vreme vaše utakmice pokušali ubistvo
3. Komentari da su zadnje tri godine neregularne pokazuje koliko ste jadni
4. Ako mislite da vam neko radi o glavi, istupite iz FSS i igrajte kako vi hoćete, samo nemojte da kukate i tražite krivce van vašeg kluba
5. Prestanite da prisvajate Srbiju. Postoje i drugi klubovi osim onog kojeg mrzite.

Nenad

pre 13 godina

Ovo je skandalozno! Trebalo je da celu kaznu odradi bez publike kako je prvobitno i rečeno, kad već nije strožije kažnjena.. Uprava im unosi na stadion pištolje i ostale nasilničke rekvizite a njima kazna da se smanji! Skandalozno!

gurugagi

pre 13 godina

Nisu vama oteli titulu, vama su poklonili kup.Umesto da se utakmica posle pucnjave prekine i registruje 0-3 ista je nastavljena a zvezda kaznjena sa 5 od mogucih 12 utakmica igranja bez publike.Jos vam,bez osnova, smanje kaznu i opet nije dobro.Uz ovakvu "upravu" i "navijace" popicete vi suspenziju od UEFE samo da sastavite 30 dana u Evropi.

Miloš

pre 13 godina

Znao sam od samog početka.
Malo je dečko pucao u stomak. Možda je mislio da je ovaj Grobar? Interesatno je da ćemo i dalje smatrati sebe slobodarskim narodom koji ne trpi nasilje nad sobom a dopuštamo da se ovakve stvari događaju.

Taka

pre 13 godina

Pošto vidim da će ostaviti Dostanića biće ovo još jedna izgubljena godina za nas. U prvih 5 kola će napraviti zaostatak 5-7 bodova, onda će ga smeniti, ali će već biti kasno. Svake godine se prave iste greške.

навијач

pre 13 godina

Још један случај, који показује да не постоји намера, да се уведе ред.
По ко зна који пут смањују казне и Звезди и Партизану.

Lane

pre 13 godina

Kazna i smanjenje su deo šireg plana a za Lukića se može reći da je pronašao trenera svog života.Iako im Tole niije predao Kup ipak je on najzaslužniji što je Kratko Ostanić konačno nešto i osvojio;da nije bilo Voša-Paćo tri za tri,prvenstvena pobeda u NS za pobedu u Kupu,opet bi im u finalu protiv Partizana presudio neki Tolenetić.

I K

pre 13 godina

Pa dokle be vise ovi komunisticki klubovi? Pa jer treba jos neko da pogine pre nego sto njima zabrane da svakakvi "navijaci" dolaze na stadion. A najgore je to sto ih klubovi sponzorisu. Pravda za urosa, treba ga steljati

Filip

pre 13 godina

Karadžićeva namera je ostvarena, Zvezda je kiksnula bez publike i njegov Partizan je šampion. Sad više nije ni bitno dal su smanjili ili nisu.

nenad

pre 13 godina

Pa dobro gospodine Karadzicu da vas pitam pa dokle bre, dokle. Zavrsila se liga partizanu titula pa vam vise nije vazno dal ce Zvezda igrati sa ili bez publike, a da vas pitam usput sta je bilo sa ocenama sudija na zadanjem derbiju, a sa zalbom Zvezde na sudjenje u istom. E moj gospodine gospodine veliki ste vi gospodin...

pera

pre 13 godina

(Андрија Кокановић, 26. maj 2010 00:11)

I Partizanu je tako prosle godine bila smanjena kazna (sto se tice utakmica bez prisustva publike) kada su se zalili,zato ne lupaj.Cak je Lukic u jednom od mnogobrojnih saopstenja naglasio to da je Partizanu prosle godine smanjena suspenzija kad su se zalili, pa ocekuje da ce i zvezdi tako, jer je u suprotnom opet neka zavera u pitanju(otprilike tako nesto je napisao).Ali zamisli logike, smanjili Partizanu pa treba i Zvezdi iako su sasvim druge stvari u pitanju bile kod suspenzije i uopste kakve veze ima, ako prodje zalba prosla je, ako ima argumenata smanjice se,ne postoji tu pravilo da posle zalbe treba da se smanji kazna, ali dobro ipak je to Lukic mozak...

Hororman???

pre 13 godina

ŠTAAA? Hororman se vraća??? Može on da bude bolji i od Ronaldinja, ali čovek je kao kancerozno tkivo koje, kad jednom krene, uništava sve oko sebe. Prgav, egomanijak... ako baš ne mora, ostavite ga u Koreji. Južnoj. Mada... mogao bi on malo i u Severnu, čisto da upozna "kulturu i običaje".

Dexterijus

pre 13 godina

Nerazumem kako neko moze nesto da ti ukrade ako ti to i nemash.
Kao prvo, covek je uneo pistolj na sever Marakane,i da nije nista uradio zbog toga bi trebalo da se kazni klub zbog propusta. A desilo se mnogo gore od pukog unoshenja pistolja i to na fudbalskoj utakmici.
Drugo, da je Zvezda dobila penal i da je povela 1-0 u derbiju u 65min, ko moze da tvrdi da Partizan nebi postigao gol do kraja i izjednacio.
A Partizan je postigao gol bez penala.
Znaci od kukanja i prepucavanja nema nista, vec bi trebalo da se okrenemo narednim kvalifikacijama i izborimo ono sto svi zelimo, ponoo Ligu Sampiona i vi Ligu Uefa.
Da vec jednom gledamo Evropski fudbal u BG, u Srbiji, na obe strane Topciderskog brda.

Kako sejes, tako zanjes

pre 13 godina

Nemojte tako ... sta da je neko poginuo tog tragicnog dana.. meni nije bitan karadzic koliko bezbednost na stadionu .. Zao mi je, ali nije kriv Karadzic sto se unosi oruzije na stadion i sto se ne pobedjuju utakmice sa "manjim" klubovima.. a posebno sto nismo uputili sut u okvir gola na derbiju.. Pa i mi smo uzeli titulu 2001(mislim), par kola pred kraj, kad je Ilijevu ponisten cist gol na bod-dva razlike ..i sta sad.. ta Zvezdina titula je postena, koliko i Ova Partizanova..to je sve sport.. ne vidim razlog laganju sebe..kad smo ocajno igrali pred kraj sezone.. dozvoliti BSK-u iz Borche(ej!) da pobedi Zvezdu.. posebno sto smo Smederevo sumnjivo dobili.. sve se vratilo kad nije trebalo.. opustite se.. ima dana za megdana..

Zlaja

pre 13 godina

Najpametnije bi bilo kada se sve sagleda totalno ukinuti fudbal u ovoj zemlji!
Nisam navijac ni jednih ni drugih i savrseno me zabole uvo za njih.Gledam sport iz hobija ali ovo kod nas je sve samo sport nije.Ni u kom pogledu.Kad je vec tako i kada nema osnovnu svrhu zasto treba da postoji logicno resenje je UKINUTI GA!

cast

pre 13 godina

tako je to kada jajare vode naš fudbal! Da li bi kazna bila smanjena Borcu iz Čačka ili Jagodini! Kakav se smrad oseti oko FSS. Svi se zaklanjaju iza puta na SP. Kada se vrate pokisli i pre vremena svi će ovi nabeđeni funkcioneri pobeći glavom bez obzira! Sram ih bilo!!!

Packy

pre 13 godina

Umesto suspenzije na godinu dana, oni smanjuju kaznu. Drzava nikako da preboli sto je uzalud bacila pare da kupi zvezdi titulu. Partizane, tek sad se vidi koliko je vredna ova titula! Jedna od najvecih u istoriji!

ĐukaDugaDevetka

pre 13 godina

Pa dobro,možda ako nekoga baš ubiju na stadionu dobiju 5 utakmica.Ovo nema veze ni sa Zvezdom ni Partizanom,a ni sa zdravim razumom.

mrzim FSS

pre 13 godina

Upravo se desilo ono sto sam pricao svojim prijateljima odmah cim su nas kaznili sa 5 utakmica bez publike..Rekao sam im tada da ce u 3 utakmice bez publike u ovoj sezoni Zvezdi ukrasti tituli i pokloniti je lopovima u crno-belom,a onda kada titulu osiguraju smanjice Zvezdi kaznu sa 5 na 3 utakmice da bi u novo prvenstvo usla ravnopravna sa njima..Sada ce pricati kako su njima svi klubovi isti,kako vode racuna o regularnosti,kako nikoga ne favorizuju i slicna s...a..Ali samo lud i slep nije video sta se desavalo..
Uzeli su titulu i sada krece njihovo blamiranje po Evropi kao i svake godine..
Ali,to i oni odlicno znaju,hteli to da priznaju ili ne..

stefi93

pre 13 godina

pa moze da rade sada sta hoce kada su nam uzeli titlu,siguran sam da se delije secaju polufinala kupa pre nekoliko godina kada je milijasu ponisten gol zbog navodnog nepostojeceg ofsajda samo mi nije jasno dokle misli drzava da u fudbal kontrolisu mafijasi i lopovi

018

pre 13 godina

citam ove komentare i ne mogu da se nacudim... pa vama bi ukinuli stadion u svakoj drugoj zemlji... ovo nigde nema... covek upucan na utakmici... alo bre ljudi jel ste svesni toga? A vama je jos kazna velika... ne mogu da verujem ... kakva je ovo zemlja i kakvi su ovo ljudi...

Dushan

pre 13 godina

Ako se Koroman vrati, verovatno bi igrao za slicnu platu kao i Lazetic sto ima, a cisto sumnjam da bi ga Korejci pustili za dzabe, tako da je Lazeticev ostanak jeftiniji nego Koromanov dolazak, pa ako mora da se bira bolje Lazetic da ostane, jer je ipak bolji za atmosferu u timu, a i kao igraci su slicnih kvaliteta. Sto se mene tice bolje Lazetic da ostane, nego Koroman da dodje, a najbolje bi bilo da obojica igraju dogodine u Zvezdi, jedan levo, drugi desno.

Ljuba

pre 13 godina

Vidim po broju negativnih ocena komentara da ima skoro vise grobara koji su citali ovu vest i ta njihova potreba mi nije jasna.Mene stvarno napromer nije briga za nesto sto je vezano za njihov klub.Sada je jasno da je cilj Fssa blo uklanjanje Delija sa tribina jer ova odluka je krajnje licemerna.Samo toliko.

Dok se zemlja oko Sunca kreće...

pre 13 godina

Stvarno sramota. Prvo nam oduzmu titulu, velikim dijelom i zahvaljujući toj suspenziji, a onda nam kao smanjuju kaznu, zato što je sve gotovo. Da je kojim slučajem Zvezda izdržala (mada su šanse za to, zahvaljujući Toletu i kompaniji bile 0,0001%) i osvojila titulu, ova žalba bi bila odbijena, a vjerovatnio bi se i povećala.
FSS ti si bruka zemlje Srbije!!!

Delije Beograd

pre 13 godina

Ovo je potez ocajnika, pa nismo mi Delije mutavi da ne znamo o cemu se ovde radi.
Ova garnitura fss-a mora da podnese ostavke zbog svih neregularnosti zadnje 3 godine i oni su svesni toga a ovo je pokusaj da prikriju titulu partizana.
Da je Zvezda kojim slucajem uzela titulu kazna bi ostala na 4 ili 5 utakmica samo da se ne dozvoli slavlje u prvom kolu sledeceg prvenstva sa titulom!

lil will

pre 13 godina

Zbog te 3 utakmice na praznj marakani i zbog one kradje u derbiju su nam i uzeli titulu!
(saratikan czv, 25. maj 2010 23:44)

Ako ste zbog te tri utakmice pred praznim tribinama izgubili titulu onda ne krivite FSS, nego Hijene, jer ste zbog njih i njihovog pucanja na stadionu igrali pred praznim tribinama. A koliko videh na derbiju i finalu kupa, zastava Hijena je vracena na Sever.

Odluka FSS je sramotna, kazna nije smela biti smanjena. Ovo je samo novi poziv Hijenama i slicnima da se ponovo razulare.

Michael Scofield

pre 13 godina

I taman kad sam nameravao da naredne godine ne pratim nas fudbal, kad eto ti drage nam komsinice koja vraca starog-dobrog Ogija!

E pa sad znam da nece biti dosadno nimalo, jer ako nista tu ce biti Ogi, a njega zezati nikad nije dosadno!

nenad grobar

pre 13 godina

Za suspenziju ste sami krivi niko drugi.A titulu su vam uzeli Borac Javor i Bsk Borca.I zamolio bih vas da prestanete da kukate vise.Jer vas uvek pokradu kad vam ne dosude penal na utakmici a kad dosude onda je sve ok.Na 8 prvenstvenih utakmica vama sviraju penal pri neresnom rezultatu samo da bi pobedili.A sto se derbija tice zalite se jel samo to umete da radite najbolje.

mlbrnsrb

pre 13 godina

razmislio bih o oprastanju jedino ako svi clanovi komisije lepo sagnu i kroz svoje noge prilepe sebi french kiss u golu straznjicu...

pogrebnik from nis

pre 13 godina

Pozdravio vas Raca Petrovic.
http://www.youtube.com/watch?v=d0VF8kvYTfc&feature=PlayList&p=0A899B710FB6E25C&playnext_from=PL&playnext=1&index=52

Андрија Кокановић

pre 13 godina

Заиста не могу а да не прокоментаришем ову одлуку! Делија сам, али оно што се десило на утакмици у полуфиналу купа ( на којој сам и био и бодрио свој тим ) заслужује казну! Никада нисам желео да верујем у те теорије завере, али ова одлука дефинитивно показује колико је ФСС као институција пристрасна и, условно речено - корумпирана! Јер да је ФСС икаква нормална организација никада не би смањила изречену казну. Овако једини закључак који се изводи јесте да је једина сврха казне била да се Звезди онемогући подршка са трибина не да би се ми "хулигани" довели у ред, већ да би се Звезди одузео добар адут за освајање титуле.

Понављам још једном, срамота ФСС-а, и питање имају ли они икога од запослених ко би их посаветовао како ова одлука може да утиче на јавност и како ће људи реаговати на одлуке које доносе уопште?!

Дебилизам...

ZVEZDASICA

pre 13 godina

Ma daaaaaaaaaaj,ovo i nije neka vest!!! To se znalo da ce da bude tako. Njima je najvaznije bilo da nam zabrane publiku BAS U TE TRI UTAKMICE, a to sto su rekli 5,to je bila cista farsa. Evo dokaza!!!

Da se zna

pre 13 godina

FSS je odradio svoje,oteo titulu i sad i nije bitno koliko ćemo bez publike.Koroman je neophodan,može i Ognjenović,Trajković,neki špic umesto Lekića i Perovića i obavezno levi bek,ova dvojica su jako tanki.

MILOS DK

pre 13 godina

Prva vest FANTASTICNA! Druga vest UZAS! da krenemo redom: Koroman fantastican igrac,covek koji zalaganjem i svojim fudbalskim umecem moze mnogo da pomogne ovom timu CZ,jos kad bi Lazetic ostao to bi bio pun pogodak,zamisli te kakav bi to ofanzivan vezni red bio sa dva iskusna a pritom brza igraca i plus dobra tehnicara. A sto se tice druge vesti bicu kratak: DOSTANICU MOLIM TE IDI IZ ZVEZDE! Zvezda je zivot sve drugo su sitnice.

akapulko

pre 13 godina

Necete nas kupiti ovom odlukom!
Sram vas bilo!
Ukrali ste nam titulu i sad nam se dodvoravate!
Nek vam je na cast ona kradja u derbiju i najsramnija titula nekog kluba u istoriji naseg fudbala!

saratikan czv

pre 13 godina

I sad bi mi kao trebali da budemo zahvalni fudbalskom savezu zbog ove odluke???
Zbog te 3 utakmice na praznj marakani i zbog one kradje u derbiju su nam i uzeli titulu!
Psiholoski su nas unistili odlukom da suspenduju marakanu na 5 utakmica, i sad kad je partizan uzeo titulu kao smanjuju kaznu?!! Sramota, Karadzicu odlazi!!!

Dorcolci Rs

pre 13 godina

Delije nemojte da nas zavara ova odluka fss-a... pa oni ce sve da urade samo da zataskaju ono sramno sudjenje na derbiju i poklonjenu titulu partizanu!

djons91

pre 13 godina

Koroman je odlican igrac, ali je jako temperamentan i zeli da bude sve po njegovom, tako da on ne moze mnogo da doprinese atmosferi u timu, osim ako ne budemo sve pobedjivali. Pre nego sto je otisao prosle godine, stalno je imao probleme sa sudijama i protivnickim igracima. A sto se tice Dostanica on je trener koji sigurno nece uspeti da obuzda Koromana ako ovaj dodje posto Dostanic mnogo podseca na Janevskog. P.S. Nadam se da ce Lazetic da ostane, jer je on pravi kapiten.

saratikan czv

pre 13 godina

I sad bi mi kao trebali da budemo zahvalni fudbalskom savezu zbog ove odluke???
Zbog te 3 utakmice na praznj marakani i zbog one kradje u derbiju su nam i uzeli titulu!
Psiholoski su nas unistili odlukom da suspenduju marakanu na 5 utakmica, i sad kad je partizan uzeo titulu kao smanjuju kaznu?!! Sramota, Karadzicu odlazi!!!

akapulko

pre 13 godina

Necete nas kupiti ovom odlukom!
Sram vas bilo!
Ukrali ste nam titulu i sad nam se dodvoravate!
Nek vam je na cast ona kradja u derbiju i najsramnija titula nekog kluba u istoriji naseg fudbala!

Dorcolci Rs

pre 13 godina

Delije nemojte da nas zavara ova odluka fss-a... pa oni ce sve da urade samo da zataskaju ono sramno sudjenje na derbiju i poklonjenu titulu partizanu!

djons91

pre 13 godina

Koroman je odlican igrac, ali je jako temperamentan i zeli da bude sve po njegovom, tako da on ne moze mnogo da doprinese atmosferi u timu, osim ako ne budemo sve pobedjivali. Pre nego sto je otisao prosle godine, stalno je imao probleme sa sudijama i protivnickim igracima. A sto se tice Dostanica on je trener koji sigurno nece uspeti da obuzda Koromana ako ovaj dodje posto Dostanic mnogo podseca na Janevskog. P.S. Nadam se da ce Lazetic da ostane, jer je on pravi kapiten.

nenad grobar

pre 13 godina

Za suspenziju ste sami krivi niko drugi.A titulu su vam uzeli Borac Javor i Bsk Borca.I zamolio bih vas da prestanete da kukate vise.Jer vas uvek pokradu kad vam ne dosude penal na utakmici a kad dosude onda je sve ok.Na 8 prvenstvenih utakmica vama sviraju penal pri neresnom rezultatu samo da bi pobedili.A sto se derbija tice zalite se jel samo to umete da radite najbolje.

Андрија Кокановић

pre 13 godina

Заиста не могу а да не прокоментаришем ову одлуку! Делија сам, али оно што се десило на утакмици у полуфиналу купа ( на којој сам и био и бодрио свој тим ) заслужује казну! Никада нисам желео да верујем у те теорије завере, али ова одлука дефинитивно показује колико је ФСС као институција пристрасна и, условно речено - корумпирана! Јер да је ФСС икаква нормална организација никада не би смањила изречену казну. Овако једини закључак који се изводи јесте да је једина сврха казне била да се Звезди онемогући подршка са трибина не да би се ми "хулигани" довели у ред, већ да би се Звезди одузео добар адут за освајање титуле.

Понављам још једном, срамота ФСС-а, и питање имају ли они икога од запослених ко би их посаветовао како ова одлука може да утиче на јавност и како ће људи реаговати на одлуке које доносе уопште?!

Дебилизам...

Dok se zemlja oko Sunca kreće...

pre 13 godina

Stvarno sramota. Prvo nam oduzmu titulu, velikim dijelom i zahvaljujući toj suspenziji, a onda nam kao smanjuju kaznu, zato što je sve gotovo. Da je kojim slučajem Zvezda izdržala (mada su šanse za to, zahvaljujući Toletu i kompaniji bile 0,0001%) i osvojila titulu, ova žalba bi bila odbijena, a vjerovatnio bi se i povećala.
FSS ti si bruka zemlje Srbije!!!

ZVEZDASICA

pre 13 godina

Ma daaaaaaaaaaj,ovo i nije neka vest!!! To se znalo da ce da bude tako. Njima je najvaznije bilo da nam zabrane publiku BAS U TE TRI UTAKMICE, a to sto su rekli 5,to je bila cista farsa. Evo dokaza!!!

Da se zna

pre 13 godina

FSS je odradio svoje,oteo titulu i sad i nije bitno koliko ćemo bez publike.Koroman je neophodan,može i Ognjenović,Trajković,neki špic umesto Lekića i Perovića i obavezno levi bek,ova dvojica su jako tanki.

MILOS DK

pre 13 godina

Prva vest FANTASTICNA! Druga vest UZAS! da krenemo redom: Koroman fantastican igrac,covek koji zalaganjem i svojim fudbalskim umecem moze mnogo da pomogne ovom timu CZ,jos kad bi Lazetic ostao to bi bio pun pogodak,zamisli te kakav bi to ofanzivan vezni red bio sa dva iskusna a pritom brza igraca i plus dobra tehnicara. A sto se tice druge vesti bicu kratak: DOSTANICU MOLIM TE IDI IZ ZVEZDE! Zvezda je zivot sve drugo su sitnice.

Michael Scofield

pre 13 godina

I taman kad sam nameravao da naredne godine ne pratim nas fudbal, kad eto ti drage nam komsinice koja vraca starog-dobrog Ogija!

E pa sad znam da nece biti dosadno nimalo, jer ako nista tu ce biti Ogi, a njega zezati nikad nije dosadno!

Kako sejes, tako zanjes

pre 13 godina

Nemojte tako ... sta da je neko poginuo tog tragicnog dana.. meni nije bitan karadzic koliko bezbednost na stadionu .. Zao mi je, ali nije kriv Karadzic sto se unosi oruzije na stadion i sto se ne pobedjuju utakmice sa "manjim" klubovima.. a posebno sto nismo uputili sut u okvir gola na derbiju.. Pa i mi smo uzeli titulu 2001(mislim), par kola pred kraj, kad je Ilijevu ponisten cist gol na bod-dva razlike ..i sta sad.. ta Zvezdina titula je postena, koliko i Ova Partizanova..to je sve sport.. ne vidim razlog laganju sebe..kad smo ocajno igrali pred kraj sezone.. dozvoliti BSK-u iz Borche(ej!) da pobedi Zvezdu.. posebno sto smo Smederevo sumnjivo dobili.. sve se vratilo kad nije trebalo.. opustite se.. ima dana za megdana..

lil will

pre 13 godina

Zbog te 3 utakmice na praznj marakani i zbog one kradje u derbiju su nam i uzeli titulu!
(saratikan czv, 25. maj 2010 23:44)

Ako ste zbog te tri utakmice pred praznim tribinama izgubili titulu onda ne krivite FSS, nego Hijene, jer ste zbog njih i njihovog pucanja na stadionu igrali pred praznim tribinama. A koliko videh na derbiju i finalu kupa, zastava Hijena je vracena na Sever.

Odluka FSS je sramotna, kazna nije smela biti smanjena. Ovo je samo novi poziv Hijenama i slicnima da se ponovo razulare.

ĐukaDugaDevetka

pre 13 godina

Pa dobro,možda ako nekoga baš ubiju na stadionu dobiju 5 utakmica.Ovo nema veze ni sa Zvezdom ni Partizanom,a ni sa zdravim razumom.

gurugagi

pre 13 godina

Nisu vama oteli titulu, vama su poklonili kup.Umesto da se utakmica posle pucnjave prekine i registruje 0-3 ista je nastavljena a zvezda kaznjena sa 5 od mogucih 12 utakmica igranja bez publike.Jos vam,bez osnova, smanje kaznu i opet nije dobro.Uz ovakvu "upravu" i "navijace" popicete vi suspenziju od UEFE samo da sastavite 30 dana u Evropi.

pogrebnik from nis

pre 13 godina

Pozdravio vas Raca Petrovic.
http://www.youtube.com/watch?v=d0VF8kvYTfc&feature=PlayList&p=0A899B710FB6E25C&playnext_from=PL&playnext=1&index=52

Packy

pre 13 godina

Umesto suspenzije na godinu dana, oni smanjuju kaznu. Drzava nikako da preboli sto je uzalud bacila pare da kupi zvezdi titulu. Partizane, tek sad se vidi koliko je vredna ova titula! Jedna od najvecih u istoriji!

stv

pre 13 godina

1. Niko nije vama uzeo titulu jer je niste ni imali
2. Kažnjeni ste jer su vaši navijači na vašem stadionu za vreme vaše utakmice pokušali ubistvo
3. Komentari da su zadnje tri godine neregularne pokazuje koliko ste jadni
4. Ako mislite da vam neko radi o glavi, istupite iz FSS i igrajte kako vi hoćete, samo nemojte da kukate i tražite krivce van vašeg kluba
5. Prestanite da prisvajate Srbiju. Postoje i drugi klubovi osim onog kojeg mrzite.

Dexterijus

pre 13 godina

Nerazumem kako neko moze nesto da ti ukrade ako ti to i nemash.
Kao prvo, covek je uneo pistolj na sever Marakane,i da nije nista uradio zbog toga bi trebalo da se kazni klub zbog propusta. A desilo se mnogo gore od pukog unoshenja pistolja i to na fudbalskoj utakmici.
Drugo, da je Zvezda dobila penal i da je povela 1-0 u derbiju u 65min, ko moze da tvrdi da Partizan nebi postigao gol do kraja i izjednacio.
A Partizan je postigao gol bez penala.
Znaci od kukanja i prepucavanja nema nista, vec bi trebalo da se okrenemo narednim kvalifikacijama i izborimo ono sto svi zelimo, ponoo Ligu Sampiona i vi Ligu Uefa.
Da vec jednom gledamo Evropski fudbal u BG, u Srbiji, na obe strane Topciderskog brda.

навијач

pre 13 godina

Још један случај, који показује да не постоји намера, да се уведе ред.
По ко зна који пут смањују казне и Звезди и Партизану.

Nenad

pre 13 godina

Ovo je skandalozno! Trebalo je da celu kaznu odradi bez publike kako je prvobitno i rečeno, kad već nije strožije kažnjena.. Uprava im unosi na stadion pištolje i ostale nasilničke rekvizite a njima kazna da se smanji! Skandalozno!

018

pre 13 godina

citam ove komentare i ne mogu da se nacudim... pa vama bi ukinuli stadion u svakoj drugoj zemlji... ovo nigde nema... covek upucan na utakmici... alo bre ljudi jel ste svesni toga? A vama je jos kazna velika... ne mogu da verujem ... kakva je ovo zemlja i kakvi su ovo ljudi...

I K

pre 13 godina

Pa dokle be vise ovi komunisticki klubovi? Pa jer treba jos neko da pogine pre nego sto njima zabrane da svakakvi "navijaci" dolaze na stadion. A najgore je to sto ih klubovi sponzorisu. Pravda za urosa, treba ga steljati

Miloš

pre 13 godina

Znao sam od samog početka.
Malo je dečko pucao u stomak. Možda je mislio da je ovaj Grobar? Interesatno je da ćemo i dalje smatrati sebe slobodarskim narodom koji ne trpi nasilje nad sobom a dopuštamo da se ovakve stvari događaju.

Taka

pre 13 godina

Pošto vidim da će ostaviti Dostanića biće ovo još jedna izgubljena godina za nas. U prvih 5 kola će napraviti zaostatak 5-7 bodova, onda će ga smeniti, ali će već biti kasno. Svake godine se prave iste greške.

Hororman???

pre 13 godina

ŠTAAA? Hororman se vraća??? Može on da bude bolji i od Ronaldinja, ali čovek je kao kancerozno tkivo koje, kad jednom krene, uništava sve oko sebe. Prgav, egomanijak... ako baš ne mora, ostavite ga u Koreji. Južnoj. Mada... mogao bi on malo i u Severnu, čisto da upozna "kulturu i običaje".

Dushan

pre 13 godina

Ako se Koroman vrati, verovatno bi igrao za slicnu platu kao i Lazetic sto ima, a cisto sumnjam da bi ga Korejci pustili za dzabe, tako da je Lazeticev ostanak jeftiniji nego Koromanov dolazak, pa ako mora da se bira bolje Lazetic da ostane, jer je ipak bolji za atmosferu u timu, a i kao igraci su slicnih kvaliteta. Sto se mene tice bolje Lazetic da ostane, nego Koroman da dodje, a najbolje bi bilo da obojica igraju dogodine u Zvezdi, jedan levo, drugi desno.

mrzim FSS

pre 13 godina

Upravo se desilo ono sto sam pricao svojim prijateljima odmah cim su nas kaznili sa 5 utakmica bez publike..Rekao sam im tada da ce u 3 utakmice bez publike u ovoj sezoni Zvezdi ukrasti tituli i pokloniti je lopovima u crno-belom,a onda kada titulu osiguraju smanjice Zvezdi kaznu sa 5 na 3 utakmice da bi u novo prvenstvo usla ravnopravna sa njima..Sada ce pricati kako su njima svi klubovi isti,kako vode racuna o regularnosti,kako nikoga ne favorizuju i slicna s...a..Ali samo lud i slep nije video sta se desavalo..
Uzeli su titulu i sada krece njihovo blamiranje po Evropi kao i svake godine..
Ali,to i oni odlicno znaju,hteli to da priznaju ili ne..

stefi93

pre 13 godina

pa moze da rade sada sta hoce kada su nam uzeli titlu,siguran sam da se delije secaju polufinala kupa pre nekoliko godina kada je milijasu ponisten gol zbog navodnog nepostojeceg ofsajda samo mi nije jasno dokle misli drzava da u fudbal kontrolisu mafijasi i lopovi

Filip

pre 13 godina

Karadžićeva namera je ostvarena, Zvezda je kiksnula bez publike i njegov Partizan je šampion. Sad više nije ni bitno dal su smanjili ili nisu.

Ljuba

pre 13 godina

Vidim po broju negativnih ocena komentara da ima skoro vise grobara koji su citali ovu vest i ta njihova potreba mi nije jasna.Mene stvarno napromer nije briga za nesto sto je vezano za njihov klub.Sada je jasno da je cilj Fssa blo uklanjanje Delija sa tribina jer ova odluka je krajnje licemerna.Samo toliko.

nenad

pre 13 godina

Pa dobro gospodine Karadzicu da vas pitam pa dokle bre, dokle. Zavrsila se liga partizanu titula pa vam vise nije vazno dal ce Zvezda igrati sa ili bez publike, a da vas pitam usput sta je bilo sa ocenama sudija na zadanjem derbiju, a sa zalbom Zvezde na sudjenje u istom. E moj gospodine gospodine veliki ste vi gospodin...

pera

pre 13 godina

(Андрија Кокановић, 26. maj 2010 00:11)

I Partizanu je tako prosle godine bila smanjena kazna (sto se tice utakmica bez prisustva publike) kada su se zalili,zato ne lupaj.Cak je Lukic u jednom od mnogobrojnih saopstenja naglasio to da je Partizanu prosle godine smanjena suspenzija kad su se zalili, pa ocekuje da ce i zvezdi tako, jer je u suprotnom opet neka zavera u pitanju(otprilike tako nesto je napisao).Ali zamisli logike, smanjili Partizanu pa treba i Zvezdi iako su sasvim druge stvari u pitanju bile kod suspenzije i uopste kakve veze ima, ako prodje zalba prosla je, ako ima argumenata smanjice se,ne postoji tu pravilo da posle zalbe treba da se smanji kazna, ali dobro ipak je to Lukic mozak...

Slepi!

pre 13 godina

Da li mislite da bi i u jednoj zemlji klub na cijem se stadionu puca ostao ne kaznjen?
Vi pricate kao da su vam zatvorili stadion iz cista mira?! Ej, pucali ste u coveka u sred utakmice??? Da li ste vi svesni koliki je to prekrsaj i sta bi bilo sa vama da se to desilo recimo na utakmici pod okriljem UEFE?
Ali dobro, slusajte vi vaseg Lukica, Adzica i Dostanica i kukajte na Toleta i dalje...

Delije Beograd

pre 13 godina

Ovo je potez ocajnika, pa nismo mi Delije mutavi da ne znamo o cemu se ovde radi.
Ova garnitura fss-a mora da podnese ostavke zbog svih neregularnosti zadnje 3 godine i oni su svesni toga a ovo je pokusaj da prikriju titulu partizana.
Da je Zvezda kojim slucajem uzela titulu kazna bi ostala na 4 ili 5 utakmica samo da se ne dozvoli slavlje u prvom kolu sledeceg prvenstva sa titulom!

Lane

pre 13 godina

Kazna i smanjenje su deo šireg plana a za Lukića se može reći da je pronašao trenera svog života.Iako im Tole niije predao Kup ipak je on najzaslužniji što je Kratko Ostanić konačno nešto i osvojio;da nije bilo Voša-Paćo tri za tri,prvenstvena pobeda u NS za pobedu u Kupu,opet bi im u finalu protiv Partizana presudio neki Tolenetić.

mlbrnsrb

pre 13 godina

razmislio bih o oprastanju jedino ako svi clanovi komisije lepo sagnu i kroz svoje noge prilepe sebi french kiss u golu straznjicu...

cast

pre 13 godina

tako je to kada jajare vode naš fudbal! Da li bi kazna bila smanjena Borcu iz Čačka ili Jagodini! Kakav se smrad oseti oko FSS. Svi se zaklanjaju iza puta na SP. Kada se vrate pokisli i pre vremena svi će ovi nabeđeni funkcioneri pobeći glavom bez obzira! Sram ih bilo!!!

Realni delija

pre 13 godina

Nije nam kriv ni Tole ni FSS.Imali smo 4 boda viska, finale kupa sa Vosom.Sve smo upropastili u cetiri dana.Borac u subotu i Javor u sredu,a jos nije bila doneta konacna odluka o kazni zbog pucanja.Da podsetim,Zvezda je dobila Cukaricki 4:0 pred praznim tribinama,to je najubedljivija pobeda.E sada zasto nisu dobili Javor makar 1:0 i Borac to je pitanje za Kratko Ostanica i igrace.A pre toga poraz od Metalca na neutralnom terenu pred 10-ak hiljada delija.I onda nam je kriv Tole i ostali.Isao sam sa sezonskom kartom na Marakanu i trazio od Zvezde da pobedjuje slabije od sebe,nista vise.Igraci ni to nisu uspeli,o cemu onda da pricamo.Zvezda ne moze da dodje do pokusaja da se dokopa lige sampiona,a kukamo da smo u dugovima,nema love.Ima je u uefinom budzetu,ali je namenjena uspesnima,a ne propalim klubovima.Jedan Rozenborg iz Trondhajma je igrao ligu sampiona 11 PUTA,a Zvezda moze samo da masta o jednom jedinom ucescu.I jos nesto:da li neko zna kada je poslat zahtev u zajednicu prvoligasa da se odlozi derbi za nedelju?Ne verujem da je to bilo dan posle polufinala sa OFK-om na +4 za Zvezdu,vec kada se istopila prednost.

Arhimed

pre 13 godina

Partizanova masina za slanje "komentara" ne moze da sakrije cinizam FSS i monopol koji u srpskom fudbalu vec godinama uziva njihov voljeni klub. Na stadionu Partizana je svojevremeno UBIJEN navijac Crvene zvezde i sta? Igralo se posle toga do mile volje bez ijedne utakmice kazne za Partizan. To su dvostruki arsini. Mnogi ljudi su to prepoznali, a partizanovci mogu da pisu koliko hoce...Ne isplati im se, istina uvek pobedjuje!

Pozdrav

pre 13 godina

Vi ste ti koji kukate za penalima 10 godina,vi ste ti koji ruku na srce nemate pokusaje ubistva,VI UBIJATE!! Koliko ste navijaca vec ubili??? i vi imate obraz da komentarisete nasu kaznu za incident na marakani. Vi OPET kukate celo prvenstvo za nasim penalima,kukate jer ste naivni ili se pravite da ste takvi,sudi se i sudilo se dok ste nas jurili,dok ste drzali korak,kada su videli da ne mozete nikako da nas stignete,od tog trenutka se nisu sudili penali koje su videla i mala deca,a vama su sudili sve i svasta +penale od tog trenutka nam uzimaju publiku do kraja prvenstva,a vama sto se na vasem stadionu u polufinalu kupa desio incident kada je novinar pogodjen bakljom? sreca pa povreda nije bila ozbiljnija,mada i da jeste ne bi dobili nista vecu kaznu!!! vi kukate i placete celo prvenstvo,a onda se pravite ko smo i sta smo kada pocinje neregularna zavrsnica i kada ne nemaju svi iste uslove da se do kraja bore za titulu. prvo nam posaljete sudiju sa Javorom koji je cirkus pravio od tog meca,a zatim istog tog postavite i za derbi!! Ma i onako vi sve znate samo se pravite da je sve Ok. nema veze,na cast vam. Kada Tole ode,prvu godinu ce te pasti,to ce vam biti dokaz koliko je regularno bilo i tada ce Srbija da se uveri mada vec zna da su vase titule osvojene,tacnije da vam je Tole osvojio iz raznih smesnih ofsajda,ponistenih golova i svog cirkusa koji je pravio. cucemo se jos,Tole se po svemu sudeci povlaci,toliko je posten da mu se danima preti,a kada se povuce tu je i vama kraj. pricacemo!!

Zlaja

pre 13 godina

Najpametnije bi bilo kada se sve sagleda totalno ukinuti fudbal u ovoj zemlji!
Nisam navijac ni jednih ni drugih i savrseno me zabole uvo za njih.Gledam sport iz hobija ali ovo kod nas je sve samo sport nije.Ni u kom pogledu.Kad je vec tako i kada nema osnovnu svrhu zasto treba da postoji logicno resenje je UKINUTI GA!

akapulko

pre 13 godina

Necete nas kupiti ovom odlukom!
Sram vas bilo!
Ukrali ste nam titulu i sad nam se dodvoravate!
Nek vam je na cast ona kradja u derbiju i najsramnija titula nekog kluba u istoriji naseg fudbala!

saratikan czv

pre 13 godina

I sad bi mi kao trebali da budemo zahvalni fudbalskom savezu zbog ove odluke???
Zbog te 3 utakmice na praznj marakani i zbog one kradje u derbiju su nam i uzeli titulu!
Psiholoski su nas unistili odlukom da suspenduju marakanu na 5 utakmica, i sad kad je partizan uzeo titulu kao smanjuju kaznu?!! Sramota, Karadzicu odlazi!!!

Dorcolci Rs

pre 13 godina

Delije nemojte da nas zavara ova odluka fss-a... pa oni ce sve da urade samo da zataskaju ono sramno sudjenje na derbiju i poklonjenu titulu partizanu!

nenad grobar

pre 13 godina

Za suspenziju ste sami krivi niko drugi.A titulu su vam uzeli Borac Javor i Bsk Borca.I zamolio bih vas da prestanete da kukate vise.Jer vas uvek pokradu kad vam ne dosude penal na utakmici a kad dosude onda je sve ok.Na 8 prvenstvenih utakmica vama sviraju penal pri neresnom rezultatu samo da bi pobedili.A sto se derbija tice zalite se jel samo to umete da radite najbolje.

Dok se zemlja oko Sunca kreće...

pre 13 godina

Stvarno sramota. Prvo nam oduzmu titulu, velikim dijelom i zahvaljujući toj suspenziji, a onda nam kao smanjuju kaznu, zato što je sve gotovo. Da je kojim slučajem Zvezda izdržala (mada su šanse za to, zahvaljujući Toletu i kompaniji bile 0,0001%) i osvojila titulu, ova žalba bi bila odbijena, a vjerovatnio bi se i povećala.
FSS ti si bruka zemlje Srbije!!!

Michael Scofield

pre 13 godina

I taman kad sam nameravao da naredne godine ne pratim nas fudbal, kad eto ti drage nam komsinice koja vraca starog-dobrog Ogija!

E pa sad znam da nece biti dosadno nimalo, jer ako nista tu ce biti Ogi, a njega zezati nikad nije dosadno!

djons91

pre 13 godina

Koroman je odlican igrac, ali je jako temperamentan i zeli da bude sve po njegovom, tako da on ne moze mnogo da doprinese atmosferi u timu, osim ako ne budemo sve pobedjivali. Pre nego sto je otisao prosle godine, stalno je imao probleme sa sudijama i protivnickim igracima. A sto se tice Dostanica on je trener koji sigurno nece uspeti da obuzda Koromana ako ovaj dodje posto Dostanic mnogo podseca na Janevskog. P.S. Nadam se da ce Lazetic da ostane, jer je on pravi kapiten.

ZVEZDASICA

pre 13 godina

Ma daaaaaaaaaaj,ovo i nije neka vest!!! To se znalo da ce da bude tako. Njima je najvaznije bilo da nam zabrane publiku BAS U TE TRI UTAKMICE, a to sto su rekli 5,to je bila cista farsa. Evo dokaza!!!

Da se zna

pre 13 godina

FSS je odradio svoje,oteo titulu i sad i nije bitno koliko ćemo bez publike.Koroman je neophodan,može i Ognjenović,Trajković,neki špic umesto Lekića i Perovića i obavezno levi bek,ova dvojica su jako tanki.

Андрија Кокановић

pre 13 godina

Заиста не могу а да не прокоментаришем ову одлуку! Делија сам, али оно што се десило на утакмици у полуфиналу купа ( на којој сам и био и бодрио свој тим ) заслужује казну! Никада нисам желео да верујем у те теорије завере, али ова одлука дефинитивно показује колико је ФСС као институција пристрасна и, условно речено - корумпирана! Јер да је ФСС икаква нормална организација никада не би смањила изречену казну. Овако једини закључак који се изводи јесте да је једина сврха казне била да се Звезди онемогући подршка са трибина не да би се ми "хулигани" довели у ред, већ да би се Звезди одузео добар адут за освајање титуле.

Понављам још једном, срамота ФСС-а, и питање имају ли они икога од запослених ко би их посаветовао како ова одлука може да утиче на јавност и како ће људи реаговати на одлуке које доносе уопште?!

Дебилизам...

pogrebnik from nis

pre 13 godina

Pozdravio vas Raca Petrovic.
http://www.youtube.com/watch?v=d0VF8kvYTfc&feature=PlayList&p=0A899B710FB6E25C&playnext_from=PL&playnext=1&index=52

mrzim FSS

pre 13 godina

Upravo se desilo ono sto sam pricao svojim prijateljima odmah cim su nas kaznili sa 5 utakmica bez publike..Rekao sam im tada da ce u 3 utakmice bez publike u ovoj sezoni Zvezdi ukrasti tituli i pokloniti je lopovima u crno-belom,a onda kada titulu osiguraju smanjice Zvezdi kaznu sa 5 na 3 utakmice da bi u novo prvenstvo usla ravnopravna sa njima..Sada ce pricati kako su njima svi klubovi isti,kako vode racuna o regularnosti,kako nikoga ne favorizuju i slicna s...a..Ali samo lud i slep nije video sta se desavalo..
Uzeli su titulu i sada krece njihovo blamiranje po Evropi kao i svake godine..
Ali,to i oni odlicno znaju,hteli to da priznaju ili ne..

Ljuba

pre 13 godina

Vidim po broju negativnih ocena komentara da ima skoro vise grobara koji su citali ovu vest i ta njihova potreba mi nije jasna.Mene stvarno napromer nije briga za nesto sto je vezano za njihov klub.Sada je jasno da je cilj Fssa blo uklanjanje Delija sa tribina jer ova odluka je krajnje licemerna.Samo toliko.

Packy

pre 13 godina

Umesto suspenzije na godinu dana, oni smanjuju kaznu. Drzava nikako da preboli sto je uzalud bacila pare da kupi zvezdi titulu. Partizane, tek sad se vidi koliko je vredna ova titula! Jedna od najvecih u istoriji!

Delije Beograd

pre 13 godina

Ovo je potez ocajnika, pa nismo mi Delije mutavi da ne znamo o cemu se ovde radi.
Ova garnitura fss-a mora da podnese ostavke zbog svih neregularnosti zadnje 3 godine i oni su svesni toga a ovo je pokusaj da prikriju titulu partizana.
Da je Zvezda kojim slucajem uzela titulu kazna bi ostala na 4 ili 5 utakmica samo da se ne dozvoli slavlje u prvom kolu sledeceg prvenstva sa titulom!

MILOS DK

pre 13 godina

Prva vest FANTASTICNA! Druga vest UZAS! da krenemo redom: Koroman fantastican igrac,covek koji zalaganjem i svojim fudbalskim umecem moze mnogo da pomogne ovom timu CZ,jos kad bi Lazetic ostao to bi bio pun pogodak,zamisli te kakav bi to ofanzivan vezni red bio sa dva iskusna a pritom brza igraca i plus dobra tehnicara. A sto se tice druge vesti bicu kratak: DOSTANICU MOLIM TE IDI IZ ZVEZDE! Zvezda je zivot sve drugo su sitnice.

018

pre 13 godina

citam ove komentare i ne mogu da se nacudim... pa vama bi ukinuli stadion u svakoj drugoj zemlji... ovo nigde nema... covek upucan na utakmici... alo bre ljudi jel ste svesni toga? A vama je jos kazna velika... ne mogu da verujem ... kakva je ovo zemlja i kakvi su ovo ljudi...

Filip

pre 13 godina

Karadžićeva namera je ostvarena, Zvezda je kiksnula bez publike i njegov Partizan je šampion. Sad više nije ni bitno dal su smanjili ili nisu.

I K

pre 13 godina

Pa dokle be vise ovi komunisticki klubovi? Pa jer treba jos neko da pogine pre nego sto njima zabrane da svakakvi "navijaci" dolaze na stadion. A najgore je to sto ih klubovi sponzorisu. Pravda za urosa, treba ga steljati

Pozdrav

pre 13 godina

Vi ste ti koji kukate za penalima 10 godina,vi ste ti koji ruku na srce nemate pokusaje ubistva,VI UBIJATE!! Koliko ste navijaca vec ubili??? i vi imate obraz da komentarisete nasu kaznu za incident na marakani. Vi OPET kukate celo prvenstvo za nasim penalima,kukate jer ste naivni ili se pravite da ste takvi,sudi se i sudilo se dok ste nas jurili,dok ste drzali korak,kada su videli da ne mozete nikako da nas stignete,od tog trenutka se nisu sudili penali koje su videla i mala deca,a vama su sudili sve i svasta +penale od tog trenutka nam uzimaju publiku do kraja prvenstva,a vama sto se na vasem stadionu u polufinalu kupa desio incident kada je novinar pogodjen bakljom? sreca pa povreda nije bila ozbiljnija,mada i da jeste ne bi dobili nista vecu kaznu!!! vi kukate i placete celo prvenstvo,a onda se pravite ko smo i sta smo kada pocinje neregularna zavrsnica i kada ne nemaju svi iste uslove da se do kraja bore za titulu. prvo nam posaljete sudiju sa Javorom koji je cirkus pravio od tog meca,a zatim istog tog postavite i za derbi!! Ma i onako vi sve znate samo se pravite da je sve Ok. nema veze,na cast vam. Kada Tole ode,prvu godinu ce te pasti,to ce vam biti dokaz koliko je regularno bilo i tada ce Srbija da se uveri mada vec zna da su vase titule osvojene,tacnije da vam je Tole osvojio iz raznih smesnih ofsajda,ponistenih golova i svog cirkusa koji je pravio. cucemo se jos,Tole se po svemu sudeci povlaci,toliko je posten da mu se danima preti,a kada se povuce tu je i vama kraj. pricacemo!!

nenad

pre 13 godina

Pa dobro gospodine Karadzicu da vas pitam pa dokle bre, dokle. Zavrsila se liga partizanu titula pa vam vise nije vazno dal ce Zvezda igrati sa ili bez publike, a da vas pitam usput sta je bilo sa ocenama sudija na zadanjem derbiju, a sa zalbom Zvezde na sudjenje u istom. E moj gospodine gospodine veliki ste vi gospodin...

lil will

pre 13 godina

Zbog te 3 utakmice na praznj marakani i zbog one kradje u derbiju su nam i uzeli titulu!
(saratikan czv, 25. maj 2010 23:44)

Ako ste zbog te tri utakmice pred praznim tribinama izgubili titulu onda ne krivite FSS, nego Hijene, jer ste zbog njih i njihovog pucanja na stadionu igrali pred praznim tribinama. A koliko videh na derbiju i finalu kupa, zastava Hijena je vracena na Sever.

Odluka FSS je sramotna, kazna nije smela biti smanjena. Ovo je samo novi poziv Hijenama i slicnima da se ponovo razulare.

Kako sejes, tako zanjes

pre 13 godina

Nemojte tako ... sta da je neko poginuo tog tragicnog dana.. meni nije bitan karadzic koliko bezbednost na stadionu .. Zao mi je, ali nije kriv Karadzic sto se unosi oruzije na stadion i sto se ne pobedjuju utakmice sa "manjim" klubovima.. a posebno sto nismo uputili sut u okvir gola na derbiju.. Pa i mi smo uzeli titulu 2001(mislim), par kola pred kraj, kad je Ilijevu ponisten cist gol na bod-dva razlike ..i sta sad.. ta Zvezdina titula je postena, koliko i Ova Partizanova..to je sve sport.. ne vidim razlog laganju sebe..kad smo ocajno igrali pred kraj sezone.. dozvoliti BSK-u iz Borche(ej!) da pobedi Zvezdu.. posebno sto smo Smederevo sumnjivo dobili.. sve se vratilo kad nije trebalo.. opustite se.. ima dana za megdana..

Dexterijus

pre 13 godina

Nerazumem kako neko moze nesto da ti ukrade ako ti to i nemash.
Kao prvo, covek je uneo pistolj na sever Marakane,i da nije nista uradio zbog toga bi trebalo da se kazni klub zbog propusta. A desilo se mnogo gore od pukog unoshenja pistolja i to na fudbalskoj utakmici.
Drugo, da je Zvezda dobila penal i da je povela 1-0 u derbiju u 65min, ko moze da tvrdi da Partizan nebi postigao gol do kraja i izjednacio.
A Partizan je postigao gol bez penala.
Znaci od kukanja i prepucavanja nema nista, vec bi trebalo da se okrenemo narednim kvalifikacijama i izborimo ono sto svi zelimo, ponoo Ligu Sampiona i vi Ligu Uefa.
Da vec jednom gledamo Evropski fudbal u BG, u Srbiji, na obe strane Topciderskog brda.

cast

pre 13 godina

tako je to kada jajare vode naš fudbal! Da li bi kazna bila smanjena Borcu iz Čačka ili Jagodini! Kakav se smrad oseti oko FSS. Svi se zaklanjaju iza puta na SP. Kada se vrate pokisli i pre vremena svi će ovi nabeđeni funkcioneri pobeći glavom bez obzira! Sram ih bilo!!!

stv

pre 13 godina

1. Niko nije vama uzeo titulu jer je niste ni imali
2. Kažnjeni ste jer su vaši navijači na vašem stadionu za vreme vaše utakmice pokušali ubistvo
3. Komentari da su zadnje tri godine neregularne pokazuje koliko ste jadni
4. Ako mislite da vam neko radi o glavi, istupite iz FSS i igrajte kako vi hoćete, samo nemojte da kukate i tražite krivce van vašeg kluba
5. Prestanite da prisvajate Srbiju. Postoje i drugi klubovi osim onog kojeg mrzite.

Arhimed

pre 13 godina

Partizanova masina za slanje "komentara" ne moze da sakrije cinizam FSS i monopol koji u srpskom fudbalu vec godinama uziva njihov voljeni klub. Na stadionu Partizana je svojevremeno UBIJEN navijac Crvene zvezde i sta? Igralo se posle toga do mile volje bez ijedne utakmice kazne za Partizan. To su dvostruki arsini. Mnogi ljudi su to prepoznali, a partizanovci mogu da pisu koliko hoce...Ne isplati im se, istina uvek pobedjuje!

Hororman???

pre 13 godina

ŠTAAA? Hororman se vraća??? Može on da bude bolji i od Ronaldinja, ali čovek je kao kancerozno tkivo koje, kad jednom krene, uništava sve oko sebe. Prgav, egomanijak... ako baš ne mora, ostavite ga u Koreji. Južnoj. Mada... mogao bi on malo i u Severnu, čisto da upozna "kulturu i običaje".

stefi93

pre 13 godina

pa moze da rade sada sta hoce kada su nam uzeli titlu,siguran sam da se delije secaju polufinala kupa pre nekoliko godina kada je milijasu ponisten gol zbog navodnog nepostojeceg ofsajda samo mi nije jasno dokle misli drzava da u fudbal kontrolisu mafijasi i lopovi

Zlaja

pre 13 godina

Najpametnije bi bilo kada se sve sagleda totalno ukinuti fudbal u ovoj zemlji!
Nisam navijac ni jednih ni drugih i savrseno me zabole uvo za njih.Gledam sport iz hobija ali ovo kod nas je sve samo sport nije.Ni u kom pogledu.Kad je vec tako i kada nema osnovnu svrhu zasto treba da postoji logicno resenje je UKINUTI GA!

Lane

pre 13 godina

Kazna i smanjenje su deo šireg plana a za Lukića se može reći da je pronašao trenera svog života.Iako im Tole niije predao Kup ipak je on najzaslužniji što je Kratko Ostanić konačno nešto i osvojio;da nije bilo Voša-Paćo tri za tri,prvenstvena pobeda u NS za pobedu u Kupu,opet bi im u finalu protiv Partizana presudio neki Tolenetić.

Slepi!

pre 13 godina

Da li mislite da bi i u jednoj zemlji klub na cijem se stadionu puca ostao ne kaznjen?
Vi pricate kao da su vam zatvorili stadion iz cista mira?! Ej, pucali ste u coveka u sred utakmice??? Da li ste vi svesni koliki je to prekrsaj i sta bi bilo sa vama da se to desilo recimo na utakmici pod okriljem UEFE?
Ali dobro, slusajte vi vaseg Lukica, Adzica i Dostanica i kukajte na Toleta i dalje...

навијач

pre 13 godina

Још један случај, који показује да не постоји намера, да се уведе ред.
По ко зна који пут смањују казне и Звезди и Партизану.

gurugagi

pre 13 godina

Nisu vama oteli titulu, vama su poklonili kup.Umesto da se utakmica posle pucnjave prekine i registruje 0-3 ista je nastavljena a zvezda kaznjena sa 5 od mogucih 12 utakmica igranja bez publike.Jos vam,bez osnova, smanje kaznu i opet nije dobro.Uz ovakvu "upravu" i "navijace" popicete vi suspenziju od UEFE samo da sastavite 30 dana u Evropi.

Nenad

pre 13 godina

Ovo je skandalozno! Trebalo je da celu kaznu odradi bez publike kako je prvobitno i rečeno, kad već nije strožije kažnjena.. Uprava im unosi na stadion pištolje i ostale nasilničke rekvizite a njima kazna da se smanji! Skandalozno!

mlbrnsrb

pre 13 godina

razmislio bih o oprastanju jedino ako svi clanovi komisije lepo sagnu i kroz svoje noge prilepe sebi french kiss u golu straznjicu...

ĐukaDugaDevetka

pre 13 godina

Pa dobro,možda ako nekoga baš ubiju na stadionu dobiju 5 utakmica.Ovo nema veze ni sa Zvezdom ni Partizanom,a ni sa zdravim razumom.

pera

pre 13 godina

(Андрија Кокановић, 26. maj 2010 00:11)

I Partizanu je tako prosle godine bila smanjena kazna (sto se tice utakmica bez prisustva publike) kada su se zalili,zato ne lupaj.Cak je Lukic u jednom od mnogobrojnih saopstenja naglasio to da je Partizanu prosle godine smanjena suspenzija kad su se zalili, pa ocekuje da ce i zvezdi tako, jer je u suprotnom opet neka zavera u pitanju(otprilike tako nesto je napisao).Ali zamisli logike, smanjili Partizanu pa treba i Zvezdi iako su sasvim druge stvari u pitanju bile kod suspenzije i uopste kakve veze ima, ako prodje zalba prosla je, ako ima argumenata smanjice se,ne postoji tu pravilo da posle zalbe treba da se smanji kazna, ali dobro ipak je to Lukic mozak...

Miloš

pre 13 godina

Znao sam od samog početka.
Malo je dečko pucao u stomak. Možda je mislio da je ovaj Grobar? Interesatno je da ćemo i dalje smatrati sebe slobodarskim narodom koji ne trpi nasilje nad sobom a dopuštamo da se ovakve stvari događaju.

Dushan

pre 13 godina

Ako se Koroman vrati, verovatno bi igrao za slicnu platu kao i Lazetic sto ima, a cisto sumnjam da bi ga Korejci pustili za dzabe, tako da je Lazeticev ostanak jeftiniji nego Koromanov dolazak, pa ako mora da se bira bolje Lazetic da ostane, jer je ipak bolji za atmosferu u timu, a i kao igraci su slicnih kvaliteta. Sto se mene tice bolje Lazetic da ostane, nego Koroman da dodje, a najbolje bi bilo da obojica igraju dogodine u Zvezdi, jedan levo, drugi desno.

Taka

pre 13 godina

Pošto vidim da će ostaviti Dostanića biće ovo još jedna izgubljena godina za nas. U prvih 5 kola će napraviti zaostatak 5-7 bodova, onda će ga smeniti, ali će već biti kasno. Svake godine se prave iste greške.

Realni delija

pre 13 godina

Nije nam kriv ni Tole ni FSS.Imali smo 4 boda viska, finale kupa sa Vosom.Sve smo upropastili u cetiri dana.Borac u subotu i Javor u sredu,a jos nije bila doneta konacna odluka o kazni zbog pucanja.Da podsetim,Zvezda je dobila Cukaricki 4:0 pred praznim tribinama,to je najubedljivija pobeda.E sada zasto nisu dobili Javor makar 1:0 i Borac to je pitanje za Kratko Ostanica i igrace.A pre toga poraz od Metalca na neutralnom terenu pred 10-ak hiljada delija.I onda nam je kriv Tole i ostali.Isao sam sa sezonskom kartom na Marakanu i trazio od Zvezde da pobedjuje slabije od sebe,nista vise.Igraci ni to nisu uspeli,o cemu onda da pricamo.Zvezda ne moze da dodje do pokusaja da se dokopa lige sampiona,a kukamo da smo u dugovima,nema love.Ima je u uefinom budzetu,ali je namenjena uspesnima,a ne propalim klubovima.Jedan Rozenborg iz Trondhajma je igrao ligu sampiona 11 PUTA,a Zvezda moze samo da masta o jednom jedinom ucescu.I jos nesto:da li neko zna kada je poslat zahtev u zajednicu prvoligasa da se odlozi derbi za nedelju?Ne verujem da je to bilo dan posle polufinala sa OFK-om na +4 za Zvezdu,vec kada se istopila prednost.