Subota, 03.11.2007.

19:14

Vujošević:"Dokazali smo kvalitet"

Izvor: B92

Vujoševiæ:"Dokazali smo kvalitet" IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

84 Komentari

Sortiraj po:

Dragiša

pre 16 godina

Jedna stvar je u svim ovim komentarima vredna pažnje: da li Dule kroz Partizan stvara reprezentaciju CG i da li to šteti Partizanu ili Srpskoj košarci uopšte? Hajde da pogledamo ovako: ako bi se npr. Mathaus vratio u FK Partizan i kroz njega počeo da stvara reprezentaciju Nemačke(!) da li bi to nekom smetalo?!? Da li bi smetalo FK Partizanu? Pa mislim da na ovom sajtu ima malo većih nacionalista od mene, ali mi uopšte ne bi smetalo da pola nemačke reprezentacije igra u Partizanu:)! Mislim da je Dule svih ovih godina dokazao da voli Partizan i da nikada ne bi radio nešto što može da šteti Parizanu. Takođe mislim da je njegovo pravo da u Partizan dovodi Crnogorske košarkaše ukoliko oni poseduju odgovarajući kvalitet. A da li Srpskoj košarci u celini šteti to što Dule ove sezone sa Partizanom ima jedan jak tim koji do sada u zvaničnim utakmicama ima skor 10-1, pa ne znam, ako Srpskoj košarci šteti jak Partizan onda ovde nešto OPASNO NE VALJA! Na Duleta možete da budete samo ljubomorni i da sa komentarima da pravi CG reprezentaciju u Partizanu pokušate da naterate navijače da na njega gledaju kroz neke potpuno nebitne stvari a ne kroz rezultate koje nam donosi poslenjih 6 godina, ALI NEĆETE USPETI!!! Partizan je nosilac Srpske košarke u Evropi, bez obzira ko igrao u njemu. NAPRED PARTIZAN! NAPRED DULE!

vladimir jovicic

pre 16 godina

Skratili smo Duleta za jednu titulu, ocigledno mu ne racunamo NLB ligu od prosle godine ??? Dakle, uzmi dule OSMU titulu (a i devetu, ove sezone)

SUNDJER BOB

pre 16 godina

@Don Quijote
Za tvoju informaciju, u ovu tuznu ligu Srpske klubove ste uveli vi"veliki Srbi" tako sto su vase demokrate na chelu sa Zmagom sachekali chelnike tadasnje Good year lige koji su se vracali sa neuspeshnih pregovora sa Divcem i Danilovicem i na granici drzave Srbije i Hrvatske ih ubedili kako ste vi KK SLEDECA SEZONA pravi klub za njihovu ligu.
prema tome sto se tiche bojkota vi ste poslednji koji na to imaju pravo.


Ziveo Partizan i majka Srbija

Plikuscht

pre 16 godina

@ Don Quijote:

Ah, treba poslusati voju, fan of the greatest basketball club in the world...ever!, jer fakat covek ima pravo sugerisuci mi neke stvari.

1. 'Zvezda, za tvoju informaciju, cisto da znas, jeste igrala EL i prolazila je manje-vise isto kao i "institucija". To jest punili je ko sarmicu. Isto kao sto i vas pune. To jest, popravljaju kos- razliku na vama.'
Arghhhhh ... umalo da me likvidiras ovom opaskom ... gde srknuh kafu dok ovo citah, pola sata sam cistio posle monitor.
Za ovaj komentar stvarno ne znam sta da ti kazem ... svake godine sve bolji rezultati, prosle u Top 16 (za malo i dalje), ove poceli 2-0 ... a nas 'pune' i 'popravljaju kos razliku'!?
Verovao sam do sada de su kod tebe latentni konflikti sa logikom i razlaganjem uzrocno-posledicnih stvari/desavanja u glavi, ali ... malo je dublje, a ne moze se shvatiti sta je bez dobre anamneze.

2. '...jedino KK Partizan (koji je deo JSD).
Sta znaci ovo u zagradi, majke ti!? Da ti to nama opet ne pokusavas da objasnis da je KK deo sportske porodice SD Partizan!? U jeeee! Bas si ortak ... hvala ti ... gde si bio sve ove godine ... a jel' i grana deo drveta mozda ili nije?

3. '...vec je istina to da je od svih nasih klubova jedino KK Partizan (koji je deo JSD) bio protiv.'
A sta sam ja bio napisao!? Mozda isto to? Jel' ti dobro?

Zapravo, besciljno je dalje ti takstaivno odgovarati jer opet se ti sit napisa, pride i iznervira, a smisleno haoticni komentari postase jos grdji u tom smeru.

Zaista ne znam sta vise pokusavas da kazes, a bice da sam retardiran i ne mogu da dobacim te nebeske visine kojima plutaju tvoje misli, te s toga primi izvinjenje sto se drznuh da polemisem s tobom pracen dubokim naklonom dok odjebavam u lakim poskocima sto dalje od tebe.

S toga, samo napred; drag si nam gost na vestima koje se ticu Partizana, njegovih trenera i igraca; svrati malo cesce i podari nam svaki put po koji komentar, nemoj slucajno da nas lisis tog stiva.

Kreni sad i idi, da nam se sto pre vratis :)

bogdan

pre 16 godina

@Don Quijote
Mi smo, u poslednje dve sezone, daleko od kluba na kojem se popravlja razlika u EL, hteo ti to da prihvatiš ili ne...Što se tiče ovih priča o jugoslovenstvu...Pa kako nije sramota vas krcunove sledbenike da pričate nekom da je jugosloven?Osnovali su vas titovi udbaši, a crvena zvezda je simbol komunizma...I smesan si kad pominješ to da mi ne razmišljamo svojom glavom, to je karakteristično za vas, kojima vođe nameću svakojake gluposti...
p.s.UZALUD VAM SRPSTVO KAD VAM JE IME TURSKO

Don Quijote

pre 16 godina

@Plikuscht:
Dragi moj prijatelju,
vidim da tebi licno, osim principijelnosti, fali i slifa i domaceg vaspitanja ali sta je tu je. Izvredja ti mene lepo. Pa ako nisi sposoban (a ocigledno nisi) da stojicki cujes i ono sto ti se ne svidja i sto je suprotno od tvog misljenja, onda je bolje da sa ljudima opste i ne polemises. Gromado intelektualna. Vizionaru jedan.
Zvezda, za tvoju informaciju, cisto da znas, jeste igrala EL i prolazila je manje-vise isto kao i "institucija". To jest punili je ko sarmicu. Isto kao sto i vas pune. To jest, popravljaju kos- razliku na vama.
To pod brojem 1.
Pod brojem 2, ja sam, kao principijelan ciganin cestitao partizanovcima na pobedi koja je zasluzena, bez
spornih situacija, bez pomoci sudija, bez koseva iz auta 2 sekunde posle kraja utakmice.
Ali nista od svega toga ti nisi razumeo gromado intelektualna. Vizionaru.
Pod brojem 3, nisu Zvezda i Covic trcali nikome u zagrljaj, vec je istina to da je od svih nasih klubova jedino KK Partizan (koji je deo JSD) bio protiv. Isto kao sto je jedino doticni klub bio protiv angazovanja stranih igraca u nasim klubovima. I samo ste vi, mladi partizani borci odabrani, mladi napredni jugosloveni branili sa takvim zarom da je bilo za ne poverovati. Sve dok iz kluba nije doslo drugo saopstenje, pa ste promenili plocu.
Zasto?
Zato sto vama neko mora da kaze sta treba da mislite. Zato sto sami niste sposobni da imate bilo kakvo misljenje. Gromado intelektualna.
Sa nestrpljenjem cekam tvoje komentare u narednim danima, da vidim kako ces sada pisati ovde o ovoj ligi koju si, ti prvi, pljuvao svim sredstvima i to jako dugo vremena.
Drug Gensek vam je izdao naredjenje... ova liga je milina jedna.
A sad svi na svoja radna mesta.
Ziveli!

Filip iz Zemuna

pre 16 godina

@Plikuscht

Nazalost,prvak NLB lige ne ide direktno u EL,ali donosi ogroman broj bodova za trogodisnji ugovor. Pozdrav za tebe,Aleksandru i ostale ciji komentari vrede da se citaju i liseni su navijacke zaslepljenosti!
@Marko Delija
Ja sam govorio o faulu nad Tripkovicu...

@Za sve Grobare

Pekovic je u svakom duelu protiv Buducnosti (citaj Vranesa) imao ocajnu partiju,pa nesto mislim da ga je Dule doveo da nam Pekovic ne bi bio neupotrebljiv! Sta mislite o toj tezi?

voja, fan of the greatest basketball club in the world...ever!

pre 16 godina

Plikuscht

До суза си ме насмејао, не само овим последњим коментаром, већ иначе(у позитивном смислу), потпуно те подржавам, али не капирам што си се здао да нешто утувиш у главу ономе ко главе нема? Нема сврхе трошити време и речи на оно "што се грбо роди". Поздрав!

И неизбежна:"О Партизане ти добро знаш..."

Plikuscht

pre 16 godina

@ (Don Quijote, 4. novembar 2007 18:59):

Mr. Don Lose Stojim Sa Logikom Quijote,

Moj je komentar bio upucen na cinjenicu da spominjes fudbal, o genije. Dule Vujosevic (covek koji je dao izjavu koja cini ovu vest pri kojoj ostavljas komentar) je KOSARKASKI trener KK Partizan. Ne fudbalski, niti ima funkciju u SD Partizan. Da li je sada jasnije?

Ako si uspeo da savladas i shvatis ovu informaciju, mozemo da predjemo na 'vasu' guma nlb ligu.
Dakle, tvrdis da je Partizan bio (jedini nas klub koji je) protiv te lige. Tacno. Takodje, tvrdis da sada propagira tu ligu. Tacno. ko se tu pa spori s tobom!?
A pitanje za tebe je - mozes li da dobacis zasto je to tako? Da se nije nesto promenilo u poslednji nekoliko godina?
Posto ocigledno nisi sposoban da shvatis (cim nisi do sada), evo da ucinimo milosrdno delo i malkice ti pojasnimo u cemu se situacija od prve godine i ova danas razlikuju:
1. Promenjena je vlasncka struktura!
Liga vise ne pripada samo i iskljucivo Liscu i malenoj ekipi oko njega. Sada (o gle!) cak i srpski klubovi imaju procenat VLASNISTVA nad ligom. Ne dovoljan, kako se moze cuti, ali ga imaju!

2. Kompenzacija klubovima je promenjena i finansijski uslovi su puno bolji no sto su bili.
3. Prve godine, a to je (da te potsetim) bilo kada ste se vi i Covic tukli ko ce pre da im otrci u zagrljaj, osim sto je bila privatno vlasnistvo, liga nije nosila apsolutno nikakav sportski znacaj sobom. Pobedis ligu, i? Sta? Dobijes trofej? U jeeeee!
Ocigledno nisi primetio, o kosarkaski strucnjace, da je ULEB dao na znacaju NLB ligi i da od ove sezone pobednik NLB lige ide direktno u Euroleague (to je ono takmicenje koje nikada niste igrali a iz nekog cudnog razloga nase TV stanice to prenose)!

Vidis li ti tu neku razliku, o gromadu intelektualna?

Uz cestitke sto ostavljas komentare i iznova se vracas da prelistas izjavu vest/izjavu aseg trnera, bolje nastavi da juris vetrenjae ...

Александра, Гробари - Кумодраж

pre 16 godina

@Grobari istok
Свака част на коментару, али заиста то мислим. Позз за тебе! :))
Мислим да би сви Гробари требало да потпуно искулирају коментаре Марка-Делије. Дечко живи у неком свом свету маште, тамо му је очигледно лепо, мени је драго због тога и не треба да га дирамо и покушавамо да му отворимо очи, иначе ће се јако растужити.

Don Quijote

pre 16 godina

@Plikuscht:
Vidim da ti prijatelju moj malo teze kapiras, ali nema veze, nacrtacemo ti mi, nema problema. Da i ti razumes.
Svi ste bili toliko protiv ove lige da je vise bilo otuzno citati vase komentare i nebulozna objasnjenja kako ova liga unistava nasu kosarku a jaca hrvatsku i slovenacku. Tako su vam tada govorili Divac i Danilovic, a sta oni kazu....ipak su nas oni toliko zaduzili,zar ne.
Sada dobijate drugu direktivu, da volite ovu ligu kao sebe same. To obracanje "srpskoj javnosti" je obracanje vama "jugoslovenskim navijacima".
Posto vam je Homer lepo preporucio sta treba da mislite i volite, vi cete to i ispunjavati. Ionako nemate neko svoje misljenje.

bojan

pre 16 godina

Standardno dobre igrace ne bih ni komentarisao. Izdvojio bi Urosa za kog verujem da se polako vraca (bice sigurno jos oscilacija) i Milosevica koji je odigrao van mojih ocekivanja i ima sjajne fizicke predispozicije.

Sto se tice komentara zvezdinih navijaca, tipa vi u kosarci mi u fudbalu, rekao bi covek da oni svake godine igraju ligu sampiona, deru Real i Milan, uzimaju domace titule, vode na tabeli... strasno.

Partizan sampion - vaistinu sampion!

Andrya

pre 16 godina

@vepar
Super sto reagujes, lepo kazem - navijaci zvezde su uvek bili zanimljivi ljudi, posebno u kosarci. Aleksandrov jeste zabluda, a da nije igrao bi taj u FMP jos dugo, a ako neko zna sta je uspesan projekat onda je to Covic. Taj Aleksandrov je dobijao prilike i takvog tipa igraca volite da imate, u stilu Cekajuci Aleksandrova, Milosevica, Jorovica, Gromika, Kibua i ostalih koji su dali veliki doprinos u zvezdi. Valjda vam je to alibi za sve velike "uspehe".
Pominjes Tripkovica, a gde sam ga ja pohvalio? Pa zablude su u Partizanu i on, i bio Bakic, i postao Bogdanovic kada je dosao- pa je zbrisao, i Vranes i Borovnjak (od njega je Djurkovic mnogo bolji). Taj Tripkovic i Bogdanovic su pre 3-4 godine davali zajedno pola od ukopnog broja poena kada su igrali za juniore, pa su se izgubili. Ne mogu svi da uspeju, uspevaju oni koji rade na sebi i ne misle da su zvezde. Sindrom Gurovic je ono protiv cega se svaka ekipa mora boriti, i zato svi pricaju o TIMU Partizana koji jeste stub srpske kosarke, koji ima najvise svojih bivsih igraca po upravama, trenere, legende koje su igrale za njega. Partizan ima svoje navijace koji su najbolji, i niko jos ravnodusan nije otisao iz Pionira kada bi se igrala EL. Kupi neku sportsku enciklopediju ili idi po netu pa vidi ko je ko i gde je sta. Partizan je nastavio bar nekakav kontinuitet bivse SFRJ, a to sto nema materijalnih sredstava - kriva je uprava, menadzment, sta vec. Kada se Partizan bude privatizovao, to ce biti druga prica, kao i sa vama, samo sto vi vredite 100x manje od nas, pa bi mozda neko mogao ustedjevinom da vas kupi na aukciji.

Nikola,Zemun

pre 16 godina

Po mom licnom misljenju, dva detalja koja su odlucila konacnog pobednika ovog meca su:
- rano napravljena treca licna greska Tadije Dragicevica, do tog trenutka najboljeg pojedinca u Zvezdi, posle koje je dobar deo druge cetvrtine presedeo na klupi i
- tajm- aut Duska Vujosevica pocetkom trece cetvrtine, u trenutku kada je Zvezde serijom 7:2, sa -9 prisla na -4, a nakon koga se Partizan, serijom 12:4 ponovo rezultatski odlepio i prakticno vec tada resio pitanje pobednika.
Ono sto se na ovom mecu ispostavilo kao tacno jeste to da Zvezda u ovom trenutku nema igraca koji moze barem priblizno ravnopravno da se nosi sa Nikolom Pekovicem. Sama cinjenica da je iz igre zbog pet penala izbacio i Misanovica i Ticu, odnosno da je za tek nesto vise od 20 minuta ubacio 23 poena i imao indeks uspesnosti kao gotovo citav tim Zvezde (Pekovic 42, Zvezda 46), mislim da vise nego dovoljno govori o tome koliko je Peka postao dominantan igrac na ovim prostorima za veoma kratko vreme. Ono sto takodje moze da nas raduje jeste veoma dobra partija Velickovica, za koga bi ovaj mec mogao da bude i prelomni, sa psiholoskog aspekta, jer smatram da se Novica u dosadasnjem delu sezone jos uvek nije snasao u ulozi startera. Ja licno smatram da je Velickovic korisniji igrac od Dragicevica, iako se ovom drugom poklanja neuporedivo veca medijska paznja (cvrsci je, bolji je odbrambeni igrac, hrabriji kod duel igre, raznovrsniji u napadu). Palasio je bio sasvim solidan, iako njegove izgubljene lopte mozda pomalo zabrinjavaju, mada smatram da je to problem koji ce se vremenom otkloniti. Treba jos, svakako, istaci dosta dobru rolu Strahinje Milosevica, za kratko vreme koje je proveo na terenu i mislim da ovaj igrac, sjajnih fizickih predispozicija ima veliki potencijal. Sto se tice ostalih, mislim da manje- vise svi mogu jos dosta bolje, iako solidna rola Tripkovica u finisu meca moze biti znacajna sa psiholoskog aspekta, jer je nesumnjivo da ovom timu Partizana nedostaju njegovi poeni sa distance.
Kod Zvezde, sve se prakticno svelo na jednog i po igraca: Kuka i, u prvom delu meca, Dragicevica, ali se pokazalo da run&gun kosarka, kakvu su crveno- beli do sada forsirali bas i ne moze da prodje protiv ekipa kao sto je Partizan.
Crno- beli su bili bolji u sutu iz igre, skokovima i asistencijama, drugim recima nadigrali smo Zvezdu u svim parametrima kosarkaske igre, iako se izgubljene lopte (16) ponovo javljaju kao problem. Ono sto ce ostati zapamceno sa ovog meca jeste sut igraca Zvezde za dva poena. I dok Misanovicevih 0 od 5 i Kikanovicevih 1 od 4 mozemo objasniti cinjenicom da su se preplasili Pekovica, zanimljiv je podatak da je jedan od boljih sutera u timu Zvezde Kovac za dva sutirao 1 od 6.
Kao zakljucak zelim da istaknem da ovaj tim Partizana ima jos dosta rezerve, u prvom redu tu mislim na Tripkovica i njegov sut za tri, zatim na Kecmana koji ce se uskoro ustaliti na desetak poena i 5-6 skokova po mecu, Peru Bozica koji je kadar da ubaci 2-3 trojke po mecu, ali i Vranesa, pre svega kada je u pitanju zagradjivanje kosa i skok u odbrani (sredice to Dule).
Veliki pozdrav svim ljubiteljima kosarke, a posebno navijacima Partizana!

Plikuscht

pre 16 godina

@ (Don Quijote, 4. novembar 2007 02:40):

Ha, ha, ha, ha, ha ... pa jesi li se ti nama konacno okurazio i osmislio nesto sto ti lici na kreativnu dovitljivost? Uraaaaaa ... bravoooooo ...
Na kosarkasku temu on pravi verbalnu akrobatiku preko FK do SD-a ... smesno, tuzno, neuspesno, monotono, nadasve - debiloidno.

Al' nema veze ... i takve ih volimo od srca :)))

Grobelar

pre 16 godina

@marko delija

Procitam svaciji komentar sa duznim postovanjem, pa tako i tvoj. Mislim da je tvoja analiza mogucnosti sadasnjih timova Partizana i Zvezde vise plod tvojih lepih zelja nego stvar objektive procene.

Evo zasto: Stahinja Milosevic je tek stigao sa lakse operacije meniskusa koja ga je izbacila iz ritma redovnih treninga i utakmica i on ce tek pokazati zasto je doveden kod nas...Tripkovic se, posle tromesecnog odsustva od kosarke, sporo ali, ipak, postepeno vraca u formu koja ce dostici vrhunac onda kada bude trebalo...Palasio, "Captain Crunch" (znas li zasto ga tako zovu?)postepeno se privikava na evropski nacin odbrane i kako vreme bude odmicalo on ce smanjivati broj izgubljenih lopti i korigovati neke nerezonske ulaze pod kos...za Tepica ne sumnjam da ce prevodjenje lopte preko polovine i sut za 3p dovesti do perfekcije jer je u pitanju NAJINTELIGENTNIJI (uzgred i najsimpaticniji) decko srpske kosarke...Vranes polako napreduje svakog dana na Duletovim treninzima i ovaj sadasnji Slavko nece liciti na Vranesa iz juna 2008. godine...ocekujem da Djurkovic iskoristi peh Borovnjaka i pruzi dosta blistavih minijatura kako u NLB tako i u EL... sta reci za Novicu, neponovljivi fajter, skakac, asistent, solidan (i sve bolji) suter, uz to ima sjaj u ocima kao Klint Istvud u filmu "Dobar, Ruzan, Rdjav" (sto je njegov urodjeni kvalitet koji se ne dobija nikakvim treningom)...

S druge strane, vidim da ocekujes da ce Jorovic posle operacije na kicmi (diskus hernija)prosto "eksplodirati" u junu, iako je pauzirao 1,5 godina. Slicno ocekujes i od Aleksandrova koji nikako da se oporavi i vrati posle dvostruke operacije prednjih ukrstenih ligamenata kolena(jedna od najtezih povreda kod sportista)... od Misanovica ocekujes, valjda, da se do juna ugoji, sta li vec... od Tice da "poleti"...

Ja sam jedino iznenadjen slabom partijom Tadije Dragicevica i u njegovoj boljoj igri vidim jedinu rezervu potencijala ovog tima CZ-a.

p.s. S ljudske strane, zelim Jorovicu i Aleksandrovu potpuni oporavak, dobro zdravlje i srecu u daljoj karijeri :)

marko-delija

pre 16 godina

@veseljace
Naravno da je bio faul nad Tripkovicem, ali Pera je i hteo da napravi taj faul, da je sviran tripko bi imao 2 bacanja na 1 razlike za zvezdu, a zvezda 5-6 sekundi za poslednji napad ...

marko-delija

pre 16 godina

Ja ne mogu da postignem da odgovorim svima, ako sam nekom propustio da odgovorim nije bilo namerno!
Ne znam zasto mislite da ja vas provociram, cujem neke teze kako sam ja neki napaljeni klinac?!
Ja sad pozdravljam sve one gorbare koji su odgovorili tezom na moju tezu, ostali me ne zanimaju, ja iznosim svoje analize a sa druge strane ne dobijem nikakav odgovor nego se neki "pametan" javi pa kazhe da sam ja neki napaljeni klinac!
Bio sam ja klinac, ali tada su u zvezdi igrali Bolic Stanojevic Boskovic Jestratijevic a zvezda je igrala euroligu te 1998 i 1999 a ja sam tad bio 6. razred pa izracunajte koliko godina imam sad...
Slazem se ja i da Dule tempira formu za plejof sa velikim uspehom, ali prve sezone kada je napravljen uspeh u euroligi forma u superligi je izostala...
Takodje sam primetio da mi bar 3 komentara nisu objavljena, tako da niste mogli da vidite sve moje odgovore,pa ce neke zablude ostati...
iza svega sto sam rekao stojim, a rekao sam i da ce vreme pokazati ko je u pravu, tako da ne kapiram sto se trudite da me osporite uvredljivim komentarima,bolje napisite nesto pametno...

JA

pre 16 godina

Ej grobari, zasto dozvoljavate da vas Marko i slicni provociraju. Pa Zvezda zadnjih 30 godina nema rezultat vredan paznje. Ni u bivsoj Jugi ni kasnije u kosarci nisu predstavljali nikakvu silu. Ranije je to bila Jugoplastika, Cibona, Partizan. Nakon raspada Juge to je Partizan sa povremenim pratiocima kao Buducnost ili FMP. A zvezda, tu nje nikad nije bilo. Cak pominju da sunovrat Srpske kosarke pocinje dominacijom pocetkom dominacije Partizana a pri tome ne vide da je upravo taj Partizan (a ne Zvezda) i doveo reprezentaciju na vrh svetske kosarke. Ne vide da zadnjih 50 gdina nemaju rezultat u kosarci. Zadnjih 6 godina tokom svake sezone govore kako pobeda Partizana nije neko merilo a da ce sve dci na svoje mesto u junu, a kad dodje jun onda pominju sledecu sezonu. A ovaj gore sto je rekao da partizan nije dominantan ni u jednom sportu sem u kosarci nek se seti vaterpola.A i ostali sportovi su upitni, nek se zapitaju koje rezultate u evropskim takmicenjima je naporavila Zvezda u nekom sportu. Odgovor je jednostavan, a mi :
-fudbal:liga sampiona, liga uefa..
-kosarka: final four, euroliga
-vaterpolo: final four
Ajd nek neki delija napise sta su oni postigli u evropi u nekom od sportova u zadnjih 10 godina. Slazem se pocetkom devedesetih su bili neuporedivo bolji u fudbalu, ali to je vec daleka istorija od koje se ne zivi, jer nakon toga nisu imali niti jedan rezultat vredan pomena

Aleksandar

pre 16 godina

Pitanje je bilo za navijaca Zvezda a da nije klinac koji ispisuje stihove. Prvo Zvezda u ovom momentu nija najkompletnija jer tri prvotimca ne igraju zbog povrede plus trazi se centar. Ko god je ocekivao da ovakva Zvezda pobedi Partizan nije realan. Tek ce biti zanimljivo kad se gore pomenuti nedostatci otklone i kad vise kvalitetnijih igraca bude u rotaciji a za to ima vremena , sezona je tek pocela. Sto se tice osecaja navijaca Zvezde i poraza od Partizana, odnos pobeda i poraza je 2 vise za Partizan koliko ja znam, tako da jos u ovoj sezoni moze da bude drugojacije. Samo nemojte da kazete da se nista neracuna od pre 10 godina, jer po tom i ovo vase se nece racunati za 10 godina.

Manute Bol

pre 16 godina

@(efru, 3. novembar 2007 20:43)
Daj ostavite na miru Slavka Vranješa. I ovaj, kao i mnogo puta ranije, Dule se nije prevario. To je momak od
!!230cm!! koji se za svoju visinu sasvim solidno kreće a sa kojim, na žalost, nikad niko nije radio studiozno i strpljivo. U Partizanu će pokazati koliko je u košarci bitna visina pod košem. Samo da se dogovore kretnje i uvežbaju. I sad kad je tek stigao može da se vidi njegov doprinos ekipi. Kuk, Tadija i ostala boranija UOPŠTE ne žele da se igraju pod našim košem dok je ovaj tu a i kad nešto probaju popiju bananu ili nabacuju neke balone na obruč. Ma ništa se ne sekirajte - uzimamo sedmu i idemo dalje u Euroleague ..

Pozdrav GROBARI

dasa

pre 16 godina

Drugari grobari, treba mi pomoc,
Kako se otvara racun u banci. Naime ideja je da se napravi fond para od navijaca, koje cemo da skupimo , kako bi se kupili nedostajuci igraci. Posto drzava nece, kompanije plase, ovo je nacin da se pomognme. Svako da po 1, 2 evra i eto pola milionceta.
Ajmo da budemo jedinstven slucaj, bar koliko je meni poznato. Skupimo pare i izrucimo pred Duleta. Ko je za ovo neka klikne, cisto da vidimo koliko nas ima

prvi_kom

pre 16 godina

@marko-delija
svaka cast na komentaru, ja sam partizanovac ali vidi se da pratis kosarku, i da se bolje razumes u partizanov tim nego ja. jedino sto se ne slazem jeste da velickovic ima los sut. jeste malo sporiji ali moze preko ruke. a i isto tako misli da mesta napretku ima. jesi li video milosevica, prosto ne mogu da verujem koliko je dobar za onoliko malo vremena. takodje borovnjak samo ne daj boze da je ono povreda teze prirode. za vranjesa jos nisam siguran ali voleo bi da vidim barem njegove skrivene kvalitete.

Chachanin

pre 16 godina

Ljudi,ok, zovete Duleta 007! A kako cete ga zvati posle 8,9,10, n-te osvojene titule? Nece se sigurno zaustaviti na broju 7! Malo je to za njega!

Wild_Boars

pre 16 godina

Citam komentare ovde i pitam se dali iko od vas ovde zaista prati kosarku ? Dali se neko u nju uopste razume ili ste svi obicna decurlija koja samo gledaju za koji klub navijaju....
Prvo sto sam procito ovde jeste da je neko rekao da je Aleksandrov zabluda ?????? Alo pa koji to covek koji se imalo razume u kosarku moze tako nesto da kaze ??? Pa vi vaseg supertalenta tripkovica koji je bio povredjen nekih 3 meseca pravdate kako ne moze tako alko da se vrati u formu zato sto je bio povredjen a sta tek da kazemo za aleksandrova koji vec skoro dve god vuce povredu ??????
Partizanovi uspesi u evroligi se velicaju ne znam iz kog razloga se Barselona pominje kao jedan od najacih klubova evrope mozda po imenu samo ali po timu nikako ,a i dokaz toga je poraz od unikahe 28 razlike nesto se nesecam da su CSK-a ili Panatejnikos skorije od nekog izgubili sa 28 razlike ali to je josh jedan dokaz kako su ovde svi strucnjaci !!!
I da se osvrnem na partizan stub kosarke ??? Ja samo pitam cije ??? Srpske ???? Ne bi reko Crnogorske da ali trenutno dule preko partizana stvara reprezentaciju CG a za to je dokaz i vranjesh koji je doveden !!!!! Dule jeste dobar trener ali je grobar srpske kosarke !!!! svako i malo realan slozice se sa tim bez obzira za koga navija !!!!

Filip iz Zemuna

pre 16 godina

@Marko-Delija

Mozda Drobnjakova trojka jeste bila iz auta,ali da su sudije u tom napadu svirale 3 FAULA,hej 3 FAULA nad Tripkovicem,mi o ovome ne bi ni diskutovali,zar ne!? Zasto ne govoris o zastiti Gurovica koji je sam sutirao isti broj sl. bacanja kao CELI PARTIZAN,HEJ KAO CELI JEDAN KLUB,DOMACIN I SAMPION DRZAVE,pa se jos i na sudjenje zalite!? Ovo sto cu ti sada reci,mnogo mi tesko pada,ali je istina. Naime,kad je Buducnost uzimala titule i pobedjivala Partizan,ja sam poput vas uvek govorio da smo pokradeni,jer sam se samo secao sudijskih gresaka na nas racun,a ne i onih u nasu korist,tako da vas sada razumem,a kvalitet uvek pobedjuje,a mi ga tad nismo imali,bas kao sto ga vi sad nemate! Bude li Dule procenio da ste postali ozbiljan konkurent za titulu,dovesce na pozajmicu MIJATOVICA,MARASA ili MICOVA,a nemoj zaboraviti da i iz Igokee mozemo dovesti sta hocemo za Play Off (imaju 2 stranca,koja su skoro doveli).

Darko

pre 16 godina

@MarkkoLe
"...ovo je valjda jedi sport gde ste bolji od Zvezde..."
Omladinac, zaboravio si, izgleda
da je i vaterpolo sport, a tu je
dominacija neuporedivo veca nego u kosarci...postoji li uopste VK C.Zvezda...?

Grobari istok

pre 16 godina

Braco Grobari, treba nekako podrzati ovog jedinog decka, nesrecnika, koji se javlja na formumima i analizira kako ce u buducnosti, koliko vec do februara (pazi prognoze), sve odjednom promeniti a mocna Zvezda, ciju moc eto nikako neko da primeti (ccccc!), zaigrati svoju igru kao stpo je igrala "nekad" (mada barem ja nesto ne mogu da se setim kada).

Nemojte ga ukopavati. To su samo preosali, poslednji znaci nade kod gubitnika iz komsiluka. Poslednji znaci placljive nade koja umire poslednja! Da tih poslednjih naznaka nema (kako kaze Karadzic, igracemo sve bolje, samo ne bas odmah) oni bi se konacno raspali (mada neki tvrde da vec jesu) a drzavni projekat bi nestao na uzas poreskih obveznika koji, hteli - ne hteli, godinama moraju da daju novac tom propalom klubu. Sta nam sve njihovi navijaci nisu pricali pre utakmice: te ove sezone se sve promenilo, te sada cete da vidite, te "odrali" smo Olimipiju i Cibonu a sada cemo i Vas, te nema vise titula. Kako da ne. Evo, sigurno ce biti tako ove sezone. Samo dobro da trenirate.

"Decko koji pise" poredi, primera radi, Drobnjaka i Vitkovca. Da je nekad prosao pored hale u kojoj igra Partizan znao bi da, ako bas zeli, moze da poredi Bogdanovica i Vitkovca a ne Vitkovca i Drobnjak (valjda se seca da je Drobnjak centar, mada jos kuka za onaj kos koji je Drobnjak dao jadnicima iz sedmog reda tribina).

Sada, realno, ONI ocekuju cuda od Jorovica, kada se, hvala Bogu, posle dve godine oporavi (ako se jadan oporavi, sto mu stvarno od srca zelimo). Zaboravio je da pricamo o Jorovicu iz FMP-a koji nikada nije bio glavni igrac u svom timu a ne o Majklu Dzordanu. Cak ni kada je bio u punoj formi Jorovic nije bio neko ko bi mogao da odluci ili igrac koga bi se bilo ko, a kamoli jedan Partizan, bojao. Dovedite, zato koga god hocete: od tog belog Amerikanca do Jao Mileta. Nista Vam nece pomoci. Novac, koji Vam ne nedostaje i tece kao mleko iz drzavnih fondova (dok ne budu privatizovani) NECE resiti Vase probleme. Ako to do sada niste shvatili nikada i necete.

Ipak, podrzimo tog ocajnika sa ovog foruma da njegov klub moze bolje. Valjda moze.

Kako stvari stoje ove sezone cemo pokusati da uradi sto vise u Ligi sampiona a u prvenstvu, kako god bude, moracemo da se odmeravamo sa FMP-om uglavnom (i to bi bilo sve).

Jos par reci o ideji navijaca CZ (kako se bese zovu) da bojkotuju Jadransku ligu ("jugoslovensku", kako kazu sa prezirom) i to samo kada igraju sa Partizanom. Dakle, navijaci Zvezde su se doslovno us..li od Partizana i zato ne dolaze na utakmice u kojima ih po obicaju razvaljujemo. Tako su i poslednji debkl gledali (kao sto im je obicaj) na TV a ne u hali, gde ih je bilo izmedju 50 i 60. Jadno. Kakva ekipa, takvi i navijaci.

Prvo, vi ste kao klub nemocan da u Srbiji uradi bilo sta, uz pomoc POTPUNO ISTE uprave kao i sada i Nebojse Covica, vaseg brata i prijatelja iz fabrike limenki, uveli sve klubove iz Srbije u tu istu ligu koju ste sami i smislili. Tada NISTE bojkotovali ligu vec ste je kao NAVIJACI aklamacijom podrzali zajebavajuci se sa nama po sajtovima i preteci Partizanu kaznama ako se ne pridruzimo u drugoj godini (kada u prvoj nismo hteli). Bojkot ste poceli samo u odnosu na nase utakmice kada ste u kontinuitetu u toj ligi propodali iz godine u godinu.

Pobedili ste Cibonu pre par nedelja. Imali ste 4,000 gledalaca. Isto protiv Olimpije. Sve JADRANSKA LIGA. Bojkot? Kada bi se zajebavali! A protiv nas vas doslo 50. Povratak bojkotu? Kako da ne.

Smesno kako je kratko pamcenje navijaca CZ (ili je dugotrajna dominacija Duska Vujosevica tako ozbiljan udar na psihu jadnih navijaca KK Zvezda koji su po tradiciji uz svoj klub samo u dobru i zato nikada nece biti kao Grobari).

Poruka svim navijacima Zvezde: sedite pre ekrane TV-a i gledajte Ligu Sampiona, ako to vec godinama potajno ne radite (navijajte za koga hocete, samo nemojte za nas). Tu cete nauciti kako se igra kosarka, kako se bez novca postizu rezultati (mada, sta ce to vama), kako srce kosarkasa moze da nadoknadi iskustvo, kako deluje TIM, kako ekipu vodi DOBAR trener, sta publika moze da znaci za jednu ekipu, kako se navija (to da zapisujete da ne zaboravite), kako se ulazi u legendu i mnoge, mnoge druge korisne stvari.

PFC

pre 16 godina

@groblje ne bi vam bio u kozi u suboti...

Sledi vam sisanje, brijanje i stucovanje brkova...
(mnogo i problema, 1. novembar 2007 16:36)
JEL TE SAD SRAMOTA?

Don Quijote

pre 16 godina

Nema sta da se kaze, Partizan je u kosarci daleko od Zvezde bar pola rastojanja izmedju Zvezde i Partizana u fudbalu. A to je mnogo. Zasluzena pobeda Partizana i cestitke.
Ono sto je mene najvise zabavilo u celoj ovoj prici je zavrsna rec trenera Partizana, a vezano za ovu ligu. Oni su od uvek ,kao, bili protiv nje, a pazi sad sa kakvim pijetetom o njoj govori Vujosevic.
Mislim sta reci... da ste principijelni...ne bi ste ni bili deo JSD Partizan, zar ne?

Lithium010

pre 16 godina

@marko delija

sine da ti dam jednu analizu koliko sam primetio ti si neki napaljeni klinac koji ce da smara sa svojim struchnim analizama do tog famoznog maja ili juna kako god i onda kada sve to prodje onda cesh da dash tu famoznu konnachnu analizu u kojoj cesh napisati "SLEDECE SEZONE" LOL LOL LOL

Joca

pre 16 godina

@ marko-delija:

Kako vreme vise odmice, tvoji komentari sve manje imaju veze sa ikakvim smislomi onom najosnovnijom logikom.

Dakle, '...i da je obrnuta situacija da smo mi kompletni a vi bez tri standardna igraca...' - o cemu ti decko pricas!? Bez koja ste vi to tri standardna igraca!? Ponavljam STANDARDNA!? Nemoj da mi navodis neku decu koja se nisu dokazala ili izraubovane poluproizvode koje dovodite povredjene i da nam ih njih prodajes kao STANDARDNE igrace!!!


Inace ...

'docice' - se pise 'doci ce'

'ne moguce' - se pise 'nemoguce'

'al' - se pise 'ali'

a da ne spominjem interpunkcijske znake i gramatiku ... to bi bila smrt tvog komentara.

Dakle, molim te, nemoj vise nama da objasnjavas situaciju o nasem klubu, vec idi na sajt kkczv pa tamo objasnjavaj kako vam malo fali, kako samo sto niste, kako nas nece vecno da njake, i kako samo sto nas niste dobili.

marko-delija

pre 16 godina

@cakalidis @Bane Grobar , Nis
Ja zaista ne govorim kineski ni japanski vec srpski, ali vi ocito nista ne kapirate!

Milosevic ce imati minutazu 5-10 min ? imace 10 min na pleju i jos 10 min na beku, jer ce zvezda njegovim povratkom igrati veci deo meca sa dva pleja kako bi nadoknadila manjak kvalitetnih bekova!
Ja ne poredim igre partizana u euroligi sa igrama zvezde u nlb, ja ne znam odakle vama da sam ja poredio tepica i sljivancanina kecmana i markovica pekovica i misanovica, ja stvarno ne kapiram odakle vama to?
Ja sam naglasio da nama hitno treba jak centar stranac pre svega zbog pekovica,cak i tada ce pekovic biti u prednosti,al opet nece biti toliko dominantan!
Neko je rekao kako pekovic moze da igra cele sezone ovako jer to sto on radi je jednostavno,daje koseve na metar od kosa?To moze da radi protiv centara od 100kg kao sto su tica i misanovic, a kao drugo minimum 60 meceva u evropi kada dodju prelomni pekovic ce igrati po 30 min, shvatate li da postoji nesto sto se zove umor pad forme, jedan poraz jedna losa utakmica i samopouzdanje pada, previse ste euforicni niste nimalo realni!
Jorovic nije standardan ja to nisam ni rekao,ali on ima potencijal kakva ce vajda biti od njega?sacekajmo pa cemo videti ja ga ne bi u napred otpisivao!
I ja se gospodo najezim kad vidim bakica kovaca markovica cvetkovica, ali se najezim i kad vidim bozica i vranesa...
ja svoje nade polazem u kuka milosevica jorovica aleksandrova dragicevica, i centra stranca,to je 6 veoma kvalitetnih igraca koji imaju kapacitet da se nose sa partizanom, kovac moze da pogodi neku trojku kao i markovic, bakic ume da odigra kvalitetnu odbranu, misanovic moze dobro da odigra ali protiv nee ekipe koja nema izrazito kvalitetne centre,najveci problem je iz njih izvuci ono najbolje i kada to nadovezemo na kvalitete one sestorice to ce biti prava ekipa!
Ali tu nastupa problem, Dule ce izvuci najbolje iz bozica i vranesa a kolliko ce steva uspeti kada su zvezdini polovnjaci u pitanju nisam siguran!
Jedno je jasno, DV je glavna prednost partizana kada je domaci sampionat u pitanju!
Iznecu samo jos jednu tezu kada je euroliga u pitanju!
Pekovic uliva samopouzdanje ekipi, preuzima odgovornost daje dosta poena hvata lopte posle promasenih suteva, i samim tim to uliva samopouzdanje spoljnim igracima, slobodnije sutiraju kad je tesku supuste loptu u reket!
Onog trenutka kada Pekovic stane(naidje na kvalitetnijeg igraca odsebe,povredi se ili ga stigne umor i pad forme) i kada spoljni igraci budu morali da preuzmu odgovornost na sebe Partizan ce igrati sve losije...

jas

pre 16 godina

valjda zato sto je ovo jedini sport gde ste bolji od Zvezde u poslednjih nekoliko godina...
(MarkkoLe, 3. novembar 2007 23:45)

U poslednjih nekoliko godina? :))

Auuu, shta mi prichash?

navijač zvezde

pre 16 godina

"Zamolio bih nekog navijaca Zvezde(ne mislim na klince koji pisu glupe recitacije na sajtu) da objasni kako je to navijati za KK Crvenu Zvezdu koja po n-ti put gubi od Partizana(gde n tezi beskonacnom).Ja mislim da je lakse raditi u rudniku nego navijati za KK Crvena Zvezda.
(oluja, 3. novembar 2007 20:35)"
Evo kako to izgleda: pitaj nekog navijača FK Partizan! Koliko se razumem u statistiku, pobede Zvezde protiv Partizana u košarci su ipak nešto češće nego obrnuto u fudbalu. Pozdrav.

cakalidis

pre 16 godina

@marko delija

e moj decace o cemu ti pricas vama fali tri standarna prvotimca. samo neznam od kada je to Jorovic standardan i kakve ce te vajde imati od njega posle dvogodisnje pauze a sto se tice milosevica i aleksandrova mozda ce vam ovaj drugi i znaciti ali milosevic ce pored kuka igrati po 5 do 10 minuta. a kazes da pekovic nemoze da igra ovako cele sezone. on decko igra najprostije sto moze da se igra daje koseve sa pola metra do metar i to je ono cemu treba teziti kada se bavis nekim sportom a to je da sto prostije resavas situacije tako da ja mislim da ce on do kraja sezone imati svojih 10 do 15 lopti od kojih ce veliki procenat i realizovati.

sundjer bob

pre 16 godina

Lako ti je Dule da se izivljavas na sirotinji,nego ti lepo spremaj decu za sredu pa da otresu i taj PAO!!! A sto se komshinice tiche......SLEDECE SEZONE!

MarkkoLe

pre 16 godina

Aman ljudi... Budimo realni, Partizan jeste veceras zasluzeno pobedio ali vi Grobari ste stvarno razmazena deca koja ce jako da placu ako ne uzmete titulu na kraju... Pekovicu svaka cast ali zar ocekujete da decko igra u ovom ritmu celu sezonu??? Polako, sto prognozirate sta ce da bude na kraju? Dajte da sacekamo da nam se oporave ovi povredjeni igraci pa cemo onda da se pitamo... Trenutno jeste bolji ali je realno vasa prevaga veceras bio Pekovic, ne moze se reci da je jos neko bio tako upecatljiv... Znate, jedan igrac nije isto sto i ceo tim... Jadni ste mi vi Grobari, ovde se raspisete jadni, prisivate sebi titulu koju jos niste osvojili, valjda zato sto je ovo jedini sport gde ste bolji od Zvezde u poslednjih nekoliko godina...

grossod

pre 16 godina

@marko-delija
Pa Jovcic je sudio i veceras.
Ali,izgleda da se vi setite sudija samo onda kada istrosite vec sva opravdanja.A posto pominjes kako ce u junu da sudi Jovcic,da li to onda znaci da ti zapravo znas sta ce biti na kraju sezone,ili...?

popovic

pre 16 godina

Bilo je samo pitanje vremena kada će neko pokidati C.z. jer igra run and gun baš i ne prolazi u evropi, dok je šut išao i nekako, ali čini se da je gurovićev "duh" još uvek prisutan u ovom košarkaškom klubu.
Partizna je i pored ubedljive pobede mogao dosta bolje, i biće bolje kada spoljni igrači počnu da pogađaju.
Zamislite samo koliko će Partizan dominirati u završnici sezone.



007

Andrya

pre 16 godina

Ovaj marko i njemu slicni su stvarno fenomeni. Prosle sezone su vikali upravi i igracima da odu, a sada su hit, kao da su oni veciti osvajaci svih trofeja. Ne razumem to, ali dobro, verovatno su zvezdini navijaci specificni ljudi. Stalno se pominje kad ovaj ovo, kad onaj ono, pa kksledeca ima najgore bekove u NLB ligi, ko su ti igraci? Kada je Karadza onomad preuzeo tim, rekao je da je bila losa selekcija, a sta je sada, ko vam je ove igrace birao? Mi? Taj Alexandrov je samo takva zabluda, Misanovic takodje, zar Mokina selekcija igraca za reprezentaciju ne govori koji su to promasaji bili? Vi imate problem, nemate godinama rezultate i oseca se komplex. Mi imamo rezultate u domacem prvenstvu ali nemamo sposobnu upravu i izgleda da Homerova sujeta sve tera od naseg kluba, tu postoji nesto mnogo veliko sto je problem... u svakom slucaju - strada kosarka, a Partizan je stub srpske kosarke, i to ce tako biti i samo pogledajte spisak igraca i trenera koji su bili u njemu. Zato, dosta nebuloza, uozbiljite se i shvatite da ste prosle sezone bili 6. u ligi i trebalo je da igrate FIBA kup, pa vas je cudo spasilo. Mi stvarno nemamo nikoga sem ljudstva da nam nesto pomogne, a dobre kosarke nema bez para i to je jedino sto nas koci, kada bi to imali... gde bi nam bio kraj?

gonzo

pre 16 godina

@marko-delija E moj Marko,pa ti stvarno mislis da Zvezda moze da uradi nesto u kosarci ove godine?Ne budi slep kod ociju i priznaj da ste mnogo, mnogo losiji i da vam nemoze pomoci ni Brajant da ga dovedete.Zaboravljas da morate da imate "TIM",a vi ga ocito nemate,treba da imate trenera(svako poredjenje sa Duletom je nemoguce) i treba da imate sistem rada-a to tek nemate.E zato-nema sta da trazite u kosarci ma kakve pare ulozili i igrace doveli!Jedino mi je zao sto drzava nije stala iza Partizana(kao sto iza vas stoji)pa bi onda videli kako se pravi rezultat i u Evropi.Zbog svega ti preporucujem da pocnes da navijas za pravi TIM.

marko-delija

pre 16 godina

@Grossod @Schwiza @djns
Ne ,ja se zalim na sudjenje onda kada moj tim primi trojku iz auta! Nikad se nisam zalio na sudjenje do proslog plejofa, ja ne pricam engleski, vrlo jasno kazhem sta mi smeta, jos niko nije rekao da je pobeda partizana bila regularna, ne znam o cemu pricas ja sam bio prilicno jasan...
A ja samo znam da ce vam u junu sledece biti dosta teze nego u junu ove godine, pa vi sad mislite o tome...
recicu jos samo ovo! Primetio sam u izjavi DV da on prica o nekakvom kvalitetu pa kaze bolji smo od CZ, pa vidim i neke komentare od gore pomenutih kako je rezultat posledica razlike u klasi?!
Ja cu vas podsetiti da je sad Novembar mesec, da vi ne treba da se poredite sa ovom Zvezdom, da ova ekipa nije formirana, da joj fale 3 igraca da se ceka centar, kada na tu cetvoricu recimo dodate kuka to je vec cela jedna petorka, koja na svakoj poziciji nije slabija od partizana sem na centarskoj! Tako da iskulirajte malo grobari i ne palite se igrajte tu euroligu i izvucite maksimum dok josh drzite formu, vec posle februara cete placati danak ovim sadasnjim rezultatima, tako je to kad se igra sa 8-9 igraca!
I samo jos jedna stvar!
Gore pomenuti insistiraju na tome kako ovo nije maximum partizana,kako ekipa igra malo bolje nego pre 10 dana, kako ekipa ima los sut za 3 i kako neki igraci sada igraju lose a prosle godine su bili bolji(Kecman) ...
Kao prvo Partizan igra konstantno dobro u poslednjih 20 dana,nema tu nekog bitnog pomaka!
Kada je sut u pitanju, tu vas stvarno ne razumem, ne znam sta vi hocete da vam svaki igrac ima index preko 30 a procenat suta iznad 70%?!
To je jednostavno stvar kvaliteta! Nije vam Palasio suter, nisu ga dzabe zvali kamenac u NBA,ima on solidan sut sa otvorene pozicije,ali to je sve ne mislite valjda da ce u 30oj da uci da sutira?
Kecman? Ima dobar otvoren sut ali nije izraziti suter, lose sutira preko ruke nije mu sut glavna karakteristika!
Vitkovac?! Losiji u sutu nego Kecman!
Velickovic?! Slicno kao Kecman dobro sutira kad je sam i to je to, sut mu nije neka odlika!
Tepic?! Od svih gore pomenutih najbolje sutira ali cak ni on nije izraziti suter,moze da zakaze!
Samo je Tripkovic taj ciji ce sut napredovati tj biti kao sto je nekad bio!
E sad, nekad ce se desiti da Kecman sutne bez promasaja, nekad ce to biti Tepic nekad Velickovic, ali ne mozete ocekivati da ce oni uvek ili u isto vreme imati takav ucinak! Jednostavno nekad bljesne jedan a drugi podbaci...nikad se nece desiti da 3 ili 4 igraca sutiraju bez greske!
Ako se pitate sto ste izgubili na sutu?! Pa ja sam vam vec rekao:
Kamings-Palasio
Drobnjak-Vitkovac
Bogdanovic- ...
Eto odgovora u ovoj trojici igraca, ko razume shvatice...
Ja se nadam da ste nesto razumeli...

Stvarno svasta

pre 16 godina

@ marko delija

A ta famozna povredjena trojka ce sigurno da raznese sve pred sobom?"Auuuuuuuuuuu,braco Grobari pa onda smo naj**ali!!!Hahahahahha,pa stvarno,garavi ajd sto su iskomleksirani i isfrustrirani,oni su bre pogubljeni od nemoci da pridju Partizanu :)

Drz'te se vi garagani vaseg Elmedina srbina i nema vam zime,mislim,necete je ni docekati a ugasicete se kao klub :)

Bane Grobar , Nis

pre 16 godina

@marko-delija

ako se svi zvezdasi razumeju u kosarku kao ti marko onda i nije ni cudo sto takvu ekipu imate. Kovac, Bakic i Sljivancanin da su nesto znali ostali bi u Partizanu ne bismo vam ih poklanjali. Ona tvoja uporedna analiza timova je smesna jer Zvezdine igrace ocenjujes na osnovu ucinka u NLB ligi a Partizanove na osnovu igre u euroligi pa ti se cini da kad Stiven Markovic da 15 poena protiv Domzala da je bolji igrac od Kecmana zato sto je on dao samo 7 Barceloni , a onda kad se njih dvojica susretnu to izgleda onako kako je danas izgledalo. Da ti ne pominjem duele Pekovic - Misanovic ili Tepic - Sljivancanin i sl. Prijatelju, timovi se stvaraju godinama a ne svake sezone novi trener novi igraci nova uprava nova koncepcija igre novi snovi o titulama, pa sledece sezone opet (to je upravo to KK Sledeca Sezona). I ja bi zarad srpske kosarke vole da i vi to shvatite i da konacno napravite tim sa kojim ce nam utakmice biti zanimljivije i kvalitetnije i ponovo vrate epitet derbija. Do tada skupljajte nase otpatke i sanjajte o sledecoj sezoni.

gasa

pre 16 godina

godina 2027
u "vecitom derbiju"partizan teskom mukom dobio zvezdu sa 34 razlike.navijaci partizana skandirali svom treneru "uzmi dule 27 titulu".
mislim da vec i grobarima postaje pomalo dosadno

Parni valjak

pre 16 godina

Kad je o kvalitetu reč, mislim da Mišanović može da napiše knigu "Kako sam umalo dospeo do drugog centra reprezentacije Srbije". Ta knjiga bi bila bestseller i donela bi mu bogatstvo.

marko-delija

pre 16 godina

Jao Jao uffff...
Nemam reci, za odgovore na moj komentar...
Nema mnogo prostora za napredak u partizanu!
Ja se slazem da se vise ocekuje od Urosa i Kecmana, ali zar ocekujete da ce Pekovic cele sezone igrati ovako, i ne samo on, pa setite se prosle sezone igrali ste odlicno euroligu a u nasem prvenstvu niste znali nista, izgubili od fmp-a dva puta jednom od hemofarma, protiv CZ odigrali dve jako lose utakmice u finalu, sta ocekujete sad da ce ova ekipa da igra ovako cele sezone??
Kazete jos jedno pojacanje na centru?Od kojih para? Zasto ste onda sa Vranesom potpisali trogodisnji ugovor ako dule planira da dovede jos jednu peticu? ne bih se slozio sa tim!!
samo polako, docice i maj mesec a onda cete se setiti sta sam vam govorio ...

Kada je CZ u pitanju mislim da je bolje da dovedemo Ilica,sto nam otvara mogucnost dovodjenja stranca na poziciji beka!A onda da oteramo Cvetkovica Kovaca Ticu sacekamo da se oporavi povredjena trojka i onda mozemo da igramo derbi,ovako je ne moguce , isto bi bilo i da je obrnuta situacija da smo mi kompletni a vi bez tri standardna igraca,al to vama ne vredi pricati, vi zivite u nekom svom svetu, vec sada znate sta ce biti u junu, ja zaista ne znam zasto se igra nase prvenstvo kada vi vec znate da je 7 uzastopna titula vasa,sigurno ce opet Jovcic da sudi, pa ne morate da se cimate ako nesto krene naopako...

maliciozan

pre 16 godina

groblje ne bi vam bio u kozi u suboti...

Sledi vam sisanje, brijanje i stucovanje brkova...
(mnogo i problema, 1. novembar 2007 16:36)

AJOOOOOOOOJ

Miloš

pre 16 godina

@Parni valjak
hehe...svaka cast za komentar...ali mislim da je bolje da naslov knjige bude "mogao sam da postanem drugi centar reprezentacije ali mi je Pekovic unistio snove" :)))))
i dajte bre ljudi...pa za kakvu je on hrabrost dobio nagradu "lavlje srce"...

oluja

pre 16 godina

Zamolio bih nekog navijaca Zvezde(ne mislim na klince koji pisu glupe recitacije na sajtu) da objasni kako je to navijati za KK Crvenu Zvezdu koja po n-ti put gubi od Partizana(gde n tezi beskonacnom).Ja mislim da je lakse raditi u rudniku nego navijati za KK Crvena Zvezda.

realno *W

pre 16 godina

realno

PODATAK ZA ISTORIJU

NIKOLA PEKOVIĆ index 42 !
c. zvezda index 46

Šta reći više, da je igrao zadnja dva min, imao bi veći index nego cela Zvezda, a gde je Novica 20, Palacio...

ps. Dule ima mane, ponekad i pogreši čovek, ali ovaj kontinuitet koji nam čovek daje je nešto što vredi više od svega. Izdvojio bi jedan momenat: TEPIĆ ulazi pod koš Bakić skače u njega i UDARA ga po rukama, u situaciji gde je i kontakt telom bio dovoljan za faul - sudije ništa, a Tepić se samo okreće i nastavlja da igra, iznenadjen što nije faul ali bez reakcije. To je ono vaspitanje koje Dule pruža, i zbog čega on ponekad dobije tehničku, i bude kritikovan što je na svoja pleća preuzeo branjenje igrača.
HVALA DULE

VOLIM PARTIZAN

Dragan

pre 16 godina

U Hag,u Hag,Duleta u Hag!:)
Zbog sistematskog zlostavljanja, silovanja,mucenja i ponizavanja nacionalne manjine u Srbiji nad kojom vec 7 godina sprovodi totruru Haski sud podize optuznicu protiv Duleta Vujosevica,poznatog i kao agent Dule 007!
P.S.Pod hitno smisliti pesmu za nasu legendu Duleta Vujosevica!

FoRzA_PxFxCx

pre 16 godina

Imamo veliki broj igrača koji tek treba da se naviknu na derbi", zaključio je Karadžić.

Ja mislim da su se vec sjajno navikli, kolko'mogu da primetim samo je Gurovicu tesko palo.Sad je otisao u poznatu poljsku banju Prokom na odvikavanje!!!

Veljko-Grobar

pre 16 godina

Dule legendo

potpuno se slazem sa njim da grobari treba da podrze partizan i u NLBligi koja donosi najvise bodova za trogodisnji ugovor sa evroligom ko se slaze samnom i sa duletom nek preporuci

marko

pre 16 godina

Ekskluzivna vijest:Dusko Vujosevis trener Partizana napusta klub na kraju sezone.Dobio je ulogu u najnovijem James Bondu koji se snima u CG.Tamo se Dule krije sa svojih sedam pehara koje oce da mu otmu ali ih Dule na kraju sve gepekuje!
My name is Vujosevic,Dusko Vujosevic!!!

Filip iz Zemuna

pre 16 godina

Kad se napravi Partizanova trenazna dvorana,treba je nazvati "Dusko Vujosevic Homer",da i kosarkasi za 100 godina znaju kakav je to bio TERMINATOR od trenera!

Marko BL

pre 16 godina

Imali smo lakši trening pred utakmicu koja nas očekuje u srijedu u Euroligi protiv Panatinaikosa.Sve čestitke igračima i naravno Duletu Vujoševiću,jednom od najboljih trenera u Evropi!PARTIZAN ŠAMPION!!!

efru

pre 16 godina

Palasio na svakoj utakmici ima vise izgubljenih lopti od ostatka tima, a drugi ne znaju to da iskoriste, samo dokazuje koliko smo nadmocniji! Ali stvarno, ovaj Palasio ga pretera...a vranjes je totalni promasaj!

odbojkasica

pre 16 godina

Bravo debeli, Zvezdu mozes da oderes i sa MISOM TUMBASOM na centru:)))
a ti karadzicu "ova stoka ti nije ovog puta nabila 30",ali vas je otresla svetski. UZMI STEVO PRVU TITULU!-sledece sezone xaxaxa..
Volim partizan.

Александра, Гробари - Кумодраж

pre 16 godina

Дуле: ''Хвала навијачима на победи''. - Треба још нешто додати на то? Хвала теби Дуле на свему што си учионио до сада за Партизан и на ономе што ћеш тек учинити!
My name is Dule - Dule_007!

miki Pa.

pre 16 godina

Dule kralj si !!!!!!!!!! Skidam kapu,opusteno mogu da kazem dok je ovaj covek u Partizanu ,mi smo 100% prvi i dracemo komsinicu po 8-2 godisnje.Kralj si

Aleksa

pre 16 godina

"Verujem da ćemo sa Partizanom igrati još nekoliko utakmica ove sezone, kada će Zvezdina igra biti bolja. Imamo veliki broj igrača koji tek treba da se naviknu na derbi", zaključio je Karadžić.

pa jel ste jos niste navikli?
haha

ajmo milivoje

pre 16 godina

Izgleda da će kapetan Kuka i njegovi gusari morati još dosta da uče da bi pobedili jedan Partizan!Ma ni Ali-baba sa svojih 40 razbojnika im ne bi pomogao!Bravo Dule majstore,da nema tebe pitanje je koja bi se pesma pevala i da li bi KK Partizan ostvario pola od onoga što je ostvario u poslednjih 6 godina!Jedan je Dule Vujošević!POzz za sve grobare i ...naravno za Aleksandru iz Kumodraža!

realno *W

pre 16 godina

realno

PODATAK ZA ISTORIJU

NIKOLA PEKOVIĆ index 42 !
c. zvezda index 46

Šta reći više, da je igrao zadnja dva min, imao bi veći index nego cela Zvezda, a gde je Novica 20, Palacio...

ps. Dule ima mane, ponekad i pogreši čovek, ali ovaj kontinuitet koji nam čovek daje je nešto što vredi više od svega. Izdvojio bi jedan momenat: TEPIĆ ulazi pod koš Bakić skače u njega i UDARA ga po rukama, u situaciji gde je i kontakt telom bio dovoljan za faul - sudije ništa, a Tepić se samo okreće i nastavlja da igra, iznenadjen što nije faul ali bez reakcije. To je ono vaspitanje koje Dule pruža, i zbog čega on ponekad dobije tehničku, i bude kritikovan što je na svoja pleća preuzeo branjenje igrača.
HVALA DULE

VOLIM PARTIZAN

Dragan

pre 16 godina

U Hag,u Hag,Duleta u Hag!:)
Zbog sistematskog zlostavljanja, silovanja,mucenja i ponizavanja nacionalne manjine u Srbiji nad kojom vec 7 godina sprovodi totruru Haski sud podize optuznicu protiv Duleta Vujosevica,poznatog i kao agent Dule 007!
P.S.Pod hitno smisliti pesmu za nasu legendu Duleta Vujosevica!

marko

pre 16 godina

Ekskluzivna vijest:Dusko Vujosevis trener Partizana napusta klub na kraju sezone.Dobio je ulogu u najnovijem James Bondu koji se snima u CG.Tamo se Dule krije sa svojih sedam pehara koje oce da mu otmu ali ih Dule na kraju sve gepekuje!
My name is Vujosevic,Dusko Vujosevic!!!

Veljko-Grobar

pre 16 godina

Dule legendo

potpuno se slazem sa njim da grobari treba da podrze partizan i u NLBligi koja donosi najvise bodova za trogodisnji ugovor sa evroligom ko se slaze samnom i sa duletom nek preporuci

gasa

pre 16 godina

godina 2027
u "vecitom derbiju"partizan teskom mukom dobio zvezdu sa 34 razlike.navijaci partizana skandirali svom treneru "uzmi dule 27 titulu".
mislim da vec i grobarima postaje pomalo dosadno

dasa

pre 16 godina

Drugari grobari, treba mi pomoc,
Kako se otvara racun u banci. Naime ideja je da se napravi fond para od navijaca, koje cemo da skupimo , kako bi se kupili nedostajuci igraci. Posto drzava nece, kompanije plase, ovo je nacin da se pomognme. Svako da po 1, 2 evra i eto pola milionceta.
Ajmo da budemo jedinstven slucaj, bar koliko je meni poznato. Skupimo pare i izrucimo pred Duleta. Ko je za ovo neka klikne, cisto da vidimo koliko nas ima

Aleksa

pre 16 godina

"Verujem da ćemo sa Partizanom igrati još nekoliko utakmica ove sezone, kada će Zvezdina igra biti bolja. Imamo veliki broj igrača koji tek treba da se naviknu na derbi", zaključio je Karadžić.

pa jel ste jos niste navikli?
haha

Александра, Гробари - Кумодраж

pre 16 godina

Дуле: ''Хвала навијачима на победи''. - Треба још нешто додати на то? Хвала теби Дуле на свему што си учионио до сада за Партизан и на ономе што ћеш тек учинити!
My name is Dule - Dule_007!

Filip iz Zemuna

pre 16 godina

Kad se napravi Partizanova trenazna dvorana,treba je nazvati "Dusko Vujosevic Homer",da i kosarkasi za 100 godina znaju kakav je to bio TERMINATOR od trenera!

Parni valjak

pre 16 godina

Kad je o kvalitetu reč, mislim da Mišanović može da napiše knigu "Kako sam umalo dospeo do drugog centra reprezentacije Srbije". Ta knjiga bi bila bestseller i donela bi mu bogatstvo.

oluja

pre 16 godina

Zamolio bih nekog navijaca Zvezde(ne mislim na klince koji pisu glupe recitacije na sajtu) da objasni kako je to navijati za KK Crvenu Zvezdu koja po n-ti put gubi od Partizana(gde n tezi beskonacnom).Ja mislim da je lakse raditi u rudniku nego navijati za KK Crvena Zvezda.

maliciozan

pre 16 godina

groblje ne bi vam bio u kozi u suboti...

Sledi vam sisanje, brijanje i stucovanje brkova...
(mnogo i problema, 1. novembar 2007 16:36)

AJOOOOOOOOJ

FoRzA_PxFxCx

pre 16 godina

Imamo veliki broj igrača koji tek treba da se naviknu na derbi", zaključio je Karadžić.

Ja mislim da su se vec sjajno navikli, kolko'mogu da primetim samo je Gurovicu tesko palo.Sad je otisao u poznatu poljsku banju Prokom na odvikavanje!!!

Nikola,Zemun

pre 16 godina

Po mom licnom misljenju, dva detalja koja su odlucila konacnog pobednika ovog meca su:
- rano napravljena treca licna greska Tadije Dragicevica, do tog trenutka najboljeg pojedinca u Zvezdi, posle koje je dobar deo druge cetvrtine presedeo na klupi i
- tajm- aut Duska Vujosevica pocetkom trece cetvrtine, u trenutku kada je Zvezde serijom 7:2, sa -9 prisla na -4, a nakon koga se Partizan, serijom 12:4 ponovo rezultatski odlepio i prakticno vec tada resio pitanje pobednika.
Ono sto se na ovom mecu ispostavilo kao tacno jeste to da Zvezda u ovom trenutku nema igraca koji moze barem priblizno ravnopravno da se nosi sa Nikolom Pekovicem. Sama cinjenica da je iz igre zbog pet penala izbacio i Misanovica i Ticu, odnosno da je za tek nesto vise od 20 minuta ubacio 23 poena i imao indeks uspesnosti kao gotovo citav tim Zvezde (Pekovic 42, Zvezda 46), mislim da vise nego dovoljno govori o tome koliko je Peka postao dominantan igrac na ovim prostorima za veoma kratko vreme. Ono sto takodje moze da nas raduje jeste veoma dobra partija Velickovica, za koga bi ovaj mec mogao da bude i prelomni, sa psiholoskog aspekta, jer smatram da se Novica u dosadasnjem delu sezone jos uvek nije snasao u ulozi startera. Ja licno smatram da je Velickovic korisniji igrac od Dragicevica, iako se ovom drugom poklanja neuporedivo veca medijska paznja (cvrsci je, bolji je odbrambeni igrac, hrabriji kod duel igre, raznovrsniji u napadu). Palasio je bio sasvim solidan, iako njegove izgubljene lopte mozda pomalo zabrinjavaju, mada smatram da je to problem koji ce se vremenom otkloniti. Treba jos, svakako, istaci dosta dobru rolu Strahinje Milosevica, za kratko vreme koje je proveo na terenu i mislim da ovaj igrac, sjajnih fizickih predispozicija ima veliki potencijal. Sto se tice ostalih, mislim da manje- vise svi mogu jos dosta bolje, iako solidna rola Tripkovica u finisu meca moze biti znacajna sa psiholoskog aspekta, jer je nesumnjivo da ovom timu Partizana nedostaju njegovi poeni sa distance.
Kod Zvezde, sve se prakticno svelo na jednog i po igraca: Kuka i, u prvom delu meca, Dragicevica, ali se pokazalo da run&gun kosarka, kakvu su crveno- beli do sada forsirali bas i ne moze da prodje protiv ekipa kao sto je Partizan.
Crno- beli su bili bolji u sutu iz igre, skokovima i asistencijama, drugim recima nadigrali smo Zvezdu u svim parametrima kosarkaske igre, iako se izgubljene lopte (16) ponovo javljaju kao problem. Ono sto ce ostati zapamceno sa ovog meca jeste sut igraca Zvezde za dva poena. I dok Misanovicevih 0 od 5 i Kikanovicevih 1 od 4 mozemo objasniti cinjenicom da su se preplasili Pekovica, zanimljiv je podatak da je jedan od boljih sutera u timu Zvezde Kovac za dva sutirao 1 od 6.
Kao zakljucak zelim da istaknem da ovaj tim Partizana ima jos dosta rezerve, u prvom redu tu mislim na Tripkovica i njegov sut za tri, zatim na Kecmana koji ce se uskoro ustaliti na desetak poena i 5-6 skokova po mecu, Peru Bozica koji je kadar da ubaci 2-3 trojke po mecu, ali i Vranesa, pre svega kada je u pitanju zagradjivanje kosa i skok u odbrani (sredice to Dule).
Veliki pozdrav svim ljubiteljima kosarke, a posebno navijacima Partizana!

odbojkasica

pre 16 godina

Bravo debeli, Zvezdu mozes da oderes i sa MISOM TUMBASOM na centru:)))
a ti karadzicu "ova stoka ti nije ovog puta nabila 30",ali vas je otresla svetski. UZMI STEVO PRVU TITULU!-sledece sezone xaxaxa..
Volim partizan.

Bane Grobar , Nis

pre 16 godina

@marko-delija

ako se svi zvezdasi razumeju u kosarku kao ti marko onda i nije ni cudo sto takvu ekipu imate. Kovac, Bakic i Sljivancanin da su nesto znali ostali bi u Partizanu ne bismo vam ih poklanjali. Ona tvoja uporedna analiza timova je smesna jer Zvezdine igrace ocenjujes na osnovu ucinka u NLB ligi a Partizanove na osnovu igre u euroligi pa ti se cini da kad Stiven Markovic da 15 poena protiv Domzala da je bolji igrac od Kecmana zato sto je on dao samo 7 Barceloni , a onda kad se njih dvojica susretnu to izgleda onako kako je danas izgledalo. Da ti ne pominjem duele Pekovic - Misanovic ili Tepic - Sljivancanin i sl. Prijatelju, timovi se stvaraju godinama a ne svake sezone novi trener novi igraci nova uprava nova koncepcija igre novi snovi o titulama, pa sledece sezone opet (to je upravo to KK Sledeca Sezona). I ja bi zarad srpske kosarke vole da i vi to shvatite i da konacno napravite tim sa kojim ce nam utakmice biti zanimljivije i kvalitetnije i ponovo vrate epitet derbija. Do tada skupljajte nase otpatke i sanjajte o sledecoj sezoni.

Grobari istok

pre 16 godina

Braco Grobari, treba nekako podrzati ovog jedinog decka, nesrecnika, koji se javlja na formumima i analizira kako ce u buducnosti, koliko vec do februara (pazi prognoze), sve odjednom promeniti a mocna Zvezda, ciju moc eto nikako neko da primeti (ccccc!), zaigrati svoju igru kao stpo je igrala "nekad" (mada barem ja nesto ne mogu da se setim kada).

Nemojte ga ukopavati. To su samo preosali, poslednji znaci nade kod gubitnika iz komsiluka. Poslednji znaci placljive nade koja umire poslednja! Da tih poslednjih naznaka nema (kako kaze Karadzic, igracemo sve bolje, samo ne bas odmah) oni bi se konacno raspali (mada neki tvrde da vec jesu) a drzavni projekat bi nestao na uzas poreskih obveznika koji, hteli - ne hteli, godinama moraju da daju novac tom propalom klubu. Sta nam sve njihovi navijaci nisu pricali pre utakmice: te ove sezone se sve promenilo, te sada cete da vidite, te "odrali" smo Olimipiju i Cibonu a sada cemo i Vas, te nema vise titula. Kako da ne. Evo, sigurno ce biti tako ove sezone. Samo dobro da trenirate.

"Decko koji pise" poredi, primera radi, Drobnjaka i Vitkovca. Da je nekad prosao pored hale u kojoj igra Partizan znao bi da, ako bas zeli, moze da poredi Bogdanovica i Vitkovca a ne Vitkovca i Drobnjak (valjda se seca da je Drobnjak centar, mada jos kuka za onaj kos koji je Drobnjak dao jadnicima iz sedmog reda tribina).

Sada, realno, ONI ocekuju cuda od Jorovica, kada se, hvala Bogu, posle dve godine oporavi (ako se jadan oporavi, sto mu stvarno od srca zelimo). Zaboravio je da pricamo o Jorovicu iz FMP-a koji nikada nije bio glavni igrac u svom timu a ne o Majklu Dzordanu. Cak ni kada je bio u punoj formi Jorovic nije bio neko ko bi mogao da odluci ili igrac koga bi se bilo ko, a kamoli jedan Partizan, bojao. Dovedite, zato koga god hocete: od tog belog Amerikanca do Jao Mileta. Nista Vam nece pomoci. Novac, koji Vam ne nedostaje i tece kao mleko iz drzavnih fondova (dok ne budu privatizovani) NECE resiti Vase probleme. Ako to do sada niste shvatili nikada i necete.

Ipak, podrzimo tog ocajnika sa ovog foruma da njegov klub moze bolje. Valjda moze.

Kako stvari stoje ove sezone cemo pokusati da uradi sto vise u Ligi sampiona a u prvenstvu, kako god bude, moracemo da se odmeravamo sa FMP-om uglavnom (i to bi bilo sve).

Jos par reci o ideji navijaca CZ (kako se bese zovu) da bojkotuju Jadransku ligu ("jugoslovensku", kako kazu sa prezirom) i to samo kada igraju sa Partizanom. Dakle, navijaci Zvezde su se doslovno us..li od Partizana i zato ne dolaze na utakmice u kojima ih po obicaju razvaljujemo. Tako su i poslednji debkl gledali (kao sto im je obicaj) na TV a ne u hali, gde ih je bilo izmedju 50 i 60. Jadno. Kakva ekipa, takvi i navijaci.

Prvo, vi ste kao klub nemocan da u Srbiji uradi bilo sta, uz pomoc POTPUNO ISTE uprave kao i sada i Nebojse Covica, vaseg brata i prijatelja iz fabrike limenki, uveli sve klubove iz Srbije u tu istu ligu koju ste sami i smislili. Tada NISTE bojkotovali ligu vec ste je kao NAVIJACI aklamacijom podrzali zajebavajuci se sa nama po sajtovima i preteci Partizanu kaznama ako se ne pridruzimo u drugoj godini (kada u prvoj nismo hteli). Bojkot ste poceli samo u odnosu na nase utakmice kada ste u kontinuitetu u toj ligi propodali iz godine u godinu.

Pobedili ste Cibonu pre par nedelja. Imali ste 4,000 gledalaca. Isto protiv Olimpije. Sve JADRANSKA LIGA. Bojkot? Kada bi se zajebavali! A protiv nas vas doslo 50. Povratak bojkotu? Kako da ne.

Smesno kako je kratko pamcenje navijaca CZ (ili je dugotrajna dominacija Duska Vujosevica tako ozbiljan udar na psihu jadnih navijaca KK Zvezda koji su po tradiciji uz svoj klub samo u dobru i zato nikada nece biti kao Grobari).

Poruka svim navijacima Zvezde: sedite pre ekrane TV-a i gledajte Ligu Sampiona, ako to vec godinama potajno ne radite (navijajte za koga hocete, samo nemojte za nas). Tu cete nauciti kako se igra kosarka, kako se bez novca postizu rezultati (mada, sta ce to vama), kako srce kosarkasa moze da nadoknadi iskustvo, kako deluje TIM, kako ekipu vodi DOBAR trener, sta publika moze da znaci za jednu ekipu, kako se navija (to da zapisujete da ne zaboravite), kako se ulazi u legendu i mnoge, mnoge druge korisne stvari.

grossod

pre 16 godina

@marko-delija
Pa Jovcic je sudio i veceras.
Ali,izgleda da se vi setite sudija samo onda kada istrosite vec sva opravdanja.A posto pominjes kako ce u junu da sudi Jovcic,da li to onda znaci da ti zapravo znas sta ce biti na kraju sezone,ili...?

Andrya

pre 16 godina

Ovaj marko i njemu slicni su stvarno fenomeni. Prosle sezone su vikali upravi i igracima da odu, a sada su hit, kao da su oni veciti osvajaci svih trofeja. Ne razumem to, ali dobro, verovatno su zvezdini navijaci specificni ljudi. Stalno se pominje kad ovaj ovo, kad onaj ono, pa kksledeca ima najgore bekove u NLB ligi, ko su ti igraci? Kada je Karadza onomad preuzeo tim, rekao je da je bila losa selekcija, a sta je sada, ko vam je ove igrace birao? Mi? Taj Alexandrov je samo takva zabluda, Misanovic takodje, zar Mokina selekcija igraca za reprezentaciju ne govori koji su to promasaji bili? Vi imate problem, nemate godinama rezultate i oseca se komplex. Mi imamo rezultate u domacem prvenstvu ali nemamo sposobnu upravu i izgleda da Homerova sujeta sve tera od naseg kluba, tu postoji nesto mnogo veliko sto je problem... u svakom slucaju - strada kosarka, a Partizan je stub srpske kosarke, i to ce tako biti i samo pogledajte spisak igraca i trenera koji su bili u njemu. Zato, dosta nebuloza, uozbiljite se i shvatite da ste prosle sezone bili 6. u ligi i trebalo je da igrate FIBA kup, pa vas je cudo spasilo. Mi stvarno nemamo nikoga sem ljudstva da nam nesto pomogne, a dobre kosarke nema bez para i to je jedino sto nas koci, kada bi to imali... gde bi nam bio kraj?

cakalidis

pre 16 godina

@marko delija

e moj decace o cemu ti pricas vama fali tri standarna prvotimca. samo neznam od kada je to Jorovic standardan i kakve ce te vajde imati od njega posle dvogodisnje pauze a sto se tice milosevica i aleksandrova mozda ce vam ovaj drugi i znaciti ali milosevic ce pored kuka igrati po 5 do 10 minuta. a kazes da pekovic nemoze da igra ovako cele sezone. on decko igra najprostije sto moze da se igra daje koseve sa pola metra do metar i to je ono cemu treba teziti kada se bavis nekim sportom a to je da sto prostije resavas situacije tako da ja mislim da ce on do kraja sezone imati svojih 10 do 15 lopti od kojih ce veliki procenat i realizovati.

Stvarno svasta

pre 16 godina

@ marko delija

A ta famozna povredjena trojka ce sigurno da raznese sve pred sobom?"Auuuuuuuuuuu,braco Grobari pa onda smo naj**ali!!!Hahahahahha,pa stvarno,garavi ajd sto su iskomleksirani i isfrustrirani,oni su bre pogubljeni od nemoci da pridju Partizanu :)

Drz'te se vi garagani vaseg Elmedina srbina i nema vam zime,mislim,necete je ni docekati a ugasicete se kao klub :)

Grobelar

pre 16 godina

@marko delija

Procitam svaciji komentar sa duznim postovanjem, pa tako i tvoj. Mislim da je tvoja analiza mogucnosti sadasnjih timova Partizana i Zvezde vise plod tvojih lepih zelja nego stvar objektive procene.

Evo zasto: Stahinja Milosevic je tek stigao sa lakse operacije meniskusa koja ga je izbacila iz ritma redovnih treninga i utakmica i on ce tek pokazati zasto je doveden kod nas...Tripkovic se, posle tromesecnog odsustva od kosarke, sporo ali, ipak, postepeno vraca u formu koja ce dostici vrhunac onda kada bude trebalo...Palasio, "Captain Crunch" (znas li zasto ga tako zovu?)postepeno se privikava na evropski nacin odbrane i kako vreme bude odmicalo on ce smanjivati broj izgubljenih lopti i korigovati neke nerezonske ulaze pod kos...za Tepica ne sumnjam da ce prevodjenje lopte preko polovine i sut za 3p dovesti do perfekcije jer je u pitanju NAJINTELIGENTNIJI (uzgred i najsimpaticniji) decko srpske kosarke...Vranes polako napreduje svakog dana na Duletovim treninzima i ovaj sadasnji Slavko nece liciti na Vranesa iz juna 2008. godine...ocekujem da Djurkovic iskoristi peh Borovnjaka i pruzi dosta blistavih minijatura kako u NLB tako i u EL... sta reci za Novicu, neponovljivi fajter, skakac, asistent, solidan (i sve bolji) suter, uz to ima sjaj u ocima kao Klint Istvud u filmu "Dobar, Ruzan, Rdjav" (sto je njegov urodjeni kvalitet koji se ne dobija nikakvim treningom)...

S druge strane, vidim da ocekujes da ce Jorovic posle operacije na kicmi (diskus hernija)prosto "eksplodirati" u junu, iako je pauzirao 1,5 godina. Slicno ocekujes i od Aleksandrova koji nikako da se oporavi i vrati posle dvostruke operacije prednjih ukrstenih ligamenata kolena(jedna od najtezih povreda kod sportista)... od Misanovica ocekujes, valjda, da se do juna ugoji, sta li vec... od Tice da "poleti"...

Ja sam jedino iznenadjen slabom partijom Tadije Dragicevica i u njegovoj boljoj igri vidim jedinu rezervu potencijala ovog tima CZ-a.

p.s. S ljudske strane, zelim Jorovicu i Aleksandrovu potpuni oporavak, dobro zdravlje i srecu u daljoj karijeri :)

Marko BL

pre 16 godina

Imali smo lakši trening pred utakmicu koja nas očekuje u srijedu u Euroligi protiv Panatinaikosa.Sve čestitke igračima i naravno Duletu Vujoševiću,jednom od najboljih trenera u Evropi!PARTIZAN ŠAMPION!!!

ajmo milivoje

pre 16 godina

Izgleda da će kapetan Kuka i njegovi gusari morati još dosta da uče da bi pobedili jedan Partizan!Ma ni Ali-baba sa svojih 40 razbojnika im ne bi pomogao!Bravo Dule majstore,da nema tebe pitanje je koja bi se pesma pevala i da li bi KK Partizan ostvario pola od onoga što je ostvario u poslednjih 6 godina!Jedan je Dule Vujošević!POzz za sve grobare i ...naravno za Aleksandru iz Kumodraža!

sundjer bob

pre 16 godina

Lako ti je Dule da se izivljavas na sirotinji,nego ti lepo spremaj decu za sredu pa da otresu i taj PAO!!! A sto se komshinice tiche......SLEDECE SEZONE!

efru

pre 16 godina

Palasio na svakoj utakmici ima vise izgubljenih lopti od ostatka tima, a drugi ne znaju to da iskoriste, samo dokazuje koliko smo nadmocniji! Ali stvarno, ovaj Palasio ga pretera...a vranjes je totalni promasaj!

Miloš

pre 16 godina

@Parni valjak
hehe...svaka cast za komentar...ali mislim da je bolje da naslov knjige bude "mogao sam da postanem drugi centar reprezentacije ali mi je Pekovic unistio snove" :)))))
i dajte bre ljudi...pa za kakvu je on hrabrost dobio nagradu "lavlje srce"...

gonzo

pre 16 godina

@marko-delija E moj Marko,pa ti stvarno mislis da Zvezda moze da uradi nesto u kosarci ove godine?Ne budi slep kod ociju i priznaj da ste mnogo, mnogo losiji i da vam nemoze pomoci ni Brajant da ga dovedete.Zaboravljas da morate da imate "TIM",a vi ga ocito nemate,treba da imate trenera(svako poredjenje sa Duletom je nemoguce) i treba da imate sistem rada-a to tek nemate.E zato-nema sta da trazite u kosarci ma kakve pare ulozili i igrace doveli!Jedino mi je zao sto drzava nije stala iza Partizana(kao sto iza vas stoji)pa bi onda videli kako se pravi rezultat i u Evropi.Zbog svega ti preporucujem da pocnes da navijas za pravi TIM.

PFC

pre 16 godina

@groblje ne bi vam bio u kozi u suboti...

Sledi vam sisanje, brijanje i stucovanje brkova...
(mnogo i problema, 1. novembar 2007 16:36)
JEL TE SAD SRAMOTA?

miki Pa.

pre 16 godina

Dule kralj si !!!!!!!!!! Skidam kapu,opusteno mogu da kazem dok je ovaj covek u Partizanu ,mi smo 100% prvi i dracemo komsinicu po 8-2 godisnje.Kralj si

popovic

pre 16 godina

Bilo je samo pitanje vremena kada će neko pokidati C.z. jer igra run and gun baš i ne prolazi u evropi, dok je šut išao i nekako, ali čini se da je gurovićev "duh" još uvek prisutan u ovom košarkaškom klubu.
Partizna je i pored ubedljive pobede mogao dosta bolje, i biće bolje kada spoljni igrači počnu da pogađaju.
Zamislite samo koliko će Partizan dominirati u završnici sezone.



007

Lithium010

pre 16 godina

@marko delija

sine da ti dam jednu analizu koliko sam primetio ti si neki napaljeni klinac koji ce da smara sa svojim struchnim analizama do tog famoznog maja ili juna kako god i onda kada sve to prodje onda cesh da dash tu famoznu konnachnu analizu u kojoj cesh napisati "SLEDECE SEZONE" LOL LOL LOL

Andrya

pre 16 godina

@vepar
Super sto reagujes, lepo kazem - navijaci zvezde su uvek bili zanimljivi ljudi, posebno u kosarci. Aleksandrov jeste zabluda, a da nije igrao bi taj u FMP jos dugo, a ako neko zna sta je uspesan projekat onda je to Covic. Taj Aleksandrov je dobijao prilike i takvog tipa igraca volite da imate, u stilu Cekajuci Aleksandrova, Milosevica, Jorovica, Gromika, Kibua i ostalih koji su dali veliki doprinos u zvezdi. Valjda vam je to alibi za sve velike "uspehe".
Pominjes Tripkovica, a gde sam ga ja pohvalio? Pa zablude su u Partizanu i on, i bio Bakic, i postao Bogdanovic kada je dosao- pa je zbrisao, i Vranes i Borovnjak (od njega je Djurkovic mnogo bolji). Taj Tripkovic i Bogdanovic su pre 3-4 godine davali zajedno pola od ukopnog broja poena kada su igrali za juniore, pa su se izgubili. Ne mogu svi da uspeju, uspevaju oni koji rade na sebi i ne misle da su zvezde. Sindrom Gurovic je ono protiv cega se svaka ekipa mora boriti, i zato svi pricaju o TIMU Partizana koji jeste stub srpske kosarke, koji ima najvise svojih bivsih igraca po upravama, trenere, legende koje su igrale za njega. Partizan ima svoje navijace koji su najbolji, i niko jos ravnodusan nije otisao iz Pionira kada bi se igrala EL. Kupi neku sportsku enciklopediju ili idi po netu pa vidi ko je ko i gde je sta. Partizan je nastavio bar nekakav kontinuitet bivse SFRJ, a to sto nema materijalnih sredstava - kriva je uprava, menadzment, sta vec. Kada se Partizan bude privatizovao, to ce biti druga prica, kao i sa vama, samo sto vi vredite 100x manje od nas, pa bi mozda neko mogao ustedjevinom da vas kupi na aukciji.

bojan

pre 16 godina

Standardno dobre igrace ne bih ni komentarisao. Izdvojio bi Urosa za kog verujem da se polako vraca (bice sigurno jos oscilacija) i Milosevica koji je odigrao van mojih ocekivanja i ima sjajne fizicke predispozicije.

Sto se tice komentara zvezdinih navijaca, tipa vi u kosarci mi u fudbalu, rekao bi covek da oni svake godine igraju ligu sampiona, deru Real i Milan, uzimaju domace titule, vode na tabeli... strasno.

Partizan sampion - vaistinu sampion!

jas

pre 16 godina

valjda zato sto je ovo jedini sport gde ste bolji od Zvezde u poslednjih nekoliko godina...
(MarkkoLe, 3. novembar 2007 23:45)

U poslednjih nekoliko godina? :))

Auuu, shta mi prichash?

Darko

pre 16 godina

@MarkkoLe
"...ovo je valjda jedi sport gde ste bolji od Zvezde..."
Omladinac, zaboravio si, izgleda
da je i vaterpolo sport, a tu je
dominacija neuporedivo veca nego u kosarci...postoji li uopste VK C.Zvezda...?

JA

pre 16 godina

Ej grobari, zasto dozvoljavate da vas Marko i slicni provociraju. Pa Zvezda zadnjih 30 godina nema rezultat vredan paznje. Ni u bivsoj Jugi ni kasnije u kosarci nisu predstavljali nikakvu silu. Ranije je to bila Jugoplastika, Cibona, Partizan. Nakon raspada Juge to je Partizan sa povremenim pratiocima kao Buducnost ili FMP. A zvezda, tu nje nikad nije bilo. Cak pominju da sunovrat Srpske kosarke pocinje dominacijom pocetkom dominacije Partizana a pri tome ne vide da je upravo taj Partizan (a ne Zvezda) i doveo reprezentaciju na vrh svetske kosarke. Ne vide da zadnjih 50 gdina nemaju rezultat u kosarci. Zadnjih 6 godina tokom svake sezone govore kako pobeda Partizana nije neko merilo a da ce sve dci na svoje mesto u junu, a kad dodje jun onda pominju sledecu sezonu. A ovaj gore sto je rekao da partizan nije dominantan ni u jednom sportu sem u kosarci nek se seti vaterpola.A i ostali sportovi su upitni, nek se zapitaju koje rezultate u evropskim takmicenjima je naporavila Zvezda u nekom sportu. Odgovor je jednostavan, a mi :
-fudbal:liga sampiona, liga uefa..
-kosarka: final four, euroliga
-vaterpolo: final four
Ajd nek neki delija napise sta su oni postigli u evropi u nekom od sportova u zadnjih 10 godina. Slazem se pocetkom devedesetih su bili neuporedivo bolji u fudbalu, ali to je vec daleka istorija od koje se ne zivi, jer nakon toga nisu imali niti jedan rezultat vredan pomena

Plikuscht

pre 16 godina

@ (Don Quijote, 4. novembar 2007 02:40):

Ha, ha, ha, ha, ha ... pa jesi li se ti nama konacno okurazio i osmislio nesto sto ti lici na kreativnu dovitljivost? Uraaaaaa ... bravoooooo ...
Na kosarkasku temu on pravi verbalnu akrobatiku preko FK do SD-a ... smesno, tuzno, neuspesno, monotono, nadasve - debiloidno.

Al' nema veze ... i takve ih volimo od srca :)))

Joca

pre 16 godina

@ marko-delija:

Kako vreme vise odmice, tvoji komentari sve manje imaju veze sa ikakvim smislomi onom najosnovnijom logikom.

Dakle, '...i da je obrnuta situacija da smo mi kompletni a vi bez tri standardna igraca...' - o cemu ti decko pricas!? Bez koja ste vi to tri standardna igraca!? Ponavljam STANDARDNA!? Nemoj da mi navodis neku decu koja se nisu dokazala ili izraubovane poluproizvode koje dovodite povredjene i da nam ih njih prodajes kao STANDARDNE igrace!!!


Inace ...

'docice' - se pise 'doci ce'

'ne moguce' - se pise 'nemoguce'

'al' - se pise 'ali'

a da ne spominjem interpunkcijske znake i gramatiku ... to bi bila smrt tvog komentara.

Dakle, molim te, nemoj vise nama da objasnjavas situaciju o nasem klubu, vec idi na sajt kkczv pa tamo objasnjavaj kako vam malo fali, kako samo sto niste, kako nas nece vecno da njake, i kako samo sto nas niste dobili.

Chachanin

pre 16 godina

Ljudi,ok, zovete Duleta 007! A kako cete ga zvati posle 8,9,10, n-te osvojene titule? Nece se sigurno zaustaviti na broju 7! Malo je to za njega!

Filip iz Zemuna

pre 16 godina

@Marko-Delija

Mozda Drobnjakova trojka jeste bila iz auta,ali da su sudije u tom napadu svirale 3 FAULA,hej 3 FAULA nad Tripkovicem,mi o ovome ne bi ni diskutovali,zar ne!? Zasto ne govoris o zastiti Gurovica koji je sam sutirao isti broj sl. bacanja kao CELI PARTIZAN,HEJ KAO CELI JEDAN KLUB,DOMACIN I SAMPION DRZAVE,pa se jos i na sudjenje zalite!? Ovo sto cu ti sada reci,mnogo mi tesko pada,ali je istina. Naime,kad je Buducnost uzimala titule i pobedjivala Partizan,ja sam poput vas uvek govorio da smo pokradeni,jer sam se samo secao sudijskih gresaka na nas racun,a ne i onih u nasu korist,tako da vas sada razumem,a kvalitet uvek pobedjuje,a mi ga tad nismo imali,bas kao sto ga vi sad nemate! Bude li Dule procenio da ste postali ozbiljan konkurent za titulu,dovesce na pozajmicu MIJATOVICA,MARASA ili MICOVA,a nemoj zaboraviti da i iz Igokee mozemo dovesti sta hocemo za Play Off (imaju 2 stranca,koja su skoro doveli).

Plikuscht

pre 16 godina

@ (Don Quijote, 4. novembar 2007 18:59):

Mr. Don Lose Stojim Sa Logikom Quijote,

Moj je komentar bio upucen na cinjenicu da spominjes fudbal, o genije. Dule Vujosevic (covek koji je dao izjavu koja cini ovu vest pri kojoj ostavljas komentar) je KOSARKASKI trener KK Partizan. Ne fudbalski, niti ima funkciju u SD Partizan. Da li je sada jasnije?

Ako si uspeo da savladas i shvatis ovu informaciju, mozemo da predjemo na 'vasu' guma nlb ligu.
Dakle, tvrdis da je Partizan bio (jedini nas klub koji je) protiv te lige. Tacno. Takodje, tvrdis da sada propagira tu ligu. Tacno. ko se tu pa spori s tobom!?
A pitanje za tebe je - mozes li da dobacis zasto je to tako? Da se nije nesto promenilo u poslednji nekoliko godina?
Posto ocigledno nisi sposoban da shvatis (cim nisi do sada), evo da ucinimo milosrdno delo i malkice ti pojasnimo u cemu se situacija od prve godine i ova danas razlikuju:
1. Promenjena je vlasncka struktura!
Liga vise ne pripada samo i iskljucivo Liscu i malenoj ekipi oko njega. Sada (o gle!) cak i srpski klubovi imaju procenat VLASNISTVA nad ligom. Ne dovoljan, kako se moze cuti, ali ga imaju!

2. Kompenzacija klubovima je promenjena i finansijski uslovi su puno bolji no sto su bili.
3. Prve godine, a to je (da te potsetim) bilo kada ste se vi i Covic tukli ko ce pre da im otrci u zagrljaj, osim sto je bila privatno vlasnistvo, liga nije nosila apsolutno nikakav sportski znacaj sobom. Pobedis ligu, i? Sta? Dobijes trofej? U jeeeee!
Ocigledno nisi primetio, o kosarkaski strucnjace, da je ULEB dao na znacaju NLB ligi i da od ove sezone pobednik NLB lige ide direktno u Euroleague (to je ono takmicenje koje nikada niste igrali a iz nekog cudnog razloga nase TV stanice to prenose)!

Vidis li ti tu neku razliku, o gromadu intelektualna?

Uz cestitke sto ostavljas komentare i iznova se vracas da prelistas izjavu vest/izjavu aseg trnera, bolje nastavi da juris vetrenjae ...

Manute Bol

pre 16 godina

@(efru, 3. novembar 2007 20:43)
Daj ostavite na miru Slavka Vranješa. I ovaj, kao i mnogo puta ranije, Dule se nije prevario. To je momak od
!!230cm!! koji se za svoju visinu sasvim solidno kreće a sa kojim, na žalost, nikad niko nije radio studiozno i strpljivo. U Partizanu će pokazati koliko je u košarci bitna visina pod košem. Samo da se dogovore kretnje i uvežbaju. I sad kad je tek stigao može da se vidi njegov doprinos ekipi. Kuk, Tadija i ostala boranija UOPŠTE ne žele da se igraju pod našim košem dok je ovaj tu a i kad nešto probaju popiju bananu ili nabacuju neke balone na obruč. Ma ništa se ne sekirajte - uzimamo sedmu i idemo dalje u Euroleague ..

Pozdrav GROBARI

Александра, Гробари - Кумодраж

pre 16 godina

@Grobari istok
Свака част на коментару, али заиста то мислим. Позз за тебе! :))
Мислим да би сви Гробари требало да потпуно искулирају коментаре Марка-Делије. Дечко живи у неком свом свету маште, тамо му је очигледно лепо, мени је драго због тога и не треба да га дирамо и покушавамо да му отворимо очи, иначе ће се јако растужити.

bogdan

pre 16 godina

@Don Quijote
Mi smo, u poslednje dve sezone, daleko od kluba na kojem se popravlja razlika u EL, hteo ti to da prihvatiš ili ne...Što se tiče ovih priča o jugoslovenstvu...Pa kako nije sramota vas krcunove sledbenike da pričate nekom da je jugosloven?Osnovali su vas titovi udbaši, a crvena zvezda je simbol komunizma...I smesan si kad pominješ to da mi ne razmišljamo svojom glavom, to je karakteristično za vas, kojima vođe nameću svakojake gluposti...
p.s.UZALUD VAM SRPSTVO KAD VAM JE IME TURSKO

Plikuscht

pre 16 godina

@ Don Quijote:

Ah, treba poslusati voju, fan of the greatest basketball club in the world...ever!, jer fakat covek ima pravo sugerisuci mi neke stvari.

1. 'Zvezda, za tvoju informaciju, cisto da znas, jeste igrala EL i prolazila je manje-vise isto kao i "institucija". To jest punili je ko sarmicu. Isto kao sto i vas pune. To jest, popravljaju kos- razliku na vama.'
Arghhhhh ... umalo da me likvidiras ovom opaskom ... gde srknuh kafu dok ovo citah, pola sata sam cistio posle monitor.
Za ovaj komentar stvarno ne znam sta da ti kazem ... svake godine sve bolji rezultati, prosle u Top 16 (za malo i dalje), ove poceli 2-0 ... a nas 'pune' i 'popravljaju kos razliku'!?
Verovao sam do sada de su kod tebe latentni konflikti sa logikom i razlaganjem uzrocno-posledicnih stvari/desavanja u glavi, ali ... malo je dublje, a ne moze se shvatiti sta je bez dobre anamneze.

2. '...jedino KK Partizan (koji je deo JSD).
Sta znaci ovo u zagradi, majke ti!? Da ti to nama opet ne pokusavas da objasnis da je KK deo sportske porodice SD Partizan!? U jeeee! Bas si ortak ... hvala ti ... gde si bio sve ove godine ... a jel' i grana deo drveta mozda ili nije?

3. '...vec je istina to da je od svih nasih klubova jedino KK Partizan (koji je deo JSD) bio protiv.'
A sta sam ja bio napisao!? Mozda isto to? Jel' ti dobro?

Zapravo, besciljno je dalje ti takstaivno odgovarati jer opet se ti sit napisa, pride i iznervira, a smisleno haoticni komentari postase jos grdji u tom smeru.

Zaista ne znam sta vise pokusavas da kazes, a bice da sam retardiran i ne mogu da dobacim te nebeske visine kojima plutaju tvoje misli, te s toga primi izvinjenje sto se drznuh da polemisem s tobom pracen dubokim naklonom dok odjebavam u lakim poskocima sto dalje od tebe.

S toga, samo napred; drag si nam gost na vestima koje se ticu Partizana, njegovih trenera i igraca; svrati malo cesce i podari nam svaki put po koji komentar, nemoj slucajno da nas lisis tog stiva.

Kreni sad i idi, da nam se sto pre vratis :)

SUNDJER BOB

pre 16 godina

@Don Quijote
Za tvoju informaciju, u ovu tuznu ligu Srpske klubove ste uveli vi"veliki Srbi" tako sto su vase demokrate na chelu sa Zmagom sachekali chelnike tadasnje Good year lige koji su se vracali sa neuspeshnih pregovora sa Divcem i Danilovicem i na granici drzave Srbije i Hrvatske ih ubedili kako ste vi KK SLEDECA SEZONA pravi klub za njihovu ligu.
prema tome sto se tiche bojkota vi ste poslednji koji na to imaju pravo.


Ziveo Partizan i majka Srbija

marko-delija

pre 16 godina

Jao Jao uffff...
Nemam reci, za odgovore na moj komentar...
Nema mnogo prostora za napredak u partizanu!
Ja se slazem da se vise ocekuje od Urosa i Kecmana, ali zar ocekujete da ce Pekovic cele sezone igrati ovako, i ne samo on, pa setite se prosle sezone igrali ste odlicno euroligu a u nasem prvenstvu niste znali nista, izgubili od fmp-a dva puta jednom od hemofarma, protiv CZ odigrali dve jako lose utakmice u finalu, sta ocekujete sad da ce ova ekipa da igra ovako cele sezone??
Kazete jos jedno pojacanje na centru?Od kojih para? Zasto ste onda sa Vranesom potpisali trogodisnji ugovor ako dule planira da dovede jos jednu peticu? ne bih se slozio sa tim!!
samo polako, docice i maj mesec a onda cete se setiti sta sam vam govorio ...

Kada je CZ u pitanju mislim da je bolje da dovedemo Ilica,sto nam otvara mogucnost dovodjenja stranca na poziciji beka!A onda da oteramo Cvetkovica Kovaca Ticu sacekamo da se oporavi povredjena trojka i onda mozemo da igramo derbi,ovako je ne moguce , isto bi bilo i da je obrnuta situacija da smo mi kompletni a vi bez tri standardna igraca,al to vama ne vredi pricati, vi zivite u nekom svom svetu, vec sada znate sta ce biti u junu, ja zaista ne znam zasto se igra nase prvenstvo kada vi vec znate da je 7 uzastopna titula vasa,sigurno ce opet Jovcic da sudi, pa ne morate da se cimate ako nesto krene naopako...

marko-delija

pre 16 godina

@Grossod @Schwiza @djns
Ne ,ja se zalim na sudjenje onda kada moj tim primi trojku iz auta! Nikad se nisam zalio na sudjenje do proslog plejofa, ja ne pricam engleski, vrlo jasno kazhem sta mi smeta, jos niko nije rekao da je pobeda partizana bila regularna, ne znam o cemu pricas ja sam bio prilicno jasan...
A ja samo znam da ce vam u junu sledece biti dosta teze nego u junu ove godine, pa vi sad mislite o tome...
recicu jos samo ovo! Primetio sam u izjavi DV da on prica o nekakvom kvalitetu pa kaze bolji smo od CZ, pa vidim i neke komentare od gore pomenutih kako je rezultat posledica razlike u klasi?!
Ja cu vas podsetiti da je sad Novembar mesec, da vi ne treba da se poredite sa ovom Zvezdom, da ova ekipa nije formirana, da joj fale 3 igraca da se ceka centar, kada na tu cetvoricu recimo dodate kuka to je vec cela jedna petorka, koja na svakoj poziciji nije slabija od partizana sem na centarskoj! Tako da iskulirajte malo grobari i ne palite se igrajte tu euroligu i izvucite maksimum dok josh drzite formu, vec posle februara cete placati danak ovim sadasnjim rezultatima, tako je to kad se igra sa 8-9 igraca!
I samo jos jedna stvar!
Gore pomenuti insistiraju na tome kako ovo nije maximum partizana,kako ekipa igra malo bolje nego pre 10 dana, kako ekipa ima los sut za 3 i kako neki igraci sada igraju lose a prosle godine su bili bolji(Kecman) ...
Kao prvo Partizan igra konstantno dobro u poslednjih 20 dana,nema tu nekog bitnog pomaka!
Kada je sut u pitanju, tu vas stvarno ne razumem, ne znam sta vi hocete da vam svaki igrac ima index preko 30 a procenat suta iznad 70%?!
To je jednostavno stvar kvaliteta! Nije vam Palasio suter, nisu ga dzabe zvali kamenac u NBA,ima on solidan sut sa otvorene pozicije,ali to je sve ne mislite valjda da ce u 30oj da uci da sutira?
Kecman? Ima dobar otvoren sut ali nije izraziti suter, lose sutira preko ruke nije mu sut glavna karakteristika!
Vitkovac?! Losiji u sutu nego Kecman!
Velickovic?! Slicno kao Kecman dobro sutira kad je sam i to je to, sut mu nije neka odlika!
Tepic?! Od svih gore pomenutih najbolje sutira ali cak ni on nije izraziti suter,moze da zakaze!
Samo je Tripkovic taj ciji ce sut napredovati tj biti kao sto je nekad bio!
E sad, nekad ce se desiti da Kecman sutne bez promasaja, nekad ce to biti Tepic nekad Velickovic, ali ne mozete ocekivati da ce oni uvek ili u isto vreme imati takav ucinak! Jednostavno nekad bljesne jedan a drugi podbaci...nikad se nece desiti da 3 ili 4 igraca sutiraju bez greske!
Ako se pitate sto ste izgubili na sutu?! Pa ja sam vam vec rekao:
Kamings-Palasio
Drobnjak-Vitkovac
Bogdanovic- ...
Eto odgovora u ovoj trojici igraca, ko razume shvatice...
Ja se nadam da ste nesto razumeli...

Wild_Boars

pre 16 godina

Citam komentare ovde i pitam se dali iko od vas ovde zaista prati kosarku ? Dali se neko u nju uopste razume ili ste svi obicna decurlija koja samo gledaju za koji klub navijaju....
Prvo sto sam procito ovde jeste da je neko rekao da je Aleksandrov zabluda ?????? Alo pa koji to covek koji se imalo razume u kosarku moze tako nesto da kaze ??? Pa vi vaseg supertalenta tripkovica koji je bio povredjen nekih 3 meseca pravdate kako ne moze tako alko da se vrati u formu zato sto je bio povredjen a sta tek da kazemo za aleksandrova koji vec skoro dve god vuce povredu ??????
Partizanovi uspesi u evroligi se velicaju ne znam iz kog razloga se Barselona pominje kao jedan od najacih klubova evrope mozda po imenu samo ali po timu nikako ,a i dokaz toga je poraz od unikahe 28 razlike nesto se nesecam da su CSK-a ili Panatejnikos skorije od nekog izgubili sa 28 razlike ali to je josh jedan dokaz kako su ovde svi strucnjaci !!!
I da se osvrnem na partizan stub kosarke ??? Ja samo pitam cije ??? Srpske ???? Ne bi reko Crnogorske da ali trenutno dule preko partizana stvara reprezentaciju CG a za to je dokaz i vranjesh koji je doveden !!!!! Dule jeste dobar trener ali je grobar srpske kosarke !!!! svako i malo realan slozice se sa tim bez obzira za koga navija !!!!

voja, fan of the greatest basketball club in the world...ever!

pre 16 godina

Plikuscht

До суза си ме насмејао, не само овим последњим коментаром, већ иначе(у позитивном смислу), потпуно те подржавам, али не капирам што си се здао да нешто утувиш у главу ономе ко главе нема? Нема сврхе трошити време и речи на оно "што се грбо роди". Поздрав!

И неизбежна:"О Партизане ти добро знаш..."

MarkkoLe

pre 16 godina

Aman ljudi... Budimo realni, Partizan jeste veceras zasluzeno pobedio ali vi Grobari ste stvarno razmazena deca koja ce jako da placu ako ne uzmete titulu na kraju... Pekovicu svaka cast ali zar ocekujete da decko igra u ovom ritmu celu sezonu??? Polako, sto prognozirate sta ce da bude na kraju? Dajte da sacekamo da nam se oporave ovi povredjeni igraci pa cemo onda da se pitamo... Trenutno jeste bolji ali je realno vasa prevaga veceras bio Pekovic, ne moze se reci da je jos neko bio tako upecatljiv... Znate, jedan igrac nije isto sto i ceo tim... Jadni ste mi vi Grobari, ovde se raspisete jadni, prisivate sebi titulu koju jos niste osvojili, valjda zato sto je ovo jedini sport gde ste bolji od Zvezde u poslednjih nekoliko godina...

navijač zvezde

pre 16 godina

"Zamolio bih nekog navijaca Zvezde(ne mislim na klince koji pisu glupe recitacije na sajtu) da objasni kako je to navijati za KK Crvenu Zvezdu koja po n-ti put gubi od Partizana(gde n tezi beskonacnom).Ja mislim da je lakse raditi u rudniku nego navijati za KK Crvena Zvezda.
(oluja, 3. novembar 2007 20:35)"
Evo kako to izgleda: pitaj nekog navijača FK Partizan! Koliko se razumem u statistiku, pobede Zvezde protiv Partizana u košarci su ipak nešto češće nego obrnuto u fudbalu. Pozdrav.

marko-delija

pre 16 godina

@cakalidis @Bane Grobar , Nis
Ja zaista ne govorim kineski ni japanski vec srpski, ali vi ocito nista ne kapirate!

Milosevic ce imati minutazu 5-10 min ? imace 10 min na pleju i jos 10 min na beku, jer ce zvezda njegovim povratkom igrati veci deo meca sa dva pleja kako bi nadoknadila manjak kvalitetnih bekova!
Ja ne poredim igre partizana u euroligi sa igrama zvezde u nlb, ja ne znam odakle vama da sam ja poredio tepica i sljivancanina kecmana i markovica pekovica i misanovica, ja stvarno ne kapiram odakle vama to?
Ja sam naglasio da nama hitno treba jak centar stranac pre svega zbog pekovica,cak i tada ce pekovic biti u prednosti,al opet nece biti toliko dominantan!
Neko je rekao kako pekovic moze da igra cele sezone ovako jer to sto on radi je jednostavno,daje koseve na metar od kosa?To moze da radi protiv centara od 100kg kao sto su tica i misanovic, a kao drugo minimum 60 meceva u evropi kada dodju prelomni pekovic ce igrati po 30 min, shvatate li da postoji nesto sto se zove umor pad forme, jedan poraz jedna losa utakmica i samopouzdanje pada, previse ste euforicni niste nimalo realni!
Jorovic nije standardan ja to nisam ni rekao,ali on ima potencijal kakva ce vajda biti od njega?sacekajmo pa cemo videti ja ga ne bi u napred otpisivao!
I ja se gospodo najezim kad vidim bakica kovaca markovica cvetkovica, ali se najezim i kad vidim bozica i vranesa...
ja svoje nade polazem u kuka milosevica jorovica aleksandrova dragicevica, i centra stranca,to je 6 veoma kvalitetnih igraca koji imaju kapacitet da se nose sa partizanom, kovac moze da pogodi neku trojku kao i markovic, bakic ume da odigra kvalitetnu odbranu, misanovic moze dobro da odigra ali protiv nee ekipe koja nema izrazito kvalitetne centre,najveci problem je iz njih izvuci ono najbolje i kada to nadovezemo na kvalitete one sestorice to ce biti prava ekipa!
Ali tu nastupa problem, Dule ce izvuci najbolje iz bozica i vranesa a kolliko ce steva uspeti kada su zvezdini polovnjaci u pitanju nisam siguran!
Jedno je jasno, DV je glavna prednost partizana kada je domaci sampionat u pitanju!
Iznecu samo jos jednu tezu kada je euroliga u pitanju!
Pekovic uliva samopouzdanje ekipi, preuzima odgovornost daje dosta poena hvata lopte posle promasenih suteva, i samim tim to uliva samopouzdanje spoljnim igracima, slobodnije sutiraju kad je tesku supuste loptu u reket!
Onog trenutka kada Pekovic stane(naidje na kvalitetnijeg igraca odsebe,povredi se ili ga stigne umor i pad forme) i kada spoljni igraci budu morali da preuzmu odgovornost na sebe Partizan ce igrati sve losije...

prvi_kom

pre 16 godina

@marko-delija
svaka cast na komentaru, ja sam partizanovac ali vidi se da pratis kosarku, i da se bolje razumes u partizanov tim nego ja. jedino sto se ne slazem jeste da velickovic ima los sut. jeste malo sporiji ali moze preko ruke. a i isto tako misli da mesta napretku ima. jesi li video milosevica, prosto ne mogu da verujem koliko je dobar za onoliko malo vremena. takodje borovnjak samo ne daj boze da je ono povreda teze prirode. za vranjesa jos nisam siguran ali voleo bi da vidim barem njegove skrivene kvalitete.

Aleksandar

pre 16 godina

Pitanje je bilo za navijaca Zvezda a da nije klinac koji ispisuje stihove. Prvo Zvezda u ovom momentu nija najkompletnija jer tri prvotimca ne igraju zbog povrede plus trazi se centar. Ko god je ocekivao da ovakva Zvezda pobedi Partizan nije realan. Tek ce biti zanimljivo kad se gore pomenuti nedostatci otklone i kad vise kvalitetnijih igraca bude u rotaciji a za to ima vremena , sezona je tek pocela. Sto se tice osecaja navijaca Zvezde i poraza od Partizana, odnos pobeda i poraza je 2 vise za Partizan koliko ja znam, tako da jos u ovoj sezoni moze da bude drugojacije. Samo nemojte da kazete da se nista neracuna od pre 10 godina, jer po tom i ovo vase se nece racunati za 10 godina.

marko-delija

pre 16 godina

Ja ne mogu da postignem da odgovorim svima, ako sam nekom propustio da odgovorim nije bilo namerno!
Ne znam zasto mislite da ja vas provociram, cujem neke teze kako sam ja neki napaljeni klinac?!
Ja sad pozdravljam sve one gorbare koji su odgovorili tezom na moju tezu, ostali me ne zanimaju, ja iznosim svoje analize a sa druge strane ne dobijem nikakav odgovor nego se neki "pametan" javi pa kazhe da sam ja neki napaljeni klinac!
Bio sam ja klinac, ali tada su u zvezdi igrali Bolic Stanojevic Boskovic Jestratijevic a zvezda je igrala euroligu te 1998 i 1999 a ja sam tad bio 6. razred pa izracunajte koliko godina imam sad...
Slazem se ja i da Dule tempira formu za plejof sa velikim uspehom, ali prve sezone kada je napravljen uspeh u euroligi forma u superligi je izostala...
Takodje sam primetio da mi bar 3 komentara nisu objavljena, tako da niste mogli da vidite sve moje odgovore,pa ce neke zablude ostati...
iza svega sto sam rekao stojim, a rekao sam i da ce vreme pokazati ko je u pravu, tako da ne kapiram sto se trudite da me osporite uvredljivim komentarima,bolje napisite nesto pametno...

Filip iz Zemuna

pre 16 godina

@Plikuscht

Nazalost,prvak NLB lige ne ide direktno u EL,ali donosi ogroman broj bodova za trogodisnji ugovor. Pozdrav za tebe,Aleksandru i ostale ciji komentari vrede da se citaju i liseni su navijacke zaslepljenosti!
@Marko Delija
Ja sam govorio o faulu nad Tripkovicu...

@Za sve Grobare

Pekovic je u svakom duelu protiv Buducnosti (citaj Vranesa) imao ocajnu partiju,pa nesto mislim da ga je Dule doveo da nam Pekovic ne bi bio neupotrebljiv! Sta mislite o toj tezi?

Don Quijote

pre 16 godina

Nema sta da se kaze, Partizan je u kosarci daleko od Zvezde bar pola rastojanja izmedju Zvezde i Partizana u fudbalu. A to je mnogo. Zasluzena pobeda Partizana i cestitke.
Ono sto je mene najvise zabavilo u celoj ovoj prici je zavrsna rec trenera Partizana, a vezano za ovu ligu. Oni su od uvek ,kao, bili protiv nje, a pazi sad sa kakvim pijetetom o njoj govori Vujosevic.
Mislim sta reci... da ste principijelni...ne bi ste ni bili deo JSD Partizan, zar ne?

marko-delija

pre 16 godina

@veseljace
Naravno da je bio faul nad Tripkovicem, ali Pera je i hteo da napravi taj faul, da je sviran tripko bi imao 2 bacanja na 1 razlike za zvezdu, a zvezda 5-6 sekundi za poslednji napad ...

Don Quijote

pre 16 godina

@Plikuscht:
Dragi moj prijatelju,
vidim da tebi licno, osim principijelnosti, fali i slifa i domaceg vaspitanja ali sta je tu je. Izvredja ti mene lepo. Pa ako nisi sposoban (a ocigledno nisi) da stojicki cujes i ono sto ti se ne svidja i sto je suprotno od tvog misljenja, onda je bolje da sa ljudima opste i ne polemises. Gromado intelektualna. Vizionaru jedan.
Zvezda, za tvoju informaciju, cisto da znas, jeste igrala EL i prolazila je manje-vise isto kao i "institucija". To jest punili je ko sarmicu. Isto kao sto i vas pune. To jest, popravljaju kos- razliku na vama.
To pod brojem 1.
Pod brojem 2, ja sam, kao principijelan ciganin cestitao partizanovcima na pobedi koja je zasluzena, bez
spornih situacija, bez pomoci sudija, bez koseva iz auta 2 sekunde posle kraja utakmice.
Ali nista od svega toga ti nisi razumeo gromado intelektualna. Vizionaru.
Pod brojem 3, nisu Zvezda i Covic trcali nikome u zagrljaj, vec je istina to da je od svih nasih klubova jedino KK Partizan (koji je deo JSD) bio protiv. Isto kao sto je jedino doticni klub bio protiv angazovanja stranih igraca u nasim klubovima. I samo ste vi, mladi partizani borci odabrani, mladi napredni jugosloveni branili sa takvim zarom da je bilo za ne poverovati. Sve dok iz kluba nije doslo drugo saopstenje, pa ste promenili plocu.
Zasto?
Zato sto vama neko mora da kaze sta treba da mislite. Zato sto sami niste sposobni da imate bilo kakvo misljenje. Gromado intelektualna.
Sa nestrpljenjem cekam tvoje komentare u narednim danima, da vidim kako ces sada pisati ovde o ovoj ligi koju si, ti prvi, pljuvao svim sredstvima i to jako dugo vremena.
Drug Gensek vam je izdao naredjenje... ova liga je milina jedna.
A sad svi na svoja radna mesta.
Ziveli!

vladimir jovicic

pre 16 godina

Skratili smo Duleta za jednu titulu, ocigledno mu ne racunamo NLB ligu od prosle godine ??? Dakle, uzmi dule OSMU titulu (a i devetu, ove sezone)

Dragiša

pre 16 godina

Jedna stvar je u svim ovim komentarima vredna pažnje: da li Dule kroz Partizan stvara reprezentaciju CG i da li to šteti Partizanu ili Srpskoj košarci uopšte? Hajde da pogledamo ovako: ako bi se npr. Mathaus vratio u FK Partizan i kroz njega počeo da stvara reprezentaciju Nemačke(!) da li bi to nekom smetalo?!? Da li bi smetalo FK Partizanu? Pa mislim da na ovom sajtu ima malo većih nacionalista od mene, ali mi uopšte ne bi smetalo da pola nemačke reprezentacije igra u Partizanu:)! Mislim da je Dule svih ovih godina dokazao da voli Partizan i da nikada ne bi radio nešto što može da šteti Parizanu. Takođe mislim da je njegovo pravo da u Partizan dovodi Crnogorske košarkaše ukoliko oni poseduju odgovarajući kvalitet. A da li Srpskoj košarci u celini šteti to što Dule ove sezone sa Partizanom ima jedan jak tim koji do sada u zvaničnim utakmicama ima skor 10-1, pa ne znam, ako Srpskoj košarci šteti jak Partizan onda ovde nešto OPASNO NE VALJA! Na Duleta možete da budete samo ljubomorni i da sa komentarima da pravi CG reprezentaciju u Partizanu pokušate da naterate navijače da na njega gledaju kroz neke potpuno nebitne stvari a ne kroz rezultate koje nam donosi poslenjih 6 godina, ALI NEĆETE USPETI!!! Partizan je nosilac Srpske košarke u Evropi, bez obzira ko igrao u njemu. NAPRED PARTIZAN! NAPRED DULE!

Don Quijote

pre 16 godina

@Plikuscht:
Vidim da ti prijatelju moj malo teze kapiras, ali nema veze, nacrtacemo ti mi, nema problema. Da i ti razumes.
Svi ste bili toliko protiv ove lige da je vise bilo otuzno citati vase komentare i nebulozna objasnjenja kako ova liga unistava nasu kosarku a jaca hrvatsku i slovenacku. Tako su vam tada govorili Divac i Danilovic, a sta oni kazu....ipak su nas oni toliko zaduzili,zar ne.
Sada dobijate drugu direktivu, da volite ovu ligu kao sebe same. To obracanje "srpskoj javnosti" je obracanje vama "jugoslovenskim navijacima".
Posto vam je Homer lepo preporucio sta treba da mislite i volite, vi cete to i ispunjavati. Ionako nemate neko svoje misljenje.

marko-delija

pre 16 godina

Jao Jao uffff...
Nemam reci, za odgovore na moj komentar...
Nema mnogo prostora za napredak u partizanu!
Ja se slazem da se vise ocekuje od Urosa i Kecmana, ali zar ocekujete da ce Pekovic cele sezone igrati ovako, i ne samo on, pa setite se prosle sezone igrali ste odlicno euroligu a u nasem prvenstvu niste znali nista, izgubili od fmp-a dva puta jednom od hemofarma, protiv CZ odigrali dve jako lose utakmice u finalu, sta ocekujete sad da ce ova ekipa da igra ovako cele sezone??
Kazete jos jedno pojacanje na centru?Od kojih para? Zasto ste onda sa Vranesom potpisali trogodisnji ugovor ako dule planira da dovede jos jednu peticu? ne bih se slozio sa tim!!
samo polako, docice i maj mesec a onda cete se setiti sta sam vam govorio ...

Kada je CZ u pitanju mislim da je bolje da dovedemo Ilica,sto nam otvara mogucnost dovodjenja stranca na poziciji beka!A onda da oteramo Cvetkovica Kovaca Ticu sacekamo da se oporavi povredjena trojka i onda mozemo da igramo derbi,ovako je ne moguce , isto bi bilo i da je obrnuta situacija da smo mi kompletni a vi bez tri standardna igraca,al to vama ne vredi pricati, vi zivite u nekom svom svetu, vec sada znate sta ce biti u junu, ja zaista ne znam zasto se igra nase prvenstvo kada vi vec znate da je 7 uzastopna titula vasa,sigurno ce opet Jovcic da sudi, pa ne morate da se cimate ako nesto krene naopako...

marko-delija

pre 16 godina

@Grossod @Schwiza @djns
Ne ,ja se zalim na sudjenje onda kada moj tim primi trojku iz auta! Nikad se nisam zalio na sudjenje do proslog plejofa, ja ne pricam engleski, vrlo jasno kazhem sta mi smeta, jos niko nije rekao da je pobeda partizana bila regularna, ne znam o cemu pricas ja sam bio prilicno jasan...
A ja samo znam da ce vam u junu sledece biti dosta teze nego u junu ove godine, pa vi sad mislite o tome...
recicu jos samo ovo! Primetio sam u izjavi DV da on prica o nekakvom kvalitetu pa kaze bolji smo od CZ, pa vidim i neke komentare od gore pomenutih kako je rezultat posledica razlike u klasi?!
Ja cu vas podsetiti da je sad Novembar mesec, da vi ne treba da se poredite sa ovom Zvezdom, da ova ekipa nije formirana, da joj fale 3 igraca da se ceka centar, kada na tu cetvoricu recimo dodate kuka to je vec cela jedna petorka, koja na svakoj poziciji nije slabija od partizana sem na centarskoj! Tako da iskulirajte malo grobari i ne palite se igrajte tu euroligu i izvucite maksimum dok josh drzite formu, vec posle februara cete placati danak ovim sadasnjim rezultatima, tako je to kad se igra sa 8-9 igraca!
I samo jos jedna stvar!
Gore pomenuti insistiraju na tome kako ovo nije maximum partizana,kako ekipa igra malo bolje nego pre 10 dana, kako ekipa ima los sut za 3 i kako neki igraci sada igraju lose a prosle godine su bili bolji(Kecman) ...
Kao prvo Partizan igra konstantno dobro u poslednjih 20 dana,nema tu nekog bitnog pomaka!
Kada je sut u pitanju, tu vas stvarno ne razumem, ne znam sta vi hocete da vam svaki igrac ima index preko 30 a procenat suta iznad 70%?!
To je jednostavno stvar kvaliteta! Nije vam Palasio suter, nisu ga dzabe zvali kamenac u NBA,ima on solidan sut sa otvorene pozicije,ali to je sve ne mislite valjda da ce u 30oj da uci da sutira?
Kecman? Ima dobar otvoren sut ali nije izraziti suter, lose sutira preko ruke nije mu sut glavna karakteristika!
Vitkovac?! Losiji u sutu nego Kecman!
Velickovic?! Slicno kao Kecman dobro sutira kad je sam i to je to, sut mu nije neka odlika!
Tepic?! Od svih gore pomenutih najbolje sutira ali cak ni on nije izraziti suter,moze da zakaze!
Samo je Tripkovic taj ciji ce sut napredovati tj biti kao sto je nekad bio!
E sad, nekad ce se desiti da Kecman sutne bez promasaja, nekad ce to biti Tepic nekad Velickovic, ali ne mozete ocekivati da ce oni uvek ili u isto vreme imati takav ucinak! Jednostavno nekad bljesne jedan a drugi podbaci...nikad se nece desiti da 3 ili 4 igraca sutiraju bez greske!
Ako se pitate sto ste izgubili na sutu?! Pa ja sam vam vec rekao:
Kamings-Palasio
Drobnjak-Vitkovac
Bogdanovic- ...
Eto odgovora u ovoj trojici igraca, ko razume shvatice...
Ja se nadam da ste nesto razumeli...

MarkkoLe

pre 16 godina

Aman ljudi... Budimo realni, Partizan jeste veceras zasluzeno pobedio ali vi Grobari ste stvarno razmazena deca koja ce jako da placu ako ne uzmete titulu na kraju... Pekovicu svaka cast ali zar ocekujete da decko igra u ovom ritmu celu sezonu??? Polako, sto prognozirate sta ce da bude na kraju? Dajte da sacekamo da nam se oporave ovi povredjeni igraci pa cemo onda da se pitamo... Trenutno jeste bolji ali je realno vasa prevaga veceras bio Pekovic, ne moze se reci da je jos neko bio tako upecatljiv... Znate, jedan igrac nije isto sto i ceo tim... Jadni ste mi vi Grobari, ovde se raspisete jadni, prisivate sebi titulu koju jos niste osvojili, valjda zato sto je ovo jedini sport gde ste bolji od Zvezde u poslednjih nekoliko godina...

Wild_Boars

pre 16 godina

Citam komentare ovde i pitam se dali iko od vas ovde zaista prati kosarku ? Dali se neko u nju uopste razume ili ste svi obicna decurlija koja samo gledaju za koji klub navijaju....
Prvo sto sam procito ovde jeste da je neko rekao da je Aleksandrov zabluda ?????? Alo pa koji to covek koji se imalo razume u kosarku moze tako nesto da kaze ??? Pa vi vaseg supertalenta tripkovica koji je bio povredjen nekih 3 meseca pravdate kako ne moze tako alko da se vrati u formu zato sto je bio povredjen a sta tek da kazemo za aleksandrova koji vec skoro dve god vuce povredu ??????
Partizanovi uspesi u evroligi se velicaju ne znam iz kog razloga se Barselona pominje kao jedan od najacih klubova evrope mozda po imenu samo ali po timu nikako ,a i dokaz toga je poraz od unikahe 28 razlike nesto se nesecam da su CSK-a ili Panatejnikos skorije od nekog izgubili sa 28 razlike ali to je josh jedan dokaz kako su ovde svi strucnjaci !!!
I da se osvrnem na partizan stub kosarke ??? Ja samo pitam cije ??? Srpske ???? Ne bi reko Crnogorske da ali trenutno dule preko partizana stvara reprezentaciju CG a za to je dokaz i vranjesh koji je doveden !!!!! Dule jeste dobar trener ali je grobar srpske kosarke !!!! svako i malo realan slozice se sa tim bez obzira za koga navija !!!!

marko-delija

pre 16 godina

@cakalidis @Bane Grobar , Nis
Ja zaista ne govorim kineski ni japanski vec srpski, ali vi ocito nista ne kapirate!

Milosevic ce imati minutazu 5-10 min ? imace 10 min na pleju i jos 10 min na beku, jer ce zvezda njegovim povratkom igrati veci deo meca sa dva pleja kako bi nadoknadila manjak kvalitetnih bekova!
Ja ne poredim igre partizana u euroligi sa igrama zvezde u nlb, ja ne znam odakle vama da sam ja poredio tepica i sljivancanina kecmana i markovica pekovica i misanovica, ja stvarno ne kapiram odakle vama to?
Ja sam naglasio da nama hitno treba jak centar stranac pre svega zbog pekovica,cak i tada ce pekovic biti u prednosti,al opet nece biti toliko dominantan!
Neko je rekao kako pekovic moze da igra cele sezone ovako jer to sto on radi je jednostavno,daje koseve na metar od kosa?To moze da radi protiv centara od 100kg kao sto su tica i misanovic, a kao drugo minimum 60 meceva u evropi kada dodju prelomni pekovic ce igrati po 30 min, shvatate li da postoji nesto sto se zove umor pad forme, jedan poraz jedna losa utakmica i samopouzdanje pada, previse ste euforicni niste nimalo realni!
Jorovic nije standardan ja to nisam ni rekao,ali on ima potencijal kakva ce vajda biti od njega?sacekajmo pa cemo videti ja ga ne bi u napred otpisivao!
I ja se gospodo najezim kad vidim bakica kovaca markovica cvetkovica, ali se najezim i kad vidim bozica i vranesa...
ja svoje nade polazem u kuka milosevica jorovica aleksandrova dragicevica, i centra stranca,to je 6 veoma kvalitetnih igraca koji imaju kapacitet da se nose sa partizanom, kovac moze da pogodi neku trojku kao i markovic, bakic ume da odigra kvalitetnu odbranu, misanovic moze dobro da odigra ali protiv nee ekipe koja nema izrazito kvalitetne centre,najveci problem je iz njih izvuci ono najbolje i kada to nadovezemo na kvalitete one sestorice to ce biti prava ekipa!
Ali tu nastupa problem, Dule ce izvuci najbolje iz bozica i vranesa a kolliko ce steva uspeti kada su zvezdini polovnjaci u pitanju nisam siguran!
Jedno je jasno, DV je glavna prednost partizana kada je domaci sampionat u pitanju!
Iznecu samo jos jednu tezu kada je euroliga u pitanju!
Pekovic uliva samopouzdanje ekipi, preuzima odgovornost daje dosta poena hvata lopte posle promasenih suteva, i samim tim to uliva samopouzdanje spoljnim igracima, slobodnije sutiraju kad je tesku supuste loptu u reket!
Onog trenutka kada Pekovic stane(naidje na kvalitetnijeg igraca odsebe,povredi se ili ga stigne umor i pad forme) i kada spoljni igraci budu morali da preuzmu odgovornost na sebe Partizan ce igrati sve losije...

marko-delija

pre 16 godina

@veseljace
Naravno da je bio faul nad Tripkovicem, ali Pera je i hteo da napravi taj faul, da je sviran tripko bi imao 2 bacanja na 1 razlike za zvezdu, a zvezda 5-6 sekundi za poslednji napad ...

Veljko-Grobar

pre 16 godina

Dule legendo

potpuno se slazem sa njim da grobari treba da podrze partizan i u NLBligi koja donosi najvise bodova za trogodisnji ugovor sa evroligom ko se slaze samnom i sa duletom nek preporuci

navijač zvezde

pre 16 godina

"Zamolio bih nekog navijaca Zvezde(ne mislim na klince koji pisu glupe recitacije na sajtu) da objasni kako je to navijati za KK Crvenu Zvezdu koja po n-ti put gubi od Partizana(gde n tezi beskonacnom).Ja mislim da je lakse raditi u rudniku nego navijati za KK Crvena Zvezda.
(oluja, 3. novembar 2007 20:35)"
Evo kako to izgleda: pitaj nekog navijača FK Partizan! Koliko se razumem u statistiku, pobede Zvezde protiv Partizana u košarci su ipak nešto češće nego obrnuto u fudbalu. Pozdrav.

Don Quijote

pre 16 godina

Nema sta da se kaze, Partizan je u kosarci daleko od Zvezde bar pola rastojanja izmedju Zvezde i Partizana u fudbalu. A to je mnogo. Zasluzena pobeda Partizana i cestitke.
Ono sto je mene najvise zabavilo u celoj ovoj prici je zavrsna rec trenera Partizana, a vezano za ovu ligu. Oni su od uvek ,kao, bili protiv nje, a pazi sad sa kakvim pijetetom o njoj govori Vujosevic.
Mislim sta reci... da ste principijelni...ne bi ste ni bili deo JSD Partizan, zar ne?

Dragan

pre 16 godina

U Hag,u Hag,Duleta u Hag!:)
Zbog sistematskog zlostavljanja, silovanja,mucenja i ponizavanja nacionalne manjine u Srbiji nad kojom vec 7 godina sprovodi totruru Haski sud podize optuznicu protiv Duleta Vujosevica,poznatog i kao agent Dule 007!
P.S.Pod hitno smisliti pesmu za nasu legendu Duleta Vujosevica!

efru

pre 16 godina

Palasio na svakoj utakmici ima vise izgubljenih lopti od ostatka tima, a drugi ne znaju to da iskoriste, samo dokazuje koliko smo nadmocniji! Ali stvarno, ovaj Palasio ga pretera...a vranjes je totalni promasaj!

maliciozan

pre 16 godina

groblje ne bi vam bio u kozi u suboti...

Sledi vam sisanje, brijanje i stucovanje brkova...
(mnogo i problema, 1. novembar 2007 16:36)

AJOOOOOOOOJ

Don Quijote

pre 16 godina

@Plikuscht:
Dragi moj prijatelju,
vidim da tebi licno, osim principijelnosti, fali i slifa i domaceg vaspitanja ali sta je tu je. Izvredja ti mene lepo. Pa ako nisi sposoban (a ocigledno nisi) da stojicki cujes i ono sto ti se ne svidja i sto je suprotno od tvog misljenja, onda je bolje da sa ljudima opste i ne polemises. Gromado intelektualna. Vizionaru jedan.
Zvezda, za tvoju informaciju, cisto da znas, jeste igrala EL i prolazila je manje-vise isto kao i "institucija". To jest punili je ko sarmicu. Isto kao sto i vas pune. To jest, popravljaju kos- razliku na vama.
To pod brojem 1.
Pod brojem 2, ja sam, kao principijelan ciganin cestitao partizanovcima na pobedi koja je zasluzena, bez
spornih situacija, bez pomoci sudija, bez koseva iz auta 2 sekunde posle kraja utakmice.
Ali nista od svega toga ti nisi razumeo gromado intelektualna. Vizionaru.
Pod brojem 3, nisu Zvezda i Covic trcali nikome u zagrljaj, vec je istina to da je od svih nasih klubova jedino KK Partizan (koji je deo JSD) bio protiv. Isto kao sto je jedino doticni klub bio protiv angazovanja stranih igraca u nasim klubovima. I samo ste vi, mladi partizani borci odabrani, mladi napredni jugosloveni branili sa takvim zarom da je bilo za ne poverovati. Sve dok iz kluba nije doslo drugo saopstenje, pa ste promenili plocu.
Zasto?
Zato sto vama neko mora da kaze sta treba da mislite. Zato sto sami niste sposobni da imate bilo kakvo misljenje. Gromado intelektualna.
Sa nestrpljenjem cekam tvoje komentare u narednim danima, da vidim kako ces sada pisati ovde o ovoj ligi koju si, ti prvi, pljuvao svim sredstvima i to jako dugo vremena.
Drug Gensek vam je izdao naredjenje... ova liga je milina jedna.
A sad svi na svoja radna mesta.
Ziveli!

Joca

pre 16 godina

@ marko-delija:

Kako vreme vise odmice, tvoji komentari sve manje imaju veze sa ikakvim smislomi onom najosnovnijom logikom.

Dakle, '...i da je obrnuta situacija da smo mi kompletni a vi bez tri standardna igraca...' - o cemu ti decko pricas!? Bez koja ste vi to tri standardna igraca!? Ponavljam STANDARDNA!? Nemoj da mi navodis neku decu koja se nisu dokazala ili izraubovane poluproizvode koje dovodite povredjene i da nam ih njih prodajes kao STANDARDNE igrace!!!


Inace ...

'docice' - se pise 'doci ce'

'ne moguce' - se pise 'nemoguce'

'al' - se pise 'ali'

a da ne spominjem interpunkcijske znake i gramatiku ... to bi bila smrt tvog komentara.

Dakle, molim te, nemoj vise nama da objasnjavas situaciju o nasem klubu, vec idi na sajt kkczv pa tamo objasnjavaj kako vam malo fali, kako samo sto niste, kako nas nece vecno da njake, i kako samo sto nas niste dobili.

dasa

pre 16 godina

Drugari grobari, treba mi pomoc,
Kako se otvara racun u banci. Naime ideja je da se napravi fond para od navijaca, koje cemo da skupimo , kako bi se kupili nedostajuci igraci. Posto drzava nece, kompanije plase, ovo je nacin da se pomognme. Svako da po 1, 2 evra i eto pola milionceta.
Ajmo da budemo jedinstven slucaj, bar koliko je meni poznato. Skupimo pare i izrucimo pred Duleta. Ko je za ovo neka klikne, cisto da vidimo koliko nas ima

Aleksandar

pre 16 godina

Pitanje je bilo za navijaca Zvezda a da nije klinac koji ispisuje stihove. Prvo Zvezda u ovom momentu nija najkompletnija jer tri prvotimca ne igraju zbog povrede plus trazi se centar. Ko god je ocekivao da ovakva Zvezda pobedi Partizan nije realan. Tek ce biti zanimljivo kad se gore pomenuti nedostatci otklone i kad vise kvalitetnijih igraca bude u rotaciji a za to ima vremena , sezona je tek pocela. Sto se tice osecaja navijaca Zvezde i poraza od Partizana, odnos pobeda i poraza je 2 vise za Partizan koliko ja znam, tako da jos u ovoj sezoni moze da bude drugojacije. Samo nemojte da kazete da se nista neracuna od pre 10 godina, jer po tom i ovo vase se nece racunati za 10 godina.

marko-delija

pre 16 godina

Ja ne mogu da postignem da odgovorim svima, ako sam nekom propustio da odgovorim nije bilo namerno!
Ne znam zasto mislite da ja vas provociram, cujem neke teze kako sam ja neki napaljeni klinac?!
Ja sad pozdravljam sve one gorbare koji su odgovorili tezom na moju tezu, ostali me ne zanimaju, ja iznosim svoje analize a sa druge strane ne dobijem nikakav odgovor nego se neki "pametan" javi pa kazhe da sam ja neki napaljeni klinac!
Bio sam ja klinac, ali tada su u zvezdi igrali Bolic Stanojevic Boskovic Jestratijevic a zvezda je igrala euroligu te 1998 i 1999 a ja sam tad bio 6. razred pa izracunajte koliko godina imam sad...
Slazem se ja i da Dule tempira formu za plejof sa velikim uspehom, ali prve sezone kada je napravljen uspeh u euroligi forma u superligi je izostala...
Takodje sam primetio da mi bar 3 komentara nisu objavljena, tako da niste mogli da vidite sve moje odgovore,pa ce neke zablude ostati...
iza svega sto sam rekao stojim, a rekao sam i da ce vreme pokazati ko je u pravu, tako da ne kapiram sto se trudite da me osporite uvredljivim komentarima,bolje napisite nesto pametno...

Andrya

pre 16 godina

@vepar
Super sto reagujes, lepo kazem - navijaci zvezde su uvek bili zanimljivi ljudi, posebno u kosarci. Aleksandrov jeste zabluda, a da nije igrao bi taj u FMP jos dugo, a ako neko zna sta je uspesan projekat onda je to Covic. Taj Aleksandrov je dobijao prilike i takvog tipa igraca volite da imate, u stilu Cekajuci Aleksandrova, Milosevica, Jorovica, Gromika, Kibua i ostalih koji su dali veliki doprinos u zvezdi. Valjda vam je to alibi za sve velike "uspehe".
Pominjes Tripkovica, a gde sam ga ja pohvalio? Pa zablude su u Partizanu i on, i bio Bakic, i postao Bogdanovic kada je dosao- pa je zbrisao, i Vranes i Borovnjak (od njega je Djurkovic mnogo bolji). Taj Tripkovic i Bogdanovic su pre 3-4 godine davali zajedno pola od ukopnog broja poena kada su igrali za juniore, pa su se izgubili. Ne mogu svi da uspeju, uspevaju oni koji rade na sebi i ne misle da su zvezde. Sindrom Gurovic je ono protiv cega se svaka ekipa mora boriti, i zato svi pricaju o TIMU Partizana koji jeste stub srpske kosarke, koji ima najvise svojih bivsih igraca po upravama, trenere, legende koje su igrale za njega. Partizan ima svoje navijace koji su najbolji, i niko jos ravnodusan nije otisao iz Pionira kada bi se igrala EL. Kupi neku sportsku enciklopediju ili idi po netu pa vidi ko je ko i gde je sta. Partizan je nastavio bar nekakav kontinuitet bivse SFRJ, a to sto nema materijalnih sredstava - kriva je uprava, menadzment, sta vec. Kada se Partizan bude privatizovao, to ce biti druga prica, kao i sa vama, samo sto vi vredite 100x manje od nas, pa bi mozda neko mogao ustedjevinom da vas kupi na aukciji.

Don Quijote

pre 16 godina

@Plikuscht:
Vidim da ti prijatelju moj malo teze kapiras, ali nema veze, nacrtacemo ti mi, nema problema. Da i ti razumes.
Svi ste bili toliko protiv ove lige da je vise bilo otuzno citati vase komentare i nebulozna objasnjenja kako ova liga unistava nasu kosarku a jaca hrvatsku i slovenacku. Tako su vam tada govorili Divac i Danilovic, a sta oni kazu....ipak su nas oni toliko zaduzili,zar ne.
Sada dobijate drugu direktivu, da volite ovu ligu kao sebe same. To obracanje "srpskoj javnosti" je obracanje vama "jugoslovenskim navijacima".
Posto vam je Homer lepo preporucio sta treba da mislite i volite, vi cete to i ispunjavati. Ionako nemate neko svoje misljenje.

Plikuscht

pre 16 godina

@ (Don Quijote, 4. novembar 2007 18:59):

Mr. Don Lose Stojim Sa Logikom Quijote,

Moj je komentar bio upucen na cinjenicu da spominjes fudbal, o genije. Dule Vujosevic (covek koji je dao izjavu koja cini ovu vest pri kojoj ostavljas komentar) je KOSARKASKI trener KK Partizan. Ne fudbalski, niti ima funkciju u SD Partizan. Da li je sada jasnije?

Ako si uspeo da savladas i shvatis ovu informaciju, mozemo da predjemo na 'vasu' guma nlb ligu.
Dakle, tvrdis da je Partizan bio (jedini nas klub koji je) protiv te lige. Tacno. Takodje, tvrdis da sada propagira tu ligu. Tacno. ko se tu pa spori s tobom!?
A pitanje za tebe je - mozes li da dobacis zasto je to tako? Da se nije nesto promenilo u poslednji nekoliko godina?
Posto ocigledno nisi sposoban da shvatis (cim nisi do sada), evo da ucinimo milosrdno delo i malkice ti pojasnimo u cemu se situacija od prve godine i ova danas razlikuju:
1. Promenjena je vlasncka struktura!
Liga vise ne pripada samo i iskljucivo Liscu i malenoj ekipi oko njega. Sada (o gle!) cak i srpski klubovi imaju procenat VLASNISTVA nad ligom. Ne dovoljan, kako se moze cuti, ali ga imaju!

2. Kompenzacija klubovima je promenjena i finansijski uslovi su puno bolji no sto su bili.
3. Prve godine, a to je (da te potsetim) bilo kada ste se vi i Covic tukli ko ce pre da im otrci u zagrljaj, osim sto je bila privatno vlasnistvo, liga nije nosila apsolutno nikakav sportski znacaj sobom. Pobedis ligu, i? Sta? Dobijes trofej? U jeeeee!
Ocigledno nisi primetio, o kosarkaski strucnjace, da je ULEB dao na znacaju NLB ligi i da od ove sezone pobednik NLB lige ide direktno u Euroleague (to je ono takmicenje koje nikada niste igrali a iz nekog cudnog razloga nase TV stanice to prenose)!

Vidis li ti tu neku razliku, o gromadu intelektualna?

Uz cestitke sto ostavljas komentare i iznova se vracas da prelistas izjavu vest/izjavu aseg trnera, bolje nastavi da juris vetrenjae ...

Filip iz Zemuna

pre 16 godina

@Plikuscht

Nazalost,prvak NLB lige ne ide direktno u EL,ali donosi ogroman broj bodova za trogodisnji ugovor. Pozdrav za tebe,Aleksandru i ostale ciji komentari vrede da se citaju i liseni su navijacke zaslepljenosti!
@Marko Delija
Ja sam govorio o faulu nad Tripkovicu...

@Za sve Grobare

Pekovic je u svakom duelu protiv Buducnosti (citaj Vranesa) imao ocajnu partiju,pa nesto mislim da ga je Dule doveo da nam Pekovic ne bi bio neupotrebljiv! Sta mislite o toj tezi?

Aleksa

pre 16 godina

"Verujem da ćemo sa Partizanom igrati još nekoliko utakmica ove sezone, kada će Zvezdina igra biti bolja. Imamo veliki broj igrača koji tek treba da se naviknu na derbi", zaključio je Karadžić.

pa jel ste jos niste navikli?
haha

ajmo milivoje

pre 16 godina

Izgleda da će kapetan Kuka i njegovi gusari morati još dosta da uče da bi pobedili jedan Partizan!Ma ni Ali-baba sa svojih 40 razbojnika im ne bi pomogao!Bravo Dule majstore,da nema tebe pitanje je koja bi se pesma pevala i da li bi KK Partizan ostvario pola od onoga što je ostvario u poslednjih 6 godina!Jedan je Dule Vujošević!POzz za sve grobare i ...naravno za Aleksandru iz Kumodraža!

Filip iz Zemuna

pre 16 godina

Kad se napravi Partizanova trenazna dvorana,treba je nazvati "Dusko Vujosevic Homer",da i kosarkasi za 100 godina znaju kakav je to bio TERMINATOR od trenera!

realno *W

pre 16 godina

realno

PODATAK ZA ISTORIJU

NIKOLA PEKOVIĆ index 42 !
c. zvezda index 46

Šta reći više, da je igrao zadnja dva min, imao bi veći index nego cela Zvezda, a gde je Novica 20, Palacio...

ps. Dule ima mane, ponekad i pogreši čovek, ali ovaj kontinuitet koji nam čovek daje je nešto što vredi više od svega. Izdvojio bi jedan momenat: TEPIĆ ulazi pod koš Bakić skače u njega i UDARA ga po rukama, u situaciji gde je i kontakt telom bio dovoljan za faul - sudije ništa, a Tepić se samo okreće i nastavlja da igra, iznenadjen što nije faul ali bez reakcije. To je ono vaspitanje koje Dule pruža, i zbog čega on ponekad dobije tehničku, i bude kritikovan što je na svoja pleća preuzeo branjenje igrača.
HVALA DULE

VOLIM PARTIZAN

Александра, Гробари - Кумодраж

pre 16 godina

Дуле: ''Хвала навијачима на победи''. - Треба још нешто додати на то? Хвала теби Дуле на свему што си учионио до сада за Партизан и на ономе што ћеш тек учинити!
My name is Dule - Dule_007!

Marko BL

pre 16 godina

Imali smo lakši trening pred utakmicu koja nas očekuje u srijedu u Euroligi protiv Panatinaikosa.Sve čestitke igračima i naravno Duletu Vujoševiću,jednom od najboljih trenera u Evropi!PARTIZAN ŠAMPION!!!

miki Pa.

pre 16 godina

Dule kralj si !!!!!!!!!! Skidam kapu,opusteno mogu da kazem dok je ovaj covek u Partizanu ,mi smo 100% prvi i dracemo komsinicu po 8-2 godisnje.Kralj si

oluja

pre 16 godina

Zamolio bih nekog navijaca Zvezde(ne mislim na klince koji pisu glupe recitacije na sajtu) da objasni kako je to navijati za KK Crvenu Zvezdu koja po n-ti put gubi od Partizana(gde n tezi beskonacnom).Ja mislim da je lakse raditi u rudniku nego navijati za KK Crvena Zvezda.

marko

pre 16 godina

Ekskluzivna vijest:Dusko Vujosevis trener Partizana napusta klub na kraju sezone.Dobio je ulogu u najnovijem James Bondu koji se snima u CG.Tamo se Dule krije sa svojih sedam pehara koje oce da mu otmu ali ih Dule na kraju sve gepekuje!
My name is Vujosevic,Dusko Vujosevic!!!

FoRzA_PxFxCx

pre 16 godina

Imamo veliki broj igrača koji tek treba da se naviknu na derbi", zaključio je Karadžić.

Ja mislim da su se vec sjajno navikli, kolko'mogu da primetim samo je Gurovicu tesko palo.Sad je otisao u poznatu poljsku banju Prokom na odvikavanje!!!

odbojkasica

pre 16 godina

Bravo debeli, Zvezdu mozes da oderes i sa MISOM TUMBASOM na centru:)))
a ti karadzicu "ova stoka ti nije ovog puta nabila 30",ali vas je otresla svetski. UZMI STEVO PRVU TITULU!-sledece sezone xaxaxa..
Volim partizan.

Parni valjak

pre 16 godina

Kad je o kvalitetu reč, mislim da Mišanović može da napiše knigu "Kako sam umalo dospeo do drugog centra reprezentacije Srbije". Ta knjiga bi bila bestseller i donela bi mu bogatstvo.

gasa

pre 16 godina

godina 2027
u "vecitom derbiju"partizan teskom mukom dobio zvezdu sa 34 razlike.navijaci partizana skandirali svom treneru "uzmi dule 27 titulu".
mislim da vec i grobarima postaje pomalo dosadno

Miloš

pre 16 godina

@Parni valjak
hehe...svaka cast za komentar...ali mislim da je bolje da naslov knjige bude "mogao sam da postanem drugi centar reprezentacije ali mi je Pekovic unistio snove" :)))))
i dajte bre ljudi...pa za kakvu je on hrabrost dobio nagradu "lavlje srce"...

grossod

pre 16 godina

@marko-delija
Pa Jovcic je sudio i veceras.
Ali,izgleda da se vi setite sudija samo onda kada istrosite vec sva opravdanja.A posto pominjes kako ce u junu da sudi Jovcic,da li to onda znaci da ti zapravo znas sta ce biti na kraju sezone,ili...?

Stvarno svasta

pre 16 godina

@ marko delija

A ta famozna povredjena trojka ce sigurno da raznese sve pred sobom?"Auuuuuuuuuuu,braco Grobari pa onda smo naj**ali!!!Hahahahahha,pa stvarno,garavi ajd sto su iskomleksirani i isfrustrirani,oni su bre pogubljeni od nemoci da pridju Partizanu :)

Drz'te se vi garagani vaseg Elmedina srbina i nema vam zime,mislim,necete je ni docekati a ugasicete se kao klub :)

Andrya

pre 16 godina

Ovaj marko i njemu slicni su stvarno fenomeni. Prosle sezone su vikali upravi i igracima da odu, a sada su hit, kao da su oni veciti osvajaci svih trofeja. Ne razumem to, ali dobro, verovatno su zvezdini navijaci specificni ljudi. Stalno se pominje kad ovaj ovo, kad onaj ono, pa kksledeca ima najgore bekove u NLB ligi, ko su ti igraci? Kada je Karadza onomad preuzeo tim, rekao je da je bila losa selekcija, a sta je sada, ko vam je ove igrace birao? Mi? Taj Alexandrov je samo takva zabluda, Misanovic takodje, zar Mokina selekcija igraca za reprezentaciju ne govori koji su to promasaji bili? Vi imate problem, nemate godinama rezultate i oseca se komplex. Mi imamo rezultate u domacem prvenstvu ali nemamo sposobnu upravu i izgleda da Homerova sujeta sve tera od naseg kluba, tu postoji nesto mnogo veliko sto je problem... u svakom slucaju - strada kosarka, a Partizan je stub srpske kosarke, i to ce tako biti i samo pogledajte spisak igraca i trenera koji su bili u njemu. Zato, dosta nebuloza, uozbiljite se i shvatite da ste prosle sezone bili 6. u ligi i trebalo je da igrate FIBA kup, pa vas je cudo spasilo. Mi stvarno nemamo nikoga sem ljudstva da nam nesto pomogne, a dobre kosarke nema bez para i to je jedino sto nas koci, kada bi to imali... gde bi nam bio kraj?

popovic

pre 16 godina

Bilo je samo pitanje vremena kada će neko pokidati C.z. jer igra run and gun baš i ne prolazi u evropi, dok je šut išao i nekako, ali čini se da je gurovićev "duh" još uvek prisutan u ovom košarkaškom klubu.
Partizna je i pored ubedljive pobede mogao dosta bolje, i biće bolje kada spoljni igrači počnu da pogađaju.
Zamislite samo koliko će Partizan dominirati u završnici sezone.



007

gonzo

pre 16 godina

@marko-delija E moj Marko,pa ti stvarno mislis da Zvezda moze da uradi nesto u kosarci ove godine?Ne budi slep kod ociju i priznaj da ste mnogo, mnogo losiji i da vam nemoze pomoci ni Brajant da ga dovedete.Zaboravljas da morate da imate "TIM",a vi ga ocito nemate,treba da imate trenera(svako poredjenje sa Duletom je nemoguce) i treba da imate sistem rada-a to tek nemate.E zato-nema sta da trazite u kosarci ma kakve pare ulozili i igrace doveli!Jedino mi je zao sto drzava nije stala iza Partizana(kao sto iza vas stoji)pa bi onda videli kako se pravi rezultat i u Evropi.Zbog svega ti preporucujem da pocnes da navijas za pravi TIM.

Bane Grobar , Nis

pre 16 godina

@marko-delija

ako se svi zvezdasi razumeju u kosarku kao ti marko onda i nije ni cudo sto takvu ekipu imate. Kovac, Bakic i Sljivancanin da su nesto znali ostali bi u Partizanu ne bismo vam ih poklanjali. Ona tvoja uporedna analiza timova je smesna jer Zvezdine igrace ocenjujes na osnovu ucinka u NLB ligi a Partizanove na osnovu igre u euroligi pa ti se cini da kad Stiven Markovic da 15 poena protiv Domzala da je bolji igrac od Kecmana zato sto je on dao samo 7 Barceloni , a onda kad se njih dvojica susretnu to izgleda onako kako je danas izgledalo. Da ti ne pominjem duele Pekovic - Misanovic ili Tepic - Sljivancanin i sl. Prijatelju, timovi se stvaraju godinama a ne svake sezone novi trener novi igraci nova uprava nova koncepcija igre novi snovi o titulama, pa sledece sezone opet (to je upravo to KK Sledeca Sezona). I ja bi zarad srpske kosarke vole da i vi to shvatite i da konacno napravite tim sa kojim ce nam utakmice biti zanimljivije i kvalitetnije i ponovo vrate epitet derbija. Do tada skupljajte nase otpatke i sanjajte o sledecoj sezoni.

sundjer bob

pre 16 godina

Lako ti je Dule da se izivljavas na sirotinji,nego ti lepo spremaj decu za sredu pa da otresu i taj PAO!!! A sto se komshinice tiche......SLEDECE SEZONE!

cakalidis

pre 16 godina

@marko delija

e moj decace o cemu ti pricas vama fali tri standarna prvotimca. samo neznam od kada je to Jorovic standardan i kakve ce te vajde imati od njega posle dvogodisnje pauze a sto se tice milosevica i aleksandrova mozda ce vam ovaj drugi i znaciti ali milosevic ce pored kuka igrati po 5 do 10 minuta. a kazes da pekovic nemoze da igra ovako cele sezone. on decko igra najprostije sto moze da se igra daje koseve sa pola metra do metar i to je ono cemu treba teziti kada se bavis nekim sportom a to je da sto prostije resavas situacije tako da ja mislim da ce on do kraja sezone imati svojih 10 do 15 lopti od kojih ce veliki procenat i realizovati.

jas

pre 16 godina

valjda zato sto je ovo jedini sport gde ste bolji od Zvezde u poslednjih nekoliko godina...
(MarkkoLe, 3. novembar 2007 23:45)

U poslednjih nekoliko godina? :))

Auuu, shta mi prichash?

Lithium010

pre 16 godina

@marko delija

sine da ti dam jednu analizu koliko sam primetio ti si neki napaljeni klinac koji ce da smara sa svojim struchnim analizama do tog famoznog maja ili juna kako god i onda kada sve to prodje onda cesh da dash tu famoznu konnachnu analizu u kojoj cesh napisati "SLEDECE SEZONE" LOL LOL LOL

PFC

pre 16 godina

@groblje ne bi vam bio u kozi u suboti...

Sledi vam sisanje, brijanje i stucovanje brkova...
(mnogo i problema, 1. novembar 2007 16:36)
JEL TE SAD SRAMOTA?

Grobari istok

pre 16 godina

Braco Grobari, treba nekako podrzati ovog jedinog decka, nesrecnika, koji se javlja na formumima i analizira kako ce u buducnosti, koliko vec do februara (pazi prognoze), sve odjednom promeniti a mocna Zvezda, ciju moc eto nikako neko da primeti (ccccc!), zaigrati svoju igru kao stpo je igrala "nekad" (mada barem ja nesto ne mogu da se setim kada).

Nemojte ga ukopavati. To su samo preosali, poslednji znaci nade kod gubitnika iz komsiluka. Poslednji znaci placljive nade koja umire poslednja! Da tih poslednjih naznaka nema (kako kaze Karadzic, igracemo sve bolje, samo ne bas odmah) oni bi se konacno raspali (mada neki tvrde da vec jesu) a drzavni projekat bi nestao na uzas poreskih obveznika koji, hteli - ne hteli, godinama moraju da daju novac tom propalom klubu. Sta nam sve njihovi navijaci nisu pricali pre utakmice: te ove sezone se sve promenilo, te sada cete da vidite, te "odrali" smo Olimipiju i Cibonu a sada cemo i Vas, te nema vise titula. Kako da ne. Evo, sigurno ce biti tako ove sezone. Samo dobro da trenirate.

"Decko koji pise" poredi, primera radi, Drobnjaka i Vitkovca. Da je nekad prosao pored hale u kojoj igra Partizan znao bi da, ako bas zeli, moze da poredi Bogdanovica i Vitkovca a ne Vitkovca i Drobnjak (valjda se seca da je Drobnjak centar, mada jos kuka za onaj kos koji je Drobnjak dao jadnicima iz sedmog reda tribina).

Sada, realno, ONI ocekuju cuda od Jorovica, kada se, hvala Bogu, posle dve godine oporavi (ako se jadan oporavi, sto mu stvarno od srca zelimo). Zaboravio je da pricamo o Jorovicu iz FMP-a koji nikada nije bio glavni igrac u svom timu a ne o Majklu Dzordanu. Cak ni kada je bio u punoj formi Jorovic nije bio neko ko bi mogao da odluci ili igrac koga bi se bilo ko, a kamoli jedan Partizan, bojao. Dovedite, zato koga god hocete: od tog belog Amerikanca do Jao Mileta. Nista Vam nece pomoci. Novac, koji Vam ne nedostaje i tece kao mleko iz drzavnih fondova (dok ne budu privatizovani) NECE resiti Vase probleme. Ako to do sada niste shvatili nikada i necete.

Ipak, podrzimo tog ocajnika sa ovog foruma da njegov klub moze bolje. Valjda moze.

Kako stvari stoje ove sezone cemo pokusati da uradi sto vise u Ligi sampiona a u prvenstvu, kako god bude, moracemo da se odmeravamo sa FMP-om uglavnom (i to bi bilo sve).

Jos par reci o ideji navijaca CZ (kako se bese zovu) da bojkotuju Jadransku ligu ("jugoslovensku", kako kazu sa prezirom) i to samo kada igraju sa Partizanom. Dakle, navijaci Zvezde su se doslovno us..li od Partizana i zato ne dolaze na utakmice u kojima ih po obicaju razvaljujemo. Tako su i poslednji debkl gledali (kao sto im je obicaj) na TV a ne u hali, gde ih je bilo izmedju 50 i 60. Jadno. Kakva ekipa, takvi i navijaci.

Prvo, vi ste kao klub nemocan da u Srbiji uradi bilo sta, uz pomoc POTPUNO ISTE uprave kao i sada i Nebojse Covica, vaseg brata i prijatelja iz fabrike limenki, uveli sve klubove iz Srbije u tu istu ligu koju ste sami i smislili. Tada NISTE bojkotovali ligu vec ste je kao NAVIJACI aklamacijom podrzali zajebavajuci se sa nama po sajtovima i preteci Partizanu kaznama ako se ne pridruzimo u drugoj godini (kada u prvoj nismo hteli). Bojkot ste poceli samo u odnosu na nase utakmice kada ste u kontinuitetu u toj ligi propodali iz godine u godinu.

Pobedili ste Cibonu pre par nedelja. Imali ste 4,000 gledalaca. Isto protiv Olimpije. Sve JADRANSKA LIGA. Bojkot? Kada bi se zajebavali! A protiv nas vas doslo 50. Povratak bojkotu? Kako da ne.

Smesno kako je kratko pamcenje navijaca CZ (ili je dugotrajna dominacija Duska Vujosevica tako ozbiljan udar na psihu jadnih navijaca KK Zvezda koji su po tradiciji uz svoj klub samo u dobru i zato nikada nece biti kao Grobari).

Poruka svim navijacima Zvezde: sedite pre ekrane TV-a i gledajte Ligu Sampiona, ako to vec godinama potajno ne radite (navijajte za koga hocete, samo nemojte za nas). Tu cete nauciti kako se igra kosarka, kako se bez novca postizu rezultati (mada, sta ce to vama), kako srce kosarkasa moze da nadoknadi iskustvo, kako deluje TIM, kako ekipu vodi DOBAR trener, sta publika moze da znaci za jednu ekipu, kako se navija (to da zapisujete da ne zaboravite), kako se ulazi u legendu i mnoge, mnoge druge korisne stvari.

Darko

pre 16 godina

@MarkkoLe
"...ovo je valjda jedi sport gde ste bolji od Zvezde..."
Omladinac, zaboravio si, izgleda
da je i vaterpolo sport, a tu je
dominacija neuporedivo veca nego u kosarci...postoji li uopste VK C.Zvezda...?

Chachanin

pre 16 godina

Ljudi,ok, zovete Duleta 007! A kako cete ga zvati posle 8,9,10, n-te osvojene titule? Nece se sigurno zaustaviti na broju 7! Malo je to za njega!

Filip iz Zemuna

pre 16 godina

@Marko-Delija

Mozda Drobnjakova trojka jeste bila iz auta,ali da su sudije u tom napadu svirale 3 FAULA,hej 3 FAULA nad Tripkovicem,mi o ovome ne bi ni diskutovali,zar ne!? Zasto ne govoris o zastiti Gurovica koji je sam sutirao isti broj sl. bacanja kao CELI PARTIZAN,HEJ KAO CELI JEDAN KLUB,DOMACIN I SAMPION DRZAVE,pa se jos i na sudjenje zalite!? Ovo sto cu ti sada reci,mnogo mi tesko pada,ali je istina. Naime,kad je Buducnost uzimala titule i pobedjivala Partizan,ja sam poput vas uvek govorio da smo pokradeni,jer sam se samo secao sudijskih gresaka na nas racun,a ne i onih u nasu korist,tako da vas sada razumem,a kvalitet uvek pobedjuje,a mi ga tad nismo imali,bas kao sto ga vi sad nemate! Bude li Dule procenio da ste postali ozbiljan konkurent za titulu,dovesce na pozajmicu MIJATOVICA,MARASA ili MICOVA,a nemoj zaboraviti da i iz Igokee mozemo dovesti sta hocemo za Play Off (imaju 2 stranca,koja su skoro doveli).

prvi_kom

pre 16 godina

@marko-delija
svaka cast na komentaru, ja sam partizanovac ali vidi se da pratis kosarku, i da se bolje razumes u partizanov tim nego ja. jedino sto se ne slazem jeste da velickovic ima los sut. jeste malo sporiji ali moze preko ruke. a i isto tako misli da mesta napretku ima. jesi li video milosevica, prosto ne mogu da verujem koliko je dobar za onoliko malo vremena. takodje borovnjak samo ne daj boze da je ono povreda teze prirode. za vranjesa jos nisam siguran ali voleo bi da vidim barem njegove skrivene kvalitete.

Manute Bol

pre 16 godina

@(efru, 3. novembar 2007 20:43)
Daj ostavite na miru Slavka Vranješa. I ovaj, kao i mnogo puta ranije, Dule se nije prevario. To je momak od
!!230cm!! koji se za svoju visinu sasvim solidno kreće a sa kojim, na žalost, nikad niko nije radio studiozno i strpljivo. U Partizanu će pokazati koliko je u košarci bitna visina pod košem. Samo da se dogovore kretnje i uvežbaju. I sad kad je tek stigao može da se vidi njegov doprinos ekipi. Kuk, Tadija i ostala boranija UOPŠTE ne žele da se igraju pod našim košem dok je ovaj tu a i kad nešto probaju popiju bananu ili nabacuju neke balone na obruč. Ma ništa se ne sekirajte - uzimamo sedmu i idemo dalje u Euroleague ..

Pozdrav GROBARI

JA

pre 16 godina

Ej grobari, zasto dozvoljavate da vas Marko i slicni provociraju. Pa Zvezda zadnjih 30 godina nema rezultat vredan paznje. Ni u bivsoj Jugi ni kasnije u kosarci nisu predstavljali nikakvu silu. Ranije je to bila Jugoplastika, Cibona, Partizan. Nakon raspada Juge to je Partizan sa povremenim pratiocima kao Buducnost ili FMP. A zvezda, tu nje nikad nije bilo. Cak pominju da sunovrat Srpske kosarke pocinje dominacijom pocetkom dominacije Partizana a pri tome ne vide da je upravo taj Partizan (a ne Zvezda) i doveo reprezentaciju na vrh svetske kosarke. Ne vide da zadnjih 50 gdina nemaju rezultat u kosarci. Zadnjih 6 godina tokom svake sezone govore kako pobeda Partizana nije neko merilo a da ce sve dci na svoje mesto u junu, a kad dodje jun onda pominju sledecu sezonu. A ovaj gore sto je rekao da partizan nije dominantan ni u jednom sportu sem u kosarci nek se seti vaterpola.A i ostali sportovi su upitni, nek se zapitaju koje rezultate u evropskim takmicenjima je naporavila Zvezda u nekom sportu. Odgovor je jednostavan, a mi :
-fudbal:liga sampiona, liga uefa..
-kosarka: final four, euroliga
-vaterpolo: final four
Ajd nek neki delija napise sta su oni postigli u evropi u nekom od sportova u zadnjih 10 godina. Slazem se pocetkom devedesetih su bili neuporedivo bolji u fudbalu, ali to je vec daleka istorija od koje se ne zivi, jer nakon toga nisu imali niti jedan rezultat vredan pomena

Grobelar

pre 16 godina

@marko delija

Procitam svaciji komentar sa duznim postovanjem, pa tako i tvoj. Mislim da je tvoja analiza mogucnosti sadasnjih timova Partizana i Zvezde vise plod tvojih lepih zelja nego stvar objektive procene.

Evo zasto: Stahinja Milosevic je tek stigao sa lakse operacije meniskusa koja ga je izbacila iz ritma redovnih treninga i utakmica i on ce tek pokazati zasto je doveden kod nas...Tripkovic se, posle tromesecnog odsustva od kosarke, sporo ali, ipak, postepeno vraca u formu koja ce dostici vrhunac onda kada bude trebalo...Palasio, "Captain Crunch" (znas li zasto ga tako zovu?)postepeno se privikava na evropski nacin odbrane i kako vreme bude odmicalo on ce smanjivati broj izgubljenih lopti i korigovati neke nerezonske ulaze pod kos...za Tepica ne sumnjam da ce prevodjenje lopte preko polovine i sut za 3p dovesti do perfekcije jer je u pitanju NAJINTELIGENTNIJI (uzgred i najsimpaticniji) decko srpske kosarke...Vranes polako napreduje svakog dana na Duletovim treninzima i ovaj sadasnji Slavko nece liciti na Vranesa iz juna 2008. godine...ocekujem da Djurkovic iskoristi peh Borovnjaka i pruzi dosta blistavih minijatura kako u NLB tako i u EL... sta reci za Novicu, neponovljivi fajter, skakac, asistent, solidan (i sve bolji) suter, uz to ima sjaj u ocima kao Klint Istvud u filmu "Dobar, Ruzan, Rdjav" (sto je njegov urodjeni kvalitet koji se ne dobija nikakvim treningom)...

S druge strane, vidim da ocekujes da ce Jorovic posle operacije na kicmi (diskus hernija)prosto "eksplodirati" u junu, iako je pauzirao 1,5 godina. Slicno ocekujes i od Aleksandrova koji nikako da se oporavi i vrati posle dvostruke operacije prednjih ukrstenih ligamenata kolena(jedna od najtezih povreda kod sportista)... od Misanovica ocekujes, valjda, da se do juna ugoji, sta li vec... od Tice da "poleti"...

Ja sam jedino iznenadjen slabom partijom Tadije Dragicevica i u njegovoj boljoj igri vidim jedinu rezervu potencijala ovog tima CZ-a.

p.s. S ljudske strane, zelim Jorovicu i Aleksandrovu potpuni oporavak, dobro zdravlje i srecu u daljoj karijeri :)

Plikuscht

pre 16 godina

@ (Don Quijote, 4. novembar 2007 02:40):

Ha, ha, ha, ha, ha ... pa jesi li se ti nama konacno okurazio i osmislio nesto sto ti lici na kreativnu dovitljivost? Uraaaaaa ... bravoooooo ...
Na kosarkasku temu on pravi verbalnu akrobatiku preko FK do SD-a ... smesno, tuzno, neuspesno, monotono, nadasve - debiloidno.

Al' nema veze ... i takve ih volimo od srca :)))

Nikola,Zemun

pre 16 godina

Po mom licnom misljenju, dva detalja koja su odlucila konacnog pobednika ovog meca su:
- rano napravljena treca licna greska Tadije Dragicevica, do tog trenutka najboljeg pojedinca u Zvezdi, posle koje je dobar deo druge cetvrtine presedeo na klupi i
- tajm- aut Duska Vujosevica pocetkom trece cetvrtine, u trenutku kada je Zvezde serijom 7:2, sa -9 prisla na -4, a nakon koga se Partizan, serijom 12:4 ponovo rezultatski odlepio i prakticno vec tada resio pitanje pobednika.
Ono sto se na ovom mecu ispostavilo kao tacno jeste to da Zvezda u ovom trenutku nema igraca koji moze barem priblizno ravnopravno da se nosi sa Nikolom Pekovicem. Sama cinjenica da je iz igre zbog pet penala izbacio i Misanovica i Ticu, odnosno da je za tek nesto vise od 20 minuta ubacio 23 poena i imao indeks uspesnosti kao gotovo citav tim Zvezde (Pekovic 42, Zvezda 46), mislim da vise nego dovoljno govori o tome koliko je Peka postao dominantan igrac na ovim prostorima za veoma kratko vreme. Ono sto takodje moze da nas raduje jeste veoma dobra partija Velickovica, za koga bi ovaj mec mogao da bude i prelomni, sa psiholoskog aspekta, jer smatram da se Novica u dosadasnjem delu sezone jos uvek nije snasao u ulozi startera. Ja licno smatram da je Velickovic korisniji igrac od Dragicevica, iako se ovom drugom poklanja neuporedivo veca medijska paznja (cvrsci je, bolji je odbrambeni igrac, hrabriji kod duel igre, raznovrsniji u napadu). Palasio je bio sasvim solidan, iako njegove izgubljene lopte mozda pomalo zabrinjavaju, mada smatram da je to problem koji ce se vremenom otkloniti. Treba jos, svakako, istaci dosta dobru rolu Strahinje Milosevica, za kratko vreme koje je proveo na terenu i mislim da ovaj igrac, sjajnih fizickih predispozicija ima veliki potencijal. Sto se tice ostalih, mislim da manje- vise svi mogu jos dosta bolje, iako solidna rola Tripkovica u finisu meca moze biti znacajna sa psiholoskog aspekta, jer je nesumnjivo da ovom timu Partizana nedostaju njegovi poeni sa distance.
Kod Zvezde, sve se prakticno svelo na jednog i po igraca: Kuka i, u prvom delu meca, Dragicevica, ali se pokazalo da run&gun kosarka, kakvu su crveno- beli do sada forsirali bas i ne moze da prodje protiv ekipa kao sto je Partizan.
Crno- beli su bili bolji u sutu iz igre, skokovima i asistencijama, drugim recima nadigrali smo Zvezdu u svim parametrima kosarkaske igre, iako se izgubljene lopte (16) ponovo javljaju kao problem. Ono sto ce ostati zapamceno sa ovog meca jeste sut igraca Zvezde za dva poena. I dok Misanovicevih 0 od 5 i Kikanovicevih 1 od 4 mozemo objasniti cinjenicom da su se preplasili Pekovica, zanimljiv je podatak da je jedan od boljih sutera u timu Zvezde Kovac za dva sutirao 1 od 6.
Kao zakljucak zelim da istaknem da ovaj tim Partizana ima jos dosta rezerve, u prvom redu tu mislim na Tripkovica i njegov sut za tri, zatim na Kecmana koji ce se uskoro ustaliti na desetak poena i 5-6 skokova po mecu, Peru Bozica koji je kadar da ubaci 2-3 trojke po mecu, ali i Vranesa, pre svega kada je u pitanju zagradjivanje kosa i skok u odbrani (sredice to Dule).
Veliki pozdrav svim ljubiteljima kosarke, a posebno navijacima Partizana!

bojan

pre 16 godina

Standardno dobre igrace ne bih ni komentarisao. Izdvojio bi Urosa za kog verujem da se polako vraca (bice sigurno jos oscilacija) i Milosevica koji je odigrao van mojih ocekivanja i ima sjajne fizicke predispozicije.

Sto se tice komentara zvezdinih navijaca, tipa vi u kosarci mi u fudbalu, rekao bi covek da oni svake godine igraju ligu sampiona, deru Real i Milan, uzimaju domace titule, vode na tabeli... strasno.

Partizan sampion - vaistinu sampion!

Александра, Гробари - Кумодраж

pre 16 godina

@Grobari istok
Свака част на коментару, али заиста то мислим. Позз за тебе! :))
Мислим да би сви Гробари требало да потпуно искулирају коментаре Марка-Делије. Дечко живи у неком свом свету маште, тамо му је очигледно лепо, мени је драго због тога и не треба да га дирамо и покушавамо да му отворимо очи, иначе ће се јако растужити.

voja, fan of the greatest basketball club in the world...ever!

pre 16 godina

Plikuscht

До суза си ме насмејао, не само овим последњим коментаром, већ иначе(у позитивном смислу), потпуно те подржавам, али не капирам што си се здао да нешто утувиш у главу ономе ко главе нема? Нема сврхе трошити време и речи на оно "што се грбо роди". Поздрав!

И неизбежна:"О Партизане ти добро знаш..."

bogdan

pre 16 godina

@Don Quijote
Mi smo, u poslednje dve sezone, daleko od kluba na kojem se popravlja razlika u EL, hteo ti to da prihvatiš ili ne...Što se tiče ovih priča o jugoslovenstvu...Pa kako nije sramota vas krcunove sledbenike da pričate nekom da je jugosloven?Osnovali su vas titovi udbaši, a crvena zvezda je simbol komunizma...I smesan si kad pominješ to da mi ne razmišljamo svojom glavom, to je karakteristično za vas, kojima vođe nameću svakojake gluposti...
p.s.UZALUD VAM SRPSTVO KAD VAM JE IME TURSKO

Plikuscht

pre 16 godina

@ Don Quijote:

Ah, treba poslusati voju, fan of the greatest basketball club in the world...ever!, jer fakat covek ima pravo sugerisuci mi neke stvari.

1. 'Zvezda, za tvoju informaciju, cisto da znas, jeste igrala EL i prolazila je manje-vise isto kao i "institucija". To jest punili je ko sarmicu. Isto kao sto i vas pune. To jest, popravljaju kos- razliku na vama.'
Arghhhhh ... umalo da me likvidiras ovom opaskom ... gde srknuh kafu dok ovo citah, pola sata sam cistio posle monitor.
Za ovaj komentar stvarno ne znam sta da ti kazem ... svake godine sve bolji rezultati, prosle u Top 16 (za malo i dalje), ove poceli 2-0 ... a nas 'pune' i 'popravljaju kos razliku'!?
Verovao sam do sada de su kod tebe latentni konflikti sa logikom i razlaganjem uzrocno-posledicnih stvari/desavanja u glavi, ali ... malo je dublje, a ne moze se shvatiti sta je bez dobre anamneze.

2. '...jedino KK Partizan (koji je deo JSD).
Sta znaci ovo u zagradi, majke ti!? Da ti to nama opet ne pokusavas da objasnis da je KK deo sportske porodice SD Partizan!? U jeeee! Bas si ortak ... hvala ti ... gde si bio sve ove godine ... a jel' i grana deo drveta mozda ili nije?

3. '...vec je istina to da je od svih nasih klubova jedino KK Partizan (koji je deo JSD) bio protiv.'
A sta sam ja bio napisao!? Mozda isto to? Jel' ti dobro?

Zapravo, besciljno je dalje ti takstaivno odgovarati jer opet se ti sit napisa, pride i iznervira, a smisleno haoticni komentari postase jos grdji u tom smeru.

Zaista ne znam sta vise pokusavas da kazes, a bice da sam retardiran i ne mogu da dobacim te nebeske visine kojima plutaju tvoje misli, te s toga primi izvinjenje sto se drznuh da polemisem s tobom pracen dubokim naklonom dok odjebavam u lakim poskocima sto dalje od tebe.

S toga, samo napred; drag si nam gost na vestima koje se ticu Partizana, njegovih trenera i igraca; svrati malo cesce i podari nam svaki put po koji komentar, nemoj slucajno da nas lisis tog stiva.

Kreni sad i idi, da nam se sto pre vratis :)

SUNDJER BOB

pre 16 godina

@Don Quijote
Za tvoju informaciju, u ovu tuznu ligu Srpske klubove ste uveli vi"veliki Srbi" tako sto su vase demokrate na chelu sa Zmagom sachekali chelnike tadasnje Good year lige koji su se vracali sa neuspeshnih pregovora sa Divcem i Danilovicem i na granici drzave Srbije i Hrvatske ih ubedili kako ste vi KK SLEDECA SEZONA pravi klub za njihovu ligu.
prema tome sto se tiche bojkota vi ste poslednji koji na to imaju pravo.


Ziveo Partizan i majka Srbija

vladimir jovicic

pre 16 godina

Skratili smo Duleta za jednu titulu, ocigledno mu ne racunamo NLB ligu od prosle godine ??? Dakle, uzmi dule OSMU titulu (a i devetu, ove sezone)

Dragiša

pre 16 godina

Jedna stvar je u svim ovim komentarima vredna pažnje: da li Dule kroz Partizan stvara reprezentaciju CG i da li to šteti Partizanu ili Srpskoj košarci uopšte? Hajde da pogledamo ovako: ako bi se npr. Mathaus vratio u FK Partizan i kroz njega počeo da stvara reprezentaciju Nemačke(!) da li bi to nekom smetalo?!? Da li bi smetalo FK Partizanu? Pa mislim da na ovom sajtu ima malo većih nacionalista od mene, ali mi uopšte ne bi smetalo da pola nemačke reprezentacije igra u Partizanu:)! Mislim da je Dule svih ovih godina dokazao da voli Partizan i da nikada ne bi radio nešto što može da šteti Parizanu. Takođe mislim da je njegovo pravo da u Partizan dovodi Crnogorske košarkaše ukoliko oni poseduju odgovarajući kvalitet. A da li Srpskoj košarci u celini šteti to što Dule ove sezone sa Partizanom ima jedan jak tim koji do sada u zvaničnim utakmicama ima skor 10-1, pa ne znam, ako Srpskoj košarci šteti jak Partizan onda ovde nešto OPASNO NE VALJA! Na Duleta možete da budete samo ljubomorni i da sa komentarima da pravi CG reprezentaciju u Partizanu pokušate da naterate navijače da na njega gledaju kroz neke potpuno nebitne stvari a ne kroz rezultate koje nam donosi poslenjih 6 godina, ALI NEĆETE USPETI!!! Partizan je nosilac Srpske košarke u Evropi, bez obzira ko igrao u njemu. NAPRED PARTIZAN! NAPRED DULE!