Nedelja, 19.09.2021.

20:06

Stanojević: Nisam zadovoljan, zaslužili smo pobedu

Trener Partizana Aleksandar Stanojević smatra da je njegova ekipa zaslužila da pobedi u 165. "večitom" derbiju.

Izvor:

Stanojeviæ: Nisam zadovoljan, zaslužili smo pobedu IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

66 Komentari

Sortiraj po:

Mali Hijavata

pre 2 godine

Meni je u ovom derbiju najveći utisak urlikanje i, blago rečeno, neinteligentno ponašanje Stanoja. Svuda u Evropi bio bi tri puta isključen, a najgore od svega je što je i svoje igrače spremio za identično ponašanje.
Čovek koji najviše kuka na regularnost takmičenja i poštovanje pravila, sam ih krši i ubija svaku nadu da može da se odigra normalan derbi. Svi derbiji u poslednjih dvadesetak godina, nisu igrani pod regularnim uslovima, ni na tribinama ni na terenu.
To je rat i bahato ponašanje zaštićenih nasilnika i glupaka u ovom društvu.

Badza

pre 2 godine

Ti si krivac, uplašio si se Zvezde, umesto ofanzivnije postave, bez Jojica spotohodnog, beskorisnog u fazi napada Miljkovićs, bez Meninga od početka, ovo je max, a ponavljam krivac si ti Stanojeviću.

Luka

pre 2 godine

evo u studiju covek kaze da je bio faul kod ponistenog gola, i sad se na usporenom snimku vidi cist faul nad rodicem iako nije tako delovalo u toku prenosa
(epp, 19. septembar 2021 20:28)

Komentator zvezdas na areni posle usporenog snimka kaze nije za faul ne bi se ovo sviralo ni na sredini terena.

Djovani

pre 2 godine

Kako se sve promenilo, više nema price o anomalijama i namestaljima u prvenstvu preko noći, samo zato sto je partizan prvi, poledica tviteras cuti, sve je odjednom postalo savršeno i ako je liga ista kao prosle godine ..od najgore lige na svetu postade mnogo jaka koja juri to 12 mesto , a ako zvezda bude prva eto ponovo iste spin price
(ma sve je super.., 19. septembar 2021 16:15)

Ne ajde da se vratimo na derbi 1968. da komentarisemo. Covece, sudija nije smeo da svira faul dok se ne zavrsi akcija. Nakon gola moze da svira ali ide provera iz VAR sobe i odlucuje se da li je faul ili ne. I pored svega toga, faul nije ni postojao tako da cist gol nije priznat Partizanu pri vodjstvu 1:0. Da je bio gol i 2:0 mislim da bi se Zvezda raspala. I da, cim ti spominjes neki vas nepriznat gol, dajes do znanja da je nama ponisten cist.

Legolas

pre 2 godine

Mislim da niste,kao što nije no Zvezda.Jer da jeste pobedili bi i jedni i drugi.Ne sa jednim nego sa dva tri razlike.
Rikardo dobar al sebičan do bola.
Dioni,jedna tuga od igrača,uvlači ekipu u Zonu Sumraka,tako da nema navlačenja štopera i otvaranja prostora za Ivanića i Kataija.
Prvo poluvreme mi smo trebali da vodimo bez problema,i to sa dva razlike,a Partizan iz jednog majstorskog poteza Naća zabio.
I treba.Borjan opasno kiksa,i pada u formi,njegov gol,ne umanjujem majstorstvo Izraelca.
Partizan kao i Zvezda umorni od četvrtka,napornih utakmica,i to je jako uticalo na svežinu i trčanje.

Vojvoda Momčilo

pre 2 godine

Ti si im doneo izjednačenje jer su računali da će tvoje/Ramadanijeve vedete da igraju. Jojić i Miljković su opravdali očekivanja kao najopasniji protivnici po naš gol.

zvezdas

pre 2 godine

Realno su Partizanu poništili čist gol. Nebitno ko za koga navija, to je loša priča za naš fudbal. Inače je derbi bio solidan.
(Uspavani krokodil, 19. septembar 2021 20:28)

A ti navijas za partizan naravno, zvezdi su poništavali golove za nista i nikom nista

Марко

pre 2 godine

Прво је рекао три, четири шансе, а посе пет, шест. Да је интервју још потрајао, вероватно би рекао да је Партизан имао педесет шанси.

Mikijaveli

pre 2 godine

Nema u sportu rezultata po zasluzi Stanoje.
Za rezultat se izboriš ili ne.
Šta je imalo da se kaže kazano je na terenu.
Ti si kriv za remi, jer je derbi morao da se reši sa drugim golom za Partizan, ali do toga nije došlo...
Loš si trener i to je još jedna činjenica.
Slaba je to sve uteha za nas navijače Partizana.

Najrealnije

pre 2 godine

Polako Stanoje polako. Zadrži status kulturica lika. Stvarno mislim da jesi. Ne uklapaj se u večitu kuknjavu i komplekse. Imate bolje igrače ali bolji niste bili čak je Zvezda imala jednu dve konkretne šanse više.
(SALVATORE TOTO RINO, 19. septembar 2021 20:12)

Sa koje si ti planete? Stanojevic kulturan lik?! Imaju bolje igrace?! Hahahahaha...decko,ti si smesan ko bioskop.Zvezda je pokazala da je klasa za partizan,ima bolje igrace,imali veci broj sansi i zasluzila pobedu od bar 2 gola razlike.Zanimljivo da niko ne pominje cist penal za Zvezdu nad Ivanicem.

Uspavani krokodil

pre 2 godine

Realno su Partizanu poništili čist gol. Nebitno ko za koga navija, to je loša priča za naš fudbal. Inače je derbi bio solidan.

epp

pre 2 godine

evo u studiju covek kaze da je bio faul kod ponistenog gola, i sad se na usporenom snimku vidi cist faul nad rodicem iako nije tako delovalo u toku prenosa

Ziveo Partizan i majka Srbija!

pre 2 godine

Ti da se pokrijes usima i ne javljas narednih dana. Svaka čast na rezultatima do sad, ali ovu utakmicu je Partizan jednostavno morao da pobedi. Zgazili su nas u prvom poluvremenu, postigli smo gol ni iz čega i umesto da ih napadnemo u drugom i damo još 2 komada mi se kukavicka branimo. E da još jedna stvar, nakon gola zvezde njeni igrači su nastavili da napadaju, što mi govori da su više želeli pobedu od nas! E to je nešto o čemu treba da razmišljaš, a ne da kukas

Cubaka

pre 2 godine

Ponovo nismo gledali istu utakmicu, po cemu ste zasluzili pobedu kada ste na citavoj utakmici imali JEDAN sut na gol i Natho ga je dao samo zahvaljujuci sto je Borjan bio lose postavljen.

Zuco

pre 2 godine

Zvezda bila bolja do primljenog gola u prvom,a Partizan bio bolji u drugom,pa Zvezda izjednacila. Ali sta bi bilo kad bi bilo. Cetvrti uzastopni derbi koji nisi pobedio gospodine Stanojevicu. Da nije bila precka,druga prica bi bila!

zvezdas-rajvoSa

pre 2 godine

Ovi Partizanovci nikada nisu bili realni, ali nikada. Pa covece, Stanoje, mogao si do 35 minuta da gubis 0:2. Fasovao si precku, sreca tvoja sto onaj Dioni ne zna. Treba biti nekada i realan. U prvom poluvremenu do gola, ekipa nije mogla dva pasa da ti spoji. Ali sada ce Stanoje da opet zaredja sa 126 pobeda zaredom. Da ja ocekujem da bodove skinu Sasa Ilic ili Krstajic? To ni u snu se nece desiti.

Beogradjanin

pre 2 godine

Stanoje, I pored 1-0. Napolje! Suma ni na klupi. Sujetan covek koji namerno unistava Partizan. Bitno je da igraju poltroni Jojic, Markovic, Miljkovic... Odbranbeni su nam ciste kiksare. Bolje da je stavio celavog Miletica i Ostojica sa svojih 38 god.
(Rejaleno, 19. septembar 2021 18:56)

Ау, шта уради црни Станоје. Шта си ти то смислио да ови твоји играју. Ово је чисти анти-фудбал. Дур систем. Нико никоме не даје лопту, само што даље од себе. Ајде што си упропастио игру Партизана, то је твоје, али ко ти даде право да уништиш дерби.
(Ненад, 19. septembar 2021 18:33)

Aauu ovo izgleda komentarišu navijači komšinice zamalo da Stanoje ugasi C.Zvezdu da mu sudije nisu ukrali pobedu.
Tačno je da Stanoje imao onaj kiks protiv Šamroka, ali taj meč je bio posle Genka gde u gostima je Babovic dobio crveni karton vec u 30 minutu dok vodimo i imamo realne šanse da udjemo u ligu Šampiona. Posle je cela uprava bila protiv njega, ko zna mozda i prodata utakmica.

Stanoje igra sa čim ima, i izvlači najviše. Kritike naravno moraju da postoje, i Stanojević će dokazati da Partizan boljeg trenera nece naci, ako Šumu vrati u tim bar za poluvreme. Teško je da Šuma i Natko igraju od početka jer uvek moraš da ih menjaš. Ali Šuma mora da ima mesta u timu. Videćemo kakvu odluku će trener donesti.

Loznica, Gučevo, Cer…

pre 2 godine

Prosečna igra. Ništa specijalno. Natho je dobar igrač za našu ligu. Sama sreća što u napadu Zvezde igra Dioni. Da imaju iole dobrog napadača dali bi nam poker golova. Koliko je half linija trapava i nesposobna da je to strašno. Toliko žalosno da jedan drugom smetaju i sudaraju se po terenu. Inače i ti si prosečan trener. Ukratko što sam gledao preko strimova…

Sport

pre 2 godine

Realno ovo je nereseno po zasluzi. Ne sećam se kada je poslednji put Partizan ovako loše usao u derbi i Zvezda je imala svoje šanse koje propusta. Partizan je poveo iz prvog šuta i bio onda bolji rival sve do polovine drugog kada pada i prepušta Zvezdi igru. Zvezda to kažnjava i izjednačava. Uglavnom ukupan broj sansi je na kontu Partizana, ali neki generalni utisak je da ova podela bodova poštena. To u ovom trenutku svakako ne odgovara Zvezdi i Partizan idalje ima psihološku prednost.

Istina

pre 2 godine

Na kojoj li si ti utakmici bio...najrealniji rezultat je trebao biti 4:2 za Zvezdu,po svemu prikazanom na utakmici.Pa vi u prvom poluvremenu niste usli u 16 metara,cak ste i centar slabo prelazili a gol cista slucajka i Borjanov kiks.

SALVATORE TOTO RINO

pre 2 godine

Polako Stanoje polako. Zadrži status kulturica lika. Stvarno mislim da jesi. Ne uklapaj se u večitu kuknjavu i komplekse. Imate bolje igrače ali bolji niste bili čak je Zvezda imala jednu dve konkretne šanse više.

111

pre 2 godine

Za mene su ovo glupe izjave. Navijam za Partizan ali se sanse ne racunaju, vec golovi. On moze da bude nezadovoljan kao i onaj mister iz CZ jer sanse nisu iskoriscene. Rikardo sutira a ima potpuno samog igraca i to u 16? Da je CZ iskoristila svoje sanse pobedilibi isto kao i Partizan. I sad on kaze da je Partizan trebao da pobedi??Ne jer je rezultat realan. Sa druge strane, ponisten gol i wara je druga prica..Onda ja ne znam sta je faul u 16? Ono je pipkanje a ne start..

srle

pre 2 godine

Šta ima da analiziraš, odlazi iz kluba Šamrok Stanoje. Prvi jači meč u ligi i nikakva igra, loš rezultat, jer Crvena zvezda nije igrala na nivou kao protiv Brage. Partizan zaslužuje boljeg trenera.

Denko

pre 2 godine

Partizan je mogao da resi utkmicu ali je ovo ipak realan rezultat. Do 37. minuta Partizan se nije sastavio i uz puno srece nije primio gol. Posle gola Partizan se probudio i uspeo da nametne svoju igru ali ipak nije uspea da sacuva vodstvo i na kraju smo dobili realnih 1:1.

зуке

pre 2 godine

Просто, звезда била боља у првом полувремену, партизан повео (прелеп гол Натха, заиста).
У другом полувремену обрнута ситуација и то је то....
Али као по договору, нерешен резултат је сваки други на вечитим дербијима

zvezdas-rajvoSa

pre 2 godine

Ovi Partizanovci nikada nisu bili realni, ali nikada. Pa covece, Stanoje, mogao si do 35 minuta da gubis 0:2. Fasovao si precku, sreca tvoja sto onaj Dioni ne zna. Treba biti nekada i realan. U prvom poluvremenu do gola, ekipa nije mogla dva pasa da ti spoji. Ali sada ce Stanoje da opet zaredja sa 126 pobeda zaredom. Da ja ocekujem da bodove skinu Sasa Ilic ili Krstajic? To ni u snu se nece desiti.

Ziveo Partizan i majka Srbija!

pre 2 godine

Ti da se pokrijes usima i ne javljas narednih dana. Svaka čast na rezultatima do sad, ali ovu utakmicu je Partizan jednostavno morao da pobedi. Zgazili su nas u prvom poluvremenu, postigli smo gol ni iz čega i umesto da ih napadnemo u drugom i damo još 2 komada mi se kukavicka branimo. E da još jedna stvar, nakon gola zvezde njeni igrači su nastavili da napadaju, što mi govori da su više želeli pobedu od nas! E to je nešto o čemu treba da razmišljaš, a ne da kukas

Loznica, Gučevo, Cer…

pre 2 godine

Prosečna igra. Ništa specijalno. Natho je dobar igrač za našu ligu. Sama sreća što u napadu Zvezde igra Dioni. Da imaju iole dobrog napadača dali bi nam poker golova. Koliko je half linija trapava i nesposobna da je to strašno. Toliko žalosno da jedan drugom smetaju i sudaraju se po terenu. Inače i ti si prosečan trener. Ukratko što sam gledao preko strimova…

зуке

pre 2 godine

Просто, звезда била боља у првом полувремену, партизан повео (прелеп гол Натха, заиста).
У другом полувремену обрнута ситуација и то је то....
Али као по договору, нерешен резултат је сваки други на вечитим дербијима

Legolas

pre 2 godine

Mislim da niste,kao što nije no Zvezda.Jer da jeste pobedili bi i jedni i drugi.Ne sa jednim nego sa dva tri razlike.
Rikardo dobar al sebičan do bola.
Dioni,jedna tuga od igrača,uvlači ekipu u Zonu Sumraka,tako da nema navlačenja štopera i otvaranja prostora za Ivanića i Kataija.
Prvo poluvreme mi smo trebali da vodimo bez problema,i to sa dva razlike,a Partizan iz jednog majstorskog poteza Naća zabio.
I treba.Borjan opasno kiksa,i pada u formi,njegov gol,ne umanjujem majstorstvo Izraelca.
Partizan kao i Zvezda umorni od četvrtka,napornih utakmica,i to je jako uticalo na svežinu i trčanje.

Zuco

pre 2 godine

Zvezda bila bolja do primljenog gola u prvom,a Partizan bio bolji u drugom,pa Zvezda izjednacila. Ali sta bi bilo kad bi bilo. Cetvrti uzastopni derbi koji nisi pobedio gospodine Stanojevicu. Da nije bila precka,druga prica bi bila!

Istina

pre 2 godine

Na kojoj li si ti utakmici bio...najrealniji rezultat je trebao biti 4:2 za Zvezdu,po svemu prikazanom na utakmici.Pa vi u prvom poluvremenu niste usli u 16 metara,cak ste i centar slabo prelazili a gol cista slucajka i Borjanov kiks.

Марко

pre 2 godine

Прво је рекао три, четири шансе, а посе пет, шест. Да је интервју још потрајао, вероватно би рекао да је Партизан имао педесет шанси.

epp

pre 2 godine

evo u studiju covek kaze da je bio faul kod ponistenog gola, i sad se na usporenom snimku vidi cist faul nad rodicem iako nije tako delovalo u toku prenosa

111

pre 2 godine

Za mene su ovo glupe izjave. Navijam za Partizan ali se sanse ne racunaju, vec golovi. On moze da bude nezadovoljan kao i onaj mister iz CZ jer sanse nisu iskoriscene. Rikardo sutira a ima potpuno samog igraca i to u 16? Da je CZ iskoristila svoje sanse pobedilibi isto kao i Partizan. I sad on kaze da je Partizan trebao da pobedi??Ne jer je rezultat realan. Sa druge strane, ponisten gol i wara je druga prica..Onda ja ne znam sta je faul u 16? Ono je pipkanje a ne start..

zvezdas

pre 2 godine

Realno su Partizanu poništili čist gol. Nebitno ko za koga navija, to je loša priča za naš fudbal. Inače je derbi bio solidan.
(Uspavani krokodil, 19. septembar 2021 20:28)

A ti navijas za partizan naravno, zvezdi su poništavali golove za nista i nikom nista

Najrealnije

pre 2 godine

Polako Stanoje polako. Zadrži status kulturica lika. Stvarno mislim da jesi. Ne uklapaj se u večitu kuknjavu i komplekse. Imate bolje igrače ali bolji niste bili čak je Zvezda imala jednu dve konkretne šanse više.
(SALVATORE TOTO RINO, 19. septembar 2021 20:12)

Sa koje si ti planete? Stanojevic kulturan lik?! Imaju bolje igrace?! Hahahahaha...decko,ti si smesan ko bioskop.Zvezda je pokazala da je klasa za partizan,ima bolje igrace,imali veci broj sansi i zasluzila pobedu od bar 2 gola razlike.Zanimljivo da niko ne pominje cist penal za Zvezdu nad Ivanicem.

Cubaka

pre 2 godine

Ponovo nismo gledali istu utakmicu, po cemu ste zasluzili pobedu kada ste na citavoj utakmici imali JEDAN sut na gol i Natho ga je dao samo zahvaljujuci sto je Borjan bio lose postavljen.

Mikijaveli

pre 2 godine

Nema u sportu rezultata po zasluzi Stanoje.
Za rezultat se izboriš ili ne.
Šta je imalo da se kaže kazano je na terenu.
Ti si kriv za remi, jer je derbi morao da se reši sa drugim golom za Partizan, ali do toga nije došlo...
Loš si trener i to je još jedna činjenica.
Slaba je to sve uteha za nas navijače Partizana.

Uspavani krokodil

pre 2 godine

Realno su Partizanu poništili čist gol. Nebitno ko za koga navija, to je loša priča za naš fudbal. Inače je derbi bio solidan.

srle

pre 2 godine

Šta ima da analiziraš, odlazi iz kluba Šamrok Stanoje. Prvi jači meč u ligi i nikakva igra, loš rezultat, jer Crvena zvezda nije igrala na nivou kao protiv Brage. Partizan zaslužuje boljeg trenera.

Denko

pre 2 godine

Partizan je mogao da resi utkmicu ali je ovo ipak realan rezultat. Do 37. minuta Partizan se nije sastavio i uz puno srece nije primio gol. Posle gola Partizan se probudio i uspeo da nametne svoju igru ali ipak nije uspea da sacuva vodstvo i na kraju smo dobili realnih 1:1.

Vojvoda Momčilo

pre 2 godine

Ti si im doneo izjednačenje jer su računali da će tvoje/Ramadanijeve vedete da igraju. Jojić i Miljković su opravdali očekivanja kao najopasniji protivnici po naš gol.

Badza

pre 2 godine

Ti si krivac, uplašio si se Zvezde, umesto ofanzivnije postave, bez Jojica spotohodnog, beskorisnog u fazi napada Miljkovićs, bez Meninga od početka, ovo je max, a ponavljam krivac si ti Stanojeviću.

SALVATORE TOTO RINO

pre 2 godine

Polako Stanoje polako. Zadrži status kulturica lika. Stvarno mislim da jesi. Ne uklapaj se u večitu kuknjavu i komplekse. Imate bolje igrače ali bolji niste bili čak je Zvezda imala jednu dve konkretne šanse više.

Djovani

pre 2 godine

Kako se sve promenilo, više nema price o anomalijama i namestaljima u prvenstvu preko noći, samo zato sto je partizan prvi, poledica tviteras cuti, sve je odjednom postalo savršeno i ako je liga ista kao prosle godine ..od najgore lige na svetu postade mnogo jaka koja juri to 12 mesto , a ako zvezda bude prva eto ponovo iste spin price
(ma sve je super.., 19. septembar 2021 16:15)

Ne ajde da se vratimo na derbi 1968. da komentarisemo. Covece, sudija nije smeo da svira faul dok se ne zavrsi akcija. Nakon gola moze da svira ali ide provera iz VAR sobe i odlucuje se da li je faul ili ne. I pored svega toga, faul nije ni postojao tako da cist gol nije priznat Partizanu pri vodjstvu 1:0. Da je bio gol i 2:0 mislim da bi se Zvezda raspala. I da, cim ti spominjes neki vas nepriznat gol, dajes do znanja da je nama ponisten cist.

Sport

pre 2 godine

Realno ovo je nereseno po zasluzi. Ne sećam se kada je poslednji put Partizan ovako loše usao u derbi i Zvezda je imala svoje šanse koje propusta. Partizan je poveo iz prvog šuta i bio onda bolji rival sve do polovine drugog kada pada i prepušta Zvezdi igru. Zvezda to kažnjava i izjednačava. Uglavnom ukupan broj sansi je na kontu Partizana, ali neki generalni utisak je da ova podela bodova poštena. To u ovom trenutku svakako ne odgovara Zvezdi i Partizan idalje ima psihološku prednost.

Luka

pre 2 godine

evo u studiju covek kaze da je bio faul kod ponistenog gola, i sad se na usporenom snimku vidi cist faul nad rodicem iako nije tako delovalo u toku prenosa
(epp, 19. septembar 2021 20:28)

Komentator zvezdas na areni posle usporenog snimka kaze nije za faul ne bi se ovo sviralo ni na sredini terena.

Beogradjanin

pre 2 godine

Stanoje, I pored 1-0. Napolje! Suma ni na klupi. Sujetan covek koji namerno unistava Partizan. Bitno je da igraju poltroni Jojic, Markovic, Miljkovic... Odbranbeni su nam ciste kiksare. Bolje da je stavio celavog Miletica i Ostojica sa svojih 38 god.
(Rejaleno, 19. septembar 2021 18:56)

Ау, шта уради црни Станоје. Шта си ти то смислио да ови твоји играју. Ово је чисти анти-фудбал. Дур систем. Нико никоме не даје лопту, само што даље од себе. Ајде што си упропастио игру Партизана, то је твоје, али ко ти даде право да уништиш дерби.
(Ненад, 19. septembar 2021 18:33)

Aauu ovo izgleda komentarišu navijači komšinice zamalo da Stanoje ugasi C.Zvezdu da mu sudije nisu ukrali pobedu.
Tačno je da Stanoje imao onaj kiks protiv Šamroka, ali taj meč je bio posle Genka gde u gostima je Babovic dobio crveni karton vec u 30 minutu dok vodimo i imamo realne šanse da udjemo u ligu Šampiona. Posle je cela uprava bila protiv njega, ko zna mozda i prodata utakmica.

Stanoje igra sa čim ima, i izvlači najviše. Kritike naravno moraju da postoje, i Stanojević će dokazati da Partizan boljeg trenera nece naci, ako Šumu vrati u tim bar za poluvreme. Teško je da Šuma i Natko igraju od početka jer uvek moraš da ih menjaš. Ali Šuma mora da ima mesta u timu. Videćemo kakvu odluku će trener donesti.

Mali Hijavata

pre 2 godine

Meni je u ovom derbiju najveći utisak urlikanje i, blago rečeno, neinteligentno ponašanje Stanoja. Svuda u Evropi bio bi tri puta isključen, a najgore od svega je što je i svoje igrače spremio za identično ponašanje.
Čovek koji najviše kuka na regularnost takmičenja i poštovanje pravila, sam ih krši i ubija svaku nadu da može da se odigra normalan derbi. Svi derbiji u poslednjih dvadesetak godina, nisu igrani pod regularnim uslovima, ni na tribinama ni na terenu.
To je rat i bahato ponašanje zaštićenih nasilnika i glupaka u ovom društvu.

Uspavani krokodil

pre 2 godine

Realno su Partizanu poništili čist gol. Nebitno ko za koga navija, to je loša priča za naš fudbal. Inače je derbi bio solidan.

zvezdas-rajvoSa

pre 2 godine

Ovi Partizanovci nikada nisu bili realni, ali nikada. Pa covece, Stanoje, mogao si do 35 minuta da gubis 0:2. Fasovao si precku, sreca tvoja sto onaj Dioni ne zna. Treba biti nekada i realan. U prvom poluvremenu do gola, ekipa nije mogla dva pasa da ti spoji. Ali sada ce Stanoje da opet zaredja sa 126 pobeda zaredom. Da ja ocekujem da bodove skinu Sasa Ilic ili Krstajic? To ni u snu se nece desiti.

Djovani

pre 2 godine

Kako se sve promenilo, više nema price o anomalijama i namestaljima u prvenstvu preko noći, samo zato sto je partizan prvi, poledica tviteras cuti, sve je odjednom postalo savršeno i ako je liga ista kao prosle godine ..od najgore lige na svetu postade mnogo jaka koja juri to 12 mesto , a ako zvezda bude prva eto ponovo iste spin price
(ma sve je super.., 19. septembar 2021 16:15)

Ne ajde da se vratimo na derbi 1968. da komentarisemo. Covece, sudija nije smeo da svira faul dok se ne zavrsi akcija. Nakon gola moze da svira ali ide provera iz VAR sobe i odlucuje se da li je faul ili ne. I pored svega toga, faul nije ni postojao tako da cist gol nije priznat Partizanu pri vodjstvu 1:0. Da je bio gol i 2:0 mislim da bi se Zvezda raspala. I da, cim ti spominjes neki vas nepriznat gol, dajes do znanja da je nama ponisten cist.

Istina

pre 2 godine

Na kojoj li si ti utakmici bio...najrealniji rezultat je trebao biti 4:2 za Zvezdu,po svemu prikazanom na utakmici.Pa vi u prvom poluvremenu niste usli u 16 metara,cak ste i centar slabo prelazili a gol cista slucajka i Borjanov kiks.

Beogradjanin

pre 2 godine

Stanoje, I pored 1-0. Napolje! Suma ni na klupi. Sujetan covek koji namerno unistava Partizan. Bitno je da igraju poltroni Jojic, Markovic, Miljkovic... Odbranbeni su nam ciste kiksare. Bolje da je stavio celavog Miletica i Ostojica sa svojih 38 god.
(Rejaleno, 19. septembar 2021 18:56)

Ау, шта уради црни Станоје. Шта си ти то смислио да ови твоји играју. Ово је чисти анти-фудбал. Дур систем. Нико никоме не даје лопту, само што даље од себе. Ајде што си упропастио игру Партизана, то је твоје, али ко ти даде право да уништиш дерби.
(Ненад, 19. septembar 2021 18:33)

Aauu ovo izgleda komentarišu navijači komšinice zamalo da Stanoje ugasi C.Zvezdu da mu sudije nisu ukrali pobedu.
Tačno je da Stanoje imao onaj kiks protiv Šamroka, ali taj meč je bio posle Genka gde u gostima je Babovic dobio crveni karton vec u 30 minutu dok vodimo i imamo realne šanse da udjemo u ligu Šampiona. Posle je cela uprava bila protiv njega, ko zna mozda i prodata utakmica.

Stanoje igra sa čim ima, i izvlači najviše. Kritike naravno moraju da postoje, i Stanojević će dokazati da Partizan boljeg trenera nece naci, ako Šumu vrati u tim bar za poluvreme. Teško je da Šuma i Natko igraju od početka jer uvek moraš da ih menjaš. Ali Šuma mora da ima mesta u timu. Videćemo kakvu odluku će trener donesti.

Luka

pre 2 godine

evo u studiju covek kaze da je bio faul kod ponistenog gola, i sad se na usporenom snimku vidi cist faul nad rodicem iako nije tako delovalo u toku prenosa
(epp, 19. septembar 2021 20:28)

Komentator zvezdas na areni posle usporenog snimka kaze nije za faul ne bi se ovo sviralo ni na sredini terena.

Najrealnije

pre 2 godine

Polako Stanoje polako. Zadrži status kulturica lika. Stvarno mislim da jesi. Ne uklapaj se u večitu kuknjavu i komplekse. Imate bolje igrače ali bolji niste bili čak je Zvezda imala jednu dve konkretne šanse više.
(SALVATORE TOTO RINO, 19. septembar 2021 20:12)

Sa koje si ti planete? Stanojevic kulturan lik?! Imaju bolje igrace?! Hahahahaha...decko,ti si smesan ko bioskop.Zvezda je pokazala da je klasa za partizan,ima bolje igrace,imali veci broj sansi i zasluzila pobedu od bar 2 gola razlike.Zanimljivo da niko ne pominje cist penal za Zvezdu nad Ivanicem.

Ziveo Partizan i majka Srbija!

pre 2 godine

Ti da se pokrijes usima i ne javljas narednih dana. Svaka čast na rezultatima do sad, ali ovu utakmicu je Partizan jednostavno morao da pobedi. Zgazili su nas u prvom poluvremenu, postigli smo gol ni iz čega i umesto da ih napadnemo u drugom i damo još 2 komada mi se kukavicka branimo. E da još jedna stvar, nakon gola zvezde njeni igrači su nastavili da napadaju, što mi govori da su više želeli pobedu od nas! E to je nešto o čemu treba da razmišljaš, a ne da kukas

SALVATORE TOTO RINO

pre 2 godine

Polako Stanoje polako. Zadrži status kulturica lika. Stvarno mislim da jesi. Ne uklapaj se u večitu kuknjavu i komplekse. Imate bolje igrače ali bolji niste bili čak je Zvezda imala jednu dve konkretne šanse više.

epp

pre 2 godine

evo u studiju covek kaze da je bio faul kod ponistenog gola, i sad se na usporenom snimku vidi cist faul nad rodicem iako nije tako delovalo u toku prenosa

zvezdas

pre 2 godine

Realno su Partizanu poništili čist gol. Nebitno ko za koga navija, to je loša priča za naš fudbal. Inače je derbi bio solidan.
(Uspavani krokodil, 19. septembar 2021 20:28)

A ti navijas za partizan naravno, zvezdi su poništavali golove za nista i nikom nista

Loznica, Gučevo, Cer…

pre 2 godine

Prosečna igra. Ništa specijalno. Natho je dobar igrač za našu ligu. Sama sreća što u napadu Zvezde igra Dioni. Da imaju iole dobrog napadača dali bi nam poker golova. Koliko je half linija trapava i nesposobna da je to strašno. Toliko žalosno da jedan drugom smetaju i sudaraju se po terenu. Inače i ti si prosečan trener. Ukratko što sam gledao preko strimova…

Cubaka

pre 2 godine

Ponovo nismo gledali istu utakmicu, po cemu ste zasluzili pobedu kada ste na citavoj utakmici imali JEDAN sut na gol i Natho ga je dao samo zahvaljujuci sto je Borjan bio lose postavljen.

Марко

pre 2 godine

Прво је рекао три, четири шансе, а посе пет, шест. Да је интервју још потрајао, вероватно би рекао да је Партизан имао педесет шанси.

Zuco

pre 2 godine

Zvezda bila bolja do primljenog gola u prvom,a Partizan bio bolji u drugom,pa Zvezda izjednacila. Ali sta bi bilo kad bi bilo. Cetvrti uzastopni derbi koji nisi pobedio gospodine Stanojevicu. Da nije bila precka,druga prica bi bila!

Mikijaveli

pre 2 godine

Nema u sportu rezultata po zasluzi Stanoje.
Za rezultat se izboriš ili ne.
Šta je imalo da se kaže kazano je na terenu.
Ti si kriv za remi, jer je derbi morao da se reši sa drugim golom za Partizan, ali do toga nije došlo...
Loš si trener i to je još jedna činjenica.
Slaba je to sve uteha za nas navijače Partizana.

111

pre 2 godine

Za mene su ovo glupe izjave. Navijam za Partizan ali se sanse ne racunaju, vec golovi. On moze da bude nezadovoljan kao i onaj mister iz CZ jer sanse nisu iskoriscene. Rikardo sutira a ima potpuno samog igraca i to u 16? Da je CZ iskoristila svoje sanse pobedilibi isto kao i Partizan. I sad on kaze da je Partizan trebao da pobedi??Ne jer je rezultat realan. Sa druge strane, ponisten gol i wara je druga prica..Onda ja ne znam sta je faul u 16? Ono je pipkanje a ne start..

srle

pre 2 godine

Šta ima da analiziraš, odlazi iz kluba Šamrok Stanoje. Prvi jači meč u ligi i nikakva igra, loš rezultat, jer Crvena zvezda nije igrala na nivou kao protiv Brage. Partizan zaslužuje boljeg trenera.

Denko

pre 2 godine

Partizan je mogao da resi utkmicu ali je ovo ipak realan rezultat. Do 37. minuta Partizan se nije sastavio i uz puno srece nije primio gol. Posle gola Partizan se probudio i uspeo da nametne svoju igru ali ipak nije uspea da sacuva vodstvo i na kraju smo dobili realnih 1:1.

Sport

pre 2 godine

Realno ovo je nereseno po zasluzi. Ne sećam se kada je poslednji put Partizan ovako loše usao u derbi i Zvezda je imala svoje šanse koje propusta. Partizan je poveo iz prvog šuta i bio onda bolji rival sve do polovine drugog kada pada i prepušta Zvezdi igru. Zvezda to kažnjava i izjednačava. Uglavnom ukupan broj sansi je na kontu Partizana, ali neki generalni utisak je da ova podela bodova poštena. To u ovom trenutku svakako ne odgovara Zvezdi i Partizan idalje ima psihološku prednost.

Vojvoda Momčilo

pre 2 godine

Ti si im doneo izjednačenje jer su računali da će tvoje/Ramadanijeve vedete da igraju. Jojić i Miljković su opravdali očekivanja kao najopasniji protivnici po naš gol.

Badza

pre 2 godine

Ti si krivac, uplašio si se Zvezde, umesto ofanzivnije postave, bez Jojica spotohodnog, beskorisnog u fazi napada Miljkovićs, bez Meninga od početka, ovo je max, a ponavljam krivac si ti Stanojeviću.

Legolas

pre 2 godine

Mislim da niste,kao što nije no Zvezda.Jer da jeste pobedili bi i jedni i drugi.Ne sa jednim nego sa dva tri razlike.
Rikardo dobar al sebičan do bola.
Dioni,jedna tuga od igrača,uvlači ekipu u Zonu Sumraka,tako da nema navlačenja štopera i otvaranja prostora za Ivanića i Kataija.
Prvo poluvreme mi smo trebali da vodimo bez problema,i to sa dva razlike,a Partizan iz jednog majstorskog poteza Naća zabio.
I treba.Borjan opasno kiksa,i pada u formi,njegov gol,ne umanjujem majstorstvo Izraelca.
Partizan kao i Zvezda umorni od četvrtka,napornih utakmica,i to je jako uticalo na svežinu i trčanje.

зуке

pre 2 godine

Просто, звезда била боља у првом полувремену, партизан повео (прелеп гол Натха, заиста).
У другом полувремену обрнута ситуација и то је то....
Али као по договору, нерешен резултат је сваки други на вечитим дербијима

Mali Hijavata

pre 2 godine

Meni je u ovom derbiju najveći utisak urlikanje i, blago rečeno, neinteligentno ponašanje Stanoja. Svuda u Evropi bio bi tri puta isključen, a najgore od svega je što je i svoje igrače spremio za identično ponašanje.
Čovek koji najviše kuka na regularnost takmičenja i poštovanje pravila, sam ih krši i ubija svaku nadu da može da se odigra normalan derbi. Svi derbiji u poslednjih dvadesetak godina, nisu igrani pod regularnim uslovima, ni na tribinama ni na terenu.
To je rat i bahato ponašanje zaštićenih nasilnika i glupaka u ovom društvu.