Ponedeljak, 06.04.2009.

17:09

Jokanović: Nama svejedno, Zvezdi ne

Trener Partizana Slaviša Jokanović izjavio je da je zadovoljan situacijom u kojoj se nalaze 'crno-beli' pred 136. "večiti derbi", na stadionu Partizana.

Izvor: B92

Jokanoviæ: Nama svejedno, Zvezdi ne IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

84 Komentari

Sortiraj po:

Aleksandar77

pre 15 godina

alo aleksandar77,na kakvoj ste vi travi docekali bajern,seti se,igrali ste na livadi od vase rupe
(grobar do gtroba, 8. april 2009 08:23)

da zbog cole ali mi sada imamo najbolju travu na balkanu!

AleksandarDV

pre 15 godina

Jokan kao trener ima pozitivan skor sa ''ganima - 2 pobede (obe u rupi), 2 remija(oba u hramu) i poraz na debiju u rupi pred praznim tribinama. Zbog svega ovoga ima pravo na optimizam i veru u tradiciju, a izjavama tipa da mu je svejedno samo skida pritisak sa najbolje ekipe u Srbiji koja to mora da dokaže u derbiju. I ne sumnjam da će to i dokazati... Napred Jokan 002! Za 4 učešća u Ligi šampiona u 4 najpopularnija kolektivna sporta u Evropi!
(Grobar KG, 6. april 2009 18:33)

mali ti imas petlju da MARAKANU nazoves rupom!!?? a sta je ona armijska livada,ustvari onaj sareni lavor??? 1.Imate skoro duplo anji kapacitet 30000 - 55000 2. nemate krov nikakav... 3. Imamo bolju travu 4. vi ste ipak partizan, to vam je najveca mana...

Vanja

pre 15 godina

Jokane odlazi!
Pisacu ovu poruku svaki dan ako treba, dok se u Partizan ne dovede neki kvalitetan trener,koji ce znati da postavi igru i iskoristi ove igrace.

stadion ti prima manje i vec svako zna...

pre 15 godina

ako tradicija tebi valja, onda zvezdi nema zime...
imas mnogo manje osvojenih titula, medjusobne utakmice-strasna razlika, osvajanje Evro kupa za tebe je san, ti si samo mali partizan...

sloba

pre 15 godina

Tuzno je koliko se prepucavate,a fudbal nam je u rasulu.Zvezda pred kolapsom ,a ***ani i dalje o Bariju i 91godini. Na klupama oba kluba sede najveci diletanti od kad se prvi put zakotrljala lopta na ovim prostorima. Vi ocajni i protiv Cukarickog ,a mi kao bez glave protiv Banata...tuga. Napaljenici i par onih koji se trude da budu realni ali ih strast ponese ostavljaju komentare ,a da i neprocitaju vest. Jokanovic...trener,kao sto je Ceda govornik (ali i trener). Fudbal nam je obicno smece,i daj boze da nebude crvenih kartona zbog psovki i udaranja.Sve u svemu ..nereseno. Pre nekoliko dana na "SOS" kanalu u emisiji secanja prikazane 4 derbi utakmice od pre 15-tak godina ,pa ovi danasnji igraci nebi mogli na na klupi da sede. Nemojte ni da tugujete ,a ni da se radujete zbog Zvezde ,ona nece biti ugasena zato sto postoje i neki visi interesi.Ali slobodno tugujte za kvalitetom domaceg fudbala i prodajom nase fudbalske mladosti i uvozom prosecnih stranaca. Pozdrav svima od GROBARA DO GROBA

"Tole"

pre 15 godina

Pozdrav od čika Toleta!Jedino što mogu da kažem da će sve biti maksimalno pošteno(kao i dosada(u vreme Pixija i Terze)).Tako mi Stankovića(ali ne onakvog iz prošlog derbija kada je poništio čist(i slovima č i s t) gol našem zvaničnom prvaku iz prošle godine kada je Stanković i od mene i od sudijske dobio prolaznu za suđenje na derbiju i tako doprineo da kvalitet dođe do izražaja)!

ciga univerziJADAC

pre 15 godina

A i sta stavljaju taj derbi u sred aprilskog roka!?KO ce da navija? Lako je grobarima da ispune jug kad nemaju fakultet ali sta cemo sa akademicima sa Severa?
(Flynn, 6. april 2009 20:29)

buahahahaha... izmestili vas iz karton-naselja zbog univerzijade i vi odma' postadoste akademci? :p
Koji ste vi cirkus :)))

Pravi

pre 15 godina

Mene zanima koga je Tole Karadžić ( uništitelj Srpskog fudbala) postavio za sudiju ??
Jle svog rođaka Karasžića, Spasića ili Filipovića ?
Ima ih on još....

grbovic

pre 15 godina

(Kako je lepo biti grobar!, 6. april 2009 17:43)

Sefe, zaboravio si da dodas:

Hokej na ledu!

Znaci zemlja, vazduh, voda, parket, led....

Cekaju se teniseri (sljaka), stonoteniseri(umetnici na malim povrsinama), atleticari (na kratkim i dugim stazama, s motkom i bez nje, u pesku).

U sahu smo decenijama neprikosnoveni!

Omanuli smo samo odbojku(ali to je zavrseno na najvisem nivou- vojvodjanski ustav itd.) i nas tradicionalni ragbi.

A Sledeca sezona:
pre tri godine tri titule, prosle dve, ove nijednu(i jedan ugasen klub-vaterpolo), sledece nijednu(ali vise ugasenih klubova- fudbal, kosarka, rukomet).

Ali mi partizanovci ipak moramo priznati:
Drobnjak je bio u autu!!!!!

stadion ti prima manje i vec svako zna...

pre 15 godina

ako tradicija tebi valja, onda zvezdi nema zime...
imas mnogo manje osvojenih titula, medjusobne utakmice-strasna razlika, osvajanje Evro kupa za tebe je san, ti si samo mali partizan...

od sad derbi sa OFK Bgd

pre 15 godina

Ovo je istorijski derbi, nažalost. Zadnji.
Od sad će **gani da igraju derbi sa klubovima iz Beogradske lige.
Nek' se i njima hvale sa tradicijom, barijem isl, kad budu igrali u Resniku, Kotežu isl. fudbalskim centrima.
Pozdrav komšinice i vidimo se za desetak godina ako stanete na noge.

Stoper

pre 15 godina

@(Bice tu jos mnogo,mnogo SVEGA!!, 6. april 2009 23:42)
Na cemu si ti, 'leba ti?!
Uvek me odusevljavaju zaludni i zabludeli ljudi :)
Idi kod cika doce da izlecis komplekse i sujetu (jesam rek'o da sam u pravu?!) i malo se druzi sa ljudima i setaj sa devojcicama, bice ti bolje veruj mi ;)

dejanjf

pre 15 godina

citam ovde da je zvezda izgubila titulu u malim utakmicama,to jest,d aje Partizan istu osvojio upravo u njima. pa u pravu su,Partizanu svaka utakmica u nasem prvenstvu je mala,ukljucujuci i derrbi,on vleike utakmice igrau Evropi...
za sve koji su u pravu,ajd uzdravlje,vidimo se na stadionu JNA
A ja cu na Istok,ako oni mangupi sa severa opet krenu da preskacu i mlataraju rukama,da ih docekam ;)

zivim za sever

pre 15 godina

ma ni nama nije svejedno sto nas niste dobili 8 godina na stadionu jugoslovenske narodne armije....grobari karata za sever vise nema, zamolio bih vas da dodjete u sto vecem broju, da obratite paznju na pesme i parole koje vam se spremaju...valjda cete biti u boljem izdanje nego prosli derbi a svi znamo da ste cutali celo drugo poluvreme

"imas mnogo manje oswojenih titula,medjusobne utakmice strasna razlika,osvajanje evrokupa za tebe je san, TI SI SAMO MALI PARTIZAN"

April vam je hladniji od februara!

pre 15 godina

@ (Bice tu jos mnogo,mnogo SVEGA!!, 6. april 2009 23:42):

Smešan si kao crtani film! Ako se ne varam (a ne varam se!), i pre prošlog derbija si pisao u sličnom fazonu. Drugačije si se potpisao, ali...stil je stil, provaljen si. Dakle po onome što si tad pisao, mi smo trebali da puknemo u Ivanjici, da kiksiramo protiv Čuke i još par puta da kiksiramo tako da bi vi uveliko već trebalo da ste na čelu tabele. A nekako mi se čini ne da niste na čelu tabele, nego da vam je sada u aprilu još hladnije na "-11"!!!
Da završim dakle kao što sam počeo: Smešan si brate kao najsmešniji crtani film!

green aca

pre 15 godina

@Kako je ruzno biti grobar
Decko gde si pozurio. U fudbalu postoje kvalifikacije za LS. Svaki put kukuricete o LS a ona vam bezi pa bezi. Isto i u rukometu .Prvo da postanete prvaci Srbije pa kvalifikacije za LS. Do sada u nazad nekoliko godina tesko da je jedna nasa ekipe prosla kvalifikacije ako je to uradila bila poslednja sa nula bodova. Neko pomenu hokej.Prvenstvo osvojenu sa 1;1 u medjusobnom duelu i novosadjani zbog pozara predali mec. I vi se time ponosite

raky

pre 15 godina

'91. je davno prosla,nema vise Yuge da vas gura a Srbija je mala da ima tako velik "drzavni projekat",a sami mozete samo dole..kao sto to i radite,tonete i tonete.
**gani,taman vas vise nikada ne pobedili...svedno vi VISE NIKADA necete biti VECI od nas...jedino veci magarci jer verujete da je vas klub do sada posteno dobijao prvenstva i titule

raky-tenja

pre 15 godina

vostrodamus,ovaj "Bice tu jos mnogo,mnogo SVEGA!" al ga ti nasra...ne kontam kako ti se samo dalo toliko tipkati!?
sto se tice onog da partizan ne lici na ekipu,u pravu si...nema tu igre,ali da ih zvezda dobije!?
NEMA SANSE!!!
to je X kao kuca i to bez golova...
nakon cega ostaje 11 bodova i sva tvoja teorija pada u vodu

Dzigisa

pre 15 godina

Glasam da se svi klubovi (sem Zvezde i Partizana) izbace iz prve lige. Onda ce gani moci (mozda) da osvoje titulu jer su je izgubili u "malim" utakmicama.

Grbr

pre 15 godina

I nama je svejedno sto ste uspeli da nas OSAMNAEST godina NE POBEDITE na MARAKANI!!!!! I nama je svejedno sto nas vec OSAM godina niste pobedili na JNA!!! Znas Jokane,nama je bas svejedno sto se godinama brukate,nama je svejedno sto vasi navijaci na prstima jedne ruke mogu da izbroje koliko puta su u poslednjih deset godina pobedili Zvezdu,nama je svejedno sto ste toliko mali,nemocni i jadni kada vam na teren istrce moci u CRVENO BELIM DRESOVIMA,toliko nam je svejedno da nam je VEC SMESNO!!!!
(ZVEZDASICA, 6. april 2009 23:48)

Ajde popij jedan bensic :D

Inace i nama je svejedno (i pomalo smesno) sto ce da se ugasite uskoro pa ne pisemo eseje od po 5000 reci o tome ...

Tu si "sliko"!

pre 15 godina

@ (Bice tu jos mnogo,mnogo SVEGA!!, 6. april 2009 23:42):
-----------------------------
NAPOKON SAM TE PRONAŠAO! Setio sam se tebe i tvog komentara kojeg si ostavio pre 135. derbija, htedoh nedeljama kasnije ponovo da nađem taj tvoj komentar (nakon 1:1 u derbiju i serije pobeda Partizana, kao i serije vaših kikseva) i da te "razvalim" od zezanja, ali...nije mi se dalo, taj tvoj komentar kao da je u zemlju propao! I evo, sad si mi se sam "nacrtao", bravo!
LJUDI, DA VAM OBJASNIM U PAR REČI ŠTA JE OVAJ ISTI TIP OTPRILIKE PISAO PRE DERBIJA 28. FEBRUARA (bilo +7 za Partizan tada):
"Ništa još nije gotovo, Zvezda sutra dobija sigurno i to je već -4. A onda nastupa neviđena kriza u Partizanu, kreće panika i Grobari mogu maksimalno do 1 boda u Ivanjici. Tu se prednost Partizana smanjuje na samo 2 boda. Zatim im sledi duel sa veoma trvdim i nezgodnim Čukaričkim i već tad je realno očekivati bodovno poravnanje....itd, itd...bla, bla, bla..."
ALA SI POGODIO "MAJSTORE", MA TI SI ČUDO!!! ISTINA, "DESIO" SE TU I TAMO PONEKI OFK BEOGRAD I RAD, ALI...VAMA BRATE, VAMA SE DESIO! NAMA SE DESILE 5 POBEDA BEZ PRIMLJENOG GOLA! OVO JE DOBAR ZNAK - EVO TEBE OPET, BIĆE NASTAVKA POBEDONOSNE SERIJE PARTIZANA - OPET! ŽIV BIO TAKAV 150 GODINA! :)

PFC

pre 15 godina

Nema sta, Partizan je mnogo bolji tim i to ce nadam se i dokazati. Ocekujem da gani stradaju sa najmanje tri komada u mrezi, dakle 3:) jer mi ne primamo golove!
Sve ostalo je veliko iznenadjenje, tj. gotovo nemoguce!

Molle

pre 15 godina

..."Nismo izgubili od mog debija prošle godine, tako da je tradicija na našoj strani i verujem da ćemo opet doći do bodova." ... E moj,"El Grande Jokane", sve što je na vašoj/tvojoj strani je problem u glavi. Drugi stih kaze - "Međusobne utakmice, strašna razlika", ako ne znas pesmicu, a ti uši načulji, biće da se čuje.

Leksa

pre 15 godina

Evo da vam svima olaksam,za pocetak cemo gledati samo predstojeca tri kola,posle kojih ce razlika na tabeli biti SAMO 3 BODA.posle derbija i poraza partizana,partizanu sledi los period,takozvana kriza i to u najgorem mogucem trenutku,u samoj zavrsnici prvenstva i do kraja prvenstva partizan verovali ili ne,ali vrlo brzo ce te se uveriti osvaja SAMO 15 bodova,dok ce Zvezda posle spektakularne pobede na JNA poceti da igra sa 200% i do kraja nece zabeleziti ni jedan kiks,belezi ce sve same pobede.Verujte mi na rec ovo je derbi koji ce preokrenuti celo prvenstvo i bice ovo najludje prvenstvo i najludja borba za titulu od kada se igra fudbal na nasim prostorima. Ovo sto sam napisao ce mnogi odnosno svi grobari da shvate kao provokaciju,ali vrlo brzo tacnije vec u sredu a potom i u subotu (nedelju ) ce da sednu,stave prst na celo,potraze ovaj moj komentar i da se dobro zamisle! Kada bi znali koliko samo jedna utakmica psihicki moze da utice na jednu ekipu,pogotovo kada je rec o derbiju bili bi ste sokirani,e upravo ce ovaj derbi da donese velike promene u nastavku sampionata i upravo ce sa ovim derbijem partizanu krenuti crna serija koja ce ih kostati titule. Rezultat na derbiju ce biti vise nego......Ponizavajuci,sto ce i biti najveci uzrok svega sto sledi,haosa,svadje i svega ostalog! Inace sam navijac Hajduka,radio sam u par nasih klubova i ovo sto pricam ne pricam napamet.Gledao sam Zvezdinu utakmicu u subotu,fantasticno uigran tim sto je neverovatno imajuci u vidu koliko su malo,premalo zajedno.Momci su imali 11 skolskih akcija,dok sa druge strane Partizan koji je godinama zajedno ne lici na ekipu.To mi nikako ne ide u glavu,imaju bolje fudbalere,imaju jednog fenomenalnog Moreiru,Dijaru,Zuku,obradovica....Ti momci su godinama zajedno,ljudi oni bi pored njihovog ne spornog kvaliteta trebali zmurecki da igraju ovu nasu ligu,da se prosetaju kroz nju,da sa slabijim ekipama sanse dobijaju momci sa klupe,ali grobari pogledajte realno ne kao navijaci partizana,partizan ne moze da sastavi tri dobre i lepe akcija za devedeset minuta,sa takvim fudbalerima ne moze da postigne vise od jednog gola na 5,6 utakmica,ne moze.....Alo,ljudi da se ne lazemo,tu nesto ne valja i jako malo treba da se poremeti i ovo malo sto mozemo videti,verujte mi.Sasvim se slazem sa vama Jokan jednostavno nije trener dostojan vasim ambicijama i vasoj velicini,to se vidi iz aviona,to se videlo i u Evropi.Cim su dosle malo,ali malo ozbiljnije ekipe,partizan je bio TOTALNO ne mocan,bez ideje,taktike,akcije,ma nista nije funkcionisalo,ljudi to nije bio Bajern,Real,Milan,Barsa, Mancester...jednostavno stojite na jako tankom ledu i samo je pitanje kada ce da pukne i da krene da tone sve.Za zvezdu ne treba trositi reci,Zvezde ove sezone nema,ali bukvalno nema.Mozda malo vise da kazem simpatisem Zvezdu,ne znam verovatno zbog svega sto je BILA,ali ovo je bruka sta se desava i jos veca bruka ce biti ako se obistini sve ovo sto sam pisao i ako nam jedna ovakva ekipa uzme titulu. Zvezda ako prikaze u sredu igru kakvu je prikazala u subotu,a partizan ne moze bolje od ovoga(moze,ali....) crno vam se pise i to jako crno.Budite sigurni da ce Zvezda biti opustenija od partizana,te price da imaju jos sanse za titulu,da ovo,ono....To su prazne price,svesni su i oni da je prvenstvo gotovo,ali nisu svesni sta mogu dobiti ako uzmu na JNA sva tri boda.Oni ce igrati za navijace,opusteno i sa mnogo zelje,a partizan ce uci grcevito jer osam godina nije slavio na JNA,jer su i oni svesni kakav ce haos nastati ako izgube od ovakve Zvezde i to kuci.dakle,ovaj derbi bez obzira na VELIKIH 11 bodova odlucuje titulu,a ono sto sam vam napisao na pocetku,dobro zapamtite jer za sve postoji prvi put,i nista nije ne dostizno,a ova sezona je idealna za pamcenje,sezona koju ce i jedni i drugi prepricavati godinama,decenijama.
(Bice tu jos mnogo,mnogo SVEGA!!, 6. april 2009 23:42)

I sta je bilo kad si se probudio???Mokar krevet jel da :)?

DjODA

pre 15 godina

"Nismo izgubili od mog debija prošle godine, tako da je tradicija na našoj strani"...
PA ŠTA REĆI ZA OVU IZJAVU... UBEDJEN SAM DA ČOVEK NEMA POJMA ŠTA ZNAČI REČ TRADICIJA...APELUJEM NA NOVINARE DA GA PITAJU POSLE ILI PRE DERBIJA DA FORMULIŠE TAČNO ZNAČENJE TE REČI...E MOJ JOKANE TRENERČINO...

Rocky Balboa

pre 15 godina

@ Zeleo da im se pogorca ionako teska situacija.Hajde sada da da ih pregazimo pa mozda vise necemo igrati protiv njih jer su gotovi
(aleksandar Mitkovic, 6. april 2009 18:49)

Ovo je slika i prilika prosecnog grobara.
Kompleksi su nabijani godinama, dzabe terapije u vidu basketa i vaterpola, to nije to fudbal je ono glavno a glavna u drzavi je Zvezda !
Pa i da pobedite
sa 10000 : 0 i da to bude zadnji derbi u istoriji opet cete imati NEGATIVAN SKOR i na svom stadioncetu i na Marakani.
Sitni delom, sitni u dusi !
Zauvek Atletiko Madrid grada Beograda !

ZVEZDASICA

pre 15 godina

I nama je svejedno sto ste uspeli da nas OSAMNAEST godina NE POBEDITE na MARAKANI!!!!! I nama je svejedno sto nas vec OSAM godina niste pobedili na JNA!!! Znas Jokane,nama je bas svejedno sto se godinama brukate,nama je svejedno sto vasi navijaci na prstima jedne ruke mogu da izbroje koliko puta su u poslednjih deset godina pobedili Zvezdu,nama je svejedno sto ste toliko mali,nemocni i jadni kada vam na teren istrce moci u CRVENO BELIM DRESOVIMA,toliko nam je svejedno da nam je VEC SMESNO!!!!

Bice tu jos mnogo,mnogo SVEGA!!

pre 15 godina

Evo da vam svima olaksam,za pocetak cemo gledati samo predstojeca tri kola,posle kojih ce razlika na tabeli biti SAMO 3 BODA.posle derbija i poraza partizana,partizanu sledi los period,takozvana kriza i to u najgorem mogucem trenutku,u samoj zavrsnici prvenstva i do kraja prvenstva partizan verovali ili ne,ali vrlo brzo ce te se uveriti osvaja SAMO 15 bodova,dok ce Zvezda posle spektakularne pobede na JNA poceti da igra sa 200% i do kraja nece zabeleziti ni jedan kiks,belezi ce sve same pobede.Verujte mi na rec ovo je derbi koji ce preokrenuti celo prvenstvo i bice ovo najludje prvenstvo i najludja borba za titulu od kada se igra fudbal na nasim prostorima. Ovo sto sam napisao ce mnogi odnosno svi grobari da shvate kao provokaciju,ali vrlo brzo tacnije vec u sredu a potom i u subotu (nedelju ) ce da sednu,stave prst na celo,potraze ovaj moj komentar i da se dobro zamisle! Kada bi znali koliko samo jedna utakmica psihicki moze da utice na jednu ekipu,pogotovo kada je rec o derbiju bili bi ste sokirani,e upravo ce ovaj derbi da donese velike promene u nastavku sampionata i upravo ce sa ovim derbijem partizanu krenuti crna serija koja ce ih kostati titule. Rezultat na derbiju ce biti vise nego......Ponizavajuci,sto ce i biti najveci uzrok svega sto sledi,haosa,svadje i svega ostalog! Inace sam navijac Hajduka,radio sam u par nasih klubova i ovo sto pricam ne pricam napamet.Gledao sam Zvezdinu utakmicu u subotu,fantasticno uigran tim sto je neverovatno imajuci u vidu koliko su malo,premalo zajedno.Momci su imali 11 skolskih akcija,dok sa druge strane Partizan koji je godinama zajedno ne lici na ekipu.To mi nikako ne ide u glavu,imaju bolje fudbalere,imaju jednog fenomenalnog Moreiru,Dijaru,Zuku,obradovica....Ti momci su godinama zajedno,ljudi oni bi pored njihovog ne spornog kvaliteta trebali zmurecki da igraju ovu nasu ligu,da se prosetaju kroz nju,da sa slabijim ekipama sanse dobijaju momci sa klupe,ali grobari pogledajte realno ne kao navijaci partizana,partizan ne moze da sastavi tri dobre i lepe akcija za devedeset minuta,sa takvim fudbalerima ne moze da postigne vise od jednog gola na 5,6 utakmica,ne moze.....Alo,ljudi da se ne lazemo,tu nesto ne valja i jako malo treba da se poremeti i ovo malo sto mozemo videti,verujte mi.Sasvim se slazem sa vama Jokan jednostavno nije trener dostojan vasim ambicijama i vasoj velicini,to se vidi iz aviona,to se videlo i u Evropi.Cim su dosle malo,ali malo ozbiljnije ekipe,partizan je bio TOTALNO ne mocan,bez ideje,taktike,akcije,ma nista nije funkcionisalo,ljudi to nije bio Bajern,Real,Milan,Barsa, Mancester...jednostavno stojite na jako tankom ledu i samo je pitanje kada ce da pukne i da krene da tone sve.Za zvezdu ne treba trositi reci,Zvezde ove sezone nema,ali bukvalno nema.Mozda malo vise da kazem simpatisem Zvezdu,ne znam verovatno zbog svega sto je BILA,ali ovo je bruka sta se desava i jos veca bruka ce biti ako se obistini sve ovo sto sam pisao i ako nam jedna ovakva ekipa uzme titulu. Zvezda ako prikaze u sredu igru kakvu je prikazala u subotu,a partizan ne moze bolje od ovoga(moze,ali....) crno vam se pise i to jako crno.Budite sigurni da ce Zvezda biti opustenija od partizana,te price da imaju jos sanse za titulu,da ovo,ono....To su prazne price,svesni su i oni da je prvenstvo gotovo,ali nisu svesni sta mogu dobiti ako uzmu na JNA sva tri boda.Oni ce igrati za navijace,opusteno i sa mnogo zelje,a partizan ce uci grcevito jer osam godina nije slavio na JNA,jer su i oni svesni kakav ce haos nastati ako izgube od ovakve Zvezde i to kuci.dakle,ovaj derbi bez obzira na VELIKIH 11 bodova odlucuje titulu,a ono sto sam vam napisao na pocetku,dobro zapamtite jer za sve postoji prvi put,i nista nije ne dostizno,a ova sezona je idealna za pamcenje,sezona koju ce i jedni i drugi prepricavati godinama,decenijama.

the_grobar

pre 15 godina

(Pedja, 6. april 2009 17:17)

Nemoj samo komsika da nam objasnjava sta znaci tradicija,kad vi samo to ponavljate svakog dana...procitaj izjavu Tomovica,pa ces da vidis da li on mozda zna sta ta rec znaci

Dejan M.

pre 15 godina

Ma, koga jos to zanima? Gnjavite loptu svake tri nedelje i mislite da treba da nastavimo da se lozimo. To sto vi igrate, i jedni i drugi, samo izdaleka podseca na fudbal. Ostavite narod na miru.

RAS KASS

pre 15 godina

Derbi ce biti slican i prethodnima.Jokan ce postaviti svoju defanzivnu formaciju,pa ako ga damo iz neke kontre,polukontre ili prekida super.Bitno je samo da se ne primi gol.Partizan ima mnogo bolji tim od Zvezde,i uz boljeg trenera komsinica bi sa svakog derbija bila ispracena bar sa 3 komada.Videlo se lepo da ne znaju da se snadju kad ih neko napadne.Odbrana im je gora nego nasa iz doba Rnica i Mihajlova.Najvise se uzdam u zelju igraca Partizana da napokon pobede na JNA,narocito doktora Moreire.Od Koromana se ocekuje standardna partija.To znaci psovanje svega zivog sudiji i protivnickim igracima,unosenje u facu,i eventualno neki dobar karate potez.Sve ce to naravno za posledicu imati usmenu opomenu od sudije a mozda cak i zuti karton.U svakom slucaju ocekujte standarno dosadan derbi.

Јокић

pre 15 godina

Jel se Jokan ovo vec ogradjuje od poraza...svejedno mu je? :))

Jadno je to kada neki trener ili igrac kaze "nisam izgubio"...a nije ni pobedio.
A sto se tice Jokanovica kao igraca u derbijima...mozda nije izgubio na JNA,ali se ne secam da je jednom kao igrac pobedio Zvezdu. Tamo negde od 1988/89 do 1993 (cini mi se) nije imao nijednu pobedu protiv zvezde,sa samo tri postignuta gola za 3-4 sezone. Jadno je to,vrlo jadno...posebno za najtrofejnije jugoslovensko sportsko drustvo...badgminton,stoni tenis,kriket,golf,klikeri,trule kobile,zmurke,skolice itd.
(Milan, 6. april 2009 17:39)

Да ли то којим случајем мислиш на тренера који је понос КК следећа сезона Светислава Пешића, који каже није звезда изгубила већ је Партизан победио.
Али изузетно ми је драго што навијачи комшинице читају шта причају људи из Партизана можда и нешто научите. И за твоју информацију још ни једном нисам чуо да је Јокан рекао да он није крив за пораз, а хвала Богу мало је таквих прилика и било.
А кад их развалимо реће да је Караџић нешто урадио са траве да лопта није хтјела да дође у њихове ноге и бјежала је од њиховог "голмана"!!!

Dejaldinjo

pre 15 godina

Ovi iz FSS bas ne zele da se u Srbiji gleda fudbal.
Pa je li mora derbi radnim danom i to u pola sest?! Stvarno nema smisla.
I onda kazu nema gledalaca.

Partizan sampion,a ko bi drugi !?

pre 15 godina

Ја не капирам смисао дербија,сада је +11,значи у том случају Партизан иде на +14 или +8 или остаје на истом,евентуалним нерешеним резултатом,а екстра што овај дерби у сваком случају ништа не одлучује,јер се првак одавно зна.

Неки лик горе написао да би ми дали 5 титула да их добијемо,ја стварно не знам по чему је он то закључио,јер мени,а надам се и сваком гробару је битна само титула на крају,а она се осваја у малим текмама,камо среће да узимамо титуле 10 година за редом,а да са вама кубуримо и даље.

Без обзира на све то биће 2-1 за Партизан,јер је у предходном дербијју покраден за чист гол и победу од 2-1 !

Aca

pre 15 godina

uu ala derete za karte...

inace posto sam neupucen(ocigledno) zasto se igra treci derbi za bodove??

kaze u jesenjem delu su igrali(prvenstvo), sad u prolecnom (prvenstvo) i sad>????
(wlado, 6. april 2009 18:07)
Ma slagali su te da se igra za bodove :))
3 krug igraju u humanitarne svrhe

Flynn

pre 15 godina

A i sta stavljaju taj derbi u sred aprilskog roka!?KO ce da navija? Lako je grobarima da ispune jug kad nemaju fakultet ali sta cemo sa akademicima sa Severa?

Ceda Janevski

pre 15 godina

Stamenkovic

Tomovic Tutoric Pejcinovic Def Silva

Sisic Isah Milijas Parker

Kleo Koroman

i na JNA 0:2

Sad ce grobari da (ne)preporucuju ali zna se da trenutno ne mogu da nas dobiju.

strucnjak:)

pre 15 godina

da li cemo ih pobediti golom u 96 minutu
ili
golom, direktno iz auta,
ne znam :))
samo treba biti pazljiv sa ovom istorijskom citankom :))

libero

pre 15 godina

Za 4 učešća u Ligi šampiona u 4 najpopularnija kolektivna sporta u Evropi!
(Grobar KG, 6. april 2009 18:33)

??????????????
Vaterpolo?????
Dokle više te zablude, pa vaterpolo se ozbiljno igra u nekih 5-6 država u Evropi.

CAR

pre 15 godina

Imaš mnogo manje osvojenih titula,
međusobne utakmice strašna razlika,
osvajanje eurokupa za tebe je san,
ti si samo MALI PARTIZAN!!!!! nananana

no

pre 15 godina

Ma derbi nema smisla na + 11. Realno Grobari su manje-vise zasluzeno vec sada osvojili titulu. Mozda trenutno i nisu bolji od nas, ali sami smo krivi za igre s pocetka sezone...

wlado

pre 15 godina

uu ala derete za karte...

inace posto sam neupucen(ocigledno) zasto se igra treci derbi za bodove??

kaze u jesenjem delu su igrali(prvenstvo), sad u prolecnom (prvenstvo) i sad>????

Grobar KG

pre 15 godina

Jokan kao trener ima pozitivan skor sa ''ganima - 2 pobede (obe u rupi), 2 remija(oba u hramu) i poraz na debiju u rupi pred praznim tribinama. Zbog svega ovoga ima pravo na optimizam i veru u tradiciju, a izjavama tipa da mu je svejedno samo skida pritisak sa najbolje ekipe u Srbiji koja to mora da dokaže u derbiju. I ne sumnjam da će to i dokazati... Napred Jokan 002! Za 4 učešća u Ligi šampiona u 4 najpopularnija kolektivna sporta u Evropi!

Matija

pre 15 godina

Citam vec par dana komentare kako je Zvezda titulu izgubila u "malim" mecevima...mni tu nista nije jasno s obzirom da bas polovinu trenutne bodovne razlike cine bodovi iz derbija s obzirom da je od mogucih 6 bodova osvojila samo jedan jedini !!!

Ajde matematicari...ponovo to prebrojte pa se navratite s nekom mislenijom izjavom !

Sto se tekme tice...mislim da ce biti remi ko kuca...jedino ako Jokan kojim slucajem ne padne to jutro na glavu i dozvoli ofanzivnu igru, sto bi rezultiralo trpanjem ove nejake komsinice...

JOKAN 002

pre 15 godina

U sredu ćeš majstore razbiti ***ane, to isto ćeš ponoviti i u kupu i onda ćeš ući u istoriju Partizana kao prvi naš trener koji je uspeo da odbrani duplu krunu. Time ćeš zapušiti usta svim "stručnjacima" koji se malo malo pa javljaju da te kritikuju svojim "stručnim znanjima". I onda ćeš opet u svom alanfordovskom fazonu da odvališ neki kul komentar da se svi ti vajni "stručnjaci" smrznu još jednom. Napred majstore, u sredu 4:1 za nas!

aleksandar Mitkovic

pre 15 godina

Upravu je Jokanovic PARTIZAN nema sta da izgubi jer ce pregaziti zvezdu.Voleo bi da zvezda napusti JNA sa najmanje 3 gola u njihovoj mrezi da vide koji je PARTIZAN.Zeleo da ih se pogorca ionako teska situacija.Hajde sada da da ih pregazimo pa mozda vise necemo igrati protiv njih jer su gotovi

green aca

pre 15 godina

Sta je vama sve jedno. Ima da izginete da pobedite Zvezdu. Zvezdi je sto se prvernstva sve jedno ali vam necemo dati da pobedite. dali bi vi pet titulasamo da pobedite Zvezdu. Isto kao u Skotskoj izmedju Celtica i Rengersa

B&J

pre 15 godina

"Nismo izgubili od mog debija prošle godine, tako da je tradicija na našoj strani i verujem da ćemo opet doći do bodova."
Hahahaha...pa ja mislim da je tradicija na nasoj strani posto nas na JNA niste pobedili 8 godina!!! E moj Jokane...

Pedja

pre 15 godina

"Nismo izgubili od mog debija prošle godine, tako da je tradicija na našoj strani"...

Znam da nisi mnogo pohadjao skolu,al potrazi definiciju reci TRADICIJA,bice ti od koristi!

boki

pre 15 godina

e jedino sto ne voli je kad se pred neki mec pozivaju na tradicije na ne primljen gol 5 utakmica na ne porazenost od debija
e sad kad su ih vec spomenuli nadam se da neke tradicije i da se produze
ali uvijek bude suprotno

Milan

pre 15 godina

Jel se Jokan ovo vec ogradjuje od poraza...svejedno mu je? :))

Jadno je to kada neki trener ili igrac kaze "nisam izgubio"...a nije ni pobedio.
A sto se tice Jokanovica kao igraca u derbijima...mozda nije izgubio na JNA,ali se ne secam da je jednom kao igrac pobedio Zvezdu. Tamo negde od 1988/89 do 1993 (cini mi se) nije imao nijednu pobedu protiv zvezde,sa samo tri postignuta gola za 3-4 sezone. Jadno je to,vrlo jadno...posebno za najtrofejnije jugoslovensko sportsko drustvo...badgminton,stoni tenis,kriket,golf,klikeri,trule kobile,zmurke,skolice itd.

roman empire

pre 15 godina

Ako je Cheda nesto dobro ucinio u ovom nastavku sezone to je postavka igre u prvom poluvremenu derbija tako da ja ne sumnjam da Zvezda nece izgubiti ali sta vredi kad je +11 za nasu ligu nedostizan i kao sto sam rekao nije zvezda izgubila titulu u derbijima nego kiksevima u tzv.manjim tekmama.ZVEZDO SA TOBOM ZAUVEK!!!!

Kako je lepo biti grobar!

pre 15 godina

Ajde Jokane jos tebe cekamo!Pozuri,pa da sledece sezone bude-

Kosarka-Liga Sampiona
Rukomet-Liga Sampiona
Vaterpolo-liga Sampiona
Fudbal-Liga Sampiona

Kako je lepo biti grobar!

pre 15 godina

Ajde Jokane jos tebe cekamo!Pozuri,pa da sledece sezone bude-

Kosarka-Liga Sampiona
Rukomet-Liga Sampiona
Vaterpolo-liga Sampiona
Fudbal-Liga Sampiona

Pedja

pre 15 godina

"Nismo izgubili od mog debija prošle godine, tako da je tradicija na našoj strani"...

Znam da nisi mnogo pohadjao skolu,al potrazi definiciju reci TRADICIJA,bice ti od koristi!

B&J

pre 15 godina

"Nismo izgubili od mog debija prošle godine, tako da je tradicija na našoj strani i verujem da ćemo opet doći do bodova."
Hahahaha...pa ja mislim da je tradicija na nasoj strani posto nas na JNA niste pobedili 8 godina!!! E moj Jokane...

Matija

pre 15 godina

Citam vec par dana komentare kako je Zvezda titulu izgubila u "malim" mecevima...mni tu nista nije jasno s obzirom da bas polovinu trenutne bodovne razlike cine bodovi iz derbija s obzirom da je od mogucih 6 bodova osvojila samo jedan jedini !!!

Ajde matematicari...ponovo to prebrojte pa se navratite s nekom mislenijom izjavom !

Sto se tekme tice...mislim da ce biti remi ko kuca...jedino ako Jokan kojim slucajem ne padne to jutro na glavu i dozvoli ofanzivnu igru, sto bi rezultiralo trpanjem ove nejake komsinice...

Milan

pre 15 godina

Jel se Jokan ovo vec ogradjuje od poraza...svejedno mu je? :))

Jadno je to kada neki trener ili igrac kaze "nisam izgubio"...a nije ni pobedio.
A sto se tice Jokanovica kao igraca u derbijima...mozda nije izgubio na JNA,ali se ne secam da je jednom kao igrac pobedio Zvezdu. Tamo negde od 1988/89 do 1993 (cini mi se) nije imao nijednu pobedu protiv zvezde,sa samo tri postignuta gola za 3-4 sezone. Jadno je to,vrlo jadno...posebno za najtrofejnije jugoslovensko sportsko drustvo...badgminton,stoni tenis,kriket,golf,klikeri,trule kobile,zmurke,skolice itd.

Grobar KG

pre 15 godina

Jokan kao trener ima pozitivan skor sa ''ganima - 2 pobede (obe u rupi), 2 remija(oba u hramu) i poraz na debiju u rupi pred praznim tribinama. Zbog svega ovoga ima pravo na optimizam i veru u tradiciju, a izjavama tipa da mu je svejedno samo skida pritisak sa najbolje ekipe u Srbiji koja to mora da dokaže u derbiju. I ne sumnjam da će to i dokazati... Napred Jokan 002! Za 4 učešća u Ligi šampiona u 4 najpopularnija kolektivna sporta u Evropi!

Aca

pre 15 godina

uu ala derete za karte...

inace posto sam neupucen(ocigledno) zasto se igra treci derbi za bodove??

kaze u jesenjem delu su igrali(prvenstvo), sad u prolecnom (prvenstvo) i sad>????
(wlado, 6. april 2009 18:07)
Ma slagali su te da se igra za bodove :))
3 krug igraju u humanitarne svrhe

JOKAN 002

pre 15 godina

U sredu ćeš majstore razbiti ***ane, to isto ćeš ponoviti i u kupu i onda ćeš ući u istoriju Partizana kao prvi naš trener koji je uspeo da odbrani duplu krunu. Time ćeš zapušiti usta svim "stručnjacima" koji se malo malo pa javljaju da te kritikuju svojim "stručnim znanjima". I onda ćeš opet u svom alanfordovskom fazonu da odvališ neki kul komentar da se svi ti vajni "stručnjaci" smrznu još jednom. Napred majstore, u sredu 4:1 za nas!

Partizan sampion,a ko bi drugi !?

pre 15 godina

Ја не капирам смисао дербија,сада је +11,значи у том случају Партизан иде на +14 или +8 или остаје на истом,евентуалним нерешеним резултатом,а екстра што овај дерби у сваком случају ништа не одлучује,јер се првак одавно зна.

Неки лик горе написао да би ми дали 5 титула да их добијемо,ја стварно не знам по чему је он то закључио,јер мени,а надам се и сваком гробару је битна само титула на крају,а она се осваја у малим текмама,камо среће да узимамо титуле 10 година за редом,а да са вама кубуримо и даље.

Без обзира на све то биће 2-1 за Партизан,јер је у предходном дербијју покраден за чист гол и победу од 2-1 !

roman empire

pre 15 godina

Ako je Cheda nesto dobro ucinio u ovom nastavku sezone to je postavka igre u prvom poluvremenu derbija tako da ja ne sumnjam da Zvezda nece izgubiti ali sta vredi kad je +11 za nasu ligu nedostizan i kao sto sam rekao nije zvezda izgubila titulu u derbijima nego kiksevima u tzv.manjim tekmama.ZVEZDO SA TOBOM ZAUVEK!!!!

no

pre 15 godina

Ma derbi nema smisla na + 11. Realno Grobari su manje-vise zasluzeno vec sada osvojili titulu. Mozda trenutno i nisu bolji od nas, ali sami smo krivi za igre s pocetka sezone...

aleksandar Mitkovic

pre 15 godina

Upravu je Jokanovic PARTIZAN nema sta da izgubi jer ce pregaziti zvezdu.Voleo bi da zvezda napusti JNA sa najmanje 3 gola u njihovoj mrezi da vide koji je PARTIZAN.Zeleo da ih se pogorca ionako teska situacija.Hajde sada da da ih pregazimo pa mozda vise necemo igrati protiv njih jer su gotovi

Dejaldinjo

pre 15 godina

Ovi iz FSS bas ne zele da se u Srbiji gleda fudbal.
Pa je li mora derbi radnim danom i to u pola sest?! Stvarno nema smisla.
I onda kazu nema gledalaca.

Ceda Janevski

pre 15 godina

Stamenkovic

Tomovic Tutoric Pejcinovic Def Silva

Sisic Isah Milijas Parker

Kleo Koroman

i na JNA 0:2

Sad ce grobari da (ne)preporucuju ali zna se da trenutno ne mogu da nas dobiju.

CAR

pre 15 godina

Imaš mnogo manje osvojenih titula,
međusobne utakmice strašna razlika,
osvajanje eurokupa za tebe je san,
ti si samo MALI PARTIZAN!!!!! nananana

RAS KASS

pre 15 godina

Derbi ce biti slican i prethodnima.Jokan ce postaviti svoju defanzivnu formaciju,pa ako ga damo iz neke kontre,polukontre ili prekida super.Bitno je samo da se ne primi gol.Partizan ima mnogo bolji tim od Zvezde,i uz boljeg trenera komsinica bi sa svakog derbija bila ispracena bar sa 3 komada.Videlo se lepo da ne znaju da se snadju kad ih neko napadne.Odbrana im je gora nego nasa iz doba Rnica i Mihajlova.Najvise se uzdam u zelju igraca Partizana da napokon pobede na JNA,narocito doktora Moreire.Od Koromana se ocekuje standardna partija.To znaci psovanje svega zivog sudiji i protivnickim igracima,unosenje u facu,i eventualno neki dobar karate potez.Sve ce to naravno za posledicu imati usmenu opomenu od sudije a mozda cak i zuti karton.U svakom slucaju ocekujte standarno dosadan derbi.

strucnjak:)

pre 15 godina

da li cemo ih pobediti golom u 96 minutu
ili
golom, direktno iz auta,
ne znam :))
samo treba biti pazljiv sa ovom istorijskom citankom :))

boki

pre 15 godina

e jedino sto ne voli je kad se pred neki mec pozivaju na tradicije na ne primljen gol 5 utakmica na ne porazenost od debija
e sad kad su ih vec spomenuli nadam se da neke tradicije i da se produze
ali uvijek bude suprotno

green aca

pre 15 godina

Sta je vama sve jedno. Ima da izginete da pobedite Zvezdu. Zvezdi je sto se prvernstva sve jedno ali vam necemo dati da pobedite. dali bi vi pet titulasamo da pobedite Zvezdu. Isto kao u Skotskoj izmedju Celtica i Rengersa

Јокић

pre 15 godina

Jel se Jokan ovo vec ogradjuje od poraza...svejedno mu je? :))

Jadno je to kada neki trener ili igrac kaze "nisam izgubio"...a nije ni pobedio.
A sto se tice Jokanovica kao igraca u derbijima...mozda nije izgubio na JNA,ali se ne secam da je jednom kao igrac pobedio Zvezdu. Tamo negde od 1988/89 do 1993 (cini mi se) nije imao nijednu pobedu protiv zvezde,sa samo tri postignuta gola za 3-4 sezone. Jadno je to,vrlo jadno...posebno za najtrofejnije jugoslovensko sportsko drustvo...badgminton,stoni tenis,kriket,golf,klikeri,trule kobile,zmurke,skolice itd.
(Milan, 6. april 2009 17:39)

Да ли то којим случајем мислиш на тренера који је понос КК следећа сезона Светислава Пешића, који каже није звезда изгубила већ је Партизан победио.
Али изузетно ми је драго што навијачи комшинице читају шта причају људи из Партизана можда и нешто научите. И за твоју информацију још ни једном нисам чуо да је Јокан рекао да он није крив за пораз, а хвала Богу мало је таквих прилика и било.
А кад их развалимо реће да је Караџић нешто урадио са траве да лопта није хтјела да дође у њихове ноге и бјежала је од њиховог "голмана"!!!

Dejan M.

pre 15 godina

Ma, koga jos to zanima? Gnjavite loptu svake tri nedelje i mislite da treba da nastavimo da se lozimo. To sto vi igrate, i jedni i drugi, samo izdaleka podseca na fudbal. Ostavite narod na miru.

libero

pre 15 godina

Za 4 učešća u Ligi šampiona u 4 najpopularnija kolektivna sporta u Evropi!
(Grobar KG, 6. april 2009 18:33)

??????????????
Vaterpolo?????
Dokle više te zablude, pa vaterpolo se ozbiljno igra u nekih 5-6 država u Evropi.

Bice tu jos mnogo,mnogo SVEGA!!

pre 15 godina

Evo da vam svima olaksam,za pocetak cemo gledati samo predstojeca tri kola,posle kojih ce razlika na tabeli biti SAMO 3 BODA.posle derbija i poraza partizana,partizanu sledi los period,takozvana kriza i to u najgorem mogucem trenutku,u samoj zavrsnici prvenstva i do kraja prvenstva partizan verovali ili ne,ali vrlo brzo ce te se uveriti osvaja SAMO 15 bodova,dok ce Zvezda posle spektakularne pobede na JNA poceti da igra sa 200% i do kraja nece zabeleziti ni jedan kiks,belezi ce sve same pobede.Verujte mi na rec ovo je derbi koji ce preokrenuti celo prvenstvo i bice ovo najludje prvenstvo i najludja borba za titulu od kada se igra fudbal na nasim prostorima. Ovo sto sam napisao ce mnogi odnosno svi grobari da shvate kao provokaciju,ali vrlo brzo tacnije vec u sredu a potom i u subotu (nedelju ) ce da sednu,stave prst na celo,potraze ovaj moj komentar i da se dobro zamisle! Kada bi znali koliko samo jedna utakmica psihicki moze da utice na jednu ekipu,pogotovo kada je rec o derbiju bili bi ste sokirani,e upravo ce ovaj derbi da donese velike promene u nastavku sampionata i upravo ce sa ovim derbijem partizanu krenuti crna serija koja ce ih kostati titule. Rezultat na derbiju ce biti vise nego......Ponizavajuci,sto ce i biti najveci uzrok svega sto sledi,haosa,svadje i svega ostalog! Inace sam navijac Hajduka,radio sam u par nasih klubova i ovo sto pricam ne pricam napamet.Gledao sam Zvezdinu utakmicu u subotu,fantasticno uigran tim sto je neverovatno imajuci u vidu koliko su malo,premalo zajedno.Momci su imali 11 skolskih akcija,dok sa druge strane Partizan koji je godinama zajedno ne lici na ekipu.To mi nikako ne ide u glavu,imaju bolje fudbalere,imaju jednog fenomenalnog Moreiru,Dijaru,Zuku,obradovica....Ti momci su godinama zajedno,ljudi oni bi pored njihovog ne spornog kvaliteta trebali zmurecki da igraju ovu nasu ligu,da se prosetaju kroz nju,da sa slabijim ekipama sanse dobijaju momci sa klupe,ali grobari pogledajte realno ne kao navijaci partizana,partizan ne moze da sastavi tri dobre i lepe akcija za devedeset minuta,sa takvim fudbalerima ne moze da postigne vise od jednog gola na 5,6 utakmica,ne moze.....Alo,ljudi da se ne lazemo,tu nesto ne valja i jako malo treba da se poremeti i ovo malo sto mozemo videti,verujte mi.Sasvim se slazem sa vama Jokan jednostavno nije trener dostojan vasim ambicijama i vasoj velicini,to se vidi iz aviona,to se videlo i u Evropi.Cim su dosle malo,ali malo ozbiljnije ekipe,partizan je bio TOTALNO ne mocan,bez ideje,taktike,akcije,ma nista nije funkcionisalo,ljudi to nije bio Bajern,Real,Milan,Barsa, Mancester...jednostavno stojite na jako tankom ledu i samo je pitanje kada ce da pukne i da krene da tone sve.Za zvezdu ne treba trositi reci,Zvezde ove sezone nema,ali bukvalno nema.Mozda malo vise da kazem simpatisem Zvezdu,ne znam verovatno zbog svega sto je BILA,ali ovo je bruka sta se desava i jos veca bruka ce biti ako se obistini sve ovo sto sam pisao i ako nam jedna ovakva ekipa uzme titulu. Zvezda ako prikaze u sredu igru kakvu je prikazala u subotu,a partizan ne moze bolje od ovoga(moze,ali....) crno vam se pise i to jako crno.Budite sigurni da ce Zvezda biti opustenija od partizana,te price da imaju jos sanse za titulu,da ovo,ono....To su prazne price,svesni su i oni da je prvenstvo gotovo,ali nisu svesni sta mogu dobiti ako uzmu na JNA sva tri boda.Oni ce igrati za navijace,opusteno i sa mnogo zelje,a partizan ce uci grcevito jer osam godina nije slavio na JNA,jer su i oni svesni kakav ce haos nastati ako izgube od ovakve Zvezde i to kuci.dakle,ovaj derbi bez obzira na VELIKIH 11 bodova odlucuje titulu,a ono sto sam vam napisao na pocetku,dobro zapamtite jer za sve postoji prvi put,i nista nije ne dostizno,a ova sezona je idealna za pamcenje,sezona koju ce i jedni i drugi prepricavati godinama,decenijama.

Leksa

pre 15 godina

Evo da vam svima olaksam,za pocetak cemo gledati samo predstojeca tri kola,posle kojih ce razlika na tabeli biti SAMO 3 BODA.posle derbija i poraza partizana,partizanu sledi los period,takozvana kriza i to u najgorem mogucem trenutku,u samoj zavrsnici prvenstva i do kraja prvenstva partizan verovali ili ne,ali vrlo brzo ce te se uveriti osvaja SAMO 15 bodova,dok ce Zvezda posle spektakularne pobede na JNA poceti da igra sa 200% i do kraja nece zabeleziti ni jedan kiks,belezi ce sve same pobede.Verujte mi na rec ovo je derbi koji ce preokrenuti celo prvenstvo i bice ovo najludje prvenstvo i najludja borba za titulu od kada se igra fudbal na nasim prostorima. Ovo sto sam napisao ce mnogi odnosno svi grobari da shvate kao provokaciju,ali vrlo brzo tacnije vec u sredu a potom i u subotu (nedelju ) ce da sednu,stave prst na celo,potraze ovaj moj komentar i da se dobro zamisle! Kada bi znali koliko samo jedna utakmica psihicki moze da utice na jednu ekipu,pogotovo kada je rec o derbiju bili bi ste sokirani,e upravo ce ovaj derbi da donese velike promene u nastavku sampionata i upravo ce sa ovim derbijem partizanu krenuti crna serija koja ce ih kostati titule. Rezultat na derbiju ce biti vise nego......Ponizavajuci,sto ce i biti najveci uzrok svega sto sledi,haosa,svadje i svega ostalog! Inace sam navijac Hajduka,radio sam u par nasih klubova i ovo sto pricam ne pricam napamet.Gledao sam Zvezdinu utakmicu u subotu,fantasticno uigran tim sto je neverovatno imajuci u vidu koliko su malo,premalo zajedno.Momci su imali 11 skolskih akcija,dok sa druge strane Partizan koji je godinama zajedno ne lici na ekipu.To mi nikako ne ide u glavu,imaju bolje fudbalere,imaju jednog fenomenalnog Moreiru,Dijaru,Zuku,obradovica....Ti momci su godinama zajedno,ljudi oni bi pored njihovog ne spornog kvaliteta trebali zmurecki da igraju ovu nasu ligu,da se prosetaju kroz nju,da sa slabijim ekipama sanse dobijaju momci sa klupe,ali grobari pogledajte realno ne kao navijaci partizana,partizan ne moze da sastavi tri dobre i lepe akcija za devedeset minuta,sa takvim fudbalerima ne moze da postigne vise od jednog gola na 5,6 utakmica,ne moze.....Alo,ljudi da se ne lazemo,tu nesto ne valja i jako malo treba da se poremeti i ovo malo sto mozemo videti,verujte mi.Sasvim se slazem sa vama Jokan jednostavno nije trener dostojan vasim ambicijama i vasoj velicini,to se vidi iz aviona,to se videlo i u Evropi.Cim su dosle malo,ali malo ozbiljnije ekipe,partizan je bio TOTALNO ne mocan,bez ideje,taktike,akcije,ma nista nije funkcionisalo,ljudi to nije bio Bajern,Real,Milan,Barsa, Mancester...jednostavno stojite na jako tankom ledu i samo je pitanje kada ce da pukne i da krene da tone sve.Za zvezdu ne treba trositi reci,Zvezde ove sezone nema,ali bukvalno nema.Mozda malo vise da kazem simpatisem Zvezdu,ne znam verovatno zbog svega sto je BILA,ali ovo je bruka sta se desava i jos veca bruka ce biti ako se obistini sve ovo sto sam pisao i ako nam jedna ovakva ekipa uzme titulu. Zvezda ako prikaze u sredu igru kakvu je prikazala u subotu,a partizan ne moze bolje od ovoga(moze,ali....) crno vam se pise i to jako crno.Budite sigurni da ce Zvezda biti opustenija od partizana,te price da imaju jos sanse za titulu,da ovo,ono....To su prazne price,svesni su i oni da je prvenstvo gotovo,ali nisu svesni sta mogu dobiti ako uzmu na JNA sva tri boda.Oni ce igrati za navijace,opusteno i sa mnogo zelje,a partizan ce uci grcevito jer osam godina nije slavio na JNA,jer su i oni svesni kakav ce haos nastati ako izgube od ovakve Zvezde i to kuci.dakle,ovaj derbi bez obzira na VELIKIH 11 bodova odlucuje titulu,a ono sto sam vam napisao na pocetku,dobro zapamtite jer za sve postoji prvi put,i nista nije ne dostizno,a ova sezona je idealna za pamcenje,sezona koju ce i jedni i drugi prepricavati godinama,decenijama.
(Bice tu jos mnogo,mnogo SVEGA!!, 6. april 2009 23:42)

I sta je bilo kad si se probudio???Mokar krevet jel da :)?

Flynn

pre 15 godina

A i sta stavljaju taj derbi u sred aprilskog roka!?KO ce da navija? Lako je grobarima da ispune jug kad nemaju fakultet ali sta cemo sa akademicima sa Severa?

grbovic

pre 15 godina

(Kako je lepo biti grobar!, 6. april 2009 17:43)

Sefe, zaboravio si da dodas:

Hokej na ledu!

Znaci zemlja, vazduh, voda, parket, led....

Cekaju se teniseri (sljaka), stonoteniseri(umetnici na malim povrsinama), atleticari (na kratkim i dugim stazama, s motkom i bez nje, u pesku).

U sahu smo decenijama neprikosnoveni!

Omanuli smo samo odbojku(ali to je zavrseno na najvisem nivou- vojvodjanski ustav itd.) i nas tradicionalni ragbi.

A Sledeca sezona:
pre tri godine tri titule, prosle dve, ove nijednu(i jedan ugasen klub-vaterpolo), sledece nijednu(ali vise ugasenih klubova- fudbal, kosarka, rukomet).

Ali mi partizanovci ipak moramo priznati:
Drobnjak je bio u autu!!!!!

ciga univerziJADAC

pre 15 godina

A i sta stavljaju taj derbi u sred aprilskog roka!?KO ce da navija? Lako je grobarima da ispune jug kad nemaju fakultet ali sta cemo sa akademicima sa Severa?
(Flynn, 6. april 2009 20:29)

buahahahaha... izmestili vas iz karton-naselja zbog univerzijade i vi odma' postadoste akademci? :p
Koji ste vi cirkus :)))

Rocky Balboa

pre 15 godina

@ Zeleo da im se pogorca ionako teska situacija.Hajde sada da da ih pregazimo pa mozda vise necemo igrati protiv njih jer su gotovi
(aleksandar Mitkovic, 6. april 2009 18:49)

Ovo je slika i prilika prosecnog grobara.
Kompleksi su nabijani godinama, dzabe terapije u vidu basketa i vaterpola, to nije to fudbal je ono glavno a glavna u drzavi je Zvezda !
Pa i da pobedite
sa 10000 : 0 i da to bude zadnji derbi u istoriji opet cete imati NEGATIVAN SKOR i na svom stadioncetu i na Marakani.
Sitni delom, sitni u dusi !
Zauvek Atletiko Madrid grada Beograda !

Tu si "sliko"!

pre 15 godina

@ (Bice tu jos mnogo,mnogo SVEGA!!, 6. april 2009 23:42):
-----------------------------
NAPOKON SAM TE PRONAŠAO! Setio sam se tebe i tvog komentara kojeg si ostavio pre 135. derbija, htedoh nedeljama kasnije ponovo da nađem taj tvoj komentar (nakon 1:1 u derbiju i serije pobeda Partizana, kao i serije vaših kikseva) i da te "razvalim" od zezanja, ali...nije mi se dalo, taj tvoj komentar kao da je u zemlju propao! I evo, sad si mi se sam "nacrtao", bravo!
LJUDI, DA VAM OBJASNIM U PAR REČI ŠTA JE OVAJ ISTI TIP OTPRILIKE PISAO PRE DERBIJA 28. FEBRUARA (bilo +7 za Partizan tada):
"Ništa još nije gotovo, Zvezda sutra dobija sigurno i to je već -4. A onda nastupa neviđena kriza u Partizanu, kreće panika i Grobari mogu maksimalno do 1 boda u Ivanjici. Tu se prednost Partizana smanjuje na samo 2 boda. Zatim im sledi duel sa veoma trvdim i nezgodnim Čukaričkim i već tad je realno očekivati bodovno poravnanje....itd, itd...bla, bla, bla..."
ALA SI POGODIO "MAJSTORE", MA TI SI ČUDO!!! ISTINA, "DESIO" SE TU I TAMO PONEKI OFK BEOGRAD I RAD, ALI...VAMA BRATE, VAMA SE DESIO! NAMA SE DESILE 5 POBEDA BEZ PRIMLJENOG GOLA! OVO JE DOBAR ZNAK - EVO TEBE OPET, BIĆE NASTAVKA POBEDONOSNE SERIJE PARTIZANA - OPET! ŽIV BIO TAKAV 150 GODINA! :)

ZVEZDASICA

pre 15 godina

I nama je svejedno sto ste uspeli da nas OSAMNAEST godina NE POBEDITE na MARAKANI!!!!! I nama je svejedno sto nas vec OSAM godina niste pobedili na JNA!!! Znas Jokane,nama je bas svejedno sto se godinama brukate,nama je svejedno sto vasi navijaci na prstima jedne ruke mogu da izbroje koliko puta su u poslednjih deset godina pobedili Zvezdu,nama je svejedno sto ste toliko mali,nemocni i jadni kada vam na teren istrce moci u CRVENO BELIM DRESOVIMA,toliko nam je svejedno da nam je VEC SMESNO!!!!

Dzigisa

pre 15 godina

Glasam da se svi klubovi (sem Zvezde i Partizana) izbace iz prve lige. Onda ce gani moci (mozda) da osvoje titulu jer su je izgubili u "malim" utakmicama.

od sad derbi sa OFK Bgd

pre 15 godina

Ovo je istorijski derbi, nažalost. Zadnji.
Od sad će **gani da igraju derbi sa klubovima iz Beogradske lige.
Nek' se i njima hvale sa tradicijom, barijem isl, kad budu igrali u Resniku, Kotežu isl. fudbalskim centrima.
Pozdrav komšinice i vidimo se za desetak godina ako stanete na noge.

wlado

pre 15 godina

uu ala derete za karte...

inace posto sam neupucen(ocigledno) zasto se igra treci derbi za bodove??

kaze u jesenjem delu su igrali(prvenstvo), sad u prolecnom (prvenstvo) i sad>????

the_grobar

pre 15 godina

(Pedja, 6. april 2009 17:17)

Nemoj samo komsika da nam objasnjava sta znaci tradicija,kad vi samo to ponavljate svakog dana...procitaj izjavu Tomovica,pa ces da vidis da li on mozda zna sta ta rec znaci

Grbr

pre 15 godina

I nama je svejedno sto ste uspeli da nas OSAMNAEST godina NE POBEDITE na MARAKANI!!!!! I nama je svejedno sto nas vec OSAM godina niste pobedili na JNA!!! Znas Jokane,nama je bas svejedno sto se godinama brukate,nama je svejedno sto vasi navijaci na prstima jedne ruke mogu da izbroje koliko puta su u poslednjih deset godina pobedili Zvezdu,nama je svejedno sto ste toliko mali,nemocni i jadni kada vam na teren istrce moci u CRVENO BELIM DRESOVIMA,toliko nam je svejedno da nam je VEC SMESNO!!!!
(ZVEZDASICA, 6. april 2009 23:48)

Ajde popij jedan bensic :D

Inace i nama je svejedno (i pomalo smesno) sto ce da se ugasite uskoro pa ne pisemo eseje od po 5000 reci o tome ...

April vam je hladniji od februara!

pre 15 godina

@ (Bice tu jos mnogo,mnogo SVEGA!!, 6. april 2009 23:42):

Smešan si kao crtani film! Ako se ne varam (a ne varam se!), i pre prošlog derbija si pisao u sličnom fazonu. Drugačije si se potpisao, ali...stil je stil, provaljen si. Dakle po onome što si tad pisao, mi smo trebali da puknemo u Ivanjici, da kiksiramo protiv Čuke i još par puta da kiksiramo tako da bi vi uveliko već trebalo da ste na čelu tabele. A nekako mi se čini ne da niste na čelu tabele, nego da vam je sada u aprilu još hladnije na "-11"!!!
Da završim dakle kao što sam počeo: Smešan si brate kao najsmešniji crtani film!

sloba

pre 15 godina

Tuzno je koliko se prepucavate,a fudbal nam je u rasulu.Zvezda pred kolapsom ,a ***ani i dalje o Bariju i 91godini. Na klupama oba kluba sede najveci diletanti od kad se prvi put zakotrljala lopta na ovim prostorima. Vi ocajni i protiv Cukarickog ,a mi kao bez glave protiv Banata...tuga. Napaljenici i par onih koji se trude da budu realni ali ih strast ponese ostavljaju komentare ,a da i neprocitaju vest. Jokanovic...trener,kao sto je Ceda govornik (ali i trener). Fudbal nam je obicno smece,i daj boze da nebude crvenih kartona zbog psovki i udaranja.Sve u svemu ..nereseno. Pre nekoliko dana na "SOS" kanalu u emisiji secanja prikazane 4 derbi utakmice od pre 15-tak godina ,pa ovi danasnji igraci nebi mogli na na klupi da sede. Nemojte ni da tugujete ,a ni da se radujete zbog Zvezde ,ona nece biti ugasena zato sto postoje i neki visi interesi.Ali slobodno tugujte za kvalitetom domaceg fudbala i prodajom nase fudbalske mladosti i uvozom prosecnih stranaca. Pozdrav svima od GROBARA DO GROBA

raky

pre 15 godina

'91. je davno prosla,nema vise Yuge da vas gura a Srbija je mala da ima tako velik "drzavni projekat",a sami mozete samo dole..kao sto to i radite,tonete i tonete.
**gani,taman vas vise nikada ne pobedili...svedno vi VISE NIKADA necete biti VECI od nas...jedino veci magarci jer verujete da je vas klub do sada posteno dobijao prvenstva i titule

PFC

pre 15 godina

Nema sta, Partizan je mnogo bolji tim i to ce nadam se i dokazati. Ocekujem da gani stradaju sa najmanje tri komada u mrezi, dakle 3:) jer mi ne primamo golove!
Sve ostalo je veliko iznenadjenje, tj. gotovo nemoguce!

Pravi

pre 15 godina

Mene zanima koga je Tole Karadžić ( uništitelj Srpskog fudbala) postavio za sudiju ??
Jle svog rođaka Karasžića, Spasića ili Filipovića ?
Ima ih on još....

Stoper

pre 15 godina

@(Bice tu jos mnogo,mnogo SVEGA!!, 6. april 2009 23:42)
Na cemu si ti, 'leba ti?!
Uvek me odusevljavaju zaludni i zabludeli ljudi :)
Idi kod cika doce da izlecis komplekse i sujetu (jesam rek'o da sam u pravu?!) i malo se druzi sa ljudima i setaj sa devojcicama, bice ti bolje veruj mi ;)

stadion ti prima manje i vec svako zna...

pre 15 godina

ako tradicija tebi valja, onda zvezdi nema zime...
imas mnogo manje osvojenih titula, medjusobne utakmice-strasna razlika, osvajanje Evro kupa za tebe je san, ti si samo mali partizan...

zivim za sever

pre 15 godina

ma ni nama nije svejedno sto nas niste dobili 8 godina na stadionu jugoslovenske narodne armije....grobari karata za sever vise nema, zamolio bih vas da dodjete u sto vecem broju, da obratite paznju na pesme i parole koje vam se spremaju...valjda cete biti u boljem izdanje nego prosli derbi a svi znamo da ste cutali celo drugo poluvreme

"imas mnogo manje oswojenih titula,medjusobne utakmice strasna razlika,osvajanje evrokupa za tebe je san, TI SI SAMO MALI PARTIZAN"

DjODA

pre 15 godina

"Nismo izgubili od mog debija prošle godine, tako da je tradicija na našoj strani"...
PA ŠTA REĆI ZA OVU IZJAVU... UBEDJEN SAM DA ČOVEK NEMA POJMA ŠTA ZNAČI REČ TRADICIJA...APELUJEM NA NOVINARE DA GA PITAJU POSLE ILI PRE DERBIJA DA FORMULIŠE TAČNO ZNAČENJE TE REČI...E MOJ JOKANE TRENERČINO...

raky-tenja

pre 15 godina

vostrodamus,ovaj "Bice tu jos mnogo,mnogo SVEGA!" al ga ti nasra...ne kontam kako ti se samo dalo toliko tipkati!?
sto se tice onog da partizan ne lici na ekipu,u pravu si...nema tu igre,ali da ih zvezda dobije!?
NEMA SANSE!!!
to je X kao kuca i to bez golova...
nakon cega ostaje 11 bodova i sva tvoja teorija pada u vodu

dejanjf

pre 15 godina

citam ovde da je zvezda izgubila titulu u malim utakmicama,to jest,d aje Partizan istu osvojio upravo u njima. pa u pravu su,Partizanu svaka utakmica u nasem prvenstvu je mala,ukljucujuci i derrbi,on vleike utakmice igrau Evropi...
za sve koji su u pravu,ajd uzdravlje,vidimo se na stadionu JNA
A ja cu na Istok,ako oni mangupi sa severa opet krenu da preskacu i mlataraju rukama,da ih docekam ;)

AleksandarDV

pre 15 godina

Jokan kao trener ima pozitivan skor sa ''ganima - 2 pobede (obe u rupi), 2 remija(oba u hramu) i poraz na debiju u rupi pred praznim tribinama. Zbog svega ovoga ima pravo na optimizam i veru u tradiciju, a izjavama tipa da mu je svejedno samo skida pritisak sa najbolje ekipe u Srbiji koja to mora da dokaže u derbiju. I ne sumnjam da će to i dokazati... Napred Jokan 002! Za 4 učešća u Ligi šampiona u 4 najpopularnija kolektivna sporta u Evropi!
(Grobar KG, 6. april 2009 18:33)

mali ti imas petlju da MARAKANU nazoves rupom!!?? a sta je ona armijska livada,ustvari onaj sareni lavor??? 1.Imate skoro duplo anji kapacitet 30000 - 55000 2. nemate krov nikakav... 3. Imamo bolju travu 4. vi ste ipak partizan, to vam je najveca mana...

stadion ti prima manje i vec svako zna...

pre 15 godina

ako tradicija tebi valja, onda zvezdi nema zime...
imas mnogo manje osvojenih titula, medjusobne utakmice-strasna razlika, osvajanje Evro kupa za tebe je san, ti si samo mali partizan...

Molle

pre 15 godina

..."Nismo izgubili od mog debija prošle godine, tako da je tradicija na našoj strani i verujem da ćemo opet doći do bodova." ... E moj,"El Grande Jokane", sve što je na vašoj/tvojoj strani je problem u glavi. Drugi stih kaze - "Međusobne utakmice, strašna razlika", ako ne znas pesmicu, a ti uši načulji, biće da se čuje.

Vanja

pre 15 godina

Jokane odlazi!
Pisacu ovu poruku svaki dan ako treba, dok se u Partizan ne dovede neki kvalitetan trener,koji ce znati da postavi igru i iskoristi ove igrace.

green aca

pre 15 godina

@Kako je ruzno biti grobar
Decko gde si pozurio. U fudbalu postoje kvalifikacije za LS. Svaki put kukuricete o LS a ona vam bezi pa bezi. Isto i u rukometu .Prvo da postanete prvaci Srbije pa kvalifikacije za LS. Do sada u nazad nekoliko godina tesko da je jedna nasa ekipe prosla kvalifikacije ako je to uradila bila poslednja sa nula bodova. Neko pomenu hokej.Prvenstvo osvojenu sa 1;1 u medjusobnom duelu i novosadjani zbog pozara predali mec. I vi se time ponosite

"Tole"

pre 15 godina

Pozdrav od čika Toleta!Jedino što mogu da kažem da će sve biti maksimalno pošteno(kao i dosada(u vreme Pixija i Terze)).Tako mi Stankovića(ali ne onakvog iz prošlog derbija kada je poništio čist(i slovima č i s t) gol našem zvaničnom prvaku iz prošle godine kada je Stanković i od mene i od sudijske dobio prolaznu za suđenje na derbiju i tako doprineo da kvalitet dođe do izražaja)!

Aleksandar77

pre 15 godina

alo aleksandar77,na kakvoj ste vi travi docekali bajern,seti se,igrali ste na livadi od vase rupe
(grobar do gtroba, 8. april 2009 08:23)

da zbog cole ali mi sada imamo najbolju travu na balkanu!

Pedja

pre 15 godina

"Nismo izgubili od mog debija prošle godine, tako da je tradicija na našoj strani"...

Znam da nisi mnogo pohadjao skolu,al potrazi definiciju reci TRADICIJA,bice ti od koristi!

B&J

pre 15 godina

"Nismo izgubili od mog debija prošle godine, tako da je tradicija na našoj strani i verujem da ćemo opet doći do bodova."
Hahahaha...pa ja mislim da je tradicija na nasoj strani posto nas na JNA niste pobedili 8 godina!!! E moj Jokane...

Milan

pre 15 godina

Jel se Jokan ovo vec ogradjuje od poraza...svejedno mu je? :))

Jadno je to kada neki trener ili igrac kaze "nisam izgubio"...a nije ni pobedio.
A sto se tice Jokanovica kao igraca u derbijima...mozda nije izgubio na JNA,ali se ne secam da je jednom kao igrac pobedio Zvezdu. Tamo negde od 1988/89 do 1993 (cini mi se) nije imao nijednu pobedu protiv zvezde,sa samo tri postignuta gola za 3-4 sezone. Jadno je to,vrlo jadno...posebno za najtrofejnije jugoslovensko sportsko drustvo...badgminton,stoni tenis,kriket,golf,klikeri,trule kobile,zmurke,skolice itd.

Kako je lepo biti grobar!

pre 15 godina

Ajde Jokane jos tebe cekamo!Pozuri,pa da sledece sezone bude-

Kosarka-Liga Sampiona
Rukomet-Liga Sampiona
Vaterpolo-liga Sampiona
Fudbal-Liga Sampiona

roman empire

pre 15 godina

Ako je Cheda nesto dobro ucinio u ovom nastavku sezone to je postavka igre u prvom poluvremenu derbija tako da ja ne sumnjam da Zvezda nece izgubiti ali sta vredi kad je +11 za nasu ligu nedostizan i kao sto sam rekao nije zvezda izgubila titulu u derbijima nego kiksevima u tzv.manjim tekmama.ZVEZDO SA TOBOM ZAUVEK!!!!

Ceda Janevski

pre 15 godina

Stamenkovic

Tomovic Tutoric Pejcinovic Def Silva

Sisic Isah Milijas Parker

Kleo Koroman

i na JNA 0:2

Sad ce grobari da (ne)preporucuju ali zna se da trenutno ne mogu da nas dobiju.

Flynn

pre 15 godina

A i sta stavljaju taj derbi u sred aprilskog roka!?KO ce da navija? Lako je grobarima da ispune jug kad nemaju fakultet ali sta cemo sa akademicima sa Severa?

wlado

pre 15 godina

uu ala derete za karte...

inace posto sam neupucen(ocigledno) zasto se igra treci derbi za bodove??

kaze u jesenjem delu su igrali(prvenstvo), sad u prolecnom (prvenstvo) i sad>????

CAR

pre 15 godina

Imaš mnogo manje osvojenih titula,
međusobne utakmice strašna razlika,
osvajanje eurokupa za tebe je san,
ti si samo MALI PARTIZAN!!!!! nananana

libero

pre 15 godina

Za 4 učešća u Ligi šampiona u 4 najpopularnija kolektivna sporta u Evropi!
(Grobar KG, 6. april 2009 18:33)

??????????????
Vaterpolo?????
Dokle više te zablude, pa vaterpolo se ozbiljno igra u nekih 5-6 država u Evropi.

ZVEZDASICA

pre 15 godina

I nama je svejedno sto ste uspeli da nas OSAMNAEST godina NE POBEDITE na MARAKANI!!!!! I nama je svejedno sto nas vec OSAM godina niste pobedili na JNA!!! Znas Jokane,nama je bas svejedno sto se godinama brukate,nama je svejedno sto vasi navijaci na prstima jedne ruke mogu da izbroje koliko puta su u poslednjih deset godina pobedili Zvezdu,nama je svejedno sto ste toliko mali,nemocni i jadni kada vam na teren istrce moci u CRVENO BELIM DRESOVIMA,toliko nam je svejedno da nam je VEC SMESNO!!!!

Bice tu jos mnogo,mnogo SVEGA!!

pre 15 godina

Evo da vam svima olaksam,za pocetak cemo gledati samo predstojeca tri kola,posle kojih ce razlika na tabeli biti SAMO 3 BODA.posle derbija i poraza partizana,partizanu sledi los period,takozvana kriza i to u najgorem mogucem trenutku,u samoj zavrsnici prvenstva i do kraja prvenstva partizan verovali ili ne,ali vrlo brzo ce te se uveriti osvaja SAMO 15 bodova,dok ce Zvezda posle spektakularne pobede na JNA poceti da igra sa 200% i do kraja nece zabeleziti ni jedan kiks,belezi ce sve same pobede.Verujte mi na rec ovo je derbi koji ce preokrenuti celo prvenstvo i bice ovo najludje prvenstvo i najludja borba za titulu od kada se igra fudbal na nasim prostorima. Ovo sto sam napisao ce mnogi odnosno svi grobari da shvate kao provokaciju,ali vrlo brzo tacnije vec u sredu a potom i u subotu (nedelju ) ce da sednu,stave prst na celo,potraze ovaj moj komentar i da se dobro zamisle! Kada bi znali koliko samo jedna utakmica psihicki moze da utice na jednu ekipu,pogotovo kada je rec o derbiju bili bi ste sokirani,e upravo ce ovaj derbi da donese velike promene u nastavku sampionata i upravo ce sa ovim derbijem partizanu krenuti crna serija koja ce ih kostati titule. Rezultat na derbiju ce biti vise nego......Ponizavajuci,sto ce i biti najveci uzrok svega sto sledi,haosa,svadje i svega ostalog! Inace sam navijac Hajduka,radio sam u par nasih klubova i ovo sto pricam ne pricam napamet.Gledao sam Zvezdinu utakmicu u subotu,fantasticno uigran tim sto je neverovatno imajuci u vidu koliko su malo,premalo zajedno.Momci su imali 11 skolskih akcija,dok sa druge strane Partizan koji je godinama zajedno ne lici na ekipu.To mi nikako ne ide u glavu,imaju bolje fudbalere,imaju jednog fenomenalnog Moreiru,Dijaru,Zuku,obradovica....Ti momci su godinama zajedno,ljudi oni bi pored njihovog ne spornog kvaliteta trebali zmurecki da igraju ovu nasu ligu,da se prosetaju kroz nju,da sa slabijim ekipama sanse dobijaju momci sa klupe,ali grobari pogledajte realno ne kao navijaci partizana,partizan ne moze da sastavi tri dobre i lepe akcija za devedeset minuta,sa takvim fudbalerima ne moze da postigne vise od jednog gola na 5,6 utakmica,ne moze.....Alo,ljudi da se ne lazemo,tu nesto ne valja i jako malo treba da se poremeti i ovo malo sto mozemo videti,verujte mi.Sasvim se slazem sa vama Jokan jednostavno nije trener dostojan vasim ambicijama i vasoj velicini,to se vidi iz aviona,to se videlo i u Evropi.Cim su dosle malo,ali malo ozbiljnije ekipe,partizan je bio TOTALNO ne mocan,bez ideje,taktike,akcije,ma nista nije funkcionisalo,ljudi to nije bio Bajern,Real,Milan,Barsa, Mancester...jednostavno stojite na jako tankom ledu i samo je pitanje kada ce da pukne i da krene da tone sve.Za zvezdu ne treba trositi reci,Zvezde ove sezone nema,ali bukvalno nema.Mozda malo vise da kazem simpatisem Zvezdu,ne znam verovatno zbog svega sto je BILA,ali ovo je bruka sta se desava i jos veca bruka ce biti ako se obistini sve ovo sto sam pisao i ako nam jedna ovakva ekipa uzme titulu. Zvezda ako prikaze u sredu igru kakvu je prikazala u subotu,a partizan ne moze bolje od ovoga(moze,ali....) crno vam se pise i to jako crno.Budite sigurni da ce Zvezda biti opustenija od partizana,te price da imaju jos sanse za titulu,da ovo,ono....To su prazne price,svesni su i oni da je prvenstvo gotovo,ali nisu svesni sta mogu dobiti ako uzmu na JNA sva tri boda.Oni ce igrati za navijace,opusteno i sa mnogo zelje,a partizan ce uci grcevito jer osam godina nije slavio na JNA,jer su i oni svesni kakav ce haos nastati ako izgube od ovakve Zvezde i to kuci.dakle,ovaj derbi bez obzira na VELIKIH 11 bodova odlucuje titulu,a ono sto sam vam napisao na pocetku,dobro zapamtite jer za sve postoji prvi put,i nista nije ne dostizno,a ova sezona je idealna za pamcenje,sezona koju ce i jedni i drugi prepricavati godinama,decenijama.

Rocky Balboa

pre 15 godina

@ Zeleo da im se pogorca ionako teska situacija.Hajde sada da da ih pregazimo pa mozda vise necemo igrati protiv njih jer su gotovi
(aleksandar Mitkovic, 6. april 2009 18:49)

Ovo je slika i prilika prosecnog grobara.
Kompleksi su nabijani godinama, dzabe terapije u vidu basketa i vaterpola, to nije to fudbal je ono glavno a glavna u drzavi je Zvezda !
Pa i da pobedite
sa 10000 : 0 i da to bude zadnji derbi u istoriji opet cete imati NEGATIVAN SKOR i na svom stadioncetu i na Marakani.
Sitni delom, sitni u dusi !
Zauvek Atletiko Madrid grada Beograda !

Partizan sampion,a ko bi drugi !?

pre 15 godina

Ја не капирам смисао дербија,сада је +11,значи у том случају Партизан иде на +14 или +8 или остаје на истом,евентуалним нерешеним резултатом,а екстра што овај дерби у сваком случају ништа не одлучује,јер се првак одавно зна.

Неки лик горе написао да би ми дали 5 титула да их добијемо,ја стварно не знам по чему је он то закључио,јер мени,а надам се и сваком гробару је битна само титула на крају,а она се осваја у малим текмама,камо среће да узимамо титуле 10 година за редом,а да са вама кубуримо и даље.

Без обзира на све то биће 2-1 за Партизан,јер је у предходном дербијју покраден за чист гол и победу од 2-1 !

Matija

pre 15 godina

Citam vec par dana komentare kako je Zvezda titulu izgubila u "malim" mecevima...mni tu nista nije jasno s obzirom da bas polovinu trenutne bodovne razlike cine bodovi iz derbija s obzirom da je od mogucih 6 bodova osvojila samo jedan jedini !!!

Ajde matematicari...ponovo to prebrojte pa se navratite s nekom mislenijom izjavom !

Sto se tekme tice...mislim da ce biti remi ko kuca...jedino ako Jokan kojim slucajem ne padne to jutro na glavu i dozvoli ofanzivnu igru, sto bi rezultiralo trpanjem ove nejake komsinice...

JOKAN 002

pre 15 godina

U sredu ćeš majstore razbiti ***ane, to isto ćeš ponoviti i u kupu i onda ćeš ući u istoriju Partizana kao prvi naš trener koji je uspeo da odbrani duplu krunu. Time ćeš zapušiti usta svim "stručnjacima" koji se malo malo pa javljaju da te kritikuju svojim "stručnim znanjima". I onda ćeš opet u svom alanfordovskom fazonu da odvališ neki kul komentar da se svi ti vajni "stručnjaci" smrznu još jednom. Napred majstore, u sredu 4:1 za nas!

DjODA

pre 15 godina

"Nismo izgubili od mog debija prošle godine, tako da je tradicija na našoj strani"...
PA ŠTA REĆI ZA OVU IZJAVU... UBEDJEN SAM DA ČOVEK NEMA POJMA ŠTA ZNAČI REČ TRADICIJA...APELUJEM NA NOVINARE DA GA PITAJU POSLE ILI PRE DERBIJA DA FORMULIŠE TAČNO ZNAČENJE TE REČI...E MOJ JOKANE TRENERČINO...

green aca

pre 15 godina

Sta je vama sve jedno. Ima da izginete da pobedite Zvezdu. Zvezdi je sto se prvernstva sve jedno ali vam necemo dati da pobedite. dali bi vi pet titulasamo da pobedite Zvezdu. Isto kao u Skotskoj izmedju Celtica i Rengersa

aleksandar Mitkovic

pre 15 godina

Upravu je Jokanovic PARTIZAN nema sta da izgubi jer ce pregaziti zvezdu.Voleo bi da zvezda napusti JNA sa najmanje 3 gola u njihovoj mrezi da vide koji je PARTIZAN.Zeleo da ih se pogorca ionako teska situacija.Hajde sada da da ih pregazimo pa mozda vise necemo igrati protiv njih jer su gotovi

Grobar KG

pre 15 godina

Jokan kao trener ima pozitivan skor sa ''ganima - 2 pobede (obe u rupi), 2 remija(oba u hramu) i poraz na debiju u rupi pred praznim tribinama. Zbog svega ovoga ima pravo na optimizam i veru u tradiciju, a izjavama tipa da mu je svejedno samo skida pritisak sa najbolje ekipe u Srbiji koja to mora da dokaže u derbiju. I ne sumnjam da će to i dokazati... Napred Jokan 002! Za 4 učešća u Ligi šampiona u 4 najpopularnija kolektivna sporta u Evropi!

no

pre 15 godina

Ma derbi nema smisla na + 11. Realno Grobari su manje-vise zasluzeno vec sada osvojili titulu. Mozda trenutno i nisu bolji od nas, ali sami smo krivi za igre s pocetka sezone...

RAS KASS

pre 15 godina

Derbi ce biti slican i prethodnima.Jokan ce postaviti svoju defanzivnu formaciju,pa ako ga damo iz neke kontre,polukontre ili prekida super.Bitno je samo da se ne primi gol.Partizan ima mnogo bolji tim od Zvezde,i uz boljeg trenera komsinica bi sa svakog derbija bila ispracena bar sa 3 komada.Videlo se lepo da ne znaju da se snadju kad ih neko napadne.Odbrana im je gora nego nasa iz doba Rnica i Mihajlova.Najvise se uzdam u zelju igraca Partizana da napokon pobede na JNA,narocito doktora Moreire.Od Koromana se ocekuje standardna partija.To znaci psovanje svega zivog sudiji i protivnickim igracima,unosenje u facu,i eventualno neki dobar karate potez.Sve ce to naravno za posledicu imati usmenu opomenu od sudije a mozda cak i zuti karton.U svakom slucaju ocekujte standarno dosadan derbi.

strucnjak:)

pre 15 godina

da li cemo ih pobediti golom u 96 minutu
ili
golom, direktno iz auta,
ne znam :))
samo treba biti pazljiv sa ovom istorijskom citankom :))

Vanja

pre 15 godina

Jokane odlazi!
Pisacu ovu poruku svaki dan ako treba, dok se u Partizan ne dovede neki kvalitetan trener,koji ce znati da postavi igru i iskoristi ove igrace.

Јокић

pre 15 godina

Jel se Jokan ovo vec ogradjuje od poraza...svejedno mu je? :))

Jadno je to kada neki trener ili igrac kaze "nisam izgubio"...a nije ni pobedio.
A sto se tice Jokanovica kao igraca u derbijima...mozda nije izgubio na JNA,ali se ne secam da je jednom kao igrac pobedio Zvezdu. Tamo negde od 1988/89 do 1993 (cini mi se) nije imao nijednu pobedu protiv zvezde,sa samo tri postignuta gola za 3-4 sezone. Jadno je to,vrlo jadno...posebno za najtrofejnije jugoslovensko sportsko drustvo...badgminton,stoni tenis,kriket,golf,klikeri,trule kobile,zmurke,skolice itd.
(Milan, 6. april 2009 17:39)

Да ли то којим случајем мислиш на тренера који је понос КК следећа сезона Светислава Пешића, који каже није звезда изгубила већ је Партизан победио.
Али изузетно ми је драго што навијачи комшинице читају шта причају људи из Партизана можда и нешто научите. И за твоју информацију још ни једном нисам чуо да је Јокан рекао да он није крив за пораз, а хвала Богу мало је таквих прилика и било.
А кад их развалимо реће да је Караџић нешто урадио са траве да лопта није хтјела да дође у њихове ноге и бјежала је од њиховог "голмана"!!!

boki

pre 15 godina

e jedino sto ne voli je kad se pred neki mec pozivaju na tradicije na ne primljen gol 5 utakmica na ne porazenost od debija
e sad kad su ih vec spomenuli nadam se da neke tradicije i da se produze
ali uvijek bude suprotno

zivim za sever

pre 15 godina

ma ni nama nije svejedno sto nas niste dobili 8 godina na stadionu jugoslovenske narodne armije....grobari karata za sever vise nema, zamolio bih vas da dodjete u sto vecem broju, da obratite paznju na pesme i parole koje vam se spremaju...valjda cete biti u boljem izdanje nego prosli derbi a svi znamo da ste cutali celo drugo poluvreme

"imas mnogo manje oswojenih titula,medjusobne utakmice strasna razlika,osvajanje evrokupa za tebe je san, TI SI SAMO MALI PARTIZAN"

stadion ti prima manje i vec svako zna...

pre 15 godina

ako tradicija tebi valja, onda zvezdi nema zime...
imas mnogo manje osvojenih titula, medjusobne utakmice-strasna razlika, osvajanje Evro kupa za tebe je san, ti si samo mali partizan...

Pravi

pre 15 godina

Mene zanima koga je Tole Karadžić ( uništitelj Srpskog fudbala) postavio za sudiju ??
Jle svog rođaka Karasžića, Spasića ili Filipovića ?
Ima ih on još....

Leksa

pre 15 godina

Evo da vam svima olaksam,za pocetak cemo gledati samo predstojeca tri kola,posle kojih ce razlika na tabeli biti SAMO 3 BODA.posle derbija i poraza partizana,partizanu sledi los period,takozvana kriza i to u najgorem mogucem trenutku,u samoj zavrsnici prvenstva i do kraja prvenstva partizan verovali ili ne,ali vrlo brzo ce te se uveriti osvaja SAMO 15 bodova,dok ce Zvezda posle spektakularne pobede na JNA poceti da igra sa 200% i do kraja nece zabeleziti ni jedan kiks,belezi ce sve same pobede.Verujte mi na rec ovo je derbi koji ce preokrenuti celo prvenstvo i bice ovo najludje prvenstvo i najludja borba za titulu od kada se igra fudbal na nasim prostorima. Ovo sto sam napisao ce mnogi odnosno svi grobari da shvate kao provokaciju,ali vrlo brzo tacnije vec u sredu a potom i u subotu (nedelju ) ce da sednu,stave prst na celo,potraze ovaj moj komentar i da se dobro zamisle! Kada bi znali koliko samo jedna utakmica psihicki moze da utice na jednu ekipu,pogotovo kada je rec o derbiju bili bi ste sokirani,e upravo ce ovaj derbi da donese velike promene u nastavku sampionata i upravo ce sa ovim derbijem partizanu krenuti crna serija koja ce ih kostati titule. Rezultat na derbiju ce biti vise nego......Ponizavajuci,sto ce i biti najveci uzrok svega sto sledi,haosa,svadje i svega ostalog! Inace sam navijac Hajduka,radio sam u par nasih klubova i ovo sto pricam ne pricam napamet.Gledao sam Zvezdinu utakmicu u subotu,fantasticno uigran tim sto je neverovatno imajuci u vidu koliko su malo,premalo zajedno.Momci su imali 11 skolskih akcija,dok sa druge strane Partizan koji je godinama zajedno ne lici na ekipu.To mi nikako ne ide u glavu,imaju bolje fudbalere,imaju jednog fenomenalnog Moreiru,Dijaru,Zuku,obradovica....Ti momci su godinama zajedno,ljudi oni bi pored njihovog ne spornog kvaliteta trebali zmurecki da igraju ovu nasu ligu,da se prosetaju kroz nju,da sa slabijim ekipama sanse dobijaju momci sa klupe,ali grobari pogledajte realno ne kao navijaci partizana,partizan ne moze da sastavi tri dobre i lepe akcija za devedeset minuta,sa takvim fudbalerima ne moze da postigne vise od jednog gola na 5,6 utakmica,ne moze.....Alo,ljudi da se ne lazemo,tu nesto ne valja i jako malo treba da se poremeti i ovo malo sto mozemo videti,verujte mi.Sasvim se slazem sa vama Jokan jednostavno nije trener dostojan vasim ambicijama i vasoj velicini,to se vidi iz aviona,to se videlo i u Evropi.Cim su dosle malo,ali malo ozbiljnije ekipe,partizan je bio TOTALNO ne mocan,bez ideje,taktike,akcije,ma nista nije funkcionisalo,ljudi to nije bio Bajern,Real,Milan,Barsa, Mancester...jednostavno stojite na jako tankom ledu i samo je pitanje kada ce da pukne i da krene da tone sve.Za zvezdu ne treba trositi reci,Zvezde ove sezone nema,ali bukvalno nema.Mozda malo vise da kazem simpatisem Zvezdu,ne znam verovatno zbog svega sto je BILA,ali ovo je bruka sta se desava i jos veca bruka ce biti ako se obistini sve ovo sto sam pisao i ako nam jedna ovakva ekipa uzme titulu. Zvezda ako prikaze u sredu igru kakvu je prikazala u subotu,a partizan ne moze bolje od ovoga(moze,ali....) crno vam se pise i to jako crno.Budite sigurni da ce Zvezda biti opustenija od partizana,te price da imaju jos sanse za titulu,da ovo,ono....To su prazne price,svesni su i oni da je prvenstvo gotovo,ali nisu svesni sta mogu dobiti ako uzmu na JNA sva tri boda.Oni ce igrati za navijace,opusteno i sa mnogo zelje,a partizan ce uci grcevito jer osam godina nije slavio na JNA,jer su i oni svesni kakav ce haos nastati ako izgube od ovakve Zvezde i to kuci.dakle,ovaj derbi bez obzira na VELIKIH 11 bodova odlucuje titulu,a ono sto sam vam napisao na pocetku,dobro zapamtite jer za sve postoji prvi put,i nista nije ne dostizno,a ova sezona je idealna za pamcenje,sezona koju ce i jedni i drugi prepricavati godinama,decenijama.
(Bice tu jos mnogo,mnogo SVEGA!!, 6. april 2009 23:42)

I sta je bilo kad si se probudio???Mokar krevet jel da :)?

Grbr

pre 15 godina

I nama je svejedno sto ste uspeli da nas OSAMNAEST godina NE POBEDITE na MARAKANI!!!!! I nama je svejedno sto nas vec OSAM godina niste pobedili na JNA!!! Znas Jokane,nama je bas svejedno sto se godinama brukate,nama je svejedno sto vasi navijaci na prstima jedne ruke mogu da izbroje koliko puta su u poslednjih deset godina pobedili Zvezdu,nama je svejedno sto ste toliko mali,nemocni i jadni kada vam na teren istrce moci u CRVENO BELIM DRESOVIMA,toliko nam je svejedno da nam je VEC SMESNO!!!!
(ZVEZDASICA, 6. april 2009 23:48)

Ajde popij jedan bensic :D

Inace i nama je svejedno (i pomalo smesno) sto ce da se ugasite uskoro pa ne pisemo eseje od po 5000 reci o tome ...

AleksandarDV

pre 15 godina

Jokan kao trener ima pozitivan skor sa ''ganima - 2 pobede (obe u rupi), 2 remija(oba u hramu) i poraz na debiju u rupi pred praznim tribinama. Zbog svega ovoga ima pravo na optimizam i veru u tradiciju, a izjavama tipa da mu je svejedno samo skida pritisak sa najbolje ekipe u Srbiji koja to mora da dokaže u derbiju. I ne sumnjam da će to i dokazati... Napred Jokan 002! Za 4 učešća u Ligi šampiona u 4 najpopularnija kolektivna sporta u Evropi!
(Grobar KG, 6. april 2009 18:33)

mali ti imas petlju da MARAKANU nazoves rupom!!?? a sta je ona armijska livada,ustvari onaj sareni lavor??? 1.Imate skoro duplo anji kapacitet 30000 - 55000 2. nemate krov nikakav... 3. Imamo bolju travu 4. vi ste ipak partizan, to vam je najveca mana...

Molle

pre 15 godina

..."Nismo izgubili od mog debija prošle godine, tako da je tradicija na našoj strani i verujem da ćemo opet doći do bodova." ... E moj,"El Grande Jokane", sve što je na vašoj/tvojoj strani je problem u glavi. Drugi stih kaze - "Međusobne utakmice, strašna razlika", ako ne znas pesmicu, a ti uši načulji, biće da se čuje.

stadion ti prima manje i vec svako zna...

pre 15 godina

ako tradicija tebi valja, onda zvezdi nema zime...
imas mnogo manje osvojenih titula, medjusobne utakmice-strasna razlika, osvajanje Evro kupa za tebe je san, ti si samo mali partizan...

Dejan M.

pre 15 godina

Ma, koga jos to zanima? Gnjavite loptu svake tri nedelje i mislite da treba da nastavimo da se lozimo. To sto vi igrate, i jedni i drugi, samo izdaleka podseca na fudbal. Ostavite narod na miru.

Aca

pre 15 godina

uu ala derete za karte...

inace posto sam neupucen(ocigledno) zasto se igra treci derbi za bodove??

kaze u jesenjem delu su igrali(prvenstvo), sad u prolecnom (prvenstvo) i sad>????
(wlado, 6. april 2009 18:07)
Ma slagali su te da se igra za bodove :))
3 krug igraju u humanitarne svrhe

Dejaldinjo

pre 15 godina

Ovi iz FSS bas ne zele da se u Srbiji gleda fudbal.
Pa je li mora derbi radnim danom i to u pola sest?! Stvarno nema smisla.
I onda kazu nema gledalaca.

green aca

pre 15 godina

@Kako je ruzno biti grobar
Decko gde si pozurio. U fudbalu postoje kvalifikacije za LS. Svaki put kukuricete o LS a ona vam bezi pa bezi. Isto i u rukometu .Prvo da postanete prvaci Srbije pa kvalifikacije za LS. Do sada u nazad nekoliko godina tesko da je jedna nasa ekipe prosla kvalifikacije ako je to uradila bila poslednja sa nula bodova. Neko pomenu hokej.Prvenstvo osvojenu sa 1;1 u medjusobnom duelu i novosadjani zbog pozara predali mec. I vi se time ponosite

grbovic

pre 15 godina

(Kako je lepo biti grobar!, 6. april 2009 17:43)

Sefe, zaboravio si da dodas:

Hokej na ledu!

Znaci zemlja, vazduh, voda, parket, led....

Cekaju se teniseri (sljaka), stonoteniseri(umetnici na malim povrsinama), atleticari (na kratkim i dugim stazama, s motkom i bez nje, u pesku).

U sahu smo decenijama neprikosnoveni!

Omanuli smo samo odbojku(ali to je zavrseno na najvisem nivou- vojvodjanski ustav itd.) i nas tradicionalni ragbi.

A Sledeca sezona:
pre tri godine tri titule, prosle dve, ove nijednu(i jedan ugasen klub-vaterpolo), sledece nijednu(ali vise ugasenih klubova- fudbal, kosarka, rukomet).

Ali mi partizanovci ipak moramo priznati:
Drobnjak je bio u autu!!!!!

Tu si "sliko"!

pre 15 godina

@ (Bice tu jos mnogo,mnogo SVEGA!!, 6. april 2009 23:42):
-----------------------------
NAPOKON SAM TE PRONAŠAO! Setio sam se tebe i tvog komentara kojeg si ostavio pre 135. derbija, htedoh nedeljama kasnije ponovo da nađem taj tvoj komentar (nakon 1:1 u derbiju i serije pobeda Partizana, kao i serije vaših kikseva) i da te "razvalim" od zezanja, ali...nije mi se dalo, taj tvoj komentar kao da je u zemlju propao! I evo, sad si mi se sam "nacrtao", bravo!
LJUDI, DA VAM OBJASNIM U PAR REČI ŠTA JE OVAJ ISTI TIP OTPRILIKE PISAO PRE DERBIJA 28. FEBRUARA (bilo +7 za Partizan tada):
"Ništa još nije gotovo, Zvezda sutra dobija sigurno i to je već -4. A onda nastupa neviđena kriza u Partizanu, kreće panika i Grobari mogu maksimalno do 1 boda u Ivanjici. Tu se prednost Partizana smanjuje na samo 2 boda. Zatim im sledi duel sa veoma trvdim i nezgodnim Čukaričkim i već tad je realno očekivati bodovno poravnanje....itd, itd...bla, bla, bla..."
ALA SI POGODIO "MAJSTORE", MA TI SI ČUDO!!! ISTINA, "DESIO" SE TU I TAMO PONEKI OFK BEOGRAD I RAD, ALI...VAMA BRATE, VAMA SE DESIO! NAMA SE DESILE 5 POBEDA BEZ PRIMLJENOG GOLA! OVO JE DOBAR ZNAK - EVO TEBE OPET, BIĆE NASTAVKA POBEDONOSNE SERIJE PARTIZANA - OPET! ŽIV BIO TAKAV 150 GODINA! :)

od sad derbi sa OFK Bgd

pre 15 godina

Ovo je istorijski derbi, nažalost. Zadnji.
Od sad će **gani da igraju derbi sa klubovima iz Beogradske lige.
Nek' se i njima hvale sa tradicijom, barijem isl, kad budu igrali u Resniku, Kotežu isl. fudbalskim centrima.
Pozdrav komšinice i vidimo se za desetak godina ako stanete na noge.

ciga univerziJADAC

pre 15 godina

A i sta stavljaju taj derbi u sred aprilskog roka!?KO ce da navija? Lako je grobarima da ispune jug kad nemaju fakultet ali sta cemo sa akademicima sa Severa?
(Flynn, 6. april 2009 20:29)

buahahahaha... izmestili vas iz karton-naselja zbog univerzijade i vi odma' postadoste akademci? :p
Koji ste vi cirkus :)))

Dzigisa

pre 15 godina

Glasam da se svi klubovi (sem Zvezde i Partizana) izbace iz prve lige. Onda ce gani moci (mozda) da osvoje titulu jer su je izgubili u "malim" utakmicama.

the_grobar

pre 15 godina

(Pedja, 6. april 2009 17:17)

Nemoj samo komsika da nam objasnjava sta znaci tradicija,kad vi samo to ponavljate svakog dana...procitaj izjavu Tomovica,pa ces da vidis da li on mozda zna sta ta rec znaci

raky

pre 15 godina

'91. je davno prosla,nema vise Yuge da vas gura a Srbija je mala da ima tako velik "drzavni projekat",a sami mozete samo dole..kao sto to i radite,tonete i tonete.
**gani,taman vas vise nikada ne pobedili...svedno vi VISE NIKADA necete biti VECI od nas...jedino veci magarci jer verujete da je vas klub do sada posteno dobijao prvenstva i titule

sloba

pre 15 godina

Tuzno je koliko se prepucavate,a fudbal nam je u rasulu.Zvezda pred kolapsom ,a ***ani i dalje o Bariju i 91godini. Na klupama oba kluba sede najveci diletanti od kad se prvi put zakotrljala lopta na ovim prostorima. Vi ocajni i protiv Cukarickog ,a mi kao bez glave protiv Banata...tuga. Napaljenici i par onih koji se trude da budu realni ali ih strast ponese ostavljaju komentare ,a da i neprocitaju vest. Jokanovic...trener,kao sto je Ceda govornik (ali i trener). Fudbal nam je obicno smece,i daj boze da nebude crvenih kartona zbog psovki i udaranja.Sve u svemu ..nereseno. Pre nekoliko dana na "SOS" kanalu u emisiji secanja prikazane 4 derbi utakmice od pre 15-tak godina ,pa ovi danasnji igraci nebi mogli na na klupi da sede. Nemojte ni da tugujete ,a ni da se radujete zbog Zvezde ,ona nece biti ugasena zato sto postoje i neki visi interesi.Ali slobodno tugujte za kvalitetom domaceg fudbala i prodajom nase fudbalske mladosti i uvozom prosecnih stranaca. Pozdrav svima od GROBARA DO GROBA

PFC

pre 15 godina

Nema sta, Partizan je mnogo bolji tim i to ce nadam se i dokazati. Ocekujem da gani stradaju sa najmanje tri komada u mrezi, dakle 3:) jer mi ne primamo golove!
Sve ostalo je veliko iznenadjenje, tj. gotovo nemoguce!

raky-tenja

pre 15 godina

vostrodamus,ovaj "Bice tu jos mnogo,mnogo SVEGA!" al ga ti nasra...ne kontam kako ti se samo dalo toliko tipkati!?
sto se tice onog da partizan ne lici na ekipu,u pravu si...nema tu igre,ali da ih zvezda dobije!?
NEMA SANSE!!!
to je X kao kuca i to bez golova...
nakon cega ostaje 11 bodova i sva tvoja teorija pada u vodu

April vam je hladniji od februara!

pre 15 godina

@ (Bice tu jos mnogo,mnogo SVEGA!!, 6. april 2009 23:42):

Smešan si kao crtani film! Ako se ne varam (a ne varam se!), i pre prošlog derbija si pisao u sličnom fazonu. Drugačije si se potpisao, ali...stil je stil, provaljen si. Dakle po onome što si tad pisao, mi smo trebali da puknemo u Ivanjici, da kiksiramo protiv Čuke i još par puta da kiksiramo tako da bi vi uveliko već trebalo da ste na čelu tabele. A nekako mi se čini ne da niste na čelu tabele, nego da vam je sada u aprilu još hladnije na "-11"!!!
Da završim dakle kao što sam počeo: Smešan si brate kao najsmešniji crtani film!

dejanjf

pre 15 godina

citam ovde da je zvezda izgubila titulu u malim utakmicama,to jest,d aje Partizan istu osvojio upravo u njima. pa u pravu su,Partizanu svaka utakmica u nasem prvenstvu je mala,ukljucujuci i derrbi,on vleike utakmice igrau Evropi...
za sve koji su u pravu,ajd uzdravlje,vidimo se na stadionu JNA
A ja cu na Istok,ako oni mangupi sa severa opet krenu da preskacu i mlataraju rukama,da ih docekam ;)

Stoper

pre 15 godina

@(Bice tu jos mnogo,mnogo SVEGA!!, 6. april 2009 23:42)
Na cemu si ti, 'leba ti?!
Uvek me odusevljavaju zaludni i zabludeli ljudi :)
Idi kod cika doce da izlecis komplekse i sujetu (jesam rek'o da sam u pravu?!) i malo se druzi sa ljudima i setaj sa devojcicama, bice ti bolje veruj mi ;)

"Tole"

pre 15 godina

Pozdrav od čika Toleta!Jedino što mogu da kažem da će sve biti maksimalno pošteno(kao i dosada(u vreme Pixija i Terze)).Tako mi Stankovića(ali ne onakvog iz prošlog derbija kada je poništio čist(i slovima č i s t) gol našem zvaničnom prvaku iz prošle godine kada je Stanković i od mene i od sudijske dobio prolaznu za suđenje na derbiju i tako doprineo da kvalitet dođe do izražaja)!

Aleksandar77

pre 15 godina

alo aleksandar77,na kakvoj ste vi travi docekali bajern,seti se,igrali ste na livadi od vase rupe
(grobar do gtroba, 8. april 2009 08:23)

da zbog cole ali mi sada imamo najbolju travu na balkanu!