Petak, 15.10.2021.

17:00

"Muka mi je od Mesija, šta je on osvojio?"

"Frans fudbal" objavio je listu kandidata za osvajanje "Zlatne lopte" za 2021. godinu, a među njima je i šestostruki osvajač Lionel Mesi.

Izvor: SS

"Muka mi je od Mesija, šta je on osvojio?" IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

37 Komentari

Sortiraj po:

Mirza Selimovic

pre 2 godine

(kiki, 16. oktobar 2021 16:30)

Dal je moguce da mi 100 puta postavljas jedna te ista pitanja? valjda se pravis da ne razumes. za 2016 i 2017 sam vec objasnio.

Niko nije govorio da Nojer zasluzuje 2014 al su zato svi govore da su 2010 trebali da dobiju Iniesta ili Snajder.

kiki

pre 2 godine

(facts, 16. oktobar 2021 13:30)

Pogledaj komentare iz 2014 i koliko je bilo komentara da Nojer zasluzuje ZL.

Da se ceo svet slaze da je Iniesta zasluzio ZL onda bi je on i dobio isto kao sto bi je dobio i neko druge ove godine hehe :)

Takodjer jos mi nisi odgovorio po cemu Mesi ne zasluzuje ZL ove godine, i po cemu je zasluzuje neko drugi? Koji su argumenti? Ako se gleda samo broj golova Mesi bi je dobio i 2016 i 2017 zar ne?

I interesantno je da si ignorisao 2013 godinu. Ocito je da si i sam svestan da je Ronaldo poklonjena ZL te godine hehe

facts

pre 2 godine

(Kiki, 16. oktobar 2021 12:46)

sem tebe niko ne govori da je Nojer trebao dobiti 2014, sa druge strane ceo svet se slaze da je Iniesta zasluzio 2010. isto tako ceo svet (sem navijaca Messija) smatra da neko drugi zasluzuje zlatnu loptu ove godine.

Kiki

pre 2 godine

(Kinez),

Kada je nisu dobijali Iniesta, Riberi, Nojer nece je sigurno sada dobiti ni Jorginho koji nije igrao toliko bitnu ulogu kao gore navedeni igraci.

facts

pre 2 godine

(Kinez),

Kada je nisu dobijali Iniesta, Riberi, Nojer nece je sigurno sada dobiti ni Jorginho koji nije igrao toliko bitnu ulogu kao gore navedeni igraci.
(Kiki, 16. oktobar 2021 11:35)

A sto je nije dobio Iniesta 2010? pa mora Unicefov i Adidasov projekat da dobije.

Kinez, Da dodam, vase ime, facts, Davor, Kiki

pre 2 godine

Osvojio kikiriki kup kralja i kikiriki Kopa Ameriku i on je zlatna lopta. A Jorginho bio jedan od najvaznijih igraca Celsija i jedan od najvaznijih igraca Italije, osvojio LS i Euro. I ne samo on, bilo je ove godine bar jos 5 mnogo zapazenijih igraca od Messija.

Masariko

pre 2 godine

Ako se to onda tako gleda, onda je najbolji igrac svih vremena Pedro Rodrigez, koji je osvojio skoro sve moguce trofeje: Svetsko prvenstvo, Evropsko prvenstvo, La liga, Spanski Kup, Spanski Super Kup, Engleska liga, Engleski FA kup, Liga Sampiona, Super Kup Evrope, Liga Evrope, Kup Sampiona Sveta... Trofeje inace donosi ceo tim, a ne pojedinac, a inace svi znamo, a i sam Pedro zna da su Mesi i Ronaldo indivudalno bolji igraci od njega.
(Maslinov Medved, 15. oktobar 2021 20:02)

A šta tek reći za Denija Alveža?

Messi GOAT

pre 2 godine

Slušao sam Mesijev intervju gde je Mesi jednom rečenicom "otkrio" da osvaja zlatnu loptu tj da već zna da će je osvojiti.Inace za one koji ne znaju igrač koji osvoji zlatnu loptu to sazna otprilike 2 meseca pre dodele,jave mu telefonom.Tako je bilo i 2019 kada su negde u oktobru javili Mesiju da je dobitnik.A evo šta je Mesi izjavio:
"Ne ne razmišljam o zlatnoj lopti i ne smatram sebe favoritom ,ja volim da govorim o stvarima tek kada se one dese i ovih 6 zlatnih lopti je veliki uspeh".
A zatim je izjavio recenicu na osnovu koje sam zaključio da je on dobitnik:"Ako osvojim sedmu to će biti zaista neverovatno, biću presrecan".

Šta mislite da li bi Mesi koji ne voli da priča o sebi i svojim uspesima spominjao sedmu zlatnu.Ne bi naravno, nego lik zna da je osvojio tako da je zato i spomenuo 7 zlatnu loptu.

Mihajlo

pre 2 godine

Ako sam dobro video Kristijano je u konkurenciji za zlatnu loptu,taj pokusaj izjednacavanja Mesija i Kristijana nema veze s mozgom. Kao kad bi neko rekao Inzagi je bio bolji fudbaler od Del Pjera,jedan centarfor a drugi mozak ekipe,radi sve na terenu. Benzema je najbolji igrac posle Mesija na svetu,u konkurenciju mogu da udju De Brujne i Azar kad su zdravi,Salah,Mane,Suarez,Bernardo Silva,Fernandes,Tadic,Modric i niko vise. A za njaboljeg golgetera mogu da se takmice Kristijano,Levandovski,Lukaku,Haland ,naravno najbolji je Levandovski.

Maslinov Medved

pre 2 godine

Ako se to onda tako gleda, onda je najbolji igrac svih vremena Pedro Rodrigez, koji je osvojio skoro sve moguce trofeje: Svetsko prvenstvo, Evropsko prvenstvo, La liga, Spanski Kup, Spanski Super Kup, Engleska liga, Engleski FA kup, Liga Sampiona, Super Kup Evrope, Liga Evrope, Kup Sampiona Sveta... Trofeje inace donosi ceo tim, a ne pojedinac, a inace svi znamo, a i sam Pedro zna da su Mesi i Ronaldo indivudalno bolji igraci od njega.

Vase ime*

pre 2 godine

Mesi u 2021.: trofej Kopa Amerike, najbolji strelac Kopa Amerike, najbolji asistent Kopa Amerike, najbolji igrac Kopa Amerike, trofej kupa Kralja, najbolji igrac finala kupa Kralja, najbolji strelac finala Kupa Kralja, najbolji strelac La Lige, igrac meseca La Lige (februar), drzao je Barsu na 1. mestu La Lige nekih 40 minuta (od svog gola u 23. pa sve do 63. minute kada je Granada izjednacila zahvaljujuci odbrani Barse), najlepsi gol Lige Sampiona (protiv PSZa). Zatim vise od 2 godine je neporazen sa Argentinom, direktno je ucestvovao u 52 golova u 2021. (38 golova i 14 asistencija), neporazen je na 41 od 48 utakmica u 2021.
A gde su tu kreirane sanse, golovi van 16-erca, driblinzi, kljucni pasovi, dueli, koliko puta je bio igrac utakmice, koliko puta je bio fauliran itd.
Mesi je prvi favorit za osvajanje Zlatne Lopte.

suki tuki

pre 2 godine

muka mu je bila i od Suareza, nije znao jel posao ili dosao od driblinga Urugvajca, pa onda krenuo da kuka da ga je vredjao na rasnoj osnovi, a Suarez i sam poreklom iz Afrike.

1312

pre 2 godine

hahahahha, pa Messi osvaja opet. Doneo je Argentini Copa America trofej posle ko zna koliko godina cekanja. On je bio najzasluzniji uz golmana!!!

M

pre 2 godine

Ljudi moji jel vi stvarno poredite Mesija sa Levandovskim? Od odlaska Neymara lik ih je bukvalno sam vukao i borio se za trofeje, a bez njega ne mogu da upute ni sut u okvir gola. A sa Messijem su svake godine igrali najmanje cetvrtfinale i bili su u borbi za titulu lige do zadnjeg kola. Nemojte zaboraviti da je ovaj isti tim Barcelone sa Messijem prošle sezone uz jednom trenutku vezao 14 pobjeda u 15 utakmica. U 33 kolu Primere Barcelona je bila privremeno prva na barem 40 minuta, ali je Granada preokrenula i dobila utakmicu.

Ma Mesi je najbolji igrac svih vremena. Na treba njemu nikakva zlatna lopta da bi video kakva je prevaga na terenu. A Bajern pobedjuje 5-0 i sa Levandovskim i bez njega.

Penaldovci na aparatima

pre 2 godine

Budimo realni, Mesi mu je unistio karijeru pobedivsi ga u 3 finala lige sampiona...plus ovaj je Penaldov kucni prijatelj...tako da razumljiva izjava.

Maks

pre 2 godine

Messi je ove godine najbolji strijelac La Lige, najbolji strijelac Copa Americe, najbolji asistent Copa Americe, najbolji igrač LaLige, najbolji igrač Copa Americe, osvajač Copa Americe, osvajač kupa kralja. Po cemu je Leva bolji?

A sa ovom Barselonom osvojiti i kup kralja je ocigledno bio preveliki uspeh. Barsa se ne moze sastaviti bez Mesija.

Matrix

pre 2 godine

Izjava Mesija pre nekoliko dana na pitanje novinara da li razmislja o Zlatnoj Lopti u kojoj je favorit za osvajanje: "Ne, ne osećam se kao favorit za osvajanje Zlatne Lopte, nikada nisam voleo da pričam o tome. Ako se to desi, to je svakako sjajno. Levandoski je najveci kandidat za tu nagradu, tu su takodje kandidati Mbape i Nejmar"

Dzoni

pre 2 godine

Kad te neko ne jednom, nego cak dva puta u finalima lige sampiona razbuca kao amatera, jasno je zasto mu je i dalje muka...:)) . Nego koga briga za zlatnu loptu. I tak i tak je rekorder a i Mesi je veci od te nagrade. On ne bi smeo ni konkurisati, trebala bi se deliti samo zemljanima...odavno nam je jasno da je Leo sa neke druge planete, bas kao i El pibe... Bice neizvesna trka izmedju Mesija, Leve i Benzeme...tri igraca koja su najvise pokazala u ovoj godini. Verovatno presudi forma u narednih mesec- dva. Kakav Kante i Zorzinjo, ne bogohulite..

Iko

pre 2 godine

Koja reakcija kaze "muka mi je vise od Messija", "ok osvojio sa argentinom a sta je sa barsom uradio?". Ovaj ko neki prosecni hejter na ovom portalu kada komentarise neki naslov o Messiju lol xd

Bales86

pre 2 godine

Kad te neko ne jednom, nego cak dva puta u finalima lige sampiona razbuca kao amatera, jasno je zasto mu je i dalje muka...:))
(Dzoni, 15. oktobar 2021 19:03)

Gresis care . Nije cak ni dva puta, nego TRI :D Verovatno si zaboravio da je Evra igrao za Juventus 2015 kad ih je barsa razbila u finalu. Mesi kao i protiv Uniteda,pravio dar mar upravo po strani gde igra Evra. Jadnik verovatno ima i dalje nocne more.

EEE

pre 2 godine

Ronaldo i Mesi mogu da ne osvoje nista, jednostavno su mnogo, mnogo levela iznad svih! I treba da se uzme u obzir da sve ovo uspevaju u ovim godinama u tolikom nizu godina, a svakako je normalno da sve to utice na ljude koji imaju komplekse, da neko toliko dugo bude u vrhu.

Gazda

pre 2 godine

Mesi je u 2021 godini bolji po svim statistickim parametrima i od Leve i od Benzeme, a i po trofejima tako da zaista ne vidim nacin da ga iko ugrozi sto se tice ZL. Asistencije, stvorne sanse suigracima, driblinzi, golovi van 16erca, slobodnjaka, daleko vise nagrada za igraca utakmice. Jedino je Leva po golovima bolji od Mesija ali da se gledaju samo golovi Mesi bi je dobio i 2016 i 2017, a ne Ronaldo. Takodjer, vredi naglasiti da Benzema nije osvojio nista, Leva osvojio samo ligu koja Bajernu nista ne znaci jer nemaju konkurenciju dok je Mesi osvojio Kopu pored Brazila, Urugvaja, Cilea, Kolumbije... Takodjer, Levi ne ide u prilog sto igra u onakvoj masini od tima kao sto je Bajern jer i pored toga on po statistici nije nista bolji od Mesija ako gledamo golove + asistencije. Samo sto je to Mesi postigao u ovoj raspaloj Barseloni sto je jos jedan dodatan plus za Mesija.

Gorstak

pre 2 godine

Upravo zbog tvog Ronalda će sada Levandovski biti uskraćen za zlatnu loptu. Ako je Messi nije dobio 2016 godine zbog 59 golova i 31 asistencije sigurno je da je sada neće dobiti ni Leva zbog 50-ak golova i 10-ak asistencija. Sviđalo se nekome ili ne, to vam je tako... S obzirom da je kvota na Messija 1,5, a na Levandovskog 6 jasno je da će Lewandovski biti žrtva Ronaldovih zlatnih lopti koje je dobijao zbog trofeja iako je Messi po svim statistikama bivao najbolji igrač 2016 i 2017. Jasno je da će je sada dati i Messiju zbog trofeja sa reprezentacijom. Leva osvojio samo Bundesligu što za Bayern nije nikakav uspjeh, Benzema nije osvojio ništa, Mbappe ni Francusku ligu, Cristiano se jedva plasirao u ligu prvaka sa Juventusom...

Mislim dakle postojim

pre 2 godine

Gospodine Evra, s obzirom da si fan Ronalda odgovori nam šta je Ronaldo osvojio 2013 godine kada je dobio zlatnu loptu? Lik je dobio zlatnu loptu bez ijednog osvojenog trofeja.

Петар

pre 2 godine

Са Барсом освоји куп и до краја био конкурентан за титулу?Био најбољи стрелац првенства?Против Псж-а постигао један од најлепших голова те године?

Mislim dakle postojim

pre 2 godine

Gospodine Evra, s obzirom da si fan Ronalda odgovori nam šta je Ronaldo osvojio 2013 godine kada je dobio zlatnu loptu? Lik je dobio zlatnu loptu bez ijednog osvojenog trofeja.

Maks

pre 2 godine

Messi je ove godine najbolji strijelac La Lige, najbolji strijelac Copa Americe, najbolji asistent Copa Americe, najbolji igrač LaLige, najbolji igrač Copa Americe, osvajač Copa Americe, osvajač kupa kralja. Po cemu je Leva bolji?

A sa ovom Barselonom osvojiti i kup kralja je ocigledno bio preveliki uspeh. Barsa se ne moze sastaviti bez Mesija.

Bales86

pre 2 godine

Kad te neko ne jednom, nego cak dva puta u finalima lige sampiona razbuca kao amatera, jasno je zasto mu je i dalje muka...:))
(Dzoni, 15. oktobar 2021 19:03)

Gresis care . Nije cak ni dva puta, nego TRI :D Verovatno si zaboravio da je Evra igrao za Juventus 2015 kad ih je barsa razbila u finalu. Mesi kao i protiv Uniteda,pravio dar mar upravo po strani gde igra Evra. Jadnik verovatno ima i dalje nocne more.

Penaldovci na aparatima

pre 2 godine

Budimo realni, Mesi mu je unistio karijeru pobedivsi ga u 3 finala lige sampiona...plus ovaj je Penaldov kucni prijatelj...tako da razumljiva izjava.

Петар

pre 2 godine

Са Барсом освоји куп и до краја био конкурентан за титулу?Био најбољи стрелац првенства?Против Псж-а постигао један од најлепших голова те године?

Iko

pre 2 godine

Koja reakcija kaze "muka mi je vise od Messija", "ok osvojio sa argentinom a sta je sa barsom uradio?". Ovaj ko neki prosecni hejter na ovom portalu kada komentarise neki naslov o Messiju lol xd

Dzoni

pre 2 godine

Kad te neko ne jednom, nego cak dva puta u finalima lige sampiona razbuca kao amatera, jasno je zasto mu je i dalje muka...:)) . Nego koga briga za zlatnu loptu. I tak i tak je rekorder a i Mesi je veci od te nagrade. On ne bi smeo ni konkurisati, trebala bi se deliti samo zemljanima...odavno nam je jasno da je Leo sa neke druge planete, bas kao i El pibe... Bice neizvesna trka izmedju Mesija, Leve i Benzeme...tri igraca koja su najvise pokazala u ovoj godini. Verovatno presudi forma u narednih mesec- dva. Kakav Kante i Zorzinjo, ne bogohulite..

Vase ime*

pre 2 godine

Mesi u 2021.: trofej Kopa Amerike, najbolji strelac Kopa Amerike, najbolji asistent Kopa Amerike, najbolji igrac Kopa Amerike, trofej kupa Kralja, najbolji igrac finala kupa Kralja, najbolji strelac finala Kupa Kralja, najbolji strelac La Lige, igrac meseca La Lige (februar), drzao je Barsu na 1. mestu La Lige nekih 40 minuta (od svog gola u 23. pa sve do 63. minute kada je Granada izjednacila zahvaljujuci odbrani Barse), najlepsi gol Lige Sampiona (protiv PSZa). Zatim vise od 2 godine je neporazen sa Argentinom, direktno je ucestvovao u 52 golova u 2021. (38 golova i 14 asistencija), neporazen je na 41 od 48 utakmica u 2021.
A gde su tu kreirane sanse, golovi van 16-erca, driblinzi, kljucni pasovi, dueli, koliko puta je bio igrac utakmice, koliko puta je bio fauliran itd.
Mesi je prvi favorit za osvajanje Zlatne Lopte.

Gorstak

pre 2 godine

Upravo zbog tvog Ronalda će sada Levandovski biti uskraćen za zlatnu loptu. Ako je Messi nije dobio 2016 godine zbog 59 golova i 31 asistencije sigurno je da je sada neće dobiti ni Leva zbog 50-ak golova i 10-ak asistencija. Sviđalo se nekome ili ne, to vam je tako... S obzirom da je kvota na Messija 1,5, a na Levandovskog 6 jasno je da će Lewandovski biti žrtva Ronaldovih zlatnih lopti koje je dobijao zbog trofeja iako je Messi po svim statistikama bivao najbolji igrač 2016 i 2017. Jasno je da će je sada dati i Messiju zbog trofeja sa reprezentacijom. Leva osvojio samo Bundesligu što za Bayern nije nikakav uspjeh, Benzema nije osvojio ništa, Mbappe ni Francusku ligu, Cristiano se jedva plasirao u ligu prvaka sa Juventusom...

M

pre 2 godine

Ljudi moji jel vi stvarno poredite Mesija sa Levandovskim? Od odlaska Neymara lik ih je bukvalno sam vukao i borio se za trofeje, a bez njega ne mogu da upute ni sut u okvir gola. A sa Messijem su svake godine igrali najmanje cetvrtfinale i bili su u borbi za titulu lige do zadnjeg kola. Nemojte zaboraviti da je ovaj isti tim Barcelone sa Messijem prošle sezone uz jednom trenutku vezao 14 pobjeda u 15 utakmica. U 33 kolu Primere Barcelona je bila privremeno prva na barem 40 minuta, ali je Granada preokrenula i dobila utakmicu.

Ma Mesi je najbolji igrac svih vremena. Na treba njemu nikakva zlatna lopta da bi video kakva je prevaga na terenu. A Bajern pobedjuje 5-0 i sa Levandovskim i bez njega.

Maslinov Medved

pre 2 godine

Ako se to onda tako gleda, onda je najbolji igrac svih vremena Pedro Rodrigez, koji je osvojio skoro sve moguce trofeje: Svetsko prvenstvo, Evropsko prvenstvo, La liga, Spanski Kup, Spanski Super Kup, Engleska liga, Engleski FA kup, Liga Sampiona, Super Kup Evrope, Liga Evrope, Kup Sampiona Sveta... Trofeje inace donosi ceo tim, a ne pojedinac, a inace svi znamo, a i sam Pedro zna da su Mesi i Ronaldo indivudalno bolji igraci od njega.

1312

pre 2 godine

hahahahha, pa Messi osvaja opet. Doneo je Argentini Copa America trofej posle ko zna koliko godina cekanja. On je bio najzasluzniji uz golmana!!!

suki tuki

pre 2 godine

muka mu je bila i od Suareza, nije znao jel posao ili dosao od driblinga Urugvajca, pa onda krenuo da kuka da ga je vredjao na rasnoj osnovi, a Suarez i sam poreklom iz Afrike.

Matrix

pre 2 godine

Izjava Mesija pre nekoliko dana na pitanje novinara da li razmislja o Zlatnoj Lopti u kojoj je favorit za osvajanje: "Ne, ne osećam se kao favorit za osvajanje Zlatne Lopte, nikada nisam voleo da pričam o tome. Ako se to desi, to je svakako sjajno. Levandoski je najveci kandidat za tu nagradu, tu su takodje kandidati Mbape i Nejmar"

Mihajlo

pre 2 godine

Ako sam dobro video Kristijano je u konkurenciji za zlatnu loptu,taj pokusaj izjednacavanja Mesija i Kristijana nema veze s mozgom. Kao kad bi neko rekao Inzagi je bio bolji fudbaler od Del Pjera,jedan centarfor a drugi mozak ekipe,radi sve na terenu. Benzema je najbolji igrac posle Mesija na svetu,u konkurenciju mogu da udju De Brujne i Azar kad su zdravi,Salah,Mane,Suarez,Bernardo Silva,Fernandes,Tadic,Modric i niko vise. A za njaboljeg golgetera mogu da se takmice Kristijano,Levandovski,Lukaku,Haland ,naravno najbolji je Levandovski.

EEE

pre 2 godine

Ronaldo i Mesi mogu da ne osvoje nista, jednostavno su mnogo, mnogo levela iznad svih! I treba da se uzme u obzir da sve ovo uspevaju u ovim godinama u tolikom nizu godina, a svakako je normalno da sve to utice na ljude koji imaju komplekse, da neko toliko dugo bude u vrhu.

Gazda

pre 2 godine

Mesi je u 2021 godini bolji po svim statistickim parametrima i od Leve i od Benzeme, a i po trofejima tako da zaista ne vidim nacin da ga iko ugrozi sto se tice ZL. Asistencije, stvorne sanse suigracima, driblinzi, golovi van 16erca, slobodnjaka, daleko vise nagrada za igraca utakmice. Jedino je Leva po golovima bolji od Mesija ali da se gledaju samo golovi Mesi bi je dobio i 2016 i 2017, a ne Ronaldo. Takodjer, vredi naglasiti da Benzema nije osvojio nista, Leva osvojio samo ligu koja Bajernu nista ne znaci jer nemaju konkurenciju dok je Mesi osvojio Kopu pored Brazila, Urugvaja, Cilea, Kolumbije... Takodjer, Levi ne ide u prilog sto igra u onakvoj masini od tima kao sto je Bajern jer i pored toga on po statistici nije nista bolji od Mesija ako gledamo golove + asistencije. Samo sto je to Mesi postigao u ovoj raspaloj Barseloni sto je jos jedan dodatan plus za Mesija.

Masariko

pre 2 godine

Ako se to onda tako gleda, onda je najbolji igrac svih vremena Pedro Rodrigez, koji je osvojio skoro sve moguce trofeje: Svetsko prvenstvo, Evropsko prvenstvo, La liga, Spanski Kup, Spanski Super Kup, Engleska liga, Engleski FA kup, Liga Sampiona, Super Kup Evrope, Liga Evrope, Kup Sampiona Sveta... Trofeje inace donosi ceo tim, a ne pojedinac, a inace svi znamo, a i sam Pedro zna da su Mesi i Ronaldo indivudalno bolji igraci od njega.
(Maslinov Medved, 15. oktobar 2021 20:02)

A šta tek reći za Denija Alveža?

Kinez, Da dodam, vase ime, facts, Davor, Kiki

pre 2 godine

Osvojio kikiriki kup kralja i kikiriki Kopa Ameriku i on je zlatna lopta. A Jorginho bio jedan od najvaznijih igraca Celsija i jedan od najvaznijih igraca Italije, osvojio LS i Euro. I ne samo on, bilo je ove godine bar jos 5 mnogo zapazenijih igraca od Messija.

Messi GOAT

pre 2 godine

Slušao sam Mesijev intervju gde je Mesi jednom rečenicom "otkrio" da osvaja zlatnu loptu tj da već zna da će je osvojiti.Inace za one koji ne znaju igrač koji osvoji zlatnu loptu to sazna otprilike 2 meseca pre dodele,jave mu telefonom.Tako je bilo i 2019 kada su negde u oktobru javili Mesiju da je dobitnik.A evo šta je Mesi izjavio:
"Ne ne razmišljam o zlatnoj lopti i ne smatram sebe favoritom ,ja volim da govorim o stvarima tek kada se one dese i ovih 6 zlatnih lopti je veliki uspeh".
A zatim je izjavio recenicu na osnovu koje sam zaključio da je on dobitnik:"Ako osvojim sedmu to će biti zaista neverovatno, biću presrecan".

Šta mislite da li bi Mesi koji ne voli da priča o sebi i svojim uspesima spominjao sedmu zlatnu.Ne bi naravno, nego lik zna da je osvojio tako da je zato i spomenuo 7 zlatnu loptu.

facts

pre 2 godine

(Kinez),

Kada je nisu dobijali Iniesta, Riberi, Nojer nece je sigurno sada dobiti ni Jorginho koji nije igrao toliko bitnu ulogu kao gore navedeni igraci.
(Kiki, 16. oktobar 2021 11:35)

A sto je nije dobio Iniesta 2010? pa mora Unicefov i Adidasov projekat da dobije.

facts

pre 2 godine

(Kiki, 16. oktobar 2021 12:46)

sem tebe niko ne govori da je Nojer trebao dobiti 2014, sa druge strane ceo svet se slaze da je Iniesta zasluzio 2010. isto tako ceo svet (sem navijaca Messija) smatra da neko drugi zasluzuje zlatnu loptu ove godine.

Mirza Selimovic

pre 2 godine

(kiki, 16. oktobar 2021 16:30)

Dal je moguce da mi 100 puta postavljas jedna te ista pitanja? valjda se pravis da ne razumes. za 2016 i 2017 sam vec objasnio.

Niko nije govorio da Nojer zasluzuje 2014 al su zato svi govore da su 2010 trebali da dobiju Iniesta ili Snajder.

Kiki

pre 2 godine

(Kinez),

Kada je nisu dobijali Iniesta, Riberi, Nojer nece je sigurno sada dobiti ni Jorginho koji nije igrao toliko bitnu ulogu kao gore navedeni igraci.

kiki

pre 2 godine

(facts, 16. oktobar 2021 13:30)

Pogledaj komentare iz 2014 i koliko je bilo komentara da Nojer zasluzuje ZL.

Da se ceo svet slaze da je Iniesta zasluzio ZL onda bi je on i dobio isto kao sto bi je dobio i neko druge ove godine hehe :)

Takodjer jos mi nisi odgovorio po cemu Mesi ne zasluzuje ZL ove godine, i po cemu je zasluzuje neko drugi? Koji su argumenti? Ako se gleda samo broj golova Mesi bi je dobio i 2016 i 2017 zar ne?

I interesantno je da si ignorisao 2013 godinu. Ocito je da si i sam svestan da je Ronaldo poklonjena ZL te godine hehe

Петар

pre 2 godine

Са Барсом освоји куп и до краја био конкурентан за титулу?Био најбољи стрелац првенства?Против Псж-а постигао један од најлепших голова те године?

Maks

pre 2 godine

Messi je ove godine najbolji strijelac La Lige, najbolji strijelac Copa Americe, najbolji asistent Copa Americe, najbolji igrač LaLige, najbolji igrač Copa Americe, osvajač Copa Americe, osvajač kupa kralja. Po cemu je Leva bolji?

A sa ovom Barselonom osvojiti i kup kralja je ocigledno bio preveliki uspeh. Barsa se ne moze sastaviti bez Mesija.

Vase ime*

pre 2 godine

Mesi u 2021.: trofej Kopa Amerike, najbolji strelac Kopa Amerike, najbolji asistent Kopa Amerike, najbolji igrac Kopa Amerike, trofej kupa Kralja, najbolji igrac finala kupa Kralja, najbolji strelac finala Kupa Kralja, najbolji strelac La Lige, igrac meseca La Lige (februar), drzao je Barsu na 1. mestu La Lige nekih 40 minuta (od svog gola u 23. pa sve do 63. minute kada je Granada izjednacila zahvaljujuci odbrani Barse), najlepsi gol Lige Sampiona (protiv PSZa). Zatim vise od 2 godine je neporazen sa Argentinom, direktno je ucestvovao u 52 golova u 2021. (38 golova i 14 asistencija), neporazen je na 41 od 48 utakmica u 2021.
A gde su tu kreirane sanse, golovi van 16-erca, driblinzi, kljucni pasovi, dueli, koliko puta je bio igrac utakmice, koliko puta je bio fauliran itd.
Mesi je prvi favorit za osvajanje Zlatne Lopte.

Mislim dakle postojim

pre 2 godine

Gospodine Evra, s obzirom da si fan Ronalda odgovori nam šta je Ronaldo osvojio 2013 godine kada je dobio zlatnu loptu? Lik je dobio zlatnu loptu bez ijednog osvojenog trofeja.

Gazda

pre 2 godine

Mesi je u 2021 godini bolji po svim statistickim parametrima i od Leve i od Benzeme, a i po trofejima tako da zaista ne vidim nacin da ga iko ugrozi sto se tice ZL. Asistencije, stvorne sanse suigracima, driblinzi, golovi van 16erca, slobodnjaka, daleko vise nagrada za igraca utakmice. Jedino je Leva po golovima bolji od Mesija ali da se gledaju samo golovi Mesi bi je dobio i 2016 i 2017, a ne Ronaldo. Takodjer, vredi naglasiti da Benzema nije osvojio nista, Leva osvojio samo ligu koja Bajernu nista ne znaci jer nemaju konkurenciju dok je Mesi osvojio Kopu pored Brazila, Urugvaja, Cilea, Kolumbije... Takodjer, Levi ne ide u prilog sto igra u onakvoj masini od tima kao sto je Bajern jer i pored toga on po statistici nije nista bolji od Mesija ako gledamo golove + asistencije. Samo sto je to Mesi postigao u ovoj raspaloj Barseloni sto je jos jedan dodatan plus za Mesija.

Kinez, Da dodam, vase ime, facts, Davor, Kiki

pre 2 godine

Osvojio kikiriki kup kralja i kikiriki Kopa Ameriku i on je zlatna lopta. A Jorginho bio jedan od najvaznijih igraca Celsija i jedan od najvaznijih igraca Italije, osvojio LS i Euro. I ne samo on, bilo je ove godine bar jos 5 mnogo zapazenijih igraca od Messija.

Dzoni

pre 2 godine

Kad te neko ne jednom, nego cak dva puta u finalima lige sampiona razbuca kao amatera, jasno je zasto mu je i dalje muka...:)) . Nego koga briga za zlatnu loptu. I tak i tak je rekorder a i Mesi je veci od te nagrade. On ne bi smeo ni konkurisati, trebala bi se deliti samo zemljanima...odavno nam je jasno da je Leo sa neke druge planete, bas kao i El pibe... Bice neizvesna trka izmedju Mesija, Leve i Benzeme...tri igraca koja su najvise pokazala u ovoj godini. Verovatno presudi forma u narednih mesec- dva. Kakav Kante i Zorzinjo, ne bogohulite..

Penaldovci na aparatima

pre 2 godine

Budimo realni, Mesi mu je unistio karijeru pobedivsi ga u 3 finala lige sampiona...plus ovaj je Penaldov kucni prijatelj...tako da razumljiva izjava.

M

pre 2 godine

Ljudi moji jel vi stvarno poredite Mesija sa Levandovskim? Od odlaska Neymara lik ih je bukvalno sam vukao i borio se za trofeje, a bez njega ne mogu da upute ni sut u okvir gola. A sa Messijem su svake godine igrali najmanje cetvrtfinale i bili su u borbi za titulu lige do zadnjeg kola. Nemojte zaboraviti da je ovaj isti tim Barcelone sa Messijem prošle sezone uz jednom trenutku vezao 14 pobjeda u 15 utakmica. U 33 kolu Primere Barcelona je bila privremeno prva na barem 40 minuta, ali je Granada preokrenula i dobila utakmicu.

Ma Mesi je najbolji igrac svih vremena. Na treba njemu nikakva zlatna lopta da bi video kakva je prevaga na terenu. A Bajern pobedjuje 5-0 i sa Levandovskim i bez njega.

Mihajlo

pre 2 godine

Ako sam dobro video Kristijano je u konkurenciji za zlatnu loptu,taj pokusaj izjednacavanja Mesija i Kristijana nema veze s mozgom. Kao kad bi neko rekao Inzagi je bio bolji fudbaler od Del Pjera,jedan centarfor a drugi mozak ekipe,radi sve na terenu. Benzema je najbolji igrac posle Mesija na svetu,u konkurenciju mogu da udju De Brujne i Azar kad su zdravi,Salah,Mane,Suarez,Bernardo Silva,Fernandes,Tadic,Modric i niko vise. A za njaboljeg golgetera mogu da se takmice Kristijano,Levandovski,Lukaku,Haland ,naravno najbolji je Levandovski.

Messi GOAT

pre 2 godine

Slušao sam Mesijev intervju gde je Mesi jednom rečenicom "otkrio" da osvaja zlatnu loptu tj da već zna da će je osvojiti.Inace za one koji ne znaju igrač koji osvoji zlatnu loptu to sazna otprilike 2 meseca pre dodele,jave mu telefonom.Tako je bilo i 2019 kada su negde u oktobru javili Mesiju da je dobitnik.A evo šta je Mesi izjavio:
"Ne ne razmišljam o zlatnoj lopti i ne smatram sebe favoritom ,ja volim da govorim o stvarima tek kada se one dese i ovih 6 zlatnih lopti je veliki uspeh".
A zatim je izjavio recenicu na osnovu koje sam zaključio da je on dobitnik:"Ako osvojim sedmu to će biti zaista neverovatno, biću presrecan".

Šta mislite da li bi Mesi koji ne voli da priča o sebi i svojim uspesima spominjao sedmu zlatnu.Ne bi naravno, nego lik zna da je osvojio tako da je zato i spomenuo 7 zlatnu loptu.

Gorstak

pre 2 godine

Upravo zbog tvog Ronalda će sada Levandovski biti uskraćen za zlatnu loptu. Ako je Messi nije dobio 2016 godine zbog 59 golova i 31 asistencije sigurno je da je sada neće dobiti ni Leva zbog 50-ak golova i 10-ak asistencija. Sviđalo se nekome ili ne, to vam je tako... S obzirom da je kvota na Messija 1,5, a na Levandovskog 6 jasno je da će Lewandovski biti žrtva Ronaldovih zlatnih lopti koje je dobijao zbog trofeja iako je Messi po svim statistikama bivao najbolji igrač 2016 i 2017. Jasno je da će je sada dati i Messiju zbog trofeja sa reprezentacijom. Leva osvojio samo Bundesligu što za Bayern nije nikakav uspjeh, Benzema nije osvojio ništa, Mbappe ni Francusku ligu, Cristiano se jedva plasirao u ligu prvaka sa Juventusom...

1312

pre 2 godine

hahahahha, pa Messi osvaja opet. Doneo je Argentini Copa America trofej posle ko zna koliko godina cekanja. On je bio najzasluzniji uz golmana!!!

Bales86

pre 2 godine

Kad te neko ne jednom, nego cak dva puta u finalima lige sampiona razbuca kao amatera, jasno je zasto mu je i dalje muka...:))
(Dzoni, 15. oktobar 2021 19:03)

Gresis care . Nije cak ni dva puta, nego TRI :D Verovatno si zaboravio da je Evra igrao za Juventus 2015 kad ih je barsa razbila u finalu. Mesi kao i protiv Uniteda,pravio dar mar upravo po strani gde igra Evra. Jadnik verovatno ima i dalje nocne more.

EEE

pre 2 godine

Ronaldo i Mesi mogu da ne osvoje nista, jednostavno su mnogo, mnogo levela iznad svih! I treba da se uzme u obzir da sve ovo uspevaju u ovim godinama u tolikom nizu godina, a svakako je normalno da sve to utice na ljude koji imaju komplekse, da neko toliko dugo bude u vrhu.

Iko

pre 2 godine

Koja reakcija kaze "muka mi je vise od Messija", "ok osvojio sa argentinom a sta je sa barsom uradio?". Ovaj ko neki prosecni hejter na ovom portalu kada komentarise neki naslov o Messiju lol xd

suki tuki

pre 2 godine

muka mu je bila i od Suareza, nije znao jel posao ili dosao od driblinga Urugvajca, pa onda krenuo da kuka da ga je vredjao na rasnoj osnovi, a Suarez i sam poreklom iz Afrike.

Maslinov Medved

pre 2 godine

Ako se to onda tako gleda, onda je najbolji igrac svih vremena Pedro Rodrigez, koji je osvojio skoro sve moguce trofeje: Svetsko prvenstvo, Evropsko prvenstvo, La liga, Spanski Kup, Spanski Super Kup, Engleska liga, Engleski FA kup, Liga Sampiona, Super Kup Evrope, Liga Evrope, Kup Sampiona Sveta... Trofeje inace donosi ceo tim, a ne pojedinac, a inace svi znamo, a i sam Pedro zna da su Mesi i Ronaldo indivudalno bolji igraci od njega.

Masariko

pre 2 godine

Ako se to onda tako gleda, onda je najbolji igrac svih vremena Pedro Rodrigez, koji je osvojio skoro sve moguce trofeje: Svetsko prvenstvo, Evropsko prvenstvo, La liga, Spanski Kup, Spanski Super Kup, Engleska liga, Engleski FA kup, Liga Sampiona, Super Kup Evrope, Liga Evrope, Kup Sampiona Sveta... Trofeje inace donosi ceo tim, a ne pojedinac, a inace svi znamo, a i sam Pedro zna da su Mesi i Ronaldo indivudalno bolji igraci od njega.
(Maslinov Medved, 15. oktobar 2021 20:02)

A šta tek reći za Denija Alveža?

Kiki

pre 2 godine

(Kinez),

Kada je nisu dobijali Iniesta, Riberi, Nojer nece je sigurno sada dobiti ni Jorginho koji nije igrao toliko bitnu ulogu kao gore navedeni igraci.

kiki

pre 2 godine

(facts, 16. oktobar 2021 13:30)

Pogledaj komentare iz 2014 i koliko je bilo komentara da Nojer zasluzuje ZL.

Da se ceo svet slaze da je Iniesta zasluzio ZL onda bi je on i dobio isto kao sto bi je dobio i neko druge ove godine hehe :)

Takodjer jos mi nisi odgovorio po cemu Mesi ne zasluzuje ZL ove godine, i po cemu je zasluzuje neko drugi? Koji su argumenti? Ako se gleda samo broj golova Mesi bi je dobio i 2016 i 2017 zar ne?

I interesantno je da si ignorisao 2013 godinu. Ocito je da si i sam svestan da je Ronaldo poklonjena ZL te godine hehe

Matrix

pre 2 godine

Izjava Mesija pre nekoliko dana na pitanje novinara da li razmislja o Zlatnoj Lopti u kojoj je favorit za osvajanje: "Ne, ne osećam se kao favorit za osvajanje Zlatne Lopte, nikada nisam voleo da pričam o tome. Ako se to desi, to je svakako sjajno. Levandoski je najveci kandidat za tu nagradu, tu su takodje kandidati Mbape i Nejmar"

facts

pre 2 godine

(Kinez),

Kada je nisu dobijali Iniesta, Riberi, Nojer nece je sigurno sada dobiti ni Jorginho koji nije igrao toliko bitnu ulogu kao gore navedeni igraci.
(Kiki, 16. oktobar 2021 11:35)

A sto je nije dobio Iniesta 2010? pa mora Unicefov i Adidasov projekat da dobije.

facts

pre 2 godine

(Kiki, 16. oktobar 2021 12:46)

sem tebe niko ne govori da je Nojer trebao dobiti 2014, sa druge strane ceo svet se slaze da je Iniesta zasluzio 2010. isto tako ceo svet (sem navijaca Messija) smatra da neko drugi zasluzuje zlatnu loptu ove godine.

Mirza Selimovic

pre 2 godine

(kiki, 16. oktobar 2021 16:30)

Dal je moguce da mi 100 puta postavljas jedna te ista pitanja? valjda se pravis da ne razumes. za 2016 i 2017 sam vec objasnio.

Niko nije govorio da Nojer zasluzuje 2014 al su zato svi govore da su 2010 trebali da dobiju Iniesta ili Snajder.