Subota, 29.10.2022.

08:00

Jokić slabo šutirao, ali Denver lagano slomio otpor Jute VIDEO

Ni nešto slabije šutersko veče Nikole Jokića nije sprečilo Denver da zabeleži pobedu nad Jutom, 117:101.

Izvor: Z.K.

Jokiæ slabo šutirao, ali Denver lagano slomio otpor Jute VIDEO IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

45 Komentari

Sortiraj po:

bradina

pre 1 godinu

Polako,korak po korak Denver grabi ka vrhu Zapada,a to je najbitnije u ovoj maratonskoj ligi NBA.Meloun i igraci shvatili su da one utakmice koje treba dobiti odrade sto bolje mogu i sacuvaju se id povreda.Nikola cak i kad nema vece ali je cinjenica ipak da bi mnogi voleli da imaju takav ucinak,kad ne ide! Ostavimo se te trke i pomisli da ce i ove godine reflektovati da uzme MVP.Mnogi igraci njegovog kalibra nisu dobili 3 puta uzastopce pa nece ni on.Za njega i Denver to uopste nije vazno.Cilj je plejof i docekati ga odmorno i bez povreda u celog tima.Svidja mi se kako Denver igra izuzev slabijeg izdanja na gostovanjima u Juti i Portlandu gde su domaci igraci bili bas napaljeni sutem za 3 poena.Verovao sam da je to prolazna slabost ili jos uvek neugranost ekipe,ali ruku na srce prva postava im je sasvim solidna da napadnu titulu.Kad se iskale malo ovi rezervisti beli i crni Braun uz Bounsa i rezervrnog centra Dzordana,Marej se vrasti na svoj nivo,Porter ostane zdrav,uz solidan doprinos Popa i Gordona,bice problema za sve timove Zapada kako ih zaustaaviti.Jokic nas je razmazio malo sa njegovim izdanjima,da se ocekuje od njega da puni statisticke kolone svaku utakmicu,cak sam i sebe uhvatio da navijam da svaku utakmicu to uradi.To vise nije opcija sada ima saigrace po meri i svidja mi se sto vise radi za dobrobit tima.Prosle godine je morao da vuce tim svaku utakmicu,ove bas moze neku da "odmori".Sve mi se cini da prave planski kako da to urade a to je napad na titulu.Bravo.

bskfan

pre 1 godinu

@dragan borca

Tesko ce oni od Zikea da naprave igraca koji moze da im pomogne u plejofu. Neverovatno je da mali Braun sinoc u prvoj cetvtini (ili mozda nesto duze) ima 6 skokova a da Zike na onoj prvoj utakmici za 15 minuta ima 0 skokova. Skok mu je najveci problem, jednostavno nema osecaj za igru ispod kosa. Od dobrih stvari, sut za 3 poena mu je prosle godine bio dobar i to bi bilo sve.

Dzef je stari lisac, zna da igra, zna da se postavi, zna da sutne, zna sve, a po meni ima najelegadnija zakucavana u citavoj ligi. Kad on krene na zakucavanje to je prakticno gotova stvar, sto kazu englezi "effortless".

Denverima problem jer ne ume da proda igraca na koje ne racuna. Ako vec ne racunaju na Zikea onda su trebali malo da ga isforsiraju sa starterima, da mu napucaju statistiku, i onda zamene ili za igraca koji im treba ili za pik.

Najveci problem imaju sa Bonsom i Gordonom. Bons je sinoc bio katastrofalan, nekoliko uzastopnih bezidejnih napada, izgubljenih lopti, promasaja, a onda ga je krenuo sut. Bonsov problem je u tome sto on uopste nije plej. Bons je dobar jedan na jedan i dobar suter, ali kad on dobije loptu odmah znas sta ce da bude, slicno kao i Barton, davi je desetak sekundi a onda ili sutne ili nekome uvali kosku. Ni njegovo vodjenje lopte nije dobro, lako se cita i kad ga budu iskautovali bice tu problema. Gordon ove godine kod protivnika ima status Kampaca, niko ga ne cuva na sutu, a ovaj otvorene trojke sutira 10%.

dovla

pre 1 godinu

Vazno je da Denver pobedjuje i kad Jokic slabo odigra . Nije resenje da on izvlaci Denver svako vece , nekad nije njegov dan , bitno je da mogu i ostali da prelome mec a ne da se ceka Jokic

Vračarac

pre 1 godinu

Nema nista od mvp ove godine, Doncic i Janis svaka utakmica 40+
(Loyd, 29. oktobar 2022 08:21)

Imali su i prošle godine. Imao je i Kari. I Embiid. Ali promašio si nagradu. Nije za najboljeg šutera ili najviše postignutih poena.

Kingston

pre 1 godinu

rookie brown (beli) je fenomenalan, kako samo igra odbranu i ne boji se ulaza u napadu. To je godinama nedostajalo denveru.
(wlado, 29. oktobar 2022 08:24)

Nije Brown već Braun, piše se isto onako kako se izgovara na srpskom

Dragan Borca

pre 1 godinu

Pun je Denver kao oko, top 3-4 najdublja klupa. Samo sto me i dalje unapred plasi ovo forsiranje Dzefa Grina i Dzordana umesto Zekea, Cancara i Pejtona. U proslom plejofu Grin je bio beskoristan, Dzordana ce isto exploatisati u plejofu, ne znam koja poenta igrati sa njima umesto dobrih klinaca koji mnogo vise trce. Kad im dodju Memfis ili Dalas u plejofu sa dosta sutera nema sanse sa penzosima u paru da brani to spolja. Malone ima jednu mnogo losu osobinu uvek ima 2-3 raspala veterana koja mu deci oduzimaju minute i potrebno gomilanje iskustva. Mada je ovaj mali Braun toliko energican i raznovrstan da ga je primorao da mu da minutazu.

Marej vec lici na nesto uzevsi u obzir koliko je los bio u prvim utakmicama. Sve zavisi od Malonea. Ako bude lepo uklapao petorke tesko ce neko dobiti ovako dubok Denver na 7 utakmica. Bones je dobar ali i sebican ima tu posla Malone da uvede jos vise discipline. Porter sutira nevidjeno. Jos da poradi na selekciji suta i nebo im je granica😎

Avangar

pre 1 godinu

I ptice na grani znaju da Jokara krece od decembra da se igra kosarke, do tad ce se igrati samo protiv najjacih. Ali ja sam najvise odusevljen KCPom koga sam uvek gotivio cak i kad je igrao za sugave lejkerse u kojima ne gotivim apsolutno nikog, ali ovaj coveek je za postovanje. Takodje Brown i Braun su odlicna pojacanja, bas ono sto im je trebalo, ali nisam siguran koliko DA Jordan moze da doprinese, to ostaje da vidimo, njima bi legao rez centar poput Dzoka Lendejla.

Djole

pre 1 godinu

Ljudi, poenta vracanja Mareja i Portera i jeste u tome da Jokic ne mora da gine svaku utakmicu vec da probaju koliko toliko da ga sacuvaju za plej of. Ne znaci da ce biti sampioni, ali da bar probaju nesto. Nije vazno da bude mvp, vec da timski budu bolji. Verujem da i on to hoce, a ne da bude iscedjen pred plej of.

Bata Zivotinja

pre 1 godinu

Pa ovo je ustvari sjajno za denver,da se pojave jos neki igraci,ako ko i do sad bude da sam jokic mora da vuce ove sezone nece ni u plej of uci

Milan

pre 1 godinu

Interesantno je da Nikola i u ovakvom ultra pasivnom izdanju ima prosek 22 11 9 uz 65% šuta iz igre i 90% sl. bacanja. Malo da doda gas i imaće čak i bolju sezonu od prethodne dve.

pobor

pre 1 godinu

Ljudi su zaboravili da je kosarka kolektivni sport, u besomucnoj jurnjavi za rekordima, tripl dablovima itd.. Dzabe je i da das 100 koseva ako tvoj tim izgubi. Jednostavno

veljko

pre 1 godinu

Nema nista od mvp ove godine, Doncic i Janis svaka utakmica 40+
(Loyd, 29. oktobar 2022 08:21)
Шта ће му више? Једном био, следеће године потврдио, мало играча може да напише у CV тако нешто.

Donny Brasco

pre 1 godinu

Zapad je ove godine jak ko crna zemlja,ovi slabiji (utah,houston,okc) također mogu zapapriti i uzeti neke skalpove (kao Utah Denveru neki dan ) dok se osim još S.Antonija svi ostali bore za play off (Lakersi su slabo krenuli i vjerojatno neće ući , ali nije isključeno da uđu u dobar niz u nekom dijelu sezone).Zelim reci da treba nizati pobjede jer bilo koja ozljeda moze ekipu ubaciti u velike probleme..(Denver,LAC,Dallas,G,State,Minnesota,N.Orleans,Portland,Memphis,Phoenix..pa čak i Sacramento i LAL računaju da bi trwbali dohvatiti play off) ..za sve tamo neće biti mjesta..Lani su mnoge od ovih ekipa bile slabije a ove će godine biti čupavo mnogima

profesor Baltazar

pre 1 godinu

Ljudi, ne znam sta je to sa nama. Ne moze Jokic biti veciti MVP. Ne ide na to. Pokusava Meloun da stvori homogenu ekipu od Denvera. Nije to fudbal da non stop jedan igrac dobija Zlatnu loptu. Nisu se libili ni da istu ukradu Van Dajku iz cisto marketinskih razloga, po inerciji.

Srecom NBA nije UEFA jer tada bi Adetokumbo dobio uvek nagradu za MVP igraca.

vrg

pre 1 godinu

rookie brown (beli) je fenomenalan, kako samo igra odbranu i ne boji se ulaza u napadu. To je godinama nedostajalo denveru.
(wlado, 29. oktobar 2022 08:24)

nije brown nego se pise bas "ponaski" - braun.
gledao sam sve tekme denvera ove sezone i ovo mu je ubedljivo najbolja partija do sada. bas je cesto imao dobre ulaze i onda masio zicer, ali videlo se da ima materjala, sigurno je i trema cinila svoje. mislio sam da su pogresili sto su ga uzeli, delovao je onako da ni pocemu ne briljira, ali ako nastavi ovako bice pun pogodak.
ovi iz prve petorke svi igraju sa zadrskom. jokic se konacno cuva od starta za plej of, marej i porter da ne obnove povrede, gordon koliko treba isto... ako sve klikne, moze da bude zanimljivo. steta sto im se povredio KCP na prosloj utakmici, i on je delovalo kao sve ono sto je barton trebao da bude, a nije bio. ili da kazes neka duplo bolja verzija bartona.
jordana su svi docekali na nos, a lik odradjuje posao. nije slucajno dosao umesto kazinsa, za kojeg mislim da je najveci problem bio ego. zbog njega je mislio da zasluzuje i vecu ulogu nego sto je imao i vise para nego sto je dobijao. to povrh toga sto je na terenu tempirana bomba.
u sustini, ovaj menadzer je za jedno leto uradio 10x vise nego prosli za svo vreme u denveru (ako oduzmemo realno srecu sa jokicem, kojeg nisu birali da bude ono sto jeste).

Соко сиви

pre 1 godinu

@Nema nista od mvp ove godine, Doncic i Janis svaka utakmica 40+

Odlično, to je bilo jasno i pre starta sezone. Nikola nije ni ulazio u mvp trku ove sezone, ono tipa "been there done that", sav fokus je na timu i nadam se odmoru pred plej-of.

Hrco

pre 1 godinu

Jucer je bilo negativnih komentara na Doncicevu 41/11/14 partiju sa +20 indexom i 50% šuta , protiv teskog protivnika , a danas nitko ni da se usudi napisati da je Nikola loše odigrao..možda ne loše za nekog prosječnog igrača ali ovde govorimo o dvostrukom MVP igraču...i naravno dvostrukim kriterijima košarkaške publike..

Western Devil

pre 1 godinu

Kako se to u NBA igra nonsalantno, nerezonski i bez odbrane ponekad, pre 7 dana Juta dobila denver 30 razlike, sad Denver dobio Jutu 30
(ja, 29. oktobar 2022 08:28)

To je draz NBA kosarke, obe ekipa su jako zelele pobedu ali ispadnu 2 potpuno razlicita rezultata. Prvo domacin Juta dobije, onda prodje par utakmica, iskristalisu se stvari i onda doamcin (Denver) pobedi lagano. Zato je NBA-NBA, i nije za ljude ogranicenih kapaciteta, ali ja opet podrzavam svakoga da prati ovo divno takmicenje,

matori

pre 1 godinu

@Nema nista od mvp ove godine, Doncic i Janis svaka utakmica 40+
(Loyd, 29. oktobar 2022 08:21)
ako osvoje titulu ni ne treba mu. bio je 2 X uzastopno. neka nakrca 10 TD ove godine i titulu i dosta :).
mislim, nije lako, ali nije nemoguće ako ostanu svi zdravi.

Oj debeli lade...

pre 1 godinu

Nema nista od mvp ove godine, Doncic i Janis svaka utakmica 40+
(Loyd, 29. oktobar 2022 08:21)
i prošle godine su obojica više poentirali od Jokića, ali MVP je malo više od košgeterskog učinka

Гиле

pre 1 godinu

Jokic skroz pogubljen. Od deset suteva jedva je tri pogodio. Da o trojkama ne pisem - cista 0. Moze neko da objasni sta je u pitanju. Hvala.
(Vukasin, 29. oktobar 2022 08:46)
У питању је кошарка. Ако је пратиш знао би да се ово догађа свим играчима. Дође дан кад ништа не улази. Исто тако постоји дан кад све улази. Битно је да лоших дана има јако мало.

iskreno

pre 1 godinu

Nema nista od mvp ove godine, Doncic i Janis svaka utakmica 40+
(Loyd, 29. oktobar 2022 08:21)

Misliš da se on nervira zbog toga?
Zabole ga savršeno...

Dr Hitch

pre 1 godinu

Jokic skroz pogubljen. Od deset suteva jedva je tri pogodio. Da o trojkama ne pisem - cista 0. Moze neko da objasni sta je u pitanju. Hvala.
(Vukasin, 29. oktobar 2022 08:46)
Može, uglavnom bol u preponama.

vrg

pre 1 godinu

i bounsa treba pomenuti. decko ima herca, nije los. veceras je bio mozda i najbolji, isle su ga trojke bas fino. nekada malo nerezonski sutira dok kos nije zasticen, ne moze da se obuzda, ali ok. svakako je dostojan vodja drugog tima. za kratko vreme je dosao dotle, u nekom malo slabijem timu bi bio starter.
porter ni tamo ni vamo. za sada ide bolje nego proslih sezona, on je tu pre svega da preti sa trojke i dobro mu za sada idu, stigne i na po koji dobar skok.
bojim se da na kraju marej ne bude najvece razocaranje. videcemo. ovo sto za sada prikazuje je tanko, valjda moze da podigne pre svega procente i oslobodi se do kraja.

Bora

pre 1 godinu

To znaci da konacno postaju jak tim. Povratkom Mareja i Portera plus drugim dobrim opcijama u napadu kao i odbrani sa Gordonom Braunom itd, postaju ekipa od koje se postaje tesko odbraniti. Hajland je novi Barton, lud ko struja, moze da da 25 ali da unisti 10ak napada po utakmici. No dobro, da vidimo kako ce se sve uklopiti za jos 5-7 utakmica. Deluju sve kompaktnije.

Pera Ždera

pre 1 godinu

Gledah na preskoke, san pravio probleme :) Rutinska pobeda.

Jedna od onih utakmica za Nikolu. Uopste nije isao sut pa nije ni forsirao (10 pokusaja). Mada, ove sezone i kad "forsira" to ne bude vise od 15 suteva :) Vec polako brine sut za 3p, dva meca 0 od 8. Bez ulaska u 4/4, utakmica vec bila resena.

Porter odlican, najvecih +22 index. 22p i 13sk. za 3 fenomenalan 4 od 5. Broj promasaja iz igre (7/15) nisu merodavni toliko, u dva navrata nakon promasenih zicera pokusao iz odbojke da popravi, bezuspesno pa otuda i nagomilan br. Marej tiho, razumljivo.

Bouns napokon u suterskom ritmu... 7 pogodjenih trojki (7/12). Mahom, za njega karakteristicno, sa 8+ metara. Za Gordona obrnuto, sut sve problematicniji. Polako se uzasno niski procenti prebacuju i na slobodna bacanja :(

"Braca" Braun i svojim ulogama dobri. Dzef G veteranski, odmah iza Portera najveci +/-+19.

Kao sto poceh, rutinski odigrano.
U nadi za brzim povratkom KCPja.

Vukasin

pre 1 godinu

Jokic skroz pogubljen. Od deset suteva jedva je tri pogodio. Da o trojkama ne pisem - cista 0. Moze neko da objasni sta je u pitanju. Hvala.

Taman tako

pre 1 godinu

Suština Denverove igre ove godine i treba da bude što više razigranih igrača.Ova utakmica čak i nije neki naročiti prikaz,jer su relativno rano razbili Jutu ali biće utakmica kad je gusto a Nikolu neće šut,tad treba da prorade ostali.

iskreno

pre 1 godinu

Nema nista od mvp ove godine, Doncic i Janis svaka utakmica 40+
(Loyd, 29. oktobar 2022 08:21)

Misliš da se on nervira zbog toga?
Zabole ga savršeno...

Bora

pre 1 godinu

To znaci da konacno postaju jak tim. Povratkom Mareja i Portera plus drugim dobrim opcijama u napadu kao i odbrani sa Gordonom Braunom itd, postaju ekipa od koje se postaje tesko odbraniti. Hajland je novi Barton, lud ko struja, moze da da 25 ali da unisti 10ak napada po utakmici. No dobro, da vidimo kako ce se sve uklopiti za jos 5-7 utakmica. Deluju sve kompaktnije.

Dr Hitch

pre 1 godinu

Jokic skroz pogubljen. Od deset suteva jedva je tri pogodio. Da o trojkama ne pisem - cista 0. Moze neko da objasni sta je u pitanju. Hvala.
(Vukasin, 29. oktobar 2022 08:46)
Može, uglavnom bol u preponama.

Pera Ždera

pre 1 godinu

Gledah na preskoke, san pravio probleme :) Rutinska pobeda.

Jedna od onih utakmica za Nikolu. Uopste nije isao sut pa nije ni forsirao (10 pokusaja). Mada, ove sezone i kad "forsira" to ne bude vise od 15 suteva :) Vec polako brine sut za 3p, dva meca 0 od 8. Bez ulaska u 4/4, utakmica vec bila resena.

Porter odlican, najvecih +22 index. 22p i 13sk. za 3 fenomenalan 4 od 5. Broj promasaja iz igre (7/15) nisu merodavni toliko, u dva navrata nakon promasenih zicera pokusao iz odbojke da popravi, bezuspesno pa otuda i nagomilan br. Marej tiho, razumljivo.

Bouns napokon u suterskom ritmu... 7 pogodjenih trojki (7/12). Mahom, za njega karakteristicno, sa 8+ metara. Za Gordona obrnuto, sut sve problematicniji. Polako se uzasno niski procenti prebacuju i na slobodna bacanja :(

"Braca" Braun i svojim ulogama dobri. Dzef G veteranski, odmah iza Portera najveci +/-+19.

Kao sto poceh, rutinski odigrano.
U nadi za brzim povratkom KCPja.

veljko

pre 1 godinu

Nema nista od mvp ove godine, Doncic i Janis svaka utakmica 40+
(Loyd, 29. oktobar 2022 08:21)
Шта ће му више? Једном био, следеће године потврдио, мало играча може да напише у CV тако нешто.

Taman tako

pre 1 godinu

Suština Denverove igre ove godine i treba da bude što više razigranih igrača.Ova utakmica čak i nije neki naročiti prikaz,jer su relativno rano razbili Jutu ali biće utakmica kad je gusto a Nikolu neće šut,tad treba da prorade ostali.

matori

pre 1 godinu

@Nema nista od mvp ove godine, Doncic i Janis svaka utakmica 40+
(Loyd, 29. oktobar 2022 08:21)
ako osvoje titulu ni ne treba mu. bio je 2 X uzastopno. neka nakrca 10 TD ove godine i titulu i dosta :).
mislim, nije lako, ali nije nemoguće ako ostanu svi zdravi.

Milan

pre 1 godinu

Interesantno je da Nikola i u ovakvom ultra pasivnom izdanju ima prosek 22 11 9 uz 65% šuta iz igre i 90% sl. bacanja. Malo da doda gas i imaće čak i bolju sezonu od prethodne dve.

Гиле

pre 1 godinu

Jokic skroz pogubljen. Od deset suteva jedva je tri pogodio. Da o trojkama ne pisem - cista 0. Moze neko da objasni sta je u pitanju. Hvala.
(Vukasin, 29. oktobar 2022 08:46)
У питању је кошарка. Ако је пратиш знао би да се ово догађа свим играчима. Дође дан кад ништа не улази. Исто тако постоји дан кад све улази. Битно је да лоших дана има јако мало.

Oj debeli lade...

pre 1 godinu

Nema nista od mvp ove godine, Doncic i Janis svaka utakmica 40+
(Loyd, 29. oktobar 2022 08:21)
i prošle godine su obojica više poentirali od Jokića, ali MVP je malo više od košgeterskog učinka

Соко сиви

pre 1 godinu

@Nema nista od mvp ove godine, Doncic i Janis svaka utakmica 40+

Odlično, to je bilo jasno i pre starta sezone. Nikola nije ni ulazio u mvp trku ove sezone, ono tipa "been there done that", sav fokus je na timu i nadam se odmoru pred plej-of.

vrg

pre 1 godinu

rookie brown (beli) je fenomenalan, kako samo igra odbranu i ne boji se ulaza u napadu. To je godinama nedostajalo denveru.
(wlado, 29. oktobar 2022 08:24)

nije brown nego se pise bas "ponaski" - braun.
gledao sam sve tekme denvera ove sezone i ovo mu je ubedljivo najbolja partija do sada. bas je cesto imao dobre ulaze i onda masio zicer, ali videlo se da ima materjala, sigurno je i trema cinila svoje. mislio sam da su pogresili sto su ga uzeli, delovao je onako da ni pocemu ne briljira, ali ako nastavi ovako bice pun pogodak.
ovi iz prve petorke svi igraju sa zadrskom. jokic se konacno cuva od starta za plej of, marej i porter da ne obnove povrede, gordon koliko treba isto... ako sve klikne, moze da bude zanimljivo. steta sto im se povredio KCP na prosloj utakmici, i on je delovalo kao sve ono sto je barton trebao da bude, a nije bio. ili da kazes neka duplo bolja verzija bartona.
jordana su svi docekali na nos, a lik odradjuje posao. nije slucajno dosao umesto kazinsa, za kojeg mislim da je najveci problem bio ego. zbog njega je mislio da zasluzuje i vecu ulogu nego sto je imao i vise para nego sto je dobijao. to povrh toga sto je na terenu tempirana bomba.
u sustini, ovaj menadzer je za jedno leto uradio 10x vise nego prosli za svo vreme u denveru (ako oduzmemo realno srecu sa jokicem, kojeg nisu birali da bude ono sto jeste).

pobor

pre 1 godinu

Ljudi su zaboravili da je kosarka kolektivni sport, u besomucnoj jurnjavi za rekordima, tripl dablovima itd.. Dzabe je i da das 100 koseva ako tvoj tim izgubi. Jednostavno

Western Devil

pre 1 godinu

Kako se to u NBA igra nonsalantno, nerezonski i bez odbrane ponekad, pre 7 dana Juta dobila denver 30 razlike, sad Denver dobio Jutu 30
(ja, 29. oktobar 2022 08:28)

To je draz NBA kosarke, obe ekipa su jako zelele pobedu ali ispadnu 2 potpuno razlicita rezultata. Prvo domacin Juta dobije, onda prodje par utakmica, iskristalisu se stvari i onda doamcin (Denver) pobedi lagano. Zato je NBA-NBA, i nije za ljude ogranicenih kapaciteta, ali ja opet podrzavam svakoga da prati ovo divno takmicenje,

Djole

pre 1 godinu

Ljudi, poenta vracanja Mareja i Portera i jeste u tome da Jokic ne mora da gine svaku utakmicu vec da probaju koliko toliko da ga sacuvaju za plej of. Ne znaci da ce biti sampioni, ali da bar probaju nesto. Nije vazno da bude mvp, vec da timski budu bolji. Verujem da i on to hoce, a ne da bude iscedjen pred plej of.

profesor Baltazar

pre 1 godinu

Ljudi, ne znam sta je to sa nama. Ne moze Jokic biti veciti MVP. Ne ide na to. Pokusava Meloun da stvori homogenu ekipu od Denvera. Nije to fudbal da non stop jedan igrac dobija Zlatnu loptu. Nisu se libili ni da istu ukradu Van Dajku iz cisto marketinskih razloga, po inerciji.

Srecom NBA nije UEFA jer tada bi Adetokumbo dobio uvek nagradu za MVP igraca.

Bata Zivotinja

pre 1 godinu

Pa ovo je ustvari sjajno za denver,da se pojave jos neki igraci,ako ko i do sad bude da sam jokic mora da vuce ove sezone nece ni u plej of uci

Avangar

pre 1 godinu

I ptice na grani znaju da Jokara krece od decembra da se igra kosarke, do tad ce se igrati samo protiv najjacih. Ali ja sam najvise odusevljen KCPom koga sam uvek gotivio cak i kad je igrao za sugave lejkerse u kojima ne gotivim apsolutno nikog, ali ovaj coveek je za postovanje. Takodje Brown i Braun su odlicna pojacanja, bas ono sto im je trebalo, ali nisam siguran koliko DA Jordan moze da doprinese, to ostaje da vidimo, njima bi legao rez centar poput Dzoka Lendejla.

Dragan Borca

pre 1 godinu

Pun je Denver kao oko, top 3-4 najdublja klupa. Samo sto me i dalje unapred plasi ovo forsiranje Dzefa Grina i Dzordana umesto Zekea, Cancara i Pejtona. U proslom plejofu Grin je bio beskoristan, Dzordana ce isto exploatisati u plejofu, ne znam koja poenta igrati sa njima umesto dobrih klinaca koji mnogo vise trce. Kad im dodju Memfis ili Dalas u plejofu sa dosta sutera nema sanse sa penzosima u paru da brani to spolja. Malone ima jednu mnogo losu osobinu uvek ima 2-3 raspala veterana koja mu deci oduzimaju minute i potrebno gomilanje iskustva. Mada je ovaj mali Braun toliko energican i raznovrstan da ga je primorao da mu da minutazu.

Marej vec lici na nesto uzevsi u obzir koliko je los bio u prvim utakmicama. Sve zavisi od Malonea. Ako bude lepo uklapao petorke tesko ce neko dobiti ovako dubok Denver na 7 utakmica. Bones je dobar ali i sebican ima tu posla Malone da uvede jos vise discipline. Porter sutira nevidjeno. Jos da poradi na selekciji suta i nebo im je granica😎

Kingston

pre 1 godinu

rookie brown (beli) je fenomenalan, kako samo igra odbranu i ne boji se ulaza u napadu. To je godinama nedostajalo denveru.
(wlado, 29. oktobar 2022 08:24)

Nije Brown već Braun, piše se isto onako kako se izgovara na srpskom

vrg

pre 1 godinu

i bounsa treba pomenuti. decko ima herca, nije los. veceras je bio mozda i najbolji, isle su ga trojke bas fino. nekada malo nerezonski sutira dok kos nije zasticen, ne moze da se obuzda, ali ok. svakako je dostojan vodja drugog tima. za kratko vreme je dosao dotle, u nekom malo slabijem timu bi bio starter.
porter ni tamo ni vamo. za sada ide bolje nego proslih sezona, on je tu pre svega da preti sa trojke i dobro mu za sada idu, stigne i na po koji dobar skok.
bojim se da na kraju marej ne bude najvece razocaranje. videcemo. ovo sto za sada prikazuje je tanko, valjda moze da podigne pre svega procente i oslobodi se do kraja.

Donny Brasco

pre 1 godinu

Zapad je ove godine jak ko crna zemlja,ovi slabiji (utah,houston,okc) također mogu zapapriti i uzeti neke skalpove (kao Utah Denveru neki dan ) dok se osim još S.Antonija svi ostali bore za play off (Lakersi su slabo krenuli i vjerojatno neće ući , ali nije isključeno da uđu u dobar niz u nekom dijelu sezone).Zelim reci da treba nizati pobjede jer bilo koja ozljeda moze ekipu ubaciti u velike probleme..(Denver,LAC,Dallas,G,State,Minnesota,N.Orleans,Portland,Memphis,Phoenix..pa čak i Sacramento i LAL računaju da bi trwbali dohvatiti play off) ..za sve tamo neće biti mjesta..Lani su mnoge od ovih ekipa bile slabije a ove će godine biti čupavo mnogima

Hrco

pre 1 godinu

Jucer je bilo negativnih komentara na Doncicevu 41/11/14 partiju sa +20 indexom i 50% šuta , protiv teskog protivnika , a danas nitko ni da se usudi napisati da je Nikola loše odigrao..možda ne loše za nekog prosječnog igrača ali ovde govorimo o dvostrukom MVP igraču...i naravno dvostrukim kriterijima košarkaške publike..

Vračarac

pre 1 godinu

Nema nista od mvp ove godine, Doncic i Janis svaka utakmica 40+
(Loyd, 29. oktobar 2022 08:21)

Imali su i prošle godine. Imao je i Kari. I Embiid. Ali promašio si nagradu. Nije za najboljeg šutera ili najviše postignutih poena.

dovla

pre 1 godinu

Vazno je da Denver pobedjuje i kad Jokic slabo odigra . Nije resenje da on izvlaci Denver svako vece , nekad nije njegov dan , bitno je da mogu i ostali da prelome mec a ne da se ceka Jokic

Vukasin

pre 1 godinu

Jokic skroz pogubljen. Od deset suteva jedva je tri pogodio. Da o trojkama ne pisem - cista 0. Moze neko da objasni sta je u pitanju. Hvala.

bskfan

pre 1 godinu

@dragan borca

Tesko ce oni od Zikea da naprave igraca koji moze da im pomogne u plejofu. Neverovatno je da mali Braun sinoc u prvoj cetvtini (ili mozda nesto duze) ima 6 skokova a da Zike na onoj prvoj utakmici za 15 minuta ima 0 skokova. Skok mu je najveci problem, jednostavno nema osecaj za igru ispod kosa. Od dobrih stvari, sut za 3 poena mu je prosle godine bio dobar i to bi bilo sve.

Dzef je stari lisac, zna da igra, zna da se postavi, zna da sutne, zna sve, a po meni ima najelegadnija zakucavana u citavoj ligi. Kad on krene na zakucavanje to je prakticno gotova stvar, sto kazu englezi "effortless".

Denverima problem jer ne ume da proda igraca na koje ne racuna. Ako vec ne racunaju na Zikea onda su trebali malo da ga isforsiraju sa starterima, da mu napucaju statistiku, i onda zamene ili za igraca koji im treba ili za pik.

Najveci problem imaju sa Bonsom i Gordonom. Bons je sinoc bio katastrofalan, nekoliko uzastopnih bezidejnih napada, izgubljenih lopti, promasaja, a onda ga je krenuo sut. Bonsov problem je u tome sto on uopste nije plej. Bons je dobar jedan na jedan i dobar suter, ali kad on dobije loptu odmah znas sta ce da bude, slicno kao i Barton, davi je desetak sekundi a onda ili sutne ili nekome uvali kosku. Ni njegovo vodjenje lopte nije dobro, lako se cita i kad ga budu iskautovali bice tu problema. Gordon ove godine kod protivnika ima status Kampaca, niko ga ne cuva na sutu, a ovaj otvorene trojke sutira 10%.

bradina

pre 1 godinu

Polako,korak po korak Denver grabi ka vrhu Zapada,a to je najbitnije u ovoj maratonskoj ligi NBA.Meloun i igraci shvatili su da one utakmice koje treba dobiti odrade sto bolje mogu i sacuvaju se id povreda.Nikola cak i kad nema vece ali je cinjenica ipak da bi mnogi voleli da imaju takav ucinak,kad ne ide! Ostavimo se te trke i pomisli da ce i ove godine reflektovati da uzme MVP.Mnogi igraci njegovog kalibra nisu dobili 3 puta uzastopce pa nece ni on.Za njega i Denver to uopste nije vazno.Cilj je plejof i docekati ga odmorno i bez povreda u celog tima.Svidja mi se kako Denver igra izuzev slabijeg izdanja na gostovanjima u Juti i Portlandu gde su domaci igraci bili bas napaljeni sutem za 3 poena.Verovao sam da je to prolazna slabost ili jos uvek neugranost ekipe,ali ruku na srce prva postava im je sasvim solidna da napadnu titulu.Kad se iskale malo ovi rezervisti beli i crni Braun uz Bounsa i rezervrnog centra Dzordana,Marej se vrasti na svoj nivo,Porter ostane zdrav,uz solidan doprinos Popa i Gordona,bice problema za sve timove Zapada kako ih zaustaaviti.Jokic nas je razmazio malo sa njegovim izdanjima,da se ocekuje od njega da puni statisticke kolone svaku utakmicu,cak sam i sebe uhvatio da navijam da svaku utakmicu to uradi.To vise nije opcija sada ima saigrace po meri i svidja mi se sto vise radi za dobrobit tima.Prosle godine je morao da vuce tim svaku utakmicu,ove bas moze neku da "odmori".Sve mi se cini da prave planski kako da to urade a to je napad na titulu.Bravo.

Vukasin

pre 1 godinu

Jokic skroz pogubljen. Od deset suteva jedva je tri pogodio. Da o trojkama ne pisem - cista 0. Moze neko da objasni sta je u pitanju. Hvala.

Hrco

pre 1 godinu

Jucer je bilo negativnih komentara na Doncicevu 41/11/14 partiju sa +20 indexom i 50% šuta , protiv teskog protivnika , a danas nitko ni da se usudi napisati da je Nikola loše odigrao..možda ne loše za nekog prosječnog igrača ali ovde govorimo o dvostrukom MVP igraču...i naravno dvostrukim kriterijima košarkaške publike..

Bora

pre 1 godinu

To znaci da konacno postaju jak tim. Povratkom Mareja i Portera plus drugim dobrim opcijama u napadu kao i odbrani sa Gordonom Braunom itd, postaju ekipa od koje se postaje tesko odbraniti. Hajland je novi Barton, lud ko struja, moze da da 25 ali da unisti 10ak napada po utakmici. No dobro, da vidimo kako ce se sve uklopiti za jos 5-7 utakmica. Deluju sve kompaktnije.

iskreno

pre 1 godinu

Nema nista od mvp ove godine, Doncic i Janis svaka utakmica 40+
(Loyd, 29. oktobar 2022 08:21)

Misliš da se on nervira zbog toga?
Zabole ga savršeno...

Western Devil

pre 1 godinu

Kako se to u NBA igra nonsalantno, nerezonski i bez odbrane ponekad, pre 7 dana Juta dobila denver 30 razlike, sad Denver dobio Jutu 30
(ja, 29. oktobar 2022 08:28)

To je draz NBA kosarke, obe ekipa su jako zelele pobedu ali ispadnu 2 potpuno razlicita rezultata. Prvo domacin Juta dobije, onda prodje par utakmica, iskristalisu se stvari i onda doamcin (Denver) pobedi lagano. Zato je NBA-NBA, i nije za ljude ogranicenih kapaciteta, ali ja opet podrzavam svakoga da prati ovo divno takmicenje,

Dr Hitch

pre 1 godinu

Jokic skroz pogubljen. Od deset suteva jedva je tri pogodio. Da o trojkama ne pisem - cista 0. Moze neko da objasni sta je u pitanju. Hvala.
(Vukasin, 29. oktobar 2022 08:46)
Može, uglavnom bol u preponama.

Oj debeli lade...

pre 1 godinu

Nema nista od mvp ove godine, Doncic i Janis svaka utakmica 40+
(Loyd, 29. oktobar 2022 08:21)
i prošle godine su obojica više poentirali od Jokića, ali MVP je malo više od košgeterskog učinka

Pera Ždera

pre 1 godinu

Gledah na preskoke, san pravio probleme :) Rutinska pobeda.

Jedna od onih utakmica za Nikolu. Uopste nije isao sut pa nije ni forsirao (10 pokusaja). Mada, ove sezone i kad "forsira" to ne bude vise od 15 suteva :) Vec polako brine sut za 3p, dva meca 0 od 8. Bez ulaska u 4/4, utakmica vec bila resena.

Porter odlican, najvecih +22 index. 22p i 13sk. za 3 fenomenalan 4 od 5. Broj promasaja iz igre (7/15) nisu merodavni toliko, u dva navrata nakon promasenih zicera pokusao iz odbojke da popravi, bezuspesno pa otuda i nagomilan br. Marej tiho, razumljivo.

Bouns napokon u suterskom ritmu... 7 pogodjenih trojki (7/12). Mahom, za njega karakteristicno, sa 8+ metara. Za Gordona obrnuto, sut sve problematicniji. Polako se uzasno niski procenti prebacuju i na slobodna bacanja :(

"Braca" Braun i svojim ulogama dobri. Dzef G veteranski, odmah iza Portera najveci +/-+19.

Kao sto poceh, rutinski odigrano.
U nadi za brzim povratkom KCPja.

Milan

pre 1 godinu

Interesantno je da Nikola i u ovakvom ultra pasivnom izdanju ima prosek 22 11 9 uz 65% šuta iz igre i 90% sl. bacanja. Malo da doda gas i imaće čak i bolju sezonu od prethodne dve.

Kingston

pre 1 godinu

rookie brown (beli) je fenomenalan, kako samo igra odbranu i ne boji se ulaza u napadu. To je godinama nedostajalo denveru.
(wlado, 29. oktobar 2022 08:24)

Nije Brown već Braun, piše se isto onako kako se izgovara na srpskom

vrg

pre 1 godinu

rookie brown (beli) je fenomenalan, kako samo igra odbranu i ne boji se ulaza u napadu. To je godinama nedostajalo denveru.
(wlado, 29. oktobar 2022 08:24)

nije brown nego se pise bas "ponaski" - braun.
gledao sam sve tekme denvera ove sezone i ovo mu je ubedljivo najbolja partija do sada. bas je cesto imao dobre ulaze i onda masio zicer, ali videlo se da ima materjala, sigurno je i trema cinila svoje. mislio sam da su pogresili sto su ga uzeli, delovao je onako da ni pocemu ne briljira, ali ako nastavi ovako bice pun pogodak.
ovi iz prve petorke svi igraju sa zadrskom. jokic se konacno cuva od starta za plej of, marej i porter da ne obnove povrede, gordon koliko treba isto... ako sve klikne, moze da bude zanimljivo. steta sto im se povredio KCP na prosloj utakmici, i on je delovalo kao sve ono sto je barton trebao da bude, a nije bio. ili da kazes neka duplo bolja verzija bartona.
jordana su svi docekali na nos, a lik odradjuje posao. nije slucajno dosao umesto kazinsa, za kojeg mislim da je najveci problem bio ego. zbog njega je mislio da zasluzuje i vecu ulogu nego sto je imao i vise para nego sto je dobijao. to povrh toga sto je na terenu tempirana bomba.
u sustini, ovaj menadzer je za jedno leto uradio 10x vise nego prosli za svo vreme u denveru (ako oduzmemo realno srecu sa jokicem, kojeg nisu birali da bude ono sto jeste).

vrg

pre 1 godinu

i bounsa treba pomenuti. decko ima herca, nije los. veceras je bio mozda i najbolji, isle su ga trojke bas fino. nekada malo nerezonski sutira dok kos nije zasticen, ne moze da se obuzda, ali ok. svakako je dostojan vodja drugog tima. za kratko vreme je dosao dotle, u nekom malo slabijem timu bi bio starter.
porter ni tamo ni vamo. za sada ide bolje nego proslih sezona, on je tu pre svega da preti sa trojke i dobro mu za sada idu, stigne i na po koji dobar skok.
bojim se da na kraju marej ne bude najvece razocaranje. videcemo. ovo sto za sada prikazuje je tanko, valjda moze da podigne pre svega procente i oslobodi se do kraja.

profesor Baltazar

pre 1 godinu

Ljudi, ne znam sta je to sa nama. Ne moze Jokic biti veciti MVP. Ne ide na to. Pokusava Meloun da stvori homogenu ekipu od Denvera. Nije to fudbal da non stop jedan igrac dobija Zlatnu loptu. Nisu se libili ni da istu ukradu Van Dajku iz cisto marketinskih razloga, po inerciji.

Srecom NBA nije UEFA jer tada bi Adetokumbo dobio uvek nagradu za MVP igraca.

matori

pre 1 godinu

@Nema nista od mvp ove godine, Doncic i Janis svaka utakmica 40+
(Loyd, 29. oktobar 2022 08:21)
ako osvoje titulu ni ne treba mu. bio je 2 X uzastopno. neka nakrca 10 TD ove godine i titulu i dosta :).
mislim, nije lako, ali nije nemoguće ako ostanu svi zdravi.

Гиле

pre 1 godinu

Jokic skroz pogubljen. Od deset suteva jedva je tri pogodio. Da o trojkama ne pisem - cista 0. Moze neko da objasni sta je u pitanju. Hvala.
(Vukasin, 29. oktobar 2022 08:46)
У питању је кошарка. Ако је пратиш знао би да се ово догађа свим играчима. Дође дан кад ништа не улази. Исто тако постоји дан кад све улази. Битно је да лоших дана има јако мало.

Соко сиви

pre 1 godinu

@Nema nista od mvp ove godine, Doncic i Janis svaka utakmica 40+

Odlično, to je bilo jasno i pre starta sezone. Nikola nije ni ulazio u mvp trku ove sezone, ono tipa "been there done that", sav fokus je na timu i nadam se odmoru pred plej-of.

pobor

pre 1 godinu

Ljudi su zaboravili da je kosarka kolektivni sport, u besomucnoj jurnjavi za rekordima, tripl dablovima itd.. Dzabe je i da das 100 koseva ako tvoj tim izgubi. Jednostavno

Donny Brasco

pre 1 godinu

Zapad je ove godine jak ko crna zemlja,ovi slabiji (utah,houston,okc) također mogu zapapriti i uzeti neke skalpove (kao Utah Denveru neki dan ) dok se osim još S.Antonija svi ostali bore za play off (Lakersi su slabo krenuli i vjerojatno neće ući , ali nije isključeno da uđu u dobar niz u nekom dijelu sezone).Zelim reci da treba nizati pobjede jer bilo koja ozljeda moze ekipu ubaciti u velike probleme..(Denver,LAC,Dallas,G,State,Minnesota,N.Orleans,Portland,Memphis,Phoenix..pa čak i Sacramento i LAL računaju da bi trwbali dohvatiti play off) ..za sve tamo neće biti mjesta..Lani su mnoge od ovih ekipa bile slabije a ove će godine biti čupavo mnogima

Avangar

pre 1 godinu

I ptice na grani znaju da Jokara krece od decembra da se igra kosarke, do tad ce se igrati samo protiv najjacih. Ali ja sam najvise odusevljen KCPom koga sam uvek gotivio cak i kad je igrao za sugave lejkerse u kojima ne gotivim apsolutno nikog, ali ovaj coveek je za postovanje. Takodje Brown i Braun su odlicna pojacanja, bas ono sto im je trebalo, ali nisam siguran koliko DA Jordan moze da doprinese, to ostaje da vidimo, njima bi legao rez centar poput Dzoka Lendejla.

Djole

pre 1 godinu

Ljudi, poenta vracanja Mareja i Portera i jeste u tome da Jokic ne mora da gine svaku utakmicu vec da probaju koliko toliko da ga sacuvaju za plej of. Ne znaci da ce biti sampioni, ali da bar probaju nesto. Nije vazno da bude mvp, vec da timski budu bolji. Verujem da i on to hoce, a ne da bude iscedjen pred plej of.

veljko

pre 1 godinu

Nema nista od mvp ove godine, Doncic i Janis svaka utakmica 40+
(Loyd, 29. oktobar 2022 08:21)
Шта ће му више? Једном био, следеће године потврдио, мало играча може да напише у CV тако нешто.

Dragan Borca

pre 1 godinu

Pun je Denver kao oko, top 3-4 najdublja klupa. Samo sto me i dalje unapred plasi ovo forsiranje Dzefa Grina i Dzordana umesto Zekea, Cancara i Pejtona. U proslom plejofu Grin je bio beskoristan, Dzordana ce isto exploatisati u plejofu, ne znam koja poenta igrati sa njima umesto dobrih klinaca koji mnogo vise trce. Kad im dodju Memfis ili Dalas u plejofu sa dosta sutera nema sanse sa penzosima u paru da brani to spolja. Malone ima jednu mnogo losu osobinu uvek ima 2-3 raspala veterana koja mu deci oduzimaju minute i potrebno gomilanje iskustva. Mada je ovaj mali Braun toliko energican i raznovrstan da ga je primorao da mu da minutazu.

Marej vec lici na nesto uzevsi u obzir koliko je los bio u prvim utakmicama. Sve zavisi od Malonea. Ako bude lepo uklapao petorke tesko ce neko dobiti ovako dubok Denver na 7 utakmica. Bones je dobar ali i sebican ima tu posla Malone da uvede jos vise discipline. Porter sutira nevidjeno. Jos da poradi na selekciji suta i nebo im je granica😎

Taman tako

pre 1 godinu

Suština Denverove igre ove godine i treba da bude što više razigranih igrača.Ova utakmica čak i nije neki naročiti prikaz,jer su relativno rano razbili Jutu ali biće utakmica kad je gusto a Nikolu neće šut,tad treba da prorade ostali.

Bata Zivotinja

pre 1 godinu

Pa ovo je ustvari sjajno za denver,da se pojave jos neki igraci,ako ko i do sad bude da sam jokic mora da vuce ove sezone nece ni u plej of uci

Vračarac

pre 1 godinu

Nema nista od mvp ove godine, Doncic i Janis svaka utakmica 40+
(Loyd, 29. oktobar 2022 08:21)

Imali su i prošle godine. Imao je i Kari. I Embiid. Ali promašio si nagradu. Nije za najboljeg šutera ili najviše postignutih poena.

dovla

pre 1 godinu

Vazno je da Denver pobedjuje i kad Jokic slabo odigra . Nije resenje da on izvlaci Denver svako vece , nekad nije njegov dan , bitno je da mogu i ostali da prelome mec a ne da se ceka Jokic

bskfan

pre 1 godinu

@dragan borca

Tesko ce oni od Zikea da naprave igraca koji moze da im pomogne u plejofu. Neverovatno je da mali Braun sinoc u prvoj cetvtini (ili mozda nesto duze) ima 6 skokova a da Zike na onoj prvoj utakmici za 15 minuta ima 0 skokova. Skok mu je najveci problem, jednostavno nema osecaj za igru ispod kosa. Od dobrih stvari, sut za 3 poena mu je prosle godine bio dobar i to bi bilo sve.

Dzef je stari lisac, zna da igra, zna da se postavi, zna da sutne, zna sve, a po meni ima najelegadnija zakucavana u citavoj ligi. Kad on krene na zakucavanje to je prakticno gotova stvar, sto kazu englezi "effortless".

Denverima problem jer ne ume da proda igraca na koje ne racuna. Ako vec ne racunaju na Zikea onda su trebali malo da ga isforsiraju sa starterima, da mu napucaju statistiku, i onda zamene ili za igraca koji im treba ili za pik.

Najveci problem imaju sa Bonsom i Gordonom. Bons je sinoc bio katastrofalan, nekoliko uzastopnih bezidejnih napada, izgubljenih lopti, promasaja, a onda ga je krenuo sut. Bonsov problem je u tome sto on uopste nije plej. Bons je dobar jedan na jedan i dobar suter, ali kad on dobije loptu odmah znas sta ce da bude, slicno kao i Barton, davi je desetak sekundi a onda ili sutne ili nekome uvali kosku. Ni njegovo vodjenje lopte nije dobro, lako se cita i kad ga budu iskautovali bice tu problema. Gordon ove godine kod protivnika ima status Kampaca, niko ga ne cuva na sutu, a ovaj otvorene trojke sutira 10%.

bradina

pre 1 godinu

Polako,korak po korak Denver grabi ka vrhu Zapada,a to je najbitnije u ovoj maratonskoj ligi NBA.Meloun i igraci shvatili su da one utakmice koje treba dobiti odrade sto bolje mogu i sacuvaju se id povreda.Nikola cak i kad nema vece ali je cinjenica ipak da bi mnogi voleli da imaju takav ucinak,kad ne ide! Ostavimo se te trke i pomisli da ce i ove godine reflektovati da uzme MVP.Mnogi igraci njegovog kalibra nisu dobili 3 puta uzastopce pa nece ni on.Za njega i Denver to uopste nije vazno.Cilj je plejof i docekati ga odmorno i bez povreda u celog tima.Svidja mi se kako Denver igra izuzev slabijeg izdanja na gostovanjima u Juti i Portlandu gde su domaci igraci bili bas napaljeni sutem za 3 poena.Verovao sam da je to prolazna slabost ili jos uvek neugranost ekipe,ali ruku na srce prva postava im je sasvim solidna da napadnu titulu.Kad se iskale malo ovi rezervisti beli i crni Braun uz Bounsa i rezervrnog centra Dzordana,Marej se vrasti na svoj nivo,Porter ostane zdrav,uz solidan doprinos Popa i Gordona,bice problema za sve timove Zapada kako ih zaustaaviti.Jokic nas je razmazio malo sa njegovim izdanjima,da se ocekuje od njega da puni statisticke kolone svaku utakmicu,cak sam i sebe uhvatio da navijam da svaku utakmicu to uradi.To vise nije opcija sada ima saigrace po meri i svidja mi se sto vise radi za dobrobit tima.Prosle godine je morao da vuce tim svaku utakmicu,ove bas moze neku da "odmori".Sve mi se cini da prave planski kako da to urade a to je napad na titulu.Bravo.