Sreda, 06.09.2006.

02:26

Sulejmani odgovorio Bjekoviću

Izvor: Miloš Šaranoviæ

Sulejmani odgovorio Bjekoviæu IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

51 Komentari

Sortiraj po:

halky

pre 17 godina

Dragoj nam redciji B92 nekoliko sugestija!
Dali je moguce da se Statisticki gledano 99% korisnika (((vase-nase veb stranice b92 - vezano za sportskue komentare o Bjekovicu-PFC, (a u to sam apsolutno siguran))) oglasava sa gadjenjm prema doticnom a da kao redakcija-novina ne pokrenemo nesto sto bi dalo do znanja "doticnom" da je doslo vreme da se ode sa pozicije, jer...
Imamo veoma dobar primer za to "Milosevic"i kako smo to radili u svoje vreme,pa dali nam je ponestalo ideja ,humora i svega ostaloga, ili vise nismo ono sto smo nekad bili (b92)
NPR. Na veb stranici imamo rubriku GLASANJE. Trenutan topik "Ko će osvojiti Ligu šampiona u sezoni 2006/07 ?"
(Bitno ali ne u nasem dvoristu!)
Neka bude npr. Dali Bjekovic treba da ode iz PFC?
Bitno ali u nasem,nasem dvoristu.
Dajte da vidimo sta misle svi svi svi (gledaoci,slusaoci,citaoci)pa da to i objavimo negde(TV,NOVINE,RADIO)neka se prica, uradimo neku akciju, damo do znanj da smo jos uvek medijska kuca otvorenih ociju u koju smo verovali,i verujemo.Da smo za istinu i samo istinu ma kakva ona bila
Dali je B92 spreman na to ili ne,pokrenite lavinu!!
Pozdrav za sve vas od ljubitelja sporta
P.S Navijam za najbolji tim ,a moj tim ste svi vi.

ElGoranian

pre 17 godina

Bjekovichu,Bjekovichu...Pa kako te bre nije stramota da prichash tako neshto????Pa jel ti imash obraza i imalo chasti..da tako vredjash jednog mladog i neiskusnog choveka???Pa dokle chesh ovako da maltretirash nashe talente??
Sulejmani samo napred...Cela Gora je uz tebe!!Chekamo tvoj debi za A Selekciju Srbije!!!

Anel selo brod

pre 17 godina

ja sam goranac i zivim u beogradu.
Sulejmani je isto goranac i on nema nista sa albanskim drzavljanstvom ja neznam odkud to odjednom put u Beogradu zive 10 000 Goranaca a jedan je od njih i Sulejmani vecina goranaca zive u naselje Borci tako da smo mi goranci al nasa zemlja je srbija jer tu zivimo.a kosovo i nasa oblast gora to je samo odakle dolazimo... eto malo vise o gorancima :-)

urbanbg73

pre 17 godina

Za Sulejmanija ZNAM da je jos pre dve godine (sa 15 godina!) visio po splavovima, pio alkohol i vracao se kuci prvim jutarnjim busevima. Proverena informacija.
Za Bjekovica SVI znamo da je prevarant i folirant. Trebalo bi da ode i u svom dvoristu uziva kraj bazena. Vreme je da se nesto promeni u Partizanu, sto se vise ceka to ce Zvezda vise prostora ugrabiti za sebe.

Diogenis

pre 17 godina

Sulejmani,ostani iz inata.Vrlo je jasan stav grobara.Zele da ostanes.Bices legenda.Nadam se da citas ove komentare,jer si ti u pitanju.
Ocekujem udarne naslove u sutrasnjoj stampi da su Bjekovic i Zecevic podneli ostavke.Nista logicnije od toga nema.Zecevicu izjave o aktivnostima tvoga oca nemaju veze sa tobom.To i jest tragedija sto vas je masa dobilo diplome na racun oceva i njihovog uticaja.Diploma stecena tako nije znanje.Iskustvo nisi stekao,jer nikad nista cestito nisi radio.Izjavljujes da te hoce bitange da oteraju.Reci nam ko su ti.Mi tebe prozivamo zbog po imenu,jer imamo informacije da ne radis dobro ,a i stanje to pokazuje.To sto ti znas ne treba Partizanu.
Zeko i Bjeko ,niste umeli na vreme da odete i morate ovako ,kao nesvet.
Sulejmani i mladici su u pravu,jer ih ovi ucenjuju.
Sramota,sramota i tuga.Sta drugo reci?

Miki Rubiroza

pre 17 godina

Najspektakularniji Bjekini-Zekini medjunarodni tenderi i aukcije: 1988/89 Partizan-Roma 4:2,Roma-Partizan 2:0; 2005/06 Petah Tikva-Partizan 0:2, Partizan-Petah Tikva 2:5

Gabriel

pre 17 godina

I šta sad,tajac,dečko bar ima testise da odgovori onom tiraninu a vi miševi nastavite da virite iz vaših rupica i vičite bojkot bojkot, e grobarijo,pa pored vas ovi će da vladaju još dugo u vašem klubu i kad budete igrali u beogradskoj zoni vikaćete bojkot bojkot, sram vas bilo.

Vuk Samotnjak

pre 17 godina

Bravo mali. Drago mi je sto imas snage da kazes gde ti je domovina. Tebi sve najbolje, iako si igrao za omrazeni klub...
A Bjekovic - svi znaju da je podao i sujetan. Pre bih verovao baba Zorki nego njemu.

mali radojica

pre 17 godina

Decko zvuci mnogo trezvenije, makar od onih mnogo starijih koji treba da vode njegov klub i da mu omoguce da svojim kvalitetom napravi nesto u zivotu, a da klubu jednog dana kapne neki dinar od njegovog transfera. Sa druge strane, cak i da uzme albansko drzavljanstvo (sto izgleda ne zeli), u cemu je problem? Koliko se secam, do juce su pravi grobari dizali u nebo svoje heroje Fadilja Vokrija, Dzevada Prekazija, Isu Sadriju koji su koliko ja znam Albanci sa Kosova. Zasto se u nasem sportu jos uvek mase pasosima i drzavljanstvima, kada ionako svi zelimo da postignemo nekakav uspeh na medjunarodnij sceni, a to je danas za nase klubove jedino moguce kupovinom svakoga za koga imas para i koji je bolji od tvojih trenutnih igraca?

gogo BN

pre 17 godina

Neko je iz Partizana sabotirao ovog momka kako bi se mjesto napravilo za nečijeg tatinog sina ili ljubimca menadžera.Momak je super igrač,ekstra talenat.Konstantno je bio jedan od najboljih iz te generacije.I ta priča o albanskom državljanstvu je puštena samo da bi se dječko degradirao i šutnuo iz Partizana.Bar mi je drago da je odmah našao klub,i to dobar. Pa neće valjda da gleda Bebeta a on da sjedi na u Zemunelu.

Milan

pre 17 godina

Svaka cast, mali. Kratak i jasan odgovor, potkrepljen cinjenicama. Bas me interesuje da li ce Bjekovic uspeti da sklopi neki uobicajeno traljav odgovor, ili ce podvuci rep i ocutati...

Boba

pre 17 godina

E pa da cujemo sada Bjeku sta ima da kaze po tom pitanju. Pa ne sme Partizan da bude nicija prcija, do god se klub ne privatizuje.
Tako je to kad' nam mrakovi vode fudbal.

Svedjan DELIJA

pre 17 godina

Bravo decko pa dokle ce vise ovaj Bjekovic da vas maltretira grobari,nema veza ko je kakve nacionalnosti ali ovaj momak pripada Srbiji,navijac sam Zvezde ali mi je veoma zao kada vidim kroz sta sve prolaze igraci vaseg kluba.Stvarno me cudi da preko 50% omladinaca Partizana ne zeli da produzi ugovor.Znaci nesto tu ne valja sa upravom.

Gogi

pre 17 godina

Naravno da momak nece uzeti albansko drzavljanstvo jer on nije albanac vec Goranac, a njima (gorancima) ne pada na pamet da ih neko oslovljava sa albanac.
Bjekovic vise ne zna sta prica,trebao bi da se povuce vec jednom jer to Grobari ocekuju .

Makaveli

pre 17 godina

Bravo, mali. Ne daj da te terorisu lazovi iz uprave Partizana, za koje svi znamo ko su i sta su. Nema potrebe da se pravdas uopste. Svako ko iole zna kako radi uprava FK Partizana je svesan toga o cemu se ovde radi. Oni bi da za dzabe igras za Partizan, pa da te posle oni debelo prodaju.
Samo idi svojim putem. Bez obzira koliko ja volim Partizan, nijednom mladom igracu ne bih preporucio da igra za taj tim. Bar ne dok je mafija u vrhu kluba (a to ce izgleda da traje do njihove smrti). Nazalost.

V.Radosavljevic

pre 17 godina

Decko, nemoj da se raspravljas sa njim i spustas na taj nivo.
To je bre prev.rant sa dugogodisnjim iskustvom, a od Zeke je dobio instrukcije da prica ovakve stvari da bi skrenuo paznju sa svojih namestaljki i prevara.

Tebi srecno gde god budes igrao i ciji god drzavljanin bio, a na nama navijacima je da isteramo lo.ove iz voljenog kluba.

PRAZAN JUG ZA SLOBODAN PARTIZAN

Gargamel

pre 17 godina

Bravo Miki, neka se Bjekovic malo raspita kako zive prosecni ljudi u Srbiji.
Sto se tebe tice, samo vredno treniraj i jedva cekam da te vidim da igras za reprezentaciju tvoje i moje zemlje - SRBIJE !

Stepa

pre 17 godina

Bjeko, vise verujem ovom mladicu, iako je ovo prvi put da citam neku njegovu uzjavu iako ima "samo" 17 godina. Na zalost toliko si se iskompromitovao da ti vise niko nista ne veruje. Verovatno si pokusao da "miniras" ovog mladica jer su te on i njegova porodica prozreli.

Neverni Toma

pre 17 godina

Ja breeeee nista ne verujem ovom Bjekovicu. Ubi te me ali ne verujem. Nisam navijac Partizana ali ne mogu cak ni da se nasladjujem njihovim mukama dok god pravi navijaci ispastaju zbog mafije

boban_bg

pre 17 godina

Volim Srbiju svim srcem, ali ni malo nisam nacionalista.
Sramota je čima se Bjeković služi, tj kakvim lažima, da bi sa sebe sprao odgovornost. Mislim da će mali ipak biti zaboravljen što se mlađih kategorija reprezentacije tiče, jer je Zečevićev uticaj u Savezu preveliki. Uostalom, ne samo u Savezu, već u svim tajno-policijsko-mafijaškim krugovima. Moćan je Zeka, više nego bilo ko u podzemlju trenutno. Optimista sam, ali mislim da nikada nećemo očistiti sport od mafijaša, mnogo love se tu vrti da bi oni tek tako otišli

Red Star Nis

pre 17 godina

Kakvi ste bre dziberi!!! Pa nikad u istoriji partizan nije bio bez bar jednog albanca a vi sad izbaciste i Sulejmanija! Salu na stranu, nesto su vam ucestali odlasci mladih i perspektivnih igraca i to bez obestecenja. Izgleda da novi narastaji ne trpe ove vase mafijase. Ili iza sebe imaju jace?!

Plikuscht

pre 17 godina

A jel' postoji neki UO u klubu da priupita Bjekovica i trenere mladjih selekcija zasto je ovaj decko, ako je tacno sta kaze, loptan levo-desno ... te omladinac, te prvi tim, te Teleoptik, te izbacen iz svih timova ... kako se tu uopste radi!?

GROBAR

pre 17 godina

Sada da su svi ovi klinci pametni i da javno iznesu prljav ves i raznorazne malverzacije u javnost i konacno da oteraju ovo pseto Bjekovica i njegove pulene i da se napravi jedan "normalan" partizan.

zoro

pre 17 godina

Tako je to kad nam MAFIJA vodi fudbal. Nije ni čudo što nam deca odlaze u inostrano klubovi. Partizan i nekad Obilić su dokaz da su se kriminalci uvukli u sve pore profesionalnog sporta. Neko ko ne vadi tompus iz usta i šuruje sa svim vlastima ne može da sudi o momcima kojima je fudbal, očigledno jedini način da sebi i svojim porodicama obezbedi kakvu-takvu egzistenciju. Potrebno nam je jedno VELIKO čišćenje šljama i kriminala iz Srbije.

Aleksandar Nikić

pre 17 godina

Ovako je otjeran i Veljko Paunović prije 10-ak godina. Taman kada je trebao potpisati prvi profi ugovor sa oljenim klubom, naprasno je završio u Španiji. Još jedan dokaz sumanute politike službenika kluba.

posmatrac

pre 17 godina

Drincic, Babovic, Sulejmani...- ko je sledeci? Mozda je ovo dobro za Srbiju: ko god od klinaca da ode iz Partizana odmah zasluzi status mladog reprezentativca. Jedva cekam da gledam Sulejmanija u Ajaksu ili PSV-u, kome ce ga AZ prodati za 5-6 miliona u narednih godinu-dve.

Inace, Sulejmaniju skroz verujem. Zeka/Bjeka je smislio da ga izbace iz tima i navodno ucine njegov status problematicnim da bi mu ponudili losiji ugovor. Pilicari su zickali za sicu...Mali je medjutim inteligentniji od obojice a ponude iz inostranstva je ionako imao od nekoliko klubova.AZ je fantastican izbor jer je u piutanju ambiciozan klub koji pravi potpuno nov tim baziran na igracima iz mlade reprezentacije Holandije koja je u Junu postala prvak Evrope. Tu ce se Sulejmani odlicno uklopiti i sigurno dobiti pravu sansu.

Obratite paznju na tu ordinarnu laz u vezi pretnje albanskom reprezentacijom? Pa sta je moron mislio? Da ga decko nece demantovati? Sulejmanijeva familija nisu albanci vec goranci koji pritom zive u Beogradu zadnjih 60 godina i decko je Beogradjanin od glave do pete. Pre se treba plasiti da za pet godina ne zaigra za holandsku reprezentaciju, jer ce ga ovi sigurno zvati, posto je Sulejmani igrac klase Arjana Robena.

Izgubiti takvog igraca na ovako glupav nacin je skandalozno. Za mene je to jos jedan frapantan dokaz totalne nesposobnosti i strateske kratkovidosti Partizanove uprave...

Jah

pre 17 godina

Ala ovi vashi iz uprave lazu pa to nema nigde. Ja licno verujem ovom klincu vishe nego vashoj upravi (vashoj mislim upravi Topalovica poshto sam ja Zvezdash). Iskreno mi je zao nasheg sporta u Srbiji, jer mi imamo veliki broj odlicnih potencijala koji propadaju zbog mafije u nashem sportu.

Diogenis

pre 17 godina

Sulejmani nije prihvatio posrednika (za proviziju) iz Partizana ,a to je uslov da se potpise ugovor sa Partizanom. Drugo nista nije logicno. Drincic, Veselinovic, Stanceski (doveden i najbolji je u poziciji na kojoj sam ga gledao), Babovic,......Ma tamo se rade uzasne stvari ,jer je sve ludo i glupo odradjeno i ja ne mogu a da ne zakljucim:
Ili se radi zlonamerno ili neracionalno. Ko stoji iza toga i ko programira POGRESNE poteze uprave Partizana. Uprava nije jedan covek.uprava je ekipa i to odabrana po pogresnim vrednostima-VREDNOSTIMA KOJE POSEDUJU POLTRONI I ULIZICE.Kako drugacije tumaciti promasaje?
Jos jednom ponavljam:
POLTRONI I ULIZICE SU BEZVREDNI LJUDI I SAMO POMAZU PUT U PROPAST.Pa zar niste videli sta se dogodilo milosevicu?Taj put nije put razmisljanja i racionalnosti nego suludosti.
OSVESTITE SE UPRAVO PARTIZANA I DOVEDITE MENADZERE(nije bitno jesu li partizanovci ili ne,nego jesu li vizionari ) I DAJTE IM ODRESENE RUKE DA UREDE PARTIZAN DOK JOS NIJE KASNO.
Diogenis i Brkajlija porucuju:
Ko jednom ne iskoristi sansu taj se menja.Vas je prevazisla Artnedija i trebali ste otici a Vermezovic ostati.Nije on bio kriv,jer je on vasa zavetrina odabrana,a cistiji u mislima od vas.

Diogenis

pre 17 godina

Sulejmani nije prihvatio posrednika (za proviziju) iz Partizana ,a to je uslov da se potpise ugovor sa Partizanom. Drugo nista nije logicno. Drincic, Veselinovic, Stanceski (doveden i najbolji je u poziciji na kojoj sam ga gledao), Babovic,......Ma tamo se rade uzasne stvari ,jer je sve ludo i glupo odradjeno i ja ne mogu a da ne zakljucim:
Ili se radi zlonamerno ili neracionalno. Ko stoji iza toga i ko programira POGRESNE poteze uprave Partizana. Uprava nije jedan covek.uprava je ekipa i to odabrana po pogresnim vrednostima-VREDNOSTIMA KOJE POSEDUJU POLTRONI I ULIZICE.Kako drugacije tumaciti promasaje?
Jos jednom ponavljam:
POLTRONI I ULIZICE SU BEZVREDNI LJUDI I SAMO POMAZU PUT U PROPAST.Pa zar niste videli sta se dogodilo milosevicu?Taj put nije put razmisljanja i racionalnosti nego suludosti.
OSVESTITE SE UPRAVO PARTIZANA I DOVEDITE MENADZERE(nije bitno jesu li partizanovci ili ne,nego jesu li vizionari ) I DAJTE IM ODRESENE RUKE DA UREDE PARTIZAN DOK JOS NIJE KASNO.
Diogenis i Brkajlija porucuju:
Ko jednom ne iskoristi sansu taj se menja.Vas je prevazisla Artnedija i trebali ste otici a Vermezovic ostati.Nije on bio kriv,jer je on vasa zavetrina odabrana,a cistiji u mislima od vas.

Jah

pre 17 godina

Ala ovi vashi iz uprave lazu pa to nema nigde. Ja licno verujem ovom klincu vishe nego vashoj upravi (vashoj mislim upravi Topalovica poshto sam ja Zvezdash). Iskreno mi je zao nasheg sporta u Srbiji, jer mi imamo veliki broj odlicnih potencijala koji propadaju zbog mafije u nashem sportu.

GROBAR

pre 17 godina

Sada da su svi ovi klinci pametni i da javno iznesu prljav ves i raznorazne malverzacije u javnost i konacno da oteraju ovo pseto Bjekovica i njegove pulene i da se napravi jedan "normalan" partizan.

Aleksandar Nikić

pre 17 godina

Ovako je otjeran i Veljko Paunović prije 10-ak godina. Taman kada je trebao potpisati prvi profi ugovor sa oljenim klubom, naprasno je završio u Španiji. Još jedan dokaz sumanute politike službenika kluba.

zoro

pre 17 godina

Tako je to kad nam MAFIJA vodi fudbal. Nije ni čudo što nam deca odlaze u inostrano klubovi. Partizan i nekad Obilić su dokaz da su se kriminalci uvukli u sve pore profesionalnog sporta. Neko ko ne vadi tompus iz usta i šuruje sa svim vlastima ne može da sudi o momcima kojima je fudbal, očigledno jedini način da sebi i svojim porodicama obezbedi kakvu-takvu egzistenciju. Potrebno nam je jedno VELIKO čišćenje šljama i kriminala iz Srbije.

posmatrac

pre 17 godina

Drincic, Babovic, Sulejmani...- ko je sledeci? Mozda je ovo dobro za Srbiju: ko god od klinaca da ode iz Partizana odmah zasluzi status mladog reprezentativca. Jedva cekam da gledam Sulejmanija u Ajaksu ili PSV-u, kome ce ga AZ prodati za 5-6 miliona u narednih godinu-dve.

Inace, Sulejmaniju skroz verujem. Zeka/Bjeka je smislio da ga izbace iz tima i navodno ucine njegov status problematicnim da bi mu ponudili losiji ugovor. Pilicari su zickali za sicu...Mali je medjutim inteligentniji od obojice a ponude iz inostranstva je ionako imao od nekoliko klubova.AZ je fantastican izbor jer je u piutanju ambiciozan klub koji pravi potpuno nov tim baziran na igracima iz mlade reprezentacije Holandije koja je u Junu postala prvak Evrope. Tu ce se Sulejmani odlicno uklopiti i sigurno dobiti pravu sansu.

Obratite paznju na tu ordinarnu laz u vezi pretnje albanskom reprezentacijom? Pa sta je moron mislio? Da ga decko nece demantovati? Sulejmanijeva familija nisu albanci vec goranci koji pritom zive u Beogradu zadnjih 60 godina i decko je Beogradjanin od glave do pete. Pre se treba plasiti da za pet godina ne zaigra za holandsku reprezentaciju, jer ce ga ovi sigurno zvati, posto je Sulejmani igrac klase Arjana Robena.

Izgubiti takvog igraca na ovako glupav nacin je skandalozno. Za mene je to jos jedan frapantan dokaz totalne nesposobnosti i strateske kratkovidosti Partizanove uprave...

Stepa

pre 17 godina

Bjeko, vise verujem ovom mladicu, iako je ovo prvi put da citam neku njegovu uzjavu iako ima "samo" 17 godina. Na zalost toliko si se iskompromitovao da ti vise niko nista ne veruje. Verovatno si pokusao da "miniras" ovog mladica jer su te on i njegova porodica prozreli.

Red Star Nis

pre 17 godina

Kakvi ste bre dziberi!!! Pa nikad u istoriji partizan nije bio bez bar jednog albanca a vi sad izbaciste i Sulejmanija! Salu na stranu, nesto su vam ucestali odlasci mladih i perspektivnih igraca i to bez obestecenja. Izgleda da novi narastaji ne trpe ove vase mafijase. Ili iza sebe imaju jace?!

Plikuscht

pre 17 godina

A jel' postoji neki UO u klubu da priupita Bjekovica i trenere mladjih selekcija zasto je ovaj decko, ako je tacno sta kaze, loptan levo-desno ... te omladinac, te prvi tim, te Teleoptik, te izbacen iz svih timova ... kako se tu uopste radi!?

Neverni Toma

pre 17 godina

Ja breeeee nista ne verujem ovom Bjekovicu. Ubi te me ali ne verujem. Nisam navijac Partizana ali ne mogu cak ni da se nasladjujem njihovim mukama dok god pravi navijaci ispastaju zbog mafije

boban_bg

pre 17 godina

Volim Srbiju svim srcem, ali ni malo nisam nacionalista.
Sramota je čima se Bjeković služi, tj kakvim lažima, da bi sa sebe sprao odgovornost. Mislim da će mali ipak biti zaboravljen što se mlađih kategorija reprezentacije tiče, jer je Zečevićev uticaj u Savezu preveliki. Uostalom, ne samo u Savezu, već u svim tajno-policijsko-mafijaškim krugovima. Moćan je Zeka, više nego bilo ko u podzemlju trenutno. Optimista sam, ali mislim da nikada nećemo očistiti sport od mafijaša, mnogo love se tu vrti da bi oni tek tako otišli

Gogi

pre 17 godina

Naravno da momak nece uzeti albansko drzavljanstvo jer on nije albanac vec Goranac, a njima (gorancima) ne pada na pamet da ih neko oslovljava sa albanac.
Bjekovic vise ne zna sta prica,trebao bi da se povuce vec jednom jer to Grobari ocekuju .

V.Radosavljevic

pre 17 godina

Decko, nemoj da se raspravljas sa njim i spustas na taj nivo.
To je bre prev.rant sa dugogodisnjim iskustvom, a od Zeke je dobio instrukcije da prica ovakve stvari da bi skrenuo paznju sa svojih namestaljki i prevara.

Tebi srecno gde god budes igrao i ciji god drzavljanin bio, a na nama navijacima je da isteramo lo.ove iz voljenog kluba.

PRAZAN JUG ZA SLOBODAN PARTIZAN

Gargamel

pre 17 godina

Bravo Miki, neka se Bjekovic malo raspita kako zive prosecni ljudi u Srbiji.
Sto se tebe tice, samo vredno treniraj i jedva cekam da te vidim da igras za reprezentaciju tvoje i moje zemlje - SRBIJE !

Makaveli

pre 17 godina

Bravo, mali. Ne daj da te terorisu lazovi iz uprave Partizana, za koje svi znamo ko su i sta su. Nema potrebe da se pravdas uopste. Svako ko iole zna kako radi uprava FK Partizana je svesan toga o cemu se ovde radi. Oni bi da za dzabe igras za Partizan, pa da te posle oni debelo prodaju.
Samo idi svojim putem. Bez obzira koliko ja volim Partizan, nijednom mladom igracu ne bih preporucio da igra za taj tim. Bar ne dok je mafija u vrhu kluba (a to ce izgleda da traje do njihove smrti). Nazalost.

Svedjan DELIJA

pre 17 godina

Bravo decko pa dokle ce vise ovaj Bjekovic da vas maltretira grobari,nema veza ko je kakve nacionalnosti ali ovaj momak pripada Srbiji,navijac sam Zvezde ali mi je veoma zao kada vidim kroz sta sve prolaze igraci vaseg kluba.Stvarno me cudi da preko 50% omladinaca Partizana ne zeli da produzi ugovor.Znaci nesto tu ne valja sa upravom.

Milan

pre 17 godina

Svaka cast, mali. Kratak i jasan odgovor, potkrepljen cinjenicama. Bas me interesuje da li ce Bjekovic uspeti da sklopi neki uobicajeno traljav odgovor, ili ce podvuci rep i ocutati...

Boba

pre 17 godina

E pa da cujemo sada Bjeku sta ima da kaze po tom pitanju. Pa ne sme Partizan da bude nicija prcija, do god se klub ne privatizuje.
Tako je to kad' nam mrakovi vode fudbal.

gogo BN

pre 17 godina

Neko je iz Partizana sabotirao ovog momka kako bi se mjesto napravilo za nečijeg tatinog sina ili ljubimca menadžera.Momak je super igrač,ekstra talenat.Konstantno je bio jedan od najboljih iz te generacije.I ta priča o albanskom državljanstvu je puštena samo da bi se dječko degradirao i šutnuo iz Partizana.Bar mi je drago da je odmah našao klub,i to dobar. Pa neće valjda da gleda Bebeta a on da sjedi na u Zemunelu.

mali radojica

pre 17 godina

Decko zvuci mnogo trezvenije, makar od onih mnogo starijih koji treba da vode njegov klub i da mu omoguce da svojim kvalitetom napravi nesto u zivotu, a da klubu jednog dana kapne neki dinar od njegovog transfera. Sa druge strane, cak i da uzme albansko drzavljanstvo (sto izgleda ne zeli), u cemu je problem? Koliko se secam, do juce su pravi grobari dizali u nebo svoje heroje Fadilja Vokrija, Dzevada Prekazija, Isu Sadriju koji su koliko ja znam Albanci sa Kosova. Zasto se u nasem sportu jos uvek mase pasosima i drzavljanstvima, kada ionako svi zelimo da postignemo nekakav uspeh na medjunarodnij sceni, a to je danas za nase klubove jedino moguce kupovinom svakoga za koga imas para i koji je bolji od tvojih trenutnih igraca?

Vuk Samotnjak

pre 17 godina

Bravo mali. Drago mi je sto imas snage da kazes gde ti je domovina. Tebi sve najbolje, iako si igrao za omrazeni klub...
A Bjekovic - svi znaju da je podao i sujetan. Pre bih verovao baba Zorki nego njemu.

Gabriel

pre 17 godina

I šta sad,tajac,dečko bar ima testise da odgovori onom tiraninu a vi miševi nastavite da virite iz vaših rupica i vičite bojkot bojkot, e grobarijo,pa pored vas ovi će da vladaju još dugo u vašem klubu i kad budete igrali u beogradskoj zoni vikaćete bojkot bojkot, sram vas bilo.

Miki Rubiroza

pre 17 godina

Najspektakularniji Bjekini-Zekini medjunarodni tenderi i aukcije: 1988/89 Partizan-Roma 4:2,Roma-Partizan 2:0; 2005/06 Petah Tikva-Partizan 0:2, Partizan-Petah Tikva 2:5

Diogenis

pre 17 godina

Sulejmani,ostani iz inata.Vrlo je jasan stav grobara.Zele da ostanes.Bices legenda.Nadam se da citas ove komentare,jer si ti u pitanju.
Ocekujem udarne naslove u sutrasnjoj stampi da su Bjekovic i Zecevic podneli ostavke.Nista logicnije od toga nema.Zecevicu izjave o aktivnostima tvoga oca nemaju veze sa tobom.To i jest tragedija sto vas je masa dobilo diplome na racun oceva i njihovog uticaja.Diploma stecena tako nije znanje.Iskustvo nisi stekao,jer nikad nista cestito nisi radio.Izjavljujes da te hoce bitange da oteraju.Reci nam ko su ti.Mi tebe prozivamo zbog po imenu,jer imamo informacije da ne radis dobro ,a i stanje to pokazuje.To sto ti znas ne treba Partizanu.
Zeko i Bjeko ,niste umeli na vreme da odete i morate ovako ,kao nesvet.
Sulejmani i mladici su u pravu,jer ih ovi ucenjuju.
Sramota,sramota i tuga.Sta drugo reci?

urbanbg73

pre 17 godina

Za Sulejmanija ZNAM da je jos pre dve godine (sa 15 godina!) visio po splavovima, pio alkohol i vracao se kuci prvim jutarnjim busevima. Proverena informacija.
Za Bjekovica SVI znamo da je prevarant i folirant. Trebalo bi da ode i u svom dvoristu uziva kraj bazena. Vreme je da se nesto promeni u Partizanu, sto se vise ceka to ce Zvezda vise prostora ugrabiti za sebe.

Anel selo brod

pre 17 godina

ja sam goranac i zivim u beogradu.
Sulejmani je isto goranac i on nema nista sa albanskim drzavljanstvom ja neznam odkud to odjednom put u Beogradu zive 10 000 Goranaca a jedan je od njih i Sulejmani vecina goranaca zive u naselje Borci tako da smo mi goranci al nasa zemlja je srbija jer tu zivimo.a kosovo i nasa oblast gora to je samo odakle dolazimo... eto malo vise o gorancima :-)

ElGoranian

pre 17 godina

Bjekovichu,Bjekovichu...Pa kako te bre nije stramota da prichash tako neshto????Pa jel ti imash obraza i imalo chasti..da tako vredjash jednog mladog i neiskusnog choveka???Pa dokle chesh ovako da maltretirash nashe talente??
Sulejmani samo napred...Cela Gora je uz tebe!!Chekamo tvoj debi za A Selekciju Srbije!!!

halky

pre 17 godina

Dragoj nam redciji B92 nekoliko sugestija!
Dali je moguce da se Statisticki gledano 99% korisnika (((vase-nase veb stranice b92 - vezano za sportskue komentare o Bjekovicu-PFC, (a u to sam apsolutno siguran))) oglasava sa gadjenjm prema doticnom a da kao redakcija-novina ne pokrenemo nesto sto bi dalo do znanja "doticnom" da je doslo vreme da se ode sa pozicije, jer...
Imamo veoma dobar primer za to "Milosevic"i kako smo to radili u svoje vreme,pa dali nam je ponestalo ideja ,humora i svega ostaloga, ili vise nismo ono sto smo nekad bili (b92)
NPR. Na veb stranici imamo rubriku GLASANJE. Trenutan topik "Ko će osvojiti Ligu šampiona u sezoni 2006/07 ?"
(Bitno ali ne u nasem dvoristu!)
Neka bude npr. Dali Bjekovic treba da ode iz PFC?
Bitno ali u nasem,nasem dvoristu.
Dajte da vidimo sta misle svi svi svi (gledaoci,slusaoci,citaoci)pa da to i objavimo negde(TV,NOVINE,RADIO)neka se prica, uradimo neku akciju, damo do znanj da smo jos uvek medijska kuca otvorenih ociju u koju smo verovali,i verujemo.Da smo za istinu i samo istinu ma kakva ona bila
Dali je B92 spreman na to ili ne,pokrenite lavinu!!
Pozdrav za sve vas od ljubitelja sporta
P.S Navijam za najbolji tim ,a moj tim ste svi vi.

Diogenis

pre 17 godina

Sulejmani nije prihvatio posrednika (za proviziju) iz Partizana ,a to je uslov da se potpise ugovor sa Partizanom. Drugo nista nije logicno. Drincic, Veselinovic, Stanceski (doveden i najbolji je u poziciji na kojoj sam ga gledao), Babovic,......Ma tamo se rade uzasne stvari ,jer je sve ludo i glupo odradjeno i ja ne mogu a da ne zakljucim:
Ili se radi zlonamerno ili neracionalno. Ko stoji iza toga i ko programira POGRESNE poteze uprave Partizana. Uprava nije jedan covek.uprava je ekipa i to odabrana po pogresnim vrednostima-VREDNOSTIMA KOJE POSEDUJU POLTRONI I ULIZICE.Kako drugacije tumaciti promasaje?
Jos jednom ponavljam:
POLTRONI I ULIZICE SU BEZVREDNI LJUDI I SAMO POMAZU PUT U PROPAST.Pa zar niste videli sta se dogodilo milosevicu?Taj put nije put razmisljanja i racionalnosti nego suludosti.
OSVESTITE SE UPRAVO PARTIZANA I DOVEDITE MENADZERE(nije bitno jesu li partizanovci ili ne,nego jesu li vizionari ) I DAJTE IM ODRESENE RUKE DA UREDE PARTIZAN DOK JOS NIJE KASNO.
Diogenis i Brkajlija porucuju:
Ko jednom ne iskoristi sansu taj se menja.Vas je prevazisla Artnedija i trebali ste otici a Vermezovic ostati.Nije on bio kriv,jer je on vasa zavetrina odabrana,a cistiji u mislima od vas.

Jah

pre 17 godina

Ala ovi vashi iz uprave lazu pa to nema nigde. Ja licno verujem ovom klincu vishe nego vashoj upravi (vashoj mislim upravi Topalovica poshto sam ja Zvezdash). Iskreno mi je zao nasheg sporta u Srbiji, jer mi imamo veliki broj odlicnih potencijala koji propadaju zbog mafije u nashem sportu.

GROBAR

pre 17 godina

Sada da su svi ovi klinci pametni i da javno iznesu prljav ves i raznorazne malverzacije u javnost i konacno da oteraju ovo pseto Bjekovica i njegove pulene i da se napravi jedan "normalan" partizan.

Aleksandar Nikić

pre 17 godina

Ovako je otjeran i Veljko Paunović prije 10-ak godina. Taman kada je trebao potpisati prvi profi ugovor sa oljenim klubom, naprasno je završio u Španiji. Još jedan dokaz sumanute politike službenika kluba.

zoro

pre 17 godina

Tako je to kad nam MAFIJA vodi fudbal. Nije ni čudo što nam deca odlaze u inostrano klubovi. Partizan i nekad Obilić su dokaz da su se kriminalci uvukli u sve pore profesionalnog sporta. Neko ko ne vadi tompus iz usta i šuruje sa svim vlastima ne može da sudi o momcima kojima je fudbal, očigledno jedini način da sebi i svojim porodicama obezbedi kakvu-takvu egzistenciju. Potrebno nam je jedno VELIKO čišćenje šljama i kriminala iz Srbije.

posmatrac

pre 17 godina

Drincic, Babovic, Sulejmani...- ko je sledeci? Mozda je ovo dobro za Srbiju: ko god od klinaca da ode iz Partizana odmah zasluzi status mladog reprezentativca. Jedva cekam da gledam Sulejmanija u Ajaksu ili PSV-u, kome ce ga AZ prodati za 5-6 miliona u narednih godinu-dve.

Inace, Sulejmaniju skroz verujem. Zeka/Bjeka je smislio da ga izbace iz tima i navodno ucine njegov status problematicnim da bi mu ponudili losiji ugovor. Pilicari su zickali za sicu...Mali je medjutim inteligentniji od obojice a ponude iz inostranstva je ionako imao od nekoliko klubova.AZ je fantastican izbor jer je u piutanju ambiciozan klub koji pravi potpuno nov tim baziran na igracima iz mlade reprezentacije Holandije koja je u Junu postala prvak Evrope. Tu ce se Sulejmani odlicno uklopiti i sigurno dobiti pravu sansu.

Obratite paznju na tu ordinarnu laz u vezi pretnje albanskom reprezentacijom? Pa sta je moron mislio? Da ga decko nece demantovati? Sulejmanijeva familija nisu albanci vec goranci koji pritom zive u Beogradu zadnjih 60 godina i decko je Beogradjanin od glave do pete. Pre se treba plasiti da za pet godina ne zaigra za holandsku reprezentaciju, jer ce ga ovi sigurno zvati, posto je Sulejmani igrac klase Arjana Robena.

Izgubiti takvog igraca na ovako glupav nacin je skandalozno. Za mene je to jos jedan frapantan dokaz totalne nesposobnosti i strateske kratkovidosti Partizanove uprave...

Stepa

pre 17 godina

Bjeko, vise verujem ovom mladicu, iako je ovo prvi put da citam neku njegovu uzjavu iako ima "samo" 17 godina. Na zalost toliko si se iskompromitovao da ti vise niko nista ne veruje. Verovatno si pokusao da "miniras" ovog mladica jer su te on i njegova porodica prozreli.

Red Star Nis

pre 17 godina

Kakvi ste bre dziberi!!! Pa nikad u istoriji partizan nije bio bez bar jednog albanca a vi sad izbaciste i Sulejmanija! Salu na stranu, nesto su vam ucestali odlasci mladih i perspektivnih igraca i to bez obestecenja. Izgleda da novi narastaji ne trpe ove vase mafijase. Ili iza sebe imaju jace?!

Plikuscht

pre 17 godina

A jel' postoji neki UO u klubu da priupita Bjekovica i trenere mladjih selekcija zasto je ovaj decko, ako je tacno sta kaze, loptan levo-desno ... te omladinac, te prvi tim, te Teleoptik, te izbacen iz svih timova ... kako se tu uopste radi!?

Neverni Toma

pre 17 godina

Ja breeeee nista ne verujem ovom Bjekovicu. Ubi te me ali ne verujem. Nisam navijac Partizana ali ne mogu cak ni da se nasladjujem njihovim mukama dok god pravi navijaci ispastaju zbog mafije

boban_bg

pre 17 godina

Volim Srbiju svim srcem, ali ni malo nisam nacionalista.
Sramota je čima se Bjeković služi, tj kakvim lažima, da bi sa sebe sprao odgovornost. Mislim da će mali ipak biti zaboravljen što se mlađih kategorija reprezentacije tiče, jer je Zečevićev uticaj u Savezu preveliki. Uostalom, ne samo u Savezu, već u svim tajno-policijsko-mafijaškim krugovima. Moćan je Zeka, više nego bilo ko u podzemlju trenutno. Optimista sam, ali mislim da nikada nećemo očistiti sport od mafijaša, mnogo love se tu vrti da bi oni tek tako otišli

Gogi

pre 17 godina

Naravno da momak nece uzeti albansko drzavljanstvo jer on nije albanac vec Goranac, a njima (gorancima) ne pada na pamet da ih neko oslovljava sa albanac.
Bjekovic vise ne zna sta prica,trebao bi da se povuce vec jednom jer to Grobari ocekuju .

V.Radosavljevic

pre 17 godina

Decko, nemoj da se raspravljas sa njim i spustas na taj nivo.
To je bre prev.rant sa dugogodisnjim iskustvom, a od Zeke je dobio instrukcije da prica ovakve stvari da bi skrenuo paznju sa svojih namestaljki i prevara.

Tebi srecno gde god budes igrao i ciji god drzavljanin bio, a na nama navijacima je da isteramo lo.ove iz voljenog kluba.

PRAZAN JUG ZA SLOBODAN PARTIZAN

Gargamel

pre 17 godina

Bravo Miki, neka se Bjekovic malo raspita kako zive prosecni ljudi u Srbiji.
Sto se tebe tice, samo vredno treniraj i jedva cekam da te vidim da igras za reprezentaciju tvoje i moje zemlje - SRBIJE !

Makaveli

pre 17 godina

Bravo, mali. Ne daj da te terorisu lazovi iz uprave Partizana, za koje svi znamo ko su i sta su. Nema potrebe da se pravdas uopste. Svako ko iole zna kako radi uprava FK Partizana je svesan toga o cemu se ovde radi. Oni bi da za dzabe igras za Partizan, pa da te posle oni debelo prodaju.
Samo idi svojim putem. Bez obzira koliko ja volim Partizan, nijednom mladom igracu ne bih preporucio da igra za taj tim. Bar ne dok je mafija u vrhu kluba (a to ce izgleda da traje do njihove smrti). Nazalost.

Svedjan DELIJA

pre 17 godina

Bravo decko pa dokle ce vise ovaj Bjekovic da vas maltretira grobari,nema veza ko je kakve nacionalnosti ali ovaj momak pripada Srbiji,navijac sam Zvezde ali mi je veoma zao kada vidim kroz sta sve prolaze igraci vaseg kluba.Stvarno me cudi da preko 50% omladinaca Partizana ne zeli da produzi ugovor.Znaci nesto tu ne valja sa upravom.

Milan

pre 17 godina

Svaka cast, mali. Kratak i jasan odgovor, potkrepljen cinjenicama. Bas me interesuje da li ce Bjekovic uspeti da sklopi neki uobicajeno traljav odgovor, ili ce podvuci rep i ocutati...

Boba

pre 17 godina

E pa da cujemo sada Bjeku sta ima da kaze po tom pitanju. Pa ne sme Partizan da bude nicija prcija, do god se klub ne privatizuje.
Tako je to kad' nam mrakovi vode fudbal.

gogo BN

pre 17 godina

Neko je iz Partizana sabotirao ovog momka kako bi se mjesto napravilo za nečijeg tatinog sina ili ljubimca menadžera.Momak je super igrač,ekstra talenat.Konstantno je bio jedan od najboljih iz te generacije.I ta priča o albanskom državljanstvu je puštena samo da bi se dječko degradirao i šutnuo iz Partizana.Bar mi je drago da je odmah našao klub,i to dobar. Pa neće valjda da gleda Bebeta a on da sjedi na u Zemunelu.

mali radojica

pre 17 godina

Decko zvuci mnogo trezvenije, makar od onih mnogo starijih koji treba da vode njegov klub i da mu omoguce da svojim kvalitetom napravi nesto u zivotu, a da klubu jednog dana kapne neki dinar od njegovog transfera. Sa druge strane, cak i da uzme albansko drzavljanstvo (sto izgleda ne zeli), u cemu je problem? Koliko se secam, do juce su pravi grobari dizali u nebo svoje heroje Fadilja Vokrija, Dzevada Prekazija, Isu Sadriju koji su koliko ja znam Albanci sa Kosova. Zasto se u nasem sportu jos uvek mase pasosima i drzavljanstvima, kada ionako svi zelimo da postignemo nekakav uspeh na medjunarodnij sceni, a to je danas za nase klubove jedino moguce kupovinom svakoga za koga imas para i koji je bolji od tvojih trenutnih igraca?

Vuk Samotnjak

pre 17 godina

Bravo mali. Drago mi je sto imas snage da kazes gde ti je domovina. Tebi sve najbolje, iako si igrao za omrazeni klub...
A Bjekovic - svi znaju da je podao i sujetan. Pre bih verovao baba Zorki nego njemu.

Gabriel

pre 17 godina

I šta sad,tajac,dečko bar ima testise da odgovori onom tiraninu a vi miševi nastavite da virite iz vaših rupica i vičite bojkot bojkot, e grobarijo,pa pored vas ovi će da vladaju još dugo u vašem klubu i kad budete igrali u beogradskoj zoni vikaćete bojkot bojkot, sram vas bilo.

Miki Rubiroza

pre 17 godina

Najspektakularniji Bjekini-Zekini medjunarodni tenderi i aukcije: 1988/89 Partizan-Roma 4:2,Roma-Partizan 2:0; 2005/06 Petah Tikva-Partizan 0:2, Partizan-Petah Tikva 2:5

Diogenis

pre 17 godina

Sulejmani,ostani iz inata.Vrlo je jasan stav grobara.Zele da ostanes.Bices legenda.Nadam se da citas ove komentare,jer si ti u pitanju.
Ocekujem udarne naslove u sutrasnjoj stampi da su Bjekovic i Zecevic podneli ostavke.Nista logicnije od toga nema.Zecevicu izjave o aktivnostima tvoga oca nemaju veze sa tobom.To i jest tragedija sto vas je masa dobilo diplome na racun oceva i njihovog uticaja.Diploma stecena tako nije znanje.Iskustvo nisi stekao,jer nikad nista cestito nisi radio.Izjavljujes da te hoce bitange da oteraju.Reci nam ko su ti.Mi tebe prozivamo zbog po imenu,jer imamo informacije da ne radis dobro ,a i stanje to pokazuje.To sto ti znas ne treba Partizanu.
Zeko i Bjeko ,niste umeli na vreme da odete i morate ovako ,kao nesvet.
Sulejmani i mladici su u pravu,jer ih ovi ucenjuju.
Sramota,sramota i tuga.Sta drugo reci?

urbanbg73

pre 17 godina

Za Sulejmanija ZNAM da je jos pre dve godine (sa 15 godina!) visio po splavovima, pio alkohol i vracao se kuci prvim jutarnjim busevima. Proverena informacija.
Za Bjekovica SVI znamo da je prevarant i folirant. Trebalo bi da ode i u svom dvoristu uziva kraj bazena. Vreme je da se nesto promeni u Partizanu, sto se vise ceka to ce Zvezda vise prostora ugrabiti za sebe.

Anel selo brod

pre 17 godina

ja sam goranac i zivim u beogradu.
Sulejmani je isto goranac i on nema nista sa albanskim drzavljanstvom ja neznam odkud to odjednom put u Beogradu zive 10 000 Goranaca a jedan je od njih i Sulejmani vecina goranaca zive u naselje Borci tako da smo mi goranci al nasa zemlja je srbija jer tu zivimo.a kosovo i nasa oblast gora to je samo odakle dolazimo... eto malo vise o gorancima :-)

ElGoranian

pre 17 godina

Bjekovichu,Bjekovichu...Pa kako te bre nije stramota da prichash tako neshto????Pa jel ti imash obraza i imalo chasti..da tako vredjash jednog mladog i neiskusnog choveka???Pa dokle chesh ovako da maltretirash nashe talente??
Sulejmani samo napred...Cela Gora je uz tebe!!Chekamo tvoj debi za A Selekciju Srbije!!!

halky

pre 17 godina

Dragoj nam redciji B92 nekoliko sugestija!
Dali je moguce da se Statisticki gledano 99% korisnika (((vase-nase veb stranice b92 - vezano za sportskue komentare o Bjekovicu-PFC, (a u to sam apsolutno siguran))) oglasava sa gadjenjm prema doticnom a da kao redakcija-novina ne pokrenemo nesto sto bi dalo do znanja "doticnom" da je doslo vreme da se ode sa pozicije, jer...
Imamo veoma dobar primer za to "Milosevic"i kako smo to radili u svoje vreme,pa dali nam je ponestalo ideja ,humora i svega ostaloga, ili vise nismo ono sto smo nekad bili (b92)
NPR. Na veb stranici imamo rubriku GLASANJE. Trenutan topik "Ko će osvojiti Ligu šampiona u sezoni 2006/07 ?"
(Bitno ali ne u nasem dvoristu!)
Neka bude npr. Dali Bjekovic treba da ode iz PFC?
Bitno ali u nasem,nasem dvoristu.
Dajte da vidimo sta misle svi svi svi (gledaoci,slusaoci,citaoci)pa da to i objavimo negde(TV,NOVINE,RADIO)neka se prica, uradimo neku akciju, damo do znanj da smo jos uvek medijska kuca otvorenih ociju u koju smo verovali,i verujemo.Da smo za istinu i samo istinu ma kakva ona bila
Dali je B92 spreman na to ili ne,pokrenite lavinu!!
Pozdrav za sve vas od ljubitelja sporta
P.S Navijam za najbolji tim ,a moj tim ste svi vi.