Sreda, 26.11.2008.

22:36

Tri šanse za senzaciju

Košarkaši Partizana izgubili su od CSKA iz Moskve 63:62, u petom kolu D grupe u Evroligi.

Izvor: B92

Tri šanse za senzaciju IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

253 Komentari

Sortiraj po:

ellobo

pre 15 godina

Za ovog napaljenog (misatumbaskakogod): Upravu si samo u jednom, živim blizu PIONIRA. To je dovoljan razlog da ne idem na utakmice, jer ti i takvi primerci ste devalvirali svaku moguću sportsku priredbu u BG i RS. Razni netalentovani bivši (polu)sportisti izbačeni iz raznih TELEOPTIKA, GRAFIČARA i sličnih amaterskih družina, zbog nedostatka talenta i discipline. Dakle, nije više poenta u tome jesam li ja ZVEZDAŠ (a jesam), nego jednostavno volim da gledam vaše razočarane face posle ovih 4/3 momenata (4 promašaja za 3 sekunda) i volim da vas za*ebavam posle toga. Zašto? Zato što ste ti i takvi totalno promašili suštinu sporta. Postali ste ČOPOR. Ponašate se kao rulja iz one nacionalne zajednice iz naše južne pokrajine. I oni su hrabri samo kad su u ČOPORU. Preispitaj se sinko, ne pali se na svaku za*ebanciju jer ne znaš na koga ćeš naleteti.To je dobronameran savet, iako ga ti ne zaslužuješ. Iako ste mi ogadili sport u Srbiji, pošto mnogo putujem, veruj da pogledam poneku kvalitrtnu tekmu, obično u Italiji ili Nemačkoj. Na poslednje dve olimpijade bio sam ukupno 30 dana. Malo li je?! Sport poznajem malo bolje nego ti i mogu da ti pričam danima a ti samo da slušaš žedan i gladan. Što se tiče kafane, proveo sam u njoj više nego što ti imaš godina i SA ZDOVOLJSTVOM potrošio toliko koliko ti nećeš u životu videti, pa ti ni onaj deo ne stoji. A lajt-motiv za onu moju rečenicu zbog koje si se ti tako isplakao dao mi je lik, verovatno iz tvoje navijačke grupe. "Je*o te, brate, idem sad da se ucirkam, je*eš 100 evrića!" Poznato, a? 'Ajde, opraštam ti. Samo, prst na čelo, misli malo, ne boli to. I odjavljujem se za ovakve lekcije. Nemam puno vremena za internet. Pozdravljam te!

nikola

pre 15 godina

Malopre sam ponovo gledao snimak zadnjeg napada i neznam zasto svi pominjete Tepica,Tripkovica,Rasica kad je RAKOCEVIC promasio najveci zicer kakav se ne promasuje ni u pionirskoj konkurenciji.Mada je po meni odlican igrac,najveci je krivac za poraz.

showtime

pre 15 godina

Zvezdas sam ali uvek za Partizan kada igra u Evropi jer sam pre svega Srbin i drago mi je sto od Zvezdasa nisam video ni jedan negativan komentar za razliku od Grobarskih omalovazavanja i likovanja kada Zvezda izgubi.
Glavu gore bice bolje drugi put. Nedostaje ideja u zavrsnici pa Partizan 3 puta gubi dobijene utakmice.
(Rik, 27. novembar 2008 17:35)
Rik, imaš pozitivan stav, to je OK, ali bilo je par izuzetaka,kao što to obično bivabc8v.Što nas je više pozitivnih, biće bolje

marko

pre 15 godina

# Grobari, svi ovi promasaji su samo kompenzacije za sve one pobede u poslednjoj sekundi -Scepanovic protiv Hemofarma, Drobnjak protiv Zvezde ....itd., tako da ne ocekujte da ce vam se sinocnji promasaji vratiti u nekim narednim utakmicama! Sve se vraca, sve se placa.....
(kily, 27. novembar 2008 13:18) a da nisu mozda u pitanju kompenzacije za djordjevicevu tricu,onu istanbulsku...?

Rik

pre 15 godina

Zvezdas sam ali uvek za Partizan kada igra u Evropi jer sam pre svega Srbin i drago mi je sto od Zvezdasa nisam video ni jedan negativan komentar za razliku od Grobarskih omalovazavanja i likovanja kada Zvezda izgubi.
Glavu gore bice bolje drugi put. Nedostaje ideja u zavrsnici pa Partizan 3 puta gubi dobijene utakmice.

Arsen

pre 15 godina

jos jednu stvar moram da dodam, a to je da je Milenko Tepic pravi naslednik Dejana Bodiroge. Covek sa 20god ovako smireno i odlucno ide na ulaz i krece u organizaciju odlucujucih napada, to mogu samo najbolji! Ko se slaze samnom neka preporuci

sir_Nikola1989

pre 15 godina

Svaka cast momcima za sve sto su sinoc pokazali. CSKA je sve do sada gazio preko 20 razlike i mi smo pokazali da sa svima mozemo da se nosimo iako tako mladu ekipu. U ovim zavrsnicama stvarno nemamo srece. Cini mi se da jos treba da vracamo za onu Djordjevicevu trojku. Sledecu gazimo Efesa!

Miljanche

pre 15 godina

Uuuups! Samo bacate pare. Karte nisu jeftine. Pa prevoz. Pa utapanje tuge u kafani... Eeee grobari, grobari...
(ellobo, 27. novembar 2008 00:42)

Karte : 1000 din
Prevoz : 1200 din
Utapanje tuge u kafani : 8000 din
Gledanje kako igraci tvog voljenog kluba ostavljaju srce na terenu : NEPROCENLJIVO !!!

Za sve ostalu tu je DULE 007 !!!!

BRANKO

pre 15 godina

Reci cu samo jedno ime Uros Tripkovic.Prosto je nezabelezen slucaj u Evropi da covek koji 5 godina igra Evroligu ne ume da igra odbranu,ne ume da probije pod kos,zovu ga i strasnim kosgeterom ali nesto se mi nismo nagledali tih njegovih suterskih veceri.Je.es igraca koji jednu utakmicu sutira trojke 9-8 kao prosle godine protiv Hemofarma a posle toga moras da cekas godinu dana na jos jedno njegovo takvo izdanje.Pravi bek suter na svakoj utakmici ne sme da ima ispod 15 poena i tu je kraj price.Jedan savet za Urosa:Sedi ti zemljace kod Duleta i ne idi nigde iz Partizana jer nigde neces dobiti minutazu kao kod Duleta.Gde god da odes grejaces klupu jer niko u Evropi nece da trpi jednog igraca kao sto to Dule radi sa tobom.Toliko.

manapana

pre 15 godina

Zvezda i CSKA su isti, dobijamo grobare sa pola kosa, Zvezda deli prvo mesto u Evropi!!!!
(Nemanja@Delija, 26. novembar 2008 22:52)
ako nisam znao da ce neki lik ovako da ukapira situaciju,
samo je problem sto vi nas ne dobijate(mnozina!!!!!!!!),vi ste nas dobili ,jednu,mi vas dobijamo(doduse sa mnogo vise),a sto se tice same utakmice samo mozete da puknete od muke jer takav odnos prema igri niste nikad imali,imate i niti ce te imati,pa taman da ste i prvaci univerzuma.

nemanja

pre 15 godina

bas je bila dobra utakmica, mislim da Patizan moze mnogo jer po mom misljenju vise nema velike razlike u igri kuci i u igri u gostima. Sam mesina je rekao da je njegov tim igrao jako dobro, sto u prevodu znaci da nisu imali slabo vece. Odlicne odbrane na obe strane, sto potvrdjuje i nizak procenat suta i kao sto su najavili na euroleague.net, jedan od slagera kola. Misim da ce se sve to vratiti u narednim, mnogo bitnijim utakmicama. Tepic je opet odigrao odlicno, kao i svi sotali, sto pokazuje da cemo uskoro imati dugacku klupu gde svako zna svoje-boziceve trojke, veseli u odbrani...a bez dugacke klupe nema uspeha u evropi

Uzaludno cekajuci Tripkovica

pre 15 godina

E moj Urose! Pa ti si zaj..ao i Godoa i Tramvaj zvani zelja i Djeknu i Tomu Zdravkovica sa pesmom ,,Cekaj me, ja cu sigurno doci, samo me cekaj dugo,, Covece, niko nikoga nikada nece trpeti kao tebe grobari i Dule. Pa vrati nam jednooooommm to. To je bio lak sut. Deca ga daju kad igraju put oko sveta kao od sale. A ti si kao neki suter. Pa ne moras da budes Praja, Kica, Danilovic ili Djordjevic, ali ajde jednom, makar jednom kad treba pogodi nekog vola u gu..cu. I Bog ti daje sto sansi da se proslavis. Jel moguce da ti to ne vidis i da se pored sve vasionske i ovozemaljske podrske toliko plasis. Ti si covece ili za Ginisa ili za Zvezdu. Treceg nema. Jao nama s tobom. Svi cemo cireve na zelucu a poneki i infarkte da dobijemo tvojom zaslugom.
(eric, 27. novembar 2008 03:15) Kakav si ti kralj covece,ubacivacu ovaj komentar posle svakog naseg poraza,jer zna se zbog koga uvek gubimo! Sve je tako,ali bas bas tako!

kily

pre 15 godina

Grobari, svi ovi promasaji su samo kompenzacije za sve one pobede u poslednjoj sekundi -Scepanovic protiv Hemofarma, Drobnjak protiv Zvezde ....itd., tako da ne ocekujte da ce vam se sinocnji promasaji vratiti u nekim narednim utakmicama! Sve se vraca, sve se placa.....

marko

pre 15 godina

In the game which was probably the most exciting for CSKA this season our team showed the heart of champions beating Partizan by 1 point... zvanicni sajt aktuelnog prvaka evrope...

dex

pre 15 godina

Grobari, nemojte odmah da popljujete moj komentar, ali vama ove sezone fale m**a! Ovo nije sreca u pitanju, jer ovo vam je vec ko zna koji poraz u neizvesnoj zavrsnici ove sezone! To zaista nije sreca u pitanju, vec jednostavno nedostatak hrabrosti. Pa vasi igraci kao da dobiju vreo krompir umesto lopte u zavrsnici i svi pokusavaju da ga se rese, a onaj koji mora frljne ga bilo gde (uglavnom pored obruca).

Dullence

pre 15 godina

Ovo me nevernovatno podseca na proslogodisnju utakmicu protiv PANATENAIKOSA gde su nas opet sudije pokrale a mi promasili sut za pobedu. I grci su tada bili aktuelni sampioni evrope, kao sada CSKA ! Ucice Tepiceva sledeca,kada bude bilo vaznije, u borbi za f4 Tepic odlucuje, kao sto je Novica prsle sezone za F8 ! Sta reci a ne slagati? Kradja, ceo mec su pustili ostru igru i onda jedan faul u napadu pretvorili u faul u odbrani jos za pobedu? Koliko je slobodnih bacanja izveo CSKA a koliko nas Partizan?a oba tima su igrala na noz? Pa zar jednom sampionu evrope stvarno dolici da krade i to kada je sigurno prvi u grupi? Koja je poenta toga? NE mogu da razumem takvu kradju ni da im znaci nesto utakmica a nista im bas ne znaci? Pa zar te sudije ne vole kosarku? Zasto onda kradu one koji za nju zive, zar malo simaptija nemaju prema timu koji bez para ali sa talentom,mladoscu i srcem igra tako lepu kosarku? STIDI SE EVROPO, I CUVAJ SE JER CE SLEDECA UCI!

Janjic B.B.

pre 15 godina

Znaci ne mogu da verujem.Kad neko nema srece,on je stvarno nema.Da je usla jedna lopta od one poslednje tri,danas bi svi bili srecni,ovako nam ostaje da zalimo za propustenom sansom.Mislim da nas jedino CSKA moze da dobije u Pioniru a ostali mogu samo da se nadaju.Nista,idemo dalje,sad stize Efes njih moramo da dobijemo.Napred Partizan,Srbija je uz tebe.

tepic

pre 15 godina

Tragicar protiv Efesa-Tepic,tragicar protiv Panionisa-Tepic,tragicar protiv zvezde-Tepic,tragicar protiv CSKA-Tepic,tragicar protiv ???-Tepic i tako nedogled...Sta on zamislja sta je? Ne postaje se junak preko noci! U svakoj od ovih utakmica on je pokusao da ispadne junak,a ispao je...! Svaka cast momcima,odograli su jako dobro,ali eto,desava se. Ali desavace se i dalje ako u redovima partizana i dalje postoji jedan Tepic,
TI momak ocigledno nisi dovoljno kosharkashki pismen i gledasah stvari jako plitko...kontash...ako nsii provalio da dule od tepica prvi igraca za buducnost i da ga forsira u ovakvim odlucujucim situacijama,onda si stvarno slep.nije to slucajnost to sto Tepic to radi...zapitaj se malo i razmisli. i ne pljuj po igrachu kad nemash veze sa kosharkom.dule od tepica pravi igracinu i to se vidi.jedna je dule.milenko.i.kkpartizan..

showtime

pre 15 godina

Признајте да сте се понадали... уф, уф, уф... како ово мора да боли! Истичу последње секунде, ЧЕТИРИ покушаја и - КРОМПИР!
Не, нисам "ган" (они ми нису симпатични из сасвим других разлога). Тек, органски не подносим ваш примитивизам и вашу бахатост који су вам усађени од рођења, када сте били филијала најмоћније и уједно најбедније (морално, идеолошки, организационо) фирме у СФРЈ - ЈНА.
Као што сам се радовао њеном пропадању, тако се искрено веселим кад сваки њен изданак попије педагошку пљуску.
(Само једна је Воша!, 27. novembar 2008 03:27)
Mi popismo pljusku, ali vi sa Vošom...pa to više ne može ni da se prepozna šta pijete

Blansche

pre 15 godina

Ovako je najsladje sa pola kosa. Ali u Moskvi imate sansu da ih razvalite

@Nelle

A dokle ce te da pobedjujete sa pola kosa. Ovaj odozgo sve vidi i sve se vraca

Kit Kat

Ovde dobijate na ura ali da li mozete na strani nekog da dobijete.Kuci ste izgubili vec jednu a posle Turaka slede dve vezane u gostima. Sada je psihologija na strani turaka jer vi tu utakmicu morate da dobijete.Drugo zar ne shvatate da niste bili toliko dobri koliko CSKA odigrao najlosiju utakmicu u poslednje dve sezone.Dobro je biti malo realan u zivotu i biti cvrsto na nogaama. A ovi sto pominju Sarloa kakve to veze ima sa Partizanom. Nego od muke i tuge Topalovici odmah prebace teren na Zvezdu. Dobili smo vas kao i veliki CSKA sa pola kosa i to je mnogo sladje nego dobiti i izgubiti za 30 razlike.

FatZadd

pre 15 godina

Kao okoreli zvezdas,ali realan ...mogu da Vam cestitam na igri koju ste pokazali,narocito odbranii ste stvarno pruzili odlicnu partiju.kazem,u odbrani,ali se pokazalo tacnim ono sto sam pricao...nemate igraca koji moze da odluci utakmicu,da je prelomi....neki dobar plej ili centar!!!!

AL sta da se radi zivot je takav(citaj uprava)!!!!

POZZ

showtime

pre 15 godina

Zvezda i CSKA su isti, dobijamo grobare sa pola kosa, Zvezda deli prvo mesto u Evropi!!!!
(Nemanja@Delija, 26. novembar 2008 22:52)
Nažalost, moraćete da igrate majstoricu, pa ko pobedi-NAJBOLJI, ko izgubi-NAJGORI

Miggy

pre 15 godina

Suze u PIONIRU!!!
Hvala crno-beli za veliko srce.
Hvala caletu sto je bio GROBAR.

Ljudi Lazme place u svlacionici!!!
Srce htelo da mi pukne kad sam ga video.
Samo napred u TOP16.

Vuk

pre 15 godina

Pre svega odakle obraza ovima prekoputa da se javljaju na ovu temu...i smesno je da se poistovecujete sa bratskim klubom Partizana.A fore su vam standardno ocajne.

Sjajna igra,vratice se to,na kraju ni oni nisu mogli da veruju da nismo pogodili..Svaka cast svima,veliko srce kao i uvek!Svake sezone sa sampionima Evrope,lomice se koplja sa najvecima opet...

PFCPAOK

misa tumbas

pre 15 godina

Uuuups! Samo bacate pare. Karte nisu jeftine. Pa prevoz. Pa utapanje tuge u kafani... Eeee grobari, grobari...
(ellobo, 27. novembar 2008 00:42)

druze, ti ne ides na utakmice, vec samo tako iz fotelje, daljinski, malo net komentari i sve oko sebe na poslu ubedjujes kako si veliki navijac svoga kluba?

ili ides na utakmice, za dzabe preko veze ili tvoj klub ne naplacuje karte, hala/stadion su ti u komsiluku i sa gnusanjem gledas sve one koji navijaju za tvoj klub a treba im vise od 2 tramvajske stanice kako bi dosli do hale/stadiona?

obicno u kaficima kada se placa racun tebi kao zazvoni mobilni koji je u silent rezimu i ti imas kao vazan razgovor i bas tada izlazis napolje. mozda nekada i platis, ali to posle prebacujes drustvu, tako da ce ubuduce pre oni platiti - nego tebe slusati u nedogled.

preporucujem ti da se i veceras, kao i sinoc posadis ispred tv ekrana i pratis nas sve navijajuci za nase protivnike. tesko bi mi palo da neko poput tebe deli isti klub samnom.

ako imas potrebu da mi se nekako javis, pisi na misatumbas@kostunicajezlo.org a ako ne utisas tv cuces me veceras, kao sto si me i sinoc cuo.

NUSKNVP

Space Jam

pre 15 godina

Sve čestitke igračima Partizana na ogromnoj borbenosti i prikazanoj igri u odbrani, ali jedna svar je nedostajala u ovoj utakmici, a to je šut. Rašić + Tepić + Veličković + Tripković u šutu za 3 poena su ostvarili 2 od 19. Zaista premalo da bi se pobedio prvak Evrope.

Joninjo

pre 15 godina

Ja sam od komsija delija ocekivao komentare- eto, i mi i vi izgubili ali neka, bice bolje vec sledece kolo, prolazimo sigurno i mi i vi, srecno i tako to... A ne podbadanje posle poraza od sampiona Evrope i to kako, a pre samo 2 dana vas dobio neki tamo Sarloa, i sad uzivate u ovom nasem porazu. Stvarno jadno i nisko.

Pera Kojot

pre 15 godina

Zvezda i CSKA su isti, dobijamo grobare sa pola kosa, Zvezda deli prvo mesto u Evropi!!!!
(Nemanja@Delija, 26. novembar 2008 22:52)

prosto obožavam da pročitam neku ovakvu glupost....
videce ovakvi "primerci", jedno pravo izuvanje "Šampiona sledeće sezone" u sledećem derbiju (ako se ta utakmica i dalje tako zove) i to ne zato što nam to treba, nego samo zato što nam se može!
CSKA je trenutno najjača ekipa Evrope i ovim momcima skidam kapu za prikazano sinoć, a pobedu ćemo ostvariti kada nam bude najpotrebnija, mislite o tome!

Bojanc

pre 15 godina

Procitao sam pomno i pazljivo svaki od 166 komentara do sada i smatramd a bi morao da napisem i svoje vidjenje sinocne utakmice.
Veoma prijatno sam iznenadjen sa Veselim, njegovom odbranom, kretanjem koje je za njegovu visinu vise nego dobro i smatram da ce sledece sezone on biti jedan od oslonaca ove ekipe. O Tepicu ne bih trosio previse reci, dovoljan je onaj komentar gde je citiran M.J., Tripkovic se poceo buditi, zao mi je sto onaj faul-kos nije bio trojka+bacanje, ali je kosem u zadnjoj sekundi 3/4 pokazao da je mozda najbolji suter posle tog izlaza iz bloka, pogotovo sa te pozicije.
Vranes je imao par bitnih skokova, sto se od njega i ocekuje, posto znamo da nije igrac za napad. Novica je odbranu odigrao na svom nivou, ali ga sut nije sinoc sluzio na nacin na koji nas je navikao, ali je on igrac u koga svi imaju neograniceno poverenje, sto je opravdao nebrojeno puta.
Lasmi i Rakocevic su vodili opasnu bitku sa centrima protivnika i odnos skokova dovoljno govori o tome kako su svoj posao odradili.
Necemo se zavaravati, CSKA je i ove godine jedan od najozbiljnijih kandidata za titulu u EL, juce nisu odigrali na nivou prethodnih utakmica kada su dobijali sa prosekom od +20, ali mislim da su se Partizan i Pionir pokazali u pravom svetlu i da se nisu obrukali ni u jednom segmentu koji je bitan, a to je srcanost, borbenost i odanost, kako na parketu, tako i na tribinama...
Krivo mi je zbog nacina na koji smo izgubili, ali sam ponosan na ponasanje igraca i navijaca tokom cele utakmice, kao i nakon nje, jer su pokazali ono sto izdvaja Partizan od ostalih skupova stranaca, a to je LJUBAV prema klubu...

Mayweather Jr.

pre 15 godina

Sinoć sam odrao glo na utakmici,tako da sada moram da sapucem.Ali,gledati voljeni tim i cuti jos 6999 dusa kako zdusno pevaju s tobom...Vredelo je...Itekako je vredelo!Posle utakmice sam ostao 15 min sa drugarom,sedeci i ne verujuci sta se desilo...Bio sam istovremeno tuzan i srecan,tuzan zbog svega sto se desilo,ali srecan jer volim jedan veliki tim iz male zemlje Srbije...To je privilegija.SAMO JEDNO IME ZNAM,PARTIZAN BEOGRAD,OOOOOOOO,PARTIZAN BEOGRAD!!!

Dejan

pre 15 godina

Navijam za zvezdu, ali moram skinuti kapu celom timu partizana na celu sa DV. Svaka cast na jucerasnjem izdanju (ne samo jucerasnjem). Nije mi bio jasan izbor Veselog za ekipu, ali mi je sada mnogo mnogo jasnije. Imam savet za svakog mladog igraca u zemlji. Ukoliko zeli postati pravi mora proci skolu DV. To je pravi garant za uspeh.

Puno srece u daljim utakmicama. Vratice se ovi promasaji u sledecim utakmicama. Mesto vam je u TOP 16.
Ukoliko zvezda zadrzi Pesica, uz 2-3 pojacanja za sledecu sezonu mozemo konkurisati za titulu.

kokan bojanic

pre 15 godina

@nemanja@delija
Sine, ako zvezda i CSKA dele prvo mesto u evropi, onda je sarlroa intergalakticki prvak.Pa vi bre pricate o pobedi sa pola kosa razlike vec mesec dana, ali ce stoka opet da vas razbije 30 razlike p..ke c.....ke.Partizanu svaka cast na jucerasnjoj utakmici

Komsija

pre 15 godina

Sve dok je na klupi veliki mag,carobnjak i zetski filozof Dule Vujosevic ,
PARTIZAN nece dobiti utakmicu na jednu loptu.
Da je ovim momcima bolji trener svake godine bi ih gledali na f4
(debeli, 26. novembar 2008 22:49)

Dule Vujoesevic je od ovih momaka napravio velike igrace!!!!

Zvezda i CSKA su isti, dobijamo grobare sa pola kosa, Zvezda deli prvo mesto u Evropi!!!!
(Nemanja@Delija, 26. novembar 2008 22:52)

a U CEMO TO?POSTO VAS NEMA U FUDBALI I KOSARCI(IZGUBILI OD sARLOA)XAXA


zasto partizan uvek gubi sa pola kood VELIKIH ekipa


mislite o tome.....
(bane, 26. novembar 2008 23:03)

A bre cutite malo Sarloa xaaxxa,skor 7-1 za partizan u 8 tekmi,xaxa,Cibona -20 xaxa.

Zwezdo sedam godina uzastopce Titula i Euroliga,pa 100% josh uvek drzite mamicu za rukicu...

PARTIZAN DO GROBA

South Guard

pre 15 godina

Dragi **gani što likujete, koliko st puta za poslednjih 10 godina imali prilike da igrate velike evropske utakmice, koliko ste puta za poslednjih 10 godina imali prilike da igrate sa evropskim prvacima, koliko ste puta imali punu halu i ovakve navijače koje hvali cela evropa, koliko puta ste imali ovakvu atmosferu, kada ste imali igrače ovakvog kvaliteta i sa ovakvim srcem...????? Mislite o tome...i poštujte...

NEKI DRUGI NIVO

pre 15 godina

Zvezda bi pred 7000 Delija dobila CSKA bez problema.
(dekicar, 26. novembar 2008 23:34)

I BABA KAD BI IMALA TESTISE BILA BI DEDA. JOJ KAKO STE TUZNI **GANI! PA VI NIKADA U SVOJOJ ISORIJI NISTE NI PRIMIRISALI EVRO LIGI A KAMOLI DA JE IGRATE. I EVRO KUP JE MNOGO ZA VAS.

Darko

pre 15 godina

Moram da se zahvalim svim nasim komsinicama koje su ispratile sinocnu utakmicu iako se u istom terminu igrala LS u fudbalu! Po ovim komentarima vidi se da vas je bilo MNOGO!
To je jako lepo i samo tako nastavite...

boki

pre 15 godina

A sto svi sada drvljem i kamenjem na Tepica a niko nevidi kako igra Vranes?Covek jednostavno nije nizasta ako ce da gledamo detalje koje su odlucili utakmicu po meni su to slobodna bacanja a pogledajte kako ih je izvodio Vranes

REALNO

pre 15 godina

Sta je sad cutite kad ste izgubili od slabasnog CSKA koji je samo prvak Evrope i prvak je zemlje koja je prvak Evrope. A nas ste pljuvali sto smo izgubili sest razlike od Evropskog giganta, ovaj, mislim, ne znam sad tacno kako se zove, ali znam da je jedan od najvecih klubova Evrope i dolazi iz zemlje koja je kosarkaska velesila.

Milan

pre 15 godina

To sto Partizan dobije jednim porazom, to Zvezda ne moze da dobije sa 100 pobeda.

A kakva smo drzava i kakva je vlast vidi se po tome gde guraju kapital u sportu.U klubove koji propadaju.

...fcrs...

pre 15 godina

Sve sto mogu da kazem je da vas ne volim ni malo, ali svaka cast na partijama koje pruzate. Jos jedna tekma koju niste zasluzili da izgubite ali jbg....

Janevski

pre 15 godina

Vi nista normalni,vas par sto kritikuje Tripkovica!!
Mozda kad mu saigraci ne bi dodavali loptu samo kad nema izgleda za njihov izvestan sut ili slicno...
Moze i on bolje,ali ne bih bas rekao da moze da se kaze kako on sutira iz izgradjenih akcija!
I ono sto pogodi svaka mu cast.

miloš

pre 15 godina

Dule se nije setio da traži pare od Mila, pa nije valjda partizan kolonija mne ni za šta! Srpski brend radi na brušenju crnogorskih antitalenata u košarkaše vrha evropskog ranga!

eric

pre 15 godina

E moj Urose! Pa ti si zaj..ao i Godoa i Tramvaj zvani zelja i Djeknu i Tomu Zdravkovica sa pesmom ,,Cekaj me, ja cu sigurno doci, samo me cekaj dugo,, Covece, niko nikoga nikada nece trpeti kao tebe grobari i Dule. Pa vrati nam jednooooommm to. To je bio lak sut. Deca ga daju kad igraju put oko sveta kao od sale. A ti si kao neki suter. Pa ne moras da budes Praja, Kica, Danilovic ili Djordjevic, ali ajde jednom, makar jednom kad treba pogodi nekog vola u gu..cu. I Bog ti daje sto sansi da se proslavis. Jel moguce da ti to ne vidis i da se pored sve vasionske i ovozemaljske podrske toliko plasis. Ti si covece ili za Ginisa ili za Zvezdu. Treceg nema. Jao nama s tobom. Svi cemo cireve na zelucu a poneki i infarkte da dobijemo tvojom zaslugom.

Само једна је Воша!

pre 15 godina

Признајте да сте се понадали... уф, уф, уф... како ово мора да боли! Истичу последње секунде, ЧЕТИРИ покушаја и - КРОМПИР!
Не, нисам "ган" (они ми нису симпатични из сасвим других разлога). Тек, органски не подносим ваш примитивизам и вашу бахатост који су вам усађени од рођења, када сте били филијала најмоћније и уједно најбедније (морално, идеолошки, организационо) фирме у СФРЈ - ЈНА.
Као што сам се радовао њеном пропадању, тако се искрено веселим кад сваки њен изданак попије педагошку пљуску.

Rocco Siffredi

pre 15 godina

Nadam se da su postovani navijaci onog drugog beogradskog kluba poslije ove utakmice shvatili da se Partizan samo sprdao protiv njih...

tackica

pre 15 godina

Ja ne znam kako vas nije sramota toliko da ke*ate po Tepicu,kad se posle utakmice videlo da mu uopste nije bilo sasvim svejedno kao sto vi pojedinci predstavljate.Decko je zeleo sve najbolje!!!

Vladan...VR

pre 15 godina

U lozi Pionira su sedeli kosarkasi Crvene Zvezde i GLEDALI Evroligu! Da ste im samo videli odusevljenje na licima sto imaju tu srecu da prisustvuju utakmici VRHUNSKIH evropskih ekipa! A dole su igrala dva bivsa evropska sampiona! I jedan je imao vise srece i pobedio sa pola kosa razlike... I tacno znam sta su kosarkasi Zvezde mastali u tom trenutku! Isto sto i Milios Vujanic svojevremeno. A onda je odlucio da predje u Partizan i oseti magiju igranja u najacem takmicenju na svetu posle NBA! Steta je sto ovi sadasnji igraci Zvezde nemaju taj kvalitet da im se snovi ostvare! Ali nema veze...oni ce u narednih 5 godina da prepricavaju pobedu protiv Partizana,prvu posle iha-haaa... Nisu slucajno ekipe u Evropi podeljene na one koje igraju Evroligu i one koje igraju OSTALA takmicenja (ULEB kup, kup Sajamskih gradova isl.) A ima tu i retkih klubova koji igraju i u TOP16, pa u TOP 8,a ne tako davno i na F4. Nagradno pitanje za sve Cigane - nabrojte bar jednu takvu ekipu! Mala pomoc: pocinje na P, iz Beograda je...igra u Pioniru,i ima najbolje, najglasnije, najvatrenije navijace na svetu! Znam da znate samo se pravite... P*A*R*T*I*Z*A*N

Ivan

pre 15 godina

Prvo, chestitam na dobroj utakmici ekipi Partizana. Drugo, za nepismene ime kluba koji vas je zasluzeno dobio (kazem zasluzeno, jer ne postoje neasluzene pobede, osim u izjavama DV) CSKA, ne CSK. Trece, pre bih rekao da Rusi nisu imali srece, ako su najbolja shuterska ekipa Evrolige, a pogodili su samo 2 shuta za 3 poena. Chetvrto, da bi neka dvorana bila "neosvojiva tvrdjava" mora da bude "neosvojiva" u kontinuitetu, a to ne znachi da su navijachi glasni, nego da ta ekipa ne gubi utakmice kod kuce (ko god da je protivnik - Primer je Real Madrid proshle godine, ili CSKA).

Tanasije

pre 15 godina

Ponosan na svog Kralja!:))

Grobari, trazili smo nacin kako da pomognemo Klubu da se izvuce iz finansiske krize...i Klub je smislio "Partizanov SMS kviz"

http://www.kkpartizan.co.yu/ser/index.html

Posecujmo nas klupski sajt svakodnevno kako bi bili informisani. Treba ocekivati da se ovakve jednokratne akcije ponove ili produze na neodredjeno vreme. Ne budimo lenji i ne minimizirajmo krajnji efekat. Ucestvujmo u SMS kvizu...STALNA KAP DUBI KAMEN:))

Chaos Is Me

pre 15 godina

Stanite malo...STANITE MALO! Prvo, Partizan jeste odigrao dobro ali ISKLJUCHIVO U ODBRANI I U SKOKU, a CSKA je odigrao UBEDLJIVO NAJLOSHIJU UTAKMICU U SEZONI. Ja mislim da su to suve chinjenice. Drugo, mech je igran U PIONIRU gde velika podrshka sa tribina pumpa adrenalin igrachima pa oni daju 200% svojih mogucnosti. STA MISLITE SHTA CE DA BUDE VAN PIONIRA?! Trece, kakva sreca?! Pa 70% utakmica u nlb ligi Partizan dobija na nachin na koji je vecheras (i josh dosta puta) izgubio u Evroligi. To nije sreca ili nesreca nego iskustvo i kvalitet, m... za zavrshnicu. AJDE BILO KO DA MI NAVEDE GDE SAM POGRESHIO U OVE TRI STAVKE, MOLIM VAS! Chetvrto, zashto pominjete Zvezdu i njen poraz u Belgiji?! Zvezda je ekipa koja je formirana u minut do 12 pred pochetak OVE sezone dok je "veliki mag" u svojim prvim sezonama na klupi dobijao po ushima isto tako od raznoraznih Belgijanaca i josh gorih. TO JE CHINJENICA. Peto, KAKAV F4?! Pa Dule prvi kaze da ova ekipa treba da ide korak po korak i da je nerealno ochekivati tako neshto.

Partizan jeste daleko najbolji tim na ovim prostorima ali PRIZEMLJITE SE MALO SA IDIOTSKIM KOMENTARIMA.

Sve chestitke za borbenost i zeleo bih da Partizan kao predstavnik srpske kosharke dogura shto dalje u Evroligi.

Hvala na paznji. Pozdrav zaljubljenicima u kosharku.

kustodian

pre 15 godina

Za sve one koji pljuju po Tepicu kako ne zna da resi utakmicu, da je on krivac za sve ove poraze i sl., vi ljudi nemate pojma o kosarci! Milenko Tepic je ubedljivo najbolji igrac Partizana!
Da nema njega ni 5 Novica ne bi nista uradili. Ako niko do sad nije zapazio, Tepic ove sezone nije promasio ni jedno slobodno bacanje u poslednjih 5min, tako da ja sam za to da se njemu daje svaka poslednja lopta :)
Kad Tepic igra dobro, ceo tim igra dobro, sto nije slucaj sa ostalim igracima.

Svaka cast momci, bili ste najbolji protivnik CSKA ove sezone :D Ograniciti prvaka evrope na

SejnGrobar

pre 15 godina

Mi smo sada ranjeni ratnici,ali cemo izvidati rane protiv efesa u sledecem kolu i eto nas u top16!jos kinta da padne i bicemo evropsko cudo#1,olosi dajte pare

Partizan sampion,a ko bi drugi !?

pre 15 godina

Shta li se javljaju ovi musavi,pa vi necete imati priliku u istoriji da igrate protiv ovakvih velikana,a kamo li da ih dobijete,kao mi ranijih godina.Igrajte vi protiv onih Pakistanaca i Estonaca u EuroKupu,a mi cemo uzeti osmu titulu,u to sam sada josh vishe siguran...samo dzabe tesite sebe,znate ko je i shta je KK PARTIZAN,tresu vam se gace,to svi vrlo dobro znamo.

VOLIM PARTIZAN !!!!

Undert4ker

pre 15 godina

Uuuups! Samo bacate pare. Karte nisu jeftine. Pa prevoz. Pa utapanje tuge u kafani... Eeee grobari, grobari...
(ellobo, 27. novembar 2008 00:42)


Ipak nismo mi de-li-je pa da "podjemo u veliki grad s'razlogom"....

MEELOYE

pre 15 godina

Samo jedno ime znam PARTIZAN BEOGRAD! Mi pravimo imidz,brend ove zemlje... Svaka cast vratice se ovo. A bravo Dule 008,ga**eri mogu samo da gledaju... Kazu da bi C.Z(centralni zatvor-ideja osnivanja kluba zbog velike zasticenosti i logisticke podrske u politici i policiji u tadasnjoj SFRJ) pred svojim janjicarima razbijala E.L! :-) Jos samo kad bi igrala.. :-DD A i nezgodna ova kriza.. Jedan od uzroka je svakako SEDMOGODISNJE skidanje i postavljanje (sred-nedelja) grba E.L na sredini parketa... Nezgodno i zahtevno je to... :-DD Poz ***ci i pogledajte na youtube-u klip si*ovanje, poucan klip..

marko

pre 15 godina

Odlika velikih timova je da dobijaju sa pola koša, a iskompleksiranih da gube non stop sa istom razlikom. CZ
(milan, 26. novembar 2008 23:05) jel se mozda prezivas gurovic?

vlado_bar_cg

pre 15 godina

Ljudi,moji dobri ljudi,dal je ovo mogucje???predlazem da pred sledecu tekmu dovedemo jednog popa da nam osvesta kosheve,jer ovo je nemogucje vishe ovako...zar ovako da gubimo???a cigani imate li sta sada da nam kazete?ovo je bila sjajna tekma,za ponos srpskoj kosarci...momci samo tako,dajte da dobijemo efesa i panioniosa,da udjemo u TOP 16...a onda neka nas se svi cuvaju,jer ovo veceras mora da nam se vrati...

Dejan

pre 15 godina

Ja sam gledao preko neta prijenos sa rts2 i moram jedno da napisem. Nakom 2 minute sam ugasio zvuk. Onda sam ga ukljucio opet u 4 cetvrtini i trebalo mi je 30 sekundi da ga opet ugasim. Navijao sam za partizan, ali ovi komentatori su tako komentirali kao da je Partizan prvak NBA lige pa ga kradu, nego da je neki klub kojemu treba pomoc sudija da dobije i Zadar. CSKA je odigrao ocajno, a i sa tom ocajnom igrom je dobio Partizan. Nije mi jasan taj fazon 'paljenja'. Pa Partizan ima omjer 2-3. Dakle vise izgubio nego dobio. Sada kos-dva. Nebitno. Broje se porazi i pobjede...

dukadam

pre 15 godina

Bravo i jos 100 puta bravo,bez obzira na ovaj tezak poraz momci glave gore nema razloga da budu pognute,treba da ih pognu oni koji ne cene vas rad,trud i REZULTATE a oni ce se sami prepoznati da ih nepominjem jer to nezasluzuju.Vi ste od veceras moji veciti pobednici zauvek ste pobednici u mom telu,srcu glavi!VOLIM PARTIZAN!!!

strucnjak :))

pre 15 godina

Zvezda bi pred 7000 Delija dobila CSKA bez problema.
(dekicar, 26. novembar 2008 23:34)

hahahhaahhahhhhhhahhhhahhahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhha
hahahhahhahhahahahahahahahahah

ovog tarota predloziti za post godine,ali stvarno :))

Neuporedivi

pre 15 godina

" Pre svega moram da pomenem publiku, ona je naša inicijalna kapisla, a takve navijače mnogi igrači samo sanjaju. ", Petar Božić – kapiten KK Partizan.

" Navijači ovde su fantastični i ja sam ponosan na svoje igrače kako su se žrtvovali za pobedu", - Trener PRVAKA EVROPE - CSKA Etore Mesina.
"Ovo je jedno od tri najbolja mesta za igranje u Evropi”. - Kapiten CSKA Matjaž Smodiš.

Mi smo NEUPOREDIVI...

luka

pre 15 godina

Kakav tužni skup! Komemoracija! Pa ljudi su igrali sa 40% kapaciteta. Dokle ćemo se "vaditi" na najjačima? Treba tući buraniju a ovde ako se šta uhvati. Sad, posle ovoga, može da nas ka*a ko hoće. Kolektivna terapija i za igrače i za navijače. Pod hitno!!!

vic decenije

pre 15 godina

Zvezda bi pred 7000 Delija dobila CSKA bez problema.
(dekicar, 26. novembar 2008 23:34)
ahahahahah covjece bas si me nasmijao! posebno onaj deo "bez problema".
p.s.ima i medju obicnim svetom velikih saljivdzija a ne samo na tv...

grobar nis

pre 15 godina

Protiv Efesa smo igrali dobro a izgubili,protiv CSK-a super a opet izgubili.Strah me je samo da nas ovi porazi ne kostaju prolaza dalje i da nam se sve ovo ne osveti protiv Efesa i Grka u bg-u.

nebitno

pre 15 godina

Na ovoj utakmici ja sam tek video da STVARNO I ISTINSKI OBOZAVAM PARTIZAN srce lupa 300 na sat, poslednji sekundi lopta ne ulazi u kos i mesanje emocija tuga,ponos,radost,sreca sto navijam za artizan...Nadam se da cemo sutra imati ovoliko srece koliko smo ovde imali nesrece.
P.S Vasa Omiljena Komsinica, 26. novembar 2008 22:57)
Znate li zasto ste nam omiljeni jer vas K..AMO gde i kad stignemo(i ne samo mi vec i neki tamo belgijanci).

DELIJA BL

pre 15 godina

Sve cast grobarima i Partizanu ali takva atmosvera ipak nije dovoljna da bi se pobijedili velikani kao Crvena Zvezda i CSKA.Ovaj komentar saljem onima koi su kroz pobijede Partizana koristili priliku da pljuju po najvecem sportskom gigantu u Srbiji "ZVEZDI".Iskreno na kraju zao mi je sto ste izgubili i od srca cestitke za navijanje, zelim vam sve najbolje u nastavku takmicenje u EL.

Hvala bogu sto sam Grobar

pre 15 godina

Lazme place u svlacionici! E to je neprocenjivo! Kladim se da u americi nikad nije zaplakao zbog poraza, jednostavno ovo treba doziveti i preziveti... Lazme care ti si jako dobar covek!

kenzo-prc japanac

pre 15 godina

(akcidroni, 26. novembar 2008 23:48)
Zelim ti sto vise ovakvih trenutaka.
Pa kad crknes, ucinices to ne zbog bolesne mrznje prema Zvezdi, vec zbog ljubavi prema Partizanu!

Александар Велики

pre 15 godina

Оно шта се дешавало на самом терену... немам ни снаге, а немам ни права да коментаришем, осим са МОМЦИ, СВАКА ЧАСТ!!!!
Хоћу само да скренем пажњу на једну ствар. Скоро сам на свакој утакмици ККП у Београду, већ две године имам и годишњу карту, али замолио бих "новопечене" навијаче да не долазе више у Храм кошарке, макар када игра наш Партизан. Поред мене је био тако сморени тип да је (замало) и на мене то пренео. Људи, није "фенси" навијати за Партизан, ено вам звезде, она нас је победила (једном!) са маестралним центром, четворком, најбољим и најбројнијим навијачима... Допустите старој екипи која не може да дође до карата, да се врати стара атмосфера. Сваке недеље је све гора и гора атмосфера. Можда би све било исто, али МОЖДА би ПРАВА атмосфера и подигла (још) неког играча, јунака и МОЖДА бисмо дали и тај ЈЕДАН кош, победнички кош...
Поносан сам на момке на терену, и желим да се понови прошла година. Немојте само причати о "невероватној" атмосфери, урадите нешта да се она ЈОШ побољша!

***Догодине у Призрену!!***

GROBAR

pre 15 godina

**gani sta se vi javljate??
Vi evroligu mozete samo na TV-u i da gledate....vi ste od Sarloa izgubili i vi ste kao neki loodi....ma dajte.... Smarate...i to redovno....mislio sam da vam pisem da nadjete svoje teme,ali vi ih nemate!!!!Sutra cete u slucaju neuspeha i za fudbal da komentarisete....nas poraz je vasa pobeda....jadni li ste...jadni....
Pozz braci Grobarima!

TufoPg

pre 15 godina

Kako ovi gani iamju obraza da pricaju nesto,oni su izgubili od ekipe iz kosarkaske"velesile" a PARTIZAN od CSKA,bice da je Sarloa extra ekipa na nivou Rusa

kit-kat

pre 15 godina

Odlika velikih timova je da dobijaju sa pola koša, a iskompleksiranih da gube non stop sa istom razlikom. CZ
(milan, 26. novembar 2008 23:05)
ZAKON VEROVATNOCE je jedino sto vam je donelo pobedu u derbiju, pa ti preporucujem (kao i ostalim duvadzijama koji navijaju za "belgijski prosek") da stisas strasti jer neces skoro imati priliku da se radujes istom!

Niste vi ni do kolena Duletovoj armiji pa bi bilo dobro da ucite kako se igra evropska kosarka... 007, 008... ;)

Nick

pre 15 godina

Ne razumem ovoliku radost komsinica,ne shvatam zajedljivost i ruganje zbog poraza "Partizana" od prvaka Evrope,i to sa pola kosa.Mada,sa druge strane,nije ni cudo sto ne razumem.Nikada nisam bio navijac malog kluba,nisam se radovao pobedi nad austrijskim kosarkaskim klubom!? i nisam gledao svoj tim protiv madjarskih i rumunskih klubova.Da jesam,mozda bih i sam bio takav,ne znam.Ali,znam da ce za komsinice egal utakmica protiv prvaka kontinenta biti samo san i znam da ce "Turow",ili kako se vec zove,biti teska,verovatno nepremostiva prepreka.Pa se vi,mukice,i dalje radujte.

Nikola Pekovic

pre 15 godina

Senzacija je to sto razlika nije dvocifrena, CSKA nije mogao da odigra losiju utakmicu, svaka ozbiljnija ekipa bi ih dobila u ovom izdanju, partizan je 0 bez mene.

nije sve u parama

pre 15 godina

Samo da mi je da znam na šta je ovaj CSKA potrošio 30 miliona evra, kad moraju da strepe od tima čiji je račun blokiran a igrači ne primaju platu.

pipo_inzagi

pre 15 godina

E patetike majko moja.. Cuj ponosan posle poraza.. To je vas patent! Uvek cete biti mali klub! Mi kao narod uvek cekamo neku srecu i da nam se "vrati".. Nema tu sreca te vratice se ovo-ono, ma ima da se radi bato moj i da se pobedi.. Kao za Milan u fudbalu provlaci se ovo-ono, a ljudi 6-7 osvoje LS! Nije to sreca i provlacenje.. Zato zapamtite u zivotu pa i sportu-Istorija pamti samo pobednike!

Mrske

pre 15 godina

Ne želim mnogo da filozofirm, jednostavno nismo imali sreće, i sa 2 polu-do nikakva centra i nećemo imati sreće.
Ali bez obzira na sve svaka časti i igračima i Duletu, ne brinite sve se vraća sve se plaća.
E sad za ove napaljotine iz komčiluka samo maaaaalo podsećanje: od zadnjih 9 utakmica dobili smo vas 8, prošle sezone izbacili PAO i zamalo TAO(ponizili ih u BG), 2 sezone top 16 a prošle i top 8, 7 titula za redom, 2 titule NLB lige zaredom, ZVANIČNO najbolji navijači u evroligi. Sve ovo = PARTIZAN

GMUNDEN ?!?, Šarloa... Stoka i čuvenih 30 razlike, MVP sveta Milan Gurović, navijači koji ne navijaju za klub zbog Kikanovića prošle, a obožavaju i klub i njega ove, a koliko znam i dalje je musliman, itd = ZVEZDA.

Tako da komšije nema smisla, bar narednih 5 godina da komentarišete vesti o košarci.

Rade

pre 15 godina

@anfield i ostali koji pljuju Tepica
Svaki od navedenih puta je sve odradio kako treba. Jedini problem je sto svi znaju da ce on da zavrsi, jer je jedini sposoban. To se pokazalo i veceras. Nisu mogli neometani da pogode tri zicera, a Tepic je prethodno sutirao preko coveka, a cuvala su ga dvojica.
Sto se tice Tripkovica, ovaj put je bar uspeo da izvede aut. Sreca pa nisu igrali presing. Ponovo je uplasen, neodlucan, bez samopouzdanja.
Vranes- nije mi jasno zasto kad uhvati loptu u napadu skace ponovo i polaze ili je vraca bekovima, kad mu je dovoljno da se propne na prste i zakuca.
Velickovic-van forme
Lazme- prevelik emotivac, nije se jos dovoljno privikao na evropski stil sudjenja.
Veseli treba vise da igra.
Ako cemo da nastavimo sa istim stilom sporog i gotovo bezidejnog napada od prosle sezone, moramo da kupimo dobrog centra.
Odbrana standardno odlicna.

Jon Robert Holden

pre 15 godina

pa ovo je senzacija... :)

Vaki Partizan na CSKA bez Holden, Jon Robert-a zadivljujuce....revans + 40 za Partizan...al 2048 kad budu jedini klub... xexexe

salu na stranu...grobari ovo vam je plafon..... Jedan je KARI!!!!!

nemanjaol

pre 15 godina

Uh bas steta...
Dobro smo igrali navijanje je bilo fantasticno, ali nismo imali srece.
A posto danas bas nismo imali srece mislim da bi bio red da je sutra imamo dosta:)

duck

pre 15 godina

MOMCI SVAKA CAST ZA SRCE!!!!!
Voleo bih da upoznam onog ciganina Ivana da ga pitam cemu se on nada,Ulebu ili Javoru!!! Sram ga bilo!!!!

grobar 4ever

pre 15 godina

Promasio sam vise od 9000 suteva u karieri, izgubio skoro 300 utakmica, 26 puta su mi dozvolili sut za pobedu i promasio sam.
Gubio sam i gubio kroz ceo svoj zivot...Zato i pobedjujem

ovo je rekao veliki M.J.

Zato niko ni riječi o Tepiću. Biće on najjači a vrijeme ce da to pokazati.

Čavo ledeni

pre 15 godina

Sudar evropskih velikana košarke...za malo!
Vesely respect! i naravno svi ostali...i sjajna odbrana...samo 63 poena od velikog CSK..

Poruka za CSK: vidimo se na final 4!i pre toga još jednom u Moskvi...

volim ga ko oka dva!
Partizan 4ever

Tedi Joe

pre 15 godina

Bravo bravo bravo Crno-beli bravo bravo bravo ooo..oo!! Samo napred.Bravo bravo!!! Ajmo glavu gore samo jako i hrabro k'o večeras i nebo je granica.Sve će se ovo vratiti kao prošle godine. Samo jedno ime znam PARTIZAN-BEOGRAD!!!

Bojko

pre 15 godina

Hvala vam za ovo sto ste nam pruzili danas. Nemam reci zamerke i jednino sto me raduje je to sto ce jednom morati da udje!!!! Grobari skupimo pare za nas Partizan samoinicijativno jer imamo zlato koje iako smo prodali tri najbolja igraca izgubi poen protiv tima koji je trenutno najbolji u evropi!!!! Za navijace zvezde koji ce prozivati mogu samo da kazem da bi po njihovoj logici Sarloa verovatno pobedio CSKA sa desetak razlike... NAPRED PARTIZAN

Yaguar

pre 15 godina

Zvezda i CSKA su isti, dobijamo grobare sa pola kosa, Zvezda deli prvo mesto u Evropi!!!!
(Nemanja@Delija, 26. novembar 2008 22:52)

A u kojoj ste vi grupi Evrolige?

srbin iz cg

pre 15 godina

momci svaka cast za ovu utakmicu veceras zbog vas sa ponosom mozemo reci da smo grobari.tako se bori za svoj klub.iako smo izgubili ovu utakmicu(a dosta su i sudije uticale)svaka vam cast za borbenost koju ste pokazali.volim partizan!!!!!!!!

Frederick House

pre 15 godina

Steta,mogli smo da pobedimo.
Sad ce igraci kkss da govore kako su oni dobri kao sampion Evrope je r je Partizan izgubio i od kkss i od prvaka Evrope sa pola kosa razlike.
Ali opet kao pogledamo,ispada da bi Sarloa ili kako vec trebao da bude prvak Evrope!;)

Iako imate izbor gledate PARTIZAN

pre 15 godina

Dule Vujosevic moze da natera gane da gledaju EUROLEAGUE a ne CHAMPIONS LEAGUE.
Na svetu nista lepse
ne moze da postoji
nego sto je nasa ljubav
prema crno-beloj boji.

Srbin

pre 15 godina

Svaka cast na borbenosti,nema se sta zameriti ni igracima ni strucnom stabu.Nismo imali srece,nemoj nekog da cujem da pljuje po Tepicu zato sto je resavao zadnji napad.Tripkovic me je nervirao u prvom poluvremenu,ali me je kasnije obradovao sa par odlicnih suteva.Mislim da se Rasic polako vraca u formu,Vranes vec postaju upotrebljiv igrac,a Veseli je bio fenomenalan.Sve u svemu mozemo da se nadamo prolazu u top 16,domacoj tituli a za nlb cemo da vidimo.

Zocco

pre 15 godina

Da se zna: To nikada nije "senzacija" kad Partizan pobedi u Pionir! To samo moze da bude "senzacija" ili "cudo" kad izgube u Hramu kosarke! Ma kako god da se zove protivnik!
Svaka cast za borbenost! Sledeceg puta cemo valjda imati vise srece!!

@nfield

pre 15 godina

Tragicar protiv Efesa-Tepic,tragicar protiv Panionisa-Tepic,tragicar protiv zvezde-Tepic,tragicar protiv CSKA-Tepic,tragicar protiv ???-Tepic i tako nedogled...Sta on zamislja sta je? Ne postaje se junak preko noci! U svakoj od ovih utakmica on je pokusao da ispadne junak,a ispao je...! Svaka cast momcima,odograli su jako dobro,ali eto,desava se. Ali desavace se i dalje ako u redovima partizana i dalje postoji jedan Tepic!!!

Uros

pre 15 godina

Bravo momci, bravo Dule!! Nije nas htelo veceras, al zato ce Efes da plati ceh, ugazicemo ih 20 razlike, da im se ujedno osvetimo za onih pola kosa iz Isambula!!! Ko se slaze neka preporuci

anti-STANDARD EU

pre 15 godina

Momci,vezbajte malo te zicere pa da se vidimo na final-four Euroleague.Klub bez ijednog Srbina u timu i na klupi tesko moze dva puta da osvoji euroligu.Mi imamo sve potrebno.Sutra ce kolege iz fudbalskog tima da naplate ovaj vas manjak srece i sve nas obraduju!

Dare-grobar

pre 15 godina

Ne mogu da werujem...ljudi ako mi werujete na kraju utakmice sam plakao...hteo sam da se ubijem...

Ali u swakom slucaju swe cestitke igracima PARTIZANA na SJAJNOJ borbi...

Zauwek ce biti u mom srcu

PARTIZAN BEOGRAD

deki

pre 15 godina

Zvezda i CSKA su isti, dobijamo grobare sa pola kosa, Zvezda deli prvo mesto u Evropi!!!!
(Nemanja@Delija, 26. novembar 2008 22:52)

Kako bi tek oni belgijanci odrali CSKA.

dule-vu

pre 15 godina

ih zamalo,pa zamalo...zamalo je i celzi osvojio ligu sampiona,pa nije!mozete tako do sutra!zamalo ste i dobili efesa u turskoj,pa niste!dzaba sto je to zamalo,kad je to opet samo jedan poraz!nista izgubili 15 razlike,ali opet sta vredi i sto je samo 1!kad ih dobijete onda slavite koliko hocete!ako ce te sve utakmice gubiti zamalo,dzaba vam onda igra i sve!

Pozdrav iz Vukovara!!!

Pegasus

pre 15 godina

Za poraz je kriva JEDINO VEOMA LOŠA SREĆA(ma i naši su malo krivi,al' dobro).NAŠI HEROJI su (još jednom) pokazali kako se gine za PARTIZAN.Zbog njih mi je još draže što sam grobar!
Ma idemo u top 16!
P.S. EJ TUGO,TUGO,GDE BAŠ SADA...

*bane*

pre 15 godina

* CSKA je uzeo Zvezdin recept i najslađom razlikom pobedio nepobedivog i nenadmašnog šampiona Srbije !! Dule nije smeo da pobedi jer je PUTIN tako naredio !! Zato što su to bratski klubovi !! Nema veze , idemo dalje, pobediće Partizan u Moskvi, samo Tadić da naredi !!

Uzaludno cekajuci Tripkovica

pre 15 godina

E moj Tripko,opet si obradovao gane! Nesto das, ali kad se lomi nemas srca. Ostace zapamcena ova era velikog Partizana sa pocetka 21. veka, koji je svoje najvece uspehe postizao trpeci sve vreme jednog velikog talenta, a malog igraca. Ipak i pored Tripka bi dobili,da sudije ponovo nisu pomagale onom kome pomoc apsolutno nije potrebna!

Vladimir Matijašević

pre 15 godina

Svaka čast momcima, zaista je uspeh odigrati ovako neizvestan meč sa prvakom Evrope. Gotovo da im se ništa ne može zameriti, jer je srčanost bila očigledna. Naravno, ono što postaje simptomatično ove sezone, jesu porazi Partizana u neizvesnim završnicama, i to je segment na kojem bi, nakon adekvatne analize, trebalo poraditi. Što se tiče samog petog kola Evrolige, da ne bi bilo previše naknadne pameti, samo za kraj-svaka čast igračima, treneru i naj publici, a valjda će se manjak sreće (ili umijeća)u završnicama mečeva, vratiti kada bude najvažnije!

vadamp

pre 15 godina

Tripkovicu treba zabraniti da se bavi kosarkom, ili neka to radi negde drugde. 8 godina igra Evroligu, a i dalje ne zna nishta, pa kako ga nije sramota stoji sam kao vuk na ziceru i ne pogodi ni tablu... Ja stvarno ne mogu da verujem! Ovakvi protivnici se dobijaju SAMO na kosh-dva razlike, a mi vechito gubimo u poslednjim trenucima i to uglavnom zbog ljudi koji bi trebali da budu pokretachka snaga tima, a to pre svih treba da je Tripkovic kao jedan od najiskusnijih. Dule ga i dalje forsira previshe a ochigledno je da od njega nikad nece biti igrach, jer je on to vec uveliko trebao da bude. Idemo dalje Partizane!!!

jevta

pre 15 godina

ne mogu da verujem sta promasuju ljudi. :S ovakve zicere ja nisam promasivao sa 15 godina, a ovi profesionalci... :( prodajte Vranesa, samo stetu pravi.

splico

pre 15 godina

1.utakmica je bila totalna katastrofa u globalu.masa gresaka,pogotovo cska u obrani.
2.moran priznat da "malo" grobari pretjerujete s velicanjima svojih jer po meni(koji san gleda utakmicu skroz ne navijacki) velickovic je odigra katastrofa osim 2 akcije,tripkovic jos gori,a tepic cak solidan al ne moze sam bit i playmaker i strijelac.svi ostali su ipak epizodisti i bez pravog ucinka ove trojice gore ne moze se ocekivat pobjedu.istina borili se jesu,al nije ovo ni sjena partizana od lani(nema pekovica koji je bia po momcadi)tako da ce i sam ulaz u drugi krug bit veliki uspjeh a vjerojatno i limit ove momcadi.

KOSTA1703

pre 15 godina

Ne znam sta da kazem......
Tregedija ne samo Partizana nego celokupnog naseg sporta je sto najveca i najvaznija klupska takmicenja sluze da bi se razvili mladi igraci, da osete "barut", da nauce nesto novo.
Ozbiljne ekipe i ozbiljni sportski savezi ucestvuju u tim takmicenjima da bi se sto bolje plasirali.
U tome je razlika izmedju Partizana i svih drugih ekipa u Evroligi....
Inace, nemam bas nista da zamerim igracima Partizana, u bilo kom segmentu i bilo kom trenutku utakmice.Oni su dali svoj maksimum, i kapa do poda za njih zbog toga.
Samar zasluzuju politicari, sportski funkcioneri, koji su dopustili sve gore navedeno.
Ova ista ekipa Partizana, sa samo JEDNIM iskusnim igracem, bila bi najozbiljniji kandidat za F4.
Ovako, bojim se da cemo jos dugo gledati i patiti zbog ovakvih propustenih prilika.

Miki

pre 15 godina

Da li je ovo moguce?! Jer moguce ovo? tri suta da promase pa znaci ne mogu da verujem ovo je nestvarno koliko smo malerozni. Stvarno nije fer bili smo bas dobri ali kao po dobrom starom pravilu opet nam je sreca okrenula ledja. Strasno...

Anony

pre 15 godina

Jao kakva prilika za senzaciju. Svaka cast,samo reci hvale za crno-bele momke,sjajna utakmica,samo malo srece je falilo,ali vratice se to,kao prosle godine protiv PAO-a.Napred Partizan

panta

pre 15 godina

Dokle vise boze na jednu loptu....DOKLE!!!Sad sam stigo iz pionira i kad smo imali ta tri suta za "senzaciju,,niko od navijaca nije pisnuo.Dokle cete da nas ubijate ovako a Tepicu,rasicu i ostali!!??nemamo svi jako srce....ali imamo VELIKO za samo jedan klub na svetu celom....PARTIZAN....Ajmo napred ajmo ponovo u top8,mozemo mozete...O PARTIZANE TI ZNAS.....

Grobar Skopje

pre 15 godina

Nas Dule ima duplo manju platu od trenera iz komsiluka, ali Dule je trenerski genije, ziva legenda grobara. Moj predlog je da nas Dule vodi KK Partizan do njegove penzije jer samo on ovo moze da nam priredi. Vec smo prezalili ovaj mec, a Dule je tako motivisao ekipu koja je bila blizu senzacije. Ovaj poraz je = pobedi posto smo dobili jos jedno pojacanje Jan Veseli. Dule 008

GrobarBA

pre 15 godina

Ne mogu da opišem ovaj osećaj,srce mi se cepa a opet ponos čuva razum.Uzalud svaki Bari ili Tokio,neki nikada neće doživeti ovakav ponos posle poraza.Žalim ih zbog toga i srećan sam zbog toga što sam,bar na neki način,deo jedne velike sportske porodice!!!

Hvala Vam neizmerno CRNO BELI!!!

@nfield

pre 15 godina

Uffff SHTETA....Bash ste jadni.
(Delija, 26. novembar 2008 23:23)

Smesan si ko zvaka!!!

Nekom su Merilo,Sampdorija,Stutgart,cska...a nekome Borac iz Cacka,Javor...

grobar_022

pre 15 godina

Sad ce cigani da se nadaju da su dobri k'o CSKA, i jedni i drugi nas dobise sa 1 razlike :D

Nema veze, svejedno ulazimo u top16 :)

pozz za sve grobare

Grobar

pre 15 godina

Ne da im se. Stalno im fali nijansa da pokore sve najjace klubove u Evropi, koliko god slab tim imali, i koliko god neraspolozeni za igru bili to vece... Ostaje im borba do poslednjeg kola, i nada da ce u narednim utakmicama imati makar za pola kosa vise srece...

R0M0

pre 15 godina

Ljudi ko zna zasto je ovo dobro,prosle godine smo ovako izgubili nekoliko utakmica od Panatinaikosa sa 1-2 razlike pa se sve vratilo u top16.Gleda onaj gore sve.

Zorz Vea

pre 15 godina

Veceras sam umro...Porucujem ovoj ekipi,ovim ljudinama,da cuvaju svoje srce,jer ako ga nekad izgube nikad nece moci da ga povrate.I posle ove,i svih utakmica KKP,ko ne bi pozeleo da igra u takvoj ekipi!!!Muka mi je...

"Ljubav prema klubu,ne moze da prestane,dok zivim klicacu njemu,VOLIM TE PARTIZANE..."

Zivela Srbija i njena predivna kosarka na celu sa KK Partizanom

ps Cime su ovi momci ovo zasluzili???

akcidroni

pre 15 godina

Gani,kad widim washe komentare znam zashto was ne wolim,znam zashto cu uwek mrzeti zwezdu i nawijati protiw nje bez obzira da li igra protiw belgijanaca,kamerunaca,slowenaca,hrwata,tajlandjana.I zato ne mogu da razumem choweka koji nawija za Partizan a pricha kako nawija za zwezdu u ewropskim utakmicama.Bre,ja mrzim zwezdu,zelim joj swe najgore,zelim joj da se ugasi i da nikad wishe ne stane na noge.Shto se tiche mog Partizana,njega cu woleti wishe od bilo chega na swetu,uwek uz njega,do smrti!-BRACO GROBARI,WIDIMO SE SUTRA NA JNA!!!

Coa Grobar aka Besno Pile

pre 15 godina

Izmedju kukavicluka i hrabrosti, pretvaranja i postenosti, polumukle dvorane i grotla Pionira, biram ovo drugo jer svi mi znamo koga ti epiteti predstavljaju.

Ja posle ove utakmice imam samo jedan komentar: Boze ima li te?

Namerno nisam ostavio komentar na samu utakmicu jer je bilo kakav suvisan, svaka cast Duletu i svim momcima, nemam zivaca da ih svakog ponaosob hvalim, place mi se.

Volim Partizan i uvek cu ga voleti i ako se desi 100 ovakvih utakmica, samo mislim da necu biti u bas sjajnoj psihickoj situaciji posle svega toga.

marko pfc

pre 15 godina

Zamalo ali dobro glavu gore!!!Sledeca sreda(3dec)efes-DOBIJAMO
real-malo srece DOBIJAMO
armani-DOBIJAMO
panionios-DOBIJAMO
cska-tesko VREDI POKUSATI!!!
PARTIZAN SAMPION!!!

Arsen LOZNICA

pre 15 godina

Evo da i ja dodam koju: u ovakvim zavrsnicama postoje DVA TIPA IGRACA a to su: hrabri i oni manje hrabri igraci, e sada da razjasnimo sta to hrabri igraci mogu, a sta oni manje hrabri ne mogu da urade... hehe slozicete se samnom sigurno, a to je da pogode ili promase kos, ali ima tu jos nesto mnogo bitnije u coveku u tim trenutcima. Preovlada ili preveliko uzbudjenje pa pogodi "Dzordanovski sut" ili se pojavi jedna doza straha da se ne promasi. E bas tu se vidi logika igre u odbrani CSKA gde su oni pustili Rasica da ide na ulaz i pre toga cini mi se sut za tri u toj zavrsnici nad istim, a ne recimo Velickovica na kojem su odigrali onakvu fanaticnu odbranu i Tepica naravno da ne bi slucajno pogodio ovaj poslednji sut, e sad tu ispod kosa je bilo malo i srece sto se Rakocevic u silnoj borbi nije snasao (Tripkovicev posledjni sut vec nisam hteo da racunam). Zamislite da je bivsi centar crno belih bio u toj situaciji gde se nasao Rakocevic ...mislim na PEKMAN-a... sta mislite kako bi se zavrsilo?
OK mislim da je dovoljno od mene, VELIKIIIII POZZZZDRAVVV najvernijim grobarima i svima koji vole ovaj tim!!!!! O PARTIZANE, TI NEPOBEDIV SI! O PARTIZANE, CEO MOJ ZIVOT SI! O PARTIZANE, NA SVETU NAJBOLJI SIIIII!!!!!!!

Dinux

pre 15 godina

VOLIM CRNO-BELE

Da volim CRNO-BELE,
Ponosno kažem svima,
Volim to slavno ime,
I divim se samo njima.

Na svetu ništa lepše,
Ne može da postoji,
Nego što je naša ljubav,
Prema CRNO-BELOJ boji.

Ljubav prema klubu,
Ne može da prestane,
Dok živim klicaću njemu,
Volim te Partizane.

Ja volim Partizana,
I svakog novog dana,
Kucaće srce moje,
Za CRNO-BELE boje...

Za neki drugi komentar, nemam snage, psihicki sam unisten.

partizanParis

pre 15 godina

Kad sudije kradu i sude u korist tima od 40 000 000 € onda je jasno koliko smo mi veliki PARTIZAN!!!!

Ne mozemo nikog kriviti,pa cak ni TRIPKA jel jednostavno lopta nije htela u kos!!Sad sam jos sigurniji da cemo ponoviti proslu sezonu pa cak bice jos bolja:)
Veseli je objasnio neke stvari i bice takva igracina da to nije normalno!!
PARTIZAN BEOGRAD
ponosni GROBAR

Preko vode do slobode

pre 15 godina

Kad sa šampionom Evrope izgubiš sa pola koša to je pokazatelj da je PARTIZAN kvalitetan klub.Sportska sreća nam je okrenula leđa, ali drugi put siguno neće.Pozdrav za sve navijače PARTIZANA, od grupe navijača PARTIZANA iz Zagreba.NAPRED PARTIZAN.

Dejan

pre 15 godina

Steta. CSKA je odigrao najslabiju utakmicu sezone, a to Partizan nije znao iskoristiti. Sve u svemu interesantna 'indijanska' utakmica u kojoj ne znas tko je koga naganjavao po terenu :).

jiggy

pre 15 godina

Setite se Novicinih reci prosle sezone - Dacu je sledeci put!!! I dao je, tad vala! Nema sumnje da cemo i ove sezone imati slicnu situaciju! Ovakav tim, ovakav, klub, ovakav trener i ovakvi navijaci to zasluzuju iz utakmice u utakmicu!

no

pre 15 godina

Je l' ste primetili da CSKA pobedjuje istom razlikom kao Zvezda ;)
Niste losi al' posle onih komentara protiv Sarloa bas sam pozeleo da ovako izgubite.

Blef

pre 15 godina

Ovaj tim sa Pekman-om bio bi garant kandidat za osvajanje LŠ, a F4 bi bila sigurica sa kvotom 1.05 !!!
U svakom slučaju svaka čast majstori. Slušajte dr Duleta, a pobede protiv ovakvih timova će doći onda kad bude najvažnije.
Bože, hvala ti što mi je ćale bio GROBAR (a geni su čudo).

Aguero KG

pre 15 godina

Od večeras sam i definitivno ubeđen da imamo kvalitet za završnicu Evrolige.A svi ovi promašaji u poslednjem napadu vratiće se kad to bude najviše trebalo.Setite se tri izgubljene utakmice protiv PAO-a prošle sezone, ali je ona četvrta, najvažnija, dobijena. Sazreće i Tepić i Tripković do finiša sezone. Dok živim klicaću njemu, VOLIM TE PARTIZANE!!!

debeli

pre 15 godina

Sve dok je na klupi veliki mag,carobnjak i zetski filozof Dule Vujosevic ,PARTIZAN nece dobiti utakmicu na jednu loptu.Da je ovim momcima bolji trener svake godine bi ih gledali na f4

GROBAR NIS

pre 15 godina

na terenu izgubili,u nasim srcima ste pobedili!! Najjaca evropska ekip je umalo pala...Ali mi GROBARI smo zadovoljni,Pionir napustamo PUNIH srca...i spremamo se za sutra sa istom verom i ljubavlju!!VOLIM PARTIZAN!!

IVAN ZR

pre 15 godina

Kad se sad nisam šlogirao. Ne mogu da verujem da nam se stalno dešava da promašimo šut za pobedu protiv velikih ekipa, protiv PAO dva puta sad protiv CSKA,neverovatno.Nadam se da će nam se vratiti na nekoj sledećoj utakmici. U svakom slučaju momci SVAKA VAM ČAST, vidimo se u TOP 16

Nemanja Cic

pre 15 godina

Ja se selim iz SRBIJE ako ne stanu iza PARTIZANA....aman bre vise cela zemlja je bila uz PARTIZAN.....PODRZITE VISE NAJVECI SRPRKI BREND !!!

Peđa

pre 15 godina

Pa kad će već jednom da nam uđe ta poslednja lopta?Sve ostalo je fantazija.Tepiću fali jako malo da postane najbolji igrač Evrope.I još nešto.Ne znam kako će se razvijati Veseli,ali njegove fizikalije deluju zastrašujuće.Postavili ste sami sebi standarde i ispod ovoga ne želim da Vas gledamiNapred Partizan!

Bitan

pre 15 godina

Tako se i pao provlacio prosle sezone ... idemo dalje , siguran sam...

Dule ce da osvoji EL iako mu je Vranes jedini centar !!!

Ljubav prema klubu , ne moze da prestane
dok zivim klicacu njemu..
VOLIM TE PARTIZANE

kit-kat

pre 15 godina

gde su sad oni cibosi da mi govore o "najjacoj momcadi u euroligi" i "prosjecnom Partizanu"?!?

dok oni pobede ekipu koja debakle dozivljava i u svojoj ligi (od Panatenaikosa npr. gde caruje NASH Pekovic!), za to vreme MI JEDINI ugrozimo, i ravnopravno se nosimo sa SAMPIONOM EVROPE I UBEDLJIVO NAJJACIM TIMOM koji igra tu Evroligu... taaaacka.

Naravno sladje bi bilo da sudije ne moraju da sviruckaju svasta jer su oni CSKA i da smo mi iz 3 zicera na kraju dali taj pobedonosni kos, ali sve u svemu - cela Evropa zna ko je PARTIZAN i sta je PIONIR, pa vi cibosi pricajte neku svoju pricu i zivite neku vasu realnost... uvek ste bili "posebni" u svemu ;)

Bravo momci, niko nije mogao ni da primirishe ovom timu do sada ali vi pomerate granice.
Svaka cast!

VOOOLIM GAAA, K'O OKA DVAAAA...

Иван-Ниш

pre 15 godina

Још једном је доказано: Партизан и Србија имају борбене, али немају велике играче.

gAGi

pre 15 godina

Tripkovicu svaka cast za tekmu,po mom skromnom misljenju napokon igrac utakmice!!
Imao par izvrsnih asistencija, nekoliko basketaskih akcija... Poeni u bitnim trenucima.
Mali samo napred.
Svaka Vam svima cast!!!

PAO CSK!!!!!!!!

ŠTETA

pre 15 godina

PA dokle Tepiću da u finišu pramašuješ,dajte tu loptu Novici...
ali nema veze samo NAPRED,a da Lazme nije dobio PETU sigurno bi POBEDILI...

p.s.a sutra MILANO nek pobedi.

Stefan_CG

pre 15 godina

Sta reci vise...Ima li boga?!Poslje onakvih poraza od Efesa i Panioniosa ovo je vrhunac.Zar oni momci poslje onakve borbe i 200% svojih mogucnosti da ovo dozive?!Jos im kasni nekoliko plata....Nevjerovatno i kakav nacin da padne Pionir,najvrelija dvorana na svijetu....

Bitan

pre 15 godina

Tako se i pao provlacio prosle sezone ... idemo dalje , siguran sam...

Dule ce da osvoji EL iako mu je Vranes jedini centar !!!

Ljubav prema klubu , ne moze da prestane
dok zivim klicacu njemu..
VOLIM TE PARTIZANE

vlada M&M

pre 15 godina

Za senzaciju pored odlične igre potrebno je i malo sreće.Ovo drugo večeras nismo imali.Momcima svaka čast za borbu sa prvakom Evrope.Sve što nije ušlo moraće da se vrati kad-tad.Evropski PARTIZAN!!!

Chaos Is Me

pre 15 godina

Navijam za Zvezdu ali to nema nikakve veze. Svaka chast Partizanu na izvanrednoj igri u odbrani, jednostavno nedostajalo je srece. Vrlo bledo izdanje CSKA mora se priznati ali svejedno, svaka chast Partizanu. Njihov ofanzivni skok iz sezone u sezonu ne moze niko u Evropi da brani pa chak ni CSKA. Velika shteta. Ipak, stare boljke se ponovo javljaju, veliki broj izgubljenih lopti, promashenih penala i zicera, tako se ne moze protiv, vecheras indisponiranog evropskog prvaka. Ipak, jasno je da su pobede protiv Efesa i Panioniosa kod kuce pa i protiv AJ-a u Milanu sasvim realne.

Turin Turambar

pre 15 godina

Svaka cast momcima na borbenosti, htenju i zelji za pobedom! Ovaj Partizan je zaista za ponos, jer ako se setimo zadnjeg gostovanja CSKA u Beogradu, ovo veceras je bilo zaista za puno srce.

Jako lepa paralela sa Pao-m od prosle godine i dace Bog da nam se upravo tako i vrati, kad nam bude najpotrebnije.

Veseli ce biti veliki kosarkas, a bice dobro da se Ceda vrati sto pre.

Veliki pozdrav najboljoj kosarkaskoj publici na svetu, koja je uspela u par navrata da nadvisi ekstremno kvalitetne pistaljke sudija :)

XXL

pre 15 godina

OVO JE SJAJNO. Hvala svima iz KK Partizan.

CSKA je dao 11poena u 10 poslednjih minuta!!!!!!
Ej, i koliko iz igre????

Sve se vraca kada je zasluzeno, sve. Bravo momci.

ponos Srbije

pre 15 godina

Sta reci samo jos jednom BRAVO momci , izvukli su se kao i Pao prosle god ali su videli kako se igra kosarka u Beogradu i Srbiji...

A ne kao oni ganci gube od belgijanaca smesnih ...

Steta bili ste odlicni momci ..Ponosan sam na vas i ponosan sto sam Grobar...

John Terry

pre 15 godina

Uf,ne znam ni sam sta da kazem...tuga,steta,velika steta,jako je bolno kad se ovako izgubi...kad sam ja ovako pogodjen mogu misliti kako je grobarima. Ali sta ces...Mozete biti ponosni na igru jer je CSKA definitivno najjaci klub evrope...ali verujem da je to slaba uteha.
Srecno nadalje!!

zvezda_zivot_je

pre 15 godina

Mnogo sam se iznervirao, a cak nisam ni grobar. Bog tri puta srecu deli, ali partizanu ni to nije bilo dovoljno. Ajde grobari, dobri ste, bice bolje dok ima volje! Samo napred.
Da je komsiji krava ziva i zdrava.

Crni Gruja

pre 15 godina

Ja sam ponosan!!! Ovakvo srce imaju samo igraci koji jako vole Partizan! Svaka cast momci, ovako se bori, do zadnje kapi krvi i znoja...

cici

pre 15 godina

Ovo mogu po prvi put u zivotu da kazem, ne mogu da opisem kako se sad osecam, ali znam da mogu da kazem, bez imalo foliranja, necu da spominjem ni sudije, da li su nas pokrali ili ne, necu ni drzavu ni sponzore da spominjem ali u ovo sam siguran.....MOMCI, VI STE PRAVI POBEDNICI!!!!

dels

pre 15 godina

Dule sve razumem al' da Aleksic cuva Planinica,cetiri laka poena eto na kraju mozda su i odlucila ,inace sam zadovoljan igrom i sto je jos vaznije borbenoscu. Vratice se kad bude trebalo ko Novici ona trojka prosle sezone

_Daniel_91_

pre 15 godina

Ovako smo prosle god od Panatinaikosa.... :( Ajde sreco pogledaj nas vec jednom!!!!!!
Cestitam kosarkasima na borbi i srcu kojem su ostavili na terenu....hvala vam na lepoj predstavi :)
POZz Grobarima :9

Pexille

pre 15 godina

Svaka cast momcima ali stvarno nemamo srece...koji vec mec gubimo na jednu loptu...ali dobro,dobijemo te utakmice kuci sto su nam ostale i idemo dalje!

nz

pre 15 godina

Ovo stvarno nije normalno. Ovako izgubiti utakmicu,nema opravdanja. Najbolja suterska ekipa Evrope da samo 2 (dve) trojke i mi ih ne dobijemo. Vranes...sta reci. Valjda se ovo nece dogoditi protiv Efesa i Panioniosa.

ACKO

pre 15 godina

lele za malo sto nisam umro srce u pete, ali odlicna igra nema zalenja podbacili za 3 poena al sta je tu je.Idemo na drugu utakmicu u Pioniru i dajte bar jednu pobedu u gostima(ponovite ovu igru)protiv Milana.Nema veze
NA KRAJU SVETA DA IGRA PARTIZAN ON NECE NIKADA OSTATI SAM.Pozdrav iz MAKEDONIJE

Marko

pre 15 godina

Svaka cast igracima Partizana,ovakvu borbenost odavno nisam video,ovo me podsetilo na utakmicu sa Panatenikosom prosle sezone u prvoj fazi...Pobedjivacemo ove velike timove kad bude trebalo(TOP 16),samo mislim da ovaj CSKA nece silaziti naredih 5-6 godina sa prvog mesta...

zvezda_zivot_je

pre 15 godina

Mnogo sam se iznervirao, a cak nisam ni grobar. Bog tri puta srecu deli, ali partizanu ni to nije bilo dovoljno. Ajde grobari, dobri ste, bice bolje dok ima volje! Samo napred.
Da je komsiji krava ziva i zdrava.

Crni Gruja

pre 15 godina

Ja sam ponosan!!! Ovakvo srce imaju samo igraci koji jako vole Partizan! Svaka cast momci, ovako se bori, do zadnje kapi krvi i znoja...

deki

pre 15 godina

Zvezda i CSKA su isti, dobijamo grobare sa pola kosa, Zvezda deli prvo mesto u Evropi!!!!
(Nemanja@Delija, 26. novembar 2008 22:52)

Kako bi tek oni belgijanci odrali CSKA.

cici

pre 15 godina

Ovo mogu po prvi put u zivotu da kazem, ne mogu da opisem kako se sad osecam, ali znam da mogu da kazem, bez imalo foliranja, necu da spominjem ni sudije, da li su nas pokrali ili ne, necu ni drzavu ni sponzore da spominjem ali u ovo sam siguran.....MOMCI, VI STE PRAVI POBEDNICI!!!!

grobar 4ever

pre 15 godina

Promasio sam vise od 9000 suteva u karieri, izgubio skoro 300 utakmica, 26 puta su mi dozvolili sut za pobedu i promasio sam.
Gubio sam i gubio kroz ceo svoj zivot...Zato i pobedjujem

ovo je rekao veliki M.J.

Zato niko ni riječi o Tepiću. Biće on najjači a vrijeme ce da to pokazati.

Hvala bogu sto sam Grobar

pre 15 godina

Lazme place u svlacionici! E to je neprocenjivo! Kladim se da u americi nikad nije zaplakao zbog poraza, jednostavno ovo treba doziveti i preziveti... Lazme care ti si jako dobar covek!

Stefan_CG

pre 15 godina

Sta reci vise...Ima li boga?!Poslje onakvih poraza od Efesa i Panioniosa ovo je vrhunac.Zar oni momci poslje onakve borbe i 200% svojih mogucnosti da ovo dozive?!Jos im kasni nekoliko plata....Nevjerovatno i kakav nacin da padne Pionir,najvrelija dvorana na svijetu....

Nemanja Cic

pre 15 godina

Ja se selim iz SRBIJE ako ne stanu iza PARTIZANA....aman bre vise cela zemlja je bila uz PARTIZAN.....PODRZITE VISE NAJVECI SRPRKI BREND !!!

Yaguar

pre 15 godina

Zvezda i CSKA su isti, dobijamo grobare sa pola kosa, Zvezda deli prvo mesto u Evropi!!!!
(Nemanja@Delija, 26. novembar 2008 22:52)

A u kojoj ste vi grupi Evrolige?

GROBAR NIS

pre 15 godina

na terenu izgubili,u nasim srcima ste pobedili!! Najjaca evropska ekip je umalo pala...Ali mi GROBARI smo zadovoljni,Pionir napustamo PUNIH srca...i spremamo se za sutra sa istom verom i ljubavlju!!VOLIM PARTIZAN!!

Dinux

pre 15 godina

VOLIM CRNO-BELE

Da volim CRNO-BELE,
Ponosno kažem svima,
Volim to slavno ime,
I divim se samo njima.

Na svetu ništa lepše,
Ne može da postoji,
Nego što je naša ljubav,
Prema CRNO-BELOJ boji.

Ljubav prema klubu,
Ne može da prestane,
Dok živim klicaću njemu,
Volim te Partizane.

Ja volim Partizana,
I svakog novog dana,
Kucaće srce moje,
Za CRNO-BELE boje...

Za neki drugi komentar, nemam snage, psihicki sam unisten.

Iako imate izbor gledate PARTIZAN

pre 15 godina

Dule Vujosevic moze da natera gane da gledaju EUROLEAGUE a ne CHAMPIONS LEAGUE.
Na svetu nista lepse
ne moze da postoji
nego sto je nasa ljubav
prema crno-beloj boji.

Blef

pre 15 godina

Ovaj tim sa Pekman-om bio bi garant kandidat za osvajanje LŠ, a F4 bi bila sigurica sa kvotom 1.05 !!!
U svakom slučaju svaka čast majstori. Slušajte dr Duleta, a pobede protiv ovakvih timova će doći onda kad bude najvažnije.
Bože, hvala ti što mi je ćale bio GROBAR (a geni su čudo).

XXL

pre 15 godina

OVO JE SJAJNO. Hvala svima iz KK Partizan.

CSKA je dao 11poena u 10 poslednjih minuta!!!!!!
Ej, i koliko iz igre????

Sve se vraca kada je zasluzeno, sve. Bravo momci.

kit-kat

pre 15 godina

gde su sad oni cibosi da mi govore o "najjacoj momcadi u euroligi" i "prosjecnom Partizanu"?!?

dok oni pobede ekipu koja debakle dozivljava i u svojoj ligi (od Panatenaikosa npr. gde caruje NASH Pekovic!), za to vreme MI JEDINI ugrozimo, i ravnopravno se nosimo sa SAMPIONOM EVROPE I UBEDLJIVO NAJJACIM TIMOM koji igra tu Evroligu... taaaacka.

Naravno sladje bi bilo da sudije ne moraju da sviruckaju svasta jer su oni CSKA i da smo mi iz 3 zicera na kraju dali taj pobedonosni kos, ali sve u svemu - cela Evropa zna ko je PARTIZAN i sta je PIONIR, pa vi cibosi pricajte neku svoju pricu i zivite neku vasu realnost... uvek ste bili "posebni" u svemu ;)

Bravo momci, niko nije mogao ni da primirishe ovom timu do sada ali vi pomerate granice.
Svaka cast!

VOOOLIM GAAA, K'O OKA DVAAAA...

Chaos Is Me

pre 15 godina

Navijam za Zvezdu ali to nema nikakve veze. Svaka chast Partizanu na izvanrednoj igri u odbrani, jednostavno nedostajalo je srece. Vrlo bledo izdanje CSKA mora se priznati ali svejedno, svaka chast Partizanu. Njihov ofanzivni skok iz sezone u sezonu ne moze niko u Evropi da brani pa chak ni CSKA. Velika shteta. Ipak, stare boljke se ponovo javljaju, veliki broj izgubljenih lopti, promashenih penala i zicera, tako se ne moze protiv, vecheras indisponiranog evropskog prvaka. Ipak, jasno je da su pobede protiv Efesa i Panioniosa kod kuce pa i protiv AJ-a u Milanu sasvim realne.

akcidroni

pre 15 godina

Gani,kad widim washe komentare znam zashto was ne wolim,znam zashto cu uwek mrzeti zwezdu i nawijati protiw nje bez obzira da li igra protiw belgijanaca,kamerunaca,slowenaca,hrwata,tajlandjana.I zato ne mogu da razumem choweka koji nawija za Partizan a pricha kako nawija za zwezdu u ewropskim utakmicama.Bre,ja mrzim zwezdu,zelim joj swe najgore,zelim joj da se ugasi i da nikad wishe ne stane na noge.Shto se tiche mog Partizana,njega cu woleti wishe od bilo chega na swetu,uwek uz njega,do smrti!-BRACO GROBARI,WIDIMO SE SUTRA NA JNA!!!

Turin Turambar

pre 15 godina

Svaka cast momcima na borbenosti, htenju i zelji za pobedom! Ovaj Partizan je zaista za ponos, jer ako se setimo zadnjeg gostovanja CSKA u Beogradu, ovo veceras je bilo zaista za puno srce.

Jako lepa paralela sa Pao-m od prosle godine i dace Bog da nam se upravo tako i vrati, kad nam bude najpotrebnije.

Veseli ce biti veliki kosarkas, a bice dobro da se Ceda vrati sto pre.

Veliki pozdrav najboljoj kosarkaskoj publici na svetu, koja je uspela u par navrata da nadvisi ekstremno kvalitetne pistaljke sudija :)

Bitan

pre 15 godina

Tako se i pao provlacio prosle sezone ... idemo dalje , siguran sam...

Dule ce da osvoji EL iako mu je Vranes jedini centar !!!

Ljubav prema klubu , ne moze da prestane
dok zivim klicacu njemu..
VOLIM TE PARTIZANE

vic decenije

pre 15 godina

Zvezda bi pred 7000 Delija dobila CSKA bez problema.
(dekicar, 26. novembar 2008 23:34)
ahahahahah covjece bas si me nasmijao! posebno onaj deo "bez problema".
p.s.ima i medju obicnim svetom velikih saljivdzija a ne samo na tv...

John Terry

pre 15 godina

Uf,ne znam ni sam sta da kazem...tuga,steta,velika steta,jako je bolno kad se ovako izgubi...kad sam ja ovako pogodjen mogu misliti kako je grobarima. Ali sta ces...Mozete biti ponosni na igru jer je CSKA definitivno najjaci klub evrope...ali verujem da je to slaba uteha.
Srecno nadalje!!

gAGi

pre 15 godina

Tripkovicu svaka cast za tekmu,po mom skromnom misljenju napokon igrac utakmice!!
Imao par izvrsnih asistencija, nekoliko basketaskih akcija... Poeni u bitnim trenucima.
Mali samo napred.
Svaka Vam svima cast!!!

PAO CSK!!!!!!!!

debeli

pre 15 godina

Sve dok je na klupi veliki mag,carobnjak i zetski filozof Dule Vujosevic ,PARTIZAN nece dobiti utakmicu na jednu loptu.Da je ovim momcima bolji trener svake godine bi ih gledali na f4

@nfield

pre 15 godina

Uffff SHTETA....Bash ste jadni.
(Delija, 26. novembar 2008 23:23)

Smesan si ko zvaka!!!

Nekom su Merilo,Sampdorija,Stutgart,cska...a nekome Borac iz Cacka,Javor...

no

pre 15 godina

Je l' ste primetili da CSKA pobedjuje istom razlikom kao Zvezda ;)
Niste losi al' posle onih komentara protiv Sarloa bas sam pozeleo da ovako izgubite.

strucnjak :))

pre 15 godina

Zvezda bi pred 7000 Delija dobila CSKA bez problema.
(dekicar, 26. novembar 2008 23:34)

hahahhaahhahhhhhhahhhhahhahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhha
hahahhahhahhahahahahahahahahah

ovog tarota predloziti za post godine,ali stvarno :))

Uros

pre 15 godina

Bravo momci, bravo Dule!! Nije nas htelo veceras, al zato ce Efes da plati ceh, ugazicemo ih 20 razlike, da im se ujedno osvetimo za onih pola kosa iz Isambula!!! Ko se slaze neka preporuci

Peđa

pre 15 godina

Pa kad će već jednom da nam uđe ta poslednja lopta?Sve ostalo je fantazija.Tepiću fali jako malo da postane najbolji igrač Evrope.I još nešto.Ne znam kako će se razvijati Veseli,ali njegove fizikalije deluju zastrašujuće.Postavili ste sami sebi standarde i ispod ovoga ne želim da Vas gledamiNapred Partizan!

Vladan...VR

pre 15 godina

U lozi Pionira su sedeli kosarkasi Crvene Zvezde i GLEDALI Evroligu! Da ste im samo videli odusevljenje na licima sto imaju tu srecu da prisustvuju utakmici VRHUNSKIH evropskih ekipa! A dole su igrala dva bivsa evropska sampiona! I jedan je imao vise srece i pobedio sa pola kosa razlike... I tacno znam sta su kosarkasi Zvezde mastali u tom trenutku! Isto sto i Milios Vujanic svojevremeno. A onda je odlucio da predje u Partizan i oseti magiju igranja u najacem takmicenju na svetu posle NBA! Steta je sto ovi sadasnji igraci Zvezde nemaju taj kvalitet da im se snovi ostvare! Ali nema veze...oni ce u narednih 5 godina da prepricavaju pobedu protiv Partizana,prvu posle iha-haaa... Nisu slucajno ekipe u Evropi podeljene na one koje igraju Evroligu i one koje igraju OSTALA takmicenja (ULEB kup, kup Sajamskih gradova isl.) A ima tu i retkih klubova koji igraju i u TOP16, pa u TOP 8,a ne tako davno i na F4. Nagradno pitanje za sve Cigane - nabrojte bar jednu takvu ekipu! Mala pomoc: pocinje na P, iz Beograda je...igra u Pioniru,i ima najbolje, najglasnije, najvatrenije navijace na svetu! Znam da znate samo se pravite... P*A*R*T*I*Z*A*N

Иван-Ниш

pre 15 godina

Још једном је доказано: Партизан и Србија имају борбене, али немају велике играче.

pipo_inzagi

pre 15 godina

E patetike majko moja.. Cuj ponosan posle poraza.. To je vas patent! Uvek cete biti mali klub! Mi kao narod uvek cekamo neku srecu i da nam se "vrati".. Nema tu sreca te vratice se ovo-ono, ma ima da se radi bato moj i da se pobedi.. Kao za Milan u fudbalu provlaci se ovo-ono, a ljudi 6-7 osvoje LS! Nije to sreca i provlacenje.. Zato zapamtite u zivotu pa i sportu-Istorija pamti samo pobednike!

Aguero KG

pre 15 godina

Od večeras sam i definitivno ubeđen da imamo kvalitet za završnicu Evrolige.A svi ovi promašaji u poslednjem napadu vratiće se kad to bude najviše trebalo.Setite se tri izgubljene utakmice protiv PAO-a prošle sezone, ali je ona četvrta, najvažnija, dobijena. Sazreće i Tepić i Tripković do finiša sezone. Dok živim klicaću njemu, VOLIM TE PARTIZANE!!!

Coa Grobar aka Besno Pile

pre 15 godina

Izmedju kukavicluka i hrabrosti, pretvaranja i postenosti, polumukle dvorane i grotla Pionira, biram ovo drugo jer svi mi znamo koga ti epiteti predstavljaju.

Ja posle ove utakmice imam samo jedan komentar: Boze ima li te?

Namerno nisam ostavio komentar na samu utakmicu jer je bilo kakav suvisan, svaka cast Duletu i svim momcima, nemam zivaca da ih svakog ponaosob hvalim, place mi se.

Volim Partizan i uvek cu ga voleti i ako se desi 100 ovakvih utakmica, samo mislim da necu biti u bas sjajnoj psihickoj situaciji posle svega toga.

Bitan

pre 15 godina

Tako se i pao provlacio prosle sezone ... idemo dalje , siguran sam...

Dule ce da osvoji EL iako mu je Vranes jedini centar !!!

Ljubav prema klubu , ne moze da prestane
dok zivim klicacu njemu..
VOLIM TE PARTIZANE

Neuporedivi

pre 15 godina

" Pre svega moram da pomenem publiku, ona je naša inicijalna kapisla, a takve navijače mnogi igrači samo sanjaju. ", Petar Božić – kapiten KK Partizan.

" Navijači ovde su fantastični i ja sam ponosan na svoje igrače kako su se žrtvovali za pobedu", - Trener PRVAKA EVROPE - CSKA Etore Mesina.
"Ovo je jedno od tri najbolja mesta za igranje u Evropi”. - Kapiten CSKA Matjaž Smodiš.

Mi smo NEUPOREDIVI...

Milan

pre 15 godina

To sto Partizan dobije jednim porazom, to Zvezda ne moze da dobije sa 100 pobeda.

A kakva smo drzava i kakva je vlast vidi se po tome gde guraju kapital u sportu.U klubove koji propadaju.

dels

pre 15 godina

Dule sve razumem al' da Aleksic cuva Planinica,cetiri laka poena eto na kraju mozda su i odlucila ,inace sam zadovoljan igrom i sto je jos vaznije borbenoscu. Vratice se kad bude trebalo ko Novici ona trojka prosle sezone

Preko vode do slobode

pre 15 godina

Kad sa šampionom Evrope izgubiš sa pola koša to je pokazatelj da je PARTIZAN kvalitetan klub.Sportska sreća nam je okrenula leđa, ali drugi put siguno neće.Pozdrav za sve navijače PARTIZANA, od grupe navijača PARTIZANA iz Zagreba.NAPRED PARTIZAN.

Mrske

pre 15 godina

Ne želim mnogo da filozofirm, jednostavno nismo imali sreće, i sa 2 polu-do nikakva centra i nećemo imati sreće.
Ali bez obzira na sve svaka časti i igračima i Duletu, ne brinite sve se vraća sve se plaća.
E sad za ove napaljotine iz komčiluka samo maaaaalo podsećanje: od zadnjih 9 utakmica dobili smo vas 8, prošle sezone izbacili PAO i zamalo TAO(ponizili ih u BG), 2 sezone top 16 a prošle i top 8, 7 titula za redom, 2 titule NLB lige zaredom, ZVANIČNO najbolji navijači u evroligi. Sve ovo = PARTIZAN

GMUNDEN ?!?, Šarloa... Stoka i čuvenih 30 razlike, MVP sveta Milan Gurović, navijači koji ne navijaju za klub zbog Kikanovića prošle, a obožavaju i klub i njega ove, a koliko znam i dalje je musliman, itd = ZVEZDA.

Tako da komšije nema smisla, bar narednih 5 godina da komentarišete vesti o košarci.

Grobar Skopje

pre 15 godina

Nas Dule ima duplo manju platu od trenera iz komsiluka, ali Dule je trenerski genije, ziva legenda grobara. Moj predlog je da nas Dule vodi KK Partizan do njegove penzije jer samo on ovo moze da nam priredi. Vec smo prezalili ovaj mec, a Dule je tako motivisao ekipu koja je bila blizu senzacije. Ovaj poraz je = pobedi posto smo dobili jos jedno pojacanje Jan Veseli. Dule 008

ŠTETA

pre 15 godina

PA dokle Tepiću da u finišu pramašuješ,dajte tu loptu Novici...
ali nema veze samo NAPRED,a da Lazme nije dobio PETU sigurno bi POBEDILI...

p.s.a sutra MILANO nek pobedi.

GROBAR

pre 15 godina

**gani sta se vi javljate??
Vi evroligu mozete samo na TV-u i da gledate....vi ste od Sarloa izgubili i vi ste kao neki loodi....ma dajte.... Smarate...i to redovno....mislio sam da vam pisem da nadjete svoje teme,ali vi ih nemate!!!!Sutra cete u slucaju neuspeha i za fudbal da komentarisete....nas poraz je vasa pobeda....jadni li ste...jadni....
Pozz braci Grobarima!

nije sve u parama

pre 15 godina

Samo da mi je da znam na šta je ovaj CSKA potrošio 30 miliona evra, kad moraju da strepe od tima čiji je račun blokiran a igrači ne primaju platu.

Marko

pre 15 godina

Svaka cast igracima Partizana,ovakvu borbenost odavno nisam video,ovo me podsetilo na utakmicu sa Panatenikosom prosle sezone u prvoj fazi...Pobedjivacemo ove velike timove kad bude trebalo(TOP 16),samo mislim da ovaj CSKA nece silaziti naredih 5-6 godina sa prvog mesta...

kokan bojanic

pre 15 godina

@nemanja@delija
Sine, ako zvezda i CSKA dele prvo mesto u evropi, onda je sarlroa intergalakticki prvak.Pa vi bre pricate o pobedi sa pola kosa razlike vec mesec dana, ali ce stoka opet da vas razbije 30 razlike p..ke c.....ke.Partizanu svaka cast na jucerasnjoj utakmici

jiggy

pre 15 godina

Setite se Novicinih reci prosle sezone - Dacu je sledeci put!!! I dao je, tad vala! Nema sumnje da cemo i ove sezone imati slicnu situaciju! Ovakav tim, ovakav, klub, ovakav trener i ovakvi navijaci to zasluzuju iz utakmice u utakmicu!

Zorz Vea

pre 15 godina

Veceras sam umro...Porucujem ovoj ekipi,ovim ljudinama,da cuvaju svoje srce,jer ako ga nekad izgube nikad nece moci da ga povrate.I posle ove,i svih utakmica KKP,ko ne bi pozeleo da igra u takvoj ekipi!!!Muka mi je...

"Ljubav prema klubu,ne moze da prestane,dok zivim klicacu njemu,VOLIM TE PARTIZANE..."

Zivela Srbija i njena predivna kosarka na celu sa KK Partizanom

ps Cime su ovi momci ovo zasluzili???

KOSTA1703

pre 15 godina

Ne znam sta da kazem......
Tregedija ne samo Partizana nego celokupnog naseg sporta je sto najveca i najvaznija klupska takmicenja sluze da bi se razvili mladi igraci, da osete "barut", da nauce nesto novo.
Ozbiljne ekipe i ozbiljni sportski savezi ucestvuju u tim takmicenjima da bi se sto bolje plasirali.
U tome je razlika izmedju Partizana i svih drugih ekipa u Evroligi....
Inace, nemam bas nista da zamerim igracima Partizana, u bilo kom segmentu i bilo kom trenutku utakmice.Oni su dali svoj maksimum, i kapa do poda za njih zbog toga.
Samar zasluzuju politicari, sportski funkcioneri, koji su dopustili sve gore navedeno.
Ova ista ekipa Partizana, sa samo JEDNIM iskusnim igracem, bila bi najozbiljniji kandidat za F4.
Ovako, bojim se da cemo jos dugo gledati i patiti zbog ovakvih propustenih prilika.

Čavo ledeni

pre 15 godina

Sudar evropskih velikana košarke...za malo!
Vesely respect! i naravno svi ostali...i sjajna odbrana...samo 63 poena od velikog CSK..

Poruka za CSK: vidimo se na final 4!i pre toga još jednom u Moskvi...

volim ga ko oka dva!
Partizan 4ever

kenzo-prc japanac

pre 15 godina

(akcidroni, 26. novembar 2008 23:48)
Zelim ti sto vise ovakvih trenutaka.
Pa kad crknes, ucinices to ne zbog bolesne mrznje prema Zvezdi, vec zbog ljubavi prema Partizanu!

ponos Srbije

pre 15 godina

Sta reci samo jos jednom BRAVO momci , izvukli su se kao i Pao prosle god ali su videli kako se igra kosarka u Beogradu i Srbiji...

A ne kao oni ganci gube od belgijanaca smesnih ...

Steta bili ste odlicni momci ..Ponosan sam na vas i ponosan sto sam Grobar...

nebitno

pre 15 godina

Na ovoj utakmici ja sam tek video da STVARNO I ISTINSKI OBOZAVAM PARTIZAN srce lupa 300 na sat, poslednji sekundi lopta ne ulazi u kos i mesanje emocija tuga,ponos,radost,sreca sto navijam za artizan...Nadam se da cemo sutra imati ovoliko srece koliko smo ovde imali nesrece.
P.S Vasa Omiljena Komsinica, 26. novembar 2008 22:57)
Znate li zasto ste nam omiljeni jer vas K..AMO gde i kad stignemo(i ne samo mi vec i neki tamo belgijanci).

misa tumbas

pre 15 godina

Uuuups! Samo bacate pare. Karte nisu jeftine. Pa prevoz. Pa utapanje tuge u kafani... Eeee grobari, grobari...
(ellobo, 27. novembar 2008 00:42)

druze, ti ne ides na utakmice, vec samo tako iz fotelje, daljinski, malo net komentari i sve oko sebe na poslu ubedjujes kako si veliki navijac svoga kluba?

ili ides na utakmice, za dzabe preko veze ili tvoj klub ne naplacuje karte, hala/stadion su ti u komsiluku i sa gnusanjem gledas sve one koji navijaju za tvoj klub a treba im vise od 2 tramvajske stanice kako bi dosli do hale/stadiona?

obicno u kaficima kada se placa racun tebi kao zazvoni mobilni koji je u silent rezimu i ti imas kao vazan razgovor i bas tada izlazis napolje. mozda nekada i platis, ali to posle prebacujes drustvu, tako da ce ubuduce pre oni platiti - nego tebe slusati u nedogled.

preporucujem ti da se i veceras, kao i sinoc posadis ispred tv ekrana i pratis nas sve navijajuci za nase protivnike. tesko bi mi palo da neko poput tebe deli isti klub samnom.

ako imas potrebu da mi se nekako javis, pisi na misatumbas@kostunicajezlo.org a ako ne utisas tv cuces me veceras, kao sto si me i sinoc cuo.

NUSKNVP

marko pfc

pre 15 godina

Zamalo ali dobro glavu gore!!!Sledeca sreda(3dec)efes-DOBIJAMO
real-malo srece DOBIJAMO
armani-DOBIJAMO
panionios-DOBIJAMO
cska-tesko VREDI POKUSATI!!!
PARTIZAN SAMPION!!!

Undert4ker

pre 15 godina

Uuuups! Samo bacate pare. Karte nisu jeftine. Pa prevoz. Pa utapanje tuge u kafani... Eeee grobari, grobari...
(ellobo, 27. novembar 2008 00:42)


Ipak nismo mi de-li-je pa da "podjemo u veliki grad s'razlogom"....

IVAN ZR

pre 15 godina

Kad se sad nisam šlogirao. Ne mogu da verujem da nam se stalno dešava da promašimo šut za pobedu protiv velikih ekipa, protiv PAO dva puta sad protiv CSKA,neverovatno.Nadam se da će nam se vratiti na nekoj sledećoj utakmici. U svakom slučaju momci SVAKA VAM ČAST, vidimo se u TOP 16

partizanParis

pre 15 godina

Kad sudije kradu i sude u korist tima od 40 000 000 € onda je jasno koliko smo mi veliki PARTIZAN!!!!

Ne mozemo nikog kriviti,pa cak ni TRIPKA jel jednostavno lopta nije htela u kos!!Sad sam jos sigurniji da cemo ponoviti proslu sezonu pa cak bice jos bolja:)
Veseli je objasnio neke stvari i bice takva igracina da to nije normalno!!
PARTIZAN BEOGRAD
ponosni GROBAR

REALNO

pre 15 godina

Sta je sad cutite kad ste izgubili od slabasnog CSKA koji je samo prvak Evrope i prvak je zemlje koja je prvak Evrope. A nas ste pljuvali sto smo izgubili sest razlike od Evropskog giganta, ovaj, mislim, ne znam sad tacno kako se zove, ali znam da je jedan od najvecih klubova Evrope i dolazi iz zemlje koja je kosarkaska velesila.

GrobarBA

pre 15 godina

Ne mogu da opišem ovaj osećaj,srce mi se cepa a opet ponos čuva razum.Uzalud svaki Bari ili Tokio,neki nikada neće doživeti ovakav ponos posle poraza.Žalim ih zbog toga i srećan sam zbog toga što sam,bar na neki način,deo jedne velike sportske porodice!!!

Hvala Vam neizmerno CRNO BELI!!!

NEKI DRUGI NIVO

pre 15 godina

Zvezda bi pred 7000 Delija dobila CSKA bez problema.
(dekicar, 26. novembar 2008 23:34)

I BABA KAD BI IMALA TESTISE BILA BI DEDA. JOJ KAKO STE TUZNI **GANI! PA VI NIKADA U SVOJOJ ISORIJI NISTE NI PRIMIRISALI EVRO LIGI A KAMOLI DA JE IGRATE. I EVRO KUP JE MNOGO ZA VAS.

Miljanche

pre 15 godina

Uuuups! Samo bacate pare. Karte nisu jeftine. Pa prevoz. Pa utapanje tuge u kafani... Eeee grobari, grobari...
(ellobo, 27. novembar 2008 00:42)

Karte : 1000 din
Prevoz : 1200 din
Utapanje tuge u kafani : 8000 din
Gledanje kako igraci tvog voljenog kluba ostavljaju srce na terenu : NEPROCENLJIVO !!!

Za sve ostalu tu je DULE 007 !!!!

marko

pre 15 godina

Odlika velikih timova je da dobijaju sa pola koša, a iskompleksiranih da gube non stop sa istom razlikom. CZ
(milan, 26. novembar 2008 23:05) jel se mozda prezivas gurovic?

Dare-grobar

pre 15 godina

Ne mogu da werujem...ljudi ako mi werujete na kraju utakmice sam plakao...hteo sam da se ubijem...

Ali u swakom slucaju swe cestitke igracima PARTIZANA na SJAJNOJ borbi...

Zauwek ce biti u mom srcu

PARTIZAN BEOGRAD

Uzaludno cekajuci Tripkovica

pre 15 godina

E moj Tripko,opet si obradovao gane! Nesto das, ali kad se lomi nemas srca. Ostace zapamcena ova era velikog Partizana sa pocetka 21. veka, koji je svoje najvece uspehe postizao trpeci sve vreme jednog velikog talenta, a malog igraca. Ipak i pored Tripka bi dobili,da sudije ponovo nisu pomagale onom kome pomoc apsolutno nije potrebna!

ACKO

pre 15 godina

lele za malo sto nisam umro srce u pete, ali odlicna igra nema zalenja podbacili za 3 poena al sta je tu je.Idemo na drugu utakmicu u Pioniru i dajte bar jednu pobedu u gostima(ponovite ovu igru)protiv Milana.Nema veze
NA KRAJU SVETA DA IGRA PARTIZAN ON NECE NIKADA OSTATI SAM.Pozdrav iz MAKEDONIJE

Frederick House

pre 15 godina

Steta,mogli smo da pobedimo.
Sad ce igraci kkss da govore kako su oni dobri kao sampion Evrope je r je Partizan izgubio i od kkss i od prvaka Evrope sa pola kosa razlike.
Ali opet kao pogledamo,ispada da bi Sarloa ili kako vec trebao da bude prvak Evrope!;)

Arsen LOZNICA

pre 15 godina

Evo da i ja dodam koju: u ovakvim zavrsnicama postoje DVA TIPA IGRACA a to su: hrabri i oni manje hrabri igraci, e sada da razjasnimo sta to hrabri igraci mogu, a sta oni manje hrabri ne mogu da urade... hehe slozicete se samnom sigurno, a to je da pogode ili promase kos, ali ima tu jos nesto mnogo bitnije u coveku u tim trenutcima. Preovlada ili preveliko uzbudjenje pa pogodi "Dzordanovski sut" ili se pojavi jedna doza straha da se ne promasi. E bas tu se vidi logika igre u odbrani CSKA gde su oni pustili Rasica da ide na ulaz i pre toga cini mi se sut za tri u toj zavrsnici nad istim, a ne recimo Velickovica na kojem su odigrali onakvu fanaticnu odbranu i Tepica naravno da ne bi slucajno pogodio ovaj poslednji sut, e sad tu ispod kosa je bilo malo i srece sto se Rakocevic u silnoj borbi nije snasao (Tripkovicev posledjni sut vec nisam hteo da racunam). Zamislite da je bivsi centar crno belih bio u toj situaciji gde se nasao Rakocevic ...mislim na PEKMAN-a... sta mislite kako bi se zavrsilo?
OK mislim da je dovoljno od mene, VELIKIIIII POZZZZDRAVVV najvernijim grobarima i svima koji vole ovaj tim!!!!! O PARTIZANE, TI NEPOBEDIV SI! O PARTIZANE, CEO MOJ ZIVOT SI! O PARTIZANE, NA SVETU NAJBOLJI SIIIII!!!!!!!

Komsija

pre 15 godina

Sve dok je na klupi veliki mag,carobnjak i zetski filozof Dule Vujosevic ,
PARTIZAN nece dobiti utakmicu na jednu loptu.
Da je ovim momcima bolji trener svake godine bi ih gledali na f4
(debeli, 26. novembar 2008 22:49)

Dule Vujoesevic je od ovih momaka napravio velike igrace!!!!

Zvezda i CSKA su isti, dobijamo grobare sa pola kosa, Zvezda deli prvo mesto u Evropi!!!!
(Nemanja@Delija, 26. novembar 2008 22:52)

a U CEMO TO?POSTO VAS NEMA U FUDBALI I KOSARCI(IZGUBILI OD sARLOA)XAXA


zasto partizan uvek gubi sa pola kood VELIKIH ekipa


mislite o tome.....
(bane, 26. novembar 2008 23:03)

A bre cutite malo Sarloa xaaxxa,skor 7-1 za partizan u 8 tekmi,xaxa,Cibona -20 xaxa.

Zwezdo sedam godina uzastopce Titula i Euroliga,pa 100% josh uvek drzite mamicu za rukicu...

PARTIZAN DO GROBA

Bojanc

pre 15 godina

Procitao sam pomno i pazljivo svaki od 166 komentara do sada i smatramd a bi morao da napisem i svoje vidjenje sinocne utakmice.
Veoma prijatno sam iznenadjen sa Veselim, njegovom odbranom, kretanjem koje je za njegovu visinu vise nego dobro i smatram da ce sledece sezone on biti jedan od oslonaca ove ekipe. O Tepicu ne bih trosio previse reci, dovoljan je onaj komentar gde je citiran M.J., Tripkovic se poceo buditi, zao mi je sto onaj faul-kos nije bio trojka+bacanje, ali je kosem u zadnjoj sekundi 3/4 pokazao da je mozda najbolji suter posle tog izlaza iz bloka, pogotovo sa te pozicije.
Vranes je imao par bitnih skokova, sto se od njega i ocekuje, posto znamo da nije igrac za napad. Novica je odbranu odigrao na svom nivou, ali ga sut nije sinoc sluzio na nacin na koji nas je navikao, ali je on igrac u koga svi imaju neograniceno poverenje, sto je opravdao nebrojeno puta.
Lasmi i Rakocevic su vodili opasnu bitku sa centrima protivnika i odnos skokova dovoljno govori o tome kako su svoj posao odradili.
Necemo se zavaravati, CSKA je i ove godine jedan od najozbiljnijih kandidata za titulu u EL, juce nisu odigrali na nivou prethodnih utakmica kada su dobijali sa prosekom od +20, ali mislim da su se Partizan i Pionir pokazali u pravom svetlu i da se nisu obrukali ni u jednom segmentu koji je bitan, a to je srcanost, borbenost i odanost, kako na parketu, tako i na tribinama...
Krivo mi je zbog nacina na koji smo izgubili, ali sam ponosan na ponasanje igraca i navijaca tokom cele utakmice, kao i nakon nje, jer su pokazali ono sto izdvaja Partizan od ostalih skupova stranaca, a to je LJUBAV prema klubu...

Miggy

pre 15 godina

Suze u PIONIRU!!!
Hvala crno-beli za veliko srce.
Hvala caletu sto je bio GROBAR.

Ljudi Lazme place u svlacionici!!!
Srce htelo da mi pukne kad sam ga video.
Samo napred u TOP16.

Zocco

pre 15 godina

Da se zna: To nikada nije "senzacija" kad Partizan pobedi u Pionir! To samo moze da bude "senzacija" ili "cudo" kad izgube u Hramu kosarke! Ma kako god da se zove protivnik!
Svaka cast za borbenost! Sledeceg puta cemo valjda imati vise srece!!

TufoPg

pre 15 godina

Kako ovi gani iamju obraza da pricaju nesto,oni su izgubili od ekipe iz kosarkaske"velesile" a PARTIZAN od CSKA,bice da je Sarloa extra ekipa na nivou Rusa

showtime

pre 15 godina

Признајте да сте се понадали... уф, уф, уф... како ово мора да боли! Истичу последње секунде, ЧЕТИРИ покушаја и - КРОМПИР!
Не, нисам "ган" (они ми нису симпатични из сасвим других разлога). Тек, органски не подносим ваш примитивизам и вашу бахатост који су вам усађени од рођења, када сте били филијала најмоћније и уједно најбедније (морално, идеолошки, организационо) фирме у СФРЈ - ЈНА.
Као што сам се радовао њеном пропадању, тако се искрено веселим кад сваки њен изданак попије педагошку пљуску.
(Само једна је Воша!, 27. novembar 2008 03:27)
Mi popismo pljusku, ali vi sa Vošom...pa to više ne može ni da se prepozna šta pijete

Tedi Joe

pre 15 godina

Bravo bravo bravo Crno-beli bravo bravo bravo ooo..oo!! Samo napred.Bravo bravo!!! Ajmo glavu gore samo jako i hrabro k'o večeras i nebo je granica.Sve će se ovo vratiti kao prošle godine. Samo jedno ime znam PARTIZAN-BEOGRAD!!!

Bojko

pre 15 godina

Hvala vam za ovo sto ste nam pruzili danas. Nemam reci zamerke i jednino sto me raduje je to sto ce jednom morati da udje!!!! Grobari skupimo pare za nas Partizan samoinicijativno jer imamo zlato koje iako smo prodali tri najbolja igraca izgubi poen protiv tima koji je trenutno najbolji u evropi!!!! Za navijace zvezde koji ce prozivati mogu samo da kazem da bi po njihovoj logici Sarloa verovatno pobedio CSKA sa desetak razlike... NAPRED PARTIZAN

grobar_022

pre 15 godina

Sad ce cigani da se nadaju da su dobri k'o CSKA, i jedni i drugi nas dobise sa 1 razlike :D

Nema veze, svejedno ulazimo u top16 :)

pozz za sve grobare

splico

pre 15 godina

1.utakmica je bila totalna katastrofa u globalu.masa gresaka,pogotovo cska u obrani.
2.moran priznat da "malo" grobari pretjerujete s velicanjima svojih jer po meni(koji san gleda utakmicu skroz ne navijacki) velickovic je odigra katastrofa osim 2 akcije,tripkovic jos gori,a tepic cak solidan al ne moze sam bit i playmaker i strijelac.svi ostali su ipak epizodisti i bez pravog ucinka ove trojice gore ne moze se ocekivat pobjedu.istina borili se jesu,al nije ovo ni sjena partizana od lani(nema pekovica koji je bia po momcadi)tako da ce i sam ulaz u drugi krug bit veliki uspjeh a vjerojatno i limit ove momcadi.

@nfield

pre 15 godina

Tragicar protiv Efesa-Tepic,tragicar protiv Panionisa-Tepic,tragicar protiv zvezde-Tepic,tragicar protiv CSKA-Tepic,tragicar protiv ???-Tepic i tako nedogled...Sta on zamislja sta je? Ne postaje se junak preko noci! U svakoj od ovih utakmica on je pokusao da ispadne junak,a ispao je...! Svaka cast momcima,odograli su jako dobro,ali eto,desava se. Ali desavace se i dalje ako u redovima partizana i dalje postoji jedan Tepic!!!

kit-kat

pre 15 godina

Odlika velikih timova je da dobijaju sa pola koša, a iskompleksiranih da gube non stop sa istom razlikom. CZ
(milan, 26. novembar 2008 23:05)
ZAKON VEROVATNOCE je jedino sto vam je donelo pobedu u derbiju, pa ti preporucujem (kao i ostalim duvadzijama koji navijaju za "belgijski prosek") da stisas strasti jer neces skoro imati priliku da se radujes istom!

Niste vi ni do kolena Duletovoj armiji pa bi bilo dobro da ucite kako se igra evropska kosarka... 007, 008... ;)

Nikola Pekovic

pre 15 godina

Senzacija je to sto razlika nije dvocifrena, CSKA nije mogao da odigra losiju utakmicu, svaka ozbiljnija ekipa bi ih dobila u ovom izdanju, partizan je 0 bez mene.

Darko

pre 15 godina

Moram da se zahvalim svim nasim komsinicama koje su ispratile sinocnu utakmicu iako se u istom terminu igrala LS u fudbalu! Po ovim komentarima vidi se da vas je bilo MNOGO!
To je jako lepo i samo tako nastavite...

_Daniel_91_

pre 15 godina

Ovako smo prosle god od Panatinaikosa.... :( Ajde sreco pogledaj nas vec jednom!!!!!!
Cestitam kosarkasima na borbi i srcu kojem su ostavili na terenu....hvala vam na lepoj predstavi :)
POZz Grobarima :9

panta

pre 15 godina

Dokle vise boze na jednu loptu....DOKLE!!!Sad sam stigo iz pionira i kad smo imali ta tri suta za "senzaciju,,niko od navijaca nije pisnuo.Dokle cete da nas ubijate ovako a Tepicu,rasicu i ostali!!??nemamo svi jako srce....ali imamo VELIKO za samo jedan klub na svetu celom....PARTIZAN....Ajmo napred ajmo ponovo u top8,mozemo mozete...O PARTIZANE TI ZNAS.....

Александар Велики

pre 15 godina

Оно шта се дешавало на самом терену... немам ни снаге, а немам ни права да коментаришем, осим са МОМЦИ, СВАКА ЧАСТ!!!!
Хоћу само да скренем пажњу на једну ствар. Скоро сам на свакој утакмици ККП у Београду, већ две године имам и годишњу карту, али замолио бих "новопечене" навијаче да не долазе више у Храм кошарке, макар када игра наш Партизан. Поред мене је био тако сморени тип да је (замало) и на мене то пренео. Људи, није "фенси" навијати за Партизан, ено вам звезде, она нас је победила (једном!) са маестралним центром, четворком, најбољим и најбројнијим навијачима... Допустите старој екипи која не може да дође до карата, да се врати стара атмосфера. Сваке недеље је све гора и гора атмосфера. Можда би све било исто, али МОЖДА би ПРАВА атмосфера и подигла (још) неког играча, јунака и МОЖДА бисмо дали и тај ЈЕДАН кош, победнички кош...
Поносан сам на момке на терену, и желим да се понови прошла година. Немојте само причати о "невероватној" атмосфери, урадите нешта да се она ЈОШ побољша!

***Догодине у Призрену!!***

Partizan sampion,a ko bi drugi !?

pre 15 godina

Shta li se javljaju ovi musavi,pa vi necete imati priliku u istoriji da igrate protiv ovakvih velikana,a kamo li da ih dobijete,kao mi ranijih godina.Igrajte vi protiv onih Pakistanaca i Estonaca u EuroKupu,a mi cemo uzeti osmu titulu,u to sam sada josh vishe siguran...samo dzabe tesite sebe,znate ko je i shta je KK PARTIZAN,tresu vam se gace,to svi vrlo dobro znamo.

VOLIM PARTIZAN !!!!

showtime

pre 15 godina

Zvezda i CSKA su isti, dobijamo grobare sa pola kosa, Zvezda deli prvo mesto u Evropi!!!!
(Nemanja@Delija, 26. novembar 2008 22:52)
Nažalost, moraćete da igrate majstoricu, pa ko pobedi-NAJBOLJI, ko izgubi-NAJGORI

Pera Kojot

pre 15 godina

Zvezda i CSKA su isti, dobijamo grobare sa pola kosa, Zvezda deli prvo mesto u Evropi!!!!
(Nemanja@Delija, 26. novembar 2008 22:52)

prosto obožavam da pročitam neku ovakvu glupost....
videce ovakvi "primerci", jedno pravo izuvanje "Šampiona sledeće sezone" u sledećem derbiju (ako se ta utakmica i dalje tako zove) i to ne zato što nam to treba, nego samo zato što nam se može!
CSKA je trenutno najjača ekipa Evrope i ovim momcima skidam kapu za prikazano sinoć, a pobedu ćemo ostvariti kada nam bude najpotrebnija, mislite o tome!

grobar nis

pre 15 godina

Protiv Efesa smo igrali dobro a izgubili,protiv CSK-a super a opet izgubili.Strah me je samo da nas ovi porazi ne kostaju prolaza dalje i da nam se sve ovo ne osveti protiv Efesa i Grka u bg-u.

Nick

pre 15 godina

Ne razumem ovoliku radost komsinica,ne shvatam zajedljivost i ruganje zbog poraza "Partizana" od prvaka Evrope,i to sa pola kosa.Mada,sa druge strane,nije ni cudo sto ne razumem.Nikada nisam bio navijac malog kluba,nisam se radovao pobedi nad austrijskim kosarkaskim klubom!? i nisam gledao svoj tim protiv madjarskih i rumunskih klubova.Da jesam,mozda bih i sam bio takav,ne znam.Ali,znam da ce za komsinice egal utakmica protiv prvaka kontinenta biti samo san i znam da ce "Turow",ili kako se vec zove,biti teska,verovatno nepremostiva prepreka.Pa se vi,mukice,i dalje radujte.

Tanasije

pre 15 godina

Ponosan na svog Kralja!:))

Grobari, trazili smo nacin kako da pomognemo Klubu da se izvuce iz finansiske krize...i Klub je smislio "Partizanov SMS kviz"

http://www.kkpartizan.co.yu/ser/index.html

Posecujmo nas klupski sajt svakodnevno kako bi bili informisani. Treba ocekivati da se ovakve jednokratne akcije ponove ili produze na neodredjeno vreme. Ne budimo lenji i ne minimizirajmo krajnji efekat. Ucestvujmo u SMS kvizu...STALNA KAP DUBI KAMEN:))

Janevski

pre 15 godina

Vi nista normalni,vas par sto kritikuje Tripkovica!!
Mozda kad mu saigraci ne bi dodavali loptu samo kad nema izgleda za njihov izvestan sut ili slicno...
Moze i on bolje,ali ne bih bas rekao da moze da se kaze kako on sutira iz izgradjenih akcija!
I ono sto pogodi svaka mu cast.

duck

pre 15 godina

MOMCI SVAKA CAST ZA SRCE!!!!!
Voleo bih da upoznam onog ciganina Ivana da ga pitam cemu se on nada,Ulebu ili Javoru!!! Sram ga bilo!!!!

vlada M&M

pre 15 godina

Za senzaciju pored odlične igre potrebno je i malo sreće.Ovo drugo večeras nismo imali.Momcima svaka čast za borbu sa prvakom Evrope.Sve što nije ušlo moraće da se vrati kad-tad.Evropski PARTIZAN!!!

Anony

pre 15 godina

Jao kakva prilika za senzaciju. Svaka cast,samo reci hvale za crno-bele momke,sjajna utakmica,samo malo srece je falilo,ali vratice se to,kao prosle godine protiv PAO-a.Napred Partizan

anti-STANDARD EU

pre 15 godina

Momci,vezbajte malo te zicere pa da se vidimo na final-four Euroleague.Klub bez ijednog Srbina u timu i na klupi tesko moze dva puta da osvoji euroligu.Mi imamo sve potrebno.Sutra ce kolege iz fudbalskog tima da naplate ovaj vas manjak srece i sve nas obraduju!

BRANKO

pre 15 godina

Reci cu samo jedno ime Uros Tripkovic.Prosto je nezabelezen slucaj u Evropi da covek koji 5 godina igra Evroligu ne ume da igra odbranu,ne ume da probije pod kos,zovu ga i strasnim kosgeterom ali nesto se mi nismo nagledali tih njegovih suterskih veceri.Je.es igraca koji jednu utakmicu sutira trojke 9-8 kao prosle godine protiv Hemofarma a posle toga moras da cekas godinu dana na jos jedno njegovo takvo izdanje.Pravi bek suter na svakoj utakmici ne sme da ima ispod 15 poena i tu je kraj price.Jedan savet za Urosa:Sedi ti zemljace kod Duleta i ne idi nigde iz Partizana jer nigde neces dobiti minutazu kao kod Duleta.Gde god da odes grejaces klupu jer niko u Evropi nece da trpi jednog igraca kao sto to Dule radi sa tobom.Toliko.

nz

pre 15 godina

Ovo stvarno nije normalno. Ovako izgubiti utakmicu,nema opravdanja. Najbolja suterska ekipa Evrope da samo 2 (dve) trojke i mi ih ne dobijemo. Vranes...sta reci. Valjda se ovo nece dogoditi protiv Efesa i Panioniosa.

Srbin

pre 15 godina

Svaka cast na borbenosti,nema se sta zameriti ni igracima ni strucnom stabu.Nismo imali srece,nemoj nekog da cujem da pljuje po Tepicu zato sto je resavao zadnji napad.Tripkovic me je nervirao u prvom poluvremenu,ali me je kasnije obradovao sa par odlicnih suteva.Mislim da se Rasic polako vraca u formu,Vranes vec postaju upotrebljiv igrac,a Veseli je bio fenomenalan.Sve u svemu mozemo da se nadamo prolazu u top 16,domacoj tituli a za nlb cemo da vidimo.

eric

pre 15 godina

E moj Urose! Pa ti si zaj..ao i Godoa i Tramvaj zvani zelja i Djeknu i Tomu Zdravkovica sa pesmom ,,Cekaj me, ja cu sigurno doci, samo me cekaj dugo,, Covece, niko nikoga nikada nece trpeti kao tebe grobari i Dule. Pa vrati nam jednooooommm to. To je bio lak sut. Deca ga daju kad igraju put oko sveta kao od sale. A ti si kao neki suter. Pa ne moras da budes Praja, Kica, Danilovic ili Djordjevic, ali ajde jednom, makar jednom kad treba pogodi nekog vola u gu..cu. I Bog ti daje sto sansi da se proslavis. Jel moguce da ti to ne vidis i da se pored sve vasionske i ovozemaljske podrske toliko plasis. Ti si covece ili za Ginisa ili za Zvezdu. Treceg nema. Jao nama s tobom. Svi cemo cireve na zelucu a poneki i infarkte da dobijemo tvojom zaslugom.

Dejan

pre 15 godina

Navijam za zvezdu, ali moram skinuti kapu celom timu partizana na celu sa DV. Svaka cast na jucerasnjem izdanju (ne samo jucerasnjem). Nije mi bio jasan izbor Veselog za ekipu, ali mi je sada mnogo mnogo jasnije. Imam savet za svakog mladog igraca u zemlji. Ukoliko zeli postati pravi mora proci skolu DV. To je pravi garant za uspeh.

Puno srece u daljim utakmicama. Vratice se ovi promasaji u sledecim utakmicama. Mesto vam je u TOP 16.
Ukoliko zvezda zadrzi Pesica, uz 2-3 pojacanja za sledecu sezonu mozemo konkurisati za titulu.

tepic

pre 15 godina

Tragicar protiv Efesa-Tepic,tragicar protiv Panionisa-Tepic,tragicar protiv zvezde-Tepic,tragicar protiv CSKA-Tepic,tragicar protiv ???-Tepic i tako nedogled...Sta on zamislja sta je? Ne postaje se junak preko noci! U svakoj od ovih utakmica on je pokusao da ispadne junak,a ispao je...! Svaka cast momcima,odograli su jako dobro,ali eto,desava se. Ali desavace se i dalje ako u redovima partizana i dalje postoji jedan Tepic,
TI momak ocigledno nisi dovoljno kosharkashki pismen i gledasah stvari jako plitko...kontash...ako nsii provalio da dule od tepica prvi igraca za buducnost i da ga forsira u ovakvim odlucujucim situacijama,onda si stvarno slep.nije to slucajnost to sto Tepic to radi...zapitaj se malo i razmisli. i ne pljuj po igrachu kad nemash veze sa kosharkom.dule od tepica pravi igracinu i to se vidi.jedna je dule.milenko.i.kkpartizan..

*bane*

pre 15 godina

* CSKA je uzeo Zvezdin recept i najslađom razlikom pobedio nepobedivog i nenadmašnog šampiona Srbije !! Dule nije smeo da pobedi jer je PUTIN tako naredio !! Zato što su to bratski klubovi !! Nema veze , idemo dalje, pobediće Partizan u Moskvi, samo Tadić da naredi !!

DELIJA BL

pre 15 godina

Sve cast grobarima i Partizanu ali takva atmosvera ipak nije dovoljna da bi se pobijedili velikani kao Crvena Zvezda i CSKA.Ovaj komentar saljem onima koi su kroz pobijede Partizana koristili priliku da pljuju po najvecem sportskom gigantu u Srbiji "ZVEZDI".Iskreno na kraju zao mi je sto ste izgubili i od srca cestitke za navijanje, zelim vam sve najbolje u nastavku takmicenje u EL.

kustodian

pre 15 godina

Za sve one koji pljuju po Tepicu kako ne zna da resi utakmicu, da je on krivac za sve ove poraze i sl., vi ljudi nemate pojma o kosarci! Milenko Tepic je ubedljivo najbolji igrac Partizana!
Da nema njega ni 5 Novica ne bi nista uradili. Ako niko do sad nije zapazio, Tepic ove sezone nije promasio ni jedno slobodno bacanje u poslednjih 5min, tako da ja sam za to da se njemu daje svaka poslednja lopta :)
Kad Tepic igra dobro, ceo tim igra dobro, sto nije slucaj sa ostalim igracima.

Svaka cast momci, bili ste najbolji protivnik CSKA ove sezone :D Ograniciti prvaka evrope na

Chaos Is Me

pre 15 godina

Stanite malo...STANITE MALO! Prvo, Partizan jeste odigrao dobro ali ISKLJUCHIVO U ODBRANI I U SKOKU, a CSKA je odigrao UBEDLJIVO NAJLOSHIJU UTAKMICU U SEZONI. Ja mislim da su to suve chinjenice. Drugo, mech je igran U PIONIRU gde velika podrshka sa tribina pumpa adrenalin igrachima pa oni daju 200% svojih mogucnosti. STA MISLITE SHTA CE DA BUDE VAN PIONIRA?! Trece, kakva sreca?! Pa 70% utakmica u nlb ligi Partizan dobija na nachin na koji je vecheras (i josh dosta puta) izgubio u Evroligi. To nije sreca ili nesreca nego iskustvo i kvalitet, m... za zavrshnicu. AJDE BILO KO DA MI NAVEDE GDE SAM POGRESHIO U OVE TRI STAVKE, MOLIM VAS! Chetvrto, zashto pominjete Zvezdu i njen poraz u Belgiji?! Zvezda je ekipa koja je formirana u minut do 12 pred pochetak OVE sezone dok je "veliki mag" u svojim prvim sezonama na klupi dobijao po ushima isto tako od raznoraznih Belgijanaca i josh gorih. TO JE CHINJENICA. Peto, KAKAV F4?! Pa Dule prvi kaze da ova ekipa treba da ide korak po korak i da je nerealno ochekivati tako neshto.

Partizan jeste daleko najbolji tim na ovim prostorima ali PRIZEMLJITE SE MALO SA IDIOTSKIM KOMENTARIMA.

Sve chestitke za borbenost i zeleo bih da Partizan kao predstavnik srpske kosharke dogura shto dalje u Evroligi.

Hvala na paznji. Pozdrav zaljubljenicima u kosharku.

vadamp

pre 15 godina

Tripkovicu treba zabraniti da se bavi kosarkom, ili neka to radi negde drugde. 8 godina igra Evroligu, a i dalje ne zna nishta, pa kako ga nije sramota stoji sam kao vuk na ziceru i ne pogodi ni tablu... Ja stvarno ne mogu da verujem! Ovakvi protivnici se dobijaju SAMO na kosh-dva razlike, a mi vechito gubimo u poslednjim trenucima i to uglavnom zbog ljudi koji bi trebali da budu pokretachka snaga tima, a to pre svih treba da je Tripkovic kao jedan od najiskusnijih. Dule ga i dalje forsira previshe a ochigledno je da od njega nikad nece biti igrach, jer je on to vec uveliko trebao da bude. Idemo dalje Partizane!!!

SejnGrobar

pre 15 godina

Mi smo sada ranjeni ratnici,ali cemo izvidati rane protiv efesa u sledecem kolu i eto nas u top16!jos kinta da padne i bicemo evropsko cudo#1,olosi dajte pare

dukadam

pre 15 godina

Bravo i jos 100 puta bravo,bez obzira na ovaj tezak poraz momci glave gore nema razloga da budu pognute,treba da ih pognu oni koji ne cene vas rad,trud i REZULTATE a oni ce se sami prepoznati da ih nepominjem jer to nezasluzuju.Vi ste od veceras moji veciti pobednici zauvek ste pobednici u mom telu,srcu glavi!VOLIM PARTIZAN!!!

South Guard

pre 15 godina

Dragi **gani što likujete, koliko st puta za poslednjih 10 godina imali prilike da igrate velike evropske utakmice, koliko ste puta za poslednjih 10 godina imali prilike da igrate sa evropskim prvacima, koliko ste puta imali punu halu i ovakve navijače koje hvali cela evropa, koliko puta ste imali ovakvu atmosferu, kada ste imali igrače ovakvog kvaliteta i sa ovakvim srcem...????? Mislite o tome...i poštujte...

manapana

pre 15 godina

Zvezda i CSKA su isti, dobijamo grobare sa pola kosa, Zvezda deli prvo mesto u Evropi!!!!
(Nemanja@Delija, 26. novembar 2008 22:52)
ako nisam znao da ce neki lik ovako da ukapira situaciju,
samo je problem sto vi nas ne dobijate(mnozina!!!!!!!!),vi ste nas dobili ,jednu,mi vas dobijamo(doduse sa mnogo vise),a sto se tice same utakmice samo mozete da puknete od muke jer takav odnos prema igri niste nikad imali,imate i niti ce te imati,pa taman da ste i prvaci univerzuma.

Pegasus

pre 15 godina

Za poraz je kriva JEDINO VEOMA LOŠA SREĆA(ma i naši su malo krivi,al' dobro).NAŠI HEROJI su (još jednom) pokazali kako se gine za PARTIZAN.Zbog njih mi je još draže što sam grobar!
Ma idemo u top 16!
P.S. EJ TUGO,TUGO,GDE BAŠ SADA...

Dejan

pre 15 godina

Steta. CSKA je odigrao najslabiju utakmicu sezone, a to Partizan nije znao iskoristiti. Sve u svemu interesantna 'indijanska' utakmica u kojoj ne znas tko je koga naganjavao po terenu :).

dule-vu

pre 15 godina

ih zamalo,pa zamalo...zamalo je i celzi osvojio ligu sampiona,pa nije!mozete tako do sutra!zamalo ste i dobili efesa u turskoj,pa niste!dzaba sto je to zamalo,kad je to opet samo jedan poraz!nista izgubili 15 razlike,ali opet sta vredi i sto je samo 1!kad ih dobijete onda slavite koliko hocete!ako ce te sve utakmice gubiti zamalo,dzaba vam onda igra i sve!

Pozdrav iz Vukovara!!!

MEELOYE

pre 15 godina

Samo jedno ime znam PARTIZAN BEOGRAD! Mi pravimo imidz,brend ove zemlje... Svaka cast vratice se ovo. A bravo Dule 008,ga**eri mogu samo da gledaju... Kazu da bi C.Z(centralni zatvor-ideja osnivanja kluba zbog velike zasticenosti i logisticke podrske u politici i policiji u tadasnjoj SFRJ) pred svojim janjicarima razbijala E.L! :-) Jos samo kad bi igrala.. :-DD A i nezgodna ova kriza.. Jedan od uzroka je svakako SEDMOGODISNJE skidanje i postavljanje (sred-nedelja) grba E.L na sredini parketa... Nezgodno i zahtevno je to... :-DD Poz ***ci i pogledajte na youtube-u klip si*ovanje, poucan klip..

tackica

pre 15 godina

Ja ne znam kako vas nije sramota toliko da ke*ate po Tepicu,kad se posle utakmice videlo da mu uopste nije bilo sasvim svejedno kao sto vi pojedinci predstavljate.Decko je zeleo sve najbolje!!!

Само једна је Воша!

pre 15 godina

Признајте да сте се понадали... уф, уф, уф... како ово мора да боли! Истичу последње секунде, ЧЕТИРИ покушаја и - КРОМПИР!
Не, нисам "ган" (они ми нису симпатични из сасвим других разлога). Тек, органски не подносим ваш примитивизам и вашу бахатост који су вам усађени од рођења, када сте били филијала најмоћније и уједно најбедније (морално, идеолошки, организационо) фирме у СФРЈ - ЈНА.
Као што сам се радовао њеном пропадању, тако се искрено веселим кад сваки њен изданак попије педагошку пљуску.

Rocco Siffredi

pre 15 godina

Nadam se da su postovani navijaci onog drugog beogradskog kluba poslije ove utakmice shvatili da se Partizan samo sprdao protiv njih...

jevta

pre 15 godina

ne mogu da verujem sta promasuju ljudi. :S ovakve zicere ja nisam promasivao sa 15 godina, a ovi profesionalci... :( prodajte Vranesa, samo stetu pravi.

R0M0

pre 15 godina

Ljudi ko zna zasto je ovo dobro,prosle godine smo ovako izgubili nekoliko utakmica od Panatinaikosa sa 1-2 razlike pa se sve vratilo u top16.Gleda onaj gore sve.

Rade

pre 15 godina

@anfield i ostali koji pljuju Tepica
Svaki od navedenih puta je sve odradio kako treba. Jedini problem je sto svi znaju da ce on da zavrsi, jer je jedini sposoban. To se pokazalo i veceras. Nisu mogli neometani da pogode tri zicera, a Tepic je prethodno sutirao preko coveka, a cuvala su ga dvojica.
Sto se tice Tripkovica, ovaj put je bar uspeo da izvede aut. Sreca pa nisu igrali presing. Ponovo je uplasen, neodlucan, bez samopouzdanja.
Vranes- nije mi jasno zasto kad uhvati loptu u napadu skace ponovo i polaze ili je vraca bekovima, kad mu je dovoljno da se propne na prste i zakuca.
Velickovic-van forme
Lazme- prevelik emotivac, nije se jos dovoljno privikao na evropski stil sudjenja.
Veseli treba vise da igra.
Ako cemo da nastavimo sa istim stilom sporog i gotovo bezidejnog napada od prosle sezone, moramo da kupimo dobrog centra.
Odbrana standardno odlicna.

Mayweather Jr.

pre 15 godina

Sinoć sam odrao glo na utakmici,tako da sada moram da sapucem.Ali,gledati voljeni tim i cuti jos 6999 dusa kako zdusno pevaju s tobom...Vredelo je...Itekako je vredelo!Posle utakmice sam ostao 15 min sa drugarom,sedeci i ne verujuci sta se desilo...Bio sam istovremeno tuzan i srecan,tuzan zbog svega sto se desilo,ali srecan jer volim jedan veliki tim iz male zemlje Srbije...To je privilegija.SAMO JEDNO IME ZNAM,PARTIZAN BEOGRAD,OOOOOOOO,PARTIZAN BEOGRAD!!!

...fcrs...

pre 15 godina

Sve sto mogu da kazem je da vas ne volim ni malo, ali svaka cast na partijama koje pruzate. Jos jedna tekma koju niste zasluzili da izgubite ali jbg....

Blansche

pre 15 godina

Ovako je najsladje sa pola kosa. Ali u Moskvi imate sansu da ih razvalite

@Nelle

A dokle ce te da pobedjujete sa pola kosa. Ovaj odozgo sve vidi i sve se vraca

Kit Kat

Ovde dobijate na ura ali da li mozete na strani nekog da dobijete.Kuci ste izgubili vec jednu a posle Turaka slede dve vezane u gostima. Sada je psihologija na strani turaka jer vi tu utakmicu morate da dobijete.Drugo zar ne shvatate da niste bili toliko dobri koliko CSKA odigrao najlosiju utakmicu u poslednje dve sezone.Dobro je biti malo realan u zivotu i biti cvrsto na nogaama. A ovi sto pominju Sarloa kakve to veze ima sa Partizanom. Nego od muke i tuge Topalovici odmah prebace teren na Zvezdu. Dobili smo vas kao i veliki CSKA sa pola kosa i to je mnogo sladje nego dobiti i izgubiti za 30 razlike.

Dullence

pre 15 godina

Ovo me nevernovatno podseca na proslogodisnju utakmicu protiv PANATENAIKOSA gde su nas opet sudije pokrale a mi promasili sut za pobedu. I grci su tada bili aktuelni sampioni evrope, kao sada CSKA ! Ucice Tepiceva sledeca,kada bude bilo vaznije, u borbi za f4 Tepic odlucuje, kao sto je Novica prsle sezone za F8 ! Sta reci a ne slagati? Kradja, ceo mec su pustili ostru igru i onda jedan faul u napadu pretvorili u faul u odbrani jos za pobedu? Koliko je slobodnih bacanja izveo CSKA a koliko nas Partizan?a oba tima su igrala na noz? Pa zar jednom sampionu evrope stvarno dolici da krade i to kada je sigurno prvi u grupi? Koja je poenta toga? NE mogu da razumem takvu kradju ni da im znaci nesto utakmica a nista im bas ne znaci? Pa zar te sudije ne vole kosarku? Zasto onda kradu one koji za nju zive, zar malo simaptija nemaju prema timu koji bez para ali sa talentom,mladoscu i srcem igra tako lepu kosarku? STIDI SE EVROPO, I CUVAJ SE JER CE SLEDECA UCI!

Pexille

pre 15 godina

Svaka cast momcima ali stvarno nemamo srece...koji vec mec gubimo na jednu loptu...ali dobro,dobijemo te utakmice kuci sto su nam ostale i idemo dalje!

Joninjo

pre 15 godina

Ja sam od komsija delija ocekivao komentare- eto, i mi i vi izgubili ali neka, bice bolje vec sledece kolo, prolazimo sigurno i mi i vi, srecno i tako to... A ne podbadanje posle poraza od sampiona Evrope i to kako, a pre samo 2 dana vas dobio neki tamo Sarloa, i sad uzivate u ovom nasem porazu. Stvarno jadno i nisko.

Miki

pre 15 godina

Da li je ovo moguce?! Jer moguce ovo? tri suta da promase pa znaci ne mogu da verujem ovo je nestvarno koliko smo malerozni. Stvarno nije fer bili smo bas dobri ali kao po dobrom starom pravilu opet nam je sreca okrenula ledja. Strasno...

Jon Robert Holden

pre 15 godina

pa ovo je senzacija... :)

Vaki Partizan na CSKA bez Holden, Jon Robert-a zadivljujuce....revans + 40 za Partizan...al 2048 kad budu jedini klub... xexexe

salu na stranu...grobari ovo vam je plafon..... Jedan je KARI!!!!!

vlado_bar_cg

pre 15 godina

Ljudi,moji dobri ljudi,dal je ovo mogucje???predlazem da pred sledecu tekmu dovedemo jednog popa da nam osvesta kosheve,jer ovo je nemogucje vishe ovako...zar ovako da gubimo???a cigani imate li sta sada da nam kazete?ovo je bila sjajna tekma,za ponos srpskoj kosarci...momci samo tako,dajte da dobijemo efesa i panioniosa,da udjemo u TOP 16...a onda neka nas se svi cuvaju,jer ovo veceras mora da nam se vrati...

marko

pre 15 godina

In the game which was probably the most exciting for CSKA this season our team showed the heart of champions beating Partizan by 1 point... zvanicni sajt aktuelnog prvaka evrope...

srbin iz cg

pre 15 godina

momci svaka cast za ovu utakmicu veceras zbog vas sa ponosom mozemo reci da smo grobari.tako se bori za svoj klub.iako smo izgubili ovu utakmicu(a dosta su i sudije uticale)svaka vam cast za borbenost koju ste pokazali.volim partizan!!!!!!!!

Vladimir Matijašević

pre 15 godina

Svaka čast momcima, zaista je uspeh odigrati ovako neizvestan meč sa prvakom Evrope. Gotovo da im se ništa ne može zameriti, jer je srčanost bila očigledna. Naravno, ono što postaje simptomatično ove sezone, jesu porazi Partizana u neizvesnim završnicama, i to je segment na kojem bi, nakon adekvatne analize, trebalo poraditi. Što se tiče samog petog kola Evrolige, da ne bi bilo previše naknadne pameti, samo za kraj-svaka čast igračima, treneru i naj publici, a valjda će se manjak sreće (ili umijeća)u završnicama mečeva, vratiti kada bude najvažnije!

Ivan

pre 15 godina

Prvo, chestitam na dobroj utakmici ekipi Partizana. Drugo, za nepismene ime kluba koji vas je zasluzeno dobio (kazem zasluzeno, jer ne postoje neasluzene pobede, osim u izjavama DV) CSKA, ne CSK. Trece, pre bih rekao da Rusi nisu imali srece, ako su najbolja shuterska ekipa Evrolige, a pogodili su samo 2 shuta za 3 poena. Chetvrto, da bi neka dvorana bila "neosvojiva tvrdjava" mora da bude "neosvojiva" u kontinuitetu, a to ne znachi da su navijachi glasni, nego da ta ekipa ne gubi utakmice kod kuce (ko god da je protivnik - Primer je Real Madrid proshle godine, ili CSKA).

Uzaludno cekajuci Tripkovica

pre 15 godina

E moj Urose! Pa ti si zaj..ao i Godoa i Tramvaj zvani zelja i Djeknu i Tomu Zdravkovica sa pesmom ,,Cekaj me, ja cu sigurno doci, samo me cekaj dugo,, Covece, niko nikoga nikada nece trpeti kao tebe grobari i Dule. Pa vrati nam jednooooommm to. To je bio lak sut. Deca ga daju kad igraju put oko sveta kao od sale. A ti si kao neki suter. Pa ne moras da budes Praja, Kica, Danilovic ili Djordjevic, ali ajde jednom, makar jednom kad treba pogodi nekog vola u gu..cu. I Bog ti daje sto sansi da se proslavis. Jel moguce da ti to ne vidis i da se pored sve vasionske i ovozemaljske podrske toliko plasis. Ti si covece ili za Ginisa ili za Zvezdu. Treceg nema. Jao nama s tobom. Svi cemo cireve na zelucu a poneki i infarkte da dobijemo tvojom zaslugom.
(eric, 27. novembar 2008 03:15) Kakav si ti kralj covece,ubacivacu ovaj komentar posle svakog naseg poraza,jer zna se zbog koga uvek gubimo! Sve je tako,ali bas bas tako!

nemanja

pre 15 godina

bas je bila dobra utakmica, mislim da Patizan moze mnogo jer po mom misljenju vise nema velike razlike u igri kuci i u igri u gostima. Sam mesina je rekao da je njegov tim igrao jako dobro, sto u prevodu znaci da nisu imali slabo vece. Odlicne odbrane na obe strane, sto potvrdjuje i nizak procenat suta i kao sto su najavili na euroleague.net, jedan od slagera kola. Misim da ce se sve to vratiti u narednim, mnogo bitnijim utakmicama. Tepic je opet odigrao odlicno, kao i svi sotali, sto pokazuje da cemo uskoro imati dugacku klupu gde svako zna svoje-boziceve trojke, veseli u odbrani...a bez dugacke klupe nema uspeha u evropi

Arsen

pre 15 godina

jos jednu stvar moram da dodam, a to je da je Milenko Tepic pravi naslednik Dejana Bodiroge. Covek sa 20god ovako smireno i odlucno ide na ulaz i krece u organizaciju odlucujucih napada, to mogu samo najbolji! Ko se slaze samnom neka preporuci

Dejan

pre 15 godina

Ja sam gledao preko neta prijenos sa rts2 i moram jedno da napisem. Nakom 2 minute sam ugasio zvuk. Onda sam ga ukljucio opet u 4 cetvrtini i trebalo mi je 30 sekundi da ga opet ugasim. Navijao sam za partizan, ali ovi komentatori su tako komentirali kao da je Partizan prvak NBA lige pa ga kradu, nego da je neki klub kojemu treba pomoc sudija da dobije i Zadar. CSKA je odigrao ocajno, a i sa tom ocajnom igrom je dobio Partizan. Nije mi jasan taj fazon 'paljenja'. Pa Partizan ima omjer 2-3. Dakle vise izgubio nego dobio. Sada kos-dva. Nebitno. Broje se porazi i pobjede...

Space Jam

pre 15 godina

Sve čestitke igračima Partizana na ogromnoj borbenosti i prikazanoj igri u odbrani, ali jedna svar je nedostajala u ovoj utakmici, a to je šut. Rašić + Tepić + Veličković + Tripković u šutu za 3 poena su ostvarili 2 od 19. Zaista premalo da bi se pobedio prvak Evrope.

Vuk

pre 15 godina

Pre svega odakle obraza ovima prekoputa da se javljaju na ovu temu...i smesno je da se poistovecujete sa bratskim klubom Partizana.A fore su vam standardno ocajne.

Sjajna igra,vratice se to,na kraju ni oni nisu mogli da veruju da nismo pogodili..Svaka cast svima,veliko srce kao i uvek!Svake sezone sa sampionima Evrope,lomice se koplja sa najvecima opet...

PFCPAOK

Janjic B.B.

pre 15 godina

Znaci ne mogu da verujem.Kad neko nema srece,on je stvarno nema.Da je usla jedna lopta od one poslednje tri,danas bi svi bili srecni,ovako nam ostaje da zalimo za propustenom sansom.Mislim da nas jedino CSKA moze da dobije u Pioniru a ostali mogu samo da se nadaju.Nista,idemo dalje,sad stize Efes njih moramo da dobijemo.Napred Partizan,Srbija je uz tebe.

dex

pre 15 godina

Grobari, nemojte odmah da popljujete moj komentar, ali vama ove sezone fale m**a! Ovo nije sreca u pitanju, jer ovo vam je vec ko zna koji poraz u neizvesnoj zavrsnici ove sezone! To zaista nije sreca u pitanju, vec jednostavno nedostatak hrabrosti. Pa vasi igraci kao da dobiju vreo krompir umesto lopte u zavrsnici i svi pokusavaju da ga se rese, a onaj koji mora frljne ga bilo gde (uglavnom pored obruca).

kily

pre 15 godina

Grobari, svi ovi promasaji su samo kompenzacije za sve one pobede u poslednjoj sekundi -Scepanovic protiv Hemofarma, Drobnjak protiv Zvezde ....itd., tako da ne ocekujte da ce vam se sinocnji promasaji vratiti u nekim narednim utakmicama! Sve se vraca, sve se placa.....

nikola

pre 15 godina

Malopre sam ponovo gledao snimak zadnjeg napada i neznam zasto svi pominjete Tepica,Tripkovica,Rasica kad je RAKOCEVIC promasio najveci zicer kakav se ne promasuje ni u pionirskoj konkurenciji.Mada je po meni odlican igrac,najveci je krivac za poraz.

luka

pre 15 godina

Kakav tužni skup! Komemoracija! Pa ljudi su igrali sa 40% kapaciteta. Dokle ćemo se "vaditi" na najjačima? Treba tući buraniju a ovde ako se šta uhvati. Sad, posle ovoga, može da nas ka*a ko hoće. Kolektivna terapija i za igrače i za navijače. Pod hitno!!!

boki

pre 15 godina

A sto svi sada drvljem i kamenjem na Tepica a niko nevidi kako igra Vranes?Covek jednostavno nije nizasta ako ce da gledamo detalje koje su odlucili utakmicu po meni su to slobodna bacanja a pogledajte kako ih je izvodio Vranes

Grobar

pre 15 godina

Ne da im se. Stalno im fali nijansa da pokore sve najjace klubove u Evropi, koliko god slab tim imali, i koliko god neraspolozeni za igru bili to vece... Ostaje im borba do poslednjeg kola, i nada da ce u narednim utakmicama imati makar za pola kosa vise srece...

nemanjaol

pre 15 godina

Uh bas steta...
Dobro smo igrali navijanje je bilo fantasticno, ali nismo imali srece.
A posto danas bas nismo imali srece mislim da bi bio red da je sutra imamo dosta:)

miloš

pre 15 godina

Dule se nije setio da traži pare od Mila, pa nije valjda partizan kolonija mne ni za šta! Srpski brend radi na brušenju crnogorskih antitalenata u košarkaše vrha evropskog ranga!

sir_Nikola1989

pre 15 godina

Svaka cast momcima za sve sto su sinoc pokazali. CSKA je sve do sada gazio preko 20 razlike i mi smo pokazali da sa svima mozemo da se nosimo iako tako mladu ekipu. U ovim zavrsnicama stvarno nemamo srece. Cini mi se da jos treba da vracamo za onu Djordjevicevu trojku. Sledecu gazimo Efesa!

marko

pre 15 godina

# Grobari, svi ovi promasaji su samo kompenzacije za sve one pobede u poslednjoj sekundi -Scepanovic protiv Hemofarma, Drobnjak protiv Zvezde ....itd., tako da ne ocekujte da ce vam se sinocnji promasaji vratiti u nekim narednim utakmicama! Sve se vraca, sve se placa.....
(kily, 27. novembar 2008 13:18) a da nisu mozda u pitanju kompenzacije za djordjevicevu tricu,onu istanbulsku...?

FatZadd

pre 15 godina

Kao okoreli zvezdas,ali realan ...mogu da Vam cestitam na igri koju ste pokazali,narocito odbranii ste stvarno pruzili odlicnu partiju.kazem,u odbrani,ali se pokazalo tacnim ono sto sam pricao...nemate igraca koji moze da odluci utakmicu,da je prelomi....neki dobar plej ili centar!!!!

AL sta da se radi zivot je takav(citaj uprava)!!!!

POZZ

Rik

pre 15 godina

Zvezdas sam ali uvek za Partizan kada igra u Evropi jer sam pre svega Srbin i drago mi je sto od Zvezdasa nisam video ni jedan negativan komentar za razliku od Grobarskih omalovazavanja i likovanja kada Zvezda izgubi.
Glavu gore bice bolje drugi put. Nedostaje ideja u zavrsnici pa Partizan 3 puta gubi dobijene utakmice.

showtime

pre 15 godina

Zvezdas sam ali uvek za Partizan kada igra u Evropi jer sam pre svega Srbin i drago mi je sto od Zvezdasa nisam video ni jedan negativan komentar za razliku od Grobarskih omalovazavanja i likovanja kada Zvezda izgubi.
Glavu gore bice bolje drugi put. Nedostaje ideja u zavrsnici pa Partizan 3 puta gubi dobijene utakmice.
(Rik, 27. novembar 2008 17:35)
Rik, imaš pozitivan stav, to je OK, ali bilo je par izuzetaka,kao što to obično bivabc8v.Što nas je više pozitivnih, biće bolje

ellobo

pre 15 godina

Za ovog napaljenog (misatumbaskakogod): Upravu si samo u jednom, živim blizu PIONIRA. To je dovoljan razlog da ne idem na utakmice, jer ti i takvi primerci ste devalvirali svaku moguću sportsku priredbu u BG i RS. Razni netalentovani bivši (polu)sportisti izbačeni iz raznih TELEOPTIKA, GRAFIČARA i sličnih amaterskih družina, zbog nedostatka talenta i discipline. Dakle, nije više poenta u tome jesam li ja ZVEZDAŠ (a jesam), nego jednostavno volim da gledam vaše razočarane face posle ovih 4/3 momenata (4 promašaja za 3 sekunda) i volim da vas za*ebavam posle toga. Zašto? Zato što ste ti i takvi totalno promašili suštinu sporta. Postali ste ČOPOR. Ponašate se kao rulja iz one nacionalne zajednice iz naše južne pokrajine. I oni su hrabri samo kad su u ČOPORU. Preispitaj se sinko, ne pali se na svaku za*ebanciju jer ne znaš na koga ćeš naleteti.To je dobronameran savet, iako ga ti ne zaslužuješ. Iako ste mi ogadili sport u Srbiji, pošto mnogo putujem, veruj da pogledam poneku kvalitrtnu tekmu, obično u Italiji ili Nemačkoj. Na poslednje dve olimpijade bio sam ukupno 30 dana. Malo li je?! Sport poznajem malo bolje nego ti i mogu da ti pričam danima a ti samo da slušaš žedan i gladan. Što se tiče kafane, proveo sam u njoj više nego što ti imaš godina i SA ZDOVOLJSTVOM potrošio toliko koliko ti nećeš u životu videti, pa ti ni onaj deo ne stoji. A lajt-motiv za onu moju rečenicu zbog koje si se ti tako isplakao dao mi je lik, verovatno iz tvoje navijačke grupe. "Je*o te, brate, idem sad da se ucirkam, je*eš 100 evrića!" Poznato, a? 'Ajde, opraštam ti. Samo, prst na čelo, misli malo, ne boli to. I odjavljujem se za ovakve lekcije. Nemam puno vremena za internet. Pozdravljam te!

debeli

pre 15 godina

Sve dok je na klupi veliki mag,carobnjak i zetski filozof Dule Vujosevic ,PARTIZAN nece dobiti utakmicu na jednu loptu.Da je ovim momcima bolji trener svake godine bi ih gledali na f4

Иван-Ниш

pre 15 godina

Још једном је доказано: Партизан и Србија имају борбене, али немају велике играче.

no

pre 15 godina

Je l' ste primetili da CSKA pobedjuje istom razlikom kao Zvezda ;)
Niste losi al' posle onih komentara protiv Sarloa bas sam pozeleo da ovako izgubite.

akcidroni

pre 15 godina

Gani,kad widim washe komentare znam zashto was ne wolim,znam zashto cu uwek mrzeti zwezdu i nawijati protiw nje bez obzira da li igra protiw belgijanaca,kamerunaca,slowenaca,hrwata,tajlandjana.I zato ne mogu da razumem choweka koji nawija za Partizan a pricha kako nawija za zwezdu u ewropskim utakmicama.Bre,ja mrzim zwezdu,zelim joj swe najgore,zelim joj da se ugasi i da nikad wishe ne stane na noge.Shto se tiche mog Partizana,njega cu woleti wishe od bilo chega na swetu,uwek uz njega,do smrti!-BRACO GROBARI,WIDIMO SE SUTRA NA JNA!!!

@nfield

pre 15 godina

Tragicar protiv Efesa-Tepic,tragicar protiv Panionisa-Tepic,tragicar protiv zvezde-Tepic,tragicar protiv CSKA-Tepic,tragicar protiv ???-Tepic i tako nedogled...Sta on zamislja sta je? Ne postaje se junak preko noci! U svakoj od ovih utakmica on je pokusao da ispadne junak,a ispao je...! Svaka cast momcima,odograli su jako dobro,ali eto,desava se. Ali desavace se i dalje ako u redovima partizana i dalje postoji jedan Tepic!!!

pipo_inzagi

pre 15 godina

E patetike majko moja.. Cuj ponosan posle poraza.. To je vas patent! Uvek cete biti mali klub! Mi kao narod uvek cekamo neku srecu i da nam se "vrati".. Nema tu sreca te vratice se ovo-ono, ma ima da se radi bato moj i da se pobedi.. Kao za Milan u fudbalu provlaci se ovo-ono, a ljudi 6-7 osvoje LS! Nije to sreca i provlacenje.. Zato zapamtite u zivotu pa i sportu-Istorija pamti samo pobednike!

Nemanja Cic

pre 15 godina

Ja se selim iz SRBIJE ako ne stanu iza PARTIZANA....aman bre vise cela zemlja je bila uz PARTIZAN.....PODRZITE VISE NAJVECI SRPRKI BREND !!!

Само једна је Воша!

pre 15 godina

Признајте да сте се понадали... уф, уф, уф... како ово мора да боли! Истичу последње секунде, ЧЕТИРИ покушаја и - КРОМПИР!
Не, нисам "ган" (они ми нису симпатични из сасвим других разлога). Тек, органски не подносим ваш примитивизам и вашу бахатост који су вам усађени од рођења, када сте били филијала најмоћније и уједно најбедније (морално, идеолошки, организационо) фирме у СФРЈ - ЈНА.
Као што сам се радовао њеном пропадању, тако се искрено веселим кад сваки њен изданак попије педагошку пљуску.

*bane*

pre 15 godina

* CSKA je uzeo Zvezdin recept i najslađom razlikom pobedio nepobedivog i nenadmašnog šampiona Srbije !! Dule nije smeo da pobedi jer je PUTIN tako naredio !! Zato što su to bratski klubovi !! Nema veze , idemo dalje, pobediće Partizan u Moskvi, samo Tadić da naredi !!

DELIJA BL

pre 15 godina

Sve cast grobarima i Partizanu ali takva atmosvera ipak nije dovoljna da bi se pobijedili velikani kao Crvena Zvezda i CSKA.Ovaj komentar saljem onima koi su kroz pobijede Partizana koristili priliku da pljuju po najvecem sportskom gigantu u Srbiji "ZVEZDI".Iskreno na kraju zao mi je sto ste izgubili i od srca cestitke za navijanje, zelim vam sve najbolje u nastavku takmicenje u EL.

splico

pre 15 godina

1.utakmica je bila totalna katastrofa u globalu.masa gresaka,pogotovo cska u obrani.
2.moran priznat da "malo" grobari pretjerujete s velicanjima svojih jer po meni(koji san gleda utakmicu skroz ne navijacki) velickovic je odigra katastrofa osim 2 akcije,tripkovic jos gori,a tepic cak solidan al ne moze sam bit i playmaker i strijelac.svi ostali su ipak epizodisti i bez pravog ucinka ove trojice gore ne moze se ocekivat pobjedu.istina borili se jesu,al nije ovo ni sjena partizana od lani(nema pekovica koji je bia po momcadi)tako da ce i sam ulaz u drugi krug bit veliki uspjeh a vjerojatno i limit ove momcadi.

deki

pre 15 godina

Zvezda i CSKA su isti, dobijamo grobare sa pola kosa, Zvezda deli prvo mesto u Evropi!!!!
(Nemanja@Delija, 26. novembar 2008 22:52)

Kako bi tek oni belgijanci odrali CSKA.

Chaos Is Me

pre 15 godina

Stanite malo...STANITE MALO! Prvo, Partizan jeste odigrao dobro ali ISKLJUCHIVO U ODBRANI I U SKOKU, a CSKA je odigrao UBEDLJIVO NAJLOSHIJU UTAKMICU U SEZONI. Ja mislim da su to suve chinjenice. Drugo, mech je igran U PIONIRU gde velika podrshka sa tribina pumpa adrenalin igrachima pa oni daju 200% svojih mogucnosti. STA MISLITE SHTA CE DA BUDE VAN PIONIRA?! Trece, kakva sreca?! Pa 70% utakmica u nlb ligi Partizan dobija na nachin na koji je vecheras (i josh dosta puta) izgubio u Evroligi. To nije sreca ili nesreca nego iskustvo i kvalitet, m... za zavrshnicu. AJDE BILO KO DA MI NAVEDE GDE SAM POGRESHIO U OVE TRI STAVKE, MOLIM VAS! Chetvrto, zashto pominjete Zvezdu i njen poraz u Belgiji?! Zvezda je ekipa koja je formirana u minut do 12 pred pochetak OVE sezone dok je "veliki mag" u svojim prvim sezonama na klupi dobijao po ushima isto tako od raznoraznih Belgijanaca i josh gorih. TO JE CHINJENICA. Peto, KAKAV F4?! Pa Dule prvi kaze da ova ekipa treba da ide korak po korak i da je nerealno ochekivati tako neshto.

Partizan jeste daleko najbolji tim na ovim prostorima ali PRIZEMLJITE SE MALO SA IDIOTSKIM KOMENTARIMA.

Sve chestitke za borbenost i zeleo bih da Partizan kao predstavnik srpske kosharke dogura shto dalje u Evroligi.

Hvala na paznji. Pozdrav zaljubljenicima u kosharku.

Stefan_CG

pre 15 godina

Sta reci vise...Ima li boga?!Poslje onakvih poraza od Efesa i Panioniosa ovo je vrhunac.Zar oni momci poslje onakve borbe i 200% svojih mogucnosti da ovo dozive?!Jos im kasni nekoliko plata....Nevjerovatno i kakav nacin da padne Pionir,najvrelija dvorana na svijetu....

Nikola Pekovic

pre 15 godina

Senzacija je to sto razlika nije dvocifrena, CSKA nije mogao da odigra losiju utakmicu, svaka ozbiljnija ekipa bi ih dobila u ovom izdanju, partizan je 0 bez mene.

Crni Gruja

pre 15 godina

Ja sam ponosan!!! Ovakvo srce imaju samo igraci koji jako vole Partizan! Svaka cast momci, ovako se bori, do zadnje kapi krvi i znoja...

vadamp

pre 15 godina

Tripkovicu treba zabraniti da se bavi kosarkom, ili neka to radi negde drugde. 8 godina igra Evroligu, a i dalje ne zna nishta, pa kako ga nije sramota stoji sam kao vuk na ziceru i ne pogodi ni tablu... Ja stvarno ne mogu da verujem! Ovakvi protivnici se dobijaju SAMO na kosh-dva razlike, a mi vechito gubimo u poslednjim trenucima i to uglavnom zbog ljudi koji bi trebali da budu pokretachka snaga tima, a to pre svih treba da je Tripkovic kao jedan od najiskusnijih. Dule ga i dalje forsira previshe a ochigledno je da od njega nikad nece biti igrach, jer je on to vec uveliko trebao da bude. Idemo dalje Partizane!!!

Dejan

pre 15 godina

Steta. CSKA je odigrao najslabiju utakmicu sezone, a to Partizan nije znao iskoristiti. Sve u svemu interesantna 'indijanska' utakmica u kojoj ne znas tko je koga naganjavao po terenu :).

Jon Robert Holden

pre 15 godina

pa ovo je senzacija... :)

Vaki Partizan na CSKA bez Holden, Jon Robert-a zadivljujuce....revans + 40 za Partizan...al 2048 kad budu jedini klub... xexexe

salu na stranu...grobari ovo vam je plafon..... Jedan je KARI!!!!!

Dinux

pre 15 godina

VOLIM CRNO-BELE

Da volim CRNO-BELE,
Ponosno kažem svima,
Volim to slavno ime,
I divim se samo njima.

Na svetu ništa lepše,
Ne može da postoji,
Nego što je naša ljubav,
Prema CRNO-BELOJ boji.

Ljubav prema klubu,
Ne može da prestane,
Dok živim klicaću njemu,
Volim te Partizane.

Ja volim Partizana,
I svakog novog dana,
Kucaće srce moje,
Za CRNO-BELE boje...

Za neki drugi komentar, nemam snage, psihicki sam unisten.

Yaguar

pre 15 godina

Zvezda i CSKA su isti, dobijamo grobare sa pola kosa, Zvezda deli prvo mesto u Evropi!!!!
(Nemanja@Delija, 26. novembar 2008 22:52)

A u kojoj ste vi grupi Evrolige?

kit-kat

pre 15 godina

gde su sad oni cibosi da mi govore o "najjacoj momcadi u euroligi" i "prosjecnom Partizanu"?!?

dok oni pobede ekipu koja debakle dozivljava i u svojoj ligi (od Panatenaikosa npr. gde caruje NASH Pekovic!), za to vreme MI JEDINI ugrozimo, i ravnopravno se nosimo sa SAMPIONOM EVROPE I UBEDLJIVO NAJJACIM TIMOM koji igra tu Evroligu... taaaacka.

Naravno sladje bi bilo da sudije ne moraju da sviruckaju svasta jer su oni CSKA i da smo mi iz 3 zicera na kraju dali taj pobedonosni kos, ali sve u svemu - cela Evropa zna ko je PARTIZAN i sta je PIONIR, pa vi cibosi pricajte neku svoju pricu i zivite neku vasu realnost... uvek ste bili "posebni" u svemu ;)

Bravo momci, niko nije mogao ni da primirishe ovom timu do sada ali vi pomerate granice.
Svaka cast!

VOOOLIM GAAA, K'O OKA DVAAAA...

Uzaludno cekajuci Tripkovica

pre 15 godina

E moj Tripko,opet si obradovao gane! Nesto das, ali kad se lomi nemas srca. Ostace zapamcena ova era velikog Partizana sa pocetka 21. veka, koji je svoje najvece uspehe postizao trpeci sve vreme jednog velikog talenta, a malog igraca. Ipak i pored Tripka bi dobili,da sudije ponovo nisu pomagale onom kome pomoc apsolutno nije potrebna!

dule-vu

pre 15 godina

ih zamalo,pa zamalo...zamalo je i celzi osvojio ligu sampiona,pa nije!mozete tako do sutra!zamalo ste i dobili efesa u turskoj,pa niste!dzaba sto je to zamalo,kad je to opet samo jedan poraz!nista izgubili 15 razlike,ali opet sta vredi i sto je samo 1!kad ih dobijete onda slavite koliko hocete!ako ce te sve utakmice gubiti zamalo,dzaba vam onda igra i sve!

Pozdrav iz Vukovara!!!

jevta

pre 15 godina

ne mogu da verujem sta promasuju ljudi. :S ovakve zicere ja nisam promasivao sa 15 godina, a ovi profesionalci... :( prodajte Vranesa, samo stetu pravi.

Ivan

pre 15 godina

Prvo, chestitam na dobroj utakmici ekipi Partizana. Drugo, za nepismene ime kluba koji vas je zasluzeno dobio (kazem zasluzeno, jer ne postoje neasluzene pobede, osim u izjavama DV) CSKA, ne CSK. Trece, pre bih rekao da Rusi nisu imali srece, ako su najbolja shuterska ekipa Evrolige, a pogodili su samo 2 shuta za 3 poena. Chetvrto, da bi neka dvorana bila "neosvojiva tvrdjava" mora da bude "neosvojiva" u kontinuitetu, a to ne znachi da su navijachi glasni, nego da ta ekipa ne gubi utakmice kod kuce (ko god da je protivnik - Primer je Real Madrid proshle godine, ili CSKA).

Chaos Is Me

pre 15 godina

Navijam za Zvezdu ali to nema nikakve veze. Svaka chast Partizanu na izvanrednoj igri u odbrani, jednostavno nedostajalo je srece. Vrlo bledo izdanje CSKA mora se priznati ali svejedno, svaka chast Partizanu. Njihov ofanzivni skok iz sezone u sezonu ne moze niko u Evropi da brani pa chak ni CSKA. Velika shteta. Ipak, stare boljke se ponovo javljaju, veliki broj izgubljenih lopti, promashenih penala i zicera, tako se ne moze protiv, vecheras indisponiranog evropskog prvaka. Ipak, jasno je da su pobede protiv Efesa i Panioniosa kod kuce pa i protiv AJ-a u Milanu sasvim realne.

gAGi

pre 15 godina

Tripkovicu svaka cast za tekmu,po mom skromnom misljenju napokon igrac utakmice!!
Imao par izvrsnih asistencija, nekoliko basketaskih akcija... Poeni u bitnim trenucima.
Mali samo napred.
Svaka Vam svima cast!!!

PAO CSK!!!!!!!!

cici

pre 15 godina

Ovo mogu po prvi put u zivotu da kazem, ne mogu da opisem kako se sad osecam, ali znam da mogu da kazem, bez imalo foliranja, necu da spominjem ni sudije, da li su nas pokrali ili ne, necu ni drzavu ni sponzore da spominjem ali u ovo sam siguran.....MOMCI, VI STE PRAVI POBEDNICI!!!!

grobar 4ever

pre 15 godina

Promasio sam vise od 9000 suteva u karieri, izgubio skoro 300 utakmica, 26 puta su mi dozvolili sut za pobedu i promasio sam.
Gubio sam i gubio kroz ceo svoj zivot...Zato i pobedjujem

ovo je rekao veliki M.J.

Zato niko ni riječi o Tepiću. Biće on najjači a vrijeme ce da to pokazati.

vic decenije

pre 15 godina

Zvezda bi pred 7000 Delija dobila CSKA bez problema.
(dekicar, 26. novembar 2008 23:34)
ahahahahah covjece bas si me nasmijao! posebno onaj deo "bez problema".
p.s.ima i medju obicnim svetom velikih saljivdzija a ne samo na tv...

zvezda_zivot_je

pre 15 godina

Mnogo sam se iznervirao, a cak nisam ni grobar. Bog tri puta srecu deli, ali partizanu ni to nije bilo dovoljno. Ajde grobari, dobri ste, bice bolje dok ima volje! Samo napred.
Da je komsiji krava ziva i zdrava.

ponos Srbije

pre 15 godina

Sta reci samo jos jednom BRAVO momci , izvukli su se kao i Pao prosle god ali su videli kako se igra kosarka u Beogradu i Srbiji...

A ne kao oni ganci gube od belgijanaca smesnih ...

Steta bili ste odlicni momci ..Ponosan sam na vas i ponosan sto sam Grobar...

GrobarBA

pre 15 godina

Ne mogu da opišem ovaj osećaj,srce mi se cepa a opet ponos čuva razum.Uzalud svaki Bari ili Tokio,neki nikada neće doživeti ovakav ponos posle poraza.Žalim ih zbog toga i srećan sam zbog toga što sam,bar na neki način,deo jedne velike sportske porodice!!!

Hvala Vam neizmerno CRNO BELI!!!

Dejan

pre 15 godina

Ja sam gledao preko neta prijenos sa rts2 i moram jedno da napisem. Nakom 2 minute sam ugasio zvuk. Onda sam ga ukljucio opet u 4 cetvrtini i trebalo mi je 30 sekundi da ga opet ugasim. Navijao sam za partizan, ali ovi komentatori su tako komentirali kao da je Partizan prvak NBA lige pa ga kradu, nego da je neki klub kojemu treba pomoc sudija da dobije i Zadar. CSKA je odigrao ocajno, a i sa tom ocajnom igrom je dobio Partizan. Nije mi jasan taj fazon 'paljenja'. Pa Partizan ima omjer 2-3. Dakle vise izgubio nego dobio. Sada kos-dva. Nebitno. Broje se porazi i pobjede...

Blansche

pre 15 godina

Ovako je najsladje sa pola kosa. Ali u Moskvi imate sansu da ih razvalite

@Nelle

A dokle ce te da pobedjujete sa pola kosa. Ovaj odozgo sve vidi i sve se vraca

Kit Kat

Ovde dobijate na ura ali da li mozete na strani nekog da dobijete.Kuci ste izgubili vec jednu a posle Turaka slede dve vezane u gostima. Sada je psihologija na strani turaka jer vi tu utakmicu morate da dobijete.Drugo zar ne shvatate da niste bili toliko dobri koliko CSKA odigrao najlosiju utakmicu u poslednje dve sezone.Dobro je biti malo realan u zivotu i biti cvrsto na nogaama. A ovi sto pominju Sarloa kakve to veze ima sa Partizanom. Nego od muke i tuge Topalovici odmah prebace teren na Zvezdu. Dobili smo vas kao i veliki CSKA sa pola kosa i to je mnogo sladje nego dobiti i izgubiti za 30 razlike.

GROBAR NIS

pre 15 godina

na terenu izgubili,u nasim srcima ste pobedili!! Najjaca evropska ekip je umalo pala...Ali mi GROBARI smo zadovoljni,Pionir napustamo PUNIH srca...i spremamo se za sutra sa istom verom i ljubavlju!!VOLIM PARTIZAN!!

nz

pre 15 godina

Ovo stvarno nije normalno. Ovako izgubiti utakmicu,nema opravdanja. Najbolja suterska ekipa Evrope da samo 2 (dve) trojke i mi ih ne dobijemo. Vranes...sta reci. Valjda se ovo nece dogoditi protiv Efesa i Panioniosa.

marko pfc

pre 15 godina

Zamalo ali dobro glavu gore!!!Sledeca sreda(3dec)efes-DOBIJAMO
real-malo srece DOBIJAMO
armani-DOBIJAMO
panionios-DOBIJAMO
cska-tesko VREDI POKUSATI!!!
PARTIZAN SAMPION!!!

@nfield

pre 15 godina

Uffff SHTETA....Bash ste jadni.
(Delija, 26. novembar 2008 23:23)

Smesan si ko zvaka!!!

Nekom su Merilo,Sampdorija,Stutgart,cska...a nekome Borac iz Cacka,Javor...

Hvala bogu sto sam Grobar

pre 15 godina

Lazme place u svlacionici! E to je neprocenjivo! Kladim se da u americi nikad nije zaplakao zbog poraza, jednostavno ovo treba doziveti i preziveti... Lazme care ti si jako dobar covek!

luka

pre 15 godina

Kakav tužni skup! Komemoracija! Pa ljudi su igrali sa 40% kapaciteta. Dokle ćemo se "vaditi" na najjačima? Treba tući buraniju a ovde ako se šta uhvati. Sad, posle ovoga, može da nas ka*a ko hoće. Kolektivna terapija i za igrače i za navijače. Pod hitno!!!

Bitan

pre 15 godina

Tako se i pao provlacio prosle sezone ... idemo dalje , siguran sam...

Dule ce da osvoji EL iako mu je Vranes jedini centar !!!

Ljubav prema klubu , ne moze da prestane
dok zivim klicacu njemu..
VOLIM TE PARTIZANE

ŠTETA

pre 15 godina

PA dokle Tepiću da u finišu pramašuješ,dajte tu loptu Novici...
ali nema veze samo NAPRED,a da Lazme nije dobio PETU sigurno bi POBEDILI...

p.s.a sutra MILANO nek pobedi.

Blef

pre 15 godina

Ovaj tim sa Pekman-om bio bi garant kandidat za osvajanje LŠ, a F4 bi bila sigurica sa kvotom 1.05 !!!
U svakom slučaju svaka čast majstori. Slušajte dr Duleta, a pobede protiv ovakvih timova će doći onda kad bude najvažnije.
Bože, hvala ti što mi je ćale bio GROBAR (a geni su čudo).

Vladan...VR

pre 15 godina

U lozi Pionira su sedeli kosarkasi Crvene Zvezde i GLEDALI Evroligu! Da ste im samo videli odusevljenje na licima sto imaju tu srecu da prisustvuju utakmici VRHUNSKIH evropskih ekipa! A dole su igrala dva bivsa evropska sampiona! I jedan je imao vise srece i pobedio sa pola kosa razlike... I tacno znam sta su kosarkasi Zvezde mastali u tom trenutku! Isto sto i Milios Vujanic svojevremeno. A onda je odlucio da predje u Partizan i oseti magiju igranja u najacem takmicenju na svetu posle NBA! Steta je sto ovi sadasnji igraci Zvezde nemaju taj kvalitet da im se snovi ostvare! Ali nema veze...oni ce u narednih 5 godina da prepricavaju pobedu protiv Partizana,prvu posle iha-haaa... Nisu slucajno ekipe u Evropi podeljene na one koje igraju Evroligu i one koje igraju OSTALA takmicenja (ULEB kup, kup Sajamskih gradova isl.) A ima tu i retkih klubova koji igraju i u TOP16, pa u TOP 8,a ne tako davno i na F4. Nagradno pitanje za sve Cigane - nabrojte bar jednu takvu ekipu! Mala pomoc: pocinje na P, iz Beograda je...igra u Pioniru,i ima najbolje, najglasnije, najvatrenije navijace na svetu! Znam da znate samo se pravite... P*A*R*T*I*Z*A*N

Coa Grobar aka Besno Pile

pre 15 godina

Izmedju kukavicluka i hrabrosti, pretvaranja i postenosti, polumukle dvorane i grotla Pionira, biram ovo drugo jer svi mi znamo koga ti epiteti predstavljaju.

Ja posle ove utakmice imam samo jedan komentar: Boze ima li te?

Namerno nisam ostavio komentar na samu utakmicu jer je bilo kakav suvisan, svaka cast Duletu i svim momcima, nemam zivaca da ih svakog ponaosob hvalim, place mi se.

Volim Partizan i uvek cu ga voleti i ako se desi 100 ovakvih utakmica, samo mislim da necu biti u bas sjajnoj psihickoj situaciji posle svega toga.

showtime

pre 15 godina

Признајте да сте се понадали... уф, уф, уф... како ово мора да боли! Истичу последње секунде, ЧЕТИРИ покушаја и - КРОМПИР!
Не, нисам "ган" (они ми нису симпатични из сасвим других разлога). Тек, органски не подносим ваш примитивизам и вашу бахатост који су вам усађени од рођења, када сте били филијала најмоћније и уједно најбедније (морално, идеолошки, организационо) фирме у СФРЈ - ЈНА.
Као што сам се радовао њеном пропадању, тако се искрено веселим кад сваки њен изданак попије педагошку пљуску.
(Само једна је Воша!, 27. novembar 2008 03:27)
Mi popismo pljusku, ali vi sa Vošom...pa to više ne može ni da se prepozna šta pijete

kily

pre 15 godina

Grobari, svi ovi promasaji su samo kompenzacije za sve one pobede u poslednjoj sekundi -Scepanovic protiv Hemofarma, Drobnjak protiv Zvezde ....itd., tako da ne ocekujte da ce vam se sinocnji promasaji vratiti u nekim narednim utakmicama! Sve se vraca, sve se placa.....

nebitno

pre 15 godina

Na ovoj utakmici ja sam tek video da STVARNO I ISTINSKI OBOZAVAM PARTIZAN srce lupa 300 na sat, poslednji sekundi lopta ne ulazi u kos i mesanje emocija tuga,ponos,radost,sreca sto navijam za artizan...Nadam se da cemo sutra imati ovoliko srece koliko smo ovde imali nesrece.
P.S Vasa Omiljena Komsinica, 26. novembar 2008 22:57)
Znate li zasto ste nam omiljeni jer vas K..AMO gde i kad stignemo(i ne samo mi vec i neki tamo belgijanci).

Bitan

pre 15 godina

Tako se i pao provlacio prosle sezone ... idemo dalje , siguran sam...

Dule ce da osvoji EL iako mu je Vranes jedini centar !!!

Ljubav prema klubu , ne moze da prestane
dok zivim klicacu njemu..
VOLIM TE PARTIZANE

Grobar Skopje

pre 15 godina

Nas Dule ima duplo manju platu od trenera iz komsiluka, ali Dule je trenerski genije, ziva legenda grobara. Moj predlog je da nas Dule vodi KK Partizan do njegove penzije jer samo on ovo moze da nam priredi. Vec smo prezalili ovaj mec, a Dule je tako motivisao ekipu koja je bila blizu senzacije. Ovaj poraz je = pobedi posto smo dobili jos jedno pojacanje Jan Veseli. Dule 008

Iako imate izbor gledate PARTIZAN

pre 15 godina

Dule Vujosevic moze da natera gane da gledaju EUROLEAGUE a ne CHAMPIONS LEAGUE.
Na svetu nista lepse
ne moze da postoji
nego sto je nasa ljubav
prema crno-beloj boji.

miloš

pre 15 godina

Dule se nije setio da traži pare od Mila, pa nije valjda partizan kolonija mne ni za šta! Srpski brend radi na brušenju crnogorskih antitalenata u košarkaše vrha evropskog ranga!

misa tumbas

pre 15 godina

Uuuups! Samo bacate pare. Karte nisu jeftine. Pa prevoz. Pa utapanje tuge u kafani... Eeee grobari, grobari...
(ellobo, 27. novembar 2008 00:42)

druze, ti ne ides na utakmice, vec samo tako iz fotelje, daljinski, malo net komentari i sve oko sebe na poslu ubedjujes kako si veliki navijac svoga kluba?

ili ides na utakmice, za dzabe preko veze ili tvoj klub ne naplacuje karte, hala/stadion su ti u komsiluku i sa gnusanjem gledas sve one koji navijaju za tvoj klub a treba im vise od 2 tramvajske stanice kako bi dosli do hale/stadiona?

obicno u kaficima kada se placa racun tebi kao zazvoni mobilni koji je u silent rezimu i ti imas kao vazan razgovor i bas tada izlazis napolje. mozda nekada i platis, ali to posle prebacujes drustvu, tako da ce ubuduce pre oni platiti - nego tebe slusati u nedogled.

preporucujem ti da se i veceras, kao i sinoc posadis ispred tv ekrana i pratis nas sve navijajuci za nase protivnike. tesko bi mi palo da neko poput tebe deli isti klub samnom.

ako imas potrebu da mi se nekako javis, pisi na misatumbas@kostunicajezlo.org a ako ne utisas tv cuces me veceras, kao sto si me i sinoc cuo.

NUSKNVP

Zorz Vea

pre 15 godina

Veceras sam umro...Porucujem ovoj ekipi,ovim ljudinama,da cuvaju svoje srce,jer ako ga nekad izgube nikad nece moci da ga povrate.I posle ove,i svih utakmica KKP,ko ne bi pozeleo da igra u takvoj ekipi!!!Muka mi je...

"Ljubav prema klubu,ne moze da prestane,dok zivim klicacu njemu,VOLIM TE PARTIZANE..."

Zivela Srbija i njena predivna kosarka na celu sa KK Partizanom

ps Cime su ovi momci ovo zasluzili???

Dare-grobar

pre 15 godina

Ne mogu da werujem...ljudi ako mi werujete na kraju utakmice sam plakao...hteo sam da se ubijem...

Ali u swakom slucaju swe cestitke igracima PARTIZANA na SJAJNOJ borbi...

Zauwek ce biti u mom srcu

PARTIZAN BEOGRAD

R0M0

pre 15 godina

Ljudi ko zna zasto je ovo dobro,prosle godine smo ovako izgubili nekoliko utakmica od Panatinaikosa sa 1-2 razlike pa se sve vratilo u top16.Gleda onaj gore sve.

duck

pre 15 godina

MOMCI SVAKA CAST ZA SRCE!!!!!
Voleo bih da upoznam onog ciganina Ivana da ga pitam cemu se on nada,Ulebu ili Javoru!!! Sram ga bilo!!!!

GROBAR

pre 15 godina

**gani sta se vi javljate??
Vi evroligu mozete samo na TV-u i da gledate....vi ste od Sarloa izgubili i vi ste kao neki loodi....ma dajte.... Smarate...i to redovno....mislio sam da vam pisem da nadjete svoje teme,ali vi ih nemate!!!!Sutra cete u slucaju neuspeha i za fudbal da komentarisete....nas poraz je vasa pobeda....jadni li ste...jadni....
Pozz braci Grobarima!

kokan bojanic

pre 15 godina

@nemanja@delija
Sine, ako zvezda i CSKA dele prvo mesto u evropi, onda je sarlroa intergalakticki prvak.Pa vi bre pricate o pobedi sa pola kosa razlike vec mesec dana, ali ce stoka opet da vas razbije 30 razlike p..ke c.....ke.Partizanu svaka cast na jucerasnjoj utakmici

BRANKO

pre 15 godina

Reci cu samo jedno ime Uros Tripkovic.Prosto je nezabelezen slucaj u Evropi da covek koji 5 godina igra Evroligu ne ume da igra odbranu,ne ume da probije pod kos,zovu ga i strasnim kosgeterom ali nesto se mi nismo nagledali tih njegovih suterskih veceri.Je.es igraca koji jednu utakmicu sutira trojke 9-8 kao prosle godine protiv Hemofarma a posle toga moras da cekas godinu dana na jos jedno njegovo takvo izdanje.Pravi bek suter na svakoj utakmici ne sme da ima ispod 15 poena i tu je kraj price.Jedan savet za Urosa:Sedi ti zemljace kod Duleta i ne idi nigde iz Partizana jer nigde neces dobiti minutazu kao kod Duleta.Gde god da odes grejaces klupu jer niko u Evropi nece da trpi jednog igraca kao sto to Dule radi sa tobom.Toliko.

grobar_022

pre 15 godina

Sad ce cigani da se nadaju da su dobri k'o CSKA, i jedni i drugi nas dobise sa 1 razlike :D

Nema veze, svejedno ulazimo u top16 :)

pozz za sve grobare

partizanParis

pre 15 godina

Kad sudije kradu i sude u korist tima od 40 000 000 € onda je jasno koliko smo mi veliki PARTIZAN!!!!

Ne mozemo nikog kriviti,pa cak ni TRIPKA jel jednostavno lopta nije htela u kos!!Sad sam jos sigurniji da cemo ponoviti proslu sezonu pa cak bice jos bolja:)
Veseli je objasnio neke stvari i bice takva igracina da to nije normalno!!
PARTIZAN BEOGRAD
ponosni GROBAR

kit-kat

pre 15 godina

Odlika velikih timova je da dobijaju sa pola koša, a iskompleksiranih da gube non stop sa istom razlikom. CZ
(milan, 26. novembar 2008 23:05)
ZAKON VEROVATNOCE je jedino sto vam je donelo pobedu u derbiju, pa ti preporucujem (kao i ostalim duvadzijama koji navijaju za "belgijski prosek") da stisas strasti jer neces skoro imati priliku da se radujes istom!

Niste vi ni do kolena Duletovoj armiji pa bi bilo dobro da ucite kako se igra evropska kosarka... 007, 008... ;)

Mrske

pre 15 godina

Ne želim mnogo da filozofirm, jednostavno nismo imali sreće, i sa 2 polu-do nikakva centra i nećemo imati sreće.
Ali bez obzira na sve svaka časti i igračima i Duletu, ne brinite sve se vraća sve se plaća.
E sad za ove napaljotine iz komčiluka samo maaaaalo podsećanje: od zadnjih 9 utakmica dobili smo vas 8, prošle sezone izbacili PAO i zamalo TAO(ponizili ih u BG), 2 sezone top 16 a prošle i top 8, 7 titula za redom, 2 titule NLB lige zaredom, ZVANIČNO najbolji navijači u evroligi. Sve ovo = PARTIZAN

GMUNDEN ?!?, Šarloa... Stoka i čuvenih 30 razlike, MVP sveta Milan Gurović, navijači koji ne navijaju za klub zbog Kikanovića prošle, a obožavaju i klub i njega ove, a koliko znam i dalje je musliman, itd = ZVEZDA.

Tako da komšije nema smisla, bar narednih 5 godina da komentarišete vesti o košarci.

marko

pre 15 godina

Odlika velikih timova je da dobijaju sa pola koša, a iskompleksiranih da gube non stop sa istom razlikom. CZ
(milan, 26. novembar 2008 23:05) jel se mozda prezivas gurovic?

eric

pre 15 godina

E moj Urose! Pa ti si zaj..ao i Godoa i Tramvaj zvani zelja i Djeknu i Tomu Zdravkovica sa pesmom ,,Cekaj me, ja cu sigurno doci, samo me cekaj dugo,, Covece, niko nikoga nikada nece trpeti kao tebe grobari i Dule. Pa vrati nam jednooooommm to. To je bio lak sut. Deca ga daju kad igraju put oko sveta kao od sale. A ti si kao neki suter. Pa ne moras da budes Praja, Kica, Danilovic ili Djordjevic, ali ajde jednom, makar jednom kad treba pogodi nekog vola u gu..cu. I Bog ti daje sto sansi da se proslavis. Jel moguce da ti to ne vidis i da se pored sve vasionske i ovozemaljske podrske toliko plasis. Ti si covece ili za Ginisa ili za Zvezdu. Treceg nema. Jao nama s tobom. Svi cemo cireve na zelucu a poneki i infarkte da dobijemo tvojom zaslugom.

Komsija

pre 15 godina

Sve dok je na klupi veliki mag,carobnjak i zetski filozof Dule Vujosevic ,
PARTIZAN nece dobiti utakmicu na jednu loptu.
Da je ovim momcima bolji trener svake godine bi ih gledali na f4
(debeli, 26. novembar 2008 22:49)

Dule Vujoesevic je od ovih momaka napravio velike igrace!!!!

Zvezda i CSKA su isti, dobijamo grobare sa pola kosa, Zvezda deli prvo mesto u Evropi!!!!
(Nemanja@Delija, 26. novembar 2008 22:52)

a U CEMO TO?POSTO VAS NEMA U FUDBALI I KOSARCI(IZGUBILI OD sARLOA)XAXA


zasto partizan uvek gubi sa pola kood VELIKIH ekipa


mislite o tome.....
(bane, 26. novembar 2008 23:03)

A bre cutite malo Sarloa xaaxxa,skor 7-1 za partizan u 8 tekmi,xaxa,Cibona -20 xaxa.

Zwezdo sedam godina uzastopce Titula i Euroliga,pa 100% josh uvek drzite mamicu za rukicu...

PARTIZAN DO GROBA

NEKI DRUGI NIVO

pre 15 godina

Zvezda bi pred 7000 Delija dobila CSKA bez problema.
(dekicar, 26. novembar 2008 23:34)

I BABA KAD BI IMALA TESTISE BILA BI DEDA. JOJ KAKO STE TUZNI **GANI! PA VI NIKADA U SVOJOJ ISORIJI NISTE NI PRIMIRISALI EVRO LIGI A KAMOLI DA JE IGRATE. I EVRO KUP JE MNOGO ZA VAS.

Marko

pre 15 godina

Svaka cast igracima Partizana,ovakvu borbenost odavno nisam video,ovo me podsetilo na utakmicu sa Panatenikosom prosle sezone u prvoj fazi...Pobedjivacemo ove velike timove kad bude trebalo(TOP 16),samo mislim da ovaj CSKA nece silaziti naredih 5-6 godina sa prvog mesta...

Peđa

pre 15 godina

Pa kad će već jednom da nam uđe ta poslednja lopta?Sve ostalo je fantazija.Tepiću fali jako malo da postane najbolji igrač Evrope.I još nešto.Ne znam kako će se razvijati Veseli,ali njegove fizikalije deluju zastrašujuće.Postavili ste sami sebi standarde i ispod ovoga ne želim da Vas gledamiNapred Partizan!

Tedi Joe

pre 15 godina

Bravo bravo bravo Crno-beli bravo bravo bravo ooo..oo!! Samo napred.Bravo bravo!!! Ajmo glavu gore samo jako i hrabro k'o večeras i nebo je granica.Sve će se ovo vratiti kao prošle godine. Samo jedno ime znam PARTIZAN-BEOGRAD!!!

Uros

pre 15 godina

Bravo momci, bravo Dule!! Nije nas htelo veceras, al zato ce Efes da plati ceh, ugazicemo ih 20 razlike, da im se ujedno osvetimo za onih pola kosa iz Isambula!!! Ko se slaze neka preporuci

Arsen LOZNICA

pre 15 godina

Evo da i ja dodam koju: u ovakvim zavrsnicama postoje DVA TIPA IGRACA a to su: hrabri i oni manje hrabri igraci, e sada da razjasnimo sta to hrabri igraci mogu, a sta oni manje hrabri ne mogu da urade... hehe slozicete se samnom sigurno, a to je da pogode ili promase kos, ali ima tu jos nesto mnogo bitnije u coveku u tim trenutcima. Preovlada ili preveliko uzbudjenje pa pogodi "Dzordanovski sut" ili se pojavi jedna doza straha da se ne promasi. E bas tu se vidi logika igre u odbrani CSKA gde su oni pustili Rasica da ide na ulaz i pre toga cini mi se sut za tri u toj zavrsnici nad istim, a ne recimo Velickovica na kojem su odigrali onakvu fanaticnu odbranu i Tepica naravno da ne bi slucajno pogodio ovaj poslednji sut, e sad tu ispod kosa je bilo malo i srece sto se Rakocevic u silnoj borbi nije snasao (Tripkovicev posledjni sut vec nisam hteo da racunam). Zamislite da je bivsi centar crno belih bio u toj situaciji gde se nasao Rakocevic ...mislim na PEKMAN-a... sta mislite kako bi se zavrsilo?
OK mislim da je dovoljno od mene, VELIKIIIII POZZZZDRAVVV najvernijim grobarima i svima koji vole ovaj tim!!!!! O PARTIZANE, TI NEPOBEDIV SI! O PARTIZANE, CEO MOJ ZIVOT SI! O PARTIZANE, NA SVETU NAJBOLJI SIIIII!!!!!!!

nije sve u parama

pre 15 godina

Samo da mi je da znam na šta je ovaj CSKA potrošio 30 miliona evra, kad moraju da strepe od tima čiji je račun blokiran a igrači ne primaju platu.

Neuporedivi

pre 15 godina

" Pre svega moram da pomenem publiku, ona je naša inicijalna kapisla, a takve navijače mnogi igrači samo sanjaju. ", Petar Božić – kapiten KK Partizan.

" Navijači ovde su fantastični i ja sam ponosan na svoje igrače kako su se žrtvovali za pobedu", - Trener PRVAKA EVROPE - CSKA Etore Mesina.
"Ovo je jedno od tri najbolja mesta za igranje u Evropi”. - Kapiten CSKA Matjaž Smodiš.

Mi smo NEUPOREDIVI...

Dejan

pre 15 godina

Navijam za zvezdu, ali moram skinuti kapu celom timu partizana na celu sa DV. Svaka cast na jucerasnjem izdanju (ne samo jucerasnjem). Nije mi bio jasan izbor Veselog za ekipu, ali mi je sada mnogo mnogo jasnije. Imam savet za svakog mladog igraca u zemlji. Ukoliko zeli postati pravi mora proci skolu DV. To je pravi garant za uspeh.

Puno srece u daljim utakmicama. Vratice se ovi promasaji u sledecim utakmicama. Mesto vam je u TOP 16.
Ukoliko zvezda zadrzi Pesica, uz 2-3 pojacanja za sledecu sezonu mozemo konkurisati za titulu.

Uzaludno cekajuci Tripkovica

pre 15 godina

E moj Urose! Pa ti si zaj..ao i Godoa i Tramvaj zvani zelja i Djeknu i Tomu Zdravkovica sa pesmom ,,Cekaj me, ja cu sigurno doci, samo me cekaj dugo,, Covece, niko nikoga nikada nece trpeti kao tebe grobari i Dule. Pa vrati nam jednooooommm to. To je bio lak sut. Deca ga daju kad igraju put oko sveta kao od sale. A ti si kao neki suter. Pa ne moras da budes Praja, Kica, Danilovic ili Djordjevic, ali ajde jednom, makar jednom kad treba pogodi nekog vola u gu..cu. I Bog ti daje sto sansi da se proslavis. Jel moguce da ti to ne vidis i da se pored sve vasionske i ovozemaljske podrske toliko plasis. Ti si covece ili za Ginisa ili za Zvezdu. Treceg nema. Jao nama s tobom. Svi cemo cireve na zelucu a poneki i infarkte da dobijemo tvojom zaslugom.
(eric, 27. novembar 2008 03:15) Kakav si ti kralj covece,ubacivacu ovaj komentar posle svakog naseg poraza,jer zna se zbog koga uvek gubimo! Sve je tako,ali bas bas tako!

ellobo

pre 15 godina

Za ovog napaljenog (misatumbaskakogod): Upravu si samo u jednom, živim blizu PIONIRA. To je dovoljan razlog da ne idem na utakmice, jer ti i takvi primerci ste devalvirali svaku moguću sportsku priredbu u BG i RS. Razni netalentovani bivši (polu)sportisti izbačeni iz raznih TELEOPTIKA, GRAFIČARA i sličnih amaterskih družina, zbog nedostatka talenta i discipline. Dakle, nije više poenta u tome jesam li ja ZVEZDAŠ (a jesam), nego jednostavno volim da gledam vaše razočarane face posle ovih 4/3 momenata (4 promašaja za 3 sekunda) i volim da vas za*ebavam posle toga. Zašto? Zato što ste ti i takvi totalno promašili suštinu sporta. Postali ste ČOPOR. Ponašate se kao rulja iz one nacionalne zajednice iz naše južne pokrajine. I oni su hrabri samo kad su u ČOPORU. Preispitaj se sinko, ne pali se na svaku za*ebanciju jer ne znaš na koga ćeš naleteti.To je dobronameran savet, iako ga ti ne zaslužuješ. Iako ste mi ogadili sport u Srbiji, pošto mnogo putujem, veruj da pogledam poneku kvalitrtnu tekmu, obično u Italiji ili Nemačkoj. Na poslednje dve olimpijade bio sam ukupno 30 dana. Malo li je?! Sport poznajem malo bolje nego ti i mogu da ti pričam danima a ti samo da slušaš žedan i gladan. Što se tiče kafane, proveo sam u njoj više nego što ti imaš godina i SA ZDOVOLJSTVOM potrošio toliko koliko ti nećeš u životu videti, pa ti ni onaj deo ne stoji. A lajt-motiv za onu moju rečenicu zbog koje si se ti tako isplakao dao mi je lik, verovatno iz tvoje navijačke grupe. "Je*o te, brate, idem sad da se ucirkam, je*eš 100 evrića!" Poznato, a? 'Ajde, opraštam ti. Samo, prst na čelo, misli malo, ne boli to. I odjavljujem se za ovakve lekcije. Nemam puno vremena za internet. Pozdravljam te!

XXL

pre 15 godina

OVO JE SJAJNO. Hvala svima iz KK Partizan.

CSKA je dao 11poena u 10 poslednjih minuta!!!!!!
Ej, i koliko iz igre????

Sve se vraca kada je zasluzeno, sve. Bravo momci.

Aguero KG

pre 15 godina

Od večeras sam i definitivno ubeđen da imamo kvalitet za završnicu Evrolige.A svi ovi promašaji u poslednjem napadu vratiće se kad to bude najviše trebalo.Setite se tri izgubljene utakmice protiv PAO-a prošle sezone, ali je ona četvrta, najvažnija, dobijena. Sazreće i Tepić i Tripković do finiša sezone. Dok živim klicaću njemu, VOLIM TE PARTIZANE!!!

panta

pre 15 godina

Dokle vise boze na jednu loptu....DOKLE!!!Sad sam stigo iz pionira i kad smo imali ta tri suta za "senzaciju,,niko od navijaca nije pisnuo.Dokle cete da nas ubijate ovako a Tepicu,rasicu i ostali!!??nemamo svi jako srce....ali imamo VELIKO za samo jedan klub na svetu celom....PARTIZAN....Ajmo napred ajmo ponovo u top8,mozemo mozete...O PARTIZANE TI ZNAS.....

Zocco

pre 15 godina

Da se zna: To nikada nije "senzacija" kad Partizan pobedi u Pionir! To samo moze da bude "senzacija" ili "cudo" kad izgube u Hramu kosarke! Ma kako god da se zove protivnik!
Svaka cast za borbenost! Sledeceg puta cemo valjda imati vise srece!!

Srbin

pre 15 godina

Svaka cast na borbenosti,nema se sta zameriti ni igracima ni strucnom stabu.Nismo imali srece,nemoj nekog da cujem da pljuje po Tepicu zato sto je resavao zadnji napad.Tripkovic me je nervirao u prvom poluvremenu,ali me je kasnije obradovao sa par odlicnih suteva.Mislim da se Rasic polako vraca u formu,Vranes vec postaju upotrebljiv igrac,a Veseli je bio fenomenalan.Sve u svemu mozemo da se nadamo prolazu u top 16,domacoj tituli a za nlb cemo da vidimo.

TufoPg

pre 15 godina

Kako ovi gani iamju obraza da pricaju nesto,oni su izgubili od ekipe iz kosarkaske"velesile" a PARTIZAN od CSKA,bice da je Sarloa extra ekipa na nivou Rusa

kenzo-prc japanac

pre 15 godina

(akcidroni, 26. novembar 2008 23:48)
Zelim ti sto vise ovakvih trenutaka.
Pa kad crknes, ucinices to ne zbog bolesne mrznje prema Zvezdi, vec zbog ljubavi prema Partizanu!

Rade

pre 15 godina

@anfield i ostali koji pljuju Tepica
Svaki od navedenih puta je sve odradio kako treba. Jedini problem je sto svi znaju da ce on da zavrsi, jer je jedini sposoban. To se pokazalo i veceras. Nisu mogli neometani da pogode tri zicera, a Tepic je prethodno sutirao preko coveka, a cuvala su ga dvojica.
Sto se tice Tripkovica, ovaj put je bar uspeo da izvede aut. Sreca pa nisu igrali presing. Ponovo je uplasen, neodlucan, bez samopouzdanja.
Vranes- nije mi jasno zasto kad uhvati loptu u napadu skace ponovo i polaze ili je vraca bekovima, kad mu je dovoljno da se propne na prste i zakuca.
Velickovic-van forme
Lazme- prevelik emotivac, nije se jos dovoljno privikao na evropski stil sudjenja.
Veseli treba vise da igra.
Ako cemo da nastavimo sa istim stilom sporog i gotovo bezidejnog napada od prosle sezone, moramo da kupimo dobrog centra.
Odbrana standardno odlicna.

showtime

pre 15 godina

Zvezda i CSKA su isti, dobijamo grobare sa pola kosa, Zvezda deli prvo mesto u Evropi!!!!
(Nemanja@Delija, 26. novembar 2008 22:52)
Nažalost, moraćete da igrate majstoricu, pa ko pobedi-NAJBOLJI, ko izgubi-NAJGORI

tepic

pre 15 godina

Tragicar protiv Efesa-Tepic,tragicar protiv Panionisa-Tepic,tragicar protiv zvezde-Tepic,tragicar protiv CSKA-Tepic,tragicar protiv ???-Tepic i tako nedogled...Sta on zamislja sta je? Ne postaje se junak preko noci! U svakoj od ovih utakmica on je pokusao da ispadne junak,a ispao je...! Svaka cast momcima,odograli su jako dobro,ali eto,desava se. Ali desavace se i dalje ako u redovima partizana i dalje postoji jedan Tepic,
TI momak ocigledno nisi dovoljno kosharkashki pismen i gledasah stvari jako plitko...kontash...ako nsii provalio da dule od tepica prvi igraca za buducnost i da ga forsira u ovakvim odlucujucim situacijama,onda si stvarno slep.nije to slucajnost to sto Tepic to radi...zapitaj se malo i razmisli. i ne pljuj po igrachu kad nemash veze sa kosharkom.dule od tepica pravi igracinu i to se vidi.jedna je dule.milenko.i.kkpartizan..

dex

pre 15 godina

Grobari, nemojte odmah da popljujete moj komentar, ali vama ove sezone fale m**a! Ovo nije sreca u pitanju, jer ovo vam je vec ko zna koji poraz u neizvesnoj zavrsnici ove sezone! To zaista nije sreca u pitanju, vec jednostavno nedostatak hrabrosti. Pa vasi igraci kao da dobiju vreo krompir umesto lopte u zavrsnici i svi pokusavaju da ga se rese, a onaj koji mora frljne ga bilo gde (uglavnom pored obruca).

dels

pre 15 godina

Dule sve razumem al' da Aleksic cuva Planinica,cetiri laka poena eto na kraju mozda su i odlucila ,inace sam zadovoljan igrom i sto je jos vaznije borbenoscu. Vratice se kad bude trebalo ko Novici ona trojka prosle sezone

Pexille

pre 15 godina

Svaka cast momcima ali stvarno nemamo srece...koji vec mec gubimo na jednu loptu...ali dobro,dobijemo te utakmice kuci sto su nam ostale i idemo dalje!

jiggy

pre 15 godina

Setite se Novicinih reci prosle sezone - Dacu je sledeci put!!! I dao je, tad vala! Nema sumnje da cemo i ove sezone imati slicnu situaciju! Ovakav tim, ovakav, klub, ovakav trener i ovakvi navijaci to zasluzuju iz utakmice u utakmicu!

Anony

pre 15 godina

Jao kakva prilika za senzaciju. Svaka cast,samo reci hvale za crno-bele momke,sjajna utakmica,samo malo srece je falilo,ali vratice se to,kao prosle godine protiv PAO-a.Napred Partizan

Bojko

pre 15 godina

Hvala vam za ovo sto ste nam pruzili danas. Nemam reci zamerke i jednino sto me raduje je to sto ce jednom morati da udje!!!! Grobari skupimo pare za nas Partizan samoinicijativno jer imamo zlato koje iako smo prodali tri najbolja igraca izgubi poen protiv tima koji je trenutno najbolji u evropi!!!! Za navijace zvezde koji ce prozivati mogu samo da kazem da bi po njihovoj logici Sarloa verovatno pobedio CSKA sa desetak razlike... NAPRED PARTIZAN

Vladimir Matijašević

pre 15 godina

Svaka čast momcima, zaista je uspeh odigrati ovako neizvestan meč sa prvakom Evrope. Gotovo da im se ništa ne može zameriti, jer je srčanost bila očigledna. Naravno, ono što postaje simptomatično ove sezone, jesu porazi Partizana u neizvesnim završnicama, i to je segment na kojem bi, nakon adekvatne analize, trebalo poraditi. Što se tiče samog petog kola Evrolige, da ne bi bilo previše naknadne pameti, samo za kraj-svaka čast igračima, treneru i naj publici, a valjda će se manjak sreće (ili umijeća)u završnicama mečeva, vratiti kada bude najvažnije!

KOSTA1703

pre 15 godina

Ne znam sta da kazem......
Tregedija ne samo Partizana nego celokupnog naseg sporta je sto najveca i najvaznija klupska takmicenja sluze da bi se razvili mladi igraci, da osete "barut", da nauce nesto novo.
Ozbiljne ekipe i ozbiljni sportski savezi ucestvuju u tim takmicenjima da bi se sto bolje plasirali.
U tome je razlika izmedju Partizana i svih drugih ekipa u Evroligi....
Inace, nemam bas nista da zamerim igracima Partizana, u bilo kom segmentu i bilo kom trenutku utakmice.Oni su dali svoj maksimum, i kapa do poda za njih zbog toga.
Samar zasluzuju politicari, sportski funkcioneri, koji su dopustili sve gore navedeno.
Ova ista ekipa Partizana, sa samo JEDNIM iskusnim igracem, bila bi najozbiljniji kandidat za F4.
Ovako, bojim se da cemo jos dugo gledati i patiti zbog ovakvih propustenih prilika.

Александар Велики

pre 15 godina

Оно шта се дешавало на самом терену... немам ни снаге, а немам ни права да коментаришем, осим са МОМЦИ, СВАКА ЧАСТ!!!!
Хоћу само да скренем пажњу на једну ствар. Скоро сам на свакој утакмици ККП у Београду, већ две године имам и годишњу карту, али замолио бих "новопечене" навијаче да не долазе више у Храм кошарке, макар када игра наш Партизан. Поред мене је био тако сморени тип да је (замало) и на мене то пренео. Људи, није "фенси" навијати за Партизан, ено вам звезде, она нас је победила (једном!) са маестралним центром, четворком, најбољим и најбројнијим навијачима... Допустите старој екипи која не може да дође до карата, да се врати стара атмосфера. Сваке недеље је све гора и гора атмосфера. Можда би све било исто, али МОЖДА би ПРАВА атмосфера и подигла (још) неког играча, јунака и МОЖДА бисмо дали и тај ЈЕДАН кош, победнички кош...
Поносан сам на момке на терену, и желим да се понови прошла година. Немојте само причати о "невероватној" атмосфери, урадите нешта да се она ЈОШ побољша!

***Догодине у Призрену!!***

Nick

pre 15 godina

Ne razumem ovoliku radost komsinica,ne shvatam zajedljivost i ruganje zbog poraza "Partizana" od prvaka Evrope,i to sa pola kosa.Mada,sa druge strane,nije ni cudo sto ne razumem.Nikada nisam bio navijac malog kluba,nisam se radovao pobedi nad austrijskim kosarkaskim klubom!? i nisam gledao svoj tim protiv madjarskih i rumunskih klubova.Da jesam,mozda bih i sam bio takav,ne znam.Ali,znam da ce za komsinice egal utakmica protiv prvaka kontinenta biti samo san i znam da ce "Turow",ili kako se vec zove,biti teska,verovatno nepremostiva prepreka.Pa se vi,mukice,i dalje radujte.

Partizan sampion,a ko bi drugi !?

pre 15 godina

Shta li se javljaju ovi musavi,pa vi necete imati priliku u istoriji da igrate protiv ovakvih velikana,a kamo li da ih dobijete,kao mi ranijih godina.Igrajte vi protiv onih Pakistanaca i Estonaca u EuroKupu,a mi cemo uzeti osmu titulu,u to sam sada josh vishe siguran...samo dzabe tesite sebe,znate ko je i shta je KK PARTIZAN,tresu vam se gace,to svi vrlo dobro znamo.

VOLIM PARTIZAN !!!!

Undert4ker

pre 15 godina

Uuuups! Samo bacate pare. Karte nisu jeftine. Pa prevoz. Pa utapanje tuge u kafani... Eeee grobari, grobari...
(ellobo, 27. novembar 2008 00:42)


Ipak nismo mi de-li-je pa da "podjemo u veliki grad s'razlogom"....

Tanasije

pre 15 godina

Ponosan na svog Kralja!:))

Grobari, trazili smo nacin kako da pomognemo Klubu da se izvuce iz finansiske krize...i Klub je smislio "Partizanov SMS kviz"

http://www.kkpartizan.co.yu/ser/index.html

Posecujmo nas klupski sajt svakodnevno kako bi bili informisani. Treba ocekivati da se ovakve jednokratne akcije ponove ili produze na neodredjeno vreme. Ne budimo lenji i ne minimizirajmo krajnji efekat. Ucestvujmo u SMS kvizu...STALNA KAP DUBI KAMEN:))

MEELOYE

pre 15 godina

Samo jedno ime znam PARTIZAN BEOGRAD! Mi pravimo imidz,brend ove zemlje... Svaka cast vratice se ovo. A bravo Dule 008,ga**eri mogu samo da gledaju... Kazu da bi C.Z(centralni zatvor-ideja osnivanja kluba zbog velike zasticenosti i logisticke podrske u politici i policiji u tadasnjoj SFRJ) pred svojim janjicarima razbijala E.L! :-) Jos samo kad bi igrala.. :-DD A i nezgodna ova kriza.. Jedan od uzroka je svakako SEDMOGODISNJE skidanje i postavljanje (sred-nedelja) grba E.L na sredini parketa... Nezgodno i zahtevno je to... :-DD Poz ***ci i pogledajte na youtube-u klip si*ovanje, poucan klip..

Rocco Siffredi

pre 15 godina

Nadam se da su postovani navijaci onog drugog beogradskog kluba poslije ove utakmice shvatili da se Partizan samo sprdao protiv njih...

Janevski

pre 15 godina

Vi nista normalni,vas par sto kritikuje Tripkovica!!
Mozda kad mu saigraci ne bi dodavali loptu samo kad nema izgleda za njihov izvestan sut ili slicno...
Moze i on bolje,ali ne bih bas rekao da moze da se kaze kako on sutira iz izgradjenih akcija!
I ono sto pogodi svaka mu cast.

John Terry

pre 15 godina

Uf,ne znam ni sam sta da kazem...tuga,steta,velika steta,jako je bolno kad se ovako izgubi...kad sam ja ovako pogodjen mogu misliti kako je grobarima. Ali sta ces...Mozete biti ponosni na igru jer je CSKA definitivno najjaci klub evrope...ali verujem da je to slaba uteha.
Srecno nadalje!!

Miki

pre 15 godina

Da li je ovo moguce?! Jer moguce ovo? tri suta da promase pa znaci ne mogu da verujem ovo je nestvarno koliko smo malerozni. Stvarno nije fer bili smo bas dobri ali kao po dobrom starom pravilu opet nam je sreca okrenula ledja. Strasno...

Čavo ledeni

pre 15 godina

Sudar evropskih velikana košarke...za malo!
Vesely respect! i naravno svi ostali...i sjajna odbrana...samo 63 poena od velikog CSK..

Poruka za CSK: vidimo se na final 4!i pre toga još jednom u Moskvi...

volim ga ko oka dva!
Partizan 4ever

Preko vode do slobode

pre 15 godina

Kad sa šampionom Evrope izgubiš sa pola koša to je pokazatelj da je PARTIZAN kvalitetan klub.Sportska sreća nam je okrenula leđa, ali drugi put siguno neće.Pozdrav za sve navijače PARTIZANA, od grupe navijača PARTIZANA iz Zagreba.NAPRED PARTIZAN.

anti-STANDARD EU

pre 15 godina

Momci,vezbajte malo te zicere pa da se vidimo na final-four Euroleague.Klub bez ijednog Srbina u timu i na klupi tesko moze dva puta da osvoji euroligu.Mi imamo sve potrebno.Sutra ce kolege iz fudbalskog tima da naplate ovaj vas manjak srece i sve nas obraduju!

SejnGrobar

pre 15 godina

Mi smo sada ranjeni ratnici,ali cemo izvidati rane protiv efesa u sledecem kolu i eto nas u top16!jos kinta da padne i bicemo evropsko cudo#1,olosi dajte pare

vlado_bar_cg

pre 15 godina

Ljudi,moji dobri ljudi,dal je ovo mogucje???predlazem da pred sledecu tekmu dovedemo jednog popa da nam osvesta kosheve,jer ovo je nemogucje vishe ovako...zar ovako da gubimo???a cigani imate li sta sada da nam kazete?ovo je bila sjajna tekma,za ponos srpskoj kosarci...momci samo tako,dajte da dobijemo efesa i panioniosa,da udjemo u TOP 16...a onda neka nas se svi cuvaju,jer ovo veceras mora da nam se vrati...

kustodian

pre 15 godina

Za sve one koji pljuju po Tepicu kako ne zna da resi utakmicu, da je on krivac za sve ove poraze i sl., vi ljudi nemate pojma o kosarci! Milenko Tepic je ubedljivo najbolji igrac Partizana!
Da nema njega ni 5 Novica ne bi nista uradili. Ako niko do sad nije zapazio, Tepic ove sezone nije promasio ni jedno slobodno bacanje u poslednjih 5min, tako da ja sam za to da se njemu daje svaka poslednja lopta :)
Kad Tepic igra dobro, ceo tim igra dobro, sto nije slucaj sa ostalim igracima.

Svaka cast momci, bili ste najbolji protivnik CSKA ove sezone :D Ograniciti prvaka evrope na

strucnjak :))

pre 15 godina

Zvezda bi pred 7000 Delija dobila CSKA bez problema.
(dekicar, 26. novembar 2008 23:34)

hahahhaahhahhhhhhahhhhahhahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhha
hahahhahhahhahahahahahahahahah

ovog tarota predloziti za post godine,ali stvarno :))

Mayweather Jr.

pre 15 godina

Sinoć sam odrao glo na utakmici,tako da sada moram da sapucem.Ali,gledati voljeni tim i cuti jos 6999 dusa kako zdusno pevaju s tobom...Vredelo je...Itekako je vredelo!Posle utakmice sam ostao 15 min sa drugarom,sedeci i ne verujuci sta se desilo...Bio sam istovremeno tuzan i srecan,tuzan zbog svega sto se desilo,ali srecan jer volim jedan veliki tim iz male zemlje Srbije...To je privilegija.SAMO JEDNO IME ZNAM,PARTIZAN BEOGRAD,OOOOOOOO,PARTIZAN BEOGRAD!!!

IVAN ZR

pre 15 godina

Kad se sad nisam šlogirao. Ne mogu da verujem da nam se stalno dešava da promašimo šut za pobedu protiv velikih ekipa, protiv PAO dva puta sad protiv CSKA,neverovatno.Nadam se da će nam se vratiti na nekoj sledećoj utakmici. U svakom slučaju momci SVAKA VAM ČAST, vidimo se u TOP 16

Turin Turambar

pre 15 godina

Svaka cast momcima na borbenosti, htenju i zelji za pobedom! Ovaj Partizan je zaista za ponos, jer ako se setimo zadnjeg gostovanja CSKA u Beogradu, ovo veceras je bilo zaista za puno srce.

Jako lepa paralela sa Pao-m od prosle godine i dace Bog da nam se upravo tako i vrati, kad nam bude najpotrebnije.

Veseli ce biti veliki kosarkas, a bice dobro da se Ceda vrati sto pre.

Veliki pozdrav najboljoj kosarkaskoj publici na svetu, koja je uspela u par navrata da nadvisi ekstremno kvalitetne pistaljke sudija :)

_Daniel_91_

pre 15 godina

Ovako smo prosle god od Panatinaikosa.... :( Ajde sreco pogledaj nas vec jednom!!!!!!
Cestitam kosarkasima na borbi i srcu kojem su ostavili na terenu....hvala vam na lepoj predstavi :)
POZz Grobarima :9

vlada M&M

pre 15 godina

Za senzaciju pored odlične igre potrebno je i malo sreće.Ovo drugo večeras nismo imali.Momcima svaka čast za borbu sa prvakom Evrope.Sve što nije ušlo moraće da se vrati kad-tad.Evropski PARTIZAN!!!

ACKO

pre 15 godina

lele za malo sto nisam umro srce u pete, ali odlicna igra nema zalenja podbacili za 3 poena al sta je tu je.Idemo na drugu utakmicu u Pioniru i dajte bar jednu pobedu u gostima(ponovite ovu igru)protiv Milana.Nema veze
NA KRAJU SVETA DA IGRA PARTIZAN ON NECE NIKADA OSTATI SAM.Pozdrav iz MAKEDONIJE

Grobar

pre 15 godina

Ne da im se. Stalno im fali nijansa da pokore sve najjace klubove u Evropi, koliko god slab tim imali, i koliko god neraspolozeni za igru bili to vece... Ostaje im borba do poslednjeg kola, i nada da ce u narednim utakmicama imati makar za pola kosa vise srece...

Pegasus

pre 15 godina

Za poraz je kriva JEDINO VEOMA LOŠA SREĆA(ma i naši su malo krivi,al' dobro).NAŠI HEROJI su (još jednom) pokazali kako se gine za PARTIZAN.Zbog njih mi je još draže što sam grobar!
Ma idemo u top 16!
P.S. EJ TUGO,TUGO,GDE BAŠ SADA...

nemanjaol

pre 15 godina

Uh bas steta...
Dobro smo igrali navijanje je bilo fantasticno, ali nismo imali srece.
A posto danas bas nismo imali srece mislim da bi bio red da je sutra imamo dosta:)

Frederick House

pre 15 godina

Steta,mogli smo da pobedimo.
Sad ce igraci kkss da govore kako su oni dobri kao sampion Evrope je r je Partizan izgubio i od kkss i od prvaka Evrope sa pola kosa razlike.
Ali opet kao pogledamo,ispada da bi Sarloa ili kako vec trebao da bude prvak Evrope!;)

srbin iz cg

pre 15 godina

momci svaka cast za ovu utakmicu veceras zbog vas sa ponosom mozemo reci da smo grobari.tako se bori za svoj klub.iako smo izgubili ovu utakmicu(a dosta su i sudije uticale)svaka vam cast za borbenost koju ste pokazali.volim partizan!!!!!!!!

Milan

pre 15 godina

To sto Partizan dobije jednim porazom, to Zvezda ne moze da dobije sa 100 pobeda.

A kakva smo drzava i kakva je vlast vidi se po tome gde guraju kapital u sportu.U klubove koji propadaju.

REALNO

pre 15 godina

Sta je sad cutite kad ste izgubili od slabasnog CSKA koji je samo prvak Evrope i prvak je zemlje koja je prvak Evrope. A nas ste pljuvali sto smo izgubili sest razlike od Evropskog giganta, ovaj, mislim, ne znam sad tacno kako se zove, ali znam da je jedan od najvecih klubova Evrope i dolazi iz zemlje koja je kosarkaska velesila.

...fcrs...

pre 15 godina

Sve sto mogu da kazem je da vas ne volim ni malo, ali svaka cast na partijama koje pruzate. Jos jedna tekma koju niste zasluzili da izgubite ali jbg....

boki

pre 15 godina

A sto svi sada drvljem i kamenjem na Tepica a niko nevidi kako igra Vranes?Covek jednostavno nije nizasta ako ce da gledamo detalje koje su odlucili utakmicu po meni su to slobodna bacanja a pogledajte kako ih je izvodio Vranes

Bojanc

pre 15 godina

Procitao sam pomno i pazljivo svaki od 166 komentara do sada i smatramd a bi morao da napisem i svoje vidjenje sinocne utakmice.
Veoma prijatno sam iznenadjen sa Veselim, njegovom odbranom, kretanjem koje je za njegovu visinu vise nego dobro i smatram da ce sledece sezone on biti jedan od oslonaca ove ekipe. O Tepicu ne bih trosio previse reci, dovoljan je onaj komentar gde je citiran M.J., Tripkovic se poceo buditi, zao mi je sto onaj faul-kos nije bio trojka+bacanje, ali je kosem u zadnjoj sekundi 3/4 pokazao da je mozda najbolji suter posle tog izlaza iz bloka, pogotovo sa te pozicije.
Vranes je imao par bitnih skokova, sto se od njega i ocekuje, posto znamo da nije igrac za napad. Novica je odbranu odigrao na svom nivou, ali ga sut nije sinoc sluzio na nacin na koji nas je navikao, ali je on igrac u koga svi imaju neograniceno poverenje, sto je opravdao nebrojeno puta.
Lasmi i Rakocevic su vodili opasnu bitku sa centrima protivnika i odnos skokova dovoljno govori o tome kako su svoj posao odradili.
Necemo se zavaravati, CSKA je i ove godine jedan od najozbiljnijih kandidata za titulu u EL, juce nisu odigrali na nivou prethodnih utakmica kada su dobijali sa prosekom od +20, ali mislim da su se Partizan i Pionir pokazali u pravom svetlu i da se nisu obrukali ni u jednom segmentu koji je bitan, a to je srcanost, borbenost i odanost, kako na parketu, tako i na tribinama...
Krivo mi je zbog nacina na koji smo izgubili, ali sam ponosan na ponasanje igraca i navijaca tokom cele utakmice, kao i nakon nje, jer su pokazali ono sto izdvaja Partizan od ostalih skupova stranaca, a to je LJUBAV prema klubu...

South Guard

pre 15 godina

Dragi **gani što likujete, koliko st puta za poslednjih 10 godina imali prilike da igrate velike evropske utakmice, koliko ste puta za poslednjih 10 godina imali prilike da igrate sa evropskim prvacima, koliko ste puta imali punu halu i ovakve navijače koje hvali cela evropa, koliko puta ste imali ovakvu atmosferu, kada ste imali igrače ovakvog kvaliteta i sa ovakvim srcem...????? Mislite o tome...i poštujte...

Darko

pre 15 godina

Moram da se zahvalim svim nasim komsinicama koje su ispratile sinocnu utakmicu iako se u istom terminu igrala LS u fudbalu! Po ovim komentarima vidi se da vas je bilo MNOGO!
To je jako lepo i samo tako nastavite...

Miggy

pre 15 godina

Suze u PIONIRU!!!
Hvala crno-beli za veliko srce.
Hvala caletu sto je bio GROBAR.

Ljudi Lazme place u svlacionici!!!
Srce htelo da mi pukne kad sam ga video.
Samo napred u TOP16.

Joninjo

pre 15 godina

Ja sam od komsija delija ocekivao komentare- eto, i mi i vi izgubili ali neka, bice bolje vec sledece kolo, prolazimo sigurno i mi i vi, srecno i tako to... A ne podbadanje posle poraza od sampiona Evrope i to kako, a pre samo 2 dana vas dobio neki tamo Sarloa, i sad uzivate u ovom nasem porazu. Stvarno jadno i nisko.

Vuk

pre 15 godina

Pre svega odakle obraza ovima prekoputa da se javljaju na ovu temu...i smesno je da se poistovecujete sa bratskim klubom Partizana.A fore su vam standardno ocajne.

Sjajna igra,vratice se to,na kraju ni oni nisu mogli da veruju da nismo pogodili..Svaka cast svima,veliko srce kao i uvek!Svake sezone sa sampionima Evrope,lomice se koplja sa najvecima opet...

PFCPAOK

Pera Kojot

pre 15 godina

Zvezda i CSKA su isti, dobijamo grobare sa pola kosa, Zvezda deli prvo mesto u Evropi!!!!
(Nemanja@Delija, 26. novembar 2008 22:52)

prosto obožavam da pročitam neku ovakvu glupost....
videce ovakvi "primerci", jedno pravo izuvanje "Šampiona sledeće sezone" u sledećem derbiju (ako se ta utakmica i dalje tako zove) i to ne zato što nam to treba, nego samo zato što nam se može!
CSKA je trenutno najjača ekipa Evrope i ovim momcima skidam kapu za prikazano sinoć, a pobedu ćemo ostvariti kada nam bude najpotrebnija, mislite o tome!

Dullence

pre 15 godina

Ovo me nevernovatno podseca na proslogodisnju utakmicu protiv PANATENAIKOSA gde su nas opet sudije pokrale a mi promasili sut za pobedu. I grci su tada bili aktuelni sampioni evrope, kao sada CSKA ! Ucice Tepiceva sledeca,kada bude bilo vaznije, u borbi za f4 Tepic odlucuje, kao sto je Novica prsle sezone za F8 ! Sta reci a ne slagati? Kradja, ceo mec su pustili ostru igru i onda jedan faul u napadu pretvorili u faul u odbrani jos za pobedu? Koliko je slobodnih bacanja izveo CSKA a koliko nas Partizan?a oba tima su igrala na noz? Pa zar jednom sampionu evrope stvarno dolici da krade i to kada je sigurno prvi u grupi? Koja je poenta toga? NE mogu da razumem takvu kradju ni da im znaci nesto utakmica a nista im bas ne znaci? Pa zar te sudije ne vole kosarku? Zasto onda kradu one koji za nju zive, zar malo simaptija nemaju prema timu koji bez para ali sa talentom,mladoscu i srcem igra tako lepu kosarku? STIDI SE EVROPO, I CUVAJ SE JER CE SLEDECA UCI!

nemanja

pre 15 godina

bas je bila dobra utakmica, mislim da Patizan moze mnogo jer po mom misljenju vise nema velike razlike u igri kuci i u igri u gostima. Sam mesina je rekao da je njegov tim igrao jako dobro, sto u prevodu znaci da nisu imali slabo vece. Odlicne odbrane na obe strane, sto potvrdjuje i nizak procenat suta i kao sto su najavili na euroleague.net, jedan od slagera kola. Misim da ce se sve to vratiti u narednim, mnogo bitnijim utakmicama. Tepic je opet odigrao odlicno, kao i svi sotali, sto pokazuje da cemo uskoro imati dugacku klupu gde svako zna svoje-boziceve trojke, veseli u odbrani...a bez dugacke klupe nema uspeha u evropi

Miljanche

pre 15 godina

Uuuups! Samo bacate pare. Karte nisu jeftine. Pa prevoz. Pa utapanje tuge u kafani... Eeee grobari, grobari...
(ellobo, 27. novembar 2008 00:42)

Karte : 1000 din
Prevoz : 1200 din
Utapanje tuge u kafani : 8000 din
Gledanje kako igraci tvog voljenog kluba ostavljaju srce na terenu : NEPROCENLJIVO !!!

Za sve ostalu tu je DULE 007 !!!!

grobar nis

pre 15 godina

Protiv Efesa smo igrali dobro a izgubili,protiv CSK-a super a opet izgubili.Strah me je samo da nas ovi porazi ne kostaju prolaza dalje i da nam se sve ovo ne osveti protiv Efesa i Grka u bg-u.

dukadam

pre 15 godina

Bravo i jos 100 puta bravo,bez obzira na ovaj tezak poraz momci glave gore nema razloga da budu pognute,treba da ih pognu oni koji ne cene vas rad,trud i REZULTATE a oni ce se sami prepoznati da ih nepominjem jer to nezasluzuju.Vi ste od veceras moji veciti pobednici zauvek ste pobednici u mom telu,srcu glavi!VOLIM PARTIZAN!!!

tackica

pre 15 godina

Ja ne znam kako vas nije sramota toliko da ke*ate po Tepicu,kad se posle utakmice videlo da mu uopste nije bilo sasvim svejedno kao sto vi pojedinci predstavljate.Decko je zeleo sve najbolje!!!

Space Jam

pre 15 godina

Sve čestitke igračima Partizana na ogromnoj borbenosti i prikazanoj igri u odbrani, ali jedna svar je nedostajala u ovoj utakmici, a to je šut. Rašić + Tepić + Veličković + Tripković u šutu za 3 poena su ostvarili 2 od 19. Zaista premalo da bi se pobedio prvak Evrope.

FatZadd

pre 15 godina

Kao okoreli zvezdas,ali realan ...mogu da Vam cestitam na igri koju ste pokazali,narocito odbranii ste stvarno pruzili odlicnu partiju.kazem,u odbrani,ali se pokazalo tacnim ono sto sam pricao...nemate igraca koji moze da odluci utakmicu,da je prelomi....neki dobar plej ili centar!!!!

AL sta da se radi zivot je takav(citaj uprava)!!!!

POZZ

Janjic B.B.

pre 15 godina

Znaci ne mogu da verujem.Kad neko nema srece,on je stvarno nema.Da je usla jedna lopta od one poslednje tri,danas bi svi bili srecni,ovako nam ostaje da zalimo za propustenom sansom.Mislim da nas jedino CSKA moze da dobije u Pioniru a ostali mogu samo da se nadaju.Nista,idemo dalje,sad stize Efes njih moramo da dobijemo.Napred Partizan,Srbija je uz tebe.

marko

pre 15 godina

In the game which was probably the most exciting for CSKA this season our team showed the heart of champions beating Partizan by 1 point... zvanicni sajt aktuelnog prvaka evrope...

manapana

pre 15 godina

Zvezda i CSKA su isti, dobijamo grobare sa pola kosa, Zvezda deli prvo mesto u Evropi!!!!
(Nemanja@Delija, 26. novembar 2008 22:52)
ako nisam znao da ce neki lik ovako da ukapira situaciju,
samo je problem sto vi nas ne dobijate(mnozina!!!!!!!!),vi ste nas dobili ,jednu,mi vas dobijamo(doduse sa mnogo vise),a sto se tice same utakmice samo mozete da puknete od muke jer takav odnos prema igri niste nikad imali,imate i niti ce te imati,pa taman da ste i prvaci univerzuma.

sir_Nikola1989

pre 15 godina

Svaka cast momcima za sve sto su sinoc pokazali. CSKA je sve do sada gazio preko 20 razlike i mi smo pokazali da sa svima mozemo da se nosimo iako tako mladu ekipu. U ovim zavrsnicama stvarno nemamo srece. Cini mi se da jos treba da vracamo za onu Djordjevicevu trojku. Sledecu gazimo Efesa!

Arsen

pre 15 godina

jos jednu stvar moram da dodam, a to je da je Milenko Tepic pravi naslednik Dejana Bodiroge. Covek sa 20god ovako smireno i odlucno ide na ulaz i krece u organizaciju odlucujucih napada, to mogu samo najbolji! Ko se slaze samnom neka preporuci

Rik

pre 15 godina

Zvezdas sam ali uvek za Partizan kada igra u Evropi jer sam pre svega Srbin i drago mi je sto od Zvezdasa nisam video ni jedan negativan komentar za razliku od Grobarskih omalovazavanja i likovanja kada Zvezda izgubi.
Glavu gore bice bolje drugi put. Nedostaje ideja u zavrsnici pa Partizan 3 puta gubi dobijene utakmice.

marko

pre 15 godina

# Grobari, svi ovi promasaji su samo kompenzacije za sve one pobede u poslednjoj sekundi -Scepanovic protiv Hemofarma, Drobnjak protiv Zvezde ....itd., tako da ne ocekujte da ce vam se sinocnji promasaji vratiti u nekim narednim utakmicama! Sve se vraca, sve se placa.....
(kily, 27. novembar 2008 13:18) a da nisu mozda u pitanju kompenzacije za djordjevicevu tricu,onu istanbulsku...?

showtime

pre 15 godina

Zvezdas sam ali uvek za Partizan kada igra u Evropi jer sam pre svega Srbin i drago mi je sto od Zvezdasa nisam video ni jedan negativan komentar za razliku od Grobarskih omalovazavanja i likovanja kada Zvezda izgubi.
Glavu gore bice bolje drugi put. Nedostaje ideja u zavrsnici pa Partizan 3 puta gubi dobijene utakmice.
(Rik, 27. novembar 2008 17:35)
Rik, imaš pozitivan stav, to je OK, ali bilo je par izuzetaka,kao što to obično bivabc8v.Što nas je više pozitivnih, biće bolje

nikola

pre 15 godina

Malopre sam ponovo gledao snimak zadnjeg napada i neznam zasto svi pominjete Tepica,Tripkovica,Rasica kad je RAKOCEVIC promasio najveci zicer kakav se ne promasuje ni u pionirskoj konkurenciji.Mada je po meni odlican igrac,najveci je krivac za poraz.