Ponedeljak, 16.01.2006.

23:51

I Ivanović blizu "Marakane"?

Izvor: Igor Vujièin

I Ivanoviæ blizu "Marakane"? IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

57 Komentari

Sortiraj po:

*marko popović

pre 18 godina

*To su lepe vesti a nadam se i ostvarljive, uostalom to je Pixy i obećao kad je došao , rekao je da će da jačaju tim i da se ponovo vraćamo, gde nam je mesto!! Prema tome , ništa neobično, predsednik Zvezde je bio Veliki igrač i to je ostao,iako je prestao da igra fudbal.On sad drugačije gleda na svet od svih nas jer , On je godine proveo u Japanu , tamo bio "bog", sećam se snimka ispraćaja, tako da je tamo naučio mnogo više, nego što bilo ko ovde može.Teško je samo ući u taj tempo, a opstati i to je veliki uspeh.Samo napred, možeš i Zengu da napraviš dobrim trenerom, samo da nije napravio par gluposti, ali,na greškama se uči , i to je dobro što nastavljamo istim tempom i. . . .

Damjan

pre 18 godina

E,ovo bi bila sjajna stvar!Ostaje mi jedino nejasno,da li ga dovode kao desnog beka ili kao stopera!Ako je kao beka,onda Lakic verovatno ne dolazi,ali nadam se da je kao stopera!Inace,i ja sam jedan od mitrovackih zvezdasa,i bilo bi mi bas drago da uz Milovanovica imamo i Baneta u Zvezdi,kao Mitrovcane!Piksiju stvarno,sve cestitke,sve najbolje,ali i iskoristicu priliku da mu izjavim saucesce!Piksi,mnogo te volimo!

***Nena***

pre 18 godina

To,Pixi care!Ako dodje,bice divno,Zvezda ce biti nepobediva u nasoj ligi(i do sada je skoro sve tekme pobedila,ali od sada ce biti jos bolja),a i bice strah i za Evropu!Icice Zvezda u Ligu Sampiona,pa ce trebati tim(Od viska glava ne boli,ko bude medju najboljima na treninzima igrace)i nemojte Zvezdu da poredite sa Realom i Celzijem(oni su mafijaskI klubovi i sve pobede dobijaju na kvarno),poredite ih sa BARCOM koja stvarno vredi i koja pobedjuje posteno(kao i ZVEZDA)!!!
I ne daj Pixi Zigica,Jankovica,Bastu(nislucajno),Lukovica i Stojkovica jer ce oni sigurno da uspeju u Evropi(a i pomaze im to sto igraju u Zvezdi,svi nasi najbolji i najuspesnijni igraci su igrali(ili jos igraju)u Zvezdi,super klub)!!!
I nemojte da se tesite grobari time sto vam dolaze Vukic i Danko Lazovic jer da nesto vrede ne bi se vracali u nasu ligu i to u propali klub,jer u nasoj ligi jedini klub koji vredi je CRVENA ZVEZDA!!!(Zato svi nasi najbolji igraci i dolaze u Zvezdu)!!!
Pozxrav svim DELIJAMA!!!:)

www

pre 18 godina

dadadada imacemo sjajan tim.....
stojkovic
lakic-Ivanovic-Dudic(Bisevac)-Lukovic(andjelkovic)
Basta-Milijas(milovanovic)-Kovacevic(Mladenovic)-Jankovic
Zigic Djokic(Purovci)
klupa-randjelovic,trajkovic,raskovic,Djokaj
napolje iz kluba-Joksimovic,Da Silva,Mudrinic,Miladinovic,Krivokapic.

Za sledecu sezonu obavezno treba razmisliti o dovodjenju Vukovica(mislim da se tako preziva--najbolji je strelac 2 lige i vec ga traze inostrani klubovi)

hehe

pre 18 godina

Vidim da komsije vec drhte. Nema nista od Vukica steta ah? Za koju godinu bicemo kao Celsi u englezkoj! Nedostizni za vas!

NAPRED ZJEKO A NAPRED BIJEKO
NAJBOLJE STE BRE
POKRALI STE SVEEEE
OOOOH!

Gogi

pre 18 godina

Neznam szo se Grobari javljaju Zvezda bar dovodi prava pojacanja koi su pokazali da vrede u odnosu na Partizan Lazovic nije uradio nista ni u fejnordu ni u Bajeru a Vukic je vec bio u Atletiku isto nista nula

Djordje

pre 18 godina

Ne mogu da verujem. Pa zvezda igra samo domace prvenstvo. tu je dovoljno 14-15 kvalitetnih igraca. Drugo su Real, Milan i ostali koji igraju svaka 3 dana.
Zvezda i Partizan gomilaju igrace istog kvaliteta po trojicu na istoj poziciji. (npr. Basta, Ivanovic, Lakic) i tako ima 25 prosecnih igraca i Zigica koji je jedini svetska klasa. 12-13 igraca nece uopste igrati, a igrali bi u drugim klubovima i ojacali ligu.
Zvezda je trebalo da Umesto tih 10-ak igraca kupi 2-3 stranca i onda bi prosla u ligu sampiona.
Ovako, ce biti sledece: Zigic, Basta, Lukovic... se prodaju. Zato su i dovedeni ovi novi

Zoran

pre 18 godina

Ivanovic je iz S.Mitrovice. Igrao je za Srem kad je trener bio Djuricic koji ga je i isforsirao. Bane je ekstra igrac i mi u Mitrovici smo ponosni na njega.

Alisa u zemlji čuda

pre 18 godina

To Pixi!!!
Ali Vi ste i dalje šuplji u odbrani, a molite boga da Vam ostane Žigić jer će te tada biti šuplji i u napadu, a vezni red i onako ga sami preskačete!

milisav kostic

pre 18 godina

pa znaci da sa ovim trasferima koje ofk ima da zaradci oko 10M € a oni imaju jako dobar omladinski pogon. tako da po mojem u sledecim godinama moze da se nađe i protivnik za cz i partizan

znam sta sam video

pre 18 godina

Nije Kipar tako daleko da covek ne moze tako brzo da stigne do Beograda da zavrsi neke vazne poslove (kao sto bi mogli da budu npr. odlazak u Nemacku na pregovore ili potpisivanje ugovora). Uostalom, zar bi Piksi zapocinjao pregovore sa Ivanovicem (a i ovaj sa Zvezdom) da nije u izgledu odlazak nekog stopera.

gruj

pre 18 godina

zaista bi bio odlicno pojacanje, jednog dana njegovo ime ce nesto znaciti u svetskom fudbalu. bane je izuzetno talentovan stoper i naslednik je sjajnih prethodnika vidica, krstajica, gavrancica...
jedno pitanje: zna li neko pouzdano odakle je bane ivanovic rodom?

ISPECI PA RECI

pre 18 godina

@sergio
Dudic je na Kipru tako da je tvoja tvrdnja da si ga video ispred ambasade netacna.
@PFC
To si verovtno cuo od POCASNOG VAM PREDSEDNIKA MIRKA MARJANOVICA samo si malo preformulisao jer PREDSEDNIK kaze: za ZVEZDU se navijaj, Partizan se voli! A sto se tice aktuelnog rukovodstva FCRS, pustite ljude da rade svoj posao jer to odlicno rade.

Veliki_Zvezdas

pre 18 godina

Kao i svake godine, Zvezda pokupi najbolje iz nase lige, a grobari dovode neke felericne iz inostranstva. Ako Piksi ostvari ovaj transfer, bice to prava bomba. Ivanovic je fenomenalan igrac. Napred Piksi, napred Zvezda

ivan ko

pre 18 godina

To bi bio odlican potez. Momak je odlican stoper, a Zvijezda je tanka bas na toj poziciji. Doveli smo dosta dobrih igraca u ovom prelaznom roku, ali se bojim da se na pojedinim pozicijama ne nagomilavaju igraci, jer ne mogu svi u 11, a onda se javi nezadovoljstvo, sto se u krajnjoj liniji odrazava na rezultat. Treba sprovesti cistku, Slazem se sa odlascima: Miladinovica, Stojanovica, Da silve, za Krivog bas nisam siguran, a dodao bih tu jos i Mudrinica, Banovica, Djokaja, a i Milovanovica (za dobre pare), mozda i Joksimovica... Stojkovic, Basta, Dudic, Ivanovic, Lukovic, Mladenovic, Kovacevic, Jankovic, Milijas, Zigic ,Purovic. Drugi tim: Randjelovic, Lakic, Bisevac, Joksimovic (posto ce ostati) Andjelkovic, Milovanovic(takodje), Trajkovic, Perovic, Djokic, Raskovic, Djokaj.

To nam treba

pre 18 godina

Tako je Pixi mora da se zna ko ima prednost i autoritet pri kupovini igraca u nasoj ligi. Tek ako Mister kaze da nam nije neko potreban nek proba kod komsija.

sergio

pre 18 godina

Malopre sam prosao ispred nemacke ambasade u Beogradu i video Dudica kako izlazi iz zgrade sa nekim papirima. Eto potvrde ove vesti.

Milan

pre 18 godina

Pixi ako vec hoces da dovedes Bana Ivanovica ucini to odmah, nemojte da se prenemazete, sami znate da nam je napad i srednji red najjaci a da skripi u odbrani, valjalo bi dovesti mladog Baneta jer sa njim je lakse i odbraniti titulu. Predlog:sto jaci sastav da u samom startu odmaknemo groblju i onda zadnjh cetri-pet kola da se spremamo za ligu sampiona. Ove godine se MMOORRAA uci. A posle toga ce biti jos vise para. Zigica ni pod razno ne prodavajte. Pozdrav DELIJAMA od NIKSICANA.

Nemanja iz Podgorice

pre 18 godina

PIXI MAJSTORE!!!!!! Ivanovic je odlican i bio bi super pojacanje jer Zvezda nema stopera jos ako ode Dudic bice problema. Sta je bilo oko onoga francuza Kaje koji je trebao da dodje kod nas

GROM

pre 18 godina

dudo, jedanaest najboljih ce igrati, logicno. I nema 50 igraca na istoj poziciji vec se formira tim sa dva dobra igraca na svakoj. Tako Juve pravi tim. (samo s 'malo' vise para, naravno). Ma ako dodje Bane i ostane Ziga zavolecu Piksija ko oca rodjenog.

Danny

pre 18 godina

Било би екстра да Бане дође. То је онда сигурна титула, једино што онда настаје проблем претрпаности играчког кадра. ЗВЕЗДИ ПРВО ТРЕБА ЧИСТКА!!!!

pfc

pre 18 godina

Cisto nabijanje cene. nema sansi, njega kontrolise jedna druga mocnija ekipa od ovih isusenih iz rupe. Zao mi je, a vi naivni ne nasedajte. Nije OFK-a Zemun i Buducnosst iz Podgorice a ni Vozdovac. U ostalom, neka pokusaju!

kad porastem bicu kengur

pre 18 godina

hmm lep potez samo da nije "novinarska patka". ako dodje ivanovic... mogla bi zvezda lako do titule i onda sledece godine ...kako bude napred zvezdo!!!

jkl

pre 18 godina

Upropastavanja mlade reprezentacije i nasih buducih nada! Kupuje sve zive mlade igrace sem onih koji su (ili bili) u Partizanu! A svi ti isti ce sedeti na klupi! Normalno deca se prime pa idu u zvezdu, a posle...!

Nenad

pre 18 godina

Navijam za partizan, ali moram da priznam da je ovo zaista dobar potez. Stvarno se pravi dobra ekipa, a ovi nasi su me tesko razocarali. Sta je dovodjenje na 6 meseci? Iako postujem Zvonceta i Danka... Verujem da nam kvalitet lige ide pomalo na gore, ali steta je sto se Vozdovac i OFK vec sada rasipaju...

Mihailo

pre 18 godina

Mislim da se pravi ekipa za sledeću sezonu. Stojković, Lakić, Ivanović, Biševac (ako ne nađe boljeg jer je Adamović mlad), Anđelković, Kovačević, Basta, Janković, Milijaš, Purović i Đokić. Naravno uz njih Milovanović, Trajković, Rašković. Prosek godina fenomenalan. 2-3 sezone zajedno i uz odgovarajuća pojačanja i mlađe igrače možemo biti stalan učesnik LŠ.

Anta

pre 18 godina

Daj boze da dodje i titula koja je ionako blizu,je osigurana
Zamisli da dodju i Suzuki i Lakic, i Brana.....
Budo, sta pricas, bas Zvezdi treba jedan CB jer Zenga ne racuna na Miladinovica, kao ni na
Da Silvu

zooki delija

pre 18 godina

Ljudi sve je to lepo ali ne dajte Zigica bar ne do kraja prolecnog dela prvenstva, nek decko sam sebi digne cenu bar za milion! Piksi igraj pametno! ZVEZDA SRBIJA NIKAD JUGOSLAVIJA!

marko-sao paolo

pre 18 godina

toliko igraca koliko pixi.dzajic nije kupio u 20g koliko je radio u zvezdi. pre prelazog roka su su bili aktualni
slovenci birsa-burgic (hit gorica) 86 god. milivoje novakovic(litex), gregor zajec (maribor) 87god. stevanovic-domzale (otiso u r.sociedad za 2M€), pa onda argentinci castroman, ortega...
zan filip - jelenkovic (litex)
pa da ne zaboravim jos elber, roberio brazilci i suzuki sto ne znam sa ce u zvezdi osim marketinga

Nasty-Boy

pre 18 godina

Bravo Pixi care, kada ce groblje da dovodi ovakva pojacanja:-))), hvala Bogu da cemo konacno imati ekipu za respekt u Evropi. RED STAR 4EVER!!!

Vlada, Vankuver

pre 18 godina

@Delija
Mozda su dali bolju ponudu tenutno, ali ono sto Zvezda radi je da prosledi procenat zarade od Ivanovica OFK Beogradu kada ga utopi na Zapadu, a zarade ce u slucaju ovog igraca sigurno biti. Dakle, kada se to uzme u obzir, za 2-3 godine ce OFK zaraditi znatno vise.

delijaa

pre 18 godina

bravo pixi majstore svaka cast za celu upravu vi ste jedini koj mi radost dovodite u ovom zivot zvezda je zivot ostalo su sitnice ako ovo uspete da dovedete sto pise na ovom sajtu stvaro ce zvezda dobiti extra mladu ekipu i posle ce oni za velike pare da odu bravo majstori

Uros

pre 18 godina

E ovo bi bila bomba prelaznog roka!Po meni treba odustati i od Suzukija i od Lakica u korist Ivanovica.Odbrana je najgori deo tima a Bane Ivanovic je sjajan stoper koji ce najverovatnije na leto i na mondijal.

supporters rs

pre 18 godina

Budo, brate, kakvih 50 na istoj poziciji? Nasi stoperi su Bisevac, Joksimovic, Dudic i Da Silva. Ima li losije pokrivene pozicije u nasem timu? Ajmo Piksi, s Kipra u Ligu sampiona.

delija

pre 18 godina

Lokomotiva iz Moskve je dala bolju ponudu a i Slavoljub Muslin im je trener i veoma je zagrizao za Ivanovica. Rusi su dali bolju ponudu

Vlada, Vankuver

pre 18 godina

Upravo onako kako sam pre neki dan i najavio u mom komentaru. Jos uvek su mi informacije iz BGD-a pouzdane. Sa ovim deckom cemo biti mnogo mnogo jaci. Jos jednom: Stojkovic, Lukovic Ivanovic Bisevac Dudic, Basta (Kovacevic), Milijas (Perovic) Trajkovic (Mladenovic) Jankovic (Mladenovic), Purovic (Djokic) Zigic (Raskovic). Treba nam jos jedan iskusan stoper, da pojaca konkurenciju nazad, i to je to. Ovo je vec ozbiljan tim!

daddy yankee

pre 18 godina

to pixi dovedi ga,nedaj da nam drugi uzmu veliku nadu naseg fudbala a pogotovo ako si pametan covek sto ijesi nedaj zigica dok mu neistekne ugovor do 2007 pa ga onda prodaj ako ne mozda jos jednu sezonu do 2008 i onda
ga prodaj i jos samo doved kajea,ortegu,suzukija,trisovica,lakica i baneta ivanovica i prodaj krivokapica,mudrinica,miladinovica,djokaja,stojanovica,joksimovica,da silvu i perovic bi mogao negde na pozajmicu i doved i marka pantelica pa ce onda zvezda biti svetska i naravno prodaj dudica ako se pojavi dobra cena mada mi to tesko pada i neverujem da ces ga prodati i njega i lukovica a pogotovo bastu i jankovica nedaj posto oni mnogo vrede.SRECNO PIXI CARE.RED STAR 4EVER.ZVEZDA CHAMPION...

Uros

pre 18 godina

E ovo bi bila bomba prelaznog roka!Po meni treba odustati i od Suzukija i od Lakica u korist Ivanovica.Odbrana je najgori deo tima a Bane Ivanovic je sjajan stoper koji ce najverovatnije na leto i na mondijal.

delijaa

pre 18 godina

bravo pixi majstore svaka cast za celu upravu vi ste jedini koj mi radost dovodite u ovom zivot zvezda je zivot ostalo su sitnice ako ovo uspete da dovedete sto pise na ovom sajtu stvaro ce zvezda dobiti extra mladu ekipu i posle ce oni za velike pare da odu bravo majstori

daddy yankee

pre 18 godina

to pixi dovedi ga,nedaj da nam drugi uzmu veliku nadu naseg fudbala a pogotovo ako si pametan covek sto ijesi nedaj zigica dok mu neistekne ugovor do 2007 pa ga onda prodaj ako ne mozda jos jednu sezonu do 2008 i onda
ga prodaj i jos samo doved kajea,ortegu,suzukija,trisovica,lakica i baneta ivanovica i prodaj krivokapica,mudrinica,miladinovica,djokaja,stojanovica,joksimovica,da silvu i perovic bi mogao negde na pozajmicu i doved i marka pantelica pa ce onda zvezda biti svetska i naravno prodaj dudica ako se pojavi dobra cena mada mi to tesko pada i neverujem da ces ga prodati i njega i lukovica a pogotovo bastu i jankovica nedaj posto oni mnogo vrede.SRECNO PIXI CARE.RED STAR 4EVER.ZVEZDA CHAMPION...

delija

pre 18 godina

Lokomotiva iz Moskve je dala bolju ponudu a i Slavoljub Muslin im je trener i veoma je zagrizao za Ivanovica. Rusi su dali bolju ponudu

Vlada, Vankuver

pre 18 godina

Upravo onako kako sam pre neki dan i najavio u mom komentaru. Jos uvek su mi informacije iz BGD-a pouzdane. Sa ovim deckom cemo biti mnogo mnogo jaci. Jos jednom: Stojkovic, Lukovic Ivanovic Bisevac Dudic, Basta (Kovacevic), Milijas (Perovic) Trajkovic (Mladenovic) Jankovic (Mladenovic), Purovic (Djokic) Zigic (Raskovic). Treba nam jos jedan iskusan stoper, da pojaca konkurenciju nazad, i to je to. Ovo je vec ozbiljan tim!

supporters rs

pre 18 godina

Budo, brate, kakvih 50 na istoj poziciji? Nasi stoperi su Bisevac, Joksimovic, Dudic i Da Silva. Ima li losije pokrivene pozicije u nasem timu? Ajmo Piksi, s Kipra u Ligu sampiona.

Nasty-Boy

pre 18 godina

Bravo Pixi care, kada ce groblje da dovodi ovakva pojacanja:-))), hvala Bogu da cemo konacno imati ekipu za respekt u Evropi. RED STAR 4EVER!!!

Vlada, Vankuver

pre 18 godina

@Delija
Mozda su dali bolju ponudu tenutno, ali ono sto Zvezda radi je da prosledi procenat zarade od Ivanovica OFK Beogradu kada ga utopi na Zapadu, a zarade ce u slucaju ovog igraca sigurno biti. Dakle, kada se to uzme u obzir, za 2-3 godine ce OFK zaraditi znatno vise.

marko-sao paolo

pre 18 godina

toliko igraca koliko pixi.dzajic nije kupio u 20g koliko je radio u zvezdi. pre prelazog roka su su bili aktualni
slovenci birsa-burgic (hit gorica) 86 god. milivoje novakovic(litex), gregor zajec (maribor) 87god. stevanovic-domzale (otiso u r.sociedad za 2M€), pa onda argentinci castroman, ortega...
zan filip - jelenkovic (litex)
pa da ne zaboravim jos elber, roberio brazilci i suzuki sto ne znam sa ce u zvezdi osim marketinga

Anta

pre 18 godina

Daj boze da dodje i titula koja je ionako blizu,je osigurana
Zamisli da dodju i Suzuki i Lakic, i Brana.....
Budo, sta pricas, bas Zvezdi treba jedan CB jer Zenga ne racuna na Miladinovica, kao ni na
Da Silvu

zooki delija

pre 18 godina

Ljudi sve je to lepo ali ne dajte Zigica bar ne do kraja prolecnog dela prvenstva, nek decko sam sebi digne cenu bar za milion! Piksi igraj pametno! ZVEZDA SRBIJA NIKAD JUGOSLAVIJA!

Nenad

pre 18 godina

Navijam za partizan, ali moram da priznam da je ovo zaista dobar potez. Stvarno se pravi dobra ekipa, a ovi nasi su me tesko razocarali. Sta je dovodjenje na 6 meseci? Iako postujem Zvonceta i Danka... Verujem da nam kvalitet lige ide pomalo na gore, ali steta je sto se Vozdovac i OFK vec sada rasipaju...

Mihailo

pre 18 godina

Mislim da se pravi ekipa za sledeću sezonu. Stojković, Lakić, Ivanović, Biševac (ako ne nađe boljeg jer je Adamović mlad), Anđelković, Kovačević, Basta, Janković, Milijaš, Purović i Đokić. Naravno uz njih Milovanović, Trajković, Rašković. Prosek godina fenomenalan. 2-3 sezone zajedno i uz odgovarajuća pojačanja i mlađe igrače možemo biti stalan učesnik LŠ.

jkl

pre 18 godina

Upropastavanja mlade reprezentacije i nasih buducih nada! Kupuje sve zive mlade igrace sem onih koji su (ili bili) u Partizanu! A svi ti isti ce sedeti na klupi! Normalno deca se prime pa idu u zvezdu, a posle...!

kad porastem bicu kengur

pre 18 godina

hmm lep potez samo da nije "novinarska patka". ako dodje ivanovic... mogla bi zvezda lako do titule i onda sledece godine ...kako bude napred zvezdo!!!

pfc

pre 18 godina

Cisto nabijanje cene. nema sansi, njega kontrolise jedna druga mocnija ekipa od ovih isusenih iz rupe. Zao mi je, a vi naivni ne nasedajte. Nije OFK-a Zemun i Buducnosst iz Podgorice a ni Vozdovac. U ostalom, neka pokusaju!

Danny

pre 18 godina

Било би екстра да Бане дође. То је онда сигурна титула, једино што онда настаје проблем претрпаности играчког кадра. ЗВЕЗДИ ПРВО ТРЕБА ЧИСТКА!!!!

GROM

pre 18 godina

dudo, jedanaest najboljih ce igrati, logicno. I nema 50 igraca na istoj poziciji vec se formira tim sa dva dobra igraca na svakoj. Tako Juve pravi tim. (samo s 'malo' vise para, naravno). Ma ako dodje Bane i ostane Ziga zavolecu Piksija ko oca rodjenog.

Nemanja iz Podgorice

pre 18 godina

PIXI MAJSTORE!!!!!! Ivanovic je odlican i bio bi super pojacanje jer Zvezda nema stopera jos ako ode Dudic bice problema. Sta je bilo oko onoga francuza Kaje koji je trebao da dodje kod nas

Milan

pre 18 godina

Pixi ako vec hoces da dovedes Bana Ivanovica ucini to odmah, nemojte da se prenemazete, sami znate da nam je napad i srednji red najjaci a da skripi u odbrani, valjalo bi dovesti mladog Baneta jer sa njim je lakse i odbraniti titulu. Predlog:sto jaci sastav da u samom startu odmaknemo groblju i onda zadnjh cetri-pet kola da se spremamo za ligu sampiona. Ove godine se MMOORRAA uci. A posle toga ce biti jos vise para. Zigica ni pod razno ne prodavajte. Pozdrav DELIJAMA od NIKSICANA.

sergio

pre 18 godina

Malopre sam prosao ispred nemacke ambasade u Beogradu i video Dudica kako izlazi iz zgrade sa nekim papirima. Eto potvrde ove vesti.

Veliki_Zvezdas

pre 18 godina

Kao i svake godine, Zvezda pokupi najbolje iz nase lige, a grobari dovode neke felericne iz inostranstva. Ako Piksi ostvari ovaj transfer, bice to prava bomba. Ivanovic je fenomenalan igrac. Napred Piksi, napred Zvezda

ivan ko

pre 18 godina

To bi bio odlican potez. Momak je odlican stoper, a Zvijezda je tanka bas na toj poziciji. Doveli smo dosta dobrih igraca u ovom prelaznom roku, ali se bojim da se na pojedinim pozicijama ne nagomilavaju igraci, jer ne mogu svi u 11, a onda se javi nezadovoljstvo, sto se u krajnjoj liniji odrazava na rezultat. Treba sprovesti cistku, Slazem se sa odlascima: Miladinovica, Stojanovica, Da silve, za Krivog bas nisam siguran, a dodao bih tu jos i Mudrinica, Banovica, Djokaja, a i Milovanovica (za dobre pare), mozda i Joksimovica... Stojkovic, Basta, Dudic, Ivanovic, Lukovic, Mladenovic, Kovacevic, Jankovic, Milijas, Zigic ,Purovic. Drugi tim: Randjelovic, Lakic, Bisevac, Joksimovic (posto ce ostati) Andjelkovic, Milovanovic(takodje), Trajkovic, Perovic, Djokic, Raskovic, Djokaj.

To nam treba

pre 18 godina

Tako je Pixi mora da se zna ko ima prednost i autoritet pri kupovini igraca u nasoj ligi. Tek ako Mister kaze da nam nije neko potreban nek proba kod komsija.

ISPECI PA RECI

pre 18 godina

@sergio
Dudic je na Kipru tako da je tvoja tvrdnja da si ga video ispred ambasade netacna.
@PFC
To si verovtno cuo od POCASNOG VAM PREDSEDNIKA MIRKA MARJANOVICA samo si malo preformulisao jer PREDSEDNIK kaze: za ZVEZDU se navijaj, Partizan se voli! A sto se tice aktuelnog rukovodstva FCRS, pustite ljude da rade svoj posao jer to odlicno rade.

gruj

pre 18 godina

zaista bi bio odlicno pojacanje, jednog dana njegovo ime ce nesto znaciti u svetskom fudbalu. bane je izuzetno talentovan stoper i naslednik je sjajnih prethodnika vidica, krstajica, gavrancica...
jedno pitanje: zna li neko pouzdano odakle je bane ivanovic rodom?

milisav kostic

pre 18 godina

pa znaci da sa ovim trasferima koje ofk ima da zaradci oko 10M € a oni imaju jako dobar omladinski pogon. tako da po mojem u sledecim godinama moze da se nađe i protivnik za cz i partizan

Zoran

pre 18 godina

Ivanovic je iz S.Mitrovice. Igrao je za Srem kad je trener bio Djuricic koji ga je i isforsirao. Bane je ekstra igrac i mi u Mitrovici smo ponosni na njega.

znam sta sam video

pre 18 godina

Nije Kipar tako daleko da covek ne moze tako brzo da stigne do Beograda da zavrsi neke vazne poslove (kao sto bi mogli da budu npr. odlazak u Nemacku na pregovore ili potpisivanje ugovora). Uostalom, zar bi Piksi zapocinjao pregovore sa Ivanovicem (a i ovaj sa Zvezdom) da nije u izgledu odlazak nekog stopera.

Alisa u zemlji čuda

pre 18 godina

To Pixi!!!
Ali Vi ste i dalje šuplji u odbrani, a molite boga da Vam ostane Žigić jer će te tada biti šuplji i u napadu, a vezni red i onako ga sami preskačete!

Djordje

pre 18 godina

Ne mogu da verujem. Pa zvezda igra samo domace prvenstvo. tu je dovoljno 14-15 kvalitetnih igraca. Drugo su Real, Milan i ostali koji igraju svaka 3 dana.
Zvezda i Partizan gomilaju igrace istog kvaliteta po trojicu na istoj poziciji. (npr. Basta, Ivanovic, Lakic) i tako ima 25 prosecnih igraca i Zigica koji je jedini svetska klasa. 12-13 igraca nece uopste igrati, a igrali bi u drugim klubovima i ojacali ligu.
Zvezda je trebalo da Umesto tih 10-ak igraca kupi 2-3 stranca i onda bi prosla u ligu sampiona.
Ovako, ce biti sledece: Zigic, Basta, Lukovic... se prodaju. Zato su i dovedeni ovi novi

Gogi

pre 18 godina

Neznam szo se Grobari javljaju Zvezda bar dovodi prava pojacanja koi su pokazali da vrede u odnosu na Partizan Lazovic nije uradio nista ni u fejnordu ni u Bajeru a Vukic je vec bio u Atletiku isto nista nula

hehe

pre 18 godina

Vidim da komsije vec drhte. Nema nista od Vukica steta ah? Za koju godinu bicemo kao Celsi u englezkoj! Nedostizni za vas!

NAPRED ZJEKO A NAPRED BIJEKO
NAJBOLJE STE BRE
POKRALI STE SVEEEE
OOOOH!

www

pre 18 godina

dadadada imacemo sjajan tim.....
stojkovic
lakic-Ivanovic-Dudic(Bisevac)-Lukovic(andjelkovic)
Basta-Milijas(milovanovic)-Kovacevic(Mladenovic)-Jankovic
Zigic Djokic(Purovci)
klupa-randjelovic,trajkovic,raskovic,Djokaj
napolje iz kluba-Joksimovic,Da Silva,Mudrinic,Miladinovic,Krivokapic.

Za sledecu sezonu obavezno treba razmisliti o dovodjenju Vukovica(mislim da se tako preziva--najbolji je strelac 2 lige i vec ga traze inostrani klubovi)

***Nena***

pre 18 godina

To,Pixi care!Ako dodje,bice divno,Zvezda ce biti nepobediva u nasoj ligi(i do sada je skoro sve tekme pobedila,ali od sada ce biti jos bolja),a i bice strah i za Evropu!Icice Zvezda u Ligu Sampiona,pa ce trebati tim(Od viska glava ne boli,ko bude medju najboljima na treninzima igrace)i nemojte Zvezdu da poredite sa Realom i Celzijem(oni su mafijaskI klubovi i sve pobede dobijaju na kvarno),poredite ih sa BARCOM koja stvarno vredi i koja pobedjuje posteno(kao i ZVEZDA)!!!
I ne daj Pixi Zigica,Jankovica,Bastu(nislucajno),Lukovica i Stojkovica jer ce oni sigurno da uspeju u Evropi(a i pomaze im to sto igraju u Zvezdi,svi nasi najbolji i najuspesnijni igraci su igrali(ili jos igraju)u Zvezdi,super klub)!!!
I nemojte da se tesite grobari time sto vam dolaze Vukic i Danko Lazovic jer da nesto vrede ne bi se vracali u nasu ligu i to u propali klub,jer u nasoj ligi jedini klub koji vredi je CRVENA ZVEZDA!!!(Zato svi nasi najbolji igraci i dolaze u Zvezdu)!!!
Pozxrav svim DELIJAMA!!!:)

Damjan

pre 18 godina

E,ovo bi bila sjajna stvar!Ostaje mi jedino nejasno,da li ga dovode kao desnog beka ili kao stopera!Ako je kao beka,onda Lakic verovatno ne dolazi,ali nadam se da je kao stopera!Inace,i ja sam jedan od mitrovackih zvezdasa,i bilo bi mi bas drago da uz Milovanovica imamo i Baneta u Zvezdi,kao Mitrovcane!Piksiju stvarno,sve cestitke,sve najbolje,ali i iskoristicu priliku da mu izjavim saucesce!Piksi,mnogo te volimo!

*marko popović

pre 18 godina

*To su lepe vesti a nadam se i ostvarljive, uostalom to je Pixy i obećao kad je došao , rekao je da će da jačaju tim i da se ponovo vraćamo, gde nam je mesto!! Prema tome , ništa neobično, predsednik Zvezde je bio Veliki igrač i to je ostao,iako je prestao da igra fudbal.On sad drugačije gleda na svet od svih nas jer , On je godine proveo u Japanu , tamo bio "bog", sećam se snimka ispraćaja, tako da je tamo naučio mnogo više, nego što bilo ko ovde može.Teško je samo ući u taj tempo, a opstati i to je veliki uspeh.Samo napred, možeš i Zengu da napraviš dobrim trenerom, samo da nije napravio par gluposti, ali,na greškama se uči , i to je dobro što nastavljamo istim tempom i. . . .

Uros

pre 18 godina

E ovo bi bila bomba prelaznog roka!Po meni treba odustati i od Suzukija i od Lakica u korist Ivanovica.Odbrana je najgori deo tima a Bane Ivanovic je sjajan stoper koji ce najverovatnije na leto i na mondijal.

delijaa

pre 18 godina

bravo pixi majstore svaka cast za celu upravu vi ste jedini koj mi radost dovodite u ovom zivot zvezda je zivot ostalo su sitnice ako ovo uspete da dovedete sto pise na ovom sajtu stvaro ce zvezda dobiti extra mladu ekipu i posle ce oni za velike pare da odu bravo majstori

daddy yankee

pre 18 godina

to pixi dovedi ga,nedaj da nam drugi uzmu veliku nadu naseg fudbala a pogotovo ako si pametan covek sto ijesi nedaj zigica dok mu neistekne ugovor do 2007 pa ga onda prodaj ako ne mozda jos jednu sezonu do 2008 i onda
ga prodaj i jos samo doved kajea,ortegu,suzukija,trisovica,lakica i baneta ivanovica i prodaj krivokapica,mudrinica,miladinovica,djokaja,stojanovica,joksimovica,da silvu i perovic bi mogao negde na pozajmicu i doved i marka pantelica pa ce onda zvezda biti svetska i naravno prodaj dudica ako se pojavi dobra cena mada mi to tesko pada i neverujem da ces ga prodati i njega i lukovica a pogotovo bastu i jankovica nedaj posto oni mnogo vrede.SRECNO PIXI CARE.RED STAR 4EVER.ZVEZDA CHAMPION...

delija

pre 18 godina

Lokomotiva iz Moskve je dala bolju ponudu a i Slavoljub Muslin im je trener i veoma je zagrizao za Ivanovica. Rusi su dali bolju ponudu

Vlada, Vankuver

pre 18 godina

Upravo onako kako sam pre neki dan i najavio u mom komentaru. Jos uvek su mi informacije iz BGD-a pouzdane. Sa ovim deckom cemo biti mnogo mnogo jaci. Jos jednom: Stojkovic, Lukovic Ivanovic Bisevac Dudic, Basta (Kovacevic), Milijas (Perovic) Trajkovic (Mladenovic) Jankovic (Mladenovic), Purovic (Djokic) Zigic (Raskovic). Treba nam jos jedan iskusan stoper, da pojaca konkurenciju nazad, i to je to. Ovo je vec ozbiljan tim!

supporters rs

pre 18 godina

Budo, brate, kakvih 50 na istoj poziciji? Nasi stoperi su Bisevac, Joksimovic, Dudic i Da Silva. Ima li losije pokrivene pozicije u nasem timu? Ajmo Piksi, s Kipra u Ligu sampiona.

Nasty-Boy

pre 18 godina

Bravo Pixi care, kada ce groblje da dovodi ovakva pojacanja:-))), hvala Bogu da cemo konacno imati ekipu za respekt u Evropi. RED STAR 4EVER!!!

Vlada, Vankuver

pre 18 godina

@Delija
Mozda su dali bolju ponudu tenutno, ali ono sto Zvezda radi je da prosledi procenat zarade od Ivanovica OFK Beogradu kada ga utopi na Zapadu, a zarade ce u slucaju ovog igraca sigurno biti. Dakle, kada se to uzme u obzir, za 2-3 godine ce OFK zaraditi znatno vise.

marko-sao paolo

pre 18 godina

toliko igraca koliko pixi.dzajic nije kupio u 20g koliko je radio u zvezdi. pre prelazog roka su su bili aktualni
slovenci birsa-burgic (hit gorica) 86 god. milivoje novakovic(litex), gregor zajec (maribor) 87god. stevanovic-domzale (otiso u r.sociedad za 2M€), pa onda argentinci castroman, ortega...
zan filip - jelenkovic (litex)
pa da ne zaboravim jos elber, roberio brazilci i suzuki sto ne znam sa ce u zvezdi osim marketinga

Anta

pre 18 godina

Daj boze da dodje i titula koja je ionako blizu,je osigurana
Zamisli da dodju i Suzuki i Lakic, i Brana.....
Budo, sta pricas, bas Zvezdi treba jedan CB jer Zenga ne racuna na Miladinovica, kao ni na
Da Silvu

zooki delija

pre 18 godina

Ljudi sve je to lepo ali ne dajte Zigica bar ne do kraja prolecnog dela prvenstva, nek decko sam sebi digne cenu bar za milion! Piksi igraj pametno! ZVEZDA SRBIJA NIKAD JUGOSLAVIJA!

Nenad

pre 18 godina

Navijam za partizan, ali moram da priznam da je ovo zaista dobar potez. Stvarno se pravi dobra ekipa, a ovi nasi su me tesko razocarali. Sta je dovodjenje na 6 meseci? Iako postujem Zvonceta i Danka... Verujem da nam kvalitet lige ide pomalo na gore, ali steta je sto se Vozdovac i OFK vec sada rasipaju...

Mihailo

pre 18 godina

Mislim da se pravi ekipa za sledeću sezonu. Stojković, Lakić, Ivanović, Biševac (ako ne nađe boljeg jer je Adamović mlad), Anđelković, Kovačević, Basta, Janković, Milijaš, Purović i Đokić. Naravno uz njih Milovanović, Trajković, Rašković. Prosek godina fenomenalan. 2-3 sezone zajedno i uz odgovarajuća pojačanja i mlađe igrače možemo biti stalan učesnik LŠ.

jkl

pre 18 godina

Upropastavanja mlade reprezentacije i nasih buducih nada! Kupuje sve zive mlade igrace sem onih koji su (ili bili) u Partizanu! A svi ti isti ce sedeti na klupi! Normalno deca se prime pa idu u zvezdu, a posle...!

kad porastem bicu kengur

pre 18 godina

hmm lep potez samo da nije "novinarska patka". ako dodje ivanovic... mogla bi zvezda lako do titule i onda sledece godine ...kako bude napred zvezdo!!!

pfc

pre 18 godina

Cisto nabijanje cene. nema sansi, njega kontrolise jedna druga mocnija ekipa od ovih isusenih iz rupe. Zao mi je, a vi naivni ne nasedajte. Nije OFK-a Zemun i Buducnosst iz Podgorice a ni Vozdovac. U ostalom, neka pokusaju!

Danny

pre 18 godina

Било би екстра да Бане дође. То је онда сигурна титула, једино што онда настаје проблем претрпаности играчког кадра. ЗВЕЗДИ ПРВО ТРЕБА ЧИСТКА!!!!

GROM

pre 18 godina

dudo, jedanaest najboljih ce igrati, logicno. I nema 50 igraca na istoj poziciji vec se formira tim sa dva dobra igraca na svakoj. Tako Juve pravi tim. (samo s 'malo' vise para, naravno). Ma ako dodje Bane i ostane Ziga zavolecu Piksija ko oca rodjenog.

Nemanja iz Podgorice

pre 18 godina

PIXI MAJSTORE!!!!!! Ivanovic je odlican i bio bi super pojacanje jer Zvezda nema stopera jos ako ode Dudic bice problema. Sta je bilo oko onoga francuza Kaje koji je trebao da dodje kod nas

Milan

pre 18 godina

Pixi ako vec hoces da dovedes Bana Ivanovica ucini to odmah, nemojte da se prenemazete, sami znate da nam je napad i srednji red najjaci a da skripi u odbrani, valjalo bi dovesti mladog Baneta jer sa njim je lakse i odbraniti titulu. Predlog:sto jaci sastav da u samom startu odmaknemo groblju i onda zadnjh cetri-pet kola da se spremamo za ligu sampiona. Ove godine se MMOORRAA uci. A posle toga ce biti jos vise para. Zigica ni pod razno ne prodavajte. Pozdrav DELIJAMA od NIKSICANA.

sergio

pre 18 godina

Malopre sam prosao ispred nemacke ambasade u Beogradu i video Dudica kako izlazi iz zgrade sa nekim papirima. Eto potvrde ove vesti.

Veliki_Zvezdas

pre 18 godina

Kao i svake godine, Zvezda pokupi najbolje iz nase lige, a grobari dovode neke felericne iz inostranstva. Ako Piksi ostvari ovaj transfer, bice to prava bomba. Ivanovic je fenomenalan igrac. Napred Piksi, napred Zvezda

ivan ko

pre 18 godina

To bi bio odlican potez. Momak je odlican stoper, a Zvijezda je tanka bas na toj poziciji. Doveli smo dosta dobrih igraca u ovom prelaznom roku, ali se bojim da se na pojedinim pozicijama ne nagomilavaju igraci, jer ne mogu svi u 11, a onda se javi nezadovoljstvo, sto se u krajnjoj liniji odrazava na rezultat. Treba sprovesti cistku, Slazem se sa odlascima: Miladinovica, Stojanovica, Da silve, za Krivog bas nisam siguran, a dodao bih tu jos i Mudrinica, Banovica, Djokaja, a i Milovanovica (za dobre pare), mozda i Joksimovica... Stojkovic, Basta, Dudic, Ivanovic, Lukovic, Mladenovic, Kovacevic, Jankovic, Milijas, Zigic ,Purovic. Drugi tim: Randjelovic, Lakic, Bisevac, Joksimovic (posto ce ostati) Andjelkovic, Milovanovic(takodje), Trajkovic, Perovic, Djokic, Raskovic, Djokaj.

To nam treba

pre 18 godina

Tako je Pixi mora da se zna ko ima prednost i autoritet pri kupovini igraca u nasoj ligi. Tek ako Mister kaze da nam nije neko potreban nek proba kod komsija.

ISPECI PA RECI

pre 18 godina

@sergio
Dudic je na Kipru tako da je tvoja tvrdnja da si ga video ispred ambasade netacna.
@PFC
To si verovtno cuo od POCASNOG VAM PREDSEDNIKA MIRKA MARJANOVICA samo si malo preformulisao jer PREDSEDNIK kaze: za ZVEZDU se navijaj, Partizan se voli! A sto se tice aktuelnog rukovodstva FCRS, pustite ljude da rade svoj posao jer to odlicno rade.

gruj

pre 18 godina

zaista bi bio odlicno pojacanje, jednog dana njegovo ime ce nesto znaciti u svetskom fudbalu. bane je izuzetno talentovan stoper i naslednik je sjajnih prethodnika vidica, krstajica, gavrancica...
jedno pitanje: zna li neko pouzdano odakle je bane ivanovic rodom?

milisav kostic

pre 18 godina

pa znaci da sa ovim trasferima koje ofk ima da zaradci oko 10M € a oni imaju jako dobar omladinski pogon. tako da po mojem u sledecim godinama moze da se nađe i protivnik za cz i partizan

Zoran

pre 18 godina

Ivanovic je iz S.Mitrovice. Igrao je za Srem kad je trener bio Djuricic koji ga je i isforsirao. Bane je ekstra igrac i mi u Mitrovici smo ponosni na njega.

znam sta sam video

pre 18 godina

Nije Kipar tako daleko da covek ne moze tako brzo da stigne do Beograda da zavrsi neke vazne poslove (kao sto bi mogli da budu npr. odlazak u Nemacku na pregovore ili potpisivanje ugovora). Uostalom, zar bi Piksi zapocinjao pregovore sa Ivanovicem (a i ovaj sa Zvezdom) da nije u izgledu odlazak nekog stopera.

Alisa u zemlji čuda

pre 18 godina

To Pixi!!!
Ali Vi ste i dalje šuplji u odbrani, a molite boga da Vam ostane Žigić jer će te tada biti šuplji i u napadu, a vezni red i onako ga sami preskačete!

Djordje

pre 18 godina

Ne mogu da verujem. Pa zvezda igra samo domace prvenstvo. tu je dovoljno 14-15 kvalitetnih igraca. Drugo su Real, Milan i ostali koji igraju svaka 3 dana.
Zvezda i Partizan gomilaju igrace istog kvaliteta po trojicu na istoj poziciji. (npr. Basta, Ivanovic, Lakic) i tako ima 25 prosecnih igraca i Zigica koji je jedini svetska klasa. 12-13 igraca nece uopste igrati, a igrali bi u drugim klubovima i ojacali ligu.
Zvezda je trebalo da Umesto tih 10-ak igraca kupi 2-3 stranca i onda bi prosla u ligu sampiona.
Ovako, ce biti sledece: Zigic, Basta, Lukovic... se prodaju. Zato su i dovedeni ovi novi

Gogi

pre 18 godina

Neznam szo se Grobari javljaju Zvezda bar dovodi prava pojacanja koi su pokazali da vrede u odnosu na Partizan Lazovic nije uradio nista ni u fejnordu ni u Bajeru a Vukic je vec bio u Atletiku isto nista nula

hehe

pre 18 godina

Vidim da komsije vec drhte. Nema nista od Vukica steta ah? Za koju godinu bicemo kao Celsi u englezkoj! Nedostizni za vas!

NAPRED ZJEKO A NAPRED BIJEKO
NAJBOLJE STE BRE
POKRALI STE SVEEEE
OOOOH!

www

pre 18 godina

dadadada imacemo sjajan tim.....
stojkovic
lakic-Ivanovic-Dudic(Bisevac)-Lukovic(andjelkovic)
Basta-Milijas(milovanovic)-Kovacevic(Mladenovic)-Jankovic
Zigic Djokic(Purovci)
klupa-randjelovic,trajkovic,raskovic,Djokaj
napolje iz kluba-Joksimovic,Da Silva,Mudrinic,Miladinovic,Krivokapic.

Za sledecu sezonu obavezno treba razmisliti o dovodjenju Vukovica(mislim da se tako preziva--najbolji je strelac 2 lige i vec ga traze inostrani klubovi)

***Nena***

pre 18 godina

To,Pixi care!Ako dodje,bice divno,Zvezda ce biti nepobediva u nasoj ligi(i do sada je skoro sve tekme pobedila,ali od sada ce biti jos bolja),a i bice strah i za Evropu!Icice Zvezda u Ligu Sampiona,pa ce trebati tim(Od viska glava ne boli,ko bude medju najboljima na treninzima igrace)i nemojte Zvezdu da poredite sa Realom i Celzijem(oni su mafijaskI klubovi i sve pobede dobijaju na kvarno),poredite ih sa BARCOM koja stvarno vredi i koja pobedjuje posteno(kao i ZVEZDA)!!!
I ne daj Pixi Zigica,Jankovica,Bastu(nislucajno),Lukovica i Stojkovica jer ce oni sigurno da uspeju u Evropi(a i pomaze im to sto igraju u Zvezdi,svi nasi najbolji i najuspesnijni igraci su igrali(ili jos igraju)u Zvezdi,super klub)!!!
I nemojte da se tesite grobari time sto vam dolaze Vukic i Danko Lazovic jer da nesto vrede ne bi se vracali u nasu ligu i to u propali klub,jer u nasoj ligi jedini klub koji vredi je CRVENA ZVEZDA!!!(Zato svi nasi najbolji igraci i dolaze u Zvezdu)!!!
Pozxrav svim DELIJAMA!!!:)

Damjan

pre 18 godina

E,ovo bi bila sjajna stvar!Ostaje mi jedino nejasno,da li ga dovode kao desnog beka ili kao stopera!Ako je kao beka,onda Lakic verovatno ne dolazi,ali nadam se da je kao stopera!Inace,i ja sam jedan od mitrovackih zvezdasa,i bilo bi mi bas drago da uz Milovanovica imamo i Baneta u Zvezdi,kao Mitrovcane!Piksiju stvarno,sve cestitke,sve najbolje,ali i iskoristicu priliku da mu izjavim saucesce!Piksi,mnogo te volimo!

*marko popović

pre 18 godina

*To su lepe vesti a nadam se i ostvarljive, uostalom to je Pixy i obećao kad je došao , rekao je da će da jačaju tim i da se ponovo vraćamo, gde nam je mesto!! Prema tome , ništa neobično, predsednik Zvezde je bio Veliki igrač i to je ostao,iako je prestao da igra fudbal.On sad drugačije gleda na svet od svih nas jer , On je godine proveo u Japanu , tamo bio "bog", sećam se snimka ispraćaja, tako da je tamo naučio mnogo više, nego što bilo ko ovde može.Teško je samo ući u taj tempo, a opstati i to je veliki uspeh.Samo napred, možeš i Zengu da napraviš dobrim trenerom, samo da nije napravio par gluposti, ali,na greškama se uči , i to je dobro što nastavljamo istim tempom i. . . .